noscript image for google
Δευτέρα 02 Αυγούστου 2021 | 09:40 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ 24 - Γαλάτσι
  2102916880
  6936283005
  Η εταιρεία Darko Design λειτουργεί από το 1998 με έδρα το Γαλάτσι, στο κέντρο της Αθήνας. Παρά την πρόσφατη ίδρυσή της, τα στελέχη χαρακτηρίζονται από την πολυετή πείρα που έχουν στον χώρο της διακοσμητικής αρχιτεκτονικής, της αναπαλαίωσης και της διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της σημερινής εποχής ώθησαν στην ίδρυση της Darko Design με σκοπό την ικανοποίηση εκείνων που θέλουν κάτι το ξεχωριστό, το μοντέρνο μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια χωρίς να υστερεί σε ποιότητα και αντοχή.

  Η πολυετή πείρα των συνεργείων και ή υπευθυνότητα είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να προσφέρει η Darko Design για την επισκευή ή ανακαίνιση του χώρου ή του κτιρίου σας. Οι εξειδικευμένες εργασίες που παρέχει όπως:

  - Ελαιοχρωματισμοί / Τεχνοτροπίες
  - Γυψοσανίδες
  - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
  - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  - Τοποθέτηση Ξύλινων Πατωμάτων / Βιομηχανικών Δαπέδων
  - Γύψινες Διακοσμήσεις
  - Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων
  - Σμάλτωση Ειδών Υγιεινής
  - Κατασκευή Ξύλινων & Πέτρινων Κατοικιών

  Πραγματοποιεί την κάθε σας ανάγκη και επιθυμία με αισθητική, πρωτοπορία, επαγγελματισμό και προ πάντων βάση των δικών σας οικονομικών δυνατοτήτων και επιλογών.

  Η Darko Design πάντα είναι πρόθυμη να ακούσει τις δικές σας επιθυμίες, να συμβουλέψει και να δημιουργήσει για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΧΩΡΑ - Νάξος
  2285024785
  6947564923, 6945259868
  Αν θέλετε να αλλάξετε τον εξωτερικό ή εσωτερικό σας χώρο και να του δώσετε μια άλλη πνοή τότε απευθυνθείτε σε εμάς. Με τις πέτρινες κατασκευές της εταιρείας μας μπορείτε να δημιουργήσετε μια άλλη εικόνα στο σπίτι ή στην επιχείρηση σας. Πραγματικά κομψοτεχνήματα που θα σας εντυπωσιάσουν και θα κάνουν όλους να αναρωτιούνται σε ποιόν απευθυνθήκατε. Η απάντηση είναι σε μας.

  Η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη στις Κυκλάδες. Έξυπνες και λειτουργικές ιδέες που δεν θα ομορφύνουν απλά το χώρο σας αλλά και θα τον αναβαθμίσουν. Αν λοιπόν θέλετε οικονομικές , κομψές και απλές λύσεις βασισμένες σε μια πέτρινη κατασκευή, τότε καλέστε μας αμέσως.

  2o mail: tushgame2@gmail.com
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Παπαναστάση 6 Ρόδος - Δωδεκανήσου
  6940772858
  Η επιχείρηση ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ με εικοσαετή εμπειρία συνεχίζει έως και σήμερα δυναμικά στον χώρο.

  Εδρεύει στη ΡΟΔΟ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ και δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής με μεγάλη επιτυχία.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας διαθέτει άμεσα τις πιο οικονομικές λύσεις.

  Κύριο μέλημα μας είναι η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και η ποιοτική μας εργασία.

  Μελετάμε μαζί με τον πελάτη τον σχεδιασμό για την κατασκευή και προτείνουμε την πιο συμφέρουσα πρόταση.

  Με την εμπειρία και την συνέπεια που έχουμε, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους .

  Αν ζητάτε συνεργείο που ειδικεύεται σε όλες τις πτυχές της ανακαίνισης, όπως επισκευές, οικοδομικές υπηρεσίες, ανακαίνιση σπιτιών, κτηρίων και επαγγελματικών χώρων, η εταιρεία με υπεύθυνο εργολάβο τον κύριο ΣΩΤΗΡΗ είναι αυτό που ψάχνετε!

  Συνδυάζουμε την εξειδικευμένη γνώση με την εμπειρία ετών στις οικοδομικές εργασίες, έχοντας υλοποιήσει μια πληθώρα ιδιωτικών & δημόσιων τεχνικών έργων στη Ρόδο και σε νησιά της Δωδεκανήσου.

  Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό & εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να αναλάβει την κατασκευή οποιουδήποτε τεχνικού έργου.

  Γενικότερα, αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες παντός τύπου, όπως ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις κτιρίων, σοβάδες, τοποθετήσεις πλακιδίων, σταμπωτά δάπεδα, βότσαλα, ελαιοχρωματισμούς, τεχνοτροπίες, μονώσεις, γυψοσανίδες, κάγκελα, κατασκευές πέτρας και ξύλου, πάνελ κ.ά.

  Επικοινωνήστε μαζί μας, για να επισκεφθούμε τον χώρο σας και να σας προσφέρουμε οικονομικές λύσεις και μοναδικές ιδέες.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ… ΡΟΔΟ - ΚΩ - ΚΑΡΠΑΘΟ – ΤΗΛΟ-ΛΕΡΟ- ΠΑΤΜΟ– ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,

  Κ.Σωτήρης

  ΣΩΤΗΡΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΡΟΔΟΣ
  ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΡΟΔΟΣ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΠΙΣΙΝΩΝ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ- ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ –ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΩΓΜΩΝ– ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
  ΜΟΜΩΣΕΙΣ- ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΕΤΡΑΣ –ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Γλυφάδα - Αττική
  6907645857
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΝΟΣ

  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

  Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της οικοδομής και με συνεχή ενημέρωση για τα νέα υλικά και τις εφαρμογέςτους αναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική.

  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή , ανακαίνιση και επισκευή του κτιρίου σας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό φροντίζοντας να εφαρμόσουμε όλα τα υλικά με επιμέλεια ώστε να έχετε υψηλής αισθητικής αποτελέσματα .

  Ακόμη τα συνεργεία μας με τον σύγχρονο εξοπλισμό τους αναλαμβάνουν την μόνωση του κτιρίου σας είτεπρόκειται για την εφαρμογή θερμοπρόσοψης σε όλο το κτίριο , είτε επιθυμείτε να μονώσετε και ναστεγανοποιήσετε την ταράτσα της πολυκατοικίας σας.

  Η επιλογή των μονωτικών υλικών γίνεται μετά απο μελέτη του κτιρίου για να εντοπίσουμε τα σήμεια πουχρήζουν περισσότερης προσοχής σε συνδυασμό με την τοποθεσία του κτιρίου. Όλα τα υλικά πουεμπιστευόμαστε είναι απο επώνυμες εταιρείες που εγγυούνται την άριστη εφαρμογή τους και την μακροχρόνια αντοχή τους.

  Με συντονισμένες εργασίες αναλαμβάνουμε και τον ελαιοχρωματισμό του κτιρίου σας τόσο στο βάψιμο τωνεσωτερικών χώρων όσο και στο εξωτερικό βάψιμο της πρόσοψης της πολυκατοικίας . Φροντίζουμε την ολοκλήρωση όλων των εργασιών μέσα στους προσυμφωνυμένους χρόνους .

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:

  οικοδομικές εργασίες
  χτισίματα
  επιχρίσματα / σοβατίσματα
  ελαιοχρωματισμό πολυκατοικιών
  βάψιμο σπιτιού
  βάψιμο καταστημάτων
  βάψιμο πρόσοψης πολυκατοικιών
  επισκευή πρόσοψης πολυκατοικιών
  θερμοπρόσοψεις κτιρίων
  μόνωση ταρατσών
  στεγανοποιήσεις
  τοποθέτηση πλακιδίων
  τοποθέτηση μαρμάρων

  Στόχος μας είναι η άριστη ποιότητα των εργασιών μας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση

  Χρήστος Μίνος

  6907645857

  οικοδομικες εργασιες γλυφαδα - μονωσεις κτιριων γλυφαδα - θερμοπροσοψεις κτιριων γλυφαδα - σοβατισματα γλυφαδα - επιχρισματα γλυφαδα
  παντος τυπου βαψιματα γλυφαδα - τοποθετηση πλακιδιων γλυφαδα - οικοδομικες εργασιες βαρη - οικοδομικες εργασιες γερακας -
  οικοδομικες εργασιες αγια απαρασκευη αττικης - ελαιοχρωματισμοι κτιριων γλυφαδα - τεχνοτροπιες γλυφαδα - ελαιοχρωματιστης γλυφαδα
  βαψιματα γλυφαδα - βαψιμο καταστηματων γλυφαδα - βαψιμο διαμερισματων γλυφαδα - οικοδομικες εργασιες αττικη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Γιαννούλη - Λάρισα
  6984483331
  Το βάψιμο ενός σπιτιού μπορεί να κάνει την μεγαλύτερη διαφορά στο οπτικό μέγεθος του δωματίου στο φώς ακόμα και σε τι διάθεση σε βάζει. Για αυτούς του λόγους θεωρείται ένα από τα πιό σημαντικά κομμάτια μιας διακόσμησης στο σπίτι.

  Εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας ΒΑΛΩΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με αγάπη και μεράκι για το επάγγελμα είναι δίπλα διαθέσιμο για κάθε τύπου ελαιοχρωματισμούς και τεχνοτροπίες που μπορεί να χρειάζεστε για να νιώσετε καλύτερα στο σπίτι σας .

  Μαζί με την εμπειρία τις γνώσεις και τους καλα εκπαιδευμένους μας υπαλλήλους σας εγγυόμαστε μόνο της καλύτερης ποιότητας εργασίες και ανθεκτικά μακροχρόνια αποτελέσματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Σπέτσες - Αττική
  6946736621
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΕΤΣΕΣ - ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ

  ΤΑΚΗΣ ΣΟΚΟΡΕΛΗΣ

  Με πολυετή εμπειρία στον ελαιοχρωματισμό κτιρίων αναλαμβάνουμε παντος τύπου βαψίματα στις Σπέτσες και κατόπιν συνεννόησης σε όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

  Αναλαμβάνουμε το εσωτερικό και το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού σας αλλά και του επαγγελματικούσας χώρου με αξιοπιστία και συνέπεια.

  Δημιουργούμε καλαίσθητους χώρους εφαρμόζοντας την τεχνοτροπία της επιθυμίας σας αλλά και προτείνουμε νέους συνδυασμούς χρωματισμών που θα αναδείξουν αισθητικά τον χώρο σας .

  Επιλέγουμε χρώματα οικολογικά απο επώνυμες και δοκιμασμένες εταιρείες του χώρου που διακρίνονται γιατην ποιότητα των χρωμάτων τους και την απόδοση τους μακροχρόνια.

  Προετοιμάζουμε όλες τις επιφάνειες με επιμέλεια για να εφαρμόσουμε κατόπιν το χρώμα ή την τεχνοτροπία της επιλογής σας.

  Αναλυτικά αναλαμβάνουμε:

  βάψιμο σπιτιού
  βάψιμο επαγγελματικών χώρων
  βάψιμο εσωτερικών χώρων
  βάψιμο εξωτερικών χώρων
  βάψιμο κουφωμάτων
  τεχνοτροπίες
  σπατουλαριστα
  φρεσκαρίσματα

  Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό δημιουργούμε χώρους υψηλής αισθητικής με άριστα υλικά που

  εγγυούνται την ποιότητα των εργασιών μας.

  Με εκτίμηση

  Τάκης Σοκορέλης

  6946736621

  ελαιοχρωματισμοι σπετσες - ελαιοχρωματιστες σπετσες - βαψιμο σπιτι σπετσες - βαψιμο καταστηματων σπετσες - βαψιμο εσωτερικων χωρων σπετσες
  βαψιμο εξωτερικων χωρων σπετσες - φρεσκαρισματα σπετσες - τεχνοτροπιες σπετσες - σπατουλαριστα σπετσες - ελαιοχρωματιστης σπετσες
  μπογιατζης σπετσες - βαψιματα αργοσαρωνικος - ελαιοχρωματισμοι υδρα - ελαιοχρωματιστης υδρα - ελαιοχρωματισμοι πορτο χελι - βαψιματα πορτο χελι

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Καλαμάτα - Μεσσηνίας
  6989426309
  Η εταιρεία μας ΛΟΤΣΗΣ ΑΗΔΟΝΗΣ με βάση την Καλαμάτα εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα των ανακαινίσεων με γυψοσανίδες.

  Η εμπειρία των χρόνων και οι γνώσεις που εχουμε απορροφήσει μας επιτρέπουν να αναλάβουμε κάθε είδους εργασία και να την ολοκληρώσουμε στην εντέλεια χωρίς καθυστέρηση .

  Οι γυψοσανίδες είναι ειδική σύνθεση γύψου που έχει συμπιεστεί ανάμεσα από δύο χοντρά φύλλα πεπιεσμένου χαρτιού σε μορφή πλάκας με λεία επιφάνεια. Στην εποχή μας κυριαρχούν στο χώρο των ανακαινίσεων των οικιών, των καταστημάτων καθώς και στη διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων λόγω της ταχύτητας και της ευελιξίας εφαρμογής του υλικού στις σύγχρονες δομικές απαιτήσεις.

  Με τη χρήση και εφαρμογή γυψοσανίδων, μπορείτε να αποκτήσετε λειτουργικούς και αισθητικά αναβαθμισμένους χώρους, διαμορφωμένους έτσι, ώστε να καλύπτουν τις καθημερινές σας ανάγκες. Εκτός από την κάλυψη αναγκών διαρρύθμισης, οι γυψοσανίδες προσθέτουν και ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό ύφος στον προσωπικό ή και επαγγελματικό σας χώρο.

  Οι γυψοσανίδες προσφέρουν, επίσης, την ιδανική λύση για κατασκευές εσωτερικής δόμησης που στοχεύουν στη θερμομόνωση και ηχομόνωση του χώρου, αλλά και στην πυροπροστασία του.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΠΥΘΑΓΟΡΑ 5 ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - Θεσσαλονίκη
  2314021124
  6973903272
  Για αξιόπιστες οικονομικές γενικές οικοδομικές εργασίες και ολικές ανακαινίσεις κατοικιών κτιρίων στο Ωραιόκαστρο και σε ολη την Θεσσαλονίκη Ανατολική Δυτική Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Ο εργολάβος γενικών οικοδομικών εργασιών και ολικών ανακαινίσεωνΠΟΚΑΣ ΑΛΕΞΗΣπου εδρεύει στoΩραιόκαστρο της Θεσσαλονίκηςδραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των οικοδομικών εργολαβιών με εξιδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς βαψίματα στις μονώσεις ταρατσών θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις στις γύψινες ανακαινίσεις για κάθε ιδιωτικό και επαγγελματικό χώρο (κατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες,καταστήματα, ξενοδοχεία.

  Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που εχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο καθώς και το εμπειρο και εξιδικευμένο συνεργείο που αποτελείται από ελαιοχρωματιστές μπογιατζήδες, πλακάδες, γυψαδόρους μας εχει καταστήσει ως πρότυπο στην Θεσσαλονίκη για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, για την αμεση εξυπηρέτιση την συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους από την ανάθεση της εργολαβίας εως την αποπεράτωση,και για τις οικονομικές λύσεις που προτείνουμε για τους πελάτες μας.

  Μετά από μεγάλες συνεργασίες που εχουμε εκτελέσει σε ολη την Θεσσαλονίκη στο Ωραιόκαστρο, στην Καλαμαριά στον Εύοσμο,στην Νεάπολη, την Τούμπα, την Νεάπολη και σε ολο το νομό Θεσσαλονίκης το εμπειρο συνεργείο μας μπορεί να σας εγγυηθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα στην ανακαίνιση του δικού σας χώρου, αλλά και η χρήση πιστοποιημένων και άριστης ποιότητας υλικών μας δίνουν την δυνατότητα να σας παρέχουμε αριστα αποτελέσματα σε οικοδομική εργασία και εργολαβία που θα μας ανατεθεί.

  Εξυπηρετούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στο Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, στον Εύοσμο, την Καλαμαριά,την Τούμπα,Νεάπολη, Τριανδρία σε ολη την Ανατολική Θεσσαλονίκη στην Δυτική Θεσσαλονίκηκαι σε ολο το νομό Θεσσαλονίκης

  Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

  Οι υπηρεσίες μας :

  Αναλαμβάνουμε γενικές οικοδομικές εργασίες και ολικές ανακαινίσεις ολων των χώρων στην Θεσσαλονίκη.

  Μερεμέτια πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες
  Μονώσεις Θερμομονώσεις Θερμοπροσόψεις για απόλυτη προστασία όλων των κτιρίων από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες, σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα ξενοδοχεία)
  Θερμομόνωση κατοικιών για εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας
  Μείωση απώλειας θερμότητας το χειμώνα
  Λιγότερα έξοδα για θέρμανση και δροσιά το καλοκαίρι
  Πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων
  Άριστα θερμομονωτικά υλικά κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και στη χρήση.
  Στεγανοποιήσεις
  Θερμομονώσεις Ταρατσών χωρίς υγρασίες και μούχλα
  Στεγανοποιήσεις Υπογείων
  Στεγανοποιήσεις Δεξαμενών
  Εξωτερική θερμομόνωση Θερμοπροσόψεις με συστήματα πολλαπλών στρώσεων, που προσφέρουν στο κτίριό σας μόνωση, αλλά και αισθητική

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών

  Ελαιοχρωματισμούς βαψίματα και φρεσκαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων

  Με πολυετή εμπειρία και εξοπλισμένοι με σύγχρονα εργαλεία(σκαλωσιές) και μηχανήματα AIRLESS για ελαιοχρωματισμούς μεγάλων επιφανειών και κτίρια με μεγάλα υψη.
  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων και προτείνουμε μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων κατάλληλους για να μεταμορφώσουν τον δικό σας χώρο.
  Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε ειναι πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα και αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
  Προτείνουμε συνδυσμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για τον δικό σας χώρο.
  Τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)

  Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα

  Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια
  Καθαρή δουλειά χωρίς να αφήνουμε μερεμέτια και κακοτεχνίες

  Τοποθετήσεις πλακιδίων – οικονομικές ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας

  Τοποθέτιση πλακιδίων σε δάπεδα, τοίχους, μπαλκόνια, ταράτσες, αυλές, πεζοδρόμια με ποικιλία σχεδίων ανάλογα των επιθυμιών σας.

  Γυψοσανίδες- γύψινες ανακαινίσεις και γύψινες διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

  Τοποθέτιση γυψοσανίδας, τοιχοποιίες με γυψοσανίδα χωρίσματα σε γραφεία κατοικίες, διαχωριστικά πάσης φύσεως

  Ψευδοροφές με γυψοσανίδα πολλαπλών επιπέδων με περίτεχνα σχέδια και υψιλή αισθητική.

  Κρυφοί φωτισμοί, θόλοι,απλίκες φωτιστικών, κορνίζες,κουρτινιέρες,ροζέτες,κολώνες κιονόκρανα

  Κατασκευές ειδικές με γυψοσανίδα, βιβλιοθήκες, συνθέσεις

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα

  Συστήματα ξηράς δόμησης

  Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο συνεργείο ολικώνανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών εμπιστευθείτε μας ερχόμαστε στον χώρος σας και γίνεται

  Εκτίμηση στο χώρο σας,Ενημέρωση για τις απαιτούμενες εργασίες,Εύρεση βέλτιστων λύσεων,πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Στόχος μας είναι μόνο να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και ευχαριστημένους πελάτες.

  Καλέστε μας και για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε δίπλα σας με αμεση εξυπηρέτιση !!!!

  Με εκτίμηση

  ΠΟΚΑΣ ΑΛΕΞΗΣ

  Ο εργολάβος γενικών οικοδομικών εργασιών και ολικών ανακινίσεων στην Θεσσαλονίκη

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Γενικές Οικοδομικές εργασίες Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Αμπελόκηποι,Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία, Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  Ελαιοχρωματισμούς. Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία, Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  Βαψίματα κατοικιών κτιρίων. Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία, Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  Ελαιοχρωματιστές. Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία, Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  Μπογιατζής - μπογιατζήδες. Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία, Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  Μονώσεις ταρατσών Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία, Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  .Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία, Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  Εργολάβος ολικών ανακαινίσεων. Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Αμπελόκηποι Εύοσμος, Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία, Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Αμπελόκηποι Εύοσμος, Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία, Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  Εργολαβίες οικοδομικές Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Αμπελόκηποι Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία, Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  Τοποθετήσεις πλακιδίων Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Αμπελόκηποι Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία, Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  Πλακάδες Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία, Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  Γυψοσανίδες Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία, Αμπελόκηποι, Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  Γύψινες ανακαινίσεις Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία,Αμπελόκηποι Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  Γυψοσανιδάς Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία,Αμπελόκηποι Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  Γύψινες κατασκευές Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία,Αμπελόκηποι Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  Γύψινες διακοσμήσεις Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία,Αμπελόκηποι Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη

  Γυψαδόρος Ωραιόκαστρο, το Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Καλαμαριά,Τούμπα,Νεάπολη,Τριανδρία,Αμπελόκηποι Ανατολική Θεσσαλονίκη .Δυτική Θεσσαλονίκη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Λεοντάρι - Καρδίτσα
  6986795771
  ΒΑΨΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ- ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΒΑΨΙΜΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

  ΒΗΣΣΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  Με πολυετή εμπειρία και μεράκι αναλαμβάνουμε το εσωτερικό και εξωτερικό βάψιμο οικιακών αλλάκαι επαγγελματικών χώρων στην Καρδίτσα.

  Δημιουργούμε όμορφους χώρους με στυλ και προσωπικότητα επιλέγοντας άρισταυλικά σύμφωνα με τις ανάγκες των επιφανειών του χώρου σας.

  Ανανεώστε το σπίτι σας , το εξοχικό σας και ιδιαίτερα τον επαγγελματικό σας χώρο με την αλλαγή τωνχρωματικών συνθέσεων και με την εφαρμογή σύγχρονων και κλασσικώντεχνοτροπιών που θααναβαθμίσουν τον χώρο σας.

  Αντιμετωπίζουμε με αξιοπιστία χώρους με προβλήματα υγρασίας.Το συνεργείο μας με υπευθυνότητά καιεπαγγελματισμό αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη προετοιμασία των επιφανειών, όπωςξύσιμοκαιστοκάρισμα των προβληματκών επιφανειών, ώστε να εφαρμοστούν άριστα όλα τα νέα υλικά και να έχουναντοχή σε βάθος χρόνου.

  Αναλαμβάνουμε την μόνωση της ταράτσας με μονωτικά υλικά εξαιρετικής ποιότητας και με επιμελημένηεργασία για την σωστή εφαρμογή όλων των υλικών για να έχετε την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας καικατά συνέπεια εξοικονόμηση χρημάτων.

  Με συνεχή ενημέρωση σε όλα τα νέα μονωτικά υλικά και τις εφαρμογές τους ελέγχουμε διεξοδικά το κτίριοσας ώστε να αποφασίσουμε τα σωστά μονωτικά υλικά για το κτίριο σας ωστε να απολαμβάνετε τααποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

  Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες ελαιοχρωματισμού και μόνωσης στιςκαλύτερες τιμές της αγοράς.

  Αναλυτικά αναλαμβάνουμε:

  παντος τύπου ελαιοχρωματισμοί

  βάψιμο σπιτιού

  βάψιμο καταστημάτων

  βάψιμο γραφείων

  βάψιμο διαμερισμάτων

  φρεσκαρίσματα

  τεχνοτροπίες

  σπατουλαριστά

  μόνωση ταρατσών

  βάψιμο επαγγελματικών χώρων

  μερεμέτια

  Η άριστη εξυπηρέτηση με συνέπεια και με επαγγελματισμό είναι τα στοιχεία που μας διακρίνουν!!

  Με εκτίμηση

  Βησσάρης Θεοδωρής

  ελαιοχρωματιστης καρδιτσα - ελαιοχρωματιστεςκαρδιτσα-τεχνοτροπιεςκαρδιτσα- μπογιατζης καρδιτσα - βαψιματα καρδιτσα - μπογιατισματα καρδιτσα

  ελαιοχρωματισμοι κτιριωνκαρδιτσα- βαψιμο σπιτιουκαρδιτσα- βαψιμο καταστηματωνκαρδιτσα -βαψιμο επαγγελαμτικων χωρωνκαρδιτσα

  φρεσκαρισματακαρδιτσα- επαγγελματικα βαψιματακαρδιτσα- βαψιμο γραφειωνκαρδιτσα-βαψιμο εσωτερικων χωρωνκαρδιτσα

  μονωση ταρατσαςκαρδιτσα -στεγανοποιηση ταρατσαςκαρδιτσα- σπατουλαρισματα καρδιτσα - βαψιμο εξωτερικων χωρων καρδιτσα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΤΡΩΙΛΟΥ 7 - Ηράκλειο
  6906890934
  Η επιχείρησή μας έχει έδρα στο Κέντρο του Ηρακλείου στηνΚρήτη και δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο

  Ασχολούμαστε με τις εξής εργασίες:

  Οικοδομικές Εργασίες

  Ελαιοχρωματισμοί

  Γυψοσανίδες

  Θερμοπροσόψεις

  Ανακαινίσεις Κτιρίων

  Με την συμμετοχή μας σε τεχνικά κατασκευαστικά έργα πολλών τεχνικών εταιρειών έως υπεργολάβοι και είχαμε αποκτήσει πολυετή εμπειρία . Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να φέρουμε εις πέρας την οποιοδήποτε εργασία που ασχολούμαστε με συνέπεια και ποιότητα.

  Η εμπειρία και οι γνώσεις μας μας επιτρέπουν να αναλάβουμε κάθε τύπου εργασία και να την ολοκληρόσουμε γρήγορα σωστά και αποτελεσματικά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Θυμιανά - Χίος
  6977033660
  Ο κατασκευαστής HALILI MERIMAN που εδρεύει στην Χίο, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα με επιτυχημένη πορεία στον χώρο των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων με εξειδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς, στις τοποθετήσεις πλακιδίων στις γυψοσανίδες και κυρίος στα χτισίματα για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους κατοικίες, Ξενοδοχεία , διαμερίσματα, πολυκατοικίες.

  Το τεχνικό μας συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους ( ελαιοχρωματιστές,πλακάδες, γυψαδόρους ) που μπορούν να αναλάβουν και να μεταμορφώσουν τον χώρο σας! Προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Μαρούσι - Αττική
  2110137138
  6978048796
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΑΤΤΙΚΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΡΟΥΣΙ

  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

  Η εταιρεία μας με έδρα το Μαρούσι , διαθέτει πλήρωςεξειδικευμένα συνεργεία για παντός τύπου ανακαινίσειςκτιρίων σε όλη την Αττική .

  Με πολυετή εμπειρία και με σύγχρονα μηχανήματα αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας ,του γραφείου σας και οποιουδήποτε επαγγελματικού κτιρίου που χρήζει πλήρης ανακατασκευή .

  Μελετούμε με ιδιαίτερη προσοχή τον χώρο σας και σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες για παντόςτύπου οικοδομικές εργασίες ,που απαιτούνται για την σωστή διαμόρφωση του χώρου σας απόλειτουργικήςπλευράς αλλά καιεικαστικής.

  Στοχεύουμε πάντα στο άριστο αποτέλεσμα γι΄αυτό και συνεχώς ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες τεχνικέςκαι τις εφαρμογές τους και επιλέγοντας μόνο τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

  Ανακαινίζουμε κτίρια και σας τα παραδίδουμε με το κλειδί στο χέρι για να μπορείτε να απολαμβάνετε τον χώροσας σε βάθος χρόνου με ασφάλεια και με την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:

  ανακαινίσεις κτιρίων

  αναπαλαιώσεις κτιρίων

  Σοβατίσματα -χτισίματα - μερεμέτια

  γυψοσανίδες - ψευδοροφές

  ελαιοχρωματισμοί κτιρίων

  μονώσεις - στεγανοποιήσεις

  θερμοπροσόψεις

  ξυλουργικές εργασίες

  τοποθέτηση πλακιδίων

  ξύλινες κατασκευές

  υδραυλικές εργασίες

  ηλεκτρολογικές εργασίες

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

  Με εκτίμηση

  Μάριος

  6978048796

  ανακαινιση σπιτιου μαρουσι - ανακαινιση καταστηματων μαρουσι - ανακαινιση κτιριων μαρουσι - ανακαινιση με το κλειδι στο χερι μαρουσι

  ανακαινιση σπιτιου χαλανδρι - ανακαινιση καταστηματων χαλανδρι - ανακαινιση κτιριων χαλανδρι - ανακαινιση κτιριων βορεια προαστια αττικης

  ανακαινιση σπιτιου βορεια προαστια αττικης - ανακαινιση καταστηματων βορεια προαστια αττικης - ανακαινιση σιαμερισματων βορεια προαστια αττικης

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
  ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ - ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ - Κέρκυρα
  6977461755
  ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

  Για οικοδομικές εργολαβίες και αξιόπιστες ανακαινίσεις από την αρχή εως το τέλος της οικοδομής στην Κέρκυρα !!!!

  Ο εργολάβος οικοδομών ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ με εδρα της δουλειάς του στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται με εμεπιρία πάνω από 35 χρόνια, στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και οικοδομικών ανακαινίσεων,μέχρι και σήμερα, με επιτυχημένη και ανοδική πορεία και με εξιδίκευση στην κατασκευή ξυλότυπων κατασκευών , μπετά , σκυρόδεμα, καλουπώματα σιδερώματα ολων των οικοδομών.
  Ολες οι οικοδομικές εργολαβίες που αναλαμβάνουμε καλύπτουν κάθε ανάγκη των πελατών μας και παρέχουμε οικονομικές λύσεις με ποιότητα συνέπεια και υπευθυνότητα .

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με τον σύγχρονο εξοπλισμό τους και την συνεχή τους ενημέρωση για τα νέα υλικά και τις εφαρμογές τους σας εγγυούνται υψηλής ποιότητας εργασίες .

  Προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις, ανακαινίζουμε ανακατασκευάζουμε και επισκευάζουμε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους ( κατοικίες, πολυκατοικίες,καταστήματα, κτίρια). Το συνεργείο μας αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους , καλοπωτζήδες, κτίστες,ελαιοχρωματιστές,γυψαδόρους, σκεπατζήδες,σοβατζήδες, πλακάδες, ελαιοχρωματιστές που παρέχουν αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί σε ολο το νησί της Κέρκυρας

  Φροντίζουμε ωστε το ονειρό σας να γίνει πραγματικότητα,να αποκτήσετε ενα σπίτι λειτουργικό, ανετο χωρίς μελλοντικά προβλήματα.

  Οι υπηρεσίες μας:

  Αναλαμβάνουμεκατασκευές οπλισμένου σκυροδέματος, ξυλοτύπων μπετόν και σιδήρου

  Κατασκευές σκελετών οικοδομής
  Σκυροδέτιση οικοδομής ( σιδέρωμα)
  Κατασκευή Ξυλοτύπου, (Καλουπώματα)
  Ενισχύσεις κτιρίων με ανθρακονίματα
  Διαμόρφωση και τοποθέτηση Σιδηρού Οπλισμού
  Κτισίματα τοιχοποιίες

  Επιχρίσματα ( σοβάδες)

  Μερεμέτια οικοδομικά

  Τοποθετήσεις πλακιδίων – ανακαινίσεις μπάνιου κουζίνας

  Τοποθέτιση σε δάπεδα, τοίχους

  Ελαιοχρωματισμούς βαψίματα -φρεσκαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων

  Με χρώματα, οικολογικά πλαστικά ακρυλικά επώνυμων εταιρειών ποιοτικά για την αντοχή στον χρόνο και στον Ελληνικό ηλιο.

  Στοκαρίσματα –

  Σπατουλαριστά

  Λάκκες, Ρεπουλίνες

  Γύψινες ανακαινίσεις σε κατοικίες, καταστήματα και κάθε επαγγελματικό χώρο

  Γυψοσανίδες, ψευδοροφές , χωρίσματα, τσιμεντοσανίδες

  Γύψινες διακοσμήσεις, κρυφούς φωτισμούς, θόλους,

  Μονώσεις ταρατσών

  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις για την ενεργειακή αναβάθμιση ολων των οικοδομών για να αποκτήσετε οικονομία στα καύσιμα ( πετρέλαιο, ρεύμα) ώστε να εχετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι

  Κεραμοσκεπές -παντός τύπου με κεραμίδια ανάλογα των επιθυμιών σας (ασφαλτικά, βυζαντινά, ρωμαϊκά)

  Επισκευές κεραμοσκεπών

  Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο συνεργείο για την κατασκευή η την ανακαίνιση της οικοδομής δεν εχετε να χάσετε χρόνο από το να μας καλέσετε για να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και την προσφορά μας και πιστέψτε μας θα είναι στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο των οικοδομικών εργολαβιών το πλήθος των εργολαβιών που εχουμε φέρει εις πέρας στην Κέρκυρα αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας και για το ονομά μας

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο σπο την ανάθεση του εργου εως την αποπεράτωσή του.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  Ο εργολάβος οικοδομών και ανακαινίσεων στην Κέρκυρα

  ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί καθημερινά εως τις 9 το βράδυ

  Εργολάβος οικοδομών ΚέρκυραΟικοδομικές ανακαινίσεις ΚέρκυραΓενικές οικοδομικές εργασίες ΚέρκυραΟικοδμικές εργολαβίες ΚέρκυραΜπετά ΚέρκυραΞυλότυπος κατασκευές οικοδομών ΚέρκυραΕτοιμο σκυρόδεμα ΚέρκυραΚατασκευές σκελετών οικοδομών ΚέρκυραΚτισίματα ΚέρκυραΣοβατίσματα – Σοβάδες Κέρκυρα Τοποθετήσεις πλακιδίων ΚέρκυραΠλακάδες ΚέρκυραΕλαιοχρωματισμοί βαψίματα ΚέρκυραΕλαιοχρωματιστές ΚέρκυραΜπογιατζήδες ΚέρκυραΚεραμοσκεπές ΚέρκυραΕπισκευές κατοικιών κτιρίων καταστημάτων ΚέρκυραΜονώσεις Ταρατσών ΚέρκυραΘερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις Κέρκυρα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΤΖΑΚΗ 64 - Ηράκλειο
  6934079236
  ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

  Εργολαβίες Γενικών ανακαινίσεων στο νομό Ηρακλείου Κρήτης

  Για ποιοτικές οικονομικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις κατοικιών και καταστημάτων στο Ηράκλειο της Κρήτης με συνέπεια και επαγγελματισμό!!!!!

  Η επιχείρηση οικοδομικών εργολαβιών ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ με εδρα της δουλειά του στο Ηράκλειο της Κρήτης εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων , προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  Ειδικευόμαστε στις Μονώσεις ταρατσών, στις γύψινες ανακαινίσεις και κατασκευές,στην τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων καθώς και στους ελαιοχρωματισμούς σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.

  Διαθέτουμε μια εξειδικευμένη ομάδα από έμπειρους τεχνίτες ( ελαιοχρωματιστές, γυψαδόρους, πλακάδες) ικανούς να ανταπεξέλθουν σε κάθε οικοδομική εργολαβία,καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών, ώστε οι εργασίες που πραγματοποιούμε να αντέχουν στον χρόνο και να μην παρουσιάζουν προβλήματα στο μέλλον.

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στο Ηράκλειο σε ολο το νομό Ηρακλείου αλλά και σε ολη την Κρήτη όταν πρόκειται για σοβαρές προτάσεις.

  Ανακαινίζουμε και να επισκευάζουμε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους σπίτια,διαμερίσματα,καταστήματα με στόχο ολες οι εργασίες που εκτελούνται να παραδίδονται πάντα στον προκαθορισμένο χρόνο από την αρχή εως της αποπεράτωσης της εργολαβίας.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  Οικοδομικές εργασίες ανακαινίσειςκαι επισκευές κατοικιών και καταστημάτων στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Μερεμέτια

  Ελαιοχρωματισμούς βαψίματα - φρεσκαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίωνμε χρώματα, πλαστικά, οικολογικά, ακρυλικά επώνυμων εταιρειών,που χαρίζουν αντοχή στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

  Προτείνουμε μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων που μεταμορφώνουν και αναδεικνύουν τον χώρο σας.

  Στοκαρίσματα

  Σπατουλαρίσματα

  Λάκες

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών για την διακόσμηση και την μεταμόρφωση με αισθητική των τοίχων και του χώρου σας, (στούκο,κουρασανίτ, κρακελέ, σφουγγάρια)

  Μονώσεις ταρατσών Υγρομονώσεις και στεγανοποιήσεις, με μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα.

  Αντιρηγματικά συστήματα

  Τοποθετήσεις πλακιδίων, ανακαινίσεις μπάνιου, ανακαινίσεις κουζίνας, (ξήλωμα παλαιών πλακιδίων, τοποθετήσεις ειδών υγιεινής, πάγκους κουζίνας) πλακοστρώσεις αυλών πεζοδρομίων με πλάκες πεζοδρομίων

  Τοποθετήσεις Πλακιδίων Δαπέδου, σε τοίχους, στα μπαλκόνια με ποικιλία σχεδίων και ολων των ειδών και διαστάσεων

  Τοποθέτηση – γρανιτών -ψηφίδων

  Τοποθέτηση μαρμάρων σε δάπεδα, σκάλες , τοίχους

  Μαρμαρικές εργασίες

  Γυψοσανίδες – ψευδοροφές -χωρίσματα

  Ψευδοροφές πολλαπλών επιπέδων με αισθητική και περίτεχνα design

  Τοιχοποιίες.

  Επενδύσεων τοίχων, επενδύσεις τζακιών

  Γύψινες κατασκευές

  Συστήματα εξωτερικών εσωτερικών γύψινων διακοσμήσεων

  Καλλιτεχνικές τεχνοτροπίες

  Ψευδοροφές γυψοσανίδας για την επένδυση της οροφής.

  Ψευδοροφές με κρυφό η φανερό φωτισμό,θόλους, ροζέτες, κορνίζες

  Τσιμεντοσανίδες

  Χωρίσματα γραφείου, βιτρίνες καταστημάτων,ράφια κατοικιών.

  Διαχωριστικά όλων των τύπων

  Γενικές Γύψινες ανακαινίσεις καταστημάτων, κατοικιών, και κάθε επαγγελματικού χώρου

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο εχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία ολες οι ανακαινίσεις που εχουμε δημιουργήσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα και την αισθητική των υπηρεσιών που παρέχουμε.

  Αν ψάχνετε για ένα συνεπέστατο οικονομικό συνεργείο γενικών ανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών στο Ηράκλειο της Κρήτης, εμπιστευθείτε μας ερχόμαστε στον χώρο σας και γίνεται εκτίμηση των εργασιών που πρόκειται να αναλάβουμε πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Στόχος μας είναι μόνο να δημιουργούμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες.

  Καλέστε μας και για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε δίπλα σας και μετά το πέρας των εργασιών με αμεση εξυπηρέτηση !!!!

  Με εκτίμηση

  ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

  Ο εργολάβος γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΓενικές ανακαινίσεις κατοικιών καταστημάτων Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΟικονομικές ανακαινίσεις Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΒαψίματα σπιτιών Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΟικονομικά βαψίματα ελαιοχρωματισμούς Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΕλαιοχρωματισμοί – φρεσκαρίσματα Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΕλαιοχρωματιστής εργολάβος Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΕλαιοχρωματιστές Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΜπογιατζής – μπογιατζήδες Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΜονώσεις ταρατσών Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΓυψοσανίδες Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΨευδοροφές χωρίσματα Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΓύψινες ανακαινίσεις Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΓύψινες κατασκευές – διακοσμήσεις Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΕπισκευές κατοικιών -καταστημάτων Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΤοποθέτηση γυψοσανίδας Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΓυψαδόρος Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΓυψοσανιδάς Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΟικοδομικές εργολαβίες Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΤοποθέτηση πλακιδίων Ηράκλειο – στο Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΠλακάς – πλακάδες Ηράκλειο -Ηρακλείου ΚρήτηΟικονομικές ανακαινίσεις μπάνιου- κουζίνας Ηράκλειο στο Ηράκλειο -Ηρακλείου Κρήτη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Αθήνα - Αττική
  6944411830
  6940993722, 697 9738054
  Μ Α Ν Ω Λ Α Σ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΟΙΚΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  Η εταιρεία "ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΑΝΩΛΑΣ" δραστηριοποιείται στον χώρο της ανακαίνισης από το 1958 και είναι 3ης γενιάς οικογενειακή επιχείρηση. Η έδρα μας είναι στη Δυτική Αττική & ειδικευόμαστε στην ανακαίνιση σπιτιών, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων, σχολείων, καταστημάτων και δημοσίων έργων.

  Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας γενικές ανακαινίσεις κτιρίων και να σας προτείνουμε μοναδικές και οικονομικές λύσεις.
  Αναλαμβάνουμε μερική ή ολική ανακαίνιση του χώρου σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και το ποσό της επένδυσης σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

  Στόχος μας η υψηλή ποιότητα εργασιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Βασικές υπηρεσίες τοποθέτηση πλακιδίων

  Εκτίμηση χώρου
  Αποξηλώσεις παλαιών μπάνιων / κουζίνας , πλακιδίων και ειδών υγιεινής
  Αποκομιδή μπαζών
  Αποξήλωση εσωτερικών θυρών
  Τοποθέτηση πλακιδίων
  Συντήρηση δαπέδων
  Κατασκευήθερμοπροσοψηςσε εξωτερικούς χώρους
  Μονώσεις όλων των τύπων
  Μόνωση ταράτσας

  Ελαιοχρωματισμοί

  Εκτίμηση χώρου
  Σπατουλάρισμα
  Εφαρμογή ακρυλικού ασταριού
  Τεχνοτροπίες σε τοίχους και δωμάτια
  Εσωτερικοί κ εξωτερικοί χρωματισμοί

  Προτάσειςχρωμοσυνθέσεωνκαι επιλογή χρωμάτων από τον ιδιοκτήτη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ
  Γιάνναρη 19 - Κοζάνης
  2461038979
  6942512118, 6985813249
  F R E D I
  ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΟΖΑΝΗ

  Λίγα λόγια για την εταιρεία

  Η εταιρίαΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ FREDI, δραστηριοποιείται στο χώρο των ικριωμάτων (σκαλωσιών) και των μονώσεων από το 2008, με έδρα την Κοζάνη.

  Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να φέρει εις πέρας και τις πιο απαιτητικές κατασκευές και ειδικεύεται στη σχεδίαση, κατασκευή, ενοικίαση, πώληση και εγκατάσταση μεταλλικών ικριωμάτων (σκαλωσιών). Οι σκαλωσιές της εταιρείας μας είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων και μπορούν να ανταποκριθούν με ασφάλεια ακόμα και στα πιο απαιτητικά τεχνικά έργα.

  Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο της οικοδομής καθώς και στο χώρο των εκδηλώσεων είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε κατασκευές που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές και ξεχωριστές απαιτήσεις (Ειδικές Κατασκευές).

  Η εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ FREDI, σας προσφέρει:

  Εξαιρετική παροχή υπηρεσιών
  Τεχνική αρτιότητα
  Τήρηση χρονοδιαγραμμάτων
  Εγγυημένο αποτέλεσμα

  Η δραστηριότητά μας επεκτείνεται και εκτός Ελλάδας.

  _____
  Επικοινωνήστε μαζί μας
  για εκτίμηση του χώρου σας & προσφορά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΣΟΥΡΩΤΗ - Θεσσαλονίκη
  6997598003
  Η επιχείρηση μας η οποία βρίσκεται στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και των ανακαινίσεων.
  Με χρόνια εμπειρία το τεχνικό συνεργείο μας, αναλαμβάνει σοβατίσματα εσωτερικών & εξωτερικών τοίχων.
  Επισκευές, τοποθέτηση μαρμάρων, πλακιδίων, ανακαινίσεις, γυάλισμα μαρμάρων και εργασίες συντήρησης.
  Αναλαμβάνουμε θερμομόνωση τοιχίων για εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50% για προστασία από ζέστη και το κρύο.
  Αναλαμβάνουμε εσωτερικό και εξωτερικό βάψιμο σπιτιού, πολυκατοικίας, ή οποιουδήποτε άλλου κτιρίου.
  Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες σε όλη την Μακεδονία, περιοχές Πολυγύρου, Θέρμης, Πανόραμα, Καλαμαριά, Κάτω Τούμπα, Πυλαία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Σελευκείας 21 - Πρέβεζας
  6948903339
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

  ΝΙΚΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

  Η επιχείρηση μας με έδρα την Πρέβεζα σας παρέχει ολοκληρωμένες εργασίες στηνμόνωση και τον ελαιοχρωματισμό του κτιρίου σας με συνέπεια και αξιοπιστία.

  Η πολυετής εμπειρία μας και η συνεχής ενημέρωση μας για τα νέα υλικά και τιςεφαρμογές τους μας δίνουν την δυνατότητα να επιλέγουμε τα καταλληλότερα υλικάγια την μόνωση του κτιρίου σας και κατόπιν το βάψιμο του ώστε να διασφαλίσουμετην απόλυτη προστασία του απο οποιαδήποτε καιρική συνθήκη.

  Η άριστη μόνωση ενός κτιρίου είναι πρωταρχικός στόχος για τα συνεργεία μαςκαθώς φροντίζουμε να ελέγχουμε όλο το κτίριο διεξοδικά για να αντιμετωπίσουμεπροβλήματα υγρασίας πρώτα τοπικά και κατόπιν στο σύνολο του. Προετοιμάζουμεμε επιμέλεια όλες τις επιφάνειες εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου και κατόπινεφαρμόζουμε τα μονωτικά υλικά και χρώματα απο επώνυμες εταιρείες του χώρουπου εγγυούνται την απόδοση των υλικών τους σε βάθος χρόνου.

  Επιλέγοντας την εφαρμογή θερμοπρόσοψης σε συνδυασμό με την μόνωση της ταράτσας του σπιτιού σας ή τουεπαγγελματικού σας χώρου διασφαλίζεται εξοικονόμηση ενέργειας και κατα συνέπεια εξοικονόμηση χρημάτων.

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με τον σύγχρονο εξοπλισμό τους αναλαμβάνουν τοβάψιμο του σπιτιού σας και του καταστήματος σας με οικολογικά χρώματα άριστης ποιότηταςκαι με επιμελημένη εργασία εφαρμόζουν τα χρώματα της επιθυμία σας.

  Με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουμε:

  μονώσεις κτιρίων

  θερμοπροσόψεις κτιρίων

  μονώσεις ταρατσών

  βάψιμο σπιτιού

  βάψιμο καταστημάτων

  φρεσκαρίσματα

  σπατουλαριστά

  βάψιμο εσωτερικών χώρων

  βάψιμο εξωτερικών χώρων

  στεγανοποιήσεις ταρατσών

  Στόχος μας η άριστη ποιότητα των εργασιών μας και η ολοκλήρωση όλων των εργασιών στους προσυμφωνημένους χρόνους .

  Με εκτίμηση

  Νικολός Παναγιωτης

  μονωσεις πρεβεζα - μονωσεις ταρατσων πρεβεζα - παντος τυπου μονωσεις πρεβεζα

  θερμοπροσοψεις κτιριων πρεβεζα - ελαιοχρωματισμοι κτιριων πρεβεζα - βαψιμο σπιτιου πρεβεζα

  βαψιμο καταστηματων πρεβεζα - φρεσκαρισματα πρεβεζα - σπατουλαριστα πρεβεζα

  ελαιοχρωματιστες πρεβεζα - ελαιοχρωματιστης πρεβεζα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χανιά - Χανίων
  6908800515
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ

  ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ

  Με οικογενειακή παράδοση απο το 1978 στο χώρο των κατασκευών.

  Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση - αναπαλαίωση του κτιρίου σας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό φροντίζονταςνα εφαρμόσουμε όλα τα υλικά με επιμέλεια ώστε να έχετε υψηλής αισθητικής αποτελέσματα .

  Όλες οι εργασίες της ανακαίνισης πραγματοποιούνται απο τα έμπειρα συνεργεία μας τα οποία οργανωμέναολοκληρώνουν κάθε εργασία ώστε να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση μέσα στον χρόνο που έχει συμφωνηθεί .

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:

  ανακαίνιση σπιτιού

  ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων

  αναπαλαίωση κτιρίων

  βάψιμο σπιτιού

  βάψιμο καταστημάτων

  χτισίματα

  επιχρίσματα

  μόνωση ταρατσών

  τοποθέτηση πλακιδίων

  τοποθέτηση μαρμάρων

  Στόχος μας είναι η άριστη ποιότητα των εργασιών μας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση

  Μαραγκουδάκης Ιωάννης

  6908800515

  παντος τυπου οικοδομικες εργασιες χανια - ανακαινισεις κτιριων χανια - ανακαινιση σπιτιου χανια
  ανακαινιση καταστηματων χανια - αναπαλαιωσεις κτιριων χανια - βαψιμο σπιτιου χανια
  βαψιμο καταστηματων χανια - τοποθετηση πλακιδιων χανια - χτισιματα χανια - επιχρισματα χανια
  ανακαινιση επαγγελματικων χωρων χανια - οικοδομικες κατασκευες χανια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ροδίνι - Ρόδος
  6955410678
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΡΟΔΟΣ - ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΡΟΔΟΣ

  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΡΟΔΟΣ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΡΟΔΟΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

  Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στη Ρόδο στον χώρο της οικοδομής καιαναλαμβάνει παντος τύπου οικοδομικες εργασίες .

  Αναλαμβάνουμε γενικές ανακαινίσεις σπιτιών και καταστημάτων με συνέπεια και αξιοπιστία.Μελετώντας το χωρό και τις ανάγκες σας , αποφασίζουμε μαζί για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούνείτε στην οικία σας είτε στον επαγγελματικό χώρο σας, με υλικά αρίστης ποιότητας.Αναλαμβάνουμεμονώσεις παντός τύπουγια να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα ενώ με τηνολοκλήρωση των εργασίων προχωρούμε και στονελαιοχρωματισμότου χώρου παραδίδοντας ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.Τοποθετούμεγυψοσανίδεςανακαινίζοντας και διαμορφώνοντας το χώρο σας σύμφωνα πάντα με τις δικές σας επιθυμίες.Ακόμη αναλαμβάνουμε παντος τύπου σιδηροκατασκευές όπως σιδερένια κάγκελα , σιδερένιες πόρτες , κάγκελα περίφραξηςσιδερένιες σκάλες και ειδικές κατασκευές από σιδηρό.

  Αναλυτικά αναλαμβάνουμε:

  γενικές οικοδομικές εργασίες

  ανακαίνιση σπιτιού

  ανακαιση καταστημάτων

  βάψιμο σπιτιού

  βάψιμο καταστημάτων

  γύψινες κατασκευές

  γυψινα χωρισματα - ψευδοροφές

  σιδηροκατασκευές

  μονώσεις κτιρίων

  μονώσεις ταρατσών

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τη δική μας προσφορά .

  Με εκτίμηση

  Καγιανίν Μουσταφά

  ανακαινιση σπιτιου ροδος - ανακαινισεις κτιριων δωδεκανησα - ανακαινιση καταστηματων ροδος

  ανακαινισεις κτιριων ροδος δωδεκανησα - γυψοσανιδες ροδος - γυψινες κατασκευες ροδος

  βαψιματα ροδος - παντος τυπου σιδηροκατασκευες ροδος - γενικες οικοδομικες εργασιες ροδος

  βαψιμο σπιτιου ροδος - μπογιατζης ροδος - ελαιοχρωματιστης ροδος- οικοδομικα έργα ροδος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Καμάρι - Σαντορίνη
  6943097808
  DANIEL LAZAJ – ΝΤΑΝΙΕΛ ΛΑΖΑΙ

  Μεταμορφώστε τον χώρο σας με οικονομικά βαψίματα σε ολη την Σαντορίνη !!!!

  H επιχείρηση «ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ Ο ΝΤΑΝΙΕΛ» με έδρα στην Σαντορίνη και με πλήρη υπευθυνότητα, τεχνογνωσία, επαγγελματική συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη, δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαιοχρωματισμών, στα μερεμέτια των οικοδομών πάσης φύσεως και στις πατητές τσιμεντοκονίες.

  Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εχοντας αποπερατώσει πολλές εργολαβίες στην Σαντορίνη μπορούμε να εγγυηθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

  Αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς, με ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και κάθε είδους τεχνοτροπίες αναδεικνύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό, επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο κατοικίες, καταστήματα διαμερίσματα, ξενοδοχεία, χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα οικολογικά υλικά, χρώματα, πλαστικά, ακρυλικά επώνυμων εταιρειών ώστε να έχουν αντοχή στον χρόνο και στον ήλιο.

  Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σκαλωσιές, μηχανήματα, τριβεία, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία σε ψηλά και δύσκολα σημεία.

  Το τεχνικό προσωπικό μας που είναι έμπειροι ελαιοχρωματιστές παρέχουν άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί σε ολο το νησί της Σαντορίνης με συνέπεια πάντα στους προκαθορισμένους χρόνους από την ανάθεση εως την αποπεράτωση της ανακαίνισης. Επιλέγετε τους χρωματισμούς που επιθυμείτε και αφήστε στα χέρια των επαγγελματιών την αισθητική ανανέωση του χώρου σας.

  Οι υπηρεσίες μας :

  Ελαιοχρωματισμοί - βαψίματα πάσης φύσεως εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων με τις πιο οικονομικές τιμές στην Σαντορίνη

  Επισκευές και μερεμέτια ρωγμές σε ολες τις οικοδομές

  Στοκαρίσματα από υγρασία

  Σπατουλαρίσματα

  Βαψίματα - φρεσκαρίσματα με συνδυασμούς χρωμάτων που μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για τον δικό σας χώρο,να ομορφύνετε με οποιαδήποτε τεχνοτροπία και το δικό σας σπίτι με πολύ λίγα χρήματα από επαγγελματία χωρίς να χρειαστεί να αναστατώσετε όλο σας το νοικοκυριό..

  Τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο, απομιμήσεις ξύλου, μαρμάρου)

  Λάκκες, βελατούρες

  Ρεπουλίνες

  Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια, βάψιμο σε κάγκελα

  Καθαρή δουλειά χωρίς μερεμέτια και κακοτεχνίες

  Πατητή τσιμεντοκονία και κατασκευές με χρωματιστή πατητή τσιμεντοκονία, ειδικές κατασκευές και διακοσμήσεις.

  Η πατητή τσιμεντοκονία σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια κατασκευές επίπλων, συνθέσεων σε τοίχους.

  Είναι ένα υλικό με άριστες αντοχές και τέλεια αδιαβροχοποίηση που διατίθεται σε πάρα πολλά χρώματα.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις εργολαβίες ελαιοχρωματισμών και εφαρμογής της πατητής τσιμεντοκονίας, είναι να δημιουργούμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες.

  Μην διστάσετε να μας καλέσετε και να ζητήσετε την προσφορά μας, να είστε σίγουροι ότι θα είναι στις πιο λογικές τιμές της αγοράς στην Σαντορίνη

  Με την δωρεάν επίσκεψή μας στον χώρο σας θα ανταποκριθούμε αμεσα !!!!!

  Με εκτίμηση

  Ο εργολάβος ελαιοχρωματιστής στην Σαντορίνη

  DANIEL LAZAJ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά και στις αργίες από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ

  Βαψίματα Σαντορίνη, Ελαιοχρωματισμοί Σαντορίνη, Εργολάβος ελαιοχρωματιστής Σαντορίνη, Οικονομικά βαψίματα Σαντορίνη, Ελαιοχρωματιστές Σαντορίνη, Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών Σαντορίνη, Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών Σαντορίνη, Μερεμέτια πάσης φύσεως Σαντορίνη, Σπατουλαριστά Σαντορίνη, Πατητή τσιμεντοκονία Σαντορίνη, Κατασκευές πατητής τσιμεντοκονίας Σαντορίνη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Νάουσα Πάρος - Κυκλάδων
  6944222422
  Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ανακαινίσεων , μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε όλες τις εργασίες με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Φροντίζουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας με εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής υλικά για να απολαμβάνετε τον χώρο σας.

  Τα συνεργεία μας με την άρτια κατάρτισή τους θα αναλάβουν παντός τύπου ανακαίνιση του σπιτιού αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου καθώς και μονώσεις, στεγανοποιήσεις και ελαιοχρωματισμούς με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Στενή Ευβοίας - Χαλκίδα
  6936548303
  6946375433
  Ο εργολάβος GENGO ALBERT με εδρα της δουλειάς του στην Στενή Ευβοίας εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα των γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων σε ιδιωτικούς επαγγελματικούς χώρους καθώς και σε δημόσια εργα.

  Φροντίζουμε να επιλέγουμε αξιόπιστα υλικά και με τον σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων που διαθέτουμε έχουμε την δυνατότητα να εκτελέσουμε παντός τύπου εργασία με ποιότητα συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους και επεγγελματική υπεθυνότητα.

  Το εξιδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους κτίστες,ελαιοχρωματιστές, πλακάδες,σκεπατζήδες, σοβατζήδες που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας παρέχοντας τις υπηρεσίες μας από οπου μας ζητηθεί σε ολο το νομό Ευβοίας στην Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο,αλλά και στους νομούς Βοιωτίας, Φθιώτιδας και στην Αθήνα.

  Ολες οι οικοδομικές εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο αποτελούν εγγύηση και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας.

  Οι υπηρεσίες μας :

  Γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις στην Εύβοια, Χαλκίδα,Κύμη, Ψαχνά, Αρτάκι,Αιδηψός,Ερέτρια, Κάρυστος στην Βοιωτία, Φθιώτιδα,Αθήνα

  Κτίσιμο με πέτρα και τούβλα - κατασκευή οικοδομών

  Επιχρίσματα σοβατίσματα

  Μπετά δαπέδου

  Κατασκευή κράσπεδων στους δρόμους,σε πεζοδρόμια, σε κήπους.

  Τοποθέτηση κυβόλιθων σε αυλές , δρόμους, πλατείες

  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
  Βαψίματα - φρεσκαρίσματα με συνδυασμούς χρωμάτων που μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για τον δικό σας χώρο η οικοδομή.
  Τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)
  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων με μεγάλα υψη (πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα
  Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια
  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή παντός έργου που αφορά την πέτρα,

  Πλακοστρώσεις, με πλάκες πεζοδρομίων και πέτρα αυλών , κήπων πεζοδρομίων, πλατείες

  Πέτρινες βρύσες, Ψησταριές – BBQ,

  Παρτέρια και Σκαλοπάτια, αυλόγυρους ξερολιθιές

  Πέτρινες επενδύσεις σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους κολώνες , καμάρες, εντοιχισμός πέτρας.
  Δημιουργίες Υψηλής Αισθητικής και Καλαισθησίας διαχρονικές κατασκευές.
  Τοποθέτιση πλακιδίων -ψηφίδας- γρανιτών σε ποικιλία σχεδίων.

  Ανακαινίσεις μπάνιου- κουζίνας -σε δάπεδα τοίχους
  Κεραμοσκεπές παντός τύπου μονόριχτες, δίριχτες,πολλαπλών επιπέδων και διαφορετικών κλίσεων με κεραμίδια ανάλογα των επιθυμιών σας, ρωμαϊκά, βυζαντινά , ασφαλτικά.

  Επισκευές κεραμοσκεπών.

  Ανακεράμωση κεραμοσκεπών, συντήριση και στεγανοποίηση κεραμοσκεπής.

  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίνομαι την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη.

  Γιατί να μας επιλέξετε ;

  Δουλεύουμε με συνέπεια παρέχουμε αμεση εξυπηρέτιση

  Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξιδίκευση

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε μοναδικές λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Εμπιστευθείτε το συνεργείο μας και σας εγγυόμαστε για το άψογο και ποιοτικό αποτέλεσμα

  Χωρίς μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

  Και μετά το πέρας των εργασιών ειμαστε δίπλα σας και οποιαδήποτε διευκρίνηση και απορία.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  GENGO ALBERT

  Ο εργολάβος γενικών οικοδομικών εργασιών στην Εύβοια

  Ωρες επικοινωνίαςκαθημερινά από τις 08:00το πρωί εως τις 22:00

  Γενικές ανακαινίσεις Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο,Βοιωτία,Φθιώτιδα,Αθήνα

  Εργολάβος οικοδομικών εργασιών Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο,Βοιωτία,Φθιώτιδα,Αθήνα

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο,Βοιωτία,Φθιώτιδα,Αθήνα

  Οικοδομικές εργολαβίες Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο,Βοιωτία,Φθιώτιδα,Αθήνα

  Ελαιοχρωματισμοί βαψίματα Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο,Βοιωτία,Φθιώτιδα,Αθήνα

  Οικονομικές ανακαινίσεις Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο,Βοιωτία,Φθιώτιδα,Αθήνα

  Οικονομικά βαψίματα κατοικιών κτιρίων ξενοδοχείων Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο,Βοιωτία,Φθιώτιδα,Αθήνα

  Τοποθετήσεις πλακιδίων Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο,Βοιωτία,Φθιώτιδα,Αθήνα

  Ανακαινίσεις μπάνιου Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο,Βοιωτία,Φθιώτιδα,Αθήνα

  Πλακάδες Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο

  Ελαιοχρωματιστές - μπογιατζήδες Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο

  Επενδύσεις πέτρας Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο

  Κτίσιμο Πέτρας Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο

  Πετρόκτιστα Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο

  Κεραμοσκεπές Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο

  Επισκευές κτιρίων Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο

  Κράσπεδα Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο

  Τοποθέτιση κυβόλιθων Ευβοία, Στενή,Χαλκίδα,Αιδηψό,Αρτάκι, Αλιβέρι, Κύμη,Ερέτρια,Κάρυστο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χώρα - Ανδρος
  2282300498
  6993168526
  Α. Ζαΐμης
  Οικοδομικές Εργασίες | Άνδρος - Μύκονος - Αθήνα

  Ο Α. Ζαΐμης είναι ένας έμπειρος εργολάβος οικοδομών, ο οποίος δραστηριοποιείται, με έδρα την Άνδρο, σε παντός είδους οικοδομικές εργασίες, ανακαινίσεις και κατασκευές, εξυπηρετώντας παράλληλα τη Μύκονο και την Αθήνα.

  Με μια ομάδα εξειδικευμένων τεχνιτών αναλαμβάνουμε επισκευές κτιρίων, ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων, καθώς και μια ευρεία γκάμα κατασκευών για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα και ξενοδοχειακές μονάδες σε όλο το νησί της Άνδρου και στις υπόλοιπες Κυκλάδες κατόπιν συνεννόησης.

  Εργαζόμαστε με γνώμονα την ποιότητα και τη συνέπεια προσφέροντας εργασίες υψηλού επιπέδου και κατασκευές ανθεκτικές στο χρόνο και τις κλιματολογικές συνθήκες των Κυκλάδων.

  Στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας και η δημιουργία και η διατήρηση μακροχρόνιων συνεργασιών με ιδιώτες και επαγγελματίες του νησιού μας και όχι μόνο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Αμαζόνων 55 - Ελληνικό
  6971843971
  Μαστορέλης Αθανάσιος

  Ελαιοχρωματισμοί Ελληνικό - Εφαρμογές Γυψοσανίδας - Μερεμέτια - Μονώσεις - Σπατουλαρίσματα Ελληνικό

  Ο Μαστορέλης Αθανάσιος είναι ελαιοχρωματιστής και διαθέτει αρκετά χρόνια εμπειρίας, αναλαμβάνοντας ελαιοχρωματισμούς και μερεμέτια παντός τύπου στην περιοχή του Ελληνικού και σε όλο το νομό Αττικής κατόπιν συνεννόησης.
  Βαψίματα,τεχνοτροπίες, σπατουλάρισμα, μερεμέτια, μονώσεις. Σε σπίτια, επαγγελματικούς χώρους, πολυκατοικίες και οικοδομές.

  Διαθέτει μια σειρά σύγχρονου εξοπλισμού βαφής για να δώσει λύσεις στον επαγγελματία και στον ιδιώτη.

  Εξυπηρετεί όλη την Αθήνα, Αττική και αναλαμβάνει εργασίες σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης, με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό με ένα σας τηλεφώνημα.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 34 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ