noscript image for google
Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 | 04:53 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΔΑΙΔΑΛΟΥ 14 - Νίκαια
  2104965155,2104905211
  6977453717
  Μελέτη,επίβλεψη, κατασκευή, αρ.αδείας 228/ΑΓ Κ.Ε.Η.Ε υπ βιομηχανίας-Γερμανικά VDE- HD 384.EE
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ : ρευματοδοτήσεις - αλλαγής χρήσης - επανελέγχου
  Κατασκευή:

  1)Δίκτυα χαλκού ισχυρών ρευμάτων , συμβατική - έξυπνο σπίτι, θεμελιακές γειώσεις αντικεραυνικής προστασίας.

  2)Δομημένη καλωδίωση, ήχος, πυρασφάλεια, συναγερμός, τηλεόραση (συμβατική, δορυφορική, ψηφιακή). Τηλεφωνικά δίκτυα P.C. τηλεφωνικά κέντρα, μικτονομίσεις. Κλειστά κυκλώματα TV ελέγχου καταγραφής. Έλεγχος εισόδου (θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, κάμερες).
  Συμβατικές - Ψηφιακές.

  Εφαρμογές:
  Κατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, καταστήματα, γραφεία, εμπορικά κέντρα, βιοτεχνίες, εργοστάσια, σχολειά, παιδικοί σταθμοί.
  Αλλαγές - ανακαινίσεις - επισκευές
  Συμβατική εγκατάσταση σε έξυπνο σπίτι, ηλεκτρικών πινάκων, θερμοσίφωνων, θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, κεραιών (ατομικών - ομαδικών), ηλεκτρικών συσκευών φωτιστικών στοιχείων.
  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, άμεση εξυπηρέτηση στις βλάβες σας.

  Υποκατάστημα:
  Λεωφόρος Θησέως(Ελ.Βενιζέλου) 139 Καλλιθέα, Αθηνά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 35 - Κορωπί
  2106628760,2106628761,2106628762
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ TEMPO REALE ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΝΤΖΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043, 6983452978
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΓΑΜΒΕΤΑ 181 - ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΡΤΙΟΥ - Θεσσαλονίκη
  2310304476
  6973946251
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ -ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΡΤΖΑΣ Α. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ Σχέδια Δ.Ε.Η -Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις: οικιών -καταστημάτων-βιοτεχνιών -Εγκαταστάσεις φωτισμού: κτιρίων - οικιών - καταστημάτων - κήπων -Εγατάσταση :θυροτηλεφώνων-θυροτηλεόρασης - κεραιών tv -δωρυφορική tv - κλειστών κυκλωμάτων tv -Επισκευές βλαβών ηλ. εγκαταστάσεων:επισκευές θερμοσίφωνων-θερμοσυσωρευτών -ηλ. κουζινών -Ανακαινήσεις :καταστημάτων-οικιών Ώρες εργασίας(08:00-17:00)για βλαβες 24 ώρες - Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις χώρων - Πλήρης κάλυψη συνεργείων - Επισκευές θερμοσίφωνων και θερμοσυσσωρευτών - Ηλεκτρικών κουζινών Τηλέφωνα Θεσσαλονίκης: 2310304476 κιν: 6973946251 wind - 6978513752 whats up. ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΚΑΡΟΛΟΥ 42 - Πάτρα
  2610621693
  6995083035
  Κτιριακές εγκαταστάσεις παντός τύπου -φωτισμοί κήπων
  Νυχτερινά κέντρα διασκέδασης - καφετέριες - πρατήρια υγρών καυσίμων -τράπεζες

  ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ:
  -Γενική τράπεζα Καλαμάτας
  -ΕΚΟ πρατήριο καυσίμων Ανδραβίδας Κυρίου Τσιλιμίγκρα
  -Κέντρα αισθητικής ΠΡΙΝΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
  -Κέντρα αισθητικής DVA Πατρών
  -Συγκρότημα 8 μεζονέτες Καστελόκαμπο Πατρών Παπαδημητρίου κατασκευαστική
  -Κέντρο διασκέδασης LIVE διπλοπενιές Πάτρας
  -ORIENT EXPRESS -καφέ RESTAURANT Ψηλά αλώνια Πατρών
  -Κέντρο μοκέτας κ ` χαλιών ΤΑΧΡΙΤΖΙΔΗ ΠΑΤΡΩΝ

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
  Δουλέυουμε και εκτός έδρας σε νομούς Αχαϊας-Αττικής- Αιτωλοακαρνανίας -Ιόνια νησιά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΚΥΠΡΟΥ 9 - Ζεφύρι
  2102320798
  6942878770, 6947935726
  Προσφέρουμε όλες τις παρακάτω υπηρεσίες με αξιοπιστία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια προσφορά για να το διαπιστώσετε! Εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις Βιομηχανικές εγκαταστάσεις Αυτοματισμούς Μελέτες φωτισμού Συστήματα θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων Ανακαινίσεις κτιρίων(κατοικίες , καταστήματα) Εφαρμογές τηλεφωνικές - Δικτύου - UPS (Computer Room) Συστήματα Ασφαλείας (Συστήματα συναγερμού, Πυρανίχνευση, Κάμερες Ασφαλείας - Καταγραφικά, Αντικεραυνική προστασία)
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Κονίστρες - Εύβοιας
  6955963683
  Ηλεκτρολογικές Εφαρμογές Κονίστρες Εύβοια - ΛΟΥΗΣ ΚΟΛΤΣΙΝΑΚΟΥ

  Καλώς ήρθατε στις Ηλεκτρολογικές Εφαρμογές ΛΟΥΗΣ ΚΟΛΤΣΙΝΑΚΟΥ

  Στην εταιρεία ΛΟΥΗΣ ΚΟΛΤΣΙΝΑΚΟΥ, παρέχουμε ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην περιοχή Κονίστρες της Εύβοιας. Με πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και εφαρμογές, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών μας.

  Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Ηλεκτρολογικών Εφαρμογών

  Αναλαμβάνουμε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των:

  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις: Σχεδιασμός, εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτρολογικών συστημάτων για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.
  Ανακαινίσεις Ηλεκτρολογικών Συστημάτων: Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός παλαιών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, προσαρμοσμένων στις σύγχρονες ανάγκες και προδιαγραφές.
  Έξυπνα Συστήματα Κτιρίων: Εγκατάσταση και προγραμματισμός αυτοματισμών για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και της άνεσης στον χώρο σας.
  Φωτισμός: Μελέτη και εγκατάσταση φωτιστικών συστημάτων, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με έμφαση στην αισθητική και την λειτουργικότητα.
  Συστήματα Ασφαλείας: Τοποθέτηση και συντήρηση συστημάτων συναγερμού, καμερών παρακολούθησης και πυρανίχνευσης για την προστασία της περιουσίας σας.

  Εξειδικευμένο Προσωπικό και Σύγχρονος Εξοπλισμός

  Στην ΛΟΥΗΣ ΚΟΛΤΣΙΝΑΚΟΥ, διαθέτουμε μια ομάδα εξειδικευμένων ηλεκτρολόγων που χρησιμοποιούν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνολογία. Η συνεχής εκπαίδευση και η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα μας, μας επιτρέπουν να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με συνέπεια και αξιοπιστία.

  Ασφάλεια και Ποιότητα

  Η ασφάλεια των πελατών μας και των εγκαταστάσεων τους είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Εφαρμόζουμε αυστηρά πρότυπα ασφαλείας σε όλες τις εργασίες μας, εξασφαλίζοντας την ασφαλή λειτουργία των ηλεκτρολογικών συστημάτων. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά και εξαρτήματα, διασφαλίζοντας την ποιότητα και τη διάρκεια των εγκαταστάσεών μας.

  Εξατομικευμένες Λύσεις

  Κατανοούμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας. Είτε πρόκειται για μικρές επισκευές είτε για μεγάλες εγκαταστάσεις, προσεγγίζουμε κάθε έργο με επαγγελματισμό και αφοσίωση.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή για να κλείσετε ένα ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε λύσεις που θα καλύψουν πλήρως τις ηλεκτρολογικές σας ανάγκες.

  ΛΟΥΗΣ ΚΟΛΤΣΙΝΑΚΟΥ - Η αξιόπιστη λύση για κάθε ηλεκτρολογική σας ανάγκη στις Κονίστρες Εύβοιας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Αθήνα - Αττική
  6997192726
  TSIGANAS ELECTRICAL SOLUTIONS - Η Ηλεκτρολογική Εξυπηρέτηση που Χρειάζεστε στην Αθήνα, Αττική

  Καλωσορίσατε στην TSIGANAS ELECTRICAL SOLUTIONS Στην TSIGANAS ELECTRICAL SOLUTIONS, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ολοκληρωμένων και αξιόπιστων ηλεκτρολογικών λύσεων για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, εγγυόμαστε την ασφάλεια και την ποιότητα στις υπηρεσίες μας.

  Εκτενές Φάσμα Υπηρεσιών Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών υπηρεσιών που περιλαμβάνουν:

  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις: Από την αρχική εγκατάσταση νέων συστημάτων μέχρι την αναβάθμιση και συντήρηση υπαρχόντων δικτύων.
  Έξυπνα Συστήματα Σπιτιού (Smart Home): Ενσωματώστε την τεχνολογία στο σπίτι σας με αυτοματοποιημένα συστήματα φωτισμού, θέρμανσης και ασφάλειας.
  Δίκτυα και Υποδομές: Κατασκευή και συντήρηση δικτύων δεδομένων και επικοινωνίας για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.
  Ενεργειακές Λύσεις: Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων και λύσεων ενεργειακής εξοικονόμησης για μείωση του ενεργειακού κόστους.

  Ασφάλεια και Ποιότητα Η ασφάλεια είναι η κορυφαία μας προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο αξιόπιστα υλικά και τηρούμε αυστηρά τους κανονισμούς και τα πρότυπα ασφάλειας σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Οι ηλεκτρολόγοι μας είναι πλήρως πιστοποιημένοι και εκπαιδευμένοι για να διασφαλίσουν την άψογη εκτέλεση κάθε έργου.

  Προσωπική Εξυπηρέτηση Στην TSIGANAS ELECTRICAL SOLUTIONS, κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Από την πρώτη συμβουλευτική συνάντηση μέχρι την ολοκλήρωση του έργου, είμαστε δίπλα σας για να εξασφαλίσουμε ότι το αποτέλεσμα θα υπερβεί τις προσδοκίες σας.

  Τεχνολογία Αιχμής Ενσωματώνουμε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και καινοτομίες στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα. Τα έργα μας χαρακτηρίζονται από την αξιοπιστία και τη μακροχρόνια αντοχή.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Θώρακα 16 - Λάρισα
  6944767825
  6932315349
  ΒΑΓΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ &
  ΓΚΙΑΣΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  Ηλεκτρολόγοι | Λάρισα

  Οι ηλεκτρολόγοι Βάγγος Γεώργιος και Γκιάστας Χαράλαμπος εδρεύουν στην καρδιά της Λάρισας και παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Με πολυετή πείρα και υψηλή τεχνογνωσία, αναλαμβάνουν κάθε είδους ηλεκτρικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Η εμπειρία τους σε συνδυασμό με την αφοσίωση στην ποιότητα και την ασφάλεια, εξασφαλίζουν την άρτια υλοποίηση έργων τόσο σε νέες κατασκευές όσο και σε ανακαινίσεις.

  Εκτός από τις βασικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, οι Βάγγος και Γκιάστας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για εγκαταστάσεις, κατασκευές και επιδιορθώσεις. Είτε πρόκειται για την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος είτε για την πλήρη κατασκευή ενός βιομηχανικού χώρου, οι δυο τους εξασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η συνεχής επιμόρφωση και η ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες τους επιτρέπουν να προσφέρουν σύγχρονες και αποδοτικές λύσεις.

  Καινοτόμες Ηλεκτρολογικές Λύσεις

  Ο Βάγγος και ο Γκιάστας εξειδικεύονται στη διαχείριση βλαβών και αυτοματισμών, καθώς και στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Με στόχο την ενεργειακή απόδοση και τη μείωση του κόστους ενέργειας, παρέχουν λύσεις που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

  Οι εξειδικευμένες γνώσεις και η εμπειρία τους στον τομέα των φωτοβολταϊκών τους επιτρέπουν να προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις για κάθε τύπο εγκατάστασης, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση και μακροχρόνια αξιοπιστία.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6944767825 και 6932315349 ή στείλτε email στο georgevagos@gmail.com. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε!

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6944767825 - 6932315349

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν επίσης την τεχνική υποστήριξη για οικίες, πολυκατοικίες, μαγαζιά, εργοστάσια και βιομηχανίες, με εξειδίκευση στη δομημένη καλωδίωση. Με έμφαση στην αξιοπιστία και την ταχύτητα εξυπηρέτησης, αναλαμβάνουν την εγκατάσταση και τη συντήρηση των δικτύων καλωδίωσης, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων. Η ικανότητά τους να ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες των πελατών τους, τους καθιστά μια αξιόπιστη επιλογή για τεχνική υποστήριξη.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  Στόχος της επιχείρησής μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και αξιοπιστία σε κάθε έργο. Δεσμευόμαστε στη συνεχή βελτίωση και στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση με ταχύτητα και επαγγελματισμό, ανταποκρινόμενοι γρήγορα σε κάθε κλήση και βλάβη. Είμαστε διαθέσιμοι για να σας υποστηρίξουμε όποτε μας χρειαστείτε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  Αθήνα - Αττική
  2103427331
  6937472404
  ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ - ΧΑΜΑΚΙΩΤΗΣ: Ο Εξειδικευμένος Ηλεκτρολόγος στην Αθήνα, Αττική

  Αν ψάχνετε για αξιόπιστες και επαγγελματικές υπηρεσίες ηλεκτρολόγου στην Αθήνα, ο Γεννάδιος Χαμακιώτης είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις ηλεκτρολογικές σας ανάγκες.

  Ποιότητα και Εμπειρία

  Με πολυετή εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και επισκευών, ο Γεννάδιος Χαμακιώτης έχει χτίσει μια σταθερή φήμη για την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών του. Είτε χρειάζεστε μια νέα εγκατάσταση, είτε μια επισκευή, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

  Υπηρεσίες που Παρέχονται

  Ο Γεννάδιος Χαμακιώτης προσφέρει μια ευρεία γκάμα ηλεκτρολογικών υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Αυτές περιλαμβάνουν:

  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις: Εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτρολογικών συστημάτων για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.
  Ηλεκτρολογικές Επισκευές: Άμεση και αποτελεσματική επισκευή κάθε είδους ηλεκτρολογικού προβλήματος.
  Ανακαινίσεις: Πλήρης ανακαίνιση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για να συμβαδίζουν με τις σύγχρονες απαιτήσεις.
  Συντήρηση: Τακτική συντήρηση ηλεκτρολογικών συστημάτων για να εξασφαλίζεται η ομαλή και ασφαλής λειτουργία τους.

  Προσωποποιημένη Εξυπηρέτηση

  Ο Γεννάδιος Χαμακιώτης κατανοεί ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές ανάγκες. Για αυτόν τον λόγο, προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και λύσεις προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Από την πρώτη επαφή μέχρι την ολοκλήρωση της εργασίας, θα νιώθετε πάντα ότι είστε σε καλά χέρια.

  Αξιοπιστία και Ασφάλεια

  Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας σε κάθε ηλεκτρολογική εργασία. Ο Γεννάδιος Χαμακιώτης τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας και χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσει την ασφάλεια και τη μακροχρόνια λειτουργικότητα των εγκαταστάσεών σας.

  Επικοινωνήστε Μαζί μας

  Μην αφήνετε τα ηλεκτρολογικά προβλήματα να επηρεάζουν την καθημερινότητά σας. Επικοινωνήστε σήμερα με τον Γεννάδιο Χαμακιώτη για να κλείσετε ένα ραντεβού ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχει.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  Ανωγείων 17 - Ηράκλειο
  6945317564
  Κουκάκης Γεώργιος
  Κουκάκης Γεώργιος | Ηλεκτρολόγος Ηράκλειο | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις & Επιδιορθώσεις

  Ο Γεώργιος Κουκάκης, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για πάνω από 20 χρόνια.

  Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, ο Γεώργιος Κουκάκης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του, παρέχοντας αξιόπιστες και ασφαλείς λύσεις για κάθε ηλεκτρολογική ανάγκη.

  Η επιχείρησή μας έχει ολοκληρώσει με επιτυχία ένα μεγάλο εύρος έργων, από μικρές οικιακές εγκαταστάσεις έως μεγάλες βιομηχανικές εφαρμογές.

  Στόχος και Αποστολή

  Ο στόχος μου είναι να γίνω η πρώτη σας επιλογή για κάθε ηλεκτρολογική ανάγκη, προσφέροντας λύσεις που καλύπτουν τις απαιτήσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αποστολή μου είναι να παρέχω υψηλής ποιότητας ηλεκτρολογικές υπηρεσίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς σας.

  Γιατί να επιλέξετε εμένα:

  Πολυετής Εμπειρία
  Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, έχουμε την τεχνογνωσία να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητά του.

  Εξειδίκευση
  Ενημερώνομαι συνεχώς για τις τελευταίες τεχνολογίες και μεθόδους στον τομέα της ηλεκτρολογίας.

  Προσωπική Εξυπηρέτηση
  Κατανοώ ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές ανάγκες και προσπαθώ να προσφέρω εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του.

  Εμπιστευτείτε με για όλες τις ηλεκτρολογικές σας ανάγκεςκαι αφήστε με να κάνω την καθημερινότητά σαςπιο ασφαλή και άνετη.

  Η ικανοποίησή σας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη σας. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω!

  6945317564

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Χατζοπούλου 26 - Χαλκίδα
  6938325477
  Καλώς Ήρθατε στην Εταιρεία Ράζος Ιωάννης

  Στην όμορφη πόλη της Χαλκίδας, στην Εύβοια, η εταιρεία Ράζος Ιωάννης προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, εξασφαλίζοντας την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Εξειδικευμένες Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες

  Ο Ράζος Ιωάννης διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να αναλάβει κάθε είδους ηλεκτρολογικό έργο. Από την εγκατάσταση και την ανακαίνιση ηλεκτρικών δικτύων έως την επισκευή και τη συντήρηση, είμαστε δίπλα σας με λύσεις που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα υλικά και εξοπλισμό για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία των ηλεκτρικών σας συστημάτων.

  Ποιοτικές Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

  Στην εταιρεία μας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υδραυλικές υπηρεσίες για κάθε σας ανάγκη. Από την εγκατάσταση νέων υδραυλικών συστημάτων έως την επισκευή και τη συντήρηση των υπαρχόντων, εγγυόμαστε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Είτε πρόκειται για υδραυλικές εγκαταστάσεις σε κατοικίες, είτε για επαγγελματικούς χώρους, η εμπειρία μας εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία και την ανθεκτικότητα των συστημάτων σας.

  Άμεση Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη

  Η εταιρεία Ράζος Ιωάννης δίνει προτεραιότητα στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της. Είμαστε διαθέσιμοι 24/7 για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, παρέχοντας γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθειά μας.

  Προσιτές Τιμές και Εγγυημένη Ποιότητα

  Στην εταιρεία μας, κατανοούμε τη σημασία της οικονομίας. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε προσιτές τιμές, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε συνοδεύεται από εγγύηση, διασφαλίζοντας την μακροχρόνια ικανοποίησή σας.

  Επικοινωνήστε Μαζί μας

  Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις. Επισκεφθείτε μας στη Χαλκίδα ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσουμε μία συνάντηση.

  Ράζος Ιωάννης - Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για ηλεκτρολογικές και υδραυλικές υπηρεσίες στη Χαλκίδα, Εύβοια. Σας περιμένουμε για να αναλάβουμε κάθε έργο με επαγγελματισμό και συνέπεια.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Γρηγορίου Αυξεντίου 8 - Τρίκαλα - Τρίκαλα
  6988583366
  ΗΛΕΚΤΡΟ NRG
  Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις | Τρίκαλα

  Ο ηλεκτρολόγοςΚωνσταντίνος Ζήκος δραστηριοποιείται από το 2008 στα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, προσφέροντας αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Με έμφαση στην αρτιότητα της εγκατάστασης, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του, τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

  Η επιχείρησή τουΗΛΕΚΤΡΟ NRG αναλαμβάνει από την κατασκευή έως τη συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών του.

  Ασφάλεια & Αρτιότητα
  Στις Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

  Οι υπηρεσίες που προσφέρει η ΗΛΕΚΤΡΟ NRG περιλαμβάνουν την μελέτη, υλοποίηση και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε ιδιωτικές κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Ειδικεύεται στην ανίχνευση, εντοπισμό και επίλυση παντός είδους ηλεκτρολογικών βλαβών, καθώς και στις εγκαταστάσεις και συνδέσεις συσκευών.

  Επιπλέον, παρέχει λύσεις για τον φωτισμό εξωτερικών χώρων, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών του.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με κάθε ηλεκτρολογική εργασία που χρειάζεστε, από την εγκατάσταση και τη συντήρηση μέχρι την επίλυση βλαβών και τις ανακαινίσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για αξιόπιστη και επαγγελματική εξυπηρέτηση!

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6988583366

  Εξυπηρετούμε τα Τρίκαλα,την Καλαμπάκα, και κατόπιν συνεννόησης, όλη τη Θεσσαλία.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Η επιχείρηση του κου Ζήκου προσφέρει επίσης υπηρεσίες ανακαινίσεων σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα, καθώς και την έκδοση νέων πιστοποιητικών ΔΕΗ. Με εξειδίκευση στην εγκατάσταση αλεξικέραυνων και θεμελιακών γειώσεων, ο κος Ζήκος διασφαλίζει την ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Επιπρόσθετα, αναλαμβάνει μελέτες και εγκαταστάσεις φωτισμού, θυροτηλεφώνων, θυροτηλεοράσεων, ασύρματων συναγερμών και καμερών ασφαλείας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Μαυρομιχάλη 8, Καλαμάτα - Μεσσηνίας
  2721601121
  AMV
  Θεοφιλόπουλος Παναγιώτης - Λότσης Κωνσταντίνος | Συντήρηση Υποσταθμών ΜΤ & Ηλεκτρικές Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις, Καλαμάτα, Μεσσηνίας

  Η AMV ξεκίνησε το 2014 ως ατομική επιχείρηση από τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΤΕ, Παναγιώτη Θεοφιλόπουλο, προσφέροντας ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές υπηρεσίες σε κτιριακές εγκαταστάσεις. Η αφοσίωση στην ποιότητα και η εξειδίκευση στις ηλεκτρολογικές εργασίες γρήγορα απέδωσαν καρπούς, οδηγώντας σε σημαντική ανάπτυξη της επιχείρησης.Το 2016, η AMV επεκτάθηκε μέσω της συνεργασίας με τον Ηλεκτρολόγο Κωνσταντίνο Λότση, αναλαμβάνοντας μεγάλα και ποικίλα έργα, όπως:

  Ανακαίνιση και κατασκευή τραπεζικών καταστημάτων
  Ηλεκτρολογικές εργασίες σε αεροδρόμια
  Εγκαταστάσεις σε κλινικές και νοσοκομεία
  Δημόσιους αθλητικούς χώρους και στάδια
  Παρασκευαστήρια τροφίμων
  Γραφεία και καταστήματα
  Βενζινάδικα και πλυντήρια αυτοκινήτων
  Αντλιοστάσια σε δήμους και περιφέρειες

  Η Αποστολή μας

  Στην AMV, η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε κορυφαίες ηλεκτρολογικές υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

  Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που διακρίνονται για την ακρίβεια και την αξιοπιστία τους. Προωθούμε την καινοτομία και συνεχώς αναπτύσσουμε τις δεξιότητές μας για να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις της βιομηχανίας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ένα ραντεβού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6943113471

  ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

  Στην AMV, κάθε έργο που αναλαμβάνουμε το αντιμετωπίζουμε με την ίδια προσοχή και αγάπη που θα δείχναμε αν ήταν δικό μας. Δημιουργούμε έργα που διαρκούν στο χρόνο, προσφέροντας στους πελάτες μας την σιγουριά ότι έχουν επιλέξει τους καλύτερους στον τομέα μας. Αυτές οι αξίες μας διαφοροποιούν και αποτελούν τον πυρήνα της επιτυχίας μας.

  Παροχή Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσιών
  Διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα σε όλες τις ηλεκτρολογικές μας εργασίες, από μικρές κτιριακές εγκαταστάσεις έως μεγάλα έργα ανακαίνισης και κατασκευής.

  Καινοτομία και Τεχνογνωσία
  Επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση και την τεχνογνωσία μας, ιδιαίτερα στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και των υποσταθμών μέσης τάσης

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Σωκράτους 112, Χαϊδάρι - Αττική
  6972453793
  Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος
  Θεοδωρακόπουλος Ιωάννης | Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Χαϊδάρι Αθήνα

  Είμαι ο Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος, ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα.Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, έχω αναλάβει και ολοκληρώσει επιτυχώς ένα ευρύ φάσμα έργων, από μικρές επισκευές και συντηρήσεις μέχρι μεγάλες εγκαταστάσεις σε βιομηχανικά κτίρια. Είμαι αφοσιωμένος στη συνεχή βελτίωση και την εκπαίδευση, ώστε να παραμένω ενημερωμένος για τις τελευταίες τεχνολογίες και τάσεις στον τομέα της ηλεκτρολογίας.

  Η φιλοσοφία μου βασίζεται σε τρεις βασικές αρχές: επαγγελματισμό, αξιοπιστία και αφοσίωση στην ποιότητα. Κάθε έργο που αναλαμβάνω, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητά του, αντιμετωπίζεται με την ίδια προσοχή στη λεπτομέρεια και την ίδια δέσμευση για άριστα αποτελέσματα. Χρησιμοποιώ μόνο τα καλύτερα υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές για να διασφαλίσω ότι οι λύσεις που παρέχω είναι ασφαλείς, αποδοτικές και ανθεκτικές στον χρόνο

  Κατανοώ πόσο σημαντική είναι η εμπιστοσύνη στην επαγγελματική σχέση και δεσμεύομαι να παρέχω υπηρεσίες που μπορείτε να εμπιστευθείτε απόλυτα. Είμαι εδώ για να σας υποστηρίξω σε κάθε βήμα, από την αρχική εκτίμηση και τον σχεδιασμό, μέχρι την ολοκλήρωση και τη συντήρηση του έργου.

  Φιλοσοφία

  Η φιλοσοφία μου ως ηλεκτρολόγος μηχανικός εστιάζει σε τρεις βασικές αρχές: επαγγελματισμό, αξιοπιστία και αφοσίωση στην ποιότητα. Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, στόχος μου είναι να προσφέρω εξατομικευμένες και ποιοτικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

  Επαγγελματισμός
  Αντιμετωπίζω κάθε έργο με προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας ότι όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με την υψηλότερη ποιότητα και ακρίβεια.

  Αξιοπιστία
  Χρησιμοποιώ μόνο τα καλύτερα υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές για να παρέχω λύσεις που διαρκούν και μπορείτε να εμπιστευτείτε.

  Αφοσίωση στην Ποιότητα
  Η ποιότητα είναι κεντρικός πυλώνας της δουλειάς μου, διασφαλίζοντας ότι κάθε έργο ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και αποδοτικότητας.

  Η εξέλιξη είναι συνεχής, όπως και η ανάγκη για νέες καινοτόμες λύσεις.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Κάθε έργο που αναλαμβάνω αντιμετωπίζεται με επαγγελματισμό, ακρίβεια και συνέπεια, προσφέροντας λύσεις που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας. Εάν χρειάζεστε αξιόπιστες και ποιοτικές ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω!

  6972453793

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Καραολή 14, Καισαριανή - Αττική
  2107220642
  6984662742
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
  ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Ηλεκτρολογικές Βλάβες - Εγκαταστάσεις, Καισαριανή - Κέντρο Αθήνα, Αττική

  Ο ηλεκτρολόγος Γεώργιος Μουλακάκης, με έδρα την Καισαριανή, είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άμεση και αξιόπιστη λύση στις ηλεκτρολογικές βλάβες. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, ο Γεώργιος Μουλακάκης διαθέτει την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που απαιτούνται για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα. Εμπιστευτείτε τον για υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και γρήγορη αποκατάσταση κάθε βλάβης που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

  Ηλεκτρολογικές Βλάβες

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η ομάδα μας είναι πάντα εδώ για να σας υποστηρίξει σε κάθε ηλεκτρολογική ανάγκη σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη δύσκολία του έργου, αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση με αφοσίωση στην ποιότητα και την ακρίβεια. Με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση σε κάθε πτυχή του χώρου των ηλεκτρολογικών εργασιών,

  είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.Είμαστε στη διάθεσή σας για να ακούσουμε με προσοχή τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ολοκληρωμένα, καλύπτοντας πλήρως ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

  ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

  έχουμε αποκτήσει την εμπειρία και την εξειδίκευση που απαιτούνται για να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη σας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Καθώς προχωράμε στην εξυπηρέτησή σας, διατηρούμε το πάθος και τη δέσμευσή μας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Στοχεύουμε πάντα στην άριστη εκτέλεση κάθε έργου, προσφέροντάς σας την ασφάλεια και την ηρεμία που αξίζετε.

  Εμπειρία & Εξειδίκευση
  Διαθέτουμε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών.

  Συνέπεια & Επαγγελματισμος
  Είμαστε άμεσα κοντά σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε το πρόβλημά σας.

  Πάντα δίπλα σας
  Είμαστε στην διάθεσή σας να σας υποστηρίξουμε σε οτιδήποτε αφορά τα ηλεκτρολογικά τουχώρου σας.

  Εξυπηρετούμε άμεσατην Καισαριανή και όλο το κέντρο της Αθήνας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  6984662742

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Μαυρομιχάλη 45 Πολίχνη - Θεσσαλονίκη
  2315555580
  6949749694
  Καλώς ήλθατε στη Mechon Constructions!

  Στην Mechon Constructions, αφοσιωνόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας ηλεκτρομηχανολογικών έργων που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

  Επαγγελματική Εμπειρία

  Με μια ομάδα επαγγελματιών με εμπειρία και τεχνική γνώση, αναλαμβάνουμε έργα ηλεκτρομηχανολογικής κατασκευής και συντήρησης για επιχειρηματικούς και οικιακούς χώρους.

  Ποιότητα και Αξιοπιστία

  Στην Mechon Constructions, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με γνώμονα την ασφάλεια και την αξιοπιστία σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

  Εξατομικευμένες Λύσεις

  Κατανοούμε ότι κάθε έργο έχει τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες. Γι' αυτό, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό του κάθε πελάτη.

  Επικοινωνία

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μαζί την καλύτερη λύση για εσάς. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε το ιδανικό ηλεκτρομηχανολογικό έργο σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Λάτα 2 - Περιστέρι
  6976517986,6938287261
  Siozios Electric
  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις | Περιστέρι Αττική

  Η επιχείρηση Siozios Electric έχει έδρα στο Περιστέρι και δραστηριοποιείται σε παντός είδους ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις εξυπηρετώντας ιδιώτες και επιχειρήσεις σε όλη την Αττική.

  Με πολύχρονη εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία στον τομέα των ηλεκτρολογικών προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με συνέπεια και προσιτές τιμές.

  Με γνωμονα την ασφάλεια

  Στην επιχείρησή μας, κατανοούμε τη σημασία της ασφάλειας και της αξιοπιστίας των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Γι' αυτό, χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας και ακολουθούμε τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές και οδηγίες.

  Συνεχής εξέλιξη

  Μένουμε συνεχώς ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στον τομέα μας δίνοντας σύγχρονες ιδέες και λύσεις που εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας, μέγιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα για κάθε χώρο.

  Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση σε περιπτώσεις ηλεκτρολογικών βλαβών.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6976517986, 6938287261

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Κουσιανόφσκυ Αλέξανδρου 20 - Αθήνα
  2106917949
  6947435772
  Επαγγελματικές Υπηρεσίες Ηλεκτρολόγου στην Αθήνα

  Καλωσήρθατε στην ΠΑΝΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, τον ειδικό ηλεκτρολόγο που εξυπηρετεί στην Αθήνα. Με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση στον τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για τις ανάγκες των πελατών μας.

  Ηλεκτρικά εργα Έξυπνα σπίτια προγραμματισμό Από το 1971

  Υπηρεσίες Ηλεκτρολόγου

  Ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου, ο Ηλεκτρολόγος ΠΑΝΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ηλεκτρολογική ανάγκη. Από την εγκατάσταση και την αναβάθμιση του ηλεκτρικού συστήματος μέχρι την αντιμετώπιση βλαβών και την επισκευή, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματικότητα και αξιοπιστία.

  Εξειδικευμένοι Τεχνίτες

  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες, έτοιμους να ανταποκριθούν σε κάθε ηλεκτρολογική πρόκληση. Με γνώση των τελευταίων τεχνολογιών και προϊόντων, εξασφαλίζουμε ότι η εργασία μας είναι πάντα υψηλών προδιαγραφών και πλήρως ασφαλής.

  Εξυπηρέτηση Πελατών

  Η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί την υψηλότερη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε κάθε έργο με επαγγελματισμό και φροντίδα, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και το προϋπολογισμό του κάθε πελάτη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα ραντεβού, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με κάθε ηλεκτρολογικό ζήτημα στην Αθήνα.

  Ν.Παντογλου και υιός

  Τηλ: 6947435772
  Αμπελοκηποι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Σηλυβρίας 80 - Καβάλα
  6955764445
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ
  ΓΕΝΗΜΑΧΑΛΕΛΗΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ | Ηλεκτρολόγος Καβάλα

  Ο ηλεκτρολόγος ΓΕΝΗΜΑΧΑΛΕΛΗΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ηλεκτρολογίας, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές.

  Με πείρα που αποδεικνύεται και εξειδίκευση που εμπνέει εμπιστοσύνη, αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις, σχεδιασμούς και επισκευές με γνώση και αξιοπιστία. Κάθε έργο μας είναι μια δέσμευση για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, ενώ η εξυπηρέτηση μας υπερβαίνει τις προσδοκίες σας.

  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Ο ηλεκτρολόγος ΓΕΝΗΜΑΧΑΛΕΛΗΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ δεσμεύεται να παρέχει ολοκληρωμένες ποιοτικές λύσεις που ενσωματώνουν εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνολογική καινοτομία, προσφέροντας ασφάλεια και αξιοπιστία σε κάθε ηλεκτρολογική ανάγκη.

  Με την προσήλωσή μας στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να δημιουργήσουμε λύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ανακαλύψετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους ηλεκτρικούς σας στόχους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

  ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ6955764445

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Τσίρα Ηλία 48 Παλαμάς - Καρδίτσα
  6971597278
  Εξειδικευμένες Λύσεις Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων στον Παλαμά, Καρδίτσα

  Καλωσορίσατε στην ELECTRIC POWER EE, τον προορισμό σας για υψηλής ποιότητας ηλεκτρολογικές λύσεις στον Παλαμά, Καρδίτσα. Στην ΕLECTRIC POWER EE, δεσμευόμαστε να παρέχουμε αξιόπιστες και εξειδικευμένες υπηρεσίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας.

  Εξειδικευμένοι Τεχνίτες

  Οι εξειδικευμένοι μας τεχνίτες είναι έμπειροι και εξοικειωμένοι με κάθε τεχνολογία και μέθοδο εγκατάστασης. Επιμένουμε στην αρτιότητα και την ασφάλεια σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

  Εξατομικευμένες Λύσεις

  Κάθε έργο αντιμετωπίζεται με μοναδικότητα και προσοχή στις λεπτομέρειες. Συνεργαζόμαστε στενά με κάθε πελάτη για να κατανοήσουμε τις ανάγκες του και να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα ικανοποιήσουν ακριβώς τις απαιτήσεις του.

  Υψηλής Ποιότητας Υλικά και Εξοπλισμός

  Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένα προϊόντα, εξασφαλίζοντας έτσι τη μακροχρόνια αξιοπιστία και απόδοση των εγκαταστάσεων μας.

  Αναθέστε μας την επόμενη ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση και αφήστε μας να φέρουμε το φως στη ζωή σας με ασφάλεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αμπελόκηποι - Ζακύνθου
  6945582347
  Electricli Margaris
  Μάργαρης Διονύσιος - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις - Εγκαταστάσεις Κλιματισμού - Συστήματα VRV - MULTI - AC - Αντλίες Θερμότητος - Αερισμός - Εξαερισμός - Ζάκυνθος

  Η εταιρεία Μάργαρης Διονύσιος Electriclimargaris είναι πρωτοπόρος στον τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών και των κλιματιστικών εγκαταστάσεων υψηλού επιπέδου. Με έδρα τους στους Αμπελόκηπους Ζακύνθου, η εταιρεία μας έχει αφιερωθεί στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας σε πελάτες ανά την Ελλάδα.

  Ο ιδρυτής της εταιρείας, Μάργαρης Διονύσιος, αποφοίτησε από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΤΕΙ Πάτρας και έχει εξειδικευτεί σε εκτενή φάσματα εργασιών. Από ηλεκτρικές εγκαταστάσεις μέχρι μελέτες κλιματισμού, συστήματα VRV και MULTI, αντλίες θερμότητας και συστήματα εξαερισμού VAM, η εμπειρία του και η τεχνογνωσία του διασφαλίζουν την άρτια εκτέλεση κάθε τεχνικού έργου.

  Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση στη χρήση ψυκτικών ρευστών υγρών και επίσης διαθέτει άδεια εργοδηγού ψυκτικού, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για την ασφάλεια και την ποιότητα στις εργασίες μας.

  Στην Electricli Margaris χρησιμοποιούμε μόνο σύγχρονα εργαλεία και υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας ότι κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι τεχνικά αρτιο και ποιοτικά ανώτερο.

  Διαρκώς ενημερωνόμαστε για τις νέες εξελίξεις στον κλάδο, προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις για το χώρο τους.

  Ο στόχος μας είναι να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας σε κάθε έργο και να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, βασισμένες στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.

  Εάν αναζητάτε ηλεκτρολογικές ή κλιματιστικές λύσεις υψηλής ποιότητας και επαγγελματικού επιπέδου, εμπιστευθείτε την Electricli Margaris για εξαιρετικά αποτελέσματα και εξυπηρέτηση που ξεπερνά τις προσδοκίες.

  6945582347

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Έλλης Αλεξίου, Νέα Ιωνία - Βόλος
  2421077125
  6974626915
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ
  Νάνος Αργύρης | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Συστήματα Ασφαλείας Βόλος

  Η εταιρία "Νάνος Αργύρης | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Συστήματα Ασφαλείας Βόλος" ιδρύθηκε με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, συστημάτων ασφαλείας και δικτύων. Με έδρα τον Βόλο, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο ιδιωτών όσο και επαγγελματιών.

  Η αποστολή μας είναι να διασφαλίζουμε την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα των εγκαταστάσεων των πελατών μας, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο. Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους ηλεκτρολόγους και τεχνικούς, που είναι αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, εξασφαλίζοντας την ασφαλή και ορθή λειτουργία των ηλεκτρολογικών συστημάτων.
  Συστήματα ασφαλείας, όπως συναγερμοί, κάμερες παρακολούθησης και έλεγχος πρόσβασης, για την προστασία και την ασφάλεια των χώρων σας.
  Δίκτυα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας σε δομημένη καλωδίωση και δικτυακές υποδομές, για την απρόσκοπτη λειτουργία των επικοινωνιών σας.

  Στην "Νάνος Αργύρης", δίνουμε μεγάλη σημασία στην καινοτομία και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές και χρησιμοποιούμε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη απόδοση και ασφάλεια για τους πελάτες μας.

  Η δέσμευσή μας για ποιότητα και η συνεχής υποστήριξη προς τους πελάτες μας αποτελούν τα θεμέλια της επιτυχίας μας. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, παρέχοντας αξιόπιστες και εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη τους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και πώς μπορούμε να συμβάλλουμε στην κάλυψη των ηλεκτρολογικών, ασφαλιστικών και δικτυακών αναγκών σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΙΣΙΝΕΣ
  Εμπορείο, Θήρα - Σαντορίνη
  6976698594
  ALOAKIS POOLS Ι.Κ.Ε.
  Κατασκευή & Συντήρηση Πισίνας Σαντορίνη - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Εμπόριο & Service Εργαλείων Σαντορίνη

  Η επιχείρησή μας “ALOAKIS POOLS Ι.Κ.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Σαντορίνη, δραστηριοποιείται από το 2005 στο χώρο της κατασκευής και συντήρηση πισίνας, παρέχοντας σύγχρονες, ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει να προσφέρει έργα που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται διαρκώς προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  αναλαμβάνουμε την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή παντός είδους πισίνων, συντριβάνια, σάουνες και υδρομασάζ σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Σαντορίνη και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την συντήρηση και την ανακαίνιση πισίνων, αναβαθμίζοντας την αισθητική και τη λειτουργικότητα τους, με προσοχή στη λεπτομέρεια και με κύριο σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και μαζί να βρείτε τις ιδανικές λύσεις για την πισίνα που πάντα ονειρευόσασταν για την οικία, το εξοχικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Σαντορίνη και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ &
  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Η επιχείρησή μας, δραστηριοποιείται με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, παρέχοντας ποιοτική εργασίες και σύγχρονες λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας έξυπνο και λειτουργικό.

  Επίσης, δραστηριοποιείται με το εμπόριο και την επισκευή εργαλείων προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσίες που μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

  Στόχος της επιχείρησής μας, είναι αφενός η άρτια και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας ενδιαφέρεστε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Σαντορίνη και σε όλη την Ελλάδα.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6976698594

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Νυμφών 48 Ηλιούπολη - Αττική
  6980348948
  Καλωσορίσατε στον Ηλεκτρολόγο στην Ηλιούπολη, Αττική

  Σε ό,τι αφορά τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στην Ηλιούπολη και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, μπορείτε να βασίζεστε στην εμπειρία και την αξιοπιστία μας. Εδώ στο γραφείο μας, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες ηλεκτρολόγου, επιδιορθώνοντας και εγκαθιστώντας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

  Εμπειρία και Εξειδίκευση

  Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ηλεκτρολογίας, ο Ηλεκτρολόγος μας στην Ηλιούπολη διαθέτει τις γνώσεις και την εξειδίκευση που απαιτούνται για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

  Ποιότητα και Αξιοπιστία

  Στην ομάδα μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που εμπνέονται από τις καλύτερες πρακτικές του κλάδου. Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά και εργαλεία, εξασφαλίζοντας έτσι την αντοχή και την αξιοπιστία των εγκαταστάσεων που αναλαμβάνουμε.

  Εξατομικευμένες Λύσεις

  Κατανοούμε ότι κάθε περίπτωση είναι μοναδική, γι' αυτό και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και το προσωπικό στυλ κάθε πελάτη. Ανεξάρτητα από την έκταση του έργου, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για εξειδικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις.

  Εξυπηρέτηση Πελατών

  Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί τον πυρήνα της δραστηριότητάς μας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη μπορεί να έχετε.

  Εάν χρειάζεστε ηλεκτρικές υπηρεσίες στην Ηλιούπολη ή την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας βοηθήσουμε να λύσετε τα προβλήματά σας με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 40 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ