noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 02:32 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043, 6983452978
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΓΑΜΒΕΤΑ 181 - ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΡΤΙΟΥ - Θεσσαλονίκη
  2310304476
  6973946251
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ -ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΡΤΖΑΣ Α. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ Σχέδια Δ.Ε.Η -Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις: οικιών -καταστημάτων-βιοτεχνιών -Εγκαταστάσεις φωτισμού: κτιρίων - οικιών - καταστημάτων - κήπων -Εγατάσταση :θυροτηλεφώνων-θυροτηλεόρασης - κεραιών tv -δωρυφορική tv - κλειστών κυκλωμάτων tv -Επισκευές βλαβών ηλ. εγκαταστάσεων:επισκευές θερμοσίφωνων-θερμοσυσωρευτών -ηλ. κουζινών -Ανακαινήσεις :καταστημάτων-οικιών Ώρες εργασίας(08:00-17:00)για βλαβες 24 ώρες - Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις χώρων - Πλήρης κάλυψη συνεργείων - Επισκευές θερμοσίφωνων και θερμοσυσσωρευτών - Ηλεκτρικών κουζινών Τηλέφωνα Θεσσαλονίκης: 2310304476 κιν: 6973946251 wind - 6978513752 whats up. ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΚΥΠΡΟΥ 9 - Ζεφύρι
  2102320798
  6942878770, 6947935726
  Προσφέρουμε όλες τις παρακάτω υπηρεσίες με αξιοπιστία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια προσφορά για να το διαπιστώσετε! Εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις Βιομηχανικές εγκαταστάσεις Αυτοματισμούς Μελέτες φωτισμού Συστήματα θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων Ανακαινίσεις κτιρίων(κατοικίες , καταστήματα) Εφαρμογές τηλεφωνικές - Δικτύου - UPS (Computer Room) Συστήματα Ασφαλείας (Συστήματα συναγερμού, Πυρανίχνευση, Κάμερες Ασφαλείας - Καταγραφικά, Αντικεραυνική προστασία)
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Οία - Σαντορίνη
  2294088800
  6987181997
  Ηλεκτρολόγος - Τεχνική Εταιρεία - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Μελέτες - Ολικές Ανακαινίσεις - Δομημένη Καλωδίωση - Κτιριακοί Αυτοματισμοί - Σπίτια - Καταστήματα - Ξενοδοχεία | Σαντορίνη

  Η τεχνική εταιρεία PULSE ELECTRICτου ηλεκτρολόγου Αναστάσιου Αγγελίδη με έδρα στη Σαντορίνη, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που από το 1975 αναλαμβάνει κάθε είδους κατασκευές και μελέτες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και χρησιμοποιώντας πάντα πιστοποιημένα υλικά αρίστης ποιότητας, παραδίνει ολοκληρωμένες και απόλυτα στοχευμένες λύσεις σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία, με συνέπεια, αμεσότητα, επαγγελματισμό, προσιτές τιμές και κυρίως ασφάλεια, σε όλη τη Σαντορίνη καθώς και στην Αθήνα κατόπιν συνεννόησης.

  Κατάρτιση & Εξειδίκευση

  H τεχνική κατάρτιση, τα έμπειρα συνεργεία, η εξειδίκευση και η προσήλωση στην λεπτομέρεια, καθιστούν τη τεχνική μας εταιρεία PULSE ELECTRIC, τη πρώτη σας επιλογή, αφού εξασφαλίζει σίγουρες, ασφαλείς και οικονομικές λύσεις σε κάθε ηλεκτρολογική εγκατάσταση, είτε πρόκειται για ισχυρά είτε για ασθενή ρεύματα, εγγυόμενοι υψηλήποιότητακι ασφάλεια.

  Διαθέτουμε πιστοποίηση πρωτοκόλλου KNX, εξειδικευμένες γνώσεις και πολύχρονη εμπειρία στην εγκατάσταση κτιριακών αυτοματισμών, που περιλαμβάνουν συστήματα παρακολούθησης, καταγραφής εικόνας και μετάδοσης ήχου κ.α., και με την εγκατάστασή τους εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την άνεση των πελατών μας.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ!
  Αν χρειάζεστε επαγγελματικές ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, καλέστε μας για ένα ραντεβού και μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς για αξιόπιστες και υπεύθυνες λύσεις!

  2294088800
  6987181997

  Επαγγελματική προσέγγιση, ευσυνειδησία και προσήλωση στην παροχή άριστων υπηρεσιών!

  ΚΤΙΡΙΑΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

  H μακρόχρονη συνεργασία μας με άρτια καταρτισμένους κι εξειδικευμένους επαγγελματίες στην εγκατάσταση κτιριακών αυτοματισμών καθώς και η επαγγελματική μας προσέγγιση, η ευσυνειδησία και η προσήλωσή μας στην παροχή άριστων υπηρεσιών που διακρίνονται για τη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ακρίβεια, εξασφαλίζει ότι όλες οι εργασίες εκτελούνται με απόλυτη ασφάλεια και σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες
  και με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε και άμεσα θ’ ανταποκριθούμε
  για οποιαδήποτε ολοκληρωμένη ηλεκτρολογική λύση χρειάζεστε!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Ικονίου 60 - Νέα Σμύρνη
  6945956781
  Μακρής Νικόλαος
  Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές εργασίες
  Νέα Σμύρνη Αττικής

  Στην πυκνοκατοικημένη περιοχή της Νέας Σμύρνης στην Αττική, ένα όνομα ξεχωρίζει όταν πρόκειται για την ηλεκτρολογική ασφάλεια και την τέλεια λειτουργία των ηλεκτρικών συστημάτων: ο Ηλεκτρολόγος Νικόλαος Μακρής.

  Με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση στον τομέα της ηλεκτρολογίας, ο κ. Μακρής προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και επισκευές. Από την αλλαγή ηλεκτρολογικού πίνακα μέχρι την αποξήλωση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, ο κ. Μακρής εξασφαλίζει την άρτια λειτουργία και την ασφάλεια του ηλεκτρικού συστήματος.

  Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας

  Ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων, προσφέροντας λύσεις που ενισχύουν την ασφάλεια και την επικοινωνία σε κάθε κτίριο. Επιπλέον, με εξειδίκευση στην επισκευή θερμοσίφωνων και τις επισκευές κουζινών, διασφαλίζουμετην άμεση και αποτελεσματική επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος.

  Η τεχνική του εμπειρία στην τοποθέτηση και επισκευή κεραιών εξασφαλίζει τη σταθερή σύνδεση με τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια. Τέλος, με την αφοσίωσή του στις ανακαινίσεις που σχετίζονται με το ηλεκτρολογικό κομμάτι, ο κ. Μακρής παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε είδους ανακαίνιση και αναβάθμιση.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6945956781

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Στην εποχή της τεχνολογίας και της ανάπτυξης, οι ανάγκες μας εξελίσσονται και απαιτούν προηγμένες λύσεις. Στην ομάδα μας, κατανοούμε πλήρως αυτήν την ανάγκη για αξιόπιστες & εξειδικευμένες υπηρεσίες.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  Στην επιχείρησή μας, η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Με βάση την αρχή της συνεχούς βελτίωσης, δεσμευόμαστε να εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες πρακτικές του κλάδου.

  ΜΕ ΑΞΙΑ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
  Στο πυρήνα των στόχων μας βρίσκονται η ειλικρίνεια, η αξιοπιστία και η διαφάνεια. Καθορίζουμε υψηλά πρότυπα στην επαγγελματική μας συμπεριφορά και στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, με στόχο τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Κώστα Κρυστάλλη 16 - Θεσσαλονίκη
  2313072789
  6985608338
  Τεχνική Εταιρεία - Ηλεκτρολογικές Ανακαινίσεις - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Ηλεκτρολογικές Μελέτες - Ηλεκτροφωτιστικές Εργασίες - Σταθμοί Φόρτισης Αυτοκινήτων - Πιστοποιητικά | Θεσσαλονίκη

  Η τεχνική εταιρεία AGeorge του ηλεκτρολόγου Γιώργου Αντωνιάδη που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, αποτελώντας μια έμπειρη και δυναμική εταιρεία στον απαιτητικό χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, διακρίνεται για την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση σε ανακαινίσεις κατοικιών, καταστημάτων και βιομηχανικών χωρών, καθώς επίσης και για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει, αναλαμβάνοντας τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων όπως βλάβες κι επισκευές σε ηλεκτρολογικούς πίνακες, ηλεκτροφωτιστικές εργασίες καθώς επίσης κι εγκατάσταση σε σταθμούς φόρτισης αυτοκινήτων, εγκατάσταση φωτοβολταϊκών κ.α.

  Ποντάρουμε στη ποιότητα

  Χρησιμοποιώντας πάντα υλικά άριστης ποιότητας, παρέχουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους με συνέπεια, ασφάλεια, επαγγελματισμό και προσιτές τιμές σε όλη τη Θεσσαλονίκη καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής, κατόπιν συνεννόησης, παραδίδοντας ένα άρτιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που αντέχει στο χρόνο.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Η προσήλωσή μας στην ποιότητα και την αξιοπιστία, έχουν σαν αποτέλεσμα τη συνεργασία με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές, όπου μελετώντας επισταμένα τις απαιτήσεις του κάθε έργου, όσο απαιτητικό κι αν είναι, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, παραδίδοντάς σας έργα υψηλών προδιαγραφών, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση σας.

  ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

  Διαθέτοντας εξειδικευμένες γνώσεις κι εμπειρία και με οδηγό την αρτιότητα, την επαγγελματική εξυπηρέτηση και την καινοτομία ν’ αποτελούν τις βασικές μας αξίες, δίνουμε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια την ακρίβεια και την ασφάλεια, στοχεύοντας στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας.

  Επικοινωνήστε
  για μια επίσκεψη στον χώρο σας,προκειμένου να σας προτείνουμε
  την ιδανική λύση σε όποια ηλεκτρολογική ανάγκη έχετε!

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ
  2313 072 789
  6985 608 338

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
  Παλαιολόγου 39 - Αγιος Νικόλαος
  6981610152
  Γιάννης Κουνενάκης
  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Άγιος Νικόλαος Λασίθι

  Ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Γιάννης Κουνενάκης έχει έδρα τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου & δραστηροποιείται στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων εδώ και χρόνια.

  Με πολύχρονη εμπειρίακαι εξειδίκευσησε ποικίλα ηλεκτρολογικά έργα, ο κος Κουνενάκης προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας που εξυπηρετούν τις ανάγκες των πελατών του με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό.

  Αναλαμβάνουμεοικιακά καιεπαγγελματικά έργα.

  Επαγγελματισμός, συνέπεια & άριστα καταρτισμένο προσωπικό!

  Στόχος μας

  είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Με βάση τις αρχές της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας, δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Εγκατάσταση και Συντήρηση Ηλεκτρικών Συστημάτων
  Αναλαμβάνουμε την πλήρη εγκατάσταση και τη συντήρηση ηλεκτρικών συστημάτων σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και αποτελεσματική λειτουργία.

  Αναβαθμίσεις και Επεκτάσεις
  Προσφέρουμε υπηρεσίες αναβάθμισης και επέκτασης ηλεκτρικών συστημάτων, προσαρμόζοντας τα στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις.

  Αυτοματισμοί και Ελέγχου
  Ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση αυτοματισμών και συστημάτων ελέγχου που βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση και την άνεση των χρηστών.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Φιλιππουπόλεως 90 - Κομοτηνή
  6979728685
  ΧΟΥΣΕΙΝ ΑΧМЕТ
  Ηλεκτρολόγος Οικιακών & Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Κομοτηνή Ροδόπη

  Ο ηλεκτρολόγος “ΧΟΥΣΕΙΝ ΑΧМЕТ” με περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και εργασιών, είναι καθημερινά κοντά σας, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη.

  Έχοντας ως έδρα την Κομοτηνή, ο έμπειρος ηλεκτρολόγος και η ομάδα του, έχουν αναπτύξει ένα ισχυρό όραμα και δεσμεύονται για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες στην Κομοτηνή και σε όλη την Ροδόπη, κατόπιν συνεννόησης.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6979728685

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
  ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΣΜΟ

  είμαστε καθημερινά κοντά σας παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που άπτεται στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών. Από ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες έως και μελέτες εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικά σχέδια ΔΕΗ, ανακαινίσεις ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, πίνακες αυτονομίας, αυτοματισμούς, βλάβες, επισκευές και συντηρήσεις βιομηχανικών μηχανών καυστήρων και λεβητοστασίων.

  ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ
  ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

  στο χώρο και έχοντας αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό από ηλεκτρολογικές βλάβες, ο έμπειρος ηλεκτρολόγος και η ομάδα του, μπορούν να ανταπεξέλθουν με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες και πολύπλοκες ηλεκτρολογικές βλάβες.

  24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ
  Οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ξενοιάσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κομοτηνή και όλη την Ροδόπη, κατόπιν συνεννόησης.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6979728685

  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις σε κάθε ηλεκτρολογική εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Στόχος μας είναι αφενός η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένο να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κομοτηνή και όλη την Ροδόπη, κατόπιν συνεννόησης.

  6979728685

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Αρμονίας 54 Άνω Κυψέλη - Αθήνα
  6983310233
  Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του Ηλεκτρολόγου στην Άνω Κυψέλη, τον εξειδικευμένο επαγγελματία που εξυπηρετεί με αξιοπιστία και επαγγελματισμό τις ηλεκτρικές σας ανάγκες στην περιοχή.

  Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ηλεκτρολογίας, ο Ηλεκτρολόγος στην Άνω Κυψέλη προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε κάθε τύπο ηλεκτρικού έργου. Είτε πρόκειται για την εγκατάσταση νέων ηλεκτρικών συστημάτων, την ανακαίνιση και τη συντήρηση υπαρχόντων εγκαταστάσεων, είτε για την αντιμετώπιση προβλημάτων και βλαβών, μπορείτε να βασίζεστε στην τεχνική μας εμπειρία και την εξειδικευμένη μας γνώση.

  Στον Ηλεκτρολόγο στην Άνω Κυψέλη, η ασφάλεια και η ικανοποίηση του πελάτη είναι πάντα προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας υλικά και εξοπλισμό, ενώ τηρούμε αυστηρά τους προτεινόμενους κανονισμούς ασφαλείας.

  Εάν αναζητάτε έναν αξιόπιστο εταίρο για τις ηλεκτρικές σας ανάγκες στην Άνω Κυψέλη, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Είμαστε εδώ για να παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

  ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
  Κυψέλη, Γαλάτσι, Νεα Ιωνία, Πατ'ησια, Άνω Κυψέλη, Αθήνα,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Κορυδαλλός - Αθήνα
  6972096000
  Καλωσορίσατε στην επιχείρησή μας, έναν προορισμό όπου η οικοδομική τέχνη συναντά την ποικιλία των υπηρεσιών. Είμαστε μια δυναμική εταιρεία που αφοσιώνεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για κάθε οικοδομική ανάγκη σας, ανεξάρτητα από τη φύση του έργου.

  Με εμπειρία και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε διάφορες οικοδομικές εργασίες που καλύπτουν το φάσμα από την κατασκευή κτιρίων και ανακαινίσεις μέχρι τις εξειδικευμένες εργασίες στα δάπεδα και τα ηλεκτρολογικά.

  Στον τομέα των κατασκευαστικών έργων, η επιχείρησή μας είναι εξειδικευμένη στο να δημιουργεί εξαιρετικές κατασκευές που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική. Αναλαμβάνουμε τόσο τα μικρά όσο και τα μεγάλα έργα, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προδιαγραφές σας.

  Στον τομέα των δαπέδων, είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε επιφάνειες που εντυπωσιάζουν. Ανεξάρτητα από το αν επιθυμείτε ξύλινα, πλακάκια, ή άλλα υλικά, είμαστε ειδικοί στην εγκατάσταση δαπέδων με επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια.

  Στον τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή ηλεκτρικών συστημάτων. Η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι πάντα στο επίκεντρο του έργου μας.

  Επιλέγοντας την επιχείρησή μας, επιλέγετε την αρτιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία σε κάθε οικοδομικό έργο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Ικαρίας 22, Άγιοι Ανάργυροι - Αττική
  6977540326
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ
  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις ΒλάχοςΓεώργιος

  Η εταιρία GVEC δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, με εμπειρία άνω των πενήντα ετών. Η έδρα μας, βρίσκεται στους Αγίους Αναργύρους Αττικής. Το γραφείο και η αποθήκη της εταιρίας μας, στεγάζονται σε ιδιόκτητο ακίνητο. Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, στόχος μας είναι το άψογο αποτέλεσμα στα έργα που αναλαμβάνουμε. Συνεχιστής της πολυετής παράδοσης και με εμπειρία 25 ετών για τον ίδιο, ιδιοκτήτης της εταιρίας είναι ο αδειούχος ηλεκτρολόγος Βλάχος Γεώργιος. Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε, την μελέτη και εγκατάσταση οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Δεσμευόμαστε να παραδώσουμε άρτια την εγκατάσταση, πάντα μέσα στο χρονοδιάγραμμα του εκάστοτε έργου. Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας υλικά και σύγχρονο εξοπλισμό, για την υλοποίηση των έργων. Το προσωπικό της εταιρίας αποτελείτε, αποκλειστικά και μόνο από αδειούχους ηλεκτρολόγους. Η διαρκής ενημέρωση στην εξέλιξη των ηλεκτρολογικών εργασιών μας δίνει την δυνατότητα, να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του πελάτη, πάντα με γνώμονα την συνέπεια, την υπευθυνότητα και την ειλικρίνεια. Η εταιρία μας ασχολείται με ''έξυπνες εγκαταστάσεις''SMART HOME από το 2002. Σε συνεργασία με τους καλύτερους κατασκευαστές υλικού ΚΝΧ, είμαστε πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση- διαχείριση μιας σύγχρονης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Θεσπιές - Βοιωτίας
  6973001653
  Καλωσορίσατε στον κόσμο της τεχνολογίας και της ηλεκτρολογίας, όπου η εμπειρία συναντά την καινοτομία και η πάθηση για την αρτιότητα κυριαρχεί. Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ηλεκτρολογίας, εφαρμόζοντας την τεχνογνωσία μας για την επίλυση κάθε ηλεκτρολογικού ζητήματος που αντιμετωπίζετε.

  Στο ειδικευμένο μας γραφείο, αφιερώνουμε την προσοχή μας σε κάθε λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Είτε πρόκειται για την αναβάθμιση του ηλεκτρικού συστήματος του σπιτιού σας, την επισκευή βλαβών, είτε για την εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων φωτισμού και αυτοματισμού, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας.

  Οι ηλεκτρολόγοι μας είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι σε όλες τις πτυχές του τομέα. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας και τεχνολογίες που έχουν αποδειχθεί αξιόπιστες, εξασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνια απόδοση και ασφάλεια.

  Ανεξαρτήτως του είδους του ηλεκτρικού έργου που χρειάζεστε, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και σεβασμό προς τον πελάτη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς. Είμαστε εδώ για να φωτίσουμε τον δρόμο σας σε μια κόσμο που λειτουργεί με ρεύμα!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
  Κίμωνος 37, Κάτω Τούμπα - Θεσσαλονίκη
  2310931274
  Hλεκτρότοπος | Χαραλαμπίδης Δημήτρης
  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρηση "Hλεκτρότοπος" με έδρα την Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη και την Παλαιοχώρα στην Χαλκιδική, έχει εμπειρία πάνω από 23 χρόνια στον τομέα των ηλεκτρολογικών έργων. Παρέχουμε αξιόπιστες προτάσεις και λύσεις για κάθε είδος έργου που επιθυμείτε να υλοποιήσετε.

  Το έμπειρο προσωπικό μας αποτελείται από ηλεκτρολόγους μηχανικούς με εκτεταμένη πείρα και γνώση στον χώρο. Διαθέτουν χρόνια προϋπηρεσίας, επιτρέποντάς τους να ανταπεξέλθουν σε οποιοδήποτε έργο, εξυπηρετώντας πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε τη μελέτη και υλοποίηση νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, βιομηχανικών έργων, σύγχρονων αυτοματισμών, καθώς και τον εκσυγχρονισμό παλαιότερων δικτύων. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να υποστηρίξουμε τις ηλεκτρολογικές ανάγκες σας με εξειδικευμένες λύσεις.

  Είμαστε πάντα
  ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

  για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας. Επιπλέον, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σε συστήματα ασφαλείας, συναγερμούς, πυρανιχνεύσεις, φωτοβολταϊκά καθώς και συντηρήσεις.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε project, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας. Η διαρκής ενημέρωση στις εξελίξεις του τομέα μας μας επιτρέπει να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του πελάτη, διατηρώντας πάντα την ειλικρίνεια, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα.

  Ο υψηλής ποιότητας εξοπλισμός και τα αξιόπιστα υλικά που χρησιμοποιούμε, σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα κάθε υπηρεσίας που προσφέρουμε. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ηλεκτρολογική ανάγκη σας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

  Συνδέουμε Τεχνογνωσία με Αξιοπιστία, Δημιουργώντας Φωτεινές Λύσεις για κάθε Ηλεκτρολογική Ανάγκη σας!

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, ερωτήσεις ή για να συζητήσουμε τις ηλεκτρολογικές ανάγκες σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

  6947421858

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  Παγανιά - Μυτιλήνη
  6947207973
  ΚΟΛΥΦΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
  Ηλεκρολογικές Εργασίες - Υδραυλικές Εργασίες - Υπηρεσίες Θέρμανσης Μυτιλήνη

  Η επιχείρηση μας “ΚΟΛΥΦΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, είναι κοντά σας καθημερινά από το 2014, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων υπηρεσιών, καθώς και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Μυτιλήνη.

  Διαθέτοντας εμπειρία από το 2000 στο χώρο, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την επιχείρησή μας, με κύριο σκοπό να παρέχουμε σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες που θα εξασφαλίσουν την απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιό απαιτητικού πελάτη.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6947207973

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  παρέχουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.

  Από ηλεκτρολογικές εργασίες, αυτοματισμούς, υδραυλικές και αποχετευτικές εργασίες έως και τις πιο αποδοτικές λύσεις για την θέρμανση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου που επιθυμείτε να μας αναθέσετε, είμαστε πάντα προετοιμασμένοι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με στόχο την ικανοποίηση και την υπερίσχυση των προσδοκιών σας.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο και βαθιά γνώση του αντικειμένου, μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση, δίνοντας πάντα τις καλύτερες λύσεις.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ &
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε το χώρο σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Σκοπός μας είναι αφενός η πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη, και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να σας παρέχουμε τις καλύτερες και πιο καινοτόμες λύσεις.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  σήμερα για να συζητήσουμε το έργο σας και να σας παρουσιάσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Μυτιλήνη.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6947207973

  ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ
  Εάν αναζητάτε μια επιχείρηση που να συνδυάζει την εμπειρία, την εξειδίκευση και την αφοσίωση για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας, τότε είστε στο σωστό μέρος.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Υψηλάντου 8, Ίλιον - Αττική
  2103462172
  6976552277
  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστασεις

  Ο ηλεκτρολόγος Γεώργιος Αναγνώστου, με πολυετή εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ίλιον και σε όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.

  Με χρήση πιστοποιημένων υλικών, αναλαμβάνει την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε οικίες, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους, παρέχοντας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για κάθε ανάγκη.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
  & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  Ο ηλεκτρολόγος Γεώργιος Αναγνώστου αναλαμβάνει ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών εφαρμογών, καλύπτοντας από τις πιο απλές έως τις πιο πολύπλοκες και δύσκολες εργασίες. Με ειδίκευση σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, προσφέρει επίσης υπηρεσίες για ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις, αποκατάσταση βλαβών και παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση.

  Η εμπειρία του περιλαμβάνει αυτοματισμούς, δίκτυα-δομημένη καλωδίωση, συστήματα ασφαλείας και άλλες προηγμένες τεχνολογικές εφαρμογές. Με κύριο μέλημα την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη, η εταιρεία διασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τη μακροχρόνια αξιοπιστία των εγκαταστάσεων.

  ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

  είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας ηλεκτρολογικές υπηρεσίες για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ίλιον και σε όλη την Αττική. Ο στόχος της είναι να καλύψει ευρέως τις ανάγκες των πελατών της στον τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις.

  Η εταιρεία δεσμεύεται να χρησιμοποιεί πιστοποιημένα υλικά και να παρέχει υπηρεσίες όχι μόνο για τις βασικές ηλεκτρολογικές εργασίες, αλλά και για προηγμένες τεχνολογικές ανάγκες όπως αυτοματισμούς, δίκτυα-δομημένη καλωδίωση και συστήματα ασφαλείας. Με έμφαση στην άρτια εξυπηρέτηση και την επιμέλεια στην εκτέλεση των εργασιών, η εταιρεία αποσκοπεί στην ικανοποίηση των πελατών της και στην δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης.

  Εάν χρειάζεστε

  έναν έμπειρο ηλεκτρολόγο, ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ είναι η ιδανική επιλογή σας. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών, αναλαμβάνει οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία, από τις πιο απλές έως τις πιο προηγμένες.

  6976552277

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Αγίας Άννης 1, Οικισμός Μαλακώντας - Ερέτρια
  6936672265
  ‘’Διακατέχοντας ως υπόβαθρο τη πολυετή εμπειρία μας και τη συνεργασία μας με κατασκευαστικές εταιρείες, αναλαμβάνοντας ηλεκτρολογικές / βιομηχανικές εγκαταστάσεις, υλοποιούμε ηλεκτρικά έργα παντός τύπου με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες’’.

  ΕΙΣΑΓΩΓΗ

  Το Τεχνικό μας γραφείο καλύπτει τη παροχή υπηρεσιών ‘’υλοποίησης ηλεκτρολογικών βιομηχανικών εγκαταστάσεων από το ‘’ 2000 ‘’ ως ελεύθεροι επαγγελματίες με κύρια δραστηριότητα την εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

  Η συνέπεια και η αξιοπιστία μας σε κάθε είδους έργο, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα απέναντι στη δουλειά μας και στους πελάτες μας / επιχειρηματίες, μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα.

  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

  Τα μέλη της εταιρείας μας, δραστηριοποιούνται στο χώρο των βιομηχανικών εγκαταστάσεων από το 1994. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η συνέπεια μας, η αξιοπιστία μας στο χρόνο παράδοσης των έργων, μας έχουν καθιερώσει ως τη πρώτη επιλογή μεγάλων εταιρειών του νομού Εύβοιας καθώς και της Στερεάς Ελλάδας.

  Η συμμετοχή των συνεργείων μας, σε μεγάλα κατασκευαστικά Project, μας έχουν δώσει τη γνώση και τη τεχνογνωσία στους τομείς:

  Κεραμοποιίας-Τουβλοποιίας
  Μονάδες Επεξεργασίας Αποριμμάτων
  Μονάδες διακίνησης Ρομποτικών Συστημάτων
  Εγκαταστάσεις Ηλεκτρολογικών / Βιομηχανικών Αυτοματισμών
  Εγκαταστάσεις Ηλεκτρολογικών Πινάκων

  ΕΡΓΑ ΜΑΣ

  Σε συνεργασία με τον Όμιλο SABO GROUP, η εταιρεία μας, έχει υλοποιήσει επιτυχώς τα ακόλουθα έργα:

  Crown Company (Ισπανία)
  Εργοστάσιο Κεραμοποιίας (Uzbekistan)
  Εταιρεία Σιακανδάρης
  Εταιρεία Elyssee (Κύπρος)
  Εταιρεία Σαράντης
  Εταιρεία Monotez (Revago Group)
  Εταιρεία Ceramitec Group
  Εταιρεία Unillever-Knorr
  Εταιρεία Tasty
  Τσιμεντάδικο Χαλκίδος
  Lajthiza Invest Sha. (Αλβανία)
  Άσπρα Σπίτια Μυτιληναίος
  Εργοστάσιο Ανακύκλωσης (Τορίνο-Ιταλία)

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  Η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας άμεσες και συμφέρουσες λύσεις.

  ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΣ

  Ο σεβασμός στο πρόσωπο του πελάτη / επιχειρηματία, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και υποστήριξη όποτε απαιτηθεί.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Τα 2 βασικά στοιχεία που αντικατοπτρίζουν το συνεργείο τεχνικών μας. Η πολυετή εμπειρία μας έχει δώσει την ευκαιρία, να αποδείξουμε πως ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε η σωστή επιλογή των επιχειρηματιών που επί δεκαετίες μας εμπιστεύονται.

  ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΜΑΚ

  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΟΥΡΝΗΣ

  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

  ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΕ

  ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ

  ΠΑΝΑΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ / ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

  ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ MSc (TEESSIDE UNIVERSITY, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ)

  ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ BSc (ΑΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)

  ΜΕΛΟΣ Ελληνικής Εταιρείας Μη Καταστροφικών Ελέγχων (ΕΛΕΜΚΕ)

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Καρυές - Χίος
  6948894390
  Καλωσορίσατε στον κόσμο της Ηλεκτρολογίας Αξιοπιστίας!

  Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ηλεκτρική σας ανάγκη με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και φροντίδα. Στο [Όνομα Επιχείρησης], διαθέτουμε μια ιδιαίτερη εμπειρία στον χώρο της ηλεκτρολογίας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τόσο επαγγελματικούς όσο και οικιακούς χώρους.

  Υπηρεσίες μας:

  Εγκατάσταση και Συντήρηση: Ανεξαρτήτως εάν χρειάζεστε νέα εγκατάσταση, αναβάθμιση ή συντήρηση, είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματός σας.

  Αντιμετώπιση Προβλημάτων: Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά και γρήγορα ηλεκτρικά προβλήματα, παρέχοντας λύσεις που είναι ταυτόχρονα αξιόπιστες και ασφαλείς.

  Εξοικονόμηση Ενέργειας: Συμβουλεύουμε για μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας και παρέχουμε υπηρεσίες για την αναβάθμιση του ηλεκτρικού σας συστήματος προκειμένου να είναι πιο αποδοτικό.

  Έξυπνες Εγκαταστάσεις: Ειδικευόμαστε σε έξυπνες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις που προσφέρουν ευελιξία, ασφάλεια και έλεγχο από απόσταση.

  Γιατί Εμείς:

  Επαγγελματισμός: Καθοριστικός παράγοντας για την ικανοποίηση των πελατών μας.
  Ασφάλεια: Εφαρμόζουμε υψηλά πρότυπα ασφάλειας σε κάθε εργασία μας.
  Εξειδίκευση: Η γνώση και η εμπειρία μας εξασφαλίζουν επαγγελματικές υπηρεσίες.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση. Η ασφάλεια και η απόδοση είναι η προτεραιότητά μας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ
  Ειρήνης 1, Αστακός - Αιτωλοακαρνανία
  6906632943
  Φωτοβολταϊκά - Μελέτη - Αναδομή - Εγκατάσταση - Συντήρηση | Σπύρος Καρέλης Αστακός Αιτωλοακαρνανία

  Στην επιχείρηση KARELIS ENERGY του Σπύρου Καρέλη με έδρα στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο των φωτοβολταϊκών, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας παραδίδοντας ένα άρτιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα πάντα με συνέπεια κι επαγγελματισμό, χρησιμοποιώντας ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που αντέχουν στο χρόνο.

  Ο επαγγελματισμός μας, η άρτια τεχνική μας κατάρτιση και γνώση, η υπευθυνότητα και το έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυώνται στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα και ασφάλεια, καθιστώντας μας πρώτη επιλογή σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  Στην KARELIS ENERGY, όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο, έχουμε σα στόχο να παρέχουμε υπηρεσίες και κατασκευές υψηλής ποιότητας, παραδίδοντας σας σύγχρονες, νοικοκυρεμένες αλλά πάνω απ’ όλα ασφαλείς κατασκευές, με αντοχή στο χρόνο και σε τιμές πάντα ανταγωνιστικές, δημιουργώντας με αυτό το τρόπο, μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες.

  Φωτοβολταϊκά - Μελέτη - Αναδομή - Εγκατάσταση - Συντήρηση | Σπύρος Καρέλης Αστακός Αιτωλοακαρνανία

  Η έμπειρη, εξειδικευμένη και συνεχώς ενημερωμένη ομάδα μας, είναι πάντα στη διάθεσή σας και ανταποκρινόμενη με αμεσότητα μπορεί ν’ αναλάβει και ν’ ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε εργασία, από τη μελέτη κι υποβολή του φακέλου, την αδειοδότηση, έως και την αναδομή, την εγκατάσταση και την συντήρηση του φωτοβολταϊκού σας, είτε πρόκειται για συνεργασία με ιδιώτες, είτε εργολαβικά με εταιρείες, προσφέροντας υπηρεσίες κι έργα υψηλών προδιαγραφών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

  επικοινωνήστε μαζί μας

  για να επισκεφτούμε τον χώρο σας
  προκειμένου να βρούμε την ιδανική λύση
  σε οποιαδήποτε φωτοβολταϊκή εγκατάσταση χρειάζεστε!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Τρισευγένης 13, Περιστέρι - Αττικής
  2105775210
  6977605477
  Νικολούλιας Λεωνίδας
  Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εργασίες Περιστέρι, Αττική

  Με μια πολύχρονη παρουσία στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών και εγκαταστάσεων, ο ηλεκτρολόγος Νικολούλιας Λεωνίδας έχει εδραιώσει το όνομά του ως ένας αξιόπιστος επαγγελματίας στον τομέα. Δραστηριοποιούμαστε στο Περιστέρι Αττικής από το 2005, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

  Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών αναγκών, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων, συντηρήσεων και επισκευών. Αναλαμβάνουμε έργα μικρής και μεγάλης έκτασης, προσφέροντας στους πελάτες μας ατομικές λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

  Η δέσμευσή μας στην ποιότητα μας καθιστούν πρωτοπόρους στον τομέα μας. Χάρη στην ικανότητά μας να παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις, εξασφαλίζουμε ότι οι υπηρεσίες μας παραμένουν ενημερωμένες και προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις.

  Είμαστε πεπεισμένοι ότι η αξιοπιστία και η ικανοποίηση του πελάτη αποτελούν τα θεμέλια της επιτυχίας μας. Επιδιώκουμε μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας, παρέχοντας υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  Ο κύριος στόχος που καθοδηγεί την εταιρία μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας ηλεκτρολογικών υπηρεσιών στον χώρο, με εστίαση σε κεντρικές αρχές όπως η αξιοπιστία, ο επαγγελματισμός, η προσαρμοστικότητα και η συνεχής εξέλιξη. Καταβάλλουμε προσπάθειες για να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών μας, προσφέροντας λύσεις υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται στις ανάγκες τους. Με την αφοσίωσή μας σε αυτές τις αξίες, διαμορφώνουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και επιδιώκουμε συνεχώς τη βελτίωση και την καινοτομία στον τομέα μας.

  Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε
  υλοποιείται με απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια, συμμορφούμενοι πάντα με τις ισχύουσες νομοθεσίες για τις εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Παράλληλα, διασφαλίζουμε πάντα ότι χρησιμοποιούμε τα υψηλότερης ποιότητας και πιστοποιημένα υλικά της αγοράς, προσφέροντας έτσι την ασφάλεια και την εγγύηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

  Εάν αναζητάτε έναν εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο στο Περιστέρι Αττικής, επικοινωνήστε μαζί μας
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις σας.
  Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και αφοσίωση στην άριστη εκτέλεση κάθε εργασίας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
  Μπακογιάννη 2, Μακρακώμη - Φθιώτιδας
  2236023056
  6980037607
  ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Μακρακώμη Φθιώτιδα

  Η επιχείρησή μας “ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Μακρακώμη Φθιώτιδας, είναι καθημερινά κοντά σας, παρέχοντάς ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε ηλεκτρομηχανολογικά θέματα σε όλη την Φθιώτιδα.

  Ο ηλεκτρολόγος - μηχανικός και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούν να ανταπεξέλθουν με τις καλύτερες λύσεις, στις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού έργου.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε μελέτες, εγκαταστάσεις, βλάβες, πιστοποιητικά ΔΕΗ, φωτοβολταϊκά, συντηρήσεις καθώς και ηλεκτρομηχανολογικά εγκαταστάσεων σε όλη την Φθιώτιδα.

  Επικοινωνήστε με τον ηλεκτρολόγο μηχανικό ή περάστε από το γραφείο μας στην Μακρακώμη και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Κομμένου 2-4 - Αρτας
  2681023365
  6974730251
  ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
  Τεχνικό γραφείο Άρτα

  Λίγα λόγια για την εταιρεία

  Η εταιρεία μας είναι μια τεχνική εταιρεία με πολυετή παρουσία στον κλάδο τόσο των μελετών όσο και κατασκευών Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων.
  Με την ουσιαστική εικοσιπενταετή εμπειρία μας στον χώρο, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας από την από την αρχική συμφωνία και μελέτη έως την τελική ολοκλήρωση του έργου.

  Οι άνθρωποί μας – Οι συνεργάτες μας
  Σημαντικό κεφάλαιο για εμάς αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό μας ( ηλεκτρολόγοι και μηχανολόγοι μηχανικοί) καθώς και ο ευρύς κύκλος των συνεργατών μας έτσι ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις ακόμη και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές και απαιτήσεις.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Ευάγγελου Μαρκογιαννάκη 58 - Ηράκλειο
  6977397778
  Βαρδάκης Γεώργιος
  Ηλεκτρολογικά Έργα | Ηράκλειο Κρήτης

  Η Εταιρεία Ηλεκτρολόγων Εγκαταστάσεων και Αυτοματισμών Γεώργιος Βαρδάκης, με έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης, αποτελεί έναν αξιόπιστο και εξειδικευμένο φορέα στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών. Με πολυετή πείρα και επαγγελματισμό, ο ηλεκτρολόγος Γεώργιος Βαρδάκης και η ομάδα του παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που καλύπτουν ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών αναγκών.

  Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας επικεντρώνεται στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, εξειδικευμένους αυτοματισμούς, κατασκευή δικτύων και ηλεκτρολογικά έργα. Με επαγγελματική προσέγγιση και συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, η εταιρεία εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

  Καινοτόμες Ηλεκτρολογικές Εφαρμογές

  Η εμπειρία μας περιλαμβάνει επίσης ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις, καθώς και την αντιμετώπιση ηλεκτρικών βλαβών. Στοχεύουμε στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε πελάτη, με έμφαση στην ασφάλεια, την αξιοπιστία και την ενεργειακή απόδοση.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας είναι πάντα πρόθυμοι να αναλάβουν προκλήσεις κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για εσάς.

  Η Εταιρεία Ηλεκτρολόγων Εγκαταστάσεων και Αυτοματισμών Γεώργιος Βαρδάκης είναι εδώ για να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες που εμπνέονται από την αξιοπιστία, την επαγγελματική ακρίβεια και τον σεβασμό προς τις ανάγκες και τις εκάστοτε προδιαγραφές.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Ρέθυμνο - Ρεθύμνου
  6987329208
  Καλωσορίσατε στην υπηρεσία ηλεκτρολογικών εργασιών που καλύπτει το Ρέθυμνο, όπου η τεχνογνωσία συναντά την αξιοπιστία. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένων λύσεων και ασφαλών εγκαταστάσεων, είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό χώρο.

  Ηλεκτρολογικές Εργασίες Υψηλής Ποιότητας

  Οι ηλεκτρολογικές εργασίες απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία. Είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη σας, προσφέροντας υπηρεσίες που καλύπτουν την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την αναβάθμιση ηλεκτρικών συστημάτων.

  Επαγγελματισμός και Αξιοπιστία

  Κατανοούμε τη σημασία του αξιοπιστίας και του επαγγελματισμού στον κλάδο μας. Ο ηλεκτρολόγος μας στο Ρέθυμνο διακρίνεται για την ικανότητα να παρέχει υπηρεσίες με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

  Εξατομικευμένες Λύσεις

  Κάθε πελάτης είναι μοναδικός, και έτσι προσεγγίζουμε κάθε έργο με προσοχή στις λεπτομέρειες. Εξατομικεύουμε τις λύσεις μας για να ανταποκριθούμε στις ακριβείς ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη.

  Αναβαθμίσεις και Εξοικονόμηση Ενέργειας

  Είμαστε ενήμεροι για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και προτείνουμε λύσεις που συνδυάζουν την απόδοση με την εξοικονόμηση ενέργειας.

  Επικοινωνία

  Εάν χρειάζεστε εξειδικευμένες ηλεκτρολογικές υπηρεσίες στο Ρέθυμνο, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Κάλαμος, Αθήνα - Αττική
  6945799592
  Χορμοβίτης Νικόλαος | Ηλεκτρολόγος
  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Κάλαμος, Αττική

  Ο ηλεκτρολόγος "ΧΟΡΜΟΒΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών και εγκαταστάσεων. Παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για οικίες
  και επαγγελματικούς χώρους στον Κάλαμο και σε όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.

  Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πιστοποιημένα υλικά, αναλαμβάνει την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή κάθε είδους ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε οικίες, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για κάθε ανάγκη.

  Επίσης, ανταποκρινόμαστε άμεσα σε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη
  και αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εργασίες χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις, παρέχοντας πάντα εγγυημένη ποιότητα εργασίας. Η προσεκτική επίβλεψη κατά τη διάρκεια όλων των σταδίων κάθε έργου εξασφαλίζει την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος.

  Κατά τη διάρκεια των χρόνων που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, έχουμε αναλάβει και εκτελέσει με επιτυχία έναν μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων έργων σε όλη την Αττική, προσφέροντας πάντα την άριστη ικανοποίηση κάθε πελάτη.

  Κάθε ηλεκτρολογική εργασία που αναλαμβάνουμε αποτελεί ένα κεφάλαιο εμπιστοσύνης, και σας διασφαλίζουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις σύγχρονες απαιτήσεις για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Εξυπηρετούμε άμεσα ολόκληρη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
  Α. ΠΑΠΟΥΛΑ 15Β - Αιγάλεω
  6944603508
  PROGRESS MARINE
  Ηλεκτρολόγος σκαφών Αιγάλεω Αθήνα

  Λίγα λόγια για την εταιρεία

  Η εταιρία μας PROGRESS MARINE με υπέυθυνο τον κο Τσούγκα Δημήτρη, δραστηριοποιείται στο χώρο τόσο των σκαφών αναψυχής όσο και των επαγγελματικών από το 1998.
  Με όπλο μας την εμπειρία, την άρτια τεχνική κατάρτιση και υπευθυνότητα που απαιτεί η θάλασσα ανακατασκευάζουμε ολικά το σκάφους σας ενώ παρέχουμε και τη δυνατότητα παράδοσης στη θάλασσα.

  Οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται στα ηλεκτρονικά / ηλεκτρολογικά αλλά μέσω του δικτύου συνεργατών μας παρέχονται άρτιες υπηρεσίες σε μπαλόνια, πολυεστέρα, πλαστικά, ταπετσαρίες, πατώματα και φυσικά κινητήρες για τα οποία έχουμε την ευθύνη τόσο σε ποιότητα όσο και σε χρόνους παράδοσης.

  Αναφορικά έχουμε συνεργαστεί με μεγάλα ναυπηγεία όπως MOSTRO, ZEN MARINE, EVRIPUS, OCEANIC, OLYMPIC, MARVEL, BOLTON, COBRA, APACHE, ΠΟΣΕΙΔΩΝ (RANIERY), ΠΡΩΤΕΑΣ, ΝΙΚΗΤΑ, AHELLAS, REGAL, MONTEREY, SEA RAY, BAYLINER, BOSTON WHALLER, CRANCHY και άλλες μεγάλες εταιρίες του χώρου.
  Τέλος συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών και οίκους όπως FURUNO, SIMRAD, LOWRANCE, RAYMARINE TREZOS MARINE, ALEX MARINE, SAIL MARINE, EVAL, MARINA STORE, STEFANOU MARINE, ΑΜΑΛΘΕΙΑ MARINE προμηθευόμαστε και εφοδιάζουμε τα σκάφη με όλα τους τα προϊόντα κατόπιν συνεννόησης.

  Πρωταρχικός στόχος μας η ασφάλεια σας, η ποιότητα σε όλες μας τις δημιουργίες και φυσικά το όμορφο αποτέλεσμα.

  Όπλο μας το πάθος για τη δουλειά μας και η αγάπη μας για τη θάλασσα.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 33 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ