noscript image for google
Πέμπτη 04 Ιουνίου 2020 | 01:14 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΓΑΜΒΕΤΑ 181 - ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΡΤΙΟΥ - Θεσσαλονίκη
  2310304476
  6973946251
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ -ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΡΤΖΑΣ Α. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ Σχέδια Δ.Ε.Η -Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις: οικιών -καταστημάτων-βιοτεχνιών -Εγκαταστάσεις φωτισμού: κτιρίων - οικιών - καταστημάτων - κήπων -Εγατάσταση :θυροτηλεφώνων-θυροτηλεόρασης - κεραιών tv -δωρυφορική tv - κλειστών κυκλωμάτων tv -Επισκευές βλαβών ηλ. εγκαταστάσεων:επισκευές θερμοσίφωνων-θερμοσυσωρευτών -ηλ. κουζινών -Ανακαινήσεις :καταστημάτων-οικιών Ώρες εργασίας(08:00-17:00)για βλαβες 24 ώρες - Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις χώρων - Πλήρης κάλυψη συνεργείων - Επισκευές θερμοσίφωνων και θερμοσυσσωρευτών - Ηλεκτρικών κουζινών Τηλέφωνα Θεσσαλονίκης: 2310304476 κιν: 6973946251 wind - 6978513752 whats up. ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΚΥΠΡΟΥ 9 - Ζεφύρι
  2102320798
  6942878770, 6947935726
  Προσφέρουμε όλες τις παρακάτω υπηρεσίες με αξιοπιστία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια προσφορά για να το διαπιστώσετε! Εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις Βιομηχανικές εγκαταστάσεις Αυτοματισμούς Μελέτες φωτισμού Συστήματα θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων Ανακαινίσεις κτιρίων(κατοικίες , καταστήματα) Εφαρμογές τηλεφωνικές - Δικτύου - UPS (Computer Room) Συστήματα Ασφαλείας (Συστήματα συναγερμού, Πυρανίχνευση, Κάμερες Ασφαλείας - Καταγραφικά, Αντικεραυνική προστασία)
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Ασάγια, Πάργα - Πρέβεζας
  6976555464
  ΝΤΟΥΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣΠΑΡΓΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΥΒΟΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΡΓΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΓΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΥΒΟΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
  ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΓΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
  ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΑΡΓΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΥΒΟΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΠΑΡΓΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣΥΒΟΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΓΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΥΒΟΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΠΑΡΓΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΥΒΟΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΡΓΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΥΒΟΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

  24 ΩΡΕΣ Ηλεκτρολόγος στην Πάργα
  Αμεση αξιόπιστη οικονομική Εξυπηρέτηση !!!!!!
  Ο ηλεκτρολόγος ΝΤΟΥΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ δραστηριοποιείται στην Πάργα της Πρέβεζας εδώ και πολλά χρόνια, στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με συνέπεια τεχνογνωσία υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

  Ειμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι εγκαταστάσεων διαθέτουμε αρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, και εξειδικευμένους ηλεκτρολόγους συνεργάτες, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας που αφορούν στη μελέτη και στην κατασκευή ηλεκτρικών και ηλεκτροτεχνικών εργων, αλλά και στην επίλυση οποιασδήποτε ηλεκτρολογικής βλάβης σε οικιακούς επαγγελματικούς , και βιομηχανικούς χώρους. Παρέχουμε Ηλεκτρικές εργασίες και λύσεις σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, των πελατών μας, με ποιότητα ασφάλεια, οικονομία και σύγχρονη τεχνολογία. Επιδιορθώνουμε οποιουδήποτε είδους ηλεκτρολογικές βλάβες, μικρές ή μεγάλες με ποιότητα εργασίας και ασφάλεια

  Οι υπηρεσιες μας:
  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εργασίες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, στην Πάργα, Πρέβεζα, στα Σύβοτα, σε ολο το νομό Πρέβεζας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Λευκάδας.
  Ηλεκτρολογικές Ανακαινίσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, βιομηχανικούς χώρους)
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ εκδίδονται μετά από ελεγχο αφού πληρούνται οι προϋποθέσεις σύμφωνα με τις ευρωπαικές προδιαγραφές.
  Σχεδια ΔΕΗ για ηλεκτροδοτήσεις
  Ηλεκτρολογικές Βλάβες παντός τύπου
  Συντηρήσεις ξενοδοχείων και καταστημάτων
  Μελέτες Φωτισμού αλλαγή φωτισμού σε LED (σε κήπους, εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους)
  Ηλεκτρολογικοί Πίνακες αντικατάσταση των παλαιών πινάκων
  Δομημένη καλωδίωση
  Θεμελιακές γειώσεις
  Θυροτηλεοράσεις, θυροτηλέφωνα
  Επισκευές - Εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων συστήματα ασφαλείας κάμερες, συναγερμούς
  Πυρανίχνευση
  Eφαρμογές Smart Home (Έξυπνο Σπίτι)
  Αυτοματισμούς
  Αντικατάσταση ρελέ ασφαλείας
  Αλλαγές πριζών
  Μερεμέτια ηλεκτρολογικά
  Σύνδεση ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα και επισκευές θερμοσίφωνα

  Ολες οι υπηρεσίες μας παρέχονται αμεσα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο ειδικά για επαγγελματικούς χώρους.
  Το πλήθος των πελατών που συνεργάζονται μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας.

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας να ζητήστε την προσφορά μας και να εισθαι σίγουροι για την αμεση εξυπηρέτιση σας για το αποτέλεσμα της εργολαβίας που θα μας ανατεθεί και για τις πιο συμφέρουσες τιμές στην Πάργα.

  Και μετά το πέρας των εργασιών ειμαστε πάντα δίπλα σας.
  φιλικά
  ΝΤΟΥΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Όρθιας Αρτέμιδος 129 - Σπαρτη
  2731073290
  6980696096
  Με μακροχρόνια εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις παρέχουμε ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές εργασίες σε ιδιώτες και σε επιχειρήσεις μικρού,μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

  Με σύμμαχο την γνώση και την πολυετή εμπειρία μας αναλαμβάνουμε όλες τις ηλεκτρολογικές εργασίες που αφορούν την κατασκευή του σπιτιού , του καταστήματος ακόμα και της ξενοδοχείου σας. Στόχος μας είναι η υψηλής ποιότητας εργασίες τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα όλων των εργασιών.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την ηλεκτρολογική ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου με αξιοπιστία και επαγγελματισμό φροντίζοντας να χρησιμοποιούμε στις εργασίες μας μόνο τα καλύτερα υλικά της αγοράς από αναγνωρισμένες εταιρείες του χώρου για να σας εξασφαλίσουμε την μέγιστη απόδοση και αντοχή όλων των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σας.

  Με συνεχή ενημέρωση σε όλες τις καινοτομίες στον χώρο της τεχνολογίας αναλαμβάνουμε να αναβαθμίσουμε τον χώρο σας με αυτοματισμούς που θα σας εξοικονομήσουν ηλεκτρική και θερμική ενέργεια αλλά και θα σας δώσουν τον έλεγχο του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας από απόσταση. Με την χρήση αυτοματισμών ολοκληρώνονται ταχύτερα καθημερινές εργασίες όπως αυτόματο πότισμα αλλά και έχετε τον έλεγχο του χώρου σας από απόσταση με συστήματα παρακολούθησης .

  Με συνέπεια και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε:
  παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  ηλεκτρολογικές εργασίες
  ηλεκτρολογικές βλάβες
  δομημένη καλωδίωση
  ανακαινίσεις
  αυτοματισμοί
  πυρασφάλεια
  εγκατάσταση συναγερμών
  έξυπνο σπίτι
  αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα
  μελέτες φωτισμού

  Εξυπηρετούμε όλο το νομό Λακωνίας και τους όμορους νομούς ,

  Με εκτίμηση
  Βλάχος Εμμανουήλ

  ηλεκτρολογος σπαρτη - ηλεκτρολογικα εργα σπαρτη - ηλεκτρολογοι σπαρτη - ηλεκτρολογικες βλαβες σπαρτη - ηλεκτρολογικες εργασιες σπαρτη - ηλεκτρολογικες συνδεσεις σπαρτη - αυτοματισμοι σπαρτη - παντος τυπου ηλεκτρολογικα σπαρτη - ηλεκτρολογικα σπαρτη - ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις σπαρτη- ηλεκτρολογικα εργα λακωνια - ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις λακωνια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Βασιλείου Αδάμ 51 - Κορωπί
  6932249534
  Κάλλης Ευθύμιος
  Ηλεκτρολογικές Εργασίες Κορωπί Μεσόγεια

  Ο ηλεκτρολόγος “Κάλλης Ευθύμιος” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ηλεκτρολογικές εργασίες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Κορωπί, τα Μεσόγεια και σε όλη την Αττική.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στις ηλεκτρολογικές εργασίες, ο ηλεκτρολόγος και η έμπειρη ομάδα του μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας κάθε ηλεκτρολογική εργασία. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουν ηλεκτρολογικές εργασίες, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρολογικές βλάβες, ηλεκτρολογικές μελέτες και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε.

  Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε ηλεκτρολογική εργασία, από την πιό μικρή έως και την πιό δύσκολη και πολύπλοκη. Φιλοσοφία μας είναι η άμεση, σωστή και οικονομική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  Εάν ψάχνετε έναν έμπειρο ηλεκτρολόγο στο Κορωπί και στα Μεσόγεια, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στο Κορωπί, τα Μεσόγεια και σε όλη την Αττική.

  Ηλεκτρολογικές Εργασίες Κορωπί, Ηλεκτρολόγος Κορωπί, Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Κορωπί, Ηλεκτρολογικές Βλάβες Κορωπί, Ηλεκτρολογικές Μελέτες Κορωπί, Ηλεκτρολογικές Εργασίες Μεσόγεια, Ηλεκτρολόγος Μεσόγεια, Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Μεσόγεια, Ηλεκτρολογικές Βλάβες Μεσόγεια, Ηλεκτρολογικές Μελέτες Μεσόγεια,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Γεωργιούπολη - Χανιά
  6948458599
  Ο ηλεκτρολόγος Κοκολάκης Ιωσήφ, με έδρα την Γεωργιούπολη Χανίων, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία, άρτιο εξοπλισμό και εξειδικευμένους συνεργάτες αναλαμβάνει παντός τύπου ηλεκτρολογικές εργασίες σε όλο τον Δήμο Χανίων αλλά και σε όμορους νομούς κατόπιν συνεννόησης.

  Με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουμε την κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων παντός τύπου, παρέχοντάς σας υψηλής ποιότητας εργασίες και χρησιμοποιώντας μόνο άριστα υλικά από επώνυμες εταιρείες.

  Σας εξυπηρετούμε άμεσα σε κάθε ηλεκτρολογική βλάβη που μπορεί να προκύψει στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας αλλά αναλαμβάνουμε και την ηλεκτρολογική ανακαίνιση του χώρου σας εγκαθιστώντας σύγχρονες καλωδιώσεις και αυτοματισμούς που θα σας λύσουν τα χέρια. Δημιουργώντας ένα έξυπνο σπίτι έχετε τον έλεγχο του χώρου σας από απόσταση και απλοποιείτε καθημερινές λειτουργίες αλλά το σημαντικότερο είναι η εξοικονόμηση ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας που πετυχαίνετε.

  Με επαγγελματική συνέπεια αναλαμβάνουμε:
  -παντός τύπου ηλεκτρολογικές βλάβες Χανια
  - ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  - ηλεκτρολογικές εργασίες
  - ανακαίνιση
  - αυτοματισμοί Χανια
  - δομημένη καλωδίωση
  - -ηλεκτρολογικές συνδέσεις
  - εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης
  - αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα
  - μελέτες φωτισμού
  - έξυπνο σπίτι
  - ηλεκτρολογικά έργα χανια

  Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες μας άμεσα και σε λογικές τιμές.

  Με εκτίμηση
  Κοκολάκης Ιωσήφ

  παντος τυπου ηλεκτρολογικα εργα χανια - παντος τυπου ηλεκτρολογικες εργασιες χανια - παντος τυπου ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις χανια - κρητη -ηλεκτρολογος χανια - ηλεκτρολογοι χανια- δομημενη καλωδιωση χανια - ηλεκτολογικα χανιαηλεκτρολογος αποκορωνου - ηλεκτρολογικες εργασιες αποκορωνου - ηλεκτρολογος γεωργιουπολη - ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις γεωργιουπολη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Κουρνάς, Χανίων - Χανιά
  6973242053
  Με μακροχρόνια εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις παρέχουμε ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές εργασίες σε ιδιώτες και σε επιχειρήσεις μικρού,μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

  Με σύμμαχο την γνώση και την πολυετή εμπειρία μας αναλαμβάνουμε όλες τις ηλεκτρολογικές εργασίες που αφορούν την κατασκευή του σπιτιού , του καταστήματος ακόμα και της ξενοδοχείου σας. Στόχος μας είναι η υψηλής ποιότητας εργασίες τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα όλων των εργασιών.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την ηλεκτρολογική ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου με αξιοπιστία και επαγγελματισμό φροντίζοντας να χρησιμοποιούμε στις εργασίες μας μόνο τα καλύτερα υλικά της αγοράς από αναγνωρισμένες εταιρείες του χώρου για να σας εξασφαλίσουμε την μέγιστη απόδοση και αντοχή όλων των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σας.

  Με συνεχή ενημέρωση σε όλες τις καινοτομίες στον χώρο της τεχνολογίας αναλαμβάνουμε να αναβαθμίσουμε τον χώρο σας με αυτοματισμούς που θα σας εξοικονομήσουν ηλεκτρική και θερμική ενέργεια αλλά και θα σας δώσουν τον έλεγχο του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας από απόσταση. Με την χρήση αυτοματισμών ολοκληρώνονται ταχύτερα καθημερινές εργασίες όπως αυτόματο πότισμα αλλά και έχετε τον έλεγχο του χώρου σας από απόσταση με συστήματα παρακολούθησης .

  Με συνέπεια και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε :
  -παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  - ηλεκτρολογικές εργασίες
  - ηλεκτρολογικές βλάβες
  - δομημένη καλωδίωση
  - ανακαινίσεις
  - αυτοματισμοί
  - πυρασφάλεια
  - εγκατάσταση συναγερμών
  - έξυπνο σπίτι
  - αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα
  - μελέτες φωτισμού

  Εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης όλη την Κρήτη.

  Με εκτίμηση

  Ζυμβραγουδάκης Ευάγγελος

  ηλεκτρολογος χανια κρητη -ηλεκτρολογοι χανια κρητη - ηλεκτρολογικα εργα χανια κρητη - ηλεκτρολογικες εγκαταστάσεις χανια κρητη - ηλεκτρολογικες βλαβες χανια κρητη - ηλεκτρολογικες εργασιες χανια κρητη - ηλεκτρολογικα χανια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Παρνασσός, Γορτυνίας - Ηρακλείου
  6932909318
  Η εταιρεία μας βασισμένη στην μακροχρόνια εμπειρία της και στο έμπειρο προσωπικό της αναλαμβάνει παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο Κρήτης και σε όμορους νομούς κατόπιν συνεννόησης.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε την κατασκευή και συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σπιτιών αλλά και επιχειρήσεων μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

  Φροντίζουμε για την άμεση εξυπηρέτηση σας στις απλές καθημερινές ηλεκτρολογικές βλάβες μέχρι και την ηλεκτρολογική ανακαίνιση του χώρου σας με άριστα υλικά και με σύγχρονό σχεδιασμό για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε όλες τις καινοτομίες που προσφέρει η τεχνολογία. Δημιουργώντας ένα έξυπνο σπίτι έχετε εξοικονόμηση ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας καθώς και τον έλεγχο των συσκευών του σπιτιού σας και από απόσταση . Άλλες δυνατότητες που σας παρέχονται με την ηλεκτρολογική εγκατάσταση αυτοματισμών είναι η πυρανίχνευση , αυτόματο πότισμα , προστασία με συστήματα ασφαλείας και έλεγχος φωτισμού .

  Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση αυτόνομων φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών για να μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις ανανεώσιμες πηγές και να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

  Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία των εργασιών μας αλλά και την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για να σας εξασφαλίσουμε μέγιστη απόδοση και αντοχή στον χρόνο.

  Όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει υπολογιστεί και με το συμφωνηθέν κόστος. Κάθε μας κατασκευή υποστηρίζεται και από την μετέπειτα συντήρηση και τεχνική υποστήριξη .

  Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε:
  -ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  - ηλεκτρολογικές εργασίες
  - ηλεκτρολογικές βλάβες
  - αυτόνομα Φωτοβολταϊκά
  - ανεμογεννήτριες
  - αυτοματισμοί
  - πυρανίχνευση
  - εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού
  - μελέτες φωτισμού
  - δομημένη καλωδίωση
  - θυροτηλεοράσεις / θυροτηλέφωνα
  - σύνδεση κεντρικής κεραίας
  - ανακαίνιση

  Υλοποιούμε καινοτόμες ιδέες με τεχνογνωσία και εμπειρία.

  Με εκτίμηση
  Αριστείδης Ματζουρανάκης

  ηλεκτρολογικα εργα ηρακλειο κρητη - αυτοματισμοι ηρακλειο κρητη - δομημενη καλωδιωση ηρακλειο κρητη - ηλεκτρολογοι μαλια -ματαλα -μοιρες
  ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις ηρακλειο κρητη - αυτονομα φωτοβολταικα ηρακλειο κρητη - εγκατασταση ανεμογεννητριας ηρακλειο - μαλια - μοιρες -ματαλα - ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις ματαλα - μαλια- μοιρες -ηλεκτρολογος μαλια - μοιρες - ματαλα - ηλεκτρολογικες εργασιες μαλια -ματαλα -μοιρες - αυτονομα φωτοβολταικα μαλια - ματαλα - μοιρες- πυρανιχνευση ηρακλειο -
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Χαριλάου Βλαχάκη 6 - Ηράκλειο
  6946410715
  Η επιχείρησή μας με μακροχρόνια εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις παρέχει ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές εργασίες σε ιδιώτες αλλά και σε επιχειρήσεις μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας , υπό την καθοδήγηση του ηλεκτρολόγου μηχανικού Ζαϊμάκη Εμμανουήλ, με συνεχή ενημέρωση για τις νέες καινοτομίες και τις νέες εφαρμογές στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αναλαμβάνει να ανακαινίσει ηλεκτρολογικά τον χώρο σας και να εγκαταστήσει αυτοματισμούς, που θα σας εξοικονομήσουν θερμική και ηλεκτρική ενέργεια. Δημιουργώντας ένα έξυπνο σπίτι απλοποιείτε καθημερινές λειτουργίες του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου και έχετε τον έλεγχο ακόμα και από απόσταση.

  Ακόμα αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και αξιοπιστία την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών κάθε τύπου για να μπορέσετε να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

  Είμαστε άμεσα διπλά σας ,με υπευθυνότητα, και στις καθημερινές ηλεκτρολογικές βλάβες που μπορεί να προκύψουν,παρέχοντάς σας όλες τις εργασίες που χρειάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης.

  Με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουμε:
  -παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  - ηλεκτρολογικές εργασίες
  - ηλεκτρολογικές βλάβες
  - εγκατάσταση φωτοβολταϊκών κάθε τύπου
  - αυτοματισμοί
  - εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης
  - πυρασφάλεια
  - μελέτες φωτισμού
  - έξυπνο σπίτι
  - ανακαινίσεις
  - αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα
  - θυροτηλέφωνα / θυροτηλεοράσεις
  - σύνδεση κεντρικής κεραίας

  Στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα εργασιών και η χρήση μόνο επώνυμων υλικών που θα σας εγγυηθούν την άριστη λειτουργία των ηλεκτρολογικών σας εγκαταστάσεων και την αντοχή τους στον χρόνο.

  Όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται στο προ συμφωνηθέν χρόνο και αναλαμβάνουμε με συνέπεια την μετέπειτα συντήρηση όλων των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων καθώς και την τεχνική υποστήριξη.

  Με εκτίμηση
  Ζαϊμάκης Εμμανουήλ

  παντος τυπου ηλεκτρολογικα εργα ηρακλειο - κρητη - παντος τυπου ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις ηρακλειο -κρητη - φωτοβολταικα καθε τυπου κρητη - ηλεκτρολογος κρητη ηρακλειο- ηλεκτρολογοι ηρακλειο - κρητη -αυτοματισμοι ηρακλειο κρητης - ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις ηρακλειο κρητης - ηλεκτρολογικες βλαβες ηρακλειο κρητη - ηλεκτρολογος κρητη - ηλεκτρολογικες βλαβες ηρακλειο κρητης - αντικατασταση ηλεκτρολογικου πινακα κρητη - εγκατασταση πυρασφαλειας ηρακλειο - ηλεκτρολογικες συνδεσεις ηρακλειο - παντος τυπου ηλεκτρολογικα εργα κρητη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  Δελαγραμμάτικα 11 - Χαλκίδα
  6948898495
  Τσούτης Γεώργιος
  Ηλεκτρολόγος Χαλκίδα - Υδραυλικός Χαλκίδα

  Ο ηλεκτρολόγος - υδραυλικός “Τσούτης Γεώργιος” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ηλεκτρολογικές εργασίες, ηλεκτρολογικές βλάβες, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και υδραυλικές εγκαταστάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Χαλκίδα.

  Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα που αποτελείται από καταξιωμένους υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις ηλεκτρολογικές εργασίες, τις υδραυλικές εργασίες καθώς και την επισκευή και συντήρηση καυστήρων σε οικονομικές τιμές.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Χαλκίδα. Έτσι, έχουμε αποκτήσει εκείνη την πείρα που είναι απαραίτητη για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική ή υδραυλική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Χαλκίδα.

  Ηλεκτρολόγος Χαλκίδα, Ηλεκτρολογικές Εργασίες Χαλκίδα, Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Χαλκίδα, Ηλεκτρολογικές Βλάβες Χαλκίδα, Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Χαλκίδα, Υδραυλικές Εργασίες Χαλκίδα, Υδραυλικοί Χαλκίδα, Ηλεκτρολόγοι Χαλκίδα, Συντήρηση Καυστήρων Χαλκίδα, Εγκατάσταση Καυστήρων Χαλκίδα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ
  Γλύματα, Άγιος Νικόλαος - Λασιθίου
  2841024880
  6942402829
  Η εταιρεία μας με έδρα τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και αξιοπιστία παντός τύπου ηλεκτρολογικά έργα σε όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Με πολυετή και εξειδικευμένη εμπειρία παρέχουμε ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές εργασίες που αφορούν το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Ανακαινίστε ηλεκτρολογικά των χώρο σας και απολαύστε όλα τα προνόμια που σας παρέχει ένα έξυπνο σπίτι.

  Συνδυάστε όλες τις νέες τεχνολογίες και αναβαθμίστε τον προσωπικό σας αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Φροντίζουμε για την ασφάλεια σας με την εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας με προσεκτική μελέτη του χώρου σας.

  Ακόμη φροντίζουμε την άμεση εξυπηρέτηση σας με συνέπεια και επαγγελματισμό στην περίπτωση καθημερινών ηλεκτρολογικών βλαβών. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αντικαταστήσει τα φθαρμένα υλικά μόνο με άριστης ποιότητας υλικά που θα σας εξασφαλίζουν την σωστή λειτουργία όλων των ηλεκτρολογικών σας συνδέσεων.

  Αναλυτικά αναλαμβάνουμε:
  -ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  - ηλεκτρολογικές εργασίες
  - ηλεκτρολογικές βλάβες
  - εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας
  - εγκατάσταση θυροτηλέφωνου / θυροτηλεόρασης
  - αντικατάσταση πίνακα
  - σύνδεση κεντρικής κεραίας
  - πυρανίχνευση
  - αυτοματισμοί
  - ηλεκτρολογική ανακαίνιση σπιτιού
  - δομημένη καλωδίωση
  - έξυπνο σπίτι
  - δίκτυα
  - μελέτες φωτισμού

  Για άμεση και αξιόπιστη εργασία σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση
  Ηλεκτρογαία Μονοπρόσωπη ΙΚΕ

  ηλεκτρολογος αγιος νικολαος κρητη - ηλεκτρολογος λασιθι - ηλεκτρολογοι αγιος νικολαος - ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις αγιος νικολαος- ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις λασιθι - ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις αγιος νικολαος κρητη - ηλεκτρολογικες εργασιες αγιος νικολαος - ηλεκτρολογικες εργασιες λασιθι - ηλεκτρολογικες εργασιες αγιος νικολαος κρητη- παντος τυπου ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις λασιθι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  Παπαθανασίου 18 - Χαλκίδα
  6942074976,6939324439
  Μούκας Θωμάς
  Ηλεκτρολόγος Χαλκίδα Εύβοια - Υδραυλικός Χαλκίδα Εύβοια

  Ο ηλεκτρολόγος - υδραυλικός “Μούκας Θωμάς” και η έμπειρη ομάδα του αναλαμβάνουν ηλεκτρολογικές εργασίες καθώς και υδραυλικές εργασίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Χαλκίδα και σε όλη την Εύβοια.

  Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αλλά και στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εργασίες, ηλεκτρολογικές βλάβες, υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις, ηλιακά συστήματα, καυστήρες, εργασίες θέρμανσης και ύδρευσης.

  Είτε χρειάζεστε υδραυλικό, είτε ηλεκτρολόγο για τα προβλήματα πο αντιμετωπίζετε στο κτίριό σας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο. Εξυπηρετούμε την Χαλκίδα και όλη την Εύβοια.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Έτσι έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.

  Ηλεκτρολόγος Χαλκίδα Εύβοια, Υδραυλικός Χαλκίδα Εύβοια, Ηλιακά Συστήματα Χαλκίδα Εύβοια, Καυστήρες Χαλκίδα Εύβοια, Θέρμανση Χαλκίδα Εύβοια, Ύδρευση Χαλκίδα Εύβοια, Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Χαλκίδα Εύβοια, Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Χαλκίδα Εύβοια, Ηλεκτρολογικές Βλάβες Χαλκίδα Εύβοια, Ηλεκτρολογικές Εργασίες Χαλκίδα Εύβοια, Υδραυλικές Εργασίες Χαλκίδα Εύβοια,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Καραολή και Δημητρίου 8, Άγιος Στέφανος - Αττική
  6932612191
  Κοροβέσης Γεώργιος
  Ηλεκτρολόγος Άγιος Στέφανος Αττική - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Άγιος Στέφανος Αττική - ΦωτοβολταϊκάΆγιος Στέφανος Αττική

  Ο ηλεκτρολόγος “Κοροβέσης Γεώργιος” και η έμπειρη ομάδα του, είναι καθημερινά κοντά σας προσφέροντας ηλεκτρολογικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις ηλεκτρολογικές εργασίες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία στον Άγιο Στέφανο και σε όλη την Αττική.

  Πραγματοποιούμε ηλεκτρολογικές εργασίες, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρολογικές βλάβες, μελέτες φωτισμού και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε.

  Εάν έχετε κάποια ηλεκτρολογική βλάβη και χρειάζεστε άμεσα ηλεκτρολόγο, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας για να σας εξυπηρετήσουμε. Εξυπηρετούμε στον Άγιο Στέφανο και όλη την Αττική.

  Ηλεκτρολόγος Άγιος Στέφανος Αττική, Ηλεκτρολογικές Εργασίες Άγιος Στέφανος Αττική, Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Άγιος Στέφανος Αττική, Ηλεκτρολογικές Βλάβες Άγιος Στέφανος Αττική, Μελέτες Φωτισμού Άγιος Στέφανος Αττική, Ηλεκτρολόγοι Άγιος Στέφανος Αττική,Φωτοβολταϊκά Άγιος Στέφανος Αττική,Κατασκευή Φωτοβολταϊκών Άγιος Στέφανος Αττική, Συντήρηση Φωτοβολταϊκών Άγιος Στέφανος Αττική
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ
  Τσιρογιάννη 12Α-14 - Κιλκίς
  6936155435
  Μπαλτατζίδης Ανέστης
  Τεχνικός Φωτοβολταϊκών Συστημάτων Κιλκίς Μακεδονία

  Ο τεχνικός φωτοβολταϊκών συστημάτων “Μπαλτατζίδης Ανέστης” και το έμπειρο προσωπικό του αναλαμβάνουν την κατασκευή φωτοβολταϊκών συστημάτων και πάρκων στο Κιλκίς και σε όλη την Μακεδονία.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο των φωτοβολταϊκών, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε. Πιο αναλυτικά αναλαμβάνει την κατασκευή, την συντήρηση και επισκευή φωτοβολταϊκών καθώς και ηλεκτρολογικά έργα.

  Επίσης, αναλαμβάνει τοποθέτηση κεραίων τηλεόρασης, δορυφορικά συστήματα, καλωδίωση συναγερμών και τοποθετεί κάμερες και συστήματα ασφαλείας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Κιλκίς και σε όλη την Μακεδονία.

  Άμεση εξυπηρέτηση - Εγγυημένη εργασία - Οικονομικές τιμές !!!
  Όλα αυτά τα χρόνια πορ δραστηριοποιείται με φωτοβολταϊκά, ο τεχνικός φωτοβολταϊκών συστημάτων, έχει αναλάβει και φέρει σε πέρα ένα μεγάλο αριθμό φωτοβολταϊκών έργων σε όλη την Μακεδονία, προσφέροντας συνεχώς και όποτε χρειαστεί άψογη και άμεση τεχνική υποστήριξη.

  Επικοινωνήστε με τον τεχνικό φωτοβολταϊκών συστημάτων “Μπαλτατζίδης Ανέστης” και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση εξυπηρέτηση. Εξυπηρετεί το Κιλκίς και όλη την Μακεδονία.

  Τεχνικός Φωτοβολταϊκών Συστημάτων Κιλκίς, Φωτοβολταϊκά Κιλκίς, Φωτοβολταϊκά Έργα Κιλκίς, Ηλεκτρολογικά Έργα Κιλκίς, Ηλεκτρολόγος Κιλκίς, Συντήρηση Φωτοβολταϊκών Κιλκίς, Επισκευή Φωτοβολταϊκών Κιλκίς, Τοποθέτηση Κεραίων Τηλεόρασης Κιλκίς, Δορυφορικά Συστήματα Κιλκίς, Καλωδίωση Συναγερμών Κιλκίς, Κάμερες Κιλκίς, Τεχνικός Φωτοβολταϊκών Συστημάτων Μακεδονία, Φωτοβολταϊκά Μακεδονία, Φωτοβολταϊκά Έργα Μακεδονία, Ηλεκτρολογικά Έργα Μακεδονία, Ηλεκτρολόγος Μακεδονία, Συντήρηση Φωτοβολταϊκών Μακεδονία, Επισκευή Φωτοβολταϊκών Μακεδονία, Τοποθέτηση Κεραίων Τηλεόρασης Μακεδονία, Δορυφορικά Συστήματα Μακεδονία, Καλωδίωση Συναγερμών Μακεδονία, Κάμερες Μακεδονία,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Μάλεμε - Χανιά
  6992396944
  ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΑΛΕΜΕ-ΧΑΝΙΑ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΧΑΝΙΑ
  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΒΛΑΒΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ
  ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΧΑΝΙΑ

  Ο ηλεκτρολόγος ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, εδρεύει στο ΜΑΛΕΜΕ - ΧΑΝΙΑ και δραστηριοποιείται από το 2000 στον ηλεκτρολογικό τομέα.
  Η εμπειρία, η συνέπεια για την δουλειά μας, είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους και ανταγωνιστικούς στο χώρο μας.
  Αναλαμβάνουμε παντός είδους ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις-ηλεκτρικά έργα, σε κατοικίες, καταστήματα και βιομηχανικούς χώρους.
  Επειδή κύριο μέλημα μας είναι η ασφάλεια σας, χρησιμοποιούμε πάντα ποιοτικά υλικά και τον πιο σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  Φωτοβολταϊκά
  Ανακαινίσεις
  Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε βιομηχανίες
  Ηλεκτρικά έργα
  Ηλεκτρικοί πίνακες- αλλαγή
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ
  Φωτισμοί
  Μελέτη- εγκατάσταση
  Ηλεκτρολογικές βλάβες
  Καλωδίωση

  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση σας με το χαμηλότερο κόστος και την μέγιστη λειτουργικότητα της εγκατάστασης.
  Τεχνική κάλυψη.
  Μην επεμβαίνετε μόνοι σας στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση… ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΑΛΑΜΕ - ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.
  Με εκτίμηση,
  Κουκουβιτάκης Μανώλης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Αινείου 3 - Περιστέρι
  2105744093
  6906764921, 6906419582
  Η Δ.ΤΕΧΝΙΚΗ με πολυετή εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αναλαμβάνει παντός τύπου ηλεκτρολογικές εργασίες σε όλη την Αττική.

  Με το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας και με την συνεχή μας ενημέρωση για όλες τις νέες εξελίξεις στα υλικά και στις εφαρμογές τους σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Δημιουργούμε έξυπνα σπίτια με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και ηλεκτρολογικές αναμονές που θα σας λύσουν τα χέρια στην καθημερινότητά σας.

  Με επαγγελματική συνέπεια αναλαμβάνουμε όλες τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις επαγγελματικών χώρων παρέχοντας άριστο σχεδιασμό και υψηλής ποιότητας εργασίες με τα πιο έμπιστα υλικά της αγοράς.

  Φροντίζουμε για την άμεση εξυπηρέτησή σας με επιμελημένη εργασία και άριστη ποιότητα υλικών .

  Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε:
  - ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  - ηλεκτρολογικές βλάβες
  - Πιστοποιητικά ΔΕΗ
  - εγκατάσταση συναγερμών
  - ηλεκτρολογικές εργασίες
  - δομημένη καλωδίωση
  - αυτοματισμοί
  - πυρανίχνευση
  - μελέτες φωτισμού
  - θυροτηλέφωνα - θυροτηλεοράσεις
  - κεντρικές κεραίες
  - έξυπνο σπίτι

  24ωρη εξυπηρέτηση για βλάβες.
  Με εκτίμηση
  Δρόσος Γιώργος

  ηλεκτρολογος περιστερι - ηλεκτρολογοι περιστερι - ηλεκτρολογικες βλαβες περιστερι - ηλεκτρολογικες εργασιες περιστερι- ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις περιστερι - βραχυκυκλωμα αττικη - ρελε αττικη - ηλεκτρολογος 24ωρες αττικη- βλαβες περιστερι - πυρανιχνευση περιστερι - πιστοποιητικα δεη περιστερι - ηλεκτρολογικες εργασιες δυτικη αττικη- δυτικη αττικη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Νηρέως 12 - Σύρος
  2281086675
  6947433443
  Ζυγομάλας Ιωάννης
  Ηλεκτρολόγος Σύρος Κυκλάδες

  Ο ηλεκτρολόγος “Ζυγομάλας Ιωάννης” δραστηριοποιείται με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και ηλεκτρολογικές βλάβες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Σύρο και στις Κυκλάδες.

  Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στις ηλεκτρολογικές εργασίες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ο ηλεκτρολόγος και η έμπειρη ομάδα του, αναλαμβάνουν οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε.

  Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουν ηλεκτρολογικές εργασίες, ηλεκτρολογικές βλάβες, πιστοποιητικά ΔΕΗ, επισκευές, ηλεκτρολογικούς πίνακες και μελέτες φωτισμού στην Σύρο και στις Κυκλάδες.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό από ηλεκτρολογικά έργα στην Σύρο και στις Κυκλάδες.

  Επικοινωνήστε με τον ηλεκτρολόγο Ζυγομάλας Ιωάννης και θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  Ηλεκτρολόγος Σύρος Κυκλάδες, Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Σύρος Κυκλάδες, Ηλεκτρολογικές Βλάβες Σύρος Κυκλάδες, Πιστοποιητικά ΔΕΗ Σύρος Κυκλάδες, Επισκευές Σύρος Κυκλάδες, Ηλεκτρολογικοί Πίνακες Σύρος Κυκλάδες, Μελέτες Φωτισμού Σύρος Κυκλάδες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Κουρτίδου 99 - Κατω Πατησια
  2102027687
  6932246288
  Ο Ηλεκτρολόγος “Παππάς Πέτρος” και οι έμπειρη ομάδα του, είναι κοντά σας και αναλαμβάνουν με συνέπεια και επαγγελματισμό, ηλεκτρολογικές εργασίες και ηλεκτρολογικές βλάβες στα Κάτω Πατήσια και σε όλη την Αττική.

  Έχοντας ως κύριο μέλημα την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, ο ηλεκτρολόγος και η ομάδα τους, αναλαμβάνουν ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρολογικές εργασίες, ηλεκτρολογικές βλάβες, πιστοποιητικά ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, ηλεκτρολογικούς πίνακες και οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα ηλεκτρολογικά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Εάν χρειάζεστε άμεσα ηλεκτρολόγο στα Κάτω Πατήσια, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας θα έρθουν άμεσα στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στα Κάτω Πατήσια και σε όλη την Αττική.

  Επισκεφθείτε τον ηλεκτρολόγο “Παππάς Πέτρος” και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στα Κάτω Πατήσια και σε όλη την Αττική.

  Ηλεκτρολόγοι Κάτω Πατήσια Αττική, Ηλεκτρολόγος Κάτω Πατήσια Αττική, Ηλεκτρολογικές Εργασίες Κάτω Πατήσια Αττική, Ηλεκτρολογικές Βλάβες Κάτω Πατήσια Αττική, Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Κάτω Πατήσια Αττική
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Πάροδος Αγίου Δημητρίου 12, Νέα Μηχανιώνα - Θεσσαλονίκη
  6976901463
  Με εμπειρία χρόνων και συνεχή κατάρτιση πάνω στις νέες τεχνολογίες αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την πλήρη ηλεκτρολογική ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου με την άρτια μελέτη και εφαρμογή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

  Είμαστε δίπλα σας για παντός τύπου ηλεκτρολογική βλάβη 24 ώρες το 24ωρο και με συνέπεια αναλαμβάνουμε τον ηλεκτρολογικό έλεγχο και την άμεση αποκατάστασή της.

  Με σύμμαχο την γνώση αναβαθμίζουμε το σπίτι σας στα σύγχρονα πρότυπα του έξυπνου σπιτιού αναλαμβάνοντας την τοποθέτηση όλων των απαραίτητων δικτύων και εφαρμογών για να μπορείτε να απολαύσετε τις ευκολίες που σας παρέχουν οι νέες τεχνολογίες και οι αυτοματισμοί.

  Ως πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος είμαι στην διάθεσή σας για πάσης φύσεως:
  - ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  - ηλεκτρολογικές εργασίες
  - ηλεκτρολογικές βλάβες
  - ηλεκτρολογικό έλεγχο και συντήρηση εγκατάστασης
  - Φωτοτεχνική μελέτη και επίβλεψη
  - Σύνδεση / Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών
  - Πιστοποιητικά ΔΕΗ
  - Μηχανισμοί Έξυπνο Σπίτι
  - Φωτισμός κήπου και φωτισμός ασφαλείας
  - Εφαρμογές σύγχρονων αυτοματισμών κτιριακών εγκαταστάσεων
  - Εφαρμογές ασύρματων και ενσύρματων δικτύων
  - Τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και internet

  Είμαστε στη διαθεσή σας για την άμεση εξυπηρέτησή σας με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

  Με εκτίμηση
  ΖΗΝΕΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

  ηλεκτρολογος ανατολικη θεσσαλονικη - ηλεκτρολογοι ανατολικη θεσσαλονικη - ηλεκτρολογικες βλαβες ανατολικη θεσσαλονικη
  ηλεκτρολογος νεα μηχανιωνα ,ηλεκτρολογοι νεα μηχανιωνα,ηλεκτρολογικες βλαβες νεα μηχανιωνα,ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις νεα μηχανιωνα,
  ηλεκτρολογικα σχεδια νεα μηχανιωνα ,πιστοποιητικα δεη νεα μηχανιωνα,φωτισμοι led νεα μηχανιωνα ,ηλεκτρολογικη ανακαινιση νεα μηχανιωνα, ηλεκτρολογικες μελετες νεα μηχανιωνα,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Σελινούς Αιγιαλείας - Αίγιο
  2691020140
  6977000509
  Η πολυετής εμπειρία μας και η συνεχής ενημέρωση μας για τις νέες τεχνολογίες , μας καθιστά ιδανικούςγια παντός τύπου ηλεκτρολογική εργασία που χρειάζεστε για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Οι απαιτήσεις ενός σύγχρονου σπιτιού ή καταστήματος σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις είναι αυξημένες γι'αυτό και αναλαμβάνουμε την μελέτη και επίβλεψη παντός τύπου ηλεκτρολογικής εγκατάστασης εξατομικευμέναστις ανάγκες σας.

  Ακόμη σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην εγκατάσταση συναγερμών και συστημάτων ασφαλείαςγια να έχετε τον έλεγχο του χώρου σας σε άμεσο χρόνο.

  Άμεση εξυπηρέτηση για παντός τύπου ηλεκτρολογικές βλάβες από μια ασφάλεια ως τη συνολική ηλεκτρολογικήεγκατάσταση.

  Με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουμε την έκδοση ηλεκτρολογικών σχεδίων και πιστοποιητικώνΔΕΗ .

  Με ταχύτητα, ασφάλεια και οικονομία παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:
  ηλεκτρολογικές συνδέσεις
  ηλεκτρολογικές βλάβεςηλεκτρολογικές επισκευές - αντικαταστάσεις
  εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας - συναγερμών
  ηλεκτρολογικά σχέδια
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ
  Δίκτυα

  Εξυπηρετούμε όλο το νομό Αχαΐας κατόπιν συνεννόησης.

  Με εκτίμηση
  Καραγιάννης Γιώργος

  ηλεκτρολογος αιγιο - ηλεκτρολογοι αιγιο - ηλεκτρολογικες εργασιες αιγιο - ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις αιγιο -
  ηλεκτρολογικες συνδεσεις αιγιο - συστηματα συναγερμου αιγιο- εγκατασταση συναγερμων αιγιο - σχεδια δεη αιγιο -
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Πέρδικα, Ηγουμενίτσα - Θεσπρωτίας
  6971809878
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Λευκωσίας 31 - Κερατσίνι
  6932667611
  Βλαχοπουλιώτης Δημήτριος
  Ηλεκτρολογικές Εργασίες, Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις & Ηλεκτρολογικές Βλάβες Κερατσίνι - Πειραιάς - Αττική

  Ο ηλεκτρολόγος “Βλαχοπουλιώτης Δημήτριος” δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρονια με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρολογικές εργασίες και ηλεκτρολογικές βλάβες στο Κερατσίνι, στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.

  Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα ηλεκτρολόγων, ο ηλεκτρολόγος Βλαχοπουλιώτης Δημήτριος, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές υπηρεσίες και ηλεκτρολογικές βλάβες στο χώρο που επιθυμείτε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό και είναι στη διάθεση σας 24 ώρες το 24 ωρο εξυπηρετόντας το Κερατσίνι, τον Πειραιά και όλη την Αττική.

  Αναλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες
  Ηλεκτρολογικές Βλάβες στο Κερατσίνι Αττικής και Πειραιά
  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις στο Κερατσίνι Αττικής και Πειραιά
  Κατασκευή ηλεκτρολογικών στο Κερατσίνι Αττικής και Πειραιά
  Συντήρηση ηλεκτρολογικών στο Κερατσίνι Αττικής και Πειραιά
  Εγκαταστάσεις δικτύων στο Κερατσίνι Αττικής και Πειραιά
  Τοποθέτηση και συντήρηση κεραιών TV στο Κερατσίνι Αττικής και Πειραιά
  Δομημένη καλωδίωση στο Κερατσίνι Αττικής και Πειραιά
  Αυτοματισμοί στο Κερατσίνι Αττικής και Πειραιά
  Συνδέσεις οικιακών συσκευών στο Κερατσίνι Αττικής και Πειραιά
  Επισκευή οικιακών συσκευών στο Κερατσίνι Αττικής και Πειραιά
  Αλλαγή και επισκευή ηλεκτρολογικών πινάκων στο Κερατσίνι Αττικής και Πειραιά
  Θέρμανση
  Κλιματισμός

  Εάν χρειάζεστε έναν έμπειρο ηλεκτρολόγο στο Κερατσίνι, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί του για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του.

  Για ηλεκτρολογικές βλάβες εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο το Κερατσίνι, τον Πειραιά και όλη την Αττική.

  Με εκτίμηση
  Βλαχοπουλιώτης Δημήτριος

  Ηλεκτρολόγος Κερατσίνι, Ηλεκτρολογικές Εργασίες Κερατσίνι, Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Κερατσίνι, Ηλεκτρολογικές Βλάβες Κερατσίνι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Ναρσή 20 - Κομοτηνή
  6946010716
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
  ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

  Ο ηλεκτρολόγος εδρεύει στην Κομοτηνήκαι δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον ηλεκτρολογικό τομέα παρέχοντας ποιοτικές ηλεκτρολογικές εργασίες σε όλη την Κομοτηνή.
  Η πολυετής εμπειρία, η γνώση και η υπευθυνότητα είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στην περιοχή μας.
  Η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
  Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.
  Αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και συντηρήσεις σε οικίες σε όλη την Κομοτηνή.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  Ηλεκτρολόγος
  Ηλεκτρικά έργα
  Φωτοβολταϊκά
  Ηλεκτρικοί πίνακες, αλλαγή
  Αντικατάσταση οποιασδήποτε βλάβης
  Μελέτη, κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και ασφαλή κατασκευή με τιμές πάντα ανταγωνιστικές.
  Για κάθε σύγχρονη και ασφαλή κατασκευή, εμπιστευθείτε τους ειδικούς.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ

  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙΚΟΜΟΤΗΝΗ

  Φιλικά,
  Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Κύμινα - Θεσσαλονίκη
  2391042398
  6972698072
  Στην περιοχή Κύμινα στην Θεσσαλονίκη, θα βρείτε το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων “Κεχαγιάς Βασίλης”, το οποίο αποτελεί τη βασική σας επιλογή για εγγυημένο και οικονομικό αποτέλεσμα.

  Η πολύχρονη εμπειρία, η βαθιά γνώση του αντικειμένου σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την προσοχή στη λεπτομέρεια του προσεκτικά επιλεγμένου προσωπικού μας εξασφαλίζουν για εσάς και το αυτοκίνητό σας υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου πάντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Οι εργασίες μας περιλαμβάνουν από τις πιο παραδοσιακές επισκευές όπως μίζας, δυναμό, καλοριφέρ, καλωδιώσεων, μέχρι και τις πιο σύγχρονες όπως ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών. Επίσης, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και την επισκευή συναγερμού αυτοκινήτου καθώς και την συντήρηση του κλιματιστικού του αυτοκινήτου σας.

  Σε εμάς ακόμα θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από μπαταρίες αυτοκινήτων, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μίζες, δυναμό και πολλά ακόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Επισκεφτείτε το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων “Κεχαγιάς Βασίλης” στα Κύμινα Θεσσαλονίκης.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 28 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ