noscript image for google
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 | 11:05 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13-15, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ - Μάνδρα
  2293022900
  6937341668
  - Κατασκευές αλουμινίου
  - Σιδηροκατασκευές
  - Γύψινες κατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 35 - Κορωπί
  2106628760,2106628761,2106628762
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ TEMPO REALE ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΝΤΖΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 15 - Ταύρος
  2103462995
  6977655340
  Από το 1979 είμαστε στην αγορά κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου. Η πολυετή πείρα μας, η συνέπεια του χρόνου παράδοσης αλλά και η ποιότητα των κατασκευών μας, μας καθιέρωσαν στον χώρο του αλουμινίου.
  - Πόρτες, παράθυρα με διπλά κρύσταλλα
  - Αντικατάσταση χωρίς μερεμέτια
  - Τοποθετούνται απ ευθείας στην παλιά κάσα
  - Σίτες
  - Επισκευές αλουμινίου
  - Κλειδαριές ασφαλείας στα συρόμενα κουφώματα
  - Πλαστικά ρολά αντικατάσταση
  - Πρόσθετες κλειδαριές ασφαλείας στα συρόμενα και ανοιγόμενα κουφώματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373025550
  6976438759
  Εσωτερικά-εξωτερικά κουφώματα-θωρακισμένες πόρτες-προστατευτικά κάγκελα αλουμινίου-ιταλικά έπιπλα κουζίνας -πατώματα laminate-κάγκελα τύπου inox.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Γκρίτσα 18 - Αχαρνές
  2102312500,2105717000
  6980366366
  Στην Ξυλλομεταλλική, σε κάθε πόρτα που κατασκευάζουμε δημιουργούμε πάντα κάτι μοναδικό. Κάθε πόρτα είναι ένα ξεχωριστό δημιούργημα, φτιαγμένο με πάθος και μεράκι. Η ασφάλεια σας είναι για εμάς προσωπική υπόθεση. Για αυτό χρησιμοποιουμε:

  Μοναδικές Τεχνικές
  Οι καλύτερες μέθοδοι συνδιάζονται για την κατασκευή μια πόρτας.

  Υψηλής Ποιότητας
  Επιλέγουμε τα καλύτερα εξαρτήματα για την κατασκευή μιας πόρτας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Αγία Ελεούσα - Χαλκίδα
  2221090865
  6973024051
  Η επιχείρηση μας “Ρέππας Γιώργος” η οποία βρίσκεται στην Χαλκίδα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις αλουμινοκατασκευών, σιδηροκατασκευών και με συνθετικά κουφώματα, εξυπηρετώντας με συνέπεια και επαγγελματισμό την Χαλκίδα και όλη την Εύβοια.

  Με μεράκι και αγάπη κατασκευάζουμε κουφώματα αλουμινίου, συνθετικά κουφώματα, γκαραζόπορτες,πόρτες ασφαλείας, κάγκελα αλουμινίου, κάγκελα σιδήρου, σκάλες, υπόστεγα και όλες τις αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές που επιθυμείτε.

  Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας έχουμε καταφέρει να φέρουμε σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων από αλουμινοκατασκευές, σιδηροκατασκευές και συνθετικά κουφώματα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Χαλκίδα και σε όλη την Εύβοια.

  Είμαστε πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή και σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να φέρετε σε πέρας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκίδα και όλη την Εύβοια.

  Συνθετικά Κουφώματα Χαλκίδα, Γκαραζόπορτες Χαλκίδα, Κουφώματα Αλουμινίου Χαλκίδα, Ρολά Ασφαλείας Χαλκίδα, Πόρτες Ασφαλείας Χαλκίδα, Κατασκευές Αλουμινίου Χαλκίδα, Σιδηροκατασκευές Χαλκίδα, Παράθυρα Αλουμινίου Χαλκίδα, Συνθετικά Κουφώματα Εύβοια, Γκαραζόπορτες Εύβοια, Κουφώματα Αλουμινίου Εύβοια, Ρολά Ασφαλείας Εύβοια, Πόρτες Ασφαλείας Εύβοια, Κατασκευές Αλουμινίου Εύβοια, Σιδηροκατασκευές Εύβοια, Παράθυρα Αλουμινίου Εύβοια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Λεωφόρος Καλυβίων 210 - Λαγονήσι
  2291306757
  6942817195
  Καλύπτουμε τις απαιτήσεις σας στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου, σε ξυλουργικές εργασίες, τζάμια - κρύσταλλα και σε όλες τις οικοδομικές εργασίες.

  Αλουμινοκατασκευές
  Επισκευή, κατασκευή, τοποθέτηση Κουφωμάτων Αλουμινίου (εσωτερικά και εξωτερικά), Πόρτες αλουμινίου, Παράθυρα αλουμινίου, Ρολά, Πατζούρια, Είσοδοι - Προσόψεις κτηρίων, Γενικές σιδηροκατασκευές, Σιδηρουργικές εργασίες, Κάγκελα μπαλκονιών, Κάγκελα περίφραξης, Σκάλες, Επισκευή Γκαραζόπορτας, Κατασκευή και τοποθέτηση Γκαραζόπορτας αλουμινίου και σιδήρου με μηχανισμούς, Κατασκευή και τοποθέτηση Γκαραζόπορτας ρολού αλουμινίου με ηλεκτρικό / ασύρματο μοτέρ, Πόρτες αυλής, Ασφάλειες παραθύρων, Οροφές, Ειδικές κατασκευές.

  Εξυπηρετούμε όλη την Ανατολική Αττική & την περιοχή των Μεσογείων (Λαγονήσι, Καλύβια, Βάρκιζα, Μαρκόπουλο, Λούτσα, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Πόρτο Ράφτη κ.α.).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Αχιλλέως 53 - Παλαιό Φάληρο
  2109310066
  6979570567
  Η επιχείρηση Lion's Systems Doors βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο Αττικής προσφέροντας υπηρεσίες κατασκευής και εγκατάστασης συστημάτων και προϊόντων αλουμινίου. Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο και εξυπηρετώντας όλα τα Νότια Προάστια Αττικής παρέχουμε λύσεις για κάθε χώρο άμεσα και υπεύθυνα.

  Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση μεταλλικών δομών όπως, γκαραζόπορτες, πόρτες ασφαλείας, σίτες, ρολά, κλειδαριές ασφαλείας παντός τύπου, αυτόματο κλείδωμα, κουφώματα PVC, συρόμενα κουφώματα, κάγκελα αλουμίνιο, 46 κλειδώματα Iron, κουφώματα αλουμινίου Europa κ.α.
  Με εγγύηση ποιότητας κατασκευής, εγκατάστασης και τοποθέτησης εξυπηρετούμε κάθε ιδιώτη και επαγγελματία παρέχοντας λύσεις για κάθε χώρο και budget.

  Εξυπηρετούμε άμεσα τις περιοχές Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Δάφνη, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Καματερό,Κηφισιάκαι τα Νότια προάστια κ.α.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Λαύκα - Κορινθίας
  2747031343
  6977316965
  Η επιχείρησή μας “Λουμάνης Ιωάννης” η οποία εδρεύει στην Λαύκα Κορινθίας, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις αλουμινοκατασκευές παντός είδους, προσφέροντας μοναδικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κορινθία.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κουφώματα αλουμινίου, θωρακισμένες πόρτες, ρολά, σίτες, κάγκελα αλουμινίου, πέργκολες αλουμινίου και κάθε είδους αλουμινοκατασκευή, στοχεύοντας στην άριστη ποιότητα και την υψηλή αισθητική.

  Όλες οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε ανταποκρίνονται στην παραδοσιακή ομορφιά με την σύγχρονη αισθητική, ανάλογα με το στιλ του κτιρίου σας. Είναι ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες έχουν αντοχές και απεριόριστη διάρκεια ζωής χωρίς συντήρηση.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στον χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Κορινθία για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

  Κουφώματα Αλουμινίου Λαύκα Κορινθίας, Αλουμινοκατασκευές Λαύκα Κορινθίας, Πόρτες Αλουμινίου Λαύκα Κορινθίας, Θωρακισμένες Πόρτες Λαύκα Κορινθίας, Παράθυρα Αλουμινίου Λαύκα Κορινθίας, Κάγκελα Αλουμινίου Λαύκα Κορινθίας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ρήγα Φεραίου 42, Μοίρες - Ηρακλείου
  2892024716
  6979247873
  Στις Αρχές της δεκαετίας του 50 ο Ιωάννης Κτιστακης του Γεωργίου ξεκίνησε την λειτουργία ενος μικρού εργαστηρίου ξύλινων επίπλων και κουφωμάτων το οποίο βρισκόταν στην οδό Κόρακα στις Μοιρες. Η αγάπη του για την ξυλουργική δεν άργησε να τον αναδείξει σε εναν απο τους καλύτερους τεχνίτες της περιοχης . Γρηγορα μετακόμισε σε νέο εργαστήριο στην ιδια οδο και έκανε την πρώτη έκθεση επίπλων της περιοχής.

  Μαζί του στο εργαστήριο είχε πάντοτε τα παιδια του στους οποίους μετέδιδε την αγάπη του για την ξυλουργική, με τον μικρότερο από αυτόν να ασχολείται πλέον επαγγελματικά ως ξυλουργός .

  Ετσι το 1978 σε ηλικία 17 ετών ο Κωνσταντίνος Κτιστάκης αναλαμβάνει την επιχείρηση η οποία πλέον μεταφέρεται στην Οδό Ρήγα Φερραίου 42 στις Μοίρες και συνεχίζεται να εδραιώνεται η φήμη του όνοματος της οικογένειας ως απο τους καλύτερους τεχνίτες ξυλουργούς, πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι πήγαν ως μαθητευόμενοι στο ξυλουργείο για να μάθουν την τέχνη του ξυλουργού απο τον παππού Ιωάννη Κτιστάκη αλλα και απο τον γιο και συνεχιστή του Κωνσταντίνο. Ο μικρότερος μαθητής ήταν ο Ιωάννης Κτιστάκης του Κωνσταντίνου ο οποιός εκτος απο το όνομα του παππού του κληρονόμησε και την αγαπη του για την ξυλουργική.

  Σήμερα, πάνω από μισόν αιώνα μετά το ξυλουργείο συνεχίζει τις δραστηριότητες στην ίδια οδό , απο τον εγγονό Ιωάννη Κτιστάκη και την σύζυγο οι οποίοι έδωσαν στην επιχείρηση την Εμπορική ονομασία ΕΠΙΠΛΟΤΕΧΝΗΜΑ επενδύοντας σε εξοπλισμό και με γνώσεις όχι μόνο ξυλουργικές αλλά και σχεδιαστικές και εμπορικές αναλαμβάνουν όχι μόνο την κατασκευή Κουζίνας -Υπνοδωματίου και Ντουλάπας αλλά και την πώληση όλων των επίπλων εξυπηρετώντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών που σχετίζονται με την οικοδομή, απευθυνόμενοι σε ιδιώτες αλλά κυρίως σε επαγγελματίες, εξυπηρετώντας τις ανάγκες και μεγάλων έργων όπως γραφεία, ξενοδοχεία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Χρήστου Βρεττού 12, Αχαρνές - Αθήνα
  6934461000
  Άμεση εξυπηρέτηση | Προσιτές τιμές | Μεγάλη εμπειρία στον χώρο των ανακαινίσεων και ελαιοχρωματισμών!

  Η εταιρία Master Home αναλαμβάνει γενικές ανακαινίσεις, ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου,κατασκευές με συστήματα αλουμινίου, γκαραζόπορτες, ρολά, ρολά ασφαλείας ,κατασκευές αλουμινίου, σίτες, σίτες αλουμινίου, πτυσσόμενα κάγκελα, πορτες αλουμινιου, κ.α. για τις περιοχές της Κηφισιάς, της Εκάλης και της Βαρυμπόμπης.

  Το κατάστημα βρίσκεται στις Αχαρνές - Μενιδι και εξυπηρετεί τις περιοχές Αχαρνές, Καματερό, Λιόσια κ.α.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις τιμές μας και τρέχουσες προσφορές σε κουφώματα αλουμινιου, πόρτες αλουμινίου, παράθυρα, σίτες κλπ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίων Θεοδώρων 16 - Μεταμόρφωση
  2102811129
  6948572729
  Η επιχείρησή μας Μπλέτσας η οποία βρίσκεται στην Μεταμόρφωση Αττικής, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στο χώρο του αλουμινίου ALOUSYSTEM και EUROPA, αναλαμβάνει αλουμινοκατασκευές σε σιδηροκατασκευές σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους στην Μεταμόρφωση Αττικής, στα Πατήσια, το Μεταξουργείο, τα Σεπόλια, το Παγκράτι, το κέντρο της Αθήνας και όλη την Αττική.

  Με μεράκι και πολύ αγάπη σχεδιάζουμε, παράγουμε και τοποθετούμε κουφώματα αλουμινίου που διακρίνονται για την κατασκευαστική τους αρτιότητα, για το σύγχρονο σχεδιασμό τους, για την ανθεκτικότητα στην χρήση τους, ενώ είναι υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

  Σας προσφέρουμε αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με κουφώματα αλουμινίου, αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλοι αριθμό έργων στην Μεταμόρφωση Αττικής, στα Πατήσια, το Μεταξουργείο, τα Σεπόλια, το Παγκράτι, το κέντρο της Αθήνας και όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Αθανασίου Χειλίου 17 - Αχαρνές
  6984854267
  Η εταιρεία Νερούτσος - Κουφώματα με περισσότερα από 30 χρόνια στον χώρο της αλουμινοκατασκευής φρόντιζει καθημερινά την άνεση και ασφάλεια του σπιτιού σας. Με την εγγύηση κορυφαίων εταιρειών κουφωμάτων και την εμπιστοσύνη των πελατών μας, συνεχίζουμε να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα σε άριστες τιμές μόνο σε πιστοποιημένα προϊόντα με εγγύηση ποιότητας κατασκευής.

  Στην εταιρεία μας θα βρείτε κάθε αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για τον χώρο σας.

  Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας μεταξύ μιας μεγάλης γκάμας αποχρώσεων, οι οποίες καλύπτουν κάθε επιθυμία του πελάτη και κάθε χρωματική ιδιαιτερότητα του κτίσματος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αναγνωσταρά 36 - Καλλιθέα
  2109530677
  6977860129
  Η επιχείρησή μας “Κύρκος Ιωάννης” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις αλουμινοκατασκευές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή και σιδηροκατασκευή επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Πιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε κουφώματα αλουμινίου (ανοιγόμενα - συρόμενα), θωρακισμένες πόρτες, πέργκολες αλουμινίου, κάγκελα κ.α. καθώς και σιδηροκατασκευές στην Καλλιθέα και σε όλη την Αττική.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, όπου και αν βρίσκεστε στην Καλλιθέα αλλά και σε όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Παναγή Τσαλδάρη 29-31 - Βύρωνας
  6943068444
  | Παπαδόπουλος Αθανάσιος

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να συντηρήσει ή να επισκευάσει και να επιδιορθώσει τα παλιά σας κουφώματα αλουμινίου (service παλαιών κουφωμάτων) .

  Με ένα τηλέφωνο, σας επισκέπτεται τεχνικός της εταιρείας μας για να αξιολογήσει, άν είναι δυνατόν να επισκευαστούν τα κουφώματα , τι ακριβώς θα πετύχετε μετά την επιδιόρθωση καθώς και τι ακριβώς χρειάζεται (ράουλα, αλλαγή κλειδαριών, βουρτσάκια κλπ).

  Εξοικονομήστε ενέργεια, χρήματα, και κερδίστε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, με ασφαλή και λειτουργικά κουφώματα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγ. Κωνσταντίνος - Αγρίνιο
  6947741789
  Καγιάς Μάριος
  Αλουμινοκατασκευές Αγρίνιο - Κουφώματα Αλουμινίου Αγρίνιο - Μεταλλικές Κατασκευές Αγρίνιο - Ανακαινίσεις - Αναπαλαιώσεις Αλουμινίου Αγρίνιο

  Η εταιρεία μας ΚΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΟΣ εδρεύει στο Αγρίνιο και δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου.

  Με διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων και του προσωπικού της, η εταιρεία μας αποτελεί μια εταιρεία υψηλών παροχών στο χώρο του αλουμινίου.

  Κατασκευάζουμε με πιστοποιημένο κατασκευαστικό αλουμίνιο, οποιαδήποτε επιθυμητό χρωματισμό, για κάθε εφαρμογή.

  Η πολύχρονη πείρα μας και οι δεκάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας είναι η εγγύηση της δουλειάς μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  3ο χλμ Γιαννιτσών Θεσσαλονίκης - Γιαννιτσά
  2382022778,2382027604
  6974601627
  Έκθεση: Ελ. Βενιζέλου 38, Γιαννιτσά

  Η εταιρεία ARTIFEX του Γεώργιου Μπάντη, δραστηριοποιείται στα Γιαννιτσά.
  Χάρη στην πολυετή πείρα 40 χρόνων και στον προσεγμένο σχεδιασμό μας, εξασφαλίζουμε σε ιδιώτες ή επιχειρηματίες βέλτιστη λειτουργικότητα με βασική προϋπόθεση την μακροβιότητα της κατασκευής.

  Η αγάπη μας για το ποιοτικό έπιπλο και η διαρκής αναζήτηση των σύγχρονων τάσεων διακόσμησης, μας καθιστούν μοναδικούς και ασυναγώνιστους στο χώρο της εμπορίας και κατασκευής επίπλων.

  Στόχος μας η καλύτερη εργασία, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γεωργίου Αβέροφ 76 - Αργυρούπολη
  2109634930
  6974607504
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να καλύψει τις ανάγκες σας σεκατασκευές αλουμινίου όπως κουφώματα και κάγκελα για κάθε χρήση και εφαρμογή σε συνέπεια και αξιοπιστία.

  Κουφώματα αλουμινίου, πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, ειδικές κατασκευές αλουμινίου, κάγκελα αλουμινίου & inox

  Οι κατασκευές μας χαρακτηρίζονται από την αντοχή τους και την καλαισθησία που προσφέρουν στον χώρο σας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που εκατοντάδες πελάτες μας ξαναπροτιμούν και μας προτείνουν.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ηφαίστου 24 & Λώλου - Περιστέρι
  6936316168
  Η επιχείρησή μας Κεχαγιάς Βασίλης η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Περιστέρι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με αλουμινοκατασκευές παντός είδος, προσφέροντας μοναδικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Περιστέρι και σε όλη την Αττική.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, μπορεί να αναλάβει κουφώματα αλουμινίου, παράθυρα αλουμινίου, πόρτες αλουμινίου, ακόμα και τις πιό δύσκολες αλουμινοκατασκευές.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με αλουμινοκατασκευές, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό αλουμινοκατασκευών στο Περιστέρι και σε όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  2 χλμ Λεωφόρος Κορωπίου - Μαρκοπούλου - Κορωπί
  2106628421
  VATAJ ALEKSANDERΒΑΤΑΙΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΙΑΝΑΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΚΕΡΑΤΕΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΠΑΤΑ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΝΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΠΑΡΟΣ ΝΑΞΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΡΗΤΗ
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΛΑΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΙΑΝΑΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΚΕΡΑΤΕΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΠΑΤΑ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΝΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΠΑΡΟΣ ΝΑΞΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΡΗΤΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΙΑΝΑΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΚΕΡΑΤΕΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΠΑΤΑ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΝΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΠΑΡΟΣ ΝΑΞΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΡΗΤΗ
  ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΙΑΝΑΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΚΕΡΑΤΕΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΠΑΤΑ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΝΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΠΑΡΟΣ ΝΑΞΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΡΗΤΗ
  ΑΛΟΥΜΙΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΙΑΝΑΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΚΕΡΑΤΕΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΠΑΤΑ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΝΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΠΑΡΟΣ ΝΑΞΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΡΗΤΗ
  ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΙΑΝΑΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΚΕΡΑΤΕΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΠΑΤΑ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΝΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΠΑΡΟΣ ΝΑΞΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΙΑΝΑΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΚΕΡΑΤΕΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΠΑΤΑ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΝΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΠΑΡΟΣ ΝΑΞΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΡΗΤΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

  Ο Αλουμινάς των Μεσογείων και της Αθήνας !!!!!!!!!!! κατασκευάζουμε και ανακαινίζουμε όλα τα κουφώματα σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους !!!!!!!
  Η εταιρία<>ΒΑΤΑΙΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με εδρα της δουλειάς του, το Κορωπί στα Μεσόγεια της Αττικήςδραστηριοποιείται από το 1994 στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και στις τοποθετήσεις συστημάτωναλουμινίου, έχοντας μία συνεχή ανοδική πορεία μέχρι και σήμερα .

  Η πολυετής εμπειρία , ο σύγχρονος εξοπλισμός μηχανημάτων που διαθέτουμε για τις κατασκευές αλουμινίου, αλλά και το συνεργείο μας που αποτελείται από αλουμινάδες με τεχνογνωσία, μπορούν να σας εγγυηθούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να εξυπηρετήσουν αμεσα από οπου μας ζητηθεί στο Κορωπί, στην Αθήνα Κεντρο Αθήνας στα Μεσόγεια στην Κερατέα, Γέρακας, Ανάβυσσος,Άγ Κωνσταντίνος, Καλύβια, Βάρη, Βαρνάβας, Λαύριο, Σπάτα, Σαρωνίδα, Σούνιο, Ραφήνα, Πόρτο Ράφτη, Παλλήνη, Παλαιά Φώκαια, Παιανία, Μαρκόπουλο, Λαγονήσι αλλά και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις στις Κύκλάδες , Πάρο, Νάξο, Μύκονο, Σαντορίνη στην Κέρκυρα, στην Κρήτη.

  Σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, στις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές. Η εταιρία έχει φέρει σε πέρας μέχρι και σήμερα μεγάλο πλήθος έργων με απαιτητικές προδιαγραφές και μέγιστο βαθμό δυσκολίας.

  Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητα είναι τα συστατικά της πετυχημένης μας πορείας και οι πελάτες μας αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας.

  Ειμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες αλουμινοκατασκευών της EUROPA και της ALUMINCO και τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζουμε φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούνται είναι βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων.

  Κάθε έργο μας - σε κουφώματα αλουμινίου ή όποιο άλλο προϊόν αλουμινίου - κατασκευάζεται πάντα με γνώμονα την ανθεκτικότητα λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρου

  Οι υπηρεσιες μας :
  Η εταιρεία παράγει κουφώματα αλουμινίου όλων των τύπων.
  Ανοιγόμενα-συρόμενα-ανασυρόμενα και ανασηκούμενα
  Αυτοματισμοί, αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων αυθημερών με νέα.
  Επισκευές – συντηρήσεις κουφωμάτων αλουμίνιου

  ΠΟΡΤΕΣ:
  Πόρτες παράθυρα αλουμινίου
  ΠΟΡΤΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ αφαλείας
  Επιπλέον κατασκευάζει χωρίσματα αλουμινίου,
  Ψευδοροφές
  Κάγκελα αλουμινίου για μπαλκόνια
  Σπαστά κάγκελα ασφαλείας για πόρτες καταστημάτων και ολων των επαγγελματικών χώρων
  Γκαραζόπορτες
  Σίτες - ρολλά και όλα τα αντικουνουπικά συστήματα

  Η σωστή μελέτη του έργου σας είναι βασική προϋπόθεση για μια καλή συνεργασία γι’αυτό και το προσωπικό μας φροντίζει από την αρχή ώστε ο πελάτης να είναι ενήμερος για το τελικό κόστος της κατασκευής,και τον χρόνο παράδοσης του έργου

  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας και να εισαθι σίγουροι ότι θα είναι η πιο συμφέρουσα

  Το πλήθος των αλουμινοκατασκευών που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο του Αλουμινίου αποτελεί εγγύηση για την δουλειά μας και το ονομά μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  ΒΑΤΑΙΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  Ο αλουμινάς στα Μεσόγεια και Αθήνα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  4ο χλμ Πέτας - Άρτας - Αρτας
  6979484260
  6944874405
  ξυλουργος αρτα - μαραγκος αρτα

  Από το 1989 ο Γιάννενας Κωνσταντίνος, στο εργαστήρι ξυλουργικών κατασκευών που διατηρεί στην Πέτα Άρτας, ως έμπειρος τεχνίτης του ξύλου εδώ και 30 χρόνια, δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου, ξύλινες επενδύσεις και ειδικές ξυλοκατασκευές διακόσμησης και διαμόρφωσης οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

  30 χρόνια τώρα η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιότητα εργασίας του, διακρίνει την δουλειά του στη δημιουργία ξύλινων κατασκευών, όχι μόνο στο νομό Άρτας αλλά και στους όμορους νομούς...

  Βασικά πλεονεκτήματα της πολύχρονης πείραςτου στις ξύλινες επενδύσεις είναι:

  η καλή γνώση των προϊόντων της αγοράς και η επιλογή των κατάλληλων σε ποιότητα και αντοχή ανάλογα με τη χρήση που προορίζονται
  ιδέες και λύσεις σε απλές και σύνθετες ξυλοκατασκευές
  ποικιλία σε τεχνοτροπίες, σχέδια, υλικά και αποχρώσεις
  Παρέχει μία πλούσια γκάμα υπηρεσιών, η οποία περιλαμβάνει την κατασκευή και τη συντήρηση ξύλινων επίπλων, κουφωμάτων κ.λ.π.

  Μένει πιστός στην παράδοση και η αγάπη του για την τέχνη του ξύλου, η τεχνογνωσία και η πολυετής πείρα του, εγγυώνται την άριστη ποιότητα δουλειάς και το αποτέλεσμα ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  Αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές ξύλου και ανακαινίσεις σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες.

  Κατασκευές:
  - Ξυλινες κατασκευες αρτα, παργα, πρεβεζα
  - Σχεδιασμος - κατασκευη επιπλων κουζινας & μπανιου
  - Εσωτερικα - εξωτερικα κουφωματα
  - Ειδικες ξυλοκατασκευες αρτα, παργα, πρεβεζα
  - Επενδυσεις ξυλου αρτα, παργα, πρεβεζα
  - Αιθρια - Περγκολες - Καφασωτα
  - Διαμορφωσεις επαγγελματικων χωρων
  - Επενδυσεις σκαλας
  - επιπλα κουζινας αρτα, παργα, πρεβεζα
  - επιπλα μπανιου αρτα, παργα, πρεβεζα
  - ντουλαπες αρτα, παργα, πρεβεζα
  - πορτες εσωτερικου χωρου
  - ξυλινα κουφωματα αρτα, παργα, πρεβεζα
  - εξωτερικα κουφωματα
  - ξυλινες σκαλες
  - ειδικες κατασκευες ξυλου αρτα, παργα, πρεβεζα

  Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας.

  Με εκτίμηση: Γιάννενας Κωνσταντίνος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Ιθάκης 43 - Κυψέλη
  2108254064
  6944745004
  ALUMINIAL | ΦΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Η επιχείρησή μας ALUMINIAL δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1987 με μεγάλη επιτυχία και έχει έδρα την Κυψέλη. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρισής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.

  Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται για την αξιοπιστία και φερεγγυότητα της, καθώς επίσης και για την ποιότητα και για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

  Ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης, ανοίγουμε τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά, μέσω του διαδικτύου, προσδοκώντας να δώσουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής μας ταυτότητας.

  Οι άριστες πρώτες ύλες, η άψογη επεξεργασία, η υπευθυνότητα και η συνέπεια, μας καθιστά αντάξιους της εμπιστοσύνης σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Επαρχιακή Οδός Αριδαίας - Σωσάνδρας - Αριδαία
  2384028069
  6948878831
  αλουμινοκατασκευες αριδαια - πελλα - συστηματα αλουμινιου αριδαια - ενεργειακα κουφωματα αλουμινιου αριδαια
  κουφωματα αλουμινιου αριδαια - πελλα - συστηματα αλουμινιου αριδαια -
  καγκελα αριδαια -πελλα - ρολα αριδαια - σιτες αριδαια - πελλα
  υαλοπινακες αριδαια - θερμοδιακοπτομενα συστηματα αλουμινιου αριδαια

  Η επιχείρηση μας, με έδρα την Αριδαία Πέλλας, δραστηριοποιείται στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση παντός τύπου αλουμινοκατασκευών.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας με πολυετή εμπειρία και συνεχόμενη κατάρτιση πάνω στα νέα υλικά και τις εφαρμογές τους σας εγγυάται άριστης ποιότητας κατασκευές.

  Μελετούμε τον χώρο σας και σας προτείνουμε όλες τις απαραίτητες κατασκευές που πρέπει να γίνουν για να έχετε συστήματα αλουμινίου που θα σας παρέχουν σωστή θερμομόνωση αλλά να έχουν και αντοχή σε βάθος χρόνου.

  Κατασκευάζουμε κουφώματα αλουμινίου με τα οποία θα εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα. Παράθυρα αλουμινίου και πόρτες αλουμινίου ιδανικές για το σπίτι σας , το εξοχικό σας και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαμορφώνουμε το χώρο σας με ειδικές κατασκευές αλουμινίου αλλά και με υαλοπίνακες απλούς ή ενεργειακούς για πλήρη ανανέωση του επαγγελματικό σας χώρου.

  Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε:
  κουφώματα αλουμινίου
  ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου
  ειδικές κατασκευές αλουμινίου
  κάγκελα
  ρολά
  γκαραζόπορτες
  σιδηροκατασκευές
  αντικουνουπικές σίτες
  υαλοπίνακες
  ενεργειακούς υαλοπίνακες

  Άριστης ποιότητας κατασκευές στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Με εκτίμηση

  Μήντσης Χρήστος
  Toggle
προηγούμενη 1 από 44 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ