noscript image for google
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13-15, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ - Μάνδρα
  2293022900
  6937341668
  - Κατασκευές αλουμινίου
  - Σιδηροκατασκευές
  - Γύψινες κατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 35 - Κορωπί
  2106628760,2106628761,2106628762
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ TEMPO REALE ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΝΤΖΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 15 - Ταύρος
  2103462995
  6977655340
  Από το 1979 είμαστε στην αγορά κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου. Η πολυετή πείρα μας, η συνέπεια του χρόνου παράδοσης αλλά και η ποιότητα των κατασκευών μας, μας καθιέρωσαν στον χώρο του αλουμινίου.
  - Πόρτες, παράθυρα με διπλά κρύσταλλα
  - Αντικατάσταση χωρίς μερεμέτια
  - Τοποθετούνται απ ευθείας στην παλιά κάσα
  - Σίτες
  - Επισκευές αλουμινίου
  - Κλειδαριές ασφαλείας στα συρόμενα κουφώματα
  - Πλαστικά ρολά αντικατάσταση
  - Πρόσθετες κλειδαριές ασφαλείας στα συρόμενα και ανοιγόμενα κουφώματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373025550
  6976438759
  Εσωτερικά-εξωτερικά κουφώματα-θωρακισμένες πόρτες-προστατευτικά κάγκελα αλουμινίου-ιταλικά έπιπλα κουζίνας -πατώματα laminate-κάγκελα τύπου inox.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - Κέρκυρα
  2663063906
  6972860314, 6974487481
  Η επιχείρησή μας είναι οικογενειακή και ιδρύθηκε το έτος 1930 με έδρα στην Επίσκεψη Κέρκυρας. Ο ιδρυτής της, Γεώργιος Μιχαλάκης, λειτουργούσε παράλληλα και σχολή ξυλουργών, όπου μαθήτευσαν οι επόμενες γενιές ξυλουργών της ευρύτερης περιοχής. Από το έτος 2007 η έδρα της επιχείρησης έχει μεταφερθεί σε καινούργιες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Άγιο Στέφανο Επίσκεψης, στην Περιοχή Αχαράβης του Δήμου Κέρκυρας.
  Αναλαμβάνουμε κάθε τύπου ξυλουργικές εργασίες. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή εσωτερικών σκαλών κάθε τύπου (στρογγυλές και γωνιακές σκάλες) και επίπλων κουζίνας, για τα οποία διαθέτουμε και ηλεκτρονικό πρόγραμμα σχεδιασμού προκειμένου να έχει εκ των προτέρων ο πελάτης πλήρη εικόνα της μορφής της κουζίνας που έχει παραγγείλει.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ - Ηλείας
  6937675131
  αλουμινοκατασκευες ηλεια
  μεταλλικες κατασκευες ηλεια
  κουφωματα αλουμινιου ηλεια

  Πάνω από 15 χρόνια η επιχείρηση Θεόδωρος Κουσκουλιάνος ασχολείται με κουφώματα και μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου που καλύπτουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

  Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες στο χώρο για να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από τη μεγάλη γκάμα κουφωμάτων σε σχέδια και χρώματα.

  Επίσης μπορούμε να σας ενημερώσουμε και να λύσουμε κάθε σας απορία για το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ' οίκον και να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρήματα και ενέργεια με πρακτικές και προσιτές λύσεις.

  Άριστη ποιότητα σε οικονομικές τιμές!

  Μπορείτε να αναζητήσετε σε εμάς:

  κουφώματα αλουμινίου Ηλεία
  ενεργειακά κουφώματα Ηλεία

  σιδηροκατασκευές Ηλεία
  αλουμινοκατασκευές Ηλεία
  κατασκευές αλουμινίου Ηλεία
  μεταλλικές κατασκευές Ηλεία

  στέγαστρα Ηλεία
  πέργκολες Ηλεία
  κατασκευή πορτας Ηλεία
  παραδοσιακά κάγκελα Ηλεία
  κάγκελα αλουμινίου Ηλεία

  Επικοινωνήστε μαζί μας στο 693.767.5131 για να σας ενημερώσουμε και να σας δώσουμε μια συμφέρουσα προσφορά!

  Με εκτίμηση, Θεόδωρος Κουσκουλιάνος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 3 - Ιλιον
  2105753595
  6944605851, 6932919676
  Κουφώματα αλουμινίου

  Σιδηροκατασκευές

  Ειδικές κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου

  Ενεργειακά συστήματα αλουμινίου εξοικονόμησης ενέργειας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  2ο ΧΛΜ ΜΟΙΡΩΝ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΜΟΙΡΕΣ - Ηρακλείου
  2892023858
  6977404009, 6937162708
  αλουμινοκατασκευες μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  σιδηροκατασκευες μοιρες ηρακλειου, κρητη
  συνθετικα κουφωματα μοιρες, ηρακλειο, κρητη

  Η επιχείρηση ''DAMIANAKIS SYSTEMS'' εδρεύει στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης και δραστηριοποιείται στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών από το 1986.

  Είναι οικογενειακή επιχείρηση με αδιάκοπη πορεία 30 χρόνων και κατά συνέπεια εμπειρίας στον κλάδο και εξειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση σύγχρονων συστημάτων Αλουμινίου, Σιδήρου, Etalbon και Inox.

  Η ''DAMIANAKIS SYSTEMS'' ανήκει στους πιστοποιημένους κατασκευαστές αλουμινίου παρέχοντας υπηρεσίες με ποιότητα, πάντα με συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη, σε πολύ προσιτές τιμές.

  Η επιχείρισή μας έχει φέρει εις πέρας μεγάλο πλήθος έργων με απαιτητικές προδιαγραφές και μέγιστο βαθμό δυσκολίας.

  Η επεξεργασία των προφίλ πραγματοποιείται με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων κοπής και χρησιμοποιούνται άριστης ποιότητας υλικά και εξαρτήματα των μεγαλύτερων οίκων.

  Παράγουμε κουφώματα όλων των τύπων: συρόμενα, ανασυρόμενα, ανοιγόμενα, περιστρεφόμενα, με ή χωρίς θερμοδιακοπή, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σε σχέδια μοντέρνα και κλασσικά, ανθεκτικά στο χρόνο, παρέχοντας εξοικονόμηση θέρμανσης και ασφάλειας στο κτίριό σας.

  Επίσης κατασκευάζουμε υαλοπετάσματα, χωρίσματα εσωτερικών χώρων, παντζούρια και κάγκελα αλουμινίου και σιδήρου καθώς και οποιαδήποτε ειδική κατασκευή της αρεσκείας σας.

  Κάνουμε αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων σε καινούργια και αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις ξενοδοχειακών μονάδων, επαγγελματικών χώρων, δημόσιων κτιρίων κ.λ.π.

  Κατασκευές:
  Κουφώματα αλουμινίου Μοίρες, Ηράκλειο, Κρήτη
  Συνθετικά κουφώματα Μοίρες, Ηράκλειο, Κρήτη
  Μεταλλικές κατασκευές Μοίρες, Ηράκλειο, Κρήτη
  Κατασκευές αλουμινίου Μοίρες, Ηράκλειο, Κρήτη
  Σιδηροκατασκευές Μοίρες, Ηράκλειο, Κρήτη
  Πόρτες ασφαλείας αλουμινίου Μοίρες, Ηράκλειο, Κρήτη

  Ειδικές κατασκευές αμουμινίου & σιδήρου:
  Κάγκελα αλουμινίου, σιδήρου, inox Μοίρες, Ηράκλειο, Κρήτη
  Φυσούνες φορτοεκφόρτωσης Μοίρες, Ηράκλειο, Κρήτη
  Σίτες Μοίρες, Ηράκλειο, Κρήτη
  Υδραυλικές ράμπες Μοίρες, Ηράκλειο, Κρήτη
  Πολύσπαστες οροφής Μοίρες, Ηράκλειο, Κρήτη
  Ρολά Μοίρες, Ηράκλειο, Κρήτη
  Γκαραζόπορτες Μοίρες, Ηράκλειο, Κρήτη

  Η εταιρεία ''DAMIANAKIS SYSTEMS'' είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για όλη την Κρήτη, της εταιρείας KOLLIAS DOORS που κατασκευάζει:
  Ρολά Γκαραζόπορτας
  Ρολά Διάτρητα
  Ρολά Δικτυωτά
  Πυράντοχα Ρολά
  Ρολά με Διαφανή Ανοίγματα
  Βιομηχανικά Ρολά Υπερβαρέως Τύπου
  Ρολά Υπερδιάστατα Μονοκόμματα
  Ρολά Μονοκόμματα Διαιρούμενα

  Επικοινωνήστε Μαζί Μας Για Να Επωφεληθείτε: ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ!

  Με εκτίμηση: ''DAMIANAKIS SYSTEMS''.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑ - Μυτιλήνη
  2251083322
  6979673255
  Ο Χατζηκλειδαράς Γεώργιος έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στο τομέα των αλουμινίων και των αλουμινοκατασκευών παντός τύπου , σας παρέχει πρακτικές και συμφέρουσες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

  Επισκεφτείτε και το blog για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό : http://xatzhkleidarasdoors.blogspot.gr/

  Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες είναι η απόδειξη της αξιοπιστίας μας καθώς φροντίζουμε ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τη μεγάλη γκάμα των προΐωντων μας αυτό που σας ταιριάζει.

  Συνεργαζόμαστε με Europa, Alousystem, Alumil, Etem, Alluplast, Kmg, Kommerling κ.α

  Κουφώματα παντός τύπου
  αλουμινια μυτιληνη, λεσβος
  κουφωματα αλουμινιου μυτιληνη, λεσβος
  συνθετικα κουφωματα μυτιληνη, λεσβος
  ξυλινα κουφωματα μυτιληνη, λεσβος
  ενεργειακα κουφωματα μυτιληνη, λεσβος

  Η επιχείρηση Χατζηκλειδαράς ασχολείται με το πρόγραμμα εξ' οικονομώ που ξεκινάει πολύ σύντομα και αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας του κτιρίου που αντιστοιχεί σε αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης και η οπία επιτυγχάνεται:

  τοποθέτηση θερμομόνωσεις

  αντικατασταση κουφωμάτων

  τοποθέτηση συστηματων σκίασης

  αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης

  Επίσης αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση και την εγκατάσταση των παρακάτω:

  ρολα μυτιληνη, λεσβος
  σιτες μυτιληνη, λεσβος
  γκαραζοπορτες μυτιληνη, λεσβος
  πορτες μυτιληνη, λεσβος
  εσωτερικες πορτες μυτιληνη, λεσβος
  παραθυρα μυτιληνη, λεσβος
  παντζουρια μυτιληνη, λεσβος
  καγκελα σιδηρου μυτιληνη, λεσβος
  καγκελα inox μυτιληνη, λεσβος
  σκαλες μυτιληνη, λεσβος
  περγκολες μυτιληνη, λεσβος
  στεγαστρα μυτιληνη, λεσβος
  τεντες μυτιληνη, λεσβος
  στορια μυτιληνη, λεσβος
  κουζινες μυτιληνη, λεσβος

  Στην Χατζηκλειδράς Door&Windows θα βρείτε επίσης και συμφέρουσες προσφορές σε:
  ηλιακοι θερμοσιφωνες μυτιληνη, λεσβος
  λεβητες - καυστηρες μυτιληνη, λεσβος
  υαλοτουβλα μυτιληνη, λεσβος
  γυψοσανιδες μυτιληνη, λεσβος

  Επικοινωνήστε μαζί μας για ότιδηποτε χρειαστείτε και θα χαρούμε να λύσουμε κάθε απορία σας.

  Με εκτίμηση
  Βασίλης Χατζηκλειδαράς

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ, ΑΡΓΑΣΙ - Ζακύνθου
  2695041686
  6977223360
  Η επιχείρηση του Ιωάννη Μαρκουτσά εξειδικεύεται στις αλουμινοκατασκευές και τις σιδηροκατασκευές από το 1980 και δραστηριοποιείται στο νησί της Ζακύνθου.

  Σας εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα σε κατασκευές αλουμινίου παντός τύπου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς καθώς διαθέτουμε πολυετή παρουσία στο χώρο και έχουμε πολλές κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου στο ενεργητικό μας.

  Παρέχουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους στο χρώμα και τη διάσταση που επιθυμείτε καθώς επίσης κατασκευάζουμε και παραδοσιακά κάγκελα για την ασφάλεια και τη διακόσμηση του χώρου σας.

  Στόχος μας είναι: όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε να πραγματοποιούνται με συνέπεια, στο καθορισμένο χρόνο που έχουμε συμφωνήσει και χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση.

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2695041686- 697.722.3360 για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε.

  Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας,

  Ιωάννης Μαρκουτσάς
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Π.Ε.Ο. ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Καρδίτσας
  2441095494
  6974096182
  κουφωματα pvc καρδιτσα, θεσσαλια - πλαστικα κουφώματα καρδιτσα, θεσσαλια
  παραδοσιακα καγκελα καρδιτσα, θεσσαλια - θωρακισμενες πορτες καρδιτσα, θεσσαλια

  Η επιχείρηση Συστήματα Αλουμινίου Κωσταρέλος Νικόλαος δραστηριοποιείται από το 1985 στην κατασκευή και τοποθέτηση συστημάτων αλουμινίου όπου με έδρα την Καρδίτσα αναλαμβάνει εργασίες σε όλη τη Θεσσαλία κατόπιν συνεννόησης.

  Ασχολούμαστε με κουφώματα αλουμινίου, ρολά, σίτες, πόρτες εσωτερικές και γκαραζόπορτες καθώς και θωρακισμένες πόρτες τα οποία χαρακτηρίζονται από αντοχή, ποιότητα, και καλαισθησία

  Μέσα από την πολυετή εμπειρία και την κατάλληλη τεχνογνωσία αναλαμβάνουμε και παραδίδουμε άμεσα ένα άρτιο αποτελέσματα είτε στον επαγγελματικό σας χώρο είτε στο σπίτι σας.

  Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς παρέχουμε ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις και εξασφαλίζουμε πέρα από ασφάλεια και τη σωστή θερμομόνωση του χώρου σας με την τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων νέας γενιάς, θερμομονωτικών ρολών αλουμινίου κ.α

  Παρέχουμε επίσης και τις υπηρεσίες μας και σε σχολικά κτίρια, δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες κ.α.

  Οι υπηρεσίες μας:

  Σιδηροκατασκευές Καρδίτσα

  Αλουμινοκατασκευές Καρδίτσα

  Συστήματα αλουμινίου Καρδίτσα

  Πλαστικά κουφώματα Καρδίτσα

  Κουφώματα pvc Καρδίτσα

  Κατασκευές σιδήρου Καρδίτσα

  Κάγκελα αλουμινίου Καρδίτσα

  Θωρακισμένες πόρτες Καρδίτσα

  Κάγκελα αλουμινίου Καρδίτσα

  Παραδοσιακά κάγκελα Καρδίτσα

  Πέργκολες Καρδίτσα

  Σκέπαστρα Καρδίτσα

  Γκαραζόπορτες Καρδίτσα

  Ενεργειακά Κουφώματα Καρδίτσα

  Ρολά αλουμινίου Καρδίτσα

  Μεταλλικές πόρτες Καρδίτσα

  Πόρτες αποθήκης Καρδίτσα

  Σίτες Καρδίτσα

  Επιδιορθώσεις αλουμινίου Καρδίτσα

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Καρδίτσα

  Στόχος μας η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας πάντα σε προσιτές τιμές!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Κατωμέρι Μεγανήσι - Λευκάδας
  2645051021
  6977016848
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 81 - Περιστέρι
  2105768966
  6930606536
  Είμαστε στο χώρο των κατασκευών Ξύλου επί τρεις συνεχόμενες γενεές !!! Έχουμε εμπειρία και τεχνογνωσία για κάθε είδους κατασκευή !!! Επικοινωνήστε μαζί μας, να υλοποιήσουμε κάθε επιθυμία και σκέψη σας, ώστε να δημιουργήσουμε το αισθητικό αποτέλεσμα, για τον ιδανικό χώρο που ονειρεύεστε... !!!

  https://www.facebook.com/Χαρισακης-πετρος-1660540357553287/
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ΚΑΚΟΠΛΕΥΡΙ - Τρίκαλα
  6948038306
  αλουμινοκατασκευες καλαμπακα, τρικαλα - κουφωματα αλουμινιου καλαμπακα, τρικαλα

  κατασκευες αλουμινιου καλαμπακα, τρικαλα - κουφωματα pvc καλαμπακα, τρικαλα

  Η επιχείρηση του Κωνσταντίνου Χαλκιά με έδρα το Κακοπλεύρι Τρικάλων, δραστηριοποιείται στον τομέα τωνκουφωμάτων παντός τύπου και αλουμινοκατασκευών και επεκτείνεται στην Καλαμπάκα και σε όλο το νομό Τρικάλων

  Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτουμε μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες σας και θα είναι ανάλογες των οικονομικών δυνατοτήτων σας.

  Μπορούμε να σας δείξουμε από κοντά την γκάμα των κουφωμάτων που διαθέτουμε καθώς επίσης και τύπους που διαθέτουμε σε κάγκελα, σίτες, θωρακισμένες πόρτες, ρολά ασφαλείας κ.α.

  Σε εμάς θα βρείτε:

  καγκελα inox καλαμπακα, τρικαλα

  παραδοσιακα καγκελα καλαμπακα, τρικαλα

  ρολα ασφαλειας καλαμπακα, τρικαλα

  θωρακισμενες πορτες καλαμπακα, τρικαλα

  κουφωματα pvc καλαμπακα, τρικαλα

  κουφωματα αλουμινιου καλαμπακα, τρικαλα

  κατασκευες κουφωματων καλαμπακα, τρικαλα

  αλουμινοκατασκευες καλαμπακα, τρικαλα

  σιδηροκατασκευες καλαμπακα, τρικαλα

  κουφωματα παντος τυπου καλαμπακα, τρικαλα

  μεταλλικες κατασκευες καλαμπακα, τρικαλα

  Χρησιμοποιώντας πάντα υλικά αρίστης ποιότητας , εγγυόμαστε για ένα άρτια ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, καθώς βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των δικών σας αναγκών.

  Σας περιμένουμε για να σας προτείνουμε συμφέρουσες λύσεις.

  Ευχαριστούμε για τη εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.

  Χαλκιάς Κωνσταντίνος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΠΑΡΟΙΚΙΑ - Πάρος
  2284022765
  6938000990, 6944763186
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΙΩΝ

  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ

  ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ:

  Μπαλκονόπορτες Συνθετικές

  Παράθυρα Συνθετικά

  Πόρτες Συνθετικές

  Ανασηκώμενα Συνθετικά

  ΑΛΛΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ:

  Ρολά Ασφαλείας PVC

  Αντικωνωπικά Συστήματα

  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ:

  Μπαλκονόπορτες Αλουμινίου

  Παράθυρα Αλουμινίου

  Πόρτες Αλουμινίου

  Ανασηκώμενα Αλουμινίου

  ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ:

  Κάγκελα Αλουμινίου

  Ρολά Ασφαλείας Αλουμινίου

  Συστήματα Γκαραζόπορτας

  Αντικωνωπικά Συστήματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ΚΟΓΕΒΙΝΑ ΛΙΝΟΥ - Κέρκυρα
  2661031155
  6977307915
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

  Αλουμινίου

  PVC

  ΚΑΓΚΕΛΑ

  Αλουμινίου

  Σιδήρου

  Σιδεριές Πτυσσόμενες

  ΡΟΛΑ

  Γκαραζόπορτες

  Ρολά Ασφαλείας

  ΠΟΡΤΕΣ

  Αλουμινίου

  Θωρακισμένες

  Μεσόπορτες

  ΣΗΤΕΣ

  Οριζόντιας κίνησης

  Κάθετης κίνησης

  ΠΕΡΓΟΛΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ 7-12 - Πυργος
  2621029894
  6937590736
  επιπλα κουζινας πυργος ηλειας - ντουλαπες - πορτες - παραθυρα - σκαλες πυργος ηλεια
  κρεβατοκαμαρα - τραπεζαρια - γραφειο - μικροεπιπλα πυργος, ηλεια
  ξυλογλυπτα εκκλησιαστικα ειδη πυργος ηλειας

  Η εταιρεία ''ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ'' διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή επίπλων για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο και ξυλόγλυπτων εκκλησιαστικών ειδών.

  Από το 1978 που ξεκίνησε ο Δημουλιάς Σπύρος, το 2008 που δραστηριοποιήθηκε και ο γιος του, Δημουλιάς Δημήτρης, στόχος τους είναι να δημιουργούν ποιοτικά έπιπλα που αντέχουν στον χρόνο.

  Ποιότητα που ξεκινάει από τη μελέτη, τη σχεδίαση, τις πρώτες ύλες, την κατασκευή, το φινίρισμα και τέλος την τοποθέτηση και την παράδοση με προσοχή στη λεπτομέρεια!

  Δημιουργούν για εσάς το σχέδιο που θέλετε, το προσαρμόζουν στην αισθητική του χώρου σας και καλύπτουν κάθε ανάγκη σας με χαμηλό κόστος.

  Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στο εργαστήριό τους:

  - Έπιπλα για το σπίτι ( κουζίνα, σαλόνι, κρεββατοκάμαρα, παιδικό δωμάτιο)

  - Έπιπλα γραφείου (γραφεία, βιβλιοθήκες, συρταριέρες)

  - Έπιπλα για ξενοδοχεία σε μοντέρνες ή κλασσικές γραμμές

  - Έπιπλα επαγγελματικών χώρων - Ανακαινίσεις καταστημάτων

  - Ειδικές Κατασκευές Επίπλων

  - Εκκλησιαστικα ξυλόγλυπτα (τέμπλα, προσκυνητάρια, θρόνοι, άμβωνες κλπ)

  - Ντουλάπες, ανοιγόμενες, συρόμενες

  - Κατασκευή & ανακαίνιση κουζίνας

  - Κατασκευή & τοποθετηση επίπλων μπάνιου

  - Σχεδίαση & κατασκευή μικροεπίπλων εσωτερικών χώρων

  Δραστηριοποιούμαστε στον Πύργο Ηλείας και κατόπιν συνεννόησης αναλαμβάνουμε και παραδίδουμε έργα σε όλη την Ελλάδα.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε απορία που έχετε ή για επιπλέον πληροφορίες.

  Με εκτίμηση: Δημουλιάς Δημήτρης.

  επιπλα κουζινας πυργος, ηλεια - ντουλαπες πυργος ηλειας - πορτες πυργος, ηλεια - παραθυρα πυργος ηλειας - ξυλινες σκαλες πυργος, ηλεια - κρεβατοκαμαρα πυργος ηλειας - τραπεζαρια πυργος, ηλεια - γραφεια πυργος ηλειας - μικροεπιπλα πυργος, ηλεια - επιπλα μπανιου πυργος ηλειας - ειδικες κατασκευες επιπλων πυργος, ηλειας - ντουλαπια κουζινας πυργος ηλειας - ξυλινα κουφωματα πυργος, ηλεια - ξυλινες κατασκευες πυργος ηλειας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ΚΑΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΥΛΛΑ - Ηράκλειο
  2810256262
  6938935047
  αλουμινοκατασκευες, σιδηροκατασκευες ηρακλειο, κρητη
  κουφωματα, πορτες, παραθυρα αλουμινιου και σιδηρου ηρακλειο, κρητη
  καγκελα και πορτες ασφαλειας ηρακλειο, κρητη
  ανοξειδωτα και σιδερενια μικροεπιπλα ηρακλειο, κρητη

  Η επιχείρηση ''ALUMINIUM ART ZOYRIDIS'' ιδρύθηκε το 1978 από τον Νίκο Ζουρίδη και από το 2004 δραστηριοποιήθηκε και ο γιος του Σταύρος Ζουρίδης στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών και κουφωμάτων, με έδρα στον Κάμπο Αγίου Σύλλα στο Ηράκλειο Κρήτης.

  Κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου - Κουφώματα αλουμινίου και σιδήρου.

  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Ανοξείδωτες κατασκευές.

  Στην μακρόχρονη, αδιάκοπη πορεία τους έχουν εξυπηρετήσει εκατοντάδες πελάτες σε όλη την Κρήτη και σας προτείνουν λύσεις που ανταποκρίνονται στις δομικές απαιτήσεις του χώρου σας, και στην επιλογή του ιδανικού κουφώματος βάσει των αναγκών σας.

  Σε ένα πλήρως οργανωμένο και λειτουργικό επαγγελματικό χώρο, με μηχανημάτα τελευταίας τεχνολογίας, κατασκευάζουν και τοποθετούν κουφώματα αλουμινίου συμβατικά, θερμομονωτικά κουφώματα, ενεργειακά κουφώματα, θωρακισμένες πόρτες, παράθυρα, κάγκελα αλουμινίου, σιδήρου και ανοξείδωτα, σε κλασσικές και μοντέρνες διαχρονικές κατασκευές.

  Ειδικές κατασκευές - αλουμινίου, σιδήρου - για την ικανοποίηση των ιδιαίτερων οικιακών ή επαγγελματικών (εξοπλισμό - ανακαίνιση) χώρων καθώς και ανοξείδωτα ή σιδερένια μικροέπιπλα που μπορούν να διακοσμήσουν κάθε γωνιά, σύμφωνα με την προσωπικότητα σας.

  Η επιχείρηση ''ALUMINIUM ART ZOYRIDIS'' εγγυάται άριστη ποιότητα κατασκευών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, αντοχή και ασφάλεια.

  Με εκτίμηση: Σταύρος Ζουρίδης.

  αλουμινοκατασκευες ηρακλειο, κρητη, σιδηροκατασκευες ηρακλειο κρητης, ανοξειδωτες κατασκευες ηρακλειο, κρητη, κουφωματα αλουμινιου ηρακλειο κρητης, κουφωματα σιδηρου ηρακλειο, κρητη, πορτες αλουμινιου ηρακλειο κρητης, παραθυρα αλουμινιου ηρακλειο, κρητη, σιδερενιες πορτες ηρακλειο κρητης, παραθυρα αλουμινιου ηρακλειο, κρητη, καγκελα ηρακλειο κρητης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΟΛΥΒΑΣ, ΓΑΖΙ - Ηρακλείου
  2810823592
  6971883200
  επιπλα ηρακλειο, κρητη, 2810823592, home style, αφοι καυκακη
  επιπλα κουζινας ηρακλειο κρητης
  ντουλαπες ηρακλειο, κρητη
  ξυλινα κουφωματα ηρακλειο, κρητη
  αναπαλαιωσεις επιπλων ηρακλειο, κρητη
  ειδικες κατασκευες ξυλου ηρακλειο, κρητη

  Η επιχείρηση ''HOME STYLE'' είναι μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς, η οποία ειδικεύεται στις ξύλινες κατασκευές από το 1959 με έδρα της στον Κολλυβά Γαζίου.

  Ξεκινήσαμε με ξυλουργικές εργασίες και στην πορεία των χρόνων μεγαλώσαμε τη γκάμα των προϊόντων μας και δημιουργούμε έπιπλα παντός τύπου για τον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο.

  Στην ''HOME STYLE'' των αδελφών Καυκάκη ''παντρεύουμε'' τις παραδοσιακές εφαρμογές με τη σύγχρονη τεχνογνωσία, τις καινοτόμες ιδέες και σας παραδίδουμε ένα άψογο αποτέλεσμα που είναι διαχρονικό.

  Αισθητική και design - Κορυφαία ποιότητα κατασκευής
  Λειτουργικότητα - Αντοχή στο χρόνο - Επιμονή στην λεπτομέρεια

  Έπιπλα: Τραπεζαρία, Τραπεζάκια Καθιστικού, Σαλόνι, Κρεβατοκάμαρα, Γραφείο, Βιβλιοθήκη
  Κουζίνες: Ντουλάπια κουζίνας σε μοντέρνες και κλασικές γραμμές
  Ντουλάπες: Ανοιγόμενες, συρόμενες
  Έπιπλα επαγγελματικών χώρων - Έπιπλα Μπάνιου
  Ξύλινα Κουφώματα - Ξύλινα Πατώματα
  Ειδικές κατασκευές ξύλου: Σκάλες, Πέργκολες, Κουπαστή,

  Με το σύχγρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε για κάθε στάδιο παραγωγής, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, μεταφέρουμε και τοποθετούμε σε όλη την Κρήτη τις χειροποίητες κατασκευές μας.

  Αναπαλαίωση Επίπλων:
  Αν θέλετε να επισκευάσετε, συντηρήσετε, αναπαλαιώσετε, βάψετε τα παλιά σας έπιπλα, στην εταιρεία ''HOME STYLE'' σας παρέχουμε λύσεις, συμβουλές και την δυνατότητα να αλλάξετε την διάσταση, το χρώμα, το ξύλο, και τα υφάσματα των επίπλων σας, για να τους δώσετε νέα εικόνα και στυλ.

  Επαγγελματικός εξοπλισμός:
  Ειδικό τμήμα της εταιρείας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό κατασκευών για εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία κ.α που καλύπτουν ειδικές απαιτήσεις του χώρου σας.

  Καθιερωθήκαμε στο χώρο ως όνομα εμπιστοσύνης (πανω απο 5.000 ευχαριστημένοι πελάτες & πανω απο 10.000 ολοκληρωμένα projects) και συνεχίζουμε δυναμικά με εμπειρία και ειλικρίνεια να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

  Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε από κοντά να γνωρίσετε την πλούσια συλλογή μας σε μοναδικές τιμές.

  Με εκτίμηση: Αφοι Καυκάκη.

  επιπλο ηρακλειο κρητης, σκαλα ηρακλειο κρητης, περγκολα ηρακλειο, κρητη, κουπαστη ηρακλειο, κρητη, κρεβατοκαμαρες ηρακλειο, κρητη, σαλονια ηρακλειο, κρητη, επιπλα μπανιου ηρακλειο, κρητη, κουφωματα ηρακλειο, κρητη, πατωματα ηρακλειο, κρητη, δαπεδα ηρακλειο, κρητη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ - Μέτσοβο
  6946793039
  ΚΑΣΚΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ
  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ https://www.facebook.com/georgos.kaskoras.3

  ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΚΑΛΙΣΤΑ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΑ ΕΠΙΠΛΑ

  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών και ξυλουργικών κατασκευών, σε συνδυασμό με τη γνώση, τη συνέπεια καθώς και την ποιότητα, έχουν καθιερώσει την επιχείριση ΚΑΣΚΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που εδρεύει στο Μέτσοβο των Ιωαννίνων στο χώρο των επιπλοποιών και γενικότερα στον χώρο του χειροποίητων ξυλόγλυπτων επίπλων ως σημείο αναφοράς, σε ολο το νομό Ιωαννίνων και κατ΄ επέκτασιν σε ολη την Ηπειρο.
  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες επιπλοποιούς, μαραγκούς,που μπορούν να σας εγγυηθούν για την ποιότητα των υπηρεσιών, με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και την λειτουργικότητα. Επιπλα με υψηλή αισθητική και καλαισθησία.
  Η επίπλωση με χειροποίητα έπιπλα δίνει μια αυθεντικότητα και διαχρονική αξία στο χώρο.

  Δημιουργούμε για εσάς:

  Στο ξυλουργείο μας που βρίσκεται στους Αγ.Αποστόλους στό Μέτσοβο στα Ιωάννινα, κατασκευάζουμε έπιπλα χειροποίητα σκαλιστά, ξυλόγλυπτα για όλους τους χώρους του σπιτιού.

  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Κλασσικά και Μοντέρνα, ανάλογα με τις ανάγκες και το υφος του σπιτιού σας , κουζίνες λειτουργικές διαχρονικές με σχέδια δικά σας.
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ Ντουλάπες Συρόμενες και ανοιγόμενες εντοιχισμένες , απλές σύμφωνα με τις ανάγκες σας και προσαρμοσμένες στο χώρο σας.
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ γερμανικού τύπου σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων Στα ξύλινα γερμανικά κουφώματα έχουμε την δυνατότητα τοποθέτησης διπλών ενεργειακών τζαμιών, τρίπλεξ και αλεξίσφαιρων ενεργειακά κουφώματα
  Εξωτερικές Πόρτες –εσωτερικές καμαρόπορτες παραδοσιακά σχέδια όλα ξυλόγλυπτα από εμάς
  ΕΠΙΠΛΑ
  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΑ εργα τέχνης με διαχρονική αξία
  ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ κεφαλάρια κρεβατιών ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ
  ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
  ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
  ΞΥΛΙΝΑ ΤΑΒΑΝΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ξύλινες επενδύσεις
  Ειδικές κατασκευές που προσφέρουν λύση για κάθε ανάγκη και κάθε γούστο.
  Ανακαινίζουμε κάθε επαγγελματικό χώρο (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, καταστήματα ) με αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στο Μέτσοβο Ιωάννινα Λευκάδα Αρτα Πρέβεζα και πανελλαδικά πάντα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο
  Το πλήθος των πελατών μας αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας μας
  Προσιτές Τιμές - Μελέτη Χώρου – προτείνουμε οικονομικές λύσεις.
  Με εκτίμηση
  ΚΑΣΚΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Ο επιπλοποιός του Μετσόβου και των Ιωαννίνων

  Ξυλουργός Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα και ολη την Ηπειρο.
  Ξυλουργείο Ιωάννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα και ολη την Ηπειρο.
  Ξυλουργικές εργασίες Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Επιπλα κουζίνας Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Μαραγκός Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Επιπλοποιός Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Χειροποίητα επιπλα Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Ξύλινα κουφώματα γερμανικου τυπου Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Ντουλάπες, ντουλάπια Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Παιδικά επιπλα Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Ξυλογλυπτα επιπλα μετσοβο ιωαννινα αρτα πρεβεζα λευκαδα
  Καμαροπορτες Μεσόπορτες εσωτερικά κουφώματα Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Ξύλινες επενδύσεις Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Ξυλουργικες κατασκευες μετσοβο ιωαννινα αρτα πρεβεζα λευκαδα
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΤΑ
  ΞΤΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΡΕΒΕΖΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΣΟΒΟ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΚΑΡΠΟΥΝΑΡΙ - Λουτράκι
  2741048355
  6936648383
  Στούλης Ιωάννης και Παναγιώτης ΟΕ

  https://www.facebook.com/Κουφωματα-αλουμινιου-1016946648380276/

  Κουφώματα αλουμινίου
  Κατασκευές αλουμινίου
  Πόρτες
  Παράθυρα

  Υπεύθυνη εργασία, συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΜΥΣΤΑΚΑΣ ΣΑΠΕΣ - Κομοτηνη
  2532041242
  Μουσταφά: 6974824281, Χαλήτ: 6936351901
  ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΧΜΕΤ

  ALUMAK METAL SYSTEMS ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΠΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΑΠΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΡΟΔΟΠΗ ΞΑΝΘΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΠΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΡΟΔΟΠΗ ΞΑΝΘΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ
  ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΣΑΠΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΡΟΔΟΠΗ ΞΑΝΘΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΠΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΡΟΔΟΠΗ ΞΑΝΘΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ
  ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΑΠΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΡΟΔΟΠΗ ΞΑΝΘΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΑΠΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΡΟΔΟΠΗ ΞΑΝΘΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΠΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΡΟΔΟΠΗ ΞΑΝΘΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ
  ΘΕΡΜΟΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΡΟΔΟΠΗ ΞΑΝΘΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΑΠΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΡΟΔΟΠΗ ΞΑΝΘΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ

  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ https://www.facebook.com/alumakms/ Alumak Metal Systems

  Η επιχείριση ALUMAK ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΧΜΕΤ είναι μια σύγχρονη μονάδα κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου ( πορτών και παραθύρων αλουμινίου). Θερμοηχομονωτικά και ενεργειακά κουφώματα και εδρεύει στο Μύστικα Σαπών Κομοτηνής στο νομό Ροδόπης. Μια επιχείριση μεταλλικών κατασκευών , αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών με παράδοση που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '80 συνεχίζεται και σήμερα διατηρώντας τον ίδια ποιοτική δουλειά ανεβάζοντας διαρκώς τα στάνταρ των προδιαγραφών.
  Η εμπειρία των πολλών ετών και το ενδιαφέρον μας για το πελάτη είναι η φιλοσοφία μας και μας διακρίνει στην αγορά της Κομοτηνής και στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης και μας καθιστά απόλυτα υπεύθυνους απέναντι στο πλήθος των πελατών μας. Η ΑLUMAK διαθέτει άριστη τεχνογνωσία στο σχεδιασμό και την παραγωγή εξειδικευμένων κατασκευών αλουμνίου που αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις και ανταποκρίνονται πλήρως και στις πιο υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας.
  Κάθε έργο μας - σε κουφώματα αλουμινίου ή όποιο άλλο προϊόν αλουμινίου και σιδήρου - υλοποιείται πάντα με γνώμονα την ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα των κατασκευών και την αισθητική του χώρου. Όλες οι σειρές των προφίλ αλουμινίου της ( EUROPA ) καθώς και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται, ακολουθούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι πιστοποιημένα όπως και η ίδια η εταιρεία μας ως προς τις εγκαταστάσεις της και τις τεχνικές της μεθόδους αντίστοιχα με "CE".

  Οι υπηρεσιες μας :
  Κατασκευάζουμαι, τοποθετούμε, ανακαινίζουμε και αλλάζουμε όλα τα παλαιά κουφώματα με κουφώματα αλουμνίου

  Πόρτες - παράθυρα
  Ενεργειακά κουφώματα – θερμοηχομονωτικά κουφώματα στην Κομοτηνή Ροδόπη Ξάνθη Αλεξανδρούπολη Ορεστιάδα Θάσο με περιμετρικό σύστημα κλειδώματος
  Ανοιγόμενα συστήματα
  Συρόμενα συστήματα
  Διαχωριστικά γραφείων
  Σύστημα ρολών - αλουμνίου γκαραζόπορτες αυλόπορτες
  Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας Διαθέτουμε ένα μεγάλο εύρος επιλογών, κλασικού και μοντέρνου στυλ, με διπλή θωράκιση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και ανάγκες σας.
  Πόρτες αποθήκης - πυρασφάλειας
  Σίτες - αντικουνουπικά συστήματα Όλες οι λύσεις για τις σίτες, για τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου.
  Κάγκελα ΙΝΟΧ αλουμινίου παραδοσιακά (σιδηροκατασκευή)
  Στέγαστρα εισόδου- πέργκολες
  Πτυσόμενα κάγκελα ασφαλείας
  Ειδικές μεταλλικές κατασκευές και σιδηροκατασκευές

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εξυπηρετεί αμεσα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο απο οπου μας ζητηθεί στην Κομοτηνή Σάπες Ξάνθη Αλεξανδρούπολη Εβρο
  Άμεσο service συντηρήσεις και επισκευές κουφωμάτων αλουμνίου
  Ειμαστε δίπλα σας και μετά την παράδοση των εργων
  Εγγυούμαστε για την κατασκευή και την ποιότητα των προϊόντων Europa παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για το δικό σας επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο.
  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες διευκρινίσεις και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα

  Με εκτίμηση
  ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΧΜΕΤ
  Ο αλουμινάς της Κομοτηνής
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΦΩΤΑΔΑ - Τρίκαλα
  6983643695
  ΣΚΟΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Επιπλοποιός επιπλοποιοί Τρίκαλα Καλαμπάκα Θεσσαλία
  ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

  Με την εμπειρία πολλών χρόνων στον τομέα της κατασκευής επίπλων και των ξυλουργικών εργασιών, η επιχείριση ΣΚΟΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που εδρεύει στην Φωτάδα των Τρικάλων, δημιουργεί χειροποίητα επιπλα στο ξυλουργικό του εργαστήρι για ολο το σπίτι.Ειμαστε επιπλοποιοί με αγάπη και παράδοση στην τέχνη του ξύλου. Το χειροποίητο έπιπλο είναι διαχρονική αξία και η επιλογή του ειναι μια μοναδική εμπειρία. Γιαξυλουργικές εργασίες – έπιπλαυψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας. Ολες οι δημιουργίες μας ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητα και την αντοχή στον χρόνο.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας ανταποκρίνεται αμεσα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο, προτείνοντας τις πιο οικονομικές λύσεις για ολους τους χώρους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς.Μελετάμε προτείνουμε σχεδιάζουμε μαζί τα επιπλα που αρμόζουν στον χώρο σας.

  Οι δημιουργιες μας:

  Επιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών μας.

  Ντουλάπες υπνοδωματίων, απλές ή εντιχοισμένες, συρόμενες & ανοιγόμενες, σε διαστάσεις και σχέδιο λειτουργικό που να καλύπτει ολες τις ανάγκες του χώρου σας.

  Εσωτερικά ξύλινα κουφώματα σε ποικιλία σχεδίων και χρωματισμών.

  Επιπλα για τηλεόραση, συνθέσεις τοίχου για τηλεόραση

  Κρεβατοκάμαρες – τραπεζαρίες μικροέπιπλα .

  · Ειδικές Κατασκευές

  Ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις
  - Τεχνική υποστήριξη
  - Συνέπεια
  - Ποιότητα

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στα Τρίκαλα Καλαμπάκα Καρδίτσα Λάρισα και σε ολη την θεσσαλία

  Φιλκά

  ΣΚΟΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Επιπλοποιος Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Επιπλοποιοι Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Κατασκευή επίπλων Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Ξυλουργικες εργασίες Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδίτσα Θεσσαλία
  Ξυλουργείο στα Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Μαραγκός Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Χειροποίητα επιπλα Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Επιπλώσεις κατοικιών Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Γενική επίπλωση σπιτιού Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Ξυλινες εσωτερικες πορτες καμαροπορτες Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Επιπλα κουζινας Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Ντουλαπες Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Επιπλα τηλεορασης Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Συνθεσεις τοιχων για τηλεοραση Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Συνθεσεις τοιχων Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Ξυλουργικο εργαστηρι Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Toggle
προηγούμενη 1 από 39 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ