noscript image for google
Πέμπτη 04 Ιουνίου 2020 | 02:11 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13-15, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ - Μάνδρα
  2293022900
  6937341668
  - Κατασκευές αλουμινίου
  - Σιδηροκατασκευές
  - Γύψινες κατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 35 - Κορωπί
  2106628760,2106628761,2106628762
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ TEMPO REALE ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΝΤΖΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 15 - Ταύρος
  2103462995
  6977655340
  Από το 1979 είμαστε στην αγορά κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου. Η πολυετή πείρα μας, η συνέπεια του χρόνου παράδοσης αλλά και η ποιότητα των κατασκευών μας, μας καθιέρωσαν στον χώρο του αλουμινίου.
  - Πόρτες, παράθυρα με διπλά κρύσταλλα
  - Αντικατάσταση χωρίς μερεμέτια
  - Τοποθετούνται απ ευθείας στην παλιά κάσα
  - Σίτες
  - Επισκευές αλουμινίου
  - Κλειδαριές ασφαλείας στα συρόμενα κουφώματα
  - Πλαστικά ρολά αντικατάσταση
  - Πρόσθετες κλειδαριές ασφαλείας στα συρόμενα και ανοιγόμενα κουφώματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373025550
  6976438759
  Εσωτερικά-εξωτερικά κουφώματα-θωρακισμένες πόρτες-προστατευτικά κάγκελα αλουμινίου-ιταλικά έπιπλα κουζίνας -πατώματα laminate-κάγκελα τύπου inox.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  ΕΠ. Οδος Καμαρών - Πιπίτσας, Καμάρες - Αχαΐας
  2691074288
  6973388556
  Η επιχείρηση"METALTECH" του Ιωάννη Κυρίτσηδραστηριοποιείται από το 2006 στο χώρο των αλουμινοκατασκευών, μεταλλικών κατασκευών και κατασκευών αλουμινίου παντός τύπου στο νομό Αχαϊας

  Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τα άριστα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε,δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις προσδοκίες των πελατών μας

  Παρέχουμε ένα ασφαλές αποτέλεσμα ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες καθώς είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες κουφωμάτωνETEM.

  Οι υπηρεσίες μας:

  αλουμινοκατασκευες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας
  κατασκευες αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας
  κουφωματα αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας
  συστηματα αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας
  κουφωματα εξοικονομω αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας
  πορτες ρολα αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας
  αλουμινια αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας
  μεταλλικες κατασκευες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας
  καγκελα αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας
  καγκελα αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας
  στεγαστρα αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας
  γκαραζοπορτες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας
  ειδικες μεταλλικες κατασκευες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας

  Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2691074288 και 697.338.8556 και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  Με εκτίμηση,ΙωάννηςΚυρίτσης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Ρίμινι 3 - Αιγάλεω
  6986263073
  Καραπαναγιωτίδης Άγγελος
  Ανακαινίσεις Κτιρίων Αιγάλεω Αθήνα - Γυψοσανίδες Αιγάλεω Αθήνα

  Η επιχείρησή μας “Καραπαναγιωτίδης Άγγελος” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στο Αιγάλεω, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες στο Αιγάλεω και σε όλη την Αθήνα.

  Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορούμε να αναλάβουμε ανακαινίσεις κτιρίων, γυψοσανίδες, πατώματα laminate, κουφώματα αλουμινίου, συνθετικά κουφώματα pvc, σιδηροκατασκευές και πολλές ακόμα υπηρεσίες.

  Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε αυστηρά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού. Παράλληλα, δεν επαναπαυόμαστε και δεν κάνουμε “εκπτώσεις” στην ποιότητα γιατί κύριος στόχος μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε ανακαίνιση επιθυμείτε στο Αιγάλεω και σε όλη την Αθήνα. Είτε επιθυμείτε την ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικούς σας χώρου είμαι εδώ για να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.

  Επικοινωνήστε μαζί μας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Αιγάλεω και όλη την Αθήνα.

  Ανακαινίσεις Κτιρίων Αιγάλεω Αθήνα, Ανακαινίσεις Αιγάλεω Αθήνα, Γυψοσανίδες Αιγάλεω Αθήνα, Γύψινες Κατασκευές Αιγάλεω Αθήνα, Πατώματα Laminate Αιγάλεω Αθήνα, Κουφώματα Αλουμινίου Αιγάλεω Αθήνα, Σιδηροκατασκευές Αιγάλεω Αθήνα, Οικοδομικές Εργασίες Αιγάλεω Αθήνα, Συνθετικά Κουφώματα PVC Αιγάλεω Αθήνα,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Χριστιανουπόλεως 85 - Γαλάτσι
  2110194151
  Πόρτες ασφαλείας υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, συνδυάζοντας άψογα την ασφάλεια με την αισθητική.

  Κουφώματα αλουμινίου υψηλών τεχνικών προδιαγραφών που προσαρμόζονται σε κάθε σχεδιαστική ανάγκη και προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες εφαρμογών.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λεωφ. Φανερωμένης 115 - Σαλαμινα
  2114100399
  6994655230
  ΜΑΡΑΙ ΛΟΡΕΝΤΖΟ (MARAJ LORENTZO)
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΑΛΟΥΜΙΝΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΣΚΕΠΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΣΙΔΕΡΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

  Η επιχείριση ΜΑΡΑΙ ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ με εδρα της δουλειάς του στην Σαλαμίνα εδώ και πολλά χρόνια, δραστηριοποιείται στο χώρο των αλουμινοκατασκευών σιδηροκατασκευών, και κατασκευή και επισκευή κεραμοσκεπών, με στόχο την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

  Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, την κατάλληλη τεχνογνωσία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ειμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε από οπου μας ζητηθεί στην Σαλαμίνα και σε ολο τον νομό Αττικής μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Δίνουμε λύση στο χώρο σας είτε ιδιωτικό είτε επαγγελματικό. Χρησιμοποιούμε υλικά με μεγάλη διάρκεια ζωής και εξυπηρετούμε και με το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ'οικον.

  Οι υπηρεσίες μας :
  Συστήματα αλουμινίου -Αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές παντός τύπου
  Ειδικές κατασκευές αλουμινίου
  Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου συρόμενα ανοιγόμενα με ανάκλιση και μηχανισμούς
  Πόρτες - παράθυρα
  Συστήματα αντικουνουπικά Σίτες Ρολλά.
  Η τοποθέτηση και η λειτουργία τους είναι πολύ απλή, ενώ ο σχεδιασμός τους επιτρέπει να τοποθετηθούν σε κάθε είδους κούφωμα, νέο ή παλιό, αλουμινίου, ξύλινο ή πλαστικό
  Κάγκελα παραδοσιακά αλουμινίου INOX
  Κάγκελα μπαλκονιών κάγκελα αφαλείας
  Τα ρολά ασφαλείας παρέχουν υψηλή προστασία, είναι αξιόπιστα με προηγμένο ντιζάιν, αναβαθμίζουν το χώρο σας και δημιουργούν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.
  ΣΠΑΣΤΑ ΡΟΛΛΑ για παράθυρα ΡΟΛΛΑ για μπαλκονόπορτες , για κατοικίες και καταστήματα
  Γκαραζόπορτες,( συρόμενες ή ανοιγόμενες ) με μηχανισμούς
  Πατάρια, υπόστεγα με πάνελ ,στέγαστρα, πέργκολες
  Γενικές σιδηροκατασκευές
  Σιδηρουργικές εργασίες
  Η ιδανική λύση για εσάς.
  SERVICE Κουφωμάτων
  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων
  Ανακαίνιση Κουφωμάτων

  Κάγκελα INOX αλουμινίου Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους είναι ότι έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής απαιτώντας σχεδόν μηδενική συντήρηση. Καθώς το αλουμίνιο δεν απορροφά υγρασία και δεν επηρεάζεται από την ηλιακή ακτινοβολία, τα κάγκελα αλουμινίου αποτελούν την ιδανική επιλογή για εξωτερικούς χώρους αφού έχουν μεγάλη αντοχή στις διαφορετικές καιρικές συνθήκες.
  Κάγκελα με ανοδίωση και παραδοσιακά κάγκελα σιδήρου με περίτεχνα σχέδια
  Θωρακισμένες πόρτες, πόρτες εισόδου
  Σκάλες σιδερένιες εξωτερικές η εσωτερικές
  Αυλόπορτες καγκελόπορτες
  Κεραμοσκεπές παντός τύπου
  Κατασκευή κάθε τύπου κεραμοσκεπής ( Μονόριχτες, Δίριχτες Τετράριχτες) καλαίσθητες και ποιοτικές με κεραμίδια ανάλογα των επιθυμιών σας (βυζαντινά, ασφαλτικά,ρωμαικά)
  Κατασκευή πέργκολας σε σχέδια και χρώματα των επιθυμιών σας με αισθητική τελειότητα
  Συντηρούμε τις κεραμοσκεπές -αναπαλαιώνουμε και επισκευάζουμε κάθε στέγη ειτε σε επαγγελματικό χώρο ειτε σε ιδιωτικό.
  Κατασκευή σοφίτας , κιόσκια χαγιάτια
  Κατασκευή παράθυρων στις στέγες των σπιτιών .
  Και τοποθετούμε και τις ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ (λούκια) ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ και εξαρτήματα αυτών
  ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ αλουμινίου
  ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ χαλκού
  Οριζόντιες - κάθετες υδρορροές
  Μονοκόμματες - συνεχόμενες
  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε τις υδρορροές που ταιριάζουν καλύτερα στο σπίτι σας ώστε να πετύχετε τη βέλτιστη εναρμόνιση, εχουν επίστρωση ειδικής εργοστασιακής βαφής με αντισκωριακή προστασία

  Ειμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες αλουμινίου και σιδεράδες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και με το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ'οικον
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε...

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

  Το πλήθος των πελατών μας είναι απόδειξη του επαγγελματισμού και της συνέπειας της δουλειάς μας.

  Φιλικά
  ΜΑΡΑΙ ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ
  Ο αλουμινάς και σιδεράς της Σαλαμίνας

  Ωρες λειτουργίας καταστήματος
  Καθημερινά και Σάββατο
  Από τις 7.30 το πρωί εως τις 15.00 το μεσημέρι και από τις 17.00 το απόγευμα εως τις 21.00 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Νέα Εθνική Οδός - Διασταύρωση Πελόπιου - Αρχαία Ολυμπία
  2624031997
  6972622410
  Ο Ηλιόπουλος Βασίλειος δραστηριοποιείται στον τομέα του αλουμινίου και σιδήρου καθώς και στην εμπορία σιδήρου από το 1994 έως σήμερα, με έδρα το Πελόπιο Ηλείας. Αναλαμβάνει αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές παντός τύπου με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Διαθέτοντας τα κατάλληλα επαγγελματικά μηχανήματα κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων όπως στράντζα, ψαλίδι και παντογράφο Plasma CNC μπορεί να επεξεργαστεί το μέταλλο σύμφωνα με τις επιθυμητές διαστάσεις και το ανάλογο πάχος και να δημιουργήσει κατασκευές για κάθε σας απαίτηση.

  Αλουμινοκατασκευές:
  Κουφώματα αλουμινίου
  Πόρτες – Παράθυρα αλουμινίου
  Ρολά αλουμινίου
  Πόρτες ασφαλείας
  Τοποθέτηση αλουμινοκατασκευών
  Συντήρηση – Επισκευή αλουμινοκατασκευών

  Σιδηροκατασκευές:
  Κάγκελα
  Καγκελόπορτες
  Γκαραζόπορτες
  Πόρτες- κουφώματα σιδήρου
  Υπόστεγα
  Στέγαστρα
  Περιφράξεις
  Σκάλες
  Διαχωριστικά μπαλκονιών
  Ειδικές κατασκευές σιδήρου
  Τοποθέτηση σιδηροκατασκευών
  Συντήρηση – Επισκευή σιδηροκατασκευών
  Επαγγελματικός εξοπλισμός κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων:
  Στράντζα
  Ψαλίδι
  Παντογράφος Plasma CNC

  Επικοινωνήστε μαζί του για να σας εξυπηρετήσει.

  Με εκτίμηση
  Ηλιόπουλος Βασίλειος

  Αλουμινοκατασκευές Πελόπιο Ηλείας - Κουφώματα αλουμινίου Πελόπιο Ηλείας - Πόρτες – Παράθυρα αλουμινίου Πελόπιο Ηλείας - Ρολά αλουμινίου Πελόπιο Ηλείας - Πόρτες ασφαλείας Πελόπιο Ηλείας - Τοποθέτηση αλουμινοκατασκευών Πελόπιο Ηλείας - Συντήρηση – Επισκευή αλουμινοκατασκευών Πελόπιο Ηλείας - Σιδηροκατασκευές Πελόπιο Ηλείας – Κάγκελα Πελόπιο Ηλείας – Καγκελόπορτες Πελόπιο Ηλείας – Γκαραζόπορτες Πελόπιο Ηλείας - Πόρτες- κουφώματα σιδήρου Πελόπιο Ηλείας - Υπόστεγα Πελόπιο Ηλείας – Στέγαστρα Πελόπιο Ηλείας – Περιφράξεις Πελόπιο Ηλείας – Σκάλες Πελόπιο Ηλείας - Διαχωριστικά μπαλκονιών Πελόπιο Ηλείας - Ειδικές κατασκευές σιδήρου Πελόπιο Ηλείας – Τοποθέτηση σιδηροκατασκευών Πελόπιο Ηλείας – Συντήρηση – Επισκευή σιδηροκατασκευών Πελόπιο Ηλείας – Κοπή – Διαμόρφωση μετάλλων Πελόπιο Ηλείας - Στράντζα Πελόπιο Ηλείας – Ψαλίδι Πελόπιο Ηλείας - Παντογράφος Plasma CNC Πελόπιο Ηλείας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Καραγιαννοπούλου 165 - Λιβαδειά
  2261088234
  6977422105
  Η επιχείρησή μας “Κοσμίδης Φίλιππος” η οποία βρίσκεται στην Βοιωτία και πιο συγκεκριμένα στην Λειβαδιά, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με κατασκευές αλουμινίου και κατασκευές σιδήρου στην Βοιωτία και σε όλη την Ελλάδα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών, μπορουμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας από τις πιό απλές εώς και τις πιό πολύπλοκες αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Λειβαδιά, σε όλη την Βοιωτία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε κουφώματα αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας, ασφάλειες θυρών, κάγκελα περίφραξης και οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή και σιδηροκατασκευές επιθυμείτε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Αναλαμβάνουμε κατασκευές αλουμινίου και κατασκευές σιδήρου στην Λειβαδιά, την Βοιωτία και σε όλη την Ελλάδα.

  Αλουμινοκατασκευές Λειβαδιά, Κατασκευές Αλουμινίου Λειβαδιά, Κατασκευές Σιδήρου Λειβαδιά, Πόρτες Ασφαλείας Λειβαδιά, Ασφάλειες Θυρών Λειβαδιά, Παράθυρα Λειβαδιά, Κουφώματα Αλουμινίου Λειβαδιά, Αλουμινοκατασκευές Βοιωτία, Κατασκευές Αλουμινίου Βοιωτία, Κατασκευές Σιδήρου Βοιωτία, Πόρτες Ασφαλείας Βοιωτία, Ασφάλειες Θυρών Βοιωτία, Παράθυρα Βοιωτία, Κουφώματα Αλουμινίου Βοιωτία,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Καραΐσκου 29 - Πειραιάς
  2111822421
  6948297882
  παντος τυπου αλουμινοκατασκευες πειραιας - παντος τυπου σιδηροκατασκευες πειραιας -κουφωματα αλουμινιου πειραιας - συστηματα αλουμινιου πειραιας- πορτες αλουμινιου πειραιας -ειδικες κατασκευες αλουμινιου πειραιας - παραθυρα αλουμινιου πειραιας -καγκελα πειραιας- θερμομονωτικα κουφωματα πειραιας - ενεργειακα κουφωματα πειραιας - αλουμινια πειραιας - πτυσσομενες πορτες πειραιας - τοποθετηση σιτας πειραιας - επισκευές αλουμινοκατασκευώνπειραιας -ειδικές κατασκευές αλουμινοκατασκευώνπειραιας

  Η επιχείρηση μας , με έδρα τον Πειραιά , προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και των σιδηροκατασκευών.

  Με εμπειρία πολλών ετών στις αλουμινοκατασκευές σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες στην κατασκευή , επισκευή και αντικατάσταση των κουφωμάτων σας.

  Αντικαταστήσετε τα παλιά σας κουφώματα με νέα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου και εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα. Διαμορφώστε τον χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και παράλληλα αναβαθμίστε τον ενεργειακά. Θα μπορείτε να ανακαινίσετε, σε σύγχρονους σχεδιασμούς, το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και χρήματα.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα αναλάβει την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων και με υπευθυνότητα και με αξιοπιστία θα αναλάβει την κατασκευή και την τοποθέτηση των νέων.

  Πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας σχεδιάζουμε , κατασκευάζουμε και τοποθετούμε συστήματα αλουμινίου διαχρονικής αξίας λόγω των άριστων υλικών που χρησιμοποιούμε και της επιμελημένης εργασίας που παρέχουμε.

  Η εταιρεία μας με μακροχρόνια εμπειρία και στις σιδηροκατασκευές εγγυάται την άριστη ποιότητα των κατασκευών της με επιμελημένη εργασία καθώς και με τα άριστα υλικά που χρησιμοποιεί στις κατασκευές της. Ακόμη για κάθε ειδική κατασκευή σχεδιασμένη σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας αξιοποιούμε κάθε μας δυνατότητα για να σας παρέχουμε μια κατασκευή που θα θα σας εξυπηρετεί λειτουργικά και αισθητικά.

  Αναλαμβάνουμε με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία την κατασκευή και τοποθέτηση σε:
  -παντός τύπου αλουμινοκατασκευές
  - συστήματα αλουμινίου ULTRA
  - θερμομονωτικά κουφώματα
  - σίτες αλουμινίου
  - κάγκελα
  - παντός τύπου σιδηροκατασκευές
  - γκαραζόπορτες
  - πέργκολες
  -θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου
  -θωρακισμένες πόρτες
  - πτυσσόμενες ασφαλείας
  - ρολά
  - επισκευές αλουμινοκατασκευών
  -ειδικές κατασκευές αλουμινοκατασκευών

  Με τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας - τιμής εξυπηρετούμε όλη την Αττική (κατόπιν συνεννόησης).

  Με εκτίμηση
  Αντωνίνης Ιωάννης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Πανεπιστημίου 64 - Αγρίνιο
  6979764462
  Η επιχείρησή μας “Νταλακούρας Γεώργιος” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις μεταλλικές κατασκευές αναλαμβάνοντας μικρά και μεγάλα έργα στο Αγρίνιο και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε στοχεύοντας πάντα στο άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

  Αναλαμβάνουμε μεταλλικές κατασκευές, μεταλλικά βιομηχανικά κτίρια, κουφώματα αλουμινίου, κάγκελα, στέγαστρα, αίθρια, σιδηροκατασκευές και υαλοπετάσματα.

  Μας εμπιστεύτηκαν:
  KNAUFF - EUROBANK - AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ καθώς και άλλοι πολλοί πελάτες στο Αγρίνιο και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.

  Μεταλλικές Κατασκευές Αγρίνιο, Μεταλλικά Βιομηχανικά Κτίρια Αγρίνιο, Κουφώματα Αλουμινίου Αγρίνιο, Ρολά Αγρίνιο, Πόρτες Αγρίνιο, Ειδικές Κατασκευές Αγρίνιο, Κάγκελα Αγρίνιο, Στέγαστρα Αγρίνιο, Αίθρια Αγρίνιο, Σιδηροκατασκευές Αγρίνιο, Υαλοπετάσματα Αγρίνιο,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΕΚΘΕΣΗ: Λεοντίου 3 - Ιλιον
  2105015684
  6936838959
  ΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  Μεταλλικές Κατασκευές Ίλιον Αττική - Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές

  Η επιχείρηση μας “ΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Ίλιον, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στις μεταλλικές κατασκευές, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Χάρης στην πολυετή εμπειρία μας στον χώρο αλλά και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας με επιτυχία κάθε είδους αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές εξυπηρετώντας άμεσα το Ίλιον, όλη την Αττική καθώς και όλη την Ελλάδα.

  Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και ένα εξειδικευμένο συνεργείο, το οποίο αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στις μεταλλικές κατασκευές, μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές μεταλλικές κατασκευές. Από την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου μέχρι και την κατασκευή μεταλλικών κτιρίων και ειδικών κατασκευών.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε, πραγματοποιούνται με συνέπεια, στο καθορισμένο χρόνο που έχουμε συμφωνήσει, χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση.

  Η άρτια κατάρτιση του προσωπικού μας και η ποιότητα, τόσο στην κατασκευή όσο και στην τοποθέτηση, μπορούν να σας εξασφαλίζουν ένα άριστο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε κατασκευή μας αναθέσετε.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε στις σιδηροκατασκευές και στις αλουμινοκατασκευές, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας έναν μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη την τεχνογνωσία που χρειάζεται καθώς και μεγάλο αριθμό ευχαριστημένων πελατών.

  Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση κάθε πελάτη, η προσφορά μεταλλικών κατασκευών υψηλής αντοχής, ασφάλειας και ποιότητας καθώς και η διαρκής ενημέρωση και εκσυγχρονισμός της επιχείρησής μας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη και να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ίλιον και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  2ο χλμ Λεωνιδίου - Άστρους - Λεωνίδιο
  2757023324
  6936537319, 6936537320
  Εταιρεία ξύλου και επίπλου Κυρίος Νικόλαος & Υιοί
  Η εταιρεία ξύλου και επίπλου Κυρίος Νικόλαος & Υιοί ειδικεύεται στον τομέα της επιπλοποιίας και προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε. Η οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα το Λεωνίδιο Αρκαδίας, η οποία περνά από γενιά σε γενιά από το 1979, έχει αντιληφθεί πλήρως τις αλλαγές στις ανάγκες των πελατών της στο πέρασμα των χρόνων, και μπορεί να προσφέρει έργα υψηλής ποιότητας από άποψη αισθητικής και υλικού.

  Αναλαμβάνουν τις παρακάτω ξυλουργικές υπηρεσίες:
  Έπιπλα κουζίνας
  Πάγκοι κουζίνας
  Ντουλάπια κουζίνας
  Έπιπλα γραφείου – συνθέσεις
  Έπιπλα μπάνιου
  Έπιπλα κρεβατοκάμαρας
  Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας
  Ξύλινα δάπεδα
  Ξύλινα ταβάνια
  Έπιπλα σαλονιού – συνθέσεις
  Ξύλινα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
  Συντήρηση ξύλινων κατασκευών
  Επισκευή ξύλινων κατασκευών

  Για οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί τους.

  Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 17:00
  Σάββατο: κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης - ραντεβού

  Με εκτίμηση
  Ιωάννης & Παναγιώτης Κυρίος

  Έπιπλα κουζίνας Λεωνίδιο Αρκαδίας - Πάγκοι κουζίνας Λεωνίδιο Αρκαδίας -Ντουλάπια κουζίνας Λεωνίδιο Αρκαδίας - Έπιπλα γραφείου - συνθέσεις Λεωνίδιο Αρκαδίας - Έπιπλα μπάνιου Λεωνίδιο Αρκαδίας - Έπιπλα κρεβατοκάμαρας Λεωνίδιο Αρκαδίας - Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας Λεωνίδιο Αρκαδίας - Ξύλινα δάπεδα Λεωνίδιο Αρκαδίας – Ξύλινα ταβάνια Λεωνίδιο Αρκαδίας - Έπιπλα σαλονιού -συνθέσεις Λεωνίδιο Αρκαδίας - Ξύλινα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Λεωνίδιο Αρκαδίας - Συντήρηση ξύλινων κατασκευών Λεωνίδιο Αρκαδίας - Επισκευή ξύλινων κατασκευών Λεωνίδιο Αρκαδίας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Καρπενήσι - Ευρυτανίας
  6987249213
  V - PLUS

  | ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Αξιόπιστες Λύσεις, με κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο και τις απαιτήσεις σας.

  Η εταιρεία V-PLUS έχει έδρα το Καρπενήσι & καλύπτει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών, τις οποίες μπορείτε να μάθετε καθώς θα περιηγήστε στη σελίδα μας.

  Σκοπός της V-PLUS είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται. Έχοντας ως προτεραιότητα τον προγραμματισμό και τη συνέπεια, στοχεύει στην ικανοποίηση των πελατών της, παρέχοντας υπηρεσίες με υψηλή προστιθέμενη αξία γι' αυτούς.

  Οι υπηρεσίες μας:

  Ανακαινίσεις & Αναπαλαιώσεις
  Κουφώματα αλουμινίου & σιδήρου
  Πλαστικές κατασκευές - Πολυεστερικές
  Γυψοσανίδες
  Διακοσμήσεις οικιών & καταστημάτων
  Έπιπλα κουζίνας - μπάνιου
  Ειδικές κατασκευές
  Είδη οικιακής χρήσης
  Εμπόριο χρωμάτων - βερνικιών
  Εμπόριο χαρτικών - απορρυπαντικών
  Εμπόριο & εγκατάσταση φωτοβολταϊκών
  Υπηρεσίες καθαρισμού
  Διαχείριση πολυκατοικίας

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, εγγυώμενοι την ποιότητα της κατασκευής και το άρτιο του αποτελέσματος.

  Στο μενού Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τις κατασκευές μας!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  18ο χλμ. Ρόδου - Καμειρού, Παραδείσι - Ρόδος
  6980825712
  Prima Qualita
  Παράγουμε ευρεία γκάμα επίπλων και κατασκευών από ξύλο και συνθετικά υλικά ξυλείας για περισσότερο από 20 χρόνια. Βασικές μας αρχές είναι η αξιοπιστία, η συνέπεια και ποιότητα κατασκευής, προσφέροντας οικονομικές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες λύσεις. Με τη χρήση πρώτων υλών άριστης ποιότητας και αντοχής σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και το μεράκι, στόχος μας είναι να παράγουμε έργο που θα σας ικανοποιήσει τόσο αισθητικά όσο και σε διάρκεια ζωής. Η επιχείρηση έχει έδρα το νησί της Ρόδου και διαθέτει εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό ώστε να μπορεί να εγγυηθεί άριστο αποτέλεσμα σε κάθε τύπου επιπλοποιία και παντός είδους κατασκευές από ξύλο.
  Αναλαμβάνουμε τις παρακάτω εργασίες:

  Επαγγελματικός εξοπλισμός:
  Επίπλωση δωματίων ξενοδοχείων
  Επίπλωση για μπαρ κι εστιατόρια
  Διακοσμητικές κατασκευές
  Ειδικές κατασκευές (ρεσεψιόν, μπαρ, κ.α.)
  Επιγραφές καταστημάτων (ζωγραφισμένες στο χέρι)
  Πέργκολες, περιφράξεις, μπουφέδες κ.α.

  Οικιακή Επίπλωση:
  Κουζίνες μασίφ – μελαμινικές - ακρυλικές
  Έπιπλα γραφείου – συνθέσεις
  Έπιπλα μπάνιου
  Παιδικά έπιπλα - κουκέτες
  Έπιπλα κρεβατοκάμαρας
  Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας
  Έπιπλα σαλονιού – συνθέσεις
  Πόρτες εσωτερικές κι εξωτερικές
  Ξύλινες περιφράξεις
  Ξύλινα τραπέζια & κάθε είδους μικροέπιπλα
  Ξύλινα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
  Ξύλινες σκάλες
  Συντήρηση ξύλινων κατασκευών
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε λύσεις, με σκοπό να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα στη σωστή τιμή.

  Με εκτίμηση

  Κωνσταντίνος Κανάκης

  Επίπλωση δωματίων ξενοδοχείων Παραδείσι, Ρόδος - Επίπλωση για μπαρ – εστιατόρια Παραδείσι, Ρόδος - Διακοσμητικές κατασκευές Παραδείσι, Ρόδος - Ειδικές κατασκευές Παραδείσι, Ρόδος - Επιγραφές καταστημάτων Παραδείσι, Ρόδος – Πέργκολες Παραδείσι, Ρόδος- Περιφράξεις Παραδείσι, Ρόδος - Μπουφέδες Παραδείσι, Ρόδος - Κουζίνες μασίφ – μελαμινικές – ακρυλικές Παραδείσι, Ρόδος - Έπιπλα γραφείου – συνθέσεις Παραδείσι, Ρόδος - Έπιπλα μπάνιου Παραδείσι, Ρόδος - Παιδικά έπιπλα – κουκέτες Παραδείσι, Ρόδος - Έπιπλα κρεβατοκάμαρας Παραδείσι, Ρόδος - Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας Παραδείσι, Ρόδος - Έπιπλα σαλονιού – συνθέσεις Παραδείσι, Ρόδος - Πόρτες εσωτερικές κι εξωτερικές Παραδείσι, Ρόδος - Ξύλινες περιφράξεις Παραδείσι, Ρόδος - Ξύλινα τραπέζια - μικροέπιπλα Παραδείσι, Ρόδος - Ξύλινα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Παραδείσι, Ρόδος - Ξύλινες σκάλες Παραδείσι, Ρόδος - Συντήρηση ξύλινων κατασκευών Παραδείσι, Ρόδος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αργοστόλι - Κεφαλληνίας
  6934764000
  ΒΙΤΩΡΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – 6934764000
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
  ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
  ΚΑΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
  ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

  Για ποιοτικές και άμεσες Γενικές Ανακαινίσεις κατοικιών και κτιρίων σε όλο το Νομό Κεφαλληνίας !!!
  Η επιχείρηση οικοδομικών εργολαβιών ΒΙΤΩΡΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ με έδρα της το Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε γενικές ανακαινίσεις και οικοδομικές εργασίες.
  Εξυπηρετούμε και Αναλαμβάνουμε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα με γνώμονα τη συνέπεια και την ποιότητα των εργασιών μας.
  Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων και χρησιμοποιούμε τα πιο καλά υλικά επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών, ώστε οι εργασίες που πραγματοποιούμε να αντέχουν στον χρόνο και να μην παρουσιάζουν προβλήματα και κακοτεχνίες.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως και επισκευές κατοικιών και κτιρίων
  Μερεμέτια, Χτισίματα με τούβλα και πέτρα
  Επιχρίσματα (σοβατίσματα),
  Ανακαινίσεις κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων,
  Βαψίματα, μονώσεις, θερμοπροσόψεις,
  Κουφώματα, Ειδικές Κατασκευές,
  Μεταλλικές κατασκευές

  Με εκτίμηση
  Βιτωράτος Θεόδωρος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  5ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Άβαντα - Αλεξανδρούπολη
  2551777250
  6942890620
  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΚΑΔΗΡΟΓΛΟΥ ΓΚΟΥΜΕΙ
  Ο Γκουμέι Καδήρογλου ειδικεύεται στην τέχνη του ξύλου και προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε. Δραστηριοποιείται στο χώρο της επιπλοποιίας στην Αλεξανδρούπολη Έβρου και στις γύρω περιοχές για περισσότερα από 20 χρόνια. Η εμπειρία, η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία του, τον έχουν καθιερώσει στον χώρου του επίπλου.

  Αναλαμβάνει τις παρακάτω ξυλουργικές υπηρεσίες:
  Έπιπλα κουζίνας Αλεξανδρούπολη
  Πάγκοι κουζίνας Αλεξανδρούπολη
  Ντουλάπια κουζίνας Αλεξανδρούπολη
  Έπιπλα γραφείου – συνθέσεις Αλεξανδρούπολη
  Έπιπλα μπάνιου Αλεξανδρούπολη
  Παιδικά έπιπλα Αλεξανδρούπολη
  Έπιπλα κρεβατοκάμαρας Αλεξανδρούπολη
  Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας Αλεξανδρούπολη
  Έπιπλα σαλονιού – συνθέσεις Αλεξανδρούπολη
  Ξύλινα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Αλεξανδρούπολη
  Επισκευή ξύλινων κατασκευών Αλεξανδρούπολη
  Συντήρηση ξύλινων κατασκευών Αλεξανδρούπολη

  Για οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί του.

  Με εκτίμηση Γκουμέι Καδήρογλου
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ
  Γκρίτσα 18 - Αχαρνές
  2102312500,2105717000
  6980366366
  Στην Ξυλλομεταλλική, σε κάθε πόρτα που κατασκευάζουμε δημιουργούμε πάντα κάτι μοναδικό. Κάθε πόρτα είναι ένα ξεχωριστό δημιούργημα, φτιαγμένο με πάθος και μεράκι. Η ασφάλεια σας είναι για εμάς προσωπική υπόθεση. Για αυτό χρησιμοποιουμε:

  Μοναδικές Τεχνικές
  Οι καλύτερες μέθοδοι συνδιάζονται για την κατασκευή μια πόρτας.

  Υψηλής Ποιότητας
  Επιλέγουμε τα καλύτερα εξαρτήματα για την κατασκευή μιας πόρτας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Αγία Ελεούσα - Χαλκίδα
  2221090865
  6973024051
  Η επιχείρηση μας “Ρέππας Γιώργος” η οποία βρίσκεται στην Χαλκίδα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις αλουμινοκατασκευών, σιδηροκατασκευών και με συνθετικά κουφώματα, εξυπηρετώντας με συνέπεια και επαγγελματισμό την Χαλκίδα και όλη την Εύβοια.

  Με μεράκι και αγάπη κατασκευάζουμε κουφώματα αλουμινίου, συνθετικά κουφώματα, γκαραζόπορτες,πόρτες ασφαλείας, κάγκελα αλουμινίου, κάγκελα σιδήρου, σκάλες, υπόστεγα και όλες τις αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές που επιθυμείτε.

  Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας έχουμε καταφέρει να φέρουμε σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων από αλουμινοκατασκευές, σιδηροκατασκευές και συνθετικά κουφώματα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Χαλκίδα και σε όλη την Εύβοια.

  Είμαστε πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή και σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να φέρετε σε πέρας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκίδα και όλη την Εύβοια.

  Συνθετικά Κουφώματα Χαλκίδα, Γκαραζόπορτες Χαλκίδα, Κουφώματα Αλουμινίου Χαλκίδα, Ρολά Ασφαλείας Χαλκίδα, Πόρτες Ασφαλείας Χαλκίδα, Κατασκευές Αλουμινίου Χαλκίδα, Σιδηροκατασκευές Χαλκίδα, Παράθυρα Αλουμινίου Χαλκίδα, Συνθετικά Κουφώματα Εύβοια, Γκαραζόπορτες Εύβοια, Κουφώματα Αλουμινίου Εύβοια, Ρολά Ασφαλείας Εύβοια, Πόρτες Ασφαλείας Εύβοια, Κατασκευές Αλουμινίου Εύβοια, Σιδηροκατασκευές Εύβοια, Παράθυρα Αλουμινίου Εύβοια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Λεωφόρος Καλυβίων 210 - Λαγονήσι
  2291306757
  6942817195
  Καλύπτουμε τις απαιτήσεις σας στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου, σε ξυλουργικές εργασίες, τζάμια - κρύσταλλα και σε όλες τις οικοδομικές εργασίες.

  Αλουμινοκατασκευές
  Επισκευή, κατασκευή, τοποθέτηση Κουφωμάτων Αλουμινίου (εσωτερικά και εξωτερικά), Πόρτες αλουμινίου, Παράθυρα αλουμινίου, Ρολά, Πατζούρια, Είσοδοι - Προσόψεις κτηρίων, Γενικές σιδηροκατασκευές, Σιδηρουργικές εργασίες, Κάγκελα μπαλκονιών, Κάγκελα περίφραξης, Σκάλες, Επισκευή Γκαραζόπορτας, Κατασκευή και τοποθέτηση Γκαραζόπορτας αλουμινίου και σιδήρου με μηχανισμούς, Κατασκευή και τοποθέτηση Γκαραζόπορτας ρολού αλουμινίου με ηλεκτρικό / ασύρματο μοτέρ, Πόρτες αυλής, Ασφάλειες παραθύρων, Οροφές, Ειδικές κατασκευές.

  Εξυπηρετούμε όλη την Ανατολική Αττική & την περιοχή των Μεσογείων (Λαγονήσι, Καλύβια, Βάρκιζα, Μαρκόπουλο, Λούτσα, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Πόρτο Ράφτη κ.α.).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Αχιλλέως 53 - Παλαιό Φάληρο
  2109310066
  6979570567
  Η επιχείρηση Lion's Systems Doors βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο Αττικής προσφέροντας υπηρεσίες κατασκευής και εγκατάστασης συστημάτων και προϊόντων αλουμινίου. Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο και εξυπηρετώντας όλα τα Νότια Προάστια Αττικής παρέχουμε λύσεις για κάθε χώρο άμεσα και υπεύθυνα.

  Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση μεταλλικών δομών όπως, γκαραζόπορτες, πόρτες ασφαλείας, σίτες, ρολά, κλειδαριές ασφαλείας παντός τύπου, αυτόματο κλείδωμα, κουφώματα PVC, συρόμενα κουφώματα, κάγκελα αλουμίνιο, 46 κλειδώματα Iron, κουφώματα αλουμινίου Europa κ.α.
  Με εγγύηση ποιότητας κατασκευής, εγκατάστασης και τοποθέτησης εξυπηρετούμε κάθε ιδιώτη και επαγγελματία παρέχοντας λύσεις για κάθε χώρο και budget.

  Εξυπηρετούμε άμεσα τις περιοχές Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Δάφνη, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Καματερό,Κηφισιάκαι τα Νότια προάστια κ.α.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Λαύκα - Κορινθίας
  2747031343
  6977316965
  Η επιχείρησή μας “Λουμάνης Ιωάννης” η οποία εδρεύει στην Λαύκα Κορινθίας, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις αλουμινοκατασκευές παντός είδους, προσφέροντας μοναδικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κορινθία.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κουφώματα αλουμινίου, θωρακισμένες πόρτες, ρολά, σίτες, κάγκελα αλουμινίου, πέργκολες αλουμινίου και κάθε είδους αλουμινοκατασκευή, στοχεύοντας στην άριστη ποιότητα και την υψηλή αισθητική.

  Όλες οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε ανταποκρίνονται στην παραδοσιακή ομορφιά με την σύγχρονη αισθητική, ανάλογα με το στιλ του κτιρίου σας. Είναι ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες έχουν αντοχές και απεριόριστη διάρκεια ζωής χωρίς συντήρηση.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στον χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Κορινθία για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

  Κουφώματα Αλουμινίου Λαύκα Κορινθίας, Αλουμινοκατασκευές Λαύκα Κορινθίας, Πόρτες Αλουμινίου Λαύκα Κορινθίας, Θωρακισμένες Πόρτες Λαύκα Κορινθίας, Παράθυρα Αλουμινίου Λαύκα Κορινθίας, Κάγκελα Αλουμινίου Λαύκα Κορινθίας
  Toggle
προηγούμενη 1 από 44 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ