noscript image for google
Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 | 04:41 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίου Γεωργίου 13-15, Παλαιοχώρι - Μάνδρα
  2105822282
  6937341668, 6972130814
  2o e-mail: dkiriaku3169@gmail.com

  Η Κατασκευαστική Κυριάκου βρίσκεταιστην αγορά πάνω από 20 έτη και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επίπεδου, με σύμμαχο τη μεγάλη εμπειρία μας και την άριστη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας.

  Επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες, χρησιμοποιούμε υλικά καινοτομίας υψηλών προδιαγραφών και διαθέτουμε από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς.

  Γιατί να μας προτιμήσετε:
  -Εμπειρία 20 ετών στις κατασκευές αλουμινίου
  -Άμεση εξυπηρέτηση
  -Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
  -Τεχνογνωσία
  -Χαμηλές τιμές
  -Μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου

  Το γραφείο της εταιρείας μας βρίσκεται Σωκράτους 107 στο Χαλάνδρι.

  Μη διστάσετε επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 35 - Κορωπί
  2106628760,2106628761,2106628762
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ TEMPO REALE ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΝΤΖΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373025550
  6976438759
  Εσωτερικά-εξωτερικά κουφώματα-θωρακισμένες πόρτες-προστατευτικά κάγκελα αλουμινίου-ιταλικά έπιπλα κουζίνας -πατώματα laminate-κάγκελα τύπου inox.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κερατέα - Αττική
  2299770061
  6985662491 - 6981765225
  ΟΧαιρεκάκης Αναστάσιοςέχοντας μακροχρόνια εμπειρία, δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου και ξύλινες επενδύσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων σε όλο το νομό Αττικής.

  Η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιότητα εργασίας του, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της εργασίας του στη δημιουργία ξύλινων κατασκευών.Διαθέτει άριστη γνώση των προϊόντων επιλέγοντας υλικά κατάλληλα σε ποιότητα και αντοχή για να υλοποιήσει τις ιδέες και τις κατασκεύες που επιθυμεί ο πελάτης.Η αγάπη για την τέχνη του ξύλου και το μεράκι για αυτό που κατασκευάζει, εγγυώνται ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  Οι υπηρεσίες μας αναλυτικά:

  ξύλινες κατασκευές

  ξυλουργικές εργασίες

  κατασκευή ξύλινων επίπλων

  χειροποίητα ξύλινα έπιπλα

  έπιπλα μπάνιου

  έπιπλα κουζίνας

  ξύλινα έπιπλα για παιδικό δωμάτιο

  ξύλινα κουφώματα

  ξύλινες πόρτες

  επενδύσεις ξύλου

  ξύλινες ντουλάπες

  ξύλινες σκάλες

  κ.α

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια επίσκεψη στο χώρο σας και να κατασκευάσουμε τα αντικείμενα που επιθυμείτε.

  Με εκτίμηση:Αναστάσιος Χαιρεκάκης

  ξυλινες κατασκευες παντος τυπου αττικη, κερατεα - ξυλουργικες εργασιες παντος τυπου αττικη, κερατεα - ειδικες κατασκευες ξυλου αττικη, κερατεα - κατασκευη ξυλινων επιπλων αττικη, κερατεα - κατασκευη επιπλων κουζινας αττικη, κερατεα - κατασκευη επιπλων μπανιου αττικη, κερατεα - ξυλινα κουφωματα αττικη, κερατεα - ξυλινες πορτες αττικη, κερατεα - χειροποιητα ξυλινα επιπλα αττικη, κερατεα - επενδυσεις ξυλου αττικη, κερατεα - επενδυσεις ξυλου αττικη, κερατεα - παντος είδους κατασκευες ξυλου αττικη, κερατεα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίας Παρασκευής & Αθανασίου Διάκου - Πόρτο Ράφτη
  6982019378
  Niko Besnik Rapushi
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Πόρτο Ράφτη Αττική

  Η επιχείρησή μας “Niko Besnik Rapushi” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Πόρτο Ράφτη, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια με σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Πόρτο Ράφτη, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Χάρης την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή και αλουμινοκατασκευή μας αναθέσετε, φροντίζοντας πάντα για την άριστη ποιότητα και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει από κοινού.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές παντός τύπου, κουφώματα αλουμινίου και pvc, θωρακισμένες πόρτες αλλά και ξύλινες εσωτερικές πόρτες αφού πρώτα πραγματοποιήσουμε προσεκτική μελέτη του χώρου σας.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Με βασικό σκοπό την μεγιστοποίηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών, εγγυόμαστε την εξονυχιστική μελέτη κάθε παραμέτρου που αφορά στο υπό κατασκευή έργο ώστε να επιλέξουμε την πιο λειτουργική και οικονομική λύση.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Πόρτο Ράφτη και σε όλη την Αττική, τα οποία φημίζονται για την άψογη αισθητική του, καθώς και για την μοναδική ποιότητά τους.

  Με κάθε πελάτη μας δημιουργούμε μια μόνιμη σχέση εμπιστοσύνης, παρέχοντας του υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα ή ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια ενός έργου, αλλά κυρίως μετά την ολοκλήρωσή του.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη και να σας
  προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη. Εξυπηρετούμε άμεσα το Πόρτο Ράφτη, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  1ο χλμ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΘΗΝΩΝ - Καρδίτσα
  2441550329
  6987050844
  Η εταιρεία ΒΙ.ΣΙ.ΑΛ. Ηρακλής Τζαφάλιας η οποία βρίσκεται στο 1ο χλμ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΘΗΝΩΝ στην Καρδίτσα, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση Κουφωμάτων Αλουμινίου, Θωρακισμένες Πόρτες, Μεταλλικά Κτίρια, Αλουμινοκατασκευές. Δημιουργεί κουφώματα αλουμινίου, με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, που εξασφαλίζουν την μέγιστη ενεργειακή απόδοση με άριστη λειτουργικότητα. Καλύπτει κάθε ανάγκη του χώρου σας σε θερμοσυστήματα αλουμινιου, κουφώματα αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας, σίτες και παντός τύπου αλουμινοκατασκευές.

  Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας ΒΙ.ΣΙ.ΑΛ. Ηρακλής Τζαφάλιας, αναλαμβάνει με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, την αντικατάσταση των παλαιών συστημάτων αλουμινίου σας, με νέα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα άριστης ποιότητας προσφέροντας σας τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία με σύγχρονο σχεδιασμό. Με σύμμαχο την γνώση και την συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνικές αλλά και στην εξέλιξη των υλικών εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα της κατασκευής και την αντοχή της στον χρόνο. Με την τοποθέτηση των νέων ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου απολαμβάνετε τέλεια θερμομόνωση και ηχομόνωση. Ανακαινίστε τον επαγγελματικό σας χώρο με συστήματα αλουμινίου και ειδικές μεταλλικές κατασκευές από την εταιρεία μας που θα σας παρέχουν θερμομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια & υψηλή αισθητική.

  Η εταιρεία ΒΙ.ΣΙ.ΑΛ. Ηρακλής Τζαφάλιας διαθέτει πολυετή και επιτυχημένη πορεία στην κατασκευή μεταλλικών κτιρίων εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα και την βέλτιστη αισθητική παρουσία της μεταλλικής κατασκευής.
  Έμπειροι μηχανικοί αναλαμβάνουν τον σχεδιασμό και την μελέτη του μεταλλικού κτιρίου, με σύγχρονο εξοπλισμό και υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας για γερές μεταλλικές κατασκευές.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μεταλλικά κτίρια καθώς και για να ζητήσετε μια προσφορά για το δικό σας έργο, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  28ης Οκτωμρίου 120 - Θεσσαλονίκη
  2311244462
  6934635412
  Η εταιρεία του Κυρίου Αρσένη εδρεύει εδω και πολλά χρόνια στους Αμπελόκηπους θεσσαλονίκης. Με άριστη γνώση πάνω στο αντικείμενο αναλαμβάνει όλες της κατασκευές και εργασίες πάνω στον τομέα των κουφωμάτων.

  Διαθέτει άριστη γνώση και εμπειρία, κατασκευάζει: κουφώματα, θωρακισμένες πόρτες, σίτες, κάγκελα ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες, δάπεδα laminate, service κουφωμάτων αλλά και ανακαινίσεις παντός τύπου.

  Η άριστη γνώση και η αγάπη πάνω στην δουλειά του κατορθώνουν εγγυημένα αποτελέσματα. Με οικονομικές τιμές και την εμπειρία που διαθέτει σας καθοδηγεί για το πιο άριστο αποτέλεσμα.

  Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας. Καλέστε μας για όποια διευκρίνιση. Κατόπιν συνεννοήσεις ερχόμαστε οπουδήποτε μας χρείαστειτε.

  Με εκτίμηση
  Αρσένης

  Υπηρεσίες: Κουφώματα / Θωρακισμένες Πόρτες / Σίτες / Κάγκελα / Ασφαλείας / Εσωτερικές Πόρτες / Δάπεδα laminate / Service κουφωμάτων / Ανακαινίσεις παντός τύπου

  κουφωματα αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θωρακισμενες πορτες θεσσαλονικη, σιτες αμπελοκηποι, εσωτερικες πορτες αμπελοκηποι θεσσαλονικη, καγκελα ασφαλειας αμπελοκηποι θεσσαλονικης, δαπεδα laminate αμπελοκηποι θεσσαλονικη, service κουφωματων αμπελοκηποι θεσσαλονικης, service κουφωματων θεσσαλονικη, ανακαινισεις παντος τυπου αμπελοκηποι θεσσαλονικης, ανακαινισεις παντος τυπου θεσσαλονικη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ναύπακτος - Αιτωλοακαρνανία
  6948897153
  Wood Dimension
  Ξυλουργικές Εργασίες Ναύπακτος - Κουζίνες - Ντουλάπες - Ξύλινα Κουφώματα - Ειδικές Κατασκευές

  Η επιχείρησή μας “Wood Dimension” η οποία βρίσκεται στην Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας, δραστηριοποιείται με αγάπη και μεράκι στις ξυλουργικές εργασίες, προσφέροντάς κομψά και ποιοτικά έπιπλα και κατασκευές για οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αιτωλοακαρνανία και σε όλη την Ελλάδα.

  Με πρωταρχικό κριτήριο την ποιότητα και τη λειτουργικότητα, μπορούμε να κατασκευάσουμε χειροποίητες κουζίνες, ντουλάπες, ξύλινα γερμανικά κουφώματα και έπιπλα για κάθε χώρο, σε κλασικό ή μοντέρνο ύφος, που στόχο έχουν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη μας.

  Παράλληλα, χάρη στην 30η εμπειρία μας στις ξυλουργικές εργασίες, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ειδική κατασκευή όπως σκάλες, πέργκολες αλλά και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας.

  Μοναδικές Λύσεις

  Αφού μελετήσουμε το χώρο σας και ακούσουμε τις ανάγκες σας, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε.Όλες οι ξυλουργικές εργασίες που αναλαμβάνουμε συνδυάζουν μοναδικά τη ποιότητα, τη αξιοπιστία, τη σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.

  Οι ευέλικτες κατασκευές εξυπηρετούν ιδανικά όλους τους χώρους, προσφέροντας τη δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε χώρο με οποιαδήποτε διάσταση ή ιδιαιτερότητα εφαρμογής.

  Η ποιότητα των επίπλων και των κατασκευών μας αποτελεί σημαντική προτέρημα μας, για αυτό χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των επίπλων που σας προσφέρουμε.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε λύσεις σχετικά με τη διαμόρφωση του του χώρου σας, προχωρώντας σε συγκεκριμένες προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ψαλίδαινα Νέας Ανατολής - Ιεράπετρα
  2842041558
  6986695248
  TOPAL
  Συστήματα Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές | Ιεράπετρα Κρήτη

  Η εταιρεία συστημάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών TOPAL ιδρύθηκε το 1979 από τον Βαγγέλη Λουτσέτη στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

  Από τότε έως σήμερα, βασισμένη πάντα στο δημιουργικό μεράκι και την πείρα, και με αποκλειστικό γνώμονα τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις των πελατών, προσφέρει κατασκευές με εξαιρετική αντοχή και αισθητική, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε κουφώματα, κάγκελα, αίθρια και ρολά αλουμινίου, και υαλοπίνακες.

  Η εμπειρία ετών και η μακρόχρονη ενασχόληση και εξειδίκευση σε δομικά προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, εγγυώνται κατασκευές προορισμένες να αντέξουν στο χρόνο, σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και εφαρμογών.

  Σε συνεργασία με τις εταιρείες Aluminco και Exalco, οι δημιουργίες της εταιρείας TOPAL έχουν σήμερα καταξιωθεί στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και αποτελούν εγγύηση κατασκευαστικής αρτιότητας και άψογης λειτουργικότητας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις κατασκευές μας.
  Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα, το Νομό Λασιθίου και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  5ο χλμ. Λάρισας - Κοζάνης - Λάρισα
  6973670746,6936721452
  GIANNOULAS G. ALUTECH
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Συνθετικά Κουφώματα PVC Λάρισα

  Η επιχείρησή μας “Giannoulas G. Alutech” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται από το 1985 με αλουμινοκατασκευές, σιδηροκατασκευές και κουφώματα pvc προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στο χώρο και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή και αλουμινοκατασκευή μας αναθέσετε, φροντίζοντας πάντα για την άριστη ποιότητα και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει από κοινού.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές παντός τύπου, κουφώματα αλουμινίου και pvc, θωρακισμένες πόρτες αλλά και ξύλινες εσωτερικές πόρτες αφού πρώτα πραγματοποιήσουμε προσεκτική μελέτη του χώρου σας.

  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Με βασικό σκοπό την μεγιστοποίηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών, εγγυόμαστε την εξονυχιστική μελέτη κάθε παραμέτρου που αφορά στο υπό κατασκευή έργο ώστε να επιλέξουμε την πιο λειτουργική και οικονομική λύση.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Λάρισα τα οποία φημίζονται για την άψογη αισθητική του, καθώς και για την μοναδική ποιότητά τους.

  Με κάθε πελάτη μας δημιουργούμε μια μόνιμη σχέση εμπιστοσύνης, παρέχοντας του υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα ή ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια ενός έργου, αλλά κυρίως μετά την ολοκλήρωσή του.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη και να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Κύμη - Νάτο - Κύμη
  2222023543
  6945445020
  Σκοπελίτης Βελισσάριος
  Αλουμινοκατασκευές Κύμη Αλιβέρι Εύβοια

  Η επιχείρηση μας “Σκοπελίτης Βελισσάριος” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην Κύμη, δραστηριοποιείται με αλουμινοκατασκευές και κουφώματα αλουμινίου, παρέχοντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις αλουμινοκατασκευές, μπορούμε να αναλάβουμε κουφώματα αλουμινίου, ειδικές κατασκευές αλουμινίου αλλά και όλες τις αλουμινοκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή το επαγγελματικό σας χώρο στην Κύμη, το Αλιβέρι και σε όλη την Εύβοια.

  Αναλαμβάνουμε και εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ - αυτονομώ.Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε την Κύμη, το Αλιβέρι και όλη την Εύβοια.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΣΕΡΙΦΟΥ 11 - Πειραιάς
  2104201472
  6945869451, 6934597858
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Κοσκινά - Εύβοιας
  6948534511
  Η επιχείρηση τουΙωάννη Δημολιάνηπου εδρεύει στην Εύβοια, δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου και αλουμινοκατασκευών έχοντας εμπειρία ετών.

  Χάρη στη συνεχή ενημέρωση των τεχνολογικών εξελίξεων, την άριστη τεχνογνωσία και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κουφώματα που διακρίνονται για την άριστη ποιότητα, την λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική τους.

  Κατασκευάζει κατασκευές και κουφώματα αλουμινίουπαντός είδους που αντέχουν στο χρόνο και σας βοηθούν να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

  Πληρώντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφέςη επιχείρηση τουΔημολιάνη Ιωάννηκατασκευάζει ενεργειακά κουφώματα που ανταποκρίνονται στις απιτήσεις των προγραμμάτων εξοικονομώ.

  Έχει φέρει εις πέρας έργα με μέγιστο βαθμό δυσκολίαςπαραδίδοντας τα στον προκαθαρισμένο έργο.

  Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητατης δουλείας είναι τα χαρακτηριστικά της εργασίας.

  Επικοινωνήστε στο6948534511για να σας δώσει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες είτε του σπιτιού είτε του επαγγελματικού χώρου.

  αλουμινοκατασκευες παντος τυπου ευβοια, κατασκευες σιδηρου ευβοια, κατασκευες σιδηρου παντος τυπου ευβοια, κατασκευες αλουμινιου παντος τυπου ευβοια, τοποθετηση κουφωματων ευβοια, συντηρηση κουφωματων ευβοια, επισκευες κουφωματων ευβοια, κουφωματα αλουμινιουpvcευβοια, θωρακισμενε πορτες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Λαγονήσι - Αττική
  6942232422
  ΑΛΟΥΜΙΝΑΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΛΑΓΟΝΗΣΙ
  Ο"Αντώνης"έχοντας εμπειρία χρόνων δραστηριοποιείται στο τομέα των κατασκευών αλουμινίου , αναλαμβάνοντας παντός φύσεως αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές στο Λαγονήσι και κατόπιν επικοινωνίας με το πελάτη σε όλη την Αττική.

  Έρχεται πρώτα στο χώρο και κατόπιν μελέτης προχωράει στο σχεδιασμό δίνοντας λύση που ανταποκρίνεται στο επιθυμητό αποτέλεσμα και είναι προσιτή σε χρήματα.

  Δίνοντας βαρύτητα στην ποιότητα των υλικών δημιουργείται ένα άρτιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στο χρόνο που έχει γίνει η συμφωνία.

  Υπηρεσίες:
  σιδηροκατασκευες λαγονησι
  αλουμινοκατασκευες λαγονησι
  σιδερενια καγκελα λαγονησι
  σιδερενιες πορτες λαγονησι
  σιδερενιες κατασκευες λαγονησι
  κατασκευες αλουμινιου λαγονησι
  κατασκευες σιδηρου λαγονησι
  κουφωματα αλουμινιου λαγονησι
  ενεργειακα κουφωματα λαγονησι
  τοποθετηση κουφωματων λαγονησι

  Επικοινωνήστε στο6942232422και θα εξυπηρετηθείτε γρήγορα και υπεύθυνα.

  Αντώνης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Μοίρες Φαιστού - Ηράκλειο
  2892029328
  6982890853 (ΣΙΜΟΣ), 6974743851 (ΓΙΑΝΝΗΣ)
  Η Armoutakis Aluminium Systems είναι μια οικογενειακή εταιρεία που έχει την έδρα της στο νομό Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στο δήμο Φαιστού, στις Μοίρες. Εδώ και 30 χρόνια, προσφέρουμε αδιάλειπτα τις υπηρεσίες μας στο χώρο του μετάλλου και του αλουμινίου. Στόχος μας, από τότε μέχρι σήμερα, είναι η άριστη ποιότητα στην κατασκευή και την τοποθέτηση, αλλά και η εξέλιξη πάνω στον τομέα μας.
  Μια επίσκεψη στο κατάστημά της Armoutakis Aluminum Systems θα λύσει κάθε σας απορία και κάθε σας πρόβλημα σε ότι αφορά τον κόσμο του αλουμινίου και του μετάλλου. Εδώ, κάνουμε μια πλήρη ενημέρωση για τα συστήματά μας σε κάθε πελάτη μας και του παρουσιάζουμε όλες τις επιλογές, ώστε να διαλέξουμε αργότερα την κατασκευή που θα καλύψει τις ανάγκες του. Κάθε πελάτης για εμάς είναι μια συνεργασία για το μέλλον.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μαραθόκαμπος - Σάμου
  2273031900
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΠΑΝΙΟΥ, ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ, ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΣΚΑΛΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

  Η ΞΥΛΟΔΟΜΗ , ιδρύθηκε 40 χρόνια πριν και συνεχίζει δυναμικά στο χώρο έως και σήμερα.

  Εδρεύει στον ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟ- ΣΑΜΟ και δραστηριοποιείται στο τομέα της κατασκευής επίπλου και σε ότι έχει σχέση με το ξύλο, με μεγάλη επιτυχία.

  Η ζεστασιά του ξύλου είναι ανεπανάληπτη. Κάθε κομμάτι διηγείται μια ιστορία. Οι ρόζοι, το χρώμα, τα νερά και η μυρωδιά του γοητεύουν.

  Η χρηστική του όμως αξία και η καθημερινή απλότητα του, είναι αυτά που απογειώνουν το ξύλο μέσα στο σπίτι.

  Με την πολυετή εμπειρία μας, με το μεράκι και την αγάπη για την δουλειά μας, προσφέρουμε

  το καλύτερο για εσάς που τόσα χρόνια μας στηρίζετε και μας εμπιστεύεστε.

  Αναλαμβάνουμε την γενική ξυλουργική ανακαίνιση κατοικιών, καταστημάτων, ξενοδοχείων, καταφέρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Το Εργοστάσιο επίπλων Ξυλοδομή, επενδύει στην καινοτομία την δημιουργικότητα και στις Ελληνικές εξαγωγές. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε έπιπλα με κλασικές ή μοντέρνες γραμμές, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς.

  Είστε σε καλά χέρια.
  Πέντε λόγοι για να μας εμπιστευτείτε.
  30 χρόνια εμπειρίας
  Το καλύτερο αποτέλεσμα
  Αξιοπιστία
  Εξειδικευμένο προσωπικό
  Είμαστε οι μοναδικοί σε όλο το Βόρειο Αιγαίο με ISO

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να καλύψουμε τις επιθυμίες σας με όμορφο αποτέλεσμα.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ.. ΣΑΜΟ- ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.

  Φιλικά,
  Δεσποτάκης Νίκος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Ηπείρου 2, Αγ. Παύλος - Θεσσαλονίκη
  2310217787
  6948069487
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΘΕΡΜΟΜΩΝΟΤΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η επιχείρησηStop Glass DoorτουΔιαμαντίδη Απόστολουεδρεύει στον Αγιο Παύλο Θεσσαλονίκης, όπου προσφέρει τις υπηρεσίες της στον απαιτητικό χώρο της κατασκευής και συντήρησης κουφωμάτων με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Έχοντας άριστη γνώση του αντικειμένου, ασχολούμαστε με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και PVC και παντός είδους επισκευές και συντήρησεις παλαιών κουφωμάτων.

  Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και κατάλληλα μέσα με τα οποία το καταρτισμένο προσωπικό μας αντοποκρίνεται άμεσα για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.

  Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη μελέτη για το σχεδιασμό και την κατασκεύη προτείνοντας στο πελάτη τη πιο συμφέρουσα πρόταση έχοντας ως στόχο την ολοκλήρωση του έργο στο συμφωνημένο χρόνο παράδοσης.

  Οι συνεργασίες μας με μεγάλες εταιρείες στο χώρο μας επιτρέπουν να εγγυηθούμε για ένα άρτιο ποιοτικά αποτέλεσμα για την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σας.

  ΗStop Glass Doorπαρέχει αναλυτικά:
  - κουφώματα αλουμινίου θεσσαλονίκη
  - συνθετικά κουφώματα
  - κουφωματα pvc
  - κουφώματα ξυλού
  - κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου θεσσαλονίκη
  - εμπορία κουφωμάτων αλουμινίου
  - επισκευές κουφωμάτων
  - επισκευές ρολών
  - επισκευές μηχανισμών κουφωμάτων
  - σερβις παλαιών κουφωμάτων θεσσαλονίκη
  - θωρακισμένες πορτες
  - εσωτερικές πόρτες
  - είσοδοι
  - κατασκευή πανέλ θεσσαλονίκη
  - φυσσούνες
  - τζαμαρίες
  - γκαραζόπορτες
  - θερμομονωτικά τζάμια θεσσαλονίκη
  - κρύσταλλα
  - ενεργειακά τζάμια θεσσαλονίκη
  - πυράντοχα τζάμια θεσσαλονίκη
  - βιτρίνες
  - κάγκελα αλουμινίου
  - καθρέπτες
  - αμμοβολές
  - ειδικές κατασκευές κουφωμάτων θεσσαλονίκη
  - ειδικές κατασκεύες τζαμιών
  - παντός είδους επεξεργασία τζαμιών θεσσαλονίκη

  Η επιχείρηση μας Stop Glass Door, με συνέπεια και υπευθυνότητα στοχεύει στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας με άψογη εφαρμογή, ακρίβεια στη λεπτομέρεια και αντοχή στο χρόνο προσφέροντας του ολοκληρωμένες λύσεις, χρησιμοποιώντας άριστες πρώτες ύλες με πιστοποίηση και εγγύηση.

  Με εκτίμηση,Απόστολος Διαμαντίδης

  κουφωματα παντος τυπου θεσσαλονικη- κουφωματα παντος τυπου νομος θεσσαλονικης- επισκευες κουφωματων νομος θεσσαλονικης- σερβις παλαιων κουφωματων θεσσαλονικη- σερβις κουφωματων παντος τυπου θεσσαλονικη- αντικατασταση κουφωματων νομος θεσσαλονικης- επισκευες κουφωματων αλουμινιου θεσσαλονικη- τοποθετηση κουφωματων νομος θεσσαλονικης- θερμομονωτικα τζαμια θεσσαλονικη- εξοικονομω κουφωματα θεσσαλονικη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Βάτος - Κέρκυρα
  6971701181
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ

  Η επιχείρηση τουΚώστα Κοσκινάδιαθέτοντας πολυετή εμπειρία δραστηριοποιείται στον τομέα των σιδηροκατασκευών και των κουφωμάτων αλουμινίου στην Κέρκυρα.

  Το εξειδικευμένο προσωπικόφέρνει εις πέρας κάθε κατασκευή από σίδηρο που αναλαμβάνει παραδίδοντας ολοκληρωμένο το έργο στο χρόνο που έχει συμφωνηθεί .

  Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα και ελεγμέναπαρέχοντας ένα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χώρου σας είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου ή του καταστήματος σας.

  Όσον αφορά τα κουφώματα, οι συνεργασίες είναι με εταιρείες που είναι καταξιωμένες στο χώρο για να σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

  Οι υπηρεσίες τηςεπιχείρησης του Κώστα Κοσκινά:
  - σιδηροκατασκευες
  - αλουμινοκατασκευες
  - κουφωματα αλουμινιου
  - ενεργειακα κουφωματα
  - γυψοσανιδες
  - κατασκευη πανελ

  Η υπευθυνότητα,η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση , τα άριστα ποιοτικά υλικά και το σίγουρο αποτέλεσμααποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης του Κώστα Κοσκινά.

  Καλέστε μας στο69771701181για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε.Κώστας Κοσκινάς

  σιδηροκατασκευες παντος τυπου κερκυρα, αλουμινοκατασκευες παντος τυπου κερκυρα, κουφωματα αλουμινιου κερκυρα, τοποθετηση κουφωματων κερκυρα, αλλαγη κουφωματων κερκυρα, ενεργειακα κουφωματα κερκυρα, κουφωματα εξοικονομω κερκυρα, τοποθετηση γυψοσανιδων κερκυρα, κατασκευες με γυψοσανιδα κερκυρα, κατασκευες σιδηρου κερκυρα, σιδερενιες πορτες κερκυρα, σιδερενια καγκελα κερκυρα, κατασκευη πανελ κερκυρα, παντος τυπου σιδερενιες κατασκευες κερκυρα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Περιοχή Λιβάδια Ερέτρια - Εύβοιας
  2229066059
  6936999454,6906545822
  Η επιχείρηση μαςμε έδρα την Ερέτρια σας παρέχει ολοκληρωμένες εργασίες πάνω στην μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων και αλουμινοκατασκευών παντός τύπου.

  Η πολυετής μας εμπειρίαστις αλουμινοκατασκευές και η συνεχής μας ενημέρωση για τα νέα υλικά και τις εφαρμογές τους μας καθιστά την ιδανική επιλογή ώστε τα συστήματα του αλουμινίου σας να ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους αλλά και για την αντοχή τους.

  Το εξειδικευμένο μας συνεργείοαναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων με νέα κουφώματα αλουμινίου αλλά και με κουφώματα pvc με σύχρονες προδιαγραφές για να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

  Ακόμη αναλαμβάνουμετον σχεδιασμό και την κατασκευή ειδικών κατασκευών αλουμινίου σύμφωνα με τις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και του σπιτιού σας.

  Αντικαταστήστε την πόρτα εξόδου του σπιτιού σας ή του γραφείου σας με θωρακισμένες πόρτες αλουμινίου που θα σας προσφέρουν σιγουριά , ασφάλεια αλλά και υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

  Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε :
  -παντός τύπου αλουμινοκατασκευές
  -κουφώματα αλουμινίου
  -κουφώματα pvc
  -ενεργειακά κουφώματα
  -εξοικονομώ κουφώματα
  -σίτες αλουμινίου
  -σίτες ρολά
  -θωρακισμένες πόρτες
  -γκαραζόπορτες
  ​​​​​​​-στέγαστρα
  ​​​​​​​-κάγκελα αλουμινίου
  ​​​​​​​-κάγκελα περιφράξεων
  ​​​​​​​-εσωτερικές σκάλες
  ​​​​​​​-ειδικές κατασκευές αλουμινίου

  Στόχος μαςείναι να σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα και υψηλή αισθητική στις κατασκευές μας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση,

  Νικόλαος Κακαβάς

  αλουμινοκατασκευες ευβοια - αλουμινοκατασκευες ερετρια - αλουμινοκατασκευες παντος τυπου ευβοια - κουφωματα αλουμινιου ευβοια - κουφωματα αλουμινιου ερετρια - θωρακισμενες πορτες αλουμινιου ευβοια - θωρακισμενες πορτες ερετρια - σιτες αλουμινιου ευβοια- σιτες αλουμινιου ερετρια - πορτες αλουμινιου ευβοια -ενεργειακα κουφωματα ευβοια-ενεργειακα κουφωματα ερετρια - μοτερ γκαραζοπορτας ευβοια- καγκελα αλουμινιου ευβοια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γαβαλού - Αγρίνιο
  2635041236
  6955191079
  Kaltsis Aluminium
  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας

  Η επιχείρησή μας “Kaltsis Aluminium” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται στις κατασκευές στο χώρο της οικοδομής από το 1969. Ιδρύθηκε από τον Καλτσή Αθανάσιο με ειδίκευση το σίδηρο. Έχοντας ως βάση την πολυετή παρουσία στο χώρο, την εμπειρία και τις γνώσεις του κου. Καλτσή Αθανάσιου, το 2008, ανέλαβε τα ηνία ο γιος του, Καλτσής Βασίλειος, δίνοντας νέα πνοή στην εταιρεία.

  Διαθέτουμε πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένες εγκαταστάσεις που σε συνδυασμό με σύγχρονες και πρωτοπόρες ιδέες για τις κατασκευές στοχεύουμε σε ποιοτικό για τον πελάτη μας αποτέλεσμα καλύπτοντας κάθε του ανάγκη.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

  κουφώματα αλουμινίου, πόρτες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, διαχωριστικά γραφείων, βιτρίνες καταστημάτων, θωρακισμένες πόρτες, πτυσσόμενες πόρτες, γκαραζόπορτες, ηλεκτρικά ρολά, κάγκελα αλουμινίου και inox, σκάλες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πέργκολες αλουμινίου, υπόστεγα και κάθε είδους μεταλλικές κατασκευές.

  Επίσης, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με σύγχρονα, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα και υαλοπίνακες ενεργειακής απόδοσης, αυθημερόν και χωρίς φθορές.

  Όλα τα προϊόντα της επιχείρησής μας φέρουν Πιστοποίηση CE καθώς και εγγύηση κατασκευής αφού η επιχείρηση ανήκει στους πιστοποιημένους κατασκευαστές – συνεργάτες της ALUMINCO και της EUROPA.

  Η πολύχρονη πορεία μας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, η άρτια κατάρτιση του προσωπικού και η ποιότητα, τόσο στην κατασκευή όσο και στην τοποθέτηση, μπορούν να σας εξασφαλίζουν ένα άριστο ποιότητα και αισθητικά αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε κατασκευή μας αναθέσετε.

  Κύριο μέλημά μας είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη. Η εξυπηρέτηση μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου είναι η βάση της επιτυχίας μας και παράλληλα αποτελεί εφαλτήριο για διαρκώς ποιοτικότερες υπηρεσίες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ώστε να έρθουμε στο χώρο σας και να αναπτύξουμε την πιο δημιουργική συνεργασία, προσαρμοσμένη στις
  απαιτήσεις του χώρου σας. Εξυπηρετούμε το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Οκτάβιου Μερλιέ 53 - Νέα Ιωνία
  6996324824
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΝΤΙΝΟΣ
  Γενικές Ανακαινίσεις - Πρόγραμμα Εξοικονομώ | Νέα Ιωνία Αττική

  Η επιχείρηση ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΝΤΙΝΟΣ έχει έδρα στη Νέα Ιωνία Αττικής και αναλαμβάνει παντός είδους οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις μέσω τους προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ.

  Με πολύχρονη εμπειρία και μια ομάδα τεχνιτών διαφόρων ειδικοτήτων αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και παραδίδοντας χώρους "με το κλειδί στο χέρι".

  Εργαζόμαστε με γνώμονα τη συνέπεια, την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς και εξυπηρετούμε πολλές περιοχές της Αττικής όπως, Νέα Ιωνία, Γαλάτσι, Μοσχάτο, Μαρούσι, Ιλιον, Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Εκάλη και σε όλα τα βόρεια Προάστια.

  Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η διατήρηση καλών και μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Αυλώνος 6 - Σεπόλια
  6982772122
  ΓΚΟΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ/ΑΙΓΑΛΕΩ/ΛΙΟΣΙΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ -ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΠΛΑΚΑΔΕΣ- ΜΑΡΜΑΡΑΔΕΣ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ -ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ -ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ -ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ- ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΣΠΙΤΙΩΝ -ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ -ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ- ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΣΕΠΟΛΙΑ/ΓΑΛΑΤΣΙ/ΚΥΨΕΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΜΑΡΟΥΣΙ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΑΡΚΙΖΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ

  Από την αρχή μέχρι τέλους της οικοδομής με αξιόπιστη και ποιοτική εργασία σε ολη την Αθήνα !!!!!!

  Ο εργολάβος ΓΚΟΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ που εδρεύει στα Σεπόλια της Αττικής δραστηριοποιείται με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων, ώστε να εχουμε την δυνατότητα να ολοκληρώνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αθήνα και Αττική με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.
  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και με επιμελημένη εργασία σας προσφέρουμε εργασίες και κατασκευές υψηλής αισθητικής που θα απολαμβάνετε μια ζωή.
  Το συνεργείο μας αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους (κτίστες, σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, πλακάδες, γυψαδόρους,σκεπατζήδες, καλουπατζήδες, αλουμινάδες) που παρέχουν τις πιο οικονομικές υπηρεσίες και λύσεις από οπου μας ζητηθεί στα Σεπόλια,στην Κυψέλη,στο Γαλάτσι, το Περιστέρι,στο Αιγάλεω, τα Λιόσια την Μεταμόρφωση, στην Αθήνα,στο Χαλάνδρι, Μαρούσι, Νέο Ηράκλειο,σε όλα τα Βόρεια προάστια, στην Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη και σε ολη την Αττική.

  Διαμορφώνουμε χώρους που συνδυάζουν την λειτουργικότητα και την καινοτομία,μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση του χώρου σας.

  Εμπιστευθείτε μας και εμείς σας απαλλάσουμε από το αγχος αν θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο, γενικών ανακαινίσεων.

  Καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας και παραδίδουμε την εργολαβία στον προκαθορισμένο χρόνο από την ανάθεση εως την αποπεράτωση. Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και αναλαμβάνουμε ολες τις οικοδομικές εργασίες για να δείτε την ανακαίνιση όπως αρμόζει στον χώρο σας.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ :
  Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό οικοδομικές εργολαβίες από τα μπετά ξυλότυπος κατασκευές -καλουπώματα σιδερώματα
  Κτισίματα με τούβλα και πέτρα
  Αναπαλαιώσεις ολων των παλαιών κτιρίων, ώστε με τις κατάλληλες τεχνικές όλα τα κτίρια να ξαναβρούν την παλαιά τους αίγλη χωρίς να χάσουν την αρχιτεκτονική τους.
  Επιχρίσματα -σοβατίσματα
  Μερεμέτια πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες
  Eλαιοχρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων με χρώματα, πλαστικά, οικολογικά, ακρυλικά επώνυμων εταιρειών,που χαρίζουν αντοχή στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.
  Στοκαρίσματα
  Σπατουλαρίσματα
  Λάκκες
  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών για την διακόσμηση των τοίχων και του χώρου σας, (Στούκο,κουρασανίτ, κρακελέ, σφουγγάρια)
  Μονώσεις ταρατσών Υγρομονώσεις και στεγανοποιήσεις.
  Θερμομονώσεις,Θερμοπροσόψεις για απόλυτη προστασία όλων των κτιρίων από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες, σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα ξενοδοχεία)
  Θερμομόνωση κατοικιών για εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας για να εχετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.
  Γυψοσανίδες- ψευδοροφές -χωρίσματα τοιχοποιίες με γυψοσανίδα.
  Γύψινες διακοσμήσεις και κατασκευές
  Κρυφοί φωτισμοί,θόλοι, ροζέτες, κορνίζες.
  Επενδύσεις τζακιών
  Επενδύσεις πέτρας στον τοίχο κτίσιμο με πέτρα
  Πλακοστρώσεις αυλών πεζοδρομίων
  Τοποθετήσεις πλακιδίων – Γρανίτες, ψηφίδες και πλακίδια με μεγάλες διαστάσεις
  Ανακαινίσεις μπάνιου, δάπεδα , κουζίνες
  Τοποθετήσεις μαρμάρων σε δάπεδα, τοίχους, σκάλες, τζάκια
  Κεραμοσκεπές παντός τύπου ανάλογα με το υφος της οικοδομής ( μονόριχτη, δίριχτη)και με κεραμίδια(ασφαλτικά, ρωμαϊκά)
  Επιδιορθώσεις κεραμοσκεπών
  Πέργκολες – κιόσκια
  Κατασκευές και τοποθετήσεις κουφωμάτων Αλουμινίου, συστήματα αλουμινίου,
  Πόρτες θωρακισμένες παράθυρα με μηχανισμούς,σίτες,αντικουνουπικά συστήματα , ρολά ασφαλείας,πτυσσόμενα κάγκελα για καταστήματα και κατοικίες
  Ολες οι αλουμινοκατασκευές που δημιουργούμε είναι πιστοποιημένες με την σήμανση ce και ειμαστε αντιπρόσωποι αλουμινάδες της EXALCO

  Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην Ανακαίνιση του σπιτιού σας, με προσοχή στην λεπτομέρεια και την απόλυτη καθαριότητα, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα
  Το πλήθος των οικοδομικών εργολαβιών που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο αποτελεί εγγύηση για την δουλειά μας/

  Φιλικά
  ΓΚΟΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ
  Ο εργολάβος οικοδομών και γενικών ανακαινίσεων στα Σεπόλια της Αθήνας

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ και στις αργίες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Πρωτοπαπαδάκη 24, Γαλάτσι - Αττική
  2102856913
  6978234703
  ALUPROFESSION
  Αλουμινοκατασκευές Γαλάτσι

  Η εταιρεία ALUPROFESSION η οποία εδρεύει στο Γαλάτσι, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, κουφώματα pvc καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό μέσα από κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με εγγύηση ποιότητας, εφαρμογής και αντοχής. Διατηρούμε μακροχρόνια συνεργασία με τις πιο γνωστές εταιρίες στον τομέα μας για να εξασφαλίζουμε για εσάς τα πιο άρτια προϊόντα.

  Προιόντα:
  Κουφώματα αλουμινίου
  Πόρτες ασφαλείας
  Κάγκελα
  Γκαραζόπορτες
  Σίτες & Ρολά

  Παρεχόμενες υπηρεσίες:

  Αντικατάσταση κουφωμάτων
  Επισκευές ράουλων

  ____

  Περιοχές που εξυπηρετούμε:
  Γαλάτσι, Κέντρο Αθήνα, Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Χολαργός, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Νέα Ιωνία, Κυψέλη, Πατήσια, Αγία Παρασκευή, Βόρεια Προάστια.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 45 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ