noscript image for google
Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 | 08:08 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίου Γεωργίου 13-15, Παλαιοχώρι - Μάνδρα
  2105822282
  6937341668, 6972130814
  2o e-mail: dkiriaku3169@gmail.com

  Η Κατασκευαστική Κυριάκου βρίσκεταιστην αγορά πάνω από 20 έτη και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επίπεδου, με σύμμαχο τη μεγάλη εμπειρία μας και την άριστη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας.

  Επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες, χρησιμοποιούμε υλικά καινοτομίας υψηλών προδιαγραφών και διαθέτουμε από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς.

  Γιατί να μας προτιμήσετε:
  -Εμπειρία 20 ετών στις κατασκευές αλουμινίου
  -Άμεση εξυπηρέτηση
  -Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
  -Τεχνογνωσία
  -Χαμηλές τιμές
  -Μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου

  Το γραφείο της εταιρείας μας βρίσκεται Σωκράτους 107 στο Χαλάνδρι.

  Μη διστάσετε επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 35 - Κορωπί
  2106628760,2106628761,2106628762
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ TEMPO REALE ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΝΤΖΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373025550
  6976438759
  Εσωτερικά-εξωτερικά κουφώματα-θωρακισμένες πόρτες-προστατευτικά κάγκελα αλουμινίου-ιταλικά έπιπλα κουζίνας -πατώματα laminate-κάγκελα τύπου inox.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  1ο χλμ ΠΕΟ Μουδανιών - Σιθωνίας - Χλώρακα
  6988703011
  6973815106
  Γκαρακλίδης Ιωάννης
  Συστήματα Αλουμινίου - Πόρτες Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες - Κάγκελα - Χαλκιδική

  Η επιχείρησή μας “Γκαρακλίδης Ιωάννης” η οποία εδρεύει στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, πλαστικά κουφώματα - pvc καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Με τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
  Με πολυετή εμπειρία στον χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάθε είδους αλουμινοκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, ρολά, κάγκελα, γκαραζόπορτες κ.α. καθώς και πλαστικά κουφώματα - pvc.
  Όλες οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε ανταποκρίνονται στην παραδοσιακή ομορφιά με την σύγχρονη αισθητική, ανάλογα με το στιλ του κτιρίου σας. Είναι ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες (βροχοπτώσεις, υψηλές θερμοκρασίες) έχουν μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής.

  Αναλαμβάνουμε:

  Κουφώματα Αλουμινίου

  Κουφώματα PVC

  Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

  Εσωτερικά Κουφώματα

  Κάγκελα ΙΝΟΧ

  Κάγκελα τύπου ΙΝΟΧ

  Γκαραζόπορτες

  Σίτες

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Ηρώων Πολυτεχνείου 37 - Λάρισα
  2413020369
  6985125370
  ΗCriespiιδρύθηκε το 2004 από τον κ.Μπέλτσιο Σπύρο. Η εταιρεία δημιουργήθηκε για να σας προμηθεύει με προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικού σχεδιασμού. Οι εξελίξεις της αγοράς και των προϊόντων μας βρίσκουν πάντα ενήμερους ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μαςκαινα προσφέρουμε προϊόντα σχεδιασμένα για μια ζωή.

  Η εταιρείαCriespiτα τελευταία χρόνια σχεδιάζει, δημιουργεί και προτείνει ιταλικά έπιλα κουζίνας και ντουλάπες σε παραδοσιακές και μοντέρνες γραμμές, ενώ παράλληλα “θωρακίζει” τα όνειρα της κάθε οικογένειας με εξωτερικά συστήματα ενεργειακών κουφωμάτων, εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες υψηλής ποιότητας και αντοχής στις επιβαρημένες κλιματολογικές συνθήκες της εποχής μας.

  Οι πολλαπλές επιλογές που προσφέρουν οι εκθέσειςCriespi, η εξυπηρέτηση, η οργάνωση, η εκτίμηση των ανθρώπων τηςCriespiστον πελάτη και ο σεβασμός στον οικογενειακό προϋπολογισμό, ολοκληρώνουν το προφίλ της εταιρείας Criespi.

  _____

  ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

  Παρέχουμε προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας και σας προτείνουμε σχεδιασμούς που καθορίζουν και ομορφαίνουν το σπίτι σας. Προϊόντα λειτουργικά και καλοσχεδιασμένα από αυθεντικά υλικά και αρκετό μεράκι, προσαρμοσμένα στο χώρο σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι απαιτήσεις των πελατών μας για τα προϊόντα που θα προσδίδουν τη βέλτιστη σχέση ποιότητας και τιμής είναι το κίνητρο μας για να συνεχίσουμε την πορεία μας.

  _____

  Εξοικονόμηση κατ Οίκον

  Εξοικονόμηση κατ Οίκον ονομάζεται το πρόγραμμα επιδότησης που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2011 και συχνά αποκαλείται πρόγραμμα “εξοικονομώ”. Το εξοικονομώ κατ’ οίκον πάγωσε για κάποια χρόνια και αναμένεται να αρχίσει πάλι στα τέλητου 2017. Με το εξοικονόμηση κατ οίκον 2017 δικαιούστε επιδότηση ως 70% για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας, πραγματοποιώντας μια σειρά από οικοδομικές εργασίες.
  Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνει κανείς πως με το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ οικον μπορείτε ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε τόσο χρήματα όσο και ενέργεια!

  μάθετε περισσότερα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  3ο χμ Αψάλου - Θεσσαλονίκης - Πέλλας
  2384065050
  6982352568, 6936387214
  DOOROPLAST
  Συνθετικά Κουφώματα PVC | Αριδαία Πέλλα

  Η εταιρεία DOOROPLAST, με έδρα την Πέλλα, δραστηριοποιείται από το 2010 στην κατασκευή και τοποθέτηση συνθετικών κουφωμάτων PVC, με δυνατότητα αποστολής τους Πανελλαδικά.

  Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο 3ο χιλιόμετρο Αψάλου - Θεσσαλονίκης διαθέτουμε άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και έμπειρους τεχνίτες, που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε σας ανάγκη.

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή για συνθετικά κουφώματα, πόρτες εισόδου και για κάθε χρήση, γκαραζόπορτες, ρολά, παντζούρια και ποικίλες ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις διαστάσεις και το χώρο που επιθυμείτε.

  Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με πανελλαδική εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές και εγγύηση ασφάλειας, ποιότητας, άψογης εφαρμογής και αντοχής στο χρόνο και τις κλιματολογικές συνθήκες της εκάστοτε περιοχής.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Λαρίσης 106 - Λαμια
  2231400348
  6945533444
  Γιαννόπουλος Μιχαήλ
  Συστήματα Αλουμινίου - Ενεργειακά Κουφώματα - Σιδηροκατασκευές Λαμία

  Η επιχείρησή μας “Γιαννόπουλος Μιχαήλ” η οποία εδρεύει στην Λαμία, δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου - pvc καθώς και κάθε σιδηροκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάθε είδους αλουμινοκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, ρολά, κάγκελα, γκαραζόπορτες κ.α. καθώς και πλαστικά κουφώματα - pvc. Διαθέτοντας τεχνογνωσία και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

  Αναλαμβάνουμε:

  - Κουφώματα Αλουμινίου

  - Κουφώματα PVC

  - Σιδηροκατασκευές

  - Σκάλες

  - Κάγκελα

  - Γκαραζόπορτες

  - Κιόσκια

  - Πόρτες Εσωτερικές

  - Πόρτες Εξωτερικές

  - Πόρτες Θωρακισμένες

  - Ρολά

  - Σίτες (αντικουνοπικές)

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γυριστή - Κέα
  2288024290
  6937151598 (Γιάννης), 6987088033 (Δημήτρης)
  ΨΗΜΙΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ
  Ξυλουργικές Εργασίες - Κατασκευή Επίπλων Κέα - Τζια

  Η επιχείρησή μας “ΨΗΜΙΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Κέα - Τζια - Κυκλάδες, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με εφαρμογές ξύλου, ξυλουργικές εργασίες καθώς και με την κατασκευή επίπλων, προσφέροντας δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

  Έχοντας αναλάβει από το 1999 η 2η γενιά, συνεχίζει με τέχνη, μεράκι και πολύ αγάπη να δημιουργεί και να σας προσφέρει λειτουργικές κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, κομψά έπιπλα για κάθε χώρο, ξύλινα γερμανικά κουφώματα, πέργκολες αλλά και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή ή εφαρμογή ξύλου επιθυμείτε για την οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, στη σύγχρονη βιοτεχνία μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε κατασκευή και εφαρμογή επιθυμείτε για τον χώρο σας χρησιμοποιώντας πάντα την καλύτερη ξυλεία.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες σας, με προσωπική επαφή και ενδιαφέρον, πάντα με καινοτόμες και οικονομικές λύσεις. Σε κάθε ξυλουργική εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να δίνουμε λύσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη δική σας αλλά και του χώρου σας.

  Όλες οι ξυλουργικές κατασκευές και εφαρμογές που δημιουργούμε ξεχωρίζουν για την σωστή επιλογή υλικών, την άψογη κατασκευή και την λειτουργικότητά τους ενώ ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στην αισθητική απαίτηση του εκάστοτε πελάτη.

  Στόχος και σκοπός μας είναι να δημιουργούμε μοναδικές και ξεχωριστές κατασκευές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το σπίτι ή την επαγγελματική στέγη των ονείρων σας.

  Δωρεάν εκτίμηση & κοστολόγηση έργου!

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κέα
  και τα γύρω νησιά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Φοινικιά (Θέση Πηγάδια) - Ηρακλείου
  2810881907
  6932868375
  Makalumin
  Καραμανωλάκης Μανώλης - Κουφώματα Αλουμινίου - Πόρτες Ασφαλείας - Ηράκλειο Κρήτη

  H επιχείρηση Makalumin βρίσκεται στην Φοινικιά Ηρακλείου στην θέση Πηγάδια και δραστηριοποιείται στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών. Οι
  έμπειροι τεχνίτες μας, τα αξιόπιστα υλικά μας και οι χαμηλές μας τιμές έχουν οδηγήσει σε συνεργασίες με παραγωγικές μονάδες, ξενοδοχεία, γραφεία και καταστήματα σε ολόκληρη την Κρήτη. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια και προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας με τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός μας επιτρέπει να ενεργούμε άμεσα και να τηρούμε τα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα. Στην εταιρεία μας θα βρείτε ποικιλία κουφωμάτων, σε διάφορα σχέδια και χρώματα αλλά και αυτοματισμών. Οι μεταλλικές μας κατασκευές δεν είναι μόνο ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες, αλλά προσφέρουν ασφάλεια και καλαισθησία.

  Πέραν των εργασιών κατασκευής προβαίνουμε σε επισκευές και συντηρήσεις.

  Αναλυτικότερα θα βρείτε τα ακόλουθα προϊόντα σε τιμές πραγματικά εξαιρετικές:

  Κουφώματα αλουμινίου (απλά και ενεργειακά)
  Συνθετικά κουφώματα pvc
  Σήτες
  Πόρτες αλουμινίου
  Πόρτες ασφαλείας
  Γκαραζόπορτες
  Αυτοματισμούς
  Κάγκελα σιδήρου
  Μεταλλικές κατασκευές

  Makalumin, εγγύηση στα συστήματα αλουμινίου και τις σιδηροκατασκευές.

  Ποιότητα, ασφάλεια και πολύ καλές τιμές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Γριζάνο - Τρικάλων
  2433051221
  6974865839
  Θεοδώρου
  Κουφώματα αλουμινίου & Σιδηροκατασκευές Τρίκαλα

  ____

  βιοτεχνία κουφωμάτων αλουμινίου

  Η επιχείρηση Θεοδώρου ειδικεύεται στην κατασκευή, βαφή και τοποθέτηση κουφωμάτων & κάγκελων αλουμινίου καθώς και στα παραδοσιακά κάγκελα από μασίφ σίδερο.
  Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε πλήρη οργάνωση μονταρίσματος, βαφής και συγκόλλησης του αλουμινίου & σιδήρου.

  Το πλήθος των αλουμινοκατασκευών - σιδηροκατασκευών που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο των κατασκευών αποτελεί εγγύηση για την δουλειά μας και το ονομά μας.

  Σε εμάς θα βρείτε
  Κουφώματα αλουμινίου κατασκευασμένα με ΚΟΛΛΗΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ το μοναδικό σύστημα ARGON.
  Παραδοσιακές πόρτες από πάνελ αλουμινίου.
  Συγκολλητά κάγκελα αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής σε όλες τις αποχρώσεις βαμμένα στον δικό μας βαφείο-φούρνο.
  Σφυρηλατημένο κάγκελο στο χέρι με φαντασία και μεράκι.

  Κατηγορίες στις οποίες εξειδικευόμαστε:

  Πόρτες & παράθυρα αλουμινίου
  Κουρμπαριστά κουφώματα
  Ρολά
  Σίτες
  Κάγκελα
  Κάγκελα ασφαλείας
  Υαλοπετάσματα
  Ειδικές κατασκευές
  Εσωτερικές πόρτες
  Θωρακισμένες πόρτες
  Γκαραζόπορτες
  Στέγαστρα
  Χωρίσματα

  δίπλα σας από το 1987!

  Η ποιότητα,η συνέπεια και η τιμή αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιο για μας και κέρδος για τους πελάτες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Στομίου 1 - Κόνιτσα
  2655022491
  6948580180
  Αλουμινοτεχνική
  Μίσσιος Κωνσταντίνος - Συστήματα - Κουφώματα Αλουμινίου - Πόρτες Θωρακισμένες - Γκαραζόπορτες - Ξυλουργικές Εργασίες - Κόνιτσα

  Η επιχείρησή μας “Μίσσιος Κωνσταντίνος” η οποία εδρεύει στην Κόνιτσα, δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, πλαστικά κουφώματα - pvc καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Λόγω της πολυετής εμπειρίας μας στο χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάθε είδους αλουμινοκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, ρολά, κάγκελα, γκαραζόπορτες κ.α. καθώς και πλαστικά κουφώματα - pvc.

  Όλες οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε ανταποκρίνονται στην παραδοσιακή ομορφιά με την σύγχρονη αισθητική, ανάλογα με το στιλ του κτιρίου σας. Είναι ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες (βροχοπτώσεις, υψηλές θερμοκρασίες) έχουν αντοχές και διάρκεια ζωής.

  Με σύμμαχο την άριστη ποιότητα υλικών και εξαρτημάτων και την λεπτομέρεια στην κατασκευή, ερχόμαστε στο χώρο σας και σας προσφέρουμε κουφώματα αλουμινίου και συνθετικά (PVC) δικής μας κατασκευής. Ακόμη, προσφέρουμε πόρτες εσωτερικών χώρων, βενετικά στορ, περσίδες, γκαραζόπορτες και τέντες. Η πολυετής πείρα και εμπειρία μας στο χώρο των κατασκευών από το 1992, σφραγίζουν με εγγύηση και ασφάλεια την απαράμιλλη κομψότητα και ποιότητα του αποτελέσματος.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 115 - Χανιά
  6973795902
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΧΑΝΙΑ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΟΥ ΧΑΝΙΑ

  ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΣ

  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΧΑΝΙΑ

  Η επιχείρησή μας με έδρα τα Χανιά, με εμπειρία και τεχνογνωσία αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτησησυστημάτων αλουμινίου αυξημένης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό δημιουργούμε κουφώματα αλουμινίου που εξασφαλίζουν την μέγιστηενεργειακή απόδοση με άριστη λειτουργικότητα.

  Καλύπτουμε κάθε ανάγκη του χώρου σας σε κουφώματα, ρολά,σίτες, γκαραζόπορτες, βιτρίνες και παντός τύπουαλουμινοκατασκευές.

  Επιπλέον, δραστηριοποιούμαστε και στις μεταλλικές κατασκευές, όπως, πόρτες, κάγκελα, σκάλες,πέργκολες, στέγαστρα και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει,με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, νααντικαταστήσει τα παλιά συστήματα αλουμινίου σας με νέα κουφώματα άριστης ποιότητας προσφέρονταςσας ασφάλεια και οικονομία με σύγχρονο σχεδιασμό.

  Με σύμμαχο την γνώση και την συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνικές αλλά και στην εξέλιξη των υλικώνεγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα της κατασκευής και την αντοχή της στον χρόνο.

  Ανακαινίστε τον επαγγελματικό σας χώρο με συστήματα αλουμινίου και ειδικές μεταλλικές κατασκευές φτιαγμέναμε αξιοπιστία που θα σας παρέχουν θερμομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια & υψηλή αισθητική.

  Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε παντός τύπου αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευέςσε προσυμφωνημένο χρόνο παράδοσης και σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση

  Χατζηδάκης Μιχάλης

  6973795902

  αλουμινοκατασκευες χανια - συστηματα αλουμινιου χανια - κουφωματα αλουμινιου χανια-ενεργειακα κουφωματα χανια μεταλλικες κατασκευες χανια- σιδηροκατασκευες χανια - παντος τυπου αλουμινοκατασκευες χανια - παντος τυπου μεταλλικες κατασκευες χανια παντος τυπου σιδηροκατασκευες χανια - μεταλλικες πορτες χανια - γκαραζοπορτες χανια - καγκελα χανια -παραθυρα αλουμινιου χανια πορτες αλουμινιου χανια - πορτες ασφαλειας χανια - αλουμινοκατασκευες χανια κρητης - σιδηροκατασκευες αθηνα αττικης - κουφωματα αλουμινιου χανιά μεταλλικες σκαλες χανια - προγραμμα εξοικονομω χανια - αντικατασταση κουφωματων χανια - σιδερενιες πορτες χανια -ρολα χανια -σιτες χανια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Βασιλέως Ηρακλείου 2 - 4 - Ανω Πατήσια
  2102286753
  6972978019, 6987779205
  Η εταιρία ΚΑΣΝΕΤΣΙ ΑΓΓΕΛΟΣ με εδρα της δουλειάς του, τα Άνω Πατήσια Αττικής δραστηριοποιείται χρόνια στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και στις τοποθετήσεις συστημάτων αλουμινίου, έχοντας μία συνεχή ανοδική πορεία μέχρι και σήμερα.
  Η πολυετής εμπειρία, ο σύγχρονος εξοπλισμός μηχανημάτων που διαθέτουμε για τις κατασκευές αλουμινίου, αλλά και το συνεργείο μας που αποτελείται από αλουμινάδες με τεχνογνωσία, μπορούν να σας εγγυηθούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να εξυπηρετήσουν αμεσα.
  Σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, στις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές. Η εταιρία έχει φέρει σε πέρας μέχρι και σήμερα μεγάλο πλήθος έργων με απαιτητικές προδιαγραφές και μέγιστο βαθμό δυσκολίας.
  Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητα είναι τα συστατικά της επιτυχημένης μας πορείας και οι πελάτες μας αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας.
  Toggle
 • a
  Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ 33 - Πέραμα
  2114182118
  6987144721, 6971701890
  Η επιχείρηση Καρανικόλας Γεώργιος εδρεύει στο Πέραμα Αττικής και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα των συστημάτων αλουμινίου και των μεταλλικών κατασκευών με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο συνδυασμένη με την άριστη τεχνογνωσία και τη συνεργασία μας με τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα των αλουμινίων έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και μια υψηλή θέση στην προτίμησή σας. Στην επιχείρηση Καρανικόλας Γεώργιος αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταλλική κατασκευή, μελέτη - σχεδιασμό - τοποθέτηση κουφωμάτων και προϊόντων αλουμινίου, κάγκελα, πόρτες, πέργκολες και παντός είδους ειδικές κατασκευές για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Σε όλα τα κουφώματα εφαρμόζονται διπλά ενεργειακά κρύσταλλα κατασκευής μας για περισσότερη ασφάλεια, αντοχή και μόνωση.

  Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό μέσα από κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με εγγύηση ποιότητας, εφαρμογής και αντοχής. Διατηρούμε μακροχρόνια συνεργασία με τις πιο γνωστές εταιρείες στον τομέα μας για να εξασφαλίζουμε για εσάς τα πιο άρτια προϊόντα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Μανάγουλη - Ναύπακτος
  6947425593
  6944676334
  Η επιχείρησή μας “ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΣΤΑΣ” η οποία εδρεύει στην Μανάγουλη Ναύπακτου, δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στο χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, κουφώματα pvc καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Λόγω της πολυετής εμπειρίας μας στο χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάθε είδους αλουμινοκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, ρολά, κάγκελα, γκαραζόπορτες κ.α. καθώς και πλαστικά κουφώματα - pvc.

  Όλες οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε ανταποκρίνονται στην παραδοσιακή ομορφιά με την σύγχρονη αισθητική, ανάλογα με το στιλ του κτιρίου σας. Είναι ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες (βροχοπτώσεις, υψηλές θερμοκρασίες) έχουν αντοχές και απεριόριστη διάρκεια ζωής χωρίς συντήρηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γούρνες Πεδιάδος - Ηράκλειο
  6942407399
  Η εταιρία μας με αρκετά χρόνια στον χώρο των αλουμινοκατασκευών έχει κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών, αλλά και των συνεργατών μας, χάρη στην υπευθυνότητα και την ποιότητα των κατασκευών μας.

  Ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός, η συνεχής ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον χώρο του αλουμινίου και πάνω απ' όλα η καθολική ενασχόληση και ατελείωτη διάθεση για ομαλή και ξεκάθαρη συνεργασία, μας έφεραν στην πρώτη γραμμή.

  Με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε μελέτες, κατασκευές και εγκαταστάσεις, φροντίζοντας ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, να προμηθεύσουμε ή να μεταφέρουμε και να εγκαταστήσουμε οι ίδιοι οποιοδήποτε σύστημα αλουμινίου καλύπτει τις ανάγκες του.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Κουφάλια - Θεσσαλονίκη
  2391052192
  6942674583
  ALUKiziridis
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές | Κουφάλια Θεσσαλονίκη

  Η εταιρεία AluKiziridis έχει την έδρα της στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και εξυπηρετεί σε παντός είδους αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές όλη τη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας και έχοντας αναλάβει πολυάριθμα έργα στη Θεσσαλονίκη και τους γύρω νομούς η εταιρεία μας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με εγγύηση κατασκευής, ασφάλειας και αντοχής στο χρόνο.

  Οι έμπειροι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση σε κουφώματα αλουμινίου και PVC, ρολά, σίτες, εξωτερικές πόρτες, πέργκολες, κάγκελα inoxκαι σιδήρου και πάσης φύσεως μεταλλικές κατασκευές.

  Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις κατασκευές μας.
  Εξυπηρετούμε άμεσα σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και τους γύρω νομούς της Μακεδονίας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Περαία - Θεσσαλονίκη
  2392028712
  Η EταιρίαΚΥΡΙΑΖΗΣ BROSιδρύθηκε το 1996 απο τους αδερφούς Κυριαζή και εδρεύει στην οδό Ρωμανού 27 στην Περαία εώς σήμερα.

  Η Εταιρία ξεκίνησε την δραστηριότητα της με σιδηρικά, υδραυλικά, και χρώματα, με συνεργασίες επώνυμων εταιριών όπως η BIBEΧΡΩΜ, KRAFT, BONDEX, CLOU, XΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΕ, ΘΕΡΜΟΓΚΡΟΥΠ κ.α. Στην πορεία επεκτάθηκε στο χώρο των Ειδών Υγιεινής, Πλακιδίων, Επίπλων Μπάνιου, στη Θέρμανση, με συνεργασίες από γνωστές εταιρίες τόσο της Ελλάδας όσο και του Εξωτερικού, όπως ΜΠΑΚΛΑΤΣΙΔΗΣ ΑΕ, KARAG AE, EUROPA MOBILI, LA FABBRICA. MAPISA, VENUS, MAVIL, NOCCI κ.α

  ΤΟ 2018 δημιουργήσαμε έναν νέο χώρο με κύριο στόχο την καλύτερη ενημέρωση και προβολή των προιόντων της εταιρίας μας, στα Είδη Υγιεινής και Πλακιδίων.

  Από την ημέρα της ίδρυσης μας και σε όλη την πορεία μας, στόχος μας είναι:Ποιοτικά προιόντα σε προσιτές τιμές.

  Σήμερα έχοντας την εμπειρία και την γνώση προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα Θέρμανσης, απο Λέβητες Αερίου, Λέβητες Πετρελαίου και Λέβητες Πέλλετ. Στόχος της εταιρίας είναι διατηρώντας τον οικογενειακό της χαρακτήρα να εξελίσσεται προσφέροντας ποιοτικά προιόντα σε προσιτές τιμές ώστε να βρίσκεται στην κορυφή της αγοράς.

  για περισσότερη ενημέρωση επισκευτείτε την σελίδα μας www.kiriazisbros.gr
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ 123 - Κερατσίνι
  6999555615
  6984140254
  Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην μελέτη και παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών παντός τύπου.

  Με σύγχρονο εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και άριστη τεχνογνωσία στον τομέα μας αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή.

  Αναλαμβάνουμε για εσάς:

  Αλουμίνια, πόρτες, παράθυρα, ρολά
  Σιδηροκατασκευές, κάγκελα, πόρτες
  Εσωτερικές σκάλες
  Ειδικές κατασκευές
  Πατάρια,σπιτάκια κήπου
  Τοποθετήσεις αντικουνουπικών συστημάτων

  Διαθέτουμε εμπειρία, σεβασμό στον πελάτη, γούστο, ευθύνη και συνέπεια.

  Η πολυετής πείρα και η τεχνογνωσία μας στον τομέα του αλουμινίου και του σιδήρου, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που να καλύπτουν απόλυτα τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Στραβοπόδη 46 - Ζακύνθου
  2695044930
  6946011970 (ΠΕΤΡΟΣ), 6988923902 (ΚΩΣΤΑΣ)
  AL TECHNICS
  Αφοί Προκόπη | Κατασκευές Αλουμινίου - Pvc Ζάκυνθος - Κουφώματα Αλουμινίου Ζάκυνθος

  Η επιχείρησή μας “Al Technics” η οποία βρίσκεται στην Ζάκυνθο, δραστηριοποιείται από το 1980 με κατασκευές αλουμινίου και pvc, παρέχοντας ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ζάκυνθο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρου του αλουμινίου και του pvc, μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σε κουφώματα αλουμινίου, σίτες, ρολά, θωρακισμένες πόρτες, γκαραζόπορτες, αίθρια και κάθε είδους κατασκευή και εφαρμογή αλουμινίου και pvc επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Με αγάπη και επιμονή στην λεπτομέρεια, σας εξασφαλίζουμε κατασκευές αλουμινίου και pvc που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα, την μοναδική αισθητική τους αλλά και την αντοχή τους στο χρόνο.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
  Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική απαίτηση και ειδική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία, το εξοχικό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο, με πολλές εναλλακτικές λύσεις, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

  Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με βάση τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες και ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας, δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Ζάκυνθο και σε διάφορες περιοχές στην Ελλάδα. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα που απαιτείται και έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την καλύτερη επιλογή για κατασκευές αλουμινίου και pvc στην Ζάκυνθο και όχι μόνο.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Ζάκυνθο και όλη την Ελλάδα κατόπιν Συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Μαραθώνας - Αττική
  6934435440
  ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗ

  ΡΑΠΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΤΤΙΚΗ

  Η επιχείρηση μας με έδρα τον Μαραθώνα Αττικής προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στοντομέα των αλουμινοκατασκευών και των σιδηροκατασκευών.

  Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτησησυστημάτωναλουμινίου αυξημένης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό δημιουργείκουφώματα αλουμινίουπου εξασφαλίζουν την μέγιστηενεργειακή απόδοσημεάριστη λειτουργικότητα.

  Καλύπτει κάθε ανάγκη του χώρου σας σεκουφώματα, ρολά, γκαραζόπορτες, σίτες και παντός είδουςαλουμινοκατασκευές.

  Επιπλέον, δραστηριοποιείται και στιςκατασκευές σιδήρου, όπως μεταξύ άλλων,πόρτες, κάγκελα, σκάλες,πέργκολες, στέγαστρα και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει,με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, νααντικαταστήσει τα παλιά συστήματα αλουμινίου σας μεενεργειακά κουφώματα άριστης ποιότηταςπροσφέροντας σαςασφάλεια και οικονομία με σύγχρονο σχεδιασμό.

  Με σύμμαχο την γνώση και την συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείεςEUROPAκαιMETALOUMIN σαςεγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα της κατασκευής και την αντοχή της στον χρόνο.

  Ανακαινίστε τον επαγγελματικό σας χώρο με συστήματα αλουμινίου και ειδικές μεταλλικές κατασκευέςπου θα σας παρέχουν θερμομόνωση,εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια & υψηλή αισθητική.

  Με αξιοπιστία και επαγελματισμό αναλαμβάνουμε:

  παντός τύπου αλουμινοκατασκευές

  παντός τύπο σιδηροκατασκευές

  μεταλλικές κατασκευές

  κατασκευή - συντήρηση - επισκευή κουφωμάτων

  αντικατάσταση κουφωμάτων

  κατασκευή θωρακισμένης πόρτας

  κατασκευή πόρτας αλουμινίου ασφαλείας

  ρολά

  κατασκευή - επισκευή - αντικατάσταση σίτας

  κατασκευή - επισκευή γκαραζόπορτας

  ειδικές κατασκευές αλουμινίου

  ειδικές κατασκευές σιδήρου

  Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε παντός τύπου αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές

  σε όλη την Αττική σε ανταγωνιστικές τιμές και με άμεση εξυπηρέτηση.

  Με εκτίμηση

  Ράπτης Θανάσης

  6934435440 - 6906038729

  αλουμινοκατασκευες μαραθωνας - σιδηροκατασκευες μαραθωνας - μεταλλικες κατασκευες μαραθωνας -ενεργειακα κουφωματα μαραθωνας

  αντικατασταση κουφωματων - αντικατασταση σιτας μαραθωνας-αντικατασταση σιτας αττικη - επισκευη κουφωματων μαραθωνας

  πορτες αλουμινιου ασφαλειας μαραθωνας - αντικατασταση κουφωματων αττικη - παντος τυπου αλουμινοκατασκευες μαραθωνας αττικη

  θωρακισμενη πορτα μαραθωνας - γκαραζοπορτες μαραθωνας - επισκευη γκαραζοπορτας - πορτες αλουμινιου μαραθωνας - παραθυρα αλουμινιου μαραθωνας κατασκευες απο αλουμινιο - ειδικες κατασκευες αλουμινιου μαραθωνας - ειδικες κατασκευες σιδηρου μαραθωνας - κατασκευη σιδερενιας πορτας μαραθωνας

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αλέξανδρου Παπαποστόλου 12 - Καρδίτσα
  6987491771
  ΜΕΤ.ΚΑΚ.ΤΖΑΦΑΛΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

  Για μεταλλικές κατασκευές και σιδηροκατασκευές με ποιότητα τέχνη και αισθητική στην Καρδίτσα στην Θεσσαλία και πανελλαδικά !!!!!

  H εταιρεία << ΜΕΤ. ΚΑΤ. ΤΖΑΦΑΛΙΑΣ>> με εδρα την Καρδίτσα ιδρύθηκε από το 1978 από τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΑΦΑΛΙΑ ξεκίνησε κατασκευάζοντας αλουμίνια και σίδερα.

  Από τότε μέχρι και σήμερα συνεχίζει δυναμικά και με επιτυχημένη πορεία ο υιός του ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΖΑΦΑΛΙΑΣ, στην πορεία των δραστηριοτήτων μας και εχοντας την εμπειρία, προχωρήσαμε κατασκευάζοντας μεταλλικά κτίρια οικίσκους και επαγγελματικούς χώρους( σπίτια, γραφεία, γκαράζ).

  Σήμερα ειμαστε σε θέση πολύ οικονομικά και σε πολύ μικρό διάστημα να σας παραδώσουμε την κατασκευή που εσείς θέλετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας σαν βασικό υλικό τοPANEL.

  Διαθέτουμε τεχνογνωσία και εξιδικευμένο προσωπικό και μπορούμε υπεύθυνα και με συνέπεια να ανταποκριθούμε στις υψηλότερες απαιτήσεις.

  Σας περιμένουμε να συζητήσουμε και να βρούμε την καλύτερη λύση στο στεγαστικό σας πρόβλημα.

  Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, από οπου μας ζητηθεί υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, στην Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλο, στην Θεσσαλία,Κέρκυρα,Πάρο καικατ’επέκτασιν σε ολη την Ελλάδα

  Διαθέτοντας έναν σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό ο οποίος ανανεώνεται διαρκώς και έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητά μας τον πελάτη, εργαζόμαστε καθημερινά με απόλυτη συνέπεια και δημιουργική διάθεση προκειμένου να παρέχουμε μεταλλικές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών.

  Εχοντας κατασκευάσει μεγάλα και σημαντικά έργα στην Καρδίτσα,στην Θεσσαλία, και πανελλαδικά η εταιρεία μας, σήμερα έχει καταφέρει να αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών.

  Σε κάθε κατασκευαστικό έργο που αναλαμβάνει η εταιρεία μας, τηρούνται αυστηρά όλες οι απαιτητικές τεχνικές προδιαγραφές καθώς και το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Μεταλλικές κατασκευές και Σιδηροκατασκευές παντός τύπου

  Μεταλλικά κτίρια τα πλεονεκτήματά τους είναι η αντισεισμικότητα, η αντοχή στο χρόνο, η μόνωση, η ταχύτητα κατασκευής, η χωρητικότητα και το χαμηλό κόστος, δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο είδος κατασκευής.

  Κατασκευάζουμε Αγροτικές αποθήκες και χώρους αποθήκευσις

  Κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις

  Βιομηχανικά κτίρια

  Υπόστεγα

  Μεταλλικά στέγαστρα

  Πατάρια

  Κατασκευές θερμοκηπίων

  Κατασκευές πάρκινγκ

  Προκάτ μεταλλικές κατασκευές δεν κατασκευάζουμε τυποποιημένες κατοικίες, παρά μόνο κατοικίες βασισμένες στις ανάγκες των πελατών μας

  «ΕΞΥΠΝΑ ΣΠΙΤΙΑ»

  Οι διαστάσεις των σπιτιών είναι ανάλογα με την επιλογή του πελάτη

  Η βάση της τροχοβίλας είναι επιλογή του πελάτη

  Σκελετός:Κοιλοδοκός 100 Χ100 μ.μ

  Νταβάνι πάχους 50μ.μ

  Στέγη:Δύριχτη ή μονόριχτη σκεπή ανάλογα με την επιλογή του πελάτη

  Τοίχοι:Εξωτερικοί και εσωτερικοί κατασκευάζονται από Θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης υψηλής πυκνότητας πάχους 50μ.μ

  Δάπεδο:Πάνελ οροφής ελαφρό μπετό,πλακάκι

  Κουφώματα εξωτερικά:Πόρτα και παράθυρα αλουμινίου, σίτα και ρολόπαντζούρι

  Κουφώματα εσωτερικά:Πόρτες ξύλινες

  Πλήρη υδραυλική εγκατάσταση

  Πλήρη ηλεκτρική εγκατάσταση

  Σύμμεικτες κατασκευές:

  Ενδείκνυται για την κατασκευή πολυώροφων κτιρίων Το εύρος των εφαρμογών μας καλύπτει από κατοικίες απλού τύπου έως πολυώροφα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, μάρκετ, αποθήκες για βιομηχανικά κτίρια, αποθηκευτικούς χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις, πολυκαταστήματα, γυμναστήρια καθώς επίσης και προσθήκες σε υπάρχοντα κτίρια.

  Σιδηροκατασκευές

  Σκάλες σιδερένιες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

  Μια μεταλλική σκάλα μπορεί να σχεδιαστεί κατά παραγγελία και να κατασκευαστεί σεδιάφορα σχήματα και μεγέθη. Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας οι σκάλες μπορεί ναείναι κυκλικές, ίσιες, γωνιακές ελικοειδής, κρεμαστές ή βαρέως τύπου για βιομηχανικήχρήση

  Κάγκελα σιδήρου η αλουμινίου η inox με παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια για μπαλκόνια, περιφράξεις διακοσμητικά και διαχωριστικά μπαλκονιών

  Σπαστά κάγκελα ασφαλείας σε πόρτες και παράθυρα

  Γκαραζόπορτες συρόμενες με αυτοματισμούς αυλόπορτες

  Πάγκους εργασίας

  Αλουμινοκατασκευές – κουφώματα αλουμινίου καιPVCΠλαστικά κουφώματα

  Ανακαινίσεις κουφωμάτων αλουμινίου καιPVC

  Πόρτες παράθυρα με μηχανισμούς

  Αντικουνουπικά συστήματα σίτες ρολά

  Επισκευές και αντικατάσταση παλιών κουφωμάτων με σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου θερμομονωτικά και ηχομονωτικά για την εξοικονόμιση ενέργειας και με πιστοποίηση CEευρωπαϊκών προδιαγραφών.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο τα εργα που εχουμε κατασκευάσει αποτελούν εγγύηση και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας.

  Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες

  Γιατί να μας επιλέξετε;
  Ποιότητα, επαγγελματισμός, εξειδίκευση
  Τεράστια εμπειρία στον χώρο

  Ασυναγώνιστες τιμές

  Με εκτίμηση

  ΤΖΑΦΑΛΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Σιδηροκατασκευές Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία
  Μεταλλικές κατασκευές Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία
  Μεταλλικά κτίρια Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία
  Προκάτ μεταλλικές κατασκευές Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία
  Σιδηρουργείο Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία
  Σιδεράς Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία
  Αλουμινοκατασκευές Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία
  Αλουμινάς Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία
  Κουφώματα αλουμινίου Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία
  Πόρτες παράθυρα αλουμινίου Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία
  επισκευές κουφωμάτων Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία
  Κατασκευές σιδήρου Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία
  Υπόστεγα σιδήρου- μεταλλικά Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία
  Σκάλες σιδερένιες Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία
  Γκαραζόπορτες Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία
  Κάγκελα σιδήρου – αλουμινίου Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Μυστρά 5 Παλλήνη - Αθήνα
  6986529747
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣALFA –ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ στην Παλλήνη σε όλα τα Βόρεια προάστια και στα Μεσόγεια της Αττικής

  Κουφώματα Αλουμινίου με ποιότητα και αισθητική - κατασκευή- τοποθέτιση επισκευή

  Η επιχείρηση ALFA που βρίσκεται στην Παλλήνη της Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, προσφέροντας πάντα ποιοτικές υπηρεσίες σε οικονομικές τιμές,για κατοικίες και ολους τους επαγγελματικούς χώρους.

  Αναλαμβάνουμεαλουμινοκατασκευέςκουφωμάτων τοποθέτιση και επισκευές , συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους κατασκευαστές ( EUROPA ),που διαθέτουν όλες τις απαραίτητεςπιστοποιήσεις, γι’ αυτό και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, συνοδευόμενα απόεγγύηση κατασκευής.

  Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η αγάπη για την δουλειά μας είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας και πάντα ανταγωνιστικούς.

  Το εξειδικευμένο μας προσωπικό( αλουμινάδες, σιδεράδες) σας προτείνει και παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθείστην Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι, σε όλα τα βόρεια προάστια της Αθήνας,στον Γερακα, Κορωπί και σε όλα τα Μεσόγεια, αμεσα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο πάραδοσις των αλουμινοκατασκευών και ολων των κατασκευών σιδήρου.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Αλουμινοκατασκευές ολων των τύπων και κατασκευές σιδήρου στην Παλλήνη Αττικής

  Κουφώματα αλουμινίου,

  Πόρτες παράθυρα ανοιγόμενα με ανάκλιση με μηχανισμούς

  Τοποθέτιση και επισκευές κουφωμάτων

  Κάγκελα αλουμινίου, inox η παραδοσιακά κάγκελα σιδήρου

  Πόρτες ασφαλείας

  Ρολλά αλουμινίου

  Αντικουνουπικά συστήματα σίτες

  Ρολλά σπαστά ασφαλείας
  Σπαστά κάγκελα ασφαλείας για πόρτες καταστημάτων και ολων των επαγγελματικών χώρων

  Αυτοματισμοί

  Θερμομονωτικά κουφώματα

  Σιδηροκατασκευές παντός τύπου στην Παλλήνη, Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι, σε όλα τα βόρεια προάστια της Αθήνας στον Γέρακα στο Κορωπί και σε όλα τα Μεσόγεια.

  Κάγκελα παραδοσιακά με σίδηρο
  Καγκελόπορτες
  Γκαραζόπορτες με αυτοματισμούς, συρόμενες
  Πόρτες- κουφώματα σιδερένιες
  Υπόστεγα
  Πατάρια
  Σκάλες σιδερένιες
  Πάγκους εργασίας
  Στέγαστρα
  Πέργκολες
  Περιφράξεις
  Ειδικές κατασκευές

  Γιατί να μας επιλέξετε;
  Ποιότητα, επαγγελματισμός, εξειδίκευση οικονομικές τιμές
  Τεράστια εμπειρία στον χώρο και μετά το πέρας των εργασιών μας ειμαστε δίπλα σας για οποια επισκευή η για

  Το πλήθος των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών που εχουμε τοποθετήσει σε ολη την Παλλήνη και τα βόρεια προάστια της Αθήνας αποτελούν εγγύηση για τις υψηλές υπηρεσίες που παρέχουμε και για το ονομά μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  Η επιχείρισηALFA

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Αλουμινοκατασκευές Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Κουφώματα αλουμινίου Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Αλουμινάς Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Τοποθέτιση κουφωμάτων αλουμινίου Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Αλουμίνια Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Πορτες παράθυρα Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Κάγκελα ασφαλείας Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Σίτες ρολλά Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Σιδεράς Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Σιδηροκατασκευές Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια Μεσόγεια
  Γκαραζόπορτες Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Σιδερένια κάγκελα Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Κατασκευές σιδήρου Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Επισκευές κουφωμάτων αλουμινίου Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Επισκευές σίτας ρολά Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Σιδηροκατασκευές Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια Μεσόγεια
  Σιδηροκατασκευές Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια Μεσόγεια
  Toggle
προηγούμενη 1 από 46 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ