noscript image for google
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 | 06:48 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13-15, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ - Μάνδρα
  2293022900
  6937341668
  - Κατασκευές αλουμινίου
  - Σιδηροκατασκευές
  - Γύψινες κατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 35 - Κορωπί
  2106628760,2106628761,2106628762
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ TEMPO REALE ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΝΤΖΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 15 - Ταύρος
  2103462995
  6977655340
  Από το 1979 είμαστε στην αγορά κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου. Η πολυετή πείρα μας, η συνέπεια του χρόνου παράδοσης αλλά και η ποιότητα των κατασκευών μας, μας καθιέρωσαν στον χώρο του αλουμινίου.
  - Πόρτες, παράθυρα με διπλά κρύσταλλα
  - Αντικατάσταση χωρίς μερεμέτια
  - Τοποθετούνται απ ευθείας στην παλιά κάσα
  - Σίτες
  - Επισκευές αλουμινίου
  - Κλειδαριές ασφαλείας στα συρόμενα κουφώματα
  - Πλαστικά ρολά αντικατάσταση
  - Πρόσθετες κλειδαριές ασφαλείας στα συρόμενα και ανοιγόμενα κουφώματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373025550
  6976438759
  Εσωτερικά-εξωτερικά κουφώματα-θωρακισμένες πόρτες-προστατευτικά κάγκελα αλουμινίου-ιταλικά έπιπλα κουζίνας -πατώματα laminate-κάγκελα τύπου inox.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ιθάκης 38 - Αθήνα
  6941630633
  Απο το 1952 η εταιρεία μας με εμπειρία και τεχνογνωσία αναλαμβάνει τονσχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτησησυστημάτωναλουμινίουαυξημένης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό δημιουργούμεκουφώματα αλουμινίουπου εξασφαλίζουν την μέγιστηενεργειακή απόδοσημεάριστη λειτουργικότητα.

  Καλύπτουμε κάθε ανάγκη του χώρου σας σεκουφώματα, ρολά,σίτες, γκαραζόπορτες, βιτρίνες και παντός τύπουαλουμινοκατασκευές.

  Επιπλέον, δραστηριοποιούμαστε και στιςμεταλλικές κατασκευές, όπως,πόρτες, κάγκελα, σκάλες,πέργκολες, στέγαστρα και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει,με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, νααντικαταστήσει τα παλιά συστήματα αλουμινίου σας μενέα κουφώματα άριστης ποιότητας προσφέρονταςσαςασφάλεια και οικονομία με σύγχρονο σχεδιασμό.

  Με σύμμαχο την γνώση και την συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνικές αλλά και στην εξέλιξη των υλικώνεγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα της κατασκευής και την αντοχή της στον χρόνο.

  Ανακαινίστε τον επαγγελματικό σας χώρο μεσυστήματα αλουμινίουκαιειδικές μεταλλικές κατασκευέςφτιαγμέναμε αξιοπιστίαπου θα σας παρέχουνθερμομόνωση,εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια & υψηλή αισθητική.

  Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε παντός τύπου αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευέςσε προσυμφωνημένο χρόνο παράδοσης και σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση
  Ιπποκράτης Διακοδημητρίου

  αλουμινοκατασκευες αθηνα - συστηματα αλουμινιου αθηνα - κουφωματα αλουμινιου αθηνα -ενεργειακα κουφωματα αθηνα -
  μεταλλικες κατασκευες αθηνα - σιδηροκατασκευες αθηνα - παντος τυπου αλουμινοκατασκευες αθηνα - παντος τυπου μεταλλικες κατασκευες αθηνα
  παντος τυπου σιδηροκατασκευες αθηνα - αττικης - αττικη - μεταλλικες πορτες αθηνα - γκαραζοπορτες αθηνα - καγκελα αθηνα -παραθυρα αλουμινιου αθηνα
  πορτες αλουμινιου αθηνα - πορτες ασφαλειας αθηνα - αλουμινοκατασκευες αθηνα αττικης - σιδηροκατασκευες αθηνα αττικης - κουφωματα αλουμινιου αθηνα αττικης
  παντος τυπου αλουμινοκατασκευες αθηνα αττικης - μεταλλικες κατασκευες αθηνα αττικης - σιδηροκατασκευες αθηνα αττικης - κουφωματα αλουμινιου αθηνα αττικης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγγέλου Σικελιανού 25, Αιάντειο - Σαλαμινα
  2104665200
  6985650161
  Με εμπειρία πολλών ετών στις αλουμινοκατασκευές σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες στην κατασκευή , επισκευή και αντικατάσταση των κουφωμάτων σας.

  Αντικαταστήσετε τα παλιά σας κουφώματα με νέα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου και εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα. Διαμορφώστε τον χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και παράλληλα αναβαθμίστε τον ενεργειακά. Θα μπορείτε να ανακαινίσετε, σε σύγχρονους σχεδιασμούς, το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και χρήματα.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα αναλάβει την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων και με υπευθυνότητα και με αξιοπιστία θα αναλάβει την κατασκευή και την τοποθέτηση των νέων.

  Πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας σχεδιάζουμε , κατασκευάζουμε και τοποθετούμε συστήματα αλουμινίου διαχρονικής αξίας λόγω των άριστων υλικών που χρησιμοποιούμε και της επιμελημένης εργασίας που παρέχουμε.

  Ακόμη η μακροχρόνια εμπειρία μας και στις σιδηροκατασκευές εγγυάται την άριστη ποιότητα των κατασκευών της με επιμελημένη εργασία καθώς και με τα άριστα υλικά που χρησιμοποιεί στις κατασκευές της.

  Ακόμη για κάθε ειδική κατασκευή σχεδιασμένη σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας αξιοποιούμε κάθε μας δυνατότητα για να σας παρέχουμε μια κατασκευή που θα θα σας εξυπηρετεί λειτουργικά και αισθητικά.

  Αναλαμβάνουμε με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία:
  παντός τύπου αλουμινοκατασκευές
  ενεργειακά κουφώματα
  σίτες αλουμινίου
  κάγκελα
  παντός τύπου σιδηροκατασκευές
  γκαραζόπορτες
  σκεπές
  συστήματα αλουμινίου
  ρολά
  κατασκευές inox
  πόρτες ασφαλείας θωρακισμένες
  panel
  ειδικές κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου

  Με τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας - τιμής εξυπηρετούμε όλη την Αττική (κατόπιν συνεννόησης).
  Με εκτίμηση
  Αντωνέας Γιάννης

  παντος τυπου αλουμινοκατασκευες σαλαμινα - αλουμινοκατασκευες παντος τυπου σαλαμινα - αλουμινοκατασκευες σαλαμινα - συστηματα αλουμινιου σαλαμινα
  παραθυρα αλουμινιου σαλαμινα - πορτες αλουμινιου σαλαμινα - πορτες ασφαλειας σαλαμινα - ενεργειακα κουφωματα σαλαμινα - κουφωματα σαλαμινα - σιτες σαλαμινα
  ρολα σαλαμινα - καγκελα σαλαμινα - γκαραζόπορτες σαλαμινα - παντος τυπου σιδηροκατασκευες σαλαμινα - κουφωματα αλουμινιου σαλαμινα - αλουμινας σαλαμινα - αλουμινια σαλαμινα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Αγίας Βαρβάρας 2 - Μέγαρα
  2296023868
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αθανασίου Διάκου - Θεσσαλονίκη
  2393031194
  6931673853
  ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
  ΔΕΝΔΡΟΣΠΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ/ΣΕΡΡΕΣ/ΔΡΑΜΑ/ΚΙΛΚΙΣ/ΠΙΕΡΙΑ/ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ΠΕΛΛΑ/ΕΔΕΣΣΑ/ΗΜΑΘΙΑ/ΒΕΡΟΙΑ/ΚΑΒΑΛΑ/ΞΑΝΘΗ/ΚΟΜΟΤΗΝΗ/ΕΒΡΟΣ/ΚΟΖΑΝΗ/ΚΑΣΤΟΡΙΑ/ΦΛΩΡΙΝΑ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ/ΣΕΡΡΕΣ/ΔΡΑΜΑ/ΚΙΛΚΙΣ/ΠΙΕΡΙΑ/ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ΠΕΛΛΑ/ΕΔΕΣΣΑ/ΗΜΑΘΙΑ/ΒΕΡΟΙΑ/ΚΑΒΑΛΑ/ΞΑΝΘΗ/ΚΟΜΟΤΗΝΗ/ΕΒΡΟΣ/ΚΟΖΑΝΗ/ΚΑΣΤΟΡΙΑ/ΦΛΩΡΙΝΑ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ/ΣΕΡΡΕΣ/ΔΡΑΜΑ/ΚΙΛΚΙΣ/ΠΙΕΡΙΑ/ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ΠΕΛΛΑ/ΕΔΕΣΣΑ/ΗΜΑΘΙΑ/ΒΕΡΟΙΑ/ΚΑΒΑΛΑ/ΞΑΝΘΗ/ΚΟΜΟΤΗΝΗ/ΕΒΡΟΣ/ΚΟΖΑΝΗ/ΚΑΣΤΟΡΙΑ/ΦΛΩΡΙΝΑ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ/ΣΕΡΡΕΣ/ΔΡΑΜΑ/ΚΙΛΚΙΣ/ΠΙΕΡΙΑ/ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ΠΕΛΛΑ/ΕΔΕΣΣΑ/ΗΜΑΘΙΑ/ΒΕΡΟΙΑ/ΚΑΒΑΛΑ/ΞΑΝΘΗ/ΚΟΜΟΤΗΝΗ/ΕΒΡΟΣ/ΚΟΖΑΝΗ/ΚΑΣΤΟΡΙΑ/ΦΛΩΡΙΝΑ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ/ΣΕΡΡΕΣ/ΔΡΑΜΑ/ΚΙΛΚΙΣ/ΠΙΕΡΙΑ/ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ΠΕΛΛΑ/ΕΔΕΣΣΑ/ΗΜΑΘΙΑ/ΒΕΡΟΙΑ/ΚΑΒΑΛΑ/ΞΑΝΘΗ/ΚΟΜΟΤΗΝΗ/ΕΒΡΟΣ/ΚΟΖΑΝΗ/ΚΑΣΤΟΡΙΑ/ΦΛΩΡΙΝΑ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ/ΣΕΡΡΕΣ/ΔΡΑΜΑ/ΚΙΛΚΙΣ/ΠΙΕΡΙΑ/ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ΠΕΛΛΑ/ΕΔΕΣΣΑ/ΗΜΑΘΙΑ/ΒΕΡΟΙΑ/ΚΑΒΑΛΑ/ΞΑΝΘΗ/ΚΟΜΟΤΗΝΗ/ΕΒΡΟΣ/ΚΟΖΑΝΗ/ΚΑΣΤΟΡΙΑ/ΦΛΩΡΙΝΑ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ- ΚΙΟΣΚΙΑ- ΧΑΓΙΑΤΙΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ/ΣΕΡΡΕΣ/ΔΡΑΜΑ/ΚΙΛΚΙΣ/ΠΙΕΡΙΑ/ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ΠΕΛΛΑ/ΕΔΕΣΣΑ/ΗΜΑΘΙΑ/ΒΕΡΟΙΑ/ΚΑΒΑΛΑ/ΞΑΝΘΗ/ΚΟΜΟΤΗΝΗ/ΕΒΡΟΣ/ΚΟΖΑΝΗ/ΚΑΣΤΟΡΙΑ/ΦΛΩΡΙΝΑ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ/ΣΕΡΡΕΣ/ΔΡΑΜΑ/ΚΙΛΚΙΣ/ΠΙΕΡΙΑ/ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ΠΕΛΛΑ/ΕΔΕΣΣΑ/ΗΜΑΘΙΑ/ΒΕΡΟΙΑ/ΚΑΒΑΛΑ/ΞΑΝΘΗ/ΚΟΜΟΤΗΝΗ/ΕΒΡΟΣ/ΚΟΖΑΝΗ/ΚΑΣΤΟΡΙΑ/ΦΛΩΡΙΝΑ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ – ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ/ΣΕΡΡΕΣ/ΔΡΑΜΑ/ΚΙΛΚΙΣ/ΠΙΕΡΙΑ/ΚΑΤΕΡΙΝΗ/ΠΕΛΛΑ/ΕΔΕΣΣΑ/ΗΜΑΘΙΑ/ΒΕΡΟΙΑ/ΚΑΒΑΛΑ/ΞΑΝΘΗ/ΚΟΜΟΤΗΝΗ/ΕΒΡΟΣ/ΚΟΖΑΝΗ/ΚΑΣΤΟΡΙΑ/ΦΛΩΡΙΝΑ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

  Για παραμυθένια δενδρόσπιτα και ξύλινα σπίτια στην Θεσσαλονίκη και σε ολη την Βόρεια Ελλάδα !!!!!!!!
  H επιχείριση WOODWORKERS ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ που εδρεύει στο Ζαγκλιβέρι της Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται από το 1998 μέχρι και σήμερα με επιτυχημένη και ανοδική πορεία στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών και ξύλινων κατασκευών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Εξιδίκευσή μας είναι η κατασκευή Δενδρόσπιτων και Ξύλινων σπιτιών.

  Η αγάπη για τις κατασκευές με τη χρήση ξυλείας σαν πρώτη ύλη μας ώθησε μετά από αρκετή σκέψη και μελέτη, να κατασκευάσουμε στην Θεσσαλονίκη την πρώτη Ελληνική κατοικία από κορμούς δένδρων.

  Σ αυτή τη κατασκευή χρησιμοποιήσαμε επιλεγμένους πελεκητούς κορμούς από έλατο, σύμφωνα με τη προαιώνια τεχνική, των λαών της Βόρειας Ευρώπης, που μετέπειτα μετέφεραν και στην Αμερική σαν μετανάστες.
  Από τότε το μεράκι εξελίχθηκε σε επάγγελμα με σκοπό τη παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.
  Με άριστη γνώση πλέον του αντικειμένου, και συνεχή μελέτη και ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνικές και προϊόντα, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη, να κατασκευάσουμε μια ονειρεμένη κατασκευή, να διακοσμήσουμε, ή να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα συντήρησης της ήδη υπάρχουσας κατασκευής ή ξύλινου σπιτιού σας.

  Το προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους ξυλουργούς που μπορούν να εξυπηρετήσουν από οπου μας ζητηθεί στην Θεσσαλονίκη, σε ολο το νομό αλλά και στην Χαλκιδική, στην Πέλλα, Εδεσσα, Κατερίνη, Ημαθία, Βέροια, Νάουσα, στην Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα σε στις Σέρρες, Δράμα, Κιλκίς, Καβάλα, σε ολη την Μακεδονία, στην Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Θάσο, Σαμοθράκη, και σε ολη την Βόρεια Ελλάδα.

  Καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους ( κατοικίες, καταστήματα,Ξενοδοχεία,)

  Όλες οι ξύλινες δημιουργίες μας είναι δουλεμένες στο χέρι με σχέδια ανάλογα των επιθυμιών σας.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:
  Ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου
  Δενδρόσπιτα
  Ξύλινα σπίτια από επιλεγμένους κορμούς δένδρων και ξυλεία. Δώστε μας το σχέδιο και εμείς θα το κατασκευάσουμε.
  Για σπίτια εξοχικά για σπίτια κατοικιδίων, σπιτάκια κήπου για αποθηκευτικούς χώρους
  Ξύλινες κατασκευές εσωτερικών και υπαίθριων χώρων
  Συντηρήσεις ξύλινων σπιτιών
  Κιόσκια- Χαγιάτια
  Ξύλινες πέργκολες, υπόστεγα, δημιουργίες ξύλινες σε κήπους, αυλές, παιδικές χαρές , παγκάκια σε πλατείες.
  Ξύλινα πατώματα
  Ξύλινα κουφώματα και παντζούρια
  Επιπλα και ντουλάπια κουζίνας σε ποικιλία σχεδίων και διαστάσεων κλασσικά, μοντέρνα, με τέλειο φινίρισμα διαχρονικά και λειτουργικά ανάλογα το υφος του σπιτιού
  Βιβλιοθήκες, Σκάλες, δωμάτια παιδικά
  Ξύλινες επενδύσεις , τραπέζια κήπου
  Ξύλινες κατασκευές για παιδιά, διακοσμητικά ξύλινα
  Διακοσμητικές παρεμβάσεις σε καταστήματα, γραφεία,κατοικίες
  Ειδικές ξύλινες κατασκευές
  Συντηρήσεις και αναπαλαιώσεις ολων των ξύλινων παλαιών επίπλων γιατί τίποτα δεν είναι περιττό όλα τα παλιά σας επιπλα εχουμε την δυνατότητα και την τεχνογνωσία να τα ξαναδώσουμε την παλιά τους αίγλη και να γίνουν σαν καινούργια.
  Εφαρμόζοντας τεχνικές αναπαλαίωσης πολλές, όπως αντικέ, λακοπατίνα, ασημοπατίνες,εκείνο όμως που κάνει ένα έπιπλο να ξεχωρίζει είναι ο τρόπος εφαρμογής και φυσικά το στυλ που αρμόζει στο κάθε έπιπλο.

  Γιατί για μας τα παλαιά επιπλα είναι διαχρονικά και εχουν αξία, ώστε τίποτα δεν είναι περιττό.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα περιμένουμε να σχεδιάσουμε μαζί τη ξύλινη κατασκευή που ονειρεύεστε! Απο ένα "σπίτι" για πουλιά μέχρι το σπίτι που πάντα επιθυμούσατε σε βουνό ή θάλασσα, θα κάνουμε το καλύτερο για σας πάντα με πολύ μεράκι, γιατι αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

  Η άριστη ποιότητα των εργασιών μας, οι φιλικές - λογικές τιμές αποτελεί απόδειξη σεβασμού στον πελάτη μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

  Ο ξυλουργός και καλλιτέχνης των ξύλινων σπιτιών και δενδρόσπιτων στην Θεσσαλονίκη
  Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ καθημερινά

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Σορωνή - Ρόδος
  2241041030
  6932765024
  Η πολυετής μας εμπειρία στις ξυλουργικές εργασίες αλλά και η αδιάκοπη προσπάθεια μας για την άριστηποιότητα και αισθητική στις κατασκευές μας, είναι μερικοί απο τους λόγους που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

  Σχεδιάζουμε , κατασκευάζουμε και επσκευάζουμε ξύλινες κατασκευές με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

  Η συνεχής μας ενημέρωση για όλα τα νέα υλικά και τις εφαρμογές τους μας δίνει την δυνατότητα ναεξελίσσουμε συνεχώς τις κατασκευές μας και να σας προσφέρουμε περισσότερες επιλογές για την σωστήδιαρρύθμιση του χώρου σας.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας με υπευθυνότητα και επιμελημένη εργασία αναλαμβάνει παντόςτύπου ξυλουργικές εργασίες στη Ρόδο καθώς και ειδικές ξύλινες κατασκευές σχεδιασμένες σύμφωναμε τις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και του σπιτιού σας.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε:
  ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου στη Ρόδο
  ξύλινες κατασκευέςροδος
  έπιπλα κουζιναςροδος
  ντουλάπες υπνοδωματίωνροδος
  κατασκευή σαλονιών
  κατασκευή κρεβατοκάμαρας
  εσωτερικές πόρτες
  παιδικό δωμάτιο
  ειδικές ξύλινες κατασκευές
  σύνθετα σαλονιού
  ξύλινα κουφώματα

  Ξύλινες κατασκευές με τέχνη και μεράκι σε ασυναγώνιστες τιμές.

  Με εκτίμηση
  Χατζηκυριαζής Μιχάλης

  ξυλουργος ροδος - ξυλουργοι ροδος - ξυλουργικες εργασιες παντος τυπου ροδος - ξυλινες κατασκευες παντος τυπου ροδος
  έπιπλα κουζίνας ροδος - ντουλαπες υπνοδωματιων ροδος - ξυλινα κουφωματα ροδος - κατασκευη σαλονιου ροδος - παιδικο δωματιο ροδος
  ειδικες ξυλινες κατασκευες ροδος - ξυλινες πορτες ροδος - ξυλινες κατασκευες ροδος - μαραγκος ροδος - μαραγκοι ροδος - κατασκευες απο ξυλο ροδος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Πρώην Εργοστάσιο ΔΑΒΙΕ - Καρπενήσι
  2237024003
  6976088184
  Με πολυετή εμπειρία στις ξυλουργικες εργασίες κατασκευάζουμε, συντηρούμε και επισκευάζουμε έπιπλα με τέχνη και μεράκι και σας παρέχουμε ξυλουργικές εργασίες που ξεκινούν από την οικοδομή μέχρι την ολοκλήρωση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Δημιουργούμε χειροποίητα έπιπλα σύγχρονα και παραδοσιακά, ξύλινες επενδύσεις και ειδικές ξυλοκατασκευές διακόσμησης και διαμόρφωσης οικιακών και επαγγελματικών χώρων με ποιότητα και άποψη.

  Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά άριστης ποιότητας και ενημερωνόμαστε συνέχεια για τις εξελίξεις πάνω σε νέα υλικά αλλά και σε τεχνικές.

  Ακόμη το συνεργείο μας με άρτια κατάρτιση πάνω στις αλουμινοκατασκευές αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου αλλά και κουφωμάτων PVC.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:
  παντός τύπου ξύλινες κατασκευές
  ξύλινα πατώματα
  έπιπλα κουζίνας
  ντουλάπες υπνοδωματίων
  ξύλινα κουφώματα
  κρεβατοκάμαρες
  ειδικές ξύλινες κατασκευές
  παιδικά δωμάτια
  ξύλινες συνθέσεις
  έπιπλα μπάνιου
  εσωτερικές πόρτες
  εξωτερικές πόρτες
  γύψινες κατασκευές
  κουφώματα αλουμινίου
  κουφώματα pvc

  Με αξιοπιστία ,υπευθυνότητά και ανταγωνιστικές τιμές πάντα δίπλα σας.

  Με εκτίμηση
  Καραγεώργος Δημήτριος

  ξυλουργος καρπενησι - ξυλουργικες εργασιες καρπενησι - ξυλινες κατασκευες καρπενησι - ειδικες ξυλινες κατασκευες καρπενησι - μαραγκος καρπενησι - ξυλουργοι καρπενησι
  ξυλινα πατωματα καρπενησι - ντουλαπες υπνοδωματιων καρπενησι - ξυλινα κουφωματα καρπενησι - κουφωματα pvc καρπενησι - κουφωματα αλουμινιου καρπενησι
  επιπλα κουζινας καρπενησι - ντουλαπια κουζινας καρπενησι - ντουλαπες καρπενησι - εσωτερικες πορτες καρπενησι - παιδικο δωματιο καρπενησι - κρεβατοκαμαρες καρπενησι- γυψοσανιδες καρπενησι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  66 χλμ. Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου, Καβάσιλας - Ηλείας
  2623033126
  6978063784
  Ο επιπλοποιός Κορομηλάς Παναγιώτης δραστηροποιείται στον τομέα των ξυλουργικών κατασκευών εδώ και χρόνια και έχει έδρα την Ηλεία.

  Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε κουζίνες, ντουλάπες, πόρτες, παράθυρα, παιδικά έπιπλα και οποιαδήποτε ξύλινη κατασκευή.

  Δίνουμε έμφαση στο σύγχρονο design & σας προσφέρουμε δημιουργίες με:

  || Σύγχρονη τεχνοτροπία
  || Σχεδιαστικές καινοτομίες
  || Απόλυτη εργονομία

  Οι δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν, τη μελέτη του χώρου τοποθέτησης της κατασκευής, το σχεδιασμό κατασκευής ή μελέτης των σχεδίων που προτείνουν οι πελάτες, την επαφή με τους προμηθευτές πρώτων υλών, την επιλογή και κατεργασία του κατάλληλου ξύλου και τη συναρμολόγηση και τοποθέτηση της κατασκευής.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  286χλμ Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκη - Αλμυρός
  2422022432
  6938285282
  ΕΠΙΠΛΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

  Η πολύχρονη εμπειρία μας και η οικογενειακή μας παράδοση στο χώρο των ξυλουργικών κατασκευών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε άριστης ποιότητας ξυλουργικές εργασίες σε όλη την Μαγνησίασε ανταγωνιστικές τιμές.

  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και με επιμελημένη εργασία σας προσφέρουμε έπιπλα και ξυλουργικές κατασκευές υψηλής αισθητικής που θα απολαμβάνετε μια ζωή.

  Δημιουργούμε ξύλινες κατασκευές που ομορφαίνουν τον χώρο σας και σας λύνουν τα χέρια.

  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου ξυλουργικές εργασίες και με αξιοπιστία και υπευθυνότητα κατασκευάζουμε:
  έπιπλα κουζίνας
  έπιπλα μπάνιου
  ντουλάπες υπνοδωματίου
  ειδικές ξύλινες κατασκευές
  πέργκολες
  ξύλινες επενδύσεις
  εξωτερικές ξύλινες κατασκευές
  χειροποίητα έπιπλα
  κρεβατοκάμαρες
  παιδικό δωμάτιο
  σύνθετα σαλονιού
  ξύλινα κουφώματα
  ανακαινίσεις καταστημάτων

  Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας και στο χώρο του επίπλου μας επιτρέπει να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες ξυλουργικές εργασίες για την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου και με τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και με επιμελημένη εργασία που εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα.

  Το άρτια καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση σε επαγγελματικούς χώρους, σε πολυκατοικίες και σε μονοκατοικίες με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

  Άριστη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση
  Λαμπράκης Ανδρέας

  ξυλουργος αλμυρος - ξυλουργος αλμυρος μαγνησιας - ξυλουργοι αλμυρος - ξυλουργοι αλμυρος μαγνησιας - ξυλουργικες εργασιες αλμυρος
  ξυλουργικες εργασιες αλμυρος μαγνησιας - ξυλινες κατασκευες αλμυρος - ξυλινες κατασκευες αλμυρος μαγνησιας - επιπλα κουζινας αλμυρος
  επιπλα κουζινας αλμυρος μαγνησιας - ειδικες ξυλινες κατασκευες αλμυρος - ειδικες ξυλινες κατασκευες αλμυρος μαγνησιας- ξυλινα κουφωματα αλμυρος
  παντος τυπου ξυλουργικες εργασιες αλμυρος - παντος τυπου ξυλουργικες εργασιες αλμυρος μαγνησιας - χειροποιητα επιπλα αλμυρος -
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αποστόλου Παύλου 59 - Άγιος Δημήτριος
  2109701711
  6932906170
  Με οικογενειακή παράδοση στις ξυλουργικές κατασκευές διακρινόμαστε για την δημιουργικότητά μας και τις,εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευές μας .

  Δημιουργούμε ειδικές ξύλινες κατασκευές για το σπίτι σας αλλά και για επαγγελματικούς χώρους που θέλουν να ξεχωρίζουν.

  Αντικαταστήστε τα παλιά ντουλάπια της κουζίνας σας με νέα έπιπλα κουζίνας σε σύγχρονους σχεδιασμούς και τις ντουλάπες των δωματίων σας με καινούριες που θα διαθέτουν νέους μηχανισμούς για γρήγορη αποθήκευση και περισσότερο χώρο.

  Με συνέπεια και επιμελημένη εργασία αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αναλαμβάνοντας όλες τις ξυλουργικές εργασίες που απαιτούνται.

  Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της εργασίας σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί και με την χρήση άριστων υλικών .

  Με αξιοπιστία και με συνέπεια αναλαμβάνουμε
  ξυλουργικές εργασίες
  ειδικές ξύλινες κατασκευές
  έπιπλα κουζίνας
  ξύλινα κουφώματα
  ανακαίνιση σπιτιών και καταστημάτων
  ντουλάπες υπνοδωματίων
  παιδικά δωμάτια
  σύνθετα σαλονιού

  Με επιμελημένη εργασία και με υπευθυνότητα εξυπηρετούμε, κατόπιν συνεννόησης , πανελλαδικά.

  Με εκτίμηση
  Γιαννικόπουλος Ιωάννης

  ξυλουργος αγιος δημητριος αττικης - ξυλουργικες εργασιες αγιος δημητριος αττικης - ξυλινες κατασκευες αγιος δημητριος αττικης
  ειδικες ξυλινες κατασκευες αγιος δημητριος αττικης - μαραγκος αγιος δημητριος αττικης - ξυλουργοι αγιος δημητριος αττικης -
  ξυλινα κουφωματα αγιος δημητριος αττικης - επιπλα κουζινας αγιος δημητριος αττικης - ντουλαπια αττικης αγιος δημητριος αττικης
  ντουλαπες υπνοδωματιων αγιος δημητριος αττικης - παιδικα δωματια αγιος δημητριος αττικης - ξυλινες επενδυσεις αγιος δημητριος αττικης
  ξυλουργος αγιος δημητριος - ξυλουργοι αγιος δημητριος - μαραγκος αγιος δημητριος - ξυλινες κατασκευες αγιος δημητριος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Λεωφ. Καπανδριτίου 74 - Αττικής
  2295056140
  6994580938
  H εταιρία Δήτερ ιδρύθηκε από τον Angjelin Ndreu, η ονομασία της εταιρίας προέρχεται από τα επίθετα Δημιουργία - Τέχνη - Εργατικότητα και δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου, των σιδηροκατασκευών ενώ αναλαμβάνει και οικοδομικές εργασίες.

  Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει μια ευρεία γκάμα εργασιών, ώστε να είμαστε σε θέση να παραδίδουμε έτοιμα οικοδομήματα, καλύπτοντας ποικίλες ειδικότητες τεχνητών. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε παράθυρα, πόρτες ασφαλείας και εσωτερικές, χτισίματα, σοβάδες, βαψίματα, μερεμέτια, γυψοσανίδες, μονώσεις, πλακάκια, κεραμοσκεπές, κάγκελα, τέντες κ.α.

  Εργαζόμαστε με συνέπεια και επαγγελματισμό και πάντα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ματσούκα 131, Κορυδαλλός - Αττικής
  2105690750
  6944717842
  Η επιχείρηση ΧΑΝΑΒΕΡΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ασχολείται με κατασκευές αλουμινίου, σίδηρου, μεταλλικές κατασκευές, κουφώματα αλουμινίου.

  Ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας καθώς και οι ασυναγώνιστες τιμές μας, εγγύηση για εσάς και τον χώρο σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Όθωνος Αμαλίας 88 - Σπαρτη
  2731025535
  6946401033
  Η επιχείρηση" Lamdoors"τουΓιώργου Λαμπρινούδραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επίπλου από το 1996 στην Σπάρτη εξπηρετώντας κατόπιν συνεννόησης όλο το νομό Λακωνίας.

  Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση, την υλοποίηση για έπιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού καθώς επίσης κατασκευάζουμε ντουλάπες, πόρτες, σκάλες και άλλες ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

  Δημιουργούμε τις δικές σας συνθέσεις ακριβώς όπως επιθυμείτε.

  Διαλέγουμε πάντα υλικά άριστης ποιότητας και παραδίδουμε τις εργασίες στον προκαθορισμένο χρόνο .

  Οι υπηρεσίες της" Lamdoors":
  - κατασκευη επιπλων σπαρτη
  - κατασκευη επιπλων κουζινας σπαρτη
  - κατασκευη επιπλων μπανιου σπαρτη
  - χειροποιητα επιπλα σπαρτη
  - κουφωματα pvc σπαρτη
  - κουφωματα ξυλου σπαρτη
  - πορτες ασφαλειας σπαρτη
  - ξυλινες εσωτερικες πορτες σπαρτη
  - ξυλινα πατωματα σπαρτη
  - κατασκευη γυψοσανιδων σπαρτη
  - κατασκευες ξυλου σπαρτη
  - ξυλινες ντουλαπες σπαρτη
  - ξυλουργικες εργασιες σπαρτη

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τη δική μας προσφορά.

  Με εκτίμηση:Γιώργος Λαμπρινός
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Συκιές - Καρδίτσα
  2444031249
  6945012017
  ΧΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Σιδηροκατασκευές Καρδίτσα - Κουφώματα Αλουμινίου Καρδίτσα

  Η επιχείρησή μας “ΧΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Καρδίτσα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές στην Καρδίτσα και τις γύρω περιοχές, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές κατασκευές.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Πιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε: κουφώματα αλουμινίου, σίτες, πέργκολες, κάγκελα αλουμινίου, πόρτες, μεταλλικές κατασκευές, μεταλλικά κάγκελα και ειδικές κατασκευές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Καρδίτσα και τις γύρω περιοχές.

  Αλουμινοκατασκευές Καρδίτσα, Σιδηροκατασκευές Καρδίτσα, Κουφώματα Αλουμινίου Καρδίτσα, Σίτες Καρδίτσα, Ρολά Καρδίτσα, Πόρτες Καρδίτσα, Κάγκελα Αλουμινίου Καρδίτσα, Πέργκολες Καρδίτσα, Μεταλλικές Κατασκευές Καρδίτσα, Υπόστεγα - Κιόσκια Καρδίτσα, Μεταλλικά Κάγκελα Καρδίτσα, Μεταλλικές Σκάλες Καρδίτσα, Ασφάλειες Παραθύρων Καρδίτσα, Ειδικές Κατασκευές Καρδίτσα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  1ο χλμ Εθνικής Οδού Τυρνάβου - Δαμασίου, Τύρναβος - Λάρισας
  2492024005
  6936885927
  ΑΦΟΙ ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ
  Ξύλινες Στέγες - Ξύλινες Κατασκευές Τύρναβος Λάρισα

  Η επιχείρησή μας “Αφοί Σιαφαρίκα” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιό συγκεκριμένα στον Τύρναβο, ιδρύθηκε το 1952 από τον Δημήτριο Σιαφαρίκα και από τότε δραστηριοποιείται με ξύλινες κατασκευές πραγματοποιώνταςέργα στην Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Από το 1952 στο χώρο των ξύλινων κατασκευών, η επιχείρησή μας, δίνει ζωντάνια στα όνειρα κάθε πελάτη, πραγματοποιώντας κάθε του επιθυμία και παραδίδοντας έργα δύναμης, εμπιστοσύνης και κατάλληλα για τον δικό του χώρο.

  Χάρη στην συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, η επιχείρησή μας, καταφέρνει τέλεια και ποιοτικά αποτελέσματα σε όλους τους τύπους ξύλινων κατασκευών, δίνοντας προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ & ΔΥΝΑΤΟΙ… ΣΑΝ ΤΟ ΞΥΛΟ!

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, συνολικής έκτασης 20.000τμ, επεξεργαζόμαστε εμείς οι ίδιοι το ξύλο από την αρχική του μορφή. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα του συνεχή ποιοτικού ελέγχου και την επιλογή της καταλληλότερης Ά ύλης για την κάθε κατασκευή

  Εξοπλίζοντας την επιχείρησή μας με υπερσύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου, σε συνδυασμό με πιστοποιημένα προϊόντα για την συντήρηση και βαφή του, και αφήνοντας την φαντασία μας ελεύθερη, δίνουμε πνοή ακόμη και στα πιο τρελά όνειρα σας.

  Πραγματοποιούμε κάθε είδους κατασκευές με ξύλο, από τις πιο μικρές κατασκευές ως τα πιο μεγάλα έργα στοχεύοντας πάντα στην δημιουργία μοναδικών, ποιοτικών και αναθεκτικών κατασκευών.

  Από το 1952, με κύρος και αξιοπιστία, παραδίδουμε σε κάθε πελάτη έργα αισθητικής υπεροχής, προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις και δίνουμε αξία στον χώρο σας.

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Τύρναβο, την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λεωφόρος Τατοΐου 363, Μονομάτι - Κόντιτα - Αχαρνές
  2108078051
  6972428363, 6977287092
  Η επιχείρηση Nικ. & Παν. Βελής ΟΕ, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, μας διακρίνει στην τοπική αγορά.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεσα τις υπηρεσίες μας απο όπου μας ζητηθεί στο νομό ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Κατασκευάζουμε παντός είδους μεταλλικές κατασκευές, ΙΝΟΧ κάγκελα, αλουμινοκατασκευές, κουφώματα, αίθρια, γκαραζόπορτες, σκάλες, πέργκολες, κατασκευές καγκέλων, ταρατσών, περιφράξεων,σιδηροκατασκευές για πυλωτές, πόρτες συρόμενες ανοιγόμενες,γκαραζόπορτες, σκάλες μεταλλικές, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πατάρια καταστημάτων
  και ό,τι άλλο έχει να κάνει με σιδηροκατασκευή.

  Ασφαλείστε τα σπίτια σας με σιδεριές ασφαλείας για να κοιμάστεάφοβα το βράδυ.Aνοξείδωτες κατασκευές, ρολλά, πάντα παρέχοντας ποιότητα εργασίας, συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε άμεση εξυπηρέτηση και πιο οικονομικές λύσεις.

  Σιδηροκατασκευές Αχαρνές Αττική, Αλουμινοκατασκευές Αχαρνές Αττική, Αλουμίνια Αχαρνές Αττική, Κάγκελα Αχαρνές Αττική, Ειδικές Κατασκευές Αχαρνές Αττική, Στέγαστρα Αχαρνές Αττική, Σιδηροκατασκευές Αχαρνές Αττική, Αλουμινοκατασκευές Αχαρνές Αττική, Αλουμίνια Αχαρνές Αττική, Κουφώματα Αλουμινίου Αχαρνές Αττική, Γκαραζόπορτες Αχαρνές Αττική, Πέργκολες Αχαρνές Αττική, Κάγκελα Αχαρνές Αττική, Περιφράξεις Αχαρνές Αττική, Στέγαστρα Αχαρνές Αττική, Μεταλλικές Σκάλες Αχαρνές Αττική, Ειδικές Κατασκευές Αχαρνές Αττική,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Καλλιγιάννη Θάλειας 10, Σούδα - Χανιά - Χανιά
  6972605497
  Τζουβάς
  Κατασκευές Αλουμινίου Σούδα Χανιά - Κατασκευές Σιδήρου Σούδα Χανιά

  Η επιχείρησή μας “Τζουβάς” η οποία βρίσκεται στα Χανιά, δραστηριοποιείται με κατασκευές σιδήρου και κατασκευές αλουμινίου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις σιδηροκατασκευές και τις αλουμινοκατασκευές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε καθώς και ειδικές κατασκευές.

  Αναλαμβάνουμε κουφώματα αλουμινίου, κάγκελα, περιφράξεις, στέγαστρα και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή σιδήρου ή αλουμινίου επιθυμείτε.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα ξεχωριστές και ποιοτικές κατασκευές, πάντα στα μέτρα σας και σε οικονομικές τιμές. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Χανιά και όλη την Κρήτη.

  Κατασκευές Αλουμινίου Σούδα Χανιά, Κατασκευές Σιδήρου Σούδα Χανιά, Κουφώματα Αλουμινίου Σούδα Χανιά, Ειδικές Κατασκευές Σούδα Χανιά, Σιδηροκατασκευές Σούδα Χανιά, Ανακαινίσεις Σούδα Χανιά, Μεταλλικά Κάγκελα Σούδα Χανιά, Περιφράξεις Σούδα Χανιά, Μεταλλικές Σκάλες Σούδα Χανιά, Προστασίες Παραθύρων Σούδα Χανιά, Ειδικές Κατασκευές Σούδα Χανιά

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΩΣΕΙΣ – ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Περιστέρι - Αθήνα
  6934338337
  Balkan K9 ltd
  Εσωτερικές Πόρτες Ξύλινες - Laminate

  | λίγα λόγια για την εταιρεία

  Η Balkan K9 ltd προσφέρει ιδανικές λύσεις για όσους κτίζουν ή ανακαινίζουν το σπίτι τους, μέσα από μια σειρά προϊόντων εξελιγμένης τεχνολογίας. Στην εταιρεία μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε laminate εσωτερικές πόρτες, που μπορούν να αποτελέσουν μια σύγχρονη και -την ίδια στιγμή- διαχρονική επιλογή.

  Τεχνογνωσία
  Οικονομία
  Άριστη ποιότητα
  Συνέπεια
  Εξυπηρέτηση

  Η υψηλή ποιότητα όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών, η άμεση ανταπόκριση της ομάδας μας και τα ποιοτικά προϊόντα, έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη σταθερών σχέσεων εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη ξεχωριστά.

  Παρέχουμε δωρεάν μελέτη του χώρου σας και συνέπεια στο χρόνο παράδοσης που έχουμε συμφωνήσει.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή παραγγελίες!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ταλλού 4 - Ζαρουχλέικα - Πάτρα
  6955770172
  Φραντζής Δημήτρης
  Κατασκευές Αλουμινίου & Σιδήρου Πάτρα

  Η επιχείρησή μας “Φραντζής Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Πάτρα.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει κάθε είδους αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πέργκολες αλουμινίου, σίτες, ρολά, μεταλλικές κατασκευές, κάγκελα, μεταλλικές σκάλες, θωρακισμένες πόρτες και οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε.

  Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών σε όλη την Πάτρα, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την σωστή και άμεση ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας επιθυμείτε.

  Παράλληλα δημιουργούμε διαχωριστικά - προστατευτικά γραφείων τα οποία αποτελούν ιδανική λύση για επιχειρήσεις που έρχονται καθημερινά σε επαφή με αρκετούς πελάτες.

  Στόχος μας είναι πάντα η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάτρα.

  Κατασκευές Αλουμινίου Πάτρα, Κατασκευές Σιδήρου Πάτρα, Αλουμινοκατασκευές Πάτρα, Θωρακισμένες Πόρτες Πάτρα, Κουφώματα Αλουμινίου Πάτρα, Αλουμινοκατασκευές Πάτρα, Πέργκολες Πάτρα, Κάγκελα Πάτρα, Σκάλες Πάτρα, Σιδηροκατασκευες Πάτρα, Αυλόπορτες Πάτρα, Προστατευτικά - Διαχωριστικά Γραφείων Πάτρα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Κοκκινάκη 40, Κέντρο Αθήνας - Αττική
  6907733729,6943691802
  ΜUTU MARCEL (ΜΟΥΤΟΥ ΜΑΡΤΣΕΛΟ)
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΔΑΦΝΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ -ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΜΕΣΟΓΕΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΔΑΦΝΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ -ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΔΑΦΝΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ -ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΑΘΗΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΔΑΦΝΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ -ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΑΤΤΙΚΗ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΔΑΦΝΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ -ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΘΗΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΔΑΦΝΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ -ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ -ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ-ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΔΑΦΝΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ -ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΜΕΣΟΓΕΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΔΑΦΝΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ -ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΔΑΦΝΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ -ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΜΕΣΟΓΕΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ
  ΟΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ- ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΔΑΦΝΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ -ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΜΕΣΟΓΕΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΑΘΗΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΔΑΦΝΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ -ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΜΕΣΟΓΕΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ
  ΠΛΑΚΑΣ- ΠΛΑΚΑΔΕΣ ΑΘΗΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΔΑΦΝΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ -ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΜΕΣΟΓΕΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ

  Για ανακαινίσεις οικονομικές και γρήγορα με αισθητική!!!!!!!
  Ο εργολάβος ανακαινίσεων MUTU MARCEL που εδρεύει στο Κέντρο της Αθήνας, με πολυετή εμπειρία συνέπεια και επαγγελματισμό δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων (κατοικιών, διαμερισμάτων,καταστημάτων ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου).

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους (ελαιοχρωματιστές, πλακάδες, γυψαδόρους,υδραυλικούς, αλουμινάδες) και παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Αθήνα στο Κέντρο της Αθήνας, στο Γαλάτσι, Καλλιθέα Δάφνη,Νέος Κόσμος,Νέα Σμύρνη,Ιλιον, Βύρωνα,Αργυρούπολη,Ηλιούπολη στον Πειραιά και σε ολο το νομό Αττικής.

  Με ποιότητα εργασίας και υψηλών προδιαγραφών αισθητική, προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, που αρμόζουν στον δικό σας χώρο και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση σας.

  Σας απαλλάσουμε από το αγχος αν θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο.

  Εμείς καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας και παραδίδουμε την οικοδομική εργολαβία στον προκαθορισμένο χρόνο.

  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και αναλαμβάνουμε ολες τις εργασίες για να δείτε το σπίτι σας οπως επιθυμείτε.

  Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων και χρησιμοποιούμε τα πιό καλά υλικά επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  Γενικές Ανακαινίσεις και ολικές η μερικές Ανακαινίσεις στην Αθήνα

  Οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως και επισκευές κατοικιών και κτιρίων

  Τοποθετήσεις πλακιδίων, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με ποικιλία σχεδίων και τοποθετήσεις πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων

  Ανακαινίσεις μπάνιου, Ανακαινίσεις κουζίνας, (πάγκους πλάτη, υδραυλικά)

  (ξήλωμα παλαιών πλακιδίων, τοποθετήσεις ειδών υγιεινής, πάγκους κουζίνας)

  Πλακοστρώσεις αυλών πεζοδρομίων, επενδύσεις πέτρας, κτίσιμο αυλόγυρων
  Γυψοσανίδες- ψευδοροφές- χωρίσματα

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα

  Ψευδοροφές , με ποικιλία σχεδίων θόλους

  Κρυφούς φωτισμούς, κορνίζες,ράφια, βιτρίνες για τα καταστήματα

  Χωρίσματα και κατασκευή τοιχοποιίας

  Ελαιοχρωματισμοί και τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων

  Βαψίματα κατοικών κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά, βάψιμο κουφωμάτων εσωτερικά

  Φρεσκαρίσματα

  Λάκκες , Σπατουλαρίσματα και μερεμέτια πρίν από το βάψιμο

  Φροντίζουμε να καλύπτουμε όλα τα επιπλα και κάνουμε καθαρή και προσεγμένη δουλειά

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων (ακρυλικά, πλαστικά , οικολογικά ) για να αντέχουν στον χρόνο

  Προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων για την μεταμόρφωση του δικού σας χώρου

  Τεχνοτροπίες (κρακελέ, σφουγγάρια, στούκο βενετσιάνο)

  Υδραυλικές εργασίες και επισκευές βλαβών, υδραυλικές εγκαταστάσεις και τοποθετήσεις ειδών Υγιεινής

  Τοποθετήσεις και κατασκευή κουφωμάτων Αλουμινίου

  Αντικατάσταση παλιών κουφωμάτων

  Πόρτες Ασφαλείας

  Παράθυρα με μηχανισμούς ( Ανάκλιση )

  Σίτες και αντικουνουπικά συστήματα

  Οι ανακαινίσεις και οι εργολαβίες που αναλαμβάνουμε :
  σας εξασφαλίζουν την άριστη λειτουργικότητα και αισθητική
  Και μετά την αποπεράτωση της Ολικής η Μερικής Ανακαίνισης ειμαστε δίπλα σας

  Έχουμε την τεχνογνωσία
  Δουλεύουμε με συνέπεια

  Εγγύηση οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας στην Αθήνα Πειραιά και σε ολη την Αττική
  Παράδοση του έργου, με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο. Και με το κλειδί στο χέρι.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

  με εκτίμηση
  MUTU MARCEL ( ΜΟΥΤΟΥ ΜΑΡΤΣΕΛΟ)

  Ο εργολάβος γενικών Ανακαινίσεων στην Αθήνα
  Toggle
προηγούμενη 1 από 44 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ