noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 03:25 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίου Γεωργίου 13-15, Παλαιοχώρι - Μάνδρα
  2105822282
  6937341668, 6972130814
  Η Κατασκευαστική Κυριάκου βρίσκεταιστην αγορά πάνω από 20 έτη και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επίπεδου, με σύμμαχο τη μεγάλη εμπειρία μας και την άριστη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας.

  Επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες, χρησιμοποιούμε υλικά καινοτομίας υψηλών προδιαγραφών και διαθέτουμε από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς.

  Γιατί να μας προτιμήσετε:

  -Εμπειρία 20 ετών στις κατασκευές αλουμινίου
  -Άμεση εξυπηρέτηση
  -Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
  -Τεχνογνωσία
  -Χαμηλές τιμές
  -Μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου

  Το γραφείο της εταιρείας μας βρίσκεται Σωκράτους 107 στο Χαϊδάρι.

  Μη διστάσετε επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε!

  Δεξαμενές Ανοξείδωτες Γλυφάδα, Πέραμα, Πειραιάς, Λαύριο
  Κατασκευές Αλουμινίουβόρεια προάστια, χαλάνδρι, δυτικά προάστια
  Μεταλλικές Δεξαμενές βόρεια προάστια, χαλάνδρι, δυτικά προάστια
  Σιδηροκατασκευές βόρεια προάστια, χαλάνδρι, δυτικά προάστια
  Γκαραζόπορτεςβόρεια προάστια, χαλάνδρι, δυτικά προάστια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 35 - Κορωπί
  2106628760,2106628761,2106628762
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ TEMPO REALE ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΝΤΖΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373025550
  6976438759
  Εσωτερικά-εξωτερικά κουφώματα-θωρακισμένες πόρτες-προστατευτικά κάγκελα αλουμινίου-ιταλικά έπιπλα κουζίνας -πατώματα laminate-κάγκελα τύπου inox.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Άγιος Δημήτριος - Αττική
  2109954587,2109954972
  6944316631
  Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαστε μια εταιρεία που ειδικεύεται στις αλουμινοκατασκευές στον Άγιο Δημήτριο της Αττικής, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη και απαίτηση.

  Με μια πλούσια ποικιλία αλουμινένιων κατασκευών, όπως παράθυρα, πόρτες, μπαλκονόπορτες, συρόμενα συστήματα, σκίαστρα, και άλλα, είμαστε η ιδανική επιλογή για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του χώρου σας. Επιπλέον, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες εγκατάστασης από έμπειρους τεχνικούς, εξασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία και την ασφάλεια των προϊόντων μας.

  Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντας προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη. Με σταθερή δέσμευση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση, σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία σε αλουμινοκατασκευές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τον χώρο σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο που πάντα ονειρευόσασταν.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΩΣΕΙΣ – ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Κωνσταντινουπόλεως 64 Βύρωνας - Αττική
  6944317061
  Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαστε μια εταιρεία που ασχολείται με την παροχή υψηλής ποιότητας κουφωμάτων για το σπίτι ή το επαγγελματικό σας χώρο. Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο, εξειδικευόμαστε στην εγκατάσταση και την αντικατάσταση παντός τύπου κουφωμάτων, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

  Στον Βύρωνα και τη γύρω περιοχή, είμαστε ο επαγγελματίας στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε για την πραγματοποίηση κάθε είδους εργασίας σχετικά με κουφώματα. Ανεξαρτήτως εάν χρειάζεστε νέα παράθυρα, πόρτες, ηλιοτρόπια ή συρόμενες μπαλκονόπορτες, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υλικά και εξειδικευμένες υπηρεσίες εγκατάστασης από έμπειρους τεχνικούς. Επιπλέον, λαμβάνουμε υπόψη τις ατομικές ανάγκες και τις αισθητικές προτιμήσεις κάθε πελάτη, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που αναδεικνύουν τον χώρο τους και τους προσφέρουν ασφάλεια, άνεση και στυλ.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τον χώρο σας. Είμαστε εδώ για εσάς, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και επαγγελματικής στάσης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  5ο χλμ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Λάρισα
  6987326300
  Συστήματα Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές - Συστήματα Σκίασης • ΛΑΡΙΣΑ

  Η επιχείρηση ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ εδρεύει στη ΛΑΡΙΣΑ και δραστηριοποιείται στον χώρο των αλουμινοκατασκευών κ σιδηροκατασκευων. Το αντικείμενο εργασιών της εταιρείας μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κατασκευών.

  Καλύπτουμε κάθε ανάγκη του χώρου σας σε κουφώματα, ρολά,σίτες, γκαραζόπορτες, βιτρίνες και παντός τύπου αλουμινοκατασκευές.

  Επιπλέον, δραστηριοποιούμαστε και στις μεταλλικές κατασκευές, όπως, πόρτες, κάγκελα, σκάλες, πέργκολες, στέγαστρα και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει,με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, να αντικαταστήσει τα παλιά συστήματα αλουμινίου σας με νέα κουφώματα άριστης ποιότητας προσφέροντας σας ασφάλεια και οικονομία με σύγχρονο σχεδιασμό.

  Με σύμμαχο την γνώση και την συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνικές αλλά και στην εξέλιξη των υλικών εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα της κατασκευής και την αντοχή της στον χρόνο.

  Ανακαινίστε τον επαγγελματικό σας χώρο με συστήματα αλουμινίου και ειδικές μεταλλικές κατασκευές φτιαγμένα με αξιοπιστία που θα σας παρέχουν θερμομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια & υψηλή αισθητική.

  Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε παντός τύπου αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευες.

  Η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε είναι αποτέλεσμα έρευνας, έτσι ώστε να εξελισσόμαστε με την πάροδο των χρόνων και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις με πρωτοποριακό σχεδιασμό.

  Η εμπειρία η τεχνογνωσία και η αγάπη για την δουλειά μας είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας και πάντα ανταγωνιστικούς. Το εξειδικευμένο προσωπικό προτείνει και παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί στο νομό Δράμας και τη γύρω περιοχή.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  ►ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ►ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC
  ►ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΙΔΗΡΟΥ & INOX
  ►ΠΟΡΤΕΣ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΡΟΛΛΑ - ΣΙΤΕΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Γάζι - Ηράκλειο
  6947691248
  Καλωσορίσατε στον κόσμο των κουφωμάτων αλουμινίου, όπου η ποιότητα συναντά την αισθητική και η λειτουργικότητα ενσωματώνεται με την ασφάλεια. Είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω τις πιο εξειδικευμένες λύσεις σε κουφώματα αλουμινίου, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

  Σε αυτή την ιστοσελίδα, θα ανακαλύψετε την εκτενή συλλογή μας από κουφώματα αλουμινίου, σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές αισθητικής, ανθεκτικότητας και ενεργειακής απόδοσης. Είτε πρόκειται για παράθυρα, πόρτες, συρόμενα συστήματα, εξωτερικές σκάλες ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο κουφώματος, μπορείτε να εμπιστευτείτε την εμπειρία μου για να δημιουργήσουμε το ιδανικό περιβάλλον για τον χώρο σας.

  Είτε αναζητάτε μοντέρνα και κομψά σχέδια, είτε λειτουργικά και πρακτικά κουφώματα, εδώ θα βρείτε την τελειότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Με υψηλής ποιότητας υλικά και προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής, σας παρέχω την απόλυτη εμπιστοσύνη για ασφαλή, ανθεκτικά και λειτουργικά κουφώματα που θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια εξυπηρέτησης και αισθητικής απόλαυσης.

  Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και να ξεκινήσουμε το ταξίδι προς τη δημιουργία του ιδανικού χώρου μαζί!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Κόσκινα - Εύβοιας
  6948590186
  Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαστε ο ειδικός στα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου που επιδιώκει την παροχή υψηλής ποιότητας λύσεων για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

  Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που απαιτούνται για την επιλογή, την εγκατάσταση και τη συντήρηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου, προσφέροντας παράλληλα εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

  Τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου που προσφέρουμε συνδυάζουν υψηλή αισθητική, αντοχή και εξαιρετική θερμομόνωση, προσφέροντας προστασία από τις καιρικές συνθήκες και εξοικονόμηση ενέργειας.

  Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντας εξαιρετική εξυπηρέτηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκατάσταση, διασφαλίζοντας ότι η εμπειρία σας θα είναι απρόσκοπτη και ευχάριστη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, και αφήστε μας να δημιουργήσουμε μαζί την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας σε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Δοξάτου 10 - Ηράκλειο
  6944841755
  Κωνσταντίνος Μηλιώρης
  Κατασκευές Αλουμινίου & Σιδήρου | Ηράκλειο Κρήτη

  Η επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μηλιώρη έχει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης αναλαμβάνοντας μια ευρεία γκάμα κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου με εξειδίκευση στα ενεργειακά κουφώματα.

  Η έμπειρη ομάδα μας στοχεύει στην παροχή υψηλής ποιότητας κατασκευών που αντικατοπτρίζουν την αισθητική, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα σε κάθε εφαρμογή.

  Με πολυετή εμπειρία στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου επιδιώκουμε καινοτομία και ακρίβεια στην ανάληψη κάθε έργου ανεξαρτήτως μεγέθους και απαιτήσεων.

  ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΦΑΜΡΟΓΕΣ

  Οι εφαρμογές μας περιλαμβάνουν την κατασκευή και τοποθέτηση σε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, πόρτες εισόδου, κάγκελα και περιφράξεις, μεταλλικούς σκελετούς κτιρίων και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές στα μέτρα και τις προδιαγραφές που χρειάζεστε.

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Εξυπηρετούμε κατοικίες, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους, ξενοδοχειακές μονάδες και καταστήματα σε όλο το νομό Ηρακλείου με γνώμονα τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό.
  Με κάθε σας κάλεσμα, πραγματοποιούμε επίσκεψη στοχώρο σας, αξιολογούμε τις ανάγκες σας και συντάσσουμε ολοκληρωμένη προσφορά έργου.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αμπελόκηποι - Ζακύνθου
  2695022728
  6984802824
  MEMA GENTIAN – WOOD ART FURNITURE
  Η επιχείριση ‘’ WOOD ART FURNITURE – GENTIAN MEMA ‘’ με εδρα στους Αμπελοκήπους της Ζακύνθου, δραστηριοποιείται στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών και ξύλινων κατασκευών, και στην αλλαγή ταπετσαρίας ολων των επίπλων, εδώ και πολλά χρόνια με τεχνογνωσία συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Ειμαστε επιπλοποιοί και κατασκευάζουμε έπιπλα ασυναγώνιστης ποιότητας σε μοντέρνα και κλασσικά,σχέδια ανάλογα των αναγκών και του υφους του δικού σας χώρου.

  Ανανεώνουμε τον χώρο σας, ιδιωτικό και επαγγελματικό, (κατοικίες, διαμερίσματα, ξενοδοχεία καταστήματα) Προτείνουμε μοναδικές προτάσεις επίπλωσης διαθέτουμε τεχνογνωσία και εμπειρία με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και στις επισκευές και τις τοποθετήσεις ολων των επίπλων.

  Σας εγγυώμαστε την άμεση και φιλική σας εξυπηρέτηση, από οπου μας ζητηθεί στην Ζάκυνθο και σε ολο το νησί της Ζακύνθου.

  Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος, πάντα με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους από την ανάθεση της κατασκευής εως την παράδοση και φυσικά στις πιο λογικές τιμές της αγοράς της Ζακύνθου.

  Δημιουργούμε για εσάς στο ξυλουργείο μας:
  Ξυλουργικές εργασίες και ξύλινες επενδύσεις πάσης φύσεως όλα τα επιπλα και οι κατασκευές μας είναι χειροποίητες.
  Κατασκευάζουμε επιπλα με παραγγελία για κάθε χώρο του σπιτιού (κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο, σαλόνι γραφείο, τραπεζαρία),
  Ντουλάπες Υπνοδωματίων – συρόμενες και ανοιγόμενες εντοιχισμένες, λειτουργικές και ανετες, είναι ολες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας.
  Παρέχουμε δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και στην εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.
  Επιπλα Κουζίνας σε ότι σχέδιο και ύφος αρμόζει στο χώρο σας, κλασσικό ή μοντέρνο.
  Ντουλάπια κουζίνας λειτουργικά και διαχρονικά όλα υψηλών προδιαγραφών με ποιότητα και αισθητική
  Ξύλινα κουφώματα εσωτερικά (μεσόπορτες).
  Στα κουφώματα εσωτερικού χώρου, πόρτες κλασσικές, σύγχρονων κατασκευών, παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες και λύσεις σε κάθε είδους κατασκευή, με την δυνατότητα επιλογής οποιουδήποτε υλικού, και ξύλου, χρωματισμού και φυσικά δεχόμαστε οποιαδήποτε μετατροπή και αλλαγή ανάλογα των επιθυμιών σας
  Επιπλα μπάνιου
  Κρεβατοκάμαρες
  Τραπεζαρίες
  Σαλόνια
  Παιδικά έπιπλα, δείξτε μας το σχέδιο και εμείς θα το κατασκευάσουμε όπως επιθυμείτε.
  Μικροέπιπλα,επιπλοσυνθέσεις, βιβλιοθήκες.
  Ξύλινες επενδύσεις
  Ξύλινες ειδικές κατασκευές
  Τοποθέτιση laminate σε δάπεδα
  Κατασκευή και επισκευή σε ξύλινα δάπεδα
  Ταπετσαρίες επίπλων
  Επισκευάζουμε όλα τα επιπλα καθώς και αλλάζουμε τις ταπετσαρίες ολων των επίπλων
  Ανανεώστε την αισθητική των επίπλων σας χωρίς περιττά έξοδα
  Σαλόνια κλασσικά και μοντέρνα σε πάρα πολλά σχέδια με υφάσματα διαχρονικά κλασσικά και μοντέρνα και δερματίνες.
  Κρεβάτια –κεφαλάρια,καναπέδες,πολυθρόνες, καρέκλες, μπρεζιέρες , ανάκλιντρα
  Επισκευές επίπλων και μεταποιήσεις
  Επιδιορθώσεις σαλονιών

  Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας με σεβασμό στις ανάγκες σας και την ιδιοκτησία σας, προσφέροντάς σας έπιπλα που ξεχωρίζουν για την λεπτομερή εργασία που έχουμε πραγματοποιήσει.

  Ερχόμαστε στο χώρο σας και προτείνουμε λύσεις οικονομικές λειτουργικές και διαχρονικές.
  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και μόνο ευχαριστημένους πελάτες αν λοιπόν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο επιπλοποιό και ξυλουργό στην Ζάκυνθο τότε ..

  Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να αναβαθμίσουμε το χώρο σας, με έμφαση στην ποιότητα, την τεχνική και το στυλ.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και να ειστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Φιλικά
  WOOD ART FURNITURE – MEMA GENTIAN
  Ο επιπλοποιός της Ζακύνθου

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Ξυλουργικές εργασίες Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Επιπλοποιός Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Κατασκευές επίπλων Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Ξυλοκατασκευές Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Ξυλουργός – Ξυλουργεία - Μαραγκός Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Ξυλουργικά Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Επιπλα κουζίνας Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Ντουλάπες- ντουλάπια Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Ξύλινα κουφώματα Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Χειροποίητα επιπλα Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Τοποθέτιση laminate Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Ξύλινα δάπεδα Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Ταπετσαρίες επίπλων Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Ταπετσέρης Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Αλλαγή ταπετσαρίας επίπλων Ζάκυνθος- Ζακύνθου

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κυθήρων 3 - Σέρρες
  2321046191
  6934872662
  Αλουμινοκατασκευές - Ενεργειακά Κουφώματα - Σιδηροκατασκευές - Κάγκελα αλουμινίου - Πόρτες ασφαλείας - Γκαραζόπορτες - Κατασκευή - Αντικατάσταση - Συντήρηση | Γεώργιος Στόϊκος Σέρρες

  Η επιχείρηση STALDOOR του Γεωργίου Στόϊκου με έδρα στις Σέρρες, ξεκίνησε το 1964 ως σιδηρουργείο από τον Νικόλαο Βουτσά και συνεχίστηκε από τον Πέτρο Στόϊκο με έμφαση στις αλουμινοκατασκευές, με έργα γνωστά και αναγνωρίσιμα σε όλη την πόλη.

  Σήμερα η παράδοση συνεχίζεται από την τρίτη γενιά, τον Γιώργο Στόϊκο, που με την τεχνογνωσία των προκατόχων του και το προσωπικό του μεράκι κατασκευάζει ό,τι πιο καινούριο στο χώρο των ενεργειακών κουφωμάτων.

  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Διαθέτουμε σύγχρονο εργαστήριο στο οποίο κατασκευάζουμε κουφώματα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (CE) που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με την ποιότητα υλικών, εξαρτημάτων και κατασκευής, εγγυώμενοι για την ηχομόνωση, τη θερμομόνωση και την αντοχή στο χρόνο των προϊόντων μας.

  ΕΥΡΕΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

  Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε συνοδοιπορεί με τη συνεχή ενημέρωση γύρω από τις νέες εξελίξεις στον χώρο του αλουμινίου και ακολουθώντας τις απαιτήσεις των καιρών και τη σύγχρονη αισθητική, καλύπτουμε με ιδανικό τρόπο οποιαδήποτε ανάγκη προκύπτει στη τέχνη των αλουμινοκατασκευών, ακόμα και των πιο απαιτητικών, στη πόλη των Σερρών αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα.

  Εγγύηση αντοχής και ασφάλειας

  Η επιχείρηση STALDOOR του Γεωργίου Στόϊκου με έδρα στις Σέρρες, διαθέτει σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό με συνεχή ενημέρωση γύρω από τις νέες εξελίξεις στον χώρο του αλουμινίου και σιδηρού, εγγυώμενη την κατασκευή, εγκατάσταση και συντήρηση (service) των κουφωμάτων, σε τιμές προσιτές, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Η προσοχή που δίνουμε στις λεπτομέρειες, η αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση των αναγκών σας, η επαγγελματική μας συμπεριφορά, η ειλικρίνεια και την ηθική που διέπει τις συνεργασίες μας, είναι αυτά που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη μιας ισχυρής βάσης ικανοποιημένων πελατών και στην καλή μας φήμη στον κλάδο για ομαλή και ξεκάθαρη συνεργασία.

  ΠΟΙΟΤΗΤΑ
  Αλουμινοκατασκευές

  ΑΝΤΟΧΗ
  Σιδηροκατασκευές

  ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  Πόρτες ασφαλείας

  ΕΓΓΥΗΣΗ
  «Εξοικονομώ»

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

  για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας,
  με σκοπό την αξιολόγηση των αναγκών σας
  και τη σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς έργου,
  που ιδανικά θα καλύψει τις ανάγκες σας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Αθηνών 53Γ, Ρίο - Αχαΐας
  2610991106
  6982925595
  ΜΠΑΡΛΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟΤΕΧΝΙΚΗ
  Αλουμινοκατασκευές Σιδηροκατασκευές | Ριο Αχαΐας

  Η επιχείρηση ΜΠΑΡΛΗΣ - ΜΕΤΑΛΛΟΤΕΧΝΙΚΗ έχει έδρα στο Ρίο Αχαΐας και δραστηριοποιείται σε παντός είδους αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, η οποία μετρά από το 1978, διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία και σημειώνοντας συνεχή εξέλιξη στους τομείς των κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου.

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

  Με ένα εξειδικευμένο και αφοσιωμένο προσωπικό, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων οποιουδήποτε μεγέθους και πολυπλοκότητας.

  Ολοκληρωμένες λύσεις

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Αχαΐα δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις σε κατοικίες, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους.

  Στόχος μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, καθώς και η ανάπτυξη και διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΩΣΕΙΣ – ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Βίρος - Κέρκυρα
  6976026687
  Καλωσορίσατε στην κορυφαία εταιρία κατασκευής και εγκατάστασης κουφωμάτων αλουμινίου στην Κέρκυρα. Στην εποχή της τεχνολογικής εξέλιξης και της καινοτομίας, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία σε θέματα κουφωμάτων, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική.

  Η εταιρία μας διακρίνεται για την εξειδίκευση στην προσαρμογή λύσεων κουφωμάτων που είναι ιδανικές για κάθε στυλ και ανάγκη. Είτε πρόκειται για κατοικία, επαγγελματικό χώρο ή εμπορική κατασκευή, είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε κομψά, ασφαλή και ενεργειακά αποδοτικά κουφώματα που θα προσθέσουν αξία και άνεση στον χώρο σας.

  Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας χαρακτηρίζονται από την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την αφοσίωσή τους στην τέχνη της εγκατάστασης. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας την αντοχή, την ασφάλεια και την αξιοπιστία των κουφωμάτων μας.

  Στην εταιρία μας, η εξατομίκευση είναι στο επίκεντρο της προσέγγισής μας. Σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα επιλογών σε χρώματα, σχέδια και υλικά, προκειμένου να δημιουργήσουμε κουφώματα που θα ανταποκρίνονται ακριβώς στις προσδοκίες σας.

  Είτε επιθυμείτε να αναβαθμίσετε το σπίτι σας είτε να επεκτείνετε τον επαγγελματικό σας χώρο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  1ο χλμ Πολυκάστρου-Κιλκίς - Κιλκίς
  2343023511,2343111204
  Πολυκατάστημα - Υλικά Οικοδομών - Oικοδομικές Εργασίες- Εξοικονομώ- Ανακαινίσεις - Φωτοβολταϊκά- Net Metering - Επισκευές Inverter | Πολύκαστρο Κιλκίς

  Το πολυκατάστημα ΤΣΕΛΙΟΣ στο Πολύκαστρο Κιλκίς, από το 2010 είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας υλικά κι εξοπλισμό για τη δόμηση και την ανακαίνιση, γιατί παρέχει, όχι μόνο τα απαραίτητα προϊόντα μέσω της παράδοσης υλικών στον τόπο εργασίας, αλλά και την εμπειρία και την υποστήριξη που απαιτούνται για την επιτυχή ολοκλήρωση κάθεέργου, επιδιώκοντας να διευκολύνει τους πελάτες κατά την υλοποίηση των εργασιών τους.

  ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  Η πολύχρονη συνεργασία με κορυφαίους προμηθευτές και εταιρείες του κλάδου, εξασφαλίζει ότι οι πελάτες μας θα έχουν πρόσβαση σε υλικά υψηλής ποιότητας που εγγυώνται αντοχή κι ασφάλεια, όπου αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια είναι και το έμπειρο προσωπικό μας που είναι πάντα πρόθυμο να παράσχει εξειδικευμένες συμβουλές και οδηγίες για την επιλογή των κατάλληλων υλικών και εργαλείων, εξασφαλίζοντας την επιτυχία κάθε έργου.

  Στο πολυκατάστημά μας ΤΣΕΛΙΟΣ στο Πολύκαστρο Κιλκίς,
  με πάνω από 20000 κωδικούς και στις καλύτερες τιμές, ενδεικτικά
  μπορείτε να βρείτε:

  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

  ΤΣΙΜΕΝΤΑ

  ΣΙΔΕΡΑ

  ΤΟΥΒΛΑ

  ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΤΕΓΗΣ

  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

  ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ

  ΜΟΝΩΣΗ

  ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

  ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ

  ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ

  ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ & ΤΟΙΧΟΥ

  ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣ

  ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

  ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΑ

  ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

  ΜΟΝΩΣΗ

  ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΑ

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ

  ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ

  ΧΡΩΜΑΤΑ

  ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ

  ΑΣΤΑΡΙΑ

  ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ

  ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΑ

  ΒΕΡΝΙΚΙΑ

  ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΒΑΦΗΣ

  ΣΠΡΕΪ ΒΑΦΗΣ

  ΚΟΛΛΕΣ

  ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ

  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

  ΘΕΡΜΑΝΣΗ

  ΤΖΑΚΙΑ

  PELLET

  ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

  ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ

  ΜΠΡΙΓΚΕΤΕΣ

  ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ

  ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

  ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  ΠΛΑΚΑΚΙΑ

  ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

  ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

  ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ

  ΣΚΑΛΕΣ

  ΕΙΔΗ ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑΣ

  ΞΥΛΕΙΑ ΣΚΕΠΗΣ

  ΡΟΥΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

  ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

  ΓΑΝΤΙΑ

  ΓΙΛΕΚΑ

  ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  ΚΡΑΝΗ

  ΜΑΣΚΕΣ

  ΓΥΑΛΙΑ

  επικοινωνήστε μαζί μας

  ή για παραγγελίεςή για να ζητήσετε προσφορά
  ή για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας
  και με μεγάλη μας χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Νέα Ρόδα - Χαλκιδικής
  6975588692,6976365805
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΜΑΡΙΟΠΟΥΛΟΣ
  Ξυλουργικές Εργασίες| Νέα Ρόδα Χαλκιδικής

  Η επιχείρηση Μαριόπουλος έχει έδρα σταΝέα Ρόδα Χαλκιδικής και δραστηριοποιείται σε παντός είδους ξυλουργικές εργασίες με εξειδίκευση στα ξύλινα κουφώματα γερμανικού τύπου και τα παραδοσιακά.

  Πρόκειται για ένα σύγχρονο ξυλουργείο που δημιούργησε η οικογένεια Μαριόπουλου δίνοντας λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης που αντανακλούν ποιότητα, ξεχωριστή αισθητική και υψηλή αντοχή.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στηριζόμαστε σε δεκαετίες εμπειρίας και τεχνογνωσίας, ώστε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ξύλινες κατασκευές εξωτερικών και εσωτερικών χώρων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

  Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων γερμανικού τύπου, ενώ παράλληλα παρέχουμε εξαιρετικές ξυλουργικές εργασίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών.
  Ανεξάρτητα από το αν επιθυμείτε παραδοσιακές κατασκευές ή σύγχρονες λύσεις, η ομάδα μας είναι εδώ για να δημιουργήσει προϊόντα που θα ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες σας.

  ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΕΡΓΑ

  Το προσωπικό μας αποτελείται από επαγγελματίες ξυλουργούς που αγαπούν την τέχνη τους και είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία ξύλινων προϊόντων προσαρμοσμένα στις ανάγκες και το στυλ του εκάστοτε πελάτη.

  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση από ξύλινα κουφώματα, πέργκολες, κάγκελα, έπιπλα και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας, εξυπηρετώντας τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και όπου μας ζητηθεί κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Αγίου Ιωάννου Ρέντη 124 - Πειραιάς
  6988095391
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  1ο Χλμ. Γρεβενών - Καλαμπάκας - Γρεβενά
  2462028903
  6948462971
  Βέρας Γιώργος
  Αλουμινοκατασκευές | Γρεβενά

  Σας παρουσιάζουμε την εταιρεία μας, του Βέρα Γεώργιου, που έχει αφιερωθεί με πάθος στην επεξεργασία σιδήρου και αλουμινίου στα Γρεβενά. Με πολυετή πείρα και δέσμευση στην ποιότητα, είμαστε πρωτοπόροι στον κλάδο μας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με σύγχρονο εξοπλισμό και υλικά υψηλής προδιαγραφής.

  Επιδιώκουμε συνεχώς την καινοτομία και την αναβάθμιση, προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Εμπιστευτείτε μας για εξειδικευμένες λύσεις στον χώρο της επεξεργασίας σιδήρου και αλουμινίου, και ανακαλύψτε τον κόσμο της υψηλής ποιότητας και της αξιοπιστίας.

  Τι Προσφέρουμε;

  Στην εταιρεία μας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υλικά, υιοθετώντας μια προσέγγιση που ενώνει την ποιότητα, την καινοτομία και την αξιοπιστία.

  Τα υλικά μας, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, αποτελούν τη βάση για τα εγγυημένα αποτελέσματα που προσφέρουμε.

  Ο εξοπλισμός μας είναι πλήρως εξελιγμένος και προηγμένος, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας. Επενδύουμε σε σύγχρονες μηχανές και εργαλεία που εξασφαλίζουν την υψηλή ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στην επεξεργασία των υλικών μας. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα και εξειδικευμένες λύσεις σε κάθε έργο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Επιλέγοντας μας, επιλέγετε όχι μόνο έναν συνεργάτη, αλλά και μια εμπειρία υψηλής ποιότητας που προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2462028903

  Υψηλής Ποιότητας Προϊόντα

  Καταφεύγουμε μόνο σε υλικά υψηλής ποιότητας, επιλέγοντας τα πιο αξιόπιστα και ανθεκτικά υλικά για τα προϊόντα μας. Είτε πρόκειται για κουφώματα αλουμινίου, επεξεργασία σιδήρου, πατώματα, αλουμινοκατασκευές, κάγκελα INOX, κουφώματα PVC, είτε για κρύσταλλα, τζάμια, καθρέπτες, υαλοπίνακες και μεμβράνες, η ποιότητα είναι πάντα στο επίκεντρο της επιλογής μας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  Η αποστολή μας στη Βέρα Γεώργιου είναι να διακριθούμε στον κλάδο της επεξεργασίας σιδήρου και αλουμινίου, προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

  Καταδεσμευόμαστε να επιτυγχάνουμε αυτήν την αποστολή μέσω της σταθερής προσήλωσης στην υψηλή ποιότητα υλικών και της συνεχούς καινοτομίας στον εξοπλισμό μας.

  Με δυναμικό που χαρακτηρίζεται από την εμπειρία και τη δεξιοτεχνία, διαμορφώνουμε την εταιρική μας στρατηγική προς την εξυπηρέτηση των πελατών μας με εξειδικευμένες λύσεις. Στοχεύουμε όχι μόνο στην παροχή αξιόπιστων προϊόντων, αλλά και στην κατάκτηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας, διατηρώντας υψηλά πρότυπα επιχειρηματικής ηθικής και βιωσιμότητας. Με αυτήν τη δέσμευση, στοχεύουμε στην διαρκή ανάπτυξη και στην πρωτοπορία στον τομέα μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  35⁰ χλμ Θεσσαλονίκης Αθηνών, Αιγίνιο - Πιερίας
  2353306730
  6972850055,6980443994
  PANGOR
  Κατασκευή Ξύλινων Κουφωμάτων | Αιγίνιο Πιερίας

  Η εταιρεία PANGOR εδώ και τέσσερις συναπτές δεκαετίες εξειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων, εξωτερικών - εσωτερικών θυρών και παντζουριών με αφοσίωση και πάθος.

  Με σύγχρονα υλικά, εργαλεία, αλλά και υψηλή τεχνογνωσία έχουμε ως σκοπό την υλοποίηση τον δικών σας οραμάτων, πάντα με σεβασμό στην πρώτη μας ύλη, το ξύλο.

  Στο εργοστάσιό μας, το οποίο στεγάζεται σε ένα χώρο εμβαδού 4.000 τ.μ. στο Αιγίνιο Πιερίας, κατασκευάζουμε παραδοσιακά και μοντέρνα ξύλινα κουφώματα με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

  Για εμάς, η ποιοτική ξυλεία είναι προτεραιότητα για την κατασκευή των κουφωμάτων μας. Η ξυλεία που χρησιμοποιείταιστο εργοστάσιο μας ως επί το πλείστον είναι το Μεράντι, το Νιαγκόν, το Ιρόκο, η Δρυς, το Σουηδικό και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη και τις προτιμήσεις του πελάτη σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας καταλήγουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα.

  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ PANGOR

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:8:00 - 13:00

  ΑΦΜ: 168976305

  ΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

  ΑΡ. ΓΕΜΗ: 157900848000

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Υδρας 14 - Χαϊδάρι
  6942619675
  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα οποιαδήποτε κατασκευή μας αναθέσετε με προιόντα υψηλών προδιαγραφών!

  Η εταιρεία KIRIMIS ALUMINIUM SYSTEMS η οποία εδρεύει στο Χαϊδάρι, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο του αλουμινίου αναλαμβάνει την τοποθέτηση συστημάτων αλουμινίου σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, γραφεία κ.α. σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

  Συνεργαζόμαστε με εταιρείες που είναι κορυφαίες στο είδος τους και σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής αντοχής και αισθητικής!

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  για να σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες, την ιδανική επιλογή κουφωμάτων αλουμινίου για το δικό σας σπίτι ή το δικό σας επαγγελματικό χώρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κολαΐτη, Χιονάτα - Κεφαλονιά
  6942608077
  Διονύσης Βασ. Κολαΐτης
  Μεταλλικές Κατασκευές - Κουφώματα - Κάγκελα | Κεφαλονιά

  Η εταιρεία Κολαΐτης Metal Constructions έχει έδρα στα Χιονάτα Κεφαλονιάς και δραστηριοποιείται από το 1998 σε παντός είδους μεταλλικές κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου, κουφώματα αλουμινίου και PVC, κάγκελα και μεταλλικά κτίρια.

  Στην εταιρεία μας δεσμευόμαστε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του χώρου της κατασκευής και της ανακαίνισης.

  Ασχολούμαστε με την παραγωγή και εγκατάσταση προϊόντων υψηλής ποιότητας εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Κεφαλονιά άμεσα και αποτελεσματικά.

  Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών.

  Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς.

  Εγγυόμαστε άριστη ποιότητα κατασκευής και άψογη εφαρμογή και τοποθέτηση σε κάθε έργο εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου.

  Τηρούμε τα αρχικά χρονοδιαγράμματα περάτωσης των έργων μας, μένοντας συνεπείς και αξιόπιστοι στους διακανονισμούς μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Σαλαμίνος 96-98 - Πειραιάς
  2104616814
  6947444705
  PAVLIDAKIS ALOUMINIA
  Αλουμινοκατασκευές - Κουφώματα Αλουμινίου Πειραιάς Αττικής

  Η εταιρεία "PAVLIDAKIS ALOUMINIA" δημιουργήθηκε το 1969 από τον Ιωάννη Παυλιδάκη, ο οποίος και είχε ήδη πολυετή πείρα στις αλουμινοκατασκευές. Το 1977 μεταφερθήκαμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγ. Διονυσίου - οδός Σαλαμίνος 96-98, όπου μπορείτε να μας βρείτε και σήμερα.

  Με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, δημιουργούμε ότι μπορείτε να φανταστείτε από αλουμίνιο, ενώ χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές αλουμινοκατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.

  Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, κατασκευάζουμε πόρτες αλουμινίου, παράθυρα αλουμινίου, φράχτες, σίτες, ρολά, θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας αλλά και οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα στις κατασκευές μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές αλουμινοκατασκευές για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε τον Πειραιά και σε όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Χρυσοπηγή - Αρτας
  6947784088
  Καλωσορίσατε στον κόσμο της εκλεπτυσμένης αισθητικής και λειτουργικότητας στις εγκαταστάσεις κουφωμάτων. Στην ιστοσελίδα μας, ανακαλύψτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ σύγχρονου design και υψηλής ποιότητας υλικών για κάθε χώρο σας.

  Τα Κουφώματα Που Κάνουν τη Διαφορά

  Στην εταιρεία μας, αφιερώνουμε τον εαυτό μας στην παροχή κουφωμάτων που υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας. Είτε πρόκειται για παράθυρα, πόρτες, εξώπορτες ή συστήματα σκίασης, κάθε προϊόν μας είναι σχεδιασμένο με σκοπό να συνδυάσει λειτουργικότητα και αισθητική.

  Εξατομικευμένες Λύσεις

  Κατανοούμε ότι κάθε χώρος είναι μοναδικός. Για αυτό τον λόγο, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και το στυλ σας. Ανακαλύψτε ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών που θα ενισχύσουν την αισθητική του χώρου σας.

  Υλικά Υψηλής Ποιότητας

  Η ποιότητα είναι στο επίκεντρο της δουλειάς μας. Χρησιμοποιούμε προηγμένα υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή, ασφάλεια και εξαιρετική θερμομόνωση. Επιλέγοντας τα κουφώματά μας, επιλέγετε μια επένδυση με μακροχρόνια αξία.

  Επαγγελματική Εγκατάσταση

  Η επιτυχία των κουφωμάτων εξαρτάται επίσης από τη σωστή εγκατάσταση. Οι έμπειροι τεχνικοί μας εξασφαλίζουν όχι μόνο τη σωστή τοποθέτηση αλλά και την απόλυτη λειτουργικότητα κάθε προϊόντος.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Ανακαλύψτε τον κόσμο των υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής στα κουφώματα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να ξεκινήσουμε το ταξίδι προς τη δημιουργία ενός χώρου που αντικατοπτρίζει το στυλ και την προσωπικότητά σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ
  Κορνοφωλιά - Έβρου
  2554110500
  6983670209
  Καλωσορίσατε στην κορυφαία εταιρεία που αφοσιώνεται στον τομέα των εγκαταστάσεων υδρορροών. Στον συναρπαστικό κόσμο της υδραυλικής και υδρορροής, είμαστε εδώ για να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

  Η Εταιρεία Μας

  Στην εταιρεία μας, αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της αποτελεσματικής και αξιόπιστης υδραυλικής στη σωστή λειτουργία κάθε κτιρίου. Είμαστε περήφανοι για την εμπειρία μας και την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη σας με εξειδικευμένες λύσεις.

  Υπηρεσίες Υδραυλικής

  Από μικρές επισκευές έως και την εγκατάσταση πλήρων συστημάτων υδραυλικής, είμαστε εδώ για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας. Εξειδικευόμαστε σε έργα κατοικίας, επιχειρηματικών χώρων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Η ομάδα μας είναι εξειδικευμένη και έχει τη γνώση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει.

  Αξιοπιστία και Δέσμευση

  Η αξιοπιστία είναι στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας. Κάθε έργο πραγματοποιείται με προσοχή στη λεπτομέρεια και σεβασμό προς τον πελάτη. Στοχεύουμε στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας, παρέχοντας υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες.

  Επικοινωνήστε Μαζί Μας

  Εάν χρειάζεστε εγκατάσταση, επισκευή ή συντήρηση υδραυλικού συστήματος, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματισμό και ακρίβεια. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε μαζί την ιδανική λύση.

  Ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας. Είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε τις υδραυλικές σας ανάγκες με επαγγελματισμό και ακρίβεια.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 52 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ