noscript image for google
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 | 08:54 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Θεσσαλονίκη
  2310889172
  6944355797
  Γερανοί ΘεσσαλονίκηCranes Thessaloniki Πανταζής Δημήτριος 6944355797

  * εκμετάλλευση ενοικιάσεις τηλεσκοπικών γερανών μηχανημάτων έργου και μεταφορά με γερανό

  * ενοικίαση καλαθοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα έργου και μεταφορά με γερανό

  * εργασίες με καλάθι

  * κοπή και κλάδεμα δέντρων με γερανό κλάδεμα στο Πανόραμα ρετζίκι Χαλκιδική και στις γυρω περιοχες
  διαθέτουμε εμεπειρο συνεργείο κλαδέματος

  * γερανοί μεταφορές τοποθετήσεις μηχανημάτων γερανομεταφορές Θεσσαλονίκης

  * CRANES THESSALONIKI CRANES GREECE USED CRANES FOR RENTAL CRANE HIRE

  Γερανοφόρα μηχανήματα φορτοεκφορτώσεις γερανών ενοικιάσεις

  μεταφορές τοποθετήσεις γερανοι θεσσαλονικης ανύψωση κλιματιστικά με γερανό

  μεταφορές προκάτ μεταφορές τοποθετήσεις μεταφορές γερανοί

  γερανοφόρα τηλεσκοπικά αυτοκινούμενα προς ενοικίαση και μεταφορά πιάνου

  http://facebook.com/Geranoi.thessalonikis

  http://www.geranoi-pantazis.gr

  γερανοί

  μεταφορές προκάτ

  Κοπή και κλάδεμα δέντρων με γερανό

  κλάδεμα Χαλκιδική κοπή δέντρου Πανόραμα

  CRANES

  Thessaloniki

  cranes thessaloniki

  Cranes Greece

  γερανοί μεταφορές

  φορτοεκφορτώσεις

  κοπή δέντρου

  τοποθετήσεις μηχανημάτων
  μηχανήματα έργου

  γερανών ενοικιάσεις

  ανύψωση
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΦΑΙΔΩΝΟΣ 8 - Πάτρα
  6979589599
  6982318258 What’s Up
  Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΕΜΕΤΑΦΟΡΕΣΚΑΙΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑΑΘΗΝΑ ΑΧΑΙΑ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΦΘΗΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΣΑΣ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ -50%ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Χρήστος Παπαδημητρόπουλος 6979589599 6982318258 Η μεταφορικη πατρα ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ τιμες οικονομικες με ανυψωτικο μηχανημα και ειδικες τιμες σε ευπαθεις ομαδες και σε ανεργους επινοικιαση φορτηγου μονο για μεταφορες. ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Παράδοση Αυθημερόν στο σπίτι σας με ασφαλή και εγγυημένη μεταφορά. Μπορείτε να μας βρείτε και στο www.metaforikipatra.gr (Δείτε σχόλια πελατών) οικονομικες ΤΙΜΕΣ!! Αμπαλάρισμα, Συσκευασία Υαλικών και επίπλων και πιανου. ΟΜΑΔΙΚΕΣ. Μετακομίσεις φοιτητών (εκτός Πατρών) κατόπιν συνενοήσεως. ΕΚΠΤΩΣΗ εως 50% ΔΩΡΕΑΝ Αποσύνδεση - σύνδεση επίπλων, ηλ. συσκευών, φωτιστικών. Καινούργιες κούτες - σακούλες για στρώματα.ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ Υαλικά - φωτιστικά - μεταφορα πιάνα - ευθραυστα αντικείμενα ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΝΟΣ!

  Καθημερινά δρομολόγια Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ 38 - Περιστέρι
  2111103535
  6932718180
  Ακόμη και σε αυτή την εποχή του ΚΜΣ (Κάντο-Μόνος-Σου), πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε επαγγελματικές εταιρείες μετακομίσεων προκειμένου να μετακομίσουν προς ένα νέο σπίτι ή γραφείο.

  Είτε μεταφέρετε τα υπάρχοντα ενός διαμερίσματος από τη μια πόλη στην άλλη, είτε μεταφέρετε τον εξοπλισμό μιας μεγάλης επιχείρησης σε καινούρια γραφεία ή εγκαταστάσεις, υπάρχει η Platis Group για να ανταποκριθεί σε όλες σας τις ανάγκες.

  Εμπιστευτείτε τη φήμη της Platis Group Μετακομίσεις και επιλέξτε τους πλέον ειδικούς στον χώρο. Οι συστάσεις των εκατοντάδων ικανοποιημένων πελατών μας μπορεί να είναι εξίσου ένας πολύτιμος παράγοντας στην επιλογή σας.

  Μην ξεχνάτε ότι τα πολύτιμα αντικείμενα απαιτούν ειδική αντιμετώπιση, την οποία η Platis Group μπορεί να σας προσφέρει με αξιοπιστία. Εύθραυστα αντικείμενα, έργα τέχνης, μεγάλα μουσικά όργανα και άλλα πολύτιμα ή εξειδικευμένα αντικείμενα απαιτούν προσεκτική συσκευασία και μεταφορά από ειδικούς. Με την Platis Group αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά, από τη στιγμή που τα υλικά αλλά και η ίδια η συσκευασία ακολουθούν πολύ αυστηρές προδιαγραφές, κάνοντας έτσι την μετακόμισή σας αξιόπιστη και υπεύθυνη.

  Ένα βασικό στοιχείο για μια επιτυχημένη μετακόμιση είναι τα οικιακά αγαθά να συσκευάζονται αποτελεσματικά, τόσο μέσα στο σπίτι όσο και μέσα στο φορτηγό μεταφοράς. Χρησιμοποιώντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες της Platis Group διατηρείτε το κόστος της μετακόμισής σας σε απίστευτα χαμηλά επίπεδα, διασφαλίζετε την ασφαλή μεταφορά σε όλα τα πολύτιμα αντικείμενά σας και έχετε εγγύηση για την προσεκτική παράδοση των οικοσκευών ή του επαγγελματικού σας εξοπλισμού.

  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την μετακόμισή σας και συμβουλευτείτε τους ειδικούς στις μετακομίσεις!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΙΚΟΝΙΟΥ 240 - Νίκαια
  2104940270,2104901269
  6944500749
  Η εμπειρία μας στον χώρο των μετακομίσεων σε συνδυασμό με την διαρκή ανανέωση των φορτηγών και των ανυψωτικών μηχανημάτων καθώς επίσης και το ειδικευμένο προσωπικό μας, δίνουν υψηλό βαθμό ετοιμότητας έτσι ώστε να είμαστε συνεχώς αντάξιοι των προσδοκιών σας.
  Η Εταιρία γενικών μεταφορών Ευσταθιάδης συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι οι δυνατότητες της στον τομέα των μετακομίσεων ξεπερνούν κάθε προσδοκία και απαίτηση σας στα εξής θέματα.

  Η μεταφορική εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια της μετακόμισης χωρίς να χρειαστεί ούτε στο ελάχιστο να ασχοληθεί ο πελάτης. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μετακόμιση με το να συσκευάζουμε τα αντικείμενα με τα καταλληλότερα υλικά συσκευασίας. Χωρίς καμιά υποχρέωση σας επισκεπτόμαστε έτσι ώστε να εκτιμήσουμε το κόστος της μετακόμισης σας. Γιατί η μετακόμιση έχει πλέον όνομα. Οι μετακομίσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα με οργάνωση και συντονισμό, σύγχρονο στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων ως 30 μέτρα. Στην μετακόμιση περιλαμβάνεται αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων, αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών. Μετακόμιση με ταχύτητα και ασφάλεια. Η μετακομίσεις γίνονται με ασφάλεια, εγγύηση, πολυετής πείρα και ειδικευμένο προσωπικό.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 30 - Βύρωνας
  2107667987,2107664784
  6948072669 , 6974047441
  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

  *Μετακομίσεις οικοσκευών-Επαγγελματικών χώρων
  *Συσκευές επίπλων-Γυαλικών-Ρούχων
  *Αποθηκεύσεις εμπορευμάτων-Φυλάξεις επίπλων
  *Μεταφορές πιάνων & Έργων τέχνης
  *Μεταφορές
  ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 53 - Αρτας
  2681022815
  6945765385
  H δρομολόγηση των παραγγελιών και η διανομή μέχρι τελικό παραλήπτη, γίνονται με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, προκειμένου η ίδια η εταιρεία να εξασφαλίσει χαμηλότερο κόστος και να αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους πόρους της. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η ηλεκτρονική διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας µε την αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η βασική κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας. Οι πελάτες ζητούν σχεδόν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες σχετικά με τα εμπορεύματα τους. Οι τεχνολογίες που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την εφαρμογή κατάλληλων λογισμικών για logistics, όπως ERP, WMS, TMS, POD, RFID έχουν δώσει στους πελάτες μας την δυνατότητα διαχείρισης της εφοδιαστικής τους αλυσίδας με το πιο βέλτιστο τρόπο. Οχήματα νέας τεχνολογίας με χαμηλή εκπομπή CO2. Οργάνωση δικτύων διανομής με στόχο την μέγιστη αξιοποίηση της χωρητικότητας των οχημάτων μεταφοράς και λιγότερες δυνατές μετακινήσεις. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 στην Άρτα, από τον κύριο Παπαγεωργίου Πέτρο ο οποίος εργάζεται στον χώρο των μεταφορών έως σήμερα, κατέχοντας σύγχρονα μεταφορικά μέσα δημοσιάς χρήσης. Ο κύριος Παπαγεωργίου ξεκίνησε ιδρύοντας την προσωπική του μεταφορική εταιρεία, έχοντας αντιληφθεί την σημαντικότητα του κλάδου των μεταφορών για την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, αφού η Άρτα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου. Στην συνέχεια, το 2009 θα αναλάβει την σκυτάλη της επιχείρησης η νεότερη γενιά όπου αναβαθμίζει τις υπάρχουσες υποδομές, αναπτύσσει νέες υπηρεσίες μεταφορικού έργου και αναλαμβάνει να δημιουργήσει εμπορευματικό κέντρο για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών logistics. Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά και ειδικότερα στους εμπλεκόμενους στις μεταφορές και στα Logistics. Υπηρεσίες που θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων αφού η ικανοποίηση του πελάτη είναι η βασική κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας. Ο κύριος στόχος της PTL είναι να συντονίζει τις δραστηριότητες logistics που αναλαμβάνει κατά τρόπο που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη με το ελάχιστο κόστος. Δείχνοντας σεβασμό στο περιβάλλον και λαμβάνοντας περισσότερο υπόψη το εξωτερικό κόστος των logistics που συνδέεται κυρίως με την αλλαγή του κλίματος, την ατμοσφαιρική ρύπανση, το θόρυβο και τα ατυχήματα. H πρόταση της εταιρείας μας είναι η εφαρμογή ενός μοντέλου μεταφοράς που θα συμβάλει στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και την επίτευξη μιας πιο βιώσιμης ισορροπίας μεταξύ των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών στόχων (Green Logistics).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Αγίου Πολυκάρπου 93 - Βοτανικός
  2103464414,2103469525,2285029312
  6937144917
  Από το 1994 δραστηριοποιείται η εταιρεία μας μεταφορική Nάξου ΙΜΕ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο ΄ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ΄στον τομέα των μεταφορών. Με γνώση και εμπειρία για την καλή λειτουργία του αντικειμένου μας, προσπαθούμε την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για την δική σας εξυπηρέτηση παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε εμπορεύματα από το χώρο σας,στον χώρο σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΑΒΕΡΩΦ 84 - Αργυρούπολη
  2109613782
  6932762112 ,6932220963
  Οι μεταφορές είναι η ειδικότητά μας και μπορούμε να δώσουμε λύση σ' οποιαδήποτε ανάγκη σας, μικρή ή μεγάλη. Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, γνωρίστε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση. Εάν θέλετε να έχετε μια πρώτη εκτίμηση του πόσο θα σας κοστίσει η μετακόμιση της οικοσκευής σας, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 100 - Πειραιάς
  2104114144
  Μεταφορές
  Μετακομίσεις
  Εισαγωγές
  Εξαγωγές
  Αποθηκέυσεις
  Logistics

  Η εταιρία POINT OF TRUST ιδρύθηκε το 1996 με κύρια δραστηριότητα τη διανομή-μεταφορά και μετακόμιση. Το 2003 και συνεχώς αναπτυσσόμενη πρόσθεσε μια νέα υπηρεσία την διαμεταφορά.
  Από το 2007 και πάντα με σταθερά ανοδική πορεία εισήχθη στον ευαίσθητο τομέα των logistics και 3PL υπηρεσιών.
  Σήμερα και με 12ετή πλέον εμπειρία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με ένα στόλο φορτηγών Δ.Χ. όλων των τύπων (Εθνικών και Νομαρχιακών Μεταφορών) καθώς και οχημάτων van,δικύκλων και μηχανημάτων ανύψωσης, φόρτωσης - εκφόρτωσης, τρέιλερ ειδικών μεταφορών, διακινούμε τα προϊόντα σας Οδικώς, Σιδηροδρομικώς, Αεροπορικώς αλλά και μέσω Θαλάσσης παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών καθώς τόσο η εμπειρία όσο και οι υπηρεσίες Logistics που παρέχουμε μας καθιστούν έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες στην Ελληνική αγορά.
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθώς και η σύγχρονη οργάνωση της εταιρίας μας, εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 35 - Ελληνικό
  2109626130,2109626054
  Η μεταφορική εταιρία Μπενετάτος έχει ενεργή δραστηριότητα στην συσκευασία και μεταφορά οικιακού εξοπλισμού και επαγγελματικών χώρων καθώς και μεταφορές βαρέος τύπου όπως πιάνα,χρηματοκιβώτια και μηχανήματα εντός Ελλάδος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Παλαγία, έναντι γηπέδου Καππαδοκίας - Αλεξανδρούπολη
  2551026511
  ΣΙΦΑ ΕΒΡΟΥ
  ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Η μεταφορική εταιρεία μας “ΣΙΦΑ ΕΒΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στον Έβρο και πιό συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων. Έχοντας ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομών και σύγχρονη σκέψη, η μεταφορική εταιρεία μας μπορεί να φέρει σε πέρας κάθε μεταφορά ή μετακόμισης που θα της ανατεθεί.

  Διαθέτουμε υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη και δίκτυο συνεργατών σε όλο το νομό Έβρου. Έτσι, με τα καθημερινά δρομολόγια από και προς όλο τον Έβρο και την Θεσσαλονίκη, η μεταφορική μας εταιρεία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για άμεσες μεταφορές ή μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε όλο τον κόσμο.

  Ακόμα, πραγματοποιούμε μεταφορές πόρτα - πόρτα καθώς και φορτοταξί για μεταφορές αντικειμένων εντός πόλης.

  Σύγχρονος στόλος οχημάτων

  Ο στόλος τον οχημάτων μας αποτελείται από 12 σύγχρονα ιδιόκτητα φορτηγά δημοσίας χρήσεως τα οποία μπορούν να μεταφέρουν με ασφάλεια τις οικοσκευές σας, τα εμπορεύματά σας ή οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε να μεταφέρετε. Επίσης διαθέτουμε κλάρκ για την εύκολη φόρτωση των εμπορευμάτων σας καθώς και έμπειρους χειριστές.

  Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, σας εγγυώνται για την ασφαλή, άμεση και οικονομική μετακόμιση σας ενώ σας παρέχει ολοκληρωμένες, οργανωμένες ή απλές εργασίες μεταφοράς.

  Σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμεί να πραγματοποιήσει κάθε κάτοικος του νομού Έβρου και όχι μόνο.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα γρήγορες, οικονομικές και ασφαλής μεταφορές ή μετακομίσεις πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Επικοινωνήστε μαζί μας και μαζί θα βρούμε την ιδανική προσφορά για την μεταφορά ή την μετακόμιση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε τον νομό Έβρου όλη την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Αριστοτέλους 5 - Αγρίνιο
  6946926763
  Η εταιρία μας εκτελεί μεταφορές και μετακομίσεις από & προς το Αγρίνιο - Αιτωλοακαρνανία. Εθνικές Μεταφορές σε όλη την Ελλάδα. Αποθηκεύσεις, συσκευασίες, ανυψωτικά μηχανήματα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Τριπόλεως 3 - Νέο Ικόνιο Περάματος - Πειραιάς
  6975859833
  Αναλαμβάνουμε μεταφορές, μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, υπεύθυνα και οικονομικά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Γούναρη 191 - Πάτρα
  2610223932
  6976886471
  Η εταιρεία μας, Mεταφορές – Λέκκας Νικόλαος, με έδρα την Πάτρα αναλαμβάνει μετακομίσεις εδώ και αρκετά χρόνια. Συσκευάζουμε, μεταφέρουμε και τοποθετούμε, με ασφάλεια και σεβασμό ό,τι μας ζητηθεί, όπου μας ζητηθεί, ενώ με το ανηψωτικό μηχάνημα που διαθέτουμε μπορούμε να εξυπηρετήσουμε πελάτες σε οποιοδήποτε όροφο πολυκατοικίας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Καρτεράδος - Σαντορίνη
  2286024014
  6944625475
  Μεταφορές, μετακομίσεις, Σαντορίνη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Ευελπίδων και Τζουμαγιάς 7 - Κυψέλη
  2108838100,2114142970
  6955400843, 6953086665, 6937436546
  Αετός ® Μεταφορική | Ζάμπουρας Δημήτριος & Αθανάσιος
  Μεταφορές - μετακομίσεις, διανομές εμπορευμάτων πανελλαδικά, συσκευασία αμπαλάζ οικοσυσκευών, εταιρειών, γραφείων και καταστημάτων, ανυψωτικό μηχάνημα, γερανοί.

  Αναλαμβάνουμε μεταφορές - μετακομίσεις εξυπηρετώντας την περιοχή της Κυψέλης και οπουδήποτε μας ζητηθεί στην Αθήνα.

  Το εργατικό δυναμικό είναι πολύ καλά εκπαιδευμένο στις μετακομίσεις, αρκετά έμπειρο και θα χειριστεί τα υπάρχοντα σας με μεγάλη προσοχή.

  Με τα σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε, εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη ασφάλεια αποφεύγοντας φθορές στα αντικείμενα σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  7ο χλμ Θεσσαλονίκης - Καλοχωρίου - Θεσσαλονίκη
  2310755915
  6953094636
  Η μεταφορική εταιρεία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ EXPRESS-ADN δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1998 και προσφέρει υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεων με ασφάλεια, υπευθυνότητα και συνέπεια.

  Η μοναδική μεταφορική εταιρεία με καθημερινά δρομολόγια στη Νιγρίτα Σερρών και σε όλα τα γύρω χωριά.

  Αναλαμβάνουμε μεταφορές σε όλη την Ελλάδα με συνεργάτες.

  Η συνέπεια, η σοβαρότητα, το ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς και μεγάλη μας πείρα, μας καθιστούν πρότυπο στον τομέα των μεταφορών και μετακομίσεων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  Πέτρου Ράλλη 2 - Αθήνα
  2104831635,2114073274
  6932254700
  Η εταιρεία“ΠΑΓΙΔΑΣ EXPRESS” έχοντας μεγάλη εμπειρία στις μεταφορές, αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και συνέπεια τη μετακόμιση του σπιτιού σας, του εξοχικού σας ή του επαγγελματικού χώρου σας.
  Μεταφέρουμε με ασφάλεια και οικονομικά οικιακές συσκευές και έπιπλα κ.α. από τη Σύρο προς την Αθήνα και από την Αθήνα προς τη Σύρο.

  Ο στόλος μας και το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψουν κάθε σας ανάγκη για τη μετακόμισή σας από τη Σύρο προς Αθήνα και Αθήνα προς τη Σύρο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 474 - Αγιοι Ανάργυροι
  6976833346
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους χωματουργικές εργασίες & διαθέτουμε προς ενοικίαση κάδους για μπάζα και χωνιά.

  Κατεδαφίσεις
  Εκσκαφές
  Χαντάκια
  Βόθροι
  Μπαζώματα
  Κηπόχωμα
  Ενοικιάσεις χωνιών
  Αποκομηδή μπαζών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  ΠΕΙΡΑΙΩΣ 86 - Μοσχάτο
  2104821331,2104812340
  Αστέρας Δωδεκανήσου | Μεταφορές - Μετακομίσεις - Ψυγειομεταφορές προς Κάλυμνο

  Η εταιρεία μεταφορών ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ εδρεύει στο Μοσχάτο Αττικής και δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών προς το νησί της Καλύμνου, στα Δωδεκάνησα από το 1981. Έχοντας χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο αντικείμενο, καθώς και ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων για ψυγειομεταφορές,μεταφορές τροφίμων,εμπορευμάτων,φορτίων, επίπλωνείμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες προς την Κάλυμνο με συνέπεια και ασφάλεια.
  Φέρνουμε εις πέρας κάθε είδους μεταφορά ανεξαρτήτως απαιτήσεων έχοντας σαν προτεραιότητα την αρτιότερη παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη. Το φορτίο φτάνει στον προορισμό του σε άριστη κατάσταση. Οι τιμές μας είναι προσιτές και προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της εποχής.

  Εμπιστευτείτε τον ΑΣΤΕΡΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ για υπεύθυνες, ασφαλείς και οικονομικές μεταφορές στην Κάλυμνο.
  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΛΟΧΑΓΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ 50, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - Θεσσαλονίκη
  2310727090
  6946533314
  μεταφορες μετακομισεις αμπελοκηποι θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  μεταφορες μετακομισεις με ανυψωτικο αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  μεταφορικη εταιρεια αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  μετακομισεις αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  μεταφορες αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  διανομες αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  ιορδανης μεταφορες μετακομισεις αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  ειδικες μεταφορες αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  συσκευασια αμπαλαζ αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  ψυγειομεταφορες αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  γενικες μεταφορες αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  μετακομισεις με ανυψωτικο αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  Η μεταφορική εταιρεία του Χατζηευθυμίου Ιορδάνη που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη,αναλαμβάνει παντός τύπου μεταφορές και μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά.

  Με πολυετή εμπειρία στις μετακομίσεις - μεταφορές, στόχος της είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Το 18παλετο φορτηγό της επιχείρησης με 7,50 μέτρα καρότσα (2,30 υψος-2,50 φαρδος) είναι η ιδανική επιλογή για τον επαγγελματία που θέλει να κάνει ειδικές μεταφορές όπως ψυγεία καταστημάτων, ψυγεία κρεάτων, χρηματοκιβώτια, πιάνα.

  Με τις μεταφορές - μετακομίσεις ΙΟΡΔΑΝΗΣ, η μετακόμιση γίνεται ευκολότερη καθώς αναλαμβάνει το αμπαλάζ των προσωπικών σας αντικειμένων και οικοσυσκευών και με το ανυψωτικό μηχάνημα της εταιρίας αναλαμβάνει υπεύθυνα και με ασφάλεια την μεταφορά τους.

  Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την αξιοπιστία της μεταφορικής εταιρείας Χατζηευθυμίου Ιορδάνη και πραγματοποιήστε μεταφορές και μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΙΟΡΔΑΝΗΣ
  6946533314
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 5 - Λαύριο
  2292022728
  6972331561
  Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μετακόμιση σας με έδρα της το Λαύριο. Η επιχείρηση μας λειτουργεί εδώ και χρόνια με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα στο χώρο των μετακομίσεων και ρυμούλκησης σκαφών.

  Διαθέτουμε μόνιμο προσωπικό με πολύ μεγάλή εμπειρία, έτοιμο να αναλάβει και την πιο δύσκολη μετακόμιση. Ο στόλος μας αποτελείται από φορτηγά αυτοκίνητα και ένα γερανοφόρο με ανυψωτικό μηχάνημα. Είμαστε ειδικοί στο αμπαλάρισμα και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα πράγματα σας θα φτάσουν στον προορισμό τους έτσι ακριβώς όπως τα παραδώσατε.

  Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει: μεταφορές μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, μεταφορές, μετακομίσεις με ανυψωτικά μηχανήματα, αμπαλάζ, ρυμούλκηση σκαφών με τρέιλερ, ασφαλής μεταφορά, συνέπεια μεταφοράς, μεταφορές μετακομίσεις σε προσιτές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  9 ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΝΤΩΝ ΚΑΛΟΧΩΡΙΤΩΝ - Θεσσαλονίκη
  2310751109,2310559629
  6937422042
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  Η εταιρεία μας διακινεί σε εβδομαδιαία βάση κομπλέ (Fulll Load) και groupage (Part Load) φορτία από και προς όλες τις πόλεις της Ελλάδος.

  ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΗ
  Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους συσκευαστές ,έμπειρους στη σωστή οργάνωση και διεκπεραίωση της μετακίνησής σας.

  ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  Αναλαμβάνουμε την αποσυσκευασία της οικοσυσκευής σας με συνέπεια και ασφάλεια.

  ΠΛΗΡΩΣΗ ΟΓΚΩΝ
  Παραλαμβάνουμε από αυτοκίνητα και τοποθετούμε εντός, κάθε προϊόν που μπορεί να μεταφερθεί με container.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ - Μαγνησία
  2424024050
  6984175629, 6946470089, 6948082319
  Η Μεταφορική Σκοπέλου εδρεύει στον Άγιο Αρτέμιο Σκοπέλου. Σκοπός της επιχείρησής μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

  γενικές - ειδικές μεταφορές
  μεταφορές container
  ψυγειομεταφορές
  εθνικές χερσαίες μεταφορές
  αποθήκευση - διανομές εμπορευμάτων
  μετακομίσεις οικιών, καταστημάτων, γραφείων εταιρείων
  συσκευασία και αμπαλάζ εμπορευμάτων και οικοσυσκευών

  Τέλος, αναλαμβάνουμε παντός τύπου χωματουργικές εργασίες.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 13 - Πέλλας
  6979447613
  Μεταφορές - Μετακομίσεις ΑΛΚΩ

  Με ιδιόκτητα οχήματα και έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταφορά εμπορευμάτων & μετακομίσεις κατοικίων - οικοσκευών.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 28 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ