noscript image for google
Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 | 11:08 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Θεσσαλονίκη
  2310889172
  6944355797
  Γερανοί ΘεσσαλονίκηCranes Thessaloniki Πανταζής Δημήτριος 6944355797

  * εκμετάλλευση ενοικιάσεις τηλεσκοπικών γερανών μηχανημάτων έργου και μεταφορά με γερανό

  * ενοικίαση καλαθοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα έργου και μεταφορά με γερανό

  * εργασίες με καλάθι

  * κοπή και κλάδεμα δέντρων με γερανό κλάδεμα στο Πανόραμα ρετζίκι Χαλκιδική και στις γυρω περιοχες
  διαθέτουμε εμεπειρο συνεργείο κλαδέματος

  * γερανοί μεταφορές τοποθετήσεις μηχανημάτων γερανομεταφορές Θεσσαλονίκης

  * CRANES THESSALONIKI CRANES GREECE USED CRANES FOR RENTAL CRANE HIRE

  Γερανοφόρα μηχανήματα φορτοεκφορτώσεις γερανών ενοικιάσεις

  μεταφορές τοποθετήσεις γερανοι θεσσαλονικης ανύψωση κλιματιστικά με γερανό

  μεταφορές προκάτ μεταφορές τοποθετήσεις μεταφορές γερανοί

  γερανοφόρα τηλεσκοπικά αυτοκινούμενα προς ενοικίαση και μεταφορά πιάνου

  http://facebook.com/Geranoi.thessalonikis

  http://www.geranoi-pantazis.gr

  γερανοί

  μεταφορές προκάτ

  Κοπή και κλάδεμα δέντρων με γερανό

  κλάδεμα Χαλκιδική κοπή δέντρου Πανόραμα

  CRANES

  Thessaloniki

  cranes thessaloniki

  Cranes Greece

  γερανοί μεταφορές

  φορτοεκφορτώσεις

  κοπή δέντρου

  τοποθετήσεις μηχανημάτων
  μηχανήματα έργου

  γερανών ενοικιάσεις

  ανύψωση
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΦΑΙΔΩΝΟΣ 8 - Πάτρα
  6979589599
  6982318258 What’s Up
  Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΕΜΕΤΑΦΟΡΕΣΚΑΙΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑΑΘΗΝΑ ΑΧΑΙΑ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΦΘΗΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΣΑΣ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ -50%ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Χρήστος Παπαδημητρόπουλος 6979589599 6982318258 Η μεταφορικη πατρα ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ τιμες οικονομικες με ανυψωτικο μηχανημα και ειδικες τιμες σε ευπαθεις ομαδες και σε ανεργους επινοικιαση φορτηγου μονο για μεταφορες. ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Παράδοση Αυθημερόν στο σπίτι σας με ασφαλή και εγγυημένη μεταφορά. Μπορείτε να μας βρείτε και στο www.metaforikipatra.gr (Δείτε σχόλια πελατών) οικονομικες ΤΙΜΕΣ!! Αμπαλάρισμα, Συσκευασία Υαλικών και επίπλων και πιανου. ΟΜΑΔΙΚΕΣ. Μετακομίσεις φοιτητών (εκτός Πατρών) κατόπιν συνενοήσεως. ΕΚΠΤΩΣΗ εως 50% ΔΩΡΕΑΝ Αποσύνδεση - σύνδεση επίπλων, ηλ. συσκευών, φωτιστικών. Καινούργιες κούτες - σακούλες για στρώματα.ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ Υαλικά - φωτιστικά - μεταφορα πιάνα - ευθραυστα αντικείμενα ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΝΟΣ!

  Καθημερινά δρομολόγια Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ 38 - Περιστέρι
  2111103535
  6932718180
  Ακόμη και σε αυτή την εποχή του ΚΜΣ (Κάντο-Μόνος-Σου), πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε επαγγελματικές εταιρείες μετακομίσεων προκειμένου να μετακομίσουν προς ένα νέο σπίτι ή γραφείο.

  Είτε μεταφέρετε τα υπάρχοντα ενός διαμερίσματος από τη μια πόλη στην άλλη, είτε μεταφέρετε τον εξοπλισμό μιας μεγάλης επιχείρησης σε καινούρια γραφεία ή εγκαταστάσεις, υπάρχει η Platis Group για να ανταποκριθεί σε όλες σας τις ανάγκες.

  Εμπιστευτείτε τη φήμη της Platis Group Μετακομίσεις και επιλέξτε τους πλέον ειδικούς στον χώρο. Οι συστάσεις των εκατοντάδων ικανοποιημένων πελατών μας μπορεί να είναι εξίσου ένας πολύτιμος παράγοντας στην επιλογή σας.

  Μην ξεχνάτε ότι τα πολύτιμα αντικείμενα απαιτούν ειδική αντιμετώπιση, την οποία η Platis Group μπορεί να σας προσφέρει με αξιοπιστία. Εύθραυστα αντικείμενα, έργα τέχνης, μεγάλα μουσικά όργανα και άλλα πολύτιμα ή εξειδικευμένα αντικείμενα απαιτούν προσεκτική συσκευασία και μεταφορά από ειδικούς. Με την Platis Group αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά, από τη στιγμή που τα υλικά αλλά και η ίδια η συσκευασία ακολουθούν πολύ αυστηρές προδιαγραφές, κάνοντας έτσι την μετακόμισή σας αξιόπιστη και υπεύθυνη.

  Ένα βασικό στοιχείο για μια επιτυχημένη μετακόμιση είναι τα οικιακά αγαθά να συσκευάζονται αποτελεσματικά, τόσο μέσα στο σπίτι όσο και μέσα στο φορτηγό μεταφοράς. Χρησιμοποιώντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες της Platis Group διατηρείτε το κόστος της μετακόμισής σας σε απίστευτα χαμηλά επίπεδα, διασφαλίζετε την ασφαλή μεταφορά σε όλα τα πολύτιμα αντικείμενά σας και έχετε εγγύηση για την προσεκτική παράδοση των οικοσκευών ή του επαγγελματικού σας εξοπλισμού.

  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την μετακόμισή σας και συμβουλευτείτε τους ειδικούς στις μετακομίσεις!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΙΚΟΝΙΟΥ 240 - Νίκαια
  2104940270,2104901269
  6944500749
  Η εμπειρία μας στον χώρο των μετακομίσεων σε συνδυασμό με την διαρκή ανανέωση των φορτηγών και των ανυψωτικών μηχανημάτων καθώς επίσης και το ειδικευμένο προσωπικό μας, δίνουν υψηλό βαθμό ετοιμότητας έτσι ώστε να είμαστε συνεχώς αντάξιοι των προσδοκιών σας.
  Η Εταιρία γενικών μεταφορών Ευσταθιάδης συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι οι δυνατότητες της στον τομέα των μετακομίσεων ξεπερνούν κάθε προσδοκία και απαίτηση σας στα εξής θέματα.

  Η μεταφορική εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια της μετακόμισης χωρίς να χρειαστεί ούτε στο ελάχιστο να ασχοληθεί ο πελάτης. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μετακόμιση με το να συσκευάζουμε τα αντικείμενα με τα καταλληλότερα υλικά συσκευασίας. Χωρίς καμιά υποχρέωση σας επισκεπτόμαστε έτσι ώστε να εκτιμήσουμε το κόστος της μετακόμισης σας. Γιατί η μετακόμιση έχει πλέον όνομα. Οι μετακομίσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα με οργάνωση και συντονισμό, σύγχρονο στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων ως 30 μέτρα. Στην μετακόμιση περιλαμβάνεται αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων, αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών. Μετακόμιση με ταχύτητα και ασφάλεια. Η μετακομίσεις γίνονται με ασφάλεια, εγγύηση, πολυετής πείρα και ειδικευμένο προσωπικό.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 30 - Βύρωνας
  2107667987,2107664784
  6948072669 , 6974047441
  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

  *Μετακομίσεις οικοσκευών-Επαγγελματικών χώρων
  *Συσκευές επίπλων-Γυαλικών-Ρούχων
  *Αποθηκεύσεις εμπορευμάτων-Φυλάξεις επίπλων
  *Μεταφορές πιάνων & Έργων τέχνης
  *Μεταφορές
  ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 53 - Αρτας
  2681022815
  6945765385
  H δρομολόγηση των παραγγελιών και η διανομή μέχρι τελικό παραλήπτη, γίνονται με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, προκειμένου η ίδια η εταιρεία να εξασφαλίσει χαμηλότερο κόστος και να αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους πόρους της. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η ηλεκτρονική διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας µε την αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η βασική κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας. Οι πελάτες ζητούν σχεδόν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες σχετικά με τα εμπορεύματα τους. Οι τεχνολογίες που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την εφαρμογή κατάλληλων λογισμικών για logistics, όπως ERP, WMS, TMS, POD, RFID έχουν δώσει στους πελάτες μας την δυνατότητα διαχείρισης της εφοδιαστικής τους αλυσίδας με το πιο βέλτιστο τρόπο. Οχήματα νέας τεχνολογίας με χαμηλή εκπομπή CO2. Οργάνωση δικτύων διανομής με στόχο την μέγιστη αξιοποίηση της χωρητικότητας των οχημάτων μεταφοράς και λιγότερες δυνατές μετακινήσεις. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 στην Άρτα, από τον κύριο Παπαγεωργίου Πέτρο ο οποίος εργάζεται στον χώρο των μεταφορών έως σήμερα, κατέχοντας σύγχρονα μεταφορικά μέσα δημοσιάς χρήσης. Ο κύριος Παπαγεωργίου ξεκίνησε ιδρύοντας την προσωπική του μεταφορική εταιρεία, έχοντας αντιληφθεί την σημαντικότητα του κλάδου των μεταφορών για την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, αφού η Άρτα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου. Στην συνέχεια, το 2009 θα αναλάβει την σκυτάλη της επιχείρησης η νεότερη γενιά όπου αναβαθμίζει τις υπάρχουσες υποδομές, αναπτύσσει νέες υπηρεσίες μεταφορικού έργου και αναλαμβάνει να δημιουργήσει εμπορευματικό κέντρο για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών logistics. Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά και ειδικότερα στους εμπλεκόμενους στις μεταφορές και στα Logistics. Υπηρεσίες που θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων αφού η ικανοποίηση του πελάτη είναι η βασική κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας. Ο κύριος στόχος της PTL είναι να συντονίζει τις δραστηριότητες logistics που αναλαμβάνει κατά τρόπο που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη με το ελάχιστο κόστος. Δείχνοντας σεβασμό στο περιβάλλον και λαμβάνοντας περισσότερο υπόψη το εξωτερικό κόστος των logistics που συνδέεται κυρίως με την αλλαγή του κλίματος, την ατμοσφαιρική ρύπανση, το θόρυβο και τα ατυχήματα. H πρόταση της εταιρείας μας είναι η εφαρμογή ενός μοντέλου μεταφοράς που θα συμβάλει στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και την επίτευξη μιας πιο βιώσιμης ισορροπίας μεταξύ των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών στόχων (Green Logistics).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ 93 - Βοτανικός
  2103464414,2103469525,2285029312
  6937144917
  Από το 1994 δραστηριοποιείται η εταιρεία μας μεταφορική Nάξου ΙΜΕ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο ΄ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ΄στον τομέα των μεταφορών. Με γνώση και εμπειρία για την καλή λειτουργία του αντικειμένου μας, προσπαθούμε την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για την δική σας εξυπηρέτηση παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε εμπορεύματα από το χώρο σας,στον χώρο σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΑΒΕΡΩΦ 84 - Αργυρούπολη
  2109613782
  6932762112 ,6932220963
  Οι μεταφορές είναι η ειδικότητά μας και μπορούμε να δώσουμε λύση σ' οποιαδήποτε ανάγκη σας, μικρή ή μεγάλη. Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, γνωρίστε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση. Εάν θέλετε να έχετε μια πρώτη εκτίμηση του πόσο θα σας κοστίσει η μετακόμιση της οικοσκευής σας, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 35 - Ελληνικό
  2109626130,2109626054
  Η μεταφορική εταιρία Μπενετάτος έχει ενεργή δραστηριότητα στην συσκευασία και μεταφορά οικιακού εξοπλισμού και επαγγελματικών χώρων καθώς και μεταφορές βαρέος τύπου όπως πιάνα,χρηματοκιβώτια και μηχανήματα εντός Ελλάδος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 474 - Αγιοι Ανάργυροι
  6976833346
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους χωματουργικές εργασίες & διαθέτουμε προς ενοικίαση κάδους για μπάζα και χωνιά.

  Κατεδαφίσεις
  Εκσκαφές
  Χαντάκια
  Βόθροι
  Μπαζώματα
  Κηπόχωμα
  Ενοικιάσεις χωνιών
  Αποκομηδή μπαζών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  ΠΕΙΡΑΙΩΣ 86 - Μοσχάτο
  2104821331,2104812340
  Αστέρας Δωδεκανήσου | Μεταφορές - Μετακομίσεις - Ψυγειομεταφορές προς Κάλυμνο

  Η εταιρεία μεταφορών ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ εδρεύει στο Μοσχάτο Αττικής και δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών προς το νησί της Καλύμνου, στα Δωδεκάνησα από το 1981. Έχοντας χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο αντικείμενο, καθώς και ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων για ψυγειομεταφορές,μεταφορές τροφίμων,εμπορευμάτων,φορτίων, επίπλωνείμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες προς την Κάλυμνο με συνέπεια και ασφάλεια.
  Φέρνουμε εις πέρας κάθε είδους μεταφορά ανεξαρτήτως απαιτήσεων έχοντας σαν προτεραιότητα την αρτιότερη παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη. Το φορτίο φτάνει στον προορισμό του σε άριστη κατάσταση. Οι τιμές μας είναι προσιτές και προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της εποχής.

  Εμπιστευτείτε τον ΑΣΤΕΡΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ για υπεύθυνες, ασφαλείς και οικονομικές μεταφορές στην Κάλυμνο.
  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΛΟΧΑΓΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ 50, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - Θεσσαλονίκη
  2310727090
  6946533314
  μεταφορες μετακομισεις αμπελοκηποι θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  μεταφορες μετακομισεις με ανυψωτικο αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  μεταφορικη εταιρεια αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  μετακομισεις αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  μεταφορες αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  διανομες αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  ιορδανης μεταφορες μετακομισεις αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  ειδικες μεταφορες αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  συσκευασια αμπαλαζ αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  ψυγειομεταφορες αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  γενικες μεταφορες αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  μετακομισεις με ανυψωτικο αμπελοκηποι θεσσαλονικης, θεσσαλονικη,πανελλαδικα

  Η μεταφορική εταιρεία του Χατζηευθυμίου Ιορδάνη που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη,αναλαμβάνει παντός τύπου μεταφορές και μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά.

  Με πολυετή εμπειρία στις μετακομίσεις - μεταφορές, στόχος της είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Το 18παλετο φορτηγό της επιχείρησης με 7,50 μέτρα καρότσα (2,30 υψος-2,50 φαρδος) είναι η ιδανική επιλογή για τον επαγγελματία που θέλει να κάνει ειδικές μεταφορές όπως ψυγεία καταστημάτων, ψυγεία κρεάτων, χρηματοκιβώτια, πιάνα.

  Με τις μεταφορές - μετακομίσεις ΙΟΡΔΑΝΗΣ, η μετακόμιση γίνεται ευκολότερη καθώς αναλαμβάνει το αμπαλάζ των προσωπικών σας αντικειμένων και οικοσυσκευών και με το ανυψωτικό μηχάνημα της εταιρίας αναλαμβάνει υπεύθυνα και με ασφάλεια την μεταφορά τους.

  Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την αξιοπιστία της μεταφορικής εταιρείας Χατζηευθυμίου Ιορδάνη και πραγματοποιήστε μεταφορές και μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΙΟΡΔΑΝΗΣ
  6946533314
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 5 - Λαύριο
  2292022728
  6972331561
  Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μετακόμιση σας με έδρα της το Λαύριο. Η επιχείρηση μας λειτουργεί εδώ και χρόνια με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα στο χώρο των μετακομίσεων και ρυμούλκησης σκαφών.

  Διαθέτουμε μόνιμο προσωπικό με πολύ μεγάλή εμπειρία, έτοιμο να αναλάβει και την πιο δύσκολη μετακόμιση. Ο στόλος μας αποτελείται από φορτηγά αυτοκίνητα και ένα γερανοφόρο με ανυψωτικό μηχάνημα. Είμαστε ειδικοί στο αμπαλάρισμα και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα πράγματα σας θα φτάσουν στον προορισμό τους έτσι ακριβώς όπως τα παραδώσατε.

  Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει: μεταφορές μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, μεταφορές, μετακομίσεις με ανυψωτικά μηχανήματα, αμπαλάζ, ρυμούλκηση σκαφών με τρέιλερ, ασφαλής μεταφορά, συνέπεια μεταφοράς, μεταφορές μετακομίσεις σε προσιτές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  9 ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΝΤΩΝ ΚΑΛΟΧΩΡΙΤΩΝ - Θεσσαλονίκη
  2310751109,2310559629
  6937422042
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  Η εταιρεία μας διακινεί σε εβδομαδιαία βάση κομπλέ (Fulll Load) και groupage (Part Load) φορτία από και προς όλες τις πόλεις της Ελλάδος.

  ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΗ
  Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους συσκευαστές ,έμπειρους στη σωστή οργάνωση και διεκπεραίωση της μετακίνησής σας.

  ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  Αναλαμβάνουμε την αποσυσκευασία της οικοσυσκευής σας με συνέπεια και ασφάλεια.

  ΠΛΗΡΩΣΗ ΟΓΚΩΝ
  Παραλαμβάνουμε από αυτοκίνητα και τοποθετούμε εντός, κάθε προϊόν που μπορεί να μεταφερθεί με container.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ - Μαγνησία
  2424024050
  6984175629, 6946470089, 6948082319
  Η Μεταφορική Σκοπέλου εδρεύει στον Άγιο Αρτέμιο Σκοπέλου. Σκοπός της επιχείρησής μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

  γενικές - ειδικές μεταφορές
  μεταφορές container
  ψυγειομεταφορές
  εθνικές χερσαίες μεταφορές
  αποθήκευση - διανομές εμπορευμάτων
  μετακομίσεις οικιών, καταστημάτων, γραφείων εταιρείων
  συσκευασία και αμπαλάζ εμπορευμάτων και οικοσυσκευών

  Τέλος, αναλαμβάνουμε παντός τύπου χωματουργικές εργασίες.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 13 - Πέλλας
  6979447613
  Μεταφορές - Μετακομίσεις ΑΛΚΩ

  Με ιδιόκτητα οχήματα και έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταφορά εμπορευμάτων & μετακομίσεις κατοικίων - οικοσκευών.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
  4,5 ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΑΓΚΑΔΑ - Θεσσαλονίκη
  6944715900
  Η εταιρία ΚΟΒΙΤΗΣ Μεταφορές ιδρύθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών, ανυψώσεων, ανελκύσεων και ρυμουλκήσεων με γερανοφόρα οχήματα.

  Ιδρύσαμε την εταιρεία μας με στόχο να δώσουμε επαγγελματικές, αξιόπιστες, και οικονομικά συμφέρουσες λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας.

  Σήμερα, είκοσι χρόνια μετά, συνεχίζουμε να λειτουργούμε με τον ίδιο ακριβώς επαγγελματισμό.

  Από την πιο απλή μεταφορά, μέχρι την πιο εξειδικευμένη ανύψωση, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε τις λύσεις που χρείάζεστε για τις εργασίες σας.

  Σας καλούμε να περιηγηθείτε στο site μας, και να πάρετε μια γεύση από τις δουλειές μας, και του τι μπορούμε να σας προσφέρουμε. Εξυπηρετούμε Σταυρούπολη, Ωραιόκαστρο & Εύοσμο.

  Και φυσικά, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε επιπλέον διευκρινήσεις ή απορίες.

  Φιλικά,
  Θανάσης Κοβίτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ 20 - Αιγάλεω
  2103451633
  6946927425
  Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες:

  Οδικής Μεταφοράς από και προς Αθήνα, Πανελλαδικά.
  Μεταφορές και Μετακομίσεις.
  Αστική Μεταφορά για την Αθήνα.

  Διαθέτουμε αυτοκίνητα με ψύξη για την εθνική μεταφορά των προϊόντων σας και για την τοπική διακίνηση αυτών στους επιμέρους νομούς.

  Η εταιρεία μας στεγάζεται στον σύγχρονο ενιαίο χώρο, στη διεύθυνση Αγίας Άννης 20 και Πολυκάρπου.

  Ο ενιαίος χώρος φορτοεκφόρτωσης έκτασης 400 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει την δυνατότητα παράλληλης φόρτωσης 4 φορτηγών, ενώ έχει στρατηγική θέση με εύκολη πρόσβαση στο χώρο των πρακτορείων του Βοτανικού.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Κασσάνδρας 34 - Αθήνα
  2103471145
  6944113130
  Η μετακόμιση δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Αντίθετα, αποτελεί μια χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία για τον καθένα από εμάς. Κι όμως, μπορεί να γίνει απλή και εύκολη αν επιλέξετε τους ειδικούς.

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών, διαθέτοντας πολυετή πείρα και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Εμπιστευθείτε, λοιπόν, τους ειδικούς μας και απολαύστε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, σε οικονομικές τιμές!

  Οι πολυάριθμοι ικανοποιημένοι πελάτες μας είναι η καλύτερη διαφήμισή μας και είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα μείνετε τόσο ικανοποιημένοι, που… θα μας συστήσετε και σε άλλους!

  Το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι εδώ για εσάς, αναλαμβάνει μετακομίσεις και μεταφορές με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό, στην καλύτερη σχέση τιμής – ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών, παρέχοντάς σας τις εγγυήσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με βάση τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

  Η ομάδα μας εκπαιδεύεται και βελτιώνεται συνεχώς, ώστε να σας προσφέρει όλο και καλύτερες υπηρεσίες, διατηρώντας τους ήδη υπάρχοντες πελάτες της και μεγαλώνοντας διαρκώς τη λίστα με το νέο πελατολόγιό της.

  Επιπλέον, σας απαλλάσσουμε από το άγχος και την ταλαιπωρία, καθώς η μεταφορική μας αναλαμβάνει πλήρως την συσκευασία επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών και αντικειμένων.

  Το γραφείο γενικών μεταφορώνΓΚΟΡΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑστηρίζεται στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη με την σωστή παράδοση, εκτελούμε κάθε είδους μεταφορά,από την ποιο απλή:το δέμαέως την ποιο δύσκολη:ειδικά φορτίαπεριοχες και ανταποκριτες

  Εύβοια Χαλκίδα:Αλεξίου Βασίλης -καθημερινές αποστολές

  Κύμη:Λιαπης Γιώργοςκάθε Τετάρτη και Παρασκευή

  Ιστιαία:Παπανδρέου Χρηστός-Δεύτερα - Τετάρτη - Παρασκευή

  Άνδρος:Γαλανος Νικος -καθημερινές αποστολές

  Φθιώτιδα:Τακης Γιωργος - Γρηγορης -καθημερινές αποστολές

  Βοιωτία:Χαρατσης Γιωργος -καθημερινές αποστολές

  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ, ΑΨΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ!

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ & ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

  ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ…

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Νικόλαου Νικολαίδη 19 - Πάφος
  +35770005898
  Deliver4u

  Εταιρεία Μεταφορών - Διανομή Φυλλαδίων Πάφος

  Η Εταιρεία Μεταφορών “Deliver4u” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των μεταφορών. Διαθέτοντας καταστήματα στην Πάφο, την Λευκωσία, την Λεμεσό, στη Λάρνακα και στο Αμμόχωστο η εταιρεία μεταφορών μας κάνει αυτό που λέει και το όνομά της, τις δικές σας διανομές σε χρόνο express.

  Σε εμάς μπορείτε να παραγγείλετε και να στείλετε οτιδήποτε: Τσιγάρα, εφημερίδες, ψώνια από το μίνι μάρκετ, DVD, γλυκά, λουλούδια, αναψυκτικά, φάρμακα, φωτοτυπίες, ιατρικές εξετάσεις και οτιδήποτε άλλο θελήσετε.

  Επιπρόσθετα αναλαμβάνουμε την πληρωμή λογαριασμών ΑΗΚ, CYTA,MTN και κάθε είδους διεκπεραίωση σε δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες.

  Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο, αφού δεν ταλαιπωρείστε στην κίνηση και στις ουρές, αλλά και χρήμα αφού το κόστος των υπηρεσιών μας είναι μικρότερο από όσο θα σας κόστιζε η βενζίνη που θα καταναλώνατε.

  Εταιρεία Μεταφορών Πάφος, Λάρνακα, Λεμεσός, Αμμόχωστο, Λευκωσία

  Διανομή Φυλλαδίων Πάφος, Λάρνακα, Λεμεσός, Αμμόχωστο, Λευκωσία

  Μεταφορές Τσιγάρων Πάφος, Λάρνακα, Λεμεσός, Αμμόχωστο, Λευκωσία

  Μεταφορές Πάφος, Λάρνακα, Λεμεσός, Αμμόχωστο, Λευκωσία

  Μετακομίσεις Πάφος, Λάρνακα, Λεμεσός, Αμμόχωστο, Λευκωσία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  ΒΛΑΧΕΡΝΑ, ΘΕΣΗ ΤΣΙΛΙΠΕΪΚΑ - Αρτας
  2681027433
  6977420549, 6944341919
  Μεταφορική εταιρεία με έδρα το Ν. Άρτας.

  Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφορών, αποθήκευσης, διανομών εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα.

  Ιδιόκτητος στόλος φορτηγών αυτοκινήτων και σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΛΑΓΚΑΔΑΣ - Θεσσαλονίκη
  6978722445
  6931583861
  μεταφορες χαλκιδικη, ουρανουπολη, νεα ροδα, ιερισσος, στρατωνι, νεοχωρι
  μετακομισεις χαλκιδικη, σταυρος, γοματι, μεγαλη παναγια, αρναια, παλαιοχωρι
  μεταφορες μετακομισειςουρανουπολη, νεα ροδα, ιερισσος, στρατωνι, ολυμπιαδα
  μετακομισεις μεταφορες σε ολη την χαλκιδικη
  μεταφορικη χαλκιδικης - μεταφορες παντος τυπου χαλκιδικη

  Ο μεταφορέας στη Χαλκιδική Παναγιώτης Σκουφάς από το 2012 εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση όλες τις περιοχές της Χαλκιδικής χειμώνα καλοκαίρι, για μεταφορές εμπορευμάτων και μετακομίσεις οικοσκευών.

  Η πείρα, η τεχνογνωσία, η σωστή οργάνωση και τα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε, σας προσφέρουν την εγγύηση που χρειάζεστε για να μας εμπιστευτείτε.

  Εγγυόμαστε για την άμεση, οικονομική και ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας.

  Καθημερινή εξυπηρέτηση σε όλες τις περιοχές: Ουρανούπολη, Νεα Ροδα, Ιερισσος, Στρατωνι, Ολυμπιαδα, Σταυρος, Γοματι, Μεγαλη Παναγια, Αρναια, Παλαιοχωρι, Νεοχωρι.

  Υπηρεσίες:

  Μεταφορές & Μετακομίσεις
  Ταχυμεταφορές
  Αποθηκεύσεις
  Διανομές
  Περισυλλογές εμπορευμάτων
  Μεταφορές εμπορευμάτων

  Η εταιρεία μας, με την πολύχρονη εμπειρία της, αναλαμβάνει την μετακόμιση ολόκληρης της οικοσκευής του σπιτιού σας σε όλη την Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη.

  Η μεταφορά αντικειμένων από και προς οποιονδήποτε όροφο, γίνεται άνετα και γρήγορα με το σύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα που διαθέτουμε.

  Επίσης αναλαμβάνουμε τη μεταφορά εξοπλισμού εταιρειών και οργανισμών.

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

  Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια.

  Φιλικά: Σκουφάς Παναγιώτης.

  metafores xalkidiki, metafores ouranoupoli, metafores nea roda xalkidikis, metafores ierissos, metafores stratoni, metafores olympiada, metafores stavros xalkidikis, metafores gomati, metafores megali panagia, metafores arnea,metafores palaioxori, metafores neoxori, metakomiseis xalkidiki, metakomiseis ouranoupoli, metakomiseis nea roda, metakomiseis ierissos, metakomiseis stratoni, metakomiseis olympiada, metakomiseis stavros xalkidikis, metakomiseis gomati, metakomiseis megali panagia xalkidikis, metakomiseis arnea, metakomiseis palaioxori, metakomiseis neoxori, metakomisi xalkidiki, metakomisi ouranoupoli, metakomisi nea roda, metakomisi ierissos, metakomisi stratoni, metakomisi olympiada, metakomisi stavros, metakomisi gomati, metakomisi megali panagia xalkidikis, metakomisi arnea, metakomisi palaioxori, metakomisi neoxori

  μεταφορες ουρανουπολη, μεταφορες νεα ροδα, μεταφορες ιερισσος χαλκιδικης, μεταφορες στρατωνι, μεταφορες ολυμπιαδα, μεταφορες σταυρος χαλκιδικης, μεταφορες γοματι χαλκιδικης, μεταφορες μεγαλη παναγια, μεταφορες αρναια, μεταφορες παλαιοχωρι χαλκιδικης, μεταφορες νεοχωρι χαλκιδικης, μετακομισεις ουρανουπολη, μετακομισεις νεα ροδα, μετακομισεις ιερισσος, μετακομισεις στρατωνι χαλκιδικης, μετακομισεις ολυμπιαδα, μετακομισεις σταυρος, μετακομισεις γοματι, μετακομισεις μεγαλη παναγια, μετακομισεις αρναια, μετακομισεις παλαιοχωρι, μετακομισεις νεοχωρι, μεταφορες εμπορευματων ουρανουπολη, μεταφορες εμπορευματων νεα ροδα, μεταφορες εμπορευματων ιερισσος, μεταφορες εμπορευματων στρατωνι, μεταφορες εμπορευματων ολυμπιαδα, μεταφορες εμπορευματων σταυρος χαλκιδικης, μεταφορες εμπορευματων γοματι χαλκιδικης, μεταφορες εμπορευματων μεγαλη παναγια, μεταφορες εμπορευματων αρναια, μεταφορες εμπορευματων παλαιοχωρι, μεταφορες εμπορευματων νεοχωρι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  18ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ - ΒΟΛΟΥ (Κόμβος) - Λάρισα
  2410972623,2410972650
  6932317571
  Η εταιρεία μεταφορών Ντελόπουλος Trans βρίσκεται στην Εθνική οδό Αθηνών - Θεσ/νίκης, στον κόμβο Βελεστίνου, στον οικισμό Στεφανοβίκειο.

  Με έδρα της τη Μαγνησία η εταιρεία Ντελόπουλος Trans αναλαμβάνει μεταφορές και παραδόσεις εμπορευμάτων ανεξαρτήτου ποσότητας και μεγέθους, σε όλη την Ελλάδα.

  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία οχημάτων που ειδικεύονται στη μεταφορά και φόρτωση διαφόρων προϊόντων ανεξαρτήτου μεγέθους και ποσότητας.

  Νταλίκες με Πλατφόρμα – Πάτωμα

  Νταλίκες με Kουρτίνες

  Ανατρεπόμενα Οχήματα

  Βυτιοφόρα Yγρών Tροφίμων

  Νταλίκες 5 αξόνων τύπου Jubo, ολικού μήκους 36 μ.

  Νταλίκες 4 αξόνων ολικού μήκους 32 μ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΘΕΣΗ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΝΑΝΤΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ) - Θήβα
  2262303611
  6985943398 (ΛΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ), 6972314190 (ΛΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ)
  Λιαδής Μεταφορική
  Εθνικές Μεταφορές Θήβα

  Η εταιρεία ΛΙΑΔΗΣ δραστηριοποιείται απο το 1970 στο χώρο των εθνικών μεταφορών σε όλη την Ελλάδα.

  Οι κύριες εγκαταστάσεις βρίσκονται έναντι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θηβών. Πρόκειται για ένα χώρο 20 στρεμμάτων που φιλοξενεί 10 ιδιόκτητα αυτοκίνητα δημοσίας χρήσης, 30 πατώματα, κουρτίνες ειδικά προσαρμοσμένες για να μεταφέρουν κάθε είδους εμπορεύματα, containers και ευρωπαλέτες.

  Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, αναλαμβάνει την εναπόθεση, αποθήκευση και πλήρη εκκένωση των container στο χώρο που βρίσκονται οι κύριες εγκαταστάσεις της εταιρείας.

  Όλα τα αυτοκίνητά μας πληρούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, είναι τεχνολογίας τελευταίας 5ετίας, ενώ οι οδηγοί μας διαθέτουν εμπειρία και γνωρίζουν πολύ καλά την φόρτωση κάθε είδους εμπορεύματος, αλλά και κάθε προορισμό που εσείς προτιμάτε να μεταφερθούν τα εμπορεύματά σας.

  Η εταιρεία μας διαθέτει υποκατάστημα στο Κερατσίνι, με δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου 5 στρεμμάτων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε πληροφορία που αφορά τις μεταφορές σας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  Με εκτίμηση,

  Γιώργος Λιαδής

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
  Ικαρίας 46 - Καβάλα
  2510229565
  6940690726
  Η εταιρεία Σαββίδης Γερανοί έχει έδρα στον Νομό Καβάλας, και συνεχίζει μαζί την πετυχημένη πορεία της σε αυτό που κάνει καλύτερα. Δραστηριοποιείται στον τομέα της Γερανομεταφοράς, στοχεύοντας πάντα στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας με τους πιο ασφαλείς και οικονομικούς τρόπους σε όλη την Ελλάδα.

  Η πορεία ετών και η πολυετής παρουσία μας στις μεταφορές και τις ανυψώσεις εγγυώνται την ανταπόκριση σε κάθε προσδοκία σας που αφορά τον τομέα της ευθύνης μας.

  Με τη πολυετή πείρα που διαθέτουμε στο χώρο, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε πάσης φύσεως ανυψώσεις, μεταφορές και φορτοεκφορτώσεις έχοντας εξειδίκευση στις ανελκύσεις και τις καθελκύσεις σκαφών καθώς και στις φορτοεκφορτώσεις και τις τοποθετήσεις βαρέων μηχανημάτων όπου είναι απαραίτητος ο εξειδικευμένος εξοπλισμός.

  Έχουμε στη διάθεσή μας ιδιόκτητο στόλο από φορτηγά και γερανούς που φέρουν εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες μεταφορές και ανυψώσεις στις πιο δύσβατες περιοχές.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 27 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ