noscript image for google
Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου 2020 | 11:44 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Θεσσαλονίκη
  2310889172
  6944355797
  Γερανοί ΘεσσαλονίκηCranes Thessaloniki Πανταζής Δημήτριος 6944355797

  * εκμετάλλευση ενοικιάσεις τηλεσκοπικών γερανών μηχανημάτων έργου και μεταφορά με γερανό

  * ενοικίαση καλαθοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα έργου και μεταφορά με γερανό

  * εργασίες με καλάθι

  * κοπή και κλάδεμα δέντρων με γερανό κλάδεμα στο Πανόραμα ρετζίκι Χαλκιδική και στις γυρω περιοχες
  διαθέτουμε εμεπειρο συνεργείο κλαδέματος

  * γερανοί μεταφορές τοποθετήσεις μηχανημάτων γερανομεταφορές Θεσσαλονίκης

  * CRANES THESSALONIKI CRANES GREECE USED CRANES FOR RENTAL CRANE HIRE

  Γερανοφόρα μηχανήματα φορτοεκφορτώσεις γερανών ενοικιάσεις

  μεταφορές τοποθετήσεις γερανοι θεσσαλονικης ανύψωση κλιματιστικά με γερανό

  μεταφορές προκάτ μεταφορές τοποθετήσεις μεταφορές γερανοί

  γερανοφόρα τηλεσκοπικά αυτοκινούμενα προς ενοικίαση και μεταφορά πιάνου

  http://facebook.com/Geranoi.thessalonikis

  http://www.geranoi-pantazis.gr

  γερανοί

  μεταφορές προκάτ

  Κοπή και κλάδεμα δέντρων με γερανό

  κλάδεμα Χαλκιδική κοπή δέντρου Πανόραμα

  CRANES

  Thessaloniki

  cranes thessaloniki

  Cranes Greece

  γερανοί μεταφορές

  φορτοεκφορτώσεις

  κοπή δέντρου

  τοποθετήσεις μηχανημάτων
  μηχανήματα έργου

  γερανών ενοικιάσεις

  ανύψωση
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΦΑΙΔΩΝΟΣ 8 - Πάτρα
  6979589599
  6982318258 What’s Up
  Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΕΜΕΤΑΦΟΡΕΣΚΑΙΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑΑΘΗΝΑ ΑΧΑΙΑ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΦΘΗΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΣΑΣ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ -50%ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Χρήστος Παπαδημητρόπουλος 6979589599 6982318258 Η μεταφορικη πατρα ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ τιμες οικονομικες με ανυψωτικο μηχανημα και ειδικες τιμες σε ευπαθεις ομαδες και σε ανεργους επινοικιαση φορτηγου μονο για μεταφορες. ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Παράδοση Αυθημερόν στο σπίτι σας με ασφαλή και εγγυημένη μεταφορά. Μπορείτε να μας βρείτε και στο www.metaforikipatra.gr (Δείτε σχόλια πελατών) οικονομικες ΤΙΜΕΣ!! Αμπαλάρισμα, Συσκευασία Υαλικών και επίπλων και πιανου. ΟΜΑΔΙΚΕΣ. Μετακομίσεις φοιτητών (εκτός Πατρών) κατόπιν συνενοήσεως. ΕΚΠΤΩΣΗ εως 50% ΔΩΡΕΑΝ Αποσύνδεση - σύνδεση επίπλων, ηλ. συσκευών, φωτιστικών. Καινούργιες κούτες - σακούλες για στρώματα.ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ Υαλικά - φωτιστικά - μεταφορα πιάνα - ευθραυστα αντικείμενα ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΝΟΣ!

  Καθημερινά δρομολόγια Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ 38 - Περιστέρι
  2111103535
  6932718180
  Ακόμη και σε αυτή την εποχή του ΚΜΣ (Κάντο-Μόνος-Σου), πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε επαγγελματικές εταιρείες μετακομίσεων προκειμένου να μετακομίσουν προς ένα νέο σπίτι ή γραφείο.

  Είτε μεταφέρετε τα υπάρχοντα ενός διαμερίσματος από τη μια πόλη στην άλλη, είτε μεταφέρετε τον εξοπλισμό μιας μεγάλης επιχείρησης σε καινούρια γραφεία ή εγκαταστάσεις, υπάρχει η Platis Group για να ανταποκριθεί σε όλες σας τις ανάγκες.

  Εμπιστευτείτε τη φήμη της Platis Group Μετακομίσεις και επιλέξτε τους πλέον ειδικούς στον χώρο. Οι συστάσεις των εκατοντάδων ικανοποιημένων πελατών μας μπορεί να είναι εξίσου ένας πολύτιμος παράγοντας στην επιλογή σας.

  Μην ξεχνάτε ότι τα πολύτιμα αντικείμενα απαιτούν ειδική αντιμετώπιση, την οποία η Platis Group μπορεί να σας προσφέρει με αξιοπιστία. Εύθραυστα αντικείμενα, έργα τέχνης, μεγάλα μουσικά όργανα και άλλα πολύτιμα ή εξειδικευμένα αντικείμενα απαιτούν προσεκτική συσκευασία και μεταφορά από ειδικούς. Με την Platis Group αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά, από τη στιγμή που τα υλικά αλλά και η ίδια η συσκευασία ακολουθούν πολύ αυστηρές προδιαγραφές, κάνοντας έτσι την μετακόμισή σας αξιόπιστη και υπεύθυνη.

  Ένα βασικό στοιχείο για μια επιτυχημένη μετακόμιση είναι τα οικιακά αγαθά να συσκευάζονται αποτελεσματικά, τόσο μέσα στο σπίτι όσο και μέσα στο φορτηγό μεταφοράς. Χρησιμοποιώντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες της Platis Group διατηρείτε το κόστος της μετακόμισής σας σε απίστευτα χαμηλά επίπεδα, διασφαλίζετε την ασφαλή μεταφορά σε όλα τα πολύτιμα αντικείμενά σας και έχετε εγγύηση για την προσεκτική παράδοση των οικοσκευών ή του επαγγελματικού σας εξοπλισμού.

  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την μετακόμισή σας και συμβουλευτείτε τους ειδικούς στις μετακομίσεις!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΙΚΟΝΙΟΥ 240 - Νίκαια
  2104940270,2104901269
  6944500749
  Η εμπειρία μας στον χώρο των μετακομίσεων σε συνδυασμό με την διαρκή ανανέωση των φορτηγών και των ανυψωτικών μηχανημάτων καθώς επίσης και το ειδικευμένο προσωπικό μας, δίνουν υψηλό βαθμό ετοιμότητας έτσι ώστε να είμαστε συνεχώς αντάξιοι των προσδοκιών σας.
  Η Εταιρία γενικών μεταφορών Ευσταθιάδης συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι οι δυνατότητες της στον τομέα των μετακομίσεων ξεπερνούν κάθε προσδοκία και απαίτηση σας στα εξής θέματα.

  Η μεταφορική εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια της μετακόμισης χωρίς να χρειαστεί ούτε στο ελάχιστο να ασχοληθεί ο πελάτης. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μετακόμιση με το να συσκευάζουμε τα αντικείμενα με τα καταλληλότερα υλικά συσκευασίας. Χωρίς καμιά υποχρέωση σας επισκεπτόμαστε έτσι ώστε να εκτιμήσουμε το κόστος της μετακόμισης σας. Γιατί η μετακόμιση έχει πλέον όνομα. Οι μετακομίσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα με οργάνωση και συντονισμό, σύγχρονο στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων ως 30 μέτρα. Στην μετακόμιση περιλαμβάνεται αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων, αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών. Μετακόμιση με ταχύτητα και ασφάλεια. Η μετακομίσεις γίνονται με ασφάλεια, εγγύηση, πολυετής πείρα και ειδικευμένο προσωπικό.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 30 - Βύρωνας
  2107667987,2107664784
  6948072669 , 6974047441
  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

  *Μετακομίσεις οικοσκευών-Επαγγελματικών χώρων
  *Συσκευές επίπλων-Γυαλικών-Ρούχων
  *Αποθηκεύσεις εμπορευμάτων-Φυλάξεις επίπλων
  *Μεταφορές πιάνων & Έργων τέχνης
  *Μεταφορές
  ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 53 - Αρτας
  2681022815
  6945765385
  H δρομολόγηση των παραγγελιών και η διανομή μέχρι τελικό παραλήπτη, γίνονται με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, προκειμένου η ίδια η εταιρεία να εξασφαλίσει χαμηλότερο κόστος και να αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους πόρους της. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η ηλεκτρονική διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας µε την αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η βασική κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας. Οι πελάτες ζητούν σχεδόν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες σχετικά με τα εμπορεύματα τους. Οι τεχνολογίες που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την εφαρμογή κατάλληλων λογισμικών για logistics, όπως ERP, WMS, TMS, POD, RFID έχουν δώσει στους πελάτες μας την δυνατότητα διαχείρισης της εφοδιαστικής τους αλυσίδας με το πιο βέλτιστο τρόπο. Οχήματα νέας τεχνολογίας με χαμηλή εκπομπή CO2. Οργάνωση δικτύων διανομής με στόχο την μέγιστη αξιοποίηση της χωρητικότητας των οχημάτων μεταφοράς και λιγότερες δυνατές μετακινήσεις. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 στην Άρτα, από τον κύριο Παπαγεωργίου Πέτρο ο οποίος εργάζεται στον χώρο των μεταφορών έως σήμερα, κατέχοντας σύγχρονα μεταφορικά μέσα δημοσιάς χρήσης. Ο κύριος Παπαγεωργίου ξεκίνησε ιδρύοντας την προσωπική του μεταφορική εταιρεία, έχοντας αντιληφθεί την σημαντικότητα του κλάδου των μεταφορών για την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, αφού η Άρτα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου. Στην συνέχεια, το 2009 θα αναλάβει την σκυτάλη της επιχείρησης η νεότερη γενιά όπου αναβαθμίζει τις υπάρχουσες υποδομές, αναπτύσσει νέες υπηρεσίες μεταφορικού έργου και αναλαμβάνει να δημιουργήσει εμπορευματικό κέντρο για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών logistics. Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά και ειδικότερα στους εμπλεκόμενους στις μεταφορές και στα Logistics. Υπηρεσίες που θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων αφού η ικανοποίηση του πελάτη είναι η βασική κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας. Ο κύριος στόχος της PTL είναι να συντονίζει τις δραστηριότητες logistics που αναλαμβάνει κατά τρόπο που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη με το ελάχιστο κόστος. Δείχνοντας σεβασμό στο περιβάλλον και λαμβάνοντας περισσότερο υπόψη το εξωτερικό κόστος των logistics που συνδέεται κυρίως με την αλλαγή του κλίματος, την ατμοσφαιρική ρύπανση, το θόρυβο και τα ατυχήματα. H πρόταση της εταιρείας μας είναι η εφαρμογή ενός μοντέλου μεταφοράς που θα συμβάλει στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και την επίτευξη μιας πιο βιώσιμης ισορροπίας μεταξύ των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών στόχων (Green Logistics).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Αγίου Πολυκάρπου 93 - Βοτανικός
  2103464414,2103469525,2285029312
  6937144917
  Από το 1994 δραστηριοποιείται η εταιρεία μας μεταφορική Nάξου ΙΜΕ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο ΄ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ΄στον τομέα των μεταφορών. Με γνώση και εμπειρία για την καλή λειτουργία του αντικειμένου μας, προσπαθούμε την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για την δική σας εξυπηρέτηση παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε εμπορεύματα από το χώρο σας,στον χώρο σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΑΒΕΡΩΦ 84 - Αργυρούπολη
  2109613782
  6932762112 ,6932220963
  Οι μεταφορές είναι η ειδικότητά μας και μπορούμε να δώσουμε λύση σ' οποιαδήποτε ανάγκη σας, μικρή ή μεγάλη. Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, γνωρίστε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση. Εάν θέλετε να έχετε μια πρώτη εκτίμηση του πόσο θα σας κοστίσει η μετακόμιση της οικοσκευής σας, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 100 - Πειραιάς
  2104114144
  Μεταφορές
  Μετακομίσεις
  Εισαγωγές
  Εξαγωγές
  Αποθηκέυσεις
  Logistics

  Η εταιρία POINT OF TRUST ιδρύθηκε το 1996 με κύρια δραστηριότητα τη διανομή-μεταφορά και μετακόμιση. Το 2003 και συνεχώς αναπτυσσόμενη πρόσθεσε μια νέα υπηρεσία την διαμεταφορά.
  Από το 2007 και πάντα με σταθερά ανοδική πορεία εισήχθη στον ευαίσθητο τομέα των logistics και 3PL υπηρεσιών.
  Σήμερα και με 12ετή πλέον εμπειρία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με ένα στόλο φορτηγών Δ.Χ. όλων των τύπων (Εθνικών και Νομαρχιακών Μεταφορών) καθώς και οχημάτων van,δικύκλων και μηχανημάτων ανύψωσης, φόρτωσης - εκφόρτωσης, τρέιλερ ειδικών μεταφορών, διακινούμε τα προϊόντα σας Οδικώς, Σιδηροδρομικώς, Αεροπορικώς αλλά και μέσω Θαλάσσης παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών καθώς τόσο η εμπειρία όσο και οι υπηρεσίες Logistics που παρέχουμε μας καθιστούν έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες στην Ελληνική αγορά.
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθώς και η σύγχρονη οργάνωση της εταιρίας μας, εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 35 - Ελληνικό
  2109626130,2109626054
  Η μεταφορική εταιρία Μπενετάτος έχει ενεργή δραστηριότητα στην συσκευασία και μεταφορά οικιακού εξοπλισμού και επαγγελματικών χώρων καθώς και μεταφορές βαρέος τύπου όπως πιάνα,χρηματοκιβώτια και μηχανήματα εντός Ελλάδος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  Παπαδιαμαντοπούλου 44 - Μεσολόγγι
  2631022888
  6970052820
  KALTSOULAS MΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

  Η εταιρεία μας"KALTSOULAS ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ"η οποία βρίσκεται στο Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίαςαπό το1950δραστηριοποιείται εδώ και 3 γενιές στις μεταφορές και μετακομίσεις, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικέςλύσεις στο Μεσολόγγι και σε όλη την Ελλάδα.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλοφορτηγώνκαιφορτοταξί,αναλαμβάνουμεοδικές και τεχνικές μεταφορές,μετακομίσεις,μετακομίσειςοικοσυσκευών,αποθηκεύσεις και πολλές ακόμη υπηρεσίες στην Αιτωλοακαρνανία και όπου αλλού μας ζητηθεί.

  Σας προσφέρουμε24ωρη εξυπηρέτηση,με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας δημόσιας χρήσης,και στοχεύουμε πάντα στην άμεση και σωστή εξυπηρέτησητου κάθε πελάτη.
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Πλούτωνος 61 - Αιγάλεω
  6946687558
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  Καπετάν Γιώργη 6, Κόμβος Μυσσιρίων - Ρέθυμνο
  2831057777
  6978772777, 6976953878
  ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ
  Γερανοί Ρέθυμνο Κρήτης - Μεταφορές - Μετακομίσεις - Έλξεις - Ανελκύσεις

  Η επιχείρησή μας “ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στις μεταφορές, στις μετακομίσεις, στις ελξεις και στις ανυψώσεις παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Κρήτη.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο που αποτελείται από γερανούς, ανυψωτικά μηχανήματα, κλαρκ, καλαθοφόρα, φορτηγά και διαθέτοντας έμπειρους χειριστές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σχετική εργασία αλλά και να σας εγγυηθούμε άμεση εξυπηρέτηση.

  Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις, έλξεις, ανελκύσεις, μεταφορές και ανυψώσεις βαρέων αντικειμένων, μεταφορές οχημάτων καθώς και οποιαδήποτε εργασία με γερανούς επιθυμείτε.

  Ακόμα, παρέχουμε υπηρεσίες οδικής βοήθειας, εξυπηρετώντας δίκυκλα, αυτοκίνητα, φορτηγα και οποιοδήποτε όχημα επιθυμείτε στο Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη.

  Έχοντας γνώση των υψηλών απαιτήσεων του χώρου και με επίκεντρο την γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του επαγγελματία αλλά και του ιδιώτη, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθώς και 24ωρη εξυπηρέτηση στο Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη.

  Η πολυετής πείρα μας στον χώρο και το εξειδικευμένο προσωπικό μας σας εγγυάται το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο, έχουμε εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατών στο Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη εκείνη την πείρα που χρειάζεται για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιό δύσκολες και σύνθετες εργασίες.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε εργασία με γερανούς, με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση κάθε πελάτη μας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Κολοκοτρώνη 82 - Κορωπί
  2106021886
  6951798717
  ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ο.Ε.
  Μεταφορική Εταιρεία Κορωπί Αττικής - Εθνικές Μεταφορές - Διανομές - Μεταφορές ADR

  Η μεταφορική εταιρεία μας “ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής, δραστηριοποιείται από το 2007 στις εθνικές μεταφορές, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες στο Κορωπί, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

  Διαθέτοντας ένα μεγάλο και σύγχρονο στόλο οχημάτων, ο οποίος αποτελείται από φορτηγά παντός τύπου και επικαθήμενα φορτηγά, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας άμεσα οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε.

  Πιο αναλυτικά, αναλαμβάνουμε μεταφορές, ανοιχτές μεταφορές, κλειστές μεταφορές, μεταφορές επικίνδυνων εμπορευμάτων - ADR και οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

  Ασφάλεια - Αξιοπιστία - Ταχύτητα

  Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο στόλο μας, σας εγγυώνται για την άμεση και οικονομική μεταφορά των αντικειμένων σας, στο σημείο που θα μας υποδείξετε και την στιγμή που τα χρειάζεστε.

  Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας με ταχύτητα, ασφάλεια, υπευθυνότητα και ανταγωνιστικό κόστος υπηρεσιών.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με εθνικές μεταφορές λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο Κορωπί, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας για οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κορωπί, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  Λιβάδι - Σέριφος
  2281051483
  6936684044
  Η ΕΝΩΣΗ
  Μεταφορική Εταιρεία Σέριφος - Μεταφορές & Μετακομίσεις

  Η μεταφορική εταιρεία μας “Η ΕΝΩΣΗ” η οποία βρίσκεται στην Σέριφο και πιό συγκεκριμένα στο Λιβάδι, δραστηριοποιείται από το 1980 με μεταφορές και μετακομίσεις στην Σέριφο και σε όλη την Ελλάδα.

  Διαθέτοντας σύγχρονα φορτηγά καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει κάθε είδους μεταφορές εντός και εκτός Ελλάδας, μετακομίσεις, ανυψώσεις, αποθήκευση εμπορευμάτων και ψυγειομεταφορές.

  Σας προσφέρουμε τα κατάλληλα οχήματα για κάθε περίπτωση, τα οποία μπορούν να καλύψουν κάθε είδους ανάγκη και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων διάφορα φορτηγά διανομής, φορτηγά ανοιχτά, ψυγειοκουρτίνες, ανατρεπόμενα και πλατφόρμες.

  Στόχος της μεταφορικής μας εταιρείας στην Σέριφο είναι να προσπαθούμε να εξελισσόμαστε συνεχώς τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού όσο και σε επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών με στόχο την κάλυψη των ειδικών αναγκών των πελατών μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε την Σέριφο και όλη την Ελλάδα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Ευβοίας 68 - Χαλκίδα
  6944691659
  Η Μεταφορική Εταιρεία του κου. Βαρτζή με την εμπειρία ετών που διαθέτει, αναλαμβάνει οποιουδήποτε είδουες μεταφορά από την έδρα της στην οδό Ευβοίας 68 στη Χαλκίδα, για όλη την Ελλλάδα.

  Παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο των μετακομίσεων, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που θα κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη όπως συσκευασία - αμπαλάζ των αντικειμένων σας, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση των ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων σας κ.α.

  Τέλος αναλαμβάνουμε ψυγειομεταφορές σε όλη την Ελλάδα με τα φορτηγά - ψυγεία που διαθέτουμε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι χρειαστείτε.

  μεταφορές, μετακομίσεις, ψυγειοματεφορές, μεταφορική εταιρεία Χαλκίδα, συσκευασία, αμπαλάζ, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων και οικιακών συσκευών Χαλκίδα, μεταφορές στην Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Αγιος Κωνσταντίνος - Πύργος
  2621027786
  6995776851
  ΝΙΚΟΛΟΥΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
  Μεταφορές - Μετακομίσεις Πύργος Ηλείας

  Η μεταφορική εταιρεία μας “ΝΙΚΟΛΟΥΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ” η οποία βρίσκεται στην Ηλεία και πιο συγκεκριμένα στον Πύργο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με μεταφορές και μετακομίσεις στον Πύργο και σε όλη την Ηλεία.

  Διαθέτοντας έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε άμεσα και οικονομικά μεταφορές οικοσκευών, μεταφορές εμπορευμάτων, μεταφορές αντικειμένων καθώς και οποιαδήποτε μετακόμιση επιθυμείτε στην Ηλεία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

  Επίσης, αναλαμβάνουμε την αποθήκευση των αντικειμένων σας σε σύγχρονες αποθήκες καθώς και διανομές σε όλη την Ηλεία.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας. Εξυπηρετούμε τον Πύργο και όλη την Ηλεία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Πόρι Σαντορίνης, Παραλιακός Δρόμος Ειρωνείας - Σαντορίνη
  2286023281
  6948786992, 6986861481
  ΣΙΓΑΛΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
  Μεταφορές - Μετακομίσεις Θήρα Σαντορίνη

  Η μεταφορική εταιρεία μας “ΣΙΓΑΛΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Σαντορίνη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με μεταφορές, μετακομίσεις και ψυγειομεταφορές από και προς την Σαντορίνη αλλά και από και προς όλη την Ελλάδα.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο φορτηγών καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία μετακομίσεις, μεταφορές και ψυγειομεταφορές άμεσα και κυρίως οικονομικά.

  Για οποιαδήποτε μεταφορά, μετακόμιση ή ψυγειομεταφορά θέλετε να πραγματοποιήσετε, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Σαντορίνη και όλη την Ελλάδα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  5 χλμ. Άργους - Καρυά, Έναντι Αγροτικού Συνεταιρισμού Αεροδρομίου - Άργος
  2751024570
  6947930317
  ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ
  Μεταφορές Μετακομίσεις Άργος

  Η μεταφορική εταιρεία μας “ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ” η οποία βρίσκεται στο Άργος, δραστηριοποιείται με μεταφορές και μετακομίσεις, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες στο Άργος και σε όλη την Ελλάδα.

  Διαθέτοντας σύγχρονα φορτηγά, ανυψωτικά μηχανήματα και γερανούς, η μεταφορική εταιρεία μας στο Άργος, αναλαμβάνει όλων των ειδών τις μεταφορές και μετακομίσεις καθώς και μετακομίσεις με ανυψωτικά μηχανήματα. Επίσης, διαθέτει αναβατόρια, καλαθοφόρα και γερανούς για την μεταφορά βαρέων αντικειμένων.

  Είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο εξυπηρετώντας άμεσα το Άργος και όλη την Ελλάδα. Για όλες τις μετακομίσεις αναλαμβάνουμε δωρεάν την αποσύνδεση και την επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα στο Άργος και όλη την Ελλάδα.

  Μεταφορές Άργος, Μετακομίσεις Άργος, Ανυψωτικά Άργος, Συσκευασία - Αμπαλάζ Άργος, Αποθηκεύσεις Άργος, Μετακομίσεις Οικοσκευών Άργος, Αναβατόριο Άργος, Καλαθοφόρο Άργος, Γερανοί Άργος, Αποσυσκευασία Άργος, Μετακόμιση με ανυψωτικά μηχανήματα Άργος, Δωρεάν Αποσύνδεση - Σύνδεση Συσκευών Άργος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Ορφέως 197 - Αιγάλεω
  6981190342
  6946643126
  Η εταιρεία μας RIGAKOS TRANS, η οποία Ορφεως 197στο Αιγάλεω Αττικής, έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο τον μεταφορών - μετακομίσεων, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε είδους μεταφορά και εξυπηρετεί άμεσα την Αττικη κ την Κορινθια.

  Αναλαμβάνουμε:

  Μεταφορά Εμπορευμάτων

  Μεταφορά Εξοπλισμού Επιχειρήσεων

  Μεταφορά Οικοσκευών

  Ψυγειομεταφορές

  Μεταφορά Βαρέων Αντικειμένων
  και κάθε είδους μεταφορά.

  Έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν κάθε είδους αντικείμενα που επιθυμείτε, με ασφάλεια, στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης με ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά αυτοκίνητα.

  Ηεταιρείαμας προσφέρει συνέπεια και ασφάλεια διαθέτοντας άρτια εξειδικευμένο προσωπικό. Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο σε συνδυασμό με τους απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες μας, είναι η εγγύηση των, υψηλής ποιότητας, υπηρεσιών που παρέχουμε.

  Εξειδίκευση μας η μεταφορά αγροτικών προϊόντων και ζωοτροφών, έχοντας εξασφαλίσει όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τις αρμόδιες υπηρεσίες.

  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΕΣ ΑΠΟ (ΚΑΙ ΠΡΟΣ) ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΚΙΑΤΟ , ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ , ΔΕΡΒΕΝΙ , ΑΙΓΕΙΡΑ , ΑΚΡΑΤΑ , ΑΙΓΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΝΕΟΣ ΒΟΡΡΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ Κ ΦΟΙΤΗΤΕΣ !

  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Ορφέως 197, Αιγάλεω
  Β ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - Δερβένι Κορινθίας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  Λεωφ. Αθηνών 61 - Βόλος
  2421088024
  6945076345
  ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Μεταφορική Εταιρεία Βόλος - Μεταφορές Μετακομίσεις Βόλος

  Η μεταφορική εταιρεία “ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, δραστηριοποιείται με μεταφορές και μετακομίσεις, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο φορτηγών, αναλαμβάνουμε μεταφορές, μετακομίσεις, μετακομίσεις οικοσκευών, ανυψωτική μετακόμιση, αποθηκεύσεις και πολλές ακόμα υπηρεσίες στον Βόλο και σε όλη την Ελλάδα.

  Σας προσφέρουμε 24ωρη εξυπηρέτηση και στοχεύουμε πάντα στην σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  Εάν λοιπόν σκέφτεστε να μετακομίσετε ή επιθυμείτε να μεταφέρετε κάποια αντικείμενα, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την μεταφορική μας εταιρεία στον Βόλο.

  Μεταφορές Μετακομίσεις Βόλος, Μεταφορική Εταιρεία Βόλος, Μετακομίσεις Οικοσκευών Βόλος, Ανυψωτική Μετακόμιση Βόλος, Ανυψωτικά Μηχανήματα Βόλος, Αποσυναρμολόγηση Επίπλων Βόλος, Αμπαλάζ Επίπλων Βόλος, Αποθηκεύσεις Βόλος, Αποσυσκευασία Βόλος, Μεταφορές Βόλος, Μετακομίσεις Βόλος, Μετακομίσεις Οικοσκευών Βόλος, Ανυψωτική Μετακόμιση Βόλος, Αποσυναρμολόγηση Επίπλων Βόλος, Αμπαλάζ Επίπλων Βόλος, Αποθηκεύσεις Βόλος, Μεταφορές Ψυγείου Βόλος, Αποσυσκευασία Βόλος,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  Γκίγκερη Γρηγορίου 6, Γουμένισσα - Κιλκίς
  2343110123
  6948828257
  ΜΗΤΡΕΤΩΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Μεταφορική Εταιρεία Γουμένισσα Κιλκίς - Θεσσαλονίκη

  Η μεταφορική εταιρεία μας “ΜΗΤΡΕΤΩΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στο Κιλκίς και πιό συγκεκριμένα στην Γουμένισσα, αναλαμβάνει οικονομικές μεταφορές και μετακομίσεις προς την Θεσσαλονίκη αλλά και προς όλη την Ελλάδα.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, η μεταφορική εταιρεία μας στο Κιλκίς, αναλαμβάνει μεταφορές οικοσκευών, εμπορευμάτων, μεταφορές για στρατιωτικούς και φοιτητές, μετακομίσεις, διανομές σε πρακτορεία και καταστήματα καθώς και μετακομίσεις γραφείων και καταστημάτων.

  ΥΠ/ΜΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΝΤΟΥ & ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΩΝΙΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΛ 2310700686

  Έχοντας ως κύριο στόχο την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η μεταφορική εταιρεία μας στο Κιλκίς, προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση καθώς και ασφαλείς μεταφορές και μετακομίσεις προς την Θεσσαλονίκη και προς όλη την Ελλάδα.

  Για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση θέλετε να πραγματοποιήσετε, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία μας στο Κιλκίς.

  Καθημερινές φορτώσεις για Πολύκαστρο, Αξιούπολη, Γουμένισσα, Εύρωπο, Άγιο Πέτρο, Άθυρα, Κουφάλια, Χαλκηδόνα, Άγιο Αθανάσιο με κάποιες παραδόσεις και αυθημερόν.

  Μεταφορική Εταιρεία Κιλκίς, Οικονομικές Μεταφορές Κιλκίς, Οικονομικές Μετακομίσεις Κιλκίς, Μεταφορές Οικοσκευών Κιλκίς, Μεταφορές Εμπορευμάτων Κιλκίς, Μεταφορές για Στρατιωτικούς Κιλκίς, Μεταφορές για Φοιτητές Κιλκίς, Διανομές σε πρακτορεία & καταστήματα Κιλκίς, Μετακομίσεις Γραφείων & Καταστημάτων Κιλκίς, Αποθηκεύσεις Κιλκίς

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Πέτρα Αλιάρτος - Βοιωτίας
  6906391635
  6988783945
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΠΛΟΥΝΑΣ
  Μετακομίστε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά !

  Η μεταφορική Μπλούνας έχει έδρα στη Βοιωτία και βρίσκεται στο χώρο των μεταφορών εδώ και χρόνια. Η εμπειρία της και η εχεμύθεια της την κάνουν να ξεχωρίζει & να είναι η νούμερο 1 επιλογή σας για την μετακόμιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Δείχνοντας κατανόηση στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε, προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

  Η επιχείρηση μας με έδρα τη Πέτρα Βοιωτίας, σας δίνει την δυνατότητα για εύκολη, ποιοτική, ασφαλή και οικονομική μετακόμιση & κάθε είδους μεταφορά σε όλη την Ελλάδα.

  Μεταφορές
  Οικονομικές υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων για επιχειρήσεις και τοπικούς παραγωγούς, καθώς και παντός είδους μεταφορές.

  Μετακομίσεις
  Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις παντός τύπου, σε ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορα και με ασφάλεια.

  Αποθηκεύσεις
  Παρέχουμε τη δυνατότητα προσωρινής αποθήκευσης οικοσυσκευών, επίπλων και κάθε είδους εξοπλισμού.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Αγ. Αθανάσιος - Δράμα
  6932632519,6932413375
  Zαπουνίδης TRANS
  Μεταφορική Εταιρεία Δράμα - Μεταφορές Δράμα Αθήνα Θεσσαλονίκη

  Η μεταφορική εταιρεία μας “Zαπουνίδης TRANS” η οποία βρίσκεται στην Δράμα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με μεταφορές προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, η μεταφορική εταιρεία μας στην Δράμα, αναλαμβάνει μεταφορές, διανομές, μεταφορές εμπορευμάτων και κάθε είδους μεταφορά στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

  Είμαστε στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε. Όλες οι μεταφορές πραγματοποιούνται με ασφάλεια, συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Εξυπηρετούμε την Δράμα, την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

  Μεταφορική Εταιρεία Δράμα, Μεταφορές Δράμα, Φορτηγά Δράμα, Μεταφορές Δράμα, Μεταφορές Εμπορευμάτων Δράμα, Μεταφορές Οικοσκευών Δράμα,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Ταύρου 35 - Άγιος Ιωαννης Ρέντης
  2103462605
  6948786992
  Υποκατάστημα: Παραλιακός Δρόμος Φηρών - Οίας Σαντορίνη
  Η μεταφορική εταιρεία Volcano Εξπρές ΙΜΕ ΕΠΕ. δημιουργήθηκε το 2005 με έδρα στο νησί της Σαντορίνης και υποκατάστημα στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στον Άγιο Ιωάννη του Ρέντη. Σύντομα εδραιώθηκε ως μια από τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες της Σαντορίνης, εκτελώντας καθημερινά δρομολόγια Αθήνα - Σαντορίνη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

  Αναλαμβάνουμε: μεταφορές, μετακομίσεις, ψυγειομεταφορές από την Αθήνα προς και από την Σαντορίνη αλλά και προς και από όλη την Ελλάδα. Επίσης, αναλαμβάνουμε την αποθήκευση των αντικειμένων σας.

  Στόχος μας είναι η ταχύτερη, ασφαλέστερη και πιο ακριβείς μεταφορά των πολύτιμων εμπορευμάτων σας, διατηρώντας παράλληλα τις τιμές μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επίπεδα. Προσπαθούμε συνεχώς να αναβαθμίζουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας αλλά και την ποιότητα τους.

  Όλοι εμείς στην Volcano Εξπρές σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παρέχουμε τις πληρέστερες μεταφορικές υπηρεσίες.

  Η οικογένεια της Volcano Εξπρές ΙΜΕ ΕΠΕ.

  Μεταφορές Σαντορίνη - Αθήνα, Μετακομίσεις Σαντορίνη - Αθήνα, Ψυγειομεταφορές Σαντορίνη - Αθήνα, Οικονομικές Μεταφορές Σαντορίνη - Αθήνα, Οικονομικές Μετακομίσεις Σαντορίνη - Αθήνα, Οικονομικές Ψυγειομεταφορές Σαντορίνη - Αθήνα, Μεταφορές Εμπορευμάτων Σαντορίνη - Αθήνα
  Toggle
προηγούμενη 1 από 29 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ