noscript image for google
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 121Α - Νεος Κόσμος
  2109018295
  6945235334
  Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, καθορίζουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ώστε να έχουμε μία επιτόπια εκτίμηση του χώρου. Στο ραντεβού μας σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία μας ζητήσετε για το ξύλινο πάτωμα και τον τρόπο κατασκευής του. Εντός 2-3 ημερών θα έχετε προσφορά μας όπου θα αναφέρει αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών, πραγματοποιούνται πάντα στα χρονικά περιθώρια που έχουν προσυμφωνηθεί. Η συνέπεια στην εργασία και στη παράδοση του έργου θεωρείται δεδομένη. Μετά το τέλος των εργασιών η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε. Έχοντας σήμερα το πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως: · Τοποθέτηση πάσης φύσεως ξύλινων δαπέδων μασίφ καρφωτό ή κολλητό. · Τοποθέτηση πλωτού προγυαλισμένου πατώματος ή laminate. · Ξύλινη επένδυση σε σκάλες από μπετόν ή σε σιδηροκατασκευή. · Επισκευές παλαιών δαπέδων όλων των σχεδίων όπως λωρίδα, ψαροκόκαλο, πλάκες κ.α. · Συντήρηση (τρίψιμο & γυάλισμα) παλαιού ξύλινου πατώματος ή καινούργιου αβερνίκωτου με πολυουρεθανικά ή οικολογικά βερνίκια. · Βαφή ξύλινου δαπέδου σε διάφορους χρωματισμούς και τεχνοτροπία ντεκαπέ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΑΛΛΙΡΑΧΗ - Θάσος
  2593091136,2593091688
  6947696058
  ΦΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΞΥΛΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΘΑΣΟΣ

  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΘΑΣΟΣ

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΑΣΟΣ

  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΘΑΣΟΣ

  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΘΑΣΟΣ

  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΘΑΣΟΣ

  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΘΑΣΟΣ

  Επιπλα με ποιότητα και φινέτσα

  ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ

  Η επιχείρηση ΦΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΞΥΛΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην τέχνη των ξυλουργικών εργασιών, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, και εδρεύει στην Καλλιράχη της Θάσου. Ειμαστε επιπλοποιοί στην θάσο με παράδοση, και εξειδίκευση στις παραδοσιακές κατασκευές. Αλλά διατηρεί και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Καλλιράχη της θάσου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.studioskallirachi-thassos.gr

  Η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιότητα εργασίας διακρίνει την επιχείρησή μας στην τοπική αγορά. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας παρέχει με αμεση εξυπηρέτιση τις υπηρεσίες μας, από οπου ζητηθεί στην Θάσο και στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας. Εάν επιθυμείτε χειροποίητα έπιπλα με ποιότητα και φινέτσα τέλειο φινίρισμα τότε επιλέξατε τον πιο κατάλληλο επιπλοποιό της Θάσου! Έπιπλα Σπιτιού με λειτουργικότητα και διαοχρονικότητα ξεχωριστά, ανάλογα με τις επιθυμίες σας !

  Μοναδικές προτάσεις επίπλωσης

  Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.

  Σχεδιάζουμε τα επιπλά σας σε υπολογιστή πριν τα κατασκευάσουμε ώστε το αποτέλεσμα να είναι το ποθητό.

  Δραστηριοποιούμαστε στις ξυλουργικές εργασίες, στην κατασκευή επίπλων κουζίνας, ειδικών κατασκευών και είναι όλα χειροποίητα. Κατασκευάζουμε μοντέρνα σχέδια και κλασσικά. Ανανεώνουμε τον χώρο σας, ανακαινίζουμε, ιδιωτικό και επαγγελματικό, (ξενοδοχεία καταστήματα εστιατόρια).

  Τα σύγχρονα μηχανήματα & οι εξειδικευμένοι με πολυετή εμπειρία στο χώρο τεχνίτες, δίνουν τη δυνατότητα κατασκευής επίπλων σε ειδικές διαστάσεις ώστε να εφαρμόζονται πλήρως στα δικά σας μέτρα.

  Τεχνογνωσία, εμπειρία με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και εγκατάστασης απο εξειδικευμένο προσωπικό, που παρέχει τις υπηρεσίες του από οπου μας ζητηθεί στην θάσο.

  ΕΠΙΠΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ επιπλα

  Επιπλα Κουζίνας σε ότι σχέδιο και ύφος αρμόζει στο χώρο σας, κλασσικό ή μοντέρνο.

  Ντουλάπες Υπνοδωματίων - Συρόμενες και Ανοιγόμενες Εντοιχισμένες, λειτουργικές και άνετες.

  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας. Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.

  Σχεδίαση και παρουσίαση σε υπολογιστή Επίπλων

  Επιπλώσεις ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων δωματίων

  Κουζίνες – Ντουλάπες – Κουφώματα – Πέργκολες

  Παραδοσιακές κατασκευές

  Επιπλα παιδικων δωματιων, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων καθώς και σε ποιότητα ξύλου.

  Επιπλα μπάνιου, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, επιπλοσυνθέσεις

  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

  Ξύλινα Κουφώματα

  Πόρτες (Ασφαλείας - Θωρακισμένες - Εισόδου - Εσωτερικές – (Καμαρόπορτες, Μπαλκονόπορτες).

  Κάνουμε επίσης τις πόρτες σύμφωνα με ατομικές παραγγελίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν μη τυποποιημένες διαστάσεις και σχήματα και εξωτερικά ξυλινα κουφωματα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων,παραδοσιακά

  Μπαλκονόπορτες

  Ξύλινα Παντζούρια

  Τα παντζούρια είναι πολύ σημαντικά για την προστασία των παραθύρων αλλά και του σπιτιού. Το καλοκαίρι προστατεύουν τα παράθυρα και το σπίτι από την υπερβολική ηλιακή ακτινοβολία, ενώ το χειμώνα αποτελούν ένα επιπλέον εμπόδιο για τον παγετό, τους άνεμους και το χαλάζι.

  ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ – ΚΙΟΣΚΙΑ ΧΑΓΙΑΤΙΑ

  ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΞΥΛΙΝΑ

  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ laminate

  ΣΚΑΛΕΣ Ξύλινες

  Διαμόρφωση - Ανακαίνιση Καταστημάτων και Επαγγελματικών Χώρων

  Συντηρήσεις Ξυλουργικών Κατασκευών

  Ξύλινες επενδυσεις

  Ερχόμαστε στο χώρο σας και προτεινουμε λυσεις οικονομικες και λειτουργικες.

  Στα κουφώματα εσωτερικού χώρου, πόρτες κλασσικές, σύγχρονων κατασκευών, η επιχείριση ΞΥΛΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ παρέχει πλήρεις, ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε κατασκευή. Όλες μας τις κατασκευές χαρακτηρίζει η ποιότητα και η αντοχή στο χρόνο.

  Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες ξύλου και υλικών επιπλοποιίας, προκειμένου να απολαμβάνετε την καλύτερη ποιότητα.

  Η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί εγγύηση για την διατήρηση της επιχείρησης μας και γι’ αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

  Με εκτίμηση

  ΦΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΜΟΛΑΟΙ - Σπαρτη
  2732022883
  6972004990
  ξυλουργειο μονεμβασια, σπαρτη, μολαοι, νεαπολη, γυθειο, λακωνια
  ειδικες κατασκευες ξυλου μονεμβασια, σπαρτη, μολαοι, νεαπολη, γυθειο, λακωνια
  κουφωματα, πορτες, παραθυρα μονεμβασια, σπαρτη, μολαοι, νεαπολη, γυθειο, λακωνια
  ανακαινισεις επαγγελματικων χωρων μονεμβασια, σπαρτη, μολαοι, νεαπολη, γυθειο
  δαπεδα - πατωματα μονεμβασια, σπαρτη, μολαοι, νεαπολη, γυθειο, λακωνια

  Ελληνικό Χειροποίητο Έπιπλο και Ειδικές Ξύλινες Κατασκευές, με την υπογραφή ''PRO-WOOD ΚΟΛΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ'' στο νομό Λακωνίας!

  Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, δραστηριοποιούμαι στο χώρο του χειροποίητου επίπλου κατόπιν παραγγελίας και έχω αναλάβει και παραδώσει δουλειές όχι μόνο στο νομό Λακωνίας αλλά και στην υπόλοιπη Πελοπόννησο.

  Αναλαμβάνω την μελέτη του χώρου σας και με την δυνατότητα της ειδικής κατασκευής μπορώ να προσαρμόσω οτιδήποτε θελήσετε στα μέτρα σας ΚΑΙ με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια να πραγματοποιήσω κάθε επιθυμία σας.

  Διακρίνομαι στην αγορά για τον άψογο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα υλικών και την ιδιαίτερη κατασκευαστική τεχνογνωσία.

  Μη διστάσετε να ζητήσετε τις συμβουλές μου για να πετύχουμε μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Αναλαμβάνω:

  - Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων ( εστιατορίων, καφέ, bar, ξενοδοχεία)

  - Αναπαλαιώσεις κτιρίων

  - Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων

  - Έπιπλα κουζίνας κλασικά ή μοντέρνα

  - Έπιπλα μπάνιου προσαρμοσμένα σε κάθε χώρο

  - Ντουλάπες, εντοιχιζόμενες, συρόμενες, ανοιγόμενες, άνετες και λειτουργικές.

  - Κρεβατοκάμαρες

  - Παιδικά δωμάτια σε ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και διαστάσεων

  - Τραπεζαρίες και τραπεζάκια σαλονιού

  - Κουφώματα εξωτερικά, εσωτερικά (πόρτες, παράθυρα)

  - Πατώματα - Σκάλες - Κιόσκια - Πέργκολες

  - Ειδικές κατασκευές

  Επικοινωνήστε μαζί μου για να επωφεληθείτε άμεση εξυπηρέτηση, ποιότητα εργασίας, συνέπεια στο χρόνο παράδοσης του έργου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση: Κολλιάκος Νίκος.

  μαραγκος μονεμβασια, σπαρτη, μολαοι, νεαπολη, γυθειο, λακωνια, επιπλα κουζινας μονεμβασια, σπαρτη, μολαοι, νεαπολη, γυθειο, λακωνια, επιπλα μπανιου μονεμβασια, σπαρτη, μολαοι, νεαπολη, γυθειο, λακωνια, ξυλινα πατωματα μονεμβασια, σπαρτη, μολαοι, νεαπολη, γυθειο, λακωνια, κιοσκια - περγκολες μονεμβασια, σπαρτη, μολαοι, νεαπολη, γυθειο, λακωνια, ντουλαπες μονεμβασια, σπαρτη, μολαοι, νεαπολη, γυθειο, λακωνια, ξυλινες παιδικες συνθεσεις μονεμβασια, σπαρτη, μολαοι, νεαπολη, γυθειο, λακωνια, πατωματα laminate μονεμβασια, σπαρτη, μολαοι, νεαπολη, γυθειο, λακωνια, ξυλινες σκαλες μονεμβασια, σπαρτη, μολαοι, νεαπολη, γυθειο, λακωνια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ 83 - Πάτρα
  2610641613
  6932448449, 6937337003
  Ξυλουργικές Εργασίες Παντός Τύπου Πάτρα, Αχαΐα, Πελοπόννησος
  Έπιπλα Επαγγελματικών Χώρων Πάτρα, Αχαΐα, Πελοπόννησος
  Ξύλινες Πόρτες Εσωτερικές & Εξωτερικές Πάτρα, Αχαΐα, Πελοπόννησος
  Ειδικές Κατασκευές Ξύλου Πάτρα, Αχαΐα, Πελοπόννησος
  Χειροποίητα Έπιπλα Πάτρα, Αχαΐα, Πελοπόννησος
  Ξύλινες Πέργκολες - Κιόσκια Πάτρα, Αχαΐα, Πελοπόννησος

  Η επιχείρηση ''Ξυλουργικές Εργασίες - Τερζής'' στην Πάτρα, δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1968!

  Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση και αδιάκοπη παρουσία στην αγορά και πάντοτε έχουμε μέλημά μας την άριστη κατασκευή και ποιότητα σε όλες τις δημιουργίες μας.

  Ακολουθώντας την εξέλιξη και χρησιμοποιώντας σύγχρονες ιδέες, αναλαμβάνουμε όποια ξυλουργική εργασία επιθυμείτε, για τον ιδιωτικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα ξυλουργικά μηχανήματα, υλοποιούμε κάθε απαιτητική ανάγκη σας.

  Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε έπιπλα και ειδικές ξύλινες κατασκευές, κατόπιν παραγγελίας, σε ό,τι σχήμα και μέγεθος επιθυμείτε.

  Εγγυόμαστε για την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε στις κατασκευές μας, όπως επίσης εγγυόμαστε και για τη διάρκεια και αντοχή τους στο χρόνο.

  Αναλαμβάνουμε τα εξής:
  Έπιπλα κουζίνας
  Έπιπλα μπάνιου
  Μικροέπιπλα
  Ντουλάπες
  Ντουλάπια αποθηκευτικών χώρων
  Γραφεία - Ερμάρια
  Κρεβατοκάμαρες
  Βιβλιοθήκες - Συνθέσεις
  Συρόμενες Πόρτες
  Βιτρίνες καταστημάτων
  Παιδικό Δωμάτιο
  Κούνιες - Αλλαξιέρες - Κομοδίνα
  Ξύλινα διακοσμητικά μικροαντικείμενα

  Ερχόμαστε Δωρεάν στο χώρο σας, συζητάμε τις ανάγκες σας και σας δίνουμε την προσφορά μας!!

  Με εκτίμηση: ''Τερζής''

  ξυλουργειο πατρα, αχαια, μαραγκος πατρα, αχαια, επιπλα κουζινας πατρα, αχαια, κατασκευη παιδικων δωματιων πατρα, αχαια, ξυλινες κρεβατοκαμαρες πατρα, αχαια, μικροεπιπλα πατρα, αχαια, παγκοι κουζινας πατρα, αχαια, συρομενη ντουλαπα πατρα, αχαια, ντουλαπες πατρα, αχαια, μερεμετια πατρα, αχαια, κρεβατοκαμαρα πατρα, αχαια, τραπεζαριες πατρα, αχαια, μαραγκος πατρα, αχαια, επιπλα μπανιου πατρα, αχαια, ντουλαπια κουζινας πατρα, αχαια, ειδικες ξυλινες κατασκευες πατρα, αχαια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 15 - ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ - Αχαΐας
  2693024878
  6944910511
  ξυλουργικες εργασιες κατω αχαϊα, αχαϊα, πατρα, πελοποννησος
  ντουλαπια κατω αχαϊα, αχαϊα, πατρα, πελοποννησος
  επιπλα κουζινας κατω αχαϊα, αχαϊα, πατρα, πελοποννησος
  ειδικες κατασκευες ξυλου κατω αχαϊα, πατρα, αχαϊα, πελοποννησος
  ντουλαπες κατω αχαϊα, πατρα, αχαϊα, πελοποννησος
  συντηρηση παλαιων επιπλων αχαϊα, κατω αχαϊα, πατρα, πελοποννησος
  συντηρηση αρχαιοτητων & εργων τεχνης αχαϊα, κατω αχαϊα, πατρα, πελοποννησος

  Η επιχείρηση του κυρίου Ζάγαρη στην Κάτω Αχαϊα δημιουργήθηκε στα τέλη του 1950 και δραστηριοποιούταν στις κατασκευές επίπλων.

  Η επιχείρηση ''Ζάγαρης'' στα 65 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο, μεγάλωσε τη γκάμα των προϊόντων της και δημιουργούσε σχεδόν ότι αφορά το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο σε ξύλινες κατασκευές (έπιπλα κουζίνας, έπιπλα γραφείου, ντουλάπια, ντουλάπες) κ.α.

  Ο Χαράλαμπος Ζάγαρης από το 1994 συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και με σύμμαχό του την εξέλιξη και την σύγχρονη τεχνολογία σχεδιάζει και κατασκευάζει για εσάς μοναδικά κομμάτια που εμπνέουν και εκφράζουν την προσωπικότητά σας.

  Είναι πάντα στη διάθεσή σας να συζητήσει τις ανάγκες σας, να σας προτείνει τα κατάλληλα υλικά κατασκευής και να σας βοηθήσει με την εμπειρία του, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που θέλετε.

  Αναλαμβάνει ανακαινίσεις οικιών, επαγγελματικών χώρων σε όλη την Πελοπόννησο κατόπιν συνεννόησης και μελετά κάθε χώρο που θα τοποθετηθούν οι κατασκευές, συνδυάζοντας αισθητική, κομψότητα, λειτουργικότητα και οικονομία.

  Με τις σπουδές που έκανε, μπορεί και αναλαμβάνει συντήρηση παλαιών επίπλων και συντηρήσεις αρχαιοτήτων και έργων τέχνης.

  Επικοινωνήστε μαζί του για να σας δώσει την προσφορά του για οτιδήποτε χρειάζεστε!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΠΛΑΤΑΝΙ - ΡΙΟ - Αχαΐας
  2610459248
  6974073083
  Ξυλουργικές Εργασίες Ρίο, Αχαϊα, Πάτρα, Πελοπόννησος, Πανελλαδικά

  Κατασκευή Πάγκων Gorian Ρίο, Αχαϊα, Πάτρα, Πελοπόννησος, Πανελλαδικά

  Ειδικές Κατασκευές Ξύλου Ρίο, Αχαϊα, Πάτρα, Πελοπόννησος, Πανελλαδικά

  Εξοπλισμός Δικαστηρίων Ρίο, Αχαϊα, Πάτρα, Πελοπόννησος, Πανελλαδικά

  Εξοπλισμός Επίπλων Νοσοκομείων Ρίο, Αχαϊα, Πάτρα, Πελοπόννησος, Πανελλαδικά

  Η επιχείρηση ''ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ'' ιδρύθηκε το 1975 στο Πλατάνι Ρίου του νομού Αχαϊας και δραστηριοποιείται με μεράκι και αγάπη στην τέχνη του ξύλου 40 χρόνια.

  Η εμπειρία τόσων χρόνων, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μηχανημάτων και η επαγγελματική συνέπεια που μας χαρακτηρίζει, έκαναν την επιχείρησή μας να ξεχωρίζει και να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

  Δημιουργούμε όποια ξύλινη κατασκευή θελήσετε να σας φτιάξουμε, άμεσα, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και το τέλειο φινίρισμα των επίπλων, την ποιότητα των υλικών και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή επίπλων και ειδικών κατασκευών ξύλου, σε ότι στυλ και ύφος αρμόζει στον χώρο σας, κλασσικό και μοντέρνο, ανακαινίσεις οικιών, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων, καταστημάτων κ.λ.π

  Δημόσια Έργα σε επίπλωση Δικαστηρίων, Νοσοκομείων, Τραπεζικών Ιδρυμάτων και Εργατικών Κέντρων.

  Αναλαμβάνουμε και παραδίδουμε δουλειές σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Οι δημιουργίες - κατασκευές:
  Εξωτερικές Πόρτες
  Εσωτερικές Πόρτες
  Παιδικές κρεβατοκάμαρες
  Παράθυρα
  Ντουλάπες
  Κουζίνες
  Τραπεζαρίες
  Επαγγελματικά έπιπλα
  Συνθέσεις επίπλων
  Έπιπλα Μπάνιου
  Έπιπλα Γραφείου

  Ειδικές ξύλινες κατασκευές:

  Έδρανα Δικαστηρίων
  'Επιπλα γραφείων για Τράπεζες
  Έπιπλα για νοσοκομεία
  Σκάλες
  Κιόσκια
  Πέργκολες
  Ξύλινες οροφές
  Δάπεδα

  Καλέστε στo τηλ. 2610459248 & κιν. 6974073083 και θα έρθουμε στο χώρο σας, δίνοντάς σας, άμεσα και αναλυτικά την προσφορά μας.

  Φιλικά: Παναγόπουλος Μπάμπης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Κεφαλληνίας
  2671084487
  6973454066
  ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  Ξυλουργείο – Μαραγκός- Χειροποίητα έπιπλα –Ειδικές ξύλινες κατασκευές

  Η επιχείρηση εδρεύει από το 1999 στα Διλινάτα Κεφαλονιάς

  Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούμε , τη κατασκευή και τη συνέπεια σας εξασφαλίζει κατασκευές απόλυτα προσαρμοσμένες στο χώρο σας, την ατομική αισθητική σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

  Εντοιχισμένες κουζίνες

  Ντουλάπες

  Σκάλες

  Εξωτερικά κουφώματα

  Χειροποίητα έπιπλα

  Εκκλησιαστικά Σκαλιστά

  Eίδη επιπλοποιίας

  Τραπεζαρίες

  Σαλόνια

  Συνθετικά κουφώματα, Γερμανικά κουφώματα PVC
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 23 - Ρεθύμνου
  2831023032
  6977586792
  28310.23032 μαραγκος ρεθυμνο, κρητη 6977.586.792

  χειροποιητα επιπλα ρεθυμνο, κρητη

  επιπλα κουζινας ρεθυμνο, κρητη

  περγκολεςρεθυμνο, κρητη

  ανακαινισεις ξυλου επαγγελματικων χωρωνρεθυμνο, κρητη

  ντουλαπες ανοιγομενες ρεθυμνο, κρητη

  ντουλαπες συρομενες ρεθυμνο, κρητη

  πορτες εσωτερικεςρεθυμνο, κρητη

  πορτες εξωτερικεςρεθυμνο, κρητη

  παιδικα δωματια ρεθυμνο, κρητη

  κουφωματα εσωτερικων χωρων ρεθυμνο, κρητη

  κουφωματα εξωτερικων χωρωνρεθυμνο, κρητη

  Το εργαστήρι μας "Ξυλουργικές Εργασίες Παντός Τύπου - Κουνδουράκης Σταύρος" δημιουργήθηκε πριν από 30 χρόνια στο Ρέθυμνο και δραστηριοποιούμαστε αδιάκοπα όλα αυτά τα χρόνια, με πολύ μεράκι και αγάπη, στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών και κατασκευών.

  Αν ψάχνετε ξυλουργείο - μαραγκό στο νησί της Κρήτης, που να διαθέτει εμπειρία απευθυνθείτε σε εμάς και σίγουρα θα βρούμε λύσεις για τα έπιπλα όλου του σπιτιού σας.

  Ασχολούμαστε με την παραγωγή ξύλινων επίπλων, κουφωμάτων εσωτερικών - εξωτερικών χώρων και ειδικές κατασκευές που εξυπηρετούν ακόμα και τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Η τεχνική που έχουμε διατηρήσει από γενιά σε γενιά σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τεχνολογίες είναι το μυστικό για την παραγωγή παραδοσιακών λειτουργικών προϊόντων που παράλληλα ανταποκρίνονται στις μοντέρνες επιταγές.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΠΑΝΙΟΥ - ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ - ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ - ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ!

  Κουζίνες μοντέρνες ή νεοκλασικές με ποικιλία σε στυλ.

  Ντουλάπες Υπνοδωματίων - Ντουλάπες Βοηθητικών χώρων.

  Ντουλάπια για διάφορες χρήσεις.

  Παράθυρα ξύλινα της αρεσκείας σας που να ταιριάζουν στο οίκημά σας.

  Παιδικά δωμάτια, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε παιδιού.

  Πόρτες Μασίφ ταμπλαδοτές με ξύλο της αρεσκείας σας ή τζαμόπορτες από το ίδιο υλικό.

  Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα - Προσιτές τιμές.

  Διαμόρφωση του χώρου σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!

  Επισκευή και συντήρηση ξύλινων κατασκευών.

  Ειδικές κατασκευές ξυλου.

  Κατασκευάζουμε εξ' ολοκλήρου τις εσωτερικές διακοσμήσεις καταστημάτων!

  Αναλαμβάνουμε τις ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων.

  Εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης όλους τους νομούς της Κρήτης - Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι - καθώς και ολόκληρη την Ελλάδα.

  Με εκτίμηση:
  Κουνδουράκης Σταύρος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Σπέτσες
  2298072799
  6951849270, 6944955727
  ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

  Ξυλουργικες εργασιες Σπετσες

  Ξύλινα Κουφώματα Σπέτσες

  Γερμανικά κουφώματα Σπέτσες

  Κεραμοσκεπές στέγες Σπέτσες

  H επιχείρηση ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑΣ εδρεύει στις ΣΠΕΤΣΕΣ και είναι μια επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων και ξυλουργικών εργασιών, που δημιουργήθηκε από τον ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑ ΖΑΧΑΡΙΑ και συνεχίζουν την επιχείριση με επιτυχία οι υιοί ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑΣ και ΣΠΥΡΟΣ ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑΣ.

  Είμαστε επιπλοποιοί ξυλουργοί στις ΣΠΕΤΣΕΣ, η επιχείρηση ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑ χαρακτηρίζεται από το μεράκι και τη τεχνογνωσία.

  Η επιχείρησή μας, ακολουθώντας τις σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις της αγοράς με εξειδικευμένους τεχνίτες και δικά της συνεργεία εφαρμογής, σας εγγυάται ένα αποτέλεσμα άψογης αισθητικής και ποιότητας. Τα σύγχρονα μηχανήματα & οι εξειδικευμένοι με πολυετή εμπειρία στο χώρο τεχνίτες, δίνουν τη δυνατότητα κατασκευής επίπλων σε ειδικές διαστάσεις ώστε να εφαρμόζονται πλήρως στα δικά σας μέτρα.

  Κουζίνες, ντουλάπες, πόρτες εσωτερικές, πόρτες εξωτερικές παραθυρα με σύγχρονο μοντέρνο design αλλά και κλασικό design. Για ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου: κατασκευή, ντουλάπες, κουφώματα, πόρτες και ειδικές ξύλινες κατασκευές κουζίνας.

  Δημιουργούμε για εσάς στο εργαστήρι μας:

  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων αλλά και παραδοσιακά ξύλινα κουφώματα.

  Εχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε εις πέρας οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμεί ο πελάτης.

  Ξύλινα κουφώματα εσωτερικα (μεσόπορτες) και εξωτερικά. Τα κουφώματα διαθέτουν πιστοποίηση CE.

  Διαθέτουμε ποικίλλα σχέδια κλασικά και μοντέρνα ώστε ο καθένας από εσάς να μπορεί να βρει κάτι για το δικό του χώρο. Προσφέρουμε εσωτερικές πόρτες είτε μασίφ ξύλο ή τζάμι σε διάφορους βαθμούς. Οι εσωτερικές πόρτες μας διαθέτονται σε όλα τα δημοφιλή χρώματα, έτσι ώστε τα σχέδια να μπορούν να επιλεγούν για να ταιριάζουν σε κάθε εσωτερικό χώρο.

  Παντζουρια με σιτες, ανοιγομενα παράθυρα, ανακλινόμενα με μηχανισμούς ή παραδοσιακά. Έπιπλα Κουζίνας με σύγχρονο μοντέρνο design αλλά και κλασικό design. Μελετάμε το χώρο σας προτείνουμε λύσεις λειτουργικές, ανάλογα με το υφος του σπιτιού.

  Παρέχουμε αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στον Αργοσαρωνικό

  Πόρτες (Ασφαλείας - Θωρακισμένες - Εισόδου - Εσωτερικές - Μπαλκονόπορτες)

  Χειροποίητα επιπλα

  επιπλα με παραγγελία, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΊΝΑΣ επιπλα μπάνιου, ειδικές κατασκευές

  Πέργκολες Κιόσκια χαγιάτια

  Ξύλινα δάπεδα τοποθετήσεις LΑΜΙΝΑΤΕ

  Ξύλινα κάγκελα

  Ξυλουργικές επισκευές

  Ξυλουργικές κατασκευές

  Διαμόρφωση - Ανακαίνιση Καταστημάτων και Επαγγελματικών Χώρων(εστιατόρια, καφε,. bar, ξενοδοχεία)

  Συντηρήσεις Ξυλουργικών Κατασκευών

  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ / ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ

  Ντουλάπες Υπνοδωματίων

  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας. Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.

  ΣΚΑΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ σε ποικιλία σχεδίων

  ΣΤΕΓΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ παντός τύπου ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών και της οικοδομής κατασκευάζουμε και τις στέγες με ποιοτικά υλικά για στέγες μιας ζωής χωρίς προβλήματα και υγρασίες.

  Επικοινωνηστε μαζι μας και να εισθαι σιγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό με συνέπεια παραδοση του εργου στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας.

  Με εκτίμηση

  ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ –ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

  Επιπλα κουζίνας Σπέτσες

  Ντουλάπες Σπέτσες

  Κουφωματα Σπετσες

  Ξυλινα κουφωματα Σπετσες

  Γερμανικα κουφωματα Σπετσες

  Επιπλοποιος Σπετσες

  Ξυλουργος Σπετσες

  Ξυλουργικες εργασιες Σπετσες

  Ξυλουργειο Σπετσες

  Μαραγκος Σπετσες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΩΣΕΙΣ – ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΜΕΣΣΑΡΙΑ - Σαντορίνη
  2286028376
  6970126193
  ΠΡΕΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

  CASA BELLA

  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

  ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

  H επιχείρηση ΠΡΕΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ εδρεύει στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και είναι μια επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων και ξυλουργικών εργασιών.

  Είμαστε ξυλουργοί στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και η επιχείριση ΠΡΕΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ διακρίνεται στην τοπική αγορά από την ποιότητα την συνέπεια και την αμεση εξυπηρέτηση.

  Η επιχείρηση μας, ακολουθώντας τις σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις , σας εγγυάται ένα αποτέλεσμα άψογης αισθητικής και ποιότητας. Τα σύγχρονα μηχανήματα και οι εξειδικευμένοι με πολυετή εμπειρία στο χώρο τεχνίτες, δίνουν τη δυνατότητα κατασκευής επίπλων σε ειδικές διαστάσεις ώστε να εφαρμόζονται πλήρως στα δικά σας μέτρα, και εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στις Κυκλάδες, Σαντορίνη, Φολέγανδρο, Ανάφη, Σίκινο.

  Δημιουργούμε για εσάς:

  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων

  Ο συνδυασμός της κλασσικής εμφάνισης με την σύγχρονη τεχνολογία βρίσκει την απόλυτη έκφρασή του στα κουφώματα που κατασκευάζει η εταιρεία μας. Έχοντας υπόψιν μας τις κατασκευαστικές ανάγκες της ελληνικής αρχιτεκτονικής, προσφέρουμε πλήθος επιλογών, αλλά και τη δυνατότητα κατασκευής νέων ειδικών σχεδίων. Εχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε εις πέρας οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμεί ο πελάτης.

  Ξύλινα κουφώματα εσωτερικα (μεσόπορτες) και εξωτερικά. Τα κουφώματα διαθέτουν πιστοποίηση CE.

  Διαθέτουμε ποικίλα σχέδια κλασικά και μοντέρνα ώστε ο καθένας από εσάς να μπορεί να βρει κάτι για το δικό του χώρο. Προσφέρουμε εσωτερικές πόρτες είτε μασίφ ξύλο ή τζάμι σε διάφορους βαθμούς. Οι εσωτερικές πόρτες μας διαθέτονται σε όλα τα δημοφιλή χρώματα, έτσι ώστε τα σχέδια να μπορούν να επιλεγούν για να ταιριάζουν σε κάθε εσωτερικό χώρο.

  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ανάλογα με τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας

  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ pvc θερμοηχομονωτικά Συνθετικά κουφώματα

  ΚΟΥΖΙΝΕΣ επιπλα κουζίνας σε σχέδια και διαστάσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας. Μελετάμε το χώρος σας και προτείνουμε τις πιο οικονομικές και πρακτικές λύσεις

  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ / ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΕΣ

  Ντουλάπες Υπνοδωματίων Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.

  Πόρτες εσωτερικές, πόρτες εξωτερικές παραθυρα, παντζούρια , σίτες με σύγχρονο μοντέρνο design αλλά και κλασικό design.

  Για ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου: κατασκευή, πόρτες Θωρακισμένες και ειδικές ξύλινες κατασκευές κουζίνας, κιόσκια πέργκολες, χαγιάτια, και κάθε ξυλουργική εργασία ειμαστε σε θέση να διεκπεραιώσουμε. Τα κουφώματα που κατασκευάζουμε είναι υψηλών προδιαγραφών, σύγχρονης οικολογικής τεχνολογίας και αισθητικής, μοναδικά σε εμφάνιση και ότι σχέδιο και αρμοκάλυπτο επιθυμείτε. Συνοδεύονται με εγγύηση ποιότητας.

  Ειδικές κατασκευές
  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με καινούργια συντηρήσεις και επισκευές

  Αναλαμβάνομαι να ανακαινίσουμε ολους τους χώρους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς (κατοικίες , καταστήματα, ξενοδοχεία) σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο

  Στόχος μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη τόσο σε λειτουργικά – σχεδιαστικά, αλλά όσο και σε τεχνικά – κατασκευαστικά θέματα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Με εκτίμηση,

  ΠΡΕΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ –ΠΡΕΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  Κουφωματα σαντορινη

  Ξυλουργικες εργασιες σαντορινη

  Ξυλουργος σαντορινης

  Ξυλινα κουφωματα σαντορινη

  Γερμανικα κουφωματα σαντορινη

  Παραδοσιακα κουφωματα σαντορινη

  Επιπλα κουζινας σαντορινη

  Ντουλαπες σαντορινη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ 15 - ΙΑΛΥΣΟΣ - Ρόδος
  6984284313
  Ξυλουργικές εργασίες

  Πέργκολες

  Κεραμοσκεπές

  Σοφίτες

  Ξυλοεπενδύσεις

  Μονώσεις

  Θερμοπροσόψεις

  H επιχείρηση μας δραστηριοποιειται στο νησι της Ρόδου πάνω απο 30 χρόνια, υπάρχει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα των ξύλινων κατασκευών και κεραμοσκεπών. Αναλυτικότερα αναλαμβάνουμε : Πέργκολες, Κεραμοσκεπές, Πατώματα DECK, Ξύλινους φράχτες, Διαχωριστικά - Κάγκελα κλπ.

  Για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε μαζί μας στο : 6984284313

  email: rodos4312@gmail.com

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΔΑΒΑΚΗ 68 - Καλλιθέα
  6956278521
  Κατασκευή επίπλων στα δικά σας μέτρα και σχέδια που επιθυμείτε, στις καλύτερες τιμές.

  Προσφορές κρεβάτια και πόρτες ασφαλείας!

  Έπιπλα κουζίνας

  Έπιπλα σαλονιού

  Έπιπλα αντίκες

  Μεσόπορτες

  Στρώματα

  Πόρτες ασφαλείας

  Αλλαγή ταπετσαρίας

  Λουστράρισμα επίπλων

  Αλλαγή ρολών

  Επισκευές ψάθας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΝΑΞΟΣ - Νάξος
  2285022675
  6974075833
  ξυλουργικες εργασιες ναξος - 6974.075.833 - οικος σιδερης

  κουφωματα pvc ναξος - συνθετικα κουφωματα ναξος

  ξυλουργος ναξος
  ειδικες ξυλινες κατασκευες ναξος
  επιπλα κουζιναςναξος
  ντουλαπες ναξος
  ξυλινα κουφωματα ναξος
  κουφωματαpvcναξος
  εκθεση επιπλων κουζινας ναξος

  Το εργαστήρι ξύλινων κατασκευών στη Νάξο, του κυρίου Σιδερή Μιχάλη, λειτουργεί από το 1995 και προσφέρει ξυλουργικές εργασίες και ξύλινες κατασκευές.

  Από το 2007 μπορείτε να επισκέπτεστε την Έκθεση Επίπλων Κουζίνας - Ντουλάπας - Κουφωμάτων που δημιουργήσαμε για να μπορείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα της δουλειάς μας και τη δυνατότητα να επιλέξετε το σχέδιο που αρμόζει στο χώρο σας, κλασσικό ή μοντέρνο.

  Η πολύχρονη εμπειρία, η εξειδίκευση και η συνέπειά μας στους χρόνους παράδοσης, είναι τα στοιχεία που μας διακρίνουν, κάνουν τη δουλειά μας να ξεχωρίζει και εγγυώνται ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

  Ξυλουργικές Εργασίες - Μελέτη - Σχεδιασμός - Κατασκευή - Τοποθέτηση!

  Σχεδιάζουμε μαζί σας και κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες και κουφώματα, στις διαστάσεις που επιθυμείτε, στα χρώματα που σας αρέσουν και στο στυλ που σας διακατέχει.

  Ο σχεδιασμός των ξύλινων εφαρμογών πραγματοποιείται μέσω ειδικού σχεδιαστικού προγράμματος σε Η/Υ, για να έχετε εικόνα πριν την κατασκευή τους, ενώ η επιλογή χρωμάτων γίνεται μέσα από μια μεγάλη γκάμα δειγμάτων, βάσει του προσωπικού σας γούστου.

  Ειδικές ξύλινες εφαρμογές - κατασκευές, πόρτες, παράθυρα, κατόπιν παραγγελίας σε όλη τη Νάξο.

  Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων.

  Υπηρεσίες:

  Έπιπλα κουζίνας
  Ντουλάπες υπνοδωματίων
  Κουφώματα
  Ανακαινίσεις καταστημάτων
  Ανακαινίσεις ξενοδοχεία
  Πόρτες - Παράθυρα

  Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, να σας προτείνουμε καινούριες ιδέες και λύσεις και να σας δώσουμε την προσφορά μας!

  Με εκτίμηση: Σιδερής Μιχάλης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΡΟΚΟΣ - Κοζάνης
  2461064241
  6973747708
  ξυλουργειο κοζανη - 6973.747.708 - ξυλουργοι κοζανη
  μαραγκοι κοζανης - χειροποιητα επιπλα κοζανη

  Η επιχείρηση ''Ξυλουργικές Εργασίες Αφοι Νίκου'' δημιουργήθηκε το 1998 από τα αδέλφια Θανάση και Κώστα, με αφορμή την αγάπη και το μεράκι που είχαν στην τέχνη του ξύλου.

  Με έδρα τους στην Κοζάνη δραστηριοποιούνται δυναμικά στην αγορά όλα αυτά τα χρόνια και αναζητούν διαρκώς καινούρια σχέδια και φρέσκιες ιδέες για την κατασκευή των επίπλων τους.

  Με την εμπειρία και τη μεγάλη τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει διακρίνονται για τις κατασκευές που δημιουργούν σε μοντέρνα ή κλασική γραμμή.

  Ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας, μεγάλη ποικιλία σε υλικά, χρώματα και σχέδια, ώστε να ταιριάζουν στο ύφος, το στυλ και τις ανάγκες όλων των πελατών τους.

  Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, παιδικές και εφηβικές κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, επιπλοσυνθέσεις και μικροέπιπλα στις διαστάσεις που θέλετε.

  επιπλα κουζινας κοζανη
  επιπλα μπανιου κοζανη
  κατασκευη παιδικων δωματιων κοζανη
  κρεβατοκαμαρες κοζανη
  τραπεζαριες κοζανη
  μοντερνες ξυλινες δημιουργιες κοζανη
  κλασικες δημιουργιες επιπλων κοζανη
  ντουλαπες κοζανη

  Στοχεύουν πάντα στο τέλειο αποτέλεσμα και είναι ''γνωστοί'' για τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό, την ποιότητά τους και φυσικά τις ανταγωνιστικές τιμές που έχουν.

  Με εκτίμηση: Σάκης & Κώστας Νίκου
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΝΙΚ. ΤΣΙΜΠΟΥΡΑ 100 - Παιανία
  2106643721
  6977354662
  επιπλα κουζινας παιαινια
  κατασκευες στα μετρα σας παιανια, μεταμορφωση, κηφισια, αττικη, πανελλαδικα
  ειδικες κατασκευες ξυλου παιανια, μεταμορφωση, κηφισια, αττικη, πανελλαδικα
  επιπλα κουζινας παιανια, μεταμορφωση, κηφισια, αττικη, πανελλαδικα
  επιπλα μπανιου παιανια, μεταμορφωση, κηφισια, αττικη, πανελλαδικα
  εξωτερικες πορτες παιανια, μεταμορφωση, κηφισια, αττικη, πανελλαδικα
  εσωτερικες πορτες παιανια, μεταμορφωση, κηφισια, αττικη, πανελλαδικα
  παιδικα δωματια παιανια, μεταμορφωση, κηφισια, αττικη, πανελλαδικα

  ελληνικα χειροποιητα επιπλα παιανια, μεταμορφωση, κηφισια, αττικη, πανελλαδικα
  ξυλουργικες εργασιες παιανια, μεταμορφωση, κηφισια, αττικη, πανελλαδικα
  ξυλινες κατασκευες παιανια, μεταμορφωση, κηφισια, αττικη, πανελλαδικα
  κατασκευες επιπλων κουζινας παιανια, μεταμορφωση, κηφισια, αττικη, πανελλαδικα

  σχεδιασμος επιπλων παιανια, μεταμορφωση, κηφισια, αττικη, πανελλαδικα
  ντουλαπες παιανια, μεταμορφωση, κηφισια, αττικη, πανελλαδικα
  ντουλαπια παιανια, μεταμορφωση, κηφισια, αττικη,πανελλαδικα
  επιπλοσυνθεσεις παιανια, μεταμορφωση, κηφισια, αττικη, πανελλαδικα

  Η επιχείρησή μας ''Γυφτόπουλος Άγγελος'' δημιουργήθηκε το 1988με αντικείμενο τις ξυλουργικές εργασίες και κατασκευές.

  Με έδρα μας στην Παιανία αναλαμβάνουμε και παραδίδουμε δουλειές σε όλα τα μέρη της Ελλάδας.

  Είμαστε μία επιχείρηση με παράδοση και μαρκοχρόνια παρουσία στην ελληνική αγορά με στόχο την άριστη κατασκευή και ποιότητα σε όλες τις δημιουργίες μας, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών.

  Ακολουθώντας την εξέλιξη και χρησιμοποιώντας σύγχρονες ιδέες, αναλαμβάνουμε όλες τις ξυλουργικές εργασίες δίνοντας μορφή στο ξύλο σε ό,τι σχήμα και μέγεθος επιθυμείτε.

  Αναλαμβάνουμε σχεδιασμό, κατασκευή και τοποθέτηση επίπλων κουζίνας, επιπλοσυνθέσεων, παιδικά δωμάτια, κρεβατοκάμαρες, ντουλάπες, πόρτες εσωτερικές, έπιπλα μπάνιου και όλες τις ειδικές κατασκευές στα μέτρα σας, με υψηλή αισθητική, τέλειο φινίρισμα και προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

  Η χρήση των πιο σύγχρονων και ασφαλών υλικών αποτελεί εγγύηση ότι τα έπιπλά μας διαθέτουν κορυφαία ποιότητα, αντοχή και ασφάλεια.

  Αναλαμβάνουμε ξυλουργικές εργασίες σε όλο το νομό Αττικής και σε Πανελλαδικό επίπεδο.

  Με την συνεργασία μας, σας εξασφαλίζουμε:
  - Άριστη ποιότητα υλικών
  - Ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις
  - Τεχνική υποστήριξη
  - Συνέπεια
  - Ποιότητα
  - Σχεδιασμό και κατασκευή κατόπιν συνεννόησης σε όλη την Ελλάδα.

  Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε τις προτάσεις και τις προσφορές μας αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

  Με εκτίμηση: Γυφτόπουλος Άγγελος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΓΑΛΙΑ - ΜΟΙΡΕΣ - Ηράκλειο
  2892022135
  6972624590, 6973056993
  ξυλουργικες εργασιες μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  ξυλινες κατασκευες μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  βιοτεχνια στρωματων μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  κατασκευες επιπλων κουζινας μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  ντουλαπες μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  ντουλαπια μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  ειδικες κατασκευες ξυλου μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  ξυλινα κουφωματα μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  πορτες παραθυρα ξυλινα μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  τραπεζαριες μοιρες, ηρακλειο, κρητη

  Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2000 από τον Δημήτρη και Στέλιο Φανουράκη με αντικείμενο την κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων και γενικές ξυλουργικές εργασίες.

  Στην πορεία του χρόνου με νέες ιδέες και μοντέρνα design επεκταθήκαμε και στην κατασκευή επίπλων κουζίνας, ντουλάπες και ντουλάπια, έπιπλα δωματίων, ειδικές κατασκευές για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.

  Η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με την κατασκευή του επίπλου μαζί με τη συσσωρευμένη εμπειρία μας, μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε εγγυημένης ποιότητας προϊόντα.

  Αναλαμβάνουμε ξυλουργικές εργασίες σε όλο το νομό Ηρακλείου και στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης.

  Η χρήση των πιο σύγχρονων και ασφαλών υλικών αποτελεί εγγύηση ότι τα έπιπλά μας διαθέτουν κορυφαία ποιότητα, αντοχή και ασφάλεια.

  Επιλέγοντας να κατασκευάσετε τα έπιπλά σας ή ό,τι άλλο χρειάζεστε σε εμάς, κερδίζετε, γιατί πουλάμε σε προσιτές τιμές.

  Κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας υψηλής αισθητικής σε μοντέρνα και κλασσικά σχέδια.

  Έπιπλα κουζίνας στα μέτρα σας, εντοιχιζόμενα, ευρύχωρα, λειτουργικά και πάντα με έξυπνη διαρρύθμιση!

  Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία επίπλων κουζίνας υψηλής ποιότητας και ευχρηστίας.

  Επισκεφτείτε μας στην Έκθεσή μας στα Γαλια στις Μοίρες Ηρακλείου τηλ. 28920.22135 και πάρτε μια ιδέα από την δουλειά μας!

  Ντουλάπες υπνοδωματίων αρίστης ποιότητας και design...

  Σύγχρονες ντουλάπες συρόμενες, εντοιχιζόμενες, ντουλάπες υπνοδωματίων ανοιγόμενες.

  Χειροποίητα συμπαγή (μασίφ) εξωτερικά κουφώματα (μπαλκονόπορτες, παράθυρα).

  Χειροποίητες πόρτες εισόδου πρεσαριστές ή συμπαγείς (μασίφ) ξύλου

  Έπιπλα παιδικών δωματίων και κρεβατοκάμαρες.

  Το 2014 δημιουργήσαμε και την βιοτεχνία στρωμάτων ''Αφοί Φανουράκη'' και με υπευθυνότητα, προσφέρουμε μέχρι σήμερα στρώματα οικολογικά, ανατομικά, ορθοπεδικά και αντιαλλεργικά.

  Σε εμάς θα βρείτε στρώματα της αρεσκείας σας (της ενδεχόμενης ιδιαιτερότητάς σας π.χ ηλικιωμένα άτομα, άτομα με ειδικές ανάγκες κ.λ.π), στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

  Κάθε στρώμα είναι φτιαγμένο με μοναδικής ποιότητας υλικά και άριστη τεχνολογία, έχει το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα, έτσι μέσα από μια μεγάλη ποικιλία θα μπορέστε να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

  Τα στρώματα είναι στη διάθεσή σας, προκειμένου να τα δοκιμάσετε, να τα επεξεργαστείτε ΚΑΙ ένα από αυτά να γίνει δικό σας!

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ.

  Με την συνεργασία μας, σας εξασφαλίζουμε:
  - Σωστή επιλογή υλικών
  - Ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις
  - Τεχνική υποστήριξη
  - Συνέπεια
  - Ποιότητα
  - Αποστολή και κατασκευή σε όλη την Ελλάδα.

  Με εκτίμηση

  Αφοί Φανουράκη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟ - Ρεθύμνου
  2831031976
  6944132441
  χειροποιητα επιπλα ρεθυμνο, κρητη
  ξυλουργος ρεθυμνο, κρητη
  μαραγκος ρεθυμνο, κρητη
  κατασκευες ξυλου για καταστηματα ρεθυμνο, κρητη
  ξυλινες κατασκευες για επαγγελματικους χωρους ρεθυμνο, κρητη
  επιπλα κουζινας ρεθυμνο, κρητη
  ξυλινα κουφωματα ρεθυμνο, κρητη
  τραπεζαριες ρεθυμνο, κρητη
  εντοιχιζομενες ντουλαπες ρεθυμνο, κρητη
  κιοσκια - περγκολες ρεθυμνο, κρητη
  ειδικες ξυλινες κατασκευες ρεθυμνο, κρητη

  Το ξεκίνημα του εργαστηρίου ''ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗΣ - ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ'' το 2000, ήταν η αρχή μιας επιχείρησης με ασταμάτητη παρουσία στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών και κατασκευών μέχρι και σήμερα.

  Σήμερα συνεχίζουμε να δημιουργούμε ξύλινες κατασκευές και με γνώμονα το σύγχρονο design και τις απαιτήσεις των καιρών προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στο σχεδιασμό και διακόσμηση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου σας.

  Σχεδιασμός, κατασκευή και τοποθέτηση πάνω στις ανάγκες του δικού σας χώρου με βάση το προσωπικό σας γούστο.

  Υπηρεσίες:

  - Έπιπλα για όλο το σπίτι: κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, υπνοδωμάτιο και ντουλάπες, ντουλάπια.

  - Εσωτερικές - εξωτερικές πόρτες και παράθυρα.

  - Σκάλες, κιόσκια και ξύλινες πέργκολες.

  - Ειδικές κατασκευές για καταστήματα, καφέ, εστιατόρια, bar.

  - Μοναστηριακά τραπέζια

  - Αναπαλαιώσεις κτιρίων

  - Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων

  Μη διστάσετε να μας καλέσετε ή να μας επισκεφθείτε για να συζητήσουμε την καλύτερη λύση επίπλωσης του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Με εκτίμηση

  Βουρβαχάκης Μανώλης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ, ΛΕΥΚΙΜΜΗ - Κέρκυρα
  2662022374
  ΚΟΝΤΟΜΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ

  Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην εμπορία ξυλείας από το 1980 και εδρεύει στη Λευκίμμη Κέρκυρας

  Εμπόριο και κατασκευή ημιέτοιμων

  Κουζίνα

  Ντουλάπα

  Γυψοσανίδες

  Πετροβάμβακας

  Πατώματα

  Πόρτες

  Συγκόλληση PVC

  Μονωτικά υλικά

  Στα πλαίσια της συνεχούς διεύρυνσης και βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών η εταιρία έχει επενδύσει σε σύγχρονα μηχανήματα κοπής επιφανειών καθώς και συγκόλληση περιθωρίων με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.

  Στόχος της εταιρίας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα και εξειδικευμένες υπηρεσίες σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

  Με μεγάλη εξειδίκευση στον χώρο της ξυλείας, σας παρέχουμε άριστα αποτελέσματα και εγγυημένη εργασία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΡΤΕΜΩΝΑΣ - Σίφνος
  2284031069
  6972423952, 6971910916
  ξυλουργειο σιφνος 6972 423 952 - 6971 910 916 μαραγκος σιφνος
  ντουλαπια κουζινας σιφνος
  εκκλησιαστικα επιπλα σιφνος
  ξυλινοι ανεμομυλοι σιφνος, πανελλαδικα
  μοναστηριακα τραπεζια σιφνος
  παραδοσιακα επιπλα σιφνος
  ξυλινες πορτες σιφνος
  ξυλινα κουφωματα σιφνος
  ειδικες κατασκευες ξυλου σιφνος

  Το εργαστήρι του ''ΤΡΙΧΑ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΥ - ΤΡΙΧΑ ΓΙΑΝΝΗ'' στον Αρτεμώνα της Σίφνου, αναλαμβάνει καθημερινά ξυλουργικές εργασίες κάθε είδους.

  Η λειτουργία του ξεκίνησε από τον Ιωάννη Τρίχα το 1958, ακολούθησε ο γιος Φρατζέσκος Τρίχας και αργότερα δραστηριοποιήθηκε και ο εγγονός Ιωάννης Τρίχας αναλαμβάνοντας εξ' ολοκλήρου τη σχεδίαση, κατασκευή και τοποθέτηση επίπλων για οικίες, επαγγελματικούς και εκκλησιαστικούς χώρους.

  Οικογενειακή επιχείρηση Γ΄γενιάς γι’ αυτό και μπορούν να εγγυηθούν απόλυτα για το άψογο αποτέλεσμα.

  Κατασκευάζουν τα ιδανικά έπιπλα για το χώρο σας, όπως ακριβώς τα έχετε ονειρευτεί, με επαγγελματισμό και συνέπεια στους χρόνους παράδοσης που επιθυμείτε.

  Έπιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού (κουζίνα, μπάνιο, τραπεζαρία), κουφώματα (πόρτες, παράθυρα), ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες, σκάλες και παντός τύπου ειδικές κατασκευές.

  'Επιπλα για εκκλησίες, τέμπλα, παγκάρια, στασίδια και προσκυνητάρια.

  Δημιουργούν υπέροχους τρισδιάστατους ξύλινους ανεμόμυλους στο μέγεθος που επιθυμείτε, σε υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς για τον προσωπικό σας ή ακόμα και τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Η πολυετής πείρα μας, οι πρώτες ύλες άριστης ποιότητας και το μεράκι μας για την τέχνη των ξυλουργικών εργασιών και κατασκευών έχουν ως αποτέλεσμα οι δουλειές μας να διακρίνονται για τη διάρκεια και αντοχή τους στο χρόνο.

  Το ξυλουργικό εργαστήρι του ''ΤΡΙΧΑ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΥ - ΤΡΙΧΑ ΓΙΑΝΝΗ'' '' εξυπηρετεί πελάτες για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Σίφνο και για τους Ξύλινους Ανεμόμυλους που δημιουργούν γίνεται αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

  Αναλυτικότερα, κατασκευάζουν:

  Εκκλησιαστικά Είδη
  Παγκάρια
  Τέμπλα
  Προσκυνητάρια
  Στασίδια
  Έπιπλα κουζίνας
  Έπιπλα μπάνιου
  Ντουλάπες - ντουλάπια
  Εσωτερικές πόρτες
  Σκάλες
  Κουφώματα
  Ειδικές κατασκευές ξύλου

  Με εκτίμηση:

  ''ΤΡΙΧΑΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ - ΤΡΙΧΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ''
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΛΑΓΚΑΔΑ - Μύκονος
  2289025802
  6944743083
  κατασκευη επιπλων επαγγελματικων χωρων μυκονος
  εσωτερικες ξυλινες σκαλες μυκονος
  κιοσκια περγκολες μυκονος

  ξυλινες κατασκευες μυκονος
  ειδικες κατασκευες ξυλου μυκονος
  ξυλινες πορτες - παραθυρα μυκονος
  μαραγκος μυκονος
  χειροποιητα επιπλα μυκονος
  επιπλα κουζινας μυκονος
  επιπλα μπανιου μυκονος
  ξυλινες ντουλαπες μυκονος

  Εάν επιθυμείτε χειροποίητα έπιπλα για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο και ειδικές κατασκευές ξύλου στα μέτρα σας και μάλιστα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ... τότε βρήκατε τον σωστό επαγγελματία ξυλουργό - μαραγκό!

  ΓΡΥΠΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΜΟΡΦΗ - ΜΥΚΟΝΟΣ.

  Η επιχείρησή μας ''ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΜΟΡΦΗ'' δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες από το 2003.

  Η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με την κατασκευή του επίπλου και η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε προϊόντα εγγυημένης ποιότητας, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία τόσων χρόνων στο χώρο των ειδικών ξυλουργικών εργασιών και κατασκευών.

  Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε οτιδήποτε χρειάζεστε και μπορεί να φτιαχτεί από ξύλο, βοηθώντας σας να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να δώσετε στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο την προσωπική σας σφραγίδα.

  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή οικιακών επίπλων όπως: έπιπλα κουζίνας, μπάνιου, ντουλάπες, ντουλάπια, σύνθετα, τραπεζαρίες, πόρτες, εσωτερικές ξύλινες σκάλες κ.λ.π.

  Επίπλων επαγγελματικών χώρων όπως: γραφεία, βιβλιοθήκες, βιτρίνες, ειδικές εφαρμογές, μπαρ αλλά και ότι άλλο μπορεί να εμπνευστεί κανείς.

  Κατασκευάζουμε αυτό ακριβώς που εσείς επιθυμείτε, απόλυτα προσαρμοσμένο για τη χρήση που το θέλετε και φυσικά στο μπάτζετ που έχετε.

  Ανακαινίσεις ξύλου επαγγελματικών χώρων: σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, εστιατόρια, μπιστρό, καφετέριες, μπαρ, κ.α

  Μεταλλικές κατασκευές στα μέτρα και στα σχέδια που επιθυμείτε, Γκαραζόπορτες, Πόρτες εξωτερικού χώρου.

  Για όλες μας τις κατασκευές χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας.

  Η συνέπεια και η φιλική εξυπηρέτηση, είναι μέρος της ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη που μας καταξίωσε στην αγορά.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

  Με εκτίμηση:

  Γρυπάρης Γιάννης - ΄΄Μορφή΄΄

  μεταλλικες κατασκευες μυκονος, γκαραζοπορτες μυκονος, ξυλουργικες κατασκευες μυκονος, ξυλουργειο, μαραγκος, ξενοδοχειακες κατασκευες μυκονος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  2ο ΧΛΜ ΨΑΧΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - ΨΑΧΝΑ - Εύβοιας
  2228023783
  6946191126
  Ξυλουργικές εργασίες Ψαχνά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
  28ης Οκτωβρίου, Αλεξάνδρεια - Ημαθίας
  2333053093
  6981120169, 6973721171
  Αφοί Κίτσα Τα 5 Αδέρφια
  Κατασκευές Μοναστηριακών Τραπεζιών& ΕπίπλωνΗμαθία

  Η επιχείρησή μας “Αφοί Κίτσα Τα 5 Αδέρφια" η οποία εδρεύει 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια στο νομό Ημαθίας, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείριση που δραστηριοποιείται από το 1982 στην κατασκευή επίπλων και ειδικότερα στην κατασκευή παραδοσιακών μοναστηριακών τραπεζιών, κρατώντας την οικογενειακή παράδοση που υπάρχει στο επάγγελμα αυτό, εδώ και αρκετές γενιές.

  Στο εργαστήριό μας με αγάπη, μεράκι, πολύ φαντασία, και χρησιμοποιώντας παλιό ξύλο από δρυς, καστανιά, καρυδιά ή ξύλο της αρεσκείας σας, κατασκευάζουμε τηρώντας την παραδοσιακή τέχνη μοναστηριακά τραπέζια, καρέκλες, πάγκους και τραπεζάκια σαλονιού. Ακόμα, κατασκευάζουμε έπιπλα από μασίφ και μεταλλικά τραπέζια.

  Κατασκευάζουμε μοναστηριακά τραπέζια διαφόρων διαστάσεων - από 0.75 cm ,για σαλόνι, έως 5 μέτρα για τραπεζαρίες και εξωτερικούς χώρους. Δυνατότητα ειδικής επεξεργασίας ώστε να έχουν την υφή και την εικόνα του παλαιωμένου επίπλου.

  Σε εμάς θα βρείτε έπιπλα για εξωτερικό και εσωτερικό χώρο προσαρμοσμένα στο ύφος και στις διαστάσεις του χώρου σας κατάλληλα για οικίες, ξενοδοχεία, ξενώνες, καφετέρια, ρεστοράν και για κάθε χώρο.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μοναδικά έπιπλα που θα αναδείξουν τον χώρο σας και θα του δώσουν ένα μοναδικό και εντυποσιακό στιλ.

  Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

  Τέλος, έχουμε συμμετάσχει στις περισσότερες εκθέσεις ανά την Ελλάδα που διοργανώνονται από τους κατά τόπους φορείς και συλλόγους σχετικούς με το παλαιό έπιπλο.

  Αφοί Κίτσα Τα 5 Αδέρφια | ΚατασκευέςΜοναστηριακών Τραπεζιών&Επίπλων

  28ης Οκτωβρίου, Αλεξάνδρεια / Ημαθία

  Τηλ: 2333053093 Κιν:6981120169, 6973721171

  Ξυλουργικές Εργασίες Ημαθία, Κατασκευές Επίπλων Ημαθία, Τραπέζια Μοναστηριακού Τύπου Ημαθία, Τραπέζια Μοναστηριακού Τύπου Αλεξάνδρεια, Φθηνά Τραπέζια Μοναστηριακού Τύπου, Κατασκευές Τραπεζιών Μοναστηριακού Τύπου, Μοναστηριακά Τραπέζια, Τραπέζια Σαλονιού Μοναστηριακού Τύπου, Σαλόνια από Ξύλο και Μέταλλο, Κατασκευές Επίπλων Ημαθία, Ξύλινα Τραπέζια Ημαθία, Τραπέζια Ημαθία, Τραπέζια για Επαγγελματικούς Χώρους Ημαθία, Τραπέζια για Ξενοδοχεία Ημαθία, Τραπέζια για Καφετέριες Ημαθία, Τραπέζια Κήπου Ημαθία,

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΒΙ ΠΕ ΒΑΤΩΝΤΑΣ - ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ - Εύβοιας
  2221041256
  6972222174, 6948308388
  ξυλουργικες εργασιες - wood art theodosis - χαλκιδα, νεα αρτακη, ευβοια
  μαραγκοςχαλκιδα, νεα αρτακη, ευβοια, καρυστος, νοτια ευβοια
  ξυλουργειοχαλκιδα,νεα αρτακη, ευβοια, καρυστος, νοτια ευβοια
  επιπλα κουζιναςχαλκιδα,νεα αρτακη, ευβοια, καρυστος, νοτια ευβοια
  επιπλα μπανιουχαλκιδα, νεα αρτακη, ευβοια, καρυστος, νοτια ευβοια
  πορτες εσωτερικεςχαλκιδα, νεα αρτακη, ευβοια, καρυστος, νοτια ευβοια
  ντουλαπες χαλκιδα,νεα αρτακη, ευβοια, καρυστος, νοτια ευβοια
  ντουλαπιαχαλκιδα, νεα αρτακη, ευβοια, καρυστος, νοτια ευβοια
  ειδικες κατασκευες ξυλου χαλκιδα,νεα αρτακη, ευβοια, καρυστος, νοτια ευβοια

  Το εργαστήρι ''Wood Art Theodosis'' στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών με περισσότερα από 30 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας.

  Το ξεκίνημα έγινε το 1980 από τον πατέρα Ευστάθιο και από το 2013 συνεχίζει με τον γιο του τον Οδυσσέα και σχεδιάζουν μαζί τις κατασκευές που επιθυμείτε.

  Με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούν σας προσφέρουν μοντέρνα σχέδια ή κλασσικά που εναρμονίζονται απόλυτα με την αισθητική του χώρου σας και τον αναδεικνύουν, προσφέροντάς του την “ζεστασιά” του ξύλου.

  Με βάση τις ανάγκες και το προσωπικό σας γούστο μπορούμε να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε τις κατασκευές που επιθυμείτε και να τις προσαρμόσουμε στα μέτρα σας.

  Ανανεώνουμε και ανακαινίζουμε τον χώρο σας ιδιωτικό ή επαγγελματικό (ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, καφέ, μπαρ κ.α.), σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Κατασκευές:
  Εσωτερικές Πόρτες
  Ξύλινες κατασκευές
  Ντουλάπες
  Κουζίνες
  Σαλόνια
  Έπιπλα tv
  Τραπεζαρίες
  Κρεβατοκάμαρες
  Κρεβάτια
  Έπιπλα Μπάνιου
  Έπιπλα Γραφείου
  Κατασκευή επίπλων παντός τύπου

  Με εκτίμηση:

  '' Wood Art Theodosis'' - Ευστάθιος και Οδυσσέας Θεοδόσης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΠΕΙ ΔΟΚΟΥ - Χαλκίδα
  6937525619
  6983623980
  Ξυλουργικες Εργασιες Χαλκιδα Ευβοια --- Wood Constructions Xalkida Evia

  επιπλα εσωτερικου χωρου χαλκιδα, ευβοια, πανελλαδικα
  ειδικες κατασκευες ξυλου χαλκιδα, ευβοια, πανελλαδικα
  περγκολες - κιοσκια χαλκιδα, ευβοια, πανελλαδικα
  πορτες - παραθυρα χαλκιδα, ευβοια, πανελλαδικα
  κουφωματα ξυλινα χαλκιδα, ευβοια, πανελλαδικα

  Η Wood Constructions με έδρα στην Χαλκίδα Ευβοίας, δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου και της ειδικής κατασκευής πάρα πολλά χρόνια και με την παρουσία της στο χώρο εγγυάται την ποιότητα και την υψηλή αισθητική που πάντα επιθυμούσατε.

  Μαθαίνοντας από την παράδοση και συνδυάζοντας αρμονικά γούστο, γνώσεις, πάθος και φαντασία δημιουργούμε ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε ανάγκη σας.

  Μελετάμε το χώρο σας, σχεδιάζουμε το έπιπλο, το κατασκευάζουμε και διακοσμούμε τον οικιακό ή επαγγελματικό χώρο σας.

  Η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με τις ειδικές ξύλινες κατασκευές, μας επιτρέπει να δημιουργούμε έπιπλα λειτουργικά και ποιοτικά.

  Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές επίπλων βάση δικού σας ή δικού μας σχεδίου και ανακαινίζουμε ή επιπλώνουμε ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  Κατασκευές:

  Έπιπλα Κουζίνας

  Έπιπλα μπάνιου από μελαμίνη ή από mdf βαμμένα

  Έπιπλα εσωτερικού χώρου

  Κρεβατοκάμαρες

  Παιδικό Δωμάτιο

  Συρταριέρες - κομοδίνα από μελανίνη

  Ντουλάπες από μελαμίνη (νέα σειρά χρωμάτων Alfa wood)

  Κατασκευή ξυλινης πόρτας από σουηδικό ξύλο Α ποιότητας.

  Πόρτες laminate (σε διάφορα χρώματα ανάγλυφα σε ίσια γραμμή ή με σχέδιο)

  Πόρτες MDF

  Πόρτες Θωρακισμένες

  Κατασκευή και τοποθέτηση σκαλοπατιών (από μασίφ ξύλο Οξυά)

  Εσωτερικές πόρτες laminate (με ανάγλυφο σχέδιο οριζόντια, οβάλ κάσα και λάστιχο μόνωσης για τον ήχο μεταξύ κάσας και πόρτας)

  Ξύλινες Επενδύσεις Καταστημάτων

  Ειδικές ξύλινες κατασκευές

  Οι τιμές μας είναι προσιτές και πάντα ανταγωνιστικές.

  Με εκτίμηση: Μπασούκος Σταμάτης
  Toggle
προηγούμενη 1 από 22 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ