noscript image for google
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 121Α - Νεος Κόσμος
  2109018295
  6945235334
  Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, καθορίζουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ώστε να έχουμε μία επιτόπια εκτίμηση του χώρου. Στο ραντεβού μας σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία μας ζητήσετε για το ξύλινο πάτωμα και τον τρόπο κατασκευής του. Εντός 2-3 ημερών θα έχετε προσφορά μας όπου θα αναφέρει αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών, πραγματοποιούνται πάντα στα χρονικά περιθώρια που έχουν προσυμφωνηθεί. Η συνέπεια στην εργασία και στη παράδοση του έργου θεωρείται δεδομένη. Μετά το τέλος των εργασιών η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε. Έχοντας σήμερα το πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως: · Τοποθέτηση πάσης φύσεως ξύλινων δαπέδων μασίφ καρφωτό ή κολλητό. · Τοποθέτηση πλωτού προγυαλισμένου πατώματος ή laminate. · Ξύλινη επένδυση σε σκάλες από μπετόν ή σε σιδηροκατασκευή. · Επισκευές παλαιών δαπέδων όλων των σχεδίων όπως λωρίδα, ψαροκόκαλο, πλάκες κ.α. · Συντήρηση (τρίψιμο & γυάλισμα) παλαιού ξύλινου πατώματος ή καινούργιου αβερνίκωτου με πολυουρεθανικά ή οικολογικά βερνίκια. · Βαφή ξύλινου δαπέδου σε διάφορους χρωματισμούς και τεχνοτροπία ντεκαπέ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΛΑΚΗΘΡΑ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - Κεφαλονιά
  2671042318
  6944152858
  ξυλινες κατασκευες αργοστολι, κεφαλονια
  ξυλινα επιπλα αργοστολι, κεφαλονια
  λυομενα σπιτια αργοστολι, κεφαλονια
  σπιτια προκατ αργοστολι, κεφαλονια

  Η επιχείρηση Φόης Γεράσιμος, πάνω από 35 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επίπλου και κάθε είδους κατασκευή που έχει σχέση με το ξύλο.

  Με έδρα το Αργοστόλι, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ξυλουργική εργασία σε όλο το νομό δημιουργώντας συνθέσεις που ανταποκρίνονται και εξυπηρετούν τις δικές σας ανάγκες σε πολύ προσιτές τιμές .

  Αναλαμβάνουμε εξ΄ολοκλήρου τη μελέτη, τη σχεδίαση, τη κατασκευή και την τοποθέτηση της εργασίας είτε για επαγγελματικό χώρο είτε για το σπίτι σας.

  Μαζί σχεδιάζουμε αυτό που επιθυμείτε σύμφωνα με τα χρώματα σας και το στυλ σας και το προσαρμόζουμε στο χώρο σας .

  Τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνουμε και την κατασκευή λυόμενων σπιτιών ή αλλιώς προκατασκευασμένων ( προκάτ) που έχουν πολλά πλεονεκτήμα ως προς το κόστος, το χρόνο και τον τρόπο κατασκευής τους αλλά και ως προς την επαναμεταφορά τους σε άλλο οικόπεδο ή μέρος.

  Παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:
  Ξυλουργικές εργασίες Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Έπιπλα Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Έπιπλα κουζίνας Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Ξύλινες ντουλάπες Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Ξύλινες πόρτες Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Ξύλινες μεσόπορτες Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Ξύλινα Κουφώματα Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Ειδικές κατασκευές ξύλου Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Ξύλινες κατασκευές Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Πέργκολες Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Κεραμοσκεπές Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Ξύλινες σκάλες Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Λυόμενα σπιτια Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Προκατ σπιτια Αργοστόλι, Κεφαλονία

  Αναζητώντας συνεχώς νέες τεχνοτροπίες προσέχοντας πάντα τη ποιότητα και με προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες δημιουργούμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Με εκτίμηση,
  Φόης Γεράσιμος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - Κέρκυρα
  2663063906
  6972860314, 6974487481
  Η επιχείρησή μας είναι οικογενειακή και ιδρύθηκε το έτος 1930 με έδρα στην Επίσκεψη Κέρκυρας. Ο ιδρυτής της, Γεώργιος Μιχαλάκης, λειτουργούσε παράλληλα και σχολή ξυλουργών, όπου μαθήτευσαν οι επόμενες γενιές ξυλουργών της ευρύτερης περιοχής. Από το έτος 2007 η έδρα της επιχείρησης έχει μεταφερθεί σε καινούργιες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Άγιο Στέφανο Επίσκεψης, στην Περιοχή Αχαράβης του Δήμου Κέρκυρας.
  Αναλαμβάνουμε κάθε τύπου ξυλουργικές εργασίες. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή εσωτερικών σκαλών κάθε τύπου (στρογγυλές και γωνιακές σκάλες) και επίπλων κουζίνας, για τα οποία διαθέτουμε και ηλεκτρονικό πρόγραμμα σχεδιασμού προκειμένου να έχει εκ των προτέρων ο πελάτης πλήρη εικόνα της μορφής της κουζίνας που έχει παραγγείλει.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 81 - Περιστέρι
  2105768966
  6930606536
  Είμαστε στο χώρο των κατασκευών Ξύλου επί τρεις συνεχόμενες γενεές !!! Έχουμε εμπειρία και τεχνογνωσία για κάθε είδους κατασκευή !!! Επικοινωνήστε μαζί μας, να υλοποιήσουμε κάθε επιθυμία και σκέψη σας, ώστε να δημιουργήσουμε το αισθητικό αποτέλεσμα, για τον ιδανικό χώρο που ονειρεύεστε... !!!

  https://www.facebook.com/Χαρισακης-πετρος-1660540357553287/
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΜΑΡΜΑΡΩΤΟ - Κως
  6945873961
  Ξυλουργικές εργασίες - ξυλουργείο στην Κω.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ζήνωνος 6 - Λευκωσία
  +35722480086,+35722480087,+35799651824
  MPN Loizou Furnishings Ltd

  Ξυλουργικές Εργασίας Εξώπορτες, Εσωτερικές Πόρτες & Πόρτες Κουζίνας Λευκωσία

  Η εταιρεία μας “MPN Loizou Furnishings Ltd” η οποία εδρεύει στην Λευκωσία της Κύπρου, αποτελεί μια σύγχρονη δυναμική εταιρεία, που δραστηριοποιείται με ξυλουργικές εργασίες εδώ και αρκετά χρόνια.

  Με γνώμονα την ποιότητα, τη συνέπεια και τις νέες τάσεις της αγοράς κατασκευάζουμε εξώπορτες, εσωτερικές πόρτες και πόρτες κουζίνας εξασφαλίζοντας σας ξυλουργικές κατασκευές και ξυλουργικές εργασίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με ξυλουργικές εργασίες είναι η άμεση εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων σας.

  Παράγοντας προϊόντα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας ( εξώπορτες, εσωτερικές πόρτες και πόρτες κουζίνας ) χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες, ποιότητα και εξειδικευμένο προσωπικό πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

  Εξώπορτες Λευκωσία

  Εσωτερικές Πόρτες Λευκωσία

  Πόρτες Κουζίνας Λευκωσία

  Ξυλουργικές Εργασίας Λευκωσία

  Ξυλουργικές Κατασκευές Λευκωσία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ 7-12 - Πυργος
  2621029894
  6937590736
  επιπλα κουζινας πυργος ηλειας - ντουλαπες - πορτες - παραθυρα - σκαλες πυργος ηλεια
  κρεβατοκαμαρα - τραπεζαρια - γραφειο - μικροεπιπλα πυργος, ηλεια
  ξυλογλυπτα εκκλησιαστικα ειδη πυργος ηλειας

  Η εταιρεία ''ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ'' διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή επίπλων για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο και ξυλόγλυπτων εκκλησιαστικών ειδών.

  Από το 1978 που ξεκίνησε ο Δημουλιάς Σπύρος, το 2008 που δραστηριοποιήθηκε και ο γιος του, Δημουλιάς Δημήτρης, στόχος τους είναι να δημιουργούν ποιοτικά έπιπλα που αντέχουν στον χρόνο.

  Ποιότητα που ξεκινάει από τη μελέτη, τη σχεδίαση, τις πρώτες ύλες, την κατασκευή, το φινίρισμα και τέλος την τοποθέτηση και την παράδοση με προσοχή στη λεπτομέρεια!

  Δημιουργούν για εσάς το σχέδιο που θέλετε, το προσαρμόζουν στην αισθητική του χώρου σας και καλύπτουν κάθε ανάγκη σας με χαμηλό κόστος.

  Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στο εργαστήριό τους:

  - Έπιπλα για το σπίτι ( κουζίνα, σαλόνι, κρεββατοκάμαρα, παιδικό δωμάτιο)

  - Έπιπλα γραφείου (γραφεία, βιβλιοθήκες, συρταριέρες)

  - Έπιπλα για ξενοδοχεία σε μοντέρνες ή κλασσικές γραμμές

  - Έπιπλα επαγγελματικών χώρων - Ανακαινίσεις καταστημάτων

  - Ειδικές Κατασκευές Επίπλων

  - Εκκλησιαστικα ξυλόγλυπτα (τέμπλα, προσκυνητάρια, θρόνοι, άμβωνες κλπ)

  - Ντουλάπες, ανοιγόμενες, συρόμενες

  - Κατασκευή & ανακαίνιση κουζίνας

  - Κατασκευή & τοποθετηση επίπλων μπάνιου

  - Σχεδίαση & κατασκευή μικροεπίπλων εσωτερικών χώρων

  Δραστηριοποιούμαστε στον Πύργο Ηλείας και κατόπιν συνεννόησης αναλαμβάνουμε και παραδίδουμε έργα σε όλη την Ελλάδα.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε απορία που έχετε ή για επιπλέον πληροφορίες.

  Με εκτίμηση: Δημουλιάς Δημήτρης.

  επιπλα κουζινας πυργος, ηλεια - ντουλαπες πυργος ηλειας - πορτες πυργος, ηλεια - παραθυρα πυργος ηλειας - ξυλινες σκαλες πυργος, ηλεια - κρεβατοκαμαρα πυργος ηλειας - τραπεζαρια πυργος, ηλεια - γραφεια πυργος ηλειας - μικροεπιπλα πυργος, ηλεια - επιπλα μπανιου πυργος ηλειας - ειδικες κατασκευες επιπλων πυργος, ηλειας - ντουλαπια κουζινας πυργος ηλειας - ξυλινα κουφωματα πυργος, ηλεια - ξυλινες κατασκευες πυργος ηλειας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Λεωφόρος Παπαφράγκου 1ο χλμ. Γερμανικού Δρόμου - Μέγαρα
  2296024790
  Ορίζοντας
  Πατέλης Αναστάσιος
  18 χρόνια εμπειρίας στο έπιπλο!

  Μοντέρνα Κουζίνα | Κλασική Κουζίνα | Ξεχωριστή Κουζίνα

  Τα έπιπλα κουζίνας που διαθέτουμε στην εταιρεία μας Ορίζοντας, η οποία έχει την έδρα της στα Μέγαρα, είναι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας υλικά και προσφέρονται σε εσάς σε διάφορα σχέδια και στυλ, ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα και να ταιριάζουν με κάθε χώρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΟΛΥΒΑΣ, ΓΑΖΙ - Ηρακλείου
  2810823592
  6971883200
  επιπλα ηρακλειο, κρητη, 2810823592, home style, αφοι καυκακη
  επιπλα κουζινας ηρακλειο κρητης
  ντουλαπες ηρακλειο, κρητη
  ξυλινα κουφωματα ηρακλειο, κρητη
  αναπαλαιωσεις επιπλων ηρακλειο, κρητη
  ειδικες κατασκευες ξυλου ηρακλειο, κρητη

  Η επιχείρηση ''HOME STYLE'' είναι μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς, η οποία ειδικεύεται στις ξύλινες κατασκευές από το 1959 με έδρα της στον Κολλυβά Γαζίου.

  Ξεκινήσαμε με ξυλουργικές εργασίες και στην πορεία των χρόνων μεγαλώσαμε τη γκάμα των προϊόντων μας και δημιουργούμε έπιπλα παντός τύπου για τον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο.

  Στην ''HOME STYLE'' των αδελφών Καυκάκη ''παντρεύουμε'' τις παραδοσιακές εφαρμογές με τη σύγχρονη τεχνογνωσία, τις καινοτόμες ιδέες και σας παραδίδουμε ένα άψογο αποτέλεσμα που είναι διαχρονικό.

  Αισθητική και design - Κορυφαία ποιότητα κατασκευής
  Λειτουργικότητα - Αντοχή στο χρόνο - Επιμονή στην λεπτομέρεια

  Έπιπλα: Τραπεζαρία, Τραπεζάκια Καθιστικού, Σαλόνι, Κρεβατοκάμαρα, Γραφείο, Βιβλιοθήκη
  Κουζίνες: Ντουλάπια κουζίνας σε μοντέρνες και κλασικές γραμμές
  Ντουλάπες: Ανοιγόμενες, συρόμενες
  Έπιπλα επαγγελματικών χώρων - Έπιπλα Μπάνιου
  Ξύλινα Κουφώματα - Ξύλινα Πατώματα
  Ειδικές κατασκευές ξύλου: Σκάλες, Πέργκολες, Κουπαστή,

  Με το σύχγρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε για κάθε στάδιο παραγωγής, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, μεταφέρουμε και τοποθετούμε σε όλη την Κρήτη τις χειροποίητες κατασκευές μας.

  Αναπαλαίωση Επίπλων:
  Αν θέλετε να επισκευάσετε, συντηρήσετε, αναπαλαιώσετε, βάψετε τα παλιά σας έπιπλα, στην εταιρεία ''HOME STYLE'' σας παρέχουμε λύσεις, συμβουλές και την δυνατότητα να αλλάξετε την διάσταση, το χρώμα, το ξύλο, και τα υφάσματα των επίπλων σας, για να τους δώσετε νέα εικόνα και στυλ.

  Επαγγελματικός εξοπλισμός:
  Ειδικό τμήμα της εταιρείας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό κατασκευών για εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία κ.α που καλύπτουν ειδικές απαιτήσεις του χώρου σας.

  Καθιερωθήκαμε στο χώρο ως όνομα εμπιστοσύνης (πανω απο 5.000 ευχαριστημένοι πελάτες & πανω απο 10.000 ολοκληρωμένα projects) και συνεχίζουμε δυναμικά με εμπειρία και ειλικρίνεια να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

  Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε από κοντά να γνωρίσετε την πλούσια συλλογή μας σε μοναδικές τιμές.

  Με εκτίμηση: Αφοι Καυκάκη.

  επιπλο ηρακλειο κρητης, σκαλα ηρακλειο κρητης, περγκολα ηρακλειο, κρητη, κουπαστη ηρακλειο, κρητη, κρεβατοκαμαρες ηρακλειο, κρητη, σαλονια ηρακλειο, κρητη, επιπλα μπανιου ηρακλειο, κρητη, κουφωματα ηρακλειο, κρητη, πατωματα ηρακλειο, κρητη, δαπεδα ηρακλειο, κρητη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Παλιοστάνη Ρωμανού, Αχαία - Πάτρα
  2610640170
  6972485071
  Παναγόπουλος Δημ. Φώτης
  Ξυλουργικές Εργασίες
  στη Πάτρα

  Η εταιρεία Παναγόπουλος ειδικεύεται στην επεξεργασία και μορφοποίηση του ξύλου. Αξιοποιεί αυτό το φυσικό υλικό ως πρώτη ύλη για την δημιουργία χρηστικών καθημερινών αντικειμένων αλλά και μεγάλων κατασκευών.

  Με πολύχρονη πείρα στο τομέα του ξύλου και πλήρως εξοπλισμένες παραγωγικές μονάδες η εταιρεία μας, σας εγγυάται ποιότητα, διαχρονικότητα, λειτουργικότητα και αισθητική σε κάθε προϊόν που θα σας προτείνει για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Τα προϊόντα μας:

  Έπιπλα γραφείου
  Έπιπλα κουζίνας
  Έπιπλα για επαγγελματικούς χώρους, για ξενοδοχεία & χώρους εστίασης
  Ντουλάπες
  Έπιπλα παιδικού δωματίου
  Κρεβατοκάμαρα
  Σκάλες

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ - Μέτσοβο
  6946793039
  ΚΑΣΚΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ
  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ https://www.facebook.com/georgos.kaskoras.3

  ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΚΑΛΙΣΤΑ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΑ ΕΠΙΠΛΑ

  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών και ξυλουργικών κατασκευών, σε συνδυασμό με τη γνώση, τη συνέπεια καθώς και την ποιότητα, έχουν καθιερώσει την επιχείριση ΚΑΣΚΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που εδρεύει στο Μέτσοβο των Ιωαννίνων στο χώρο των επιπλοποιών και γενικότερα στον χώρο του χειροποίητων ξυλόγλυπτων επίπλων ως σημείο αναφοράς, σε ολο το νομό Ιωαννίνων και κατ΄ επέκτασιν σε ολη την Ηπειρο.
  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες επιπλοποιούς, μαραγκούς,που μπορούν να σας εγγυηθούν για την ποιότητα των υπηρεσιών, με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και την λειτουργικότητα. Επιπλα με υψηλή αισθητική και καλαισθησία.
  Η επίπλωση με χειροποίητα έπιπλα δίνει μια αυθεντικότητα και διαχρονική αξία στο χώρο.

  Δημιουργούμε για εσάς:

  Στο ξυλουργείο μας που βρίσκεται στους Αγ.Αποστόλους στό Μέτσοβο στα Ιωάννινα, κατασκευάζουμε έπιπλα χειροποίητα σκαλιστά, ξυλόγλυπτα για όλους τους χώρους του σπιτιού.

  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Κλασσικά και Μοντέρνα, ανάλογα με τις ανάγκες και το υφος του σπιτιού σας , κουζίνες λειτουργικές διαχρονικές με σχέδια δικά σας.
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ Ντουλάπες Συρόμενες και ανοιγόμενες εντοιχισμένες , απλές σύμφωνα με τις ανάγκες σας και προσαρμοσμένες στο χώρο σας.
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ γερμανικού τύπου σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων Στα ξύλινα γερμανικά κουφώματα έχουμε την δυνατότητα τοποθέτησης διπλών ενεργειακών τζαμιών, τρίπλεξ και αλεξίσφαιρων ενεργειακά κουφώματα
  Εξωτερικές Πόρτες –εσωτερικές καμαρόπορτες παραδοσιακά σχέδια όλα ξυλόγλυπτα από εμάς
  ΕΠΙΠΛΑ
  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΑ εργα τέχνης με διαχρονική αξία
  ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ κεφαλάρια κρεβατιών ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ
  ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
  ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
  ΞΥΛΙΝΑ ΤΑΒΑΝΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ξύλινες επενδύσεις
  Ειδικές κατασκευές που προσφέρουν λύση για κάθε ανάγκη και κάθε γούστο.
  Ανακαινίζουμε κάθε επαγγελματικό χώρο (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, καταστήματα ) με αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στο Μέτσοβο Ιωάννινα Λευκάδα Αρτα Πρέβεζα και πανελλαδικά πάντα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο
  Το πλήθος των πελατών μας αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας μας
  Προσιτές Τιμές - Μελέτη Χώρου – προτείνουμε οικονομικές λύσεις.
  Με εκτίμηση
  ΚΑΣΚΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Ο επιπλοποιός του Μετσόβου και των Ιωαννίνων

  Ξυλουργός Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα και ολη την Ηπειρο.
  Ξυλουργείο Ιωάννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα και ολη την Ηπειρο.
  Ξυλουργικές εργασίες Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Επιπλα κουζίνας Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Μαραγκός Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Επιπλοποιός Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Χειροποίητα επιπλα Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Ξύλινα κουφώματα γερμανικου τυπου Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Ντουλάπες, ντουλάπια Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Παιδικά επιπλα Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Ξυλογλυπτα επιπλα μετσοβο ιωαννινα αρτα πρεβεζα λευκαδα
  Καμαροπορτες Μεσόπορτες εσωτερικά κουφώματα Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Ξύλινες επενδύσεις Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Ξυλουργικες κατασκευες μετσοβο ιωαννινα αρτα πρεβεζα λευκαδα
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΤΑ
  ΞΤΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΡΕΒΕΖΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΣΟΒΟ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ 58 - Γλυφάδα
  2109647053
  6974371566
  χειροποιητα επιπλα γλυφαδα 6974371566 αττικη, πανελλαδικα
  ειδικες κατασκευες ξυλου γλυφαδα, αττικη, πανελλαδικα
  ντουλαπες γλυφαδα, αττικη, πανελλαδικα
  επιπλα κουζινας γλυφαδα, αττικη, πανελλαδικα
  ξυλινα κουφωματα γλυφαδα, αττικη, πανελλαδικα

  Ο μαραγκός στη Γλυφάδα, Λουγιάκης Αντώνης, για περισσότερο από 27 χρόνια στο χώρο του χειροποίητου επίπλου αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να κατασκευάσει έπιπλα που ξεχωρίζουν για την κομψότητα, τη λειτουργικότητα και την αντοχή τους στο χρόνο.

  Με τα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που έχουμε, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε έπιπλα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την μοναδικότητα των σχεδίων τους.

  Τον σχεδιασμό των επίπλων κουζίνας και των ντουλαπών μπορούμε να τον πραγματοποιήσουμε στο ειδικό σχεδιαστικό πρόγραμμα του Η/Υ και να έχετε άμεση εικόνα του αποτελέσματος της επιθυμίας σας.

  Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και μεράκι να πραγματοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας.

  - Έπιπλα για όλο το σπίτι: για την κουζίνα, το μπάνιο, το σαλόνι, την τραπεζαρία

  - Κλασικές και μοντέρνες εντοιχισμένες κουζίνες

  - Έπιπλα και ξύλινες κατασκευές για επαγγελματικούς χώρους

  - Ντουλάπες, ντουλάπια και εσωτερικές πόρτες

  - Ειδικές κατασκευές για εξωτερικούς χώρους (κιόσκια & ξύλινες πέργκολες)

  - Χειροποίητα συμπαγή εξωτερικά κουφώματα (πόρτες, παράθυρα, μπαλκονόπορτες,)

  - Ανακαινίσεις επίπλων ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφε....

  Μη διστάσετε να ζητήσετε τις συμβουλές μας για να πετύχουμε παρέα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με εκτίμηση: Λουγιάκης Αντώνης.

  ντουλαπες νοτια προαστια, ντουλαπες αττικη, ντουλαπες πανελλαδικα, ντουλαπες βουλα, ντουλαπες βουλιαγμενη, ντουλαπες βαρη, ντουλαπες βαρκιζα, ντουλαπες ανω γλυφαδα, ντουλαπες παλαιο φαληρο, ντουλαπες λαγονησι, ντουλαπες καλυβια, ντουλαπες λουτσα, ντουλαπες πορτο ραφτη, ντουλαπες σουνιο, ντουλαπες μεσογεια, ειδικες κατασκευες ξυλου νοτια προαστια, ειδικες κατασκευες ξυλου αττικη, ειδικες κατασκευες ξυλου πανελλαδικα, ειδικες κατασκευες ξυλου βουλα, ειδικες κατασκευες ξυλου βουλιαγμενη, ειδικες κατασκευες ξυλου βαρη, ειδικες κατασκευες ξυλου βαρκιζα, ειδικες κατασκευες ξυλου ανω γλυφαδα, ειδικες κατασκευες ξυλου παλαιο φαληρο, ειδικες κατασκευες ξυλου λαγονησι, ειδικες κατασκευες ξυλου καλυβια, ειδικες κατασκευες ξυλου λουτσα, ειδικες κατασκευες ξυλου πορτο ραφτη, ειδικες κατασκευες ξυλου σουνιο, ειδικες κατασκευες ξυλου μεσογεια, χειροποιητα επιπλα νοτια προαστια, χειροποιητα επιπλα αττικη, χειροποιητα επιπλα πανελλαδικα, χειροποιητα επιπλα βουλα, χειροποιητα επιπλα βουλιαγμενη, χειροποιητα επιπλα βαρη, χειροποιητα επιπλα βαρκιζα, χειροποιητα επιπλα ανω γλυφαδα, χειροποιητα επιπλα παλαιο φαληρο, χειροποιητα επιπλα λαγονησι, χειροποιητα επιπλα καλυβια, χειροποιητα επιπλα λουτσα, χειροποιητα επιπλα πορτο ραφτη, χειροποιητα επιπλα σουνιο, χειροποιητα επιπλα μεσογεια, επιπλα κουζινας νοτια προαστια, επιπλα κουζινας αττικη, επιπλα κουζινας πανελλαδικα, επιπλα κουζινας βουλα, επιπλα κουζινας βουλιαγμενη, επιπλα κουζινας βαρη, επιπλα κουζινας βαρκιζα, επιπλα κουζινας ανω γλυφαδα, επιπλα κουζινας παλαιο φαληρο, επιπλα κουζινας λαγονησι, επιπλα κουζινας καλυβια, επιπλα κουζινας λουτσα, επιπλα κουζινας πορτο ραφτη, επιπλα κουζινας σουνιο, επιπλα κουζινας μεσογεια, μεσοπορτες νοτια προαστια, μεσοπορτες αττικη, μεσοπορτες πανελλαδικα, μεσοπορτες βουλα, μεσοπορτες βουλιαγμενη, μεσοπορτες βαρη, μεσοπορτες βαρκιζα, μεσοπορτες ανω γλυφαδα, μεσοπορτες παλαιο φαληρο, μεσοπορτες λαγονησι, μεσοπορτες καλυβια, μεσοπορτες λουτσα, μεσοπορτες πορτο ραφτη, μεσοπορτες σουνιο, μεσοπορτες μεσογεια, ξυλουργικες εργασιες νοτια προαστια, ξυλουργικες εργασιες αττικη, ξυλουργικες εργασιες πανελλαδικα, ξυλουργικες εργασιες βουλα, ξυλουργικες εργασιες βουλιαγμενη, ξυλουργικες εργασιες βαρη, ξυλουργικες εργασιες βαρκιζα, ξυλουργικες εργασιες ανω γλυφαδα, ξυλουργικες εργασιες παλαιο φαληρο, ξυλουργικες εργασιες λαγονησι, ξυλουργικες εργασιες καλυβια, ξυλουργικες εργασιες λουτσα, ξυλουργικες εργασιες πορτο ραφτη, ξυλουργικες εργασιες σουνιο, ξυλουργικες εργασιες μεσογεια, μαραγκος νοτια προαστια, μαραγκος αττικη, μαραγκος πανελλαδικα, μαραγκος βουλα, μαραγκος βουλιαγμενη, μαραγκος βαρη, μαραγκος βαρκιζα, μαραγκος ανω γλυφαδα, μαραγκος παλαιο φαληρο, μαραγκος λαγονησι, μαραγκος καλυβια, μαραγκος λουτσα, μαραγκος πορτο ραφτη, μαραγκος σουνιο, μαραγκος μεσογεια,

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΦΩΤΑΔΑ - Τρίκαλα
  6983643695
  ΣΚΟΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Επιπλοποιός επιπλοποιοί Τρίκαλα Καλαμπάκα Θεσσαλία
  ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

  Με την εμπειρία πολλών χρόνων στον τομέα της κατασκευής επίπλων και των ξυλουργικών εργασιών, η επιχείριση ΣΚΟΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που εδρεύει στην Φωτάδα των Τρικάλων, δημιουργεί χειροποίητα επιπλα στο ξυλουργικό του εργαστήρι για ολο το σπίτι.Ειμαστε επιπλοποιοί με αγάπη και παράδοση στην τέχνη του ξύλου. Το χειροποίητο έπιπλο είναι διαχρονική αξία και η επιλογή του ειναι μια μοναδική εμπειρία. Γιαξυλουργικές εργασίες – έπιπλαυψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας. Ολες οι δημιουργίες μας ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητα και την αντοχή στον χρόνο.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας ανταποκρίνεται αμεσα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο, προτείνοντας τις πιο οικονομικές λύσεις για ολους τους χώρους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς.Μελετάμε προτείνουμε σχεδιάζουμε μαζί τα επιπλα που αρμόζουν στον χώρο σας.

  Οι δημιουργιες μας:

  Επιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών μας.

  Ντουλάπες υπνοδωματίων, απλές ή εντιχοισμένες, συρόμενες & ανοιγόμενες, σε διαστάσεις και σχέδιο λειτουργικό που να καλύπτει ολες τις ανάγκες του χώρου σας.

  Εσωτερικά ξύλινα κουφώματα σε ποικιλία σχεδίων και χρωματισμών.

  Επιπλα για τηλεόραση, συνθέσεις τοίχου για τηλεόραση

  Κρεβατοκάμαρες – τραπεζαρίες μικροέπιπλα .

  · Ειδικές Κατασκευές

  Ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις
  - Τεχνική υποστήριξη
  - Συνέπεια
  - Ποιότητα

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στα Τρίκαλα Καλαμπάκα Καρδίτσα Λάρισα και σε ολη την θεσσαλία

  Φιλκά

  ΣΚΟΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Επιπλοποιος Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Επιπλοποιοι Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Κατασκευή επίπλων Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Ξυλουργικες εργασίες Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδίτσα Θεσσαλία
  Ξυλουργείο στα Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Μαραγκός Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Χειροποίητα επιπλα Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Επιπλώσεις κατοικιών Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Γενική επίπλωση σπιτιού Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Ξυλινες εσωτερικες πορτες καμαροπορτες Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Επιπλα κουζινας Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Ντουλαπες Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Επιπλα τηλεορασης Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Συνθεσεις τοιχων για τηλεοραση Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Συνθεσεις τοιχων Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Ξυλουργικο εργαστηρι Τρίκαλα Καλαμπάκα Λάρισα Καρδιτσα Θεσσαλία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΡΗΝΗ - Τρικάλων
  2433032590
  6977209751
  Χειροποιητα επιπλα τρικαλα, κρηνη τρικαλων, οιχαλια, φαρκαδονα
  Ξυλουργικες εργασιες τρικαλα, κρηνη τρικαλων, οιχαλια, φαρκαδονα
  Επιπλα κουζινας τρικαλα, κρηνη τρικαλων, οιχαλια, φαρκαδονα
  Κατασκευες επιπλων τρικαλα, κρηνη τρικαλων, οιχαλια, φαρκαδονα
  Ντουλαπες, ντουλαπια τρικαλα, κρηνη τρικαλων, οιχαλια, φαρκαδονα
  Ξυλινες επενδυσεις τρικαλα, κρηνη τρικαλων, οιχαλια, φαρκαδονα

  Από το 1987 ο μαραγκός στην Κρήνη Τρικάλων, Παππάς Δημήτρης, δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου, εξυπηρετώντας όλο το νομό Τρικάλων.

  30 χρόνια τώρα η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιότητα εργασίας μας, διακρίνει την δουλειά μας στην τοπική αγορά.

  Μένουμε πιστοί στην παράδοση και η αγάπη μας για την τέχνη του ξύλου, η τεχνογνωσία και η πολυετή πείρα μας, εγγυώνται την άριστη ποιότητα δουλειάς και το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούμε συνθέσεις που διαθέτουν μοναδική προσωπικότητα.

  Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές ξύλου και ανακαινίσεις σε επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες.

  Κατασκευές:
  Έπιπλα κουζίνας
  Έπιπλα Τραπεζαρίας - Σαλονιού
  Έπιπλα Κρεβατοκάμαρας
  Παιδικό δωμάτιο
  Έπιπλα μπάνιου
  Ξύλινα Κουφώματα
  Ξύλινα Πατώματα - Σκάλες
  Πέργκολες - Κιόσκια

  Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας.

  Μελέτη και σχεδιασμός της κατασκευής που επιθυμείτε.

  Με εκτίμηση: Παππάς Δημήτρης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΔΑΜΑΣΤΑΣ - Λαμια
  2231082300
  6973339626
  χειροποιητα επιπλα λαμια, αγιος κωνσταντινος, στυλιδα, φθιωτιδα
  ξυλουργειο λαμια, αγιος κωνσταντινος, στυλιδα, φθιωτιδα
  ξυλουργικες εργασιες λαμια, αγιος κωνσταντινος, στυλιδα, φθιωτιδα
  επιπλα κουζινας λαμια, αγιος κωνσταντινος, στυλιδα, φθιωτιδα
  μαραγκος λαμια, αγιος κωνσταντινος, στυλιδα, φθιωτιδα
  ξυλινες κατασκευες λαμια, αγιος κωνσταντινος, στυλιδα, φθιωτιδα

  Η επιχείρηση “ΜΠΕΣΛΕΜΕΣ ΞΥΛΟ” εδρεύει στη Δαμάστα Φθιώτιδας, τη δημιούργησε ο Νίκος Μπεσλεμές το 1968 και από το 1997 ως και σήμερα τη συνεχίζει ο γιος του, Θανάσης Μπεσλεμές.

  Με νέες ιδέες και σύγχρονη αισθητική, προσαρμόζοντας τις πολυετείς γνώσεις και τις τεχνικές του στα σημερινά δεδομένα της εποχής, δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες και προσφέρει στους πελάτες του, ξυλουργικές εργασίες και ξύλινα χειροποίητα έπιπλα υψηλής αισθητικής και αντοχής σε οικονομικές τιμές.

  Χάρη στην μεγάλη επιδεξιότητά του και την αγάπη του για το ξύλο, αναλαμβάνει την κατασκευή κάθε είδους ξυλουργικής εργασίας, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ:

  Ξύλινα κουφώματα Λαμία, Φθιώτιδα
  Ντουλάπες Λαμία, Φθιώτιδα
  Ντουλάπια κουζίνας Λαμία, Φθιώτιδα
  Παιδικά έπιπλα Λαμία, Φθιώτιδα
  Μεσόπορτες Λαμία, Φθιώτιδαέπιπλα w.c.
  Εσωτερικά κουφώματα Λαμία, Φθιώτιδα
  Ξύλινες επενδύσεις Λαμία, Φθιώτιδα
  Κατασκευές επίπλων Λαμία, Φθιώτιδα
  Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων Λαμία, Φθιώτιδα
  Ειδικές κατασκευές ξύλου Λαμία, Φθιώτιδα
  Ξύλινες Σκάλες και άλλες πολλές δημιουργίες....

  Επίσης αναλαμβάνει ανακαινίσεις και ξύλινες κατασκευές σε επαγγελματικούς χώρους, επισκευές και συντηρήσεις ξύλου.

  Με εκτίμηση: Μπεσλεμές Θανάσης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΜΩΡΑΪΤΟΧΩΡΙ - Σάμος
  2273027067
  6974716954
  ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΜΟΣ
  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΣΑΜΟΣ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΑΜΟΣ
  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΣΑΜΟΥ

  Η επιχείριση ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ με εδρα της δουλειά του στο Μωραιτοχώρι της Σάμου δραστηριοποιείται στον τομέα στις ξυλουργικές εργασίες, ξυλουργικές κατασκευές, κατασκευής επίπλων και ξύλινων κουφωμάτων και γενικές επιπλώσεις.

  Ειμαστε ξυλουργοί και επιπλοποιοί στην Σάμο με τόσα χρόνια εμπειρίας ωστε να μπορούμε να δίνουμε λύσειςσε κάθε ανάγκη των πελατών μας.

  Η πολυετή πείρα και ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός , μας επιτρέπουν να υλοποιήσουμε ξυλουργικές κατασκευές προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες του πελάτη.

  Με ιδιαίτερη έμφαση στο διαχρονικό σχεδιασμό και την άριστη ποιότητα στο ξυλουργείο μας κατασκευάζουμε δημιουργίες χειροποίητες

  Επιπλα χειροποίητα για κάθε χώρο του σπιτιού η του επαγγελματικού χώρου

  Ξύλινα Κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου πόρτες παράθυρα παντζούρια

  Συνθέσεις , Επιπλα μπάνιου, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες μικροέπιπλα, συρταριέρες βιβλιοθήκες.

  Εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, και ανακαινίσεις καταστημάτων ξενοδοχείων.

  Ειδικές Κατασκευές

  Επιπλα κουζίνας, που ταιριάζουν στο χώρο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και συζητήστε πως έχετε φανταστεί την κουζίνα σας. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιο είναι το σχέδιο που σας αντιπροσωπεύει ανάλογα με το σπίτι σας κλασσικό desighn η μοντέρνο.

  Ντουλάπες

  Βρείτε την ντουλάπα που είναι ιδανική για εσάς. Είτε ανοιγόμενη, είτε συρόμενη, θα σχεδιαστεί με τον πλέον εργονομικό τρόπο, ώστε να εξυπηρετήσει τις καθημερινές σας ανάγκες και να αναβαθμίζει αισθητικά τον προσωπικό σας χώρο.

  Επιπλα παιδικών δωματίων, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων καθώς και σε ποιότητα ξύλου.

  Ξύλινες επενδύσεις

  Συντηρήσεις και επισκευές επίπλων

  Ξύλινα πατώματα

  Τοποθετήσεις LAMINATE

  Πέργκολες –κιόσκια –χαγιάτια

  Στόχος μας είναι η άμεση και άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  Ως εκ τούτου θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και να σας εγγυηθούμε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας.

  Φιλικά
  ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

  Ξυλουργικές εργασίες Σάμος – μαραγκός Σάμος
  Ξυλουργικά Σάμος
  Ξυλουργειο Σάμος
  Ξύλινα κουφώματα Σάμος
  Επιπλα κουζίνας Σάμος
  Ντουλάπες Σάμος
  Ξύλινα πατώματα Σάμος
  Ξύλινες κατασκευές Σάμος
  Χειροποίητα Επιπλα Σάμος
  Κατασκευές επίπλων Σάμος
  Τοποθετήσεις LAMINATE Σάμος
  Πέργκολες Σάμος
  Επιπλοποιός Σάμος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΚΟΣΚΙΝΟΥ - Ρόδος
  2241062143
  6944565028
  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ https://www.facebook.com/KsylotexnikiMastoridis/ Ksylotexniki Mastoridis

  ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΡΟΔΟΥ
  ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ –ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΡΟΔΟΣ
  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΡΟΔΟΣ –ΡΟΔΟΥ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ –ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΡΟΔΟΣ
  ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΡΟΔΟΣ
  ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΤΕΓΕΣ ΡΟΔΟΣ
  ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΡΟΔΟΣ

  Επιπλα με διαχρονικότητα και ποιότητα !!!!

  Η επιχείριση ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΡΟΔΟΥ,ιδρύθηκε πριν από πολλά χρόνια από τον ΙΟΡΔΑΝΗ ΜΑΣΤΟΡΙΔΗ στην Αγ. Βαρβάρα της Κοσκινούς, στην Ρόδο και στην συνέχεια μπήκε δυναμικα ο υιός ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ και συνεχίζει την τέχνη του επιπλοποιού με ανοδική επιτυχία στο νησί της Ρόδου.Εχοντας μία μακρόχρονη πείρα στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών και των επίπλων, αποτελεί την ιδανική λύση για τον κάθε επιχειρηματία ή ιδιώτη. Ειμαστε επιπλοποιοί και στο ξυλουργείο μας δημιουργούμε επιπλα για ολο το σπίτι,με αισθητική λειτουργικότητα και φινέτσα. Ξυλουργοί για να αναλάβουμε οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία, κατασκευή, επισκευή και συντήρηση που επιθυμείτε.

  Η επιχείριση ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΡΟΔΟΥπαρέχει στους πελάτες της σχεδιασμό και υλοποίηση ξυλουργικών προιόντων και επίπλων, δείξτε μας το σχέδιο και το επιπλο που σας ενδιαφέρει και εμείς θα το κατασκευάσουμε.

  Κατασκευάζομαι για εσάς:

  ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΡΟΔΟΣ κατόπιν παραγγελίας:

  Ξύλινες κατασκευές

  Ξύλινα κουφώματα εξωτερικά και εσωτερικά

  Εξώπορτες Πόρτες (Ασφαλείας - Θωρακισμένες – Εισόδου) - Μπαλκονόπορτες,- παράθυρα παντζούρια

  Κουζίνες

  Ντουλάπες

  Ξύλινα Πατώματα Ρόδος, Σκάλες Ρόδος

  Έπιπλα Μπάνιου, καναπέδες συνθέσεις σαλονιών, μικροέπιπλα

  Ξύλινες επενδύσεις

  Κρεβάτια κρεβατοκάμαρες σε σχέδια και διαστάσεις ανάλογα των αναγκών σας

  Ειδικές Κατασκευές

  Έπιπλα κουζίνας κλασικές, μοντέρνες, ανάλογα με το ύφος του σπιτιού με ποιότητα διαχρονικά σχέδια και λειτουργικότητα και σε ότι ξύλο επιθυμεί ο πελάτης

  Παραδοσιακά Επιπλα

  Πέργκολες κιόσκια χαγιάτια

  Κεραμοσκεπές κατασκευάζουμαι την ξυλεία των κεραμοσκεπών και αναπαλαιώνουμε κάθε έπιπλο.

  Με την συνεργασία μας, σας εξασφαλίζουμε:
  - Σωστή επιλογή υλικών
  - Ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις
  - Τεχνική υποστήριξη
  - Συνέπεια
  - Ποιότητα

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια και αξιοπιστία στον προκαθορισμένο χρόνο απο όπου μας ζητηθείστο νησί της Ρόδου.

  Φιλικά ΜΑΣΤΟΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

  Ο ξυλουργός επιπλοποιός γενικής επίπλωσης στην Ρόδο

  Ξυλουργικές εργασίες Ρόδος – μαραγκός Ρόδος
  Ξυλουργικά Ρόδος
  Ξυλουργειο Ρόδος
  Ξύλινα κουφώματα Ρόδος
  Επιπλα κουζίνας Ρόδος
  Ντουλάπες Ρόδος
  Ξύλινα πατώματα Ρόδος
  Ξύλινες κατασκευές Ρόδος
  Χειροποίητα Επιπλα Ρόδος
  Κατασκευές επίπλων Ρόδος
  Επιπλοποιος ροδος
  Ξυλουργος ξυλουργοι ροδος
  Αναπαλαιωσεις επιπλων ροδος
  Κεραμοσκεπες ροδος
  Πέργκολες ροδος
  Κιοσκια ροδος
  Χαγιατια ροδος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ & ΔΙΚΤΑΙΟΥ ΑΝΤΡΟΥ 48-50 - Ανω Λιόσια
  2102626654
  6932678841
  ξυλουργικες εργασιες αττικη, πανελλαδικα - παντος τυπου κατασκευες ξυλου πανελλαδικα, αττικη

  Η δραστηριοποίηση στις κατασκευές ξύλου της επιχείρησης ''ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ'' το 1976 από τα αδέλφια Ιωσήφ & Πέτρο (εκπαιδεύτηκαν στην σχολή επίπλων 'ΔΙΠΛΑΡΙΟ'), ήταν η αρχή μιας οικογενειακής επιχείρησης με αδιάκοπη παρουσία στο χώρο μέχρι και σήμερα.

  Το 1985 εκσυγχρονίζονται και με γνώμονα το σύγχρονο desing και τις απαιτήσεις των καιρών προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις στο σχεδιασμό και διακόσμηση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του σπιτιού σας.

  Συνεργάζονται με καταξιωμένους αρχιτέκτονες και η εταιρεία με την επωνυμία ''ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ'', γίνεται γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

  Από το 2007 η ''ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ'' εδρεύει σε ιδιόκτητο χώρο 600m2 στα Άνω Λιόσια Αττικής και εγγυάται για τις ξύλινες κατασκευές της:

  Υψηλή ποιότητα - Συνέπεια στην παράδοση - Τιμές λογικές

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ:
  Καταστήματα
  Σκάλες
  Ντουλάπες
  Κουζίνες
  Ντουλάπια μπάνιων
  Πόρτες εσωτερικές
  Ειδικές κατασκευές εξωτερικής επένδυσης

  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ:

  1)ΔΡΑΚΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  2)ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
  3)ΚΑΛΙΟΠΗ ΚΟΝΤΟΖΟΓΛΟΥ
  4)ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΞΑΡΧΟΥ
  5)ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΙΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
  6)ΜΑΡΙΤΑ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΥ

  Με εκτίμηση: ''ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ''

  επιπλα αττικη, πανελλαδικα, ντουλαπια κουζινας αττικη, πανελλαδικα, ντουλαπες αττικη, πανελλαδικα, πορτες αττικη, πανελλαδικα, σκαλες αττικη, πανελλαδικα, βιβλιοθηκες αττικη, πανελλαδικα, επιπλα μπανιου αττικη, πανελλαδικα, ειδικες κατασκευες ξυλου αττικη, πανελλαδικα, περγκολες αττικη, πανελλαδικα

  ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΣΚΑΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΑΤΤΙΚΗ, WC ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΡΓKOΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΑΤΤΙΚΗ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 112 - Καβάλα
  2510225472
  6934678574
  Βρείτε μας στο https://www.facebook.com/www.ergasxyl.gr/

  ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑΣΟΣ

  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑΣΟΣ

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΒΑΛΑ

  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑ

  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑ

  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΓΟΙ ΚΑΒΑΛΑ

  ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑ

  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΚΑΒΑΛΑ

  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΒΑΛΑ

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ

  Η επιχείρηση ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ δημιουργήθηκε από τον ΣΑΡΑΝΤΙΔΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ το 1990 και στην συνέχεια μπήκε δυναμικα στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών, και ο υιός ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ που συνεχίζει με εξαιρετικά επιτυχημένη δραστηρότητα και με εδρα της δουλειάς του την Καβάλα.

  Ειμαστε επιπλοποιοί μαραγκοί στην Καβάλα με παράδοση, και εξειδίκευση στις παραδοσιακές ξυλουργικές κατασκευές.Στίς κατασκευές χειροποίητων επίπλων και κάθε ξυλουργικής εργασίας. Οι ξυλουργικές εργασίες και οι κατασκευές μας είναι χαρακτηριστικής ποιότητας Με αγάπη και δημιουργικότητα, επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα υλικά κατασκευάζουμε για εσάς έπιπλα που θα αντέξουν στο χρόνο.

  Με γνώμονα την ανάπτυξη και την διαχρονικότητα δεν σταματάμε να ακολουθούμε τις εξελίξεις, τις τάσεις της μόδας να χαράζουμε στρατηγικές προσφορών για εσένα και για όλους εσάς.. Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διαδικασία, από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση και την τοποθέτησή τους, γι’ αυτό και μπορούμε να εγγυηθούμε, απόλυτα, για το άψογο αποτέλεσμα. Φτιάχνουμε έπιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού (κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο, γραφείο, τραπεζαρία), καθώς και ντουλάπες, πόρτες, σκάλες και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές. Ανανεώνουμε τον χώρο σας, ιδιωτικό και επαγγελματικό (ξενοδοχεία καταστήματα οικίες) Ξυλουργικές ανακαινίσεις.

  Κατασκευάζουμε για εσάς στο εργαστήρι του ξυλουργείου μας

  ΕΠΙΠΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

  Χειροποίητα έπιπλα στην Καβάλα Θάσο Ξάνθη Κομοτηνή

  Επιπλα Κουζίνας σε ότι σχέδιο και ύφος αρμόζει στο χώρο σας, κλασσικό ή μοντέρνο.

  Ντουλάπες Υπνοδωματίων - Συρόμενες και Ανοιγόμενες Εντοιχισμένες, λειτουργικές και άνετες.

  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας. Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.

  Έπιπλα παιδικών δωματίων, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων καθώς και σε ποιότητα ξύλου.

  Έπιπλα μπάνιου, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, επιπλοσυνθέσεις Σαλόνια, παιδικά δωμάτια σε ποικιλία σχεδίων.

  Ειδικές κατασκευές

  Κουφώματα Πόρτες Παράθυρα

  Ξύλινα Κουφώματα

  Πόρτες εξωτερικές (Ασφαλείας - Θωρακισμένες - Εισόδου - Εσωτερικές – (Καμαρόπορτες, Μπαλκονόπορτες).

  Κατασκευάζουμε τις πόρτες σύμφωνα με ατομικές παραγγελίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν μη τυποποιημένες διαστάσεις και σχήματα και εξωτερικά ξυλινα κουφωματα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, παραδοσιακά ή γερμανικού τύπου.

  Μπαλκονόπορτες

  Ξύλινα Παντζούρια

  Τα παντζούρια είναι πολύ σημαντικά για την προστασία των παραθύρων αλλά και του σπιτιού. Το καλοκαίρι προστατεύουν τα παράθυρα και το σπίτι από την υπερβολική ηλιακή ακτινοβολία, ενώ το χειμώνα αποτελούν ένα επιπλέον εμπόδιο για τον παγετό, τους άνεμους και το χαλάζι.

  Πέργκολες –Κιόσκια- Χαγιάτια

  Πατώματα Ξύλινα

  Τοποθετήσεις laminate

  Ξυλινες επενδύσεις

  Σκάλες Ξύλινες κουπαστές για σκάλες

  Διαμόρφωση - Ανακαίνιση Καταστημάτων και Επαγγελματικών Χώρων

  Συντηρήσεις Ξυλουργικών Κατασκευών

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η συνέπεια και ο σεβασμός στον πελάτη, η ποιότητα και αισθητική σε κάθε κατασκευή, αλλά και η διαρκείς αναζήτηση καινοτόμων τάσεων μέσω ειδικών κατασκευών από ξύλο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί τα επιπλά σας.

  Με εκτίμηση

  ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

  Ξυλουργικές εργασίες Καβάλα Θάσος Ξάνθη

  Επιπλοποιός Καβάλα Θάσος Ξάνθη

  Μαραγκός Καβάλα Θάσος Ξάνθη

  Ξυλουργείο Καβάλα Θάσος Ξάνθη

  Επιπλα κουζίνας Καβάλα Θάσος Ξάνθη

  Ντουλάπες Καβάλα Θάσος Ξάνθη

  Ξύλινα κουφώματα Καβάλα Θάσος Ξάνθη

  Παιδικά επιπλα Καβάλα Θάσος Ξάνθη

  Χειροποίητα Επιπλα Καβάλα Θάσος Ξάνθη

  Επιπλα κατά παραγγελια Καβάλα Θάσος Ξάνθη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ 108 - Καβάλα
  2510228526
  6948825245
  Η επιχείρηση ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που εδρεύει στην Καβάλα, δραστηριοποιείται στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών και στην δημιουργία χειροποίητων επίπλων και ξύλινων κατασκευών από το 1987. Γνωρίζουμε πολύ καλά την τέχνη.

  Με πολύ μεράκι και αγάπη για τη δουλειά, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ξυλουργική εργασία και ειδική κατασκευή. Σύμμαχός μας η πολυετής εμπειρία και η γνώση για το ξύλο, που για μας αποτελεί το πιο όμορφο, διαχρονικό και πολυδιάστατο υλικό.

  Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να αναβαθμίσουμε το χώρο σας, με έμφαση στην ποιότητα, την τεχνική και το στυλ, πάντα σε προσιτές τιμές.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια και αξιοπιστία στον προκαθορισμένο χρόνο από όπου μας ζητηθεί στην Καβάλα Θάσο, Ξάνθη, Κομοτηνή και σε ολη την Βόρεια Ελλάδα.

  Το σλόγκαν μας: Όπου οι άλλοι αδυνατούν εμείς μπορούμε. Δημιουργούμε για εσάς και για τον πιο απαιτητικό πελάτη κάθε ειδική κατασκευή και έπιπλο μας ζητηθεί.

  Σας περιμένουμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, στο Περιγιάλι Καβάλας, όπου στεγάζεται και ο εκθεσιακός μας χώρος. Στην επιχείρησή μας θα βρείτε έπιπλα μοναδικής αισθητικής, τα οποία σας τα προσφέρουμε στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

  Ξεχωρίζουμε με επαγγελματισμό, συνέπεια και προϊόντα υψηλής αντοχής κορυφαίων προδιαγραφών επεξεργασίας και κατασκευής. Αφήστε ελεύθερη την φαντασία σας και εμείς είμαστε εδώ για να την κάνουμε πραγματικότητα. Κύριος στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη και δέσμευσή μας η συνέπεια. Θέλετε έπιπλα για μια ζωή; Ήρθατε στο κατάλληλο σημείο!

  Ερχόμαστε στο χώρο σας και προτείνουμε λύσεις οικονομικές και λειτουργικές. Ο συνδυασμός της κλασσικής εμφάνισης με την σύγχρονη τεχνολογία βρίσκει την απόλυτη έκφρασή του στην επιχείρησή μας. Έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμεί ο πελάτης. Οι κατασκευές μας σας εξασφαλίζουν την άριστη λειτουργικότητα και αισθητική.

  Η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί την κινητήριο δύναμη να συνεχίσουμε με πίστη και μεράκι. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

  Ξύλινα Εξωτερικά κουφώματα – εσωτερικά κουφώματα (καμαρόπορτες)

  Εξώπορτες Πόρτες (Ασφαλείας - Θωρακισμένες – Εισόδου) - Μπαλκονόπορτες - Παράθυρα παντζούρια

  Ντουλάπες συρόμενες, ανοιγόμενες, εντοιχισμένες άνετες και λειτουργικές, μοντέρνες και κλασσικές.

  Έπιπλα κουζίνας

  Ξύλινες επενδύσεις

  Έπιπλα Μπάνιου, καναπέδες, μικροέπιπλα

  Κρεβάτια, κρεβατοκάμαρες

  Ειδικές Κατασκευές

  Παραδοσιακά Επιπλα

  Επιπλα ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

  Συνθέσεις, τραπεζάκια σαλονιού

  Διαμόρφωση – Ανακαινίσεις Καταστημάτων και Επαγγελματικών Χώρων (ξενοδοχείων, εστιατορίων, οικιών)

  Σκάλες, παιδικά δωμάτια

  Ειδικές κατασκευές.

  Κιόσκια, Πέργκολες, Σκέπαστρα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  ΑΒΑΤΟ - Ξάνθη
  2541041679
  6938411677
  ΣΕΖΑΗΟΓΛΟΥ ΤΖΟΥΝΕΤ

  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΞΑΝΘΗ

  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΞΑΝΘΗ

  Η επιχείρηση ΣΕΖΑΗΟΓΛΟΥ ΤΖΟΥΝΕΤ δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, και εδρεύει στο Αβατο της Ξάνθης. Ειμαστε επιπλοποιοί στην Ξάνθη με παράδοση.

  Η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιότητα εργασίας διακρίνει την επιχείρησή μας στην τοπική αγορά. Το προσωπικό μας αποτελείται απο εμπειρους μαραγκούς και παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου ζητηθεί στην Ξάνθη Κομοτηνή Καβάλα Αλεξανδρούπολη,τις υπηρεσίες μας. Προτείνουμε τις καλύτερες και οικονομικές λύσεις για κάθε χώρο.

  Μοναδικές προτάσεις επίπλωσης

  Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.

  Ανανεώνουμε τον χώρο σας, ανακαινίζουμε, ιδιωτικό και επαγγελματικό, (κατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα εστιατόρια).

  ΣΤΟ ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

  ΕΠΙΠΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ επιπλα στην Ξάνθη

  Επιπλα Κουζίνας σε ότι σχέδιο και ύφος αρμόζει στο χώρο σας, κλασσικό ή μοντέρνο.

  Ντουλάπες Υπνοδωματίων - Συρόμενες και Ανοιγόμενες Εντοιχισμένες, λειτουργικές και άνετες.

  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας.

  Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.

  Επιπλα παιδικων δωματιων, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων καθώς και σε ποιότητα ξύλου.

  Επιπλα μπάνιου, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, επιπλοσυνθέσεις

  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

  Ξύλινα Κουφώματα

  Πόρτες (Ασφαλείας - Θωρακισμένες - Εισόδου - Εσωτερικές – (Καμαρόπορτες, Μπαλκονόπορτες).

  Κάνουμε επίσης τις πόρτες σύμφωνα με ατομικές παραγγελίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν μη τυποποιημένες διαστάσεις και σχήματα και εξωτερικά ξυλινα κουφωματα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων,παραδοσιακά

  Σκάλες Εσωτερικών Χώρων

  Ξύλινες επενδύσεις

  Στόχος μας η υψηλή αισθητική και το ποθητο αποτέλεσμα, η ποιότητα εργασίας και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εμείς θα αναταποκριθοιύμε αμεσα.

  Με εκτίμηση

  ΤΖΟΥΝΕΤ ΣΕΖΑΗΟΓΛΟΥ

  Ξυλουργικές εργασίες Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη

  Επιπλοποιός Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη

  Μαραγκός Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη

  Ξυλουργείο Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη

  Επιπλα κουζίνας Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη

  Ντουλάπες Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη

  Ξύλινα κουφώματα Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη

  Παιδικά επιπλα Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη

  Χειροποίητα Επιπλα Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη

  Επιπλα κατά παραγγελια Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ 120 - Καματερό
  2102382893
  Εμπόριο ξυλείας Καματερό Αττική κέντρο

  Ξυλεία ΑΦΟΙ ΜΠΟΥΝΑ

  Ξυλουργικές εργασίες

  Κουζίνες

  Ντουλάπες

  Πόρτες

  Θωρακισμένες πόρτες

  Ειδικές κατασκευές

  Πάγκοι κουζίνας

  Τιμές προσιτές, υψηλή ποιότητα. Εξυπηρετούμε σε όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ - Κρανίδι
  2754022685
  6972601890, 6978774841, 6978774842
  γερμανικα κουφωματα αργολιδα, κρανιδι, ναυπλιο
  κατασκευη γερμανικων ξυλινων κουφωματων αργολιδα, κρανιδι, ναυπλιο
  ξυλουργικες εργασιες παντος τυπου αργολιδα, κρανιδι, ναυπλιο
  επιπλα κουζινας αργολιδα, κρανιδι, ναυπλιο
  ντουλαπες υπνοδωματιων αργολιδα, κρανιδι, ναυπλιο
  ειδικες κατασκευες ξυλου αργολιδα, κρανιδι, ναυπλιο

  H επιχείρηση ''SOFIKITIS WOOD'' δραστηριοποιείται από το 1977 στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών - κατασκευών, αρχικά από τον Νίκο Σοφικίτη και από το 2000 από τους γιους του, Δημήτρη και Ελισσαίο Σοφικίτη.

  Μαθαίνοντας από την παράδοση και με σύμμαχό μας το μεράκι, το πάθος και τη φαντασία δημιουργούμε ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε ανάγκη σας.

  Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων κουζίνας, εσωτερικές πόρτες, ντουλάπια και ντουλάπες υπνοδωματίων, καθώς και ειδικών ξύλινων κατασκευών (κεραμοσκεπές, πέργκολες κ.α).

  Η μεγάλη μας εξειδίκευση από το 1991 είναι η κατασκευή ξύλινων γερμανικών κουφωμάτων.

  Ξύλινο ανοιγόμενο - ανακλινόμενο κούφωμα (Γερμανικού τύπου) προσαρμοσμένο στις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας, το οποίο συνδυάζει την ομορφιά της παράδοσης και την σιγουριά της τεχνολογίας...

  Πρωταρχικός σκοπός της επιχείρησης ''SOFIKITIS WOOD'' είναι η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες σας, η προσωπική επαφή με τον πελάτη και η παράδοση της δουλειάς πάντα με τις καλύτερες πρώτες ύλες, για άριστο αποτέλεσμα και αντοχή στο χρόνο.

  Οι τιμές μας είναι προσιτές και πάντα ανταγωνιστικές.

  Φιλικά: Δημήτρης και Ελισσαίος Σοφικίτης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΔΗΛΟΥ 6 ΚΑΙ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ - Γαλάτσι
  2102914018
  6947702039
  Ξυλουργικές εργασίες στο Γαλάτσι.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 24 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ