noscript image for google
Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 | 03:08 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 121Α - Νεος Κόσμος
  2109018295
  6945235334
  Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, καθορίζουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ώστε να έχουμε μία επιτόπια εκτίμηση του χώρου. Στο ραντεβού μας σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία μας ζητήσετε για το ξύλινο πάτωμα και τον τρόπο κατασκευής του. Εντός 2-3 ημερών θα έχετε προσφορά μας όπου θα αναφέρει αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών, πραγματοποιούνται πάντα στα χρονικά περιθώρια που έχουν προσυμφωνηθεί. Η συνέπεια στην εργασία και στη παράδοση του έργου θεωρείται δεδομένη. Μετά το τέλος των εργασιών η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε. Έχοντας σήμερα το πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως: · Τοποθέτηση πάσης φύσεως ξύλινων δαπέδων μασίφ καρφωτό ή κολλητό. · Τοποθέτηση πλωτού προγυαλισμένου πατώματος ή laminate. · Ξύλινη επένδυση σε σκάλες από μπετόν ή σε σιδηροκατασκευή. · Επισκευές παλαιών δαπέδων όλων των σχεδίων όπως λωρίδα, ψαροκόκαλο, πλάκες κ.α. · Συντήρηση (τρίψιμο & γυάλισμα) παλαιού ξύλινου πατώματος ή καινούργιου αβερνίκωτου με πολυουρεθανικά ή οικολογικά βερνίκια. · Βαφή ξύλινου δαπέδου σε διάφορους χρωματισμούς και τεχνοτροπία ντεκαπέ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Κέρκυρα - Κέρκυρα
  6931051004
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κερατέα - Αττική
  2299770061
  6985662491 - 6981765225
  ΟΧαιρεκάκης Αναστάσιοςέχοντας μακροχρόνια εμπειρία, δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου και ξύλινες επενδύσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων σε όλο το νομό Αττικής.

  Η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιότητα εργασίας του, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της εργασίας του στη δημιουργία ξύλινων κατασκευών.Διαθέτει άριστη γνώση των προϊόντων επιλέγοντας υλικά κατάλληλα σε ποιότητα και αντοχή για να υλοποιήσει τις ιδέες και τις κατασκεύες που επιθυμεί ο πελάτης.Η αγάπη για την τέχνη του ξύλου και το μεράκι για αυτό που κατασκευάζει, εγγυώνται ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  Οι υπηρεσίες μας αναλυτικά:

  ξύλινες κατασκευές

  ξυλουργικές εργασίες

  κατασκευή ξύλινων επίπλων

  χειροποίητα ξύλινα έπιπλα

  έπιπλα μπάνιου

  έπιπλα κουζίνας

  ξύλινα έπιπλα για παιδικό δωμάτιο

  ξύλινα κουφώματα

  ξύλινες πόρτες

  επενδύσεις ξύλου

  ξύλινες ντουλάπες

  ξύλινες σκάλες

  κ.α

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια επίσκεψη στο χώρο σας και να κατασκευάσουμε τα αντικείμενα που επιθυμείτε.

  Με εκτίμηση:Αναστάσιος Χαιρεκάκης

  ξυλινες κατασκευες παντος τυπου αττικη, κερατεα - ξυλουργικες εργασιες παντος τυπου αττικη, κερατεα - ειδικες κατασκευες ξυλου αττικη, κερατεα - κατασκευη ξυλινων επιπλων αττικη, κερατεα - κατασκευη επιπλων κουζινας αττικη, κερατεα - κατασκευη επιπλων μπανιου αττικη, κερατεα - ξυλινα κουφωματα αττικη, κερατεα - ξυλινες πορτες αττικη, κερατεα - χειροποιητα ξυλινα επιπλα αττικη, κερατεα - επενδυσεις ξυλου αττικη, κερατεα - επενδυσεις ξυλου αττικη, κερατεα - παντος είδους κατασκευες ξυλου αττικη, κερατεα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΓΕΦΥΡΟΥΔΙ - Σέρρες
  6943274239
  Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας,δραστηριοποιούμαστε εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών, με τεχνογνωσία, και εδρεύουμε στις Σέρρες. Έχουμε κατασκευάσει και παραδώσει δουλειές όχι μόνο στο νομό Σερρών αλλά κατόπιν συνεννόησης και στη Θεσσαλονίκη.

  Η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιότητα εργασίαςδιακρίνει την επιχείρησή μας στην τοπική αγορά. Το προσωπικό μας αποτελείται απο έμπειρους μαραγκούς και παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου ζητηθεί . Προτείνουμε τις καλύτερες και οικονομικές λύσεις για κάθε χώρο .

  Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.

  Ανανεώνουμε τον χώρο σας, ιδιωτικό και επαγγελματικό(κατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα εστιατόρια).

  Αναλαμβάνουμε την μελέτη του χώρου σαςκαι με την δυνατότητα της ειδικής κατασκευής προσαρμόζουμε οτιδήποτε θελήσετε στα μέτρα σας πραγματοποιώντας κάθε επιθυμία σας.

  Διακρινόμαστε στην αγοράγια τον άψογο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα υλικών και την ιδιαίτερη κατασκευαστική τεχνογνωσία.

  Μη διστάσετε να ζητήσετε τις συμβουλές μαςγια να πετύχουμε μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δείξτε μας το σχέδιο που επιθυμείτε και εμείς θα το κατασκευάσουμε.

  Αναλαμβάνουμε:
  - Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων ( εστιατορίων, καφέ, bar, ξενοδοχεία)
  - Έπιπλα κουζίνας κλασικά ή μοντέρνα με ξύλο και διαστάσεις ανάλογα με το υφος του δικού σας χώρου.
  - Έπιπλα μπάνιου προσαρμοσμένα σε κάθε χώρο
  - Ντουλάπες, εντοιχιζόμενες, συρόμενες, ανοιγόμενες, άνετες και λειτουργικές.
  - Κρεβατοκάμαρες
  - Επιπλοσυνθέσεις
  - Παιδικά δωμάτια σε ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και διαστάσεων
  - Τραπεζαρίες και τραπεζάκια σαλονιού
  - Ειδικές κατασκευές
  -Σιδηροκατασκευές
  -Κατασκευές σιδήρου

  Επικοινωνήστε μαζί μαςγια να εξυπηρετηθείτε άμεσα και με συνέπεια στο χρόνο παράδοσης του έργου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Ευχαριστούμεγια την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

  Με εκτίμηση, Απόστολος Δήμος

  ξυλουργικες εργασιες σερρες, ξυλινες κατασκευες σερρες, κατασκευες απο ξυλο σερρες, χειροποιητα ξυλινα επιπλα σερρες, κατασκευες ξυλινων επιπλων σερρες, επιπλα κουζινας σερρες, επιπλα μπανιο σερρες, κατασκευες για παιδικο δωματιο σερρες, ξυλινες ντουλαπες σερρες, ξυλινες σκαλες σερρες, ανακαινισεις με ξυλο σερρες, σιδηροκατασκευες σερρες, κατασκευες σιδηρου σερρες, σιδερενιες κατασκευες σερρες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΤΕΡΜΑ ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ (ΕΝΑΝΤΙ ΚΤΕΟ) - Πάτρα
  2610436095
  6944372768 (ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)/ 6955967790 (ΚΩΣΤΑΣ)
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΡΕΛΑΣ

  | προφίλ

  Αγάπη για τις δημιουργίες από ξύλο!

  Η επιχείρηση Καρέλας Ξυλουργικές Εργασίες είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επίπλου εδώ και χρόνια και έχει έδρα στη Πάτρα.
  Αναλαμβάνουμε έργα για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο,στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αχαΐας, καθώς σε περιοχές εκτός με συνέπεια, άμεση εξυπηρέτηση αλλά και την υποστήριξη μετά το πέρας των εργασιών.

  Αναλυτικά κατασκευάζουμε κουζίνες, έπιπλα μπάνιου, πόρτες, ντουλάπες, βιβλιοθήκες, έπιπλα και οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή με κατεργασία
  σε όλα τα προϊόντα της ελληνικής αγοράς μασίφ, καρυδιά, οξιά, μαόνι, φλαμούρι κ.ά.

  Υπηρεσίες

  || Μοντέρνες και κλασσικές κουζίνες
  || Ντουλάπες
  || Πόρτες εσωτερικές - Πόρτες Ασφαλείας
  || Ξύλινα Κουφώματα
  || Έπιπλα δωματίου
  || Έπιπλα μπάνιου
  || Ανακαινίσεις

  Επιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο, έχοντας το κατάλληλο σχέδιο με βάση τις ανάγκες του χώρου σας.

  Με πείρα πολλών ετών, εξυπηρετώντας με εξειδικευμένη και άρτια τεχνική γνώση τους πελάτες μας, έχουμε εξασφαλίσει την επίτευξη φιλόδοξων στόχων και πετυχημένων έργων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ναύπακτος - Αιτωλοακαρνανία
  6948897153
  Wood Dimension
  Ξυλουργικές Εργασίες Ναύπακτος - Κουζίνες - Ντουλάπες - Ξύλινα Κουφώματα - Ειδικές Κατασκευές

  Η επιχείρησή μας “Wood Dimension” η οποία βρίσκεται στην Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας, δραστηριοποιείται με αγάπη και μεράκι στις ξυλουργικές εργασίες, προσφέροντάς κομψά και ποιοτικά έπιπλα και κατασκευές για οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αιτωλοακαρνανία και σε όλη την Ελλάδα.

  Με πρωταρχικό κριτήριο την ποιότητα και τη λειτουργικότητα, μπορούμε να κατασκευάσουμε χειροποίητες κουζίνες, ντουλάπες, ξύλινα γερμανικά κουφώματα και έπιπλα για κάθε χώρο, σε κλασικό ή μοντέρνο ύφος, που στόχο έχουν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη μας.

  Παράλληλα, χάρη στην 30η εμπειρία μας στις ξυλουργικές εργασίες, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ειδική κατασκευή όπως σκάλες, πέργκολες αλλά και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας.

  Μοναδικές Λύσεις

  Αφού μελετήσουμε το χώρο σας και ακούσουμε τις ανάγκες σας, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε.Όλες οι ξυλουργικές εργασίες που αναλαμβάνουμε συνδυάζουν μοναδικά τη ποιότητα, τη αξιοπιστία, τη σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.

  Οι ευέλικτες κατασκευές εξυπηρετούν ιδανικά όλους τους χώρους, προσφέροντας τη δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε χώρο με οποιαδήποτε διάσταση ή ιδιαιτερότητα εφαρμογής.

  Η ποιότητα των επίπλων και των κατασκευών μας αποτελεί σημαντική προτέρημα μας, για αυτό χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των επίπλων που σας προσφέρουμε.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε λύσεις σχετικά με τη διαμόρφωση του του χώρου σας, προχωρώντας σε συγκεκριμένες προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Κωπαΐδος 22 - Πειραιάς
  2104201235
  6948814247
  ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
  Ξυλουργικές Εργασίες Πειραιάς - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες - Υπνοδωμάτιο & Εσωτερικές Πόρτες Πειραιάς

  Η επιχείρησή μας “ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στον Πειραιά, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 60 χρόνια στις ξυλουργικές εργασίες, δημιουργώντας μοναδικά έπιπλα για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 3η γενιά και με αγάπη, φαντασία και πολύ μεράκι, στο σύγχρονο εργαστήριο μας, κατασκευάζουμε έπιπλα και κάθε ξυλουργική εργασία με έμφαση στην ποιότητα και την υψηλή αισθητική.

  Δημιουργούμε κλασικές και μοντέρνες κουζίνες, πρακτικές και λειτουργικές ντουλάπες, κομψές εσωτερικές πόρτες, έπιπλα υπνοδωματίου, έπιπλα τηλεόρασης και συνθέσεις καθώς και ειδικές ξύλινες κατασκευές.

  ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ

  Με χαρακτηριστικά την ποιότητα, τη συνέπεια και τις προσιτές τιμές, κατασκευάζουμε και σας προσφέρουμε όποιο έπιπλο επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες σας, με προσωπική επαφή και ενδιαφέρον, πάντα με καινοτόμες και οικονομικές λύσεις. Σε κάθε ξυλουργική εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε πάντα να δίνουμε λύσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη δική σας αλλά και του χώρου σας.

  Ακούμε τις επιθυμίες σας και δημιουργούμε τα έπιπλα ή τις ξυλουργικές κατασκευές μας με βάση την δική σας αισθητική και την δική μας εμπειρία. Έτσι, προσφέρουμε λειτουργικές κατασκευές και κομψά έπιπλα που θα εναρμονιστούν με το χώρο σας και θα τον κάνουν μοναδικό.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.
  Εξυπηρετούμε άμεσα το Πειραιά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μαραθόκαμπος - Σάμου
  2273031900
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΠΑΝΙΟΥ, ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ, ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΣΚΑΛΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

  Η ΞΥΛΟΔΟΜΗ , ιδρύθηκε 40 χρόνια πριν και συνεχίζει δυναμικά στο χώρο έως και σήμερα.

  Εδρεύει στον ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟ- ΣΑΜΟ και δραστηριοποιείται στο τομέα της κατασκευής επίπλου και σε ότι έχει σχέση με το ξύλο, με μεγάλη επιτυχία.

  Η ζεστασιά του ξύλου είναι ανεπανάληπτη. Κάθε κομμάτι διηγείται μια ιστορία. Οι ρόζοι, το χρώμα, τα νερά και η μυρωδιά του γοητεύουν.

  Η χρηστική του όμως αξία και η καθημερινή απλότητα του, είναι αυτά που απογειώνουν το ξύλο μέσα στο σπίτι.

  Με την πολυετή εμπειρία μας, με το μεράκι και την αγάπη για την δουλειά μας, προσφέρουμε

  το καλύτερο για εσάς που τόσα χρόνια μας στηρίζετε και μας εμπιστεύεστε.

  Αναλαμβάνουμε την γενική ξυλουργική ανακαίνιση κατοικιών, καταστημάτων, ξενοδοχείων, καταφέρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Το Εργοστάσιο επίπλων Ξυλοδομή, επενδύει στην καινοτομία την δημιουργικότητα και στις Ελληνικές εξαγωγές. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε έπιπλα με κλασικές ή μοντέρνες γραμμές, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς.

  Είστε σε καλά χέρια.
  Πέντε λόγοι για να μας εμπιστευτείτε.
  30 χρόνια εμπειρίας
  Το καλύτερο αποτέλεσμα
  Αξιοπιστία
  Εξειδικευμένο προσωπικό
  Είμαστε οι μοναδικοί σε όλο το Βόρειο Αιγαίο με ISO

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να καλύψουμε τις επιθυμίες σας με όμορφο αποτέλεσμα.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ.. ΣΑΜΟ- ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.

  Φιλικά,
  Δεσποτάκης Νίκος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Επικλέους 86, Άνω Πατήσια Αττικής - Ανω Πατήσια
  2102523267
  6976918941
  Ο Σεϊταρίδης Δημήτρης είναι ξυλουργός επί σειρά ετών, θα τον βρείτε στην Επικλέους 86 στα Άνω Πατήσια Αθηνών και αναλαμβάνει την κατασκευή επίπλων σας, ντουλάπες υπνοδωματίων, ντουλάπια κουζίνας, ειδικές κατασκευές, έπιπλα μπάνιου, παιδικά έπιπλα,πόρτες μεσοδωματίων και παντός τύπου ξυλουργικές εργασίες.

  Με μεράκι, όρεξη και νέες ιδέες θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Με σεβασμό προς τον πελάτη και σε συνεργασία μαζί του θα βγάλει πάντα το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  28 Οκτωβρίου, Φάληρο - Θεσσαλονίκη
  6982396598
  H επιχείρηση Ξύλινες δημιουργίες Φωτιάδη δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο χώρο των ξύλινων κατασκευών, με ειδίκευση στην κατασκευή ειδικών επίπλων, στης επιδιορθώσεις ξύλινων επίπλων.

  Αναλαμβάνει ακόμα και κατασκευές, συναρμολογήσεις,σιδηρόδρομους, κουρτινόξυλα, λαμινέιτ πατώματα, και φωτιστικά.

  Η επιχείρηση μας ανταποκρίνεται και στις ανάγκες του επαγγελματία, αναλαμβάνοντας και κατορθώνοντας να φέρουν εις πέρας οτι και να ζητήσετε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για όποια διευκρίνηση και είναι χαρά μας να σας βοηθήσουμε και να σας κατασκευάσουμε οτι θέλετε σε προσιτές τιμές.

  Θα χαρούμε πολύ να μείνετε ευχαριστημένοι.

  Υπηρεσίες:
  Ξύλινες κατασκευές
  Ειδικές κατασκευές επίπλων
  Αλλαγές Υφασμάτων
  Επιδιορθώσεις
  Συναρμολογήσεις
  Σιδηρόδρομοι
  Λαμινέιτ πατώματα
  Κουρτινόξυλα
  Φωτιστικά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  Ξηροπήγαδο - Ναύπακτος
  2634022886
  6972205888
  LIANOS WOOD
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

  Λίγα λόγια για εμάς

  Ασχολούμαστε πολλά χρόνια με τις κατασκευές από ξύλο και έχουμε καταφέρει πλέον να δημιουργήσουμε μια μόνιμη πελατεία.

  Ερχόμαστε στο σπίτι ή στο γραφείο σας και αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε ότι μας ζητήσετε.
  Χρησιμοποιούμε καλά υλικά και προσπαθούμε οι τιμές μας να είναι πάντα χαμηλές.

  Η μακρόχρονη εμπειρία μας διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

  Κατασκευάζουμε:

  Ντουλάπια κουζίνας
  Ντουλάπες
  Ξύλινες πόρτες εσωτερικές
  Ξύλινες πόρτες εξωτερικές
  Ξύλινα παράθυρα & μπαλκονόπορτες
  Ειδικές ξύλινες κατασκευές

  Πρόσθετες υπηρεσίες:

  Πέρα από την παραγωγική φάση, η εταιρεία προσφέρει και υπηρεσίες στους πελάτες της που έχουν να κάνουν με:

  Τη μελέτη του χώρου εγκατάστασης των προϊόντων μας
  Την παραγωγή του προϊόντος
  Την εγκατάσταση

  Τηλεφωνήστε μας να πάρουμε μέτρα και να σας δώσουμε την προσφορά μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  47ο χλμ Λεωφόρου Αναβύσσου - Καλυβίων - Καλύβια
  2291041600
  6986506930
  Ξύλο & Στυλ
  Ξυλουργικές Εργασίες Καλύβια Αττικής

  Η επιχείρηση μας “Ξύλο & Στυλ” η οποία βρίσκεται στα Καλύβια Αττικής, δραστηριοποιείται με μεράκι, φαντασία και αφοσίωση με ξυλουργικές εργασίες προσφέροντας μοναδικά έπιπλα σε οικίες και επιχειρήσεις στα Καλύβια και σε όλη την Αττική.

  Στο εκθεσιακό μας χώρο, μπορείτε να δείτε μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα αλλά και το ιδανικό προσωπικό για να συζητήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σχετικά με τα έπιπλα που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

  Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας στις ξυλουργικές εργασίες, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την απόλυτη επιτυχία του αποτελέσματος και των προϊόντων που προσφέρουμε όπως έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, έπιπλα μπάνιου, πάγκους κουζίνας και να προτείνουμε αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις που θα ανταποκρίνονται στο προσωπικό γούστο, μα πάνω απ΄όλα, στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

  Η αγάπη μας για το ποιοτικό έπιπλο, η διαρκής αναζήτηση των σύγχρονων τάσεων διακόσμησης, η συνέπεια και η έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας, μας καθιστούν μοναδικούς και ασυναγώνιστους στο χώρο των επίπλων κουζίνας εδώ και αρκετά χρόνια.

  Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας στα Καλύβια και σε όλη την Αττική, χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής των επίπλων που προσφέρουμε, τα άριστα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των επίπλων και τις προσιτές τιμές μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από τον εκθεσιακό μας χώρο στα Καλύβια Αττικής ώστε να συζητήσουμε διεξοδικά, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις σύμφωνες με το στυλ και τις ανάγκες του χώρου σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ληξούρι - Κεφαλονιά
  2671093503
  6945202952
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ- ΛΗΞΟΥΡΙ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ξυλουργικών κατασκευών, μας παρέχει τη δυνατότητα ναολοκληρώνουμε άριστης ποιότητας ξυλουργικές εργασίες σε όλη την Κεφαλονιά σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και με επιμελημένη εργασία σας προσφέρουμε έπιπλα και ξυλουργικές κατασκευές υψηλής αισθητικής που θα απολαμβάνετε μια ζωή.

  Δημιουργούμε ξύλινες κατασκευές που ομορφαίνουν τον χώρο σας και σας λύνουν τα χέρια.

  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου ξυλουργικές εργασίες και με αξιοπιστία και υπευθυνότητα κατασκευάζουμε:
  - έπιπλα κουζίνας
  - έπιπλα μπάνιου
  - ντουλάπες υπνοδωματίου
  - ειδικές ξύλινες κατασκευές
  - σκάλες
  - ξύλινες επενδύσεις
  - εξωτερικές ξύλινες κατασκευές
  - ξύλινα δάπεδα
  - ξύλινα κουφώματα
  - ντουλάπες υπνοδωματίων
  - ντουλάπια κουζίνας
  - σύνθετα σαλονιού
  - χειροποίητα έπιπλα
  - παιδικό δωμάτιο
  - κρεβατοκάμαρες

  Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας και στο χώρο του επίπλου μας επιτρέπει να σας παρέχουμε

  ολοκληρωμένες ξυλουργικές εργασίες για την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου και με τήρηση των

  χρονοδιαγραμμάτων και με επιμελημένη εργασία που εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα.

  Άριστη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση
  Μαρούλης Ευάγγελος
  6945202952

  ξυλουργος ληξουρι - ξυλουργος κεφαλονια - ξυλουργοι κεφαλονια - ξυλουργικες εργασιες ληξουρι - ξυλουργικες εργασιες κεφαλονια - ξυλινες κατασεκυες ληξουρι ξυλινες κατασκευες κεφαλονια - ειδικες ξυλινες κατασεκυες κεφαλονια - κατασκευη επιπλων κουζινας ληξουρι - κατασκευη επιπλων κουζινας κεφαλονια
  επισκευη ξυλινων κουφωματων κεφαλονια - κατασκευη ντουλαπιων ληκουρι - κατασκευη ντουλαπιων κεφαλονια - κατασκευη ξυλινης σκαλας κεφαλονια
  κατασκευη ξυλινης σκαλας ληξουρι - ξυλινα δαπεδα κεφαλονια - επιπλα κουζινας κεφαλονια - ντουλαπια κουζινας ληξουρι - ντουλαπια κουζινας κεφαλονια -
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Καψάλη 13, Παναιτώλιο - Αγρίνιο
  2641050186
  6907001780, 6972768821
  Tsafonias Wood
  Ξυλουργικές Εργασίες Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανία

  Η επιχείρησή μας "Tsafonias Wood" η οποία βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών προσφέροντάς σας πάντα ποιοτικές και υψηλής αισθητικής κατασκευές, σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με μεράκι και φαντασία, στο σύγχρονο εργαστήριο μας στο Αγρίνιο, κατασκευάζουμε λειτουργικές κουζίνες, ανοιγόμενες και συρόμενες ντουλάπες, μοναδικά έπιπλα για την οικία αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο, ξεχωριστές εσωτερικες πόρτες καθώς και ειδικές κατασκευές στα μέτρα σας.

  Μπορούμε να δημιουργήσουμε ξυλουργικές κατασκευές σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια, με στόχο να ικανοποιήσουμε όχι μόνο τις απλές αλλά ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας επιθυμίες.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Η επιχείρησή μας σε συνδυασμό με την εμπειρία, την εφευρετικότητα την αγάπη για τις ξυλουργικές εργασίες, σας εξασφαλίζει κατασκευές απόλυτα προσαρμοσμένες στο χώρο σας, την ατομική αισθητική σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

  Για όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε την καλύτερη ποιότητα ξύλου ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ανθεκτικότητα και την ποιότητα των κατασκευών μας.

  Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις αλλά και τις ανάγκες της αγοράς, η επιχείρησή μας μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη λύση για οποιοδήποτε έπιπλο ή ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Στόχος της επιχείρησής μας είναι η υψηλή ποιότητα των κατασκευών μας και η ικανοποίηση όλων των πελατών μας. Οι παραπάνω στόχοι οδηγούν στη διαχρονική βελτίωση της επιχείρησής μας και την κατάκτηση ηγετικής θέσης στην ελληνική αγορά.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Αγρίνιο όλη την Αιτωλοακαρνανία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γεωρ. Παπανδρέου 20 - Νέο Ηράκλειο
  2114191284
  6932123456
  G.K. XYLOTECH
  Ξυλουργικές Εργασίες Νέο Ηράκλειο Αττική - Κουζίνες, Ντουλάπες, Πόρτες & Ειδικές Κατασκευές

  Η επιχείρησή μας “G.K. Xylotech” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται εδώ και 3 γενιές στις ξυλουργικές εργασίες, δημιουργώντας έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Στο σύγχρονο εργαστήριο μας με αγάπη, φαντασία και χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίες τεχνολογίας, δημιουργούμε κλασικές και μοντέρνες κουζίνες, πρακτικές και λειτουργικές ντουλάπες, κομψές πόρτες laminate καθώς και ειδικές ξύλινες κατασκευές που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν πλήρως κάθε σας ανάγκη.

  Μπορούμε να δημιουργήσουμε απο το πιο μικρό έπιπλο έως και την πιο πολύπλοκη ειδική κατασκευή για τον χώρο σας.

  Ποιοτικές Κατασκευές

  Μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας και θα σας οδηγήσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με την χρήση ειδικού σχεδιαστικού προγράμματος, σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε πλήρη εικόνα για το πώς θα είναι η κατασκευή στο χώρο σας.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις ξυλουργικές εργασίες, μπορούμε να δώσουμε ουσιαστικές και ποιοτικές προτάσεις οι οποίες θα καλύψουν κάθε σας λειτουργική και αισθητική σας ανάγκη.

  Όλες οι ξυλουργικές εργασίες που πραγματοποιούμε συνδυάζουν μοναδικά τη ποιότητα, τη αξιοπιστία, τη σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.

  Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως την καλύτερη επιλογή για ξυλουργικές εργασίες στο Νέο Ηράκλειο και σε όλη την Αττική.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές κατασκευές για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα
  το Νέο Ηράκλειο, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Πάρος - Πάρος
  6994098409
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΡΟΣ - ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΠΑΡΟΣ
  ΜΑΡΤΙΝ ΚΟΤ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΡΟΣ - ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΟΣ- ΕΙΔΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΟΣ

  Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των οικοδομικών εργασιών , μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε όλες τις εργασίες με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές σε όλη την Πάρο.

  Αναλαμβάνουμε την μόνωση και τον ελαιοχρωματισμό του σπιτιού σας με εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής υλικά για ολοκληρωμένη προστασία του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου .

  Τα συνεργεία μας με την άρτια κατάρτισή τους θα αναλάβουν την μόνωση του κτιρίου σας που περιλαμβάνει και την στεγανοποίηση της ταράτσας . Κατόπιν ξεκινάει το βάψιμο των εσωτερικών χώρων του σπιτιού και ολοκληρώνεται με το βάψιμο των εξωτερικών χώρων του κτιρίου σας.

  Η τεχνογνωσία μας πάνω σε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες αλλά και η συνεχή ενημέρωσή μας για τις νέες τεχνικές και τα νέα υλικά εγγυούνται άριστη ποιότητα εργασιών.

  Μελετούμε με προσοχή τον χώρο σας και αφού αναλύσουμε τις ανάγκες του αποφασίζουμε την καταλληλότερη τεχνική για την σωστή διαμόρφωση και ανάδειξη του.

  Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε παντος τύπου γύψινες κατασκευές που θα διαμορφώσουν ριζικά τον χώρο σας και θα τον αναβαθμίσουν λειτουργικά . Με γύψινα χωρίσματα και ψευδοροφές δημιουργούμε μια νέα διαρρύθμιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Αναλαμβάνουμε επίσης παντος τύπου ξύλινες κατασκεύες σε όλη την Πάρο , απο την κατασκευή Πέργκολας μέχρι και ειδικών ξύλινων κατασκευών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  Με επιμελημένη καθαρή δουλειά ,με αξιοπιστία αλλά και συνέπεια αναλαμβάνουμε:
  - παντος τυπου ελαιοχρωματισμοί παρος
  - μονώσεις σπιτιών παρος
  - παντος τύπου μονώσεις παρος
  - βάψιμο σπιτιού παρος
  - βάψιμο καταστημάτων παρος
  - βάψιμο εσωτερικών χώρων παρος
  - βάψιμο εξωτερικών χώρων παρος
  - κρυφοί φωτισμοί παρος
  - γύψινες κατασκευές παρος
  - ψευδοροφές παρος
  - στεγανοποίηση ταράτσας παρος
  - ξυλουργικές εργασίες παρος
  - ξύλινες κατασκευές παρος
  - ειδικές ξύλινες κατασκευές παρος
  - κατασκευή πέργκολας παρος

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό εξυπηρετούμε όλη την Πάρο κατόπιν συνεννόησης.

  Με εκτίμηση
  Μάρτιν Κότ
  6994098409

  ελαιοχρωματισμοι παρος - παντος τυπου ελαιοχρωματισμοι παρος - παντος τύπου βαψιματα παρος
  φρεσκαρισματα παρος - βαψιμο σπιτιου παρος - βαψιμο καταστηματων παρος - βαψιμο εσωτερικων χωρων παρος
  βαψιμο εξωτερικων χωρων παρος - ελαιοχρωματιστης παρος - ελαιοχρωματιστες παρος - μονωσεις παρος
  παντος τυπου μονωσεις παρος - μονωσεις κτιριων παρος - ξυλουργικες εργασιες παρος - ξυλινες κατασκευες παρος
  γυψινες κατασκευες παρος - γυψινες επενδυσεις παρος - γυψινες διακοσμησεις παρος - κατασκευη περγκολας παρος
  περγκολες παρος - ειδικες ξυλινες κατασκευες παρος - μπογιατζης παρος - μονωση ταρατσας παρος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κόνωνος 113 - Βύρωνας
  2114028621
  6946953472
  ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΒΑΦΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ

  Χειροποίητα επιπλα με φινέτσα , υψηλή αισθητική διαχρονικότητα !!!!!!

  Η επιχείρηση ‘’ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ SALOUSTROS WOODWORKING’’ δραστηριοποιείται πάνω από σαράντα χρόνια στην τέχνη των ξυλουργικών εργασιών και κατασκευών.

  Είμαστε επιπλοποιοί με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, με μεράκι και αγάπη στην τέχνη του ξύλου, και η εδρα του εργαστηρίου μας βρίσκεται στον Βύρωνα της Αττικής.

  Η συνέπεια και η αμεση εξυπηρέτιση διακρίνει την επιχείριση μας στην τοπική αγορά του Βύρωνα και στην Αττική.

  Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους επιπλοποιούς, ξυλουργούς,που παρέχουν αμεση εξυπηρέτιση από οπου ζητηθεί στον Βύρωνα, στην Δάφνη, στην Καλλιθέα, στην Νέα Σμύρνη,στο Παγκράτι στην Αθήνα και σε ολη την Αττική.

  Εάν επιθυμείτε χειροποίητα έπιπλα και ξύλινες διακοσμήσεις, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ... τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Έπιπλα Σπιτιού για ένα σπίτι ξεχωριστό, όσο κι εσείς!

  Μοναδικές προτάσεις επίπλωσης,ανακαινίζουμε το χώρο σας σε ότι αφορά ξύλινες επενδύσεις είτε σε ιδιωτικό είτε σε επαγγελματικό χώρο (καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία).

  Ερχόμαστε στο χώρο σας και προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις

  Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε :
  Παντός τύπου ξυλουργική εργασία, κατασκευή, επισκευή και αναπαλαίωση ολων των επίπλων με περίτεχνες τεχνικές ώστε τα παλιά σας επιπλα να μεταμορφωθούν και να γίνουν καινούργια.

  Δημιουργούμε χειροποίητα επιπλα κουζίνας σε όποιο στυλ αρμόζει στο χώρο σας κλασσικό, η μοντέρνο. Μελετάμε το χώρο σας και προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις.

  Δημιουργούμε επιπλα κατά παραγγελία με ποιότητα, τέλειο φινίρισμα, υψηλή αισθητική και πάνω απ’όλα λειτουργικά.

  Ντουλάπες υπνοδωματίων ανοιγόμενες και συρόμενες, άνετες και λειτουργικές.

  Ντουλάπια κουζίνας

  Κουφώματα εσωτερικά (καμαρόπορτες) και εξωτερικά.

  Κιόσκια , πέργκολες

  Ειδικές κατασκευές ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

  Σκάλες ξύλινες περίτεχνες, έπιπλα μπάνιου, παιδικά δωμάτια, γραφεία.

  Επιπλοσυνθέσεις, μπάρ, τραπέζια,τραπεζαρίες, καναπέδες και κατασκευές παντός μικροεπίπλου.

  Ξύλινες επενδύσεις, διακοσμήσεις

  Πρότυπες κατασκευές

  Βαφές παιδικών επίπλων και δωματίων, λούστρα και επιδιορθώσεις επίπλων.

  Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να αναβαθμίσουμε το χώρο σας, με έμφαση στην ποιότητα, την τεχνική και το στυλ.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και να ειστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό με συνέπεια παράδοση του εργου στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

  Με εκτίμηση
  ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
  Ο επιπλοποιός στον Βύρωνα της Αττικής.

  Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ καθημερινά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αρσακείου 6 - Άγιος Δημήτριος
  2109351921
  6949153921
  ΤΡΕΤΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
  Ξυλουργικές Εργασίες Άγιος Δημήτριος Αττικής

  Η επιχείρησή μας ΤΡΕΤΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο, δραστηριοποιείται με ξυλουργικές εργασίες προσφέροντας ποιοτικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Με αγάπη και μεράκι, δημιουργούμε μοναδικά έπιπλα και ξυλουργικές εργασίες που ξεχωρίζουν για την άψογη ποιότητά τους αλλά και την υψηλή αισθητική τους.

  Χρησιμοποιώντας την καλύτερη ξυλεία, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Δημήτριο και όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Πεταλάς, Ροδίτσας - Λαμια
  2231020313
  6976294473
  ΝΒ WOOD ART
  Ξυλουργικές Εργασίες Λαμία

  Η επιχείρησή μας “ΝΒ Wood Art” η οποία βρίσκεται στην Λαμία, δραστηριοποιείται με αφοσίωση εδώ και αρκετά χρόνια στις ξυλουργικές εργασίες δημιουργώντας μοναδικά έπιπλα και ξεχωριστές ξυλουργικές κατασκευές που κύριο στόχο έχουν την δημιουργία μοναδικών και λειτουργικών χώρων.

  Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, με αγάπη και πολύ μεράκι, καθημερινά δημιουργούμε κουζίνες, ντουλάπες, μοναδικά και ξεχωριστά έπιπλα για κάθε χώρο, ξύλινα κουφώματα καθώς και ειδικές κατασκευές όπως σκάλες, κάγκελα, ξύλινα πατώματα και οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε.

  Εκτός από έπιπλα για οικίες, η επιχείρησή μας, αναλαμβάνει την κατασκευή επίπλων καθώς και ξύλινων κατασκευών για καταστήματα, ξενοδοχεία αλλά και κάθε επαγγελματικό χώρο στην Λαμία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Έπειτα από προσεκτική μελέτη του χώρου σας και συζήτηση μαζί σας για το πως μπορεί να διαμορφωθεί ο χώρο σας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να κατασκευάσει τα έπιπλα και τις ξυλουργικές κατασκευές των ονείρων σας με σκοπό την κάλυψη των δικών σας αναγκών και την απόλυτη εξυπηρέτησή σας.

  Ολες οι δημιουργίες μας ξεχωρίζουν για την άψογη λειτουργικότητά τους, την αντοχή στον χρόνο, την έμφαση στην λεπτομέρεια και το τέλειο φινίρισμά τους.

  Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως την καλύτερη για όλες τις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λαμία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κορυδαλλός - Αττική
  6977985430
  Διακρινόμαστε χρόνια στον χώρο των ανακαινίσεων στην Αττική, για την υψηλή ποιότητα εργασιών που παρέχουμε αλλά και το άρτια καταρτισμένο συνεργείο μας που συνεχώς ενημερώνεται για τα νέα υλικά και τις εφαρμογές τους.

  Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε να ανακαινίσουμε το σπίτι σας ή το κατάστημά σας αναλαμβάνοντας όλες τις εργασίες που απαιτούνται ώστε να σας παραδοθεί ολοκληρωμένο και πλήρως λειτουργικό .

  Ξεκινούμε από την διαμόρφωση του χώρου με την χρήση γυψοσανίδας. Με γύψινα χωρίσματα , ψευδοροφές και ειδικές γύψινες κατασκευές και επενδύσεις αλλάζουμε ριζικά τον χώρο σας με στόχο την καλύτερη λειτουργικότητά του και φυσικά την μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας που θα μπορέσετε να πετύχετε . Συνεχίζουμε σε όλες τις επιμέρους εργασίες με ιδιαίτερη επιμέλεια όπως τον ελαιοχρωματισμό ή την εφαρμογή κάποιας τεχνοτροπίας ,αν το επιθυμείτε, επιλέγοντας μόνο άριστης ποιότητας υλικά.

  Φροντίζουμε να μελετούμε πολύ προσεκτικά τον χώρο σας και να σχεδιάζουμε μαζί σας κάθε κατασκευή για να μπορείτε να την απολαμβάνετε σε βάθος χρόνου. Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε τα έπιπλα κουζίνα σας αλλά και τις υπόλοιπες ξύλινες κατασκευές του σπιτιού σας ή του καταστήματός σας, όπως συνθέσεις σαλονιού , ντουλάπες υπνοδωματίων, έπιπλα μπάνιου για να δώσετε το προσωπικό σας στίγμα στον χώρο σας.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:
  ανακαίνιση κτιρίων
  αναπαλαίωση κτιρίων
  γύψινες κατασκευές - επενδύσεις
  χωρίσματα - ψευδοροφές - κρυφοί φωτισμοί
  ξυλουργικές εργασίες - ξύλινες κατασκευές
  μονώσεις κτιρίων
  βαψίματα εξωτερικών και εσωτερικών χώρων
  έπιπλα κουζίνας - ντουλάπια
  ντουλάπες υπνοδωματίων

  Για την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου εμείς είμαστε η λύση .

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

  Με εκτίμηση

  Σιγάλας Δημήτρης

  ολικη ανακαινιση κτιριων αττικη - ανακαινιση σπιτιου κορυδαλος - αττικης - ανακαινιση καταστηματων κορυδαλλος - αττικης
  γυψινες κατασκευες κορυδαλλος - αττικης - γυψινες επενδυσεις κορυδαλλος - γυψινες διακοσμησεις κορυδαλλος - αττικης
  γυψοσανιδας κορυδαλλος αττικης - γυψοσανιδες κορυδαλλος αττικης - μονωσεις κτιριων κορυδαλλος αττικης - κουδαλλος
  ξυλινες κατασκευες κορυδαλλος αττικης - ντουλαπια κουζινας κορυδαλλος αττικης - οικοδομικες εργασιες κορυδαλλος αττικης
  ελαιοχρωματισμοι κτιριων κορυδαλλος αττικης - ελαιοχρωματιστης κορυδαλλος αττικης - βαψιμο πολυκατοικιων κορυδαλλος αττικης
  ανακαινισεις κορυδαλλος - ολικη ανακαινιση κορυδαλλος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  Αθανασίου Διάκου 30 - Πέραμα
  6944876385
  Veluto Cucina
  Ξυλουργικές Εργασίες & Ανακαινίσεις Κτιρίων Πέραμα Αττικής

  Η επιχείρησή μας “Veluto Cucina” η οποία βρίσκεται στο Πέραμα Αττικής, αναλαμβάνει ξυλουργικές εργασίες καθώς και ανακαινίσεις κτιρίων και διαμερισμάτων στο Πέραμα και σε όλη την Αττική.

  Με αγάπη και πολύ μεράκι, δημιουργούμε και σας προσφέρουμε έπιπλα κουζίνας και όλες τις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον Επαγγελματικό σας χώρο.

  Παράλληλα, τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν ανακαινίσεις κτιρίων, διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων στοχεύοντας πάντα στην δημιουργία χώρων κομψών και λειτουργικών.

  Τέλος, ασχολούμαστε και με επενδύσεις ακινήτων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για το χώρο σας. Εξυπηρετούμε το Πέραμα και όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Δημοκρατίας 13 - Πάτρα
  6942480737
  X Y L E R G O N
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  λίγα λόγια για εμάς

  Η πορεία μας στον χώρο ξεκινά εδώ και 20 συναπτά έτη, και φθάνουμε στο σήμερα, προχωρώντας προς το αύριο, στη σύγχρονη εξοπλισμένη βιοτεχνία μας, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη των Πατρών.

  αγάπη και ο σεβασμός στην επαφή με το ξύλo ...

  Αν και πολλά άλλαξαν από τότε, αυτό που σίγουρα διατηρήθηκε είναι η αγάπη και ο σεβασμός στην επαφή με το ξύλο, όπου μαζί με την τεχνογνωσία και την τεχνική υποδομή, δημιουργούμε και προσφέρουμε μοναδικές ξύλινες κατασκευές με επιμονή στην ποιότητα και αισθητική, καθώς και λειτουργικές και χρηστικές επιλογές και λύσεις κατά περίπτωση.

  Δημιουργούμε υπεύθυνα κάθε ξύλινη κατασκευή, απλή ή πολύπλοκη, σύνθετη ή εξατομικευμένη, που αφορά κατοικίες, έπιπλα εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, επαγγελματικούς χώρους κ.α.

  Γενικές & Ειδικές Κατασκευές Ξύλου
  Επενδύσεις Ξύλου
  Έπιπλα Εσωτερικών Εξωτερικών Χώρων
  Επαγγελματικοί Χώροι
  Γυμναστήρια
  Σάουνες
  Σχεδίαση - Κατασκευή Επίπλων Κουζίνας
  Ξυλουργικές εργασίες
  Κουφώματα Ξύλινα
  Ντουλάπες
  Πόρτες - Πορτάκια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
  Κάτω Βέρβενα, Άστρος Κυνουρίας - Αρκαδία
  2755023675
  6972524896
  ΜΟΥΡΛΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Εμπόριο Παλέτας & Ξυλείας Αρκαδία - Ξυλουργικές Εργασίες Αρκαδία

  Η επιχείρησή μας “ΜΟΥΡΛΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αρκαδία και πιό συγκεκριμένα στην Περιοχή Κάτω Βέρβενα - Άστρος Κυνουρίας δραστηριοποιείται με το εμπόριο παλέτας και ξυλείας καθώς και με ξυλουργικές εργασίες παντός είδους.

  Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από ξύλινες παλέτες οι οποίες είναι ιδανικές για διάφορες χρήσεις καθώς και άριστης ποιότητας ξυλεία για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.

  Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε ξυλουργική εργασίες επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα και τις καλύτερες υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αρκαδία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αθανασίου Διάκου - Θεσσαλονίκη
  2393031194
  6931673853
  "Τα δεντρόσπιτα ανεβάζουν το πνεύμα. Εμπνέουν όνειρα. Αντιπροσωπεύουν την ελευθερία. Εάν δεν μπορούμε να πετάξουμε με τα πουλιά, τουλάχιστον μπορούμε να φωλιάσουμε μαζί τους." - Πιτ Νέλσον

  Εδώ στους Woodworkers, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε το δεντρόσπιτο ή την ξύλινη κατασκευή που ονειρεύεστε. Υπό την οραματική καθοδήγηση της Εrica Weel και του Μιχάλη Σταματίου, έχουμε πετύχει την αναγνώριση ως αριστοτεχνικοί σχεδιαστές και κατασκευαστές δεντρόσπιτων, tiny houses και μασίφ ξύλινων κατασκευών. Αυτό που διακρίνει τις κατασκευές μας είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια και η αγάπη μας γι αυτές.

  Αυτός ο ιστότοπος αποτελεί μια μικρή αναφορά σε μερικές από τις δουλειές μας. Ρίξτε μια ματιά και για περισσότερη πληροφόρηση επισκεφτείτε και τη σελίδα μας στο facebook (woodworkers-Michalis Stamatiou). Επικοινωνήσετε μαζί μας κι αφήστε τα υπόλοιπα σε μας! Να σχεδιάσουμε και να ολοκληρώσουμε την κατασκευή που ονειρεύεστε.

  Εξυπηρετήσουν από οπου μας ζητηθεί στην Θεσσαλονίκη, σε ολο το νομό αλλά και στην Χαλκιδική, στην Πέλλα, Εδεσσα, Κατερίνη, Ημαθία, Βέροια, Νάουσα, στην Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα σε στις Σέρρες, Δράμα, Κιλκίς, Καβάλα, σε ολη την Μακεδονία, στην Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Θάσο, Σαμοθράκη, και σε ολη την Βόρεια Ελλάδα.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Δενδρόσπιτα
  Παιδικές χαρές
  Εγκαταστάσεις “glamping” (Glamorous camping)
  Ξύλινα σπίτια (συμπεριλαμβανόμενου tiny houses)
  Εξοχικά σπίτια, σπιτάκια κήπου για αποθηκευτικούς χώρους,σπίτια κατοικιδίων
  Κιόσκια- Χαγιάτια, Ξύλινες πέργκολες, υπόστεγα, ξύλινες δημιουργίες σε κήπους, αυλές, εξωτερικά ξύλινα deck
  Διακοσμητικές παρεμβάσεις σε καταστήματα, γραφεία, κατοικίες
  Βιβλιοθήκες, σκάλες, παιδικά δωμάτια, έπιπλα και ντουλάπια κουζίνας
  Ξύλινες κατασκευές για παιδιά, ξύλινα διακοσμητικά
  Συντηρήσεις ξύλινων σπιτιών

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

  Ωρες επικοινωνίας από τις 9 το πρωί εως τις 9 το βράδυ καθημερινά

  Ξύλινα Σπίτια Θεσσαλονίκη Χαλκιδική - Ξύλινες Κατασκευές Θεσσαλονίκη - Συντηρήσεις Ξύλινων Σπιτιών Θεσσαλονίκη - Δενδρόσπιτα - Παιδικές χαρές - Εγκαταστάσεις “glamping” - Tiny houses - Ξύλινα Πατώματα - Ξύλινες Πέργκολες - Κιόσκια - Ξυλουργικές Εργασίες
  Toggle
προηγούμενη 1 από 27 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ