noscript image for google
Παρασκευή 05 Ιουνίου 2020 | 02:45 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 121Α - Νεος Κόσμος
  2109018295
  6945235334
  Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, καθορίζουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ώστε να έχουμε μία επιτόπια εκτίμηση του χώρου. Στο ραντεβού μας σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία μας ζητήσετε για το ξύλινο πάτωμα και τον τρόπο κατασκευής του. Εντός 2-3 ημερών θα έχετε προσφορά μας όπου θα αναφέρει αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών, πραγματοποιούνται πάντα στα χρονικά περιθώρια που έχουν προσυμφωνηθεί. Η συνέπεια στην εργασία και στη παράδοση του έργου θεωρείται δεδομένη. Μετά το τέλος των εργασιών η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε. Έχοντας σήμερα το πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως: · Τοποθέτηση πάσης φύσεως ξύλινων δαπέδων μασίφ καρφωτό ή κολλητό. · Τοποθέτηση πλωτού προγυαλισμένου πατώματος ή laminate. · Ξύλινη επένδυση σε σκάλες από μπετόν ή σε σιδηροκατασκευή. · Επισκευές παλαιών δαπέδων όλων των σχεδίων όπως λωρίδα, ψαροκόκαλο, πλάκες κ.α. · Συντήρηση (τρίψιμο & γυάλισμα) παλαιού ξύλινου πατώματος ή καινούργιου αβερνίκωτου με πολυουρεθανικά ή οικολογικά βερνίκια. · Βαφή ξύλινου δαπέδου σε διάφορους χρωματισμούς και τεχνοτροπία ντεκαπέ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Μητρομαρά 26 - Αχαρνές
  6934100424,6932790056
  Με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της οικοδομής αναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες στηνΑττική.

  Ανακαινίζουμε το σπίτι σας - το διαμέρισμα σας - τον επαγγελματικό σας χώρο με εξαιρετικής ποιότητας υλικάγια να το απολαμβάνετε μια ζωή χωρίς προβλήματα.

  Ανανεώστε τον χώρο σας με λειτουργικής φύσεως επεμβάσεις που θα σας λύσουν τα χέρια. Με την δική σαςκαθοδήγηση αλλά και με σύμμαχο την εμπειρία μας θα διαμορφώσουμε τον χώρο σας με ειδικέςκατασκευέςπου όχι μόνο θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας αλλά βελτιώσουν την καθημερινότητά σας.

  Με συνέπεια και επιμελημένη εργασία αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σαςχώρου αναλαμβάνοντας τις οικοδομικές εργασίες και τις ξυλουργικές εργασίες που απαιτούνται.

  Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της εργασίας σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί καιμε την χρήση άριστων υλικών.

  Με αξιοπιστία αναλαμβάνουμε:

  παντός τύπου γενικές ανακαινίσεις αττικη
  ανακαίνιση κτιρίων αχαρνες , αττικη
  ανακαίνιση σπιτιού
  ανακαίνιση ξενοδοχείων
  ανακαίνιση καταστημάτων
  ξύλινες κατασκευές
  γύψινες κατασκευές -γύψινες επεμβάσεις
  υδραυλικές εργασίες
  ηλεκτρολογικές εργασίες
  ξυλουργικές εργασίες - ειδικές ξύλινες κατασκευές
  ελαιοχρωματισμοί
  μονώσεις
  τοποθέτηση πλακιδίων
  οικοδομικές εργασίες παντος τύπου αττική

  Επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

  Με εκτίμηση

  Τσιλώνης Αριστείδης

  ολικη ανακαίνιση κτιρίου αττικη - ανακαίνιση καταστηματων αττική - ανακαινιση κτιριων αχαρνες - τοποθετηση πλακιδίων αχαρνες αττικης - θερμοπροσοψεις αχαρνες αττικης -

  γενικη ανακαίνιση ξενοδοχείων αττικη -ανακαινιση σπιτιου αχαρνες αττικης - ξυλινες κατασκευες αχαρνες αττικης - ξυλουργικες εργασιες αχαρνες αττικης - επιπλα κουζινας αχαρνες αττικης
  παντος τυπου ανακαινισεις αττικη - παντος τυπου οικοδομικες εργασιες αττικη - οικοδομοι αττικη - ολικη ανακαινιση καταστηματων αττικη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  3ο χιλ. Καρδίτσας - Τρικάλων - Καρδίτσα
  2441020872
  6942010840
  ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΤΖΙΑ
  Ξυλουργικές Εργασίες Καρδίτσα - Έπιπλα Κουζίνας, Ντουλάπες & Ειδικές Κατασκευές

  Η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΤΖΙΑ” η οποία βρίσκεται στην Καρδίτσα, δραστηριοποιείται από το 1968 με ξυλουργικές εργασίες κατασκευάζοντας έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, έπιπλα για όλο το σπίτι, ξύλινα κουφώματα, πόρτες καθώς και ειδικές ξυλουργικές εργασίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και την άψογη αισθητική τους.

  Ιδρύθηκε από τον Σεραφείμ Καρατζιά, ο οποίος με την πάροδο των χρόνων και μεταλαμπαδεύοντας τη ξυλουργική τέχνη του στα παιδιά του Αθανάσιο και Ευάγγελο Καρατζιά κατάφερε να τους κάνει από τους καλύτερους ξυλουργούς στην Καρδίτσα. Έπειτα, η επιχείρηση πέρασε στα χέρια τους οι οποίοι με το ίδιο μεράκι συνεχίζουν καθημερινά να δημιουργούν ξυλουργικές εργασίες που ξεχωρίζουν.

  Πιστοί στην παράδοση, αλλά ταυτόχρονα και ακόλουθοι των σύγχρονων τάσεων, δημιουργούν και σας προσφέρουν έπιπλα και ξυλουργικές κατασκευές για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Καρδίτσα και Πανελλαδικά. Ξυλουργικές κατασκευές που ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις κάθε πελάτη.

  ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ

  στο σύγχρονο εργαστήριο τους στην Καρδίτσα, δημιουργούν κλασικές και μοντέρνες κουζίνες, πρακτικές και λειτουργικές ντουλάπες, κομψές πόρτες, έπιπλα για όλο το σπίτι και ειδικές ξύλινες κατασκευές με έμφαση στην αισθητική και την λειτουργικότητα του χώρου σας.

  Έπειτα από προσεκτική μελέτη του χώρου σας και συζήτηση μαζί σας για το πως μπορεί να διαμορφωθεί ο χώρο σας, μπορούν να κατασκευάσουν τα έπιπλα των ονείρων σας με σκοπό την κάλυψη των δικών σας αναγκών και την απόλυτη εξυπηρέτησή σας.

  Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την επιχείρησή ως την καλύτερη επιλογή για χειροποίητα έπιπλα σε όλη την Καρδίτσα.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
  για να επισκεφτούν το χώρο σας, να ακούσουν τις ανάγκες σας και να τα προτείνουν την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούν από οπου τους ζητηθεί στη Καρδίτσα αλλά και Πανελλαδικά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Αγίου Γεωργίου 27 - Πεύκη
  2108067509
  6945367431, 6989393488
  ΔΗΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ -ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ – ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ –ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΠΟΡΤΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ

  Τα πάντα για τις ανακαινίσεις στην Πεύκη και σε όλα τα βόρεια προάστια !!!!!!!
  Η επιχείριση ΔΗΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ που βρίσκεται στην Πεύκη της Αττικής δραστηριοποιείται από το 1994 εως και σήμερα με επιτυχημένη πορεία εως και σήμερα, στον τομέα των γενικών ανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών. Εξιδικευόμαστε στις Ξυλουργικές εργασίες στα ξύλινα κουφώματα, στους ελαιοχρωματισμούς, στις τοποθετήσεις πλακιδίων και στις γυψοσανίδες.

  Επιμελούμαστε τους χώρους σας, δημιουργούμε ιδανικές ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμούς που δίνουν προσωπικότητα και στυλ μεταμορφώνοντας τον χώρο σας...
  Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (σκαλωσιές) και τα υλικά που χρησιμοποιούμε ειναι μόνο ποιοτικά χρώματα, οικολογικά, πλαστικά, ακρυλικά, πιστοποιημένα ανθεκτικά στην φθορά του χρόνου και φιλικά προς το περιβάλλον, παραδίδοντας σπίτια καθαρά στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας που αποτελείται από Ελληνες κτίστες, σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές,γυψαδόρους,πλακάδες, ξυλουργούς, που αναλαμβάνουν πάσης φύσεως εργασίες σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, ( κατοικίες, καταστήματα)Ειμαστε εργολάβοι ανακαινίσεων και καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας από οπου μας ζητηθεί στα Βόρεια Προάστια, με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Οι υπηρεσίες μας:
  Ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου
  Κατασκευές επίπλων κουζίνας σε ότι σχέδιο και ύφος αρμόζει στο χώρο σας, κλασσικό ή μοντέρνο.
  Ντουλάπες Υπνοδωματίων - Συρόμενες και Ανοιγόμενες Εντοιχισμένες, λειτουργικές και άνετες.

  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας. Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.
  Ξύλινα Κουφώματα
  Πόρτες (Ασφαλείας - Θωρακισμένες - Εισόδου - Εσωτερικές - (Καμαρόπορτες,Μπαλκονόπορτες).
  Κτισίματα τοιχοποιίες
  Επιχρίσματα
  Ελαιοχρωματισμοί - παντός τύπου εσωτερικά και εξωτερικά
  Χρησιμοποιώντας τα πιο μοντέρνα υλικά και μηχανήματα, δημιουργούμε άριστα αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν. Με μοντέρνες τεχνικές βρίσκουμε πάντα την κατάλληλη λύση για κάθε ανάγκη και επιθυμία των πελατών μας.
  Σπατουλαριστά, Λάκκες, Στοκαρίσματα, φρεσκαρίσματα
  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων. Χρησιμοποιούμε για το βάψιμο τα καλύτερα και τελευταίας τεχνολογίας υλικά, πλαστικά οικολογικά ανθεκτικά μονωτικά η ακρυλικά.
  Αναλαμβάνουμε το βάψιμο των κατοικιών,το βάψιμο των κτιρίων, των πολυκατοικιών, ελαιοχρωματισμούς τεχνοτροπίες σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, βίλες, ξενοδοχεία, μαιζονέτες, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, κλιμακοστάσια και κάθε επαγγελματικό χώρο που θέλετε να μεταμορφώσετε και να αναδείξετε.
  Τοποθετήσεις Πλακιδίων - Ψηφίδες - Γρανίτες τοποθετήσεις ψηφίδας με σχέδια
  Τοποθετήσεις πλακιδίων μπάνιου
  Ξήλωμα μπάνιων - ανακαινίσεις
  Τοποθετήσεις πλακιδίων δαπέδου
  Τοποθέτηση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση
  Γυψοσανίδες - γύψινες ανακαινίσεις
  Γυψοσανίδες ψευδοροφές συστήματα ξηράς δόμησης και τσιμεντοσανίδες
  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευές με γυψοσανίδες και ψευδοροφές, για την πλήρη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του καταστήματός σας ή του σπιτιού σας.
  Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.
  Κατασκευές με γυψοσανίδες
  Διάφορες κατασκευές γύψινες διακοσμήσεις κορνίζες, ροζέτες
  Τζάκια επενδύσεις τζακιών
  Ψευδοροφές χωρίσματα είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας.

  Ολα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο οι εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας και την δουλειά που παρέχουμε

  Στόχος μας ειναι να εχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες

  Εγγυόμαστε για το άψογο και ποιοτικό αποτέλεσμα

  Και μετά το πέρας των εργασιών μας ειμαστε δίπλα σας

  Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με υπευθυνότητα συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Με εκτίμηση
  ΔΗΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  Ο εργολάβος ανακαινίσεων στην Πεύκη και σε όλα τα βόρεια προάστια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γεωρ. Παπανδρέου 20 - Νέο Ηράκλειο
  6949154017
  Με οικογενειακή παράδοση στις ξυλουργικές κατασκευές διακρινόμαστε για την δημιουργικότητά μαςκαι τις εξαιρετικής ποιότητας κατασκευές μας.

  Σχεδιάζουμε την κουζίνας σας με ειδικό πρόγραμμα φωτορεαλίστικής αποτύπωσης για να έχετε μιαολοκληρωμένη εικόνα της κατασκευής και του κόστους και αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την τοποθέτησητης.

  Δημιουργούμε ειδικές ξύλινες κατασκευές για το σπίτι σας αλλά και για επαγγελματικούς χώρους που θέλουννα ξεχωρίζουν.

  Αντικαταστήστε τα παλιά ντουλάπια της κουζίνας σας με νέα έπιπλα κουζίνας σε σύγχρονους σχεδιασμούςκαι τις ντουλάπες των δωματίων σας με καινούριες που θα διαθέτουν νέους μηχανισμούς για γρήγορηαποθήκευση και περισσότερο χώρο.

  Με συνέπεια και επιμελημένη εργασία αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σαςχώρου αναλαμβάνοντας όλες τις ξυλουργικές εργασίες που απαιτούνται.

  Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της εργασίας σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί καιμε την χρήση άριστων υλικών .

  Με αξιοπιστία και με χρήση κοπής laser cnc και router cnc αναλαμβάνουμε:
  - ξυλουργικές εργασίες
  - ειδικές ξύλινες κατασκευές
  - έπιπλα κουζίνας
  - πόρτες laminate
  - πόρτες λουστραριστές
  - ντουλάπες υπνοδωματίων
  - πέργκολες
  - σκάλες
  - κάγκελα
  - φράχτες

  Με επιμελημένη εργασία και με υπευθυνότητα εξυπηρετούμε, κατόπιν συνεννόησης , όλη την Αττική.

  Με εκτίμηση
  Γιώργος Κατριμουστάκης
  GK XYLOTECH

  ειδικες ξυλινες κατασκευες νεο ηρακλειο αττικης - ξυλουργος νεο ηρακλειο αττικης - μαραγκος νεο ηρακλειο αττικης- ειδικες ξυλουργικες κατασκευες νεο ηρακλειο αττικης- ξυλουργικες εργασιες νεο ηρακλειο αττικης - ξυλουργειο νεο ηρακλειο αττικης- ξυλουργοι νεο ηρακλειο αττικης - επιπλα κουζινας νεο ηρακλειο αττικης -ντουλαπες υπνοδωματιων νεο ηρακλειο αττικης- φωτορεαλιστικος σχεδιασμος κουζινας αττικη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Πεντέλης 172 - Παλλήνη
  2106665615
  6947375987
  ΨΑΡΡΗΣ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗ
  ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
  ΑΙΘΡΙΑ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ - ΚΑΦΑΣΩΤΑ ΕΤΟΙΜΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΚΑΛΑΣ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ - ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Η εταιρεία ΨΑΡΡΗΣ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ιδρύθηκε 41 χρόνια πριν και συνεχίζει δυναμικά στο χώρο έως και σήμερα.

  Εδρεύει στην ΠΑΛΛΗΝΗ - ΑΤΤΙΚΗ και δραστηριοποιείται στο τομέα της ξύλινης ανακαίνισης και σε ότι έχει σχέση με το ξύλο, με μεγάλη επιτυχία.

  Η ζεστασιά του ξύλου είναι ανεπανάληπτη. Κάθε κομμάτι διηγείται μια ιστορία. Οι ρόζοι, το χρώμα, τα νερά και η μυρωδιά του γοητεύουν.

  Η χρηστική του όμως αξία και η καθημερινή απλότητα του, είναι αυτά που απογειώνουν το ξύλο μέσα στο σπίτι ή την επιχείρηση σας.

  Με την πολυετή εμπειρία μας, με το μεράκι και την αγάπη για την δουλειά μας, προσφέρουμε
  το καλύτερο για εσάς που τόσα χρόνια μας στηρίζετε και μας εμπιστεύεστε.

  Αναλαμβάνουμε την γενική ξυλουργική ανακαίνιση κατοικιών, καταστημάτων, ξενοδοχείων, καταφέρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Επίσης αναλαμβάνουμε την αναπαλαίωση των παλιών επίπλων σας.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Ξυλουργικές εργασίες
  Ειδικές ξυλουργικές κατασκευές
  Ξυλουργικές ανακαινίσεις
  Ξύλινες βιτρίνες , ξύλινα μπαρ
  Ξύλινες πόρτες
  Ξύλινα κουφώματα
  Έπιπλα κουζίνας
  Έπιπλα μπάνιου
  Ντουλάπια κουζίνας
  Ξύλινες ντουλάπες
  Ξυλουργός
  Πέργκολες-Αίθρια
  Επενδύσεις Σκάλας
  Καφασωτά
  Ξυλουργικά μερεμέτια

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να καλύψουμε τις επιθυμίες σας με όμορφο αποτέλεσμα.

  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

  ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ
  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ.. ΠΑΛΛΗΝΗ - ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΕΣΟΓΕΙΑ - ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Φιλικά,
  Ψάρρης Λάμπρος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αμουργέλες Ηρακλείου - Ηράκλειο
  6972070469
  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  Ο ξυλουργός Γεώργιος Κλάδος ειδικεύεται στην τέχνη του ξύλου και στην κατασκευή επίπλων, τα τελευταία 20 χρόνια, με έδρα του τις Αμουργέλλες Ηρακλείου Κρήτης και τις γύρω περιοχές. Με δεδομένη την πολυετή εμπειρία του, την κατανόηση των αναγκών του πελάτη και τον επαγγελματισμό του, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των υλικών και την μεγάλη ποικιλία σχεδίων εγγυάται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για οποιαδήποτε ανάγκη του χώρου σας.

  Αναλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες:
  Έπιπλα κουζίνας Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Πάγκοι κουζίνας Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ντουλάπια κουζίνας Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Έπιπλα γραφείου – συνθέσεις Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Έπιπλα μπάνιου Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Παιδικά έπιπλα Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Παιδικές ξύλινες κουκέτες – κρεβάτια Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Έπιπλα κρεβατοκάμαρας Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Έπιπλα σαλονιού – συνθέσεις Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινες περιφράξεις Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινα κιόσκια Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Κεραμοσκεπές Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινα τραπέζια Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινα παγκάκια κήπου Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινα διαχωριστικά μπαλκονιού Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Συντήρηση ξύλινων κατασκευών Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ανακατασκευή ξύλινων κατασκευών Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης

  Για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε επικοινωνήσετε μαζί του.
  Με εκτίμηση Γεώργιος Κλάδος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Λεωφ. Ηρακλείου 112 - Ανω Πατήσια
  2102911684
  6956127774
  ΓΙΟΥΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ
  Οι επαγγελματίες ειδικών κατασκευών επίπλων Φίλιππος και Χρήστος Γιούλης ανέλαβαν την οικογενειακή επιχείρηση από τον πατέρα τους Δημήτριο Γιούλη το 1997 η οποία εδρεύει στα Άνω Πατήσια Αττικής από το 1964. Παίρνοντας τη σκυτάλη, το ταλέντο, την πείρα και τις γνώσεις από τον πατέρα, οι δυο γιοι έχοντας την ίδια αγάπη, όρεξη, ανάγκη για εξέλιξη και το ίδιο μεράκι για το επάγγελμα αυτό, δραστηριοποιούνται στον τομέα των ανακαινίσεων, αναπαλαιώσεων και ειδικών κατασκευών μετατρέποντας τα παλιά σας έπιπλα σε καινούρια με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις ανάγκες των επίπλων σας.

  Αναλαμβάνουν:
  - Ανακαινίσεις επίπλων
  - Αναπαλαιώσεις επίπλων
  - Μεταποιήσεις επίπλων
  - Επιδιορθώσεις επίπλων
  - Συντηρήσεις επίπλων
  - Φρεσκαρίσματα επίπλων
  - Λουστραρίσματα επίπλων
  - Βαφές επίπλων
  - Βερνίκια επίπλων
  - Επισκευές επίπλων
  - Ταπετσαρίες επίπλων
  - Έπιπλα κουζίνας
  - Ντουλάπια κουζίνας
  - Τραπέζια κουζίνας
  - Καρέκλες κουζίνας
  - Μπουφέδες κουζίνας
  - Ειδικές κατασκευές επίπλων

  Επικοινωνήστε μαζί τους για να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  2ο χλμ Λεωνιδίου - Άστρους - Λεωνίδιο
  2757023324
  6936537319, 6936537320
  Εταιρεία ξύλου και επίπλου Κυρίος Νικόλαος & Υιοί
  Η εταιρεία ξύλου και επίπλου Κυρίος Νικόλαος & Υιοί ειδικεύεται στον τομέα της επιπλοποιίας και προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε. Η οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα το Λεωνίδιο Αρκαδίας, η οποία περνά από γενιά σε γενιά από το 1979, έχει αντιληφθεί πλήρως τις αλλαγές στις ανάγκες των πελατών της στο πέρασμα των χρόνων, και μπορεί να προσφέρει έργα υψηλής ποιότητας από άποψη αισθητικής και υλικού.

  Αναλαμβάνουν τις παρακάτω ξυλουργικές υπηρεσίες:
  Έπιπλα κουζίνας
  Πάγκοι κουζίνας
  Ντουλάπια κουζίνας
  Έπιπλα γραφείου – συνθέσεις
  Έπιπλα μπάνιου
  Έπιπλα κρεβατοκάμαρας
  Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας
  Ξύλινα δάπεδα
  Ξύλινα ταβάνια
  Έπιπλα σαλονιού – συνθέσεις
  Ξύλινα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
  Συντήρηση ξύλινων κατασκευών
  Επισκευή ξύλινων κατασκευών

  Για οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί τους.

  Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 17:00
  Σάββατο: κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης - ραντεβού

  Με εκτίμηση
  Ιωάννης & Παναγιώτης Κυρίος

  Έπιπλα κουζίνας Λεωνίδιο Αρκαδίας - Πάγκοι κουζίνας Λεωνίδιο Αρκαδίας -Ντουλάπια κουζίνας Λεωνίδιο Αρκαδίας - Έπιπλα γραφείου - συνθέσεις Λεωνίδιο Αρκαδίας - Έπιπλα μπάνιου Λεωνίδιο Αρκαδίας - Έπιπλα κρεβατοκάμαρας Λεωνίδιο Αρκαδίας - Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας Λεωνίδιο Αρκαδίας - Ξύλινα δάπεδα Λεωνίδιο Αρκαδίας – Ξύλινα ταβάνια Λεωνίδιο Αρκαδίας - Έπιπλα σαλονιού -συνθέσεις Λεωνίδιο Αρκαδίας - Ξύλινα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Λεωνίδιο Αρκαδίας - Συντήρηση ξύλινων κατασκευών Λεωνίδιο Αρκαδίας - Επισκευή ξύλινων κατασκευών Λεωνίδιο Αρκαδίας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  18ο χλμ. Ρόδου - Καμειρού, Παραδείσι - Ρόδος
  6980825712
  Prima Qualita
  Παράγουμε ευρεία γκάμα επίπλων και κατασκευών από ξύλο και συνθετικά υλικά ξυλείας για περισσότερο από 20 χρόνια. Βασικές μας αρχές είναι η αξιοπιστία, η συνέπεια και ποιότητα κατασκευής, προσφέροντας οικονομικές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες λύσεις. Με τη χρήση πρώτων υλών άριστης ποιότητας και αντοχής σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και το μεράκι, στόχος μας είναι να παράγουμε έργο που θα σας ικανοποιήσει τόσο αισθητικά όσο και σε διάρκεια ζωής. Η επιχείρηση έχει έδρα το νησί της Ρόδου και διαθέτει εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό ώστε να μπορεί να εγγυηθεί άριστο αποτέλεσμα σε κάθε τύπου επιπλοποιία και παντός είδους κατασκευές από ξύλο.
  Αναλαμβάνουμε τις παρακάτω εργασίες:

  Επαγγελματικός εξοπλισμός:
  Επίπλωση δωματίων ξενοδοχείων
  Επίπλωση για μπαρ κι εστιατόρια
  Διακοσμητικές κατασκευές
  Ειδικές κατασκευές (ρεσεψιόν, μπαρ, κ.α.)
  Επιγραφές καταστημάτων (ζωγραφισμένες στο χέρι)
  Πέργκολες, περιφράξεις, μπουφέδες κ.α.

  Οικιακή Επίπλωση:
  Κουζίνες μασίφ – μελαμινικές - ακρυλικές
  Έπιπλα γραφείου – συνθέσεις
  Έπιπλα μπάνιου
  Παιδικά έπιπλα - κουκέτες
  Έπιπλα κρεβατοκάμαρας
  Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας
  Έπιπλα σαλονιού – συνθέσεις
  Πόρτες εσωτερικές κι εξωτερικές
  Ξύλινες περιφράξεις
  Ξύλινα τραπέζια & κάθε είδους μικροέπιπλα
  Ξύλινα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
  Ξύλινες σκάλες
  Συντήρηση ξύλινων κατασκευών
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε λύσεις, με σκοπό να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα στη σωστή τιμή.

  Με εκτίμηση

  Κωνσταντίνος Κανάκης

  Επίπλωση δωματίων ξενοδοχείων Παραδείσι, Ρόδος - Επίπλωση για μπαρ – εστιατόρια Παραδείσι, Ρόδος - Διακοσμητικές κατασκευές Παραδείσι, Ρόδος - Ειδικές κατασκευές Παραδείσι, Ρόδος - Επιγραφές καταστημάτων Παραδείσι, Ρόδος – Πέργκολες Παραδείσι, Ρόδος- Περιφράξεις Παραδείσι, Ρόδος - Μπουφέδες Παραδείσι, Ρόδος - Κουζίνες μασίφ – μελαμινικές – ακρυλικές Παραδείσι, Ρόδος - Έπιπλα γραφείου – συνθέσεις Παραδείσι, Ρόδος - Έπιπλα μπάνιου Παραδείσι, Ρόδος - Παιδικά έπιπλα – κουκέτες Παραδείσι, Ρόδος - Έπιπλα κρεβατοκάμαρας Παραδείσι, Ρόδος - Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας Παραδείσι, Ρόδος - Έπιπλα σαλονιού – συνθέσεις Παραδείσι, Ρόδος - Πόρτες εσωτερικές κι εξωτερικές Παραδείσι, Ρόδος - Ξύλινες περιφράξεις Παραδείσι, Ρόδος - Ξύλινα τραπέζια - μικροέπιπλα Παραδείσι, Ρόδος - Ξύλινα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Παραδείσι, Ρόδος - Ξύλινες σκάλες Παραδείσι, Ρόδος - Συντήρηση ξύλινων κατασκευών Παραδείσι, Ρόδος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  5ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Άβαντα - Αλεξανδρούπολη
  2551777250
  6942890620
  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΚΑΔΗΡΟΓΛΟΥ ΓΚΟΥΜΕΙ
  Ο Γκουμέι Καδήρογλου ειδικεύεται στην τέχνη του ξύλου και προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε. Δραστηριοποιείται στο χώρο της επιπλοποιίας στην Αλεξανδρούπολη Έβρου και στις γύρω περιοχές για περισσότερα από 20 χρόνια. Η εμπειρία, η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία του, τον έχουν καθιερώσει στον χώρου του επίπλου.

  Αναλαμβάνει τις παρακάτω ξυλουργικές υπηρεσίες:
  Έπιπλα κουζίνας Αλεξανδρούπολη
  Πάγκοι κουζίνας Αλεξανδρούπολη
  Ντουλάπια κουζίνας Αλεξανδρούπολη
  Έπιπλα γραφείου – συνθέσεις Αλεξανδρούπολη
  Έπιπλα μπάνιου Αλεξανδρούπολη
  Παιδικά έπιπλα Αλεξανδρούπολη
  Έπιπλα κρεβατοκάμαρας Αλεξανδρούπολη
  Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας Αλεξανδρούπολη
  Έπιπλα σαλονιού – συνθέσεις Αλεξανδρούπολη
  Ξύλινα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Αλεξανδρούπολη
  Επισκευή ξύλινων κατασκευών Αλεξανδρούπολη
  Συντήρηση ξύλινων κατασκευών Αλεξανδρούπολη

  Για οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί του.

  Με εκτίμηση Γκουμέι Καδήρογλου
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κολοκοτρώνη Θεόδωρου 60 - Πέραμα
  6972440158
  NS WOODEN BOX
  Ξύλινα Κιβώτια - Τελάρα - Καφάσια - Ξύλινες Κατασκευές

  Η επιχείρησή μας “NS Wooden Box” ιδρύθηκε το 2004 και από τότε δραστηριοποιείται με την κατασκευή ξύλινων τελάρων παντός είδους και χρήσης καθώς και με την κατασκευή ξύλινων εμπορευματοκιβωτίων, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις για την ασφαλή μεταφορά - αμπαλάζ προϊόντων.

  Παράλληλα, η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται και με την κατασκευή χειροποίητων επίπλων και κατασκευών για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Τα ξύλινα καφάσια που κατασκευάζουμε εκτός από αποθήκευση - μεταφορά είναι ιδανική επιλογή και για την διακόσμηση χώρων. Έτσι, ακολουθώντας την νέα τάση και επιθυμώντας να πρωτοτυπούμε, μπορούμε να διακοσμήσουμε τον χώρο σας οικονομικά με ξύλινα τελάρα στο χρώμα μέγεθος και σχέδιο που επιθυμείτε.

  Εξαντλείστε την φαντασία σας

  και ελάτε σε εμάς για να συζητήσουμε, να σας προτείνουμε και να φτιάξουμε τραπεζάκια, κάδρα, καθιστικά, ραφίερες και ότι άλλη κατασκευή θα ομορφύνει και θα κάνει πιο πρακτικό τον χώρο σας.

  Με πολυετή πείρα από το 1996 στην επεξεργασία του ξύλου, με πολύ μεράκι και αξιοποιώντας σύγχρονες μεθόδους κατασκευής, κατασκευάζουμε ξύλινα τελάρα και εμπορευματοκιβώτια μεγάλης αντοχής, υψηλής αισθητικής και στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

  Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως την καλύτερη επιλογή για ξύλινα τελάρα, εμπορευματοκιβώτια και για χειροποίητα έπιπλα.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε συνεργαστεί με ένα μεγάλο αριθμό πελατών, έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε τις λύσεις μας και
  για να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  24ο χλμ Ρόδου - Λίνδου - Ρόδος
  2241056864
  6975592101
  Η επιχείρησή μας “Αναστάσης Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις ξυλουργικές εργασίες προσφέροντας ποιοτικές ξυλουργικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ρόδο.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό κατασκευάζουμε ξυλουργικές εργασίες παντός είδους όπως, ντουλάπες, κουζίνες, έπιπλα παιδικού δωματίου και έπιπλα για όλο το σπίτι. Ακόμα, κατασκευάζουμε ειδικές κατασκευές υψηλής ποιότητας.

  Για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία και αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σπεύσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα όπου και αν βρίσκεστε στην Ρόδο.

  Ξυλουργικές Εργασίες Ρόδος, Κατασκευές Επίπλων Ρόδος, Ξυλουργικές Κατασκευές Ρόδος, Κατασκευή Κουζινών Ρόδος, Κουζίνες Ρόδος, Ντουλάπες Ρόδος, Παιδικό Δωμάτιο Ρόδος, Έπιπλα Ρόδος, Ξυλουργικές Εργασίες Ρόδος, Ειδικές Κατασκευές Ρόδος,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Τιβερίου 6 - Ιλιον
  2102617258
  6972592050
  Η επιχείρηση δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο της ανακαίνισης και της συντήρησης ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων.
  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου ξυλουργικές εργασίες με συνέπεια, γρήγορη παράδοση και οικονομικές τιμές.

  Οι υπηρεσίες μας :

  επεξεργασία ξυλείας,
  συγκόλληση περιθωρίου P.V.C.,
  μελέτη, σχεδιασμό και συμβουλές για κατασκευή επίπλων (κουζίνες, ντουλάπες, πόρτες, πατώματα, γραφεία, τραπεζαρίες, βιβλιοθήκες, ειδικές κατασκευές),
  μεταφορά με δικά μας μέσα για παράδοση πανελλαδικά,

  Οι εργασίες μας γίνονται με τα καλύτερα υλικά της αγοράς που διασφαλίζουν το άριστο αποτέλεσμα στις εργασίες που επιθυμείτε.
  Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο μάς παρέχει τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε την υλοποίηση μεγάλου φάσματος ξύλινων κατασκευών και να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.

  Η κάθε λύση που προτείνουμε συνδυάζει λειτουργικότητα, εργονομία και αισθητική χωρίς να της λείπει ταυτόχρονα και η ποιότητα.

  Τέλος επειδή στοχεύουμε στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σας, σας παρέχουμε τη συνεργασία και την υποστήριξή μας ακόμα και μετά την πώληση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Παναγίας Σουμελά 18, Γαλήνη - Ωραιόκαστρο
  2314020238
  6987300100
  Κουζίνα - Ντουλάπα- Μπάνιο- Δάπεδο DECORAMAT

  ΗDecoramatσας παρέχει μια πλούσια ποικιλία υπηρεσιών πάνω στις ξυλουργικές εργασίες.

  Με πολυετή εμπειρία σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής ξύλινες κατασκευές που ταιριάζουν σεκάθε χώρο και καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.Κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας με τέχνη και μεράκι και σας παρέχουμε εργασίες που ξεκινούναπό την κατασκευή και την ολοκληρώσημε την τοποθέτηση της κατασκευής.

  Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά άριστης ποιότητας και ενημερωνόμαστε συνέχεια για τις εξελίξεις πάνω σε νέαυλικά αλλά και σε τεχνικές.

  Με αξιοπιστία και συνέπεια αναλαμβάνουμε:
  - έπιπλα κουζίνας
  - ντουλάπες υπνοδωματίων
  - κρεβατοκάμαρες
  - ειδικές ξύλινες κατασκευές
  - παιδικά δωμάτια
  - έπιπλα μπάνιου

  Με αξιοπιστία ,υπευθυνότητά και ανταγωνιστικές τιμές πάντα δίπλα σας.

  Με εκτίμηση
  Τιφτίκογλου Ανέστης
  Decoramat
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μεταμόρφωση Σωτήρος - Κερατέα
  6944242551
  ΣΠΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΩΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΠΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Ξύλινες δημιουργίες με αισθητική και τέλειο φινίρισμα στην Κερατέα και σε όλα τα Μεσόγεια !!!!!!!

  Ο ξυλουργός ΣΠΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, και εδρεύει στην Κερατέα Αττικής στα Μεσόγεια. Ειμαστε επιπλοποιοί στην Κερατέα με παράδοση.

  Η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιότητα εργασίας διακρίνει την επιχείρησή μας στην τοπική αγορά. Το προσωπικό μας αποτελείται απο εμπειρους μαραγκούς και παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου ζητηθεί στα Μεσόγεια στην Κερατέα ,Κορωπί,Παλλήνη, Παιανία, Μαρκόπουλο, Σπάτα, Σούνιο, Λαύριο,Γλυκά Νερά και σε ολη την Αττική τις υπηρεσίες μας. Προτείνουμε τις καλύτερες και οικονομικές λύσεις για κάθε χώρο .

  Μοναδικές προτάσεις επίπλωσης
  Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.
  Ανανεώνουμε τον χώρο σας, ανακαινίζουμε, ιδιωτικό και επαγγελματικό, (κατοικίες,καταστήματα )
  Στο ξυλουργείο μας δημιουργούμε για εσάς
  Μικροέπιπλα με παραγγελία
  Ολα κατασκευάζονται από εμάς
  Επιπλα Κουζίνας σε ότι σχέδιο και ύφος αρμόζει στο χώρο σας, κλασσικό ή μοντέρνο, Ντουλάπια κουζίνας
  Λειτουργικά και διαχρονικά όλα υψηλών προδιαγραφών με ποιότητα και φινέτσα
  Ντουλάπες Υπνοδωματίων - Συρόμενες και Ανοιγόμενες Εντοιχισμένες, λειτουργικές και άνετες.
  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας. Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.
  Βεστιάρια
  Επιπλα παιδικών δωματίων, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων καθώς και σε ποιότητα ξύλου.
  Επιπλα μπάνιων, Συνθέσεις, παιδικά δωμάτια, Βιβλιοθήκες, κεφαλάρια κρεβατιών.
  Ειδικές κατασκευές
  Συναρμολογήσεις επίπλων, επισκευές επίπλων
  Ξύλινες επενδύσεις

  Στόχος μας η υψηλή αισθητική και το ποθητό αποτέλεσμα, η ποιότητα εργασίας και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, στις πιο λογικές τιμές της αγοράς
  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα.

  με εκτίμηση
  ΣΠΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
  Ο ξυλουργός και επιπλοποιός στην Κερατέα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μύρινα - Λήμνος
  2254051551
  6970048386
  Η επιχείρησή μας “Λούσκος Σπύρος” η οποία βρίσκεται στην Λήμνο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις ξυλουργικές εργασίες και στην κατασκευή επίπλων για οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Λήμνο.

  Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στις ξυλουργικές εργασίες, πολύ μεράκι και φαντασία, αναλαμβάνουμε όλες τις ξυλουργικές εργασίες και κατασκευάζουμε έπιπλα για όλο το σπίτι. Κατασκευάζουμε κουζίνες, ντουλάπες, έπιπλα κρεβατοκάμαρας, έπιπλα μπάνιου, ξύλινα κουφώματα καθώς και ειδικές κατασκευές.

  Χρησιμοποιώντας την καλύτερη ξυλεία, στο σύγχρονο εργαστήριο μας στην Λήμνο, κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα και σας προσφέρουμε ξυλουργικές εργασίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για όλες τις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Λήμνο.

  Ξυλουργικές Εργασίες Λήμνος, Κατασκευή Επίπλων Λήμνος, Έπιπλα Κουζίνας Λήμνος, Ντουλάπες Λήμνος, Έπιπλα για όλο το σπίτι Λήμνος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ρήγα Φεραίου 42, Μοίρες - Ηρακλείου
  2892024716
  6979247873
  Στις Αρχές της δεκαετίας του 50 ο Ιωάννης Κτιστακης του Γεωργίου ξεκίνησε την λειτουργία ενος μικρού εργαστηρίου ξύλινων επίπλων και κουφωμάτων το οποίο βρισκόταν στην οδό Κόρακα στις Μοιρες. Η αγάπη του για την ξυλουργική δεν άργησε να τον αναδείξει σε εναν απο τους καλύτερους τεχνίτες της περιοχης . Γρηγορα μετακόμισε σε νέο εργαστήριο στην ιδια οδο και έκανε την πρώτη έκθεση επίπλων της περιοχής.

  Μαζί του στο εργαστήριο είχε πάντοτε τα παιδια του στους οποίους μετέδιδε την αγάπη του για την ξυλουργική, με τον μικρότερο από αυτόν να ασχολείται πλέον επαγγελματικά ως ξυλουργός .

  Ετσι το 1978 σε ηλικία 17 ετών ο Κωνσταντίνος Κτιστάκης αναλαμβάνει την επιχείρηση η οποία πλέον μεταφέρεται στην Οδό Ρήγα Φερραίου 42 στις Μοίρες και συνεχίζεται να εδραιώνεται η φήμη του όνοματος της οικογένειας ως απο τους καλύτερους τεχνίτες ξυλουργούς, πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι πήγαν ως μαθητευόμενοι στο ξυλουργείο για να μάθουν την τέχνη του ξυλουργού απο τον παππού Ιωάννη Κτιστάκη αλλα και απο τον γιο και συνεχιστή του Κωνσταντίνο. Ο μικρότερος μαθητής ήταν ο Ιωάννης Κτιστάκης του Κωνσταντίνου ο οποιός εκτος απο το όνομα του παππού του κληρονόμησε και την αγαπη του για την ξυλουργική.

  Σήμερα, πάνω από μισόν αιώνα μετά το ξυλουργείο συνεχίζει τις δραστηριότητες στην ίδια οδό , απο τον εγγονό Ιωάννη Κτιστάκη και την σύζυγο οι οποίοι έδωσαν στην επιχείρηση την Εμπορική ονομασία ΕΠΙΠΛΟΤΕΧΝΗΜΑ επενδύοντας σε εξοπλισμό και με γνώσεις όχι μόνο ξυλουργικές αλλά και σχεδιαστικές και εμπορικές αναλαμβάνουν όχι μόνο την κατασκευή Κουζίνας -Υπνοδωματίου και Ντουλάπας αλλά και την πώληση όλων των επίπλων εξυπηρετώντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών που σχετίζονται με την οικοδομή, απευθυνόμενοι σε ιδιώτες αλλά κυρίως σε επαγγελματίες, εξυπηρετώντας τις ανάγκες και μεγάλων έργων όπως γραφεία, ξενοδοχεία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Π.Ο. Αεροδρομίου - Παστίδας - Ρόδος
  2241047775
  6994327114
  Καλωσήρθατε στη σελίδα μας!

  Ο κος Παπασάββας & η ομάδα του είναι πάντα πλήρως διαθέσιμοι. Ελάτε στο χώρο μας για να σας δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές και απόψεις για να προχωρήσουμε στην κατασκευή των επίπλων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Παρέχουμε βοήθεια στην επιλογή των σωστών επίπλων και την ενσωμάτωση τους στα ήδη υπάρχοντα έπιπλα. Κάθε σας ιδέα μπορεί να γίνει πραγματικότητα με την βοήθεια μας.

  Έχουμε στη διάθεση μας μεγάλη ποικιλία επίπλων, που εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα μοντέρνα προϊόντα, για όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Είτε είναι για προσωπική σας χρήση, είτε για ενοικίαση.
  Η προτίμηση σας ,μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι για εσάς και να ανανεώνουμε τα είδη μας.

  Αναλαμβάνουμε με πολύ μεράκι, ειδικές ξυλουργικές κατασκευές και εργασίες!

  | Παντός είδους ξύλινες κατασκευές
  Δημιουργήστε το έπιπλο της αρεσκείας σας σε διαστάσεις και χρώματα που εσείς θέλετε, αρκεί μόνο να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα κάνουμε την επιθυμία σας πραγματικότητα.

  Εμείς είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  4ο χλμ Πέτας - Άρτας - Αρτας
  6979484260
  6944874405
  ξυλουργος αρτα - μαραγκος αρτα

  Από το 1989 ο Γιάννενας Κωνσταντίνος, στο εργαστήρι ξυλουργικών κατασκευών που διατηρεί στην Πέτα Άρτας, ως έμπειρος τεχνίτης του ξύλου εδώ και 30 χρόνια, δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου, ξύλινες επενδύσεις και ειδικές ξυλοκατασκευές διακόσμησης και διαμόρφωσης οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

  30 χρόνια τώρα η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιότητα εργασίας του, διακρίνει την δουλειά του στη δημιουργία ξύλινων κατασκευών, όχι μόνο στο νομό Άρτας αλλά και στους όμορους νομούς...

  Βασικά πλεονεκτήματα της πολύχρονης πείραςτου στις ξύλινες επενδύσεις είναι:

  η καλή γνώση των προϊόντων της αγοράς και η επιλογή των κατάλληλων σε ποιότητα και αντοχή ανάλογα με τη χρήση που προορίζονται
  ιδέες και λύσεις σε απλές και σύνθετες ξυλοκατασκευές
  ποικιλία σε τεχνοτροπίες, σχέδια, υλικά και αποχρώσεις
  Παρέχει μία πλούσια γκάμα υπηρεσιών, η οποία περιλαμβάνει την κατασκευή και τη συντήρηση ξύλινων επίπλων, κουφωμάτων κ.λ.π.

  Μένει πιστός στην παράδοση και η αγάπη του για την τέχνη του ξύλου, η τεχνογνωσία και η πολυετής πείρα του, εγγυώνται την άριστη ποιότητα δουλειάς και το αποτέλεσμα ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  Αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές ξύλου και ανακαινίσεις σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες.

  Κατασκευές:
  - Ξυλινες κατασκευες αρτα, παργα, πρεβεζα
  - Σχεδιασμος - κατασκευη επιπλων κουζινας & μπανιου
  - Εσωτερικα - εξωτερικα κουφωματα
  - Ειδικες ξυλοκατασκευες αρτα, παργα, πρεβεζα
  - Επενδυσεις ξυλου αρτα, παργα, πρεβεζα
  - Αιθρια - Περγκολες - Καφασωτα
  - Διαμορφωσεις επαγγελματικων χωρων
  - Επενδυσεις σκαλας
  - επιπλα κουζινας αρτα, παργα, πρεβεζα
  - επιπλα μπανιου αρτα, παργα, πρεβεζα
  - ντουλαπες αρτα, παργα, πρεβεζα
  - πορτες εσωτερικου χωρου
  - ξυλινα κουφωματα αρτα, παργα, πρεβεζα
  - εξωτερικα κουφωματα
  - ξυλινες σκαλες
  - ειδικες κατασκευες ξυλου αρτα, παργα, πρεβεζα

  Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας.

  Με εκτίμηση: Γιάννενας Κωνσταντίνος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Περγάμου 1 & Μακρυγιάννη Γωνία, Σταυρούπολη - Θεσσαλονίκη
  6948804696
  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ:
  Προέκταση Ολυμπιάδος, Άνωθεν Περιφερειακού, 562 24 Εύοσμος Θεσσαλονίκης Τηλ 2315557470

  εκθεση επιπλων ευοσμος, σταυρουπολη, θεσσαλονικη
  ξυλινες κατασκευες ευοσμος, σταυρουπολη, θεσσαλονικη
  ξυλουργικες εργασιες ευοσμος, σταυρουπολη, θεσσαλονικη
  ντουλαπα, πορτα, επιπλα κουζινας ευοσμος, σταυρουπολη, θεσσαλονικη

  Η επιχείριση ''HALA HOME'', δραστηριοποιείται στην κατασκευή χειροποίητων επίπλων και στη δημιουργία ξύλινων κατασκευών, με ιδιαίτερη προσήλωση και πολύχρονη εμπειρία.

  Το εργαστήριοείναι στηνΠροέκταση Ολυμπιάδος, Άνωθεν Περιφερειακού, στον Εύοσμομε τηλ. 2315.557.470 καιη έκθεσηλειτουργεί στηνΠεργάμου 1 με Μακρυγιάννηγωνία, στηνΣταυρούποληΘεσσαλονίκης. Ανοιχτά κάθε μέρα (ώρες καταστημάτων) και κατόπιν ραντεβού (για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας).

  Είναι επιπλοποιοί - μαραγκοί, με τεχνογνωσία και υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού και εξυπηρέτησης, σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

  Σας δίνουν μοναδικές προτάσεις επίπλωσης και δημιουργούν έπιπλα ασυναγώνιστης ποιότητας και καλαισθησίας ανθεκτικά στο χρόνο, σε μοντέρνο ή κλασσικό ύφος, που θα απολαμβάνετε μια ζωή.

  - εσωτερικά (μεσόπορτες) και εξωτερικά ξύλινα κουφώματα
  - έπιπλα κουζίνας - εντοιχισμένες κουζίνες, ανάλογα με το υφος του σπιτιού σας
  - πόρτες (ασφαλείας - θωρακισμένες - εισόδου - εσωτερικές - μπαλκονόπορτες)
  - ντουλάπες υπνοδωματίων συρόμενες, ανοιγόμενες, εντοιχισμένες, λειτουργικές (+ με εσωτερική διαμόρφωση όπως εξυπηρετεί εσάς)

  Αντικαταστήστε τα παλιά ντουλάπια της κουζίνας σας με νέα έπιπλα κουζίνας, σε σύγχρονους χρωματισμούς και με ειδικές κατασκευές για να έχετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

  Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρα σας αλλά και τα παιδικά δωμάτια για να συμβαδίζουν με τις ανάγκες της ηλικίας των παιδιών σας.

  Αποκτήστε μικροέπιπλα που θα αναβαθμίσουν την λειτουργικότητα του χώρου σας.

  Με αξιοπιστία, δημιουργούμε για εσάς:
  ντουλάπια κουζίνας
  έπιπλα κουζίνας
  έπιπλα μπάνιου
  ντουλάπες υπνοδωματίων
  πόρτες
  σκάλες εσωτερικών χώρων
  κρεβατοκάμαρες
  παιδικά δωμάτια
  τραπεζαρίες
  μπουφέδες
  επιπλοσυνθέσεις
  μικροέπιπλα
  ΟΛΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ και κατόπιν παραγγελίας.

  Επικοινωνήστε μαζί τους για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

  Με εκτίμηση: Hala Eric.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ηρακλέους 3, Νέος Κόσμος (απέναντι από τη στάση Συγγρού Φιξ) - Νεος Κόσμος
  2109236145
  6932637242
  Καλωσήρθατε στη σελίδα μας!

  Η D Style δραστηριοποιείται χρόνια στον χώρο της ξυλουργικής και της επιπλοποιίας.

  Μετά από πολυετή εμπειρία βασικό μας μέλημα είναι να προσφέρουμε άρτια ολοκληρωμένες λύσεις που είναι εναρμονισμένες με τις ανάγκες τον καταναλωτών. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς με υψηλά standard ποιότητας και design.

  Η ποιότητα τον προϊόντων, υπηρεσιών και το άμεσο after sale support έχουν συμβάλει καθοριστικά στη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε με τους πελάτες μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γκέλα - Σητεία
  2843024126
  6980923151
  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ξύλινων επίπλων και ειδικών ξύλινων κατασκευών για ξενοδοχεία - καταστήματα & επαγγελματικούς χώρους. Έπιπλα κουζίνας & μπάνιου, ντουλάπες, πόρτες, γραφεία κ.α.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  3ο χλμ. Καρδίτσας - Τρικάλων - Καρδίτσα
  2441020872
  6942010840
  ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΤΖΙΑ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  ΞΥΛΙΝΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ, ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΠΑΝΙΟΥ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΕΠΙΠΛΑ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ - ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Η ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΤΖΙΑ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ιδρύθηκε το 1968 από τον Σεραφείμ και συνεχίζουν έως και σήμερα τα παιδιά του Αθανάσιος και Ευάγγελος, δυναμικά στο χώρο.
  Η επιχείρηση εδρεύει στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
  Δραστηριοποιείτε στο τομέα της κατασκευής ξύλου - ξυλουργικές εργασίες, έπιπλα με μεγάλη επιτυχία.
  Σχεδιάζουμε μαζί σας και κατασκευάζουμε ξύλινες δημιουργίες σε κλασσικά και μοντέρνα σχέδια, με στόχο να ικανοποιήσουμε όχι μόνο τις απλές αλλά ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας επιθυμίες.

  ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ…..ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ.

  Η εταιρεία μας σε συνδυασμό με την εμπειρία την εφευρετικότητα και την συνέπεια μας, σας εξασφαλίζει κατασκευές απόλυτα προσαρμοσμένες στο χώρο σας, την ατομική αισθητική σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Ξυλουργικές εργασίες
  Ξυλουργικά
  Έπιπλα κουζίνας
  Ξύλινα κουφώματα
  Έπιπλα
  Ξύλινες πόρτες - μασιφ
  Ξύλινες ντουλάπες
  Ειδικές ξυλουργικές κατασκευές
  Παιδικό δωμάτιο
  Ξυλουργός

  Με σεβασμό τις ανάγκες σας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη ή την μερική κατασκευή και ανακαίνιση, ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων , σε όλο το νομό μας .

  Η εξαιρετική ποιότητα υλικών, η κατασκευή και η απόλυτη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, μας εκφράζει και αποτελεί για μας πρόσθετη εγγύηση.

  ΣΚΟΠΟΣ και ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΤΖΙΑ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ, να γίνει πρότυπο και σημείο αναφοράς σε όλη την περιοχή μας.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ….ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Αφοι Καρατζιά
  Toggle
προηγούμενη 1 από 27 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ