noscript image for google
Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 | 06:53 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 121Α - Νεος Κόσμος
  2109018295
  6945235334
  Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, καθορίζουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ώστε να έχουμε μία επιτόπια εκτίμηση του χώρου. Στο ραντεβού μας σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία μας ζητήσετε για το ξύλινο πάτωμα και τον τρόπο κατασκευής του. Εντός 2-3 ημερών θα έχετε προσφορά μας όπου θα αναφέρει αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών, πραγματοποιούνται πάντα στα χρονικά περιθώρια που έχουν προσυμφωνηθεί. Η συνέπεια στην εργασία και στη παράδοση του έργου θεωρείται δεδομένη. Μετά το τέλος των εργασιών η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε. Έχοντας σήμερα το πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως: · Τοποθέτηση πάσης φύσεως ξύλινων δαπέδων μασίφ καρφωτό ή κολλητό. · Τοποθέτηση πλωτού προγυαλισμένου πατώματος ή laminate. · Ξύλινη επένδυση σε σκάλες από μπετόν ή σε σιδηροκατασκευή. · Επισκευές παλαιών δαπέδων όλων των σχεδίων όπως λωρίδα, ψαροκόκαλο, πλάκες κ.α. · Συντήρηση (τρίψιμο & γυάλισμα) παλαιού ξύλινου πατώματος ή καινούργιου αβερνίκωτου με πολυουρεθανικά ή οικολογικά βερνίκια. · Βαφή ξύλινου δαπέδου σε διάφορους χρωματισμούς και τεχνοτροπία ντεκαπέ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  18ο χλμ. Ρόδου - Καμειρού, Παραδείσι - Ρόδος
  6980825712
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Σάμης 2 - Πατήσια
  6940860249
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  5ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Άβαντα - Αλεξανδρούπολη
  2551777250
  6942890620
  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΚΑΔΙΡΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
  Ο Γεώργιος Καδίρογλου ειδικεύεται στην τέχνη του ξύλου και προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε. Δραστηριοποιείται στο χώρο της επιπλοποιίας στην Αλεξανδρούπολη Έβρου και στις γύρω περιοχές για περισσότερα από 20 χρόνια. Η εμπειρία, η υπευθυνότητά του και η αξιοπιστία του, τον έχουν καθιερώσει στον χώρου του επίπλου.

  Αναλαμβάνει τις παρακάτω ξυλουργικές υπηρεσίες:
  Έπιπλα κουζίνας Αλεξανδρούπολη, Έβρος
  Πάγκοι κουζίνας Αλεξανδρούπολη, Έβρος
  Ντουλάπια κουζίνας Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Έπιπλα γραφείου – συνθέσεις Αλεξανδρούπολη, Έβρος
  Έπιπλα μπάνιου Αλεξανδρούπολη, Έβρος
  Παιδικά έπιπλα Αλεξανδρούπολη, Έβρος
  Παιδικά κρεβάτια Αλεξανδρούπολη, Έβρος
  Έπιπλα κρεβατοκάμαρας Αλεξανδρούπολη, Έβρος
  Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας Αλεξανδρούπολη, Έβρος
  Έπιπλα σαλονιού – συνθέσεις Αλεξανδρούπολη, Έβρος
  Ξύλινα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Αλεξανδρούπολη, Έβρος
  Ξύλινες πόρτες Αλεξανδρούπολη, Έβρος
  Συντήρηση ξύλινων κατασκευών Αλεξανδρούπολη, Έβρος
  Επισκευή ξύλινων κατασκευών Αλεξανδρούπολη, Έβρος

  Για οποιαδήποτε κατασκευή ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί του.

  Με εκτίμηση Γεώργιος Καδίρογλου
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κολοκοτρώνη Θεόδωρου 60 - Πέραμα
  6972440158
  NS WOODEN CONTAINERS
  Ξύλινα Κιβώτια - Τελάρα - Καφάσια Πέραμα Αττικής - Ξύλινες Κατασκευές

  Η επιχείρησή μας “NS Wooden Containers” η οποία βρίσκεται στο Πέραμα Αττικής, ιδρύθηκε το 2004 και από τότε δραστηριοποιείται με την κατασκευή ξύλινων τελάρων παντός είδους και χρήσης καθώς και με την κατασκευή ξύλινων εμπορευματοκιβωτίων, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις για την ασφαλή μεταφορά - αμπαλάζ προϊόντων.

  Παράλληλα, η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται και με την κατασκευή χειροποίητων επίπλων και κατασκευών για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Πέραμα και σε όλη την Αττική.

  Τα ξύλινα καφάσια που κατασκευάζουμε εκτός από αποθήκευση - μεταφορά είναι ιδανική επιλογή και για την διακόσμηση χώρων. Έτσι, ακολουθώντας την νέα τάση και επιθυμώντας να πρωτοτυπούμε, μπορούμε να διακοσμήσουμε τον χώρο σας οικονομικά με ξύλινα τελάρα στο χρώμα μέγεθος και σχέδιο που επιθυμείτε.

  Εξαντλείστε την φαντασία σας

  και ελάτε σε εμάς για να συζητήσουμε, να σας προτείνουμε και να φτιάξουμε τραπεζάκια, κάδρα, καθιστικά, ραφίερες και ότι άλλη κατασκευή θα ομορφύνει και θα κάνει πιο πρακτικό τον χώρο σας.

  Με πολυετή πείρα από το 1996 στην επεξεργασία του ξύλου, με πολύ μεράκι και αξιοποιώντας σύγχρονες μεθόδους κατασκευής, κατασκευάζουμε ξύλινα τελάρα και εμπορευματοκιβώτια μεγάλης αντοχής, υψηλής αισθητικής και στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

  Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως την καλύτερη επιλογή για ξύλινα τελάρα, εμπορευματοκιβώτια και για χειροποίητα έπιπλα σε όλη την Αττική.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε συνεργαστεί με ένα μεγάλο αριθμό πελατών στο Πέραμα και σε όλη την Αττική, έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε τις λύσεις μας και
  για να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Τσαλδάρη Παναγή 42 Ανάληψη - Κατερίνη
  2351035495
  6948723301, 6973421082
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Εθνάρχη Μακάριου 36 - Αγιος Δημήτριος
  2130281879
  6947560577
  Ο τεχνίτης ξύλου και επίπλου Γεώργιος Σιγάλας δραστηριοποιείται στο χώρο της επιπλοποιίας, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και στις γύρω περιοχές εδώ και 30 χρόνια, καθιστώντας τον ικανό να υλοποιήσει οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία χρειαστείτε. Η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και ο σύγχρονος εξοπλισμός του θα σας προσφέρουν εγγυημένο αποτέλεσμα.

  Αναλαμβάνει τις παρακάτω ξυλουργικές εργασίες:
  Έπιπλα κουζίνας Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Πάγκοι κουζίνας Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Ντουλάπια κουζίνας Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Έπιπλα γραφείου – συνθέσεις Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Έπιπλα μπάνιου Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Παιδικά έπιπλα Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Παιδικές ξύλινες κουκέτες – κρεβάτια Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Έπιπλα κρεβατοκάμαρας Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Έπιπλα σαλονιού – συνθέσεις Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Ξύλινες περιφράξεις Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Ξύλινα κιόσκια Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Πέργκολες Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Ξύλινα τραπέζια Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Ξύλινα παγκάκια κήπου Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Ξύλινα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Ξύλινες σκάλες Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Ξύλινα διαχωριστικά μπαλκονιού Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Συντήρηση ξύλινων κατασκευών Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς
  Ανακατασκευή ξύλινων κατασκευών Άγιος Δημήτριος, Αττική, Πειραιάς

  Για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του.
  Ωράριο λειτουργίας: 08:00 – 16:00

  Με εκτίμηση Γεώργιος Σιγάλας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  24ο χλμ Ρόδου - Λίνδου - Ρόδος
  2241056864
  6975592101
  Η επιχείρησή μας “Αναστάσης Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις ξυλουργικές εργασίες προσφέροντας ποιοτικές ξυλουργικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ρόδο.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό κατασκευάζουμε ξυλουργικές εργασίες παντός είδους όπως, ντουλάπες, κουζίνες, έπιπλα παιδικού δωματίου και έπιπλα για όλο το σπίτι. Ακόμα, κατασκευάζουμε ειδικές κατασκευές υψηλής ποιότητας.

  Για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία και αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σπεύσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα όπου και αν βρίσκεστε στην Ρόδο.

  Ξυλουργικές Εργασίες Ρόδος, Κατασκευές Επίπλων Ρόδος, Ξυλουργικές Κατασκευές Ρόδος, Κατασκευή Κουζινών Ρόδος, Κουζίνες Ρόδος, Ντουλάπες Ρόδος, Παιδικό Δωμάτιο Ρόδος, Έπιπλα Ρόδος, Ξυλουργικές Εργασίες Ρόδος, Ειδικές Κατασκευές Ρόδος,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Τιβερίου 6 - Ιλιον
  2102617258
  6972592050
  Η επιχείρηση δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο της ανακαίνισης και της συντήρησης ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων.
  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου ξυλουργικές εργασίες με συνέπεια, γρήγορη παράδοση και οικονομικές τιμές.

  Οι υπηρεσίες μας :

  επεξεργασία ξυλείας,
  συγκόλληση περιθωρίου P.V.C.,
  μελέτη, σχεδιασμό και συμβουλές για κατασκευή επίπλων (κουζίνες, ντουλάπες, πόρτες, πατώματα, γραφεία, τραπεζαρίες, βιβλιοθήκες, ειδικές κατασκευές),
  μεταφορά με δικά μας μέσα για παράδοση πανελλαδικά,

  Οι εργασίες μας γίνονται με τα καλύτερα υλικά της αγοράς που διασφαλίζουν το άριστο αποτέλεσμα στις εργασίες που επιθυμείτε.
  Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο μάς παρέχει τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε την υλοποίηση μεγάλου φάσματος ξύλινων κατασκευών και να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.

  Η κάθε λύση που προτείνουμε συνδυάζει λειτουργικότητα, εργονομία και αισθητική χωρίς να της λείπει ταυτόχρονα και η ποιότητα.

  Τέλος επειδή στοχεύουμε στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σας, σας παρέχουμε τη συνεργασία και την υποστήριξή μας ακόμα και μετά την πώληση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Παναγίας Σουμελά 18, Γαλήνη - Ωραιόκαστρο
  2314020238
  6987300100
  Κουζίνα - Ντουλάπα- Μπάνιο- Δάπεδο DECORAMAT

  ΗDecoramatσας παρέχει μια πλούσια ποικιλία υπηρεσιών πάνω στις ξυλουργικές εργασίες.

  Με πολυετή εμπειρία σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής ξύλινες κατασκευές που ταιριάζουν σεκάθε χώρο και καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.Κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας με τέχνη και μεράκι και σας παρέχουμε εργασίες που ξεκινούναπό την κατασκευή και την ολοκληρώσημε την τοποθέτηση της κατασκευής.

  Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά άριστης ποιότητας και ενημερωνόμαστε συνέχεια για τις εξελίξεις πάνω σε νέαυλικά αλλά και σε τεχνικές.

  Με αξιοπιστία και συνέπεια αναλαμβάνουμε:
  - έπιπλα κουζίνας
  - ντουλάπες υπνοδωματίων
  - κρεβατοκάμαρες
  - ειδικές ξύλινες κατασκευές
  - παιδικά δωμάτια
  - έπιπλα μπάνιου

  Με αξιοπιστία ,υπευθυνότητά και ανταγωνιστικές τιμές πάντα δίπλα σας.

  Με εκτίμηση
  Τιφτίκογλου Ανέστης
  Decoramat
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μεταμόρφωση Σωτήρος - Κερατέα
  6944242551
  ΣΠΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΩΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΠΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΣΟΥΝΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Ξύλινες δημιουργίες με αισθητική και τέλειο φινίρισμα στην Κερατέα και σε όλα τα Μεσόγεια !!!!!!!

  Ο ξυλουργός ΣΠΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, και εδρεύει στην Κερατέα Αττικής στα Μεσόγεια. Ειμαστε επιπλοποιοί στην Κερατέα με παράδοση.

  Η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιότητα εργασίας διακρίνει την επιχείρησή μας στην τοπική αγορά. Το προσωπικό μας αποτελείται απο εμπειρους μαραγκούς και παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου ζητηθεί στα Μεσόγεια στην Κερατέα ,Κορωπί,Παλλήνη, Παιανία, Μαρκόπουλο, Σπάτα, Σούνιο, Λαύριο,Γλυκά Νερά και σε ολη την Αττική τις υπηρεσίες μας. Προτείνουμε τις καλύτερες και οικονομικές λύσεις για κάθε χώρο .

  Μοναδικές προτάσεις επίπλωσης
  Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.
  Ανανεώνουμε τον χώρο σας, ανακαινίζουμε, ιδιωτικό και επαγγελματικό, (κατοικίες,καταστήματα )
  Στο ξυλουργείο μας δημιουργούμε για εσάς
  Μικροέπιπλα με παραγγελία
  Ολα κατασκευάζονται από εμάς
  Επιπλα Κουζίνας σε ότι σχέδιο και ύφος αρμόζει στο χώρο σας, κλασσικό ή μοντέρνο, Ντουλάπια κουζίνας
  Λειτουργικά και διαχρονικά όλα υψηλών προδιαγραφών με ποιότητα και φινέτσα
  Ντουλάπες Υπνοδωματίων - Συρόμενες και Ανοιγόμενες Εντοιχισμένες, λειτουργικές και άνετες.
  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας. Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.
  Βεστιάρια
  Επιπλα παιδικών δωματίων, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων καθώς και σε ποιότητα ξύλου.
  Επιπλα μπάνιων, Συνθέσεις, παιδικά δωμάτια, Βιβλιοθήκες, κεφαλάρια κρεβατιών.
  Ειδικές κατασκευές
  Συναρμολογήσεις επίπλων, επισκευές επίπλων
  Ξύλινες επενδύσεις

  Στόχος μας η υψηλή αισθητική και το ποθητό αποτέλεσμα, η ποιότητα εργασίας και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, στις πιο λογικές τιμές της αγοράς
  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα.

  με εκτίμηση
  ΣΠΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
  Ο ξυλουργός και επιπλοποιός στην Κερατέα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Κυθήρων 6 - Αργυρούπολη
  6939524199
  ανακαινιση κτιριων αργυρουπολη αττικη - ανακαινιση σπιτιων αργυρουπολη αττικη
  πατητη τσιμεντοκονια αργυρουπολη αττικη - ανακαινιση καταστηματων αργυρουπολη αττικη
  ανακαινιση παντος τυπου αργυρουπολη αττικης - αττικη- γενικη ανακαινιση αργυρουπολη αττικη

  Στην ανακαίνιση κτιρίων το όνομα μας ξεχωρίζει όχι μόνο για τον επαγγελματισμό μας και την αξιοπιστία μας αλλά για τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, που σας προσφέρουν παντός τύπου εργασίες με συνέπεια και υπευθυνότητα.
  Με τεχνογνωσία και συνέπεια ανακαινίζουμε τον επαγγελματικό σας χώρο προσδίδοντάς του λάμψη και προσωπικότητα. Διαμορφώνουμε το χώρο σας με ειδικές χρωματικές επιλογές για να ξεχωρίζετε αλλά και να προστατεύετε το χώρο σας από ανεπιθύμητη υγρασία.
  Δημιουργούμε χώρους με γούστο και στυλ προσαρμόζοντας τους στις ανάγκες του πελάτη.
  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου βαψίματα και τεχνοτροπίες σε πολλαπλά χρώματα και σχέδια.
  Ακόμη διαμορφώνουμε το χώρο σας με την χρήση γυψοσανίδας και με επιμελημένη εργασία τοποθετούμε ψευδοροφές και κρυφούς φωτισμούς για αλλάξετε εξ' ολοκλήρου την αισθητική αλλά και την λειτουργικότητα του χώρου σας.
  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα σας παρέχουν παντός τύπου οικοδομική εργασία που θα πρέπει να γίνει για να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του χώρου σας μέσα στο συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα.
  Συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες υλικών για να σας προσφέρουμε εγγυημένα άριστα αποτελέσματα υψηλής αισθητικής.
  Εφαρμόζουμε νέες τεχνικές με οδηγό πάντα την πολυετή μας εμπειρία και με προσεκτική μελέτη του χώρου σας.

  Αναλαμβάνουμε:

  ♦ ελαιοχρωματισμοί κτιρίων
  ♦ ανακαινίσεις σπιτιών - διαμερισμάτων
  ♦ ανακαινίσεις καταστημάτων γραφείων - καταστημάτων
  ♦ γκρεμίσματα - χτισίματα
  ♦ τοποθέτηση πλακιδίων - μαρμάρων
  ♦ αλουμινοκατασκευές
  ♦ ξυλουργικές εργασίες
  ♦ γύψινες κατασκευές - επενδύσεις
  ♦ πατητή τσιμεντοκονία
  ♦ υδραυλικές εργασίες
  ♦ ηλεκτρολογικές εργασίες

  Καθαρή και επιμελημένη εργασία στις καλύτερες τιμές.

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική και κατόπιν συνεννόησης Πανελλαδικά.

  Με εκτίμηση

  Pale Mhilli
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μύρινα - Λήμνος
  2254051551
  6970048386
  Η επιχείρησή μας “Λούσκος Σπύρος” η οποία βρίσκεται στην Λήμνο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις ξυλουργικές εργασίες και στην κατασκευή επίπλων για οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Λήμνο.

  Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στις ξυλουργικές εργασίες, πολύ μεράκι και φαντασία, αναλαμβάνουμε όλες τις ξυλουργικές εργασίες και κατασκευάζουμε έπιπλα για όλο το σπίτι. Κατασκευάζουμε κουζίνες, ντουλάπες, έπιπλα κρεβατοκάμαρας, έπιπλα μπάνιου, ξύλινα κουφώματα καθώς και ειδικές κατασκευές.

  Χρησιμοποιώντας την καλύτερη ξυλεία, στο σύγχρονο εργαστήριο μας στην Λήμνο, κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα και σας προσφέρουμε ξυλουργικές εργασίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για όλες τις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Λήμνο.

  Ξυλουργικές Εργασίες Λήμνος, Κατασκευή Επίπλων Λήμνος, Έπιπλα Κουζίνας Λήμνος, Ντουλάπες Λήμνος, Έπιπλα για όλο το σπίτι Λήμνος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ρήγα Φεραίου 42, Μοίρες - Ηρακλείου
  2892024716
  6979247873
  Στις Αρχές της δεκαετίας του 50 ο Ιωάννης Κτιστακης του Γεωργίου ξεκίνησε την λειτουργία ενος μικρού εργαστηρίου ξύλινων επίπλων και κουφωμάτων το οποίο βρισκόταν στην οδό Κόρακα στις Μοιρες. Η αγάπη του για την ξυλουργική δεν άργησε να τον αναδείξει σε εναν απο τους καλύτερους τεχνίτες της περιοχης . Γρηγορα μετακόμισε σε νέο εργαστήριο στην ιδια οδο και έκανε την πρώτη έκθεση επίπλων της περιοχής.

  Μαζί του στο εργαστήριο είχε πάντοτε τα παιδια του στους οποίους μετέδιδε την αγάπη του για την ξυλουργική, με τον μικρότερο από αυτόν να ασχολείται πλέον επαγγελματικά ως ξυλουργός .

  Ετσι το 1978 σε ηλικία 17 ετών ο Κωνσταντίνος Κτιστάκης αναλαμβάνει την επιχείρηση η οποία πλέον μεταφέρεται στην Οδό Ρήγα Φερραίου 42 στις Μοίρες και συνεχίζεται να εδραιώνεται η φήμη του όνοματος της οικογένειας ως απο τους καλύτερους τεχνίτες ξυλουργούς, πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι πήγαν ως μαθητευόμενοι στο ξυλουργείο για να μάθουν την τέχνη του ξυλουργού απο τον παππού Ιωάννη Κτιστάκη αλλα και απο τον γιο και συνεχιστή του Κωνσταντίνο. Ο μικρότερος μαθητής ήταν ο Ιωάννης Κτιστάκης του Κωνσταντίνου ο οποιός εκτος απο το όνομα του παππού του κληρονόμησε και την αγαπη του για την ξυλουργική.

  Σήμερα, πάνω από μισόν αιώνα μετά το ξυλουργείο συνεχίζει τις δραστηριότητες στην ίδια οδό , απο τον εγγονό Ιωάννη Κτιστάκη και την σύζυγο οι οποίοι έδωσαν στην επιχείρηση την Εμπορική ονομασία ΕΠΙΠΛΟΤΕΧΝΗΜΑ επενδύοντας σε εξοπλισμό και με γνώσεις όχι μόνο ξυλουργικές αλλά και σχεδιαστικές και εμπορικές αναλαμβάνουν όχι μόνο την κατασκευή Κουζίνας -Υπνοδωματίου και Ντουλάπας αλλά και την πώληση όλων των επίπλων εξυπηρετώντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών που σχετίζονται με την οικοδομή, απευθυνόμενοι σε ιδιώτες αλλά κυρίως σε επαγγελματίες, εξυπηρετώντας τις ανάγκες και μεγάλων έργων όπως γραφεία, ξενοδοχεία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Π.Ο. Αεροδρομίου - Παστίδας - Ρόδος
  2241047775
  6994327114
  Καλωσήρθατε στη σελίδα μας!

  Ο κος Παπασάββας & η ομάδα του είναι πάντα πλήρως διαθέσιμοι. Ελάτε στο χώρο μας για να σας δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές και απόψεις για να προχωρήσουμε στην κατασκευή των επίπλων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Παρέχουμε βοήθεια στην επιλογή των σωστών επίπλων και την ενσωμάτωση τους στα ήδη υπάρχοντα έπιπλα. Κάθε σας ιδέα μπορεί να γίνει πραγματικότητα με την βοήθεια μας.

  Έχουμε στη διάθεση μας μεγάλη ποικιλία επίπλων, που εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα μοντέρνα προϊόντα, για όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Είτε είναι για προσωπική σας χρήση, είτε για ενοικίαση.
  Η προτίμηση σας ,μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι για εσάς και να ανανεώνουμε τα είδη μας.

  Αναλαμβάνουμε με πολύ μεράκι, ειδικές ξυλουργικές κατασκευές και εργασίες!

  | Παντός είδους ξύλινες κατασκευές
  Δημιουργήστε το έπιπλο της αρεσκείας σας σε διαστάσεις και χρώματα που εσείς θέλετε, αρκεί μόνο να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα κάνουμε την επιθυμία σας πραγματικότητα.

  Εμείς είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Αγίας Παρασκευής 24 - Χαλάνδρι
  6979135319
  Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της οικοδομής αναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες στην Αττική αλλά και Πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης.
  Ανακαινίζουμε το σπίτι σας - το διαμέρισμα σας - τον επαγγελματικό σας χώρο με εξαιρετικής ποιότητας υλικά για να το απολαμβάνετε μια ζωή χωρίς προβλήματα.

  Ανανεώστε το χώρο σας με λειτουργικής φύσεως επεμβάσεις που θα σας λύσουν τα χέρια. Με την δική σας καθοδήγηση αλλά και με σύμμαχο την εμπειρία μας θα διαμορφώσουμε τον χώρο σας με ειδικές κατασκευές που όχι μόνο θα αναβαθμίσουν το χώρο σας αλλά βελτιώσουν την καθημερινότητά σας.

  Με συνέπεια και επιμελημένη εργασία αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αναλαμβάνοντας τις οικοδομικές εργασίες και τις ξυλουργικές εργασίες που απαιτούνται.
  Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της εργασίας σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί και με την χρήση άριστων υλικών .

  Με αξιοπιστία αναλαμβάνουμε:
  • παντός τύπου γενικές ανακαινίσεις πανελλαδικά
  • ανακαίνιση κτιρίων
  • ανακαίνιση σπιτιού
  • ανακαίνιση ξενοδοχείων
  • ανακαίνιση καταστημάτων
  • ξύλινες κατασκευές
  • γύψινες κατασκευές -γύψινες επεμβάσεις
  • υδραυλικές εργασίες
  • ηλεκτρολογικές εργασίες
  • αλουμινοκατασκευές
  • ελαιοχρωματισμοί
  • μονώσεις

  Επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

  Με εκτίμηση
  Χρήστος Τσιρίκος

  ολικη ανακαίνιση κτιρίου αττικη - ανακαίνιση καταστηματων αττική
  γενικη ανακαίνιση ξεοδοχείων αττικη -ανακαινιση σπιτιου αγια παρασκευη αττικης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Καματερό - Αττική
  6976368351
  Επιλέξτε εμάς για την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου και απολαύστε ένα μοναδικό αποτέλεσμα κομψότητας αλλά και αντοχής στον χρόνο.

  Με τεχνογνωσία και συνεχή ενημέρωση επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα υλικά για κάθε χώρο και με την σωστή εφαρμογή τους σας χαρίζουμε ένα άριστο αποτέλεσμα που θα το απολαμβάνετε καθημερινά.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε παντός τύπου ανακαινίσεις σπιτιών και καταστημάτων στην Αττικήαλλά και κατόπιν συνεννόησης και πανελλαδικά.

  Αναπαλαιώνουμε το κτίριο σας με ιδιαίτερη προσοχή χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα μηχανήματα και τεχνικές που θα σας προσφέρουν ένα σύγχρονο κτίριο με όλες τις προϋποθέσεις για την σωστή εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και της υψηλής αισθητικής. Πάντα με γνώμονα τις ανάγκες σας διαμορφώνουμε τον χώρο σας για να εξασφαλίσετε άνεση και λειτουργικότητα στην καθημερινότητα σας.

  Αναλυτικά αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία και υπευθυνότητα:
  ανακαίνιση σπιτιών
  ανακαίνιση καταστημάτων
  παντός τύπου μονώσεις
  θερμοπροσόψεις
  γύψινες κατασκευές και επενδύσεις
  κρυφοί φωτισμοί και χωρίσματα
  ξυλουργικές εργασίες
  ανακαίνιση κουζίνας
  ανακαίνιση μπάνιου
  αναπαλαιώσεις σε τοίχους
  ψηφιδωτά σε πισίνες και μπάνια
  ηλεκτρολογικές εργασίες
  υδραυλικές εργασίες
  αλουμινοκατασκευές
  ειδικές κατασκευες

  Για παντός τύπου οικοδομικές εργασίες με αντοχή στον χρόνο αλλά και ανταγωνιστικέςτιμές .

  Με εκτίμηση
  Σιέτος Μιχάλης

  ανακαινισεις παντος τυπου αττικη -ψηφιδωτα πισινων αττικη - ψηφιδωτα πισινας πανελλαδικα
  αναπαλαιωσεις τοιχων αττικη - αναπαλαιωσεις τοιχων πανελλαδικα- ανακαινιση κουζινας αττικη
  γενικη ανακαινιση σπιτιου καματερο αττικης- αττικη- ανακαινιση καταστηματων καματερο αττικης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Ειρήνης Αθηναίας 9 - Εξαρχεια
  6931083679
  ανακαίνιση σπιτιού εξαρχεια - αθηνα κεντρο - αττικη -ανακαινιση καταστηματωνεξαρχεια - αθηνα κεντρο - αττικη
  αναπαλαιωση κτιριωνεξαρχεια - αθηνα κεντρο - αττικη -ανακαινισεις ξενοδοχειωνεξαρχεια - αθηνα κεντρο - αττικη
  παντος τυπου ανακαινισειςεξαρχεια - αθηνα κεντρο - αττικη

  Με εμπειρία πολλών χρόνων αναλαμβάνουμε τηνπλήρη ανακαίνισητης οικίας σας και του επαγγελματικούσας χώρου μεεπαγγελματική συνέπειακαιαξιοπιστία.

  Δημιουργούμε χώρους με στυλ που θα απολαμβάνετε σε βάθος χρόνου, προσφέροντας σαςεργασίεςαρίστης ποιότητας.

  Με συνεχή ενημέρωση στοντομέα των υλικώναλλά και τωννέων τεχνικώνπρωτοπορούμε και σαςεγγυόμαστε το τέλειο αποτέλεσμα.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει να σας παρέχειολοκληρωμένες εργασίες πουπεριλαμβάνουν:
  - κατασκευές από γυψοσανίδα
  -χτισιματα - γκρεμισματα
  -ελαιοχρωματισμοί
  -θερμομόνωση
  -ηχομόνωση
  -ηλεκτρολογικές εργασίες
  -υδραυλικές εργασίες
  -πατώματα laminate
  -τοποθέτηση πλακιδίων
  -μάρμαρα
  -μονώσεις
  -ειδικές κατασκευές

  Αναλαμβάνουμε τηνμελέτη, επίβλεψη και ανακαίνισητου χώρου σας και την παράδοση τουμε τοκλειδί στο χέριμε εγγυημένο το άριστο αποτέλεσμα.

  Εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης όλη την Αττική

  Με εκτίμηση

  Ρέππας Στέφανος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  4ο χλμ Πέτας - Άρτας - Αρτας
  6979484260
  6944874405
  ξυλουργος αρτα - μαραγκος αρτα

  Από το 1989 ο Γιάννενας Κωνσταντίνος, στο εργαστήρι ξυλουργικών κατασκευών που διατηρεί στην Πέτα Άρτας, ως έμπειρος τεχνίτης του ξύλου εδώ και 30 χρόνια, δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου, ξύλινες επενδύσεις και ειδικές ξυλοκατασκευές διακόσμησης και διαμόρφωσης οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

  30 χρόνια τώρα η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιότητα εργασίας του, διακρίνει την δουλειά του στη δημιουργία ξύλινων κατασκευών, όχι μόνο στο νομό Άρτας αλλά και στους όμορους νομούς...

  Βασικά πλεονεκτήματα της πολύχρονης πείραςτου στις ξύλινες επενδύσεις είναι:

  η καλή γνώση των προϊόντων της αγοράς και η επιλογή των κατάλληλων σε ποιότητα και αντοχή ανάλογα με τη χρήση που προορίζονται
  ιδέες και λύσεις σε απλές και σύνθετες ξυλοκατασκευές
  ποικιλία σε τεχνοτροπίες, σχέδια, υλικά και αποχρώσεις
  Παρέχει μία πλούσια γκάμα υπηρεσιών, η οποία περιλαμβάνει την κατασκευή και τη συντήρηση ξύλινων επίπλων, κουφωμάτων κ.λ.π.

  Μένει πιστός στην παράδοση και η αγάπη του για την τέχνη του ξύλου, η τεχνογνωσία και η πολυετής πείρα του, εγγυώνται την άριστη ποιότητα δουλειάς και το αποτέλεσμα ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  Αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές ξύλου και ανακαινίσεις σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες.

  Κατασκευές:
  - Ξυλινες κατασκευες αρτα, παργα, πρεβεζα
  - Σχεδιασμος - κατασκευη επιπλων κουζινας & μπανιου
  - Εσωτερικα - εξωτερικα κουφωματα
  - Ειδικες ξυλοκατασκευες αρτα, παργα, πρεβεζα
  - Επενδυσεις ξυλου αρτα, παργα, πρεβεζα
  - Αιθρια - Περγκολες - Καφασωτα
  - Διαμορφωσεις επαγγελματικων χωρων
  - Επενδυσεις σκαλας
  - επιπλα κουζινας αρτα, παργα, πρεβεζα
  - επιπλα μπανιου αρτα, παργα, πρεβεζα
  - ντουλαπες αρτα, παργα, πρεβεζα
  - πορτες εσωτερικου χωρου
  - ξυλινα κουφωματα αρτα, παργα, πρεβεζα
  - εξωτερικα κουφωματα
  - ξυλινες σκαλες
  - ειδικες κατασκευες ξυλου αρτα, παργα, πρεβεζα

  Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας.

  Με εκτίμηση: Γιάννενας Κωνσταντίνος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Περγάμου 1 & Μακρυγιάννη Γωνία, Σταυρούπολη - Θεσσαλονίκη
  6948804696
  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ:
  Προέκταση Ολυμπιάδος, Άνωθεν Περιφερειακού, 562 24 Εύοσμος Θεσσαλονίκης Τηλ 2315557470

  εκθεση επιπλων ευοσμος, σταυρουπολη, θεσσαλονικη
  ξυλινες κατασκευες ευοσμος, σταυρουπολη, θεσσαλονικη
  ξυλουργικες εργασιες ευοσμος, σταυρουπολη, θεσσαλονικη
  ντουλαπα, πορτα, επιπλα κουζινας ευοσμος, σταυρουπολη, θεσσαλονικη

  Η επιχείριση ''HALA HOME'', δραστηριοποιείται στην κατασκευή χειροποίητων επίπλων και στη δημιουργία ξύλινων κατασκευών, με ιδιαίτερη προσήλωση και πολύχρονη εμπειρία.

  Το εργαστήριοείναι στηνΠροέκταση Ολυμπιάδος, Άνωθεν Περιφερειακού, στον Εύοσμομε τηλ. 2315.557.470 καιη έκθεσηλειτουργεί στηνΠεργάμου 1 με Μακρυγιάννηγωνία, στηνΣταυρούποληΘεσσαλονίκης. Ανοιχτά κάθε μέρα (ώρες καταστημάτων) και κατόπιν ραντεβού (για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας).

  Είναι επιπλοποιοί - μαραγκοί, με τεχνογνωσία και υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού και εξυπηρέτησης, σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

  Σας δίνουν μοναδικές προτάσεις επίπλωσης και δημιουργούν έπιπλα ασυναγώνιστης ποιότητας και καλαισθησίας ανθεκτικά στο χρόνο, σε μοντέρνο ή κλασσικό ύφος, που θα απολαμβάνετε μια ζωή.

  - εσωτερικά (μεσόπορτες) και εξωτερικά ξύλινα κουφώματα
  - έπιπλα κουζίνας - εντοιχισμένες κουζίνες, ανάλογα με το υφος του σπιτιού σας
  - πόρτες (ασφαλείας - θωρακισμένες - εισόδου - εσωτερικές - μπαλκονόπορτες)
  - ντουλάπες υπνοδωματίων συρόμενες, ανοιγόμενες, εντοιχισμένες, λειτουργικές (+ με εσωτερική διαμόρφωση όπως εξυπηρετεί εσάς)

  Αντικαταστήστε τα παλιά ντουλάπια της κουζίνας σας με νέα έπιπλα κουζίνας, σε σύγχρονους χρωματισμούς και με ειδικές κατασκευές για να έχετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

  Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρα σας αλλά και τα παιδικά δωμάτια για να συμβαδίζουν με τις ανάγκες της ηλικίας των παιδιών σας.

  Αποκτήστε μικροέπιπλα που θα αναβαθμίσουν την λειτουργικότητα του χώρου σας.

  Με αξιοπιστία, δημιουργούμε για εσάς:
  ντουλάπια κουζίνας
  έπιπλα κουζίνας
  έπιπλα μπάνιου
  ντουλάπες υπνοδωματίων
  πόρτες
  σκάλες εσωτερικών χώρων
  κρεβατοκάμαρες
  παιδικά δωμάτια
  τραπεζαρίες
  μπουφέδες
  επιπλοσυνθέσεις
  μικροέπιπλα
  ΟΛΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ και κατόπιν παραγγελίας.

  Επικοινωνήστε μαζί τους για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

  Με εκτίμηση: Hala Eric.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ηρακλέους 3, Νέος Κόσμος (απέναντι από τη στάση Συγγρού Φιξ) - Νεος Κόσμος
  2109236145
  6932637242
  Καλωσήρθατε στη σελίδα μας!

  Η D Style δραστηριοποιείται χρόνια στον χώρο της ξυλουργικής και της επιπλοποιίας.

  Μετά από πολυετή εμπειρία βασικό μας μέλημα είναι να προσφέρουμε άρτια ολοκληρωμένες λύσεις που είναι εναρμονισμένες με τις ανάγκες τον καταναλωτών. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς με υψηλά standard ποιότητας και design.

  Η ποιότητα τον προϊόντων, υπηρεσιών και το άμεσο after sale support έχουν συμβάλει καθοριστικά στη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε με τους πελάτες μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γκέλα - Σητεία
  2843024126
  6980923151
  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ξύλινων επίπλων και ειδικών ξύλινων κατασκευών για ξενοδοχεία - καταστήματα & επαγγελματικούς χώρους. Έπιπλα κουζίνας & μπάνιου, ντουλάπες, πόρτες, γραφεία κ.α.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λαγονήσι - Λαγονήσι
  6972211680(what'sup)
  6930294238 (wind), 6944740629 (vodafone), 6993683950 (Q)
  Κέντρο Ανακαινίσεων & Επισκευών

  Η λύση για κάθε τεχνικό πρόβλημα - όλοι οι τεχνικοί κοντά σας με ένα τηλεφώνημα.

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1990 στον τομέα των Γενικών Ανακαινίσεων αλλά και των μικρών επισκευών σε κατοικίες και καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

  εφαρμόζουμε βελτιωμένες τεχνικές ανακαίνισης από πλήρως καταρτισμένα συνεργεία και επιτυγχάνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στον προβλεπόμενο χρόνο, πάντα με προσιτές τιμές και άριστα υλικά.

  Αναλαμβάνουμε:

  Υδραυλικές εργασίες, ηλεκτρολογικά (πίνακες), έκδοση πιστοποιητικών ηλεκτρολόγου.
  Βαφές, τεχνοτροπίες, Σοβατίσματα, χτισίματα, μονώσεις ταρατσών, θερμοπροσόψεις.
  Εγκατάσταση συστημάτων κεντρικής ψύξης - θέρμανσης, καλοριφέρ, αντλίες θερμότητας.
  Γυψοσανίδες, χωρίσματα, ψευδοροφές.
  Όλες τις ξυλουργικές εργασίες όπως: έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, ξύλινα πατώματα, laminate, σκεπές, πέργκολες.
  Τοποθετήσεις πλακιδίκων, μαρμάρων και γρανιτών.
  Πισίνες, υδρομασάζ, χαμάμ, σάουνες.
  Αλουμινοκατασκευές - σιδηροκατασκευές.
  Τοποθέτηση εσωτερικών πορτών & πόρτες ασφαλείας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Βαλαωρίτου Αριστοτέλους 3, Αγιά - Πάτρα
  6979169975
  ξυλουργικες εργασιες πατρα, αχαια - ξυλουργικες κατασκευες πατρα, αχαια
  ξυλινες κατασκευες πατρα, αχαια - επιπλα κουζινας πατρα,αχαια-ξυλουργος πατρα
  παντος τυπου ξυλουργικες εργασιες πατρα, αχαια-συντηρηση ξενοδοχειων πατρα, αχαια

  Η Τεχνοξυλ σας παρέχει μια πλούσια ποικιλία υπηρεσιών πάνω στις ξυλουργικές εργασίες.

  Με πολυετή εμπειρία σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής έπιπλα που ταιριάζουν σε κάθε χώρο και καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.

  Κατασκευάζουμε, συντηρούμε και επισκευάζουμε έπιπλα με τέχνη και μεράκι και σας παρέχουμε ξυλουργικές εργασίες που ξεκινούν από την οικοδομή μέχρι την ολοκλήρωση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Δημιουργούμε χειροποίητα έπιπλα σύγχρονα και παραδοσιακά , ξύλινες επενδύσεις και ειδικές ξυλοκατασκευές διακόσμησης και διαμόρφωσης οικιακών και επαγγελματικών χώρων με ποιότητα και άποψη.

  Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά άριστης ποιότητας και ενημερωνόμαστε συνέχεια για τις εξελίξεις πάνω σε νέα υλικά αλλά και σε τεχνικές.

  Με αξιοπιστία και συνέπεια αναλαμβάνουμε:

  παντός τύπου ξύλινες κατασκευές Πάτρα - Αχαΐα
  έπιπλα κουζίνας Πάτρα - Αχαΐα
  ντουλάπες υπνοδωματίων Πάτρα - Αχαΐα
  μικροέπιπλα Πάτρα - Αχαΐα
  ξύλινα κουφώματα Πάτρα - Αχαΐα
  σκάλες Πάτρα - Αχαΐα
  τραπεζαρίες Πάτρα - Αχαΐα
  κρεβατοκάμαρες Πάτρα - Αχαΐα
  ειδικές ξύλινες κατασκευές Πάτρα - Αχαΐα
  παιδικά δωμάτια Πάτρα - Αχαΐα
  ξύλινες συνθέσεις Πάτρα - Αχαΐα
  έπιπλα μπάνιου Πάτρα - Αχαΐα
  γερμανικά κουφώματα Πάτρα - Αχαΐα
  ιταλικά κουφώματα Πάτρα - Αχαΐα
  εσωτερικές πόρτες Πάτρα - Αχαΐα
  εξωτερικές πόρτες Πάτρα - Αχαΐα

  Ακόμη η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συντήρηση σε ξενοδοχεία και σε τουριστικά καταλύματα καθώς και παντός τύπου ξυλουργικές εργασίες σε σκάφη αναψυχής.

  Με αξιοπιστία, mυπευθυνότητά και ανταγωνιστικές τιμές πάντα δίπλα σας.

  Με εκτίμηση
  Τσουρούλας Κωνσταντίνος

  Toggle
προηγούμενη 1 από 27 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ