noscript image for google
Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 | 06:24 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 121Α - Νεος Κόσμος
  2109018295
  6945235334
  Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, καθορίζουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ώστε να έχουμε μία επιτόπια εκτίμηση του χώρου. Στο ραντεβού μας σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία μας ζητήσετε για το ξύλινο πάτωμα και τον τρόπο κατασκευής του. Εντός 2-3 ημερών θα έχετε προσφορά μας όπου θα αναφέρει αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών, πραγματοποιούνται πάντα στα χρονικά περιθώρια που έχουν προσυμφωνηθεί. Η συνέπεια στην εργασία και στη παράδοση του έργου θεωρείται δεδομένη. Μετά το τέλος των εργασιών η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε. Έχοντας σήμερα το πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως: · Τοποθέτηση πάσης φύσεως ξύλινων δαπέδων μασίφ καρφωτό ή κολλητό. · Τοποθέτηση πλωτού προγυαλισμένου πατώματος ή laminate. · Ξύλινη επένδυση σε σκάλες από μπετόν ή σε σιδηροκατασκευή. · Επισκευές παλαιών δαπέδων όλων των σχεδίων όπως λωρίδα, ψαροκόκαλο, πλάκες κ.α. · Συντήρηση (τρίψιμο & γυάλισμα) παλαιού ξύλινου πατώματος ή καινούργιου αβερνίκωτου με πολυουρεθανικά ή οικολογικά βερνίκια. · Βαφή ξύλινου δαπέδου σε διάφορους χρωματισμούς και τεχνοτροπία ντεκαπέ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γυριστή - Κέα
  2288024290
  6937151598 (Γιάννης), 6987088033 (Δημήτρης)
  ΨΗΜΙΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ
  Ξυλουργικές Εργασίες - Κατασκευή Επίπλων Κέα - Τζια

  Η επιχείρησή μας “ΨΗΜΙΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Κέα - Τζια - Κυκλάδες, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με εφαρμογές ξύλου, ξυλουργικές εργασίες καθώς και με την κατασκευή επίπλων, προσφέροντας δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

  Έχοντας αναλάβει από το 1999 η 2η γενιά, συνεχίζει με τέχνη, μεράκι και πολύ αγάπη να δημιουργεί και να σας προσφέρει λειτουργικές κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, κομψά έπιπλα για κάθε χώρο, ξύλινα γερμανικά κουφώματα, πέργκολες αλλά και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή ή εφαρμογή ξύλου επιθυμείτε για την οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, στη σύγχρονη βιοτεχνία μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε κατασκευή και εφαρμογή επιθυμείτε για τον χώρο σας χρησιμοποιώντας πάντα την καλύτερη ξυλεία.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες σας, με προσωπική επαφή και ενδιαφέρον, πάντα με καινοτόμες και οικονομικές λύσεις. Σε κάθε ξυλουργική εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να δίνουμε λύσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη δική σας αλλά και του χώρου σας.

  Όλες οι ξυλουργικές κατασκευές και εφαρμογές που δημιουργούμε ξεχωρίζουν για την σωστή επιλογή υλικών, την άψογη κατασκευή και την λειτουργικότητά τους ενώ ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στην αισθητική απαίτηση του εκάστοτε πελάτη.

  Στόχος και σκοπός μας είναι να δημιουργούμε μοναδικές και ξεχωριστές κατασκευές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το σπίτι ή την επαγγελματική στέγη των ονείρων σας.

  Δωρεάν εκτίμηση & κοστολόγηση έργου!

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κέα
  και τα γύρω νησιά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αμερικάνικου Ερυθρού Σταυρού 112 - Καβάλα
  6934678574
  Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διαδικασία, από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση και την τοποθέτησή τους, γι’ αυτό και μπορούμε να εγγυηθούμε, απόλυτα, για το άψογο αποτέλεσμα.

  Φτιάχνουμε έπιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού (κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο, γραφείο, τραπεζαρία), καθώς και ντουλάπες, πόρτες, σκάλες και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.

  Ανανεώνουμε τον χώρο σας, ιδιωτικό και επαγγελματικό (ξενοδοχεία καταστήματα οικίες)

  ΕΠΙΠΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

  Έπιπλα Κουζίνας σε ότι σχέδιο και ύφος αρμόζει στο χώρο σας, κλασσικό ή μοντέρνο.

  Ντουλάπες Υπνοδωματίων - Συρόμενες και Ανοιγόμενες Εντοιχισμένες, λειτουργικές και άνετες.

  Έπιπλα μπάνιου, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, επιπλοσυνθέσεις Σαλόνια, παιδικά δωμάτια σε ποικιλία σχεδίων.

  Ειδικές κατασκευές

  Κουφώματα Πόρτες Παράθυρα

  Ξύλινα Κουφώματα

  Πόρτες εξωτερικές (Ασφαλείας - Θωρακισμένες - Εισόδου - Εσωτερικές – (Καμαρόπορτες, Μπαλκονόπορτες)

  Έπιπλα παιδικών δωματίων, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων καθώς και σε ποιότητα ξύλου.

  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας.

  Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια
  και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.Κατασκευάζουμε τις πόρτες σύμφωνα με ατομικές παραγγελίες,
  οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν μη τυποποιημένες διαστάσεις
  και σχήματα και εξωτερικά ξύλινα κουφωματα σε ποικιλία
  σχεδίων και χρωμάτων, παραδοσιακά ή γερμανικού τύπου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  7ο χλμ Λάρισας - Τυρνάβου - Λάρισα
  2410831518
  6937441041
  Έπιπλα Κουζίνας Σούμμας
  Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες - Πόρτες - Ξυλουργικές Εργασίες - Λάρισα

  Η εταιρεία Έπιπλα κουζίνας Σούμμας ιδρύθηκε το 1989 έχει την έδρα της στην Λάρισα και συγκεκριμένα στο 7ο χλμ Λάρισας Τυρνάβου.
  Είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με την ξύλινες κατασκευές και ειδικότερα Κουζίνες - ντουλάπες - πόρτες (θωρακισμένες - εσωτερικές - μασίφ ), ειδικές κατασκευές.

  Η επιχείρηση όλα αυτά τα χρόνια στοχεύει στην άμεση επαφή και επικοινωνία με τον πελάτη, ώστε να κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες και τα θέλω του με στόχο την σωστή εξυπηρέτηση του αλλά ταυτόχρονα την πλήρη ικανοποίησή του. Γι’ αυτό επιλέγει τους σωστούς συνεργάτες, προτιμάει κυρίως να συνεργάζεται με ελληνικές εταιρείες, ενημερώνεται για κάθε τι νέο στην αγορά και ταυτόχρονα προσαρμόζει τις τιμές σε βατά χρηματικά ποσά.

  Η εταιρεία έπιπλα κουζίνας Σούμμας παράγει ντουλάπες , πόρτες και έπιπλα κουζίνας με τη χρήση κάθε νέας τεχνολογικής δυνατότητας, με υλικά που επιτρέπουν την δημιουργία καινοτόμων λύσεων για κάθε χώρο, με έμφαση στην εργονομία και στην ανθεκτικότητα της κατασκευής. Η εταιρία συνεργάζεται με Ελληνικές Βιομηχανίες για την απευθείας αγορά πρώτων υλών πετυχαίνοντας στο τελικό προϊόν άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

  Διαθέτει την ευρεία γκάμα των προϊόντων της με κάθετη οργάνωση προσφέροντας μελέτη και διαχείριση έργου, τεχνογνωσία με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και εγκατάσταση από εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία που απασχολούνται και εκπαιδεύονται από την εταιρεία. Όλα αυτά σε πλήρως ανταγωνιστικό κόστος και τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση που μόνο ένας ολοκληρωμένος κατασκευαστής μπορεί να εγγυηθεί.
  Με σταθερά ανοδική πορεία και πολυετή εμπειρία, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε εταιρείες, καταστήματα αλλά και οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο, και παράλληλα λύσεις για ιδιωτικούς χώρους όπως η κατασκευή επίπλων κουζίνας, εντοιχιζόμενων ντουλαπών, εσωτερικών πορτών και επίπλων μπάνιου, αλλά και ειδικές κατασκευές σε ανταγωνιστικό κόστος, αφού διαθέτει δική της μονάδα παραγωγής, αποτυπώνοντας στο μέγιστο δυνατό την επιθυμία του πελάτη, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικιακό χώρο. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την εταιρεία ΣΟΥΜΜΑΣ είναι η ικανοποίηση του πελάτη της, τόσο με την επιλογή του όσο και με την εξυπηρέτηση που του παρέχεται πριν και μετά την πώληση.

  Η εταιρεία με ιστορία και πείρα πολλών ετών στο χώρο των επίπλων κουζίνας, είμαι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, που έχει θεμελιώσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της. Με γνώμονα την αποτύπωση στο μέγιστο δυνατό των επιθυμιών των πελατών, κερδίζει την έμπρακτη προτίμηση τους στην εταιρεία. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία έπιπλα κουζίνας Σούμμας έχει αναπτύξει ένα ευρύ πελατολόγιο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων ιδιωτικών εταιριών, δημόσιων φορέων, εκπαιδευτικών οργανισμών, πανεπιστημιακών μονάδων, νοσοκομειακών μονάδων και πολλών άλλων. Επιπρόσθετα η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη αξιόλογων αρχιτεκτόνων και κατασκευαστών που καλύπτονται με τις ολοκληρωμένες λύσεις που τους παρέχονται, με την ευελιξία στις ειδικές κατασκευές και με την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Στομίου 1 - Κόνιτσα
  2655022491
  6948580180
  Αλουμινοτεχνική
  Μίσσιος Κωνσταντίνος - Συστήματα - Κουφώματα Αλουμινίου - Πόρτες Θωρακισμένες - Γκαραζόπορτες - Ξυλουργικές Εργασίες - Κόνιτσα

  Η επιχείρησή μας “Μίσσιος Κωνσταντίνος” η οποία εδρεύει στην Κόνιτσα, δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, πλαστικά κουφώματα - pvc καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Λόγω της πολυετής εμπειρίας μας στο χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάθε είδους αλουμινοκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, ρολά, κάγκελα, γκαραζόπορτες κ.α. καθώς και πλαστικά κουφώματα - pvc.

  Όλες οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε ανταποκρίνονται στην παραδοσιακή ομορφιά με την σύγχρονη αισθητική, ανάλογα με το στιλ του κτιρίου σας. Είναι ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες (βροχοπτώσεις, υψηλές θερμοκρασίες) έχουν αντοχές και διάρκεια ζωής.

  Με σύμμαχο την άριστη ποιότητα υλικών και εξαρτημάτων και την λεπτομέρεια στην κατασκευή, ερχόμαστε στο χώρο σας και σας προσφέρουμε κουφώματα αλουμινίου και συνθετικά (PVC) δικής μας κατασκευής. Ακόμη, προσφέρουμε πόρτες εσωτερικών χώρων, βενετικά στορ, περσίδες, γκαραζόπορτες και τέντες. Η πολυετής πείρα και εμπειρία μας στο χώρο των κατασκευών από το 1992, σφραγίζουν με εγγύηση και ασφάλεια την απαράμιλλη κομψότητα και ποιότητα του αποτελέσματος.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κύπρου 10, Κολχίδα - Ιωαννίνων
  6947183925
  Η εταιρεία μας ΓΙΑΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με βάση την Κολχίδα Ιωάννινα εδώ και χρόνια σας παρέχει τοποθετήσεις ξύλινων πατωμάτων , σκάλες , ταβάνια και Laminate καθωςκαι γυαλίσματα με βερνίκιααρίστης ποιότητας .

  Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη μας για αυτό τα έργα μας είναι πάντα φτιαγμένα από ποιοτικές πρώτες ύλες ώστε να σιγουρέψουμε την μακροχρόνια ανθεκτικότητα τους και την αντοχή στη διάβρωση του χρόνου.

  Υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε:

  Ξυλουργικές Εργασίες
  Ξυλουργός
  Ξύλινα Πατώματα
  Ξύλινες Σκάλες
  Γυάλισμα Ξύλινων Πατωμάτων
  Τοποθετήσεις Ταβάνια Οικιών Και Επαγγελματικών Χώρων
  Τοποθετήσεις Πατωμάτων

  Εξυπηρετούμε την Κολχίδα και κατόπιν συνεννόησης όλα τα Ιωάννινα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Βόλου 123 - Λάρισα
  2410235006
  6972172273, 6936631691
  ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ
  Κατασκευή & Εμπόριο Επίπλων Λάρισα

  Η επιχείρησή μας “Νεράντζης” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται από το 1975 με την κατασκευή και το εμπόριο επίπλων, προσφέροντας έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, με τέχνη, μεράκι και πολύ αγάπη συνεχείζει να δημιουργεί και να προσφέρει λειτουργικές κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, κομψά έπιπλα για το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κρεβατοκάμαρα, το παιδικό δωμάτιο καθώς και έπιπλα για τον εξωτερικό χώρο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε έπιπλο επιθυμείτε για τον χώρο σας, στο στυλ και στο ύφος που επιθυμείτε.

  Εσείς μας λέτε αυτό που φαντάζεστε για τον χώρο σας και εμείς φροντίζουμε ώστε να το κάνουμε πράξη, σκεπτόμενοι πάντα την λειτουργικότητα, το αισθητικό αποτέλεσμα και την πλήρη ικανοποίησή σας.

  Τα έπιπλα που δημιουργούμε και εμπορευόμαστε, προσφέρονται για χονδρική αλλά και λιανική πώληση, με δυνατότητα αποστολής σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

  Όλα τα έπιπλα που δημιουργούμε και εμπορευόμαστε ξεχωρίζουν για την σωστή επιλογή υλικών, την άψογη κατασκευή, την λειτουργικότητα και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στην αισθητική κάθε πελάτη.

  Στόχος και σκοπός μας είναι να δημιουργούμε μοναδικά και ξεχωριστά έπιπλα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσουν το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο των ονείρων σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Λάρισα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Θέση Αγίας Παρασκευής - Σπάτα
  6971562648,6936376034
  Τσούκας Θωμάς Wood Art
  Ξυλουργικές Εργασίες Σπάτα Αθήνα - Κατασκευές Επίπλων Σπάτα Αθήνα

  H επιχείρησή μας “Τσούκας Θωμάς Wood Art” η βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στα Σπάτα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ξυλουργικές εργασίες και την κατασκευή επίπλων προσφέροντας κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την υψηλή αισθητική τους.

  Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, καθημερινά, με αγάπη και μεράκι, δημιουργούμε έπιπλα για κάθε χώρο τα οποία μπορούν να τον αναδείξουν και να τον κάνουν κομψό και λειτουργικό σε οικονομικές τιμές.

  Με χαρακτηριστικά την ποιότητα, τη συνέπεια και τις προσιτές τιμές, κατασκευάζουμε με φαντασία και δημιουργικότητα έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, έπιπλα για το σαλόνι σας και όποιο άλλο έπιπλο επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις ξυλουργικές εργασίες, μπορούμε να κατασκευάσουμε εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες ενώ αναλαμβάνουμε και την ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου καθώς και ανακαινίσεις ξενοδοχείων.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες σας, με προσωπική επαφή και ενδιαφέρον, πάντα με καινοτόμες και οικονομικές λύσεις. Σε κάθε ξυλουργική εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε πάντα να δίνουμε λύσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη δική σας αλλά και του χώρου σας.

  Ακούμε τις επιθυμίες σας και δημιουργούμε τα έπιπλα ή τις ξυλουργικές κατασκευές μας με βάση την δική σας αισθητική και την δική μας εμπειρία. Έτσι, προσφέρουμε λειτουργικές κατασκευές και κομψά έπιπλα που θα εναρμονιστούν με το χώρο σας και θα τον κάνουν μοναδικό.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Σπάτα και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Ελευθέρες - Καβάλα
  2594041315
  6993196060
  ΕΠΙΠΛΑ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

  Κατασκευή & Εμπορία Επίπλων Καβάλα

  Η επιχείρησή μας “Έπιπλα Ζαφειρίου” η οποία βρίσκεται στην Καβάλα, δραστηριοποιείται από το 1966 με την κατασκευή και το εμπόριο χειροποίητων επίπλων, προσφέροντάς σας όλα αυτά τα χρόνια έπιπλα και κατασκευές υψηλής αντοχής και απαράμιλλης αισθητικής.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη, να κατασκευάζει χειροποίηταέπιπλα και ξυλουργικές κατασκευές που ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και για την άψογη αισθητική τους.

  Με πρωταρχικό κριτήριο την ποιότητα και τη λειτουργικότητα, κατασκευάζουμε κουζίνες, ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες, παιδικά έπιπλα, έπιπλα και ειδικές κατασκευές για κάθε χώρο, σε κλασικό ή μοντέρνο ύφος, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη μας.

  ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αλλά και στην διαρκεί ενημέρωσή μας σε θέματα design και διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε τα ιδανική έπιπλα για την οικία ή τον επαγγελματικό μας χώρο. Όλα τα έπιπλα που κατασκευάζουμε και σας προσφέρουμε συνδυάζουν μοναδικά τη ποιότητα, τη λειτουργικότητα, τη σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.

  Η ποιότητα των επίπλων και των κατασκευών μας αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για εμάς. Για αυτό χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των επίπλων που σας προσφέρουμε.

  Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις σε κάθε σας προβληματισμό που σχετίζεται με τη διαμόρφωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, προχωρώντας σε συγκεκριμένες προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
  Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Καβάλα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αθήνα - Αττική
  6932674504
  Η επιχείρησηΜαστορέματα Επισκευέςαναλαμβάνει παντός είδους ξυλουργικές εργασίες και ξυλουργικά μερεμέτια σε όλο το νομό Αττικής κατόπιν συνεννόησης.

  Παρέχονται υπηρεσίες υψηλής ποιότηταςκαι άμεση εξυπηρέτηση στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς για τον επαγγελματικό και ιδιωτικό χώρο.

  Αναλαμβάνει ξυλουργικές κατασκευέςπου καλύπτουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών οι οποίες εγγυόνται ένα άρτιο και άριστο αποτέλεσμα.

  Όλες οι κατασκευές και οι επισκευέςγίνονται στις διαστάσεις και στο ύφος του χώρου σας με κύριο στόχο την εύχρηστη λειτουργικότητα στην καθημερινότητα .

  Απευθείας επικοινωνίαμε τον πελάτη χώρις τη μεσολάβηση εταιρείας.

  Το πλήθος των εργασιώνπου έχει αναλάβει αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα. Καλέστε για να ζητήσετε την προσφορά για το δικό σας χώρο.

  ξυλουργικες εργασιεςνομος αττικης, ξυλουργικες εργασιες μενιδι, ξυλουργικες εργασιες κυψελη, ξυλουργικες εργασιες πατησια, ξυλουργικες εργασιες παγκρατι, ξυλουργικες εργασιες υμηττος, ξυλουργικες εργασιες γαλατσι, ξυλουργικες εργασιες αγιος δημητριος, ξυλουργικες εργασιες νεος κοσμος, ξυλουργικες εργασιες φαληρο, ξυλουργικες εργασιες γκυζη

  ρολα παντζουριανομος αττικης, ρολα παντζουρια μενιδι,ρολα παντζουρια κυψελη, ρολα παντζουρια πατησια, ρολα παντζουρια παγκρατι, ρολα παντζουρια υμηττος, ρολα παντζουρια γαλατσι, ρολα παντζουρια αγιος δημητριος, ρολα παντζουρια νεος κοσμος, ρολα παντζουρια φαληρο, ρολα παντζουρια γκυζη

  αντικατασταση ρολωννομος αττικης, αντικατασταση ρολων μενιδι, αντικατασταση ρολων κυψελη, αντικατασταση ρολων πατησια, αντικατασταση ρολων παγκρατι, αντικατασταση ρολων υμηττος, αντικατασταση ρολων γαλατσι, αντικατασταση ρολων αγιος δημητριος, αντικατασταση ρολων νεος κοσμος, αντικατασταση ρολων φαληρο, αντικατασταση ρολων γκυζη

  εγκατασταση ρολωννομος αττικης, εγκατασταση ρολων μενιδι, εγκατασταση ρολων κυψελη, εγκατασταση ρολων πατησια, εγκατασταση ρολων παγκρατι, εγκατασταση ρολων υμηττος, εγκατασταση ρολων γαλατσι, εγκατασταση ρολων αγιος δημητριος, εγκατασταση ρολων νεος κοσμος, εγκατασταση ρολων φαληρο, εγκατασταση ρολων γκυζη

  αλλαγη ιμαντανομος αττικης, αλλαγη ιμαντα μενιδι, αλλαγη ιμαντα κυψελη,αλλαγη ιμαντα πατησια, αλλαγη ιμαντα παγκρατι, αλλαγη ιμαντα υμηττος, αλλαγη ιμαντα γαλατσι, αλλαγη ιμαντα αγιος δημητριος, αλλαγη ιμαντα νεος κοσμος, αλλαγη ιμαντα φαληρο, αλλαγη ιμαντα γκυζη

  συναρμολογηση επιπλωννομος αττικης, συναρμολογηση επιπλων μενιδι, συναρμολογηση επιπλων κυψελη,συναρμολογηση επιπλων πατησια, συναρμολογηση επιπλων παγκρατι, συναρμολογηση επιπλων υμηττος, συναρμολογηση επιπλων γαλατσι, συναρμολογηση επιπλων αγιος δημητριος, συναρμολογηση επιπλων νεος κοσμος, συναρμολογηση επιπλων φαληρο, συναρμολογηση επιπλων γκυζη

  αντικατασταση σε πομολα μεντεσεδεςνομος αττικης, μενιδι, κυψελη, πατησια, παγκρατι, υμηττος, γαλατσι, αγιος δημητριος, νεος κοσμος, φαληρο, γκυζη

  κοψιμο μεσοπορταςνομος αττικης, μενιδι, κυψελη, πατησια, παγκρατι, υμηττος, γαλατσι, αγιος δημητριος, νεος κοσμος, φαληρο, γκυζη

  κοψιμο κουκεταςνομος αττικης, μενιδι, κυψελη, πατησια, παγκρατι, υμηττος, γαλατσι, αγιος δημητριος, νεος κοσμος, φαληρο, γκυζη

  τοποθετηση κουρτινοξυλωννομος αττικης, μενιδι, κυψελη, πατησια, παγκρατι, υμηττος, γαλατσι, αγιος δημητριος, νεος κοσμος, φαληρο, γκυζη

  αντικατασταση σιτωννομος αττικης, μενιδι, κυψελη, πατησια, παγκρατι, υμηττος, γαλατσι, αγιος δημητριος, νεος κοσμος, φαληρο, γκυζη

  αντικατασταση ντουλαπιων κουζιναςνομος αττικης, μενιδι, κυψελη, πατησια, παγκρατι, υμηττος, γαλατσι, αγιος δημητριος, νεος κοσμος, φαληρο, γκυζη

  επισκευη ξυλινης πορταςνομος αττικης, μενιδι, κυψελη, πατησια, παγκρατι, υμηττος, γαλατσι, αγιος δημητριος, νεος κοσμος, φαληρο, γκυζη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κερατέα - Αττική
  2299770061
  6985662491 - 6981765225
  ΟΧαιρεκάκης Αναστάσιοςέχοντας μακροχρόνια εμπειρία, δραστηριοποιείται στις ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου και ξύλινες επενδύσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων σε όλο το νομό Αττικής.

  Η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιότητα εργασίας του, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της εργασίας του στη δημιουργία ξύλινων κατασκευών.

  Διαθέτει άριστη γνώση των προϊόντων επιλέγοντας υλικά κατάλληλα σε ποιότητα και αντοχή για να υλοποιήσει τις ιδέες και τις κατασκεύες που επιθυμεί ο πελάτης .

  Η αγάπη για την τέχνη του ξύλου και το μεράκι για αυτό που κατασκευάζει, εγγυώνται ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  Οι υπηρεσίες μας αναλυτικά:

  - ξυλουργικές εργασίες
  - ειδικές κατασκευές
  - επισκευές παντός τύπου
  - έπιπλα μπάνιου/κουζίνας/ντουλάπες

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια επίσκεψη στο χώρο σας και να κατασκευάσουμε τα αντικείμενα που επιθυμείτε.

  Με εκτίμηση:Αναστάσιος Χαιρεκάκης

  ξυλινες κατασκευες παντος τυπου αττικη, κερατεα - ξυλουργικες εργασιες παντος τυπου αττικη, κερατεα - ειδικες κατασκευες ξυλου αττικη, κερατεα - κατασκευη ξυλινων επιπλων αττικη, κερατεα - κατασκευη επιπλων κουζινας αττικη, κερατεα - κατασκευη επιπλων μπανιου αττικη, κερατεα - ξυλινα κουφωματα αττικη, κερατεα - ξυλινες πορτες αττικη, κερατεα - χειροποιητα ξυλινα επιπλα αττικη, κερατεα - επενδυσεις ξυλου αττικη, κερατεα - επενδυσεις ξυλου αττικη, κερατεα - παντος είδους κατασκευες ξυλου αττικη, κερατεα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΓΕΦΥΡΟΥΔΙ - Σέρρες
  6943274239
  Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας,δραστηριοποιούμαστε εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών, με τεχνογνωσία, και εδρεύουμε στις Σέρρες. Έχουμε κατασκευάσει και παραδώσει δουλειές όχι μόνο στο νομό Σερρών αλλά κατόπιν συνεννόησης και στη Θεσσαλονίκη.

  Η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιότητα εργασίαςδιακρίνει την επιχείρησή μας στην τοπική αγορά. Το προσωπικό μας αποτελείται απο έμπειρους μαραγκούς και παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου ζητηθεί . Προτείνουμε τις καλύτερες και οικονομικές λύσεις για κάθε χώρο .

  Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.

  Ανανεώνουμε τον χώρο σας, ιδιωτικό και επαγγελματικό(κατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα εστιατόρια).

  Αναλαμβάνουμε την μελέτη του χώρου σαςκαι με την δυνατότητα της ειδικής κατασκευής προσαρμόζουμε οτιδήποτε θελήσετε στα μέτρα σας πραγματοποιώντας κάθε επιθυμία σας.

  Διακρινόμαστε στην αγοράγια τον άψογο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα υλικών και την ιδιαίτερη κατασκευαστική τεχνογνωσία.

  Μη διστάσετε να ζητήσετε τις συμβουλές μαςγια να πετύχουμε μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δείξτε μας το σχέδιο που επιθυμείτε και εμείς θα το κατασκευάσουμε.

  Αναλαμβάνουμε:
  - Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων ( εστιατορίων, καφέ, bar, ξενοδοχεία)
  - Έπιπλα κουζίνας κλασικά ή μοντέρνα με ξύλο και διαστάσεις ανάλογα με το υφος του δικού σας χώρου.
  - Έπιπλα μπάνιου προσαρμοσμένα σε κάθε χώρο
  - Ντουλάπες, εντοιχιζόμενες, συρόμενες, ανοιγόμενες, άνετες και λειτουργικές.
  - Κρεβατοκάμαρες
  - Επιπλοσυνθέσεις
  - Παιδικά δωμάτια σε ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και διαστάσεων
  - Τραπεζαρίες και τραπεζάκια σαλονιού
  - Ειδικές κατασκευές
  -Σιδηροκατασκευές
  -Κατασκευές σιδήρου

  Επικοινωνήστε μαζί μαςγια να εξυπηρετηθείτε άμεσα και με συνέπεια στο χρόνο παράδοσης του έργου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Ευχαριστούμεγια την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

  Με εκτίμηση, Απόστολος Δήμος

  ξυλουργικες εργασιες σερρες, ξυλινες κατασκευες σερρες, κατασκευες απο ξυλο σερρες, χειροποιητα ξυλινα επιπλα σερρες, κατασκευες ξυλινων επιπλων σερρες, επιπλα κουζινας σερρες, επιπλα μπανιο σερρες, κατασκευες για παιδικο δωματιο σερρες, ξυλινες ντουλαπες σερρες, ξυλινες σκαλες σερρες, ανακαινισεις με ξυλο σερρες, σιδηροκατασκευες σερρες, κατασκευες σιδηρου σερρες, σιδερενιες κατασκευες σερρες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΤΕΡΜΑ ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ (ΕΝΑΝΤΙ ΚΤΕΟ) - Πάτρα
  2610436095
  6944372768 (ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)/ 6955967790 (ΚΩΣΤΑΣ)
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΡΕΛΑΣ

  | προφίλ

  Αγάπη για τις δημιουργίες από ξύλο!

  Η επιχείρηση Καρέλας Ξυλουργικές Εργασίες είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επίπλου εδώ και χρόνια και έχει έδρα στη Πάτρα.
  Αναλαμβάνουμε έργα για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο,στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αχαΐας, καθώς σε περιοχές εκτός με συνέπεια, άμεση εξυπηρέτηση αλλά και την υποστήριξη μετά το πέρας των εργασιών.

  Αναλυτικά κατασκευάζουμε κουζίνες, έπιπλα μπάνιου, πόρτες, ντουλάπες, βιβλιοθήκες, έπιπλα και οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή με κατεργασία
  σε όλα τα προϊόντα της ελληνικής αγοράς μασίφ, καρυδιά, οξιά, μαόνι, φλαμούρι κ.ά.

  Υπηρεσίες

  || Μοντέρνες και κλασσικές κουζίνες
  || Ντουλάπες
  || Πόρτες εσωτερικές - Πόρτες Ασφαλείας
  || Ξύλινα Κουφώματα
  || Έπιπλα δωματίου
  || Έπιπλα μπάνιου
  || Ανακαινίσεις

  Επιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο, έχοντας το κατάλληλο σχέδιο με βάση τις ανάγκες του χώρου σας.

  Με πείρα πολλών ετών, εξυπηρετώντας με εξειδικευμένη και άρτια τεχνική γνώση τους πελάτες μας, έχουμε εξασφαλίσει την επίτευξη φιλόδοξων στόχων και πετυχημένων έργων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ναύπακτος - Αιτωλοακαρνανία
  6948897153
  Wood Dimension
  Ξυλουργικές Εργασίες Ναύπακτος - Κουζίνες - Ντουλάπες - Ξύλινα Κουφώματα - Ειδικές Κατασκευές

  Η επιχείρησή μας “Wood Dimension” η οποία βρίσκεται στην Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας, δραστηριοποιείται με αγάπη και μεράκι στις ξυλουργικές εργασίες, προσφέροντάς κομψά και ποιοτικά έπιπλα και κατασκευές για οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αιτωλοακαρνανία και σε όλη την Ελλάδα.

  Με πρωταρχικό κριτήριο την ποιότητα και τη λειτουργικότητα, μπορούμε να κατασκευάσουμε χειροποίητες κουζίνες, ντουλάπες, ξύλινα γερμανικά κουφώματα και έπιπλα για κάθε χώρο, σε κλασικό ή μοντέρνο ύφος, που στόχο έχουν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη μας.

  Παράλληλα, χάρη στην 30η εμπειρία μας στις ξυλουργικές εργασίες, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ειδική κατασκευή όπως σκάλες, πέργκολες αλλά και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας.

  Μοναδικές Λύσεις

  Αφού μελετήσουμε το χώρο σας και ακούσουμε τις ανάγκες σας, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε.Όλες οι ξυλουργικές εργασίες που αναλαμβάνουμε συνδυάζουν μοναδικά τη ποιότητα, τη αξιοπιστία, τη σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.

  Οι ευέλικτες κατασκευές εξυπηρετούν ιδανικά όλους τους χώρους, προσφέροντας τη δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε χώρο με οποιαδήποτε διάσταση ή ιδιαιτερότητα εφαρμογής.

  Η ποιότητα των επίπλων και των κατασκευών μας αποτελεί σημαντική προτέρημα μας, για αυτό χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των επίπλων που σας προσφέρουμε.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε λύσεις σχετικά με τη διαμόρφωση του του χώρου σας, προχωρώντας σε συγκεκριμένες προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Κωπαΐδος 22 - Πειραιάς
  2104201235
  6948814247
  ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
  Ξυλουργικές Εργασίες Πειραιάς - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες - Υπνοδωμάτιο & Εσωτερικές Πόρτες Πειραιάς

  Η επιχείρησή μας “ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στον Πειραιά, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 60 χρόνια στις ξυλουργικές εργασίες, δημιουργώντας μοναδικά έπιπλα για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 3η γενιά και με αγάπη, φαντασία και πολύ μεράκι, στο σύγχρονο εργαστήριο μας, κατασκευάζουμε έπιπλα και κάθε ξυλουργική εργασία με έμφαση στην ποιότητα και την υψηλή αισθητική.

  Δημιουργούμε κλασικές και μοντέρνες κουζίνες, πρακτικές και λειτουργικές ντουλάπες, κομψές εσωτερικές πόρτες, έπιπλα υπνοδωματίου, έπιπλα τηλεόρασης και συνθέσεις καθώς και ειδικές ξύλινες κατασκευές.

  ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ

  Με χαρακτηριστικά την ποιότητα, τη συνέπεια και τις προσιτές τιμές, κατασκευάζουμε και σας προσφέρουμε όποιο έπιπλο επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες σας, με προσωπική επαφή και ενδιαφέρον, πάντα με καινοτόμες και οικονομικές λύσεις. Σε κάθε ξυλουργική εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε πάντα να δίνουμε λύσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη δική σας αλλά και του χώρου σας.

  Ακούμε τις επιθυμίες σας και δημιουργούμε τα έπιπλα ή τις ξυλουργικές κατασκευές μας με βάση την δική σας αισθητική και την δική μας εμπειρία. Έτσι, προσφέρουμε λειτουργικές κατασκευές και κομψά έπιπλα που θα εναρμονιστούν με το χώρο σας και θα τον κάνουν μοναδικό.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.
  Εξυπηρετούμε άμεσα το Πειραιά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μαραθόκαμπος - Σάμου
  2273031900
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΠΑΝΙΟΥ, ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ, ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΣΚΑΛΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

  Η ΞΥΛΟΔΟΜΗ , ιδρύθηκε 40 χρόνια πριν και συνεχίζει δυναμικά στο χώρο έως και σήμερα.

  Εδρεύει στον ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟ- ΣΑΜΟ και δραστηριοποιείται στο τομέα της κατασκευής επίπλου και σε ότι έχει σχέση με το ξύλο, με μεγάλη επιτυχία.

  Η ζεστασιά του ξύλου είναι ανεπανάληπτη. Κάθε κομμάτι διηγείται μια ιστορία. Οι ρόζοι, το χρώμα, τα νερά και η μυρωδιά του γοητεύουν.

  Η χρηστική του όμως αξία και η καθημερινή απλότητα του, είναι αυτά που απογειώνουν το ξύλο μέσα στο σπίτι.

  Με την πολυετή εμπειρία μας, με το μεράκι και την αγάπη για την δουλειά μας, προσφέρουμε

  το καλύτερο για εσάς που τόσα χρόνια μας στηρίζετε και μας εμπιστεύεστε.

  Αναλαμβάνουμε την γενική ξυλουργική ανακαίνιση κατοικιών, καταστημάτων, ξενοδοχείων, καταφέρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Το Εργοστάσιο επίπλων Ξυλοδομή, επενδύει στην καινοτομία την δημιουργικότητα και στις Ελληνικές εξαγωγές. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε έπιπλα με κλασικές ή μοντέρνες γραμμές, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς.

  Είστε σε καλά χέρια.
  Πέντε λόγοι για να μας εμπιστευτείτε.
  30 χρόνια εμπειρίας
  Το καλύτερο αποτέλεσμα
  Αξιοπιστία
  Εξειδικευμένο προσωπικό
  Είμαστε οι μοναδικοί σε όλο το Βόρειο Αιγαίο με ISO

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να καλύψουμε τις επιθυμίες σας με όμορφο αποτέλεσμα.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ.. ΣΑΜΟ- ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.

  Φιλικά,
  Δεσποτάκης Νίκος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  Ξηροπήγαδο - Ναύπακτος
  2634022886
  6972205888
  LIANOS WOOD
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

  Λίγα λόγια για εμάς

  Ασχολούμαστε πολλά χρόνια με τις κατασκευές από ξύλο και έχουμε καταφέρει πλέον να δημιουργήσουμε μια μόνιμη πελατεία.

  Ερχόμαστε στο σπίτι ή στο γραφείο σας και αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε ότι μας ζητήσετε.
  Χρησιμοποιούμε καλά υλικά και προσπαθούμε οι τιμές μας να είναι πάντα χαμηλές.

  Η μακρόχρονη εμπειρία μας διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

  Κατασκευάζουμε:

  Ντουλάπια κουζίνας
  Ντουλάπες
  Ξύλινες πόρτες εσωτερικές
  Ξύλινες πόρτες εξωτερικές
  Ξύλινα παράθυρα & μπαλκονόπορτες
  Ειδικές ξύλινες κατασκευές

  Πρόσθετες υπηρεσίες:

  Πέρα από την παραγωγική φάση, η εταιρεία προσφέρει και υπηρεσίες στους πελάτες της που έχουν να κάνουν με:

  Τη μελέτη του χώρου εγκατάστασης των προϊόντων μας
  Την παραγωγή του προϊόντος
  Την εγκατάσταση

  Τηλεφωνήστε μας να πάρουμε μέτρα και να σας δώσουμε την προσφορά μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  47ο χλμ Λεωφόρου Αναβύσσου - Καλυβίων - Καλύβια
  2291041600
  6986506930
  Ξύλο & Στυλ
  Ξυλουργικές Εργασίες Καλύβια Αττικής

  Η επιχείρηση μας “Ξύλο & Στυλ” η οποία βρίσκεται στα Καλύβια Αττικής, δραστηριοποιείται με μεράκι, φαντασία και αφοσίωση με ξυλουργικές εργασίες προσφέροντας μοναδικά έπιπλα σε οικίες και επιχειρήσεις στα Καλύβια και σε όλη την Αττική.

  Στο εκθεσιακό μας χώρο, μπορείτε να δείτε μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα αλλά και το ιδανικό προσωπικό για να συζητήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σχετικά με τα έπιπλα που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

  Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας στις ξυλουργικές εργασίες, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την απόλυτη επιτυχία του αποτελέσματος και των προϊόντων που προσφέρουμε όπως έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, έπιπλα μπάνιου, πάγκους κουζίνας και να προτείνουμε αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις που θα ανταποκρίνονται στο προσωπικό γούστο, μα πάνω απ΄όλα, στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

  Η αγάπη μας για το ποιοτικό έπιπλο, η διαρκής αναζήτηση των σύγχρονων τάσεων διακόσμησης, η συνέπεια και η έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας, μας καθιστούν μοναδικούς και ασυναγώνιστους στο χώρο των επίπλων κουζίνας εδώ και αρκετά χρόνια.

  Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας στα Καλύβια και σε όλη την Αττική, χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής των επίπλων που προσφέρουμε, τα άριστα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των επίπλων και τις προσιτές τιμές μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από τον εκθεσιακό μας χώρο στα Καλύβια Αττικής ώστε να συζητήσουμε διεξοδικά, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις σύμφωνες με το στυλ και τις ανάγκες του χώρου σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ληξούρι - Κεφαλονιά
  2671093503
  6945202952
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ- ΛΗΞΟΥΡΙ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ξυλουργικών κατασκευών, μας παρέχει τη δυνατότητα ναολοκληρώνουμε άριστης ποιότητας ξυλουργικές εργασίες σε όλη την Κεφαλονιά σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και με επιμελημένη εργασία σας προσφέρουμε έπιπλα και ξυλουργικές κατασκευές υψηλής αισθητικής που θα απολαμβάνετε μια ζωή.

  Δημιουργούμε ξύλινες κατασκευές που ομορφαίνουν τον χώρο σας και σας λύνουν τα χέρια.

  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου ξυλουργικές εργασίες και με αξιοπιστία και υπευθυνότητα κατασκευάζουμε:
  - έπιπλα κουζίνας
  - έπιπλα μπάνιου
  - ντουλάπες υπνοδωματίου
  - ειδικές ξύλινες κατασκευές
  - σκάλες
  - ξύλινες επενδύσεις
  - εξωτερικές ξύλινες κατασκευές
  - ξύλινα δάπεδα
  - ξύλινα κουφώματα
  - ντουλάπες υπνοδωματίων
  - ντουλάπια κουζίνας
  - σύνθετα σαλονιού
  - χειροποίητα έπιπλα
  - παιδικό δωμάτιο
  - κρεβατοκάμαρες

  Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας και στο χώρο του επίπλου μας επιτρέπει να σας παρέχουμε

  ολοκληρωμένες ξυλουργικές εργασίες για την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου και με τήρηση των

  χρονοδιαγραμμάτων και με επιμελημένη εργασία που εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα.

  Άριστη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση
  Μαρούλης Ευάγγελος
  6945202952

  ξυλουργος ληξουρι - ξυλουργος κεφαλονια - ξυλουργοι κεφαλονια - ξυλουργικες εργασιες ληξουρι - ξυλουργικες εργασιες κεφαλονια - ξυλινες κατασεκυες ληξουρι ξυλινες κατασκευες κεφαλονια - ειδικες ξυλινες κατασεκυες κεφαλονια - κατασκευη επιπλων κουζινας ληξουρι - κατασκευη επιπλων κουζινας κεφαλονια
  επισκευη ξυλινων κουφωματων κεφαλονια - κατασκευη ντουλαπιων ληκουρι - κατασκευη ντουλαπιων κεφαλονια - κατασκευη ξυλινης σκαλας κεφαλονια
  κατασκευη ξυλινης σκαλας ληξουρι - ξυλινα δαπεδα κεφαλονια - επιπλα κουζινας κεφαλονια - ντουλαπια κουζινας ληξουρι - ντουλαπια κουζινας κεφαλονια -
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Καψάλη 13, Παναιτώλιο - Αγρίνιο
  2641050186
  6907001780, 6972768821
  Tsafonias Wood
  Ξυλουργικές Εργασίες Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανία

  Η επιχείρησή μας "Tsafonias Wood" η οποία βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών προσφέροντάς σας πάντα ποιοτικές και υψηλής αισθητικής κατασκευές, σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με μεράκι και φαντασία, στο σύγχρονο εργαστήριο μας στο Αγρίνιο, κατασκευάζουμε λειτουργικές κουζίνες, ανοιγόμενες και συρόμενες ντουλάπες, μοναδικά έπιπλα για την οικία αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο, ξεχωριστές εσωτερικες πόρτες καθώς και ειδικές κατασκευές στα μέτρα σας.

  Μπορούμε να δημιουργήσουμε ξυλουργικές κατασκευές σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια, με στόχο να ικανοποιήσουμε όχι μόνο τις απλές αλλά ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας επιθυμίες.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Η επιχείρησή μας σε συνδυασμό με την εμπειρία, την εφευρετικότητα την αγάπη για τις ξυλουργικές εργασίες, σας εξασφαλίζει κατασκευές απόλυτα προσαρμοσμένες στο χώρο σας, την ατομική αισθητική σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

  Για όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε την καλύτερη ποιότητα ξύλου ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ανθεκτικότητα και την ποιότητα των κατασκευών μας.

  Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις αλλά και τις ανάγκες της αγοράς, η επιχείρησή μας μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη λύση για οποιοδήποτε έπιπλο ή ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Στόχος της επιχείρησής μας είναι η υψηλή ποιότητα των κατασκευών μας και η ικανοποίηση όλων των πελατών μας. Οι παραπάνω στόχοι οδηγούν στη διαχρονική βελτίωση της επιχείρησής μας και την κατάκτηση ηγετικής θέσης στην ελληνική αγορά.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Αγρίνιο όλη την Αιτωλοακαρνανία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γεωρ. Παπανδρέου 20 - Νέο Ηράκλειο
  2114194631
  6932123456
  G.K. XYLOTECH
  Ξυλουργικές Εργασίες Νέο Ηράκλειο Αττική - Κουζίνες, Ντουλάπες, Πόρτες & Ειδικές Κατασκευές

  Η επιχείρησή μας “G.K. Xylotech” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται εδώ και 3 γενιές στις ξυλουργικές εργασίες, δημιουργώντας έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Στο σύγχρονο εργαστήριο μας με αγάπη, φαντασία και χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίες τεχνολογίας, δημιουργούμε κλασικές και μοντέρνες κουζίνες, πρακτικές και λειτουργικές ντουλάπες, κομψές πόρτες laminate καθώς και ειδικές ξύλινες κατασκευές που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν πλήρως κάθε σας ανάγκη.

  Μπορούμε να δημιουργήσουμε απο το πιο μικρό έπιπλο έως και την πιο πολύπλοκη ειδική κατασκευή για τον χώρο σας.

  Ποιοτικές Κατασκευές

  Μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας και θα σας οδηγήσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με την χρήση ειδικού σχεδιαστικού προγράμματος, σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε πλήρη εικόνα για το πώς θα είναι η κατασκευή στο χώρο σας.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις ξυλουργικές εργασίες, μπορούμε να δώσουμε ουσιαστικές και ποιοτικές προτάσεις οι οποίες θα καλύψουν κάθε σας λειτουργική και αισθητική σας ανάγκη.

  Όλες οι ξυλουργικές εργασίες που πραγματοποιούμε συνδυάζουν μοναδικά τη ποιότητα, τη αξιοπιστία, τη σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.

  Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως την καλύτερη επιλογή για ξυλουργικές εργασίες στο Νέο Ηράκλειο και σε όλη την Αττική.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές κατασκευές για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα
  το Νέο Ηράκλειο, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Πάρος - Πάρος
  6994098409
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΡΟΣ - ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΠΑΡΟΣ
  ΜΑΡΤΙΝ ΚΟΤ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΡΟΣ - ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΟΣ- ΕΙΔΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΟΣ

  Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των οικοδομικών εργασιών , μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε όλες τις εργασίες με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές σε όλη την Πάρο.

  Αναλαμβάνουμε την μόνωση και τον ελαιοχρωματισμό του σπιτιού σας με εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής υλικά για ολοκληρωμένη προστασία του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου .

  Τα συνεργεία μας με την άρτια κατάρτισή τους θα αναλάβουν την μόνωση του κτιρίου σας που περιλαμβάνει και την στεγανοποίηση της ταράτσας . Κατόπιν ξεκινάει το βάψιμο των εσωτερικών χώρων του σπιτιού και ολοκληρώνεται με το βάψιμο των εξωτερικών χώρων του κτιρίου σας.

  Η τεχνογνωσία μας πάνω σε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες αλλά και η συνεχή ενημέρωσή μας για τις νέες τεχνικές και τα νέα υλικά εγγυούνται άριστη ποιότητα εργασιών.

  Μελετούμε με προσοχή τον χώρο σας και αφού αναλύσουμε τις ανάγκες του αποφασίζουμε την καταλληλότερη τεχνική για την σωστή διαμόρφωση και ανάδειξη του.

  Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε παντος τύπου γύψινες κατασκευές που θα διαμορφώσουν ριζικά τον χώρο σας και θα τον αναβαθμίσουν λειτουργικά . Με γύψινα χωρίσματα και ψευδοροφές δημιουργούμε μια νέα διαρρύθμιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Αναλαμβάνουμε επίσης παντος τύπου ξύλινες κατασκεύες σε όλη την Πάρο , απο την κατασκευή Πέργκολας μέχρι και ειδικών ξύλινων κατασκευών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  Με επιμελημένη καθαρή δουλειά ,με αξιοπιστία αλλά και συνέπεια αναλαμβάνουμε:
  - παντος τυπου ελαιοχρωματισμοί παρος
  - μονώσεις σπιτιών παρος
  - παντος τύπου μονώσεις παρος
  - βάψιμο σπιτιού παρος
  - βάψιμο καταστημάτων παρος
  - βάψιμο εσωτερικών χώρων παρος
  - βάψιμο εξωτερικών χώρων παρος
  - κρυφοί φωτισμοί παρος
  - γύψινες κατασκευές παρος
  - ψευδοροφές παρος
  - στεγανοποίηση ταράτσας παρος
  - ξυλουργικές εργασίες παρος
  - ξύλινες κατασκευές παρος
  - ειδικές ξύλινες κατασκευές παρος
  - κατασκευή πέργκολας παρος

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό εξυπηρετούμε όλη την Πάρο κατόπιν συνεννόησης.

  Με εκτίμηση
  Μάρτιν Κότ
  6994098409

  ελαιοχρωματισμοι παρος - παντος τυπου ελαιοχρωματισμοι παρος - παντος τύπου βαψιματα παρος
  φρεσκαρισματα παρος - βαψιμο σπιτιου παρος - βαψιμο καταστηματων παρος - βαψιμο εσωτερικων χωρων παρος
  βαψιμο εξωτερικων χωρων παρος - ελαιοχρωματιστης παρος - ελαιοχρωματιστες παρος - μονωσεις παρος
  παντος τυπου μονωσεις παρος - μονωσεις κτιριων παρος - ξυλουργικες εργασιες παρος - ξυλινες κατασκευες παρος
  γυψινες κατασκευες παρος - γυψινες επενδυσεις παρος - γυψινες διακοσμησεις παρος - κατασκευη περγκολας παρος
  περγκολες παρος - ειδικες ξυλινες κατασκευες παρος - μπογιατζης παρος - μονωση ταρατσας παρος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κόνωνος 113 - Βύρωνας
  2114028621
  6946953472
  ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΒΑΦΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ

  Χειροποίητα επιπλα με φινέτσα , υψηλή αισθητική διαχρονικότητα !!!!!!

  Η επιχείρηση ‘’ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ SALOUSTROS WOODWORKING’’ δραστηριοποιείται πάνω από σαράντα χρόνια στην τέχνη των ξυλουργικών εργασιών και κατασκευών.

  Είμαστε επιπλοποιοί με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, με μεράκι και αγάπη στην τέχνη του ξύλου, και η εδρα του εργαστηρίου μας βρίσκεται στον Βύρωνα της Αττικής.

  Η συνέπεια και η αμεση εξυπηρέτιση διακρίνει την επιχείριση μας στην τοπική αγορά του Βύρωνα και στην Αττική.

  Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους επιπλοποιούς, ξυλουργούς,που παρέχουν αμεση εξυπηρέτιση από οπου ζητηθεί στον Βύρωνα, στην Δάφνη, στην Καλλιθέα, στην Νέα Σμύρνη,στο Παγκράτι στην Αθήνα και σε ολη την Αττική.

  Εάν επιθυμείτε χειροποίητα έπιπλα και ξύλινες διακοσμήσεις, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ... τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Έπιπλα Σπιτιού για ένα σπίτι ξεχωριστό, όσο κι εσείς!

  Μοναδικές προτάσεις επίπλωσης,ανακαινίζουμε το χώρο σας σε ότι αφορά ξύλινες επενδύσεις είτε σε ιδιωτικό είτε σε επαγγελματικό χώρο (καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία).

  Ερχόμαστε στο χώρο σας και προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις

  Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε :
  Παντός τύπου ξυλουργική εργασία, κατασκευή, επισκευή και αναπαλαίωση ολων των επίπλων με περίτεχνες τεχνικές ώστε τα παλιά σας επιπλα να μεταμορφωθούν και να γίνουν καινούργια.

  Δημιουργούμε χειροποίητα επιπλα κουζίνας σε όποιο στυλ αρμόζει στο χώρο σας κλασσικό, η μοντέρνο. Μελετάμε το χώρο σας και προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις.

  Δημιουργούμε επιπλα κατά παραγγελία με ποιότητα, τέλειο φινίρισμα, υψηλή αισθητική και πάνω απ’όλα λειτουργικά.

  Ντουλάπες υπνοδωματίων ανοιγόμενες και συρόμενες, άνετες και λειτουργικές.

  Ντουλάπια κουζίνας

  Κουφώματα εσωτερικά (καμαρόπορτες) και εξωτερικά.

  Κιόσκια , πέργκολες

  Ειδικές κατασκευές ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

  Σκάλες ξύλινες περίτεχνες, έπιπλα μπάνιου, παιδικά δωμάτια, γραφεία.

  Επιπλοσυνθέσεις, μπάρ, τραπέζια,τραπεζαρίες, καναπέδες και κατασκευές παντός μικροεπίπλου.

  Ξύλινες επενδύσεις, διακοσμήσεις

  Πρότυπες κατασκευές

  Βαφές παιδικών επίπλων και δωματίων, λούστρα και επιδιορθώσεις επίπλων.

  Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να αναβαθμίσουμε το χώρο σας, με έμφαση στην ποιότητα, την τεχνική και το στυλ.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και να ειστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό με συνέπεια παράδοση του εργου στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

  Με εκτίμηση
  ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
  Ο επιπλοποιός στον Βύρωνα της Αττικής.

  Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ καθημερινά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αρσακείου 6 - Άγιος Δημήτριος
  2109351921
  6949153921
  ΤΡΕΤΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
  Ξυλουργικές Εργασίες Άγιος Δημήτριος Αττικής

  Η επιχείρησή μας ΤΡΕΤΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο, δραστηριοποιείται με ξυλουργικές εργασίες προσφέροντας ποιοτικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Με αγάπη και μεράκι, δημιουργούμε μοναδικά έπιπλα και ξυλουργικές εργασίες που ξεχωρίζουν για την άψογη ποιότητά τους αλλά και την υψηλή αισθητική τους.

  Χρησιμοποιώντας την καλύτερη ξυλεία, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Δημήτριο και όλη την Αττική.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 27 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ