noscript image for google
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 121Α - Νεος Κόσμος
  2109018295
  6945235334
  Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, καθορίζουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ώστε να έχουμε μία επιτόπια εκτίμηση του χώρου. Στο ραντεβού μας σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία μας ζητήσετε για το ξύλινο πάτωμα και τον τρόπο κατασκευής του. Εντός 2-3 ημερών θα έχετε προσφορά μας όπου θα αναφέρει αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών, πραγματοποιούνται πάντα στα χρονικά περιθώρια που έχουν προσυμφωνηθεί. Η συνέπεια στην εργασία και στη παράδοση του έργου θεωρείται δεδομένη. Μετά το τέλος των εργασιών η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε. Έχοντας σήμερα το πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως: · Τοποθέτηση πάσης φύσεως ξύλινων δαπέδων μασίφ καρφωτό ή κολλητό. · Τοποθέτηση πλωτού προγυαλισμένου πατώματος ή laminate. · Ξύλινη επένδυση σε σκάλες από μπετόν ή σε σιδηροκατασκευή. · Επισκευές παλαιών δαπέδων όλων των σχεδίων όπως λωρίδα, ψαροκόκαλο, πλάκες κ.α. · Συντήρηση (τρίψιμο & γυάλισμα) παλαιού ξύλινου πατώματος ή καινούργιου αβερνίκωτου με πολυουρεθανικά ή οικολογικά βερνίκια. · Βαφή ξύλινου δαπέδου σε διάφορους χρωματισμούς και τεχνοτροπία ντεκαπέ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΝΑΟΥΣΑ - Πάρος
  2284052355
  6936590883
  ΤΑΝΤΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
  ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
  ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΠΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΠΑΡΟΣ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΠΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
  ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΠΑΡΟΣ
  ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

  Παραδοσιακά επιπλα για μια ζωή, μοντέρνα και κλασσικά !

  Η επιχείρηση ΤΑΝΤΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με εδρα της δουλειάς του την Νάουσα της Πάρου, δραστηριοποιείται στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών, και στην Κατασκευή χειροποίητων επίπλων για κάθε χώρο του σπιτιού.
  Ειμαστε επιπλοποιοί μαραγκοί στην Πάρο με πολυετή εμπειρία , και εξειδίκευση στις παραδοσιακές ξυλουργικές κατασκευές. Οι ξυλουργικές εργασίες και οι κατασκευές μας είναι χαρακτηριστικής ποιότητας Με αγάπη και δημιουργικότητα, επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα υλικά κατασκευάζουμε για εσάς έπιπλα που θα αντέξουν στο χρόνο.
  Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διαδικασία, από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση και την τοποθέτησή τους, γι’ αυτό και μπορούμε να εγγυηθούμε, απόλυτα, για το άψογο αποτέλεσμα. Φτιάχνουμε έπιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού (κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο, γραφείο, τραπεζαρία), καθώς και ντουλάπες, πόρτες, σκάλες, ξύλινα κουφώματα και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές. Ανανεώνουμε τον χώρο σας, ιδιωτικό και επαγγελματικό
  Το εξιδικευμένο προσωπικό μας εξυπηρετεί αμεσα σε ολο το νησί της Πάρου, και στην Αντίπαρο.
  Κατασκευάζομαι για εσάς στο εργαστήρι του ξυλουργείου μας
  ΕΠΙΠΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
  Παραδοσιακά χειροποίητα επιπλα στην Πάρο
  Αναλαμβάνουμε κατασκευές επίπλων όπως μας το ζητήσετε!!!!! Ξύλινες κατασκευές παντός τύπου , παιδικά έπιπλα, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, συρταριέρες, έπιπλα γραφείου, γραφεία, βιβλιοθήκες, βιτρίνες σαλονιών,μπουφέδες,επιπλοσυνθεσεις έπιπλα τηλεόρασης, έπιπλα μπάνιου, ειδικές κατασκευές επίπλων και ότι άλλο έπιπλο θελήσετε, σε όποια διάσταση και σχέδιο επιθυμείτε

  Επιπλα Κουζίνας σε ότι σχέδιο και ύφος αρμόζει στο χώρο σας, κλασσικό ή μοντέρνο.
  Ντουλάπες Υπνοδωματίων - Συρόμενες και Ανοιγόμενες Εντοιχισμένες, λειτουργικές και άνετες.
  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας. Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.
  Ξύλινα κουφώματα
  με θερμομονωτική, ηχομονωτική και λειτουργική συμπεριφορά. Κορυφαία αισθητική σε μεγάλη ποικιλία τύπων, σχεδίων και χρωμάτων, καλύπτουν κάθε ανάγκη των παραδοσιακών και σύγχρονων κτιρίων. Με πιστοποιημένες τεχνικές προδιαγραφές, παρέχουν μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, απόλυτη μόνωση και εξαιρετική μακροβιότητα.
  Εσωτερικές Πόρτες (καμαρόπορτες)
  Σχέδια και χρώματα που αρμόζουν στο χώρο σας ..
  Πόρτες Ασφαλείας χωρίς να αγνοούμε την όμορφη εμφάνιση και το προσεγμένο φινίρισμα!
  Πόρτες Θωρακισμένες ( Μπαλκονόπορτες )
  Πέργκολες –Κιόσκια- Χαγιάτια
  Κιόσκια χαγιάτια Ξύλινες επενδύσεις , και ότι αφορά το ξύλο.
  Επίσης αναλαμβάνουμε την επίπλωση και τον εξοπλισμό του καταστήματός σας δίδοντας μεγάλη έμφαση στην άριστη ποιότητα της δουλειάς μας με τέλειο
  Φινίρισμα
  Μοναδικές προτάσεις επίπλωσης Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.
  Η πείρα και η υπευθυνότητά μας αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας!!
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφελειθείτε ποιότητα συνέπεια και ανταγωνιστικές τιμές
  Με εκτίμηση
  ΤΑΝΤΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  Ο επιπλοποιός της Πάρου
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 55 - Αιγάλεω
  2105440209
  6973690715
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΔΤΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ – ΞΥΛΙΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ-ΞΥΛΙΝΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ-ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ-ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
  ΑΙΓΑΛΕΩ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ-ΠΑΙΣΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ –ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ

  Η ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ιδρύθηκε 30 χρόνια πριν και συνεχίζει έως και σήμερα δυναμικά στο χώρο.

  Η επιχείρηση εδρεύει στο ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΤΤΙΚΗ.

  Δραστηριοποιείτε στο τομέα της κατασκευής ξύλου – έπιπλα, ξύλινες ανακαινίσεις με μεγάλη επιτυχία.

  Σχεδιάζουμε μαζί σας και κατασκευάζουμε ξύλινες δημιουργίες σε κλασσικά και μοντέρνα σχέδια, με στόχο να ικανοποιήσουμε όχι μόνο τις απλές αλλά ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας επιθυμίες.

  ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ…..ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ.

  Η εταιρεία μας σε συνδυασμό με την εμπειρία την εφευρετικότητα και την συνέπεια μας, σας εξασφαλίζει κατασκευές απόλυτα προσαρμοσμένες στο χώρο σας, την ατομική αισθητική σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Ξυλουργικές εργασίες ΑΙΓΑΛΕΩ[ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ- ΑΤΤΙΚΗ
  Ξυλουργικά ΑΙΓΑΛΕΩ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ -ΑΤΤΙΚΗ
  Έπιπλα ΑΙΓΑΛΕΩ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ
  Ειδικές ξυλουργικές κατασκευές ΑΙΓΑΛΕΩ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ
  Ξύλινες ντουλάπες
  Ξύλινα κουφώματα, πόρτες
  Έπιπλα κουζίνας
  Έπιπλα μπάνιου
  Ξύλινα τραπέζια, τραπεζάκια
  Ξύλινες σκάλες
  Ξυλουργός

  Με σεβασμό τις ανάγκες σας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη ή την μερική κατασκευή και ανακαίνιση, ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων , σε όλο το νομό μας .

  Η εξαιρετική ποιότητα υλικών, η κατασκευή και η απόλυτη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, μας εκφράζει και αποτελεί για μας πρόσθετη εγγύηση.

  ΣΚΟΠΟΣ και ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΠΛΑ να γίνει πρότυπο και σημείο αναφοράς σε όλη την περιοχή μας.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ….ΑΙΓΑΛΕΩ- ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΧΑΪΔΑΡΙ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ – ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ -ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Καραπαναγιώτης Εμμανουήλ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΓΙΟΙ ΑΣΩΜΑΤΟΙ - Αίγινα
  2297022124
  6973967536
  ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΟΣ

  Ξυλουργικές Εργασίες | Αίγινα Αργοσαρωνικός

  Η επιχείρηση ξύλινων κατασκευών "ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ" δραστηριοποιείται στον τομέα των ξύλινων εργασιών από το 1988 στο νησί της Αίγινας. Με γνώση ετών, τέχνη και μεράκι για τη δουλειά μας, σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα επίπλων και ειδικών κατασκευών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα, επισκεπτόμαστε το χώρο σας και αποφασίζουμε παρέα για κάθε κατασκευή συνδυάζοντας την εμπειρία μας με τις προσωπικές σας επιθυμίες. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη στους τομείς της κατασκευής, της ποιότητας, των υλικών, της τοποθέτησης και της τιμής.

  Εξυπηρετούμε την Αίγινα, τα νησιά του Αργοσαρωνικού, καθώς και περιοχές της Αττικής κατόπιν συνεννόησης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε αποτελεσματικές και καλαίσθητες λύσεις στις ανάγκες σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΗ 27 - Ιλιον
  2105771614
  6974886950
  Μ.ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΙΛΙΟΝ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΜΠΑΝΙΟΥ ΙΛΙΟΝ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΛΙΟΝ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, LAMINATE-ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΙΛΙΟΝ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΑ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΡΧΗΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ΙΛΙΟΝ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ

  Η επιχείρηση Μ.ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΕΠΙΠΛΑ, εδρεύει στο ΙΛΙΟΝ-ΑΤΤΙΚΗ και δραστηριοποιείται στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών.

  Η πολυετής εμπειρία, από το 1972 και το μεράκι για την δουλειά μας είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας .

  Η εταιρεία μας κατέχει σήμερα μια σημαντική θέση στην αγορά, έχοντας ανοδική πορεία.

  Έχοντας συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μας με τους καλύτερους αρχιτέκτονες

  (Με τον κ. ΣτάΪκο, κ.Σακελαρίδη, κ. Σόλων Μάγνη, κ. Χαζάπη ,κ .Βαξεβάνογλου κ.α )

  προσφέρουμε στους πελάτες μας καλλιτεχνικό αποτέλεσμα με ποιότητα και προσιτές τιμές.

  Το ξύλο, ως το βασικότερο υλικό της δουλειάς μας, ήταν και παραμένει πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής και παρέχονται από αξιόπιστες προμηθευτικές εταιρείες του χώρου.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Ξυλουργικές εργασίες ΙΛΙΟΝ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ
  Ειδικές ξύλινες κατασκευές ΙΛΙΟΝ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ
  Έπιπλα ΙΛΙΟΝ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ
  Έπιπλα κουζίνας ΙΛΙΟΝ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ
  Ξύλινες πόρτες LAMINATE ΙΛΙΟΝ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ
  Κουζίνα – ντουλάπια – μπάνιο
  Αλλαγές σε πορτάκια (ντουλάπα- κουζίνα)
  Μετατροπές – μικροεπισκευές
  Αντικατάσταση πάγκου κουζίνας
  Ξύλινα κουφώματα - ντουλάπες
  Ανακαίνιση κουζίνας
  Εσωτερικές ξύλινες πόρτες
  Παιδικό δωμάτιο
  Κρεβατοκάμαρες, τραπεχαρίεςκ.α

  ΣΚΟΠΟΣ και ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες, οι οποίες συνοδεύονται με άρτια οργανωτική δομή και τεχνογνωσία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών.

  Με ένα τηλεφώνημα σας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε προτάσεις και την προσφορά μας.

  Οι τιμές μας είναι προσιτές και πάντα ανταγωνιστικές.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ….ΙΛΙΟΝ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ- ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ- ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ – ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Φιλικά,
  Φατούρος Μάριος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  2ο ΧΛΜ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - Γιαννιτσά
  2382024433
  6986181560
  Ξυλουργικές κατασκευές Γιαννιτσά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 36 Α - Νίκαια
  6984747554
  ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΝΙΚΑΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ – ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΝΙΚΑΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ-ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΝΙΚΑΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ-ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΝΙΚΑΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ-ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΝΙΚΑΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΝΙΚΑΙΑ

  Η επιχείρηση ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ εδρεύει στη ΝΙΚΑΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ και δραστηριοποιείται στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών, από το 2009 με μεγάλη επιτυχία.

  Η πολυετής εμπειρία και το μεράκι για την δουλειά μας είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας .

  Η εταιρεία μας κατέχει σήμερα μια σημαντική θέση στην αγορά, έχοντας ανοδική πορεία.

  Το ξύλο, ως το βασικότερο υλικό της δουλειάς μας, ήταν και παραμένει πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής και παρέχονται από αξιόπιστες προμηθευτικές εταιρείες του χώρου.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Ξυλουργικές εργασίες ΝΙΚΑΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΤΤΙΚΗ
  Ειδικές ξύλινες κατασκευές ΝΙΚΑΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΤΤΙΚΗ
  Έπιπλα κουζίνας ΝΙΚΑΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ– ΑΤΤΙΚΗ
  Ξύλινες πόρτες ΝΙΚΑΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΑΤΤΙΚΗ
  Κουζίνα – ντουλάπια – μπάνιο
  Αλλαγές σε πορτάκια (ντουλάπα- κουζίνα)
  Μετατροπές – μικροεπισκευές
  Παιδικό δωμάτιο
  Ξύλινα κουφώματα - ντουλάπες
  Ανακαίνιση κουζίνας
  Ξύλινες σκάλες, ξύλινα πατώματα
  Πέργκολες κ.α

  ΣΚΟΠΟΣ και ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες, οι οποίες συνοδεύονται με άρτια οργανωτική δομή και τεχνογνωσία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών.

  Με ένα τηλεφώνημα σας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε προτάσεις και την προσφορά μας.

  Οι τιμές μας είναι προσιτές και πάντα ανταγωνιστικές.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ…..ΝΙΚΑΙΑ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΡΕΝΤΗ-ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ – ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Φιλικά,
  Κουτσοδόντης Ευάγγελος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΦΙΛΩΤΙ - Νάξος
  2285031780
  6973012963, 6970077728 (What's up)
  Ξυλουργικά - ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου.Στην επιχείρηση μας με έδρα το Φιλότι Νάξου αναλαμβάνουμε κάθε είδος ξυλουργικές εργασίες, εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα, πόρτες, παράθυρα, ντουλάπες και ντουλάπια κουζίνας ντουλάπια μπάνιου, έπιπλα και ξύλινες κατασκευές για τον κήπο σας, πέργκολες, εσωτερικές-εξωτερικές σκάλες, χειροποίητα τραπέζια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πόρτες και παράθυρα για παραδοσιακές αγροικίες, η αγάπη για το ξύλο και το μεράκι για την δουλειά μας είναι ορατή όλα τα χρόνια .

  Ξύλινα κουφώματα Νάξος

  Μαραγκός Νάξος

  Ξυλουργός Νάξος

  Επιπλοποιός Νάξος

  Παραδοσιακές ξύλινες κατασκευές Νάξος

  Χειροποίητα έπιπλα Νάξος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1 - Άμφισσα
  2265301361
  6947005479
  Η επιχείρηση του κυρίου Βύνια βρίσκεται στην Άμφισσα, στην οδό Παπαθανασίου 1.

  Ασχολούμαστε και κατασκευάζουμε οτιδήποτε αφορά το ξύλο. Δημιουργούμε:

  παραδοσιακά κουφώματα
  πέργκολες
  έπιπλα κουζίνας
  ντουλάπες
  σκάλες
  ειδικές ξύλινες κατασκευές
  κοπή ξυλείας (φτιάξ’το μόνος σου)

  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και σε προσιτές τιμές παντός είδους ανακαινίσεις

  Με εκτίμηση
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΜΑΡΜΑΡΩΤΟ - Κως
  6945873961
  Ο Σαρρής Κωνσταντίνος αναλαμβάνει κάθε είδους ξυλουργική εργασία στην Κω και κατ' επέκτασιν σε όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης.

  Χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας και μεράκι για αυτό που κάνει προσφέρει ένα αποτέλεσμα που καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών είτε αφορά τον επαγγελματικό χώρο είτε τη οικία σας.

  Οι υπηρεσίες :

  ξυλουργικες εργασιες κως, δωδεκανησα - ξυλινες κατασκευες κως, δωδεκανησα

  ξυλινα επιπλα κως, δωδεκανησα - κατασκευη επιπλων κως, δωδεκανησα

  ξυλινες σκαλες κως, δωδεκανησα - ξυλινα κουφωματα κως, δωδεκανησα

  ξυλινες πορτες κως, δωδεκανησα - ξυλινες ντουλαπες κως, δωδεκανησα

  ξυλινες περγκολες κως, δωδεκανησα- ξυλινα στεγαστρα κως, δωδεκανησα

  κατασκευες ξυλινων επιπλων κως, δωδεκανησα- κατασκευη επιπλων κουζινας κως, δωδεκανησα

  Η πολυετής εμπειρία του Σαρρή Κωνσταντίνου εγγυάται την εξυπηρέτηση των πελατών άμεσα και με στόχο τη λειτουργικότητα των κατασκευών διατηρώντας χαμηλό το κόστος.

  Σαρρής Κωνσταντίνος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΓΙΟΙ ΑΣΩΜΑΤΟΙ - Αίγινα
  2297022124
  6973967536
  Ξύλινα κουφώματα

  Ντουλάπια κουζίνας

  Πόρτες - παράθυρα

  Σκεπές - πέργολες

  Ντουλάπες

  Ξύλινα κάγκελα

  Ειδικές κατασκευές

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΑΤΣΙΚΑΣ - Ιωαννίνων
  2651036828
  6977027030
  ΓΚΑΡΑΝΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΦΕΡΕΤΡΟΠΟΙΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΟΝΙΤΣΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΞΟΙ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΕΡΕΤΡΩΝ ΗΠΕΙΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΟΝΙΤΣΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΞΟΙ
  ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΦΕΡΕΤΡΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΟΝΙΤΣΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΞΟΙ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΟΝΙΤΣΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΞΟΙ
  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΟΝΙΤΣΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΞΟΙ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΟΝΙΤΣΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΞΟΙ
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΟΝΙΤΣΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΞΟΙ
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΟΝΙΤΣΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΞΟΙ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΟΝΙΤΣΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΞΟΙ

  ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΦΕΡΕΤΡΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

  Η επιχείριση ΓΚΑΡΑΝΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με εδρα της δουλειά του στον Κάτσικα των Ιωαννίνων δραστηριοποιείται στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών με ειδίκευση στην Φερετροποιία και κατασκευής επίπλων και ξύλινων κουφωμάτων.
  Ειμαστε ξυλουργοί και επιπλοποιοί στα Ιωάννινα με τόσα χρόνια εμπειρίας ωστε να μπορούμε να δίνουμε λύσεις σε κάθε ανάγκη των πελατών μας.
  Η πολυετή πείρα και ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός , μας επιτρέπουν να υλοποιήσουμε ξυλουργικές κατασκευές προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες του πελάτη.
  Με ιδιαίτερη έμφαση στο διαχρονικό σχεδιασμό και την άριστη ποιότητα στο ξυλουργείο μας κατασκευάζουμε δημιουργίες χειροποίητες
  ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ:
  Κατασκευή και χονδρικό εμπόριο φερέτρων (Κάσες)
  Πελάτες μας είναι γραφεία τελετών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Κατόπιν παραγγελίας και συνεννόησης με τους πελάτες μας η παράδοση και αποστολή είναι άμεση.Προσφέρουμε αντοχή ποιότητα και προσιτές τιμές
  Εξυπηρετούμε πανελλαδικά στην Ηπειρο,Ιωάννινα, Κόνιτσα, Μέτσοβο, Αρτα, Πρέβεζα, Λευκάδα, Κέρκυρα, Παξοί
  Κατασκευές επίπλων και ξυλουργικές κατασκευές παντός τύπου
  Επιπλα χειροποίητα για κάθε χώρο του σπιτιού η του επαγγελματικού χώρου
  Ξύλινα Κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου πόρτες παράθυρα παντζούρια
  Συνθέσεις , Επιπλα μπάνιου, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες μικροέπιπλα, συρταριέρες βιβλιοθήκες.
  Εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, και ανακαινίσεις καταστημάτων ξενοδοχείων.
  Ειδικές Κατασκευές
  Επιπλα κουζίνας, που ταιριάζουν στο χώρο σας για κάθε γούστο και διαστάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας
  Ντουλάπες
  Βρείτε την ντουλάπα που είναι ιδανική για εσάς. Είτε ανοιγόμενη, είτε συρόμενη, θα σχεδιαστεί με τον πλέον εργονομικό τρόπο, ώστε να εξυπηρετήσει τις καθημερινές σας ανάγκες και να αναβαθμίζει αισθητικά τον προσωπικό σας χώρο.
  Επιπλα παιδικών δωματίων, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων καθώς και σε ποιότητα ξύλου.
  Ξύλινες επενδύσεις
  Με την συνεργασία μας, σας εξασφαλίζουμε:
  - Σωστή επιλογή υλικών
  - Ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις
  - Τεχνική υποστήριξη
  - Συνέπεια
  - Ποιότητα
  Καλέστε μας και εμείς θα αναταποκριθούμε αμεσα
  Με εκτίμηση
  ΓΚΑΡΑΝΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΟΝΤΙΑΣ - Λήμνος
  6977166138
  ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ
  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΛΗΜΝΟΣ - ΛΗΜΝΟΥ

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ https://www.facebook.com/Ξυλουργικες-εργασιες-παντος-τυπου-Γιαμαρελος-δημητρης-

  Με ποιότητα και μεράκι επιπλα για μια ζωή!!!!!
  Ανακαινίσεις ξυλουργικές κατοικιών και επαγγελματικών χώρων στην Λήμνο και στην Λέσβο

  Το ξυλουργείο στον Κοντιά της Λήμνου του ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ιδρύθηκε πριν από πολλά χρόνια με συνεχή παρουσία στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών μέχρι και σήμερα.
  Η πολυετή εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε είναι η εγγύηση μας.
  Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου για να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  Δημιουργούμε για εσάς επιπλα κάθε χώρου για ολο το σπίτι.Ειμαστε επιπλοποιοί, μαραγκοί στην Λήμνο και διακρινόμαστε για την καλαισθησία των επίπλων και κάθε ξυλουργικής εργασίας, για την συνέπειά μας και τις πιο οικονομικές λύσεις που προτείνουμε στους πελάτες μας.
  Ολες οι ξύλινες κατασκευές είναι χειροποίητες και δικές μας δημιουργίες.

  Οι υπηρεσιες μας:
  Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την κατασκευή επίπλων και ειδικών κατασκευών για οικίες και επαγγελματικούς χώρους ( εστιατόρια, καταστήματα ξενοδοχεία εξοπλισμός επαγγελματικός κ.α.)
  Δημιουργία και επιδιόρθωση παραδοσιακών αλλά και μοντέρνων επίπλων για ολο το σπίτι.
  Κατασκευάζουμε Επιπλα Κουζίνας υψηλής αισθητικής σε μοντέρνα και κλασσικά σχέδια,λειτουργικά και πρακτικά στην καθημερινή χρήση
  Μελετάμε το χώρο σας και προτείνουμε λύσεις και design ανάλογα με το υφος και τις διαστάσεις που σας καλύπτουν
  Ντουλάπες υπνοδωματίων λειτουργικές συρόμενες ανοιγόμενες εντοιχισμένες
  Επιπλα κάθε χώρου, κρεβατοκάμαρες,επιπλοσυνθέσεις, παιδικά δωμάτια σε ποικιλία σχεδίων, τραπεζαρίες , επιπλα μπάνιου καναπέδες κουκέτες, βιβλιοθήκες, μπαρ, μπουφέδες και μικροέπιπλα κατά παραγγελία, σύγχρονα και κλασσικά με μεράκι.
  Ξύλινα κουφώματα , πόρτες παράθυρα παντζούρια σε σχέδια της αρεσκείας σας παραδοσιακά η Γερμανικού Τύπου σε χρώματα και διαστάσεις που θα μας ζητηθούν . Πόρτες (Ασφαλείας - Θωρακισμένες - Εισόδου - Εσωτερικές – (Καμαρόπορτες, Μπαλκονόπορτες παντζούρια ).
  Οι ειδικές ξυλουργικές κατασκευές φτιάχνονται εξ ολοκλήρου στο ξυλουργείο μας με ξυλουργικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τα χειροποίητα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας στα μέτρα σας, με ξυλεία και τύπο της επιλογής σας.
  Ξύλινα δάπεδα, παρκέ διαρκείας,
  Τοποθετήσεις LAMINATE
  Σκάλες, ξύλινες εσωτερικές, γωνιακές ή κυκλικές, κάγκελα κλιμακοστασίων,
  Πέργκολες, κιόσκια , χαγιάτια
  Ξύλινες επενδύσεις Κάλυψη μικρών και μεγάλων επιφανειών όπως οροφές, τοίχοι, καλοριφέρ και τζάκια για διακόσμηση
  Ξύλινα ταβάνια
  Ο ξυλουργός ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ εγγυάται άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση του έργου στον προκαθορισμένο χρόνο υλοποίησης,
  υπηρεσίες συντήρησης με υπευθυνότητα και μετά το πέρας των εργασιών μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε την προσφορά μας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Λήμνο και στο νομό Λέσβου
  Η συνέπεια και η φιλική εξυπηρέτηση είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη που μας καταξίωσε στην αγορά, της Λήμνου

  Με εκτίμηση
  ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Γερμανικα κουφωματα λημνος
  Ξυλινες κατασκευες λημνος
  Επιπλοποιος –επιπλοποιοί λημνος
  Ξυλουργος λημνος
  Ξυλουργικες εργασιες λημνος
  Ξυλινα κουφωματα λημνος
  Επιπλα κουζινας λημνος
  Ντουλαπες λημνος
  Εντοιχισμενες ντουλαπες λημνος
  Ξυλουργειο λημνος
  Επιπλα λημνος
  Χειροποιητα επιπλα στην λημνο
  Επιπλα με παραγγελια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΝΗΛΙΟ - Μέτσοβο
  2656041829
  6979727472
  ΒΑΡΣΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

  Με ποιότητα και μεράκι επιπλα για μια ζωή!!!!!
  Ανακαινίσεις ξυλουργικές κατοικιών και επαγγελματικών χώρων στό Μέτσοβο Ιωάννινα στην Λευκάδα!!!!!

  Το ξυλουργείο στο Μέτσοβο Ιωαννίνων του ΒΑΡΣΑΝΗ ΙΩΑΝΝΗ ιδρύθηκε πριν από πολλά χρόνια με συνεχή παρουσία στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών μέχρι και σήμερα.
  Η πολυετή εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε είναι η εγγύηση μας.
  Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου για να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  Δημιουργούμε για εσάς επιπλα κάθε χώρου για ολο το σπίτι.Ειμαστε επιπλοποιοί, μαραγκοί στο Μέτσοβο στα Ιωάννινα και διακρινόμαστε για την καλαισθησία των επίπλων και κάθε ξυλουργικής εργασίας, για την συνέπειά μας και τις πιο οικονομικές λύσεις που προτείνουμε στους πελάτες μας.
  Ολες οι ξύλινες κατασκευές μας είναι χειροποίητες και δικές μας δημιουργίες

  Οι υπηρεσιες μας:
  Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την κατασκευή επίπλων και ειδικών κατασκευών για οικίες και επαγγελματικούς χώρους ( εστιατόρια, καταστήματα ξενοδοχεία εξοπλισμός επαγγελματικός κ.α.)
  Κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας υψηλής αισθητικής σε μοντέρνα και κλασσικά σχέδια,λειτουργικά και πρακτικά στην καθημερινή χρήση
  Μελετάμε το χώρο σας και προτείνουμε ανάλογα με το υφος και τις διαστάσεις που σας καλύπτουν
  Ντουλάπες υπνοδωματίων λειτουργικές συρόμενες ανοιγόμενες εντοιχισμένες
  Επιπλα κάθε χώρου, κρεβατοκάμαρες,επιπλοσυνθέσεις, παιδικά δωμάτια σε ποικιλία σχεδίων, τραπεζαρίες , επιπλα μπάνιου
  Ξύλινα κουφώματα , πόρτες παράθυρα παντζούρια σε σχέδια της αρεσκείας σας
  Ξύλινα δάπεδα, παρκέ διαρκείας,
  Τοποθετήσεις LAMINATE
  Σκάλες εσωτερικές ξύλινες
  Πέργκολες, κιόσκια , χαγιάτια
  Ξύλινες επενδύσεις
  Ξύλινα ταβάνια
  Κεραμοσκεπές, ξύλινες στέγες κατοικιών κτιρίων, παντός τύπου για σκεπή χωρίς προβλήματα και υγρασίες

  Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε την προσφορά μας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα από οπου μας ζητηθεί στο Μέτσοβο Ιωάννινα και σε ολο το νομό Ιωαννίνων αλλά και στην Λευκάδα

  Η συνέπεια και η φιλική εξυπηρέτηση είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη που μας καταξίωσε στην αγορά.

  Με εκτίμηση
  ΒΑΡΣΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Ξυλουργειο μετσοβο ιωαννινα λευκαδα
  Ξυλινα κουφωματα μετσοβο ιωαννινα λευκαδα
  Ξυλουργος μετσοβο ιωαννινων λευκαδα
  Μαραγκος μετσοβο ιωαννινα λευκαδα
  Επιπλοποιος μετσοβο ιωαννινα λευκαδα
  Επιπλα κουζινας μετσοβο ιωαννινα λευκαδα
  Κεραμοσκεπες μετσοβο ιωαννινα λευκαδα
  Ξυλινες στεγες σκεπες μετσοβο ιωαννινα λευκαδα
  Ντουλαπες μετσοβο ιωαννινα λευκαδα
  Ξυλινες κατασκευες μετσοβο ιωννινα λευκαδα
  Χειροποιητα επιπλα μετσοβο ιωαννινα λευκαδα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ 33 - Κιάτο
  2742302363
  6936701770
  Με δεκαετίας εμπειρίας στις ξυλουργικές εργασίες, αναλαμβάνουμε την δημιουργία ξύλινων κατασκευών όπως:

  Ξύλινες πόρτες

  Ξύλινα παράθυρα

  Πόρτες εκκλησιών

  Ειδικες κατασκευες

  Επιπλα κουζινας

  Ντουλαπες

  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
  Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/Ξυλοκατασκευες-Νικητας-1721814368037442/
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΪΒΑΛΙ 5, ΠΑΣΑΚΑΚΙ - Χανίων
  6940548235
  ειδικες κατασκευες ξυλου χανια, κρητη
  ξυλουργικες εργασιες χανια, κρητη
  ξυλινα πατωματα χανια, κρητη
  επιπλα κουζινας χανια, κρητη
  ντουλαπες χανια, κρητη
  περγκολες χανια, κρητη
  στεγες - σκεπες χανια, κρητη
  σκαλες χανια, κρητη
  κουφωματα χανια, κρητη

  Η επιχείρησή μας ''Ξυδιάς Στέλιος'' που εδρεύει στα Χανιά, δραστηριοποιείται στις παντός είδους ξύλινες ειδικές κατασκευές.

  Από το 2007 δημιουργούμε για εσάς μοναδικά κομμάτια σε μοντέρνα ή κλασσικά σχέδια, φτιαγμένα με έμπνευση και μεράκι, καλύπτοντας ακόμα και τα πιο απαιτητικά σας γούστα.

  Σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας είναι ο εξοπλισμός και ανακαίνιση σε επαγγελματικούς και ξενοδοχειακούς χώρους.

  Ανανεώνουμε ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια με μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων που ξεχωρίζουν για την κομψότητα, τη λειτουργικότητα και τη μακροβιότητά τους.

  Μελετάμε το χώρο σας, συζητάμε μαζί σας και σχεδιάζουμε οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε ανάλογα με τις διαστάσεις του χώρου σας και σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

  Καλέστε στo κιν. 6940548235 ή στείλτε μας email steliosxidias@gmail.com και θα έρθουμε στο χώρο σας, δίνοντάς σας, άμεσα και αναλυτικά την προσφορά μας.

  Φιλικά: Ξυδιάς Στέλιος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΛΑΚΗΘΡΑ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - Κεφαλονιά
  2671042318
  6944152858
  ξυλινες κατασκευες αργοστολι, κεφαλονια
  ξυλινα επιπλα αργοστολι, κεφαλονια
  λυομενα σπιτια αργοστολι, κεφαλονια
  σπιτια προκατ αργοστολι, κεφαλονια

  Η επιχείρηση Φόης Γεράσιμος, πάνω από 35 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επίπλου και κάθε είδους κατασκευή που έχει σχέση με το ξύλο.

  Με έδρα το Αργοστόλι, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ξυλουργική εργασία σε όλο το νομό δημιουργώντας συνθέσεις που ανταποκρίνονται και εξυπηρετούν τις δικές σας ανάγκες σε πολύ προσιτές τιμές .

  Αναλαμβάνουμε εξ΄ολοκλήρου τη μελέτη, τη σχεδίαση, τη κατασκευή και την τοποθέτηση της εργασίας είτε για επαγγελματικό χώρο είτε για το σπίτι σας.

  Μαζί σχεδιάζουμε αυτό που επιθυμείτε σύμφωνα με τα χρώματα σας και το στυλ σας και το προσαρμόζουμε στο χώρο σας .

  Τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνουμε και την κατασκευή λυόμενων σπιτιών ή αλλιώς προκατασκευασμένων ( προκάτ) που έχουν πολλά πλεονεκτήμα ως προς το κόστος, το χρόνο και τον τρόπο κατασκευής τους αλλά και ως προς την επαναμεταφορά τους σε άλλο οικόπεδο ή μέρος.

  Παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:
  Ξυλουργικές εργασίες Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Έπιπλα Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Έπιπλα κουζίνας Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Ξύλινες ντουλάπες Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Ξύλινες πόρτες Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Ξύλινες μεσόπορτες Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Ξύλινα Κουφώματα Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Ειδικές κατασκευές ξύλου Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Ξύλινες κατασκευές Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Πέργκολες Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Κεραμοσκεπές Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Ξύλινες σκάλες Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Λυόμενα σπιτια Αργοστόλι, Κεφαλονία
  Προκατ σπιτια Αργοστόλι, Κεφαλονία

  Αναζητώντας συνεχώς νέες τεχνοτροπίες προσέχοντας πάντα τη ποιότητα και με προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες δημιουργούμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Με εκτίμηση,
  Φόης Γεράσιμος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 81 - Περιστέρι
  2105768966
  6930606536
  Είμαστε στο χώρο των κατασκευών Ξύλου επί τρεις συνεχόμενες γενεές !!! Έχουμε εμπειρία και τεχνογνωσία για κάθε είδους κατασκευή !!! Επικοινωνήστε μαζί μας, να υλοποιήσουμε κάθε επιθυμία και σκέψη σας, ώστε να δημιουργήσουμε το αισθητικό αποτέλεσμα, για τον ιδανικό χώρο που ονειρεύεστε... !!!

  https://www.facebook.com/Χαρισακης-πετρος-1660540357553287/
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ζήνωνος 6 - Λευκωσία
  +35722480086,+35722480087,+35799651824
  MPN Loizou Furnishings Ltd

  Ξυλουργικές Εργασίας Εξώπορτες, Εσωτερικές Πόρτες & Πόρτες Κουζίνας Λευκωσία

  Η εταιρεία μας “MPN Loizou Furnishings Ltd” η οποία εδρεύει στην Λευκωσία της Κύπρου, αποτελεί μια σύγχρονη δυναμική εταιρεία, που δραστηριοποιείται με ξυλουργικές εργασίες εδώ και αρκετά χρόνια.

  Με γνώμονα την ποιότητα, τη συνέπεια και τις νέες τάσεις της αγοράς κατασκευάζουμε εξώπορτες, εσωτερικές πόρτες και πόρτες κουζίνας εξασφαλίζοντας σας ξυλουργικές κατασκευές και ξυλουργικές εργασίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με ξυλουργικές εργασίες είναι η άμεση εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων σας.

  Παράγοντας προϊόντα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας ( εξώπορτες, εσωτερικές πόρτες και πόρτες κουζίνας ) χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες, ποιότητα και εξειδικευμένο προσωπικό πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

  Εξώπορτες Λευκωσία

  Εσωτερικές Πόρτες Λευκωσία

  Πόρτες Κουζίνας Λευκωσία

  Ξυλουργικές Εργασίας Λευκωσία

  Ξυλουργικές Κατασκευές Λευκωσία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ 7-12 - Πυργος
  2621029894
  6937590736
  επιπλα κουζινας πυργος ηλειας - ντουλαπες - πορτες - παραθυρα - σκαλες πυργος ηλεια
  κρεβατοκαμαρα - τραπεζαρια - γραφειο - μικροεπιπλα πυργος, ηλεια
  ξυλογλυπτα εκκλησιαστικα ειδη πυργος ηλειας

  Η εταιρεία ''ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ'' διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή επίπλων για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο και ξυλόγλυπτων εκκλησιαστικών ειδών.

  Από το 1978 που ξεκίνησε ο Δημουλιάς Σπύρος, το 2008 που δραστηριοποιήθηκε και ο γιος του, Δημουλιάς Δημήτρης, στόχος τους είναι να δημιουργούν ποιοτικά έπιπλα που αντέχουν στον χρόνο.

  Ποιότητα που ξεκινάει από τη μελέτη, τη σχεδίαση, τις πρώτες ύλες, την κατασκευή, το φινίρισμα και τέλος την τοποθέτηση και την παράδοση με προσοχή στη λεπτομέρεια!

  Δημιουργούν για εσάς το σχέδιο που θέλετε, το προσαρμόζουν στην αισθητική του χώρου σας και καλύπτουν κάθε ανάγκη σας με χαμηλό κόστος.

  Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στο εργαστήριό τους:

  - Έπιπλα για το σπίτι ( κουζίνα, σαλόνι, κρεββατοκάμαρα, παιδικό δωμάτιο)

  - Έπιπλα γραφείου (γραφεία, βιβλιοθήκες, συρταριέρες)

  - Έπιπλα για ξενοδοχεία σε μοντέρνες ή κλασσικές γραμμές

  - Έπιπλα επαγγελματικών χώρων - Ανακαινίσεις καταστημάτων

  - Ειδικές Κατασκευές Επίπλων

  - Εκκλησιαστικα ξυλόγλυπτα (τέμπλα, προσκυνητάρια, θρόνοι, άμβωνες κλπ)

  - Ντουλάπες, ανοιγόμενες, συρόμενες

  - Κατασκευή & ανακαίνιση κουζίνας

  - Κατασκευή & τοποθετηση επίπλων μπάνιου

  - Σχεδίαση & κατασκευή μικροεπίπλων εσωτερικών χώρων

  Δραστηριοποιούμαστε στον Πύργο Ηλείας και κατόπιν συνεννόησης αναλαμβάνουμε και παραδίδουμε έργα σε όλη την Ελλάδα.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε απορία που έχετε ή για επιπλέον πληροφορίες.

  Με εκτίμηση: Δημουλιάς Δημήτρης.

  επιπλα κουζινας πυργος, ηλεια - ντουλαπες πυργος ηλειας - πορτες πυργος, ηλεια - παραθυρα πυργος ηλειας - ξυλινες σκαλες πυργος, ηλεια - κρεβατοκαμαρα πυργος ηλειας - τραπεζαρια πυργος, ηλεια - γραφεια πυργος ηλειας - μικροεπιπλα πυργος, ηλεια - επιπλα μπανιου πυργος ηλειας - ειδικες κατασκευες επιπλων πυργος, ηλειας - ντουλαπια κουζινας πυργος ηλειας - ξυλινα κουφωματα πυργος, ηλεια - ξυλινες κατασκευες πυργος ηλειας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Λεωφόρος Παπαφράγκου 1ο χλμ. Γερμανικού Δρόμου - Μέγαρα
  2296024790
  Ορίζοντας
  Πατέλης Αναστάσιος
  18 χρόνια εμπειρίας στο έπιπλο!

  Μοντέρνα Κουζίνα | Κλασική Κουζίνα | Ξεχωριστή Κουζίνα

  Τα έπιπλα κουζίνας που διαθέτουμε στην εταιρεία μαςΟρίζοντας, η οποία έχει την έδρα της στα Μέγαρα, είναι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας υλικά και προσφέρονται σε εσάς σε διάφορα σχέδια και στυλ, ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα και να ταιριάζουν με κάθε χώρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΟΛΥΒΑΣ, ΓΑΖΙ - Ηρακλείου
  2810823592
  6971883200
  επιπλα ηρακλειο, κρητη, 2810823592, home style, αφοι καυκακη
  επιπλα κουζινας ηρακλειο κρητης
  ντουλαπες ηρακλειο, κρητη
  ξυλινα κουφωματα ηρακλειο, κρητη
  αναπαλαιωσεις επιπλων ηρακλειο, κρητη
  ειδικες κατασκευες ξυλου ηρακλειο, κρητη

  Η επιχείρηση ''HOME STYLE'' είναι μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς, η οποία ειδικεύεται στις ξύλινες κατασκευές από το 1959 με έδρα της στον Κολλυβά Γαζίου.

  Ξεκινήσαμε με ξυλουργικές εργασίες και στην πορεία των χρόνων μεγαλώσαμε τη γκάμα των προϊόντων μας και δημιουργούμε έπιπλα παντός τύπου για τον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο.

  Στην ''HOME STYLE'' των αδελφών Καυκάκη ''παντρεύουμε'' τις παραδοσιακές εφαρμογές με τη σύγχρονη τεχνογνωσία, τις καινοτόμες ιδέες και σας παραδίδουμε ένα άψογο αποτέλεσμα που είναι διαχρονικό.

  Αισθητική και design - Κορυφαία ποιότητα κατασκευής
  Λειτουργικότητα - Αντοχή στο χρόνο - Επιμονή στην λεπτομέρεια

  Έπιπλα: Τραπεζαρία, Τραπεζάκια Καθιστικού, Σαλόνι, Κρεβατοκάμαρα, Γραφείο
  Κουζίνες: Ντουλάπια κουζίνας σε μοντέρνες και κλασικές γραμμές
  Ντουλάπες: Ανοιγόμενες, συρόμενες
  Έπιπλα επαγγελματικών χώρων - Έπιπλα Μπάνιου
  Ξύλινα Κουφώματα - Ξύλινα Πατώματα
  Ειδικές κατασκευές ξύλου: Σκάλες, Πέργκολες, Κουπαστή,

  Με το σύχγρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε για κάθε στάδιο παραγωγής, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, μεταφέρουμε και τοποθετούμε σε όλη την Κρήτη τις χειροποίητες κατασκευές μας.

  Αναπαλαίωση Επίπλων:
  Αν θέλετε να επισκευάσετε, συντηρήσετε, αναπαλαιώσετε, βάψετε τα παλιά σας έπιπλα, στην εταιρεία ''HOME STYLE'' σας παρέχουμε λύσεις, συμβουλές και την δυνατότητα να αλλάξετε την διάσταση, το χρώμα, το ξύλο, και τα υφάσματα των επίπλων σας, για να τους δώσετε νέα εικόνα και στυλ.

  Επαγγελματικός εξοπλισμός:
  Ειδικό τμήμα της εταιρείας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό κατασκευών για εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία κ.α που καλύπτουν ειδικές απαιτήσεις του χώρου σας.

  Καθιερωθήκαμε στο χώρο ως όνομα εμπιστοσύνης (πανω απο 5.000 ευχαριστημένοι πελάτες & πανω απο 10.000 ολοκληρωμένα projects) και συνεχίζουμε δυναμικά με εμπειρία και ειλικρίνεια να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

  Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε από κοντά να γνωρίσετε την πλούσια συλλογή μας σε μοναδικές τιμές.

  Με εκτίμηση: Αφοι Καυκάκη.

  επιπλο ηρακλειο κρητης, σκαλα ηρακλειο κρητης, περγκολα ηρακλειο, κρητη, κουπαστη ηρακλειο, κρητη, κρεβατοκαμαρες ηρακλειο, κρητη, σαλονια ηρακλειο, κρητη, επιπλα μπανιου ηρακλειο, κρητη, κουφωματα ηρακλειο, κρητη, πατωματα ηρακλειο, κρητη, δαπεδα ηρακλειο, κρητη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Παλιοστάνη Ρωμανού, Αχαία - Πάτρα
  2610640170
  6972485071
  Παναγόπουλος Δημ. Φώτης
  Ξυλουργικές Εργασίες
  στη Πάτρα

  Η εταιρεία Παναγόπουλος ειδικεύεται στην επεξεργασία και μορφοποίηση του ξύλου. Αξιοποιεί αυτό το φυσικό υλικό ως πρώτη ύλη για την δημιουργία χρηστικών καθημερινών αντικειμένων αλλά και μεγάλων κατασκευών.

  Με πολύχρονη πείρα στο τομέα του ξύλου και πλήρως εξοπλισμένες παραγωγικές μονάδες η εταιρεία μας, σας εγγυάται ποιότητα, διαχρονικότητα, λειτουργικότητα και αισθητική σε κάθε προϊόν που θα σας προτείνει για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Τα προϊόντα μας:

  Έπιπλα γραφείου
  Έπιπλα κουζίνας
  Έπιπλα για επαγγελματικούς χώρους, για ξενοδοχεία & χώρους εστίασης
  Ντουλάπες
  Έπιπλα παιδικού δωματίου
  Κρεβατοκάμαρα
  Σκάλες

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ - Μέτσοβο
  6946793039
  ΚΑΣΚΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ
  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ https://www.facebook.com/georgos.kaskoras.3

  ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΚΑΛΙΣΤΑ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΑ ΕΠΙΠΛΑ

  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών και ξυλουργικών κατασκευών, σε συνδυασμό με τη γνώση, τη συνέπεια καθώς και την ποιότητα, έχουν καθιερώσει την επιχείριση ΚΑΣΚΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που εδρεύει στο Μέτσοβο των Ιωαννίνων στο χώρο των επιπλοποιών και γενικότερα στον χώρο του χειροποίητων ξυλόγλυπτων επίπλων ως σημείο αναφοράς, σε ολο το νομό Ιωαννίνων και κατ΄ επέκτασιν σε ολη την Ηπειρο.
  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες επιπλοποιούς, μαραγκούς,που μπορούν να σας εγγυηθούν για την ποιότητα των υπηρεσιών, με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και την λειτουργικότητα. Επιπλα με υψηλή αισθητική και καλαισθησία.
  Η επίπλωση με χειροποίητα έπιπλα δίνει μια αυθεντικότητα και διαχρονική αξία στο χώρο.

  Δημιουργούμε για εσάς:

  Στο ξυλουργείο μας που βρίσκεται στους Αγ.Αποστόλους στό Μέτσοβο στα Ιωάννινα, κατασκευάζουμε έπιπλα χειροποίητα σκαλιστά, ξυλόγλυπτα για όλους τους χώρους του σπιτιού.

  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Κλασσικά και Μοντέρνα, ανάλογα με τις ανάγκες και το υφος του σπιτιού σας , κουζίνες λειτουργικές διαχρονικές με σχέδια δικά σας.
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ Ντουλάπες Συρόμενες και ανοιγόμενες εντοιχισμένες , απλές σύμφωνα με τις ανάγκες σας και προσαρμοσμένες στο χώρο σας.
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ γερμανικού τύπου σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων Στα ξύλινα γερμανικά κουφώματα έχουμε την δυνατότητα τοποθέτησης διπλών ενεργειακών τζαμιών, τρίπλεξ και αλεξίσφαιρων ενεργειακά κουφώματα
  Εξωτερικές Πόρτες –εσωτερικές καμαρόπορτες παραδοσιακά σχέδια όλα ξυλόγλυπτα από εμάς
  ΕΠΙΠΛΑ
  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΑ εργα τέχνης με διαχρονική αξία
  ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ κεφαλάρια κρεβατιών ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ
  ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
  ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
  ΞΥΛΙΝΑ ΤΑΒΑΝΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ξύλινες επενδύσεις
  Ειδικές κατασκευές που προσφέρουν λύση για κάθε ανάγκη και κάθε γούστο.
  Ανακαινίζουμε κάθε επαγγελματικό χώρο (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, καταστήματα ) με αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στο Μέτσοβο Ιωάννινα Λευκάδα Αρτα Πρέβεζα και πανελλαδικά πάντα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο
  Το πλήθος των πελατών μας αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας μας
  Προσιτές Τιμές - Μελέτη Χώρου – προτείνουμε οικονομικές λύσεις.
  Με εκτίμηση
  ΚΑΣΚΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Ο επιπλοποιός του Μετσόβου και των Ιωαννίνων

  Ξυλουργός Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα και ολη την Ηπειρο.
  Ξυλουργείο Ιωάννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα και ολη την Ηπειρο.
  Ξυλουργικές εργασίες Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Επιπλα κουζίνας Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Μαραγκός Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Επιπλοποιός Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Χειροποίητα επιπλα Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Ξύλινα κουφώματα γερμανικου τυπου Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Ντουλάπες, ντουλάπια Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Παιδικά επιπλα Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Ξυλογλυπτα επιπλα μετσοβο ιωαννινα αρτα πρεβεζα λευκαδα
  Καμαροπορτες Μεσόπορτες εσωτερικά κουφώματα Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Ξύλινες επενδύσεις Ιωαννινα Μέτσοβο Ηγουμενίτσα Αρτα Πρέβεζα Λευκάδα
  Ξυλουργικες κατασκευες μετσοβο ιωαννινα αρτα πρεβεζα λευκαδα
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΤΑ
  ΞΤΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΡΕΒΕΖΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΣΟΒΟ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

  Toggle
προηγούμενη 1 από 24 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ