noscript image for google
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 | 04:46 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 121Α - Νεος Κόσμος
  2109018295
  6945235334
  Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, καθορίζουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ώστε να έχουμε μία επιτόπια εκτίμηση του χώρου. Στο ραντεβού μας σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία μας ζητήσετε για το ξύλινο πάτωμα και τον τρόπο κατασκευής του. Εντός 2-3 ημερών θα έχετε προσφορά μας όπου θα αναφέρει αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών, πραγματοποιούνται πάντα στα χρονικά περιθώρια που έχουν προσυμφωνηθεί. Η συνέπεια στην εργασία και στη παράδοση του έργου θεωρείται δεδομένη. Μετά το τέλος των εργασιών η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε. Έχοντας σήμερα το πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως: · Τοποθέτηση πάσης φύσεως ξύλινων δαπέδων μασίφ καρφωτό ή κολλητό. · Τοποθέτηση πλωτού προγυαλισμένου πατώματος ή laminate. · Ξύλινη επένδυση σε σκάλες από μπετόν ή σε σιδηροκατασκευή. · Επισκευές παλαιών δαπέδων όλων των σχεδίων όπως λωρίδα, ψαροκόκαλο, πλάκες κ.α. · Συντήρηση (τρίψιμο & γυάλισμα) παλαιού ξύλινου πατώματος ή καινούργιου αβερνίκωτου με πολυουρεθανικά ή οικολογικά βερνίκια. · Βαφή ξύλινου δαπέδου σε διάφορους χρωματισμούς και τεχνοτροπία ντεκαπέ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αγία Βαρβάρα - Ηράκλειο
  6942830733
  ΕΠΙΠΛΑ ΤΙΤΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ
  Κατασκευή Επίπλων - Ξυλουργικές Εργασίες | Ηράκλειο Κρήτη

  Η επιχείρησή μας ΕΠΙΠΛΑ ΤΙΤΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ εδρεύει στην Αγία Βαρβάρα, στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται στην κατασκευή επίπλων και πάσης φύσεως εφαρμογές ξύλου.

  Με πολύχρονη εμπειρία στις ξυλουργικές εργασίες σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε ξύλινα έπιπλα και ειδικές κατασκευές, απόλυτα προσαρμοσμένα στο χώρο και τις ανάγκες σας.

  Διαθέτουμε έμπειρους τεχνίτες και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε εργασιακή πρόκληση, εξυπηρετώντας όλο το νομό Ηρακλείου και την υπόλοιπη Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Με κάθε σας κάλεσμα, πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς έργου.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αγίων Αναργύρων 29 - Καλαμάτα
  6945206543
  ΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Επιπλα με ποιότητα και φινέτσα στην Καλαμάτα και σε ολη την Μεσσηνία !!!!!

  Η επιχείριση ΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, που εδρεύει στην Καλαμάτα της Μεσσηνίας, δραστηριοποιείται στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών εδώ και πολλά χρόνια, με αγάπη και μεράκι στην τέχνη του ξύλου.

  Ειμαστε επιπλοποιοί και κατασκευάζουμε έπιπλα ασυναγώνιστης ποιότητας και αισθητικής μοντέρνα η κλασσικά ανάλογα με το υφος του χώρου.

  Παρέχουμεμοναδικές προτάσεις επίπλωσης από ένα εξειδικευμένο προσωπικό (ξυλουργούς) που εγγυώνται την άμεση και φιλική σας εξυπηρέτηση, από οπου μας ζητηθεί στην Καλαμάτα αλλά και σε ολο τον νομό Μεσσηνίας .

  Ακόμα και μετά την παράδοση των ξυλουργικών εργασιών , είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.Ανανεώνουμε και ανακαινίζουμε τον χώρο σας, και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιώτες και επαγγελματίες ( (κατοικίες,καταστήματα, ξενοδοχεία).

  Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα τεχνογνωσία που μας δίνουν την δυνατότητα κατασκευής επίπλων σε σχέδια και διαστάσεων

  ώστε να εφαρμόζονται πλήρως στα δικά σας μέτρα.

  Στο ξυλουργείο μας δημιουργούμε για εσάς:

  Κατασκευάζουμε επιπλα για ολο το σπίτι – επιπλα γενικής επίπλωσης

  Επισκευές επίπλων

  Επιπλα Κουζίνας σε ότι σχέδιο και ύφος αρμόζει στο χώρο σας, κλασσικό ή μοντέρνο.

  Ντουλάπια κουζίνας λειτουργικά και διαχρονικά όλα υψηλών προδιαγραφών με ποιότητα και φινέτσα

  Ντουλάπες Υπνοδωματίων - συρόμενες και ανοιγόμενες

  Εντοιχισμένες, λειτουργικές και άνετες.

  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας. Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.

  Κουφώματα laminate εσωτερικά κουφώματα

  Τοποθετήσεις εσωτερικών κουφωμάτων

  (μεσόπορτες),στα κουφώματα εσωτερικού χώρου, πόρτες κλασσικές, σύγχρονων κατασκευών με την δυνατότητα οποιουδήποτε χρωματισμού.

  Μικροέπιπλα , παπουτσοθήκες,, βιβλιοθήκες, συρταριέρες

  Συνθέσεις σαλονιού

  Επιπλα μπάνιου

  Παιδικά έπιπλα,δείξτε μας το σχέδιο που επιθυμείτε και εμείς θα το κατασκευάσουμε

  Ειδικές κατασκευές ,

  Πέργκολες,και ολες τις ξύλινες επενδύσεις,

  Ερχόμαστε στο χώρο σας και προτείνουμε τις ολοκληρωμένες και ευέλικτες εφαρμοσμένες λύσεις σε κάθε είδους κατασκευή.

  Αν λοιπόν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο επιπλοποιό στην Καλαμάτα τότε καλέστε μας και με την συνεργασία μας σας εξασφαλίζουμε:

  Σωστή επιλογή υλικών - Ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις - Τεχνική υποστήριξη

  Συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους παράδοσης των ξυλουργικών εργων από την ανάθεση εως την αποπεράτωση

  Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες

  Με εκτίμηση

  ΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Επιπλοποιός Καλαμάτα Μεσσηνία

  Κατασκευές επίπλων Καλαμάτα Μεσσηνία

  Ξυλουργικές εργασίες Καλαμάτα Μεσσηνία

  Ξυλουργοί Μαραγκοί Καλαμάτα Μεσσηνία

  Ξυλουργεία Καλαμάτα Μεσσηνία

  Ξύλινα Κουφώματα Καλαμάτα Μεσσηνία

  Κουφώματα LAMINATE Καλαμάτα Μεσσηνία

  Τοποθετήσεις κουφωμάτων Καλαμάτα Μεσσηνία

  Επιπλα κουζίνας Καλαμάτα Μεσσηνία

  Χειροποίητα επιπλα Καλαμάτα Μεσσηνία

  Ντουλάπες ντουλάπια Καλαμάτα Μεσσηνία

  Ντουλάπες εντοιχιζόμενες Καλαμάτα Μεσσηνία

  Επισκευές επίπλων Καλαμάτα Μεσσηνία

  Ξυλουργικά εργα Καλαμάτα Μεσσηνία

  Ξυλουργικές ανακαινίσεις Καλαμάτα Μεσσηνία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΧΩΡΑ ΚΥΘΝΟΥ - Κύθνος
  2281031877-6983769654
  6983769654
  WOODY ALAFOUZOS
  Ξύλινες Χειροποίητες Κατασκευές Κύθνος

  Η επιχείρησή μας “Woody Alafouzos” η οποία βρίσκεται στην Κύθνο, δραστηριοποιείται από το 2015 με χειροποίητες ξύλινες κατασκευές ποιοτικής κατασκευής και υψηλής αισθητικής.

  Με την πολύχρονη εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ξύλινη κατασκευή μας ζητηθεί.

  Διαφημίστε την επιχείρηση σας ή χαρίστε μοναδικά δώρα στον ευατό σας ή τους αγαπημένους σας

  Δημιουργούμε πρωτότυπες ξύλινες πινακίδες μαγαζιών, ξύλινα τουριστικά μαγνητάκια, ξύλινα ρολόγια τοίχου, ξύλινα μπερλόκ, ξύλινα σκουλαρήκια, με σύγχρονα μηχανήματα τα οποία μας δίνουν την δυνατότητα όλες οι κατασκευές μας να γίνονται με τα σχέδια που επιθυμείτε.

  Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τάσεις και ενημερωνόμαστε για κάθετι καινούργιο ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο μέγιστο στις απαιτήσεις σας.

  Παράλληλα, η επιχείρησή μας μπορεί να σας προτείνει ξεχωριστές ιδέες για δώρα για κάθε περίσταση.

  Η επιχείρηση μας έχει στην κατοχή της 2 υπερσύγχρονα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας ξύλου. Διαθέτουμε CNC Router και CNC Laser με τα οποία μπορούμε να σχεδιάζουμε, να κόβουμε και να συναρμολογούμε, την πρώτη μας ύλη, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

  ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
  έτσι δημιουργούμε κατασκευές που αντανακλούν τη δική σας προσωπικότητα, είναι λειτουργικέςκαι χαρίζουν υψηλή αιασθητική...

  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας

  για να συζητήσουμε τι είδους ξύλινη χειροποίητη κατασκευή επιθυμείτε και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα...

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χανιά - Χανίων
  6978247815
  ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  Για επιπλα με διαχρονικότητα αισθητική και τέλειο φινίρισμα στα Χανιά

  Η επιχείρηση ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που εδρεύει στα Χανιά είναι μια επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της κατασκευής επίπλων και ξυλουργικών εργασιών.

  Ειμαστε επιπλοποιοί με μεράκι και τεχνογνωσία, στην τέχνη του ξύλου και ολες οι δημιουργίες μας είναι διαχρονικές και λειτουργικές..

  Η επιχείρησή μας, ακολουθώντας τις σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις της αγοράμε εξειδικευμένους ξυλουργούς και σύγχρονα μηχανήματα σας εγγυάται ένα αποτέλεσμα άψογης αισθητικής και ποιότητας, μας δίνεται η δυνατότητα κατασκευής χειροποίητων επίπλων σε ειδικές διαστάσεις ώστε να εφαρμόζονται πλήρως στα δικά σας μέτρα.

  Δημιουργούμε για εσάς :

  Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε στο ξυλουργείο μας

  Παντός τύπου ξυλουργικές εργασίες και επιπλα στα Χανιά

  Επιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού (κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο, γραφείο, τραπεζαρία),

  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑΞΥΛΙΝΑ σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων αλλά και παραδοσιακά ξύλινα κουφώματα. Εχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε εις πέρας οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμεί ο πελάτης.

  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ εσωτερικα (μεσόπορτες) και εξωτερικά.

  Διαθέτουμε ποικίλλα σχέδια κλασικά και μοντέρνα ώστε ο καθένας από εσάς να μπορεί να βρει κάτι για το δικό του χώρο. Προσφέρουμε εσωτερικές πόρτες είτε μασίφ ξύλο ή τζάμι και σε όλα τα δημοφιλή χρώματα, έτσι ώστε τα σχέδια να μπορούν να επιλεγούν για να ταιριάζουν σε κάθε εσωτερικό χώρο.

  ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ με σίτες,

  ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Ανακλινόμενα με μηχανισμούς ή παραδοσιακά.

  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ λειτουργικά με σύγχρονο μοντέρνο design αλλά και κλασικό και σε διαστάσεις και ποιότητα ξύλου που εσείς επιθυμείτε .

  Μελετάμε το χώρο σας προτείνουμε λύσεις λειτουργικές, ανάλογα με το υφος του σπιτιού.

  ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ- Θωρακισμένες - Εισόδου - Εσωτερικές - Μπαλκονόπορτες)

  ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ κρεβατοκάμαρες , τραπεζαρίες, τραπεζάκια σαλονιού,συνθέσεις,βιβλιοθήκες, γραφεία και πλήθος αλλων μικρών επίπλων.

  Παραδοσιακά επιπλα

  Ειδικές κατασκευές, ξύλινες επενδύσεις

  ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ / ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ Ντουλάπες ΥπνοδωματίωνΌλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας. Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.

  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας.

  Ξυλουργικές επισκευές

  Ανακαινίζουμε κατοικίες καταστήματα καιολους τους επαγγελματικούς χώρους (εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία)

  Συντηρήσεις Ξυλουργικών Κατασκευών

  ΣΚΑΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ σε ποικιλία σχεδίων.

  Δείξτε μας το σχέδιο και εμείς θα το κατασκευάσουμε εμπιστευθείτε τους επαγγελματίες επιπλοποιούς και τα εμπειρα χέρια μας.

  Όλες οι ξυλουργικές κατασκευές και τα έπιπλα που δημιουργούμε ξεχωρίζουν για την άψογη κατασκευή την λειτουργικότητά και την διαχρονικότητα τους ενώ ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στην αισθητική κάθε πελάτη.

  Στόχος μας είναι η αμεση εξυπηρέτηση του πελάτηαπό οπου μας ζητηθεί στα Χανιά και σε ολο τον νομό Χανίων πάντα με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας, και μετά την παράδοση των δημιουργιών μας ειμαστε δίπλα σας .

  Με εκτίμηση

  ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  Ο επιπλοποιός στα Χανιά

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Επιπλοποιός Χανιά Χανίων

  Ξυλουργικές εργασίες Χανιά Χανίων

  Κατασκευές επίπλων Χανιά Χανίων

  Ξυλουργοι Χανιά Χανίων

  Μαραγκοι Χανιά Χανίων

  Ξυλινα κουφώματα Χανιά Χανίων

  Επιπλα κουζίνας Χανιά Χανίων

  Χειροποιητα επιπλα Χανιά Χανίων

  Επιπλα με παραγγελια Χανιά Χανίων

  Ξύλινες επενδύσεις Χανιά Χανίων

  Ξύλινες σκάλες Χανιά Χανίων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χαλκείο - Νάξος
  2285031533
  6972554735 / 6945226197
  ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ

  ΚΟΥΦΩΜΑ - ΚΟΥΖΙΝΑ

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡEΙΩΝ

  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΡVC
  ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ
  ΕΠΙΠΛΟ ΠΑΙΔΙΚΟ - ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ
  ΠΕΡΓΚΟΛΑ
  ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

  Η επιχείρηση ΠΡΟΜΠΟΝΑ με παράδοση στο ξύλο από το 1953 κρατάει ψηλά την ποιότητα , τον προϊόντων της και προσαρμόζει της τιμές της στις ανάγκες του σήμερα.

  •Στο σύγχρονο εργοστάσιο μας διατηρώντας τα μυστικά της παραδοσιακής ξυλουργικής, και σε συνδυασμό με την τεχνολογία κατασκευάζουμε παντός τύπου ξυλουργικές κατασκευές, ειδικές κατασκευές, ξυλόγλυπτα εκκλησιαστικά.

  ΚΟΥΦΩΜΑ - ΚΟΥΖΙΝΑ

  ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ

  Μπορείτε να μας βρείτε

  ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ

  ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ [ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΥΡΒΟΥΡΙΑΣ ]

  ΧΑΛΚΙ ΝΑΞΟΥ

  ΤΗΛ-ΦΑΞ 2285031533

  ΚΙΝ. 6945226197 - 6972554735

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Τροίας 47, Αθήνα - Αττική
  2112676414
  6946746596
  Η εταιρεία μας ΑΚΜΑΛ ΜΑΡΑΓΚΟΣ με έδρα την Αθήνα στην Αττική εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας παρέχει υπηρεσίες ξυλουργίας χάρη στα έμπειρα χέρια και χρόνια στον κλάδο ώς μαραγκός.

  Σε συνεργασία με εξειδικευμένα εργαλεία και μηχανήματα αναλαμβάνουμε όλα τα έργα ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Τα έργα μας είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο για να εξασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα και την ικανοποίηση σας.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Μαραγκός
  Μερεμέτια
  Έπιπλα
  Κατασκευή Επίπλων Κουζίνα
  Πόρτες Ασφαλείας
  Ντουλάπες
  Έπιπλα Μπάνιου
  Καναπέδες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ – ΣΤΕΓΕΣ – ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
  Απόλπαινα - Λευκάδας
  2645024459
  6983304145
  ΓΚΟΥΝΤΗΣ ΘΩΜΑΣ

  Για γερές στέγες κατοικιών και κτιρίων στην Λευκάδα

  Κατασκευή επισκευή κεραμοσκεπών καιξύλινων σπιτιών

  Ο εργολάβος ξυλοκατασκευών και αναπαλαιώσεων στην Λευκάδα ΓΚΟΥΝΤΗΣ ΘΩΜΑΣ βρίσκεται στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων εδώ και πολλά χρόνια, με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα, και εξιδικεύεται στην κατασκευή κεραμοσκεπών παντός τύπου,στις ξύλινες στέγες επισκευές κεραμοσκεπών στην κατασκευή ξύλινων σπιτιών και διαμορφώσεις ολων των χώρων ιδιωτικών και επαγγελματικών,(κατοικιών , κτιρίων, καταστημάτων, ξενοδοχείων.

  Η πολυετής εμπειρία που εχουμε αποκτήσει σας εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

  Υψηλή τεχνική αρτιότητα, κατασκευαστική ποιότητα, συνέπεια στο χρόνο και στην αμεση εξυπηρέτιση.

  Το εμπειρο προσωπικό μας αποτελείται από οικοδόμους με τεχνογνωσία στην κατασκευή κεραμοσκεπών, στην κατασκευή ξύλινων σπιτιών και εξιδικευμένους στην τεχνική της αναπαλαίωσης ολων των παλαιών κτιρίων καθώς και από ξυλουργούς, γυψαδόρους που αναλαμβάνουν να σας παραδώσουν την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη μέχρι τέλους της ανακαίνισης.

  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και πιστοποιημένων εταιρειών που εγγυούνται το αποτέλεσμα και την αντοχή των εργων μας στον χρόνο.

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην Λευκάδα σε ολο το νησί, αλλά και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις

  Οι υπηρεσίες μας :

  Ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου και ξύλινες ειδικές κατασκευές

  Κεραμοσκεπές

  Στέγες ξύλινες σκεπές παντός τύπου (δίριχτες, μονόριχτες, τετράριχτες και στέγες ειδικής τεχνογνωσίας) με κεραμίδια παντός τύπου(ασφαλτικά,ρωμαικά, βυζαντινά, γαλλικά ) και τοποθέτιση υδρορροών που αρμόζουν στην αρχιτεκτονική της κεραμοσκεπής.

  Ξύλινες Πέργκολες σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων με αποτέλεσμα την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

  Κατασκευάζουμε ξύλινες πέργκολες για κάλυψη μικρών και μεγάλων επιφανειών είτε σαν διακοσμητική κατασκευή είτε σαν συνδυασμός συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων.

  Κιόσκια χαγιάτια σοφίτες , παράθυρα στις σκεπές

  Επισκευές, παλαιών στεγών αναστηλώσεις κεραμοσκεπών σε ναούς Ανακεράμωση Ναών, Μοναστηριών και Κτιρίων.

  Επισκευές κεραμιδιών και μονώσεις στεγών

  Για στέγες γερές χωρίς μελλοντικά προβλήματα και υγρασίες

  Βεράντες, καλαμωτές

  Κατασκευή ξύλινων σπιτιών

  Ξύλινα ταβάνια

  Ξύλινες επενδύσεις

  Ξύλινα πατώματα

  Διαμορφώσεις ολων των εξωτερικών χώρων

  Ξύλινα κάγκελα , περιφράξεις

  Αναπαλαιώσεις ολων των παλαιών κατοικιών και διατηρητέων κτιρίων εφαρμόζοντας παραδοσιακές και σύγχρονες μεθόδους και τεχνοτροπίες για την αποκατάσταση και ανάδειξη των κτιρίων χαρίζοντας την παλαιά τους αίγλη

  Τοποθέτιση γυψοσανίδων – ψευδοροφές -χωρίσματα

  Γύψινες ανακαινίσεις κατοικιών – καταστημάτων συστήματα ξηράς δόμησης και τσιμεντοσανίδες

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευές με γυψοσανίδες και ψευδοροφές, για την πλήρη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του καταστήματός σας ή του σπιτιού σας.
  Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.
  Κατασκευές με γυψοσανίδες, χωρίσματα με γυψοσανίδες.

  Γυψοσανίδες ψευδοροφές με κρυφούς φωτισμούς, με θόλους

  Γύψινες διακοσμήσεις κορνίζες, ροζέτες

  Επενδύσεις τζακιών

  Κατασκευές βιτρινών καταστημάτων, ράφια, χωρίσματα γραφείων είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας.

  Θα βρείτε ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας

  Προτείνουμε τις πιο οριστικές και οικονομικές λύσεις που αρμόζουν σε κάθε εργολαβία που αναλαμβάνομαι

  Όλα αυτά τα χρόνια οι σκεπές και οι ανακαινίσεις που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια στη Λευκάδααποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας, και για το ονομά μας.

  Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο συνεργείο στην Λευκάδα για ξυλοκατασκευές και κατασκευή η επισκευή της στέγης σας τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα !!!

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  ΓΚΟΥΝΤΗΣ ΘΩΜΑΣ

  Ο εργολάβος κεραμοσκεπών και αναπαλαιώσεων στην Λευκάδα

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Στέγες κτιριων Λευκάδα

  Κεραμοσκεπές Λευκάδα

  Ξύλινες σκεπές Λευκάδα

  Ξύλινες σκεπές Λευκάδα

  Κεραμοσκεπές πέργκολες Λευκάδα

  Κατασκευές κεραμοσκεπώνΛευκάδα

  Επισκευές κεραμοσκεπών Λευκάδα

  Αναπαλαιώσεις σκεπών Λευκάδα

  Ανακατασκευές κατοικιών κτιρίων Λευκάδα

  Σκεπατζήδες Λευκάδα

  Εργολάβος κεραμοσκεπών και ανακαινίσεων Λευκάδα

  Ξυλοκατασκευές Λευκάδα

  Ξυλουργικές εργασίες Λευκάδα

  Ξύλινες κατασκευές -επενδύσεις Λευκάδα

  Διαμορφώσεις χώρωνΛευκάδα

  Ξύλινα ταβάνιαΛευκάδα

  Ξύλινα πατώματα Λευκάδα

  Πέργκολες ξύλινες Λευκάδα

  Τοποθέτιση γυψοσανίδων Λευκάδα

  Αναπαλαιώσεις παλαιών κτιρίων Λευκάδα

  Γυψοσανίδες- ψευδοροφές χωρίσματα Λευκάδα

  Ξύλινα σπίτια Λευκάδα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ι. Διακίδη 250 - Πάτρα
  2610642198
  6936986199
  Λάμαρης Ηλίας
  Ξυλουργικές Εργασίες Πάτρα

  Η επιχείρησή μας “Λάμαρης Ηλίας” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, δραστηριοποιείται από το 1999 στις ξυλουργικές εργασίες, παρέχοντας έργα που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητα όσο και για την μοναδική αισθητική τους.

  Με εφόδιο την πολύχρονη εμπειρία μας, τη τεχνογνωσία μας και με οδηγό την φαντασία μας, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε καθώς και ειδικές κατασκευές.

  Κάντε το χώρο σας ξεχωριστό... με τα έπιπλά & τις κατασκευές μας!

  Δημιουργούμε λειτουργικές κουζίνες σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, εργονομικές ντουλάπες, ευφάνταστα παιδικά έπιπλα, ποιοτικές πόρτες καθώς και έπιπλα για κάθε δωμάτιο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο τις διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε έπιπλα και ειδικές κατασκευές που θα κάνουν το χώρο σας σύγχρονο, άνετο και λειτουργικό.

  Παράλληλα, η επιχείρησή μας αναλαμβάνει αναπαλαιώσεις αλλά και επιδιορθώσεις επίπλων, στοχεύοντας πάντα σε ένα ποιοτικό και καλόφουστο αποτέλεσμα.

  Η αυστηρή επιλογή της ποιότητας των υλικών σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, τη συνέπεια στην παράδοση και την υποστήριξη των πελατών μετά την πώληση, έχουν ως αποτέλεσμα την καθιέρωση της επιχείρησης μας ως αξιόπιστης στο χώρο των ξυλουργικών κατασκευών.

  Φιλοσοφία μας
  είναι να δημιουργούμε κατασκευές που αντανακλούν τη δική σας προσωπικότητα, σας παρέχουν άνεση, ασφάλεια και λειτουργικότητα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πάτρα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μελάμποδος 14, Κόλωνος - Αττική
  2155601955
  6983706678
  Η εταιρεία μας ΡΟΜΠΕΡΤ ΓΚΟΓΚΟ μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία από τα χρόνια στον κλάδο σας προσφέρει υπηρεσίες ξυλουργικών εργασιών παντός τύπου σε όλη την Αττική

  Μαζί με τους έμπειρους ξυλουργούς μας είμαστε έτοιμη να αναλάβουμε κάθε έργο και παραγγελέια μας αναθέσετε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας

  Στα έργα μας χρησιμοποιούμε πάντα υψηλής ποιότητας ξύλο και βερνίκι για να εξασφαλίσουμε την καλή ποιότητα από το έργο μας καθώς και την μακροζωία και την ανθεκτικότητα στα διάφορα φαινόμενα

  Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία και να σας αφήσουμε χαρούμενος από το προϊόν που λάβατε από εμάς.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Άνω Λιόσια - Αττική
  6946498396
  Η εταιρεία μας ΓΚΡΙΝΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με βάση τα Άνω Λιόσια στην Αττική εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας παρέχει υπηρεσίες κατασκευαστικών εργασιών και τοποθέτησης μονώσεων.

  Μαζί με τους καλά εκπαιδευμένους μας μάστορες αναλαμβάνουμε κάθε έργο που μας αναθέσετε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και χάρη στις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτουμε προσπαθούμε να σας παραδώσουμε ένα ολοκληρωμένο και προσεγμένο στην παραμικρή λεπτομέρεια αποτέλεσμα.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Ανακαινίσεις Κτιρίων
  Κατασκευαστικές Εργασίες
  Μονώσεις Ταρατσών
  Περιφράξεις
  Επιχρίσματα
  Ξυλουργικές Εργασίες
  Χωρίσματα
  Ψευδοροφές
  Τοποθετήσεις Πλακιδίων

  Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
  Ελευθερίας 33 - Χανιά
  2821088174
  6978705856
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ανδριτσαίνης 81, Περιστέρι - Αθήνα
  6971596190
  Η εταιρεία μας Δια Χειρός εδώ και χρόνια μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία σας προσφέρει υπηρεσίες ξυλουργικών εργασιών και κατασκευών παντός τύπου.

  Μαζί με τους καλά εκπαιδευμένους μας ξυλουργούς και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα είμαστε διαθέσιμη να αναλάβουμε κάθε έργο που μας αναθέσετε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Χειροποίητες Κατασκευές Ξύλου
  Ξυλουργικές Κατασκευές
  Προσαρμοσμένες Κατασκευές Ξύλου
  Ξυλουργικές Επισκευές

  Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία του πελάτη μας το γρηγορότερο δυνατόν καθώς και η μακροχρόνια ανθεκτικότητα της κατασκευής μας στην διάβρωση του χρόνου και των καιρικών φαινομένων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  Εθ. Αντιστάσεως 2 - Δάφνη
  6978377806
  MAKSIM DHIMA
  Πέτρινες Κατασκευές & Ανακαινίσεις Δάφνη Αθήνα

  Η επιχείρησή μας “MAKSIM DHIMA” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Δάφνη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με πέτρινες κατασκευές και ανακαινίσεις προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε οικονομικές τιμές.

  Διαθέτοντας εξειδικευμένα συνεργεία, με χρόνια πορείας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε οικοδομική εργασία επιθυμείτε αλλά και να σας εγγυηθούμε ένα κομψό και άψογο αποτέλεσμα.

  Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα είδη πετρωμάτων, με πολύ αγάπη, μεράκι και φαντασία δημιουργούμε μοναδικές πέτρινες κατασκευές που ξεχωρίζουν για την αντοχή τους αλλά και την μοναδική αισθητική τους.

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Mπορούμε να αναλάβουμε την ολοκληρωτική ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στην Δάφνη και σε όλη την Αττική, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας μπορούν να αναλάβουν και μεμονωμένες εργασίες όπως ελαιοχρωματισμούς, χτισίματα, τοποθετήσεις πλακιδίων και μαρμάρων καθώς και οποιαδήποτε άλλη οικοδομική εργασία επιθυμείτε.

  Σε όλους τους πελάτες μας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χωρίς κακοτεχνίες, ενώ όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας.

  Κύριος στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όλες τις ανάγκες οποιουδήποτε έργου καλούμαστε να αναλάβουμε, αλλά και να το φέρουμε σε πέρας πάντα μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
  Εξυπηρετούμε την Δάφνη, όλη την Αθήνα και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χίου 74 & Κίμωνος 1, Αγία Παρασκευή - Αττική
  2114218233
  6947585118 / 6946590129
  Είμαστε μια ευέλικτη, γρήγορη και δυναμική ομάδα μαραγκών και επιπλοποιών στην Αγία Παρασκευή στην Αττική.

  Φτιάχνουμε έπιπλα, ντουλάπες, κουζίνες με βάση το χώρο και το γούστο σας.

  Δραστηριοποιούμαστε στην Αττική, στην Αγία Παρασκευήκαι στα περίχωρα.

  |Αν έχετε κάποιο σχέδιο που θέλετε να γίνει χάρη στα χρόνια γνώσεων και εμπειρίας μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα.

  Αναλαμβάνουμε και κατοικίες και επιχειρήσεις.

  Η ξυλουργικές εργασίες είναι το πάθος μας για αυτό με αγάπη και μεράκη προσπαθούμε να σας παρέχουμε άρτια αποτελέσματα

  Ενδεικτικά κάνουμε κουζίνες, ντουλάπες, πάγκους, τραπέζια, γραφεία, ντουλάπια κ.ά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κολοκοτρώνη 144 - Πειραιάς
  6907067006
  Η εταιρεία μας Ξυλουργικά ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ με έδρα τον Πειραιά στην Αττική, εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας παρέχει ξυλουργικές υπηρεσίες παντός τύπου.

  Μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία από τα χρόνια στον κλάδο σας προσφέρουμε της ανώτατης ποιότητας υπηρεσίες μας και αναλαμβάνουμε κάθε σας επιθυμία ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Στις ξυλουργικές εργασίες που κάνουμε χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας ξύλο για να εξασφαλίσουμε την μακροχρόνια ανθεκτικότητα των εργασιών μας.

  Αναλαμβάνουμε έργα σε όλο τον Πειραιά και Αττική καθώς και κατόπιν συνεννόησης αναλαμβάνουμε και τις γύρω περιοχές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μπούτου Ιωάννη 14 - Μελιγαλάς
  2724022408
  6977541484
  ELSYK - ΠΑΝΟΥΣΗΣ
  Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες | Μελιγαλάς Μεσσηνίας

  Η ιστορία μας ξεκινάει στις αρχές της δεκαετίας του ’40.
  Ο ιδρυτής Ασημάκης Πανούσης ξεκινάει στο χωριό Βαλύρα Μεσσηνίας το πρώτο εργαστήριο κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων και χειροποίητων επίπλων της εποχής.

  Το 1951 μεταφέρει την έδρα της επιχείρησης στο Μελιγαλά σε ένα μικρό εργαστήριο κοντά στις σημερινές μας εγκαταστάσεις όπου και παραμένει ως και τα μέσα του 1965.

  Τότε και κατόπιν της ενασχόλησης του υιού του Παναγιώτη μεταφέρεται σε μεγαλύτερο εργαστήριο, πλήρως εξοπλισμένο τμήμα του οποίου παραμένει στις σημερινές μας εγκαταστάσεις. Το κύριο αντικείμενο παραμένει το ίδιο, ξύλινο κούφωμα και πόρτα.

  Στα μέσα της δεκαετίας του ’80 ο Παναγιώτης Πανούσης ξεκινάει την ενασχόληση του με το έπιπλο κουζίνας και ταυτόχρονα την αντικατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού με νέας τεχνολογίας προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής.

  Από το 1997 ξεκινάει η συνεργασία μας με την εταιρία ELSYK του Κου Γεώργιου Κατσιδονιώτη που εδρεύει στο Ίλιον Αττικής Ανδρέα Παπανδρέου 230 (link στο www.elsyk.gr) και τον Ιούνιο του 1999 εγκαινιάζουμε την έκθεσή μας που βρίσκεται στην Ιωάννη Μπούτου 14.

  Σήμερα, στην επιχείρηση ξυλουργικών εργασιών Elsyk - Πανούσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ανάγκη και επιθυμία σας σε έπιπλα κουζίνας, εσωτερικές πόρτες, πόρτες ασφαλείας, ντουλάπες υπνοδωματίων καθώς και σε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή, προσαρμοσμένη στο γούστο σας και στις επιθυμητές διαστάσεις.

  Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και τον τελειότερο εξοπλισμό με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

  Ο σχεδιασμός των επίπλων πραγματοποιείται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή σε περιβάλλον autocad με προβολή σχεδίων κάτοψη, προοπτικό κτλ.

  Όλα μας τα προϊόντα καλύπτονται με εγγύηση.
  Διαφήμισή μας αποτελούν οι πολυάριθμοι ικανοποιημένοι πελάτες μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Λοξής Φάλαγγος 71 - Θήβα
  2262021948
  6976551919
  Topline
  Βιοτεχνία Επίπλων & Κουφωμάτων Θήβα - Σκάλες Εσωτερικού Χώρου Θήβα

  Η βιοτεχνία επίπλων “Topline” η οποία βρίσκεται στην Θήβα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 27 χρόνια με τις ξυλουργικές εργασίες καθώς και με την κατασκευή και εμπορίας επίπλων, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Θήβα.

  Με αγάπη και μεράκι, στην σύγχρονη βιοτεχνία μας, δημιουργούμε και σας προσφέρουμε λειτουργικές κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, κομψά έπιπλα υπνοδωματίου και παιδικά έπιπλα, ξύλινα κουφώματα, εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες.

  Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας ειδικές κατασκευές όπως ξύλινες εσωτερικές σκάλες, πατώματα αλλά και οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

  Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας στις ξυλουργικές εργασίες και κατασκευές, μπορούμε να δημιουργήσουμε έπιπλα και κατασκευές για κάθε χώρο, με προσοχή στην λεπτομέρεια και προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

  Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε και την επισκευή - αναπαλαίωση επίπλων καθώς και την εφαρμογή διαφόρων μοντέρνων τεχνοτροπιών που θα κάνουν τον χώρο σας ακριβώς όπως τον είχατε φανταστεί.

  Μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας και θα σας οδηγήσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εάν πάλι δεν είστε σίγουροι για την γραμμή του επίπλου που επιθυμείτε για τον χώρο σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και μαζί να βρούμε το ιδανικό έπιπλο.

  Σε όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα και την αντοχή τους. Έτσι, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού σε όλη την Θήβα.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.
  Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θήβα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αγίου Ιωάννου, Ιαλυσός - Ρόδος
  2241060320
  6974824560
  ΚουζίνεςΣγούρος
  Ξυλουργός - Έπιπλα Κουζίνας - Πόρτες - Ξυλουργικές Εργασίες - Ρόδος

  Ο Γιάννης Σγούρος είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους ξυλουργούς και επιπλοποιούς στο νησί της Ρόδου, με πάνω από 30 χρόνια πείρα σε όλη την γκάμα τον ξυλουργικών εργασιών. Περισσότερο από ένας κλασικός «μαραγκός», ο Γιάννης Σγούρος είναι γνωστός τόσο για τις ασύγκριτης ποιότητας κουζίνες που κοσμούν αμέτρητα σπίτια στην Ρόδο, όσο και σε τιμές καλύτερεςαπό κάθε αντίστοιχο «ετοιματζίδικο» εισαγόμενο έπιπλο πολυκαταστημάτων.

  Πέρα από τις «κλασικές» κατασκευές, προσφέρουμε μοντέρνες λύσεις και κατασκευές από Corian, Avonite & Hi-Macs για τους πάγκους σας.

  Τι είναι το Corian
  Το Corian® της DuPont™ είναι ένα στερεό, μη πορώδες, ομοιογενές υλικό που αποτελείται από 1/3 ακρυλική ρητίνη (ΡΜΜΑ) και 2/3 φυσικά μέταλλα.
  Το κύριο συστατικό είναι η Τριυδρική Αλουμίνα (ATH) που προέρχεται από τον βωξίτη, ένα μετάλλευμα από το οποίο παράγεται το αλουμίνιο.
  Από την εισαγωγή του στην αγορά το 1967, το Corian® αποδείχθηκε ότι είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό.
  Δεν αποστρωματοποιείται και αντέχει στις περισσότερες κρούσεις, χαρακιές και τις κοψίματα που συμβαίνουν σε περιοχές βαριάς χρήσης.
  Έχει πιστοποιηθεί για τις μηχανικές, θερμικές, ηλεκτρικές και όλες τις άλλες ιδιότητες της επιφάνειας του.

  Το Corian® είναι πραγματικά το υλικό του μέλλοντος. Ο συνδυασμός των πλεονεκτημάτων του το καθιστά ως πρώτη επιλογή για επιφάνειες εργασίας, δημιουργίας καινοτόμων επίπλων, ακόμα και σε επενδύσεις τοιχοποιίας. Η μεγάλη γκάμα χρωμάτων του μπορεί να συνδυαστεί σε ένα ενιαίο αντικείμενο χωρίς αρμούς καθώς και η εντυπωσιακή γυαλιστερή του επιφάνεια σε συνδυασμό με ευφάνταστες θερμοσχηματισμένες καμπυλώσεις στον χώρο, συνθέτουν μία καινοτόμα εικόνα τεχνικής ικανότητας και διακοσμητικού πλούτου.

  Τα βασικά πλεονεκτήματα:
  • Χωρίς αρμούς και ενώσεις δίνουν ένα ομοιογενές αποτέλεσμα σε όλη την επιφάνεια.
  • Φιλικά στην αφή με βελουδένια αίσθηση.
  • Εξαιρετικά ανθεκτικά.
  • Ελαφριά σε σχέση με το μάρμαρο – γρανίτη.
  • Άκαυστα – Θερμοσχηματίζονται.
  • Μη πορώδη 100% αντιβακτηριδιακά.
  • Επίσημα πιστοποιημένα υλικά για υψηλές απαιτήσεις υγιεινής, τα πλέον κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα και για δημόσιους χώρους σχολεία – παιδικούς σταθμούς , νοσοκομεία, αεροδρόμια, ξενοδοχεία, εστιατόρια.
  • Τυχόν ζημιά ή εκδορές επισκευάζονται επί τόπου.
  • Μετά από πολυετή χρήση φρεσκάρισμα από το εξειδικευμένο συνεργείο μας, κάνει την κατασκευή καινούρια.
  • Εύκολη συντήρηση. Δεν χρειάζεται ειδικά καθαριστικά.
  • ΔΕΚΑΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ.
  • Απεριόριστες αρχιτεκτονικές εφαρμογές.
  • Ποικιλία χρωμάτων.
  • Φωτοδιαπερατά (μεγάλη γκάμα).

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Καμέλιας 2 - Παιανία
  2106643350
  6972090876,6986563926,6946191922
  Georgou Woodworkers
  Ξυλουργικές Εργασίες | Παιανία Αττική

  Η επιχείρηση Georgou Woodworkers έχει έδρα στην Παιανία και δραστηριοποιείται, από το 1986, σε παντός είδους ξυλουργικές εργασίες και κατασκευές, εξυπηρετώντας όλη την Αττική.

  Με γνώση, εμπειρία ετών και συνεχή εξέλιξη στον τομέα των κατασκευών ξύλου, στοχεύουμε στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για κατοικίες, καταστήματα και λοιπούς επαγγελματικούς χώρους, έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα και την υψηλή αντοχή των έργων μας.

  Με μια ομάδα έμπειρων ξυλουργών και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε την κατασκευή κουζίνας, ντουλάπας, εσωτερικών και εξωτερικών πορτών, ξύλινων πατωμάτων και τοποθέτηση laminate, καθώς και παντός είδους ξυλουργικές κατασκευές και επενδύσεις.

  Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας, η καλή σχέσης ποιότητας - τιμής και η διατήρηση μακροχρόνιων συνεργασιών και σχέσεων εμπιστοσύνης με πελάτες και προμηθευτές.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  6ο χλμ. ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΟΥΣΣΩΝΑ - Ηράκλειο
  6946140976
  6977893456
  ΞΥΛΟΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ
  ΧειροποίηταΈπιπλα Ηράκλειο

  _____

  προφίλ

  Η ΞΥΛΟΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ,εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης &δραστηριοποιείτε εδώ και χρόνια με μεράκι, φαντασία και αφοσίωση στο χώρο της κατασκευής επίπλων προσφέρονταςμοναδικά έπιπλα σε οικίες, ξενοδοχείακαι καταστήματα τηςπεριοχής μας.

  Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των επίπλων, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την απόλυτη επιτυχία του αποτελέσματος των κατασκευών μαςόπως έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, κουφώματα, έπιπλα μπάνιουκαι διάφορες ειδικές κατασκευές από ξύλο, και να προτείνουμε αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις που θα ανταποκρίνονται στο προσωπικό γούστο, μα πάνω απ΄όλα, στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

  Με άριστηςποιότητας υλικά κατασκευής σε συνδιασμό με την γνώση και εμπειρία που έχουμε αποκτήσει και εξελίξει στην πορεία των χρόνων που βρισκόμαστε στην αγορά, μας τοποθετούν ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών.

  Η ΞΥΛΟΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ σας προσφέρει
  υψηλές υπηρεσίες για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και την καθοδήγηση όσων αφορά τη συντήρηση και χρήση των επίπλων μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μελίνας Μερκούρη 45 - Βύρωνας
  6949295268
  The Wood Lab
  Ξυλουργικές Εργασίες | Βύρωνας - Ανατολική Αττική

  Η επιχείρηση The Wood Lab έχει την έδρα της στο Βύρωνα Αττικής και δραστηριοποιείται σε παντός είδους ξυλουργικές εργασίες εξυπηρετώντας κατοικίες, καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αθήνα.

  Πρόκειται για μια σύγχρονη επιχείρηση με εξειδικευμένους επαγγελματίες ξυλουργούς, ικανούς να ανταπεξέλθουν σε κάθε κατασκευαστική πρόκληση με βάση το χώρο και τις ανάγκες σας.

  Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε κουζίνες, ντουλάπες, έπιπλα μπάνιου, εσωτερικές πόρτες και ειδικές κατασκευές, εγγυώμενοι άριστοι ποιότητα κατασκευή και α' υλών με αντοχή στο χρόνο και την καθημερινή χρήση.

  Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε προσιτές τιμές με συνέπεια και άμεση εξυπηρέτηση στην Ανατολική Αττική.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Θεαγένη - Τρικάλων
  2431030170
  6942819178
  ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΣΠΥΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  Ξυλουργικές Εργασίες Τρίκαλα - Κουζίνες - Ντουλάπες - Πόρτες - Κρεβατοκάμαρες - Ξυλοκατασκευές Τρίκαλα

  Η επιχείρησή μας “ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται από το 1980 στις ξυλουργικές εργασίες, προσφέροντας έπιπλα και ξυλοκατασκευές υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει ξυλουργικές εργασίες και ξυλοκατασκευές που ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητά τους αλλά και την αντοχή τους στο χρόνο.

  Με αγάπη και πολύ φαντασία, δημιουργούμε κουζίνες, ντουλάπες, πόρτες, έπιπλα κρεβατοκάμαρας και παιδικού δωματίου καθώς και ξυλοκατασκευές υψηλής αισθητικής, σε κλασικό ή μοντέρνο ύφος που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη μας.

  ΣΥΝΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προτείνει σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις για όλες τις ξυλοκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Προτάσεις που στόχο έχουν να σας προσφέρουν μια πιο εύκολη καθημερινότητα ενώ παράλληλα θα δημιουργήσουν έναν ευχάριστο και άνετο χώρο, όπως ακριβώς τον είχατε φανταστεί.

  Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως την καλύτερη επιλογή για ξυλουργικές εργασίας και έπιπλα στα Τρίκαλα και τις γύρω περιοχές.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία ή ξυλοκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Τρίκαλα και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Παρίτση Νικόλαου 55 - Νέο Ψυχικό
  2106711713
  6974220684
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ
  Ξυλουργικές Εργασίες Νέο Ψυχικό Αττική - Κατασκευή & Εμπορία Επίπλων - Επισκευές Παντός Τύπου

  Η επιχείρησή μας “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ”, η οποία βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό Αττικής, δραστηριοποιείται από το 1955 με ξυλουργικές εργασίες, με την κατασκευή και την εμπορία επίπλων, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

  Έχοντας αναλάβει η 3η γενιά και για περισσότερα από 22 χρόνια στον χώρο, η επιχείρησή μας συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει ξυλουργικές εργασίες και έπιπλα που ξεχωρίζουν για την άψογη ποιότητα αλλά και την υψηλή αισθητική τους.

  Με μεράκι και αγάπη, κατασκευάζουμε λειτουργικές κουζίνες, σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, εργονομικές ντουλάπες, έπιπλα για την κρεβατοκάμαρα αλλά και το παιδικό δωμάτιο του μικρού σας, καθώς και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο επιθυμείτε για το χώρο σας.

  Εμπειρία & Επαγγελματισμός

  Χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας ειδικές ξυλουργικές κατασκευές, κάθε είδους, επενδύσεις με ξύλο καθώς και επισκευές επίπλων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε ή να τροποποιήσουμε για τον χώρος σας οποιοδήποτε έπιπλο χρειάζεστε, στις διαστάσεις αλλά και το στυλ που επιθυμείτε.

  Έχοντας ολοκληρώσει μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική αλλά και στην επαρχία, η επιχείρηση μας αποτελεί την ιδανική λύση για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για το χώρο σας.
  Εξυπηρετούμε άμεσα το Νέο Ψυχικό και όλη την Αττική.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 28 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ