noscript image for google
Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 | 04:22 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 121Α - Νεος Κόσμος
  2109018295
  6945235334
  Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, καθορίζουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ώστε να έχουμε μία επιτόπια εκτίμηση του χώρου. Στο ραντεβού μας σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία μας ζητήσετε για το ξύλινο πάτωμα και τον τρόπο κατασκευής του. Εντός 2-3 ημερών θα έχετε προσφορά μας όπου θα αναφέρει αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών, πραγματοποιούνται πάντα στα χρονικά περιθώρια που έχουν προσυμφωνηθεί. Η συνέπεια στην εργασία και στη παράδοση του έργου θεωρείται δεδομένη. Μετά το τέλος των εργασιών η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε. Έχοντας σήμερα το πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως: · Τοποθέτηση πάσης φύσεως ξύλινων δαπέδων μασίφ καρφωτό ή κολλητό. · Τοποθέτηση πλωτού προγυαλισμένου πατώματος ή laminate. · Ξύλινη επένδυση σε σκάλες από μπετόν ή σε σιδηροκατασκευή. · Επισκευές παλαιών δαπέδων όλων των σχεδίων όπως λωρίδα, ψαροκόκαλο, πλάκες κ.α. · Συντήρηση (τρίψιμο & γυάλισμα) παλαιού ξύλινου πατώματος ή καινούργιου αβερνίκωτου με πολυουρεθανικά ή οικολογικά βερνίκια. · Βαφή ξύλινου δαπέδου σε διάφορους χρωματισμούς και τεχνοτροπία ντεκαπέ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  47ο χλμ Λεωφόρου Αναβύσσου - Καλυβίων - Καλύβια
  2291041600
  6986506930
  Ξύλο & Στυλ
  Ξυλουργικές Εργασίες Καλύβια Αττικής

  Η επιχείρηση μας “Ξύλο & Στυλ” η οποία βρίσκεται στα Καλύβια Αττικής, δραστηριοποιείται με μεράκι, φαντασία και αφοσίωση με ξυλουργικές εργασίες προσφέροντας μοναδικά έπιπλα σε οικίες και επιχειρήσεις στα Καλύβια και σε όλη την Αττική.

  Στο εκθεσιακό μας χώρο, μπορείτε να δείτε μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα αλλά και το ιδανικό προσωπικό για να συζητήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σχετικά με τα έπιπλα που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

  Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας στις ξυλουργικές εργασίες, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την απόλυτη επιτυχία του αποτελέσματος και των προϊόντων που προσφέρουμε όπως έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, έπιπλα μπάνιου, πάγκους κουζίνας και να προτείνουμε αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις που θα ανταποκρίνονται στο προσωπικό γούστο, μα πάνω απ΄όλα, στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

  Η αγάπη μας για το ποιοτικό έπιπλο, η διαρκής αναζήτηση των σύγχρονων τάσεων διακόσμησης, η συνέπεια και η έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας, μας καθιστούν μοναδικούς και ασυναγώνιστους στο χώρο των επίπλων κουζίνας εδώ και αρκετά χρόνια.

  Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας στα Καλύβια και σε όλη την Αττική, χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής των επίπλων που προσφέρουμε, τα άριστα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των επίπλων και τις προσιτές τιμές μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από τον εκθεσιακό μας χώρο στα Καλύβια Αττικής ώστε να συζητήσουμε διεξοδικά, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις σύμφωνες με το στυλ και τις ανάγκες του χώρου σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ληξούρι - Κεφαλονιά
  2671093503
  6945202952
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ- ΛΗΞΟΥΡΙ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ξυλουργικών κατασκευών, μας παρέχει τη δυνατότητα ναολοκληρώνουμε άριστης ποιότητας ξυλουργικές εργασίες σε όλη την Κεφαλονιά σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και με επιμελημένη εργασία σας προσφέρουμε έπιπλα και ξυλουργικές κατασκευές υψηλής αισθητικής που θα απολαμβάνετε μια ζωή.

  Δημιουργούμε ξύλινες κατασκευές που ομορφαίνουν τον χώρο σας και σας λύνουν τα χέρια.

  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου ξυλουργικές εργασίες και με αξιοπιστία και υπευθυνότητα κατασκευάζουμε:
  - έπιπλα κουζίνας
  - έπιπλα μπάνιου
  - ντουλάπες υπνοδωματίου
  - ειδικές ξύλινες κατασκευές
  - σκάλες
  - ξύλινες επενδύσεις
  - εξωτερικές ξύλινες κατασκευές
  - ξύλινα δάπεδα
  - ξύλινα κουφώματα
  - ντουλάπες υπνοδωματίων
  - ντουλάπια κουζίνας
  - σύνθετα σαλονιού
  - χειροποίητα έπιπλα
  - παιδικό δωμάτιο
  - κρεβατοκάμαρες

  Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας και στο χώρο του επίπλου μας επιτρέπει να σας παρέχουμε

  ολοκληρωμένες ξυλουργικές εργασίες για την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου και με τήρηση των

  χρονοδιαγραμμάτων και με επιμελημένη εργασία που εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα.

  Άριστη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση
  Μαρούλης Ευάγγελος
  6945202952

  ξυλουργος ληξουρι - ξυλουργος κεφαλονια - ξυλουργοι κεφαλονια - ξυλουργικες εργασιες ληξουρι - ξυλουργικες εργασιες κεφαλονια - ξυλινες κατασεκυες ληξουρι ξυλινες κατασκευες κεφαλονια - ειδικες ξυλινες κατασεκυες κεφαλονια - κατασκευη επιπλων κουζινας ληξουρι - κατασκευη επιπλων κουζινας κεφαλονια
  επισκευη ξυλινων κουφωματων κεφαλονια - κατασκευη ντουλαπιων ληκουρι - κατασκευη ντουλαπιων κεφαλονια - κατασκευη ξυλινης σκαλας κεφαλονια
  κατασκευη ξυλινης σκαλας ληξουρι - ξυλινα δαπεδα κεφαλονια - επιπλα κουζινας κεφαλονια - ντουλαπια κουζινας ληξουρι - ντουλαπια κουζινας κεφαλονια -
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Καψάλη 13, Παναιτώλιο - Αγρίνιο
  2641050186
  6907001780, 6972768821
  Tsafonias Wood
  Ξυλουργικές Εργασίες Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανία

  Η επιχείρησή μας "Tsafonias Wood" η οποία βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών προσφέροντάς σας πάντα ποιοτικές και υψηλής αισθητικής κατασκευές, σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με μεράκι και φαντασία, στο σύγχρονο εργαστήριο μας στο Αγρίνιο, κατασκευάζουμε λειτουργικές κουζίνες, ανοιγόμενες και συρόμενες ντουλάπες, μοναδικά έπιπλα για την οικία αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο, ξεχωριστές εσωτερικες πόρτες καθώς και ειδικές κατασκευές στα μέτρα σας.

  Μπορούμε να δημιουργήσουμε ξυλουργικές κατασκευές σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια, με στόχο να ικανοποιήσουμε όχι μόνο τις απλές αλλά ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας επιθυμίες.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Η επιχείρησή μας σε συνδυασμό με την εμπειρία, την εφευρετικότητα την αγάπη για τις ξυλουργικές εργασίες, σας εξασφαλίζει κατασκευές απόλυτα προσαρμοσμένες στο χώρο σας, την ατομική αισθητική σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

  Για όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε την καλύτερη ποιότητα ξύλου ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ανθεκτικότητα και την ποιότητα των κατασκευών μας.

  Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις αλλά και τις ανάγκες της αγοράς, η επιχείρησή μας μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη λύση για οποιοδήποτε έπιπλο ή ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Στόχος της επιχείρησής μας είναι η υψηλή ποιότητα των κατασκευών μας και η ικανοποίηση όλων των πελατών μας. Οι παραπάνω στόχοι οδηγούν στη διαχρονική βελτίωση της επιχείρησής μας και την κατάκτηση ηγετικής θέσης στην ελληνική αγορά.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Αγρίνιο όλη την Αιτωλοακαρνανία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γεωρ. Παπανδρέου 20 - Νέο Ηράκλειο
  2114191284
  6932123456
  G.K. XYLOTECH
  Ξυλουργικές Εργασίες Νέο Ηράκλειο Αττική - Κουζίνες, Ντουλάπες, Πόρτες & Ειδικές Κατασκευές

  Η επιχείρησή μας “G.K. Xylotech” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται εδώ και 3 γενιές στις ξυλουργικές εργασίες, δημιουργώντας έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Στο σύγχρονο εργαστήριο μας με αγάπη, φαντασία και χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίες τεχνολογίας, δημιουργούμε κλασικές και μοντέρνες κουζίνες, πρακτικές και λειτουργικές ντουλάπες, κομψές πόρτες laminate καθώς και ειδικές ξύλινες κατασκευές που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν πλήρως κάθε σας ανάγκη.

  Μπορούμε να δημιουργήσουμε απο το πιο μικρό έπιπλο έως και την πιο πολύπλοκη ειδική κατασκευή για τον χώρο σας.

  Ποιοτικές Κατασκευές

  Μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας και θα σας οδηγήσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με την χρήση ειδικού σχεδιαστικού προγράμματος, σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε πλήρη εικόνα για το πώς θα είναι η κατασκευή στο χώρο σας.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις ξυλουργικές εργασίες, μπορούμε να δώσουμε ουσιαστικές και ποιοτικές προτάσεις οι οποίες θα καλύψουν κάθε σας λειτουργική και αισθητική σας ανάγκη.

  Όλες οι ξυλουργικές εργασίες που πραγματοποιούμε συνδυάζουν μοναδικά τη ποιότητα, τη αξιοπιστία, τη σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.

  Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως την καλύτερη επιλογή για ξυλουργικές εργασίες στο Νέο Ηράκλειο και σε όλη την Αττική.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές κατασκευές για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα
  το Νέο Ηράκλειο, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Πάρος - Πάρος
  6994098409
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΡΟΣ - ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΠΑΡΟΣ
  ΜΑΡΤΙΝ ΚΟΤ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΡΟΣ - ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΟΣ- ΕΙΔΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΟΣ

  Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των οικοδομικών εργασιών , μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε όλες τις εργασίες με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές σε όλη την Πάρο.

  Αναλαμβάνουμε την μόνωση και τον ελαιοχρωματισμό του σπιτιού σας με εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής υλικά για ολοκληρωμένη προστασία του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου .

  Τα συνεργεία μας με την άρτια κατάρτισή τους θα αναλάβουν την μόνωση του κτιρίου σας που περιλαμβάνει και την στεγανοποίηση της ταράτσας . Κατόπιν ξεκινάει το βάψιμο των εσωτερικών χώρων του σπιτιού και ολοκληρώνεται με το βάψιμο των εξωτερικών χώρων του κτιρίου σας.

  Η τεχνογνωσία μας πάνω σε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες αλλά και η συνεχή ενημέρωσή μας για τις νέες τεχνικές και τα νέα υλικά εγγυούνται άριστη ποιότητα εργασιών.

  Μελετούμε με προσοχή τον χώρο σας και αφού αναλύσουμε τις ανάγκες του αποφασίζουμε την καταλληλότερη τεχνική για την σωστή διαμόρφωση και ανάδειξη του.

  Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε παντος τύπου γύψινες κατασκευές που θα διαμορφώσουν ριζικά τον χώρο σας και θα τον αναβαθμίσουν λειτουργικά . Με γύψινα χωρίσματα και ψευδοροφές δημιουργούμε μια νέα διαρρύθμιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Αναλαμβάνουμε επίσης παντος τύπου ξύλινες κατασκεύες σε όλη την Πάρο , απο την κατασκευή Πέργκολας μέχρι και ειδικών ξύλινων κατασκευών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  Με επιμελημένη καθαρή δουλειά ,με αξιοπιστία αλλά και συνέπεια αναλαμβάνουμε:
  - παντος τυπου ελαιοχρωματισμοί παρος
  - μονώσεις σπιτιών παρος
  - παντος τύπου μονώσεις παρος
  - βάψιμο σπιτιού παρος
  - βάψιμο καταστημάτων παρος
  - βάψιμο εσωτερικών χώρων παρος
  - βάψιμο εξωτερικών χώρων παρος
  - κρυφοί φωτισμοί παρος
  - γύψινες κατασκευές παρος
  - ψευδοροφές παρος
  - στεγανοποίηση ταράτσας παρος
  - ξυλουργικές εργασίες παρος
  - ξύλινες κατασκευές παρος
  - ειδικές ξύλινες κατασκευές παρος
  - κατασκευή πέργκολας παρος

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό εξυπηρετούμε όλη την Πάρο κατόπιν συνεννόησης.

  Με εκτίμηση
  Μάρτιν Κότ
  6994098409

  ελαιοχρωματισμοι παρος - παντος τυπου ελαιοχρωματισμοι παρος - παντος τύπου βαψιματα παρος
  φρεσκαρισματα παρος - βαψιμο σπιτιου παρος - βαψιμο καταστηματων παρος - βαψιμο εσωτερικων χωρων παρος
  βαψιμο εξωτερικων χωρων παρος - ελαιοχρωματιστης παρος - ελαιοχρωματιστες παρος - μονωσεις παρος
  παντος τυπου μονωσεις παρος - μονωσεις κτιριων παρος - ξυλουργικες εργασιες παρος - ξυλινες κατασκευες παρος
  γυψινες κατασκευες παρος - γυψινες επενδυσεις παρος - γυψινες διακοσμησεις παρος - κατασκευη περγκολας παρος
  περγκολες παρος - ειδικες ξυλινες κατασκευες παρος - μπογιατζης παρος - μονωση ταρατσας παρος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κόνωνος 113 - Βύρωνας
  2114028621
  6946953472
  ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΒΑΦΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ

  Χειροποίητα επιπλα με φινέτσα , υψηλή αισθητική διαχρονικότητα !!!!!!

  Η επιχείρηση ‘’ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ SALOUSTROS WOODWORKING’’ δραστηριοποιείται πάνω από σαράντα χρόνια στην τέχνη των ξυλουργικών εργασιών και κατασκευών.

  Είμαστε επιπλοποιοί με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, με μεράκι και αγάπη στην τέχνη του ξύλου, και η εδρα του εργαστηρίου μας βρίσκεται στον Βύρωνα της Αττικής.

  Η συνέπεια και η αμεση εξυπηρέτιση διακρίνει την επιχείριση μας στην τοπική αγορά του Βύρωνα και στην Αττική.

  Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους επιπλοποιούς, ξυλουργούς,που παρέχουν αμεση εξυπηρέτιση από οπου ζητηθεί στον Βύρωνα, στην Δάφνη, στην Καλλιθέα, στην Νέα Σμύρνη,στο Παγκράτι στην Αθήνα και σε ολη την Αττική.

  Εάν επιθυμείτε χειροποίητα έπιπλα και ξύλινες διακοσμήσεις, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ... τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Έπιπλα Σπιτιού για ένα σπίτι ξεχωριστό, όσο κι εσείς!

  Μοναδικές προτάσεις επίπλωσης,ανακαινίζουμε το χώρο σας σε ότι αφορά ξύλινες επενδύσεις είτε σε ιδιωτικό είτε σε επαγγελματικό χώρο (καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία).

  Ερχόμαστε στο χώρο σας και προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις

  Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε :
  Παντός τύπου ξυλουργική εργασία, κατασκευή, επισκευή και αναπαλαίωση ολων των επίπλων με περίτεχνες τεχνικές ώστε τα παλιά σας επιπλα να μεταμορφωθούν και να γίνουν καινούργια.

  Δημιουργούμε χειροποίητα επιπλα κουζίνας σε όποιο στυλ αρμόζει στο χώρο σας κλασσικό, η μοντέρνο. Μελετάμε το χώρο σας και προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις.

  Δημιουργούμε επιπλα κατά παραγγελία με ποιότητα, τέλειο φινίρισμα, υψηλή αισθητική και πάνω απ’όλα λειτουργικά.

  Ντουλάπες υπνοδωματίων ανοιγόμενες και συρόμενες, άνετες και λειτουργικές.

  Ντουλάπια κουζίνας

  Κουφώματα εσωτερικά (καμαρόπορτες) και εξωτερικά.

  Κιόσκια , πέργκολες

  Ειδικές κατασκευές ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

  Σκάλες ξύλινες περίτεχνες, έπιπλα μπάνιου, παιδικά δωμάτια, γραφεία.

  Επιπλοσυνθέσεις, μπάρ, τραπέζια,τραπεζαρίες, καναπέδες και κατασκευές παντός μικροεπίπλου.

  Ξύλινες επενδύσεις, διακοσμήσεις

  Πρότυπες κατασκευές

  Βαφές παιδικών επίπλων και δωματίων, λούστρα και επιδιορθώσεις επίπλων.

  Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να αναβαθμίσουμε το χώρο σας, με έμφαση στην ποιότητα, την τεχνική και το στυλ.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και να ειστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό με συνέπεια παράδοση του εργου στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

  Με εκτίμηση
  ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
  Ο επιπλοποιός στον Βύρωνα της Αττικής.

  Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ καθημερινά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αρσακείου 6 - Άγιος Δημήτριος
  2109351921
  6949153921
  ΤΡΕΤΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
  Ξυλουργικές Εργασίες Άγιος Δημήτριος Αττικής

  Η επιχείρησή μας ΤΡΕΤΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο, δραστηριοποιείται με ξυλουργικές εργασίες προσφέροντας ποιοτικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Με αγάπη και μεράκι, δημιουργούμε μοναδικά έπιπλα και ξυλουργικές εργασίες που ξεχωρίζουν για την άψογη ποιότητά τους αλλά και την υψηλή αισθητική τους.

  Χρησιμοποιώντας την καλύτερη ξυλεία, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Δημήτριο και όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Πεταλάς, Ροδίτσας - Λαμια
  2231020313
  6976294473
  ΝΒ WOOD ART
  Ξυλουργικές Εργασίες Λαμία

  Η επιχείρησή μας “ΝΒ Wood Art” η οποία βρίσκεται στην Λαμία, δραστηριοποιείται με αφοσίωση εδώ και αρκετά χρόνια στις ξυλουργικές εργασίες δημιουργώντας μοναδικά έπιπλα και ξεχωριστές ξυλουργικές κατασκευές που κύριο στόχο έχουν την δημιουργία μοναδικών και λειτουργικών χώρων.

  Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, με αγάπη και πολύ μεράκι, καθημερινά δημιουργούμε κουζίνες, ντουλάπες, μοναδικά και ξεχωριστά έπιπλα για κάθε χώρο, ξύλινα κουφώματα καθώς και ειδικές κατασκευές όπως σκάλες, κάγκελα, ξύλινα πατώματα και οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε.

  Εκτός από έπιπλα για οικίες, η επιχείρησή μας, αναλαμβάνει την κατασκευή επίπλων καθώς και ξύλινων κατασκευών για καταστήματα, ξενοδοχεία αλλά και κάθε επαγγελματικό χώρο στην Λαμία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Έπειτα από προσεκτική μελέτη του χώρου σας και συζήτηση μαζί σας για το πως μπορεί να διαμορφωθεί ο χώρο σας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να κατασκευάσει τα έπιπλα και τις ξυλουργικές κατασκευές των ονείρων σας με σκοπό την κάλυψη των δικών σας αναγκών και την απόλυτη εξυπηρέτησή σας.

  Ολες οι δημιουργίες μας ξεχωρίζουν για την άψογη λειτουργικότητά τους, την αντοχή στον χρόνο, την έμφαση στην λεπτομέρεια και το τέλειο φινίρισμά τους.

  Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως την καλύτερη για όλες τις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λαμία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κορυδαλλός - Αττική
  6977985430
  Διακρινόμαστε χρόνια στον χώρο των ανακαινίσεων στην Αττική, για την υψηλή ποιότητα εργασιών που παρέχουμε αλλά και το άρτια καταρτισμένο συνεργείο μας που συνεχώς ενημερώνεται για τα νέα υλικά και τις εφαρμογές τους.

  Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε να ανακαινίσουμε το σπίτι σας ή το κατάστημά σας αναλαμβάνοντας όλες τις εργασίες που απαιτούνται ώστε να σας παραδοθεί ολοκληρωμένο και πλήρως λειτουργικό .

  Ξεκινούμε από την διαμόρφωση του χώρου με την χρήση γυψοσανίδας. Με γύψινα χωρίσματα , ψευδοροφές και ειδικές γύψινες κατασκευές και επενδύσεις αλλάζουμε ριζικά τον χώρο σας με στόχο την καλύτερη λειτουργικότητά του και φυσικά την μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας που θα μπορέσετε να πετύχετε . Συνεχίζουμε σε όλες τις επιμέρους εργασίες με ιδιαίτερη επιμέλεια όπως τον ελαιοχρωματισμό ή την εφαρμογή κάποιας τεχνοτροπίας ,αν το επιθυμείτε, επιλέγοντας μόνο άριστης ποιότητας υλικά.

  Φροντίζουμε να μελετούμε πολύ προσεκτικά τον χώρο σας και να σχεδιάζουμε μαζί σας κάθε κατασκευή για να μπορείτε να την απολαμβάνετε σε βάθος χρόνου. Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε τα έπιπλα κουζίνα σας αλλά και τις υπόλοιπες ξύλινες κατασκευές του σπιτιού σας ή του καταστήματός σας, όπως συνθέσεις σαλονιού , ντουλάπες υπνοδωματίων, έπιπλα μπάνιου για να δώσετε το προσωπικό σας στίγμα στον χώρο σας.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:
  ανακαίνιση κτιρίων
  αναπαλαίωση κτιρίων
  γύψινες κατασκευές - επενδύσεις
  χωρίσματα - ψευδοροφές - κρυφοί φωτισμοί
  ξυλουργικές εργασίες - ξύλινες κατασκευές
  μονώσεις κτιρίων
  βαψίματα εξωτερικών και εσωτερικών χώρων
  έπιπλα κουζίνας - ντουλάπια
  ντουλάπες υπνοδωματίων

  Για την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου εμείς είμαστε η λύση .

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

  Με εκτίμηση

  Σιγάλας Δημήτρης

  ολικη ανακαινιση κτιριων αττικη - ανακαινιση σπιτιου κορυδαλος - αττικης - ανακαινιση καταστηματων κορυδαλλος - αττικης
  γυψινες κατασκευες κορυδαλλος - αττικης - γυψινες επενδυσεις κορυδαλλος - γυψινες διακοσμησεις κορυδαλλος - αττικης
  γυψοσανιδας κορυδαλλος αττικης - γυψοσανιδες κορυδαλλος αττικης - μονωσεις κτιριων κορυδαλλος αττικης - κουδαλλος
  ξυλινες κατασκευες κορυδαλλος αττικης - ντουλαπια κουζινας κορυδαλλος αττικης - οικοδομικες εργασιες κορυδαλλος αττικης
  ελαιοχρωματισμοι κτιριων κορυδαλλος αττικης - ελαιοχρωματιστης κορυδαλλος αττικης - βαψιμο πολυκατοικιων κορυδαλλος αττικης
  ανακαινισεις κορυδαλλος - ολικη ανακαινιση κορυδαλλος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  Αθανασίου Διάκου 30 - Πέραμα
  6944876385
  Veluto Cucina
  Ξυλουργικές Εργασίες & Ανακαινίσεις Κτιρίων Πέραμα Αττικής

  Η επιχείρησή μας “Veluto Cucina” η οποία βρίσκεται στο Πέραμα Αττικής, αναλαμβάνει ξυλουργικές εργασίες καθώς και ανακαινίσεις κτιρίων και διαμερισμάτων στο Πέραμα και σε όλη την Αττική.

  Με αγάπη και πολύ μεράκι, δημιουργούμε και σας προσφέρουμε έπιπλα κουζίνας και όλες τις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον Επαγγελματικό σας χώρο.

  Παράλληλα, τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν ανακαινίσεις κτιρίων, διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων στοχεύοντας πάντα στην δημιουργία χώρων κομψών και λειτουργικών.

  Τέλος, ασχολούμαστε και με επενδύσεις ακινήτων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για το χώρο σας. Εξυπηρετούμε το Πέραμα και όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Δημοκρατίας 13 - Πάτρα
  6942480737
  X Y L E R G O N
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  λίγα λόγια για εμάς

  Η πορεία μας στον χώρο ξεκινά εδώ και 20 συναπτά έτη, και φθάνουμε στο σήμερα, προχωρώντας προς το αύριο, στη σύγχρονη εξοπλισμένη βιοτεχνία μας, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη των Πατρών.

  αγάπη και ο σεβασμός στην επαφή με το ξύλo ...

  Αν και πολλά άλλαξαν από τότε, αυτό που σίγουρα διατηρήθηκε είναι η αγάπη και ο σεβασμός στην επαφή με το ξύλο, όπου μαζί με την τεχνογνωσία και την τεχνική υποδομή, δημιουργούμε και προσφέρουμε μοναδικές ξύλινες κατασκευές με επιμονή στην ποιότητα και αισθητική, καθώς και λειτουργικές και χρηστικές επιλογές και λύσεις κατά περίπτωση.

  Δημιουργούμε υπεύθυνα κάθε ξύλινη κατασκευή, απλή ή πολύπλοκη, σύνθετη ή εξατομικευμένη, που αφορά κατοικίες, έπιπλα εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, επαγγελματικούς χώρους κ.α.

  Γενικές & Ειδικές Κατασκευές Ξύλου
  Επενδύσεις Ξύλου
  Έπιπλα Εσωτερικών Εξωτερικών Χώρων
  Επαγγελματικοί Χώροι
  Γυμναστήρια
  Σάουνες
  Σχεδίαση - Κατασκευή Επίπλων Κουζίνας
  Ξυλουργικές εργασίες
  Κουφώματα Ξύλινα
  Ντουλάπες
  Πόρτες - Πορτάκια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
  Κάτω Βέρβενα, Άστρος Κυνουρίας - Αρκαδία
  2755023675
  6972524896
  ΜΟΥΡΛΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Εμπόριο Παλέτας & Ξυλείας Αρκαδία - Ξυλουργικές Εργασίες Αρκαδία

  Η επιχείρησή μας “ΜΟΥΡΛΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αρκαδία και πιό συγκεκριμένα στην Περιοχή Κάτω Βέρβενα - Άστρος Κυνουρίας δραστηριοποιείται με το εμπόριο παλέτας και ξυλείας καθώς και με ξυλουργικές εργασίες παντός είδους.

  Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από ξύλινες παλέτες οι οποίες είναι ιδανικές για διάφορες χρήσεις καθώς και άριστης ποιότητας ξυλεία για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.

  Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε ξυλουργική εργασίες επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα και τις καλύτερες υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αρκαδία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αθανασίου Διάκου - Θεσσαλονίκη
  2393031194
  6931673853
  "Τα δεντρόσπιτα ανεβάζουν το πνεύμα. Εμπνέουν όνειρα. Αντιπροσωπεύουν την ελευθερία. Εάν δεν μπορούμε να πετάξουμε με τα πουλιά, τουλάχιστον μπορούμε να φωλιάσουμε μαζί τους." - Πιτ Νέλσον

  Εδώ στους Woodworkers, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε το δεντρόσπιτο ή την ξύλινη κατασκευή που ονειρεύεστε. Υπό την οραματική καθοδήγηση της Εrica Weel και του Μιχάλη Σταματίου, έχουμε πετύχει την αναγνώριση ως αριστοτεχνικοί σχεδιαστές και κατασκευαστές δεντρόσπιτων, tiny houses και μασίφ ξύλινων κατασκευών. Αυτό που διακρίνει τις κατασκευές μας είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια και η αγάπη μας γι αυτές.

  Αυτός ο ιστότοπος αποτελεί μια μικρή αναφορά σε μερικές από τις δουλειές μας. Ρίξτε μια ματιά και για περισσότερη πληροφόρηση επισκεφτείτε και τη σελίδα μας στο facebook (woodworkers-Michalis Stamatiou). Επικοινωνήσετε μαζί μας κι αφήστε τα υπόλοιπα σε μας! Να σχεδιάσουμε και να ολοκληρώσουμε την κατασκευή που ονειρεύεστε.

  Εξυπηρετήσουν από οπου μας ζητηθεί στην Θεσσαλονίκη, σε ολο το νομό αλλά και στην Χαλκιδική, στην Πέλλα, Εδεσσα, Κατερίνη, Ημαθία, Βέροια, Νάουσα, στην Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα σε στις Σέρρες, Δράμα, Κιλκίς, Καβάλα, σε ολη την Μακεδονία, στην Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Θάσο, Σαμοθράκη, και σε ολη την Βόρεια Ελλάδα.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Δενδρόσπιτα
  Παιδικές χαρές
  Εγκαταστάσεις “glamping” (Glamorous camping)
  Ξύλινα σπίτια (συμπεριλαμβανόμενου tiny houses)
  Εξοχικά σπίτια, σπιτάκια κήπου για αποθηκευτικούς χώρους,σπίτια κατοικιδίων
  Κιόσκια- Χαγιάτια, Ξύλινες πέργκολες, υπόστεγα, ξύλινες δημιουργίες σε κήπους, αυλές, εξωτερικά ξύλινα deck
  Διακοσμητικές παρεμβάσεις σε καταστήματα, γραφεία, κατοικίες
  Βιβλιοθήκες, σκάλες, παιδικά δωμάτια, έπιπλα και ντουλάπια κουζίνας
  Ξύλινες κατασκευές για παιδιά, ξύλινα διακοσμητικά
  Συντηρήσεις ξύλινων σπιτιών

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

  Ωρες επικοινωνίας από τις 9 το πρωί εως τις 9 το βράδυ καθημερινά

  Ξύλινα Σπίτια Θεσσαλονίκη Χαλκιδική - Ξύλινες Κατασκευές Θεσσαλονίκη - Συντηρήσεις Ξύλινων Σπιτιών Θεσσαλονίκη - Δενδρόσπιτα - Παιδικές χαρές - Εγκαταστάσεις “glamping” - Tiny houses - Ξύλινα Πατώματα - Ξύλινες Πέργκολες - Κιόσκια - Ξυλουργικές Εργασίες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Πρώην Εργοστάσιο ΔΑΒΙΕ - Καρπενήσι
  2237024003
  6976088184
  Με πολυετή εμπειρία στις ξυλουργικες εργασίες κατασκευάζουμε, συντηρούμε και επισκευάζουμε έπιπλα με τέχνη και μεράκι και σας παρέχουμε ξυλουργικές εργασίες που ξεκινούν από την οικοδομή μέχρι την ολοκλήρωση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Δημιουργούμε χειροποίητα έπιπλα σύγχρονα και παραδοσιακά, ξύλινες επενδύσεις και ειδικές ξυλοκατασκευές διακόσμησης και διαμόρφωσης οικιακών και επαγγελματικών χώρων με ποιότητα και άποψη.

  Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά άριστης ποιότητας και ενημερωνόμαστε συνέχεια για τις εξελίξεις πάνω σε νέα υλικά αλλά και σε τεχνικές.

  Ακόμη το συνεργείο μας με άρτια κατάρτιση πάνω στις αλουμινοκατασκευές αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου αλλά και κουφωμάτων PVC.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:
  παντός τύπου ξύλινες κατασκευές
  ξύλινα πατώματα
  έπιπλα κουζίνας
  ντουλάπες υπνοδωματίων
  ξύλινα κουφώματα
  κρεβατοκάμαρες
  ειδικές ξύλινες κατασκευές
  παιδικά δωμάτια
  ξύλινες συνθέσεις
  έπιπλα μπάνιου
  εσωτερικές πόρτες
  εξωτερικές πόρτες
  γύψινες κατασκευές
  κουφώματα αλουμινίου
  κουφώματα pvc

  Με αξιοπιστία ,υπευθυνότητά και ανταγωνιστικές τιμές πάντα δίπλα σας.

  Με εκτίμηση
  Καραγεώργος Δημήτριος

  ξυλουργος καρπενησι - ξυλουργικες εργασιες καρπενησι - ξυλινες κατασκευες καρπενησι - ειδικες ξυλινες κατασκευες καρπενησι - μαραγκος καρπενησι - ξυλουργοι καρπενησι
  ξυλινα πατωματα καρπενησι - ντουλαπες υπνοδωματιων καρπενησι - ξυλινα κουφωματα καρπενησι - κουφωματα pvc καρπενησι - κουφωματα αλουμινιου καρπενησι
  επιπλα κουζινας καρπενησι - ντουλαπια κουζινας καρπενησι - ντουλαπες καρπενησι - εσωτερικες πορτες καρπενησι - παιδικο δωματιο καρπενησι - κρεβατοκαμαρες καρπενησι- γυψοσανιδες καρπενησι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αποστόλου Παύλου 59 - Άγιος Δημήτριος
  2109701711
  6932906170
  Με οικογενειακή παράδοση στις ξυλουργικές κατασκευές διακρινόμαστε για την δημιουργικότητά μας και τις,εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευές μας .

  Δημιουργούμε ειδικές ξύλινες κατασκευές για το σπίτι σας αλλά και για επαγγελματικούς χώρους που θέλουν να ξεχωρίζουν.

  Αντικαταστήστε τα παλιά ντουλάπια της κουζίνας σας με νέα έπιπλα κουζίνας σε σύγχρονους σχεδιασμούς και τις ντουλάπες των δωματίων σας με καινούριες που θα διαθέτουν νέους μηχανισμούς για γρήγορη αποθήκευση και περισσότερο χώρο.

  Με συνέπεια και επιμελημένη εργασία αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αναλαμβάνοντας όλες τις ξυλουργικές εργασίες που απαιτούνται.

  Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της εργασίας σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί και με την χρήση άριστων υλικών .

  Με αξιοπιστία και με συνέπεια αναλαμβάνουμε
  ξυλουργικές εργασίες
  ειδικές ξύλινες κατασκευές
  έπιπλα κουζίνας
  ξύλινα κουφώματα
  ανακαίνιση σπιτιών και καταστημάτων
  ντουλάπες υπνοδωματίων
  παιδικά δωμάτια
  σύνθετα σαλονιού

  Με επιμελημένη εργασία και με υπευθυνότητα εξυπηρετούμε, κατόπιν συνεννόησης , πανελλαδικά.

  Με εκτίμηση
  Γιαννικόπουλος Ιωάννης

  ξυλουργος αγιος δημητριος αττικης - ξυλουργικες εργασιες αγιος δημητριος αττικης - ξυλινες κατασκευες αγιος δημητριος αττικης
  ειδικες ξυλινες κατασκευες αγιος δημητριος αττικης - μαραγκος αγιος δημητριος αττικης - ξυλουργοι αγιος δημητριος αττικης -
  ξυλινα κουφωματα αγιος δημητριος αττικης - επιπλα κουζινας αγιος δημητριος αττικης - ντουλαπια αττικης αγιος δημητριος αττικης
  ντουλαπες υπνοδωματιων αγιος δημητριος αττικης - παιδικα δωματια αγιος δημητριος αττικης - ξυλινες επενδυσεις αγιος δημητριος αττικης
  ξυλουργος αγιος δημητριος - ξυλουργοι αγιος δημητριος - μαραγκος αγιος δημητριος - ξυλινες κατασκευες αγιος δημητριος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χαμαρέτου 73 - Σπαρτη
  6980128076
  ΚΟΥΡΕΜΠΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
  Ξυλουργικές Εργασίες & Γυψοσανίδες Σπάρτη

  Η επιχείρησή μας “ΚΟΥΡΕΜΠΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Σπάρτη, δραστηριοποιείται με ξυλουργικές εργασίες καθώς και κατασκευές με γυψοσανίδες προσφέροντας ποιοτικές και κομψές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Σπάρτη και σε όλη την Λακωνία.

  Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, χρησιμοποιώντας την καλύτερη ξυλεία, δημιουργούμε με αγάπη και πολύ φαντασία κουζίνες, ντουλάπες, έπιπλα κρεβατοκάμαρας, έπιπλα μπάνιου και οποιοδήποτε έπιπλο επιθυμείτε για όλο το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε κατασκευές με γυψοσανίδες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Σπάρτη και σε όλη την Λακωνία. Οι κατασκευές με γυψοσανίδα που σας προσφέρουμε ξεχωρίζουν για την άψογη αισθητική τους αλλά και την αξεπέραστη ποιότητά τους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σπάρτη και όλη την Λακωνία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Στ. Κωστόπουλου - Μεσσηνίας
  2721024169
  6949243001
  TOMARAS

  λίγα λόγια για εμάς

  Η εταιρεία TOMARAS με έδρα τη Καλαμάτα δραστηροποιείται στο χώρο των ξυλουργικών κατασκευών εδώ και χρόνια. Το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείτε και στον χώρο αναλωσιμου εξοπλισμού μαζικής εστίασης.

  Η πολυετής πείρα μας στο χώρο του ξύλου μας κάνει ανταγωνιστικότερους σε εργασία, συνέπεια, ποιότητα και τιμές. Όλες μας τις κατασκευές χαρακτηρίζει η ποιότητα και η αντοχή στο χρόνο. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες ξύλου και υλικών επιπλοποιίας, προκειμένου να απολαμβάνετε την καλύτερη ποιότητα.

  Σε εμάς εκτός από τους ξυλουργικές εργασίες και τα έπιπλα θα βρείτε επίσης και μεγάλη γκάμα σε πλαστικά & χάρτινα ποτήρια για καφέ και κάθε είδους ρόφημα με δυνατότητα τυπώματος επάνω σε αυτό.

  ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Ξυλεία
  Κόντρα πλακέ
  Μελαμίνες
  Ξύλινα πατώματα
  Ξύλινες πόρτες
  Ξύλινες σκεπές
  Ξυλοκατασκευές
  Κατασκευή επίπλων

  Υλικά για κουζίνες & ντουλάπες
  Είδη κιγκαλερίας

  ΠΟΤΗΡΙΑ - ΒΑΣΕΙΣ & ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ

  Πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης

  Χάρτινα ποτήρια μιας χρήσης

  Βάσεις για πλαστικά & χάρτινα ποτήρια

  Καλαμάκια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Επαρχιακή Οδός Λητής Λαγκαδά, Λαγυνά - Θεσσαλονίκη
  2394073266
  6944850746
  ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ
  Κατασκευή & Εμπόριο Επίπλων Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρησή μας “Χτύπα Ξύλο” η οποία η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιό συγκεκριμένα στα Λαγυνά, δραστηριοποιείται με την κατασκευή και εμπορία ξεχωριστών και ποιοτικών επίπλων και κατασκευών για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Με αγάπη, φαντασία και πολύ μεράκι, στο σύγχρονο εργαστήριο μας, δημιουργούμε κλασικές και μοντέρνες κουζίνες, πρακτικές και λειτουργικές ντουλάπες, έπιπλα υπνοδωματίου, έπιπλα τηλεόρασης και συνθέσεις καθώς και ειδικές ξύλινες κατασκευές με έμφαση στην αισθητική και την λειτουργικότητα του χώρου σας.

  Έπειτα από προσεκτική μελέτη του χώρου σας και συζήτηση μαζί σας για το πως μπορεί να διαμορφωθεί ο χώρο σας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να κατασκευάσει τα έπιπλα των ονείρων σας με σκοπό την κάλυψη των δικών σας αναγκών και την απόλυτη εξυπηρέτησή σας.

  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Πιστοί στην παράδοση, αλλά ταυτόχρονα και ακόλουθοι των σύγχρονων τάσεων, κατασκευάζουμε με ελληνική ξυλεία χειροποίητα έπιπλα τα οποία ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις σας.

  Μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της κατασκευής και της εμπορίας επίπλων, η επιχείρησή μας, έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει μοναδικά έπιπλα για επαγγελματικούς και για οικιακούς χώρους, με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πιο ιδιαίτερων απαιτήσεων κάθε πελάτη.

  Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως την καλύτερη επιλογή για χειροποίητα έπιπλα σε όλη την Θεσσαλονίκη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επισκεφτούμε το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να τα προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θεσσαλονίκη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Σταυρός - Ιθάκη
  6974074625
  Με πολυετή εμπειρία ως πιστοποιημένος εργοδηγός και με συνεργασία με πεπειραμένα συνεργεία, αναλαμβάνω παντός τύπου οικοδομικές εργασίες στην Ιθάκη.

  Η δυναμική της εταιρείας μας εκτείνεται από την κατασκευή ενός κτιρίου, είτε πρόκειται για σπίτι είτε επαγγελματικό χώρο, μέχρι και την πλήρη ανακαίνιση του.

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με τον σύγχρονο εξοπλισμό τους και την συνεχή τους ενημέρωση για τα νέα υλικά και τις εφαρμογές τους σας εγγυούνται υψηλής ποιότητας εργασίες .

  Αναλαμβάνουμε την μελέτη του χώρου για να διαπιστώσουμε τις εργασίες που θα χρειαστούν να γίνουν και σας προτείνουμε ιδέες και τρόπους να διαμορφώσετε τον χώρο σας ώστε να αυξήσετε την λειτουργικότητά του. Ακόμη φροντίζουμε την σωστή ενεργειακή αναβάθμισή του για να μπορείτε να εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

  Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση όλων των εργασιών μέσα στα χρονοδιαγράμματα και οι εργασίες που ολοκληρώνονται από τα συνεργεία μας να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που έχουν συμφωνηθεί.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:
  κατασκευή κτιρίων
  ανακαίνιση κτιρίων
  αναπαλαίωση κτιρίων
  παντός τύπου οικοδομικές εργασίες
  επισκευή κτιρίων
  μονώσεις
  ελαιοχρωματισμοί
  κατασκευή κεραμοσκεπής
  γυψοσανίδες
  γύψινες κατασκευές - χωρίσματα
  ξυλουργικές εργασίες
  πέτρινες κατασκευές
  μερεμέτια

  Για ολοκληρωμένες οικοδομικές εργασίες απευθυνθείτε μόνο σε μας.

  Με εκτίμηση
  M. Blendi

  παντος τυπου οικοδομικες εργασιες ιθακη- ανακαινιση κτιριων ιθακη - επισκευη κτιριων ιθακη - ανακαινιση σπιτιου ιθακη - ανακαινιση καταστηματων ιθακη - ελαιοχρωματισμοι ιθακη - μονωσεις ιθακη - γυψινες κατασκευες ιθακη - ανακαινισεις ιθακη - κατασκευη κτιριων ιθακη - επιχρισματα ιθακη - θερμοπροσοψεις ιθακη -πετρινες κατασκευςιθακη - ανακαινιση ξενοδοχειων ιθακη - οικοδομικες εργασιες ιθακη - ανακαινιση κτιριων ιθακη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κέννεντυ Τζων 34 - Ρόδος
  6944448973
  Εργολάβος Ανακαινίσεων Ρόδος - Τοποθετήσεις Πλακιδίων Ρόδος - Μονώσεις Θερμομονώσεις Ρόδος - Κτισίματα Κατοικιών Κτιρίων Ρόδος - Επιχρίσματα - Σοβατίσματα Ρόδος

  ARBEN VANGJELI
  ΟΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ -ΚΤΙΡΙΩΝ ΡΟΔΟΣ -ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΧΑΛΚΗ -ΣΥΜΗ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΡΟΔΟΣ -ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΧΑΛΚΗ -ΣΥΜΗ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΡΟΔΟΣ -ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΧΑΛΚΗ -ΣΥΜΗ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΡΟΔΟΣ -ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΧΑΛΚΗ -ΣΥΜΗ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΡΟΔΟΣ -ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΧΑΛΚΗ -ΣΥΜΗ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ- ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΡΟΔΟΣ -ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΧΑΛΚΗ -ΣΥΜΗ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΡΟΔΟΣ -ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΧΑΛΚΗ -ΣΥΜΗ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΡΟΔΟΣ -ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΧΑΛΚΗ -ΣΥΜΗ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΣ ΡΟΔΟΣ -ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΧΑΛΚΗ -ΣΥΜΗ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΡΟΔΟΣ -ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΧΑΛΚΗ -ΣΥΜΗ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΡΟΔΟΣ -ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΧΑΛΚΗ -ΣΥΜΗ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ- ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ -ΚΙΟΣΚΙΑ ΡΟΔΟΣ -ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΧΑΛΚΗ -ΣΥΜΗ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΡΟΔΟΣ -ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΧΑΛΚΗ -ΣΥΜΗ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΡΟΔΟΣ -ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΧΑΛΚΗ -ΣΥΜΗ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΡΟΔΟΣ -ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΧΑΛΚΗ-ΣΥΜΗ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

  Ανακαινίσεις κατασκευές οικοδομών - οικοδομικές εργασίες παντός τύπου στην
  Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα!!!!!!!!

  Ο εργολάβος ολικων ανακαινίσεων ARBEN VANGJELI με εδρα της δουλειάς του στην Ρόδο, με πολυετή εμπειρία τεχνογνωσία και επαγγελματισμό δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και κατασκευών (κατοικιών,κτιρίων, καταστημάτων, ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου).

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους (κτίστες, σοβατζήδες, πλακάδες, ξυλουργούς) και παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Ρόδο, την Κάλυμνο, την Σύμη, και την Χάλκη.

  Εμπιστευθείτε μας και μην ψάχνετε για το κατάλληλο συνεργείο για την κατασκευή η την ανακαίνιση του χώρου σας.

  Εμείς καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας και παραδίδουμε την οικοδομική εργολαβία στον προκαθορισμένο χρόνο,με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και αναλαμβάνουμε ολες τις εργασίες για να δείτε την οικοδομή οπως επιθυμείτε.

  Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων και χρησιμοποιούμε τα πιό καλά υλικά επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών. ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα και κακοτεχνίες στο μέλλον.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Γενικές ανακαινίσεις
  Οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως και επισκευές κατοικιών και κτιρίων σε όλα τα Δωδεκάνησα.
  Γκρεμίσματα
  Μερεμέτια
  Κτισίματα
  Επιχρίσματα (σοβατίσματα)
  Τοποθετήσεις πλακιδίων, ανακαινίσεις μπάνιου, ανακαινίσεις κουζίνας, (ξήλωμα παλαιών πλακιδίων, τοποθετήσεις ειδών υγιεινής, πάγκους κουζίνας)
  Ελαιοχρωματισμοί τεχνοτροπίες μερεμέτια βαψίματα κατοικών κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά
  Φρεσκαρίσματα , στοκαρίσματα, Λάκκες,βάψιμο κουφωμάτων
  Φροντίζουμε να αφήνουμε τον χώρο καθαρό όταν τελειώνουμε τους ελαιοχρωματισμούς χωρίς μερεμέτια και κακοτεχνίες.
  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων και προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων για την ανάδειξη του οικοδομήματος.
  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών (κρακελέ, σφουγγάρια, στούκο βενετσιάνο)
  Μονώσεις, θερμοπροσόψεις θερμομονώσεις για ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων και μεγαλύτερη οικονομία στα καύσιμα( πετρέλαιο)
  Μονώσεις ταρατσών με τα πιο επώνυμα μονωτικά υλικά για να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα
  Στεγανοποιήσεις υπογείων
  Πέτρινες κατασκευές , πέτρινες διακοσμήσεις σε τοίχους , δάπεδα, κολώνες,μπάρμπεκιου, φούρνοι, βρύσες
  Κτίσιμο πέτρας, πετρόκτιστες κατοικίες
  Πλακοστρώσεις αυλών , κήπων πεζοδρομίων
  Ξυλουργικές εργασίες και κατασκευές
  Πέργκολες- κιόσκια , ειδικές ξύλινες κατασκευές.
  Ξύλινα κουφώματα

  Αν λοιπόν θέλετε έξυπνες και λειτουργικές ιδέες που ομορφαίνουν και αναβαθμίζουν τον επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο, κομψές και απλές λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, τότε καλέστε με και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα.

  Οι εργολαβίες που εχουμε κατασκευάσει σε ολο το νησί της Ρόδου αποτελούν εγγύηση και την καλύτερη διαφήμιση για την ποιότητα εργασίας μας που παρέχουμε στους πελάτες μας.

  Με εκτίμηση
  ARBEN VANGJELI
  Ο εργολάβος οικοδομών και ολικών ανακαινίσεων στην Ρόδο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ασβεστοχώρι - Θεσσαλονίκη
  6932715815
  Με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της οικοδομής αναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες σε όλη την Θεσσαλονίκη κατόπιν συνεννόησης .

  Ανακαινίζουμε το σπίτι σας - το διαμέρισμα σας - τον επαγγελματικό σας χώρο με εξαιρετικής ποιότητας υλικά για να το απολαμβάνετε μια ζωή χωρίς προβλήματα.

  Ανανεώστε τον χώρο σας με λειτουργικής φύσεως επεμβάσεις που θα σας λύσουν τα χέρια. Με την δική σας καθοδήγηση αλλά και με σύμμαχο την εμπειρία μας θα διαμορφώσουμε τον χώρο σας με ειδικές κατασκευές που όχι μόνο θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας αλλά βελτιώσουν την καθημερινότητά σας.

  Με συνέπεια και επιμελημένη εργασία αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου αναλαμβάνοντας τις οικοδομικές εργασίες και τις ξυλουργικές εργασίες που απαιτούνται.

  Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της εργασίας σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί και με την χρήση άριστων υλικών .

  Με αξιοπιστία αναλαμβάνουμε:
  γενικές ανακαινίσεις κτιρίων θεσσαλονικη
  ολική ανακαίνιση κτιρίων θεσσαλονικη
  ολική ανακαίνιση σπιτιού θεσσαλονικη
  ολική ανακαίνιση ξενοδοχείων θεσσαλονικη
  ολική ανακαίνιση καταστημάτων θεσσαλονικη
  ξύλινες κατασκευές
  γύψινες κατασκευές -γύψινες επεμβάσεις
  υδραυλικές εργασίες
  ηλεκτρολογικές εργασίες
  αλουμινοκατασκευές
  ελαιοχρωματισμοί κτιρίων
  μονώσεις κτιρίων
  επιχρίσματα
  γκρεμίσματα / χτισίματα

  Επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

  Με εκτίμηση
  Θεοδωρής Αθανάσιος

  οικοδομικες εργασιες παντος τυπου θεσσαλονικη - ολικη ανακαινιση κτιριου θεσσαλονικη - ανακαινιση σπιτιων ασβεστοχωρι - ανακαινιση καταστηματων ασβεστοχωρι - εργολαβος οικοδομων ασβεστοχωρι , θεσσαλονικη -μονωσεις κτιριων θεσσαλονικη - μονωσεις σπιτιων θεσσαλονικη - παντος τυπου οικοδομικες εργασιες θεσσαλονικη - επιχρισματα κτιρίων θεσσαλονικη - οικοδομικες εργασιες ανακαινισεις θεσσαλονικη - οικοδομικες εργασιες ασβεστοχωρι θεσσαλονικης - ανακαινισεις κτιριων ασβεστοχωρι θεσσαλονικης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Εθνικής Αντιστάσεως 22 - Ρόδος
  6997750500
  Επιλέξτε εμάς για την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου και απολαύστε ένα μοναδικό αποτέλεσμα κομψότητας αλλά και αντοχής στον χρόνο.

  Με τεχνογνωσία και συνεχή ενημέρωση επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα υλικά για κάθε χώρο και με την σωστή εφαρμογή τους σας χαρίζουμε ένα άριστο αποτέλεσμα που θα το απολαμβάνετε καθημερινά.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε παντός τύπου ανακαινίσεις σπιτιών και καταστημάτων στην Ρόδο.

  Αναπαλαιώνουμε το κτίριο σας με ιδιαίτερη προσοχή χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα μηχανήματα και τεχνικές που θα σας προσφέρουν ένα σύγχρονο κτίριο με όλες τις προϋποθέσεις για την σωστή εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και της υψηλής αισθητικής . Πάντα με γνώμονα τις ανάγκες σας διαμορφώνουμε τον χώρο σας για να εξασφαλίσετε άνεση και λειτουργικότητα στην καθημερινότητα σας.

  Αναλυτικά αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία και υπευθυνότητα:
  - ανακαίνιση σπιτιών ροδος
  - ανακαίνιση καταστημάτων ροδος
  - παντός τύπου μονώσεις ροδος
  - θερμοπροσόψεις ροδος
  - γύψινες κατασκευές και επενδύσεις ροδος
  - κρυφοί φωτισμοί και χωρίσματα
  - ξυλουργικές εργασίες
  - ανακαίνιση κουζίνας
  - ανακαίνιση μπάνιου
  - αναπαλαιώσεις σε τοίχους
  - ηλεκτρολογικές εργασίες
  - υδραυλικές εργασίες
  - αλουμινοκατασκευές
  - ειδικές κατασκευες

  Για παντός τύπου οικοδομικές εργασίες με αντοχή στον χρόνο αλλά και ανταγωνιστικές τιμές στην Ρόδο .

  Με εκτίμηση

  Νίκος Ασλάνης

  οικοδομικες εργασιες παντος τυπου ροδος - ολικη ανακαινιση σπιτιου ροδος - ολικη ανακαινιση καταστηματων ροδος - πληρης ανακαινιση κτιριων ροδος - γενικες ανακαινισεις ροδος - ελαιοχρωματισμοι κτιριων ροδος - εξωτερικο βαψιμο κτιριου ροδος - οικοδομικες εργασιες ανακαινισεις ροδος - πληρης ανακαινιση κτιριων ροδος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Καλλονή, Πόρος Τροιζηνίας - Αττική
  2298037384
  6972339523
  Η επιχείρηση ''Κανέλλος Γεώργιος του Δημητρίου'' έχοντας μία μακρόχρονη πείρα στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών κάθε είδους, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο νομό Αττικής, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε είδους ξύλινη κατασκευή, αποτελώντας την ιδανική λύση για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία.

  Η πολυετής εμπειρία μας, συμβάλλει καθοριστικά στην πλήρη αξιοποίηση, στην κάλυψη των αναγκών και του γούστου σας.

  Με καινούργια μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας σχεδιάζουμε, δημιουργούμε κατόπιν παραγγελίας, μία πλήρη γκάμα προϊόντων ξύλινων κατασκεύων.

  Δάπεδα, , Ειδικές κατασκευές ξύλου, πάντα με ποιότητα εργασίας,Κεραμοσκεπές προσεγμένα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, τέλειας αισθητική και λειτουργικότητας.

  Ανακαινίζουμε το χώρο σας σε ότι αφορά ξύλινες επενδύσεις είτε σε ιδιώτες είτε σε επαγγελματίες (καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία).

  Χονδρική - λιανική πώληση.

  Με εκτίμηση: Κανέλλος Γεώργιος

  ξυλινες κατασκευες αττικη, ξυλινες κατασκευες νομος αττικης, ξυλινες κατασκευες αργολιδα, κεραμοσκεπες αττικη, κεραμοσκεπες νομος αττικης, κεραμοσκεπες αργολιδα, περγκολες αττικη, περγκολες νομος αττικης, περγκολες αργολιδα, ξυλινα πατωματα αττικη, ξυλινα πατωματα νομος αττικης, ξυλινα πατωματα αργολιδα,κατασκευες απο ξυλο αττικη, κατασκευες απο ξυλο νομος αττικης, κατασκευες απο ξυλο αργολιδα
  Toggle
προηγούμενη 1 από 27 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ