noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 01:30 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 121Α - Νεος Κόσμος
  2109018295
  6945235334
  Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, καθορίζουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ώστε να έχουμε μία επιτόπια εκτίμηση του χώρου. Στο ραντεβού μας σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία μας ζητήσετε για το ξύλινο πάτωμα και τον τρόπο κατασκευής του. Εντός 2-3 ημερών θα έχετε προσφορά μας όπου θα αναφέρει αναλυτικά τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών, πραγματοποιούνται πάντα στα χρονικά περιθώρια που έχουν προσυμφωνηθεί. Η συνέπεια στην εργασία και στη παράδοση του έργου θεωρείται δεδομένη. Μετά το τέλος των εργασιών η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε. Έχοντας σήμερα το πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως: · Τοποθέτηση πάσης φύσεως ξύλινων δαπέδων μασίφ καρφωτό ή κολλητό. · Τοποθέτηση πλωτού προγυαλισμένου πατώματος ή laminate. · Ξύλινη επένδυση σε σκάλες από μπετόν ή σε σιδηροκατασκευή. · Επισκευές παλαιών δαπέδων όλων των σχεδίων όπως λωρίδα, ψαροκόκαλο, πλάκες κ.α. · Συντήρηση (τρίψιμο & γυάλισμα) παλαιού ξύλινου πατώματος ή καινούργιου αβερνίκωτου με πολυουρεθανικά ή οικολογικά βερνίκια. · Βαφή ξύλινου δαπέδου σε διάφορους χρωματισμούς και τεχνοτροπία ντεκαπέ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΥΚΛΑΔΩΝ 35 - Αγία Παρασκευή
  2106523181
  6945135395
  Η επιχείρησή μας διαθέτει σύγχρονα εργοστασιακό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην επιχείρηση μας, όπου η μακροχρόνια τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και στην παραγωγή εγγυούνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Με γνώμονα την ποιότητα, την καλαισθησία και φυσικά τις προσιτές τιμές μας. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα κουζίνας, κλασσικά και μοντέρνα. Ντουλάπες συρόμενες, άνετες και λειτουργικές. Κουφώματα, πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με δύο κριτήρια: την ποιότητα και την αισθητική. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική πάντα στην καλύτερη αναλογία ποιότητας- τιμής. Έτσι προσφέρουμε προϊόντα με πραγματική αξία στην καλύτερη τιμή.

  Η ποιότητα όμως δεν εξαντλείται μόνο στα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη μας, αφού ακόμα και μετά την πώληση φροντίζουμε για την έγκαιρη και σωστή τοποθέτηση καθώς επίσης και για την καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων.

  Είμαστε πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ,ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ,ΒΥΡΩΝΑΣ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΜΑΡΟΥΣΙ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΑΘΗΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αμπελόκηποι - Ζακύνθου
  2695022728
  6984802824
  MEMA GENTIAN – WOOD ART FURNITURE
  Η επιχείριση ‘’ WOOD ART FURNITURE – GENTIAN MEMA ‘’ με εδρα στους Αμπελοκήπους της Ζακύνθου, δραστηριοποιείται στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών και ξύλινων κατασκευών, και στην αλλαγή ταπετσαρίας ολων των επίπλων, εδώ και πολλά χρόνια με τεχνογνωσία συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Ειμαστε επιπλοποιοί και κατασκευάζουμε έπιπλα ασυναγώνιστης ποιότητας σε μοντέρνα και κλασσικά,σχέδια ανάλογα των αναγκών και του υφους του δικού σας χώρου.

  Ανανεώνουμε τον χώρο σας, ιδιωτικό και επαγγελματικό, (κατοικίες, διαμερίσματα, ξενοδοχεία καταστήματα) Προτείνουμε μοναδικές προτάσεις επίπλωσης διαθέτουμε τεχνογνωσία και εμπειρία με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και στις επισκευές και τις τοποθετήσεις ολων των επίπλων.

  Σας εγγυώμαστε την άμεση και φιλική σας εξυπηρέτηση, από οπου μας ζητηθεί στην Ζάκυνθο και σε ολο το νησί της Ζακύνθου.

  Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος, πάντα με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους από την ανάθεση της κατασκευής εως την παράδοση και φυσικά στις πιο λογικές τιμές της αγοράς της Ζακύνθου.

  Δημιουργούμε για εσάς στο ξυλουργείο μας:
  Ξυλουργικές εργασίες και ξύλινες επενδύσεις πάσης φύσεως όλα τα επιπλα και οι κατασκευές μας είναι χειροποίητες.
  Κατασκευάζουμε επιπλα με παραγγελία για κάθε χώρο του σπιτιού (κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο, σαλόνι γραφείο, τραπεζαρία),
  Ντουλάπες Υπνοδωματίων – συρόμενες και ανοιγόμενες εντοιχισμένες, λειτουργικές και ανετες, είναι ολες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας.
  Παρέχουμε δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και στην εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.
  Επιπλα Κουζίνας σε ότι σχέδιο και ύφος αρμόζει στο χώρο σας, κλασσικό ή μοντέρνο.
  Ντουλάπια κουζίνας λειτουργικά και διαχρονικά όλα υψηλών προδιαγραφών με ποιότητα και αισθητική
  Ξύλινα κουφώματα εσωτερικά (μεσόπορτες).
  Στα κουφώματα εσωτερικού χώρου, πόρτες κλασσικές, σύγχρονων κατασκευών, παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες και λύσεις σε κάθε είδους κατασκευή, με την δυνατότητα επιλογής οποιουδήποτε υλικού, και ξύλου, χρωματισμού και φυσικά δεχόμαστε οποιαδήποτε μετατροπή και αλλαγή ανάλογα των επιθυμιών σας
  Επιπλα μπάνιου
  Κρεβατοκάμαρες
  Τραπεζαρίες
  Σαλόνια
  Παιδικά έπιπλα, δείξτε μας το σχέδιο και εμείς θα το κατασκευάσουμε όπως επιθυμείτε.
  Μικροέπιπλα,επιπλοσυνθέσεις, βιβλιοθήκες.
  Ξύλινες επενδύσεις
  Ξύλινες ειδικές κατασκευές
  Τοποθέτιση laminate σε δάπεδα
  Κατασκευή και επισκευή σε ξύλινα δάπεδα
  Ταπετσαρίες επίπλων
  Επισκευάζουμε όλα τα επιπλα καθώς και αλλάζουμε τις ταπετσαρίες ολων των επίπλων
  Ανανεώστε την αισθητική των επίπλων σας χωρίς περιττά έξοδα
  Σαλόνια κλασσικά και μοντέρνα σε πάρα πολλά σχέδια με υφάσματα διαχρονικά κλασσικά και μοντέρνα και δερματίνες.
  Κρεβάτια –κεφαλάρια,καναπέδες,πολυθρόνες, καρέκλες, μπρεζιέρες , ανάκλιντρα
  Επισκευές επίπλων και μεταποιήσεις
  Επιδιορθώσεις σαλονιών

  Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας με σεβασμό στις ανάγκες σας και την ιδιοκτησία σας, προσφέροντάς σας έπιπλα που ξεχωρίζουν για την λεπτομερή εργασία που έχουμε πραγματοποιήσει.

  Ερχόμαστε στο χώρο σας και προτείνουμε λύσεις οικονομικές λειτουργικές και διαχρονικές.
  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και μόνο ευχαριστημένους πελάτες αν λοιπόν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο επιπλοποιό και ξυλουργό στην Ζάκυνθο τότε ..

  Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να αναβαθμίσουμε το χώρο σας, με έμφαση στην ποιότητα, την τεχνική και το στυλ.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και να ειστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Φιλικά
  WOOD ART FURNITURE – MEMA GENTIAN
  Ο επιπλοποιός της Ζακύνθου

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Ξυλουργικές εργασίες Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Επιπλοποιός Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Κατασκευές επίπλων Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Ξυλοκατασκευές Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Ξυλουργός – Ξυλουργεία - Μαραγκός Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Ξυλουργικά Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Επιπλα κουζίνας Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Ντουλάπες- ντουλάπια Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Ξύλινα κουφώματα Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Χειροποίητα επιπλα Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Τοποθέτιση laminate Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Ξύλινα δάπεδα Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Ταπετσαρίες επίπλων Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Ταπετσέρης Ζάκυνθος- Ζακύνθου
  Αλλαγή ταπετσαρίας επίπλων Ζάκυνθος- Ζακύνθου

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  5ο χλμ Λάρισας - Καρδίτσας - Λάρισας
  6953047716
  WOOD PARK KORKAS
  Ξυλουργικές Κατασκευές Λάρισα

  Η επιχείρησή μας, "WOOD PARK KORKAS", εδρεύει στη Λάρισα από το 2013 και εξειδικεύεται στις ξυλουργικές κατασκευές. Προσφέρουμε σύγχρονες και κομψές λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα.

  Στο σύγχρονο εργαστήριό μας, με αγάπη και μεράκι, δημιουργούμε λειτουργικές κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, ποιοτικές εσωτερικές πόρτες και ξεχωριστά χειροποίητα έπιπλα για κάθε χώρο, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και το στυλ του κάθε πελάτη. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές είτε σε κλασικό είτε σε μοντέρνο ύφος.

  ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με εξειδίκευση στον χώρο.

  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές και διαδικασίες κατασκευής χρησιμοποιώντας τα πιο καινοτόμα υλικά.

  ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  Η έγκαιρη παράδοση είναι σημαντική για τους πελάτες μας και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι οι παραγγελίες παραδίδονται το συντομότερο δυνατόν.

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LOREM

  Όχι μόνο επιβίωσε πέντε αιώνες, αλλά κυριάρχησε στην ηλεκτρονική στοιχειοθεσία, παραμένοντας με κάθε τρόπο αναλλοίωτο. Έγινε δημοφιλές τη δεκαετία του.

  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
  Wood Park Korkas

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΚΟΥΖΙΝΕΣ
  Wood Park Korkas

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΠΟΡΤΕΣ
  Wood Park Korkas

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
  Wood Park Korkas

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Wood Park Korkas

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ LAMINATE ΔΑΠΕΔΩΝ
  Wood Park Korkas

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Όλες οι ξυλουργικές κατασκευές που αναλαμβάνουμε συνδυάζουν μοναδικά τηνποιότητα, την αξιοπιστία, την σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.

  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Στην επιχείρησή μας, η ποιότητα αποτελεί ένα σημαντικό προτέρημα. Χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, εξασφαλίζοντας έτσι ότι τα έπιπλα και οι ξυλουργικές κατασκευές μας θα διαρκέσουν στο χρόνο.

  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας. Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε και να ακούσουμε τις ανάγκες σας, προσφέροντας τις ιδανικές λύσεις για τον δικό σας χώρο.

  Με τη μακροχρόνια πείρα μας στον χώρο και τη διαρκή παρακολούθηση των νέων τάσεων στη διακόσμηση, μπορούμε να προτείνουμε σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές κατασκευές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ικάρου 14, Ελευσίνα - Αττική
  6906065791
  Art in wood 's
  Ξυλουργικές Εργασίες, Ελευσίνα, Αττική

  H επιχείρησή μας, "ART IN WOOD'S" εδρεύει στην Αττική, συγκεκριμένα στην Ελευσίνα, και ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με ξυλουργικές εργασίες και την κατασκευή επίπλων. Στο σύγχρονο εργαστήριό μας, προσφέρουμε μεράκι και αγάπη στη δημιουργία έπιπλων που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και αισθητική τους.

  Καθημερινά, επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία έπιπλων για κάθε χώρο, τα οποία όχι μόνο αναδεικνύουν τον χώρο αλλά τον καθιστούν και πρακτικό, όλα αυτά σε προσιτές τιμές. Με γνώμονα την ποιότητα, τη συνέπεια και την οικονομική προσέγγιση, δημιουργούμε με φαντασία και δημιουργικότητα έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, καθώς και έπιπλα για το σαλόνι ή άλλους χώρους της οικίας ή του επαγγελματικού χώρου σας.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Στην επιχείρησή μας, "ART IN WOOD'S," αφιερώνουμε την εξειδίκευσή μας στη δημιουργία πρωτότυπων και λειτουργικών επίπλων. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ξυλουργικής, δημιουργούμε κουζίνες σε κλασικές ή μοντέρνες γραμμές, εργονομικές ντουλάπες, ευφάνταστα παιδικά έπιπλα, ποιοτικές πόρτες, και έπιπλα για κάθε δωμάτιο στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Η συνεχής παρακολούθηση των νέων τάσεων στον χώρο της διακόσμησης μας επιτρέπει να προτείνουμε εξατομικευμένα έπιπλα και ειδικές κατασκευές που θα δώσουν στον χώρο σας ένα σύγχρονο, άνετο και λειτουργικό χαρακτήρα.

  Επιπλέον, αναλαμβάνουμε αναπαλαιώσεις και επιδιορθώσεις επίπλων, προσαρμόζοντας πάντα την εργασία μας στα υψηλά πρότυπα ποιότητας για ένα αισθητικά εντυπωσιακό και πρακτικό αποτέλεσμα.

  Επιλέξτε την "ART IN WOOD'S" για να διαμορφώσετε τον χώρο σας με μοναδικά έπιπλα που αντικατοπτρίζουν το στιλ και την ποιότητα που χαρακτηρίζει την επιχείρησή μας.

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας κατασκευές που υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους. Μέσα από τη δημιουργία λειτουργικών και αισθητικά προσεγμένων κατασκευών, θέλουμε να προσθέσουμε αξία στον κάθε χώρο και να δημιουργήσουμε μοναδικά περιβάλλοντα.

  Πέραν από την ποιότητα των προϊόντων, δίνουμε έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών και στη δημιουργία μιας θετικής εμπειρίας αγοράς. Η ευελιξία μας επιτρέπει να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες και τα γούστα του κάθε πελάτη, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις.

  Επιδιώκουμε επίσης τη διατήρηση μιας φιλοσοφίας βιωσιμότητας και ευθύνης προς το περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο, στοχεύουμε όχι μόνο να καλύψουμε τις ανάγκες των σημερινών πελατών μας, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα υγιές και βιώσιμο περιβάλλον για το μέλλον.

  Εγγύηση κατασκευής & συνεργασίας

  Οι ειδικές ξυλουργικές κατασκευές φτιάχνονται εξ ολοκλήρου στο εργαστήριο μας με ξυλουργικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τα χειροποίητα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας στα μέτρα σας, με ξυλεία και τύπο της επιλογής σας.

  Τα προϊόντα, όπως πόρτες και παράθυρα που προμηθευόμαστε από το εμπόριο κατασκευάζονται σε σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες και είμαστε υπεύθυνοι για την ποιότητα, την τοποθέτηση και την άψογη λειτουργία τους.

  Η επιχείρηση μας
  ΕΓΓΥΑΤΑΙ

  Υψηλή Ποιότητα
  Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας για τις κατασκευές μας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και αισθητική.

  Εξατομικευμένες Λύσεις
  Κατανοούμε τις μοναδικές ανάγκες του κάθε πελάτη και προσφέρουμε εξατομικευμένες κατασκευές που προσαρμόζονται στο στυλ και τις προτιμήσεις τους.

  Υποστήριξη Πελατών
  Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση του έργου, διασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Νέα Ρόδα - Χαλκιδικής
  6975588692,6976365805
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΜΑΡΙΟΠΟΥΛΟΣ
  Ξυλουργικές Εργασίες| Νέα Ρόδα Χαλκιδικής

  Η επιχείρηση Μαριόπουλος έχει έδρα σταΝέα Ρόδα Χαλκιδικής και δραστηριοποιείται σε παντός είδους ξυλουργικές εργασίες με εξειδίκευση στα ξύλινα κουφώματα γερμανικού τύπου και τα παραδοσιακά.

  Πρόκειται για ένα σύγχρονο ξυλουργείο που δημιούργησε η οικογένεια Μαριόπουλου δίνοντας λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης που αντανακλούν ποιότητα, ξεχωριστή αισθητική και υψηλή αντοχή.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στηριζόμαστε σε δεκαετίες εμπειρίας και τεχνογνωσίας, ώστε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ξύλινες κατασκευές εξωτερικών και εσωτερικών χώρων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

  Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων γερμανικού τύπου, ενώ παράλληλα παρέχουμε εξαιρετικές ξυλουργικές εργασίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών.
  Ανεξάρτητα από το αν επιθυμείτε παραδοσιακές κατασκευές ή σύγχρονες λύσεις, η ομάδα μας είναι εδώ για να δημιουργήσει προϊόντα που θα ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες σας.

  ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΕΡΓΑ

  Το προσωπικό μας αποτελείται από επαγγελματίες ξυλουργούς που αγαπούν την τέχνη τους και είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία ξύλινων προϊόντων προσαρμοσμένα στις ανάγκες και το στυλ του εκάστοτε πελάτη.

  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση από ξύλινα κουφώματα, πέργκολες, κάγκελα, έπιπλα και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας, εξυπηρετώντας τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και όπου μας ζητηθεί κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Πολύγυρος - Χαλκιδικής
  2371031514
  6937443762
  ΓΟΥΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Για επιπλα με αισθητική και φινέτσα στην Χαλκιδική !!!!!

  Η βιοτεχνία ''ΓΟΥΣΙΟΣ - ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ'' με έδρα την Γαλάτιστα Χαλκιδικής, δραστηριοποιείται από το 1980 στην τέχνη και την κατασκευή του ξύλου.

  Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία πολλών χρόνων στο μασίφ έπιπλο, αναλαμβάνουμε την σχεδίαση, την κατασκευή και την τοποθέτησή τους σε έπιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού (κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο, γραφείο, τραπεζαρία)

  Με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο τμήμα του βαφείου, πετυχαίνουμε και την πιο σπάνια επιθυμητή απόχρωση, ώστε να ξεφύγετε από τις τυποποιημένες κλασσικές και συνηθισμένες αποχρώσεις.

  Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, πάντα με αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης και άμεση εξυπηρέτηση όχι μόνο στην Χαλκιδική αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εμπειρία τόσων χρόνων και τη συνέπειά μας, σας εξασφαλίζουν κατασκευές απόλυτα προσαρμοσμένες στο χώρο σας, στο γούστο σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

  Αναλαμβάνουμε επίσης επιπλώσεις και αναπαλαιώσεις κτιρίων και ανακαινίσεις ξύλου σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους (σχολεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, cafe)

  Στο ξυλουργείο μας κατασκευάζονται:

  Ξυλουργικές δημιουργίες παντός τύπου,χειροποίητα έπιπλα με αισθητική και φινέτσα

  Δημιουργούμε χειροποίητα έπιπλα σύγχρονα και παραδοσιακά, ξύλινες επενδύσεις και ειδικές ξυλοκατασκευές διακόσμησης και διαμόρφωσης οικιακών και επαγγελματικών χώρων με ποιότητα και άποψη.

  Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά άριστης ποιότητας και ενημερωνόμαστε συνέχεια για τις εξελίξεις πάνω σε νέα υλικά αλλά και σε τεχνικές.

  Επιπλα Κουζίνας σε ότι σχέδιο και ύφος αρμόζει στο χώρο σας, κλασσικό ή μοντέρνο

  Ντουλάπες υπνοδωματίων - συρόμενες και ανοιγόμενες εντοιχισμένες, λειτουργικές και άνετες.

  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας, προσφέρουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.

  Επιπλα παιδικών δωματίων, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων καθώς και σε ποιότητα ξύλου

  Επιπλα μπάνιου, Συνθέσεις σαλονιού

  Βιβλιοθήκες, βεστιάρια, κεφαλάρια κρεβατιών, κρεβατοκάμαρες, παπουτσοθήκες, συρταριέρες,τραπεζαρίες

  ειδικές κατασκευές, δείξτε μας το σχέδιο που επιθυμείτε και εμείς θα το κατασκευάσουμε.

  Συναρμολογήσεις επίπλων, επισκευές επίπλων

  Ξύλινες επενδύσεις

  Πόρτες ξύλινες εξωτερικές ασφαλείας με περίτεχνα σχέδια και παράθυρα,παντζούρια της αρεσκείας σας που να ταιριάζουν στο οίκημά σας.

  Κουφώματα εσωτερικά κουφώματα

  Τοποθετήσεις εσωτερικών κουφωμάτων

  (μεσόπορτες),στα κουφώματα εσωτερικού χώρου, πόρτες κλασσικές,μοντέρνες σύγχρονων κατασκευών με την δυνατότητα οποιουδήποτε χρωματισμού.

  Ξύλινες Σκάλες Εσωτερικών Χώρων

  Ξύλινα πατώματα τοποθετήσεις ξύλινων πατωμάτων

  Τοποθετήσεις Laminate σε δάπεδα

  Ξύλινες πέργκολες, κιόσκια, χαγιάτια, ξύλινα μπαλκόνια παραδοσιακού τύπου

  Αναλαμβάνουμε αναπαλαιώσεις παλαιών επίπλων και κτιρίων σε ανακαινίσεις ξύλου με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και το ύφος που θέλετε να δώσετε στο αγαπημένο σας έπιπλο,σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους (σχολεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, cafe)

  Εχουμε ως σκοπό να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα έπιπλά σας και να δώσουμε την παλιά τους αίγλη.

  Αν λοιπόν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο επιπλοποιό στην Χαλκιδική τότε καλέστε μας και με την συνεργασία μας σας εξασφαλίζουμε:

  Σωστή επιλογή υλικών - Ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις - Τεχνική υποστήριξη

  Συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους παράδοσης των ξυλουργικών εργων από την ανάθεση εως την αποπεράτωση

  Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες

  Με εκτίμηση

  ΓΟΥΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  ο επιπλοποιός της Χαλκιδικής

  ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Επιπλοποιός Χαλκιδική

  Ξυλουργικές εργασίες Χαλκιδική Χαλκιδικής

  Ξύλινες κατασκευές Χαλκιδική Χαλκιδικής

  Βιοτεχνία επίπλων Χαλκιδική Χαλκιδικής

  Επιπλα κουζίνας Χαλκιδική Χαλκιδικής

  Χειροποίητα επιπλα Χαλκιδική Χαλκιδικής

  Ντουλάπες Χαλκιδική Χαλκιδικής

  Ξύλινα κουφώματα Χαλκιδική Χαλκιδικής

  Ξύλινα δάπεδα Χαλκιδική Χαλκιδικής

  Ξυλουργείο Χαλκιδική Χαλκιδικής

  Ξύλινες πέργκολες Χαλκιδική Χαλκιδικής

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Κυρηνείας 10 - Μεταμόρφωση
  6949230050
  Bekios Construction
  Ανακαινίσεις - Τεχνικές Εργασίες - Κουζίνες - Ντουλάπες - Γυψοσανίδες - Ξυλουργικές Εργασίες - Βάψιμο Σπιτιού - Μονώσεις - Πόρτες Ασφαλείας - Πατώματα - Τοποθέτηση Πλακιδίων - Ηλεκτρολογικά - Υδραυλικά - Τεχνοτροπίες Βαψίματος - Θερμοπροσόψεις - ΜεταμόρφωσηΑττική

  Καλωσορίσατε στην Bekios Construction, την εταιρεία που συνδυάζει την εμπειρία και την αξιοπιστία για ανακαινίσεις οικιών και καταστημάτων στην ΜεταμόρφωσηΑττικής και σε όλη την Ελλάδα. Έχοντας ιδρυθεί το 2020, η Bekios Construction έχει καθιερωθεί ως μια εταιρεία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ιδιωτών, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής και ανακαίνισης.

  Υπηρεσίες μας:

  Ανακαινίσεις Οικιών και Καταστημάτων: Αναλαμβάνουμε έργα ανακαίνισης από την αρχή μέχρι το τέλος. Η εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα, σε συνδυασμό με την προσήλωσή μας στην ποιότητα, εξασφαλίζει την άψογη ολοκλήρωση των έργων.
  Θερμομόνωση Εξωτερικών Επιφανειών: Επενδύουμε στην ενεργειακή απόδοση των κτιρίων με υπηρεσίες θερμομόνωσης εξωτερικών επιφανειών, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.
  Σχεδιασμός Κουζίνας σε 3D Πρόγραμμα: Με τη χρήση τεχνολογίας 3D παρουσιάζουμε τον σχεδιασμό της κουζίνας σας, επιτρέποντάς σας να έχετε μια προεπισκόπηση του τελικού αποτελέσματος πριν από την έναρξη των εργασιών.
  Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες: Συνεργαζόμαστε με αρχιτέκτονες, μηχανικούς και εργολάβους για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του έργου σας. Από τα μπετά μέχρι το κλειδί, είμαστε δίπλα σας.
  Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα: Αν και η έδρα μας βρίσκεται στην ΜεταμόρφωσηΑττικής, εξυπηρετούμε ολόκληρη την Αθήνα και μπορούμε να αναλάβουμε έργα σε όλη την Ελλάδα.

  Είμαστε Εδώ για Εσάς!

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σχεδιάσουμε μαζί το ιδανικό έργο για εσάς. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις, τεχνικές εργασίες, κατασκευές κουζίνας, ντουλάπες, γυψοσανίδες, ξυλουργικές εργασίες, βάψιμο σπιτιού, μονώσεις, τοποθέτηση πλακιδίων, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, τεχνοτροπίες βαψίματος, πόρτες ασφαλείας, πατώματα, θερμοπροσόψεις, και πολλά άλλα.

  Επιλέξτε την Bekios Construction για να δώσετε νέα ζωή στον χώρο σας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Λεωφ. Αθηνών 64 - Λιβαδειά
  6980046618
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ
  Ξυλουργικές Εργασίες Λιβαδειά Βοιωτίας - Κουζίνες - Ντουλάπες - Πόρτες & Ειδικές Κατασκευές

  Με αγάπη και πάθος για την ξυλουργική τέχνη, η επιχείρησή μας “ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Λιβαδειά, δραστηριοποιείται από το 1980 με ξυλουργικές εργασίες δημιουργώντας κομψά, ποιοτικά και λειτουργικά έπιπλα και κατασκευές για κάθε χώρο.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει να επιδιώκει την υπερέχουσα ποιότητα και την εκλεπτυσμένη αισθητική που διακρίνει όλες τις κατασκευές της, ενώ δεν σταματά να εξελίσσεται προκειμένου να μπορεί να σας προτείνει πάντα τις καλύτερες λύσεις για τον χώρο σας.

  ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΞΗ
  Είτε πρόκειται για την οικία σας, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, η εμπειρία μας επιτρέπει να δημιουργούμε προσαρμοσμένα έπιπλα που ξεχωρίζουν. Κάνουμε πραγματικότητα τις ιδέες και τις επιθυμίες σας, παρέχοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

  ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΟ
  και κάθε κατασκευή που παράγουμε είναι αποτέλεσμα μιας προσεκτικής διαδικασίας, με έμφαση στη λεπτομέρεια και την αρτιστική αξία. Για κάθε δημιουργία μας χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι να προσφέρουμε ποιοτικά και κομψά έπιπλα, καθώς και κατασκευές που θα προσδώσουν χαρακτήρα και ομορφιά στον χώρο σας. Επιδιώκουμε την ευχαρίστηση και την ικανοποίησή σας, καθώς κάθε δημιουργία μας αποτελεί μια συνένωση της τεχνογνωσίας μας με τις προσωπικές σας επιθυμίες.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
  και πάντα έτοιμοι να μελετήσουμε το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Λιβαδειά, όλη την Βοιωτία, την Φθιώτιδα και την Αττική.

  6980046618

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία και αν θέλετε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λιβαδειά, όλη την Βοιωτία, την Φθιώτιδα και την Αττική.

  6980046618

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  1ο Χλμ Τσαϊρι - Αεροδρομίου - Ρόδος
  6947553042
  ERVIS WOOD
  Ξυλουργικές Εργασίες Ρόδος - Κουζίνες - Ντουλάπες - Ειδικές Κατασκευές Ρόδος

  Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ

  “ERVIS WOOD” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, δραστηριοποιείται δυναμικά στις ξυλουργικές εργασίες, προσφέροντας πάντα σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ρόδο και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  Διαθέτοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στις ξυλουργικές εργασίες, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την επιχείρησή μας, με κύριο στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη αλλά και την δημιουργία μοναδικών και κομψών επίπλων και κατασκευών.

  ΜΕ ΑΓΑΠΗ
  & ΜΕΡΑΚΙ

  δημιουργούμε κουζίνες που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική, εργονομικές ντουλάπες καθώς και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από τραπεζάκια σαλονιού, έως έπιπλα κρεβατοκάμαρας και παιδικού δωματίου.

  Παράλληλα, κατασκευάζουμε πόρτες, εσωτερικές και θωρακισμένες, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, προκειμένου να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική και στο χώρο σας.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις ξυλουργικές εργασίες, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε και να την προσαρμόσουμε στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, προσθέτοντας μια διακριτική πινελιά μοναδικότητας στον χώρο σας.

  Εξυπηρετούμε την Ρόδο και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  6947553042

  ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ &
  εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να μελετήσει το χώρο σας, να εξετάσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές κατασκευές.

  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ
  διαρκώς όλες τις νέες τάσεις του χώρου, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας καλύτερο από ότι τον είχατε φανταστεί.

  ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣ
  ξεχωρίζει για την ποιότητά των πρώτων υλικών, τον κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό καθως και για την προσοχή της ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Ρόδο
  και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
  Λεωφόρος Δεκελείας 169 - Νέα Φιλαδέλφεια
  2102514062
  6932257175
  loben
  ΑΙΔΙΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
  Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες - Ειδικές Κατασκευές
  Νέα Φιλαδέλφεια | Αττική

  Στον σύγχρονο χώρο των ξύλινων κατασκευών, η εταιρεία "Αΐδινη Σωτήρης loben" έχει αφήσει το αντίστοιχο του αποτύπωμα εδώ και περισσότερο από τρεις δεκαετίες. Με έδρα τη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, η εταιρεία αυτή έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους ξυλείας και ξύλινων κατασκευών στην περιοχή.

  Το ταξίδι της "Αΐδινη Σωτήρης loben" ξεκίνησε το 1992, όταν ο Σωτήρης Αΐδινης ιδρύει την εταιρεία με όραμα να δημιουργήσει υψηλής ποιότητας κατασκευές από ξύλο που θα συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία. Με μια έμφαση στην υπευθυνότητα και την ποιότητα, η εταιρεία μας έχει διαμορφώσει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Η Δραστηριότητά μας

  Η επιχείρηση "Αϊδίνης Σωτήρης loben" εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή ξύλινων κατασκευών που εναρμονίζονται με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κατοικία ή επαγγελματικό χώρο, η εμπειρία μας και η αφοσίωσή μας στην ποιότητα εγγυώνται ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά τις προσδοκίες.

  Επιπλέον, διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα υλικών υψηλής ποιότητας, επιλεγμένων με προσοχή για να εξασφαλίσουμε μακροχρόνια αντοχή και αισθητική αξία στα έργα μας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Η Αξία μας

  Στην επιχείρηση "Αϊδίνης Σωτήρης loben," πιστεύουμε ότι η κάθε κατασκευή είναι μοναδική, όπως και ο κάθε πελάτης. Με επιμέλεια στη λεπτομέρεια και σεβασμό στην επιθυμία του πελάτη, δημιουργούμε χώρους που αντανακλούν την προσωπικότητα και τις ανάγκες τους.

  Η πορεία μας είναι μια συνεχής προσπάθεια για καινοτομία και βελτίωση. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ξυλεία, ως υλικό, προσφέρει ανεξάντλητες δυνατότητες, και εμείς είμαστε εδώ για να τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΕΟ Αλιβερίου Λέπουρων, Βέλος - Εύβοιας
  6983479126
  Antonenas Vasilis
  Ξυλουργικές Εργασίες Εύβοια - Κουζίνες - Ντουλάπες - Πόρτες & Ειδικές Κατασκευές Εύβοια

  Με εμπειρία από το 1980 στις ξυλουργικές εργασίες, η επιχείρησή μας “Antonenas Vasilis” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Βέλος, είναι αφιερωμένη στην δημιουργία κομψών, ποιοτικών και λειτουργικών ξυλουργικών κατασκευών για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει να με το ίδιο μεράκι να προσφέρει κατασκευές υψηλής ποιότητας, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται και να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο χώρο, προκειμένου να προσφέρει ότι πιο μοντέρνο υπάρχει στις ξυλουργικές εργασίες.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6983479126

  ΜΕ ΑΓΑΠΗ
  & ΜΕΡΑΚΙ

  κατασκευάζουμε λειτουργικές κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, πόρτες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, καθώς και ειδικές κατασκευές που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

  Παράλληλα, μέσα από σχεδιαστικά προγράμματα 3D σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε μια εικόνα για το πως θα είναι ο χώρο σας με την ολοκλήρωση της κατασκευής.

  Όλες οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν για τον κομψό σχεδιασμό τους, την αδιαπραγμάτευτη λειτουργικότητα, την μοναδική αντοχή τους στο χρόνο και στην καθημερινή χρήση, καθώς και για την προσοχή τους ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι αφενός η άψογη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πιο φρέσκες και μοντέρνες ιδέες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε ξυλουργικές εργασίες σε όλη την Εύβοια, την Αθήνα και σε όλα τα νησιά, κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γλυφάδα - Αττική
  6945785757
  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

  Εμπορευόμαστε και συναρμολογούμε αρίστης ποιότητας και σύστασης ξύλινα έπιπλα για όλο το σπίτι. Εξειδικευόμαστε στις κουζίνες, στις πόρτες (και θωρακισμένες εξώπορτες), στα ντουλάπια και γραφεία. Προσπαθούμε τα μέγιστα για να δώσουμε στο έπιπλο την αξιοπιστία, τη στιβαρότητα και την αισθητική που όλοι θέλουμε να έχουμε σπίτι μας, αλλά και στο γραφείο. Η εμπειρία μας στον εργασιακό χώρο και στο ξύλο έχει βαθιές ρίζες στο χρόνο. Κάνουμε τη δουλειά μας με αγάπη και όρεξη.

  ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ

  Ξύλινη κουζίνα εμπνευσμένη, συναρμολογημένη και τοποθετημένη από εμάς, προσαρμοσμένη στα πιο σύγχρονα γούστα πάντα από τα πιο ποιοτητά, διαλεγμένα υλικά και εξελιγμένους μηχανισμούς.

  ΓΩΝΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ

  Η εργασιακή μας παλέτα περιλαμβάνει και κουζίνες τοποθετημένες σε γωνία. Ντυμένες πάντα με τα χρώματα της επιλογής σας και επικαλυμμένες από σκληρούς και ανθεκτικούς πάγκους

  ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΟΙΧΟΥ

  Καλύπτουμε τον άδειο τοίχο σας με ποικίλα ξύλινα κατασκευάσματα. Προσφέρουμε και δικές μας προτάσεις.

  ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας μας παρέχουν ηρεμία καθώς απαλλάσουν από τον φόβο ενός πιθανού εισβολέα. Επιπρόσθετα ανακουφίζουν από ηχορύπανση, όντας φτιαγμένες για να μονώνουν το δυνατόν περισσότερο τους ήχους.

  ΕΝΤΟΙΣΜΕΝΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

  Ένα άνετο και καλαίσθητο κατασκεύασμα για να τακτοποιείτε τη γκαρνταρόμπα σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Καλαμάτα - Μεσσηνίας
  2763032096
  6978108006 - 6945433100
  Καλώς ήρθατε στις διακεκριμένες υπηρεσίες ξυλουργικής μας, όπου η ακρίβεια, η δημιουργικότητα και η ανώτερη δεξιοτεχνία συνδυάζονται για να ζωντανέψουν τα οράματά σας στην ξυλουργική. Με μια ακλόνητη δέσμευση για την αριστεία και την ικανοποίηση των πελατών, ο εξειδικευμένος ξυλουργός μας συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη με τις σύγχρονες τεχνικές για να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις ξυλουργικής προσαρμοσμένες στις μοναδικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.

  Οι ειδικότητες μας:

  Προσαρμοσμένες δημιουργίες ξύλου: Από έπιπλα κατά παραγγελία μέχρι περίπλοκα ξύλινα φωτιστικά, ειδικευόμαστε στη δημιουργία μοναδικών σχεδίων ξυλουργικής που αντικατοπτρίζουν το προσωπικό σας στυλ και ενισχύουν την αισθητική του χώρου σας. Αφήστε μας να μετατρέψουμε τις ιδέες σας σε εντυπωσιακά, λειτουργικά κομμάτια που αναδεικνύουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

  Εγκαταστάσεις ντουλαπιών και ραφιών: Εμπιστευτείτε μας τις ανάγκες του ντουλαπιού και των ραφιών σας και παρακολουθήστε καθώς η σχολαστική προσέγγισή μας και η προσοχή στη λεπτομέρεια καταλήγουν σε εξειδικευμένα κατασκευασμένες, ανθεκτικές εγκαταστάσεις που βελτιστοποιούν τον αποθηκευτικό σας χώρο, ενώ προσθέτουν μια νότα κομψότητας στους εσωτερικούς σας χώρους.

  Ξύλινα δάπεδα και δάπεδα: Ανυψώστε τη γοητεία των χώρων διαβίωσής σας με τις premium λύσεις μας για ξύλινα δάπεδα και δάπεδα. Επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία μας για την επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας και την τελειοποίησή τους, δημιουργώντας ελκυστικά και εκλεπτυσμένα περιβάλλοντα για να απολαύσετε εσάς και τους αγαπημένους σας.

  Αποκατάσταση και επισκευές: Διατηρήστε την ομορφιά και τη λειτουργικότητα των αγαπημένων ξύλινων κομματιών σας μέσω των ολοκληρωμένων υπηρεσιών αποκατάστασης και επισκευής μας. Είτε πρόκειται για μια πολύτιμη αντίκα είτε για ένα μοντέρνο εξάρτημα, ο ξυλουργός μας είναι ικανός να δίνει νέα πνοή σε φθαρμένες ή κατεστραμμένες ξυλουργικές εργασίες, διασφαλίζοντας τη μακροζωία και την ελκυστικότητά τους για τα επόμενα χρόνια.

  Γιατί να μας επιλέξετε:

  Αριστοτεχνική δεξιοτεχνία: Το πάθος του ξυλουργού μας για την ξυλουργική αντικατοπτρίζεται σε κάθε έργο, με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και ακλόνητη δέσμευση για την παροχή άψογης δεξιοτεχνίας που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

  Λύσεις κατά παραγγελία: Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές προτιμήσεις και απαιτήσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δίνουμε προτεραιότητα στην ανοιχτή επικοινωνία και τις συλλογικές προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι κάθε έργο ξυλουργικής είναι προσαρμοσμένο στα συγκεκριμένα γούστα, τον χώρο και τις λειτουργικές σας ανάγκες.

  Ποιοτικά υλικά: Χρησιμοποιώντας μόνο την καλύτερη ποιότητα υλικών και εγκεκριμένες από τη βιομηχανία τεχνικές, εγγυόμαστε τη μακροζωία, την ανθεκτικότητα και την αισθητική γοητεία κάθε δημιουργίας ξυλουργικής, παρέχοντάς σας ανθεκτικά και διαχρονικά κομμάτια που αντέχουν στο χρόνο.

  Ικανοποίηση πελατών: Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ικανοποίηση των πελατών, προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και την ανώτερη εξυπηρέτηση. Η ευτυχία σας είναι προτεραιότητά μας και είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε αποτελέσματα που σας αφήνουν απόλυτα ευχαριστημένους και ικανοποιημένους με τις υπηρεσίες ξυλουργικής μας.

  Απολαύστε ανώτερη χειροτεχνία ξυλουργικής:

  Ανυψώστε τους χώρους διαβίωσής σας με τις καλύτερες λύσεις ξυλουργικής προσαρμοσμένες στο μοναδικό στυλ και τις απαιτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας σε ξυλουργική και ξεκινήστε ένα ταξίδι δημιουργίας εξαίσιων, ανθεκτικών ξυλουργικών κομματιών που προσθέτουν κομψότητα και χαρακτήρα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αγίας Τρίαδος 149, Αχαρνές - Αττική
  2102323238
  Η Technientos design ιδρύθηκε το 2000 και έκτοτε αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα 20 και πλέον έτη έχει υλοποιήσει το στόχο της να γίνει μια αναγνωρίσιμη εταιρία στον χώρο τον ειδικών κατασκευών, την μελέτη και επεξεργασία μέσω τον σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής.

  Τα υλικά μας και οι κατασκευές μας χρησιμοποιούνται σε ποικίλες εφαρμογές όπως: Κατοικίες, Νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, Σκάφοι, Χώρους εστίασης κ.α.

  Βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής Technientos design είναι η σταθερότητα και η δυναμική, τα οποία πηγάζουν από την πολυετή παρουσία στην αγορά και το διαρκώς εξελισσόμενο μέγεθος. Χρησιμοποιώντας κάθε πόρο, ανθρώπινο και μη, με στόχο τη συνεχή προσωπική και εταιρική πρόοδο.

  Αποστολή της εταιρίας μας και των εργαζομένων της είναι οι κατασκευές και οι υπηρεσίες μας να ανταποκρίνονται πλήρως στις ιδιαίτερα διευρυμένες ανάγκες των πελατών και συνεργατών μας λειτουργώντας πάντοτε με προσήλωση, στην ποιότητα και μεράκι. Επιδεικνύοντας έμπρακτα αφοσίωση τόσο μεταξύ τους, όσο και απέναντι στους πελάτες και συνεργάτες μας.

  Οι αξίες μας αποτελούν την ουσία της συνολικής επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας και αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τους πελάτες και το σύνολο των συνεργατών μας.

  Τέλος αγαπάμε αυτό που κάνουμε και γι’ αυτό θέλουμε να είμαστε άριστοι σε κάθε πτυχή του, εργαζόμενοι με ανοιχτό πνεύμα, ειλικρίνεια και συνέπεια σεβόμαστε τις δεσμεύσεις και τηρούμε τις υποσχέσεις μας, διεξάγοντας τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με αμεροληψία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Σ. Καραμαγκιώλη 28 - Θήβα
  2262304319
  6945693903
  Ginos
  Ξυλουργικές Εργασίες Θήβα Βοιωτία

  Η επιχείρησή μας “Ginos” η οποία βρίσκεται στην Θήβα Βοιωτίας, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια με ξυλουργικές εργασίες, προσφέροντας σύγχρονες, κομψές και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Βοιωτία αλλά και σε όλη την Αττική.

  Με τέχνη και μεράκι, κατασκευάζουμε λειτουργικές κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, πόρτες ασφαλείας και εσωτερικές σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων αλλά και έπιπλα για κάθε χώρο της οικίας ή της επιχείρησής σας.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στις ξυλουργικές εργασίες, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ειδικές κατασκευές, αλλά και να ανταπεξέλθει με τις καλύτερες λύσεις. Παράλληλα, αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου καθώς και συνθετικών κουφωμάτων - pvc.

  Επιλέγοντας τη Ginos
  επιλέγετε την απόλυτη ποιότητα, την αισθητική και την αξιοπιστία σε
  κάθε ξυλουργικό έργο.

  Το έμπειρο & εξειδικευμένο
  προσωπικό μας

  είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας, να τον μελετήσει και μαζί να βρείτε τις ιδανικές λύσεις που θα κάνει τον χώρο σας καλύτερο από ότι τον είχατε φανταστεί.

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Στόχος μας είναι αφενός η δημιουργία ποιοτικών και κομψών επίπλων και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Θήβα, όλη την Βοιωτία και όλη την Αττική.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Εάν επιθυμείτε κομψά και ποιοτικά έπιπλα για τον χώρο σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2262304319 &6945693903

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΧΑΛΚΕΙΟΥ - Χίος
  6946410211
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΓΕΤΑΣ | Ξυλουργικές Εργασίες - Δάπεδα - Κουφώματα Χίος
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  Η επιχείρησή του Νικόλαου Οργέτταη οποία βρίσκεται στην Χίο, αποτελεί μία επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια με ξυλουργικές εργασίες, δάπεδα και εμπορία κουφωμάτων.Ο Νικόλαος Οργέττας διακρίνεται για τον υψηλό επαγγελματισμό και την εξειδίκευσή του σε αυτούς τους τομείς. Με πολυετή εμπειρία και πάθος για την τέχνη της ξυλουργίας, δημιουργεί με προσοχή κάθε έργο, αναδεικνύοντας την ομορφιά και την αντοχή του ξύλου.

  Στην επιχείρησή μας, εμπιστευόμαστε τον επαγγελματισμό και την συνέπεια στις υπηρεσίες μας. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε αντιμετωπίζεται με προσοχή στη λεπτομέρεια και μεράκι για να επιτύχουμε το απόλυτο αποτέλεσμα. Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας και θα αντανακλούν το αισθητικό σας όραμα.

  Είμαστε περήφανοι που εξυπηρετούμε όλη την Χίο, προσφέροντας το φάσμα των υπηρεσιών μας σε κάθε γωνιά του νησιού. Ανεξάρτητα από το είδος του έργου που έχετε στο μυαλό σας, μπορείτε να βασίζεστε στην επαγγελματικότητα και την αφοσίωσή μας για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

  Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τον Νικόλαο Οργέττα για τις ξυλουργικές εργασίες, τα δάπεδα και τα κουφώματά σας. Αφήστε μας να δημιουργήσουμε μαζί τον τέλειο χώρο για εσάς.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αρτέμιδα - Αττική
  6977469630
  Καλώς ήρθατε στον κόσμο του ξύλου, όπου η δημιουργικότητα δεν έχει όρια και η δεξιοτεχνία κατέχει το επίκεντρο. Στην εταιρεία μας, είμαστε ο έμπιστος συνεργάτης σας για όλα τα πράγματα από ξύλο, μετατρέποντας τις ιδέες σας σε εξαίσιες, λειτουργικές και ανθεκτικές δημιουργίες.

  Οι Υπηρεσίες Ξυλουργικής μας:

  Προσαρμοσμένα έπιπλα: Από διαχρονικά ξύλινα τραπέζια και καρέκλες μέχρι προσαρμοσμένες λύσεις ντουλαπιών και αποθήκευσης, ζωντανεύουμε το όραμά σας σε κάθε κόκκο.

  Αρχιτεκτονική ξυλουργική: Ανυψώστε τους χώρους σας με αρχιτεκτονικά ξυλόγλυπτα, όπως εντυπωσιακά καλούπια, περίπλοκες επενδύσεις και κομψές σκάλες.

  Δημιουργίες εξωτερικού χώρου: Εμπλουτίστε την υπαίθρια ζωή σας με χειροποίητα ξύλινα καταστρώματα, πέργκολες και έπιπλα κήπου, προσκαλώντας τη φύση στην καθημερινότητά σας.

  Ξύλινη διακόσμηση: Εξερευνήστε τη συλλογή μας από ξύλινα διακοσμητικά αντικείμενα, από περίτεχνους καθρέφτες έως περίπλοκα σκαλιστά πάνελ τοίχου, προσθέτοντας ζεστασιά και χαρακτήρα στους εσωτερικούς σας χώρους.

  Γιατί να μας επιλέξετε:

  Master Craftsmen: Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες που είναι παθιασμένοι με την τέχνη τους, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ακρίβειας.

  Προσαρμογή: Προσαρμόζουμε κάθε έργο στις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις σας, διασφαλίζοντας ότι κάθε κομμάτι αντανακλά το στυλ και την προσωπικότητά σας.

  Βιωσιμότητα: Δίνουμε προτεραιότητα στη βιωσιμότητα χρησιμοποιώντας υπεύθυνα ξύλο και φιλικά προς το περιβάλλον φινιρίσματα, κάνοντας τις δημιουργίες σας οικολογικές.

  Συνεργασία: Εκτιμούμε τη συμβολή σας και συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας σε όλη τη διαδικασία, μετατρέποντας τις ιδέες και τα όνειρά σας σε απτά, λειτουργικά έργα τέχνης.

  Απελευθερώστε την Ομορφιά του Ξύλου:

  Το ξύλο έχει μια έμφυτη ομορφιά και ευελιξία που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε χώρο. Εξερευνήστε το χαρτοφυλάκιό μας, ανακαλύψτε τις απεριόριστες δυνατότητες του ξύλου και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας. Με την τεχνογνωσία μας, οι χώροι σας θα κοσμηθούν με τη διαχρονική κομψότητα και ζεστασιά που μόνο το ξύλο μπορεί να προσφέρει.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αμοργός - Κυκλάδων
  2285072055
  6977463838
  Crafting Wood, Creating Dreams: Your Amorgos Carpenter

  Καλώς ήρθατε στον κόσμο της εκλεκτής ξυλουργικής και ξυλουργικής στο όμορφο νησί της Αμοργού. Ο ξυλουργός μας συνδυάζει την ικανότητα, τη δημιουργικότητα και το βαθύ πάθος για το ξύλο για να μεταμορφώσει τις ιδέες σας σε λειτουργικά και καλλιτεχνικά κομμάτια που βελτιώνουν τους χώρους διαβίωσής σας.

  Οι υπηρεσίες ξυλουργικής μας:

  Προσαρμοσμένα έπιπλα: Από ειδικά τραπέζια και καρέκλες μέχρι μοναδικές λύσεις ντουλαπιών και αποθήκευσης, κατασκευάζουμε έπιπλα κατά παραγγελία που αντικατοπτρίζουν το στυλ σας και καλύπτουν τις ανάγκες σας.

  Ξύλινη διακόσμηση: Προσθέστε ζεστασιά και χαρακτήρα στο σπίτι σας με τα χειροποίητα ξύλινα διακοσμητικά μας, όπως καθρέφτες, ράφια και διακοσμητικά πάνελ.

  Ανακαινίσεις σπιτιών: Ειδικευόμαστε στην ανακαίνιση και αναπαλαίωση σπιτιών, διατηρώντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, ενώ ενσωματώνουμε σύγχρονες ανέσεις και ανέσεις.

  Δημιουργίες εξωτερικού χώρου: Βελτιώστε τους υπαίθριους χώρους διαβίωσής σας με τις ξύλινες πέργκολες, τα καταστρώματα και τα έπιπλα κήπου, δημιουργώντας φιλόξενους χώρους για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

  Γιατί να μας επιλέξετε:

  Αριστοτεχνική δεξιοτεχνία: Ο ξυλουργός μας είναι αληθινός τεχνίτης, με πολυετή εμπειρία και ακλόνητη δέσμευση για ακρίβεια και ποιότητα.

  Βιώσιμες πρακτικές: Δίνουμε προτεραιότητα στη βιωσιμότητα χρησιμοποιώντας υπεύθυνα ξύλο και φιλικά προς το περιβάλλον φινιρίσματα, διασφαλίζοντας ότι τα κομμάτια σας είναι όμορφα και οικολογικά.

  Συνεργατική προσέγγιση: Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να κατανοήσουμε το όραμα και τις απαιτήσεις σας, μετατρέποντάς τα σε μοναδικές, λειτουργικές και ανθεκτικές ξύλινες δημιουργίες.

  Νησιωτική Κληρονομιά: Η Αμοργός είναι γνωστή για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τη διαχρονική ομορφιά της. Τιμούμε αυτή την κληρονομιά στη δουλειά μας, δημιουργώντας κομμάτια που δένουν άψογα με τη γοητεία του νησιού.

  Ανυψώστε τον χώρο σας με ξύλο:

  Είτε θέλετε να επιπλώσετε το σπίτι σας με ξύλινα κομμάτια κατά παραγγελία, είτε να ξεκινήσετε ένα έργο ανακαίνισης ή να προσθέσετε τη ζεστασιά του ξύλου στους εξωτερικούς σας χώρους, ο ξυλουργός μας στην Αμοργό είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Εξερευνήστε το χαρτοφυλάκιό μας, ανακαλύψτε την ομορφιά του ξύλου και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας για την επεξεργασία ξύλου. Με την τεχνογνωσία μας, οι χώροι σας θα μετατραπούν σε φιλόξενα, λειτουργικά και αισθητικά ευχάριστα περιβάλλοντα που αιχμαλωτίζουν την ουσία της Αμοργού.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Άγιος Αθανάσιος - Βοιωτίας
  2262058552
  6987148789
  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1991 στην κατασκευή και εμπορία καινούργιων και μεταχειρισμένων παλετών σε όλη την Ελλάδα έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε καινούργιες ξύλινες παλέτες οποιοδήποτε διαστάσεων και ποσοτήτων.

  Έχουμετην δυνατότητα να κατασκευάσουμε καινούργιες ξύλινες παλέτες οποιονδήποτε διαστάσεων και ποσοτήτων.

  Αγοράζουμε και πουλάμε μεταχειρισμένες παλέτες σε αρίστη κατάσταση με δυνατότητα κάλυψης όλων των αναγκών κάθε επιχείρησης σε ποιότητα και ποσότητα. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Χαλκίδα (΄Αγιος Νικόλαος Μπούρτζι ) όπου γίνεται η συλλογή μεταχειρισμένων παλετών και επισκευή αυτών.

  Διαθέτουμε υποκατάστημα στη βιομηχανική περιοχή Σχηματάρι Βοιωτίας στη θέση Άγιος Αθανάσιος (πλησίον RAVENA) με σύγχρονες εγκαταστάσεις και σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με δραστηριότητα στην κατασκευή και εμπορία ξύλινων παλετών οποιουδήποτε τύπου και διατάσεων, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, για απόλυτη ασφάλεια, ευχρηστία και προστασία.

  Η παρουσία μας στο χώρο χαρακτηρίζεται από την άριστη σχέση ποιότητας και προσφερόμενης τιμής.

  Από το 1991 λειτουργίας της εταιρίας μας έχουμε αποκτήσει πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, ποτέ δεν μας αρκεί βέβαια στο σημείο που είμαστε.

  Προσπαθούμε κάθε στιγμή να βελτιωθούμε ώστε να ανεβούμε ακόμη πιο ψηλά ποιοτικά και παραγωγικά.

  Προτεραιότητα και στόχος μας, είναι η ικανοποίηση των πελατών μας προς τις απαιτήσεις τους ( Ποιότητα - Γρήγορη παράδοση- καλές τιμές ).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αχαράβη - Κέρκυρα
  2663063126
  6948883523
  NORTH WOOD
  ΜΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ | Ξυλουργικές Εργασίες Κέρκυρα - Κουζίνες - Ντουλάπες - Ξύλινα Εξωτερικά Κουφώματα & Ειδικές Κατασκευές

  Η επιχείρησή μας "NORTH WOOD" η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών από το 1981. Ιδρύθηκε από τον κ. Θεόδωρο Μπάνο, ο οποίος με την αγάπη και την εμπειρία του στις ξυλουργικές εργασίες, κατάφερε να δημιουργήσει μία επιχείρηση με κύρος και αξιοπιστία.

  Σήμερα, την επιχείρηση έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά της οικογένειας, ο κ. Χρήστος Μπάνος, ο οποίος με την τεχνογνωσία και την καινοτόμα σκέψη του, συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας και δημιουργεί σύγχρονες, μοναδικές και κομψές ξυλουργικές εργασίες.

  ΜΕ ΤΕΧΝΗ & ΜΕΡΑΚΙ

  η επιχείρησή μας κατασκευάζει κουζίνες, ντουλάπες, έπιπλα μπάνιου, υπνοδωματίων αλλά και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Παράλληλα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να υλοποιήσει και οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε καθώς και ξύλινα εξωτερικά κουφώματα.

  Μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμείτε αλλά και σας δίνουμε την δυνατότητα, μέσω σχεδιαστικού προγράμματος, να έχετε πλήρη εικόνα για το πως θα φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα πριν ξεκινήσουμε την κατασκευή.

  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ
  τα καλύτερα υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές, δημιουργούμε έπιπλα και κατασκευές που συνδυάζουν την άνεση, την αισθητική και την ποιότητα, ενώ δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

  ΣΤΟΧΟΣ
  της επιχείρησής μας είναι αφενός η κατασκευή κομψών και ποιοτικών ξυλουργικών εργασιών και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  ΤΗΛ: 2663063126
  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας, για να τον μελετήσουμε και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κέρκυρα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κουτσουράς - Λασιθίου
  2843051576
  6948055782
  Home Center Μυλωνάκη
  Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα - Έπιπλα Κουζίνας - Ξύλινα Κουφώματα - Συνθετικά Κουφώματα - Ιεράπετρα Κρήτη

  Στον καταπράσινο νομό της Κρήτης, στην καρδιά της Ιεράπετρας, βρίσκεται μια επιχείρηση που αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς
  για τους λάτρεις της ξυλουργικής τέχνης και του κατασκευαστικού επαγγέλματος: το HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ.

  Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ξυλουργικής, η επιχείρηση HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ ασχολείται με την κατασκευή υψηλής ποιότητας επίπλων και κατασκευών από ξύλο. Ανάμεσα στα κύρια προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει συγκαταλέγονται οι παρακάτω:

  Κουζίνες: Η HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ κατασκευάζει προσαρμοσμένες κουζίνες που συνδυάζουν λειτουργικότητα, αισθητική και αντοχή. Οι κουζίνες τους είναι σχεδιασμένες με προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία μαγειρικής.
  Ντουλάπες: Οι πρακτικές και εξαιρετικά κατασκευασμένες ντουλάπες της HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ βελτιώνουν τον αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι σας, προσφέροντας λύσεις που είναι ταυτόχρονα λειτουργικές και εντυπωσιακές αισθητικά.
  Μεσόπορτες: Οι πόρτες αποτελούν σημαντικό στοιχείο της αισθητικής και της ασφάλειας στο σπίτι. Η επιχείρηση προσφέρει ποιοτικές μεσόπορτες με διάφορα σχέδια και υλικά επιλογής.
  Ειδικές Κατασκευές: Εάν έχετε ξεχωριστές ανάγκες και ιδέες, η HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ είναι έτοιμη να σας εκπληρώσει. Κατασκευάζουν ειδικές κατασκευές που προσαρμόζονται απόλυτα στις απαιτήσεις σας.
  Πέργκολες και Κουφώματα: Αναβαθμίστε τον εξωτερικό σας χώρο με πέργκολες και κουφώματα που προσφέρουν σκιά, προστασία από τις καιρικές συνθήκες και αισθητική αξία.
  Έπιπλα: Από παραδοσιακά έως μοντέρνα, τα έπιπλα της HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ είναι κατασκευασμένα με μεράκι και επαγγελματική εμπειρία.

  Η HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ είναι γνωστή για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί και την προσήλωσή της στην ικανοποίηση των πελατών της. Με εξειδικευμένο προσωπικό και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, η επιχείρηση αυτή προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της.

  Στην HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ, η ξυλουργική τέχνη συναντά την καινοτομία και την ποιότητα, καθιστώντας αυτήν την επιχείρηση τον ιδανικό σύντροφο για κάθε κατασκευαστικό και διακοσμητικό έργο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κοσμά Πολίτη - Ηρακλείου
  6906053370
  ΜΑΓΚΟΥΣΟΧΑΤΖΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝ

  Καλώς ήρθατε στο Ξυλουργείο μας, όπου το ξύλο ζωντανεύει μέσα από τα επιδέξια χέρια των τεχνιτών μας. Με πάθος για τη δημιουργία όμορφων και λειτουργικών κομματιών, ειδικευόμαστε στην προσαρμοσμένη ξυλουργική που μετατρέπει τις ιδέες σας σε διαχρονικά έργα τέχνης.

  Η Χειροτεχνία μας:

  Κάθε κομμάτι που δημιουργούμε είναι απόδειξη της αφοσίωσής μας στη δεξιοτεχνία. Από εξαιρετικά έπιπλα έως περίπλοκες ξυλουργικές εργασίες, προσεγγίζουμε κάθε έργο με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και δέσμευση για την παροχή αποτελεσμάτων που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

  Προσαρμοσμένες δημιουργίες:

  Στο εργαστήριο του ξυλουργού μας, πιστεύουμε στη δύναμη της προσαρμογής. Είτε αναζητάτε ένα μοναδικό έπιπλο για το σπίτι σας, ένα εκπληκτικό σημείο εστίασης για την επιχείρησή σας ή ένα εξατομικευμένο δώρο, είμαστε εδώ για να ζωντανέψουμε το όραμά σας. Συνεργαστείτε μαζί μας για να σχεδιάσετε προσαρμοσμένα κομμάτια που ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ και τις ανάγκες σας.

  Ποιοτικά Υλικά:

  Πιστεύουμε ότι η εξαιρετική δεξιοτεχνία ξεκινά με ποιοτικά υλικά. Προμηθεύουμε το καλύτερο ξύλο και υλικά, διασφαλίζοντας ότι οι δημιουργίες μας δεν είναι μόνο όμορφες αλλά και ανθεκτικές και μακράς διαρκείας. Η δέσμευσή μας για την ποιότητα λάμπει σε κάθε κομμάτι που κατασκευάζουμε.

  Υπηρεσίες:

  Σχεδιασμός και δημιουργία επίπλων:

  Από κλασικά σχέδια έως μοντέρνα αριστουργήματα, οι ξυλουργοί μας ζωντανεύουν τις ιδέες επίπλων, προσαρμοσμένες στο γούστο και στο χώρο σας.

  Ξυλουργεία και Ξυλουργεία:

  Ειδικευόμαστε σε περίπλοκες ξυλουργικές κατασκευές, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων ντουλαπιών, εντοιχιζόμενων και μοναδικών κουφωμάτων που προσθέτουν χαρακτήρα και λειτουργικότητα σε κάθε χώρο.

  Αποκατάσταση και επισκευή:

  Εάν έχετε ένα αγαπημένο κομμάτι που χρειάζεται αποκατάσταση ή επισκευή, οι έμπειροι ξυλουργοί μας μπορούν να δώσουν νέα πνοή σε αυτό, διατηρώντας την ομορφιά και τις αναμνήσεις που κρατά.

  Προσαρμοσμένα έργα:

  Έχετε στο μυαλό σας ένα μοναδικό έργο; Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Η ομάδα μας λατρεύει να αντιμετωπίζει προσαρμοσμένα έργα που ξεπερνούν τα όρια της δημιουργικότητας και της δεξιοτεχνίας.

  Γιατί να μας επιλέξετε:

  Εμπειρία και Εξειδίκευση: Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ξυλουργικής, οι τεχνίτες μας διαθέτουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

  Εξατομικευμένη προσέγγιση: Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας, ακούγοντας τις ιδέες σας και διασφαλίζοντας ότι οι δημιουργίες μας ευθυγραμμίζονται με το όραμά σας.

  Προσοχή στη λεπτομέρεια: Η δέσμευσή μας στη λεπτομέρεια είναι εμφανής σε κάθε πτυχή της δουλειάς μας, από το σχεδιασμό μέχρι την εκτέλεση.

  Ικανοποίηση πελατών: Η ικανοποίησή σας είναι ο απώτερος στόχος μας. Είμαστε υπερήφανοι που δημιουργούμε κομμάτια που φέρνουν χαρά και αξία στη ζωή σας.

  Ανακαλύψτε την ομορφιά της ξυλουργικής κατά παραγγελία στο εργαστήριό μας. Είτε θέλετε να βελτιώσετε τον χώρο διαβίωσής σας, να προσθέσετε κομψότητα στην επιχείρησή σας ή να πραγματοποιήσετε μια μοναδική ιδέα, είμαστε εδώ για να την πραγματοποιήσουμε. Εξερευνήστε το χαρτοφυλάκιό μας, εμπνευστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι ξυλουργικής που γιορτάζει την τέχνη του ξύλου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Ανδρομάχης 4 - Ραφήνα
  6981467484
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
  Ξυλοδομή | Κατασκευή & Εμπορία Επίπλων Ραφήνα, Αττικής

  Η επιχείρησή μας “ΞΥΛΟΔΟΜΗ” η οποία βρίσκεται στην Ραφήνα, Αττικής, δραστηριοποιείται από το 1986 με την κατασκευή και το εμπόριο χειροποίητων επίπλων, προσφέροντάς σας όλα αυτά τα χρόνια έπιπλα και κατασκευές υψηλής αντοχής και απαράμιλλης αισθητικής.

  Η επιχείρηση παραμένει οικογενειακή, και η 2η γενιά έχει αναλάβει επιτυχώς τα ηνία των δραστηριοτήτων μας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με πάθος και αγάπη για να παράγουμε μοναδικά χειροποίητα έπιπλα και ξυλουργικές κατασκευές που ξεχωρίζουν για την αντοχή και την αψεγάδιαστη αισθητική τους.

  Κατασκευάζουμε κουζίνες, ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες, παιδικά έπιπλα και ειδικές κατασκευές για κάθε χώρο, επιλέγοντας πάντα την υψηλότερη ποιότητα υλικών και δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα τους. Το αισθητικό μας ύφος κυμαίνεται από κλασικό έως μοντέρνο, προσαρμόζοντας τις κατασκευές μας στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη, ακόμα και των πιο απαιτητικών.

  Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών μας είναι πάντα οι πρωταρχικοί μας στόχοι, και αυτό που μας κινεί είναι η δημιουργία μοναδικών και λειτουργικών χώρων που αντανακλούν το προσωπικό στυλ και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

  Με την πολυετή εμπειρία μας και τη συνεχή μας ενημέρωση σε θέματα design και διακόσμησης, μπορούμε να προτείνουμε τα ιδανικά έπιπλα για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας. Κάθε έπιπλο που κατασκευάζουμε και προσφέρουμε συνδυάζει μοναδικά την υψηλή ποιότητα, τη λειτουργικότητα, τη σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.

  Η ποιότητα των επίπλων και των κατασκευών μας είναι η κύρια προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, διασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία και την αντοχή των επίπλων που προσφέρουμε.

  Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε κάθε σας ανησυχία που αφορά τη διαμόρφωση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου και θα παρέχουμε συγκεκριμένες προτάσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
  Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ίασμος Κομοτηνής - Κομοτηνή
  2534770001
  6937044989
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΙΑΣΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
  ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΙΣΜΑΗΛ

  Η επιχείρηση μας, Βιοτεχνία Επίπλων Ισμαηλ εξειδικεύεται στις ξυλουργικές εργασίες και δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2010. Με έδρα τον Ίασμο Κομοτηνής και με πολυετή εμπειρία εξυπηρετούμε με μεράκι όλη την Ελλάδα καθώς και το εξωτερικό.

  Στην εταιρεία μας, χρησιμοποιούμε μόνο επιλεγμένα υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας την αντοχή και την αξιοπιστία των παραγόμενων κατασκευών μας.
  Οι εξειδικευμένοι μας τεχνίτες εξασφαλίζουν αψεγάδιαστη ποιότητα και άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  Είναι να προσφέρουμε αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας από όλο τον κόσμο. Αντιμετωπίζουμε κάθε ξυλουργικό έργο με μεράκι και αφοσίωση στην λεπτομέρεια, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται απόλυτα στις απαιτήσεις και τον προσωπικό χαρακτήρα του κάθε πελάτη, ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου.

  Είτε επιθυμείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με μοναδικά έπιπλα, είτε να αναβαθμίσετε τον επαγγελματικό σας χώρο, η επιχείρησή μας είναι εδώ για να κάνει τις ιδέες σας πραγματικότητα.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να πραγματοποιήσουμε το επόμενο ξυλουργικό σας έργο. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματισμό και χαμόγελο, προσφέροντας μοναδικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

  Περισσότερα

  Toggle
προηγούμενη 1 από 30 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ