noscript image for google
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 | 05:46 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ 15 - Βόλος
  2428076948
  6974848751
  Το συνεργειο μας με την εμπειρια των 15 χρονων στις κατασκευες αναλαμβανει παντως ειδους κεραμοσκεπες σε ολοκληρη την θεσσαλια και στην περιφερια της.

  Κατασκευαζουμε την στεγη σας με υπευθηνοτητα και με 30 χρονια εγγυηση,διαθετουμε τα καλυτερα υλικα απο τους συνεργατες μας στις πιο προσιτες τιμες,η υπευθηνοτητα και η εμπειρια μας ειναι η εγγυηση σας.

  Η εδρα μας ειναι στον νομο Μαγνησιας

  Υπευθηνος κατασκευαστης εργολαβος
  Κορέντης Νικόλαος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΧΩΡΑ - Νάξος
  2285024785
  6947564923, 6945259868
  Αν θέλετε να αλλάξετε τον εξωτερικό ή εσωτερικό σας χώρο και να του δώσετε μια άλλη πνοή τότε απευθυνθείτε σε εμάς. Με τις πέτρινες κατασκευές της εταιρείας μας μπορείτε να δημιουργήσετε μια άλλη εικόνα στο σπίτι ή στην επιχείρηση σας. Πραγματικά κομψοτεχνήματα που θα σας εντυπωσιάσουν και θα κάνουν όλους να αναρωτιούνται σε ποιόν απευθυνθήκατε. Η απάντηση είναι σε μας.

  Η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη στις Κυκλάδες. Έξυπνες και λειτουργικές ιδέες που δεν θα ομορφύνουν απλά το χώρο σας αλλά και θα τον αναβαθμίσουν. Αν λοιπόν θέλετε οικονομικές , κομψές και απλές λύσεις βασισμένες σε μια πέτρινη κατασκευή, τότε καλέστε μας αμέσως.

  2o mail: tushgame2@gmail.com
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αναλήψεως 36 - Βύρωνας
  6932735052
  6932735052
  FRANGU ERVIN ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Σοβατίσματα - Σκαλωσιά - Ελαιοχρωματισμοί - Θερμοπροσόψεις Βύρωνας Αττικής

  Η επιχείρηση του κύριου Frangu Ervin εδρεύει στον Βύρωνα Αττικής από το 2003 και δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών αναλαμβάνοντας έργα στον Βύρωνα και σε όλες τις περιοχές της Αττικής κατόπιν συνεννόησης.

  Ο κύριος Frangu Ervin και το προσωπικό του αναλαμβάνουν να διενεργήσουν εργασίες σε ιδιωτικούς χώρους, δηλαδή σε σπίτια, εξοχικά, μεζονέτες, εξοχικά αλλά και επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία διάφορα καταστήματα και επιχειρήσεις γενικότερα.

  Μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα ποιοτικών υπηρεσιών για σοβατίσματα, σκαλωσιές, ελαιοχρωματισμούς και θερμοπροσόψεις σε πολύ οικονομικές τιμές.

  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

  είναι έμπειρο και εκπαιδευμένο ώστε να μπορεί να ολοκληρώσει κάθε οικοδομική εργασία που αναλμβάνουμε. Μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε οικοδομική εργασία που έχει να κάνει με σοβατίσματα, σκαλωσιά, ελαιοχρωματισμούς και θερμοπροσόψεις σε πολύ οικονομικές τιμές.

  Η κύριος Frangu Ervin και το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει κάθε οικοδομική εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό εξυπηρετώντας την περιοχή του Βύρωνα αλλά και όλες τις περιοχές της Αττικής ολοκληρώνοντας κάθε έργο στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα. Θέτουμε σαν βασική μας προτεραιότητα την έγκαιρη ολοκλήρωση της εκάστοτε οικοδομικής εργασίας που αναλαμβάνουμε σε συνδυασμό με ένα ουσιαστικό αλλά και αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα.

  Στόχος της επιχείρησης μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και προτείνοντας πακέτα λύσεων τα οποία καλύπτουν στο μέγιστο τις ανάγκες τους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στον χώρο σας ώστε να τον μελετήσουμε, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βύρωνα και όλες τις περιοχές της Αττικής.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αγγελοπούλου 4 - Χαλκίδα
  6936514362
  Ο κ. HALILI SHPETIM με την ομάδα του δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον κλάδο των γενικών οικοδομικών εργασιών με έδρα την Χαλκίδα στην περιοχή της Εύβοιας.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει με επιτυχία οποιαδήποτε οικοδομική κατασκευή σας ενδιαφέρει, στον προκαθορισμένο χρόνο.

  Αναλαμβάνουμε:

  Παντός είδους Οικοδομικές εργασίες

  Κατασκευαστικές Εργασίες

  Εκσκαφές

  Θερμοπροσόψεις

  Θερμομονώσεις

  Χτισίματα

  Σοβατίσματα

  Κεραμοσκεπές

  Έχοντας αναλάβει έναν μεγάλο αριθμό έργων έως σήμερα, είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε οικονομικές τιμές!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ειρήνης 13 Κίσσαμος - Χανιά
  2822400092
  6970292948
  VALENTINLESINSCHI

  Οικοδομικές εργασίες και γενικές ανακαινίσεις με συνέπεια και αξιοπιστία στην Κίσσαμο Χανίων !!!!

  O εργολάβος οικοδομών VALENTINO LESINSCHI– ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΛΕΠΙΝΣΙ με εδρα στην Κίσσαμο στα Χανιά της Κρήτης δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των οικοδομικών εργασιών στις γενικές κατασκευαστικές εργασίες και ανακαινίσεις σε όλη τον νομό Χανίων Η πολυετής εμπειρία ο σεβασμός, η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε είναι το τρίπτυχο στο οποίο στηρίζουμε τις κατασκευαστικές εργασίες μας. Εστιάζοντας στις σύγχρονες ανάγκες και τον τρόπο ζωής αλλά και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις, συνεισφέροντας σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

  Το εξειδικευμένο και έμπειρο συνεργείο μας που αποτελείται από ( μπετατζήδες, κτίστες, σοβατζήδες, πλακάδες, ελαιοχρωματιστές,γυψαδόρους, σκεπατζήδες) εγγυάται άριστα ποιοτικά και αισθητικά αποτελέσματα. μαζί μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την ανακαίνιση που αρμόζει στον δικό σας χώρο, ειτε αφορά ιδιωτικό ειτε επαγγελματικό χώρο ( κατοικίες,διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία)

  Η διαρκής επίβλεψη των οικοδομικών εργασιών εξασφαλίζει το άρτιο αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, έχει αναπροσαρμόσει τα κοστολόγια με γνώμονα την αριστη σχέση ποιότητας-τιμής, πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς!

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Γενικές οικοδομικές κατασκευαστικές εργασίες και ανακαινίσεις κατοικιών κτιρίων στην Κίσσαμο, Χανιά και σε ολο το νομό Χανίων αλλά και σε ολη την Κρήτη μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Μπετά – ξυλότυπος κατασκευές

  Καλουπώματα – σιδερώματα κατασκευή σκελετών οικοδομής

  Οπλισμένο σκυρόδεμα

  Κτισίματα

  Επιχρίσματα- σοβατίσματα πάσης φύσεως

  Ελαιοχρωματισμούς- βαψίματα- φρεσκαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων με χρώματα πλαστικά, ακρυλικά οικολογικά που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν την οικοδομή.

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών για την διακόσμηση ολων των χώρων

  Σπατουλαρίσματα- Στοκαρίσματα και μερεμέτια πάσης φύσεως

  Λάκες, ρεπουλίνες

  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας ώστε να εξασφαλίζουν την ποιότητα και την αντοχή στον χρόνο.

  Τοποθετήσεις πλακιδίων – γρανίτες, ψηφίδες

  Ανακαινίσεις μερικές η ολικές στο μπάνιο - δάπεδα , τοίχους με πλακάκια παντός τύπου και διαστάσεων

  Μονώσεις ταρατσών – υγρομονώσεις για να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία

  Στεγανοποιήσεις υπογείων

  Θερμοπροσόψεις – θερμομονώσεις για να αποκτήσετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι και να εξασφαλίσετε οικονομία στα καύσιμα πετρέλαιο τον χειμώνα και ηλεκτρικό ρεύμα για τον δροσισμό το καλοκαίρι.

  Γύψινες κατασκευές – γύψινες διακοσμήσεις

  Γυψοσανίδες- Ψευδοροφές- χωρίσματα με γυψοσανίδα τοιχοποίες

  Κρυφούς φωτισμούς , θόλους,ράφια στα καταστήματα, βιτρίνες, κολώνες, κιονόκρανα,κουρτινιέρες.

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα

  Αναπαλαιώσεις ολων των παλιών κτιρίων

  Κεραμοσκεπές – ξύλινες σκεπές παντός τύπου

  Κιόσκια, πέργκολες

  Κατασκευή – επισκευή και ανακατασκευή ολων των κεραμοσκεπών με κεραμίδια ανάλογα των επιθυμιών σας.

  Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα κατάλληλο συνεργείο για την κατασκευή η την ανακαίνιση του δικού σας χώρου τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα πάντα με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους της οικοδομικής εργολαβίαςκαι πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Το πλήθος των οικοδομικών εργασιών και επισκευών που εχουμε εκτελέσει σε ολο το νομό Χανίων όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο αποτελούν εγγύηση για τις υπηρεσίες μας και την καλύτερη διαφήμιση για την επιχείριση μας.

  Με εκτίμηση

  VALENTINO LESINSCHI

  Ο εργολάβος οικοδομών και γενικών ανακαινίσεων στην Κίσσαμο Χανίων

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Οικοδομικές εργασίες Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Εργολάβος οικοδομών Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Γενικές ανακαινίσεις Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Αναπαλαιώσεις κατοικιών κτιρίων Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Μπετά – ξυλότυπος κατασκευές Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Σοβατίσματα-σοβάδες Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Ελαιοχρωματισμοί βαψίματα Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Τοποθετήσεις πλακιδίων Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Πλακάδες Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Γυψαδόροι Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Γυψοσανίδες ψευδοροφές Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Γύψινες ανακαινίσεις Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Μονώσεις ταρατσών Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Θερμοπροσόψεις – θερμομονώσεις Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Κεραμοσκεπές ξύλινες σκεπές Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αμαξικής 16 - Λευκάδας
  6995482203
  NDINI ARILDI-ΑΡΗΣ

  Τα πάντα για τις γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις στην Λευκάδα !!!!!!

  Ελαιοχρωματισμοί οικονομικά βαψίματα – πατητές τσιμεντοκονίες με αξιοπιστία και συνέπεια

  Ο εργολάβος ΑΡΗΣ NDINI –NTINI με έδρα της δουλειάς του στην Λευκάδα δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων εδώ και πολλά χρόνια, με δυναμική και επιτυχημένη πορεία.

  Είτε πρόκειται απλά για ένα φρεσκάρισμα στο σπίτι σας είτε για γενική ανακαίνιση, το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει να διαμορφώσει τον χώρο σας, με επαγγελματισμό συνέπεια και υπευθυνότητα .

  Εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα εξιδικευόμαστε στους ελαιοχρωματισμούς στις γυψοσανίδες γύψινες κατασκευές, στην εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας και στις θερμοπροσόψεις

  Χάρη στον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουμε και το εξιδικευμένο προσωπικό μας, που αποτελείται από εμπειρους γυψαδόρους, ελαιοχρωματιστές,μπογιατζήδες, σοβατζήδες οικοδόμους που μπορούν να αποπερατώσουν κάθε οικοδομική εργασία παρέχοντας καθαρή και ποιοτική εργασία

  Ανακαινίζουμε κάθε χώρο ιδιωτικό και επαγγελματικό (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία) πάντα σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης του εργου .

  Προτείνουμε τις πιο ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις που αρμόζουν στον δικό σας χώρο και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ολο το νησί της Λευκάδας από οπου μας ζητηθεί

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου και ανακαινίσεις ολων των χώρων στην Λευκάδα

  Ελαιοχρωματισμούς – βαψίματα – φρεσκαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων και κτίρια με μεγάλα υψη

  Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα οικολογικά και πιο επώνυμα χρώματα(οικολογικά,πλαστικά ακρυλικά που αντέχουν στην υγρασία, στον χρόνο και τον ελληνικό ηλιο.

  Προτείνουμε μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων που θα αναδείξουν το σπίτι σας

  Φρεσκαρίσματα

  Μερεμέτια οικοδομών πάσης φύσεως – σοβατίσματα

  Στοκαρίσματα – σπατουλαρίσματα

  Βάψιμο εσωτερικών κουφωμάτων,κάγκελα, βάψιμο, κιόσκια, χαγιάτια

  Λάκκες ρεπουλίνες

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών για την διακόσμηση των χώρων

  ( Σφουγγάρια , στούκο, κρακελέ, κουρασανίτ, απομιμήσεις )

  Πατητές τσιμεντοκονίες δαπέδου Διακοσμητικές χρωματιστές τσιμεντοκονίες (τεχνοτροπίες)

  Οι πιο συνήθεις εφαρμογές της είναι σε δάπεδα, μπάνια, κουζίνες και τοίχους, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί άρτια και σε εξωτερικούς χώρους (αυλές, πισίνες, σκάλες) μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνισή σας ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών και τις εφαρμογές που αρμόζουν στον χώρο

  Τοποθετήσεις πλακιδίων παντός τύπου γρανίτες ψηφίδες

  Ανακαινίσεις μπάνιων, κουζίνας, σκάλες δάπεδα, τοίχους

  Μονώσεις ταρατσών – υγρομονώσεις – στεγανοποιήσεις υπογείων

  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις με την θερμοπρόσοψη αναβαθμίζετε ενεργειακά την οικοδομή και εξασφαλίζετε οικονομία στα καύσιμα στο πετρέλαιο και στο ηλεκτρικό ρεύμα

  Αποκτάτε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι με λιγότερα εξοδα

  Γύψινες κατασκευές και διακοσμήσεις – γύψινα, κολώνες, καμάρες, κιονόκρανα, κουτινιέρες

  Τοποθετήσεις γυψοσανίδων

  Ψευδοροφές με γυψοσανίδα με φανταστικά και πρωτότυπα σχέδια που διαμορφώνουν το περιβάλλον σας

  ψευδοροφές πολλαπλών επιπέδων κρυφούς φωτισμούς, θόλους,ροζέτες

  Γύψινες ανακαινίσεις κατοικιών καταστημάτων , ξενοδοχείων βιτρίνες, ράφια, συνθέσεις με γυψοσανίδα

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα

  Χωρίσματα και τοιχοποιίες με γυψοσανίδα

  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίνουμε την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αποτέλεσμα και για να βρείτε το κατάλληλο συνεργείο .

  όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον τομέα το πλήθος των ανακαινίσεων που εχουμε εκτελέσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας και για το ονομά μας.

  Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες

  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας και να εισθαι σίγουροι ότι θα είναι η πιο συμφέρουσα της αγοράς στην Λευκάδα

  Φιλικά

  ΑRIS NDINI – ΑΡΗΣ ΝΤΙΝΙ

  Ο εργολάβος ελαιοχρωματιστής και γενικών ανακαινίσεων στην Λευκάδα

  Ωρες επικοινωνίας

  Καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Λευκάδα

  Γενικές ανακαινίσεις Λευκάδα

  Βαψίματα ελαιοχρωματισμοί Λευκάδα

  Ελαιοχρωματισμούς Λευκάδα

  Μπογιατζήδες Λευκάδα

  Ελαιοχρωματιστές Λευκάδα

  Εργολάβος ελαιοχρωματιστής Λευκάδα

  Γυψοσανίδες Λευκάδα

  Γύψινες ανακαινίσεις Λευκάδα

  Τοποθετήσεις γυψοσανίδων Λευκάδα

  Γύψινες κατασκευές Λευκάδα

  Γύψινες διακοσμήσεις Λευκάδα

  Πατητές τσιμεντοκονίες Λευκάδα

  Μονώσεις ταρατσών Λευκάδα

  Θρμοπροσόψεις θερμομονώσεις Λευκάδα

  Γυψαδόροι Λευκάδα- Λευκάδας

  Ψευδοροφές χωρίσματα Λευκάδα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ – ΣΤΕΓΕΣ – ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
  ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ - Γιαννιτσά
  6946972474
  6996340307
  ΣΑΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

  Κεραμοσκεπές, Σοφίτες Πέργκολες για μια ζωή στα Γιαννιτσά – Εδεσσα και σε ολη την Πέλλα !!!!!

  Ο εργολάβος ΣΑΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ με εδρα της δουλειάς του στα Γιαννιτσά Πέλλας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων, με υπευθυνότητα επαγγελματισμό, και συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους από την ανάθεση της εργολαβίας εως την αποπεράτωση.

  Εξιδικευόμαστε στην κατασκευή των σκεπών κεραμοσκεπών,στην κατασκευή κατοικιών κτιρίων κτισίματα ολων των οικοδομών και στις γύψινες ανακαινίσεις και κατασκευές.

  Ολες οι κατασκευές μας είναι ποιοτικές και ανθεκτικές στο χρόνο. Σκεπές σπιτιών εκκλησιών χωρίς προβλήματα για μια ζωή. Προτείνουμε λύσεις οικονομικές μελετάμε την οικοδομή και φροντίζουμε να σχεδιάσουμε την στέγη ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

  Το συνεργείο μας αποτελείται από εμπειρους κτίστες, σκεπατζήδες, γυψαδόρους με τεχνογνωσία εργάζονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη αλλά και τις κατασκευαστικές ιδιορρυθμίες της οικοδομής, κάνουμε προσεκτικά τη μελέτη και σχεδιάζουμε τη στέγη – σοφίτα, προσφέροντας πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις πάνω στις ανάγκες σας.

  Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα της αγοράς έχοντας ως πρώτη σκέψη την καλύτερη ποιότητα υλικών και εργασίας σε συνδυασμό πάντα με τις λογικές τιμές.

  Οι κατασκευές μας συνδυάζονται με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ και παρέχουν πλήρη κάλυψη των σύγχρονων προδιαγραφών στέγασης, αλλά και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων.

  Ανακαινίζουμε, Κατασκευάζουμε,Επισκευάζουμε κάθε χώρο είτε ιδιωτικό είτε επαγγελματικό (ξενοδοχεία, καταστήματα, κατοικίες και κάθε οικοδόμημα) με άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί στα Γιαννιτσά στην Εδεσσα και σε ολο το νομό Πέλλας

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

  Γενικές οικοδομικές εργασίες στα Γιαννιτσά και σε ολη την Πέλλα

  Κτισίματα ολων των οικοδομών

  Μερεμέτια πάσης φύσεως

  Κεραμοσκεπές-Σκεπές παντός τύπου και με κεραμίδια και υδροροές των επιθυμιών σας (βυζαντινά, ρωμαϊκά, ασφαλτικά)

  Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε από την αρχή την στέγη στην κατοικία σας αλλά και να ανακατασκευάσουμε την παλιά .

  Ανάλογα με τον αριθμό των κεκλιμένων στεγάστρων
  Μονόρριχτη , Δίρριχτη , Τρίρριχτη , Τετράρριχτη , Πολύρριχτη ή πολυσύνθετη .

  Οι κεραμοσκεπές προσφέρουν, πλήρη υδατοστεγανότητα100% αδιαπέραστα από την υγρασία εξαιρετική αντοχή αψογη συμπεριφορά στο χιόνι και τον πάγο

  Επιδιορθώσεις και επισκευές παλαιών κεραμοσκεπών

  Ανακεραμώσεις και αναπαλαιώσεις κεραμοσκεπών χωρίς υγρασίες και κακοτεχνίες

  Μπορούμε να αναπαλαιώσουμε κεραμοσκεπές σε συμβατικές ή πέτρινες κατοικίες, νεοκλασικά και εκκλησίες, μοναστήρια

  Κατασκευή σοφίτας, παράθυρα στις στέγες, κιόσκια χαγιάτια

  Κατασκευή πέργκολας σε σχέδια και χρώματα των επιθυμιών σας με αισθητική τελειότητα.

  Γύψινες κατασκευές και διακοσμήσεις – γύψινα

  Τοποθετήσεις γυψοσανίδων

  Ψευδοροφές με ποικιλία σχεδίων πρωτότυπα σχέδια μοναδικές κατασκευές που μεταμορφώνουν τον χώρο σας.

  Χωρίσματα – Γυψοσανίδες

  Κατασκευές με γυψοσανίδες

  Ράφια , Κρυφοί φωτισμοί, θόλοι, κορνίζες, ροζέτες,κουρτινιέρες, κιονόκρανα, κολώνες

  Επενδύσεις τζακιών, με γυψοσανίδα

  Χωρίσματα – τοιχοποιίες με γυψοσανίδα

  Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να δημιουργήσετε ψευδοροφές με ενδιαφέρον. Οι κατασκευές από γυψοσανίδες μπορούν να μεταμορφώσουν και να αναβαθμίσουν τον χώρο σας.Χάρη στον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουμε και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εγγυόμαστε άψογη εφαρμογή κάθε κατασκευής, ενώ τα συνεργεία μας αφήνουν το χώρο σας απόλυτα καθαρό.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο το πλήθος των κεραμοσκεπών και ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας

  Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν.

  Πιστέψτε μας, στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς

  Γιατί για μας ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός!!!!!

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  ΣΑΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ο εργολάβος κεραμοσκεπών και ανακαινίσεων στα Γιαννιτσά

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Γενικές ανακαινίσεις Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Σκεπές – κεραμοσκεπές Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Κατασκευή Κεραμοσκεπής – στέγης Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Σκεπατζήδες Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Επισκευές κεραμοσκεπών Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Αναπαλαιώσεις σκεπών κεραμοσκεπών Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Εργολάβος οικοδομών Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Γυψοσανίδες Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Τοποθετήσεις γυψοσανίδας Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Γύψινες κατασκευές Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Γύψινες διακοσμήσεις Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Ψευδοροφές χωρίσματα Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Γυψαδόροι Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Γυψοσανιδάς Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Κτισίματα οικοδομών Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Κτίστες Γιαννιτσά, Εδεσσα Πέλλα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κυνοπιάστες - Κέρκυρα
  2661057246
  6947372178
  ARBEN HAXHI –ΧΑΤΖΙ ΑΡΜΠΕΝ- ΜΠΕΝΙ

  Για τις πιο ποιοτικές και οικονομικές γενικές ανακαινίσεις στην Κέρκυρα !!!!!

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ

  O εργολάβος ανακαινίσεων και γενικών οικοδομικών εργασιών ARBEN HAZHI – ΑΡΜΠΕΝ ΧΑΤΖΙ – ΜΠΕΝΙ με εδρα την Κέρκυρα εδώ και πολλά χρόνια, δραστηριοποιείται στον χώρο της ανακαίνισης κατοικιών, διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων σε ολη την Κέρκυρα.

  Η πολυετής εμπειρία που διαθέτουμε στον τομέα της ανακαίνισης μας καθιστά ως το καλύτερο συνεργείο γενικών ανακαινίσεων στην Κέρκυρα και αποτελούμε την ιδανική λύση με πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις για να φτιάξετε έναν χώρο με γούστο και στυλ.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας που αποτελείται από εμπειρους ( κτίστες , σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, γυψαδόρους,πλακάδες,) σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τεχνικές που εφαρμόζουμε, αποτελούν εγγύηση ακόμα και για τις πιο απαιτητικούς πελάτες

  Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας με τέλεια εφαρμογή και εγγυούνται το αποτέλεσμα.

  Προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση που αρμόζει στον δικό σας χώρο.

  Λειτουργούμε με γνώμονα να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας έτσι ώστε η κάθε οικοδομική εργολαβία να ολοκληρώνεται με ποιότητα και πάντα με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας :

  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου και γενικές ανακαινίσεις ολων των ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων ν Κέρκυρα

  Κτισίματα

  Σοβατίσματα

  Κεραμοσκεπές παντός τύπου – σοφίτες – παράθυρα στις στέγες

  Επισκευές κεραμοσκεπών – ανακεραμώσεις κεραμοσκεπών

  Ελαιοχρωματισμούς βαψίματα – φρεσκαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων με επώνυμα χρώματα οικολογικά πλαστικά,ακρυλικά που αντέχουν στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

  Προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων που θα μεταμορφώσουν και θα αναδείξουν τον χώρο σας.

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών για την διακόσμηση των τοίχων (στούκο,κουρασανίτ,κρακελέ, απομιμήσεις)

  Λάκες σε ολες τις ξύλινες επιφάνειες (ξύλινα εσωτερικά κουφώματα,κουζίνες)

  Σπατουλαρίσματα - Στοκαρίσματα

  Γύψινες κατασκευές- Γύψινες ανακαινίσεις- γυψοσανίδες,ψευδοροφές, χωρίσματα,

  κρυφοί φωτισμοί, θόλοι

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα

  Χωρίσματα τοιχοποιίες με γυψοσανίδα

  Τοποθετήσεις πλακιδίων – ψηφίδων- γρανιτών σε μπάνια,δάπεδα, τοίχους

  Ανακαινίσεις μπάνιου- κουζίνας

  Πλακοστρώσεις πέτρας σε αυλές , πεζοδρόμια, πλατείες

  Μονώσεις Ταρατσών με μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας ώστε να απαλλαγείτε από την υγρασία και την μούχλα οριστικά

  Στεγανοποιήσεις υπογείων

  Θερμοπροσόψεις – θερμομονώσεις για να εχετε ενεργειακή αναβάθμιση στην οικοδομή και οικονομία στα καύσιμα

  Λιγότερα έξοδα για θέρμανση και δροσιά το καλοκαίρι

  Πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο οι οικοδομικές εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει σε ολο το νησί της Κέρκυρας αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας

  Αν λοιπόν ψάχνετε για μία οικονομική ανακαίνιση με υψηλή αισθητική τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα !!! πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς .

  Φιλικά

  ARBEN HAXHI – ΜΠΕΝΙ ΧΑΤΖΙ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων Κέρκυρα

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Κέρκυρα

  Κεραμοσκεπές Κέρκυρα

  Κτισίματα Κέρκυρα

  Σοβατίσματα – σοβάδες Κέρκυρα

  Ελαιοχρωματισμοί Κέρκυρα

  Βαψίματα σπιτιών κτιρίων Κέρκυρα

  Τοποθετήσεις πλακιδίων Κέρκυρα

  Πλακάδες Κέρκυρα

  Ανακαινίσεις μπάνιου Κέρκυρα

  Μονώσεις ταρατσών Κέρκυρα

  Γύψινες ανακαινίσεις – γυψοσανίδες Κέρκυρα

  Γυψοσανίδες ψευδοροφές χωρίσματα Κέρκυρα

  Πλακοστρώσεις Κέρκυρα

  Οικοδομικές εργολαβίες Κέρκυρα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αμάρυνθος - Εύβοιας
  6934788894
  6944790216
  Η εταιρεία μας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ δημιουργήθηκε με σκοπό να βρίσκεται στο πλευρό κάθε ιδιώτη και επαγγελματία αξιολογώντας τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου και δίνοντας λύσεις λειτουργικές και καλαίσθητες.

  Η ομάδα μας αναλαμβάνει με πλήρη επαγγελματισμό οικοδομικές εργασίες, ποικίλες κατασκευές και την διακόσμηση του σπιτιού σας.

  Μοιραζόμαστε τις σκέψεις και τις προτάσεις μας για ιδανικές λύσεις, οι οποίες είναι ο καρπός της πρώτης μας συζήτησης. Στην πορεία αποφασίζουμε μαζί σας όσα θα εφαρμοστούν στο χώρο σας!

  Σας ενημερώνουμε για κάθε στάδιο των εργασιών με λεπτομέρεια και σας παραδίδουμε τους χώρους σας "με το κλειδί στο χέρι".

  Στόχος μας είναι η μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίησή σας, οι διατήρηση μακροχρόνιων συνεργασιών και ένα αποτέλεσμα ποιοτικό και διαχρονικό για το χώρο σας.

  Με βάση την Αμάρυνθο αναλαμβάνουμε έργα σε όλη την Εύβοια και κατόπιν συνεννόησης στις γύρω περιοχές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κάλυμνος - Δωδεκανήσου
  2243110268
  6940764897
  ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΙΧΑΗΛΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

  Έκδοση οικοδομικών αδειών

  Ανακαινίσεις - Διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων

  Νομιμοποιήσεις - Τακτοποιήσεις κάθε είδους αυθαιρεσιών

  Τοπογραφικές εργασίες - Τοπογραφικά διαγράμματα

  Ηλεκτρονικές Ταυτότητες Κτιρίων

  Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης

  Το τεχνικό γραφείο ΜΑΡΙΑΣ Γ. ΜΙΧΑΗΛΟΥ, δραστηριοποιείτε στο χώρο των κατασκευών, τεχνικών έργων με μεγάλη επιτυχία.

  Εδρεύει στην ΚΑΛΥΜΝΟ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το χώρο σας.

  Στόχος μας είναι κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, να τελειώνει με τις καλύτερες εφαρμογές υλικών, αλλά και την ικανοποίηση ότι δημιουργήσαμε ακόμα μια σχέση συνεργασίας που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

  Μελετάμε μαζί με τον πελάτη τον σχεδιασμό και την κατασκευή και προτείνουμε την πιο συμφέρουσα πρόταση.

  Με την εμπειρία και την συνέπεια που έχουμε, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους και η αρχή μας είναι, ότι καμία δουλειά δεν ολοκληρώνεται, εάν ο πελάτης δεν είναι πλήρως ικανοποιημένος.

  Εκτός από τις κατασκευές και τις ανακαινίσεις, αναλαμβάνουμε επίσης εκδόσεις οικοδομικών αδειών, τοπογραφικά διαγράμματα, καθώς και επιθεωρήσεις κτιρίων.

  Τηλεφωνήστε μας και οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες, θα ενσωματώσουν τις ιδέες ανανεώνοντας το χώρο σας σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας,

  ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ – ΓΡΗΓΟΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Με εκτίμηση,

  Μιχαήλου Μαρία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γαλατάς - Χανιά
  6987594555
  ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Για σκεπές κεραμοσκεπές για μια ζωή στα Χανιά !!!!!!

  Ο εργολάβος ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με εδρα της δουλειάς του στον Γαλατά Χανίων στην Κρήτη δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα της κατασκευής των ξύλινων κεραμοσκεπών,στην κατασκευή ξύλινων προκάτ σπιτιών καθώς και στις γενικές ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις των κατοικιών και κτιρίων στα Χανιά σε ολο το νομό Χανίων και για σοβαρές προτάσεις σε ολη την Κρήτη.

  Διακρινόμαστε για τον άψογο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούμε και την πολυετή κατασκευαστική τεχνογνωσία μας.

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, (σκεπατζήδες,γυψαδόρους πλακάδες,ελαιοχρωματιστές) που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας και να αναλάβουν την μελέτη τον σχεδιασμό και την κατασκευή της σκεπής σας, η της ξύλινης κατοικία σας και την γενική ανακαίνιση του δικού σας χώρου.

  Η εταιρεία μας πιστή στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη, σας εγγυάται συνέπεια και την τήρηση των χρόνων παράδοσης κάθε έργου που αναλαμβάνει, και σας εξασφαλίζει ένα αριστο αποτέλεσμα

  Οι παρεχόμενες υπηρεσιες μας:

  Γενικές ανακαινίσεις -οικοδομικές εργασίες και αναπαλαιώσεις ολων των κατοικιών κτιρίων καταστημάτων ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου στα Χανιά

  Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα σε ξύλινες κατασκευές μεγάλων ανοιγμάτων

  Ξύλινες στέγες – κεραμοσκεπές παντός τύπου σε τυποποιημένες και ευθύγραμμες διαστάσεις ξύλων με κεραμίδια ανάλογα των επιθυμιών σας

  Επισκευές και συντηρήσεις κεραμοσκεπών

  Ανακεραμώσεις κεραμοσκεπών -στεγάνωση κεραμοσκεπών

  Ξύλινα προκάτ σπίτια με συγκολλητή ξυλεία σε μορφή τόξα και σε ποικιλία σχεδίων

  Δείξτε μας το σχέδιο που επιθυμείτε και αφήστε το στα χέρια των επαγγελματιών

  Κιόσκια – χαγιάτια

  Πέργκολες – Καφασωτά

  Σοφίτες – παράθυρα στις σκεπές

  Γυψοσανίδες – ψευδοροφές -χωρίσματα

  Γύψινες ανακαινίσεις- διακοσμήσεις

  Κρυφούς φωτισμούς – θόλους, ψευδοροφές σε περίτεχνα σχέδια

  Τοιχοποιίες με γυψοσανίδα

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα

  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικά και εσωτερικά των οικοδομών με επώνυμα και πιστοποιημένα οικολογικά, πλαστικά ακρυλικά χρώματα που αντέχουν στον χρόνο και στον ελληνικό ηλιο

  Τοποθετήσεις πλακιδίων παντός τύπου και διαστάσεων- ψηφίδες- γρανίτες

  Ανακαινίσεις μπάνιου,δάπεδα,τοίχους, κουζίνες τοποθέτιση πάγκων πλάτη κουζίνας

  Μονώσεις ταρατσών με τα πιο αριστα μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα.

  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων και την οικονομία στα καύσιμα ( πετρέλαιο ηλεκτρικό ρεύμα ) ώστε να εξασφαλίσετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

  Αναπαλαιώσεις ολων των παλαιών κατοικιών και κτιρίων με εξιδικευμένες τεχνικές και εμεπιρους τεχνίτες ώστε τα κτίρια να ξαναβρούν την παλιά τους λάμψη.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων.

  Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, η υψηλή αισθητική, η αξιοπιστία και η αντοχή στις κατασκευές μας.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με τις λογικές τιμές της αγοράς.

  Με εκτίμηση

  ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Ο εργολάβος κεραμοσκεπών – ανακαινίσεων και αναπαλαιώσεων στα Χανιά

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Σκεπές κεραμοσκεπές Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Κατασκευή κεραμοσκεπών Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Επισκευές κεραμοσκεπών Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Ξύλινες στέγες Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Ξύλινα προκάτ σπίτια Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Αναπαλαιώσεις κατοικιών κτιρίων Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Γενικές ανακαινίσεις Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Κατασκευαστικές εργασίες Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Πέργκολες- σοφίτες Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Τοποθετήσεις πλακιδίων Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Πλακάδες Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Ανακαινίσεις μπάνιου Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Ελαιοχρωματισμοί Βαψίματα Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Γυψοσανίδες – ψευδοροφές χωρίσματα Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Γυψαδόροι Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Γύψινες ανακαινίσεις Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Μονώσεις ταρατσών Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μελίσσια - Αττική
  6951000400
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Νίκαια - Αττική
  6907654870
  Στηνκατασκευή κτιρίωντο όνομα μας ξεχωρίζει όχι μόνο για τον επαγγελματισμό μας και την αξιοπιστία μας αλλά και για τα εξειδικευμένα συνεργεία μας , που σας προσφέρουν παντός τύπου οικοδομικές εργασίες με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Η πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο των ολοκληρωμένων, αλλά και επί μέρους οικοδομικών εργασιών, όπως είναι η κατασκευή κτιρίων οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης, οι ειδικές κατασκευές, οι ανακαινίσεις και οι ελαιοχρωματισμοί μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμευψηλές ποιοτικές προδιαγραφές υλικών και εφαρμογών, στις καλύτερες δυνατές τιμές.

  Με τεχνογνωσία και συνέπειαανακαινίζουμε το σπίτι σαςή τονεπαγγελματικό σας χώροπροσδίδοντάς του λάμψη και προσωπικότητα. Διαμορφώνουμε τον χώρο σας με ειδικές κατασκευές που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργικότητα του χώρου σας.

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα σας παρέχουν παντός τύπου οικοδομική εργασία που θα πρέπει να γίνει για να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του χώρου σας μέσα στο συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα.

  Ακόμη με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε τηνεξωτερική θερμομόνωση κτιρίωνπαρέχοντας ολοκληρωμένες εργασίες μόνωσης για την προστασία του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμων εταιρειών που εγγυούνται τηνεξαιρετική ποιότητα τους. Με επιμελημένη εργασία εφαρμοζουμε τα θερμομονωτικά υλικά για να σας προσφέρουμε υψηλή αποτελεσματικότητα και απόδοση όλο τον χρόνο.

  Φροντίζουμε να προετοιμάσουμε τις επιφάνειες με ιδιαίτερη προσοχή για να να εφαρμόσουμε τηνμόνωση που επιθυμείτε,με απόλυτη επιτυχία καιμελλοντική αντοχή.

  Ητεχνογνωσίαμας πάνω στοτομέα της μόνωσηςαλλά και η συνεχή ενημέρωσή μας για τις νέεςτεχνικέςκαι τα νέαυλικάεγγυούνται άριστη ποιότητα εργασιών.

  Αναλαμβάνουμε έργα σε όλη την Νίκαια και την Αττική

  Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία στο μικρότερο δυνατό χρόνο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  6942692586
  6940380311
  ΚΥΡΙΑΚΟΣ & ΡΟΝΑΛΝΤΟ
  Τσιμεντοκονίες Θεσσαλονίκη
  ______

  προφίλ εταιρείας

  Η εταιρεία μας βρίσκεται στον χώρο των κατασκευών από το 2002 και ασχολείται αποκλειστικά με την επίστρωση τσιμεντοκονίας - γκρομπετών.
  Ρίχνουμε κανονικές τσιμεντοκονίες, σε ενδοδαπεδια θέρμανση αλλά και σε ταράτσες εφόσον κάνουμε τη μελέτη μας & δίνουμε την απαραίτητηκλίση.

  Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε, πραγματοποιώντας μελέτη για την επιλογή των καταλληλότερων υλικών, που θα αναδείξουν το χώρο σας και θα τον αναβαθμίσουν ενεργειακά.

  Στόχος μας είναινα πρωτοπορούμε στις εξελίξεις, να ενημερωνόμαστε συνεχώς πάνω στις νέες τεχνικές καινα σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο.

  Υποστήριξη
  Η ομάδα μας συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των πελατών μας ακόμη και μετά την παράδοση του εκάστοτε έργου, προσφέροντας λύσεις και προτάσεις οπουδήποτε χρειαστεί.

  Έχουμε έδρα την Καλαμάρια Θεσσαλονίκης
  αλλά κατόπιν συνεννόησης πηγαίνουμε και σε άλλες πόλεις.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κολοκοτρώνη 20 - Κυπαρισσία
  6997566763
  ΤΖΑΚΙΑ ΚΛΟΝΤΙ ΑΝΔΡΕΑΣ

  Για οικοδομικέςεργασίες με αξιοπιστία και συνέπεια στην Κυπαρισσία στην Καλαμάτα και σε ολη την Μεσσηνία !!!!!

  Ο εργολάβος ανακαινίσεων ΤΖΑΚΙΑ ΚΛΟΝΤΙ ΑΝΔΡΕΑΣ με εδρα της δουλειάς του στην Κυπαρισσία , της Μεσσηνίας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων με εξιδίκευση στις πλακοστρώσεις , στις πέτρινες επενδύσεις στα κτισίματα οικοδομών στα επιχρίσματα (σοβάδες) καθώς επίσης και στην κατασκευή ξύλινης πέργκολας αλλά και στις σιδηροκατασκευές για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους κατοικίες,καταστήματα, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία .

  Το έμπειρο συνεργείο μας που αποτελείται από (σοβατζήδες, χτίστες, πετράδες,σιδεράδες ) αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τον χώρο σας! Προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.

  Δίνουμε τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις που καλύπτουν με επιτυχία και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις και επιθυμίες των πελατών.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

  Γενικές ανακαινίσεις και οικοδομικές εργασίες παντός τύπου σε κάθε χώρο ιδιωτικό η επαγγελματικό

  Μερεμέτια οικοδομών

  Επιχρίσματα (Σοβατίσματα) παντός τύπου. Παραδοσιακός Σοβάς, Ετοιμοι Σοβάδες Ακρυλικοί σοβάδες τελικής στρώσης, Επισκευαστικοί Σοβάδες

  Έγχρωμοι Σοβάδες

  Πέτρινες επενδύσεις στους τοίχους σε δάπεδα

  Διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με πέτρα,
  Πλακοστρώσεις αυλών, πεζοδρομίων, κήπων με πέτρα σε περίτεχνα σχέδια και χρώματα.

  Κατασκευές μπάρμπεκιου,βρύσες

  Κατασκευή τζακιών, σκάλες πέτρινες,τοιχεία, αυλόγυρους

  Διακόσμηση με πέτρα σε καμάρες, κολώνες

  Ξυλοκατασκευές – ξύλινες πέργκολες σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων με αισθητική τελειότητα
  Κατασκευάζουμε ξύλινες πέργκολες για κάλυψη μικρών και μεγάλων επιφανειών είτε σαν διακοσμητική κατασκευή είτε σαν συνδυασμός συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων.

  Κιόσκια- χαγιάτια

  Κεραμοσκεπές στέγες παντός τύπου (δίριχτες,τετράριχτες) με κεραμίδια των επιθυμιών σας

  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων με επώνυμα χρώματα οικολογικά, ακρυλικά, πλαστικά που να αντέχουν στον χρόνο και στον ελληνικό ηλιο

  Γυψοσανίδες- ψευδοροφές -χωρίσματα ανακαινίσεις -γύψινες διακοσμήσεις

  Κρυφούς φωτισμούς θόλους

  Τοιχοποιίες με γυψοσανίδα

  Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και ευχαριστημένους πελάτες

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην Κυπαρισσία,στα Φιλιατρά,στην Μεθώνη, στην Πύλο, στην Καλαμάτα, και σε ολη την Μεσσηνία , πάντα με ποιότητα εργασίας και στις πιο λογικές τιμές .

  Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα επαγγελματία με αξιοπιστία και με εμπειρους τεχνικούς στην Κυπαρισσία τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με ανταγωνιστικές τιμές

  Με εκτίμηση

  ΤΖΑΚΙΑ ΚΛΟΝΤΙΑΝ ΑΝΔΡΕΑΣ

  Ο εργολάβος γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων στην Κυπαρισσία της Μεσσηνίας

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Οικοδομικές εργασίες Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Σοβατίσματα Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Σοβατζήδες -σοβάδες Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Πλακοστρώσεις Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Πέτρινες κατασκευές Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Κτίσιμο πέτρας Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Διακόσμηση με πέτρα Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Ξύλινες πέργκολες Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Σιδηροκατασκευές Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Μεταλλικές κατασκευές Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Άγιος Δημήτριος - Κέα
  6944520996
  6986216927
  Η κατασκευαστική μας εταιρεία μας ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία σας εδώ και χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες οικοδομικών εργασιών παντός τύπου σε όλη την Κέα.

  Μαζί με τους καλά εκπαιδευμένους μας και σε συνεργασία με τα εξειδικευμένα μας εργαλεία αναλαμβάνουμε όλα τα έργα που μας αναθέσετε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Κατασκευαστική Εταιρεία
  Οικοδομικές Εργασίες
  Οικοδομικές Επιχειρήσεις
  Μπετόν
  Χτισίματα
  Σοβάδες
  Υλικά Οικοδομών

  Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία το συντομότερο δυνατόν.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ρέθυμνο - Ρεθύμνου
  6978950069
  ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Γενικές οικοδομικές εργασίες στο Ρέθυμνο με αξιοπιστία και συνέπεια !!!!!!!

  Ο εργολάβος οικοδομών ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που εδρεύει στην Κυριάννα του Ρεθύμνου, δραστηριοποιείται στον τομέα των γενικών οικοδομικών εργασιών - εργολαβιώνεδώ και πολλά χρόνια, κατέχοντας μια θέση στις μεγαλύτερες κατασκευαστικές επιχειρήσεις στο Ρέθυμνο με εξειδίκευση,στο οπλισμένο και άοπλο σκυρόδεμα (μπετά)

  Παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής ξυλοτύπων υψηλών τεχνικών προδιαγραφών με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα επιτυγχάνοντας άριστα αποτελέσματα στις κατασκευές ολων των κτιρίων.

  Ειμαστε εμπειροι και εξειδικευμένοι εργολάβοι οικοδομών και διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και ακολουθούμε τα αρχιτεκτονικά και στατικά σχέδια, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

  Καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας, ιδιώτες και επαγγελματίες, για εργολαβίες μικρού ή μεγάλου μεγέθους, σε κατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες και για κάθε οικοδόμημα.

  Το τεχνικό προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους (καλουπατζήδες)που μπορούν να εξυπηρετήσουν αμεσα από οπου μας ζητηθεί στο Ρέθυμνο και σε ολο τον νομό Ρεθύμνου με υπεθυνότητα και επαγγελματισμό,σεβόμενοι πάντα τους προκαθορισμένους χρόνους από την ανάθεση της εργολαβίας εως την αποπεράτωση της εργολαβίας.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε :

  Οικοδομικές εργασίες και εργολαβίες οικοδομών

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία κατασκευής σκυροδέματος και μπετόν.

  Μπετά Σκυρόδεμα Καλουπώματα - Σιδερώματα

  Κατασκευές σκελετών οικοδομής
  Σκυροδέτηση οικοδομής ( σιδέρωμα)
  Κατασκευή Ξυλοτύπου, (Καλουπώματα)
  Ενισχύσεις κτιρίων με ανθρακονήματα

  Διαμόρφωση και τοποθέτηση Σιδηρού Οπλισμού

  Κατασκευάζουμε εμφανή μπετά,πισίνες,τοιχεία αντιστήριξης,προσθήκες ορόφων, δάπεδα,

  Τα καλουπώματα, τα σιδερώματα και τα μπετάαποτελούν το βασικότερο κομμάτι για την κατασκευή ενός νέου κτιρίου κυρίως και για επέκταση ενός υπάρχον ή την ενίσχυσή του.

  Βασικό κομμάτι στις κατασκευές μπετόν είναι και ηχρησιμοποίηση των κατάλληλων υλικών για το μπετόν ώστε να εξασφαλίσετε ένα κτίριο ασφαλή με μεγάλη ανθεκτικότητα στον χρόνο.

  Πάντα φυσικά με την απόλυτη τήρηση της στατικής μελέτης του μηχανικού καιτην εγκεκριμένη από τοΠολεοδομικό Γραφείο.

  Στόχος μας είναι να εχουμε μακροχρόνιες συνεργασίες και ικανοποιημένους πελάτες.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο των οικοδομικών εργασιών και κατασκευών τα εργα που εχουν αναγερθεί σε ολο το νομό Ρεθύμνου αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα προτείνοντας τις πιο ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε

  Με εκτίμηση

  ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Ο εργολάβος γενικών οικοδομικών εργασιών στο Ρέθυμνο

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο- Ρεθύμνου

  Μπετά Ρέθυμνο- Ρεθύμνου

  Ξυλότυπος κατασκευές Ρέθυμνο- Ρεθύμνου

  Κατασκευές κτιρίων Ρέθυμνο- Ρεθύμνου

  Κατασκευές σκελετών οικοδομών Ρέθυμνο- Ρεθύμνου

  Εργολάβος οικοδομών Ρέθυμνο- Ρεθύμνου

  Οπλισμένο σκυρόδεμα Ρέθυμνο- Ρεθύμνου

  Καλουπώματα οικοδομών Ρέθυμνο- Ρεθύμνου

  Σιδερώματα οικοδομών Ρέθυμνο- Ρεθύμνου

  Οικοδομικές εργολαβίες Ρέθυμνο- Ρεθύμνου

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Δάφνες - Ηράκλειο
  6986514988
  ΛΟΥΚΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Χωματουργικά και οικοδομικά εργα πασης φύσεως στις Δαφνές Ηρακλείου και σε ολη την Κρήτη !!!!!!

  Η επιχείριση ‘’ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ ΛΟΥΚΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ’’ με εδρα τις Δαφνές του Ηρακλείου στην Κρήτη δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των χωματουργικών και οικοδομικών εργασιών με μεγάλη και επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.

  Εχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην εκτέλεση χωματουργικών εργολαβιών και στις οικοδομικές εργολαβίες εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας, είτε είναι μικρού προϋπολογισμού ή μεγάλου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και χαμένο χρόνο.

  Όλες οι εργασίες που εκτελούνται, γίνονται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία σε κάθε είδους χωματουργικού εργου.

  Επειδή ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, για αυτό τον λόγο η επιχείριση μας διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων μικρά και μεγάλα και αρτια συντηρημένα, με έμπειρους χειριστές που να καλύψουν κάθε εργο που θα μας ανατεθεί. Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες δημόσιο, δήμους κοινότητες, εργολάβους οικοδομών , τεχνικές εταιρείες.

  Αλλά και για τις οικοδομικές εργολαβίες που αναλαμβάνουμε διαθέτουμε εξοπλισμό μηχανημάτων (σκαλωσιές)και το προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους( μπετατζήδες, καλουπατζήδες, κτίστες, σοβατζήδες) που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας από οπου μας ζητηθεί στις Δαφνές στις Αρχάνες, στις Μοίρες, στο Τυμπάκι στο Αρκαλοχώρι στα Μάλια και σε ολο το νομό Ηρακλείου και για σοβαρές προτάσεις σε ολη την Κρήτη

  Το ατού της επιχείρισής μας είναι η αξιοπιστία στον χρόνο παράδοσης του εργου, η υπευθυνότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές

  Eξοπλισμός χωματουργικών μηχανημάτων :

  Εκσκαφέα

  Φορτωτή

  BOB CAT

  JCB

  Φορτηγά

  Υδραυλικές σφύρες

  Κομπρεσέρ αέρος

  Και πλήθος αλλων χωματουργικών μηχανημάτων μικρά για ειδικές εργασίες και δύσβατους χώρους.

  Οι υπηρεσίες που καλύπτουμε :

  Χωματουργικές εργασίες παντός τύπου σε ολο το νομό Ηρακλείου στην Κρήτη

  Εκσκαφές

  Εκβραχισμοί , σπάσιμο βράχων

  Κατεδαφίσεις γκρεμίσματα

  Ισοπεδώσεις

  Διανοίξεις δρόμων

  Οδοποιίες

  Αποξυλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος

  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων

  Διανοίξεις Θεμελίων σε οικοδομές

  Εκχερσώσεις

  Καθαρισμοί χωραφιών, οικοπέδων

  Ανοιγμα αποχετευτικών δικτύων,ανοιγμα πηγαδιών

  Κηπευτικά χώματα(κοπριές)

  Μπαζώματα

  Μεταφορές μπάζων

  Επιχωματώσεις

  Μεταφορά αδρανών υλικών άμμος, αμμοχάλικα, τσιμέντα, κοσκινισμένο χώμα, με τό φορτηγά μας στον χώρο σας

  Οικοδομικές εργασίες και οικοδομικές εργολαβίες

  Κατασκευές των οικοδομών με τεχνογνωσία και υπευθυνότητα γιατί είναι η πιο σημαντική φάση στην κατασκευή του κτιρίου, καθώς από αυτήν εξαρτάται η αντοχή του σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

  Κατασκευές μπετόν

  Μπετά ξυλότυπος κατασκευές και καλουπώματα σιδερώματα ολων των οικοδομικών σκελετών των κτιρίων

  Κατασκευές ετοίμου σκυροδέματος

  Κτισίματα οικοδομών

  Επιχρίσματα (σοβατίσματα )

  Οικοδομικά μερεμέτια πάσης φύσεως

  Γνώμονας της επιχείρισής μας είναι η ποιοτική εργασία, η συνέπεια και οι λύσεις σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στις Δαφνές και σε ολο το νομό Ηρακλείου

  Τα χωματουργικά και οικοδομικά εργα που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας και για το ονομά μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  ΛΟΥΚΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Ο εργολάβος οικοδομικών και χωματουργικών εργων στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Χωματουργικά οικοδομικά εργα Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Χωματουργικά μηχανήματα Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Εργολάβος χωματουργικών εργασιών Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Χωματουργικές εργολαβίες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Χωματουργικά εργα Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Οικοδομικές εργασίες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Εργολάβος οικοδομών Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Οικοδομικές εργολαβίες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Κατασκευές μπετόν Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Μπετά – καλουπώματα οικοδομών Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Κτισίματα σπιτιών κτιρίων Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Κτίστες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Καλουπατζήδες οικοδομών Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Ξυλότυπος κατασκευές Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Σοβατίσματα -σοβάδες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Σοβατζήδες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Λέσβος - Μυτιλήνη
  6946790612
  ΝΙΚΟΣΜΕΜΑΪΝΤΙΝΗΣ

  Εργολάβος οικοδομικών εργασιών ιδιωτικών και δημοσίων εργων στην Μυτιλήνη της Λέσβου !!!!!!

  Ο εργολάβος οικοδομών ΜΕΜΑΪΝΤΙΝΗΣΝΙΚΟΣ στην Μυτιλήνη της Λέσβου ,δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και κατασκευών κτιρίων πάσης φύσεως εδώ και πολλά χρόνια παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για δημόσιο ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, (κατοικίες, διαμερίσματα,πολυκατοικίες,καταστήματα, ξενοδοχεία)

  Έχοντας χρόνια εμπειρίας στις κατασκευές αναπαλαιώσεις και ανακαινίσεις ολων των οικοδομών και διαθέτοντας εξειδίκευση στα μπετά κατασκευές των σκελετών των κτιρίων στις Θερμοπροσόψεις αλλά και εμπειρο προσωπικό που αξιοποιούν στο έπακρο την τεχνογνωσία και την εμπειρία μπορούμε να αναλάβουμε και την δική σας θεμελίωση κατασκευή του σπιτιού σας η την ανακαίνιση,και να εισθαι σίγουροι για το αποτέλεσμα.

  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών και τελευταίας τεχνολογίας ώστε τα εργα μας να αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα και την αντοχή τους στον χρόνο.

  Μαζί μελετάμε την ανακαίνιση που αρμόζει στον δικό σας χώρο, προτείνουμε τις πιο κατάλληλες οριστικές και οικονομικές λύσεις.

  Αν λοιπόν ψάχνετε για έναν συνεργείο με αξιοπιστία στην εκτέλεση ολων των οικοδομικών εργασιών στην Μυτιλήνη και σε ολη την Λεσβο τότε καλέστε μας……… και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα πάντα σεβόμενοι τους προκαθορισμένους χρόνους από την ανάθεση της εργολαβίας εως την αποπεράτωση και πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας :

  Οικοδομικές εργασίες ,αναπαλαιώσεις και ανακαινίσεις ολων των χώρων στην Μυτιλήνη και σε ολη την Λέσβο

  Κατασκευές κτιρίων

  Θεμελίωση ολων των οικοδομών

  Ξυλότυπος κατασκευές – καλουπώματα ολων των οικοδομών

  Σιδερώματα – σκυροδέτιση μπετόν

  Διαμόρφωση και τοποθέτηση Σιδηρού Οπλισμού

  Κτισίματα με τούβλα και πέτρα

  Επιχρίσματα (σοβατίσματα)

  Πλακοστρώσεις αυλών πεζοδρομίων

  Επενδύσεις πέτρας στον τοίχο – διακοσμήσεις με πέτρα σε καμάρες,κολώνες

  Θερμοπροσόψεις – θερμομονώσεις για να εξοικονομήσετεμέχρι και 60% των χρημάτων που ξοδεύετε για την θέρμανση ή την ψύξη του σπιτιού σας.

  Ετσι επιτυγχάνετε να αποκτήσετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

  Μονώσεις ταρατσών – στεγανοποιήσεις υπογείων – Υγρομονώσεις κλασικού - συμβατικού τύπου είναι πλέον η πιο διαδεδομένη εργασία για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας και την προστασία του από τις καιρικές - κλιματολογικές συνθήκες.Η μόνωση ταράτσας συνεπώς, είναι η πιο σωστή επένδυση για το σπίτι σας,και πρέπει να γίνεται από εμπειρους τεχνικούς.

  Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την μούχλα και την υγρασία.

  Γενικές ανακαινίσεις ολων των οικοδομών συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και σας παραδίδουμε των χώρο σας όπως επιθυμείτε με<< το κλειδί στο χέρι >>

  Αναπαλαιώσεις κατοικιών διατηρητέων κτιρίων σε ολο το νησί της Λέσβου , εφαρμόζουμεμε παραδοσιακές- σύγχρονες μεθόδους και τεχνοτροπίες εξιδικευμένες τεχνικές και συνεργάτες που εχουν τεχνογνωσία ώστε η αναστήλωση ολων των πέτρινων κτιρίων να μην χάσουν την αρχική τους αχιτεκτονική και να αποκτήσουν την παλαιά τους λάμψη .

  Ανακατασκευή και επιδιόρθωση λιθοδομών

  Επισκευές σε όλα τα κτίρια

  Ολα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο ολες οι ανακαινίσεις και οικοδομικές εργασίες που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας που παρέχουμε. Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με αισθητική.

  Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες.

  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας και να εισθαι σίγουροι ότι θα είναι στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Με εκτίμηση

  ΜΕΜΑΪΝΤΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ εργολάβος κατασκευών ανακαινίσεων και αναπαλαιώσεων στην Λέσβο

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Εργολάβος οικοδομών Μυτιλήνη Λέσβος

  Κατασκευές κτιρίων οικοδομών Μυτιλήνη Λέσβος

  Γενικές ανακαινίσεις κατοικιων κτιρίων Μυτιλήνη Λέσβος

  Μπετά Μυτιλήνη Λέσβος

  Ξυλότυπος κατασκευές Μυτιλήνη Λέσβος

  Καλουπώματα Μυτιλήνη Λέσβος

  Σκυροδέτιση οικοδομών Μυτιλήνη Λέσβος

  Καλουπατζήδες Μυτιλήνη Λέσβος

  Κτίσιμο οικοδομών Μυτιλήνη Λέσβος

  Σοβατίσματα – σοβάδες Μυτιλήνη Λέσβος

  Αναπαλαιώσεις κατοικιών κτιρίων Μυτιλήνη Λέσβος

  Πλακοστρώσεις Μυτιλήνη Λέσβος

  Αρμολογήσεις πέτρινων κτιρίων Μυτιλήνη Λέσβος

  Κτίσιμο Πέτρας Μυτιλήνη Λέσβος

  Επισκευές κτιρίων Μυτιλήνη Λέσβος

  Θερμοπροσόψεις – θερμομονώσεις Μυτιλήνη Λέσβος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Μουσών 4 - Νίκαια
  6979248394
  ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
  Τεχνική εταιρεία Νίκαια Αθήνα
  ____

  λίγα λόγια για εμάς

  Η τεχνική εταιρεία του κ. Μωραίτη Νεκτάριου η οποία εδρεύει στη Νίκαια, διαθέτει εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς &μπορεί να καλύψει πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

  Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την κατασκευή ή την ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Υπηρεσίες

  Οικοδομικές Εργασίες
  Κατασκευές, Μερεμέτια,Σοβατίσματα

  Ανακαινίσεις
  Ολικές και μερικές ανακαινίσεις σε οικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους

  Ελαιοχρωματισμοί & γυψοσανίδες
  Βαψίματα, Τεχνοτροπίες, Γύψινες Κατασκευές, Χωρίσματα

  Μονώσεις
  Μονώσεις Ταρατσών, Στεγανοποιήσεις, Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου

  Εργολαβίες
  Σε όλες τις εργολαβίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε ποιοτικάυλικά, ανθεκτικά και επώνυμα για ένα αποτέλεσμα χωρίς μελλοντικά προβλήματα.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας,
  αποτελείται από καταξιωμένους τεχνίτες που ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο, αφοσιώνονται στην δουλειά τους και προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο.

  Η πείρα και η τεχνογνωσία μας εγγυώνται την υψηλή ποιότητα της εργασίας μας, ενώ προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις πιο προσιτές τιμές, εξυπηρετώντας όλη την Ατιική κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Ιωάννινα - Ιωαννίνων
  6982342909
  Η εταιρεία ΦΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ασχολείται με το αντικείμενο των οικοδομικών εργασιών εδώ και πολλά χρόνια με έδρα τα Ιωάννινα.

  Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει με επιτυχία οποιαδήποτε οικοδομική κατασκευή, με συνέπεια και υπευθυνότητα, ενώ παραδίδει τα κατασκευαστικά έργα πάντα στον προκαθορισμένο χρόνο. Συζητάμε και προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

  Τα οικοδομικά υλικά που χρησιμοποιούμε είναι σύγχρονα, οικολογικά και άριστης ποιότητας. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Θεσσαλονίκη και τους γύρω νομούς.

  Σε συνεργασία με εξειδικευμένα εργαλεία και μηχανήματα αναλαμβάνουμε όλα τα έργα ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Φλώρινα - Φλώρινας
  6998398618
  Η εταιρεία μας ΜΑΚΗΣ ΜΟΥΤΣΑ εδώ και χρόνια μαζί με τα έμπειρα χέρια και τα εξειδικευμένα εργαλεία σας προσφέρουμε υπηρεσίες οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων παντός τύπου.

  Μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία από τα χρόνια στον κλάδο σας προσφέρουμε άρτιας ποιότητας οικοδομικές εργασίας με σκοπό την ικανοποίηση όλων σας των επιθυμιών.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Οικοδομικές Εργασίες
  Ανακαινίσεις
  Ελαιοχρωματισμοί
  Βαψίματα
  Σοβατισμοί
  Μονώσεις Παντός Τύπου

  Αναλαμβάνουμε όλα τα έργα ανεξαρτήτος μεγέθους και δυσκολίας

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ηρακλείου 6 - Αλεξανδρούπολη
  6997922470
  HOXHA NIKOLIN –ΧΟΤΖΑ ΝΙΚΟΛΙΝ

  Θερμοϋγρομονώσεις και οικονομικά βαψίματα φρεσκαρίσματα ανακαινίσεις-σπιτιών διαμερισμάτων καταστημάτων στην Αλεξανδρούπολη και σε ολο τον Εβρο !!!!

  Ο εργολάβος στην Αλεξανδρούπολη του Εβρου ΧΟΤΖΑΝΙΚΟΛΙΝ,δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων, για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, ( κατοικίες,διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία) με συνέπεια τεχνογνωσία και επαγγελματισμό.

  Εξιδικευόμαστε στις Θερμομονώσεις υγρομονώσεις στους ελαιοχρωματισμούς ,στα σοβατίσματα ,στις μονώσεις ταρατσών

  Σας παρέχουμε ιδανικές λύσεις, επιμελημένη και καθαρή εργασία, σε επιθυμητό κόστος, για οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού και βάψιμο χρειαστείτε σε κατοικίες, καταστήματα, διαμερίσματα.

  Το συνεργείο μας αποτελείται από εμπειρους ελαιοχρωματιστές, μπογιατζήδες,σοβατζήδες που ερχονται στον χώρο σας και σας προτείνουν μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων για να ανανεώσετε τον χώρο σας με τις πιο οικονομικές λύσεις και ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Εξυπηρετούμε αμεσα στην Αλεξανδρούπολη,στις Φέρες,στην Σαμοθράκη, στο Σουφλί στο Διδυμότειχο στην Ορεστιάδα και σε ολο τον νομό Εβρου.

  Φροντίζουμε ωστε το ονειρό σας να γίνει πραγματικότητα να αποκτήσετε ενα σπίτι λειτουργικό, ανετο χωρίς μελλοντικά προβλήματα.

  Με διαρκή ενημέρωση για τις εξελίξεις των ανακαινίσεων ολων των χώρων αναλαμβάνουμε:

  Οι υπηρεσιες μας:

  Γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις στην Αλεξανδρούπολη Εβρου

  Επιχρίσματα -Σοβατίσματα – σοβάδες πάσης φύσεως

  Παραδοσιακός Σοβάς

  Ετοιμοι Σοβάδες

  Ακρυλικοί σοβάδες τελικής στρώσης

  Επισκευαστικοί Σοβάδες

  Έγχρωμοι Σοβάδες

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών
  Ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου σε κατοικίες διαμερίσματα,σε προσόψεις κτιρίων,εξοχικές κατοικίες, επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, γραφείων, νεόδμητων και υφιστάμενων οικοδομών (βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων).
  Ελαιοχρωματισμούς φρεσκαρίσματα , προτείνουμε ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και κάθε είδους τεχνοτροπίες αναδεικνύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό, χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα οικολογικά υλικά και χρώματα ακρυλικά , πλαστικά των πιο επώνυμων εταιρειών με ποιότητα και ανθεκτικότητα στον χρόνο.
  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών(στούκο βενετσιάνο, πατίνες, τεχνοτροπίες με σφουγγάρια ).
  Στοκαρίσματα, σπατουλαρίσματα
  Μερεμέτια και προετοιμασία πρίν από το βάψιμο
  Λάκκες, ρεπουλίνες
  Βάψιμο εσωτερικών κουφωμάτων κάγκελα, κιόσκια

  θΕΡΜΟΫΓΡΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Μονώσεις ταρατσών – θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις ολων των οικοδομών

  θερμοπροσόψεις- θερμομονώσεις κατοικιών κτιρίων εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας οικονομία στα καύσιμα (πετρέλαιο τον χειμώνα η φυσικό αέριο, ρεύμα) ώστε να εχετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.
  Μονώσεις ταρατσών υγρομονώσεις με πιστοποιημένα μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας για να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα.
  Στεγανοποιήσεις υπογείων, δώματα, πυλωτές

  Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην ανακαίνιση του σπιτιού σας, με προσοχή στην λεπτομέρεια και την απόλυτη καθαριότητα, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα, να σας εξυπηρετήσουμε από οπου μας ζητηθεί στην Αλεξανδρούπολη,στις Φέρες,στην Σαμοθράκη, στο Σουφλί στο Διδυμότειχο στην Ορεστιάδα και σε ολο τον νομό Εβρου.

  Το πλήθος των ανακαινίσεων όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο και εχουμε περατώσει στην Αλεξανδρούπολη και σε ολο τον Εβρο,ειναι εγγύηση για την δουλειά μας,και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας.

  Στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  ΧΟΤΖΑ ΝΙΚΟΛΙΝ

  Ο εργολάβος

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 10 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Θερμοϋγρομονώσεις Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη,Σουφλί ,Διδυμότειχο,Ορεστιάδα,Εβρος

  Εργολάβος θερμομονώσεων Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Μονώσεις υγρομονώσεις ταρατσών Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Στεγανοποιήσεις ταρατσών υπογείων Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Σοβατίσματα -σοβάδες Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Βαψίματα κατοικιών κτιρίων Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Οικονομικά βαψίματα σπιτιών κτιρίων Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Ελαιοχρωματισμοί- ελαιοχρωματιστές Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Ανακαινίσεις σπιτιών καταστημάτων κτιρίων Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Γενικές ανακαινίσεις Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Λέσβος - Μυτιλήνη
  2253024490
  6977071860 / 6947778249
  DRAGOTI KRISTO

  Οικοδομικές εργασίες από τα θεμέλια μέχρι τις κεραμοσκεπές της οικοδομής στην Μυτιλήνη και σε ολη την Λέσβο !!!!!!

  Ο εργολάβοςDRAGOTI KRISTOπου εδρεύει στην Καλλονή στην Μυτιλήνη της Λέσβου και δραστηριοποιείται από το 2008 μέχρι και σήμερα με επιτυχημένη και δυναμική πορεία, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (σπίτια,διαμερίσματα,καταστήματα, κτίρια, ξενοδοχεία).

  Διαθέτουμε μια καταξιωμένη ομάδα από έμπειρους τεχνίτες ( μπετατζήδες, κτίστες, σοβατζήδες, πλακάδες, σκεπατζήδες) στον τομέα των οικοδομικών εργασιών, ικανούς να ανταπεξέλθουν σε κάθε οικοδομική εργολαβία, και να εξυπηρετήσουμε από οπου μας ζητηθεί στην Καλλονή, την Μυτιλήνη, και σε ολη την Λέσβο.

  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και αναλαμβάνουμε ολες τις οικοδομικές εργασίες για να δείτε την οικοδομή οπως επιθυμείτε.

  Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων και χρησιμοποιούμε τα πιό καλά υλικά επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών, ώστε οι εργασίες που πραγματοποιούμε να αντέχουν στον χρόνο και να μην παρουσιάζουν προβλήματα και κακοτεχνίες.

  Διακρινόμαστε για την επιμελημένη εργασία, την τεχνογνωσία, την άμεση εξυπηρέτηση, τη σωστή οργάνωση, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και τις ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Δημιουργούμε κτίρια με αυστηρές προδιαγραφές για να απολαμβάνετε σε βάθος χρόνου το σπίτι σας και τονεπαγγελματικό σας χώρο και να εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε:

  Οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως σε ολη την Λέσβο

  Κατασκευές οικοδομών και επισκευές κατοικιών και κτιρίων

  Κατασκευές Μπετόν – ξυλότυπος κατασκευές

  Κατασκευή σκελετών οικοδομής ετοιμο σκυρόδεμα
  Καλούπωματα- Σιδερώματα
  θεμελίωση οικοδομής

  Μερεμέτια
  Κτισίματα με τούβλα και πέτρα οικοδομών
  Επιχρίσματα (σοβατίσματα)
  Τοποθετήσεις πλακιδίων- Ψηφίδας, γρανιτών σε ποικιλία σχεδίων ( ισια, ρόμβος)

  Τοποθέτιση πλακιδίων παντός τύπου και διαστάσεων

  Τοποθέτιση πλακιδίων σε δάπεδα, τοίχους,μπαλκόνια ταράτσες, αυλές, πεζοδρόμια

  Ανακαινίσεις μπάνιου, ανακαινίσεις κουζίνας

  Κεραμοσκεπές-Στέγες παντός τύπου και με κεραμίδια των επιθυμιών σας (βυζαντινά, ρωμαϊκά, ασφαλτικά)

  Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε από την αρχή την στέγη στην κατοικία σας αλλά και να ανακατασκευάσουμε την παλιά .

  Ανάλογα με τον αριθμό των κεκλιμένων στεγάστρων
  Μονόρριχτη , Δίρριχτη , Τρίρριχτη , Τετράρριχτη , Πολύρριχτη ή πολυσύνθετη .

  Επιδιορθώσεις και επισκευές παλαιών κεραμοσκεπών

  Αναστηλώσεις κεραμοσκεπών

  Κατοικιών κτιρίων

  Εκκλησιών

  Μοναστηριών

  Μονώσεις ταρατσών με τα καλύτερα μονωτικά υλικά για να μην υπάρχουν προβλήματα υγρασίας και μούχλας.

  Εξωτερική θερμομόνωση ,θερμοπροσόψεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων ώστε να υπάρχει οικονομία στα καύσιμα ( πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ρεύμα) να εχουμε σπίτι ζεστό των χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

  Αν ψάχνετε για ένα συνεργείο και έναν εργολάβο στην Μυτιλήνη και σε ολη την Λέσβο με αξιόπιστες οικονομικές και ποιοτικές ανακαινίσεις για τον δικό σας χώρο …

  Τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα μαζί θα σχεδιάσουμε την ανακαίνιση που αρμόζει σε σάς και να εισθαι σίγουροι για το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας.

  Εγγύηση το πλήθος των κατασκευών οικοδομών και ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει στην Λέσβο

  Φιλικά

  DRAGOTI KRISTO

  Ο εργολάβος γενικών οικοδομικών εργασιών στην Λέσβο

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Καλλονή Μυτιλήνη Λέσβος
  Εργολάβος οικοδομών Καλλονή Μυτιλήνη Λέσβος
  Κατασκευές οικοδομών Καλλονή Μυτιλήνη Λέσβος
  Γενικές ανακαινίσεις κατοικιων κτιρίων Καλλονή Μυτιλήνη Λέσβος
  Μπετά Καλλονή Μυτιλήνη Λέσβος
  Ξυλότυπος κατασκευές Καλλονή Μυτιλήνη Λέσβος
  Καλουπώματα Καλλονή Μυτιλήνη Λέσβος
  Σκυροδέτιση οικοδομών Καλλονή Μυτιλήνη Λέσβος
  Καλουπατζήδες Καλλονή Μυτιλήνη Λέσβος
  Κτίσιμο οικοδομών Καλλονή Μυτιλήνη Λέσβος
  Σοβατίσματα – σοβάδες Μυτιλήνη Λέσβος
  Κεραμοσκεπές Καλλονή Μυτιλήνη Λέσβος
  Επισκευές κτιρίων ΚαλλονήΜυτιλήνη Λέσβος
  Τοποθετήσεις πλακιδίων Καλλονή Μυτιλήνη Λέσβος
  Πλακάδες Καλλονή Μυτιλήνη Λέσβος
  Ανακαινίσεις μπάνιου Καλλονή Μυτιλήνη Λέσβος
  Εξωτερική θερμομόνωση – θερμοπρόσοψη Καλλονή Μυτιλήνη Λέσβος
  Οικοδομικές εργολαβίες Καλλονή Μυτιλήνη Λέσβος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μουρκούση 7, Ζωγράφος - Αττική
  6939707003
προηγούμενη 1 από 48 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ