noscript image for google
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 | 06:38 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Καπασούλη 3 - Χίος
  2271082821
  6946861742
  Maris Premium Car Services & Repair
  Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων MERCEDES BENZ, BMW & MINI COOPER Χίος - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Χίος

  Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων “Maris” το οποίο βρίσκεται στην Χίο, αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο MERCEDES BENZ, BMW & MINI COOPER το οποίο ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε θέμα συντήρησης ή επισκευής του αυτοκινήτου σας, ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου.

  Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο αυτοκίνητό σας.

  Με γνώμονα τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας, η έμπειρη ομάδα μας, εκπαιδεύεται και επιμορφώνεται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου. Παράλληλα αναβαθμίζουμε διαρκώς τον εξοπλισμό του συνεργείου μας και τηρούμε πιστά όλες τις απαιτητικές τεχνικές προδιαγραφές διασφαλίζοντας την σωστή επισκευή του οχήματος και κατά συνέπεια την απόλυτη ικανοποίηση των πελατειακών αναγκών.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Ακόμα, στο συνεργείο μας θα βρείτε, άμεσα διαθέσιμη, μια τεράστια γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών, λιπαντικά και ότι άλλο χρειάζεστε για το όχημά σας.

  Η πολύχρονη εμπειρία, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η άμεση εξυπηρέτηση τα ποιοτικά προϊόντα και ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε αποτελούν εγγύηση για την άριστη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

  Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την τελειότητα για εσάς, μένοντας πιστοί στο πόστο της συντήρησης των αυτοκινήτων. Κυρίαρχη φιλοσοφία του συνεργείου αυτοκινήτων και του προσωπικού μας, είναι η ορθή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, αναπτύσσοντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ή περάσετε από το συνεργείο μας στην Χίο ώστε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες
  υψηλού επιπέδου, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε οχήματος.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 6 - Περιστέρι
  2105750118,2105770656
  Η εταιρία μας διαθέτει μια μακρόχρονη εμπειρία 52 ετών στο χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών και στην επισκευή αυτοκινήτων VOLVO.

  Ιδρύθηκε το 1960 στην Σουηδία όπου λειτούργησε ως κάθετη μονάδα για 20 χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία.
  Μεταφέρθηκε και εδραιώθηκε στην Ελλάδα (Αθήνα) το 1980 εμπορευόμενη VOLVO ανταλλακτικά αυτοκινήτων καινούρια και μεταχειρισμένα παλαιών μοντέλων και σύγχρονων αυτοκινήτων VOLVO.

  Προμηθευτές της Fatouros Motor αποτελούν οι μεγαλύτερες και αξιόπιστες εταιρίες της Σουηδικής αγοράς.

  Σημαντικό επίσης κομμάτι της εταιρίας μας αποτελεί το συνεργείο ως προς την τεχνική υποστήριξη, το Service, τη διάγνωση και αποκατάσταση βλαβών.
  Η Fatouros Motor είναι σήμερα μια οικογενειακή επιχείρηση που τη χαρακτηρίζει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και επιπλέον η συνέπεια και η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

  ΜΗΧΑΝΙΚΑ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Volvo.

  Το Ετήσιο Service Volvo συστήνεται από τον κατασκευαστή να γίνετε κάθε 20.000χλμ ή κάθε 12 μήνες, όπου και εμφανίζεται η ένδειξη SERVICE στην οθόνη των οργάνων.
  Εμείς αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας με τους κατάλληλους ελέγχους – εργασίες που ορίζει ο κατασκευαστής σε κάθε περίοδο Service.
  Στο συνεργείο μας χρησιμοποιούνται λιπαντικά όπως προβλέπεται από το εργοστάσιο.
  Σας προμηθεύουμε με τη Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων και κάνουμε έναν έλεγχο KTEO πριν το ραντεβού σας.

  ΦΡΕΝΑ Volvo.

  Έλεγχος των φρένων γίνεται σε κάθε προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου σας και περιλαμβάνει:
  • Έλεγχος στα τακάκια.
  • Έλεγχος των δίσκων φρένων.
  • Έλεγχος στάθμης και ποιότητας των υγρών φρένων.
  • Έλεγχος στις σωληνώσεις του συστήματος.
  • Έλεγχος του συστήματος ABS μέσω διαγνωστικού μηχανήματος-
  (VIDA Volvo Original Diagnostic workflow).

  ΑΝΑΡΤΗΣΗ Volvo.

  Έλεγχος στο σύστημα ανάρτησης για φθορές, θορύβους και κραδασμούς πραγματοποιείται σε κάθε προγραμματισμένο service.
  Μετά από εργασία στο σύστημα ανάρτησης όταν απαιτείται πραγματοποιείται ευθυγράμμιση ως προς την ευστάθεια του αυτοκινήτου.

  ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ Volvo.

  • Αλλαγή σετ συμπλέκτη.
  • Δυνατότητα επισκευής (όταν είναι εφικτό) του κιβωτίου ταχυτήτων με εγγύηση καλής λειτουργίας.
  • Αλλαγή κιβωτίου.
  • Αλλαγή group διαφορικό (4×4 AWD).

  Volvo ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ.

  Επισκευή κινητήρα Volvo με εγγύηση καλής λειτουργίας.
  Αντικατάσταση κινητήρα με εγγύηση ανταλλακτικού.
  Ηλεκτρολογικά – Ηλεκτρονικά Volvo

  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Volvo.

  Διάγνωση και Αντικατάσταση ηλεκτρολογικών – ηλεκτρονικών βλαβών σε Σύστημα Διαχείρισης Κινητήρα, ΑΒS, Immobilizer και άλλα
  • Έλεγχος μέσω του γνήσιου διαγνωστικού μηχανήματος της Volvo -
  (VIDA Volvo Original Diagnostic workflow).
  • Αντικατάσταση εξαρτημάτων αισθητήρων, βαλβίδων, ηλεκτρονικών μονάδων.
  • Κωδικοποίηση – Προγραμματισμός – Αναβάθμιση εγκεφάλων εφόσον απαιτείται.

  AIR CONDITION Volvo.

  Πραγματοποιείται έλεγχος – συντήρηση ως προς τη σωστή απόδοση του κλιματισμού με τις εργασίες:
  • Αντικατάσταση φίλτρου καμπίνας.
  • Καθαρισμός αεραγωγών από οσμές.
  • Πλήρωση Φρέον.
  • Έλεγχος διαρροής Φρέον.

  Σας προμηθεύουμε με την Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων και κάνουμε έναν έλεγχο KTEO πριν το ραντεβού σας.

  Στην αποθήκη μας υπάρχουν μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, σε πολύ καλή κατάσταση, για όλα τα μοντέλα Volvo. Σε όλα τα μεταχειρισμένα μας ανταλλακτικά προσφέρουμε 1 χρόνο εγγύηση.

  Μηχανικά:

  Στην αποθήκη του καταστήματος μας θα βρείτε κινητήρες , κιβώτια ταχυτήτων , διαφορικά , μέρη εμπρόσθιου και πίσω συστήματος , συστήματος διεύθυνσης , ανάρτησης , φρένων και οτιδήποτε άλλο αφορά το μηχανικό μέρος του αυτοκινήτου σας.

  Ηλεκτρικά – Ηλεκτρονικά:

  Αισθητήρες, ηλεκτρονικές μονάδες, δυναμό, μίζες , μονάδες abs, οθόνες, φανάρια για όλα τα μοντέλα Volvo και με 1 χρόνο εγγύηση.

  Εξωτερικά:

  Είδη φανοποιείας: προφυλακτήρες, μάσκες, πόρτες, φτερά , καθρέπτες, μέρη καρότσας σε καλή κατάσταση σε μεγάλη γκάμα μοντέλων.

  Εσωτερικά:

  Σαλόνια δερμάτινα και υφασμάτινα, ταμπλό, ταπετσαρίες , μοκέτες και άλλα σε πολύ καλή κατάσταση, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σε πολύ καλές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 3 - Σέρρες
  6976767539
  6976767539
  Η εταιρια μας εξυπηρετει με υπευθυνοτητα και διακριτικοτητα τα οικονομικα των πολυκατοικιων απο τον σεπτεμβριο του 2003.

  Η καλη συνεργασια και η σωστη και τυπικη διεκπαιρεωση των θεματων και προβληματων των πολυκατοικιων μας εχουν φερει στις πρωτες θεσεις σε αξιοπιστια και φερεγγυοτηταστην πολη των Σερρων.

  Υπηρεσιες που παρεχουμε:

  Πληρης διαχειριση

  Οικονομικη διαχειριση

  Συνεργεια καθαρισμου χωρων

  Εκδοση κοινοχρηστων

  Λυσεις σε τεχνικα θεματα

  Λυσεις σε νομικα θεματα

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.....και συνεχίζουμε!!!!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ ΚΑΙ ΒΑΚΧΟΥ 9 - Θεσσαλονίκη
  2310550959
  6976979891
  Ηλεκτρικά αυτοκινήτων, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μίζα αυτοκινήτου, μίζες, δυναμό, μίζα αυτοκινήτου, μίζες αυτοκινήτου, σκάφους, φορτηγών, δυναμό αυτοκινήτου, σκάφους, φορτηγού, Καλαμαριά, Τούμπα, Χαριλάου, Εύοσμος, Τριανδρία, Ωραιόκαστρο, Θέρμη, Καλοχώρι, Αμπελόκηποι, Μενεμένη, Σταυρούπολη, Πολίχνη, Αμπελόκηποι, Κορδελιό, Επανομή, Λαγκαδάς, Ευκαρπία, Χαλάστρα, Ανατολικό, Περαία, Νέα Μηχανιώνα, Συκιές, Διαβατά, Πυλαία, Έβρο, Καβάλα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ροδόπη, Δράμα, Κιλκίς, Πέλλα, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κοζάνη, Καστοριά, Πιερία, Ημαθία, Καρδίτσα, Λάρισα, Γρεβενά, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Τρίκαλα, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Πρέβεζα, Εύβοια, Βοιωτία, Αττική, Αχαΐα, Κορινθία, Λακωνία, Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Χανιά, Λασίθι, Ηράκλειο, Ρέθυμνο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ – ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ – ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ
  ΑΕΡΟΠΟΡΟΥ ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗ 52 - Χίος
  2271031111,2271030002
  6980757576, 6980757573
  - Βιολογικές τουαλέτες - Ενοικιάσεις κάδων - Αμμοβολές, υδροβολές - Αποφράξεις, εκκενώσεις - Απολυμάνσεις χώρων - Συνεργείο γενικού καθαρισμού - Κτίρια, καταστήματα, δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι - Γενικοί καθαρισμοί (3 αλυσιδάκια με 7 κάδους, 3 υδροφόρα, 4 αποφρακτικά, απορρηματοφόρο 17 κυβικά, σάροθρο σκούπα, ενοικιάσεις, χημικές τουαλέτες)
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ – SERVICE
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 72 - Κορινθίας
  2742027431
  6936612011
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Μακεδονομάχων 46 Σταυρούπολη - Θεσσαλονίκη
  6942834297
  ΜΙΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

  Συνεργείο καθαρισμού χώρων στην Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης

  Για επαγγελματικούς καθαρισμούς ολων των κατοικιών – διαμερισμάτων – πολυκατοικιών - γραφείων στην Θεσσαλονίκη !!!!!

  Το συνεργείο καθαρισμού ΜΙΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ βρίσκεται στην Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, και εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στον τομέα του καθαρισμού ολων των χώρων ιδιωτικών και επαγγελματικών , παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στις πιο οικονομικές τιμές.

  Διαθέτοντας εμπειρία και εξειδικευμένο συνεργείο καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους καθαρισμό και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

  Αν ψάχνετε για ένα συνεργείο με αξιοπιστία και μεγάλη εμπειρία στον καθαρισμό εμπιστευθείτε μας αφήστε τον χώρο σας λερωμένο και εμείς θα σας τον παραδώσουμε πεντακάθαρο, απολυμασμένο να μοσχοβολάει καθαριότητα.

  Γρήγορα με συνέπεια στον χρόνο και φυσικά εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην Σταυρούπολη,Πολίχνη, Εύοσμο,Αμπελόκηποι, στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, Καλαμαριά, Τούμπα, Πανόραμα, Πυλαία, Τριανδρία, στην ανατολική και δυτική Θεσσαλονίκη και σε ολο το νομό Θεσσαλονίκης.

  Δουλεύουμε με χαμηλές τιμές πάμε κόντρα στη κρίση, και δείχνουμε ιδιαίτερη καταννόηση στις τιμές σε ολους τους φοιτητές

  Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι άριστης ποιότητας.

  Γενικοί καθαρισμοί ιδιωτικών και ολων των επαγγελματικών χώρων στην Σταυρούπολη και σε ολη την θεσσαλονίκη.

  Βιολογικούς καθαρισμούς στα σαλόνια στα στρώματα για τον καθαρισμό από ακάρεα , στα χαλιά και καθαρισμοί επιτόπου.

  Καθαρισμοί σε κατοικίες – διαμερίσματα- πολυκατοικίες – σκάλες – ταβέρνες εμπορικά καταστήματα.

  Συντηρήσεις μηνιαίες σε ολους τους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.

  Εκθεσιακοί χώροι
  Γραφεία
  Καταστήματα - βιτρίνες καταστημάτων
  Γυμναστήρια
  Τράπεζες
  Σχολές
  Εστιατόρια
  Βίλες, στούντιο,
  Προσόψεις κτιρίων
  Επιγραφές
  Τέντες, πλύσιμο τεντών

  Αρχικοί καθαρισμοί κτιρίων πολυκατοικιών,αρχικοί καθαρισμοί νεόδμητων διαμερισμάτων αρχικοί καθαρισμοί των οικοδομών μετά από την αποπεράτωση των ανακαινίσεων εμείς σας παραδίνουμε την οικοδομή πεντακάθαρη ώστε να μπορείτε αμεσα να μετακομίσετε..

  Κλιμακοστάσια(σκάλες)

  Καθαρισμός υαλοπινάκων με ανυψωτικά μηχανήματα Πλυντικά μηχανήματα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού.

  Εργαλεία καθαρισμού υαλοπινάκων ( λάστιχα, ξύστρες δαπέδων).

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού χώρων το πλήθος των πελατών που εχουμε εξυπηρετήσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε και μας καθιστούν ως ένα από τα καλύτερα συνεργεία καθαρισμού στην Θεσσαλονίκη που εχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία στον καθαρισμό.

  Αν πραγματικά θέλετε να εχετε πεντακάθαρο το σπίτι σας τότε καλέστε μας και μαζί θα βρούμε την λύση στις ανάγκες σας

  Γιατί για μας η καθαριότητα είναι υγεία και όχι πολυτέλεια

  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  ΜΙΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Συνεργεια- συνεργείο καθαρισμού Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη, Πολίχνη, Αμπελόκηποι,Εύοσμος,Καλαμαριά, Τούμπα.

  Καθαρισμοι χώρων Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη, Πολίχνη, Αμπελόκηποι,Εύοσμος,Καλαμαριά, Τούμπα

  Επαγγελματικοί Καθαρισμοί Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη, Πολίχνη, Αμπελόκηποι,Εύοσμος,Καλαμαριά, Τούμπα

  Γενικοι καθαρισμοί σπιτιών διαμερισμάτων γραφείων καταστημάτων Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη, Πολίχνη, Αμπελόκηποι,Εύοσμος,Καλαμαριά, Τούμπα

  Αρχικοί καθαρισμοί σπιτιών διαμερισμάτων γραφείων καταστημάτων Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη, Πολίχνη, Αμπελόκηποι,Εύοσμος,Καλαμαριά, Τούμπα

  Καθαριστριες σπιτιών διαμερισμάτων γραφείων καταστημάτων Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη, Πολίχνη, Αμπελόκηποι,Εύοσμος,Καλαμαριά, Τούμπα

  Οικονομικοί καθαρισμοί χώρων σπιτιών διαμερισμάτων γραφείων καταστημάτων Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη, Πολίχνη, Αμπελόκηποι,Εύοσμος,Καλαμαριά, Τούμπα

  Καθαρισμοί τζαμιών Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη, Πολίχνη, Αμπελόκηποι,Εύοσμος,Καλαμαριά, Τούμπα Τριανδρία, Πανόραμα Ανατολική , Δυτική Θεσσαλονίκη

  Καθαρισμος σκάλας Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη, Πολίχνη, Αμπελόκηποι,Εύοσμος,Καλαμαριά, Τούμπα

  Βιολογικοί καθαρισμοί σαλονιών στρωμάτων Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη, Πολίχνη, Αμπελόκηποι,Εύοσμος,Καλαμαριά, Τούμπα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Λ. ΓΛΑΥΚΟΥ 40 - Πάτρα
  2610525500
  6983250731
  Το συνεργείο Αφοί Χ. Λάτση ΟΕ βρίσκεται στην Πάτρα στην οδό Γλαύκου 42. Έχοντας πολυετή πείρα παρέχουμε εξειδικευμένο service για Nissan.

  TOP ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Service
  Ανταλλακτικά
  Έκθεση
  Φανοποιείο
  Βαφείο
  Μηχανικές Εργασίες

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Εργασίες Συντήρησης
  Σύστημα Μετάδοσης Κίνησης
  Μηχανικές Εργασίες
  Διάγνωση - Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων
  Σύστημα Διεύθυνσης-Κατεύθυνσης
  Επισκευή Συστήματος Εξάτμισης - Καυσαέρια
  Συντήρηση και Επισκευή Φρένων
  Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά Συστήματα
  Φανοποιία και Βαφές
  Επισκευή Συστήματος Ανάρτησης - Αμορτισέρ
  Λάδια - Λιπαντικά - Φίλτρα - Χημικά
  Ανταλλακτικά Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά
  Σύστημα Διεύθυνσης - Αναρτήσεις - Φρένα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  4o χλμ Ε.Ο. Αγρινίου - Αντιρρίου - Αγρίνιο
  2641033282
  6998684665,6945863886
  ΚΑΠΕΛΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes Benz & Smart | Αγρίνιο

  Ο Ιωάννης Καπελλάκης διατηρεί ένα εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes Benz & Smart, στο 4ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Αγρινίου - Αντιρρίου, αναλαμβάνοντας ολοκληρωμένο service με ασφάλεια και επαγγελματισμό.

  Στο συνεργείο μας λειτουργεί μια σύγχρονη μονάδα υποστήριξης οχημάτων Mercedes Benz & Smart, λαμβάνοντας υπόψη τις προδιαγραφές και τις ιδιαιτερότητες των οχημάτων του γερμανικού ομίλου.

  Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους μηχανικούς και ηλεκτρολόγους αυτοκινήτων με συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση και εξειδίκευση γύρω από τις τεχνολογικές εξελίξεις του αντικειμένου μας.

  Ειδικευόμαστε σε επιβατικά αυτοκίνητα Mercedes Benz & Smart καιστα επαγγελματικά οχήματα Mercedes Sprinter, Vito και Citan, μεριμνώντας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας μέσα από υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας ανάγκη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή τον προγραμματισμό ραντεβού.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Πόντου 19 - Αγιος Δημήτριος
  2109848171,2109833806
  6977863542
  ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Εξειδικευμένο Συνεργείο Volkswagen, Audi, Skoda & Seat Άγιος Δημήτριος Αττική

  Το συνεργείο αυτοκινήτων “ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο, είναι κοντά σας για περισσότερα από 32 χρόνια αναλαμβάνοντας το service, την επισκευή και την μετατροπή του αυτοκινήτου σας.

  Αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων volkswagen, audi, skoda και seat ενώ παράλληλα ειδικεύεται και σε φορτηγάκια volkswagen παρέχοντας υπηρεσίες που ανταποκρινόμενες σε υψηλά επαγγελματικά standards, άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, το συνεργείο μας, εξακολουθεί με το ίδιο μεράκι και αγάπη να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες με στόχο την σωστή και άμεση επισκευή ή συντήρηση του οχήματός σας.

  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Το συνεργείο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα, ενώ φροντίζει πάντα για τον διαρκεί εκσυγχρονισμό του προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε σας ανάγκη αλλά και να μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  Το έμπειρο προσωπικό μας παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στον τομέα των αυτοκινήτων, μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο αυτοκίνητο ή το φορτηγάκι σας.

  Στο συνεργείο μας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, θα βρείτε επίσης και μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα και καινούργια ανταλλακτικά volkswagen, audi, skoda και seat καθώς και ελαστικά, μπαταρίες και αξεσουάρ αυτοκινήτου, πάντα σε οικονομικές τιμές.

  Στόχος του συνεργείου μας είναι να αποτελεί σύμβουλο φροντίδας του οχήματός σας και να μπορεί συνεχώς να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη στην αυτοκίνηση και την ασφάλειά σας.

  Επισκεφτείτε το συνεργείο μας

  ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάσει
  το όχημά σας ή για το προγραμματισμένο service του.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ – SERVICE
  ΓΙΑΜΑΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 45 - Ηράκλειο
  2810341122
  6934118782
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Χατζηπέτρου 4, 42200 Καλαμπάκα - Τρίκαλα
  6989611792
  ΕΛΕΖΑΙ ΡΙΤΑ

  Γιατί ο καθαρισμός του χώρου σας δεν είναι απλή υπόθεση είναι υγεία και όχι πολυτέλεια

  Αξιοπιστία αμεση εξυπηρέτιση στην Καλαμπάκα και στα Τρίκαλα !!!!!

  Το συνεργείο καθαρισμού ΡΙΤΑ ΕΛΕΖΑΙ εδρεύει στην Καλαμπάκα Τρικάλων και δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού, στους γενικούς καθαρισμούς, για ολυς τους χώρους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς, προσφέροντας υπηρεσίες καθαριότητας υψηλής ποιότητας σε όλo τον νομό Τρικάλων

  Ο καθαρισμός δεν είναι μία απλή υπόθεση. Απαιτεί εμπειρία, ακριβή προγραμματισμό και συνέπεια.

  Τo συνεργείo μας διαθέτει τη γνώση και την πείρα ώστε να εξασφαλίζει την άριστη καθαριότητα των χώρων σας σε τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε ανάγκη των πελατών μας.

  Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι όλα οικολογικά και φιλικά στο περιβάλλον.

  Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι άριστης ποιότητας.

  Γενικοί καθαρισμοί ιδιωτικών και ολων των επαγγελματικών χώρων

  Παρέχουμε και οικιακές εργασίες όπως σιδέρωμα

  Βιολογικούς καθαρισμούς με επαγγελματικούς ατμοκαθαριστές στα σαλόνια, στα χαλιά και καθαρισμοί επιτόπου

  Καθαρισμοί σε κατοικίες – πολυκατοικίες – σκάλες – ταβέρνες εμπορικά καταστήματα – ξενοδοχεία

  Εκθεσιακοί χώροι
  Γραφεία
  Καταστήματα - βιτρίνες καταστημάτων
  Γυμναστήρια
  Τράπεζες
  Σχολές
  Εστιατόρια
  Βίλες, στούντιο,

  Κλινικές
  Προσόψεις κτιρίων
  Επιγραφές,
  Τέντες, Συντηρήσεις μηνιαίες
  Καθαρισμοί κτιρίων πολυκατοικιών,αρχικοί καθαρισμοί νεόδμητων διαμερισμάτων αρχικοί καθαρισμοί ολων των χώρων
  Κλιμακοστάσια
  Κρυσταλλοποίηση και καθαρισμοί δαπέδων μαρμάρων, μωσαϊκών

  Η κρυσταλλοποίηση δαπέδων είναι μία διαδικασία λείανσης του δαπέδου και απομάκρυνσης τυχόν γρατζουνιών σε αυτό.
  Χαρίστε στο μάρμαρο ή μωσαϊκό σας εκπληκτικό γυάλισμα
  Εξασφαλίστε την αντοχή του γυαλίσματος στη διάρκεια του χρόνου, αυξάνοντας την σκληρότητα της επιφάνειας του μαρμάρου.
  Αυξήστε την ανθεκτικότητα του δαπέδου στην φθορά
  Καθαρισμός υαλοπινάκων με ανυψωτικά μηχανήματα Πλυντικά μηχανήματα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού.
  Πτυσσόμενα κοντάρια.
  Εργαλεία καθαρισμού υαλοπινάκων (γουνάκια & λάστιχα, ξύστρες δαπέδων, ξύστρες).

  Αν λοιπόν ψάχνετε για επαγγελματίες που καθαρίζουν και απολυμαίνουν τους χώρους σας με τεχνογνωσία και συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους από την ανάθεση εως την αποπεράτωση του καθαρισμού τότε:

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε το χώρο σας και να κοστολογήσουμε τις ανάγκες σας, πάντα στις πιο λογικές τιμές!

  Εξυπηρετούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Καλαμπάκα στα Τρίκαλα και σε ολο τον νομό Τρικάλων

  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε

  Φιλικά

  ΡΙΤΑ ΕΛΕΖΑΙ

  Το συνεργείο καθαρισμού της Καλαμπάκας και των Τρικάλων

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ και στις αργίες

  Συνεργεία καθαρισμού Καλαμπάκα Τρίκαλα Τρικάλων

  Καθαρισμοί χώρων Καλαμπάκα Τρίκαλα Τρικάλων

  Γενικοί καθαρισμοί κατοικιων διαμερισμάτων πολυκατοικιών Καλαμπάκα Τρίκαλα Τρικάλων

  Καθαρισμοί Σκάλας Καλαμπάκα Τρίκαλα Τρικάλων

  Καθαρισμοί Ξενοδοχείων Καλαμπάκα Τρίκαλα Τρικάλων

  Καθαρισμοί τζαμιών Καλαμπάκα Τρίκαλα Τρικάλων

  Καθαρίστριες Καλαμπάκα Τρίκαλα Τρικάλων

  Σιδέρωμα Καλαμπάκα Τρίκαλα Τρικάλων

  Βιολογικοί καθαρισμοί Καλαμπάκα Τρίκαλα Τρικάλων

  Καθαρισμοί σαλονιών Καλαμπάκα Τρίκαλα Τρικάλων

  Κρυσταλλοποιήσεις δαπέδων Καλαμπάκα Τρίκαλα Τρικάλων

  Αρχικοί καθαρισμοί σπιτιών διαμερισμάτων πολυκατοικιών Καλαμπάκα Τρίκαλα Τρικάλων
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Διαβατά - Θεσσαλονίκη
  6987713614
  Η Φασίνα
  Συνεργείο Καθαρισμού Διαβατά Θεσσαλονίκη

  Το συνεργείο καθαρισμού μας “Η Φασίνα” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Διαβατά, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο του καθαρισμού, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες σε οικονομικές τιμές.

  Διαθέτοντας εμπειρία και εξειδικευμένα συνεργεία καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους καθαρισμό. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε καθαρισμούς οικιών, επαγγελματικών χώρων, πολυκατοικιών αλλά και τον καθαρισμό κάθε δημόσιου και ιδιωτικού κτιρίου στα Διαβατά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

  Αναλαμβάνουμε: Φροντιστήρια, Πολυκατοικίες, Εταιρείες, Καθαρισμούς Εξωτερικών Χώρων, Καθαρισμούς Έπειτα από Ανακαίνιση, Τζαμαρίες, Γενικοί καθαρισμοί, Γραφεία, Ιατρεία κ.α.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε βιολογικούς καθαρισμούς στρωμάτων και σαλονιών, χαρίζοντας μια αίσθηση φρεσκάδας στο χώρο σας.

  Στόχοι μας είναι να παρέχουμε πάντα ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κάθε πελάτη αλλά και η διαρκείς εξέλιξη των υπηρεσιών μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε τα Διαβατά και όλη την Θεσσαλονίκη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Μεγίστης 32 - Κυψέλη
  2108673986
  6976719993
  ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS
  Συνεργείο Καθαρισμού Κυψέλη Αττική - Καθαρισμοί Κτιρίων, Εταιρειών & Πολυκατοικιών Κυψέλη Αττική

  Το συνεργείο καθαρισμού “ΙΡΙΔΑ CLEAN SOLUTIONS” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Κυψέλη, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 17 χρόνια στο χώρο του καθαρισμού, παρέχοντας ολοκληρωμένες, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για τον καθαρισμό κάθε κτιρίου στην Κυψέλη και σε όλη την Αττική.

  Διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού, το οποίο αποτελείται από έμπειρους και υπεύθυνους ανθρώπους, προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για τον αρχικό, τον τακτικό αλλά και τον έκτακτο καθαρισμό του χώρου σας.

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε πάσης φύσεως εργασία καθαρισμού. Παράλληλα αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό υαλοπινάκων, ενώ σε συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε την έκδοση κοινοχρήστων καθώς και την απολύμανση του χώρου σας.

  Επιθυμώντας να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιό απαιτητικού πελάτη, το συνεργείο καθαρισμού μας, αναβαθμίζει διαρκώς τον εξοπλισμό του, ενώ δεν σταματά να παρακολουθεί οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει στον χώρο του καθαρισμού.

  Για όλους τους καθαρισμούς χρησιμοποιούμε ασφαλή και εγκεκριμένα προϊόντα καθαρισμού υψηλής ποιότητας που μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο σας σε όαση φρεσκάδας και καθαριότητας ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

  Όλες οι υπηρεσίες καθαρισμού που σας προσφέρουμε, στηρίζονται στον αυστηρό έλεγχο ποιότητας. Έτσι, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε χώρου αλλά και να δεσμευτούμε για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

  Μπορείτε να μας καλέσετε και να έρθουμε στο χώρο σας άμεσα, για να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό του χώρου σας.
  Εξυπηρετούμε την Κυψέλη και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Στρ. Δαγκλή 27 - Κατω Πατησια
  2108329604
  6978157346 (Χάρης) 6970520893 (Βαγγέλης)
  XV Car Service
  Γέραλης Ευάγγελος - ΜπαμπαράκοςΖαχαρίας - Συνεργείο Αυτοκινήτων - Κάτω Πατήσια Αττική

  Το συνεργείο αυτοκινήτων XV Car Service Γέραλης Ευάγγελος - ΜπαμπαράκοςΖαχαρίας που εδρεύει Στρ. Δαγκλή 27, Κατω Πατησια στην Αττική, αποτελεί ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων που εξυπηρετεί πελάτες κάτω από ένα φιλικό περιβάλλον, με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη.

  Στις σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα εργαλεία εγκαταστάσεις μας, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες με πρωταρχικό μας στόχο την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη. Οι υπηρεσίες έχουν γνώμονα την αξιοπιστία και παράλληλα την λιγότερη δυνατή χρηματική επιβάρυνση του πελάτη. Στο ολοκληρωμένο συνεργείο αυτοκινήτων, αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και το σέρβις όλων των μηχανικών συστημάτων του αυτοκινήτου σας. Η χρόνια εμπειρία μας δίνει την ευχέρεια να ανταπεξερχόμαστε σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική και μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου σας.

  Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καλύπτουμε με ταχύτητα και συνέπεια οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα του αυτοκινήτου σας. Το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με το αυτοκίνητό σας, πάντα με γνώμονα την ασφάλειά σας και των δικών σας ανθρώπων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Λ.Μαραθώνος 29 Νέα Μάκρη - Αττική
  2294092772
  6978424003
  Συνεργείο Αυτοκινήτων ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΤΑΣΟΣ

  Το συνεργείο αυτοκινήτων που εδρεύει στην Λ Μαραθώνος στην Νέα Μάκρη, αποτελεί ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων που εξυπηρετεί πελάτες από όλητην Ανατολική ΑΤΤΙΚΗ κάτω από ένα φιλικό περιβάλλον, με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη.

  Στις σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα εργαλεία εγκαταστάσεις μας, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες με πρωταρχικό μας στόχο την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.

  Οι υπηρεσίες έχουν γνώμονα την αξιοπιστία και παράλληλα την λιγότερη δυνατή χρηματική επιβάρυνση του πελάτη.

  Στο ολοκληρωμένο συνεργείο αυτοκινήτων, αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και το σέρβις όλων των μηχανικών συστημάτων του αυτοκινήτου σας.

  Η χρόνια εμπειρία μας δίνει την ευχέρεια να ανταπεξερχόμαστε σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική και μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου σας.

  Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καλύπτουμε με ταχύτητα και συνέπεια οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα του αυτοκινήτου σας.

  Το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με το αυτοκίνητό σας, πάντα με γνώμονα την ασφάλειά σας και των δικών σας ανθρώπων.

  Συνεργείο αυτοκινήτων Νέα Μάκρη

  Το συνεργείο αυτοκινήτων αναλαμβάνει service αυτοκινήτων σε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

  Αναλαμβάνει:

  Αλλαγή λαδιών

  Αντικατάσταση & τοποθέτηση ανταλλακτικών

  Αξεσουάρ αυτοκινήτων

  Αμορτισέρ

  Τακάκια

  Ιμάντες

  Φίλτρα

  Μπουζί

  Αλλαγή μπαταρίας αυτοκινήτου

  Καθαρισμός κινητήρα με υδρογόνο:

  Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής κινητήρα
  Αποφυγή ζημιών
  Επαναφορά ιπποδύναμης
  Οικονομία καυσίμου
  Ομαλότερη λειτουργία κινητήρα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Ομάλα - Κεφαλονιά
  6955486089
  Το συνεργείο αυτοκινήτων μας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ με έδρα την Ομάλα στην Κεφαλονιά, εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας παρέχει παντός τύπου υπηρεσίες επισκευής συντήρησης και βελτίωσης του οχήματος σας.

  Μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από τα χρόνια στον κλάδο σας προσφέρουμε υπηρεσίες άρτιας ποιότητας ουτως ωστε να μείνετε χαρούμενη από τα αποτελέσματα την εργασίας μας.

  Αναλαμβάνουμε αλλά δεν περιοριζόμαστε σε:

  Συνεργείο Αυτοκινήτων
  Φανοποιείο
  Αμμοβολές
  Βαφές Αυτοκινήτων
  Βελτιώσεις Αυτοκινήτων
  Επισκευές Αυτοκινήτων
  Συντήρηση Αυτοκινήτων

  Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των επιθυμιών σας το καλύτερο δυνατό καθώς και μια ολοκληρωμένη δουλειά χωρίς συντομεύσεις και με ανθεκτικά μακροχρόνια αποτελέσματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
  Μόδεστος - Λάρισα
  2410951156
  6981751386, 6932317485
  AGROTOMATOES
  ΣυνεργείοΓεωργικών Μηχανημάτων Λάρισα

  ____

  λίγα λόγια για εμας

  Η εταιρεία AGROTOMATOESΓαρυφαλλόπουλος, εδρεύει στη καρδιά του Θεσσαλικού Κάμπου, στο Μόδεστο Λάρισας.
  Με πολύχρονη εμπειρία, συντηρεί και επισκευάζει τις μηχανές συλλογής βιομηχανικής τομάτας POMAC, GUARESI, SANDEI, BARIGELLIκαι τιςφυτευτικές μηχανές FERRARI.

  Εμπορεύεται & εισάγειγνήσια ανταλλακτικά για γεωργικά μηχανήματα.

  Απευθυνθείτε σε έμάς για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα γεωργικά μηχανήματα σας! Θα σας ενημερώσουμε για το πρόβλημα και για τη λύση του άμεσα και με τα καλύτερα μέσα.

  Θα μας βρείτε στο 18 χλμ.ΠΕΟ Λάρισας - Βόλου, στη περιοχή Μόδεστος.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  2ο χλμ Ηρακλείου - Μοιρών - Ηράκλειο
  2811754764
  6973204214
  Το συνεργείο αυτοκινήτων DYNAMIC στο Ηράκλειο Κρήτης.

  Η εργασιακή έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στο Ηράκλειο , όπου λειτουργεί ένα από τα καλύτερα, άρτια οργανωμένα και πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, συνεργεία αυτοκινήτων.

  Το ‘DYNAMIC’ αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τις επισκευές, βελτιώσεις και μετατροπές, για αυτοκίνητα παντός τύπου, μάρκας και κυβισμού, παρέχοντας άμεσα ποιοτικές υπηρεσίες.

  Η επιχείρηση δραστηριοποιείται δυναμικά στον τομέα της εμπορίας και πώλησης, ανταλλακτικών και ειδών βελτίωσης των οχημάτων καλύπτοντας πλήρως κάθε πελατειακή ανάγκη. ‘DYNAMIC’.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 51-53 - Βριλήσσια
  2110137541
  6972030002
  Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων
  ΤομαράςΓεώργιος
  Service Αυτοκινήτων - Συντήρηση - Βελτιώσεις - Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ Αυτοκινήτων - Βριλήσσια Αθήνα

  Με πολλά χρόνια εμπειρίας ο υπεύθυνος της επιχείρησης, κύριος ΤομαράςΓεώργιος μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις επισκευαστικές ανάγκες κάθε αυτοκινήτου.
  Το συνεργείο παρέχει άριστο service, αναλαμβάνει καθετί που αφορά τις αναρτήσεις, τα φρένα, το διαγνωστικό έλεγχο, τον έλεγχο ΚΤΕΟ, τον έλεγχο καυσαερίων, τον κλιματισμό του οχήματος.
  Με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες τόσο του οδηγού όσο και του αυτοκινήτου, η επιχείρηση παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με σύγχρονη τεχνολογία.

  Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, άμεση εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.

  Service Αυτοκινήτων

  ΣυντήρησηΑυτοκινήτων

  ΒελτιώσειςΑυτοκινήτων

  Αξεσουάρ Αυτοκινήτων

  Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Λεωφόρος Αθηνών - Λαυρίου 8 -10, Λαύριο - Αττική
  6981583885
  Αποτελεσματικές Υπηρεσίες Καθαρισμού στο ΛΑΥΡΙΟ

  Η εταιρεία μας “SA Skoulaxenou Aliagas” η οποία εδρεύει στo ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, διαθέτοντας έμπειρo και εξειδικευμένo συνεργείo καθαρισμού, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού, προσφέροντας υπηρεσίες καθαριότητας υψηλής ποιότητας στο ΛΑΥΡΙΟ και τις γύρω περιοχές.

  Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών καθαρισμού.

  Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε αρχικούς ή τακτικούς καθαρισμούς οικιών, καθαρισμούς πολυκατοικιών, καθαρισμους γραφείων, καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων, καθαρισμούς καταστημάτων και κάθε χώρου.

  Ακόμα, αναλαμβάνουμε βιολογικό καθαρισμό χαλιών - μοκετών, βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, βιολογικό καθαρισμό σαλονιών και βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτων για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον σε οικονομικές τιμές.

  Με ένα τηλεφωνήμα ερχόμαστε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε τον βιολογικό καθαρισμό με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Τα συνεργεία καθαρισμού που διαθέτουμε, απαρτίζονται από έμπειρους και εξειδικευμένους ανθρώπους, άριστα εκπαιδευμένους στους διαφορετικούς και απαιτητικούς τομείς της καθαριότητας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
  1ο χλμ. Πολύκαστρου - Κιλκίς - Κιλκίς
  2343024488
  6971894881
  SERVICE ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
  Συνεργείο Αυτοκινήτων & Φορτηγών Πολύκαστρο Κιλκίς

  Το συνεργείο μας “SERVICE ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ” το οποίο βρίσκεται στο Κιλκίς και πιο συγκεκριμένα στο Πολύκαστρο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 10 χρόνια στο χώρο της συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων και φορτηγών, προσφέροντα εγγυημένες και οικονομικές υπηρεσίες.

  Αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο φορτηγών MAN και MERCEDES ωστόσο χάρη στην 31χρονη εμπειρία του, ο Παντελίδης Νικόλαος και η ομάδα του μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το όχημά σας ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο και εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων και φορτηγών μπορούμε να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο αυτοκίνητο ή φορτηγό σας.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Η έμπειρη ομάδα μας η οποία παρακολουθεί τακτικά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο, μπορεί να επισκευάσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές και δύσκολες βλάβες που μπορεί να προκύψουν στο αυτοκίνητο και το φορτηγό σας.

  Το συνεργείο μας δεσμεύεται για τη χρήση άριστης ποιότητας ανταλλακτικών και προϊόντων, εξασφαλίζοντας την οδική σας ασφάλεια και τη διάρκεια ζωής του οχήματος σας.Τηρούμε αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνουμε την παράδοση του οχήματός σας στο συντομότερο χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε εσάς να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες.

  Κύριο μέλημά μας είναι η παροχή ποιοτικών, υπεύθυνων και εγγυημένων υπηρεσιών στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Παράλληλα οι υποδομές του συνεργείου μας εκσυγχρονίζονται διαρκώς με νέο και σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό ενώ η ομάδα μας εκπαιδεύετε και παρακολουθεί συνεχώς τις νέες τεχνολογίες που μπαίνουν στην αγορά του φορτηγού και της νταλίκας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Πλαστήρα Νικόλαου 26Α - Κατερίνη
  2351078694
  6976295853
  ΔΟΥΚΑΣ
  Ολοκληρωμένες Λύσεις Καθαρισμού Κατερίνη Πιερίας

  Η επιχείρησή μας “ΔΟΥΚΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη Πιερίας, δραστηριοποιείται από το 2009 στο χώρο του εξειδικευμένου καθαρισμού, προσφέροντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού καθώς και ποιοτικά προϊόντα σε οικονομικές τιμές

  Διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που αποτελούνται από έμπειρους και υπεύθυνους ανθρώπους, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για τον καθαρισμό ή την συντήρηση του χώρου σας στην Κατερίνη και σε όλη την Πιερία.

  Παράλληλα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από χαρτικά, απορρυπαντικά και αναλώσιμα προϊόντα τα οποία διατίθενται σε χονδρική πώληση, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Πιερία.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο του καθαρισμού, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε πάσης φύσεως εργασία καθαρισμού. Αναλαμβάνουμε αρχικούς, τακτικούς και έκτακτους καθαρισμούς σε οποιοδήποτε κτίριο επιθυμείτε.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών και μοκετών με δυνατότητα δωρεάν παραλαβής - παράδοσης από τον χώρο σας.

  Επιθυμώντας να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιό απαιτητικού πελάτη, η επιχείρησή μας, αναβαθμίζει διαρκώς τον εξοπλισμό της, ενώ το συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε δεν σταματά να παρακολουθεί οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει στον χώρο του καθαρισμού.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, διερευνούμε και ενημερώνουμε διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για τον καθαρισμό του χώρου σας αλλά και για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας.

  2351078694, 6976295853

  Κατερίνη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Νάουσα - Πάρος
  2284051877
  6932461666, 6948580707
  Goumas Development
  Γκούμας Στέφανος - Γκούμας Νίκος ΟΕ - Πάρος - Συνεργείο Αυτοκινήτων - Ανταλλακτικά - Πωλήσεις - Αξεσουάρ - Ελαστικά - Πάρος

  Το σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων Goumas Development των Γκούμα Στέφανος & Γκούμας Νίκο στην Πάρο, εξειδικεύεται στην επισκευή παντός τύπου αυτοκινήτων εδω και πολλά χρόνια.
  Είναι στο χώρο των αυτοκινήτων πολλά χρόνια και προσφέρουμε ποιότητα και αξιοπιστία στις λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Αναλαμβάνει κάθε είδους επισκευή και συντήρηση στα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

  Επιλέξτε το εξειδικευμένο συνεργείο Goumas Development στην Πάρο για μια εγγυημένα σωστή λύση, με γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και κορυφαίας ποιότητας και το καταρτισμένο προσωπικό που σας παρέχει ότι χρειαστείτε.
  Από διαγνωστικό έλεγχο, προετοιμασία Κ.Τ.Ε.Ο., ευθυγράμμιση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια που σας απασχολεί για το όχημά σας το συνεργείο Goumas Development έχει τη λύση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ – SERVICE
  Θέρμου 46 - Ναύπακτος
  2634021574
  6975847957, 6977154462
  MOTO Louis ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
  ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ – ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ –ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ- ΚΑΛΙΜΠΡΑ ΜΗΧΑΝΩΝ
  ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΟΤΟ – ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
  ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
  ΕΛΕΓΧΟΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ -ΚΤΕΟ
  SERVICE ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ
  ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ (ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ- ΣΚΑΠΤΙΚΑ-ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ κ.α )
  ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ SERVICE ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
  ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ
  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ – ΕΛΑΣΤΙΚΑ- ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

  Το συνεργείο MOTO Louis εδρεύει στη Ναύπακτο και δραστηριοποιείται, από το 1989 με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της πώλησης, της επισκευής και ελέγχου μοτοσυκλετών.
  Στο χώρο μας θα βρείτε εκτός από καινούριες μηχανές σε επώνυμες μάρκες και μεταχειρισμένες σε πολύ καλή κατάσταση και τιμές.
  Στο συνεργείο μας θα σας εξυπηρετήσουμε και θα σας δώσουμε λύση για τη μηχανή σας, άμεσα και οικονομικά χάρη στην εμπειρία που διαθέτουμε, αλλά και στην τεχνογνωσία.
  Η φιλοσοφία και η λειτουργία του συνεργείου βασίζεται στην πρόληψη κινδύνου που μπορεί να απειλήσει την ασφάλεια του μοτοποδηλάτων.
  Στόχος του συνεργείου ΜΟΤΟ Louis στην ΝΑΥΠΑΚΤΟ, είναι να παρέχει εξυπηρέτηση που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και την ταχύτητα με τις ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της με τον καλύτερο τρόπο, με υλικά και ανταλλακτικά που σέβονται εσάς και τη μοτοσυκλέτα σας.
  Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε και τα λάστιχα της μοτοσυκλέτας σας

  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

  ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
  Φιλικά,
  Κροκίδας Λεωνίδας
  Toggle
προηγούμενη 1 από 54 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ