noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 02:14 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Καπασούλη 3 - Χίος
  2271082821
  6946861742
  Maris Premium Car Services & Repair
  Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων MERCEDES BENZ, BMW & MINI COOPER Χίος - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Χίος

  Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων “Maris” το οποίο βρίσκεται στην Χίο, αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο MERCEDES BENZ, BMW & MINI COOPER το οποίο ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε θέμα συντήρησης ή επισκευής του αυτοκινήτου σας, ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου.

  Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο αυτοκίνητό σας.

  Με γνώμονα τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας, η έμπειρη ομάδα μας, εκπαιδεύεται και επιμορφώνεται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου. Παράλληλα αναβαθμίζουμε διαρκώς τον εξοπλισμό του συνεργείου μας και τηρούμε πιστά όλες τις απαιτητικές τεχνικές προδιαγραφές διασφαλίζοντας την σωστή επισκευή του οχήματος και κατά συνέπεια την απόλυτη ικανοποίηση των πελατειακών αναγκών.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Ακόμα, στο συνεργείο μας θα βρείτε, άμεσα διαθέσιμη, μια τεράστια γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών, λιπαντικά και ότι άλλο χρειάζεστε για το όχημά σας.

  Η πολύχρονη εμπειρία, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η άμεση εξυπηρέτηση τα ποιοτικά προϊόντα και ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε αποτελούν εγγύηση για την άριστη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

  Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την τελειότητα για εσάς, μένοντας πιστοί στο πόστο της συντήρησης των αυτοκινήτων. Κυρίαρχη φιλοσοφία του συνεργείου αυτοκινήτων και του προσωπικού μας, είναι η ορθή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, αναπτύσσοντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ή περάσετε από το συνεργείο μας στην Χίο ώστε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες
  υψηλού επιπέδου, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε οχήματος.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 6 - Περιστέρι
  2105750118,2105770656
  Η εταιρία μας διαθέτει μια μακρόχρονη εμπειρία 52 ετών στο χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών και στην επισκευή αυτοκινήτων VOLVO.

  Ιδρύθηκε το 1960 στην Σουηδία όπου λειτούργησε ως κάθετη μονάδα για 20 χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία.
  Μεταφέρθηκε και εδραιώθηκε στην Ελλάδα (Αθήνα) το 1980 εμπορευόμενη VOLVO ανταλλακτικά αυτοκινήτων καινούρια και μεταχειρισμένα παλαιών μοντέλων και σύγχρονων αυτοκινήτων VOLVO.

  Προμηθευτές της Fatouros Motor αποτελούν οι μεγαλύτερες και αξιόπιστες εταιρίες της Σουηδικής αγοράς.

  Σημαντικό επίσης κομμάτι της εταιρίας μας αποτελεί το συνεργείο ως προς την τεχνική υποστήριξη, το Service, τη διάγνωση και αποκατάσταση βλαβών.
  Η Fatouros Motor είναι σήμερα μια οικογενειακή επιχείρηση που τη χαρακτηρίζει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και επιπλέον η συνέπεια και η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

  ΜΗΧΑΝΙΚΑ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Volvo.

  Το Ετήσιο Service Volvo συστήνεται από τον κατασκευαστή να γίνετε κάθε 20.000χλμ ή κάθε 12 μήνες, όπου και εμφανίζεται η ένδειξη SERVICE στην οθόνη των οργάνων.
  Εμείς αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας με τους κατάλληλους ελέγχους – εργασίες που ορίζει ο κατασκευαστής σε κάθε περίοδο Service.
  Στο συνεργείο μας χρησιμοποιούνται λιπαντικά όπως προβλέπεται από το εργοστάσιο.
  Σας προμηθεύουμε με τη Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων και κάνουμε έναν έλεγχο KTEO πριν το ραντεβού σας.

  ΦΡΕΝΑ Volvo.

  Έλεγχος των φρένων γίνεται σε κάθε προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου σας και περιλαμβάνει:
  • Έλεγχος στα τακάκια.
  • Έλεγχος των δίσκων φρένων.
  • Έλεγχος στάθμης και ποιότητας των υγρών φρένων.
  • Έλεγχος στις σωληνώσεις του συστήματος.
  • Έλεγχος του συστήματος ABS μέσω διαγνωστικού μηχανήματος-
  (VIDA Volvo Original Diagnostic workflow).

  ΑΝΑΡΤΗΣΗ Volvo.

  Έλεγχος στο σύστημα ανάρτησης για φθορές, θορύβους και κραδασμούς πραγματοποιείται σε κάθε προγραμματισμένο service.
  Μετά από εργασία στο σύστημα ανάρτησης όταν απαιτείται πραγματοποιείται ευθυγράμμιση ως προς την ευστάθεια του αυτοκινήτου.

  ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ Volvo.

  • Αλλαγή σετ συμπλέκτη.
  • Δυνατότητα επισκευής (όταν είναι εφικτό) του κιβωτίου ταχυτήτων με εγγύηση καλής λειτουργίας.
  • Αλλαγή κιβωτίου.
  • Αλλαγή group διαφορικό (4×4 AWD).

  Volvo ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ.

  Επισκευή κινητήρα Volvo με εγγύηση καλής λειτουργίας.
  Αντικατάσταση κινητήρα με εγγύηση ανταλλακτικού.
  Ηλεκτρολογικά – Ηλεκτρονικά Volvo

  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Volvo.

  Διάγνωση και Αντικατάσταση ηλεκτρολογικών – ηλεκτρονικών βλαβών σε Σύστημα Διαχείρισης Κινητήρα, ΑΒS, Immobilizer και άλλα
  • Έλεγχος μέσω του γνήσιου διαγνωστικού μηχανήματος της Volvo -
  (VIDA Volvo Original Diagnostic workflow).
  • Αντικατάσταση εξαρτημάτων αισθητήρων, βαλβίδων, ηλεκτρονικών μονάδων.
  • Κωδικοποίηση – Προγραμματισμός – Αναβάθμιση εγκεφάλων εφόσον απαιτείται.

  AIR CONDITION Volvo.

  Πραγματοποιείται έλεγχος – συντήρηση ως προς τη σωστή απόδοση του κλιματισμού με τις εργασίες:
  • Αντικατάσταση φίλτρου καμπίνας.
  • Καθαρισμός αεραγωγών από οσμές.
  • Πλήρωση Φρέον.
  • Έλεγχος διαρροής Φρέον.

  Σας προμηθεύουμε με την Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων και κάνουμε έναν έλεγχο KTEO πριν το ραντεβού σας.

  Στην αποθήκη μας υπάρχουν μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, σε πολύ καλή κατάσταση, για όλα τα μοντέλα Volvo. Σε όλα τα μεταχειρισμένα μας ανταλλακτικά προσφέρουμε 1 χρόνο εγγύηση.

  Μηχανικά:

  Στην αποθήκη του καταστήματος μας θα βρείτε κινητήρες , κιβώτια ταχυτήτων , διαφορικά , μέρη εμπρόσθιου και πίσω συστήματος , συστήματος διεύθυνσης , ανάρτησης , φρένων και οτιδήποτε άλλο αφορά το μηχανικό μέρος του αυτοκινήτου σας.

  Ηλεκτρικά – Ηλεκτρονικά:

  Αισθητήρες, ηλεκτρονικές μονάδες, δυναμό, μίζες , μονάδες abs, οθόνες, φανάρια για όλα τα μοντέλα Volvo και με 1 χρόνο εγγύηση.

  Εξωτερικά:

  Είδη φανοποιείας: προφυλακτήρες, μάσκες, πόρτες, φτερά , καθρέπτες, μέρη καρότσας σε καλή κατάσταση σε μεγάλη γκάμα μοντέλων.

  Εσωτερικά:

  Σαλόνια δερμάτινα και υφασμάτινα, ταμπλό, ταπετσαρίες , μοκέτες και άλλα σε πολύ καλή κατάσταση, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σε πολύ καλές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 3 - Σέρρες
  6976767539
  6976767539
  Η εταιρια μας εξυπηρετει με υπευθυνοτητα και διακριτικοτητα τα οικονομικα των πολυκατοικιων απο τον σεπτεμβριο του 2003.

  Η καλη συνεργασια και η σωστη και τυπικη διεκπαιρεωση των θεματων και προβληματων των πολυκατοικιων μας εχουν φερει στις πρωτες θεσεις σε αξιοπιστια και φερεγγυοτηταστην πολη των Σερρων.

  Υπηρεσιες που παρεχουμε:

  Πληρης διαχειριση

  Οικονομικη διαχειριση

  Συνεργεια καθαρισμου χωρων

  Εκδοση κοινοχρηστων

  Λυσεις σε τεχνικα θεματα

  Λυσεις σε νομικα θεματα

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.....και συνεχίζουμε!!!!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ ΚΑΙ ΒΑΚΧΟΥ 9 - Θεσσαλονίκη
  2310550959
  6976979891
  Ηλεκτρικά αυτοκινήτων, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μίζα αυτοκινήτου, μίζες, δυναμό, μίζα αυτοκινήτου, μίζες αυτοκινήτου, σκάφους, φορτηγών, δυναμό αυτοκινήτου, σκάφους, φορτηγού, Καλαμαριά, Τούμπα, Χαριλάου, Εύοσμος, Τριανδρία, Ωραιόκαστρο, Θέρμη, Καλοχώρι, Αμπελόκηποι, Μενεμένη, Σταυρούπολη, Πολίχνη, Αμπελόκηποι, Κορδελιό, Επανομή, Λαγκαδάς, Ευκαρπία, Χαλάστρα, Ανατολικό, Περαία, Νέα Μηχανιώνα, Συκιές, Διαβατά, Πυλαία, Έβρο, Καβάλα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ροδόπη, Δράμα, Κιλκίς, Πέλλα, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κοζάνη, Καστοριά, Πιερία, Ημαθία, Καρδίτσα, Λάρισα, Γρεβενά, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Τρίκαλα, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Πρέβεζα, Εύβοια, Βοιωτία, Αττική, Αχαΐα, Κορινθία, Λακωνία, Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Χανιά, Λασίθι, Ηράκλειο, Ρέθυμνο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ – ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ – ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ
  ΑΕΡΟΠΟΡΟΥ ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗ 52 - Χίος
  2271031111,2271030002
  6980757576, 6980757573
  - Βιολογικές τουαλέτες - Ενοικιάσεις κάδων - Αμμοβολές, υδροβολές - Αποφράξεις, εκκενώσεις - Απολυμάνσεις χώρων - Συνεργείο γενικού καθαρισμού - Κτίρια, καταστήματα, δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι - Γενικοί καθαρισμοί (3 αλυσιδάκια με 7 κάδους, 3 υδροφόρα, 4 αποφρακτικά, απορρηματοφόρο 17 κυβικά, σάροθρο σκούπα, ενοικιάσεις, χημικές τουαλέτες)
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ – SERVICE
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 72 - Κορινθίας
  2742027431
  6936612011
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Ικάρου Τζέμου - Παιανία
  6987270631
  Καλωσορίσατε στο VENETTA CLEANING!

  Είμαστε ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού για τον επαγγελματικό και τον οικιακό χώρο. Με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, επιδεικνύουμε αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

  Στο VENETTA CLEANING, κατανοούμε ότι ο καθαρισμός δεν είναι απλά μια εργασία, αλλά μια επένδυση στην υγεία και την ευεξία. Γι' αυτό, χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο σύγχρονα μέσα και τις καλύτερες πρακτικές για να εξασφαλίσουμε έναν καθαρό, υγιή και ασφαλή χώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας.

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τον καθαρισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, τον καθαρισμό και τη φροντίδα χαλιών και μοκετών, τον καθαρισμό και τη λεύκανση παραθύρων, καθώς και τη γενική καθαριότητα μετά από ανακαινίσεις ή ειδικά γεγονότα.

  Επιπλέον, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις καθαρισμού σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, εξασφαλίζοντας έτσι ικανοποιητικά αποτελέσματα και απόλυτη ικανοποίηση.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και να κλείσετε τον επόμενο καθαρισμό σας. Εμπιστευθείτε μας τη φροντίδα του χώρου σας και απολαύστε έναν καθαρό και αναζωογονημένο χώρο στην καθημερινότητά σας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Λεωφόρος Κυπρίων Ηρώων 75, Κάτω Ηλιούπολη - Ηλιούπολη
  6996939738
  SUNSTRIKE
  Συνεργείο Καθαρισμού Ηλιούπολη Νότια Προάστια Αττική

  Η επιχείρησή μας “SUNSTRIKE” η οποία βρίσκεται στην Ηλιούπολη Αττικής, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμη να αναλάβει τον άψογο καθαρισμό του κτιρίου σας, προσφέροντάς σας υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτοντας εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού, εμπειρία στους καθαρισμούς και σύγχρονο εξοπλισμό, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στις πιό απαιτητικές ανάγκες του χώρου σας και να σας παραδώσει ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6996939738

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
  & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  αναλαμβάνουμε αρχικούς, τακτικούς και έκτακτους καθαρισμούς οικιών, πολυκατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων αλλά και κάθε χώρου στην Ηλιούπολη και στα Νότια Προάστια Αττικής.

  Κατανοούμε ότι οι ανάγκες κάθε χώρου είναι διαφορετικές, γι’ αυτό προσφέρουμε προσαρμόσιμα πακέτα καθαρισμού που διαμορφώνονται από τις εξατομικευμένες ανάγκες και τον προϋπολογισμό του κάθε πελάτη.

  Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να εξετάσουμε τον χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον σχολαστικό καθαρισμό του χώρου σας.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη και τα Νότια Προάστια Αττικής.

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Το συνεργείο καθαρισμού μας, αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, με χρόνια πορείας στο χώρο και είναι πάντα έτοιμο να φροντίσει την άψογη καθαριότητα του χώρου σας, δίνοντας έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ
  Σε όλους τους καθαρισμούς, χρησιμοποιούμε οικολογικά προϊόντα καθαρισμού που είναι ασφαλή για την υγεία σας και το περιβάλλον, ενώ μπορούν να απομακρύνουν και τους πιο δύσκολους λεκέδες, δημιουργώντας ένα απόλυτα καθαρό χώρος.

  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Με έμφαση στις ανάγκες κάθε πελάτη, παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού άριστης ποιότητας και σχολαστική εργασία ενώ καθημερινά προσπαθούμε για την βελτίωση των υπηρεσιών μας αλλά και για την άψογη εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε πάντα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για τον καθαρισμό κάθε χώρου.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ
  ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

  Είτε χρειάζεστε έναν βαθύ καθαρισμό μία φορά είτε έναν τακτικό μηνιαίο καθαρισμό, είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τις όποιες ανάγκες σας και να φροντίσουμε ώστε το αποτέλεσμα να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό της οικίας, της πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη και τα Νότια Προάστια Αττικής.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6996939738

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Αιγίνης 4Α - Μεταμόρφωση
  2102814555
  6982361354
  Ως συνεργείο αυτοκινήτων, είμαστε εξειδικευμένοι στον όμιλο GROUP VAG, διαθέτοντα; πολυετή εμπειρία στον τομέα μας και γνήσια διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

  Με άρτια τεχνική κατάρτιση παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και σε όλα τα άλλα αυτοκίνητα, διεκπεραιώνοντας οποιαδήποτε μηχανολογική και ηλεκτρολογική εργασία.|

  Μελημά μας, στο συνεργείο αυτοκινήτων Furious Lizard Team O.E.,η υψηλού επιπέδου επισκευή και συντήρηση του αυτοκιήτου σας.

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, στη Μεταμόρφωση, εργζόμαστε μεθοδικά με γνώμονα την ασφάλειά σας, προτείνοντας πάντα την ιδανική λύση για το όχημά σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Θήβα - Βοιωτίας
  2262024418
  6987385519
  Καλωσορίσατε στο εξειδικευμένο μας συνεργείο αυτοκινήτων, τον προορισμό σας για υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων Audi, Volkswagen, Skoda, και Seat στην Θήβα. Στο χώρο μας, συνδυάζουμε την ποιότητα, την τεχνογνωσία και την αφοσίωση για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας.

  Οι τεχνίτες μας, ειδικευμένοι στα αυτοκίνητα των εταιριών Audi, Volkswagen, Skoda και Seat, διαθέτουν εκτεταμένη γνώση και εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και επισκευής. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες και εξειδικευμένο εξοπλισμό για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια και την αξιοπιστία κάθε εργασίας που εκτελούμε.

  Στο συνεργείο μας, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες συντήρησης, από τον τακτικό έλεγχο και την αλλαγή λαδιών μέχρι τη διάγνωση και επισκευή προβλημάτων κινητήρα. Επιπλέον, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως αντικατάσταση αμορτισέρ, φρένα, εξάτμιση, και ηλεκτρονικών συστημάτων.

  Στο εξειδικευμένο μας συνεργείο, η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι πάντα στο επίκεντρο. Κατανοούμε την σημασία της ασφάλειας και της αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας, και εργαζόμαστε σκληρά για να σας παρέχουμε υπηρεσίες που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

  Εάν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο συνεργείο που θα φροντίσει το αυτοκίνητό σας με προσοχή και επαγγελματισμό, είμαστε εδώ για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού ή για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι το αυτοκίνητό σας λειτουργεί στην απόλυτη του απόδοση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Οικισμός Ροδίτης, Κομοτηνή - Ροδόπης
  6932765354
  ΠΟΥΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  Καθαρισμός Συντήρησης Φωτοβολταϊκών Οικισμός Ροδίτης, Κομοτηνή

  Καλωσορίσατε στην επιχείρηση "ΠΟΥΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ" στον Οικισμό Ροδίτης, Κομοτηνή.

  Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον τομέα του καθαρισμού και της συντήρησης φωτοβολταϊκών συστημάτων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Με μια πολυετή παρουσία στον χώρο, ο Πούλιος Βασίλης και η ομάδα του είναι αφοσιωμένοι στη διασφάλιση της αποτελεσματικότητας και της μακροζωίας των φωτοβολταϊκών συστημάτων σας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Οι υπηρεσίες μας
  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

  τον καθαρισμό των φωτοβολταϊκών πάνελ, την απομάκρυνση ρύπων και σκόνης που επηρεάζουν την απόδοση του συστήματός σας. Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης, ελέγχο και αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν, εξασφαλίζοντας τη συνεχή λειτουργία και απόδοση του συστήματός σας.

  Με υψηλή εμπειρία στον κλάδο, οι υπηρεσίες μας παρέχονται με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και φροντίδα για την ασφάλεια και την προστασία του εξοπλισμού σας. Στοχεύουμε στην επίτευξη της μέγιστης απόδοσης των φωτοβολταϊκών σας εγκαταστάσεων, βοηθώντας σας να επωφεληθείτε πλήρως από το δυναμικό της ηλιακής ενέργειας.

  Γιατί νας μας επιλέξετε;
  Μας ενδιαφέρει η τελειότητα. Η Βασική μας πεποίθηση είναι η ιδέα της συνεχούς βελτίωσης και ένα άρτιο αποτέλεσμα σε κάθε έργο.

  Εξειδίκευση

  Η εταιρία μας είναι εξειδικευμένη στον καθαρισμό φωτοβολταϊκών συστημάτων, διαθέτοντας την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  Προηγμένος Εξοπλισμός

  Χρησιμοποιούμε προηγμένο εξοπλισμό και τεχνολογίες καθαρισμού που εξασφαλίζουν αποτελεσματικό και ασφαλή καθαρισμό χωρίς να προκαλούν ζημιές στα φωτοβολταϊκά πάνελ.

  Αποτέλεσμα

  Είμαστε προσηλωμένοι στο να φέρουμε άρτια αποτελέσματα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε τα φωτοβολταϊκά σας συστήματα σε άριστη κατάσταση και να εξασφαλίσετε την απόλυτη απόδοση.

  Επικοινωνία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Λεωφόρος Λαυρίου 126 - Γλυκά Νερά - Γλυκά Νερά
  2103511823
  6983720927
  LOMIOS TUNING
  Συνεργείο Αυτοκινήτων | Γλυκά Νερά Αττικής

  Η Lomios Tuning είναι ο προορισμός σας για υψηλής ποιότητας επισκευές αυτοκινήτων στην περιοχή των Γλυκών Νερών Αττικής. Με έδρα μας στη Λεωφόρο Λαυρίου 126, σας προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο περιβάλλον.

  Στη Lomios Tuning, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι το αυτοκίνητό σας για εσάς. Επομένως, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα, την ταχύτητα και την εξυπηρέτηση πελατών. Είμαστε δίπλα σας κάθε βήμα του δρόμου, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που εξυπηρετούν τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας.

  Εμπιστευθείτε μας το αυτοκίνητό σας και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας κάθε φορά που βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι. Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε το αυτοκίνητό σας όπως αξίζει.

  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

  Εμπειρία

  Ο χρόνος δεν είναι απλά μια μέτρηση για εμάς - είναι η αξία της εμπειρίας που φέρνει βαθύτερη κατανόηση και εξειδίκευση. Με χρόνια ενεργής δραστηριότητας, έχουμε αναπτύξει την εμπειρία που χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση με σιγουριά και αποτελεσματικότητα.

  Τεχνογνωσία

  Στηριζόμαστε στη σύγχρονη τεχνολογία και τις προηγμένες τεχνικές για να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των σύγχρονων αυτοκινήτων. Η συνεχής εκπαίδευση και εξέλιξη είναι ορόσημα που μας κρατούν στην κορυφή της τεχνογνωσίας.

  Εχεμύθεια

  Κατανοούμε την εμπιστοσύνη που μας δίνετε όταν εμπιστεύεστε το αυτοκίνητό σας σε εμάς. Η εχεμύθεια είναι για εμάς υποχρέωση και διασφαλίζουμε ότι η εργασία μας εκτελείται με εντιμότητα και διαφάνεια.

  Ετοιμότητα

  Είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για ένα κανονικό service είτε για μια απρόβλεπτη βλάβη, η ομάδα μας είναι εδώ να σας υποστηρίξει με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό.

  Με συνέπεια & επαγγελματισμό

  Στο συνεργείο μας, δεν προσφέρουμε απλώς υπηρεσίες αυτοκινήτου. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που προβλέπουν και ικανοποιούν κάθε ανάγκη του οχήματός σας. Με βάση την εμπειρία, την τεχνογνωσία, την εχεμύθεια και την ετοιμότητά μας, διασφαλίζουμε όχι μόνο την ασφάλεια και την απόδοση του αυτοκινήτου σας, αλλά και την πλήρη ικανοποίησή σας ως πελάτη.

  Εδώ, η φροντίδα για το όχημά σας γίνεται προσωπική υπόθεση και η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες.

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορούμε να κάνουμε για εσάς και το αυτοκίνητό σας στη Lomios Tuning!

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Γυμναστηρίου 7 - Ηλιούπολη
  2109953195
  TECHNOPEAK
  Συνεργείο Αυτοκινήτων | Ηλιούπολη Αθήνα

  Με περισσότερα από τριάντα χρόνια δυναμικής παρουσίας στον χώρο των αυτοκινήτων, το συνεργείο μας, Technopeak, βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου στην Ηλιούπολη. Η διεύθυνσή μας στην οδό Γυμναστηρίου 7 αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον χώρο των αυτοκινήτων.

  Η ομάδα μας συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία, προσφέροντας στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων για Mazda, Toyota καθώς και για Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, καλύπτοντας με προηγμένο εξοπλισμό και εμπειρία κάθε ανάγκη του αυτοκινήτου σας.

  Η Ασφαλής Επιλογή για το Αυτοκίνητό Σας

  Η πολυετής μας εμπειρία στα αυτοκίνητα Mazda & Toyotaμας έχει επιτρέψει να αναπτύξουμε τεχνικές γνώσεις και εξειδικευμένες δεξιότητες που μας καθιστούν πρωτοπόρους στον τομέα αυτό. Συνεπώς, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και βελτίωσης για τα αυτοκίνητα Mazda με άριστα αποτελέσματα.

  Εκτός από την εξειδίκευση μας στα αυτοκίνητα Mazda & Toyota, έχουμε εξειδικευθεί επίσης στα Γιαπωνέζικα,Κορεάτικα και Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα. Ανεξαρτήτως του μοντέλου ή της μάρκας του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία μας για να λάβετε τις καλύτερες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής.

  Στο συνεργείο μας, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των ανταλλακτικών και των υλικών που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία και τη μακροζωία των εργασιών μας. Επιπλέον, οι τεχνίτες μας υποβάλλονται σε συνεχή κατάρτιση για να είναι πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

  Εμπιστευτείτε το αυτοκίνητό σας στο συνεργείο Technopeak και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας σε κάθε ταξίδι. Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε το αυτοκίνητό σας όπως θα φρόντιζε ο ίδιος ο κατασκευαστής.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  technopeak22@gmail.com

  2109953195

  Γυμναστηρίου 7 - Ηλιούπολη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
  Διασταύρωση Αεροδρομίου - Ανδραβίδα - Ηλείας
  2623770135
  6973974267, 6995136602
  ΣΟΛΩΜΟΣ
  Συνεργείο Γεωργικών Μηχανημάτων Ηλία

  Το συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων “Σολωμός” το οποίο βρίσκεται στην Ηλία και πιο συγκεκριμένα στην Ανδραβίδα, δραστηριοποιείται από το 1988 με το service και την επισκευή τρακτέρ και γεωργικών μηχανημάτων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, το συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες κάθε γεωργού.

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
  & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, την επισκευή και την βελτίωση κάθε γεωργικού μηχανήματος, από τρακτέρ και θεριστικές μηχανές μέχρι άροτρα, φρέζες κ.α.

  Διαθέτουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, με εκτεταμένη γνώση στην επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, εξασφαλίζοντάς σας την απρόσκοπτη λειτουργία του γεωργικού σας μηχανήματος.

  Κατανοούμε τη σημασία της γεωργίας στην κοινωνία μας και πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα γεωργικά μηχανήματα για την δουλειά των αγροτών, για αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε γεωργού.

  ΚΙΝΗΤΟ
  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

  Το κινητό μας συνεργείο είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας, προσφέροντας γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στον χώρο σας και εξασφαλίζοντας σας την άμεση διάγνωση και επισκευή κάθε προβλήματος που μπορεί να έχει προκύψει στο γεωργικό σας μηχάνημα.

  ΤΗΛ: 2623770135,6973974267 ή6995136602

  ΠΟΙΚΙΛΙΑ
  ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

  Αποτελώντας αντιπρόσωπος της εταιρείας Hattat Tractor, το συνεργείο μας, μπορεί να σας προμηθεύσει με το ιδανικό τρακτέρ, ενώ διαθέτει καινούρια και μεταχειρισμένα τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  Παράλληλα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε γεωργικά μηχανήματα της εταιρείας Agristoria όπως φρέζες, άροτρα, καλλιεργητές κ.α.

  Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προμηθεύσουμε με τα ιδανικά προϊόντα και μηχανήματα που θα κάνουν την καθημερινή σας ενασχόληση με την γεωργία εύκολη και απλή.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!
  Είτε χρειάζεστε επισκευή, συντήρηση ή αναβάθμιση των γεωργικών μηχανημάτων σας, εμπιστευτείτε το συνεργείο μας για αξιόπιστες και επαγγελματικές υπηρεσίες και προϊόντα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε τη γεωργική σας δραστηριότητα σε ακμή και να πετύχετε τους στόχους σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  ή περάστε από το συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων στην Ανδραβίδα Ηλείας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  ΤΗΛ.2623770135
  6973974267 ή 6995136602

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  3ο χλμ. Ιωαννίνων - Κόνιτσας (αεροδρόμιο), Έξοχη - Ιωάννινα
  2651061166
  6945174893
  GTOUSIS
  Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων | Έκθεση μεταχειρισμένων, Ιωάννινα

  Καλωσορίσατε στο Συνεργείο Αυτοκινήτων GTOUSIS - Έκθεση Μεταχειρισμένων, Ιωάννινα!

  Το συνεργείο GTOUSIS, είναι σημείο αναφοράς για όσους εκτιμούν τη φροντίδα, την αξιοπιστία και την εμπειρία στον χώρο των αυτοκινήτων.
  Από το 2006, η αφοσίωσή μας στην υψηλή ποιότητα και η προσήλωσή μας στην εξυπηρέτηση των πελατών έχει καθιερώσει το GTOUSIS
  ως ένα αξιόπιστο όνομα στονχώρο του αυτοκινήτου.

  Με εμπειρία που υπερβαίνει την εικοσαετία, έχουμε εξελιχθεί σε μια ομάδα επαγγελματιών που αγαπούν
  τα αυτοκίνητα και δεσμεύονται να προσφέρουν τη βέλτιστη φροντίδα για το δικό σας όχημα.

  Στο GTOUSIS, πιστεύουμε στη διαφάνεια, την ειλικρίνεια και την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Δεν προσφέρουμε απλώς υπηρεσίες,
  αλλά δημιουργούμε σχέσεις. Εδώ, κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται με σεβασμό και η ικανοποίησή του είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας.

  Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που αγαπούν αυτό που κάνουν. Κάθε επισκευή, κάθε
  συντήρηση και κάθε επικοινωνία με εμάς αντικατοπτρίζει την υψηλή ποιότητα και το πάθος που μας καθοδηγεί.

  Σας καλωσορίζουμε να εξερευνήσετε τον κόσμο του GTOUSIS, όπου το αυτοκίνητό σας γίνεται η προτεραιότητά μας.
  Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας σχετικά με το αυτοκίνητο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

  Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ – SERVICE
  Ηπείρου 21 - Φλώρινας
  2385028281
  6948103603
  MOTO GARAGE 21
  Συνεργείο Μοτοσυκλετών Φλώρινα - Βουλκανιζατέρ Ελαστικά Μοτοσυκλετών & Αυτοκινήτων Φλώρινα

  Το συνεργείο μοτοσυκλετών “MOTO GARAGE 21” το οποίο βρίσκεται στην Φλώρινα, είναι καθημερινά κοντά σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, άμεση εξυπηρέτηση καθώς και ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Η επιχείρησή μας, δημιουργήθηκε το 2010 έχοντας ως κύρια δραστηριότητα το πλύσιμο και την περιποίηση αυτοκινήτων καθώς και το εμπόριο ελαστικών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Το 2020 λόγω της αγάπης μας για τις μοτοσυκλέτες και την χρόνια ασχολεία μας με αυτές, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο συνεργείο μοτοσυκλετών επιδιώκοντας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ συνεχίζουμε δυναμικά και με το εμπόριο ελαστικών.

  Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το συνεργείο μοτοσυκλετών μας, ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό σε όλη την Φλώρινα λόγω της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών, τις εξειδικευμένες λύσεις αλλά και χάρη στην άρτια και άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρει σε κάθε πελάτη του.

  ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ

  έχουμε δημιουργήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο στο οποίο μπορούμε να αναλάβουμε την συντήρηση, την επισκευή και τη βελτίωση κάθε μοτοσυκλέτας αλλά και να αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε θέμα έχει παρουσιάσει.

  Διαθέτουμε επίσης, μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για κάθε τύπο και μάρκα μοτοσυκλέτας, καθώς και αξεσουάρ.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρακολουθώντας στενά όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο και εκπαιδευόμενο διαρκώς, είναι σε θέση να σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με την μοτοσυκλέτα σας, πάντα με γνώμονα την προσωπική σας ασφάλεια αλλά και των δικών σας αναγκών.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
  Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια απλή συντήρηση ή για μια πιο περίπλοκη επισκευή, είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να εξετάσουμε ενδελεχώς την μοτοσυκλέτα σας, να εντοπίσουμε τις ανάγκες της και να συζητήσουμε μαζί σας για τις ιδανικές λύσεις.

  ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
  Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί και τμήμα βουλκανιζατέρ, προσφέροντας ελαστικά αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες ζυγοστάθμισης, service και επισκευής ελαστικών.

  ΣΤΟΧΟΣ
  του συνεργείου μοτοσυκλετών μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις όποιες μελλοντικές ανάγκες σας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
  με το συνεργείο μοτοσυκλετών μας και κλείστε το ραντεβού σας! Να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2385028281 ή 6948103603

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Γκλαβάνη Βάγγου 24, Νέα Ιωνία - Βόλος
  6909916197
  CLEAN UP LAMBO
  Συνεργείο Καθαρισμού Βόλος - Καθαρισμοί Κτιρίων - Βιολογικοί Καθαρισμοί Βόλος

  Η επιχείρησή μας “CLEAN UP LAMBO” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, δραστηριοποιείται δυναμικά με καθαρισμούς κτιρίων, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες και επιδιώκοντας να αποτελεί την ιδανική επιλογή για καθαρισμούς κτιρίων στο Βόλο αλλά και σε όλη την Θεσσαλία.

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό οποιουδήποτε κτιρίου επιθυμείτε, αλλά και να ανταπεξέλθουμε με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
  & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  αναλάβουμε αρχικούς, τακτικούς και έκτακτους καθαρισμούς οικιών, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων και πολυκατοικιών στο Βόλο, σε όλη την Μαγνησία, στις Σποράδες αλλά και σε όλη την Θεσσαλία, κατόπιν συνεννόησης.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε βιολογικούς καθαρισμούς στρωμάτων, σαλονιών και χαλιών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, καθώς και βιολογικούς καθαρισμούς σκαφών.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας προκειμένου να τον εξετάσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον άψογο καθαρισμό του κτιρίου σας.

  Καθαριστικά Υψηλής Ποιότητας
  Κατανοούμε τη σημασία της ποιότητας στον καθαρισμό. Γι'αυτό, χρησιμοποιούμε μόνο καθαριστικά υψηλής ποιότητας που είναι αποτελεσματικά και ταυτόχρονα φιλικά προς το περιβάλλον.

  Υψηλή Ποιότητα Υπηρεσιών
  Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνικές καθαρισμού.

  Αμεση & Σωστη Εξυπηρέτηση
  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο έχουμε εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατών καθώς και μεγάλες εταιρείες στοχεύοντας πάντα στην απόλυτη ικανοποίησή τους.

  Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία, τις Σποράδες αλλά και όλη την Θεσσαλία, κατόπιν συνεννόησης.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
  Εμπιστευτείτε το έμπειρο συνεργείο καθαρισμού μας και να είστε σίγουροι ότι θα φροντίσει ώστε να απολαμβάνετε έναν καθαρό, φρέσκο, και υγιεινό περιβάλλον.

  6909916197

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις καθαρισμού. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία, τις Σποράδες αλλά και όλη την Θεσσαλία, κατόπιν συνεννόησης.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6909916197

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  2ο Χλμ. Ξάνθης- Πετεινού - Ξάνθη
  2541023443
  6939008807
  Συνεργείο Αυτοκινήτων - Ηλεκτρολογείο - Βουλκανιζατέρ - Πωλήσεις Μεταχειρισμένων | Ξάνθη

  Στο συνεργείο, ηλεκτρολογείο & βουλκανιζατέρ ΤΣΙΠΛΑΚ ΙΜΑΜ ΣΑΚΙΡ που εδρεύει στη Ξάνθη, παρέχουμε διάγνωση, σέρβις κι επισκευή σε μηχανικά, ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου σας, καθώς κι υπηρεσίες βουλκανιζατέρ, έχοντας το εξειδικευμένο προσωπικό μας πάντα έτοιμο να σας δώσει τις σωστές λύσεις και συμβουλές σε οποιοδήποτε αυτοκινητιστικό θέμα αντιμετωπίζετε.

  Η πείρα, η υπευθυνότητα και η γνώση που διαθέτουμε από το 2010, είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και στο χώρο της πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και μέσω ολοκληρωμένων, αξιόπιστων και διαφανών διαδικασιών, σας τα παραδίνουμε μετά από πλήρη έλεγχο, με σκοπό, πέρα από την ασφάλειά σας, τις καλύτερες δυνατές και ανταγωνιστικές σχέσεις ποιότητας και τιμής.

  Καλύπτουμε μεγάλη γκάμα από μάρκες και τύπους αυτοκινήτων και είμαστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα που συμφωνούμε, επιτυγχάνοντας την έγκαιρη παράδοση, δίνοντας σας παράλληλα τη δυνατότητα να έχετε πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες και εργασίες που επιτελούμε, τηρώντας όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ικανοποίηση σας.

  Συνεργείο Αυτοκινήτων - Ηλεκτρολογείο - Βουλκανιζατέρ - Πωλήσεις Μεταχειρισμένων | Ξάνθη

  ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

  Στο συνεργείο, ηλεκτρολογείο & βουλκανιζατέρ ΤΣΙΠΛΑΚ ΙΜΑΜ ΣΑΚΙΡ που εδρεύει στη Ξάνθη, θα βρείτε ένα φιλόξενο περιβάλλον, μ’ ευγενικό, έμπειρο και πάντα διαθέσιμο προσωπικό για την άμεση εξυπηρέτηση σας, δημιουργώντας με αυτό το τρόπο σχέσεις εμπιστοσύνης, στοχεύοντας στην ασφάλεια και τη σιγουριά που πρέπει να αισθάνεστε, μέσω του απόλυτου σεβασμού του χρόνου, των χρημάτων αλλά και των αναγκών σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  κι εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα ερχόμενοι σ’ εμάς
  για να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Επανομή - Θεσσαλονίκη
  6972746746
  6972081016
  Super Cleaner
  Συνεργείο Καθαρισμού - Καθαρισμός Πολυκατοικιών - Καθαρισμός Σπιτιών - Καθαρισμός Τζαμιών - Καθαρισμός Σχολείων - Καθαρισμός Γραφείων - Εποχιακές Εργασίες Κήπου - Διαμόρφωση & Περιποίηση Κήπου - Θεσσαλονίκη

  Η SUPER CLEANER είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του καθαρισμού και της συντήρησης κήπων από το 2013, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε επαγγελματίες και ιδιώτες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

  Η Εταιρεία μας:

  Επαγγελματισμός: Στη SUPER CLEANER, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επαγγελματισμού, συνδυάζοντας την εμπειρία μας με τη συνεχή εκπαίδευση για την υιοθέτηση των πιο σύγχρονων μεθόδων καθαρισμού και συντήρησης κήπων.
  Ειλικρίνεια: Η ειλικρίνεια είναι βασική αξία για εμάς. Συνεργαζόμαστε με εσάς με ανοιχτό μυαλό και ειλικρίνεια για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να παρέχουμε τις κατάλληλες λύσεις.
  Σωστή Δουλειά: Η ποιότητα του καθαρισμού και η συντήρηση των κήπων είναι η κύρια μας προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και πιστοποιημένα προϊόντα για να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.
  Λογικές Τιμές: Στην SUPER CLEANER πιστεύουμε ότι ο καθαρισμός και η συντήρηση κήπων πρέπει να είναι προσιτά για όλους. Προσφέρουμε λογικές τιμές που αντανακλούν την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

  Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας μέσω της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε σύντομο χρονικό διάστημα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε δελεαστικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς!

  Υπηρεσίες Καθαρισμού:
  Αρχικός Καθαρισμός Γραφείων
  Αρχικός Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων
  Καθαρισμός Τζαμιών
  Καθαρισμός Σχολείων
  Καθαρισμός Δημόσιων Υπηρεσιών
  Καθαρισμός Πολυκατοικιών
  Εξωτερικοί Καθαρισμοί
  Καθαρισμός Οικοπέδου
  Αρχικοί Καθαρισμοί Οικοδομών & Χώρων
  Τακτικοί Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων

  Υπηρεσίες Συντήρησης Κήπων:
  Εποχικές Εργασίες Κήπου
  Γκαζόν
  Φύτεμα Καλλωπιστικών Φυτών
  Κλάδεμα Δέντρων
  Κοπή Χόρτων
  Κηπουρός
  Διαμόρφωση Δέντρων
  Περιποίηση Φράχτη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
  Επαρ.Οδ. Μονοσπιτων 48, Σταθμός - Ναουσα
  2332042550
  6984138521
  Αgromag Naoussa
  Μάγγας Παντελής - Κατασκευή & Επισκευή Γεωργικών Μηχανημάτων - Νάουσα Ημαθία

  Η εταιρεία AGROMAG έχει αποτελέσει επαγγελματικό κολοσσό στον χώρο της κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων από το 2013. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων, η AGROMAG έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση χιλιάδων ευχαριστημένων πελατών σε ολόκληρη την Ελλάδα και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

  Οι εγκαταστάσεις της AGROMAG, εκτεταμένες σε μια έκταση 10 στρεμμάτων στην περιοχή του Σ.Σ. Νάουσας, Ημαθίας, διαθέτουν υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων. Εκεί, εξειδικευμένο προσωπικό ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο, προκειμένου να προτείνει στους αγρότες μηχανήματα που θα βελτιώσουν την ποιότητα των γεωργικών εργασιών τους και θα εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

  Η γκάμα των γεωργικών μηχανημάτων που παράγονται στις εγκαταστάσεις της AGROMAG περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις αγροτικές εργασίες. Επιπλέον, όλα τα μηχανήματα κατασκευάζονται κατά παραγγελία, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του κάθε πελάτη, ενώ πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.

  Στη διαδικασία παραγωγής χρησιμοποιούνται μόνο οι πιο αξιόπιστες και ανθεκτικές πρώτες ύλες, προερχόμενες από γνωστούς κατασκευαστές της Ευρώπης και της εγχώριας αγοράς, εξασφαλίζοντας έτσι την αντοχή και την αξιοπιστία των μηχανημάτων.

  Η AGROMAG είναι αφοσιωμένη στους πελάτες της, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και παρέχοντας τυποποιημένα ανταλλακτικά, εξασφαλίζοντας την συνεχή λειτουργία των μηχανημάτων.

  Η φιλοσοφία της AGROMAG είναι να προσφέρει μοναδικά μηχανήματα πιστοποιημένης ποιότητας (CE), εγγυώμενα από την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την εξειδίκευση του προσωπικού της, προσφέροντας στους αγρότες την αξιοπιστία και την απόδοση που χρειάζονται για την επιτυχημένη διαχείριση των γεωργικών τους εργασιών.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  8ο χμ. Π.Ε.Ο. Σκύδρας - Γιαννιτσών (Διασταύρωση Δάφνης) - Σκύδρα
  2381094084
  6970308520
  Χρήστος Τρύφων
  Συνεργείο Αυτοκινήτων | Σκύδρα Πέλλα

  Ο μηχανικός αυτοκινήτων Χρήστος Τρύφων διατηρεί ένα σύγχρονο συνεργείο στη Σκύδρα Πέλλας, αναλαμβάνοντας γενικό service και υπηρεσίες επισκευών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

  Η επιλογή του σωστού συνεργείου αυτοκινήτων είναι ένα σημαντικό ζήτημα, καθώς είναι βασικό να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε σε ένα συνεργείο που προσφέρει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εξυπηρέτησης πελατών.

  Το συνεργείο μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία και άρτιο εξοπλισμό ώστε να εντοπίσει και να διορθώσει οποιοδήποτε ζήτημα στο όχημά σας.

  Στόχος μας είναι η άμεση και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας μέσα από υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης υψηλής ποιότητας, εγγυώμενοι για την ασφάλειά σας στο δρόμο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες ή τον προγραμματισμό ραντεβού.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Σμύρνης 68 - Άνω Γλυφάδα
  6944019661
  Lucia's Cleaning
  Συνεργείο Καθαρισμού | Άνω Γλυφάδα Αττική

  Το συνεργείο καθαρισμού Lucia's Cleaning έχει έδρα στην Άνω Γλυφάδα Αττικής και δραστηριοποιείται από το 2020 σε αρχικούς καθαρισμούς κατοικιών και διαμερισμάτων, καθώς και τακτικούς καθαρισμούς πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

  Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με εξειδίκευση σε διάφορους τομείς καθαρισμού, ενώ είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και εξαρτήματα για ένα πιο αποτελεσματικό και άμεσο αποτέλεσμα.

  Οι υπηρεσίες καθαρισμού που προσφέρουμε είναι εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε ιδιώτη ή επιχείρησης.

  Με γνώμονα τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό, εξυπηρετούμε άμεσα τη Γλυφάδα, τα Νότια Προάστια και όπου μας ζητηθεί, κατόπιν συνεννόησης στην υπόλοιπη Αττική.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή τον προγραμματισμό καθαρισμού.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Αρκούδα, Κιάτο - Κορινθίας
  2742025370
  6944642997
  Kefalas Vw Group Service
  Εξειδικευμένο συνεργείο Audi - Seat - Skoda - VW - Volkswagen, Αρκούδα, ΚιάτοΚορινθίας

  Το εξειδικευμένο συνεργείο Kefalas Vw Group Service, στεγάζεται σε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο στο Κιάτο Κορίνθου και στόχο έχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη μας καθώς και την καλύτερη δυνατή συντήρηση ή βελτίωση του αυτοκινήτου. Η πολύχρονη πείρα μας στα αυτοκίνητα VW μας δίνει την άνεση και την σιγουριά να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα στο αυτοκίνητό σας. Εγγυόμαστε της καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την άψογη εργασία στο αυτοκίνητό σας. Με την πολυετή εμπειρία μας, ελέγχουμε και διερευνούμε κάθε λεπτομέρεια του αυτοκινήτου σας, για την ασφαλή οδήγησή σας

  Η αφοσίωσή μας στη σωστή και γρήγορη
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ

  μας ώθησε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο συνεργείο με τη χρήση μηχανημάτων και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις για οποιαδήποτε εργασία σας χρειάζεται στο αυτοκίνητό σας.

  Παρακολουθούμε στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου και έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Είμαστε διαρκώς προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίζεται στο αυτοκίνητό σας με άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

  ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
  είναι πάντα στη διάθεσή σας και έχει την επάρκεια και την εξειδίκευση να εξετάσει διεξοδικά το αυτοκίνητό σας. Είναι πρόθυμο να συζητήσει μαζί σας και να προτείνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την αψογία επισκευή και λειτουργία του οχήματός σας.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας μια ολοκληρωμένη και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση. Ταυτόχρονα, δίνουμε έμφαση στον συνεχή εκσυγχρονισμό μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε πάντοτε την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για εσάς.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  εάν επιθυμείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού ή αναζητάτε εξυπηρέτηση για το αυτοκίνητό σας.
  Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να σας υποδεχθούμε στο συνεργείο μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Αποστόλου Ηλέκτρας 7 - Εύοσμος - Έυοσμος
  2316008899
  6986940713
  D. G. Smart
  Συνεργείο Αυτοκινήτων |Εύοσμος Θεσσαλονίκη

  Το συνεργείο αυτοκινήτων D. G. Smart στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης αποτελεί έναν αξιόπιστο εταίρο για κάθε αυτοκινητική ανάγκη σας. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων, και έναν σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

  Στο D. G. Smart, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι το αυτοκίνητό σας για εσάς. Είτε πρόκειται για την τακτική συντήρηση, είτε για την αντιμετώπιση απρόοπτων προβλημάτων, η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Υιοθετούμε μια προσωπική προσέγγιση προς κάθε πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας και παρέχοντας λύσεις που ταιριάζουν ακριβώς στο αυτοκίνητό σας.

  Επαγγελματική Φροντίδα για το Αυτοκίνητό Σας

  Ο εξοπλισμός μας είναι εξαιρετικά σύγχρονος και επιτρέπει τη διάγνωση και την επισκευή των προβλημάτων με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά και υλικά για να εξασφαλίσουμε την ανθεκτικότητα και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

  Είτε πρόκειται για απλό Service, ελαφρές επισκευές, διαγνωστικούς ηλεκτρονικούς ελέγχους, επισκευή κινητήρα, επισκευή συστήματος φρένων ή οποιαδήποτε άλλη αυτοκινητική υπηρεσία χρειάζεστε, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, εξασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι σε άριστη κατάσταση.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  katerinakyriakoudi@gmail.com

  2316008899 - 6986940713

  Αποστόλου Ηλέκτρας 7 - Έυοσμος Θεσσαλονίκη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Περιστέρι - Αττική
  6934772433
  6972206803
  Καθαρισμό οικειών

  Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της οικίας σας, είτε είναι ανακαίνιση ή κατασκευή, είτε ακόμα από μία αλλαγή στέγης, τα συνεργεία καθαρισμού μας θα έρθουν στο σπίτι σας, με τον σωστό εξοπλισμό θα επιμεληθούν τον καθαρισμό του σπιτιού σας στο ακέραιο, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

  Καθαρισμός γραφείων

  Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων παρέχουμε ένα καθαρό εργασιακό περιβάλλον, ισάξιο με την εικόνα που αρμόζει σε όλους τους επαγγελματίες που νοιάζονται για το προσωπικό, τους πελάτες και τους συνεργάτες τους. Γίνονται συνεχής έλεγχοι ποιότητας και καθαρισμού, διασφαλίζοντας την κάλυψη των αναγκών σας.

  Καθαρισμός πολυκατοικιών

  Η ομάδα καθαριστών μας, εκπαιδευμένη στους γενικούς καθαρισμούς έρχεται στην πολυκατοικία σας, με κατάλληλα απορρυπαντικά και εργαλεία, μηχανήματα καθαρισμού.
  Αναλαμβάνουμε το κλιμακοστάσιο, διαδρόμους, είσοδο, σκάλες, εσωτερικά παράθυρα, εξωτερικά παράθυρα, εξώπορτα, πόρτες διαμερισμάτων, ανελκυστήρα ακόμη και το πεζοδρόμιο.

  Καθαρισμός καταστημάτων

  Η καθαριότητα του εργασιακού σας χώρου δεν είναι μόνο απαραίτητος για εσάς και το εργατικό προσωπικό σας αλλά ταυτόχρονα προστατεύεται και τους πελάτες σας. Παθογόνοι οργανισμοί συσσωρεύονται στους χώρους των καταστημάτων και μαγαζιών είτε από τη συνεχή χρήση χωρίς να γίνεται παράλληλα σωστός καθαρισμός, είτε από τα οικοδομικά υλικά στην περίπτωση νέου ή ανακαινισμένου χώρου. Ένας τέτοιος χώρος με επίμονους λεκέδες και βρωμιές γίνεται εστία αύξησης βλαβερών μικροοργανισμών που μπορούν να οδηγήσουν σε αλλεργίες και δερματοπάθειες!
  Toggle
προηγούμενη 1 από 57 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ