noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 02:51 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Καπασούλη 3 - Χίος
  2271082821
  6946861742
  Maris Premium Car Services & Repair
  Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων MERCEDES BENZ, BMW & MINI COOPER Χίος - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Χίος

  Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων “Maris” το οποίο βρίσκεται στην Χίο, αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο MERCEDES BENZ, BMW & MINI COOPER το οποίο ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε θέμα συντήρησης ή επισκευής του αυτοκινήτου σας, ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου.

  Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο αυτοκίνητό σας.

  Με γνώμονα τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας, η έμπειρη ομάδα μας, εκπαιδεύεται και επιμορφώνεται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου. Παράλληλα αναβαθμίζουμε διαρκώς τον εξοπλισμό του συνεργείου μας και τηρούμε πιστά όλες τις απαιτητικές τεχνικές προδιαγραφές διασφαλίζοντας την σωστή επισκευή του οχήματος και κατά συνέπεια την απόλυτη ικανοποίηση των πελατειακών αναγκών.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Ακόμα, στο συνεργείο μας θα βρείτε, άμεσα διαθέσιμη, μια τεράστια γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών, λιπαντικά και ότι άλλο χρειάζεστε για το όχημά σας.

  Η πολύχρονη εμπειρία, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η άμεση εξυπηρέτηση τα ποιοτικά προϊόντα και ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε αποτελούν εγγύηση για την άριστη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

  Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την τελειότητα για εσάς, μένοντας πιστοί στο πόστο της συντήρησης των αυτοκινήτων. Κυρίαρχη φιλοσοφία του συνεργείου αυτοκινήτων και του προσωπικού μας, είναι η ορθή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, αναπτύσσοντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ή περάσετε από το συνεργείο μας στην Χίο ώστε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες
  υψηλού επιπέδου, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε οχήματος.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 6 - Περιστέρι
  2105750118,2105770656
  Η εταιρία μας διαθέτει μια μακρόχρονη εμπειρία 52 ετών στο χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών και στην επισκευή αυτοκινήτων VOLVO.

  Ιδρύθηκε το 1960 στην Σουηδία όπου λειτούργησε ως κάθετη μονάδα για 20 χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία.
  Μεταφέρθηκε και εδραιώθηκε στην Ελλάδα (Αθήνα) το 1980 εμπορευόμενη VOLVO ανταλλακτικά αυτοκινήτων καινούρια και μεταχειρισμένα παλαιών μοντέλων και σύγχρονων αυτοκινήτων VOLVO.

  Προμηθευτές της Fatouros Motor αποτελούν οι μεγαλύτερες και αξιόπιστες εταιρίες της Σουηδικής αγοράς.

  Σημαντικό επίσης κομμάτι της εταιρίας μας αποτελεί το συνεργείο ως προς την τεχνική υποστήριξη, το Service, τη διάγνωση και αποκατάσταση βλαβών.
  Η Fatouros Motor είναι σήμερα μια οικογενειακή επιχείρηση που τη χαρακτηρίζει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και επιπλέον η συνέπεια και η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

  ΜΗΧΑΝΙΚΑ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Volvo.

  Το Ετήσιο Service Volvo συστήνεται από τον κατασκευαστή να γίνετε κάθε 20.000χλμ ή κάθε 12 μήνες, όπου και εμφανίζεται η ένδειξη SERVICE στην οθόνη των οργάνων.
  Εμείς αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας με τους κατάλληλους ελέγχους – εργασίες που ορίζει ο κατασκευαστής σε κάθε περίοδο Service.
  Στο συνεργείο μας χρησιμοποιούνται λιπαντικά όπως προβλέπεται από το εργοστάσιο.
  Σας προμηθεύουμε με τη Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων και κάνουμε έναν έλεγχο KTEO πριν το ραντεβού σας.

  ΦΡΕΝΑ Volvo.

  Έλεγχος των φρένων γίνεται σε κάθε προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου σας και περιλαμβάνει:
  • Έλεγχος στα τακάκια.
  • Έλεγχος των δίσκων φρένων.
  • Έλεγχος στάθμης και ποιότητας των υγρών φρένων.
  • Έλεγχος στις σωληνώσεις του συστήματος.
  • Έλεγχος του συστήματος ABS μέσω διαγνωστικού μηχανήματος-
  (VIDA Volvo Original Diagnostic workflow).

  ΑΝΑΡΤΗΣΗ Volvo.

  Έλεγχος στο σύστημα ανάρτησης για φθορές, θορύβους και κραδασμούς πραγματοποιείται σε κάθε προγραμματισμένο service.
  Μετά από εργασία στο σύστημα ανάρτησης όταν απαιτείται πραγματοποιείται ευθυγράμμιση ως προς την ευστάθεια του αυτοκινήτου.

  ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ Volvo.

  • Αλλαγή σετ συμπλέκτη.
  • Δυνατότητα επισκευής (όταν είναι εφικτό) του κιβωτίου ταχυτήτων με εγγύηση καλής λειτουργίας.
  • Αλλαγή κιβωτίου.
  • Αλλαγή group διαφορικό (4×4 AWD).

  Volvo ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ.

  Επισκευή κινητήρα Volvo με εγγύηση καλής λειτουργίας.
  Αντικατάσταση κινητήρα με εγγύηση ανταλλακτικού.
  Ηλεκτρολογικά – Ηλεκτρονικά Volvo

  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Volvo.

  Διάγνωση και Αντικατάσταση ηλεκτρολογικών – ηλεκτρονικών βλαβών σε Σύστημα Διαχείρισης Κινητήρα, ΑΒS, Immobilizer και άλλα
  • Έλεγχος μέσω του γνήσιου διαγνωστικού μηχανήματος της Volvo -
  (VIDA Volvo Original Diagnostic workflow).
  • Αντικατάσταση εξαρτημάτων αισθητήρων, βαλβίδων, ηλεκτρονικών μονάδων.
  • Κωδικοποίηση – Προγραμματισμός – Αναβάθμιση εγκεφάλων εφόσον απαιτείται.

  AIR CONDITION Volvo.

  Πραγματοποιείται έλεγχος – συντήρηση ως προς τη σωστή απόδοση του κλιματισμού με τις εργασίες:
  • Αντικατάσταση φίλτρου καμπίνας.
  • Καθαρισμός αεραγωγών από οσμές.
  • Πλήρωση Φρέον.
  • Έλεγχος διαρροής Φρέον.

  Σας προμηθεύουμε με την Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων και κάνουμε έναν έλεγχο KTEO πριν το ραντεβού σας.

  Στην αποθήκη μας υπάρχουν μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, σε πολύ καλή κατάσταση, για όλα τα μοντέλα Volvo. Σε όλα τα μεταχειρισμένα μας ανταλλακτικά προσφέρουμε 1 χρόνο εγγύηση.

  Μηχανικά:

  Στην αποθήκη του καταστήματος μας θα βρείτε κινητήρες , κιβώτια ταχυτήτων , διαφορικά , μέρη εμπρόσθιου και πίσω συστήματος , συστήματος διεύθυνσης , ανάρτησης , φρένων και οτιδήποτε άλλο αφορά το μηχανικό μέρος του αυτοκινήτου σας.

  Ηλεκτρικά – Ηλεκτρονικά:

  Αισθητήρες, ηλεκτρονικές μονάδες, δυναμό, μίζες , μονάδες abs, οθόνες, φανάρια για όλα τα μοντέλα Volvo και με 1 χρόνο εγγύηση.

  Εξωτερικά:

  Είδη φανοποιείας: προφυλακτήρες, μάσκες, πόρτες, φτερά , καθρέπτες, μέρη καρότσας σε καλή κατάσταση σε μεγάλη γκάμα μοντέλων.

  Εσωτερικά:

  Σαλόνια δερμάτινα και υφασμάτινα, ταμπλό, ταπετσαρίες , μοκέτες και άλλα σε πολύ καλή κατάσταση, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σε πολύ καλές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ ΚΑΙ ΒΑΚΧΟΥ 9 - Θεσσαλονίκη
  2310550959
  6976979891
  Ηλεκτρικά αυτοκινήτων, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μίζα αυτοκινήτου, μίζες, δυναμό, μίζα αυτοκινήτου, μίζες αυτοκινήτου, σκάφους, φορτηγών, δυναμό αυτοκινήτου, σκάφους, φορτηγού, Καλαμαριά, Τούμπα, Χαριλάου, Εύοσμος, Τριανδρία, Ωραιόκαστρο, Θέρμη, Καλοχώρι, Αμπελόκηποι, Μενεμένη, Σταυρούπολη, Πολίχνη, Αμπελόκηποι, Κορδελιό, Επανομή, Λαγκαδάς, Ευκαρπία, Χαλάστρα, Ανατολικό, Περαία, Νέα Μηχανιώνα, Συκιές, Διαβατά, Πυλαία, Έβρο, Καβάλα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ροδόπη, Δράμα, Κιλκίς, Πέλλα, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κοζάνη, Καστοριά, Πιερία, Ημαθία, Καρδίτσα, Λάρισα, Γρεβενά, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Τρίκαλα, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Πρέβεζα, Εύβοια, Βοιωτία, Αττική, Αχαΐα, Κορινθία, Λακωνία, Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Χανιά, Λασίθι, Ηράκλειο, Ρέθυμνο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Αιγίνης 4Α - Μεταμόρφωση
  2102814555
  6982361354
  Ως συνεργείο αυτοκινήτων, είμαστε εξειδικευμένοι στον όμιλο GROUP VAG, διαθέτοντα; πολυετή εμπειρία στον τομέα μας και γνήσια διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

  Με άρτια τεχνική κατάρτιση παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και σε όλα τα άλλα αυτοκίνητα, διεκπεραιώνοντας οποιαδήποτε μηχανολογική και ηλεκτρολογική εργασία.|

  Μελημά μας, στο συνεργείο αυτοκινήτων Furious Lizard Team O.E.,η υψηλού επιπέδου επισκευή και συντήρηση του αυτοκιήτου σας.

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, στη Μεταμόρφωση, εργζόμαστε μεθοδικά με γνώμονα την ασφάλειά σας, προτείνοντας πάντα την ιδανική λύση για το όχημά σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Θήβα - Βοιωτίας
  2262024418
  6987385519
  Καλωσορίσατε στο εξειδικευμένο μας συνεργείο αυτοκινήτων, τον προορισμό σας για υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων Audi, Volkswagen, Skoda, και Seat στην Θήβα. Στο χώρο μας, συνδυάζουμε την ποιότητα, την τεχνογνωσία και την αφοσίωση για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας.

  Οι τεχνίτες μας, ειδικευμένοι στα αυτοκίνητα των εταιριών Audi, Volkswagen, Skoda και Seat, διαθέτουν εκτεταμένη γνώση και εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και επισκευής. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες και εξειδικευμένο εξοπλισμό για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια και την αξιοπιστία κάθε εργασίας που εκτελούμε.

  Στο συνεργείο μας, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες συντήρησης, από τον τακτικό έλεγχο και την αλλαγή λαδιών μέχρι τη διάγνωση και επισκευή προβλημάτων κινητήρα. Επιπλέον, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως αντικατάσταση αμορτισέρ, φρένα, εξάτμιση, και ηλεκτρονικών συστημάτων.

  Στο εξειδικευμένο μας συνεργείο, η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι πάντα στο επίκεντρο. Κατανοούμε την σημασία της ασφάλειας και της αξιοπιστίας του αυτοκινήτου σας, και εργαζόμαστε σκληρά για να σας παρέχουμε υπηρεσίες που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

  Εάν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο συνεργείο που θα φροντίσει το αυτοκίνητό σας με προσοχή και επαγγελματισμό, είμαστε εδώ για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού ή για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι το αυτοκίνητό σας λειτουργεί στην απόλυτη του απόδοση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Λεωφόρος Λαυρίου 126 - Γλυκά Νερά - Γλυκά Νερά
  2103511823
  6983720927
  LOMIOS TUNING
  Συνεργείο Αυτοκινήτων | Γλυκά Νερά Αττικής

  Η Lomios Tuning είναι ο προορισμός σας για υψηλής ποιότητας επισκευές αυτοκινήτων στην περιοχή των Γλυκών Νερών Αττικής. Με έδρα μας στη Λεωφόρο Λαυρίου 126, σας προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο περιβάλλον.

  Στη Lomios Tuning, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι το αυτοκίνητό σας για εσάς. Επομένως, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα, την ταχύτητα και την εξυπηρέτηση πελατών. Είμαστε δίπλα σας κάθε βήμα του δρόμου, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που εξυπηρετούν τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας.

  Εμπιστευθείτε μας το αυτοκίνητό σας και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας κάθε φορά που βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι. Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε το αυτοκίνητό σας όπως αξίζει.

  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

  Εμπειρία

  Ο χρόνος δεν είναι απλά μια μέτρηση για εμάς - είναι η αξία της εμπειρίας που φέρνει βαθύτερη κατανόηση και εξειδίκευση. Με χρόνια ενεργής δραστηριότητας, έχουμε αναπτύξει την εμπειρία που χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση με σιγουριά και αποτελεσματικότητα.

  Τεχνογνωσία

  Στηριζόμαστε στη σύγχρονη τεχνολογία και τις προηγμένες τεχνικές για να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των σύγχρονων αυτοκινήτων. Η συνεχής εκπαίδευση και εξέλιξη είναι ορόσημα που μας κρατούν στην κορυφή της τεχνογνωσίας.

  Εχεμύθεια

  Κατανοούμε την εμπιστοσύνη που μας δίνετε όταν εμπιστεύεστε το αυτοκίνητό σας σε εμάς. Η εχεμύθεια είναι για εμάς υποχρέωση και διασφαλίζουμε ότι η εργασία μας εκτελείται με εντιμότητα και διαφάνεια.

  Ετοιμότητα

  Είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για ένα κανονικό service είτε για μια απρόβλεπτη βλάβη, η ομάδα μας είναι εδώ να σας υποστηρίξει με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό.

  Με συνέπεια & επαγγελματισμό

  Στο συνεργείο μας, δεν προσφέρουμε απλώς υπηρεσίες αυτοκινήτου. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που προβλέπουν και ικανοποιούν κάθε ανάγκη του οχήματός σας. Με βάση την εμπειρία, την τεχνογνωσία, την εχεμύθεια και την ετοιμότητά μας, διασφαλίζουμε όχι μόνο την ασφάλεια και την απόδοση του αυτοκινήτου σας, αλλά και την πλήρη ικανοποίησή σας ως πελάτη.

  Εδώ, η φροντίδα για το όχημά σας γίνεται προσωπική υπόθεση και η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες.

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας. Ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορούμε να κάνουμε για εσάς και το αυτοκίνητό σας στη Lomios Tuning!

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Γυμναστηρίου 7 - Ηλιούπολη
  2109953195
  TECHNOPEAK
  Συνεργείο Αυτοκινήτων | Ηλιούπολη Αθήνα

  Με περισσότερα από τριάντα χρόνια δυναμικής παρουσίας στον χώρο των αυτοκινήτων, το συνεργείο μας, Technopeak, βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου στην Ηλιούπολη. Η διεύθυνσή μας στην οδό Γυμναστηρίου 7 αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον χώρο των αυτοκινήτων.

  Η ομάδα μας συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία, προσφέροντας στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων για Mazda, Toyota καθώς και για Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, καλύπτοντας με προηγμένο εξοπλισμό και εμπειρία κάθε ανάγκη του αυτοκινήτου σας.

  Η Ασφαλής Επιλογή για το Αυτοκίνητό Σας

  Η πολυετής μας εμπειρία στα αυτοκίνητα Mazda & Toyotaμας έχει επιτρέψει να αναπτύξουμε τεχνικές γνώσεις και εξειδικευμένες δεξιότητες που μας καθιστούν πρωτοπόρους στον τομέα αυτό. Συνεπώς, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και βελτίωσης για τα αυτοκίνητα Mazda με άριστα αποτελέσματα.

  Εκτός από την εξειδίκευση μας στα αυτοκίνητα Mazda & Toyota, έχουμε εξειδικευθεί επίσης στα Γιαπωνέζικα,Κορεάτικα και Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα. Ανεξαρτήτως του μοντέλου ή της μάρκας του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία μας για να λάβετε τις καλύτερες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής.

  Στο συνεργείο μας, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των ανταλλακτικών και των υλικών που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία και τη μακροζωία των εργασιών μας. Επιπλέον, οι τεχνίτες μας υποβάλλονται σε συνεχή κατάρτιση για να είναι πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

  Εμπιστευτείτε το αυτοκίνητό σας στο συνεργείο Technopeak και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας σε κάθε ταξίδι. Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε το αυτοκίνητό σας όπως θα φρόντιζε ο ίδιος ο κατασκευαστής.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  technopeak22@gmail.com

  2109953195

  Γυμναστηρίου 7 - Ηλιούπολη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  3ο χλμ. Ιωαννίνων - Κόνιτσας (αεροδρόμιο), Έξοχη - Ιωάννινα
  2651061166
  6945174893
  GTOUSIS
  Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων | Έκθεση μεταχειρισμένων, Ιωάννινα

  Καλωσορίσατε στο Συνεργείο Αυτοκινήτων GTOUSIS - Έκθεση Μεταχειρισμένων, Ιωάννινα!

  Το συνεργείο GTOUSIS, είναι σημείο αναφοράς για όσους εκτιμούν τη φροντίδα, την αξιοπιστία και την εμπειρία στον χώρο των αυτοκινήτων.
  Από το 2006, η αφοσίωσή μας στην υψηλή ποιότητα και η προσήλωσή μας στην εξυπηρέτηση των πελατών έχει καθιερώσει το GTOUSIS
  ως ένα αξιόπιστο όνομα στονχώρο του αυτοκινήτου.

  Με εμπειρία που υπερβαίνει την εικοσαετία, έχουμε εξελιχθεί σε μια ομάδα επαγγελματιών που αγαπούν
  τα αυτοκίνητα και δεσμεύονται να προσφέρουν τη βέλτιστη φροντίδα για το δικό σας όχημα.

  Στο GTOUSIS, πιστεύουμε στη διαφάνεια, την ειλικρίνεια και την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Δεν προσφέρουμε απλώς υπηρεσίες,
  αλλά δημιουργούμε σχέσεις. Εδώ, κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται με σεβασμό και η ικανοποίησή του είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας.

  Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που αγαπούν αυτό που κάνουν. Κάθε επισκευή, κάθε
  συντήρηση και κάθε επικοινωνία με εμάς αντικατοπτρίζει την υψηλή ποιότητα και το πάθος που μας καθοδηγεί.

  Σας καλωσορίζουμε να εξερευνήσετε τον κόσμο του GTOUSIS, όπου το αυτοκίνητό σας γίνεται η προτεραιότητά μας.
  Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας σχετικά με το αυτοκίνητο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

  Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  2ο Χλμ. Ξάνθης- Πετεινού - Ξάνθη
  2541023443
  6939008807
  Συνεργείο Αυτοκινήτων - Ηλεκτρολογείο - Βουλκανιζατέρ - Πωλήσεις Μεταχειρισμένων | Ξάνθη

  Στο συνεργείο, ηλεκτρολογείο & βουλκανιζατέρ ΤΣΙΠΛΑΚ ΙΜΑΜ ΣΑΚΙΡ που εδρεύει στη Ξάνθη, παρέχουμε διάγνωση, σέρβις κι επισκευή σε μηχανικά, ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου σας, καθώς κι υπηρεσίες βουλκανιζατέρ, έχοντας το εξειδικευμένο προσωπικό μας πάντα έτοιμο να σας δώσει τις σωστές λύσεις και συμβουλές σε οποιοδήποτε αυτοκινητιστικό θέμα αντιμετωπίζετε.

  Η πείρα, η υπευθυνότητα και η γνώση που διαθέτουμε από το 2010, είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και στο χώρο της πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και μέσω ολοκληρωμένων, αξιόπιστων και διαφανών διαδικασιών, σας τα παραδίνουμε μετά από πλήρη έλεγχο, με σκοπό, πέρα από την ασφάλειά σας, τις καλύτερες δυνατές και ανταγωνιστικές σχέσεις ποιότητας και τιμής.

  Καλύπτουμε μεγάλη γκάμα από μάρκες και τύπους αυτοκινήτων και είμαστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα που συμφωνούμε, επιτυγχάνοντας την έγκαιρη παράδοση, δίνοντας σας παράλληλα τη δυνατότητα να έχετε πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες και εργασίες που επιτελούμε, τηρώντας όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ικανοποίηση σας.

  Συνεργείο Αυτοκινήτων - Ηλεκτρολογείο - Βουλκανιζατέρ - Πωλήσεις Μεταχειρισμένων | Ξάνθη

  ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

  Στο συνεργείο, ηλεκτρολογείο & βουλκανιζατέρ ΤΣΙΠΛΑΚ ΙΜΑΜ ΣΑΚΙΡ που εδρεύει στη Ξάνθη, θα βρείτε ένα φιλόξενο περιβάλλον, μ’ ευγενικό, έμπειρο και πάντα διαθέσιμο προσωπικό για την άμεση εξυπηρέτηση σας, δημιουργώντας με αυτό το τρόπο σχέσεις εμπιστοσύνης, στοχεύοντας στην ασφάλεια και τη σιγουριά που πρέπει να αισθάνεστε, μέσω του απόλυτου σεβασμού του χρόνου, των χρημάτων αλλά και των αναγκών σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  κι εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα ερχόμενοι σ’ εμάς
  για να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  8ο χμ. Π.Ε.Ο. Σκύδρας - Γιαννιτσών (Διασταύρωση Δάφνης) - Σκύδρα
  2381094084
  6970308520
  Χρήστος Τρύφων
  Συνεργείο Αυτοκινήτων | Σκύδρα Πέλλα

  Ο μηχανικός αυτοκινήτων Χρήστος Τρύφων διατηρεί ένα σύγχρονο συνεργείο στη Σκύδρα Πέλλας, αναλαμβάνοντας γενικό service και υπηρεσίες επισκευών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

  Η επιλογή του σωστού συνεργείου αυτοκινήτων είναι ένα σημαντικό ζήτημα, καθώς είναι βασικό να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε σε ένα συνεργείο που προσφέρει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εξυπηρέτησης πελατών.

  Το συνεργείο μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία και άρτιο εξοπλισμό ώστε να εντοπίσει και να διορθώσει οποιοδήποτε ζήτημα στο όχημά σας.

  Στόχος μας είναι η άμεση και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας μέσα από υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης υψηλής ποιότητας, εγγυώμενοι για την ασφάλειά σας στο δρόμο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες ή τον προγραμματισμό ραντεβού.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Αρκούδα, Κιάτο - Κορινθίας
  2742025370
  6944642997
  Kefalas Vw Group Service
  Εξειδικευμένο συνεργείο Audi - Seat - Skoda - VW - Volkswagen, Αρκούδα, ΚιάτοΚορινθίας

  Το εξειδικευμένο συνεργείο Kefalas Vw Group Service, στεγάζεται σε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο στο Κιάτο Κορίνθου και στόχο έχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη μας καθώς και την καλύτερη δυνατή συντήρηση ή βελτίωση του αυτοκινήτου. Η πολύχρονη πείρα μας στα αυτοκίνητα VW μας δίνει την άνεση και την σιγουριά να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα στο αυτοκίνητό σας. Εγγυόμαστε της καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την άψογη εργασία στο αυτοκίνητό σας. Με την πολυετή εμπειρία μας, ελέγχουμε και διερευνούμε κάθε λεπτομέρεια του αυτοκινήτου σας, για την ασφαλή οδήγησή σας

  Η αφοσίωσή μας στη σωστή και γρήγορη
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ

  μας ώθησε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο συνεργείο με τη χρήση μηχανημάτων και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις για οποιαδήποτε εργασία σας χρειάζεται στο αυτοκίνητό σας.

  Παρακολουθούμε στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου και έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Είμαστε διαρκώς προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίζεται στο αυτοκίνητό σας με άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

  ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
  είναι πάντα στη διάθεσή σας και έχει την επάρκεια και την εξειδίκευση να εξετάσει διεξοδικά το αυτοκίνητό σας. Είναι πρόθυμο να συζητήσει μαζί σας και να προτείνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την αψογία επισκευή και λειτουργία του οχήματός σας.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας μια ολοκληρωμένη και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση. Ταυτόχρονα, δίνουμε έμφαση στον συνεχή εκσυγχρονισμό μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε πάντοτε την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για εσάς.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  εάν επιθυμείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού ή αναζητάτε εξυπηρέτηση για το αυτοκίνητό σας.
  Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να σας υποδεχθούμε στο συνεργείο μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Αποστόλου Ηλέκτρας 7 - Εύοσμος - Έυοσμος
  2316008899
  6986940713
  D. G. Smart
  Συνεργείο Αυτοκινήτων |Εύοσμος Θεσσαλονίκη

  Το συνεργείο αυτοκινήτων D. G. Smart στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης αποτελεί έναν αξιόπιστο εταίρο για κάθε αυτοκινητική ανάγκη σας. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων, και έναν σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

  Στο D. G. Smart, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι το αυτοκίνητό σας για εσάς. Είτε πρόκειται για την τακτική συντήρηση, είτε για την αντιμετώπιση απρόοπτων προβλημάτων, η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Υιοθετούμε μια προσωπική προσέγγιση προς κάθε πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας και παρέχοντας λύσεις που ταιριάζουν ακριβώς στο αυτοκίνητό σας.

  Επαγγελματική Φροντίδα για το Αυτοκίνητό Σας

  Ο εξοπλισμός μας είναι εξαιρετικά σύγχρονος και επιτρέπει τη διάγνωση και την επισκευή των προβλημάτων με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά και υλικά για να εξασφαλίσουμε την ανθεκτικότητα και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

  Είτε πρόκειται για απλό Service, ελαφρές επισκευές, διαγνωστικούς ηλεκτρονικούς ελέγχους, επισκευή κινητήρα, επισκευή συστήματος φρένων ή οποιαδήποτε άλλη αυτοκινητική υπηρεσία χρειάζεστε, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, εξασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι σε άριστη κατάσταση.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  katerinakyriakoudi@gmail.com

  2316008899 - 6986940713

  Αποστόλου Ηλέκτρας 7 - Έυοσμος Θεσσαλονίκη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Δερματιάνικα, Νεάπολης - Λακωνίας
  2734047310
  6977921469
  Auto Mentis
  Μεντής Κωνσταντίνος - Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων και Σκαφών - Οδική Βοήθεια - Ασφαλιστικός Πράκτορας
  - Ασφάλειες Αυτοκινήτων - Ασφάλειες Πυρός - Ασφάλειες Οικίας - Δερματιάνικα (Κάμπος Βοιών) Λακωνία

  Η επιχείρηση "Auto Mentis" του κ. Μεντή Κωνσταντίνου στα Δερματιάνικα Νεάπολης Λακωνίας αποτελεί έναν αξιόπιστο και εξειδικευμένο προορισμό για όσους χρειάζονται υπηρεσίες στον τομέα του ηλεκτρολογείου αυτοκινήτων και σκαφών. Με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση στον κλάδο, η Auto Mentis έχει καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη επιλογή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

  Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από την Auto Mentis περιλαμβάνουν την επισκευή και τη συντήρηση ηλεκτρικών συστημάτων σε αυτοκίνητα και σκάφη. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η επιχείρηση διαθέτει το απαραίτητο εξοπλισμό και τεχνική κατάρτιση για να ανταποκριθεί σε κάθε πρόβλημα που ενδέχεται να παρουσιαστεί στα ηλεκτρικά συστήματα των οχημάτων και των σκαφών σας.

  Επιπλέον, η Auto Mentis προσφέρει υπηρεσίες οδικής βοήθειας, έτσι ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς και προετοιμασμένοι αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η οδική βοήθεια προσφέρεται 24/7, προσφέροντας έτσι ασφάλεια και ηρεμία στους πελάτες μας.

  Επιπλέον, η Auto Mentis είναι ασφαλιστικός πράκτορας και μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή των κατάλληλων ασφαλίσεων για το αυτοκίνητό σας, το σκάφος σας, την οικία σας ή ακόμη και την ασφάλιση πυρός. Ο κ. Μεντής Κωνσταντίνος και η ομάδα του είναι διαθέσιμοι να σας παρέχουν εξειδικευμένες συμβουλές και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καλύτερα προγράμματα ασφάλισης που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

  Τέλος, η επιχείρηση Auto Mentis εξυπηρετεί την περιοχή της Μαρίνας Μονεμβασιάς, της Νεάπολης και της Ελαφονήσου, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών αυτών των πανέμορφων περιοχών.

  Η Auto Mentis του κ. Μεντή Κωνσταντίνου αποτελεί τον συνεργάτη που μπορείτε να εμπιστευτείτε για όλες τις ανάγκες σας στον χώρο της ηλεκτρολογίας αυτοκινήτων και σκαφών, της οδικής βοήθειας και των ασφαλίσεων. Με επαγγελματισμό, εμπειρία και αφοσίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών, η Auto Mentis είναι εδώ για να σας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που μπορείτε να βασιστείτε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Πάροδος Αυλίδος 9 - Θήβα
  2262027180
  6974325054
  Συνεργείο - Φανοποιείο - Ηλεκτρολογείο - Σέρβις - Επισκευές - Βαρέα Οχήματα | Θήβα Βοιωτία

  Το συνεργείο & φανοποιείο του Χαράλαμπου Κούρτη που βρίσκεται στη Θήβα Βοιωτίας, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που πάνω από 50 χρόνια παρέχει, σ’ ένα σύγχρονο και φιλόξενο χώρο, ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φανοποιείου, συνεργείου, ηλεκτρολογείου, αναλαμβάνοντας έλεγχο, διάγνωση, επισκευή και συντήρηση μηχανικών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων, κυρίως για HONDA και MITSUBISHI, φιλοδοξώντας να γίνει η πρώτη σας επιλογή για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με το όχημά σας.

  Με γνώμονα πάντα τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και πλήρες εξοπλισμένο φανοποιείο & συνεργείο, το οποίο διαθέτει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία, τα οποία και μας επιτρέπουν να επιδιορθώνουμε ή να εντοπίζουμε άμεσα βλάβες και δυσλειτουργίες σε κάθε είδους αυτοκίνητο.

  ΤΙΜΙΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΑ

  Στο συνεργείο & φανοποιείο αυτοκινήτων του Χαράλαμπου Κούρτη που βρίσκεται στη Θήβα Βοιωτίας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας όλες τις εξελίξεις στο χώρο της μηχανοκίνησης και λόγω της πολύχρονής τους εμπειρίας, μπορούν να σας προτείνουν την ιδανική λύση για την σωστή επισκευή ή σέρβις του αυτοκινήτου σας.

  Συνεργαζόμαστε με ασφαλιστικές εταιρείες και είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε οποιαδήποτε διευκόλυνση πληρωμής, μιας κι ο βασικός μας στόχος είναι η σωστή, επαγγελματική και τίμια αντιμετώπιση του όποιου προβλήματος προκύψει στ’ όχημά σας, δίνοντάς σας τις οικονομικότερες προτάσεις και τις ιδανικότερες λύσεις, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

  Γιατί να μαςΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

  + για την ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  + για τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  + για το ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  + για τα ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

  + για τα ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΑ

  + για τα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

  + για τις ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

  + για την ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
  για να κλείσετε το ραντεβού σας
  ή για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Εθνικής Αντιστάσεως 14 - Ηράκλειο
  2810254860
  6984068821
  ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ
  Service Αυτοκινήτων Auto Service Βιτσαξάκηs | Ηράκλειο

  Το συνεργείο Auto Service Βιτσαξάκηs στο Ηράκλειο, αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο Toyota και αναλαμβάνει service κάθε μάρκας αυτοκινήτου σε οικονομικές τιμές.

  Είμαστε κοντά σας από το 2016 στον τομέα της επισκευής αυτοκινήτων με εμπειρία, αξιοπιστία και ασφάλεια στον έλεγχο και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

  Η δέσμευσή μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας, προσφέροντας περιοδικούς ελέγχους και τακτική συντήρηση που αυξάνουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας. Μειώνουμε το κόστος χρήσης σας στο ελάχιστο και δημιουργούμε μια ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.

  Γιατί να μας
  ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

  για την εμπειρία

  για το εξειδικευμένο προσωπικό

  για τον σύγχρονο εξοπλισμό

  για την κάλυψη παντώς μάρκας

  για τις ανταγωνιστικές τιμές

  για τον επαγγελματισμό

  για την άμεση εξυπηρέτηση

  για την ποικιλία ανταλλακτικών

  για την διαφάνεις και επικοινωνία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Νικολάου Βούρτση & Αθανασίου Διάκου - Βαρθολομιό - Βαρθολομιό
  2623041059
  6934222899
  ΖΟΡΜΠΑΣ |Βαρθολομιό
  Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων

  Είμαστε ένα συνεργείο με πολυετή εμπειρία στον χώρο του service αυτοκινήτων και εξειδικευμένοι στις μάρκες Audi, Mercedes Benz, Seat, Skoda και Volkswagen. Η αγάπη μας για τα αυτοκίνητα και η δέσμευσή μας για υψηλή ποιότητα εργασίας μας έχει καταστήσει ένα αξιόπιστο όνομα στην περιοχή.

  Στο συνεργείο μας, διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για τη συντήρηση και την επίλυση προβλημάτων στα αυτοκίνητα των πελατών μας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι στις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας και είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη σας.

  Επιπλέον, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών, ελαστικών και προσφέρουμε υπηρεσίες πρατηρίου καυσίμων. Στον χώρο μας θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας, καθώς παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και αξεσουάρ με εγγυημένη ποιότητα.

  Εξειδικευμένη εμπειρία σε μάρκες

  Με συνέπεια & επαγγελματισμό

  Διαθέτουμε και ένα πλυντήριο αυτοκινήτων για να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας καθαρό και λαμπερό. Οι εξειδικευμένοι μας υπάλληλοι θα φροντίσουν να παρέχουν μια λεπτομερή και αποτελεσματική πλύση, προσφέροντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

  Στο Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Ζορμπάς, ο πελάτης είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών μας. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς για να φροντίσουμε το αυτοκίνητό σας με επαγγελματισμό και εμπειρία.

  Ελάτε στο Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Ζορμπάς στο Βαρθολομιό και αφήστε μας να φροντίσουμε για τις ανάγκες σας με εξειδίκευση και επαγγελματισμό!

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  alexst300@yahoo.gr

  2623041059 | 6934222899

  Νικολάου Βούρτση & Αθανασίου Διάκου | Βαρθολομιό

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΚΟΡΙΝΘΟΥ 463 ΚΑΙ ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ ΓΩΝΙΑ, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - Πάτρα
  2610332406
  ΤΣΑΜΗΣ SERVICE
  Συνεργείο αυτοκινήτων

  Το συνεργείο αυτοκινήτων μας "ΤΣΑΜΗΣ SERVICE" βρίσκεται στην όμορφη πόλη της Πάτρας. Απο το 2021 είμαστε εδώ για να παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες σε όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, τον έλεγχο και την επισκευή των οχημάτων με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και προσοχή στη λεπτομέρεια.

  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς που ειδικεύονται στη διάγνωση και επιδιόρθωση αυτοκινήτων ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου. Από μικρές επισκευές μέχρι και τις πιο περίπλοκες είμαστε εδώ για να να λύσουμε όλα τα προβλήματα που αφορούν το αυτοκίνητο σας.

  Το συνεργείο μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία, εξοπλισμό και τεχνολογίες για να εκτελέσουμε τις εργασίες που απαιτούνται με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας και έχουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό για τη διάγνωση ηλεκτρονικών συστημάτων και την αντιμετώπιση προβλημάτων μηχανικής.

  Στο συνεργείο μας, δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και την ικανοποίηση των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές για να διασφαλίσουμε την αντοχή των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε στις επισκευές μας.

  Επικοινωνία

  Επισκεφθείτε μας στο συνεργείο μας στην Πάτρα και εμπιστευτείτε μας για όλες τις ανάγκες επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου σας. Είμαστε εδώ για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματισμό.

  Περισσότερα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Δημοκρατίας 21, Οβριά - Πάτρα
  2610524447
  6936106317, 6936666747, 6978197640
  H εταιρεία ΑΦΟΙ Ν. ΑΝΤΩΝΕΛΗ Ο.Ε ιδρύθηκε το 1976 από τον Νικόλαο Αντωνέλη και λειτουργεί ανελλιπώς έως σήμερα. H εταιρεία έχει ως αντικείμενο την άριστη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας με συνέπεια, ταχύτητα αλλά κυρίως γνώση, για τη δική σας ασφάλεια. Με αγάπη και μεράκι για το αυτοκίνητο, αλλά πρωτίστως με υψηλή τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό και συνεχή εκπαίδευση, μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη. H εταιρεία ΑΦΟΙ Ν. ΑΝΤΩΝΕΛΗ Ο.Ε. έχει στη διάθεσή της εξειδικευμένα διαγνωστικά μηχανήματα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. H εταιρεία, δραστηριοποιείται και στο χώρο της κατασκευής, εγκατάστασης και συντήρησης ολοκληρωμένων Συστημάτων Υγραερίου (Υγραεριοκίνηση) στο σύγχρονο, νόμιμο και πιστοποιημένο χώρο του συνεργείου της.

  Επιπλέον, η επιχείρηση Αφοί Αντωνέλη, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας σε όλο το Νομό Αχαϊας όπως και πώληση ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Σφακτηρίας 86 - Πειραιάς
  2104005207
  6936364040
  Ο Στόχος της εταιρίας μας είναι να εξυπηρετούνται οι πελάτες μας στο μέγιστο δυνατό σημείο.

  ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

  Η Αξιοπίστια της εταιρίας μας είναι αυτή που τα τελευταία χρόνια μας έχει ανεβάσει στην κατάταξη των προτιμήσεων σας

  ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Οι Συνεργάτες της εταιρίας είναι όλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Κοιμήσεως Θεοτόκου 4 - Παιανία
  2106645463
  ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ Β. - ΑΝΔΡΕΟΥ Π.
  Εξειδικευμένο Συνεργείο - Ηλεκτρολογείο Συνεργείο Volkswagen - Audi - Seat - Skoda Παιανία Αττικής

  Εργαζόμενοι χρόνια σε αντιπροσωπεία Audi - Volkswagen, ο Χατζησταμάτης Βασίλης και Ανδρέου Παναγιώτης αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους συνεργείο και ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων φιλοδοξόντας να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη.

  Αποτελεί ένα εξειδικευμένο συνεργείο volkswagen, audi, seat και skoda, ωστόσο χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία των ιδρυτών στο χώρο του αυτοκινήτου, το συνεργείο - ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων, μπορεί να προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής σε παντός είδους αυτοκίνητα.

  ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ & ΓΡΗΓΟΡΗ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ

  δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο συνεργείο με μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όπου μας επιτρέπουν να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αποτελεσματικά οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο αυτοκίνητό σας.

  Παρακολουθώντας διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του αυτοκινήτου, αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με το αυτοκίνητό σας.

  ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
  είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να εξετάσει ενδελεχώς το αυτοκίνητό σας, να συζητήσει μαζί σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την άψογη επισκευή και λειτουργία του.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι αφενός η άρτια και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

  2106645463
  ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού ή επισκεφτείτε το συνεργείο - ηλεκτρολογείο μας στην Παιανία Αττικής και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Εθνικής Αντιστάσεως 26 - Ερυθρές
  2263062057
  6909122559
  Ηλεκτρολογείο - Συνεργείο - Σέρβις Αυτοκινήτων ΤΖΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Ερυθρές Αττικής

  Στο ηλεκτρολογείο & συνεργείο αυτοκινήτων ΤΖΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ που εδρεύει στις Ερυθρές Αττικής, παρέχουμε διάγνωση, σέρβις κι επισκευή σε μηχανικά, ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου σας, έχοντας το εξειδικευμένο προσωπικό μας πάντα έτοιμο να δώσει τις σωστές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε αλλά και για να σας συμβουλεύσει για τη σωστή συντήρηση και λειτουργία του, με σκοπό πέρα από την ασφάλειά σας, τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις του.

  Η πείρα, η υπευθυνότητα και η γνώση που διαθέτουμε είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, προσφέροντας σας αξιόπιστες ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές υπηρεσίες, επισκευών και συντήρησης αυτοκινήτων, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη, με πλήρες έλεγχο κι ολοκληρωμένες λύσεις, όσο δύσκολη κι αν είναι η αποκατάσταση της βλάβης.

  ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΙ ΕΥΘΥΝΗ

  Στο ηλεκτρολογείο & συνεργείο αυτοκινήτων ΤΖΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ που εδρεύει στις Ερυθρές Αττικής, θα βρείτε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, μ’ ευγενικό και πάντα διαθέσιμο προσωπικό για την άμεση εξυπηρέτηση σας, όπου ο στόχος μας είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης, μέσω του απόλυτου σεβασμού του χρόνου, των χρημάτων αλλά και των αναγκών σας, έτσι ώστε να νιώθετε ασφαλείς και σίγουροι με το αυτοκίνητό σας.

  Είμαστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα που ορίζουμε, επιτυγχάνοντας την έγκαιρη παράδοση του αυτοκινήτου σας και δίνοντας σας παράλληλα τη δυνατότητα να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες που επιτελούμε.

  Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα κι ελάτε σ’ εμάς να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την επιδιόρθωση της βλάβης σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  κι ελάτε από το συνεργείο μας ώστε να μας δώσετε την ευκαιρία
  να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Τειχών 34, Πειραιάς - Αττική
  2104126240
  6971721536
  Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

  Είμαστε μια ομάδα έμπειρων και πιστοποιημένων μηχανικών που είναι αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας και αξιόπιστων υπηρεσιών στους πελάτες μας.

  Οι μηχανικοί μας έχουν πολυετή εμπειρία στην εργασία σε όλους τους τύπους οχημάτων, από αυτοκίνητα και φορτηγά μέχρι SUV και μοτοσυκλέτες. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, γι' αυτό χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο πρόσφατα διαγνωστικά εργαλεία και εξοπλισμό για τη διάγνωση και την επίλυση τυχόν προβλημάτων με το όχημά σας.

  Κατανοούμε ότι τα προβλήματα με το αυτοκίνητο μπορεί να είναι αγχωτικά και απογοητευτικά, γι' αυτό θέτουμε ως προτεραιότητά μας την παροχή έγκαιρων και αποτελεσματικών υπηρεσιών. Οι μηχανικοί μας είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν και να επιλύουν γρήγορα τυχόν προβλήματα με το όχημά σας, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στο δρόμο το συντομότερο δυνατό.

  Είτε χρειάζεστε υπηρεσίες ρουτίνας συντήρησης όπως αλλαγές λαδιών και περιστροφές ελαστικών είτε πιο περίπλοκες επισκευές όπως ανακατασκευή κινητήρα και αντικατάσταση κιβωτίου ταχυτήτων, έχουμε τη γνώση και την τεχνογνωσία για να κάνουμε τη δουλειά σωστά την πρώτη φορά. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά και υλικά υψηλής ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι το όχημά σας λειτουργεί ομαλά και με ασφάλεια.

  Στο κατάστημα μηχανικών αυτοκινήτων μας, πιστεύουμε ότι η διαφάνεια και η ειλικρίνεια είναι απαραίτητες για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Γι' αυτό παρέχουμε πάντα λεπτομερή επεξήγηση των υπηρεσιών που προσφέρουμε και του κόστους που σχετίζεται με αυτές. Θέλουμε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι έχετε την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής.

  Έτσι, αν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο και αξιόπιστο μηχανικό αυτοκινήτων, μην ψάχνετε άλλο! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού και να ζήσετε τις καλύτερες υπηρεσίες επισκευής αυτοκινήτων στην πόλη.
  .
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  4ο Χλμ. Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κόνιτσης - Ιωάννινα
  2651060690
  6942291950, 6986885036
  ΛΑΜΠΡΟΥ Tuning Solutions
  Συνεργείο Αυτοκινήτων Ιωάννινα

  Η εταιρεία ΛΑΜΠΡΟΥ TUNING SOLUTIONS, με έδρα τα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται 30 χρόνια στο χώρο των επισκευών αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα SMART, MERCEDES-BENZ, BMW, VW GROUP.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άρτια τεχνολογική μας κατάρτιση, την εργασιακή μας συνέπεια, την εξειδίκευση καθώς και την συνεχή μας επιμόρφωση στις νέες τεχνολογίες είναι η εγγύηση για τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, σχεδιάζουμε μαζί σας το δικό σας αυτοκίνητο, επισκευάζοντας και βελτιώνοντας αν χρειαστεί τις δυνατότητες του.

  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

  Εμπειρία

  Η επιχείρηση μας ΛΑΜΠΡΟΥ Tuning Solutions έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πολλά έργα από τότε που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα των επισκευών αυτοκινήτων το 1993.

  Τεχνογνωσία

  Προκειμένου να προσφέρουμε με συνέπεια κορυφαίες υπηρεσίες, οι εταιρεία μας λαμβάνει συνεχή εκπαίδευση σε νέα συστήματα και τεχνολογίες.

  Εχεμύθεια

  Για να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, η εχεμύθεια είναι ένα κρίσιμο μέρος της επιχείρησής μας.

  Ετοιμότητα

  Παρέχουμε συντήρηση για να διασφαλίσουμε ότι τα συστήματα που εγκαθιστούμε λειτουργούν σωστά, καθώς είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για κάθε πρόκληση.

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Ωραριο Λειτουργιας Δευτέρα-Παρασκευή 08:30-17:30
  Τηλ. 2651060690 - 6942291950 - 6986885036
  4ο Χλμ. Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κόνιτσης
  labrou.tuning.solution@gmail.com

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΛΟΥΡΟΣ - Πρέβεζας
  2682031644
  6971606659
  CAR STREAMS ΛΕΤΣΟΣ - ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
  Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτου Λούρος Πρέβεζα

  Το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων CAR STREAM, το οποίο βρίσκεται στο Λούρο στον νομό Πρεβέζης, είναι κοντά σας εδώ και χρόνια παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε ηλεκτρολογική εργασία σχετίζεται με το αυτοκίνητό σας. Διαθέτοντας έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο στον οποίο διενεργούμε κάθε ηλεκτρική εργασία και επισκευή στα οχηματά σας. Επιπλέον διαθέτουμε εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με στόχο να μπορούμε να δίνουμε λύση ακόμα και στο δυσκολότερο ηλεκτρολογικό θέμα το οποίο θα προκύψει στο αυτοκίνητο σας.

  Εμπειρία & Επαγγελματισμός

  Από την πρώτη μέρα της ιδρύσης του ηλεκτρολογείου μας στοχεύουμε στην προσφορά υπεύθυνης εξυπηρέτησης και αξιόπιστων υπηρεσιών και λύσεων σε κάθε ηλεκτρολογική εργασία, ηλεκτρολογική διάγνωση και ηλεκτρολογική επισκευή που αφορά το αυτοκίνητο σας. Διαρκώς όλα αυτά τα χρόνια επενδύουμε στην φιλοσοφία και φροντίζουμε να εξοπλιζόμαστε συνεχώς με πρωτοποριακή τεχνολογία αλλά και εκπαίδευση σε όλες τις νέες τεχνικές που αφορούν τα ηλεκτρολογικά μέρη των αυτοκινήτων.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα να λύνουμε άμεσα οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα του αυτοκινήτου σας παρέχοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

  Εμπιστευτείτε μας για κάθε ηλεκτρολογική εργασία που αφορά το αυτοκίνητο σας και εμείς θα φροντίσουμε την άμεση παράδοση του αυτοκινήτου σας πλήρως επισκευασμένο αλλά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος αφουγκραζόμενοι και τις δυσκολίες της εποχής.

  Εμπιστευθείτε μας
  Η μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο του αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με την συνέπεια και τον σεβασμό μας προς κάθε πελάτη, μας δίνουν την δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την άρτια επισκευή των ηλεκτρολογικών του αυτοκινήτου σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

  στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων CAR STREAM μας στο Λούρο Πρέβεζας,
  για φροντίσουμε για την σωστή λειτουργία των ηλεκτρολογικών του αυτοκινήτου σας παρέχοντας σας τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Κύπρου 50 - Περιστέρι
  2105716531
  Ηλεκτρολογείο & Συνεργείο Αυτοκινήτων | Στυλιανός Τάκος Περιστέρι Αττική

  Το ηλεκτρολογείο και συνεργείο αυτοκινήτων των Γεωργίου Στυλιανού και Άκη Τάκου βρίσκεται στο Περιστέρι Αττικής, είναι πλήρως εξοπλισμένο και αναλαμβάνουμε έλεγχο, διάγνωση, επισκευή και συντήρηση μηχανικών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων και με την πολυετή εμπειρία μας, την άψογη εξυπηρέτηση μας και τις πιο καλές τιμές της αγοράς.

  Με αγάπη, μεράκι και εμπειρία 25 χρόνων στο χώρο, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο, το οποίο διαθέτει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία, τα οποία και μας επιτρέπουν να εντοπίζουμε άμεσα βλάβες και δυσλειτουργίες σε κάθε είδους αυτοκίνητο.

  ΤΙΜΙΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

  Στο ηλεκτρολογείο και συνεργείο αυτοκινήτων των Γεωργίου Στυλιανού και Άκη Τάκουπου βρίσκεται στο Περιστέρι Αττικής, το εξειδικευμένο προσωπικό μας εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας όλες τις εξελίξεις στο χώρο της μηχανοκίνησης και λόγω της πολύχρονής τους εμπειρίας, μπορούν να σας προτείνουν την ιδανική λύση για την σωστή επισκευή ή σέρβις του αυτοκινήτου σας.

  Βασικός μας στόχος είναι η σωστή, επαγγελματική και τίμια αντιμετώπιση του όποιου προβλήματος προκύψει στο αυτοκίνητό σας, δίνοντάς σας τις οικονομικότερες προτάσεις και τις ιδανικότερες λύσεις, προκειμένου να σας εξασφαλίζουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

  Γιατί να μας
  ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

  ► για την ΕΜΠΕΙΡΙΑ και τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  ► για το ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  ► για τα ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

  ► για την ΚΑΛΥΨΗ ΠΑΝΤΟΣ ΜΑΡΚΑΣ

  ► για τις ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

  ► για την ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να γνωριστούμε
  και μ’ ευθύνη κι επαγγελματισμό θ’ αναλάβουμε όποια εργασία μας αναθέσετε!

  Toggle
προηγούμενη 1 από 36 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ