noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 03:12 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 28 - Βύρωνας
  2107668531,2107669864
  Η εταιρία μας Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. μετράει ήδη 35 χρόνια στο χώρο του γυαλιού.
  Η μακροχρόνια συνεργασία μας με μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές αλλά και ιδιώτες που όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν εμπιστευτεί τις ιδέες τους και τα έργα τους, μας έχει προσφέρει την τεχνογνωσία εκείνη που μάς οδηγεί στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας άμεσες και σωστές λύσεις, με ολοκληρωμένα συστήματα και εφαρμογές.
  Καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη στον τομέα του γυαλιού ανταποκρινόμενοι ακόμα και στις πιο ειδικές κατασκευές, συνεργαζόμαστε με τον πελάτη και πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, συνδυάζοντας πάντα την ποιότητα και την καλαισθησία με την καλύτερη τιμή.
  Η εταιρία μας Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., έχει αναπτύξει το σύστημα ποιότητας το οποίο συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ 1279 και σύμφωνα με το οποίο δεσμεύεται να εφαρμόζει και να βελτιώνει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, με σκοπό την υψηλότερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών στους πελάτης της.

  • ΤΖΑΜΙΑ
  • ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  • ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΓΥΑΛΙΑ
  • ΓΥΑΛΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – SECURIT
  • ΓΥΑΛΙ ΤΡΙΠΛΕΞ - ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  • ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  • ΓΥΑΛΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ
  • ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ
  • ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
  • ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
  • ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΑΤΩΜΑ
  • ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ
  • ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ
  • ΑΜΜΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ
  • ΓΥΑΛΙΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ
  • ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  • ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  • ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  • PLEXIGLASS
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  Θεσσαλίας 76 & 25ης Μαρτίου - Αθήνα
  2105012006
  6970018430
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  Η εταιρία μας "Ο Κόσμος του Γυαλιού" είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση που βρίσκεται στην Αττική, συγκεκριμένα στην Πετρούπολη, και ασχολείται με τον χώρο του γυαλιού. Η εταιρία μας διακρίνεται για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει, σε συνδυασμό με την αισθητική της προσέγγιση.

  Οι πολυετείς μας εμπειρίες στον χώρο του γυαλιού, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε σε κάθε είδους ανάγκη και απαίτηση που αφορά το γυαλί. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, η οποία είναι εξειδικευμένη και εξοικειωμένη με την τεχνολογία και τις διαδικασίες που αφορούν το γυαλί.

  Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται όλοι οι τομείς που σχετίζονται με το γυαλί, όπως η κοπή και η επεξεργασία γυαλιού, η κατασκευή παραθύρων και πορτών, η εγκατάσταση γυαλιών ασφαλείας, η διακόσμηση με γυαλί, καθώς και η επισκευή και συντήρηση γυάλινων επιφανειών. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες που πληρούν τις ανάγκες των πελατών μας, με έμφαση στην ποιότητα και την αισθητική.

  Εάν ψάχνετε για επαγγελματικές υπηρεσίες στον χώρο του γυαλιού, μπορείτε να βασιστείτε στην εμπειρία και την εμπιστοσύνη της εταιρίας μας, "Ο Κόσμος του Γυαλιού", για προσεγμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες που θα σας ικανοποιήσουν.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

  Η εταιρεία μας διαθέτει εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό που ειδικεύεται στη δημιουργία γυάλινων κατασκευών από τζάμι, κρύσταλλο και καθρέπτες. Τα προϊόντα μας συνδυάζουν υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα, και μπορείτε να επιλέξετε το ακριβές μέγεθος που επιθυμείτε, καθώς κάθε κατασκευή προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  Η μακρόχρονη εμπειρία μας στον τομέα εγγυάται υψηλή ποιότητα σε κάθε προϊόν από τζάμι, κρύσταλλο και καθρέπτη, είτε πρόκειται για κατασκευή είτε για διακόσμηση οικιακών ή επαγγελματικών χώρων.

  Συνεργαζόμαστε πάντοτε με ειλικρίνεια και φιλικότητα, χρησιμοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία και την τεχνογνωσία μας, προκειμένου να παρέχουμε αψογα αισθητικά και ποιοτικά αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στην εμπιστοσύνη σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ή ελάτε για να συζητήσουμε την κάθε σας ανάγκη σε προϊόντα ή κατασκευές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  Παρασκευοπούλου 54 - Ηράκλειο
  6942849312
  GLASS SERVICE
  Τζάμια | Κρύσταλλα | Ηράκλειο Κρήτης

  Η Glass Service είναι μια εξειδικευμένη εταιρία στον χώρο των γυάλινων κατασκευών και τζαμιών, εξυπηρετώντας το Ηράκλειο και τις γύρω περιοχές από το 1996. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με το γυαλί.Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών, ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε γυάλινες κατασκευές για εσωτερική ή εξωτερική διακόσμηση, θα βρείτε τις ιδανικές λύσεις στην Glass Service.

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

  Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής τζαμιών για επιχειρήσεις και καταστήματα.

  Οι συνεργάτες μας στη Glass Service είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες με άρτια γνώση και εμπειρία στον τομέα.

  Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και τεχνολογίες για να εξασφαλίσουμε την αντοχή, την αισθητική και την ασφάλεια των γυάλινων κατασκευών μας.

  Είτε πρόκειται για εγκατάσταση γυαλιών, κατασκευή καθρεπτών, επένδυση γυαλιού σε κουζίνες και μπάνια, είτε για την παροχή γυάλινων προϊόντων και λύσεων για την αρχιτεκτονική σας, εμπιστεύεστε την Glass Service για εξαιρετικά αποτελέσματα.

  Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

  Η επαγγελματική μας φιλοσοφία περιλαμβάνει την προσήλωση στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας και την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης. Κατανοούμε τη σημασία των ατομικών απαιτήσεων και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας για να ανταποκριθούμε στις προτιμήσεις και τις ανάγκες κάθε πελάτη. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι πάντα η κύρια προτεραιότητά μας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Εάν αναζητάτε επαγγελματικές, αξιόπιστες και προσαρμοσμένες λύσεις γυάλινων κατασκευών και τζαμιών στο Ηράκλειο Κρήτης ή στις γύρω περιοχές, η Glass Service είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες και να ξεκινήσουμε το επόμενο έργο σας στον χώρο των γυάλινων κατασκευών.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  Πτολεμαίου 2 - Γιαννιτσά
  6948351111
  Ο ΝΤΙΝΟΣ
  Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες Πέλλα - Γυάλινες Κατασκευές Ειδικών Διαστάσεων Πέλλα

  Η επιχείρησή μας “Ο ΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Πέλλα και πιο συγκεκριμένα στα Γιαννιτσά, δραστηριοποιείται με τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες προσφέρουμε σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πέλλα καθώς και στην Θεσσαλονίκη.

  Διαθέτοντας 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο αλλά και χάρη στην αγάπη μας για την τέχνη του γυαλιού, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την επιχείρησή μας, με κύριο στόχο να δημιουργούμε γυάλινες κατασκευές που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητά τους όσο και για την μοναδική αισθητική τους.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  Ανεξάρτητα από το αν επιθυμείτε γυάλινες καμπίνες μπάνιου, γυάλινα κάγκελα, καθρέπτες η και οποιαδήποτε άλλη γυάλινη κατασκευή, μπορούμε να παρέχουμε την εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας για να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένες κατασκευές που θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας στο έπακρο.

  Επιπλέον, με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την αντικατάσταση τζαμιών και καθρεπτών, καθώς και την εγκατάσταση τζαμιών ασφαλείας για επιπλέον προστασία.

  Σε όλες τις γυάλινες κατασκευές που πραγματοποιούμε χρησιμοποιούμε προηγμένα υλικά και τεχνικές για να δημιουργήσουμε κατασκευές που συνδυάζουν αισθητική, λειτουργικότητα και αντοχή στο χρόνο.

  ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ &
  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

  είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να τον μελετήσει και να συνεργαστεί μαζί σας ώστε να αναγνωρίσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε γυάλινη κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας.

  Φιλοσοφία μας είναι η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και
  αν βρίσκεστε στην Πέλλα και στην Θεσσαλονίκη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  Καρτεράδος - Μεσαριά - Σαντορίνη
  2286022946
  6939390106
  VazeouGlass
  Τζάμια - Κρύσταλλα | Σαντορίνη

  Η εταιρεία μας στη Σαντορίνη παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες στο χώρο του γυαλιού και των καθρεπτών. Η εξυπηρέτησή μας είναι άμεση και συνεπή σε όλα τα σημεία του νησιού. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται η εγκατάσταση διπλών τζαμιών, η κατασκευή καθρεπτών, η κατασκευή και εγκατάσταση καμπινών μπάνιου, γυάλινων πορτών και μπαλκονιών, πτυσσόμενων κρυστάλλων, αλεξίσφαιρων κρυστάλλων και ψηφιακών εκτυπώσεων σε γυάλινες επιφάνειες.

  Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό και εξειδικευμένο εξοπλισμό για να εκτελέσει κάθε έργο με ακρίβεια και επαγγελματισμό. Επιπλέον, παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές και εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη του πελάτη μας.

  Ο Στόχος μας

  είναι να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και τεχνολογίες, προκειμένου να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

  Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να αναπτύσσουμε νέες λύσεις, προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη εμπειρία και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε κάθε βήμα της συνεργασίας μας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  2286022946 - 6939390106 | vazeou_nikoleta@hotmail.com
  Καρτεράδος - Μεσαριά |Σαντορίνη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  Κατερίνη - Πιερίας
  2351074240
  6946686440
  Γνωρίζουμε την αξία της καλής επικοινωνίας με τον πελάτη και την τηρούμε από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα.

  Η αγάπη και το πάθος για την δουλειά μας, μας κρατά πάντα δημιουργικούς και καινοτόμους. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για την εξέλιξη στον κόσμο του γυαλιού καθώς και τις νέες τεχνολογίες που αφορούν στην επεξεργασία του

  Η πολυετής εμπειρία μας και οι ποικίλες κατασκευές μας που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου, μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε συμβουλές με αξιοπιστία.

  Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει και θα σας ξεναγήσει στον κόσμο του γυαλιού, ακούγοντας κάθε φορά τις δικές σας ιδέες και επιθυμίες, ώστε να πετύχουμε ένα καλαίσθητο και πρακτικό αποτέλεσμα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ – ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ
  Καλαμάκι - Ζακύνθου
  2695026652
  Η εταιρεία μας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες παντός τύπου στην Ζάκυνθο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  Καπαριανά, Μοίρες - Ηράκλειο
  2892023906
  6946337377
  ΥΑΛΟΤΕΧΝΗΜΑ
  Τζάμια - Κρύσταλλα - Κουφώματα Αλουμινίου - Θέρμανση - Κλιματισμός - Ηλιόθερμα - Γεωργικά Εργαλεία Ηράκλειο Κρήτη

  Η επιχείρησή μας “ΥΑΛΟΤΕΧΝΗΜΑ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μοίρες, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια με τζάμια, κρύσταλλα και κουφώματα αλουμινίου, προσφέροντάς σας ποιοτικά προϊόντα και σύγχρονες λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Με αγάπη και μεράκι δημιουργούμε μοναδικές κατασκευές από τζάμι, κρύσταλλο και καθρέπτες, που στόχο έχουν να διακοσμήσουν όμορφα το χώρο σας, να τον κάνουν κομψό και λειτουργικό, ενώ διαθέτουμε ποικιλία από καθρέπτες, καμπίνες μπάνιου κ.α.

  ΣΥΝΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Συνεργαζόμενοι με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου την Europa και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε την ιδανική λύση αλλά και να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας.

  Στην γκάμα των προϊόντων μας, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από προϊόντα θέρμανσης και κλιματισμού, όπως κλιματιστικά, λέβητες, καλοριφέρ, ξυλόσομπες, καθώς και προϊόντα ηλιοθερμίας, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτησή τους στο χώρο σας καθώς και την συντήρηση και επισκευή τους.

  Παράλληλα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία για οποιαδήποτε γεωργική εργασία, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας και να υλοποιήσουμε κάθε επιθυμία και απαίτησή σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε για τον χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις καλύτερες λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Μοίρες, όλο το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  Θράκης 29 - Ελληνικό
  2109614214
  6944883159
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΡΕΥΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΘΡΑΚΗΣ 29 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.

  ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΙΜΕΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  Εθνική Οδός Λευκίμμης Βρυώνη - Κέρκυρα
  2661400791
  6909221893
  ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ 1980 ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ.

  Με χαρά θα σας καλωσορίσουμε στο νέο μας κατάστημα στην οδό Εθνικής Λευκίμης στο Βρυώνη Κέρκυρας.

  Δουλειά μας είναι το εμπόριο και τη τοποθέτηση υαλοπινάκων παντώς τύπου. Η πολύχρονη εμπρειρία της οικογενειακής μας επιχειρησης στην επεξεργασία και στην τοποθέτηση υαλοπινάκων, μας καθιστούν ειδικούς στην κατηγορία.

  Μερικές από τις υπηρεσίες μας

  Διπλά ζάμια ενεργειακής απόδοσης

  Τζάμια ασφαλείας τρίπλεξ

  Τζάμια φωτιάς

  Τζάμια securite

  Πτυσόμενα φύλλα

  Ηλεκτρικές πόρτες

  Γυάλινα καγγελα

  Σκέπαστρα

  Γυάλινες ντουζιερες

  Μπανίερες

  Φύλλα pvc plexi glass

  Φύλλα πολυκαρβονικά

  Στον νέο μας χώρο, με σεβασμό στον συνάνθρωπο για τα ατομα ΑΜΕΑ υπάρχει ράμπα για αλλά και έκπτωση 10% στις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  Αγίου Θωμά 6 - Αμπελόκηποι
  2114193060
  6936580123
  Gjoni Glass
  Τζάμια Κρύσταλλα |Αμπελόκηποι Αθήνα

  Η Gjoni Glass, με έδρα τους Αμπελόκηπους στην Αθήνα, είναι μία σύγχρονη και τεχνολογικά ενημερωμένη εταιρία που διαθέτει πολυετή εμπειρία κορυφαία τεχνογνωσία και πρωτοποριακές τεχνικές στο χώρο του γυαλιού.

  Έχει μακρόχρονη συνεργασία με μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές αλλά και ιδιώτες πετυχαίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα, με ποιότητα, καλαισθησία στη καλύτερη τιμή. Η εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει καταθέτοντας τις ανάγκες, ιδέες και έργα τους, της έχει εξασφαλίσει την τεχνογνωσία εκείνη που την οδηγεί στο να προσφέρει άμεσες, σωστές και όμορφες λύσεις.

  Καλέστε μας στο 2114193060

  Εμπειρία & Τεχνογνωσία

  Η Gjoni Glass, με έδρα τους Αμπελόκηπους στην Αθήνα, διαθέτει άρτια εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να δημιουργήσει γυάλινες κατασκευές από τζάμι, κρύσταλλο και καθρέπτες υψηλής αισθητικής, αλλά και λειτουργικές. Επιλέξτε από την τεράστια γκάμα προϊόντων και ζητήστε τις διαστάσεις που θέλετε καθώς όλες οι κατασκευές της δημιουργούνται βάση των δικών σας αναγκών.

  Η πολύχρονη εμπειρία που έχει εγγυάται ποιοτικές κατασκευές από τζάμια, κρύσταλλα, καθρέπτες για κάθε κατασκευή ή την διακόσμηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Πάντοτε με ειλικρινείς και φιλικές σχέσεις με τους πελάτες της, με κορυφαία τεχνολογία, τεχνογνωσία και την μακρόχρονη πείρα της, παραδίνει άψογο αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα, αντάξιο της εμπιστοσύνης σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ή ελάτε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε την κάθε σας ανάγκη σε προϊόντα ή κατασκευές,
  έτσι ώστε να προσεγγίσουμε τις επιλογές που θα σας ικανοποιήσουν.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  Κουφίτσα 13 - Θεσσαλονίκη
  2310642833
  6948590865
  GLASS REPAIR
  ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ______
  λίγα λόγια για την εταιρεία

  Οτιδήποτε είναι φτιαγμένο απο γυαλί θέλει ιδιαίτερη προσοχή, παρόλα αυτά πολλές φορές μπορεί να προκληθεί ζημιά, είτε ηθελημένα ή καταλάθος στο τζάμι και η λύση στο πρόβλημα μπορεί να δωθεί από τηνεταιρεία μαςGlass repair που έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη.

  Επιδιορθώνουμε τζάμια τα οποία έχουν επιφανειακές ζημιές. Είναι συχνό φαινόμενο, οι βιτρίνες από τα καταστήματα να βανδαλίζονται με γκραφίτι, το παρμπρίζ του αυτοκινήτου να γρατσουνιέται από πετραδάκια, αιχμηρά αντικείμενα να προκαλούν ζημιές σε έπιπλα με τζάμι λόγω απροσεξιάς και άλλα πολλά..

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Σε περίπτωση που έχετε κάποια τέτοιου είδους ζημιά σε τζάμι - κρύσταλλο, ηεταιρείαGlass repair με το έμπειρο προσωπικό της, μπορεί να έρθει στο χώρο σας και να κάνει την επιδιόρθωση άμεσα δίχως να χρειαστεί αν κάνετε αντικατάσταση - πράγμα το οποίο θα σας κοστίσει πολύ περισσότερο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Εξυπηρετούμε όλη τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονιά, τη Θράκη αλλά και τη Θεσσαλία κατόπιν συνεννόησης.

  Αφήστε την επιδιόρθωση των γυάλινων επιφανειών στους ειδικούς!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  Δημοσθένους 154 - Καλλιθέα
  2109522124
  6980400225
  Mirror GlassSoulis
  Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες Καλλιθέα Αττικής

  Η επιχείρησή μας “Mirror GlassSoulis” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, δραστηριοποιείται με τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες, προσφέροντας σύγχρονες κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Καλλιθέα, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση, την αλλαγή και την αντικατάσταση τζαμιών, κρυστάλλων και καθρεπτών, αλλά και να εφαρμόσει ειδικές κατασκευές, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του χώρου σας αλλά και τις δικές σας.

  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες ώστε να επιλέξετε τα ιδανικά για τον χώρο σας, ενώ είμαστε στην διάθεσή σας, για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ιδανική επιλογή.

  Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό από κατασκευές με τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες κατασκευές και διακοσμητικές λύσεις που στόχο έχουν να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην οικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο.

  Είμαστε στην διάθεσή σας και έτοιμοι να επισκεφτούμε τον χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές και λειτουργικές λύσεις.

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες, λειτουργικές και καινοτόμες λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας άνετο και κομψό.Η συνέπεια, η εμπειρία και η υπευθυνότητα χαρακτηρίζουν κάθε επαγγελματική μας συνεργασία, με απώτερο σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλλιθέα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  Αγίου Δημητρίου 40 - Θεσσαλονίκη
  2310541195,2310520822
  6986009234
  Vattis Glass Specialist
  Τζάμια - Κρύσταλλα & Καθρέπτες Θεσσαλονίκη - Γυάλινες Κατασκευές Θεσσαλονίκη Μακεδονία

  Η οικογενειακή επιχείρηση ''Vattis Glass Specialist'' ιδρύθηκε από τον Φαίδων Βάττη το 1975 και συνεχίζεται από τον υιό Κωνσταντίνο Βάττη, απόφοιτο μηχανολόγο-μηχανικό. Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και εξειδικεύεται στο γυαλί, στο εμπόριο χονδρικής/λιανικής υαλοπινάκων και στην επεξεργασία τζαμιών, κρυστάλλων και καθρεπτών καθώς διαθέτει βιοτεχνία στις εγκαταστάσεις της.

  Συνδυάζοντας τα τζάμια, τα κρύσταλλα και τους καθρέπτες καθώς και μια μεγάλη γκάμα από ειδικά εξαρτήματα, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε σχετική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή για τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με στόλο οχημάτων, μπορεί να αναλάβει τη μέτρηση και τοποθέτηση τζαμιών και καθρεπτών καθώς και πιο πολύπλοκες και προσαρμοσμένες στα μέτρα σας γυάλινες κατασκευές, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Μακεδονία. Δυνατότητα αποστολής υαλοπινάκων σε ξυλοκιβώτιο ασφαλείας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

  ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

  Τζάμια, κρύσταλλα χρωματιστά, καθρέπτες με διασφάλιση ποιότητας, ανθυγροί και οικολογικοί, βιτρίνες καταστημάτων σε όλα τα πάχη και σχέδια, συρόμενες και αυτόματες πόρτες, πόρτες πυρασφάλειας, πόρτες securit, πόρτες φαρμακείων, ετοιμοπαράδοτες καμπίνες μπάνιου, κρύσταλλα πυράντοχα-κεραμικά για τζάκια και σόμπες, αλεξίσφαιρα-triplex, plexil-glass και πολυκαρμπονικά φύλλα.

  Παράλληλα διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από κορνίζες, σε διάφορα χρώματα, σχέδια και υλικά ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο και την αισθητική σας.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και ακολουθώντας πιστά τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο γυαλί, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε σχετική κατασκευή από τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες επιθυμείτε στο χώρο σας.

  Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η αξιοπιστία των υπηρεσιών και η συνεχής ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες, μας εξασφαλίζουν την άριστη συνεργασία με κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται και μας προτιμά.

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Μακεδονία.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  Μικράς Ασίας 55, Τούμπα - Θεσσαλονίκη
  2310910800
  6948805841
  Glass Project
  Ιωαννίδης Πασχάλης - Τζάμια - Κρύσταλλα - Βιτρίνες - Τούμπα Θεσσαλονίκη

  Η εταιρεία GLASS PROJECT, με ιδρυτή τον Ιωαννίδη Πασχάλη, στη Θεσσαλονίκη, ασχολείται με τα τζάμια - κρύσταλλα, έχοντας διανύσει μια μακροχρόνια και ανοδική πορεία στο χώρο του γυαλιού.

  H εταιρεία μας εξειδικεύεται στο χώρο του γυαλιού, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις ξενοδοχείων, καταστημάτων, οικιών, αντικαθιστώντας κρύσταλλα κάθε μορφής. Παρέχουμε λάκομπελ και λάκοπακ, γυάλινα κιγκλιδώματα, σκέπαστρα γυάλινα, ντουζιέρες ειδικών κατασκευών, πτυσσόμενες γυάλινες πόρτες, συρόμενα κρύσταλλα, διπλά θερμοηχομονωτικά - ενεργειακά τζάμια με πιστοποίηση CE, αλεξίσφαιρο τρίπλεξ, securit.

  Ακόμα, καθρέφτες για μπάνια, σαλόνια και οποιοδήποτε χώρο, ενώ εξυπηρετούμε άμεσα σε φθορές τζαμιών - βιτρινών - κουφωμάτων - εσωτερικών πορτών - καθρεπτών και παρέχουμε service μηχανισμών γυάλινων πορτών. Διαθέτουμε υλικά υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, τα οποία, σε συνδυασμό με την πολυετή τεχνογνωσία και τους έμπειρους τεχνίτες μας, δίνουν ιδανικές διακοσμητικές και κατασκευαστικές λύσεις στο χώρο σας, και πάντα με τις πιο προσιτές τιμές.

  Η εμπειρία μας στην κατασκευή & τοποθέτηση κρυστάλλων και τζαμιών σάς εγγυάται εργονομία, λειτουργικότητα, άριστη εγκατάσταση, πάντα με συνέπεια, ποιότητα και αξιοπιστία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  2ο χλμ Ιεράπετρας - Γρα Λυγιά - Ιεράπετρα
  6974410987
  ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ
  Τζάμια - Κρύσταλλα & Γυάλινες Κατασκευές Ιεράπετρα

  Η επιχείρησή μας “ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ιεράπετρα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια με τζάμια, κρύσταλλα, καθρέπτες καθώς και με παντός είδους γυάλινες κατασκευές παρέχοντας κομψές και λειτουργικές λύσεις.

  Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας, οποιαδήποτε εργασία με τζάμια και κρύσταλλα επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, εξυπηρετώντας άμεσα την Ιεράπετρα και όλο το νομό Λασιθίου.

  ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

  με μοναδικές δημιουργίες από τζάμι και κρύσταλλα και εξασφαλίστε έναν όμορφο, μοντέρνο, λειτουργικό και πάνω απ’ όλα ασφαλή χώρο.

  Συνδυάζοντας την μοντέρνα αισθητική και εξασφαλίζοντας κρύσταλλα και τζάμια από υλικά αρίστης ποιότητας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να αναλάβει από μια απλή τοποθέτηση τζαμιών έως και την πιο απαιτητική ειδική γυάλινη κατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις εξελίξεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές και κομψές λύσεις που θα κάνουν το χώρο σας όπως ακριβώς τον είχατε φανταστεί.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό απαιτητικών έργων στην Ιεράπετρα και σε όλο το Λασίθι. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλην εκείνη την πείρα που απαιτείται για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε σχετικής εργασίας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας ώστε να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ιεράπετρα και όλο το νομό Λασιθίου.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ – ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ
  Γέφυρα Καλογήρου Φιλιππιάδα - Πρέβεζας
  2683024677
  6974545930
  Η εταιρεία μας KALLIS GLASS με βάση την Φιλιππιάδα Πρέβεζα σας παρέχει με παντός τύπου τζάμια και γυαλί για όλες τις χρήσεις.

  Τα τζάμια μας είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες με σκοπό το προϊόν μας να είναι ανθεκτικό στη διάβρωση του χρόνου και των καιρικων φαινομενων.

  Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση σας για αυτο και καθημερινά προσπαθουμε να βελτιωνόμαστε χάρη στην εμπειρία και γνώσεις που απορροφάται από όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε.

  Αναλαμβάνουμε αλλα δεν περιοριζόμαστε σε:

  Τζάμια
  Κρύσταλλα
  Υαλοπίνακες
  Ενεργειακοί Υαλοπίνακες
  Αλεξίσφαιρα Τζάμια
  Γυάλινες Κατασκευές

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  Άρη Βελουχιώτη 22, Ελευσίνα - Αττική
  2112157350
  6945773911
  Η εταιρείαΚΟΣΜΑΤΟΣ GLASS βρίσκεται στην Ελευσίνακαι έχει ως αντικείμενο την εμπορία και τοποθέτηση κρυστάλλινων επιφανειών και τζαμιών.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί στη διάρκεια της συνεργασίας μας.

  H εταιρεία μας διαθέτειμεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν ποικίλες ανάγκες κατασκευής και διακόσμησης.

  Σε εμάς θα βρείτεκρύσταλλα ασφαλείας, ενεργειακά τζάμια, καθρέπτες, ντουζιέρες, τζαμαρίες καταστημάτων, καθώς και ειδικές κατασκευές, όπως γυάλινες φυσούνες, πλάτες κουζίναςκαι γυάλινα κάγκελα. Ακόμη, πραγματοποιούμε ψηφιακές εκτυπώσεις και προσωποποιημένα σχέδια της επιλογής σας πάνω σε γυαλί, δίνοντας τη ταυτότητα που θέλετε στο χώρο σας

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ καιχρόνια για τις μικρές ή μεγάλες απαιτήσεις σας, παρέχοντάς μας τα εφόδια και τη δύναμη για να συνεχίσουμε τις εξελισσόμενες προσπάθειές μας ως προς την κάλυψη των δικών σας αναγκών στα τζάμια - κρύσταλλα - καθρέπτες.

  Είμαστε στη διάθεσή σας για ο,τιδήποτε χρειαστείτε!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ – ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ
  Επισκοπή Σκοπέλου - Σκόπελος
  2424029013
  6985844490
  UNDER CONSTRUCTION
  Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες & Αλουμινοκατασκευές Σκόπελος

  Η επιχείρησή μας “UNDER CONSTRUCTION” η οποία βρίσκεται στην Σκόπελο, δραστηριοποιείται δημιουργικά από το 2015 στο χώρο του γυαλιού, των τζαμιών, των κρυστάλλων και των αλουμινοκατασκευών προσφέροντας κομψές και ποιοτικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Σκόπελο και σε όλη την Ελλάδα.

  Με μεράκι, αγάπη και προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με τζάμια - κρύσταλλα, καθρέπτες καθώς και οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Στο κατάστημά μας στην Σκόπελο, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τζάμια και κρύσταλλαπου σίγουρα θα σας κερδίσουν.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Η καταρτισμένη ομάδα μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσει τις ανάγκες σας, να σας παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία σε ότι αφορά την πλήρη γκάμα κρυστάλλων που διαθέτουμε και στη συνέχεια να σας προτείνει, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει αυτό που επιθυμείτε για τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο, χωρίς να χρειαστεί να δώσει μια περιουσία.

  Ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της επιχείρησης μας, μας επιτρέπει να παράγουμε κατασκευές τζαμιών και κρυστάλλων υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.

  Η εμπειρία μας στην κατασκευή και τοποθέτηση κρυστάλλων και τζαμιών σας εγγυάται εργονομία, λειτουργικότητα, άριστη εγκατάσταση και ένα τέλειο αποτέλεσμα που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με την τοποθέτηση τζαμιών και κρυστάλλων καθώς και στις αλουμινοκατασκευές, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Σκόπελο αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

  Έτσι, χάρη στην ποιότητα των κατασκευών που προσφέρουμε και τις ανταγωνιστικές τιμές μας, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ή περάστε από το κατάστημά μας στην Σκόπελο για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική
  λύση για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  Κοραή 22 - Περιστέρι
  2155651596
  6972387657
  Η έδρα της εταιρείας τζαμιών και επεξεργασίας γυαλιού ΤΖΟΡΤΖΑΚΑΚΗΣ βρίσκεται στην Αθήνα, στο Περιστέρι, όπου μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα και προτάσεις για γυάλινες κατασκευές.

  Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο χώρο του τζαμιού και με υπευθυνότητα σας εγγυάται άριστη ποιότητα υψηλών προδιαγραφών και υψηλής αισθητικής. Αντικείμενό μας είναι η επεξεργασία γυαλιού, η εμπορία σε τζάμια και κρύσταλλα καθώς επίσης και η τοποθέτησή τους. Αναλαμβάνουμε παντός είδους γυάλινες κατασκευές με εφαρμογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων κτλ.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε μας για να δώσουμε λύση σε κάθε σας ανάγκη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  Πύλη Δερβενοχωρίων, Θέση Φούσκενα - Θήβα - Βοιωτίας
  2263031807
  6944055326, 6977463260
  ALEVIZOS GLASS | ΤΖΑΜΙΑ & ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  Η βιομηχανία μας με έδρα την Πύλη Θήβας, ασχολείται εδώ και χρόνια με την επεξεργασία και την εμπορία τζαμιών, κρυστάλλων και καθρεπτών. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές σε κρύσταλλο και γυαλί καθώς και σε ντουζιέρες.

  Σας καλούμε να επισκεφθείτε και το υπόκατάστημα μας στην Ελευσίνα για να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας ενώ το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει άμεσα και γρήγορα.

  Η επιχείρηση μας διαθέτει:
  τζάμια, κρύσταλλα, καθρέφτες, ενεργιακά τζάμια, λευκά τζάμια, διπλά τζάμια, διπλά τάμια triplex, ράφια, πάγκους κουζίνας, κρυσταλιέρες, ντουζιέρες.

  Στην εταιρία ALEVIZOS GLASS θα βρείτε τη λύση σε κάθε σας ανάγκη σχετικά με το γυαλί.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  Αγ. Σοφίας 32 - Ρόδος
  2241028714
  6934474576
  ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ ΡΟΔΟΣ
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ - ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ - ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑΤΖΑΜΙΑ
  ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ - ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ- ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ-ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΡΟΔΟΣ

  Η επιχείρηση ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣΤΖΑΜΙΑ εδρεύει εδώ και πολλά χρόνια στη ΡΟΔΟ και δραστηριοποιείται στον χώρο των τζαμιών – κρυστάλλων.

  Ιδρύθηκε από το Καρπαθάκη Μιχάλη το 1976 και τώρα συνεχίζει ο υιός του Πολυδεύκης με μεγάλη επιτυχία.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι αυτά που μας κάνουν ανταγωνιστικούς και πρώτους στο είδος μας.

  Προτεραιότητα μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.

  Αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση βιτρινών καταστημάτων όλων των διαστάσεων , καθώς επίσης και την τοποθέτηση αλεξίσφαιρων τζαμιών – SECURIT.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Τζάμια
  Κρύσταλλα
  Ενεργειακά κρύσταλλα
  Διπλά τζάμια
  Αλεξίσφαιρα τζάμια- SECURIT
  Υαλοπίνακες
  Γυάλινες ντουζιέρες
  Βιτρίνες Καταστημάτων
  Ειδικές Κατασκευές Τζαμιών
  Πόρτες κρυστάλλινες πτυσσόμενες – αυτόματες- περιστρεφόμενες

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία. επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές.
  Με εκτίμηση,
  Καρπαθάκης Πολυδεύκης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  Ηλείας 182, Οβρυά - Πάτρα
  6978192421
  Η εταιρεία T5 – GLASS ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ βρίσκεται στην πόλη της Πάτρας επί της οδού Ηλείας 182 κάτω Οβριά σε ένα σύγχρονο εξελιγμένο χώρο με μηχανήματα κατάλληλα να υλοποιήσουν οποιαδήποτε ειδική κατασκευή γύρω από το γυαλί.

  Ο κος Τσεκούρας Κων/νος με μία μακρόχρονη πορεία στον χώρο του γυαλιού και το άρτια εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο προσωπικό του βρίσκεται εδώ για να υλοποιήσει κάθε σας ανάγκη από γυάλινες κατασκευές σε κτήρια, καταστήματα, ξενοδοχειακές μονάδες, βίλες και κατοικίες με υλικά ποιότητας.

  Παρέχουμε δωρεάν μελέτη του χώρου σας και προτείνουμε λύσεις από γυαλί και κρύσταλλο για μια πολυτελή διακόσμηση του χώρου σας.

  Τέλος αναλαμβάνουμε αντικατάσταση τζαμιών όλο το 24ωρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  Ηπείρου 3, Κέντρο Αθήνα - Αθήνα
  2110130366
  6994907699
  Η επιχείρηση μας Prendi Glass ασχολείτε με τζάμια, καθρέφτες, κορνίζες και έχει έδρα στην ΑΘΗΝΑ, επί της οδού Ηπείρου 3.

  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όλες οι κατασκευές μας δημιουργούνται εξατομικευμένα, με φαντασία και μεράκι.

  Η αγάπη μας για τη δουλειά μας είναι η εγγύηση των υπηρεσιών μας και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας.

  Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να δημιουργήσει γυάλινες κατασκευές από τζάμι, κρύσταλλο,κορνίζες και καθρέφτες υψηλής αισθητικής και design, αλλά και λειτουργικές.
  Επιλέξτε από την τεράστια γκάμα προϊόντων μας και ζητήστε τις διαστάσεις που θέλετε καθώς όλες οι κατασκευές μας δημιουργούνται βάση των δικών σας αναγκών.

  Τα χρόνια εμπειρίας μας εγγυώνται ποιοτικές κατασκευές από τζάμια - κρύσταλλα - καθρέπτες για την κατασκευή όσο και για την διακόσμηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  Γερακαρού, Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη
  2393022373
  6977858991
  Από το 1964 ο Γυμνόπουλος Γεώργιος δραστηριοποιήθηκε ως πλανόδιος υαλοθέτης στην τοποθέτηση υαλοπινάκων και καθρεφτών ιδρύοντας έτσι τη βάση της εταιρείας μας. Από το 2002 η ΑΦΟΙ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. συνεχίζει το έργο του προκατόχου της διαπρέποντας στην κατασκευή και αντικατάσταση τζαμιών και κρυστάλλων για όλους όσους αναζητούν αδιαπραγμάτευτη ποιότητα σε συνδυασμό με άριστη και ταχεία εξυπηρέτηση. Η πολυετής εμπειρία της επιχείρησης διασφαλίζει την ικανοποίηση ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες.

  Μερικά από τα μέχρι πρότινος έργα που έχει επιτελέσει η εταιρία: Ποσειδώνιο, Εμπορική Τράπεζα( επί της Ίωνος Δραγούμη), Χαρίσειο γηροκομείο, Ι.Ε.Κ. Θέρμης, Σχολή Θετικών επιστημών Α.Π.Θ., Καρίπειον Μέλαθρον.
  Η επιχείρηση διαθέτει πιστοποίηση CE από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι ενεργό μέλος της ΠΟΕΒΥ.

  Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε., στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση ιδιωτών και επαγγελματιών με κατ' οίκον παράδοση υλικών και τάχιστη ανταπόκριση για παντός είδους πρόβλημα προσφέροντας οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 8 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ