noscript image for google
Παρασκευή 05 Ιουνίου 2020 | 04:36 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 28 - Βύρωνας
  2107668531,2107669864
  Η εταιρία μας Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. μετράει ήδη 35 χρόνια στο χώρο του γυαλιού.
  Η μακροχρόνια συνεργασία μας με μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές αλλά και ιδιώτες που όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν εμπιστευτεί τις ιδέες τους και τα έργα τους, μας έχει προσφέρει την τεχνογνωσία εκείνη που μάς οδηγεί στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας άμεσες και σωστές λύσεις, με ολοκληρωμένα συστήματα και εφαρμογές.
  Καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη στον τομέα του γυαλιού ανταποκρινόμενοι ακόμα και στις πιο ειδικές κατασκευές, συνεργαζόμαστε με τον πελάτη και πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, συνδυάζοντας πάντα την ποιότητα και την καλαισθησία με την καλύτερη τιμή.
  Η εταιρία μας Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., έχει αναπτύξει το σύστημα ποιότητας το οποίο συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ 1279 και σύμφωνα με το οποίο δεσμεύεται να εφαρμόζει και να βελτιώνει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, με σκοπό την υψηλότερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών στους πελάτης της.

  • ΤΖΑΜΙΑ
  • ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  • ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΓΥΑΛΙΑ
  • ΓΥΑΛΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – SECURIT
  • ΓΥΑΛΙ ΤΡΙΠΛΕΞ - ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  • ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  • ΓΥΑΛΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ
  • ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ
  • ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
  • ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
  • ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΑΤΩΜΑ
  • ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ
  • ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ
  • ΑΜΜΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ
  • ΓΥΑΛΙΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ
  • ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  • ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  • ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  • PLEXIGLASS
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  Γερακαρού, Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη
  2393022373
  6977858991
  Από το 1964 ο Γυμνόπουλος Γεώργιος δραστηριοποιήθηκε ως πλανόδιος υαλοθέτης στην τοποθέτηση υαλοπινάκων και καθρεφτών ιδρύοντας έτσι τη βάση της εταιρείας μας. Από το 2002 η ΑΦΟΙ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. συνεχίζει το έργο του προκατόχου της διαπρέποντας στην κατασκευή και αντικατάσταση τζαμιών και κρυστάλλων για όλους όσους αναζητούν αδιαπραγμάτευτη ποιότητα σε συνδυασμό με άριστη και ταχεία εξυπηρέτηση. Η πολυετής εμπειρία της επιχείρησης διασφαλίζει την ικανοποίηση ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες.

  Μερικά από τα μέχρι πρότινος έργα που έχει επιτελέσει η εταιρία: Ποσειδώνιο, Εμπορική Τράπεζα( επί της Ίωνος Δραγούμη), Χαρίσειο γηροκομείο, Ι.Ε.Κ. Θέρμης, Σχολή Θετικών επιστημών Α.Π.Θ., Καρίπειον Μέλαθρον.
  Η επιχείρηση διαθέτει πιστοποίηση CE από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι ενεργό μέλος της ΠΟΕΒΥ.

  Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε., στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση ιδιωτών και επαγγελματιών με κατ' οίκον παράδοση υλικών και τάχιστη ανταπόκριση για παντός είδους πρόβλημα προσφέροντας οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ – ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ
  Καλύβες Πολυγύρου - Χαλκιδικής
  2371051578
  6944208304
  Zissis Glass
  Τζάμια - Κρύσταλλα - Plexiglass Πολύγυρος Χαλκιδική
  Κρύσταλλα Καθρέπετες Διπλή Υάλωση

  Αντικαταστήστε τώρα τους παλιούς διπλούς υαλοπίνακες με νέους ενεργειακής κλάσης για εξοικονόμηση ενέργειας έως 35%.
  ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ

  Η επιχείρησή μας “Zissis Glass” η οποία βρίσκεται στον Πολύγυρο Χαλκιδικής και πιό συγκεκριμένα στις Καλύβες, δραστηριοποιείται με τζάμια, κρύσταλλα και Plexiglassεδώ και αρκετά χρόνια και έχει να επιδείξει μεγάλα και σημαντικά έργα σε όλη την Χαλκιδική.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο εμπόριο υαλοπινάκων, σας προσφέρουμε ενεργειακά τζάμια υψηλής ποιότητας ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε και επεξεργασίες όπως: Ροντέ, Μπιζουτέ, Σχέδια Αμμοβολής, Γυάλινες Εσωτερικές Πόρτες και πολλά ακόμα. Πραγματοποιούμε επίσης κατασκευές μεPlexiglass για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Για τζάμια και για κρύσταλλα, επικοινωνήστε μαζί μας. Σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Εξυπηρετούμε τον Πολύγυρο και όλη την Χαλκιδική.

  Τζάμια Πολύγυρος Χαλκιδική, Κρύσταλλα Πολύγυρος Χαλκιδική, Τζάμια Κρύσταλλα Πολύγυρος Χαλκιδική, Ενεργειακά Τζάμια Πολύγυρος Χαλκιδική, Εμπόριο Υαλοπινάκων Πολύγυρο Χαλκιδική, Κατασκευές Plexiglass Πολύγυρο Χαλκιδική
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ – ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ
  Μπιζανίου 18 - Πάτρα
  2610432144
  6948235637
  Υαλεμπορική Πατρών
  Τζάμια Κρύσταλλα Πάτρα - Καθρέπτες Πάτρα

  Η επιχείρησή μας “Υαλεμπορική Πατρών Σουλελές Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια σε ότι έχει σχέση με κατασκευές σε τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες, προσφέροντας έργα υψηλής αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάτρα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στα τζάμια και τα κρύσταλλα και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Πάτρα, μπορούμε να αναλάβουμε και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευή που σκέφτεστε για τον χώρο σας.

  Διαθέτουμε τζάμια, κρύσταλλα, καθρέπτες, διπλα θερμοηχομονωτικά τζάμια, φυσαρμόνικες, πόρτες security και ότι άλλο επιθυμείτε.

  Για οποιαδήποτε κατασκευή και αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάτρα.

  Τζάμια Πάτρα, Κρύσταλλα Πάτρα, Καθρέπτες Πάτρα, Θερμοηχομονωτικά Τζάμια Πάτρα, Φυσαρμόνικες Πάτρα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  Μαΐστρος - Αλεξανδρούπολη
  2551028438
  6976867616
  Η βιοτεχνία επεξεργασίας υαλοπινάκων μας “Υαλοτεχνική” η οποία βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, δραστηριοποιείται με τζάμια, καθρέπτες και υαλοπίνακες από το 1969 προσφέροντας ποιοτικές και κομψές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αλεξανδρούπολη.

  Αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, η εταιρεία μας στην Αλεξανδρούπολη, καλύπτει πλέον όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις που αφορούν στις εφαρμογές του γυαλιού.

  Σε εμάς θα βρείτε πληθώρα προϊόντων που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη όπως τζάμια ασφαλείας, τρίπλεξ, αλεξίσφαιρα τζάμια, ενεργειακά τζάμια, ανακλαστικά τζάμια, τζάμια πυρασφάλειας, αυτόματες πόρτες και πολλά ακόμα προϊόντα στο χώρο του γυαλιού.

  Επιπλέον δημιουργούμε ειδικές κατασκευές σε ιδιαίτερα σημεία που διαθέτει ο χώρος σας για την κάλυψη των δικών σας απαιτήσεων, με βάση την μελέτη και την λύση που σας προτείναμε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στον χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Αλεξανδρούπολη για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.

  Βιοτεχνία Επεξεργασίας Υαλοπινάκων Αλεξανδρούπολη, Τζάμια ασφαλείας Αλεξανδρούπολη, Τρίπλεξ Αλεξανδρούπολη, Laminate Αλεξανδρούπολη, Αλεξίσφαιρα τζάμια Αλεξανδρούπολη, Ενεργειακά τζάμια Αλεξανδρούπολη, Ανακλαστικά τζάμια Αλεξανδρούπολη, Τζάμια πυρασφάλειας Αλεξανδρούπολη, Αυτόματες πόρτες Αλεξανδρούπολη,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  Αγαθουπόλεως 15 Πυροπαθών, Νεάπολη - Θεσσαλονίκη
  2310500110
  6939785121
  Zenis Glass – 6939785121- ΤΖΑΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 24 ΩΡΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η επιχείρηση Zenis Glass εδρεύει στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης και εξειδικεύεται σε τζάμια και άλλες γυάλινες κατασκευές, όπως είναι τα κρύσταλλα και οι καθρέπτες.

  Αναλαμβάνει την τοποθέτηση ή αντικατάσταση τζαμιών, καθρεφτών, βιτρινών καταστημάτων και άλλων γυάλινων επιφανειών, σε διάφορους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε κατοικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

  Έχουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα του τζαμιού και των κρυστάλλων και προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευή στον επαγγελματικό ή το προσωπικό σας χώρο.

  ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΦΘΟΡΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΩΝ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ-ΤΖΑΜΙΩΝ

  Προτεραιότητα μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.

  Κύριο στοιχείο των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι η ποιότητα και τα άψογα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ενώ εγγυόμαστε άριστη εξυπηρέτηση και άμεση παράδοση των προϊόντων, εντός του συμφωνηθέντος χρόνου.

  Στο κατάστημά μας στην Αγαθουπόλεως 15, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, θα βρείτε Τζάμια, Κρύσταλλα, Καθρέφτες, Είδη Δώρων

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ !!!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  Σοφοκλέους 167 & Σκρα - Καλλιθέα
  2109577023
  6972530800
  Διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας στο χώρο των υαλοπινάκων, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό απάναντι στους πελάτες μας κάθε μικρό ή μεγάλο έργο.

  Τοποθετούμε ή αντικαθιστούμε τζάμια, καθρέπες, βιτρίνες καταστημάτων και άλλες γυάλινες επιφάνειες !
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  3ο χλμ Κοζάνης Λάρισας - Κοζάνης
  2461038580
  6944298751
  Μ Κ GLASS ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΜΗΛΙΟΣ ΚΟΖΑΝΗ
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΚΟΖΑΝΗ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗ
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΥΑΛΙΟΥ
  ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ - ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΩΝΙΩΝ-ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ- ΓΥΑΛΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ
  ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣΚΟΖΑΝΗ

  Η επιχείρηση ΜΗΛΙΟΣ GLASS εδρεύει στην ΚΟΖΑΝΗ, ιδρύθηκε το 2005 και συνεχίζει έως και σήμερα δυναμικά στο χώρο.
  Η εταιρεία μας έχει διανύσει μια ανοδική πορεία στο χώρο του γυαλιού.
  Έχουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα του τζαμιού και των κρυστάλλων.
  Αποτελούμε μοναδική λύση για οποιαδήποτε κατασκευή στον επαγγελματικό ή το προσωπικό σας χώρο.
  Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι αυτά που μας κάνουν ανταγωνιστικούς και πρώτους στο είδος μας.

  ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΦΘΟΡΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΩΝ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ-ΤΖΑΜΙΩΝ
  Προτεραιότητα μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία. επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές.
  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά για τις μικρές ή μεγάλες απαιτήσεις σας, παρέχοντάς μας τα εφόδια και τη δύναμη για να συνεχίσουμε τις εξελισσόμενες προσπάθειες μας ως προς την κάλυψη των δικών σας αναγκών στα τζάμια – κρύσταλλα – καθρέπτες.
  Είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΟΖΑΝΗ, ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Μήλιος Κωνσταντίνος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ – ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ
  Παπαφύλου 6Δ - Ιωάννινα
  2651030177
  6977527722
  Vagenas Glass
  Τζάμια, Κρύσταλλα & Καθρέπτες Ιωάννινα

  Η εταιρεία μας “Vagenas Glass” η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται στο χώρο του υαλοπίνακα από το 1977 προσφέροντας ποιοτικές και μοναδικές λύσεις σε τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες. Από την δημιουργία της, η εταιρεία μας, συνεχίζει με επιτυχία να ακολουθεί ανοδική και επεκτατική πορεία με σύγχρονα μηχανήματα, επαγγελματικά οχήματα και εγκαταστάσεις.

  Η πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση που έχουμε αναπτύξει στα τζάμια, τα Κρύσταλλα και τους καθρέπτες, μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες κατασκευαστικές και διακοσμητικές λύσεις στην οικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο στα Ιωάννινα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Προσφάτως, στο δυναμικό της εταιρείας μας προστέθηκε εκθεσιακός χώρος, προσφέροντας στους πελάτες μας την δυνατότητα ακριβή δειγματισμού και επίδειξης των προϊόντων μας. Γεγονός που ενισχύει την δραστηριότητα της εταιρείας μας όχι μόνο στην εμπορία αλλά εξίσου και στο κατασκευαστικό και δημιουργικό κομμάτι του γυαλιού.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις ποικίλες εφαρμογές του γυαλιού στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην ασφάλεια από κινδύνους προερχόμενους από το γυαλί, στην αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων απαιτήσεων.

  Η συνέπεια, η εμπειρία και η υπευθυνότητα χαρακτηρίζουν κάθε επαγγελματική μας συνεργασία, με απώτερο σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Ιωάννινα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  Ματσούκα 6 - Ανω Πατήσια
  2102236315
  6932544962
  Το κατάστημα Κρασαδάκης Μ. - Κρασαδάκης Ε. Ο.Ε., που βρίσκεται στην Αθήνα στα Άνω Πατήσια από το 1970, εξειδικεύεται σε τζάμια και άλλες γυάλινες κατασκευές, όπως είναι τα κρύσταλλα και οι καθρέπτες.

  Το άρτια εξειδικευμένο στα τζάμια και τις υπόλοιπες γυάλινες κατασκευές προσωπικό μας ασχολείται με την εγκατάστασή τους σε διάφορους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε κατοικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

  Κύριο στοιχείο των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι η ποιότητα και τα άψογα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ενώ εγγυόμαστε άριστη εξυπηρέτηση και άμεση παράδοση των προϊόντων, εντός του συμφωνηθέντος χρόνου. Είμαστε μέλος της ΠΟΕΒΥ και πιστοποιημένοι εγκαταστάστες από την TUV Hellas.

  Πιο αναλυτικά, βασισμένοι στην πολυετή πείρα μας στο αντικείμενο και στην τεχνογνωσία μας, αναλαμβάνουμε:

  Τοποθετήσεις - Εμπόριο
  Τζάμια - Κρύσταλλα
  Τοποθετήσεις τζαμιών
  Καθρέπτες
  Θερμοηχομονωτικά τζάμια
  Θερμικά Ενισχυμένοι Υαλοπίνακες - Securit
  Τζάμια τρίπλεξ ενεργειακά
  Γυάλινες καμπίνες - γυάλινες ντουζιέρες
  Γυάλινες κατασκευές
  Γυάλινα πατώματα
  Γυάλινα μπαλκόνια
  Γυάλινες ειδικές κατασκευές
  Γυάλινα αίθρια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  ΚΑΛΥΒΕΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ - Χανίων
  2852031424
  6977272376
  ΒΟΥΡΑΚΗΣ ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗ
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ - ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΩΝΙΩΝ-ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗ

  Η επιχείρηση ΒΟΥΡΑΚΗΣ ΤΖΑΜΙΑ εδρεύει στα ΧΑΝΙΑ , ιδρύθηκε αρκετά χρόνια πριν και συνεχίζει ο έως και σήμερα δυναμικά στο χώρο.

  Η εταιρεία μας έχει διανύσει μια μακροχρόνια και ανοδική πορεία στο χώρο του γυαλιού.

  Έχουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα του τζαμιού και των κρυστάλλων.

  Αποτελούμε μοναδική λύση για οποιαδήποτε κατασκευή στον επαγγελματικό ή το προσωπικό σας χώρο.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι αυτά που μας κάνουν ανταγωνιστικούς και πρώτους στο είδος μας.

  ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΦΘΟΡΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΩΝ

  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ-ΤΖΑΜΙΩΝ

  Προτεραιότητα μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Τζάμια ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗ
  Κρύσταλλα ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗ
  Ενεργειακά κρύσταλλα ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗ
  Ειδικές κατασκευές τζαμιών ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗ
  Αλεξίσφαιρα τζάμια- SECURIT
  Υαλοπίνακες
  Καθρέπτες
  Βιτρίνες καταστημάτων
  Γυάλινες ντουζιέρες
  Αμμοβολές Γυαλιών
  Πόρτες κρυστάλλινες πτυσσόμενες – αυτόματες- περιστρεφόμενες κ.α

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία. επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά για τις μικρές ή μεγάλες απαιτήσεις σας, παρέχοντάς μας τα εφόδια και τη δύναμη για να συνεχίσουμε τις εξελισσόμενες προσπάθειες μας ως προς την κάλυψη των δικών σας αναγκών στα τζάμια – κρύσταλλα – καθρέπτες.

  Είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ….ΧΑΝΙΑ – ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ-ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Βουράκης Αντώνιος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  ΝΕΑ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑ - Θεσπρωτίας
  2665026892
  6941549285
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εγκαταστάσεις υαλοπινάκων, τζαμιών, καθρέπτες και κάθε είδους κρυστάλλων σε καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες.

  www.facebook.com/tzamiakonstas/
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  2ο χλμ Καρδίτσας - Σμοκόβου - Καρδίτσας
  2441070086
  6978892948
  Η επιχείρηση ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΜΙΑ εδρεύει στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ιδρύθηκε το 1980 από τον Κομπογιάννη Ιωάννη και από το 2010 συνεχίζει ο υιός του Νικόλαος δυναμικά στο χώρο.

  Η εταιρεία έχει διανύσει μια μακροχρόνια και ανοδική πορεία στο χώρο του γυαλιού.

  Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα του γυαλιού και των υαλοπινάκων, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την επιχείρηση ξεχωριστή στο είδος της.

  ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΦΘΟΡΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΩΝ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ-ΤΖΑΜΙΩΝ

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Τζάμια ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  Κρύσταλλα ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  Ενεργειακά κρύσταλλα ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  Ειδικές κατασκευές τζαμιών ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  Αλεξίσφαιρα τζάμια- SECURIT
  Υαλοπίνακες
  Καθρέπτες
  Βιτρίνες καταστημάτων
  Γυάλινες ντουζιέρες
  Αμμοβολές Γυαλιών
  Τεχνοτροπίες τζαμιών fusing
  Πόρτες κρυστάλλινες πτυσσόμενες – αυτόματες- περιστρεφόμενες κ.α

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία. επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εξασφαλίζοντας ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές.

  Η επιχείρηση δραστηριοποιείται σε όλο το νομό Θεσσαλίας αλλά και εκτός, εφόσον ζητηθεί.

  ΤΖΑΜΙΑΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΓΥΑΛΙΟΥ FUSING
  ΓΥΑΛΙΝΕΣΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ- ΑΜΜΟΒΟΛΕΣΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΩΝΙΩΝ-ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  Τζάμια Καρδίτσα Θεσσαλία, Κρύσταλλα Καρδίτσα Θεσσαλία, Ειδικές Κατασκευές Τζαμιών Καρδίτσα Θεσσαλία, Καθρέφτες Καρδίτσα Θεσσαλία, Ενεργειακά Τζάμια Καρδίτσα Θεσσαλία, Αλεξίσφαιρα Τζάμια Καρδίτσα Θεσσαλία, Γυάλινες Πόρτες Καρδίτσα Θεσσαλία, Ντουζιέρες Καρδίτσα Θεσσαλία, Βιτρίνες Καταστημάτων Καρδίτσα Θεσσαλία,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 5 - Πειραιάς
  2104128312
  6974424245
  ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ-ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗ
  INOX ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ - ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙΑ ΣΟΜΠΕΣ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΤΤΙΚΗ

  Η επιχείρηση ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΤΖΑΜΙΑ ιδρύθηκε το 1965 από τον Στυλιανό Γαλανάκη και από το 1989 συνεχίζει ο υιό του Γεώργιος με μεγάλη επιτυχία, εδρεύει στον ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ.

  Η εταιρεία μας έχει διανύσει μια μακροχρόνια και ανοδική πορεία στο χώρο του γυαλιού.

  Έχουμε τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα του τζαμιού και των κρυστάλλων.

  Αποτελούμε μοναδική λύση για οποιαδήποτε κατασκευή στον επαγγελματικό ή το προσωπικό σας χώρο.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι αυτά που μας κάνουν ανταγωνιστικούς και πρώτους στο είδος μας.

  ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΦΘΟΡΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ - ΒΙΤΡΙΝΩΝ

  Προτεραιότητα μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Τζάμια ΠΕΙΡΑΙΑΣ– ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ -ΑΤΤΙΚΗ
  Κρύσταλλα ΠΕΙΡΑΙΑΣ– ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ- ΑΤΤΙΚΗ
  Ενεργειακά κρύσταλλα ΠΕΙΡΑΙΑΣ– ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ
  Αλεξίσφαιρα τζάμια- SECURIT
  Υαλοπίνακες
  Καθρέπτες
  Βιτρίνες καταστημάτων
  INOX ντουζιέρες
  Plexiglass
  Αμμοβολές Γυαλιών
  Πόρτες κρυστάλλινες πτυσσόμενες – αυτόματες- περιστρεφόμενες κ.α

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία. επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά για τις μικρές ή μεγάλες απαιτήσεις σας, παρέχοντάς μας τα εφόδια και τη δύναμη για να συνεχίσουμε τις εξελισσόμενες προσπάθειες μας ως προς την κάλυψη των δικών σας αναγκών στα τζάμια – κρύσταλλα – καθρέπτες.

  Είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ….ΠΕΙΡΑΙΑ – ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Γαλανάκης Γεώργιος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  11 ΧΛΜ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΠΙΖΑΝΙ - Ιωάννινα
  2651094490,2651028283
  6937024265, 6937024267
  Bakolas Glass constructions ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ
  ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ -ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΤΖΑΜΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ - ΓΥΑΛΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ-ΦΥΣΟΥΝΕΣ-ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ
  ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ- ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΠΑΞΟΙ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

  Η επιχείρηση Bakolas Glass constructions εδρεύει από το 1984 στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ και δραστηριοποιείται στον χώρο των τζαμιών – κρυστάλλων με μεγάλη επιτυχία.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι αυτά που μας κάνουν ανταγωνιστικούς και πρώτους στο είδος μας.

  Προτεραιότητα μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.

  Αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση βιτρινών καταστημάτων όλων των διαστάσεων , καθώς επίσης και την τοποθέτηση αλεξίσφαιρων τζαμιών – SECURIT, γυάλινα στηθαία, στέγαστρα κ.α.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Τζάμια ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
  Βιοτεχνία τζαμιών ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
  Κρύσταλλα ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
  Βιτρίνες καταστημάτων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
  Ενεργειακά κρύσταλλα ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
  Διπλά τζάμια
  Αλεξίσφαιρα τζάμια- SECURIT
  Υαλοπίνακες
  Γυάλινες καμπίνες
  Γυάλινα κάγκελα
  Γυάλινες ντουζιέρες
  Plexiglass
  Αμμοβολές Γυαλιών
  Πόρτες κρυστάλλινες πτυσσόμενες – αυτόματες- περιστρεφόμενες κ.α

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία. επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ…..ΙΩΑΝΝΙΝΑ–ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΑΡΤΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ- ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ- ΚΕΡΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΖΑΚΥΝΘΟ-ΠΑΞΟΥΣ- ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Μπακόλας Κωνσταντίνος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 38 - Ορεστιαδα
  2552029503
  6977808723
  ΜΥΡΜΙΛΙΑΓΚΟΣ ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ - ΕΒΡΟΣ
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ - ΕΒΡΟΣ
  ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ - ΓΥΑΛΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ - ΦΥΣΟΥΝΕΣ - ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, PVC - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ - ΕΒΡΟΣ
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ - ΕΒΡΟΣ

  Η επιχείρηση ΜΥΡΜΙΛΙΑΓΚΟΣ στην ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΕΒΡΟΣ και δραστηριοποιείται στον χώρο των τζαμιών – κρυστάλλων και κουφωμάτων αλουμινίου, pvc.

  Ιδρύθηκε το 1988 από τον Νικόλαο Μυρμιλιάγκο και συνεχίζει έως και σήμερα ο υιός του Ευάγγελος με μεγάλη επιτυχία.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι αυτά που μας κάνουν ανταγωνιστικούς και πρώτους στο είδος μας.

  Προτεραιότητα μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.

  Αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση βιτρινών καταστημάτων όλων των διαστάσεων , καθώς επίσης και την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και pvc.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Τζάμια ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΕΒΡΟΣ
  Κρύσταλλα, Καθρέπτες ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΕΒΡΟΣ
  Βιτρίνες καταστημάτων ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΕΒΡΟΣ
  Ενεργειακά κρύσταλλα ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΕΒΡΟΣ
  Διπλά τζάμια
  Υαλοπίνακες
  Γυάλινα κάγκελα
  Κάγκελα αλουμινίου
  Κουφώματα αλουμινίου, τοποθέτηση
  Αλουμινοκατασκευές
  Κουφώματα pvc τοποθέτηση

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία. επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ…..ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ- ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,

  Μυρμιλιάγκος Ευάγγελος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  ΤΣΙΜΙΣΚΗ 6 ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 257 - Ιλιον
  2105013886
  6977883212
  ΑΦΟΙ ΣΠΑΤΙΩΤΗ ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΙΛΙΟΝ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ – ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ-ΛΙΟΝ-ΑΤΤΙΚH
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΙΛΙΟΝ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ- ΓΥΑΛΙΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ
  ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ - ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΛΙΟΝ-ΑΤΤΙΚΗ

  Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΣΠΑΤΙΩΤΗ ΤΖΑΜΙΑ εδρεύει εδώ και πολλά χρόνια στο ΙΛΙΟΝ – ΑΤΤΙΚΗ και δραστηριοποιείται στον χώρο των τζαμιών – κρυστάλλων με μεγάλη επιτυχία.
  Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι αυτά που μας κάνουν ανταγωνιστικούς και πρώτους στο είδος μας.
  Προτεραιότητα μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.
  Αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση βιτρίνες καταστημάτων όλων των διαστάσεων .
  Επίσης είμαστε σε θέσει να σας συμβουλεύσουμε για διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Τζάμια ΙΛΙΟΝ – ΑΤΤΙΚΗ
  Κρύσταλλα ΙΛΙΟΝ – ΑΤΤΙΚΗ
  Ενεργειακά κρύσταλλα ΙΛΙΟΝ – ΑΤΤΙΚΗ
  Ενεργειακά τζάμια ΙΛΙΟΝ-ΑΤΤΙΚΗ
  Αλεξίσφαιρα τζάμια- SECURIT
  Καθρέπτες
  Υαλοπίνακες
  Γυάλινες ντουζιέρες
  Γυάλινα διαχωριστικά μπαλκονιών
  Αμμοβολές Γυαλιών
  Πόρτες κρυστάλλινες πτυσσόμενες – αυτόματες- περιστρεφόμενες κ.α

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία. επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές.

  Με εκτίμηση,
  ΑΦΟΙ ΣΠΑΤΙΩΤΗ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  ΔΑΜΑΡΕΩΣ 30 - Παγκράτι
  2107522052
  6977551392
  Εμπορια τζαμιων και κρυσταλλων παγκρατι αττικη

  Κορνιζες - Αφισες - Εργα τεχνης - Πινακες ζωγραφικης

  Τζαμια - Κρυσταλλα - Ευρωπαικοι καθρεπτες - Βιτρω

  Ειδικες κατασκευες απο γυαλι & κρυσταλλο

  Η επιχείρηση ''ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ'' εδρεύει στο Παγκράτι Αττικής και δραστηριοποιείται από το 1993 ως βιοτεχνία υαλοπινάκων με σκοπό την εμπορία, τοποθέτηση και κατεργασία τζαμιών, κρυστάλλων και καθρεπτών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες.

  Με καινοτόμες ιδέες στην παρουσίαση του γυαλιού, κατασκευάζει για τους πελάτες του, ιδιώτες, επαγγελματίες, καταστήματα, ξενοδοχειακές μονάδες και οτιδήποτε μπορεί να πάρει μορφή χρησιμοποιώντας γυαλί.

  Στο κατάστημα που διατηρεί δραστηριοποιείται και με την κατασκευή κάθε τύπου κορνιζών Μόνο με ξύλο Τσεχίας, Ισπανίας και Ιταλίας όπως επίσης και με την πώληση αφισσών, πινάκων και έργων τέχνης, διαφόρων ζωγράφων.

  Επισκεφθείτε το κατάστημά του, για να δείτε την τεράστια ποικιλία των προϊόντων που έχει.

  Οι κατασκευές είναι άψογες, οι τιμές προσιτές και η εξυπηρέτηση άμεση.

  Όλες οι κατασκευές και οι τοποθετήσεις γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό και εγγυάται το αποτέλεσμα.

  Προϊόντα και υπηρεσίες:

  - Τζάμια, Κρύσταλλα, Καθρέφτες
  - Χωρίσματα, γυάλινα κάγκελα

  - Βιτρίνες καταστημάτων
  - Ράφια

  - Καμπίνες, Ντουζιέρες
  - Φυσαρμόνικες, γυάλινες πόρτες

  - Έγχρωμα κρύσταλλα
  - Ηχομονωτικά κρύσταλλα
  - Αλεξίσφαιρα κρύσταλλα & γυαλιά

  - Αμμοβολές, Γυάλινες κατασκευές παντός τύπου

  Αναλαμβάνει καινούριες δουλειές και ανακαινίσεις σε όλη την Αττική.

  Με εκτίμηση: Τσιρογιάννης Θεόδωρος.

  Κορνιζες Παγκρατι, Βυρωνας, Καισαριανη, Ζωγραφου - Αφισες Παγκρατι, Βυρωνας, Καισαριανη, Ζωγραφου - Εργα τεχνης Παγκρατι, Βυρωνας, Καισαριανη, Ζωγραφου - Πινακες ζωγραφικης Παγκρατι, Βυρωνας, Καισαριανη, Ζωγραφου - Τζαμια Παγκρατι, Βυρωνας, Καισαριανη, Ζωγραφου - Κρυσταλλα Παγκρατι, Βυρωνας, Καισαριανη, Ζωγραφου - Ευρωπαικοι καθρεπτες Παγκρατι, Βυρωνας, Καισαριανη, Ζωγραφου - Βιτρω Παγκρατι, Βυρωνας, Καισαριανη, Ζωγραφου - Ειδικες κατασκευες απο γυαλι & κρυσταλλο Παγκρατι, Βυρωνας, Καισαριανη, Ζωγραφου

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  ΦΤΕΛΙΑ - Μύκονος
  2289024435
  6977284925
  Κατασκευές Με Αλουμίνιο - Aluminium

  Κουφώματα Αλουμινίου - Aluminium Windows

  Κουφώματα PVC - Windows PVC

  Σήτες - Mosquito Screens

  Πόρτες - Doors

  Αυτόματες - Automatic

  Απλές Πόρτες - Simple Doors

  Καμπίνες Λουτρού - Bathroom Cabin

  Καθρέπτες - Mirror

  Κάγκελα - Railings

  Χωρίσματα - Walls

  Τραπέζια - Tables

  Κουζίνες - Kitchens

  Εκτυπώσεις Σε Γυαλί - Printing
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  5ο χλμ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΠΥΛΗΣ - Τρίκαλα
  2431061980
  6976633282
  Επίπεδα τζάμια

  Διπλοί Υαλοπίνακες

  Τριπλοί Υαλοπίνακες

  Διπλοί Ενεργειακοί Υαλοπίνακες μαλακής επίστρωσης

  Διπλοί θερμοηχωμονωτικοί υαλοπίνακες

  Υαλοπετάσματα

  Laminated (τρίπλεξ ή πολύφυλλοι) υαλοπίνακες

  Αντιβανδαλιστικά / κρύσταλλα ασφαλείας

  Αλεξίσφαιρα κρύσταλλα

  Ανακλαστικά και Ματ κρύσταλλα

  Επεξεργασία Ροντε, Τρασσε, Αμμοβολής

  Καθρέπτες

  Βιτρίνες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  Ρόδα, Καρουσάδες - Κέρκυρας
  2663064277
  6977608499
  Η εταιρεία Κουτρούλης Κωνσταντίνος δραστηριοποιείται στην εμπορία & τοποθέτηση Υαλοπινάκων & Κρυστάλλων στην Ρόδα Κέρκυρας.

  Με τη μοντέρνα της αισθητική, τα άριστα υλικά κρυστάλλων, καθρεπτών, τζαμιών & τα υψηλά στάνταρ ποιότητας & τοποθέτησης έχει αναλάβει στο ιστορικό της μεγάλα Δημόσια & Ιδιωτικά έργα, Πολυτελείς Κατοικίες, χώρους Γραφείων & Επιχειρήσεων.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό με πιστοποίηση τοποθέτησης αναλαμβάνει με αξιοπιστία και σύγχρονη αντίληψη μοντέρνες & παντός ειδών κατασκευές και τοποθετήσεις Κρυστάλλων σε Επιχειρήσεις, Οικίες & Εκθέσεις.

  Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις καλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες του χώρου και απαρτίζεται από προσωπικό εξειδικευμένο σε όλους τους τομείς που αφορούν την κατασκευή, μελέτη, τοποθέτηση, εκτίμηση και αρχιτεκτονική γυαλιού.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  Λαυρίου 11 - Περιστέρι
  2105735251
  Παν. Χαντζής - 6937784565, Απ. Κακούρης - 6977507009
  Π. Χαντζής - Α. Κακούρης Ο.Ε.
  Τζάμια - Κρύσταλλα

  Η εταιρεία μας:
  Η εταιρεία Π. ΧΑΝΤΖΗΣ - Α. ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΟΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του γυαλιού.

  Ο Παναγιώτης Χαντζής και ο Αποστόλης Κακούρης από νεαρή ηλικία γνώρισαν και αγάπησαν την τέχνη του γυαλιού. Εργάστηκαν και μαθήτευσαν δίπλα σε καταξιωμένους τεχνίτες και επιχειρηματίες του χώρου.

  Η πολυετής εμπειρία, του καθενός ξεχωριστά, αλλά και των δύο μαζί, καθώς και η μακρόχρονη φιλία τους, δημιούργησε το 2006 την εταιρεία «Π. Χαντζής - Α. Κακούρης ΟΕ».

  Έκτοτε η εταιρεία, λειτουργεί σε κλίμα άψογου επαγγελματισμού & συνεργασίας με :

  Συνεχή ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες του γυαλιού και του inox καθώς και τις ανάγκες της αγοράς.
  Μια ομάδα από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό
  Άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών
  Συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες Αρχιτεκτόνων και Κατασκευαστών

  Με βασικές και απαράβατες αρχές την συνέπεια, την υπευθυνότητα και την τεχνογνωσία, έχουν καθιερωθεί μεταξύ των κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου, και κερδίζουν καθημερινά την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη συνεργατών & πελατών.

  Υπηρεσίες

  Στοιχεία Επικοινωνίας
  Τηλ.210 5735251 |Κιν.Παναγιώτης Χαντζής:6937784565, Αποστόλης Κακούρης:6977507009 |Fax:210 5735074
  Email:xkglass@gmail.com
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΥ 15 - Ηράκλειο
  2810320800
  6931800000
  Η εταιρεία μας παρέχει μία ευρεία γκάμα προϊόντων για οικιακές χρήσεις, επαγγελματικές, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

  Αυτόματες πόρτες

  Διαχωριστικά

  Δάπεδα

  Μπαλκόνια - Εξώστες

  Πτυσσόμενα Κρύσταλλα

  Στέγαστρα - Πέργολες

  Επενδύσεις τοίχων

  Καθρέπτες

  Πόρτες ανοιγόμενες και συρόμενες

  Σκάλες

  Ντουλάπες

  Προστατευτικά τζακιού

  Βιτρίνες καταστημάτων

  Υαλοπετάσματα

  Καμπίνες μπάνιου

  Πορτάκια και πάγκοι κουζίνας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 54 - Καλαμάτα
  2721025788
  6985561152
  Αριστείδης Παπανικολόπουλος | Αλουμινοκατασκευές Καλαμάτα

  Κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου
  Εμπορία εξαρτημάτων αλουμινίου
  Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου
  Γκαραζόπορτες
  Θωρακισμένες πόρτες
  Παραδοσιακά κάγκελα
  Πέργκολες
  Μεταλλικά έπιπλα
  Ρολλά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ 13 - Γλυφάδα
  2109642746
  6936710699, 6942919316
  τζαμια γλυφαδα, αργυρουπολη, ελληνικο, νοτια προαστια, αττικη
  κρυσταλλα γλυφαδα, αργυρουπολη, ελληνικο, νοτια προαστια, αττικη
  αλεξισφαιρα τζαμια γλυφαδα, αργυρουπολη, ελληνικο, νοτια προαστια, αττικη
  ειδικες κατασκευες απο γυαλι γλυφαδα, αργυρουπολη, ελληνικο, αττικη
  αντικουνουπικα συστηματα αττικη, γλυφαδα, νοτια προαστια
  ειδικα κρυσταλλα για πλοια γλυφαδα, αττικη, νοτια προαστια

  Η επιχείρηση ''Κρύσταλλα - Τζάμια - Καθρέπτες'' στη Γλυφάδα, του κυρίου Τεμπονέρα Δημήτρη, δραστηριοποιείται από το 1989 στο εμπόριο των υαλοπινάκων και ενεργειακών κρυστάλλων, με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρέχει άμεση εξυπηρέτηση στα νότια προάστια όπως στην Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Φάληρο, Ελληνικό, Βούλα, Βουλιαγμένη και σε όλο το νομό Αττικής.

  Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση παλιών τζαμιών με ενεργειακά τζάμια νέας τεχνολογίας.

  Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα, η ποιότητα που παρέχουμε είναι άριστη, οι τιμές προσιτές και η εξυπηρέτηση άμεση.

  Όλες οι κατασκευές και οι τοποθετήσεις γίνονται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και μπορούμε να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα.

  Ειδικές κατασκευές από γυαλί και κρύσταλλο σε ιστιοφόρα και πλοία.

  Η συνέπεια στην παράδοση και η εγγύηση στην δουλειά μας, αποτελούν χαρακτηριστικά που μας αντιπροσωπεύουν.

  Προϊόντα:

  Τζάμια και κρύσταλλα
  Υαλοπίνακες
  Βιτρίνες καταστημάτων και βιτρώ
  Ενεργειακά διπλά τζάμια
  Αλεξίσφαιρα τζάμια

  Διπλά ενεργειακά τζάμια
  Γυάλινα διαχωριστικά μπαλκονιών
  Ντουζιέρες - Καμπίνες
  Φυσαρμόνικες, γυάλινες πόρτες
  Ηχομονωτικά κρύσταλλα
  Έγχρωμα κρύσταλλα
  Αμμοβολές κρυστάλλων
  Γυάλινα κάγκελα
  Γυάλινες κατασκευές παντός τύπου

  Με εκτίμηση: Τεμπονέρας Δημήτρης.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 7 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ