noscript image for google
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 | 06:04 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 28 - Βύρωνας
  2107668531,2107669864
  Η εταιρία μας Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. μετράει ήδη 35 χρόνια στο χώρο του γυαλιού.
  Η μακροχρόνια συνεργασία μας με μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές αλλά και ιδιώτες που όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν εμπιστευτεί τις ιδέες τους και τα έργα τους, μας έχει προσφέρει την τεχνογνωσία εκείνη που μάς οδηγεί στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας άμεσες και σωστές λύσεις, με ολοκληρωμένα συστήματα και εφαρμογές.
  Καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη στον τομέα του γυαλιού ανταποκρινόμενοι ακόμα και στις πιο ειδικές κατασκευές, συνεργαζόμαστε με τον πελάτη και πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, συνδυάζοντας πάντα την ποιότητα και την καλαισθησία με την καλύτερη τιμή.
  Η εταιρία μας Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., έχει αναπτύξει το σύστημα ποιότητας το οποίο συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ 1279 και σύμφωνα με το οποίο δεσμεύεται να εφαρμόζει και να βελτιώνει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, με σκοπό την υψηλότερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών στους πελάτης της.

  • ΤΖΑΜΙΑ
  • ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  • ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΓΥΑΛΙΑ
  • ΓΥΑΛΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – SECURIT
  • ΓΥΑΛΙ ΤΡΙΠΛΕΞ - ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  • ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  • ΓΥΑΛΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ
  • ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ
  • ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
  • ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
  • ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΑΤΩΜΑ
  • ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ
  • ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ
  • ΑΜΜΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ
  • ΓΥΑΛΙΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ
  • ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  • ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  • ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  • PLEXIGLASS
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  Αγίου Δημητρίου 40 - Θεσσαλονίκη
  2310541195,2310520822
  6986009234
  Vattis Glass Specialist
  Τζάμια - Κρύσταλλα & Καθρέπτες Θεσσαλονίκη - Γυάλινες Κατασκευές Θεσσαλονίκη Μακεδονία

  Η οικογενειακή επιχείρηση ''Vattis Glass Specialist'' ιδρύθηκε από τον Φαίδων Βάττη το 1975 και συνεχίζεται από τον υιό Κωνσταντίνο Βάττη, απόφοιτο μηχανολόγο-μηχανικό. Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και εξειδικεύεται στο γυαλί, στο εμπόριο χονδρικής/λιανικής υαλοπινάκων και στην επεξεργασία τζαμιών, κρυστάλλων και καθρεπτών καθώς διαθέτει βιοτεχνία στις εγκαταστάσεις της.

  Συνδυάζοντας τα τζάμια, τα κρύσταλλα και τους καθρέπτες καθώς και μια μεγάλη γκάμα από ειδικά εξαρτήματα, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε σχετική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή για τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με στόλο οχημάτων, μπορεί να αναλάβει τη μέτρηση και τοποθέτηση τζαμιών και καθρεπτών καθώς και πιο πολύπλοκες και προσαρμοσμένες στα μέτρα σας γυάλινες κατασκευές, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Μακεδονία. Δυνατότητα αποστολής υαλοπινάκων σε ξυλοκιβώτιο ασφαλείας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

  ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

  Τζάμια, κρύσταλλα χρωματιστά, καθρέπτες με διασφάλιση ποιότητας, ανθυγροί και οικολογικοί, βιτρίνες καταστημάτων σε όλα τα πάχη και σχέδια, συρόμενες και αυτόματες πόρτες, πόρτες πυρασφάλειας, πόρτες securit, πόρτες φαρμακείων, ετοιμοπαράδοτες καμπίνες μπάνιου, κρύσταλλα πυράντοχα-κεραμικά για τζάκια και σόμπες, αλεξίσφαιρα-triplex, plexil-glass και πολυκαρμπονικά φύλλα.

  Παράλληλα διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από κορνίζες, σε διάφορα χρώματα, σχέδια και υλικά ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο και την αισθητική σας.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και ακολουθώντας πιστά τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο γυαλί, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε σχετική κατασκευή από τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες επιθυμείτε στο χώρο σας.

  Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η αξιοπιστία των υπηρεσιών και η συνεχής ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες, μας εξασφαλίζουν την άριστη συνεργασία με κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται και μας προτιμά.

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Μακεδονία.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  Μικράς Ασίας 55, Τούμπα - Θεσσαλονίκη
  2310910800
  6948805841
  Glass Project
  Ιωαννίδης Πασχάλης - Τζάμια - Κρύσταλλα - Βιτρίνες - Τούμπα Θεσσαλονίκη

  Η εταιρεία GLASS PROJECT, με ιδρυτή τον Ιωαννίδη Πασχάλη, στη Θεσσαλονίκη, ασχολείται με τα τζάμια - κρύσταλλα, έχοντας διανύσει μια μακροχρόνια και ανοδική πορεία στο χώρο του γυαλιού.

  H εταιρεία μας εξειδικεύεται στο χώρο του γυαλιού, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις ξενοδοχείων, καταστημάτων, οικιών, αντικαθιστώντας κρύσταλλα κάθε μορφής. Παρέχουμε λάκομπελ και λάκοπακ, γυάλινα κιγκλιδώματα, σκέπαστρα γυάλινα, ντουζιέρες ειδικών κατασκευών, πτυσσόμενες γυάλινες πόρτες, συρόμενα κρύσταλλα, διπλά θερμοηχομονωτικά - ενεργειακά τζάμια με πιστοποίηση CE, αλεξίσφαιρο τρίπλεξ, securit.

  Ακόμα, καθρέφτες για μπάνια, σαλόνια και οποιοδήποτε χώρο, ενώ εξυπηρετούμε άμεσα σε φθορές τζαμιών - βιτρινών - κουφωμάτων - εσωτερικών πορτών - καθρεπτών και παρέχουμε service μηχανισμών γυάλινων πορτών. Διαθέτουμε υλικά υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, τα οποία, σε συνδυασμό με την πολυετή τεχνογνωσία και τους έμπειρους τεχνίτες μας, δίνουν ιδανικές διακοσμητικές και κατασκευαστικές λύσεις στο χώρο σας, και πάντα με τις πιο προσιτές τιμές.

  Η εμπειρία μας στην κατασκευή & τοποθέτηση κρυστάλλων και τζαμιών σάς εγγυάται εργονομία, λειτουργικότητα, άριστη εγκατάσταση, πάντα με συνέπεια, ποιότητα και αξιοπιστία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  2ο χλμ Ιεράπετρας - Γρα Λυγιά - Ιεράπετρα
  6974410987
  ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ
  Τζάμια - Κρύσταλλα & Γυάλινες Κατασκευές Ιεράπετρα

  Η επιχείρησή μας “ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ιεράπετρα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια με τζάμια, κρύσταλλα, καθρέπτες καθώς και με παντός είδους γυάλινες κατασκευές παρέχοντας κομψές και λειτουργικές λύσεις.

  Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας, οποιαδήποτε εργασία με τζάμια και κρύσταλλα επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, εξυπηρετώντας άμεσα την Ιεράπετρα και όλο το νομό Λασιθίου.

  ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

  με μοναδικές δημιουργίες από τζάμι και κρύσταλλα και εξασφαλίστε έναν όμορφο, μοντέρνο, λειτουργικό και πάνω απ’ όλα ασφαλή χώρο.

  Συνδυάζοντας την μοντέρνα αισθητική και εξασφαλίζοντας κρύσταλλα και τζάμια από υλικά αρίστης ποιότητας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να αναλάβει από μια απλή τοποθέτηση τζαμιών έως και την πιο απαιτητική ειδική γυάλινη κατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις εξελίξεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές και κομψές λύσεις που θα κάνουν το χώρο σας όπως ακριβώς τον είχατε φανταστεί.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό απαιτητικών έργων στην Ιεράπετρα και σε όλο το Λασίθι. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλην εκείνη την πείρα που απαιτείται για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε σχετικής εργασίας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας ώστε να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ιεράπετρα και όλο το νομό Λασιθίου.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ – ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ
  Γέφυρα Καλογήρου Φιλιππιάδα - Πρέβεζας
  2683024677
  6974545930
  Η εταιρεία μας KALLIS GLASS με βάση την Φιλιππιάδα Πρέβεζα σας παρέχει με παντός τύπου τζάμια και γυαλί για όλες τις χρήσεις.

  Τα τζάμια μας είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες με σκοπό το προϊόν μας να είναι ανθεκτικό στη διάβρωση του χρόνου και των καιρικων φαινομενων.

  Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση σας για αυτο και καθημερινά προσπαθουμε να βελτιωνόμαστε χάρη στην εμπειρία και γνώσεις που απορροφάται από όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε.

  Αναλαμβάνουμε αλλα δεν περιοριζόμαστε σε:

  Τζάμια
  Κρύσταλλα
  Υαλοπίνακες
  Ενεργειακοί Υαλοπίνακες
  Αλεξίσφαιρα Τζάμια
  Γυάλινες Κατασκευές

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  Άρη Βελουχιώτη 22, Ελευσίνα - Αττική
  2112157350
  6945773911
  Η εταιρείαΚΟΣΜΑΤΟΣ GLASS βρίσκεται στην Ελευσίνακαι έχει ως αντικείμενο την εμπορία και τοποθέτηση κρυστάλλινων επιφανειών και τζαμιών.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί στη διάρκεια της συνεργασίας μας.

  H εταιρεία μας διαθέτειμεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν ποικίλες ανάγκες κατασκευής και διακόσμησης.

  Σε εμάς θα βρείτεκρύσταλλα ασφαλείας, ενεργειακά τζάμια, καθρέπτες, ντουζιέρες, τζαμαρίες καταστημάτων, καθώς και ειδικές κατασκευές, όπως γυάλινες φυσούνες, πλάτες κουζίναςκαι γυάλινα κάγκελα. Ακόμη, πραγματοποιούμε ψηφιακές εκτυπώσεις και προσωποποιημένα σχέδια της επιλογής σας πάνω σε γυαλί, δίνοντας τη ταυτότητα που θέλετε στο χώρο σας

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε εδώ καιχρόνια για τις μικρές ή μεγάλες απαιτήσεις σας, παρέχοντάς μας τα εφόδια και τη δύναμη για να συνεχίσουμε τις εξελισσόμενες προσπάθειές μας ως προς την κάλυψη των δικών σας αναγκών στα τζάμια - κρύσταλλα - καθρέπτες.

  Είμαστε στη διάθεσή σας για ο,τιδήποτε χρειαστείτε!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ – ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ
  Επισκοπή Σκοπέλου - Σκόπελος
  2424029013
  6985844490
  UNDER CONSTRUCTION
  Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες - Κορνίζες & Αλουμινοκατασκευές Σκόπελος

  Η επιχείρησή μας “UNDER CONSTRUCTION” η οποία βρίσκεται στην Σκόπελο, δραστηριοποιείται δημιουργικά από το 2015 στο χώρο του γυαλιού, των τζαμιών, των κρυστάλλων και των αλουμινοκατασκευών προσφέροντας κομψές και ποιοτικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Σκόπελο και σε όλη την Ελλάδα.

  Με μεράκι, αγάπη και προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με τζάμια - κρύσταλλα, καθρέπτες καθώς και οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Στο κατάστημά μας στην Σκόπελο, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τζάμια και κρύσταλλα, καθώς και μοναδικά σχέδια σε κορνίζες που σίγουρα θα σας κερδίσουν.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Η καταρτισμένη ομάδα μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσει τις ανάγκες σας, να σας παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία σε ότι αφορά την πλήρη γκάμα κρυστάλλων που διαθέτουμε και στη συνέχεια να σας προτείνει, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει αυτό που επιθυμείτε για τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο, χωρίς να χρειαστεί να δώσει μια περιουσία.

  Ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της επιχείρησης μας, μας επιτρέπει να παράγουμε κατασκευές τζαμιών και κρυστάλλων υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.

  Η εμπειρία μας στην κατασκευή και τοποθέτηση κρυστάλλων και τζαμιών σας εγγυάται εργονομία, λειτουργικότητα, άριστη εγκατάσταση και ένα τέλειο αποτέλεσμα που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με την τοποθέτηση τζαμιών και κρυστάλλων καθώς και στις αλουμινοκατασκευές, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Σκόπελο αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

  Έτσι, χάρη στην ποιότητα των κατασκευών που προσφέρουμε και τις ανταγωνιστικές τιμές μας, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ή περάστε από το κατάστημά μας στην Σκόπελο για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική
  λύση για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  Κοραή 22 - Περιστέρι
  2155651596
  6972387657
  Η έδρα της εταιρείας τζαμιών και επεξεργασίας γυαλιού ΤΖΟΡΤΖΑΚΑΚΗΣ βρίσκεται στην Αθήνα, στο Περιστέρι, όπου μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα και προτάσεις για γυάλινες κατασκευές.

  Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο χώρο του τζαμιού και με υπευθυνότητα σας εγγυάται άριστη ποιότητα υψηλών προδιαγραφών και υψηλής αισθητικής. Αντικείμενό μας είναι η επεξεργασία γυαλιού, η εμπορία σε τζάμια και κρύσταλλα καθώς επίσης και η τοποθέτησή τους. Αναλαμβάνουμε παντός είδους γυάλινες κατασκευές με εφαρμογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων κτλ.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε μας για να δώσουμε λύση σε κάθε σας ανάγκη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  Πύλη Δερβενοχωρίων, Θέση Φούσκενα - Θήβα - Βοιωτίας
  2263031807
  6944055326, 6977463260
  ALEVIZOS GLASS | ΤΖΑΜΙΑ & ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  Η βιομηχανία μας με έδρα την Πύλη Θήβας, ασχολείται εδώ και χρόνια με την επεξεργασία και την εμπορία τζαμιών, κρυστάλλων και καθρεπτών. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές σε κρύσταλλο και γυαλί καθώς και σε ντουζιέρες.

  Σας καλούμε να επισκεφθείτε και το υπόκατάστημα μας στην Ελευσίνα για να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας ενώ το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει άμεσα και γρήγορα.

  Η επιχείρηση μας διαθέτει:
  τζάμια, κρύσταλλα, καθρέφτες, ενεργιακά τζάμια, λευκά τζάμια, διπλά τζάμια, διπλά τάμια triplex, ράφια, πάγκους κουζίνας, κρυσταλιέρες, ντουζιέρες.

  Στην εταιρία ALEVIZOS GLASS θα βρείτε τη λύση σε κάθε σας ανάγκη σχετικά με το γυαλί.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  Αγ. Σοφίας 32 - Ρόδος
  2241028714
  6934474576
  ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ ΡΟΔΟΣ
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ - ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ - ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑΤΖΑΜΙΑ
  ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ - ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ- ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ-ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΡΟΔΟΣ

  Η επιχείρηση ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣΤΖΑΜΙΑ εδρεύει εδώ και πολλά χρόνια στη ΡΟΔΟ και δραστηριοποιείται στον χώρο των τζαμιών – κρυστάλλων.

  Ιδρύθηκε από το Καρπαθάκη Μιχάλη το 1976 και τώρα συνεχίζει ο υιός του Πολυδεύκης με μεγάλη επιτυχία.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι αυτά που μας κάνουν ανταγωνιστικούς και πρώτους στο είδος μας.

  Προτεραιότητα μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.

  Αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση βιτρινών καταστημάτων όλων των διαστάσεων , καθώς επίσης και την τοποθέτηση αλεξίσφαιρων τζαμιών – SECURIT.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Τζάμια
  Κρύσταλλα
  Ενεργειακά κρύσταλλα
  Διπλά τζάμια
  Αλεξίσφαιρα τζάμια- SECURIT
  Υαλοπίνακες
  Γυάλινες ντουζιέρες
  Βιτρίνες Καταστημάτων
  Ειδικές Κατασκευές Τζαμιών
  Πόρτες κρυστάλλινες πτυσσόμενες – αυτόματες- περιστρεφόμενες

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία. επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές.
  Με εκτίμηση,
  Καρπαθάκης Πολυδεύκης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  Ηλείας 182, Οβρυά - Πάτρα
  6978192421
  Η εταιρεία T5 – GLASS ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ βρίσκεται στην πόλη της Πάτρας επί της οδού Ηλείας 182 κάτω Οβριά σε ένα σύγχρονο εξελιγμένο χώρο με μηχανήματα κατάλληλα να υλοποιήσουν οποιαδήποτε ειδική κατασκευή γύρω από το γυαλί.

  Ο κος Τσεκούρας Κων/νος με μία μακρόχρονη πορεία στον χώρο του γυαλιού και το άρτια εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο προσωπικό του βρίσκεται εδώ για να υλοποιήσει κάθε σας ανάγκη από γυάλινες κατασκευές σε κτήρια, καταστήματα, ξενοδοχειακές μονάδες, βίλες και κατοικίες με υλικά ποιότητας.

  Παρέχουμε δωρεάν μελέτη του χώρου σας και προτείνουμε λύσεις από γυαλί και κρύσταλλο για μια πολυτελή διακόσμηση του χώρου σας.

  Τέλος αναλαμβάνουμε αντικατάσταση τζαμιών όλο το 24ωρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  Ηπείρου 3, Κέντρο Αθήνα - Αθήνα
  2110130366
  6994907699
  Η επιχείρηση μας Prendi Glass ασχολείτε με τζάμια, καθρέφτες, κορνίζες και έχει έδρα στην ΑΘΗΝΑ, επί της οδού Ηπείρου 3.

  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όλες οι κατασκευές μας δημιουργούνται εξατομικευμένα, με φαντασία και μεράκι.

  Η αγάπη μας για τη δουλειά μας είναι η εγγύηση των υπηρεσιών μας και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας.

  Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να δημιουργήσει γυάλινες κατασκευές από τζάμι, κρύσταλλο,κορνίζες και καθρέφτες υψηλής αισθητικής και design, αλλά και λειτουργικές.
  Επιλέξτε από την τεράστια γκάμα προϊόντων μας και ζητήστε τις διαστάσεις που θέλετε καθώς όλες οι κατασκευές μας δημιουργούνται βάση των δικών σας αναγκών.

  Τα χρόνια εμπειρίας μας εγγυώνται ποιοτικές κατασκευές από τζάμια - κρύσταλλα - καθρέπτες για την κατασκευή όσο και για την διακόσμηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  Γερακαρού, Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη
  2393022373
  6977858991
  Από το 1964 ο Γυμνόπουλος Γεώργιος δραστηριοποιήθηκε ως πλανόδιος υαλοθέτης στην τοποθέτηση υαλοπινάκων και καθρεφτών ιδρύοντας έτσι τη βάση της εταιρείας μας. Από το 2002 η ΑΦΟΙ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. συνεχίζει το έργο του προκατόχου της διαπρέποντας στην κατασκευή και αντικατάσταση τζαμιών και κρυστάλλων για όλους όσους αναζητούν αδιαπραγμάτευτη ποιότητα σε συνδυασμό με άριστη και ταχεία εξυπηρέτηση. Η πολυετής εμπειρία της επιχείρησης διασφαλίζει την ικανοποίηση ακόμα και στους πιο απαιτητικούς πελάτες.

  Μερικά από τα μέχρι πρότινος έργα που έχει επιτελέσει η εταιρία: Ποσειδώνιο, Εμπορική Τράπεζα( επί της Ίωνος Δραγούμη), Χαρίσειο γηροκομείο, Ι.Ε.Κ. Θέρμης, Σχολή Θετικών επιστημών Α.Π.Θ., Καρίπειον Μέλαθρον.
  Η επιχείρηση διαθέτει πιστοποίηση CE από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι ενεργό μέλος της ΠΟΕΒΥ.

  Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε., στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση ιδιωτών και επαγγελματιών με κατ' οίκον παράδοση υλικών και τάχιστη ανταπόκριση για παντός είδους πρόβλημα προσφέροντας οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ – ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ
  Καλύβες Πολυγύρου - Χαλκιδικής
  2371051578
  6944208304
  Zissis Glass
  Τζάμια - Κρύσταλλα - Plexiglass Πολύγυρος Χαλκιδική
  Κρύσταλλα Καθρέπετες Διπλή Υάλωση

  Αντικαταστήστε τώρα τους παλιούς διπλούς υαλοπίνακες με νέους ενεργειακής κλάσης για εξοικονόμηση ενέργειας έως 35%.
  ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ

  Η επιχείρησή μας “Zissis Glass” η οποία βρίσκεται στον Πολύγυρο Χαλκιδικής και πιό συγκεκριμένα στις Καλύβες, δραστηριοποιείται με τζάμια, κρύσταλλα και Plexiglassεδώ και αρκετά χρόνια και έχει να επιδείξει μεγάλα και σημαντικά έργα σε όλη την Χαλκιδική.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο εμπόριο υαλοπινάκων, σας προσφέρουμε ενεργειακά τζάμια υψηλής ποιότητας ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε και επεξεργασίες όπως: Ροντέ, Μπιζουτέ, Σχέδια Αμμοβολής, Γυάλινες Εσωτερικές Πόρτες και πολλά ακόμα. Πραγματοποιούμε επίσης κατασκευές μεPlexiglass για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Για τζάμια και για κρύσταλλα, επικοινωνήστε μαζί μας. Σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Εξυπηρετούμε τον Πολύγυρο και όλη την Χαλκιδική.

  Τζάμια Πολύγυρος Χαλκιδική, Κρύσταλλα Πολύγυρος Χαλκιδική, Τζάμια Κρύσταλλα Πολύγυρος Χαλκιδική, Ενεργειακά Τζάμια Πολύγυρος Χαλκιδική, Εμπόριο Υαλοπινάκων Πολύγυρο Χαλκιδική, Κατασκευές Plexiglass Πολύγυρο Χαλκιδική
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ – ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ
  Μπιζανίου 18 - Πάτρα
  2610432144
  6948235637
  Υαλεμπορική Πατρών
  Τζάμια Κρύσταλλα Πάτρα - Καθρέπτες Πάτρα

  Η επιχείρησή μας “Υαλεμπορική Πατρών Σουλελές Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια σε ότι έχει σχέση με κατασκευές σε τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες, προσφέροντας έργα υψηλής αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάτρα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στα τζάμια και τα κρύσταλλα και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Πάτρα, μπορούμε να αναλάβουμε και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευή που σκέφτεστε για τον χώρο σας.

  Διαθέτουμε τζάμια, κρύσταλλα, καθρέπτες, διπλα θερμοηχομονωτικά τζάμια, φυσαρμόνικες, πόρτες security και ότι άλλο επιθυμείτε.

  Για οποιαδήποτε κατασκευή και αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάτρα.

  Τζάμια Πάτρα, Κρύσταλλα Πάτρα, Καθρέπτες Πάτρα, Θερμοηχομονωτικά Τζάμια Πάτρα, Φυσαρμόνικες Πάτρα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  Λεωφ. Μάκρης 50, Νέα Χηλή (Έκθεση) - Αλεξανδρούπολη
  2551028438
  6976867616
  Υαλοτεχνική
  Χατζηαναστασίου Α. & ΣΙΑ ΟΕ
  Βιοτεχνία Επεξεργασίας Υαλοπινάκων - Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες - Ενεργειακά & Αλεξίσφαιρα Τζάμια - Αλεξανδρούπολη

  Το 1969, ο Γιώργος Χατζηαναστασίου ήταν ο πρώτος στην Αλεξανδρούπολη που ασχολήθηκε αποκλειστικά με την επεξεργασία και τοποθέτηση του επίπεδου γυαλιού. Από τότε μέχρι σήμερα, με συνέπεια, επαγγελματισμό και συνεχή προσήλωση στην παροχή ποιοτικών προιόντων και υπηρεσιών, η οικογενεική επιχείρηση ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ αξίωσε να κατέχει μια περίοπτη θέση στον κλάδο του γυαλιού και όχι μόνο, αφού πλέον είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, με οδηγό την ορθή χρήση του μοναδικού αυτού οικοδομικού υλικού και των προιόντων του.

  Ειδικευόμαστε στην επεξεργασία & τοποθέτηση:

  • Ενεργειακών υαλοπινάκων
  • Υαλοπινάκων ασφαλείας
  • Διακοσμητικών υαλοπινάκων
  • Υαλοπινάκων ειδικών εφαρμογών
  • Plexi glass κα πολυανθρακικών φύλλων

  Καθώς και στην προμήθεια, τοποθέτηση και συντήρηση αυτόματων πορτών (συρόμενων και ανοιγόμενων) σε:

  • Καταστήματα
  • Ξενοδοχεία
  • Εμπορικά κέντρα
  • Νοσοκομεία
  • Εργοστάσια

  Επίσης, σε συνεργασία με αξιόπιστους συνεργάτες κατασκευάζουμε αίθρια, διαφώτιστα, έπιπλα με κύριο στοιχείο το γυαλί και πλήθος άλλες κατασκευές που θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  Αγαθουπόλεως 15 Πυροπαθών, Νεάπολη - Θεσσαλονίκη
  2310500110
  6939785121
  Zenis Glass – 6939785121

  ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΖΑΜΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗ, ΕΥΟΣΜΟΣ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗ, ΕΥΟΣΜΟΣ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΤΖΑΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗ, ΕΥΟΣΜΟΣ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΝΕΑΠΟΛΗ, ΕΥΟΣΜΟΣ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΝΕΑΠΟΛΗ, ΕΥΟΣΜΟΣ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η επιχείρηση Zenis Glass εδρεύει στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης και εξειδικεύεται σε τζάμια και άλλες γυάλινες κατασκευές, όπως είναι τα κρύσταλλα και οι καθρέπτες.

  Αναλαμβάνει την τοποθέτηση ή αντικατάσταση τζαμιών, καθρεφτών, βιτρινών καταστημάτων και άλλων γυάλινων επιφανειών, σε διάφορους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε κατοικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

  Έχουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα του τζαμιού και των κρυστάλλων και προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευή στον επαγγελματικό ή το προσωπικό σας χώρο.

  ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΦΘΟΡΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΩΝ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ-ΤΖΑΜΙΩΝ

  Προτεραιότητα μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.

  Κύριο στοιχείο των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι η ποιότητα και τα άψογα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ενώ εγγυόμαστε άριστη εξυπηρέτηση και άμεση παράδοση των προϊόντων, εντός του συμφωνηθέντος χρόνου.

  Στο κατάστημά μας στην Αγαθουπόλεως 15, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, θα βρείτε Τζάμια, Κρύσταλλα, Καθρέφτες, Είδη Δώρων

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ !!!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  Σοφοκλέους 167 & Σκρα - Καλλιθέα
  2109577023
  6972530800
  Διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας στο χώρο των υαλοπινάκων, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό απάναντι στους πελάτες μας κάθε μικρό ή μεγάλο έργο.

  Τοποθετούμε ή αντικαθιστούμε τζάμια, καθρέπες, βιτρίνες καταστημάτων και άλλες γυάλινες επιφάνειες !
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  3ο χλμ Κοζάνης Λάρισας - Κοζάνης
  2461038580
  6944298751
  Μ Κ GLASS ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΜΗΛΙΟΣ ΚΟΖΑΝΗ
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΚΟΖΑΝΗ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗ
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΥΑΛΙΟΥ
  ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ - ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΩΝΙΩΝ-ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ- ΓΥΑΛΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ
  ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣΚΟΖΑΝΗ

  Η επιχείρηση ΜΗΛΙΟΣ GLASS εδρεύει στην ΚΟΖΑΝΗ, ιδρύθηκε το 2005 και συνεχίζει έως και σήμερα δυναμικά στο χώρο.
  Η εταιρεία μας έχει διανύσει μια ανοδική πορεία στο χώρο του γυαλιού.
  Έχουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα του τζαμιού και των κρυστάλλων.
  Αποτελούμε μοναδική λύση για οποιαδήποτε κατασκευή στον επαγγελματικό ή το προσωπικό σας χώρο.
  Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι αυτά που μας κάνουν ανταγωνιστικούς και πρώτους στο είδος μας.

  ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΦΘΟΡΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΩΝ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ-ΤΖΑΜΙΩΝ
  Προτεραιότητα μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία. επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές.
  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά για τις μικρές ή μεγάλες απαιτήσεις σας, παρέχοντάς μας τα εφόδια και τη δύναμη για να συνεχίσουμε τις εξελισσόμενες προσπάθειες μας ως προς την κάλυψη των δικών σας αναγκών στα τζάμια – κρύσταλλα – καθρέπτες.
  Είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΟΖΑΝΗ, ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Μήλιος Κωνσταντίνος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ – ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ
  Παπαφύλου 6Δ - Ιωάννινα
  2651030177
  6977527722
  Vagenas Glass
  Τζάμια, Κρύσταλλα & Καθρέπτες Ιωάννινα

  Η εταιρεία μας “Vagenas Glass” η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται στο χώρο του υαλοπίνακα από το 1977 προσφέροντας ποιοτικές και μοναδικές λύσεις σε τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες. Από την δημιουργία της, η εταιρεία μας, συνεχίζει με επιτυχία να ακολουθεί ανοδική και επεκτατική πορεία με σύγχρονα μηχανήματα, επαγγελματικά οχήματα και εγκαταστάσεις.

  Η πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση που έχουμε αναπτύξει στα τζάμια, τα Κρύσταλλα και τους καθρέπτες, μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες κατασκευαστικές και διακοσμητικές λύσεις στην οικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο στα Ιωάννινα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Προσφάτως, στο δυναμικό της εταιρείας μας προστέθηκε εκθεσιακός χώρος, προσφέροντας στους πελάτες μας την δυνατότητα ακριβή δειγματισμού και επίδειξης των προϊόντων μας. Γεγονός που ενισχύει την δραστηριότητα της εταιρείας μας όχι μόνο στην εμπορία αλλά εξίσου και στο κατασκευαστικό και δημιουργικό κομμάτι του γυαλιού.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις ποικίλες εφαρμογές του γυαλιού στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην ασφάλεια από κινδύνους προερχόμενους από το γυαλί, στην αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων απαιτήσεων.

  Η συνέπεια, η εμπειρία και η υπευθυνότητα χαρακτηρίζουν κάθε επαγγελματική μας συνεργασία, με απώτερο σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Ιωάννινα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  Ματσούκα 6 - Ανω Πατήσια
  2102236315
  6932544962
  Το κατάστημα Κρασαδάκης Μ. - Κρασαδάκης Ε. Ο.Ε., που βρίσκεται στην Αθήνα στα Άνω Πατήσια από το 1970, εξειδικεύεται σε τζάμια και άλλες γυάλινες κατασκευές, όπως είναι τα κρύσταλλα και οι καθρέπτες.

  Το άρτια εξειδικευμένο στα τζάμια και τις υπόλοιπες γυάλινες κατασκευές προσωπικό μας ασχολείται με την εγκατάστασή τους σε διάφορους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε κατοικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

  Κύριο στοιχείο των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι η ποιότητα και τα άψογα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ενώ εγγυόμαστε άριστη εξυπηρέτηση και άμεση παράδοση των προϊόντων, εντός του συμφωνηθέντος χρόνου. Είμαστε μέλος της ΠΟΕΒΥ και πιστοποιημένοι εγκαταστάστες από την TUV Hellas.

  Πιο αναλυτικά, βασισμένοι στην πολυετή πείρα μας στο αντικείμενο και στην τεχνογνωσία μας, αναλαμβάνουμε:

  Τοποθετήσεις - Εμπόριο
  Τζάμια - Κρύσταλλα
  Τοποθετήσεις τζαμιών
  Καθρέπτες
  Θερμοηχομονωτικά τζάμια
  Θερμικά Ενισχυμένοι Υαλοπίνακες - Securit
  Τζάμια τρίπλεξ ενεργειακά
  Γυάλινες καμπίνες - γυάλινες ντουζιέρες
  Γυάλινες κατασκευές
  Γυάλινα πατώματα
  Γυάλινα μπαλκόνια
  Γυάλινες ειδικές κατασκευές
  Γυάλινα αίθρια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  Καλύβες - Χανίων
  2852031424
  6977272376
  ΒΟΥΡΑΚΗΣ ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗ
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ - ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΩΝΙΩΝ-ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗ

  Η επιχείρηση ΒΟΥΡΑΚΗΣ ΤΖΑΜΙΑ εδρεύει στα ΧΑΝΙΑ , ιδρύθηκε αρκετά χρόνια πριν και συνεχίζει ο έως και σήμερα δυναμικά στο χώρο.

  Η εταιρεία μας έχει διανύσει μια μακροχρόνια και ανοδική πορεία στο χώρο του γυαλιού.

  Έχουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα του τζαμιού και των κρυστάλλων.

  Αποτελούμε μοναδική λύση για οποιαδήποτε κατασκευή στον επαγγελματικό ή το προσωπικό σας χώρο.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι αυτά που μας κάνουν ανταγωνιστικούς και πρώτους στο είδος μας.

  ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΦΘΟΡΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΩΝ

  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ-ΤΖΑΜΙΩΝ

  Προτεραιότητα μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Τζάμια ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗ

  Κρύσταλλα ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗ

  Ενεργειακά κρύσταλλα ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗ

  Ειδικές κατασκευές τζαμιών ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗ

  Αλεξίσφαιρα τζάμια- SECURIT

  Υαλοπίνακες

  Καθρέπτες

  Βιτρίνες καταστημάτων

  Γυάλινες ντουζιέρες

  Αμμοβολές Γυαλιών

  Πόρτες κρυστάλλινες πτυσσόμενες – αυτόματες- περιστρεφόμενες κ.α

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία. επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά για τις μικρές ή μεγάλες απαιτήσεις σας, παρέχοντάς μας τα εφόδια και τη δύναμη για να συνεχίσουμε τις εξελισσόμενες προσπάθειες μας ως προς την κάλυψη των δικών σας αναγκών στα τζάμια – κρύσταλλα – καθρέπτες.

  Είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ….ΧΑΝΙΑ – ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ-ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Βουράκης Αντώνιος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  ΝΕΑ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑ - Θεσπρωτίας
  2665026892
  6941549285
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εγκαταστάσεις υαλοπινάκων, τζαμιών, καθρέπτες και κάθε είδους κρυστάλλων σε καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες.

  www.facebook.com/tzamiakonstas/
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  2ο χλμ Καρδίτσας - Σμοκόβου - Καρδίτσας
  2441070086
  6978892948
  Η επιχείρηση ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΜΙΑ εδρεύει στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ιδρύθηκε το 1980 από τον Κομπογιάννη Ιωάννη και από το 2010 συνεχίζει ο υιός του Νικόλαος δυναμικά στο χώρο.

  Η εταιρεία έχει διανύσει μια μακροχρόνια και ανοδική πορεία στο χώρο του γυαλιού.

  Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα του γυαλιού και των υαλοπινάκων, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την επιχείρηση ξεχωριστή στο είδος της.

  ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΦΘΟΡΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΩΝ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ-ΤΖΑΜΙΩΝ

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Τζάμια ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  Κρύσταλλα ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  Ενεργειακά κρύσταλλα ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  Ειδικές κατασκευές τζαμιών ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  Αλεξίσφαιρα τζάμια- SECURIT
  Υαλοπίνακες
  Καθρέπτες
  Βιτρίνες καταστημάτων
  Γυάλινες ντουζιέρες
  Αμμοβολές Γυαλιών
  Τεχνοτροπίες τζαμιών fusing
  Πόρτες κρυστάλλινες πτυσσόμενες – αυτόματες- περιστρεφόμενες κ.α

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία. επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εξασφαλίζοντας ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές.

  Η επιχείρηση δραστηριοποιείται σε όλο το νομό Θεσσαλίας αλλά και εκτός, εφόσον ζητηθεί.

  ΤΖΑΜΙΑΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΓΥΑΛΙΟΥ FUSING
  ΓΥΑΛΙΝΕΣΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ- ΑΜΜΟΒΟΛΕΣΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΩΝΙΩΝ-ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  Τζάμια Καρδίτσα Θεσσαλία, Κρύσταλλα Καρδίτσα Θεσσαλία, Ειδικές Κατασκευές Τζαμιών Καρδίτσα Θεσσαλία, Καθρέφτες Καρδίτσα Θεσσαλία, Ενεργειακά Τζάμια Καρδίτσα Θεσσαλία, Αλεξίσφαιρα Τζάμια Καρδίτσα Θεσσαλία, Γυάλινες Πόρτες Καρδίτσα Θεσσαλία, Ντουζιέρες Καρδίτσα Θεσσαλία, Βιτρίνες Καταστημάτων Καρδίτσα Θεσσαλία,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 5 - Πειραιάς
  2104128312
  6974424245
  ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ-ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ – ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΤΤΙΚΗ
  INOX ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ - ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ – ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙΑ ΣΟΜΠΕΣ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΑΤΤΙΚΗ

  Η επιχείρηση ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΤΖΑΜΙΑ ιδρύθηκε το 1965 από τον Στυλιανό Γαλανάκη και από το 1989 συνεχίζει ο υιό του Γεώργιος με μεγάλη επιτυχία, εδρεύει στον ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ.

  Η εταιρεία μας έχει διανύσει μια μακροχρόνια και ανοδική πορεία στο χώρο του γυαλιού.

  Έχουμε τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα του τζαμιού και των κρυστάλλων.

  Αποτελούμε μοναδική λύση για οποιαδήποτε κατασκευή στον επαγγελματικό ή το προσωπικό σας χώρο.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αξιόπιστη εργασία και η ποιότητα είναι αυτά που μας κάνουν ανταγωνιστικούς και πρώτους στο είδος μας.

  ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΦΘΟΡΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ - ΒΙΤΡΙΝΩΝ

  Προτεραιότητα μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Τζάμια ΠΕΙΡΑΙΑΣ– ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ -ΑΤΤΙΚΗ
  Κρύσταλλα ΠΕΙΡΑΙΑΣ– ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ- ΑΤΤΙΚΗ
  Ενεργειακά κρύσταλλα ΠΕΙΡΑΙΑΣ– ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ
  Αλεξίσφαιρα τζάμια- SECURIT
  Υαλοπίνακες
  Καθρέπτες
  Βιτρίνες καταστημάτων
  INOX ντουζιέρες
  Plexiglass
  Αμμοβολές Γυαλιών
  Πόρτες κρυστάλλινες πτυσσόμενες – αυτόματες- περιστρεφόμενες κ.α

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να εξυπηρετήσει οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία. επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και να είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας, συνέπεια και καλές τιμές.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά για τις μικρές ή μεγάλες απαιτήσεις σας, παρέχοντάς μας τα εφόδια και τη δύναμη για να συνεχίσουμε τις εξελισσόμενες προσπάθειες μας ως προς την κάλυψη των δικών σας αναγκών στα τζάμια – κρύσταλλα – καθρέπτες.

  Είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ….ΠΕΙΡΑΙΑ – ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Γαλανάκης Γεώργιος
  Toggle
προηγούμενη 1 από 7 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ