noscript image for google
Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 | 01:47 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΚΑΜΠΙΣΗ 7 - Ανω Πατήσια
  6972671222
  Ζητήστε μας προσφορά για κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εγκατάσταση και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλο τον νομό Αττικής.
  Επιπλέον το υποκατάστημά μας εδρεύει στην Λειβαδιά Βοιωτίας στην οδό Βορείου Ηπείρου και εξυπηρετεί όλη την Λειβαδιά χάρη στην πολυετή εμπειρία μας.

  Η εξυπηρέτηση μας, η εμπειρία μας, το προσωπικό μας και η άριστη συνεργασία μας, μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ 24 - Γαλάτσι
  2102916880
  6936283005
  Η εταιρεία Darko Design λειτουργεί από το 1998 με έδρα το Γαλάτσι, στο κέντρο της Αθήνας. Παρά την πρόσφατη ίδρυσή της, τα στελέχη χαρακτηρίζονται από την πολυετή πείρα που έχουν στον χώρο της διακοσμητικής αρχιτεκτονικής, της αναπαλαίωσης και της διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της σημερινής εποχής ώθησαν στην ίδρυση της Darko Design με σκοπό την ικανοποίηση εκείνων που θέλουν κάτι το ξεχωριστό, το μοντέρνο μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια χωρίς να υστερεί σε ποιότητα και αντοχή.

  Η πολυετή πείρα των συνεργείων και ή υπευθυνότητα είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να προσφέρει η Darko Design για την επισκευή ή ανακαίνιση του χώρου ή του κτιρίου σας. Οι εξειδικευμένες εργασίες που παρέχει όπως:

  - Ελαιοχρωματισμοί / Τεχνοτροπίες
  - Γυψοσανίδες
  - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
  - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  - Τοποθέτηση Ξύλινων Πατωμάτων / Βιομηχανικών Δαπέδων
  - Γύψινες Διακοσμήσεις
  - Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων
  - Σμάλτωση Ειδών Υγιεινής
  - Κατασκευή Ξύλινων & Πέτρινων Κατοικιών

  Πραγματοποιεί την κάθε σας ανάγκη και επιθυμία με αισθητική, πρωτοπορία, επαγγελματισμό και προ πάντων βάση των δικών σας οικονομικών δυνατοτήτων και επιλογών.

  Η Darko Design πάντα είναι πρόθυμη να ακούσει τις δικές σας επιθυμίες, να συμβουλέψει και να δημιουργήσει για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 35 - Κορωπί
  2106628760,2106628761,2106628762
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ TEMPO REALE ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΝΤΖΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  Καλλιθέα - Ηλείας
  2626031667
  6945991448
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Ηρώς Κωνσταντοπούλου 24 - Καισαριανή
  2130279010,2107646916
  6949258586
  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε υδραυλικές εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις θέρμανσης, ηλιακών.

  Υπεύθυνα και οικονομικά.

  Άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Βούτας - Ιστιαία
  2226081133
  6932272686
  ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΩΡΕΟΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ - ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΩΡΕΟΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΩΡΕΟΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΩΡΕΟΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΩΡΕΟΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΩΡΕΟΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΩΡΕΟΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΩΡΕΟΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΩΡΕΟΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΩΡΕΟΙ ΕΥΒΟΙΑ

  Υδραυλικά - Θέρμανση - Υγραέριο - Αποχέτευση - Ηλιακά στην Ιστιαία

  24 ωρες εξυπηρέτιση για όλες τις βλάβες

  Ο Υδραυλικός ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ που εδρεύει στο Βουτά της Ιστιαίας στην Εύβοια, εναι αδειούχος και πιστοποιημένος Θερμοϋδραυλικός, και δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.
  Η πολύχρονη εμπειρία μας η τεχνογνωσία στο χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, και το πλήθος των εργων που εχουμε αποπερατώσει μπορεί να σας εγγυηθεί την ποιότητα, και τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς, στην Ιστιαία, Αιδηψό Αγιόκαμπο, Ωρεούς σε ολη την βόρεια Εύβοια.
  Αναλαμβάνομαι Υδραυλικές Εγκαταστάσεις όλων των τύπων σε ιδιωτικούς , και επαγγελματικούς χώρους, και πάσης φύσεως υδραυλικές εργολαβίες και εγκαταστάσεις, Υγραερίου και θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις καθώς και επισκευές βλαβών με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό
  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί στην Ευβοια
  Δίνουμε σίγουρες λύσεις σε προβλήματα υδραυλικών βλαβών και προτείνουμε ότι πιό σύγχρονο τεχνολογικά για νέες εγκαταστάσεις.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ στην Ιστιαία και σε ολο το νομό Εύβοιας
  Υδραυλικές Εργασίες Υδραυλικές ανακαινίσεις ολων των επαγγελματικών χώρων ξενοδοχείων καταστημάτων κτιρίων πολυκατοικιών κατοικιών
  Υδρευση - παροχές νερού
  Υδραυλικά - Εγκατάσταση κάθε τύπου, συντήρηση και επισκευή των υδραυλικών σας, αναλαμβάνουμε ολικές ή μερικές ανακαινίσεις σε μπάνια και κουζίνες καθώς και την αντικατάσταση ή τοποθέτηση εκ νέου υδραυλικών και αποχετευτικών δικτύων.
  Διάγνωσης βλαβών, συντήρησης, επισκευής και αντικατάστασης σε όλους τους χώρους θέρμανσης, και υδραυλικών εργασιών
  κεντρικής θέρμανσης
  Καλοριφέρ τοποθετήσεις επισκευές συντηρήσεις Αντικατάσταση παλιών σωμάτων με καινούργια
  Αυτόνομη θέρμανση, κεντρική θέρμανση
  Εγκατάσταση Υγραερίου
  Εγκαταστάσεις συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων
  Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης κατοικιών κτιρίων και πολυκατοικιών και εγκατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσης

  Ελεγχος και αποκατάσταση Διαρροών
  Πυρασφάλειες Αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή δικτύων πυρόσβεσης
  Συστήματα ηλιακών θερμοσιφώνων εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σε πλάκα ή κεραμοσκεπή και αντικατάσταση παλαιού θερμοσίφωνα
  Εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων ηλιοθερμίας και νερού χρήσης
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικατάσταση υγρών και αντίστασης
  Ενδοδαπέδια θέρμανση
  Τοποθετήσεις ειδών Υγιεινής
  Αλλαγές σωληνώσεων
  Βασικές αρχές της επιχείρισής μας αποτελούν, η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη, καθώς και η διασφάλιση της ποιότητας των κατασκευών που αναλαμβάνουμε, με γνώμονα την καλή λειτουργία των υδραυλικών εγκαταστάσεων, σε βάθος χρόνου.
  Καλέστε μας και να εισθαι σίγουροι για το αποτέλεσμα

  Με εκτίμηση
  ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  Ο υδραυλικός και θερμουδραυλικός στην Ιστιαία Εύβοιας

  Ωρες επικοινωνιας από τις 8 το πρωι καθημερινα μέχρι αργα το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Θεμιστοκλέους 3 - Άνω Ηλιούπολη - Θεσσαλονίκη
  6944437409
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΣΚΑΣ 6944437409
  υδραυλικές εγκαταστάσεις κέντρο θεσσαλονίκης – ανατολική θεσσαλονίκη υδραυλικές εγκαταστάσεις – καλαμαριά – τούμπα – χαριλάου- νεάπολη- πολίχνη- εύοσμος υδραυλικές εργασίες κέντρο θεσσαλονίκης – ανατολική θεσσαλονίκη υδραυλικές εργασίες – καλαμαριά – τούμπα – χαριλάου- νεάπολη- πολίχνη- εύοσμος υδραυλικός υδραυλικοί κέντρο θεσσαλονίκης – ανατολική θεσσαλονίκη υδραυλικός υδραυλικοί – καλαμαριά – τούμπα – χαριλάου- νεάπολη- πολίχνη- εύοσμος

  Ο υδραυλικός Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνος Φούσκας είναι Διπλωματούχος Υδραυλικός και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ο κ Φούσκας, με έδρα την Σταυρούπολη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι κοντά σας, 24 ώρες το 24ωρο, με σκοπό να σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε είδους υδραυλική εργασία. Αναλαμβάνει κάθε είδους υδραυλικές εργασίες και ανακαινίσεις για εγκαταστάσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων, την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης, την εγκατάσταση και τη μελέτη, συντήρηση εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου. Με την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει στις υδραυλικές εργασίες παρέχει εξειδικευμένες προτάσεις για τη θέρμανση, την ψύξη, τα συστήματα κλιματισμού και τις αντλίες θερμότητας, καθώς και για τις αποφράξεις νιπτήρα, μπανιέρας, φρεατίου, υδρορροής και σιφονιού. Έχει στο ενεργητικό του εκατοντάδες έργα σε όλη την Θεσσαλονίκη και τα περίχωρα. Προσφέρει οικονομικές λύσεις, βασισμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη με εγγύηση καλής λειτουργίας. Είναι στη διάθεσή σας, να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη σας, σε οποιαδήποτε περιοχή της Θεσσαλονίκης με ΛΥΣΕΙΣ .... στα μέτρα σας.

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ: ύδρευση κέντρο θεσσαλονίκης – ανατολική θεσσαλονίκη ύδρευση καλαμαριά – τούμπα – χαριλάου- νεάπολη- πολίχνη- εύοσμος εγκαταστάσεις ύδρευσης τοποθέτηση σωληνώσεων αποκατάσταση διαρροών

  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ: Αποφράξεις (νιπτήρα, λεκάνης, σιφωνιού, υδρορροής) Αποχετευτικά συστήματα ομβρίων και λυμάτων Αποφράξεις κέντρο θεσσαλονίκης – ανατολική θεσσαλονίκη Αποφράξεις – καλαμαριά – τούμπα – χαριλάου- νεάπολη- πολίχνη- εύοσμος Αποχετεύσεις κέντρο θεσσαλονίκης – ανατολική θεσσαλονίκη
  Αποχετεύσεις – καλαμαριά – τούμπα – χαριλάου- νεάπολη- πολίχνη- εύοσμος

  ΜΠΑΝΙΟ - ΚΟΥΖΙΝΑ: Ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας - Σύνδεση ειδών υγιεινής - Επισκευές παντός τύπου (καζανάκια, μπαταρίες κ.α.) Υδραυλική ανακαίνιση μπάνιου κέντρο θεσσαλονίκης – ανατολική θεσσαλονίκη Υδραυλική ανακαίνιση μπάνιου καλαμαριά – τούμπα – χαριλάου- νεάπολη- πολίχνη- εύοσμος Υδραυλική ανακαίνιση κουζίνας κέντρο θεσσαλονίκης – ανατολική θεσσαλονίκη Υδραυλική ανακαίνιση κουζίνας καλαμαριά – τούμπα – χαριλάου- νεάπολη- πολίχνη- εύοσμος Ανακατασκευή μπάνιου – κουζίνας κέντρο θεσσαλονίκης – ανατολική θεσσαλονίκη Ανακατασκευή μπάνιου – κουζίνας –καλαμαριά – τούμπα – χαριλάου- νεάπολη- πολίχνη- εύοσμος

  ΘΕΡΜΑΝΣΗ: Eγκατάσταση λέβητα φυσικού αερίου κέντρο θεσσαλονίκης – ανατολική θεσσαλονίκη Eγκατάσταση λέβητα φυσικού αερίου καλαμαριά – τούμπα – χαριλάου- νεάπολη- πολίχνη- εύοσμος Eγκατάσταση λέβητα πετρελαίου κέντρο θεσσαλονίκης – ανατολική θεσσαλονίκη Eγκατάσταση λέβητα πετρελαίου καλαμαριά – τούμπα – χαριλάου- νεάπολη- πολίχνη- εύοσμος Eγκατάσταση θερμαντικών σωμάτων κέντρο θεσσαλονίκης – ανατολική θεσσαλονίκη

  Υδραυλικές εγκαταστάσεις Θεσσαλονίκη. Αποφράξεις, αποχετεύσεις, ύδρευση, εγκατάσταση λέβητα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο,
  Κ. ΦΟΥΣΚΑΣ 6944437409
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Μαρούσι - Μαρούσι
  6977292782
  Αναλαμβάνουμε υδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου, άμεσα και υπεύθυνα.

  Εξυπηρετούμε βόρεια προάστια, Μαρούσι, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Μελίσσια, Κηφισιά, Δροσιά, Χαλάνδρι, Αγ. Παρασκευή 24 ώρες το 24ωρο.

  Οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Ελπίδος 15 - Βάρη
  6907793030
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ -ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ - ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - ΒΑΡΗ - ΒΑΡΚΙΖΑ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΒΟΥΛΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ

  Ο εξειδικευμένος Υδραυλικός , δραστηριοποιείτε στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και αποφράξεων με εμπειρία πάνω από 20 έτη.
  Εδρεύει στη ΒΑΡΗ - ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ.
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την κατασκευή ενός σύγχρονου σπιτιού.
  Τα υλικά των σωληνώσεων για την ύδρευση, την αποχέτευση και την θέρμανση, γίνονται από χαλκό, σίδερο, πλαστικό.
  Όλοι οι σωλήνες που είναι σε εξωτερικό χώρο, είναι μονωμένοι.
  Τα υλικά είναι πιστοποιημένα με iso και έχουν διάρκεια μιας ζωής.
  Έτσι σε συνεννόηση πάντα με το τεχνικό προσωπικό και τους αρμόδιους μηχανικούς, διασφαλίζουμε την μακροβιότητα της εγκατάστασης.

  ΥΔΡΕΥΣΗ
  Εγκατάσταση σωληνώσεων κρύου και ζεστού νερού.

  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
  Εγκατάσταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων νερών.

  ΘΕΡΜΑΝΣΗ
  Εγκατάσταση κεντρικών στηλών για αυτόνομη θέρμανση, σωλήνωση για καλοριφέρ τοποθέτηση σωμάτων .

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
  Η ανακαίνιση ενός χώρου, περιλαμβάνει την εγκατάσταση των υδραυλικών, της αποχέτευσης και της θέρμανσης.
  Δίνουμε λύσεις για κατανομή ειδών υγιεινής και σωληνώσεων.
  Αναλαμβάνουμε την μελέτη της εγκατάστασης και την αποξήλωση των παλιών ειδών υγιεινής.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
  ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

  Η επιθυμία σας αποτελεί δέσμευση για εμάς.
  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΒΑΡΗ, ΒΑΡΚΙΖΑ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΒΟΥΛΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  ΧουάνΜπερναλτε
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Μακρυγιάννη 50 - Νέα Φιλαδέλφεια
  6938646853
  6979511972
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ TEAM Κ.Ν. - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Ν ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΥΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΚΟΡΩΠΙ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ Ν ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Ν ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΝ ΧΑΛΚΔΟΝΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Ν ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΥΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΚΟΡΩΠΙ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Ν ΧΑΛΚΔΟΝΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΥΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΚΟΡΩΠΙ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Ν ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΥΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΚΟΡΩΠΙ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Ν ΧΑΛΚΔΟΝΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΥΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΚΟΡΩΠΙ

  Υδραυλικός - θερμοϋδραυλικός. Άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αθήνα και την Αττική, με αξιοπιστία και συνέπεια !!!

  Καλωσήλθατε στην σελίδα μας !

  Ο κ. Νικόλαος και η ομάδα του με έδρα της δουλειάς του τη Νέα Φιλαδέλφεια της Αθήνας, με πολυετή εμπειρία, αναλαμβάνει κάθε είδους υδραυλικής εγκατάστασης και θερμουδραϋλικής εργασίας.

  Ασχολούμαστε με την μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων θέρμανσης, είτε αυτό αφορά την οικιακή είτε την επαγγελματική χρήση. Μελετούμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε Θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις.

  Διαπιστώνουμε, εντοπίζουμε και αποκαθιστούμε τις βλάβες ή τις αιτίες των βλαβών και δυσλειτουργιών των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Είμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι υδραυλικοί εγκαταστάτες και εγκαταστάτες φυσικού αερίου.

  Παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό και φυσικά με άμεση εξυπηρέτηση για την ταχύτερη επίλυση των προβλημάτων σας.

  Εξυπηρετούμε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο (κατοικίες, καταστήματα, κομμωτήρια, εστιατόρια ξενοδοχεία)

  Οι υπηρεσίες μας:

  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνας
  Επισκευές συντηρήσεις θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων
  Τοποθετήσεις καλοριφέρ, συντηρήσεις καλοριφέρ, βλάβες
  Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.
  Αντλίες θερμότητας
  Αυτονομίες θέρμανσης

  Ενδοδαπέδια θέρμανση.

  Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει ομοιόμορφη, ευχάριστη, υγιεινή κατανομή θερμοκρασίας.
  Είναι κατά 35% οικονομικότερη στη λειτουργία από μια συμβατική θέρμανση.
  Εξοικονόμηση ενέργειας 25%-35% σε σχέση με τα θερμαντικά σώματα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που απαιτούνται για την λειτουργία.

  ΥΔΡΕΥΣΗ

  Υδρεύσεις παροχές - Τοποθέτηση Σωληνώσεων
  Σύνδεση Παροχής Νερού

  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

  Εγκαταστάσεις και συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων
  Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης
  Εγκατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσης εντός κτιρίων κατοικιών και πολυκατοικιών
  Άμεσο service σε κάθε είδους βλάβης
  Αλλαγή σωλήνων αποχέτευσης

  ΗΛΙΑΚΑ

  Συστήματα ηλιακών θερμοσιφώνων, εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σε πλάκα ή κεραμοσκεπή
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

  Τοποθέτηση και αλλαγές ειδών υγιεινής
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις & υδραυλικές εργασίες σε Αθήνα, Πειραιά, Βόρεια Προάστια (Κηφισιά, Μαρούσι, Πεντέλη, Πεύκη, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Φιλοθέη, Ψυχικό, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Φιλαδέλφεια, Ν Χαλκηδόνα), Μεσόγεια (Γέρακα, Καλύβια, Παιανία, Παλλήνη, Πικέρμι) και σε όλο το νομό Αττικής

  ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

  Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, είμαστε δίπλα σας και σ' αυτό να αναλάβουμε:
  Τη μηχανολογική μελέτη.
  Την αίτηση και την εγκατάσταση σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα.
  Όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας.

  ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

  Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας

  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε βλάβη!

  Άμεση εξυπηρέτηση, ποιότητα εργασίας στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία και εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

  Με εκτίμηση
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΟΥΧΑΪ | ΚΛΕΒΙΣ

  Ώρες επικοινωνίας
  Καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ εκτός Κυριακής

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Τζαβέλλα 16 - Σταυρούπολη - Θεσσαλονίκη
  6932343533
  2310653676
  Υδραυλικός Εργοδηγός (Η μεγαλύτερη άδεια υδραυλικού στην Ευρωπαϊκή Ένωση) Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη.

  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου υδραυλικές εργασίες.

  Με ένα μόνο τηλεφώνημα ανταποκρινόμαστε άμεσα για την επίλυση των προβλημάτων σας ολη την ημέρα.
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Οκτάβιου Μερλιέ 53 - Νέα Ιωνία
  6996324824
  Αναλαμβάνω πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες και ολικές ανακαινίσεις κτιρίων, διαμερισμάτων, κατοικίων και επαγγελματικών χώρων όπως καταστήματα, γραφεία, φροντιστήρια, ιατρεία κλπ.

  Διενεργούνται οι παρακάτω εργασίες:
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Νικολάου Κακαρά 2 - Χαλκίδα
  2221075324
  6945497664
  ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΥΜΗ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΜΑΡΙ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΥΜΗ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΜΑΡΙ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΥΜΗ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΜΑΡΙ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΥΜΗ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΜΑΡΙ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΥΜΗ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΜΑΡΙ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΥΜΗ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΜΑΡΙ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΥΜΗ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΜΑΡΙ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΥΜΗ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΜΑΡΙ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΥΜΗ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΜΑΡΙ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΥΜΗ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΜΑΡΙ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΥΜΗ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΜΑΡΙ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑ

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ - ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ !

  Εγκατάσταση service όλο το 24ωρο

  Ο υδραυλικός ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - είναι αδειούχος θερμό-υδραυλικός με εδρα της δουλειάς του την Χαλκίδα στην Ευβοια και δραστηριοποιείται στον τομέα των υδραυλικών και θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων από το 1993. Η πολυετής εμπειρία μας στην παροχή υπηρεσιών στον τομέα των υδραυλικών έργων και το ικανό δίκτυο συνεργατών, μας παρέχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε έργα στην Χαλκίδα , αλλά και στον ευρύτερο χώρο της Ευβοιας από οπου μας ζητηθεί.
  Mε τον τρόπο αυτό σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υπηρεσίες με τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου, έχοντας πάντα ως γνώμονα την κάλυψη των προσωπικών σας αναγκών σας και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.
  Οι εργασίες μας γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, άμεσα και υπεύθυνα. Δίνουμε σίγουρες λύσεις σε προβλήματα επισκευής και προτείνουμε ότι πιό σύγχρονο τεχνολογικά για νέες εγκαταστάσεις.
  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματικούς χώρους( κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο),πάντα σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο, παράδοσης των υδραυλικών εργων που αναλαμβάνομαι για την αποπεράτωσή τους.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ -ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ στην Χαλκίδα στην Αιδηψό την Ιστιαία την Κάρυστο την Κύμη την Ερέτρια το Αλιβέρι το Μαρμάρι και σε ολη την Ευβοια
  Υδραυλικά εργα – Εγκατάσταση κάθε τύπου, συντήρηση και επισκευή των υδραυλικών σας.
  Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου
  Αναλαμβάνουμε ολικές ή μερικές ανακαινίσεις σε μπάνια και κουζίνες καθώς και την αντικατάσταση ή τοποθέτηση εκ νέου υδραυλικών και αποχετευτικών δικτύων.
  Καλοριφέρ τοποθετήσεις επισκευές -συντηρήσεις βλάβες Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.
  Κεντρική θέρμανση Διάγνωσης βλαβών, συντήρησης, επισκευής και αντικατάστασης σε όλους τους χώρους θέρμανσης, και υδραυλικών εργασιών
  κεντρικής θέρμανσης
  Αυτονομίες θέρμανσης
  Ενδοδαπέδια θέρμανση
  Αντλίες, Πιεστικά σε οικίες - πολυκατοικίες
  Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης κατοικιών κτιρίων και πολυκατοικιών
  Εγκατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσης εντός κτιρίου
  Αμεσο service σε κάθε είδους βλάβης
  Συστήματα ηλιακών θερμοσιφώνων εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σε πλάκα ή κεραμοσκεπή
  Εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων και νερού χρήσης
  Θερμοσίφωνας μποιλερ
  Θερμαντικά σώματα
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικατάσταση υγρών και αντίστασης
  Υδρεύσεις παροχές νερού
  Εργασίες πυρόσβεσης Πυρασφάλειες
  Αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή δικτύων πυρόσβεσης με νερό και αέρα σε ολους τους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους
  Τοποθέτηση και αλλαγές ειδών υγιεινής

  Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας
  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε βλάβη!
  Αμεση εξυπηρέτιση 24 ωρες ποιότητα εργασίας στις πιο λογικές τιμές της αγοράς στην Χαλκίδα και σε ολη την Ευβοια

  Φιλικά
  ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Ο υδραυλικος και θερμουδραυλικος εγκαταστάτης στην Χαλκίδα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ιερολοχιτών 37 - Νίκαια
  2114099989
  6937264581, 6974280473
  ηλεκτρομηχανολογικες εγκαταστασεις νικαια, πειραιας, αττικη, πανελλαδικα
  ηλεκτρολογικες εργασιες νικαια, πειραιας, αττικη, πανελλαδικα
  υδραυλικες εργασιες & εγκαταστασεις νικαια, πειραιας, αττικη, πανελλαδικα
  τοποθετησεις γυψοσανιδων νικαια, πειραιας, αττικη, πανελλαδικα
  ελαιοχρωματισμοι κτιριων νικαια, πειραιας, αττικη, πανελλαδικα
  εγκαταστασεις air conditions νικαια, πειραιας, αττικη, πανελλαδικα

  H εταιρεία ''ILEKTRO TEXNIKO GRAFIO'' δημιουργήθηκε το 2002 από τον κύριο Μπάλλιου Βασίλη, με κύρια δραστηριότητα τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και ηλεκτρολογικές εργασίες.

  Με έδρα της εταιρείας μας στη Νίκαια Αττικής αναλαμβάνουμε έργα σε όλη την Ελλάδα και την Αλβανία.

  Το γραφείο μας δραστηριοποιείται αναλυτικά στους εξής τομείς:

  Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες και Μελέτες ΚΕΝΑΚ για έκδοση οικοδομικών αδειών
  Ενεργειακή επιθεώρηση (κτιρίων, λεβήτων, κλιματισμού)
  Μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας Εξυπηρέτησης Κτιρίων
  Μελέτες για άδεια ίδρυσης, εγκατάστασης και λειτουργίας
  Μελέτες Πυρασφάλειας
  Μελέτες και Εγκαταστάσεις Βιομηχανικών Έργων
  Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
  Υπηρεσίες Τεχνικού ασφαλείας

  Με το πέρασμα των χρόνων επεκταθήκαμε και στις τεχνικές εργασίες εσωτερικών - εξωτερικών χώρων, πάντα με την ευθύνη και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει, συνεργαζόμενοι με εξειδικευμένους τεχνίτες του είδους.

  Υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, γυψοσανιδάδες, πλακατζήδες, ελαιοχρωματιστές, αλουμινάδες, ψυκτικοί, είναι στη διάθεση των πελατών μας, για προτάσεις και λύσεις που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες τους, για την ανέγερση, κατασκευή, ανακαίνιση ενός κτιρίου.

  Υδραυλικές εργασίες, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τοποθετήσεις γυψοσανίδων, χωρίσματα, τοποθέτηση πλακιδίων, γυάλισμα δαπέδων και μαρμάρων, μονώσεις κτιρίων, θερμοπροσόψεις, σιδηροκατασκευές, αλουμίνια, συντηρήσεις καυστήρων, service οικιακών - επαγγελματικών ψυγείων, εγκατάσταση air condition, και ελαιοχρωματισμούς.

  Αναλαμβάνουμε έργα σε πανελλαδικό επίπεδο σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, ξενοδοχειακές μονάδες κ.λ.π. Πελάτες της Ηλεκτροτεχνικό γραφείο είναι:

  FloCafe
  Goody's
  Everest
  Γρηγόρης Μικρογεύματα
  Coffee lab
  La Pasteria
  Apivita
  ΑΒ Βασιλόπουλος κ.α.

  Δίνουμε μεγάλη προσοχή όχι μόνο στην λειτουργική και κατασκευαστική ποιότητα των έργων μας αλλά και στην αισθητική τους.

  Η δουλειά μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες σας και εγγυόμαστε εκ΄ των προτέρων άριστο αποτέλεσμα.

  Με εκτίμηση: Μπάλλιου Βασίλης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ξενοφώντος 75 - Καλλιθέα
  6940521497
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις και επισκευές υδραυλικών στην Καλλιθέα και την ευρύτερη περιοχή.

  Αναλαμβάνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα εργασίες που αφορούν:

  Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου
  Επισκευές Δικτύων ύδρευσης & αποχέτευσης
  Ανακαινίσεις Μπάνιων
  Απλές υδραυλικές βλάβες
  Εγκατάσταση και επισκευής ηλιακών και ηλεκτρικών θερμοσιφώνων
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Κοχύλια - Σκύρος
  2222091955
  6977153171
  ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΣΚΥΡΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΚΥΡΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΚΥΡΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΚΥΡΟΣ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΣΚΥΡΟΣ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΚΥΡΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΚΥΡΟΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΣΚΥΡΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΚΥΡΟΣ

  24ωρες υδραυλικός στην Σκύρο!!!!!!

  Υδραυλικά - Θέρμανση - Αποχέτευση - Ηλιακά συστήματα στην Σκύρο

  Ο Υδραυλικός ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είναι αδειούχος και πιστοποιημένος Θερμοϋδραυλικος, και δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εργασιών. Η πολύχρονη εμπειρία, η αριστη τεχνική κατάρτισή μας στο χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων μπορεί να σας εγγυηθεί την ποιότητα και τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.
  Ασχολούμαστε με Υδραυλικές Εγκαταστάσεις όλων των τύπων σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία) αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως υδραυλικές εργολαβίες και θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις καθώς και επισκευές βλαβών με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό
  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί στο νησί της Σκύρου.

  Μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας άμεσα και με απόλυτη συνέπεια.

  Δίνουμε σίγουρες λύσεις σε προβλήματα επισκευής και προτείνουμε ότι πιό σύγχρονο τεχνολογικά για νέες εγκαταστάσεις.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Εγκατάσταση κάθε τύπου, συντήρηση και επισκευή των υδραυλικών σας.
  Υδραυλικές ανακαινίσεις σε μπάνια κουζίνες ολικές η μερικές
  Εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης
  Καλοριφέρ τοποθετήσεις επισκευές συντηρήσεις αντικατάσταση παλαιών σωμάτων με καινούργια
  Αυτόνομη θέρμανση
  Εγκαταστάσεις συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων
  Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης κατοικιών κτιρίων
  Εγκατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσης μέσα στα κτίρια κατοικίες
  Ελεγχος και αποκατάσταση Διαρροών
  Υδρεύσεις - παροχές νερού
  Εγκαταστάσεις Πυρασφάλειας
  Αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή δικτύων πυρόσβεσης με νερό - αέρα.
  Βάση ειδικών μελετών και αυστηρών προδιαγραφών για την καλύτερη υλοποίηση τους σε καταστήματα - βιομηχανικά κτίρια
  Συστήματα ηλιακών θερμοσιφώνων εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σε πλάκα ή κεραμοσκεπή
  Εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων ηλιοθερμίας και νερού χρήσης
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικατάσταση υγρών και αντίστασης
  Ενδοδαπέδια θέρμανση

  φιλοσοφία της επιχείρισή μας συνοψίζεται στο τρίπτυχο:
  ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

  Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας
  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε βλάβη!

  Με εκτίμηση
  ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  Ο υδραυλικός της Σκύρου

  ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Σαρανταπόρου 21 - Χολαργός
  6977713961
  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα, όλο το 24ωρο, παντός είδους τεχνικές εργασίες, σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Εξυπηρετούμε τις περιοχές Χολαργό, Χαλάνδρι, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, άμεσα με ένα τηλεφώνημα.

  Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  ΠΙΤΡΟΦΟΣ - Ανδρος
  2282051161
  6972812324 (Ιάκωβος), 6942208523 (Βασίλειος)
  ΛΑΒΔΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ- ΛΑΒΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΔΡΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΔΡΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΝΔΡΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΑΝΔΡΟΣ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΣ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΔΡΟΣ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ –ΒΛΑΒΕΣ ΑΝΔΡΟΣ

  Υδραυλικά- Θέρμανση – Αποχέτευση –Ηλιακά 24 ωρες υδραυλικός στην Ανδρο!!!!!

  Θα μας βρείτε στο https://www.facebook.com/vasilis.lavdas.7

  Οι Υδραυλικοί ΛΑΒΔΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ – ΛΑΒΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ πατέρας και υιός είναι μια οικογενειακή επιχείριση με εδρα της δουλειάς τους την Ανδρο εναι αδειούχοι και πιστοποιημένοι Θερμοϋδραυλικοί, και δραστηριοποιούνται στο χώρο των υδραυλικών εργασιών εδώ και πολλά χρόνια.
  Η πολύχρονη εμπειρία μας η αριστη τεχνική κατάρτισή μας στο χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, μπορεί να σας εγγυηθεί την ποιότητα, και τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς, στην Ανδρο
  Αναλαμβάνομαι Υδραυλικές Εγκαταστάσεις όλων των τύπων σε ιδιωτικά, δημόσια και βιομηχανικά έργα, και πάσης φύσεως υδραυλικές εργολαβίες και θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις καθώς και επισκευές βλαβών με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.
  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί σε ολο το νησί της Ανδρου.
  Μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας άμεσα με συνέπεια,και υπευθυνότητα
  Δίνουμε σίγουρες λύσεις σε ολες τις υδραυλικές βλάβες χρησιμοποιώντας ότι πιό σύγχρονο τεχνολογικά για νέες εγκαταστάσεις.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ στην Ανδρο
  Υδραυλικές Εργασίες
  Υδραυλικές ανακαινίσεις ολων των επαγγελματικών χώρων δημοσίων χώρων ξενοδοχείων καταστημάτων κτιρίων κατοικιών
  Υδρευση – παροχές νερού
  Υδραυλικά – Εγκατάσταση κάθε τύπου, συντήρηση και επισκευή των υδραυλικών σας, αναλαμβάνομαι ολικές ή μερικές ανακαινίσεις σε μπάνια και κουζίνες καθώς και την αντικατάσταση ή τοποθέτηση εκ νέου υδραυλικών και αποχετευτικών δικτύων.
  Εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης
  Τοποθετήσεις καλοριφέρ τοποθετήσεις επισκευές συντηρήσεις
  Αντικατάσταση παλιών σωμάτων με καινούργια
  Διάγνωσης βλαβών, συντήρησης, επισκευής και αντικατάστασης σε όλους τους χώρους θέρμανσης, και υδραυλικών εργασιών
  κεντρικής θέρμανσης
  Αυτόνομη θέρμανση
  Εγκαταστάσεις συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων
  Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης κατοικιών κτιρίων και εγκατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσης

  Ελεγχος και αποκατάσταση Διαρροών
  Συστήματα ηλιακών θερμοσιφώνων εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σε πλάκα ή κεραμοσκεπή και αντικατάσταση παλαιού θερμοσίφωνα
  Εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων ηλιοθερμίας και νερού χρήσης
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικατάσταση υγρών και αντίστασης
  Ενδοδαπέδια θέρμανση
  Τοποθετήσεις ειδών Υγιεινής
  Αλλαγές σωληνώσεων
  Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη.
  Προτείνουμε λύσεις που απευθύνονται αποκλειστικά στο δικό σας περιβάλλον.

  Όταν έχετε πρόβλημα, απλά καλέστε μας!! Ειμαστε πάντα δίπλα σας και μετά την παράδοση του εργου

  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας
  Με εκτίμηση
  ΛΑΒΔΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ – ΛΑΒΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  Οι υδραυλικοί της Ανδρου
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 29 - Κουκάκι
  6977443788
  6982314637
  H εταιρία Κ. Μητσόπουλος δραστηριοποιείται σε Θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις από το 1987. Με την εμπειρία μας στο χώρο των εγκαταστάσεων θέρμανσης υδραυλικών και ηλιακών συστημάτων καλοριφέρ θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για κάθε είδους υδραυλική βλάβη συζητώντας μαζί σας για την προτεινόμενη εργασία.

  Θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις ζεστού και κρύου νερού
  θέρμανση, τοποθετήσεις λεβήτων, σωμάτων καλοριφέρ, boiler
  Συντήρηση καυστήρων και λεβήτων καλοριφέρ
  Αποχετεύσεις πολυκατοικιών και διαμερισμάτων
  Ανακαινίσεις διαμερισμάτων και καταστημάτων
  Ανακαινίσεις w.c. Λουτρών κουζινών
  Συντήρηση κτηρίων
  Πυροσβεστικά συστήματα
  Ηλιακοί θερμοσίφωνες
  Ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες
  Τοποθετήσεις ειδών υγιεινής
  Τοποθετήσεις φίλτρων νερού
  Εγκαταστάσεις λεβήτων φυσικού αερίου
  Εγκαταστάσεις σωληνώσεων φυσικού αερίου

  Εγγυημένη εργασία με συνέπεια και λογικές τιμές.
  Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλη την Αττική !

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  ΒΑΡΙΚΑ 35 - Άγιος Ιωαννης Ρέντης
  6932443511
  Υδραυλικός με έδρα τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη παρέχει:

  Υδραυλικές εργασίες δικτύου
  Αποχετεύσεις - απολυμάνσεις
  Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  ΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΝΙΚΑ - Αχαΐας
  2610671447
  6944565970
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις
  Ύδρευση - αποχέτευση
  Υδραυλικά μερεμέτια
  Ανακαινίσεις μπάνιου

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 8 - Ιστιαία
  2226054240
  6974907358
  μηχανολογος μηχανικος ιστιαια,βορεια ευβοια
  μηχανολογοι μηχανικο ευβοια,ιστιαια,βορεια ευβοια
  ενεργειακος επιθεωρητης ιστιαια,βορεια ευβοια
  ενεργειακα πιστοποιητικα ιστιαια,βορεια ευβοια
  πυρασφαλεια ιστιαια,βορεια ευβοια
  υδραυλικες εγκαταστασεις ιστιαια,βορεια ευβοια
  ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις ιστιαια,βορεια ευβοια
  ηλεκτρομηχανολογικες μελετες ιστιαια,βορεια ευβοια
  οικοδομικες αδειες ιστιαια,βορεια ευβοια
  τεχνικο γραφειο ευβοια,ιστιαια,βορεια ευβοια
  μηχανικος στην ευβοια, ιστιαια,βορεια ευβοια
  επιβλεψη εγκαταστασης για θερμανση ιστιαια,βορεια ευβοια
  επιβλεψη εγκαταστασης εξαερισμου ιστιαια,βορεια ευβοια
  επιβλεψη εγκαταστασης κλιματισμου ιστιαια,βορεια ευβοια

  ---------------------------ΤΟΣΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ--------------------------
  -------ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΥΒΟΙΑ---------------

  Ο μηχανολόγος μηχανικός και ενεργειακός επιθεωρητής Τόσκας Αθανάσιος διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Ιστιαία Εύβοιας
  Με πολυετή εμπειρία και επαγγελματισμό παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις πάνω
  σε ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες και σε βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς του κτηρίου σας
  στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

  Έκδοση οικοδομικών αδειών (μελέτες ενεργειακής απόδοσης,θέρμανσης-ψύξης-κλιματισμού,υδραυλικών (ύδρευση - αποχέτευση) και
  ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, παθητικής και ενεργητικής πυροπροστασίας, ανελκυστήρων).
  Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας.
  Ενεργειακά Πιστοποιητικά.
  Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη ( Δ.Ε.Η)
  Άδεια έκδοσης λειτουργίας καταστημάτων και γενικότερα οποιονδήποτε επιχειρήσεων και βιομηχανικών μονάδων.
  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων.
  Μελέτες Ενεργητικής & Παθητικής Πυροπροστασίας.

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ

  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ (Π.Ε.Α)

  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  Με εκτίμηση Τόσκας Αθανάσιος
  διπλωματούχος μηχανολόγος μηχανικός
  Ιστιαία Εύβοια 6974907358
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΜΥΣΤΡΑ 9 - Κορυδαλλός
  6978957660
  ΤΣΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Υδραυλικός -Υδραυλικοί Κορυδαλλός Αιγάλεω Περιστέρι Βόρεια Προάστια
  Θερμουδραυλικός – Θερμουδραυλικοί Κορυδαλλός Βόρεια Προάστια
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις Κορυδαλλός Κηφισιά Εκάλη Μαρούσι Βόρεια Προάστια
  Υδραυλικές Βλάβες Κορυδαλλός Κηφισιά Εκάλη Μαρούσι Βόρεια Προάστια
  Θερμουδραυλικές Εγκαταστάσεις Κορυδαλλός Κηφισιά Εκάλη Μαρούσι Βόρεια Προάστια
  Υδραυλικά εργα Κορυδαλλός Κηφισιά Εκάλη Μαρούσι Βόρεια Προάστια
  Τοποθετήσεις καλοριφέρ – συντηρήσεις καλοριφέρ Κορυδαλλός Κηφισιά Εκάλη Μαρούσι Βόρεια Προάστια
  Υδραυλικές εργασίες Κορυδαλλός Κηφισιά Εκάλη Μαρούσι Βόρεια Προάστια Αιγάλεω Περιστέρι

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ 24ΩΡΕΣ !!!! Με ένα μόνο τηλεφώνημα σας έχουμε την λύση!

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΗΛΙΑΚΑ Εξοικονόμηση ενέργειας) στον Κορυδαλλό και σε όλα τα Βόρεια Προάστια

  Ο υδραυλικός ΤΣΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ είναι ένας εξειδικευμένος Θερμουδραυλικός με εδρα της δουλειάς του τον Κορυδαλλό και δραστηριοποιείται στο χώρο της ύδρευσης, της θέρμανσης και των υδραυλικών εργασιών. Η επιχείρησή μας λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια και αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση οποιουδήποτε δικτύου και θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων.
  Ειμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι θερμουδραυλικοί.
  Η πολυετής εμπειρία μας στην παροχή υπηρεσιών στον τομέα των υδραυλικών έργων και το ικανό δίκτυο συνεργατών μας, παρέχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε με υδραυλικά έργα σε ολη την Αθήνα τον Πειραιά, αλλά και στον ευρύτερο χώρο της Αττικής οπου μας ζητηθεί.
  Mε τον τρόπο αυτό σας παρέχουμε κορυφαίες λύσεις με υπηρεσίες και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου, έχοντας πάντα ως γνώμονα την κάλυψη των προσωπικών σας αναγκών με το μικρότερο δυνατό κόστος και φυσικά, προσφέροντας το αρτιότερο αποτέλεσμα.
  Οι εργασίες μας γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, άμεσα και υπεύθυνα
  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματικούς χώρους ( κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο) ,πάντα σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο, παράδοσης του εργου.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΈΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ -ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Υδραυλικά εργα – Εγκατάσταση κάθε τύπου, συντήρηση και επισκευή των υδραυλικών σας.
  Αναλαμβάνουμε ολικές ή μερικές ανακαινίσεις σε μπάνια και κουζίνες καθώς και την αντικατάσταση ή τοποθέτηση εκ νέου υδραυλικών και αποχετευτικών δικτύων.
  Καλοριφέρ τοποθετήσεις επισκευές -συντηρήσεις βλάβες Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.
  Κεντρική θέρμανση Διάγνωσης βλαβών, συντήρησης, επισκευής και αντικατάστασης σε όλους τους χώρους θέρμανσης, και υδραυλικών εργασιών
  κεντρικής θέρμανσης
  Αυτονομίες θέρμανσης
  Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης κατοικιών κτιρίων και πολυκατοικιών
  Εγκατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσης εντός κτιρίου
  Αμεσο service σε κάθε είδους βλάβης
  Συστήματα ηλιακών θερμοσιφώνων εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σε πλάκα ή κεραμοσκεπή
  Εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων και νερού χρήσης
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικατάσταση υγρών και αντίστασης
  Υδρεύσεις παροχές νερού
  Τοποθέτηση και αλλαγές ειδών υγιεινής

  Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας
  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε βλάβη!
  Αμεση εξυπηρέτιση 24 ωρες ποιότητα εργασίας στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Φιλικά
  ΤΣΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Ο υδραυλικός Κορυδαλλού και βορείων προαστίων

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ Κορυδαλλός, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ν.Λιόσια,Βόρεια Προάστια,Παπάγου, Χολαργός, Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Κηφισιά, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Μαρούσι, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Πεύκη, Λυκόβρυση Πειραιάς
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ Κορυδαλλός, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ν.Λιόσια,Βόρεια Προάστια,Παπάγου, Χολαργός, Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Κηφισιά, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Μαρούσι, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Πεύκη, Λυκόβρυση Πειραιάς
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Κορυδαλλός, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ν.Λιόσια,Βόρεια Προάστια,Παπάγου, Χολαργός, Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Κηφισιά, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Μαρούσι, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Πεύκη, Λυκόβρυση Πειραιάς
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Κορυδαλλός, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ν.Λιόσια,Βόρεια Προάστια,Παπάγου, Χολαργός, Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Κηφισιά, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Μαρούσι, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Πεύκη, Λυκόβρυση Πειραιάς
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Κορυδαλλός, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ν.Λιόσια,Βόρεια Προάστια,Παπάγου, Χολαργός, Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Κηφισιά, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Μαρούσι, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Πεύκη, Λυκόβρυση Πειραιάς
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ Κορυδαλλός, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ν.Λιόσια,Βόρεια Προάστια,Παπάγου, Χολαργός, Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Κηφισιά, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Μαρούσι, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Πεύκη, Λυκόβρυση Πειραιάς
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ Κορυδαλλός, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ν.Λιόσια,Βόρεια Προάστια,Παπάγου, Χολαργός, Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Κηφισιά, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη, Μελίσσια, Μαρούσι, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Πεύκη, Λυκόβρυση Πειραιάς
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΖΑΛΟΓΓΟΥ 7 - Βάρη
  6972121875
  6944188530
  ΓΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ –ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΒΑΡΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΛΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΑΡΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΑΡΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΛΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΑΡΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΛΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΒΑΡΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΛΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΒΑΡΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΛΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΑΡΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΛΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΒΑΡΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΛΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΒΑΡΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΛΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΒΑΡΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΛΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Υδραυλικός στην Αττική 24 ωρες υδραυλικά – ηλιακά συστήματα- καλοριφέρ -αποχετεύσεις, φυσικό αέριο

  Ο υδραυλικός ΓΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με εδρα της δουλειάς του στην Βάρη Αττικής, με την πολυετή εμπειρία το εξειδικευμένο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό της, αναλαμβάνει κάθε είδους υδραυλικής εγκατάστασης και υδραυλικής εργασίας.
  Ασχολούμαστε με την μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων θέρμανσης, είτε αυτό αφορά την οικιακή χρήση, είτε την επαγγελματική.
  Μελετούμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις.
  Διαπιστώνουμε, εντοπίζουμε και αποκαθιστούμε τις βλάβες ή τις αιτίες των βλαβών ή και δυσλειτουργιών των υδραυλικών εγκαταστάσεων και παίρνουμε μέτρα για την εξάλειψη τους και την αποκατάσταση της ομαλής, κανονικής και ασφαλούς λειτουργίας τους. Ειμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι υδραυλικοί εγκαταστάτες και εγκαταστάτες φυσικού αερίου.
  Παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό και φυσικά με άμεση εξυπηρέτηση για την ταχύτερη επίλυση των προβλημάτων σας.
  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματικούς χώρους με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο (κατοικίες, καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία )

  Οι υπηρεσιες μας:

  Υδραυλικές εγκαταστάσεις- υδραυλικές εργασίες στην Βάρη, Γέρακας, Ανάβυσσος,Κορωπί,Γλυκά Νερά,Παλλήνη,Παιανία σε ολα τα Μεσόγεια στα Νότια Προάστια Ελληνικό Αλιμο στην Γλυφάδα, Βούλα,Βουλιαγμένη σε ολη την Αθήνα και την Αττική από οπου μας ζητηθεί.
  Επισκευές συντηρήσεις θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων
  Εγκαταστάσεις συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων
  Αποχετεύσεις , Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης
  Εγκατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσης εντός κτιρίων κατοικιών και πολυκατοικιών
  Άμεσο service σε κάθε είδους βλάβης
  Πυρασφάλειες
  Συστήματα ηλιακών θερμοσιφώνων εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σε πλάκα ή κεραμοσκεπή
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα
  Θερμουδραυλικά τοποθετήσεις καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ, βλάβες Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.
  Ενδοδαπέδια θέρμανση. Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει ομοιόμορφη, ευχάριστη, υγιεινή κατανομή θερμοκρασίας.
  ίναι κατά 35% οικονομικότερη στη λειτουργία από μια συμβατική θέρμανση .Εξοικονόμηση ενέργειας 25%-35% σε σχέση με τα θερμαντικά σώματα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που απαιτούνται για την λειτουργία
  Υδρεύσεις παροχές – Τοποθέτηση Σωληνώσεων
  Σύνδεση Παροχής Νερού
  Ανακαινίσεις μπάνιων- κουζίνας
  Θέρμανση - αυτονομίες
  Τοποθέτηση και αλλαγές ειδών υγιεινής
  Αλλαγή σωλήνων αποχέτευσης
  Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου ειμαστε δίπλα σας και σ' αυτό να αναλάβουμε
  Τη μηχανολογική μελέτη.
  Την αίτηση και την εγκατάσταση, σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα.
  Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας.
  Γεωθερμία
  Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες
  Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με προσωπικό που αποτελείται απο εμπειρους υδραυλικούς,πιστεύουμε πώς η καλύτερη διαφήμιση είναι η δουλειά μας. Γι οποιοδήποτε υδραυλική βλάβη

  Πάντα με σεβασμό στο πελάτη και στο πρόβλημα του, φροντίζουμε να βρίσκουμε λύσεις σε κάθε υδραυλικό πρόβλημα και βλάβη που θα σας λύσουν τα χέρια !!!!!!!
  Άμεσα, σίγουρα και οικονομικά !

  Με εκτίμηση
  ΓΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  Ο υδραυλικός των Μεσογείων και Αττικής
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ - Αντίπαρος
  2284061088
  6977904074
  ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΠΑΡΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΠΑΡΟΣ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΠΑΡΟΣ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΠΑΡΟΣ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΠΑΡΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΠΑΡΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΠΑΡΟΣ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΠΑΡΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΠΑΡΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΠΑΡΟΣ
  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΠΑΡΟΣ
  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΠΑΡΟΣ

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Εξοικονόμηση ενέργειας)
  24Ωρες ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ

  Με πολυετή εμπειρία από το 1995 ο υδραυλικός και θερμουδραυλικός "ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ" που εδρεύει στην Αντίπαρο και το εξιδεικευμένο προσωπικό του, αναλαμβάνουν με συνέπεια και επαγγελματισμό πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες με σεβασμό στον πελάτη, εμπιστοσύνη, ποιότητα και χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά της Ευρωπαϊκής αγοράς.
  Ειμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι θερμουδραυλικοί εγκαταστάτες παντός τύπου υδραυλικών εγκαταστάσεων,και εξυπηρετούμε αμεσα την Αντίπαρο και ολο το νησί της Πάρου.
  Παρέχουμε ολοκληρωμένες και σίγουρες λύσεις σε προβλήματα επισκευής και προτείνουμε ότι πιό σύγχρονο τεχνολογικά για νέες εγκαταστάσεις.
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΈΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Υδραυλικές ανακαινίσεις για ολους τους χώρους ιδωτικούς και επαγγελματικούς
  Εγκατάσταση κάθε τύπου, συντήρηση και επισκευή των υδραυλικών σας, αναλαμβάνουμε ολικές ή μερικές ανακαινίσεις σε μπάνια και κουζίνες καθώς και την αντικατάσταση ή τοποθέτηση εκ νέου υδραυλικών και αποχετευτικών δικτύων.
  διάγνωσης βλαβών, συντήρησης, επισκευής και αντικατάστασης σε όλους τους χώρους θέρμανσης, και υδραυλικών εργασιών
  κεντρικής θέρμανσης
  Τοποθετήσεις Καλοριφέρ επισκευές και συντηρήσεις αντικατάσταση παλαιών σωμάτων
  Αυτόνομίες θέρμανσης
  Κεντρικές εγκαταστάσεις θέρμανσης
  Υδρεύσεις παροχές νερού
  Αποχετεύσεις
  Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης κατοικιών κτιρίων και ολων των επαγγελματικών χώρων (ξενοδοχεία καταστήματα)
  Εγκατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσης μέσα στις κατοικίες
  Αποφράξεις ολων των σωληνώσεων σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους
  Ελεγχος και αποκατάσταση Διαρροών
  Συστήματα ηλιακών θερμοσιφώνων εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σε πλάκα ή κεραμοσκεπή αντικατάσταση παλαιών θερμοσιφώνων και συντηρήσεις
  Εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων ηλιοθερμίας και νερού χρήσης
  Τοποθετήσεις ειδών υγιεινής.

  Για οποιοδήποτε υδραυλική βλάβη Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα

  Η υψηλή ποιότητα εργασίας, η νέα τεχνολογία και η σωστή εξυπηρέτηση, μας κάνουν άξιους της εμπιστοσύνης σας
  Με εκτίμηση
  ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
  Toggle
προηγούμενη 1 από 30 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ