noscript image for google
Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 | 06:30 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΚΑΜΠΙΣΗ 7 - Ανω Πατήσια
  6972671222
  Ζητήστε μας προσφορά για κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εγκατάσταση και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλο τον νομό Αττικής.
  Επιπλέον το υποκατάστημά μας εδρεύει στην Λειβαδιά Βοιωτίας στην οδό Βορείου Ηπείρου και εξυπηρετεί όλη την Λειβαδιά χάρη στην πολυετή εμπειρία μας.

  Η εξυπηρέτηση μας, η εμπειρία μας, το προσωπικό μας και η άριστη συνεργασία μας, μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ 24 - Γαλάτσι
  2102916880
  6936283005
  Η εταιρεία Darko Design λειτουργεί από το 1998 με έδρα το Γαλάτσι, στο κέντρο της Αθήνας. Παρά την πρόσφατη ίδρυσή της, τα στελέχη χαρακτηρίζονται από την πολυετή πείρα που έχουν στον χώρο της διακοσμητικής αρχιτεκτονικής, της αναπαλαίωσης και της διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της σημερινής εποχής ώθησαν στην ίδρυση της Darko Design με σκοπό την ικανοποίηση εκείνων που θέλουν κάτι το ξεχωριστό, το μοντέρνο μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια χωρίς να υστερεί σε ποιότητα και αντοχή.

  Η πολυετή πείρα των συνεργείων και ή υπευθυνότητα είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να προσφέρει η Darko Design για την επισκευή ή ανακαίνιση του χώρου ή του κτιρίου σας. Οι εξειδικευμένες εργασίες που παρέχει όπως:

  - Ελαιοχρωματισμοί / Τεχνοτροπίες
  - Γυψοσανίδες
  - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
  - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  - Τοποθέτηση Ξύλινων Πατωμάτων / Βιομηχανικών Δαπέδων
  - Γύψινες Διακοσμήσεις
  - Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων
  - Σμάλτωση Ειδών Υγιεινής
  - Κατασκευή Ξύλινων & Πέτρινων Κατοικιών

  Πραγματοποιεί την κάθε σας ανάγκη και επιθυμία με αισθητική, πρωτοπορία, επαγγελματισμό και προ πάντων βάση των δικών σας οικονομικών δυνατοτήτων και επιλογών.

  Η Darko Design πάντα είναι πρόθυμη να ακούσει τις δικές σας επιθυμίες, να συμβουλέψει και να δημιουργήσει για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 35 - Κορωπί
  2106628760,2106628761,2106628762
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ TEMPO REALE ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΝΤΖΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Σπάρτης 51 - Νίκαια
  2104929556
  6980090939 / 6974906225 / 6907458721
  Η επιχείρησή μας “ΜΙΖΕΡΑΚΗΣ ΔΑΝΟΣ” η οποία εδρεύει στην Νίκαια, δραστηριοποιείται στο χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, εδώ και πολλά χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Νίκαια και τις γύρω περιοχές.

  Όλα αυτά τα χρόνια ειδικευόμαστε στο χώρο της ύδρευσης, της θέρμανσης και της αποχέτευσης, εφαρμόζοντας τις καλύτερες τεχνικές μεθόδους, που εγγυώνται άριστη ποιότητα κατασκευής και μεγάλη διάρκεια ζωής της εγκατάστασής σας.

  Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα, που αποτελείται από υπεύθυνους και επαγγελματίες υδραυλικούς, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας παντός είδους υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις, εργασίες αποχέτευσης, πυρόσβεσης, ηλιακά συστήματα και εργασίες θέρμανσης όπως τοποθέτηση, επισκευή και συντήρηση καλοριφέρ, φυσικό αέριο, γεωθερμία και ενδοδαπέδια θέρμανση.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των υδραυλικών εργασιών, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας, με ταχύτητα και επαγγελματισμό.

  Με προσήλωση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε ταχύτητα στην ολοκλήρωση των εργασιών και εγγυημένο αποτέλεσμα, παρέχοντάς σας ποιοτικές λύσεις σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, για να απολαμβάνετε άριστη σχέση ποιότητας - τιμής.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Άγιος Στέφανος - Κέρκυρα
  2663052104
  6938960248
  Ο κ. Καζιάνης Μάριος, με πολύχρονη εμπειρία , δραστηριοποιείτε στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

  Εδρεύει στην ΚΕΡΚΥΡΑ.

  Η εμπειρία και η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στη κατασκευή των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

  Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις , σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

  Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας επιδιώκει την συνεχή ανάπτυξη της, με σκοπό να κατακτήσει δυναμική παρουσία στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ- ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΙΕΣ

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η δημιουργία σχέσης με τους πελάτες μας, ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση και παροχή διαρκούς τεχνικής υποστήριξης.

  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

  Εγκατάσταση θέρμανσης Κέρκυρα
  Εγκατάσταση καλοριφέρ Κέρκυρα
  Εγκατάσταση σωληνώσεων Κέρκυρα
  Εντοπισμός διαρροής νερού Κέρκυρα
  Επέκταση υδραυλικού συστήματος Κέρκυρα
  Επισκευές σε δίκτυα αποχέτευσης Κέρκυρα
  Επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα Κέρκυρα
  Ξεβούλωμα λεκάνης Κέρκυρα
  Ξεβούλωμα νιπτήρα Κέρκυρα
  Τοποθέτηση καζανάκι Κέρκυρα
  Τοποθέτηση νεροχύτη Κέρκυρα
  Τοποθέτηση ντουζιέρας Κέρκυρα
  Υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης Κέρκυρα
  Η επιθυμία σας αποτελεί δέσμευση για εμάς.
  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.
  Με εκτίμηση,
  Καζιάνης Μάριος

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΕΥΣΗ - ΨΥΞΗ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ, ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΛΕΒΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕΡΙΟΥ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΞΥΛΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ- ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ –ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ολυμπιάδος 40 - Θεσσαλονίκη
  6948676612,6974207752
  Βελισάριος Μαυρόπουλος
  Εγκαταστάσεις Ύδρευσης Θέρμανσης - Υδραυλικός | Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων με επικεφαλής τον πιστοποιημένο υδραυλικό Βελισάριο Μαυρόπουλο έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται σε πάσης φύσεως εγκαταστάσεις και επισκευές ύδρευσης - θέρμανσης και φυσικού αερίου.

  Η πολύχρονη εμπειρία στον ευρύτερο τομέα των υδραυλικών οδήγησε στη σύσταση μιας σύγχρονης επιχείρησης η οποία μπορεί να δώσει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε ζητήματα υδραυλικών επισκευών και νέων εγκαταστάσεων.

  Ο άρτιος εξοπλισμός και η συνεχής ενημέρωση και εξέλιξη στο αντικείμενο ενασχόλησής μας, καθιστά το συνεργείο μας ικανό να ανταπεξέλθει άμεσα σε κάθε εργασιακή πρόκληση εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου των υδραυλικών προϊόντων, συσκευών και ανταλλακτικών, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και υψηλή αντοχή σε κάθε υδραυλική εγκατάσταση ή επισκευή.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
  Παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση σε έκτακτες περιπτώσεις υδραυλικών βλαβών στη Θεσσαλονίκη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αλυκές Ποταμού - Κέρκυρα
  2661046212
  6936851102, 6936851103
  ΣΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΟΕ
  Υδραυλικός Κέρκυρα - Υδραυλικές Εργασίες & Εγκαταστάσεις Κέρκυρα

  Η εταιρεία μας “ΣΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΟΕ” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται από το 2000 στον χώρο των υδραυλικών εργασιών και υδραυλικών εγκαταστάσεων παρέχοντάς υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κέρκυρα και όχι μόνο.

  Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα από εξειδικευμένους υδραυλικούς, μπορούμε να λύσουμε κάθε είδους πρόβλημα που αφορά τις υδραυλικές εγκαταστάσεις αλλά και να φέρουμε σε πέρας κάθε μεγάλο και σύνθετο έργο.

  Ο επαγγελματισμός, οι γνώσεις και τα απαραίτητα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε αποτελούν τα απαραίτητα εργαλεία για να ανταποκριθούμε άμεσα και με αποτελεσματικότητα σε κάθε σας ανάγκη.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ

  να φέρουμε σε πέρας παντός είδους υδραυλικά έργα σε ξενοδοχειακές μονάδες, πολυκατοικίες, ιδιωτικά και δημόσια έργα. Πιο συγκεκρινένα αναλαμβάνουμε υπηρεσίες ψύξης, θέρμανσης, ύδρευσης, αποχέτευσης, δίκτυα πυρόσβεσης, άρδευσης και πισίνας.

  Αναλαμβάνουμε άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά κάθε είδους υδραυλικών εργασιών και εγκαταστάσεων, από το μικρότερο μερεμέτι έως την μεγαλύτερη εγκατάσταση.

  Με προσήλωση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε ταχύτητα στην ολοκλήρωση κάθε είδους υδραυλικής εργασίας και εγγυημένο αποτέλεσμα, παρέχοντάς σας ποιοτικές λύσεις σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

  Εμπιστευτείτε την εμπειρία και τη γνώση μας.
  Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας εξηγήσουν τους λόγους.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
  Εξυπηρετούμε όλη την Κέρκυρα και όχι μόνο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ
  2οΧΛΜ ΔΡΟΜΟΣ ΧΑΝΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ - Αττική
  6934034340
  Ο ΣΑΜΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ διαθέτοντας εμπειρία αρκετων χρονων αναλαμβάνει παντός τύπου υδραυλικές εργασίες και αποφράξεις στα ΜΕΓΑΡΑ-ΑΤΤΙΚΗ και στην ευρύτερη περιοχή της ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

  Η εταιρεία κατέχει αντλητικό μηχάνημα το οποίο αντλεί όλη την ποσότητα των υδάτινων υπολειμμάτων που κατακάθονται στον πυθμένα της δεξαμενής σας

  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα με αντλητικό τελευταίας τεχνολογία την άντληση υδάτων από υπόγεια - οικίες - επιχειρήσεις υπηρεσίες

  Με ενα τηλεφώνημα δίνει λύσεις άμεσα για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο πάνω στα υδραυλικά, στα συστήματα θέρμανσης, στις αποφράξεις κ.α σε προσιτές τιμές.

  Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι βασικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης

  Πάντα κοντά στο πελάτη για την επιδιόρθωση οποιαδήποτε βλάβης, από τη πιο μικρή έως και τη πιο μεγάλη!

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Θρασύβουλου 29 - Καστέλλα
  6945333109
  Καλακώνης Νικήτας
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Καστέλλα Πειραιάς - Υδραυλικές Εργασίες - Οικοδομικές Εργασίες Πειραιάς

  Η επιχείρησή του κυρίου Καλακώνη Νικήτα η οποία βρίσκεται στην Καστέλλα Πειραιά, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων - εργασιών και των οικοδομικών εργασιών, προσφέροντα πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.
  Διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο, που αποτελείται από έμπειρους και υπεύθυνους υδραυλικούς και τεχνίτες, μπορούμε να αναλάβουμε οτιδήποτε σχετίζεται με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και τις οικοδομικές εργασίες του χώρου σας.
  Πιό συγκεκριμένα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που αφορούν θερμοϋδραυλικές και υδραυλικές επισκευές, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις, υπηρεσία ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης, ηλιακών συστημάτων καθώς και κάθε είδους μονώσεις, υδρομονώσεις, θερμομονώσεις, θερμοπροσόψεις, Ειδικοί καθαρισμοί: Υδροβολές - Υδροαμμοβολές - Αμμοβολές, Αφαίρεση σκουριάς, παλαιών χρωμάτων, graffiti κτλ από τοίχους, κάγκελα, σασί οχημάτων, μηχανημάτων, τέντες και από κάθε είδους επιφάνειας, και στο χώρο σας

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Επισκευάζουμε οποιαδήποτε βλάβη ή πρόβλημα παρουσιαστεί στην υδραυλική εγκατάστασή σας, από ένα λαστιχάκι έως την ανακατασκευή όλης της εγκατάστασης. Εντοπίζουμε και επισκευάζουμε υπεύθυνα, εγγυημένα και οικονομικά κάθε βλάβη προσφέροντάς σας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
  Είμαστε κοντά σας για κάθε μικρή και μεγάλη επισκευή σε κατοικίες, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό και βιομηχανικό χώρο, επεμβαίνοντας άμεσα και δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα σας.
  Προσφορές & Εκτιμήσεις Δωρεάν
  Παρέχουμε τεχνίτες για όλη την οικοδομή
  Εμπειρία στην οικοδομή απο το 1955

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες, άμεσα, στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς, από οπου μας ζητηθεί.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Η άριστη επικοινωνία και η ποιοτική εργασία σας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΓΡΑΙΚΟΠΟΥΛΟΥ 20 ΗΡΑΚΛΕΙΑ - Σερρών
  2325023619
  6973351522
  Η ΥΔΡΟΘΕΡΜΙΚΗ είναι ένα τεχνικό κατάστημα που ιδρύθηκε το 1980 από τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και τώρα συνεχίζει ο υιός του Παναγιώτης πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός. Εδρεύει στην Ηράκλεια – Σέρρες.
  Με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο, είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας με υλικά ποιότητας.
  Η εταιρεία μας κατέχει σήμερα μια σημαντική θέση στην αγορά, έχοντας ανοδική πορεία.
  Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα υδραυλικών -Πυροσβεστικών ειδών , συστήματα σκίασης, φίλτρα, αντλίες , πιεστικά κ.α.
  Διαθέτουμε σύγχρονα μέσα και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε μικρή ή μεγάλη παραγγελία.
  Προσπαθούμε καθημερινά να διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, βοηθώντας έτσι τον ιδιώτη και τον επαγγελματία να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.
  Έτσι σε συνεννόηση πάντα με το τεχνικό προσωπικό και τους αρμόδιους μηχανικούς, διασφαλίζουμε την μακροβιότητα των εγκαταστάσεων.

  Εκτός από τα προϊόντα παρέχουμε και υπηρεσίες για Εγκαταστάσεις θέρμανσης, υδραυλικών, συστημάτων σκίασης – τεντών.
  Αναλαμβάνουμε επίσης τις εκδόσεις αδειών καταστημάτων.

  Η επιθυμία σας αποτελεί δέσμευση για εμάς.
  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΑ - ΣΕΡΡΕΣ - ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ - ΡΟΔΟΠΟΛΗ - ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ

  Με εκτίμηση,

  Παπαδόπουλος Παναγιώτης

  Μηχανολόγος Μηχανικός,

  Τεχνικός Ασφαλείας

  ΥΔΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ- ΤΕΝΤΕΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΝΤΩΝ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΕΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ-
  ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΕΡΡΕΣ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ-ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ- ΠΙΕΣΤΙΚΑ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ- ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΕΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Άνω Μέρος, Αμάρι - Ρέθυμνο
  6986999978
  ΥΔΩΡΣΩΛ
  Μανώλης Χατζηδάκης (Βουργίδης) -Υδραυλικός|Ρέθυμνο

  Ο Μανώλης Χατζηδάκης (Βουργίδης) είναι ένας πιστοποιημένος επαγγελματίας υδραυλικός, με έδρα το Άνω Μέρος Αμαρίου, στο Ρέθυμνο και δραστηριοποιείται σε παντός είδους υδραυλικές εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης και αποκατάσταση βλαβών.

  Έχοντας εργαστεί για χρόνια σε υδραυλικά έργα σε όλη την ελληνική επικράτεια, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους νέα υδραυλική εγκατάσταση, ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας, καλοριφέρ, ηλιακούς θερμοσίφωνες και υγραέριο.

  Στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας και η διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης μέσα από την ποιοτική εργασία μας, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει.

  Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα εξυπηρετώντας κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ρέθυμνο, αλλά και σε όλη την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω έμπιστων συνεργατών μας,στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
  Παράλληλα, διατηρούμε συνεργασίες με διακεκριμένους Πολιτικούς Μηχνικούς και Αρχιτέκτονες.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Πλατεία Κανέλλου Δεληγιάννη 19 - Τριπολη
  2710243165
  6973660522
  Κανελλόπουλος Δημήτρης
  Υδραυλικός Τρίπολη

  ____

  Ο υδραυλικός Κανελλόπουλος Δημήτρης, έχει την έδρα της επιχείρησης του στη Τρίπολη & προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

  Η επιχείρηση μας δημιουργήθηκε πριν χρόνια μεσκοπό την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Η πείρα χρόνων αποδεικνύει την κατάρτιση και την αποτελεσματικότητα μας. Ασχολούμαστε με υδραυλικές εγκαταστάσεις, θέρμανση και ηλιακά συστήματα.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Υδραυλική Εγκατάσταση
  Θέρμανση
  Καλοριφέρ
  Ενδοδαπεδια Θέρμανση
  Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου
  Υδρεύσεις
  Ηλιακά συστήματα
  Τοποθέτηση αντλιών θερμότητας
  Συντηρήσεις

  Η πολυετής μας εμπειρία (δεύτερη γενιά) εγγυάται την ποιότητα σε κάθε είδους εργασία.

  Η άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κάλεσμα, η καλή σχέση ποιότητας και τιμής και η συνέπεια είναι τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στο χώρο και να μας προτιμούν οι πελάτες μας.

  ____
  Επικοινωνήστε μαζί μας
  και το έμπειρο προσωπικό μας θα έρθει στο χώρο σας να συζητήσουμε και να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχετε στα υδραυλικά του κτιρίου σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Ζωοδόχου Πηγής 58 - Αχαΐας
  6944152741
  6979943720
  Η εταιρία μαςΖΙΝΓΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ είναι δίπλα σας εδω και χρόνια για όλες τις υδραυλικες σας αναγκες. Εδω και χρόνια μαζευουμε την εμπειρια και την χρησιμοποιούμε ωστε να μπορουμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες πιθανές υπηρεσίες.

  Ασχολούμαστε με παντός τύπου υδραυλικές εργασίες και πιο συγκεκριμένα με:

  - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  - Υδραυλικές Εργασίες
  - Ηλιακά Συστήματα
  - Κλιματισμός
  - Ψύξη
  - Ύδρευση
  - Θέρμανση

  Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικο εξοπλισμένοι με τα σωστά εργαλεία ώστε να μπορέσουν να ικανοποιήσουν όλες σας τις επιθυμίες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  28ης Οκτωβρίου 123 - Αττική
  6977178719
  Η επιχείρησή μας “ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ” η οποία εδρεύει 28ης Οκτωβρίου 123 στην Νίκαια Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων φυσικού αερίου και εξυπηρετεί άμεσα όλη την Αττική.

  Η πολυετής εμπειρία, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός που διακρίνει την επιχείρησή μας, μας έχουν κάνει περιζήτητους.

  Χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα μέσα της εποχής, τα ποιοτικότερα υλικά, την άριστη εργασία σε συνδυασμό και με τις ανταγωνιστικές μας τιμές καταφέραμε και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των πελατών μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αγίου Πολύκαρπου Σμύρνης 7, Νέα Ιωνία - Βόλος
  6983605814
  Η επιχείρησή μας η οποία εδρεύει Αγίου Πολυκάρπου Σμύρνης 7 στην Νέα Ιωνία Βόλου, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων άμεσα την περιοχή Νέας Ιωνίας και Βόλου.
  Χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα μέσα της εποχής, τα ποιοτικότερα υλικά, την άριστη εργασία σε συνδυασμό και με τις ανταγωνιστικές μας τιμές καταφέραμε και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των πελατών μας.
  Σας παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία σε υπηρεσίες που αφορούν υδραυλικές επισκευές, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις, ύδρευση, θέρμανση, ηλιακοί θερμοσίφωνες κ.α.
  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας αφορούν οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.
  Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια παράδοσης έργου στον προκαθορισμένο χρόνο, η ποιότητα εργασίας και πάντα στις πιο λογικές τιμές.
  Για ότι και αν χρειαστείτε καλέστε μας στο 6983605814 και θα βρεθούμε άμεσα κοντά σας για να λύσουμε το πρόβλημα μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Κέρκυρα - Κέρκυρα
  6931051004
  Η κατασκευαστική εταιρεία" ΙΟΝΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ "δραστηριοποιείται σε όλο το νομό Κέρκυρας αναλαμβάνοντας παντός είδους ιδιωτικά και δημόσια έργα .Αναλαμβάνει εξαρχής την κατασκευή και την ολοκλήρωση του κτιρίου από τα θεμέλια παραδίδοντας το, έτοιμο με το κλειδί στο χέρι.

  Διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και εξειδικευμένα συνεργεία με πολυετή εμπειρία που ολοκληρώνουν με συνέπεια, τηρώντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, σε οποιοδήποτε έργο τους ανατεθεί.Τα έργα της" ΙΟΝΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ "ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών της χαρίζοντας ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα με σεβασμό πάντα ως προς το περιβάλλον.

  Οι υπηρεσίες της κατασκευαστικής εταιρείας" ΙΟΝΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ":

  κατασκευαστικές εργασίες
  οικοδομικές εργασίες
  γενικές ανακαινίσεις κτιρίων
  ανάπτυξη οικοδομικών σχεδίων
  κατασκευή δρόμων
  κατασκευή αυτοκινητόδρομων
  κατασκευή αποκατάσταση οδικών επιφανειών
  κατασκευή σιδηροδρομικών γραμμών
  κατασκευή γεφυρών
  κατασκευή συραγγών
  κατασκευή υδραυλικών έργων
  κατασκευή λιμενικών έργων
  κατεδαφίσεις κτιρίων
  προετοιμασία εργοτάξιου
  δοκιμαστικές γεωτρήσειςηλεκτρικές εγκαταστάσεις
  υδραυλικές εγκαταστάσεις
  κλιματιστικές εγκαταστάσεις
  εγκαταστάσεις θέρμανσης ψύξης
  επιχρίσεις κονιαμάτων
  ξυλουργικές εργασίες
  ελαιοχρωματισμοί
  τοποθέτηση υαλοπινάκων
  κατασκευή στεγών
  εμπόριο οικοδομικών υλικών
  αγοραπωλησία ιδιόκτητων ακινήτων
  παροχή αρχιτεκτονικών συμβούλων
  κατασκευή έτοιμου σκυροδέματος
  εκπόνηση περιβαλλοντικών μελτών
  εκμετάλλευση τουριστικών καταλυμάτων

  Υψηλή ποιότητα των κατασκευών που αντέχουν στο χρόνο.

  Με εκτίμηση,Κώστας Κοσκινάς

  κατασκευαστικες εργασιες κερκυρα, σπιτι με το κλειδι στο χερι κερκυρα, οικοδομικες εργασιες κερκυρα, γενικες ανακαινισεις κτιριων κερκυρα, αναπτυξη οικοδομικων σχεδιων κερκυρα, κατασκευη δρομων κερκυρα, κατασκευη αποκατασταση οδικων επιφανειων κερκυρα, κατασκευη σιδηροδρομικων γραμμων κερκυρα, κατασκευη γεφυρων κερκυρα, κατασκευη συραγγων κερκυρα, κατασκευη υδραυλικων εργων κερκυρα, υδραυλικες ανακαινισεις κερκυρα, ηλεκτρολογικες ανακαινισεις κερκυρα, κατεδαφισεις κτιριων κερκυρα, προετοιμασιία εργοταξιου κερκυρα, ηλεκτρικες εγκαταστασεις κερκυρα, υδραυλικες εγκαταστασεις κερκυρα, κλιματιστικες εγκαταστασεις κερκυρα, εγκαταστασεις θερμανσης ψυξης κερκυρα, επιχρισεις κονιαματων κερκυρα, τοποθετηση υαλοπινακων κερκυρα, κατασκευη στεγων κερκυρα, εμποριο οικοδομικων υλικων, κατασκευη ετοιμου σκυροδεματος, εκμεταλλευση τουριστικων καταλυματων κερκυρα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Λάρισα - Λάρισας
  6977422104
  Η εξειδίκευσή μας στις υδραυλικές εργασίες και στις υδραυλικές εγκαταστάσεις,μας έχει κάνει με το πέρασμα των χρόνων να έχουμε αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τουςπελάτες μας .

  Αναλαμβάνουμε υδραυλικές εργασίες παντός τύπου σε όλο το νομό Λάρισας.

  Η εμπειρία 18 ετών και η άρτια κατάρτιση μας, μας καθιστά ικανούς νααντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε εργασίακαι βλάβη που αφορά το νερό.

  Με συνεχή ενημέρωση για όλα τα νέα υλικά και τις εφαρμογές τους φροντίζουμε να σαςπαρέχουμε άριστης ποιότητας εργασίες με τα καλύτερα υλικά της αγοράς για την μεγαλύτερη αντοχή τουςστον χρόνο και την καθημερινή χρήση.

  Αναλαμβάνουμε να ανακαινίσουμε εξ ' ολοκλήρου το μπάνιο σας αλλά είμαστε και δίπλα σαςστις καθημερινές βλάβες όπως αντικατάσταση βρύσης , απόφραξη νεροχύτη , προβλήματαθέρμανσης - κλιματισμού .

  Με άμεση εξυπηρέτηση σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις στις ανταγωνιστικότερες τιμές.

  Για υδραυλικές εργασίες σε όλη την Λάρισα μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας για να έχετεάριστης ποιότητας εργασίεςμε τις καλύτερες προδιαγραφές.

  Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε την μελέτη και την επίβλεψη για:
  υδραυλικές εγκαταστάσεις
  υδραυλικές εργασίες
  υδραυλικές βλάβες
  ανακαίνιση μπάνιου
  αντικατάσταση βρύσης
  ότι αφορά την θέρμανση και την ψύξη
  Ακόμη αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την εγκατάσταση λεβητών φυσικού αερίου και ξυλολεβητών σε προσιτές τιμές.

  Εξυπηρετούμε με έδρα το Συκούριο Λάρισας, όλη τη Θεσσαλία κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 6977422104.

  Με εκτίμηση, Σταύρος Κωτσαγγέλης

  υδραυλικες εργασιεςπαντος τυπου λαρισα, συκουριο -υδραυλικοςλαρισα, συκουριο -υδραυλικες βλαβεςλαρισα, συκουριο
  υδραυλικες εγκαταστασειςλαρισα, συκουριο- παντος τυπου υδραυλικαλαρισα, συκουριο -εγκατασταση λεβητων φυσικου αεριουλαρισα, συκουριο - εγκατασταση ξυλολεβητωνλαρισα, συκουριο - εγκαταστασεις λεβητων πελλετλαρισα, συκουριο- υδραυλικη ανακαινισηλαρισα, συκουριο - υδραυλικα μερεμετιαλαρισα, συκουριο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Δημοκρίτου 76 - Αχαρνές
  6943057969
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΟΝΔΩΡΟΣ ΑΧΑΡΝΕΣ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΤΤΙΚΗ- ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΘΕΡΜΑΝΣΗ
  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ-ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΑ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ –ΥΔΡΑΥΚΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
  ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ -ΑΤΤΙΚΗ

  Ο κ. Δόνδωρος Πάρης , δραστηριοποιείτε 35 χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων.
  Εδρεύει στις ΑΧΑΡΝΕΣ - ΑΤΤΙΚΗ.

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την κατασκευή ενός σύγχρονου σπιτιού.

  Τα υλικά των σωληνώσεων για την ύδρευση, την αποχέτευση και την θέρμανση, γίνονται από χαλκό, σίδερο, πλαστικό.

  Όλοι οι σωλήνες που είναι σε εξωτερικό χώρο, είναι μονωμένοι.

  Τα υλικά είναι πιστοποιημένα με iso και έχουν διάρκεια μιας ζωής.

  Έτσι σε συνεννόηση πάντα με το τεχνικό προσωπικό και τους αρμόδιους μηχανικούς, διασφαλίζουμε την μακροβιότητα της εγκατάστασης.

  ΥΔΡΕΥΣΗ
  Εγκατάσταση σωληνώσεων κρύου και ζεστού νερού.

  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
  Εγκατάσταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων νερών.

  ΘΕΡΜΑΝΣΗ
  Εγκατάσταση κεντρικών στηλών για αυτόνομη θέρμανση, σωλήνωση για καλοριφέρ τοποθέτηση σωμάτων .

  ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ
  Η ανακαίνιση ενός χώρου, περιλαμβάνει την εγκατάσταση των υδραυλικών, της αποχέτευσης και της θέρμανσης.

  Δίνουμε λύσεις για κατανομή ειδών υγιεινής και σωληνώσεων.

  Αναλαμβάνουμε την μελέτη της εγκατάστασης και την αποξήλωση των παλιών ειδών υγιεινής.

  Επίσης αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ.

  Η επιθυμία σας αποτελεί δέσμευση για εμάς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕΝΙΔΙ-ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.

  Με εκτίμηση,
  Δόνδωρος Πάρης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λ. Πεντέλης 150 - Χαλάνδρι
  6983483686
  ΣΤΑΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ- ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ – ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΠΟΡΤΕΣ- ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΩΨΕΙΣ – ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ- ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ- ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

  ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ
  Η επιχείρηση ΣΤΑΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ιδρύθηκε αρκετά χρόνια πριν και συνεχίζει έως και σήμερα δυναμικά στον χώρο.

  Εδρεύει στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ- ΑΤΤΙΚΗ και δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής με μεγάλη επιτυχία.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας διαθέτει άμεσα τις πιο οικονομικές λύσεις.

  Κύριο μέλημα μας είναι η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και η ποιοτική μας εργασία.

  Μελετάμε μαζί με τον πελάτη τον σχεδιασμό για την κατασκευή και προτείνουμε την πιο συμφέρουσα πρόταση.

  Με την εμπειρία και την συνέπεια που έχουμε, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους .

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ

  Με τη ανακαίνιση του σπιτιού σας, η υδραυλική εγκατάσταση θα είναι εντελώς δωρεάν!
  Αναλαμβάνουμε ιδιωτικά τεχνικά έργα, αναπαλαιώσεις κατοικιών και καταστημάτων, παντός τύπου οικοδομικές εργασίες και κατασκευές κτιρίων από τα θεμέλια έως και το .....κλειδί στο χέρι σας.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ….ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ- ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ- ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ– ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Σταράκης Μανώλης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Τρίπολη - Αρκαδία
  6977446551
  ΔΑΛΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Τρίπολη Αρκαδία

  Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο σπίτι σας και εμείς το γνωρίζουμε πολύ καλά.

  Ο υδραυλικός ΔΑΛΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στην Τρίπολη Αρκαδίας, με μεγάλη υπευθυνότητα και εμπειρία δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων σε όλη την Αρκαδία.

  Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των εγκαταστάσεων σε συνεργασία με την πιστοποιημένη τεχνογνωσία μας θα καλύψουν κάθε ανάγκη στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εγκατάσταση με κάλυψη σε όλη την Αρκαδία και τους γύρω νομούς. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, προτείνουμε λύσεις για υψηλή απόδοση και λειτουργικότητα των υδραυλικών και θερμικών σας εγκαταστάσεων.

  Οι πολύ καλές μας τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση, η προσωπική επαφή με τον πελάτη και πάνω απ' όλα η υπευθυνη δουλειά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα μας. Παρέχουμε άριστης ποιότητας εργασίες σε λογικές τιμές με τα καλύτερα και επώνυμα υλικά.

  Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας με ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Τρίπολη, όλη την Αρκαδία και τους γύρω νομούς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ανατολικής Θράκης 126, Κάτω Τούμπα - Θεσσαλονίκη
  6976080722
  TEXNIKO
  Υδραυλικός Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκη

  Η εταιρεία “TEXNIKO” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Κάτω Τούμπα, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες, υδραυλικές εγκαταστάσεις, υδραυλικές βλάβες, μερεμέτια και επισκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Θεσσαλονίκη.

  Ο υδραυλικός και η έμπειρη ομάδα του αναλαμβάνουν επίσης τη μελέτη και εγκατάσταση φυσικού αερίου, με εγκυρότητα στο χρόνο παράδοσης του έργου.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση για όλες τις υδραυλικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κάτω Τούμπα και όλη την Θεσσαλονίκη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Οκτάβιου Μερλιέ 53 - Νέα Ιωνία
  6996324824
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΝΤΙΝΟΣ
  Γενικές Ανακαινίσεις - Πρόγραμμα Εξοικονομώ | Νέα Ιωνία Αττική

  Η επιχείρηση ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΝΤΙΝΟΣ έχει έδρα στη Νέα Ιωνία Αττικής και αναλαμβάνει παντός είδους οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις μέσω τους προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ.

  Με πολύχρονη εμπειρία και μια ομάδα τεχνιτών διαφόρων ειδικοτήτων αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και παραδίδοντας χώρους "με το κλειδί στο χέρι".

  Εργαζόμαστε με γνώμονα τη συνέπεια, την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς και εξυπηρετούμε πολλές περιοχές της Αττικής όπως, Νέα Ιωνία, Γαλάτσι, Μοσχάτο, Μαρούσι, Ιλιον, Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Εκάλη και σε όλα τα βόρεια Προάστια.

  Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η διατήρηση καλών και μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Καλαμάτας 74 - Πύλος
  6947609161
  ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΩΝ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΥΔΡΟΡΟΩΝ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ

  ΘΕΡΜΑΝΣΗ- ΥΔΡΕΥΣΗ- ΗΛΙΑΚΑ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ αμεση 24 ωρες εξυπηρέτιση στην Πύλο και σε ολη την Μεσσηνία & την Αρκαδία!

  Ο θερμοϋδραυλικός και υδραυλικός ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ εδρεύει στην Πύλο της Μεσσηνίας και δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Είμαστε αδειούχοι πιστοποιημένοι θερμοϋδραυλικοί εγκαταστάσεων και ασχολούμαστε με τις μελέτες, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων και εγκατάσταση Υγραερίου .

  Εχοντας αποκτήσει εμπειρία χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις , μπορούμε να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα αρμόζουν σε κάθε υδραυλική ανακαίνιση και εγκατάσταση, ειτε ειναι ολική η μερική στο μπάνιο η στις υδραυλικές εγκαταστάσεις ολου του δικού σας χώρου, πάντοτε στις καλύτερες τιμές.

  Η ποιότητα εργασίας μας, η συνέπεια παράδοσης των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το όνομά μας και την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους υδραυλικούς που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Πύλο, την Καλαμάτα, την Μεθώνη, την Φοινικούντα, την Γιάλοβα, την Κορώνη την Κυπαρισσία σε ολο το νομό Μεσσηνίας αλλά και στην Τρίπολη της Αρκαδίας.

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο), πάντα σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο, παράδοσης του εργου.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Υδραυλικές και θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου
  Υδραυλικές ανακαινίσεις σε κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.
  Επισκευές υδραυλικών βλαβών παντός είδους
  Εγκαταστάσεις ύδρευσης, παροχές νερού
  Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης,
  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία εντός και εκτός των κτιρίων.
  Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής,
  Ηλιακά συστήματα Ηλιακούς Θερμοσίφωνες- τοποθέτηση- σε πλάκα ή κεραμοσκεπή
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα
  συντήρηση -επισκευή
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα
  Ηλιοθερμία
  Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνας. Αντικατάσταση σωληνώσεων μπάνιου, κουζίνας
  Ελεγχος διαρροών
  Εργασίες θέρμανσης:
  Μελέτες Θέρμανσης, κατασκευή , συντήρηση, επισκευές βλαβών
  Θερμοϋδραυλικά
  Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης
  Τοποθετήσεις καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ, βλάβες

  Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.
  Ενδοδαπέδια θέρμανση.
  Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει ομοιόμορφη, ευχάριστη, υγιεινή κατανομή θερμοκρασίας.
  Είναι κατά 35% οικονομικότερη στη λειτουργία από μια συμβατική θέρμανση
  Αυτονομίες θέρμανσης
  Εγκαταστάσεις Υγραερίου
  Εγκατάσταση λέβητων και λεβητοστασίων
  Τοποθετήσεις υδροροών σε κάθε κεραμοσκεπή

  Βασικές αρχές της επιχείρησής μας αποτελούν, η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη, καθώς και η διασφάλιση της ποιότητας των υδραυλικών εργολαβιών που αναλαμβάνουμε, με γνώμονα την καλή λειτουργία των υδραυλικών εγκαταστάσεων ώστε να μην προκύπτουν μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

  Το πλήθος των Υδραυλικών ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας και για το ονομά μας.

  Και μετά το πέρας των υδραυλικών εργασιών ειμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία η πρόβλημα

  τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα !!!!!

  Η επιθυμία σας αποτελεί δέσμευση για εμάς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  Με εκτίμηση
  ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Ο θερμοϋδραυλικός της Πύλου στην Καλαμάτα

  ωρες επικοινωνίας
  καθημερινά απο τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ για εκτακτες ανάγκες 24 ωρες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  Κουζούλι - Πύργος
  2621095276
  6988926186, 6972508151
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΓΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ – ΨΥΞΗ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ- ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ- ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ)
  ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ-SERVICE
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

  Η εταιρία Κωνσταντάκοςείναι τεχνική επιχείρηση με πολυετήεμπειρία, είναι αδειούχοι εργολήπτες – τεχνικοί μηχανικοί και δραστηριοποιούνται στο χώρο των ηλεκτρολογικών - θερμουδραυλικών και κλιματιστικών εργασιών.
  Εδρεύουν στο ΚΟΥΖΟΥΛΙ – ΠΥΡΓΟΣ - ΗΛΕΙΑ.

  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

  Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.

  Αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους.

  Επίσης αναλαμβάνουμε την μελέτη, την συντήρηση και τις βλάβες των ηλεκτρολογικών σας.

  - Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  - Ηλεκτρολόγος
  - Αυτοματισμοί
  - Ηλεκτρικά έργα
  - Ηλεκτρικοί πίνακες, αλλαγή
  - Πίνακες αυτοματισμών
  - Πιστοποιητικά ελέγχου ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ)
  - Αντικατάσταση οποιασδήποτε βλάβης
  - Μελέτη, κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  - Βλάβες, ηλεκτρολογικά μερεμέτια
  - Συστήματα φωτισμού κ.α

  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και ασφαλή κατασκευή με τιμές πάντα ανταγωνιστικές.

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Η εμπειρία και η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στη κατασκευή των υδραυλικών εγκαταστάσεων .

  Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις , σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η δημιουργία σχέσης με τους πελάτες μας, ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση και παροχή διαρκούς τεχνικής υποστήριξης.

  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
  - Θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις
  - Υδραυλικές εγκαταστάσεις
  - Θέρμανση
  - Κλιματισμός
  - Επισκευή – συντήρηση καυστήρων
  - Κλιματιστικές εγκαταστάσεις
  - Αυτονομίες ηλιακών συστημάτων κ.α
  - Αλλαγή ηλιακού – ηλεκτρικού θερμοσίφωνα
  - Επισκευή κλιματιστικών
  - Service κλιματιστικών
  - Υδραυλικά μερεμέτια – Υδραυλικές Βλάβες
  - Πιστοποιητικά έλεγχου συντήρησης
  - Γενικές συντηρήσεις

  Για κάθε σύγχρονη και ασφαλή κατασκευή, εμπιστευθείτε τους ειδικούς.

  Η επιθυμία σας αποτελεί δέσμευση για εμάς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  Με εκτίμηση,
  Κωνσταντάκος Κωνσταντίνος Και Υιοί

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Κουμουνδούρου 5 - Ρέθυμνο
  2831051445
  6989417911
  Αναλαμβάνουμε παντός είδους υδραυλικές εργασίες κάθε μεγέθους στον επαγγελματικό ή οικιακό χώρο, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πάντα με συνέπεια και σε προσιτές τιμές.

  Ασχολούμαστε εξ ολοκλήρου με τη μελέτη, την υλοποίηση και τη παράδοση κάθε έργου άμεσα, ποιοτικά και ενημερωμένα με τα νέα τεχνολογικά μέσα.

  Η εμπειρία 22 ετών και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν βασικά στοιχεία της εργασίας μας.

  Αναλυτικά οι υπηρεσίες μας: υδραυλικος ρεθυμνο - υδραυλικες εργασιες ρεθυμνο - υδραυλικες εγκαταστασεις ρεθυμνο -ηλιακα συστηματα ρεθυμνο - ανακαινιση μπανιου ρεθυμνο - ανακαινιση κουζινας ρεθυμνο - υδραυλικα μπανιου ρεθυμνο - ανακατασκευη μπανιου ρεθυμνο - υδραυλικα κουζινας ρεθυμνο - ανακατασκευη κουζινας ρεθυμνο - υδραυλικα εργα ρεθυμνο- υδραυλικες βλαβες ρεθυμνο

  Ευχαριστούμε για τη προτίμηση σας όλα αυτά τα έτη.

  Ατσιδαύτης Γιώργος
  Toggle
προηγούμενη 1 από 33 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ