noscript image for google
Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 | 02:15 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΚΑΜΠΙΣΗ 7 - Ανω Πατήσια
  6972671222
  Ζητήστε μας προσφορά για κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εγκατάσταση και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλο τον νομό Αττικής.
  Επιπλέον το υποκατάστημά μας εδρεύει στην Λειβαδιά Βοιωτίας στην οδό Βορείου Ηπείρου και εξυπηρετεί όλη την Λειβαδιά χάρη στην πολυετή εμπειρία μας.

  Η εξυπηρέτηση μας, η εμπειρία μας, το προσωπικό μας και η άριστη συνεργασία μας, μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ 24 - Γαλάτσι
  2102916880
  6936283005
  Η εταιρεία Darko Design λειτουργεί από το 1998 με έδρα το Γαλάτσι, στο κέντρο της Αθήνας. Παρά την πρόσφατη ίδρυσή της, τα στελέχη χαρακτηρίζονται από την πολυετή πείρα που έχουν στον χώρο της διακοσμητικής αρχιτεκτονικής, της αναπαλαίωσης και της διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της σημερινής εποχής ώθησαν στην ίδρυση της Darko Design με σκοπό την ικανοποίηση εκείνων που θέλουν κάτι το ξεχωριστό, το μοντέρνο μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια χωρίς να υστερεί σε ποιότητα και αντοχή.

  Η πολυετή πείρα των συνεργείων και ή υπευθυνότητα είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να προσφέρει η Darko Design για την επισκευή ή ανακαίνιση του χώρου ή του κτιρίου σας. Οι εξειδικευμένες εργασίες που παρέχει όπως:

  - Ελαιοχρωματισμοί / Τεχνοτροπίες
  - Γυψοσανίδες
  - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
  - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  - Τοποθέτηση Ξύλινων Πατωμάτων / Βιομηχανικών Δαπέδων
  - Γύψινες Διακοσμήσεις
  - Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων
  - Σμάλτωση Ειδών Υγιεινής
  - Κατασκευή Ξύλινων & Πέτρινων Κατοικιών

  Πραγματοποιεί την κάθε σας ανάγκη και επιθυμία με αισθητική, πρωτοπορία, επαγγελματισμό και προ πάντων βάση των δικών σας οικονομικών δυνατοτήτων και επιλογών.

  Η Darko Design πάντα είναι πρόθυμη να ακούσει τις δικές σας επιθυμίες, να συμβουλέψει και να δημιουργήσει για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 35 - Κορωπί
  2106628760,2106628761,2106628762
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ TEMPO REALE ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΝΤΖΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Τρίπολη - Αρκαδία
  6977446551
  ΔΑΛΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Τρίπολη Αρκαδία

  Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο σπίτι σας και εμείς το γνωρίζουμε πολύ καλά.

  Ο υδραυλικός ΔΑΛΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στην Τρίπολη Αρκαδίας, με μεγάλη υπευθυνότητα και εμπειρία δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων σε όλη την Αρκαδία.

  Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των εγκαταστάσεων σε συνεργασία με την πιστοποιημένη τεχνογνωσία μας θα καλύψουν κάθε ανάγκη στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εγκατάσταση με κάλυψη σε όλη την Αρκαδία και τους γύρω νομούς. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, προτείνουμε λύσεις για υψηλή απόδοση και λειτουργικότητα των υδραυλικών και θερμικών σας εγκαταστάσεων.

  Οι πολύ καλές μας τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση, η προσωπική επαφή με τον πελάτη και πάνω απ' όλα η υπευθυνη δουλειά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα μας. Παρέχουμε άριστης ποιότητας εργασίες σε λογικές τιμές με τα καλύτερα και επώνυμα υλικά.

  Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας με ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Τρίπολη, όλη την Αρκαδία και τους γύρω νομούς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Κανάρη Κωνσταντίνου 202 - Πετρούπολη
  2105014175
  6932689929
  Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του κλιματισμού, η εταιρία perfect technical support που εδρεύει στην Πετρούπολη Αττικής αναλαμβάνει την εγκατάσταση, συντήρηση αλλά και επισκευή του κλιματιστικού σας.

  Με διαρκή ενημέρωση πάνω στον τομέα της ψύξης αλλά και θέρμανσης εγγυάται την άριστη απόδοση του κλιματισμού σας τόσο για οικιακή χρήση όσο και για επαγγελματική χρήση.

  Η σωστή τοποθέτηση αποτελεί σημαντική παράμετρο για την μακροβιότητα της συσκευής κλιματισμού σας, γι αυτό και η εταιρία perfect technical support αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε ότι αφορά τον κλιματισμό.

  Η εταιρία μας αναλαμβάνει κάθε είδους ηλεκτρολογική και υδραυλική εργασία όπως και facility υπηρεσίες.

  Στόχος μας η άμεση εξυπηρέτησή σας, είμαστε κοντά σας σε ότι και να χρειαστεί.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ανατολικής Θράκης 126, Κάτω Τούμπα - Θεσσαλονίκη
  6976080722
  TEXNIKO
  Υδραυλικός Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκη

  Η εταιρεία “TEXNIKO” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Κάτω Τούμπα, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες, υδραυλικές εγκαταστάσεις, υδραυλικές βλάβες, μερεμέτια και επισκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Θεσσαλονίκη.

  Ο υδραυλικός και η έμπειρη ομάδα του αναλαμβάνουν επίσης τη μελέτη και εγκατάσταση φυσικού αερίου, με εγκυρότητα στο χρόνο παράδοσης του έργου.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση για όλες τις υδραυλικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κάτω Τούμπα και όλη την Θεσσαλονίκη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Οκτάβιου Μερλιέ 53 - Νέα Ιωνία
  6996324824
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΝΤΙΝΟΣ
  Γενικές Ανακαινίσεις - Πρόγραμμα Εξοικονομώ | Νέα Ιωνία Αττική

  Η επιχείρηση ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΝΤΙΝΟΣ έχει έδρα στη Νέα Ιωνία Αττικής και αναλαμβάνει παντός είδους οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις μέσω τους προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ.

  Με πολύχρονη εμπειρία και μια ομάδα τεχνιτών διαφόρων ειδικοτήτων αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και παραδίδοντας χώρους "με το κλειδί στο χέρι".

  Εργαζόμαστε με γνώμονα τη συνέπεια, την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς και εξυπηρετούμε πολλές περιοχές της Αττικής όπως, Νέα Ιωνία, Γαλάτσι, Μοσχάτο, Μαρούσι, Ιλιον, Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Εκάλη και σε όλα τα βόρεια Προάστια.

  Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η διατήρηση καλών και μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Δόξας 107 - Νίκαια
  6972901487
  ΔΑΝΕΖΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
  Υδραυλικός - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Νίκαια Αττικής

  Ο υδραυλικός “ΔΑΝΕΖΗΣ ΜΑΡΙΟΣ” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικές εργασίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Νίκαια και σε όλη την Αττική.

  Διαθέτοντας μια έμπειρη ομάδα, ο υδραυλικός, αναλαμβάνει υδραυλικές εγκαταστάσεις, ηλιακούς θερμοσίφωνες, ανακαινίσεις μπάνιου, υδραυλικά μερεμέτια, υπηρεσίες θέρμανσης και οποιαδήποτε άλλη υδραυλική εργασία επιθυμείτε.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Νίκαια και όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Καλαμάτας 74 - Πύλος
  6947609161
  ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΩΝ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΥΔΡΟΡΟΩΝ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ

  ΘΕΡΜΑΝΣΗ- ΥΔΡΕΥΣΗ- ΗΛΙΑΚΑ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ αμεση 24 ωρες εξυπηρέτιση στην Πύλο και σε ολη την Μεσσηνία & την Αρκαδία!

  Ο θερμοϋδραυλικός και υδραυλικός ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ εδρεύει στην Πύλο της Μεσσηνίας και δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Είμαστε αδειούχοι πιστοποιημένοι θερμοϋδραυλικοί εγκαταστάσεων και ασχολούμαστε με τις μελέτες, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων και εγκατάσταση Υγραερίου .

  Εχοντας αποκτήσει εμπειρία χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις , μπορούμε να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα αρμόζουν σε κάθε υδραυλική ανακαίνιση και εγκατάσταση, ειτε ειναι ολική η μερική στο μπάνιο η στις υδραυλικές εγκαταστάσεις ολου του δικού σας χώρου, πάντοτε στις καλύτερες τιμές.

  Η ποιότητα εργασίας μας, η συνέπεια παράδοσης των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το όνομά μας και την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους υδραυλικούς που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Πύλο, την Καλαμάτα, την Μεθώνη, την Φοινικούντα, την Γιάλοβα, την Κορώνη την Κυπαρισσία σε ολο το νομό Μεσσηνίας αλλά και στην Τρίπολη της Αρκαδίας.

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο), πάντα σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο, παράδοσης του εργου.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Υδραυλικές και θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου
  Υδραυλικές ανακαινίσεις σε κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.
  Επισκευές υδραυλικών βλαβών παντός είδους
  Εγκαταστάσεις ύδρευσης, παροχές νερού
  Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης,
  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία εντός και εκτός των κτιρίων.
  Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής,
  Ηλιακά συστήματα Ηλιακούς Θερμοσίφωνες- τοποθέτηση- σε πλάκα ή κεραμοσκεπή
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα
  συντήρηση -επισκευή
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα
  Ηλιοθερμία
  Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνας. Αντικατάσταση σωληνώσεων μπάνιου, κουζίνας
  Ελεγχος διαρροών
  Εργασίες θέρμανσης:
  Μελέτες Θέρμανσης, κατασκευή , συντήρηση, επισκευές βλαβών
  Θερμοϋδραυλικά
  Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης
  Τοποθετήσεις καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ, βλάβες

  Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.
  Ενδοδαπέδια θέρμανση.
  Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει ομοιόμορφη, ευχάριστη, υγιεινή κατανομή θερμοκρασίας.
  Είναι κατά 35% οικονομικότερη στη λειτουργία από μια συμβατική θέρμανση
  Αυτονομίες θέρμανσης
  Εγκαταστάσεις Υγραερίου
  Εγκατάσταση λέβητων και λεβητοστασίων
  Τοποθετήσεις υδροροών σε κάθε κεραμοσκεπή

  Βασικές αρχές της επιχείρησής μας αποτελούν, η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη, καθώς και η διασφάλιση της ποιότητας των υδραυλικών εργολαβιών που αναλαμβάνουμε, με γνώμονα την καλή λειτουργία των υδραυλικών εγκαταστάσεων ώστε να μην προκύπτουν μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

  Το πλήθος των Υδραυλικών ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας και για το ονομά μας.

  Και μετά το πέρας των υδραυλικών εργασιών ειμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία η πρόβλημα

  τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα !!!!!

  Η επιθυμία σας αποτελεί δέσμευση για εμάς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  Με εκτίμηση
  ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Ο θερμοϋδραυλικός της Πύλου στην Καλαμάτα

  ωρες επικοινωνίας
  καθημερινά απο τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ για εκτακτες ανάγκες 24 ωρες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  Κουζούλι - Πύργος
  2621095276
  6988926186, 6972508151
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΓΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ – ΨΥΞΗ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ- ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ- ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ)
  ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ-SERVICE
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

  Η εταιρία Κωνσταντάκοςείναι τεχνική επιχείρηση με πολυετήεμπειρία, είναι αδειούχοι εργολήπτες – τεχνικοί μηχανικοί και δραστηριοποιούνται στο χώρο των ηλεκτρολογικών - θερμουδραυλικών και κλιματιστικών εργασιών.
  Εδρεύουν στο ΚΟΥΖΟΥΛΙ – ΠΥΡΓΟΣ - ΗΛΕΙΑ.

  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

  Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.

  Αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους.

  Επίσης αναλαμβάνουμε την μελέτη, την συντήρηση και τις βλάβες των ηλεκτρολογικών σας.

  - Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  - Ηλεκτρολόγος
  - Αυτοματισμοί
  - Ηλεκτρικά έργα
  - Ηλεκτρικοί πίνακες, αλλαγή
  - Πίνακες αυτοματισμών
  - Πιστοποιητικά ελέγχου ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ)
  - Αντικατάσταση οποιασδήποτε βλάβης
  - Μελέτη, κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  - Βλάβες, ηλεκτρολογικά μερεμέτια
  - Συστήματα φωτισμού κ.α

  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και ασφαλή κατασκευή με τιμές πάντα ανταγωνιστικές.

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Η εμπειρία και η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στη κατασκευή των υδραυλικών εγκαταστάσεων .

  Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις , σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η δημιουργία σχέσης με τους πελάτες μας, ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση και παροχή διαρκούς τεχνικής υποστήριξης.

  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
  - Θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις
  - Υδραυλικές εγκαταστάσεις
  - Θέρμανση
  - Κλιματισμός
  - Επισκευή – συντήρηση καυστήρων
  - Κλιματιστικές εγκαταστάσεις
  - Αυτονομίες ηλιακών συστημάτων κ.α
  - Αλλαγή ηλιακού – ηλεκτρικού θερμοσίφωνα
  - Επισκευή κλιματιστικών
  - Service κλιματιστικών
  - Υδραυλικά μερεμέτια – Υδραυλικές Βλάβες
  - Πιστοποιητικά έλεγχου συντήρησης
  - Γενικές συντηρήσεις

  Για κάθε σύγχρονη και ασφαλή κατασκευή, εμπιστευθείτε τους ειδικούς.

  Η επιθυμία σας αποτελεί δέσμευση για εμάς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  Με εκτίμηση,
  Κωνσταντάκος Κωνσταντίνος Και Υιοί

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Κουμουνδούρου 5 - Ρέθυμνο
  2831051445
  6989417911
  Αναλαμβάνουμε παντός είδους υδραυλικές εργασίες κάθε μεγέθους στον επαγγελματικό ή οικιακό χώρο, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πάντα με συνέπεια και σε προσιτές τιμές.

  Ασχολούμαστε εξ ολοκλήρου με τη μελέτη, την υλοποίηση και τη παράδοση κάθε έργου άμεσα, ποιοτικά και ενημερωμένα με τα νέα τεχνολογικά μέσα.

  Η εμπειρία 22 ετών και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν βασικά στοιχεία της εργασίας μας.

  Αναλυτικά οι υπηρεσίες μας: υδραυλικος ρεθυμνο - υδραυλικες εργασιες ρεθυμνο - υδραυλικες εγκαταστασεις ρεθυμνο -ηλιακα συστηματα ρεθυμνο - ανακαινιση μπανιου ρεθυμνο - ανακαινιση κουζινας ρεθυμνο - υδραυλικα μπανιου ρεθυμνο - ανακατασκευη μπανιου ρεθυμνο - υδραυλικα κουζινας ρεθυμνο - ανακατασκευη κουζινας ρεθυμνο - υδραυλικα εργα ρεθυμνο- υδραυλικες βλαβες ρεθυμνο

  Ευχαριστούμε για τη προτίμηση σας όλα αυτά τα έτη.

  Ατσιδαύτης Γιώργος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Λεωφόρος Προφάρτας Τ.Θ 302 - Καλύβια
  6906392113
  ΒΕΜΗΣ ΗΛΙΑΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΣ -ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ

  ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΥΔΡΕΥΣΗ - ΗΛΙΑΚΑ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ στα Καλύβια Θορικού και σε όλα τα Μεσόγεια !!!!!!
  Υδραυλικά μερεμέτια και υδραυλικές εργασίες για εκτακτες βλάβες 24 ωρες εξυπηρέτιση

  Ο θερμοϋδραυλικός και υδραυλικός ΒΕΜΗΣ ΗΛΙΑΣ με εδρα στα Καλύβια Θορικού της Αττικής δραστηριοποιείται στον χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών εδώ και πολλά χρόνια, με σκοπό την αμεση και καλύτερη εξυπηρέτιση των πελατών μας.

  Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στις υδραυλικές εγκαταστάσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, μπορούμε να προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
  Η συνέπεια παράδοσης των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.
  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους υδραυλικούς που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα από οπου μας ζητηθεί στα Καλύβια Θορικού στο Λαγονήσι,στο Κορωπί, στην Παιανία, στην Παλλήνη, στα Σπάτα, στην Σαρωνίδα, στον Γέρακα, στην Βούλα, Βουλιαγμένη, σε όλα τα Μεσόγεια και κατ’ επέκτασιν σε ολη την Αττική.
  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο), πάντα σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο, παράδοσης του εργου.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Υδραυλικές και θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου
  Υδραυλικές εργασίες και ανακαινίσεις σε κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.
  Επισκευές υδραυλικών βλαβών παντός είδους
  Εγκαταστάσεις ύδρευσης, παροχές νερού
  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία
  Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής,
  Ηλιακά συστήματα Ηλιακούς Θερμοσίφωνες- τοποθέτηση- συντήρηση -επισκευή σε ταράτσες και κεραμοσκεπές.
  Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνας.

  Αντικατάσταση σωληνώσεων μπάνιου, κουζίνας
  Ελεγχος διαρροών
  Εργασίες θέρμανσης
  Μελέτες Θέρμανσης, κατασκευή , συντήρηση, επισκευές βλαβών
  Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης
  Εγκαταστάσεις Καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ,
  Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.
  Ενδοδαπέδια θέρμανση.
  Αυτονομίες θέρμανσης

  Αντλίες θερμότητας
  Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου
  Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας.
  Την αίτηση και την εγκατάσταση, σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα
  Τη μηχανολογική μελέτη
  Άριστο service σε κάθε είδους βλάβης

  Βασικές αρχές της επιχείρησής μας αποτελούν, η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη, καθώς και η διασφάλιση της ποιότητας των υδραυλικών εργολαβιών που αναλαμβάνουμε, με γνώμονα την καλή λειτουργία των υδραυλικών εγκαταστάσεων με αντοχή στον χρόνο.

  Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο οι υδραυλικές ανακαινίσεις και οι εργοληψίες που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας που παρέχουμε

  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας και πιστέψτε μας θα είναι η πιο συμφέρουσα της αγοράς .

  Με εκτίμηση
  ΒΕΜΗΣ ΗΛΙΑΣ

  Ο θερμοϋδραυλικός στα Καλύβια Θορικού και στα Μεσόγεια της Αττικής

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ και για εκτακτες βλάβες 24 ωρες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Αθήνας 14 - Κορυδαλλός
  2130400631
  6946660711
  CLIMA FIRE ENERGY
  | Προφίλ εταιρείας

  Η εταιρεία μας Clima Fire Energy δραστηριοποιείται στις εγκαταστάσεις και επισκευές ψύξης, κλιματισμού, οικιακών και επαγγελματικών χώρων, ηλιακών θερμοσιφώνων, τοποθέτηση ηλεκτρολογικών πινάκων, επισκευές οικιακών συσκευών, καθώς και συστήματα εξαερισμού.
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, ανακαινίσεις κατοικιών και καταστημάτων.

  Στο κατάστημά μας θα βρείτε κλιματιστικά, ηλιακούς θερμοσίφωνες, σακούλες για όλες τις ηλεκτρικές σκούπες και ό,τι χρειάζεται ο επαγγελματικός και οικιακός σας χώρος.

  Κλιματισμός - Service - Τοποθετήσεις - Εμπορία
  Κλιματισμός - Ηλεκτρολογικά
  Υδραυλικές Εργασίες
  Τοποθέτηση Ηλιακών,Service & Εμπορία
  Service Ηλιακού Θερμοσίφωνα
  Ανακαινίσεις Κατοικιών & Καταστημάτων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Νάουσα - Ημαθίας
  2332050020
  6973696056
  ΡΙΖΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
  Υδραυλικός Νάουσα Ημαθίας

  Ο υδραυλικός “ΡΙΖΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ” δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και εργασιών, παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Νάουσα και τις γύρω περιοχές.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε. Αναλαμβάνει: υδραυλικές εγκαταστάσεις, διαρροές, θερμοσίφωνες, υπηρεσίες θέρμανσης, ηλιακά συστήματα, εγκαταστάσεις αερίου, καυστήρες αερίου, ανακαινίσεις μπάνιου και οποιαδήποτε άλλη υδραυλική εργασία επιθυμείτε.

  Εάν ψάχνετε έναν έμπειρο υδραυλικό στην Νάουσα, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί του και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Νάουσα και σε όλη την Ημαθία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΕΥΣΗ
  Μπελογιάννη 42 - Μεσολόγγι
  2631022650
  Σπύρος Παπαγιάννης
  Ύδρευση - Θέρμανση Μεσολόγγι

  Η επιχείρησή μας “Σπύρος Παπαγιάννης” η οποία βρίσκεται στο Μεσολόγγι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την ύδρευση και την θέρμανση, προσφέροντας άμεσα και οικονομικά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε από τις πιο απλές έως και τις πιό πολύπλοκες υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε υπηρεσίες θέρμανσης όπως συντήρηση καλοριφέρ, ρύθμιση και συντήρηση καυστήρων κ.α. καθώς και ότι έχει να κάνει με ηλιακά συστήματα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το Μεσολόγγι.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Πευκοχώρι - Χαλκιδικής
  6937492661
  Ο Γεώργιος Μήλιος είναι ένας έμπειρος υδραυλικός με έδρα το Πευκοχώρι Χαλκιδικής, ο οποίος δραστηριοποιείται σε παντός είδους υδραυλικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις και αποκατάσταση διαρροών και βλαβών.

  Εξυπηρετώντας όλη την Κασσάνδρα Χαλκιδικής προσφέρει υπηρεσίες άμεσα και υπεύθυνα σε νέες ή υφιστάμενες εγκαταστάσεις. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από εργασίες ποιοτικές με αντοχή στο χρόνο και προσιτές τιμές.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε υδραυλική εγκατάσταση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Κοσμά Φώτη 7Α - Αλεξανδρούπολη
  2551038086
  6937385257
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
  Υδραυλικός - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Αλεξανδρούπολη

  Ο υδραυλικός “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αλεξανδρούπολη.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο των υδραυλικών εργασιών, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε καθώς και εργασίες που σχετίζονται με την θέρμανση, τους καυστήρες και τα ηλιακά συστήματα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Αλεξανδρούπολυ. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Ιπποκράτους 75 - Κερατσίνι
  6979347663
  ΛΟΜΒΑΡΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις & Εργασίες | Κερατσίνι Αθήνα Πειραιάς

  Η επιχείρηση του πιστοποιημένου υδραυλικού ΓΙΩΡΓΟΥΛΟΜΒΑΡΔΑ, έχει έδρα στο Κερατσίνι και αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες, εγκαταστάσεις, επισκευές και ανακαινίσεις σε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

  Εξυπηρετούμε κατοικίες, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους αναλαμβάνοντας υδραυλικά, θέρμανση, ψύξη, φυσικό αέριο, ηλιακά συστήματα, ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας, αποκατάσταση οποιασδήποτε υδραυλικής βλάβης και συντήρηση του δικτύου σας.

  Γρήγορα, εύκολα και κυρίως αποτελεσματικά μπορούμε να μιλήσουμε για τις δικές σας ανάγκες και βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων που έχετε να σας κάνουμε την πρότασή μας. Εκδίδουμε άμεσα προσφορές για όλους μας τους πελάτες.

  Ευχαριστούμε όλους εσάς που συντελείτε στην αναγνώριση της επιχείρησης όλα αυτά τα χρόνια.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα έργα μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ιωνίας 171 - Ηράκλειο
  2810282930
  6977675842
  Η επιχείρηση υδραυλικών επισκευών και εγκαταστάσεων "Σάκης" έχει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται σε νέες και υφιστάμενες εγκαταστάσεις.

  Παράλληλα, η επιχείρηση αναλαμβάνει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών εξυπηρετώντας επαγγελματίες και ιδιώτες οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστούν. Πιο συγκεκριμένα η επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες κλειδαρά, ηλεκτρολόγου, αποφράξεων και καυστήρων σε προσιτές τιμές εξυπηρετώντας όλο το νομό Ηρακλείου.

  Οι έμπειροι τεχνικοί μας ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε σας τηλεφώνημα για να δώσουν λύσεις σε καθημερινές βλάβες και επισκευές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Σόλωνος 66 - Κιάτο
  6939836414,6943479975
  Μάρκου Αντώνης - Υδραυλικός
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις - Κατασκευές | Κιάτο Κορινθίας

  Ο έμπειρος υδραυλικός Αντώνης Μάρκου δραστηριοποιείται στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων, κατασκευών και ανακαινίσεων με έδρα το Κιάτο Κορινθίας.

  Έχοντας στο ενεργητικό του πολυετή εμπειρία και πολυάριθμα έργα σε όλο το νομό Κορινθίας, ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα για θερμο-υδραυλικές ανακαίνισεις, αποκατάσταση βλάβης ή νέα εγκατάσταση.
  Η επιχείρηση εξυπηρετεί ιδιώτες και επαγγελματίες, άμεσα, στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς. Η δουλειάμας χαρακτηρίζεται από ποιότητα και αξιοπιστία, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια τις εργασίας και στα υλικά που χρησιμοποιούνται σε κάθε έργο.

  Επιλέγοντας την επιχείρησή μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι, τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για την αντοχή των υδραυλικών σας στο χρόνο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις ανακαινίσεις και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Βυζαντίου 22 - Νίκαια
  6983916149
  ΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Υδραυλικός Νίκαια Αττικής - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Νίκαια Αττικής

  Ο υδραυλικός “ΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις στην Νίκαια και σε όλη την Αττική.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε υδραυλική εργασία αφορά την ύδρευση, την θέρμανση, την αποχέτευση καθώς και ηλιακά συστήματα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία ή υδραυλικές εγκαταστάσεις στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα την Νίκαια και όλη την Αττική.

  24ώρη εξυπηρέτηση6983916149
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Άρη Βελουχιώτη 41 Α - Πάτρα
  6980768949
  ΜΠΟΥΡΔΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ

  ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Η επιχείρησή μας “Μπούρδος” η οποία εδρεύει στη Πάτρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο χώρο των θερμουδραυλικών & υδραυλικών εγκαταστάσεων και εξυπηρετεί άμεσα όλη την Πάτρα αλλά και τις γύρω περιοχές.

  Η πολυετής εμπειρία, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός που διακρίνει την επιχείρησή μας, μας έχουν κάνει περιζήτητους στο χώρο μας!

  Παρεχόμενες υπηρεσίες:

  Ύδρευση
  Θέρμανση
  Ενδοδαπέδια θέρμανση
  Τοποθέτηση & συντήρηση ηλιακών συστημάτων
  Υδροροές
  Αποχετευτικά
  Αποφράξεις
  Αντλίες θερμότητας
  Επιτοίχιες μονάδες αερίου
  Ατομικές μονάδες πετρελαίου

  Η πείρα χρόνων αποδεικνύει την κατάρτιση και την αποτελεσματικότητα μας!

  Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας και θα είμαστε άμεσα κοντά σας όπου και αν βρίσκεστε στη πόλη μας.
  Εξυπηρετούμε όλη τη Πελοπόννησο κατόπιν συνεννόησης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Δωδεκανήσου 9 - Σαλαμινα
  2104660177
  6972687837
  RENOVATION & ART
  Απευθυνθείτε σε εμάς για την αναδιαμόρφωση και τη διακόσμηση του σπιτιού ή του καταστήματός σας!

  Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Renovation and Art, που δραστηριοποιείται στις ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, στην Αθήνα.

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1994, από τον Γεώργιο Μαστρογιαννόπουλο και, έκτοτε, διαγράφει μια επιτυχή επαγγελματική πορεία στον τομέα της ανακαίνισης, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου! Η εταιρεία δραστηριοποιείται, επίσης, στο χώρο της διαμόρφωσης και της διακόσμησης καταστημάτων, με στόχο τη δημιουργία ενός καλαίσθητου περιβάλλοντος που θα δώσει μια όψη ανανέωσης, αλλά και θα το κάνει ελκυστικό προς τον πελάτη.

  Με αρωγό την άρτια τεχνογνωσία και τον άψογο επαγγελματισμό μας, προβαίνουμε στις ανακαινίσεις χώρων με λύσεις υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας. Παράλληλα, διακρινόμαστε για τις εξαιρετικά προσιτές τιμές μας, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα εργασίας! Στη Renovation and Art παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα εργασιών, χρησιμοποιώντας τα πλέον ποιοτικά και επώνυμα υλικά.

  Είτε πρόκειται για την ανακαίνιση της οικίας, είτε για την ανακαίνιση του καταστήματός σας, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις!

  Οι εργασίες ανακαίνισης και διακόσμησης που παρέχουμε αναδιαμορφώνουν πλήρως το χώρο σας, κάνοντάς τον σύγχρονο, καλόγουστο και λειτουργικό.

  Στην εταιρεία ανακαινίσεων Renovation and Art, παρέχουμε τα πάντα για το σπίτι και την επιχείρησή σας!

  Μεταξύ άλλων, αναλαμβάνουμε: χτισίματα, σοβατίσματα, ηλεκτρικά, υδραυλικά, θερμοπροσόψεις, αλουμινοκατασκευές, γυψοσανίδες, δάπεδα, διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, πέργκολες, κεραμοσκεπές κ.λπ. Σας προμηθεύουμε, επίσης, με θερμοσίφωνες σε προνομιακές τιμές και αναλαμβάνουμε την τοποθέτησή τους στο χώρο σας.

  Στόχος μας, στην εταιρεία Renovation and Art, να επιτυγχάνουμε το τέλειο αποτέλεσμα, το αποτέλεσμα που επιθυμούν οι πελάτες μας! Επικοινωνήστε μαζί μας, για να βρούμε τις ιδεατές λύσεις για την ανακαίνιση του δικού σας χώρου ή την διαμόρφωση και τη διακόσμηση του καταστήματός σας.

  Ακολουθήστε μας στο facebook για να βλέπετε ότι νέα κατασκευή φτιάχνουμε!
  Renovation and Art
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ιωαννίνων 64 - Ιλιον
  2102639099
  6934914410,6906892133, 6906892033
  FROSTING HOT
  Υδραυλικά - Ψυκτικά - Εγκαταστάσεις - Συντηρήσεις Ίλιον Αττικής

  Η επιχείρησή μας “FROSTING HOT” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Ίλιον, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικά, ψυκτικά, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, καθώς και σύνγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας από απλές υδραυλικές εργασίες έως και την ολοκληρωτική ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Πιο συγκεκριμένα,

  μπορούμε να αναλάβουμε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που αφορούν υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικές επισκευές, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις καθώς και κάθε είδους υπηρεσία ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης και ηλιακών συστημάτων.

  Παράλληλα αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εργασίες και εγκαταστάσεις, ψυκτικές εργασίες, την επισκευή οικιακών ηλεκτρικών συσκευών καθώς και την ολοκληρωτική ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Είμαστε κοντά σας για κάθε μικρή και μεγάλη εργασία σε κατοικίες, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό και βιομηχανικό χώρο στο Ίλιον και σε όλη την Αττική, επεμβαίνοντας άμεσα και δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα σας.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας ενώ φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.
  Εξυπηρετούμε το Ίλιον και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Νέα Φιλαδέλφεια - Αττική
  6985561590
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Υδραυλικός - Ανακαινίσεις Οικιών & Επαγγελματικών Χώρων Νέα Φιλαδέλφεια Αττική

  Ο υδραυλικός “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Νέα Φιλαδέλφεια και σε όλη την Αττική.

  Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορεί να αναλάβει όλες τις υδραυλικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας.

  Παράλληλα, μπορεί να αναλάβει ολοκληρωτικές ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων. Από τα υδραυλικές έως και γυψοσανίδες - ψευδοροφές καθώς και ελαιοχρωματισμούς.

  Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Νέα Φιλαδέλφεια και σε όλη την Αττική, ο υδραυλικός και τα συνεργεία του έχουν καταφέρει να αποτελούν την πρώτη επιλογή για ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Αττική.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 33 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ