noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 01:47 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΚΑΜΠΙΣΗ 7 - Ανω Πατήσια
  6972671222
  Ζητήστε μας προσφορά για κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εγκατάσταση και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλο τον νομό Αττικής.
  Επιπλέον το υποκατάστημά μας εδρεύει στην Λειβαδιά Βοιωτίας στην οδό Βορείου Ηπείρου και εξυπηρετεί όλη την Λειβαδιά χάρη στην πολυετή εμπειρία μας.

  Η εξυπηρέτηση μας, η εμπειρία μας, το προσωπικό μας και η άριστη συνεργασία μας, μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ 24 - Γαλάτσι
  2102916880
  6936283005
  Η εταιρεία Darko Design λειτουργεί από το 1998 με έδρα το Γαλάτσι, στο κέντρο της Αθήνας. Παρά την πρόσφατη ίδρυσή της, τα στελέχη χαρακτηρίζονται από την πολυετή πείρα που έχουν στον χώρο της διακοσμητικής αρχιτεκτονικής, της αναπαλαίωσης και της διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της σημερινής εποχής ώθησαν στην ίδρυση της Darko Design με σκοπό την ικανοποίηση εκείνων που θέλουν κάτι το ξεχωριστό, το μοντέρνο μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια χωρίς να υστερεί σε ποιότητα και αντοχή.

  Η πολυετή πείρα των συνεργείων και ή υπευθυνότητα είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να προσφέρει η Darko Design για την επισκευή ή ανακαίνιση του χώρου ή του κτιρίου σας. Οι εξειδικευμένες εργασίες που παρέχει όπως:

  - Ελαιοχρωματισμοί / Τεχνοτροπίες
  - Γυψοσανίδες
  - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
  - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  - Τοποθέτηση Ξύλινων Πατωμάτων / Βιομηχανικών Δαπέδων
  - Γύψινες Διακοσμήσεις
  - Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων
  - Σμάλτωση Ειδών Υγιεινής
  - Κατασκευή Ξύλινων & Πέτρινων Κατοικιών

  Πραγματοποιεί την κάθε σας ανάγκη και επιθυμία με αισθητική, πρωτοπορία, επαγγελματισμό και προ πάντων βάση των δικών σας οικονομικών δυνατοτήτων και επιλογών.

  Η Darko Design πάντα είναι πρόθυμη να ακούσει τις δικές σας επιθυμίες, να συμβουλέψει και να δημιουργήσει για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 35 - Κορωπί
  2106628760,2106628761,2106628762
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ TEMPO REALE ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΝΤΖΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  6ο χλμ Καρδίτσας Μητρόπολης - Καρδίτσα
  2441055681
  6979678378
  Κρικέλης Αθανάσιος
  Θερμοϋδραυλικές Εγκαταστάσεις, Καρδίτσα

  Καλώς ήρθατε στην σελίδα του Υδραυλικού Κρικέλη Αθανάσιου, τον ειδικό στις θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις στην Καρδίτσα από το 2008!

  Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων με εξειδίκευση στις αποχετεύσεις, τα συστήματα θέρμανσης και τους ηλιακούς θερμοσίφωνες. Με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στον τομέα, είμαστε διακριθέντες για την αξιοπιστία, την επαγγελματική μας προσέγγιση και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

  Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες υδραυλικής, θέρμανσης και εγκατάστασης ηλιακών θερμοσιφώνων σε ανταγωνιστικές τιμές και με αξιοπιστία που μπορείτε να βασιστείτε.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός αποτελούν θεμέλια της φιλοσοφίας μας. Κάθε προσέγγιση και επίλυση προβλήματος χαρακτηρίζεται από αυστηρή συμμόρφωση προς τα πρότυπα ποιότητας και τηρεί τις αρχές του επαγγελματισμού.

  Με τη δέουσα προσήλωση στην ποιότητα και την ακρίβεια σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, εξασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
  Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους σωλήνες σας ή έχετε διαρροή νερού ή υπερχείλιση είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Καλέστε μας τώρακαι εμείς θα αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρόβλημά σας.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6979678378

  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

  άψογη και άμεση εξυπηρέτηση σε όλο το Νομό την Καρδίτσας. Εξυπηρετούμε κατοικίες, γραφεία, επαγγελματικούς χώρους, νεόδμητες οικοδομές κ.α.

  Καλέστε μας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Χρυσουπόλεως 1 - Πειραιάς
  6989463170
  ΑΜΕΣΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
  Υδραυλικός Πειραιάς Αττικής - Υδραυλικές Εργασίες & Εγκαταστάσεις - Θέρμανση Πειραιάς Αττικής

  Η επιχείρησή μας “ΑΜΕΣΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στον Πειραιά Αττικής, είναι καθημερινά κοντά σας, αποσκοπώντας στην παροχή υψηλής ποιότητας υδραυλικών εργασιών και στην εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε πελάτη, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και συνέπεια.

  Με περισσότερα από 34 χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εργασιών και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό υδραυλικών εργασιών στον Πειραιά και σε όλη την Αττική, ο έμπειρος υδραυλικός και η ομάδα του, μπορούν να ανταπεξέλθουν με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές εργασίες.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6989463170

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  ο έμπειρος υδραυλικός και η ομάδα του, αναλαμβάνουν υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας, αποχετευτικά δίκτυα καθώς και παντός είδους εργασίες που άπτονται στον τομέα μας.

  Στο χώρο της θέρμανσης, ο έμπειρος υδραυλικός και η ομάδα του, αναλαμβάνουν την εγκατάσταση αντλιών θέρμανσης, ενδοδαπέδια θέρμανση, εργασίες αυτόνομης θέρμανσης, καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική εργασία επιθυμείτε.

  ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
  προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για όλες τις υδραυλικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  που αναλαμβάνουμε δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, στην ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών καθώς και στην άψογη εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ, Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ,
  οι γνώσεις και τα απαραίτητα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε αποτελούν τα απαραίτητα εχέγγυα για να ανταποκριθούμε άμεσα και με αποτελεσματικότητα σε κάθε υδραυλική εργασία στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.

  ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ

  στην οικία ή στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τον υδραυλικό και την ομάδα του και θα σπεύσουν άμεσα στο χώρο σας για να προβούν στην επίλυση ακόμα και τις πιο δύσκολης βλάβης.

  6989463170

  Ο έμπειρος υδραυλικός και η ομάδα του εξυπηρετούν άμεσα τον Πειραιά, την Καλλιθέα, τον Ταύρο, την Νέα Σμύρνη, το Αιγάλεω, τον Κορυδαλλό, το Παλαιό Φάληρο, τον Άλιμο και όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.

  ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

  είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υδραυλικές υπηρεσίες και να εξυπηρετούμε κάθε πελάτη με απόλυτη αφοσίωση και επαγγελματισμό!

  Ταυτόχρονα, θέτουμε τον διαρκή εκσυγχρονισμό μας ως έναν από τους κύριους στόχους μας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες απαιτήσεις και να καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας για υδραυλικές εργασίες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και θα είμαστε άμεσα στο χώρο σας για να φροντίσουμε την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πειραιά, την Καλλιθέα, τον Ταύρο, την Νέα Σμύρνη, το Αιγάλεω, τον Κορυδαλλό, το Παλαιό Φάληρο, τον Άλιμο και όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.

  6989463170

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Σκουφά 25 Κολωνάκι - Αθήνα
  2103645349
  6979348019
  O υδραυλικός Ιάκωβος Κρασσάς με έδρα την Αθήνα, στο Κολωνάκι, είναι 4ης γενιάς υδραυλικός, από το 1907. Έχει ολοκληρώσει υδραυλικά έργα σε ιδιώτες και επαγγελματικούς χώρους για υψηλά ιστάμενους πελάτες.

  Κύρια δουλειά μας είναι η επιδιόρθωση κάθε είδους υδρορροή, αντικατάσταση παλιών σωληνώσεων και ο καθαρισμός και η συντήρηση φρεατίων και αποχετεύσεων.

  Τοποθετούμε νιπτήρες, λεκάνες, νεροχύτες, βρύσες, θερμοσίφωνες, καζανάκια, καθώς και σώματα καλοριφέρ κεντρικής θέρμανσης με πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

  Επίσης, μπορούμε να διεκπεραιώσουμε την μετατροπή της κεντρικής θέρμανσης σε αυτόνομη και αλλαγή του ηλιακού θερμοσίφωνα.

  Με γνώμονα τον επαγγελματισμό και το πάθος για τη δουλειά μας, καταφέρνουμε να φέρνουμε εις πέρας κάθε δύσκολη εργασία που μπορεί να προκύψει.

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς, με χαρά, θα σας εξυπηρετήσουμε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  Κανάρη Κωνσταντίνου 16 - Βύρωνας
  6948668022
  Ξεκίνησα ως υδραυλικός από το 2008

  Έχω εμπειρία σε υδραυλικές εγκαταστάσεις σε ανακαινίσεις κτιρίων τοποθέτηση service ηλιακού μεγάλη εμπειρία σε θέρμανση αποχέτευσης τοποθέτηση λέβητας συντηρήσεις αποχετεύσεως και αποχέτευσης με αναβατόριο

  Μεγάλη εμπειρία σε επισκευές θερμοσίφωνα καζανάκι βρύσες μπαταρίες άναξ τεράστια εμπειρία σε ανακαίνιση διαμερίσματος φυσικό αέριο με δικό μου αναβατόριο

  Επίσης Αναλαμβάνουμε:
  Επισκευές ύδρευση θέρμανση και αποχέτευση
  Ηλιακού
  Service ηλιακού
  Τοποθέτηση ηλιακού
  Αντικατάσταση ηλιακού
  Φυσικό αέριο
  Επισκευές κεντρικής στείλεις
  Αντικατάσταση κεντρικής αποχέτευσής
  Αντικατάσταση θερμοσίφωνα
  Επισκευές αντικατάσταση μπαταρίας
  Τοποθέτηση ειδών υγιεινής
  Επισκευή βρύσης
  Τοποθέτηση βρύσης
  Ανακαίνιση μπάνιου

  Περιοχές που αναλαμβάνουμεΠαγκράτι - Βύρωνας - Κέντρο Αθήνα - Ηλιούπολη - Αργυρούπολη - Βούλα - Γλυφάδα - Παπάγου - Καρέας - Άγιος Δημήτριος - Πειραιάς
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Λοχαγού Γκανογιάννη 123 - Ζωγράφου
  6940541565
  Καλωσορίσατε στον κόσμο των υδραυλικών λύσεων στο Ζωγράφου, Αττικής! Εδώ, στην καρδιά του Ζωγράφου, προσφέρουμε υπηρεσίες υδραυλικής με αφοσίωση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας.

  Οι υδραυλικές υπηρεσίες μας καλύπτουν κάθε ανάγκη, από τις μικρότερες επισκευές στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις. Είτε αντιμετωπίζετε ένα απλό πρόβλημα με τη βρύση σας, είτε χρειάζεστε ολοκληρωμένες υδραυλικές εγκαταστάσεις για το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

  Οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί μας διαθέτουν τη γνώση και την εμπειρία για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση. Με τη χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων και τεχνικών, εξασφαλίζουμε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και μακροχρόνια αξιοπιστία.

  Στο χώρο μας, η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι πάντα στο επίκεντρο. Κατανοούμε ότι τα υδραυλικά προβλήματα μπορούν να είναι εκτάκτως ενοχλητικά, και γι' αυτό παρέχουμε γρήγορη ανταπόκριση και λύσεις που είναι πρακτικές και οικονομικές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για οποιαδήποτε υδραυλική ανάγκη. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας σε άριστη κατάσταση. Με εμάς, η αξιοπιστία και η ποιότητα είναι εγγυημένες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Μαρμάρι - Εύβοιας
  6983107918
  Καλωσορίσατε στον κόσμο των υδραυλικών λύσεων, έναν κόσμο όπου η τεχνογνωσία συναντά την αφοσίωση για να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες για την άνεση και την ασφάλεια του χώρου σας. Είμαι ένας επαγγελματίας υδραυλικός με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, και είναι χαρά μου να σας βοηθήσω σε κάθε υδραυλικό ζήτημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

  Στην επιχείρησή μας, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση. Είμαστε δεσμευμένοι στο να παρέχουμε υπηρεσίες υδραυλικής μεταξύρισης, επισκευές και εγκαταστάσεις με το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού.

  Εξειδικευόμαστε σε μια ευρεία γκάμα υδραυλικών εργασιών, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων και επισκευών σωληνώσεων, αντικατάστασης βαλβίδων, επισκευών βλαβών, καθαρισμού αποχετεύσεων, και αναβαθμίσεων συστημάτων υδραυλικής θέρμανσης. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, προσφέροντας μακροχρόνια αξιοπιστία και απόδοση σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

  Κατανοούμε πόσο ενοχλητικά μπορούν να είναι τα προβλήματα υδραυλικής. Είναι αυτός ο λόγος που προσφέρουμε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 24/7, για να σας προσφέρουμε γρήγορη και αποτελεσματική βοήθεια όποτε μας χρειάζεστε. Είτε πρόκειται για μια μικρή επισκευή, είτε για μια μεγάλη εγκατάσταση, είμαστε εδώ για να λύσουμε τα προβλήματα σας με αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο.

  Επικοινωνήστε μαζί μου για όλες τις υδραυλικές σας ανάγκες. Είμαι εδώ για να παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένες για τις ανάγκες σας, προσφέροντας σας την ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη ειρήνη του νου σας όταν πρόκειται για το υδραυλικό σύστημα του χώρου σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
  Πέτρου Συνδίκα 66 - Θεσσαλονίκη
  2310887044
  6979295020
  Οι Περιοχές που εξυπηρετούμε είναι Βέροια, Κατερίνη, Κοζάνη και όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης.

  Καλωσορίσατε στην πρωτοπόρα εταιρεία μας, η οποία αναλαμβάνει με επιτυχία εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων θέρμανσης, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προδιαγραφές κάθε πελάτη.

  Στην εποχή που η άνεση και η αποδοτικότητα των θερμικών συστημάτων είναι απαραίτητες, εμείς δεσμευόμαστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης για κατοικίες, επιχειρήσεις και βιομηχανικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και τη συντήρηση συστημάτων κεντρικής θέρμανσης, αντλιών θερμότητας, συστημάτων υποδαπέδιας θέρμανσης, καλοριφέρ, αερόθερμων συστημάτων, και πολλών άλλων.

  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς και μηχανικούς, εξειδικευμένους στον χώρο των θερμικών εγκαταστάσεων. Με συνεχή εκπαίδευση και πρόσφατες γνώσεις για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση.

  Στηριζόμαστε σε υλικά υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένο εξοπλισμό, προσφέροντας εγγυημένα αξιόπιστες λύσεις. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές στον κλάδο, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απόδοση και την ανθεκτικότητα των συστημάτων που εγκαθιστούμε.

  Είτε χρειάζεστε νέα εγκατάσταση, είτε επιθυμείτε τη συντήρηση ή αναβάθμιση του υπάρχοντος συστήματος σας, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν την απόλυτη άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να ανακαλύψουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τον τρόπο που ζεσταίνεστε το χώρο σας. Η εταιρεία μας είναι εδώ για να δημιουργήσει ζεστασιά και άνεση με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Μέγαρα - Αττική
  6907504781
  Καλωσορίσατε στην πύλη της επαγγελματικής αρτιότητας στο χώρο των υδραυλικών υπηρεσιών! Εδώ, στην εταιρεία μας, αναλαμβάνουμε με πάθος και αξιοπιστία κάθε πρόκληση που αφορά τον υδραυλικό τομέα, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

  Οι έμπειροι υδραυλικοί μας είναι αφοσιωμένοι στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητα από την έκταση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Ανεβάζουμε τον πήχη της απόδοσης σε υδραυλικές επισκευές, εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και παρεμβάσεις, διασφαλίζοντας ότι κάθε εργασία μας εκτελείται με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

  Είτε αντιμετωπίζετε ένα έκτακτο πρόβλημα είτε αναζητάτε προληπτική συντήρηση, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τις υδραυλικές λύσεις που χρειάζεστε. Με τη στήριξη της τεχνογνωσίας μας και των προηγμένων τεχνικών μας, είμαστε η αξιόπιστη επιλογή σας για κάθε υδραυλική εργασία.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξασφαλίσετε ότι το σύστημα υδραυλικής σας λειτουργεί απροβλημάτιστα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με επαγγελματικές και αξιόπιστες υδραυλικές υπηρεσίες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  Παγανιά - Μυτιλήνη
  6947207973
  ΚΟΛΥΦΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
  Ηλεκρολογικές Εργασίες - Υδραυλικές Εργασίες - Υπηρεσίες Θέρμανσης Μυτιλήνη

  Η επιχείρηση μας “ΚΟΛΥΦΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, είναι κοντά σας καθημερινά από το 2014, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων υπηρεσιών, καθώς και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Μυτιλήνη.

  Διαθέτοντας εμπειρία από το 2000 στο χώρο, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την επιχείρησή μας, με κύριο σκοπό να παρέχουμε σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες που θα εξασφαλίσουν την απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιό απαιτητικού πελάτη.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6947207973

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  παρέχουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.

  Από ηλεκτρολογικές εργασίες, αυτοματισμούς, υδραυλικές και αποχετευτικές εργασίες έως και τις πιο αποδοτικές λύσεις για την θέρμανση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου που επιθυμείτε να μας αναθέσετε, είμαστε πάντα προετοιμασμένοι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με στόχο την ικανοποίηση και την υπερίσχυση των προσδοκιών σας.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο και βαθιά γνώση του αντικειμένου, μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση, δίνοντας πάντα τις καλύτερες λύσεις.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ &
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε το χώρο σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Σκοπός μας είναι αφενός η πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη, και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να σας παρέχουμε τις καλύτερες και πιο καινοτόμες λύσεις.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  σήμερα για να συζητήσουμε το έργο σας και να σας παρουσιάσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Μυτιλήνη.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6947207973

  ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ
  Εάν αναζητάτε μια επιχείρηση που να συνδυάζει την εμπειρία, την εξειδίκευση και την αφοσίωση για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας, τότε είστε στο σωστό μέρος.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Ηλιούπολη - Αθήνα
  6907011291
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΑΡΚΟΣ

  Θέρμανση- Αποχέτευση - Ηλιακά – Ανακαινίσεις και Υδραυλικά Μερεμέτια 24 ωρες

  Ο θερμοϋδραυλικός και υδραυλικός ΜΑΡΚΟΣ ΤΣΟΥΡΑΣ που εδρεύει στην Ηλιούπολη της Αττικής δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Εχοντας αποκτήσει εμπειρία πολλών χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις , μπορούμε να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που αρμόζουν σε κάθε υδραυλική ανακαίνιση και εγκατάσταση, ειτε ειναι ολική η μερική στο μπάνιο, στην κουζίνα η στις υδραυλικές εγκαταστάσεις ολου του δικού σας χώρου.

  Η ποιότητα εργασίας, η συνέπεια παράδοσης των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, και τα πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε , ώστε να μην υπάρξουν μελλοντικά προβλήματα σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελούν εγγύηση για τις υπηρεσίες που παρέχουμε,στην Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη σε όλα τα Νότια Προάστια και σε ολη την Αθήνα.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:

  Θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικές εργασίες παντός τύπου στην Ηλιούπολη Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη και σε ολη την Αθήνα για κατοικίες καταστήματα,διαμερίσματα

  Υδραυλικές ανακαινίσεις και εργολαβίες ολικές ή μερικές σε μπάνια και κουζίνες

  Τοποθετήσεις Καλοριφέρ επισκευές - συντηρήσεις βλάβες.

  Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα

  Κεντρική θέρμανση

  Αυτονομίες θέρμανσης

  Ενδοδαπέδια θέρμανση.

  Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει ομοιόμορφη, ευχάριστη, υγιεινή κατανομή θερμοκρασίας.

  Ελεγχος διαρροών

  Αποχετεύσεις Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης σε κατοικίες κτίρια

  Αμεσο service σε κάθε είδους βλάβης

  Τοποθετήσεις και εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα Service ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικατάσταση υγρών και αντίστασης

  Υδρεύσεις παροχές νερού

  Εγκατάσταση αντλιών θερμότητας

  Τοποθέτηση και αλλαγές ειδών υγιεινής

  Αλλαγές σωληνώσεων

  Εγκατάσταση λεβητοσταστίων

  Επισκευές (αποκατάσταση ζημιών σε βρύσες, νιπτήρες, καζανάκια)

  Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη, καθώς και για τη γρήγορη εξυπηρέτηση.

  Αναλαμβάνουμε την επισκευή σε οποιαδήποτε βλάβη ή πρόβλημα παρουσιαστεί στην υδραυλική εγκατάστασή σας, από ένα λαστιχάκι έως την ανακατασκευή όλης της εγκατάστασης.

  Εντοπίζουμε και επισκευάζουμε υπεύθυνα, εγγυημένα και οικονομικά κάθε βλάβη που μπορεί να παρουσιαστεί στις υδραυλικές εγκαταστάσεις

  Εάν ψάχνετε εναν αξιόπιστο Θερμουδραϋλικό στην Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Βούλα , Βουλιαγμένη και σε ολη την Αθήνα, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!

  Σκοπός μας ειναι να εξυπηρετούμε αμεσα με επαγγελματισμό υπευθυνότητα ποιότητα εργασίας και να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με ευχαριστημένους πελάτες.

  Το πλήθος των υδραυλικών ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει ολα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για μας

  Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας

  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε βλάβη! Ζητήστε την προσφορά μας και να εισθαι σίγουροι θα είναι η πιο συμφέρουσα.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΜΑΡΚΟΣ

  Ο θερμοϋδραυλικός ανακαινίσεων στην Ηλιούπολη,Αργυρούπολη, της Αθήνας

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Λεωφόρος Παπάγου 32 - Ζωγράφου
  2114041735
  6971809199-6942293994
  Είμαστε η ομάδα ειδικών που θα φροντίσει να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη σας στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Είτε πρόκειται για εγκατάσταση, συντήρηση ή επισκευή, είμαστε εδώ για να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε επαγγελματικό και οικιακό επίπεδο.

  Τι μας κάνει ξεχωριστούς:

  Εμπειρία και Επαγγελματισμός: Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο, έχουμε αναπτύξει εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που μας επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία κάθε πρόκληση.

  Σύγχρονος Εξοπλισμός: Χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία και εξοπλισμό για να εξασφαλίσουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις.

  Εξατομικευμένη Εξυπηρέτηση: Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις.

  Υπηρεσίες που προσφέρουμε:

  Εγκατάσταση και Συντήρηση Υδραυλικών Συστημάτων
  Επισκευή Διαρροών και Βλαβών
  Αντικατάσταση Σωληνώσεων και Σωλήνων
  Εγκατάσταση Υδραυλικών Εξοπλισμών (π.χ. βρύσες, λουτρά)
  Υπηρεσίες Αποφραξεων

  Στην ομάδα μας, πιστεύουμε ότι η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι τα κλειδιά για την επιτυχία. Επιλέξτε μας για να εξασφαλίσετε όχι μόνο λύσεις προβλημάτων αλλά και ειρήνη του νου όταν πρόκειται για τις υδραυλικές σας ανάγκες.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα ή να κλείσετε ένα ραντεβού. Είμαστε εδώ για εσάς και τις υδραυλικές ανάγκες σας!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Αγκαιριά - Πάρος
  6982962819
  Η εταιρεία του Καραδήμα Μανώλη αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις σε όλη τη Πάρο κατόπιν συννενόησης.
  Μαζί με την έμπειρη ομάδα του ο κύριος Καραδήμας μπορεί να σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις όσων αφορά την υδραυλική εγκατάσταση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας.

  Στόχος μας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στις θερμό-υδραυλικές εργασίες.
  Γι' αυτό, αντιμετωπίζουμε με μεγάλη προσοχή κάθε έργασία που αναλαμβάνουμε!

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία και αν έχετε πάνω στις υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Θράκης 2, Ασβεστοχώρι - Θεσσαλονίκη
  6943925551
  Η Lionthermείναι μια εταιρεία που έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται ως ατομική επιχείρηση με εκτεταμένη πείρα στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων, θέρμανσης και ανακαινίσεων επαγγελματικών και οικιακών χώρων, καθώς και στη διανομή υδραυλικών ειδών και ειδών υγιεινής.

  Η Liontherm χρησιμοποιεί αξιόπιστα υλικά που εγγυώνται τη μακροχρόνια αντοχή των εγκαταστάσεών της, πάντα με συμμόρφωση προς τις προδιαγραφές και τις οδηγίες των κατασκευαστών.

  Σας παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Ανδρούτσου 5, Νεάπολη - Θεσσαλονίκη
  6932916439
  Tehnikon Group
  Αντωνίου Χρήστος - Συντηρήσεις Φυσικού Αερίου - Εγκαταστάσεις Θέρμανσης - Εγκαταστάσεις Αντλιών Θερμότητας - Υδραυλικές & Αποχετευτικές Εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων & Καταστημάτων - Θεσσαλονίκη

  Η Tehnikon Group, μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2005 από τον Αντωνίου Χρήστο και έχει την έδρα της στην Θεσσαλονίκη, αποτελεί πρωτοπόρο πάνω στις υπηρεσίες συντήρησης και εγκαταστάσεων. Η εταιρεία εξειδικεύεται σε πολλούς τομείς, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ιδιώτες, επαγγελματίες, μηχανολόγους μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς και εργολάβους.

  Υπηρεσίες:

  Συντηρήσεις - Βλάβες Λεβήτων Φυσικού Αερίου: Η Tehnikon Group διακρίνεται για την τεχνογνωσία της στον τομέα των συντηρήσεων και επισκευών λεβήτων φυσικού αερίου. Οι τεχνικοί της εταιρείας είναι έμπειροι και καταρτισμένοι για να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη.
  Εγκαταστάσεις Θέρμανσης και Αντλιών Θερμότητας: Η Tehnikon Group παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων θέρμανσης και αντλιών θερμότητας, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική και οικονομική λειτουργία.
  Υδραυλικές - Αποχετευτικές Εγκαταστάσεις: Με εξειδίκευση στις υδραυλικές και αποχετευτικές εγκαταστάσεις, η εταιρεία εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία των συστημάτων υδραυλικής και αποχετεύσεων.
  Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων - Καταστημάτων: Η Tehnikon Group αναλαμβάνει ανακαινίσεις διαμερισμάτων και καταστημάτων με επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας στους πελάτες της μια ανανεωμένη και λειτουργική χώρα.
  Κάλυψη και Πελατεία: Ενώ η εταιρεία μας εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, η δραστηριοποίησή μας επεκτείνεται σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, καλύπτοντας περιοχές αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Επικοινωνούμε άμεσα με ιδιώτες, επαγγελματίες, μηχανολόγους μηχανικούς και εργολάβους, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη. Με την εξαιρετική μας γνώση του αντικειμένου, εξασφαλίζουμε τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα σε κάθε εργασία.

  Αξίες:Στη Tehnikon Group, εκτιμούμε τη σημασία της αξιοπιστίας, της επαγγελματικής δεοντολογίας και της εξυπηρέτησης πελατών. Επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να παραμένουμε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τεχνολογίες και προδιαγραφές.

  Σε κάθε στάδιο της εργασίας μας, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση των πελατών μας. Οι ανταγωνιστικές μας τιμές και η δέσμευσή μας στην ποιότητα καθιστούν τη Tehnikon Group την ιδανική επιλογή για οποιοδήποτε έργο σχετικό με τους τομείς μας δραστηριότητας.

  Στην Tehnikon Group, προσφέρουμε περισσότερα από απλές υπηρεσίες. Δημιουργούμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, καθιστώντας την εμπειρία συνεργασίας μαζί μας απολαυστική και αποτελεσματική.

  Εάν αναζητάτε εξειδικευμένες υπηρεσίες στους τομείς της συντήρησης, των εγκαταστάσεων και των ανακαινίσεων, η Tehnikon Group είναι ο σίγουρος σύμμαχός σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα καλύψουν κάθε απαίτηση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Κρήτη 15 Αθήνα - Αττική
  2108821452
  6992945457
  Καλωσορίσατε στην κορυφαία εταιρεία υδραυλικών εργασιών που εξυπηρετεί όλη την Αθήνα. Στην εταιρεία μας, η επαγγελματική υπηρεσία, η τεχνογνωσία, και η αφοσίωση στην ποιότητα συναντώνται για να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε υδραυλικό πρόβλημα.

  Υδραυλικές Εργασίες Υψηλής Ποιότητας

  Ανεξάρτητα από τη φύση του προβλήματός σας, έχουμε την εμπειρία και τον εξοπλισμό για να το αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Από τις μικρές επισκευές έως τις μεγάλες εγκαταστάσεις, είμαστε εδώ για εσάς.

  Επείγουσες Επισκευές 24/7

  Κατανοούμε ότι τα υδραυλικά προβλήματα μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή. Γι' αυτό, παρέχουμε υπηρεσίες επείγουσας επισκευής 24/7, για να αντιμετωπίσουμε άμεσα τις αναγκαίες επεμβάσεις.

  Συνεργασία με Καταξιωμένους Επαγγελματίες

  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους υδραυλικούς, οι οποίοι διακρίνονται για την τεχνογνωσία και την επαγγελματική συνέπεια. Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους επαγγελματίες για εξειδικευμένες υδραυλικές εργασίες.

  Προληπτική Συντήρηση

  Στηρίζουμε την ιδέα της προληπτικής συντήρησης για να αποφεύγονται προβλήματα πριν καν προκύψουν. Συνιστούμε τακτικούς ελέγχους για τη διατήρηση του υδραυλικού συστήματός σας.

  Επικοινωνία

  Εάν χρειάζεστε υδραυλικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην Αθήνα, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Μαρτύρων 2ας Σεπτεμβρίου - Χορτιάτης - Θεσσαλονίκη
  6948625126
  Υδραυλικός
  Φυσικούδης Πασχάλης
  Θερμοϋδραυλικές Υπηρεσίες | Χορτιάτης Θεσσαλονίκης

  Ο Υδραυλικός Φυσικούδης Πασχάλης στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης αντιπροσωπεύει μια οικογενειακή επιχείρηση που διαδεχόμενη γενιές, έχει αναδειχθεί ως πρωταρχικός παροχέας υπηρεσιών στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Με πολυετή πείρα και δέσμευση στην ποιότητα, η επιχείρηση αυτή ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες της Θεσσαλονίκης, εξυπηρετώντας πελάτες με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

  Η δραστηριότητα της επιχείρησης εκτείνεται σε διάφορους τομείς, καλύπτοντας με επιτυχία κάθε ανάγκη στον χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Από την εγκατάσταση και συντήρηση μέχρι την επισκευή, ο Υδραυλικός Φυσικούδης Πασχάλης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε έργα μικρής ή μεγάλης κλίμακας.

  Με συνέπεια & επαγγελματισμό

  Στον τομέα της θέρμανσης και της ψύξης, η επιχείρηση διαθέτει την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για να καλύψει κάθε ανάγκη, εξασφαλίζοντας την απόλυτη άνεση και ευημερία των πελατών της. Επιπλέον, η εξειδίκευσή της στους τομείς της πυρόσβεσης, των ηλιακών και του φυσικού αερίου την καθιστούν έναν συνολικό σύμμαχο σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εγκαταστάσεων.

  Η φιλοσοφία της επιχείρησης βασίζεται στην προσωπική επαφή και την ατομική εξυπηρέτηση, καθώς και στην ανταπόκριση στις ειδικές ανάγκες κάθε πελάτη. Με τον Υδραυλικό Φυσικούδη Πασχάλη, οι πελάτες έχουν τη βεβαιότητα ότι η επιχείρηση ανταποκρίνεται με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, προσφέροντας λύσεις που συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία με την παράδοση και την εμπειρία.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ευκαρπία - Θεσσαλονίκη
  6945944128
  Δημητριάδης Απόστολος
  Υδραυλικός - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Εγκαταστάσεις Θέρμανσης - Εγκατάσταση Κλιματιστικού
  - Ανακαίνιση Μπάνιου - Επισκευή - Συντήρηση - Θεσσαλονίκη

  Αναζητώντας επαγγελματική εξυπηρέτηση υδραυλικών υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές, ο Δημητριάδης Απόστολος ξεχωρίζει για την ποιότητα, τη συνέπεια και την εμπειρία που φέρνει σε κάθε έργο. Αφοσιωμένος στον κλάδο των υδραυλικών από το 2000, ο Απόστολος προσφέρει ολοκληρωμένες υδραυλικές λύσεις για κάθε ανάγκη.

  Ο Δημητριάδης Απόστολος καλύπτει μια ευρεία γκάμα υδραυλικών υπηρεσιών, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις σε υδραυλικές εγκαταστάσεις, θέρμανση καλοριφέρ, ξεβούλωματα-αποφράξεις και εγκαταστάσεις κλιματιστικών. Με έδρα την Θεσσαλονίκη, εξυπηρετεί πελάτες σε ολόκληρη την πόλη και τις γύρω περιοχές, επικεντρώνοντας την προσοχή του στην ικανοποίηση των πελατών.

  Το χαρακτηριστικό που καθιστά την υδραυλική επιχείρηση του Δημητριάδη Απόστολου ξεχωριστή είναι η έμφασή της στην υψηλή ποιότητα εργασίας. Με τη δέσμευση για αξιόπιστα αποτελέσματα, σωστές τιμές και ακρίβεια στα ραντεβού, ο Δημητριάδης Απόστολος βάζει πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο του έργου του. Ο στόχος τους είναι όχι μόνο να εκτελέσουν τη δουλειά, αλλά να αφήσουν κάθε πελάτη ικανοποιημένο, με την ελπίδα να γίνουν προτεινόμενοι σε άλλους.

  Οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν τον οικιακό και επαγγελματικό χώρο, αλλαγές σε βρύσεις, καζανάκια, μπόιλερ, θερμοσίφωνες, αλλαγές σε είδη υγιεινής, λεκάνες, νιπτήρες, σιφώνια, επισκευές σε δίκτυα θέρμανσης, αλλαγές θερμαντικών σωμάτων, διακοπτών, σωληνών, πλύσιμο δικτύων θέρμανσης, χημικός καθαρισμός, ξεβούλωματα σε κουζίνες και οικιακά σιφώνια του μπάνιου. Επιπλέον, αναλαμβάνουν ανακαινίσεις μπανιών και κουζινών, νέες εγκαταστάσεις θέρμανσης, ηλιακούς, κλιματιστικά, αλλαγές σωλήνων υδρομέτρων, επιδιορθώσεις σε σωληνές νερού και αποχετεύσεις, καθώς και το σέρβις κλιματιστικών, ηλιακών και υδραυλικών συστημάτων.

  Με το όραμα της δουλειάς τους να αποτελεί διαφήμιση καθ' αυτή, ο Δημητριάδης Απόστολος προσφέρει εξειδικευμένες υδραυλικές υπηρεσίες με εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας. Επικοινωνήστε μαζί του για να λύσετε κάθε πρόβλημα υδραυλικής φύσης και να επωφεληθείτε από την εμπειρία του σε κάθε είδους έργο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Σαρανταπόρου και Θεσσαλιώτιδος 136 - Καρδίτσα
  2441400090
  6978186051
  Κουνάβας Παύλος
  Υδραυλικά Είδη - Εγκαταστάσεις | Καρδίτσα

  Η επιχείρηση μας "Κουνάβας Ν. Παύλος", με έδρα την Καρδίτσα στην οδό Σαρανταπόρου και θεσσαλιώτιδος 136, αποτελεί παραδοσιακό παράγοντα στον χώρο των Θερμοϋδραυλικών Εγκαταστάσεων.

  Με πολυετή εμπειρία, διακρινόμαστε για την εξειδίκευσή μας στη Μελέτη και Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου, τη Θέρμανση, Ύδρευση, Αποχέτευση, καθώς και τις Ανακαινίσεις Μπάνιου και τα Ηλιακά Συστήματα.

  ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Επισκεφτείτε μας

  Εκτός από τις υπηρεσίες, η επιχείρηση μας διαθέτει φυσικό κατάστημα όπου προσφέρει ευρύ φάσμα Υδραυλικών Ειδών, Ειδών Υγιεινής και άλλων σχετικών προϊόντων.

  Με επαγγελματισμό και σταθερή ποιότητα, η επιχείρηση μας "Κουνάβας Ν. Παύλος" συνεχίζει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών του, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις στον τομέα των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  kounavaspa@gmail.com

  2441400090 -6978186051

  Σαρανταπόρου και Θεσσαλιώτιδος 136 - Καρδίτσα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
  Βοσπόρου 3 - Θεσσαλονίκη
  6939506891
  Εγκατάσταση - Συντήρηση - Επισκευή - Χημικός Καθαρισμός Δικτύων Θέρμανσης

  Ο Φώτης Ξυνόςπου εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των εφαρμογών φυσικού αερίου και υγραερίου, είναι εγκαταστάτης υγρών και αέριων καυσίμων, μέλος του συνδέσμου συντηρητών καυστήρων ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ κι αναλαμβάνει την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή συστημάτων θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης οικιακών και επαγγελματικών εγκαταστάσεων.

  Έχει καταφέρει να συνάψει ισχυρούς δεσμούς με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες και κατασκευαστές λεβήτων στο χώρο έχοντας έτσι τη δυνατότητα να παρέχει στους πελάτες του εξειδικευμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα.

  Λειτουργεί ως επίσημο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης της Ιταλικής εταιρείας ARISTON - CHAFFOTEAUX.

  Είναι πιστοποιημένος τεχνικός της εταιρείας FERNOX, ειδική στην επεξεργασία νερού κυκλωμάτων θέρμανσης και χημικών καθαρισμών.

  Εξειδικεύεται σε λέβητες αερίου της Γερμανικής εταιρείας VIESSMANN.

  Αναλαμβάνει ακόμα την τεχνική υποστήριξη σε λέβητες αερίου των εταιριών BAXI, WESTEN, CHAPPEE, και των επαγγελματικών μηχανημάτων ζεστού νερού της Ιαπωνικής εταιρείας RINNAI.

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!

  Κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου, οικιακού η επαγγελματικού και λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη, εξασφαλίζουμε ότι κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του .Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, εξασφαλίζοντας ότι η θέρμανση στον χώρο σας λειτουργεί αποτελεσματικά με ασφάλεια και αποδοτικά.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και θ’ ανταποκριθούμε άμεσα για ραντεβού
  ή για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Συκιές - Θεσσαλονίκη
  6987540286
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΕΧΩ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

  Καλώς ήλθατε στην Εταιρεία Υδραυλικών Εγκαταστάσεων: Σταθερή Ροή, Αξιόπιστη Εξυπηρέτηση

  Στον συναρπαστικό κόσμο των υδραυλικών εγκαταστάσεων, η εταιρεία μας ανελαμβάνει με σοβαρότητα κάθε πρόκληση, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία των υδραυλικών συστημάτων σας, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  Υπηρεσίες Υδραυλικών Εγκαταστάσεων Εγκαταστάσεις

  Σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε υδραυλικά συστήματα για κατοικίες, επιχειρήσεις και βιομηχανικούς χώρους.

  Συντηρήσεις

  Προλαμβάνουμε προβλήματα με τακτικούς ελέγχους και συντηρήσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων.

  Επισκευές

  Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά βλάβες, προσφέροντας γρήγορες και αποτελεσματικές επισκευές.

  Γιατί Εμείς Εμπειρία

  Με χρόνια εμπειρίας, κατανοούμε τις απαιτήσεις των πελατών και προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις.

  Εξειδίκευση

  Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας είναι εξοικειωμένοι με τα τελευταία υδραυλικά συστήματα και τεχνικές.

  Εξατομίκευση

  Καθεμιά από τις υδραυλικές μας λύσεις είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ειδικές ανάγκες του κάθε πελάτη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Εάν χρειάζεστε επαγγελματικές υδραυλικές υπηρεσίες που μπορείτε να βασιστείτε, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε την άριστη λειτουργία των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων με επαγγελματικότητα και αξιοπιστία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Ρωμανός - Μεσσηνίας
  6932721446
  Θερμοϋδραυλική Εξειδίκευση: Υπηρεσίες που Εμπιστεύεστε, Ποιότητα που Διαρκεί

  Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας, όπου η εμπειρία και η τεχνογνωσία συναντούν την αφοσίωση στην ποιότητα στον χώρο της θερμοϋδραυλικής. Είμαστε εδώ για να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες θέρμανσης και υδραυλικής που καλύπτουν κάθε ανάγκη, εξασφαλίζοντας απόλυτη άνεση και αξιοπιστία στον χώρο σας.

  Η Εταιρεία Μας

  Με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει τη συνέπεια, την ακρίβεια και την επαγγελματική εταιρική σχέση. Κατανοούμε τη σημασία της αποτελεσματικής θερμοϋδραυλικής για την καθημερινότητα και την ασφάλεια του κάθε πελάτη μας.

  Υπηρεσίες Θέρμανσης

  Εγκατάσταση Συστημάτων Θέρμανσης

  Ανεξάρτητα από το μέγεθος του χώρου σας, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων θέρμανσης που εξασφαλίζουν την αποδοτική και οικονομική θέρμανση του χώρου σας.

  Συντήρηση Κεντρικών Θερμαντικών

  Με την τακτική συντήρηση, εξασφαλίζουμε όχι μόνο την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματός σας αλλά και τη μακροζωία του.

  Αντικατάσταση Καυστήρων

  Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την αντικατάσταση καυστήρων, εγγυώντας την ασφαλή και αποδοτική λειτουργία.

  Υπηρεσίες Υδραυλικής

  Επισκευές Υδραυλικών Προβλημάτων

  Αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό και άμεση ανταπόκριση κάθε υδραυλικό πρόβλημα, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία των σωληνώσεων και των συσκευών σας.

  Εγκατάσταση Υδραυλικών Συστημάτων

  Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και τον σχεδιασμό υδραυλικών συστημάτων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες του χώρου σας.

  Επικοινωνία

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις θέρμανσης και υδραυλικής. Εμπιστευτείτε μας για αξιόπιστες υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  Τάτλα 2 - Αλιβέρι
  2223024380
  6985779704
  JM Μαντασάς
  Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία| Αλιβέρι Εύβοια

  Η JM Μαντασάς αποτελεί μια πρωτοπόρο τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία με έδρα στο Αλιβέρι Ευβοίας, η οποία δραστηριοποιείται σε ηλεκτρικές και υδραυλικές εργασίες σε κτίρια και βιομηχανικούς χώρους.

  Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σχεδιασμένες να καλύψουν τις ανάγκες σας με αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και καινοτομία.

  Η εταιρεία μας διαθέτει μια έμπειρη ομάδα επαγγελματιών, ηλεκτρολόγων, μηχανολόγων και υδραυλικών μηχανικών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που προάγουν την αποδοτικότητα και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων.

  Εκτελούμε έργα σε διάφορους κλάδους βιομηχανίας μέσα από υπηρεσίες που καλύπτουν ένα εκτεταμένο φάσμα, από τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση του εξοπλισμού μέχρι τη συντήρηση και επέκταση διαφόρων συστημάτων.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 38 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ