noscript image for google
Δευτέρα 08 Μαρτίου 2021 | 04:50 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΚΑΜΠΙΣΗ 7 - Ανω Πατήσια
  6972671222
  Ζητήστε μας προσφορά για κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εγκατάσταση και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλο τον νομό Αττικής.
  Επιπλέον το υποκατάστημά μας εδρεύει στην Λειβαδιά Βοιωτίας στην οδό Βορείου Ηπείρου και εξυπηρετεί όλη την Λειβαδιά χάρη στην πολυετή εμπειρία μας.

  Η εξυπηρέτηση μας, η εμπειρία μας, το προσωπικό μας και η άριστη συνεργασία μας, μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ 24 - Γαλάτσι
  2102916880
  6936283005
  Η εταιρεία Darko Design λειτουργεί από το 1998 με έδρα το Γαλάτσι, στο κέντρο της Αθήνας. Παρά την πρόσφατη ίδρυσή της, τα στελέχη χαρακτηρίζονται από την πολυετή πείρα που έχουν στον χώρο της διακοσμητικής αρχιτεκτονικής, της αναπαλαίωσης και της διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της σημερινής εποχής ώθησαν στην ίδρυση της Darko Design με σκοπό την ικανοποίηση εκείνων που θέλουν κάτι το ξεχωριστό, το μοντέρνο μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια χωρίς να υστερεί σε ποιότητα και αντοχή.

  Η πολυετή πείρα των συνεργείων και ή υπευθυνότητα είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να προσφέρει η Darko Design για την επισκευή ή ανακαίνιση του χώρου ή του κτιρίου σας. Οι εξειδικευμένες εργασίες που παρέχει όπως:

  - Ελαιοχρωματισμοί / Τεχνοτροπίες
  - Γυψοσανίδες
  - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
  - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  - Τοποθέτηση Ξύλινων Πατωμάτων / Βιομηχανικών Δαπέδων
  - Γύψινες Διακοσμήσεις
  - Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων
  - Σμάλτωση Ειδών Υγιεινής
  - Κατασκευή Ξύλινων & Πέτρινων Κατοικιών

  Πραγματοποιεί την κάθε σας ανάγκη και επιθυμία με αισθητική, πρωτοπορία, επαγγελματισμό και προ πάντων βάση των δικών σας οικονομικών δυνατοτήτων και επιλογών.

  Η Darko Design πάντα είναι πρόθυμη να ακούσει τις δικές σας επιθυμίες, να συμβουλέψει και να δημιουργήσει για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 35 - Κορωπί
  2106628760,2106628761,2106628762
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ TEMPO REALE ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΝΤΖΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Αθήνας 14 - Κορυδαλλός
  2130400631
  6946660711
  CLIMA FIRE ENERGY
  | Προφίλ εταιρείας

  Η εταιρεία μας Clima Fire Energy δραστηριοποιείται στις εγκαταστάσεις και επισκευές ψύξης, κλιματισμού, οικιακών και επαγγελματικών χώρων, ηλιακών θερμοσιφώνων, τοποθέτηση ηλεκτρολογικών πινάκων, επισκευές οικιακών συσκευών, καθώς και συστήματα εξαερισμού.
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, ανακαινίσεις κατοικιών και καταστημάτων.

  Στο κατάστημά μας θα βρείτε κλιματιστικά, ηλιακούς θερμοσίφωνες, σακούλες για όλες τις ηλεκτρικές σκούπες και ό,τι χρειάζεται ο επαγγελματικός και οικιακός σας χώρος.

  Κλιματισμός - Service - Τοποθετήσεις - Εμπορία
  Κλιματισμός - Ηλεκτρολογικά
  Υδραυλικές Εργασίες
  Τοποθέτηση Ηλιακών,Service & Εμπορία
  Service Ηλιακού Θερμοσίφωνα
  Ανακαινίσεις Κατοικιών & Καταστημάτων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Νάουσα - Ημαθίας
  2332050020
  6973696056
  ΡΙΖΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
  Υδραυλικός Νάουσα Ημαθίας

  Ο υδραυλικός “ΡΙΖΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ” δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και εργασιών, παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Νάουσα και τις γύρω περιοχές.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε. Αναλαμβάνει: υδραυλικές εγκαταστάσεις, διαρροές, θερμοσίφωνες, υπηρεσίες θέρμανσης, ηλιακά συστήματα, εγκαταστάσεις αερίου, καυστήρες αερίου, ανακαινίσεις μπάνιου και οποιαδήποτε άλλη υδραυλική εργασία επιθυμείτε.

  Εάν ψάχνετε έναν έμπειρο υδραυλικό στην Νάουσα, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί του και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Νάουσα και σε όλη την Ημαθία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΕΥΣΗ
  Μπελογιάννη 42 - Μεσολόγγι
  2631022650
  Σπύρος Παπαγιάννης
  Ύδρευση - Θέρμανση Μεσολόγγι

  Η επιχείρησή μας “Σπύρος Παπαγιάννης” η οποία βρίσκεται στο Μεσολόγγι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την ύδρευση και την θέρμανση, προσφέροντας άμεσα και οικονομικά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε από τις πιο απλές έως και τις πιό πολύπλοκες υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε υπηρεσίες θέρμανσης όπως συντήρηση καλοριφέρ, ρύθμιση και συντήρηση καυστήρων κ.α. καθώς και ότι έχει να κάνει με ηλιακά συστήματα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το Μεσολόγγι.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Πευκοχώρι - Χαλκιδικής
  6937492661
  Ο Γεώργιος Μήλιος είναι ένας έμπειρος υδραυλικός με έδρα το Πευκοχώρι Χαλκιδικής, ο οποίος δραστηριοποιείται σε παντός είδους υδραυλικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις και αποκατάσταση διαρροών και βλαβών.

  Εξυπηρετώντας όλη την Κασσάνδρα Χαλκιδικής προσφέρει υπηρεσίες άμεσα και υπεύθυνα σε νέες ή υφιστάμενες εγκαταστάσεις. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από εργασίες ποιοτικές με αντοχή στο χρόνο και προσιτές τιμές.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε υδραυλική εγκατάσταση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Κοσμά Φώτη 7Α - Αλεξανδρούπολη
  2551038086
  6937385257
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
  Υδραυλικός - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Αλεξανδρούπολη

  Ο υδραυλικός “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αλεξανδρούπολη.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο των υδραυλικών εργασιών, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε καθώς και εργασίες που σχετίζονται με την θέρμανση, τους καυστήρες και τα ηλιακά συστήματα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Αλεξανδρούπολυ. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Ιπποκράτους 75 - Κερατσίνι
  6979347663
  ΛΟΜΒΑΡΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις & Εργασίες | Κερατσίνι Αθήνα Πειραιάς

  Η επιχείρηση του πιστοποιημένου υδραυλικού ΓΙΩΡΓΟΥΛΟΜΒΑΡΔΑ, έχει έδρα στο Κερατσίνι και αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες, εγκαταστάσεις, επισκευές και ανακαινίσεις σε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

  Εξυπηρετούμε κατοικίες, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους αναλαμβάνοντας υδραυλικά, θέρμανση, ψύξη, φυσικό αέριο, ηλιακά συστήματα, ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας, αποκατάσταση οποιασδήποτε υδραυλικής βλάβης και συντήρηση του δικτύου σας.

  Γρήγορα, εύκολα και κυρίως αποτελεσματικά μπορούμε να μιλήσουμε για τις δικές σας ανάγκες και βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων που έχετε να σας κάνουμε την πρότασή μας. Εκδίδουμε άμεσα προσφορές για όλους μας τους πελάτες.

  Ευχαριστούμε όλους εσάς που συντελείτε στην αναγνώριση της επιχείρησης όλα αυτά τα χρόνια.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα έργα μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ιωνίας 171 - Ηράκλειο
  2810282930
  6977675842
  Η επιχείρηση υδραυλικών επισκευών και εγκαταστάσεων "Σάκης" έχει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται σε νέες και υφιστάμενες εγκαταστάσεις.

  Παράλληλα, η επιχείρηση αναλαμβάνει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών εξυπηρετώντας επαγγελματίες και ιδιώτες οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστούν. Πιο συγκεκριμένα η επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες κλειδαρά, ηλεκτρολόγου, αποφράξεων και καυστήρων σε προσιτές τιμές εξυπηρετώντας όλο το νομό Ηρακλείου.

  Οι έμπειροι τεχνικοί μας ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε σας τηλεφώνημα για να δώσουν λύσεις σε καθημερινές βλάβες και επισκευές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Σόλωνος 66 - Κιάτο
  6939836414,6943479975
  Μάρκου Αντώνης - Υδραυλικός
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις - Κατασκευές | Κιάτο Κορινθίας

  Ο έμπειρος υδραυλικός Αντώνης Μάρκου δραστηριοποιείται στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων, κατασκευών και ανακαινίσεων με έδρα το Κιάτο Κορινθίας.

  Έχοντας στο ενεργητικό του πολυετή εμπειρία και πολυάριθμα έργα σε όλο το νομό Κορινθίας, ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα για θερμο-υδραυλικές ανακαίνισεις, αποκατάσταση βλάβης ή νέα εγκατάσταση.
  Η επιχείρηση εξυπηρετεί ιδιώτες και επαγγελματίες, άμεσα, στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς. Η δουλειάμας χαρακτηρίζεται από ποιότητα και αξιοπιστία, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια τις εργασίας και στα υλικά που χρησιμοποιούνται σε κάθε έργο.

  Επιλέγοντας την επιχείρησή μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι, τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για την αντοχή των υδραυλικών σας στο χρόνο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις ανακαινίσεις και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Βυζαντίου 22 - Νίκαια
  6983916149
  ΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Υδραυλικός Νίκαια Αττικής - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Νίκαια Αττικής

  Ο υδραυλικός “ΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις στην Νίκαια και σε όλη την Αττική.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε υδραυλική εργασία αφορά την ύδρευση, την θέρμανση, την αποχέτευση καθώς και ηλιακά συστήματα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία ή υδραυλικές εγκαταστάσεις στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα την Νίκαια και όλη την Αττική.

  24ώρη εξυπηρέτηση6983916149
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Άρη Βελουχιώτη 41 Α - Πάτρα
  6980768949
  ΜΠΟΥΡΔΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ

  ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Η επιχείρησή μας “Μπούρδος” η οποία εδρεύει στη Πάτρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο χώρο των θερμουδραυλικών & υδραυλικών εγκαταστάσεων και εξυπηρετεί άμεσα όλη την Πάτρα αλλά και τις γύρω περιοχές.

  Η πολυετής εμπειρία, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός που διακρίνει την επιχείρησή μας, μας έχουν κάνει περιζήτητους στο χώρο μας!

  Παρεχόμενες υπηρεσίες:

  Ύδρευση
  Θέρμανση
  Ενδοδαπέδια θέρμανση
  Τοποθέτηση & συντήρηση ηλιακών συστημάτων
  Υδροροές
  Αποχετευτικά
  Αποφράξεις
  Αντλίες θερμότητας
  Επιτοίχιες μονάδες αερίου
  Ατομικές μονάδες πετρελαίου

  Η πείρα χρόνων αποδεικνύει την κατάρτιση και την αποτελεσματικότητα μας!

  Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας και θα είμαστε άμεσα κοντά σας όπου και αν βρίσκεστε στη πόλη μας.
  Εξυπηρετούμε όλη τη Πελοπόννησο κατόπιν συνεννόησης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Δωδεκανήσου 9 - Σαλαμινα
  2104660177
  6972687837
  RENOVATION & ART
  Απευθυνθείτε σε εμάς για την αναδιαμόρφωση και τη διακόσμηση του σπιτιού ή του καταστήματός σας!

  Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Renovation and Art, που δραστηριοποιείται στις ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, στην Αθήνα.

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1994, από τον Γεώργιο Μαστρογιαννόπουλο και, έκτοτε, διαγράφει μια επιτυχή επαγγελματική πορεία στον τομέα της ανακαίνισης, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου! Η εταιρεία δραστηριοποιείται, επίσης, στο χώρο της διαμόρφωσης και της διακόσμησης καταστημάτων, με στόχο τη δημιουργία ενός καλαίσθητου περιβάλλοντος που θα δώσει μια όψη ανανέωσης, αλλά και θα το κάνει ελκυστικό προς τον πελάτη.

  Με αρωγό την άρτια τεχνογνωσία και τον άψογο επαγγελματισμό μας, προβαίνουμε στις ανακαινίσεις χώρων με λύσεις υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας. Παράλληλα, διακρινόμαστε για τις εξαιρετικά προσιτές τιμές μας, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα εργασίας! Στη Renovation and Art παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα εργασιών, χρησιμοποιώντας τα πλέον ποιοτικά και επώνυμα υλικά.

  Είτε πρόκειται για την ανακαίνιση της οικίας, είτε για την ανακαίνιση του καταστήματός σας, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις!

  Οι εργασίες ανακαίνισης και διακόσμησης που παρέχουμε αναδιαμορφώνουν πλήρως το χώρο σας, κάνοντάς τον σύγχρονο, καλόγουστο και λειτουργικό.

  Στην εταιρεία ανακαινίσεων Renovation and Art, παρέχουμε τα πάντα για το σπίτι και την επιχείρησή σας!

  Μεταξύ άλλων, αναλαμβάνουμε: χτισίματα, σοβατίσματα, ηλεκτρικά, υδραυλικά, θερμοπροσόψεις, αλουμινοκατασκευές, γυψοσανίδες, δάπεδα, διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, πέργκολες, κεραμοσκεπές κ.λπ. Σας προμηθεύουμε, επίσης, με θερμοσίφωνες σε προνομιακές τιμές και αναλαμβάνουμε την τοποθέτησή τους στο χώρο σας.

  Στόχος μας, στην εταιρεία Renovation and Art, να επιτυγχάνουμε το τέλειο αποτέλεσμα, το αποτέλεσμα που επιθυμούν οι πελάτες μας! Επικοινωνήστε μαζί μας, για να βρούμε τις ιδεατές λύσεις για την ανακαίνιση του δικού σας χώρου ή την διαμόρφωση και τη διακόσμηση του καταστήματός σας.

  Ακολουθήστε μας στο facebook για να βλέπετε ότι νέα κατασκευή φτιάχνουμε!
  Renovation and Art
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ιωαννίνων 64 - Ιλιον
  2102639099
  6934914410,6906892133, 6906892033
  FROSTING HOT
  Υδραυλικά - Ψυκτικά - Εγκαταστάσεις - Συντηρήσεις Ίλιον Αττικής

  Η επιχείρησή μας “FROSTING HOT” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Ίλιον, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικά, ψυκτικά, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, καθώς και σύνγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας από απλές υδραυλικές εργασίες έως και την ολοκληρωτική ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Πιο συγκεκριμένα,

  μπορούμε να αναλάβουμε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που αφορούν υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικές επισκευές, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις καθώς και κάθε είδους υπηρεσία ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης και ηλιακών συστημάτων.

  Παράλληλα αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εργασίες και εγκαταστάσεις, ψυκτικές εργασίες, την επισκευή οικιακών ηλεκτρικών συσκευών καθώς και την ολοκληρωτική ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Είμαστε κοντά σας για κάθε μικρή και μεγάλη εργασία σε κατοικίες, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό και βιομηχανικό χώρο στο Ίλιον και σε όλη την Αττική, επεμβαίνοντας άμεσα και δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα σας.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας ενώ φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.
  Εξυπηρετούμε το Ίλιον και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Νέα Φιλαδέλφεια - Αττική
  6985561590
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Υδραυλικός - Ανακαινίσεις Οικιών & Επαγγελματικών Χώρων Νέα Φιλαδέλφεια Αττική

  Ο υδραυλικός “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Νέα Φιλαδέλφεια και σε όλη την Αττική.

  Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορεί να αναλάβει όλες τις υδραυλικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας.

  Παράλληλα, μπορεί να αναλάβει ολοκληρωτικές ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων. Από τα υδραυλικές έως και γυψοσανίδες - ψευδοροφές καθώς και ελαιοχρωματισμούς.

  Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Νέα Φιλαδέλφεια και σε όλη την Αττική, ο υδραυλικός και τα συνεργεία του έχουν καταφέρει να αποτελούν την πρώτη επιλογή για ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Τρίτωνος 16 - Δάφνη
  2109346995
  6945200214
  PERNDOJ ALEKS (ΑΛΕΞΗΣ ΠΕΡΝΤΟΙ )
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ- ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ -ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ -ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ

  Υδρευση – Θέρμανση – Αποχεύτεση – Ηλιακά Συστήματα – Φυσικό Αέριο και γενικές ανακαινίσεις σε ολη την Δάφνη και Αθήνα !!!!!

  Η επιχείριση του Θερμοϋδραυλικού ‘’PERNDOJ ALEKS ΠΕΡΝΤΟΙ ΑΛΕΞΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ’’ με εδρα στην Δάφνη της Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, στον τομέα των υδραυλικών και θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και αναλαμβάνει οτιδήποτε σχετίζεται με τις θερμοϋδραυλικές και γενικές ανακαινίσεις κατοικιών κτιρίων και ολων των επαγγελματικών χώρων.

  Ειμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι υδραυλικοί εγκαταστάτες και εργολάβοι γενικών ανακαινίσεων, συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίδουμε την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη.

  Το εξιδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους Θερμοϋδραυλικούς ερχεται στον χώρο σας μελετά και προτείνει τις καλύτερες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας.

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες, ( κατοικίες,πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία) άμεσα, στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς, από οπου μας ζητηθεί στην Δάφνη, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη,τον Βύρωνα,τον Νέο Κόσμο, στην Ηλιούπολη,το Παγκράτι,στο Κέντρο της Αθήνας στα Βόρεια Προάστια, και σε ολη την Αττική.

  Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη, καθώς και για τη γρήγορη εξυπηρέτηση.

  Αναλαμβάνουμε την επισκευή σε οποιαδήποτε βλάβη ή πρόβλημα παρουσιαστεί στην υδραυλική εγκατάστασή σας, από ένα λαστιχάκι έως την ανακατασκευή όλης της εγκατάστασης. Εντοπίζουμε και επισκευάζουμε υπεύθυνα, εγγυημένα και οικονομικά κάθε βλάβη που μπορεί να παρουσιαστεί στις υδραυλικές εγκαταστάσεις

  Εάν ψάχνετε αξιόπιστο Θερμουδραϋλικό στην Δάφνη και σε ολη την Αθήνα, ή υδραυλικό εγκαταστάσεων επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!

  Στόχος μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση σας και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην καθαριότητα, στην ποιότητα και στην αξιοπιστία των προϊόντων μας καθώς και στην υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, διασφαλίζουμε τόσο τον άρτιο σχεδιασμό και μελέτη των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, καθώς και την μετέπειτα συντήρηση και τεχνική υποστήριξη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά, για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

  Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας :
  θερμοϋδραυλικές εργασίες παντός τύπου και γενικές ανακαινίσεις ολων των χώρων

  Υδραυλικά υδραυλικές εγκαταστάσεις και θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσις

  Θέρμανση

  Τοποθετήσεις -επισκευές- συντηρήσεις καλοριφέρ

  Ενδοδαπέδια θέρμανση

  Αντλίες θερμότητας

  Εγκατάσταση Λεβητοσταστίων και Εγκατάσταση Λεβήτων Φυσικού Αερίου

  Αντικατάσταση παλιών σωμάτων με καινούργια

  Εγκατάσταση Αυτόνομης και Κεντρικής Θέρμανσης

  Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου

  Επικοινωνήστε μαζί μας για την δυνατότητα σύνδεσης του ακινήτου σας με το φυσικό αέριο, για τη θέρμανση με φυσικό αέριο και ενημερωθείτε για τα οφέλη από την χρήση του φυσικού αερίου.

  Μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών: Η καθαρή καύση του φυσικού αερίου εξασφαλίζει μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

  Το φυσικό αέριο αποτελεί διαχρονικά την πιο οικονομική επιλογή και τη καλύτερη ενεργειακή επένδυση σε βάθος χρόνου για τον οικιακό καταναλωτή προσφέροντας ανταγωνιστικά τιμολόγια ως προς τις συμβατικές μορφές ενέργειας (πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα )

  Ειμαστε δίπλα σας και σ' αυτό να αναλάβουμε

  Τη μηχανολογική μελέτη.

  Την αίτηση και την εγκατάσταση, σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα σε ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο.

  Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας. Καθαριότητα και εξοικονόμηση χώρου

  Υδραυλικές ανακαινίσεις μπάνιου

  Υδραυλικές ανακαινίσεις κουζίνας

  Ηλιακά συστήματα Service ηλιακού θερμοσίφωνα , αντικατάσταση υγρών και αντίστασης

  Εργασίες πυρόσβεσης Πυρασφάλειες Αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή δικτύων πυρόσβεσης με νερό και αέρα σε ολους τους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους

  Κατασκευή Αποχετεύσεων και -αποχετευτικών δικτύων εντός και εκτός των κτιρίων.

  Παροχές νερού – Διάγνωση διαρροών και επισκευές βλαβών.

  Τοποθέτηση ειδών υγιεινής

  Αλλαγή σωλήνων αποχέτευσης

  Γενικές ανακαινίσεις χώρων

  Ελαιοχρωματισμοί

  Γυψοσανίδες

  Μονώσεις

  Θερμομονώσεις

  Τοποθετήσεις πλακιδίων – πέτρας- μαρμάρων

  Σκοπός μας ειναι να εξυπηρετούμε αμεσα με επαγγελματισμό υπευθυνότητα ποιότητα εργασίας και να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με ευχαριστημένους πελάτες.

  Το πλήθος των υδραυλικών ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει ολα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για μας

  Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας

  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε βλάβη! Ζητήστε την προσφορά μας και να εισθαι σίγουροι θα είναι η πιο συμφέρουσα.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΑΛΕΞΗΣ ΠΕΡΝΤΟΙ (ALEKS PERNDOJ)
  Ο εργολάβος θερμοϋδραυλικών και γενικών ανακαινίσεων στην Δάφνη της Αθήνας

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ευβοίας 30 - Μεταμόρφωση
  6947601714
  ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ - ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ

  ΘΕΡΜΑΝΣΗ- ΥΔΡΕΥΣΗ - ΗΛΙΑΚΑ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ -ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ αμεση εξυπηρέτιση στην Μεταμόρφωση και σε ολη την Αττική !!!!!!!

  Ο θερμοϋδραυλικός και υδραυλικός ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με εδρα της δουλειάς του στην Μεταμόρφωση Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Είμαστε αδειούχοι πιστοποιημένοι θερμοϋδραυλικοί εγκαταστάσεων και ασχολούμαστε με τις μελέτες, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις θέρμανσης, και εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, ηλιακών συστημάτων.

  Εχοντας αποκτήσει εμπειρία χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις , μπορούμε να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα αρμόζουν σε κάθε υδραυλική ανακαίνιση και εγκατάσταση, ειτε ειναι ολική η μερική στο μπάνιο η στις υδραυλικές εγκαταστάσεις ολου του δικού σας χώρου, πάντοτε στις καλύτερες τιμές.

  Η ποιότητα εργασίας μας, η συνέπεια παράδοσης των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το όνομά μας και την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους υδραυλικούς που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Μεταμόρφωση, τις Αχαρνές το Μαρούσι, την Λυκόβρυση, την Πεύκη, το Ηράκλειο, τα Μελίσσια στην Αθήνα αλλά σε όλο το νομό Αττικής και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο), πάντα σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο, παράδοσης του εργου.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Υδραυλικές και θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου
  Υδραυλικές ανακαινίσεις σε κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.
  Επισκευές υδραυλικών βλαβών παντός είδους
  Εγκαταστάσεις ύδρευσης, παροχές νερού
  Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης,
  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία εντός και εκτός των κτιρίων.
  Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής,
  Ηλιακά συστήματα Ηλιακούς Θερμοσίφωνες- τοποθέτηση- συντήρηση -επισκευή
  Ηλιοθερμία
  Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνας. Αντικατάσταση σωληνώσεων μπάνιου, κουζίνας
  Ελεγχος διαρροών
  Εργασίες θέρμανσης:
  Μελέτες Θέρμανσης, κατασκευή , συντήρηση, επισκευές βλαβών
  Θερμοϋδραυλικά
  Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης
  Τοποθετήσεις καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ, βλάβες
  Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.
  Ενδοδαπέδια θέρμανση.
  Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει ομοιόμορφη, ευχάριστη, υγιεινή κατανομή θερμοκρασίας.
  Είναι κατά 35% οικονομικότερη στη λειτουργία από μια συμβατική θέρμανση
  Θέρμανση - αυτονομίες
  Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου
  Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας.
  Την αίτηση και την εγκατάσταση, σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα
  Τη μηχανολογική μελέτη
  Βασικές αρχές της επιχείρησής μας αποτελούν, η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη, καθώς και η διασφάλιση της ποιότητας των υδραυλικών εργολαβιών που αναλαμβάνουμε, με γνώμονα την καλή λειτουργία των υδραυλικών εγκαταστάσεων ώστε να μην προκύπτουν μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

  Και μετά το πέρας των υδραυλικών εργασιών ειμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία η πρόβλημα τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα !!!!!

  Με εκτίμηση
  ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  Ο θερμοϋδραυλικός στην Μεταμόρφωση Αττικής.

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ και για εκτακτες βλάβες 24 ωρες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  5η Παραλιακή Μεγ. Αλεξάνδρου 44, Νέα Βρασνά - Θεσσαλονίκη
  2397024224
  6944114977
  ΓΟΥΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  Θερμοϋδραυλικός - Υδραυλικός Νέα Βρασνά

  Ο υδραυλικός “ΓΟΥΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” και η έμπειρη ομάδα του δραστηριοποιούνται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικές και θερμοϋδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σταΝέα Βρασνά.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στις υδραυλικές και θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις, ο υδραυλικός στα Νέα Βρασνά, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε υδραυλική και θερμοϋδραυλική εγκατάσταση επιθυμείτε.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε: υδραυλικές εργασίες, υδραυλικές εγκαταστάσεις, υδραυλικές ανακαινίσεις, υδραυλικές βλάβες, εργασίες θέρμανσης, ηλιακά συστήματα και οποιαδήποτε άλλη σχετική με τα υδραυλικά εργασία.

  Είμαστε διαρκώς δίπλα σας για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία χρειάζεστε στον χώρο σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Νέα Βρασνά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Λαγυνά - Λαγκαδάς
  2394071632
  6973911115
  Γεράκης Νικόλαος
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Λαγυνά Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης

  Ο υδραυλικός “Γεράκης Νικόλαος” δραστηριοποιείται με υδραυλικές και θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις εδώ και αρκετά χρόνια στον Λαγκαδα και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, ο υδραυλικός και η έμπειρη ομάδα του, μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε υδραυλική εργασία και εγκατάσταση επιθυμείτε.

  Επίσης, αναλαμβάνουμε: ηλιακά συστήματα, θερμοσίφωνες, καλοριφέρ, φυσικό αέριο και εργασίες αποχέτευσης.

  Εξυπηρετούμε άμεσα όλο τον Λαγυνά και όλη την Θεσσαλονίκη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Θεοδώρας 40 - Ιλιον
  6974113400
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΙΛΙΟΝ, ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΥΔΡΕΥΣΗ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΙΛΙΟΝ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΙΛΙΟΝ, ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ

  Ο κ. Βουλωμένος Κωνσταντίνος, με πολύχρονη εμπειρία από το 1989, δραστηριοποιείτε στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

  Εδρεύει στον ΙΛΙΟΝ- ΑΤΤΙΚΗ.

  Η εμπειρία και η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στη κατασκευή των υδραυλικών εγκαταστάσεων .

  Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις , σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η δημιουργία σχέσης με τους πελάτες μας, ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση και παροχή διαρκούς τεχνικής υποστήριξης.

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την κατασκευή ενός σύγχρονου σπιτιού.

  Τα υλικά των σωληνώσεων για την ύδρευση, την αποχέτευση και την θέρμανση, γίνονται από χαλκό, σίδερο, πλαστικό.

  Όλοι οι σωλήνες που είναι σε εξωτερικό χώρο, είναι μονωμένοι.

  Τα υλικά είναι πιστοποιημένα με iso και έχουν διάρκεια μιας ζωής.

  Έτσι σε συνεννόηση πάντα με το τεχνικό προσωπικό και τους αρμόδιους μηχανικούς, διασφαλίζουμε την μακροβιότητα της εγκατάστασης.

  ΥΔΡΕΥΣΗ

  Εγκατάσταση σωληνώσεων κρύου και ζεστού νερού.

  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

  Εγκατάσταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων νερών.

  ΘΕΡΜΑΝΣΗ

  Θέρμανση με ανανεώσιμες πηγές, αντλίες θερμότητας και ενδοδαπέδια θέρμανση.

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

  Η ανακαίνιση ενός χώρου, περιλαμβάνει την εγκατάσταση των υδραυλικών, της αποχέτευσης και της θέρμανσης.

  ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις
  Υδραυλικός
  Φυσικό Αέριο
  Θέρμανση
  Ενδοδαπέδια Θέρμανση
  Υδραυλικά
  Αποχέτευση
  Ανακαινίσεις μπάνιου
  Ηλιακά Συστήματα
  Υδραυλικά μερεμέτια
  Αλλαγή ηλιακού – ηλεκτρικού θερμοσίφωνα

  Η επιθυμία σας αποτελεί δέσμευση για εμάς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΙΛΙΟΝ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ- ΚΑΜΑΤΕΡΟ- ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ- ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,

  Βουλωμένος Κωνσταντίνος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
  Λεωφόρος Πειραιώς 100 - Αθήνα
  2103463119,2103463336
  Αθηναϊκό Αέριο ΑΕ
  Φυσικό Αέριο Αθήνα Αττική

  Η Διαδημοτική Εταιρεία “ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΕΡΙΟ” ιδρύθηκε το 1996 σαν περιφερειακή ανώνυμη εταιρεία διανομής φυσικού αερίου. Αποτελείται από τον Δήμο της Αθήνας και 17 ακόμη δήμους.

  Τ AERIOο 'ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΕΡΙΟ' αποτελεί τη συνέχεια της Δημοτικής Επιχείρησης Φωταερίου Αθηνών, γνωστής ως ΔΕΦΑ, που με παρουσία 150 και πλέον χρόνων λειτούργησε σαν το πρώτο κύτταρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα ενεργειακά δρώμενα της χώρας.

  Σχεδιάζει, προγραμματίζει και υλοποιεί, (με την υψηλή τεχνογνωσία που κατέχει και με τους ειδικευμένους τεχνικούς που διαθέτει) την:
  - άρτια μελέτη εσωτερικών δικτύων Φυσικού Αερίου.
  - ποιοτική κατασκευή εσωτερικών εγκαταστάσεων.
  - διάθεση εγγυημένων συσκευών Φυσικού Αερίου (λέβητες, καυστήρες, θερμοσίφωνες, κουζίνες κλπ).
  - υπεύθυνη συντήρηση εγκαταστάσεων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Σωσάνδρα - Αριδαία
  6974545103
  Η επιχείρηση τουΓιώργου Τζάτσηδραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και εργασιών σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

  Η υψηλή ποιότητα στις εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι ο βασικός μας σκοπός.

  Μελετάμε και πραγματοποιούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα, παντός τύπου εργασίες σε υδραυλικά και θερμουδραυλικά στην Αριδαία και σε όλο το νομό Πέλλας κατόπιν συννενόησης.

  Οι υπηρεσίες:

  υδραυλικες εγκαταστασεις αριδαια
  υδραυλικες εργασιες αριδαια
  εγκατασταση καλοριφερ αριδαια
  συστηματα θερμανσης αριδαια
  εγκαταστασεις θερμανσης αριδαια
  υδραυλικος αριδαια
  θερμουδραυλικος αριδαια
  θερμουδραυλικες εργασιες αριδαια

  Άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση με ένα τηλεφώνημα στο 6974545103

  Με εκτίμηση:Γιώργος Τζάτσης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Τήνου 21, Μελίσσια - Αττική
  2102797645
  6951614193, 6983382952
  Η Casa Solutions Gekas συνδυάζει δέσμευση στην ποιότητα, τον επαγγελματισμό, την ειλικρίνεια και βασίζεται στην ανταγωνιστικότητα και την έγκαιρη παράδοση έργων κατοικιών και γραφείων υψηλών προδιαγραφών στην Αθήνα.

  Με μεγάλη εμπειρία και συνδυασμό εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών, αποκτήσαμε τη φήμη ως αξιόπιστοι συνεργάτες για όλους τους τύπους κτιριακών έργων. Παρέχουμε πλήρη διαχείριση έργου και πλήρεις υπηρεσίες «κλειδί στο χέρι» όταν εργάζεστε για ιδιώτες πελάτες ή όταν ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες από μηχανικούς, αρχιτέκτονες ή εσωτερικές επιχειρήσεις.

  Με έδρα τα Μελίσσια και εξυπηρετώντας όλη την Αττική, η ομάδα μας είναι στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσει σε υδραυλικές, ηλεκτρολογικές εργασιές, διακοσμήσεις και ό,τι μερεμέτια εσείς χρειάζεστε!

  Ανακαίνιση Κουζίνας, Ανακαίνιση Μπάνιου,Βάψιμο και Διακοσμητικές Εργασίες, Ηλεκτρολογικές Εργασίες, Ολική Ανακαίνιση Κτιρίων
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Κορυτσάς 25 - Αγιος Δημήτριος
  2109962926
  6977985539
  Ντάικος Βασίλειος Υδραυλικός
  Ύδρευση - Θέρμανση - Φυσικό Αέριο Άγιος Δημήτριος Αττική

  Ο Βασίλειος Ντάικος είναι ένας έμπειρος υδραυλικόςμε έδρα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και εμπειρία άνω των 35 ετών στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων και εργασιών. Με μια ομάδα καταρτισμένων τεχνητών εξυπηρετούμε όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης, άμεσα και με συνέπεια.

  Είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους εργασία σχετίζεται με υδραυλικά, θέρμανση, φυσικό αέριο στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας. Δραστηριοποιούμαστε επίσης στην εμπορία υδραυλικών ειδών διαθέτοντας ποιοτικά υλικά και ανταλλακτικά των πιο αναγνωρισμένων εταιρειών του χώρου.

  Στοχεύουμε στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου δίνοντας λύσεις για κάθε χώρο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Εξυπηρετούμε άμεσα και αποτελεσματικά όλη την Αττική.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 33 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ