noscript image for google
Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 | 01:19 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΚΑΜΠΙΣΗ 7 - Ανω Πατήσια
  6972671222
  Ζητήστε μας προσφορά για κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εγκατάσταση και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλο τον νομό Αττικής.
  Επιπλέον το υποκατάστημά μας εδρεύει στην Λειβαδιά Βοιωτίας στην οδό Βορείου Ηπείρου και εξυπηρετεί όλη την Λειβαδιά χάρη στην πολυετή εμπειρία μας.

  Η εξυπηρέτηση μας, η εμπειρία μας, το προσωπικό μας και η άριστη συνεργασία μας, μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ 24 - Γαλάτσι
  2102916880
  6936283005
  Η εταιρεία Darko Design λειτουργεί από το 1998 με έδρα το Γαλάτσι, στο κέντρο της Αθήνας. Παρά την πρόσφατη ίδρυσή της, τα στελέχη χαρακτηρίζονται από την πολυετή πείρα που έχουν στον χώρο της διακοσμητικής αρχιτεκτονικής, της αναπαλαίωσης και της διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της σημερινής εποχής ώθησαν στην ίδρυση της Darko Design με σκοπό την ικανοποίηση εκείνων που θέλουν κάτι το ξεχωριστό, το μοντέρνο μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια χωρίς να υστερεί σε ποιότητα και αντοχή.

  Η πολυετή πείρα των συνεργείων και ή υπευθυνότητα είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να προσφέρει η Darko Design για την επισκευή ή ανακαίνιση του χώρου ή του κτιρίου σας. Οι εξειδικευμένες εργασίες που παρέχει όπως:

  - Ελαιοχρωματισμοί / Τεχνοτροπίες
  - Γυψοσανίδες
  - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
  - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  - Τοποθέτηση Ξύλινων Πατωμάτων / Βιομηχανικών Δαπέδων
  - Γύψινες Διακοσμήσεις
  - Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων
  - Σμάλτωση Ειδών Υγιεινής
  - Κατασκευή Ξύλινων & Πέτρινων Κατοικιών

  Πραγματοποιεί την κάθε σας ανάγκη και επιθυμία με αισθητική, πρωτοπορία, επαγγελματισμό και προ πάντων βάση των δικών σας οικονομικών δυνατοτήτων και επιλογών.

  Η Darko Design πάντα είναι πρόθυμη να ακούσει τις δικές σας επιθυμίες, να συμβουλέψει και να δημιουργήσει για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 35 - Κορωπί
  2106628760,2106628761,2106628762
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ TEMPO REALE ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΝΤΖΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Φιλιππουπόλεως 5 - Πειραιάς
  6980774184
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Στούπα, Καρδαμύλη - Μεσσηνίας
  6932220710,6972116718
  WATER & GAS
  Υδραυλικός - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Καρδαμύλη Μεσσηνίας

  Η επιχείρησή μας “Water & Gas” η οποία βρίσκεται στην Μεσσηνία και πιό συγκεκριμένα στο Καρδαμύλη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Καρδαμύλη και σε όλη την Μεσσηνία.

  Ο εξειδικευμένος υδραυλικός και η έμπειρη ομάδα του, που αποτελείται από υπεύθυνους και επαγγελματίες υδραυλικούς, καθώς και ο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να φέρουμε σε πέρας παντός είδους υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις, εργασίες θέρμανσης και εργασίες φυσικού αερίου.

  Είμαστε στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε την κατασκευή, την συντήρηση και την επισκευή υδραυλικών δικτύων με υψηλές προδιαγραφές σε νεόδμητες οικοδομές, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, ξενοδοχεία και βιομηχανίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα στον τομέα των τεχνικών υδραυλικών έργων.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

  που δραστηριοποιούμαστε με υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις, δεν σταματάμε ποτέ να ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες τεχνολογίες που αφορούν τον τομέα μας. Έτσι, μπορούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις και εγγυημένες υπηρεσίες άμεσα και οικονομικά.

  Η φιλοσοφία μας όλα αυτά τα χρόνια βασίζεται στη σωστή εργασία, στο μεράκι και στις γνώσεις μας. Είμαστε μια επιχείρηση που ανήκει στην ελίτ του χώρου των υδραυλικών έργων και διενεργούμε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους στις κατασκευές μας. Οι εμπορικοί συνεργάτες που διαθέτουμε μας προμηθεύουν με τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά της αγοράς.

  Αυτές είναι μερικές από τις σταθερές αξίες μας, οι οποίες εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας για εσάς. Η συνέπεια και η αξιοπιστία μας βοηθούν στο χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης, τόσο με τους πελάτες, όσο και με τους συνεργάτες μας.

  ΣΗΜΕΡΑ

  Σήμερα, συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες, μελετητικά γραφεία, μηχανολόγους μηχανικούς, αρχιτέκτονες και ιδιώτες στο Κερατσίνι και σε όλη την Αττική. Η σταθερή ανοδική πορεία της επιχείρησής μας μάς τοποθετεί στις πρώτες θέσεις ζήτησης υδραυλικών έργων, κι αυτό μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε παραθέτοντας μερικούς από τους πελάτες μας, για τους οποίους έχουμε κατασκευάσει υδραυλικά έργα στο παρελθόν: «Εθνική Τράπεζα Ελλάδος Παλαιό Κέντρο Μηχανογραφήσεις», «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης», «Eurobank Κτίριο Κάρτας Μοσχάτο», «Lamda Hellix Κτίριο Κορωπί», «Υπουργείο Παιδείας», «Οικία Υφαντή Ψυχικό», «Οικία Γουλανδρή Πλάκα», «Οικία Μαυρολέων Πλάκα», «Συγκροτήματα Κατοικιών Αράχωβα», «Καλογήρου Καταστήματα Αιγιαλού Σπάτα».

  Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στο Καρδαμύλη και όλη την Μεσσηνία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Τιμοξένους 12-14 - Νεος Κόσμος
  6972461030
  6949752725
  Υδραυλικός Άρης - Ydrotherm
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις | Νέος ΚόσμοςΑττική

  Ο έμπειρος υδραυλικός Άρηςδιατηρεί την επιχείρηση Ydrotherm, η οποία εδρεύει στο Νέο Κόσμο Αττικής και δραστηριοποιείται στους τομείς των ανακαινίσεων, υδραυλικών εγκαταστάσεων και βλαβών. Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και μια ομάδα καταξιωμένων συνεργατών, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες εξυπηρετώντας το Νέο Κόσμο και όλο το κέντρο της Αθήνας.

  Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικό αναβατόριο ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις εργασιών. Ανταποκρινόμαστε 24 ώρες το 24ωρο σε κάθε σας πρόβλημα άμεσα, υπεύθυνα και στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Τομείς δραστηριότητας: ανακαίνιση μπάνιου - κουζίνας, θερμοσίφωνες, φυσικό αέριο, λέβητες, υδρορροές, θέρμανση - καλοριφέρ, καμινάδες, αποχετεύσεις και οποιοδήποτε άλλο ζήτημα υδραυλικής φύσης.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

  Υδραυλικός 24 ώρες το 24ωρο Αθήνα Αττική

  Άμεση εξυπηρέτηση σε υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις στις περιοχές:

  Αθήνα Κέντρο Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Κολωνάκι, Κολωνός, Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Βύρωνας, Γαλάτσι, Δάφνη, Καισαριανή, Υμηττός, Γκύζη, Σεπόλια, Εξάρχεια, Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Πλάκα, Κυψέλη, Πατήσια
  Βόρεια προάστια Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Μελίσσια, Νέα Ιωνία, Νέα Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Φιλοθέη, Χολαργός, Παπάγου, Πεύκη
  Δυτικά προάστια Περιστέρι, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Αιγάλεω, Ίλιον, Καματερό, Πετρούπολη
  Νότια προάστια Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Μοσχάτο, Παλαιό Φάληρο, Ταύρος, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Ελληνικό
  Ανατολικά Προάστια Βούλα, Πειραιάς, Κορυδαλλός, Πέραμα, Άγιος Ιωάννης Ρέντη, Νίκαια, Κερατσίνι, Καστέλλα, Νέο Φάληρο, Καμίνια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Άνω Μούλια - Ηράκλειο
  2810543680
  6974371177
  Με γνώση και εμπειρία ετών, ο κος Τσικνάκης Κωνσταντίνος αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες οικιών αλλά και επαγγελματικών χώρων παντώς είδους, με έδρα τα Άνω Μούλια και προσφέρουμε υπηρεσίες σε όλο το Ηράκλειο.

  Υδραυλικές Εργασίες
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Οικιών
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Επαγγελματικών Χώρων
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Σκύρου 84 - Πάτρα
  6947930339
  24 ωρες υδραυλικος Πάτρα Αχαϊα- 6947930339 – Δημητρακόπουλος Κώστας
  Υδρευση - Θερμανση - Φυσικο Αεριο - Εγκαταστασεις - Βλαβες - Συντηρησεις - Επισκευες

  αδειουχος υδραυλικος Πατρα, Αχαϊα
  θερμουδραυλικος Πάτρα, Αχαϊα,
  εγκατασταση φυσικου αεριου Πάτρα, Αχαϊα
  εγκατασταση θερμανσης Πάτρα, Αχαϊα

  Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των υδραυλικών και θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων με έδρα μου την πόλη της Πάτρας, αναλαμβάνω και παραδίδω έργα σε όλο το νομό Αχαϊας.

  Αναλαμβάνω παντός είδους υδραυλικές εργασίες, μελέτες και εγκαταστάσεις θέρμανσης και κλιματισμού καθώς και εγκατάσταση - συντήρηση φυσικού αερίου.

  Η εμπειρία χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, με έμαθε να εκμεταλλεύομαι τις γνώσεις μου ώστε να προτείνω ιδέες και λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη, πάντοτε στις καλύτερες τιμές.

  Η άριστη τεχνογνωσία που έχω, η συνέπεια παράδοσης έργου σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε εργασία που παραδίδω, είναι η συνταγή της επιτυχίας μου και οι λόγοι που με εμπιστεύονται οι πελάτες μου.

  Υδραυλικές εργασίες:
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ύδρευσης, Εγκαταστάσεις
  πυρόσβεσης, Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής,
  Ηλιακών Θερμοσιφώνων, Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνας.

  Εργασίες θέρμανσης:
  Μελέτες Θέρμανσης, Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης, Εγκαταστάσεις
  Καλοριφέρ, Εφαρμογές Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης, Εγκαταστάσεις Κλιματισμού,
  Συντηρήσεις και Επισκευές.

  Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου:
  Εγκαταστάσεις, Συντηρήσεις και Επισκευές.

  Στόχος μου όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσαρμόζω τις υπηρεσίες μου, στις εξειδικευμένες ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας ποιότητα και προσιτές τιμές.

  πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6947.930.339.

  Με εκτίμηση: Δημητρακόπουλος Κωνσταντίνος.

  εγκατασταση θερμανσης Πάτρα, εγκατασταση θερμανσης Αχαϊα,
  εγκατασταση υδρευσης Πάτρα, εγκατασταση υδρευσης Αχαϊα,
  ενδοδαπεδια θερμανση Πάτρα, ενδοδαπεδια θερμανση Αχαϊα,
  υδραυλικα Πάτρα, υδραυλικα Αχαϊα,
  εγκατασταση φυσικου αεριου Πάτρα, εγκατασταση φυσικου αεριου Αχαϊα,
  υδραυλικος Πάτρα, υδραυλικος Αχαϊα,
  θερμουδραυλικος Πάτρα, θερμουδραυλικος Αχαϊα,
  ανακαινίσεις μπανιου Πάτρα, ανακαινίσεις μπάνιου Αχαϊα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Ταβουλαρέα Γιάννη 18 - Καλαμάτα
  2721086315
  6985010192
  ΜΠΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΥΛΟΣ ΚΟΡΩΝΗ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΥΛΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΚΟΡΩΝΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΥΛΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΚΟΡΩΝΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΥΛΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΚΟΡΩΝΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΥΛΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΚΟΡΩΝΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΥΛΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΚΟΡΩΝΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ -ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΥΛΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΚΟΡΩΝΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΥΛΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΚΟΡΩΝΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ – ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΥΛΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΚΟΡΩΝΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΕΩΝ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΥΛΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΚΟΡΩΝΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΥΛΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΚΟΡΩΝΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΑΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΥΛΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΚΟΡΩΝΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΥΛΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΚΟΡΩΝΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΑΤΡΑ

  Υδρευση – Θέρμανση – Αποχεύτεση – Ηλιακά Συστήματα – Φυσικό Αέριο
  24 Ωρες εξυπηρέτιση και για εκτακτες ανάγκες στην Καλαμάτα !!!!! Μεσσηνία !!!!!!

  Ο υδραυλικός και θερμουδραυλικός ΜΠΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με εδρα της δουλειάς του την Καλαμάτα Μεσσηνίας δραστηριοποιείται στον τομέα των υδραυλικών και θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων και στην εγκατάσταση Φυσικού Αερίου από το 1998 μέχρι και σήμερα με επιτυχημένη πορεία .

  Ειμαστε εργοδηγοί αδειούχοι πιστοποιημένοι θερμουδραυλικοί εγκαταστάτες και εχοντας αποκτήσει εμπειρία χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, μπορούμε να προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο δύσκολους πελάτες.

  Η ποιότητα εργασίας μας,η συνέπεια παράδοσης των θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το ονομά μας και για την πολυετήεμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

  Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη, καθώς και για τη γρήγορη εξυπηρέτηση.

  Το εξιδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους υδραυλικούς παρέχουν αμεση εξυπηρέτιση, ειτε πρόκειται για μία μικρή βλάβη, ειτε για μία πολύπλοκη υδραυλική εγκατάσταση η ανακαίνιση από οπου μας ζητηθεί στην Καλαμάτα τους Γργαλιάνους, την Κορώνη, την Πύλο, την Κυπαρισσία αλλα και σε ολο τον νομό της Μεσσηνίας και στην Τρίπολη, την Κόρινθο και σε ολη την Πελοπόννησο

  Οι υπηρεσιες μας:
  Υδραυλικές εργασίες: Βελτιώσεις και επέκταση υδραυλικών εγκαταστάσεων. Αναλαμβάνουμε την μετατροπή της υδραυλικής σας εγκατάστασης σε περίπτωση που δεν καλύπτει τις ανάγκες σας, είτε λόγω κακοτεχνιών από προηγούμενους τεχνικούς.
  θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου σε ολη την Καλαμάτα τους Γαργαλιάνους, την Κορώνη, την Πύλο, την Κυπαρισσία αλλά και σε ολο τον νομό της Μεσσηνίας στην Τρίπολη, την Κόρινθο και στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.
  Επισκευές υδραυλικών βλαβών παντός ειδους
  Εγκαταστάσεις ύδρευσης
  Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης
  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία
  Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής,
  Ηλιακά συστήματα Ηλιακούς Θερμοσίφωνες- τοποθέτιση- συντήριση -επισκευή
  Αντικατάσταση σωληνώσεων μπάνιου, κουζίνας
  Ελεγχος διαρροώνΕπισκευές διαρροών,
  Ανακαινίσεις μπάνιων – κουζίνας, μερικές η ολικέ
  Αποξήλωση της παλιάς εγκατάστασης (πλακάκια, ειδη υγιεινής και σωληνώσεων) και κατασκευή νέας εγκατάστασης με νέα σύγχρονα υλικά που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.
  Εργασίες θέρμανσης:
  Μελέτες Θέρμανσης, κατασκευή , συντήριση, επισκευές βλαβών
  Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης.
  Εγκαταστάσεις Καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ,
  Εγκαταστάσεις λεβήτων και λεβητοστασίων
  Εγκαταστάσεις Αντλιοστασίων
  Εγκαταστάσεις Αντλιών θερμότητας
  Ενδοδαπέδια θέρμανση
  Αυτονομίες κεντρικής θέρμανσης Εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης, με σιδηροσωλήνες
  Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου Επικοινωνήστε μαζί μας για την δυνατότητα σύνδεσης του ακινήτου σας με το φυσικό αέριο, για τη θέρμανση με φυσικό αέριο και ενημερωθείτε για τα οφέλη από την χρήση του φυσικού αερίου.
  Μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών: Η καθαρή καύση του φυσικού αερίου εξασφαλίζει μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  Το φυσικό αέριο αποτελεί διαχρονικά την πιο οικονομική επιλογή και τη καλύτερη ενεργειακή επένδυση σε βάθος χρόνου για τον οικιακό καταναλωτή προσφέροντας ανταγωνιστικά τιμολόγια ως προς τις συμβατικές μορφές ενέργειας (πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα )

  Ειμαστε δίπλα σας και σ' αυτό να αναλάβουμε
  Τη μηχανολογική μελέτη.
  Την αίτηση και την εγκατάσταση, σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα σε ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο.
  Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας. Καθαριότητα και εξοικονόμηση χώρου: Με το φυσικό αέριο δεν απαιτείται εγκατάσταση δεξαμενής και αποθήκευση ενώ απαλλάσσεστε από τις δυσάρεστες οσμές και τα υπολείμματα του πετρελαίου.

  Σκοπός μας ειναι να εξυπηρετούμε αμεσα με επαγγελματισμό υπευθυνότητα ποιότητα εργασίας και να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με ευχαριστημένους πελάτες. Το πλήθος των υδραυλικών ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει ολα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για μας Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας

  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε βλάβη! Ζητήστε την προσφορά μας και να εισθαι σίγουροι θα είναι η πιο συμφέρουσα στην Καλαμάτα
  Άμεση εξυπηρέτηση, ποιότητα εργασίας στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία και εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!
  Με εκτίμηση
  Ο εργολάβος θερμουδραυλικός της Καλαμάτας
  ΜΠΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας
  Καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και στις εκτακτες ανάγκες 24 ωρες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Νόρμαν 52 - Πάτρα
  6932694775
  Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες υδραυλικών εγκαταστάσεων και συντηρήσεις σε οικιακούς ή επαγγελματικούς..

  Με μια σειρά από σύγχρονα εργαλεία, εργασία με πιστοποιημένα υλικά και με διαρκή επιμόρφωση σε νέες μεθόδους και τεχνικές ο υδραυλικός Αναστασόπουλος Αθανάσιος, είναι δίπλα σας για κάθε πρόβλημα.

  Σκοπός και στόχος μας να σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες για κάθε σας ανάγκη.

  Ερχόμαστε, άμεσα, κοντά σας και επισκευάζουμε κάθε μερεμέτι εγγυημένα, στην καλύτερη τιμή!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Αγίας Τριάδος 12 - Θεσσαλονίκη
  2313011935
  6943619368
  Ο υδραυλικός Βουτσάς Γρ. αναλαμβάνει κάθε είδους, μικρό ή μεγάλο, υδραυλικό έργο στη Θεσσαλονίκη. Έχοντας χρόνια εμπειρίας και άριστη τεχνική κατάρτιση μπορεί να προσφέρει λύσεις που θα ικανοποιήσουν και θα λύσουν κάθε πρόβλημα.

  Εγκαταστάσεις κεντρικής ή αυτόνομης θέρμανσης, πετρελαίου ή φυσικού αερίου, εγκαταστάσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ανακαινίσεις μπάνιων, τοποθέτηση ειδών υγιεινής, επισκευή ή αντικατάσταση σωληνώσεων κ.α.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Μικράς Ασίας 26 - Γουδί
  2107770704
  6951250984
  Η επιχείρηση μας, με έδρα το Γουδί Αθήνας, δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εργασιών & εγκαταστάσεων. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου σας για να προτείνουμε την πιο συμφέρουσα και αποδοτική λύση.

  Ανακαινίσεις μπάνιου & κουζίνας, τοποθέτηση ειδών υγιεινής και υδραυλικών ειδών, εγκατάσταση θερμοσίφωνα ή ηλιακού θερμοσίφωνα, εγκατάσταση φυσικού αερίου, εγκαταστάσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης κ.α.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Χρυσούπολη - Καβάλα
  6940773698,6949126256
  ΦΑΡΑΓΩΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΚΑΥΣΗ ΚΑΒΑΛΑ ΥΔΡΑΥΛΚΟΙ ΚΑΒΑΛΑ -ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑ - ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΒΑΛΑ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΒΑΛΑ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΒΑΛΑ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΒΑΛΑ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ

  ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ -ΗΛΙΑΚΑ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΕΒΗΤΑ
  24ωρες εξυπηρέτιση και για εκτακτες βλάβες στην Καβάλα !!!!!!!

  Η επιχείριση ΥΔΡΩΡ ΚΑΙ ΚΑΥΣΗ του Θερμουδραυλικού ΦΑΡΑΓΩΝΙΤΗ ΙΩΑΝΝΗ, με εδρα στην Καβάλα, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, στον τομέα των υδραυλικών και θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων και αναλαμβάνει οτιδήποτε σχετίζεται με τις θερμουδραυλικές και υδραυλικές εργασίες του χώρου σας.

  Ειμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι υδραυλικοί εγκαταστάτες, με αριθμό αδείας Κ/116.

  Το εξιδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους Θερμουδραυλικούς ερχεται στον χώρο σας και προτείνει τις καλύτερες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας.Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες, ( κατοικίες,πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία) άμεσα, στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς, από οπου μας ζητηθεί στην Καβάλα, Χρυσούπολη Ελευθερούπολη, Κεραμωτή, Φιλίππους σε ολο τον νομό Καβάλαςκαι στην Θάσο.

  Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη, καθώς και για τη γρήγορη εξυπηρέτηση.

  υδραυλικά - ηλιακά συστήματα-θερμοσίφωνες - καλοριφέρ -αποχετεύσεις,

  Αναλαμβάνουμε την επισκευή σε οποιαδήποτε βλάβη ή πρόβλημα παρουσιαστεί στην υδραυλική εγκατάστασή σας, από ένα λαστιχάκι έως την ανακατασκευή όλης της εγκατάστασης. Εντοπίζουμε και επισκευάζουμε υπεύθυνα, εγγυημένα και οικονομικά κάθε βλάβη που μπορεί να παρουσιαστεί στις υδραυλικές εγκαταστάσεις

  Εάν ψάχνετε Θερμουδραυλικό στην Καβάλα, ή υδραυλικό εγκαταστάσεων επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας! Στόχος μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση σας και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην καθαριότητα, στην ποιότητα και στην αξιοπιστία των προϊόντων μας καθώς και στην υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, διασφαλίζουμε τόσο τον άρτιο σχεδιασμό και μελέτη των θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων, καθώς και την μετέπειτα συντήρηση και τεχνική υποστήριξη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά, για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

  Παρέχουμε: θερμουδραυλικές εργασίες παντός τύπου

  Υδραυλικά υδραυλικές εγκαταστάσεις και θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις στην
  Καβάλα, Χρυσούπολη Ελευθερούπολη, Κεραμωτή, Φιλίππους και στην Θάσο.

  Θέρμανση

  Αντλίες θερμότητας

  Εγκατάσταση Λεβητοσταστίων και καθαρισμοί λεβήτων πετρελαίου

  Ηλιακά συστήματα Service ηλιακού θερμοσίφωνα , αντικατάσταση υγρών και
  αντίστασης

  Θερμουδραυλικά , Θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης

  Υπηρεσίες υδραυλικού

  Επισκευές και συντηρήσεις

  Εγκατάσταση υδραυλικών συστημάτων

  Συστήματα θέρμανσης τοποθετήσεις καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ, βλάβες
  επισκευές

  Αντικατάσταση παλιών σωμάτων με καινούργια

  Εγκατάσταση Αυτόνομης και Κεντρικής Θέρμανσης

  Υδραυλικές ανακαινίσεις μπάνιου

  Υδραυλικές ανακαινίσεις κουζίνας

  Εργασίες πυρόσβεσης Πυρασφάλειες Αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή
  δικτύων πυρόσβεσης με νερό και αέρα σε ολους τους ιδιωτικούς και
  επαγγελματικούς χώρους

  Κατασκευή Αποχετεύσεων και -αποχετευτικών δικτύων

  Παροχές νερού - Διάγνωση υδρορροών

  Τοποθέτηση ειδών υγιεινής

  Αλλαγή σωλήνων αποχέτευσης

  Άριστο service σε κάθε είδους βλάβης

  Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο οι υδραυλικές ανακαινίσεις και
  οι εργοληψίες που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της
  δουλειάς μας που παρέχουμε

  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας και πιστέψτε μας θα είναι η πιο
  συμφέρουσα της αγοράς .

  Με εκτίμηση

  ΦΑΡΑΓΩΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΠΑΤΣΙΑΣ ΤΕΛΗΣ

  Οι θερμουδραυλικοί εργολάβοι στην Καβάλα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Ανατολικό - Θεσσαλονίκη
  6932609053
  ΚΕΛΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΕΥΟΣΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Υδραυλικά – θέρμανση – Ηλιακά- Αποχέτευση – Φυσικό αέριο – Ηλεκτρολογικά στο Ανατολικό και σε ολη την Θεσσαλονίκη !!!!! Καλέστε, τώρα, για οποιαδήποτε βλάβη!
  Κοντά σας, 24 ώρες το 24ωρο, για έκτακτες ανάγκες

  Ο ΚΕΛΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και οι συνεργάτες του, και με εδρα της δουλειάς μας το Ανατολικό στην Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης , δραστηριοποιείται στον χώρο των θερμουδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων,εδώ και πολλά χρόνια, με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.

  Ειμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι υδραυλικοί, θερμουδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες με αριθμό αδείας θ/217.Τα εξειδικευμένα και άρτια καταρτισμένα συνεργεία μας, που αποτελούνται από εμπειρους υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους, αναλαμβάνουν την υλοποίηση υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεωναλλά και κάθε υδραυλικής ανακαίνισης, συνδυάζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των εργασιών μέχρι την ολοκληρωμένη και έγκαιρη παράδοσή τους.

  Βασικές αρχές μας είναι η συνέπεια σε όλη την διάρκεια των εργασιών, καθώς και η ποιότητα των υδραυλικών εγκαταστάσεων και κατασκευών με γνώμονα την διατήρηση τους σε βάθος χρόνου.

  Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η άριστη ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούμε, μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια και αξιοπιστία στις ανάγκες των πελατών μας, και να εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στο Ανατολικό, στην Χαλάστρα στην Καλαμαριά, στην Σταυρούπολη,την Τριανδρία στην Χαριλάου, το Ωραιόκαστρο, τον Εύοσμο, την Τούμπα ,τους Αμπελοκήπους, το Πανόραμα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολο το νομό Θεσσαλονίκης

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ :
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις και θερμουδραυλικές εργασίες παντός τύπου στο Ανατολικό, Χαλάστρα, σε ολη την Θεσσαλονίκη
  Υδραυλικές ανακαινίσεις ολων των ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων ( κατοικιών καταστημάτων κτιρίων )
  Υδρευση – παροχές νερού
  Υδραυλικά – Εγκατάσταση κάθε τύπου, συντήρηση και επισκευή των υδραυλικών σας, αναλαμβάνουμε ολικές ή μερικές ανακαινίσεις σε μπάνια και κουζίνες καθώς και την αντικατάσταση ή τοποθέτηση εκ νέου υδραυλικών και αποχετευτικών δικτύων.
  Εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης
  Τοποθετήσεις καλοριφέρ, επισκευές και συντηρήσεις
  Αντικατάσταση παλιών σωμάτων με καινούργια
  Διάγνωσης βλαβών, και διαρροών και επισκευές ολων των υδραυλικών βλαβών.
  Αυτονομίες θέρμανσης
  Εγκαταστάσεις συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες κτίρια και πολυκατοικίες
  Συστήματα ηλιακών θερμοσιφώνων εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικατάσταση υγρών και αντίστασης
  Ενδοδαπέδια θέρμανση
  Τοποθετήσεις ειδών Υγιεινής
  Αλλαγές σωληνώσεων
  Εγκατάσταση Αντλιοστασίων
  Πυροσβέσεις
  Εγκατάσταση Λέβητων και συντηρήσεις λεβητοστασίων
  Εγκατάσταση φυσικού αερίου
  Ειμαστε δίπλα σας και σ' αυτό να αναλάβουμε
  Τη μηχανολογική μελέτη.
  Την αίτηση και την εγκατάσταση, σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα.
  Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες μέχρι την σύνδεσή σας.
  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις και Ηλεκτρικές εργασίες παντός τύπου σε οικιακούς βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους σε ολη την Θεσσαλονίκη
  Ηλεκτρολογικά εργα
  Πυροσβέσεις
  Πιστοποιήσεις ΔΕΗ αφού πρώτα γίνει ο απαραίτητος ελεγχος και διαπιστωθούν οι προδιαγραφές σύμφωνα με τα ευρωπαικά δεδομένα
  Ηλεκτρικές βλάβες
  Ηλεκτρολογικοί πίνακες
  Μελέτες φωτισμού
  Συνδέσεις καυστήρων

  Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο οι υδραυλικές εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την δουλειά που παρέχουμε

  Γιατι να μας επιλέξετε?
  * Αξιοπιστία
  * 24ωρη Εξυπηρέτηση
  * Καθαριότητα
  * Εγγύηση διάρκειας σε όλες τις θερμουδραυλικές και ηλεκτρολογικές υπηρεσίες
  * Προσιτές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα
  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΚΕΛΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Λευκάδος 45 - Αιγάλεω
  6936698828
  ΠΟΥΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΧΑΙΔΑΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
  ΛΙΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΑΝΔΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΧΑΙΔΑΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΛΙΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΑΝΔΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΧΑΙΔΑΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΛΙΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΑΝΔΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΧΑΙΔΑΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΛΙΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΑΝΔΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΧΑΙΔΑΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΛΙΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΑΝΔΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΧΑΙΔΑΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΛΙΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΑΝΔΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΧΑΙΔΑΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΛΙΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΑΝΔΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΧΑΙΔΑΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΛΙΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΑΝΔΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΧΑΙΔΑΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΛΙΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΑΝΔΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΧΑΙΔΑΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΛΙΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΑΝΔΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΧΑΙΔΑΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΛΙΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΑΝΔΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  θΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΧΑΙΔΑΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΛΙΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΑΝΔΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΧΑΙΔΑΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΛΙΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΑΝΔΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΧΑΙΔΑΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΛΙΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΑΝΔΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

  Υδραυλικά - θέρμανση - Ηλιακά- Αποχέτευση - Φυσικό αέριο στο Αιγάλεω στο κέντρο της Αθήνας και σε όλα τα Δυτικά Προάστια της Αττικής!!!!! Καλέστε, τώρα, για οποιαδήποτε βλάβη!
  Κοντά σας, 24 ώρες το 24ωρο, για έκτακτες ανάγκες!
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Θερμουδραυλικές Ανακαινίσεις

  Η επιχείριση ΜΙΧΑΗΛ ΠΟΥΛΙΑΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών και θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων και στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, εδώ και πολλά χρόνια με εδρα της δουλειάς του στο Αιγάλεω της Αθήνας

  Ειμαστε αδειούχοι θερμουδραυλικοί εγκαταστάτες και εχοντας αποκτήσει εμπειρία χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, μπορούμε να προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  Η ποιότητα εργασίας μας,η συνέπεια παράδοσης των θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το ονομά μας και για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

  Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη, καθώς και για τη γρήγορη εξυπηρέτηση. Εάν ψάχνετε αξιόπιστο θερμουδραυλικό στο Αιγάλεω στο Περιστέρι στα Λιόσια στο Κέντρο της Αθήνας στο Χαιδάρι, στην Αγία Βαρβάρα στα Μεγαρα στην Ελευσίνα, και σε όλη την Αττική :
  Επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά, για την άμεση εξυπηρέτησή σας!|
  Το εξιδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους υδραυλικούς που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν στις εξής περιοχές :
  Σε όλα τα Δυτικά προάστια της Αθήνας

  Οι υπηρεσιες μας:
  Υδραυλικές εργασίες:
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου
  Επισκευές υδραυλικών βλαβών παντός ειδους
  Εγκαταστάσεις ύδρευσης
  Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης
  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία
  Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής,
  Ηλιακά συστήματα Ηλιακούς Θερμοσίφωνες- τοποθέτιση- συντήριση -επισκευή
  Ηλιοθερμία
  Αντικατάσταση σωληνώσεων μπάνιου, κουζίνας
  Ελεγχος διαρροών
  Ανακαινίσεις μπάνιων – κουζίνας, μερικές η ολικές, τοποθετήσεις πλακιδίων
  Εργασίες θέρμανσης:
  Μελέτες Θέρμανσης, κατασκευή , συντήριση, επισκευές βλαβών
  Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης
  Εγκαταστάσεις Καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ,
  Εγκαταστάσεις λεβήτων και λεβητοστασίων
  Ενδοδαπέδια θέρμανση
  Εγκαταστάσεις Αντλιοστασίων
  Εγκαταστάσεις Αντλιών θερμότητας
  Αυτονομίες κεντρικής θέρμανσης
  Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου Επικοινωνήστε μαζί μας για την δυνατότητα σύνδεσης του ακινήτου σας με το φυσικό αέριο, για τη θέρμανση με φυσικό αέριο και ενημερωθείτε για τα οφέλη από την χρήση του φυσικού αερίου.
  Ειμαστε δίπλα σας και σ' αυτό να αναλάβουμε
  Τη μηχανολογική μελέτη.
  Την αίτηση και την εγκατάσταση, σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα.
  Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας.

  Συντηρήσεις αποχετευτικού συστήματος:
  Ανάλογα την κατάσταση του κτιρίου και συγκεκριμένα του αποχετευτικού συστήματος, την παλαιότητά του, εξαρτάται η συχνότητα της συντήρησης που θα πρέπει να πραγματοποιείται για να διατηρείται το δίκτυο αποχέτευσης καθαρό.

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ευχαριστημένους πελάτες που επιζητούν την ποιότητα στον χώρο των υδραυλικών εργων και μακροχρόνιες συνεργασίες μαζί μας
  Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε
  Παρέχουμε Εγγύηση διάρκειας ζωής σε όλες τις υδραυλικές μας υπηρεσίες
  Προσιτές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο.
  Καλέστε μας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα

  Φιλικά
  ΠΟΥΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
  Ο θερμουδραυλικός στο Αιγάλεω
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  2 χλμ Κοζάνης - Καρυδίτσας - Κοζάνης
  2461102827
  6940901303, 6981918839
  ΠΑΡΑΜΟΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΚΟΖΑΝΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΚΟΖΑΝΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΟΖΑΝΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΟΖΑΝΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΟΖΑΝΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΖΑΝΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΟΖΑΝΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
  ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΖΑΝΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΟΖΑΝΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΟΖΑΝΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ - ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΟΖΑΝΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΖΑΝΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΟΖΑΝΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΟΖΑΝΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

  τα πάντα για τις ανακαινίσεις- εργολαβίεςοικοδομικές - ηλεκτρικά εργα- υδραυλικά εργα στην Κοζάνη !!!!!

  Η επιχείριση ΠΑΡΑΜΟΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ με εδρα την Κοζάνη απο το 1984 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στον τομέα των γενικών ανακαινίσεων και οικοδομικών εργολαβιών και στην συνέχεια μπήκε δυναμικά στον χώρο και ο υιός ΠΑΡΑΜΟΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.

  Ειμαστε εργολάβοι οικοδομών και ανακαινίσεων και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας απο οπου μας ζητηθεί στην Κοζάνη, στην Πτολεμαίδα, σε ολο το νομό Κοζάνης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας και των Γρεβενών.

  Το τεχνικό προσωπικό μας καλύπτει κάθε ανάγκη των πελατών μας με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο απο την ανάθεση των εργολαβιών εως και την αποπεράτωσή τους

  Ολα τα υλικά που χρησιμοποιούμε ειναι επώνυμων εταιρειών τελευταίας τεχνολογίας για να μην υπάρχουν μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

  Εξιδικευόμαστε στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις καθώς ειμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι ηλεκτρολόγοι εγκατάστάτες με αριθμό αδείας/3882, και στις υδραυλικές εγκαταστάσεις .

  Κατασκευάζουμε από την αρχή ως το τέλος την ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση από την αλλαγή των πριζών, έως την πιο σύνθετη ηλεκτρολογική εργασία
  Επιδιορθώνουμε οποιαδήποτε είδους ηλεκτρολογική βλάβη, μικρη ή μεγάλη. Σε κάθε ηλεκτρικό έργο που αναλαμβάνουμε παρέχουμε ασφαλείς ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και σύγχρονη τεχνολογία

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις σε οικιακούς και όλους τους επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους (κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία εργοστάσια ) στην Κοζάνη, Πτολεμαίδα,Φλώρινα και Γρεβενά.
  Service Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων
  Επισκευές ηλεκτρολογικών βλαβών
  Ηλεκτρολογικά Σχέδια.
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ εκδίδονται κατόπιν ελέγχου αφού υπάρχουν οι προυποθέσεις σύμφωνα με τις ευρωπαικές προδιαγραφές για ολους τους χώρους
  Ιδιωτικούς και επαγγελματικούς.
  Θεμελιακές γειώσεις ( είναι υποχρεωτική σε όλες τις νεοανεγειρόμενες οικοδομές) και αντικεραυνικής προστασίας
  Μελέτες φωτισμού εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού - Φωτισμού LED
  Δομημένη Καλωδίωση
  Εγκατάσταση ηλεκτρικού πίνακα και αντικατάσταση πινάκων με καινούργιες προδιαγραφές
  Εγκαταστάσεις εξυπνων σπιτιών
  Αντικατάσταση ρελέ ασφαλείας για ηλεκτροπληξία
  Θερμοσίφωνες και Ηλιακές Συσκευές Επισκευή Θερμοσίφωνα
  Εγκαταστάσεις και επισκευές συστημάτων ασφαλείας
  θυροτηλεοράσεις, θυροτηλέφωνα, κλειστά κυκλώματα, κάμερες
  Εγκαταστάσεις κεραιών (DIGEA)
  Εγκατάσταση διακοπτών – πριζών
  Συστήματα Αυτοματισμών
  Ρευματοδοτήσεις - Αυξήσεις Ισχύος
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις

  Αναλυτικότερα αναλαμβάνουμε:
  Υδραυλικές και θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις
  Υδραυλικές ανακαινίσεις μπάνιων κουζίνας
  Εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης τοποθετήσεις καλοριφέρ και επισκευές – συντηρήσεις καλοριφέρ παντός τύπουκαι αλλαγές παλαιών σωμάτων με καινούργια
  Εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης
  Εγκατάσταση λεβητοστασίου
  Ελεγχος και αποκατάσταση Διαρροών
  Υδρεύσεις – παροχές νερού
  Εγκατάσταση Boiler
  Εγκατάσταση λεβητοστασίου
  Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης 
  Τοποθετήσεις ειδών υγιεινής-Εγκατάσταση φυσικού αερίου 
  Αλλαγή σωληνώσεων σε μπάνια κουζίνες
  Εγκατάσταση Ηλιακών θερμοσιφώνων και επισκευές αυτών
  Συστήματα Ηλιοθερμίας και χρήσης νερού
  Κατασκευές Υδραυλικών εργασιών για πισίνες

  Συνεργαζόμαστε με ολα τα συνεργεία ( κτίστες, σοβατζήδες, πλακάδες, ελαιοχρωματιστές, σκεπατζήδες) και παραδίνουμε την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη απο την αρχική κατασκευή εως την αποπεράτωσή τηςμε το κλειδί στο χέρι

  Σκοπός του τεχνικού μας γραφείου ειναι να εξυπηρετούμε αμεσα με επαγγελματισμό υπευθυνότητα ποιότητα εργασίας και να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με ευχαριστημένους πελάτες.

  Το πλήθος των εργολαβιών που εχουμε ανακαινίσει και κατασκευάσει ολα αυτάτα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο, αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας

  Μην ψάχνετε για να βρείτε το πιο κατάλληλο συνεργείο για να ανακαινίσετε τον δικό σας χώρο
  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας και να εισθαι σίγουροι οτι θα ειναι στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς

  φιλικά

  ΠΑΡΑΜΟΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΠΑΡΑΜΟΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

  εργολάβοι ανακαινίσεων - ηλεκτρολόγοιστην Κοζάνη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Πόντου 61 - Αργυρούπολη
  2130330551
  6951855965
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗ

  Ο υδραυλικος Μάρης Φώτης δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις στην Αργυρούπολη, το Ελληνικό και σε όλη την Αττική, προσφέροντας εγγυημένης ποιότητας εργασίες, σε οικονομικές τιμές.

  Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία καθώς και όλη την τεχνογνωσία που απαιτείται, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας υδραυλικές εγκαταστάσεις, υδραυλικές εργασίες, υδραυλικές βλάβες, εργασίες φυσικού αερίου, εργασίες θέρμανσης, ύδρευσης, εγκαταστάσεις καυστήρων, συντηρήσεις καυστήρων καθώς και ηλιακά συστήματα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αργυρούπολη, το Ελληνικό και σε όλη την Αττική.

  Εάν χρειάζεστε άμεσα υδραυλικό στην Αργυρούπολη, το Ελληνικό και όπου και αν βρίσκεστε σε όλη την Αττική, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  Υδραυλικοί Αργυρούπολη Αττική
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Αργυρούπολη Αττική
  Υδραυλικές Εργασέις Αργυρούπολη Αττική
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Τραγάνα - Κιάτο
  6993020339
  ΧΑΣΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΙΑΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΙΑΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΙΑΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΙΑΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΙΑΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΙΑΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΙΑΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΙΑΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΙΑΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΙΑΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΙΑΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΙΑΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

  Υδραυλικά – θέρμανση – Ηλιακά- Αποχέτευση στην Κορινθία

  Ο θερμουδραυλικός και υδραυλικός ΧΑΣΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ που εδρεύει στο Κιάτο της Κορίνθου δραστηριοποιείται στον χώρο των θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών με πολυετή εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Ειμαστε αδειούχοι πιστοποιημένοι με αριθμό αδείας /111 θερμουδραυλικοί εγκαταστάσεων και ασχολούμαστε με τις μελέτες, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων.

  Εχοντας αποκτήσει εμπειρία χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσειςοικιών και επαγγελματικών χώρων,μπορούμε να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη, πάντοτε στις καλύτερες τιμές.

  Η ποιότητα εργασίας μας,η συνέπεια παράδοσης των θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το ονομά μας και την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

  Οι υπηρεσιες μας:
  Υδραυλικές εργασίες:

  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου στο Κιάτο στην Κόρινθο και σε ολο το νομό Κορινθίας

  Επισκευές υδραυλικών βλαβών παντός ειδους

  Εγκαταστάσεις ύδρευσης,

  Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης,

  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα,

  Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής,

  Ηλιακά συστήματα Ηλιακούς Θερμοσίφωνες εγκατάσταση σε κεραμοσκεπή η ταράτσα- συντήριση -επισκευή

  Service ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικατάσταση υγρών και αντίστασης

  Ηλιοθερμία

  Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνας. Αντικατάσταση σωληνώσεων μπάνιου, κουζίνας

  Ελεγχος διαρροών

  Αποφράξεις, Ξεβούλωμα μπανιέρας, Ξεβούλωμα νεροχύτη, Ξεβούλωμα νιπτήρα,

  Εργασίες θέρμανσης:

  Μελέτες Θέρμανσης, κατασκευή , συντήριση, επισκευές βλαβών

  Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης

  Εγκαταστάσεις Καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ, αλλαγές παλαιών σωμάτων με καινούργια

  Εγκαταστάσεις Αντλιών θερμότητας

  Αυτονομίες κεντρικής θέρμανσης

  Συντηρήσεις αποχετευτικού συστήματος:

  Ανάλογα την κατάσταση του κτιρίου και συγκεκριμένα του αποχετευτικού συστήματος, την παλαιότητά του, εξαρτάται η συχνότητα της συντήρησης που θα πρέπει να πραγματοποιείται για να διατηρείται το δίκτυο αποχέτευσης καθαρό.

  Δίνουμε σίγουρες λύσεις σε προβλήματα επισκευής και προτείνουμε ότι πιό σύγχρονο τεχνολογικά για νέες εγκαταστάσεις.

  φιλοσοφία της επιχείρισή μας συνοψίζεται στο τρίπτυχο:
  ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

  Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας
  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε βλάβη!

  Ο θερμουδραυλικός στο Κιάτο Κορινθίας
  ΧΑΣΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  ΣΤΙΒΟΣ ΛΑΓΓΑΔΑ - Τούμπα
  6944621341
  Ο υδραυλικός Κυριάκος Δεληγιώργης έχει την έδρα του στην τούμπα Θεσσαλονίκης προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο και εξυπηρετώντας όλη τη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή υδραυλικών δικτύων, την ανακαίνιση μπάνιου και την αποκατάσταση κάθε είδους υδραυλικής βλάβης.

  Παράλληλα ασχολείται με εγκαταστάσεις φυσικού αερίου και την εγκατάσταση υδραυλικών ειδών όπως καλοριφέρ, βρύσες, θερμοσίφωνες, είδη υγιεινής κτλ.

  Η άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κάλεσμα, η καλή σχέση ποιότητας και τιμής και η συνέπεια είναι τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στο χώρο και να μας προτιμούν οι πελάτες μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Κοιλάδα - Λάρισα
  6934769441,6909647943
  ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΟΙΛΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΟΙΛΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΙΛΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΟΙΛΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΟΙΛΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΟΙΛΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΟΙΛΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΟΙΛΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΟΙΛΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

  Υδραυλικά- Θέρμανση – Αποχέτευση –Ηλιακά 24 ωρες θερμουδραυλικός στην Λάρισα!!!!!
  Και για εκτακτες βλάβες

  Οι υδραυλικοί ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣπατέρας και υιός είναι μια οικογενειακή επιχείρισημε εδρα της δουλειάς τους την Κοιλάδα της Λάρισας,εναι αδειούχοι και πιστοποιημένοι Θερμοϋδραυλικοί,και δραστηριοποιούνται στο χώρο των υδραυλικών εργασιών και εγκατάστασης φυσικού αερίου από το 1973.

  Η πολύχρονη εμπειρία η τεχνογνωσία στο χώρο τωνθερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, μπορεί να σας εγγυηθεί την ποιότητα, των εργασιώνπου παρέχουμε σε ολο το νομό της Λάρισας.

  ΑναλαμβάνομαιΥδραυλικές Εγκαταστάσειςόλων των τύπων σε ιδιωτικά, δημόσια και βιομηχανικά έργα, και πάσης φύσεωςυδραυλικέςκαι θερμουδραυλικές εργολαβίεςκαθώς και επισκευές βλαβών.

  Μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας άμεσα με συνέπεια,και επαγγελματισμό.

  Δίνουμε σίγουρες λύσεις σε ολες τις υδραυλικές βλάβες χρησιμοποιώντας ότι πιό σύγχρονο τεχνολογικά για νέες εγκαταστάσεις.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ :

  Υδραυλικές εγκαταστάσεις και θερμουδραυλικές εργασίες παντός τύπου στην Λάρισα

  Υδραυλικές ανακαινίσεις ολων των ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων ( κατοικιών καταστημάτων κτιρίωνξενοδοχείων)

  Υδρευση – παροχές νερού

  Υδραυλικά – Εγκατάσταση κάθε τύπου, συντήρηση και επισκευή των υδραυλικών σας, αναλαμβάνομαι ολικές ή μερικές ανακαινίσεις σε μπάνια και κουζίνες καθώς και την αντικατάσταση ή τοποθέτηση εκ νέου υδραυλικών και αποχετευτικών δικτύων.

  Εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης

  Τοποθετήσεις καλοριφέρ επισκευές και συντηρήσεις

  Αντικατάσταση παλιών σωμάτων με καινούργια

  Διάγνωσης βλαβών, και διαρροών

  Αυτονομίες θέρμανσης

  Εγκαταστάσεις συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύωνσε κατοικίες κτίρια και πολυκατοικίες

  Συστήματα ηλιακών θερμοσιφώνων εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα

  Service ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικατάσταση υγρών και αντίστασης

  Ενδοδαπέδια θέρμανση

  Τοποθετήσεις ειδών Υγιεινής

  Αλλαγές σωληνώσεων

  Πυροσβέσεις

  Εγκατάσταση Λέβητων και συντηρήσεις λεβητοστασίων

  Εγκατάσταση φυσικού αερίου Ειμαστε δίπλα σας και σ' αυτό να αναλάβουμε

  Τη μηχανολογική μελέτη.

  Την αίτηση και την εγκατάσταση, σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα.

  Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα και να εισθαι σίγουροι για το αποτέλεσμα

  Εγγύηση το πλήθος των πελατών και οι μακροχρόνιες συνεργασίες μαζί μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  Οι θερμουδραυλικοι της Λάρισας

  Ωρες επικοινωνιας καθημερινά και στις αργιεςαπο τις 8 το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Παροικιά - Πάρος
  6974812190
  Ο υδραυλικός Πρόκος Λάμπρος δραστηριοποιείται στο νησί της Πάρου, αναλαμβάνοντας, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, εργασίες που αφορούν στην ύδρευση, στη θέρμανση και στο φυσικό αέριο σε ιδιόκτητες κατοικίες, μεζονέτες και καταστήματα.

  Με πολυετή εμπειρία και άριστες τεχνικές γνώσεις, ο Πρόκος Λάμπρος είναι σε θέση να σας προσφέρει σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε εγκατάστασης, πάντα στις πιο προσιτές και λογικές τιμές.

  Με ποιοτικά υλικά και συνεργασίες με κορυφαίους οίκους του χώρου, σας εγγυάται άριστα και μακροχρόνια αποτελέσματα.

  Για παντός τύπου υδραυλικές εργασίες εμπιστευθείτε τον υδραυλικό Πρόκο Λάμπρο, στη Πάρο, και εξασφαλίστε άριστα αποτελέσματα, άμεση εξυπηρέτηση, οικονομικές τιμές, αλλά και την ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας συνεργασίας. ​
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Αγίου Κωνσταντίνου 17 - Ηλιούπολη
  2109811017
  6949286634
  NUOVO BAGNO | ΚΑΡΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Πατητή Τσιμεντοκονία - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Ηλιούπολη Αττική

  Η επιχείρηση NUOVO BAGNO - ΚΑΡΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών και θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, εδώ και πολλά χρόνια, με εδρα της δουλειάς του στην Ηλιούπολη της Αθήνας.

  Η επιχείρησή μας απαρτίζεται από αδειούχους θερμουδραυλικούς εγκαταστάτες και εχοντας αποκτήσει εμπειρία χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων με εξειδίκευση στην πατητή τσιμεντοκονία, μπορούμε να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη, πάντοτε στις καλύτερες τιμές.

  Η ποιότητα εργασίας μας, η συνέπεια παράδοσης των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το όνομά μας και την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.
  Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη, καθώς και τη γρήγορη εξυπηρέτηση.

  Επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά, για την άμεση εξυπηρέτησή σας!

  Εξυπηρετούμε άμεσα τις περιοχές: Ηλιούπολη,Αργυρούπολη, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Ελληνικό, Βούλα, Βάρκιζα, Άλιμος, Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Άγιος Δημήτριος, Μοσχάτο, Καλλιθέα
  Σε όλα τα νότια προάστια της Αθήνας και όπου μας ζητηθεί στην Αττική

  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Κοπανός - Ναουσα
  2332501575
  6932739141
  ΙΝΤΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΟΠΑΝΟΣ ΝΑΟΥΣΑ ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΟΠΑΝΟΣ ΝΑΟΥΣΑ ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΝΑΟΥΣΑ ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΟΠΑΝΟΣ ΝΑΟΥΣΑ ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΝΑΟΥΣΑ ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΝΑΟΥΣΑ ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΝΑΟΥΣΑ ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΟΠΑΝΟΣ ΝΑΟΥΣΑ ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΟΠΑΝΟΣ ΝΑΟΥΣΑ ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΝΑΟΥΣΑ ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ

  24 ωρες θερμουδραυλικός στην Νάουσα Βέροια Ημαθία !

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΗΛΙΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ Εξοικονόμηση ενέργειας)

  Ο θερμουδραυλικός και υδραυλικός ΙΝΤΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ που εδρεύει στον Κοπανό στην Νάουσα της Ημαθίας δραστηριοποιείται στον χώρο των θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών με πολυετή εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμό.
  Ειμαστε αδειούχοι πιστοποιημένοι θερμουδραυλικοί εγκαταστάσεων και ασχολούμαστε με τις μελέτες, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις θέρμανσης, και εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, ηλιακών συστημάτων.
  Εχοντας αποκτήσει εμπειρία χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, μπορούμε να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη, πάντοτε στις καλύτερες τιμές.
  Η ποιότητα εργασίας μας, η συνέπεια παράδοσης των θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το ονομά μας και την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.
  Το εξιδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους υδραυλικούς που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν αμεσα σε Νάουσα Αλεξάνδρεια Βέροια σε ολο το νομό Ημαθίας αλλά και στην Εδεσσα Πέλλα στους ομορους νομούς και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις .
  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο), πάντα σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο, παράδοσης του εργου.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Υδραυλικές και θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου
  Υδραυλικές ανακαινίσεις σε κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες και σε ολους τους επαγγελματικούς χώρους.
  Επισκευές υδραυλικών βλαβών παντός ειδους
  Εγκαταστάσεις ύδρευσης, παροχές νερού
  Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης,
  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία
  Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής,
  Ηλιακά συστήματα Ηλιακούς Θερμοσίφωνες- τοποθέτιση- συντήριση -επισκευή
  Ηλιοθερμία
  Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνας. Αντικατάσταση σωληνώσεων μπάνιου, κουζίνας
  Ελεγχος διαρροών

  Εργασίες θέρμανσης:
  Μελέτες Θέρμανσης, κατασκευή , συντήριση, επισκευές βλαβών
  Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης
  Εγκαταστάσεις Καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ,
  Θερμουδραυλικά τοποθετήσεις καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ, βλάβες Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.
  Ενδοδαπέδια θέρμανση.
  Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει ομοιόμορφη, ευχάριστη, υγιεινή κατανομή θερμοκρασίας.
  Είναι κατά 35% οικονομικότερη στη λειτουργία από μια συμβατική θέρμανση
  Θέρμανση - αυτονομίες
  Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου
  Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας.
  Την αίτηση και την εγκατάσταση, σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα
  Τη μηχανολογική μελέτη
  Βασικές αρχές της επιχείρισής μας αποτελούν, η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη, καθώς και η διασφάλιση της ποιότητας των υδραυλικών εργολαβιών που αναλαμβάνουμε, με γνώμονα την καλή λειτουργία των υδραυλικών εγκαταστάσεων , σε βάθος χρόνου.

  Καλέστε μας και να εισθαι σίγουροι για το αποτέλεσμα
  Με εκτίμηση
  ΙΝΤΟΣ ΜΑΡΑΓΡΙΤΗΣ
  Ο θερμουδραυλικός της Νάουσας στην Ημαθία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Ασκληπιού 19 - Θεσσαλονίκη
  6982907099(Παναγιώτης)
  6944335117 (Ακύλλας)
  ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΕΥΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΚΟΡΔΕΛΛΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΥΚΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΥΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΚΟΡΔΕΛΛΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΥΚΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΕΥΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΚΟΡΔΕΛΛΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΥΚΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΥΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΚΟΡΔΕΛΛΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΥΚΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΕΥΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΚΟΡΔΕΛΛΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΥΚΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΚΟΡΔΕΛΛΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΥΚΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΥΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΚΟΡΔΕΛΛΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΥΚΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΚΟΡΔΕΛΛΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΥΚΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΥΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΚΟΡΔΕΛΛΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΥΚΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ – SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΥΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΚΟΡΔΕΛΛΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΥΚΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΕΥΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΚΟΡΔΕΛΛΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΥΚΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΥΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΚΟΡΔΕΛΛΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΥΚΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Υδραυλικά – θέρμανση – Ηλιακά- Αποχέτευση – Κλιματισμό - Φυσικό αέριο στον Εύοσμο και σε ολη την Δυτική Θεσσαλονίκη !!!!! Καλέστε, τώρα, για οποιαδήποτε βλάβη!

  Κοντά σας, 24 ώρες το 24ωρο, για έκτακτες ανάγκες!

  Ο υδραυλικός και θερμουδραυλικός ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών και θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων στην τοποθέτιση κλιματιστικών και στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, εδώ και πολλά χρόνια με εδρα της δουλειάς του στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.
  Ειναι μια οικογενειακή επιχείριση που ξεκίνησε ο πιστοποιημένος και αδειούχος ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ ΑΚΥΛΛΑΣ και συνεχίζει με ανοδική πορεία ο υιός ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ.
  Εχοντας αποκτήσει εμπειρία χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων,μπορούμε να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη, πάντοτε στις καλύτερες τιμές.
  Η ποιότητα εργασίας μας,η συνέπεια παράδοσης των θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το ονομά μας και την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.
  Το εξιδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους υδραυλικούς που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν αμεσα σε ολο τον Εύοσμο, την Μενεμένη, τους Αμπελόκηπους, την Σταυρούπολη, την Νεάπολη, τις Συκιές και σε ολη την Δυτική Θεσσαλονίκη αλλά και από οπου μας ζητηθεί σε ολο το νομό Θεσσαλονίκης.

  Οι υπηρεσιες μας:

  Υδραυλικές εργασίες
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου στον Εύοσμο
  Επισκευές υδραυλικών βλαβών παντός ειδους
  Εγκαταστάσεις ύδρευσης,
  Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης,
  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία
  Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής,
  Ηλιακά συστήματα Ηλιακούς Θερμοσίφωνες- τοποθέτιση- συντήριση -επισκευή
  Ηλιοθερμία
  Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνας. Αντικατάσταση σωληνώσεων μπάνιου, κουζίνας
  Ελεγχος διαρροών

  Εργασίες θέρμανσης:
  Μελέτες Θέρμανσης, κατασκευή , συντήριση, επισκευές βλαβών
  Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης
  Εγκαταστάσεις Καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ,
  Εγκαταστάσεις Κλιματισμού,AIR CONDITIONS Συντηρήσεις και Επισκευές,ολων των επώνυμων κλιματιστικών μονάδων οικιακής, επαγγελματικής, και βιομηχανικής χρήσης
  Εγκαταστάσεις Αντλιών θερμότητας
  Αυτονομίες κεντρικής θέρμανσης
  Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στον Εύοσμο, Μενεμένη, Σταυρούπολη,Αμπελόκηποι,Νεάπολη,στις Συκιές και σε ολη την Θεσσαλονίκη
  Ειμαστε δίπλα σας και σ' αυτό να αναλάβουμε
  Τη μηχανολογική μελέτη.
  Την αίτηση και την εγκατάσταση, σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα.
  Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας.

  Συντηρήσεις αποχετευτικού συστήματος:
  Ανάλογα την κατάσταση του κτιρίου και συγκεκριμένα του αποχετευτικού συστήματος, την παλαιότητά του, εξαρτάται η συχνότητα της συντήρησης που θα πρέπει να πραγματοποιείται για να διατηρείται το δίκτυο αποχέτευσης καθαρό.

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  Στόχος μας είναι η δημιουργία δυνατών σχέσεων με τους πελάτες που επιζητούν την ποιότητα στον χώρο των υδραυλικών εργων και η επιχείρισή μας, να αποτελέσει πρότυπο και σημείο αναφοράς στον τομέα μας σε όλο τον Εύοσμο και κατ΄επέκταση σε ολη την Δυτική Θεσσαλονίκη

  Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε .
  Καλέστε μας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ - ΑΚΥΛΛΑΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ
  Οι εργολάβοι θερμουδραυλικοί στον Εύοσμο

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Κολιρίου 6 - Πύργος
  6937147497
  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου υδραυλικές εγκαταστάσεις και ανακαινίσεις, άμεσα και υπεύθυνα.

  Εξυπηρετούμε οπουδήποτε μας ζητηθεί στον Πύργο και τις γύρω περιοχές.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 32 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ