noscript image for google
Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 | 08:00 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΚΑΜΠΙΣΗ 7 - Ανω Πατήσια
  6972671222
  Ζητήστε μας προσφορά για κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εγκατάσταση και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλο τον νομό Αττικής.
  Επιπλέον το υποκατάστημά μας εδρεύει στην Λειβαδιά Βοιωτίας στην οδό Βορείου Ηπείρου και εξυπηρετεί όλη την Λειβαδιά χάρη στην πολυετή εμπειρία μας.

  Η εξυπηρέτηση μας, η εμπειρία μας, το προσωπικό μας και η άριστη συνεργασία μας, μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Έυβοιας 6 - Μεταμόρφωση
  2102829190
  6936162683
  ΝΚ Group
  Καραλής Νίκος - Υδραυλικός - Θέρμανση - Ψύξη - Φυσικό Αέριο - Ηλιακά Συστήματα - Μεταμόρφωση Αθήνα

  Η επιχείρηση του υδραυλικού Καραλή Νίκου η οποία βρίσκεται στην περιοχή Μεταμόρφωση Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και σε κάθε θερμουδραυλική εργασία.

  Με πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει σας εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς είμαστε αδειούχοι υδραυλικοί θερμουδραυλικοί, εγκαταστάτες.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους υδραυλικούς, θερμουδραυλικούς,που παρέχουν αμεσα χωρίς καθυστερήσεις με συνέπεια, επαγγελματισμό και λογικές τιμές κάθε υδραυλικό εργο που θα μας ανατεθεί εξυπηρετώντας μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις, (κατοικίες, επαγγελματικούς - βιομηχανικούς χώρους και ξενοδοχεία).
  Δίνουμε μόνιμες λύσεις σε προβλήματα επισκευής και προτείνουμε ότι πιο σύγχρονο τεχνολογικά για νέες εγκαταστάσεις.

  Αναλαμβάνουμε:

  - Υδραυλικά
  - Θέρμανση
  - Φυσικό αέριο
  - Ηλιακά
  - Ψύξη
  - Πυρόσβεση
  - Επισκευές
  - Συντηρήσεις
  - Ανακαινίσει

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Παροικιά - Πάρος
  2284023670
  6976682010, 6987884137
  Καλακώνας Βασίλειος & Υιός

  Υδραυλικός - Υδραυλικές Εργασίες - Παροικιά Πάρου

  Η επιχείρησή μας “Καλακώνας Βασίλειος & Υιός” η οποία εδρεύει στην Παροικιά Πάρου, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων φυσικού αερίου και εξυπηρετεί άμεσα όλη την Πάρο.

  Η πολυετής εμπειρία, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός που διακρίνει την επιχείρησή μας, μας έχουν κάνει περιζήτητους.

  Χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα μέσα της εποχής, τα ποιοτικότερα υλικά, την άριστη εργασία σε συνδυασμό και με τις ανταγωνιστικές μας τιμές καταφέραμε και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των πελατών μας.

  Σας παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία σε υπηρεσίες που αφορούν υδραυλικές επισκευές, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις, ύδρευση, θέρμανση, αποχέτευση, ανακαίνιση κουζίνας ή μπάνιου, ηλιακοί θερμοσίφωνες κ.α. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας αφορούν οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

  Για ότι και αν χρειαστείτε καλέστε μας και θα βρεθούμε άμεσα κοντά σας για να λύσουμε το πρόβλημα μας.

  Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια παράδοσης έργου στον προκαθορισμένο χρόνο, η ποιότητα εργασίας και πάντα στις πιο λογικές τιμές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αχαρνές - Αττική
  6984260858
  Κωνσταντίνος Τόδης
  Υδραυλικός
  Ύδρευση - Θέρμανση - Αποχέτευση - Υδραυλικά - Θερμουδραυλικά - Υδραυλικές Εργασίες - Αχαρνές Αττική

  Η επιχείρησή μας η οποία εδρεύει στην περιοχή Αχαρνές Αττικής, δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εργασιών και τεχνικών έργων με σεβασμό στον πελάτη, εμπιστοσύνη και ποιότητα, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Ο έμπειρος υδραυλικός και ιδρυτής της επιχείρησής “Κωνσταντίνος Τόδης”, καθώς και η έμπειρη και άριστα καταρτισμένη ομάδα του, σας προσφέρουν άμεση ανταπόκριση στην περιοχή των Αχαρνών καθώς και σε όλη την Αττική.

  Είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους εργασία σχετίζεται με υδραυλικά, θέρμανση και ηλιακά συστήματα, στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη και ποιοτικότερη εργασία.

  Με ασφάλεια, αξιοπιστία, συνέπεια, αναλαμβάνουμε όλες τις υδραυλικές εργασίες, service, μερεμέτια. Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο άμεσα, αποτελεσματικά και προπαντός οικονομικά με απόλυτη τεχνογνωσία και εξειδίκευση και στις πιο απαιτητικές εργασίες.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ολυμπιάδος 40 - Θεσσαλονίκη
  6948676612,6980717795
  Βελισάριος Μαυρόπουλος
  Εγκαταστάσεις Ύδρευσης Θέρμανσης - Υδραυλικός | Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων με επικεφαλής τον πιστοποιημένο υδραυλικό Βελισάριο Μαυρόπουλο έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται σε πάσης φύσεως εγκαταστάσεις και επισκευές ύδρευσης - θέρμανσης και φυσικού αερίου.

  Η πολύχρονη εμπειρία στον ευρύτερο τομέα των υδραυλικών οδήγησε στη σύσταση μιας σύγχρονης επιχείρησης η οποία μπορεί να δώσει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε ζητήματα υδραυλικών επισκευών και νέων εγκαταστάσεων.

  Ο άρτιος εξοπλισμός και η συνεχής ενημέρωση και εξέλιξη στο αντικείμενο ενασχόλησής μας, καθιστά το συνεργείο μας ικανό να ανταπεξέλθει άμεσα σε κάθε εργασιακή πρόκληση εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου των υδραυλικών προϊόντων, συσκευών και ανταλλακτικών, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και υψηλή αντοχή σε κάθε υδραυλική εγκατάσταση ή επισκευή.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
  Παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση σε έκτακτες περιπτώσεις υδραυλικών βλαβών στη Θεσσαλονίκη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αλυκές Ποταμού - Κέρκυρα
  2661046212
  6936851102, 6936851103
  ΣΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΟΕ
  Υδραυλικός Κέρκυρα - Υδραυλικές Εργασίες & Εγκαταστάσεις Κέρκυρα

  Η εταιρεία μας “ΣΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΟΕ” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται από το 2000 στον χώρο των υδραυλικών εργασιών και υδραυλικών εγκαταστάσεων παρέχοντάς υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κέρκυρα και όχι μόνο.

  Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα από εξειδικευμένους υδραυλικούς, μπορούμε να λύσουμε κάθε είδους πρόβλημα που αφορά τις υδραυλικές εγκαταστάσεις αλλά και να φέρουμε σε πέρας κάθε μεγάλο και σύνθετο έργο.

  Ο επαγγελματισμός, οι γνώσεις και τα απαραίτητα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε αποτελούν τα απαραίτητα εργαλεία για να ανταποκριθούμε άμεσα και με αποτελεσματικότητα σε κάθε σας ανάγκη.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ

  να φέρουμε σε πέρας παντός είδους υδραυλικά έργα σε ξενοδοχειακές μονάδες, πολυκατοικίες, ιδιωτικά και δημόσια έργα. Πιο συγκεκρινένα αναλαμβάνουμε υπηρεσίες ψύξης, θέρμανσης, ύδρευσης, αποχέτευσης, δίκτυα πυρόσβεσης, άρδευσης και πισίνας.

  Αναλαμβάνουμε άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά κάθε είδους υδραυλικών εργασιών και εγκαταστάσεων, από το μικρότερο μερεμέτι έως την μεγαλύτερη εγκατάσταση.

  Με προσήλωση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε ταχύτητα στην ολοκλήρωση κάθε είδους υδραυλικής εργασίας και εγγυημένο αποτέλεσμα, παρέχοντάς σας ποιοτικές λύσεις σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

  Εμπιστευτείτε την εμπειρία και τη γνώση μας.
  Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας εξηγήσουν τους λόγους.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
  Εξυπηρετούμε όλη την Κέρκυρα και όχι μόνο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Θρασύβουλου 29 - Καστέλλα
  6945333109
  Καλακώνης Νικήτας
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Καστέλλα Πειραιάς - Υδραυλικές Εργασίες - Οικοδομικές Εργασίες Πειραιάς

  Η επιχείρησή του κυρίου Καλακώνη Νικήτα η οποία βρίσκεται στην Καστέλλα Πειραιά, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων - εργασιών και των οικοδομικών εργασιών, προσφέροντα πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.
  Διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο, που αποτελείται από έμπειρους και υπεύθυνους υδραυλικούς και τεχνίτες, μπορούμε να αναλάβουμε οτιδήποτε σχετίζεται με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και τις οικοδομικές εργασίες του χώρου σας.
  Πιό συγκεκριμένα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που αφορούν θερμοϋδραυλικές και υδραυλικές επισκευές, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις, υπηρεσία ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης, ηλιακών συστημάτων καθώς και κάθε είδους μονώσεις, υδρομονώσεις, θερμομονώσεις, θερμοπροσόψεις, Ειδικοί καθαρισμοί: Υδροβολές - Υδροαμμοβολές - Αμμοβολές, Αφαίρεση σκουριάς, παλαιών χρωμάτων, graffiti κτλ από τοίχους, κάγκελα, σασί οχημάτων, μηχανημάτων, τέντες και από κάθε είδους επιφάνειας, και στο χώρο σας

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Επισκευάζουμε οποιαδήποτε βλάβη ή πρόβλημα παρουσιαστεί στην υδραυλική εγκατάστασή σας, από ένα λαστιχάκι έως την ανακατασκευή όλης της εγκατάστασης. Εντοπίζουμε και επισκευάζουμε υπεύθυνα, εγγυημένα και οικονομικά κάθε βλάβη προσφέροντάς σας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
  Είμαστε κοντά σας για κάθε μικρή και μεγάλη επισκευή σε κατοικίες, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό και βιομηχανικό χώρο, επεμβαίνοντας άμεσα και δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα σας.
  Προσφορές & Εκτιμήσεις Δωρεάν
  Παρέχουμε τεχνίτες για όλη την οικοδομή
  Εμπειρία στην οικοδομή απο το 1955

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες, άμεσα, στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς, από οπου μας ζητηθεί.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Η άριστη επικοινωνία και η ποιοτική εργασία σας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αγίου Πολύκαρπου Σμύρνης 7, Νέα Ιωνία - Βόλος
  6983605814
  Η επιχείρησή μας η οποία εδρεύει Αγίου Πολυκάρπου Σμύρνης 7 στην Νέα Ιωνία Βόλου, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων άμεσα την περιοχή Νέας Ιωνίας και Βόλου.
  Χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα μέσα της εποχής, τα ποιοτικότερα υλικά, την άριστη εργασία σε συνδυασμό και με τις ανταγωνιστικές μας τιμές καταφέραμε και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των πελατών μας.
  Σας παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία σε υπηρεσίες που αφορούν υδραυλικές επισκευές, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις, ύδρευση, θέρμανση, ηλιακοί θερμοσίφωνες κ.α.
  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας αφορούν οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.
  Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια παράδοσης έργου στον προκαθορισμένο χρόνο, η ποιότητα εργασίας και πάντα στις πιο λογικές τιμές.
  Για ότι και αν χρειαστείτε καλέστε μας στο 6983605814 και θα βρεθούμε άμεσα κοντά σας για να λύσουμε το πρόβλημα μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Δημοκρίτου 76 - Αχαρνές
  6943057969
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΟΝΔΩΡΟΣ ΑΧΑΡΝΕΣ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΤΤΙΚΗ- ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΘΕΡΜΑΝΣΗ
  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ-ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΑ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ –ΥΔΡΑΥΚΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
  ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ -ΑΤΤΙΚΗ

  Ο κ. Δόνδωρος Πάρης , δραστηριοποιείτε 35 χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων.
  Εδρεύει στις ΑΧΑΡΝΕΣ - ΑΤΤΙΚΗ.

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την κατασκευή ενός σύγχρονου σπιτιού.

  Τα υλικά των σωληνώσεων για την ύδρευση, την αποχέτευση και την θέρμανση, γίνονται από χαλκό, σίδερο, πλαστικό.

  Όλοι οι σωλήνες που είναι σε εξωτερικό χώρο, είναι μονωμένοι.

  Τα υλικά είναι πιστοποιημένα με iso και έχουν διάρκεια μιας ζωής.

  Έτσι σε συνεννόηση πάντα με το τεχνικό προσωπικό και τους αρμόδιους μηχανικούς, διασφαλίζουμε την μακροβιότητα της εγκατάστασης.

  ΥΔΡΕΥΣΗ
  Εγκατάσταση σωληνώσεων κρύου και ζεστού νερού.

  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
  Εγκατάσταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων νερών.

  ΘΕΡΜΑΝΣΗ
  Εγκατάσταση κεντρικών στηλών για αυτόνομη θέρμανση, σωλήνωση για καλοριφέρ τοποθέτηση σωμάτων .

  ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ
  Η ανακαίνιση ενός χώρου, περιλαμβάνει την εγκατάσταση των υδραυλικών, της αποχέτευσης και της θέρμανσης.

  Δίνουμε λύσεις για κατανομή ειδών υγιεινής και σωληνώσεων.

  Αναλαμβάνουμε την μελέτη της εγκατάστασης και την αποξήλωση των παλιών ειδών υγιεινής.

  Επίσης αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ.

  Η επιθυμία σας αποτελεί δέσμευση για εμάς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕΝΙΔΙ-ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.

  Με εκτίμηση,
  Δόνδωρος Πάρης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Τρίπολη - Αρκαδία
  6977446551
  ΔΑΛΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Τρίπολη Αρκαδία

  Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο σπίτι σας και εμείς το γνωρίζουμε πολύ καλά.

  Ο υδραυλικός ΔΑΛΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στην Τρίπολη Αρκαδίας, με μεγάλη υπευθυνότητα και εμπειρία δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων σε όλη την Αρκαδία.

  Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των εγκαταστάσεων σε συνεργασία με την πιστοποιημένη τεχνογνωσία μας θα καλύψουν κάθε ανάγκη στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εγκατάσταση με κάλυψη σε όλη την Αρκαδία και τους γύρω νομούς. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, προτείνουμε λύσεις για υψηλή απόδοση και λειτουργικότητα των υδραυλικών και θερμικών σας εγκαταστάσεων.

  Οι πολύ καλές μας τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση, η προσωπική επαφή με τον πελάτη και πάνω απ' όλα η υπευθυνη δουλειά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα μας. Παρέχουμε άριστης ποιότητας εργασίες σε λογικές τιμές με τα καλύτερα και επώνυμα υλικά.

  Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας με ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Τρίπολη, όλη την Αρκαδία και τους γύρω νομούς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ανατολικής Θράκης 126, Κάτω Τούμπα - Θεσσαλονίκη
  6976080722
  TEXNIKO
  Υδραυλικός Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκη

  Η εταιρεία “TEXNIKO” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Κάτω Τούμπα, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες, υδραυλικές εγκαταστάσεις, υδραυλικές βλάβες, μερεμέτια και επισκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Θεσσαλονίκη.

  Ο υδραυλικός και η έμπειρη ομάδα του αναλαμβάνουν επίσης τη μελέτη και εγκατάσταση φυσικού αερίου, με εγκυρότητα στο χρόνο παράδοσης του έργου.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση για όλες τις υδραυλικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κάτω Τούμπα και όλη την Θεσσαλονίκη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Καλαμάτας 74 - Πύλος
  6947609161
  ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΩΝ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΥΔΡΟΡΟΩΝ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΥΛΟΣ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ

  ΘΕΡΜΑΝΣΗ- ΥΔΡΕΥΣΗ- ΗΛΙΑΚΑ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ αμεση 24 ωρες εξυπηρέτιση στην Πύλο και σε ολη την Μεσσηνία & την Αρκαδία!

  Ο θερμοϋδραυλικός και υδραυλικός ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ εδρεύει στην Πύλο της Μεσσηνίας και δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Είμαστε αδειούχοι πιστοποιημένοι θερμοϋδραυλικοί εγκαταστάσεων και ασχολούμαστε με τις μελέτες, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων και εγκατάσταση Υγραερίου .

  Εχοντας αποκτήσει εμπειρία χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις , μπορούμε να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα αρμόζουν σε κάθε υδραυλική ανακαίνιση και εγκατάσταση, ειτε ειναι ολική η μερική στο μπάνιο η στις υδραυλικές εγκαταστάσεις ολου του δικού σας χώρου, πάντοτε στις καλύτερες τιμές.

  Η ποιότητα εργασίας μας, η συνέπεια παράδοσης των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το όνομά μας και την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους υδραυλικούς που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Πύλο, την Καλαμάτα, την Μεθώνη, την Φοινικούντα, την Γιάλοβα, την Κορώνη την Κυπαρισσία σε ολο το νομό Μεσσηνίας αλλά και στην Τρίπολη της Αρκαδίας.

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο), πάντα σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο, παράδοσης του εργου.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Υδραυλικές και θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου
  Υδραυλικές ανακαινίσεις σε κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.
  Επισκευές υδραυλικών βλαβών παντός είδους
  Εγκαταστάσεις ύδρευσης, παροχές νερού
  Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης,
  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία εντός και εκτός των κτιρίων.
  Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής,
  Ηλιακά συστήματα Ηλιακούς Θερμοσίφωνες- τοποθέτηση- σε πλάκα ή κεραμοσκεπή
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα
  συντήρηση -επισκευή
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα
  Ηλιοθερμία
  Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνας. Αντικατάσταση σωληνώσεων μπάνιου, κουζίνας
  Ελεγχος διαρροών
  Εργασίες θέρμανσης:
  Μελέτες Θέρμανσης, κατασκευή , συντήρηση, επισκευές βλαβών
  Θερμοϋδραυλικά
  Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης
  Τοποθετήσεις καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ, βλάβες

  Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.
  Ενδοδαπέδια θέρμανση.
  Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει ομοιόμορφη, ευχάριστη, υγιεινή κατανομή θερμοκρασίας.
  Είναι κατά 35% οικονομικότερη στη λειτουργία από μια συμβατική θέρμανση
  Αυτονομίες θέρμανσης
  Εγκαταστάσεις Υγραερίου
  Εγκατάσταση λέβητων και λεβητοστασίων
  Τοποθετήσεις υδροροών σε κάθε κεραμοσκεπή

  Βασικές αρχές της επιχείρησής μας αποτελούν, η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη, καθώς και η διασφάλιση της ποιότητας των υδραυλικών εργολαβιών που αναλαμβάνουμε, με γνώμονα την καλή λειτουργία των υδραυλικών εγκαταστάσεων ώστε να μην προκύπτουν μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

  Το πλήθος των Υδραυλικών ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας και για το ονομά μας.

  Και μετά το πέρας των υδραυλικών εργασιών ειμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία η πρόβλημα

  τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα !!!!!

  Η επιθυμία σας αποτελεί δέσμευση για εμάς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  Με εκτίμηση
  ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Ο θερμοϋδραυλικός της Πύλου στην Καλαμάτα

  ωρες επικοινωνίας
  καθημερινά απο τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ για εκτακτες ανάγκες 24 ωρες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Κουμουνδούρου 5 - Ρέθυμνο
  2831051445
  6989417911
  Αναλαμβάνουμε παντός είδους υδραυλικές εργασίες κάθε μεγέθους στον επαγγελματικό ή οικιακό χώρο, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πάντα με συνέπεια και σε προσιτές τιμές.

  Ασχολούμαστε εξ ολοκλήρου με τη μελέτη, την υλοποίηση και τη παράδοση κάθε έργου άμεσα, ποιοτικά και ενημερωμένα με τα νέα τεχνολογικά μέσα.

  Η εμπειρία 22 ετών και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν βασικά στοιχεία της εργασίας μας.

  Αναλυτικά οι υπηρεσίες μας: υδραυλικος ρεθυμνο - υδραυλικες εργασιες ρεθυμνο - υδραυλικες εγκαταστασεις ρεθυμνο -ηλιακα συστηματα ρεθυμνο - ανακαινιση μπανιου ρεθυμνο - ανακαινιση κουζινας ρεθυμνο - υδραυλικα μπανιου ρεθυμνο - ανακατασκευη μπανιου ρεθυμνο - υδραυλικα κουζινας ρεθυμνο - ανακατασκευη κουζινας ρεθυμνο - υδραυλικα εργα ρεθυμνο- υδραυλικες βλαβες ρεθυμνο

  Ευχαριστούμε για τη προτίμηση σας όλα αυτά τα έτη.

  Ατσιδαύτης Γιώργος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Λεωφόρος Προφάρτας Τ.Θ 302 - Καλύβια
  6906392113
  ΒΕΜΗΣ ΗΛΙΑΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΣ -ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ/ΛΑΓΟΝΗΣΙ/ΚΟΡΩΠΙ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ/ΣΠΑΤΑ/ΣΑΡΩΝΙΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ

  ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΥΔΡΕΥΣΗ - ΗΛΙΑΚΑ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ στα Καλύβια Θορικού και σε όλα τα Μεσόγεια !!!!!!
  Υδραυλικά μερεμέτια και υδραυλικές εργασίες για εκτακτες βλάβες 24 ωρες εξυπηρέτιση

  Ο θερμοϋδραυλικός και υδραυλικός ΒΕΜΗΣ ΗΛΙΑΣ με εδρα στα Καλύβια Θορικού της Αττικής δραστηριοποιείται στον χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών εδώ και πολλά χρόνια, με σκοπό την αμεση και καλύτερη εξυπηρέτιση των πελατών μας.

  Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στις υδραυλικές εγκαταστάσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, μπορούμε να προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
  Η συνέπεια παράδοσης των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.
  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους υδραυλικούς που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα από οπου μας ζητηθεί στα Καλύβια Θορικού στο Λαγονήσι,στο Κορωπί, στην Παιανία, στην Παλλήνη, στα Σπάτα, στην Σαρωνίδα, στον Γέρακα, στην Βούλα, Βουλιαγμένη, σε όλα τα Μεσόγεια και κατ’ επέκτασιν σε ολη την Αττική.
  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο), πάντα σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο, παράδοσης του εργου.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Υδραυλικές και θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου
  Υδραυλικές εργασίες και ανακαινίσεις σε κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.
  Επισκευές υδραυλικών βλαβών παντός είδους
  Εγκαταστάσεις ύδρευσης, παροχές νερού
  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία
  Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής,
  Ηλιακά συστήματα Ηλιακούς Θερμοσίφωνες- τοποθέτηση- συντήρηση -επισκευή σε ταράτσες και κεραμοσκεπές.
  Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνας.

  Αντικατάσταση σωληνώσεων μπάνιου, κουζίνας
  Ελεγχος διαρροών
  Εργασίες θέρμανσης
  Μελέτες Θέρμανσης, κατασκευή , συντήρηση, επισκευές βλαβών
  Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης
  Εγκαταστάσεις Καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ,
  Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.
  Ενδοδαπέδια θέρμανση.
  Αυτονομίες θέρμανσης

  Αντλίες θερμότητας
  Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου
  Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας.
  Την αίτηση και την εγκατάσταση, σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα
  Τη μηχανολογική μελέτη
  Άριστο service σε κάθε είδους βλάβης

  Βασικές αρχές της επιχείρησής μας αποτελούν, η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη, καθώς και η διασφάλιση της ποιότητας των υδραυλικών εργολαβιών που αναλαμβάνουμε, με γνώμονα την καλή λειτουργία των υδραυλικών εγκαταστάσεων με αντοχή στον χρόνο.

  Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο οι υδραυλικές ανακαινίσεις και οι εργοληψίες που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας που παρέχουμε

  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας και πιστέψτε μας θα είναι η πιο συμφέρουσα της αγοράς .

  Με εκτίμηση
  ΒΕΜΗΣ ΗΛΙΑΣ

  Ο θερμοϋδραυλικός στα Καλύβια Θορικού και στα Μεσόγεια της Αττικής

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ και για εκτακτες βλάβες 24 ωρες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ιωνίας 171 - Ηράκλειο
  2810282930
  6977675842
  Η επιχείρηση υδραυλικών επισκευών και εγκαταστάσεων "Σάκης" έχει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται σε νέες και υφιστάμενες εγκαταστάσεις.

  Παράλληλα, η επιχείρηση αναλαμβάνει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών εξυπηρετώντας επαγγελματίες και ιδιώτες οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστούν. Πιο συγκεκριμένα η επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες κλειδαρά, ηλεκτρολόγου, αποφράξεων και καυστήρων σε προσιτές τιμές εξυπηρετώντας όλο το νομό Ηρακλείου.

  Οι έμπειροι τεχνικοί μας ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε σας τηλεφώνημα για να δώσουν λύσεις σε καθημερινές βλάβες και επισκευές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Σόλωνος 66 - Κιάτο
  6939836414,6943479975
  Μάρκου Αντώνης - Υδραυλικός
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις - Κατασκευές | Κιάτο Κορινθίας

  Ο έμπειρος υδραυλικός Αντώνης Μάρκου δραστηριοποιείται στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων, κατασκευών και ανακαινίσεων με έδρα το Κιάτο Κορινθίας.

  Έχοντας στο ενεργητικό του πολυετή εμπειρία και πολυάριθμα έργα σε όλο το νομό Κορινθίας, ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα για θερμο-υδραυλικές ανακαίνισεις, αποκατάσταση βλάβης ή νέα εγκατάσταση.
  Η επιχείρηση εξυπηρετεί ιδιώτες και επαγγελματίες, άμεσα, στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς. Η δουλειάμας χαρακτηρίζεται από ποιότητα και αξιοπιστία, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια τις εργασίας και στα υλικά που χρησιμοποιούνται σε κάθε έργο.

  Επιλέγοντας την επιχείρησή μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι, τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για την αντοχή των υδραυλικών σας στο χρόνο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις ανακαινίσεις και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Βυζαντίου 22 - Νίκαια
  6983916149
  ΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Υδραυλικός Νίκαια Αττικής - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Νίκαια Αττικής

  Ο υδραυλικός “ΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις στην Νίκαια και σε όλη την Αττική.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε υδραυλική εργασία αφορά την ύδρευση, την θέρμανση, την αποχέτευση καθώς και ηλιακά συστήματα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία ή υδραυλικές εγκαταστάσεις στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα την Νίκαια και όλη την Αττική.

  24ώρη εξυπηρέτηση6983916149
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ιωαννίνων 64 - Ιλιον
  2102639099
  6934914410,6906892133, 6906892033
  FROSTING HOT
  Υδραυλικά - Ψυκτικά - Εγκαταστάσεις - Συντηρήσεις Ίλιον Αττικής

  Η επιχείρησή μας “FROSTING HOT” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Ίλιον, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικά, ψυκτικά, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, καθώς και σύνγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας από απλές υδραυλικές εργασίες έως και την ολοκληρωτική ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Πιο συγκεκριμένα,

  μπορούμε να αναλάβουμε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που αφορούν υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικές επισκευές, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις καθώς και κάθε είδους υπηρεσία ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης και ηλιακών συστημάτων.

  Παράλληλα αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εργασίες και εγκαταστάσεις, ψυκτικές εργασίες, την επισκευή οικιακών ηλεκτρικών συσκευών καθώς και την ολοκληρωτική ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Είμαστε κοντά σας για κάθε μικρή και μεγάλη εργασία σε κατοικίες, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό και βιομηχανικό χώρο στο Ίλιον και σε όλη την Αττική, επεμβαίνοντας άμεσα και δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα σας.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας ενώ φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.
  Εξυπηρετούμε το Ίλιον και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Νέα Φιλαδέλφεια - Αττική
  6985561590
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Υδραυλικός - Ανακαινίσεις Οικιών & Επαγγελματικών Χώρων Νέα Φιλαδέλφεια Αττική

  Ο υδραυλικός “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Νέα Φιλαδέλφεια και σε όλη την Αττική.

  Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορεί να αναλάβει όλες τις υδραυλικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας.

  Παράλληλα, μπορεί να αναλάβει ολοκληρωτικές ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων. Από τα υδραυλικές έως και γυψοσανίδες - ψευδοροφές καθώς και ελαιοχρωματισμούς.

  Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Νέα Φιλαδέλφεια και σε όλη την Αττική, ο υδραυλικός και τα συνεργεία του έχουν καταφέρει να αποτελούν την πρώτη επιλογή για ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Τρίτωνος 16 - Δάφνη
  2109346995
  6945200214
  PERNDOJ ALEKS (ΑΛΕΞΗΣ ΠΕΡΝΤΟΙ )
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ- ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ -ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ -ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΔΑΦΝΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ

  Υδρευση – Θέρμανση – Αποχεύτεση – Ηλιακά Συστήματα – Φυσικό Αέριο και γενικές ανακαινίσεις σε ολη την Δάφνη και Αθήνα !!!!!

  Η επιχείριση του Θερμοϋδραυλικού ‘’PERNDOJ ALEKS ΠΕΡΝΤΟΙ ΑΛΕΞΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ’’ με εδρα στην Δάφνη της Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, στον τομέα των υδραυλικών και θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και αναλαμβάνει οτιδήποτε σχετίζεται με τις θερμοϋδραυλικές και γενικές ανακαινίσεις κατοικιών κτιρίων και ολων των επαγγελματικών χώρων.

  Ειμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι υδραυλικοί εγκαταστάτες και εργολάβοι γενικών ανακαινίσεων, συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίδουμε την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη.

  Το εξιδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους Θερμοϋδραυλικούς ερχεται στον χώρο σας μελετά και προτείνει τις καλύτερες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας.

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες, ( κατοικίες,πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία) άμεσα, στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς, από οπου μας ζητηθεί στην Δάφνη, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη,τον Βύρωνα,τον Νέο Κόσμο, στην Ηλιούπολη,το Παγκράτι,στο Κέντρο της Αθήνας στα Βόρεια Προάστια, και σε ολη την Αττική.

  Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη, καθώς και για τη γρήγορη εξυπηρέτηση.

  Αναλαμβάνουμε την επισκευή σε οποιαδήποτε βλάβη ή πρόβλημα παρουσιαστεί στην υδραυλική εγκατάστασή σας, από ένα λαστιχάκι έως την ανακατασκευή όλης της εγκατάστασης. Εντοπίζουμε και επισκευάζουμε υπεύθυνα, εγγυημένα και οικονομικά κάθε βλάβη που μπορεί να παρουσιαστεί στις υδραυλικές εγκαταστάσεις

  Εάν ψάχνετε αξιόπιστο Θερμουδραϋλικό στην Δάφνη και σε ολη την Αθήνα, ή υδραυλικό εγκαταστάσεων επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας!

  Στόχος μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση σας και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην καθαριότητα, στην ποιότητα και στην αξιοπιστία των προϊόντων μας καθώς και στην υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, διασφαλίζουμε τόσο τον άρτιο σχεδιασμό και μελέτη των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, καθώς και την μετέπειτα συντήρηση και τεχνική υποστήριξη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά, για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

  Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας :
  θερμοϋδραυλικές εργασίες παντός τύπου και γενικές ανακαινίσεις ολων των χώρων

  Υδραυλικά υδραυλικές εγκαταστάσεις και θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσις

  Θέρμανση

  Τοποθετήσεις -επισκευές- συντηρήσεις καλοριφέρ

  Ενδοδαπέδια θέρμανση

  Αντλίες θερμότητας

  Εγκατάσταση Λεβητοσταστίων και Εγκατάσταση Λεβήτων Φυσικού Αερίου

  Αντικατάσταση παλιών σωμάτων με καινούργια

  Εγκατάσταση Αυτόνομης και Κεντρικής Θέρμανσης

  Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου

  Επικοινωνήστε μαζί μας για την δυνατότητα σύνδεσης του ακινήτου σας με το φυσικό αέριο, για τη θέρμανση με φυσικό αέριο και ενημερωθείτε για τα οφέλη από την χρήση του φυσικού αερίου.

  Μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών: Η καθαρή καύση του φυσικού αερίου εξασφαλίζει μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

  Το φυσικό αέριο αποτελεί διαχρονικά την πιο οικονομική επιλογή και τη καλύτερη ενεργειακή επένδυση σε βάθος χρόνου για τον οικιακό καταναλωτή προσφέροντας ανταγωνιστικά τιμολόγια ως προς τις συμβατικές μορφές ενέργειας (πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα )

  Ειμαστε δίπλα σας και σ' αυτό να αναλάβουμε

  Τη μηχανολογική μελέτη.

  Την αίτηση και την εγκατάσταση, σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα σε ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο.

  Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας. Καθαριότητα και εξοικονόμηση χώρου

  Υδραυλικές ανακαινίσεις μπάνιου

  Υδραυλικές ανακαινίσεις κουζίνας

  Ηλιακά συστήματα Service ηλιακού θερμοσίφωνα , αντικατάσταση υγρών και αντίστασης

  Εργασίες πυρόσβεσης Πυρασφάλειες Αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή δικτύων πυρόσβεσης με νερό και αέρα σε ολους τους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους

  Κατασκευή Αποχετεύσεων και -αποχετευτικών δικτύων εντός και εκτός των κτιρίων.

  Παροχές νερού – Διάγνωση διαρροών και επισκευές βλαβών.

  Τοποθέτηση ειδών υγιεινής

  Αλλαγή σωλήνων αποχέτευσης

  Γενικές ανακαινίσεις χώρων

  Ελαιοχρωματισμοί

  Γυψοσανίδες

  Μονώσεις

  Θερμομονώσεις

  Τοποθετήσεις πλακιδίων – πέτρας- μαρμάρων

  Σκοπός μας ειναι να εξυπηρετούμε αμεσα με επαγγελματισμό υπευθυνότητα ποιότητα εργασίας και να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με ευχαριστημένους πελάτες.

  Το πλήθος των υδραυλικών ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει ολα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για μας

  Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας

  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε βλάβη! Ζητήστε την προσφορά μας και να εισθαι σίγουροι θα είναι η πιο συμφέρουσα.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΑΛΕΞΗΣ ΠΕΡΝΤΟΙ (ALEKS PERNDOJ)
  Ο εργολάβος θερμοϋδραυλικών και γενικών ανακαινίσεων στην Δάφνη της Αθήνας

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ευβοίας 30 - Μεταμόρφωση
  6947601714
  ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ - ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ

  ΘΕΡΜΑΝΣΗ- ΥΔΡΕΥΣΗ - ΗΛΙΑΚΑ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ -ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ αμεση εξυπηρέτιση στην Μεταμόρφωση και σε ολη την Αττική !!!!!!!

  Ο θερμοϋδραυλικός και υδραυλικός ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με εδρα της δουλειάς του στην Μεταμόρφωση Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Είμαστε αδειούχοι πιστοποιημένοι θερμοϋδραυλικοί εγκαταστάσεων και ασχολούμαστε με τις μελέτες, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις θέρμανσης, και εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, ηλιακών συστημάτων.

  Εχοντας αποκτήσει εμπειρία χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις , μπορούμε να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα αρμόζουν σε κάθε υδραυλική ανακαίνιση και εγκατάσταση, ειτε ειναι ολική η μερική στο μπάνιο η στις υδραυλικές εγκαταστάσεις ολου του δικού σας χώρου, πάντοτε στις καλύτερες τιμές.

  Η ποιότητα εργασίας μας, η συνέπεια παράδοσης των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το όνομά μας και την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους υδραυλικούς που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Μεταμόρφωση, τις Αχαρνές το Μαρούσι, την Λυκόβρυση, την Πεύκη, το Ηράκλειο, τα Μελίσσια στην Αθήνα αλλά σε όλο το νομό Αττικής και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο), πάντα σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο, παράδοσης του εργου.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Υδραυλικές και θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου
  Υδραυλικές ανακαινίσεις σε κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.
  Επισκευές υδραυλικών βλαβών παντός είδους
  Εγκαταστάσεις ύδρευσης, παροχές νερού
  Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης,
  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία εντός και εκτός των κτιρίων.
  Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής,
  Ηλιακά συστήματα Ηλιακούς Θερμοσίφωνες- τοποθέτηση- συντήρηση -επισκευή
  Ηλιοθερμία
  Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνας. Αντικατάσταση σωληνώσεων μπάνιου, κουζίνας
  Ελεγχος διαρροών
  Εργασίες θέρμανσης:
  Μελέτες Θέρμανσης, κατασκευή , συντήρηση, επισκευές βλαβών
  Θερμοϋδραυλικά
  Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης
  Τοποθετήσεις καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ, βλάβες
  Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.
  Ενδοδαπέδια θέρμανση.
  Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει ομοιόμορφη, ευχάριστη, υγιεινή κατανομή θερμοκρασίας.
  Είναι κατά 35% οικονομικότερη στη λειτουργία από μια συμβατική θέρμανση
  Θέρμανση - αυτονομίες
  Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου
  Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας.
  Την αίτηση και την εγκατάσταση, σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα
  Τη μηχανολογική μελέτη
  Βασικές αρχές της επιχείρησής μας αποτελούν, η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη, καθώς και η διασφάλιση της ποιότητας των υδραυλικών εργολαβιών που αναλαμβάνουμε, με γνώμονα την καλή λειτουργία των υδραυλικών εγκαταστάσεων ώστε να μην προκύπτουν μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

  Και μετά το πέρας των υδραυλικών εργασιών ειμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία η πρόβλημα τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα !!!!!

  Με εκτίμηση
  ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  Ο θερμοϋδραυλικός στην Μεταμόρφωση Αττικής.

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ και για εκτακτες βλάβες 24 ωρες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 31 - Αιγάλεω
  2105317783
  6978472823
  Υδραυλικές εργασίες - Θέρμανση, Υδρευση, Αποχεύτεση, Ηλιακά Συστήματα στο Αιγάλεω και σε ολη την Αθήνα !!!!!!

  Ο υδραυλικός και θερμουδραυλικός και το συνεργείο του που αποτελείται από αδειούχους υδραυλικούς και εδρεύει στο Αιγάλεω της Αττικής, αναλαμβάνει κάθε είδους υδραυλικής εγκατάστασης και θερμουδραϋλικής εργασίας.

  Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα των υδραυλικών εργασιών δραστηριοποιούμαστε με την μελέτη , εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων θέρμανσης, είτε αυτό αφορά την οικιακή είτε την επαγγελματική χρήση.

  Μελετούμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε Θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις.

  Διαπιστώνουμε, εντοπίζουμε και αποκαθιστούμε ολες τις υδραυλικές βλάβες ή τις αιτίες των βλαβών και κακής λειτουργίας των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Είμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι υδραυλικοί εγκαταστάτες και εγκαταστάτες φυσικού αερίου,σας παρέχουμε κορυφαίες λύσεις, υπηρεσίες με τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου, έχοντας πάντα ως γνώμονα την κάλυψη των προσωπικών σας αναγκών με το μικρότερο δυνατό κόστος και φυσικά, προσφέροντας το αρτιότερο αποτέλεσμα.
  Οι εργασίες μας γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, άμεσα και υπεύθυνα
  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματικούς χώρους( κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο), εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στο Αιγάλεω,το Περιστέρι,τα Λιόσια,το Μοσχάτο, τον Κορυδαλλό,το Χαϊδάρι, τον Ταύρο, την Κυψέλη, την Γλυφάδα, την Ραφήνα, το Κέντρο της Αθήνας και σε ολη την Αττική, πάντα σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο, παράδοσης του εργου.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ :
  ΥΔΡΑΥΛΙΚEΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤAΣΕΙΣ -ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Υδραυλικά – Εγκατάσταση κάθε τύπου, συντήρηση και επισκευή των υδραυλικών σας.

  Αναλαμβάνουμε ολικές ή μερικές ανακαινίσεις σε μπάνια και κουζίνες καθώς και την αντικατάσταση ή τοποθέτηση εκ νέου υδραυλικών και αποχετευτικών δικτύων εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων.

  Διάγνωσης βλαβών, συντήρησης, επισκευής και αντικατάστασης σε όλους τους χώρους θέρμανσης, και υδραυλικών εργασιών

  Ηλιακά συστήματα Service ηλιακού θερμοσίφωνα , αντικατάσταση υγρών και αντίστασης
  Θερμουδραυλικά , Θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης
  Συστήματα θέρμανσης τοποθετήσεις καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ, βλάβες επισκευές
  Αντικατάσταση παλιών σωμάτων με καινούργια
  Εγκατάσταση Αυτόνομης και Κεντρικής Θέρμανσης
  Εργασίες πυρόσβεσης Πυρασφάλειες Πυρασφάλειες Αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή δικτύων πυρόσβεσης με νερό και αέρα σε ολους τους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους
  Αποχετεύσεις -αποχετευτικά δίκτυα
  Παροχές νερού – Διάγνωση και εντοπισμός διαρροών και επισκευές

  Τοποθέτηση ειδών υγιεινής
  Αλλαγή σωλήνων αποχέτευσης

  Συντηρήσεις καυστήρων πετρελαίου- φυσικού αερίου (επιτοίχιος καυστήρας)

  Εγγύηση για την δουλειά μας αποτελούν οι υδραυλικές ανακαινίσεις και εργασίες που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο.

  Αν χρειάζεσθαι έναν αξιόπιστο θερμοϋδραυλικό, τότε απλά καλέστε μας!!!!
  Ειμαστε πάντα δίπλα σας και μετά την αποπεράτωση της υδραυλικής εργολαβίας

  Ο υδραυλικός και θερμοϋδραυλικός στο Αιγάλεω της Αττικής

  Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ καθημερινά και στις αργίες

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΙΓΑΛΕΩ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  θΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΙΓΑΛΕΩ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ – ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΙΓΑΛΕΩ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ -ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ/ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  5η Παραλιακή Μεγ. Αλεξάνδρου 44, Νέα Βρασνά - Θεσσαλονίκη
  2397024224
  6944114977
  ΓΟΥΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  Θερμοϋδραυλικός - Υδραυλικός Νέα Βρασνά

  Ο υδραυλικός “ΓΟΥΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” και η έμπειρη ομάδα του δραστηριοποιούνται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικές και θερμοϋδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σταΝέα Βρασνά.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στις υδραυλικές και θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις, ο υδραυλικός στα Νέα Βρασνά, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε υδραυλική και θερμοϋδραυλική εγκατάσταση επιθυμείτε.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε: υδραυλικές εργασίες, υδραυλικές εγκαταστάσεις, υδραυλικές ανακαινίσεις, υδραυλικές βλάβες, εργασίες θέρμανσης, ηλιακά συστήματα και οποιαδήποτε άλλη σχετική με τα υδραυλικά εργασία.

  Είμαστε διαρκώς δίπλα σας για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία χρειάζεστε στον χώρο σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Νέα Βρασνά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Θεοδώρας 40 - Ιλιον
  6974113400
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΙΛΙΟΝ, ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΥΔΡΕΥΣΗ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΙΛΙΟΝ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΙΛΙΟΝ, ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ

  Ο κ. Βουλωμένος Κωνσταντίνος, με πολύχρονη εμπειρία από το 1989, δραστηριοποιείτε στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

  Εδρεύει στον ΙΛΙΟΝ- ΑΤΤΙΚΗ.

  Η εμπειρία και η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στη κατασκευή των υδραυλικών εγκαταστάσεων .

  Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις , σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η δημιουργία σχέσης με τους πελάτες μας, ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση και παροχή διαρκούς τεχνικής υποστήριξης.

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την κατασκευή ενός σύγχρονου σπιτιού.

  Τα υλικά των σωληνώσεων για την ύδρευση, την αποχέτευση και την θέρμανση, γίνονται από χαλκό, σίδερο, πλαστικό.

  Όλοι οι σωλήνες που είναι σε εξωτερικό χώρο, είναι μονωμένοι.

  Τα υλικά είναι πιστοποιημένα με iso και έχουν διάρκεια μιας ζωής.

  Έτσι σε συνεννόηση πάντα με το τεχνικό προσωπικό και τους αρμόδιους μηχανικούς, διασφαλίζουμε την μακροβιότητα της εγκατάστασης.

  ΥΔΡΕΥΣΗ

  Εγκατάσταση σωληνώσεων κρύου και ζεστού νερού.

  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

  Εγκατάσταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων νερών.

  ΘΕΡΜΑΝΣΗ

  Θέρμανση με ανανεώσιμες πηγές, αντλίες θερμότητας και ενδοδαπέδια θέρμανση.

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

  Η ανακαίνιση ενός χώρου, περιλαμβάνει την εγκατάσταση των υδραυλικών, της αποχέτευσης και της θέρμανσης.

  ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις
  Υδραυλικός
  Φυσικό Αέριο
  Θέρμανση
  Ενδοδαπέδια Θέρμανση
  Υδραυλικά
  Αποχέτευση
  Ανακαινίσεις μπάνιου
  Ηλιακά Συστήματα
  Υδραυλικά μερεμέτια
  Αλλαγή ηλιακού – ηλεκτρικού θερμοσίφωνα

  Η επιθυμία σας αποτελεί δέσμευση για εμάς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΙΛΙΟΝ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ- ΚΑΜΑΤΕΡΟ- ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ- ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,

  Βουλωμένος Κωνσταντίνος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Σωσάνδρα - Αριδαία
  6974545103
  Η επιχείρηση τουΓιώργου Τζάτσηδραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και εργασιών σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

  Η υψηλή ποιότητα στις εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι ο βασικός μας σκοπός.

  Μελετάμε και πραγματοποιούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα, παντός τύπου εργασίες σε υδραυλικά και θερμουδραυλικά στην Αριδαία και σε όλο το νομό Πέλλας κατόπιν συννενόησης.

  Οι υπηρεσίες:

  υδραυλικες εγκαταστασεις αριδαια
  υδραυλικες εργασιες αριδαια
  εγκατασταση καλοριφερ αριδαια
  συστηματα θερμανσης αριδαια
  εγκαταστασεις θερμανσης αριδαια
  υδραυλικος αριδαια
  θερμουδραυλικος αριδαια
  θερμουδραυλικες εργασιες αριδαια

  Άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση με ένα τηλεφώνημα στο 6974545103

  Με εκτίμηση:Γιώργος Τζάτσης
  Toggle
προηγούμενη 1 από 16 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ