noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 03:14 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΚΑΜΠΙΣΗ 7 - Ανω Πατήσια
  6972671222
  Ζητήστε μας προσφορά για κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εγκατάσταση και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλο τον νομό Αττικής.
  Επιπλέον το υποκατάστημά μας εδρεύει στην Λειβαδιά Βοιωτίας στην οδό Βορείου Ηπείρου και εξυπηρετεί όλη την Λειβαδιά χάρη στην πολυετή εμπειρία μας.

  Η εξυπηρέτηση μας, η εμπειρία μας, το προσωπικό μας και η άριστη συνεργασία μας, μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Περικλέους 4 - Έυοσμος
  6993251140
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις & Εργασίες | ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  Η επιχείρηση του πιστοποιημένου υδραυλικού ΝΤΙΣΑ, έχει έδρα στον ΕΥΟΣΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες, εγκαταστάσεις, επισκευές και ανακαινίσεις σε όλη την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και οπου μας ζητηθει.

  Εξυπηρετούμε κατοικίες, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους αναλαμβάνοντας υδραυλικά, θέρμανση, ψύξη, φυσικό αέριο, ηλιακά συστήματα, ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας, αποκατάσταση οποιασδήποτε υδραυλικής βλάβης και συντήρηση του δικτύου σας.

  Γρήγορα, εύκολα και κυρίως αποτελεσματικά μπορούμε να μιλήσουμε για τις δικές σας ανάγκες και βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων που έχετε να σας κάνουμε την πρότασή μας. Εκδίδουμε άμεσα προσφορές για όλους μας τους πελάτες.

  ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ Κ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  6978139247
  6993251140
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  6ο χλμ Καρδίτσας Μητρόπολης - Καρδίτσα
  2441055681
  6979678378
  Κρικέλης Αθανάσιος
  Θερμοϋδραυλικές Εγκαταστάσεις, Καρδίτσα

  Καλώς ήρθατε στην σελίδα του Υδραυλικού Κρικέλη Αθανάσιου, τον ειδικό στις θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις στην Καρδίτσα από το 2008!

  Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων με εξειδίκευση στις αποχετεύσεις, τα συστήματα θέρμανσης και τους ηλιακούς θερμοσίφωνες. Με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στον τομέα, είμαστε διακριθέντες για την αξιοπιστία, την επαγγελματική μας προσέγγιση και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

  Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες υδραυλικής, θέρμανσης και εγκατάστασης ηλιακών θερμοσιφώνων σε ανταγωνιστικές τιμές και με αξιοπιστία που μπορείτε να βασιστείτε.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός αποτελούν θεμέλια της φιλοσοφίας μας. Κάθε προσέγγιση και επίλυση προβλήματος χαρακτηρίζεται από αυστηρή συμμόρφωση προς τα πρότυπα ποιότητας και τηρεί τις αρχές του επαγγελματισμού.

  Με τη δέουσα προσήλωση στην ποιότητα και την ακρίβεια σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, εξασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
  Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους σωλήνες σας ή έχετε διαρροή νερού ή υπερχείλιση είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Καλέστε μας τώρακαι εμείς θα αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρόβλημά σας.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6979678378

  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

  άψογη και άμεση εξυπηρέτηση σε όλο το Νομό την Καρδίτσας. Εξυπηρετούμε κατοικίες, γραφεία, επαγγελματικούς χώρους, νεόδμητες οικοδομές κ.α.

  Καλέστε μας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Χρυσουπόλεως 1 - Πειραιάς
  6989463170
  ΑΜΕΣΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
  Υδραυλικός Πειραιάς Αττικής - Υδραυλικές Εργασίες & Εγκαταστάσεις - Θέρμανση Πειραιάς Αττικής

  Η επιχείρησή μας “ΑΜΕΣΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στον Πειραιά Αττικής, είναι καθημερινά κοντά σας, αποσκοπώντας στην παροχή υψηλής ποιότητας υδραυλικών εργασιών και στην εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε πελάτη, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και συνέπεια.

  Με περισσότερα από 34 χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εργασιών και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό υδραυλικών εργασιών στον Πειραιά και σε όλη την Αττική, ο έμπειρος υδραυλικός και η ομάδα του, μπορούν να ανταπεξέλθουν με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές εργασίες.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6989463170

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  ο έμπειρος υδραυλικός και η ομάδα του, αναλαμβάνουν υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας, αποχετευτικά δίκτυα καθώς και παντός είδους εργασίες που άπτονται στον τομέα μας.

  Στο χώρο της θέρμανσης, ο έμπειρος υδραυλικός και η ομάδα του, αναλαμβάνουν την εγκατάσταση αντλιών θέρμανσης, ενδοδαπέδια θέρμανση, εργασίες αυτόνομης θέρμανσης, καθώς και οποιαδήποτε άλλη σχετική εργασία επιθυμείτε.

  ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
  προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για όλες τις υδραυλικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  που αναλαμβάνουμε δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, στην ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών καθώς και στην άψογη εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ, Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ,
  οι γνώσεις και τα απαραίτητα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε αποτελούν τα απαραίτητα εχέγγυα για να ανταποκριθούμε άμεσα και με αποτελεσματικότητα σε κάθε υδραυλική εργασία στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.

  ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ

  στην οικία ή στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τον υδραυλικό και την ομάδα του και θα σπεύσουν άμεσα στο χώρο σας για να προβούν στην επίλυση ακόμα και τις πιο δύσκολης βλάβης.

  6989463170

  Ο έμπειρος υδραυλικός και η ομάδα του εξυπηρετούν άμεσα τον Πειραιά, την Καλλιθέα, τον Ταύρο, την Νέα Σμύρνη, το Αιγάλεω, τον Κορυδαλλό, το Παλαιό Φάληρο, τον Άλιμο και όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.

  ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

  είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υδραυλικές υπηρεσίες και να εξυπηρετούμε κάθε πελάτη με απόλυτη αφοσίωση και επαγγελματισμό!

  Ταυτόχρονα, θέτουμε τον διαρκή εκσυγχρονισμό μας ως έναν από τους κύριους στόχους μας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες απαιτήσεις και να καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας για υδραυλικές εργασίες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και θα είμαστε άμεσα στο χώρο σας για να φροντίσουμε την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πειραιά, την Καλλιθέα, τον Ταύρο, την Νέα Σμύρνη, το Αιγάλεω, τον Κορυδαλλό, το Παλαιό Φάληρο, τον Άλιμο και όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.

  6989463170

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Λοχαγού Γκανογιάννη 123 - Ζωγράφου
  6940541565
  Καλωσορίσατε στον κόσμο των υδραυλικών λύσεων στο Ζωγράφου, Αττικής! Εδώ, στην καρδιά του Ζωγράφου, προσφέρουμε υπηρεσίες υδραυλικής με αφοσίωση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας.

  Οι υδραυλικές υπηρεσίες μας καλύπτουν κάθε ανάγκη, από τις μικρότερες επισκευές στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις. Είτε αντιμετωπίζετε ένα απλό πρόβλημα με τη βρύση σας, είτε χρειάζεστε ολοκληρωμένες υδραυλικές εγκαταστάσεις για το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

  Οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί μας διαθέτουν τη γνώση και την εμπειρία για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση. Με τη χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων και τεχνικών, εξασφαλίζουμε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και μακροχρόνια αξιοπιστία.

  Στο χώρο μας, η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι πάντα στο επίκεντρο. Κατανοούμε ότι τα υδραυλικά προβλήματα μπορούν να είναι εκτάκτως ενοχλητικά, και γι' αυτό παρέχουμε γρήγορη ανταπόκριση και λύσεις που είναι πρακτικές και οικονομικές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για οποιαδήποτε υδραυλική ανάγκη. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας σε άριστη κατάσταση. Με εμάς, η αξιοπιστία και η ποιότητα είναι εγγυημένες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ευκαρπία - Θεσσαλονίκη
  6945944128
  Δημητριάδης Απόστολος
  Υδραυλικός - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Εγκαταστάσεις Θέρμανσης - Εγκατάσταση Κλιματιστικού
  - Ανακαίνιση Μπάνιου - Επισκευή - Συντήρηση - Θεσσαλονίκη

  Αναζητώντας επαγγελματική εξυπηρέτηση υδραυλικών υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές, ο Δημητριάδης Απόστολος ξεχωρίζει για την ποιότητα, τη συνέπεια και την εμπειρία που φέρνει σε κάθε έργο. Αφοσιωμένος στον κλάδο των υδραυλικών από το 2000, ο Απόστολος προσφέρει ολοκληρωμένες υδραυλικές λύσεις για κάθε ανάγκη.

  Ο Δημητριάδης Απόστολος καλύπτει μια ευρεία γκάμα υδραυλικών υπηρεσιών, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις σε υδραυλικές εγκαταστάσεις, θέρμανση καλοριφέρ, ξεβούλωματα-αποφράξεις και εγκαταστάσεις κλιματιστικών. Με έδρα την Θεσσαλονίκη, εξυπηρετεί πελάτες σε ολόκληρη την πόλη και τις γύρω περιοχές, επικεντρώνοντας την προσοχή του στην ικανοποίηση των πελατών.

  Το χαρακτηριστικό που καθιστά την υδραυλική επιχείρηση του Δημητριάδη Απόστολου ξεχωριστή είναι η έμφασή της στην υψηλή ποιότητα εργασίας. Με τη δέσμευση για αξιόπιστα αποτελέσματα, σωστές τιμές και ακρίβεια στα ραντεβού, ο Δημητριάδης Απόστολος βάζει πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο του έργου του. Ο στόχος τους είναι όχι μόνο να εκτελέσουν τη δουλειά, αλλά να αφήσουν κάθε πελάτη ικανοποιημένο, με την ελπίδα να γίνουν προτεινόμενοι σε άλλους.

  Οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν τον οικιακό και επαγγελματικό χώρο, αλλαγές σε βρύσεις, καζανάκια, μπόιλερ, θερμοσίφωνες, αλλαγές σε είδη υγιεινής, λεκάνες, νιπτήρες, σιφώνια, επισκευές σε δίκτυα θέρμανσης, αλλαγές θερμαντικών σωμάτων, διακοπτών, σωληνών, πλύσιμο δικτύων θέρμανσης, χημικός καθαρισμός, ξεβούλωματα σε κουζίνες και οικιακά σιφώνια του μπάνιου. Επιπλέον, αναλαμβάνουν ανακαινίσεις μπανιών και κουζινών, νέες εγκαταστάσεις θέρμανσης, ηλιακούς, κλιματιστικά, αλλαγές σωλήνων υδρομέτρων, επιδιορθώσεις σε σωληνές νερού και αποχετεύσεις, καθώς και το σέρβις κλιματιστικών, ηλιακών και υδραυλικών συστημάτων.

  Με το όραμα της δουλειάς τους να αποτελεί διαφήμιση καθ' αυτή, ο Δημητριάδης Απόστολος προσφέρει εξειδικευμένες υδραυλικές υπηρεσίες με εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας. Επικοινωνήστε μαζί του για να λύσετε κάθε πρόβλημα υδραυλικής φύσης και να επωφεληθείτε από την εμπειρία του σε κάθε είδους έργο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Λυδίας 10, Βύρωνας - Αττική
  6947566599
  6947566599
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Κοσμάς Σωτηρόπουλος | Ύδρευση, Αποχέτευση,Ηλιακά συστήματα,Θέρμανση, Φυσικό αέριο, Ανακαινίσεις
  ____________

  Ο αδειούχος υδραυλικός ΚΟΣΜΑΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται με έδρα τον Βύρωνα Αττικής σε παντός είδους υδραυλικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις και αποκατάσταση υδραυλικών βλαβών εξυπηρετώντας όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης αλλά για έργα μεγάλου μεγέθους

  Με πολυετή εμπειρία στον χώρο, αναλαμβάνουμε τόσο νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις όσο και την ανακαίνιση και αποκατάσταση των υφιστάμενων. Διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα των υλικών και την ανθεκτικότητα των εργασιών μας.

  Αντιδρούμε άμεσα σε κάθε κλήση σας για υδραυλική βλάβη, εξασφαλίζοντας την άμεση επισκευή της. Επιπλέον, για νέες εγκαταστάσεις και ανακαινίσεις, προσφέρουμε δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας, αξιολογούμε τις ανάγκες σας και παρέχουμε ολοκληρωμένη προσφορά. Εργαζόμαστε με επαγγελματισμό και συνέπεια σε πολύ λογικές τιμές.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας,
  εξυπηρετώντας την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αρδάσσης 38 - Αττική
  2109576233
  6944221158
  Κώστας Λούκας | Υδραυλικός
  Βλάβες - Εγκαταστάσεις - Συντηρήσεις - Επισκευές

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  _____

  Ανακαινίσεις μπάνιου κουζίνας

  Aναλαμβάνουμε την ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας σε προσιτέςτιμές, με τα καλύτερα υλικά.

  Συντήρηση ηλιακών

  Με τη σωστή και τακτική συντήρηση του ηλιακού θα εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία,του και θα μεγιστοποιηθεί η αποδοσή του και η διάρκεια ζωής του.

  Εντοπισμός διαρροών με όλα τα σύγχρονα μέσα

  Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα διαρροής ή υγρασίας στον χώρο σας, καλέστε μας για να επέμβουμε άμεσα με εγγυημένη αποτελεσματικότητα.

  Αντικατάσταση ειδών υγιεινής και μπαταριών

  Είμαστε εδώ με την μεγάλη μας εμπειρία να σας βοηθήσουμε και να κάνουμε την καλύτερη εργασία σε πολύ καλές οικονομικές τιμές.

  Αντικατάσταση υδρορροών και αποχετεύσεων

  Αναλαμβάνουμε μελέτες για την άρτια εγκατάσταση των υδραυλικών - συστημάτων αποχετεύσεων σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους με εγγύηση κατασκευής, χωρίς μελλοντικά προβλήματα.

  Επισκευές σε ύδρευση θέρμανση αποχέτευση

  Aναλαμβάνουμε την πλήρη επισκευή ύδρευσης θέρμανσης αποχέτευσης σε Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος, Κουκάκι, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Άλιμος, Γλυφάδα

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

  ✓ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

  ✓ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

  ✓ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  ✓ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

  Χρειάζεστε άμεσα υδραυλικό στο χώρο σας;

  Καλέστε μας!

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  28ης Οκτωβρίου 295 - Νέα Πέραμος
  6906459615
  6906459615
  Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
  ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ | Υδραυλικός Νέα Πέραμος - Αθήνα - Αττική

  Ο Πετρόπουλος Μιχάλης είναι ένας έμπειρος υδραυλικός με χρόνια επαγγελματικής δράσης στον τομέα των υδραυλικών εργασιών. Με έδρα τη Νέα Πέραμο, εξυπηρετούμε όχι μόνο την πόλη μας αλλά και τις γύρω περιοχές, καθώς και όλη την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Η εξειδίκευσή μας περιλαμβάνει την αντιμετώπιση ποικίλων προβλημάτων, όπως διαρροές, φραγμένες σωληνώσεις, αποχετεύσεις, εγκαταστάσεις και ανακαινίσεις υδραυλικών συστημάτων.

  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Ο υδραυλικός Πετρόπουλος Μιχάλης είναι η πρώτη επιλογή για ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο των υδραυλικών εργασιών. Εξυπηρετούμε με πείρα και αξιοπιστία τη Νέα Πέραμο, όλη την Αθήνα, και κάθε γωνιά της Αττικής, προσφέροντας άμεσες και αποτελεσματικές υδραυλικές λύσεις.

  Είτε πρόκειται για αντιμετώπιση έκτακτων προβλημάτων, είτε για τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση νέων υδραυλικών συστημάτων, είμαστε εδώ για να ανταπεξέλθουμε σε κάθε πρόκληση. Οι υπηρεσίες μας διακρίνονται για τον επαγγελματισμό, την εξειδίκευση και την υψηλή ποιότητα εργασίας μας, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

  Με τον Πετρόπουλο Μιχάλη, έχετε την βεβαιότητα ότι οι υδραυλικές ανάγκες σας θα επιλυθούν άμεσα, αποτελεσματικά και με την αξιοπιστία που αξίζετε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ανακαλύψετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε να διατηρήσετε το υδραυλικό σας σύστημα σε άριστη κατάσταση

  ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ6906459615

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  Κολοκοτρώνη 48 - Βύρωνας
  2107653630,2107622800
  6977007952,6942666873
  Spacelift
  Ανελκυστήρες | Βύρωνας Αθήνα

  Η εταιρία Spacelift, με έδρα στο Βύρωνα, δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή και πιστοποίηση παντός είδους ανελκυστήρων, εξυπηρετώντας ιδιώτες και επιχειρήσεις σε όλη την Αττική.

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1972 και μέχρι στις μέρες μας έχει αναλάβει πολυάριθμα έργα που αφορούν σε ανελκυστήρες προσώπων, αναβατόρια, εξωτερικούς ανελκυστήρες, ανελκυστήρες ΑΜΕΑ, ανελκυστήρες φορτίων, ανελκυστήρες αυτοκινήτων.

  Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, ενώ μένουμε συνεχώς ενημερωμένοι για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των ανελκυστήρων.

  Με εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, δίνοντας λύσεις για κάθε χώρο, επάγγελμα και ειδικές προδιαγραφές.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Νέα Καλλικράτεια - Χαλκιδικής
  6972274180
  6972274180
  Καρβέλης Άκης
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Θέρμανση

  Όταν μιλάμε για υδραυλικό και οποιαδήποτε υδραυλική εγκατάσταση στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής εννοούμε Άκη Καρβέλη. Εξυπηρετούμε την τοπική κοινότητα και τις γύρω περιοχές εδώ και 31 χρόνια, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υδραυλικές υπηρεσίες και λύσεις θέρμανσης.

  Η εμπειρία μας και η εξειδίκευσή μας στον τομέα της θέρμανσης και των υδραυλικών ξεκίνησαν μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο αυτό και έτσι μας έχουν καθιερώσει ως έναν αξιόπιστο και επαγγελματικό πάροχο υπηρεσιών. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τα προβλήματα θέρμανσης και υδραυλικής της κατοικίας σας.

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις αναλαμβάνοντας:
  Tην εγκατάσταση Tη συντήρηση Tην επισκευή συστημάτων

  Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας είναι εξοπλισμένοι με τακατάλληλα εργαλεία και τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε πρόβλημαπου αντιμετωπίζετε.

  Συνεργαζόμαστε με τους πιο καινοτόμους κατασκευαστές στον τομέα και χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα του συστήματός σας.

  Η πλήρης κατανόηση της σημασίας της λειτουργικότητας των συστημάτων θέρμανσης και υδραυλικής για την καθημερινή σας άνεση μας έχει βοηθήσει να σας προσφέρουμε άμεση ανταπόκριση, αξιοπιστία και να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ευγένεια και επαγγελματισμό για να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

  _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Επομένως αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη θέρμανση ή τα υδραυλικά της κατοικίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε. Είμαστε διαθέσιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και να παρέχουμε τις καλύτερες πιθανές λύσεις που θα σας ικανοποιήσουν.

  Επικοινωνία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Λεωφ. Αγίας Μαρίνας 130 - Κορωπί
  6970387761
  Αξιόπιστες Υδραυλικές Υπηρεσίες στο Κορωπί - Ο Έμπιστος Τοπικός Υδραυλικός σας!

  Αναζητάτε έναν εξειδικευμένο και αξιόπιστο υδραυλικό Μην ψάχνετε άλλο! Η έμπειρη ομάδα υδραυλικών μας είναι εδώ για να σας παρέχει κορυφαίες υδραυλικές υπηρεσίες για όλες τις οικιακές και εμπορικές σας ανάγκες. Με την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό και τη δέσμευσή μας για την ικανοποίηση των πελατών, είμαστε η ιδανική λύση υδραυλικών εγκαταστάσεων

  Ολοκληρωμένες λύσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων:

  Από μικρές επισκευές έως εκτεταμένες εγκαταστάσεις, η ομάδα εξειδικευμένων υδραυλικών μας είναι εξοπλισμένη για να χειριστεί ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υδραυλικών εγκαταστάσεων. Είτε πρόκειται για βρύση που στάζει, για βουλωμένη αποχέτευση, για σκασμένο σωλήνα ή για πλήρη ανακαίνιση μπάνιου, έχουμε τις γνώσεις και τα εργαλεία για να κάνουμε τη δουλειά αποτελεσματικά και αποτελεσματικά. Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή ποιοτικής κατασκευής και μακράς διαρκείας λύσεις που διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του υδραυλικού σας συστήματος.

  Άμεση Υδραυλικές Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης:

  Τα επείγοντα περιστατικά υδραυλικών μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή, προκαλώντας ταλαιπωρία και πιθανή ζημιά στην περιουσία σας. Γι' αυτό οι υδραυλικοί μας στο Κορωπί είναι διαθέσιμοι όλο το εικοσιτετράωρο για να παρέχουν άμεσες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Είτε πρόκειται για ξαφνική διαρροή σωλήνα, για δυσλειτουργία του θερμοσίφωνα ή για εφεδρική γραμμή αποχέτευσης, η ομάδα μας θα ανταποκριθεί άμεσα στην κλήση σας, θα διαγνώσει το πρόβλημα και θα πραγματοποιήσει τις απαραίτητες επισκευές για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του υδραυλικού σας συστήματος.

  Έμπειροι και αδειούχοι υδραυλικοί:

  Όσον αφορά τα υδραυλικά, η εμπειρία και η εξειδίκευση έχουν σημασία. Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους και αδειοδοτημένους υδραυλικούς με πολυετή πρακτική εμπειρία στον τομέα. Παραμένουμε ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες πρακτικές, τεχνικές και κανονισμούς του κλάδου για να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τις δεξιότητες και τις γνώσεις μας για να χειριστείτε κάθε πρόκληση υδραυλικών με ακρίβεια και επαγγελματισμό.

  Διαφανής τιμολόγηση και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών:

  Πιστεύουμε στη διαφάνεια και παρέχουμε στους πελάτες μας εκ των προτέρων και δίκαιες τιμές. Οι υδραυλικοί μας θα αξιολογήσουν τις υδραυλικές σας ανάγκες, θα σας παράσχουν μια λεπτομερή εκτίμηση και θα εξηγήσουν το εύρος της εργασίας που απαιτείται πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εργασία. Εκτιμούμε την ανοιχτή επικοινωνία και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, διασφαλίζοντας ότι είστε ενημερωμένοι σε κάθε βήμα. Η φιλική και ευγενική ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας για να εγγυηθεί την ικανοποίησή σας.

  Τοπικό και αξιόπιστο:

  Ως τοπική εταιρεία υδραυλικών στο Κορωπί, είμαστε βαθιά ριζωμένοι στην κοινότητα και αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση των γειτόνων μας με ακεραιότητα και αξιοπιστία. Κατανοούμε τις μοναδικές προκλήσεις υδραυλικών που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες κατοικιών και οι επιχειρήσεις στην περιοχή και δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Με τους άμεσους χρόνους απόκρισης και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για την άμεση επίλυση των προβλημάτων υδραυλικών εγκαταστάσεων, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας.

  Επιλέξτε τις επαγγελματικές μας υδραυλικές υπηρεσίες:

  Για όλες τις υδραυλικές σας ανάγκες στο Κορωπί, εμπιστευτείτε την επαγγελματική μας ομάδα για να σας προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Είτε πρόκειται για μια απλή επισκευή είτε για ένα σύνθετο έργο υδραυλικών εγκαταστάσεων, έχουμε τις δεξιότητες, την εμπειρία και την αφοσίωση για να ανταποκριθούμε και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας. Επικοινωνήστε σήμερα με τους αξιόπιστους υδραυλικούς μας για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού ή να λάβετε άμεση βοήθεια. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι το υδραυλικό σας σύστημα λειτουργεί άψογα, παρέχοντάς σας ηρεμία και μια άνετη υδραυλική εμπειρία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Καρδάμυλα - Χίος
  6947852445
  Η εταιρεία μας ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΚΟΝΤΙΛΙ εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία σας προσφέρει υπηρεσίες υδραυλικών εργασιών παντός τύπου
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Διάκου Αθανάσιου 25, Πάτρα - Αχαΐας
  6931181039
  6987718577
  Ο υδραυλικός ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία σας προσφέρει υπηρεσίες υδραυλικών εργασιών παντός τύπου
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  Δοϊράνης 24 - Ασπρόπυργος
  2111177897
  6989764953
  Ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, ψύξη, θέρμανση | Γεράσιμος Χέλμης Ασπρόπυργος Αττικής

  Η επιχείρηση HELMENERGY εδρεύει στον Ασπρόπυργο Αττικής και από το 2003 αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις για ηλεκτρολογικές, υδραυλικές και ψυκτικές εργασίες, σε οικίες, καταστήματα και βιομηχανικούς χώρους, συνεχίζοντας με μεγάλη επιτυχία έως και σήμερα τη κάθε συνεργασία μας.

  Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, με τεχνογνωσία κι επαγγελματισμό, ανταποκρινόμενοι με αμεσότητα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό ή υδραυλικό έργο.

  Ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, ψύξη, θέρμανση | Γεράσιμος Χέλμης Ασπρόπυργος Αττικής

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
  Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, παραδίδοντας σας σύγχρονες κι ασφαλείς κατασκευές, με αντοχή στο χρόνο και σε τιμές πάντα ανταγωνιστικές, εξυπηρετώντας εκτός από τον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα ή τα Μέγαρα και όλες τις γύρω περιοχές της Δυτικής Αττικής καθώς και όλη την Αττική.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να βρούμε μαζί την ιδανική λύση σε όποιο πρόβλημα ψύξης ή θέρμανσης αντιμετωπίζετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ 50 - Καλλιθέα
  6944398539
  6943276402
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Εγκαταστάσεις Θέρμανσης - Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου - Ανακαινίσεις Μπάνιου - Υδραυλικές Επισκευές - Υδραυλικές Συντηρήσεις Καλλιθέα Αττικής

  Η ατομική επιχείρηση «Υδραυλικά Κυριακόπουλος» δημιουργήθηκε από τον Δημήτριο Π. Κυριακόπουλο τη δεκαετία του 1970.Ο Δημήτρης διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό, το υψηλό πνεύμα συνεργασίας αλλά και τις πρωτοποριακές αντιλήψεις στις υδραυλικές εργασίες, στην ψύξη - θέρμανση και τον κλιματισμό. Εκατοντάδες νοικοκυριά της Αττικής, τον τίμησαν με την επιλογή τους κι έγιναν αποδέκτες των υπηρεσιών του.

  Το 2008, μετά τη συνταξιοδότηση του Δημήτρη Κυριακόπουλου, η επιχείρηση «Υδραυλικά Κυριακόπουλος» πέρασε στα χέρια, αρχικά, του Παναγιώτη Δ. Κυριακόπουλου κι αργότερα και του Αλέξανδρου Δ. Κυριακόπουλου.Από τον πατέρα στους γιους συνεχίζεται μια ιστορία έργων 50 χρόνων, σε μεγάλα ως απλά καθημερινά έργα. Επαγγελματισμός, οξυδερκές πνεύμα, απαράμιλλη ποιότητα εργασίας, ταχύτητα στην εξυπηρέτηση εξακολουθούν να μας χαρακτηρίζουν.

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Η επιχείρηση "Υδραυλικά Κυριακόπουλος" είναι δίπλα σας για κάθε μικρή ή μεγάλη επισκευή σε οικίες, βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για να αντιμετωπίσει κάθε σας πρόβλημα.

  Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη καθώς καλύπτουμε άμεσα και αποτελεσματικά όλες τις υδραυλικές εργασίες,βλάβες,συντηρήσεις,εγκαταστάσεις πουέχει ανάγκη το σπίτι ή ο επαγγελματικός χώρος σε όλη την Αττική.

  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων αλλά και της θέρμανσης και του φυσικού αερίου παρέχειτηδυνατότητα να προσφέρουμε ασφαλείς υδραυλικές υπηρεσίες. Τα πακέτα εργασιών μας ικανοποιούνμικρές ή μεγάλες εγκαταστάσεις με εγγύηση άρτιας κατασκευής και υψηλής αντοχής στον χρόνο.

  Οι εργασίες υλοποιούνται κατόπιν δωρεάν μελέτης των αναγκών του χώρου σας προκειμένου να προσφέρουμε την ιδανική λύση.

  Εγγύηση αποτελέσματος
  Χάρη στην εργοληπτική μας ικανότητα, παράλληλα με την εμπειρία δεκαετιών στον χώρο, είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμεμε επιτυχία οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Είμαστε δίπλα σας
  Είμαστε πρόθυμοι και πάντα στη διάθεση σας να επισκεφθούμε τον χώρο σας, να ακούσουμε τις σκέψεις, τους προβληματισμούς, τις ιδέες σας, και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε εργασία ύδρευσης, αποχέτευσης ή θέρμανσης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες της υδραυλικής εργασίας ή ανακαίνισης που θέλετε να πραγματοποιήσετε και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
  Εξυπηρετούμε την Καλλιθέα, τις γύρω περιοχές, την Αθήνα και ολόκληρη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Π. Μελά 16 - Ωραιόκαστρο
  2314069542
  6988673339
  ΥδροΘές
  Σίμος Μπαλτζίδης | Υδραυλικός - Θερμοϋδραυλικός Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη | Φίλτρα Νερού - Ύδρευση - Θέρμανση - Φυσικό Αέριο

  Η επιχείρησή μας “ΥδροΘές” με έδρα τη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα το Ωραιόκαστρο, δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εργασιών και των φίλτρων νερού, παρέχοντας πιστοποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Θεσσαλονίκη.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία αφορά τα υδραυλικά και τα αποχετευτικά του κτιρίου σας. Από απλές υδραυλικές βλάβες έως και την πιο πολύπλοκη υδραυλική εγκατάσταση.

  Στο κομμάτι της θέρμανσης, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη και την εγκατάσταση φυσικού αερίου, ενδοδαπέδιας θέρμανσης, αντλίες θερμότητας, καθώς και την άμεση και σωστή συντήρηση καυστήρων φυσικού αερίου και πετρελαίου.

  Ο αδειούχος - πιστοποιημένος αρχιτεχνίτης υδραυλικός και τεχνικός αερίων καυσίμων “Σίμος Μπαλτζίδης”

  διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο και η έμπειρη ομάδα του, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να επισκεφτούν το χώρο σας, να συζητήσετε τις ανάγκες σας και μαζί να βρείτε τις ιδανικές λύσεις.

  Παράλληλα, στο κατάστημά μας, μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα από φίλτρα νερού, είδη υγιεινής (μπαταρίες κουζίνας και μπάνιου), καθώς και αξεσουάρ από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες, αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση.

  ΤΗΛ: 2314069542
  Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα υδραυλικά του κτιρίου σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε σχετική εργασία και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε το Ωραιόκαστρο και όλη την Θεσσαλονίκη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αλεού 8 - Τριπολη
  6978406918
  Χ. ΡΑΜΟΓΙΑΝΝΗΣ
  Εγκαταστάσεις Ύδρευσης - Θέρμανσης | Τρίπολη Αρκαδία

  Ο Χρήστος Ραμογιάννης είναι πιστοποιημένος υδραυλικός εγκαταστάσεων με έδρα την Τρίπολη και δραστηριοποιείται σε παντός είδους εγκαταστάσεις ύδρευσης και θέρμανσης άμεσα και αξιόπιστα.

  Έχοντας πολύχρονη εμπειρία και γνώση του αντικειμένου, καθώς και μια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών αναλαμβάνουμε νέες εγκαταστάσεις, συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους εξυπηρετώντας όλη την Αρκαδία, κατόπιν συνεννόησης.

  Με ένα μόνο τηλεφώνημα πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς εργασιών.

  Στοχεύουμε σε ένα λειτουργικό αποτέλεσμα με αντοχή στο χρόνο και τη χρήση δίνοντας μεγάλη προσοχή στα υλικά και τον εξοπλισμό μας αλλά και ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια της εκάστοτε υδραυλικής εργασίας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας και άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση βλάβης ή διαρροής.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αθανασίου Διάκου 20 - Θεσσαλονίκη
  6977900104
  6977900104
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
  Υδραυλικές Εργασίες – Φυσικό αέριο – Ηλιακά συστήματα Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρηση Παπαδόπουλος Σωκράτης εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Αθανασίου Διάκου 20 και δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 20 χρόνια χρόνια με πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες, τοποθέτηση και συντήρηση φυσικού αερίου, ανακαινίσεις και ηλιακά συστήματα.

  Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και άμεσες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στην οικία ή στον επαγγελματικό σας χώρο σε προσιτές τιμές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας περιγράφοντας το πρόβλημα σας και θα προβούμε σε απευθείας εκτίμηση της βλάβης για να σας δώσουμε όσο πιο άμεση λύση είναι εφικτή ώστε να ικανοποιηθείτε στο μέγιστο..

  Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουμε να είμαστε συνεχώς κοντά στις εξελίξεις και να εκπαιδευόμαστε με νέες τεχνοτροπίες όσον αφορά τις υπηρεσίες που παρέχουμε με σκοπό να κάνουμε την ζωή των πελατών μας ευκολότερη.

  Ξεχωρίζουμε για τα ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών, την εξειδίκευση μας στις υδραυλικές υπηρεσίες, την πολύχρονη εμπειρία μας και την άψογη λειτουργία των εγκαταστάσεων μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ 131 - ΠΛΑΚΑ ΔΗΛΕΣΙ - Βοιωτίας
  +306945267252
  WATERDROP SOLUTIONS
  Υδραυλικές Εργασίες - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Service Δήλεσι Βοιωτίας

  Η επιχείρησηWATERDROP SOLUTIONS με υπεύθυνο τον κ. Κουτσογιάννη Συμεών εδρεύει στο Δήλεσι του νομού Βοιωτίας και δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις.

  Από την πρώτη μέρα λειτουργείας της επιχείρησης μας είμαστε κοντά για κάθε μικρή και μεγάλη υδραυλική επισκευή ή εγκατάσταση στην οικία, τον επαγγελματικό ή τον βιομηχανικό σας χώρο παρέχοντας ολοκληρωμένες και άμεσες λύσεις για κάθε πρόβλημα σας.

  Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για να μας περιγράψετε το πρόβλημα σας και εμείς θα προβούμε ε άμεση εκτίμηση της εργασίας που έχετε ανάγκη ώστε να ικανοποιηθείτε στο μέγιστο. Ανέκαθεν φροντίζαμε για την άρτια επικοινωνία με τον εκάστοτε πελάτη μας με στόχο να εφαρμόζουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο, για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία αναλαμβάνουμε με συγκεκριμένο κόστος και χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες του.

  Η επιχείρηση WATERDROP - SOLUTIONS διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των υδραυλικών εργασιών και υδραυλικών εγκαταστάσεων και μπορεί να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες με κόστος προσαρμοσμένο στην εποχή αλλά και έργα τα οποία διαρκούν στο χρόνο.

  Επίσης φροντίζουμε όλα αυτά τα χρόνια να είμαστε συνεχώς κοντά στις εξελίξεις και να εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας με κάθε νέα τεχνοτροπία που αφορά τις υδραυλικές εγκαταστάσεις με σκοπό να προσφέρουμε ολοένα και καλύτερες υπηρεσίες κάνοντας την ζωή των πελατών μας ευκολότερη.

  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ

  τα ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών μας

  τα σύγχρονα εργαλεία μας

  την εξειδίκευσή μας στις υδραυλικές υπηρεσίες

  την πολύχρονη εμπειρία μας

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
  +30 6945267252

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

  Η επιχείρηση WATERDROP - SOLUTIONS εξυπηρετεί για υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις τις περιοχές Δήλεσι, Χαλκίδα, Ωρωπό, Οινόη, Οινόφυτα, Αυλώνα, Χαλκούσι, Καπανδρίτι, Αφίδνες, Θήβα, Σχηματάρι, Μαλακάσα, Άγιο Στέφανο, Άνοιξη, Κρυονέρι ενώ αναλαμβάνει εργασίες και στην περιοχή της Αθήνας και ολόκληρο το νομό Αττικής.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε υδραυλική εγκατάσταση, εργασία ή βλάβη θέλετε να αναλάβουμε και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα...

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Μεσημέρι - Θεσσαλονίκη
  2392091745
  6977741503
  ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
  Χρώματα - Εργαλεία - Ηλεκτρολογικός & Υδραυλικός Εξοπλισμός | Μεσημέρι Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρηση ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ εδρεύει στο ΜεσημέριΘεσσαλονίκης προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών γύρω από τον τομέα της οικοδομής.

  Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που μετρά από το 2001 και από το 2019, με την νέα γενιά πλέον στο τιμόνι, συνεχίζεται η παράδοση.

  Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε πάνω από 20.000 κωδικούς σε σιδηρικά, χρώματα, εργαλεία, ηλεκτρολογικό και υδραυλικό εξοπλισμό, κάρβουνα, είδη θέρμανσης και εργαλεία κήπου.

  Παράλληλα, το τεχνικό μας τμήμα αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις θέρμανσης σε νέες και υφιστάμενες οικοδομές σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

  Στόχος μας είναι η κάλυψη όλων των αναγκών ιδιωτών και επαγγελματιών στον τομέα της δόμησης και των κατασκευών, καθώς και η δημιουργία και διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Νάουσα - Πάρος
  2284052942
  6977411514
  ΔΕΡΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Θέρμανση - Κλιματισμός - Υγραέριο Πάρος

  Η επιχείρησή μας “ΔΕΡΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Πάρο και πιο συγκεκριμένα στην Νάουσα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της θέρμανσης, του κλιματισμού και του υγραερίου, προτείνοντας σύγχρονες και αποδοτικές λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Με πολυετή εμπειρία, άρτια τεχνογνωσία και εξειδίκευση, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη, την εγκατάσταση και την συντήρηση συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης, καθώς και συστημάτων υγραερίου.

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες και οικολογικές προτάσεις κλιματισμού, θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης, με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους.

  Σε συνεργασία με τους πλέον αξιόπιστους διεθνείς οίκους και με άξονα τη μέγιστη δυνατή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, η επιχείρησή μας, προβαίνει στη διεκπεραίωση κάθε έργου που αναλαμβάνει, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης - σχεδιασμού - κατασκευής, αλλά και επαγγελματικής συντήρησης συστημάτων κλιματισμού και θέρμανσης.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι αφενός να παρέχουμε σε κάθε πελάτη υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας και αφετέρου η διαρκής αναζήτηση για νέες και αποδοτικές λύσεις όσον αφορά την θέρμανση, τον κλιματισμό και το υγραέριο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε σχετική εργασίες επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Χονδροδήμου 62, Μεσολόγγι - Αιτωλοακαρνανία
  2631301852
  6992285774
  ΓΛΙΑΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Υδραυλικά – θέρμανση – Ηλιακά- Αποχέτευση -Αποφράξεις –Υγραέριο Αδιάταρακτη κοπή Συντηρήσεις καυστήρωνστο Μεσολόγγι και σε ολη την Αιτωλοακαρνανία!!!!!

  Καλέστε, τώρα, για οποιαδήποτε βλάβη!

  Κοντά σας, 24 ώρες το 24ωρο, για έκτακτες ανάγκες!

  Ο υδραυλικός και θερμοϋδραυλικός ΓΛΙΑΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών και θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων εδώ και πολλά χρόνια με εδρα της δουλειάς του στο Μεσολόγγι της Αιτωλοακαρνανίας με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.

  Εχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία στις υδραυλικές εγκαταστάσεις ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων( κατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα ξενοδοχεία) μπορούμε να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη, πάντοτε στις καλύτερες τιμέςτης αγοράς.

  Η ποιότητα εργασίας μας,η συνέπεια παράδοσης των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, και τα πιστοποιημένα υλικά επώνυμων εταιρειών που χρησιμοποιούμε σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το ονομά μας και την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

  Το εξιδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους θερμοϋδραυλικούς που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν αμεσα στο Μεσολόγγι, την Ναύπακτο,το Αγρίνιο σε ολο τον νομό της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και στην Λευκάδα

  Οι υπηρεσιες μας:

  Υδραυλικές εργασίες- Υδραυλικές Εγκαταστάσεις,στο Μεσολόγγι, την Ναύπακτο, το Αιτωλικό την Βόνιτσα, το Αγρίνιο και στην Λευκάδα

  θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου

  Επισκευές υδραυλικών βλαβών παντός είδους

  Εγκαταστάσεις ύδρευσης

  Ελεγχος διαρροών

  Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης

  Αποφράξεις και αποχετεύσεις

  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία

  Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής

  Ηλιακά συστήματα Ηλιακούς Θερμοσίφωνες- τοποθέτιση- συντήριση -επισκευή σε κεραμοσκεπή η σε ταράτσα

  Ηλιοθερμία

  Ανακαινίσεις μπάνιων – κουζίνας μερική η ολική ανακαίνιση

  Αντικατάσταση σωληνώσεων μπάνιου, κουζίνας

  Ελεγχος διαρροών

  Εργασίες θέρμανσης:Μελέτες Θέρμανσης, κατασκευή , συντήριση, επισκευές βλαβών

  Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης

  Τοποθετήσεις Καλοριφέρ συντηρήσεις καλοριφέρ αντικατάσταση παλαιών σωμάτων ,

  Εγκαταστάσεις Αντλιών θερμότητας

  Εγκατάσταση Αντλιοστασίων

  Αυτονομίες κεντρικής θέρμανσης

  Εγκαταστάσεις Υγραερίου

  Συντηρήσεις αποχετευτικού συστήματος:Ανάλογα την κατάσταση του κτιρίου και συγκεκριμένα του αποχετευτικού συστήματος, την παλαιότητά του, εξαρτάται η συχνότητα της συντήρησης που θα πρέπει να πραγματοποιείται για να διατηρείται το δίκτυο αποχέτευσης καθαρό.

  Συνδέσεις ενεργειακών τζακιών

  Εγκατάσταση λεβητοστασίων

  Συντηρήσεις καυστήρων υγρών και αερίων καυσίμων– επισκευές καυστήρων και μετατροπές καυστήρων ( καυστήρες πετρελαίου σε καυστήρες υγραερίου)

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ μας είναι η αμεση εξυπηρέτιση των πελατών μας με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους από την ανάθεση της εργολαβίας εως την περάτωση πάντα με ποιότητα των υπηρεσιών μας και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές .

  Εάν ψάχνετε αξιόπιστο Θερμουδραϋλικό στο Μεσολόγγι και σε ολη την Αιτωλοακαρνανία, ή υδραυλικό εγκαταστάσεων επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

  Και μετά το πέρας των εργασιών ειμαστε δίπλα σας

  Ζητήστε την προσφορά μας και να εισθαι σίγουροι θα είναι η πιο συμφέρουσα.

  Με εκτίμηση

  ΓΛΙΑΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Ο πιστοποιημένος θερμοϋδραυλικός στο Μεσολόγγι

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Και για εκτακτες ανάγκες 24 ωρες

  Υδραυλικός – Υδραυλικοί Μεσολόγγι, Ναύπακτος,Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αιτωλικό Αιτωλοκαρανανία Λευκάδα

  Θερμοϋδραυλικός- θερμοϋδραυλικοί . Μεσολόγγι, Ναύπακτος,Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αιτωλικό Αιτωλοκαρανανία Λευκάδα

  Υδραυλικές εργασίες Μεσολόγγι, Ναύπακτος,Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αιτωλικό Αιτωλοκαρανανία Λευκάδα

  Υδραυλικές εγκαταστάσεις Μεσολόγγι, Ναύπακτος,Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αιτωλικό Αιτωλοκαρανανία Λευκάδα

  Θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις Μεσολόγγι, Ναύπακτος,Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αιτωλικό Αιτωλοκαρανανία Λευκάδα

  Θερμοϋδραυλικές βλάβες Μεσολόγγι, Ναύπακτος,Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αιτωλικό Αιτωλοκαρανανία Λευκάδα

  Συντηρήσεις καυστήρων Μεσολόγγι, Ναύπακτος,Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αιτωλικό Αιτωλοκαρανανία Λευκάδα

  Καυστηρατζής Μεσολόγγι, Ναύπακτος,Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αιτωλικό Αιτωλοκαρανανία Λευκάδα

  Συντηρήσεις επισκευές ηλιακών θερμοσιφώνων Μεσολόγγι, Ναύπακτος,Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αιτωλικό Αιτωλοκαρανανία Λευκάδα

  Εγκατάσταση υγραερίου Μεσολόγγι, Ναύπακτος,Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αιτωλικό Αιτωλοκαρανανία Λευκάδα

  Αποφράξεις αποχετεύσεις Μεσολόγγι, Ναύπακτος,Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αιτωλικό Αιτωλοκαρανανία Λευκάδα

  Αδιατάρακτη κοπή Μεσολόγγι, Ναύπακτος,Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αιτωλικό Αιτωλοκαρανανία Λευκάδα

  Διατρίσεις μπετού Μεσολόγγι, Ναύπακτος,Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αιτωλικό Αιτωλοκαρανανία Λευκάδα

  Οικονομικές ανακαινίσεις μπάνιου Μεσολόγγι, Ναύπακτος,Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αιτωλικό Αιτωλοκαρανανία Λευκάδα

  24ΩΡΕς Θερμοϋδραυλικός Μεσολόγγι, Ναύπακτος,Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αιτωλικό Αιτωλοκαρανανία Λευκάδα

  Υδραυλικές Εργολαβίες ανακαινίσεις Μεσολόγγι, Ναύπακτος,Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αιτωλικό Αιτωλοκαρανανία Λευκάδα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Άγιος Προκόπιος - Κέρκυρα
  6985886933
  ThermoΥδραυλικά
  Υδραυλικός Κέρκυρα - Υδραυλικά, Θέρμανση, Αποχέτευση & Ηλιακά Συστήματα Κέρκυρα

  Η επιχείρησή μας “ThermoΥδραυλικά” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 13 χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εργασιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κέρκυρα.

  Ο υδραυλικός και η ομάδα του, διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας στις υδραυλικές εργασίες, είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν, παρέχοντας άμεσα και υπεύθυνα τις υπηρεσίες τους με στόχο τα πλέον άμεσα και ποιοτικά αποτελέσματα.

  Καλύπτουν ένα πλήθος υπηρεσιών και ανταποκρίνονται άμεσα στο κάλεσμά σας. Πιό συγκεκριμένα, μπορούν να αναλάβουν υδραυλικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις μπάνιων και κουζίνας, αποχετευτικά έργα, αντλίες θερμότητας, λέβητες καθώς και ηλιακά συστήματα.

  24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  Με ένα μόνο τηλεφώνημα, θα ανταποκριθούμε άμεσα, για την επίλυση των όποιων προβλημάτων του χώρου σας.

  ΤΗΛ: 6985886933

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Ανταποκρινόμαστε με επιτυχία σε οποιαδήποτε βλάβη ή πρόβλημα παρουσιαστεί στα υδραυλικά του κτιρίου σας, από ένα λαστιχάκι έως την ανακατασκευή όλης της εγκατάστασης. Είμαστε κοντά σας για κάθε μικρή και μεγάλη εργασία σε κατοικίες, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό και βιομηχανικό χώρο σε όλη την Κέρκυρα, επεμβαίνοντας άμεσα και δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα σας.

  Διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας στο χώρο των θερμοϋδραυλικών, με ταχύτητα και επαγγελματισμό.

  Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η συνέπεια στην παράδοση κάθε έργου, η υψηλή ποιότητα εργασίας και όλα αυτά πάντα στις πιο λογικές τιμές.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κέρκυρα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αρριανού 15 - Θεσσαλονίκη
  2313091362
  6978333189 - 6940809148
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ''Ο ΣΩΤΗΡΗΣ''
  Θέρμανση - Καλοριφέρ - Ηλιακά Συστήματα - Αποχετευτικά - Φυσικό Αέριο - Εμπόριο Υδραυλικών Ειδών - Αποφράξεις Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Η εταιρεία μας ''ΥΔΡΑΥΛΙΚΑΟ ΣΩΤΗΡΗΣ'' η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται από το 1990 στις υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ταυτόχρονα ποιοτικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στο κέντρο αλλά και σε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη.

  Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία μας αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες, συντήρηση και εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων καθώς και συστημάτων αποχέτευσης. Επίσης η εταιρεία αναλαμβάνει να επιδιορθώσει κάθε είδους βλάβη με τα πιο σύγχρονα ανταλλακτικά τα οποία τα εμπορεύεται στο φυσικό της κατάστημα, στην Δημητρίου Γούναρη 78, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

  είναι έμπειρο και άρτια εκπαιδευμενο ώστε να μπορεί να ολοκληρώσει με συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε είδους υδραυλική εργασία ή υδραυλική εγκατάσταση επιθυμείτε.

  Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει αμέτρητες βλάβες και έχουμε έρθει αντιμέτωποι απαιτητικές υδραυλικές εγκαταστάσεις τις οποίες έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς και μέσα στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα.

  Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε για κάθε έργο το οποίο αναλαμβάνουμε ώστε να το ολοκληρώσουμε σε συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και ταυτόχρονα να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και τις γύρω περιοχές

  Toggle
προηγούμενη 1 από 17 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ