noscript image for google
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 | 06:06 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΚΑΜΠΙΣΗ 7 - Ανω Πατήσια
  6972671222
  Ζητήστε μας προσφορά για κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εγκατάσταση και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλο τον νομό Αττικής.
  Επιπλέον το υποκατάστημά μας εδρεύει στην Λειβαδιά Βοιωτίας στην οδό Βορείου Ηπείρου και εξυπηρετεί όλη την Λειβαδιά χάρη στην πολυετή εμπειρία μας.

  Η εξυπηρέτηση μας, η εμπειρία μας, το προσωπικό μας και η άριστη συνεργασία μας, μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Άγιος Προκόπιος - Κέρκυρα
  6985886933
  ThermoΥδραυλικά
  Υδραυλικός Κέρκυρα - Υδραυλικά, Θέρμανση, Αποχέτευση & Ηλιακά Συστήματα Κέρκυρα

  Η επιχείρησή μας “ThermoΥδραυλικά” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 13 χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εργασιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κέρκυρα.

  Ο υδραυλικός και η ομάδα του, διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας στις υδραυλικές εργασίες, είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν, παρέχοντας άμεσα και υπεύθυνα τις υπηρεσίες τους με στόχο τα πλέον άμεσα και ποιοτικά αποτελέσματα.

  Καλύπτουν ένα πλήθος υπηρεσιών και ανταποκρίνονται άμεσα στο κάλεσμά σας. Πιό συγκεκριμένα, μπορούν να αναλάβουν υδραυλικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις μπάνιων και κουζίνας, αποχετευτικά έργα, αντλίες θερμότητας, λέβητες καθώς και ηλιακά συστήματα.

  24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  Με ένα μόνο τηλεφώνημα, θα ανταποκριθούμε άμεσα, για την επίλυση των όποιων προβλημάτων του χώρου σας.

  ΤΗΛ: 6985886933

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Ανταποκρινόμαστε με επιτυχία σε οποιαδήποτε βλάβη ή πρόβλημα παρουσιαστεί στα υδραυλικά του κτιρίου σας, από ένα λαστιχάκι έως την ανακατασκευή όλης της εγκατάστασης. Είμαστε κοντά σας για κάθε μικρή και μεγάλη εργασία σε κατοικίες, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό και βιομηχανικό χώρο σε όλη την Κέρκυρα, επεμβαίνοντας άμεσα και δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα σας.

  Διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας στο χώρο των θερμοϋδραυλικών, με ταχύτητα και επαγγελματισμό.

  Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η συνέπεια στην παράδοση κάθε έργου, η υψηλή ποιότητα εργασίας και όλα αυτά πάντα στις πιο λογικές τιμές.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κέρκυρα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ανδρίτσαινας 48 - Γαλάτσι
  2111189745
  6987713950
  HYDROCLIMA | Μακρής Ιωάννης
  Υδραυλικός Γαλάτσι
  _____

  λίγα λόγια για εμάς

  Η επιχείρησή του Μακρή Ιωάννη η οποία εδρεύει στο Γαλάτσι, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εργασιών και της θέρμανσης, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στη περιοχή μας και σε όλη την Αττική.

  Από ένα ήρεμο ξεκίνημα στις αρχές του 2005, η διαρκώς αυξανόμενη ομάδα μας υπερήφανα υπηρετεί τη γενικότερη περιοχή της Αθήνας εδώ και 15, πλέον, χρόνια, με λύσεις για πάσης φύσεως τεχνικά προβλήματα, όπως η συντήρηση κλιματιστικών μονάδων, η εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων, η συντήρηση και εγκατάσταση οποιασδήποτε υδραυλικής ανάγκης.

  Υπηρεσίες:

  Υδραυλικές Εργασίες
  Κλιματισμός
  Εγκατάσταση & Service Ηλιακών
  Επισκευή Καυστήρων
  Τζάκι & Θέρμανση
  Απεντομώσεις & Απολυμάνσεις
  Έκδοση κοινοχρήστων και διαχείριση πολυκατοικιών

  Βαθιά Γνώση
  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους υδραυλική εργασία! Η εταιρεία μας, διαθέτει υδραυλικούς στην Αθήνα και σε όλα τα προάστια της Αττικής, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Το έμπειρο προσωπικό μας αποτελεί το σημείο αναφοράς της επιχείρησης μας αφού είναι σε θέση να αναλάβει οποιοδήποτε υδραυλικό πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο, συζητώντας πάντα με τον πελάτη για την πιο οικονομική και αποτελεσματική λύση.

  Επαγγελματισμός
  Οι υδραυλικοί που εργάζονται στην εταιρεία μας έχουν αποκτήσει εμπειρία στο χώρο και είναι όλοι οι καλύτεροι επαγγελματίες με τους οποίους θα μπορούσατε να συνεργαστείτε. Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που διαθέτει κάθε υδραυλικός της εταιρείας μας είναι η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία και το εγγυημένο αποτέλεσμα.

  Εμπειρία
  Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το να βρεις σωστό υδραυλικό στις μέρες μας, είναι μια δύσκολη υπόθεση και συχνά ο καταναλωτής μπορεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες σε διάφορες συνεργασίες. Η εταιρεία μας όμως, έπειτα από τα τόσα χρόνια παρουσίας στο χώρο έχει αποδείξει μέσα από την συνεχή προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια ότι εκείνο που έχει σημασία για εμάς είναι η δική σας άψογη και εγγυημένη εξυπηρέτηση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ 78 - Θεσσαλονίκη
  2313091362
  6978333189 - 6940809148
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ''Ο ΣΩΤΗΡΗΣ''
  Θέρμανση - Καλοριφέρ - Ηλιακά Συστήματα - Αποχετευτικά - Φυσικό Αέριο - Εμπόριο Υδραυλικών Ειδών - Αποφράξεις Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Η εταιρεία μας ''ΥΔΡΑΥΛΙΚΑΟ ΣΩΤΗΡΗΣ'' η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται από το 1990 στις υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ταυτόχρονα ποιοτικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στο κέντρο αλλά και σε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη.

  Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία μας αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες, συντήρηση και εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων καθώς και συστημάτων αποχέτευσης. Επίσης η εταιρεία αναλαμβάνει να επιδιορθώσει κάθε είδους βλάβη με τα πιο σύγχρονα ανταλλακτικά τα οποία τα εμπορεύεται στο φυσικό της κατάστημα, στην Δημητρίου Γούναρη 78, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

  είναι έμπειρο και άρτια εκπαιδευμενο ώστε να μπορεί να ολοκληρώσει με συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε είδους υδραυλική εργασία ή υδραυλική εγκατάσταση επιθυμείτε.

  Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει αμέτρητες βλάβες και έχουμε έρθει αντιμέτωποι απαιτητικές υδραυλικές εγκαταστάσεις τις οποίες έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς και μέσα στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα.

  Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε για κάθε έργο το οποίο αναλαμβάνουμε ώστε να το ολοκληρώσουμε σε συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και ταυτόχρονα να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και τις γύρω περιοχές

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Πολύγυρου - Χαλκιδικής
  6975735666
  Σχοινάς Γεώργιος
  Υδραυλικά - Θέρμανση - Αποχέτευση&Αποφράξεις - Ηλιακά συστήματα

  Οι Υπηρεσίες μας

  Υδραυλικα
  Πάνω στο υδραυλικό κομμάτι ειδικευόμαστε απο αλλαγές σπιράλ λεκάνης έως και αντικαταστάσεις σιφωνιού, παροχής νερού και μηχανισμού σε καζανάκι.
  Η προληπτική συντήρηση υδραυλικών είναι σημαντική για τυχόν ένδειξη σκουριασμένων ή βουλωμένων σωλήνων.
  Επίσης η αντικατάσταση των υδραυλικών σας είναι εξίσου αναγκαία για ένα ασφαλές και καθαρό σπίτι, έτσι ώστε να μην παρεκτραπούμε σε ανώφελες ζημιές και έξοδα.

  Μάθετε περισσότερα

  Θέρμανση
  Σχετικά με την θέρμανση το συνεργείο μας θα είναι στην διάθεσή σας για την συντήρηση των καλοριφέρ και του λεβητοστασίου σας ή για την αντικατάστασή τους.
  Μπορούμε να σας εγκαταστήσουμε οποιονδήποτε τρόπο θέρμανσης προτιμάτε όπως φυσικό αέριο, μετατροπή σε πέλλετ και αντλίες θερμότητας.
  Για να έχετε ζεστό νερό μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την εγκατάσταση ή συντήρηση του θερμοσίφωνα σας.

  Μάθετε Περισσότερα

  Αποχέτευση/Αποφράξεις
  Πετώντας φαγητά ή σκουπίδια στον νιπτήρα σας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βουλώσουν τα σιφώνια σας. Το ίδιο ισχύει και για την τουαλέτα με τα χαρτιά και τα μωρομάντηλα με αποτέλεσμα μετά να χρειαστείτε την απόφραξη της αποχέτευσης σας.
  Αν συμβεί κάτι τέτοιο είμαστε διατεθειμένοι να σας εξυπηρετήσουμε με το θέμα της αποχέτευσης και απόφραξης των υδρορροών και της λεκάνης σας και όχι μόνο. Ξεβουλώνουμε επίσης τον νεροχύτη και την λεκάνη σας και αν δεν είναι εφικτό μπορούμε να εγκαταστήσουμε καινούργια υδραυλική αποχέτευση. Επίσης κάνουμε και επισκευές σε δίκτυα αποχέτευσης.

  Μάθετε Περισσότερα

  Ηλιακα Συστήματα
  Αντί για τον κανονικό θερμοσίφωνα που καταναλώνει αρκετό ρεύμα για να σας παρέχει ζεστό νερό, ο ηλιακός θερμοσίφωνας ακόμα και χωρίς πλήρη ήλιο ή ακόμα και με συννεφιά με τη σωστή τοποθέτησημαζεύει τις ηλιακές ακτίνες με αποτέλεσμαμέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ωρώνθα σας έχει έτοιμο ζεστό και υγιεινό νερό.

  Μάθετε Περισσότερα

  24ωρη Εξυπηρέτηση
  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί με τον υδραυλικό σας Σχοινά Γεώργιο εξηπηρετόντας άμεσα
  όλων τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
  ΣΧΟΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Υδραυλικός Πολύγυρος Χαλκιδική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 4-6 - Λάρισα
  2411810472
  6974814397-6944177077
  L.A.CTRICITY & ROHI
  Ηλεκτρολογικές - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Λάρισα

  Οι εταιρείες L.A.CTRICITY& ROHI, συμπορευόμενες πλέον, δραστηριοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια με τις ηλεκτρολογικές και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις βιομηχανιών και κτιρίων. Η έδρα των εταιρειών είναι στην Λάρισα αλλά αναλαμβάνουν έργα στην Λάρισα, την Θεσσαλία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Οι εταιρείες μας διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία και είναι στελεχωμένες με πάνω από 20 άτομα προσωπικό το οποίο είναι εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο ώστε να αντιμετωπίζει την οποιαδήποτε πρόκληση αντιμετωπίσει. Το πολύπειρο προσωπικό μας και τα σύγχρονα εργαλεία που έχουμε στην διάθεση μας είναι η συνταγή της επιτυχίας μας.

  Τέλος έχουμε στην κατοχή μας και σύγχρονο στόλο οχημάτων για να σας εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά. Στόχος των εταιρειών μας είναι να δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα εκπληρώνοντας τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη μας στο μέγιστο.

  Οι εταιρείες L.A.CTRICITY -ROHI μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας κάθε ηλεκτρολογική και υδραυλική εργασία τους ανατεθεί όσο δύσκολη και πολύπλοκη είναι, πάντα στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εργασιών, έχουμε αναλάβει και υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στη Λάρισα, σε όλη την Θεσσαλία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ

  τα χρονοδιαγράμματα εργασιών

  την πολύχρονη εμπειρία

  το εξειδικευμένο προσωπικό μας

  τα σύγχρονα εργαλεία μας

  τις ανταγωνιστικές τιμές μας

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
  2411810472

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  είναι η άμεση και σωστή περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε, αλλά και ηδιαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε το έργο που θέλετε να πραγματοποιήσετε και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα, όλη την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αμαξάδες, Ίασμος - Ξάνθη
  6995361548
  ΜΠΟΥΡΔΟΥΚ ΡΑΧΗΜ
  Αποφράξεις - Υδραυλικός Ξάνθη Ροδόπης | Υδραυλικά - Θέρμανση - Αποχετεύσεις - Ηλιακά Συστήματα

  Ο υδραυλικός “ΜΠΟΥΡΔΟΥΚ ΡΑΧΗΜ” δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη και σε όλη την Ροδόπη.

  Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία του, ο υδραυλικός και η έμπειρη ομάδα του, μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά τα υδραυλικά, την θέρμανση και την αποχέτευση του κτιρίου σας αλλά και να σας προτείνουν τα ιδανικά ηλιακά συστήματα.

  Με ένα τηλεφώνημα στο 6995361548

  θα έρθουμε στο χώρο σας προκειμένου τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Παράλληλα, παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση τυχόν βλάβες που μπορεί να προκύψουν στα υδραυλικά του κτιρίου σας.

  Σε όλες τις εργασίες μας, προσπαθούμε να διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα, αλλά και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας επιδιόκτας την άριστη εξυπηρέτηση τους.

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε για τον χώρο σας.

  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι άριστης ποιότητας, καλύπτοντας τις απαιτούμενες προδιαγραφές, και σας εξασφαλίζουν ένα ασφαλές, μακροχρόνιο και σίγουρο αποτέλεσμα.

  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

  για την συνέπεια στα ραντεβού μας, την γρήγορη και σωστή ολοκλήρωση των έργων που αναλαμβάνουμε αλλά και για τις ανταγωνιστικές τιμές μας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κομοτηνή, την Ξάνθη και όλη την Ροδόπη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Σταύρου Χωνού 44 - Ναουσα
  6986007395
  ΡΑΦΑΗΛ ΤΣΙΜΠΡΗΣ
  Υδραυλικός Νάουσα Ημαθία - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Θέρμανση - Ηλιακά Συστήματα Νάουσα Ημαθία

  Η επιχείρησή μας “ΡΑΦΑΗΛ ΤΣΙΜΠΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Νάουσα, δραστηριοποιείται από 2011 στο χώρο των υδραυλικών εργασιών, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Νάουσα και σε όλη την Ημαθία.

  Ο έμπειρος υδραυλικός, με 16 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και η εξειδικευμένη ομάδα του, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουν εγγυημένη εργασία αλλά και να λύσουν άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα υδραυλικά του κτιρίου σας.

  Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε υδραυλικές εγκαταστάσεις, συντήρηση και επισκευή των υδραυλικών σας καθώς επίσης και εγκαταστάσεις θέρμανσης, ηλιακά συστήματα και ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

  και με ένα τηλεφώνημα θα έρθουμε στο χώρο σας για να λύσουμε κάθε σχετικό πρόβλημα, εξυπηρετώντας άμεσα την Νάουσα και όλη την Ημαθία.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε κάθε είδους σχετική εργασία, στοχεύοντας στην άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις υδραυλικές εργασίες έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων και έχουμε έρθει αντιμέτωποι με κάθε είδους υδραυλικής βλάβης. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την ιδανική λύση στο χώρο των υδραυλικών εργασιών.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  δεν είναι άλλος από το να φροντίζουμε να προσαρμόζουμε πάντοτε τις υπηρεσίες μας στις εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις σας, εξασφαλίζοντας ποιότητα και ελκυστικές τιμές.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε αυτόν. Εξυπηρετούμε άμεσα την Νάουσα και όλη την Ημαθία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Θεσσαλιώτιδος 37 - Καρδίτσα
  2441076447
  6987070927
  Η εταιρεία μας ΗΚ ΦΥΤΙΛΗΣ με έδρα την Καρδίτσα μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία από τα χρόνια στον κλάδο σας προσφέρει υπηρεσίες υδραυλικών εγκαταστάσεων, συντηρήσεων και επισκευών.

  Μαζί με τους καλά εκπαιδευμένους μας μάστορες σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας άμεσα και αποτελεσματικά και μακροχρόνια διάρκεια καθώς αναλαμβάνουμε όλα τα έργα που μας αναθέσετε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Υδραυλικά
  Θερμοϋδραυλικά
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  Ενδοδαπέδια Θέρμανση
  Εγκαταστάσεις Θέρμανσης Και Ύδρευσης
  Θέρμανση Φυσικού Αερίου
  Ηλιακά

  Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη και επιθυμία καθώς και η ανθεκτικότητα της εργασίας μας στην διάβρωση του χρόνου για αυτό χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας υλικά στα έργα μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Πέρα Τριοβάσαλος - Μήλος
  2287023356
  6979001426 ΝΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, 6979001425 ΝΙΚΟΣ ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ
  ΝΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο.Ε.
  Υδραυλικός Μήλος - Είδη Υγιεινής & Υδραυλικά Προϊόντα

  Η εταιρεία μας “ΝΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Μήλο, δραστηριοποιείται από το 2001 στις υδραυλικές εργασίες, παρέχοντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Μήλο.

  Παράλληλα, στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από είδη υγιεινής καθώς και υδραυλικά προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτοντας μια έμπειρη ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες υδραυλικούς με χρόνια πορεία στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας: υδραυλικές εγκαταστάσεις, θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις, αποφράξεις - αποχετεύσεις, υπηρεσίες θέρμανσης καθώς και την προμήθεια, τοποθέτηση και επισκευή ηλιακών συστημάτων.

  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα σε οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη υδραυλική εργασία καθώς και σε υδραυλικές βλάβες που μπορεί να προκύψουν στα υδραυλικά του κτιρίου σας.

  Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις του χώρου και έχοντας έρθει αντιμέτωποι με χιλιάδες έργα στο χώρο μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις στο χώρο της ύδρευσης, της αποχέτευσης και της θέρμανσης του κτιρίου σας.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι αφαινός να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αφετέρου να διευρύνεται διαρκώς την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε απόλυτα κάθε σας ανάγκη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
  Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Μήλο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ηλιούπολη - Αττική
  6945043200,6978900505
  VP ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις & Ανακαινίσεις | Ηλιούπολη Αττική

  Ο αδειούχος υδραυλικός Βαγγέλης Παππάς δραστηριοποιείται με έδρα την Ηλιούπολη σε παντός είδους υδραυλικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις και αποκατάσταση υδραυλικών βλαβών εξυπηρετώντας όλη την Αττική.

  Με πολύχρονη εμπειρία, άνω των 18 ετών, αναλαμβάνουμε υδραυλικές εργασίες και επισκευές σε νέες και υφιστάμενες οικοδομές με εγγύηση ποιότητας υλικών και κατασκευής, καθώς και εξαιρετικής αντοχής.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα που αφορά σε υδραυλική βλάβη μεριμνώντας για την άμεση αποκατάστασή της.

  Για νέες εγκαταστάσεις και ανακαινίσεις, πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών του και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς. Εργαζόμαστε με συνέπεια και επαγγελματισμό στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας, εξυπηρετώντας όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Προφήτης, Βόλβης - Θεσσαλονίκη
  6936592350
  Γουδής Ηρακλής
  Υδραυλικός - Θέρμανση - Κλιματισμός - Ανακαινίσεις - Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρηση του υδραυλικού Γουδή Ηρακλή η οποία βρίσκεται στην περιοχή Προφήτη Βόλβης στην Θεσσαλονίκη,
  δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και σε κάθε θερμουδραυλική εργασία.

  Με την εμπειρία και τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς είναι αδειούχος υδραυλικός θερμοϋδραυλικός, εγκαταστάτης.
  Παρέχει άμεσα χωρίς καθυστερήσεις με συνέπεια, επαγγελματισμό και λογικές τιμές κάθε υδραυλικό εργο που θα του ανατεθεί εξυπηρετώντας μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις, (κατοικίες, επαγγελματικούς - βιομηχανικούς χώρους και ξενοδοχεία).

  Δίνει μόνιμες λύσεις σε προβλήματα επισκευής και προτείνουμε ότι πιο σύγχρονο τεχνολογικά για νέες εγκαταστάσεις.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Μυκηνών 20 - Πάτρα
  6997560433,6974910828
  ΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
  Υδραυλικός Πάτρα & Πατήσια Αττικής - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Πάτρα & Πατήσια Αττικής

  Ο υδραυλικός “ΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ” με έδρα την Πάτρα, δραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο των υδραυλικών εργασιών και υδραυλικών εγκαταστάσεων παρέχοντας ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάρτα.

  Διαθέτοντας υποκατάστημα στα Πατήσια Αττικής, ο υδραυλικός και η έμπειρη ομάδα του, παρέχουν άμεση και σωστή εξυπηρέτηση και σε όλη την Αττική.

  Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία του υδραυλικού αλλά και διαθέτοντας εξειδικευμένα συνεργεία, μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά την ύδρευση, την θέρμανση και την αποχέτευση του κτιρίου σας. Παράλληλα, διαθέτοντας ειδικά μηχανήματα, παρέχουν και υπηρεσίες αδιατάρακτης κοπής μπετού.

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 6997560433

  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία κάθε ανάγκη και πρόβλημα που μπορεί να έχετε με τις υδραυλικά του κτιρίου σας.

  Με μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των υδραυλικών εργασιών και παρακολουθώντας στενά όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας, με ταχύτητα και επαγγελματισμό στην Πάτρα, στα Πατήσια και σε όλη την Αττική.

  Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό εργων ύδρευσης, θέρμανσης και αποχέτευσης, εφαρμόζοντας τις καλύτερες τεχνικές μεθόδους, οι οποίες εγγυώνται άριστη ποιότητα κατασκευής και μεγάλη διάρκεια ζωής της εγκατάστασής σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και επωφεληθείτε από την ποιότητα των εργασιών, την συνέπεια αλλά και από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές μας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πάτρα, τα Πατήσια και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Πούντα Παροικία - Πάρος
  6956632442
  ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Υδραυλικός Πάρος - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Αποχετευτικά Δίκτυα - Θέρμανση - Ηλιακά Συστήματα

  Η επιχείρησή μας “ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η βρίσκεται στην Πάρο, δραστηριοποιείται από το 2008 στον χώρο των υδραυλικών εργασιών και εγκαταστάσεων, παρέχοντάς ποιοτικές υπηρεσίες και αποτελεσματικές λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα υδραυλικά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Ο έμπειρος υδραυλικός, διαθέτοντας 35 χρόνια εμπειρία στο χώρο των υδραυλικών εργασιών και η έμπειρη ομάδα του, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία αφορά τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, αποχετευτικά δίκτυα, την θέρμανση αλλά και ηλιακά συστήματα.

  Ο επαγγελματισμός, οι γνώσεις και τα απαραίτητα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε αποτελούν τα απαραίτητα εργαλεία για να ανταποκριθούμε άμεσα και με αποτελεσματικότητα σε κάθε σας ανάγκη.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ

  να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους εργασία σχετική με τα υδραυλικά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, αλλά και να σας εγγυηθούμε για την άμεση και άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Με προσήλωση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε ταχύτητα στην ολοκλήρωση κάθε είδους υδραυλικής εργασίας και εγγυημένο αποτέλεσμα, παρέχοντάς σας ποιοτικές λύσεις σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

  Έχοντας εξυπηρετήσει μέχρι και σήμερα ένα μεγάλο αριθμό πελατών και έχοντας ολοκληρώσει ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Πάρο, έχουμε αποκτήσει όλην εκείνη την πείρα που χρειάζεται για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με ποιοτικές προτάσεις και λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.
  Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Έυβοιας 6 - Μεταμόρφωση
  2102829190
  6936162683
  ΝΚ Group
  Κάραλης Νικόλαος - Υδραυλικός - Θέρμανση - Ψύξη - Φυσικό Αέριο - Ηλιακά Συστήματα - Μεταμόρφωση Αθήνα

  Η επιχείρηση ΝΚ Group του υδραυλικού ΚάραληΝικόλαουη οποία βρίσκεται στην περιοχή Μεταμόρφωση Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και σε κάθε θερμουδραυλική εργασία.

  Με πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει σας εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς είμαστε αδειούχοι υδραυλικοί θερμουδραυλικοί, εγκαταστάτες.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους υδραυλικούς, θερμουδραυλικούς,που παρέχουν αμεσα χωρίς καθυστερήσεις με συνέπεια, επαγγελματισμό και λογικές τιμές κάθε υδραυλικό εργο που θα μας ανατεθεί εξυπηρετώντας μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις, (κατοικίες, επαγγελματικούς - βιομηχανικούς χώρους και ξενοδοχεία).
  Δίνουμε μόνιμες λύσεις σε προβλήματα επισκευής και προτείνουμε ότι πιο σύγχρονο τεχνολογικά για νέες εγκαταστάσεις.

  Αναλαμβάνουμε:

  - Υδραυλικά
  - Θέρμανση
  - Φυσικό αέριο
  - Ηλιακά
  - Ψύξη
  - Πυρόσβεση
  - Επισκευές
  - Συντηρήσεις
  - Ανακαινίσει

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Παροικιά - Πάρος
  2284023670
  6976682010, 6987884137
  Καλακώνας Βασίλειος & Υιός

  Υδραυλικός - Υδραυλικές Εργασίες - Παροικιά Πάρου

  Η επιχείρησή μας “Καλακώνας Βασίλειος & Υιός” η οποία εδρεύει στην Παροικιά Πάρου, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων φυσικού αερίου και εξυπηρετεί άμεσα όλη την Πάρο.

  Η πολυετής εμπειρία, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός που διακρίνει την επιχείρησή μας, μας έχουν κάνει περιζήτητους.

  Χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα μέσα της εποχής, τα ποιοτικότερα υλικά, την άριστη εργασία σε συνδυασμό και με τις ανταγωνιστικές μας τιμές καταφέραμε και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των πελατών μας.

  Σας παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία σε υπηρεσίες που αφορούν υδραυλικές επισκευές, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις, ύδρευση, θέρμανση, αποχέτευση, ανακαίνιση κουζίνας ή μπάνιου, ηλιακοί θερμοσίφωνες κ.α. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας αφορούν οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

  Για ότι και αν χρειαστείτε καλέστε μας και θα βρεθούμε άμεσα κοντά σας για να λύσουμε το πρόβλημα μας.

  Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια παράδοσης έργου στον προκαθορισμένο χρόνο, η ποιότητα εργασίας και πάντα στις πιο λογικές τιμές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αχαρνές - Αττική
  6984260858
  Κωνσταντίνος Τόδης
  Υδραυλικός
  Ύδρευση - Θέρμανση - Αποχέτευση - Υδραυλικά - Θερμουδραυλικά - Υδραυλικές Εργασίες - Αχαρνές Αττική

  Η επιχείρησή μας η οποία εδρεύει στην περιοχή Αχαρνές Αττικής, δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εργασιών και τεχνικών έργων με σεβασμό στον πελάτη, εμπιστοσύνη και ποιότητα, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Ο έμπειρος υδραυλικός και ιδρυτής της επιχείρησής “Κωνσταντίνος Τόδης”, καθώς και η έμπειρη και άριστα καταρτισμένη ομάδα του, σας προσφέρουν άμεση ανταπόκριση στην περιοχή των Αχαρνών καθώς και σε όλη την Αττική.

  Είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους εργασία σχετίζεται με υδραυλικά, θέρμανση και ηλιακά συστήματα, στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη και ποιοτικότερη εργασία.

  Με ασφάλεια, αξιοπιστία, συνέπεια, αναλαμβάνουμε όλες τις υδραυλικές εργασίες, service, μερεμέτια. Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο άμεσα, αποτελεσματικά και προπαντός οικονομικά με απόλυτη τεχνογνωσία και εξειδίκευση και στις πιο απαιτητικές εργασίες.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΣ - Κυκλάδων
  2287021845
  6945787212
  Υδραυλικός αναλαμβάνει πάσης φύσεως εργασίες και εγκαταστάσεις στη Μήλο. Με συνέπεια, επαγγελματισμό και σε προσιτές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ολυμπιάδος 40 - Θεσσαλονίκη
  6948676612,6980717795
  Βελισάριος Μαυρόπουλος
  Εγκαταστάσεις Ύδρευσης Θέρμανσης - Υδραυλικός | Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων με επικεφαλής τον πιστοποιημένο υδραυλικό Βελισάριο Μαυρόπουλο έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται σε πάσης φύσεως εγκαταστάσεις και επισκευές ύδρευσης - θέρμανσης και φυσικού αερίου.

  Η πολύχρονη εμπειρία στον ευρύτερο τομέα των υδραυλικών οδήγησε στη σύσταση μιας σύγχρονης επιχείρησης η οποία μπορεί να δώσει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε ζητήματα υδραυλικών επισκευών και νέων εγκαταστάσεων.

  Ο άρτιος εξοπλισμός και η συνεχής ενημέρωση και εξέλιξη στο αντικείμενο ενασχόλησής μας, καθιστά το συνεργείο μας ικανό να ανταπεξέλθει άμεσα σε κάθε εργασιακή πρόκληση εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου των υδραυλικών προϊόντων, συσκευών και ανταλλακτικών, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και υψηλή αντοχή σε κάθε υδραυλική εγκατάσταση ή επισκευή.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
  Παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση σε έκτακτες περιπτώσεις υδραυλικών βλαβών στη Θεσσαλονίκη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αλυκές Ποταμού - Κέρκυρα
  2661046212
  6936851102, 6936851103
  ΣΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΟΕ
  Υδραυλικός Κέρκυρα - Υδραυλικές Εργασίες & Εγκαταστάσεις Κέρκυρα

  Η εταιρεία μας “ΣΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΟΕ” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται από το 2000 στον χώρο των υδραυλικών εργασιών και υδραυλικών εγκαταστάσεων παρέχοντάς υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κέρκυρα και όχι μόνο.

  Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα από εξειδικευμένους υδραυλικούς, μπορούμε να λύσουμε κάθε είδους πρόβλημα που αφορά τις υδραυλικές εγκαταστάσεις αλλά και να φέρουμε σε πέρας κάθε μεγάλο και σύνθετο έργο.

  Ο επαγγελματισμός, οι γνώσεις και τα απαραίτητα τεχνικά μέσα που διαθέτουμε αποτελούν τα απαραίτητα εργαλεία για να ανταποκριθούμε άμεσα και με αποτελεσματικότητα σε κάθε σας ανάγκη.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ

  να φέρουμε σε πέρας παντός είδους υδραυλικά έργα σε ξενοδοχειακές μονάδες, πολυκατοικίες, ιδιωτικά και δημόσια έργα. Πιο συγκεκρινένα αναλαμβάνουμε υπηρεσίες ψύξης, θέρμανσης, ύδρευσης, αποχέτευσης, δίκτυα πυρόσβεσης, άρδευσης και πισίνας.

  Αναλαμβάνουμε άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά κάθε είδους υδραυλικών εργασιών και εγκαταστάσεων, από το μικρότερο μερεμέτι έως την μεγαλύτερη εγκατάσταση.

  Με προσήλωση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε ταχύτητα στην ολοκλήρωση κάθε είδους υδραυλικής εργασίας και εγγυημένο αποτέλεσμα, παρέχοντάς σας ποιοτικές λύσεις σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

  Εμπιστευτείτε την εμπειρία και τη γνώση μας.
  Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας εξηγήσουν τους λόγους.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
  Εξυπηρετούμε όλη την Κέρκυρα και όχι μόνο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Θρασύβουλου 29 - Καστέλλα
  6945333109
  Καλακώνης Νικήτας
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Καστέλλα Πειραιάς - Υδραυλικές Εργασίες - Οικοδομικές Εργασίες Πειραιάς

  Η επιχείρησή του κυρίου Καλακώνη Νικήτα η οποία βρίσκεται στην Καστέλλα Πειραιά, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων - εργασιών και των οικοδομικών εργασιών, προσφέροντα πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.
  Διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο, που αποτελείται από έμπειρους και υπεύθυνους υδραυλικούς και τεχνίτες, μπορούμε να αναλάβουμε οτιδήποτε σχετίζεται με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και τις οικοδομικές εργασίες του χώρου σας.
  Πιό συγκεκριμένα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που αφορούν θερμοϋδραυλικές και υδραυλικές επισκευές, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις, υπηρεσία ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης, ηλιακών συστημάτων καθώς και κάθε είδους μονώσεις, υδρομονώσεις, θερμομονώσεις, θερμοπροσόψεις, Ειδικοί καθαρισμοί: Υδροβολές - Υδροαμμοβολές - Αμμοβολές, Αφαίρεση σκουριάς, παλαιών χρωμάτων, graffiti κτλ από τοίχους, κάγκελα, σασί οχημάτων, μηχανημάτων, τέντες και από κάθε είδους επιφάνειας, και στο χώρο σας

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Επισκευάζουμε οποιαδήποτε βλάβη ή πρόβλημα παρουσιαστεί στην υδραυλική εγκατάστασή σας, από ένα λαστιχάκι έως την ανακατασκευή όλης της εγκατάστασης. Εντοπίζουμε και επισκευάζουμε υπεύθυνα, εγγυημένα και οικονομικά κάθε βλάβη προσφέροντάς σας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
  Είμαστε κοντά σας για κάθε μικρή και μεγάλη επισκευή σε κατοικίες, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό και βιομηχανικό χώρο, επεμβαίνοντας άμεσα και δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα σας.
  Προσφορές & Εκτιμήσεις Δωρεάν
  Παρέχουμε τεχνίτες για όλη την οικοδομή
  Εμπειρία στην οικοδομή απο το 1955

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες, άμεσα, στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς, από οπου μας ζητηθεί.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Η άριστη επικοινωνία και η ποιοτική εργασία σας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αγίου Πολύκαρπου Σμύρνης 7, Νέα Ιωνία - Βόλος
  6983605814
  Η επιχείρησή μας η οποία εδρεύει Αγίου Πολυκάρπου Σμύρνης 7 στην Νέα Ιωνία Βόλου, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων άμεσα την περιοχή Νέας Ιωνίας και Βόλου.
  Χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα μέσα της εποχής, τα ποιοτικότερα υλικά, την άριστη εργασία σε συνδυασμό και με τις ανταγωνιστικές μας τιμές καταφέραμε και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των πελατών μας.
  Σας παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία σε υπηρεσίες που αφορούν υδραυλικές επισκευές, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις, ύδρευση, θέρμανση, ηλιακοί θερμοσίφωνες κ.α.
  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας αφορούν οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.
  Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια παράδοσης έργου στον προκαθορισμένο χρόνο, η ποιότητα εργασίας και πάντα στις πιο λογικές τιμές.
  Για ότι και αν χρειαστείτε καλέστε μας στο 6983605814 και θα βρεθούμε άμεσα κοντά σας για να λύσουμε το πρόβλημα μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Δημοκρίτου 76 - Αχαρνές
  6943057969
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΟΝΔΩΡΟΣ ΑΧΑΡΝΕΣ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΤΤΙΚΗ- ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΘΕΡΜΑΝΣΗ
  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ-ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΑ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ –ΥΔΡΑΥΚΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
  ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ -ΑΤΤΙΚΗ

  Ο κ. Δόνδωρος Πάρης , δραστηριοποιείτε 35 χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων.
  Εδρεύει στις ΑΧΑΡΝΕΣ - ΑΤΤΙΚΗ.

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την κατασκευή ενός σύγχρονου σπιτιού.

  Τα υλικά των σωληνώσεων για την ύδρευση, την αποχέτευση και την θέρμανση, γίνονται από χαλκό, σίδερο, πλαστικό.

  Όλοι οι σωλήνες που είναι σε εξωτερικό χώρο, είναι μονωμένοι.

  Τα υλικά είναι πιστοποιημένα με iso και έχουν διάρκεια μιας ζωής.

  Έτσι σε συνεννόηση πάντα με το τεχνικό προσωπικό και τους αρμόδιους μηχανικούς, διασφαλίζουμε την μακροβιότητα της εγκατάστασης.

  ΥΔΡΕΥΣΗ
  Εγκατάσταση σωληνώσεων κρύου και ζεστού νερού.

  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
  Εγκατάσταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων νερών.

  ΘΕΡΜΑΝΣΗ
  Εγκατάσταση κεντρικών στηλών για αυτόνομη θέρμανση, σωλήνωση για καλοριφέρ τοποθέτηση σωμάτων .

  ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ
  Η ανακαίνιση ενός χώρου, περιλαμβάνει την εγκατάσταση των υδραυλικών, της αποχέτευσης και της θέρμανσης.

  Δίνουμε λύσεις για κατανομή ειδών υγιεινής και σωληνώσεων.

  Αναλαμβάνουμε την μελέτη της εγκατάστασης και την αποξήλωση των παλιών ειδών υγιεινής.

  Επίσης αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ.

  Η επιθυμία σας αποτελεί δέσμευση για εμάς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕΝΙΔΙ-ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.

  Με εκτίμηση,
  Δόνδωρος Πάρης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Τρίπολη - Αρκαδία
  6977446551
  ΔΑΛΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Τρίπολη Αρκαδία

  Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο σπίτι σας και εμείς το γνωρίζουμε πολύ καλά.

  Ο υδραυλικός ΔΑΛΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στην Τρίπολη Αρκαδίας, με μεγάλη υπευθυνότητα και εμπειρία δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων σε όλη την Αρκαδία.

  Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των εγκαταστάσεων σε συνεργασία με την πιστοποιημένη τεχνογνωσία μας θα καλύψουν κάθε ανάγκη στον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εγκατάσταση με κάλυψη σε όλη την Αρκαδία και τους γύρω νομούς. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, προτείνουμε λύσεις για υψηλή απόδοση και λειτουργικότητα των υδραυλικών και θερμικών σας εγκαταστάσεων.

  Οι πολύ καλές μας τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση, η προσωπική επαφή με τον πελάτη και πάνω απ' όλα η υπευθυνη δουλειά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα μας. Παρέχουμε άριστης ποιότητας εργασίες σε λογικές τιμές με τα καλύτερα και επώνυμα υλικά.

  Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας με ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Τρίπολη, όλη την Αρκαδία και τους γύρω νομούς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ανατολικής Θράκης 126, Κάτω Τούμπα - Θεσσαλονίκη
  6976080722
  TEXNIKO
  Υδραυλικός Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκη

  Η εταιρεία “TEXNIKO” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Κάτω Τούμπα, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες, υδραυλικές εγκαταστάσεις, υδραυλικές βλάβες, μερεμέτια και επισκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Θεσσαλονίκη.

  Ο υδραυλικός και η έμπειρη ομάδα του αναλαμβάνουν επίσης τη μελέτη και εγκατάσταση φυσικού αερίου, με εγκυρότητα στο χρόνο παράδοσης του έργου.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση για όλες τις υδραυλικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κάτω Τούμπα και όλη την Θεσσαλονίκη.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 16 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ