noscript image for google
Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 | 03:20 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΒΑΓΙΑ ΘΗΒΑΣ - Θήβα
  2262061503
  6977385385
  Παπαργύρης Παναγιώτης
  Υδραυλικός Θήβα Βοιωτίας

  Το κατάστημά μας ιδρύθηκε το 1965 σε νοικιασμένο κτίριο με την επωνυμία ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ και αντικείμενο εργασιών τις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Το 1968 ακολουθώντας τις εξελίξεις καταφέραμε να αναπτυχθούμε δυναμικά σε ένα ιδιόκτητο κατάστημα, όπου οι απαιτήσεις αυξάνονταν συνεχώς και ο εκσυγχρονισμός ήταν απαραίτητος.

  Η δραστηριότητα του καταστήματος μας επεκτείνεται κυρίως στην κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων και θέρμανσης, πώληση υδραυλικού και ηλεκτρολογικού υλικού, οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, και κλιματισμού. Στα χρόνια που πέρασαν, προσπαθήσαμε να καλύψουμε τις ανάγκες του καταναλωτή ανάλογα με την εποχή. Ακούσαμε τις δικές σας απόψεις, τις καταγράψαμε προσεκτικά και τις υλοποιήσαμε.

  Πετύχαμε να κερδίσουμε την δική σας εμπιστοσύνη, μέσα από το έργο που επιδείξαμε.

  Εξασφαλίσαμε την υψηλή ποιότητα και τις καλύτερες προδιαγραφές σε όλα τα προϊόντα μας.

  Δημιουργήσαμε ένα άριστο κλίμα συνεργασίας και εξυπηρέτησης με όλους σας.

  Λαμβάνοντας υπόψη τη νέα κατάσταση, όπως διαμορφώνεται, νιώθουμε την υποχρέωση, να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Σε όλους εσάς που μας στηρίζετε με την προτίμηση σας οφείλουμε την επιτυχημένη πορεία μας.

  Όλες οι εργασίες μας γίνονται από αδειούχους υδραυλικούς, και στο τέλος των εργασιών εκδίδουμε στον πελάτη βεβαίωση καλής εκτέλεση έργου και ασφάλεια αστικής ευθύνης δεκαετής διαρκείας ,και πιστοποίηση ιδιωτικού φορεα TUV - HELLAS.

  Εξυπηρετούμε άμεσα όλο τον νομό Βοιωτίας.
  Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια και ευελπιστούμε το μέλλον να γίνει καλύτερο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Εμμανουήλ Κομνηνού 63 - Πάτρα
  6944795872
  ΜΠΑΛΚΑΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  Θέρμανση – Υδρευση- Ηλιακά – Αποχετεύσεις Συντηρήσεις Καυστήρων στην Πάτρα !!!!!!!
  Θερμοϋδραυλικά εργα με αμεση εξυπηρέτιση και για εκτακτες ανάγκες 24 ωρες

  Ο θερμοϋδραυλικός και υδραυλικός ΜΠΑΛΚΑΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ με εδρα της δουλειάς του στην Πάτρα της Αχαΐας, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών με συνέπεια υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

  Είμαστε αδειούχοι πιστοποιημένοι θερμοϋδραυλικοί εγκαταστάσεων και ασχολούμαστε με τις μελέτες, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις θέρμανσης, επισκευές υδραυλικών βλαβών, στις συντηρήσεις καυστήρων την τοποθέτιση ηλιακών συστημάτων, και στην ενδοδαπέδια θέρμανση.

  Εχοντας αποκτήσει εμπειρία χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις , μπορούμε να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα αρμόζουν σε κάθε υδραυλική ανακαίνιση και εγκατάσταση, ειτε ειναι ολική η μερική στο μπάνιο η στις υδραυλικές εγκαταστάσεις ολου του δικού σας χώρου, πάντοτε στις καλύτερες τιμές.

  Η ποιότητα εργασίας μας, η συνέπεια παράδοσης των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, και τα πιστοποιημένα υλικα που χρησιμοποιούμε σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, μας διακρίνουν και αποτελούν εγγύηση για το όνομά μας στην τοπική αγορά της Πάτρας και σε ολη την Αχαϊα ως ένα από τα καλύτερα συνεργεία θερμοϋδραυλικών εργων .

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους θερμοϋδραυλικούς που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Πάτρα σε ολο το νομό Αχαΐας και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο), πάντα σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο, παράδοσης του εργου.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Υδραυλικές και θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου στην Πάτρα Αχαϊας
  Υδραυλικές ανακαινίσεις σε κατοικίες, και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.
  Επισκευές υδραυλικών βλαβών παντός είδους
  Εγκαταστάσεις ύδρευσης, παροχές νερού
  Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης- πυρασφάλειας
  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία εντός και εκτός των κτιρίων.
  Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής,
  Ηλιακά συστήματα Ηλιακούς Θερμοσίφωνες- τοποθέτηση- συντήρηση -επισκευή
  Ηλιοθερμία
  Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνας.
  Αντικατάσταση σωληνώσεων μπάνιου, κουζίνας
  Ελεγχος διαρροών
  Εργασίες θέρμανσης:
  Μελέτες Θέρμανσης, κατασκευή , συντήρηση, επισκευές βλαβών Θερμοϋδραυλικά
  Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης
  Τοποθετήσεις καλοριφέρ συντηρήσεις και επισκευές καλοριφέρ
  Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.
  Ενδοδαπέδια θέρμανση.
  Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει ομοιόμορφη, ευχάριστη, υγιεινή κατανομή θερμοκρασίας, είναι κατά 35% οικονομικότερη στη λειτουργία από μια συμβατική θέρμανση.
  Αυτονομίες Θέρμανσις
  Αντλίες θερμότητας –Ψύξις
  Συντηρήσεις καυστήρων
  Εγκατάσταση καυστήρων και λεβήτων παντός τύπου- πετρελαίου- πέλλετ
  Τον καθαρισμό του λέβητα και την συντήρηση του καυστήρα σας
  Την μέτρηση και ρύθμιση του καυστήρα με ηλεκτρονικά όργανα τελευταίας τεχνολογίας και σύμφωνα με τα νομοθετικά πρότυπα, με σκοπό την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμων,
  Την έκδοση φύλλων ελέγχου της καύσης
  Μετατροπές καυστήρων από πετρέλαιο σε πέλλετ
  Εγκατάσταση λεβητοστασίων

  Όλα αυτά τα χρόνια το πλήθος των θερμοϋδραυλικών εργων που εχουμε εκτελέσει στην Πάτρα και σε ολη την Αχαϊα αλλά και πανελλαδικά είναι η εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

  Δίνουμε οριστικές και οικονομικές λύσεις σε προβλήματα επισκευής και προτείνουμε ότι πιό σύγχρονο τεχνολογικά για νέες εγκαταστάσεις με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Όταν έχετε πρόβλημα, στα υδραυλικά σας η ψάχνετε για έναν συντηρητή καυστήρων(καυστηρατζή) απλά καλέστε μας !!!! Ειμαστε πάντα δίπλα σας και μετά την παράδοση του εργου.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΜΠΑΛΚΑΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  Ο εργολάβος θερμοϋδραυλικών ανακαινίσεων της Πάτρας

  Υδραυλικός -υδραυλικοί Πάτρα- Πάτρας- Αχαϊα
  Θερμοϋδραυλικός- θερμοϋδραυλικοί Πάτρα- Πάτρας- Αχαϊα
  Θερμοϋδραυλικά εργα Πάτρα- Πάτρας- Αχαϊα
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις Πάτρα- Πάτρας- Αχαϊα
  Θερμοϋδραυλικές εργασίες Πάτρα- Πάτρας- Αχαϊα
  Υδραυλικές ανακαινίσεις Πάτρα- Πάτρας- Αχαϊα
  Τοποθετήσεις καλοριφέρ Πάτρα- Πάτρας- Αχαϊα
  Ενδοδαπέδια θέρμανση Πάτρα- Πάτρας- Αχαϊα
  Θερμοϋδραυλικές βλάβες Πάτρα- Πάτρας- Αχαϊα
  Συντηρήσεις καυστήρων Πάτρα- Πάτρας- Αχαϊα
  Καυστηρατζής Πάτρα- Πάτρας- Αχαϊα
  Κατασκευή αποχεύτευσης Πάτρα- Πάτρας- Αχαϊα
  Τοποθέτιση επισκευή ηλικακού θερμοσίφωνα Πάτρα- Πάτρας- Αχαϊα
  Υδραυλικές εργοληψίες Πάτρα- Πάτρας- Αχαϊα
  Θερμοϋδραυλικός 24 ωρες Πάτρα- Πάτρας- Αχαϊα
  Θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις Πάτρα- Πάτρας- Αχαϊα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Θυατείρων 38, Νέα Σμύρνη - Αττική
  6992915421
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΡΥΣΗΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΝΙΠΤΗΡΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σε κάθε κτίριο, για αυτό και η επιχείρησή μας η οποία εδρεύει στην Νέα Σμύρνη Αττικής, με μεγάλη υπευθυνότητα και με πολλά χρόνια εμπειρίας σας προσφέρει με συνέπεια και επαγγελματισμό πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες.

  Με πεπειραμένο προσωπικό, άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματικότητα σας προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής υδραυλικών εγκαταστάσεων κάθε είδους.

  Αναλαμβάνουμε:
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  Ανακαίνιση Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
  Υδραυλικά Μπάνιου
  Υδραυλικά Κουζίνας
  Επισκευές (αποκατάσταση ζημιών σε βρύσες, νιπτήρες, καζανάκια)
  Βλάβες υδραυλικών
  Σωληνώσεις
  Διαρροές
  Τοποθετήσεις ειδών υγιεινής, μπαταριών και αξεσουάρ μπάνιου & κουζίνας
  και κάθε εργασία που σχετίζεται με τα υδραυλικά και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις κάθε κτιρίου.

  Όλες οι εργασίες που πραγματοποιούμε, πριν παραδοθούν ελέγχονται για την άριστη λειτουργικότητα τους και την εγγύηση ότι θα λειτουργούν για μια ζωή.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα έρθει στο χώρο σας να συζητήσουμε και να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχετε στα υδραυλικά του κτιρίου σας.

  Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Καλαμάτα - Καλαμάτα
  6984076233
  ΚΕΝΥΑΜ
  Μποσίνης Αντώνιος - Κέντρο Επεξεργασίας Νερού Ύδρευσης - Αποχέτευσης - Φίλτρα Νερού - Καλαμάτα

  Η εταιρεία ΚΕΝΥΑΜ - Κέντρο Επεξεργασίας Νερού Ύδρευσης του Αντώνη Μποσίνη, δραστηριοποιείται εδω και χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και της επεξεργασίας νερού.

  Σε συνεργασία με την εταιρεία Veluda η οποία διαθέτει κορυφαία συστήματα καθαρισμού του νερού, αναλαμβάνει την τοποθέτηση Φίλτρων Νερού παντός τύπου, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Αναλαμβάνει επίσης, υδραυλικές εργασίες, αποχετεύσεις, εγκαταστάσεις θέρμανσης, ηλιακά συστήματα, ηλιοθερμία και γεωθερμία.

  Τα πάντα για να απολαμβάνετε καθαρό, κρυστάλλινο νερό!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  ΟΧΗΣ 30 - Χαλκίδα
  2221604458
  6977585053 - 6981096559
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
  Ηλεκτρομηχανολογικά - Ηλεκτρολογικά - Υδραυλικά Έργα Χαλκίδα Εύβοια

  Η εταιρεία Μωραΐτης δραστηριοποιείται στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, βιομηχανικές εγκαταστάσεις και τα δημόσια έργααπό το 1993. Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο κύριος Μωραΐτης Προκόπηςμε εμπειρία από το 1976,απόφοιτος της σχολής εργόδηγων Χαλκίδας, μαζί με τον υιό του Νικόλαο Μωραΐτη, κάτοχο πτυχίου καθηγητή ηλεκτρολογίας και πτυχίο ηλεκτρολόγουμηχανικούΤ.Ε απόφοιτος ΑΣΠΑΙΤΕ.Η εταιρεία μας παρέχει πληθώρα ποιοτικών εργασιών ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων στην Χαλκίδα, σε ολόκληρη τηνΕύβοια αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Εδώ και 2 χρόνια η εταιρεία Μωραΐτης κατέχει πιστοποιητικό αξιοπιστίας λόγω της διαχρονικής εμπιστοσύνης των πελατών της ενώ ταυτόχρονα εξελίσσεται διαρκώς, με την συνεχόμενη εκπαίδευση πάνω σε εξειδικευμένα αντικείμενα στα ηλεκτρολογικά, στα ηλεκτρομηχανολογικά και στα υδραυλικά έργα με σκοπό να ανταποδίδει αυτήν την εμπιστοσύνη προσφέροντας ολοκληρωμένες αλλά και ποιοτικές υπηρεσίες.

  Εξυπηρετούμε άμεσα
  την Χαλκίδα, όλη την Εύβοια αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης προσφέροντας λύσεις για κάθε ηλεκτρομηχανολογικό ή υδραυλικό έργο που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε...

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  η εταιρεία ΜωραΪτης όλα αυτά τα χρόνια λειτουργείαςέχει αναλάβει ένα τεράστιο αριθμό ηλεκτρολογικών, ηλεκτρομηχανολογικών και υδραυλικών έργων στην Εύβοια αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, μπορεί να σας εξασφαλίσει τις ιδανικότερες λύσεις στις υπηρεσίες που αναλαμβάνει απευθυνόμενη σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, σε βιοτεχνίες και βιομηχανίες.

  Συνεργαζόμενη με κορυφαίες εταιρείες, η εταιρείαΜωραΪτης προμηθεύεται κορυφαία υλικά υψηλής ποιότητας τα οποία χρησιμοποιεί σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνει ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκε του εκάστοτε πελάτη ουσιαστικά και αισθητικά.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και εμείς θα βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε ηλεκτρομηχανολογική ή υδραυλική εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε...

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Γιαννιού Νικόλαου 1 Ασπροβάλτα - Θεσσαλονίκη
  6976870430
  ΧΟΥΡΤΑ ΛΟΥΚΑΣ –HURTA LOUKAS

  ΥΔΡΕΥΣΗ- ΘΕΡΜΑΝΣΗ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ- ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – ΗΛΙΑΚΑ -ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ

  24Ωρες θερμοϋδραυλικός για εκτακτες ανάγκες στην Ασπροβάλτα !!!!

  Ο υδραυλικός και θερμοϋδραυλικός ΧΟΥΡΤΑ ΛΟΥΚΑΣ που εδρεύει στην Απροβάλτα της Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των Υδραυλικών και Θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων,πάσης φύσεως στην εγκτατάσταση Φυσικού Αερίου και στις συντηρήσεις καυστήρων, για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, πάντα με επαγγελματισμό, συνέπεια και αμεση εξυπηρέτιση.. Ειμαστε αδειούχοι πιστοποιημένοι θερμοϋδραυλικοί εγκαταστάτες και εχοντας αποκτήσει εμπειρία χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, μπορούμε να προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο δύσκολους πελάτες.

  Η ποιότητα εργασίας μας,η συνέπεια παράδοσης των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το ονομά μας και για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

  Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη, καθώς και για τη γρήγορη εξυπηρέτηση.

  Το εξιδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους υδραυλικούς που παρέχουν αμεση εξυπηρέτιση ειτε πρόκειται για μία μικρή βλάβη ειτε για μία πολύπλοκη υδραυλική εγκατάσταση η ανακαίνιση από οπου μας ζητηθεί στην Ασπροβάλτα,στα Βρασνά στον Σταυρό στα Κερδίλια και στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουμε από τη πιο μικρή υδραυλική βλάβη μέχρι την γενική Θερμοϋδραυλική εγκατάσταση του χώρου σας.

  Οι υπηρεσίες μας:

  Υδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου στην Ασπροβάλτα,στα Βρασνά, στον Σταυρό στα Κερδίλια και στην Θεσσαλονίκη

  Υδραυλικές Ανακαινίσεις μπάνιων – κουζίνας

  Επισκευές συντηρήσεις θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων

  Τοποθετήσεις καλοριφέρ, συντηρήσεις καλοριφέρ, βλάβες

  Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.

  Αντλίες θερμότητας

  Αυτονομίες θέρμανσης

  Κεντρική θέρμανση

  Ενδοδαπέδια θέρμανση.

  Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει ομοιόμορφη, ευχάριστη, υγιεινή κατανομή θερμοκρασίας. Είναι κατά 35% οικονομικότερη στη λειτουργία από μια συμβατική θέρμανση. Εξοικονόμηση ενέργειας 25%-35% σε σχέση με τα θερμαντικά σώματα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που απαιτούνται για την λειτουργία.

  Υδρεύσεις παροχές νερού

  Αποχέτευση Εγκαταστάσεις και συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων

  Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης Εγκατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσης εντός κτιρίων κατοικιών και πολυκατοικιών Άμεσο service σε κάθε είδους βλάβης

  Αλλαγή σωλήνων αποχέτευσης

  Ηλιακά Συστήματα ηλιακών θερμοσιφώνων, εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σε πλάκα ή κεραμοσκεπή

  Service ηλιακού θερμοσίφωνα

  Υδραυλικά Τοποθέτηση και αλλαγές ειδών υγιεινής

  Ελεγχος διαρροών

  Φυσικό Αέριο Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, είμαστε δίπλα σας και σ' αυτό να αναλάβουμε, την μηχανολογική μελέτη,την αίτηση και την εγκατάσταση σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα. Όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας.

  Πυρασφάλειες- πυροσβέσεις

  Συντηρήσεις καυστήρων παντός τύπου ( πετρελαίου- φυσικού αερίου)

  Μετατροπές καυστήρων από πετρέλαιο σε πέλλετ η φυσικού αερίου

  Εγκατάσταση Λεβητοστασίων

  Δίνουμε σίγουρες λύσεις σε προβλήματα επισκευής και προτείνουμε ότι πιό σύγχρονο τεχνολογικά για νέες εγκαταστάσεις με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Όταν έχετε πρόβλημα, στα υδραυλικά σας η ψάχνετε για έναν συντηρητή καυστήρων απλά καλέστε μας !!!! Ειμαστε πάντα δίπλα σας και μετά την παράδοση του εργου

  Με εκτίμηση ΛΟΥΚΑΣ ΧΟΥΡΤΑ – ΛOYKAS HURTA

  O υδραυλικός εγκαταστάσεων στην Ασπροβάλτα

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ και για εκτακτες ανάγκες 24 ωρες

  Υδραυλικός – υδραυλικοί Ασπροβάλτα, Βρασνά, Σταυρός, Κερδίλια, Θεσσαλονίκη

  Θερμοϋδραυλικός εγκαταστάσεων Ασπροβάλτα, Βρασνά, Σταυρός, Κερδίλια, Θεσσαλονίκη

  Θερμοϋδραυλικός- θερμοϋδραυλικοί Ασπροβάλτα, Βρασνά, Σταυρός, Κερδίλια, Θεσσαλονίκη

  Υδραυλικές εργασίες Ασπροβάλτα, Βρασνά, Σταυρός, Κερδίλια, Θεσσαλονίκη

  Υδραυλικές εγκαταστάσεις Ασπροβάλτα, Βρασνά, Σταυρός, Κερδίλια, Θεσσαλονίκη

  Θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις Ασπροβάλτα, Βρασνά, Σταυρός, Κερδίλια, Θεσσαλονίκη

  Θερμοϋδραυλικές βλάβες Ασπροβάλτα, Βρασνά, Σταυρός, Κερδίλια, Θεσσαλονίκη

  Ανακαινίσεις υδραυλικές μπάνιου Ασπροβάλτα, Βρασνά, Σταυρός, Κερδίλια, Θεσσαλονίκη

  Εγκατάσταση φυσικού αερίου Ασπροβάλτα, Βρασνά, Σταυρός, Κερδίλια, Θεσσαλονίκη

  Ηλιακοί θερμοσίφωνες Ασπροβάλτα, Βρασνά, Σταυρός, Κερδίλια, Θεσσαλονίκη

  Συντηρήσεις καυστήρων Ασπροβάλτα, Βρασνά, Σταυρός, Κερδίλια, Θεσσαλονίκη

  Συντηρητές καυστήρων Ασπροβάλτα, Βρασνά, Σταυρός, Κερδίλια, Θεσσαλονίκη

  Καυστηρατζής Ασπροβάλτα, Βρασνά, Σταυρός, Κερδίλια, Θεσσαλονίκη

  Αποχετεύσεις Ασπροβάλτα, Βρασνά, Σταυρός, Κερδίλια, Θεσσαλονίκη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Άγιος Προκόπιος - Κέρκυρα
  6985886933
  ThermoΥδραυλικά
  Υδραυλικός Κέρκυρα - Υδραυλικά, Θέρμανση, Αποχέτευση & Ηλιακά Συστήματα Κέρκυρα

  Η επιχείρησή μας “ThermoΥδραυλικά” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 13 χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εργασιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κέρκυρα.

  Ο υδραυλικός και η ομάδα του, διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας στις υδραυλικές εργασίες, είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν, παρέχοντας άμεσα και υπεύθυνα τις υπηρεσίες τους με στόχο τα πλέον άμεσα και ποιοτικά αποτελέσματα.

  Καλύπτουν ένα πλήθος υπηρεσιών και ανταποκρίνονται άμεσα στο κάλεσμά σας. Πιό συγκεκριμένα, μπορούν να αναλάβουν υδραυλικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις μπάνιων και κουζίνας, αποχετευτικά έργα, αντλίες θερμότητας, λέβητες καθώς και ηλιακά συστήματα.

  24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  Με ένα μόνο τηλεφώνημα, θα ανταποκριθούμε άμεσα, για την επίλυση των όποιων προβλημάτων του χώρου σας.

  ΤΗΛ: 6985886933

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Ανταποκρινόμαστε με επιτυχία σε οποιαδήποτε βλάβη ή πρόβλημα παρουσιαστεί στα υδραυλικά του κτιρίου σας, από ένα λαστιχάκι έως την ανακατασκευή όλης της εγκατάστασης. Είμαστε κοντά σας για κάθε μικρή και μεγάλη εργασία σε κατοικίες, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό και βιομηχανικό χώρο σε όλη την Κέρκυρα, επεμβαίνοντας άμεσα και δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα σας.

  Διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας στο χώρο των θερμοϋδραυλικών, με ταχύτητα και επαγγελματισμό.

  Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η συνέπεια στην παράδοση κάθε έργου, η υψηλή ποιότητα εργασίας και όλα αυτά πάντα στις πιο λογικές τιμές.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κέρκυρα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ανδριτσαίνης 48 - Γαλάτσι
  2111189745
  6987713950
  HYDROCLIMA | Μακρής Ιωάννης
  Υδραυλικός Γαλάτσι
  _____

  λίγα λόγια για εμάς

  Η επιχείρησή του Μακρή Ιωάννη η οποία εδρεύει στο Γαλάτσι, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο των υδραυλικών εργασιών και της θέρμανσης, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στη περιοχή μας και σε όλη την Αττική.

  Από ένα ήρεμο ξεκίνημα στις αρχές του 2005, η διαρκώς αυξανόμενη ομάδα μας υπερήφανα υπηρετεί τη γενικότερη περιοχή της Αθήνας εδώ και 15, πλέον, χρόνια, με λύσεις για πάσης φύσεως τεχνικά προβλήματα, όπως η συντήρηση κλιματιστικών μονάδων, η εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων, η συντήρηση και εγκατάσταση οποιασδήποτε υδραυλικής ανάγκης.

  Υπηρεσίες:

  Υδραυλικές Εργασίες
  Κλιματισμός
  Εγκατάσταση & Service Ηλιακών
  Επισκευή Καυστήρων
  Τζάκι & Θέρμανση
  Απεντομώσεις & Απολυμάνσεις
  Έκδοση κοινοχρήστων και διαχείριση πολυκατοικιών

  Βαθιά Γνώση
  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους υδραυλική εργασία! Η εταιρεία μας, διαθέτει υδραυλικούς στην Αθήνα και σε όλα τα προάστια της Αττικής, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Το έμπειρο προσωπικό μας αποτελεί το σημείο αναφοράς της επιχείρησης μας αφού είναι σε θέση να αναλάβει οποιοδήποτε υδραυλικό πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο, συζητώντας πάντα με τον πελάτη για την πιο οικονομική και αποτελεσματική λύση.

  Επαγγελματισμός
  Οι υδραυλικοί που εργάζονται στην εταιρεία μας έχουν αποκτήσει εμπειρία στο χώρο και είναι όλοι οι καλύτεροι επαγγελματίες με τους οποίους θα μπορούσατε να συνεργαστείτε. Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που διαθέτει κάθε υδραυλικός της εταιρείας μας είναι η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία και το εγγυημένο αποτέλεσμα.

  Εμπειρία
  Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το να βρεις σωστό υδραυλικό στις μέρες μας, είναι μια δύσκολη υπόθεση και συχνά ο καταναλωτής μπορεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες σε διάφορες συνεργασίες. Η εταιρεία μας όμως, έπειτα από τα τόσα χρόνια παρουσίας στο χώρο έχει αποδείξει μέσα από την συνεχή προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια ότι εκείνο που έχει σημασία για εμάς είναι η δική σας άψογη και εγγυημένη εξυπηρέτηση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ 78 - Θεσσαλονίκη
  2313091362
  6978333189 - 6940809148
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ''Ο ΣΩΤΗΡΗΣ''
  Θέρμανση - Καλοριφέρ - Ηλιακά Συστήματα - Αποχετευτικά - Φυσικό Αέριο - Εμπόριο Υδραυλικών Ειδών - Αποφράξεις Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Η εταιρεία μας ''ΥΔΡΑΥΛΙΚΑΟ ΣΩΤΗΡΗΣ'' η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται από το 1990 στις υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ταυτόχρονα ποιοτικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στο κέντρο αλλά και σε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη.

  Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία μας αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες, συντήρηση και εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων καθώς και συστημάτων αποχέτευσης. Επίσης η εταιρεία αναλαμβάνει να επιδιορθώσει κάθε είδους βλάβη με τα πιο σύγχρονα ανταλλακτικά τα οποία τα εμπορεύεται στο φυσικό της κατάστημα, στην Δημητρίου Γούναρη 78, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

  είναι έμπειρο και άρτια εκπαιδευμενο ώστε να μπορεί να ολοκληρώσει με συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε είδους υδραυλική εργασία ή υδραυλική εγκατάσταση επιθυμείτε.

  Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει αμέτρητες βλάβες και έχουμε έρθει αντιμέτωποι απαιτητικές υδραυλικές εγκαταστάσεις τις οποίες έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς και μέσα στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα.

  Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε για κάθε έργο το οποίο αναλαμβάνουμε ώστε να το ολοκληρώσουμε σε συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και ταυτόχρονα να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και τις γύρω περιοχές

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Πολύγυρου - Χαλκιδικής
  6975735666
  Σχοινάς Γεώργιος
  Υδραυλικά - Θέρμανση - Αποχέτευση&Αποφράξεις - Ηλιακά συστήματα

  Οι Υπηρεσίες μας

  Υδραυλικα
  Πάνω στο υδραυλικό κομμάτι ειδικευόμαστε απο αλλαγές σπιράλ λεκάνης έως και αντικαταστάσεις σιφωνιού, παροχής νερού και μηχανισμού σε καζανάκι.
  Η προληπτική συντήρηση υδραυλικών είναι σημαντική για τυχόν ένδειξη σκουριασμένων ή βουλωμένων σωλήνων.
  Επίσης η αντικατάσταση των υδραυλικών σας είναι εξίσου αναγκαία για ένα ασφαλές και καθαρό σπίτι, έτσι ώστε να μην παρεκτραπούμε σε ανώφελες ζημιές και έξοδα.

  Μάθετε περισσότερα

  Θέρμανση
  Σχετικά με την θέρμανση το συνεργείο μας θα είναι στην διάθεσή σας για την συντήρηση των καλοριφέρ και του λεβητοστασίου σας ή για την αντικατάστασή τους.
  Μπορούμε να σας εγκαταστήσουμε οποιονδήποτε τρόπο θέρμανσης προτιμάτε όπως φυσικό αέριο, μετατροπή σε πέλλετ και αντλίες θερμότητας.
  Για να έχετε ζεστό νερό μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την εγκατάσταση ή συντήρηση του θερμοσίφωνα σας.

  Μάθετε Περισσότερα

  Αποχέτευση/Αποφράξεις
  Πετώντας φαγητά ή σκουπίδια στον νιπτήρα σας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βουλώσουν τα σιφώνια σας. Το ίδιο ισχύει και για την τουαλέτα με τα χαρτιά και τα μωρομάντηλα με αποτέλεσμα μετά να χρειαστείτε την απόφραξη της αποχέτευσης σας.
  Αν συμβεί κάτι τέτοιο είμαστε διατεθειμένοι να σας εξυπηρετήσουμε με το θέμα της αποχέτευσης και απόφραξης των υδρορροών και της λεκάνης σας και όχι μόνο. Ξεβουλώνουμε επίσης τον νεροχύτη και την λεκάνη σας και αν δεν είναι εφικτό μπορούμε να εγκαταστήσουμε καινούργια υδραυλική αποχέτευση. Επίσης κάνουμε και επισκευές σε δίκτυα αποχέτευσης.

  Μάθετε Περισσότερα

  Ηλιακα Συστήματα
  Αντί για τον κανονικό θερμοσίφωνα που καταναλώνει αρκετό ρεύμα για να σας παρέχει ζεστό νερό, ο ηλιακός θερμοσίφωνας ακόμα και χωρίς πλήρη ήλιο ή ακόμα και με συννεφιά με τη σωστή τοποθέτησημαζεύει τις ηλιακές ακτίνες με αποτέλεσμαμέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ωρώνθα σας έχει έτοιμο ζεστό και υγιεινό νερό.

  Μάθετε Περισσότερα

  24ωρη Εξυπηρέτηση
  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί με τον υδραυλικό σας Σχοινά Γεώργιο εξηπηρετόντας άμεσα
  όλων τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
  ΣΧΟΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Υδραυλικός Πολύγυρος Χαλκιδική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΚΥΠΡΟΥ 8 - Μοσχάτο
  6973820663
  6973820663
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
  PERIPLASTIC | Εξοπλισμοί Ιχθυοκαλλιεργειών - Πλαστικές Κατασκευές - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Μοσχάτο Αττικής

  Η επιχείρησή μας PERIPLASTIC, η οποία εδρεύει στο Μοσχάτο Αττικήςδραστηριοποιείται στον κλάδο του εξοπλισμού ιχθυοκαλλιεργειών, πλαστικών κατασκευών και υδραυλικών εγκαταστάσεων από το 2001.

  Οι κατασκευές μας αφορούν ιχθυοκαλλιέργεια, σωληνώσεις, υδραυλικές εγκαταστάσεις, πλωτές κατασκευές και βιομηχανία. Έχουμε συνεργαστεί και έχουμε προσφέρει εξοπλισμό στις περισσότερες τοπικές εταιρείες που σχετίζονται με τη δουλειά μας αλλά και στο εξωτερικό. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορείνα προσφέρειτεχνική βοήθεια στις παραπάνω δραστηριότητες ανά πάσα στιγμή.

  Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας, γνωρίζουμε τις ανάγκες των ιχθυοκαλλιεργειών και για αυτό μπορούμε να προτείνουμε ολοκληρωμένες ποιοτικές λύσεις για την αναβάθμισή τους αλλά και την καλύτερη αποτελεσματικότητα τους.

  Διαθέτουμε σύγχρονα εργαλεία ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας. Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε δίπλα στις εξελίξεις σε οτιδήποτε καινοτόμο με σκοπό να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας ως σήμερα αναλαμβάνουμε κάθε εργασία με απόλυτη υπευθυνότητα και σεβασμό. Όταν πρόκειται για μια νέα εγκατάσταση σε μια ιχθυοκαλλιέργεια πρώτα μελετάμε τον χώρο στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατασκευή. Αφού γίνει η κατάλληλη μελέτη παρουσιάζουμε στον πελάτη ένα εξατομικευμένο πλάνο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Εφόσον ο εκάστοτε πελάτης ικανοποιείται από αυτό ξεκινάμε άμεσα τις εργασίες μας ώστε να ολοκληρωθούν στο χρόνο που έχουμε ορίσει.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων κορυφαίων προδιαγραφών

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αμαξάδες, Ίασμος - Ξάνθη
  6995361548
  ΜΠΟΥΡΔΟΥΚ ΡΑΧΗΜ
  Αποφράξεις - Υδραυλικός Ξάνθη Ροδόπης | Υδραυλικά - Θέρμανση - Αποχετεύσεις - Ηλιακά Συστήματα

  Ο υδραυλικός “ΜΠΟΥΡΔΟΥΚ ΡΑΧΗΜ” δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών υπηρεσιών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη και σε όλη την Ροδόπη.

  Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία του, ο υδραυλικός και η έμπειρη ομάδα του, μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά τα υδραυλικά, την θέρμανση και την αποχέτευση του κτιρίου σας αλλά και να σας προτείνουν τα ιδανικά ηλιακά συστήματα.

  Με ένα τηλεφώνημα στο 6995361548

  θα έρθουμε στο χώρο σας προκειμένου τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Παράλληλα, παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση τυχόν βλάβες που μπορεί να προκύψουν στα υδραυλικά του κτιρίου σας.

  Σε όλες τις εργασίες μας, προσπαθούμε να διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα, αλλά και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας επιδιόκτας την άριστη εξυπηρέτηση τους.

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε για τον χώρο σας.

  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι άριστης ποιότητας, καλύπτοντας τις απαιτούμενες προδιαγραφές, και σας εξασφαλίζουν ένα ασφαλές, μακροχρόνιο και σίγουρο αποτέλεσμα.

  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

  για την συνέπεια στα ραντεβού μας, την γρήγορη και σωστή ολοκλήρωση των έργων που αναλαμβάνουμε αλλά και για τις ανταγωνιστικές τιμές μας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κομοτηνή, την Ξάνθη και όλη την Ροδόπη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Μεγάλου Αλεξάνδρου 11, Σταυρούπολη - Θεσσαλονίκη
  6987734952
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Σταύρου Χωνού 44 - Ναουσα
  6986007395
  ΡΑΦΑΗΛ ΤΣΙΜΠΡΗΣ
  Υδραυλικός Νάουσα Ημαθία - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Θέρμανση - Ηλιακά Συστήματα Νάουσα Ημαθία

  Η επιχείρησή μας “ΡΑΦΑΗΛ ΤΣΙΜΠΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Νάουσα, δραστηριοποιείται από 2011 στο χώρο των υδραυλικών εργασιών, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Νάουσα και σε όλη την Ημαθία.

  Ο έμπειρος υδραυλικός, με 16 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και η εξειδικευμένη ομάδα του, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουν εγγυημένη εργασία αλλά και να λύσουν άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα υδραυλικά του κτιρίου σας.

  Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε υδραυλικές εγκαταστάσεις, συντήρηση και επισκευή των υδραυλικών σας καθώς επίσης και εγκαταστάσεις θέρμανσης, ηλιακά συστήματα και ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

  και με ένα τηλεφώνημα θα έρθουμε στο χώρο σας για να λύσουμε κάθε σχετικό πρόβλημα, εξυπηρετώντας άμεσα την Νάουσα και όλη την Ημαθία.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε κάθε είδους σχετική εργασία, στοχεύοντας στην άψογη εξυπηρέτησή σας.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις υδραυλικές εργασίες έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων και έχουμε έρθει αντιμέτωποι με κάθε είδους υδραυλικής βλάβης. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την ιδανική λύση στο χώρο των υδραυλικών εργασιών.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  δεν είναι άλλος από το να φροντίζουμε να προσαρμόζουμε πάντοτε τις υπηρεσίες μας στις εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις σας, εξασφαλίζοντας ποιότητα και ελκυστικές τιμές.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε αυτόν. Εξυπηρετούμε άμεσα την Νάουσα και όλη την Ημαθία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Νέα Αλικαρνασσός - Ηράκλειο
  6937245754
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  Πύργος Ηλείας, περιοχή Ανθόπυργος - Ηλείας
  2621032276,2621100905
  6946630083
  ΤΖΑΜΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Βασιλείου
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις Πύργος Ηλείας
  ___
  λίγα λόγια για εμάς

  Αν χρειάζεστε άμεσα υδραυλικό, καλέστε μας και θα είμαστε κοντά σας, το συντομότερο δυνατόν!

  Το έμπειρο συνεργείο του κ. Τζάμαλη, αναλαμβάνει κάθε είδους υδραυλική εργασία εγκατάστασης και επισκευής στον χώρο του μπάνιου.
  Από την αρχή της πορείας μας έως και σήμερα στεκόμαστε πιστά προσηλωμένοι στις τεχνολογικές εξελίξεις και στόχος μας αποτελεί η παροχή υψηλού επιπέδου εργασιών, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το να έχεις ευχαριστημένους πελάτες, πράγμα που προϋποθέτει υψηλή τεχνογνωσία, συνέπεια και σεβασμό στον άνθρωπο που σε επιλέγει.

  Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε υδραυλική εργασία!

  Επίσης, συνεργαζόμαστε με έμπειρους μηχανικούς και μηχανολόγους για τον σχεδιασμό του σπιτιού η της επιχείρησης σας!

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα βρεθούμε άμεσα κοντά σας, για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε βλάβη στο χώρο σας.

  Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για κάθε επισκευή, service, νέα εγκατάσταση, μικρές και μεγάλες ανακαινίσεις για κάθε γούστο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Πολύγυρος - Χαλκιδικής
  6972675074
  ΓΚΟΛΟΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Υδραυλικά - Θέρμανση – Βιομηχανικά Εργα - Αποχέτευση - Ηλιακά στον Πολύγυρο και σε ολη την Χαλκιδική

  24 ωρες εξυπηρέτιση για όλες τις βλάβες

  Ο υδραυλικός και θερμοϋδραυλικός ΓΚΟΛΟΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που εδρεύει στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των Θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και των υδραυλικών εργασιών.

  Είμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι υδραυλικοί εγκαταστάτες και βιομηχανικών εγκαταστάσεων
  Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, αναλαμβάνουμε κάθε είδους υδραυλικής εγκατάστασης και θερμουδραϋλικής εργασίας σε ολη την Χαλκιδική και στην Θεσσαλονίκη.

  Μελετούμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε Θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις για ιδιωτικούς βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο (κατοικίες, καταστήματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)

  Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη και το εξιδικευμένο προσωπικό μας

  που αποτελείται από εμπειρους υδραυλικούς παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις ειτε πρόκειται για μία μικρή βλάβη, ειτε για μία πολύπλοκη υδραυλική εγκατάσταση με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό και φυσικά με άμεση εξυπηρέτηση για την ταχύτερη επίλυση των προβλημάτων σας.

  Οι εργασίες μας γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, δίνουμε σίγουρες λύσεις σε προβλήματα επισκευής και προτείνουμε ότι πιό σύγχρονο τεχνολογικά για νέες εγκαταστάσεις

  Εξυπηρετούμε ιδιωτικούς βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο (κατοικίες, καταστήματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία) από οπου μας ζητηθεί στον Πολύγυρο,στα Ορμύλια,Ταξιάρχη, Ολυνθο, Νέα Μουδανιά, Τρίγλια, Ποτίδαια,Νέα Φλογητά,Κασσάνδρα,και σε ολο τον νομό Χαλκιδικής.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  Βιομηχανικές υδραυλικές εγκαταστάσεις -συντηρήσεις και επισκευές ολων των βιομηχανικών εργων

  Υδραυλικές εργασίες και θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου στoν Πολύγυρο και σε ολη την Χαλκιδική

  Υδραυλικές Εργασίες Υδραυλικές ανακαινίσεις ολων των επαγγελματικών χώρων ξενοδοχείων καταστημάτων κτιρίων πολυκατοικιών κατοικιών

  Υδρεύσεις- Παροχές Νερού
  Τοποθέτηση σωληνώσεων
  Αποχετεύσεις κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία
  Τοποθέτηση ειδών υγιεινής
  Ανακαινίσεις μπάνιων – μερικές η ολικές ανακαίνιση κουζίνας

  Αλλαγή σωληνώσεων
  Υδραυλικές βλάβες παντός τύπου
  Επισκευές και συντηρήσεις υδραυλικών βλαβών

  Ελεγχος διαρροών

  Θερμοϋδραυλικά Τοποθετήσεις καλοριφέρ - συντηρήσεις - βλάβες καλοριφέρ
  Αυτονομίες Θέρμανσις
  Ενδοδαπέδια θέρμανση
  Εγκαταστάσεις θέρμανσης πετρελαίου
  Πυρασφάλειες Αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή δικτύων πυρόσβεσης
  Συστήματα ηλιακών θερμοσιφώνων εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σε πλάκα ή κεραμοσκεπή και αντικατάσταση παλαιού θερμοσίφωνα
  Εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων ηλιοθερμίας και νερού χρήσης
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικατάσταση υγρών και αντίστασης

  Βασικές αρχές της επιχείρισής μας αποτελούν, η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη, καθώς και η διασφάλιση της ποιότητας των κατασκευών που αναλαμβάνουμε, με γνώμονα την καλή λειτουργία των υδραυλικών εγκαταστάσεων, σε βάθος χρόνου, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Το πλήθος των υδραυλικών εργων που εχουμε αποπερατώσει στην Χαλκιδική αποτελούν εγγύηση και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας .

  Και μετά το πέρας των υδραυλικών εργολαβιών θα είμαστε πάντα δίπλα σας
  Καλέστε μας και να εισθαι σίγουροι για το αποτέλεσμα.

  Με εκτίμηση

  ΓΚΟΛΟΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Ο θερμοϋδραυλικός εγκαταστάτης στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά απο τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ για εκτακτες ανάγκες 24 ωρες

  Υδραυλικός υδραυλικοί Πολύγυρος,Χαλκιδική.
  Θερμοϋδραυλικός - θερμοϋδραυλικοί Πολύγυρος, Χαλκιδική.
  Υδραυλικές εργασίες Πολύγυρος, Χαλκιδική.
  Θερμοϋδραυλικές εγκαταστασεις Πολύγυρος, Χαλκιδική.
  Υδραυλικές βλάβες Πολύγυρος, Χαλκιδική.
  Τοποθετήσεις καλοριφέρ Πολύγυρος,Χαλκιδική.
  Επισκευή καλοριφέρ Πολύγυρος, Χαλκιδική.
  Επισκευές θερμοϋδραυλικών βλαβών Πολύγυρος, Χαλκιδική.
  Υδραυλικά εργα Πολύγυρος, Χαλκιδική.
  Ανακαινίσεις υδραυλικές μπανιου Πολύγυρος, Χαλκιδική.
  Επισκευές ηλιακού θερμοσίφωνα Πολύγυρος, Χαλκιδική.
  Υδραυλικά Βιομηχανικά εργα Πολύγυρος,Χαλκιδική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Σπέτσες - Αττική
  6907739085
  SUBASHI RENCI –ΒΑΓΓΕΛΗΣ

  Θέρμανση- Αποχέτευση - Ηλιακά – Ανακαινίσεις και Υδραυλικά Μερεμέτια 24 ωρες θερμοϋδραυλικός στις Σπέτσες για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους

  Ο θερμοϋδραυλικός και υδραυλικός SUBASHI ΒΑΓΓΕΛΗΣ που εδρεύει στις Σπέτσες δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό.
  Εχοντας αποκτήσει εμπειρία πολλών χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις , μπορούμε να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που αρμόζουν σε κάθε υδραυλική ανακαίνιση και εγκατάσταση, ειτε ειναι ολική η μερική στο μπάνιο, στην κουζίνα η στις υδραυλικές εγκαταστάσεις ολου του δικού σας χώρου.
  Η ποιότητα εργασία, η συνέπεια παράδοσης των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, και τα πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε , ώστε να μην υπάρξουν μελλοντικά προβλήματα σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ και υδραυλικές εργασίες παντός τύπου σε ολο το νησί των Σπετσών για κατοικίες καταστήματα ξενοδοχεία.
  Υδραυλικές ανακαινίσεις και εργολαβίες ολικές ή μερικές σε μπάνια και κουζίνες
  Τοποθετήσεις Καλοριφέρ επισκευές - συντηρήσεις βλάβες. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.
  Κεντρική θέρμανση
  Αυτονομίες θέρμανσης

  Ενδοδαπέδια θέρμανση.
  Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει ομοιόμορφη, ευχάριστη, υγιεινή κατανομή θερμοκρασίας.

  Ελεγχος διαρροών
  Αποχετεύσεις Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης σε κατοικίες κτίρια ξενοδοχεία

  Αμεσο service σε κάθε είδους βλάβης
  Τοποθετήσεις και εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα, αντικατάσταση υγρών και αντίστασης
  Υδρεύσεις παροχές νερού
  Πυρασφάλειες

  Εγκατάσταση αντλιών θερμότητας
  Τοποθέτηση και αλλαγές ειδών υγιεινής
  Αλλαγές σωληνώσεων

  Επισκευές (αποκατάσταση ζημιών σε βρύσες, νιπτήρες, καζανάκια)

  Σκοπός μας ειναι να εξυπηρετούμε αμεσα με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους με υπευθυνότητα ποιότητα εργασίας και να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και ευχαριστημένους πελάτες.
  Το πλήθος των υδραυλικών ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει ολα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για μας.

  Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας
  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε βλάβη! Ζητήστε την προσφορά μας και να εισθαι σίγουροι θα είναι η πιο συμφέρουσα στις Σπέτσες.
  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία και εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!
  Με εκτίμηση

  Ο υδραυλικός στις Σπέτσες

  SUBASHI ΒΑΓΓΕΛΗΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ και για εκτακτες ανάγκες 24 ωρες

  Υδραυλικός- υδραυλικοί Σπέτσες – Σπετσών

  Θερμοϋδραυλικός Σπέτσες Σπετσών

  Θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις Σπέτσες

  Ανακαινίσεις μπανιου Σπέτσες

  Υδραυλικές βλάβες Σπέτσες

  Θερμοϋδραυλικές εργασίες Σπέτσες

  Υδραυλικά εργα Σπέτσες

  Τοποθετήσεις καλοριφέρ Σπέτσες

  Επισκευές ηλιακού θερμοσίφωνα Σπέτσες

  Αποχετεύσεις Σπέτσες

  Αλλαγές σωληνώσεων Σπετσών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Αθήνα - Αττική
  6937470141
  Η εταιρεία μας ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με βάση τον Κουβαρά στην Αττική μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία από τα χρόνια στον κλάδο σας προσφέρουμε υπηρεσίες ανακαινίσεων παντός τύπου σε όλη την Αττική.

  Με 50 χρόνια εργασίας στον κλάδο και 10 χρόνια εμπειρία στον τομέα των ανακαινίσεων σας εγκυόμαστε άρτια αποτελέσματα.

  Μαζί με τους καλά εκπαιδευμένους μας μάστορες είμαστε έτοιμη να αναλάβουμε κάθε έργο που μας αναθέσετε ανεξαρτήτως του μεγέθους και της δυσκολίας του έργου.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Ανακαινίσεις Παντός Τύπου
  Τοποθετήσεις Τζακιών
  Τοποθετήσεις Γυψοσανιδών
  Λουστραδόρος
  Λούστρα Μαρμάρων
  Μάρμαρα
  Ηλεκτρολόγος
  Υδραυλικός
  Ελαιοχρωματισμοί
  Μονώσεις Παντός Τύπου

  Στα έργα μας χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουμε την άρτια ποιότητα και αποτελέσματα καθώς και την μακροχρόνια ανθεκτικότητα των έργων.

  Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη και επιθυμία το γρηγορότερο δυνατό.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Πέρα Τριοβάσαλος - Μήλος
  2287023356
  6979001426 ΝΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, 6979001425 ΝΙΚΟΣ ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ
  ΝΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο.Ε.
  Υδραυλικός Μήλος - Είδη Υγιεινής & Υδραυλικά Προϊόντα

  Η εταιρεία μας “ΝΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Μήλο, δραστηριοποιείται από το 2001 στις υδραυλικές εργασίες, παρέχοντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Μήλο.

  Παράλληλα, στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από είδη υγιεινής καθώς και υδραυλικά προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτοντας μια έμπειρη ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες υδραυλικούς με χρόνια πορεία στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας: υδραυλικές εγκαταστάσεις, θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις, αποφράξεις - αποχετεύσεις, υπηρεσίες θέρμανσης καθώς και την προμήθεια, τοποθέτηση και επισκευή ηλιακών συστημάτων.

  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα σε οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη υδραυλική εργασία καθώς και σε υδραυλικές βλάβες που μπορεί να προκύψουν στα υδραυλικά του κτιρίου σας.

  Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις του χώρου και έχοντας έρθει αντιμέτωποι με χιλιάδες έργα στο χώρο μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις στο χώρο της ύδρευσης, της αποχέτευσης και της θέρμανσης του κτιρίου σας.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι αφαινός να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αφετέρου να διευρύνεται διαρκώς την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε απόλυτα κάθε σας ανάγκη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
  Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Μήλο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Φραγκούλη Φουτρή 40 - Ελευσίνα
  2111177897
  6989764953
  CHELMIS ENERGY

  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ- ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ-ΨΥΚΤΙΚΟΣ

  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ- ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΑΤΤΙΚΗ

  ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΨΥΚΤΙΚΟΣ- ΨΥΞΗ- ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΙ

  ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ -ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΔΔΗΕ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΤΤΙΚΗ

  ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΟΪΡΑΝΗΣ 24 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 19300

  Η επιχείρηση chelmis energy, εδρεύει στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΑΤΤΙΚΗ αρκετά χρόνια πριν και συνεχίζει έως και σήμερα με μεγάλη επιτυχία στον ηλεκτρολογικό, υδραυλικό και ψυκτικό τομέα.

  Η πολυετής εμπειρία, η γνώση και η υπευθυνότητα είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στην περιοχή μας.

  Η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών, υδραυλικών εγκαταστάσεων και στις ψυκτικές εργασίες.

  Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις, σε οικίες, καταστήματα και βιομηχανικούς χώρους.

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο χώρο και ασφαλή κατασκευή με τιμές πάντα ανταγωνιστικές.

  Για κάθε σύγχρονη και ασφαλή κατασκευή, εμπιστευθείτε τους ειδικούς.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΙΝΑ- ΜΕΓΑΡΑ –ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ-ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑ –ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ- ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑ- ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ -ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΑΤΤΙΚΗ

  ΨΥΚΤΙΚΟΣ-ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΤΤΙΚΗ

  Φιλικά,

  Χέλμης Γεράσιμος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Κρήνη - Πάτρα
  6947998112
  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ "ΝΩΝΤΑΣ"
  Θερμοϋδραυλικές Εγκαταστάσεις - Χωματουργικά | Κρήνη Πάτρα Αχαΐα

  Ο πιστοποιημένος θερμοϋδραυλικός Νώντας Δριμάλας δραστηριοποιείται σε παντός είδους υδραυλικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις, αποκατάσταση βλαβών και χωματουργικά έργα με έδρα την Κρήνη Αχαΐας.

  Με μια ομάδα έμπειρων τεχνιτών, αναλαμβάνουμε έργα εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Αχαΐα, παρέχοντας 24ωρη τεχνική υποστήριξη.

  Το συνεργείο μας ασχολείται με εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης, φυσικό αέριο, αντλίες θερμότητας και χωματουργικά έργα, διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και πλήρη γνώση του αντικειμένου.

  Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με γνώμονα τη συνέπεια, την άμεση εξυπηρέτηση, την αντοχή των υλικών και των έργων μας, καθώς και τη διατήρηση καλής σχέσης ποιότητας - τιμής.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Πρεβέζης 6 - Λυκόβρυση
  6932736862
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ
  Υδραυλικός - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις | Λυκόβρυση Αττική

  Ο Δημήτρης Χατζηπέτρου είναι πιστοποιημένος υδραυλικός με έδρα τη Λυκόβρυση Αττικής και δραστηριοποιείται σε παντός είδους υδραυλικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις και αποκατάσταση βλαβών.

  Με μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στο πλευρό του, αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων ύδρευσης και θέρμανσης σε νέα και υφιστάμενα κτίρια, εξυπηρετώντας τα Βόρεια Προάστια και όλη την Αττική.

  Δίνοντας μεγάλη βάση στην ποιότητα των υλικών, των προϊόντων και των συσκευών που χρησιμοποιούμε, εγγυόμαστε για ένα άρτιο, λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα σε κάθε μας έργο.

  Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας και η άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κάλεσμα, είτε αφορά νέα εγκατάσταση είτε αποκατάσταση ή επισκευή βλάβης σε ήδη υπάρχουσα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, καταγραφή των αναγκών του και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Αρώνι Ακρωτηρίου - Χανιά
  2821083860
  6944521858
  Η εταιρεία μας ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με έδρα τα Χανιά στην Κρήτη εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας παρέχει υδραυλικές εργασίες, εγκαταστάσεις και υδραυλικά υλικά για όλες σας τις ανάγκες.

  Αναλαμβάνουμε όλες σας τις υδραυλικές ανάγκες και επιθυμίες και επιδιορθώνουμε όλες τις βλάβες που μπορούν να προκύψουν από τα χρόνια χρήσης.

  Μαζί με τους καλά εκπαιδευμένους μας εργάτες καλύπτουμε όλες σας τις επιθυμίες και αναλαμβάνουμε όλα τα έργα ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση σας καθώς και τα μακροχρόνια αποτελέσματα της εργασίας μας.

  Αναλαμβάνουμε έργα σε όλα τα Χανιά και κατόπιν συνεννόησης σε όλη την Κρήτη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ηλιούπολη - Αττική
  6945043200,6978900505
  VP ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις & Ανακαινίσεις | Ηλιούπολη Αττική

  Ο αδειούχος υδραυλικός Βαγγέλης Παππάς δραστηριοποιείται με έδρα την Ηλιούπολη σε παντός είδους υδραυλικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις και αποκατάσταση υδραυλικών βλαβών εξυπηρετώντας όλη την Αττική.

  Με πολύχρονη εμπειρία, άνω των 18 ετών, αναλαμβάνουμε υδραυλικές εργασίες και επισκευές σε νέες και υφιστάμενες οικοδομές με εγγύηση ποιότητας υλικών και κατασκευής, καθώς και εξαιρετικής αντοχής.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα που αφορά σε υδραυλική βλάβη μεριμνώντας για την άμεση αποκατάστασή της.

  Για νέες εγκαταστάσεις και ανακαινίσεις, πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών του και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς. Εργαζόμαστε με συνέπεια και επαγγελματισμό στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας, εξυπηρετώντας όλη την Αττική.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 25 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ