noscript image for google
Δευτέρα 08 Αυγούστου 2022 | 12:24 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ
  ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 307 - Καλλιθέα
  2109521000,2109525252
  6934989898, 6949521000
  www.apofraxeiskallithea.gr

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ Η ON TIME SERVICE εστιάζει στο χώρο των γενικών αποφράξεων. Η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας και σιγά σιγά οι απαιτήσεις των πελατών της, την οδήγησαν στην εξάπλωση της εντός και εκτός Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η εμπιστοσύνη των πελατών μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας αλλά και το έμπειρο δυναμικό μας αποτελεί την εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Έρχεται κοντά σας όλο το 24ωρο μόνο με ένα τηλεφώνημα σε 30’ λεπτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης, κεντρικά φρεάτια, άντληση υδάτων, σιφόνι δαπέδου και πάντως τύπου καθαρισμό και απόφραξη. Επίσης έλεγχος με ειδική κάμερα σωληνώσεων αποχετεύσεων. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ Το σύστημα της κάμερας είναι εύκολο και γρήγορα με μικρό κόστος μπορεί να λύσει οποιαδήποτε ζημιά και χωρίς κόπο να αναγνωρίζει την αιτία οποιουδήποτε προβλήματος. ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εργασία της πολυκατοικίας του διαμερίσματος και του επαγγελματικού χώρου. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΛΕΚΑΝΗ 47,60€ ΝΙΠΤΗΡΑΣ 29,75€ ΜΠΑΝΙΕΡΑ 29,75€ ΣΙΦΟΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ 35,70€ ΥΔΡΟΡΡΟΗ ΒΕΡΑΝΤΑΣ 35,70€ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 35,70€ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ 71,40€ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΡΕΑΤΙΟ 71,40€ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 17,85€ Οι τιμές που αφορούν κεντρικές αποφράξεις είναι ως 50 (πενήντα) διαμερίσματα. Κυριακές, Αργίες, Εορτές και μετά τις 22:00 νυκτός θα επιβαρύνεστε κατόπιν συνεννόησης. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ- ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΚΔΟΣΗ- ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την συντήρηση της αποχέτευσης ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  ΚΟΝΙΤΣΗΣ 21 - Ζωγράφου
  2107481677
  6932482207
  - Επισκευές ψυγείων
  - Επισκευές πλυντηρίων
  - Εγκατάσταση και service κλιματιστικών
  Άμεση εξυπηρέτηση σε όλες τις γύρω περιοχές, εγγυημένη εργασία, άριστα αποτελέσματα!
  Ζωγράφου, Ιλίσια, Παγκράτι, Βύρωνας, Καισαριανή, Παπάγου, Αμπελόκηπους
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 35, ΠΟΛΙΧΝΗ - Θεσσαλονίκη
  2310666722
  6932306180
  Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας. Η εταιρεία αναλαμβάνει εγκαταστάσεις κλιματισμού και λεβήτων φυσικού αερίου, μελέτη για εγκαταστάσεις θέρμανσης με φυσικό αέριο, συντήρηση λεβήτων φυσικού αερίου και κλιματιστικών.

  Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες, παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

  Η άριστη τεχνική μας κατάρτιση, εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της θέρμανσης και του κλιματισμού.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 41 - Καρπενήσι
  2237024271
  6972915084
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Βενιζέλου Σοφοκλή 147-149 - Αγιοι Ανάργυροι
  6947616610
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Φάρων 78 - Καλαμάτα
  2721087590
  6978129782, 6944246140
  Βετουλάκης Service
  Ψυκτικές Εφαρμογές - Κλιματισμός - Επαγγελματική Ψύξη - Εμπόριο Κλιματιστικών - Καλαμάτα

  Η επιχείρηση Βετουλάκης Service δραστηριοποιείται στον χώρο των ψυκτικών εφαρμογών από το 1989 και αναλαμβάνει άμεσα και υπεύθυνα οποιαδήποτε τοποθέτηση, επισκευή και συντήρηση κλιματιστικών, επαγγελματικών ψυγείων και ψυκτικών θαλάμων. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο, οιάρτια καταρτισμένοι αδειούχοι πιστοποιημένοι ψυκτικοί μας και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε εγγυώνται άριστη λειτουργία σε οποιαδήποτε νέα ή υφιστάμενη εγκατάσταση.

  Επίσης αναλαμβάνουμε την πώληση κλιματιστικών, την τοποθέτηση, επισκευή, συντήρηση και είμαστε εξουσιοδοτημένο service των εταιρειών:
  Fujitsu, Midea, Comfee, Carrier, Toshiba, Sendo

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Κωνσταντίνου Καβάφη 4, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  2311821858
  6932283950
  EARTH COOL
  Εφαρμογές ψύξης - θέρμανσης Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
  ___

  προφίλ εταιρείας

  Η εταιρεία EARTH COOL ιδρύθηκε το 2018 και διατηρεί την έδρα της στον Άγιο Ιωάννη Θεσσαλονίκης

  Δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού και οικιακού κλιματισμού,στη θέρμανση, στον αερισμό, τα συστήματα κτιριακού ελέγχου και των συστημάτων CLOSE CONTROL κλιματισμού

  Τα ιδρυτικά της στελέχη δραστηριοποιούνται στο χώρο από το 2000 με πλήθος εγκαταστάσεων σε επαγγελματικές, οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές.
  Η ειδίκευση των στελεχών προκύπτει από την άρτια πολυετή συνεργασία και τη διαρκή εκπαίδευση από επώνυμους οίκους κλιματισμού και ενεργειακών εφαρμογών όπως MITSUBISHI ELECTRIC, PANASONIC, DAIKIN, MIDEA, EMMERSON, VERTIV εκ των κορυφαίων κατασκευαστών συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού και διαχείρισης ενέργειας.

  Η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες μελέτης και κατασκευής προς επαγγελματίες και ιδιώτες που να καλύπτουν τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές ενώ ταυτόχρονα είμαστε σε θέση να καλύπτουμε με συμβόλαια συντήρησης και άμεσης επέμβασης, εγκαταστάσεις κτιριακού κλιματισμού και CLOSE CONTROL συστημάτων.

  Φιλοσοφία μας είναι
  η υπεύθυνη και απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη με σκοπό να πετύχουμε τα άριστα αποτελέσματα απόδοσης. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες και την τεχνική υποστήριξη.

  Η εταιρία διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο τεχνικό τμήμα, επανδρωμένο από έμπειρους τεχνικούς με μεγάλη εκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πολυετή πείρα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Παλαμά Κωστή 15, Φέρες - Έβρου
  6944363234
  ΝΕΔΕΛΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Ψυκτικός Φέρες & Αλεξανδρούπολη Έβρος | Ψυκτικές Εφαρμογές - Κλιματισμός - Εξαερισμός

  Η επιχείρηση μας “ΝΕΔΕΛΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ” η οποία βρίσκεται στον Έβρο και πιο συγκεκριμένα στις Φέρες, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ψυκτικές εφαρμογές, παρέχοντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη, την εγκατάσταση και την επισκευή κλιματιστικών, παντός είδους, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους καθώς και να πραγματοποιήσουμε την μελέτη και την εγκατάσταση εξαερισμού στον επαγγελματικό σας χώρο.

  Ακόμα, αναλαμβάνουν την εγκατάσταση, το service και την επισκευή επαγγελματικών ψυγείων καθώς και ψυκτικών θαλάμων σε καταστήματα και βιομηχανίες σε όλο τον Έβρο.

  ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  Ο ψυκτικός Νεδέλτσος Χρήστος διαθέτοντας 23 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και η εξειδικευμένη ομάδα του, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ανταπεξέλθουν άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε.

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ

  Παράλληλα, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της ψύξης, του κλιματισμού και του εξαερισμού, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα ιδανικά προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

  Η καθαρή και επαγγελματική εργασία, το εγγυημένο αποτέλεσμα και οι προσιτές τιμές αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για εμάς και μας βοηθούν ώστε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να μένουν οι πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την αξιοπιστία και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε όσο και από την καλή και αποτελεσματική επικοινωνία μαζί μας.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
  Εξυπηρετούμε άμεσα τις Φέρες, την Αλεξανδρούπολη και όλο τον Έβρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Αλ. Παπάγου 43 - Ιεράπετρα
  6977062792
  ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
  Ψυκτικός Ιεράπετρα

  Η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ιεράπετρα της Κρήτης, δραστηριοποιείται στις ψυκτικές εγκαταστάσεις καθώς και στην επισκευή οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Πιο συγκεκριμένα, με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη, την εγκατάσταση και την επισκευή κλιματιστικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, ενώ μπορούμε να επισκευάσουμε οποιαδήποτε λευκή συσκευή έχει παρουσιάσει βλάβη.

  Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ

  διαθέτοντας 10ετή εμπειρία στο χώρο και το εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησής μας, έχοντας έρθει αντιμέτωποι με χιλιάδες βλάβες, μπορούν να σας προτείνουν τις ιδανικές και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.

  Με επίκεντρο τις ανάγκες σας, είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε έγκαιρα, ουσιαστικά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και τις γύρω περιοχές άμεσα και υπεύθυνα.

  Η καθαρή και επαγγελματική εργασία, το εγγυημένο αποτέλεσμα και οι προσιτές τιμές αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για εμάς και μας βοηθούν ώστε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να μένουν οι πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την αξιοπιστία και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε όσο και από την καλή και αποτελεσματική επικοινωνία μας.

  Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν τόσα χρόνια και δεσμευόμαστε στην παροχή ενός συνολικού πακέτου υπηρεσιών που θα εξασφαλίσει την πλήρη και σωστή κάλυψη των αναγκών σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ν. Καραγιάννη 8 - Ρόδος
  2241069044
  6944391784
  Diakidis service
  Ψυκτικός Ρόδος

  Ο Βασίλης Διακίδης είναι έμπειρος ψυκτικός με έδρα το νησί της Ρόδου&δραστηριοποιείται στους τομείς του κλιματισμού και της ψύξης. Εξυπηρετώντας όλη τη Ρόδο και τις γύρω περιοχές, κατόπιν συννενόησης, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, επισκευής, εγκατάστασης και τοποθέτησης κλιματιστικών μονάδων και συστημάτων ψύξης σε οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας και παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας.

  Παρεχόμενες υπηρεσίες

  Εγκαταστάσεις ψυκτικών, κλιματιστικών, μηχανημάτων
  Συντηρήσειςψυκτικών, κλιματιστικών, μηχανημάτων
  Επισκευές ψυκτικών, κλιματιστικών, μηχανημάτων

  Ποιότητα, συνέπεια, λογικές τιμές.

  Εξουσιοδοτημένο service σε Toyotomi, Gree, Nakassi, Kero-Sun.

  Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας εδώ

  Η έμπειρη ομάδα μας
  αποτελείται από αδειούχους τεχνικούς με υψηλό επίπεδο κατάρτισης.
  Κύριο μέλημα μας όλα τα χρόνια που βρισκόμαστε στο χώρο,είναι ή διατήρηση της ποιότητας εκτέλεσης εργασιών και η ικανοποίηση των πελατών μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Νάουσα - Πάρος
  2284028552
  6986717269
  ΚΑΠΑΡΗΣ ΤΑΣΟΣ
  Ψυκτικές Εγκαταστάσεις | Πάρος Κυκλάδες

  Ο αδειούχος πιστοποιημένος ψυκτικός Κάπαρης Τάσος, διατηρεί μια επιχείρηση στην Πάρο, προσφέροντας υπηρεσίες ψυκτικών εγκαταστάσεων και κλιματισμού.

  Με γνώση και εμπειρία ετών, αναλαμβάνουμε εργασίες κατασκευής και συντήρησης για ιδιώτες και επαγγελματίες που αφορούν τη βιομηχανική ψύξη, ψυκτικούς θαλάμους, επαγγελματικά ψυγεία, εγκαταστάσεις κλιματισμού, αντλίες θερμότητας κ.α.

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου χρησιμοποιώντας προϊόντα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που συμπληρώνουν άρτια τις εγκαταστάσεις μας.

  Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλη την Πάρο, καθώς και η δημιουργία και διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ερμού 105, Κοπανός - Ημαθίας
  2332041614
  6975843203
  Βελιγδένης Σταύρος
  Μελέτη - Συντήρηση - Εγκατάσταση Ψυκτικών Εφαρμογών - Κοπανός Βέροια

  Η επιχείρηση the Best Service δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορικής ψύξης και πιο συγκεκριμένα στους παρακάτω τομείς:

  Επισκευή και συντήρηση ψυκτικών εγκαταστάσεων.
  Σχεδιασμός - Μελέτη - Κατασκευή ψυκτικών εφαρμογών.
  Εμπορία ψυκτικών μηχανημάτων, εξαρτημάτων, ανταλλακτικών που καλύπτει όλο το φάσμα εφαρμογών της επαγγελματικής ψύξης.

  Στόχος της επιχείρησης είναι η υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών στο κομμάτι των ψυκτικών εφαρμογών, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας στο έπακρον, επιτυγχάνοντας πάντα τη βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας, εφαρμόζοντας σύγχρονες λύσεις σε κάθε μας έργο.
  Το παραπάνω επιτυγχάνεται αξιοποιώντας το συνεχώς εκπαιδευόμενο εξειδικευμένο προσωπικό μας, που διακρίνεται για τον υψηλό επαγγελματισμό & τη συνέπειά του.
  Οι κυριότεροι και πλέον αδιαπραγμάτευτοι όροι πάνω στις εργασίες μας είναι η ασφάλεια στην υλοποίηση-λειτουργία μιας ψυκτικής εγκατάστασης και η τήρηση των Ευρωπαϊκών κανονισμών.

  Το πελατολόγιό μας αποτελείται κυρίως από καταστήματα εστίασης, super market, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, μονάδες επεξεργασίας τροφίμων, ψυγεία φρούτων, ενώ κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε αυτούς είναι:
  Έλεγχος – Συντήρηση - Επισκευή ψυκτικών μηχανημάτων
  Σχεδιασμός – Επίβλεψη – Κατασκευή ψυκτικών θαλάμων και εφαρμογών
  Εμπορία επώνυμων ψυκτικών εξαρτημάτων
  Ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων-παλαιών μονάδων ψύξης

  Τοποθέτηση συστήματος καταγραφής θερμοκρασιών & δυνατότητα παρακολούθησής τους όλο το 24ωρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ελευθερίας 24 - Θεσσαλονίκη
  6983362618
  Frostec Hellas

  ΚΟΥΡΠΑΝΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Ψυκτικός - Κλιματιστικά - Ψυκτικές Εργασίες - Ψυκτικές Εγκαταστάσεις - Βιομηχανική Ψύξη - Τοποθέτηση Κλιματιστικών - Ψυκτικοί Θάλαμοι - Εξοπλισμοί Επαγγελματικών & Ιδιωτικών Χώρων

  Στην εταιρία του κου ΚΟΥΡΠΑΝΟΓΛΟΥ, Frostec Hellas, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελευθερίας 24, στην Σταυρούπολη στην Θεσσαλονίκη, εκτός από την άριστη γνώση στον τομέα εγκατάστασης και συντήρησης κλιματιστικών μονάδων, συστημάτων θέρμανσης κλπ., σας παρέχουμε και μια σειρά από άλλες υπηρεσίες.

  Με επίσκεψη στον χώρο σας και κατόπιν συνεργασίας μαζί σας, προσπαθούμε να βρούμε την πιο σωστή θέση των κλιματιστικών, για την ιδανικότερη κάλυψη των δικών σας αναγκών. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορούμε να σας προτείνουμε μηχανήματα, κατάλληλα για τον χώρο σας.

  Στόχος μας είναι να αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες μας ακόμη και μετα την κατασκευή, ώστε να εξασφαλίζεται ή όσο το δυνατόν πιο εύρυθμη λειτουργία του παρεχόμενου εξοπλισμού.

  Στην εταιρία μας θα βρείτε λύσεις για καθε σας ανάγκη!
  Το συνεργείο που θα φτάσει στον χώρο σάς ειναι αριστα εκπαιδευμένο καταρτισμένο και ελεγμένο απο κορυφαίους τεχνικούς του είδους.
  Με ευγένεια συνέπεια καθαρότητα και αντιμετώπιση της δικής σας συσκευής η ψυκτικού μηχανήματος σαν δικο μας,απολαύστε την εμπειρία που σας προσφέρει η frostec hellas γνωρίζοντας οτι θα θα βρεθεί και θα προταθεί η καλύτερη και μόνιμη λύση.

  Αναλαμβάνουμε ψυκτικές εγκαταστάσεις, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ψυκτικούς θαλάμους, εξοπλισμούς ξενοδοχείων, εστιατορίων και ιδιωτικών χώρων από όπου μας ζητηθεί στην Θεσσαλονίκη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ερατοσθένους 31 - 33 - Αθήνα
  2114206163
  6946086250
  Η εταιρεία μαςPSYKTIKOS.NET εξυπηρετείόλη την Αττική – Όλες τις μάρκες
  Είμαστε γρήγοροι, αξιόπιστοι και επαγγελματίες. Είμαστε μια εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε στο σπίτι σας για οποιαδήποτε από τις ανάγκες επισκευής και συντήρησης της συσκευής σας.
  Εξυπηρετούμε σε όλη την Αττική και τη γύρω περιοχή για όλα τα είδη των υπηρεσιών εγκατάστασης και επισκευής ηλεκτρικών συσκευών.

  Αναλαμβάνουμε

  - Ψυγεία
  - Παγομηχανές
  - Πλυντήρια Πιάτων & Ποτηριών
  - Συστήματα Κλιματισμού
  - Ψυκτικούς Θαλάμους

  Είμαστε στη διάθεσή σας για τη συντήρηση, την επισκευή και την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή του φούρνου, συντήρηση και επισκευή των ψυγείων, συντήρηση και επισκευή των πλυντηρίων ρούχων, συντήρηση και επισκευή των πλυντηρίων πιάτων, συντήρηση και επισκευή των ηλεκτρικές κουζινών, συντήρηση και επισκευή των ηλεκτρικών θερμοσίφωνων, συντήρηση και επισκευή των ηλιακών θερμοσίφωνων, συντήρηση και επισκευή των κλιματιστικών (air condition) ή οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες, τον εξοπλισμό και την επισκευή που χρειάζεται να έχετε. Ολες τις Επισκευές Οικιακών Συσκευών service και επαγγελματικών!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Θεοτοκοπούλου 15 - Ρέθυμνο
  2831102300
  6972703896
  ΔΑΦΕΡΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΨΥΞΗ ΡΕΘΥΜΝΟ- ΚΡΗΤΗΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ
  ΨΥΚΤΙΚΟΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΨΥΓΕΙΩΝ
  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ –ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
  SERVICE ΣΥΜΠΙΕΣΤΩΝ MYCOM
  ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΡΕΘΥΜΝΟ

  Η Επιχείρηση του ψυκτικού ΔΑΦΕΡΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, εδρεύει στο ΡΕΘΥΜΝΟ με 20 χρόνια εμπειρίας και δραστηριοποιείται στο χώρο της βιομηχανικής και επαγγελματικής ψύξης.
  Πραγματοποιούμε ολοκληρωμένα έργα ψυκτικών θαλάμων και βιομηχανικών ψυγείων σε βιομηχανικά κτίρια, για την επεξεργασία, διαλογή και αποθήκευση των προϊόντων τους.
  Επίσης δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού στο χώρο των καταστημάτων, όπως super market, mini market,κρεοπωλείων, εστιατορίων, ξενοδοχείων κ.λ.π.
  Με γνώμονα τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και τον ευχαριστημένο πελάτη, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε λύσεις που θα εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΜΠΙΕΣΤΩΝ MYCOM
  Το εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί με συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας πάντα στις πιο λογικές τιμές.
  Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες πάνω στη σωστή διατήρηση των τροφίμων.
  Υλοποιούμε, επιτυχώς, ένα μεγάλο εύρος εργασιών στον απαιτητικό τομέα της βιομηχανικής ψύξης.

  Ψυκτικός - Ψυκτικοί
  Επαγγελματικοί εξοπλισμοί
  Ψυκτικοί θάλαμοι - Εγκατάσταση
  Βιομηχανική ψύξη
  Επαγγελματικά ψυγεία
  Επισκευή Ψυκτικών Μηχανημάτων
  Οι τιμές είναι προσιτές και πάντα ανταγωνιστικές .
  ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ
  Φιλικά,
  Δαφέρμος Ιωάννης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
  Καινούργιο, Αγρίνιο - Αγρίνιο
  6940887410
  ΜΠΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΗΠΕΙΡΟΣ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΗΠΕΙΡΟΣ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΗΠΕΙΡΟΣ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΠΡΟΚΑΤ ΚΤΙΡΙΑ- ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΗΠΕΙΡΟΣ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΗΠΕΙΡΟΣ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΗΠΕΙΡΟΣ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΗΠΕΙΡΟΣ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΗΠΕΙΡΟΣ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΗΠΕΙΡΟΣ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΣΙΔΕΡΑΣ- ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΗΠΕΙΡΟΣ/ΛΕΥΚΑΔΑ

  Οικονομικές αξιόπιστες μεταλλικές κατασκευές στην Αιτωλοακαρνανία !!!!

  Η επιχείρηση ΜΠΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ με εδρα στο Καινούργιο του Αγρινίου στην Αιτωλοακαρνανία διατηρείται μια παράδοση πολλών χρόνων στην τέχνη των μεταλλικών κατασκευών μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή μεταλλικών κτιρίων και ψυκτικών θαλάμων, και σιδηροκατασκευών. Ειμαστε σιδεράδες και με αρχή της επιχείρισής μας την ποιότητα την προσωπική επαφή με τον πελάτη, και την αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στο Αγρίνιο,την Ναύπακτο, το Μεσολόγγι,σε ολο το νομό Αιτωλοακαρνανίας αλλά παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και στην Λευκάδα, στα Ιωάννινα και σε ολη την Ηπειρο.
  Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε για εσάς με τέχνη και μεράκι όλων των τύπων τις μεταλλικές κατασκευές σιδηροκατασκευές.

  Η πολυετή εμπειρία η τεχνογνωσία που εχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις με απώτερο σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας. Σε κάθε κατασκευαστικό έργο που αναλαμβάνει η επιχείρηση μας, τηρούνται αυστηρά όλες οι απαιτητικές τεχνικές προδιαγραφές καθώς και το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου

  Οι υπηρεσίες μας :
  Μεταλλικές και σύμμεικτες κατασκευές παντός τύπου
  Ποκάτ κατασκευές κτιρίων
  Μεταλλικά κτίρια για κάθε τύπο κτιρίου, από νέες κατοικίες ή προεκτάσεις σε υφιστάμενα κτίρια, βιοτεχνικοί - βιομηχανικοί εκθεσιακοί - αγροτικοί χώροι,κτηνοτροφικές μονάδες προκατασκευασμένα κτίρια αποθήκες με μεγάλο ελεύθερο ύψος που να επιτρέπουν την είσοδο σε φορτηγά και χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων
  Όλα τα μεταλλικά κτίρια εχουν αντοχή στον χρόνο, γρήγορη κατασκευή, αντισεισμικότητα και οικονομικό κόστος κατασκευής
  Μεταλλικές κατασκευές για θερμοκήπια
  Σιδηροκατασκευές παντός ειδους
  Κάγκελα μπαλκονιών
  Κάγκελα περίφραξης
  Κάγκελα σκάλας
  Σκάλες
  Σιδερένια πατάρια
  Πάγκοι εργασίας
  Γκαραζόπορτες ( συρόμενες ή ανοιγόμενες ) με μηχανισμούς
  Πόρτες εισόδου
  Αυλόπορτες καγκελόπορτες
  Ασφάλειες παραθύρων
  Στέγαστρα – Πέργκολες
  Υπόστεγα
  Σύμμεικτες κατασκευές

  Ενδείκνυται για την κατασκευή πολυώροφων κτιρίων Το εύρος των εφαρμογών μας καλύπτει από κατοικίες απλού τύπου έως πολυώροφα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, μάρκετ, αποθήκες για βιομηχανικά κτίρια, αποθηκευτικούς χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις, πολυκαταστήματα, γυμναστήρια καθώς επίσης και προσθήκες σε υπάρχοντα κτίρια.
  Οι σύμμεικτες κατασκευές τώρα, είναι έργα όπου αποτελούνται από τα δυο συνηθέστερα δομικά υλικά, το χάλυβα και το οπλισμένο σκυρόδεμα.

  Ψυκτικοί θάλαμοι

  Οι ψυκτικοί θάλαμοι αποτελούν επίσης ειδικότητά μας, διαθέτοντας προδιαγραφές τελευταίας τεχνολογίας και εγγύηση ποιότητας και κατασκευής.

  Το πλήθος των κατασκευών που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε και για το ονομά μας.

  Καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για όλες τις μεταλλικές κατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Φιλικά
  ΜΠΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Κύπρου 5 - Χαλκίδα
  2221074804
  6987995160
  ΜΑΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ
  ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΨΥΞΗ ΧΑΛΚΙΔΑ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΛΕΥΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ- ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ- ΚΟΥΖΙΝΩΝ – ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΠΙΑΤΩΝ
  ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΩΛΗΣΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑ

  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

  Η Επιχείρηση ΜΑΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ εδρεύει στην ΧΑΛΚΙΔΑ πολλά χρόνια τώρα και δραστηριοποιείται στο χώρο της ψύξης- κλιματισμού και επισκευής λευκών οικιακών συσκευών.

  Δραστηριοποιείται στον κλάδο του επαγγελματικού κλιματισμού και στο χώρο των καταστημάτων, όπως super market, mini market,κρεοπωλείων, εστιατορίων, ξενοδοχείων κ.λ.π.

  Με γνώμονα τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και τον ευχαριστημένο πελάτη, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε λύσεις που θα εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί με συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας πάντα στις πιο λογικές τιμές.

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ότι βλάβη παρουσιαστεί στις οικιακές σας συσκευές.

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  - Εμπόριο κλιματιστικών
  - Επαγγελματικά ψυγεία
  - Ψυκτικός - Ψύξη
  - Επισκευές κλιματιστικών
  - Κλιματιστικά
  - Service κλιματιστικών
  - Επισκευές οικιακών λευκών συσκευών

  Αναλαμβάνουμε επίσης το service ή την επισκευή των κλιματιστικών σας, καθώς και την πώληση τους.
  Οι τιμές είναι προσιτές και πάντα ανταγωνιστικές .

  ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ
  Φιλικά,
  Μαρίνης Παναγιώτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Πλατεία Αντιγονιδών 36 - Θεσσαλονίκη
  6946802578
  Η εταιρεία μας παρέχει 24ωρη άμεση εξυπηρέτηση – χαμηλές τιμές – και έκπτωση 20% σε φοιτητές και ανέργους!!

  Εξυπηρετούμε όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης.

  Ο εξειδικευμένος αδειούχοςτεχνικός (Ηλεκτρολόγος- Ψυκτικός) Αθανασίου, αναλαμβάνει εδώ και χρόνιαμε πλήρη υπευθυνότητα παντός τύπου ηλεκτρολογικές εργασίες-βλάβες όπως επίσης και επισκευές στις ηλεκτρικές σας συσκευές, στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις γύρω περιοχές.

  Έχοντας υπόψη τις δυσκολίες των ημερών προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο με τις τιμές ώστε να μη μείνει κανείς παραπονεμένος γι' αυτό όλες οι επισκευές γίνονται επιτόπου στο χώρο σας αφού βέβαια έχετε ενημερωθεί και έχετε αποδεχτεί το κόστος της επισκευής !

  Εξειδικευμένος ηλεκτρολόγος-ψυκτικος για οικονομικές επισκευές οικιακών ηλεκτρικών συσκευών:
  Ψυγείων, πλυντηρίων ρούχων - πιάτων, κουζινών, φούρνων, στεγνωτηρίων, θερμοσιφώνων, ηλιακών, θερμοσυσσωρευτών, (όλων των εργοστασίων Bosch, Siemens, Pitsos, Neff, Miele, Samsung, Brandt, Candy, Ariston, AEG, Indesit, Lg. Electrolux, General Electric, Liebher, Morris, Hoower, Zannusi, Delonghi, Hisence κ.λπ.).

  Υπεύθυνη επιδιόρθωση βλάβης:
  ηλεκτρολογικού πίνακα, τηλεφωνικών γραμμών & ίντερνετ, θυροτηλεφώνων. Αντικατάσταση ή τοποθέτηση σε: Ηλεκτρολογικούς πίνακες, φωτιστικά, απορροφητήρες, ηλεκτρικές συσκευές, κεραίες τηλεοράσεων Tv, τηλεφωνικές γραμμές, διακόπτες, μπρίζες, αντιηλεκτροπληξιακούς διακόπτες.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Σχολείων 23 - Θεσσαλονίκη
  2392115191,6972196164
  Ref Technogenetiki
  Ειδικές Ψυκτικές Εφαρμογές | Θεσσαλονίκη

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΨΥΞΗΣ ΩΣ ΒΟΗΘΟΣ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1979 ΚΑΙ ΩΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1985.

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη λειτουργία μας στο χώρο των επαγγελματικών, ημιβιομηχανικών και βιομηχανικών μηχανημάτων ψύξεως.

  Η πολυετήςμας πείρα στο χώρο αυτό καθώς και η ευρεία εκπαίδευση μας και στο εξωτερικό αλλά και στον ελλαδικό χώρο, μας καθιστά σε θέση να έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε σχεδόν κάθε πρόβλημα στον τομέα μας.

  Η πρόληψη και όχι η παράβλεψη των αναγκών των ψυκτικών μηχανημάτων, η εποχιακή ("service") συντήρηση καθώς και η μηνιαία επίσκεψη του συντηρητή του ψυκτικού μηχανήματος, έχουν προλάβει αμέτρητες βλάβες που ειδικά το καλοκαίρι έχουν κριθεί από πελάτες μας ως σωτήριο μέτρο της ομαλής λειτουργίας των μηχανημάτων τους.

  Με την υπογραφή της σύμβασης ανεξάρτητων υπηρεσιών με την εταιρία μας, εξασφαλίζετε την μηνιαία επίσκεψη μας καθώς και μια εποχιακή συντήρηση ("service") υψηλών προδιαγραφών που συμπεριλαμβάνει έλεγχο των πιέσεων λειτουργίας, και την θερμομέτρηση του ψυκτικού μηχανήματος:
  1) καταθλίψεως, 2) απορροφήσεως, 3) αισθητήριο εκτονωτικής βαλβίδας, 4) εισόδου και εξόδου εξατμιστού, 5) εισόδου και εξόδου συμπυκνωτή, 6) εισόδου και εξόδου συμπιεστή, 7) την αναγκαία αλλαγή φίλτρου ψυκτικού ρευστού και λαδιών κάθε δυο χρόνια, 8) έλεγχο της ποιότητας ψυκτικού ρευστούς και την ποσότητα και ποιότητα του λαδιού στων συμπιεστή, 9) έλεγχο υγρασίας, λειτουργίας και χώρου με τα ειδικά μηχανήματα που παρέχουμε για τον έλεγχο αυτών, 10) φύσημα με πίεση αέρος η καθάρισμα συμπυκνωτών με πεπιεσμένο νερό και χημικά η και τα δυο, όπου αυτά είναι εφικτά, 11) έλεγχο των ηλεκτρικών επαφών στον πινάκια λειτουργίας 12) έλεγχο των ηλεκτρικών ανταλλακτικών , 13) αμπερομέτρηση των μηχανών ψύξεως, 14) ρύθμιση της σωστής λειτουργίας των ανταλλακτικών και μηχανημάτων ψύξεως, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο για την αποτελεσματικότητα της αποδόσεως του συνόλου του ψυκτικού μηχανήματος με σκοπό την ομαλή και ισορροπημένη λειτουργία του, μηχανικά και ηλεκτρικά. Πάντα με την υπογραφή σας στα διπλότυπα έντυπα της εταιρίας μας, θα ελέγχουμε την συντήρηση ("service") και επίσκεψη των τεχνικών μας.
  Σας τονίζουμε ότι ο προληπτικός μηνιαίος έλεγχος και η προληπτική εποχιακή συντήρηση ("service") μας, αποβλέπει στην σωστή και καλή (αποδοτική ικανότητα με την σωστή αποτελεσματικότητα) λειτουργία των ψυκτικών μηχανών και των ανταλλακτικών έτσι ώστε να πετύχουμε των μέγιστο επιτρεπόμενο όριο «ζωής» που έχει καθορίσει ο κάθε κατασκευαστής υπό τις υπάρχουσες συνθήκες λειτουργίας τους.

  Σας ευχαριστούμε για την καλοσύνη σας που διαβάσατε αυτό το κείμενο και ευχόμαστε μια καλή μελλοντική συνεργασία.

  Ζητήστε προσφορά

  Ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Κριεζή 15 - Καβάλα
  2514002904
  ΨΥΚΤΟSERVICE ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΚΑΒΑΛΑ
  ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΑΛΩΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑ
  ΨΥΚΤΙΚΟΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ – ΨΥΚΤΩΝ
  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΨΥΞΗΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ
  ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΩΛΗΣΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  Η εταιρεία μας ΨΥΚΤΟSERVICE με έδρα το Χαλκερο Καβαλάς έχει ως αντικείμενο τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ψυκτικών θαλάμων συντήρησης – κατάψυξης – βαθιάς κατάψυξης και κλιματιζόμενων χώρων βιομηχανιών τροφίμων, των οποίων τα προϊόντα και η επεξεργασία απαιτούν ιδιαίτερες θερμοκρασίες.

  H εταιρεία μας ασχολείται και με τον εξοπλισμό χώρων μαζικής εστίασης.

  Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες της σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα της ψύξης η εταιρεία μας υιοθετεί νέες τεχνικές αλλάζοντας τα δεδομένα στις ψυκτικές εφαρμογές και ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

  Σκοπός μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η κάλυψη των αναγκών τους και η συνεχείς ενημέρωσή τους πάνω στις νέες τεχνολογίες που μπορούν να κάνουν την εργασιακή καθημερινότητά τους ευκολότερη.

  Η εταιρία ΨΥΚΤΟSERVICE μέσα στα λίγα μόλις χρόνια λειτουργίας της κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και να καθιερωθεί ως μία από της πιο αξιόλογες και αξιόπιστες του χώρου.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ευρωπός - Κιλκίς
  6974737531
  Καραμποδούρης Ιωάννης | Ψυκτικός
  Ψυκτικές Εγκαταστάσεις & Επισκευές - Ευρωπός Κιλκίς

  Ονομάζομαι Καραμποδούρης Ιωάννης και είμαι Ψυκτικός εγκαταστάσεων με έδρα τον Ευρωπό Κιλκίς. Από τις αρχές του 2000 εργάστηκα στην εταιρεία Pantherm συμμετέχοντας στη συναρμολόγηση και κατασκευή μηχανημάτων κλιματισμού και εγκαταστάσεων ψυκτικών μονάδων.

  Το 2012 εργάστηκα ως ψυκτικός στην γαλακτοβιομηχανία ΚΟΛΙΟΣ.

  Από το 2014, πλέον ως ελεύθερος επαγγελματίας, δραστηριοποιούμαι σε γαλακτοβιομηχανίες και μικρά τυροκομεία στην περιοχή της Μακεδονίας προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους τομείς των ψυκτικών θαλάμων, ωριμαντηρίων, ψύκτες παστερίωσης, παγολεκάνες και πολλές ψυκτικές κατασκευές στις απαιτήσεις του πελάτη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Μαρίας Χατζηκυριάκου 37 - Πειραιάς
  2104287927
  6932427723
  Ψυκτικός Πειραιάς - Αττική | Μαρκόνης Σταύρος
  Επαγγελματική Ψύξη - Ψυκτικός Σκαφών - Ψυκτικοί Θάλαμοι - Κλιματισμός

  Ο Σταύρος Μαρκόνης δραστηριοποιείται στον τομέα των ψυκτικών εφαρμογών και εγκαταστάσεων από το 1982, εξυπηρετώντας τον Πειραιά και όλη την Αττική. Η επιχείρησή μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς της κατασκευής και συντήρησης ψυκτικών εγκαταστάσεων με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Ειδίκευσή μας αποτελούν οι ψυκτικές εφαρμογές σε σκάφη αναψυχής, καθώς και η επαγγελματική ψύξη. Πραγματοποιούμε μελέτες, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, τοποθετούμε, ελέγχουμε και συντηρούμε πάσης φύσεως ψυκτικές μονάδες και μονάδες εξαερισμού σε κάθε χώρο. Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε ψυκτικούς θαλάμους σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα διατηρώντας την ποιότητα της εργασίας μας ψηλά και τις τιμές μας σε προσιτά επίπεδα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ρούσβελτ 43 - Περιστέρι
  2110129664
  ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
  Ψυκτικός Αττικής - Κλιματισμός - Ηλιακοί Θερμοσίφωνες - Φίλτρα Νερού

  Η επιχείρηση μας “Κλιματισμός Παπάζογλου” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Περιστέρι, ιδρύθηκε το 2003 και από τότε δραστηριοποιείται στον χώρο του κλιματισμού, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες και επαγγελματίες στο Περιστέρι και σε όλη την Αττική.

  Ο αδειούχος πιστοποιημένος ψυκτικός Παπάζογλου Ιάκωβος έχοντας εμπειρία 15 χρόνων στο χώρο και η εξειδικευμένη ομάδα του, μπορούν να αναλάβουν την σωστή μελέτη, την έγκαιρη εγκατάσταση, τη άψογη συντήρηση και την σωστή επισκευή σε παντός είδους κλιματιστικά.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του κλιματισμού, ο ψυκτικός, μπορεί να σας προτείνει και να σας προμηθεύσει τα ιδανικά κλιματιστικά για το χώρο σας, είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο.

  Ακόμα, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και να αναλάβουμε την σωστή τοποθέτηση φίλτρων νερού καθώς και ηλιακών θερμοσίφωνων στην οικία ή των επαγγελματικό σας χώρο. Επίσης, αναλαμβάνουμε και την επισκευή ηλιακών θερμοσιφώνων προσφέροντάς σας άψογη εξυπηρέτηση.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με συνέπεια και επαγγελματισμό ολες τις υπηρεσίες μας στις πιο λογικές τιμές με ποιότητα εργασίας.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, ο ψυκτικός και η έμπειρη ομάδα του, αποτελούν τον ιδανικό συνεργάτη για τον κλιματισμό, τους ηλιακούς θερμοσίφωνες αλλά και τα φίλτρα νερού της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να μένουν οι πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την αξιοπιστία και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε όσο και από την καλή και αποτελεσματική επικοινωνία μας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και εμείς θα σπεύσουμε στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε το Περιστέρι και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Πανταζή 17 - Ωρωπός
  2295301008
  6944551997
  Ο ΒασίλειοςΠολυχρόνης είναι ένα έμπειρος ψυκτικός με έδρα τον Ωρωπό Αττικής και δραστηριοποιείται στους τομείς του κλιματισμού Εξυπηρετώντας τον ωρωπό και τις γύρω περιοχές παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, επισκευής, εγκατάστασης και τοποθέτησης κλιματιστικών μονάδων και συστημάτων ψύξης σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε.Ψ.Κ.Ε.Ε (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ

  Παράλληλα, αναλαμβάνει το service και την επισκευή συστημάτων air condition αυτοκινήτων όλων των εταιρειών. Κύριος γνώμονας της επιχείρησης είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με συνέπεια και επαγγελματισμό, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ιωαννίνων 47 - Γλυφάδα
  2109767117
  6933005851
  Η INTERIOR CLIMA εδρεύει στη Γλυφάδα και με επικεφαλής τον ψυκτικό Λεωνίδα Καλογερόπουλο δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, στη μελέτη, στην εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού.

  Σε συνέχεια της προσωπικής εμπειρίας του Λεωνίδα Καλογερόπουλου από το 2003 και την εξειδίκευσή του στον τομέα του κλιματισμού, στην INTERIOR CLIMA προσφέρουμε εγγυημένη παροχή υπηρεσιών από το 2014 σε επαγγελματικό και οικιακό κλιματισμό παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και τεχνογνωσία.

  Αναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση συσκευών και συστημάτων ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού καλύπτοντας την περιοχή της Γλυφάδας και όλα τα Νότια προάστια Αττικής.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 13 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ