noscript image for google
Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 | 02:54 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίου Γεωργίου 13-15, Παλαιοχώρι - Μάνδρα
  2105822282
  6937341668, 6972130814
  2o e-mail: dkiriaku3169@gmail.com

  Η Κατασκευαστική Κυριάκου βρίσκεταιστην αγορά πάνω από 20 έτη και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επίπεδου, με σύμμαχο τη μεγάλη εμπειρία μας και την άριστη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας.

  Επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες, χρησιμοποιούμε υλικά καινοτομίας υψηλών προδιαγραφών και διαθέτουμε από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς.

  Γιατί να μας προτιμήσετε:
  -Εμπειρία 20 ετών στις κατασκευές αλουμινίου
  -Άμεση εξυπηρέτηση
  -Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
  -Τεχνογνωσία
  -Χαμηλές τιμές
  -Μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου

  Το γραφείο της εταιρείας μας βρίσκεται Σωκράτους 107 στο Χαλάνδρι.

  Μη διστάσετε επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΚΥΠΡΙΝΟΣ - Έβρου
  2556061278
  6944350610
  Αλουμινοκατασκευές -λυόμενες σιδηροκατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Περιοχή Λιβάδια Ερέτρια - Εύβοιας
  6936999454,6906545822
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γαβαλού - Μεσολόγγι
  2635041236
  6955191079
  Kaltsis Aluminium
  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας

  Η επιχείρησή μας “Kaltsis Aluminium” η οποία βρίσκεται στο Μεσολόγγι, δραστηριοποιείται στις κατασκευές στο χώρο της οικοδομής από το 1969. Ιδρύθηκε από τον Καλτσή Αθανάσιο με ειδίκευση το σίδηρο. Έχοντας ως βάση την πολυετή παρουσία στο χώρο, την εμπειρία και τις γνώσεις του κου. Καλτσή Αθανάσιου, το 2008, ανέλαβε τα ηνία ο γιος του, Καλτσής Βασίλειος, δίνοντας νέα πνοή στην εταιρεία.

  Διαθέτουμε πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένες εγκαταστάσεις που σε συνδυασμό με σύγχρονες και πρωτοπόρες ιδέες για τις κατασκευές στοχεύουμε σε ποιοτικό για τον πελάτη μας αποτέλεσμα καλύπτοντας κάθε του ανάγκη.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

  κουφώματα αλουμινίου, πόρτες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, διαχωριστικά γραφείων, βιτρίνες καταστημάτων, θωρακισμένες πόρτες, πτυσσόμενες πόρτες, γκαραζόπορτες, ηλεκτρικά ρολά, κάγκελα αλουμινίου και inox, σκάλες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πέργκολες αλουμινίου, υπόστεγα και κάθε είδους μεταλλικές κατασκευές.

  Επίσης, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με σύγχρονα, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα και υαλοπίνακες ενεργειακής απόδοσης, αυθημερόν και χωρίς φθορές.

  Όλα τα προϊόντα της επιχείρησής μας φέρουν Πιστοποίηση CE καθώς και εγγύηση κατασκευής αφού η επιχείρηση ανήκει στους πιστοποιημένους κατασκευαστές – συνεργάτες της ALUMINCO και της EUROPA.

  Η πολύχρονη πορεία μας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, η άρτια κατάρτιση του προσωπικού και η ποιότητα, τόσο στην κατασκευή όσο και στην τοποθέτηση, μπορούν να σας εξασφαλίζουν ένα άριστο ποιότητα και αισθητικά αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε κατασκευή μας αναθέσετε.

  Κύριο μέλημά μας είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη. Η εξυπηρέτηση μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου είναι η βάση της επιτυχίας μας και παράλληλα αποτελεί εφαλτήριο για διαρκώς ποιοτικότερες υπηρεσίες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ώστε να έρθουμε στο χώρο σας και να αναπτύξουμε την πιο δημιουργική συνεργασία, προσαρμοσμένη στις
  απαιτήσεις του χώρου σας. Εξυπηρετούμε το Μεσολόγγι και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Πρωτοπαπαδάκη 24, Γαλάτσι - Αττική
  2102856913
  6978234703
  ALUPROFESSION
  Αλουμινοκατασκευές Γαλάτσι

  Η εταιρεία ALUPROFESSION η οποία εδρεύει στο Γαλάτσι, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, κουφώματα pvc καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό μέσα από κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με εγγύηση ποιότητας, εφαρμογής και αντοχής. Διατηρούμε μακροχρόνια συνεργασία με τις πιο γνωστές εταιρίες στον τομέα μας για να εξασφαλίζουμε για εσάς τα πιο άρτια προϊόντα.

  Προιόντα:
  Κουφώματα αλουμινίου
  Πόρτες ασφαλείας
  Κάγκελα
  Γκαραζόπορτες
  Σίτες & Ρολά

  Παρεχόμενες υπηρεσίες:

  Αντικατάσταση κουφωμάτων
  Επισκευές ράουλων

  ____

  Περιοχές που εξυπηρετούμε:
  Γαλάτσι, Κέντρο Αθήνα, Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Χολαργός, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Νέα Ιωνία, Κυψέλη, Πατήσια, Αγία Παρασκευή, Βόρεια Προάστια.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Στυλιανού Λαΐου 27 - Αμπελόκηποι
  2155651958
  6949333935
  ΛΑΜΠΗΣ ΜΙΛΕ
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ / ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ / ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΙΔΕΡΑΣ- ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ/ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ / ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ/ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΛΟΥΜΙΝΑΣ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ/ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ/ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ/ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ/ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ – ΥΠΟΣΤΕΓΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ/ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ/ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΡΟΛΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ / ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

  Για κατασκευές σιδήρου με αισθητική που αντέχουν στον χρόνο σε ολη την Αθήνα και τα Βόρεια Προάστια !!!!!

  Η επιχείριση ΛΑΜΠΗΣ ΜΙΛΕ που εδρεύει στoυς Αμπελοκήπους της Αττικής, δραστηριοποιείται στον τομέα των σιδηροκατασκευών μεταλλικών κατασκευών και αλουμινοκατασκευών με παράδοση πολλών χρόνων.

  Ειμαστε σιδεράδες και εχουμε αρχή στην επιχείρισής μας την ποιότητα και την προσωπική επαφή με τον πελάτη την αμεση εξυπηρέτιση με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε για εσάς με τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία σιδηροκατασκευές ολων των τύπων, μεταλλικές κατασκευές και κουφώματα αλουμινίου με περίτεχνα σχέδια ποιότητα και αισθητική.

  Το εξιδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους σιδεράδες και αλουμινάδες που μπορούν να σας εγγυηθούν την σωστή δουλειά και το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές της αγοράς.

  Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας από οπου μας ζητηθεί στους Αμπελοκήπους,στο Κέντρο της Αθήνας, στο Μαρούσι, στον Χολαργό,στο Ψυχικό,στην Κηφισιά, στην Εκάλη,στις Ερυθρές,στον Αγιο Στέφανο, σε όλα τα Βόρεια και νοτια προαστια, και σε ολη την Αττική.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Κατασκευάζουμε για εσάς σιδηροκατασκευές μεταλλικές κατασκευές και αλουμινοκατασκευές όλων των τύπων, για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, (κατοικίες, καταστήματα,πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Στο σιδηρουργείο μας υπάρχει μεγάλη γκάμα σχεδίων που αρμόζουν σε κάθε χώρο
  Κάγκελα παραδοσιακά με σίδηρο
  Καγκελόπορτες
  Γκαραζόπορτες με αυτοματισμούς, συρόμενες
  Πόρτες- κουφώματα σιδερένιες
  Υπόστεγα
  Πατάρια
  Σκάλες σιδερένιες
  Πάγκους εργασίας
  Στέγαστρα, οροφές
  Πέργκολες
  Πτυσσόμενα Κάγκελα ασφαλείας σπαστά ρολά για παράθυρα για μπαλκονόπορτες , για κατοικίες και καταστήματα.
  Τα ρολά ασφαλείας παρέχουν υψηλή προστασία, είναι αξιόπιστα με προηγμένο ντιζάιν, αναβαθμίζουν το χώρο σας και δημιουργούν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.
  Επισκευές ρολών
  Αλουμινοκατασκευές
  Κουφώματα αλουμινίου Συστήματα αλουμινίου
  Ειδικές κατασκευές αλουμινίου
  Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου συρόμενα ανοιγόμενα με ανάκλιση και μηχανισμούς
  Πόρτες – παράθυρα
  Συστήματα αντικουνουπικά Σίτες Ρολά.

  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε κατασκευές που να ξεχωρίζουν για την ποιότητα την αισθητική την λειτουργικότητα και την αντοχή στον χρόνο

  Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6949333935
  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για τον δικό σας χώρο.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο εχουμε κατασκευάσει και αποπερατώσει πολλές ανακαινίσεις σιδηροκατασκευών μεταλλικών κατασκευών που αποτελούν εγγύηση για την δουλειά που παρέχουμε και για το ονομά μας

  Φιλικά
  ΛΑΜΠΗΣ ΜΙΛΕ
  Ο σιδεράς και αλουμινάς στους Αμπελόκηπους.

  Ωρες επικοινωνίας από το πρωί στις 8 εως τις 10 το βράδυ καθημερινά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Μακρυγιάννη 7 - Καλύβια
  2299048675
  6934944527
  TSAROS DOOR
  ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΟΤΕΡ ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ- ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ -ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

  Η εταιρεία μας "Tsaros Door" με έδρα τα Καλύβια Αττικής δραστηριοποιείται επι σειρά ετών στην κατασκευή και τοποθέτηση αυτόματης γκαραζόπορτας και καγκελόπορτας και εξυπηρετεί όλη την Αττική.
  Η πολυετή εμπειρία μας και η συνεχής ενημέρωσή μας πάνω στην εξέλιξη των μοτερ μας δίνουν την δυνατότητα να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες τοποθέτησης και επισκευής αυτόματων γκαραζόπορτων και καγκελόπορτων.

  Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα μοτερ όπως:
  - μοτερ ανοιγόμενα
  - μοτερ συρόμενα
  - μοτερ ρολού
  - μοτερ οροφής
  - για κάθε χρήση και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσυμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο σέρβις παντός τύπου μοτέρ. Διαθέτοντας εργαστήριο ηλεκτρονικών και έχοντας εξειδίκευση στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αναλαμβάνουμε την επισκευή παντός τύπου μοτερ.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει και παντος τύπου μεταλλικες κατασκευές , αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές. Με αξιοπιστία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μεταλλικά κτίρια σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές .

  Κάθε μας κατασκευή γίνεται απο άριστα υλικά απο επώνυμες εταιρείες και αναλαμβάνουμε την κατασκευή ειδικών κατασκευών αλουμινίων και σιδηροκατασκευών σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  Αναλαμβάνουμε με επαγγελματική συνέπεια την αντικατάσταση των κουφωμάτων και την αντικατάσταση της σίτας των κουφωμάτων σας με εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής νεά κουφώματα.

  Προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη σε κάθε μας εγκατάσταση

  Με εκτίμηση
  Τσάρος Γιώργος

  Tsaros Door

  αυτοματες καγκελοπορτες καλυβια αττικης - αυτοματες γκαραζοπορτες καλυβια αττικης - επισκευη μοτερ καλυβια αττικης
  επισκευη παντος τυπου μοτερ αττικη - επισκευη μοτερ γκαραζοπορτας αττικη - επισκευη μοτερ γκαραζοπορτας καλυβια αττικης
  αλουμινοκατασκευες καλυβια αττικης - μεταλλικες κατασκευες καλυβια αττικης - σιδηροκατασκευες καλυβια αττικης
  παντος τυπου αλουμινοκατασκευες καλυβια αττικης - ινοξ κατασκευες καλυβια αττικης - συρομενα μοτερ καλυβια αττικης -
  ανοιγομενα μοτερ καλυβια αττικης - μοτερ ρολου καλυβια αττικης - σερβις μοτερ καλυβια αττικης - αυτοματες γκαραζοπορτες ανατολικη αττικη
  αυτοματες καγκελοπορτες καλυβια αττικης - επισκευη μοτερ γκαραζοπορτας ανατολικη αττικη -σερβις μοτερ γκαραζοπορτας ανατολικη αττικη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Τσαριτσάνη - Ελασσόνα
  6974439492
  ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Τέντες Ελασσόνα Λάρισα Λεπτοκαρυά Πλαταμώνας

  Η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Ελασσόνα, δραστηριοποιείται με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ελασσόνα και στην Λάρισα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή και σιδηροκατασκευή επιθυμείτε. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τεντών και συστημάτων σκίασης, ζελατίνες, καποτίνες, inox κάγκελα,εσωτερικές πόρτες, θωρακισμένες πόρτες, πέργκολες κ.α.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ' οίκον.
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ελασσόνα, την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Βερδικούσια - Λάρισα
  6948379604
  ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Βερδικούσια Ελασσόνα Λάρισα

  Η επιχείρησή μας “ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην περιοχή Βερδικούσια, δραστηριοποιείται με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές σε όλη την περιοχή του νομού Λαρίσης.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές για την οικία αλλά και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Αναλαμβάνουμε κουφώματα αλουμινίου, σίτες, ρολά, πέργκολες αλουμινίου, κάγκελα, μεταλλικές σκάλες, στέγαστρα, σιδεριές ασφαλείας καθώς και ανοξείδωτες κατασκευές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την περιοχή Βερδικούσια, την Ελασσόνα και όλη την Λάρισα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Πυργετός - Λάρισα
  2495041473
  6981910820, 6974069148
  ΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Κατασκευές Αλουμινίου Πυργετός Λάρισα

  Η επιχείρησή μας “ΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην περιοχή Πυργετός, στην Λάρισα, δραστηριοποιείται με κατασκευές αλουμινίου προσφέροντας ποιοτικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Λάρισα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις αλουμινοκατασκευές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις κατασκευές αλουμινίου που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πυργετό και όλη την Λάρισα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για όλες τις αλουμινοκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Τρικόρυφο, Φιλιατών - Ηγουμενίτσα
  2664023277
  6972779661
  ΦΕΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Ηγουμενίτσα

  Η επιχείρησή μας “ΦΕΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ” η οποία βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα και πιό συγκεκριμένα στην Περιοχή Τρικόρυφο, δραστηριοποιείται από το 1989 με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, παρέχοντας συνεχή και υπεύθυνη υποστήριξη σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ηγουμενίτσα.

  Συνεργαζόμενοι με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρου του αλουμινίου, την Aluminco, μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σε κουφώματα αλουμινίου, σίτες, ρολά, γκαραζόπορτες, αίθρια και κάθε είδους κατασκευή και εφαρμογή αλουμινίου, ενώ συνεργαζόμαστε και με όλες τις εταιρείες αλουμινίου προκειμένου ο πελάτης να επιλέξει την εταιρεία της αρεσκείας του.

  Παράλληλα, ασχολούμαστε με αυτοματισμούς και με κάθε είδους σιδηροκατασκευές, όπως κάγκελα, πόρτες, πέργκολες, μεταλλικές σκάλες και ειδικές κατασκευές για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Έχοντας σαν εφόδια τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ των υλικών που χρησιμοποιούμε, την άρτια τεχνική εκπαίδευση του προσωπικού μας καθώς και την κατάλληλη τεχνογνωσία, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική απαίτηση και ειδική κατασκευή επιθυμείτε, με πολλές εναλλακτικές λύσεις, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

  Η πολύχρονη πορεία μας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, η άρτια κατάρτιση του προσωπικού και η ποιότητα, τόσο στην κατασκευή όσο και στην τοποθέτηση, μπορούν να σας εξασφαλίζουν ένα άριστο ποιότητα και αισθητικά αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε κατασκευή μας αναθέσετε στην Ηγουμενίτσα.

  Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με βάση τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες και ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας, δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ακολουθούμε συνεχώς ανοδική πορεία, εξελίσσοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ώστε να έρθουμε στο χώρο σας και να αναπτύξουμε την πιο δημιουργική συνεργασία, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του χώρου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Ηγουμενίτσα και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γούναρη Δ. 136 & Ειρήνης 2 - Γλυφάδα
  2109614633
  6937278761
  GKIONAKIS - SYSTEMS
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

  Η εταιρεία μας με έδρα την Γλυφάδα Αττικής με πολυετή εμπειρία στις αλουμινοκατασκευές καιστις σιδηροκατασκευές αναλαμβάνει παντός τύπου κατασκευές απο αλουμίνιο και σίδηρο σε όλη την Αττική.

  Το άρτια καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίουσύγχρονων προδιαγραφών για να εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα. Φροντίζουμε να αφαιρέσουμε τα παλιάσας κουφώματα και να προετοιμάσουμε τις επιφάνειες με προσοχή για την σωστή εφαρμογή των κουφωμάτων σαςγια να έχετε την καλύτερη απόδοση όλες τις εποχές.

  Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και κατασκευή ειδικών κατασκευών με αλουμίνιο ή σίδηρο σύμφωνα με τις ανάγκεςτου επαγγελματικού σας χώρου αλλά και του σπιτιού σας.

  Φροντίζουμε όλες οι κατασκευές μας να γίνονται απο άριστα υλικά αξιόπιστων εταιρειών και με επαγγελματισμότοποθετούμε κάθε κατασκευή τηρώντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την σωστή τοποθέτηση της.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε:
  - παντος τύπου αλουμινοκατασκευέςγλυφαδα
  - παντος τύπου σιδηροκατασκευέςγλυφαδα
  - κουφώματα αλουμινίουγλυφαδα
  - σίτες αλουμινίουγλυφαδα
  - ρολά
  - γκαραζόπορτες
  - πάνελ αλουμινίου
  - κάγκελα
  - στέγαστρα
  - ειδικές κατασκευές αλουμινίουγλυφαδα
  - ειδικές κατασκευές σιδήρουγλυφαδα
  - περιφράξεις
  - μεταλλικες κατασκευέςγλυφαδα

  Στόχος μας είναι η άριστη ποιότητα των κατασκευών μας σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική τους.

  Με εκτίμηση
  Γκιωνάκης Γιώργος

  αλουμινοκατασκευες γλυφαδα - παντος τυπου αλουμινοκατασκευες γλυφαδα - σιδηροκατασκευες γλυφαδα
  παντος τυπου σιδηροκατασκευες γλυφαδα - ειδικες κατασκευες αλουμινιου γλυφαδα - ειδικες κατασκευες σιδηρου γλυφαδα
  κουφωματα αλουμινιου γλυφαδα - πορτες αλουμινιου γλυφαδα - παραθυρα αλουμινιου γλυφαδα - καγκελα γλυφαδα
  πανελ γλυφαδα - κατασκευη στεγαστρων γλυφαδα - περιφραξεις γλυφαδα - αλουμινοκατασκευες γλυφαδα αττικης
  σιδηροκατασκευες γλυφαδα αττικης - σιδηροπορτες γλυφαδα - παντος τυπου αλουμινοκατασκευες γλυφαδα αττικης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ – ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ
  Επισκοπή Σκοπέλου - Σκόπελος
  2424029013
  6985844490
  UNDER CONSTRUCTION
  Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες - Κορνίζες & Αλουμινοκατασκευές Σκόπελος

  Η επιχείρησή μας “UNDER CONSTRUCTION” η οποία βρίσκεται στην Σκόπελο, δραστηριοποιείται δημιουργικά από το 2015 στο χώρο του γυαλιού, των τζαμιών, των κρυστάλλων και των αλουμινοκατασκευών προσφέροντας κομψές και ποιοτικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Σκόπελο και σε όλη την Ελλάδα.

  Με μεράκι, αγάπη και προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με τζάμια - κρύσταλλα, καθρέπτες καθώς και οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Στο κατάστημά μας στην Σκόπελο, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τζάμια και κρύσταλλα, καθώς και μοναδικά σχέδια σε κορνίζες που σίγουρα θα σας κερδίσουν.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Η καταρτισμένη ομάδα μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσει τις ανάγκες σας, να σας παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία σε ότι αφορά την πλήρη γκάμα κρυστάλλων που διαθέτουμε και στη συνέχεια να σας προτείνει, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει αυτό που επιθυμείτε για τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο, χωρίς να χρειαστεί να δώσει μια περιουσία.

  Ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της επιχείρησης μας, μας επιτρέπει να παράγουμε κατασκευές τζαμιών και κρυστάλλων υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.

  Η εμπειρία μας στην κατασκευή και τοποθέτηση κρυστάλλων και τζαμιών σας εγγυάται εργονομία, λειτουργικότητα, άριστη εγκατάσταση και ένα τέλειο αποτέλεσμα που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με την τοποθέτηση τζαμιών και κρυστάλλων καθώς και στις αλουμινοκατασκευές, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Σκόπελο αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

  Έτσι, χάρη στην ποιότητα των κατασκευών που προσφέρουμε και τις ανταγωνιστικές τιμές μας, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ή περάστε από το κατάστημά μας στην Σκόπελο για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική
  λύση για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγγέλου Σικελιανού 25, Αιάντειο - Σαλαμινα
  2104665200
  6985650161
  Με εμπειρία πολλών ετών στις αλουμινοκατασκευές σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες στην κατασκευή , επισκευή και αντικατάσταση των κουφωμάτων σας.

  Αντικαταστήσετε τα παλιά σας κουφώματα με νέα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου και εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα. Διαμορφώστε τον χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και παράλληλα αναβαθμίστε τον ενεργειακά. Θα μπορείτε να ανακαινίσετε, σε σύγχρονους σχεδιασμούς, το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και χρήματα.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα αναλάβει την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων και με υπευθυνότητα και με αξιοπιστία θα αναλάβει την κατασκευή και την τοποθέτηση των νέων.

  Πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας σχεδιάζουμε , κατασκευάζουμε και τοποθετούμε συστήματα αλουμινίου διαχρονικής αξίας λόγω των άριστων υλικών που χρησιμοποιούμε και της επιμελημένης εργασίας που παρέχουμε.

  Ακόμη η μακροχρόνια εμπειρία μας και στις σιδηροκατασκευές εγγυάται την άριστη ποιότητα των κατασκευών της με επιμελημένη εργασία καθώς και με τα άριστα υλικά που χρησιμοποιεί στις κατασκευές της.

  Ακόμη για κάθε ειδική κατασκευή σχεδιασμένη σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας αξιοποιούμε κάθε μας δυνατότητα για να σας παρέχουμε μια κατασκευή που θα θα σας εξυπηρετεί λειτουργικά και αισθητικά.

  Αναλαμβάνουμε με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία:
  παντός τύπου αλουμινοκατασκευές
  ενεργειακά κουφώματα
  σίτες αλουμινίου
  κάγκελα
  παντός τύπου σιδηροκατασκευές
  γκαραζόπορτες
  σκεπές
  συστήματα αλουμινίου
  ρολά
  κατασκευές inox
  πόρτες ασφαλείας θωρακισμένες
  panel
  ειδικές κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου

  Με τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας - τιμής εξυπηρετούμε όλη την Αττική (κατόπιν συνεννόησης).
  Με εκτίμηση
  Αντωνέας Γιάννης

  παντος τυπου αλουμινοκατασκευες σαλαμινα - αλουμινοκατασκευες παντος τυπου σαλαμινα - αλουμινοκατασκευες σαλαμινα - συστηματα αλουμινιου σαλαμινα
  παραθυρα αλουμινιου σαλαμινα - πορτες αλουμινιου σαλαμινα - πορτες ασφαλειας σαλαμινα - ενεργειακα κουφωματα σαλαμινα - κουφωματα σαλαμινα - σιτες σαλαμινα
  ρολα σαλαμινα - καγκελα σαλαμινα - γκαραζόπορτες σαλαμινα - παντος τυπου σιδηροκατασκευες σαλαμινα - κουφωματα αλουμινιου σαλαμινα - αλουμινας σαλαμινα - αλουμινια σαλαμινα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ερατοσθένους 15 - Παγκράτι
  2130046993
  6936915590
  Αλουμινοτεχνική
  Σιδηροκατασκευές & Αλουμινοκατασκευές Παγκράτι

  Η επιχείρησή μας “Αλουμινοτεχνική” η οποία βρίσκεται στο Παγκράτι Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές προσφέροντας ξεχωριστές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Παγκράτι και σε όλη την Αττική.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή και σιδηροκατασκευή επιθυμείτε. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:
  Αλουμινοκατασκευές
  Σιδηροκατασκευές
  Επισκευές Αλουμινίου
  Σίτες
  Κατασκευές Σιδήρου
  Θωρακισμένες Πόρτες
  Πόρτες Ασφαλείας
  Κάγκελα

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα ξεχωριστές, ποιοτικές και οικονομικές κατασκευές που θα κάνουν τον χώρο σας λειτουργικό και άνετο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας για να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να ακούσουμε τις επιθυμίες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Παγκράτι και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Λεωφ. Καπανδριτίου 74 - Αττικής
  2295056140
  6994580938
  H εταιρία Δήτερ ιδρύθηκε από τον Angjelin Ndreu, η ονομασία της εταιρίας προέρχεται από τα επίθετα Δημιουργία - Τέχνη - Εργατικότητα και δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου, των σιδηροκατασκευών ενώ αναλαμβάνει και οικοδομικές εργασίες.

  Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει μια ευρεία γκάμα εργασιών, ώστε να είμαστε σε θέση να παραδίδουμε έτοιμα οικοδομήματα, καλύπτοντας ποικίλες ειδικότητες τεχνητών. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε παράθυρα, πόρτες ασφαλείας και εσωτερικές, χτισίματα, σοβάδες, βαψίματα, μερεμέτια, γυψοσανίδες, μονώσεις, πλακάκια, κεραμοσκεπές, κάγκελα, τέντες κ.α.

  Εργαζόμαστε με συνέπεια και επαγγελματισμό και πάντα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ματσούκα 131, Κορυδαλλός - Αττικής
  2105690750
  6944717842
  Η επιχείρηση ΧΑΝΑΒΕΡΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ασχολείται με κατασκευές αλουμινίου, σίδηρου, μεταλλικές κατασκευές, κουφώματα αλουμινίου.

  Ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας καθώς και οι ασυναγώνιστες τιμές μας, εγγύηση για εσάς και τον χώρο σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Συκιές - Καρδίτσα
  2444031249
  6945012017
  ΧΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Σιδηροκατασκευές Καρδίτσα - Κουφώματα Αλουμινίου Καρδίτσα

  Η επιχείρησή μας “ΧΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Καρδίτσα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές στην Καρδίτσα και τις γύρω περιοχές, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές κατασκευές.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Πιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε: κουφώματα αλουμινίου, σίτες, πέργκολες, κάγκελα αλουμινίου, πόρτες, μεταλλικές κατασκευές, μεταλλικά κάγκελα και ειδικές κατασκευές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Καρδίτσα και τις γύρω περιοχές.

  Αλουμινοκατασκευές Καρδίτσα, Σιδηροκατασκευές Καρδίτσα, Κουφώματα Αλουμινίου Καρδίτσα, Σίτες Καρδίτσα, Ρολά Καρδίτσα, Πόρτες Καρδίτσα, Κάγκελα Αλουμινίου Καρδίτσα, Πέργκολες Καρδίτσα, Μεταλλικές Κατασκευές Καρδίτσα, Υπόστεγα - Κιόσκια Καρδίτσα, Μεταλλικά Κάγκελα Καρδίτσα, Μεταλλικές Σκάλες Καρδίτσα, Ασφάλειες Παραθύρων Καρδίτσα, Ειδικές Κατασκευές Καρδίτσα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λεωφόρος Τατοΐου 363, Μονομάτι - Κόντιτα - Αχαρνές
  2108078051
  6972428363, 6977287092
  Η επιχείρηση Nικ. & Παν. Βελής ΟΕ, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, μας διακρίνει στην τοπική αγορά.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεσα τις υπηρεσίες μας απο όπου μας ζητηθεί στο νομό ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Κατασκευάζουμε παντός είδους μεταλλικές κατασκευές, ΙΝΟΧ κάγκελα, αλουμινοκατασκευές, κουφώματα, αίθρια, γκαραζόπορτες, σκάλες, πέργκολες, κατασκευές καγκέλων, ταρατσών, περιφράξεων,σιδηροκατασκευές για πυλωτές, πόρτες συρόμενες ανοιγόμενες,γκαραζόπορτες, σκάλες μεταλλικές, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πατάρια καταστημάτων
  και ό,τι άλλο έχει να κάνει με σιδηροκατασκευή.

  Ασφαλείστε τα σπίτια σας με σιδεριές ασφαλείας για να κοιμάστεάφοβα το βράδυ.Aνοξείδωτες κατασκευές, ρολλά, πάντα παρέχοντας ποιότητα εργασίας, συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε άμεση εξυπηρέτηση και πιο οικονομικές λύσεις.

  Σιδηροκατασκευές Αχαρνές Αττική, Αλουμινοκατασκευές Αχαρνές Αττική, Αλουμίνια Αχαρνές Αττική, Κάγκελα Αχαρνές Αττική, Ειδικές Κατασκευές Αχαρνές Αττική, Στέγαστρα Αχαρνές Αττική, Σιδηροκατασκευές Αχαρνές Αττική, Αλουμινοκατασκευές Αχαρνές Αττική, Αλουμίνια Αχαρνές Αττική, Κουφώματα Αλουμινίου Αχαρνές Αττική, Γκαραζόπορτες Αχαρνές Αττική, Πέργκολες Αχαρνές Αττική, Κάγκελα Αχαρνές Αττική, Περιφράξεις Αχαρνές Αττική, Στέγαστρα Αχαρνές Αττική, Μεταλλικές Σκάλες Αχαρνές Αττική, Ειδικές Κατασκευές Αχαρνές Αττική,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ταλλού 4 - Ζαρουχλέικα - Πάτρα
  6955770172
  Φραντζής Δημήτρης
  Κατασκευές Αλουμινίου & Σιδήρου Πάτρα

  Η επιχείρησή μας “Φραντζής Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Πάτρα.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει κάθε είδους αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πέργκολες αλουμινίου, σίτες, ρολά, μεταλλικές κατασκευές, κάγκελα, μεταλλικές σκάλες, θωρακισμένες πόρτες και οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε.

  Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών σε όλη την Πάτρα, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την σωστή και άμεση ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας επιθυμείτε.

  Παράλληλα δημιουργούμε διαχωριστικά - προστατευτικά γραφείων τα οποία αποτελούν ιδανική λύση για επιχειρήσεις που έρχονται καθημερινά σε επαφή με αρκετούς πελάτες.

  Στόχος μας είναι πάντα η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάτρα.

  Κατασκευές Αλουμινίου Πάτρα, Κατασκευές Σιδήρου Πάτρα, Αλουμινοκατασκευές Πάτρα, Θωρακισμένες Πόρτες Πάτρα, Κουφώματα Αλουμινίου Πάτρα, Αλουμινοκατασκευές Πάτρα, Πέργκολες Πάτρα, Κάγκελα Πάτρα, Σκάλες Πάτρα, Σιδηροκατασκευες Πάτρα, Αυλόπορτες Πάτρα, Προστατευτικά - Διαχωριστικά Γραφείων Πάτρα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  ΕΠ. Οδος Καμαρών - Πιπίτσας, Καμάρες - Αχαΐας
  2691074288
  6973388556
  Η επιχείρηση"METALTECH" του Ιωάννη Κυρίτσηδραστηριοποιείται από το 2006 στο χώρο των αλουμινοκατασκευών, μεταλλικών κατασκευών και κατασκευών αλουμινίου παντός τύπου στο νομό Αχαϊας

  Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τα άριστα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε,δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις προσδοκίες των πελατών μας

  Παρέχουμε ένα ασφαλές αποτέλεσμα ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες καθώς είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες κουφωμάτωνETEM.

  Οι υπηρεσίες μας:

  αλουμινοκατασκευες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  κατασκευες αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  κουφωματα αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  συστηματα αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  κουφωματα εξοικονομω αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  πορτες ρολα αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  αλουμινια αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  μεταλλικες κατασκευες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  καγκελα αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  καγκελα αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  στεγαστρα αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  γκαραζοπορτες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  ειδικες μεταλλικες κατασκευες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο

  Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2691074288 και 697.338.8556 και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  Με εκτίμηση,ΙωάννηςΚυρίτσης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λεωφ. Φανερωμένης 115 - Σαλαμινα
  2114100399
  6994655230
  ΜΑΡΑΙ ΛΟΡΕΝΤΖΟ (MARAJ LORENTZO)
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΑΛΟΥΜΙΝΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΣΚΕΠΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΣΙΔΕΡΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

  Η επιχείριση ΜΑΡΑΙ ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ με εδρα της δουλειάς του στην Σαλαμίνα εδώ και πολλά χρόνια, δραστηριοποιείται στο χώρο των αλουμινοκατασκευών σιδηροκατασκευών, και κατασκευή και επισκευή κεραμοσκεπών, με στόχο την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

  Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, την κατάλληλη τεχνογνωσία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ειμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε από οπου μας ζητηθεί στην Σαλαμίνα και σε ολο τον νομό Αττικής μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Δίνουμε λύση στο χώρο σας είτε ιδιωτικό είτε επαγγελματικό. Χρησιμοποιούμε υλικά με μεγάλη διάρκεια ζωής και εξυπηρετούμε και με το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ'οικον.

  Οι υπηρεσίες μας :
  Συστήματα αλουμινίου -Αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές παντός τύπου
  Ειδικές κατασκευές αλουμινίου
  Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου συρόμενα ανοιγόμενα με ανάκλιση και μηχανισμούς
  Πόρτες - παράθυρα
  Συστήματα αντικουνουπικά Σίτες Ρολλά.
  Η τοποθέτηση και η λειτουργία τους είναι πολύ απλή, ενώ ο σχεδιασμός τους επιτρέπει να τοποθετηθούν σε κάθε είδους κούφωμα, νέο ή παλιό, αλουμινίου, ξύλινο ή πλαστικό
  Κάγκελα παραδοσιακά αλουμινίου INOX
  Κάγκελα μπαλκονιών κάγκελα αφαλείας
  Τα ρολά ασφαλείας παρέχουν υψηλή προστασία, είναι αξιόπιστα με προηγμένο ντιζάιν, αναβαθμίζουν το χώρο σας και δημιουργούν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.
  ΣΠΑΣΤΑ ΡΟΛΛΑ για παράθυρα ΡΟΛΛΑ για μπαλκονόπορτες , για κατοικίες και καταστήματα
  Γκαραζόπορτες,( συρόμενες ή ανοιγόμενες ) με μηχανισμούς
  Πατάρια, υπόστεγα με πάνελ ,στέγαστρα, πέργκολες
  Γενικές σιδηροκατασκευές
  Σιδηρουργικές εργασίες
  Η ιδανική λύση για εσάς.
  SERVICE Κουφωμάτων
  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων
  Ανακαίνιση Κουφωμάτων

  Κάγκελα INOX αλουμινίου Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους είναι ότι έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής απαιτώντας σχεδόν μηδενική συντήρηση. Καθώς το αλουμίνιο δεν απορροφά υγρασία και δεν επηρεάζεται από την ηλιακή ακτινοβολία, τα κάγκελα αλουμινίου αποτελούν την ιδανική επιλογή για εξωτερικούς χώρους αφού έχουν μεγάλη αντοχή στις διαφορετικές καιρικές συνθήκες.
  Κάγκελα με ανοδίωση και παραδοσιακά κάγκελα σιδήρου με περίτεχνα σχέδια
  Θωρακισμένες πόρτες, πόρτες εισόδου
  Σκάλες σιδερένιες εξωτερικές η εσωτερικές
  Αυλόπορτες καγκελόπορτες
  Κεραμοσκεπές παντός τύπου
  Κατασκευή κάθε τύπου κεραμοσκεπής ( Μονόριχτες, Δίριχτες Τετράριχτες) καλαίσθητες και ποιοτικές με κεραμίδια ανάλογα των επιθυμιών σας (βυζαντινά, ασφαλτικά,ρωμαικά)
  Κατασκευή πέργκολας σε σχέδια και χρώματα των επιθυμιών σας με αισθητική τελειότητα
  Συντηρούμε τις κεραμοσκεπές -αναπαλαιώνουμε και επισκευάζουμε κάθε στέγη ειτε σε επαγγελματικό χώρο ειτε σε ιδιωτικό.
  Κατασκευή σοφίτας , κιόσκια χαγιάτια
  Κατασκευή παράθυρων στις στέγες των σπιτιών .
  Και τοποθετούμε και τις ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ (λούκια) ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ και εξαρτήματα αυτών
  ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ αλουμινίου
  ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ χαλκού
  Οριζόντιες - κάθετες υδρορροές
  Μονοκόμματες - συνεχόμενες
  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε τις υδρορροές που ταιριάζουν καλύτερα στο σπίτι σας ώστε να πετύχετε τη βέλτιστη εναρμόνιση, εχουν επίστρωση ειδικής εργοστασιακής βαφής με αντισκωριακή προστασία

  Ειμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες αλουμινίου και σιδεράδες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και με το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ'οικον
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε...

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

  Το πλήθος των πελατών μας είναι απόδειξη του επαγγελματισμού και της συνέπειας της δουλειάς μας.

  Φιλικά
  ΜΑΡΑΙ ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ
  Ο αλουμινάς και σιδεράς της Σαλαμίνας

  Ωρες λειτουργίας καταστήματος
  Καθημερινά και Σάββατο
  Από τις 7.30 το πρωί εως τις 15.00 το μεσημέρι και από τις 17.00 το απόγευμα εως τις 21.00 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Νέα Εθνική Οδός - Διασταύρωση Πελόπιου - Αρχαία Ολυμπία
  2624031997
  6972622410
  Ο Ηλιόπουλος Βασίλειος δραστηριοποιείται στον τομέα του αλουμινίου και σιδήρου καθώς και στην εμπορία σιδήρου από το 1994 έως σήμερα, με έδρα το Πελόπιο Ηλείας. Αναλαμβάνει αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές παντός τύπου με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Διαθέτοντας τα κατάλληλα επαγγελματικά μηχανήματα κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων όπως στράντζα, ψαλίδι και παντογράφο Plasma CNC μπορεί να επεξεργαστεί το μέταλλο σύμφωνα με τις επιθυμητές διαστάσεις και το ανάλογο πάχος και να δημιουργήσει κατασκευές για κάθε σας απαίτηση.

  Αλουμινοκατασκευές:
  Κουφώματα αλουμινίου
  Πόρτες – Παράθυρα αλουμινίου
  Ρολά αλουμινίου
  Πόρτες ασφαλείας
  Τοποθέτηση αλουμινοκατασκευών
  Συντήρηση – Επισκευή αλουμινοκατασκευών

  Σιδηροκατασκευές:
  Κάγκελα
  Καγκελόπορτες
  Γκαραζόπορτες
  Πόρτες- κουφώματα σιδήρου
  Υπόστεγα
  Στέγαστρα
  Περιφράξεις
  Σκάλες
  Διαχωριστικά μπαλκονιών
  Ειδικές κατασκευές σιδήρου
  Τοποθέτηση σιδηροκατασκευών
  Συντήρηση – Επισκευή σιδηροκατασκευών
  Επαγγελματικός εξοπλισμός κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων:
  Στράντζα
  Ψαλίδι
  Παντογράφος Plasma CNC

  Επικοινωνήστε μαζί του για να σας εξυπηρετήσει.

  Με εκτίμηση
  Ηλιόπουλος Βασίλειος

  Αλουμινοκατασκευές Πελόπιο Ηλείας - Κουφώματα αλουμινίου Πελόπιο Ηλείας - Πόρτες – Παράθυρα αλουμινίου Πελόπιο Ηλείας - Ρολά αλουμινίου Πελόπιο Ηλείας - Πόρτες ασφαλείας Πελόπιο Ηλείας - Τοποθέτηση αλουμινοκατασκευών Πελόπιο Ηλείας - Συντήρηση – Επισκευή αλουμινοκατασκευών Πελόπιο Ηλείας - Σιδηροκατασκευές Πελόπιο Ηλείας – Κάγκελα Πελόπιο Ηλείας – Καγκελόπορτες Πελόπιο Ηλείας – Γκαραζόπορτες Πελόπιο Ηλείας - Πόρτες- κουφώματα σιδήρου Πελόπιο Ηλείας - Υπόστεγα Πελόπιο Ηλείας – Στέγαστρα Πελόπιο Ηλείας – Περιφράξεις Πελόπιο Ηλείας – Σκάλες Πελόπιο Ηλείας - Διαχωριστικά μπαλκονιών Πελόπιο Ηλείας - Ειδικές κατασκευές σιδήρου Πελόπιο Ηλείας – Τοποθέτηση σιδηροκατασκευών Πελόπιο Ηλείας – Συντήρηση – Επισκευή σιδηροκατασκευών Πελόπιο Ηλείας – Κοπή – Διαμόρφωση μετάλλων Πελόπιο Ηλείας - Στράντζα Πελόπιο Ηλείας – Ψαλίδι Πελόπιο Ηλείας - Παντογράφος Plasma CNC Πελόπιο Ηλείας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Κοιμήσεως Θεοτόκου 15 Σικυωνίων - Κιάτο
  6947727260
  Τζελεπής Θανάσης
  Αλουμινοκατασκευές Κιάτο - Κατασκευές Αλουμινίου Κιάτο

  Η επιχείρησή μας “Τζελεπής Θανάσης” η οποία βρίσκεται στο Κιάτο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 22 χρόνια με κατασκευές αλουμινίου και αλουμινοκατασκευές παντός είδους στο Κιάτο και σε όλη την Αττική.

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε αλουμινοκατασκευές, κατασκευές αλουμινίου, κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου, αντικατάσταση αλουμινίων, επιδιορθώσεις παλαιών αλουμινίων, επισκευές αλουμινίων, σίτες, ρολά καθώς και κατασκευή pvc κουφωμάτων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Κιάτο και σε όλη την Αττική.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου όπως είναι η EXALCO και η KOMMERLING, μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για κάθε είδους αλουμινοκατασκευές και κατασκευές pvc κουφωμάτων στον χώρο σας.

  Για οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε στον χώρο σας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εξυπηρετούμε το Κιάτο και όλη την Αττική.

  Αλουμινοκατασκευές Κιάτο, Κατασκευές Αλουμινίου Κιάτο, Κατασκευή Κουφωμάτων Αλουμινίου Κιάτο, Αντικατάσταση Αλουμινίων Κιάτο, Επιδιορθώσεις Παλαιών Αλουμινίων Κιάτο, Επισκευές Αλουμινίων Κιάτο, Σίτες Κιάτο, Ρολά Κιάτο, Κατασκευή PVC Κουφωμάτων Κιάτο,
  Toggle
προηγούμενη 1 από 23 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ