noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 02:27 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίου Γεωργίου 13-15, Παλαιοχώρι - Μάνδρα
  2105822282
  6937341668, 6972130814
  Η Κατασκευαστική Κυριάκου βρίσκεταιστην αγορά πάνω από 20 έτη και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επίπεδου, με σύμμαχο τη μεγάλη εμπειρία μας και την άριστη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας.

  Επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες, χρησιμοποιούμε υλικά καινοτομίας υψηλών προδιαγραφών και διαθέτουμε από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς.

  Γιατί να μας προτιμήσετε:

  -Εμπειρία 20 ετών στις κατασκευές αλουμινίου
  -Άμεση εξυπηρέτηση
  -Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
  -Τεχνογνωσία
  -Χαμηλές τιμές
  -Μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου

  Το γραφείο της εταιρείας μας βρίσκεται Σωκράτους 107 στο Χαϊδάρι.

  Μη διστάσετε επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε!

  Δεξαμενές Ανοξείδωτες Γλυφάδα, Πέραμα, Πειραιάς, Λαύριο
  Κατασκευές Αλουμινίουβόρεια προάστια, χαλάνδρι, δυτικά προάστια
  Μεταλλικές Δεξαμενές βόρεια προάστια, χαλάνδρι, δυτικά προάστια
  Σιδηροκατασκευές βόρεια προάστια, χαλάνδρι, δυτικά προάστια
  Γκαραζόπορτεςβόρεια προάστια, χαλάνδρι, δυτικά προάστια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΚΥΠΡΙΝΟΣ - Έβρου
  2556061278
  6944350610
  Αλουμινοκατασκευές -λυόμενες σιδηροκατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Άγιος Δημήτριος - Αττική
  2109954587,2109954972
  6944316631
  Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Είμαστε μια εταιρεία που ειδικεύεται στις αλουμινοκατασκευές στον Άγιο Δημήτριο της Αττικής, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη και απαίτηση.

  Με μια πλούσια ποικιλία αλουμινένιων κατασκευών, όπως παράθυρα, πόρτες, μπαλκονόπορτες, συρόμενα συστήματα, σκίαστρα, και άλλα, είμαστε η ιδανική επιλογή για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του χώρου σας. Επιπλέον, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες εγκατάστασης από έμπειρους τεχνικούς, εξασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία και την ασφάλεια των προϊόντων μας.

  Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντας προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη. Με σταθερή δέσμευση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση, σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία σε αλουμινοκατασκευές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τον χώρο σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο που πάντα ονειρευόσασταν.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  5ο χλμ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Λάρισα
  6987326300
  Συστήματα Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές - Συστήματα Σκίασης • ΛΑΡΙΣΑ

  Η επιχείρηση ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ εδρεύει στη ΛΑΡΙΣΑ και δραστηριοποιείται στον χώρο των αλουμινοκατασκευών κ σιδηροκατασκευων. Το αντικείμενο εργασιών της εταιρείας μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κατασκευών.

  Καλύπτουμε κάθε ανάγκη του χώρου σας σε κουφώματα, ρολά,σίτες, γκαραζόπορτες, βιτρίνες και παντός τύπου αλουμινοκατασκευές.

  Επιπλέον, δραστηριοποιούμαστε και στις μεταλλικές κατασκευές, όπως, πόρτες, κάγκελα, σκάλες, πέργκολες, στέγαστρα και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει,με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, να αντικαταστήσει τα παλιά συστήματα αλουμινίου σας με νέα κουφώματα άριστης ποιότητας προσφέροντας σας ασφάλεια και οικονομία με σύγχρονο σχεδιασμό.

  Με σύμμαχο την γνώση και την συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνικές αλλά και στην εξέλιξη των υλικών εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα της κατασκευής και την αντοχή της στον χρόνο.

  Ανακαινίστε τον επαγγελματικό σας χώρο με συστήματα αλουμινίου και ειδικές μεταλλικές κατασκευές φτιαγμένα με αξιοπιστία που θα σας παρέχουν θερμομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια & υψηλή αισθητική.

  Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε παντός τύπου αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευες.

  Η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε είναι αποτέλεσμα έρευνας, έτσι ώστε να εξελισσόμαστε με την πάροδο των χρόνων και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις με πρωτοποριακό σχεδιασμό.

  Η εμπειρία η τεχνογνωσία και η αγάπη για την δουλειά μας είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας και πάντα ανταγωνιστικούς. Το εξειδικευμένο προσωπικό προτείνει και παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί στο νομό Δράμας και τη γύρω περιοχή.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  ►ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ►ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC
  ►ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΙΔΗΡΟΥ & INOX
  ►ΠΟΡΤΕΣ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΡΟΛΛΑ - ΣΙΤΕΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Γάζι - Ηράκλειο
  6947691248
  Καλωσορίσατε στον κόσμο των κουφωμάτων αλουμινίου, όπου η ποιότητα συναντά την αισθητική και η λειτουργικότητα ενσωματώνεται με την ασφάλεια. Είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω τις πιο εξειδικευμένες λύσεις σε κουφώματα αλουμινίου, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

  Σε αυτή την ιστοσελίδα, θα ανακαλύψετε την εκτενή συλλογή μας από κουφώματα αλουμινίου, σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές αισθητικής, ανθεκτικότητας και ενεργειακής απόδοσης. Είτε πρόκειται για παράθυρα, πόρτες, συρόμενα συστήματα, εξωτερικές σκάλες ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο κουφώματος, μπορείτε να εμπιστευτείτε την εμπειρία μου για να δημιουργήσουμε το ιδανικό περιβάλλον για τον χώρο σας.

  Είτε αναζητάτε μοντέρνα και κομψά σχέδια, είτε λειτουργικά και πρακτικά κουφώματα, εδώ θα βρείτε την τελειότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Με υψηλής ποιότητας υλικά και προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής, σας παρέχω την απόλυτη εμπιστοσύνη για ασφαλή, ανθεκτικά και λειτουργικά κουφώματα που θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια εξυπηρέτησης και αισθητικής απόλαυσης.

  Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και να ξεκινήσουμε το ταξίδι προς τη δημιουργία του ιδανικού χώρου μαζί!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κυθήρων 3 - Σέρρες
  2321046191
  6934872662
  Αλουμινοκατασκευές - Ενεργειακά Κουφώματα - Σιδηροκατασκευές - Κάγκελα αλουμινίου - Πόρτες ασφαλείας - Γκαραζόπορτες - Κατασκευή - Αντικατάσταση - Συντήρηση | Γεώργιος Στόϊκος Σέρρες

  Η επιχείρηση STALDOOR του Γεωργίου Στόϊκου με έδρα στις Σέρρες, ξεκίνησε το 1964 ως σιδηρουργείο από τον Νικόλαο Βουτσά και συνεχίστηκε από τον Πέτρο Στόϊκο με έμφαση στις αλουμινοκατασκευές, με έργα γνωστά και αναγνωρίσιμα σε όλη την πόλη.

  Σήμερα η παράδοση συνεχίζεται από την τρίτη γενιά, τον Γιώργο Στόϊκο, που με την τεχνογνωσία των προκατόχων του και το προσωπικό του μεράκι κατασκευάζει ό,τι πιο καινούριο στο χώρο των ενεργειακών κουφωμάτων.

  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Διαθέτουμε σύγχρονο εργαστήριο στο οποίο κατασκευάζουμε κουφώματα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (CE) που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με την ποιότητα υλικών, εξαρτημάτων και κατασκευής, εγγυώμενοι για την ηχομόνωση, τη θερμομόνωση και την αντοχή στο χρόνο των προϊόντων μας.

  ΕΥΡΕΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

  Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε συνοδοιπορεί με τη συνεχή ενημέρωση γύρω από τις νέες εξελίξεις στον χώρο του αλουμινίου και ακολουθώντας τις απαιτήσεις των καιρών και τη σύγχρονη αισθητική, καλύπτουμε με ιδανικό τρόπο οποιαδήποτε ανάγκη προκύπτει στη τέχνη των αλουμινοκατασκευών, ακόμα και των πιο απαιτητικών, στη πόλη των Σερρών αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα.

  Εγγύηση αντοχής και ασφάλειας

  Η επιχείρηση STALDOOR του Γεωργίου Στόϊκου με έδρα στις Σέρρες, διαθέτει σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό με συνεχή ενημέρωση γύρω από τις νέες εξελίξεις στον χώρο του αλουμινίου και σιδηρού, εγγυώμενη την κατασκευή, εγκατάσταση και συντήρηση (service) των κουφωμάτων, σε τιμές προσιτές, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Η προσοχή που δίνουμε στις λεπτομέρειες, η αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση των αναγκών σας, η επαγγελματική μας συμπεριφορά, η ειλικρίνεια και την ηθική που διέπει τις συνεργασίες μας, είναι αυτά που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη μιας ισχυρής βάσης ικανοποιημένων πελατών και στην καλή μας φήμη στον κλάδο για ομαλή και ξεκάθαρη συνεργασία.

  ΠΟΙΟΤΗΤΑ
  Αλουμινοκατασκευές

  ΑΝΤΟΧΗ
  Σιδηροκατασκευές

  ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  Πόρτες ασφαλείας

  ΕΓΓΥΗΣΗ
  «Εξοικονομώ»

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

  για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας,
  με σκοπό την αξιολόγηση των αναγκών σας
  και τη σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς έργου,
  που ιδανικά θα καλύψει τις ανάγκες σας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Αθηνών 53Γ, Ρίο - Αχαΐας
  2610991106
  6982925595
  ΜΠΑΡΛΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟΤΕΧΝΙΚΗ
  Αλουμινοκατασκευές Σιδηροκατασκευές | Ριο Αχαΐας

  Η επιχείρηση ΜΠΑΡΛΗΣ - ΜΕΤΑΛΛΟΤΕΧΝΙΚΗ έχει έδρα στο Ρίο Αχαΐας και δραστηριοποιείται σε παντός είδους αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, η οποία μετρά από το 1978, διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία και σημειώνοντας συνεχή εξέλιξη στους τομείς των κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου.

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

  Με ένα εξειδικευμένο και αφοσιωμένο προσωπικό, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων οποιουδήποτε μεγέθους και πολυπλοκότητας.

  Ολοκληρωμένες λύσεις

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Αχαΐα δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις σε κατοικίες, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους.

  Στόχος μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, καθώς και η ανάπτυξη και διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ξυλόκαστρο - Κορινθίας
  6948078264
  Με αντοχή και διάρκεια στο χρόνο!

  Τα αλουμίνια είναι ανθεκτικά, τραβούν τα βλέμματα και είναι εύκολο να παραχθούν αποτελώντας ιδανική επιλογή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Αντιστέκονται επίσης στο ξεθώριασμα και το θρυμματισμό, που σημαίνει ότι θα διατηρήσουν την ποιότητά τους για τα επόμενα χρόνια. Τέλος, το αλουμίνιο μπορεί να ανακυκλωθεί, καθιστώντας το μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΩΣΕΙΣ – ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Βίρος - Κέρκυρα
  6976026687
  Καλωσορίσατε στην κορυφαία εταιρία κατασκευής και εγκατάστασης κουφωμάτων αλουμινίου στην Κέρκυρα. Στην εποχή της τεχνολογικής εξέλιξης και της καινοτομίας, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία σε θέματα κουφωμάτων, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική.

  Η εταιρία μας διακρίνεται για την εξειδίκευση στην προσαρμογή λύσεων κουφωμάτων που είναι ιδανικές για κάθε στυλ και ανάγκη. Είτε πρόκειται για κατοικία, επαγγελματικό χώρο ή εμπορική κατασκευή, είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε κομψά, ασφαλή και ενεργειακά αποδοτικά κουφώματα που θα προσθέσουν αξία και άνεση στον χώρο σας.

  Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας χαρακτηρίζονται από την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την αφοσίωσή τους στην τέχνη της εγκατάστασης. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας την αντοχή, την ασφάλεια και την αξιοπιστία των κουφωμάτων μας.

  Στην εταιρία μας, η εξατομίκευση είναι στο επίκεντρο της προσέγγισής μας. Σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα επιλογών σε χρώματα, σχέδια και υλικά, προκειμένου να δημιουργήσουμε κουφώματα που θα ανταποκρίνονται ακριβώς στις προσδοκίες σας.

  Είτε επιθυμείτε να αναβαθμίσετε το σπίτι σας είτε να επεκτείνετε τον επαγγελματικό σας χώρο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  1ο Χλμ. Γρεβενών - Καλαμπάκας - Γρεβενά
  2462028903
  6948462971
  Βέρας Γιώργος
  Αλουμινοκατασκευές | Γρεβενά

  Σας παρουσιάζουμε την εταιρεία μας, του Βέρα Γεώργιου, που έχει αφιερωθεί με πάθος στην επεξεργασία σιδήρου και αλουμινίου στα Γρεβενά. Με πολυετή πείρα και δέσμευση στην ποιότητα, είμαστε πρωτοπόροι στον κλάδο μας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με σύγχρονο εξοπλισμό και υλικά υψηλής προδιαγραφής.

  Επιδιώκουμε συνεχώς την καινοτομία και την αναβάθμιση, προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Εμπιστευτείτε μας για εξειδικευμένες λύσεις στον χώρο της επεξεργασίας σιδήρου και αλουμινίου, και ανακαλύψτε τον κόσμο της υψηλής ποιότητας και της αξιοπιστίας.

  Τι Προσφέρουμε;

  Στην εταιρεία μας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υλικά, υιοθετώντας μια προσέγγιση που ενώνει την ποιότητα, την καινοτομία και την αξιοπιστία.

  Τα υλικά μας, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, αποτελούν τη βάση για τα εγγυημένα αποτελέσματα που προσφέρουμε.

  Ο εξοπλισμός μας είναι πλήρως εξελιγμένος και προηγμένος, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας. Επενδύουμε σε σύγχρονες μηχανές και εργαλεία που εξασφαλίζουν την υψηλή ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στην επεξεργασία των υλικών μας. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα και εξειδικευμένες λύσεις σε κάθε έργο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Επιλέγοντας μας, επιλέγετε όχι μόνο έναν συνεργάτη, αλλά και μια εμπειρία υψηλής ποιότητας που προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2462028903

  Υψηλής Ποιότητας Προϊόντα

  Καταφεύγουμε μόνο σε υλικά υψηλής ποιότητας, επιλέγοντας τα πιο αξιόπιστα και ανθεκτικά υλικά για τα προϊόντα μας. Είτε πρόκειται για κουφώματα αλουμινίου, επεξεργασία σιδήρου, πατώματα, αλουμινοκατασκευές, κάγκελα INOX, κουφώματα PVC, είτε για κρύσταλλα, τζάμια, καθρέπτες, υαλοπίνακες και μεμβράνες, η ποιότητα είναι πάντα στο επίκεντρο της επιλογής μας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  Η αποστολή μας στη Βέρα Γεώργιου είναι να διακριθούμε στον κλάδο της επεξεργασίας σιδήρου και αλουμινίου, προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

  Καταδεσμευόμαστε να επιτυγχάνουμε αυτήν την αποστολή μέσω της σταθερής προσήλωσης στην υψηλή ποιότητα υλικών και της συνεχούς καινοτομίας στον εξοπλισμό μας.

  Με δυναμικό που χαρακτηρίζεται από την εμπειρία και τη δεξιοτεχνία, διαμορφώνουμε την εταιρική μας στρατηγική προς την εξυπηρέτηση των πελατών μας με εξειδικευμένες λύσεις. Στοχεύουμε όχι μόνο στην παροχή αξιόπιστων προϊόντων, αλλά και στην κατάκτηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας, διατηρώντας υψηλά πρότυπα επιχειρηματικής ηθικής και βιωσιμότητας. Με αυτήν τη δέσμευση, στοχεύουμε στην διαρκή ανάπτυξη και στην πρωτοπορία στον τομέα μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Υδρας 14 - Χαϊδάρι
  6942619675
  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα οποιαδήποτε κατασκευή μας αναθέσετε με προιόντα υψηλών προδιαγραφών!

  Η εταιρεία KIRIMIS ALUMINIUM SYSTEMS η οποία εδρεύει στο Χαϊδάρι, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο του αλουμινίου αναλαμβάνει την τοποθέτηση συστημάτων αλουμινίου σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, γραφεία κ.α. σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

  Συνεργαζόμαστε με εταιρείες που είναι κορυφαίες στο είδος τους και σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής αντοχής και αισθητικής!

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  για να σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες, την ιδανική επιλογή κουφωμάτων αλουμινίου για το δικό σας σπίτι ή το δικό σας επαγγελματικό χώρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Σαλαμίνος 96-98 - Πειραιάς
  2104616814
  6947444705
  PAVLIDAKIS ALOUMINIA
  Αλουμινοκατασκευές - Κουφώματα Αλουμινίου Πειραιάς Αττικής

  Η εταιρεία "PAVLIDAKIS ALOUMINIA" δημιουργήθηκε το 1969 από τον Ιωάννη Παυλιδάκη, ο οποίος και είχε ήδη πολυετή πείρα στις αλουμινοκατασκευές. Το 1977 μεταφερθήκαμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγ. Διονυσίου - οδός Σαλαμίνος 96-98, όπου μπορείτε να μας βρείτε και σήμερα.

  Με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, δημιουργούμε ότι μπορείτε να φανταστείτε από αλουμίνιο, ενώ χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές αλουμινοκατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.

  Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, κατασκευάζουμε πόρτες αλουμινίου, παράθυρα αλουμινίου, φράχτες, σίτες, ρολά, θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας αλλά και οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα στις κατασκευές μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές αλουμινοκατασκευές για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε τον Πειραιά και σε όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Λεωφόρος Μάχης Κρήτης 21 - Ρέθυμνο
  2831020620
  Καλωσορίσατε στην εταιρεία σιδηροκατασκευών και κατασκευών αλουμινίου που συνδυάζει την τεχνογνωσία με τη δημιουργικότητα, δημιουργώντας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή προηγμένων λύσεων σιδηροκατασκευών και αλουμινίου που εναρμονίζονται με τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

  Σιδηροκατασκευές Υψηλής Ποιότητας

  Ανεξάρτητα από το είδος του έργου σας, από μικρές σιδηροκατασκευές έως και μεγάλα κατασκευαστικά έργα, είμαστε εδώ για να το υλοποιήσουμε με ακρίβεια και επαγγελματισμό. Οι δημιουργίες μας χαρακτηρίζονται από αντοχή, αισθητική και συνέπεια.

  Κατασκευές Αλουμινίου Εξαιρετικής Ποιότητας

  Το αλουμίνιο αποτελεί ένα ελαφρύ, ανθεκτικό και πολυδύναμο υλικό που προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες κατασκευής. Στην εταιρεία μας, κατασκευάζουμε προϊόντα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας καινοτομία με ποιότητα.

  Εξατομικευμένες Λύσεις

  Κατανοούμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό. Συνεργαζόμαστε στενά με εσάς για να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ακριβείς απαιτήσεις σας.

  Υπεύθυνη Πρακτική

  Η εταιρεία μας δεσμεύεται να υιοθετεί υπεύθυνες πρακτικές στην παραγωγή και κατασκευή, λαμβάνοντας υπόψη την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος.

  Επικοινωνία

  Εάν ψάχνετε για υψηλής ποιότητας σιδηροκατασκευές και κατασκευές αλουμινίου, είμαστε εδώ για να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Πεντέλης 63 - Μαρούσι
  2108105280
  6972075274
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
  EXPERT DOOR | Εμπόριο και Εγκατάσταση Κουφωμάτων Μαρούσι Αττική

  Η EXPERT DOOR είναι μια κορυφαία εταιρεία που εδρεύει στα Μελίσσια και ειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας κουφωμάτων και πορτών. Με πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας στον τομέα, έχουμε αναπτύξει δυνατές συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές στον κλάδο.

  Συνεργαζόμαστε με εταιρείες όπως η γνωστή γερμανική Kommerling και οι ελληνικές Alumil και Elvial για κουφώματα αλουμινίου, καθώς και με τις ισπανικές De Lome και τις ιταλικές Dierre για πόρτες ασφαλείας. Τα προϊόντα που προσφέρουμε προέρχονται από κορυφαίους κατασκευαστές, όπως οι γερμανικές εταιρείες GU και ROTO για μηχανισμούς κουφωμάτων.

  Η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα στα προϊόντα μας, σε συνδυασμό με την επαγγελματική εγκατάσταση από τα ειδικευμένα συνεργεία μας, εξασφαλίζοντας τον απόλυτο ικανοποιητικό αποτέλεσμα για κάθε πελάτη.

  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Με αφοσίωση στην ποιότητα και την αρτιότητα, η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των κουφωμάτων και των πορτών. Καθώς διακρίνουμε τη σημασία της ασφάλειας, της αισθητικής και της λειτουργικότητας, προσφέρουμε προϊόντα που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και την προηγμένη τεχνολογία.

  Με κάθε μας εγκατάσταση, διασφαλίζουμε πλήρη ικανοποίηση και αξιοπιστία. Καλύπτουμε ολόκληρη την περιοχή της Αττικής, παρέχοντας υπηρεσίες που είναι εξίσου προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη και τις απαιτήσεις του κάθε χώρου.

  Η αφοσίωσή μας στην υψηλή ποιότητα και η δέσμευσή μας για αρτιότητα σε κάθε λεπτομέρεια αποτελούν τον πυρήνα της εμπειρίας μας. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα και να παρέχουμε υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες και διαμορφώνουν μία νέα διάσταση στην έννοια της ποιότητας και της εξυπηρέτησης στον χώρο των κουφωμάτων και των πορτών."

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Η ομάδα της επιχείρησης "EXPERT DOOR" είναι εδώ για να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη σας στον τομέα των κουφωμάτων και των θορακισμένων πορτών.

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ
  2108105281 -6972075274

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γαβριηλίδου 14 - Ηλιούπολη
  6978395249
  ZOIS
  Βαγγέλης Ζώης Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Ηλιούπολη Αττική

  Η επιχείρησή μας “ZOIS” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη, δραστηριοποιείται από το 2008 με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.

  Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αντοχή τους στο χρόνο και την υψηλή αισθητική τους, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές για την οικία αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο.

  ΜΕ ΤΕΧΝΗ & ΜΕΡΑΚΙ

  αναλαμβάνουμε την κατασκευή, την επισκευή, το service και την αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου, ενώ κατασκευάζουμε και σίτες, ρολά, θωρακισμένες πόρτες, πέργκολες και οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας. Παρέχουμε επίσης και συνθετικά κουφώματα pvc.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις σιδηροκατασκευές, μπορούμε να υλοποιήσουμε κάγκελα, σκάλες, στέγαστρα, γκαραζόπορτες και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή επιθυμείτε, ανεξαρτήτως δυσκολίας και πολυπλοκότητας.

  Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε τον χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη, το Κορωπί, την Αγία Παρασκευή, την Βάρη και όλη την Αττική.

  6978395249

  Όλες οι κατασκευές μας

  Όλες οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν για την αδιαμφισβήτητη ποιότητά τους, την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, την υψηλή λειτουργικότητα και την κομψή αισθητική τους.

  Συνεργάτες

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου όπως Europa, Exalco, Alumil και Etem καθώς την kommerling για συνθετικά κουφώματα - pvc μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε υψηλής ποιότητας κατασκευές.

  Στόχος μας

  Στόχος μας είναι αφενός η πλήρη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  2ος δρόμος ΒΙ.ΠΕ. Αργοστολίου - Κεφαλονιά
  6936936349
  Γιούντι
  Κουφώματα & Κατασκευές Αλουμινίου | Αργοστόλι Κεφαλονιά

  Η επιχείρηση συστημάτων αλουμινίου "Γιούντι" έχει έδρα στη ΒΙ.ΠΕ. Αργοστολίου στην Κεφαλονιά και δραστηριοποιείται σε παντός είδους κατασκευές αλουμινίου.

  Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την υψηλή αντοχή κατασκευάζουμε και τοποθετούμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, ρολά, σίτες, γκαραζόπορτες, πέργκολες, κάγκελα και παντός είδους ειδικές κατασκευές.

  Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι της εταιρείας Exalco, μια εταιρεία εγγύηση στον τομέα του αλουμινίου.

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Κεφαλονιά, εργαζόμενοι με συνέπεια, επαγγελματισμό και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Ατσιπόπουλο - Ρεθύμνου
  2831056753
  6980357091
  ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
  Συστήματα Αλουμινίου - Συνθετικά Κουφώματα PVC & Μεταλλικές Κατασκευές

  Η επιχείρησή μας “ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Ατσιπόπουλο, δραστηριοποιείται στα συστήματα αλουμινίου, στα συνθετικά κουφώματα και στις μεταλλικές κατασκευές, προσφέροντας σύγχρονες και κομψές λύσεις.

  Αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1990, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη. Τα τελευταία 10 χρόνιατην επιχείρηση έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά, συνεχίζοντας να προσφέρει κατασκευές που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα, ενώ εκσυγχρονίζεται διαρκώς με στόχο να προσφέρει τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις.

  ΜΕ ΤΕΧΝΗ & ΜΕΡΑΚΙ

  μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή ή μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη και πολύπλοκη κατασκευή. Να είστε σίγουρη ότι θα την φέρουμε σε πέρας και θα ξεχωρίζει για την ποιότητα και την κομψότητά της.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την κατασκευή συνθετικών κουφωμάτων pvc ενώ πραγματοποιούμε και εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ - αυτονομώ.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και ζητήστε προσφορά. Θα λάβετε άμεση ανταπόκριση και γρήγορη εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Κρήτη.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6980357091 & 2831056753

  Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.

  Η αγάπη μας για τον χώρο
  είναι εμφανής

  σε όλες τις κατασκευές μας, οι οποίες υλοποιούνται πάντα στο προσυμφωνηθέντα χρόνο, με τα καλύτερα υλικά και με προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι στην διάθεσή σας, έτοιμο να επισκεφθεί και να μελετήσει το χώρο σας, να εξετάσει τις ανάγκες σας και να προτείνει τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις.

  Στόχος μας είναι αφενός η ολοκλήρωση ποιοτικών, κομψών και λειτουργικών κατασκευών και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
  δείτε εδώ μερικές από τις δουλειές που έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας όλα αυτά τα χρόνια, στο Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Ιωνίας 78 Αχαρνές - Αττική
  2102402477
  6977420307 - 6983437423 - 6940021016
  Ανεβάστε τον Χώρο σας με Κατασκευές Αλουμινίου στις Αχαρνές, Αθήνα

  Καλώς ήρθατε στην εταιρεία μας κατασκευών και έργων αλουμινίου, όπου η καινοτομία και η δεξιοτεχνία συναντώνται για να μετατρέψουν τα αρχιτεκτονικά σας όνειρα σε πραγματικότητα. Στην καρδιά των Αχαρνών, στην Αθήνα, ειδικευόμαστε στη δημιουργία εκπληκτικών και λειτουργικών λύσεων αλουμινίου που αναδεικνύουν την αισθητική, την ενεργειακή απόδοση και την ασφάλεια του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου.

  Οι υπηρεσίες μας αλουμινίου:

  Αρχιτεκτονικό αλουμίνιο: Βελτιώστε τον σχεδιασμό του κτιρίου σας με τις αρχιτεκτονικές μας λύσεις αλουμινίου. Από κουρτινότοιχους έως προσόψεις, δημιουργούμε ενεργειακά αποδοτικούς και οπτικά ελκυστικούς εξωτερικούς χώρους.

  Παράθυρα και πόρτες αλουμινίου: Τα προσαρμοσμένα μας παράθυρα και πόρτες αλουμινίου προσφέρουν έναν τέλειο συνδυασμό στυλ, αντοχής και ασφάλειας, καθιστώντας τα ιδανικά τόσο για κατοικίες όσο και για εμπορικές ιδιοκτησίες.

  Κάγκελα και κιγκλιδώματα αλουμινίου: Εξασφαλίστε ασφάλεια και κομψότητα με τα κιγκλιδώματα και τα κιγκλιδώματα αλουμινίου μας, ιδανικά για μπαλκόνια, σκάλες και βεράντες.

  Κατασκευές Αλουμινίου: Δημιουργήστε ευέλικτους υπαίθριους χώρους διαβίωσης με τις κατασκευές μας από αλουμίνιο, συμπεριλαμβανομένων πέργκολων, ηλιόλουστων και χώρων αυτοκινήτων, σχεδιασμένων να αντέχουν στο ελληνικό κλίμα.

  Γιατί να μας επιλέξετε:

  Καινοτόμα σχέδια: Παραμένουμε στην πρώτη γραμμή των τάσεων και των τεχνολογιών σχεδιασμού αλουμινίου, διασφαλίζοντας ότι το έργο σας δεν είναι μόνο λειτουργικό αλλά και σύγχρονο.

  Εξειδικευμένη χειροτεχνία: Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας υπερηφανεύονται για τη δουλειά τους, παρέχοντας ακρίβεια και ανθεκτικότητα σε κάθε κατασκευή αλουμινίου που δημιουργούμε.

  Προσαρμοσμένες λύσεις: Κατανοούμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό. Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά μαζί σας για να προσαρμόσετε λύσεις που να ευθυγραμμίζονται με τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας.

  Ποιοτικά υλικά: Χρησιμοποιούμε υλικά αλουμινίου υψηλής ποιότητας, γνωστά για την αντοχή στη διάβρωση και τη μακροζωία τους, εγγυώντας την αξία της επένδυσής σας.

  Μεταμορφώστε τον χώρο σας με αλουμίνιο:

  Είτε ανακαινίζετε το σπίτι σας, αναβαθμίζετε το γραφείο σας ή βελτιώνετε την εμπορική σας ιδιοκτησία, οι κατασκευές και τα έργα μας από αλουμίνιο είναι το κλειδί για να ζωντανέψετε το όραμά σας. Εξερευνήστε το χαρτοφυλάκιό μας, γνωρίστε την αφοσιωμένη ομάδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε το έργο σας. Μαζί, θα αναβαθμίσουμε τον χώρο σας με την ομορφιά, τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία του αλουμινίου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ομήρου 11 - Πάτρα
  6978500908
  ΜΕΤΑΛΚΑΤ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Πάτρα Αχαΐα

  Η επιχείρησή μας “ΜΕΤΑΛΚΑΤ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, αποτελει μια αξιόπιστη και σταθερά αναπτυσσόμενη επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1995 με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές σε όλο το νομό Αχαΐας αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

  Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, η επιχείρησή μας, έχει αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα, ενώ δεν σταματά να ανανεώνεται και να εκσυγχρονίζεται επιδιώκοντας την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
  & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  μπορούμε να κατασκευάσουμε κουφώματα αλουμινίου, κάγκελα inox, θωρακισμένες πόρτες αλλά και οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα.

  Παράλληλα, με τέχνη και μεράκι, μπορούμε να ανταποκριθούμε με τις καλύτερες λύσεις σε οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, προσφέροντας σας κατασκευές που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους και την μοναδική αισθητική τους.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Πάτρα, όλη την Αχαΐα αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας

  και έτοιμοι να μελετήσουμε το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.

  Για όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και δίνουμε μεγάλη έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε κομψές, ποιοτικές και λειτουργικές κατασκευές.

  Αναλαμβάνουμε κάθε έργο με σοβαρότητα και δεσμευόμαστε για την παροχή των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων. Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η διαρκής υποστήριξή του με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Εάν αναζητάτε μια επιχείρηση που προσφέρει υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία και σύγχρονες κατασκευές στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, τότε είμαστε εδώ για εσάς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μαζί την ιδανική λύση για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πάτρα, όλη την Αχαΐα αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  6978500908

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ελ. Βενιζέλου 103 - Αχαρνές
  2121065189
  Metallo Designer
  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Αχαρνές Αττική

  Η επιχείρησή μας “Metallo Designer” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, αποτελεί μια επιτυχημένη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών για περισσότερα από 17 χρόνια.

  Ιδρύθηκε το 2004 και από τότε έχει κατακτήσει μια εξαιρετική φήμη χάρη στην ποιότητα των κατασκευών της και την άρτια εξυπηρέτηση που προσφέρει σε κάθε πελάτη της στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Συνεργαζόμενη με μια εκ των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο του αλουμινίου την Alumil, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Με τέχνη και μεράκι, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει και οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε όπως κάγκελα, μεταλλικές σκάλες, γκαραζόπορτες αλλά και οποιαδήποτε άλλη σιδηροκατασκευή της αναθέσετε.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να μελετήσει τον χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

  Όλες οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά και λειτουργικότητά τους, την άψογη αισθητική τους αλλά και για την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

  Υψηλή Ποιότητα
  Δίνουμε έμφαση στην υψηλή ποιότητα των υλικών και την άριστη εκτέλεση κάθε κατασκευής.

  Εξυπηρέτηση Πελατών
  Οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο και η ικανοποίησή τους είναι προτεραιότητα.

  Καινοτομία
  Παρακολουθούμε διαρκώς τις τελευταίες τάσεις στον χώρο και εφαρμόζει καινοτόμες τεχνολογίες και υλικά.

  Εξοικονομώ - Αυτονομώ
  Η επιχείρησή μας, πραγματοποιεί και εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ - αυτονομώ.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στις Αχαρνές, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2121065189 ή 6948238617

  Εάν ψάχνετε για αξιόπιστες & επαγγελματικές λύσεις

  αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, η επιχείρησή μας, είναι η κατάλληλη επιλογή για εξειδικευμένες υπηρεσίες και υψηλή ποιότητα εκτέλεσης.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Καλαμπάκας 74 - Τρικάλων
  2431026585
  6976715474
  ΜΟΥΡΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ | ΤΡΙΚΑΛΑ

  Η επιχείρηση μας εξειδικεύεται στις αλουμινοκατασκευές και τις σιδηροκατασκευές εδώ και πάνω από 4 δεκαετίες στα Τρίκαλα. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και με υπερηφάνεια εξυπηρετούμε όχι μόνο τους κατοίκους των Τρικάλων, αλλά και πελάτες από όλη τη Θεσσαλία και τις γύρω περιοχές.

  Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα και η προσήλωσή μας στην αισθητική έχουν καθιερώσει την εταιρεία μας ως αξιόπιστο πάροχο υψηλής ποιότητας αλουμινοκατασκευών. Αναλαμβάνουμε έργα όλων των μεγεθών, από κατοικίες και επιχειρηματικούς χώρους.Η εμπειρία μας και η εξειδίκευσή μας σε αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη. Οι κατασκευές μας φημίζονται για την καλαισθησία και την αντοχή τους καθώς είναι όλες φτιαγμένες με μεράκι και προσοχή στη ποιότητα.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  Είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, να προσφέρουμε αλουμινοκατασκευες και σιδηροκατασκευες εξαιρετικής ποιότητας και ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου. Πάντα αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και φιλικότητα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Αμπελουπόλεως 15 - Αττική
  6947607381
  6972667122
  ALUFORT
  Αλουμινοκατασκευές-Μεταλλικές Κατασκευές - Αρτέμιδα - Λούτσα- Αττική
  ___________

  Η εταιρεία μας ALUFORT έχει τη βάση της στην Αρτέμιδα Λούτσα Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε σε ποικίλες αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές.

  Καθώς είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, καταφέραμε να αναπτύξουμε μια επιτυχημένη πορεία από το 1997, εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.

  Η έμπειρη ομάδα μας, σε συνδυασμό με τον εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό μας και την βαθιά τεχνογνωσία μας στον τομέα, είναι η εγγύηση για λειτουργικά και αισθητικά άριστα αποτελέσματα.

  Συνεργαζόμαστε με εξαιρετικά αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο, ενώ κατασκευάζουμε ποικίλες κατασκευές όπως πόρτες, παράθυρα, ρολά, σίτες, κάγκελα, πέργκολες και εξειδικευμένες κατασκευές αλουμινίου, πάντα με έμφαση στην ποιότητα, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό.

  Είμαστε διαθέσιμοι για υπηρεσίες επισκευής και συμβουλές συντήρησης, εξασφαλίζοντας την μακροχρόνια ανθεκτικότητα και απόδοση των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών μας.

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΑΣ

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Σοφοκλή Βενιζέλου 176 - Χανιά
  2821096061
  6970012927, 6930412396
  Dooral OE
  Αλουμίνια - Κουφώματα | Χανιά

  Καλωσορίσατε στην Dooral OE, την επιχείρηση που έχει αφιερωθεί στην κατασκευή, τοποθέτηση και συντήρηση αλουμινοκατασκευών σε όλη την Κρήτης. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο και μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, στοχεύουμε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες σας σε αλουμινοκατασκευές.

  Η Dooral OE βρίσκεται στα Χανιά, και έχει ως στόχο να παρέχει πρωτοποριακές λύσεις στον κλάδο των αλουμινοκατασκευών. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή και τοποθέτηση παραθύρων, πορτών, μπαλκονόπορτων και πολλώνάλλων,προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

  Προϊόντα Υψηλής Ποιότητας

  Η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι τα θεμέλια της εταιρείας μας. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και μοντέρνες τεχνολογίες κατασκευής για να διασφαλίσουμε την αντοχή, την ασφάλεια και την αισθητική των προϊόντων μας. Επιπλέον, η επιχείρησή μας συνεργάζεται με κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα, προκειμένου να διασφαλίσουμε την άριστη λειτουργία και αντοχή των προϊόντων μας στον χρόνο.

  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες και εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας και να παρέχει λύσεις που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Μας διακρίνει η επαγγελματική μας στάση, η ευγένεια και η συνέπεια στην παροχή υπηρεσιών.

  ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ

  Είτε πρόκειται για ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους, η Dooral OE είναι εδώ για να σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις σε αλουμινοκατασκευές στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με προϊόντα που θα διαρκέσουν στον χρόνο και θα ενισχύσουν την ασφάλεια και την αισθητική του.

  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στην Dooral OE και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για την υλοποίηση των αλουμινοκατασκευών που επιθυμείτε.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  dooral2023@gmail.com

  2821096061 -6970012927 - 6930412396

  Σοφοκλή Βενιζέλου 176 | Χανιά Κρήτης

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Καραϊσκάκη 28 - Μαραθώνας
  6971903381
  ΖΗΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

  Η επιχείρηση ΖΗΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ με εδρα στον Μαραθώνα των Μεσογείων Αττικής, δραστηριοποιείτε εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών με επαγγελματισμό συνέπεια και τεχνογνωσία, μέχρι και σήμερα.

  Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον σχεδιασμό, προμήθεια, κατασκευή, τοποθέτηση και συντήρηση κουφωμάτων αλουμινίου,καθώς και σε ολες τις Σιδηροκατασκευές.

  Κατασκευάζουμε εξ’ αρχής οποιοδήποτε κούφωμα αλουμινίου, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, και το εξιδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους αλουμινάδες και σιδεράδες μπορούν να εξυπηρετήσουν αμεσα από οπου μας ζητηθεί στον Μαραθώνα, σε όλα τα Μεσόγεια την Παλλήνη, Παιανία, Λαύριο, Σπάτα, Σαρωνίδα, Σούνιο, Ραφήνα, Πόρτο Ράφτη, Παλαιά Φώκαια, Παιανία, Μαρκόπουλο, Λαγονήσι, Λεγραινά, Κορωπί, Κερατέα, Γέρακας, Ανάβυσσος, Άγ Κωνσταντίνος, Καλύβια, Βάρη, Βαρνάβας,στο Κέντρο της Αθήνας, στον Πειραιά, στα Νότια Προάστια, τα Βόρεια Προάστια και σε ολη την Αττική

  Αξιοποιούμε στο έπακρο όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να σας προσφέρουμε οικονομία και ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Τα παράθυρα και οι πόρτες αλουμινίου που τοποθετούμε διαθέτουν πιστοποιήσεις (CE, ISO) και προέρχονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων αλουμινίου της Ελλάδος, ETEM , METALUMΙΝ, EUROPA Τα προφίλ που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα τόσο σε επίπεδο θερμομόνωσης όσο και ηχομόνωσης.

  Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για να σχεδιάσουμε από την αρχή τα κουφώματα αλουμινίου που ταιριάζουν τόσο στις ανάγκες σας, για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους,(κατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα,ξενοδοχεία) όσο και στον προϋπολογισμό σας.

  Συνδυάστε μαζί μας την απόκτηση νέων κουφωμάτων υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές με την καλύτερη εξυπηρέτηση και συνέπεια.

  Οι υπηρεσίες μας :

  Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα επιλογών, που αποτελείται από:

  Αλουμινοκατασκευές παντός τύπου και τοποθέτιση αλουμινοκατασκευών και Σιδηροκατασκευών

  Επισκευές κουφωμάτων και αλλαγή παλαιών κουφωμάτων με κουφώματα αλουμινίου Αναβαθμίζουμε τα παλιά κουφώματα, μετατρέποντας τα μονά τζάμια σε διπλά και αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ράουλα, τσιμούχες, λάστιχα κουφωμάτων, κλειδαριές και ότι αφορά την καλή λειτουργία των κουφωμάτων σας

  Συντηρήσεις κουφωμάτων

  Κουφώματα αλουμνίου από τις εταιρείες ETEM METALUMIL,EUROPA με μεγάλη ενεργειακή απόδοση μέγιστη Θερμομόνωση, με μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στις καιρικές συνθήκες

  Παράθυρα ανοιγόμενα με ανάκλιση, συρόμενα , οριζόντια, κάθετα

  Κάγκελα αλουμινίου, inox (παραδοσιακά), επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής.

  Τα παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου τοποθετούνται εύκολα σε μπαλκόνια, βεράντες, παράθυρα, αυλόγυρους, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του χώρου σας, ιδιωτικού και επαγγελματικού

  Κάγκελα πτυσσόμενα αντικλεπτικά

  Πριν από λίγα χρόνια τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφάλειας αποτελούσαν είδος πολυτελείας στη χώρα μας. Σήμερα όμως όλο και περισσότεροι πολίτες καταφεύγουν πλέον στην αγορά αυτών ακόμη και σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Τα πτυσσόμενα κάγκελα μπορούν να μας δώσουν την ασφάλεια που χρειαζόμαστε.

  Πόρτες εισόδου ασφαλείας, θωρακισμένες μπαλκονόπορτες

  Ρολά αλουμινίου,παντζούρια

  Επιπλέον αναλαμβάνουμε SERVICE και ΕΠΙΣΚΕΥΗ σε όλες τις πόρτες, παράθυρα και ρολά αλουμινίου.

  Αντικουνουπικά συστήματα (Σίτες)

  Τοποθετούμε και επισκευάζουμε παντός είδους σήτες (συρόμενες, κάθετης κίνησης, πλισέ, ανοιγόμενης πόρτας κλπ) εξασφαλίζοντας άνεση και προστασία από κουνούπια και έντομα.

  Παράθυρα με Θερμοηχομονωτικά τζάμια για να εχετε ένα ήσυχο και ζεστό σπίτι .

  Συστήματα σκίασης πέργκολες , αιθρια, στέγαστρα

  Σιδηροκατασκευές και μεταλλικές κατασκευές

  Γκαραζόπορτες με αυτοματισμούς,

  Γκαραζόπορτες συρόμενες, σπαστές, μονοκόματες

  Σκάλες εσωτερικές και εξωτερικές σιδερένιες (στρογγυλές ισιες) με κουπαστές που συνδυάζουν λειτουργικότητα και καλαισθησία και επιπλέον σχεδιάζονται και εφαρμόζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε χώρου

  Κάγκελα περίφραξης

  Πατάρια, Υπόστεγα

  Σκίαστρα αυτοκινήτων ειναι μια οικονομική και καλαίσθητη λύση γι’ αυτούς που δεν διαθέτουν εσωτερικούς χώρους στάθμευσης, για την προφύλαξη των αυτοκινήτων τους από τις καιρικές συνθήκες.

  Το πλήθος των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών που εχουμε αποπερατώσει στον Μαραθώνα στα Μεσόγεια στην Αθήνα και σε ολη την Αττική, όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε και για το ονομά μας.

  Καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λύσεις που αρμόζουν στον δικό σας χώρο για όλες αλουμινοκατασκευές και τις σιδηροκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Φιλικά

  ΖΗΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Toggle
προηγούμενη 1 από 27 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ