noscript image for google
Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 | 03:07 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίου Γεωργίου 13-15, Παλαιοχώρι - Μάνδρα
  2105822282
  6937341668, 6972130814
  Κατασκευές Αλουμινίου Μάνδρα,βόρεια προάστια, χαλάνδρι, δυτικά προάστια
  Μεταλλικές Δεξαμενές βόρεια προάστια, χαλάνδρι, δυτικά προάστια
  Σιδηροκατασκευές βόρεια προάστια, χαλάνδρι, δυτικά προάστια
  Γκαραζόπορτεςβόρεια προάστια, χαλάνδρι, δυτικά προάστια

  2o e-mail: dkiriaku3169@gmail.com

  Η Κατασκευαστική Κυριάκου βρίσκεταιστην αγορά πάνω από 20 έτη και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επίπεδου, με σύμμαχο τη μεγάλη εμπειρία μας και την άριστη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας.

  Επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες, χρησιμοποιούμε υλικά καινοτομίας υψηλών προδιαγραφών και διαθέτουμε από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς.

  Γιατί να μας προτιμήσετε:
  -Εμπειρία 20 ετών στις κατασκευές αλουμινίου
  -Άμεση εξυπηρέτηση
  -Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
  -Τεχνογνωσία
  -Χαμηλές τιμές
  -Μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου

  Το γραφείο της εταιρείας μας βρίσκεται Σωκράτους 107 στο Χαϊδάρι.

  Μη διστάσετε επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΚΥΠΡΙΝΟΣ - Έβρου
  2556061278
  6944350610
  Αλουμινοκατασκευές -λυόμενες σιδηροκατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Πανός 18 - Κερατέα
  2299400672
  6946972360
  ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ
  Κατασκευές αλουμινίου & σιδήρου Κερατέα
  _____

  προφίλ εταιρείας

  Η εταιρεία "Αφοί ΒΑΣΙΛΟΓΛOY Ο.Ε." (Γιώργος και Νίκος) μετρά 9 χρόνια παρουσίας στο χώρο του αλουμινίου και τρείς γενιές ιστορία στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου - σιδήρου και απομίμηση inox.

  Η εταιρεία μας κατασκευάζει πιστοπιημένακουφώματα αλουμινίου, συμβατικά, θερμομονωτικά κουφώματα ενεργειακής κλάσης, στέγαστρα, πέργκολες, κάγκελα αλουμινίου, σιδήρου, υπόστεγα, πόρτες αλουμινίου-σιδήρου, ντουλάπες, διακοσμητικές βιτρίνες, κουπαστές σιδήρου και ανοξείδωτου χάληβα, αντικουνουπικές σίτες οπως επίσης ειδικές κατασκευές στην Αττική αλλά και πανελλαδικά.

  Ο Γίωργος και Νίκος Βασίλογλου είναι τεχνίτες-κατασκευαστές μετάλλου - αλουμίνιου- inox και απομίμηση inox τρίτης γενιάς.

  Μέντορας και καθοδηγητής τους ο πατέρας τους Δημήτρης ο οποίος και βρίσκεται ακόμα δίπλα τους επιβλέποντας στην κατασκευή και μοντάρισμα των υλικών.

  Υπηρεσίες:
  Αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων
  Επισκευή κουφωμάτων, ρολών & σιτών

  Προϊόντα:

  Μεταλλικές Κατασκευές
  Ρολά
  Γκαραζόπορτες
  Κουφώματα Αλουμινίου
  Πέργκολες
  Σιδηροκατασκευές

  Η έδρα μας είναι στην Κερατέα και δραστηροποιούμαστε σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Τροπαιούχου 15-Φλώρινα - Φλώρινας
  2385029381
  6972135203
  Ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Νικόλαος Βυσίνης Φλώρινα

  Τα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν σε κάθε χώρο εγκατάστασης, είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο, ασφάλεια, ηχομόνωση και θερμομόνωση. Η ομάδα μας είναι σε θέση να σας προτείνει λύσεις σύμφωνες με τις ανάγκες σας και την οικονομική σας δυνατότητα.

  Είμαστε πιστοποιημένοι κατασκευαστές της εταιρείας ALUMIL και αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου πουεπιθυμείτε, εξυπηρετώντας όλη την Φλώρινα και όλη την Δυτική Μακεδονία.Επίσης αναλαμβάνουμε και εξοικονομω κατ οικον.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  Αναλαμβάνουμε κατόπιν συνεννόησης την κατασκευή, εγκατάσταση και τοποθέτηση των καινούργιων κουφωμάτων σας και την συντήρηση και επιδιόρθωση των υπαρχόντων.

  Τζαμαρίες
  Εξωτερικές θωρακισμένες πόρτες

  Ανεμοθραύστες
  Βιτρινες μαγαζιών

  Ρολα σκίασης
  Πόρτες Ασφαλείας

  Εσωτερικές πόρτες
  Κάγκελα Αλουμινίου & Inox

  Αντικωνωπικά Συστήματα - Σίτες
  Κουφώματα αλουμινίου (ανοιγόμενα, συρόμενα, πτυσσόμενα)

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Συνθετικάκουφώματα Pvc
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Νικόλαος Βυσίνης Φλώρινα

  Τα κουφώματα pvc αποτελουν μια πλήρης οικολογική πρόταση με εξαιρετικές ιδιότητες όπως θερμομονωτικές, ηχομονωτικές και στεγανοποιητικές, οι οποίες συμπληρώνονται από τις σημαντικές επιδόσεις στην αντιδιαρρηκτική προστασία και την αντοχή στον χρόνο.

  Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει κουφώματα PVC των εταιρειών ALUPLAST και KOMMERLING και αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση συνθετικώνκουφωμάτων που επιθυμείτε, εξυπηρετώντας όλη την Φλώρινα και όλη την Δυτική Μακεδονία.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  Αναλαμβάνουμε κατόπιν συνεννόησης την κατασκευή, εγκατάσταση και τοποθέτηση των καινούργιων κουφωμάτων σας και την συντήρηση και επιδιόρθωση των υπαρχόντων.

  Παράθυρα
  Γκαραζόπορτες

  Πόρτες
  Παντζούρια

  Μπαλκονόπορτες
  Επιδιόρθωσης παλαιών κουφωμάτων

  Σίτεςκάθε είδους
  Ρολά σκίασης

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Μεταλλικές κατασκευές
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Νικόλαος Βυσίνης Φλώρινα

  Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει κατασκευές σιδήρου. Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει η εταιρεία μας, κάνουμε την κάθε σκέψη σας πράξη. Κατασκευές ανθεκτικές στον χρόνο που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των προϊόντων υψηλής ποιότητας με οικονομικό όφελος.

  Το προσωπικό μας είναι διατεθειμένο και ικανό να σας κατασκευάσει οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας και να σας παρέχει λύσεις υψηλής αισθητικής, αλλά και ταυτόχρονα μεγάλης αντοχής στο χρόνο.

  Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις που θα αναδείξουν τον χώρο σας σε πιο κομψό και λειτουργικό.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  Αναλαμβάνουμε κατόπιν συνεννόησης την κατασκευή, εγκατάσταση και τοποθέτηση των καινούργιων κιγκλιδωμάτων σας και την συντήρηση και επιδιόρθωση των υπαρχόντων.

  Κάγκελα αλουμινίου INOX
  Μεταλλικά στέγαστρα

  Κάγκελα μπαλκονιού
  Έπιπλα εξωτερικών & Εσωτερικών χώρον

  Κάγκελα περίφραξης
  Αρχιτεκτονικά σχέδια

  Αυλόπορτες
  Πάσης φύσεως μεταλλικών κατασκευών

  Εσωτερικες & ΕξωτετρικέςΣκάλες

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  7 χιλ. Κοζάνης - Καστοριάς - Κοζάνης
  2461095668
  6988154677
  Δημαράς Κουφώματα Αλουμινίου
  Κουφώματα Αλουμινίου & Pvc - Εργοστάσιο Κουφωμάτων - Service - Μεταλλικές Κατασκευές - Κοζάνη

  Η εταιρεία μας Δημαράς Κουφώματα που εδρεύει στην Κοζάνη, διαθέτει εργοστάσιο κουφωμάτων το οποίο βρίσκεται στο 7 χιλ. Κοζάνης - Καστοριάς.Η εταιρεία μας κατασκευάζει κουφώματα αλουμινίου και PVC, με τις υψηλότερες προδιαγραφές στεγανοποίησης, ηχομόνωσης και θερμομόνωσης, χάρη στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας.
  Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1980 από τον Χρήστο Δημαρά στην Ελλάδα. Η επιχείρηση έχει εξελιχθεί από ένα μικρό οικογενειακό εμπόριο μεταλλουργών σε ένα πλήρως οργανωμένο εργοστάσιο παραγωγής κουφωμάτων. Πραγματοποιήσαμε έργα από απλή αντικατάσταση σπασμένου τζαμιού μέχρι επαγγελματικά κτίρια, ξενοδοχεία και τράπεζες σε όλη την Ελλάδα και στις γύρω χώρες. Η επιχείρηση μεγάλωσε γρήγορα και μετατράπηκε στον μεγαλύτερο ανεξάρτητο κατασκευαστή στη Βόρεια Ελλάδα.
  Πλέον έχει αναλάβει ο νεότερος γιος, Δημαράς Δημήτριος. Η εταιρεία αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα και τρόπους εργασίας, προσφέροντας ποιότητα και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στον πελάτη μας. Με το όνομα Expedoor άνοιξε το 2016 ένα τμήμα πωλήσεων στο Λονδίνο, προκειμένου να μπορέσουμε να φέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 82 - Θεσσαλονίκη
  2314013030
  6980040555, 6994849800 (τεχνικό τμήμα)
  MEMA DOORS
  Κουφώματα & θωρακισμένες πόρτες Θεσσαλονίκη
  _____
  ΠΡΟΦΙΛ

  Η εταιρεία ΜEMA DOORS δραστηροποιείται στο χώρο των κατασκευών καιιδρύθηκε το 2020. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σας προσφέρειμια ολοκληρωμένη λύση με κορυφαίας ποιότητας γκάμα προιόντων και υπηρεσιώνκαλύπτωντας μέχρι και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

  Προτεραιότητα μας πάντα είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, έχοντας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς καθώς και με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με πολυετή πείρα πάνω στο αντικείμενο, μας καθιστά σε υψηλό επίπεδο στην εγχώρια αγορά έχοντας ως πρώτους πρεσβευτές της φήμης μας τους πλήρως ικανοποιημένους πελάτες μας.

  Προιόντα
  Κουφώματα KÖMMERLING
  Ενεργειακά κουφώματα PVC
  Κουφώματα ALU
  Ρολά & Σίτες
  Eσωτερικές πόρτες
  Θωρακισμένες πόρτες
  Πόρτες εισόδου
  Γκαραζόπορτες
  Κλειδαριές
  Αυτοματισμοί SOMFY

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞ' ΟΙΚΟΝΟΜΩ

  Παρεχόμενες υπηρεσίες
  SERVICE κουφωμάτων
  SERVICE ρολών
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ σιτών
  SERVICE θωρακισμένων πορτών
  Τοποθετήσεις κουφωμάτων
  Αντικατάσταση κυλίνδρων/κλειδαριών

  Ανακαινίσεις

  Με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε
  μελέτες, κατασκευές και εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, φροντίζοντας ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, να προμηθεύσουμε και να εγκαταστήσουμε οι ίδιοι οποιοδήποτε σύστημα αλουμινίου καλύπτει τις ανάγκες του.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ίστρον, Καλό Χωριό - Αγιος Νικόλαος
  6984895903
  TZORTZIS METAL
  Κατασκευές αλουμινίου & σιδήρου Άγιος Νικόλαος Λασίθι
  _______

  προφίλ

  Γυρίζοντας τον χρόνο πάνω από μισό αιώνα πισω στο καλό χωριό ο Τζώρτζης ο "χαλκιάς " έφτιαχνε στο χαλκίδιο του εργαλεία και αντικείμενα για την καθημερινή ζωή των συγχωριανών του (μανάρια, σκελίδες, και άλλα).

  Χρόνια μετά ο μαστρό-Γιάννης ο γιός του Χαλκιά,έχοντας κληρονομήσει το μικρόβιο συνεχίζει το επάγγελμα του σιδεράπλέον. Με σταθερά βήματα αναλαμβάνει πιο σύγχρονες κατασκευές σιδήρου αλλά και κάνοντας τα πρώτα βήματα στις κατασκευές αλουμινίου!

  Φτάνοντας στο σήμερα η τρίτη γενιά της οικογένειας παίρνει τα ηνία της επιχείρησης αναβαθμίζοντας την σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής, κάνοντας συνεχώς επιμορφώσεις και σεμινάρια. Πλέον παρέχεται ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην αγορά αλουμινίου και σιδήρου.

  Μαζί μας μπορείτε να αναβαθμίσετε ενεργειακά την οικεία και την επιχείρηση σας ή να δημιουργήσουμε το σπίτι των ονείρων σας, με γνώμονα τις προδιαγραφές του εκάστοτε πελάτη.

  Επισκεφθείτε τον χώρο μας στο Ιστρον ή επικοινωνήστε στο 698 489 5903 ή μέσω email.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Ζαλόγγου 8 - Αιγάλεω
  2105985680
  6949519617 (Νίκος), 6945081329 (Γιάννης)
  ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΓΑΜΒΡΟΥ
  Κουφώματα - Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές | Αιγάλεω Αττική

  Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΓΑΜΒΡΟΥ, έχει έδρα στο Αιγάλεω Αττικής και δραστηριοποιείται σε παντός είδους αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές με έμφαση στα κουφώματα αλουμινίου.

  Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, η οποία μετράει πολλά χρόνια στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Αττική.

  Με εμπειρία, τεχνογνωσία, εξειδικευμένο προσωπικό και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την κατασκευή και την τοποθέτηση σε πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου, καθώς και θωρακισμένες πόρτες.

  Το συνεργείο μας πραγματοποιεί δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς έργου.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γορτυνίας 1 - Κερατσίνι
  6981683113
  6936014241
  Γουσγουνέλης
  Κατασκευαστική αλουμινίου & σιδήρου Κερατσίνι Αθήνα
  _____

  Η εταιρία μας

  Η επιχείρηση "Κατασκευαστική αλουμινίου και σιδήρου Γουσγουνέλης",η οποία εδρεύει στο Κερατσίνι Αττικής, δραστηριοποιείται από το 1989στο χώρο των κατασκευών, αναλαμβάνοντας αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.
  Η 2η γενιά συνεχίζει δυναμικά τα τελευταία χρόνια & έχει ως στόχο οι υπηρεσίες & τα προιόντα να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής κατασκευές,στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Αλουμινοκατασκευές
  Σιδηροκατασκευές
  Κατασκευές PVC
  Ειδικές κατασκευές
  Πρόγραμμα εξοικονομώ κατ΄οίκον
  Service κουφωμάτων

  Έχουμε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των κατασκευών όπως ETEM, ALUMIL, METALUMIL & KBE.

  Εξυπηρετούμε
  με συνέπεια και επαγγελματισμό το Κερατσίνι, την Αττική & όλη την Ελλάδα (χερσαία & νησιωτική) κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 55 - Πετρούπολη
  2130344853
  6939090199, 6907208377
  Η επιχείρηση του Ηλία Θεοφίλου με έδρα την Πετρούπολη, δραστηροποιείται στις σιδηροκατασκευές, ειδικές κατασκευές και αλουμινοκατασκευές με πιστοποίηση CE.

  Κύριος στόχος της επιχείρησης μας είναι η άμεση επαφή με τον πελάτη, η γρήγορη εξυπηρέτηση και κατα κύριο λόγο η συνέπεια.

  Η γνώση και η εξειδίκευση μας με τα αλουμίνια, είναι και η εγγύηση για την δουλεία και το αποτέλεσμα μας.

  Αλουμινοκατασκευές
  Σιδηροκατασκευές
  Εγκατάσταση Κουφωμάτων
  Κάγκελα
  ΠόρτεςΑλουμινίου
  Ειδικές Κατασκευές
  Εγκατάσταση Γκαραζόπορτας

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Τρίπολη - Τριπολη
  2795043315
  6944170460
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Εθνομαρτύρων Πόντου 79 - Δράμα
  6948888807
  Σεργιάδης Απόστολος
  Κουφώματα Αλουμινίου - Γυψοσανίδες - Σιδηροκατασκευές -
  Θερμοπροσόψεις - Ηλεκτρολογικά - Ανακαινίσεις - Δράμα

  Η επιχείρησή μας “ΣΕΡΓΙΑΔΗΣ Α” η οποία εδρεύει στην πόλη της Δράμας και πιο συγκεκριμένα Εθνομαρτύρων Πόντου 79, δραστηριοποιείται από το 1998, στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, προσφέροντάς σας κατασκευές που χαρακτηρίζονται από άψογο στυλ και λειτουργικότητα.

  Ο σύγχρονος εξοπλισμός των εγκαταστάσεων μας, μας δίνει τη δυνατότητα ανάληψης διαφόρων έργων, αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλες τις αλουμινοκατασκευές ή σιδηροκατασκευές, με βάση τη στατική και αρχιτεκτονική μελέτη κάθε έργου.

  Χρησιμοποιώντας πάντα ποιοτικά υλικά, σύγχρονες τεχνικές και το μεράκι για τη δουλειά μας είμαστε σίγουροι ότι θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δίνουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις ακόμα και σε ειδικές κατασκευές.

  Οι έμπειροι τεχνίτες μας μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε έργο, φροντίζοντας να ικανοποιήσουν απόλυτα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Παραδίδουμε πάντα κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που εσείς επιθυμείτε, σε τιμές ανταγωνιστικές και στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Παλαμηδίου 57-59 - Αθήνα
  2106666666
  6936666663
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Φραντζεσκιανά Μετόχια - Ρεθύμνου
  2831031427
  6944882650,6980213976
  ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΜΑΤΣΗΣ
  Αλουμινοκατασκευές - Κουφώματα Αλουμινίου | Ρέθυμνο Κρήτη

  Η επιχείρηση ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΜΑΤΣΗΣ, εδρεύει στο Ρέθυμνο Κρήτης και δραστηριοποιείται από το 2003 σε κουφώματα αλουμινίου και παντός είδους αλουμινοκατασκευές.

  Με εφόδια την εμπειρία, τη γνώση και την εξειδίκευση, η ομάδα μας αναλαμβάνει κατασκευές και service συστημάτων αλουμινίου εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες στο Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, τοποθετούμε και επισκευάζουμε πόρτες, παράθυρα, ρολά, σήτες, κάγκελα, γκαραζόπορτες και ειδικές κατασκευές αλουμινίου σε συνεργασία με δύο από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, Europa και Exalco.

  Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας εγγυώμενοι υψηλή ποιότητα, άριστη εφαρμογή και λειτουργία σε κάθε μας έργο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς έργου.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γαληνού 13 - Κερατσίνι
  6934808215,6947705033
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΣΙΔΗΡΟΥ
  Ευάγγελος Θ. Μαρκοζάνης | Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές & Κουφώματα PVC Κερατσίνι Πειραιά

  Η επιχείρησή μας “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” δημιουργήθηκε το 1970 με βασικό αντικείμενο τις αλουμινοκατασκεύες και σιδηροκατασκευές, και με στόχο να προσφέρει κατασκευές που θα ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητά τους όσο και για την άψογη αισθητική τους.

  Έχοντας αναλάβει από το 1994 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο χώρο του αλουμινίου και του σιδήρου ενώ δεν παύει να εκσυγχρονίζεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη.

  Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου, η επιχείρησή μας, αναλαμβάνει την κατασκευή και την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, θωρακισμένων πορτών και παντός είδους αλουμινοκατασκευών

  Με μεράκι & αγάπη

  για την τέχνη της σιδηρουργίας, δημιουργούμε μεταλλικά κάγκελα σε μοντέρνα αλλά και κλασική γραμμή, περιφράξεις, σκάλες και οποιαδήποτε άλλη σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Παράλληλα, δραστηριοποιείται και με συνθετικά κουφώματα προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Κερατσίνι, στον Πειραιά, στην Σαντορίνη και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Είμαστε στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε το χώρο σας και αφού συζητήσουμε μαζί σας να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για όλες τις αλουμινοκατασκευές ή σιδηροκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας.

  Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας ποιοτικές και κομψές λύσεις που θα αναδείξουν το κτίριό του και που θα το κάνουν σύγχρονο και λειτουργικό.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  να σας δώσουμε την προσφορά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κερατσίνι, τον Πειραιά, την Σαντορίνη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Παλαιοκαμάριζα - Λαύριο
  2292060925
  6972262181
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΑΥΡΙΟ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΑΥΡΙΟ

  ΕΥΡΥΠΙΩΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΛΑΥΡΙΟ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

  Η επιχείρηση μας με έδρα το Λαύριο δραστηριοποιείται στο χώρο των αλουμινοκατασκευών καιτων σιδηροκατασκευών.

  Η πολυετής εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας στο χώρο των μεταλλικών κατασκευώνμας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες μελέτης , κατασκευής και τοποθέτησης παντόςτύπου αλουμινοκατασκευής και σιδηροκατασκευής με αξιοπιστία και συνέπεια.

  Τα έμπειρα συνεργεία μας με υπευθυνότητα αναλαμβάνουν την κατασκευή συστημάτων αλουμινίου για το σπίτι ή τονεπαγγελματικό σας χώρο για να έχετε έναν χώρο αναβαθμισμένο αισθητικά αλλά και να εξοικονομείτεχρήματα αποτην εξοικονόμηση της ενέργειας που θα πετύχετε με νέες πόρτες και παράθυρα αλουμινίου.

  Στην ανακαίνιση του σπιτιού σας σημαντικό ρόλο παίζει και η αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων, που λόγωμακροχρόνιας χρήσης και παλαιάς τεχνολογίας υλικών δεν αποδίδουν όπως πρέπει.

  Εμείς αναλαμβάνουμε να αντικαταστήσουμετα παλαιά κουφώματα με νέα κουφώματα αλουμινίου νέας τεχνολογίας με κορυφαίους μηχανισμούς για την μέγιστη θερμομόνωσηκαι ηχομόνωση του χώρου σας.

  Ακόμη μπορούμε να κατασκευάσουμε ειδικές κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου που θα αναβαθμίσουν λειτουργικά τον επαγγελματικόσας χώρο αλλά και το σπίτι σας και θα δώσουν λύση σε κάθε σας ανάγκη.

  Σε μας μπορείτε να απευθυνθείτε και για την αντικατάσταση της σίτας των κουφωμάτων σας καθώς και των ρολών ασφαλείας .

  Στόχος μας σε κάθε επισκευή και αντικατάσταση που αναλαμβάνουμε είναι να τοποθετούμε νέας τεχνολογίας υλικάκαι μηχανισμούς ώστε να έχουν την μέγιστη απόδοση στην καθημερινή χρήση σε βάθος χρόνου.

  Η επιχείρηση μας ακόμη αναλαμβάνει παντός τύπου σιδηροκατασκευή μικρής ή μεγάλης κλίμακας με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

  Κατασκευάζουμε παραδοσιακά αλλά και με σύγχρονο σχεδιασμό κάγκελα , σκίαστρα , αυλόπορτες, στέγαστρα και περιφράξεις για κάθε χώροκαθώς αναλαμβάνουμε και την επισκευή κάθε σιδηροκατασκευής που λόγω χρήσης παρουσιάζει προβλήματα στην σωστή λειτουργία της.

  Όλες τις κατασκευές μας τις χαρακτηρίζουν η αντοχή , η εργονομία και η υψηλή αισθητική σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Εξυπηρετούμε Λαύριο , Κερατέα , Ανάβυσσο και όλη τη νοτιοανατολική αττική κατόπιν συνεννόησης.

  Καλέστε μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στα τηλέφωνα 2292060925 - 6972262181.

  Με εκτίμηση

  Ευρυπιώτης Νεκτάριος

  αλουμινας λαυριο - αλουμινοκατασκευες λαυριο - σιδηροκατασκευες λαυριο - μεταλλικες κατασκευες λαυριο

  κουφωματα αλουμινιου λαυριο - πορτες αλουμινιου λαυριο - παραθυρα αλουμινιου λαυριο - συστηματα αλουμινιου λαυριο

  σιτες αλουμινιου λαυριο - ρολα ασφαλειας λαυριο - αντικατασταση σιτας λαυριο - ειδικες κατασκευες αλουμινιου λαυριο

  τοποθετηση κουφωματων αλουμινιου λαυριο - αντικατασταση κουφωματων αλουμινιου λαυριο - επισκευη κουφωματων αλουμινιου λαυριο

  σιδηροκατασκευες λαυριο - καγκελα λαυριο - αυλοπορτες λαυριο - σκιαστρα λαυριο - μεταλλικα στεγαστρα λαυριο

  σιδερενιες ντουλαπες λαυριο - αντικατασταση περιφραξης λαυριο - ειδικες μεταλλικες κατασκευες λαυριο

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Μαντώ Μαυρογένους 13 - Πειραιάς
  2104208397
  6937223330
  ALBO
  ΜΠΟΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Κουφώματα | Πειραιάς Αττική

  Η εταιρεία ALBO έχει έδρα στον Πειραιά και δραστηριοποιείται σε παντός είδους αλουμινοκατασκευες, σιδηροκατασκευές, κουφώματα αλουμινίου και θωρακισμένες πόρτες.

  Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της από το 2000 βρισκόμενη στο πλευρό κάθε ιδιώτη και επαγγελματία, εξυπηρετώντας τον Πειραιά και όλη την Αττική στην κατασκευή, τη συντήρηση και την επισκευή συστημάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών.

  Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένος συνεργάτης των εταιρειών ALUMIL, ETEM και PROFILCO προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής και τοποθέτησης, με γνώμονα τη συνέπεια και την οργάνωση, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από ποιοτικές κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου με εγγύηση αντοχής και άψογης εφαρμογής σε κάθε χώρο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς έργου.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κεντητή - Ξάνθη
  2541041491
  6944197166 / 6972609870
  ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ

  Αλουμινοκατασκευές με ποιότητα και αισθητική στην Ξάνθη και σε ολη την Θράκη και πανελλαδικά !!!!!

  Η επιχείρηση ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ (ΡΑΣΗΤ ΟΓΛΟΥ) στην Ξάνθη,δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και τοποθέτισης ολων των κουφωμάτων, εδώ και πολλά χρόνια. Η επιτυχημένη πορεία μας οφείλεται στην μεγάλη εμπειρία μας στην τεχνογνωσία και στην συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων. Το όνομά μας είναι συνώνυμο με την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, το σεβασμό που δείχνουμε στους πελάτες μας, τις ασυναγώνιστες τιμές και φυσικά τη συνέπεια μας.

  Δίνουμε λύσεις στον ιδιωτικό ή στον επαγγελματικό χώρο, με δωρεάν μελέτη του χώρου σας. Είμαστε πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι επώνυμων εταιρειών ELVIAL και ALUMIL.

  Όλα τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζουμε και τοποθετούμε φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι διαδικασίες κατασκευής που ακολουθούνται είναι βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων.

  Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση και την συντήριση ολων των συστημάτων αλουμινίου αυξημένης αντοχής και υψηλής αισθητικής,από οπου μας ζητηθεί στην Ξάνθη σε ολο τον νομό Ξάνθης στην Κομοτηνή, στην Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

  Αλουμινοκατασκευές παντός τύπουστην Ξάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο σε ολο τον νομό Εβρου και πανελλαδικά.

  Κουφώματα αλουμινίουALUMIL , ELVIALμε μεγάλη ενεργειακή απόδοσημέγιστη Θερμομόνωση, μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στις καιρικές συνθήκες
  Κουφώματα συνθετικά, πλαστικά κουφώματα PVC

  Παράθυρα ανοιγόμενα με ανάκλιση, συρόμενα , οριζόντια, κάθετα

  Κάγκελα αλουμινίου, inox (παραδοσιακά), επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής.

  Κάγκελα ασφαλείας αντικλεπτικά, πτυσσόμενα

  Πόρτες εισόδου ασφαλείας, θωρακισμένες μπαλκονόπορτες

  Ρολλά αλουμινίου, παντζούρια αλουμινίου

  Παράθυρα με Θερμοηχομονωτικά τζάμια για να εχετε ένα ήσυχο και ζεστό σπίτι .

  Αντικουνουπικά συστήματα (Σίτες)

  Τζαμαρίες

  Συστήματα σκίασης πέργκολες , αιθρια, στέγαστρα,

  Γκαραζόπορτες με αυτοματισμούς, Γκαραζόπορτες συρόμενες, σπαστές, μονοκόματες

  Επισκευές κουφωμάτων και αλλαγή παλαιών κουφωμάτων με αλουμίνια

  Συντηρήσεις κουφωμάτων

  Λειτουργούμε και με το πρόγραμμα κατ’ Οικον

  Το πλήθος των κατασκευών που εχουμε αποπερατώσει στην Ξάνθη σε ολη την Θράκη αλλά και πανελλαδικά , όλα αυτά τα χρόνια που σε δραστηριοποιούμαστε αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε και για το ονομά μας.

  Καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λύσεις που αρμόζουν στον δικό σας χώρο για όλες τιςαλουμινοκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Φιλικά

  ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΡΑΣΗΤ ΟΓΛΟΥ στην Ξάνθη

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  ΑλουμινοκατασκευέςΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  ΑλουμίνιαΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Κουφώματα αλουμινίουΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Πορτες αλουμινίουΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Θωρακισμένες πόρτεςΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Πόρτες ασφαλείαςΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Αλουμινάς - αλουμινάδεςΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Παράθυρα αλουμινίουΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Καγκελα αλουμινιουΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Κατασκευές αλουμινίουΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Κάγκελα πτυσόμενα ασφαλείαςΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Πέργκολες αλουμινίουΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  ΓκαραζόπορτεςΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Συστήματα αλουμινίου Ξάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.
  Σίτες αλουμινίουΞάνθη, Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη,Σαμοθράκη, Ορεστιάδα Διδυμότειχο,Κάβαλα, Σέρρες,Πανελλαδικά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Άγιος Ελευθέριος - Τριπολη
  6970665023
  ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΡΛΑΜΠΑΣ

  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές στην Τρίπολη και σε ολη την Αρκαδία

  Η επιχείρησηΗΛΙΑΣ ΜΠΑΡΛΑΜΠΑΣ , με έδρα τον Αγιο Ελευθέριο στην Τρίπολη της Αρκαδίας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και των σιδηροκατασκευών, από το 1998 μέχρι και σήμερα με δυναμική και επιτυχημένη πορεία.

  Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση και την συντήριση ολων των συστημάτων αλουμινίου αυξημένης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό δημιουργούμεκουφώματα αλουμινίουπου εξασφαλίζουν την μέγιστηενεργειακή απόδοσημεάριστη λειτουργικότητα.

  Το εξιδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους αλουμινάδες ,σιδεράδες που μπορούν να σας εγγυηθούν την σωστή δουλειά και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές της αγοράς στην Τρίπολη .

  Όλα τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζουμε και τοποθετούμε φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι διαδικασίες κατασκευής που ακολουθούνται είναι βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων.

  Συνεργαζόμαστε με επώνυμες εταιρείες και ειμαστε πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι των εταιρειώνALUMINCO,καιEUROPA

  Παρέχουμε αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Τρίπολη, στην Δημητσάνα,στην Βυτίνα, στο Λεβίδι, στο Αστρος,στην Μεγαλόπολη,στο Λεωνίδιο και σε ολο το νομό Αρκαδίας αλλά και στους γύρω νομούς στην Λακωνία, Μεσσηνία

  Ειμαστε πάντα δίπλα σας και μετά το πέρας των εργασιών μας

  Οι υπηρεσίες μας :

  Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα επιλογών, που αποτελείται από:

  Αλουμινοκατασκευές παντός τύπου και τοποθέτιση αλουμινοκατασκευών
  Κουφώματα αλουμνίου από τις εταιρείες ALUMINCO,EUROPA με μεγάλη ενεργειακή απόδοσημέγιστη Θερμομόνωση, με μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στις καιρικές συνθήκες
  Παράθυρα ανοιγόμενα με ανάκλιση, συρόμενα , οριζόντια, κάθετα

  Κάγκελα αλουμινίου, inox (παραδοσιακά), επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής. Τα παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου τοποθετούνται εύκολα σε μπαλκόνια, βεράντες, παράθυρα, αυλόγυρους, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του χώρου σας, ιδιωτικού και επαγγελματικού.

  Κάγκελα πτυσσόμενααντικλεπτικά

  Πριν από λίγα χρόνια τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφάλειας αποτελούσαν είδος πολυτελείας στη χώρα μας. Σήμερα όμως όλο και περισσότεροι πολίτες καταφεύγουν πλέον στην αγορά αυτών ακόμη και σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Τα πτυσσόμενα κάγκελα μπορούν να μας δώσουν την ασφάλεια που χρειαζόμαστε.

  Πόρτες εισόδου ασφαλείας, θωρακισμένες μπαλκονόπορτες

  Ρολλά αλουμινίου,παντζούρια

  Παράθυρα με Θερμοηχομονωτικά τζάμια για να εχετε ένα ήσυχο και ζεστό σπίτι .

  Αντικουνουπικά συστήματα (Σίτες)

  Συστήματα σκίασης πέργκολες , αιθρια, στέγαστρα,

  Γκαραζόπορτες με αυτοματισμούς, Γκαραζόπορτες συρόμενες, σπαστές, μονοκόματες

  Επισκευές κουφωμάτων και αλλαγή παλαιών κουφωμάτων με κουφώματα αλουμινίου

  Συντηρήσεις κουφωμάτων

  Σκάλες εσωτερικές και εξωτερικές σιδερένιες (στρογγυλές ισιες) με κουπαστές που συνδυάζουν λειτουργικότητα και καλαισθησία και επιπλέον σχεδιάζονται και εφαρμόζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε χώρου

  Κάγκελα περίφραξης

  Πατάρια

  Υπόστεγα

  Σκίαστρα αυτοκινήτων ειναι μια οικονομική και καλαίσθητη λύση γι’ αυτούς που δεν διαθέτουν εσωτερικούς χώρους στάθμευσης, για την προφύλαξη των αυτοκινήτων τους από τις καιρικές συνθήκες.

  Το πλήθος των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών που εχουμε αποπερατώσει στην Τρίπολη και σε ολη την Αρκαδία, όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε και για το ονομά μας.

  Καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λύσεις που αρμόζουν στον δικό σας χώρο για όλες αλουμινοκατασκευές και τις σιδηροκατσκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Φιλικά

  ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΡΛΑΜΠΑΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Αλουμινοκατασκευές Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Αλουμίνια Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Κουφώματα αλουμινίου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Πορτες αλουμινίου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Θωρακισμένες πόρτες Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Πόρτες ασφαλείας Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Αλουμινάς - αλουμινάδες Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Παράθυρα αλουμινίου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Καγκελα αλουμινιου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Κατασκευές αλουμινίου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Κάγκελα πτυσόμενα ασφαλείας Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Πέργκολες αλουμινίου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Γκαραζόπορτες Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Συστήματα αλουμινίου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Σίτες αλουμινίου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Σιδηροκατσκευές Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Σιδεράς -κατασκευές σιδήρου Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Σιδερένια κάγκελα Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Σιδερενιες σκαλες Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία

  Υποστεγα Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα,Λεβίδι,Αστρος, Μεγαλόπολη,Λεωνίδιο, Αρκαδία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Χατζηπέτρου 29 - Αχαρνές
  6980800549
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Τρίκαλα - Τρικάλων
  6986631190
  6984460396
  ΖΙΝΤΖΟΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Για αλουμινοκατσκευές και μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου με αισθητική και εργονομία στα Τρίκαλα και σε ολη την Θεσσαλία !!!!!

  Η επιχείρηση “ΖΙΝΤΖΟΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ CONSTRUCTION ” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα,της Θεσσαλίας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στις αλουμινοκατασκευές στις μεταλλικές κατασκευές, και στην κατασκευή μεταλλικών κτιρίων, και Προκάτ κατοικιών, καθώς και στην εγκατάσταση ολων των φωτοβολταικών πάρκων, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για Ιδιώτες και επαγγελματίες.
  Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας με επιτυχία κάθε είδους εργοληψίες αλουμινοκατασκευών , κουφώματα αλουμινίου, πλαστικά κουφώματαPVCαλλά και μεταλλικών κατασκευών.

  Το εμπειρο προσωπικό μας παρέχει τις υπηρεσίες μας υψηλών προδιαγραφών, αμεσα , από οπου μας ζητηθεί στα Τρίκαλα, στην Καλαμπάκα σε ολο τον νομό Τρικάλων στην Καρδίτσα, στην Λάρισα, στον Βόλο και κατ’ επέκτασιν σε ολη την Θεσσαλία.

  Η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε είναι αποτέλεσμα έρευνας, έτσι ώστε να εξελισσόμαστε με την πάροδο των χρόνων και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις σε ολες τις κατασκευές με πρωτοποριακό σχεδιασμό, λειτουργικότητα και αντοχή στον χρόνο .

  Όλα τα κουφώματα αλουμινίουπου κατασκευάζουμε και τοποθετούμε φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι διαδικασίες κατασκευής που ακολουθούνται είναι βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων.

  Συνεργαζόμαστε με επώνυμες εταρείες και ειμαστε πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι των εταιρειώνALUMINCO,καιALUMIL.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο η συνεχής επιτυχία της επιχείρησης αποδεικνύεται από τους ικανοποιημένους πελάτες μας. Προσφέρουμε πάντα ολοκληρωμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας, με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Εγγυόμαστε για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την μελέτη, την τοποθέτηση την συντήριση ολων των κατασκευών και ειμαστε δίπλα σας και μετά το πέρα ς των εργασιών.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Αλουμινοκατασκευές παντός τύπου

  Κουφώματα αλουμινίουALUMIL , ALUMINCOμε μεγάλη ενεργειακή απόδοσημέγιστη Θερμομόνωση, μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στις καιρικές συνθήκες
  Κουφώματα συνθετικά, πλαστικά κουφώματα PVC

  Παράθυρα ανοιγόμενα με ανάκλιση, συρόμενα , οριζόντια, κάθετα

  Κάγκελα αλουμινίου, inox (παραδοσιακά), επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής.

  Κάγκελα ασφαλείας αντικλεπτικά, πτυσσόμενα

  Πόρτες εισόδου ασφαλείας, θωρακισμένες μπαλκονόπορτες

  Ρολλά αλουμινίου, παντζούρια αλουμινίου

  Παράθυρα με Θερμοηχομονωτικά τζάμια για να εχετε ένα ήσυχο και ζεστό σπίτι .

  Αντικουνουπικά συστήματα (Σίτες)

  Συστήματα σκίασης πέργκολες , αιθρια, στέγαστρα,

  Γκαραζόπορτες με αυτοματισμούς, Γκαραζόπορτες συρόμενες, σπαστές, μονοκόματες

  Επισκευές κουφωμάτων και αλλαγή παλαιών κουφωμάτων με αλουμίνια

  Συντηρήσεις κουφωμάτων

  Λειτουργούμε και με το πρόγραμμα κατ’ Οικον

  Μεταλλικές κατασκευές

  Μεταλλικά Κτίρια

  Σύμμικτες κατασκευές Παρέχουν αντισεισμική θωράκιση. Ενδείκνυται για την κατασκευή πολυώροφων κτιρίων Το εύρος των εφαρμογών μας καλύπτει από κατοικίες απλού τύπου έως πολυώροφα κτίρια, μάρκετ, αποθήκες για βιομηχανικά κτίρια, αποθηκευτικούς χώρους,κτηνοτροφικές μονάδες αθλητικές εγκαταστάσεις, πολυκαταστήματα, γυμναστήρια καθώς επίσης και προσθήκες σε υπάρχοντα κτίρια.

  Προκάτ- προκατασκευασμένα κτίρια, κατοικίες

  Έτσι, σας εξασφαλίζουμε μικρότερο χρόνο κατασκευής, μειωμένο κόστος, αντοχή κατασκευής στο χρόνο, πυρασφάλεια, αντισεισμικότητα, υψηλή λειτουργικότητα και μοντέρνα αισθητική.

  Κάγκελα περίφραξης

  Σκάλες

  Πατάρια

  Υπόστεγα

  Σκίαστρα αυτοκινήτων ειναι μια οικονομική και καλαίσθητη λύση γι’ αυτούς που δεν διαθέτουν εσωτερικούς χώρους στάθμευσης, για την προφύλαξη των αυτοκινήτων τους από τις καιρικές συνθήκες.

  Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε πάρκα, σε στέγη, ταράτσες .

  Το πλήθος των κατασκευών που εχουμε αποπερατώσει σε ολη την Θεσσαλία , όλα αυτά τα χρόνια που σε δραστηριοποιούμαστε αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε και για το ονομά μας.

  Καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λύσεις που αρμόζουν στον δικό σας χώρο για όλες αλουμινοκατασκευές και τις μεταλλικές κατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Φιλικά

  ΖΙΝΤΖΟΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Αλουμινοκατασκευές Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Κουφώματα αλουμινίου Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Κατασκευές αλουμινίου Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Αλουμινάς- αλουμινάδες Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Τοποθέτιση αλουμινίων Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Επισκευές κουφωμάτων αλουμινίου Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Κάγκελα αλουμινίου Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Ρολά αλουμινίου Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Επισκευές ρολών Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Μεταλλικές κατασκευές Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Μεταλλικά κτίρια Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Βιομηχανικά κτίρια – αποθήκες μεταλλικές Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Προκάτ μεταλλικά σπίτια Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Συντηρήσεις κουφωμάτων αλουμινίου Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία
  Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Θεσσαλία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Άρτα Φιλιππιάδα - Πρέβεζας
  2683024657
  6955469430 / 6944962349
  ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

  Αλουμινοκατασκευές – κουφώματα αλουμινίου στην Φιλιππιάδα- Αρτα - Πρέβεζα - Γιάννενα και σε όλη την Δυτική Ελλάδα με αισθητική ποιότητα,επιδόσεις, ασφάλειακαιεξαιρετικό design!!!!!!

  Για να εξασφαλίσετε την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας !!!!!

  Η επιχείρηση μας “ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ” η οποία εδρεύει στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 χρόνια στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και, εξυπηρετώντας με συνέπεια και επαγγελματισμό την Φιλιππιάδα την Πρέβεζα αλλά και ολο τον νομό Αρτας και όλη την Δυτική Ελλάδα.

  Η παραγωγική μας δυναμική και ο σύγχρονος εξοπλισμός των εγκαταστάσεων, μας δίνει τη δυνατότητα ανάληψης μεγάλων έργων, αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλες τις αλουμινοκατασκευές κουφωμάτων με βάση τη στατική και αρχιτεκτονική μελέτη κάθε έργου.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδουςαλουμινοκατασκευή και Πλαστικά κουφώματα PVC, είτε για ιδιωτικό είτε για επαγγελματικό χώρο, με συνέπεια στην παράδοση του έργου.

  Η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε είναι αποτέλεσμα έρευνας, έτσι ώστε να εξελισσόμαστε με την πάροδο των χρόνων και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις με πρωτοποριακό σχεδιασμό.

  Ηεπιχείρισή μας έχει φέρει σε πέρας μέχρι και σήμερα μεγάλο πλήθος έργων στην Αρτα, Φιλιππιάδα,σε ολο το νομό Πρέβεζας, Γιάννενα και σε όλη την Δυτική Ελλάδα, με απαιτητικές προδιαγραφές και μέγιστο βαθμό δυσκολίας.

  Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητα είναι τα συστατικά της πετυχημένης μας πορείας και οι πελάτες μας (ιδιώτες και επαγγελματίες) αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας.

  Όλα τα παραγόμενα κουφώματα αλουμινίου φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούνται είναι βάσητων ευρωπαϊκών προτύπων.

  Είμαστεαντιπρόσωποι των εταιρειών ETEM,ALUMINCO, EXALCO, EUROPA, ALUMIL και λειτουργούμε και με το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’οικον.

  Η σωστή μελέτη του έργου σας είναι βασική προϋπόθεση για μια καλή συνεργασία γι’αυτό και το προσωπικό μας φροντίζει από την αρχή ώστε ο πελάτης να είναι ενήμερος για το τελικό κόστος της κατασκευής, το χρόνο παράδοσης του έργου και φυσικά τα απαραίτητα πιστοποιητικά εγγυήσεων που θα συνοδεύουν ολες τις κατασκευές αλουμινίου.

  Οι υπηρεσίες μας:

  Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα επιλογών, που αποτελείται από:

  Αλουμινοκατασκευές παντός τύπου και τοποθέτιση αλουμινοκατασκευών
  Κουφώματα αλουμνίου από τις εταιρείες ETEM, ALUMINCO,EXALCO με μεγάλη ενεργειακή απόδοσημέγιστη Θερμομόνωση, με μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στις καιρικές συνθήκες
  Κουφώματα συνθετικά, πλαστικά κουφώματα PVC

  Παράθυρα ανοιγόμενα με ανάκλιση, συρόμενα , οριζόντια, κάθετα

  Κάγκελα αλουμινίου, inox (παραδοσιακά), επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής. Τα παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου τοποθετούνται εύκολα σε μπαλκόνια, βεράντες, παράθυρα, αυλόγυρους, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του χώρου σας, ιδιωτικού και επαγγελματικού.

  Κάγκελα αντικλεπτικά, πτυσσόμενα

  Πριν από λίγα χρόνια τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφάλειας αποτελούσαν είδος πολυτελείας στη χώρα μας. Σήμερα όμως όλο και περισσότεροι πολίτες καταφεύγουν πλέον στην αγορά αυτών ακόμη και σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Τα πτυσσόμενα κάγκελα μπορούν να μας δώσουν την ασφάλεια που χρειαζόμαστε.

  Πόρτες εισόδου ασφαλείας, θωρακισμένες μπαλκονόπορτες

  Συνεπίπεδες πόρτες

  Ρολλά αλουμινίου

  Παράθυρα με Θερμοηχομονωτικά τζάμια για να εχετε ένα ήσυχο και ζεστό σπίτι .

  Αντικουνουπικά συστήματα (Σίτες)

  Συστήματα σκίασης πέργκολες , αιθρια, στέγαστρα,

  Γκαραζόπορτες με αυτοματισμούς, Γκαραζόπορτες συρόμενες, σπαστές, μονοκόματες

  Επισκευές κουφωμάτων και αλλαγή παλαιών κουφωμάτων με αλουμίνια

  Συντηρήσεις κουφωμάτων

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον τομέα της κατασκευής και τοποθέτισης αλουμινίων είναι να εχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους παράδοσις της εργοληψίας από την ανάθεση εως την αποπεράτωση και πάντα στις πιο λογικές τιμέ ςτης αγοράς, από οπου μας ζητηθεί στην Φιλιππιάδα, την Πρέβεζα και στον νομό Αρτας .

  Με εκτίμηση

  ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 9 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Αλουμινοκατασκευές Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα, Γιάννενα σε όλη την Δυτική Ελλάδα

  Αλουμίνια Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα, Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Κουφώματα αλουμινίου Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα, Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Πορτες αλουμινίου Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Θωρακισμένες πόρτες Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Πόρτες ασφαλείας Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Αλουμινάς - αλουμινάδες Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Παράθυρα αλουμινίου Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Καγκελα αλουμινιου Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Κατασκευές αλουμινίου Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Κάγκελα πτυσόμενα ασφαλείας Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Πέργκολες αλουμινίου Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Γκαραζόπορτες Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Συστήματα αλουμινίου Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα

  Σίτες αλουμινίου Φιλιππιάδα, Αρτα, Πρέβεζα,Γιάννενα, Δυτική Ελλάδα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Σοφοκλή Βενιζέλου 32, Άγιοι Ανάργυροι - Αττική
  6972763397
  Η εταιρεία μας ΒΑΘΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣμε βάση τους Αγίους Αναργύρους στην Αττική με τις γνώσεις και την εμπειρία από τα χρόνια στον κλάδο σας προσφέρει υπηρεσίες αλουμινοκατασκευών και εγκατάστασης γενικών συστημάτων αλουμινίου.

  Μαζί με τους καλά εκπαιδευμένους μας εργάτες είμαστε στην διάθεση σας και αναλαμβάνουμε όλα τα έργα ανεξαρτήτως το μέγεθος και την δυσκολία του.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Κουφώματα Αλουμινίου
  Αλουμινοκατασκευές
  Μεταλλικές Κατασκευές
  Κατασκευές Αλουμινίου
  Γκαραζόπορτες
  Πόρτες
  Παράθυρα

  Σκοπός μας είναι ικανοποίηση όλων των επιθυμιών σας και παράδοση ενός ολοκληρωμένου έργου, προσεγμένου στην παραμικρή λεπτομέρεια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  Καρά Τεπέ - Μυτιλήνη
  2251037160
  6948367465
  ΑΦΟΙ Π. ΖΟΥΡΟΥ Ο.Ε.
  Οδοσήμανση - Μεταλλικές Κατασκευές Μυτιλήνη

  Η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ Π. ΖΟΥΡΟΥ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, δραστηριοποιείται εδώ και δεκαπέντε (15) χρόνια στο χώρο της οδοσήμανσης καθώς και άνω των (40) σαράντα χρόνων στις μεταλλικές κατασκευές, προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

  Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα (δύο επαγγελματικά διαγραμμιστικά έναν πασαλομπίχτη, πλότερ κοπής όλων των τύπων μεμβρανών, ηλεκτρικό στρογγυλοψάλιδο και ηλεκτρικό ψαλίδι κοπής λαμαρίνων, αυτόματο πριόνι κοπής προφίλ αλουμινίου κλπ), καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας διαγραμμίσεις οδοστρώματος όλων των τύπων κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδων οδικής σήμανσης τοποθέτηση στηθαίων ασφαλειας, καθώς και πάσης φύσεων κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου.

  Αποτελώντας η μοναδική επιχείρηση στο χώρο της οδοσήμανσης σε όλη την Μυτιλήνη, η επιχείρησή μας, πραγματοποιεί δημόσια και ιδιωτικά έργα, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει και έργα από τεχνικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες.

  Παράλληλα, η επιχείρησή μας, δραστηριοποιείται με μεταλλικές κατασκευές καθώς και με κατασκευές αλουμινίου, παρέχοντας ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Μυτιλήνη.

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε από την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με νέα αλουμινίου έως και την αναστήλωση υφιστάμενων κτιρίων με μεταλλικό εσωτερικό φορέα.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Μυτιλήνη έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την άμεση και άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  Στόχοι μας είναι αφενός ο διαρκείς εκσυγχρονισμός της επιχείρησής μας και αφετέρου η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουμε.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σχετική με τα προϊόντα μας
  και τις τιμές μας.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 25 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ