noscript image for google
Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 | 07:14 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίου Γεωργίου 13-15, Παλαιοχώρι - Μάνδρα
  2105822282
  6937341668, 6972130814
  2o e-mail: dkiriaku3169@gmail.com

  Η Κατασκευαστική Κυριάκου βρίσκεταιστην αγορά πάνω από 20 έτη και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επίπεδου, με σύμμαχο τη μεγάλη εμπειρία μας και την άριστη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας.

  Επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες, χρησιμοποιούμε υλικά καινοτομίας υψηλών προδιαγραφών και διαθέτουμε από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς.

  Γιατί να μας προτιμήσετε:
  -Εμπειρία 20 ετών στις κατασκευές αλουμινίου
  -Άμεση εξυπηρέτηση
  -Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
  -Τεχνογνωσία
  -Χαμηλές τιμές
  -Μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου

  Το γραφείο της εταιρείας μας βρίσκεται Σωκράτους 107 στο Χαλάνδρι.

  Μη διστάσετε επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΛΑΣΓΩΝ 1 - Περιστέρι
  80011676767,2105026069
  6980236170
  ΕΔΡΑ: Ναυαρίνου 55, Πετρούπολη

  Η εταιρεία "Κλιάπος Κων/νος" ιδρύθηκε το 2007 από τον Κλιάπο Κων/νο ο οποίος έχει πείρα 15 ετών με πτυχίο στην Αρχιτεκτονική διακόσμηση και στις κατασκευές όλων των κουφωμάτων αλουμινίου, σιδήρου και ειδικών κατασκευών.

  Το εργαστήρι μας βρίσκεται στο Περιστέρι, Πελασγών 1, όπου μπορείτε να μας βρείτε. Η ειδικότητα μας είναι η κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου θωρακισμένων θυρών. Επίσης, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές - μερεμέτια στον κλάδο αυτό. Η συνεργασία με την εταιρεία Profilco α.ε. μας παρέχει άριστη ποιότητα, αισθητική και το κυριότερο ασφάλεια για να μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι. Τα εξαρτήματα των κουφωμάτων είναι αποκλειστικά της εταιρείας Profilco, με την εγγύηση της αντοχής και της ασφάλειας. Το επίτευγμα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών ενώ στόχος μας είναι οι προσιτές τιμές και οι προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνονται οι πελάτες μέσω του site μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΚΥΠΡΙΝΟΣ - Έβρου
  2556061278
  6944350610
  Αλουμινοκατασκευές -λυόμενες σιδηροκατασκευές
  Toggle
 • a
  Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ 123 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - Αττική
  6999555615
  6984140254
  Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην μελέτη και παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών παντός τύπου.
  Με σύγχρονο εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και άριστη τεχνογνωσία στον τομέα μας αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή.

  Αναλαμβάνουμε για εσάς:

  Αλουμίνια, πόρτες, παράθυρα, ρολά
  Σιδηροκατασκευές, κάγκελα, πόρτες
  Εσωτερικές σκάλες
  Ειδικές κατασκευές
  Πατάρια,σπιτάκια κήπου
  Τοποθετήσεις αντικουνουπικών συστημάτων

  Διαθέτουμε εμπειρία, σεβασμό στον πελάτη, γούστο, ευθύνη και συνέπεια.

  Η πολυετής πείρα και η τεχνογνωσία μας στον τομέα του αλουμινίου και του
  σιδήρου, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που να
  καλύπτουν απόλυτα τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Στραβοπόδη 46 - Ζακύνθου
  2695044930
  6946011970 (ΠΕΤΡΟΣ), 6988923902 (ΚΩΝ/ΝΟΣ)
  AL TECHNICS
  Αφοί Προκόπη | Κατασκευές Αλουμινίου - Pvc Ζάκυνθος - Κουφώματα Αλουμινίου Ζάκυνθος

  Η επιχείρησή μας “Al Technics” η οποία βρίσκεται στην Ζάκυνθο, δραστηριοποιείται από το 1980 με κατασκευές αλουμινίου και pvc, παρέχοντας ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ζάκυνθο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρου του αλουμινίου και του pvc, μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σε κουφώματα αλουμινίου, σίτες, ρολά, θωρακισμένες πόρτες, γκαραζόπορτες, αίθρια και κάθε είδους κατασκευή και εφαρμογή αλουμινίου και pvc επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Με αγάπη και επιμονή στην λεπτομέρεια, σας εξασφαλίζουμε κατασκευές αλουμινίου και pvc που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα, την μοναδική αισθητική τους αλλά και την αντοχή τους στο χρόνο.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
  Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική απαίτηση και ειδική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία, το εξοχικό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο, με πολλές εναλλακτικές λύσεις, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

  Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με βάση τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες και ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας, δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Ζάκυνθο και σε διάφορες περιοχές στην Ελλάδα. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα που απαιτείται και έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την καλύτερη επιλογή για κατασκευές αλουμινίου και pvc στην Ζάκυνθο και όχι μόνο.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Ζάκυνθο και όλη την Ελλάδα κατόπιν Συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ΟΡΜΟΣ ΚΟΡΘΙΟΥ - Ανδρος
  2282061321
  6972092618
  Η εταιρεία ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ με έδρα της δουλειάς του, την ΑΝΔΡΟ δραστηριοποιείται από το 1994 στον τομέα των αλουμινοκατασκευών, σιδεροκατασκευων, pvc στις έχοντας μία συνεχή ανοδική πορεία μέχρι και σήμερα .

  Η πολυετής εμπειρία , ο σύγχρονος εξοπλισμός μηχανημάτων που διαθέτουμε για τις κατασκευές αλουμινίου, αλλά και το συνεργείο μας που αποτελείται από αλουμινάδες με τεχνογνωσία, μπορούν να σας εγγυηθούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να εξυπηρετήσουν αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην ΑΝΔΡΟ.

  Σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, στις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές. Η εταιρία έχει φέρει σε πέρας μέχρι και σήμερα μεγάλο πλήθος έργων με απαιτητικές προδιαγραφές και μέγιστο βαθμό δυσκολίας.

  Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητα είναι τα συστατικά της πετυχημένης μας πορείας και οι πελάτες μας αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας.

  Κάθε έργο μας - σε κουφώματα αλουμινίου ή όποιο άλλο προϊόν αλουμινίου - κατασκευάζεται πάντα με γνώμονα την ανθεκτικότητα λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρου

  Οι υπηρεσιες μας : Η εταιρεία παράγει κουφώματα αλουμινίου όλων των τύπων. Ανοιγόμενα-συρόμενα-ανασυρόμενα και ανασηκούμενα Αυτοματισμοί, αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων αυθημερών με νέα . Επισκευές – συντηρήσεις κουφωμάτων αλουμινίου

  ΠΟΡΤΕΣ:

  Πόρτες Παράθυρα Αλουμινίου

  Πόρτες Θωρακισμένες ασφαλείας

  Επιπλέον Κατασκευάζει Χωρίσματα Αλουμινίου,

  Ψευδοροφές

  Κάγκελα Αλουμινίου Για Μπαλκόνια

  Σπαστά Κάγκελα Ασφαλείας Για Πόρτες Καταστημάτων Και Όλων Των

  Επαγγελματικών Χώρων

  Γκαραζόπορτες

  Σίτες - Ρολά Και Όλα Τα Αντικουνουπικά Συστήματα

  Η σωστή μελέτη του έργου σας είναι βασική προϋπόθεση για μια καλή συνεργασία γι’αυτό και το προσωπικό μας φροντίζει από την αρχή ώστε ο πελάτης να είναι ενήμερος για το τελικό κόστος της κατασκευής,και τονχρόνο παράδοσης του έργου

  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας και να ειστε σίγουροι ότι θα είναι η πιο συμφέρουσα

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Μαραθώνας - Αττική
  6934435440
  ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗ

  ΡΑΠΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΤΤΙΚΗ

  Η επιχείρηση μας με έδρα τον Μαραθώνα Αττικής προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στοντομέα των αλουμινοκατασκευών και των σιδηροκατασκευών.

  Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτησησυστημάτωναλουμινίου αυξημένης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό δημιουργείκουφώματα αλουμινίουπου εξασφαλίζουν την μέγιστηενεργειακή απόδοσημεάριστη λειτουργικότητα.

  Καλύπτει κάθε ανάγκη του χώρου σας σεκουφώματα, ρολά, γκαραζόπορτες, σίτες και παντός είδουςαλουμινοκατασκευές.

  Επιπλέον, δραστηριοποιείται και στιςκατασκευές σιδήρου, όπως μεταξύ άλλων,πόρτες, κάγκελα, σκάλες,πέργκολες, στέγαστρα και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει,με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, νααντικαταστήσει τα παλιά συστήματα αλουμινίου σας μεενεργειακά κουφώματα άριστης ποιότηταςπροσφέροντας σαςασφάλεια και οικονομία με σύγχρονο σχεδιασμό.

  Με σύμμαχο την γνώση και την συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείεςEUROPAκαιMETALOUMIN σαςεγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα της κατασκευής και την αντοχή της στον χρόνο.

  Ανακαινίστε τον επαγγελματικό σας χώρο με συστήματα αλουμινίου και ειδικές μεταλλικές κατασκευέςπου θα σας παρέχουν θερμομόνωση,εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια & υψηλή αισθητική.

  Με αξιοπιστία και επαγελματισμό αναλαμβάνουμε:

  παντός τύπου αλουμινοκατασκευές

  παντός τύπο σιδηροκατασκευές

  μεταλλικές κατασκευές

  κατασκευή - συντήρηση - επισκευή κουφωμάτων

  αντικατάσταση κουφωμάτων

  κατασκευή θωρακισμένης πόρτας

  κατασκευή πόρτας αλουμινίου ασφαλείας

  ρολά

  κατασκευή - επισκευή - αντικατάσταση σίτας

  κατασκευή - επισκευή γκαραζόπορτας

  ειδικές κατασκευές αλουμινίου

  ειδικές κατασκευές σιδήρου

  Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε παντός τύπου αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές

  σε όλη την Αττική σε ανταγωνιστικές τιμές και με άμεση εξυπηρέτηση.

  Με εκτίμηση

  Ράπτης Θανάσης

  6934435440 - 6906038729

  αλουμινοκατασκευες μαραθωνας - σιδηροκατασκευες μαραθωνας - μεταλλικες κατασκευες μαραθωνας -ενεργειακα κουφωματα μαραθωνας

  αντικατασταση κουφωματων - αντικατασταση σιτας μαραθωνας-αντικατασταση σιτας αττικη - επισκευη κουφωματων μαραθωνας

  πορτες αλουμινιου ασφαλειας μαραθωνας - αντικατασταση κουφωματων αττικη - παντος τυπου αλουμινοκατασκευες μαραθωνας αττικη

  θωρακισμενη πορτα μαραθωνας - γκαραζοπορτες μαραθωνας - επισκευη γκαραζοπορτας - πορτες αλουμινιου μαραθωνας - παραθυρα αλουμινιου μαραθωνας κατασκευες απο αλουμινιο - ειδικες κατασκευες αλουμινιου μαραθωνας - ειδικες κατασκευες σιδηρου μαραθωνας - κατασκευη σιδερενιας πορτας μαραθωνας

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αλέξανδρου Παπαποστόλου 12 - Καρδίτσα
  6987491771
  Μ.Ε.Κ.Α ΤΖΑΦΑΛΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

  Για μεταλλικές κατασκευές και σιδηροκατασκευές με ποιότητα τέχνη και αισθητική στην Καρδίτσα και σε ολη την Θεσσαλία !!!!!

  Θα μας βρειτε στοhttps://www.facebook.com/x.tzafalias/

  H επιχείριση Μ.Ε.Κ.Α ΤΖΑΦΑΛΙΑΣ με εδρα την Καρδίτσα ιδρύθηκε από το 1978 από τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΑΦΑΛΙΑ και δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών και σιδηροκατασκευών. Από τότε μέχρι και σήμερα που συνεχίζει δυναμικά και με επιτυχημένη πορεία ο υιός του ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΖΑΦΑΛΙΑΣ , μαζί με το εμπειρο και εξιδικευμένο προσωπικό του παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους,στην Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλο καικατ’επέκτασιν σε ολη την Θεσσαλία.

  Διαθέτοντας έναν σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό ο οποίος ανανεώνεται διαρκώς και έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητά μας τον πελάτη, εργαζόμαστε καθημερινά με απόλυτη συνέπεια και δημιουργική διάθεση προκειμένου να παρέχουμε μεταλλικές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών.

  Εχοντας κατασκευάσει μεγάλα και σημαντικά έργα στην Καρδίτσα, και σε όλη την Θεσσαλία, η εταιρεία μας, σήμερα έχει καταφέρει να αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών. Σε κάθε κατασκευαστικό έργο που αναλαμβάνει η επιχείρηση μας, τηρούνται αυστηρά όλες οι απαιτητικές τεχνικές προδιαγραφές καθώς και το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Μεταλλικές κατασκευές και Σιδηροκατασκευές παντός τύπου

  Μεταλλικά κτίρια τα πλεονεκτήματά τους είναι η αντισεισμικότητα, η αντοχή στο χρόνο, η μόνωση, η ταχύτητα κατασκευής, η χωρητικότητα και το χαμηλό κόστος, δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο είδος κατασκευής.

  Κατασκευάζουμε Αγροτικές αποθήκες και χώρους αποθήκευσις

  Κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις

  Βιομηχανικά κτίρια

  Υπόστεγα

  Μεταλλικά στέγαστρα

  Πατάρια

  Πέργκολες

  Κατασκευές θερμοκηπίων

  Κατασκευές πάρκινγκ

  Βάσεις στήριξης φωτοβολταικών πάρκων

  Προκάτ μεταλλικές κατασκευές και σπίτια δεν κατασκευάζουμε τυποποιημένες κατοικίες, παρά μόνο κατοικίες βασισμένες στις ανάγκες των πελατών μας

  Σύμμεικτες κατασκευές Ενδείκνυται για την κατασκευή πολυώροφων κτιρίων Το εύρος των εφαρμογών μας καλύπτει από κατοικίες απλού τύπου έως πολυώροφα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, μάρκετ, αποθήκες για βιομηχανικά κτίρια, αποθηκευτικούς χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις, πολυκαταστήματα, γυμναστήρια καθώς επίσης και προσθήκες σε υπάρχοντα κτίρια.

  Σιδηροκατασκευές

  Σκάλες σιδερένιες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

  Μια μεταλλική σκάλα μπορεί να σχεδιαστεί κατά παραγγελία και να κατασκευαστεί σεδιάφορα σχήματα και μεγέθη. Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας οι σκάλες μπορεί ναείναι κυκλικές, ίσιες, γωνιακές ελικοειδής, κρεμαστές ή βαρέως τύπου για βιομηχανικήχρήση

  Κάγκελα σιδήρου η αλουμινίου η inox με παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια για μπαλκόνια, περιφράξεις διακοσμητικά και διαχωριστικά μπαλκονιών

  Σπαστά κάγκελα ασφαλείας σε πόρτες και παράθυρα

  Γκαραζόπορτες συρόμενες με αυτοματισμούς αυλόπορτες

  Πάγκους εργασίας

  Αλουμινοκατασκευές – κουφώματα αλουμινίου

  Ανακαινίσεις κουφωμάτων αλουμινίου

  Πόρτες παράθυρα με μηχανισμούς

  Αντικουνουπικά συστήματα σίτες ρολά

  Επισκευές και αντικατάσταση παλιών κουφωμάτων με σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου θερμομονωτικά και ηχομονωτικά για την εξοικονόμιση ενέργειας και με πιστοποίηση CEευρωπαϊκών προδιαγραφών.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο τα εργα που εχουμε κατασκευάσει αποτελούν εγγύηση και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας.

  Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες

  Γιατί να μας επιλέξετε;
  Ποιότητα, επαγγελματισμός, εξειδίκευση
  Τεράστια εμπειρία στον χώρο

  Ασυναγώνιστες τιμές

  Με εκτίμηση

  ΤΖΑΦΑΛΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Σιδηροκατασκευές Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία

  Μεταλλικές κατασκευές Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία

  Μεταλλικά κτίρια Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία

  Προκάτ μεταλλικές κατασκευές Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία

  Σιδηρουργείο Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία

  Σιδεράς Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία

  Αλουμινοκατασκευές Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία

  Αλουμινάς Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία

  Κουφώματα αλουμινίου Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία

  Πόρτες παράθυρα αλουμινίου Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία

  επισκευές κουφωμάτων Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία

  Κατασκευές σιδήρου Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία

  Υπόστεγα σιδήρου- μεταλλικά Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία

  Σκάλες σιδερένιες Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία

  Γκαραζόπορτες Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία

  Κάγκελα σιδήρου – αλουμινίου Καρδίτσα Τρίκαλα Λάρισα Βόλος Θεσσαλία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Μυστρά 5 Παλλήνη - Αθήνα
  6986529747
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣALFA –ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ στην Παλλήνη σε όλα τα Βόρεια προάστια και στα Μεσόγεια της Αττικής

  Κουφώματα Αλουμινίου με ποιότητα και αισθητική - κατασκευή- τοποθέτιση επισκευή

  Η επιχείρηση ALFA που βρίσκεται στην Παλλήνη της Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, προσφέροντας πάντα ποιοτικές υπηρεσίες σε οικονομικές τιμές,για κατοικίες και ολους τους επαγγελματικούς χώρους.

  Αναλαμβάνουμεαλουμινοκατασκευέςκουφωμάτων τοποθέτιση και επισκευές , συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους κατασκευαστές ( EUROPA ),που διαθέτουν όλες τις απαραίτητεςπιστοποιήσεις, γι’ αυτό και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, συνοδευόμενα απόεγγύηση κατασκευής.

  Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η αγάπη για την δουλειά μας είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας και πάντα ανταγωνιστικούς.

  Το εξειδικευμένο μας προσωπικό( αλουμινάδες, σιδεράδες) σας προτείνει και παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθείστην Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι, σε όλα τα βόρεια προάστια της Αθήνας,στον Γερακα, Κορωπί και σε όλα τα Μεσόγεια, αμεσα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο πάραδοσις των αλουμινοκατασκευών και ολων των κατασκευών σιδήρου.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Αλουμινοκατασκευές ολων των τύπων και κατασκευές σιδήρου στην Παλλήνη Αττικής

  Κουφώματα αλουμινίου,

  Πόρτες παράθυρα ανοιγόμενα με ανάκλιση με μηχανισμούς

  Τοποθέτιση και επισκευές κουφωμάτων

  Κάγκελα αλουμινίου, inox η παραδοσιακά κάγκελα σιδήρου

  Πόρτες ασφαλείας

  Ρολλά αλουμινίου

  Αντικουνουπικά συστήματα σίτες

  Ρολλά σπαστά ασφαλείας
  Σπαστά κάγκελα ασφαλείας για πόρτες καταστημάτων και ολων των επαγγελματικών χώρων

  Αυτοματισμοί

  Θερμομονωτικά κουφώματα

  Σιδηροκατασκευές παντός τύπου στην Παλλήνη, Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι, σε όλα τα βόρεια προάστια της Αθήνας στον Γέρακα στο Κορωπί και σε όλα τα Μεσόγεια.

  Κάγκελα παραδοσιακά με σίδηρο
  Καγκελόπορτες
  Γκαραζόπορτες με αυτοματισμούς, συρόμενες
  Πόρτες- κουφώματα σιδερένιες
  Υπόστεγα
  Πατάρια
  Σκάλες σιδερένιες
  Πάγκους εργασίας
  Στέγαστρα
  Πέργκολες
  Περιφράξεις
  Ειδικές κατασκευές

  Γιατί να μας επιλέξετε;
  Ποιότητα, επαγγελματισμός, εξειδίκευση οικονομικές τιμές
  Τεράστια εμπειρία στον χώρο και μετά το πέρας των εργασιών μας ειμαστε δίπλα σας για οποια επισκευή η για

  Το πλήθος των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών που εχουμε τοποθετήσει σε ολη την Παλλήνη και τα βόρεια προάστια της Αθήνας αποτελούν εγγύηση για τις υψηλές υπηρεσίες που παρέχουμε και για το ονομά μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  Η επιχείρισηALFA

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Αλουμινοκατασκευές Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια

  Κουφώματα αλουμινίου Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια

  Αλουμινάς Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια

  Τοποθέτιση κουφωμάτων αλουμινίου Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια

  Αλουμίνια Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια

  Πορτες παράθυρα Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια

  Κάγκελα ασφαλείας Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια

  Σίτες ρολλά Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια

  Σιδεράς Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια

  Σιδηροκατασκευές Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια Μεσόγεια

  Γκαραζόπορτες Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια

  Σιδερένια κάγκελα Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια

  Κατασκευές σιδήρου Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια

  Επισκευές κουφωμάτων αλουμινίου Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια

  Επισκευές σίτας ρολά Παλλήνη,Παιανία, Βριλήσσια,Χολαργό, Χαλάνδρι,βόρεια προάστια της Αθήνας, Γέρακας, Κορωπί Μεσόγεια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Δημητρίου Λάππα 49 - Καρδίτσα
  2441025857
  6979232557
  Η εταιρεία MANΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ εδρεύει στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ, στην οδό Δημητριου
  Λαππα 49

  Αναλαμβάνουμε αλουμινοκατασκευές, σιδηροκατασκευές, κουφώματα
  αλουμινίου, κατασκευή, εγκατάσταση και εμπορία, με συνέπεια και
  αξιοπιστία.

  Καλύπτουμε κάθε χώρο, οικιακό και επαγγελματικό, γραφεία, ξενοδοχεία,
  εργοστάσια, δημόσια κτίρια κλπ και συνεργαζόμαστε με κορυφαίους
  κατασκευαστές στον χώρο του αλουμινίου.

  Είμαστε κοντά σας, για να καλύψουμε κάθε ανάγκη του χώρου σας σε
  κουφώματα, ρολά, αίθρια, γκαραζόπορτες, βιτρίνες και παντός είδους
  εφαρμογές αλουμινίου και σιδήρου, δίνοντας λειτουργικό και υψηλής
  αισθητικής αποτέλεσμα.

  ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ-1οχλμ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ -ΑΘΗΝΩΝ

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
  ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Κρεσταίνων 47 - Πάτρα
  6948067129
  6934875421
  Βιτσεντζάτος Βικέντιος - Παναγιωτόπουλος Ιωάννης
  Constructions Patras - Συστήματα Αλουμινίου Πάτρα

  H εταιρεία Constructions Patras των Παναγιωτόπουλος Ιωάννης και Βιτσεντζάτος Βικέντιος με έδρα την πόλη της Πάτρας, ασχολείται απο το 1999 με Αλουμινοκατασκευές, Σιδηροκατασκευές, Μεταλλικά κτίρια, ειδικές μεταλλικές κατασκευές και ανοξείδωτες κατασκευές. Με έδρα την πόλη της Πάτρας εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα, με σεβασμό πάντα στον πελάτη. Συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες του χώρου όπως η Exalco και η Alumil.

  Με υπεύθυνο προσωπικό το οποίο διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και είναι κατάλληλα καταρτισμένο, καθώς και την άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής. Λόγω της πολυετής εμπειρίας μας στο χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάθε είδους αλουμινοκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, ρολά, κάγκελα, γκαραζόπορτες κ.α.

  Ανάλογα με το στιλ του κτιρίου σας, οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε ανταποκρίνονται ήτε στην παραδοσιακή ομορφιά ήτε στην σύγχρονη αισθητική. Είναι ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες (βροχοπτώσεις, υψηλές θερμοκρασίες) έχουν αντοχές και απεριόριστη διάρκεια ζωής χωρίς συντήρηση.

  Το κύριο συστατικό της επιτυχίας μας, πέραν της μακρόχρονης εμπειρίας μας, είναι ο συνδυασμός του εξειδικευμένου προσωπικού μας, η άρτια κατασκευή έργων υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής αλλά και η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή. Τα αποτελέσματα των εργασιών μας σε κάθε επίπεδο, μας δίνουν τη δυνατότητα να αισθανόμαστε σίγουροι για κάθε κατασκευή που αναλαμβάνουμε.

  Κουφώματα Αλουμινίου
  Τα κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας μας ανταποκρίνονται άψογα σε όλα τα καιρικά φαινόμενα,
  διασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης εντός της οικίας σας:
  Θερμομόνωση | Διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας, χειμώνα - καλοκαίρι, χάρη στους εξαιρετικούς δείκτες θερμοπερατότητας (χαμηλό Uw).
  Υδατοστεγανότητα | Αποτροπή εισόδου υδάτων στον εσωτερικό χώρο, λόγω της ιδιαίτερα υψηλής στεγάνωσης.
  Αεροπερατότητα | Τα πολλαπλά στεγανωτικά ελαστικά «σφραγίζουν» το κούφωμα και αποτρέπουν την είσοδο αέριων μαζών στο εσωτερικό.
  Αντοχή στην ανεμοπίεση | Στιβαρότητα και σταθερότητα απέναντι σε υψηλά φορτία ανέμου που ασκούν πίεση στο κούφωμα, ακόμα και σε ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως τυφώνες.

  Σιδηροκατασκευές
  Η εταιρεία μας με αρκετά χρόνια στο ενεργητικό της και την απαραίτητη εμπειρία αναλαμβάνει σιδηροκατασκευές,
  όπως την κατασκευή Μεταλλικών κτιρίων, Ειδικές μεταλλικές κατασκευές, Ανοξείδωτες κατασκευές, Πατάρια, Σκάλες, Κάγκελα.

  Μεταλλικό Σπίτι
  Με τον όρο μεταλλικά σπίτια δεν αναφερόμαστε προφανώς σε σπίτια κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από μέταλλο. Ο όρος μεταλλικά σπίτια χρησιμοποιείται κυρίως για να περιγράψει σπίτια που χρησιμοποιούν χάλυβα στον φέροντα οργανισμό (σκελετό) του κτιρίου σε συνδυασμό με οπλισμένο σκυρόδεμα στη θεμελίωση και ενδεχομένως στις πλάκες-σκάλες. Πρακτικά ως μεταλλικό σπίτι ή μεταλλικό κτίριο θεωρούμε το κτίσμα που δομικός του σκελετός είναι κατασκευασμένος από μέταλλο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίας Παρασκευής & Αθανασίου Διάκου - Πόρτο Ράφτη
  6982019378
  Niko Besnik Rapushi
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές Πόρτο Ράφτη Αττική

  Η επιχείρησή μας “Niko Besnik Rapushi” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Πόρτο Ράφτη, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια με σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Πόρτο Ράφτη, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Χάρης την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή και αλουμινοκατασκευή μας αναθέσετε, φροντίζοντας πάντα για την άριστη ποιότητα και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει από κοινού.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές παντός τύπου, κουφώματα αλουμινίου και pvc, θωρακισμένες πόρτες αλλά και ξύλινες εσωτερικές πόρτες αφού πρώτα πραγματοποιήσουμε προσεκτική μελέτη του χώρου σας.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Με βασικό σκοπό την μεγιστοποίηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών, εγγυόμαστε την εξονυχιστική μελέτη κάθε παραμέτρου που αφορά στο υπό κατασκευή έργο ώστε να επιλέξουμε την πιο λειτουργική και οικονομική λύση.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Πόρτο Ράφτη και σε όλη την Αττική, τα οποία φημίζονται για την άψογη αισθητική του, καθώς και για την μοναδική ποιότητά τους.

  Με κάθε πελάτη μας δημιουργούμε μια μόνιμη σχέση εμπιστοσύνης, παρέχοντας του υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα ή ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια ενός έργου, αλλά κυρίως μετά την ολοκλήρωσή του.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη και να σας
  προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη. Εξυπηρετούμε άμεσα το Πόρτο Ράφτη, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  1ο χλμ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΘΗΝΩΝ - Καρδίτσα
  2441550329
  6987050844
  Η εταιρεία ΒΙ.ΣΙ.ΑΛ. Ηρακλής Τζαφάλιας η οποία βρίσκεται στο 1ο χλμ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΘΗΝΩΝ στην Καρδίτσα, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση Κουφωμάτων Αλουμινίου, Θωρακισμένες Πόρτες, Μεταλλικά Κτίρια, Αλουμινοκατασκευές. Δημιουργεί κουφώματα αλουμινίου, με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, που εξασφαλίζουν την μέγιστη ενεργειακή απόδοση με άριστη λειτουργικότητα. Καλύπτει κάθε ανάγκη του χώρου σας σε θερμοσυστήματα αλουμινιου, κουφώματα αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας, σίτες και παντός τύπου αλουμινοκατασκευές.

  Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας ΒΙ.ΣΙ.ΑΛ. Ηρακλής Τζαφάλιας, αναλαμβάνει με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, την αντικατάσταση των παλαιών συστημάτων αλουμινίου σας, με νέα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα άριστης ποιότητας προσφέροντας σας τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία με σύγχρονο σχεδιασμό. Με σύμμαχο την γνώση και την συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνικές αλλά και στην εξέλιξη των υλικών εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα της κατασκευής και την αντοχή της στον χρόνο. Με την τοποθέτηση των νέων ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου απολαμβάνετε τέλεια θερμομόνωση και ηχομόνωση. Ανακαινίστε τον επαγγελματικό σας χώρο με συστήματα αλουμινίου και ειδικές μεταλλικές κατασκευές από την εταιρεία μας που θα σας παρέχουν θερμομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια & υψηλή αισθητική.

  Η εταιρεία ΒΙ.ΣΙ.ΑΛ. Ηρακλής Τζαφάλιας διαθέτει πολυετή και επιτυχημένη πορεία στην κατασκευή μεταλλικών κτιρίων εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα και την βέλτιστη αισθητική παρουσία της μεταλλικής κατασκευής.
  Έμπειροι μηχανικοί αναλαμβάνουν τον σχεδιασμό και την μελέτη του μεταλλικού κτιρίου, με σύγχρονο εξοπλισμό και υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας για γερές μεταλλικές κατασκευές.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μεταλλικά κτίρια καθώς και για να ζητήσετε μια προσφορά για το δικό σας έργο, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Λυδίας 14 Ρόδος - Δωδεκανήσου
  6943718356
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΡΟΔΟΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΡΟΔΟΣ

  ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΣ -ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΡΟΔΟΣ

  Με πολύχρονη εμπειρία στις οικοδομικές κατασκευές αναλαμβάνουμε παντος τύπου οικοδομικές εργασίες στην Ρόδο.Αναλαμβάνουμε την κατασκευή της οικοδομής απο τα μπετά και ολοκληρώνουμε όλες τις οικοδομικές εργασίεςμε συνέπεια.Το συνεργείο μας με την άρτια κατάρτισή του και με την πολυετή εμπειρία του παρέχει ολοκληρωμένες εργασίεςστην ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Ανακαινίζουμε το σπίτι σας - το διαμέρισμα σας - τον επαγγελματικό σας χώρο με εξαιρετικής ποιότητας υλικάγια να το απολαμβάνετε μια ζωή χωρίς προβλήματα.Ανανεώστε τον χώρο σας με λειτουργικής φύσεως επεμβάσεις που θα σας λύσουν τα χέρια. Με την δική σαςκαθοδήγηση αλλά και με σύμμαχο την εμπειρία μας θα διαμορφώσουμε τον χώρο σας με ειδικές κατασκευέςπου όχι μόνο θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας αλλά βελτιώσουν την καθημερινότητά σας.Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της εργασίας σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί καιμε την χρήση άριστων υλικών .

  Με αξιοπιστία αναλαμβάνουμε:

  - παντός τύπου οικοδομικές εργασίες

  - ανακαίνιση κτιρίων

  - ανακαίνιση σπιτιού

  - ανακαίνιση ξενοδοχείων

  - ανακαίνιση καταστημάτων

  - ξύλινες κατασκευές

  - γύψινες κατασκευές

  - γύψινες επεμβάσεις

  - αλουμινοκατασκευές

  - ελαιοχρωματισμοί

  - μονώσεις

  Επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

  Με εκτίμηση

  Πατέρας Πανορμίτης

  οικοδομικες κατασκευες ροδος - οικοδομικα εργα ροδος - παντος τυπου ανακαινισεις ροδος - ανακαινιση σπιτιου ροδος - ανακαινιση καταστηματων ροδος

  ανακαινισεις ξενοδοχειων ροδος - εργολαβος οικοδομων ροδος - μονωσεις παντος τυπου ροδος- μονωσεις ταρατσων ροδος- χτισιματα ροδος - επιχρισματα ροδος

  σοβατισματα ροδος - μπετα ροδος - ανακαινισεις κτιριων ροδος - εργολαβος οικοδομων ροδος - κατασκευη κτιριων ροδος - ανακαινιση ξενοδοχειων ροδος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ψαλίδαινα Νέας Ανατολής - Ιεράπετρα
  2842041558
  6986695248
  TOPAL
  Συστήματα Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές | Ιεράπετρα Κρήτη

  Η εταιρεία συστημάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών TOPAL ιδρύθηκε το 1979 από τον Βαγγέλη Λουτσέτη στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

  Από τότε έως σήμερα, βασισμένη πάντα στο δημιουργικό μεράκι και την πείρα, και με αποκλειστικό γνώμονα τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις των πελατών, προσφέρει κατασκευές με εξαιρετική αντοχή και αισθητική, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε κουφώματα, κάγκελα, αίθρια και ρολά αλουμινίου, και υαλοπίνακες.

  Η εμπειρία ετών και η μακρόχρονη ενασχόληση και εξειδίκευση σε δομικά προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, εγγυώνται κατασκευές προορισμένες να αντέξουν στο χρόνο, σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και εφαρμογών.

  Σε συνεργασία με τις εταιρείες Aluminco και Exalco, οι δημιουργίες της εταιρείας TOPAL έχουν σήμερα καταξιωθεί στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και αποτελούν εγγύηση κατασκευαστικής αρτιότητας και άψογης λειτουργικότητας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις κατασκευές μας.
  Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα, το Νομό Λασιθίου και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  5ο χλμ. Λάρισας - Κοζάνης - Λάρισα
  6973670746,6936721452
  GIANNOULAS G. ALUTECH
  Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Συνθετικά Κουφώματα PVC Λάρισα

  Η επιχείρησή μας “Giannoulas G. Alutech” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται από το 1985 με αλουμινοκατασκευές, σιδηροκατασκευές και κουφώματα pvc προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στο χώρο και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή και αλουμινοκατασκευή μας αναθέσετε, φροντίζοντας πάντα για την άριστη ποιότητα και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει από κοινού.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές παντός τύπου, κουφώματα αλουμινίου και pvc, θωρακισμένες πόρτες αλλά και ξύλινες εσωτερικές πόρτες αφού πρώτα πραγματοποιήσουμε προσεκτική μελέτη του χώρου σας.

  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Με βασικό σκοπό την μεγιστοποίηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών, εγγυόμαστε την εξονυχιστική μελέτη κάθε παραμέτρου που αφορά στο υπό κατασκευή έργο ώστε να επιλέξουμε την πιο λειτουργική και οικονομική λύση.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Λάρισα τα οποία φημίζονται για την άψογη αισθητική του, καθώς και για την μοναδική ποιότητά τους.

  Με κάθε πελάτη μας δημιουργούμε μια μόνιμη σχέση εμπιστοσύνης, παρέχοντας του υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα ή ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια ενός έργου, αλλά κυρίως μετά την ολοκλήρωσή του.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη και να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Κύμη - Νάτο - Κύμη
  2222023543
  6945445020
  Σκοπελίτης Βελισσάριος
  Αλουμινοκατασκευές Κύμη Αλιβέρι Εύβοια

  Η επιχείρηση μας “Σκοπελίτης Βελισσάριος” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην Κύμη, δραστηριοποιείται με αλουμινοκατασκευές και κουφώματα αλουμινίου, παρέχοντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις αλουμινοκατασκευές, μπορούμε να αναλάβουμε κουφώματα αλουμινίου, ειδικές κατασκευές αλουμινίου αλλά και όλες τις αλουμινοκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή το επαγγελματικό σας χώρο στην Κύμη, το Αλιβέρι και σε όλη την Εύβοια.

  Αναλαμβάνουμε και εργασίες με το πρόγραμμα εξοικονομώ - αυτονομώ.Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε την Κύμη, το Αλιβέρι και όλη την Εύβοια.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  ΣΕΡΙΦΟΥ 11 - Πειραιάς
  2104201472
  6945869451, 6934597858
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Κοσκινά - Εύβοιας
  6948534511
  Η επιχείρηση τουΙωάννη Δημολιάνηπου εδρεύει στην Εύβοια, δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου και αλουμινοκατασκευών έχοντας εμπειρία ετών.

  Χάρη στη συνεχή ενημέρωση των τεχνολογικών εξελίξεων, την άριστη τεχνογνωσία και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κουφώματα που διακρίνονται για την άριστη ποιότητα, την λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική τους.

  Κατασκευάζει κατασκευές και κουφώματα αλουμινίουπαντός είδους που αντέχουν στο χρόνο και σας βοηθούν να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

  Πληρώντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφέςη επιχείρηση τουΔημολιάνη Ιωάννηκατασκευάζει ενεργειακά κουφώματα που ανταποκρίνονται στις απιτήσεις των προγραμμάτων εξοικονομώ.

  Έχει φέρει εις πέρας έργα με μέγιστο βαθμό δυσκολίαςπαραδίδοντας τα στον προκαθαρισμένο έργο.

  Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητατης δουλείας είναι τα χαρακτηριστικά της εργασίας.

  Επικοινωνήστε στο6948534511για να σας δώσει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες είτε του σπιτιού είτε του επαγγελματικού χώρου.

  αλουμινοκατασκευες παντος τυπου ευβοια, κατασκευες σιδηρου ευβοια, κατασκευες σιδηρου παντος τυπου ευβοια, κατασκευες αλουμινιου παντος τυπου ευβοια, τοποθετηση κουφωματων ευβοια, συντηρηση κουφωματων ευβοια, επισκευες κουφωματων ευβοια, κουφωματα αλουμινιουpvcευβοια, θωρακισμενε πορτες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Βάτος - Κέρκυρα
  6971701181
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ

  Η επιχείρηση τουΚώστα Κοσκινάδιαθέτοντας πολυετή εμπειρία δραστηριοποιείται στον τομέα των σιδηροκατασκευών και των κουφωμάτων αλουμινίου στην Κέρκυρα.

  Το εξειδικευμένο προσωπικόφέρνει εις πέρας κάθε κατασκευή από σίδηρο που αναλαμβάνει παραδίδοντας ολοκληρωμένο το έργο στο χρόνο που έχει συμφωνηθεί .

  Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα και ελεγμέναπαρέχοντας ένα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χώρου σας είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου ή του καταστήματος σας.

  Όσον αφορά τα κουφώματα, οι συνεργασίες είναι με εταιρείες που είναι καταξιωμένες στο χώρο για να σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

  Οι υπηρεσίες τηςεπιχείρησης του Κώστα Κοσκινά:
  - σιδηροκατασκευες
  - αλουμινοκατασκευες
  - κουφωματα αλουμινιου
  - ενεργειακα κουφωματα
  - γυψοσανιδες
  - κατασκευη πανελ

  Η υπευθυνότητα,η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση , τα άριστα ποιοτικά υλικά και το σίγουρο αποτέλεσμααποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης του Κώστα Κοσκινά.

  Καλέστε μας στο69771701181για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε.Κώστας Κοσκινάς

  σιδηροκατασκευες παντος τυπου κερκυρα, αλουμινοκατασκευες παντος τυπου κερκυρα, κουφωματα αλουμινιου κερκυρα, τοποθετηση κουφωματων κερκυρα, αλλαγη κουφωματων κερκυρα, ενεργειακα κουφωματα κερκυρα, κουφωματα εξοικονομω κερκυρα, τοποθετηση γυψοσανιδων κερκυρα, κατασκευες με γυψοσανιδα κερκυρα, κατασκευες σιδηρου κερκυρα, σιδερενιες πορτες κερκυρα, σιδερενια καγκελα κερκυρα, κατασκευη πανελ κερκυρα, παντος τυπου σιδερενιες κατασκευες κερκυρα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Περιοχή Λιβάδια Ερέτρια - Εύβοιας
  2229066059
  6936999454,6906545822
  Η επιχείρηση μαςμε έδρα την Ερέτρια σας παρέχει ολοκληρωμένες εργασίες πάνω στην μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων και αλουμινοκατασκευών παντός τύπου.

  Η πολυετής μας εμπειρίαστις αλουμινοκατασκευές και η συνεχής μας ενημέρωση για τα νέα υλικά και τις εφαρμογές τους μας καθιστά την ιδανική επιλογή ώστε τα συστήματα του αλουμινίου σας να ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους αλλά και για την αντοχή τους.

  Το εξειδικευμένο μας συνεργείοαναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων με νέα κουφώματα αλουμινίου αλλά και με κουφώματα pvc με σύχρονες προδιαγραφές για να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

  Ακόμη αναλαμβάνουμετον σχεδιασμό και την κατασκευή ειδικών κατασκευών αλουμινίου σύμφωνα με τις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και του σπιτιού σας.

  Αντικαταστήστε την πόρτα εξόδου του σπιτιού σας ή του γραφείου σας με θωρακισμένες πόρτες αλουμινίου που θα σας προσφέρουν σιγουριά , ασφάλεια αλλά και υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

  Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε :
  -παντός τύπου αλουμινοκατασκευές
  -κουφώματα αλουμινίου
  -κουφώματα pvc
  -ενεργειακά κουφώματα
  -εξοικονομώ κουφώματα
  -σίτες αλουμινίου
  -σίτες ρολά
  -θωρακισμένες πόρτες
  -γκαραζόπορτες
  ​​​​​​​-στέγαστρα
  ​​​​​​​-κάγκελα αλουμινίου
  ​​​​​​​-κάγκελα περιφράξεων
  ​​​​​​​-εσωτερικές σκάλες
  ​​​​​​​-ειδικές κατασκευές αλουμινίου

  Στόχος μαςείναι να σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα και υψηλή αισθητική στις κατασκευές μας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση,

  Νικόλαος Κακαβάς

  αλουμινοκατασκευες ευβοια - αλουμινοκατασκευες ερετρια - αλουμινοκατασκευες παντος τυπου ευβοια - κουφωματα αλουμινιου ευβοια - κουφωματα αλουμινιου ερετρια - θωρακισμενες πορτες αλουμινιου ευβοια - θωρακισμενες πορτες ερετρια - σιτες αλουμινιου ευβοια- σιτες αλουμινιου ερετρια - πορτες αλουμινιου ευβοια -ενεργειακα κουφωματα ευβοια-ενεργειακα κουφωματα ερετρια - μοτερ γκαραζοπορτας ευβοια- καγκελα αλουμινιου ευβοια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γαβαλού - Αγρίνιο
  2635041236
  6955191079
  Kaltsis Aluminium
  Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας

  Η επιχείρησή μας “Kaltsis Aluminium” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται στις κατασκευές στο χώρο της οικοδομής από το 1969. Ιδρύθηκε από τον Καλτσή Αθανάσιο με ειδίκευση το σίδηρο. Έχοντας ως βάση την πολυετή παρουσία στο χώρο, την εμπειρία και τις γνώσεις του κου. Καλτσή Αθανάσιου, το 2008, ανέλαβε τα ηνία ο γιος του, Καλτσής Βασίλειος, δίνοντας νέα πνοή στην εταιρεία.

  Διαθέτουμε πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένες εγκαταστάσεις που σε συνδυασμό με σύγχρονες και πρωτοπόρες ιδέες για τις κατασκευές στοχεύουμε σε ποιοτικό για τον πελάτη μας αποτέλεσμα καλύπτοντας κάθε του ανάγκη.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

  κουφώματα αλουμινίου, πόρτες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, διαχωριστικά γραφείων, βιτρίνες καταστημάτων, θωρακισμένες πόρτες, πτυσσόμενες πόρτες, γκαραζόπορτες, ηλεκτρικά ρολά, κάγκελα αλουμινίου και inox, σκάλες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πέργκολες αλουμινίου, υπόστεγα και κάθε είδους μεταλλικές κατασκευές.

  Επίσης, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με σύγχρονα, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα και υαλοπίνακες ενεργειακής απόδοσης, αυθημερόν και χωρίς φθορές.

  Όλα τα προϊόντα της επιχείρησής μας φέρουν Πιστοποίηση CE καθώς και εγγύηση κατασκευής αφού η επιχείρηση ανήκει στους πιστοποιημένους κατασκευαστές – συνεργάτες της ALUMINCO και της EUROPA.

  Η πολύχρονη πορεία μας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, η άρτια κατάρτιση του προσωπικού και η ποιότητα, τόσο στην κατασκευή όσο και στην τοποθέτηση, μπορούν να σας εξασφαλίζουν ένα άριστο ποιότητα και αισθητικά αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε κατασκευή μας αναθέσετε.

  Κύριο μέλημά μας είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη. Η εξυπηρέτηση μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου είναι η βάση της επιτυχίας μας και παράλληλα αποτελεί εφαλτήριο για διαρκώς ποιοτικότερες υπηρεσίες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ώστε να έρθουμε στο χώρο σας και να αναπτύξουμε την πιο δημιουργική συνεργασία, προσαρμοσμένη στις
  απαιτήσεις του χώρου σας. Εξυπηρετούμε το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Πρωτοπαπαδάκη 24, Γαλάτσι - Αττική
  2102856913
  6978234703
  ALUPROFESSION
  Αλουμινοκατασκευές Γαλάτσι

  Η εταιρεία ALUPROFESSION η οποία εδρεύει στο Γαλάτσι, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον χώρο των κατασκευών προσφέροντάς σας κουφώματα αλουμινίου, κουφώματα pvc καθώς και κάθε άλλη αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας τεχνογνωσία, καταρτισμένο και υπεύθυνο προσωπικό, καθώς και άριστη ποιότητα πρώτων υλών, μπορούμε να σας προσφέρουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό μέσα από κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με εγγύηση ποιότητας, εφαρμογής και αντοχής. Διατηρούμε μακροχρόνια συνεργασία με τις πιο γνωστές εταιρίες στον τομέα μας για να εξασφαλίζουμε για εσάς τα πιο άρτια προϊόντα.

  Προιόντα:
  Κουφώματα αλουμινίου
  Πόρτες ασφαλείας
  Κάγκελα
  Γκαραζόπορτες
  Σίτες & Ρολά

  Παρεχόμενες υπηρεσίες:

  Αντικατάσταση κουφωμάτων
  Επισκευές ράουλων

  ____

  Περιοχές που εξυπηρετούμε:
  Γαλάτσι, Κέντρο Αθήνα, Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Χολαργός, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Νέα Ιωνία, Κυψέλη, Πατήσια, Αγία Παρασκευή, Βόρεια Προάστια.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Στυλιανού Λαΐου 27 - Αμπελόκηποι
  2155651958
  6949333935
  ΛΑΜΠΗΣ ΜΙΛΕ
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ / ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ / ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΙΔΕΡΑΣ- ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ/ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ / ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ/ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΛΟΥΜΙΝΑΣ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ/ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ/ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ/ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ/ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ – ΥΠΟΣΤΕΓΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ/ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ/ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΡΟΛΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΜΑΡΟΥΣΙ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ ΨΥΧΙΚΟ/ ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΝΕΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ/ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ /ΑΤΤΙΚΗ / ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

  Για κατασκευές σιδήρου με αισθητική που αντέχουν στον χρόνο σε ολη την Αθήνα και τα Βόρεια Προάστια !!!!!

  Η επιχείριση ΛΑΜΠΗΣ ΜΙΛΕ που εδρεύει στoυς Αμπελοκήπους της Αττικής, δραστηριοποιείται στον τομέα των σιδηροκατασκευών μεταλλικών κατασκευών και αλουμινοκατασκευών με παράδοση πολλών χρόνων.

  Ειμαστε σιδεράδες και εχουμε αρχή στην επιχείρισής μας την ποιότητα και την προσωπική επαφή με τον πελάτη την αμεση εξυπηρέτιση με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε για εσάς με τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία σιδηροκατασκευές ολων των τύπων, μεταλλικές κατασκευές και κουφώματα αλουμινίου με περίτεχνα σχέδια ποιότητα και αισθητική.

  Το εξιδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους σιδεράδες και αλουμινάδες που μπορούν να σας εγγυηθούν την σωστή δουλειά και το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές της αγοράς.

  Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας από οπου μας ζητηθεί στους Αμπελοκήπους,στο Κέντρο της Αθήνας, στο Μαρούσι, στον Χολαργό,στο Ψυχικό,στην Κηφισιά, στην Εκάλη,στις Ερυθρές,στον Αγιο Στέφανο, σε όλα τα Βόρεια και νοτια προαστια, και σε ολη την Αττική.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Κατασκευάζουμε για εσάς σιδηροκατασκευές μεταλλικές κατασκευές και αλουμινοκατασκευές όλων των τύπων, για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, (κατοικίες, καταστήματα,πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Στο σιδηρουργείο μας υπάρχει μεγάλη γκάμα σχεδίων που αρμόζουν σε κάθε χώρο
  Κάγκελα παραδοσιακά με σίδηρο
  Καγκελόπορτες
  Γκαραζόπορτες με αυτοματισμούς, συρόμενες
  Πόρτες- κουφώματα σιδερένιες
  Υπόστεγα
  Πατάρια
  Σκάλες σιδερένιες
  Πάγκους εργασίας
  Στέγαστρα, οροφές
  Πέργκολες
  Πτυσσόμενα Κάγκελα ασφαλείας σπαστά ρολά για παράθυρα για μπαλκονόπορτες , για κατοικίες και καταστήματα.
  Τα ρολά ασφαλείας παρέχουν υψηλή προστασία, είναι αξιόπιστα με προηγμένο ντιζάιν, αναβαθμίζουν το χώρο σας και δημιουργούν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.
  Επισκευές ρολών
  Αλουμινοκατασκευές
  Κουφώματα αλουμινίου Συστήματα αλουμινίου
  Ειδικές κατασκευές αλουμινίου
  Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου συρόμενα ανοιγόμενα με ανάκλιση και μηχανισμούς
  Πόρτες – παράθυρα
  Συστήματα αντικουνουπικά Σίτες Ρολά.

  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε κατασκευές που να ξεχωρίζουν για την ποιότητα την αισθητική την λειτουργικότητα και την αντοχή στον χρόνο

  Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6949333935
  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για τον δικό σας χώρο.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο εχουμε κατασκευάσει και αποπερατώσει πολλές ανακαινίσεις σιδηροκατασκευών μεταλλικών κατασκευών που αποτελούν εγγύηση για την δουλειά που παρέχουμε και για το ονομά μας

  Φιλικά
  ΛΑΜΠΗΣ ΜΙΛΕ
  Ο σιδεράς και αλουμινάς στους Αμπελόκηπους.

  Ωρες επικοινωνίας από το πρωί στις 8 εως τις 10 το βράδυ καθημερινά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Μακρυγιάννη 7 - Καλύβια
  2299048675
  6934944527
  TSAROS DOOR
  ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΟΤΕΡ ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ- ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ -ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

  Η εταιρεία μας "Tsaros Door" με έδρα τα Καλύβια Αττικής δραστηριοποιείται επι σειρά ετών στην κατασκευή και τοποθέτηση αυτόματης γκαραζόπορτας και καγκελόπορτας και εξυπηρετεί όλη την Αττική.
  Η πολυετή εμπειρία μας και η συνεχής ενημέρωσή μας πάνω στην εξέλιξη των μοτερ μας δίνουν την δυνατότητα να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες τοποθέτησης και επισκευής αυτόματων γκαραζόπορτων και καγκελόπορτων.

  Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα μοτερ όπως:
  - μοτερ ανοιγόμενα
  - μοτερ συρόμενα
  - μοτερ ρολού
  - μοτερ οροφής
  - για κάθε χρήση και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσυμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο σέρβις παντός τύπου μοτέρ. Διαθέτοντας εργαστήριο ηλεκτρονικών και έχοντας εξειδίκευση στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αναλαμβάνουμε την επισκευή παντός τύπου μοτερ.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει και παντος τύπου μεταλλικες κατασκευές , αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές. Με αξιοπιστία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μεταλλικά κτίρια σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές .

  Κάθε μας κατασκευή γίνεται απο άριστα υλικά απο επώνυμες εταιρείες και αναλαμβάνουμε την κατασκευή ειδικών κατασκευών αλουμινίων και σιδηροκατασκευών σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  Αναλαμβάνουμε με επαγγελματική συνέπεια την αντικατάσταση των κουφωμάτων και την αντικατάσταση της σίτας των κουφωμάτων σας με εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής νεά κουφώματα.

  Προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη σε κάθε μας εγκατάσταση

  Με εκτίμηση
  Τσάρος Γιώργος

  Tsaros Door

  αυτοματες καγκελοπορτες καλυβια αττικης - αυτοματες γκαραζοπορτες καλυβια αττικης - επισκευη μοτερ καλυβια αττικης
  επισκευη παντος τυπου μοτερ αττικη - επισκευη μοτερ γκαραζοπορτας αττικη - επισκευη μοτερ γκαραζοπορτας καλυβια αττικης
  αλουμινοκατασκευες καλυβια αττικης - μεταλλικες κατασκευες καλυβια αττικης - σιδηροκατασκευες καλυβια αττικης
  παντος τυπου αλουμινοκατασκευες καλυβια αττικης - ινοξ κατασκευες καλυβια αττικης - συρομενα μοτερ καλυβια αττικης -
  ανοιγομενα μοτερ καλυβια αττικης - μοτερ ρολου καλυβια αττικης - σερβις μοτερ καλυβια αττικης - αυτοματες γκαραζοπορτες ανατολικη αττικη
  αυτοματες καγκελοπορτες καλυβια αττικης - επισκευη μοτερ γκαραζοπορτας ανατολικη αττικη -σερβις μοτερ γκαραζοπορτας ανατολικη αττικη
  Toggle
προηγούμενη 1 από 23 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ