noscript image for google
Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 | 04:09 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ 93 - Άνω Γλυφάδα
  2109652075
  6932336128
  Εδώ και 12 χρόνια, είμαστε μία επιχείρηση που ασχολείται με την πώληση καυσόξυλων. Επίσης εμπορευόμαστε κάρβουνα, προσανάμματα, αξεσουάρ τζακιού, ψησταριάς και μπάρμπεκιου. Στο κατάστημά μας θα βρείτε καυσόξυλα για τζάκι, για ξυλόσομπες, για στόφες και για ξυλολέβητες. Διαθέτουμε καυσόξυλα 6 ειδών: - Πεύκο - Οξιά - Δρυς - Ελιά - Πουρνάρι - Πορτοκαλιά Τα καυσόξυλά μας είναι ξερά και πάντα στεγνά γιατί φροντίζουμε να είναι πάντα στεγασμένα. Έχουμε τρία καταστήματα–αποθήκες στην Άνω Γλυφάδα, με κεντρικό κατάστημα επικοινωνίας στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου 93. Παραδίδουμε άμεσα και δωρεάν τα ξύλα στον χώρο σας σε όλο το νομό Αττικής και στα νησιά του Αργοσαρωνικού. ΓΛΥΦΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΡΕΑΣ, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΚΑΛΑΜΑΚΙ, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΒΑΡΚΙΖΑ, ΒΑΡΗ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΒΟΥΛΑ, ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΝΙΚΑΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΑΛΙΜΟΣ, ΔΑΦΝΗ, ΚΑΜΙΝΙΑ, ΡΕΝΤΗΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΙΛΙΟΝ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΧΑΙΔΑΡΙ, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ, ΤΑΥΡΟΣ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΓΑΛΑΤΣΙ, ΙΛΙΣΙΑ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΑΒΕΡΩΦ 84 - Αργυρούπολη
  2109613782
  6932762112 ,6932220963
  Οι μεταφορές είναι η ειδικότητά μας και μπορούμε να δώσουμε λύση σ' οποιαδήποτε ανάγκη σας, μικρή ή μεγάλη. Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, γνωρίστε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση. Εάν θέλετε να έχετε μια πρώτη εκτίμηση του πόσο θα σας κοστίσει η μετακόμιση της οικοσκευής σας, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Σικελιανού 2 - Αργυρούπολη
  6944960904
  Ρουπακιάς Χρήστος
  Χωματουργικές Εργασίες - Εκσκαφές Θεμελίων - Εκβραχισμοί
  Αργυρούπολη Αττική

  Οι ρίζες της εταιρείας μας ξεκινούν από το 1972 όταν ο αείμνηστος Ρουπακιάς Χρήστος μαζί με τον γιό του Ρουπακιά Ιωάννη ξεκινούν την πρώτη τους ατομική επιχείρηση στο χώρο των χωματουργικών εργασιών. Έπειτα το 1977 η επιχείρηση περνάει στα χέρια του Ρουπακιά Ιωάννη όπου το 2001 δίνεται νέα πνοή με την είσοδο του γιού του Ρουπακιά Χρήστου.

  Η εταιρεία μας αναπτύσσεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια και η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπειρία μας και στην συνεχή εκπαίδευση μας ώστε να εναρμονίζεται με τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

  Αναλαμβάνουμε:

  Εκβραχισμοί
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Αιολικά Πάρκα
  Αποχετευτικά έργα
  Αρδευτικά έργα
  Διανοίξεις Δρόμων
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Καθαρισμοί οικοπέδων
  Αποκομιδή μπαζών

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Ρούμελης 22 - Αργυρούπολη
  6941602288
  6934857001
  MP technical solutions and support
  Τεχνική κατασκευαστική εταιρεία Αργυρούπολη

  _____

  ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

  Η MP technical solutions and support, ιδρύθηκε από τον Γιώργο Ματάκια, μηχανολόγο μηχανικό και τον Παναγιώτη Παπακώστα, εργολάβο κατασκευών κτιριακών εγκαταστάσεων.

  Πέρα από το μόνιμο τεχνικό προσωπικό της , υποστηρίζεται από καταξιωμένους εξωτερικούς συνεργάτες στον χώρο των κατασκευών και μηχανικούς, όπως πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες μηχανικούς, διακοσμητές και τοπογράφους.
  Τα 20 έτη εμπειρίας στον χώρο των κτιριακών κατασκευών (πολυκατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, εξοχικές κατοικίες , εστιατόρια, βιομηχανικά κτίρια , βενζινάδικα, γραφεία) και η συνεργασία με πολυεθνικές εταιρείες σε όλο το φάσμα των έργων , αποτελούν την εγγύηση για το υψηλό επίπεδο αποτελέσματος και διαχείρισης των έργων μας.

  Στην MP παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην τεχνολογία υλικών, ενημερωνόμαστε και εκπαιδευόμαστε με σεμινάρια σε νέα υλικά και τεχνολογίες από τις καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο των κτιριακών εγκαταστάσεων (PENETRON , VITEX , SIKA)

  Η ασφάλεια στον χώρο εργασίας και η ποιότητα των εργασιών μας είναι αδιαπραγμάτευτα.

  Τόσο το προσωπικό μας , όσο και εμείς λαμβάνουμε μέρος σε σεμινάρια για την ασφάλεια και την υγιεινή στους χώρους εργασίας.

  Είμαστε μέλη της Π.Σ.Ε.Μ. (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εταιρειών Μόνωσης) και υποστηρικτές του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ (Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών).

  Σκοπός μας είναι
  να παράγουμε ποιοτικές, λεπτομερείς και ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις και υποστήριξη στους πελάτες μας, με στόχο να μας επιλέξουν ξανά στο μέλλον για τις εργασίες τους και να χτίσουμε με αυτούς μία αξιόπιστη σχέση εμπιστοσύνης για τα επόμενα χρόνια.

  Εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Αργυρούπολη - Αττική
  6984583865
  Η εταιρεία μας ΨΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με βάση την Αργυρούπολη στην Αττική εδώ και χρόνια μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία βρίσκεται στη διάθεση σας και σας προσφέρει υπηρεσίες ελαιοχρωματισμών καθώς και άλλων οικοδομικών εργασιών.

  Μαζί με τους καλά εκπαιδευμένους μας μάστορες είμαστε έτοιμη να αναλάβουμε κάθε σας επιθυμία ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας παρουσιάζοντας άρτια αποτελέσματα σε χρόνους μηδέν.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Ελαιοχρωματισμούς
  Γυψοσανίδες
  Μονώσεις Ταρατσών
  Ανακαινίσεις
  Μικροεπισκευές
  Σπατουλαρίσματα

  Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση όλων των επιθυμιών σας καθώς και η παράδοση ενός ολοκληρωμένου έργου προσεγμένο στην παραμικρή λεπτομέρεια.

  Εξυπηρετούμε όλο τον νομό Αττικής και κατόπιν συνεννόησης τις γύρω περιοχές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ
  Ανεξαρτησίας 97, Παναγίτσα - Αργυρούπολη
  2109957357
  6976808375, 6956234424
  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  Κέντρο Θεωρητικής Εκπαίδευσης Αργυρούπολη Αττική

  Η σχολή οδηγών στην Αργυρούπολη Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, λειτουργεί από το 2002. Με γνώμονα το σεβασμό στον πελάτη, έχουμε σαν εφαλτήριο την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα η οποία χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες, πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Στόχος μας είναι να κάνουμε ειλικρινές συνεργασίες χτίζοντας γερές βάσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, διδάσκοντας τους πως να οδηγούν με ασφάλεια και σύνεση.

  Η σωστή οδική συμπεριφορά και η τήρηση των κανόνων κυκλοφορίας από τους οδηγούς, είναι βασικές προϋποθέσεις για την ασφαλή μετακίνηση αλλά και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

  Αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την σωστή εκμάθηση στο ξεκίνημα ενός νέου οδηγού, και η αδιαπραγμάτευτη τακτική για την απόκτηση παιδείας στην καθημερινή οδήγηση κάθε είδους οχήματος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Λεωφόρος Κύπρου 175 - Αργυρούπολη
  2109623320
  6936779739
  Sealagon
  Οικοδομικά Υλικά Αργυρούπολη Αττικής

  Η οικογενειακή επιχείρηση ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ με ιστορία άνω των 35 ετών ιδρύθηκε με αντικείμενο δραστηριότητας, αρχικά την προμήθεια και διακίνηση οικοδομικών υλικών και την παραγωγή τους στην Αργυρούπολη Αττικής.

  Η εταιρία παράγει ποιοτικά προϊόντα μπεντονίτη για όλες σχεδόν τις χρήσεις του. Επίσης παράγει προϊόντα τσιμέντου για την οικοδομή. Όλα τα προϊόντα της ελέγχονται και ικανοποιούν τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

  Η Sealagon ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό την επεξεργασία μπεντονίτη για χρήση κυρίως ως αντικατάστατο του ασβέστη. Ο μπεντονίτης προέρχεται αποκλειστικά από ανεξάρτητα ορυχεία της Μήλου που φημίζεται για την άριστη ποιότητα του. Εκτός από το αντικατάστατο του ασβέστη γίνεται επιπλέον παραγωγή μπεντονίτη γεωτρήσεων, μεταλλουργίας, ζωοτροφών, λιπασμάτων, εδαφοβελτιωτικού και γεμιστικού.

  Η παραγωγικότητα υπολογίζεται σε 3.000,00 τόνους/έτος συνολικά. Επίσης από το 2010 συνεργάστηκε με έμπειρους και καταξιωμένους επιστήμονες του κλάδου για τη δημιουργία μιας νέας σειράς προιόντων με εξειδίκευση στο χώρο των σύγχρονων δομικών υλικών.

  Η εταιρία ξεκίνησε τη μονάδα παραγωγής κονιαμάτων με βάση το τσιμέντο για την οικοδομή. Παράγει μία σειρά από σοβάδες, μία σειρά από κόλλες πλακιδίων, μία σειρά από επιχρίσματα δαπέδων και μία σειρά στεγανωτικών.

  Διαθέτει ISO: 9001 από το 2011. Στόχος της είναι να συνεχίσει την ανάπτυξη με υψηλών προδιαγραφών προϊόντα για την Ελλάδα και το εξωτερικό.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ
  Ολυμπίας 56 - Αργυρούπολη
  2114151384
  6982162674
  DOGO LOCO
  Καλλωπισμός Κατοικίδιων Αργυρούπολη

  Το κομμωτήριο σκύλων “DOGO LOCO” το οποίο βρίσκεται στην Αργυρούπολη Αττικής, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες για την φροντίδα του κατοικιδίου σας.

  Με αγάπη και σεβασμό προς τους μικρούς μας φίλους, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας προϊόντα αναλαμβάνουμε την περιποίηση και τον καλλωπισμό τους, χωρίς τη χρήση ηρεμιστικων φαρμάκων.

  Επισκεφτείτε το κομμωτήριο σκύλων στην Αργυρούπολη με τον μικρό σας φίλο και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γρ. Λαμπράκη 1 - Αργυρούπολη
  2109930044
  6932373454
  ΚΑΝΑΚΗΣΠ. - Κ. ΚΟΡΡΕ Ο.Ε.
  Βιοτεχνία Ρολών Αργυρούπολη Αττικής

  Η βιοτεχνία ρολών “ΚΑΝΑΚΗ Π. - Κ. ΚΟΡΡΕ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Αργυρούπολη Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την κατασκευή ρολών, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.

  Πιο συγκεκριμένα η βιοτεχνία ρολών κατασκευάζει οικιακά ρολά και γκαραζόπορτες των εταιρειών ELVIAL - EUROPA - ALUMINCO αποκλειστικά για χονδρική πώληση σε κατασκευαστές.

  Επίσης διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από αυτοματισμούς ρολών και γκαράζ που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και λειτουργική.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αργυρούπολη και όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  Ομήρου 12, Αργυρούπολη - Αττική
  2109952572
  FOKAS LIFT

  Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ανελκυστήρων από το 1989. Η πολυετής εμπειρία μας, διασφαλίζει ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις στις ανάγκες σας.

  Η επιβράβευση που εισπράττουμε, αποτυπώνεται στην εμπιστοσύνη των πελατών μας, την σταθερότητα της συνεργασίας μας και τις άριστες σχέσεις που αναπτύσσουμε. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός που μας διακρίνουν, μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

  Με αρωγό την άρτια επιστημονική γνώση και την απόλυτη υπευθυνότητα που μας διέπουν, η εταιρεία μας παρουσιάζει διαρκείς ρυθμούς ανάπτυξης και παραμένει στις υψηλότερες θέσεις στην ικανοποίηση των πελατών της, διατηρώντας μας ως μία από τις πιο αξιόπιστες ελληνικές επιχειρήσεις.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά ανελκυστήρα αλλά και για να έρθουμε στον χώρο να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
  Αραχώβης 5 - Αργυρούπολη
  2109946159
  6906081408
  Απολυμαντική προστασία ( Γκόγιας Χρ. Γιώργος, πτυχ. Γεωπονικού Πανεπιστημιου Αθηνών)
  Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις Κτιρίων Αργυρούπολη Αθήνα

  Η επιχείρησή μας “Απολυμαντική προστασία” η οποία βρίσκεται στην Αργυρούπολη, δραστηριοποιείται με απολυμάνσεις κτιρίων στην Αργυρούπολη και σε όλη την Αθήνα

  Πραγματοποιούμε ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ στην Αττική με εγκεκριμένες μεθόδους και σκευάσματα ώστε να επιτευχθεί το τέλειο αποτέλεσμα.

  Η επιχείρηση μας σας προσφέρει
  ➢ Άμεση επέμβαση και αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων με υπευθυνότητα από τον ίδιο τον επιστήμονα. Κάθε περίπτωση προσβολής μελετάται προσεκτικά και δίνεται λύση ασφαλής, επιστημονικά τεκμηριωμένη, σύγχρονη και αποτελεσματική.
  ➢ Ανάλυση και εκτίμηση κινδύνων για σίγουρα αποτελέσματα.
  ➢ Παροχή ειδικών πιστοποιητικών για κάθε υγειονομικό έλεγχο, όπου αυτό είναι επιθυμητό ή απαιτητό,σύμφωνα με τις απαιτήσεις προτύπων ISO & τις αρχές του HACCP χρησιμοποιώντας υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την απολύμανση κάθε κτιρίου και την απομάκρυνση οποιουδήποτε “ανεπιθύμητου επισκέπτη”.

  Αναλαμβάνουμε:
  - Πολυκατοικίες, Διαμερίσματα, Μεζονέτες, Μονοκατοικίες, Εξοχικές κατοικίες
  - Χώρους Μαζικής Εστίασης
  - Χώρους Παραγωγής, Επεξεργασίας και Πώλησης Τροφίμων
  - Χώρους Διαμονής
  - Χώρους Εκπαίδευσης - Ψυχαγωγίας
  - Χώρους Δημόσιας Υγείας
  - Βιομηχανίες

  Πραγματοποιούμε:

  - Απεντομώσεις πάσης φύσεως ανεπιθύμητων και βλαβερών εντόμων
  - Υγειονομικές απολυμάνσεις
  - Καταπολέμηση Μικροβίων
  - Μυοκτονίες - Αντιμετώπιση κάθε είδους τρωκτικών με ταυτόχρονες συμβουλές για αποφυγή επανεμφάνισής τους

  - Σύνταξη και ενημέρωση Φακέλου Απεντόμωσης, Μυοκτονίας για επιχειρίσεις υγειονομικόυ ενδιαφέροντος
  - Παρασιτοκτονίες
  - Ψεκασμοί – καταπολέμηση μυκητολογικών και εντομολογικών προσβολών σε κήπους

  - Προληπτική Απολύμανση
  - Παρεμπόδιση Πιθανής Επαναμόλυνσης
  - Διατήρηση υγιεινής χώρων
  - Παροχή πιστοποιητικών υγειονομικής φύσεως

  Κάθε περίπτωση προσβολής μελετάται προσεκτικά και δίνεται λύση ασφαλής, επιστημονικά τεκμηριωμένη, σύγχρονη και αποτελεσματική.

  Μετά από κάθε εφαρμογή σε χώρους εργασίας υγειονομικής σημασίας γίνεται:
  - Ανάλυση των Κινδύνων και των Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου του χώρου
  - Δίνονται περαιτέρω οδηγίες εάν αυτές είναι απαραίτητες για την καλύτερη δυνατή κάλυψη του χώρου
  - Συντάσσονται Υγειονομικές εκθέσεις εάν κριθεί απαραίτητο.

  Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι άοσμα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ οι χώροι που θα εφαρμοστούν είναι άμεσα διαθέσιμοι σε ανθρώπους και κατοικίδια.

  Η απολύμανση ως διαδικασία, γίνεται , σε χώρους όπου επιδιώκεται η εξόντωση παθογόνων μικροοργανισμών που προσβάλλουν τα επίπεδα υγιεινής και κατ΄ επέκταση της υγείας.

  Μέσω της απολύμανσης εξοντώνονται βακτήρια, ιοί (όπως τύπου κορωναϊου), μύκητες και κάθε είδους μικρόβιο.

  Η απολύμανση εφαρμόζεται σε επιφάνειες, αντικείμενα και εργαλεία με χημικές ουσίες (αλκοολούχα διαλλείματα) ή φυσικές μεθόδους (υψηλή θερμοκρασία), με αντικειμενικό στόχο την μείωση του μικροβιακού φορτίου.

  Για τη χημική μέθοδο χρησιμοποιούνται απολυμαντικά εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ(Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων)

  Απεντόμωση είναι η διαδικασία ελέγχου και προστασίας του χώρου από την εισβολή / είσοδο ανεπιθύμητων εντόμων μιας και αυτά αποτελούν εστίες μόλυνσης για την δημόσια υγεία. Η απεντόμωση πραγματοποιείται με την χρήση τεχνικών ή χημικών μέσων σε οικιακούς χώρους, εξωτερικούς χώρους, βιομηχανίες τροφίμων (παράγωγης και επεξεργασίας τροφίμων) με σκοπό τη μείωση και την απόλυτη εξόντωση του πληθυσμού των ανεπιθύμητων εντόμων.

  Μέθοδοι αντιμετώπισης:
  Χημικές μέθοδοι:
  1) Εντομοκτόνα επαφής
  2) Καπνιστικά Εντομοκτόνα

  Μυοκτονία είναι η διαδικασία καταπολέμησης των τρωκτικών (ποντικοί, αρουραίοι) καθώς και ο αποκλεισμός αυτών από πιθανή μελλοντική επανεμφάνιση σε χώρους επιχειρήσεων και οικιών. Τα τρωκτικά αποτελούν σοβαρό πρόβλημα για την δημόσια υγεία, καθώς εκτός από τις καταστροφές που μπορεί να προκαλέσουν σε προϊόντα, υλικά, εγκαταστάσεις , αποτελούν φορείς σοβαρών επιδημικών ασθενειών μεταφέροντας παθογόνους μικροοργανισμούς οι οποίοι είναι βλαβεροί για τον ανθρώπινο οργανισμό.

  Χημική καταπολέμηση
  Στη μυοκτονία χρησιμοποιούνται συνηθέστερα δολώματα τρωκτικοκτόνα, τα οποία είναι φάρμακα "νέας γενιάς" την οσμή των οποίων δεν την αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος δολώματα και πρόκειται για αντιπηκτικές ουσίες υποξείας τοξικότητας. είναι ισχυρά δηλητήρια που στόχο έχουν τη γρήγορη εξόντωση των τρωκτικών. Τα τρωκτικοκτόνα σκευάσματα βάση του κανονισμού 852/2004 της Ε.Ε., πρέπει απαραίτητα να τοποθετούνται εντός δολωματικών σταθμών ασφαλείας. Τα δολώματα τοποθετούνται μέσα σε ειδικούς δολωματικούς σταθμούς οι οποίοι στερεώνονται καλά ενώ τοποθετείτε πάνω τους ετικέτα με αρίθμηση ώστε να μπορεί να παρακολουθείται η κατανάλωση.

  Μηχανική καταπολέμηση
  Στη μηχανική καταπολέμηση αποφεύγετε η χρήση φαρμάκου και γίνεται προσπάθεια με μηχανικούς τρόπους να πιαστεί ο εχθρός, όπου συνηθέστερα είναι το ποντίκι. Οι μηχανικές παγίδες διαθέτουν ισχυρή κολλητική επιφάνεια πάνω στην οποία προσκολλάται και παγιδεύεται το τρωκτικό. Οι παγίδες αυτές έχουν ανοίγματα στα πλαϊνά μέρη για να μπορεί να εισέρχεται το τρωκτικό και ημιδιαφανές καπάκι από όπου μπορεί να ελέγχετε η κατάσταση της παγίδας.

  Σε βιομηχανίες τροφίμων όπου απαγορεύεταιη χρήση χημικών ουσιών τοποθετούνται Μεταλλικές μηχανικές παγίδες πολλαπλών συλλήψεων ποντικών (multicatch), γαλβανισμένη για αντοχή στη διάβρωση, με διαφανές καπάκι για εύκολο έλεγχο. Κατάλληλη για έλεγχο τρωκτικών. Δέχεται παγίδα κόλλας»

  Επίσης χρησιμοποιούνται επαναχρησιμοποιούμενες μηχανικές παγίδες θανάτωσης και μεταλλικές παγίδες τρωκτικών.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Αργυρούπολη και όλη την Αθήνα.

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
  - 20 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

  - 25 ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  - 30 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  - 5 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ)
  (στις τιμες δεν συμπεριλαμβανεται ο Φ.Π.Α)

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Αργοναυτών 19, Αγία Βαρβάρα - Αργυρούπολη
  2109690505
  6944634915
  Αυλωνίτης Σπυρίδωνας
  Ασφάλειες - Ασφαλιστικό Γραφείο Αργυρούπολη ΑΘήνα Αττική

  Το ασφαλιστικό γραφείο μας “Αυλωνίτης Σπυρίδωνας” το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στην Αργυρούπολη, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια με ασφάλειες παντός είδους.

  Συνεργαζόμενοι με περισσότερες από 9 ασφαλιστικές εταιρείες, το ασφαλιστικό γραφείο μας στην Αργυρούπολη μπορεί να σας προτείνει την ιδανική ασφάλεια, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

  Αναλαμβάνουμε ασφάλειες υγείας, οικογενειακής προστασίας, παιδιού, ζωής, πυρός, αυτοκινήτου, σπιτιού καθώς και συνταξιοδοτικά προγράμματα.

  Οι έμπειροι ασφαλιστές του ασφαλιστικού μας γραφείου, είναι στην διάθεσή σας για να ακούσουν τις ανάγκες σας και να σας προτείνουν την ιδανική ασφάλεια.

  Επισκεφτείτε το ασφαλιστικό μας γραφείο στην Αργυρούπολη και μαζί θα βρούμε την ιδανική ασφάλεια.

  Ασφαλιστικά Γραφεία Αργυρούπολη, Ασφαλιστικό Γραφείο Αργυρούπολη, Ασφάλειες Αργυρούπολη, Ασφάλειες Υγείας Αργυρούπολη, Ασφάλειες Οικογενειακής Προστασίας Αργυρούπολη, Ασφάλειες Παιδιού Αργυρούπολη, Ασφάλειες Ζωής Αργυρούπολη, Ασφάλειες Πυρός Αργυρούπολη, Ασφάλειες Αυτοκινήτου Αργυρούπολη, Ασφάλειες Σπιτιού Αργυρούπολη, Συνταξιοδοτικά Προγράμματα Αργυρούπολη, Ασφαλιστικά Γραφεία ΑΘήνα Αττική, Ασφαλιστικό Γραφείο ΑΘήνα Αττική, Ασφάλειες ΑΘήνα Αττική, Ασφάλειες Υγείας ΑΘήνα Αττική, Ασφάλειες Οικογενειακής Προστασίας ΑΘήνα Αττική, Ασφάλειες Παιδιού ΑΘήνα Αττική, Ασφάλειες Ζωής ΑΘήνα Αττική, Ασφάλειες Πυρός ΑΘήνα Αττική, Ασφάλειες Αυτοκινήτου ΑΘήνα Αττική, Ασφάλειες Σπιτιού ΑΘήνα Αττική, Συνταξιοδοτικά Προγράμματα ΑΘήνα Αττική,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ
  Αργυρουπόλεως 111α - Αργυρούπολη
  2109702455,2109927840
  6932610771
  Φανοποιείο Αργυρούπολη & Βαφές Αυτοκινήτων Αργυρούπολη

  Το φανοποιείο - φανοβαφείο μας “Παπατσάρας Νικόλαος” το οποίο βρίσκεται στην Αργυρούπολη Αττικής, ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από τριάντα χρόνια και μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές.

  Όλο αυτό το διάστημα έχουμε αποκτήσει εμπειρίες αμέτρητες και συνάμα μοναδικές. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας είναι μαζί μας από το ξεκίνημά μας και αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για την εξέλιξής μας και την συνεχή ανοδική μας πορεία.

  Το φανοποιείο - φανοβαφείο μας στην Αργυρούπολη μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας, σε θέματα φανοποιίας, βαφής και επισκευής αμαξώματος.

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η ικανοποίηση σας, πάντα σε θέματα ποιότητας, εξυπηρέτησης και τιμής.

  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι όλα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Το άρτια εξοπλισμένο συνεργείο βαφείο μας, διαθέτει:
  •Φούρνο βαφής αυτοκινήτων νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.
  •Διπλή καλίμπρα ευθυγραμμίσεως σασί.
  •Πρέσες
  •Σύστημα μέτρησης αμαξώματος.
  •Μηχανή ανάμειξης υδροδιαλυτών χρωμάτων γερμανικής τεχνολογίας STANDOX.
  •Υλικά βαφής STANDOX.
  •Εργαλεία και υλικά αντισκωρικής προστασίας.
  •Διαγνωστικό εγκέφαλο.
  •Τεχνικό εξοπλισμό για έλεγχο 15 σημείων.
  •Χώρους για κάθε στάδιο επισκευής του αμαξώματος κ.ά.
  Η ομάδα μας είναι άψογα καταρτισμένη, εκπαιδευμένη και συνεχώς εξελισσόμενη στις νέες τεχνικές και μεθόδους αποκατάστασης αμαξώματος, φανοποιείας και βαφής. Αναλαμβάνουμε:
  •Την πλήρη αποκατάσταση του οχήματος σας μετά από ατύχημα και την αποζημίωση από την ασφαλιστική σας εταιρία.
  •Μετατροπή του ΙΧΕ σας σε αγωνιστικό όχημα με όλες τις προβλέψεις και τους κανονισμούς της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων Αυτοκινήτου (ΕΛΠΑ) και της FIA.
  •Εάν είστε συλλέκτης κλασσικού ιστορικού οχήματος αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας, ή έχετε ιδιαίτερη σχέση με το παλιό σα αυτοκίνητο, τότε εμείς θα το φροντίσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

  Η αγάπη μας για τα κλασικά οχήματα – αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες – μας οδήγησαν στη δημιουργία ενός μηχανισμού πλήρους αποκατάστασής τους. Διότι θεωρούμε ότι το κλασικό όχημα είναι μοναδικό.

  Η τέχνη της ολικής ανακατασκευής, όπου το όχημα ξαναφτιάχνεται από την αρχή, σύμφωνα πάντα με τα σχέδια του κατασκευαστή, είναι για μας μία πρόκληση ευχάριστη και δημιουργική.
  •Αντικατάσταση/επισκευή όλων των διαβρωμένων/οξειδωμένων μερών
  •Αμμοβολή
  •Ανακατασκευή μηχανικών μερών
  •Αντικατάσταση στις ταπετσαρίες, στα καθίσματα, στο σαλόνι, στις επενδύσεις τoυ ουρανού
  •Δίκτυο/δικτύωση με διεθνή κέντρα ανταλλακτικών

  Θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας, να μας γνωρίσετε, να δείτε τη δουλειά μας και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

  Φανοποιείο Αργυρούπολη, Φανοβαφείο Αργυρούπολη, Φανοποιείο Αργυρούπολη, Βαφές Αυτοκινήτων Αργυρούπολη, Αναπαλαιώσεις Αμαξωμάτων Αργυρούπολη, Επισκευές Αμαξωμάτων Αργυρούπολη

  Φανοποιείο Ηλιούπολη, Φανοβαφείο Ηλιούπολη, Φανοποιείο Ηλιούπολη, Βαφές Αυτοκινήτων Ηλιούπολη, Αναπαλαιώσεις Αμαξωμάτων Ηλιούπολη, Επισκευές Αμαξωμάτων Ηλιούπολη

  Φανοποιείο Αττική, Φανοβαφείο Αττική, Φανοποιείο Αττική, Βαφές Αυτοκινήτων Αττική, Αναπαλαιώσεις Αμαξωμάτων Αττική, Επισκευές Αμαξωμάτων Αττική
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Τιμοξένους 12-14 - Νεος Κόσμος
  6972461030
  6949752725
  Υδραυλικός Νέος Κόσμος - Ydrotherm
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις - Υδραυλικοί| Αθήνα Κέντρο - Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη Αττική

  Ο έμπειρος υδραυλικός Άρηςδιατηρεί την επιχείρηση Ydrotherm, η οποία εδρεύει στο Νέο Κόσμο Αττικής και δραστηριοποιείται στους τομείς των ανακαινίσεων, υδραυλικών εγκαταστάσεων και βλαβών. Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και μια ομάδα καταξιωμένων συνεργατών, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες εξυπηρετώντας το Νέο Κόσμο, την Καλλιθέα, τη Νέα Σμύρνη, όλο το κέντρο της Αθήνας και όπου μας ζητηθεί εντός Αττικής.

  Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικό αναβατόριο ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις εργασιών. Ανταποκρινόμαστε 24 ώρες το 24ωρο σε κάθε σας πρόβλημα άμεσακαι υπεύθυνα.Οι τιμές μας είναι απόλυτα ανταγωνιστικές και προσαρμοσμένες στις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις με άριστη ποιότητα εργασιών.

  Τομείς δραστηριότητας: ανακαίνιση μπάνιου - κουζίνας, θερμοσίφωνες, φυσικό αέριο, λέβητες, υδρορροές, θέρμανση - καλοριφέρ, καμινάδες, αποχετεύσεις και οποιοδήποτε άλλο ζήτημα υδραυλικής φύσης.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

  Υδραυλικός 24 ώρες το 24ωρο Αθήνα Αττική

  Άμεση εξυπηρέτηση σε υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις στις περιοχές:

  Αθήνα Κέντρο Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Κολωνάκι, Κολωνός, Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Βύρωνας, Γαλάτσι, Δάφνη, Καισαριανή, Υμηττός, Γκύζη, Σεπόλια, Εξάρχεια, Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Πλάκα, Κυψέλη, Πατήσια
  Βόρεια προάστια Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Μελίσσια, Νέα Ιωνία, Νέα Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Φιλοθέη, Χολαργός, Παπάγου, Πεύκη
  Δυτικά προάστια Περιστέρι, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Αιγάλεω, Ίλιον, Καματερό, Πετρούπολη
  Νότια προάστια Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Μοσχάτο, Παλαιό Φάληρο, Ταύρος, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Ελληνικό
  Ανατολικά Προάστια Βούλα, Πειραιάς, Κορυδαλλός, Πέραμα, Άγιος Ιωάννης Ρέντη, Νίκαια, Κερατσίνι, Καστέλλα, Νέο Φάληρο, Καμίνια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Κυθήρων 6 - Αργυρούπολη
  6939524199
  MHLLI PALLE – ΜΗΛΛΙ ΠΑΥΛΟΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ- ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ- ΚΤΙΡΙΩΝ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΣΕΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ -ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ -ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ -ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ- ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΗΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ -ΛΟΥΣΤΡΑ ΔΑΠΕΔΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ LAMINATE ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΑΘΗΝΑ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ

  Για γρήγορες οικονομικές γενικές ανακαινίσεις ολων των ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων στην Αργυρούπολη και σε ολη την Αθήνα !!!!!

  Ο εργολάβος ανακαινίσεων ΠΑΥΛΟΣ ΜΗΛΛΙ με εδρα της δουλειάς του στην Αργυρούπολη της Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια εως και σήμερα με επιτυχημένη και ανοδική πορεία , στις γενικές οικοδομικές εργασίες και στις ανακαινίσεις σε κάθε ιδιωτικό και επαγγελματικό χώρο. (κατοικίες, καταστήματα, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία).

  Το πλήρως και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους κτίστες, σοβατζήδες,ελαιοχρωματιστές, πλακάδες, μαρμαράδες, γυψαδόρους,πετράδες,σιδεράδες, ηλεκτρολόγους υδραυλικούς που μπορούν αμεσα να σας εξυπηρετήσουν από οπου μας ζητηθεί στην Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Αγιο Δημήτριο, στο Κέντρο της Αθήνας, Καλλιθέα Νέα Σμύρνη, στην Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Χολαργό,σε όλα τα Βόρεια Προάστια και σε ολη την Αττική.

  Μαζί μελετάμε και σχεδιάζουμε την ανακαίνιση του δικού σας χώρου. Σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις, ώστε να σας παρέχουμε ένα μοναδικό και οικονομικό αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών σας και των επιθυμιών σας

  Τα υλικά και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα με ποιότητα και τελευταίας τεχνολογίας για να μην υπάρξουν μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Γενικές οικοδομικές εργασίες και γενικές ανακαινίσεις χώρων

  Γκρεμίσματα

  Μερεμέτια πάσηςς φύσεως

  Κτισίματα , τούβλα και πέτρα

  Επιχρίσματα (σοβατίσματα)

  Ελαιοχρωματισμούς βαψίματα φρεσκαρίσματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

  Ελαιοχρωματισμοί βάψιμο κατοικιών βάψιμο κτιρίων - ξενοδοχείων βίλλες, προσόψεις, εξοχικές κατοικίες

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών

  Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε τεχνοτροπία, για την διακόσμηση των τοίχων, με σφουγγάρι, στούκο βενετσιάνο, κουρασανίτ, κρακελέ, απομιμήσεις ξύλου μαρμάρου.
  Χρησιμοποιώντας τα πιο μοντέρνα υλικά πλαστικά, ακρυλικά, οικολογικά χρώματα που αντέχουν στον χρόνο και στον Ελληνικό ηλιο

  Δημιουργούμε άριστα αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν.

  Σπατουλαρίσματα, Λάκκες, Στοκαρίσματα, μερεμέτια πάσης φύσεως και πριν από το βάψιμο των χώρων

  Προτείνουμε πάντα συνδυασμούς χρωμάτων που να είναι κατάλληλοι στον δικό σας χώρο να μεταμορφώσουν και να αναδείξουν την οικοδομή.

  Τοποθετήσεις πλακιδίων – γρανίτες- ψηφίδες

  Τοποθετήσεις μαρμάρων,μαρμαρικές εργασίες γυαλίσματα μαρμάρων

  Ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας μερικές η ολικές σε δάπεδα, τοίχους, ταράτσες, μπαλκόνια

  Αποξήλωση παλαιών πλακιδίων

  Επενδύσεις πέτρας – σε δάπεδα σε τοίχο

  Πλακοστρώσεις σε αυλές, πεζοδρόμια σε πλατείες

  Πέτρινες διακοσμήσεις σε τοίχους κολώνες, κτίσιμο μπάρμπεκιου, βρύσες

  Γυψοσανίδες – ψευδοροφές -χωρίσματα τοιχοποιίες

  Γύψινες ανακαινίσεις

  Κρυφοί φωτισμοί, θόλοι, γύψινες διακοσμήσεις

  Πατητή τσιμεντοκονία

  Σιδηροκατασκευές, κάγκελα, πατάρια,γκαραζόπορτες,πέργκολες

  Ξυλουργικές εργασίες

  Τοποθετήσεις ξύλινων δαπέδων, LAMINATE

  Λούστρα δαπέδων επισκευές

  Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρολογικές βλάβες

  Υδραυλικές εγκαταστάσεις , Υδραυλικές βλάβες

  Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην Ανακαίνιση του σπιτιού σας, με οικονομικά πακέτα, προσοχή στην λεπτομέρεια και την απόλυτη καθαριότητα, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα

  Το πλήθος των οικοδομικών ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο αποτελεί εγγύηση για την δουλειά μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΠΑΥΛΟΣ ΜΗΛΛΙ
  Ο εργολάβος γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων στην Αργυρούπολη

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ και στις αργίες

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Τριπόλεως 35 - Άγιος Δημήτριος
  2109322048
  6946084248
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΤΡΙΨΙΜΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΕΛΑΙΟΧΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ - ΑΤΤΙΚΗ - ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

  Με εμπειρία πολλών χρόνων και συνεχή ενημέρωση για όλες τις καινοτομίες των νέων υλικών και την εφαρμογή τους σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εργασίες στον τομέα της μόνωσης των επιφανειών και στην τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων.

  Αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία την ανακαίνιση του μπάνιου σας ή της κουζίνας σας χρησιμοποιώντας άριστα υλικά με αντοχή στον χρόνο και με επιμελημένη εργασία για ένα άψογο αισθητικό αποτελεσμα.

  Μελετούμε με ιδιαίτερη προσοχή τον χώρο σας και εστιάζουμε στις εκάστοτε ανάγκες του για να χρησιμοποιήσουμε υλικά που θα τον ενισχύσουν και θα τον προστατεύσουν.

  Με εξαιρετική προσοχή εφαρμόζουμε την τσιμεντοκονία για να δώσουμε την σωστή κλίση της επιφάνειας και κατόπιν με ιδιαίτερη επιμέλεια τοποθετούμε τα πλακίδια της επιλογής σας. Είμαστε εδω για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή της σωστής ποιότητας πλακιδίων για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο .

  Ακόμη αναλαμβάνουμε το τρίψιμο και γυάλισμα των μαρμάρων και των μωσαϊκών με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Πρώτα το εξειδικευμένο συνεργείο μας με την διαδικασία του τριψίματος λειαίνει την επιφάνεια μετά αν είναι απαραίτητο στοκάρουμε και στο τέλος ολοκληρώνεται η εργασία του γυαλίσματος.

  Τα συνεργεία μας επίσης με πολυετή εμπειρία αναλαμβάνουν και τον ελαιοχρωματισμό του κτιρίου σας βάφοντας τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους με επιμέλεια και με άριστα οικολογικά υλικά απο επώνυμες εταιρείες του χώρου.

  Φροντίζουμε να ελέγχουμε διεξοδικά το κτίριο για προβλήματα υγρασίας για να εφαρμόσουμε τα απαραίτητα μονωτικά υλικά σύμφωνα με τις ανάγκες του κτιρίου για να έχετε μια ολοκληρωμένη προστασία σε βάθος χρόνου. Μέσα στις εργασίες μόνωσης που αναλαμβάνουμε περιλαμβάνεται και η στεγανοποίηση της ταράτσας που είναι πολυ σημαντική για την προστασία του κτιρίου.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:
  - τοποθέτηση πλακιδίων αγιος δημητριος αττικης
  - τοποθέτηση μαρμάρων αγιος δημητριος αττικης
  - ανακαίνιση μπάνιου αγιος δημητριος αττικης
  - ανακαίνιση κουζίνας αγιος δημητριος αττικης
  -αντικατάσταση πλακιδίων αγιος δημητριος αττικης
  - τοποθέτηση πλακιδίων βεράντας αγιος δημητριος αττικης
  - τοποθέτηση πλακιδίων πισίνας αγιος δημητριος αττικης
  - τοποθέση παντος τύπου πλακιδιων αγιος δημητριος αττικης
  - ελαιοχρωματισμοί κτιρίων αγιος δημητριος αττικης
  - παντος τύπου μονώσεις αγιος δημητριος αττικης
  - στεγανοποίηση ταράτσας αγιος δημητριος αττικης
  - τρίψιμο μαρμάρων αγιος δημητριος αττικης
  - γυάλισμα μαρμαρων αγιος δημητριος αττικης
  -τρίψιμο μωσαικών αγιος δημητριος αττικης
  - γυάλισμα μωσαικών αγιος δημητριος αττικης

  Άψογο αποτέλεσμα σε ασυναγώνιστες τιμές.

  Με εκτίμηση
  Αθανασόπουλος Κώστας
  6946084248

  τοποθετηση πλακιδιων νεα σμυρνη - τοποθετηση πλακιδιων παλαιο φαληρο - τοποθετηση πλακιδιων ηλιουπολη - τοποθετηση πλακιδιων αργυρουπολη
  τριψιμο μαρμαρων νεα σμυρνη - τριψιμο μαρμαρων - παλαιο φαληρο - τριψιμο μαρμαρων ηλιουπολη - τριψιμο μαρμαρων αργυρουπολη
  γυαλισμα μαρμαρων νεα σμυρνη - γυαλισμα μαρμαρων παλαιο φαληρο - γυαλισμα μαρμαρων ηλιουπολη - γυαλισμα μαρμαρων αργυρουπολη
  ελαιοχρωματισμοι κτιριων αγιος δημητριος αττικης - βαψιμο σπιτιου αγιος δημητριος αττικης -βαψιμο καταστηματων αγιος δημητριος αττικης
  παντος τυπου μονωσεις αγιος δημητριος αττικης - μονωσεις κτιριων αγιος δημητριος αττικης -ανακαινιση μπανιου αγιος δημητριος αττικης
  ανακαινιση μπανιου νεα σμυρνη - ανακαινιση μπανιου ηλιουπολη - ανακαινιση αργυρουπολη - ανακαινιση μπανιου παλαιο φαληρο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Πόντου 61 - Αργυρούπολη
  2130330551
  6951855965
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗ

  Ο υδραυλικος Μάρης Φώτης δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις στην Αργυρούπολη, το Ελληνικό και σε όλη την Αττική, προσφέροντας εγγυημένης ποιότητας εργασίες, σε οικονομικές τιμές.

  Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία καθώς και όλη την τεχνογνωσία που απαιτείται, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας υδραυλικές εγκαταστάσεις, υδραυλικές εργασίες, υδραυλικές βλάβες, εργασίες φυσικού αερίου, εργασίες θέρμανσης, ύδρευσης, εγκαταστάσεις καυστήρων, συντηρήσεις καυστήρων καθώς και ηλιακά συστήματα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αργυρούπολη, το Ελληνικό και σε όλη την Αττική.

  Εάν χρειάζεστε άμεσα υδραυλικό στην Αργυρούπολη, το Ελληνικό και όπου και αν βρίσκεστε σε όλη την Αττική, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  Υδραυλικοί Αργυρούπολη Αττική
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Αργυρούπολη Αττική
  Υδραυλικές Εργασέις Αργυρούπολη Αττική
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ροδοπόλεως 42, Σούρμενα - Ελληνικό
  6932433289
  γυψοσανιδες ελληνικο αττικης , αργυρουπολη , φαληρο , βουλα, βουλιαγμενη
  κατασκευες γυψοσανιδας ελληνικο αττικης , αργυρουπολη , φαληρο , βουλα, βουλιαγμενηξηρα δομηση ελληνικο αττικης , αργυρουπολη , φαληρο , βουλα, βουλιαγμενη
  γυψινες διακοσμησεις ελληνικο αττικης , αργυρουπολη , φαληρο , βουλα, βουλιαγμενη
  γυψινες επενδυσεις ελληνικο αττικης , αργυρουπολη , φαληρο , βουλα, βουλιαγμενη
  ελαιοχρωματισμοι ελληνικο αττικης , αργυρουπολη , φαληρο , βουλα, βουλιαγμενη

  Η επιχείρηση ''Αντώνης γύψινες διακοσμήσεις'', στην Αττική, δραστηριοποιείται στον τομέα των εφαρμογών γυψοσανίδας για εσωτερικές και εξωτερικές διακοσμήσεις προσφέροντάς σας το καλύτερο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου και τις απαιτήσεις σας.

  Εξειδικεύομαι στις κατασκευές από γυψοσανίδα όπως ψευδοροφές, εφαρμογές φωτισμού, επενδύσεις και διακοσμήσεις στα μέτρα σας.

  Αναλαμβάνω το φινίρισμα νεόδμητων και υπό ανακατασκευή χώρων, ιδιωτικών και επαγγελματικών, δίνοντας την τελική μορφή στο περιβάλλον σας.

  Χρησιμοποιώ ό,τι πιο νέο και σύγχρονο, πιστοποιημένο υλικό, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα κατασκευαστικών εφαρμογών.

  Με μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας συζητάμε τις ανάγκες σας και προτείνω λύσεις της αρεσκείας σας προσαρμοσμένες στις οικονομικές σας δυνατότητες.

  Γύψινες διακοσμήσεις, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χώρου σας. Η πολύχρονη εμπειρία μου και οι καινοτόμες προτάσεις μου, συνδυάζονται με τις δικές σας επιθυμίες και δημιουργούμε μια μοναδική διακόσμηση για το χώρο σας, σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ και ύφος!

  Περίτεχνες γύψινες κατασκευές με κρυφό φωτισμό, ράφια από γυψοσανίδα, ειδικές ξεχωριστές κατασκευές διακόσμησης! Καλλιτεχνικές γύψινες δημιουργίες που δίνουν στο χώρο σας, το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  γύψινες κατασκευές
  γυψινες διακοσμήσεις
  γύψινες επενδύσεις
  ψευδοροφές
  χωρίσματα
  κρυφοί φωτισμοί
  διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων
  ελαιοχρωματισμοί

  Με αγάπη και μεράκι για τη δουλειά μου, δημιουργώ ό,τι ακριβώς ονειρεύεστε, δινοντάς σα ευφάνταστα αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

  Με εκτίμηση
  Αντώνης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γεωργίου Αβέροφ 76 - Αργυρούπολη
  2109634930
  6974607504
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να καλύψει τις ανάγκες σας σεκατασκευές αλουμινίου όπως κουφώματα και κάγκελα για κάθε χρήση και εφαρμογή σε συνέπεια και αξιοπιστία.

  Κουφώματα αλουμινίου, πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, ειδικές κατασκευές αλουμινίου, κάγκελα αλουμινίου & inox

  Οι κατασκευές μας χαρακτηρίζονται από την αντοχή τους και την καλαισθησία που προσφέρουν στον χώρο σας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που εκατοντάδες πελάτες μας ξαναπροτιμούν και μας προτείνουν.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Αγίου Κωνσταντίνου 17 - Ηλιούπολη
  2109811017
  6949286634
  NUOVO BAGNO | ΚΑΡΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Πατητή Τσιμεντοκονία - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Ηλιούπολη Αττική

  Η επιχείρηση NUOVO BAGNO - ΚΑΡΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών και θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, εδώ και πολλά χρόνια, με εδρα της δουλειάς του στην Ηλιούπολη της Αθήνας.

  Η επιχείρησή μας απαρτίζεται από αδειούχους θερμουδραυλικούς εγκαταστάτες και εχοντας αποκτήσει εμπειρία χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων με εξειδίκευση στην πατητή τσιμεντοκονία, μπορούμε να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη, πάντοτε στις καλύτερες τιμές.

  Η ποιότητα εργασίας μας, η συνέπεια παράδοσης των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το όνομά μας και την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.
  Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη, καθώς και τη γρήγορη εξυπηρέτηση.

  Επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά, για την άμεση εξυπηρέτησή σας!

  Εξυπηρετούμε άμεσα τις περιοχές: Ηλιούπολη,Αργυρούπολη, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Ελληνικό, Βούλα, Βάρκιζα, Άλιμος, Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Άγιος Δημήτριος, Μοσχάτο, Καλλιθέα
  Σε όλα τα νότια προάστια της Αθήνας και όπου μας ζητηθεί στην Αττική

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ
  Δωδεκανήσου 35 - Αργυρούπολη
  6945783459
  6973945387
  Το μουσικό μεζεδοπωλείο “Το Αρχοντικό του Στέλιου” το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στην Αργυρούπολη, έχει όλα όσα θα θέλατε για μια επιτυχημένη έξοδο με την παρέα ή την οικογένειά σας στην Αθήνα.

  Στο μουσικό μεζεδοπωλείο μας θα βρείτε, μεγάλη ποικιλία από πικάντικους και καλομαγειρεμένους μεζέδες, όλα φτιαγμένα από το μερακλή ιδιοκτήτη τον κ. Στέλιο και επηρεασμένα από την κρητική του καταγωγή, όμορφη σάλα, αλλά και τραπεζάκια έξω και ζωντανή μουσική.

  Σας περιμένουμε καθημερινά στο μουσικό μεζεδοπωλείο μας και είμαστε σίγουροι ότι θα σας ξανά δούμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Ηλέκτρας 4 - Αργυρούπολη
  6934857001
  ανακαινισεις καταστηματων αττικη - ανακαινισεις κτιριων αττικη - παντος τυπου ανακαινισεις αττικη
  ελαιοχρωματισμοι αττικη - ελαιοχρωματισμοι καταστηματων αττικη - παντος τυπου μερεμετια αττικη
  τοποθετηση πλακιδιων αττικη - τοποθετηση μαρμαρων αττικη - τοποθετηση πετρας αττικη
  ανακαινισεις ξενοδοχειων αττικη - ανακαινισεις σε ολη την αττικη

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες υψηλής ποιότητας στον χώρο της οικοδομής και ανταγωνιστικές τιμές.

  Για την ανακαίνιση της οικίας σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου αποτελούμε την ιδανική λύση με πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις για να φτιάξετε έναν χώρο με γούστο και στυλ.

  Με συνεχή ενημέρωση για τα νέα υλικά, αλλά και τις νέες τεχνοτροπίες, θα σας προσφέρουμε επιμελημένη εργασία που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια.

  Δίπλα σας σε κάθε στάδιο της οικοδομής αναλαμβάνουμε:

  την ανακαίνιση κτιρίων
  ελαιοχρωματισμούς κτιρίων
  διακοσμήσεις με γυψοσανίδα
  τοποθέτηση πλακιδίων
  σοβατίσματα οικοδομής
  χτισίματα
  μονώσεις
  θερμοπροσόψεις
  στοκαρίσματα
  μερεμέτια
  συντηρήσεις κτιρίων

  Άμεση εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση
  Παπακώστας Παναγιώτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Σοφοκλή Βενιζέλου 32-36, Άγιος Δημήτριος - Αττική
  6974977269
  ΚΑΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
  Ανακαινίσεις Σπιτιών & Καταστημάτων - Οικοδομικές Εργασίες | Άγιος Δημήτριος Αττική - Νότια Προάστια

  Η εταιρεία γενικών ανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών ΚΑΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ έχει την έδρα της στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Εδώ και 5 χρόνια δραστηριοποιούμαστε ενεργά στις ανακαινίσεις σπιτιών και καταστημάτων, αναλαμβάνοντας πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες.

  Με μια καταξιωμένη ομάδα συνεργατών επισκεπτόμαστε το χώρο σας, και αφού αξιολογίσουμε τις ανάγκες σας, δίνουμε λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές. Ο συνδυασμός των έμπειρων τεχνιτών, των ποιοτικών υλικών και της λεπτομερούς εργασίας μας έχουν καταστήσει την εταιρεία μας σε μια από τις πρώτες επιλογές στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων στα Νότια Προάστια Αττικής.

  Οι τιμές μας είναι προσιτές και απόλυτα προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της εποχής. Τα υλικά μας είναι άριστης ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον.

  ΕΠΙΒΛΕΨΗ ♦ ΜΕΛΕΤΗ ♦ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Προσφέρουμε υπηρεσίες ανακαίνισης και οικοδομικών εργασιών στις περιοχές Άγιος Δημήτριο, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Δάφνη, Άλιμο, σε όλα τα Νότια Προάστια και όπου μας ζητηθεί σε Αττική και επαρχία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Κωνσταντινουπόλεως 26 - Αργυρούπολη
  6973085658
  Δραστηριοποιούμαστε στα Νότια Προάστια αλλά και όλη την Αθήνα - Αττική με έδρα μας την Αργυρούπολη. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της οικοδομής και της κατασκευής εφαρμογών ξηράς δόμησης αναλαμβάνουμε:

  Γύψινες Διακοσμήσεις
  Χωρίσματα Γυψοσανίδας
  Γύψινες Ψευδοροφές
  Κρυφοί Φωτισμοί
  Κατασκευές - Ανακαινίσεις καταστημάτων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
  Κολοκοτρώνη Θεοδωρου 86 - Άγιος Δημήτριος
  2114012967
  6939274599
  ΣΠΥΡΟΣ

  ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΓ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΚΗΠΟΥΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ
  ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΗΠΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
  ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΗΠΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΗΠΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

  Ο κηπουρός Σπύρος με έδρα τον Άγιο Δημήτριο, δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και συντηρήσεις κήπων και φυτών στην δημιουργία χώρων πρασίνου και κάθε κηπουρικής εργασίας .

  Με σεβασμό στο περιβάλλον, τεχνογνωσία και αξιοπιστία η επιχείρισή μας φροντίζει να προσφέρει σε κάθε πελάτη της,
  υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με στόχο την πλήρη και σωστή εξυπηρέτησή του, από οπου μας ζητηθεί στον Αγ. Δημήτριο, Βύρωνα,Ηλιούπολη,Ελληνικό, Αργυρούπολη, Ν. Σμύρνη και από οπου μας ζητηθεί στην Αθήνα.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Αναλαμβάνει συντηρήσεις και κατασκευή κήπων, διακόσμηση κήπου, αρχιτεκτονική κήπου αυτόματο πότισμα, αρδευτικά συστήματα, ξεχορτάριασμα, κλάδεμα δένδρων, εσωτερική διακόσμηση φυτών, προετοιμασία εδάφους, φύτεμα, συντήρηση και περιποίηση βεράντας, συντήρηση φυτών εσωτερικού χώρου (γραφεία, σπίτια, καταστήματα πολυκατοικίες ξενοδοχεία)

  Αναλαμβάνουμε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις. Όλοι μας έχουμε αρχίσει να αναζητάμε ένα παράδεισο που θα μας δώσει διέξοδο από το άγχος της καθημερινότητας.
  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα για να σχεδιάσουμε μαζί τον δικό σας κήπο

  Ποιότητα εργασίας συνέπεια και προσιτές τιμές είναι τα πλεονεκτήματα μας

  Φιλικά

  ΣΠΥΡΟΣ

  Ο κηπουρός στον ΑΓ. Δημήτριο
  Toggle
προηγούμενη 1 από 9 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ