noscript image for google
Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 | 08:24 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΤΙΡΥΝΘΟΣ 5-7 - Πατήσια
  6936651570
  6936651574
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ 24 - Γαλάτσι
  2102916880
  6936283005
  Η εταιρεία Darko Design λειτουργεί από το 1998 με έδρα το Γαλάτσι, στο κέντρο της Αθήνας. Παρά την πρόσφατη ίδρυσή της, τα στελέχη χαρακτηρίζονται από την πολυετή πείρα που έχουν στον χώρο της διακοσμητικής αρχιτεκτονικής, της αναπαλαίωσης και της διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της σημερινής εποχής ώθησαν στην ίδρυση της Darko Design με σκοπό την ικανοποίηση εκείνων που θέλουν κάτι το ξεχωριστό, το μοντέρνο μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια χωρίς να υστερεί σε ποιότητα και αντοχή.

  Η πολυετή πείρα των συνεργείων και ή υπευθυνότητα είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να προσφέρει η Darko Design για την επισκευή ή ανακαίνιση του χώρου ή του κτιρίου σας. Οι εξειδικευμένες εργασίες που παρέχει όπως:

  - Ελαιοχρωματισμοί / Τεχνοτροπίες
  - Γυψοσανίδες
  - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
  - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  - Τοποθέτηση Ξύλινων Πατωμάτων / Βιομηχανικών Δαπέδων
  - Γύψινες Διακοσμήσεις
  - Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων
  - Σμάλτωση Ειδών Υγιεινής
  - Κατασκευή Ξύλινων & Πέτρινων Κατοικιών

  Πραγματοποιεί την κάθε σας ανάγκη και επιθυμία με αισθητική, πρωτοπορία, επαγγελματισμό και προ πάντων βάση των δικών σας οικονομικών δυνατοτήτων και επιλογών.

  Η Darko Design πάντα είναι πρόθυμη να ακούσει τις δικές σας επιθυμίες, να συμβουλέψει και να δημιουργήσει για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ 13, ΒΥΡΩΝΑΣ - Βύρωνας
  6945498218
  6972690863
  Από το 1947 διακοσμούμε την Αθήνα (παλιά βουλή, μουσείο μπενάκη, ιταλική σχολή), ανακαινίζουμε ξενοδοχεία (θέρμα, σύλλα, london, φοίνιξ) αλλά δίνουμε λύσεις στο χώρο σας, οικιά ή επαγγελματικό, με φαντασία, λειτουργικότητα και προσιτές τιμές, βασισμένοι στην πολυετή πείρα μας, στην τεχνική μας κατάρτιση και στις συνεργασίες μας με φημισμένους αρχιτέκτονες και διακοσμητές (κ. Μέρλος, κ. Φιλίνη, κ. Τσουκάρης και πολλοί άλλοι).

  Γύψινα, ψευδοροφές, χωρίσματα, θερμοπρόσοψη ΔΕΜΕΝΑΓΑΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίου Γεωργίου 13-15, Παλαιοχώρι - Μάνδρα
  2105822282
  6937341668, 6972130814
  2o e-mail: dkiriaku3169@gmail.com

  Η Κατασκευαστική Κυριάκου βρίσκεταιστην αγορά πάνω από 20 έτη και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επίπεδου, με σύμμαχο τη μεγάλη εμπειρία μας και την άριστη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας.

  Επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες, χρησιμοποιούμε υλικά καινοτομίας υψηλών προδιαγραφών και διαθέτουμε από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς.

  Γιατί να μας προτιμήσετε:
  -Εμπειρία 20 ετών στις κατασκευές αλουμινίου
  -Άμεση εξυπηρέτηση
  -Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
  -Τεχνογνωσία
  -Χαμηλές τιμές
  -Μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου

  Το γραφείο της εταιρείας μας βρίσκεται Σωκράτους 107 στο Χαλάνδρι.

  Μη διστάσετε επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κ.ΒΑΡΔΕΡΗ 43, ΣΙΑΤΙΣΤΑ - Κοζάνης
  2465022013
  6976338690
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ήβης 273 - Γλυφάδα
  2109646993
  6944803904
  Η εταιρία μας, η οποία ιδρύθηκε το 1960, αναλαμβάνει γύψινες κατασκευές, ψευδοροφές, χωρίσματα, γύψινες διακοσμήσεις, ανακαινίσεις. Οι κατασκευές μας πραγματοποιούνται με τα καλύτερα και πιο επώνυμα προϊόντα της αγοράς, σε συνδιασμό με το μεράκι και την πολυετή πείρα μας. Προσιτές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση.

  Εξυπηρετούνται άμεσα όλες οι περιοχές στα νότια προάστια της Αθήνας
  (Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Βούλα, κλπ),
  καθώς και όλη η Αττική.

  Επίσης υπάρχει δυνατότητα εργασίας και σε περιοχές εκτός Αττικής.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Τρίγλιας 38 Σέρρες - Σερρών
  6945155256
  ΚΑΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  Γυψοσανίδες -ψευδοροφές με περίτεχνα σχέδια και φαντασία στις Σέρρες και σε ολο το νομό Σερρών

  Μονώσεις θερμομονώσεις και οικονομικές ανακαινίσεις κατοικιών -κτιρίων

  Η επιχείριση ΚΑΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ που εδρεύει στις Σέρρες, εδώ και πολλά χρόνια, δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των γύψινων, κατασκευών, στις γυψοσανίδες στις γύψινες διακοσμήσεις, καθώς επίσης και στις μελέτες και εφαρμογές ξηράς δόμησης, για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους,αλλά και στον τομέα των μονώσεων και θερμομονώσεων.

  Οι γύψινες κατασκευές, τα τελευταία έτη αποτελούν μια οικονομική και εύκολη λύση με την οποία μπορεί κανείς να ανανεώσει ριζικά και να διαμορφώσει τον χώρο σας

  Επενδύουμε συνεχώς στην έρευνα και σε καινοτόμες διαδικασίες υλοποίησης, χρησιμοποιώντας καινούργια, ακόμη πιο εξελιγμένα διακοσμητικά υλικά. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα την εξειδίκευση και την άριστη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας.

  Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που εχουμε αποκτήσει μας δίνει την δυνατότητα να αυξήσουμε επιπλέον, την ανταγωνιστικότητα της επιχειρισής μας και εγγυώμαστε παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, προσδίδοντας στον χώρο σας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, καθώς και ταχύτητα στην αποπεράτωση κάθε ανακαίνισης που αναλαμβάνουμε πάντα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας (γυψαδόροι) μπορούν να σας προτείνουν γύψινες κατασκευές και διακοσμήσεις σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, ανάλογα με το στυλ που θέλετε να δώσετε στον χώρο σας, και να σας εξυπηρετήσουμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στις Σέρρες, στο Σιδηρόκαστρο, στην Νιγρίτα, στην Νέα Ζίχνη και σε ολο το νομό Σερρών.

  Ανακαινίζουμε κατοικίες, καταστήματα,ξενοδοχεία, γύψινες ανακαινίσεις εκκλησιών.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας :

  Γύψινες κατασκευές και γύψινες διακοσμήσεις τοποθέτηση γύψινων διακοσμητικών συνθέσεων με σκοπό την αισθητική αναβάθμιση του χώρου, δίνοντας συγκεκριμένη νότα και στύλ

  Ψευδοροφές πολλαπλών επιπέδων με γυψοσανίδα

  Διαχωριστικά παντός τύπου με γυψοσανίδα, σε κατοικίες, γραφεία,καταστήματα

  Τοιχοποιίες με γυψοσανίδα και τσιμεντοσανίδες

  Κρυφοί φωτισμοί

  Θόλοι

  Κορνίζες, ροζέτες

  Κουρτινιέρες

  Απλίκες φωτιστικών

  Κιονόκρανα

  Λούκια, Φορούσια

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα

  Γύψινες κατασκευές , βιβλιοθήκες, εσοχές με ράφια,

  Επενδύσεις τοίχων με γυψοσανίδα

  Ηχομονώσεις

  Ορυκτή ινα

  Συστήματα ξηράς δόμησης

  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις

  Εξωτερικές θερμομονώσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων και κατοικιών,ώστε να

  εξοικονομήσετε ενέργεια, και να κάνετε οικονομία στην κατανάλωση καυσίμων ( πετρέλαιο, ρεύμα, φυσικό αέριο) να προσθέσετε αξία στο σπίτι σας, απολαμβάνοντας ζεστό σπίτι τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι

  Όλα τα μονωτικά υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας επώνυμων και δοκιμασμένων εταιρειών που εγγυώνται την οριστική απαλλαγή από την υγρασία την μούχλα, και την αντοχή στον χρόνο.

  Μονώσεις ταρατσών – υγρομονώσεις

  Κατασκευές προκάτ κατοικιών με σκελετό από μεταλλικές κατασκευές

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο των γύψινων κατασκευών οι ανακαινίσεις που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και για το ονομά μας.

  Στόχος μας είναι, η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση σας

  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας και να εισθαι σίγουροι θα είναι στις πιο συμφέρουσες τιμές

  Φιλικά

  ΚΑΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  Ο εργολάβος γύψινων κατασκευών και θερμομονώσεων στις Σέρρες

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γύψινες κατασκευές Σέρρες,Σερρών, Σιδηρόκαστρο,Νιγρίτα,Νέα Ζίχνη, ΡοδόποληΓυψοσανίδες Σέρρες, Σερρών, Σιδηρόκαστρο,Νιγρίτα,Νέα Ζίχνη, ΡοδόποληΓύψινες διακοσμήσεις Σέρρες,Σερρών, Σιδηρόκαστρο,Νιγρίτα,Νέα Ζίχνη, ΡοδόποληΨευδοροφές χωρίσματα Σέρρες,Σερρών, Σιδηρόκαστρο,Νιγρίτα,Νέα Ζίχνη, ΡοδόποληΓύψινα Σέρρες,Σερρών, Σιδηρόκαστρο,Νιγρίτα,Νέα Ζίχνη, ΡοδόποληΓύψινες ανακαινίσεις Σέρρες,Σερρών, Σιδηρόκαστρο,Νιγρίτα,Νέα Ζίχνη, ΡοδόποληΓυψοσανιδάς Σέρρες,Σερρών, Σιδηρόκαστρο,Νιγρίτα,Νέα Ζίχνη, ΡοδόποληΓυψαδόρος Σέρρες,Σερρών, Σιδηρόκαστρο,Νιγρίτα,Νέα Ζίχνη, ΡοδόποληΕργολάβος γύψινων ανακαινίσεων Σέρρες,Σερρών, Σιδηρόκαστρο,Νιγρίτα,Νέα Ζίχνη, ΡοδόποληΜονώσεις ταρατσών Σέρρες,Σερρών, Σιδηρόκαστρο,Νιγρίτα,Νέα Ζίχνη, ΡοδόποληΕξωτερική Θερμομόνωση Σέρρες,Σερρών, Σιδηρόκαστρο,Νιγρίτα,Νέα Ζίχνη, ΡοδόποληΘερμομονώσεις -θερμοπροσόψεις Σέρρες,Σερρών, Σιδηρόκαστρο,Νιγρίτα,Νέα Ζίχνη, ΡοδόποληΟικονομικές ανακαινίσεις Σέρρες,Σερρών, Σιδηρόκαστρο,Νιγρίτα,Νέα Ζίχνη, ΡοδόποληΠροκάτ σπίτια – κτίρια Σέρρες,Σερρών, Σιδηρόκαστρο,Νιγρίτα,Νέα Ζίχνη, ΡοδόποληΠροκάτ κατασκευές Σέρρες,Σερρών, Σιδηρόκαστρο,Νιγρίτα,Νέα Ζίχνη, Ροδόπολη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  4η Αριστοτέλη Βαλαωρίτου 5 - Ιωάννινα
  2651401097
  6977839665
  ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
  Κατασκευές Γυψοσανίδας Ιωάννινα Ήπειρος - Γύψινες Διακοσμήσεις Ιωάννινα Ήπειρος

  Η επιχείρηση μας “ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται από το 1995 στο χώρο της ξηράς δόμησης, προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια ποιοτικές και υψηλής αισθητικής υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Ιωάννινα σε όλη την Ήπειρο και στα νησιά του Ιονίου.

  Διαθέτοντας υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό και χάρη την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήση, τον σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε σε κάθε κατασκευή, μπορούμε να κάνουμε κάθε σκέψη σας πραγματικότητα.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε κατασκευές γυψοσανίδας, ψευδοροφές, τσιμεντοσανίδες, θερμοπροσόψεις καθώς και ειδικές διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ

  Με αγάπη και μεράκι μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε αλλά και να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο μάς αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας προσφέροντας ένα άψογο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Για εμάς κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως νέα πρόκληση. Από την αρχή της συνεργασίας, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής είμαστε δίπλα στον πελάτη. Αναλύουμε τις απαιτήσεις ενός έργου και διασφαλίζουμε τον άρτιο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής.

  Έχοντας εξυπηρετήσει έως σήμερα έναν μεγάλο αριθμό πελατών στα Ιωάννινα, στην Ήπειρο και στα νησιά του Ιονίου, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη λύση για οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδες επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας προκειμένου να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσατα Ιωάννινα, όλη την Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Φιλίας 6 Σκιάθος - Μαγνησία
  6987553425
  ΤΣΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -DRYWALL POWER

  Για οικονομικές γύψινες ανακαινίσεις με φαντασία και αισθητική σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Σκιάθο !!!!

  Με την εμπειρία πολλών χρόνων η επιχείρισηDRYWALL POWERΤΣΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και με εδρα της δουλειά του στην Σκιάθο,δραστηριοποιείται στον τομέα τομέα των ανακαινίσεων με εξιδίκευση στις γυψοσανίδες, γύψινων κατασκευών, και στις μονώσεις εσωτερικών χώρων .

  Ειμαστε εργολάβοι γύψινων ανακαινίσεων,και το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από γυψαδόρους με εμπειρία και τεχνογνωσία που μπορούν να παρέχουν αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Σκιάθο στο Βόλο,Πήλιο και σε ολο το νομό Μαγνησίας
  Προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση των γύψινων κατασκευών και διαμόρφωση του χώρου σας. Ειτε πρόκειται για κατοικίες,ειτε για ολους τους επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, καφέ, ξενοδοχεία , ενοικιαζόμενα δωμάτια.

  Σας απαλλάσουμε από το αγχος αν θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο για να ανακαινίσετε με ποιότητα και συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο τον χώρο σας.
  Ολες οι δημιουργίες μας με τις γυψοσανίδες και τις ψευδοροφές, εχουν ποιότητα υψιλή αισθητική, και ποικιλία σχεδίων που διαμορφώνουν τον χώρο σας και τον κάνουν να ξεχωρίζει για τοdesignκαι την καλαισθησία.

  Το συνεργείο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την διεκπεραίωση οποιασδήποτε κατασκευής με απόλυτη αξιοπιστία και επιτυχία.

  Οι υπηρεσιες μας:
  Οικοδομικές εργασίες – μερεμέτια

  Γύψινα πάσης φύσεως

  Γύψινες διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων – Γύψινες κατασκευές

  Γυψοσανίδες- Ψευδοροφές – Χωρίσματα

  Τοποθετήσεις γυψοσανίδων σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους ,γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία
  Κούτελα γυψοσανίδας

  Κουρτινιέρες, λούκια
  Κρυφούς φωτισμούς θόλους,ροζέτες, κορνίζες

  Τέμπλα εκκλησιών

  Απλίκες

  Κιονόκρανα

  Επενδύσεις τοίχων με γυψοσανίδα

  Μονώσεις εσωτερικών χώρων

  Γύψινες βάσεις κολώνες

  Γύψινες κουπαστές και κολωνάκια

  Ψευδοροφές γυψοσανίδας πολλαπλών επιπέδων
  Οροφές με ορυκτές ίνες

  Εφαρμογές ξηράς δόμησης
  Ράφια γυψοσανίδας, ανακαινίσεις σε βιτρίνες καταστημάτων
  Επενδύσεις Τζακιών με πυράντοχη γυψοσανίδα

  Χωρίσματα , τοιχοποιίες, τσιμεντοσανίδες σε κατοικίες , καταστήματα, ξενοδοχεία , γραφεία

  Τα συστήματα ξηράς δόμησης, προσφέρουν την λύση στις σημερινές απαιτήσεις διαβίωσης ενώ συνθέτουν δομικά στοιχεία που καλύπτουν εγγυημένα και τις πιο υψηλές προδιαγραφές. Αποτελούνται από υλικά, απόλυτα συμβατά και συνεργάσιμα μεταξύ τους δημιουργώντας δομικά στοιχεία μεγάλης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

  Η επιχείρηση μας καλύπτει όλο το φάσμα των τεχνικών αναγκών από τη μελέτη και το σχεδιασμό εως την εφαρμογή.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο το πλήθος των γύψινων ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας

  Τηλεφωνήστε μας και οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες,(γυψαδόροι) θα ενσωματώσουν τις ιδέες ανανεώνοντας το χώρο σας σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας,

  Πάντα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Φιλικά

  DRYWALL POWERΤΣΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γυψοσανίδες ΣκιάθοςΓύψινες ανακαινίσεις ΣκιάθοςΓύψινες διακοσμήσεις ΣκιάθοςΓύψινες κατασκευές Σκιάθος

  Ψευδοροφές ΣκιάθοςΧωρίσματα με γυψοσανίδα ΣκιάθοςΑνακαινίσεις επαγγελματικών χώρων ΣκιάθοςΕργολαβίες γύψινων ανακαινίσεων ΣκιάθοςΓυψοσανιδάς Σκιάθος

  Γυψαδόρος ΣκιάθοςΕργολάβος γύψινων ανακαινίσεων ΣκιάθοςΟροφες -χωρίσματα γυψοσανίδας ΣκιάθοςΜονώσεις εσωτερικών χώρων ΣκιάθοςΤσιμεντοσανίδες Σκιάθος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγρίνιο - Αιτωλοακαρνανία
  6945559351
  ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Οικονομικές γύψινες διακοσμήσεις και γύψινες ανακαινίσεις κατοικιών καταστημάτων ξενοδοχείων με ποιότητα και περίτεχναdesinστο Αγρίνιο και σε ολη την Αιτωλοακαρνανία !!

  Με την εμπειρία πολλών χρόνων η επιχείριση ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και με εδρα της δουλειάς του στο Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας, δραστηριοποιείται στον τομέα της γυψοσανίδας και γύψινων διακοσμήσεων και στην θερμοπρόσοψη, προσφέροντας έργα υψηλής ποιότητας και απαράμιλλης αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Αγρίνιο, το Μεσολόγγι, την Ναύπακτο και σε ολο το νομό της Αιτωλοακρνανίας αλλά και στην Λευκάδα.

  Παρακολουθώντας διαρκώς της εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες για κατασκευές με γυψοσανίδες και γύψινες διακοσμήσεις που θα αναδείξουν και θα ξεχωρίσουν το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση των γύψινων κατασκευών και διαμόρφωση του χώρου σας. Σας απαλλάσουμε από το αγχος αν θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο γυψαδόρων στο Αγρίνιο
  Ολες οι δημιουργίες μας με τις γυψοσανίδες και τις ψευδοροφές, εχουν ποιότητα και υψιλή αισθητική, και ποικιλία σχεδίων που αρμόζουν σε κάθε χώρο.
  Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές. Με βάση πάντα τις ανάγκες του χώρου σας, δημιουργούμε με τις γυψοσανίδες ένα καλαίσθητο και λειτουργικό αποτέλεσμα στο χώρο σας.

  Όλα αυτά τα χρόνια το πλήθος των γύψινων ανακαινίσεων που εχουμε κατασκευάσει στο Αγρίνιο αλλα και σε ολο το νομό της Αιτωλοακαρνανίας, αποτελούν εγγύηση για την εργασία που προσφέρουμε.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της ξηράς δόμησης, με εγγυημένα αποτελέσματα.

  Γύψινες διακοσμήσεις εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων

  Ορυκτές ινες

  Ψευδοροφές πολλαπλών επιπέδων

  Τοποθέτιση γυψοσανίδας – διάτρητες γυψοσανίδες

  Χαραγμένες γυψοσανίδες

  Γύψινα σε εκκλησίες

  Ειδικές κατασκευές με γυψοσανίδα- βιβλιοθήκες , ράφια,βιτρίνες καταστημάτων

  Χωρίσματα τοίχων , γραφείων

  Τοιχοποιίες με γυψοσανίδα

  Κρυφούς φωτισμούς

  Θόλους

  Επενδύσεις τζακιών

  Απλίκες φωτιστικών

  Κιονόκρανα

  Γύψινες βάσεις κολώνες

  Γύψινες κουπαστές και κολωνάκια

  Ροζέτες

  Γύψινες κορνίζες

  Γύψινα τακάκια πάνω φάσες

  Τσιμεντοσανίδες

  Ηχομονώσεις

  Θερμοπρόσοψη Η εξωτερική θερμομόνωση (θερμοπρόσοψη) προστατεύει τις επιφάνειες των τοίχων από υγρασίες και την μούχλα

  Αναβαθμίστε την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας μεΘερμοπρόσοψη και κερδίστε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας μειώνει πολύ τα έξοδα για θέρμανση τον χειμώνα και για ψύξη το καλοκαίρι.Η αποτελεσματικότητα της θερμομόνωσης φαίνεται στην εξοικονόμηση που προσφέρει η οποία μπορεί να αγγίξει μέχρι και 50%.Η εξωτερική θερμομόνωση απευθύνεται σε παλιά και νέα κτίρια κάθε είδους (μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και σε ολες τις οικοδομές)

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο αναγνωρισμένες εταιρίες στον χώρο των μονωτικών υλικών και εφαρμόζουμε πιστοποιημένα συστήματα ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία την μούχλα και το κρύο η την ζέστη.

  Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα συνεργείο που θα σα εξυπηρετήσει αμεσα με συνέπεια και οικονομικές τιμές χωρίς εκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας τότε καλέστε μας και να εισθαι σίγουροι για το αποτέλεσμα.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Ο εργολάβος γύψινων ανακαινίσεων και θερμοπροσόψεων στο Αγρίνιο

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΓΥΨΙΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ- ΚΤΙΡΙΩΝ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ –ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΓΥΨΑΔΟΡΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΟΡΥΚΤΗ ΙΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΥΨΙΝΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ- ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΟΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ- ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Ζάκυνθος - Κυκλάδων
  6981072380
  ANTY

  Για γυψοσανίδες και γύψινες οικονομικές ανακαινίσεις κατοικιών καταστημάτων και ξενοδοχείων στην Σαντορίνη και σε ολες τις Κυκλάδες με αισθητική και περίτεχναdesign

  Με την εμπειρία πολλών χρόνων η επιχείριση ANTY που εδρεύει στην Σαντορίνη δραστηριοποιείται στον τομέα τομέα των ανακαινίσεων με εξιδίκευση στην τοποθέτιση γυψοσανίδας, γύψινων κατασκευών, και στις μονώσεις.

  Ειμαστε εργολάβοι γύψινων ανακαινίσεων,και το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από γυψαδόρους με εμπειρία και τεχνογνωσία που μπορούν να παρέχουν αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Σαντορίνη, Θηρασιά, στην Νάξο, Πάρο,Φολέγανδρο και σε ολες τις Κυκλάδες.
  Προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση των γύψινων κατασκευών και διαμόρφωση του χώρου σας. Ειτε πρόκειται για κατοικίες,ειτε για ολους τους επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, καφέ, ξενοδοχεία , ενοικιαζόμενα δωμάτια.

  Σας απαλλάσουμε από το αγχος αν θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο για να ανακαινίσετε με ποιότητα και συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο τον χώρο σας.
  Ολες οι δημιουργίες μας με τις γυψοσανίδες και τις ψευδοροφές, εχουν ποιότητα υψιλή αισθητική, και ποικιλία σχεδίων που διαμορφώνουν

  Το συνεργείο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την διεκπεραίωση οποιασδήποτε κατασκευής με απόλυτη αξιοπιστία και επιτυχία

  Οι υπηρεσίες μας:

  Γύψινες ανακαινίσεις παντός τύπου στην Σαντορίνη,Θηρασιά , Νάξο,Φολέγανδροκαι σε ολες τις Κυκλάδες

  Γύψινες διακοσμήσεις – Γύψινες κατασκευές σε εσωτερικούς χώρους και διαμόρφωση των χώρων.

  Γυψοσανίδες- Ψευδοροφές – Χωρίσματα

  Τοποθετήσεις γυψοσανίδων σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους ,γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία
  Κούτελα γυψοσανίδας
  Κρυφούς φωτισμούς θόλους,ροζέτες, κορνίζες
  Ψευδοροφές γυψοσανίδας πολλαπλών επιπέδων σε ποικιλία σχεδίων
  Οροφές με ορυκτές ίνες

  Τσιμεντοσανίδες

  Χωρίσματα ,τοιχοποιίες

  Εφαρμογές ξηράς δόμησηςΜε τον όρο ξηρά δόμηση ονομάζουμε την κατασκευή κτιρίων χωρίς την χρήση των παραδοσιακών υλικών (σκυρόδεμα, τούβλα, τσιμέντο, άμμο, ασβέστη κ.α.), αλλά με την βοήθεια τυποποιημένων προϊόντων νέας τεχνολογίας (γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, ορυκτές ίνες).
  Ράφια γυψοσανίδας, ανακαινίσεις σε βιτρίνες καταστημάτων
  Επενδύσεις Τζακιών με γυψοσανίδα

  Χωρίσματα , τοιχοποιίες, τσιμεντοσανίδες σε κατοικίες , καταστήματα, ξενοδοχεία , γραφεία

  Τα συστήματα ξηράς δόμησης, προσφέρουν την λύση στις σημερινές απαιτήσεις διαβίωσης ενώ συνθέτουν δομικά στοιχεία που καλύπτουν εγγυημένα και τις πιο υψηλές προδιαγραφές. Αποτελούνται από υλικά, απόλυτα συμβατά και συνεργάσιμα μεταξύ τους δημιουργώντας δομικά στοιχεία μεγάλης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

  Μονώσεις Θερμομονώσεις Θερμοπροσόψεις
  Θερμομόνωση κατοικιών για εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας
  Μείωση απώλειας θερμότητας το χειμώνα
  Λιγότερα έξοδα για θέρμανση και δροσιά το καλοκαίρι
  Πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων
  Άριστα θερμομονωτικά υλικά κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και στη χρήση.
  Στεγανοποιήσεις
  Θερμομονώσεις Ταρατσών χωρίς υγρασίες και μούχλα
  Στεγανοποιήσεις Υπογείων
  Στεγανοποιήσεις σε δεξαμενές, σε πισίνες

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο είναι να εχουμε μόνο
  ικανοποιημένους πελάτες .

  Ολες οι δημιουργίες μας με τις γυψοσανίδες και τις ψευδοροφές, εχουν ποιότητα υψιλή αισθητική, και ποικιλία σχεδίων που διαμορφώνουν τον χώρο σας.

  Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών και αποτελούν εγγύηση ώστε να μην υπάρχουν μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

  Το πλήθος των γύψινων ανακαινίσεων που εχουμε δημιουργήσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε αλλά και για το ονομά μας.

  Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν.
  Πιστέψτε μας, στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς!

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  ANTY

  Ο εργολάβος γύψινων ανακαινίσεων και μονώσεων στην Σαντορίνη

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Γυψοσανίδες Σαντορίνη, Θηρασιά Κυκλάδες

  Γύψινες κατασκευές Σαντορίνη, Θηρασιά Κυκλάδες

  Γύψινες διακοσμήσεις Σαντορίνη, Θηρασιά Κυκλάδες

  Γυψοσανιδάς Σαντορίνη, Θηρασιά Κυκλάδες

  Γύψινες ανακαινίσεις Σαντορίνη, Θηρασιά Κυκλάδες

  Γύψινες εργολαβίες Σαντορίνη, Θηρασιά Κυκλάδες

  Γυψαδόρος Σαντορίνη, Θηρασιά Κυκλάδες

  Μονώσεις ταρατσών Σαντορίνη, Θηρασιά Κυκλάδες

  Θερμομονώσεις Σαντορίνη, Θηρασιά Κυκλάδες

  Θερμοπροσόψεις Σαντορίνη, Θηρασιά Κυκλάδες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Τοπόλιανης 10 - Λεπτοκαρυά
  2352032066
  6972440948
  ΠαναγιώτηςΑναστασιάδης Ανακαινίσεις - Κατασκευές Κτιρίων - Μονώσεις - Θερμοπροσόψεις - Γύψινες Κατασκευές Λεπτοκαρυά Πιερίας
  ///////////////////////////////////////////

  Η εταιρεία Simos house ιδρύθηκε το 1990 από το κο Σίμο Αναστασιάδη στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

  Σήμεραμε τον Παναγιώτη Αναστασιάδη ετοιμάζεται να μπει στην τρίτη δεκαετία της, ενώ συνεχίζει να είναι μια από τις πιο δυναμικά εξελισσόμενες τεχνικές εταιρείες στην ΠΙΕΡΙΑ και στην ευρύτερη περιοχή. Την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείται στο τομέα των δημοσίων έργων. Απασχολώντας πάνω από 40 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων για την κατοικία, καθώς και την κατασκευή έργων υψηλών τεχνικών προδιαγραφών. Το κύριο μέλημα της εταιρείας είναι ο συνδυασμός λειτουργικότητας και αισθητικής. Χάρη στη διαρκή επιμόρφωση του προσωπικού και στη συνεχή ενημέρωση για τις τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και στην αμείωτη διάθεση για δημιουργική εργασία, αποβλέπει στην κατασκευή ενός σπιτιού μοντέρνου, ανθεκτικού και λειτουργικού.

  Με υπευθυνότητα και τεχνογνωσία, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες.
  Η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται άριστα αποτελέσματα.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  ///////////////////////////////////////////

  Περιηγηθείτε στις σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με μας, και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε ή θέλετε να ρωτήσετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Γορτυνίας 8 - Αχαρνές
  6972270033
  LASKOS
  Κατασκευές Ξηράς Δόμησης - Κατασκευές Γυψοσανίδας Αττική

  Η επιχείρησή μας “Laskos” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, δραστηριοποιείται από το 2010 στο χώρο της ξηράς δόμησης, προσφέροντας κατασκευές γυψοσανίδας και γύψινες διακοσμήσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Με οδηγό την φαντασία, την τεχνογνωσία, καθώς και τη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της ξηράς δόμησης, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας πάσης φύσεως εργασίες και κατασκευές με γυψοσανίδας.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε σε κάθε κατασκευή, μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να κάνουμε κάθε σκέψη σας για κατασκευή ή ανακαίνιση του χώρου σας πραγματικότητα.

  ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταμόρφωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου σε ένα σύγχρονο χώρο με κρυφούς φωτισμούς, γύψινα χωρίσματα αλλά και ψευδοροφές που θα δώσουν ένα μοναδικό στυλ στο χώρο σας.

  Για εμάς κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως νέα πρόκληση. Από την αρχή της συνεργασίας, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής είμαστε δίπλα στον πελάτη. Αναλύουμε τις απαιτήσεις ενός έργου και διασφαλίζουμε τον άρτιο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με ανακαινίσεις, με κατασκευές γυψοσανίδας και γύψινες διακοσμήσεις, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα και την τεχνογνωσία που μας επιτρέπουν να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία με γυψοσανίδα επιθυμείτε.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά, την Πετρούπολη, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ – ΣΤΕΓΕΣ – ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
  Χερσόνησος - Ηράκλειο
  6989957734
  Η εταιρία μας ΒΕΪΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ σας παρέχει παντός τύπου οικοδομικές εργασίες, μονώσεις, γύψινες κατασκευές πάντα με την καλύτερη ποιότητα και στις καλύτερες τιμές

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΚΡΗΤΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΪΖΗΣ

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΚΡΗΤΗ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

  Με πολυετή εμπειρία αναλαμβάνουμε την κατασκευή και επισκευή κεραμοσκεπής στην Χερσόνησο και κατόπιν συνεννόησης σε όλη την Κρήτη.

  Το συνεργείο μας με άρτια κατάρτιση και εμπειρία κατασκευάζει παντος τύπου κεραμοσκεπές για το σπίτι αλλά και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό επιλέγουμε μόνο άριστα υλικά στις κατασκευές μας και ακολουθούμε όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και αντοχής για να σας προσφέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας .

  Αναλαμβάνουμε ακόμη την επισκευή της κεραμοσκεπής σας αντικαθιστώντας όλα τα παλιά κεραμίδια και ελέγχουμε παράλληλα όλη την κατασκευή για να εφαρμόσουμε ενισχύσεις οπου χρειάζεται .

  Επίσης με επαγγελματική εμπειρία αναλαμβάνουμε παντος τύπου γύψινες κατασκευές και διακοσμήσεις αλλά και χωρίσματα με γυψοσανίδα για να διαμορφώσετε τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού ή του καταστήματός σας.

  Για την σωστή εξοικονόμηση ενέργειας του χώρου σας αναλαμβάνουμε την μόνωση του κτιρίου σας για να εξοικονομήσετε και ενέργεια αλλά και χρήματα.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε :

  κατασκευή κεραμοσκεπής
  επισκευή κεραμοσκεπής
  γύψινες κατασκευες
  γύψινες διακοσμήσεις
  χωρίσματα
  ξύλινες κατασκευές
  μονώσεις κτιρίων
  ελαιοχρωματισμοί κτιρίων
  βάψιμο σπιτιού
  βάψιμο καταστημάτων

  Υψηλής ποιότητας εργασίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση

  Δημήτρης Βείζης

  6989957734

  κατασκευη κεραμοσκεπης χερσονησος - επισκευη κεραμοσκεπης χερσονησος - συντήρηση κεραμοσκεπης χερσονησος - βαψιμο σπιτιου χερσονησος

  γυψινες κατασκευες χερσονησος - γυψοσανιδες χερσονησος - βαψιμο σπιτιου χερσονησος - βαψιμο καταστηματων χερσονησος

  κεραμοσκεπες χερσονησος κρητη - περγκολες χερσονησος - ξυλινες κατασκευες χερσονησος - μονωση σπιτιου χερσονησος

  κατασκευη παντος τυπου κεραμοσκεπης χερσονησος - κατασκευη περγκολας χερσονησος - ελαιοχρωματισμοι κτιριων χερσονησος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ροδίνι - Ρόδος
  6955410678
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΡΟΔΟΣ - ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΡΟΔΟΣ

  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΡΟΔΟΣ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΡΟΔΟΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

  Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στη Ρόδο στον χώρο της οικοδομής καιαναλαμβάνει παντος τύπου οικοδομικες εργασίες .

  Αναλαμβάνουμε γενικές ανακαινίσεις σπιτιών και καταστημάτων με συνέπεια και αξιοπιστία.Μελετώντας το χωρό και τις ανάγκες σας , αποφασίζουμε μαζί για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούνείτε στην οικία σας είτε στον επαγγελματικό χώρο σας, με υλικά αρίστης ποιότητας.Αναλαμβάνουμεμονώσεις παντός τύπουγια να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα ενώ με τηνολοκλήρωση των εργασίων προχωρούμε και στονελαιοχρωματισμότου χώρου παραδίδοντας ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.Τοποθετούμεγυψοσανίδεςανακαινίζοντας και διαμορφώνοντας το χώρο σας σύμφωνα πάντα με τις δικές σας επιθυμίες.Ακόμη αναλαμβάνουμε παντος τύπου σιδηροκατασκευές όπως σιδερένια κάγκελα , σιδερένιες πόρτες , κάγκελα περίφραξηςσιδερένιες σκάλες και ειδικές κατασκευές από σιδηρό.

  Αναλυτικά αναλαμβάνουμε:

  γενικές οικοδομικές εργασίες

  ανακαίνιση σπιτιού

  ανακαιση καταστημάτων

  βάψιμο σπιτιού

  βάψιμο καταστημάτων

  γύψινες κατασκευές

  γυψινα χωρισματα - ψευδοροφές

  σιδηροκατασκευές

  μονώσεις κτιρίων

  μονώσεις ταρατσών

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τη δική μας προσφορά .

  Με εκτίμηση

  Καγιανίν Μουσταφά

  ανακαινιση σπιτιου ροδος - ανακαινισεις κτιριων δωδεκανησα - ανακαινιση καταστηματων ροδος

  ανακαινισεις κτιριων ροδος δωδεκανησα - γυψοσανιδες ροδος - γυψινες κατασκευες ροδος

  βαψιματα ροδος - παντος τυπου σιδηροκατασκευες ροδος - γενικες οικοδομικες εργασιες ροδος

  βαψιμο σπιτιου ροδος - μπογιατζης ροδος - ελαιοχρωματιστης ροδος- οικοδομικα έργα ροδος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Ηράκλειο - Ηράκλειο
  6946738245
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΓΥΨΙΝΑ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Στο χώρο τωνγύψινων κατασκευώναποτελούμε εγγύηση για τις άριστης ποιότητας εργασίες πουπαρέχουμε.

  Με τέχνη και μεράκι διαμορφώνουμε και κοσμούμε τους χώρους σας με τις περίτεχνες γύψινες κατασκευέςμας και τιςγύψινες διακοσμήσειςμας.

  Στην ανακαίνιση τουσπιτιούσας αλλά και τουεπαγγελματικού σας χώρουαναλαμβάνουμε τηνμεταμόρφωση του σε ένα σύγχρονο χώρο μεκρυφούς φωτισμούς , γύψινα χωρίσματα αλλά καιψευδοροφές.

  Οι νέες τάσεις της μόδας προστάζουν περισσότερες έξυπνες λύσεις στην διαμόρφωση του προσωπικού μαςχώρου και σε αυτό αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε, με επαγγελματισμό και συνέπεια. Μεράφιαγυψοσανίδαςαλλά καιολόκληρες συνθέσεις σαλονιού από γυψοσανίδαμεταμορφώνουμε τον χώρο σαςκαι τον αναβαθμίζουμε λειτουργικά.

  Με την δημιουργίακρυφών φωτισμών,με τη χρήση γυψοσανίδας ,αλλάζετε την αισθητική του σπιτιού σας καιεξοικονομείτε ενέργεια.

  Διακοσμήστε το τζάκι σας με όμορφεςγύψινες επενδύσειςκαι δώστε έναν άλλο αέρα στην θέρμανση σας.

  Μετεχνογνωσία και εμπειρία,η εταιρεία μας ,διακρίνεται για την χρήσηάριστων υλικώνκαι με την σωστήεφαρμογή τους προσφέρει άριστα αποτελέσματα που ικανοποιούν κάθε γούστο.

  Μεσυνέπεια και επιμελημένη εργασίααναλαμβάνουμε:

  - παντός τύπου γύψινες κατασκευές
  - ψευδοροφές
  - κρυφοί φωτισμοί
  - γύψινα σχέδια
  - γύψινα χωρίσματα
  - ειδικές γύψινες κατασκευές

  Τα πάντα για την γυψοσανίδα.

  Με εκτίμηση

  Παπαδάκης Αντώνιος

  6946738245

  κατασκευες απο γυψοσανιδα ηρακλειο κρητη - γυψινες κατασκευες ηρακλειο κρητης - γυψινες διαμορφωσεις ηρακλειο κρητης

  γυψινα χωρισματα ηρακλειο κρητης - ψευδοροφες ηρακλειο κρητης - κρυφοι φωτισμοι ηρακλειο κρητης -

  γυψοσανιδες ηρακλειο κρητης- γυψινα ηρακλειο κρητης - γυψοσανιδας ηρακλειο κρητης - γυψοσανιδα ηρακλειο κρητης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Προβελέγγιου 68 - Περιστέρι
  2105715938
  6974583515
  ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  Για οικονομικές γύψινες ανακαινίσεις και γύψινες διακοσμήσεις στο Περιστέρι και σε ολη την Αθήνα !!!!!

  Η επιχείρησή ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ με εδρα το Περιστέρι της Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των γύψινων διακοσμήσεων και κατασκευών, προσφέροντάς σας πρωτότυπες, ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις για την οικία αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό αποτελείται από γυψαδόρους με εμπειρία και παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στο Περιστέρι,στα Λιόσια,στο Αιγάλεω,στο Κέντρο της Αθήνας,στο Χαϊδάρι,στον Χολαργό,στην Πετρούπολη, το Ιλιον, στα Βόρεια Προάστια στο Ψυχικό, και σε ολη την Αττική.
  Προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση των γύψινων κατασκευών και διαμόρφωση του χώρου σας. Σας απαλλάσουμε από το αγχος αν θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο
  Ολες οι δημιουργίες μας με τις γυψοσανίδες και τις ψευδοροφές, εχουν ποιότητα και υψιλή αισθητική, και ποικιλία σχεδίων που αρμόζουν σε κάθε χώρο. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή και τοποθέτηση ψευδοροφών με γυψοσανίδα κάθε τύπου (στάνταρ-άνθυγρες – πυράντοχες, τσιμεντοσανίδα, ινοσανίδα) σε σύνθεση με κρυφό φωτισμό, με κρύσταλλα βιτρό ,με γύψινα, σε μοντέρνα και νέοκλασική γραμμή.
  Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας :
  Γύψινες διακοσμήσεις και γύψινες κατασκευές παντός τύπου σε ολη την Αττική

  Τοποθέτιση γυψοσανίδας

  Ψευδοροφές - Οροφές γυψοσανίδας

  Επενδύσεις τοίχων- τοιχοποίες

  Χωρίσματα γυψοσανίδας

  Επενδύσεις τζακιών

  Κρυφοί φωτισμοί, θόλοι, ροζέτες,κορνίζες

  Ειδικές κατασκευές σε βιτρίνες καταστημάτων, ράφια,ψευδοροφές πολλών επιπέδων.

  Κούτελα γυψοσανίδας

  Τσιμεντοσανίδες

  Επενδύσεις και διακόσμηση εσωτερικών οροφών.

  Κατασκευή και διακόσμηση εσωτερικών τοίχων – χωρισμάτων σε κατοικίες, καταστήματα,σε γραφεία και σε κάθε επαγγελματικό χώρο.

  Κατασκευή διαφόρων γύψινων περβαζιών και διαφόρων γύψινων διακοσμητικών εσωτερικού η εξωτερικού χώρου.

  Κατασκευή εξωτερικών χώρων με υλικά ξηράς δόμησης.

  Διαχρονική λύση συνδυασμός κλασικών και μοντέρνων κατασκευών.

  Eπιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά για την άριστη εφαρμογή της γυψοσανίδας στο χώρο σας και την ανάδειξη της πολυτέλειας που προσφέρει.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο των γύψινων ανακαινίσεων τα εργα μας και το πλήθος των πελατών που συνεργάζονται μαζί μας αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο από την ανάθεση εως την αποπεράτωση των εργασιών με τις πιο οικονομικές προσφορές για ολες τις γύψινες ανακαινίσεις.

  Φιλικά
  ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

  Ο εργολάβος γύψινων διακοσμήσεων και γύψινων κατασκευών στο Περιστέρι !!!!

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γύψινες διακοσμήσεις Περιστέρι, Λιόσια, Αιγάλεω,Ιλιον,Πετρούπολη,Κέντρο Αθήνας,Χαϊδάρι,Χολαργός,Κηφισιά, Εκάλη,Βόρεια Προάστια,Αττική
  Γύψινες κατασκευές Περιστέρι, Λιόσια, Αιγάλεω,Ιλιον,Πετρούπολη,Κέντρο Αθήνας,Χαϊδάρι,Χολαργός,Κηφισιά, Εκάλη,Βόρεια Προάστια,Αττική
  Γύψινες ανακαινίσεις Περιστέρι, Λιόσια, Αιγάλεω,Ιλιον,Πετρούπολη,Κέντρο Αθήνας,Χαϊδάρι,Χολαργός,Κηφισιά, Εκάλη,Βόρεια Προάστια,Αττική
  Οικονομικές γύψινες ανακαινίσεις Περιστέρι, Λιόσια, Αιγάλεω,Ιλιον,Πετρούπολη,Κέντρο Αθήνας,Χαϊδάρι,Χολαργός,Κηφισιά, Εκάλη,Βόρεια Προάστια,Αττική
  Τοποθέτιση γυψοσανίδας Περιστέρι, Λιόσια, Αιγάλεω,Ιλιον,Πετρούπολη,Κέντρο Αθήνας,Χαϊδάρι,Χολαργός,Κηφισιά, Εκάλη,Βόρεια Προάστια,Αττική
  Γυψοσανιδάς Περιστέρι, Λιόσια, Αιγάλεω,Ιλιον,Πετρούπολη,Κέντρο Αθήνας,Χαϊδάρι,Χολαργός,Κηφισιά, Εκάλη,Βόρεια Προάστια,Αττική
  Γυψαδόρος Περιστέρι, Λιόσια, Αιγάλεω,Ιλιον,Πετρούπολη,Κέντρο Αθήνας,Χαϊδάρι,Χολαργός,Κηφισιά, Εκάλη,Βόρεια Προάστια,Αττική
  Ψευδοροφές γυψοσανίδας Περιστέρι, Λιόσια, Αιγάλεω,Ιλιον,Πετρούπολη,Κέντρο Αθήνας,Χαϊδάρι,Χολαργός,Κηφισιά, Εκάλη,Βόρεια Προάστια,Αττική
  Χωρίσματα με γυψοσανίδα Περιστέρι, Λιόσια, Αιγάλεω,Ιλιον,Πετρούπολη,Κέντρο Αθήνας,Χαϊδάρι,Χολαργός,Κηφισιά, Εκάλη,Βόρεια Προάστια,Αττική
  Ξηρά δόμηση Περιστέρι, Λιόσια, Αιγάλεω,Ιλιον,Πετρούπολη,Κέντρο Αθήνας,Χαϊδάρι,Χολαργός,Κηφισιά, Εκάλη,Βόρεια Προάστια,Αττική
  Γύψινα Περιστέρι, Λιόσια, Αιγάλεω,Ιλιον,Πετρούπολη,Κέντρο Αθήνας,Χαϊδάρι,Χολαργός,Κηφισιά, Εκάλη,Βόρεια Προάστια,Αττική
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ανδρεα Παπανδρεου 85 - Μεγακλέους Γωνιά - Καρδίτσα
  2441072117
  6970110921, 6972856197
  ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  Γυψοσανίδες -ψευδοροφές -χωρίσματα -και γύψινες διακοσμήσεις με αισθητική και φαντασία στην Καρδίτσα !!!!!

  Η επιχείριση ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ που εδρεύει στην Καρδίτσα και δραστηριοποιείται στο χώρο των Γύψινων διακοσμήσεων και γύψινων κατασκευών εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζεται και από τον υιό ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΟΛΤΣΙΔΑ με επιτυχημένη και ανοδική πορεία μέχρι και σήμερα.

  Είτε πρόκειται απλά για μια ανανέωση, είτε για ριζικές αλλαγές, το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τον χώρο σας! Προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα. Χάρη στον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουμε και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, που αποτελείται από εμπειρους γυψαδόρους, εγγυόμαστε άψογη εφαρμογή κάθε κατασκευής, ενώ το συνεργείο μας αφήνει το χώρο σας απόλυτα καθαρό.

  Δημιουργούμε και αναδομούμε το χώρο σας με φανταστικές γυψοκατασκευές. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από πρωτότυπα σχέδια και καλύτερες ποιότητες υλικών. Η τέχνη μας είναι πάντα στη διάθεσή σας. Προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση των γύψινων κατασκευών και διαμόρφωση του χώρου σας. Σας απαλλάσουμε από το άγχος αν θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο για την ανακαίνιση στις γύψινες διακοσμήσεις του σπιτιού σας η του καταστήματός σας.

  Οι υπηρεσίες μας :
  Τοποθετηση Γυψοσανίδας και γύψινες ανακαινίσεις σε ολο το νομό Καρδίτσας και σε ολη την Θεσσαλία.
  Γυψοσανίδες –ψευδοροφές – χωρίσματα
  Συστήματα οροφών
  Τοιχοποιίες με γυψοσανίδα
  Επενδύσεις τοίχων, επενδύσεις τζακιών

  Θερμομόνωση εξωτερική με επένδυση γυψοσανίδας
  Γύψινες κατασκευές- Απλίκες φωτισμού

  Γύψινα φωτιστικά

  Κιονόκρανα

  Γύψινες βάσεις κολώνες

  Γύψινες κουπαστές και κολωνάκια

  Hχομονώσεις με γυψοσανίδα

  Συστήματα εξωτερικών εσωτερικών γύψινων διακοσμήσεων
  Καλλιτεχνικές δημιουργίες και κατασκευές

  Ψευδοροφές γυψοσανίδας για την επένδυση της οροφής.
  Ψευδοροφές με κρυφό η φανερό φωτισμό
  Τσιμεντοσανίδες

  Χωρίσματα γραφείων, βιτρίνες καταστημάτων κατασκευές με ράφια. Διαχωριστικά όλων των τύπων
  Γύψινες ανακαινίσεις καταστημάτων, κατοικιών, ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου.
  Οι γύψινες κατασκευές, τα τελευταία έτη αποτελούν μια οικονομική και εύκολη λύση με την οποία μπορεί κανείς να ανανεώσει ριζικά τον χώρο του.
  Κρυφοί φωτισμοί, θόλοι, κορνίζες

  Ορυκτή ινα, εφαρμογές ξηράς δόμησης

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο ,των γύψινων διακοσμήσεων το πλήθος των πελατών που εχουν συνεργασθεί μαζί μας αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε και την συνέπειά μας.

  Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Πιστέψτε μας, στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς με αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Καρδίτσα, σε ολο τονομό Καρδίτσας, στα Τρίκαλα, Λάρισα και σε ολη την Θεσσαλία.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  Οι εργολάβοι γύψινων κατασκευών και διακοσμήσεων στην Καρδίτσα

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Γυψοσανίδες Καρδίτσα
  Γύψινες διακοσμήσεις Καρδίτσα
  Γύψινες κατασκευές Καρδίτσα
  Τοποθέτιση Γυψοσανίδας Καρδίτσα
  Ψευδοροφές Γυψοσανίδας Καρδίτσα
  Γύψινες ανακαινίσεις Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα, Θεσσαλία
  Οικονομικές γύψινες ανακαινίσεις Καρδίτσας Θεσσαλία
  Γυψοσανιδάς Καρδίτσα
  Εργολαβίες γυψοσανίδας Καρδίτσα
  Επενδύσεις γυψοσανίδας Καρδίτσα
  Θερμομονώσεις με Γυψοσανίδα Καρδίτσα Θεσσαλία
  Γύψινα Καρδίτσα
  Γυψαδόρος Καρδίτσα
  Τοιχοποιίες με γυψοσανίδα Καρδίτσα, θεσσαλία
  Χωρίσματα με γυψοσανίδα Καρδίτσα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Καρακλεών 18 - Χαλκίδα
  6996891218
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ -ΕΥΒΟΙΑ - ΓΥΨΙΝΑ ΧΑΛΚΙΔΑ
  ΓΥΨΙΝΑ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΕΥΒΟΙΑ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

  Με πολυετή εμπειρία στις γύψοσανίδες σας προσφέρουμε εργασίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Δημιουργούμε παντός τύπου γύψινες κατασκευές σε κλασικούς σχεδιασμούς αλλά και μοντέρνες συνθέσεις που ακολουθούν πάντα τις πιο σύγχρονες τεχνικές .

  Με σεβασμό στις ανάγκες σας διαμορφώνουμε τον εσωτερικό χώρο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου και σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής γύψινες κατασκευές και γύψινες διακοσμήσεις σε όλη την Εύβοια.

  Διακρινόμαστε για την συνέπεια ,τον επαγγελματισμό μας και για τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Στόχος μας είναι να ανανεώσουμε τον χώρο σας και με την κατασκευή γύψινων χωρισμάτων , ψευδοροφής και κρυφών φωτισμών να αναβαθμίσουμε την καθημερινή σας εμπειρία.

  Η επιχείρησή μας με το άριστα καταρτισμένο συνεργείο της , εγγυάται άριστα αποτελέσματα που θα απολαμβάνετε μια ζωή. Σε αυτό συμβάλλει η συνεχής ενημέρωση μας πάνω στην εξέλιξη των υλικών αλλά και της σωστής εφαρμογής αυτών για την καλύτερή απόδοσή τους και την μακροβιότητά τους.

  Ανακαινίστε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο με την τοποθέτηση γυψοσανίδας.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:
  - γύψινες κατασκευές
  - γύψινες επενδύσεις
  - διαμόρφωση χώρων
  - τοποθέτηση γυψοσανίδας
  - ειδικές γύψινες κατασκευές
  - κρυφοί φωτισμοί
  - Χωρίσματα γυψοσανίδας
  - Επενδύσεις τοίχων
  - Οροφές γυψοσανίδας

  Εξυπηρετούμε όλη την Εύβοια κατόπιν συνεννόησης.

  Με εκτίμηση
  Μαρσέλο

  γυψινα χαλκιδα -γυψινα ευβοια -γυψοσανιδες χαλκιδα - γυψοσανιδες ευβοια
  γυψινες κατασκευες χαλκιδα -γυψινες επενδυσεις χαλκιδα - ειδικες γυψινες κατασκευες χαλκιδα
  ειδικες γυψινες κατασκευες ευβοια - γυψινα χωρισματα χαλκιδα - γυψινα χωρισματα ευβοια
  διαμορφωση χωρων χαλκιδα - διαμορφωση χωρων ευβοια - ψευδοροφεσ χαλκιδα - ψευδοροφες ευβοια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Τσάκονη - Καστοριάς
  6937650057
  6937650057 ΜΕΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 6936930560 ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΜΕΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Για αξιόπιστες οικονομικές ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών και γύψινων κατασκευών στην Καστοριά και σε ολη την Μακεδονία !!!!!
  Βάλτε χρώμα στο σπίτι σας και αλλάξτε την ζωή σας και την αισθητική !!!!!

  Οι εργολάβοι γενικών ανακαινίσεων ΜΕΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με εδρα της δουλειάς τους στην Τσάκονη της Καστοριάς, δραστηριοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχημένη και ανοδική πορεία μέχρι και σήμερα,στους ελαιοχρωματισμούς,στις γυψοσανίδες και στις θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις για ολους τους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους κατοικίες, ξενοδοχεία , διαμερίσματα, πολυκατοικίες.

  Το έμπειρο συνεργείο μας που αποτελείται από Ελληνες (ελαιοχρωματιστές, γυψαδόρους ) αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τον χώρο σας! Πάντα με επαγγελματισμό υπευθυνότητα συνέπεια,αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.
  Σκοπός της επιχείρισής μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, στις πιο οικονομικές τιμές, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση του χώρου σας

  Εξυπηρετούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα, Γρεβενά,σε ολη την Μακεδονία αλλά και στην Ηπειρο.

  Οι υπηρεσιες μας:
  Γενικές ανακαινίσεις ολων των ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων στην Καστοριά

  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ακόμα και σε κτίρια με μεγάλα υψη, με την πολυετή εμπειρία στον χώρο, καθώς και τη συνεχή ενημέρωση σε κάθε νέα προοπτική που αφορά την τέχνη των ελαιοχρωματισμών και τεχνοτροπιών, εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα στην διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, με επώνυμα πιστοποιημένα οικολογικά χρώματα πλαστικά,ακρυλικά, ανθεκτικά στο χρόνο, και στον ελληνικό ηλιο.
  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων πρωτότυπες ιδέες για την ανακαίνιση του δικού σας χώρου

  Βάψιμο- φρεσκάρισμα κατοικιών, κτιρίων, διαμερισμάτων πολυκατοικιών καταστημάτων βίλες, εξοχικές κατοικίες,ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικού χώρου
  Αναλαμβάνουμε ολες τις τεχνοτροπίες για την διακόσμηση των τοίχων (στούκο βενετσιάνο, σπάτουλα, στούκι, σφουγγάρια κουρασανίτ κρακελέ) προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα στη διακόσμηση του χώρου σας.
  Σπατουλαρίσματα,λάκκες, στοκαρίσματα, μερεμέτια παντός τύπου.

  Βάψιμο σε εσωτερικά κουφώματα σε κάγκελα,πέργκολες, χαγιάτια

  Οικοδομικά μερεμέτια, όπως στοκαρίσματα, σοβατίσματα
  Γύψινες κατασκευές – Γύψινες διακοσμήσεις

  Τοποθετήσεις Γυψοσανίδας

  Γυψοσανίδες- Ψευδοροφές – Χωρίσματα στην Καστοριά, Κοζάνη,Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία και σε ολη την Ηπειρο

  Τοποθετήσεις γυψοσανίδων σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους ,γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία
  Κούτελα γυψοσανίδας
  Κρυφούς φωτισμούς θόλους,ροζέτες, κορνίζες
  Ψευδοροφές γυψοσανίδας
  Οροφές με ορυκτές ίνες
  Ράφια γυψοσανίδας, ανακαινίσεις σε βιτρίνες καταστημάτων
  Επενδύσεις Τζακιών με γυψοσανίδα

  Χωρίσματα , τοιχοποιίες, τσιμεντοσανίδες σε κατοικίες , καταστήματα, ξενοδοχεία , γραφεία

  Τα συστήματα ξηράς δόμησης, προσφέρουν την λύση στις σημερινές απαιτήσεις διαβίωσης ενώ συνθέτουν δομικά στοιχεία που καλύπτουν εγγυημένα και τις πιο υψηλές προδιαγραφές. Αποτελούνται από υλικά, απόλυτα συμβατά και συνεργάσιμα μεταξύ τους δημιουργώντας δομικά στοιχεία μεγάλης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

  Μονώσεις Θερμομονώσεις Θερμοπροσόψεις
  Θερμομόνωση κατοικιών για εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας
  Μείωση απώλειας θερμότητας το χειμώνα
  Λιγότερα έξοδα για θέρμανση και δροσιά το καλοκαίρι
  Χρησιμοποιούμε αριστα θερμομονωτικά υλικά κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και στη χρήση πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων
  Στεγανοποιήσεις υπογείων , πυλωτές, δώματα
  Θερμομονώσεις εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων σε ταβάνια και ταράτσες χωρίς υγρασίες και μούχλα
  Στεγανοποιήσεις Υπογείων
  Θερμοπροσόψεις ( αντιρηγματικά συστήματα ) κατοικιών, κτιρίων,με συστήματα πολλαπλών στρώσεων, που προσφέρουν στο κτίριό σας μόνωση, αλλά και αισθητική.

  Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην μεταμόρφωση του δικού σας χώρου , με ποιοτική εργασία και καθαρή , τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον τομέα των ελαιοχρωματισμών και γύψινων ανακαινίσεων οι εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει στην Καστοριά και στην Δυτική Μακεδονία αποτελούν εγγύηση και την καλύτερη διαφήμιση για την επιχείρισή μας.

  Με ένα τηλεφώνημα σας, θα έρθουμε δωρεάν, για μια επιτόπια εκτίμηση, ώστε να σας δοθεί άμεσα, η προσφορά μας όπου θα αναφέρονται αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, με την πιο ανταγωνιστική οικονομική πρόταση και τον πιο συμφέροντα διακανονισμό για κάθε περίπτωση, ενώ η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια, με ασφάλεια και χωρίς σκοτούρες.

  Καλέστε μας και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε αμεσα!!!!!
  Φιλικά

  Οι εργολάβοι ελαιοχρωματιστές στην Καστοριά
  ΜΕΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Ελαιοχρωματισμοί Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Ελαιοχρωματιστές Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Βαψίματα κατοικιών κτιρίων καταστημάτων ξενοδοχείων Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Εργολαβίες ελαιοχρωματισμών Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Μπογιατζής - μπογιατζήδες Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Εργολάβος ελαιοχρωματιστής Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Γενικές ανακαινίσεις Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Οικονομικές ανακαινίσεις Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Οικονομικά βαψίματα Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Γυψινες ανακαινίσεις Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Γυψοσανίδες Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Τοποθετήσεις Γυψοσανίδας Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Γυψαδόρος Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Γύψινες διακοσμήσεις Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Γυψοσανιδάς Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Ψευδοροφές με γυψοσανίδα Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Εργολαβίες γενικών ανακαινίσεων Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Εξωτερική θερμομόνωση- θερμοπρόσοψη Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Εσωτερική θερμομόνωση Καστοριά,Κοζάνη, Φλώρινα,Γρεβενά,Δυτική Μακεδονία,Ηπειρος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Ραφήνα - Αττική
  6942971257,6946118829
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΡΑΦΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΡΑΦΗΝΑ
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΡΑΦΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ - ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΡΑΦΗΝΑ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

  Με τέχνη και μεράκι διαμορφώνουμε και κοσμούμε τους χώρους σας με τις περίτεχνες γύψινες κατασκευές μας και τις γύψινες διακοσμήσεις μας.

  Στην ανακαίνιση του σπιτιού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου αναλαμβάνουμε την μεταμόρφωση του σε ένα σύγχρονο χώρο με κρυφούς φωτισμούς, γύψινα χωρίσματα αλλά και ψευδοροφές.

  Οι νέες τάσεις της μόδας προστάζουν περισσότερες έξυπνες λύσεις στην διαμόρφωση του προσωπικού μας χώρου και σε αυτό αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε, με επαγγελματισμό και συνέπεια. Με ράφια γυψοσανίδας αλλά και ολόκληρες συνθέσεις σαλονιού από γυψοσανίδα μεταμορφώνουμε τον χώρο σας και τον αναβαθμίζουμε λειτουργικά.

  Με την δημιουργία κρυφών φωτισμών, με τη χρήση γυψοσανίδας, αλλάζετε την αισθητική του σπιτιού σας και εξοικονομείτε ενέργεια.

  Διακοσμήστε το τζάκι σας με όμορφες γύψινες επενδύσεις και δώστε έναν άλλο αέρα στην θέρμανση σας.

  Με τεχνογνωσία και εμπειρία, η εταιρεία μας ,διακρίνεται για την χρήση άριστων υλικών και με την σωστή εφαρμογή τους προσφέρει άριστα αποτελέσματα που ικανοποιούν κάθε γούστο.

  Ακόμη τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν τον ελαιοχρωματισμο του κτιρίού σας με υπευθυνότητα και με επιμέλεια.

  Επιλέγουμε πάντα οικολογικά χρώματα κορυφαίας ποιότητας που θα προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα και με αντοχή σε βάθος χρόνου.

  Φροντίζουμε κάθε χώρο ξεχωριστά σύμφωνα με τις ανάγκες του και τον προσανατολισμό του για να χρησιμοποιήσουμε τεχνικές που θα το ασφαλίσουν και θα το προστατέψουν από υγρασία.

  Αναλαμβάνουμε και την εξωτερική θερμομόνωση του κτιρίου σας με εξαιρετικής ποιότητας μονωτικά υλικά και με επιμελημένη εφαρμογή όλων των υλικών διασφαλίζουμε την προστασία του κτιρίου σας σε βάθος χρόνου.

  Η θερμοπρόσοψή του κτιρίου είναι μια απο τις βασικότερες εργασίες που απαιτούνται για την εξοικονόμηση ενέργειας του κτιρίου γι' αυτό και τα συνεργεία μας φροντίζουν όλες οι εργασίες να εκτελούνται σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές για να έχουν άριστη απόδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε :
  -γύψινες κατασκευές
  - γύψινες επενδύσεις
  - γύψινες διαμορφώσεις
  - ειδικές γύψινες κατασκευές
  - ελαιοχρωματισμοι κτιρίων
  - θερμοπροσόψεις κτιρίων
  - πατητή τσιμεντοκονία
  - βάψιμο εσωτερικών χώρων
  - βάψιμο εξωτερικών χώρων
  - φρεσκαρίσματα

  Άριστη ποιότητα εργασιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση
  Blertan Kolonjari

  γυψοσανιδες ραφηνα - γυψινες κατασκευες ραφηνα - ξηρα δομηση ραφηνα - παντος τυπου γυψινες κατασκευες ραφηνα
  γυψινες κατασκευες ραφηνα αττικη - ελαιοχρωματισμοι κτιριων ραφηνα - βαψιμο εσωτερικων χωρων ραφηνα - βαψιμο εξωτερικων χωρων ραφηνα
  ελαιοχρωματιστης ραφηνα αττικη - πατητη τσιμεντοκονια ραφηνα αττικη - θερμοπροσοψεις κτιριων ραφηνα - θερμοπροσοψεις κτιριων ραφηνα αττικη
  εξωτερικη θερμομονωση κτιριων ραφηνα - εξωτερικη θερμομονωση ραφηνα αττικη- ειδικες γυψινες κατασκευες ραφηνα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Προύσσης 9 - Κατερίνη
  2351078715
  6978185377
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΤΡΑΧΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

  Η επιχείρησή μας με έδρα την Κατερίνη Πιερίας ,με πολυετή εμπειρία στο χώρο της οικοδομής, αναλαμβάνει ολοκληρωμένες εργασίες ελαιοχρωματισμού, μόνωσης και γύψινων κατασκευών , σε μικρής , μεσαίας καιμεγάλης κλίμακας κτιρια.

  Στην ανακαίνιση του σπιτιού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου αναλαμβάνουμε την μεταμόρφωση του σε ένα σύγχρονο χώρο με κρυφούς φωτισμούς ,γύψινα χωρίσματα αλλά και ψευδοροφές.

  Οι νέες τάσεις της μόδας προστάζουν περισσότερες έξυπνες λύσεις στην διαμόρφωση του προσωπικού μας χώρου και σε αυτό αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε με ράφια γυψοσανίδας αλλά και ολόκληρες συνθέσεις σαλονιού από γυψοσανίδα.

  Με την δημιουργία κρυφών φωτισμών με τη χρήση γυψοσανίδας αλλάζετε την αισθητική του σπιτιού σας και εξοικονομείτε ενέργεια.

  Διακοσμήστε το τζάκι σας με όμορφες γύψινες επενδύσεις και δώστε έναν άλλο αέρα στην θέρμανση σας.

  Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο τομέατων ελαιοχρωματισμών κτιρίων, εσωτερικού και εξωτερικού βαψίματος οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

  Δημιουργούμε καλαίσθητους χώρους φροντίζοντας την σωστή προετοιμασία των επιφανειών και την εφαρμογή άριστων οικολογικών χρωμάτων με προσοχή για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

  Εκτός από την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας , θα εκτιμήσετε την συνέπεια μας στους χρόνους παράδοσης αλλά και την καθαρή και επιμελημένη εργασία μας.

  Ανακαινίστε τον χώρο σας με μοντέρνους αλλά και κλασσικούς χρωματικούς συνδυασμούς . Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα ,για να σας βοηθήσουμε στην σωστή επιλογή χρωμάτων σύμφωνα με τον χώρο σας και τις ανάγκες σας.

  Η τεχνογνωσία μας πάνω στο τομέα της μόνωσης αλλά και η συνεχή ενημέρωσή μας για τις νέες τεχνικές και τα νέα υλικά εγγυούνται άριστη ποιότητα εργασιών.

  Μελετούμε με προσοχή τον χώρο σας και αφού αναλύσουμε τις ανάγκες κάθε επιφάνειας αποφασίζουμε την καταλληλότερη τεχνική .Κατόπιν με άριστης ποιότητας μονωτικά υλικά καλύπτουμε τις επιφάνειες και φροντίζουμε την παραμικρή λεπτομέρεια για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

  Με συνέπεια και επιμελημένη εργασία αναλαμβάνoυμε:
  -παντός τύπου γύψινες κατασκευές
  - ελαιοχρωματισμοί κτιρίων
  - μόνωση σπιτιού
  - θερμοπροσόψεις κτιρίων
  - βάψιμο σπιτιού
  - βάψιμο καταστημάτων
  - φρεσκαρίσματα
  - σπατουλαριστά
  - σπατουλάρισμα γυψοσανίδας
  - τεχνοτροπίες
  - μονώσεις κτιρίων
  - στεγανοποίηση ταράτσας
  - πρόγραμμα εξοικονομώ
  - ειδικές γύψινες κατασκευές

  Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε εργασίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής και να σας παραδώσουμε έναν χώρο ανανεωμένο και προστατευμένο από παντός τύπου καιρικές συνθήκες

  Με εκτίμηση
  Τραχίδης Αντώνης
  6978185377

  γυψοσανιδες κατερινη πιερια - παντος τυπου γυψινες κατασκευες κατερινη πιερια - παντος τυπου γυψινες κατασκευες κατερινη - βαψιμο γραφειων κατερινη
  θερμοπροσοψεις κτιριων κατερινη πιερια - εξωτερικη θερμομονωση κτιριου κατερινη - βαψιμο σπιτιου κατερινη - βαψιμο καταστηματων κατερινη
  φρεσκαρισματα κατερινη -ελαιοχρωματιστης κατερινη - ελαιοχρωματιστες κατερινη - προγραμμα εξοικονομω κατερινη πιερια - τεχνοτροπιες κατερινη σπατουλαριστα κατερινη - μονωσεις κτιριων πιερια -μονωση σπιτιου πιερια - μονωση ταρατσας πιερια - θερμοποροσοψεις κτιριων πιερια -
  θερμομονωση κτιριων πιερια - γυψοσανιδες πιερια - παντος τυπου βαψιματα πιερια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Βραχάτι Βέλου - Βόχας Κορινθίας - Κορινθίας
  6980060374
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΚΟΥ
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

  Η επαγγελματική μας συνέπεια και αξιοπιστία είναι δύο απο τα χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν. Η πολυετής εμπειρία μας και η άριστη ποιότητα των εργασιών που παρέχουμε είναι ο λόγος που οι πελάτες μας μας συστήνουν
  στους φίλους τους.

  Τα άριστα καταρτισμένα συνεργεία μας σας παρέχουν ολοκληρωμένες εργασίες ελαιοχρωματισμού και γύψινων κατασκευών.

  Δημιουργούμε καλαίσθητους χώρους με σύγχρονες τεχνοτροπίες και ελαιοχρωματισμούς και με την χρήση πάντα των καλύτερων υλικών της αγοράς.

  Μελετούμε με επιμέλεια τον χώρο σας και αναλαμβάνουμε την διαμόρφωσή του με γύψινα χωρίσματα και ειδικές γύψινες κατασκευές τηρώντας όλες τις προδιαγραφές για να απολαμβάνετε τον χώρο σας σε βάθος χρόνου.
  Αναλαμβάνουμε την θερμοπρόσοψη του κτιρίου σας με εξαιρετικής ποιότητας μονωτικά υλικά τα οποία τα εφαρμόζουμε με αξιοπιστία και επιμέλεια.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε αναλυτικά:
  -ελαιοχρωματισμοί κτίριων
  - βάψιμο σπιτιού
  - βάψιμο καταστημάτων
  - βάψιμο γραφείων
  - φρεσκαρίσματα
  - τεχνοτροπίες
  - βάψιμο εωτερικών χώρων
  - βάψιμο εξωτερικών χώρων
  - εσωτερική ανακαίνιση κτιρίων
  - θερμοπροσόψεις κτιρίων
  - γυψοσανίδες
  - γύψινες κατασκευές
  - γύψινες διαμορφώσεις
  - γύψινες διακοσμήσεις
  - ψευδοροφές
  - στεγανοποίηση ταράτσας

  Ανακαινίζουμε τον χώρο σας με αξιοπιστία και εγγυημένα άριστα αποτελέσματα.

  Εξυπηρετούμε όλη το νομό Κορινθίας και κατόπιν συνεννόησης όλη την Άττική.

  Με εκτίμηση
  Μάρκου Βασίλης
  6980060374

  ελαιοχρωματισμοι κτιριων κορινθια - βαψιμο σπιτιου κορινθια - βαψιμο καταστηματων κορινθια - ελαιοχρωματιστης κορινθια
  ελαιοχρωματιστες κορινθια - φρεσκαρισματα κορινθια - βαψιμο εσωτερικων χωρων κορινθια - βαψιμο εξωτερικων χωρων κορινθια
  γυψοσανιδες κορινθια - γυψινες κατασκευες κορινθια - γυψαδορος κορινθια - θερμοπροσοψεις κτιριων κορινθια - θερμομονωσεις κτιριων κορινθια
  στεγανοποιηση ταρατσας κορινθια - θερμοποροσοψεις κορινθια - θερμομονωσεις κορινθια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Βύρωνας - Αττική
  6984212088,6909835826
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΑΘΗΝΑ -ΑΤΤΙΚΗ - ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Με πολυετή εμπειρία δραστηριοποιούμαστε στο χώρο τωνγύψινων κατασκευών καιδιακοσμήσεωνκαι προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες πάνω στηνκατασκευή καιτοποθέτησης γυψοσανίδας.

  Με τέχνη και μεράκι διαμορφώνουμε και κοσμούμε τους χώρους σας με τις περίτεχνες γύψινες κατασκευές μαςκαι τις γύψινες διακοσμήσεις μας.

  Το συνεργείο μας, με πολυετή εμπειρία σας εγγυάταιάριστο αποτέλεσμα και ανταγωνιστικές τιμές.

  Στην ανακαίνιση τουσπιτιούσας αλλά και τουεπαγγελματικού σας χώρουαναλαμβάνουμε τηνμεταμόρφωση του σε ένα σύγχρονο χώρο μεκρυφούς φωτισμούς ,γύψινα χωρίσματα αλλά καιψευδοροφές.

  Οι νέες τάσεις της μόδας προστάζουν περισσότερες έξυπνες λύσεις στην διαμόρφωση του προσωπικού μαςχώρου και σε αυτό αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε μεράφια γυψοσανίδαςαλλά καιολόκληρες συνθέσεις σαλονιού από γυψοσανίδα.

  Με την δημιουργίακρυφών φωτισμώνμε τη χρήση γυψοσανίδας αλλάζετε την αισθητική του σπιτιού σας καιεξοικονομείτε ενέργεια.

  Διακοσμήστε το τζάκι σας με όμορφεςγύψινες επενδύσειςκαι δώστε έναν άλλο αέρα στην θέρμανση σας.

  Μευπευθυνότητα και αξιοπιστία χρησιμοποιούμε άριστα υλικά και με την σωστήεφαρμογή τους προσφέρουμε άριστα αποτελέσματα που ικανοποιούν κάθε γούστο.

  Μεσυνέπεια και επιμελημένη εργασίααναλαμβάνουμε:
  παντός τύπου γύψινες κατασκευές
  γύψινες διακοσμήσεις
  επενδύσεις τζακιού
  ψευδοροφές
  κρυφοί φωτισμοί
  ανακαινίσεις κτιρίων
  γύψινα χωρίσματα
  ειδικές γύψινες κατασκευές
  θερμοπροσόψεις κτιρίων
  εξωτερικη θερμομόνωση κτιρίου

  Τα πάντα για την γυψοσανίδα
  Με εκτίμηση
  Ίντρι Μπρεσανάι
  6984212088 - 6909835826

  γυψοσανιδες βυρωνας - γυψοσανιδες αθηνα κεντρο - γυψοσανιδες αθηνα- γυψοσανιδας αθηνα κεντρο - γυψοσανιδες αθηνα αττικη - γυψινες διαμορφωσεις αθηνα αττικη
  παντος τυπου γυψινες κατασκευες βυρωνας αττικης - γυψινες κατασκευες υμητττος - γυψινες κατασκευες δαφνη - γυψινες κατασκευες καισαριανη
  ψευδοροφες αθηνα αττικη - ψευδοροφες βυρωνας αττικη - ψευδοροφες ημηττος - ηχομονωσεις αθηνα αττικη - ξηρα δομηση αθηνα κεντρο - ξηρα δομηση κεντρο αττικη
  γυψινες διαμορφωσεις αθηνα αττικη - γυψινες διαμορφωσεις βυρωνας αττικη - θερμοπροσοψεις κτιριων αθηνα κεντρο - θερμοπροσοψεις κτιριων βυρωνας αττικης
  παντος τυπου γυψινες επενδυσεις δαφνη - παντος τυπου γυψινες διακοσμησεις βυρωνας αττικης - παντος τυπου γυψοσανιδες κεντρο αθηνα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Καλλιθέα - Αττική
  6945106838
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και με επιμελημένη εργασία ο χώρος εργασιών διατηρείται απόλυτα καθαρός .

  Δημιουργούμε χώρους με γούστο και στυλ προσαρμόζοντας τους στις ανάγκες του πελάτη.

  Φροντίζουμε να προετοιμάσουμε τις επιφάνειες με ιδιαίτερη προσοχή για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε την ταπετσαρία ή την τεχνοτροπία που επιθυμείτε,με απόλυτη επιτυχία και μελλοντική αντοχή.

  Ανανεώνουμε τον χώρο σας με ιδανικές επιλογές χρωμάτων που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους σας.

  Με τεχνογνωσία και συνέπεια ανακαινίζουμε τον επαγγελματικό σας χώρο προσδίδοντάς του λάμψη και προσωπικότητα. Διαμορφώνουμε τον χώρο σας με ειδικές χρωματικές επιλογές για να ξεχωρίζετε αλλά και να προστατεύετε τον χώρο σας από ανεπιθύμητη υγρασία.

  Ανακαλύψτε νέες χρωματικές επιλογές, με την καθοδήγηση μας. Επιλέγουμε οικολογικά χρώματα νέας γενιά για να ανακαινίσετε το χώρο σας με ασφάλεια.

  Ακόμη διαμορφωνουμε τον χώρο σας με ειδικές γύψινες κατασκευές που θα αναβαθμίσουν λειτουργικά τον χώρο σας . Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κρυφών φωτισμών και ψευδοροφής για να ανανεώσουμε την αισθητική του σπιτού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Με επιμελημένη καθαρή δουλειά με αξιοπιστία αλλά και συνέπεια αναλαμβάνουμε:
  - παντός τύπου ελαιοχρωματισμούς νοτια προαστια αττικης
  - βάψιμο σπιτιού νοτια προαστια αττικης
  - βάψιμο καταστημάτων νοτια προαστια αττικης
  - βαψίμο κτιρίων νοτια προαστια αττικης
  - τεχνοτροπίες νοτια προαστια αττικης
  - μερεμέτια νοτια προαστια αττικης
  - εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού νοτια προαστια αττικης
  - ηχομόνωση νοτια προαστια αττικης
  - διαμόρφωση χώρων νοτια προαστια αττικης
  - φρεσκαρίσματα νοτια προαστια αττικης
  - βάψιμο εσωτερικών χώρων νοτια προαστια αττικης
  - βάψιμο επαγγελματικών χώρων νοτια προαστια αττικης
  - γύψινες επενδύσεις νοτια προαστια αττικης
  - γύψινες διακοσμήσεις νοτια προαστια αττικης

  Εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης όλη την Αττική.

  Με εκτίμηση
  Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος
  6945106838

  ελαιοχρωματισμοι κτιριων - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  βαψιμο σπιτιου - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  βαψιμο καταστηματων - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  βαψιμο ξενοδοχειων - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  βαψιμο εσωτερικων χωρων - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  βαψιμο εξωτερικων χωρων - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  ελαιοχρωματιστης - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  γυψινες κατασκευες - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  τεχνοτροπιες - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  Toggle
προηγούμενη 1 από 13 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ