noscript image for google
Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 | 02:35 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΤΙΡΥΝΘΟΣ 5-7 - Πατήσια
  6936651570
  6936651574
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ 24 - Γαλάτσι
  2102916880
  6936283005
  Η εταιρεία Darko Design λειτουργεί από το 1998 με έδρα το Γαλάτσι, στο κέντρο της Αθήνας. Παρά την πρόσφατη ίδρυσή της, τα στελέχη χαρακτηρίζονται από την πολυετή πείρα που έχουν στον χώρο της διακοσμητικής αρχιτεκτονικής, της αναπαλαίωσης και της διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της σημερινής εποχής ώθησαν στην ίδρυση της Darko Design με σκοπό την ικανοποίηση εκείνων που θέλουν κάτι το ξεχωριστό, το μοντέρνο μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια χωρίς να υστερεί σε ποιότητα και αντοχή.

  Η πολυετή πείρα των συνεργείων και ή υπευθυνότητα είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να προσφέρει η Darko Design για την επισκευή ή ανακαίνιση του χώρου ή του κτιρίου σας. Οι εξειδικευμένες εργασίες που παρέχει όπως:

  - Ελαιοχρωματισμοί / Τεχνοτροπίες
  - Γυψοσανίδες
  - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
  - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  - Τοποθέτηση Ξύλινων Πατωμάτων / Βιομηχανικών Δαπέδων
  - Γύψινες Διακοσμήσεις
  - Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων
  - Σμάλτωση Ειδών Υγιεινής
  - Κατασκευή Ξύλινων & Πέτρινων Κατοικιών

  Πραγματοποιεί την κάθε σας ανάγκη και επιθυμία με αισθητική, πρωτοπορία, επαγγελματισμό και προ πάντων βάση των δικών σας οικονομικών δυνατοτήτων και επιλογών.

  Η Darko Design πάντα είναι πρόθυμη να ακούσει τις δικές σας επιθυμίες, να συμβουλέψει και να δημιουργήσει για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ 13, ΒΥΡΩΝΑΣ - Βύρωνας
  6945498218
  6972690863
  Από το 1947 διακοσμούμε την Αθήνα (παλιά βουλή, μουσείο μπενάκη, ιταλική σχολή), ανακαινίζουμε ξενοδοχεία (θέρμα, σύλλα, london, φοίνιξ) αλλά δίνουμε λύσεις στο χώρο σας, οικιά ή επαγγελματικό, με φαντασία, λειτουργικότητα και προσιτές τιμές, βασισμένοι στην πολυετή πείρα μας, στην τεχνική μας κατάρτιση και στις συνεργασίες μας με φημισμένους αρχιτέκτονες και διακοσμητές (κ. Μέρλος, κ. Φιλίνη, κ. Τσουκάρης και πολλοί άλλοι).

  Γύψινα, ψευδοροφές, χωρίσματα, θερμοπρόσοψη ΔΕΜΕΝΑΓΑΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13-15, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ - Μάνδρα
  2293022900
  6937341668
  - Κατασκευές αλουμινίου
  - Σιδηροκατασκευές
  - Γύψινες κατασκευές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κ.ΒΑΡΔΕΡΗ 43, ΣΙΑΤΙΣΤΑ - Κοζάνης
  2465022013
  6976338690
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΗΒΗΣ 273 - Γλυφάδα
  2109646993
  6944803904
  Η εταιρία μας, η οποία ιδρύθηκε το 1960, αναλαμβάνει γύψινες κατασκευές, ψευδοροφές, χωρίσματα, γύψινες διακοσμήσεις, ανακαινίσεις. Οι κατασκευές μας πραγματοποιούνται με τα καλύτερα και πιο επώνυμα προϊόντα της αγοράς, σε συνδιασμό με το μεράκι και την πολυετή πείρα μας. Προσιτές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση.
  Εξυπηρετούνται άμεσα όλες οι περιοχές στα νότια προάστια της Αθήνας
  (Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Βούλα, κλπ),
  καθώς και όλη η Αττική.
  Επίσης υπάρχει δυνατότητα εργασίας και σε περιοχές εκτός Αττικής.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Ατσιπόπουλο - Ρέθυμνο
  6994207804
  Εφαρμογές γυψοσανίδας και γύψινες κατασκευές.

  Ψευδοροφές - Χωρίσματα - Γύψινα Διακοσμητικά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Αναπαύσεως 5 - Κομοτηνη
  6932994142
  ΣΑΪΤΗΣ ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
  ΓΥΨΙΝΑ-ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ-ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
  ΓΥΨΙΝΑ - ΔΟΜΗΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
  ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ

  Η επιχείρηση ΣΑΪΤΗΣ ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ δραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο της γυψοσανίδας – ψευδοροφής – μόνωσης με μεγάλη επιτυχία.

  Εδρεύει στη ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΡΟΔΟΠΗ.
  Αναλαμβάνουμε εργασίες με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το χώρο σας.

  Στόχος μας είναι κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, να τελειώνει με τις καλύτερες εφαρμογές υλικών, αλλά και την ικανοποίηση ότι δημιουργήσαμε ακόμα μια σχέση συνεργασίας που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

  Μελετάμε μαζί με τον πελάτη τον σχεδιασμό και την κατασκευή και προτείνουμε την πιο συμφέρουσα πρόταση.
  Με την εμπειρία και την συνέπεια που έχουμε, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους και η αρχή μας είναι…..ότι καμία δουλειά δεν ολοκληρώνεται, εάν ο πελάτης δεν είναι πλήρως ικανοποιημένος.

  ΜΟΝΩΣΕΙΣ
  Ενημερώνουμε τους πελάτες μας για το καταλληλότερο υλικό και τη σωστή εφαρμογή του για ποιοτικά, οικονομικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.
  Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία και κατάλληλα μηχανήματα για την εφαρμογή κάθε είδους μόνωσης.

  Τηλεφωνήστε μας και οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες, θα ενσωματώσουν τις ιδέες ανανεώνοντας το χώρο σας σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας,

  ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ – ΓΡΗΓΟΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Με εκτίμηση,
  ΣΑΪΤΗΣ ΑΡΗΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  ΦΙΛΟΘΕΗΣ 24 - Νέο Ηράκλειο
  2102719277
  6938054465
  γυψοσανιδας βορεια προαστια αττικη, νεο ηρακλειο
  ξηρα δομηση βορεια προαστια αττικη, νεο ηρακλειο
  γυψοσανιδες βορεια προαστια αττικη, νεο ηρακλειο
  διαμορφωση χωρου με γυψοσανιδα βορεια προαστια αττικη, νεο ηρακλειο

  Ο έμπειρος γυψοσανιδάς στα βόρεια προάστια Αττικής "Μπούχαλης Θανάσης" ειδικεύεται στις γύψινες διακοσμήσεις και κατασκευές από το 1998.

  Ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσετε τον ιδιωτικό χώρο σας ή να ανακαινίσετε τον επαγγελματικό, οικονομικά και εύκολα, είναι οι κατασκευές γυψοσανίδας.

  Η εμπειρία μου, σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτω, οι προσιτές τιμές, η γρήγορη εξυπηρέτηση και η συνέπεια στη ποιότητα και της κατασκευής και των υλικών που χρησιμοποιώ, είναι η εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα, που επιθυμείτε.

  Αναλαμβάνω κατασκευές από γυψοσανίδα, χωρίσματα, κρυφούς φωτισμούς, επενδύσεις τζακιών και τοποθέτηση διακοσμητικών γύψινων.

  Οι παραπάνω κατασκευές εκτός από έναν όμορφα και προτότυπα διακοσμημένο χώρο, προσφέρουν θερμομόνωση, ηχομόνωση και λύση στα προβλήματα της υγρασίας.

  Η δωρεάν επίσκεψη μου στο χώρο σας, με βοηθά να σας προτείνω τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας.

  Αναλαμβάνω:

  Κούτελα γυψοσανίδας
  Κρυφούς φωτισμούς
  Τοιχοποιίες με εσοχές
  Περίτεχνες οροφές γυψοσανίδας
  Ράφια γυψοσανίδας
  Τζάκι με γυψοσανίδα
  Οροφές
  Ψευδοροφές
  Γυψοσανίδες
  Εσωτερική μόνωση με γυψοσανίδες
  Χωρίσματα

  Η αντοχή και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μου αποτελούν εγγύηση για άριστο αποτέλεσμα.

  Με εκτίμηση: Μπούχαλης Θανάσης.

  ειδικες κατασκευες γυψοσανιδας βορεια προαστια, ειδικες κατασκευες γυψοσανιδας αττικη, ειδικες κατασκευες γυψοσανιδας μαρουσι, ειδικες κατασκευες γυψοσανιδας νεο ηρακλειο, ειδικες κατασκευες γυψοσανιδας χαλανδρι, ειδικες κατασκευες γυψοσανιδας νεα ιωνια, ειδικες κατασκευες γυψοσανιδας γαλατσι, κατασκευη γυψοσανιδας βορεια προαστια, κατασκευη γυψοσανιδας αττικη, κατασκευη γυψοσανιδας μαρουσι, κατασκευη γυψοσανιδας νεο ηρακλειο, κατασκευη γυψοσανιδας χαλανδρι, κατασκευη γυψοσανιδας νεα ιωνια, κατασκευη γυψοσανιδας γαλατσι, τοποθετησεις γυψοσανιδων βορεια προαστια, τοποθετησεις γυψοσανιδων αττικη, τοποθετησεις γυψοσανιδων μαρουσι, τοποθετησεις γυψοσανιδων νεο ηρακλειο, τοποθετησεις γυψοσανιδων χαλανδρι, τοποθετησεις γυψοσανιδων νεα ιωνια, τοποθετησεις γυψοσανιδων γαλατσι, ψευδοροφες χωρισματα βορεια προαστια, ψευδοροφες χωρισματα αττικη, ψευδοροφες χωρισματα μαρουσι, ψευδοροφες χωρισματα νεο ηρακλειο, ψευδοροφες χωρισματα χαλανδρι, ψευδοροφες χωρισματα νεα ιωνια, ψευδοροφες χωρισματα γαλατσι, γυψινες κατασκευες βορεια προαστια, γυψινες κατασκευες αττικη, γυψινες κατασκευες μαρουσι, γυψινες κατασκευες νεο ηρακλειο, γυψινες κατασκευες χαλανδρι, γυψινες κατασκευες νεα ιωνια, γυψινες κατασκευες γαλατσι, γυψινες διακοσμησεις βορεια προαστια, γυψινες διακοσμησεις αττικη, γυψινες διακοσμησεις μαρουσι, γυψινες διακοσμησεις νεο ηρακλειο, γυψινες διακοσμησεις χαλανδρι, γυψινες διακοσμησεις νεα ιωνια, γυψινες διακοσμησεις γαλατσι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  ΚΟΜΝΗΝΩΝ 33 - Ιωάννινα
  6946734877
  γυψοσανιδας ιωαννινα, ηπειρος
  ξηρα δομηση ιωαννινα, ηπειρος
  γυψοσανιδες ιωαννινα, ηπειρος
  διαμορφωση χωρου με γυψοσανιδα ιωαννινα, ηπειρος

  Ο έμπειρος γυψοσανιδάς στα Ιωάννινα "Χάιδος Θανάσης" δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των κατασκευών και διακοσμήσεων με γυψοσανίδες και έχει παραδώσει μέχρι σήμερα, μεγάλο αριθμό έργων, στα Ιωάννινα και στους όμορους νομούς.

  Αναλαμβάνω την μελέτη, τον σχεδιασμό, την επιλογή των κατάλληλότερων υλικών για την σωστή κατασκευή ώστε να απολαμβάνετε αισθητικά και εργονομικά οφέλη στο μέλλον.

  Αν ενδιαφέρεστε να διαμορφώσετε ή να ανακαινίσετε εύκολα και γρήγορα τους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους της οικίας ή του καταστήματος σας, τότε είμαι εδώ για να το πραγματοποιήσω με την κατασκευή και την τοποθέτηση γυψοσανίδων.

  Κάθε είδους έργο ανακαίνισης που αναλαμβάνω (από το πιο απλό μέχρι το πιο απαιτητικό ), σχεδιάζεται βάσει των ανάγκων του κάθε πελάτη ξεχωριστά και πραγματοποιείται πάντα με γνώμονα τον οικονομικό προϋπολογισμό του.

  Χρησιμοποιώ σύγχρονα υλικά κατασκευής και τηρώ τα χρονοδιαγράμματα αποπεράτωσης της δουλειάς, σεβόμενος απόλυτα τους πελάτες μου, με αποτελέσματα κορυφαίας αισθητικής και ποιότητας.

  Παρακολουθώ στενά όλες τις νέες εφαρμογές - τεχνολογίες και σας προσφέρω σύγχρονες λύσεις και μοναδικές κατασκευές, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του κάθε χώρου, και τις προσωπικές ανάγκες του κάθε πελάτη.

  Η δωρεάν επίσκεψη μου στο χώρο σας, με βοηθά να σας προτείνω τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας.

  Αναλυτικότερα αναλαμβάνω:

  Γυψοσανίδες
  Οροφές
  Ψευδοροφές - Χωρίσματα
  Ορυκτές ίνες
  Βιβλιοθήκες - ραφιέρες
  Θόλοι
  Κορνίζες
  Επενδύσεις τζακιών
  Διακοσμήσεις με γύψο
  Εσωτερική μόνωση με γυψοσανίδα
  Κούτελα γυψοσανίδας
  Κρυφούς φωτισμούς
  Τοιχοποιίες με εσοχές
  Περίτεχνες οροφές γυψοσανίδας
  Ράφια γυψοσανίδας
  Τζάκι με γυψοσανίδα

  ...Μπορώ να αντεπεξέλθω σε οποιαδήποτε υπηρεσία μου ζητηθεί, στον κλάδο της ξηράς δόμησης.
  Η αντοχή και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μου αποτελούν εγγύηση για άριστο αποτέλεσμα.

  Με εκτίμηση: Χάιδος Θανάσης.

  ειδικες κατασκευες γυψοσανιδας ιωαννινα, ηπειρος, κατασκευη γυψοσανιδας ιωαννινα, ηπειρος, τοποθετησεις γυψοσανιδων ιωαννινα, ηπειρος, ψευδοροφες χωρισματα ιωαννινα, ηπειρος, γυψινες κατασκευες ιωαννινα, ηπειρος, γυψινες διακοσμησεις ιωαννινα, ηπειρος, γυψινα ιωαννινα, ηπειρος,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  ΑΜΑΛΙΑΣ 7, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Καρδίτσα
  2441021039
  6972012803
  ειδικες κατασκευες γυψοσανιδας καρδιτσα, θεσσαλια, πανελλαδικα
  κατασκευη γυψοσανιδας καρδιτσα, θεσσαλια, πανελλαδικα
  τοποθετησεις γυψοσανιδων καρδιτσα, θεσσαλια, πανελλαδικα
  ψευδοροφες χωρισματα καρδιτσα, θεσσαλια, πανελλαδικα
  γυψινες κατασκευες καρδιτσα, θεσσαλια, πανελλαδικα
  γυψινες διακοσμησεις καρδιτσα, θεσσαλια, πανελλαδικα

  Η επιχείρησή μας “Γυψοσανίδες - Γύψινες Κατασκευές - Τσιάκαλος Απόστολος”, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο της γυψοσανίδας, παρακολουθούμε συνεχώς όλες τις νέες εφαρμογές, προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του κάθε χώρου, και τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας, ξεχωριστά.

  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στις εφαρμογές των συστημάτων ξηράς δόμησης, αναλαμβάνουμε να διαμορφώσουμε ή να μονώσουμε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

  Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά ώστε να παραδίδουμε έργα με άριστα αισθητικό αποτέλεσμα και υψηλή ποιότητα.

  Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό, την Καρδίτσα, όλη τη Θεσσαλία και κατόπιν συνεννόησης όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

  Αναλυτικότερα αναλαμβάνουμε:

  Οροφές - Ψευδοροφές
  Χωρίσματα
  Ορυκτές ίνες
  Κρυφούς φωτισμούς
  Βιβλιοθήκες - ραφιέρες
  Θόλους
  Κορνίζες
  Επενδύσεις τζακιών
  Διακοσμήσεις με γύψο
  Εσωτερική θερμομόνωση
  Θερμοπροσόψεις
  Κατασκευές με τσιμεντοσανίδα
  Διαρρύθμιση οικιών
  Διαμόρφωση γραφείων, ιατρείων
  Αναδιαμορφώσεις επαγγελματικών χώρων

  Στόχος μας είναι η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση σας και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές.

  Με εκτίμηση: Τσιάκαλος Απόστολος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  ΕΜΜΑΝΟΥΛ ΠΑΠΠΑ 1, ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ - Καβάλα
  2594023416
  6937340889, 6995346203
  FERKOS DIMITRI (ΦΕΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ Ν ΠΕΡΑΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ Ν ΠΕΡΑΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ Ν ΠΕΡΑΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  ΓΥΨΙΝΑ Ν ΠΕΡΑΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

  Καλλιτεχνικές δημιουργίες με γύψινες κατασκευές !!!!!!!

  Καλωσήλθατε στην σελίδα μας !!!!!!!

  Η επιχείριση FERKO DIMITRI (ΦΕΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ) που εδρεύει στην Ν. Πέραμο της Καβάλας, εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των κατασκευών της γυψοσανίδας και στις γύψινες διακοσμήσεις, καθώς επίσης και στις μελέτες και εφαρμογές οπτικής ίνας και ξηράς δόμησης, για επαγγελματικούς χώρους κατοικίες, Ξενοδοχεία , διαμερίσματα, πολυκατοικίες
  Το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τον χώρο σας! Προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.
  Δίνουμε τις καλύτερες και πιο κομψές λύσεις, που καλύπτουν επιτυχώς κάθε γούστο και διακοσμητική ανάγκη.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευές με γυψοσανίδες και ψευδοροφές, για την πλήρη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του καταστήματός σας ή του σπιτιού σας.
  Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.
  Κατασκευές με γυψοσανίδες
  Διάφορες κατασκευές γύψινες διακοσμήσεις κορνίζες, ροζέτες
  Τζάκια επενδύσεις τζακιών
  ψευδοροφές χωρίσματα είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας.
  Θα βρείτε ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας, την επιλογή υλικών και προτάσεις σχεδιασμού, τη διακόσμηση δωματίων, και τη γενική διαμόρφωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
  Ειτε πρόκειται για ιδιωτικούς χώρους ειτε για επαγγελματικούς σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο.
  Κατασκευή ψευδοροφής με γυψοσανίδα
  κατασκευαστικές λεπτομέρειες κρυφού φωτισμού απο γυψοσανίδα
  κατασκευή ψευδοροφής ορυκτών ινών
  ψευδοροφές με κρυφό φωτισμό με θόλους, με επίπεδα
  Χωρίσματα γυψοσανίδας- διαχωριστικά
  Με την κατασκευή χωρισμάτων από γυψοσανίδα εχουμε πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με το κόστος και τις τεχνικές προδιαγραφές.
  Ανάλογα με τις κατασκευαστικές και τεχνικές απαιτήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονή,διπλή ή τριπλή στρώση γυψοσανίδων όπως επίσης μπορεί να επιλεγεί και το κατάλληλο μονωτικό υλικό (πετροβάμβακας ή υαλοβάμβακας).

  Οι γύψινες κατασκευές μας, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες.
  Το έμπειρο σχεδιαστικό τμήμα και το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, θα υλοποιήσουν, σε συνεργασία με τον πελάτη, την ιδανική λύση διακόσμησης Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην Καβάλα, Θάσο, Ξάνθη, Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη Χαλκιδική και πανελλαδικά για σοβαρές προτάσεις

  Καλέστε μας και θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, να εισθαι σίγουροι ότι οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.!

  Με εκτίμηση
  FERKO DIMITRIS (ΦΕΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ - Νάξος
  2285026241
  6973666452
  Η επιχείρηση ΝΙΚΑΣ δραστηριοποιείται πάνω από 18 χρόνια στο χώρο της γυψοσανίδας - ψευδοροφής αναλαμβάνοντας εργασίες με υπευθυνότητα χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας επιτυγχάνοντας την τέλεια εφαρμογή.

  Χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία μας, προτείνουμε λύσεις κατόπιν μελέτης που θα καλύψει τις ανάγκες και θα είναι συμφέρουσες προς εσάς

  Οι υπηρεσίες της επιχείρησης ΝΙΚΑΣ

  γυψοσανιδες ναξος
  κατασκευη γυψοσανιδας ναξος
  κατασκευες με γυψοσανιδες ναξος
  ψευδοροφες γυψοσανιδας ναξος
  γυψινες κατασκευες ναξος
  γυψινες διακοσμησεις ναξος
  ψευδοροφες ναξος
  χωρισματα ναξος
  ξυλινα πατωματα ναξος
  κατασκευη πατωματος απο ξυλο ναξος
  θερμοπροσοψεις ναξος

  Τηλεφωνήστε μας στο 697.366.6452 και 2285026241 και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα υπεύθυνα και προς όφελος σας.

  Με εκτίμηση, Νίκας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΟΓΟΝΗ 94 - Χανιά
  2821404480,2821098330
  6977732027, 6938031945
  Η επιχείρησή Γυψοσύνθεση, του κυρίου Τζουγκαράκη Σπύρου, εδρεύει στα Χανιά και δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των γύψινων κατασκευών.

  Χάρη στο μεράκι και στη χαρακτηριστική ποιότητα δουλειάς, ικανοποιούμε στο μέγιστο όλες τις ανάγκες των πελατών μας, με τεχνογνωσία και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

  Οι υπηρεσίες μας:

  ανακαινίσεις χώρων
  κατασκευές με γυψοσανίδα (επενδύσεις τζακιού, χωρίσματα, κρυφός φωτισμός, οροφές, ψευδοροφές, ράφια από γυψοδανίδες, γύψινες διακοσμήσεις).

  Για εμάς, κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως νέα πρόκληση. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook για περισσότερα δείγματα δουλειάς: https://www.facebook.com/Γυψοσύνθεση-Γύψινα-Γυψοσανίδες-Τζουγκαράκης-Σπύρος-357610281119/

  Με εκτίμηση
  Σπύρος Τζουγκαράκης

  Κουκουράκη Μαρία - Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ 81 - Χανιά
  6979592262
  Γύψινες κατασκευές και διακοσμήσεις
  Ψευδοροφές - χωρίσματα
  Κρυφοί φωτισμοί
  Ορυκτές ίνες

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ 12, ΝΕΜΕΑ - Κορινθίας
  2746024084
  6944598196
  ΕΥΘΥΜΙΟΥ Decostar ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΝΕΜΕΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ-ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ –ΓΥΨΙΝΑ-ΟΡΥΚΤΕΣ
  ΙΝΕΣ ΝΕΜΕΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ-ΝΕΜΕΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΟΙΚΙΩΝ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΝΕΜΕΑ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ-ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΧΑΛΙΑ - ΜΟΚΕΤΕΣ - ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ

  Η επιχείρηση ΕΥΘΥΜΙΟΥ Decostar δραστηριοποιείται στο χώρο της γυψοσανίδας - ανακαίνισης – ψευδοροφής από το 1980 με μεγάλη επιτυχία.

  Εδρεύει στην ΝΕΜΕΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το χώρο σας.

  Στόχος μας είναι κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, να τελειώνει με τις καλύτερες εφαρμογές υλικών, αλλά και την ικανοποίηση ότι δημιουργήσαμε ακόμα μια σχέση συνεργασίας που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

  Μελετάμε μαζί με τον πελάτη τον σχεδιασμό και την κατασκευή και προτείνουμε την πιο συμφέρουσα πρόταση.

  Με την εμπειρία και την συνέπεια που έχουμε, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους και η αρχή μας είναι …..ότι καμία δουλειά δεν ολοκληρώνεται , εάν ο πελάτης δεν είναι πλήρως ικανοποιημένος.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Γυψοσανίδες ΝΕΝΕΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  Ψευδοροφές ΝΕΜΕΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  Γύψινα ΝΕΜΕΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  Ανακαινίσεις οικιών ΝΕΜΕΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  Μονώσεις ΝΕΜΕΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  Ελαιοχρωματισμοί
  Ενεργειακή αναβάθμιση
  Ορυκτές ίνες
  Κρυφός φωτισμός-διακόσμηση
  Θερμομονώσεις
  Στεγανοποιήσεις
  Ειδικές κατασκευές
  Ανακαινίσεις καταστημάτων
  Χωρίσματα
  Δόμηση
  Μερεμέτια

  Στην οδό ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ 12 στο κατάστημα μας θα βρείτε τα εξής προϊόντα.

  Γυψοσανίδες
  Ορυκτές ίνες
  Δάπεδα
  Παρκέ LAMINATE
  Ταπετσαρίες τοίχου
  Ασφαλτόπανα
  Τσιμεντοειδή
  Λευκά είδη
  Κουρτίνες
  Κουρτινόξυλα
  Μοκέτες εισαγωγής

  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ-ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ-ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Τηλεφωνήστε μας και οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες, θα ενσωματώσουν τις ιδέες ανανεώνοντας το χώρο σας σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας,

  ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ – ΓΡΗΓΟΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

  Με εκτίμηση,
  Ευθυμίου Παναγιώτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  ΠΑΡΟΙΚΙΑ - Πάρος
  2284023251
  6937170699
  ΡΟΥΣΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΠΑΡΟΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΣ
  ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΠΑΡΟΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΟΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΠΑΡΟΣ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΠΑΡΟΣ
  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΣ
  ΓΥΨΙΝΑ ΠΑΡΟΣ

  Γύψινες Ανακαινίσεις καταστημάτων κτιρίων διαμερισμάτων διαμορφώσεις χώρων στην Πάρο

  Με την εμπειρία πολλών χρόνων η επιχείριση ΡΟΥΣΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και με εδρα την παροικιά της Πάρου, δραστηριοποιείται στον τομέα τομέα της γυψοσανίδας και γύψινων διακοσμήσεων.Ειμαστε εργολάβοι γύψινων ανακαινίσεων.
  Το εξειδικευμένο προσωπικό αποτελείται από γυψαδόρους με εμπειρία και παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Πάρο.
  Προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση των γύψινων κατασκευών και διαμόρφωση του χώρου σας. Σας απαλλάσουμε από το αγχος αν θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο
  Ολες οι δημιουργίες μας με τις γυψοσανίδες και τις ψευδοροφές, εχουν ποιότητα και υψιλή αισθητική, και ποικιλία σχεδίων που αρμόζουν σε κάθε χώρο.
  Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια, με συνέπεια και υπευθυνότητα.
  Όλα αυτά τα χρόνια το πλήθος των γύψινων ανακαινίσεων που εχουμε κατασκευάσει αποτελούν εγγύηση για την εργασία που προσφέρουμε

  Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.
  Γυψοσανίδες –ψευδοροφές – χωρίσματα Πάρο
  Γύψινες διακοσμήσεις, Συστήματα οροφών, στην Πάρο
  Τοιχοποιίες.
  Επενδύσεων τοίχων, επενδύσεις τζακιών
  Γύψινα, Γύψινες κατασκευές
  Συστήματα εξωτερικών εσωτερικών γύψινων διακοσμήσεων
  Καλλιτεχνικές τεχνοτροπίες
  Ψευδοροφές γυψοσανίδας για την επένδυση της οροφής.
  Ψευδοροφές με κρυφό η φανερό φωτισμό
  Τσιμεντοσανίδες
  Γενικές Γύψινες ανακαινίσεις καταστημάτων, κατοικιών, ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου
  Οι γύψινες κατασκευές, τα τελευταία έτη αποτελούν μια οικονομική και εύκολη λύση με την οποία μπορεί κανείς να ανανεώσει ριζικά τον χώρο του.
  Κρυφοί φωτισμοί
  Θόλοι
  Κορνίζες
  Ορυκτες ινες
  Χωρίσματα γραφείου, βιτρίνες καταστημάτων,ράφια κατοικιών. Διαχωριστικά όλων των τύπων
  Μονώσεις
  Μόνωση ονομάζεται οποιαδήποτε διαδικασία ή κατασκευή προστασίας του κτιρίου από τις περιβάλλουσες σε αυτό συνθήκες, όπως είναι οι υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες,το καλοκαίρι και τον χειμώνα και την υγρασία
  Υγρομονώσεις – μονώσεις ταρατσών στεγανοποιήσεις υπογείων
  θερμομονώσεις
  Η εφαρμογή θερμομόνωσης του κτιρίου αποτρέπει τις θερμικές απώλειες των δομικών στοιχείων προς το περιβάλλον οδηγώντας στη μείωση της χρήσης του συστήματος θέρμανσης που χρησιμοποιούμε, δηλαδή στη μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και στη μείωση του κόστος θέρμανσης έως και 50%.

  Οι γύψινες κατασκευές μας, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες.
  Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτιση των πελατών με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

  Μη διστάσετε να μας καλέσετε για να σας δώσουμε την προσφορά μας!
  Με εκτίμηση
  ΡΟΥΣΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΠΡΙΝΟΣ - Θάσος
  6942269542
  Η πολύχρονη εμπειρία μας στον τεχνικό χώρο και το άριστο προσωπικό μας παρέχουν την δυνατότητα να διεκπαιρεώνουμε κάθε είδους εργασία στο χώρο των ελαίοχρωματισμών με τα καλύτερα αποτελέσματα και στις πιο προσιτές τιμές, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και τη συνέπεια.

  Το συνεργείο μας κινείται δυναμικά στον χώρο από το 2000 αναλαμβάνοντας κάθε είδους κτίρια, επισκευές συντηρήσεις ανακαινίσεις δημόσιων και ιδιωτικών έργων.

  Παρακολουθώντας τις καινούριες τεχνικές πάνω στο χώρο των ελαιοχρωματισμών με σεμινάρια και συμμετοχή σε διάφορες εκθέσεις, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες!

  Το συνεργείο μας συνεργάζεται με έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση σε κάθε πρόβλημά σας!

  Ελαιοχρωματισμοί

  Τεχνοτροπίες

  Μονώσεις εσωτερικών & εξωτερικών χώρων

  Γύψινες κατασκευές - γυψοσανίδες

  Πατητή τσιμεντοκονία

  Αναπαλαιώσεις επίπλων με χρώματα κιμωλίας

  Βρείτε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/steliosevaggelidis/
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  ΒΙΟΛΙ ΧΑΡΑΚΙ - Ρεθύμνου
  2831033269
  6937127360
  ΣΟΥΛΑΪ ΜΟΝΤΙ | ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ
  Γυψοσανίδες - Ψευδοροφές - Ειδικές Κατασκευές

  Με εμπειρία πολλών χρόνων η επιχείρηση SULAJ MONDI (ΣΟΥΛΑΪ ΜΟΝΤΙ), με έδρα στο Ρέθυμνο Κρήτης, δραστηριοποιείται στον τομέα της γυψοσανίδας και των γύψινων διακοσμήσεων. Η επιχείρησή μας αποτελείται από εργολάβους και τεχνίτες γύψινων ανακαινίσεων. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση όπου μας ζητηθεί στο Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη.

  Προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση των γύψινων κατασκευών και τη νέα διαμόρφωση του χώρου σας. Όλες οι δημιουργίες μας με τις γυψοσανίδες και τις ψευδοροφές, χαρακτηρίζονται από ποιότητα και υψηλή αισθητική, σε ποικιλία σχεδίων που αρμόζουν σε κάθε χώρο.

  Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Αναλαμβάνουμε εργασίες σε οικιακούς, επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα με άριστη ποιότητα υλικών φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

  Ο μεγάλος αριθμός των γύψινων ανακαινίσεων που έχουμε αναλάβει, αποτελούν εγγύηση για την εργασία που προσφέρουμε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε το χώρο σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 9 - Αγρίνιο
  6970226471
  Η εταιρία μας, η οποία ιδρύθηκε το 2008, με έδρα το Αγρίνιο, διαθέτει πλούσια συλλογή γύψινων διακοσμήσεων με παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στις κατασκευές που αναλαμβάνει.

  Αναλυτικότερα:

  Γύψινες Διακοσμήσεις

  Ψευδοροφές

  Χωρίσματα

  Τσιμεντοσανίδες

  Ορυκτή Ίνα

  Θερμοπρόσοψη

  Ειδικές Κατασκευές

  Ανακαινίσεις

  Η επιχείρηση δραστηριοποιείται και εκτός Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΩΝ ΚΥΔΩΝΙΩΝ 25, ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373026723
  6970692663
  Με έδρα της εταιρείας μας τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο εφαρμογής γυψοσανίδας με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση σε ειδικές κατασκευές, καθώς και λύσεις στην ηχομόνωση και θερμομόνωση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  ΖΥΜΒΡΑΚΑΚΗ 7 - Ναύπλιο
  6939015979
  Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις διαμερισμάτων και κατοικιών με δημιουργία ψευδοροφής και χωρίσματα δωματίων. Σύγχρονης αισθητικής κατασκευές γυψοσανίδας για επενδύσεις τζακιών, δημιουργία συνθέσεων και ραφιών.

  Διαμορφώσεις χώρων και καταστημάτων με χρήση γυψοσανίδας, ψευδοροφές με κρυφούς φωτισμούς, διακοσμήσεις.

  Δείτε μεγάλο δείγμα της δουλείας μας στο: http://tasosfezoularis.blogspot.gr/
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 11, ΤΙΜΗ ΠΑΦΟΣ - Πάφος
  26931957
  99461880, 99552431
  Μιχαήλ Αρίστος ΛΤΔ
  Γύψινες Κατασκευές & Γύψινες Διακοσμήσεις Πάφος

  Η εταιρεία μας Μιχαηλ Αριστος, η οποία εδρεύει στην Πάφο, δραστηριοποιείται με γύψινες κατασκευές και γύψινες διακοσμήσεις εδώ και αρκετά χρόνια. Με γνώμονα τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα και την μεγάλη ακρίβεια στην αισθητική παρέμβαση αναλαμβάνει γύψινες κατασκευές και διακοσμήσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Πάφο.

  Σε άμεση συνεργασία με διακοσμητές, μηχανικούς και αρχιτέκτονες είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες σας και να σας προτείνουμε λύσεις που αφορούν την ανακαίνιση ή διακόσμηση των εσωτερικών ή εξωτερικών σας χώρων.

  Η έμπειρη ομάδα μας είναι σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε γύψινη κατασκευή επιθυμείτε και να σας προτείνει λύσεις για την διαμόρφωση των χώρων του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου σύμφωνες πάντα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

  Αναλαμβάνουμε:

  Γύψινες Κατασκευές Πάφο

  Γύψινες Διακοσμήσεις Πάφο

  Γυψοσανίες Πάφο

  Ψευδοροφές - Οροφές γυψοσανίδας Πάφο

  Επενδύσεις τοίχων Πάφο

  Χωρίσματα γυψοσανίδας Πάφο

  Επενδύσεις τζακιών Πάφο

  Κρυφοί φωτισμοί Πάφο

  Ειδικές κατασκευές Πάφο

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 9 - Αθήνα
  2102927700
  6976600330
  Γύψινες διακοσμήσεις

  Δάπεδα ξύλινα και υπερυψωμένα

  Διακόσμηση - Ανακαίνιση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων

  Διακοσμητικά επιχρίσματα - χρώματα

  Διάφορες εφαρμογές ξηράς δόμησης

  Επενδύσεις

  Τοποθετήσεις έτοιμων προφίλ

  Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης

  Χωρίσματα αλουμινίου & γυψοσανίδας

  Ψευδοροφές γυψοσανίδας

  Μεταλλικέ οροφές και οροφές ορυκτών ινών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  ΠΑΡΟΔΟΣ ΦΙΛΕΡΗΜΟΥ - Ρόδος
  2241095049
  6934744608, 6944526844
  ALIN CONSTANTIN DIACENKO (ΝΤΙΑΤΣΕΝΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΡΟΔΟΣ ΚΩΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΡΟΔΟΣ ΚΩΣ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΡΟΔΟΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΡΟΔΟΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΡΟΔΟΣ ΚΩΣ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΡΟΔΟΣ
  ΓΥΨΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΡΟΔΟΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΡΟΔΟΣ

  Βρειτε μας στο: https://www.facebook.com/εργολαβος-ξηρας-δομησης-γυψοσανιδεςτσιμεντοσανιδες-Alin Constantin Diacenco

  H επιχείριση ΝΤΙΑΝΤΣΕΝΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που εδρεύει στην Ρόδο δραστηριοποιείται στον χώρο των Γύψινων Διακοσμήσεων στις Γυψοσανίδες και Ψευδοροφές , Χωρίσματα ,Γύψινα και κάθε γύψινης κατασκευής.
  Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε πάνω στην εφαρμογή των συστημάτων ξηράς δόμησης είναι μεγάλη και μας οδηγεί στην επίτευξη κάθε κατασκευαστικού στόχου, και μας εχει καθιερώσει ως μια από τις καλύτερες επιχειρίσεις στην Ρόδο . Είμαστε εργολάβοι ξηράς δόμησης και το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτιση σε ολο το νησί της Ρόδου αλλά και στην Κώ. .
  Παράλληλα, παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη της τεχνολογίας και των συστημάτων που εφαρμόζουμε ώστε να παρέχουμε πάντα τις πιο σύγχρονες ιδέες και λύσεις.
  Γύψινες κατασκευές, υψηλής αισθητικής, για τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων,σε πολλά,περίτεχνα σχέδια.

  Οι Υπηρεσίες μας:
  Μονώσεις ταρατσών χωρίς υγρασίες και μούχλα για ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας για την μακροβιότητα της μόνωσης.
  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευές με γυψοσανίδες και ψευδοροφές, για την πλήρη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του καταστήματός σας, η του σπιτιού σας.
  Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.
  Γύψινα, Γύψινες κατασκευές
  Συστήματα εξωτερικών εσωτερικών γύψινων διακοσμήσεων
  Καλλιτεχνικές τεχνοτροπίες
  Ψευδοροφές ψευδοροφές γυψοσανίδας για την επένδυση της οροφής.
  Ψευδοροφές με κρυφό η φανερό φωτισμό
  Χωρίσματα – Γυψοσανίδες - Τσιμεντοσανίδες
  Γενικές Γύψινες ανακαινίσεις καταστημάτων, κατοικιών, ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου
  Κρυφοί φωτισμοί
  Θόλοι
  Κορνίζες
  Ορυκτες ινες
  Χωρίσματα γραφείου, βιτρίνες καταστημάτων,ράφια
  Οι γύψινες κατασκευές μας, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες.
  Μη διστάσετε να μας καλέσετε για να σας δώσουμε την προσφορά μας!
  Εμπιστευθείτε μας και συνδυάστε την υψηλή τεχνογνωσία και το άρτιο κατασκευαστικό και αισθητικό αποτέλεσμα με τις πιο φιλικές τιμές της αγοράς

  Με εκτίμηση
  CONSTANTIN DIACENKO

  Γυψοσανίδες ψευδοροφες ροδος
  Εργολαβος ξηρας δομησης ροδος κως
  Γυψινες ανακαινισεις καταστηματων ροδος
  Γυψινες ανακαινισεις ξενοδοχειων ροδος
  Γυψοκατασκευες ροδος
  Γυψινες διακοσμησεις ροδος κως

  Toggle
προηγούμενη 1 από 10 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ