noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 02:51 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Πλατεία Ελευθερίας 2, Δικαστήρια - Χανίων
  2821050565
  Μαρινάκης Μιχαήλ
  Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος, Χανιά, Κρήτη

  Το μικροβιολογικό εργαστήριό μας “Μιχάλης Μαρινάκης” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια παρέχοντας μια πλήρης γκάμα εξετάσεων όπως: αιματολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές αλλά και κάθε είδους εξέταση.

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, στο μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή διάγνωση των πιθανών προβλημάτων υγείας.

  Ακόμα, το μικροβιολογικό εργαστήριο μας, είναι πλήρως μηχανογραφημένο, ώστε να εξασφαλίζουμε ταχύτητα στην επεξεργασία των δειγμάτων και την μέγιστη αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

  ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

  Στο μικροβιολογικό εργαστήριό μας, Μαρινάκης Γ. Μιχαήλ από το 1999 στα Χανιά, με τη βοήθεια σύγχρονων αναλυτών, πραγματοποιούνται όλες οι εξετάσεις, όπως: αιματολογικές, βιοχημικές, αίματος και ούρων, ουρολογικές και πηκτικότητας. Πραγματοποιούνται επίσης εξετάσεις ανοσολογικές, ορμονολογικές,

  καθώς και έλεγχος γονιμότητας, σπέρματος και καλλιέργειες, check up, προγεννητικό έλεγχο.Το εργαστήριό μας διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001:2008 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς επίσης και εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου.

  ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΤΡΟΥ
  Ο Δρ. Μιχαήλ Μαρινάκης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολης στην Ιταλία,το έτος 1985. Εξειδικεύτηκε στην Ιατρική Βιοπαθολογία (Μικροβιολογία) το 1993. Συμμετείχε σε όλα τα πανευρωπαϊκά συνέδρια Μικροβιολογίας από το 2000 έως το 2008.

  ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  Έχει εργαστεί στο Εγκέφαλος "ΚΑΨΑΛΑΚΗ" το 1994-1995 και στο Ιατρικό Κρήτης από το 1996 έως το 1999. Επίσης, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μυκητολογίας.

  Από το 1999 έως και σήμερα, διατηρεί Μικροβιολογικό Εργαστήριο στα Χανιά.

  Medisyn quality system plus

  Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

  Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

  Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουνδιαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
  Συμμετέχει σε διεργαστηριακάΣχήματα Ελέγχου Ποιότηταςδιαπιστευμένα κατάISO 17043
  ΔιαθέτειΠιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
  Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων

  ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

  το μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, Κρήτης για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αιματολογικής, βιοχημικής και ανοσολογικής εξέτασης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ
  ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 55 - Μυτιλήνη
  2251027032
  6973037808
  Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ
  ΚΟΜΝΗΝΩΝ 36 - Καβάλα
  2510839427
  6939471147
  Παρασκευή και διάθεση κατεψυγμένων προϊόντων πίτας και πίτσας. ΠΙΤΕΣ ΠΙΤΣΕΣ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΛΙΑΝΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΥΜΗΣ
  Νέα Κίος - Αργολίδα
  +302751051988
  +306934025484
  ΣΤΡΟΥΜΠΟΣ
  Εργαστήριο Πίτσας Αργολίδα - Βιοτεχνία Προϊόντων Ζύμης Αργολίδα Πελοπόννησο

  Η επιχείρησή μας “ΣΤΡΟΥΜΠΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αργολίδα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Νέα Κίος, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1985 με την παραγωγή και διάθεση χειροποίητων προϊόντων ζύμης.

  Έχοντας ενταχθεί στην ομάδα και η 2η γενιά, η επιχείρηση μας, συνεχίζει με το ίδιο κέφι να προσφέρει χειροποίητα προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την γεύση τους, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται και να ανανεώνει διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2751051988

  ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ

  καθημερινά δημιουργούμε και σας προσφέρουμε διάφορα χειροποίητα σφολιατοειδή όπως σπανακόπιτες, τυρόπιτες, κασερόπιτες κ.α., μεγάλη ποικιλία από πίτσες, πεϊνιρλί και πολλά ακόμα προϊόντα που σίγουρα μπορούν να ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

  Είμαστε αφοσιωμένοι στην παραγωγή χειροποίητων προϊόντων ζύμης υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά και ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές.

  Η επιχείρησή μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό, που εργάζεται με προσήλωση και σχολαστικότητα, επιδιώκοντας την δημιουργία μοναδικών χειροποίητων προϊόντων.

  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ
  της παραγωγικής διαδικασίας τηρούνται αυστηροί κανόνες υγιεινής και είναι εναρμονισμένοιμε τα υψηλά πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000.

  ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΜΑΣ
  είναι πάντα άριστης ποιότητας και επιλεγμένες με προσοχή, προκειμένου να μπορούμε να σας εγγυηθούμε την αδιαπραγμάτευτη υψηλή ποιότητα όλων των προϊόντων που επιλέγετε από την επιχείρησή μας.

  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
  διατίθενται σε χονδρική πώληση και απευθύνονται σε κυλικεία, κρεοπωλεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, beach bar, κατασκηνώσεις, catering, super market, εμπόρους κ.α. σε όλη την Πελοπόννησο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Για οποιαδήποτε απορία ή νέα παραγγελία, η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας!

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2751051988

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι αφενός να δημιουργούμε προϊόντα ζύμης που θα σας σαγηνεύουν με την μοναδική γεύση και ποιότητά τους και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Μ. Αλεξάνδρου 53 - Ιλιον
  2110135307
  6907049354
  Medical Lab Expert
  Μικροβιολογικό Εργαστήριο | Ίλιον Αττική

  Το μικροβιολογικό μας εργαστήριο Medical Lab Expert βρίσκεται στο Ίλιον, προσφέροντας πληθώρα υπηρεσιών και διαγνωστικών εξετάσεων και διαθέτοντας σύμβαση με το ταμείο του ΕΟΠΥΥ, ταμείο δημοσιογράφων (ΕΔΟΕΑΠ) και τα ταμεία του στρατού (ΓΕΣ -ΓΕΑ-ΓΕΝ - ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ).

  Το εργαστήριο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονους αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας με στόχο τα ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα για κάθε εξέταση.

  Η εξειδικευμένη ομάδα μας δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διάγνωσης για την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών και των ιατρών που τους παρακολουθούν.

  Στο εργαστήριό μας, αφιερώνουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να παρέχουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες πληροφορίες για την υγεία του ασθενούς.

  Η ομάδα μας

  • Επιστημονικά υπεύθυνος: Ιατρός Μικροβιολόγος - ΒιοπαθολόγοςΔημητρίου Βασίλειος

  • Υπεύθυνος εργαστηριακών αναλύσεων: Σουρουλής Χρήστος

  • Νόμιμος εκπρόσωπος του MEDICAL LAB EXPERT IKE: Νταρζάνου Δέσποινα - Κάρολ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το εργαστήριο, τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα.

  Παρέχεται η δυνατότητα αιμοληψίας κατ' οίκον σε περίπτωση αδυναμίας πρόσβασης στο εργαστήριό μας.
  Σύμβαση με το ταμείο του ΕΟΠΥΥ, ταμείο δημοσιογράφων (ΕΔΟΕΑΠ) και τα ταμεία του στρατού (ΓΕΣ -ΓΕΑ-ΓΕΝ - ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ).

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Αγία Βαρβάρα - Αττική
  2105698663
  6940555074
  Γεωργία Κοντράρου
  Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος, Αγία Βαρβάρα, Αττική

  Κοντράρου Γεωργία: Ιατρός Βιοπαθολόγος (Μικροβιολόγος) αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο ιατρικής G.D’ Annunci του Κιέτι στην Ιταλία το 2002 με βαθμό 9,6/10 (Άριστα).

  Έκανε το αγροτικό της στην Αρκαδία το 2003 και πήρε την ειδικότητα της Μικροβιολογίας - Βιοπαθολογίας στο Ε.Α.Ν.Π. ΜΕΤΑΞΑ από τον Αύγουστο του 2004 έως τον Αύγουστο του 2009.

  Από τον Ιούνιο του 2010 έως και σήμερα λειτουργεί το Μικροβιολογικό εργαστήριο στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας το οποίο βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 25 και Αγίας Λαύρας στον 2ο όροφο και δραστηριοποιείται παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες διάγνωσης και πρόληψης πρωτοβάθμιας υγείας.

  Το εργαστήριο καλύπτει όλες τις εξετάσεις που περιλαμβάνονται στην ιατρική ειδικότητα της Βιοπαθολογίας, δηλαδή μικροβιολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές, αιματολογικές και ορμονολογικές.
  Είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας γενιάς καθώς και με σύστημα πλήρους μηχανοργάνωσης και αυτοματοποίησης των διαδικασιών του. Προσφέρει έγκυρα, αξιόπιστα αποτελέσματα σύμφωνα με καθημερινούς εσωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους, εξωτερικό ποιοτικό από πιστοποιημένους φορείς αλλά και σύστημα ποιότητας κατά ISO 9001:2015.

  Διαθέτει έμπειρο με υψηλή εξειδίκευση προσωπικό. Το ανθρώπινο πρόσωπο, η συνεχής προσωπική παροχή ιατρικών υπηρεσιών, η διαρκής αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού και η συνεχής εκπαίδευση στα νέα επιστημονικά δεδομένα ξεχωρίζουν και αναγνωρίζονται από τους ασθενείς που μας εμπιστεύονται έως και σήμερα.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  Η προσωπική και εξατομικευμένη ενασχόληση με κάθε εξεταζόμενο

  Η παροχή αξιόπιστων αποτελεσμάτων στους εξεταζόμενους

  Η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των κλινικών γιατρών

  Παροχή εξειδικευμένης και προσαρμοσμένης προσέγγισης για κάθε ασθενή.

  Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων και τεχνολογιών.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού ή για οποιαδήποτε απορία σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Αδελφών Κέντρου 4 - Αγρίνιο
  2641101059
  6974864567
  ΚΑΡΑΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
  Μικροβιολογικό Εργαστήριο Αγρίνιο

  Το μικροβιολογικό εργαστήριο του κ. Καραλή στο Αγρίνιο αντιπροσωπεύει μια δέσμευση προς την υγεία και την ποιότητα. Με πλούσια πορεία και εξειδίκευση, το εργαστήριο μας διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογία και εξοπλισμό για να εξασφαλίσει την αξιοπιστία και την ακρίβεια σε κάθε αιματολογική εξέταση.

  Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, οι οποίοι υιοθετούν μια φιλική προσέγγιση και είναι πάντα πρόθυμοι να σας υποστηρίξουν σε κάθε ανάγκη. Η αφοσίωσή μας στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών αντικατοπτρίζεται σε κάθε βήμα που κάνουμε, υιοθετώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ενσωματώνοντας τη γνώση μας για το μικροβιολογικό πεδίο.

  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

  Με το βλέμμα προσανατολισμένο προς το μέλλον, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, ενσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην επιστημονική κοινότητα και επιδιώκοντας συνεχώς την καινοτομία και τη βελτίωση.

  Στον πυρήνα κάθε μας προσπάθειας βρίσκονται η αξιοπιστία, η ακρίβεια και η φροντίδα προς εσάς.

  ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων για εξειδικευμένες μικροβιολογικές αναλύσεις.

  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
  Διαρκής εξέλιξη και εφαρμογή των πιο πρόσφατων επιστημονικών εξελίξεων στη διαδικασία ανάλυσης και διάγνωσης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΥΜΗΣ
  19ης Μαΐου 159 - Δράμα
  2521030097
  6932632481
  ΔΑΝΣΑΡΛΗΣ
  Εργαστήριο Ζύμης - Προϊόντα Ζαχαροπλαστικής | Δράμα

  Η επιχείρηση ΔΑΝΣΑΡΛΗΣ έχει έδρα στη Δράμα και δραστηριοποιείται από το 1974 στην παραγωγή χειροποίητου φύλλου και την εμπορία ειδών ζαχαροπλαστικής.

  Πρόκειται για ένα παραδοσιακό εργαστήριο ζύμης, στο οποίο θα βρείτε καθημερινά φρέσκο χωριάτικο φύλλο, φύλλο κρούστας, σφολιατοειδή και καταΐφι για τη δημιουργία γλυκών και αλμυρών παρασκευών.

  Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης α' ύλες ζαχαροπλαστικής, ζαχαρώδη, γλυκά, συσκευασίες και πολλά προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην παρασκευή γλυκισμάτων.

  Εξυπηρετούμε με χονδρική και λιανική πώληση σε όλη τη Δράμα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και τη φιλική και άμεση εξυπηρέτηση σε ό,τι χρειάζεστε.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  'Η επισκεφτείτε το κατάστημά μας για να γνωρίσετε τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Παπανδρέου Ανδρέα 106 - Νεάπολη Θεσσαλονίκης
  2310623400
  6974066667
  Λιόλιου - Καραγιάννη Ελένη
  Μικροβιολογικό διαγνωστικό κέντρο | Θεσσαλονίκη

  Το μικροβιολογικό εργαστήριο με επιστημονικά υπεύθυνη τη μικροβιολόγο - βιοπαθολόγο Λιόλιου Καραγιάννη Ελένη απόφοιτο της ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εδρεύει στη Νεάπολη, Θεσσαλονίκης και παρέχει σταθερά από το 1986 πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

  Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, με την αφοσιωμένη ομάδα μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο και άρτια εκπαιδευμένοι έχουμε εξειδικευτεί και σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου μικροβιολογικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες του επιστημονικού και ιατρικού τομέα.

  Στο ιατρείο μας φροντίζουμε και αντιμετωπίζουμε τους εξεταζόμενους μας με επαγγελματισμό και προσήλωση παρέχοντας συμβουλές και κατανοώντας πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική καθώς ο στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας με αξιοπιστία και εξαιρετική ταχύτητα.

  ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

  Το εργαστήριο μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό ό οποίος είναι απόλυτα εξειδικευμένος να λειτουργεί με τον υψηλότερο βαθμό ακρίβειας για την επιτυχή διάγνωση και αντιμετώπιση των μικροβιακών ασθενειών.

  Οι περιβαλλοντικές συνθήκες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος μόλυνσης και διασποράς μικροοργανισμών και τηρούν υψηλά πρότυπα ασφαλείας προκειμένου να προστατεύσουν τους εργαζομένους και το κοινό από τους μικροοργανισμούς.

  Είμαστε συμβεβλημένοι με τονΕΟΠΥΥ και όλα τα ταμεία.

  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

  Πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001:2008

  Πιστοποιητικό εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου

  Αποδεικτικό ορθής διαχείρισης ΕΙΑ (Επικίνδυνων Ιατρικών Αποβλήτων)

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ

  Του Πανελληνίου Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών -MEDISYN- το κεντρικό εργαστήριο του οποίου διενεργεί διαπιστευμένες εργαστηριακές εξετάσεις σύμφωνα με το διεθνές πρότυποISO 15189

  Του δικτύου IATRICA

  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ

  Γίνονται αιματοληψίες κατ'οικον σε ΑΜΕΑ, ηλικιωμένουςκαισε ασθενείς που δεν έχουν πρόσβαση στο ιατρείο.

  ΩΡΑΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή 7:15 - 15:00
  18:00 - 20:00

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Για οποιοδήποτε ζήτημα ή απορία έχετε σχετικά με το ιατρείο και τις μικροβιολογικές μας εξετάσεις και επισκεφτείτε μας στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης
  ή καλέστε μας για κατ οίκον αιμοληψία σε περίπτωση που η πρόσβαση στο ιατρείο μας δεν είναι δυνατή.

  Περισσότερα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Α. Παπανδρέου 133, Νεάπολη - Θεσσαλονίκη
  2310629570
  6979673676
  Σωτηριάδης Γ. Στέλιος
  Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος - Νεάπολη Θεσσαλονίκη

  Γεννήθηκα το 1971 στη Θεσσαλονίκη και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο γυμνάσιο και το λύκειο στο De La Salle College το 1988. Αμέσως μετά, ακολούθησα το κάλεσμα της ιατρικής και εισήλθα στη Σχολή Ιατρικής, ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου το 1995.

  Το 1995 ξεκίνησα την υπηρεσία μου στον Έλληνα Στρατό, όπου υπηρέτησα για δύο χρόνια μέχρι το 1997. Στη συνέχεια, ακολούθησε η επιστροφή στην πατρίδα κάνοντας το Αγροτικό μου μέχρι το 1998.

  Ως μέλος της ιατρικής κοινότητας, αποφάσισα να εξειδικευθώ στον τομέα της Βιοπαθολογίας και της Μικροβιολογίας. Ολοκλήρωσα την ειδικότητά μου στο Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων της Θεσσαλονίκης, εργαζόμενος ως Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος έως το 2006.

  Από το 2006 μέχρι σήμερα, διατηρώ ένα δικό μου εργαστήριο μικροβιολογίας στη διεύθυνση Α. Παπανδρέου 133 στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης. Στο εργαστήριο μου εργάζονται ένας γιατρός και δύο τεχνολόγοι, συνεργαζόμενοι για την παροχή υψηλής ποιότητας εργαστηριακών υπηρεσιών.

  Με την εμπειρία μου και την συνεχή εκπαίδευση στα τελευταία επιστημονικά ευρήματα, αποστολή μου είναι να προσφέρω ποιοτικές και αξιόπιστες διαγνωστικές υπηρεσίες. Με γνώμονα την πρόληψη και την πρώιμη ανίχνευση των νοσημάτων, στοχεύω στην αποτελεσματική αντιμετώπιση και πλήρη ίαση των ασθενειών.

  Με τη διαρκή ενημέρωση και τη βαθιά γνώση των παγκόσμιων εξελίξεων στην τεχνολογία, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων διαγνωστικών υπηρεσιών. Επειδή το εργαστήριό μας είναι η πρώτη επιλογή για ανθρώπους που φροντίζουν για τον προληπτικό έλεγχο της υγείας τους, σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε την απαιτούμενη προσοχή και επαγγελματισμό.

  Ο στόχος μας είναι η πρόληψη, καθώς και η πρώιμη και έγκαιρη διάγνωση των διαφόρων νοσημάτων, προκειμένου να επιτευχθεί αποτελεσματική αντιμετώπιση και πλήρης ίαση. Μέσω των υπηρεσιών μας, παρέχουμε τη δυνατότητα ανίχνευσης νοσημάτων και μικροβίων που μπορεί να απειλούν την υγεία σας, προσφέροντας έτσι έγκαιρη παρέμβαση και θεραπεία.

  Επιλέγοντας το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Σωτηριάδη Γ. Στέλιου, θα έχετε πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εργαστηριακές υπηρεσίες, παρεχόμενες με επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην υγεία και την ευεξία σας και προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα και υποστήριξη σε κάθε εξέταση που εκτελούμε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Πρίγκηπος Χριστοφόρου 1 - Σέρρες
  2321022525
  6936826648
  Κατσιαμπέκη Χ. & ΣΙΑ ΟΕ
  Μικροβιολογικό - Διαγνωστικό Εργαστήριο | Σέρρες

  Το μικροβιολογικό εργαστήριο με επικεφαλής τη μικροβιολόγο - βιοπαθολόγο Κατσιαμπέκη Χρυσούλα έχει έδρα στο κέντρο των Σερρών, πραγματοποιώντας καθημερινά μια ευρεία γκάμα διαγνωστικών εξετάσεων για άτομα όλων των ηλικιών.

  Το εργαστήριό μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές ανάλυσης για την επίτευξη ακριβών και αξιόπιστων αποτελεσμάτων, ενώ είναι εξοπλισμένο με σύστημα online μηχανογράφησης για την ασφαλέστερη και απευθείας μεταφορά των αποτελεσμάτων και την τήρηση ηλεκτρονικού αρχείου.

  Η εξειδικευμένη ομάδα μας δεσμεύεται για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διάγνωσης και την ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών και των ιατρών που τους παρακολουθούν.

  Είμαστε συμβεβλημένοι με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία που εντάσσονται στον ΕΟΠΥΥ, καθώς επίσης με ΤΥΠΕΤ (Εθνική Τράπεζα), ΥΠΕΘΑ (ασφάλιση στρατού), Τράπεζα Ελλάδος για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το εργαστήριο και τις εξετάσεις που διενεργούνται.
  Παρέχεται, επίσης, υπηρεσία αιμοληψίας κατ' οίκον εάν δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο εργαστήριο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ
  Εδέσσης 2 - Βέροια
  2331075525
  6932572360
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  ΡΑΓΚΑΒΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 53-55 - Αθήνα
  2168008752
  6943216726
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Γ. Γεννηματά 68 Α - Γλυφάδα
  2109616164
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  28ης Οκτωβρίου 22 - Άργος
  2751026457
  6976804806
  Νικόλαος Δ. Παπανικολάου
  Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος | Άργος Αργολίδα

  Ο ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος Νικόλαος Δ. Παπανικολάου είναι Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής LA SAPIENZA του Πανεπιστημίου της Ρώμης με πτυχιακή εργασία στους νεοπλασματικούς δείκτες.

  Έλαβε την ειδικότητα του Βιοπαθολόγου - Μικροβιολόγου από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ", κατόπιν νομίμων εξετάσεων.

  Καθ' όλη τη διάρκεια της δραστηριότητάς του έχει λάβει μέρος σε Πανελλήνια συνέδρια αιματολογίας και βιοπαθολογίας.

  Ο ιατρός διατηρεί ένα σύγχρονο, ιδιόκτητο χώρο μικροβιολογικού και βιοχημικού εργαστηρίου στο κέντρο του Άργους πραγματοποιώντας πληθώρα διαγνωστικών εξετάσεων.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις εξετάσεις και τις υπηρεσίες του εργαστηρίου.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Παράσχου 7 - Αθήνα
  2106712431
  6977673650
  Μικροβιολογικό εργαστήριο Apostolakis Lab | Πεδίο Άρεως Βούλα Αττική

  Ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης είναι Μικροβιολόγος/Βιοπαθολόγος και μέσω της πολύχρονης εμπειρίας του γνωρίζει άριστα το αντικείμενο της δουλειάς του.

  Αυτή η γνώση ήταν το όχημα της δημιουργίας των 2 μικροβιολογικών εργαστηρίων στο Πεδίο του Άρεως στην Αθήνα καθώς και στη Βούλα, με το διακριτό τίτλο Apostolakis Lab, τα οποία διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό που σας εγγυώνται υπεύθυνη, ασφαλή και τάχιστη εξυπηρέτηση σε όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων, παρέχοντάς σας επίσης και τη δυνατότητα αποστολής αποτελεσμάτων μέσω e-mail.

  Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

  Μικροβιολογικό εργαστήριο Apostolakis Lab | Πεδίο Άρεως Βούλα Αττική

  Η φιλοσοφία μας έγκειται στην αντιμετώπιση κάθε εξεταζόμενου με συνέπεια και σεβασμό εξασφαλίζοντας τους παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας μέσω της σωστής οργάνωσης, διαχείρισης, τεχνογνωσίας, επιστημονικής κατάρτισης, υψηλής εξειδίκευσης και του άρτιου τεχνολογικού εξοπλισμού τελευταίας γενιάς.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για ραντεβού ή για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Μανδηλαρά 25Α - Λάρισα
  2410535363
  6977635859
  Βιογραφικό
  Μικροβιολογικό εργαστήριο Τάσου Δ. Θάλεια | Λάρισα

  Γεννήθηκε στη Λάρισα , αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Λάρισας και εισήλθε με πανελλαδικες εξετασεις στην Ιατρική Σχολή Αθηνών

  Υπηρέτησε την υπηρεσία υπαίθρου στο κέντρο Υγείας Φαρσάλων.

  Ειδικεύτηκε στα νοσοκομεία Γ.Ν. Κατερίνης, Γ.Ν. Λάρισας και Π.Γ.Ν Παπανικολάου (Θεσσαλονίκη) , απ’ όπου και έλαβε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας.

  Από το 2000 εργάζεται ως ιδιώτης ιατρός στη Λάρισα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Ρούμελης 2 & Πλατεία Παναιτωλίου 10 Νέα Ιωνία - Αττική
  2108026780
  Υβόννη Καλέτνικ Ιατρός Βιοπαθολόγος

  Απόφοιτη Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Τασκένδης της ΕΣΣΔ

  Απόφοιτη Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου Βελονισμού Ελλάδας

  Εκπαιδευθείσα στoν Παραδοσιακό Κινέζικο Βελονισμό, Ωτοβελονισμό – Ωτική Νευροτροποποίηση και νέο κρανιοβελονισμό κατά YAMAMOTO (YNSA).

  Μετεκπαίδευση στον Αισθητικό Βελονισμό (πιστοποίηση από την Ευρωπαική Κοσμητική Ακαδημία Κινέζικου Βελονισμού από την Dr. Radha Thambirajah)

  Αιματολογικές εξετάσεις

  Ταχύτητα Καθίζησης Ερυθρών

  Έλεγχος πήξης αίματος

  Γενική εξέταση αίματος

  Βιοχημικές εξετάσεις

  Σάκχαρο ή Γλυκόζη

  Ουρία

  Κρεατινίνη

  Ουρικό Οξύ

  SGOT

  SGPT

  γGT

  Αλκαλική φωσφατάση (ALP)

  Χοληστερόλη

  Τριγλυκερίδια

  HDL

  Ανασολογικές εξετάσεις

  Αυτοάνοσα νοσήματα

  Ανοσοανεπάρκειες

  Αιματολογικά νοσήματα

  Έλεγχος αλλεργιών

  ΑΝΑ Παράγων DNP (Αντιπυρηνικά Αντισώματα)

  ANTI – RNP

  Anti Saccharomytes cerevisiae IgA, IgM, IgG (σακχαρομύκητας)

  Anti-CCP

  Antismosomes IgG

  ANTI – DNAΣΗ Β

  ANTI – EBM IgG

  ANTI – EBNA

  ANTI – Fillagrin

  ANTI – GAD

  Εξετάσεις ούρων

  Αιμοληψίες κατ'οίκον Νέα Ιωνία, Αλσούπολη, Καλογρέζα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΩΔΕΙΑ
  Αθ. Χρυσίνα 13 & Αριστείδου 25 - Μαραθώνας
  2294066207
  6976062209
 • Κατηγορία: ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ – ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Αγίου Γεωργίου 72, Μοίρες - Ηράκλειο
  2892025010
  Ιδιωτικά Διαγνωστικά Εργαστήρια Λαμπράκη Ο.Ε.
  Αιματολογικές Εξετάσεις - Βιοχημικές Εξετάσεις - Ανοσολογικές Εξετάσεις - Ορμονολογικές Εξετάσεις - Μοίρες Ηράκλειο Κρήτης

  Τα Ιδιωτικά Διαγνωστικά Εργαστήρια Λαμπράκη Ο.Ε. πιστοποιήθηκαναπό την εταιρεία EQA HELLAS A.E. κατά το διεθνές σύστημα ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 και λειτουργούνσύμφωνα με τις προδιαγραφές του.
  Η υψηλή ποιότητα και η επιστημονική εγκυρότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι αποτέλεσμα της άρτιας κατάρτισης, της συνεχούς ενημέρωσης, τουαυξημένου αισθήματος ευθύνης, του εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού και του πλήρους, σύγχρονου και άρτιου εξοπλισμού και εγκαταστάσεων.
  Η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων αποτελείπρωταρχικό μέλημα του εργαστηρίου μας και εξασφαλίζεται με την εφαρμογή συνεχούς εξωτερικού και εσωτερικού ποιοτικού ελέγχου, με χρήση πολλαπλών δειγμάτων ελέγχου.
  Το εργαστήριο μας είναι συμβεβλημένο με τον εοπυυ. Η γκάμα των εξετάσεων που πραγματοποιούνται είναι τεράστια και οι παροχές πολλές. Γίνονται επίσης Τεστ Covid-19 (rapid & PCR).

  Το Εργαστήριο

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Αριστοτέλους 57, Πλατεία Βικτωρίας - Αθήνα
  2105223728
  6945387323
  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  Σακελλαροπούλου Ακριβή / Αικατερίνη - Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος -
  Πλατεία Βικτωρίας Αθήνα

  Η Βιβή Σακελλαροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε ιατρική στο πανεπιστήμιο Ovidius στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας και είναι μητέρα ενος κοριτσιού. Η ειδικότητα της Ιατρικής Βιοπαθολογίας, ολοκληρώθηκε στο 1ο Νοσοκομείο ΙΚΑ Παπαδημητρίου, και στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Εκπαιδεύτηκε στο εργαστήριο Παρασιτολογίας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.
  Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και συνεδρίων υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας και της ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology) με θέμα την υπογονιμότητα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει αρκετές εργασίες - δημοσιεύσεις στα Ελληνικά αρχεία AIDS, και στο Δελτίο Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας, καθώς και πιστοποίηση παρακολούθησης μαθημάτων στο Harvard X - online learning initiative of Harvard University. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ρουμάνικα. Από το 2011 διατηρεί νόμιμο Μικροβιολογικό εργαστήριο στην Αθήνα.

  ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1975 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΚΤΟΡΑ ΡΟΔΟΛΦΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ Τ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
  Κορυτσάς 9, Γλυκά Νερά - Αττική
  6973933877
  6936645757
  Η ομάδα Συν Κίνησις η οποία αποτελείται από μία πλειάδα ειδικοτήτων με συσσωρευμένη πείρα όπως εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού, παιδαγωγούς, ηθοποιούς, μουσικούς, ζωγράφους, γυμναστές, χορευτές, νηπιαγωγούς, δασκάλους, εξειδικευμένους καθηγητές, ακαδημαϊκούς και παιδοψυχολόγους – πρωτοπορεί και αγγίζει θέματα τα οποία απασχολούν ή θα απασχολήσουν έντονα τη σχολική και ευρύτερα πολιτιστική κοινότητα.

  Επενδύουμε διαρκώς στην συνεργασία όλων αυτών των επιστημόνων, πιστεύοντας ότι μόνο με τη διεπιστημονικότητα μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην αισθητική απόλαυση και στην τόνωση της συναισθηματικής νοημοσύνης, κάτι που μόνο η μαγεία του θεάτρου μπορεί απλόχερα να προσφέρει.

  Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία για την εισαγωγή στα καλλιτεχνικά γυμνάσια στην κατεύθυνση του χορού, της ζωγραφικής και του θεάτρου.

  Προετοιμασία - μαθήματα για τα καλλιτεχνικά γυμνάσια.

  μαθηματα για καλλιτεχνικα γυμνασιο γλυκα νερα αττικη
  προετοιμασια για καλλιτεχνικα γυμνασιο γλυκα νερα αττικη
  εξετασεις για καλλιτεχνικα γυμνασιο γλυκα νερα αττικη
  εξετασεις για εισαγωγη σε καλλιτεχνικα γυμνασια γλυκα νερα αττικη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
  Ιάσωνος 5 - Γλυφάδα
  2109600083
  6983600083
  Παιχνιδοπλασίες

  Πολυχώρος για Παιδιά Γλυφάδα Αττικής

  Σχετικά με Εμάς

  Οι ΠΑΙΧΝΙΔΟΠΛΑΣΙΕΣ αποτελούν ένα νεοσύστατο πολυχώρο πρότυπο, ο οποίος είναι φτιαγμένος από θεραπευτές και συγκροτείται από το αρμόδιο εξειδικευμένο προσωπικό. Η φιλοσοφία του χώρου και του προσωπικού μας είναι οι ίσες ευκαιρίες και η ενσωμάτωση όλων των παιδιών στα προγράμματά μας. Οι Παιχνιδοπλασίες απευθύνονται σε παιδιά 2- 11 ετών και λειτουργούν καθημερινά 9:30π.μ.- 8:00μ.μ. και Σάββατα 10:00π.μ - 3:00μ.μ.

  Ο χώρος μας περιλαμβάνει

  ποικίλα εργαστήρια και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά μας, στα οποία μέσω του δημιουργικού παιχνιδιού μπορούμε να αναπτύξουμε τις γνώσεις και τις ικανότητες τους!

  Ψυχοκινητική αγωγή

  Θεατρικό παιχνίδι

  Χειροτεχνίες - Κατασκευές

  Messy play

  Ρομποτική

  Μαγειρική- Ζαχαροπλαστική

  Σκάκι

  Πειράματα

  Ταχυδακτυλουργικά

  Δημιουργική Απασχόληση

  Το εργαστήριο μας περιλαμβάνει δημιουργική απασχόληση για παιδιά ηλικίας 2-11 καθημερινά και τα Σάββατα 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Ο σκοπός της δημιουργικής απασχόλησης είναι η εξέλιξη των δεξιοτήτων των παιδιών.

  Για αρχή, χωρίζουμε τα παιδιά σε μικρές ομάδες ανάλογα με την ηλικία και την ικανότητά τους και έπειτα ξεκινάμε με αντικείμενα γνώσεων, παιχνίδια ικανοτήτων και παράλληλα συμμετέχουν σε συμβολικά παιχνίδια, μαθαίνοντας την ομαδικότητα και την ευγενή άμιλλα.

  Πρωινό Τμήμα

  Τα πρωινά μας αρχίζουν με ένα πρόγραμμα 3ωρης απασχόλησης από τις 9:15 εως τις 12:15 το οποίο απασχολεί παιδιά προσχολικής ηλικίας 2-4 χρονών με σκοπό την εποικοδομητική απασχόληση, την εκπαίδευση δεξιοτήτων και την προσαρμογή τους στο σχολικό πλαίσιο.

  Τα παιδιά εντάσσονται σε μικρές ομάδες όπου καθοδηγούνται από εξειδικευμένους παιδαγωγούς σε διάφορες δραστηριότητες στο χώρο της δημιουργικής απασχόλησης και στην αίθουσα της ψυχοκινητικής αγωγής.

  Το διάστημα που τα παιδιά μένουν μαζί μας ένας εκ των στόχων μας είναι μέσω διαφόρων ερεθισμάτων και εκπαιδευτικών τεχνικών να μάθουν να μοιράζονται , να κοινωνικοποιηθούν , να δημιουργήσουν σχέσεις μεταξύ τους και να μπορέσουν να ενταχθούν σε ομάδες.

  Απογευματινό Τμήμα

  Από τις 16:00 το απόγευμα ξεκινούν τα εργαστήρια μας από τους εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς σε κάθε εργαστήριο.Σκοπός των εργαστηρίων είναι το παιδί να εξελιχθεί και να αναπτύξει τις ικανότητες του.

  Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά μας μαθαίνουν, κοινωνικοποιούνται, θέτουν στόχους και πάνω από όλα περνούν καλά και χαίρονται!

  Μελέτη & Ενισχυτική διδασκαλία

  Στη συνέχεια το μεσημέρι στο χώρο μας έχουμε δίωρη καθημερινή μελέτη- ενισχυτική διδασκαλία παιδιών δημοτικού και γυμνασίου, όπου τα παιδιά μαζί με τον εξειδικευμένο ειδικό παιδαγωγό μελετούν τα μαθήματα της επόμενης ημέρας καθώς και ενισχυτική διδασκαλία για την καλύτερη εξοικείωση τους με αυτά και συμπλήρωση ενδεχόμενων κενών που μπορεί να υπάρχουν.

  Η μελέτη και η ενισχυτική διδασκαλία που παρέχουμε στο χώρο μας, είναι για παιδιά δημοτικού. Στην μελέτη προετοιμάζουμε τους μαθητές για την επόμενη μέρα του σχολείου, ενώ στην ενισχυτική διδασκαλία αναλύουμε και επανεξετάζουμε τη σχολική διδασκαλία και παράλληλα αναπληρώνουμε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

  Επικοινωνήστε μαζί μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ξεναγήσουμε στον χώρο μας.

  Ιάσωνος 5 Γλυφάδα / Αττική

  6983600083

  2109600083

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Πίνδου 11, Ραφήνα - Αττική
  2294028970
  6977376900
  Μικροβιολογικό εργαστήριο, Ραφήνα. Αιματολογικές - βιοχημικές αναλύσεις. Διαγνωστικό εργαστήριο.

  Το εργαστήριό μας είναι εξοπλισμένο με όλη την τεχνολογία αιχμής κατά τα ελληνικά και διεθνή πρότυπα.

  Ο άρτια εξοπλισμένος χώρος μας με αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό, μπορεί να σας εξασφαλίσει την απόλυτη υποστήριξη σε ότι αφορά την Πρόληψη και την σωστή Διάγνωση.

  Η ταχύτητα, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και το ανθρώπινο πρόσωπο είναι οι προτεραιότητές μας, για την κάλυψη των δικών σας αναγκών, κάθε στιγμή που αυτό είναι απαραίτητο.

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε ή για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
  Ιακωβάκη 13 - Τρίκαλα
  2431036511
  6937182424
  Χημικό Εργαστήριο Α.Μανούρας
  Ανάλυση Νερού - Ανάλυση Κρασιού - Έλεγχος για Φυτοφάρμακα - Ανάλυση Τροφίμων - Τρίκαλα

  Το «Χημικό Εργαστήριο Α. Μανούρας ΕΠΕ» λειτουργεί στη πόλη των Τρικάλων στην οδό Ιακωβάκη 13 από το 1999. Είναι διαπιστευμένο κατά ISO/IEC 17025 από το ΕΣΥΔ, αρ. πιστοπ. 503-4, επίσης αναγνωρισμένο ως εργαστήριο αυτοελέγχου γάλακτος και προϊόντων γάλακτος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος και Κρέατος, κωδ. 00210 και τέλος ως Οινολογικό Εργαστήριο από την ΝΑ Τρικάλων και το Γενικό Χημείο του Κράτους.

  Σύμφωνα με το πρότυπο ISO 17025, σελ 6, Εισαγωγή «Το παρόν έγγραφο περιέχει απαιτήσεις για εργαστήρια που τα επιτρέπει να αποδεικνύουν ότι λειτουργούν με επάρκεια και έχουν την ικανότητα να παράγουν έγκυρα αποτελέσματα. Τα εργαστήρια που συμμορφώνονται με το παρόν έγγραφο λειτουργούν επίσης εν γένει σύμφωνα με τις αρχές του ISO 9001».

  Επίσης το Σύστημα Διαχείρισης που εφαρμόζει το εργαστήριο σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρότυπο, καθορίζει:
  • γενικές απαιτήσεις όπως ‘αμεροληψία’ και ‘εμπιστευτικότητα’,
  • απαιτήσεις δομής και οργάνωσης,
  • απαιτήσεις σε πόρους, όπως προσωπικό, το οποίο πρέπει να διασφαλίζεται ότι έχει την επαγγελματική επάρκεια να εκτελεί εργαστηριακές δραστηριότητες και να αξιολογεί την σημαντικότητα των αποκλίσεων,
  • απαιτήσεις σε εγκαταστάσεις και έλεγχο περιβαλλοντικών συνθηκών ώστε να είναι ενδεδειγμένες για τις εργαστηριακές δραστηριότητες και να μην επηρεάζουν την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων,
  • απαιτήσεις σε εξοπλισμό όπως όργανα μέτρησης, υλικά αναφοράς, πρότυπα μέτρησης κτλ. Ο κύριος εξοπλισμός όπως φωτόμετρα, επωαστικοί κλίβανοι, ζυγοί, θάλαμος νηματικής ροής, κλίβανοι αποστείρωσης, διακριβώνονται ετησίως, ενώ άλλα όργανα όπως πεχάμετρα, αγωγιμόμετρα, ρυθμίζονται πριν από κάθε χρήση σύμφωνα με τις μεθόδους αναφοράς,
  • τέλος το εργαστήριο καθιερώνει και διατηρεί τη μετρολογική ιχνηλασιμότητα των αποτελεσμάτων μέτρησης που παράγει.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 11 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ