noscript image for google
Κυριακή 03 Ιουλίου 2022 | 05:47 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Πλατεία Ελευθερίας 2, Δικαστήρια - Χανίων
  2821050565,2821023204
  ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  Μικροβιολογικό Εργαστήριο Χανιά

  Το μικροβιολογικό εργαστήριό μας “Μιχάλης Μαρινάκης” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια παρέχοντας μια πλήρης γκάμα εξετάσεων όπως: αιματολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές αλλά και κάθε είδους εξέταση.

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, στο μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή διάγνωση των πιθανών προβλημάτων υγείας.

  Ακόμα, το μικροβιολογικό εργαστήριο μας, είναι πλήρως μηχανογραφημένο, ώστε να εξασφαλίζουμε ταχύτητα στην επεξεργασία των δειγμάτων και την μέγιστη αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

  ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

  Επιλέγουμε και επιμένουμε στην προσωπική επικοινωνία μαζί σας, από το στάδιο της δειγματοληψίας ως και πέραν της παραλαβής του αποτελέσματος. Είμαστε δίπλα σας με εχεμύθεια για οποιαδήποτε εξέταση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Το εργαστήριο μας διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001.2008 για την διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων καθώς επίσης και εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου.

  Όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε κοντά σας, το μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, διακρίνεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών του, ενώ δεν παύει ποτέ να εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό του και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει.

  Φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε εξεταζόμενο με συνέπεια και σεβασμό, παρέχοντας αξιόπιστες αναλύσεις και φυσικά συμβουλές και προτάσεις για τα αποτελέσματα, ενώ στόχοι μας είναι έγκυρα αποτελέσματα, στο σωστό χρόνο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς τον εξεταζόμενο.

  ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

  το μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά της Κρήτη για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αιματολογικής, βιοχημικής και ανοσολογικής εξέτασης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ
  ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 55 - Μυτιλήνη
  2251027032
  6973037808
  Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ
  ΚΟΜΝΗΝΩΝ 36 - Καβάλα
  2510839427
  6939471147
  Παρασκευή και διάθεση κατεψυγμένων προϊόντων πίτας και πίτσας. ΠΙΤΕΣ ΠΙΤΣΕΣ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΛΙΑΝΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
  Ιακωβάκη 13 - Τρίκαλα
  2431036511
  6937182424
  Χημικό Εργαστήριο Α.Μανούρας
  Ανάλυση Νερού - Ανάλυση Κρασιού - Έλεγχος για Φυτοφάρμακα - Ανάλυση Τροφίμων - Τρίκαλα

  Το «Χημικό Εργαστήριο Α. Μανούρας ΕΠΕ» λειτουργεί στη πόλη των Τρικάλων στην οδό Ιακωβάκη 13 από το 1999. Είναι διαπιστευμένο κατά ISO/IEC 17025 από το ΕΣΥΔ, αρ. πιστοπ. 503-4, επίσης αναγνωρισμένο ως εργαστήριο αυτοελέγχου γάλακτος και προϊόντων γάλακτος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος και Κρέατος, κωδ. 00210 και τέλος ως Οινολογικό Εργαστήριο από την ΝΑ Τρικάλων και το Γενικό Χημείο του Κράτους.

  Σύμφωνα με το πρότυπο ISO 17025, σελ 6, Εισαγωγή «Το παρόν έγγραφο περιέχει απαιτήσεις για εργαστήρια που τα επιτρέπει να αποδεικνύουν ότι λειτουργούν με επάρκεια και έχουν την ικανότητα να παράγουν έγκυρα αποτελέσματα. Τα εργαστήρια που συμμορφώνονται με το παρόν έγγραφο λειτουργούν επίσης εν γένει σύμφωνα με τις αρχές του ISO 9001».

  Επίσης το Σύστημα Διαχείρισης που εφαρμόζει το εργαστήριο σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρότυπο, καθορίζει:
  • γενικές απαιτήσεις όπως ‘αμεροληψία’ και ‘εμπιστευτικότητα’,
  • απαιτήσεις δομής και οργάνωσης,
  • απαιτήσεις σε πόρους, όπως προσωπικό, το οποίο πρέπει να διασφαλίζεται ότι έχει την επαγγελματική επάρκεια να εκτελεί εργαστηριακές δραστηριότητες και να αξιολογεί την σημαντικότητα των αποκλίσεων,
  • απαιτήσεις σε εγκαταστάσεις και έλεγχο περιβαλλοντικών συνθηκών ώστε να είναι ενδεδειγμένες για τις εργαστηριακές δραστηριότητες και να μην επηρεάζουν την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων,
  • απαιτήσεις σε εξοπλισμό όπως όργανα μέτρησης, υλικά αναφοράς, πρότυπα μέτρησης κτλ. Ο κύριος εξοπλισμός όπως φωτόμετρα, επωαστικοί κλίβανοι, ζυγοί, θάλαμος νηματικής ροής, κλίβανοι αποστείρωσης, διακριβώνονται ετησίως, ενώ άλλα όργανα όπως πεχάμετρα, αγωγιμόμετρα, ρυθμίζονται πριν από κάθε χρήση σύμφωνα με τις μεθόδους αναφοράς,
  • τέλος το εργαστήριο καθιερώνει και διατηρεί τη μετρολογική ιχνηλασιμότητα των αποτελεσμάτων μέτρησης που παράγει.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Ροδόπολη - Σερρών
  2327022978
  6942595142
  Στο μικροβιολογικό εργαστήριο της κα. Καψιόχα Παναγιώτας πραγματοποιούνται όλες οι αιματολογικές και ορμονολογικές εξετάσεις αίματος, βιοχημικές εξετάσεις καθώς και άλλες εξειεδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις.

  Με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και άριστη γνώση, παρέχουμε ασφαλή & γρήγορα αποτελέσματα, αυθημερόν, στην πλειονότητα των εξετάσεων σας.

  Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα για κατοίκον αιμοληψίες κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Κανάρη 23, Βαθύ - Σάμου
  2273021170
  6984976274
  Εργαστήριο Βαθύ: Κανάρη 23, Σάμος Σάμου | Τ.Κ: 83100
  Τηλ: 22730-21170

  Εργαστήριο Καρλόβασι: Γοργύρας 15, Καρλόβασι Σάμου | Τ.Κ: 83200
  Τηλ: 22730-78400
  email: karlovasi@biomedsamos.gr

  Εργαστήριο Χώρα: Περιοχή Χώρα Σάμου, Τ.Κ: 81303 | Τηλ: 22730-91947
  email: xora@biomedsamos.gr

  Αιμοληψίες Κατ'οίκον:
  Τηλ: 22730-81481 | Κιν: 6945005050
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Ζαμπελίου 15 - Ρεθύμνου
  2831025575
  6945180516
  Η Ιατρός Σηφακάκη Κλεονίκη γεννήθηκε στο Ρέθυμνο.

  Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε το 1973 με τον Βαθμό «Λίαν Καλώς».

  Ειδικεύτηκε στην Μικροβιολογία – Βιοπαθολογία στο Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Αγία Σοφία» στο τμήμα της Κας Αρσένη.

  Από το 1982 έως σήμερα διατηρεί το προσωπικό της ιατρείο στο Ρέθυμνο.

  Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά συνέδρια σχετικά με την ειδικότητά της καθώς επίσης και σε άλλα με πιο εξειδικευμένο ενδιαφέρον.

  Επίσης μετέχει στα κοινά της κοινωνίας του Ρεθύμνου σε διάφορους κοινωνικούς φορείς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Σπύρου Σπυρίδη 89 και Γαλλίας - Βόλος
  2421039145
  Αιματολογικές εξετάσεις Βόλος - Ανοσολογικές εξετάσεις Βόλος - Βιοχημικές εξετάσεις Βόλος - Μικροβιολογικές εξετάσεις Βόλος - Ορμονολογικές εξετάσεις Βόλος - Εξετάσεις Καρκινικών Δεικτών Βόλος - Εξετάσεις - Check Up Βόλος

  Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο της ΙατρούΒιοπαθολόγου Μικροβιολόγου Ανθής Ζουρνατζή Κυριακοπούλου, βρίσκεταιστον Βόλοκαι λειτουργεί από τονΙανουάριο του 1994, με σκοπό την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

  Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και στελεχωμένο με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

  Πραγματοποιεί γρήγορα και αξιόπιστα μια μεγάλη γκάμα εργαστηριακών εξετάσεων, καλύπτοντας εργαστηριακές ανάγκες του Αιματολογικού, Βιοχημικού, Μικροβιολογικού, Ανοσολογικού, Ιολογικού και Ορμονολογικού Τμήματος με καθημερινές αιμοληψίες.

  Η μικροβιολόγος Βιοπαθολόγος Ανθή Ζουρνατζή Κυριακοπούλουκάνει αιμοληψίες κατ΄ οίκον.Το ραντεβού κλείνεται από την προηγούμενη ημέρα, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

  Συμβεβλημένη με ΕΟΠΥΥ.

  Η πολυετής εμπειρία μας, πάνω από 25 χρόνια και η άριστη επαγγελματική μας κατάρτιση, σας εγγυώνται τη σωστή διάγνωση και καθοδήγηση, με άμεσα και αξιόπιστα αποτελέσματα.

  Προγράμματα Ελέγχου- Check Up
  ⦁ Λιπιδαιμικός Έλεγχος
  ⦁Διερεύνηση αρτηριακής πίεσης
  ⦁Έλεγχος θυρεοειδούς
  ⦁ Έλεγχος αναιμίας
  ⦁ Διαταραχές εμμήνου ρύσεως
  ⦁ Προγεννητικός έλεγχος
  ⦁ Έλεγχος οστεοπόρωσης
  ⦁ Πλήρες κολπικό - Μεταδιδόμενα νοσήματα
  ⦁ Ανοσολογικός έλεγχος
  ⦁ Προγεννητικός έλεγχος
  ⦁ Εξετάσεις για πιστοποιητικά υγείας (καλλιέργειες και παρασιτικά κοπράνων)

  Με εκτίμηση:Βιοπαθολόγος Μικροβιολόγος Ανθή Ζουρνατζή Κυριακοπούλου.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑΣ
  ΟΛΥΜΠΟΙ - Χίος
  2271076531
  6948250655
  Η Όλγα Γαβριηλίδου έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε με Άριστα και υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Ιδιαιτέρως έχει εντρυφήσει στα χρόνια των σπουδών της στην νευροφυσιολογία και την ψυχοπαθολογία του γήρατος σε συνάρτηση με τις γνωστικό - συμπεριφορικές του εκδηλώσεις.

  Στη συνέχεια σπούδασε Γραφολογία στη έγκριτη Σχολή Γραφολογίας του Cambridge, μελετώντας την γραφή στο πλήρες φάσμα της, παίρνοντας ανώτερο πτυχίο τόσο στη Δικαστική όσο και στην Αναλυτική Γραφολογία.

  Η Γραφολογία διακρίνεται σε Αναλυτική και Δικαστική

  Η Αναλυτική Γραφολογία σκιαγραφεί την προσωπικότητα του ατόμου και ερμηνεύει τον χαρακτήρα του ενώ η Δικαστική Γραφολογία εξακριβώνει την «πατρότητα», δηλαδή την γνησιότητα ενός χειρόγραφου εγγράφου ή μιας υπογραφής.

  Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το βιογραφικό της κ. Γαβριηλίδου και να ενημερωθείτε για την επιστήμη της γραφολογίας στην ιστοσελίδα www.graphoanalysis.gr
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΥΜΗΣ
  ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ 3 - Ξάνθη
  2541023191
  6976902540
  Στο εργαστήριο ζύμης της κ. Χάνου Σοφίας παράγονται καθημερινά παραδοσιακές χειροποίητες πίτες. Με αγνά υλικά και αγάπη φτιάχουμε:

  Τυρόπιτες
  Μπουγάτσες
  Κρουασάν
  Πίτσες κ.α.

  Αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία εκδηλώσεων με σφολιατοειδή.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
  ΧΑΤΖΗΤΣΙΡΟΥ 10, ΞΗΡΟΚΑΝΗ - Θεσσαλονίκη
  6945024975
  Το πρόγραμμα σπουδών του εργαστηρίου μας περιλαμβάνει:

  Εξατομικευμένη, μεθοδική και ταχύρυθμη διδασκαλία για την απόκτηση της ικανότητας στη σωστή σχεδίαση των θεμάτων.
  Ανάλυση της τεχνικής της φωτοσκίασης με στόχο την ανάδειξη των όγκων και του χώρου (ροή του φωτός – ατμόσφαιρα – μεγάλες φόρμες – πλασίματα – γραφές – κοντραστ με εντάσεις – χασήματα).
  Τεχνική του χρώματος στην νεκρή φύση και στο ελεύθερο θέμα – λεκτικό (τεχνοτροπίες – τεχνικές – σχέσεις χρωμάτων και τόνων – υλικά)

  Ουσιαστική και πλήρης θεωρητική υποστήριξη για υποψηφίους στις κατατακτήριες

  Ωράριο συνεχές με δίδακτρα 80€

  Υψηλό ποσοστό επιτυχιών στις προηγούμενες εξεταστικές περιόδους.
  Πληροφορίες για τα παραπάνω και για την διεξαγωγή των εξετάσεων , στο χώρο μας.

  Με εκτίμηση
  Γιάννης Μαλούτας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Πλατεία Κύπρου, Κρανίδι - Αργολίδα
  2754023330
  6948464935
  Ο Φασιλής Εμμανουήλ γεννήθηκε στις 21-07-1975 στην Κοιλάδα Αργολίδας. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του αγγλόφωνου πανεπιστημίου Comenius Bratislava.

  Η ειδικότητα της Ιατρικής Βιοπαθολογίας (ειδικότητα που αντικατέστησε την ειδικότητα της Μικροβιολογίας) ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στα νοσοκομεία: Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείου Βούλας και Γενικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Από τα τέλη του 2016 διατηρεί νόμιμο Μικροβιολογικό Εργαστήριο στο Κρανίδι Αργολίδας.
  Σε όλο το χρονικό διάστημα από τα φοιτητικά του χρόνια ως και σήμερα έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την ενημέρωση σε θέματα Βιοπαθολογίας παρακολουθώντας Συνέδρια και Σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

  Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται με ή χωρίς ραντεβού.
  Το ιατρείο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ.

  Παρέχονται:

  Κατοίκον αιμοληωψίες, κατόπιν ραντεβού
  Ειδικές τιμές σε πακέτα εξετάσεων
  Αποστολή των αποτελεσμάτων στον ασθενή ή στον θεράποντα ιατρό με FAX/ E-MAIL
  Πρόσβαση για ΑμεΑ (Άτομα με Αναπηρία) και ηλικιωμένους
  Θέση στάθμευσης (parking)

  Το μικροβιολογικό εργαστήριο μας, λειτουργεί με υπερσύγχρονους αναλυτές, οι οποίοι εξασφαλίζουν την αξιοπιστία και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Διαθέτει ενιαίο μηχανογραφικό δίκτυο (SLIS INFOMED) έτσι ώστε να εκμηδενίζεται η πιθανότητα λάθους.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑΣ
  ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 3 - Αθήνα
  2109827221
  6944370247
  Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.grafologos-kottakis.gr για το πλήρες βιογραφικό του κ. Κωττάκη και περισσότερες πληροφορίες περί γραφολογίας.

  ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ

  Εξέταση και διάγνωση γνησιότητας ή μη, γραφής, αριθμογραφής και υπογραφής σε αξιόγραφα (επιταγές, συναλλαγματικές), ιδιωτικά συμφωνητικά, επιστολές αναγνώρισης χρέους κ.λπ.
  Διαπίστωση γνησιότητας-πλαστότητας ιδιόγραφων διαθηκών.
  Έρευνα και εντοπισμός του πλαστογράφου.
  Ταυτοποίηση του γραφικού φορέα (γραφέα) ή του υπογραφικού φορέα σε ανώνυμα χειρόγραφα (ανωνυμογραφία).
  Εξέταση και εντοπισμός του γραφικού και υπογραφικού φορέα σε περιπτώσεις ηθελημένης αλλοίωσης του γραφικού χαρακτήρα ή του υπογραφικού τύπου.

  ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΚΕΣ – ΓΡΑΦΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ

  Διερεύνηση νόθευσης εγγράφων.
  Εξέταση, αντιπαραβολή και διακρίβωση διαφορετικών γραφικών μέσων στο ίδιο έγγραφο.
  Εξέταση εγγράφων και εντοπισμός στοιχείων που προήλθαν με φωτομεταφορά, σαρωτή (scanner), αλλεπάλληλες φωτοτυπίες κ.λπ.
  Έρευνα και εντοπισμός αλληλουχίας χαράξεων σε αποτυπώσεις που τέμνονται μεταξύ τους (π.χ. εάν έχει γραφεί πρώτα το κείμενο και κατόπιν χαράχθηκε η υπογραφή, ή το αντίστροφο).
  Έρευνα για τυχόν μεταγενέστερες προσθήκες σε έγγραφα.
  Χρονικός προσδιορισμός γραπτού.

  ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ – ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

  Θέματα που εστιάζουν κυρίως στην παθολογική γραφή που παρουσιάζουν οι υπό διερεύνηση διαθήκες.
  Διαφοροποιήσεις στη γραφή, σε σχέση με συγκεκριμένες ασθένειες (Πάρκινσον, γεροντική άνοια, Alzheimer, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια κ.λπ.), χορηγούμενη φαρμακευτική αγωγή.

  Το Επιστημονικό Κέντρο Γραφολογικών Ερευνών παρέχει επιπλέον τη δυνατότητα συνεργασίας με καθηγητές Δικαστικής Γραφολογίας πανεπιστημίων του εξωτερικού, καθώς και εξειδικευμένα κέντρα Γραφολογικών Ερευνών.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΥΜΗΣ
  ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ 1 - Καρδίτσα
  2441025682
  6947272983
  Εργαστήριο παραγωγής φύλλου και σφολιατοειδών.

  Παραγωγή ζύμης

  Τυροπιτοειδή

  Σφολιάτες

  Κρουασανάκια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  ΕΥΤΥΧΙΔΟΥ 3 - Παγκράτι
  2107564420,2107525155
  6945088253
  Μέριμνα Παγκρατίου ΙΚΕ
  Μικροβιολογικό Εργαστήριο Παγκράτι | Καρδιολογικό Ιατρείο Παγκράτι

  Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο βρίσκεται στο Παγκράτι, στην οδό Ευτυχίδου 3, στην Πλατεία Πλαστήρα.
  Συστεγάζεται με το Καρδιολογικό Ιατρείο του ειδικού καρδιολόγου Βασιλείου Αρφαρά.

  Το 2017 ιδρύθηκε εταιρεία με την επωνυμία ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΙΚΕ και λειτουργεί μετά από πλήρη ανακαίνιση των χώρων και της υλικοτεχνικής υποδομής.

  Τα ιατρεία είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και αξιοπιστίας και ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα ποιοτικού ελέγχου ISO.

  Σκοπός μας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε πελάτη.

  Επιστημονικά Υπεύθυνοι:
  Βάσω Παπανικολάου - Αρφαρά
  Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος (6945088253, papanikolaouvaso@yahoo.com)
  Βασίλειος Αρφαράς
  Ειδικός Καρδιολόγος (6944452961, arfarasv@yahoo.gr)

  μικροβιολογικο κεντρο παγκρατι, διαγνωστικο κεντρο παγκρατι, διαγνωστικα κεντρα παγκρατι, μικροβιολογικα κεντρα παγκρατι, μικροβιολογοι παγκρατι,καρδιολογος Παγκρατι, διαγνωστικο Παγκρατι, εξετασεις αιματος Παγκρατι,μικροβιολογικα εργαστηρια Παγκρατι,διαγνωστικα εργαστηρια Παγκρατι,καρδιολογοι Παγκρατι,Αρφαρας Βασιλης Καρδιολογος,Παπανικολαου Βασω Μικροβιολογο

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
  Σωκράτους 170 και Αγίας Τριάδος, Αχαρναί - Παλιό Μενίδι - Αχαρνές
  2111836839
  6979674385
  Παραμύθι με Όνομα

  Οι Υπηρεσίες μας

  Καλλιτεχνικά & Εικαστικά εργαστήρια
  Τα παιδιά γνωρίζουν και εμπνέονται από έργα μεγάλων καλλιτεχνών, εξοικειώνονται σταδιακά με την εικαστική σκέψη, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα τους μέσα από τον πειραματισμό με διαφορά υλικά και τεχνικές εξασκώντας δεξιότητες αντίληψης, παρατήρησης, καταγραφής & ερμηνείας.

  Μουσικοκινητική αγωγή
  Κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό και µε το δικό του τρόπο βλέπει, ακούει και προσλαμβάνει τις διάφορες έννοιες.
  Η μουσικοκινητική αγωγή επιστρατεύει το σώμα (µε την κίνηση και µε την όξυνση των αισθήσεων), το πνεύμα (μεταδίδοντας γνώσεις που αφορούν τη μουσική, το λόγο, το χώρο, το χρόνο) και την ψυχή.

  Θεατρικό παιχνίδι
  Στόχος του θεατρικού παιχνιδιού είναι τα παιδιά μέσα από τα εργαλεία και τις δυνατότητες του θεάτρου, να διερευνήσουν και να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους αλλά και να βρουν την δική τους θέση μέσα σε αυτόν.
  Πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη διαδικασία ανακάλυψης και γνώσης μέσα από την καλλιέργεια της δημιουργικής φαντασίας.

  Και πολλές άλλες ευχάριστες δραστηριότητες!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 31 - Βέροια
  2331029723
  6942842750
  Θεμελής Πέτρος
  Μικροβιολογικό Εργαστήριο Βέροια

  Τα μικροβιολογικά Ιατρεία Πέτρου Λ. Θεμελή συνεχίζουν μια παράδοση δεκαετιών η οποία ξεκίνησε το 1978 υπό τη διεύθυνση της Αναστασίας Παπαιωάννου - Θεμελή, Ιατρού Μικροβιολόγου, αποφοίτου της Ιατρικής Σχολής ΑΠ.Θ. και συνεχίζεται με τη λειτουργία 2 σύγχρονων εργαστηρίων στη Βέροια και το Μακροχώρι Ημαθίας με νέο επιστημονικό υπεύθυνο τον υιό της, Πέτρο Θεμελή, απόφοιτο της Ιατρικής σχολής ΑΠΘ, ο οποίος με αφετηρία το Γενικό Νοσοκομείο της Βέροιας, συνέχισε και ολοκλήρωσε την Ειδίκευση στην Ιατρική Βιοπαθολογία στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ από όπου και έλαβε τον τίτλο της Ειδικότητας ως Ιατρός Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος.

  Με γνώμονα τον άνθρωπο και την υγεία του, στεκόμαστε δίπλα σας, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας, καθώς και τις απαιτήσεις των νεότερων δεδομένων στο χώρο της υγείας για αξιόπιστα, ακριβή και άμεσα αποτελέσματα τα οποία αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο στην επίτευξη της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.

  Είμαστε συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, Το ΤΥΠΕΤ και το ταμείο των ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.

  Σε περιπτώσεις ανασφάλιστων ασθενών ή ειδικών εξετάσεων που δεν καλύπτονται από τα ταμεία μπορούμε να προβούμε σε ειδικές τιμές καθώς και σε πακέτα προσφορών.

  Στα μικροβιολογικά εργαστήρια Πέτρου Λ. Θεμελή διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ενώ ο σύγχρονος εξοπλισμός μας εγγυάται την υπεύθυνη και τάχιστη εξυπηρέτηση των ασθενών σε όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων. Οι τελευταίας γενιάς και υψηλής ευαισθησίας και ακρίβειας αναλυτές μας χρησιμοποιούν τις πλέον σύγχρονες μεθόδους διασφαλίζοντας την εξαγωγή έγκυρων αποτελεσμάτων.

  Είμαστε πιστοποιημένοι με το σύστημα ΙSO 9001-2008.

  Κατόπιν συνεννόησης παρέχουμε τη δυνατότητα κατ' οίκον αιμοληψίας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

  Vein Viewer

  Το ιατρείο μας διακρίνεται ιδιαίτερα για την αποτελεσματική διαχείρηση των αιμοληψιών σε μικρούς ασθενείς, βρέφη και νήπια καθώς και σε ειδικές ομάδες ασθενών όπως καρκινοπαθείς και χρόνιοι ασθενείς χάρη στη χρήση του Φλέβοπροβολέα - Vein Viewer.

  Πρόκειται για μια Αμερικανικής κατασκευής και προέλευσης, σύγχρονη συσκευή με την οποια επιτυγχάνεται ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια η ζωντανήαπεικόνιση αγγειακού δικτύουσε βάθος μέχρι και 1 εκατοστό, σε πραγματικό χρόνο ροής κυκλοφορίας αίματος επάνω σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος του ασθενή.

  Με την χρήση τουVein Viewer μειώνεταικατά 50% ο χρόνος της φλεβοκέντησης διπλασιάζοντας την ικανοποίηση του ασθενή μια και προσφέρει πρόσβαση σε αγγεία «με το πρώτο τσίμπημα», ελαττώνοντας την αίσθηση του πόνου και του stress, καθώς και εξαλείφοντας τον κίνδυνο μολύνσεων και ατυχημάτων κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας ειδικά σε παραδοσιακά δύσκολα ή επίφοβα άτομα όπως ασθενείς υπό χημειοθεραπεία, νεογνά, βρέφη η χρόνιους ασθενείς.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

  ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 31 - Βέροια, TK 59132 | 2331029723
  AΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 133Β - Μακροχώρι, ΤΚ 59033 | 2331505088
  Κινητό: 6942842750 | email: petros_themelis@yahoo.gr

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΥΜΗΣ
  ΕΥΒΟΙΑΣ 309 - Πάτρα
  2610520498
  6947300046
  Ντόνατς

  Μίνι Ντόνατς

  Κρουασάν

  Μίνι Κρουασάν

  Μάφινς

  Μίνι Μάφινς

  Γλυκά

  Σφολιατοειδή
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Παπαναστασίου 123, Μεσαμπελιές - Ηράκλειο
  2810327801
  6973023261
  ΚΛΕΙΣΑΡΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
  Μικροβιολογικό Εργαστήριο Ηράκλειο Κρήτη

  Το μικροβιολογικό εργαστήριο μας“ΚΛΕΙΣΑΡΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ” το οποίο βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, σας παρέχει εδώ και αρκετά χρόνια έγκυρες και άμεσες μικροβιολογικές, αιματολογικές, ορμονολογικές, βιοχημικές και γενικές εξετάσεις αίματος.

  Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ενώ ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, σας εγγυάται την υπεύθυνη και τάχιστη εξυπηρέτησή σας σε όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων.

  Με γνώμονα τον άνθρωπο και την υγεία του, στεκόμαστε δίπλα σας, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας, καθώς και τις απαιτήσεις των νεότερων δεδομένων στο χώρο της υγείας για αξιόπιστα, ακριβή και άμεσα αποτελέσματα τα οποία αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο στην επίτευξη της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.

  Επισκεφτείτε το μικροβιολογικό εργαστήριο μας στο Ηράκλειο Κρήτης και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  Μικροβιολογικό Εργαστήριο Ηράκλειο Κρήτη, Αιματολογικές Εξετάσεις Ηράκλειο Κρήτη, Ορμονολογικές Εξετάσεις Ηράκλειο Κρήτη, Γενικές Εξετάσεις Αίματος Ηράκλειο Κρήτη, Βιοχημικές Εξετάσεις Ηράκλειο Κρήτη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  ΚΑΝΑΔΑ 12 (Ισόγειο) - Φάρσαλα
  2491024823
  6932552190
  Το ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο της ιατρού βιοπαθολόγου-μικροβιολόγου Πολίτη-Τύμπα Καλλιόπη λειτουργεί από το 2004 στα Φάρσαλα. Στόχος του είναι η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας με σεβασμό στον κάθε εξεταζόμενο. Στο εργαστήριο λειτουργούν τμήματα αιματολογικό – βιοχημικό – ορμονολογικό – μικροβιολογικό – ανοσολογικό – εξετάσεις πηκτικού μηχανισμού.

  Η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων διασφαλίζεται μέσω της διενέργειας εσωτερικού ποιοτικού ελέγχου, τη συμμετοχή σε προγράμματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου, με τη χρήση αναλυτών με όλη την τεχνολογία ενός σύγχρονου ιατρικού εργαστηρίου και φυσικά από τον έλεγχο όλων των αποτελεσμάτων από την ιατρό. (πτυχιούχος ιατρικής Πατρών).

  Το εργαστήριο είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2008

  Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ, ΣΤΡΑΤΟ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ (ΥΕΘΑ)

  Αιμοληψία κατ’ οίκον για ειδικές κατηγορίες ασθενών.

  Εύκολη πρόσβαση σε ηλικιωμένους (ισόγειο)

  Αποτελεσματική διαχείρηση αιμολήψιων σε μικρούς ασθενείς (βρέφη-νήπια)

  Ηλεκτρονική παράδοση αποτελεσμάτων

  Ωράριο λειτουργείας : ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7:3-13:30 KAI 17:30-20:30 ΕΚΤΟΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.

  Επικοινωνία

  Διεύθυνση : ΚΑΝΑΔΑ 12 (ΙΣΟΓΕΙΟ) 40300, ΦΑΡΣΑΛΑ
  Τηλέφωνο : 2491024823
  Κινητό : 6932552190
  Fax : 2491024823
  E-mail : politipopi@hotmail.gr
  Επιστημονικά Υπεύθυνος : Πολίτη Καλλιόπη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  ΛΕΒΙΔΟΥ & ΦΑΒΙΕΡΟΥ 19 - Μεσολόγγι
  2631022640
  6948876071
  2ο Εργαστήριο: Κατοχή Μεσολογγίου, τηλ.: 2632093181

  Πλήρης αιματολογικός έλεγχος

  Πλήρης βιοχημικός έλεγχος

  Πλήρης μικροβιολογικός έλεγχος

  Ανοσολογικές εξετάσεις

  Ορμονολογικές εξετάσεις

  Προσδιορισμός καρκινικών δεικτών

  Έλεγχος αιμόστασης

  Κυτταρολογικές – Μοριακές εξετάσεις

  Check up ανδρών - γυναικών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 4 - Γιαννιτσά
  2382400312
  6936859973
  Μικροβιολογικά Εργαστήρια στα Γιαννιτσά της Ιατρού Μικροβιολόγου - Βιοπαθολόγου Άννας Χαρίτου - Αντωνοπούλου.

  1) Χατζηδημήτριου 4 Τηλ. 23824.00312 Κιν. 6936.859.973 Δευτ - Παρ. 8:00 - 14:00 & 17:30 - 20:30 Τετάρτη απόγευμα κλειστά.

  2) Πλαστήρα 50 Τηλ. 23820.29494 Δευτ. - Παρ. 7:30 - 14:30 & 17:00 - 21:00 Σαβ. 8:00 - 14:00

  3) Νέος Μυλότοπος Τηλ. 23825.00443 Δευτ - Παρ. 8:00 - 13:00

  Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ, ΤΥΠΕΤ - Έκπτωση σε όλες τις ιδιωτικές ασφάλειες - Δωρεάν εξετάσεις στο κοινωνικό ιατρείο Γιαννιτσών.

  Τα Μικροβιολογικά Εργαστηριακά Ιατρεία της κυρίας Άννα Χαρίτου - Αντωνοπούλου, Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος στα Γιαννιτσά, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο χώρο της πρωτοβάθμιας υγείας από το Μάιο του 2013, με ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, με ήθος, ιατρική επάρκεια και βαθιά γνώση της βιοϊατρικής τεχνολογίας.

  ΄Εχοντας επενδύσει σε ιδιόκτητο ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό πολλών αναλυτών που ανανεώνεται συνεχώς, Δεν έχουν καμία σχέση εξάρτησης από καμιά εταιρία....

  Εκτελούν in house τις εξετάσεις με real time έλεγχο αποκλειστικά από Μηχανικό Βιοϊατρικής τεχνολογίας, με πιστοποιημένη λειτουργία των αναλυτών - εργαστηρίων iso 9001.

  Κάνουν αιμοληψίες κατ' οίκον από τεχνολόγους ιατρικών εργαστηρίων με τουλάχιστον 15ετή εμπειρία.

  Παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις (ορμονικές-βιοχημικές) όπου και όταν κρίνουμε ότι απαιτείται για σωστή διάγνωση.

  Συμμετέχουν ενεργά στο κοινωνικό ιατρείο των Γιαννιτσών, προσφέροντας δωρεάν πακέτα εξετάσεων.

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - ΑΝΝΑΣ ΧΑΡΙΤΟΥ - ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ:

  Στα αποτελέσματα (ορμονών-βιοχημικών) που είναι εκτός φυσιολογικών τιμών ή δεν έχουν φυσιολογική σχέση μεταξύ τους π.χ. χαμηλή ουρία - υψηλή κρεατινίνη ή το αντίστροφο, εκτελούνται και οι δύο εξετάσεις με επανάληψη για διασταύρωση (3-6-2013)

  Λόγω του περιορισμού εξετάσεων στα παραπεμτικά τον ΕΟΠΥΥ ή ύπαρξης οικονομικής αδυναμίας ,πολλές φορές συνταγογραφούνται μία εκ των δύο εξετάσεων.πχ ουρία ή κρεατινίνη, sgot ή sgpt κλπ. Εμείς εκτελούμε δωρεάν την ή τις επιπλέον εξετάσεις, όπου θεωρούμε ότι είναι αναγκαίες για ολοκληρωμένη εικόνα (9-11-2013)

  Στο λιπιδαιμικό έλεγχο στα αποτελέσματα εκτυπώνονται πολλές φορές δύο τιμές LDL . Η υπολογιζόμενη LDL (Calc) και άμεσα προσδιοριζόμενη LDL (Direct). Η παρουσία δύο τιμών καταδεικνύει απο τη μία τη ποιότητα του calibration του αναλυτή σε ενα αρμονικό λιπιδαιμικό προφίλ και απο την άλλη την ψευδώς υπολογιζόμενη LDL (Calc) σε περίπτωση μεγάλων αποκλίσεων των επιμέρους τιμών που την υπολογίζουν (5-5-2014)

  Η τιμή της εξέτασης CRP προσδιορίζεται, ποσοτικώς από τα εργαστήριά μας (12-11-2017)

  Οι εξετάσεις εκτελούνται σε όλα μας τα εργαστήρια από Βιοϊατρικό μηχανικό.

  Γενική Αίματος, Ομάδα Αίματος, Resus ΄Ελεγχος πηκτικότητας, ΤΚΕ, ΔΕΚ, Ελεγχος Σακχάρου, χοληστερίνη, χοληστερόλη, ουρία, ουρικό, τριγλυκερίδια, SGPT, CPK, Κρεατινίνη, hdl, ldl, Ηπατικός ΄Ελεγχος, SGOT (AST), φεριτίνη, CA, K, Να + TSH + Β12....

  Με εκτίμηση:
  Άννα Χαρίτου - Αντωνοπούλου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 32 - ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ - Αχαΐας
  2613021230
  Παναγιωτόπουλος Χρήστος | Μικροβιολογικό Εργαστήριο Βραχνέικα Αχαΐα

  Γενικές μικροβιολογικές εξετάσεις

  Αιμοληψίες κατ' οίκον

  Το μικροβιολογικό ιατρείο διαθέτει τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό στον τομέα της εργαστηριακής διάγνωσης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 78 - Αίγιο
  2691500470
  6972338375
  Ελισσάβετ Λαμπαδαρίου - Τσάνη

  Μικροβιολόγος Αίγιο

  24ωρη εξυπηρέτηση επειγόντων περιστατικών

  Κατ'οίκον αιμοληψίες

  Συμβεβλημένοι με ΕΟΠΥΥ

  Μειωμένες τιμές για ανέργους
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Κοραή 4 - Λάρισα
  2410579339
  6946826824
  Το Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο της ιατρού Βιοπαθολόγου - Μικροβιολόγου Έλενας Καραβάκα λειτουργεί στη Λάρισα από το 2011. Το κεντρικό μικροβιολογικό εργαστήριο βρίσκεται στη οδό Κοραή 4, ενώ από το 2013 η επιχείρηση διαθέτει ένα δεύτερο μικροβιολογικό εργαστήριο στο Πλατύκαμπο Λάρισας.

  Το ιατρείο διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και επιστημονικά άρτιο προσωπικό για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων με στόχο την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών υγείας. Περιλαμβάνει αιματολογικό και βιοχημικό αναλυτή, προθρομβινόμετρο για εξετάσεις πήξης, αναλυτή ηλεκτρολυτών και ανοσολογικό αναλυτή. Όλοι οι αναλυτές είναι συνδεδεμένοι με σύστημα μηχανογράφησης για την άμεση μεταφορά των αποτελεσμάτων και την τήρηση ηλεκτρονικού αρχείου.

  Καθημερινά διενεργείται στο μικροβιολογικό μας εργαστήριο εσωτερικός έλεγχος ποιότητας των αναλύσεων για την διασφάλιση της αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων ενώ επίσης διαθέτει εξωτερικό ποιοτικό έλεγχο και πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001:2008.

  ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ

  ΛΑΡΙΣΑ

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
  Καθημερινά: 7:30 – 13:30

  Δευτέρα: 18:00 – 20:30
  Τετάρτη: 18:00 – 20:30
  Παρασκευή : 18:00 – 20:30

  Σάββατο: κατόπιν ραντεβού

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2410579339

  ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
  Τρίτη: 8:00 – 11:00
  Τετάρτη: 8:00 – 11:00
  Παρασκευή : 8:00 – 11:00

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2413019311

  Toggle
προηγούμενη 1 από 10 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ