noscript image for google
Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 | 04:29 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου. Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΑ - Χανιά
  2821081215
  6942409047
  Η εταιρεία ψυκτικές εγκαταστάσεις - service ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ εδρεύει στα Χανιά στην Κρήτη. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων παρέχουμε εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες σας σε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι μας εμπιστεύθυκαν και τώρα αποτελούν την καλύτερή μας διαφήμιση.

  Η συντήρηση του κλιματιστικού μας είναι μια εργασία που θα πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη μας!
  Ο λόγος είναι η εξασφάλιση τόσο της αποδοτικής λειτουργίας του κλιματιστικού, όσο και η απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία μας.

  24ωρη εξυπηρέτηση, service επαγγελματικού εξοπλισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια (πλυντήρια, παγομηχανές, ψυγεία, φούρνοι).

  Στόχος μας είναι η άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας όσον αφορά τη συντήριση, εγκατάσταση και επισκευή του κλιματιστικού σας είτε πρόκειται για οικιακή η για επαγγελματική συσκευή. Επίσης αναλαμβάνουμε και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και βιομηχανίες, όλες τις επισκευές και συντηρήσεις, πάντα με συνέπεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με βάση την πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και εγκατάστασης ψύξης και κλιματισμού, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για παντός τύπου εργασίες, όσον αφορά την εγκατάσταση και συντήρηση κλιματισμού, θέρμανσης συσκευών και εξαερισμού. Στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη εργασία.

  Επισκευάζουμε κλιματιστικά και ψυκτικές εγκαταστάσεις όλων των τύπων είτε είναι μικρές μονάδες για ιδιωτική χρήση, είτε μεγάλες επαγγελματικές, βιομηχανικούς θαλάμους αναλαμβάνοντας την επισκευή, εγκατάσταση και την κατασκευή θαλάμων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  Λασαίας 8Β, Κρήτη - Ηράκλειο
  2810314332
  6945291060
  Η εταιρεία του κου Δαμιανάκη καλύπτει όλες σας τις ηλεκτρονικές ανάγκες προστασίας, φέρνοντας κοντάς σας συστήματα ασφαλείας, κάμερες ασφαλείας, εφαρμογές διαδικτυακών προϊόντων, internet, πυρασφάλειες κ.α.

  Η συνέπεια και υπευθυνότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν το πελατολόγιο μας να είναι ικανοποιημένο και να είμαστε η πρώτη επιλογή τους, στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης και όχι μόνο.

  Η σωστή εργασία μας σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, είναι η εγγύηση μας.

  Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο χώρο μας, που βρίσκεται στην οδό Λασαίας 8Β ή να μας καλέσετε στο κιν. 6945291060

  Με εκτίμηση,
  Δαμιανάκης Μιλτιάδης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Πάροδος Πανδάρεω - Ηράκλειο
  2810361962
  6978949627
  ΣΚΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΑ ΛΑΚΚΕΣ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εφοδιασμένοι με τεχνογνωσία και κατάλληλο εξοπλισμό η επιχείριση ΣΚΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, και δραστηριοποιείται στους ελαιοχρωματισμούς και στις Μονώσεις και θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Το συνεργείο μας πραγματοποιεί επιμελημένη και καθαρή εργασία.
  Μελετάμε τον χώρο σας και προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων που αρμόζουν στον χώρο σας.

  Οι υπηρεσιες μας:
  Ελαιοχρωματισμοί βάψιμο κατοικιών βαψιμο κτιρίων -ξενοδοχείων
  Χρησιμοποιώντας τα πιο μοντέρνα υλικά και μηχανήματα, δημιουργούμε άριστα αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν. Με μοντέρνες τεχνικές βρίσκουμε πάντα την κατάλληλη λύση για κάθε ανάγκη και επιθυμία των πελατών μας.
  Σπατουλαριστά, Λάκκες, Στοκαρίσματα, φρεσκαρίσματα
  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων. Χρησιμοποιούμε για το βάψιμο τα καλύτερα και τελευταίας τεχνολογίας υλικά, πλαστικά οικολογικά ανθεκτικά μονωτικά η ακρυλικά.
  Αναλαμβάνουμε το βάψιμο των κατοικιών, το βάψιμο των κτιρίων, των πολυκατοικιών, ελαιοχρωματισμούς τεχνοτροπίες σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, βίλες, ξενοδοχεία, μαιζονέτες, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, κλιμακοστάσια και κάθε επαγγελματικό χώρο που θέλετε να μεταμορφώσετε και να αναδείξετε.
  Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην ανανέωση και το φρεσκάρισμα του χώρου σας, με προσοχή στην λεπτομέρεια και την απόλυτη καθαριότητα, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας
  Μονώσεις - θερμομονώσεις - θερμοπροσόψεις στο Ηράκλειο και σε ολο το νομό του Ηρακλείου Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Ασκληπιού 6 - Ηράκλειο
  2810363216
  6938289867, 6941448464
  LIKOLLARI XHUL JANO

  ΓΥΨΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΓΥΨΙΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΥΨΙΝΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΓΥΨΑΔΟΡΟΣ ΓΥΨΑΔΟΡΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΡΕΘΥΜΝΟ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Γυψοσανίδες ψευδοροφές χωρίσματα στο Ηράκλειο Κρήτης, ανακαινίσεις και διαμορφώσεις χώρων.

  Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ο εργολάβος γύψινων ανακαινίσεων LIKOLLARI XHULJANO ΛΙΚΟΛΛΑΡΙ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ ΓΥΨΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ με εδρα της δουλειάς του στο Ηράκλειο της Κρήτης δραστηριοποιείται στον τομέα των γυψοσανίδων και γύψινων κατασκευών ολων των ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων (κατοικίες, καταστήματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Είμαστε σε θέση μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους γυψαδόρους, να φέρουμε εις πέρας κάθε έργο που θα μας ανατεθεί.
  Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και πιο επώνυμα υλικά γυψοσανίδας
  Με πρωταρχικό σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας, αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα να ολοκληρώσουμε κάθε σας επιθυμία, πάντα με συνέπεια ποιότητα και αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης στα Χανιά Λασίθι.

  Από οπου μας ζητηθεί μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ
  Γύψινες ανακαινίσεις
  Γύψινες διακοσμήσεις
  θόλους, κρυφούς φωτισμούς, κορνίζες ορυκτή ινα
  Επενδύσεις τζακιών
  Συστήματα ξηράς δόμησης
  Τσιμεντοσανίδες
  Τοιχοποιίες χωρίσματα παντός τύπου διαχωριστικά γραφείων
  Ανακαινίσεις καταστημάτων, ξενοδοχείων κατοικιών , βιτρίνες, Ράφια
  ψευδοροφές με γυψοσανίδα, αποτελούν ιδανική λύση στη διακόσμηση τόσο για επαγγελματικούς χώρους όσο και για κατοικίες. Έχουν χαμηλό κόστος και η τοποθέτησή τους είναι απλή και σύντομη.

  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
  Για κάλυψη ατελειών όπως καλώδια, σωλήνες
  Για τοποθέτηση κρυφού φωτισμού
  Για διακοσμητικούς λόγους και ειδικές κατασκευές
  Για την ηχομόνωση χώρων
  Για την κάλυψη συστημάτων θέρμανσης και εξαερισμού

  Εγγυόμαστε την έγκαιρη παράδοση του έργου σας, τηρώντας πάντα τους προσυμφωνηθέντες χρόνους με υπευθυνότητα, επαγγελματική συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα ζητήστε την προσφορά μας και να εισθαι σίγουροι για το αισθητικό αποτέλεσμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Με εκτίμηση
  LIKOLLARI XHULJANO

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Λασαίας 12, Θέρισσος - Ηράκλειο
  2810824842
  6972503109 (Σπύρος), 6943244802 (Ντανιέλ)
  KORONI TEFIK ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΡΟΝΙ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΜΠΕΤΑ ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΚΤΙΣΙΜΟ ΠΕΤΡΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  Πετρόκτιστες Δημιουργίες Υψηλής Αισθητικής και Καλαισθησίας στο Ηράκλειο Χανιά Λασίθι Ρέθυμνο σε ολη την Κρήτη
  Πετρόκτιστα σπίτια κτίρια - Πλακοστρώσεις Κρήτης

  Με την εμπειρία πολλών χρόνων ο ΚΟRONI TEFIK ΚΟΡΟΝΙ ΣΠΥΡΟΣ είναι εργολάβος ανακαινίσεων οικοδομών και με εδρα της δουλειάς του στον Θερισσό του Ηρακλείου στην Κρήτη δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων με εξιδίκευση στα Πετρόκτιστα σπίτια και στις πέτρινες κατασκευές στις Αναπαλαιώσεις ολων των κατοικιών και κτιρίων και κάθε επαγγελματικού χώρου (Ξενοδοχεία, καταστήματα) για την ανάδειξή της παλιάς τους αίγλης.
  Το προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους κτίστες, σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, γυψαδόρους, σκεπατζήδες, πλακάδες μαρμαράδες που μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία, συνέπεια και αμεση εξυπηρέτιση ακόμα και τις πιο δύσκολες οικοδομικές εργασίες.
  Σε όλες τις οικοδομικές εργολαβίες που αναλαμβάνομαι χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, ανθεκτικά και επώνυμα για ένα αποτέλεσμα χωρίς μελλοντικά προβλήματα .

  Οι υπηρεσιες μας:
  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή παντός έργου που αφορά την πέτρα

  Γενικές ανακαινίσεις κατοικιών κτιρίων διαμερισμάτων στο Ηράκλειο Χανιά στο Ρέθυμνο και στο Λασίθι και σε ολη την Κρήτη
  Πέτρινες κατασκευές στο Ηράκλειο και σε ολη την Κρήτη
  Πετρόκτιστα σπίτια οικονομικά θερμομονωτικά, ηχομονωτικά, ζεστά τον χειμώνα και δροσερά το καλοκαίρι, αντισεισμικά, και ανθεκτικά στον χρόνο.
  Πέτρινες βρύσες - μπάρμπεκιου
  Πέτρινες επενδύσεις στους τοίχους εντοιχισμός πέτρας Επένδυση πέτρας και επενδύσεις σπιτιών με πέτρα
  Μπετά
  Κτισίματα με πέτρα και τούβλα
  Επιχρίσματα σοβατίσματα
  Ελαιοχρωματισμούς - βαψίματα κατοικιών κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά και σε κτίρια με μεγάλο υψος διαθέτουμε σκαλωσιές τριβεία για πολυκατοικίες ξενοδοχεία
  Τοποθετήσεις πλακιδίων - ανακαινίσεις μπανιου, κουζίνας
  Τοποθετήσεις μαρμάρων
  Δάπεδα, σκάλες
  Μονώσεις - θερμομονώσεις ταρατσών υπογείων στεγανοποιήσεις
  Μερεμέτια παντός τύπου
  Γυψοσανίδες - γύψινες διακοσμήσεις ψευδοροφές χωρίσματα κρυφούς φωτισμούς θόλους
  Γύψινες ανακαινίσεις καταστημάτων
  Κεραμοσκεπές - ξύλινες σκεπές με κεραμίδια ανάλογα των επιθυμιών σας (ασφαλτικά, βυζαντινά)
  Αναπαλαιώσεις σε πετρόκτιστα σπίτια διατηρητέα κτίρια με αρμολόγηση
  Στόχος μας είναι η συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα έτσι ώστε να μήν δημιουργούνται στο μέλλον προβλήματα από κακοτεχνίες.
  Παρέχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα σε ολη την Κρήτη

  Φιλικά
  ΚΟΡΟΝΙ ΣΠΥΡΟΣ ΤΕΦΙΚ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
  Αριάδνης 5 - Μενίδι - Αθήνα
  2102405134
  6970134806
  Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της φωτογραφίας είμαι σε θέση να αναλάβω διάφορες εργασίες προκειμένου να φέρω εις πέρας με επιτυχία την κάθε σας ανάγκη.

  Η επιμονή μου αλλά και η αγάπη για τη δουλειά μου, φέρνουν πάντα άριστα αποτελέσματα που προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες των πελατών μου.

  Σε κάθε φωτογράφηση ακολουθώ πιστά τις επιθυμίες των πελατών μου, και βρίσκομαι κοντά τους έτσι ώστε να προτείνω λύσεις που θα φέρουν, άριστα αποτελέσματα.

  Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου, και να με προτιμήσετε για να σας συνοδεύσω με την πείρα μου στις σημαντικές στιγμές της ζωής σας!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
  Γιάννη Ψυχάρη 44 - Ηράκλειο
  6971540122
  Ειμαι ο Μιχάλης Κοσμαδάκης από το Ηράκλειο της Κρήτης.

  Η φωτογραφία για μένα ήταν χόμπι εδώ και 20 χρόνια. Το 2009 ξεκίνησα επαγγελματικά, με πολύ αγάπη σε αυτό που κάνω με σεβασμό στον κάθε πελάτη για να καταγράψουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Ιωάννη Καποδιστρίου 26, Κάτω Πεύκη - Μαρούσι
  6979055289
  ανακαινισεις κτιριων χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη-τεχνικο γραφειο χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  ανακαινισεις καταστηματων χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη-ανακαινιση επαγγελματικου χωρου χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  ηλεκτρολογικες εργασιες χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη-υδραυλικες εργασιες χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  γενικες κατασκευες χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη

  Το τεχνικό γραφείο μας αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση της οικίας σας και του επαγγελματικού σας χώρου με επαγγελματική συνέπεια και αξιοπιστία.

  Με συνεχή ενημέρωση στον τομέα των υλικών αλλά και των νέων τεχνικών πρωτοπορούμε και σας εγγυόμαστε το τέλειο αποτέλεσμα.

  Από την κατασκευή μέχρι και την ανακαίνιση είμαστε δίπλα σας, με τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, με μοναδικό στόχο η ικανοποίηση του πελάτη.

  Διαθέτουμε την γνώση, την τέχνη και το πάθος για την δουλειά μας και σκοπός μας είναι η δημιουργία χώρων που ο πελάτης θα απολαμβάνει μια ζωή.

  Η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο, μας βοήθησε να αποκτήσουμε υψηλού επιπέδου οργάνωση σε όλες τις εκφάνσεις του κλάδου των κατασκευών γι' αυτό και σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε και υλοποιούμε όλες τις έργασίες, που αφορούν την κατασκευή - ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και εξοπλισμού, εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα κάθε κατασκευής που αναλαμβάνουμε.

  Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε:

  ανακαινίσεις κτιρίων χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  ανακαινισεις καταστημάτων χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  γυψινες κατασκευες χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  θερμομόνωση χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  ηχομόνωση χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  ηλεκτρολογικές εργασίες χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  υδραυλικές εργασίες χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  γενικές κατασκευές χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  ελαιοχρωματισμοί χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  ειδικές κατασκευές χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  εγκατασταση καυστήρα χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  ντουλαπες - ντουλαπια κουζινας χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη

  Αναλαμβάνουμε την μελέτη, επίβλεψη και ανακαίνιση του χώρου σας σε όλη την Αττική(κατοπιν συνεννόησης)

  Με εκτίμηση
  Χριστόπουλος Αντώνης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Απελλού 24 - Ηράκλειο
  6979330320
  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Εξυπηρέτηση σε όλο το Ηράκλειο και τις γύρω περιοχές, άμεσα και οικονομικά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΘΗ – ΦΥΤΑ
  Άνω Βιάννος - Ηράκλειο
  2895500057
  6974823059
  Άνθη, φυτά, ανθοσυνθέσεις, βιβλιοπωλείο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ
  Παροικιά - Πάρος
  6977316022
  ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΛΟΥΣΤΡΑΔΟΡΟΣ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΛΟΥΣΤΡΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΣΤΙΛΒΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΒΑΦΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΒΑΦΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Μεταμορφώστε τα παλιά σας επιπλα δώστε τους λάμψη !!

  Ο λουστραδόρος ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ που εδρεύει στην Παροικιά της Πάρου και στο Ηράκλειο της Κρήτης, δραστηριοποιείται από το 1986 στο χώρο των στιλβώσεων, αναπαλαίωσης και επισκευής ολων των επίπλων.
  Η διαδικασία του λουστραρίσματος, δεν είναι χρονοβόρα όμως απαιτεί τεχνικές γνώσεις και εμπειρία. Μόνο ενας επαγγελματίας λουστραδόρος μπορεί να τους δώσει και πάλι ζωή πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες εργασίες
  Ακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα της στίλβωσης, έχοντας ως σκοπό να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υλικά
  Επαναφέρουμε την ομορφιά των επίπλων σας επιδιορθώνουμε όλα τα παλιά έπιπλά σας χαρίζοντας λάμψη και την παλιά τους αίγλη.
  Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα, με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, σε ολο το νησί της Πάρου αλλά και στο Ηράκλειο της Κρήτης .
  Διακρινόμαστε για την ταχύτητα στην παράδοση.

  Οι υπηρεσιες μας:

  Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα εκκλησίες τέμπλα) πάντα με συνέπεια στον συμφωνηθέντα χρόνο, με ποιότητα εργασίας, υψηλή αισθητική. Κάνουμε τα παλιά έπιπλα καινούργια έργα τέχνης παρέχοντας τις υπηρεσίες μας.
  Στιλβώσεις, λουστραρίσματα επίπλων
  Αναπαλαιώσεις επίπλων σε κάθε παλιό επιπλο γιατί το παλιό είναι και διαχρονικό.
  Με την αναπαλαίωση επαναφέρουμε ένα παλιό έπιπλο σε καινούργιο.
  Επισκευάζουμε ολες τις φθορές του επίπλου και στη συνέχεια το έπιπλο βάφεται, ώστε να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση ή να του δοθεί νέα λάμψη.
  Εφαρμόζοντας εξειδικευμένες τεχνικές αναπαλαίωσης, τα έπιπλα μεταμορφώνονται και δίνουν διακοσμητικό και λειτουργικό ρόλο στο χώρο σας.
  Οι τεχνικές αναπαλαίωσης που εφαρμόζουμε είναι πολλές, όπως αντικέ, λακοπατίνα, ασημοπατίνες, επιχρυσώσεις με φύλλα χρυσού Προτείνουμε τεχνικές ανάλογα με το υφος των επίπλων ώστε το αποτέλεσμα να αρμόζει στο στυλ του χώρου σας.
  Όλη μας η δουλειά γίνεται χειροποίητα και αντιμετωπίζουμε το παλιό έπιπλο με αγάπη.
  Βερνίκια, λάκες στιλβώσεις επίπλων.
  Πατίνες, ντεκαπέ
  Βαφές, υδατοδιαλυτές, φρεσκαρίσματα επίπλων (καρέκλες, τραπεζαρίες, μπουφέδες, συρταριέρες κεφαλάρια κρεβατοκάμαρας, κομοδίνα, κονσόλες, ανάκλιντρα, σαλόνια).

  Ερχόμαστε στο χώρο σας και παραλαμβάνουμε τα επιπλά σας και σας τα παραδίνουμε εμείς.
  Γιατί για μας κανένα επιπλο δεν είναι περιττό.
  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας θα ανταποκριθούμε αμεσα με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Ολα αυτά τα χρόνια, η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας αποτελεί εγγύηση για την διατήρηση της επιχείρησης μας και γι’ αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

  Με εκτίμηση
  ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
  ΒΟΥΤΕΣ - Ηρακλείου
  6943853055
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΙΝΗΣ | ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  Καθαρισμός Συστημάτων Εξαερισμού Αεραγωγών

  Η επιχείρηση "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΙΝΗΣ" έχει την έδρα της στο Ηράκλειο Κρήτης και από το 2015 ασχολείται με τον καθαρισμό πάσης φύσεως συστήματος εξαερισμού και αεραγωγών.

  Έχοντας πλήρη εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο η επιχείρησή μας πραγματοποιεί επαγγελματικούς, μηχανικούς καθαρισμούς σε αεραγωγούς, επαγγελματικές φούσκες, μοτέρ και συστήματα εξαερισμού επαγγελματικών χώρων και κουζίνας. Πραγματοποιούμε επίσης καθαρισμούς σε καμινάδες και ξυλόφουρνους γρήγορα και αποτελεσματικά.

  Διαθέτουμε κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να αξιολογούμε τις ανάγκες του εκάστοτε συστήματος και να επεμβαίνουμε αποτελεσματικά για τον καθαρισμό του. Εξασφαλίστε ένα υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από την επιχείρησή μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ζήτημα και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
  Λεωφόρος Ηρακλείου 444 - Νέο Ηράκλειο
  2102810515,2102835492
  AUTO COLOR
  Συνεργείο & Φανοβαφείο Αυτοκινήτων Νέο Ηράκλειο Αττική

  Το συνεργείο μας “Auto Color” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο, εδώ και αρκετά χρόνια στέκεται δίπλα σας αντιμετωπίζοντας οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζει το αυτοκίνητό σας και έχοντας ως κύριο στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

  Με γνώμονα τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση σας, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, βαφείο και φανοποιείο τα οποία απαρτίζονται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να διαγνώσει οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας και να προτείνει την καλύτερη λύση για την σωστή και οικονομική επισκευή του.

  Παρακολουθώντας διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των αυτοκινήτων, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας το service - επισκευή οποιουδήποτε αυτοκινήτου, ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου, την μερική ή ολική βαφή του αυτοκινήτου σας αλλά και εργασίες αποκατάστασης ζημιών και ανακατασκευές αυτοκινήτων.

  Έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε πλήρη κάλυψη για την επισκευή και συντήρηση ακόμα και των πιο σύγχρονων και απαιτητικών αυτοκινήτων και μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την άψογη επισκευή του.

  Η αγάπη και το μεράκι μας για το αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο, δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό για την σωστή βελτίωση του αυτοκινήτου σας. Οι άριστες και μακροχρόνιες επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις με τους πελάτες μας είναι η αποδείξεις της υπεύθυνης εργασίας μας.

  Σας περιμένουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής για να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με οτιδήποτε χρειάζεστε για το όχημά σας, ενώ για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ
  Μπουμπουλίνας 17 - Ηράκλειο
  6937252637
  Πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία στο αντικείμενο.

  Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει υπεύθυνα να φέρει εις πέρας και την πιο σύνθετη εργασία.

  Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά, ελεγμένα υλικά και προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις στον ιδιώτη και τον επαγγελματία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Σφακάκι, Ροδιάς - Ηρακλείου
  2815202060
  6909379514
  οικοδομικες εργασιες παντος τυπου ηρακλειο κρητης,πολυτεχνικη εταιρεια ηρακλειο κρητης
  υδραυλικες εργασιες ηρακλειο κρητης,ηλεκτρολογικες εργασιες ηρακλειο κρητης
  αποφραξεις ηρακλειο κρητης,κατασκευαστικη εταιρεια ηρακλει κρητης
  εργολαβος οικοδομων ηρακλειο κρητης

  Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και οικογενειακή παράδοση στις οικοδομικές εργασίες στο Ηράκλειο Κρήτης, παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες σε ότι αφορά την οικοδομή. Αναλαμβάνουμε την Κατασκευή της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου από τα μπετά μέχρι την παράδοση του κλειδιού στο χέρι.

  Δημιουργούμε κτίρια σύμφωνα με όλες τις νέες προδιαγραφές τόσο στην εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και στην χρήση σύγχρονων υλικών που εγγυούνται αντοχή και ασφάλεια.

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας εγγυούνται το άριστο αποτέλεσμα σε όλες τις επιμέρους εργασίες και την συνέπεια στο χρόνο παράδοσης.

  Η πολυτεχνική μας εταιρεία με την πολυετή εμπειρία της θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια σε όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν για να απολαμβάνετε τον χώρο σας μιά ζωή.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:

  την κατασκευή κτιρίων ηράκλειο κρήτης
  την ανακαίνιση κτιρίων ηράκλειο κρήτης
  υδραυλικές εργασίες ηράκλειο κρήτης
  ηλεκτρολογικές εργασίες ηράκλειο κρήτης
  αποφράξεις ηράκλειο κρήτης
  ελαιοχρωματισμοί κτιρίων ηράκλειο κρήτης
  μονώσεις κτιρίων ηράκλειο κρήτης
  θερμοπροσόψεις κτιρίων ηράκλειο κρήτης

  Με εκτίμηση
  Γιακουμάκης Ιωάννης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Τειρεσία 15 - Ηράκλειο
  2810370568
  6932218694
  Αξιοποιώντας τη μεγάλη μας εμπειρία στο χώρο της οικοδομής, μπορούμε και παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις ανακαινίσεων και γενικών οικοδομικών εργασιών.

  Οποιαδήποτε οικοδομική εργασία και αν χρειάζεστε, είμαστε σε θέση να την αναλάβουμε και να τη φέρουμε εις πέρας με το καλύτερο αποτέλεσμα !

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  Παναγιά Πεδιάδος - Ηράκλειο
  2891061318
  6985118181
  Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός από τα 180 μέλη του έχει φτιάξει Ομάδα Παραγωγών που αποτελείται από 170 παραγωγούς οι οποίοι εκμεταλλεύονται συνολικά 4.733 στρέμματα ελαιώνων παράγοντας υψηλής ποιότητας εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου. Η έδρα είναι στο χωριό Παναγιά του δήμου Μινώα Πεδιάδας.

  Σκοποί της ΟΠ-ΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ η οποία συγκροτείται με πρωτοβουλία των ελαιοπαραγωγών του ΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ είναι:

  η βελτιστοποίηση του κόστους παραγωγής και της απόδοσης των επενδύσεων ως προς τα περιβαλλοντικά πρότυπα,
  η διεξαγωγή ερευνών και η ανάπτυξη πρωτοβουλιών με αντικείμενο τις βιώσιμες μεθόδους παραγωγής, τις καινοτόμους πρακτικές, την οικονομική ανταγωνιστικότητα και τις εξελίξεις της αγοράς,
  η προώθηση και η παροχή τεχνικής βοήθειας για τη χρήση καλλιεργητικών πρακτικών και τεχνικών παραγωγής φιλικών προς το περιβάλλον,
  η προώθηση και παροχή τεχνικής υποστήριξης για τη χρήση προτύπων παραγωγής, τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και την ανάπτυξη προϊόντων με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης ή προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη ή προϊόντων καλυπτόμενων από εθνικό σήμα ποιότητας,
  η διαχείριση των υποπροϊόντων και των αποβλήτων, ιδίως για την προστασία της ποιότητας των υδάτων, του εδάφους και του τοπίου και τη διαφύλαξη ή την προώθηση της βιοποικιλότητας,
  η συμβολή στη βιώσιμη χρήση των φυσικών πόρων και τον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής,
  η ανάπτυξη πρωτοβουλιών στον τομέα της προώθησης και της εμπορίας.
  η συμμετοχή σε προγράμματα στήριξης του τομέα ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς που προβλέπει το άρθρο 29 του Κανονισμού (ΕΚ) 1308/2013.

  Στο χωριό έχουν βρεθεί εργαλεία που χρονολογούνται από τη Νεολιθική Εποχή. Όπως είναι σήμερα ως οικισμός πιστεύεται ότι άρχισε να αναπτύσσεται από τους Ενετούς κατά το 13ο αιώνα. Κτίστηκε βενετσιάνικο κάστρο.
  Η Παναγιά οφείλει την ονομασία της πιθανότατα στη βυζαντινή Μονή της Παναγιάς της Ψωμοπούλας.

  Με βάση την παλιότερη διοικητική διαίρεση, η Παναγιά αποτελούσε ξεχωριστή κοινότητα και υπαγόταν στην επαρχία Πεδιάδος του νομού Ηρακλείου, ενώ κατά την εποχή της Τουρκοκρατίας, αλλά και τα χρόνια της Κρητικής Πολιτείας, η Παναγιά ήταν έδρα ξεχωριστού και ομώνυμου Δήμου. Το χωριό αναφέρεται από το 1577 σε ενετικές και σε τουρκικές απογραφές. Στον Καστροφύλακα αναφέρεται το 1583 (Panagia) με 278 κατοίκους και στην τουρκική απογραφή (1671) με 87 χαράτσια.

  Στην περιφέρεια του χωριού υπάρχουν πολλά εξωκλήσια που συνδέονται με μύθους και θρύλους. Αναφέρονται χαρακτηριστικά το εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου του Αγριμολόγου, του Αγίου Νικολάου της Αγίας Μαρίνας όπου αποκαλύφθηκαν τελευταία σπάνιες αγιογραφίες και βρίσκεται στο μονοπάτι (Περατόστρατα) που οδηγεί στη Βιάννο δίπλα όπου βρίσκεται και το χάνι του Μούλεφε στην Περατόστρατα και οδηγεί έξω από το λεκανοπέδιο του χωριού
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ
  Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 14 και Φαιτάκη 2 - Ηράκλειο
  2810220925
  6932363887
  Εξειδικευθείσα - τ. Επικουρική Επιμελήτρια Μονάδας Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής, Α’ Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστήμιου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», Αθήνα.

  Καθημερινά πρωί – απόγευμα κατόπιν ραντεβού
  Τρίτη: Πρωί κλειστό (Επιστημονικός Συνεργάτης ΠΑΓΝΗ)
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  Έμπαρος - Ηράκλειο
  2895041229
  6979210009, 6971966153
  Η Έμπαρος είναι χωριό του Δήμου Βιάννου στο νομό Ηρακλείου Κρήτης. Βρίσκεται σε υψόμετρο 430 μέτρων στις νοτιοδυτικές υπώρειες του όρους Δίκτη. Η κύρια ασχολία των κατοίκων της περιοχής με τη γεωργία και ειδικότερα την ελαιοκομία οδήγησε στην ίδρυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Εμπάρου (Α.Σ.Ε) το 1937 και στη δημιουργία πρότυπου ελαιουργείου για την έκθλιψη του ελαιοκάρπου. Παράλληλα με το ελαιουργείο λειτουργούσε αλευρόμυλος για την άλεση των δημητριακών και εγκαταστάσεις ηλεκτροφωτισμού για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

  Με το πέρασμα των χρόνων ο Α.Σ.Ε ακολούθησε τη ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας και μέχρι σήμερα διατηρεί μια σύγχρονη ελαιοπαραγωγική μονάδα με αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις (σύστημα HACCP). Αξίζει να σημειωθεί η επίσκεψη υψηλού επιπέδου κινέζικης αντιπροσωπείας στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού τον Ιανουάριο του 2009.

  Από το 2009/2010 εφαρμόζεται το σύστημα της κοινής έκθλιψης ελαιοκάρπου, ακόμα ένα σημαντικό βήμα στην 75 ετών πορεία του Α.Σ.Ε για την διατήρηση της ποιότητας του παραγόμενου εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  Μάταλα - Ηράκλειο
  2892045284
  6986750860
  Marinero

  Εστιατόριο - Καφε Μπαρ Ηράκλειο, Κρήτη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  1869 13 - Ηράκλειο
  2810256354
  6972201995
προηγούμενη 1 από 48 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ