noscript image for google
Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 | 04:50 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043, 6983452978
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ – ΔΑΝΤΕΛΑΣ
  7οχλμ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΡΗΤΗ - Ηρακλείου
  2810381861
  6977787714
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΑ - Χανιά
  2821081215
  6942409047
  Η εταιρεία ψυκτικές εγκαταστάσεις - service ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ εδρεύει στα Χανιά στην Κρήτη. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων παρέχουμε εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες σας σε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι μας εμπιστεύθυκαν και τώρα αποτελούν την καλύτερή μας διαφήμιση.

  Η συντήρηση του κλιματιστικού μας είναι μια εργασία που θα πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη μας!
  Ο λόγος είναι η εξασφάλιση τόσο της αποδοτικής λειτουργίας του κλιματιστικού, όσο και η απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία μας.

  24ωρη εξυπηρέτηση, service επαγγελματικού εξοπλισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια (πλυντήρια, παγομηχανές, ψυγεία, φούρνοι).

  Στόχος μας είναι η άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας όσον αφορά τη συντήριση, εγκατάσταση και επισκευή του κλιματιστικού σας είτε πρόκειται για οικιακή η για επαγγελματική συσκευή. Επίσης αναλαμβάνουμε και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και βιομηχανίες, όλες τις επισκευές και συντηρήσεις, πάντα με συνέπεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με βάση την πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και εγκατάστασης ψύξης και κλιματισμού, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για παντός τύπου εργασίες, όσον αφορά την εγκατάσταση και συντήρηση κλιματισμού, θέρμανσης συσκευών και εξαερισμού. Στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη εργασία.

  Επισκευάζουμε κλιματιστικά και ψυκτικές εγκαταστάσεις όλων των τύπων είτε είναι μικρές μονάδες για ιδιωτική χρήση, είτε μεγάλες επαγγελματικές, βιομηχανικούς θαλάμους αναλαμβάνοντας την επισκευή, εγκατάσταση και την κατασκευή θαλάμων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ
  Αυγής 33 - Νέο Ηράκλειο
  2114133966
  6942487549
  Fruit Store
  Μανάβικο - Οπωροπωλείο Νέο Ηράκλειο Αττικής

  Το οπωροπωλείο μας “Fruit Store” το οποίο βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, είναι καθημερινά κοντά σας και σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φρούτα, λαχανικά καθώς και είδη delicatessen σε οικονομικές τιμές.

  Καθημερινά επιλέγουμε προσεκτικά τους προμηθευτές μας και μεταφέρουμε στο τραπέζι σας φρέσκα φρούτα, λαχανικά και Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, προσφέροντας έτσι στην γειτονιά αλλά πλέον και στις γύρω περιοχές, την εγγύηση της ποιότητας μας.

  Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας αυτό που επιδιώκουμε συνεχώς είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολόφρεσκα προϊόντα με ξεχωριστά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

  Στο οπωροπωλείο μας

  θα βρείτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, Ελληνικά και εισαγωγής καθώς και διάφορα είδη delicatessen ενώ αναλαμβάνουμε και την διανομή των προϊόντων μας κατοίκων εξυπηρετώντας άμεσα το Νέο Ηράκλειο Αττικής και τις γύρω περιοχές.

  Προτεραιότητά μας η άριστη ποιότητα των προϊόντων, η συνεχής διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας αλλά και η άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό μας είναι καθημερινά στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά για το τραπέζι σας.

  Σκοπός μας είναι να στεκόμαστε πάντα δίπλα σας προσφέροντάς σας πάντα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και παραδοσιακά προϊόντα που σίγουρα μπορούν να σας κερδίσουν.

  επισκεφτείτε

  το οπωροπωλείο μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής ή επικοινωνήστε μαζί μας
  για να μας δώσετε την παραγγελία σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Πάροδος Δωρίδος 15 - Ηράκλειο
  6976045397
  6976045397
  ΜΕΛΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
  Ψυκτικός Ηράκλειο Κρήτης

  Ο ψυκτικός “ΜΕΛΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή κλιματιστικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο, μπορεί να σας προτείνει το ιδανικό κλιματιστικό αλλά και να φροντίσει για την σωστή και άμεση εγκατάσταση του.

  Παράλληλα, δεν σταματά ποτέ να είναι δίπλα σας για οποιαδήποτε βλάβη ή και για το service του κλιματιστικού σας ανεξαρτήτως μάρκας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες μας. Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
  Αγίας Λαύρας 2 - Νέο Ηράκλειο
  2102825033
  6939848839
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΤΗΣ
  Κρεοπωλείο Νέο Ηράκλειο Αττικής

  Το παραδοσιακό κρεοπωλείο μας “Γιώργος Καστής” το οποίο βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια το παραδοσιακό κρεοπωλείο της γειτονιάς.

  Έχοντας ως κύριο μέλημά μας την υψηλή ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, το κρεοπωλείο μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, σας προσφέρει πάντα φρέσκα κρέατα και παρασκευάσματα που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας.

  Επισκεφτείτε το κρεοπωλείο μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και το ευγενικό προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΥΛΙΚΑ
  Αμμουδάρα - Ηράκλειο
  6986208401,6976698658
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΤΣΙΜΠΡΑΓΟΣ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των μονώσεων, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε παντός τύπου μονώσεις με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και με επιμελημένη εργασία ο χώρος εργασιών διατηρείται καθαρός .

  Φροντίζουμε να προετοιμάσουμε τις επιφάνειες με ιδιαίτερη προσοχή για να να εφαρμόσουμε την μόνωση που επιθυμείτε με απόλυτη επιτυχία και μελλοντική αντοχή.

  Η τεχνογνωσία μας πάνω στο τομέα της μόνωσης αλλά και η συνεχή ενημέρωσή μας για τις νέες τεχνικές και τα νέα υλικά εγγυούνται άριστη ποιότητα εργασιών.

  Το συνεργείο μας με την καθοδήγηση του Φραγκίσκου Τσιμπραγού παρέχει ολοκληρωμένες εργασίες μόνωσης για επαγγελματικούς χώρους, για πολυκατοικίες και για μονοκατοικίες.

  Μελετούμε με προσοχή τον χώρο σας και αφού αναλύσουμε τις ανάγκες κάθε επιφάνειας αποφασίζουμε την καταλληλότερη τεχνική .Κατόπιν με άριστης ποιότητας μονωτικά υλικά καλύπτουμε τις επιφάνειες και φροντίζουμε την παραμικρή λεπτομέρεια για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

  Με αξιοπιστία και συνέπεια αναλαμβάνουμε:
  -παντος τύπου μονώσεις
  - εξωτερική θερμομονώση κτιρίων
  - θερμοπροσόψεις κτιρίων
  - στεγανοποιήσεις κτιρίων
  - μονώσεις ταρατσών
  - επισκευή κτιρίων
  - μόνωση θεμελίων
  - μόνωση πισίνων

  Με την σωστή μόνωση του χώρου σας εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

  Με εκτίμηση
  Τσιμπραγός
  6986208401

  παντος τυπου μονωσεις κτιριων ηρακλειο κρητης - θερμοπροσοψεις κτιρίων ηρακλειο κρητης - θερμομονωση κτιριων ηρακλειο κρητης
  μονωση θεμελιων ηρακλειο κρητη - επισκευη κτιριων ηρακλειο κρητη - μονωση πισινων ηρακλειο κρητη - μονωσεις ηρακλειο κρητη
  μονωση ταρατσας ηρακλειο κρητη - στεγανοποιηση ταρατσας ηρακλειο κρητη - θερμοπροσοψη σπιτιου ηρακλειο κρητη
  θερμοπροσοψη πολυκατοικιας ηρακλειο κρητη - κελυφος θερμοπροσοψη ηρακλειο κρητη - εξωτερικη θερμομονωση κτιριων ηρακλειο κρητη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ερυθραίας 93 - Ηράκλειο
  6944529794
  Το όνομα ''Νικόλα Μερκούρη'' είναι γνωστό στο χώρο των κατασκευών και η εταιρεία δραστηριοποιείται πάνω από 27 χρόνια στις οικοδομικές εργασίες και στις μελέτες ,επιβλέψεις ,κατασκευές ασφαλών, σύγχρονων, πολυτελών, αλλά και άνετων κατοικιών οι οποίες δεσπόζουν στον περιβάλλοντα χώρο τους.

  Με έδρα μας το Ηράκλειο Κρήτης, αναλαμβάνουμε και παραδίδουμε την κατασκευή παντός έργου (από τα θεμέλια ως το κλειδί στο χέρι) σε όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Η επιχείρηση του Νικόλα Μερκούρη αναλαμβάνει:
  - οικοδομικές εργασίες
  - τοποθετησεις πλακιδίων
  - τοποθετήσεις μαρμάρων
  - τοποθέτη γυψοσανίδας
  - κατασκευές με γυψοσανίδα
  - ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις κτιρίων.
  - σύχρονες κατασκευές με όμορφο design.
  - ανέγερση οικοδομών
  - μπετα - χτισιματα
  - μονωσεις - στεγανοποιησεις
  - σοβατισματα - γυψοσανιδες
  - ελαιοχρωματισμοι

  Σχεδιασμός, κατασκευή και επένδυση πέτραςκαι μαρμάρων σε κτίρια και εκκλησίες για την ανάδειξή της παλιάς τους αρχιτεκτονικής και χρησιμότητας ώστε να αποδώσει τα μέγιστα της αντοχής, της ασφάλειας και της αισθητικής της, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και υψηλές αντισεισμικές αντοχές.

  Τα σχέδια και η μορφή της κατασκευής, προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

  Καλέστε μας και να είσαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

  Ποιότητα - Οικονομία - Εγγύηση.

  Με εκτίμηση: Νικόλας Μερκούρης

  οικοδομικα εργα κρητη, οικοδομικα εργα παντος τυπου κρητη, οικοδομικες εργασιες παντος τυπου κρητη, τοποθετηση πλακιδιων μαρμαρων κρητη, ελαιοχρωματισμοι παντος τυπου κρητη, κατασκευες με γυψοσανιδες ηρακλειο κρητης, μονωσεις παντος τυπου κρητη, μονωσεις παντος τυπου ηρακλειο κρητης, οικοδομικες κατασκευες ηρακλειο κρητης, οικοδομικα εργα ηρακλειο κρητης, τοποθετηση πλακιδιων μαρμαρων ηρακλειο κρητης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ – SERVICE
  Μάχης Κρήτης 41, Μοίρες - Ηράκλειο
  2892024216,2892501096
  6939115154
  MOTO MAUROGIANNAKIS ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΜΟΙΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΜΟΙΡΕΣ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΟΤΟ – ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ATV
  ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
  ΕΛΕΓΧΟΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΜΟΙΡΕΣ
  SERVICE ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΜΟΙΡΕΣ- ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΙΡΕΣ

  ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ
  ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

  Το συνεργείο MOTO MAUROGIANNAKISεδρεύει στις ΜΟΙΡΕΣ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ και δραστηριοποιείται από το 1991 με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της πώλησης, της επισκευής και ελέγχου μοτοσυκλετών.

  Στο χώρο μας θα βρείτε εκτός από καινούριες μηχανές σε επώνυμες μάρκες και μεταχειρισμένες σε πολύ καλή κατάσταση και τιμές.

  Στο συνεργείο μας θα σας εξυπηρετήσουμε και θα σας δώσουμε λύση για τη μηχανή σας, άμεσα και οικονομικά χάρη στην εμπειρία που διαθέτουμε, αλλά και στην τεχνογνωσία.

  Η φιλοσοφία και η λειτουργία του συνεργείου βασίζεται στην πρόληψη κινδύνου που μπορεί να απειλήσει την ασφάλεια του μοτοποδηλάτων.

  Στόχος της εταιρείας ΜΟΤΟ MAUROGIANNAKIS στις ΜΟΙΡΕΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ, είναι να παρέχει εξυπηρέτηση που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και την ταχύτητα με τις ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της με τον καλύτερο τρόπο, με υλικά και ανταλλακτικά που σέβονται εσάς και τη μοτοσυκλέτα σας.

  Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε και τα λάστιχα της μοτοσυκλέτας και της γουρούνας σας (ATV )

  Γιατί απόλαυση είναι να σε φροντίζουν αυτοί που ξέρουν καλύτερα.

  ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
  Φιλικά,
  Moto maurogiannakis

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Καλονάδων 14 - Ηράκλειο
  2811810487
  6944614102
  Η επιχείρηση μας " Νεκτάριος Κουβάκης" με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης αναλαμβάνει παντός τύπου ηλεκτρολογικές εργασίες και εγκαταστάσεις σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους άμεσα και υπεύθυνα.

  Εξυπηρετούμε με ένα σας τηλεφώνημα 24ώρες το 24ωρό καλύπτοντας κάθε ανάγκη και αντιμετωπίζοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη.

  Ακόμη αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και τη συντήρηση του θυροτηλεφώνου σας και της κεραίας σας καθώς και την αντικατάσταση της αντίστασης θερμοσίφωνα.

  Οι υπηρεσίες μας:
  ηλεκτρολογος ηρακλειο κρητης - ηλεκτρολογικα εργα ηρακλειο κρητης - ηλεκτρολογικες βλαβες παντος τυπου ηρακλειο κρητης - ηλεκτρολογικες εργασιες παντος τυπου ηρακλειο κρητης - ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις ηρακλειο κρητης - ηλεκτρολογικοι πινακες ηρακλειο κρητης - αντικατασταση ηλεκτρολογικου πινακα ηρακλειο κρητης - πιστοποιητικα δεη ηρακλειο κρητης - τοποθετηση κεραιας ηρακλειο κρητης - επισκευες κεραιων ηρακλειο κρητης - αυτοματισμοι ηρακλειο κρητης - τοποθετηση θυροτηλεφωνου ηρακλειο κρητης- αντικατασταση αντιστασης θερμοσιφωνα ηρακλειο κρητης

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, Κουβάκης Νεκτάριος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
  Λ. Παπαναστασίου 70 - Ηράκλειο
  2810239443
  6945965887
  GO PEST ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ – ΥΠΟΚΑΠΝΙΣΜΟΙ
  ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ- ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΡΗΤΗ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΡΕΘΥΜΝΟ-ΛΑΣΙΘΙ – ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΡΗΤΗ

  Η GO PEST ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ δημιουργήθηκε το 2013 με στόχο τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις και την παροχή υπηρεσιών που αφορούν την προστασία της υγιεινής.

  Αποστολή μας είναι να προστατεύουμε, να επιλύουμε προβλήματα υγειονομικής φύσης και να απομακρύνουμε τα βλαβερά παράσιτα από χώρους που δεν επιτρέπεται να υπάρχουν.

  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΡΕΘΥΜΝΟ-ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ -ΛΑΣΙΘΙ

  Η εταιρεία μας λόγω της εμπειρίας της αλλά και της διαθεσιμότητας σε τεχνικό δυναμικό μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

  Αυτό σημαίνει ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε κάθε είδους ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ –ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ στο σπίτι ή την επιχείρηση σας.

  Δεν υπάρχει παράσιτο που να μην μπορούμε να εξολοθρεύσουμε. Κατσαρίδες, ποντίκια κουνούπια, κοριούς, μύγες, σφήκες και μυρμήγκια είναι μερικά από αυτά.

  Τμήμα εξυπηρέτησης το οποίο είναι στην διάθεση των πελατών μας για την άμεση επίλυση οποιασδήποτε απορίας ή προβλήματος προκύψει. Κάθε εφαρμογή πραγματοποιείται με κατάλληλα σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

  Έχουμε χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με ποιοτικές υπηρεσίες.
  Κρατάμε τη σχέση ποιότητας-τιμής στα καλύτερα επίπεδα της αγοράς.

  Σεβόμαστε το περιβάλλον

  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
  ΕΝ ISO 9001
  ΕΝ ISO 14001

  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ..ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ-ΛΑΣΙΘΙ-ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ
  Με εκτίμηση,
  Go pest
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ
  Νέα Αλικαρνασσός, Νέα Αλικαρνασσός - Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου - Ηράκλειο
  6947692545
  6947692545, 6936671533
  Το ηλεκτρολογείο ΑΜΑΝΑΚΗΣ - ΠΕΤΡΑΚΗΣ βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και έχει εξειδίκευση σε αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες & μικρά φορτηγά.

  Συνεργείο (Ελεγχος - Επισκευή)
  Διάγνωση - Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων
  Διαγνωστικός Έλεγχος Ηλεκτρονικών Συστημάτων

  Ηλεκτρολογείο - Ψύξη - Θέρμανση
  Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά Συστήματα
  Επισκευή Εγκεφάλου ECU-EMS • Αλλαγή Ασφαλειοθήκης • Επισκευή-Αντικατάσταση Μίζας-Δυναμό • Επισκευή Συστήματος ABS-ESP • Επισκευή-Αντικατάσταση Μπαταρίας • Επισκευή Περιστροφικού Διακόπτη Τιμονιού+Cruise Control
  Συναγερμοί - Κλειδαριές - Parktronic
  Ξεκλείδωμα Immobilizer-Επισκευή Κυλίνδρου Κλειδαριάς • Επισκευή Μηχανισμού Ηλεκτρικών Παραθύρων • Επισκευή Κεντρικού Κλειδώματος Πορτών • Επισκευή-Τοποθέτηση Συναγερμού • Τοποθέτηση Αισθητήρων Παρκαρίσματος • Τοποθέτηση Κάμερας Οπισθοπορείας
  Φώτα - Ηχοσυστήματα - Καλωδιώσεις
  Τοποθέτηση Φωτών LED-Xenon • Τοποθέτηση Φωτών Xenon • Επισκευή-Εγκατάσταση Multimedia Ηχοσυστήματος • Επισκευή Καλωδιώσεων-Πλεξούδας
  Επισκευή Κοντέρ - Καντράν - Μετρητών
  Επισκευή Κοντέρ-Καντράν-Μετρητών-Οργάνων
  Άλλες Ηλεκτρολογικές Εργασίες
  Επισκευή Κόρνας-Σειρήνας
  Επισκευή Μοτέρ Υαλοκαθαριστήρων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ – ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  Κάτω Ασίτες - Ηράκλειο
  6932190472,6974018046
  Villas Metoxi
  Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Κάτω Ασίτες Ηρακλείου

  Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια “Villas Metoxi” βρίσκονται στο χωριό Κάτω Ασίτες, 22 χλμ από την πόλη του Ηρακλείου και αποτελούν την ιδανική επιλογή για όμορφες και ξένοιαστες διακοπές στην Κρήτη.

  Πρόκειται για πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν ζευγάρια, οικογένειες και παρέες που αναζητούν ενοικιαζόμενα δωμάτια κοντά στο Ηράκλειο της Κρήτης.

  Διαθέτουν μαγευτική θέα και μπορούν να σας εξασφαλίσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης κατά την διάρκεια παραμονής σας στο χωριό μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γεωρ. Παπανδρέου 20 - Νέο Ηράκλειο
  2114191284
  6932123456
  G.K. XYLOTECH
  Ξυλουργικές Εργασίες Νέο Ηράκλειο Αττική - Κουζίνες, Ντουλάπες, Πόρτες & Ειδικές Κατασκευές

  Η επιχείρησή μας “G.K. Xylotech” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται εδώ και 3 γενιές στις ξυλουργικές εργασίες, δημιουργώντας έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Στο σύγχρονο εργαστήριο μας με αγάπη, φαντασία και χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίες τεχνολογίας, δημιουργούμε κλασικές και μοντέρνες κουζίνες, πρακτικές και λειτουργικές ντουλάπες, κομψές πόρτες laminate καθώς και ειδικές ξύλινες κατασκευές που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν πλήρως κάθε σας ανάγκη.

  Μπορούμε να δημιουργήσουμε απο το πιο μικρό έπιπλο έως και την πιο πολύπλοκη ειδική κατασκευή για τον χώρο σας.

  Ποιοτικές Κατασκευές

  Μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας και θα σας οδηγήσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με την χρήση ειδικού σχεδιαστικού προγράμματος, σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε πλήρη εικόνα για το πώς θα είναι η κατασκευή στο χώρο σας.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις ξυλουργικές εργασίες, μπορούμε να δώσουμε ουσιαστικές και ποιοτικές προτάσεις οι οποίες θα καλύψουν κάθε σας λειτουργική και αισθητική σας ανάγκη.

  Όλες οι ξυλουργικές εργασίες που πραγματοποιούμε συνδυάζουν μοναδικά τη ποιότητα, τη αξιοπιστία, τη σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.

  Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως την καλύτερη επιλογή για ξυλουργικές εργασίες στο Νέο Ηράκλειο και σε όλη την Αττική.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές κατασκευές για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα
  το Νέο Ηράκλειο, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Αγιές Παρασκιές - Ηράκλειο
  2810336600
  6972400828
  Έχοντας μια πολυετή ενασχόληση στον τομέα των Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων, ηVLASSAKIS Advanced Solutions (A.S.)ιδρύεται το 2006 από το Βλασσάκη Χαρίδημο και αποκτά πελατολόγιο με εμβέλεια σε όλη τη Κρήτη.Αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο, ως Πιστοποιημένος Συνεργάτης τηςKNX Association(ΚΝΧ- PARTNER)από το2010καιπαρακολουθεί συνεχώς εξειδικευμένα σεμινάρια σχετικά με τη Τεχνολογία ΚΝΧ σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, σήμερα να συμμετέχει στην οργάνωση και εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών για κατασκευήΈξυπνων Κτιρίων(ξενοδοχειακές μονάδες, κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι) με ικανότητα εγγύησης σε επίπεδο ασφάλειας,αυτοματισμού και εξοικονόμησης ενέργειας. Στις μέρες μας, ταSmart Hotels & Homesαποτελούν πια μια καθημερινότητα κιηVLASSAKIS A.S.βρίσκεται παρούσα, ώστε να παρέχει συμβουλευτικό χαρακτήρα ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη και συνάμα, συνέπεια των εργασιών της κι επιτυχή κι ολοκληρωμένη λειτουργία του έργου.

  Βρίσκεται πάντα μπροστά στις συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις για να ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών της με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας (Πράσινη Ενέργεια), την οικονομία και την ποιότητα. Στόχο πάντοτε έχει, να προάγει την τεχνογνωσία, την εμπειρία, την ασφάλεια και την οικονομία, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών μας, ώστε να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης και λειτουργικότητας στο προσωπικό τους χώρο!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Ιωνίας 171 - Ηράκλειο
  2810282930
  6977675842
  Η επιχείρηση υδραυλικών επισκευών και εγκαταστάσεων "Σάκης" έχει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται σε νέες και υφιστάμενες εγκαταστάσεις.

  Παράλληλα, η επιχείρηση αναλαμβάνει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών εξυπηρετώντας επαγγελματίες και ιδιώτες οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστούν. Πιο συγκεκριμένα η επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες κλειδαρά, ηλεκτρολόγου, αποφράξεων και καυστήρων σε προσιτές τιμές εξυπηρετώντας όλο το νομό Ηρακλείου.

  Οι έμπειροι τεχνικοί μας ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε σας τηλεφώνημα για να δώσουν λύσεις σε καθημερινές βλάβες και επισκευές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ
  Μαυσώλου 134, Νέα Αλικαρνασσός - Ηράκλειο
  2897500081
  6955565227
  ΦΛΟΥΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ΜΑΛΙΑ/ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ΜΑΛΙΑ/ΧΕΡΣΡΟΝΗΣΟΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΠΛΑΚΑΣ-ΠΛΑΚΑΔΕΣ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ΜΑΛΙΑ/ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΑΡΜΑΡΑΣ- ΜΑΡΜΑΡΑΔΕΣ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ΜΑΛΙΑ/ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ΜΑΛΙΑ/ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΣ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ΜΑΛΙΑ/ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΣ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ΜΑΛΙΑ/ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ΜΑΛΙΑ/ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΑΡΜΑΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ΜΑΛΙΑ/ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ΜΑΛΙΑ/ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ΜΑΛΙΑ/ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Για γρήγορη αξιόπιστη και οικονομική τοποθέτιση πλακιδίων , μαρμάρων στην Νέα Αλικαρνασσό της Κρήτης !!!!!!!

  Η επιχείριση, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΦΛΟΥΡΗΣ που εδρεύει στην Νέα Αλικαρνασσό του Ηρακλείου στην Κρήτη, δραστηριοποιείται στον χώρο της τοποθέτησης πλακιδίων,μαρμάρων και στις επενδύσεις πέτρας εδώ και πολλά χρόνια.
  Η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια και η αγάπη για την δουλειά μας, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες γνώσεις στην τοποθέτηση όλων των τύπων των πλακιδίων, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, (καταστήματα, ξενοδοχεία)

  Διαθέτοντας εμπειρία και εξειδικευμένα συνεργεία( πλακάδες, μαρμαράδες) καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας ολες τις ανακαινίσεις που θα μας ανατεθούν εως την αποπεράτωσή τους.

  Ερχόμαστε στον χώρο σας για μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση του κόστους εργασίας αλλά και των υλικών που χρειάζονται για την τοποθέτηση ή επισκευή των πλακιδίων η των μαρμάρων σας.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:
  Πλακάκια – μάρμαρα- πέτρα

  Τοποθετήσεις πλακιδίων – γρανίτες – ψηφίδες στην Νέα Αλικαρνασσό, στα Μάλια, στην Χερσόνησο και σε ολο το νομό Ηρακλείου.

  Τοποθέτιση πλακιδίων και μαρμάρων σε δάπεδα, τοίχους, μπάνιο, βεράντα, κουζίνα, ταράτσες, αυλές με ποικιλία σχεδίων.

  Σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

  Μαρμαρικές εργασίες -Τρίψιμο μαρμάρων- Λούστρα

  Τοποθετήσεις μαρμάρων

  Κατασκευές μνημείων

  Επενδύσεις τζακιών με μάρμαρο

  Πλακοστρώσεις σε αυλές πεζοδρόμια

  Τοποθετήσεις πλακιδίων μπάνιου

  Ξήλωμα μπάνιων – ανακαινίσεις- κουζίνας τοποθέτηση πάγκου

  Τοποθετήσεις πλακιδίων δαπέδου( ισια, ρομβος)

  Και τοποθέτηση πλακιδίων με μεγάλες διαστάσεις και τοποθέτιση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση

  Ξήλωμα δαπέδων

  Σκάλες μαρμάρινες πλατύσκαλα

  Κατοκάσια

  Μαρμαροποδιές ορθομαρμαρώσεις, σε μέτωπα μπαλκονιών σε προσόψεις κτιρίων

  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε πισίνες

  Πλακοστρώσεις σε πεζοδρόμια, αυλές, με πέτρα η πλάκες πεζοδρομίου σε πλατείες

  Επενδύσεις πέτρας στον τοίχο διακόσμηση τοίχων , καμάρες, κολώνες

  Κατασκευή αυλόγυρων με πέτρα

  Η παράδοση κάθε έργου γίνεται αυστηρά στην ημερομηνία που έχει συμφωνηθεί με την έναρξη του έργου.

  Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελεί το γεγονός ότι βρισκόμαστε στη διάθεσή σας και μετά το πέρας των εργασιών.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε από την συνέπεια και την άμεση εξυπηρέτησή μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Φιλικά
  ΦΛΟΥΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
  Ο εργολάβος πλακάς και μαρμαράς στην Νέα Αλικαρνασσό του Ηρακλείου

  Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί καθημερινά εως τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
  Γιοφυράκια & Πανεπιστημίου 37, Πλησίον Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ( ΠΑΓΝΗ ) - Ηράκλειο
  2810542046
  Λαΐδου - Σεκούρη Μαρία
  Φαρμακείο Ηράκλειο Κρήτης

  Το φαρμακείο μας “Λαΐδου - Σεκούρη Μαρία” το οποίο βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας ποιοτικά προϊόντα σε οικονομικές τιμές.

  Πιο συγκεκριμένα στο φαρμακείο μας εκτός από φάρμακα, μπορείτε να βρείτε και μια μεγάλη ποικιλία από ορθοπεδικά είδη, βιταμίνες, καλλυντικά, βρεφικά είδη και πολλά ακόμα προϊόντα.

  Επισκεφτείτε το φαρμακείο μας στο Ηράκλειο Κρήτης και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λεωφ. Παπαναστασίου 193 - Ηράκλειο
  6937427993
  BASHA ILIAS ΜΠΑΣΑ ΗΛΙΑΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΡΟΔΟΣ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΡΟΔΟΣ
  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ -ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ- ΚΑΡΠΑΘΟΣ- ΡΟΔΟΣ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ- ΚΑΡΠΑΘΟΣ- ΡΟΔΟΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΡΟΔΟΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ -ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΡΟΔΟΣ
  ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ – ΣΟΒΑΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΡΟΔΟΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΡΟΔΟΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΡΟΔΟΣ

  Για γενικές ανακαινίσεις και επισκευές κτιρίων στο Ηράκλειο της Κρήτης με αξιοπιστία και συνέπεια !!!!!

  Ο εργολάβος οικοδομών και ανακαινίσεων BASHI ILIAS – ΜΠΑΣΙ ΗΛΙΑΣ με εδρα της δουλειάς του στο Ηράκλειο της Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στις οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως, με επιτυχημένη και ανοδική πορεία μέχρι και σήμερα.

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της οικοδομής, με εξιδίκευση στις θερμομονώσεις ολων των οικοδομών,κατοικιών , κτιρίων πολυκατοικιών, ξενοδοχείων.

  Το προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους και είναι σε θέση να παρέχει αμεση εξυπηρέτιση σε ολο το Ηράκλειο σε ολο τον νομό Ηρακλείου και κατ’επέκτασιν σε σε ολη την Κρήτη.

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για τις γενικές ανακαινίσεις θερμομονώσεις, θερμοπροσόψεις, ελαιοχρωματισμούς,βαψίματα,τοποθετήσεις πλακιδίων από την ανάθεση της εργολαβίας έως και την αποπεράτωσή της.

  Σε όλες τις οικοδομικές εργολαβίες που αναλαμβάνομαι χρησιμοποιούμε τεχνικό εξοπλισμό και τα καλύτερα υλικά, ανθεκτικά και επώνυμα για να εχουμε ένα αποτέλεσμα χωρίς μελλοντικά προβλήματα, και κακοτεχνίες.

  Οι υπηρεσίες μας :
  Γενικές ανακαινίσεις και επισκευές ολων των οικοδομών

  Κτισίματα

  Επιχρίσματα

  Εξωτερική θερμομόνωση και θερμοπροσόψεις Είναι σύστημα κάλυψης των εξωτερικών κατακόρυφων επιφανειών για τοιχοποιία σε ολες τις οικοδομές .

  Πλεονεκτήματα της θερμομόνωσης

  Την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου, η οποία συμπίπτει με τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας που προκύπτει μετά τη διαδικασία θερμομόνωσης.

  Σταματά την απώλεια θερμότητας το χειμώνα και διατηρεί τη δροσιά το καλοκαίρι. Εξοικονόμηση καυσίμων και χρημάτων εως 70% λιγότερο καλοριφέρ τον χειμώνα και λιγότερο air-condition το καλοκαίρι!

  Την αισθητική αναβάθμιση της επιφάνειας

  Για να προστατεύονται οι εξωτερικοί τοίχοι από τις καιρικές μεταβολές.

  Άλλωστε εφαρμόζουμε χρόνια τώρα θερμοπροσόψεις, χρησιμοποιώντας κορυφαία θερμομονωτικά υλικά, durosol,knauf, fibran.

  Ελαιοχρωματισμούς, Βαψίματα, Φρεσκαρίσματα κάθε είδους χώρου με επώνυμων πιστοποιημένων εταιρειών οικολογικά χρώματα, πλαστικά, ακρυλικά

  Αναλαμβάνουμε Ελαιοχρωματισμούς, Βαψίματα, Φρεσκαρίσματα σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους.

  Εσωτερικά και εξωτερικά των οικοδομών προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων που θα αναδείξουν την οικοδομή και θα την κάνουν να ξεχωρίζει.

  Διαθέτουμε ολο τον τεχνικό εξοπλισμό για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων και με μεγάλα υψη.

  Γυψοσανίδες – ψευδοροφές χωρίσματα, τοιχοποιίες

  Κρυφοί φωτισμοί , θόλοι

  Γύψινες ανακαινίσεις .

  Τοποθετήσεις πλακιδίων – ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας

  Επενδύσεις πέτρας – πλακοστρώσεις σε αυλές πεζοδρόμια

  Στόχος μας είναι η ποιότητα εργασίας η αμεση εξυπηρέτιση των πελατών μας στον προκαθορισμένο χρόνο ανάθεσης του εργου εως την αποπεράτωσή του, πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χρόνο το πλήθος των εργολαβιών και ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για τις ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχουμε και για το ονομά μας στην τοπική αγορά του Ηρακλείου.

  Ζητήστε μας τώρα να έρθουμε στο χώρο σας,
  να πραγματοποιήσουμε μελέτη,
  και να σας δώσουμε προσφορά,
  χωρίς καμία δέσμευση!

  Με εκτίμηση
  BASHA ILIAS – ΜΠΑΣΑ ΗΛΙΑΣ
  Ο εργολάβος γενικών ανακαινίσεων και επισκευών κτιρίων στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 8 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
  Ζωγράφου 3 - Ηράκλειο
  2810225398
  6948533929
  Η Δικηγόρος Χουλιαρά Βιργινία-Ιωάννα, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, διατηρεί γραφείοστο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης καιπαρέχει ολοκληρωμένη και πλήρη νομική υποστήριξη (δικαστικά και εξωδικαστικά) καλύπτοντας όλο το φάσμαδικαίου.

  Πάντα με απόλυτη υπευθυνότητα, πλήρη εχεμύθεια και συναίσθηση των αναγκών των εντολέωντίθεταιωςβασικός σκοπός η έγκαιρη και επιτυχής εκπροσώπησήτουκαι η διεκπεραίωση των υποθέσεών τουμε γνώμονα το συμφέρον του.
  Μέσω της συνεχούς παρακολούθησης και ενημέρωσης των νομοθετικών και νομολογιακών εξελίξεων προσεγγίζεται κάθε υπόθεση μοναδικά και ξεχωριστά, αξιολογώντας τις εκάστοτε ιδιαιτερότητες και δυσκολίες με την όσο το δυνατόν μικρότερηψυχολογική και υλική επιβάρυνση του εντολέα.
  Το γραφείο παρέχει και υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας, δηλαδήεπίσημες και αναγνωρισμένες μεταφράσεις πάσης φύσεως κειμένων, όπως νομικών, δημοσίων, τεχνικών και οικονομικών εγγράφων, μετάφραση πτυχίων, τίτλων εκπαίδευσης, πιστοποιητικών κ.α.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΒΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ
  Πάροδος Βενιζέλου Ελευθερίου, Μάλια - Ηράκλειο
  2897033433
  6977607852
  ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  Κάβα Μάλια Ηράκλειο Κρήτης

  Η κάβα μας “ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μάλια, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

  Στην κάβα μας, θα βρείτε ότι ποτό επιθυμείτε, μπύρες, αναψυκτικά, κρασιά, τσίπουρο, ούζο καθώς και εμφιαλωμένα νερά σε ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης, διαθέτουμε εξαιρετικούς ξηρούς καρπούς καθώς και διάφορα σανκς.
  Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται για λιανική αλλά και χονδρική πώληση.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από την κάβα μας στην περιοχή Μάλια, για να ανακαλύψετε την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ
  Μονοφατσίου Νεοχωρίου, Νεοχώρι - Ηράκλειο
  2893023131,2891093198
  6973242039
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΕΜΟΙΡΗΣ
  Ελαιοτριβείο & Γεωργικά Φάρμακα Νεοχώρι Ηράκλειο

  Η επιχείρησή μας “ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΕΜΟΙΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο και πιό συγκεκριμένα στο Νεοχώρι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή και διάθεση ελαιολάδου καθώς και με γεωργικά φάρμακα.

  Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από γεωργικά φάρμακα καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό που θα σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 52 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ