noscript image for google
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 | 03:29 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου. Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ – ΔΑΝΤΕΛΑΣ
  7οχλμ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΡΗΤΗ - Ηρακλείου
  2810381861
  6977787714
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΑ - Χανιά
  2821081215
  6942409047
  Η εταιρεία ψυκτικές εγκαταστάσεις - service ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ εδρεύει στα Χανιά στην Κρήτη. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων παρέχουμε εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες σας σε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι μας εμπιστεύθυκαν και τώρα αποτελούν την καλύτερή μας διαφήμιση.

  Η συντήρηση του κλιματιστικού μας είναι μια εργασία που θα πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη μας!
  Ο λόγος είναι η εξασφάλιση τόσο της αποδοτικής λειτουργίας του κλιματιστικού, όσο και η απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία μας.

  24ωρη εξυπηρέτηση, service επαγγελματικού εξοπλισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια (πλυντήρια, παγομηχανές, ψυγεία, φούρνοι).

  Στόχος μας είναι η άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας όσον αφορά τη συντήριση, εγκατάσταση και επισκευή του κλιματιστικού σας είτε πρόκειται για οικιακή η για επαγγελματική συσκευή. Επίσης αναλαμβάνουμε και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και βιομηχανίες, όλες τις επισκευές και συντηρήσεις, πάντα με συνέπεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με βάση την πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και εγκατάστασης ψύξης και κλιματισμού, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για παντός τύπου εργασίες, όσον αφορά την εγκατάσταση και συντήρηση κλιματισμού, θέρμανσης συσκευών και εξαερισμού. Στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη εργασία.

  Επισκευάζουμε κλιματιστικά και ψυκτικές εγκαταστάσεις όλων των τύπων είτε είναι μικρές μονάδες για ιδιωτική χρήση, είτε μεγάλες επαγγελματικές, βιομηχανικούς θαλάμους αναλαμβάνοντας την επισκευή, εγκατάσταση και την κατασκευή θαλάμων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
  Πλαπούτα 99 - Νέο Ηράκλειο
  2102845913
  6974052304
  Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο του Γιώργου Π. Καραστέργιου χάρη στην πολυετή εμπειρία του, υπεύθυνα και αξιόπιστα δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των οδοντοτεχνικών εργασιών καλύπτοντας όλες τις ιατρικές ανάγκες με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

  Επίσης παρέχει προηγμένης τεχνολογίας και υλικά από τις καλύτερες εταιρίες σε προσιτές τιμές σε οδοντοστοιχίες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Επισκοπή Ηρακλείου - Ηράκλειο
  2810772045
  6972244683
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & ΣΙΔΗΡΟΥ
  ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

  H εταιρεία του κου Γαλανού Κυριάκου δραστηριοποείται στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου & PVC στον νομό του Ηρακλείου εδώ και χρόνια.

  Ενσωματώνοντας στην πολυετή εμπειρία μας, την συνεχή παρακολούθηση της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας του τομέα, ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες ανάγκες σχεδιασμού και κατασκευής κτιρίων.
  Στελεχώνοντας το ανθρώπινο δυναμικό μας με εξειδικευμένους τεχνικούς, σας προσφέρουμε λύσεις πάνω σε οποιαδήποτε κατασκευαστική δημιουργία.

  Η εταιρεία μας στην πολυετή πορεία της παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  Αναλαμβάνουμε Συντήρηση - Service - Αντικατάσταση Κουφωμάτων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Οδός Γ, Βι.Πε. Ηρακλείου - Ηράκλειο
  2810814021
  6944624699
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λίσου 6 - Ηράκλειο
  2810312056
  6980425628
  γυψινες κατασκευες ηρακλειο- κρητη - γυψινες διακοσμησεις ηρακλειο - κρητη - γυψινες επενδυσεις ηρακλειο - κρητη
  ψευδοροφες ηρακλειο κρητη - κρυφοι φωτισμοι ηρακλειο - κρητη - γυψινα ηρακλειο - κρητη - γυψοσανιδας ηρακλειο - κρητη

  Στο χώρο των γύψινων κατασκευών και διακοσμήσεων αποτελούμε εγγύηση για τις άριστης ποιότητας εργασίες που παρέχουμε.

  Με τέχνη και μεράκι διαμορφώνουμε και κοσμούμε τους χώρους σας με τις περίτεχνες γύψινες κατασκευές μας και τις γύψινες διακοσμήσεις μας.

  Στην ανακαίνιση του σπιτιού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου αναλαμβάνουμε την μεταμόρφωση του σε ένα σύγχρονο χώρο με κρυφούς φωτισμούς, γύψινα χωρίσματα αλλά και ψευδοροφές.

  Οι νέες τάσεις της μόδας προστάζουν περισσότερες έξυπνες λύσεις στην διαμόρφωση του προσωπικού μας χώρου και σε αυτό αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε, με επαγγελματισμό και συνέπεια. Με ράφια γυψοσανίδας αλλά και ολόκληρες συνθέσεις σαλονιού από γυψοσανίδα μεταμορφώνουμε τον χώρο σας και τον αναβαθμίζουμε λειτουργικά.

  Με την δημιουργία κρυφών φωτισμών, με τη χρήση γυψοσανίδας ,αλλάζετε την αισθητική του σπιτιού σας και εξοικονομείτε ενέργεια.

  Διακοσμήστε το τζάκι σας με όμορφες γύψινες επενδύσεις και δώστε έναν άλλο αέρα στην θέρμανση σας.

  Με τεχνογνωσία και εμπειρία, η εταιρεία μας ,διακρίνεται για την χρήση άριστων υλικών και με την σωστή εφαρμογή τους προσφέρει άριστα αποτελέσματα που ικανοποιούν κάθε γούστο.

  Με συνέπεια και επιμελημένη εργασία αναλαμβάνουμε:

  παντός τύπου γύψινες κατασκευές Ηρακλειο - Κρητη
  θερμοπροσόψεις Ηρακλειο - Κρητη
  γύψινες διακοσμήσεις Ηρακλειο - Κρητη
  επενδύσεις τζακιού Ηρακλειο - Κρητη
  ψευδοροφές Ηρακλειο - Κρητη
  κρυφοί φωτισμοί Ηρακλειο - Κρητη
  ανακαινίσεις κτιρίων Ηρακλειο - Κρητη
  γύψινα χωρίσματα Ηρακλειο - Κρητη
  ειδικές γύψινες κατασκευές Ηρακλειο - Κρητη
  YTONG - ALPHA BLOCK κατασκευές Ηρακλειο - Κρητη
  πέργκολες Ηρακλειο - Κρητη

  Τα πάντα για την γυψοσανίδα. Εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης όλη την Κρήτη και Κυκλάδες.

  Με εκτίμηση

  Α. Hodhod

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Σκαλτσούνη 44 - Ηράκλειο
  2810342403
  6937192606
  Ανακαινίζουμε επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα και σπίτια - διαμερίσματα σε όλο το Ηράκλειο Κρήτης. Ελαιοχρωματισμοί, γυψοσανίδες, τοποθετήσεις πλακιδίων, οικοδομικές εργασίες στο Ηράκλειο Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ασήμι - Ηράκλειο
  6945633510
  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, εξυπηρετώντας όλο το Ηράκλειο.

  Τιμές ανταγωνιστικές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
  Ροδιά - Ηράκλειο
  6946352532
  μηχανολογος μηχανικος ηρακλειο - κρητη - ανακαινισεις κτιριων ηρακλειο - γενικη ανακαινιση ηρακλειο- κρήτη
  ενεργειακα πιστοποιητικα ηρακλειο - κρητη - ανακαινιση μπανιου ηρακλειο - κρητη
  ανακαινιση σπιτιου ηρακλειο - κρητη - ανακαινιση καταστηματων ηρακλειο - κρητη
  τακτοποιηση αυθαιρέτων ηρακλειο - κρητη - τεχνικο γραφειο ηρακλειο - κρητη

  Το τεχνικό γραφείο μας με την πολυετή του εμπειρία, σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο τομέα της μελέτης και κατασκευής κύριων κατοικιών, εξοχικών κατοικιών, επαγγελματικών χώρων σε όλη την Κρήτη.

  Είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα για την κατασκευή νέου κτιρίου ή την ανακαίνισή του.

  Ξεκινώντας από την μελέτη και την άδεια δόμησης και συνεχίζοντας με την επίβλεψη όλων των εργασιών για να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και άριστης αντοχής μέσα στα προκαθορισμένα χρονοδιαγράμματα.

  Ακολουθώντας πάντα όλες τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και με γνώμονα την άρτια ενεργειακή απόδοση της κατασκευής, παρέχουμε κτίρια κατασκευασμένα με άριστης ποιότητας υλικά και επιμελημένα με σεβασμό και πλήρη εναρμόνιση με το περιβάλλον.

  Με εμπειρία χρόνων στο χώρο των κατασκευών διαθέτουμε την εμπειρία για να σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η κατασκευή με τις σωστές προδιαγραφές αλλά και με την λιγότερη ταλαιπωρία του πελάτη.

  Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο μας είναι:

  έκδοση οικοδομικής άδειας αναλαμβάνοντας, με αξιοπιστία και συνέπεια, όλες τις μελέτες
  και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την άμεση διεκπεραίωσή της
  συνεχή έλεγχο και επίβλεψη κατά την διάρκεια της κατασκευής
  τοπογραφικές μελέτες
  ενεργειακά πιστοποιητικά Κρήτη
  ανακαίνιση διαμερισμάτων Κρήτη
  ανακαίνιση εξοχικής κατοικίας Κρήτη
  ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων Κρήτη
  Τακτοποίηση αυθαιρέτων Κρήτη

  Η παρουσία του γραφείου μας στο χώρο των κατασκευών ξεχωρίζει και αυτό οφείλεται στην τεράστια και συνεχή προσπάθεια όλων των συνεργατών να ακολουθούν τους γρήγορους ρυθμούς της τεχνολογίας και της εξέλιξης στο χώρο των υλικών και νέων εφαρμογών.

  Είμαστε στη διάθεση σας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τεχνικά ή λειτουργικά θέματα και να καταλήξουμε από κοινού στην καλύτερη δυνατή λύση.

  Με εκτίμηση
  Καπετανάκης Μιχάλης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
  Λεωφόρος Ηρακλείου 486 - Νέο Ηράκλειο
  2102852668
  6909529615
  Το κατάστημα Theodosiou Leather με ταπετσαρίες αυτοκινήτου βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο και εξυπηρετεί όλα τα Βόρεια Προάστια, και συγκεκριμένα τις περιοχές:

  Νέο Ηράκλειο
  Νέα Ιωνία
  Πεύκη
  Λυκόβρυση
  Μεταμόρφωση
  Κηφισιά
  Χαλκηδόνα
  Φιλαδέλφεια κ.α.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ
  Ασήμι - Ηράκλειο
  2893031646
  Βιβλιοχαρτοπωλείο Αλφαβητάρι, Ηράκλειο.

  Μεγάλη ποικιλία σε γραφική ύλη και σχολικά είδη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΦΡΕΝΩΝ
  2ο χλμ. Ε.Ο. Γαζίου - Κρουσώνα - Ηράκλειο
  2810260871
  6936655337
  Η εταιρεία ΝΕΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ - WABCO SERVICE PARTNER, που δραστηριοποιείται στα φρένα αυτοκινήτων και οχημάτων, γενικά, στο Γάζι, έχει ως αντικείμενο την επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης και ανάρτησης φορτηγών και άλλων βαρέων οχημάτων, καθώς και την εμπορία ανταλλακτικών.

  Η επιχείρηση μετρά πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, καθώς λειτουργεί από το 2005. Από το 2010 βρίσκεται σε ιδιόκτητη εγκατάσταση, όπου το συνεργείο στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο συνολικού εμβαδού 450 τ.μ. Το προσωπικό τεχνιτών είναι εξοπλισμένο με μια πλήρη σειρά εργαλείων, διαγνωστικών και προγραμμάτων για την κάλυψη όλων των αναγκών ενός σύγχρονου επαγγελματία.

  Η εταιρεία διαθέτει κινητό συνεργείο με ένα όχημα 24ωρης εξυπηρέτησης, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ανταλλακτικά για την άμεση επισκευή βλαβών εκτός έδρας.

  Επίσης, η παρακολούθηση σεμιναρίων διατηρεί την τεχνογνωσία της επιχείρησης σε υψηλό επίπεδο. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς ενημέρωσης και εξειδίκευσης στον τομέα της πέδησης, η εταιρεία είναι επίσημος WABCO SERVICE PARTNER σε όλη την Κρήτη.

  Όσον αφορά την τοποθέτηση και τον έλεγχο σε συστήματα αντιεμπλοκής πέδησης (ABS), η επιχείρηση έχει εξουσιοδότηση από τις εταιρείες Wabco, Knorr Bremse & Haldex.

  Σκοπός μας είναι η άριστη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, καθώς προτεραιότητά μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών με τις υψηλότερες προδιαγραφές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ
  Μίνωος 59 - Ηράκλειο
  2810318222
  6945387407
  Ειδικός Παθολόγος Ηράκλειο Κρήτης

  Επιστημονική υπεύθυνη της παθολογικής κλινικής Creta Interclinic.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Πάροδος Πανδάρεω - Ηράκλειο
  2810361962
  6978949627
  ΣΚΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΑ ΛΑΚΚΕΣ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εφοδιασμένοι με τεχνογνωσία και κατάλληλο εξοπλισμό η επιχείριση ΣΚΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, και δραστηριοποιείται στους ελαιοχρωματισμούς και στις Μονώσεις και θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Το συνεργείο μας πραγματοποιεί επιμελημένη και καθαρή εργασία.
  Μελετάμε τον χώρο σας και προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων που αρμόζουν στον χώρο σας.

  Οι υπηρεσιες μας:
  Ελαιοχρωματισμοί βάψιμο κατοικιών βαψιμο κτιρίων -ξενοδοχείων
  Χρησιμοποιώντας τα πιο μοντέρνα υλικά και μηχανήματα, δημιουργούμε άριστα αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν. Με μοντέρνες τεχνικές βρίσκουμε πάντα την κατάλληλη λύση για κάθε ανάγκη και επιθυμία των πελατών μας.
  Σπατουλαριστά, Λάκκες, Στοκαρίσματα, φρεσκαρίσματα
  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων. Χρησιμοποιούμε για το βάψιμο τα καλύτερα και τελευταίας τεχνολογίας υλικά, πλαστικά οικολογικά ανθεκτικά μονωτικά η ακρυλικά.
  Αναλαμβάνουμε το βάψιμο των κατοικιών, το βάψιμο των κτιρίων, των πολυκατοικιών, ελαιοχρωματισμούς τεχνοτροπίες σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, βίλες, ξενοδοχεία, μαιζονέτες, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, κλιμακοστάσια και κάθε επαγγελματικό χώρο που θέλετε να μεταμορφώσετε και να αναδείξετε.
  Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην ανανέωση και το φρεσκάρισμα του χώρου σας, με προσοχή στην λεπτομέρεια και την απόλυτη καθαριότητα, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας
  Μονώσεις - θερμομονώσεις - θερμοπροσόψεις στο Ηράκλειο και σε ολο το νομό του Ηρακλείου Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Λασαίας 12, Θέρισσος - Ηράκλειο
  2810824842
  6972503109 (Σπύρος), 6943244802 (Ντανιέλ)
  KORONI TEFIK ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΡΟΝΙ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΜΠΕΤΑ ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΚΤΙΣΙΜΟ ΠΕΤΡΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  Πετρόκτιστες Δημιουργίες Υψηλής Αισθητικής και Καλαισθησίας στο Ηράκλειο Χανιά Λασίθι Ρέθυμνο σε ολη την Κρήτη
  Πετρόκτιστα σπίτια κτίρια - Πλακοστρώσεις Κρήτης

  Με την εμπειρία πολλών χρόνων ο ΚΟRONI TEFIK ΚΟΡΟΝΙ ΣΠΥΡΟΣ είναι εργολάβος ανακαινίσεων οικοδομών και με εδρα της δουλειάς του στον Θερισσό του Ηρακλείου στην Κρήτη δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων με εξιδίκευση στα Πετρόκτιστα σπίτια και στις πέτρινες κατασκευές στις Αναπαλαιώσεις ολων των κατοικιών και κτιρίων και κάθε επαγγελματικού χώρου (Ξενοδοχεία, καταστήματα) για την ανάδειξή της παλιάς τους αίγλης.
  Το προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους κτίστες, σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, γυψαδόρους, σκεπατζήδες, πλακάδες μαρμαράδες που μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία, συνέπεια και αμεση εξυπηρέτιση ακόμα και τις πιο δύσκολες οικοδομικές εργασίες.
  Σε όλες τις οικοδομικές εργολαβίες που αναλαμβάνομαι χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, ανθεκτικά και επώνυμα για ένα αποτέλεσμα χωρίς μελλοντικά προβλήματα .

  Οι υπηρεσιες μας:
  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή παντός έργου που αφορά την πέτρα

  Γενικές ανακαινίσεις κατοικιών κτιρίων διαμερισμάτων στο Ηράκλειο Χανιά στο Ρέθυμνο και στο Λασίθι και σε ολη την Κρήτη
  Πέτρινες κατασκευές στο Ηράκλειο και σε ολη την Κρήτη
  Πετρόκτιστα σπίτια οικονομικά θερμομονωτικά, ηχομονωτικά, ζεστά τον χειμώνα και δροσερά το καλοκαίρι, αντισεισμικά, και ανθεκτικά στον χρόνο.
  Πέτρινες βρύσες - μπάρμπεκιου
  Πέτρινες επενδύσεις στους τοίχους εντοιχισμός πέτρας Επένδυση πέτρας και επενδύσεις σπιτιών με πέτρα
  Μπετά
  Κτισίματα με πέτρα και τούβλα
  Επιχρίσματα σοβατίσματα
  Ελαιοχρωματισμούς - βαψίματα κατοικιών κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά και σε κτίρια με μεγάλο υψος διαθέτουμε σκαλωσιές τριβεία για πολυκατοικίες ξενοδοχεία
  Τοποθετήσεις πλακιδίων - ανακαινίσεις μπανιου, κουζίνας
  Τοποθετήσεις μαρμάρων
  Δάπεδα, σκάλες
  Μονώσεις - θερμομονώσεις ταρατσών υπογείων στεγανοποιήσεις
  Μερεμέτια παντός τύπου
  Γυψοσανίδες - γύψινες διακοσμήσεις ψευδοροφές χωρίσματα κρυφούς φωτισμούς θόλους
  Γύψινες ανακαινίσεις καταστημάτων
  Κεραμοσκεπές - ξύλινες σκεπές με κεραμίδια ανάλογα των επιθυμιών σας (ασφαλτικά, βυζαντινά)
  Αναπαλαιώσεις σε πετρόκτιστα σπίτια διατηρητέα κτίρια με αρμολόγηση
  Στόχος μας είναι η συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα έτσι ώστε να μήν δημιουργούνται στο μέλλον προβλήματα από κακοτεχνίες.
  Παρέχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα σε ολη την Κρήτη

  Φιλικά
  ΚΟΡΟΝΙ ΣΠΥΡΟΣ ΤΕΦΙΚ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
  Αριάδνης 5 - Μενίδι - Αθήνα
  2102405134
  6970134806
  Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της φωτογραφίας είμαι σε θέση να αναλάβω διάφορες εργασίες προκειμένου να φέρω εις πέρας με επιτυχία την κάθε σας ανάγκη.

  Η επιμονή μου αλλά και η αγάπη για τη δουλειά μου, φέρνουν πάντα άριστα αποτελέσματα που προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες των πελατών μου.

  Σε κάθε φωτογράφηση ακολουθώ πιστά τις επιθυμίες των πελατών μου, και βρίσκομαι κοντά τους έτσι ώστε να προτείνω λύσεις που θα φέρουν, άριστα αποτελέσματα.

  Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου, και να με προτιμήσετε για να σας συνοδεύσω με την πείρα μου στις σημαντικές στιγμές της ζωής σας!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
  Γιάννη Ψυχάρη 44 - Ηράκλειο
  6971540122
  Ειμαι ο Μιχάλης Κοσμαδάκης από το Ηράκλειο της Κρήτης.

  Η φωτογραφία για μένα ήταν χόμπι εδώ και 20 χρόνια. Το 2009 ξεκίνησα επαγγελματικά, με πολύ αγάπη σε αυτό που κάνω με σεβασμό στον κάθε πελάτη για να καταγράψουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Ιωάννη Καποδιστρίου 26, Κάτω Πεύκη - Μαρούσι
  6979055289
  ανακαινισεις κτιριων χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη-τεχνικο γραφειο χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη, πευκη
  ανακαινισεις καταστηματων χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη, πευκηανακαινιση επαγγελματικου χωρου χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη, πευκη
  ηλεκτρολογικες εργασιες χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη-υδραυλικες , πευκηεργασιες χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  γενικες κατασκευες χαλανδρι,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη, πευκη

  Το τεχνικό γραφείο μας αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση της οικίας σας και του επαγγελματικού σας χώρου με επαγγελματική συνέπεια και αξιοπιστία.

  Με συνεχή ενημέρωση στον τομέα των υλικών αλλά και των νέων τεχνικών πρωτοπορούμε και σας εγγυόμαστε το τέλειο αποτέλεσμα.

  Από την κατασκευή μέχρι και την ανακαίνιση είμαστε δίπλα σας, με τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, με μοναδικό στόχο η ικανοποίηση του πελάτη.

  Διαθέτουμε την γνώση, την τέχνη και το πάθος για την δουλειά μας και σκοπός μας είναι η δημιουργία χώρων που ο πελάτης θα απολαμβάνει μια ζωή.

  Η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο, μας βοήθησε να αποκτήσουμε υψηλού επιπέδου οργάνωση σε όλες τις εκφάνσεις του κλάδου των κατασκευών γι' αυτό και σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε και υλοποιούμε όλες τις έργασίες, που αφορούν την κατασκευή - ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και εξοπλισμού, εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα κάθε κατασκευής που αναλαμβάνουμε.

  Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε:

  ανακαινίσεις κτιρίων χαλανδρι,πευκη,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  ανακαινισεις καταστημάτων χαλανδρι,πευκη,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  γυψινες κατασκευες χαλανδρι,πευκη,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  θερμομόνωση χαλανδρι,πευκη,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  ηχομόνωση χαλανδρι,πευκη,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  ηλεκτρολογικές εργασίες χαλανδρι,πευκη,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  υδραυλικές εργασίες χαλανδρι,πευκη,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  γενικές κατασκευές χαλανδρι,πευκη,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  ελαιοχρωματισμοί χαλανδρι,πευκη,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  ειδικές κατασκευές χαλανδρι,πευκη,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  εγκατασταση καυστήρα χαλανδρι,πευκη,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη
  ντουλαπες - ντουλαπια κουζινας χαλανδρι,πευκη,μαρουσι,νεο ηρακλειο,αττικη

  Αναλαμβάνουμε την μελέτη, επίβλεψη και ανακαίνιση του χώρου σας σε όλη την Αττική(κατοπιν συνεννόησης)

  Με εκτίμηση
  Χριστόπουλος Αντώνης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Απελλού 24 - Ηράκλειο
  6979330320
  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Εξυπηρέτηση σε όλο το Ηράκλειο και τις γύρω περιοχές, άμεσα και οικονομικά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ
  Παροικιά - Πάρος
  6977316022
  ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΛΟΥΣΤΡΑΔΟΡΟΣ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΛΟΥΣΤΡΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΣΤΙΛΒΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΒΑΦΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΒΑΦΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Μεταμορφώστε τα παλιά σας επιπλα δώστε τους λάμψη !!

  Ο λουστραδόρος ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ που εδρεύει στην Παροικιά της Πάρου και στο Ηράκλειο της Κρήτης, δραστηριοποιείται από το 1986 στο χώρο των στιλβώσεων, αναπαλαίωσης και επισκευής ολων των επίπλων.
  Η διαδικασία του λουστραρίσματος, δεν είναι χρονοβόρα όμως απαιτεί τεχνικές γνώσεις και εμπειρία. Μόνο ενας επαγγελματίας λουστραδόρος μπορεί να τους δώσει και πάλι ζωή πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες εργασίες
  Ακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα της στίλβωσης, έχοντας ως σκοπό να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υλικά
  Επαναφέρουμε την ομορφιά των επίπλων σας επιδιορθώνουμε όλα τα παλιά έπιπλά σας χαρίζοντας λάμψη και την παλιά τους αίγλη.
  Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα, με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, σε ολο το νησί της Πάρου αλλά και στο Ηράκλειο της Κρήτης .
  Διακρινόμαστε για την ταχύτητα στην παράδοση.

  Οι υπηρεσιες μας:

  Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα εκκλησίες τέμπλα) πάντα με συνέπεια στον συμφωνηθέντα χρόνο, με ποιότητα εργασίας, υψηλή αισθητική. Κάνουμε τα παλιά έπιπλα καινούργια έργα τέχνης παρέχοντας τις υπηρεσίες μας.
  Στιλβώσεις, λουστραρίσματα επίπλων
  Αναπαλαιώσεις επίπλων σε κάθε παλιό επιπλο γιατί το παλιό είναι και διαχρονικό.
  Με την αναπαλαίωση επαναφέρουμε ένα παλιό έπιπλο σε καινούργιο.
  Επισκευάζουμε ολες τις φθορές του επίπλου και στη συνέχεια το έπιπλο βάφεται, ώστε να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση ή να του δοθεί νέα λάμψη.
  Εφαρμόζοντας εξειδικευμένες τεχνικές αναπαλαίωσης, τα έπιπλα μεταμορφώνονται και δίνουν διακοσμητικό και λειτουργικό ρόλο στο χώρο σας.
  Οι τεχνικές αναπαλαίωσης που εφαρμόζουμε είναι πολλές, όπως αντικέ, λακοπατίνα, ασημοπατίνες, επιχρυσώσεις με φύλλα χρυσού Προτείνουμε τεχνικές ανάλογα με το υφος των επίπλων ώστε το αποτέλεσμα να αρμόζει στο στυλ του χώρου σας.
  Όλη μας η δουλειά γίνεται χειροποίητα και αντιμετωπίζουμε το παλιό έπιπλο με αγάπη.
  Βερνίκια, λάκες στιλβώσεις επίπλων.
  Πατίνες, ντεκαπέ
  Βαφές, υδατοδιαλυτές, φρεσκαρίσματα επίπλων (καρέκλες, τραπεζαρίες, μπουφέδες, συρταριέρες κεφαλάρια κρεβατοκάμαρας, κομοδίνα, κονσόλες, ανάκλιντρα, σαλόνια).

  Ερχόμαστε στο χώρο σας και παραλαμβάνουμε τα επιπλά σας και σας τα παραδίνουμε εμείς.
  Γιατί για μας κανένα επιπλο δεν είναι περιττό.
  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας θα ανταποκριθούμε αμεσα με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Ολα αυτά τα χρόνια, η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας αποτελεί εγγύηση για την διατήρηση της επιχείρησης μας και γι’ αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

  Με εκτίμηση
  ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
  ΒΟΥΤΕΣ - Ηρακλείου
  6943853055
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΙΝΗΣ | ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  Καθαρισμός Συστημάτων Εξαερισμού Αεραγωγών

  Η επιχείρηση "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΙΝΗΣ" έχει την έδρα της στο Ηράκλειο Κρήτης και από το 2015 ασχολείται με τον καθαρισμό πάσης φύσεως συστήματος εξαερισμού και αεραγωγών.

  Έχοντας πλήρη εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο η επιχείρησή μας πραγματοποιεί επαγγελματικούς, μηχανικούς καθαρισμούς σε αεραγωγούς, επαγγελματικές φούσκες, μοτέρ και συστήματα εξαερισμού επαγγελματικών χώρων και κουζίνας. Πραγματοποιούμε επίσης καθαρισμούς σε καμινάδες και ξυλόφουρνους γρήγορα και αποτελεσματικά.

  Διαθέτουμε κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να αξιολογούμε τις ανάγκες του εκάστοτε συστήματος και να επεμβαίνουμε αποτελεσματικά για τον καθαρισμό του. Εξασφαλίστε ένα υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από την επιχείρησή μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ζήτημα και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 49 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ