noscript image for google
Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 | 07:14 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου. Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΑ - Χανιά
  2821081215
  6942409047
  Η εταιρεία ψυκτικές εγκαταστάσεις - service ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ εδρεύει στα Χανιά στην Κρήτη. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων παρέχουμε εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες σας σε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι μας εμπιστεύθυκαν και τώρα αποτελούν την καλύτερή μας διαφήμιση.

  Η συντήρηση του κλιματιστικού μας είναι μια εργασία που θα πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη μας!
  Ο λόγος είναι η εξασφάλιση τόσο της αποδοτικής λειτουργίας του κλιματιστικού, όσο και η απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία μας.

  24ωρη εξυπηρέτηση, service επαγγελματικού εξοπλισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια (πλυντήρια, παγομηχανές, ψυγεία, φούρνοι).

  Στόχος μας είναι η άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας όσον αφορά τη συντήριση, εγκατάσταση και επισκευή του κλιματιστικού σας είτε πρόκειται για οικιακή η για επαγγελματική συσκευή. Επίσης αναλαμβάνουμε και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και βιομηχανίες, όλες τις επισκευές και συντηρήσεις, πάντα με συνέπεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με βάση την πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και εγκατάστασης ψύξης και κλιματισμού, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για παντός τύπου εργασίες, όσον αφορά την εγκατάσταση και συντήρηση κλιματισμού, θέρμανσης συσκευών και εξαερισμού. Στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη εργασία.

  Επισκευάζουμε κλιματιστικά και ψυκτικές εγκαταστάσεις όλων των τύπων είτε είναι μικρές μονάδες για ιδιωτική χρήση, είτε μεγάλες επαγγελματικές, βιομηχανικούς θαλάμους αναλαμβάνοντας την επισκευή, εγκατάσταση και την κατασκευή θαλάμων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Κοκκίνη, Χάνι - Ηράκλειο
  2810239547
  6946136434, 6944428430
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗΣ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗΣ
  NM CONSTRUCTION ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΠΕΤΑ ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΚΑΛΟΥΠΩΜΑΤΑ –ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ ΣΟΒΑΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Τα πάντα για την οικοδομή !!!!!!! στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Η επιχείριση ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗΣ NM CONSTRUCTION που εδρεύει στο Κοκκίνη Χάνι του Ηρακλείου στην Κρήτη, δραστηριοποιείται στις οικοδομικές εργολαβίες εδώ και πολλά χρόνια ιδρύθηκε από τον ΜΙΧΑΛΗ ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗ και στην πορεία μπήκε δυναμικά στον χώρο τωνοικοδομικών εργασιών ο υιός ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗΣ που συνεχίζει μέχρι και σήμερα με ανοδική πορεία.
  Με την πολυετή εμπειρία μας και το αριστα εξιδικευμένο προσωπικό μας καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας για τις γενικές ανακαινίσεις και κατασκευές κάθε οικοδομής.
  Ειμαστε εργολάβοι οικοδομών και παρέχουμε αμεση εξυπηρέτιση σε ιδιώτες και επαγγελματίες διακρινόμαστε για την ποιότητα εργασίας την συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους παράδοσης της οικοδομής και για τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά του Ηρακλείου.

  Αναλαμβάνομαι:
  Οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως με εξιδίκευση στις
  Κατασκευές μπετόν καλουπώματα, κατασκευή σκελετών, τεχνικά έργα μικρού η μεγάλου μεγέθους σε κατοικίες πολυκατοικίες κτίρια,ξενοδοχεία και κάθε οικοδόμημα.
  Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά,της αγοράς και διαθέτουμε τόσο την τεχνογνωσία όσο και τον κατάλληλο εξοπλισμό
  Κτισίματα με τούβλα η πέτρα
  Επιχρίσματα (Σοβατίσματα) εσωτερικά και εξωτερικά
  Μονώσεις ταρατσών - στεγανοποιήσεις υπογείων χρησιμοποιώντας τα καλύτερα μονωτικά υλικά και τεχνικές για ανθεκτικότητα στο χρόνο και ταράτσες χωρίς υγρασίες και μούχλα
  Θερμοπροσόψεις - θερμομονώσεις για μεγαλύτερη οικονομία στα καύσιμα και για ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.
  Ελαιοχρωματισμούς - εσωτερικούς και εξωτερικούς με τα πιο επώνυμα οικολογικά χρώματα που αντέχουν στο χρόνο και στον ελληνικό ηλιο
  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών για διακόσμηση τοίχων
  Λάκκες σπατουλαρίσματα
  Τοποθετήσεις πλακιδίων - πέτρας
  Αναπαλαιώσεις πέτρινων κατοικιών - διατηρητέων κτιρίων

  Το συνεργείο μας αποτελείται από τεχνίτες οικοδόμους μάστορες με μεγάλη τεχνογνωσία στις αναπαλαιώσεις κτιρίων.

  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίνομαι την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη
  Εσείς απλά καλέστε μας και αναθέστε το εργο χωρίς να εχετε αγχος για να βρείτε το κατάλληλο συνεργείο για την αποπεράτωση των εργων σας
  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια της δουλειάς μας είναι να δημιουργούμε ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες

  Φιλικά
  ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  Εργολάβοι οικοδομικών κατασκευών

  Ωρες επικοινωνίας
  Καθημερινά από τις 8 το πρωι μεχρι τις 9 το βράδυ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΑΛΙΕΙΑΣ - ΚΥΝΗΓΙΟΥ
  Βενιζέλου Ελευθερίου 65 - Λιμένας Χερσονήσου - Ηράκλειο
  2897022863
  6977230451
  Στο κατάστημά μας θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία είδη αλιείας, εξοπλισμό θαλάσσιων σπορ, εξοπλισμό καταδύσεων, στις καλύτερες τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ
  Οδός Ρ - Ηράκλειο
  2810383336
  Η SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ δραστηριοποιείται για πάνω από 45 χρόνια στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, του γεωργικού εξοπλισμού και των ελαιραβδιστικών προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε επαγγελματίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

  Από τον ιδρυτή, Ευστράτιο Κυριακάκη, μέχρι τον υιό, Ιωάννη Κυριακάκη, η SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της από το 1969, συνδυάζοντας την εμπειρία με την καινοτομία. Έτσι, καταφέρνει να προσφέρει γεωργικά μηχανήματα, γεωργικό εξοπλισμό και ελαιοραβδιστικά που χαρακτηρίζονται από προσοχή στη λεπτομέρεια κατασκευής και μεγάλη αντοχή στη χρήση.

  Το όραμά μας να προσφέρουμε ολοένα και πιο σύγχρονα γεωργικά μηχανήματα και εξοπλισμό στα χέρια των παραγωγών, θέτοντας γερά τις βάσεις για την ανάπτυξη του γεωργικού τομέα, έναν από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους εμπορικούς τομείς της Ελλάδας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Μυρσίνης 10 - Ηράκλειο
  6972409072
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΥΔΡΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Η επιχείριση ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ με εδρα της δουλειάς του στο Ηράκλειο της Κρήτης από το 2002 δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων με εξιδίκευση στις γυψοσανίδες και στις γύψινες διακοσμήσεις, καθώς επίσης και στις μελέτες των συστημάτων ξηράς δόμησης, και στις θερμοπροσόψεις και θερμομονώσεις για επαγγελματικούς χώρους κατοικίες, Ξενοδοχεία , διαμερίσματα, πολυκατοικίες
  Το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τον χώρο σας! Προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.
  Δίνουμε τις καλύτερες και πιο κομψές λύσεις, που καλύπτουν επιτυχώς κάθε γούστο και διακοσμητική ανάγκη.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

  Γενικές ανακαινίσεις με γυψοσανίδες σε κάθε χώρο ιδιωτικό η επαγγελματικό
  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου
  Επιχρίσματα (σοβάδες)
  Κτισίματα
  Θερμοπροσόψεις και θερμομονώσεις Η εξωτερική θερμομόνωση αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας και συγχρόνως και την πιο σωστή λύση για κτίρια μη θερμομονωμένα ή μονωμένα,με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την ενεργειακή αναβάθμιση,την αισθητική των οικοδομών αλλά και οικονομία στα καύσιμα εχουμε ένα κτίριο η σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι
  Υγρομονώσεις
  Στεγανοποίηση ταράτσας
  Στεγανοποίηση κεραμοσκεπών
  Στεγανοποίηση βεραντών και μπαλκονιών
  Αδιαβροχοποίηση προσόψεων
  Γυψοσανίδες ψευδοροφές συστήματα ξηράς δόμησης και τσιμεντοσανίδες
  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευές με γυψοσανίδες και ψευδοροφές, για την πλήρη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του καταστήματός σας ή του σπιτιού σας.
  Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.
  Κατασκευές με γυψοσανίδες
  Διάφορες κατασκευές γύψινες διακοσμήσεις κορνίζες, ροζέτες
  Τζάκια επενδύσεις τζακιών
  ψευδοροφές χωρίσματα είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας.
  Θα βρείτε ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας, την επιλογή υλικών και προτάσεις σχεδιασμού, τη διακόσμηση δωματίων, και τη γενική διαμόρφωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
  Ειτε πρόκειται για ιδιωτικούς χώρους ειτε για επαγγελματικούς σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο.
  Κατασκευή ψευδοροφής με γυψοσανίδα
  κατασκευαστικές λεπτομέρειες κρυφού φωτισμού απο γυψοσανίδα
  κατασκευή ψευδοροφής ορυκτών ινών
  Συστήματα ξηράς δόμησης
  Ψευδοροφές με κρυφό φωτισμό με θόλους, με επίπεδα
  Χωρίσματα γυψοσανίδας- διαχωριστικά
  Με την κατασκευή χωρισμάτων από γυψοσανίδα εχουμε πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με το κόστος και τις τεχνικές προδιαγραφές.
  Ανάλογα με τις κατασκευαστικές και τεχνικές απαιτήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονή,διπλή ή τριπλή στρώση γυψοσανίδων όπως επίσης μπορεί να επιλεγεί και το κατάλληλο μονωτικό υλικό (πετροβάμβακας ή υαλοβάμβακας).

  Οι γύψινες κατασκευές μας, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές επιθυμίες των πελατών μας.
  Το έμπειρο σχεδιαστικό τμήμα και το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, θα υλοποιήσουν, σε συνεργασία με τον πελάτη, την ιδανική λύση διακόσμησης

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά και σε ολη την Κρήτη για σοβαρές προτάσεις
  Καλέστε μας και θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, να εισθαι σίγουροι ότι οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.!
  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

  Με εκτίμηση
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
  Ο εργολάβος ανακαινίσεων στο Ηράκλειο Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κωνσταντινουπόλεως 51 - Ηράκλειο
  2810545540
  6956008045, 6907322466
  Η εταιρεία Formal Παπαδάκης Κώστας και Υιοι δραστηριοποιείται στον χώρο της οικοδομής και όχι μόνο απο το 1986, κατέχει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς με κατασκευές μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και κατοικιών, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία με βάση τις υψηλές προδιαγραφές και στάνταρ των σημερινών και μελλοντικών απαιτήσεων της σύγχρονης οικοδομής, προσφέρουμε προϊόντα υψηλών απαιτήσεων και αισθητικής σε όλη την Ελλάδα.

  Μερικοί απο τους πολύτιμους πελάτες μας:

  Knossos Royal Family Resort
  Alpha Bank
  Σαβοϊδάκης Bakery and Patisserie
  Caldera Village

  Διαθέτουμε πιστοποίηση CE για την κατασκευή κουφωμάτων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Σόλωνος 29 - Ηράκλειο
  2810312364
  6955275588
  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου σε οικίες, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία.

  Επίσης αναλαμβάνουμε τοποθέτηση σίτας σε παράθυρα και πόρτες μπαλκονιιών καθώς επίσης και κάγκελα αλουμινίου - σιδήρου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
  Καστέλι Πεδιάδος - Ηρακλείου
  2891032500
  6944954726
  Μεταλλικά Κτίρια - Inox Κατασκευές
  Περαντωνάκη

  Ξεκινήσαμε τη δραστηριότητά μας σαν μηχανουργείο επισκευές-κατασκευές χωματουργικών και αγροτικών μηχανημάτων στο Καστέλλι Πεδιάδος Ηρακλείου Κρήτης το έτος 1994 .

  Το 2004 μεταφερθήκαμε σε μεγαλύτερο ιδιόκτητο χώρο 6000m^2 και ξεκινήσαμε κάποιες νέες δραστηριότητες:

  Κατασκευή μεταλλικών κτηρίων, επισκευή-κατασκευή λατομικών μηχανημάτων, λέβητες-καυστήρες στερεών καυσίμων, κατασκευές αγγειοπλαστικών μηχανημάτων και κατασκευές ίνοξ.

  Με την μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας "Περαντωνάκη" και την τεχνογνωσία μας, εξειδικευόμαστε εδώ και 25 χρόνια στην κατασκευή Μεταλλικών Κτιρίων και γενικά σε κάθε είδους μεταλλική κατασκευή.

  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Βρισκόμαστε στο Καστέλι Πεδιάδος στο Ηράκλειο
  Τηλέφωνο: 2891032500, Κινητό: 6944954726

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Εκάλης 53 - Ηράκλειο
  2810237710
  6974796068
  Γεωλόγος - Γεωφυσικός στο Ηράκλειο της Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΤΕΣ
  Καστριού 3, Λιμένας Χερσονήσου - Ηράκλειο
  2897501003
  6973236953
  Αναπαλαιώσεις | Πέτρινες κατασκευές
  Erion Lleshi

  Η έμπειρη ομάδα μας είναι κοντά σας προσφέροντας σας μοναδικά, πέτρινα δημιουργήματα. Το παραδοσιακό χτίσιμο, η πρωτοτυπία και το μεράκι για τη δουλειά, εμπνευσμένα από τη ζεστασιά και τη μοναδικότητα της πέτρας, αναβαθμίζουν τη διακόσμηση του χώρου όπου θα γίνει η επένδυση.

  Με απόλυτο σεβασμό στις απαιτήσεις του πελάτη κάθε πέτρινη κατοικία που δημιουργούμε προσφέρει μοναδικότητα.

  Η εταιρεία μας, που ειδικεύεται εδώ και χρόνια στην κατασκευή πέτρινης κατοικίας, σας προτείνει την καλύτερη λύση για την δημιουργία της κατοικία σας, σε συνδιασμό υλικών και τιμής.

  Βρισκόμαστε στο Ηράκλειο - Καστριού 3, Λιμένας Χερσονήσου
  Τηλέφωνο: 2897501003, Κινητό: 6973236953
  Toggle
 • Κατηγορία: SEX SHOPS
  ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 68 - Ηράκλειο
  2810376701
  Lovespice.gr E.SHOP SEX SHOP ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
  SEXY ΕΣΩΡΟΥΧΑ - ΣΤΟΛΕΣ - ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΗΡΑΚΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ
  ΔΟΝΗΤΕΣ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΕΡΩΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ

  Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

  www.lovespice.gr

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 EURO

  Στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ -ΚΡΗΤΗ λειτουργεί και φυσικό κατάστημα, όπου θα βρείτε όλα τα προϊόντα μας σε εξαιρετικές τιμές.

  ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

  12:00 - 21:00 ΕΚΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

  Πραγματοποιήσετε με άνεση τις αγορές σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία για κάθε γούστο - ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα, αφροδισιακά και γενικά όλων των ειδών ερωτικά αξεσουάρ προορισμένα να γεμίσουν τα βράδια σας με συναρπαστικές στιγμές απόλαυσης.

  Εδώ θα βρείτε επιλεκτικά προϊόντα τον πιο διασήμων σχεδιαστών ερωτικών παιχνιδιών.Oλα τα προϊόντα που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι άμεσα διαθέσιμα.

  Εγγυόμαστε την απόλυτη διασφάλιση των προσωπικών σας στοιχείων, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αποστολή της παραγγελίας σας.

  Οι παραγγελίες μας παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα σε μια έως δυο εργάσιμες, σε διακριτικές και καλαίσθητες συσκευασίες χωρίς λογότυπα ή οτιδήποτε που μπορεί να υποδεικνύει το περιεχόμενο του πακέτου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΩΠΟΝΟΙ
  ΚΑΤΩ ΑΣΙΤΕΣ, ΓΟΡΓΟΛΑΙΝΗ - Ηράκλειο
  2810861861
  6977364972
  Αποκλειστικός αντιπρόσωπος ΚΡΗΤΗΣ στην εταιρία «ΧΗΜΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ» διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Επίσης, παράγει εξειδικευμένα απορρυπαντικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του επαγγελματία για βιομηχανια τροφιμων με ISO 9001.

  Η εταιρία ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ (ΖΩΟΤΕΧΝΙΚΗ) σας παρέχει πλήρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση πέραν του ωραρίου λειτουργιας της επιχείρησης και διανομή στο χώρο σας. Πλήρη γκάμα εξοπλισμού οικόσιτων ζώον και τεχνογνωσία στην παρασκευή σιτηρεσίων με χρίση ή μη ζεόλιθου.επίσημος συνεργάτης-προμηθευτής της εταιρίας ΒΙΟΖΩΚΑΤ που εδρεύη στην Κατερίνη και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001-ISO 22000. και Σκυλοτροφές SUPER PRIMIUM JOSERA. Επίσης, η εταιρία εφοδιάζει με τροφές και αξεσουάρ ολα τα κατοικίδια (σκύλος,γάτα,ωδικά πτηνά,ψάρια κ.α.) παρέχουμε φαρμακευτική κάλυψη σε ολα τα παραπάνω είδη καθώς και εξωπαρασιτοκτονα. Η επιχείρηση μπορη να εξυπηρετήση τούς ενδιαφερόμενους για αγορά ζώντων ζώον.

  ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣΗΡΑΚΛΕΙΟ

  ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΩ ΑΣΙΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΩ ΑΣΙΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΣΙΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΤΩ ΑΣΙΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ-ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ – ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΝΩΣΣΟΥ 235 - Ηράκλειο
  2810233930
  6945348782
  Ψητοπωλείο "Λεωφόρος"

  Ψητά της ώρας, σουβλάκια, γύρος χοιρινός & κοτόπουλο, ποικιλίες, κεμπάπ και πολλά ακόμη !!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 31-33 - Καλογρέζα
  6947403152
  ελαιοχρωματισμοι νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  ελαιοχρωματιστης νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  ελαιοχρωματιστες νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  μπογιατζης νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  μπογιατζηδες νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  μονωσεις νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  μονωση ταρατσας νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  θερμοπροσοψεις νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  βαψιματα κτιριων νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  βαψιμο εσωτερικου χωρου νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  βαψιμο καταστηματων νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  βαψιμο ξενοδοχειων νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  βαψιμο εξωτερικου χωρου νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  βαψιμο κτιριων νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  ειδικες εργασιες νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  φρεσκαρισμα κατοικιων νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  μερεμετια νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  τεχνοτροπιες νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  σπατουλαρισματα νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  ανακαινισεις νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  παντος τυπου ελαιοχρωματισμοι νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  στοκαρισματα νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  αδιαβροχοποιησεις νεα ιωνια αττικης,καλογρεζα,νεο ηρακλειο αττικης

  Ο Γιώργος Αττιας, με έδρα τη νέα Ιωνία Αττικής , αναλαμβάνει παντός τύπου ελαιοχρωματισμούς και τεχνοτροπίες με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό .

  Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των οικοδομών προσφέρει ολοκληρωμένες εργασίες ελαιοχρωματισμού και μονώσεων σε διαμερίσματα , μονοκατοικίες ,εξοχικές κατοικίες, πολυκατοικίες και σε επαγγελματικούς χώρους.

  Με τεχνογνωσία και εμπειρία αναλαμβάνει παντός τύπου μονώσεις, θερμομονώσεις, θερμοπροσόψεις, υγρομονώσεις, μονώσεις ταρατσών, αδιαβροχοποιήσεις.

  Με τέχνη και μεράκι επιμελείται τους χώρους σας με ιδανικούς συνδυασμούς χρωμάτων και συνθέσεων που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας.

  Ανακαινίστε το παιδικό δωμάτιο με οικολογικά χρώματα νέας γενιάς που θα χαρίσουν χαρά και υγεία στα παιδιά σας.

  Ο Γιώργος Αττιας αναλαμβάνει να δημιουργήσει ιδανικές χρωμοσυνθέσεις που θα αναδείξουν τον χώρο σας και θα του δώσουν προσωπικότητα και στυλ.

  Για καθαρή και επιμελημένη εργασία με άριστη γνώση της δουλειάς , ο Γιώργος Αττιας αποτελεί την εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα αλλά και τις ανταγωνιστικές του τιμές.

  Καλέστε στο 6947403152

  Εξυπηρετεί κατόπιν συννενόησης Νέα Ιωνία Αττικής,Καλογρέζα και Νέο Ηράκλειο Αττικής.

  Με εκτίμηση
  Γιώργος Αττιας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΓΡΟΝΟΜΟΙ - ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ
  ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ 5 - Ηράκλειο
  2810287182
  6932176923
  αιτησεις κτηματολογιου ηρακλειο
  τακτοποιηση αυθαιρετων ηρακλειο κρητης
  τοπογραφοι ηρακλειο κρητης
  τοπογραφος μηχανικος ηρακλειο, ηρακλειο κρητης- τοπογραφικα διαγραμματα ηρακλειο, ηρακλειο κρητης - τακτοποιηση κτηματολογιου ηρακλειο, ηρακλειο κρητης

  Ο τοπογράφος μηχανικός Λαγουδάκης Σπύρος πάνω από 20 χρόνια αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και αξιοπιστία παντός τύπου τοπογραφικές εργασίες : μελέτη και σύνταξη τοπογραφικών σχεδίων , τακτοποίηση αυθαιρέτων, φωτοερμηνείες , κτηματολογικές μελέτες και εκτιμήσεις ακινήτων.

  Η πολυετής εμπειρία, η γνώση, η συνεχής ενημέρωση των αλλαγών που πραγματοποιούνται και ο τεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας επιτρέπει να διεκπεραιώνουμε οποιαδήποτε τοπογραφική εργασία στο Ηράκλειο Κρήτης.

  Οι υπηρεσίες μας:

  τακτοποιηση αυθαιρετων κτισματων ηρακλειο, ηρακλειο κρητης
  τοπογραφικα διαγραμματα ηρακλειο, ηρακλειο κρητης
  τοπογραφικες εργασιες ηρακλειο, ηρακλειο κρητης
  κτηματολογιο ηρακλειο, ηρακλειο κρητης
  θεματα κτηματολογιου ηρακλειο, ηρακλειο κρητης (δήλωση ιδιοκτησίας, χωρικές μεταβολές, ενστάσεις)
  φωτοερμηνειες ηρακλειο, ηρακλειο κρητης (για αποχαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων, διαπίστωση ύπαρξης αντικειμένων στο παρελθόν)
  πολεοδομικες μελετες ηρακλειο, ηρακλειο κρητης
  τοπογραφος μηχανικος ηρακλειο, ηρακλειο κρητης

  Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Με εκτίμηση,
  Λαγουδάκης Σπύρος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΡΟΥΣΣΩΝΑΣ - Ηρακλείου
  2810711808
  6973368785
  ΠΥΡΓΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΣΚΑΦΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ https://www.facebook.com/ergopyrgianakis

  Η επιχείρηση ΠΥΡΓΙΑΝΑΚΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ιδύθηκε από το1978 από τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΥΡΓΙΑΝΑΚΗ στον Κρουσώνα του Ηρακλείου στην Κρήτη και συνεχίζεται από τον υιό ΠΥΡΓΙΑΝΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ με δυναμική και επιτυχημένη πορεία στο χώρο των χωματουργικών εργασιών μέχρι και σήμερα.
  Η πολυετής εμπειρία μας και το πλήθος των χωματουργικών εργων που εχουμε αποπερατώσει αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την ολοκλήρωση των χωματουργικών εργολαβιών που αναλαμβάνουμε.
  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες με το δημόσιο με εργολάβους οικοδομών, δήμους, κοινότητες και τεχνικές εταιρίες.
  Από την ιδρυση της επιχείρισης μέχρι σήμερα έχουμε εμπλουτίσει τον εξοπλισμό μας με όλα τα απαραίτητα χωματουργικά μηχανήματα ώστε να μπορούμε να υποστηρίξουμε και να αποπερατώσουμε κάθε ειδος χωματουργικής εργασίας σε δύσκολα και δύσβατα σημεία αλλά και τις πιο απαιτητικές εργασίες
  Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, θέτοντας σε προτεραιότητα τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη μας. Εξασφαλίζουμε για εσάς γρήγορους χρόνους, προσφέροντας πάντοτε άριστη εξυπηρέτηση σε ολόκληρο το νομό Ηρακλείου και στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης στα Χανιά στο Ρέθυμνο και στο Λασίθι όταν πρόκειται για μια μεγάλη χωματουργική εργολαβία.

  Διαθέτουμε τεχνολογικό εξοπλισμό:
  Εκσκαφέας
  Φορτωτής , φορτωτάκια
  BOB cat
  JCB
  Υδραυλικές σφύρες
  φορτηγά ανατρεπόμενα
  Μίνι εκσκαφές – σφύρα
  Αρμοκόφτες μπετού
  Κομπρεσέρ αέρος
  Εκχιονιστικά μηχανήματα

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Εργολαβίες χωματουργικές πάσης φύσεως στον Κρουσώνα, Αρχάνες, Αρκαλοχώρι, Μοίρες, Ηράκλειο και σε ολο το νομό Ηρακλείου
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις Πάσης φύσεως γκρεμίσματα
  Εκβραχισμοί
  Διανοίξεις δρόμων
  Ισοπεδώσεις
  Καθαρισμοί οικοπέδων
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Αποξηλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος
  Αρδευτικά έργα
  Εκσκαφές θεμελίων
  Ανοιγμα πηγαδιών
  Αποχετευτικά δίκτυα (ανοιγμα χαντακιών για αποχετεύσεις)
  Μεταφορά αδρανών υλικών άμμος, αμμοχάλικα
  Μπαζώματα
  Σπάσιμο βράχων
  Εκσκαφές Υπογείων Δικτύων
  Καθαρισμοί οικοπέδων
  Επιχωματώσεις - Αποκομιδή μπαζών
  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων
  Εκχιονισμοί

  Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο εχουμε ως κύριο σκοπό μας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με γνώμονα την αξιοπιστία, τη λεπτομέρεια και τις λογικές τιμές.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε
  Με εκτίμηση
  ΠΥΡΓΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Ο εργολάβος χωματουργικών εργασιών στο Ηράκλειο Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ
  1ο ΧΛΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΠΕΠΑΓΝΗ - Ηράκλειο
  2810259750
  6977619147
  ΠΑΠΑΔΟΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
  ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΚΑΥΣΤΗΡΑΤΖΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  SERVICE ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  Τα πάντα για την σωστή λειτουργία και συντήρηση του καυστήρα σας !!!!!!

  Με πολυετή εμπειρία η επιχείριση ΠΑΠΑΔΟΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ που εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, δραστηριοποιείται στις συντηρήσεις και εγκαταστάσεις καυστήρων και λεβήτων παρέχοντας άμεσο και υπεύθυνο service επί 24ώρου βάσεως.
  Ειμαστε τεχνικοί καυστήρων, πιστοποιημένοι αδειούχοι συντηρητές καυστήρων.
  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας που είναι εμπειροι καυστηρατζήδες παρέχουν άμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά και σε ολο το νομό Ηρακλείου.
  Αναλαμβάνουμε τις συντηρήσεις καυστήρων, Πετρελαίου για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.
  Συντηρήστε τον καυστήρα πετρελαίου σας τακτικά και έγκαιρα, μια φορά τον χρόνο αμέσως μετά το πέρας του χειμώνα.
  Η σωστή συντήρηση του καυστήρα και ο σωστός καθαρισμός του λέβητα προσφέρουν μεγάλη οικονομία καυσίμων και διατηρούν τον καυστήρα με μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς προβλήματα και βλάβες .

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ Πετρελαίου στο Ηράκλειο της Κρήτης
  Εγκατάσταση καυστήρων και λεβήτων
  Τον καθαρισμό του λέβητα και την συντήρηση του καυστήρα σας
  Την μέτρηση και ρύθμιση του καυστήρα με ηλεκτρονικά όργανα τελευταίας τεχνολογίας και σύμφωνα με τα νομοθετικά πρότυπα, με σκοπό την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμων.
  Την ηλεκτρολογική σύνδεση του λεβητοστασίου σας
  Την ηλεκτρολογική σύνδεση της αυτονομίας
  Θερμοστάτες χώρου
  Έλεγχος οργάνων αυτοματισμού
  Έλεγχος διατάξεων ασφαλείας
  Έκδοση φύλλου ελέγχου καύσης σύμφωνα με τα πρότυπα του ΥΠΕΚΑ
  Παροχή πετρελαίου
  Ρύθμιση πίεσης πετρελαίου με την Ρύθμιση του καυστήρα επιδιώκουμε τον μέγιστο βαθμό απόδοσης
  Επισκευή και αντικατάσταση ανταλλακτικών καυστήρων
  Τοποθέτηση Φίλτρων
  Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη παρέχουμε ετήσια εγγύηση άριστης λειτουργίας για οποιαδήποτε εργασία μας
  Παρέχουμε ολοκληρωμένη και αξιόπιστη συντήρηση σε καυστήρες, λέβητες. Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις κεντρικής θέρμανσης και αντιμετωπίζουμε κάθε είδους βλάβη.
  Ειμαστε στην διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε πάνω στην θέρμανση του σπιτιού σας, του επαγγελματικού χώρου σας, του εξοχικού σας στο ξενοδοχείο των καταστημάτων.
  Σαν δεύτερο αντικείμενο στις υπηρεσίες που παρέχουμε είναι :

  ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΚΑΦΩΝ
  ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ για Service εξωλέμβιων μηχανών παντός τύπου και εμπορία ανταλλακτικών
  Εξουσιοδοτημένο συνεργείο σκαφών JOHNSON - EVINRUDE - JET SKI SEA DOO
  Ρεκτιφιέ μηχανών σκαφών.
  εξασφαλίζουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, γνώση σε ότι αφορά τη νέα τεχνολογία, σεβασμό, συνέπεια και επιδιώκουμε την αψογη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας, οικονομικά και γρήγορα.

  Με εκτίμηση
  ΠΑΠΑΔΟΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
  Ο συντηρητής καυστήρων και μηχανικός επισκευών σκαφών στο Ηράκλειο της Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  ΦΙΛΟΘΕΗΣ 24 - Νέο Ηράκλειο
  2102719277
  6938054465
  γυψοσανιδας βορεια προαστια αττικη, νεο ηρακλειο
  ξηρα δομηση βορεια προαστια αττικη, νεο ηρακλειο
  γυψοσανιδες βορεια προαστια αττικη, νεο ηρακλειο
  διαμορφωση χωρου με γυψοσανιδα βορεια προαστια αττικη, νεο ηρακλειο

  Ο έμπειρος γυψοσανιδάς στα βόρεια προάστια Αττικής "Μπούχαλης Θανάσης" ειδικεύεται στις γύψινες διακοσμήσεις και κατασκευές από το 1998.

  Ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσετε τον ιδιωτικό χώρο σας ή να ανακαινίσετε τον επαγγελματικό, οικονομικά και εύκολα, είναι οι κατασκευές γυψοσανίδας.

  Η εμπειρία μου, σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτω, οι προσιτές τιμές, η γρήγορη εξυπηρέτηση και η συνέπεια στη ποιότητα και της κατασκευής και των υλικών που χρησιμοποιώ, είναι η εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα, που επιθυμείτε.

  Αναλαμβάνω κατασκευές από γυψοσανίδα, χωρίσματα, κρυφούς φωτισμούς, επενδύσεις τζακιών και τοποθέτηση διακοσμητικών γύψινων.

  Οι παραπάνω κατασκευές εκτός από έναν όμορφα και προτότυπα διακοσμημένο χώρο, προσφέρουν θερμομόνωση, ηχομόνωση και λύση στα προβλήματα της υγρασίας.

  Η δωρεάν επίσκεψη μου στο χώρο σας, με βοηθά να σας προτείνω τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας.

  Αναλαμβάνω:

  Κούτελα γυψοσανίδας
  Κρυφούς φωτισμούς
  Τοιχοποιίες με εσοχές
  Περίτεχνες οροφές γυψοσανίδας
  Ράφια γυψοσανίδας
  Τζάκι με γυψοσανίδα
  Οροφές
  Ψευδοροφές
  Γυψοσανίδες
  Εσωτερική μόνωση με γυψοσανίδες
  Χωρίσματα

  Η αντοχή και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μου αποτελούν εγγύηση για άριστο αποτέλεσμα.

  Με εκτίμηση: Μπούχαλης Θανάσης.

  ειδικες κατασκευες γυψοσανιδας βορεια προαστια, ειδικες κατασκευες γυψοσανιδας αττικη, ειδικες κατασκευες γυψοσανιδας μαρουσι, ειδικες κατασκευες γυψοσανιδας νεο ηρακλειο, ειδικες κατασκευες γυψοσανιδας χαλανδρι, ειδικες κατασκευες γυψοσανιδας νεα ιωνια, ειδικες κατασκευες γυψοσανιδας γαλατσι, κατασκευη γυψοσανιδας βορεια προαστια, κατασκευη γυψοσανιδας αττικη, κατασκευη γυψοσανιδας μαρουσι, κατασκευη γυψοσανιδας νεο ηρακλειο, κατασκευη γυψοσανιδας χαλανδρι, κατασκευη γυψοσανιδας νεα ιωνια, κατασκευη γυψοσανιδας γαλατσι, τοποθετησεις γυψοσανιδων βορεια προαστια, τοποθετησεις γυψοσανιδων αττικη, τοποθετησεις γυψοσανιδων μαρουσι, τοποθετησεις γυψοσανιδων νεο ηρακλειο, τοποθετησεις γυψοσανιδων χαλανδρι, τοποθετησεις γυψοσανιδων νεα ιωνια, τοποθετησεις γυψοσανιδων γαλατσι, ψευδοροφες χωρισματα βορεια προαστια, ψευδοροφες χωρισματα αττικη, ψευδοροφες χωρισματα μαρουσι, ψευδοροφες χωρισματα νεο ηρακλειο, ψευδοροφες χωρισματα χαλανδρι, ψευδοροφες χωρισματα νεα ιωνια, ψευδοροφες χωρισματα γαλατσι, γυψινες κατασκευες βορεια προαστια, γυψινες κατασκευες αττικη, γυψινες κατασκευες μαρουσι, γυψινες κατασκευες νεο ηρακλειο, γυψινες κατασκευες χαλανδρι, γυψινες κατασκευες νεα ιωνια, γυψινες κατασκευες γαλατσι, γυψινες διακοσμησεις βορεια προαστια, γυψινες διακοσμησεις αττικη, γυψινες διακοσμησεις μαρουσι, γυψινες διακοσμησεις νεο ηρακλειο, γυψινες διακοσμησεις χαλανδρι, γυψινες διακοσμησεις νεα ιωνια, γυψινες διακοσμησεις γαλατσι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
  ΚΑΒΡΟΧΩΡΙ, ΓΑΖΙ - Ηρακλείου
  6944259763
  ΚΟΝΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΓΑΖΙ ΜΟΙΡΕΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΑΖΙ ΜΟΙΡΕΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΑΖΙ ΜΟΙΡΕΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΓΑΖΙ ΜΟΙΡΕΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΗΡΚΑΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ PVC ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΑΖΙ ΜΟΙΡΕΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΑΖΙ ΜΟΙΡΕΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΣΚΕΠΕΣ ΓΑΖΙ ΜΟΙΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΓΑΖΙ ΜΟΙΡΕΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΓΑΖΙ ΜΟΙΡΕΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΓΑΖΙ ΜΟΙΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΑΖΙ ΜΟΙΡΕΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  Ξυλουργικές ανακαινίσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Επιπλα με διαχρονικότητα και ποιότητα !!!!!!

  Καλώς ήρθατε στο εργαστήρι ξυλουργικών κατασκευών του ΚΟΝΙΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που βρίσκεται στο Καβροχώρι στο Γάζι του Ηρακλείου στην Κρήτη έμπειρου επιπλοποιού και ξυλουργού από το 1998 μέχρι και σήμερα με δυναμική πορεία, στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών
  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κάθε είδους ξυλουργικής εργασίας, για την οικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο, παρέχοντας πάντα εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
  Δημιουργούμε επιπλα για ολους τους χώρους του σπιτιού σας η του επαγγελματικού σας χώρου (κατοικίες καταστήματα ταβέρνες) Μοναδικές προτάσεις επίπλωσης
  Ακόμα και μετά την παράδοση των επίπλων, είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία και επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.

  Χρησιμοποιούμε υλικά άριστης ποιότητας, γι’ αυτό και τα έπιπλα που δημιουργούμε είναι για μια ζωή. Με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή σας, και να εξυπηρετήσουμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στο Γάζι στις Μοίρες στις Αρχάνες και σε ολο το νομό Ηρακλείου στην Κρήτη. Παρέχουμε δωρεάν μελέτη του χώρου σας, και προτείνουμε τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις.

  Οι υπηρεσιες μας:
  Χειροποίητα επιπλα επιπλα με παραγγελία

  Επιπλα κουζίνας. Ειδικευόμαστε στα επιπλα κουζίνας, με σύγχρονα μοντέρνα σχέδια αλλά και κλασικά μελετάμε το χώρο σας προτείνουμε λύσεις λειτουργικές, ανάλογα με το υφος του σπιτιού.
  Ξύλινα κουφώματα εξωτερικά και εσωτερικά (μεσόπορτες) παραδοσιακά και γερμανικού τύπου σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων Σχέδια και χρώματα που αρμόζουν στο χώρο σας.
  Πόρτες Ασφαλείας χωρίς να αγνοούμε την όμορφη εμφάνιση και το προσεγμένο φινίρισμα!
  Πόρτες Θωρακισμένες (Μπαλκονόπορτες )
  Συνθετικά κουφώματα PVC πλαστικά κουφώματα
  Ο συνδυασμός της κλασσικής εμφάνισης με την σύγχρονη τεχνολογία βρίσκει την απόλυτη έκφρασή του στα κουφώματα που κατασκευάζει η εταιρεία μας. Έχοντας υπόψιν μας τις κατασκευαστικές ανάγκες της ελληνικής αρχιτεκτονικής, προσφέρουμε πλήθος επιλογών, αλλά και τη δυνατότητα κατασκευής νέων ειδικών σχεδίων.
  Ντουλάπες συρόμενες ανοιγόμενες λειτουργικές σε ότι διαστάσεις καλύπτουν τις ανάγκες σας
  Κρεβάτια κρεβατοκάμαρες σε σχέδια που εσείς θα επιλέξετε
  Ειδικές Κατασκευές
  Επιπλα μπάνιου
  Παιδικά δωμάτια
  Επιπλοσυνθέσεις
  Τραπεζαρίες
  Kαναπέδες
  Ξύλινες επενδύσεις
  Σκάλες ξύλινες εσωτερικές
  Αναλαμβάνομαι και την κατασκευή παντός ειδους κεραμοσκεπής ( δίριχτης μονόριχτης ) ανάλογα τι αρμόζει στην οικοδομή και με τα κεραμίδια της επιλογής σας
  Πέργκολες
  Κιόσκια
  Χαγιάτια
  Επισκευές και επιδιορθώσεις ολων των σκεπών

  Ολες οι δημιουργίες μας διακρίνονται για την ποιότητά τους την υψηλή αισθητική και την λειτουργικότητά τους

  Η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί εγγύηση για την διατήρηση της επιχείρησης μας και γι’ αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.
  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα !!!!!
  Με εκτίμηση
  ΚΟΝΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Ο επιπλοποιός στο Γάζι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΑΠΑΡΙΑΝΑ, ΜΟΙΡΕΣ - Ηρακλείου
  2892024298
  6972771405
  ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΜΟΙΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΜΟΙΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΟΙΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΟΙΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΜΟΙΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΟΙΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΜΟΙΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ ΜΟΙΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Έπιπλα για μια ζωή !!!!!!!

  Ο επιπλοποιός ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών, με τεχνογνωσία και εδρεύει στα Καπαριανά Μοιρών στο Ηράκλειο της Κρήτης.
  Η πολυετής εμπειρία η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και η ποιότητα εργασίας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας στην τοπική αγορά. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από τεχνίτες ξυλουργούς δίνουν τη δυνατότητα κατασκευής επίπλων σε ειδικές διαστάσεις ώστε να εφαρμόζονται πλήρως στα δικά σας μέτρα και παρέχουν αμεση εξυπηρέτιση από οπου ζητηθεί στο νομό Ηρακλείου της Κρήτης
  Επιπλέον, η συμβολή σας τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην κατασκευή των επίπλων μας, βοηθά να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών, προσδίδοντας έτσι την προσωπική σας σφραγίδα, με μια τεράστια γκάμα υλικών και χρωμάτων.
  Στο ξυλουργείο μας κατασκευάζουμε επιπλα μοντέρνα και κλασσικά με υψηλή αισθητική και φινέτσα
  Ο συνδιασμός μοντέρνων στοιχείων με νεοκλασικά κομμάτια, από την τεράστια γκάμα μας, αλλά και τα προσωπικά σχέδια, που βγάζει ο κάθε πελάτης, ανάλογα με τον χώρο και τις ανάγκες του, είναι πάντα μια πρόκληση για εμάς.
  Μαζί θα δημιουργήσουμε για τον καθένα απο εσάς μοναδικά κομμάτια που θα υπάρχουν μόνο στο δικό σας σπίτι.
  Φανταστείτε αυτό που θέλετε (όσο μεγάλο ή μικρό κι αν είναι) και εμείς θα σας το κατασκευάσουμε… Ανανεώνουμε τον χώρο σας, ανακαινίζουμε, ιδιωτικό και επαγγελματικό, (κατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια).

  Κατασκευαζουμε για εσάς:

  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  Εμείς θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιο είναι το σχέδιο που σας αντιπροσωπεύει ανάλογα με το σπίτι σας κλασσικό desighn η μοντέρνο.
  Λειτουργικά ώστε να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, ανθεκτικά στη χρήση, για να ζείτε καθημερινά και να θαυμάζετε την εμφάνιση τους ακόμη και μετά από πολλά χρόνια!Σχεδιάζουμε μαζί σας την καλύτερη λύση για το δικό σας χώρο

  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
  Υπνοδωματίων - Συρόμενες και Ανοιγόμενες Βρείτε την ντουλάπα που είναι ιδανική για εσάς.
  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας. Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.

  ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ
  Επιπλα παιδικών δωματίων, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων

  ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

  ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ, ΕΠΙΠΛΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΠΟΡΤΕΣ
  Ξύλινα Κουφώματα, Πόρτες (Ασφαλείας - Θωρακισμένες - Εισόδου - Εσωτερικές – Μπαλκονόπορτες- Παντζούρια) Παραδοσιακά κουφώματα με θερμομόνωση και ηχομόνωση

  ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ – ΚΙΟΣΚΙΑ ΧΑΓΙΑΤΙΑ
  ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΞΎΛΙΝΑ ΣΚΑΛΕΣ Ξύλινες
  Διαμόρφωση - Ανακαίνιση Καταστημάτων και Επαγγελματικών Χώρων
  Ξύλινες επενδύσεις, επιπλα με παραγγελία.

  Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες ξύλου και υλικών επιπλοποίας προκειμένου να απολαμβάνετε την καλύτερη ποιότητα.
  Καλέστε μας και θα επωφελειθείτε
  Σωστή επιλογή υλικών
  Άψογη αισθητική
  Ποιότητα
  Τεχνική υποστήριξη μετά το πέρας των εργασιών
  Ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις
  Πρωτότυπες διακοσμητικές ιδέες
  Διαχρονικότητα
  Συνέπεια στον προαναφερθέντα χρόνο παράδοσης

  Με εκτίμηση
  ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  Ο επιπλοποιός στο Ηράκλειο της Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΝΩΣΟΥ 118Α - Ηράκλειο
  2810321302
  6984491408, 6936727524
  Το "ΠΑΛΑΙΝΟ” για άλλη μία φορά θα σας προσφέρει ποϊοτική Κρητική μουσική.
  Νύχτες γεμάτες Κρητική παράδοση με άψογο φαγητό και service και σχεδόν καθημερινά με υπέροχους καλλιτέχνες, που εμφανίζονται στη μουσική σκηνή.
  Ο χώρος διατίθεται για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμος-βάπτιση-συνεστιάσεις) φροντίζοντας πάντα οι ιδιοκτήτες του, να σας δημιουργήσουν τις ωραιότερες αναμνήσεις σας.
  Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η εκλεκτή πλούσια Κρητική κουζίνα και πολύ διασκέδαση.

  Σας περιμένουμε!

  Toggle
προηγούμενη 1 από 47 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ