noscript image for google
Πέμπτη 01 Οκτωβρίου 2020 | 03:51 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ – ΔΑΝΤΕΛΑΣ
  7οχλμ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΡΗΤΗ - Ηρακλείου
  2810381861
  6977787714
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΑ - Χανιά
  2821081215
  6942409047
  Η εταιρεία ψυκτικές εγκαταστάσεις - service ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ εδρεύει στα Χανιά στην Κρήτη. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων παρέχουμε εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες σας σε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι μας εμπιστεύθυκαν και τώρα αποτελούν την καλύτερή μας διαφήμιση.

  Η συντήρηση του κλιματιστικού μας είναι μια εργασία που θα πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη μας!
  Ο λόγος είναι η εξασφάλιση τόσο της αποδοτικής λειτουργίας του κλιματιστικού, όσο και η απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία μας.

  24ωρη εξυπηρέτηση, service επαγγελματικού εξοπλισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια (πλυντήρια, παγομηχανές, ψυγεία, φούρνοι).

  Στόχος μας είναι η άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας όσον αφορά τη συντήριση, εγκατάσταση και επισκευή του κλιματιστικού σας είτε πρόκειται για οικιακή η για επαγγελματική συσκευή. Επίσης αναλαμβάνουμε και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και βιομηχανίες, όλες τις επισκευές και συντηρήσεις, πάντα με συνέπεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με βάση την πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και εγκατάστασης ψύξης και κλιματισμού, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για παντός τύπου εργασίες, όσον αφορά την εγκατάσταση και συντήρηση κλιματισμού, θέρμανσης συσκευών και εξαερισμού. Στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη εργασία.

  Επισκευάζουμε κλιματιστικά και ψυκτικές εγκαταστάσεις όλων των τύπων είτε είναι μικρές μονάδες για ιδιωτική χρήση, είτε μεγάλες επαγγελματικές, βιομηχανικούς θαλάμους αναλαμβάνοντας την επισκευή, εγκατάσταση και την κατασκευή θαλάμων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Νταφώτη 50 - Ηράκλειο
  6940633806
  EVI'S CLEANING SERVICES
  Για μαςοκαθαρισμός και η υγιεινή του χώρου σαςείναι το βασικότερο μέλημά μας.

  Ο χώρος όπου ζείτε, εργάζεστε και δημιουργείτε χαίρει πλήρους σεβασμού και για αυτό και αποτελεί προτεραιότητά μας η απόλυτη καθαριότητα του. Δεν συμβιβαζόμαστε ποτέ.

  Στόχος μας η απόλυτη καθαριότητα.

  Εξειδικευμένες λύσεις καθαριότηταςπροσαρμοσμένες σε κάθε προϋπολογισμό.

  Ειδικά για τους Βιοτεχνικούς χώρους έχουμε σχεδιάσει και εκτελέσεις δεκάδες έργα με πλήρη ικανοποίηση και των ελεγκτών για ISO ή HACCP αλλά και των χρηστών των χώρων μετά την επέμβαση μας.

  Αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του καθαρισμού κάθε χώρου, παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση όλο το χρόνο. Οι ανάγκες καθαριότητας δεν σταματάνε ποτέ για αυτό και τα σταθερά και άρτια εκπαιδευμένασυνεργεία καθαρισμού μας, θα σας λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια προσφέροντας το τέλειο αποτέλεσμα που χρειάζεστε.

  Καλύπτουμε τις ανάγκες όλων των χώρων επαγγελματικών και οικιακών. Από σχολεία και γυμναστήρια, μέχρι ξενοδοχεία και βιομηχανικές μονάδες.

  Κάθε πελάτης σας πρέπει να νοιώθει ότιο χώρος του δωματίου του δεν έχει χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο. Αυτό το καταφέρνουμε με την προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια χρήσης και επέμβασης.  ΣτηνEVIS CLEANING SERVICESμας αρέσει η καθαριότητα και η υγιεινή του χώρου στον οποίο ζούμε, εργαζόμαστε και δημιουργούμε.

  Και θέλουμε το ίδιο και για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Νίγδης 50 - Νέα Ιωνία
  2102775065,2102712222
  6973209012, 6944443617
  Car Service Νικολάου
  Συνεργείο Αυτοκινήτων Νέα Ιωνία Αττική

  Το σύγχρονο τεχνολογικά συνεργείο αυτοκινήτων “Car Service Νικολάου Νικόλαος” το οποίο βρίσκεται στην Νέα Ιωνία Αττικής, αναλαμβάνει γενικό service αυτοκινήτων ενώ δραστηριοποιείται και με την εμπορία αυτοκινήτων και ανταλλακτικών.

  Στο συνεργείο αυτοκινήτων μας στην Νέα Ιωνία Αττικής, έχουμε τη δυνατότητα να καλύπτουμε όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά προβλήματα του αυτοκινήτου σας, βασισμένοι στην εμπειρία μας, άμεσα και αποτελεσματικά.

  Το καταρτισμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να δώσει τη σωστή λύση σε κάθε πρόβλημά σας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, γρήγορα και οικονομικά, προσφέροντάς σας παράλληλα ακόμη και τεχνικές συμβουλές για το όχημά σας.

  Σας περιμένουμε στις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας στη Νέα Ιωνία Αττικής για να πραγματοποιήσουμε το γενικό service των αυτοκινήτων σας με επαγγελματισμό και συνέπεια.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Θέση Πρίνος Λιμένας Χερσονήσου - Ηράκλειο
  2897021790
  6936617314
  LLESHI VLADIMIR
  Οικοδομικές Επιχειρήσεις & Εργασίες Ηράκλειο Κρήτης

  Η επιχείρησή μας “LLESHI VLADIMIR” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με οικοδομικές επιχειρήσεις και εργασίες στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μπορούμε να αναλάβουμε: παντός τύπου περιφράξεις, πέργκολες, κάγκελα πόρτας, στεγανώσεις, ελαιοχρωματισμούς, σιδηροκατασκευές και εργοληψίες στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Αναλαμβάνουμε επίσης, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου.

  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
  Θησέως 10, Άγιος Νεκτάριος - Νέο Ηράκλειο
  2102833332
  6937080718
  Τοκέντρο ξένων γλωσσών "ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" με πολυετή εμπειρία στο χώρο σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην εκμάθηση τηςΑγγλικής, Γερμανικής και Γαλλικής γλώσσας.

  Διαθέτουμεάριστα καταρτισμένους καθηγητές, που με συνεχή ενημέρωση σε όλα τα πεδία της εκπαίδευσης, εγγυούνται την σωστή εκμάθηση της γλώσσας που επιθυμείτε .

  Οι τάξεις στο φροντιστήριο μας διαμορφώνονται μεολιγομελή τμήματακαι με υπευθυνότητα φροντίζουμε για την άριστη υγιεινή του χώρου.

  Ακόμη διαθέτουμε ταχύρυθματμήματα ενηλίκων - φοιτητώνπου θέλουν να αποκτήσουν το πτυχίο τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Στόχος του φροντιστηρίου μας είναι η άριστή εκμάθηση της γλώσσας που σας ενδιαφέρει και η απόκτηση του πτυχίου που το αποδεικνύει απο αξιόπιστους αναγνωρισμένους οργανισμούς .

  Το κέντρο ξένων γλωσσών " ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" με κοινωνική ευαισθησία παρέχει ειδικές τιμές σε αδέλφια και πολύτεκνες οικογένειες.

  Με εκτίμηση
  Παπαχριστοδούλου Ελευθερία

  φροντιστηριο αγγλικων νεο ηρακλειο - φροντιστηριο αγγλικων ηρακλειο αττικης - μαθηματα αγγλικων νεο ηρακλειο - μαθηματα αγγλικων ηρακλειο αττικης

  μαθηματα γερμανικων νεο ηρακλειο - μαθηματα γερμανικων ηρακλειο αττικης - μαθηματα γαλλικων νεο ηρακλειο - μαθηματα γαλλικων ηρακλειο αττικης-

  φροντιστηριο ξενων γλωσσσων νεο ηρακλειο - φροντιστηριο ξενων γλωσσων ηρακλειο αττικης - ταχυρυθμα μαθηματα αγγλικων ηρακλειο αττικης-

  μαθηματα αγγλικης γλωσσας νεο ηρακλειο - μαθηματα αγγλικης γλωσσας ηρακλειο αττικης - φροντιστηριο νεο ηρακλειο - φροντιστηριο ηρακλειο αττικης -

  αγγλικα ηρακλειο αττικης - γαλλικα ηρακλειο αττικης - γερμανικα ηρακλειο αττικης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
  Παναγιάς Μαλεβή 12 - Ηράκλειο
  2810318621
  6972837342
  ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Ανυψώσεις - Γερανοί - Μεταφορές - Κλαρκ & Οδική Βοήθεια
  Ηράκλειο Κρήτης

  Η επιχείρησή μας “ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στη Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο της οδικής βοήθεια και στις ανυψώσεις, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες, άμεσα και οικονομικά σε όλη την Κρήτη.

  Έχοντας αναλάβει από το 2015 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει να προσφέρει με το ίδιο μεράκι ποιοτικές υπηρεσίες στο χώρο της οδικής βοήθειας, των ανυψώσεων καθώς και των μεταφορών βαρέων αντικειμένων και οχημάτων.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο από γερανούς, καλαθοφόρα οχήματα, κλάρκ και λοιπά οχήματα καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια για την μοτοσυκλέτα, το αυτοκίνητο ή το φορτηγό σας, είμαστε εδώ όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να σπεύσουμε και να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας.

  Με ένα τηλεφώνημα στο 6972837342 ή 2810318621, οι έμπειροι οδηγοί μας θα σπεύσουν άμεσα στο σημείο που βρίσκεστε για να μεταφέρουν εσάς και το όχημά σας στο σημείο που επιθυμείτε.

  Παράλληλα, προβαίνουμε σε προγραμματισμένες μεταφορές οχημάτων σε όλη την Κρήτη, μεταφορές βαρέων αντικειμένων και εμπορευμάτων καθώς και σε εργασίες με γερανούς και καλαθοφόρα.

  Η επιχείρησή μας και τα μηχανήματά μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας. Οι έμπειρη χειριστές μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα διπλώματα και σε όλες τις εργασίες φροντίζουν να τηρούν σχολαστικά όλα τα μέτρα ασφαλείας.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η επιτυχής διεκπεραίωση των εργασιών μας αλλά και η διαρκείς προσπάθειά μας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε αποτελεσματικά κάθε σας ανάγκη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και άψογη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Μιλτιάδη Καράτζη 26, Αλικαρνασσός - Ηρακλείου
  6970910239,6995348757
  ΣΑΧΧΟΛΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟ/ΚΡΗΤΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ/ΚΡΗΤΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟ/ΚΡΗΤΗ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ/ΚΡΗΤΗ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ- ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ ΗΡΚΑΛΕΙΟ/ΚΡΗΤΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟΚΡΗΤΗΣ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΠΛΑΚΑΣ/ ΠΛΑΚΑΔΕΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟΚΡΗΤΗΣ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Μοναδικές δημιουργίες στους ελαιοχρωματισμούς σε ολο το νομό Ηρακλείου !!! βάλτε χρώμα και μεταμορφώστε τον χώρο σας !!!!!!
  Ο εργολάβος ανακαινίσεων ΣΑΧΧΟΛΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ που εδρεύει στην Αλικαρνασσό του Ηρακλείου στην Κρήτη δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια ,στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων (κατοικιών και καταστημάτων ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου).

  Με εξιδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς, στις μονώσεις ταρατσών και τοποθετήσεις πλακιδίων.

  Το τεχνικό μας συνεργείο, αποτελείται από εμπειρους ελαιοχρωματιστές, και πλακάδες και παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο και σε ολο το νομό Ηρακλείου στην Κρήτη.

  Με ποιότητα εργασίας, προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση του χώρου σας, σας προτείνουμε χρωματισμούς κατάλληλους για το δικό σας σπίτι η τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Σας απαλλάσουμε από το αγχος αν θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο.

  Εμείς καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας και παραδίδουμε την εργολαβία των ελαιοχρωματισμών στον προκαθορισμένο χρόνο.

  Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων και χρησιμοποιούμε τα πιό καλά υλικά επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών, χρώματα πλαστικά ακρυλικά και οικολογικά,για ποιότητα και αντοχή στον χρόνο και στον ελληνικό ηλιο.

  Οι υπηρεσίες μας :
  Ελαιοχρωματισμοί και βαψίματα

  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα και αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
  Βαψίματα - φρεσκαρίσματα με συνδυασμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για το σπίτι σας.

  Δημιουργούμε τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)
  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και μηχάνημα airless για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων με μεγάλα υψη και μεγάλες επιφάνειες (πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα και όλα τα μερεμέτια πρίν από το βάψιμο

  Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια
  Σας παραδίνουμε τον χώρο καθαρό παρέχουμε προσεγμένη δουλειά με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς μερεμέτια και κακοτεχνίες

  Τοποθετήσεις πλακιδίων
  Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση πλακιδίων σε ποικιλία σχεδίων
  Σε κουζίνες, μπάνια, σαλόνια, υπνοδωμάτια αλλά, καθώς και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους σας και σε πισίνες. Ακόμα, αναλαμβάνουμε και την επένδυση τοίχων με πλακάκια, με πέτρα .
  Τοποθετήσεις πλακιδίων –γρανίτες- ψηφίδες σε δάπεδα, σκάλες, ορθομαρμαρώσεις
  Ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας πάγκους, δάπεδα, τοίχους

  Μονώσεις ταρατσών

  Εμπιστευθείτε σε εμάς τη λύση για το πρόβλημα υγρασίας που αντιμετωπίζετε.. στην ταράτσα στο υπόγειο.

  Με τα πιο σύγχρονα υλικά και τις πιο μοντέρνες τεχνικές, σας εγγυόμαστε ότι θα ξενοιάσετε μια για πάντα από την υγρασία και για να εχετε ενα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι με ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων και οικονομία στα καύσιμα.

  Η πολυετής εμπειρία η τεχνογνωσία η συνέπεια καθώς και το πλήθος των ανακαινίσεων και ελαιοχρωματισμών που εχουμε αποπερατώσει, στο νομό Ηρακλείου στην Κρήτη, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο συνεργαζόμαστε.

  Στόχος μας είναι μόνο να δημιουργούμε ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες, και να σας προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Φιλικά
  ΣΑΧΧΟΛΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  Ο εργολάβος ελαιοχρωματισμών στην Αλικαρνασσό της Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ευάρεστου 8 - Ηράκλειο
  2810251004
  6972423769
  Με εφόδιο την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας και έχοντας στόχο την άριστη επίτευξη κάθε έργου, η επιχείρηση μας ΜΑΣΤΡΟΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης σας προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και σας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και σχολαστική εργασία.

  Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Εργασίες για φωτοβολταϊκά
  Μεταφορά Κηποχώματα - Φυτοχώματα
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμοί
  Επιχωματώσεις
  Διαρρύθμιση Εξωτερικών Χώρων
  Απομάκρυνση Μπαζών
  Εκχωματώσεις
  Κατεδαφίσεις
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ
  12ο χλμ. Μοιρών - Ηράκλειο
  2810326265
  6947075437
  J-G Bags and Toys
  Παιχνίδια, Εποχιακά Είδη, Τουριστικά Είδη, Ψιλικά Ηράκλειο Κρήτη

  Στην εταιρεία μαςJ-G Bags and Toys που εδρεύει στο 12ο χλμ. Μοιρών - Ηρακλείου στην Κρήτη, δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου.

  Η εταιρεία μας εμπορεύεταιΠαιχνίδια, Εποχιακά Είδη, Τουριστικά Είδη, Ψιλικά, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα χονδρικού εμπορίου στους πελάτες του.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ – SERVICE
  Καστέλλι - Ηράκλειο
  2891031402
  6932871509
  Moto-Racing Gerogiannakis
  Εμπόριο & Συνεργείο Μοτοσυκλετών Καστέλλι Ηράκλειο

  Το συνεργείο μοτοσυκλετών μας “Moto-Racing Gerogiannakis” το οποίο βρίσκεται στο Ηράκλειο και πιό συγκεκριμένα στο Καστέλλι, δραστηριοποιείται με το εμπόριο μοτοσυκλετών καθώς και με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών για το service και την επισκευή της μοτοσυκλέτας σας.

  Χάρη στην αγάπη μας για της μοτοσυκλέτες και την μακροχρόνια εμπειρία μας στον χώρο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ιδανική αγορά αλλά και να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την μοτοσυκλέτα σας.

  Παράλληλα, στο συνεργείο μοτοσυκλετών μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό που θα βοηθήσουμε στην πιό γρήγορη επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζεται.

  Επισκεφτείτε το συνεργείο μοτοσυκλετών στο Καστέλλι Ηρακλείου και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

  Συνεργείο Μοτοσυκλετών Καστέλλι Ηράκλειο, Εμπόριο Μοτοσυκλετών Καστέλλι Ηράκλειο, Service Μοτοσυκλετών Καστέλλι Ηράκλειο, Επισκευή Μοτοσυκλετών Καστέλλι Ηράκλειο, Συντήρηση Μοτοσυκλετών Καστέλλι Ηράκλειο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Χάρακας Μονοφατσίου - Ηράκλειο
  6944713226
  Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία, άρτιο εξοπλισμό και εξειδικευμένους συνεργάτες αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εργασίες σε όλη την περιοχή των Μεσσαρών.

  Με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουμε την κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων παντός τύπου, παρέχοντάς σας υψηλής ποιότητας εργασίες και χρησιμοποιώντας μόνο άριστα υλικά από επώνυμες εταιρείες.

  Σας εξυπηρετούμε άμεσα σε κάθε ηλεκτρολογική βλάβη που μπορεί να προκύψει στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας αλλά αναλαμβάνουμε και την ηλεκτρολογική ανακαίνιση του χώρου σας εγκαθιστώντας σύγχρονες καλωδιώσεις και αυτοματισμούς που θα σας λύσουν τα χέρια. Δημιουργώντας ένα έξυπνο σπίτι έχετε τον έλεγχο του χώρου σας από απόσταση και απλοποιείτε καθημερινές λειτουργίες αλλά το σημαντικότερο είναι η εξοικονόμηση ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας που πετυχαίνετε.

  Με επαγγελματική συνέπεια αναλαμβάνουμε:
  παντός τύπου ηλεκτρολογικές βλάβες μεσσαρα , μοιρες
  ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  ηλεκτρολογικές εργασίες
  ανακαίνιση
  αντλίες
  πυρανίχνευη
  αυτοματισμοί
  δομημένη καλωδίωση
  ηλεκτρολογικές συνδέσεις
  εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης
  αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα
  μελέτες φωτισμού
  έξυπνο σπίτι
  ηλεκτρικές εργασίες μεσσαρα, μοιρες

  Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες μας άμεσα και σε λογικές τιμές.

  Με εκτίμηση
  Τζατζαράκης Γιώργος

  ηλεκτρολογος μεσσαρα - ηλεκτρολογοι μεσσαρα - ηλεκτρολογικα εργα μεσσαρα - ηλεκρολογικες εργασιες μεσσαραηλεκτρολογικες συνδεσεις μεσσαρα -ηλεκρολογικες εγκαταστασεις μεσσαρα - ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις μεσσαρα -ηλεκτρολογικες βλαβες μεσσαρα - ηλεκτρολογικες βλαβες μεσσαρα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Αγίου Δημητρίου 12 - Ηράκλειο
  2811117919
  6982002680
  Ιωάννης Τζανιδάκης
  Γυψοσανίδες Ηράκλειο Κρήτη - Μεταλλικές Κατασκευές Ηράκλειο Κρήτη

  Η επιχείρησή μας “Ιωάννης Τζανιδάκης” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται στα συστήματα ξηράς δόμησης, με μεταλλικές κατασκευές καθώς και ανακαινίσεις κτιρίων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Διαθέτοντας εμπειρία και εξειδικευμένο συνεργεί, αναλαμβάνουμε κατασκευές με γυψοσανίδες, γύψινες διακοσμήσεις, μεταλλοπροκάτ, μεταλλικές κατασκευές όπως αυλόπορτες, στέγαστρα, σκάλες και κάθε είδους μεταλλική κατασκευή.

  Πιο αναλυτικά, κατασκευάζουμε με γυψοσανίδες: ψευδοροφές, χωρίσματα γυψοσανίδας, ράφια, βιβλιοθήκες, επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή επιθυμείτε.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε και να πραγματοποιήσουμε μοναδικές και λειτουργικές λύσεις για τον χώρο σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες του χώρου σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

  Γυψοσανίδες Ηράκλειο Κρήτη, Μεταλλοπροκάτ Ηράκλειο Κρήτη, Συστήματα Ξηράς Δόμησης Ηράκλειο Κρήτη, Γύψινες Διακοσμήσεις Ηράκλειο Κρήτη, Μεταλλικές Κατασκευές Ηράκλειο Κρήτη, Κατασκευές με Γυψοσανίδες Ηράκλειο Κρήτη, Κατασκευή με Γυψοσανίδες Ηράκλειο Κρήτη, Ψευδοροφές Ηράκλειο Κρήτη, Επενδύσεις Τζακιών Ηράκλειο Κρήτη, Ράφια - Βιβλιοθήκες Ηράκλειο Κρήτη, Χωρίσματα με Γυψοσανίδα Ηράκλειο Κρήτη, Γύψινες Διακοσμήσεις Ηράκλειο Κρήτη, Μεταλλικές Κατασκευές Ηράκλειο Κρήτη, Μεταλλικά Στέγαστρα Ηράκλειο Κρήτη, Μεταλλικές Αυλόπορτες Ηράκλειο Κρήτη, Μεταλλικές Σκάλες Ηράκλειο Κρήτη, Μεταλλοπορκάτ Ηράκλειο Κρήτη,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χουδέτσι - Ηράκλειο
  6932214086
  Ο Στειακάκης Ηρακλής δραστηριοποιείται στον τομέα των χωματουργικών εργασιών, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Με πολυετή πείρα, επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και με τα κατάλληλα μηχανήματα, αναλαμβάνει την διεκπεραίωση των χωματουργικών έργων που επιθυμείτε σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας, προσφέροντας εγγυημένο αποτέλεσμα. Ανταποκρίνεται άμεσα και με συνέπεια στις απαιτήσεις σας, παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης, ασχολείται με τις ενοικιάσεις κάδων για την αποκομιδή των μπαζών και των απορριμμάτων για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

  Χωματουργικές εργασίες:
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Επιχωματώσεις
  Εκβραχισμοί
  Ασφαλτοστρώσεις
  Καθαρισμοί οικοπέδων – χωραφιών
  Διανοίξεις καναλιών
  Συλλογή - Μεταφορά μπαζών
  Ενοικιάσεις κάδων μπαζών - απορριμμάτων

  Επικοινωνήστε μαζί του για να σας εξυπηρετήσει.
  Με εκτίμηση
  Στειακάκης Ηρακλής

  Χωματουργικές εργασίες Ηράκλειο, Κρήτη – Εκσκαφές Ηράκλειο, Κρήτη – Κατεδαφίσεις Ηράκλειο, Κρήτη – Επιχωματώσεις Ηράκλειο, Κρήτη – Εκβραχισμοί Ηράκλειο, Κρήτη – Ασφαλτοστρώσεις Ηράκλειο, Κρήτη - Καθαρισμοί οικοπέδων – χωραφιών Ηράκλειο, Κρήτη - Διανοίξεις καναλιών Ηράκλειο, Κρήτη - Συλλογή - Μεταφορά μπαζών Ηράκλειο, Κρήτη - Ενοικιάσεις κάδων μπαζών – απορριμμάτων Ηράκλειο, Κρήτη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Κονίτσης 27 - Νέο Ηράκλειο
  6948173260
  Πατέλης Παναγιώτης
  Γυψοσανίδες - Κατασκευές με Γυψοσανίδες Νέο Ηράκλειο Αττικής

  Η εταιρεία μας “Πατέλης Παναγιώτης” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται στο χώρο της ξηράς δόμησης από το 2001, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Νέο Ηράκλειο και σε όλη την Αττική.

  Χάρη στον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουμε και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας εργασίες με γυψοσανίδες και γύψινες διακοσμήσεις, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  Η εταιρία μας έχει σκοπό να καλύψει όλο το φάσμα των τεχνικών αναγκών των πελατών της από τη μελέτη και το σχεδιασμό έως και την εφαρμογή κατασκευών με γυψοσανίδες.

  Με οδηγό την φαντασία,

  την τεχνογνωσία, καθώς και τη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της γυψοσανίδας. Διαθέτουμε άριστη οργάνωση και υποδομή ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε ακόμη και μικροεπισκευές, αποκατάσταση βλαβών και χρόνια συντήρηση ακινήτων.

  Επίσης, διαθέτοντας μια μόνιμη και συμπαγή ομάδα συνεργατών έτοιμων να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα ώστε να πετύχουμε το άριστο επίπεδο αποτελεσματικότητας.

  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τις εργασίες μας είναι επώνυμα, πιστοποιημένα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ενημέρωση πάνω στα νέα υλικά της αγοράς είναι άμεση και διαρκής προκειμένου να μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες ιδέες που θα κάνουν τον χώρο σας καλόγουστο και ξεχωριστό.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ξηράς δόμησης έχουμε πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Νέο Ηράκλειο και σε όλη την Αττική, επιδιώκοντας πάντα στην άψογη και απόλυτη ευχαρίστηση του πελάτη.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές. Εξυπηρετούμε άμεσα
  το Νέο Ηράκλειο και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ
  Λεωφόρος Δημοκρατίας 59 Γ - Ηράκλειο
  2815107509
  6977778243
  Η ψυχολόγος ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ διατηρεί, από το 1995, ιδιωτικό γραφείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

  Η ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια Ελένη Ζαχαροπούλου είναι απόφοιτος του Luton University της Αγγλίας, με εξειδίκευση στην ψυχολογία και την υγεία (Psychology with Health Studies) και μεταπτυχιακές σπουδές στο Derby University της Αγγλίας, επάνω στην Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία (MSc Integrative Counselling and Psychotherapy), ενώ από το 2017 είναι μέλος της Βρετανικής Ένωσης Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας - BACP (British Association for Counselling and Psychotherapy).

  Κατέχει πολυετή και ευρέος φάσματος εμπειρία, καθώς έχει εργαστεί σε φορείς, όπως στη ΝΕΛΕ ως λαϊκή επιμορφώτρια, σε ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ και σε δήμους του Νομού Ηρακλείου.

  Έχει τελέσει συντονίστρια σε σχολές γονέων σε πολλά σχολεία της πόλης του Ηρακλείου, αλλά και της επαρχίας, ενώ παλαιότερα έχει συνεργαστεί με διάφορες κοινωνικές δομές, όπως το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Ηρακλείου, με αντικείμενο τη συμβουλευτική και την ψυχολογική στήριξη παιδιών, εφήβων και νέων κοριτσιών, τα οποία έχουν απομακρυνθεί από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

  Επίσης, έχει εργαστεί σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, αλλά και δημοτικούς (ΚΕΠΑ), στο ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης) του Δήμου Γοργολαϊνίου, στην ακαδημία ποδοσφαίρου CALCETTO και σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων (Το Λιβυκό και Φιλική Εστία).

  Ειδικεύεται στο συνθετικό μοντέλο συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας, ενώ κατανοώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής πραγματοποιεί συνεδρίες και μέσω Skype.

  Αναλαμβάνει ενήλικες, εφήβους και παιδιά και εξειδικεύεται στα προβλήματα σχέσεων, το διαζύγιο, το πένθος, το άγχος, τις φοβίες, την κατάθλιψη, την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση, τις ψυχαναγκαστικές διαταραχές, τις κρίσεις πανικού και τα ψυχοσωματικά προβλήματα.

  Δραστηριοποιείται, παράλληλα, στην ατομική συμβουλευτική, στη συμβουλευτική γάμου και οικογένειας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΟΡΤΗΓΑ
  Μεσσαράς 2 Γιόφυρο - Ηράκλειο
  6951831805
  ΑΓΑΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  Συνεργείο Φορτηγών - Λεωφορείων Ηράκλειο Κρήτης

  Το συνεργείο φορτηγών και λεωφορείων “ΑΓΑΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ” το οποίο βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια και αναλαμβάνει την επισκευή και το service φορτηγών και λεωφορείων κάθε μάρκας.

  Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε ένα σύγχρονο συνεργείο φορτηγών και λεωφορείων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο μπορεί να σας προσφέρει άμεσα ποιοτικές υπηρεσίες μέσα σε ένα φιλικό κλίμα.

  Ακόμα, στο συνεργείο φορτηγών και λεωφορείων στο Ηράκλειο Κρήτης, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από λιπαντικά οχημάτων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

  Επισκεφτείτε το συνεργείο φορτηγών και λεωφορείων στο Ηράκλειο Κρήτης και να είστε σίγουροι ότι θα εξυπηρετηθείτε άμεσα και σωστά.

  Συνεργείο Φορτηγών Ηράκλειο Κρήτης, Συνεργείο Λεωφορείων Ηράκλειο Κρήτης, Λιπαντικά Οχημάτων Ηράκλειο Κρήτης, Service Φορτηγών Ηράκλειο Κρήτης, Service Λεωφορείων Ηράκλειο Κρήτης, Επισκευές Φορτηγών Ηράκλειο Κρήτης, Επισκευές Λεωφορείων Ηράκλειο Κρήτης, Λιπαντικά Οχημάτων Ηράκλειο Κρήτης,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Μεγ. Κωνσταντίνου 7 - Νέο Ηράκλειο
  2102832398
  6948226690
  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙO, ΑΤΤΙΚΗ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΚΕΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗ, DEEP CLEANING -6948226690

  Το συνεργείο καθαρισμού “Deep Cleaning” με έδρα τo Νέο Ηράκλειο Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στους γενικούς καθαρισμούς χώρων, είτε ιδιωτικών είτε επαγγελματικών.

  Ο καθαρισμός και η υγιεινή του οικιακού ή επαγγελματικού χώρου σας είναι ο στόχος μας. Σεβόμαστε το χώρο που ζείτε, εργάζεστε και δημιουργείτε και για αυτό αποτελεί προτεραιότητά μας η απόλυτη καθαριότητά του.

  Η πολυετής εμπειρία της ομάδας μας, η ύπαρξη σύγχρονου, επαγγελματικού εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής, αποτελούν εγγύηση για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού εξαιρετικά υψηλού επιπέδου!

  Στην επιχείρηση μας δεν κάνουμε διακρίσεις στην καθαριότητα. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μας απευθύνονται σε κάθε χώρο, ιδιωτικό ή δημόσιο, ακόμα και στους πιο απαιτητικούς, με εμμονή στην τελειότητα.

  Ο καθαρισμός δεν είναι απλή υπόθεση. Απαιτεί εμπειρία, ακριβή προγραμματισμό και συνέπεια. Το συνεργείο μας διαθέτει τη γνώση και την πείρα ώστε να εξασφαλίζει την άριστη καθαριότητα των χώρων σας, σε τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι αρίστης ποιότητας.

  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τον γενικό καθαρισμό νεόκτιστων ή ανακαινισμένων κτιρίων, επαγγελματικών χώρων, γραφείων, σχολείων, οικιών, καταστημάτων, καφετεριών, φροντιστηρίων κλπ.

  Επίσης αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, μοκετών, σαλονιών, και καθιστικών.

  Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι όλα αναγνωρισμένων εταιρειών με όλες τις πιστοποιήσεις που προβλέπονται, φιλικά στο περιβάλλον.

  Χρησιμοποιούμε πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης και μηχανήματα ατμού που καταπολεμούν δυσάρεστες μυρωδιές και χαρίζουν φρεσκάδα και απολύμανση.

  Εξυπηρετούμε όλο το νομό Αττικής!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αθανασίου Μούση 33 - Ηράκλειο
  6955069318,6984545899
  Ευκλείδης Λαϋδάκης
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Ηράκλειο Κρήτης

  Ο υδραυλικός “Ευκλείδης Λαϋδάκης” αναλαμβάνει υδραυλικά έργα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας όλα τα υδραυλικά έργα που επιθυμείτε.

  Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος υδραυλικός στο Ηράκλειο Κρήτης, αναλαμβάνει υδραυλικές εγκαταστάσεις, υπηρεσίες θέρμανσης, έργα πυρασφάλειας και αποφράξεις στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις υδραυλικές εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό από υδραυλικά έργα στο Ηράκλειο αλλά και σε όλη την Κρήτη.

  Εάν είστε στο Ηράκλειο και αναζητάτε υδραυλικό, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Ηράκλειο Κρήτης, Υδραυλικός Ηράκλειο Κρήτης, Υδραυλικά Έργα Ηράκλειο Κρήτης, Θέρμανση Ηράκλειο Κρήτης, Πυρασφάλεια Ηράκλειο Κρήτης, Αποφράξεις Ηράκλειο Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Εμμανουήλ Κανδιανάκη 14 - Ηράκλειο
  6993414339
  KOLE NIKOLLI
  ΜΠΕΤΑ ΞΥΛΟΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΚΑΛΟΥΠΩΜΑΤΑ ΜΠΕΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΚΑΛΟΥΠΩΜΑΤΑ –ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ -ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  H επιχείριση KOLE NIKOLLI με εδρα της δουλειάς του στην Χερσόνησο του Ηρακλείου στην Κρήτη, δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών εργασιών, εργολαβιών και γενικών ανακαινίσεων εδώ και πολλά χρόνια, με εξιδίκευση,στο οπλισμένο και άοπλο σκυρόδεμα (μπετά) παρέχει υπηρεσίες κατασκευής ξυλοτύπων υψηλών τεχνικών προδιαγραφών με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα επιτυγχάνοντας άριστα αποτελέσματα στις κατασκευές οικοδομών.

  Ειμαστε εμπειροι και εξιδικευμένοι εργολάβοι οικοδομών και διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και ακολουθούμε τα αρχιτεκτονικά και στατικά σχέδια, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

  Το συνεργείο μας, καλύπτει κάθε ανάγκη των πελατών μας, ιδιώτες και επαγγελματίες, για τεχνικά έργα μικρού ή μεγάλου μεγέθους, σε κατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες και για κάθε οικοδόμημα.

  Ολες οι οικοδομές και εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την ποιοτική εργασία που παρέχουμε.

  Οι υπηρεσιες μας :
  Οικοδομικές εργολαβίες και γενικές ανακαινίσεις οικοδομών
  ΜΠΕΤΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΚΑΛΟΥΠΩΜΑΤΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΑ
  Κατασκευές σκελετών οικοδομής
  Σκυροδέτιση οικοδομής ( σιδέρωμα)
  Κατασκευή Ξυλοτύπου, (Καλουπώματα)
  Ενισχύσεις κτιρίων με ανθρακονίματα
  Διαμόρφωση και τοποθέτηση Σιδηρού Οπλισμού

  Αναλαμβάνουμε κατασκευές μπετόν καλουπώματα, κατασκευή σκελετών σε κτίρια, ιδιωτικές οικίες, πολυόροφες κατασκευές, με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις, προσθήκη ορόφων, πισίνες, πύλες εισόδου, τοιχία και γενικότερα πάσης φύσης εργασίες μπετόν.
  Καλούπωμα - Σιδέρωμα.
  Τα καλουπώματα και τα σιδερώματα σε μια κατασκευή, πρέπει να γίνονται μόνον από εξειδικευμένα συνεργεία και φυσικά με την απόλυτη τήρηση της στατικής μελέτης του μηχανικού, για να εχουμε ασφαλής κατασκευές κτιρίων.
  Κτισίματα
  Επιχρίσματα (σοβατίσματα)
  Μονώσεις – θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις για να εχουμε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, αλλά και ενεργειακή ανβάθμιση των κατοικιών.

  Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά και σε ολη την Κρήτη με ποιότητα εργασίας συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους ανάθεσης των εργολαβιών πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Με εκτίμηση
  KOLE NIKOLLI

  Ο εργολάβος οικοδομών στην Χερσόνησο της Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ
  Μοίρες - Ηρακλείου
  6947436626
  ΥΔΡΟΕΤΕΡ - Γιαμπουλάκης Βασίλειος & Σια Ε.Ε.
  Γεωτρήσεις Μοίρες Ηράκλειο Κρήτης

  Η επιχείρησή "ΥΔΡΟΕΤΕΡ - Γιαμπουλάκης Βασίλειος & Σια Ε.Ε." δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με γεωτρήσεις προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και εξυπηρετόντας το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

  Διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και έμπειρους χειριστές, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε αξιόπιστα και οικονομικά σε οποιαδήποτε γεώτρηση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας για διάνοιξη γεώτρησης, διεκπεραιώνοντας, επιτυχώς, όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε, από τα πιο απλά έως τα πλέον απαιτητικά στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για γεωτρήσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

  Γεωτρήσεις νερού Μοίρες Ηράκλειο Κρήτης, Γεωτρήσεις γεωθερμίας Μοίρες Ηράκλειο Κρήτης, Καθαρισμός γεωτρήσεων Μοίρες Ηράκλειο Κρήτης, Παντός τύπου επιδιορθώσεις γεωτρήσεων Μοίρες Ηράκλειο Κρήτης,

  Toggle
προηγούμενη 1 από 52 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ