noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 02:16 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043, 6983452978
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ – ΔΑΝΤΕΛΑΣ
  7οχλμ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΡΗΤΗ - Ηρακλείου
  2810381861
  6977787714
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  ΠΡΑΙΤΩΡΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ- ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ - Ηράκλειο
  2893309002
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
  ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΡΕΠΙΔΗΣ ΙΚΕ | Φαρμακευτικό Ελαιόλαδο Κρήτης

  Η ομάδα παραγωγών ΚΑΡΕΠΙΔΗΣ είναι μία νεοσύστατη ομάδα που δραστηριοποιείται στο τομέα του ελαιολάδου. Ο σκοπός της ομάδας αυτής είναι να αναδείξει τα ευεργετικά συστατικά του κρητικού παρθένου ελαιόλαδου σε όλο τον κόσμο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2893309002

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  Γάζι - Ηράκλειο
  6947691248
  Καλωσορίσατε στον κόσμο των κουφωμάτων αλουμινίου, όπου η ποιότητα συναντά την αισθητική και η λειτουργικότητα ενσωματώνεται με την ασφάλεια. Είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω τις πιο εξειδικευμένες λύσεις σε κουφώματα αλουμινίου, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

  Σε αυτή την ιστοσελίδα, θα ανακαλύψετε την εκτενή συλλογή μας από κουφώματα αλουμινίου, σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές αισθητικής, ανθεκτικότητας και ενεργειακής απόδοσης. Είτε πρόκειται για παράθυρα, πόρτες, συρόμενα συστήματα, εξωτερικές σκάλες ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο κουφώματος, μπορείτε να εμπιστευτείτε την εμπειρία μου για να δημιουργήσουμε το ιδανικό περιβάλλον για τον χώρο σας.

  Είτε αναζητάτε μοντέρνα και κομψά σχέδια, είτε λειτουργικά και πρακτικά κουφώματα, εδώ θα βρείτε την τελειότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Με υψηλής ποιότητας υλικά και προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής, σας παρέχω την απόλυτη εμπιστοσύνη για ασφαλή, ανθεκτικά και λειτουργικά κουφώματα που θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια εξυπηρέτησης και αισθητικής απόλαυσης.

  Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και να ξεκινήσουμε το ταξίδι προς τη δημιουργία του ιδανικού χώρου μαζί!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κωνσταντινίδου 28 - Ηράκλειο
  6995574425
  6989840110
  ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
  ΟΙΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
  Οικοδομικές Εργασίες - Ανακαινίσεις, Ηράκλειο, Κρήτη

  Ο Γιάννης Πετράς, με επιχείρηση την ΟΙΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

  Με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, αναλαμβάνει πετρόχτιστα σπίτια, ανακαινίσεις, επισκευές, ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

  Έχει ιδιαίτερη εμπειρία και τεχνογνωσία στις θερμομονώσεις και στις θερμοπροσόψεις αντιρηγματικές σε κτίρια και κατοικίες. Αναλαμβάνει, ακόμα, την κατασκευή ξυλόφουρνων, τζακιών, ψησταριών, ενώ, παράλληλα, ασχολείται με κάθε είδους ανακαίνιση και μερεμέτια.

  Η εμπειρία του και η τεχνογνωσία του πάνω στο αντικείμενό του εξασφαλίζουν άριστο αποτέλεσμα και παράδοση στο συμφωνημένο χρόνο, με συνέπεια και οικονομικές τιμές.Μπορείτε να τον καλέσετε και για δωρεάν εκτίμηση της εργασίας που επιθυμείτε.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
  Γιατί να μας επιλέξετε

  Πολυετής εμπειρία

  Επαγγελματισμός

  Συνέπεια στον χρόνο παράδοσης

  Ποιότητα κατασκευής

  Ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις

  Σωστή επιλογή υλικών

  Η απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η εξαιρετική ποιότητα των κατασκευών μας.

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

  Η επιχείρηση ΟΙΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, με έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης, διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό. Αναλαμβάνουμε παντός είδους οικοδομικές εργασίες και κατασκευές, όπως κεραμοσκεπές, ελαιοχρωματισμούς, μερεμέτια, μονώσεις, θερμοπροσόψεις κ.α.

  Εγγυόμαστε ποιοτικές κατασκευές για κάθε εργασία, λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας, του κατάλληλου εξοπλισμού και της τεχνογνωσίας που διαθέτουμε. Πάντα προσεγγίζουμε το έργο με επαγγελματισμό. Παραδίδουμε κάθε χώρο, είτε είναι ιδιωτικός είτε επαγγελματικός, όπως κατοικίες, καταστήματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία κ.α., πάντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου παράδοσης.

  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ
  Οι Υπηρεσίες μας

  Αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου σας και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά και παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Εξειδικευόμαστε σε πετρόχτιστα σπίτια, ανακαινίσεις, επισκευές, ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις και ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

  Στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη!

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Δοξάτου 10 - Ηράκλειο
  6944841755
  Κωνσταντίνος Μηλιώρης
  Κατασκευές Αλουμινίου & Σιδήρου | Ηράκλειο Κρήτη

  Η επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μηλιώρη έχει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης αναλαμβάνοντας μια ευρεία γκάμα κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου με εξειδίκευση στα ενεργειακά κουφώματα.

  Η έμπειρη ομάδα μας στοχεύει στην παροχή υψηλής ποιότητας κατασκευών που αντικατοπτρίζουν την αισθητική, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα σε κάθε εφαρμογή.

  Με πολυετή εμπειρία στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου επιδιώκουμε καινοτομία και ακρίβεια στην ανάληψη κάθε έργου ανεξαρτήτως μεγέθους και απαιτήσεων.

  ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΦΑΜΡΟΓΕΣ

  Οι εφαρμογές μας περιλαμβάνουν την κατασκευή και τοποθέτηση σε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, πόρτες εισόδου, κάγκελα και περιφράξεις, μεταλλικούς σκελετούς κτιρίων και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές στα μέτρα και τις προδιαγραφές που χρειάζεστε.

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Εξυπηρετούμε κατοικίες, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους, ξενοδοχειακές μονάδες και καταστήματα σε όλο το νομό Ηρακλείου με γνώμονα τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό.
  Με κάθε σας κάλεσμα, πραγματοποιούμε επίσκεψη στοχώρο σας, αξιολογούμε τις ανάγκες σας και συντάσσουμε ολοκληρωμένη προσφορά έργου.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Δημοκρατίας 5Β Χερσόνησος - Ηράκλειο
  2897023359
  6937512782
  CUPI NIKOLIN –ΤΣΟΥΠΗ ΝΙΚΟΣ

  Για αξιόπιστες οικονομικές γενικές ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών μονώσεων και επισκευών κτιρίων στην Χερσόνησο και σε ολο το νομό Ηρακλείου της Κρήτης !!!

  Ο εργολάβος ΤΣΠΟΥΠΗ ΝΙΚΟΣ με εδρα της δουλειάς του στην Χερσόνησο του Ηρακλείου στην Κρήτη δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνιαμε υπευθυνότητα και συνέπεια στις γενικές οικοδομικές εργασίες, ανακαινίσεις και επισκευές ολων των κτιρίων.

  Εξιδικευόμαστε στους ελαιοχρωματισμούς στο βάψιμο και στις επισκευές κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων και ολων των επαγγελματικών χώρων, στις μονώσεις ταρατσών , αντιρηγματικές μονώσεις προστασίας των οικοδομών, θερμομονώσεις , υγρομονώσεις Θερμοπροσόψεις, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών που μας εμπιστεύονται.

  Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις στον κλάδο των ελαιοχρωματισμών και μονώσεων Θερμομονώσεων στις αντιρηγματικές μονώσεις προστασίας των κτιρίων (από νέα υλικά ), είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, δίνοντας ουσιαστικές προτάσεις και λύσεις για κάθε περίπτωση

  Δημιουργούμε με απεριόριστη φαντασία ελαιοχρωματισμούς, με ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων αναδεικνύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό, χώρο και χαρίζοντάς του μία μοναδική αισθητική.

  Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην μεταμόρφωση του δικού σας χώρου , με ποιοτική εργασία και καθαρή , τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας, που αποτελείται απο ελαιοχρωματιστές και τεχνίτες που γνωρίζουν πολύ καλά τις τεχνικές των ελαιοχρωματισμών και μονώσεων .

  Εξυπηρετούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Χερσόνησο και σε ολο το νομό Ηρακλείου της Κρήτης.

  Προφυλάσσουμε το χώρο σας και καλύπτουμε τα επιπλα ώστε το σπίτι να παραμείνει καθαρό χωρίς μερεμέτια και ζημιές και στις μονώσεις χρησιμοποιούμε τα καλύτερα μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας για να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα εξασφαλίζοντας ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι καταναλώνοντας λιγότερα καύσιμα ( πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα) και εξοικονομώντας χρήματα,αλλά και την ενεργειακή αναβάθμιση των οικοδομών.

  Οι υπηρεσίες μας

  Γενικές ανακαινίσεις και παντός τύπου επισκευές σε όλα τα κτίρια στην Χερσόνησο στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Ελαιοχρωματισμοί- βαψίματα - Φρεσκαρίσματα παντός τύπου σε κατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και σε ολους τους επαγγελματικούς χώρους εσωτερικά και εξωτερικά διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για ελαιοχρωματισμούς μεγάλων επιφανειών και οικοδομές με μεγάλα υψη.

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων και χρησιμοποιούμε οικολογικά χρώματα ακρυλικά, πλαστικά ανθεκτικά στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες

  Σπατουλαρίσματα, Λάκες, Ριπουλίνες βαψίματα κουφωμάτων, κάγκελα, ντουλάπια

  Στοκαρίσματα και μερεμέτια πρίν από το βάψιμο

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών, στούκο,σφουγγάρια,κουρασανίτ,απομιμήσεις, κρακελέ.

  Ταπετσαρίες

  Μονώσεις ταρατσών – Υγρομονώσεις – στεγανοποιήσεις ταρατσών – υπογείων – δώματα- πυλωτές

  Θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις – είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης στις εξωτερικές επιφάνειες ενός κτίσματος. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερική θερμομόνωσης σας προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

  Εξοικονόμηση Ενέργειας έως και 60%

  Αναβαθμίζει ενεργειακά το κτήριο σας

  Το προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες

  Είναι 100% οικολογικό

  Είναι αρκετά καλαίσθητο

  Αντιρηγματικη προστασίαΤο πιο μεγάλο πρόβλημα που εμφανίζεται στις τοιχοποιίες νεόδμητων ή υφιστάμενων κτιρίων είναι η εμφάνιση ρωγμών οι οποίες οφείλονται συνήθως στις απότομες μεταβολές θερμοκρασίας και χρησιμοποιούμε μία άριστη τεχνική λύση στο μεγάλο πρόβλημα των επιφανειακών ρηγματώσεων στις κατασκευές κτηρίων. Ρωγμές, σκασίματα και αποσαρθρώσεις τελικών επιχρισμάτων είναι συχνό φαινόμενο που οφείλεται κατά κύριο λόγο σε:

  Φθορά υλικών από το χρόνο,

  Γρήγορη παράδοση της εργολαβίας από εμπειρους επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές!

  Το πλήθος των μονώσεων και ελαιοχρωματισμών που εχουμε αποπερατώσει στο Ηράκλειο και σε ολη την Κρήτη όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για την καθαρή και ποιοτική δουλειά που παρέχουμε, και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας.

  Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα συνεργείο που θα αναλάβουν την γενική ανακαίνιση και την επισκευή του σπιτιού σας οικονομικά ποιοτικά και με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους χωρίς να εχετε αγχος αν θα βρείτε τον κατάλληλο εργολάβο τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα να σας δώσουμε την προσφορά μας και πιστέψτε μας θα είναι η πιο συμφέρουσα της αγοράς στην Χερσόνησο της Κρήτης

  Στόχος μας είναι μόνο η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και οι μακροχρόνιες συνεργασίες μαζί μας.

  Με εκτίμηση

  ΤΣΟΥΠΗ ΝΙΚΟΣ

  Ο εργολάβος ελαιοχρωματιστής θερμομονώσεων και επισκευών κτιρίων στην Χερσόνησο της Κρήτης

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Γενικές ανακαινίσεις ΧερσόνησοςΗράκλειο Κρήτης

  Εργολάβος ελαιοχρωματισμών Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Βαψίματα- μονώσεις θερμομονώσεις αντιρηγματικές Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Φρεσκαρίσματα Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Βαφές κατοικιών κτιρίων Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Χρωματισμοί κατοικιών κτιρίων Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Μονώσεις ταρατσών Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Οικονομικά βαψίματα κατοικιών κτιρίων Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Ελαιοχρωματιστές μπογιατζήδες Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης- Ηρακλείου Κρήτης

  Οικοδομικές εργολαβίες ΧερσόνησοςΗράκλειο Κρήτης

  Εξωτερική θερμομόνωση θερμοπρόσοψη Χερσόνησος κτιρίων στο Ηράκλειο Κρήτης

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών Χερσόνησος Ηράκλειο – Ηρακλείου Κρήτης

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
  Λεωφ. Κνωσού 116 - Ηράκλειο
  2810233230
  Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ
  Ταβέρνα - Ψησταριά Ηράκλειο Κρήτης

  ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
  ΑΠΟ ΤΟ 1971

  ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ
  ΓΕΥΣΕΙΣ

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ & ΦΙΛΙΚΟ
  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  TAKE AWAY
  +30 2810 233230

  ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  Η ταβέρνα - ψησταριά μας “Ο Γρηγόρης” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία είναι κοντά σας από το 1971, προσφέροντας εκλεκτά κρέατα σούβλας και παραδοσιακές γεύσεις, μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

  Καθημερινά, στον όμορφο και καθαρό χώρο της ψησταριάς μας, εργαζόμαστε με κέφι και μεράκι, προσφέροντας σε ντόπιους και τουρίστες, μια αυθεντική γευστική εμπειρία που μπορεί να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

  Το πάθος μας για την ποιότητα και την γεύση, συναντά την τέχνη του ψησίματος
  δημιουργώντας λαχταριστά και ζουμερά κρέατα σούβλας που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιό απαιτητικούς ουρανίσκους.

  Επιπλέον, πέρα από σούβλες, στην ψησταριά μας, μπορείτε να απολαύσετε και μια ποικιλία από συνοδευτικά φαγητά. Από φρέσκες σαλάτες μέχρι παραδοσιακά ορεκτικά, κάθε πιάτο αποτελεί έναν καλλιτεχνικό συνδυασμό γεύσεων.

  ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1971
  με εκλεκτά κρέατα σούβλας!!!

  ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ
  στην ποιότητα των κρεάτων μας και όλων των πρώτων υλών, προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι στην ψησταριά μας θα απολαύσετε πάντα το καλύτερο.

  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ
  οι λογικές τιμές, η αγάπη μας για το καλό φαγητό και η άψογη εξυπηρέτηση, συνθέτουν το σκηνικό της απόλυτης απόλαυσης.

  ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
  στο χώρο του φαγητού, η ψησταριά μας, αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στο Ηράκλειο Κρήτης για αυθεντικό παραδοσιακό φαγητό και ιδιαίτερα στα φαγητά σούβλας.

  Η ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΜΑΣ
  ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ

  κατά την διάρκεια όλου του χρόνο όπου μπορείτε να την επισκεφτείτε με την οικογένεια ή την παρέα σας και να περάσετε όμορφες και ευχάριστες στιγμές απολαυμβάνοντας τις μοναδικές γεύσεις μας.

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα: Κλειστά

  Τρίτη:6:30μμ- 12:00πμ

  Τετάρτη:6:30μμ- 12:00πμ

  Πέμπτη:6:30μμ- 12:00πμ

  Παρασκευή:6:30μμ- 12:00πμ

  Σάββατο:6:30μμ- 12:00πμ

  Κυριακή:12:30μμ - 17:00μμ

  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
  καθημερινά στην ψησταριά μας στο Ηράκλειο Κρήτης και να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε
  μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Καρίας 156Α - Ηράκλειο
  2813015230
  Mile Construction Group ΟΕ
  Εργολάβος Οικοδομών - Γενικές Ανακαινίσεις | Ηράκλειο Κρήτης

  Η εταιρεία Mile Construction Group ΟΕ έχει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται σε παντός είδους οικοδομικές εργολαβίες και γενικές ανακαινίσεις προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

  Η συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ατομικές τους ανάγκες και προτιμήσεις.

  Με το κλειδί στο χέρι

  Διαθέτουμε μια έμπειρη ομάδα επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων ώστε να φέρουμε εις πέρας κατασκευές και εργασίες με γυψοσανίδες, ελαιοχρωματισμούς, μερεμέτια, τοποθετήσεις πλακιδίων, μονώσεις και θερμοπροσόψεις, ενώ συνεργαζόμαστε με συνεργεία ηλεκτρολόγων και υδραυλικών ώστε να παραδίδουμε άμεσα χώρους έτοιμους προς χρήση σε όλο το νομό Ηρακλείου.

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

  Κατανοούμε πως ο χώρος σας είναι πολύ περισσότερο από απλώς ένας τόπος διαβίωσης ή εργασίας. Για το λόγο αυτό, αφιερώνουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για να δημιουργήσουμε έναν χώρο που αντανακλά τον χαρακτήρα και τις ανάγκες σας.

  Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, η συνέπεια στις προθεσμίες, καθώς και η δέσμευσή μας για ποιοτική εκτέλεση των έργων μας αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη δουλειά μας να ξεχωρίζει.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6932909775

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  Ηράκλειο - Ηρακλείου
  6972487360
  Καλωσορίσατε στην επαγγελματική μας έδρα, όπου η ασφάλεια συνταντά την τεχνολογία για να δημιουργήσουν εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη συντήρηση συστημάτων ασφαλείας, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεών σας.

  Υπηρεσίες Ασφαλείας:

  Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα και δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε προηγμένες λύσεις για την προστασία του χώρου σας. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης, συναγερμού, ελέγχου πρόσβασης και άλλων προηγμένων τεχνολογικών λύσεων που ενισχύουν την αίσθηση ασφάλειας και προστασίας.

  Εξειδικευμένη Ομάδα:

  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με εξειδίκευση στους τομείς της ασφάλειας. Με επίκεντρο την καινοτομία και την τεχνολογική εξέλιξη, είμαστε πάντα έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις που προσαρμόζονται στις εξελίξεις του χώρου.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να αναπτύξουμε μαζί τις κατάλληλες λύσεις για την ασφάλεια της επιχείρησής σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
  Ασκληπιού 4, Κάτω Φορτέτσα - Ηράκλειο
  6946611158
  LEDakis
  Εμπόριο Ηλεκτρολογικού Υλικού Ηράκλειο Κρήτης - LED - Διακόπτες - Φωτιστικά - Θυροτηλέφωνα Ηράκλειο Κρήτης

  Η επιχείρησή μας ”LEDakis” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, είναι καθημερινά κοντά σας και σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία από προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού, άριστης ποιότητας και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με γνώμονα τη συνέπεια, την άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές, η επιχείρησή μας, κατάφερε να αποτελεί την ιδανική επιλογή για προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού σε όλη την Κρήτη.

  ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

  προηγμένες λύσεις και άριστης ποιότητας προϊόντα LED, διακόπτες, πρίζες, θυροτηλέφωνα, φωτιστικά, ηλεκτρικές μικροσυσκευές και πολλά ακόμα προϊόντα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  Όλα τα προϊόντα μας είναι επιλεγμένα με προσοχή για να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία.
  Η επιχείρησή μας αποτελεί επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας Optonica ενώ συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές προκειμένου να προσφέρουμε προϊόντα που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα ιδανικά προϊόντα για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων μας, προκειμένου να μπορείτε να βρείτε σε εμάς το ηλεκτρολογικό υλικό που χρειάζεστε.

  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
  στο Ηράκλειο Κρήτης, για να δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε και να επιλέξετε αυτά της αρεσκείας σας.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6946611158

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
  Πλούτη Μοίρες - Ηράκλειο
  2892096352
  6908733526
  Καλωσορίσατε στο "Στέκι του Χοχλίου," τον προορισμό όπου η γεύση συναντά την κρητική φιλοξενία, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα όπου η καλή παρέα συναντά τον καλό φαγητό.

  Το Στέκι μας: Στο "Στέκι του Χοχλίου," δημιουργούμε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλικό, όπου κάθε επισκέπτης αισθάνεται σαν στο σπίτι του. Ο χώρος μας αναδεικνύει την παράδοση και την αυθεντικότητα, με μια νότα σύγχρονης άνεσης.

  Η Κρητική Κουζίνα στο Καλύτερό της: Στο μενού μας, οι γεύσεις της Κρήτης προσφέρονται με προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα των υλικών. Από τα πεντανόστιμα χοχλιοστάκια μας μέχρι τα παραδοσιακά κρητικά πιάτα, κάθε δοκιμή αποτελεί ένα ταξίδι στις γευστικές απολαύσεις της περιοχής μας.

  Συναντήστε το Χοχλί: Στο "Στέκι του Χοχλίου," το χοχλί είναι το αστέρι του μενού μας. Φρεσκοψημένο, μαγειρεμένο με μοναδικές σάλτσες και μυρωδικά, αποτελεί μια μοναδική πρόταση για όσους αναζητούν νέες γαστρονομικές εμπειρίες.

  Εκδηλώσεις & Ειδικές Στιγμές: Το "Στέκι του Χοχλίου" φιλοξενεί με χαρά εκδηλώσεις, γιορτές και ειδικές στιγμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε τη δική σας ξεχωριστή εκδήλωση σε έναν χώρο γεμάτο χρώματα και γεύσεις.

  Ελάτε να ζήσετε την αυθεντική Κρητική φιλοξενία στο "Στέκι του Χοχλίου." Απολαύστε την καρδιά της Κρήτης σε κάθε πιάτο, σε κάθε γεύση. Σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά της καλής παρέα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ
  Μιλάτου 7-9 - Ηράκλειο
  2810334365
  Ταζέδικο
  Ταβέρνα - Μεζεδοπωλείο
  Ηράκλειο Κρήτης

  Καλωσορίσατε στο Ταζέδικο, ένα μέρος που έχει επιζήσει στον κόσμο της εστίασης για περισσότερα από δύο δεκαετίες, με μια πορεία που ξεκίνησε πριν από περίπου 26 χρόνια. Τα τελευταία 10 χρόνια, έχουμε βρεθεί στον πεζόδρομο της Μιλατου, στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου το Ταζέδικο έχει γίνει συνώνυμο με το φρέσκο, μόλις μαγειρεμένο φαγητό.

  Στο Ταζέδικο, η γαστρονομία συναντά την τέχνη, δημιουργώντας ένα μεζεδοπωλείο γεμάτο χρώματα και μουσική. Οι ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις και οι βραδιές με DJs δίνουν έναν επιπλέον παλμό στην εμπειρία του φαγητού σας.

  Η Κρητική Φιλοξενία σε Κάθε Πιάτο

  Χρησιμοποιούμε προϊόντα δικής μας παραγωγής, όπως το ελαιόλαδο, τα αμπελόφυλλα, οι ελιές και πολλά άλλα, ανάλογα με την εποχή. Επιπλέον, στηρίζουμε μικρούς παραγωγούς του τόπου μας, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και διατηρώντας ζωντανές τις παραδόσεις.

  Για εμάς, το Ταζέδικο δεν είναι απλά ένα εστιατόριο – είναι μια ευρύτερη οικογένεια. Όταν επισκεφτείτε την γειτονιά μας και μας τιμήσετε με την παρουσία σας, ευχόμαστε να αισθανθείτε τη ζεστασιά και τη φιλοξενία που προσφέρει το Ταζέδικο. Εδώ, η επαφή με τον παραγωγό και τα προϊόντα είναι σημαντική, καθώς θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη μας για την κρητική γαστρονομία και την παράδοση.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
  Γεργέρη - Ηράκλειο
  6977679349
  Καλωσορίσατε στην Ταβέρνα "Γεργέρη Γεύσεις," τον προορισμό σας για αυθεντική γεύση και ζεστή φιλοξενία στο κέντρο του Ηρακλείου. Με χαρά σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι γεύσεων, όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη δημιουργικότητα.

  Τα Πιάτα μας: Στην "Γεργέρη Γεύσεις," χαρακτηρίζουν το μενού μας παραδοσιακές συνταγές με μια μοντέρνα πινελιά. Από φρέσκα θαλασσινά και ποικίλες ορεκτικές μέχρι και τοπικά κρέατα, κάθε πιάτο μας αποτελεί μια εμπειρία γεύσης.

  Η Ατμόσφαιρα: Ατμοσφαιρικό και ζεστό, το περιβάλλον μας είναι φτιαγμένο για να απολαύσετε το γεύμα σας σε έναν χαλαρό χώρο με φιλική εξυπηρέτηση.

  Ειδικές Εκδηλώσεις: Στην "Γεργέρη Γεύσεις," διοργανώνουμε ειδικές βραδιές με ζωντανή μουσική και εκδηλώσεις για να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά της καλής παρέας και του εξαιρετικού φαγητού.

  Επικοινωνία: Βρισκόμαστε στο κέντρο του Ηρακλείου στη Γεργέρη. Καλέστε μας για κρατήσεις ή απλά περάστε από την ταβέρνα για να απολαύσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

  Καλή Όρεξη!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Ευάγγελου Μαρκογιαννάκη 58 - Ηράκλειο
  6977397778
  Βαρδάκης Γεώργιος
  Ηλεκτρολογικά Έργα | Ηράκλειο Κρήτης

  Η Εταιρεία Ηλεκτρολόγων Εγκαταστάσεων και Αυτοματισμών Γεώργιος Βαρδάκης, με έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης, αποτελεί έναν αξιόπιστο και εξειδικευμένο φορέα στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών. Με πολυετή πείρα και επαγγελματισμό, ο ηλεκτρολόγος Γεώργιος Βαρδάκης και η ομάδα του παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που καλύπτουν ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών αναγκών.

  Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας επικεντρώνεται στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, εξειδικευμένους αυτοματισμούς, κατασκευή δικτύων και ηλεκτρολογικά έργα. Με επαγγελματική προσέγγιση και συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, η εταιρεία εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

  Καινοτόμες Ηλεκτρολογικές Εφαρμογές

  Η εμπειρία μας περιλαμβάνει επίσης ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις, καθώς και την αντιμετώπιση ηλεκτρικών βλαβών. Στοχεύουμε στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε πελάτη, με έμφαση στην ασφάλεια, την αξιοπιστία και την ενεργειακή απόδοση.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας είναι πάντα πρόθυμοι να αναλάβουν προκλήσεις κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για εσάς.

  Η Εταιρεία Ηλεκτρολόγων Εγκαταστάσεων και Αυτοματισμών Γεώργιος Βαρδάκης είναι εδώ για να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες που εμπνέονται από την αξιοπιστία, την επαγγελματική ακρίβεια και τον σεβασμό προς τις ανάγκες και τις εκάστοτε προδιαγραφές.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Ηράκλειο - Ηρακλείου
  6973983027
  6956189195
  Καλωσορίσατε στην πρωτοποριακή τεχνική εταιρεία που ξεχωρίζει στον κατασκευαστικό χώρο του Ηρακλείου. Στην καρδιά της δημιουργίας και της καινοτομίας, η εταιρεία μας επιδιώκει την υψηλότερη ποιότητα στην επαγγελματική προσέγγιση και τη διαχείριση τεχνικών προκλήσεων.

  Εξειδίκευση στις Κατασκευές

  Η επαγγελματική μας ομάδα αποτελείται από έμπειρους ειδικούς στον τομέα της κατασκευής. Κάθε μέλος διακρίνεται για τη δεξιότητα και την εμπειρία του, διασφαλίζοντας την άριστη υλοποίηση κάθε κατασκευαστικού έργου.

  Επαγγελματική Συνέπεια & Καινοτομία

  Η επαγγελματική συνέπεια αποτελεί τον πυλώνα της φιλοσοφίας μας, ενώ παράλληλα προωθούμε την καινοτομία σε κάθε στάδιο των κατασκευαστικών έργων.

  Επικοινωνία για Εξατομικευμένες Λύσεις

  Αναζητάτε εξατομικευμένες λύσεις που ξεχωρίζουν; Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας στον κατασκευαστικό τομέα. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε το μέλλον που επιθυμείτε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
  Κάτω Γούβες - Ηράκλειο
  2897041855
  6944653939
  Στην καρδιά του Ηρακλείου, όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη αισθητική, βρίσκεται η καφετέρια μας. Εδώ, συνδυάζουμε την πλούσια κρητική κουζίνα με τον εκλεκτό καφέ και τα αγνά υλικά, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γεύσης.

  Το Περιβάλλον μας

  Κρητική Φιλοξενία

  Στην Καφετέρια "Αρώματα του Ηρακλείου", σας υποδεχόμαστε με τη θερμότητα και τη φιλοξενία που χαρακτηρίζουν την κρητική φιλοσοφία.

  Εκλεκτός Καφές

  Ο καφές μας είναι επιλεγμένος και ψημένος με τη μέγιστη προσοχή, προσφέροντας μια πλούσια γευστική εμπειρία.

  Κρητική Γαστρονομία

  Στο μενού μας θα βρείτε παραδοσιακές κρητικές συνταγές, φτιαγμένες με φρέσκα και τοπικά υλικά που αναδεικνύουν την πλούσια γευστική κληρονομιά της περιοχής.

  Το Μενού μας

  Καφές και Εκλεκτά Ποτά

  Από τον εσπρέσο μέχρι το χειροποίητο cappuccino, προσφέρουμε μια ποικιλία εξαιρετικών καφέδων και δροσιστικών ποτών.

  Εποχικές Λιχουδιές

  Σερβίρουμε εποχικές λιχουδιές, γλυκά και σνακ που είναι φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι.

  Κρητικά Προϊόντα

  Στο μενού μας θα βρείτε επιλεγμένα κρητικά προϊόντα, από ελαιόλαδο μέχρι τυριά, που αντιπροσωπεύουν την αυθεντική γεύση της Κρήτης.

  Επικοινωνία

  Ελάτε να απολαύσετε τη γεύση της Κρήτης στην Καφετέρια "Αρώματα του Ηρακλείου". Με φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια, δημιουργούμε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
  Καπαριανά - Ηράκλειο
  2892500103
  6974833605
  Καλώς ήλθατε στο Spot Coffee & Snack: Η Προοριστική Απόλαυση του Καφέ

  Στο κέντρο της γευστικής απόλαυσης και του κοινωνικού παλμού βρίσκεται το Spot Coffee & Snack. Μια καφετέρια που δεν απλά σερβίρει καφέ, αλλά δημιουργεί μια εμπειρία, ένα σημείο συνάντησης για όσους εκτιμούν τον καλό καφέ και τις γευστικές απολαύσεις.

  Η Εμπειρία μας Εκλεκτός Καφές

  Στηριζόμαστε σε εκλεκτούς κόκκους καφέ που επιλέγονται με προσοχή για να σας προσφέρουμε έναν καφέ υψηλής ποιότητας με κάθε φλιτζάνι.

  Γαστρονομικό Πείραμα

  Το μενού μας συνδυάζει παραδοσιακές συνταγές με δημιουργικές γαστρονομικές ιδέες, προσφέροντας λιχουδιές που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

  Άνετος Χώρος

  Η ατμόσφαιρα του Spot Coffee & Snack είναι φιλική και ζεστή. Είτε είστε με φίλους, είτε εργάζεστε από το laptop σας, βρίσκετε πάντα τον κατάλληλο χώρο για να απολαύσετε τον χρόνο σας.

  Το Μενού μας Καφές

  Από τον εσπρέσο μέχρι το χειροποίητο cappuccino, προσφέρουμε μια ποικιλία εξαιρετικών καφέδων.

  Σνακ

  Απολαύστε νόστιμα σνακ όπως σάντουιτς, bagels και σπιτικά γλυκά.

  Συμβάντα

  Στο Spot Coffee & Snack, διοργανώνουμε και εκδηλώσεις. Ελάτε να απολαύσετε ένα live μουσικό event ή έναν θεματικό ποτό.

  Επικοινωνία

  Επισκεφθείτε μας στο Spot Coffee & Snack για μια απόλαυση του καλού καφέ και γαστρονομικών απολαύσεων. Είμαστε εδώ για να σας υποδεχτούμε και να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Δειλινά - Ηράκλειο
  6998999903
  6947997443
  Κατασκευαστική Εταιρεία: Προσδοκίες Υπερβαίνονται, Ποιότητα Οικοδομώντας Εμπιστοσύνη

  Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας, τον χώρο όπου η καινοτομία, η εμπειρία και η αφοσίωσή μας στην υψηλή ποιότητα συναντούν την τέχνη της κατασκευής. Είμαστε εδώ για να μεταμορφώσουμε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής που υπερβαίνουν κάθε προσδοκία.

  Η Εταιρεία Μας

  Με δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα της κατασκευής, είμαστε περήφανοι για την επαγγελματική μας προσέγγιση και τη δέσμευσή μας για υψηλή ποιότητα. Κατανοούμε τη σημασία της κάθε λεπτομέρειας και του εξαιρετικού σχεδιασμού σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

  Υπηρεσίες Κατασκευής

  Οικοδομικές Εργασίες

  Από την κατασκευή ιδιωτικών κατοικιών έως την ανέγερση επαγγελματικών κτιρίων, διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να πραγματοποιήσουμε το όραμά σας.

  Ανακαινίσεις και Επισκευές

  Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις που αναβαθμίζουν και ανανεώνουν τον χώρο σας, παρέχοντας λειτουργικές και αισθητικές βελτιώσεις.

  Κατασκευή Επαγγελματικών Χώρων

  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή επαγγελματικών χώρων, από γραφεία μέχρι καταστήματα, με έμφαση στον σύγχρονο και λειτουργικό σχεδιασμό.

  Αξίες Μας

  Στηριζόμαστε στην αξία της ακεραιότητας, της ειλικρίνειας και της συνέπειας. Κάθε έργο είναι μια υπόσχεση για αριστεία και καινοτομία.

  Επικοινωνήστε Μαζί Μας

  Εάν αναζητάτε μια εταιρεία κατασκευής που θα υπερβεί τις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε το επόμενο έργο σας. Με εμάς, η κατασκευή είναι περισσότερο από ένα έργο - είναι μια δέσμευση για τη δημιουργία μοναδικών και ανθεκτικών κατασκευών που θα αντέξουν στον χρόνο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ
  Καρπενησίου 13 - Ηράκλειο
  2815100832
  6949120912
  Κουκλόσπιτο
  Βρεφικός - Νηπιακός Σταθμός Ηράκλειο, Κρήτη

  Το "Κουκλόσπιτο" ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2010 στο Ηράκλειο, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στην παιδική φροντίδα και εκπαίδευση. Από τότε, η εγκατάσταση αυτή ανέπτυξε μια πλούσια ιστορία στον χώρο της προσχολικής αγωγής, προσφέροντας μια ασφαλή περιβαλλοντική εμπειρία για τα παιδιά.

  Στο "Κουκλόσπιτο," η εκπαίδευση δεν είναι απλώς μια διαδικασία μάθησης, αλλά ένα ταξίδι ανακάλυψης και ανάπτυξης. Το εκπαιδευτικό προσωπικό αφοσιώνεται στην προώθηση της δημιουργικότητας, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της προσωπικής εξέλιξης κάθε παιδιού.

  Με προσεγμένες δραστηριότητες, παιχνίδια και εκπαιδευτικά προγράμματα, το "Κουκλόσπιτο" δημιουργεί ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την περιέργεια και την αγάπη για τη μάθηση. Οι γονείς έχουν επίσης έναν ενεργό ρόλο σε αυτό το ταξίδι, με ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό για την καλύτερη ανάπτυξη του παιδιού τους.

  Ο στόχος του "Κουκλόσπιτου" είναι να παρέχει ένα θετικό, ασφαλές και ενδυναμωτικό
  περιβάλλον για την ανάπτυξη και την εκπαίδευση των παιδιών.

  Οι βασικοί στόχοι περιλαμβάνουν την προώθηση της πνευματικής, σωματικής και κοινωνικής
  ανάπτυξης των παιδιών, την ενθάρρυνση της δημιουργικότητας και της αυτοέκφρασης,
  τη δημιουργία ενός κοινωνικού περιβάλλοντος που υποστηρίζει τη συνεργασία και την ανάπτυξη
  δεξιοτήτων κοινωνικής αλληλεπίδρασης, καθώς και την προώθηση της συνεργασίας
  με τους γονείς για την αποτελεσματική υποστήριξη της ανάπτυξης του παιδιού κάθε οικογένειας.

  Μέσω αυτών των στόχων, το "Κουκλόσπιτο" προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία
  που ενισχύει τις δεξιότητες, την προσωπικότητα και το κοινωνικό όραμα κάθε παιδιού.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα τμήματα μας και τις δραστηριότητες μας.

  Κατερίνα Τσικαλούδη
  6944574504 ktsikaloudi@gmail.com

  Χαρίδημος Κορνελάκης
  6949120912 Kornelakisxaris@gmail.com

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Εργανού 10 - Ηράκλειο
  2810257154
  6972229871
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΚΑΔΑΚΗΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτη

  Η επιχείρησή μας “ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΚΑΔΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1977 με χωματουργικές εργασίες, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Έχοντας αναλάβει από το 2002 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για κάθε χωματουργική εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣYΓΧΡΟΝΟ
  ΣΤΟΛΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

  καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, επιχωματώσεις - μπαζώματα, εκβραχισμούς, διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων καθώς και μικρά έργα οδοποιίας στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη, κατόπιν συνεννόησης.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε χωματουργική εργασία, δίνουμε έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

  Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη, κατόπιν συνεννόησης.

  Εμπιστευτείτε μας για την επιτυχία των εργασιών σας!
  Εάν αναζητάτε μια επιχείρηση χωματουργικών εργασιών που θα παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες με προσοχή στη λεπτομέρεια, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας στον χώρο των χωματουργικών εργασιών.

  ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ
  στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας, ενισχύοντας τα έργα σας με ασφάλεια και αξιοπιστία.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
  που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα που απαιτείται και η οποία μας επιτρέπει να μπορούμε να ανταποκριθούμε με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο πολύπλοκες χωματουργικές εργασίες.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη, κατόπιν συνεννόησης.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2810257154 ή 6972229871

  Toggle
 • Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ
  Παρ. Μ. Μερκούρη, Αμμουδάρα - Ηράκλειο
  6970300483
  HORSES ALMIRU
  Σχολή Ιππασίας Αμμουδάρα Ηράκλειο

  Καλωσορίσατε στη σχολή ιππασίας HORSES ALMIRU, έναν παράδεισο για όλους τους λάτρεις της ιππασίας στην όμορφη παραλία Αμμουδάρα στο Ηράκλειο, Κρήτης.

  Στη HORSES ALMIRU, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα, τη φροντίδα και την εκπαίδευση των αλόγων μας, προσφέροντας στους επισκέπτες μας την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία ιππασίας. Οι άνετες εγκαταστάσεις μας παρέχουν την ιδανική περιβαλλοντική συνθήκη για τη φροντίδα και την εκπαίδευση των αλόγων μας, εξασφαλίζοντας έτσι μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία για τους αναβάτες.

  Προσφέρουμε μαθήματα ιππασίας για ανθρώπους όλων των επιπέδων, από αρχάριους έως προχωρημένους, με εξειδικευμένους εκπαιδευτές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις ιππασιακές σας δεξιότητες. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε χαλαρωτικές βόλτες με τα αλογάκια μας στην πανέμορφη παραλία, προσφέροντας σας τη δυνατότητα να απολαύσετε τη φύση και τη θάλασσα από μια νέα οπτική γωνία.

  Εκτός από τα μαθήματα ιππασίας, παρέχουμε επίσης υπηρεσίες σταβλισμού, δίνοντας στα αλογάκια σας τη φροντίδα που χρειάζονται για να παραμείνουν υγιή και ευτυχισμένα.

  Επιπλέον, είμαστε διαθέσιμοι για σχολικές εκδρομές, προσφέροντας στα παιδιά την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τον κόσμο των αλόγων και της ιππασίας, διασφαλίζοντας ένα εκπαιδευτικό και αξέχαστο ταξίδι.

  Τέλος, συχνά διοργανώνουμε όμορφες εκδηλώσεις για τους λάτρεις της ιππασίας, προσφέροντας μια ευκαιρία για την κοινότητα μας να ενωθεί και να μοιραστεί την αγάπη μας για τα άλογα.

  Ελάτε να ζήσετε τη μαγεία της ιππασίας μαζί μας στη HORSES ALMIRU και ανακαλύψτε τον κόσμο των αλόγων με μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών που μοιράζονται την αγάπη μας για αυτά τα εκπληκτικά ζώα. Σας περιμένουμε να μοιραστούμε αυτή την υπέροχη εμπειρία μαζί σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας λύσει κάθε απορία σας αλλά και να σας παρέχει άμεσα τις
  απαραίτητες πληροφορίες για το μάθημα ιππασίας ή τον βόλτα με τα άλογα μας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Toggle
προηγούμενη 1 από 58 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ