noscript image for google
Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 | 09:37 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043, 6983452978
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ – ΔΑΝΤΕΛΑΣ
  7οχλμ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΡΗΤΗ - Ηρακλείου
  2810381861
  6977787714
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • a
  Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αρχιμήδους 6 - Ηράκλειο
  6942272526
  6999195562
  EDUART RROSHI

  Οικοδομικές εργασίες και γενικές ανακαινίσεις από τα μπετά μέχρι τέλους της οικοδομής για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε ολη την Κρήτη!!!

  Ο εργολάβος οικοδομών EDUART RROSHI με εδρα στο Ηράκλειο της Κρήτης δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων, με συνέπεια και επαγγελματισμό εδώ και πολλά χρόνια.

  Εξιδικευόμαστε στις κατασκευές μπετού και ολπισμένου σκυροδέματος στα καλουπώματα και σιδερώματα ολων των σκελετών της οικοδομής αλλά και εξωτερικές μονώσεις θερμομονώσεις.

  Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία καθώς και το πλήθος των εργολαβιών που εχουμε αποπερατώσε μας διακρίνει στην τοπική αγορά του Ηρακλείου στην Κρήτη και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, που αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους( μπετατζήδες , κτίστες) σας εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα στις κατασκευές οικοδομών και στις ανακαινίσεις.
  Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις και μπορούμε να σας εγγυηθούμε άριστα αποτελέσματα στις ανακαινίσεις για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες κτίρια διαμερίσματα ξενοδοχεία)

  Αναλαμβάνομαι τεχνικά εργα μικρού η μεγάλου μεγέθους ανεξαρτήτως δυσκολίας ιδιωτικές κατοικίες, πολυόροφα κτίρια, διατηρητέα κτίρια,προσθήκες ορόφων, πισίνες, μάντρες, τοιχία, και πάσης φύσεως κατασκευές μπετόν.

  Χρησιμοποιούμε αρίστης ποιότητας οικοδομικά υλικά από επώνυμες
  εταιρείες του χώρου και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε εξαιρετικά
  ανταγωνιστικές τιμές.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας :

  Οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως στο Ηράκλειο και σε ολη την Κρήτη

  Γενικές ανακαινίσεις οικοδομών κτιρίων παντός τύπου συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίνομαι την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη.

  Κατασκευαστικές εργασίες μπετόν – ετοιμο σκυρόδεμα

  Κατασκευές σκελετών οικοδομής

  Κατασκευές ξυλοτύπων – καλουπώματα οικοδομών

  Σκυροδέτιση οικοδομών (σιδέρωμα)

  Διαμόρφωση και τοποθέτηση Σιδηρού Οπλισμού

  Ενισχύσεις κτιρίων

  Μπετά, κατασκευές μπετόν καλουπώματα. Τα καλουπώματα και τα σιδερώματα σε μια κατασκευή, πρέπει να γίνονται μόνον από εμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία και φυσικά κάτω από τις οδηγίες της στατικής μελέτης του μηχανικού και τις προδιαγραφές στο βάρος και στο είδος του οπλισμού, διότι διαφορετικά, δεν υπάρχει ασφάλεια στην οικοδομή .

  Μονώσεις ταρατσών εφαρμόζοντας τεχνικές και υλικά τελευταίας τεχνολογίας ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα

  Εξωτερική θερμομόνωση και θερμοπρόσοψη σε όλα τα κτίρια

  Θερμομόνωση κατοικιών για εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας
  Μείωση απώλειας θερμότητας το χειμώνα
  Λιγότερα έξοδα για θέρμανση και δροσιά το καλοκαίρι
  Πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων
  Άριστα θερμομονωτικά υλικά κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και στη χρήση.
  Στεγανοποιήσεις
  Θερμομονώσεις Ταρατσών χωρίς υγρασίες και μούχλα
  Στεγανοποιήσεις Υπογείων
  Στεγανοποιήσεις Δεξαμενών
  Στεγανοποιήσεις και Μόνωση Πισίνας
  Στεγανολεκάνες
  Εξωτερική θερμομόνωση Θερμοπροσόψεις με συστήματα πολλαπλών στρώσεων, που προσφέρουν στο κτίριό σας μόνωση, αλλά και αισθητική

  Αν λοιπόν ψάχνετε για έναν εργολάβο οικοδομών που διαθέτει τεχνογνωσία και ένα αξιόπιστο συνεργείο για τις ανακαινίσεις και τις κατασκευές ολων των οικοδομών στο Ηράκλειο της Κρήτης μην διστάσετε να μας καλέσετε και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο από την ανάθεση της εργολαβίας εως την παράδοση και πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς .

  Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες.

  Με εκτίμηση

  Ο εργολάβος οικοδομών και γενικών ανακαινίσεων στο Ηράκλειο της Κρήτης

  EDUART RROSHI

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Μπετά Ξυλότυπος κατασκευές Ηράκλειο Κρήτη

  Κατασκευές σκελετών οικοδομής Ηράκλειο Κρήτη

  Εργολάβος οικοδομών Ηράκλειο Κρήτη

  Οικοδομικές εργολαβίες Ηράκλειο Κρήτη

  Γενικές ανακαινίσεις κατοικιών κτιρίων ξενοδοχείων Ηράκλειο Κρήτη

  Καλουπώματα μπετού και σιδήρου Ηράκλειο Κρήτη

  Οπλισμένο σκυρόδεμα καλουπώματα σιδερώματα Ηράκλειο Κρήτη

  Κτισίματα οικοδομών κτιρίων Ηράκλειο Κρήτη

  Σκυροδέτιση οικοδομών Ηράκλειο Κρήτη

  Μονώσεις ταρατσών Ηράκλειο Κρήτη

  Θερμομόνωση θερμοπρόσοψη εξωτερική κτιρίων κατοικιών Ηράκλειο Κρήτη

  Οικονομικές ανακαινίσεις κατοικιών κτιρίων Ηράκλειο Κρήτη

  Οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως Ηράκλειο Κρήτη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ
  ΜΑΥΣΩΛΟΥ 111 - Ηράκλειο
  2810261082
  6940541490
  Επιγραφές-Ψηφιακές εκτυπώσεις-Μεταλλικά γράμματα-Νέον-Led-CNC Router-Πυλώνες-Εταιρική Ταυτότητα-Επαγγελματικές κάρτες

  Primero επιγραφες άπο το 1983

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Φοινικιά (Θέση Πηγάδια) - Ηρακλείου
  2810881907
  6932868375
  Makalumin
  Καραμανωλάκης Μανώλης - Κουφώματα Αλουμινίου - Πόρτες Ασφαλείας - Ηράκλειο Κρήτη

  H επιχείρηση Makalumin βρίσκεται στην Φοινικιά Ηρακλείου στην θέση Πηγάδια και δραστηριοποιείται στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών. Οι
  έμπειροι τεχνίτες μας, τα αξιόπιστα υλικά μας και οι χαμηλές μας τιμές έχουν οδηγήσει σε συνεργασίες με παραγωγικές μονάδες, ξενοδοχεία, γραφεία και καταστήματα σε ολόκληρη την Κρήτη. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια και προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας με τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός μας επιτρέπει να ενεργούμε άμεσα και να τηρούμε τα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα. Στην εταιρεία μας θα βρείτε ποικιλία κουφωμάτων, σε διάφορα σχέδια και χρώματα αλλά και αυτοματισμών. Οι μεταλλικές μας κατασκευές δεν είναι μόνο ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες, αλλά προσφέρουν ασφάλεια και καλαισθησία.

  Πέραν των εργασιών κατασκευής προβαίνουμε σε επισκευές και συντηρήσεις.

  Αναλυτικότερα θα βρείτε τα ακόλουθα προϊόντα σε τιμές πραγματικά εξαιρετικές:

  Κουφώματα αλουμινίου (απλά και ενεργειακά)
  Συνθετικά κουφώματα pvc
  Σήτες
  Πόρτες αλουμινίου
  Πόρτες ασφαλείας
  Γκαραζόπορτες
  Αυτοματισμούς
  Κάγκελα σιδήρου
  Μεταλλικές κατασκευές

  Makalumin, εγγύηση στα συστήματα αλουμινίου και τις σιδηροκατασκευές.

  Ποιότητα, ασφάλεια και πολύ καλές τιμές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ρήγα Φεραίου 37 - Ηράκλειο
  6982226372
  ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ - ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  ΚΑΡΑΜΑΝΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΧΑΡΗΣ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΧΟΝΔΡΙΚΟ & ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

  Η εταιρεία μας με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης αναλαμβάνειπαντος τύπου χωματουργικέςεργασίες στο νομό Ηρακλείου αλλά και σε όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Με πολυετή εμπειρία και έχοντας στην διάθεσή μας σύγχρονα μηχανήματα αναλαμβάνουμεμε αξιοπιστία και υπευθυνότηταδημόσια και ιδιωτικά τεχνικά έργα.

  Στόχος της εταιρείας μας είναι η ολοκλήρωση όλων των εργασιών μέσα στα χρονοδιαγράμματαπου έχουν προγραμματιστεί, με επαγγελματισμό και συνέπεια.

  Το συνεργείο μας άρτια καταρτισμένο και με πολυετή εμπειρία είναι στη διάθεση σας και για τιςπιο απαιτητικές εργασίες που επιβάλλονται για την άριστη ολοκλήρωση των έργων.

  Ακόμη σε μας μπορείτε να βρείτεκαυσόξυλαμε χονδρική και λιανική πώληση.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλμβάνουμε:

  Παντός τύπου χωματουργικές εργασίεςηρακλειο

  Δημόσια & Τεχνικά Έργα

  Δεξαμενές

  Κατεδαφίσειςηρακλειο

  Κανάλια δικτύων

  Επιχωματώσειςηρακλειο

  Εκβραχισμοίηρακλειο

  Μπαζώματαηρακλειο

  Διανοίξεις δρόμων

  Καθαρισμό οικοπέδων

  Διαμόρφωση χώρων

  Μεταφορές

  Εκριζώσεις

  Καυσόξυλα χονδρικό & λιανικό εμπόριο

  Εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης όλο το νομό Κρήτης.

  Με εκτίμηση

  Καραμανίτης Κων/νος & Χάρης

  χωματουργικα εργα ηρακλειο - χωματουργικες εργασιες ηρακλειο - χωματουργικες εργασιες ηρακλειο κρητης

  χωματουργικα εργα ηρακλειο κρητης- παντος τυπου χωματουργικες εργασιες ηρακλειο κρητης - εκσκαφες ηρακλειο

  εκσκαφες οικοδομων κρητη - κατεδαφισεις ηρακλειο - κατεδαφισεις ηρακλειο κρητης- εκβραχισμοί ηρακλειο - εκβραχισμοι κρητη

  μπαζωματα ηρακλειο κρητης - διανοιξεις δρομων ηρακλειο κρητης - διαμορφωση χωρων ηρακλειο κρητης - εκριζωσεις ηρακλειο κρητης

  καναλια δικτυων ηρακλειο κρητης - εκσκαφες οικοδομων ηρακλειο κρητης - καυσοξυλα ηρακλειο - χονδρικο εμποριο καυσοξυλων ηρακλειο

  λιανικο εμποριο καυσοξυλων ηρακλειο - στερεα καυσιμα ηρακλειο - στερεα καυσιμα ηρακλειο κρητης - καυσοξυλα ηρακλειο κρητης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γ. Γεννηματά 14 - Ηράκλειο
  2811752099
  6944198744
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  ΜΑΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΡΗΤΗ

  Η εταιρεία τουΜαρή Δράκου, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, με πολυετή εμπειρία στον χώρο τωνχωματουργικών έργων αναλαμβάνειχωματουργικές εργασίες σε όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Διαθέτεισύγχρονοκαικατάλληλο εξοπλισμόγια παντός τύπου χωματουργικές εργασίες και εκτελείμεεπιτυχία εκβραχισμούς καθώς και παντός τύπου κατεδαφίσεις.

  Με τοέμπειροκαιάρτια εξειδικευμένο συνεργείοτου αναλαμβάνειιδιωτικάκαιδημόσια τεχνικά έργαταοποία ολοκληρώνει με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Έχοντας στο ενεργητικό της πλήθος έργων, τα οποία έχει ολοκληρώσει με υψηλές προδιαγραφές, έχει κτίσειμιασχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, με γνώμονα τις ανάγκες και την άρτια και άμεσηεξυπηρέτησή τους.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνει:

  χωματουργικές εργασίες

  εκβραχισμούς

  κατεδαφίσεις

  μπαζώματα

  διαμορφώσεις

  οδοστρωσιες

  εκσκαφές

  παντος τύπου χωματουργικά έργα

  πέτρες για χτίσιμο

  άμμος θαλάσσης

  κοκκινοχώματα

  ορυκτά υλικά

  - τεχνικά εργα

  Στον χώροτων χωματουργικών & τεχνικών έργων το όνομα Μαρής αποτελεί εγγυήση.

  Καλέστε στο6944198744

  για άμεση εξυπηρέτηση.

  Με εκτίμηση

  Μαρής Δ.

  χωματουργικα ηρακλειο - χωματουργικα ηρακλειο κρητης - χωματουργικες εργασιες ηρακλειο κρητης

  χωματουργικα εργα ηρακλειο κρητης - τεχνικα έργα ηρακλειο κρητης - εκσκαφες ηρακλειο κρητης

  εκβραχισμοι ηρακλειο κρητης - κατεδαφισεις ηρακλειο κρητης - ορυκτα υλικα ηρακλειο κρητης

  μπαζωματα ηρακλειο κρητης - κατεδαφισεις κρητη - εκσκαφες κρητη - εκβραχισμοι κρητη

  πετρες για χτισιμο ηρακλειο - αμμος θαλασσης ηρακλειο - μπαζωματα κρητη - τεχνικα εργα ηρακλειο

  διανοιξη δρομων ηρακλειο κρητης - καθαρισμος οικοπεδων ηρακλειο κρητης

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  Ηράκλειο - Ηρακλείου
  6932535756
  Η εταιρεία μας TN CLIMA με έδρα το Ηράκλειο στην Κρήτη δραστηριοποιείται στους τομείς του κλιματισμού εξυπηρετώντας το Ηράκλειο και τις γύρω περιοχές.

  Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, επισκευής, εγκατάστασης και τοποθέτησης κλιματιστικών μονάδων και συστημάτων ψύξης σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

  Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση σας απο τις εργασίες μας, για αυτο, προσπαθούμε πάντα τα αποτελέσματα της εργασίας μας να είναι μακροχρόνια και ακριβός όπως η επιθυμία του πελάτη μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  2ο χλμ Ηρακλείου - Μοιρών - Ηράκλειο
  2811754764
  6973204214
  Το συνεργείο αυτοκινήτων DYNAMIC στο Ηράκλειο Κρήτης.

  Η εργασιακή έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στο Ηράκλειο , όπου λειτουργεί ένα από τα καλύτερα, άρτια οργανωμένα και πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, συνεργεία αυτοκινήτων.

  Το ‘DYNAMIC’ αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τις επισκευές, βελτιώσεις και μετατροπές, για αυτοκίνητα παντός τύπου, μάρκας και κυβισμού, παρέχοντας άμεσα ποιοτικές υπηρεσίες.

  Η επιχείρηση δραστηριοποιείται δυναμικά στον τομέα της εμπορίας και πώλησης, ανταλλακτικών και ειδών βελτίωσης των οχημάτων καλύπτοντας πλήρως κάθε πελατειακή ανάγκη. ‘DYNAMIC’.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
  Πινδάρου 6 Μάλια - Ηράκλειο
  6987720941
  Η εταιρεία μας ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ εδρεύει στα Μάλια στο Ηράκλειο και αποτελεί εργολάβους οικοδομών διατηρώντας μία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στις οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως.

  Το έμπειρο συνεργείο τους αποτελείται από ποικίλες ειδικότητες του τομέα όπως οικοδόμους, πετράδες, σοβατζήδες, καλουπατζήδες, οι οποίοι μπορούν να παρέχουν άμεση εξυπηρέτηση από όπου τους ζητηθεί στις γύρω περιοχές.

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της οικοδομής. Το πλήθος των πελατών και των έργων που έχουμε δημιουργήσει σε διάφορα μέρη της Κρήτης αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας και τη συνέχιση του έργου μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Σκαλτσούνη 52 - Ηράκλειο
  6998690935
  Η εταιρεία μας ΧΟΤΖΑ ΓΙΑΝΝΗΣ εδώ και χρόνια απορροφά τις γνώσεις και την εμπειρία με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε για να είστε πάντα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

  Οι ειδικευμένοι μας μάστορες είναι πάντα χαρούμενη να σας λύσουν κάθε απορεία που μπορεί να έχετε.

  Αναλαμβάνουμε:

  Οικοδομικές Εργασίες
  Ανακαινίσεις
  Γυψοσανίδες
  Θερμοπροσόψεις
  Μονώσεις
  Χτισήματα

  Δεχόμαστε όλα τα έργα ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας σε όλο το Ηράκλειο και κατόπιν συνεννόησης στις γύρω περιοχές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Εθνικής Αντιστάσεως 47, Μινώα Πεδιάδας Αρκαλοχώρι - Ηρακλείου
  6974877243
  Η επιχείρηση μας Στέλιος Μαυράκης με έδρα το Αρκαλοχώρι στο Ηράκλειο εδώ και χρόνια μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία είμαστε δίπλα σας και σας προσφέρουμε γρήγορα και άμεσα τις υπηρεσίες μας.

  Η καλά εκπαιδευμένοι μας μάστορες είναι έτοιμη να σας βοηθήσουν και να σα λύσουν κάθε πρόβλημα και απορία που μπορεί να έχετε.

  Αναλαμβάνουμε ιδιωτικής χρήσης ψυκτικές μηχανές καθώς και επαγγελματικού τομέα

  Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι

  Service Ψυκτικών Μηχανημάτων
  Επισκευές Οικιακών Συσκευών
  Service Air Condition
  Επαγγελματική Ψύξη
  Επισκευή Κλιματιστικών
  Τοποθέτηση Οικιακών Και Επαγγελματικών Συσκευών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Γούρνες Πεδιάδος - Ηράκλειο
  6942407399
  Η εταιρία μας με αρκετά χρόνια στον χώρο των αλουμινοκατασκευών έχει κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών, αλλά και των συνεργατών μας, χάρη στην υπευθυνότητα και την ποιότητα των κατασκευών μας.

  Ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός, η συνεχής ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον χώρο του αλουμινίου και πάνω απ' όλα η καθολική ενασχόληση και ατελείωτη διάθεση για ομαλή και ξεκάθαρη συνεργασία, μας έφεραν στην πρώτη γραμμή.

  Με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε μελέτες, κατασκευές και εγκαταστάσεις, φροντίζοντας ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, να προμηθεύσουμε ή να μεταφέρουμε και να εγκαταστήσουμε οι ίδιοι οποιοδήποτε σύστημα αλουμινίου καλύπτει τις ανάγκες του.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Δρακοντοπούλου 15 - Ηράκλειο
  6978903168
  LeVel Construction
  Τεχνικό Γραφείο Ηράκλειο
  _______

  Το τεχνικό γραφείο LeVel Construction βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και ασχολείται με την μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών έργων.
  Με εμπειρία και γνώση ετών αναλαμβάνουμε υπηρεσίες κατασκευής, μελέτης και επίβλεψης κτιρίων, καθώς και μια γκάμα σύγχρονων υπηρεσιών πολιτικού μηχανικού άμεσα και υπεύθυνα. Μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών στον τομέα των μελετών αλλά και της κατασκευής.

  Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αλλά και σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις αυτών παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ακινήτων που αφορούν στη μελέτη, στην κατασκευή όπως και στην επισκευή και την σωστή συντήρηση του έργου.

  Στόχος μας
  Είναι η παροχή υψηλού επιπέδου τεχνικών υπηρεσιών και συμβουλών, η χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας καθώς επίσης και η τήρηση των κανονισμών που ισχύουν για τον σχεδιασμό δομικών έργων στην Ελλάδα.
  Με βάση αυτές τις αρχές προσπαθούμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα συμφώνα με τις ανάγκες των πελατών μας, ώστε να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 5 - Ηράκλειο
  2810252988
  6973333763
  ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

  Τα πάντα για τις γυψοσανιδες

  Η επιχείριση“SAFE HOME ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”που εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι μια οικοδομική επιχείριση και δραστηριοποιείται από 1996 με ανοδική και επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα,με εξιδίκευση στον χώρο των γύψινων κατασκευών στην τοποθέτιση γυψοσανίδας,γύψινων ανακαινίσεων και στις θερμομονώσεις,θερμοπροσόψεις για ολους τους χώρους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς (κατοικίες, καταστήματα, διαμερίσματα )

  Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία είμαστε σε θέση μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους γυψαδόρους, να φέρουμε εις πέρας κάθε γύψινη ανακαίνιση που θα μας ανατεθεί, εγγυόμαστε άψογη εφαρμογή κάθε κατασκευής, ενώ αποπερατώνοντας το εργο,τα συνεργεία μας αφήνουν το χώρο σας απόλυτα καθαρό.

  Μελετούμε τους χώρους σας και προτείνουμε καλαίσθητες και οικονομικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
  Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και πιο επώνυμα υλικά γυψοσανίδας και μονωτικά υλικά , τελευταίας τεχνολογίας για να εχουμε αριστα αποτελέσματα χωρίς μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

  Με πρωταρχικό σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας, αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα να ολοκληρώσουμε κάθε σας επιθυμία, να διακοσμήσουμε και να διομορφώσουμε τον χώρο σας πάντα με συνέπεια στους προκαθορισμένους χώρους με φαντασία και υψηλή αισθητική δημιουργώντας περίτεχνες γύψινες κατασκευές.

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθείστο Ηράκλειο και σε ολο το νομό Ηρακλείου στην Κρήτη.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Οικοδομικές εργασίες – μερεμέτια

  Γύψινες Ανακαινίσεις πάσης φύσεως φύσεως στο Ηράκλειο κα σε ολο τον νομό Ηρακλείου στην Κρήτη

  Γύψινες κατασκευές και διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

  Γύψινα

  Γυψοσανίδες- Ψευδοροφές – Χωρίσματα

  Τοποθετήσεις γυψοσανίδων σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους ,γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία
  Κούτελα γυψοσανίδας

  Κουρτινιέρες, λούκια
  Κρυφούς φωτισμούς θόλους,ροζέτες, κορνίζες

  Τέμπλα εκκλησιών

  Απλίκες

  Κιονόκρανα

  Επενδύσεις τοίχων με γυψοσανίδα

  Μονώσεις εσωτερικών χώρων

  Γύψινες βάσεις κολώνες

  Γύψινες κουπαστές και κολωνάκια

  Ψευδοροφές γυψοσανίδας πολλαπλών επιπέδων
  Οροφές με ορυκτές ίνες

  Συστήματα ξηράς δόμησης
  Ράφια γυψοσανίδας, ανακαινίσεις σε βιτρίνες καταστημάτων
  Επενδύσεις Τζακιών με πυράντοχη γυψοσανίδα

  Χωρίσματα , τοιχοποιίες, τσιμεντοσανίδες σε κατοικίες , καταστήματα, ξενοδοχεία , γραφεία

  Τα συστήματα ξηράς δόμησης, προσφέρουν την λύση στις σημερινές απαιτήσεις διαβίωσης ενώ συνθέτουν δομικά στοιχεία που καλύπτουν εγγυημένα και τις πιο υψηλές προδιαγραφές. Αποτελούνται από υλικά, απόλυτα συμβατά και συνεργάσιμα μεταξύ τους δημιουργώντας δομικά στοιχεία μεγάλης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

  Μονώσεις ταρατσών για να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα.

  Εξωτερική θερμομόνωση και θερμοπρόσοψη σε κατοικίες και κτίρια

  Η εξωτερική θερμομόνωση αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας και συγχρόνως και την πιο σωστή λύση για κτίρια μη θερμομονωμένα ή μονωμένα, με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την ενεργειακή αναβάθμιση, την αισθητική των οικοδομών αλλά και οικονομία στα καύσιμα εχουμε ένα κτίριο η σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο, το πλήθος των εργων που εχουμε ανακαινίσει,και οι μακροχρόνιες συνεργασίες μαζί μας αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας και μας κατατάσσουν ως μια απο τις πιο καταξιωμένες επιχειρήσεις στην κατηγορία των γύψινων ανακαινίσεων σε ολο το νομό Ηρακλείου στην Κρήτη.

  Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο συνεργείο για τις γύψινες διακοσμήσεις και ανακαινίσεις τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Φιλικά

  SAFE HOME ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γυψοσανίδες γύψινες κατασκευές Ηράκλειο -Ηρακλείου Κρήτη- Κρήτης

  Γύψινες ανακαινίσεις Ηράκλειο -Ηρακλείου Κρήτη- Κρήτης

  Γυψοσανιδάς Ηράκλειο -Ηρακλείου Κρήτη- Κρήτης

  Γυψοσανίδες Ψευδοροφές χωρίσματα Ηράκλειο -Ηρακλείου Κρήτη- Κρήτης

  Γύψινα Ηράκλειο -Ηρακλείου Κρήτη- Κρήτης

  Γύψινες διακοσμήσεις Ηράκλειο -Ηρακλείου Κρήτη- Κρήτης

  Γυψαδόροι Ηράκλειο -Ηρακλείου Κρήτη- Κρήτης

  Συστήματα ξηράς δόμησης Ηράκλειο -Ηρακλείου Κρήτη- Κρήτης

  Τοιχοποιίες με γυψοσανίδα Ηράκλειο -Ηρακλείου Κρήτη- Κρήτης

  Οικονομικές γύψινες ανακαινίσεις Ηράκλειο -Ηρακλείου Κρήτη- Κρήτης

  Μονώσεις ταρατσών Ηράκλειο -Ηρακλείου Κρήτη- Κρήτης

  Θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις Ηράκλειο -Ηρακλείου Κρήτη- Κρήτης

  Οικοδομικές εργολαβίες ανακαινίσεων Ηράκλειο -Ηρακλείου Κρήτη- Κρήτης

  Εργολάβος γύψινων ανακαινίσεων Ηράκλειο -Ηρακλείου Κρήτη- Κρήτης

  Τοποθέτιση γυψοσανίδων Ηράκλειο -Ηρακλείου Κρήτη- Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΑΛΜΠΕΡΤ ΣΒΑΙΤΣΕΡ 36 - Ηράκλειο
  2810257791
  6977076620
  ΜΑΓΚΩΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Ηλεκτρολογικές Μελέτες - Εγκαταστάσεις Φωτισμού - Έκδοση Πιστοποιητικών ΔΕΗ - Αποκατάσταση Βλαβών - Τοποθέτηση Κεραίας - Συστήματα Ασφαλείας - Φωτοβολταϊκά Συστήματα - Ηράκλειο Κρήτη

  Έχοντας μια μακροχρόνια πορεία στον τομέα της ηλεκτρολογίας η επιχείρηση του κυρίου ΜΑΓΚΩΝΑΚΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ έχει την εμπειρία και τη γνώση να ανταπεξέλθει σε πάσης φύσεως μελέτη, εργασία και βλάβη στην πόλη τΗρακλείου Κρήτηςκαι όπου αλλού μας ζητηθεί.

  Ο ηλεκτρολόγοςΜΑΓΚΩΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ με βάση το Ηράκλειο στην Κρήτη παρέχει πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, αναλαμβάνει τη μελέτη, την εγκατάσταση, την επίβλεψη και τη συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, ιδιωτικών (οικίες, πολυκατοικίες, βίλλες κ.λπ.) και επαγγελματιών(καταστήματα, γραφεία, βιοτεχνίες, εργοστάσια κ.λ.π). Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση οποιασδήποτε μορφής εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού.

  Ακόμα, αναλαμβάνουμε την άμεση έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ.

  Λειτουργούμε πάντα βάσει χρονοδιαγράμματος και ενημερώνουμε τον πελάτη με ειλικρίνεια, εξαρχής, για το μέγεθος και το κόστος της εργασίας. Εξυπηρετούμε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, χώρους εστίασης, γραφεία, βιομηχανίες, πάντα με ποιοτικά υλικά και προσοχή στη λεπτομέρεια.

  Στόχος μας είναι η ικανοποίησή σας μέσα από ποιοτική εργασία και προσιτές τιμές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΚΑΛΑΜΑ 20 - Ηράκλειο
  2811103127
  6970523312
  Το γραφείο γενικού τουρισμού “Karma Travel” το οποίο εδρεύει στο Ηράκλειο, δραστηριοποιούνται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο του τουρισμού και αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα γραφεία τουρισμού που διοργανώνει όλο το χρόνο μοναδικές εκδρομές σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε δημοφιλείς μέρη του εξωτερικού.

  Με μακρά, λοιπόν, και επιτυχημένη διαδρομή χρόνων στον τουριστικό χώρο, το εν λόγω γραφείο τουρισμού καλύπτει, πλήρως, την απαίτηση των καιρών για καλύτερα και ποιοτικότερα ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού, όπως ακριβώς τα έχετε φανταστεί

  Με γνώμονα την υπευθυνότητα, την στενή συνεργασία και την σχέση που δημιουργεί με κάθε πελάτη, το γραφείο τουρισμού “Karma Travel” διοργανώνει οδικές και αεροπορικές εκδρομές όλο το χρόνο. Εξωτικά ταξίδια, γαμήλια ταξίδια, κρουαζιέρες και αναλαμβάνει οργανώσεις εκδρομών για συλλόγους και γκρουπ για κάθε τύπου εκδρομές. Είναι πάντα στη διάθεσή σας για μεμονωμένες κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων, αλλά και για ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε οποιαδήποτε πόλη του κόσμου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Τρωίλου 7 - Ηράκλειο
  6906890934
  Η εταιρεία μας SAFE HOUSE με βάση το Ηράκλειο στην Κρήτη, ειδικεύεται εδώ και χρόνια στον τομέα των οικοδομικών εργασιών.

  Τα χρόνια εμπειρία και απορρόφησης γνώσεων σε συνδυασμό με του σωστά εκπαιδευμένους μας μάστορες είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε της άριστης ποιότητας υπηρεσίες μας.

  Αναλαμβάνουμε αλλά δεν περιοριζόμαστε σε:

  Οικοδομικές Εργασίες
  Ελαιοχρωματισμοί
  Γυψοσανίδες
  Θερμοπροσόψεις
  Ανακαινίσεις Κτιρίων

  Αναλαμβάνουμε κάθε τύπου και μεγέθους έργο και με συνέπεια και ποιότητα προσπαθούμε να το εκτελέσουμε με τις επιθυμίες σας.

  SAFE HOUSE οικοδομικές εργασίες

  Δραστηριοποιούμαστε στο Ηράκλειο και κατόπιν συνεννόησης και στις γύρω περιοχές

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αμουργελές, Αρκαλοχώρι - Ηράκλειο
  2891024217
  6944662402
  Η Τεχνική Εταιρεία “ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ” με εδρα της δουλειάς του στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, δραστηριοποιείται στον χώρο των χωματουργικών εργασιών και χωματουργικών εργολαβιών παντός τύπου.

  Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και ένα σύγχρονο εξοπλισμό χωματουργικών μηχανημάτων,καθώς και εξειδικευμένους χειριστές μπορούμε να ολοκληρώσουμε και τις πιό δύσκολες χωματουργικές εργασίες, ακόμα και σε δύσβατα σημεία, και μπορούμε να σας εγγυηθούμε την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας χωρίς προβλήματα και κακοτεχνίες.

  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες με υπευθυνότητα και σεβόμενοι πάντα το περιβάλλον.

  Αναλαμβάνουμε δημόσια και ιδιωτικά έργα από όπου μας ζητηθεί σε ολο το νομό παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση στον προκαθορισμένο χρόνο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
  Αλικαρνασσός - Ηράκλειο
  6945290824
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΜΙΧΕΛΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  Η επιχείρηση μας με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης αναλαμβάνει παντός τύπου οικοδομικές εργασίεςστο Ηράκλειο Κρήτης και κατόπιν συνεννόησης σε όλο το νομό.

  Με πολύχρονη παρουσία στο χώρο της οικοδομής ολοκληρώνουμε με αξιοπιστία καισυνέπεια όλες τις οικοδομικές κατασκευές .

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με την πολυετή τους εμπειρία αναλαμβάνουν την κατασκευήτου κτιρίου απο τα μπετά και κατόπιν με τον σύγχρονο εξοπλισμό τους ολοκληρώνουνόλες τις εργασίες μέσα στους προσυμφωνηθέντα χρόνους.

  Ακόμη αναλαμβάνουμε την μόνωση του κτιρίου σας για να εξασφαλίσετε την μέγιστη εξοικονόμησηενέργειας και φυσικά χρηματων. Εφαρμόζουμε σε όλο το κτίριο θερμοπρόσοψη με μονωτικάυλικά αρίστης ποιότητας και ολοκληρώνουμε με την μόνωση της ταράτσας του κτιρίου σας για ναδιασφαλίσουμε την μέγιστη απόδοση όλων των υλικών και την αντοχή τους στο χρόνο.

  Αναλυτικά αναλαμβάνουμε :

  Παντός Τύπου Οικοδομικές Εργασίες
  Χτισίματα
  Επιχρίσματα
  Θερμοπροσόψεις κτιρίων
  Μόνωση ταράτσας
  Μπετά
  Κατασκευή κτιρίων
  Επισκευή κτιρίων
  Μερεμέτια

  Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα ολοκληρώνουμε καθε οικοδομική κατασκευή και σαςτην παραδίδουμε με συνέπεια.

  Με εκτίμηση

  Μιχαλουδάκης Κωνσταντίνος

  6945290824

  εργολαβος αλικαρνασσος ηρακλειο - εργολαβος οικοδομων ηρακλειο - εργολαβοι οικοδομων ηρακλειο - οικοδομικες κατασκευες ηρακλειο

  παντος τυπου οικοδομικες εργασιες ηρακλειο - σοβατισματα ηρακλειο - θερμοπροσοψεις κτιριων ηρακλειο - μονωση κτιριων ηρακλειο κρητης

  μονωσεις κτιριων ηρακλειο - μονωση σπιτιου ηρακλειο - μονωση καταστηματων ηρακλειο - μονωση κτιριωνηρακλειο κρητης - οικοδομικα εργα ηρακλειο

  χτισιματα ηρακλειιο - επιχρισματα ηρακλειο - σοβατισματα ηρακλειο - μπετα ηρακλειο - θερμομονωση ηρακλειο - θερμοπροσοψη ηρακλειο

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Χαριλάου Τρικούπη 35 - Ηράκλειο
  2810244824
  Το γραφείο μας AMPHITRION VACATION, βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης από το 2012.

  Είμαστε μέλος ενός κορυφαίου οργανισμού ταξιδίων και τουρισμού στην Ελλάδα, του ομίλου AMPHITRION GROUP OF COMPANIES, ο οποίος ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1973 και εδρεύει στην Αθήνα.

  Μέλημα μας είναι η διοργάνωση ταξιδίων υψηλών απαιτήσεων σε Συλλόγους, Σωματεία, Κ.Α.Π.Η και μεγάλες παρέες από όλη την Ελλάδα. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ξεχωριστές ανάγκες σας, προσαρμόζουμε τα προγράμματα μας σε αυτό που εσείς θα μας υποδείξετε.

  Η εμπειρία αλλά και η υπευθυνότητα μας, είναι η εγγύηση για ένα επιτυχημένο ταξίδι.

  Κάποιοι από τους προορισμούς που προσφέρουμε στο εξωτερικό είναι:
  Αμερική
  Αγία Πετρούπολη - Ρωσία
  Βιέννη - Αυστρία
  Πράγα
  Ιταλία
  Βουδαπέστη
  Μπάνσκο - Βουλγαρία
  Λάρνακα - Κύπρος
  Κωνσταντινούπολη - Τουρκία
  Παρίσι - Γαλλία κ.τ.λ

  Επίσης ασχολούμαστε με πληθώρα προορισμών στην Ελλάδα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΕΙΡΗΝΗΣ 20 ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - Ηράκλειο
  6995798842
  ΝΙΚΟΣ– ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΣ

  Για κήπους με μοναδικές δημιουργίες και φαντασία !!!!!!!

  Ο κηπουρόςΝΙΚΟΣ που βρίσκεται στην Χερσόνησο του Ηρακλείου στην Κρήτη, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στις συντηρήσεις και κατασκευές κήπων με πολυετή εμπειρία και αγάπη στα λουλούδια και τη φύση. Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας την μελέτη, την κατασκευή και συντήρηση χώρων πράσινου – κήπων, βεράντες, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε ξενοδοχεία,κατοικίες, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, καφετέριες αποπου μας ζητηθείστην Χερσόνησο, τα Μάλια,την Ιεράπετρα, το Ηράκλειο και σε ολο το νομό ΗρακλείουΜε σεβασμό στο περιβάλλον, τεχνογνωσία και αξιοπιστία η εταιρεία μας φροντίζει να προσφέρει σε κάθε πελάτη της,
  υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με στόχο την πλήρη και σωστή εξυπηρέτησή τουκαι να παρέχει ολες τις κηπουρικές εργασίες με συνέπεια υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας στην κατασκευή και συντήρηση του οικιακού και επαγγελματικού χώρου, εγγυάται μια ποικιλία προτάσεων υψηλής αισθητικής και την ανάδειξη του χώρου σας, γιατί για μας ο κήπος δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη ζωής.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα και με απόλυτη συνέπεια για να κατασκευάσουμε το δικό σας κήπο, το δικό σας παράδεισο!!!!!

  Οι Κηπουρικές εργασίες που παρέχουμε:

  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κήπων, την διαμόρφωση εξωτερικών χώρων

  Συντηρήσεις και ετοιμασία κήπων, φύτεμα, κλάδεμα προετοιμασία εδάφους για φύτεμα, φρεζάρισμα
  Κλάδεμα οπωροφόρων δέντρων

  Τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος

  Αρχιτεκτονικό τοπίο για την κατασκευή του κήπου σας

  Κατασκευή βραχόκηπου Συντήρηση και περιποίηση κήπου
  Μεταφύτευση
  Φυτοχώματα, καφασωτά, πέργκολες, βότσαλα, κατασκευή αρχιτεκτονικού τοπίου.
  Η συντήρηση των έργων γίνεται από εμάς τους ίδιους, που μαζί σας εξαρχής σχεδιάσαμε για το πώς επιθυμείτε να κατασκευάσουμε τον κήπο σας
  Γκαζόν - Κούρεμα του χλοοτάπητα και διατήρηση του σε άριστη κατάσταση, σπορά σε σημεία που απαιτείται,λίπανση για την σωστή διατήρηση του.
  Δέντρα, Θάμνοι, Φυτά- κλαδέματα διορθωτικές επεμβάσεις, τακτικό σκάλισμα, και καλλωπισμό για την διατήρηση συγκεκριμένων σχημάτων και μεγεθών.

  Ξεχορτάριασμα , Συντήρηση βεράντας, ταράτσας

  Καθαρισμός κήπων από τα περιττά χόρτα
  Συντήρηση και περιποίηση φυτών εσωτερικού χώρου

  Δίνονται και γεωπονικές συμβουλές γιατί ειμαστε πιστοποιημένοι κηπουροί από την διεύθυνση Γεωργίας, και ειμαστε γνώστες φυτοφαρμάκων για ψέκασμα και ράντισμα ώστε τα φυτά σας και ο κήπος σας να διατηρείτε πάντα ζωντανός χωρίς παράσιτα και να αποτελεί οαση για την ξεκούραση σας

  Με σεβασμό στο περιβάλλον, τεχνογνωσία και αξιοπιστία ο κηπουρός ΝΙΚΟΣ φροντίζει να προσφέρει σε κάθε πελάτη
  υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με στόχο την πλήρη και σωστή εξυπηρέτησή του, στις πιο λογικές τιμές της αγοράς !!!!!

  Φιλικά

  ΝΙΚΟΣ

  Ο κηπουρός της Χερσονήσου στο Ηράκλειο

  Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ καθημερινά

  Κηπουρός Χερσόνησος, Μάλια, Ηράκλειο, Ιεράπετρα,Ηρακλείου,Κρήτη

  Κηπουρικές εργασίες Χερσόνησος, Μάλια, Ιεράπετρα,Ηρακλείου,Κρήτη

  Συντηρήσεις κήπων Χερσόνησος, Μάλια, Ιεράπετρα,Ηρακλείου,Κρήτη

  Κατασκευές κήπων Χερσόνησος, Μάλια, Ιεράπετρα,Ηρακλείου,Κρήτη

  Περιποίηση κήπων Χερσόνησος, Μάλια, Ιεράπετρα,Ηρακλείου,Κρήτη

  Αυτόματο πότισμα Χερσόνησος, Μάλια, Ιεράπετρα,Ηρακλείου,Κρήτη

  Καθαρισμός κήπων Χερσόνησος, Μάλια, Ιεράπετρα,Ηρακλείου,Κρήτη

  Κλαδέματα κήπων Χερσόνησος, Μάλια, Ιεράπετρα,Ηρακλείου,Κρήτη

  Φυτεύματα κήπων Χερσόνησος, Μάλια, Ιεράπετρα,Ηρακλείου,Κρήτη
  Toggle
προηγούμενη 1 από 53 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ