noscript image for google
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 | 05:13 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043, 6983452978
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ – ΔΑΝΤΕΛΑΣ
  7οχλμ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΡΗΤΗ - Ηρακλείου
  2810381861
  6977787714
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
  Δικαιοσύνης 57 - Ηράκλειο
  2810221526
  6974664019
  BELLE FEMME
  ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  ______

  το κέντρο μας

  Το κέντρο αισθητικής Belle Femme της Μάριαν Σφακιανάκη, έχει έδρα το Ηράκλειο Κρήτης & σε εμάς θα απολάυσετε στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης. Στο χώρο μας θα συναντήσετε την ομάδα μας, η οπόια θα σας λύσει κάθε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας & θα σας συμβουλέψει για την κατάλληλη θεραπεία ανάλογα τις ανάγκες σας και την επιδερμίδα σας.

  Με την εμπειρία μαςκαι την προσωπική μαςέρευνα,μετά από πολλά χρόνια στο χώρο της αισθητικής και της κοσμετολογίας, μπορούμε να προσαρμόσουμε το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα ομορφιάς για τις δικές σας ανάγκες.

  Στο Κέντρο Ομορφιάς Και υγείας Belle Femme Μάριαν Σφακιανάκη σας παρέχουμε:

  Αποτρίχωση Ριζική - Laser (Γραπτή Εγγύηση)
  Αισθητική Προσώπου
  Θεραπεία Ακμής (2 Επισκέψεις)
  Αδυνάτισμα Τοπικό & Γενικό - Spa
  Μόνιμο Μακιγιάζ
  Ειδική περιποίηση για νύφες

  Οι παροχές του κέντου μας, συμβάλλουν δυναμικά στην υγεία του δέρματος αλλά και στην ενέργεια του σώματός!

  Σε κάθε σας βήμα είμαστε δίπλα σας. Εμπειρία & Αξιοπιστία για εσάς.

  Θα μας Βρείτε στην Λ. Δικαιοσύνης 57 ή Κλείστε Ραντεβού στο 2810 221526.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αγία Βαρβάρα - Ηράκλειο
  6942830733
  ΕΠΙΠΛΑ ΤΙΤΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ
  Κατασκευή Επίπλων - Ξυλουργικές Εργασίες | Ηράκλειο Κρήτη

  Η επιχείρησή μας ΕΠΙΠΛΑ ΤΙΤΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ εδρεύει στην Αγία Βαρβάρα, στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται στην κατασκευή επίπλων και πάσης φύσεως εφαρμογές ξύλου.

  Με πολύχρονη εμπειρία στις ξυλουργικές εργασίες σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε ξύλινα έπιπλα και ειδικές κατασκευές, απόλυτα προσαρμοσμένα στο χώρο και τις ανάγκες σας.

  Διαθέτουμε έμπειρους τεχνίτες και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε εργασιακή πρόκληση, εξυπηρετώντας όλο το νομό Ηρακλείου και την υπόλοιπη Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Με κάθε σας κάλεσμα, πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς έργου.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Σκλαβόκαμπου 17 - Ηράκλειο
  2811119553
  6957822963
  ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  θερμοϋδραυλικά - υδραυλικές εγκαταστάσεις γενικές ανακαινίσεις και επισκευές κατοικιών κτιρίων στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Θερμοϋδραυλικός 24 ωρες εξυπηρέτιση για εκτακτες βλάβες !!!!

  Ο εργολάβος θερμοϋδραυλικός ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ με εδρα της δουλειάς του στο Ηράκλειο της Κρήτης δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών αλλά και στις γενικές ανακαινίσεις και οικοδομικών εργολαβιών,με πολυετή εμπειρία υπευθυνότητα συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Ειμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι θερμοϋδραυλικοί εγκαταστάτες και εργολάβοι ανακαινίσεων.

  Προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις, ανακαινίζουμε ανακατασκευάζουμε και επισκευάζουμε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους ( κατοικίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, κτίρια) χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και επώνυμα υλικά για την αποφυγή κακοτεχνιών και αντοχή των ανακαινίσεων μας στον χρόνο.

  Το συνεργείο μας αποτελείται απο εμπειρους θερμουδραυλικούς και ελαιοχρωματιστές, γυψαδόρους, σοβατζήδες, πλακάδες, που παρέχουν αμεσα τις υπηρεσίες μας από οπου μας ζητηθεί στο Ηράκλειο αλλά και σε ολο το νομό Ηρακλείου στην Κρήτη.

  Η ποιότητα εργασίας μας,η συνέπεια παράδοσης των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το ονομά μας και για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

  Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη, καθώς και για τη γρήγορη εξυπηρέτηση.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικές εργασίες παντός τύπου

  Υδραυλικές βλάβες ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας, αλλαγές σωληνώσεων

  Υδρεύσεις

  Μελέτες θέρμανσης

  Εγκαταστάσεις λεβήτων και λεβητοστασίων

  Εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης καλοριφέρ

  Συντηρήσεις καλοριφέρ επισκευές

  Αυτονομίες στην θέρμανση

  Τοποθετήση Ηλιακού θερμοσίφωνα συντηρήσεις ηλιακών συστημάτων

  Ενδοδαπέδια θέρμανση

  Αντλίες θερμότητας

  Ελεγχος διαρροών

  Αποφράξεις αποχετετεύσεων

  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία

  Γενικές ανακαινίσεις διαμορφώσεις και επισκευές κτιρίων και ολων των επαγγελματικών χώρων

  Επιχρίσματα(σοβατίσματα)

  Μερεμέτια πάσης φύσεως

  Μονώσεις ταρατσών με τα πιο πιστοποιημένα μονωτικά υλικά για να απαλλαγείτε μια για πάντα από την υγρασία και την μούχλα αλλά και να αποκτήσετε ζεστό σπίτι τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια ετσι εξασφαλίζετε οικονομία στα

  (καύσιμα , πετρέλαιο τον χειμώνα και ηλεκτρικό ρεύμα το καλοκαίρι για τον δροσισμό του χώρου σας)

  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε δάπεδα, τοίχους σε μπαλκόνια με περίτεχνα σχέδια ( ισια, ρόμβος)

  Ανακαινίσεις μπάνιων κουζίνας

  Ξήλωμα παλαιών πλακιδίων

  Ελαιοχρωματισμούς και βαψίματα κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά φρεσκαρίσματα κατοικιών κτιρίων

  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να βάψουμε κτίρια με μεγάλα υψη( πολυκατοικίες, σχολεία, ξενοδοχεία)

  Ελαιοχρωματισμούς με εφαρμογή τεχνοτροπιών (σφουγγάρια κρακελέ, πατίνες, κουρασανίτ, απομιμήσεις, Στούκο)

  Σπατουλαρίσματα, Στοκαρίσματα

  Λάκκες, ρεπουλίνες καθαρή δουλειά

  Βάψιμο εσωτερικών κουφωμάτων

  Προτείνουμε ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και κάθε είδους τεχνοτροπίες αναδεικνύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό,σας χώρο χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα οικολογικά χρώματα πλαστικά ακρυλικά των πιο επώνυμων εταιρειών για την αντοχή στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

  Γύψινες ανακαινίσεις, γύψινες κατασκευές - διακοσμήσεις

  Τοποθέτιση γυψοσανίδων

  Ψευδοροφές με γυψοσανίδα δημιουργίες με αισθητική και φαντασία

  Χωρίσματα τοιχοποιίες

  Κρυφούς φωτισμούς, θόλους, ροζέτες γύψινες ανακαινίσεις καταστημάτων βιτρίνες, ράφια. συνθέσεις με γυψοσανίδα

  Σκοπός μας όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο ειναι να εξυπηρετούμε αμεσα με επαγγελματισμό υπευθυνότητα ποιότητα εργασίας και να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και ευχαριστημένους πελάτες

  Μην ψάχνετε για να βρείτε το πιο κατάλληλο συνεργείο για να ανακαινίσετε τον δικό σας χώρο!

  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας και να εισθαι σίγουροι οτι θα ειναι στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς

  Φιλικά

  ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 0 θερμοϋδραυλικός και εργολάβος ανακαινίσεων στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Θερμοϋδραυλικός Ηράκλειο Κρήτη

  Θερμοϋδραυλικές εγκαστάσεις Ηράκλειο Κρήτη

  Θερμοϋδραυλικά Ηράκλειο Κρήτη

  Θερμοϋδραυλικές βλάβες Ηράκλειο Κρήτη

  Γενικές ανακαινίσεις Ηράκλειο Κρήτη

  Ανακαινίσεις μπάνιου Ηράκλειο Κρήτη

  Βαψίματα ελαιοχρωματισμοί Ηράκλειο Κρήτη

  Ελαιοχρωματιστές Ηράκλειο Κρήτη

  Μπογιατζήδες Ηράκλειο Κρήτη

  Τοποθετήσεις πλακιδίων Ηράκλειο Κρήτη

  Πλακάδες Ηράκλειο Κρήτη

  Γύψινες ανακαινίσεις Ηράκλειο Κρήτη

  Γυψαδόροι Ηράκλειο Κρήτη

  Σοβατίσματα- σοβάδες Ηράκλειο Κρήτη

  Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων Ηράκλειο Κρήτη

  Μονώσεις ταρατσών Ηράκλειο Κρήτη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
  Ευαρέστου 6, Τέρμα Αδιέξοδου - Ηράκλειο
  2810251580
  6947743812
  ΦΡΑΓΚΙΑΔΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
  Συνεργείο Χωματουργικών, Ανυψωτικών & Γεωργικών Μηχανημάτων Ηράκλειο Κρήτης

  Το συνεργείο μας “ΦΡΑΓΚΙΑΔΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια με το service και την επισκευή χωματουργικών, ανυψωτικών και γεωργικών μηχανημάτων.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, το συνεργείο μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και περισσότερο ζήλο, να προσφέρει ποιοτικές και σύγχρονες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το επαγγελματικό σας μηχάνημα.

  ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ
  Το συνεργείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ενώ διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ανταλλακτικά με τα οποία μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την άμεση και σωστή επισκευή χωματουργικών, ανυψωτικών και γεωργικών μηχανημάτων.

  ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
  Διαθέτοντας ένα πλήρως εξοπλισμένο κινητό συνεργείο, μπορούμε να σπεύσουμε άμεσα στο σημείο που βρίσκεται το μηχάνημά σας και να φροντίσουμε για την άμεση και σωστή επισκευή του.

  Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμη να εξετάσει με λεπτομέρεια το μηχάνημά σας, να σας ενημερώσει αλλά και να για να φροντίσει για την σωστή επισκευή του.

  Παρακολουθώντας τακτικά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας, μπορούμε να εντοπίσουμε άμεσα και να επισκευάσουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές και δύσκολες βλάβες που μπορεί να προκύψουν στο μηχάνημάσας.

  Κύριο μέλημά μας είναι η παροχή ποιοτικών, υπεύθυνων και εγγυημένων υπηρεσιών, πάντα στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

  Επισκεφτείτε το συνεργείο μας
  στο Ηράκλειο ή επικοινωνήστε μαζί μας και θα σπεύσουμε άμεσα στο σημείο που βρίσκεστε προκειμένου να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη έχει παρουσιάσει το μηχάνημάσας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ
  Μετεώρων 19 - Ηράκλειο
  2810221440
  6944367802, 6944367905
  ΓΕΡΑΝΟΙ ΒΙΒΙΛΑΚΗ ΑΦΟΙ ΟΕ
  Γερανοί Ηράκλειο Κρήτης - Ανυψωτικές Εργασίες

  Η εταιρεία μας “ΓΕΡΑΝΟΙ ΒΙΒΙΛΑΚΗ ΑΦΟΙ ΟΕ” η οποία βρίσκεται στο Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται από το 1975 στο χώρο των γερανών και των ανυψώσεων, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό εργών σε όλη την Κρήτη, η εταιρεία μας, συνεχίζει δυναμικά την ανοδική της πορεία, επιδιόκοντας πάντα την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  Διαθέτουμε ένα πλήρη στόλο οχημάτων ο οποίος αποτελείται από γερανούς παπαγάλους 1 τόνου έως και 30 τόνων και ανυψωτικής ικανότητας έως 37 μέτρα, μέχρι τηλεσκοπικούς γερανούς έως 60 τόνων και ανυψωτικής ικανότητας 56 μέτρα. Παράλληλα, διαθέτουμε νταλίκες, περονοφόρα (κλαρκ), καθώς και καλαθοφόρα οχήματα για εργασίες σε ψηλά σημεία.

  ΕΜΠΕΙΡΟΙ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
  Οι χειριστές των γερανών και των μηχανημάτων μας, είναι άνθρωποι με μακροχρόνια πορεία στο χώρο οι οποίοι προσπαθούν καθημερινά για την ασφαλή, άψογη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
  2810221440

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε πάσης φύσεως ανυψώσεις, μεταφορές και φορτοεκφορτώσεις, φορτοεκφορτώσεις και τοποθετήσεις βαρέων βαρέων αντικειμένων και μηχανημάτων.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να αναλάβει και να φέρει σε πέρας κάθε είδους μεταφορά, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, ικανοποιώντας τις επιθυμίες σας με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

  Η εταιρεία μας, μπορεί να ανταπεξέλθει άμεσα και αποτελεσματικά ακόμα και στην πιο δύσκολη εργασία με γερανούς που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.Κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση ανταπόκριση με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις ανάγκες των πελατών τόσο στο Ηράκλειο όσο και σε όλη την Κρήτη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Καρτερός - Ηράκλειο
  6936794571
  Βενιανάκης Βαγγέλης
  Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Αυτοματισμοί - Συστήματα Ασφαλείας - Ηράκλειο Κρήτη

  Ο πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος Βενιανάκης Βαγγέλης με έδρα του το Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των αυτοματισμών.

  Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ηλεκτρολογίας, μπορεί να εγγυηθεί μια ασφαλή ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στο πεδίο των αυτοματισμών και των συστημάτων ασφαλείας.

  Εξυπηρετεί άμεσα όλο το Ηράκλειο και τις γύρω περιοχές.

  Αναλαμβάνει:

  Ηλεκτρολογικές εφαρμογές
  Ιδικούς Αυτοματισμούς
  Δομημένη καλωδίωση
  Μελέτες φωτισμού
  Εγκατάσταση συστήματος ασφάλειας
  Επίλυση προβλήματος εγκατάστασης

  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ – VIP ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  ΦΤΕΡΕΑΣ 3 - Ηράκλειο
  6974724839
  6974724839
  STAMATAKIS VIP TOURS
  Ενοικίαση Πολυτελών Λεωφορείων - Ιδιωτικές Μετακινήσεις - Ιδιωτικές Εκδρομές Ηράκλειο Κρήτης

  Η εταιρεία μας Stamatakis Unique tours and transfers εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης και έχει ως σκοπό την εκπλήρωση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών της, ενώ απολαμβάνουν το μαγευτικό νησί μας μέσα από τα πολυτελή οχήματα μεταφοράς που διαθέτουμε.

  Τα ταξίδια μας προσφέρουν μια μοναδική και ταυτόχρονα αξέχαστη εμπειρία, σε συνδυασμό με την πλούσια ιστορία της Κρήτης. Οι ταξιδιώτες μας έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν φανταστικά αρχαιολογικά μνημεία, υπέροχα τοπία φυσικής ομορφιάς και να δοκιμάσουν υπέροχες γεύσεις της Κρητικής κουζίνας.

  ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  Αυτό είναι που υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε απλόχερα,εφόσον μας επιλέξετε για την μεταφορά σας ή την οργάνωση μιας εκδρομής σε υπέροχα μέρη και τοπία της Κρήτης με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Το τουριστικό γραφείο STAMATAKIS UNIQUE TOURS & TRANSFERS διοργανώνει prive εκδρομές ή σε small groups πολλά χρόνια τώρα, αφήνοντας εκατοντάδες πελάτες ευχαριστημένους.

  Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να γνωρίζουν ότι μπορούν στηριχθούν πάνω μας. Η ευχαρίστησή σας, σε συνδυασμό με την αίσθηση της άνεσης μέσα στα πολυτελή μας λεωφορεία, μας κάνει να αισθανόμαστε σίγουροι για τις υπηρεσίες που διαθέτουμε και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες και συνάμα ποιοτικές λύσεις για να ζήσετε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  αν θέλετε να ενοικιάσετε ένα από τα πολυτελή μας λεωφορεία μαζί με έναν έμπειρο οδηγό ή για να μας ρωτήσετε για την διαθεσιμότητα του στόλου μας...

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Δάφνες - Ηράκλειο
  6986514988
  ΛΟΥΚΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Χωματουργικά και οικοδομικά εργα πασης φύσεως στις Δαφνές Ηρακλείου και σε ολη την Κρήτη !!!!!!

  Η επιχείριση ‘’ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ ΛΟΥΚΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ’’ με εδρα τις Δαφνές του Ηρακλείου στην Κρήτη δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των χωματουργικών και οικοδομικών εργασιών με μεγάλη και επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.

  Εχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην εκτέλεση χωματουργικών εργολαβιών και στις οικοδομικές εργολαβίες εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας, είτε είναι μικρού προϋπολογισμού ή μεγάλου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και χαμένο χρόνο.

  Όλες οι εργασίες που εκτελούνται, γίνονται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία σε κάθε είδους χωματουργικού εργου.

  Επειδή ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, για αυτό τον λόγο η επιχείριση μας διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων μικρά και μεγάλα και αρτια συντηρημένα, με έμπειρους χειριστές που να καλύψουν κάθε εργο που θα μας ανατεθεί. Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες δημόσιο, δήμους κοινότητες, εργολάβους οικοδομών , τεχνικές εταιρείες.

  Αλλά και για τις οικοδομικές εργολαβίες που αναλαμβάνουμε διαθέτουμε εξοπλισμό μηχανημάτων (σκαλωσιές)και το προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους( μπετατζήδες, καλουπατζήδες, κτίστες, σοβατζήδες) που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας από οπου μας ζητηθεί στις Δαφνές στις Αρχάνες, στις Μοίρες, στο Τυμπάκι στο Αρκαλοχώρι στα Μάλια και σε ολο το νομό Ηρακλείου και για σοβαρές προτάσεις σε ολη την Κρήτη

  Το ατού της επιχείρισής μας είναι η αξιοπιστία στον χρόνο παράδοσης του εργου, η υπευθυνότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές

  Eξοπλισμός χωματουργικών μηχανημάτων :

  Εκσκαφέα

  Φορτωτή

  BOB CAT

  JCB

  Φορτηγά

  Υδραυλικές σφύρες

  Κομπρεσέρ αέρος

  Και πλήθος αλλων χωματουργικών μηχανημάτων μικρά για ειδικές εργασίες και δύσβατους χώρους.

  Οι υπηρεσίες που καλύπτουμε :

  Χωματουργικές εργασίες παντός τύπου σε ολο το νομό Ηρακλείου στην Κρήτη

  Εκσκαφές

  Εκβραχισμοί , σπάσιμο βράχων

  Κατεδαφίσεις γκρεμίσματα

  Ισοπεδώσεις

  Διανοίξεις δρόμων

  Οδοποιίες

  Αποξυλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος

  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων

  Διανοίξεις Θεμελίων σε οικοδομές

  Εκχερσώσεις

  Καθαρισμοί χωραφιών, οικοπέδων

  Ανοιγμα αποχετευτικών δικτύων,ανοιγμα πηγαδιών

  Κηπευτικά χώματα(κοπριές)

  Μπαζώματα

  Μεταφορές μπάζων

  Επιχωματώσεις

  Μεταφορά αδρανών υλικών άμμος, αμμοχάλικα, τσιμέντα, κοσκινισμένο χώμα, με τό φορτηγά μας στον χώρο σας

  Οικοδομικές εργασίες και οικοδομικές εργολαβίες

  Κατασκευές των οικοδομών με τεχνογνωσία και υπευθυνότητα γιατί είναι η πιο σημαντική φάση στην κατασκευή του κτιρίου, καθώς από αυτήν εξαρτάται η αντοχή του σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

  Κατασκευές μπετόν

  Μπετά ξυλότυπος κατασκευές και καλουπώματα σιδερώματα ολων των οικοδομικών σκελετών των κτιρίων

  Κατασκευές ετοίμου σκυροδέματος

  Κτισίματα οικοδομών

  Επιχρίσματα (σοβατίσματα )

  Οικοδομικά μερεμέτια πάσης φύσεως

  Γνώμονας της επιχείρισής μας είναι η ποιοτική εργασία, η συνέπεια και οι λύσεις σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στις Δαφνές και σε ολο το νομό Ηρακλείου

  Τα χωματουργικά και οικοδομικά εργα που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας και για το ονομά μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  ΛΟΥΚΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Ο εργολάβος οικοδομικών και χωματουργικών εργων στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Χωματουργικά οικοδομικά εργα Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Χωματουργικά μηχανήματα Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Εργολάβος χωματουργικών εργασιών Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Χωματουργικές εργολαβίες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Χωματουργικά εργα Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Οικοδομικές εργασίες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Εργολάβος οικοδομών Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Οικοδομικές εργολαβίες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Κατασκευές μπετόν Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Μπετά – καλουπώματα οικοδομών Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Κτισίματα σπιτιών κτιρίων Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Κτίστες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Καλουπατζήδες οικοδομών Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Ξυλότυπος κατασκευές Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Σοβατίσματα -σοβάδες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Σοβατζήδες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Λυκαβηττού 43 Άνοιξη - Αττική
  6977008045
  Ο ηλεκτρολόγος ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας στην Άνοιξη Αττικής και σας προσφέρει ηλεκτρολογικές υπηρεσίες παντός τύπου γρήγορα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

  Μαζί με τα εξειδικευμένα εργαλεία αναλαμβάνει όλα τα έργα που επιθυμείτε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
  Συστήματα Ασφαλείας
  Ηλεκτρολογικές Βλάβες
  Ηλεκτρολογικές Ανακαινίσεις
  Ηλεκτρικές Εργασίες
  Ηλεκτρολογικοί Πίνακες

  Σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

  Εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. (φωτοβολταικά - αιολικά πάρκα)

  Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία και να επισκευάσουμε κάθε βλάβη.

  Αναλαμβάνουμε έργα στα Βόρεια Προάστια, Ν.Ηράκλειο, Μαρούσι,Κηφισιά Μελίσσια, Ν Ερυθραία, Εκάλη, Διόνυσο, Αγ. Στέφανο κ.α
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Θέμιδος 14, Θέση Μεσαμπελιές - Ηράκλειο
  2810258008
  6945234383
  Υδραυλικά έργα Ηράκλειο
  ______

  λίγα λόγια για εμάς

  ΟΞυλούρης Σταύροςδραστηριοποιείται στιςΥδραυλικές εργασίεςκαι έχει την επιχείρηση του” ΥδωρTech “στοΗράκλειοτηςΚρήτηςστην οδόΘέμιδος και Κεραμεικού.

  Διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας και άρτια καταρτισμένους συνεργάτες αναλαμβάνουμε κάθε είδους υδραυλική εργασία / εγκατάσταση που θα μας ανατεθεί με συνέπεια, ταχύτητα και επαγγελματισμό. Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι παρακάτω:
  συστήματα ψύξης – θέρμανσης, κλιματισμός, ανακαινίσεις μπάνιου κουζίνας, αποχετεύσειςκαι πολλά άλλα.

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των υδραυλικών έργων από το 1989 από πολύ μικρές έως και πολύ μεγάλες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικόπου εγγυάται 100 % ποιοτικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τους ελληνικούς και διεθνής κανονισμούς και τις υποδείξεις τις δικέ σας η των μηχανικών και εργοδηγών σας.

  Χρησιμοποιούμε τις πιοκαινούριες και αποτελεσματικές τεχνικέςγια την οποιαδήποτε εγκατάσταση.
  Είμαστε πάντασυνεπείς με το χρονοδιάγραμμαπου θα συμφωνηθεί.
  Ηεπικοινωνία σας μαζί μας θα είναι πολύ εύκολη, αφού θα μιλάτε μόνο με τον υπεύθυνο του έργου.
  Δίνουμε ιδέες και συμβουλές για τις εγκαταστάσεις που θέλετε να κάνετε.
  Η επιλογή υλικών, προϊόντων και η παροχή υπηρεσιών γίνεται βάση αυστηρών προδιαγραφών, βασιζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία των στελεχών μας, και στην συνεργασία εταιριών που θεωρούνται, πρωτοπόροι στο είδος τους.

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επίσης και στον τομέα και της επεξεργασίας νερού, από το 1998με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας για Βιομηχανική - Αστική - Ξενοδοχειακή χρήση και Δικτύων Πόλεως.

  Συνεργάζεται με εταιρείες οι οποίες διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε υπηρεσία μας χρειαστείτε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Νέα Αλικαρνασσός - Ηράκλειο
  6937245754
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Μίνωος 81 - Ηράκλειο
  2810252610
  6972267892
  Δεληγιώργης Γεώργιος
  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Ηλεκτρολόγος - Αυτοματισμοί - Ηλεκτρολογικοί Πίνακες - Ηράκλειο Κρήτη

  Ο πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος Δεληγιώργης Γεώργιος με έδρα του το Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια πάνω στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των αυτοματισμών. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της ηλεκτρολογίας, στην εταιρεία μας, μπορούμε να εγγυηθούμε για μια ασφαλή εγκατάσταση.

  Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στο πεδίο των αυτοματισμών γεωτρήσεων και αντλιοστασίων. Έχουμε τη δυνατότητα να εγκαταστήσουμε ή να τροποποιήσουμε υπάρχουσες εγκαταστάσεις με τα απαραίτητα συστήματα. Ωστόσο αναλαμβάνουμε και οικιακούς αυτοματισμούς κάνοντας το σπίτι σας πιο έξυπνο.

  Πλέον υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου αρκετών οικιακών συσκευών, απλά με το άγγιγμα μιας οθόνης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  Ανδρέα Κάλβου 3 - Ηράκλειο
  6947798142
  Η εταιρεία μας ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει υπηρεσίες τοποθέτησης και γυαλίσματος μαρμάρων παντός τύπου στο Ηράκλειο στην Κρήτη.

  Μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία από τα χρόνια στον κλάδο σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας άμεσα και υπεύθυνα.

  Χάρη στην εξειδικευμένο μας εξοπλισμό αναλαμβάνουμε όλα τα έργα που μας αναθέσετε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Γυάλισμα Μαρμάρων
  Τρίψιμο Μαρμάρων
  Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων
  Τοποθετήσεις Μαρμάρων
  Επισκευές Πατωμάτων
  Γυάλισμα Μωσαικών

  Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Άγιος Βλάσης - Ηράκλειο
  6945290756
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό παντός τύπου κατασκευές σιδήρου καθώς και ανοξείδωτες κατασκευές, στο Ηράκλειο αλλά και σε όλη την Κρήτη.

  Με μέριμνά μας την ποιότητα και την προσωπική επαφή με τον πελάτη και μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, την κατάλληλη τεχνογνωσία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, η έμπειρη ομάδα μας είναι σε θέση να κατασκευάσει για εσάς με τέχνη και μεράκι κάθε σιδηροκατασκευή και ανοξείδωτη κατασκευή της ζητηθεί.

  Όλα μας τα προϊόντα φημίζονται για την αντοχή, τη ποιότητα, τη καλαισθησία και τη διαχρονικότητα τους.

  Αναλαμβάνουμε:

  - Σκάλες

  - Κάγκελα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

  - Γκαραζόπορτες

  - Αυλόπορτες

  - Πόρτες

  - Σιδεριές ασφάλειες

  - Στέγαστρα

  - Πέργκολες

  Εξυπηρετούμε άμεσα την το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Εθνικής Αντιστάσεως 96 - Ηράκλειο
  2810301260
  6976805113
  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
  Αρχιτέκτων ΜηχανικόςΕμ. Τζεδάκης & Συνεργάτες| Ηράκλειο Κρήτη

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

  Η σύνθεση πολλών παραγόντων, (κοινωνικών, οικονομικών, κλιματικών, τοπογραφικών, ιστορικών κ.α.), και ο διαφορετικός τους συσχετισμός, παρέχουν τις αφετηρίες προσέγγισης των αρχιτεκτονικών μελετών μας.

  Επιδίωξη του Αρχιτεκτονικού Γραφείου "Εμμανουήλ Τζεδάκης & Συνεργάτες" είναι ο προσδιορισμός και η αξιολόγηση αυτών των παραγόντων σε κάθε ξεχωριστή για μάς περίπτωση. Η αρμονική σύνδεση, των παραγόντων με τις ζητούμενες χρήσεις, δυναμώνει το αίσθημα ιδιωτικοποίησης του χώρου συνεισφέροντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου.

  Εναρμονιζόμαστε στους αρχικά προσδιορισμένους οικονομικούς προϋπολογισμούς χωρίς να αποθαρρύνονται οι αισθητικές μας αναζητήσεις. Μέλημα μας η ορθότερη λειτουργική και χρηστική αξιοποίηση του δομημένου και ελευθέρου χώρου σε συμφωνία με την επιδιωκόμενη οικονομική δαπάνη του έργου.

  Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη την πληθώρα δεδομένων που πλαισιώνουν το κάθε έργο, πασχίζουμε πάντοτε να επιτύχουμε αρχιτεκτονικές συνθέσεις υψηλών προδιαγραφών, για την ορθότερη πραγμάτωση των αξιώσεων του εκάστοτε χρήστη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ
  Καλαβρύτων - Πάροδος Μάνου Κατράκη, Φοινικιά - Ηράκλειο
  6940704361
  6944614362
  ToΦανοποιείο
  Κάββαλος Γιάννης - Φανοποιείο - Βαφές - Επισκευές - Γυάλισμα - Κέρωμα - Φοινικιά Ηράκλειο Κρήτη

  Το φανοποιείο Κάββαλος Γιάννης, το οποίο βρίσκεται Καλαβρύτων - Πάροδος Μάνου Κατράκη, στη Φοινικιά Ηρακλείου,
  δραστηριοποιείται στον χώρο της φανοποιίας και βαφής οχημάτων εδώ και αρκετά χρόνια.
  Με πολυετή πείρα και τεχνογνωσία για το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σας,
  αναλαμβάνει την επισκευή όλων των οχημάτων, από την πιο μικρή γρατζουνιά μέχρι και τη μεγαλύτερη ζημιά.

  Αναλαμβάνουμε την επισκευή του αυτοκινήτου σας, χωρίς κανένα κόστος, από τρακάρισμα σε συνεργασία με την ασφαλιστική σας εταιρία και αντικατάσταση αυτοκινήτου.

  - Βαφές μότο και πλαστικοποίηση ντεπόζιτου
  - Κόλλημα πλαστικών από μηχανάκια, αυτοκίνητα και smart

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Βελελαδάκη Ματθαίου 4 - Ηράκλειο
  2810314225
  6932543555
  Prinaris Plus Electric
  Ηλεκτρολόγος Ηράκλειο Κρήτης - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

  Η επιχείρησή μας “Prinaris Plus Electric” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται με παντός είδους ηλεκτρολογικές εργασίες καθώς και με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικο μας, έχοντας τέλεια τεχνική κατάρτιση και με συνεχή ενημέρωση σε θέματα νέων τεχνολογιών, είναι καθημερινά κοντά σας, πάντα έτοιμο να αναλάβει και να φέρει σε πέρας κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία που επιθυμείτε.

  Αν χρειάζεστε ηλεκτρολόγο είμαστε αυτό που ψάχνετε!

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα σε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες, από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες και πολύπλοκες.

  Αποκαθιστούμε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη, υλοποιούμε μελέτες φωτισμού, εκδίδουμε πιστοποιητικά ΔΕΗ, τοποθετούμε συστήματα ασφαλείας, πυρασφάλειας, δορυφορικές και επίγειες κεραίες και μπορούμε να προτείνουμε μοναδικά συστήματα αυτοματισμών που θα σας λύσουν τα χέρια.

  Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη, η επιχείρησή μας, έχει αποκτήσει όλη εκείνη την πείρα που τις επιτρέπει να μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στις πιο δύσκολες ηλεκτρολογικές εργασίες.

  Ο σύγχρονος εξοπλισμός, τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε και η πολύχρονη εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εργασίες σας εγγυώνται για το άριστο αποτέλεσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

  Γιατί να επιλέξετε εμάς;

  Έμπειρο & Εξειδικευμένο Προσωπικό

  Άριστη Ποιότητα Εργασιών

  Άψογη & Άμεση Εξυπηρέτηση

  Λογικές Τιμές

  Συνεχής Τεχνική Υποστήριξη

  24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  Για ηλεκτρολογικές βλάβες, είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο προκειμένου να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα ηλεκτρολογικά του κτιρίου σας ή για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Απέλλου 4, Τρεις Βαγιές - Ηράκλειο
  6980261334
  ELECTRO PS
  Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Ηράκλειο Κρήτης

  Η επιχείρησή μας “ELECTRO PS” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται με επιτυχία στις ηλεκτρολογικές εργασίες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και διακρίνεται για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

  Διαθέτοντας εμπειρία που ξεπερνά τα 18 χρόνια, ο ηλεκτρολόγος και η έμπειρη ομάδα του, μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Με ένα τηλεφώνημα στο 6980261334

  είμαστε άμεσα κοντά σας και έτοιμοι να ανταποκριθούμε από την πιο απλή ηλεκτρολογική εργασία έως την πλέον απαιτητική εφαρμογή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης με αμεσότητα, εγγυημένη εργασία και λογικές τιμές.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε οικιακούς και βιομηχανικούς χώρους, αυτοματισμούς, βλάβες, συντηρήσεις, πιστοποιητικά ηλεκτρολόγου για την ΔΕΗ, υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης αλλά και λύσεις για έξυπνα κτίρια.

  Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο καθώς και τα νέα προϊόντα, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες, ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις ηλεκτρολογικές εργασίες και εγκαταστάσεις, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη εκείνη την πείρα που χρειάζεται και η οποία μας επιτρέπει να δίνουμε την καλύτερη λύση σε οποιοδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη αντιμετωπίζετε.

  Στόχοι μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών, η διαρκής τεχνική υποστήριξη, καθώς και η συνεχής κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων της αγοράς.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Κ.Βάρναλη 8, Νέο Ηράκλειο - Αττική
  6936886840
  Η εταιρεία μας ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ με βάση το Νέο Ηράκλειο στην Αττική εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει υπηρεσίες υδραυλικών κατασκευών και εγκαταστάσεων παντός τύπου σε όλη την Αττική.

  Μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία από τα χρόνια στον κλάδο σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας άμεσα και υπεύθυνα.

  Με τους καλά εκπαιδευμένους μας υδραυλικούς και μάστορες αναλαμβάνουμε κάθε έργο οικοδομικής εργασία που μας αναθέσετε ανεξαρτήτων μεγέθους και δυσκολίας.

  Χάρη στα εξειδικευμένα μας εργαλέια όλες οι υδροκατασκευές είναι απλές στην ολοκλήρωση και προσαρμοσμένες στις αρέσκιες σας.

  Σκοπός σας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία στο μικρότερο δυνατό χρόνο καθώς και η μακροχρόνια ανθεκτικότητα της δουλειάς μας στην διάβρωση του χρόνου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
  25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 226, ΜΟΙΡΕΣ - Ηράκλειο
  2892029409
  6986288196
  Building Solution G.V.N
  πολιτικός μηχανικός Ηράκλειο
  ______
  προφίλ

  Το Building Solution G.V.N. αποτελείται από δύο νέα άτομα την Βολικού Γιώτα Πολιτικός Μηχανικός & τον Νταβιγλάκη Νίκο ΥπευθυνοΚατασκευών αλλά και απόμια ομάδα συνεργατών, που απαρτίζεται από άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες και μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε μία υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων, όπως:

  Έκδοση οικοδομικών αδειών
  Μελέτη και Επίβλεψη κατασκευών
  Άδειες λειτουργίας καταστημάτων
  Νομιμοποιήσεις Αυθαιρέτων κατασκευών
  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου
  Τοπογραφικά Διαγράμματα
  Πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  ή επισκεφθείτε το γραφείο μας στην 25ης Μαρτίου 226 στιςΜοίρες Ηρακλείου.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 54 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ