noscript image for google
Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 | 06:23 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043, 6983452978
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ – ΔΑΝΤΕΛΑΣ
  7οχλμ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΡΗΤΗ - Ηρακλείου
  2810381861
  6977787714
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΑ - Χανιά
  2821081215
  6942409047
  Η εταιρεία ψυκτικές εγκαταστάσεις - service ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ εδρεύει στα Χανιά στην Κρήτη. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων παρέχουμε εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες σας σε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι μας εμπιστεύθυκαν και τώρα αποτελούν την καλύτερή μας διαφήμιση.

  Η συντήρηση του κλιματιστικού μας είναι μια εργασία που θα πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη μας!
  Ο λόγος είναι η εξασφάλιση τόσο της αποδοτικής λειτουργίας του κλιματιστικού, όσο και η απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία μας.

  24ωρη εξυπηρέτηση, service επαγγελματικού εξοπλισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια (πλυντήρια, παγομηχανές, ψυγεία, φούρνοι).

  Στόχος μας είναι η άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας όσον αφορά τη συντήριση, εγκατάσταση και επισκευή του κλιματιστικού σας είτε πρόκειται για οικιακή η για επαγγελματική συσκευή. Επίσης αναλαμβάνουμε και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και βιομηχανίες, όλες τις επισκευές και συντηρήσεις, πάντα με συνέπεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με βάση την πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και εγκατάστασης ψύξης και κλιματισμού, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για παντός τύπου εργασίες, όσον αφορά την εγκατάσταση και συντήρηση κλιματισμού, θέρμανσης συσκευών και εξαερισμού. Στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη εργασία.

  Επισκευάζουμε κλιματιστικά και ψυκτικές εγκαταστάσεις όλων των τύπων είτε είναι μικρές μονάδες για ιδιωτική χρήση, είτε μεγάλες επαγγελματικές, βιομηχανικούς θαλάμους αναλαμβάνοντας την επισκευή, εγκατάσταση και την κατασκευή θαλάμων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
  Γιοφυράκια & Πανεπιστημίου 37, Πλησίον Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ( ΠΑΓΝΗ ) - Ηράκλειο
  2810542046
  Λαΐδου - Σεκούρη Μαρία
  Φαρμακείο Ηράκλειο Κρήτης

  Το φαρμακείο μας “Λαΐδου - Σεκούρη Μαρία” το οποίο βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας ποιοτικά προϊόντα σε οικονομικές τιμές.

  Πιο συγκεκριμένα στο φαρμακείο μας εκτός από φάρμακα, μπορείτε να βρείτε και μια μεγάλη ποικιλία από ορθοπεδικά είδη, βιταμίνες, καλλυντικά, βρεφικά είδη και πολλά ακόμα προϊόντα.

  Επισκεφτείτε το φαρμακείο μας στο Ηράκλειο Κρήτης και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Άγιος Βλάσιος - Ηράκλειο
  6955894658
  ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΓΑΚΗΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  Με εμπειρία πολλών χρόνων και με αδιάκοπη ενημέρωση στον τομέα των νέων υλικών και των εφαρμογών τους αναλαμβάνουμε τον ελαιοχρωματισμό του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες μόνωσης του κτιρίου σας αλλά και τόσο το εξωτερικό βάψιμο όσο και το εσωτερικό βάψιμο του χώρου.

  Με επαγγελματική συνέπεια αναλαμβάνουμε την εξωτερική θερμομόνωση του κτιρίου σας με σύγχρονα υλικά που διασφαλίζουν την άριστη εφαρμογή της μόνωσης και την διάρκειά της σε βάθος χρόνου.

  Το εξειδικευμένο μας προσωπικό με πολυετή εμπειρία ολοκληρώνει όλες τις εργασίες σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί και χρησιμοποιώντας όλο το δυναμικό του για άριστη εκτέλεση όλων των εργασιών.

  Φροντίζουμε να ελέγχουμε όλο το κτίριο σας και σύμφωνα με την παλαιότητα του αναλαμβάνουμε και την επισκευή του για να υπάρχει σωστή εκ βαθέων προστασία του κτιρίου και με τον σωστό συνδυασμό των υλικών να εφαρμόσουμε άριστα την μόνωση και το βάψιμο του κτιρίου σας.

  Ακόμη το συνεργείο μας αναλαμβάνει παντός τύπου γύψινες κατασκευές για την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή της επαγγελματικής σας στέγης. Δημιουργούμε γύψινα χωρίσματα και ψευδοροφές για να διαμορφώσετε τον χώρο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
  Διακοσμούμε τον χώρο σας με γύψινες διακοσμήσεις και επενδύσεις για να ανανέωσετε την εικόνα του σπίτιού σας ή του κατάστηματός σας

  Αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία και συνέπεια:
  -ελαιοχρωματισμοί κτιρίων ηρακλειο κρητης
  - βάψιμο σπιτιού ηρακλειο κρητης
  - βάψιμο καταστημάτων ηρακλειο κρητης
  - γύψινες κατασκευές ηρακλειο κρητης
  - γύψινες επενδύσεις ηρακλειο κρητης
  - γύψινα χωρίσματα ηρακλειο κρητης
  - ψευδοροφές ηρακλειο κρητης
  - θερμοπροσόψεις σπτιών ηρακλειο κρητης
  - θερμοπροσόψεις καταστημάτων ηρακλειο κρητης
  - επισκευή κτιρίων ηρακλειο κρητης
  - μονώσεις κτιρίων ηρακλειο κρητης

  Ολοκληρωμένες εργασίες επισκευής , μόνωσης και ελαιοχρωματισμού του κτιρίου σαςσε ανταγωνιστικές τιμές .

  Με εκτίμηση
  Κώστας Μαγάκης
  Ηράκλειο Κρήτης
  6955894658

  ελαιοχρωματισμοι κτιριων ηρακλειο κρητης - βαψιμο σπιτιου ηρακλειο κρητης - βαψιμο καταστηματων ηρακλειο κρητης - βαψιμο πολυκατοικιων ηρακλειο κρητης
  βαψιματα ηρακλειο κρητης - ελαιοχρωματιστης ηρακλειο κρητης - γυψινες κατασκευες ηρακλειο κρητης - γυψινες επενδυσεις ηρακλειο κρητης - γυψοσανιδας ηρακλειο κρητης
  θερμοπροσοψεις κτιριων ηρακλειο κρητης - εξωτερικη θερμομονωση κτιριου ηρακλειο κρητης - θερμπροσοψη σπιτιου ηρακλειο κρητης - θερμοπροσοψη πολυκατοικιας ηρακλειο κρητης
  επισκευη κτιριων ηρακλειο κρητης - βαψιμο παιδικου δωματιου ηρακλειο κρητης - τεχνοτροπιες ηρακλειο κρητης - ελαιοχρωματισμοι ηρακλειο κρητης - γυψινες διακοσμησεις ηρακλειο κρητης
  θερμοπροσοψεις σπιτιων ηρακλειο κρητης - θερμοπροσοψεις καταστηματων ηρακλειο κρητης - βαψιμο εσωτερικων χωρων ηρακλειο κρητης - βαψιμο εξωτερικων χωρων ηρακλειο κρητης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λεωφ. Παπαναστασίου 193 - Ηράκλειο
  6937427993
  BASHA ILIAS ΜΠΑΣΑ ΗΛΙΑΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΡΟΔΟΣ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΡΟΔΟΣ
  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ -ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ- ΚΑΡΠΑΘΟΣ- ΡΟΔΟΣ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ- ΚΑΡΠΑΘΟΣ- ΡΟΔΟΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΡΟΔΟΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ -ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΡΟΔΟΣ
  ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ – ΣΟΒΑΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΡΟΔΟΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΡΟΔΟΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΡΟΔΟΣ

  Για γενικές ανακαινίσεις και επισκευές κτιρίων στο Ηράκλειο της Κρήτης με αξιοπιστία και συνέπεια !!!!!

  Ο εργολάβος οικοδομών και ανακαινίσεων BASHI ILIAS – ΜΠΑΣΙ ΗΛΙΑΣ με εδρα της δουλειάς του στο Ηράκλειο της Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στις οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως, με επιτυχημένη και ανοδική πορεία μέχρι και σήμερα.

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της οικοδομής, με εξιδίκευση στις θερμομονώσεις ολων των οικοδομών,κατοικιών , κτιρίων πολυκατοικιών, ξενοδοχείων.

  Το προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους και είναι σε θέση να παρέχει αμεση εξυπηρέτιση σε ολο το Ηράκλειο σε ολο τον νομό Ηρακλείου και κατ’επέκτασιν σε σε ολη την Κρήτη.

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για τις γενικές ανακαινίσεις θερμομονώσεις, θερμοπροσόψεις, ελαιοχρωματισμούς,βαψίματα,τοποθετήσεις πλακιδίων από την ανάθεση της εργολαβίας έως και την αποπεράτωσή της.

  Σε όλες τις οικοδομικές εργολαβίες που αναλαμβάνομαι χρησιμοποιούμε τεχνικό εξοπλισμό και τα καλύτερα υλικά, ανθεκτικά και επώνυμα για να εχουμε ένα αποτέλεσμα χωρίς μελλοντικά προβλήματα, και κακοτεχνίες.

  Οι υπηρεσίες μας :
  Γενικές ανακαινίσεις και επισκευές ολων των οικοδομών

  Κτισίματα

  Επιχρίσματα

  Εξωτερική θερμομόνωση και θερμοπροσόψεις Είναι σύστημα κάλυψης των εξωτερικών κατακόρυφων επιφανειών για τοιχοποιία σε ολες τις οικοδομές .

  Πλεονεκτήματα της θερμομόνωσης

  Την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου, η οποία συμπίπτει με τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας που προκύπτει μετά τη διαδικασία θερμομόνωσης.

  Σταματά την απώλεια θερμότητας το χειμώνα και διατηρεί τη δροσιά το καλοκαίρι. Εξοικονόμηση καυσίμων και χρημάτων εως 70% λιγότερο καλοριφέρ τον χειμώνα και λιγότερο air-condition το καλοκαίρι!

  Την αισθητική αναβάθμιση της επιφάνειας

  Για να προστατεύονται οι εξωτερικοί τοίχοι από τις καιρικές μεταβολές.

  Άλλωστε εφαρμόζουμε χρόνια τώρα θερμοπροσόψεις, χρησιμοποιώντας κορυφαία θερμομονωτικά υλικά, durosol,knauf, fibran.

  Ελαιοχρωματισμούς, Βαψίματα, Φρεσκαρίσματα κάθε είδους χώρου με επώνυμων πιστοποιημένων εταιρειών οικολογικά χρώματα, πλαστικά, ακρυλικά

  Αναλαμβάνουμε Ελαιοχρωματισμούς, Βαψίματα, Φρεσκαρίσματα σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους.

  Εσωτερικά και εξωτερικά των οικοδομών προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων που θα αναδείξουν την οικοδομή και θα την κάνουν να ξεχωρίζει.

  Διαθέτουμε ολο τον τεχνικό εξοπλισμό για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων και με μεγάλα υψη.

  Γυψοσανίδες – ψευδοροφές χωρίσματα, τοιχοποιίες

  Κρυφοί φωτισμοί , θόλοι

  Γύψινες ανακαινίσεις .

  Τοποθετήσεις πλακιδίων – ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας

  Επενδύσεις πέτρας – πλακοστρώσεις σε αυλές πεζοδρόμια

  Στόχος μας είναι η ποιότητα εργασίας η αμεση εξυπηρέτιση των πελατών μας στον προκαθορισμένο χρόνο ανάθεσης του εργου εως την αποπεράτωσή του, πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χρόνο το πλήθος των εργολαβιών και ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για τις ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχουμε και για το ονομά μας στην τοπική αγορά του Ηρακλείου.

  Ζητήστε μας τώρα να έρθουμε στο χώρο σας,
  να πραγματοποιήσουμε μελέτη,
  και να σας δώσουμε προσφορά,
  χωρίς καμία δέσμευση!

  Με εκτίμηση
  BASHA ILIAS – ΜΠΑΣΑ ΗΛΙΑΣ
  Ο εργολάβος γενικών ανακαινίσεων και επισκευών κτιρίων στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 8 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
  Ζωγράφου 3 - Ηράκλειο
  2810225398
  6948533929
  Η Δικηγόρος Χουλιαρά Βιργινία-Ιωάννα, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, διατηρεί γραφείοστο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης καιπαρέχει ολοκληρωμένη και πλήρη νομική υποστήριξη (δικαστικά και εξωδικαστικά) καλύπτοντας όλο το φάσμαδικαίου.

  Πάντα με απόλυτη υπευθυνότητα, πλήρη εχεμύθεια και συναίσθηση των αναγκών των εντολέωντίθεταιωςβασικός σκοπός η έγκαιρη και επιτυχής εκπροσώπησήτουκαι η διεκπεραίωση των υποθέσεών τουμε γνώμονα το συμφέρον του.
  Μέσω της συνεχούς παρακολούθησης και ενημέρωσης των νομοθετικών και νομολογιακών εξελίξεων προσεγγίζεται κάθε υπόθεση μοναδικά και ξεχωριστά, αξιολογώντας τις εκάστοτε ιδιαιτερότητες και δυσκολίες με την όσο το δυνατόν μικρότερηψυχολογική και υλική επιβάρυνση του εντολέα.
  Το γραφείο παρέχει και υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας, δηλαδήεπίσημες και αναγνωρισμένες μεταφράσεις πάσης φύσεως κειμένων, όπως νομικών, δημοσίων, τεχνικών και οικονομικών εγγράφων, μετάφραση πτυχίων, τίτλων εκπαίδευσης, πιστοποιητικών κ.α.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΒΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ
  Πάροδος Βενιζέλου Ελευθερίου, Μάλια - Ηράκλειο
  2897033433
  6977607852
  ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  Κάβα Μάλια Ηράκλειο Κρήτης

  Η κάβα μας “ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μάλια, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

  Στην κάβα μας, θα βρείτε ότι ποτό επιθυμείτε, μπύρες, αναψυκτικά, κρασιά, τσίπουρο, ούζο καθώς και εμφιαλωμένα νερά σε ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης, διαθέτουμε εξαιρετικούς ξηρούς καρπούς καθώς και διάφορα σανκς.
  Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται για λιανική αλλά και χονδρική πώληση.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από την κάβα μας στην περιοχή Μάλια, για να ανακαλύψετε την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ
  Μονοφατσίου Νεοχωρίου, Νεοχώρι - Ηράκλειο
  2893023131,2891093198
  6973242039
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΕΜΟΙΡΗΣ
  Ελαιοτριβείο & Γεωργικά Φάρμακα Νεοχώρι Ηράκλειο

  Η επιχείρησή μας “ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΕΜΟΙΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο και πιό συγκεκριμένα στο Νεοχώρι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή και διάθεση ελαιολάδου καθώς και με γεωργικά φάρμακα.

  Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από γεωργικά φάρμακα καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό που θα σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Τυμπάκι, Έναντι Αεροπορίας - Ηράκλειο
  2892051824
  6936994628
  Η επιχείρηση"Κουρτάκης Ζαχαρίας- Κουρτάκης Κωνσταντίνος Ο.Ε."με έδρα το Τυμπάκι Ηρακλείου,δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον τομέα των οικοδομικών υλικών , χωματουργικών εργασιών και καυσόξυλων με στόχο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σε οικονομικές τιμές.

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε: καυσόξυλα, πέλλετ, οικοδομικά υλικά, σωλήνες και πολλά ακόμα προϊόντα για οποιαδήποτε εργασία. Πραγματοποιούμε ακόμη παντός είδους χωματουργικές εργασίες με ιδιόκτητα οχήματα σε όλο το νομό Ηρακλείου.

  Μπορείτε να μας καλέσετε στο2892051824και6936994628για οποιαδήποτε απορία.
  Με εκτίμηση,Κουρτάκης Ζαχαρίας- Κουρτάκης Κωνσταντίνος

  οικοδομικα υλικα ηρακλειο κρητης, οικοδομικα υλικα τυμπακι, καυσοξυλα ηρακλειο κρητης, καυσοξυλα τυμπακι, εμποριο καυσοξυλων ηρακλειο κρητης, εμποριο καυσοξυλων τυμπακι, χωματουργικες εργασιες ηρακλειο κρητης, χωματουργικες εργασιες τυμπακι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΑ
  Λεωφόρος Κνωσσού 156 - Ηράκλειο
  2810327921
  Η οικογένεια Αγγελάκη άρχισε να ασχολείται με την πτηνοτροφία το 1962. Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν μια μικρή οικογενειακή πτηνοτροφική επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σταδιακά, οι συνθήκες στην ελληνική αγορά άλλαξαν και οι νέες, μεγαλύτερες απαιτήσεις οδήγησαν στην ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης και στην εξέλιξή της σε μια σύγχρονη, καθετοποιημένη βιομηχανική μονάδα.

  Το 1992 ιδρύθηκε η Αγγελάκης Α.Ε. και κατασκευάστηκε ιδιόκτητο σύγχρονο πτηνοσφαγείο στην περιοχή του Πούρνου Εύβοιας. Η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, μπήκαν δυναμικά στην επιχείρηση και συνέβαλαν αποτελεσματικά στην ανέλιξη της Αγγελάκης Α.Ε. σε μία άρτια οργανωμένη μονάδα παραγωγής νωπού κοτόπουλου.

  Σήμερα, τα προϊόντα Αγγελάκης διατίθενται στα μεγαλύτερα super markets της χώρας καθώς και σε γνωστές εταιρείες μαζικής εστίασης.

  Φιλοσοφία
  Το καταναλωτικό κοινό, με τις ανάγκες και τις ανησυχίες του που συνεχώς αλλάζουν σύμφωνα με τις ταχύτατες εξελίξεις στο διεθνή διατροφικό χάρτη, οδηγεί και καθορίζει τις επιλογές της Αγγελάκης Α.Ε. Η θέση της εταιρείας στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι βασίζεται στα παρακάτω:
  Σεβασμός στο συνάνθρωπο
  Άντληση γνώσης και εμπειρίας από την παράδοση
  Προσήλωση στις αξίες της επιχείρησης
  Συνεχής ανανέωση μεθόδων και προϊόντων ανάλογα με τις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις
  Έμφαση στην καλή σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων μας

  Στην ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. το παραδοσιακό «δένει» αρμονικά με το μοντέρνο και αυτό που συνηθίζουμε να λέμε αναλύοντας τη φιλοσοφία μας είναι πως «δεν είμαστε βιομηχανία με την κλασσική έννοια του όρου, είμαστε οι ίδιοι οι παραγωγοί». Οι συνεργάτες μας αναζητούν συνεχώς νέες γεύσεις με βάση το κοτόπουλο ακολουθώντας τα μοντέρνα gourmet trends της εποχής. Παράλληλα όμως θέλουμε τα προϊόντα μας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και ποιότητα και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία. Οι καταναλωτές που προτιμούν τα προϊόντα Αγγελάκης λένε χαρακτηριστικά πως «θυμίζουν μαμά»
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αρχάνες - Ηράκλειο
  2810288263
  6977902461
  ΚΟΥΣΤΟΥΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΧΑΝΕΣ / ΗΡΑΚΛΕΙΟ/ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΡΧΑΝΕΣ / ΗΡΑΚΛΕΙΟ/ΚΡΗΤΗ
  ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΜΟΜΟΝΩΣΗ – ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΑΡΧΑΝΕΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ /ΚΡΗΤΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΚΤΙΡΙΩΝ -ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΡΧΑΝΕΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ /ΚΡΗΤΗ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΡΧΑΝΕΣ/ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΡΧΑΝΕΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ /ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΡΧΑΝΕΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ /ΚΡΗΤΗ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΑΡΧΑΝΕΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ /ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΑΡΧΑΝΕΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ /ΚΡΗΤΗ
  ΣΚΕΠΕΣ -ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΑΡΧΑΝΕΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ /ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ - ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΝΕΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ /ΚΡΗΤΗ
  ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ ΑΡΧΑΝΕΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ /ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΣΕΩΝΑΡΧΑΝΕΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ /ΚΡΗΤΗ

  Για οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως γενικές ανακαινίσεις - αναπαλαιώσεις και επισκευές κατοικιώνκτιρίων στις Αρχάνες,Ηράκλειο και σε ολη την Κρήτη !!!!!!!

  Ο εργολάβος οικοδομών ΚΟΥΣΤΟΥΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ με εδρα της δουλειάς του στις Αρχάνες στο Ηράκλειο της Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια εως και σήμερα με επιτυχημένη και ανοδική πορεία , στις οικοδομικές εργασίες και στις γενικές ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις σε κάθε ιδιωτικό και επαγγελματικό χώρο. (κατοικίες, καταστήματα, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία).

  Το πλήρως τεχνικό συνεργείο μας, αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους, σοβατζήδες, κτίστες σκεπατζήδες, που μπορούν να διαμορφώσουν τον χώρο σας με ποιότητα και αισθητική κάνοντάς το να ξεχωρίζει. Ακόμα, μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις, δίνοντάς σας ένα μοναδικό και οικονομικό αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών σας.

  Εξιδικευόμαστε στην κατασκευή κεραμοσκεπών και επισκευές ολων των οικοδομών εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.

  Δίνουμε τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις που καλύπτουν με επιτυχία και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις και επιθυμίες των πελατών.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ :
  Γενικές ανακαινίσεις σε κάθε χώρο ιδιωτικό η επαγγελματικό
  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου
  Μερεμέτια
  Επιχρίσματα (σοβάδες)
  Κτισίματα με τούβλα

  Κατασκευή κεραμοσκεπών

  Επιδιορθώσεις κεραμοσκεπών

  Οι κεραμοσκεπές που κατασκευάζουμε είναι ποιοτικές και ανθεκτικές στο χρόνο χωρίς μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

  Σκεπές σπιτιών εκκλησιών και κάθε επαγγελματικού χώρου,( ξενοδοχεία, καταστήματα).

  Κατασκευάζουμε τη στέγη σας με κάθε τύπου κεραμίδια και υδρορροές ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη μας. Κεραμοσκεπές παντός τύπου (δίριχτες, μονόριχτες, τετράριχτες και στέγες ειδικής τεχνογνωσίας)

  Υγρομόνωση στέγης, μόνωση στέγης

  Ανακεράμωση εκκλησιών

  Πέργκολες: Προσφέρουν σκίαση και ομορφαίνουν τους εξωτερικούς χώρους σε

  ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων με αισθητική και λειτουργικότητα.

  Κιόσκια ‑ Χαγιάτια: Το χαγιάτι είναι ένα κομμάτι του σπιτιού στον

  εξωτερικό χώρο που συνήθως γίνεται για να προστατέψει τα εκτεθειμένα

  σημεία του. Είναι ο σκεπαστός εξώστης.

  Παράθυρα στέγης, φεγγίτες, αντικαθιστούμε ολα τα παλαιά παράθυρα με

  καινούργια

  Δημιουργούμε – επισκευάζουμε- αναπαλαιώνουμε ολες τις οικοδομές με τεχνικές που μπορούν να δώσουν στα κτίρια την παλαιά τους αίγλη και να γίνουν καινούργια.

  Μονώσεις Ταρατσών με μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα οριστικά.

  Στεγανοποιήσεις υπογείων

  Εξωτερική – θερμομόνωση θερμοπροσόψεις για να εχετε ενεργειακή αναβάθμιση στην οικοδομή και οικονομία στα καύσιμα

  Λιγότερα έξοδα για θέρμανση και δροσιά το καλοκαίρι
  Πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων

  Εμπιστευθείτε το συνεργείο μας και σας εγγυόμαστε για το άψογο και ποιοτικό αποτέλεσμα

  Στόχος μας ειναι να εχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στίς Αρχάνες στο Ηράκλειο της Κρήτης σε ολο το νομό Ηρακλείου αλλά και σε ολη την Κρήτη.

  Και μετά το πέρας των εργασιών μας ειμαστε δίπλα σας

  Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με υπευθυνότητα συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Mε φιλικούς χαιρετισμούς
  ΚΟΥΣΤΟΥΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  Ο εργολάβος οικοδομών και γενικών ανακαινίσεων στις Αρχάνεςτου Ηρακλείου Κρήτης

  Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ καθημερινά

  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΚΕΝΤΡΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  Μητροπόλεως 7, Μοίρες - Ηρακλείου
  2892023335
  6979041597
  φυσικοθεραπευτες μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  αποσυμπιεση σπονδυλικης στηλης μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  cpm μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  κρουστικος υπερηχος μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  κεντρο αποκαταστασης μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  κηλες στον αυχενα μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  κηλες στη μεση μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  χειρουργική αποκατάσταση μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  φυσικοθεραπεια μοιρες, ηρακλειο, κρητη
  φυσικοθεραπευτικο κεντρο μοιρες, ηρακλειο, κρητη

  Καλώς ήρθατε στην προβολή του Κέντρου Σωματικής Αποκατάστασης Αναγνωστάκης Γρηγόρης που βρίσκεται στις Μοίρες Ηρακλείου.

  Η Φυσικοθεραπεία, που έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα , αποτελεί μια ολόκληρη επιστήμη εφαρμόζοντας θεραπευτικές πράξεις τόσο με μαλάξεις, θερμότητα, ψύχος, νερό, δηλαδή με φυσικά μέσα, όσο και με νεότερες τεχνικές με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και των μηχανημάτων αποθεραπείας και αποκατάστασης.

  Η φυσικοθεραπεία ασχολείται με την φυσική αποκατάσταση της υγείας και έχει εφαρμογή σε ασθενείς όλων των ιατρικών ειδικοτήτων, Ορθοπεδική, Νευρολογία, Γενική Χειρουργική, Νευροχειρουργική, Καρδιοχειρουργική, Παιδιατρική, Πνευμονολογία, Ουρολογία και άλλες.

  Ο φυσικοθεραπευτής στις Μοίρες, Αναγνωστάκης Γρηγόρης, χρησιμοποιώντας διάφορες Μεθόδους και Μέσα Αποκατάστασης επιτυγχάνει τον επιθυμητό στόχο της φυσικοθεραπείας.

  Όλες οι υπηρεσίες που παρέχουμε στους εσωτερικούς ασθενείς είναι διαθέσιμες και για εξωτερικούς ασθενείς ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

  Οι φυσικοθεραπείες βοηθούν σε πολλά προβλήματα:

  Αθλητικές κακώσεις

  Οσφυαλγία

  Αυχενικό

  Αρθρίτιδα

  Διαχείριση άσθματος

  Νευρολογικές ασθένειες

  Προβλήματα τρίτης ηλικίας

  Παθήσεις αναπνευστικού συστήματος

  Ογκολογία

  Αναλαμβάνουμε πλήθος ιατρικών περιπτώσεων που αφορούν στις ακόλουθες παθήσεις:

  Αυχενικό σύνδρομο

  Αυχεναλγία

  Ισχιαλγία

  Οσφυαλγία

  Αυχενοβραχιόνιο σύνδρομο

  Ραιβόκρανο

  Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

  Επικονδυλίτιδα

  Παγωμένος ώμος

  Τενοντίτιδα

  Δισκοπάθεια

  Οσφυϊκή δισκοκήλη

  Αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια

  Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

  Σκλήρυνση κατά πλάκας

  Εγκεφαλική παράλυση

  Παραπληγία

  Τετραπληγία

  Εκφυλιστικές παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος

  Πάρεση προσωπικου

  Μυοπάθεια-μυασθένεια

  Σύνδρομο Guillain-Barre

  Πολυνευροπάθειες

  Νευροχειρουργικές παθήσεις στο μετεγχειρητικό στάδιο

  Ορθοπαιδικές παθήσεις στο μετεγχειρητικό στάδιο

  Πολυτραυματίες

  Ασθενείς που υποβλήθηκαν σε Πολυτραυματίες - Ακρωτηριασμούς

  Ρευματοπάθειες (ρευματοειδής αρθρίτιδα, αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα, ψωριασική αρθρίτιδα κλπ)

  Επισκεφτείτε το Κέντρο Σωματικής Αποκατάστασης Αναγνωστάκης Γρηγόρηςκαι μαζί θα δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας, εφαρμόζοντας την τεχνική και την τεχνολογία βάσει αυτού που χρειάζεστε.

  Σας ευχαριστούμε!

  μαλάξεις ηρακλειο, μοιρες, ορθοπεδικές παθήσεις ηρακλειο, μοιρες, νευρολογικές παθήσεις ηρακλειο, μοιρες, κινησιοθεραπεία ηρακλειο, μοιρες, θεραπευτικό μασάζ ηρακλειο, μοιρες, χειρουργική αποκατάσταση ηρακλειο, μοιρες, αναπνευστικές φυσικοθεραπείες ηρακλειο, μοιρες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ
  Ομήρου 1 - Ηράκλειο
  2810228301
  6977403144
  ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  SERVICE ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΛΕΒΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΟΙΚΙΩΝ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗ

  Από το 1993 ο μηχανολόγος κ. Ζερβάκης Γεώργιος δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης καυστήρων.

  Η πολυετής εμπειρία, η γνώση και η υπευθυνότητα είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στην περιοχή μας.

  Η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στον καυστήρα σας.

  Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ

  Σημαντική είναι η συντήρηση και επισκευή του καυστήρα να γίνεται από πιστοποιημένο τεχνίτη.

  Χρησιμοποιούμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και μεθόδους εργασίας.

  Για εμάς είναι πολύ σημαντική η μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες, γι αυτό και οι υπηρεσίες μας χαρακτηρίζονται από τις ανταγωνιστικές μας τιμές, πάντα με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του καυστήρα σε οικιακούς, επαγγελματικούς- βιομηχανικούς χώρους, ξενοδοχεία κ.α.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  Με εκτίμηση,
  Ζερβάκης Γεώργιος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ
  Ανωγείων 61 - Ηράκλειο
  2810318438
  6932251434
  Xbs - Ξυλούρης
  Ενοικίαση Χημικών Τουαλετών - Εξοπλισμός Πόλεων & Κτιρίων - Υπηρεσίες Υγιεινής & Αναβάθμισης Περιβάλλοντος Ηράκλειο Κρήτη

  Η επιχείρησή μας “Xbs - Ξυλούρης” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την ενοικίαση χημικών τουαλετών προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια αξιόπιστες υπηρεσίες καθώς και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

  Η μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία μας, τα άριστα προϊόντα μας, οι χαμηλές τιμές μας, η άμεση ανταπόκρισή μας στις ανάγκες σας, με την παροχή υπηρεσιών που σας καλύπτουν αποτελεσματικά, όλα αυτά μας έχουν καταξιώσει στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού και μας έχουν τοποθετήσει στην κορυφή των προτιμήσεών σας ιδιωτών και επαγγελματιών στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Μέρος των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι η μεταφορά και τοποθέτηση των χημικών τουαλετών στους χώρους που ενδιαφέρεστε να τις τοποθετήσετε.

  Παράλληλα, διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό παραλιών καθώς και την προμήθειά σας με εξοπλισμό και είδη παραλίας.

  Ακόμα, στην επιχείρησή μας, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αστικό και επαγγελματικό εξοπλισμό, εορταστικό διάκοσμο, είδη και μέσα ατομικής προστασίας και πολλά ακόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Φιλοσοφία της επιχείρησής μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσφέρει πάντα αξιόπιστες υπηρεσίες και ποιοτικά προϊόντα με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, πάντα σε οικονομικές τιμές.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τα ιδανικά προϊόντα και υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΓΡΟΝΟΜΟΙ - ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ
  Στυλιανού Γιαμαλάκη 6 - Ηράκλειο
  2813017486
  6994152257
  Το γραφείο ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΙΣ - ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, στο Ηράκλειο Κρήτης, παρέχει κάλυψη σε κάθε τοπογραφική δραστηριότητα για τον ιδιώτη και για τον επαγγελματία σε όλη την Κρήτη και απαρτίζεται από έμπειρους τοπογράφους μηχανικούς, με πολυετή εμπειρία τόσο στη μελέτη, όσο και στο εργοτάξιο.

  Η εμπειρία, σε συνδυασμό με τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει το γραφείο μας, τόσο σε εξοπλισμό τοπογραφικών, γεωδαιτικών οργάνων, όσο και σε λογισμικά γραφείου, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τοπογραφική δραστηριότητα σε τεχνικές εταιρείες, εργολήπτες, μηχανικούς, δημόσιους φορείς και ιδιώτες.

  Ενδεικτικά, παρουσιάζονται ορισμένες από τις παρεχόμενες υπηρεσίες: τοπογραφικά διαγράμματα ενταγμένα στο κρατικό σύστημα ΕΓΣΑ ’87(για συμβόλαιο, οικοδομική άδεια, κτηματολόγιο, δασαρχείο, αρχαιολογία κ.λπ.), τεχνικές μελέτες, χαράξεις (πασσάλωση ορίων ακινήτων, οριοθετήσεις, απαλλοτριώσεις κ.ά.).

  Επίσης, το γραφείο μας αναλαμβάνει ογκομετρήσεις σε δημόσια και ιδιωτικά έργα, οργάνωση συνεργείων αποτύπωσης μεγάλων εκτάσεων, τακτοποίηση αυθαιρέτων και βεβαιώσεις μηχανικού.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΜΑΤΩΝ
  Θεοτοκόπουλου 54 & Κωστή Πετράκη γωνία, Μοίρες - Ηράκλειο
  2892022354
  6932206075
  Η SPEEDEX COURIER με υπεύθυνο τον Γουλιελμάκης Σταύρος , δραστηριοποιείται στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των ταχυμεταφορών – courier services στο Ηράκλειο Κρήτης.

  Οι εργαζόμενοι στην διανομή πακέτων καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραδώσουν όλες τις αποστολές έγκαιρα και με ασφάλεια στην πόρτα του παραλήπτη.

  Το όραμα της SPEEDEX COURIER στο Ηράκλειο, είναι να καθιερωθεί ως ο πιο καινοτόμος πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς, δημιουργώντας νέες δυνατότητες και προσφέροντας νέες επιλογές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Νίγδης 50 - Νέα Ιωνία
  2102775065,2102712222
  6973209012, 6944443617
  Car Service Νικολάου
  Συνεργείο Αυτοκινήτων Νέα Ιωνία Αττική

  Το σύγχρονο τεχνολογικά συνεργείο αυτοκινήτων “Car Service Νικολάου Νικόλαος” το οποίο βρίσκεται στην Νέα Ιωνία Αττικής, αναλαμβάνει γενικό service αυτοκινήτων ενώ δραστηριοποιείται και με την εμπορία αυτοκινήτων και ανταλλακτικών.

  Στο συνεργείο αυτοκινήτων μας στην Νέα Ιωνία Αττικής, έχουμε τη δυνατότητα να καλύπτουμε όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά προβλήματα του αυτοκινήτου σας, βασισμένοι στην εμπειρία μας, άμεσα και αποτελεσματικά.

  Το καταρτισμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να δώσει τη σωστή λύση σε κάθε πρόβλημά σας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, γρήγορα και οικονομικά, προσφέροντάς σας παράλληλα ακόμη και τεχνικές συμβουλές για το όχημά σας.

  Σας περιμένουμε στις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας στη Νέα Ιωνία Αττικής για να πραγματοποιήσουμε το γενικό service των αυτοκινήτων σας με επαγγελματισμό και συνέπεια.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Θέση Πρίνος Λιμένας Χερσονήσου - Ηράκλειο
  2897021790
  6936617314
  LLESHI VLADIMIR
  Οικοδομικές Επιχειρήσεις & Εργασίες Ηράκλειο Κρήτης

  Η επιχείρησή μας “LLESHI VLADIMIR” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με οικοδομικές επιχειρήσεις και εργασίες στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μπορούμε να αναλάβουμε: παντός τύπου περιφράξεις, πέργκολες, κάγκελα πόρτας, στεγανώσεις, ελαιοχρωματισμούς, σιδηροκατασκευές και εργοληψίες στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Αναλαμβάνουμε επίσης, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου.

  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
  Θησέως 10, Άγιος Νεκτάριος - Νέο Ηράκλειο
  2102833332
  6937080718
  Τοκέντρο ξένων γλωσσών "ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" με πολυετή εμπειρία στο χώρο σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην εκμάθηση τηςΑγγλικής, Γερμανικής και Γαλλικής γλώσσας.

  Διαθέτουμεάριστα καταρτισμένους καθηγητές, που με συνεχή ενημέρωση σε όλα τα πεδία της εκπαίδευσης, εγγυούνται την σωστή εκμάθηση της γλώσσας που επιθυμείτε .

  Οι τάξεις στο φροντιστήριο μας διαμορφώνονται μεολιγομελή τμήματακαι με υπευθυνότητα φροντίζουμε για την άριστη υγιεινή του χώρου.

  Ακόμη διαθέτουμε ταχύρυθματμήματα ενηλίκων - φοιτητώνπου θέλουν να αποκτήσουν το πτυχίο τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Στόχος του φροντιστηρίου μας είναι η άριστή εκμάθηση της γλώσσας που σας ενδιαφέρει και η απόκτηση του πτυχίου που το αποδεικνύει απο αξιόπιστους αναγνωρισμένους οργανισμούς .

  Το κέντρο ξένων γλωσσών " ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" με κοινωνική ευαισθησία παρέχει ειδικές τιμές σε αδέλφια και πολύτεκνες οικογένειες.

  Με εκτίμηση
  Παπαχριστοδούλου Ελευθερία

  φροντιστηριο αγγλικων νεο ηρακλειο - φροντιστηριο αγγλικων ηρακλειο αττικης - μαθηματα αγγλικων νεο ηρακλειο - μαθηματα αγγλικων ηρακλειο αττικης

  μαθηματα γερμανικων νεο ηρακλειο - μαθηματα γερμανικων ηρακλειο αττικης - μαθηματα γαλλικων νεο ηρακλειο - μαθηματα γαλλικων ηρακλειο αττικης-

  φροντιστηριο ξενων γλωσσσων νεο ηρακλειο - φροντιστηριο ξενων γλωσσων ηρακλειο αττικης - ταχυρυθμα μαθηματα αγγλικων ηρακλειο αττικης-

  μαθηματα αγγλικης γλωσσας νεο ηρακλειο - μαθηματα αγγλικης γλωσσας ηρακλειο αττικης - φροντιστηριο νεο ηρακλειο - φροντιστηριο ηρακλειο αττικης -

  αγγλικα ηρακλειο αττικης - γαλλικα ηρακλειο αττικης - γερμανικα ηρακλειο αττικης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
  Παναγιάς Μαλεβή 12 - Ηράκλειο
  2810318621
  6972837342
  ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Ανυψώσεις - Γερανοί - Μεταφορές - Κλαρκ & Οδική Βοήθεια
  Ηράκλειο Κρήτης

  Η επιχείρησή μας “ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στη Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο της οδικής βοήθεια και στις ανυψώσεις, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες, άμεσα και οικονομικά σε όλη την Κρήτη.

  Έχοντας αναλάβει από το 2015 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει να προσφέρει με το ίδιο μεράκι ποιοτικές υπηρεσίες στο χώρο της οδικής βοήθειας, των ανυψώσεων καθώς και των μεταφορών βαρέων αντικειμένων και οχημάτων.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο από γερανούς, καλαθοφόρα οχήματα, κλάρκ και λοιπά οχήματα καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια για την μοτοσυκλέτα, το αυτοκίνητο ή το φορτηγό σας, είμαστε εδώ όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να σπεύσουμε και να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας.

  Με ένα τηλεφώνημα στο 6972837342 ή 2810318621, οι έμπειροι οδηγοί μας θα σπεύσουν άμεσα στο σημείο που βρίσκεστε για να μεταφέρουν εσάς και το όχημά σας στο σημείο που επιθυμείτε.

  Παράλληλα, προβαίνουμε σε προγραμματισμένες μεταφορές οχημάτων σε όλη την Κρήτη, μεταφορές βαρέων αντικειμένων και εμπορευμάτων καθώς και σε εργασίες με γερανούς και καλαθοφόρα.

  Η επιχείρησή μας και τα μηχανήματά μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας. Οι έμπειρη χειριστές μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα διπλώματα και σε όλες τις εργασίες φροντίζουν να τηρούν σχολαστικά όλα τα μέτρα ασφαλείας.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η επιτυχής διεκπεραίωση των εργασιών μας αλλά και η διαρκείς προσπάθειά μας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε αποτελεσματικά κάθε σας ανάγκη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και άψογη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Μιλτιάδη Καράτζη 26, Αλικαρνασσός - Ηρακλείου
  6970910239,6995348757
  ΣΑΧΧΟΛΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟ/ΚΡΗΤΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ΗΡΑΚΛΕΙΟ/ΚΡΗΤΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟ/ΚΡΗΤΗ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ/ΚΡΗΤΗ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ- ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ ΗΡΚΑΛΕΙΟ/ΚΡΗΤΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟΚΡΗΤΗΣ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΠΛΑΚΑΣ/ ΠΛΑΚΑΔΕΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟΚΡΗΤΗΣ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ/ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ /ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Μοναδικές δημιουργίες στους ελαιοχρωματισμούς σε ολο το νομό Ηρακλείου !!! βάλτε χρώμα και μεταμορφώστε τον χώρο σας !!!!!!
  Ο εργολάβος ανακαινίσεων ΣΑΧΧΟΛΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ που εδρεύει στην Αλικαρνασσό του Ηρακλείου στην Κρήτη δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια ,στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων (κατοικιών και καταστημάτων ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου).

  Με εξιδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς, στις μονώσεις ταρατσών και τοποθετήσεις πλακιδίων.

  Το τεχνικό μας συνεργείο, αποτελείται από εμπειρους ελαιοχρωματιστές, και πλακάδες και παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο και σε ολο το νομό Ηρακλείου στην Κρήτη.

  Με ποιότητα εργασίας, προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση του χώρου σας, σας προτείνουμε χρωματισμούς κατάλληλους για το δικό σας σπίτι η τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Σας απαλλάσουμε από το αγχος αν θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο.

  Εμείς καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας και παραδίδουμε την εργολαβία των ελαιοχρωματισμών στον προκαθορισμένο χρόνο.

  Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων και χρησιμοποιούμε τα πιό καλά υλικά επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών, χρώματα πλαστικά ακρυλικά και οικολογικά,για ποιότητα και αντοχή στον χρόνο και στον ελληνικό ηλιο.

  Οι υπηρεσίες μας :
  Ελαιοχρωματισμοί και βαψίματα

  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα και αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
  Βαψίματα - φρεσκαρίσματα με συνδυασμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για το σπίτι σας.

  Δημιουργούμε τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)
  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και μηχάνημα airless για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων με μεγάλα υψη και μεγάλες επιφάνειες (πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα και όλα τα μερεμέτια πρίν από το βάψιμο

  Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια
  Σας παραδίνουμε τον χώρο καθαρό παρέχουμε προσεγμένη δουλειά με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς μερεμέτια και κακοτεχνίες

  Τοποθετήσεις πλακιδίων
  Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση πλακιδίων σε ποικιλία σχεδίων
  Σε κουζίνες, μπάνια, σαλόνια, υπνοδωμάτια αλλά, καθώς και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους σας και σε πισίνες. Ακόμα, αναλαμβάνουμε και την επένδυση τοίχων με πλακάκια, με πέτρα .
  Τοποθετήσεις πλακιδίων –γρανίτες- ψηφίδες σε δάπεδα, σκάλες, ορθομαρμαρώσεις
  Ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας πάγκους, δάπεδα, τοίχους

  Μονώσεις ταρατσών

  Εμπιστευθείτε σε εμάς τη λύση για το πρόβλημα υγρασίας που αντιμετωπίζετε.. στην ταράτσα στο υπόγειο.

  Με τα πιο σύγχρονα υλικά και τις πιο μοντέρνες τεχνικές, σας εγγυόμαστε ότι θα ξενοιάσετε μια για πάντα από την υγρασία και για να εχετε ενα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι με ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων και οικονομία στα καύσιμα.

  Η πολυετής εμπειρία η τεχνογνωσία η συνέπεια καθώς και το πλήθος των ανακαινίσεων και ελαιοχρωματισμών που εχουμε αποπερατώσει, στο νομό Ηρακλείου στην Κρήτη, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο συνεργαζόμαστε.

  Στόχος μας είναι μόνο να δημιουργούμε ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες, και να σας προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Φιλικά
  ΣΑΧΧΟΛΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  Ο εργολάβος ελαιοχρωματισμών στην Αλικαρνασσό της Κρήτης
  Toggle
προηγούμενη 1 από 52 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ