noscript image for google
Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 | 11:34 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043, 6983452978
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ – ΔΑΝΤΕΛΑΣ
  7οχλμ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΡΗΤΗ - Ηρακλείου
  2810381861
  6977787714
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Αγίου Ιωάννη Χωστού - Ηράκλειο
  6944177341
  ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  ΨΥΚΤΙΚΟΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΨΥΞΗΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΨΥΞΗ
  ΠΩΛΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

  Ο ψυκτικός ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ παρέχει επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού, ψύξης και εξαερισμού, στην περιοχή του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ. Η πολύχρονη εμπειρία, η τεχνογνωσία, η συνέπεια εργασίας και η άμεση εξυπηρέτηση τον έχουν καθιερώσει στον επαγγελματικό κλάδο των ψυκτικών.

  ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ

  Ανά πάσα στιγμή είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε δράση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα ψυκτικά μηχανήματα στο χώρο σας. Ακολουθούμε βασικούς κανόνες, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία κάθε ψυκτική εργασία που ακολουθούμε. Όταν αντιμετωπίζετε κάποια βλάβη στο κλιματιστικό σας, πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία ψυκτικό.
  Ψυκτικός
  Επαγγελματικά ψυγεία
  Ψυκτικοί θάλαμοι
  Ψύξη
  Πώληση, Τοποθέτηση Κλίματιστικών
  Επισκευές κλιματιστικών
  Επαγγελματικά ψυγεία
  Εξοπλισμός ψύξης
  Κλιματιστικά
  Service κλιματιστικών

  Με υπευθυνότητα και τεχνική κατάρτιση, αναλαμβάνουμε επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία.

  ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ
  Φιλικά,
  Μανουσάκης Ευάγγελος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αριστείδου Ζαφειρίδου 4 - Ηράκλειο
  2810823643
  6985962629
 • Κατηγορία: ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ – ΣΤΕΓΕΣ – ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
  Χερσόνησος - Ηράκλειο
  6989957734
  Η εταιρία μας ΒΕΪΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ σας παρέχει παντός τύπου οικοδομικές εργασίες, μονώσεις, γύψινες κατασκευές πάντα με την καλύτερη ποιότητα και στις καλύτερες τιμές

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΚΡΗΤΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΪΖΗΣ

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΚΡΗΤΗ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

  Με πολυετή εμπειρία αναλαμβάνουμε την κατασκευή και επισκευή κεραμοσκεπής στην Χερσόνησο και κατόπιν συνεννόησης σε όλη την Κρήτη.

  Το συνεργείο μας με άρτια κατάρτιση και εμπειρία κατασκευάζει παντος τύπου κεραμοσκεπές για το σπίτι αλλά και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό επιλέγουμε μόνο άριστα υλικά στις κατασκευές μας και ακολουθούμε όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και αντοχής για να σας προσφέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας .

  Αναλαμβάνουμε ακόμη την επισκευή της κεραμοσκεπής σας αντικαθιστώντας όλα τα παλιά κεραμίδια και ελέγχουμε παράλληλα όλη την κατασκευή για να εφαρμόσουμε ενισχύσεις οπου χρειάζεται .

  Επίσης με επαγγελματική εμπειρία αναλαμβάνουμε παντος τύπου γύψινες κατασκευές και διακοσμήσεις αλλά και χωρίσματα με γυψοσανίδα για να διαμορφώσετε τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού ή του καταστήματός σας.

  Για την σωστή εξοικονόμηση ενέργειας του χώρου σας αναλαμβάνουμε την μόνωση του κτιρίου σας για να εξοικονομήσετε και ενέργεια αλλά και χρήματα.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε :

  κατασκευή κεραμοσκεπής
  επισκευή κεραμοσκεπής
  γύψινες κατασκευες
  γύψινες διακοσμήσεις
  χωρίσματα
  ξύλινες κατασκευές
  μονώσεις κτιρίων
  ελαιοχρωματισμοί κτιρίων
  βάψιμο σπιτιού
  βάψιμο καταστημάτων

  Υψηλής ποιότητας εργασίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση

  Δημήτρης Βείζης

  6989957734

  κατασκευη κεραμοσκεπης χερσονησος - επισκευη κεραμοσκεπης χερσονησος - συντήρηση κεραμοσκεπης χερσονησος - βαψιμο σπιτιου χερσονησος

  γυψινες κατασκευες χερσονησος - γυψοσανιδες χερσονησος - βαψιμο σπιτιου χερσονησος - βαψιμο καταστηματων χερσονησος

  κεραμοσκεπες χερσονησος κρητη - περγκολες χερσονησος - ξυλινες κατασκευες χερσονησος - μονωση σπιτιου χερσονησος

  κατασκευη παντος τυπου κεραμοσκεπης χερσονησος - κατασκευη περγκολας χερσονησος - ελαιοχρωματισμοι κτιριων χερσονησος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ηράκλειο - Ηράκλειο
  6930432624
  6951795860
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κύπρου 2 Παλαιό Ηράκλειο - Αττική
  2102850031
  6982035078
  Η επιχείρηση ΤΣΟΠΕΛΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, μας διακρίνει στην τοπική αγορά.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεσα τις υπηρεσίες μας απο όπου μας ζητηθεί σε ολη την Eλλαδα. Κατασκευάζουμε παντός είδους μεταλλικές κατασκευές, ΙΝΟΧ κάγκελα, αλουμινοκατασκευές, κουφώματα, αίθρια, γκαραζόπορτες, σκάλες, πέργκολες, ανοξείδωτες κατασκευές, ρολλά, πάντα παρέχοντας ποιότητα εργασίας, συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε άμεση εξυπηρέτηση και πιο οικονομικές λύσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Φόδελε - Ηράκλειο
  6948583124,6987588525
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Κ ΜΑΝΩΛΗΣ

  Με εφόδιο την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας και έχοντας στόχο την άριστη επίτευξη κάθε έργου, η επιχείρηση μας ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΑΚΗΣ η οποία εδρεύει στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, σας προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και σας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και σχολαστική εργασία. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές.

  Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας αποτελεσματικά κάθε είδους εργολαβία όσο δύσκολη σε όλο το Ηράκλειο, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Καθώς ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και αντιμετωπίζεται εξαρχής με προσοχή.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Με μεράκι για την δουλειά μας και επιμονή στη λεπτομέρεια και την ικανοποίηση του πελάτη εκτελούμε παντός τύπου χωματουργικές εργασίες, όπως:
  - Εκσκαφές
  - Εκβραχισμούς
  - Καθαρισμός οικοπέδων
  - Διαμόρφωση χώρων
  - Βελτιώσεις εδάφους
  - Κατεδαφίσεις Κτιρίων
  - Αποκομιδή μπαζών - Μπαζώματα
  - Διανοίξεις δρόμων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  Αγία Βαρβάρα Μονοφατσίου (Παράπλευρου Παγκρήτιας τράπεζας) - Ηράκλειο
  2894022287
  6974909035
  Tο Εργαστήριο Παραδοσιακής Κρητικής Κιλότας του κυρίου Ιωάννη Τιτάκη,δραστηριοποιείται από την δεκαετία του 60 διατηρώντας την Κρητική παράδοση μαζί με τον γιό του Μανώλη Τιτάκη, δημιουργούν παραδοσιακές στολές, φτιαγμένες με μεράκι και σεβασμό στον πελάτη.

  Εξυπηρετούν πανελλαδικά ιδιώτες, επιχειρήσεις και παραδοσιακές σχολές χορού.

  Κρητική Ενδυμασία
  Η κρητική φορεσιά αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της λαογραφίας της Κρήτης.

  Η κρητική παραδοσιακή φορεσιά που γνωρίζουμε σήμερα, φοριέται ελάχιστα πλέον σε καθημερινή βάση αλλά σε πολλές γιορτές και επίσημες εκδηλώσεις θα δούμε άνδρες και γυναίκες να ντύνονται με την πολυποίκιλτη υφαντή και κεντητή στολή που καθιερώθηκε μετά τον 16ο αιώνα.

  ΑΝΔΡΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ
  Η ανδρική παραδοσιακή στολή είναι κοινή για όλο το νησί και διακρινόταν σε δυο παραλλαγές.

  Η μία ήταν η καθημερινή ανεπίσημη στολή που αποτελείται από την λινή μαύρη βράκα (που συναντιέται σε ολόκληρο το αιγαίο), το πουκάμισο, το «μεϊτανογέλεκο» και μία μακριά ζώνη που τυλίγεται πολλές φορές στη μέση.
  Η στολή αυτή συμπληρωνόταν με τα μαύρα δερμάτινα «στιβάνια» (είδος ψηλής μπότας) και το κρουσωτό μαντήλι στο κεφάλι.

  Στις μέρες μας η παραδοσιακή αυτή φορεσιά έχει αντικατασταθεί με μια πολύ απλοποιημένη μορφή της που φοράνε ακόμα κυρίως οι ηλικιωμένοι στα ορεινά χωριά και αποτελείται από τη μαύρη ή χακί «γκυλόττα», μαύρο πουκάμισο, μαύρα στιβάνια και το γνωστό κρουσωτό κεφαλομάντηλο.

  Η επίσημη παραλλαγή της ανδρικής φορεσιάς τα λεγόμενα «σαλβάρια» κατασκευάζεται συνολικά από μπλε τσόχα καλής ποιότητας. Την αποτελούσαν η πολύπτυχη βράκα, το μεϊτανογέλεκο που ήταν διακοσμημένο με πλούσια κεντήματα, το κεντητό μεταξωτό πουκάμισο, η μακριά μεταξωτή βυσσινί ζώνη και τα «στιβάνια» που, σε αντίθεση με τα καθημερινά, είχαν λευκό χρώμα.
  Η φορεσιά αυτή συμπληρωνόταν από το απαραίτητο κρουσωτό μαντήλι και την αλυσίδα που κρεμόταν από το λαιμό και ενωνόταν με το μαχαίρι που περνούσαν από τη μέση τους κάτω από τη ζώνη.

  Σε πολλές περιπτώσεις φορούσαν τσόχινη κάπα, με μεταξωτή φόδρα και πλούσια κεντήματα και με την απαραίτητη κουκούλα για το κρύο.

  Η χειροποίητη κιλότα αποτελεί τμήμα της παραδοσιακής Κρητικής ενδυμασίας η οποία αντικατέστησε την βράκα μετά τον Α' Παγκόσμιο πόλεμο. Η ενδυμασία αυτή φορέθηκε κατά την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης επί Κρητικής Πολιτείας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ηράκλειο - Ηράκλειο
  6992016068
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΚΡΗΤΗ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

  Με την πολυετή εμπειρία μαςαναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίεςστο Ηράκλειο Κρήτης καικατόπιν συνεννόησης σε όλη την Κρήτη.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό παρέχειολοκληρωμένες εργασίες υψηλής ποιότητας στον χώρο τηςοικοδομήςκαιανταγωνιστικές τιμές.

  Για τηνανακαίνιση της οικίας σαςαλλά και τουεπαγγελματικού σας χώρουαποτελεί την ιδανική λύση μεπρωτότυπες ιδέες και προτάσεις για να φτιάξετε έναν χώρο με γούστο και στυλ.

  Με συνεχή ενημέρωση για τα νέα υλικά ,αλλά και τις νέες τεχνοτροπίες, θα σας προσφέρειεπιμελημένηεργασία που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια.

  Δίπλα σαςσε κάθε στάδιο της οικοδομήςαναλαμβάνουμε:
  - παντος τύπου οικοδομικές εργασίες
  - θερμοπροσόψεις κτιρίων
  - ανακαίνιση σπιτιών
  - ανακαίνιση καταστημάτων
  - ανακαίνιση κτιρίων
  - τοποθέτηση πλακιδίων
  - σοβατίσματα /επιχρισματα
  - χτισίματα
  - συντηρήσεις κτιρίων

  Στον χώρο της οικοδομής το όνομα μας αποτελεί εγγύηση και αξιοπιστία.

  Με εκτίμηση
  Βουλγαράκης Μιχάλης
  6992016068

  παντος τυπου οικοδομικες εργασιες ηρακλειο κρητη - οικοδομικες κατασκευες ηρακλειο κρητη - επιχρισματα ηρακλειο κρητη
  θερμοπροσοψεις κτιριων ηρακλειο κρητη - επισκευη κτιριων ηρακλειο κρητη - ανακαινιση κτιριων ηρακλειο κρητη
  ανακαινιση σπιτιου ηρακλειο κρητη - ανακαινιση καταστηματων ηρακλειο κρητη - εργολαβος οικοδομων ηρακλειο κρητη
  οικοδομικες εργασιες ηρακλειο κρητη - παντος τυπου ανακαινισεις κτιριων κρητη - χτισιματα ηρακλειο κρητη- σοβατισματα ηρακλειο κρητη
  οικοδομικα εργα ηρακλειο κρητη - εξωτερικη θερμομονωση κτιριων ηρακλειο κρητη - θερμοπροσοψεις σπιτιων ηρακλειο κρητη
  θερμοπροσοψεις επαγγελματικων χωρων ηρακλειο κρητη - αναπαλαιωση κτιριων ηρακλειο κρητη - οικοδομικες εργασιες νομος ηρακλειου
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
  Ανάληψη, Λιμένας Χερσονήσου - Ηράκλειο
  2897021221
  6972448674
  Η εταιρεία Summer Time του Μηλάκη Γεωργίου δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα της ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και ποδηλάτων. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και ποδηλάτων που μπορείτε να επιλέξετε προς ενοικίαση θα μείνετε σίγουρα ικανοποιημένοι.
  Παράλληλα η εταιρεία Summer Time του Μηλάκη Γεωργίου διαθέτει και Ταξί ώστε να εξυπηρετεί πελάτες σε όλο το Ηράκλειο, πάντα με συνέπεια και υπευθυνότητα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Ηράκλειο - Ηράκλειο
  6946738245
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΓΥΨΙΝΑ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Στο χώρο τωνγύψινων κατασκευώναποτελούμε εγγύηση για τις άριστης ποιότητας εργασίες πουπαρέχουμε.

  Με τέχνη και μεράκι διαμορφώνουμε και κοσμούμε τους χώρους σας με τις περίτεχνες γύψινες κατασκευέςμας και τιςγύψινες διακοσμήσειςμας.

  Στην ανακαίνιση τουσπιτιούσας αλλά και τουεπαγγελματικού σας χώρουαναλαμβάνουμε τηνμεταμόρφωση του σε ένα σύγχρονο χώρο μεκρυφούς φωτισμούς , γύψινα χωρίσματα αλλά καιψευδοροφές.

  Οι νέες τάσεις της μόδας προστάζουν περισσότερες έξυπνες λύσεις στην διαμόρφωση του προσωπικού μαςχώρου και σε αυτό αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε, με επαγγελματισμό και συνέπεια. Μεράφιαγυψοσανίδαςαλλά καιολόκληρες συνθέσεις σαλονιού από γυψοσανίδαμεταμορφώνουμε τον χώρο σαςκαι τον αναβαθμίζουμε λειτουργικά.

  Με την δημιουργίακρυφών φωτισμών,με τη χρήση γυψοσανίδας ,αλλάζετε την αισθητική του σπιτιού σας καιεξοικονομείτε ενέργεια.

  Διακοσμήστε το τζάκι σας με όμορφεςγύψινες επενδύσειςκαι δώστε έναν άλλο αέρα στην θέρμανση σας.

  Μετεχνογνωσία και εμπειρία,η εταιρεία μας ,διακρίνεται για την χρήσηάριστων υλικώνκαι με την σωστήεφαρμογή τους προσφέρει άριστα αποτελέσματα που ικανοποιούν κάθε γούστο.

  Μεσυνέπεια και επιμελημένη εργασίααναλαμβάνουμε:

  - παντός τύπου γύψινες κατασκευές
  - ψευδοροφές
  - κρυφοί φωτισμοί
  - γύψινα σχέδια
  - γύψινα χωρίσματα
  - ειδικές γύψινες κατασκευές

  Τα πάντα για την γυψοσανίδα.

  Με εκτίμηση

  Παπαδάκης Αντώνιος

  6946738245

  κατασκευες απο γυψοσανιδα ηρακλειο κρητη - γυψινες κατασκευες ηρακλειο κρητης - γυψινες διαμορφωσεις ηρακλειο κρητης

  γυψινα χωρισματα ηρακλειο κρητης - ψευδοροφες ηρακλειο κρητης - κρυφοι φωτισμοι ηρακλειο κρητης -

  γυψοσανιδες ηρακλειο κρητης- γυψινα ηρακλειο κρητης - γυψοσανιδας ηρακλειο κρητης - γυψοσανιδα ηρακλειο κρητης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
  Ηράκλειο - Ηράκλειο
  6977158363
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΜΠΕΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΜΠΕΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΚΕΛΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

  Με πολυετή γνώση και εμπειρία στον χώρο της οικοδομής αναλαμβάνουμε την οικοδομή από τα μπετά με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας και με συντονισμένες κινήσεις ολοκληρώνουμε όλες τις επιμέρους εργασίες με αξιοπιστία και συνέπεια.

  Φροντίζουμε να επιλέγουμε αξιόπιστα υλικά και με τον σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων έχουμε την δυνατότητα να εκτελέσουμε παντός τύπου εργασία με ακρίβεια.

  Δημιουργούμε κτίρια με αυστηρές προδιαγραφές για να απολαμβάνετε σε βάθος χρόνου το σπίτι σας και τον επαγγελματικό σας χώρο .

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε:
  - ανεγερση οικοδομής
  - οικοδομικές εργασίες
  - κατασκευή σκελετού
  - οπλισμός κολωνών
  - σκυροδέτηση πλάκας
  - μπετον
  - καλουπώματα
  - σκυρόδεμα
  - χτισίματα
  - επιχρίσματα

  Εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης όλη την Κρήτη.

  Με εκτίμηση
  Κελαράκης Μανώλης
  6977158363

  εργολαβος οικοδομων ηρακλειο κρητης - μπετα ηρακλειο κρητης - εργολαβος κατασκευων μπετον ηρακλειο κρητης
  σκυροδετηση πλακας ηρακλειο κρητης - ανεγερση οικοδομης ηρακλειο κρητης - εργολαβος οικοδομικων κατασκευων ηρακλειο κρητη
  οικοδομικες κατασκευες ηρακλειο κρητη - τοποθετηση ξυλοτυπων κρητη - καλουπωματα ηρακλειο κρητη - οπλισμος κολωνων ηρακλειο κρητη
  κατασκευη οικοδομης ηρακλειο κρητη - εργολαβοι οικοδομων ηρακλειο κρητη - σκυροδεμα ηρακλειο κρητης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Μοίρες Φαιστού - Ηράκλειο
  2892029328
  6982890853 (ΣΙΜΟΣ), 6974743851 (ΓΙΑΝΝΗΣ)
  Η Armoutakis Aluminium Systems είναι μια οικογενειακή εταιρεία που έχει την έδρα της στο νομό Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στο δήμο Φαιστού, στις Μοίρες. Εδώ και 30 χρόνια, προσφέρουμε αδιάλειπτα τις υπηρεσίες μας στο χώρο του μετάλλου και του αλουμινίου. Στόχος μας, από τότε μέχρι σήμερα, είναι η άριστη ποιότητα στην κατασκευή και την τοποθέτηση, αλλά και η εξέλιξη πάνω στον τομέα μας.
  Μια επίσκεψη στο κατάστημά της Armoutakis Aluminum Systems θα λύσει κάθε σας απορία και κάθε σας πρόβλημα σε ότι αφορά τον κόσμο του αλουμινίου και του μετάλλου. Εδώ, κάνουμε μια πλήρη ενημέρωση για τα συστήματά μας σε κάθε πελάτη μας και του παρουσιάζουμε όλες τις επιλογές, ώστε να διαλέξουμε αργότερα την κατασκευή που θα καλύψει τις ανάγκες του. Κάθε πελάτης για εμάς είναι μια συνεργασία για το μέλλον.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Μακρυγιάννη 81 - Ηράκλειο
  6978027871
  Χάρη στην πολυετή εμπειρία που διαθέτει ο υδραυλικός Σταματάκης Εμμανουήλ παρέχει άριστες υπηρεσίες στις Υδραυλικές Εγκαταστάσεις και σε διάφορα άλλα έργα. Είναι δίπλα σας για να σας λύσει κάθε σας απορία.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους υδραυλική εργασία. Η έδρα μας βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και κατόπιν συνεννόησης σε όλες τις ευρύτερες περιοχές.

  Καλέστε μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

  Παρέχουμε υπηρεσίες οπως: υδραυλικές εγκαταστάσεις, εντοπισμός διαρροής νερού, θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις, αποφράξεις λεκάνης, ξεβούλωμα νιπτήρα.

  Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε. Καλέστε μας για οποιαδήποτε απορία.

  Υδραυλικές εγκαταστασεις ηρακλειο κρητης, εντοπισμος διαρροης νερου ηρακλειο, θερμουδραυλικες εγκαταστασεις ηρακλειο κρητη, αποφραξεις λεκανης, ξεβουλωμα νιπτηρα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΥΛΙΚΑ
  Μελετίου Μεταξάκη 51 - Ηράκλειο
  2814006809
  6974158922
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ -ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ

  Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης και αναλαμβάνει παντος τύπου μονώσεις σε όλη την Κρήτη.

  Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των οικοδομικών εργασιών αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία την εφαρμογή παντός τύπου μόνωσης είτε σε κατοικία είτε σε επαγγελματικούς χώρους .

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με άρτια κατάρτιση και σύγχρονο εξοπλισμό ολοκληρώνουν όλες τις εργασίες μέσα στους χρόνους που έχουν συμφωνηθεί και εγγυούνται την άριστη ποιότητα όλων των εργασιών που παραδίδουν.

  Επιλέγουμε μονωτικά υλικά απο επώνυμες εταιρείες του χώρου οι οποίες εγγυούνται την ποιότητά τους και φροντίζουμε για την σωστή εφαρμογή τους για να διασφαλίσουμε τηυν μέγιστη απόδοσή τους σε βάθος χρόνου.

  Ακόμη αναλαμβάνουμε τα επιχρίσματα της οικοδομής σας και τον ελαιοχρωματισμό όλου του κτιρίου σας για να έχετε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα .

  Το βάψιμο του κτιρίου σας γίνεται με ιδιαίτερη επιμέλεια και φροντίζουμε να ελέγχουμε όλο το κτίριο εσωτερικά και εξωτερικά για επιδιορθώσουμε πρώτα τυχόν προβλήματα υγρασίας .

  Το βάψιμο τόσο των εσωτερικών αλλά και των εξωτερικών χώρων γίνεται με οικολογικά χρώματα υψηλής ποιότητας .

  Με επαγγελματισμό και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε:
  - παντός τύπου μονώσεις
  - θερμοπροσόψεις κτιρίων
  - μόνωση ταράτσας
  - σοβατίσματα
  - ελαιοχρωματισμό κτιρίων
  - βάψιμο σπιτιού
  - βάψιμο καταστημάτων
  - φρεσκαρίσματα
  - σπατουλαρίσματα
  - βάψιμο εσωτερικών χώρων
  - βάψιμο εξωτερικών χώρων
  - μερεμέτια

  Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας σε αναταγωνιστικές τιμές.

  Εξυπηρετούμε Ηράκλειο ,Ρέθυμνο , Χανιά , Άγιος Νικόλαος και την υπόλοιπη Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Με εκτίμηση
  Άρης

  μονώσεις παντος τυπου ηρακλειο κρητης - μονωσεις ταρατσων ηρακλειο κρητης - θερμομονωσεις κτιριων ηρακλειο κρητης
  θερμοπροσοψεις κτιριων ηρακλειο κρητης - σοβατισματα ηρακλειο κρητης- επιχρισματα κρητης - βάψιμο σπιτιου ηρακλειο κρητης
  βάψιμο καταστηματων ηρακλειο κρητης - βαψιματα ηρακλειο κρητης - μπογιατζης ηρακλειο κρητης - φρεσκαρισματα ηρακλειο κρητης
  βαψιμο εσωτερικων χωρων ηρακλειο κρητης - βαψιμο εξωτερικων χωρων ηρακλειο κρητης - ελαιοχρωματισμοι ηρακλειο κρητη
  ελαιοχρωματιστης ηρακλειο κρητη - μπογιατισματα ηρακλειο κρητη - μονωσεις κρητη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Αλικαρνασσός - Ηράκλειο
  6945252043
  6945252043
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Προμηθέα 11 - Ηράκλειο
  2811116279,6980609403
  Θερμοϋδραυλικός Γ. Βαρδαλαχάκης
  Θερμοϋδραυλικές Εγκαταστάσεις | Ηράκλειο Κρήτη

  Ο Γιώργος Βαρδαλαχάκης είναι ένας έμπειρος θερμοϋδραυλικός με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται σε παντός είδους εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης και αποχέτευσης, ηλιακά συστήματα, ανακαινίσεις μπάνιου και συστήματα πυρασφάλειας.

  Πρόκειται για επαγγελματία αδειούχο θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων από το Υπουργείο Βιομηχανίας με αριθμό αδείας Η-304.

  Η πολύχρονη εμπειρία του σε συνδυασμό με τη συνεχή ενημέρωση γύρω από το αντικείμενό του τον καθιστά ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε εργασιακή πρόκληση εξυπηρετώντας όλο το νομό Ηρακλείου, κατόπιν συνεννόησης.

  Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με εγγύηση προϊόντων, υλικών και εργασίας και η αντοχή στο χρόνο και τη χρήση. Αναλαμβάνουμε νέες ή υφιστάμενες εγκαταστάσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας με ένα μόνο τηλεφώνημα για να δώσουμε λύσεις στις ανάγκες σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Μελετίου Πηγά 57 - Ηράκλειο
  2810320344
  6932523094
  ΤΖΙΡΙΤΑΣ SERVICE ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΖΙΡΙΤΑΣ
  ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  ΕΛΕΓΧΟΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ –ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ-ΔΙΣΚΟΣ - ΠΛΑΤΟ
  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΚΤΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ

  Το συνεργείο αυτοκινήτων ΤΖΙΡΙΤΑΣ εδρεύει στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ και δραστηριοποιείται, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της επισκευής και ελέγχου των οχημάτων.

  Στο συνεργείο μας θα σας εξυπηρετήσουμε και θα σας δώσουμε λύση για το αυτοκίνητο σας, άμεσα και οικονομικά χάρη στην εμπειρία που διαθέτουμε, αλλά και στην τεχνογνωσία.

  Η φιλοσοφία και η λειτουργία του συνεργείου βασίζεται στην πρόληψη κινδύνου που μπορεί να απειλήσει την ασφάλεια του οχήματος.

  Αναλαμβάνουμε τα πάντα από τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου όπως, δίσκο, πλατό, αμορτισέρ, φρένα, φίλτρα. Μηχανή.

  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, να επισκευάζουμε και να συντηρούμε το αυτοκίνητο σας με τον καλύτερο τρόπο, με υλικά και ανταλλακτικά που σέβονται εσάς και το αυτοκίνητο σας.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Συνεργείο αυτοκινήτων
  Γενικό συνεργείο
  Τεχνικός έλεγχος αυτοκινήτων
  Γενικό service
  Σέρβις αυτοκινήτων
  Προετοιμασία αυτοκινήτων για ΚΤΕΟ
  Φρένα
  Αναρτήσεις
  Αλλαγή αμορτισέρ
  Καθαρισμός μπεκ κ.α

  ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
  Φιλικά,
  Τζιρίτας Μιχάλης

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ
  Αυγής 33 - Νέο Ηράκλειο
  2114133966
  6942487549
  Fruit Store
  Μανάβικο - Οπωροπωλείο Νέο Ηράκλειο Αττικής

  Το οπωροπωλείο μας “Fruit Store” το οποίο βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, είναι καθημερινά κοντά σας και σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φρούτα, λαχανικά καθώς και είδη delicatessen σε οικονομικές τιμές.

  Καθημερινά επιλέγουμε προσεκτικά τους προμηθευτές μας και μεταφέρουμε στο τραπέζι σας φρέσκα φρούτα, λαχανικά και Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, προσφέροντας έτσι στην γειτονιά αλλά πλέον και στις γύρω περιοχές, την εγγύηση της ποιότητας μας.

  Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας αυτό που επιδιώκουμε συνεχώς είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολόφρεσκα προϊόντα με ξεχωριστά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

  Στο οπωροπωλείο μας

  θα βρείτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, Ελληνικά και εισαγωγής καθώς και διάφορα είδη delicatessen ενώ αναλαμβάνουμε και την διανομή των προϊόντων μας κατοίκων εξυπηρετώντας άμεσα το Νέο Ηράκλειο Αττικής και τις γύρω περιοχές.

  Προτεραιότητά μας η άριστη ποιότητα των προϊόντων, η συνεχής διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας αλλά και η άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό μας είναι καθημερινά στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά για το τραπέζι σας.

  Σκοπός μας είναι να στεκόμαστε πάντα δίπλα σας προσφέροντάς σας πάντα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και παραδοσιακά προϊόντα που σίγουρα μπορούν να σας κερδίσουν.

  επισκεφτείτε

  το οπωροπωλείο μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής ή επικοινωνήστε μαζί μας
  για να μας δώσετε την παραγγελία σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Πάροδος Δωρίδος 15 - Ηράκλειο
  6976045397
  6976045397
  ΜΕΛΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
  Ψυκτικός Ηράκλειο Κρήτης

  Ο ψυκτικός “ΜΕΛΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή κλιματιστικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο, μπορεί να σας προτείνει το ιδανικό κλιματιστικό αλλά και να φροντίσει για την σωστή και άμεση εγκατάσταση του.

  Παράλληλα, δεν σταματά ποτέ να είναι δίπλα σας για οποιαδήποτε βλάβη ή και για το service του κλιματιστικού σας ανεξαρτήτως μάρκας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες μας. Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
  Αγίας Λαύρας 2 - Νέο Ηράκλειο
  2102825033
  6939848839
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΤΗΣ
  Κρεοπωλείο Νέο Ηράκλειο Αττικής

  Το παραδοσιακό κρεοπωλείο μας “Γιώργος Καστής” το οποίο βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια το παραδοσιακό κρεοπωλείο της γειτονιάς.

  Έχοντας ως κύριο μέλημά μας την υψηλή ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, το κρεοπωλείο μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, σας προσφέρει πάντα φρέσκα κρέατα και παρασκευάσματα που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας.

  Επισκεφτείτε το κρεοπωλείο μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και το ευγενικό προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 53 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ