noscript image for google
Τρίτη 16 Ιουλίου 2024 | 10:31 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043, 6983452978
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ – ΔΑΝΤΕΛΑΣ
  7οχλμ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΡΗΤΗ - Ηρακλείου
  2810381861
  6977787714
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κοσμά Πολίτη 14 - Ηράκλειο
  6988011171
  KOSTA - KOSTA
  Μεταλλικές Κατασκευές Ηράκλειο Κρήτης - Σιδηροκατασκευές - Αλουμινοκατασκευές & Κατασκευές Inox

  Η επιχείρησή μας “KOSTA - KOSTA” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στις μεταλλικές κατασκευές προσφέροντας πάντα σύγχρονα, κομψά και ποιοτικά έργα.

  Ξεκίνησε πριν από 40 χρόνια ως μηχανουργείο, ενώ από το 2004 ασχολείται με τις μεταλλικές κατασκευές έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό σημαντικών έργων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  ΜΕ ΤΕΧΝΗ & ΜΕΡΑΚΙ
  μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε καθώς και κατασκευές inox, ανεξαρτήτως δυσκολίας και πολυπλοκότητας. Από κάγκελα περίφραξης, αυλοπορτες, μεταλλικές σκάλες, στέγαστρα κ.α. έως και ειδικές κατασκευές και κατασκευές inox, εξατομικευμένες για τον χώρο σας.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε και τοποθετήσεις κουφωμάτων αλουμινίου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

  ΤΗΛ.6988011171

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
  και πάντα έτοιμοι να έρθουμε στο χώρο σας, να τον εξετάσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ &
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
  Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο, μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα.

  Για οποιαδήποτε σχετική εργασία και αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την επιλογή σας.

  Στόχος μας είναι αφενός να σας προσφέρουμε κατασκευές που θα διαφημίζουν την επιχείρησή σας και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να αποτελούμε πρωτοπόροι στο χώρο.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  Για οποιαδήποτε κατασκευήκαι αν επιθυμείτε για τον χώρο σας, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς!

  40 ΧΡΟΝΙΑ
  ΔΙΠΛΑΣ ΣΑΣ
  προσφέροντάς σας άρτια εξυπηρέτηση και κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αισθητική και την αντοχή τους!

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

  Σύγχρονες Λύσεις

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις που όχι μόνο θα καλύψουν τις ανάγκες σας αλλά και θα μεταμορφώσουν το χώρο σας.

  Ποιοτικές Κατασκευές

  Για όλες τις κατασκευές που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε κατασκευές που θα αντέξουν στο χρόνο.

  Εξειδικευμένο Προσωπικό

  Το προσωπικό μας εργάζεται με σχολαστικότητα και θα είναι πάντα δίπλα σας προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση αλλά και την εμπρόθεσμη παράδοση κάθε έργου, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χαλέπας 6 - Ηράκλειο
  6979350406
  ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ - Οικοδομικές Εργασίες στο Ηράκλειο Κρήτης

  Καλωσορίσατε στην εταιρεία ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, όπου η ποιότητα συναντά την αξιοπιστία στις οικοδομικές εργασίες.

  Εμπειρία και Εξειδίκευση Με πολυετή εμπειρία στον τομέα των οικοδομικών εργασιών, η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε στάδιο κατασκευής και ανακαίνισης. Ο Μανώλης Φανούρακης και η ομάδα του είναι αφοσιωμένοι στην παροχή άριστων λύσεων για κάθε έργο, μικρό ή μεγάλο.

  Κατασκευές και Ανακαινίσεις Κτιρίων Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και ανακαίνιση κτιρίων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Από την αρχική μελέτη και τον σχεδιασμό, μέχρι την ολοκλήρωση του έργου, διασφαλίζουμε την τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας.

  Εργασίες Μπετόν και Τοιχοποιίας Εξειδικευόμαστε σε εργασίες μπετόν και τοιχοποιίας, παρέχοντας ανθεκτικές και αξιόπιστες κατασκευές που αντέχουν στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Η χρήση προηγμένων υλικών και τεχνικών μας επιτρέπει να προσφέρουμε αποτελέσματα που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

  Εγκατάσταση Θερμομόνωσης και Υγρομόνωσης Προστατεύστε το κτίριό σας από την υγρασία και τις θερμοκρασιακές μεταβολές με τις υπηρεσίες μας για εγκατάσταση θερμομόνωσης και υγρομόνωσης. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς για να διασφαλίσουμε την ενεργειακή απόδοση και τη μακροχρόνια προστασία του ακινήτου σας.

  Σοβατίσματα και Ελαιοχρωματισμοί Η αισθητική και η λειτουργικότητα των χώρων σας είναι σημαντική για εμάς. Προσφέρουμε υπηρεσίες σοβατίσματος και ελαιοχρωματισμών, δημιουργώντας καλαίσθητα και ανθεκτικά φινιρίσματα που αναδεικνύουν την αξία του κτιρίου σας.

  Ανακατασκευές και Συντηρήσεις Αναλαμβάνουμε ανακατασκευές και συντηρήσεις κτιρίων, διασφαλίζοντας ότι κάθε έργο διατηρείται σε άριστη κατάσταση. Από μικρές επισκευές μέχρι ολοκληρωμένες ανακαινίσεις, είμαστε δίπλα σας για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας.

  Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Διαχείριση Έργων Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και διαχείριση έργων, βοηθώντας σας να προγραμματίσετε και να υλοποιήσετε το έργο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εμπειρία μας σας εξασφαλίζει την ορθή εκτέλεση του έργου, εντός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Η εταιρεία ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ στο Ηράκλειο Κρήτης είναι πάντα έτοιμη να σας παρέχει αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες στις οικοδομικές εργασίες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ
  Πιτσουλάκη Νικόλαου 3 - Ηράκλειο
  2810236101
  6987339104
  Tzatzarakis
  Φανοποιείο & Βαφείο Αυτοκινήτων Ηράκλειο Κρήτης

  Στο φανοποιείο - βαφείο αυτοκινήτων "Tzatzarakis" το οποίο βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, είμαστε δίπλα σας και πάντα έτοιμοι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φανοποιίας και βαφής για για κάθε είδους αυτοκίνητο.

  Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο και τεχνογνωσία, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το δικό μας φανοποιείο - βαφείο αυτοκινήτων με σκοπό να μπορούμε να επαναφέρουμε κάθε όχημά στην αρχική του κατάσταση ή και να το κάνουμε ακόμα καλύτερο.

  ΤΗΛ.2810236101 &6987339104

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  μπορούμε να αναλάβουμε κάθε εργασία φανοποιείας όπως μικροεπισκευές, επισκευές σπασμένων πλαστικών, τοπικές και ολικές βαφές αυτοκινήτων καθώς και ανακατασκευές που θα κάνουν το αυτοκίνητό σας να μοιάζει σαν καινούριο.

  Παράλληλα, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για την ολοκληρωμένη φροντίδα του αυτοκινήτου σας. Ανάμεσα στις υπηρεσίες μας συγκαταλέγονται: γυάλισμα - κέρωμα του αυτοκινήτων, ξεθόλωμα φαναριών καθώς και θραύσης κρυστάλλων.

  ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
  είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να εξετάσει σχολαστικά το αυτοκίνητό σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την άψογη επισκευή κάθε αυτοκινήτου.

  Σε περίπτωση ατυχήματος, το φανοποιείο - βαφείο μας, συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες, αναλαμβάνοντας όλη τη διαδικασία μέχρι να πάρετε επισκευασμένο το αυτοκίνητό σας χωρίς έξοδα και κόπο από εσάς.

  Μην χάνετε χρόνο!Κλείστε σήμερα ραντεβού!

  ΤΗΛ. 2810236101 & 6987339104

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

  Εμπειρία & Εξειδίκευση

  Το έμπειρο προσωπικό μας έχει την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση, ακόμα και τις πιο δύσκολες και πολύπλοκες περιπτώσεις.

  Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

  Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ένα γρήγορο και ποιοτικό αποτέλεσμα για κάθε είδους αυτοκίνητο.

  Υψηλή Ποιότητα

  Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και τεχνικές για να εξασφαλίσουμε ένα αποτέλεσμα που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

  Εξυπηρέτηση Πελατών

  Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση, με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη.

  Άμεση Παράδοση

  Κατανοούμε την ανάγκη σας για γρήγορη εξυπηρέτηση και προσπαθούμε να παραδώσουμε το όχημά σας το συντομότερο δυνατό.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  για να κλείσετε το ραντεβού σας ή περάστε από το φανοποιείο - βαφείο μας στο Ηράκλειο Κρήτης και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  ΤΗΛ. 2810236101 & 6987339104

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Τετράγωνο 13 - Ηράκλειο
  2815108663
  6948160100
  G WATER TEAM: Επαγγελματικές Εγκαταστάσεις Ύδρευσης στο Ηράκλειο Κρήτης

  Καλωσορίσατε στην G WATER TEAM, την κορυφαία εταιρεία εγκαταστάσεων ύδρευσης στο Ηράκλειο Κρήτης. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για όλες τις ανάγκες ύδρευσης σας.

  Εξειδίκευση και Ποιότητα Στην G WATER TEAM, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη στον τομέα της ύδρευσης. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  Εγκατάσταση και Συντήρηση Δικτύων Ύδρευσης: Ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις για οικιακά και επαγγελματικά δίκτυα.
  Αντικατάσταση και Επισκευή Σωληνώσεων: Υψηλής ποιότητας υλικά και εξοπλισμός για μακροχρόνια απόδοση.
  Συστήματα Φιλτραρίσματος Νερού: Προηγμένες λύσεις για καθαρό και υγιεινό πόσιμο νερό.
  Αντλιοστάσια και Υδραυλικά Έργα: Σύγχρονες τεχνολογίες για την αποτελεσματική διαχείριση του νερού.

  Εμπειρία και Τεχνογνωσία Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε έργα κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας διαθέτουν την τεχνογνωσία και τα εργαλεία για να διασφαλίσουν την άριστη εκτέλεση κάθε έργου.

  Προσωποποιημένες Λύσεις Κατανοούμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό και απαιτεί ειδική προσέγγιση. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και να προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους.

  Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι πρωταρχική μας προτεραιότητα. Στην G WATER TEAM, δεσμευόμαστε να παρέχουμε άριστη υποστήριξη και καθοδήγηση σε κάθε στάδιο του έργου σας. Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

  Επικοινωνήστε Μαζί Μας Αν χρειάζεστε επαγγελματικές υπηρεσίες εγκατάστασης ύδρευσης στο Ηράκλειο Κρήτης, επικοινωνήστε με την G WATER TEAM. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ – ΤΑΞΙ
  Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης - Ηράκλειο
  6948170670Whatsup-Viber
  AZ Transfer
  Ταξί Ηράκλειο Κρήτη - Μεταφορές Επιβατών με Ταξί Van Mini Bus Ηράκλειο Κρήτη

  Η επιχείρησή μας “AZ Transfer” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των ταξί και γενικά στις ασφαλείς και άμεσες μεταφορές επιβατών σε οποιοδήποτε σημείο του Ηρακλείου και όλης της Κρήτης επιθυμούν.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων που αποτελείται από Ταξί Van και Mini Bus, μπορούμε να μεταφέρουμε ντόπιους και τουρίστες, με ασφάλεια και άνεση σε κάθε γωνιά του νησιού μας.

  ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  σε αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς ΚΤΕΛ, ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης αλλά και στις καλύτερες παραλίες του Ηρακλείου και όλης της Κρήτης.

  Παράλληλα, προσφέρουμε vip μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές καθώς και μεταφορές ασυνόδευτων δεμάτων.

  Τα οχήματά μας είναι πάντα καθαρά, διαθέτουν κλιματισμό και είναι έτοιμα να σας μεταφέρουν με άνεση, ασφάλεια και έγκαιρα στον προορισμό σας.

  Οι οδηγοί μας, με χρόνια πορεία στο χώρο και γνωρίζοντας πολύ καλά το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη, είναι καθημερινά δίπλα σας και πάντα έτοιμοι να φροντίσουν ώστε κάθε διαδρομή να αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία για κάθε επιβάτη.

  Όπου και αν είστε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου και αν θέλετε να πάτε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γάζι - Ηράκλειο
  6944864511
  ΤΖΕΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΕ - Ξύλινες Κατασκευές στο Γάζι Ηρακλείου Κρήτης

  Καλωσορίσατε στην ΤΖΕΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΕ, την κορυφαία εταιρεία ξύλινων κατασκευών στο Γάζι, Ηρακλείου Κρήτης. Με πολυετή εμπειρία και πάθος για την τέχνη του ξύλου, προσφέρουμε μοναδικές και ποιοτικές λύσεις για όλες τις ξύλινες κατασκευές σας.

  Εξειδικευμένες Ξύλινες Κατασκευές

  Η ΤΖΕΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΕ εξειδικεύεται σε κάθε είδους ξύλινες κατασκευές. Από έπιπλα και κουφώματα μέχρι ειδικές κατασκευές για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε μοναδικά κομμάτια που θα ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και την αισθητική τους.

  Υψηλή Ποιότητα και Ανθεκτικότητα

  Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές για να εξασφαλίσουμε ότι οι κατασκευές μας είναι ανθεκτικές και μακράς διαρκείας. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε φέρει την εγγύηση ποιότητας της ΤΖΕΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΕ.

  Προσαρμοσμένες Λύσεις για Κάθε Ανάγκη

  Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις. Είτε πρόκειται για την ανακαίνιση του σπιτιού σας, την κατασκευή ειδικών επίπλων ή την δημιουργία ενός μοναδικού έργου τέχνης από ξύλο, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας.

  Εμπειρία και Τεχνογνωσία

  Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ξύλινων κατασκευών, η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και διαθέτει την τεχνογνωσία για να υλοποιήσει κάθε έργο με ακρίβεια και επαγγελματισμό. Η λεπτομερής προσέγγιση μας εξασφαλίζει ότι κάθε κατασκευή θα είναι ακριβώς όπως την έχετε ονειρευτεί.

  Φιλική Εξυπηρέτηση και Άμεση Υποστήριξη

  Στην ΤΖΕΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΕ, η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η προτεραιότητά μας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να συζητήσουμε τις ιδέες σας, να προτείνουμε λύσεις και να παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε καθ' όλη τη διάρκεια του έργου.

  Εκπληκτικά Σχέδια και Πρωτοποριακές Λύσεις

  Από κλασικές έως μοντέρνες ξύλινες κατασκευές, η εταιρεία μας δημιουργεί σχέδια που εντυπωσιάζουν και ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις αισθητικής. Κάθε έργο μας είναι μοναδικό και φτιαγμένο με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια.

  Επικοινωνήστε Μαζί Μας

  Εάν ψάχνετε για αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις στις ξύλινες κατασκευές στο Γάζι, Ηρακλείου Κρήτης, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ΤΖΕΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΕ. Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε κάθε σας όνειρο από ξύλο.

  Επιλέξτε την ΤΖΕΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΕ για τις ξύλινες κατασκευές σας και απολαύστε την ανώτερη ποιότητα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μερκούρη Μελίνας 66 - Ηράκλειο
  6942500339
  ALBERT KALLMI- ALBERT HOME CONSTRUCTION

  Για αξιόπιστες οικονομικές γενικές κατασκευές οικοδομών ,ολικές ανακαινίσεις και επισκευές κτιρίων στο Ηράκλειο της Κρήτης !!!

  Η επιχείριση ALBERT HOME CONSTRUCTION με εδρα στο Ηράκλειο της Κρήτης δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με υπευθυνότητα και συνέπεια στις γενικές οικοδομικές κατασκευές, ανακαινίσεις και επισκευές ολων των κτιρίων, για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους σε ολο το νομό Ηρακλείου της Κρήτης.

  Εξιδικευόμαστε στις μονώσεις ταρατσών, αντιρρηγματικές μονώσεις προστασίας των οικοδομών, υγρομονώσεις Θερμοπροσόψειςστα βιομηχανικά σταμπωτά δάπεδα στις πατητές τσιμεντοκονίες στους ελαιοχρωματισμούς στο βάψιμο και στις επισκευές κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων και ολων των επαγγελματικών χώρων,εξυπηρετώντας ολους τους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

  Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις στον κλάδο των μονώσεων Θερμομονώσεων στις αντιρρηγματικές μονώσεις προστασίας των κτιρίων και στους ελαιοχρωματισμούς (από νέα υλικά ), είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, δίνοντας οικονομικές προτάσεις και λύσεις για κάθε περίπτωση

  Δημιουργούμε με απεριόριστη φαντασία ελαιοχρωματισμούς, με ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων αναδεικνύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό, χώρο και χαρίζοντάς του μία μοναδική αισθητική.

  Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην μεταμόρφωση του δικού σας χώρου , με καθαρή δουλειά, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας, που αποτελείται απο ελαιοχρωματιστές και τεχνίτες που γνωρίζουν πολύ καλά τις τεχνικές των μονώσεων και τα βιομηχανικά σταμπωτά δάπεδα εξυπηρετούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στο νομό Ηρακλείου αλλά και σε ολη την Κρήτη.

  Κατασκευή- ανακαίνιση επισκευή ολων των οικοδομών

  Οι υπηρεσίες μας

  Γενικές οικοδομικές εργασίες, ανακαινίσεις και παντός τύπου επισκευές σε όλα τα κτίρια στο Ηράκλειο της Κρήτης και σε ολη την Κρήτη

  Ελαιοχρωματισμοί- βαψίματα - Φρεσκαρίσματα παντός τύπου σε κατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και σε ολους τους επαγγελματικούς χώρους εσωτερικά και εξωτερικά διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για ελαιοχρωματισμούς μεγάλων επιφανειών

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων και χρησιμοποιούμε οικολογικά χρώματα ακρυλικά, πλαστικά ανθεκτικά στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών για την διακόσμηση των τοίχων σφουγγάρια, στούκο, κουρασανίτ,

  Σπατουλαρίσματα,

  Λάκες, ριπουλίνες,ασταρώματα βαψίματα κουφωμάτων, κάγκελα, ντουλάπια

  Στοκαρίσματα και μερεμέτια πρίν από το βάψιμο

  Μονώσεις ταρατσών – Υγρομονώσεις – στεγανοποιήσεις ταρατσών, υπογείων, πισίνες, πυλωτές

  Θερμοπροσόψεις είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης στις εξωτερικές επιφάνειες ενός κτίσματος

  Τα πλεονεκτήματα της θερνοπρόσοψης είναι η εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60%αναβάθμιση ενεργειακή στα κτίρια και προστασία από τις καιρικές συνθήκες

  Αντιρηγματική προστασία το πιο μεγάλο πρόβλημα που εμφανίζεται στους τοίχους των κτιρίων είναι η εμφάνιση ρωγμών οι οποίες οφείλονται συνήθως στις απότομες μεταβολές θερμοκρασίας και χρησιμοποιούμε μία άριστη τεχνική λύση στο μεγάλο πρόβλημα των επιφανειακών ρηγματώσεων .

  Πατητή τσιμεντοκονία προετοιμασία πρίν από την τοποθέτιση πλακιδίων και χρωματιστές πατητές τσιμεντοκονίες που εφαρμόζονται σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια κ.α. Είναι ένα υλικό με άριστες αντοχές και τέλεια αδιαβροχοποίηση

  Βιομηχανικά σταμπωτά και εποξειδικά δάπεδα.

  Βιομηχανικά -Σταμπωτά δάπεδα

  Τα σταμπωτά δάπεδα,έχουν ως κύριο υλικό το μπετόν και είναι ένας τρόπος για να καλύψουμε μεγάλες επιφάνειες κυρίως εξωτερικών χώρων.

  Τα πλεονεκτήματα των σταμπωτών βιομηχανικών δαπέδων

  Ευκολία στον καθαρισμό ποικιλία χρωμάτων οικονομική και γρήγορη κατασκευή και μεγάλη ανθεκτικότητα σε βάρος και καταπονήσεις και στην διάρκεια του χρόνου.

  Σταμπωτά δάπεδα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων

  Υψηλή ποιότητα, άριστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία.

  Αξιοπιστία, χρειάζεται ελάχιστη έως και καθόλου συντήρηση.

  Απεριόριστη διάρκεια ζωής, όση έχουνε και τα σκυροδέματα που είναι φτιαγμένα τα σπίτια σας,με τεράστια επιλογή χρωμάτων και σχεδίων (στάμπες).

  Μπορούν να ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο με ότι υλικά και αν έχει,εφαρμόζονται στα υπόγεια, πυλωτές, αυλές, βιομηχανικούς χώρους εργοστασίων, γκαράζ, πεζοδρόμια, αποθήκες PARKING.

  Κατασκευές ράμπας σε ολισθηρές και κεκλιμένες επιφάνειες για την ασφαλή πρόσβαση των πεζών η των αυτοκινήτων

  Γρήγορη παράδοση της εργολαβίας από εμπειρους επαγγελματίες!Το πλήθος των οικοδομικών κατασκευών και ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει στο Ηράκλειο όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για την καθαρή και ποιοτική δουλειά που παρέχουμε, και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας.

  Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα συνεργείο στο Ηράκλειο της Κρήτης που θα αναλάβουν την ολική ανακαίνιση και την επισκευή του σπιτιού σας οικονομικά ποιοτικά και με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους χωρίς να εχετε αγχος αν θα βρείτε τον κατάλληλο εργολάβο, τότε………. καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα να σας δώσουμε την προσφορά μας στις πιο λογικές τιμές στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Στόχος μας είναι μόνο να εχουμε ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες μαζί μας.

  Με εκτίμηση

  Ο εργολάβος γενικών κατασκευών και επισκευών κτιρίων στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γενικές κατασκευές οικοδομών Ηράκλειο Κρήτης

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Ηράκλειο Κρήτης

  Ολικές ανακαινίσεις Ηράκλειο Κρήτης

  Εργολάβος ελαιοχρωματισμών Ηράκλειο Κρήτης

  Βαψίματα- φρεσκαρίσματα Ηράκλειο Κρήτης

  θερμομονώσεις αντιρρηγματικές Ηράκλειο Κρήτης

  Χρωματισμοί φρεσκαρίσματα Ηράκλειο Κρήτης

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών Ηράκλειο Κρήτης

  Μονώσεις ταρατσών Ηράκλειο Κρήτης

  Αντιρρηγματικές μονώσεις Ηράκλειο Κρήτης

  Οικονομικά βαψίματα κατοικιών κτιρίων Ηράκλειο Κρήτης

  Βιομηχανικά σταμπωτά εποξειδικά δάπεδα Ηράκλειο Κρήτης

  Πατητή τσιμεντοκονία Ηράκλειο Κρήτης

  Οικοδομικές εργολαβίες Ηράκλειο Κρήτης

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Φοινικιά - Ηράκλειο
  6983035553
  Καλωσορίσατε στην Εταιρεία ΧΑΙΜΠΕΡΤ ΤΣΙΧΛΗΣ

  Η εταιρεία ΧΑΙΜΠΕΡΤ ΤΣΙΧΛΗΣ, με έδρα τη Φοινικιά στο Ηράκλειο, εξειδικεύεται στις κατασκευές αλουμινίου, προσφέροντας υψηλής ποιότητας λύσεις για κάθε ανάγκη και απαίτηση. Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητα και την αισθητική τους.

  Ποικιλία Προϊόντων Αλουμινίου

  Η εταιρεία μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα κατασκευών αλουμινίου, καλύπτοντας κάθε πιθανή ανάγκη. Από παράθυρα και πόρτες μέχρι κουφώματα και προσόψεις κτιρίων, τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα με τα πιο σύγχρονα υλικά και τεχνικές, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και ασφάλεια. Εργαζόμαστε με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας για να σας προσφέρουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

  Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Κατασκευής και Εγκατάστασης

  Στην ΧΑΙΜΠΕΡΤ ΤΣΙΧΛΗΣ, δεν προσφέρουμε μόνο προϊόντα αλουμινίου, αλλά παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής και εγκατάστασης. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει κάθε στάδιο του έργου, από τη σχεδίαση και την κατασκευή μέχρι την τελική τοποθέτηση. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις κατάλληλες λύσεις για τον χώρο σας, λαμβάνοντας υπόψη τόσο την αισθητική όσο και τη λειτουργικότητα.

  Προσαρμοσμένες Λύσεις για Κάθε Περίπτωση

  Κάθε πελάτης έχει μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις, και γι' αυτό προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε απαίτηση. Είτε πρόκειται για κατοικίες είτε για επαγγελματικούς χώρους, οι κατασκευές μας σχεδιάζονται με βάση τις δικές σας ανάγκες, διασφαλίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα ικανοποιητικό.

  Γιατί να Επιλέξετε την Εταιρεία ΧΑΙΜΠΕΡΤ ΤΣΙΧΛΗΣ

  Η εταιρεία ΧΑΙΜΠΕΡΤ ΤΣΙΧΛΗΣ είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας στις κατασκευές αλουμινίου. Με έμφαση στην τεχνογνωσία και την καινοτομία, προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε λύσεις υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν την αισθητική με την πρακτικότητα, εξασφαλίζοντας τη μακροχρόνια ικανοποίηση των πελατών μας.

  Επικοινωνήστε Μαζί μας

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η φιλική και εξειδικευμένη ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τις καλύτερες λύσεις για τον χώρο σας.

  Εμπιστευθείτε την εταιρεία ΧΑΙΜΠΕΡΤ ΤΣΙΧΛΗΣ για όλες τις ανάγκες σας σε κατασκευές αλουμινίου. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες με συνέπεια και επαγγελματισμό, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίησή σας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αλκαίου 16 - Ηράκλειο
  6977550372
  ΧΟΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Κατασκευαστικές οικοδομικές εργασίες και γενικές ανακαινίσεις από τα μπετά μέχρι τέλους της οικοδομής για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους στοΗράκλειο και σε ολη την Κρήτη!!!!

  Ο εργολάβος οικοδομών ΧΟΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με εδρα της δουλειάς του στο Ηράκλειο της Κρήτης, από το 2002 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο των γενικών κατασκευαστικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων με συνέπεια επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

  Εξιδικευόμαστε στις κατασκευές κτιρίων από τις εκσκαφές θεμελίων στις ξυλότυπες κατασκευές μπετά στα καλουπώματα σιδερώματα ολων των σκελετών της οικοδομής αλλά και στις εξωτερικές μονώσεις υγρομονώσεις ταρατσών, θερμομονώσεις, θερμοπροσόψεις, στις τοποθετήσεις πλακιδίων στα κτισίματα, σοβατίσματα στους ελαιοχρωματισμούς βαψίματα,στις τοποθετίσεις πλακιδίων στις κατασκευές με γυψοσανίδα και στις κεραμοσκεπές.

  Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία καθώς και το πλήθος των εργολαβιών που εχουμε αποπερατώσει μας διακρίνει σε ολο τον νομό Ηρακλείου, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, που αποτελείται από εμπειρους τεχνίτες ( μπετατζήδες , κτίστες, σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, πλακάδες, γυψαδόρους, σκεπατζήδες, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους που σας εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα στις κατασκευές οικοδομών και στις γενικές ανακαινίσεις.

  Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις,μπορούμε να σας εγγυηθούμε για τα αποτελέσματα στις ανακαινίσεις για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες κτίρια διαμερίσματα ξενοδοχεία)

  Αναλαμβάνομαι εργολαβίες μικρού η μεγάλου μεγέθους ανεξαρτήτως δυσκολίας.

  Χρησιμοποιούμε αρίστης ποιότητας οικοδομικά υλικά από επώνυμες εταιρείες του χώρου και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Οι υπηρεσίες μας:

  Οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως στo Ηράκλειο και σε ολο το νομό Ηρακλείου στην Κρήτη αλλά και στην Σαντορίνη και σε ολες τις Κυκλάδες

  Γενικές ανακαινίσεις οικοδομών κτιρίων παντός τύπου συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίνομαι την οικοδομή με το κλειδί στο χέρι

  Εκσκαφές θεμελίων.

  Κατασκευαστικές εργασίες μπετόν – ετοιμο σκυρόδεμα

  Κατασκευές σκελετών οικοδομής

  Κατασκευές ξυλοτύπων – καλουπώματα οικοδομών

  Σκυροδέτιση οικοδομών (σιδέρωμα)

  Ενισχύσεις κτιρίων

  Κτισίματα

  Σοβατίσματα με σοβάδες παντός τύπου,παραδοσιακό σοβά, επισκευαστικό σοβά, έγχρωμο σοβά, έτοιμο σοβά.

  Μονώσεις υγρομονώσεις ταρατσώναντιρρηγματικές μονώσεις από επαγγελματίες, εφαρμόζοντας τεχνικές και υλικά τελευταίας τεχνολογίας ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα.

  Στεγανοποιήσεις υπογείων, πυλωτές, δώματα.

  Εξωτερική θερμομόνωση και θερμοπρόσοψη σε όλα τα κτίρια

  Θερμομόνωση κατοικιών για εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας εξασφαλίζουμε μείωση απώλειας θερμότητας το χειμώνα, εχουμε οικονομία στα καύσιμα ώστε να αποκτήσουμε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, με λιγότερα εξοδα

  Ελαιοχρωματισμούς βαψίματα εξωτερικά και εσωτερικά των κτιρίων με τεχνοτροπίες που διακοσμούν τους χώρους σας

  Τοποθετήσεις πλακιδίων παντός τύπου και διαστάσεων σε δάπεδα, τοίχους,με ποικιλία σχεδίων στην επίστρωση.

  Γυψοσανίδες ψευδοροφές χωρίσματα

  Γύψινες κατασκευές και διακοσμήσεις

  Κρυφοί φωτισμοί, θόλοι,ροζέτες,κουρτινιέρες

  Ψευδοροφές πολλαπλών επιπέδων με μοναδικά σχέδια με αισθητική υψηλών προδιαγραφών.

  Χωρίσματα τοιχοποιίες με γυψοσανίδα

  Υδραυλικές εργασίες

  Ηλεκτρολογικές εργασίες

  Κατασκευή κάθε τύπου κεραμοσκεπής με κεραμίδια βυζαντινά ασφαλτικά καλαίσθητες και ποιοτικές (δίριχτες, μονόριχτες, τετράριχτες και στέγες ειδικής τεχνογνωσίας)
  Κατασκευή πέργκολας σε σχέδια και χρώματα των επιθυμιών σας με αισθητική τελειότητα.
  Συντηρούμε τις κεραμοσκεπές –αναπαλαιώνουμε και επισκευάζουμε κάθε στέγη για (κατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα εκκλησίες)
  Κατασκευή σοφίτας,κιόσκια χαγιάτια
  Κατασκευή παράθυρων στις στέγες των σπιτιών.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο είναι η αμεση εξυπηρέτιση των πελατών μας με συνέπεια και ποιοτική εργασία ώστε να δημιουργούμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες.
  Καλέστε μας και θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, να εισθαι σίγουροι ότι οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.!
  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

  Με εκτίμηση

  ΧΟΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Ο εργολάβος κατασκευαστικών εργασιών και ανακαινίσεων στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Κατασκευές κτιρίων Ηράκλειο Κρήτη

  Γενικές ανακαινίσεις κατοικιών κτιρίων καταστημάτων ξενοδοχείων Ηράκλειο Κρήτη

  Γενικές κατασκευαστικές οικοδομικές εργασίεςΗράκλειο Κρήτη

  Μπετά ξυλότυπος κατασκευές Ηράκλειο Κρήτη

  Κατασκευές οικοδομών Ηράκλειο Κρήτη

  Τοποθετήσεις πλακιδίων μαρμάρων Ηράκλειο Κρήτη

  Πλακάδες μαρμαράδες Ηράκλειο Κρήτη

  Τεχνίτες πλακιδίων Ηράκλειο Κρήτη

  Πλακάκια μάρμαραΗράκλειο Κρήτη

  Κτισίματα κτίστες Ηράκλειο Κρήτη

  Επιχρίσματα σοβατίσματα – σοβάδες Ηράκλειο Κρήτη

  Ελαιοχρωματισμοί βαψίματα – φρεσκαρίσματαΗράκλειο Κρήτη

  Μονώσεις ταρατσών υγρομονώσεις Ηράκλειο Κρήτη

  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις Ηράκλειο Κρήτη

  Εργολάβος με το κλειδί στο χέρι γενικών ανακαινίσεων Ηράκλειο Κρήτη

  Οικοδομικές εργολαβίες Ηράκλειο Κρήτη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  Ανωγείων 17 - Ηράκλειο
  6945317564
  Κουκάκης Γεώργιος
  Κουκάκης Γεώργιος | Ηλεκτρολόγος Ηράκλειο | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις & Επιδιορθώσεις

  Ο Γεώργιος Κουκάκης, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για πάνω από 20 χρόνια.

  Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, ο Γεώργιος Κουκάκης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του, παρέχοντας αξιόπιστες και ασφαλείς λύσεις για κάθε ηλεκτρολογική ανάγκη.

  Η επιχείρησή μας έχει ολοκληρώσει με επιτυχία ένα μεγάλο εύρος έργων, από μικρές οικιακές εγκαταστάσεις έως μεγάλες βιομηχανικές εφαρμογές.

  Στόχος και Αποστολή

  Ο στόχος μου είναι να γίνω η πρώτη σας επιλογή για κάθε ηλεκτρολογική ανάγκη, προσφέροντας λύσεις που καλύπτουν τις απαιτήσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αποστολή μου είναι να παρέχω υψηλής ποιότητας ηλεκτρολογικές υπηρεσίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς σας.

  Γιατί να επιλέξετε εμένα:

  Πολυετής Εμπειρία
  Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, έχουμε την τεχνογνωσία να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητά του.

  Εξειδίκευση
  Ενημερώνομαι συνεχώς για τις τελευταίες τεχνολογίες και μεθόδους στον τομέα της ηλεκτρολογίας.

  Προσωπική Εξυπηρέτηση
  Κατανοώ ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές ανάγκες και προσπαθώ να προσφέρω εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του.

  Εμπιστευτείτε με για όλες τις ηλεκτρολογικές σας ανάγκεςκαι αφήστε με να κάνω την καθημερινότητά σαςπιο ασφαλή και άνετη.

  Η ικανοποίησή σας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη σας. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω!

  6945317564

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  Σταγιάτες, Πήλιο - Μαγνησίας
  2421106362
  Κρέατα Σούβλας

  Ζεστή Φιλοξενία

  Δέσμευση στην Ποιότητα

  Τοπικά Προϊόντα

  Σχετικά με εμάς
  Η ΒΡΥΣΗ
  Eστιατόριο - Ψητοπωλείο, Βόλος, Πήλιο

  Το Eστιατόριο - Ψητοπωλείο "Η ΒΡΥΣΗ" βρίσκεται στο μαγευτικό Πήλιο Βόλου, προσφέροντας μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία με έμφαση στα εκλεκτά κρέατα σούβλας και τις παραδοσιακές γεύσεις. Εδώ, κάθε πιάτο είναι φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα, χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά της περιοχής μας. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε όχι μόνο ένα γεύμα, αλλά μια αξέχαστη εμπειρία που θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις και τις παραδόσεις της ελληνικής κουζίνας.

  ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

  Σταγιάτες, Πήλιο

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΑΣ

  Στο Eστιατόριο - Ψητοπωλείο "Η ΒΡΥΣΗ", στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία που θα ικανοποιήσει όλες σας τις αισθήσεις. Με γνώμονα την ποιότητα, τη φρεσκάδα και την παράδοση, δημιουργούμε πιάτα που ενσωματώνουν την αυθεντική γεύση της ελληνικής κουζίνας.

  Από τα πεντανόστιμα ορεκτικά μέχρι τα λαχταριστά κρέατα σούβλας και τα παραδοσιακά επιδόρπια, κάθε πιάτο μας είναι μια ωδή στην ελληνική κουζίνα. Ελπίζουμε ότι η επίσκεψή σας στην ταβέρνα - ψησταριά "Η ΒΡΥΣΗ" θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και θα σας κάνει να επιστρέψετε ξανά και ξανά.

  ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2016
  Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε τρεις βασικούς άξονες:

  ΠΟΙΟΤΗΤΑ
  Επιλέγουμε μόνο τα πιο φρέσκα και εκλεκτά υλικά για τα πιάτα μας, συνεργαζόμενοι με τοπικούς παραγωγούς που μοιράζονται τις ίδιες αξίες για την ποιότητα και την αυθεντικότητα.

  ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  Οι συνταγές μας είναι εμπνευσμένες από την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά του Πηλίου και της ευρύτερης περιοχής. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε ζωντανές τις παραδοσιακές γεύσεις, προσφέροντας πιάτα που τιμούν το παρελθόν ενώ παράλληλα ικανοποιούν τις σύγχρονες απαιτήσεις.

  ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
  Στην "Η ΒΡΥΣΗ", η φιλοξενία είναι για εμάς τρόπος ζωής. Κάθε επισκέπτης είναι για μας σαν οικογένεια και επιθυμούμε να αισθανθεί άνετα και ευπρόσδεκτα. Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και να κάνει το γεύμα σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο.

  Η Ομάδα Μας

  Στην ταβέρνα - ψησταριά "Η ΒΡΥΣΗ", η ομάδα μας αποτελεί την καρδιά και την ψυχή της επιχείρησής μας. Από την κουζίνα μέχρι την εξυπηρέτηση πελατών, κάθε μέλος της ομάδας μας συμβάλλει καθοριστικά στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και στην δημιουργία αξέχαστων γαστρονομικών εμπειριών.

  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και αφοσιωμένους επαγγελματίες που μοιράζονται ένα κοινό πάθος: την αγάπη για την ελληνική κουζίνα και την παράδοση. Με την αμέριστη προσοχή στη λεπτομέρεια, την επιλογή των καλύτερων υλικών και την αυθεντική φιλοξενία, φροντίζουμε ώστε κάθε σας επίσκεψη στην ταβέρνα μας να είναι μοναδική.

  Στην κουζίνα μας, η δημιουργικότητα και η εμπειρία συνδυάζονται για να φέρουν στο τραπέζι σας πιάτα που τιμούν την ελληνική γαστρονομική παράδοση, ενώ η ομάδα εξυπηρέτησης είναι πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και ευγένεια, εξασφαλίζοντας ότι θα αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας.

  Σας περιμένουμε με χαμόγελο και μια πλούσια γκάμα από νοστιμιές και να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι από τα πιάτα μας και την φιλική εξυπηρέτηση!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Σταδίου 31 - Ηράκλειο
  6974322361
  Σχετικά με Εμάς
  Μιχαήλ και Άγγελος Ιερονυμάκης | Οικοδομικές εργασίες Ηράκλειο

  Η Μιχαήλ & Άγγελος ιδρύθηκε πριν από 35 χρόνια με σκοπό να προσφέρει υψηλής ποιότητας οικοδομικές υπηρεσίες. Με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ικανοποίηση των πελατών μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση στην αγορά. Είμαστε περήφανοι για τη συνέπεια και την αξιοπιστία μας σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Η δέσμευσή μας στην αριστεία και η επιδίωξη της τελειότητας μας έχουν καταστήσει ηγέτες στον τομέα μας. Κάθε έργο, από τις μικρές ανακαινίσεις μέχρι τις μεγάλες κατασκευές, αντιμετωπίζεται με την ίδια προσοχή και επαγγελματισμό, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Η Ομάδα Μας

  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες μας.
  Κάθε μέλος της ομάδας μας φέρνει τις γνώσεις και την εμπειρία του για να εξασφαλίσει την επιτυχία κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.
  Οι τεχνίτες μας είναι εκπαιδευμένοι στις τελευταίες μεθόδους και τεχνολογίες, και είναι πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση.
  Πιστεύουμε στην ομαδική εργασία και τη συνεργασία, γιατί γνωρίζουμε ότι η επιτυχία μας εξαρτάται από την ικανότητα της ομάδας μας να εργάζεται αρμονικά και αποτελεσματικά.

  Στη Μιχαήλ & Άγγελος, κάθε έργο είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας,
  και γι' αυτό μπορούμε να εγγυηθούμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας!

  Ο Στόχος Μας
  Μιχαήλ και Άγγελος Ιερονυμάκης | Οικοδομικές εργασίες Ηράκλειο

  Στη Μιχαήλ & Άγγελος, στόχος μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε πελάτη. Δεσμευόμαστε να παραδίδουμε έργα υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση των πελατών μας μέσω της επαγγελματικής μας προσέγγισης και της άριστης εξυπηρέτησης. Επιδιώκουμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, ενσωματώνοντας τις τελευταίες τεχνολογίες και τεχνικές στον τομέα των οικοδομικών έργων.

  Η αποστολή μας είναι να δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας, παρέχοντας λύσεις που είναι όχι μόνο αποτελεσματικές αλλά και οικονομικά αποδοτικές. Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα και η δέσμευσή μας στην ικανοποίηση των πελατών είναι οι πυλώνες της φιλοσοφίας μας.

  Επικοινωνήστε Μαζί Μας
  Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε το επόμενο έργο σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ
  Λοφούπολη - Ηράκλειο
  6972074857
  Αναστάσιος Γεωργάς: Ο Εξειδικευμένος Συνεργάτης σας για Συντηρήσεις Φωτοβολταϊκών Πάρκων και Επισκευές σε Τρακερ Πανελληνίος

  Καλωσορίσατε στην εταιρεία Αναστάσιος Γεωργάς, τον εξειδικευμένο σας συνεργάτη για τη συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων Πανελληνίος. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που διασφαλίζουν τη βέλτιστη λειτουργία και απόδοση των φωτοβολταϊκών σας εγκαταστάσεων, ταυτόχρονα αναλαμβάνυμε επισκευές σε Τρακερ καθώς και παρέχουμε παντώς τύπου ανταλλακτικά για αυτά.

  Εξειδίκευση και Τεχνογνωσία

  Στην εταιρεία Αναστάσιος Γεωργάς, κατανοούμε τη σημασία της άψογης συντήρησης για τη μακροχρόνια απόδοση των φωτοβολταϊκών πάρκων. Η εξειδικευμένη μας ομάδα διαθέτει την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που απαιτούνται για την αποτελεσματική συντήρηση και επισκευή κάθε τύπου φωτοβολταϊκής εγκατάστασης. Από την τακτική επιθεώρηση και καθαρισμό μέχρι την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

  Συνεχής Υποστήριξη και Παρακολούθηση

  Η συνεχής παρακολούθηση των φωτοβολταϊκών σας συστημάτων είναι κρίσιμη για την έγκαιρη ανίχνευση και αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης που επιτρέπουν την άμεση αναγνώριση και αποκατάσταση βλαβών, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία και μέγιστη απόδοση των εγκαταστάσεών σας.

  Προληπτική Συντήρηση για Αδιάλειπτη Λειτουργία

  Η προληπτική συντήρηση είναι το κλειδί για τη διασφάλιση της μακροχρόνιας απόδοσης και της αποδοτικότητας των φωτοβολταϊκών πάρκων. Με τακτικές επιθεωρήσεις και προγραμματισμένες συντηρήσεις, προλαμβάνουμε τυχόν δυσλειτουργίες και βλάβες, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων σας και τη μεγιστοποίηση της ενεργειακής τους απόδοσης.

  Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Καθαρισμού

  Ο καθαρισμός των φωτοβολταϊκών πάνελ είναι απαραίτητος για την αποφυγή απώλειας απόδοσης λόγω σκόνης, ρύπων και άλλων επικαθίσεων. Χρησιμοποιούμε ειδικά εξοπλισμένα οχήματα και τεχνικές καθαρισμού που διασφαλίζουν την πλήρη αφαίρεση των ρύπων χωρίς να προκαλούν ζημιές στα πάνελ, διατηρώντας έτσι τη μέγιστη αποδοτικότητα των εγκαταστάσεών σας.

  Εμπιστευθείτε τους Ειδικούς στη Συντήρηση Φωτοβολταϊκών Πάρκων

  Η εταιρεία Αναστάσιος Γεωργάς είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στη συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων στο Ηράκλειο Κρήτης. Με επαγγελματισμό, εξειδίκευση και δέσμευση στην ποιότητα, διασφαλίζουμε την αδιάλειπτη και αποδοτική λειτουργία των φωτοβολταϊκών σας συστημάτων. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε την ενεργειακή σας επένδυση σε άριστη κατάσταση.

  Επικοινωνήστε Μαζί μας Σήμερα

  Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή να προγραμματίσετε μία συντήρηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέροντάς σας λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας. Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την εξειδίκευση της εταιρείας Αναστάσιος Γεωργάς για τη συντήρηση των φωτοβολταϊκών σας πάρκων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ
  Τυμπάκι - Ηράκλειο
  6908645300
  CRETA ICE: Η Πρώτη Επιλογή στη Βιομηχανία Πάγου στο Ηράκλειο Κρήτης

  Καλωσορίσατε στην CRETA ICE, την κορυφαία εταιρεία στη βιομηχανία πάγου στο Ηράκλειο Κρήτης. Με πολυετή εμπειρία και αφοσίωση στην ποιότητα, η CRETA ICE προσφέρει παγωμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας για κάθε ανάγκη, από την εστίαση μέχρι την οικιακή χρήση.

  Ανώτερη Ποιότητα Προϊόντων

  Στην CRETA ICE, η ποιότητα είναι η προτεραιότητά μας. Χρησιμοποιούμε μόνο το πιο καθαρό και ασφαλές νερό για την παραγωγή των παγωμένων προϊόντων μας, εξασφαλίζοντας ότι κάθε παγάκι που παράγουμε πληροί τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας. Τα παγάκια μας διακρίνονται για τη διαφάνεια και την ανθεκτικότητά τους, παρέχοντας τη μέγιστη διάρκεια σε κάθε χρήση.

  Ευρεία Γκάμα Προϊόντων

  Η CRETA ICE προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία παγωμένων προϊόντων για να καλύψει κάθε ανάγκη. Από παγάκια για ποτά μέχρι πάγο θρυμματισμένο για κοκτέιλ και ψύξη τροφίμων, οι επιλογές μας είναι σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας. Είτε είστε επαγγελματίας στην εστίαση είτε απλά αναζητάτε τον καλύτερο πάγο για το σπίτι σας, η CRETA ICE έχει τη λύση.

  Άμεση και Αξιόπιστη Παράδοση

  Η έγκαιρη παράδοση είναι κλειδί για την ικανοποίηση των πελατών μας. Στην CRETA ICE, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε πρόσβαση σε φρέσκο πάγο όταν τον χρειάζεστε. Με τον στόλο των οχημάτων μας και το άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής μας, εγγυόμαστε γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση σε όλο το Ηράκλειο και τις γύρω περιοχές.

  Υπηρεσίες Προσαρμοσμένες στις Ανάγκες σας

  Κάθε πελάτης είναι μοναδικός, γι' αυτό και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Από την προμήθεια μεγάλων ποσοτήτων για εκδηλώσεις μέχρι την καθημερινή παράδοση σε καταστήματα, η CRETA ICE προσαρμόζει τις υπηρεσίες της ώστε να καλύψει τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Πελατοκεντρική Προσέγγιση

  Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η κινητήριος δύναμή μας. Στην CRETA ICE, η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει με επαγγελματισμό και φιλικότητα. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουμε μια άριστη εμπειρία πελάτη, από την πρώτη επαφή μέχρι την τελική παράδοση των προϊόντων μας.

  Επικοινωνήστε Μαζί Μας

  Αν αναζητάτε την καλύτερη ποιότητα πάγου στο Ηράκλειο Κρήτης, μην ψάχνετε αλλού. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η CRETA ICE είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη με τον πιο αξιόπιστο και επαγγελματικό τρόπο.

  Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την ποιότητα της CRETA ICE για όλες τις ανάγκες σας σε πάγο. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές σας απαιτήσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Γιαμαλάκη 48 - Ηράκλειο
  2810300085
  6973052570
  Μετακομίσεις - Μεταφορές - Φορτώσεις - Ανυψώσεις - Αποθηκεύσεις - Ειδικές Μεταφορές | Ηράκλειο Κρήτη

  Η μεταφορική εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗ με έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης, βρίσκεται στο χώρο των εθνικών οδικών μεταφορών από το 2009 και διαθέτει έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και ιδιόκτητο σύγχρονο στόλο οχημάτων για την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας από και προς τη Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα.

  Σύγχρονος στόλος

  Διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο από φορτηγά δημόσιας χρήσεως, ανυψωτικό μηχάνημα έως 8ο όροφο καθώς και κλαρκ για ειδικές περιπτώσεις μετακομίσεων, μεταφορών και εργασιών καθώς επίσης έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό έτσι ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε, απευθυνόμενοι σε φοιτητές, ιδιώτες κι επαγγελματίες.

  Ποιότητα και ασφάλεια

  Στο χώρο των χερσαίων μεταφορών, είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για την μετακόμιση και την μεταφορά, μιας κι εγγυόμαστε την ασφαλή διαχείριση του εμπορεύματος ή των οικοσκευών που θέλετε να μεταφέρετε, με το στόλο που διαθέτουμε από ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα φορτηγά και γερανούς (παπαγαλάκια) για τη μεταφορά, ανύψωση και αποθήκευση οποιουδήποτε φορτίου σας.

  Η μεταφορική μας εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, δείχνει τη δέσμευσή της στην ποιότητα, την ασφάλεια και την οικονομική αποδοτικότητα, εξυπηρετώντας με υπευθυνότητα κάθε είδους εμπορευματική ανάγκη, είτε πρόκειται για μεταφορά, μετακόμιση και φόρτωση, είτε για ειδικές αποστολές, όσο απαιτητικές και αν είναι, από και προς τη Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα.

  Γιατί να μας επιλέξετε!

  Με μια ιστορία που εκτείνεται για πολλά χρόνια στο χώρο των χερσαίων μεταφορών, η εταιρεία μας έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος και εξειδικευμένος πάροχος μεταφορικών υπηρεσιών, ικανός να καλύψει μια ευρεία γκάμα απαιτήσεων.

  1. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ:

  Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

  2. ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ:

  Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα οχημάτων που καλύπτουν κάθε είδους ανάγκη μεταφοράς.

  3. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ:

  Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις μεταφοράς που ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας.

  4. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ:

  Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια των μεταφορών μας, εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα των αντικειμένων σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για μια προσφορά ή για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας!

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Πινδάρου 15 - Ηράκλειο
  6994938001
  Καλώς ήρθατε στη VLADIMIR KOLAVERI:

  Η Επιλογή για Επαγγελματικές Οικοδομικές Εργασίες στο Ηράκλειο, Κρήτης!

  Στην VLADIMIR KOLAVERI, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας οικοδομικές υπηρεσίες στο Ηράκλειο και την ευρύτερη περιοχή της Κρήτης.

  Με μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών και τη χρήση των πιό σύγχρονων τεχνολογιών και υλικών, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη οικοδομικών έργων και ανακαινίσεων.

  Εξειδικευμένες Υπηρεσίες για κάθε Ανάγκη

  Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα του έργου, η ομάδα μας είναι πλήρως εξοπλισμένη για να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση.

  Από την κατασκευή κτιρίων και κατοικιών έως τις ανακαινίσεις και τις επισκευές, εμπιστευθείτε μας για ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

  Αξιόπιστη Ποιότητα και Επαγγελματισμός

  Στην VLADIMIR KOLAVERI, η ποιότητα και η ακρίβεια είναι οι βασικές μας αρχές.

  Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε χαρακτηρίζεται από την επαγγελματική μας προσέγγιση και τη δέσμευσή μας για άριστα αποτελέσματα.

  Εμπιστευτείτε μας την επόμενη οικοδομική σας πρόκληση και αφήστε μας να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή να ξεκινήσετε ένα νέο έργο, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

  Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα ονείρα σας πραγματικότητα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
  Πολυτεχνείου 28, Βασιλειές - Ηρακλείου
  2810280639
  6944728401, 6945385995
  Κλιματισμός - Ψύξη - Θέρμανση | Ηράκλειο Κρήτης

  Η εταιρείαμας PS SERVICE KLIMA δραστηριοποιείται στον χώρο της ψύξης και του κλιματισμού, οικιακού ή επαγγελματικού από το 1995, αναλαμβάνοντας με απόλυτη συνέπεια κι επαγγελματισμό παντός τύπου τοποθετήσεις, επισκευές και συντηρήσεις κάθε είδους κλιματιστικών και ειδών θέρμανσης, προσφέροντας σε προσιτές τιμές άμεσες λύσεις σε κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

  Είμαστε πιστοί συνοδοιπόροι της
  ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

  Συνδυάζοντας την μακροχρόνια πείρα με τη συνεχή ενημέρωση κάθε νέας τεχνολογικής εξέλιξης στο χώρο του κλιματισμού, σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την δημιουργία των ιδανικών συνθηκών διαβίωσης, με στόχο την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του οικιακού ή τον επαγγελματικού σας χώρου.

  Με σύγχρονα μέσα κι εξειδικευμένο προσωπικό διεξάγουμε μελέτη για τη θέση και την απόδοση του κλιματιστικού, έτσι ώστε οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας να είναι σε θέση να την εφαρμόσουν με τον ιδανικότερο τρόπο, είτε πρόκειται για προεγκατάσταση σωληνώσεων, είτε για απλή εγκατάσταση μηχανημάτων.

  ΕΥΡΥ ΦΑΣΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

  Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε ενισχύεται με τη συνεχή ενημέρωση γύρω από τις νέες εξελίξεις στον χώρο και ακολουθώντας τις απαιτήσεις των καιρών και τις σύγχρονες τεχνικές, καλύπτουμε με ιδανικό τρόπο οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για κάλυψη κάθε κλιματιστικής εγκατάστασης, ακόμα και της πιο απαιτητικής.

  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
  γνώσης και υπηρεσιών!

  Είμαστε αδειούχοι πιστοποιημένοι ψυκτικοί και δραστηριοποιούμαστε με μελέτες, εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και επισκευές κάθε είδους κλιματιστικών και ειδών θέρμανσης, καλύπτοντας ιδιώτες κι επαγγελματικούς χώρους όπως κατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, ξενοδοχεία, εξοχικούς χώρους κ.α., πάντα σεβόμενοι το προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης του έργου, όσο απαιτητικό και αν είναι.

  Διαθέτοντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρία και άριστη τεχνική κατάρτιση, μπορούμε να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που αρμόζουν σε κάθε κλιματιστική ανάγκη, έτσι ώστε η ποιότητα των εργασιών, η συνέπεια στη παράδοση των έργων όπως και η χρήση εξαιρετικά ποιοτικών και πιστοποιημένων υλικών, να είναι αυτά που μας διακρίνουν κι αποτελούν εγγύηση για το όνομά μας σε όλο το Ηράκλειο της Κρήτης.

  ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Στην εταιρεία μας PS SERVICE CLIMA φροντίζουμε ώστε αυτά που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη μιας ισχυρής βάσης ικανοποιημένων πελατών, όπως η προσοχή που δίνουμε στις λεπτομέρειες, η αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση των αναγκών, η επαγγελματική μας συμπεριφορά και η ειλικρίνεια που διέπει τις συνεργασίες μας, να μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο, με σκοπό τη διατήρηση της καλής μας φήμης στον κλάδο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θ’ ανταποκριθούμε άμεσα για ραντεβού ή για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
  Λεωφ. Δημοκρατίας 59 - Ηράκλειο
  2814004634
  6970979781
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  ΟΔΟΣ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ 2 ΒΙΠΕ - Ηράκλειο
  2810381668-2810381664-2310755555
  6947262348 - 6947262351
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ
  ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | Μεταφορική Εταιρία Ηράκλειο Κρήτης

  Η εταιρεία μας ασχολείται αρκετά χρόνια με μεταφορές και μετακομίσεις . Ξεκινήσαμε σαν ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και 3Μ ΙΜΕ ΕΠΕ και συνεχίζουμε σαν ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΜΟΝ ΙΚΕ . Η εταιρία μας αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για κάθε μεταφορά οικοσυσκευών και γραφείων πανελλαδικά ,δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσεκτική συσκευασία από εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και τη χρήση του εξοπλισμού που απαιτείται .

  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Η πολυετή πείρα μας ,ο ανανεωμένος στόλος των φορτηγών μας σε συνδυασμό με τους ευχαριστημένους πελάτες μας ,σας εγγυώνται την ασφάλεια για οποιαδήποτε μεταφορά σας. Αναλαμβάνουμε ψυγειομεταφορές με τον ιδιόκτητο στόλο μας αλλά και αποθηκεύσεις προιόντων στις σύγχρονες και λειτουργικές αποθήκες μας .

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Η ομάδα της μεταφορικής εταιρίας "ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" είναι εδώ για να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση σας για μεταφορά ή μετακόμιση από το Ηράκλειο ώς την Θεσσαλονίκη και πίσω αλλά και πανελλαδικά.

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ
  2810381668 -6947262348

  Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  Ρήγα Φεραίου 1 Μοίρες - Ηράκλειο
  2892300953
  6983471376
  Ανακαλύψτε τη Φρεσκάδα της Φυσικής Γεύσης στις Μοίρες με το FALAFELAKI

  Καλωσορίσατε στο FALAFELAKI, το προορισμό σας για γευστική απόλαυση και υγιεινή διατροφή στις Μοίρες, Ηράκλειο! Εδώ, σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία φαγητού, εμπνευσμένη από τη μεσογειακή κουζίνα και την πλούσια γεύση των φρέσκων υλικών.

  Φρέσκα Υλικά, Αυθεντική Γεύση

  Στο FALAFELAKI, πιστεύουμε στη δύναμη της φυσικής διατροφής και στη σημασία της ισορροπημένης διατροφής. Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά για να δημιουργήσουμε γευστικά πιάτα που θα σας ενθουσιάσουν.

  Υπέροχη Εμπειρία Φαγητού

  Στον χώρο μας, θα βρείτε μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, ιδανική για να απολαύσετε το γεύμα σας με φίλους και οικογένεια. Η εξυπηρέτησή μας είναι πάντα ευγενική και προσιτή, ενώ οι γεύσεις μας θα σας κάνουν να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μενού μας ή για κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο FALAFELAKI και να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία φαγητού, γεμάτη γεύση και φρεσκάδα.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 59 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ