noscript image for google
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 | 09:10 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου. Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ – ΔΑΝΤΕΛΑΣ
  7οχλμ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΡΗΤΗ - Ηρακλείου
  2810381861
  6977787714
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΑ - Χανιά
  2821081215
  6942409047
  Η εταιρεία ψυκτικές εγκαταστάσεις - service ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ εδρεύει στα Χανιά στην Κρήτη. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων παρέχουμε εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες σας σε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι μας εμπιστεύθυκαν και τώρα αποτελούν την καλύτερή μας διαφήμιση.

  Η συντήρηση του κλιματιστικού μας είναι μια εργασία που θα πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη μας!
  Ο λόγος είναι η εξασφάλιση τόσο της αποδοτικής λειτουργίας του κλιματιστικού, όσο και η απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία μας.

  24ωρη εξυπηρέτηση, service επαγγελματικού εξοπλισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια (πλυντήρια, παγομηχανές, ψυγεία, φούρνοι).

  Στόχος μας είναι η άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας όσον αφορά τη συντήριση, εγκατάσταση και επισκευή του κλιματιστικού σας είτε πρόκειται για οικιακή η για επαγγελματική συσκευή. Επίσης αναλαμβάνουμε και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και βιομηχανίες, όλες τις επισκευές και συντηρήσεις, πάντα με συνέπεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με βάση την πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και εγκατάστασης ψύξης και κλιματισμού, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για παντός τύπου εργασίες, όσον αφορά την εγκατάσταση και συντήρηση κλιματισμού, θέρμανσης συσκευών και εξαερισμού. Στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη εργασία.

  Επισκευάζουμε κλιματιστικά και ψυκτικές εγκαταστάσεις όλων των τύπων είτε είναι μικρές μονάδες για ιδιωτική χρήση, είτε μεγάλες επαγγελματικές, βιομηχανικούς θαλάμους αναλαμβάνοντας την επισκευή, εγκατάσταση και την κατασκευή θαλάμων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ
  Κρουσώνας Μαλεβιζίου - Ηράκλειο
  2810711989
  6987736551
  Με πίστη και σεβασμό στην παράδοση του τόπου μας δημιουργήσαμε τον πρώτο Γυναικείο Αγροτοβιοτεχνικό Συνεταιρισμό του Νομού Ηρακλείου στον Κρουσώνα με το όνομα “Η Κρουσανιώτισσα”.

  Ο συνεταιρισμός μας αποτελείται από είκοσι δραστήριες γυναίκες που με πολύ κέφι – μεράκι και σκληρή δουλειά φτιάχνουμε τα παραδοσιακά προϊόντα με τις γιαγιάδες μας με βάση το παρθένο Κρητικό Κρουσανιώτικο ελαιόλαδο την σταφίδα, το κρασί, το μέλι, τα αμύγδαλα, τα καρύδια, τα φρέσκα φρούτα βουνού που παράγονται από το “Λιβάδι”, ένα οροπέδιο που βρίσκεται πάνω από τον Κρουσώνα σε υψόμετρο 1000 μέτρων. (Το Λιβάδι αναφέρεται στους “Νόμους” του Πλάτωνα. Βρίσκεται στο μέσο της διαδρομής που εξακολούθησαν οι Μινωίτες προς το λατρευτικό σπήλαιο του Ιδαίου Άντρου, με ενδιάμεση στάση στη Ζώμινθο).

  Το ανεβατό καλιτσούνι, το ανεβατό τσιμπιστό κουλούρι, τα αμυγδαλωτά, τα κρασάτα, οι χυλοπίτες, τα παξιμάδια, τα ξεροτήγανα, τα γλυκά κουταλιού είναι μερικά από τα προϊόντα που παρασκευάζουμε. (Το ανεβατό καλιτσούνι για παράδειγμα παρασκευάζεται με προζύμι όπως γινόταν από τα παλιά χρόνια, επίσης το πλουμιστό κουλούρι φτιάχνεται με μεράκι από πλουμιστές μια χρονοβόρα διαδικασία και μιλάμε για έργο τέχνης).

  Ο Συνεταιρισμός μας έχει οργανώσει ένα δίκτυο πωλήσεων με πολλέ συνεργαζόμενα μαγαζιά της Κρήτης (Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Άγιος Νικόλαος), της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης των νησιών και μέσο πολυεθνικών επιχειρήσεων τα προϊόντα μας διατείθονται στις διεθνής αγορές της Γερμανίας και άλλων χωρών. Με την δική σας αποδοχή όπως μας την έχετε εκδηλώσει μέχρι σήμερα μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε και να κάνουμε γνωστή σε όλο τον κόσμο την “παραδοσιακή κρητική διατροφή” υιοθετώντας την ως τρόπο ζωής.

  Δεχόμαστε παραγγελίες από όλη την Κρήτη σε χονδρική και λιανική πώληση, με άμεση παράδοση για οποιαδήποτε περίσταση.

  Παραγγελίες δεχόμαστε και από την υπόλοιπη Ελλάδα, είτε χύμα συσκευασίας είτε τυποποιημένη μορφή.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  Κισσάμου 71 - Χανιά
  2821098014
  6937189447
 • Κατηγορία: ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
  Πεζά & Τρύγου 7, Αρχάνες - Ηρακλείου
  2810741444
  6946425301
  Παναγιωτάκης Γιώργος - Εργολάβος Οικοδομών
  Ανακαινίσεις - Αναπαλαιώσεις - Κτίρια - Θερμοπροσόψη | Αρχάνες Ηράκλειο Κρήτης

  Ο εργολάβος οικοδομών Παναγιωτάκης Γιώργος έχει την έδρα του στις Αρχάνες Ηρακλείου προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες οικοδομικών εργασιών σε όλο το νομό, κατόπιν συνεννόησης.

  Με εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα των κατασκευών και μια ομάδα καταρτισμένων τεχνιτών αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις κτιρίων, θερμοπροσόψεις, καθώς καi στατική ενίσχυση κτιρίων.

  Εγγυόμαστε άψογα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα σε κάθε μας έργο με ποιοτικά υλικά και τήρηση του προγράμματος των εργασιών. Δείτε το χώρο σας να βελτιώνεται και να αλλάζει σε λίγες μόνο μέρες μέσα από μια σειρά εργασιών που θα κρατήσει για μια ζωή.

  Οι τιμές μας είναι προσιτές και προσαρμοσμένες στη σημερινή εποχή.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γαλιά - Ηράκλειο
  2892024379
  6977657707, 6972352414
  Χωματουργικά -Καλουπώματα- Μπετά - Ηράκλειο,Κρήτη.
  Χατζάκης Γιάννης6977.657.707 -Χατζάκης Γιώργος6972.352.414

  Η οικογενειακή επιχείρηση''ΧΑΤΖΑΚΗΣ''δημιουργήθηκε από τονΓιάννη Χατζάκη, εδρεύει στηΓαλιά Ηρακλείουκαι δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και στις κατασκευές μπετόν,από το 1985.

  Περνώντας στη β΄γενιά στονΓιώργο Χατζάκηκαι συνεχίζοντας μαζί, πατέρας και γιος, με την πολυετή εμπειρία τους και τον τεχνολογικό εξοπλισμό μηχανημάτων που διαθέτουν (εκσκαφέα, φορτωτές, τσάπες, φορτηγά, γερανοί παπαγαλάκια, κλαρκ, καλαθοφόρα, ανυψωτικά μηχανήματα), αναλαμβάνουν και διεκπεραιώνουν κάθε έργο, είτε αφορά σε ιδιώτες ή ακόμα και σε δημόσια τεχνικά έργα, προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις σε λογικές τιμές.

  Συνεργάζονται με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Επίσης μετά τις εκσκαφές, καλουπώνουν και ρίχνουν σκυρόδεμα (μπετόν) σε καινούριες οικοδομές, σε ανακαινίσεις ή αναπαλαιώσεις κτιρίων, σε κατασκευές μαντρών και περιφράξεις οικοπέδων.

  Υπηρεσίες:
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμοί
  Διανοίξεις δρόμων
  Καθαρισμοί οικοπέδων
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Έργα οδοποιίας
  Ασφαλτικά έργα
  Αποκομιδή μπαζών
  Εκσκαφές θεμελίων
  Αποχετευτικά δίκτυα
  Μπαζώματα
  Επιχωματώσεις

  Καλουπώματα
  Μπετά

  Με εκτίμηση:Γιάννης & Γιώργος Χατζάκης.

  χωματουργικές εργασίες κρήτη, ηράκλειο, εκσκαφές κρήτη, ηράκλειο, κατεδαφίσεις ηράκλειο, εκβραχισμούς κρήτη, ηράκλειο, ισοπεδώσεις ηράκλειο, ασφαλτοστρώσεις ηράκλειο, διανοίξεις ηράκλειο, μπετά ηράκλειο, κατασκευές μπετόν ηράκλειο, καλουπώματα ηράκλειο, σκυρόδεμα ηράκλειο, κρήτη, καλούπια κρήτη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Φαλιέρου 10 - Ηράκλειο
  6946928688
 • Κατηγορία: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ
  Θύσσου 39 - Ανω Πατήσια
  2102138888,2102223693
  6932478888
  Η εταιρεία του Αντώνιου Γεράκη, τα τελευταία είκοσι χρόνια δραστηριοποιείται στην απόφραξη των αποχετεύσεων. Η πολύχρονη εμπειρία αποτελεί την έμπρακτη εγγύηση της ποιότητας στις αποφράξεις, στην άντληση υδάτων και τις απολυμάνσεις.

  Τα σύγχρονα αντλητικά μηχανήματα για αποφράξεις που διαθέτει, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό, εξασφαλίζουν τη πλήρη κάλυψη του αποχετευτικού σας δικτύου.

  Με κορυφαία παρουσία στην Αθήνα και σε όλη την Αττική, οι παρεχόμενες υπηρεσίες στις αποφράξεις των αποχετεύσεων έχουν στόχο τη ικανοποίηση του πελάτη, όχι μόνο για το άμεσο μέλλον αλλά και μακροπρόθεσμα. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται μόνο με σωστή εξυπηρέτηση, σε προσιτές τιμές. Ο επαγγελματισμός και η κατάρτιση των υπαλλήλων σε νέες μεθόδους των πρακτικών απόφραξης, αποτελούν εγγύηση των πελατών της εταιρείας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης - Ηρακλείου
  6948628847
  Η εταιρεία μας είναι μία κατασκευαστική τεχνική εταιρεία με πολλά χρόνια στο χώρο των κατασκευών, ανακαινίσεων & αναπαλαιώσεων. Η έδρα μας βρίσκεται στο Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης και δραστηριοποιούμαστε σε όλο το νομό Ηρακλείου.

  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή εξοχικών κατοικιών, την ανακαίνιση οποιουδήποτε χώρου, αναπαλαίωση νεοκλασσικών κτιρίων αλλά και μικρότερα έργα που αφορούν ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις, θερμοπροσόψεις, κατασκευές γυψοσανίδας κ.α.

  Ένας ακόμη τομέας δραστηριοποίησης της εταιρείας μας είναι οι πέτρινες κατασκευές και επενδύσεις με πέτρα, σε πληθώρα εφαρμογών όπως προσόψεις κτιρίων κ.α.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ
  Βορείου Ηπείρου 3 - Ηράκλειο
  6932881902,6949457160,6946667215
  ΚΕΦΑΛΟΥΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ &ΥΙΟΙ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΩΝ -ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΔΑΠΕΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΠΛΑΚΑΣ- ΠΛΑΚΑΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΑΡΜΑΡΑΣ- ΜΑΡΜΑΡΑΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗΣ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ

  Η επιχείρησή ΚΕΦΑΛΟΥΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΥΙΟΙ με εδρα της δουλειάς τους στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι μία οικογενειακή επιχείριση που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στις τοποθετήσεις πλακιδίων μαρμάρων γρανιτών και ψηφίδων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλο το νομό Ηρακλείου ιδρύθηκε από τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΕΦΑΛΟΥΚΟ και στην συνέχεια μπήκαν δυναμικά και υοί ΜΙΧΑΛΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΗΣ με επιτυχημένη και ανοδική πορεία μέχρι και σήμερα.

  Ειμαστε πλακάδες -μαρμαράδες στο Ηράκλειο της Κρήτης,με πολύχρονη εμπειρία κα με εξειδικευμένο συνεργείο.

  Η υπευθυνότητα ο επαγγελματισμός η υψηλή τεχνογνωσία, μας έχουν καταστήσει ικανούς και αξιόπιστους για την αποπεράτωση κάθε εργου που αναλαμβάνουμε, και μας χαρακτηρίζει σε ολη την Κρήτη.

  Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε τα εργα μας να εχουν ποιότητα και αισθητική . Εφαρμόζοντας λειτουργικές και καινοτόμες λύσεις

  Η επιχείριση μας μελετά κάθε επιθυμία σας, βρίσκοντας την ιδανικότερη λύση με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος, φροντίζοντας επίσης την συνεχή επίβλεψη του έργου και εξασφαλίζοντας την τήρηση του προκαθορισμένου προϋπολογισμού και την συνέπεια στο χρόνο παράδοσης

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
  Τοποθετήσεις πλακιδίων- μαρμάρων - γρανίτες - ψηφίδες σε
  κατοικίες,καταστήματα, ξενοδοχεία και ολους τους επαγγελματικούς χώρους
  εξυπηρετούμε ολο το νομό Ηρακλείου στα Χανιά Λασίθι αλλά και σε ολη την
  Κρήτη μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε δάπεδα, τοίχους, μπάνια,κουζίνες

  Ξήλωμα μπάνιων - ανακαινίσεις μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε μερεμέτι
  που σχετίζεται με την τοποθέτηση των πλακιδίων και μαρμάρων στον χώρο σας
  καθώς και το ξήλωμα τον παλιών πλακιδίων, το οποίο πραγματοποιείται
  σχολαστικά.

  Προετοιμασία πρίν την τοποθέτηση πλακιδίων. Η τσιμεντοκονία γενικά είναι
  υλικό πλήρωσης, που μπαίνει ως γέμισμα πάνω από μπετόν με σκοπό να
  δημιουργήσουμε μια επίπεδη επιφάνεια, η οποία στη συνέχεια θα υποδεχθεί την
  τελική επίστρωση, των πλακιδίων.

  Επενδύσεις-διακοσμήσεις

  Ειδικές τοποθετήσεις πλακιδίων σε βεράντες μπαλκόνια με ποικιλία σχεδίων
  (ΙΣΙΑ-ΡΟΜΒΟΣ-ΓΡΑΝΙΤΗΣ) τοποθετήσεις πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων

  Τοποθέτηση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση

  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε πισίνες

  Κατοκάσια -Σοβαντεπί

  Μαρμαρικές εργασίες

  Τοποθέτηση μαρμάρων σε δάπεδα, σε σκάλες, τοίχους, μαρμαροποδιές,
  ορθομαρμαρώσεις,πάγκοι κουζίνας.

  Τρίψιμο μαρμάρων

  Επενδύσεις μαρμάρου, πέτρας σε τζάκια

  Λούστρα

  Επενδύσεις διακοσμητικής πέτρας πλακοστρώσεις αυλών πεζοδρομίων πλατείες

  Στόχος μας είναι η συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα, αλλά και μετά το
  πέρας των εργασιών μας ειμαστε δίπλα σας. Προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές
  τιμές στην αγορά.
  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα με μία δωρεάν επίσκεψη στο
  χώρο σας ωστε να σας δώσουμε την χαμηλότερη προσφορά.
  Ολα αυτά τα χρόνια το πλήθος των εργολαβιών και ανακαινίσεων που εχουμε
  αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας.

  Ενδεικτικά οι πελάτες μας είναι :
  IKAROS RESORT AND SPA
  STAR BEACH
  ARMONIA HOTEL
  LYTTOS BEACH
  MARINA HOTEL
  ATHINA PALACE

  Με εκτίμηση
  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥΚΟΣ & ΥΙΟΙ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Τιμοξένους 12-14 - Νεος Κόσμος
  6972461030
  6949752725
  Υδραυλικός Άρης - Ydrotherm
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις | Νέος ΚόσμοςΑττική

  Ο έμπειρος υδραυλικός Α. Μπρούνγκαδιατηρεί την επιχείρηση Ydrotherm, η οποία εδρεύει στο Νέο Κόσμο Αττικής και δραστηριοποιείται στους τομείς των ανακαινίσεων, υδραυλικών εγκαταστάσεων και βλαβών. Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και μια ομάδα καταξιωμένων συνεργατών, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες εξυπηρετώντας το Νέο Κόσμο και όλο το κέντρο της Αθήνας.

  Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικό αναβατόριο ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις εργασιών. Ανταποκρινόμαστε 24 ώρες το 24ωρο σε κάθε σας πρόβλημα άμεσα, υπεύθυνα και στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Τομείς δραστηριότητας: ανακαίνιση μπάνιου - κουζίνας, θερμοσίφωνες, φυσικό αέριο, λέβητες, υδρορροές, θέρμανση - καλοριφέρ, καμινάδες, αποχετεύσεις και οποιοδήποτε άλλο ζήτημα υδραυλικής φύσης.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

  Υδραυλικός Αθήνα Αττική

  Άμεση εξυπηρέτηση σε υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις στις περιοχές:

  Αθήνα Κέντρο Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Κολωνάκι, Κολωνός, Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Βύρωνας, Γαλάτσι, Δάφνη, Καισαριανή, Υμηττός, Γκύζη, Σεπόλια, Εξάρχεια, Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Πλάκα, Κυψέλη, Πατήσια
  Βόρεια προάστια Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Μελίσσια, Νέα Ιωνία, Νέα Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Φιλοθέη, Χολαργός, Παπάγου, Πεύκη
  Δυτικά προάστια Περιστέρι, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Αιγάλεω, Ίλιον, Καματερό, Πετρούπολη
  Νότια προάστια Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Μοσχάτο, Παλαιό Φάληρο, Ταύρος, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Ελληνικό
  Ανατολικά Προάστια Βούλα, Πειραιάς, Κορυδαλλός, Πέραμα, Άγιος Ιωάννης Ρέντη, Νίκαια, Κερατσίνι, Καστέλλα, Νέο Φάληρο, Καμίνια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Άνω Μούλια - Ηράκλειο
  2810543680
  6974371177
  Με γνώση και εμπειρία ετών, ο κος Τσικνάκης Κωνσταντίνος αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες οικιών αλλά και επαγγελματικών χώρων παντώς είδους, με έδρα τα Άνω Μούλια και προσφέρουμε υπηρεσίες σε όλο το Ηράκλειο.

  Υδραυλικές Εργασίες
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Οικιών
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Επαγγελματικών Χώρων
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Ούλωφ Πάλμε 21, Κρήτη - Ηράκλειο
  2814003790
  6937271012
  Το συνεργείο αυτοκινήτων των Αφων Φακουρέλη προσφέρει τις γνώσεις του γύρω από το αυτοκίνητο και την ορθή συντήρηση του, από την Ούλωφ Πάλμε 21 στο Ηράκλειο Κρήτης.

  Αφήστε το Service του αυτοκινήτου σας στα έμπειρα χέρια μας. Αναλαμβάνουμε επίσης τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου του αυτοκινήτου σας αλλά και παντώς είδους βελτιώσεις και τροποποιήσεις στο όχημα σας.

  Service Αυτοκινήτων
  Προγραμματισμός Εγκεφάλου
  Βελτιώσεις Αυτοκινήτων
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ
  Τέρμα Ούλωφ Πάλμε Κρήτη - Ηρακλείου
  2810237807
  6948813427
  Στο σύγχρονο φανοποιείο των αδελφών Βαϊλάκη εφαρμόζουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας γύρω από τη βαφή αυτοκινήτων και μηχανών εξασφαλίζοντας για τους πελάτες μας προσεκτική και ποιοτική εργασία.

  Συγχρόνως αναλαμβάνουμε την ομοιογένεια της εικόνας του αυτοκινήτου σας, ταιριάζοντας σπόιλερ και αεροτομές κάνοντας χρήση υλικών των εταιρειών PPG και Sikkens.

  Σας εξυπηρετούμε από το Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα από το τέρμα της Ούλωφ Πάλμε, όπου βρισκόμαστε.

  Βαφές Αυτοκινήτων, βαφές Μηχανών, Βαφές Φούρνου, Κέρωμα, Γυάλισμα Ηράκλειο Κρήτη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Πετρακογιώργη 53, Μοίρες - Ηράκλειο
  6992767836
  6936988636
  Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε όλες τις εργασίες με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Φροντίζουμε τον ελαιοχρωματισμό του σπιτιού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου με εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής υλικά για να απολαμβάνετε τον χώρο σας σε βάθος χρόνου.
  Το συνεργείο μας με την άρτια κατάρτισή του θα αναλάβει και την μόνωση του σπιτιού αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Η τεχνογνωσία μας πάνω στην εφαρμογή τεχνοτροπιών αλλά και η συνεχή ενημέρωσή μας για τις νέες τεχνικές και τα νέα υλικά εγγυούνται άριστη ποιότητα εργασιών.
  Το συνεργείο μας παρέχει ολοκληρωμένες εργασίες στον καθαρισμό πέτρινων και μαρμάρινων επιφανειών με πιεστικά μηχανήματα υδροβολής όπως:

  • Απομάκρυνση πέτρινων αρμών σε βάθος
  • Απομάκρυνση σοβά, χρώματος ή τσιμέντου
  • Απομάκρυνση υπολειμμάτων και υλικών
  • Απομάκρυνση διαβρωμένων επιφανειών (μούχλα, σκουριά)
  • Απομάκρυνση ανεπιθύμητων δομικών υλικών επικάλυψης

  Ανακαινίστε τον χώρο σας και δημιουργήστε σύγχρονους λειτουργικούς χώρους που θα απολαμβάνετε μια ζωή.
  Με επιμελημένη καθαρή δουλειά, με αξιοπιστία αλλά και συνέπεια αναλαμβάνουμε:

  • ελαιοχρωματισμοί κτιρίων
  • μονώσεις ταρατσών
  • βαψίματα εσωτερικών χώρων
  • βαψίματα επαγγελματικών χώρων
  • βαψίματα εξωτερικών χώρων
  • επαγγελαματικοί ελαιοχρωματισμοί
  • τεχνοτροπίες
  • σπατουλαριστά
  • πλαστικά
  • βερνίκια
  • λάκες
  • στούκο
  • βενετσιάνικο
  • αντίκο
  • καθαρισμός πέτρινων επιφανειών
  • καθαρισμός και συντήρηση μαρμάρων
  • καθαρισμός πέτρινων επιφανειών με υδροβολή

  Άμεση εξυπηρέτηση με λογικές τιμές
  στο Ηράκλειο, σε όλο το Νομό Ηρακλείου και όλη την Κρήτη!

  Με εκτίμηση,

  Ζαχαριουδάκης Στέλιος

  ελαιοχρωματισμοι μοιρες ηρακλειο κρητης - μεσσαρα - ελαιοχρωματιστης μοιρες ηρακλειο κρητης - βαψιματα κτιριων μοιρες ηρακλειο κρητη
  μονωσεις ταρατσων μοιρες ηρακλειο κρητης - καθαρισμος με υδροβολη μοιρες ηρακλειο κρητης - καθαρισμος πετρινων επιφανειων μοιρες ηρακλειο κρητης
  καθαρισμος μαρμαρων με υδροβολη μοιρες ηρακλειο κρητης- τεχνοτροπιες μοιρες ηρακλειο κρητης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Παρρασίου 3 - Ηράκλειο
  2810263473
  6936986360,6936986362
  Η επιχείρησή μας Αθανασάκης Μανώλης & Μιχάλης η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις οικοδομικές εργασίες, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, αναλαμβάνουμε κάθε είδους οικοδομική εργασία, αναπαλαιώσεις κτιρίων, θερμοπροσόψεις και ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων.

  Από το 1960 που δραστηροποιούμαστε στις οικοδομικές εργασίες έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη, διατηρώντας τις τιμές μας σε προσιτά επίπεδα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Οικοδομικές Εργασίες, Θερμοπροσόψεις, Αναπαλαιώσεις Κτιρίων , Ανακαινίσεις Κτιρίων , Κτίρια, Σοφάδες,Ελεοχρωματισμοί, Θερμονώσεις Ταράτσας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  Ζεφύρου 30 - Νέο Ηράκλειο
  2102852033
  6972147560
  Η επιχείρησή μας “Real Garden” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την κατασκευή και συντήρηση κήπων, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και σε όλη την Αθήνα.

  Έχοντας δημιουργήσει έως σήμερα εκατοντάδες έργα πρασίνου ανεξαρτήτου μεγέθους και τεχνικής δυσκολίας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής αλλά και σε όλη την Αθήνα, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους κατασκευής και συντήρησης κήπων μικρής ή μεγάλης κλίμακας, από κήπους οικιών έως κήπους ξενοδοχειακών μονάδων, αλλά και διάφορα μεγάλα έργα πρασίνου.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας στην κατασκευή και συντήρηση κήπων εγγυάται μια ποικιλία προτάσεων υψηλής αισθητικής και την ανάδειξη του χώρου σας, ενώ ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, τα άριστα υλικά άρδευσης που χρησιμοποιούμε και ο σεβασμός μας στις επιθυμίες του πελάτη μπορούν να σας εγγυηθούν ένα άριστο αποτέλεσμα και για τον δικό σας κήπο.

  Γνωρίζοντας καλά όλες τις κηπουρικές εργασίες και ερευνώντας διαρκώς για νέες προτάσεις και ιδέες στο χώρο της κηπουρικής μπορούμε να διαμορφώσουμε τον κήπο σας, το μπαλκόνι αλλά και κάθε χώρο πρασίνου σε όαση ξεκούρασης.

  Εξυπηρετούμε άμεσα το Νέο Ηράκλειο Αττικής και όλη την Αθήνα άμεσα και κυρίως οικονομικά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ
  Ιλαρίωνα Κατσούλη 22 - Ηράκλειο
  2813017335
  6944608693, 6998116399
  τοποθετηση πλακιδιων ηρακλειο κρητης - κρητη - τοποθετηση μαρμαρων ηρακλειο κρητης
  μονωσεις ηρακλειο κρητης - κρητη - θερμομονωσεις ηρακλειο κρητης - κρητη - μονωσεις ταρατσων
  στεγανοποιησεις ταρατσων ηρακλειο κρητης - κρητη- τοποθετηση πετρων ηρακλειο κρητης - κρητη

  Ηπολύχρονη εμπειρίαμας στοχώρο των μονώσεων, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία μόνωσης,μεάριστα αποτελέσματακαι σεανταγωνιστικές τιμές.

  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμέναεξαιρετικής ποιότηταςκαιαντοχήςκαι μεεπιμελημένη εργασίαο χώρος εργασιών διατηρείται καθαρός .

  Φροντίζουμε να προετοιμάσουμε τις επιφάνειες με ιδιαίτερη προσοχή για να να εφαρμόσουμε τηνμόνωση που επιθυμείτε,με απόλυτη επιτυχία καιμελλοντική αντοχή.

  Ητεχνογνωσίαμας πάνω στοτομέα της μόνωσης αλλά και η συνεχή ενημέρωσή μας για τις νέεςτεχνικέςκαι τα νέαυλικάεγγυούνται άριστη ποιότητα εργασιών.

  Το συνεργείο μας με την καθοδήγηση τουΤραβαγιάκη Μανούπαρέχει ολοκληρωμένες εργασίες μόνωσης γιαεπαγγελματικούς χώρους, γιαπολυκατοικίεςκαι γιαμονοκατοικίες.

  Μελετούμεμε προσοχή τον χώρο σας και αφού αναλύσουμε τις ανάγκες κάθε επιφάνειας αποφασίζουμε την καταλληλότερη τεχνική. Κατόπιν με άριστης ποιότητας μονωτικά υλικά καλύπτουμε τις επιφάνειες και φροντίζουμε την παραμικρή λεπτομέρεια για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

  Ανακαινίστετον χώρο σας και δημιουργήστε σύγχρονους λειτουργικούς χώρους που θα απολαμβάνετε μια ζωή.

  Μεεπιμελημένη καθαρή δουλειά,μεαξιοπιστίααλλά καισυνέπειααναλαμβάνουμε:
  - στεγανοποιήσεις ταρατσώνΗράκλειο Κρήτης ,Κρήτη
  - μονώσεις κτιρίωνΗράκλειο Κρήτης ,Κρήτη
  - θερμομονώσεις κτιρίωνΗράκλειο Κρήτης ,Κρήτη
  - Τοποθέτηση πλακιδίωνΗράκλειο Κρήτης ,Κρήτη
  - Τοποθέτηση μαρμάρωνΗράκλειο Κρήτης ,Κρήτη
  - Τοποθέτηση κυβολίθων - τσιμεντοπλάκεςΗράκλειο Κρήτης ,Κρήτη

  Με την σωστή μόνωση του χώρου σαςεξοικονομείτε ενέργειακαιχρήματα.
  Κατόπιν συνεννόησης εξυπηρετούμε πανελλαδικά.

  Με εκτίμηση
  Τραβαγιάκης Μανούσος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Πρεβέλης 54 - Ηράκλειο
  2810881900
  6947727282
  Ο ηλεκτρολόγος Καριώτης Ελευθέριος δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ηλεκτρολογικές εργασίες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αναλαμβάνοντας έργα στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά και στις γύρω περιοχές.

  Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και τις ηλεκτρολογικές εργασίες, ο ηλεκτρολόγος και η έμπειρη ομάδα του, είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εργασίες, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρολογικές βλάβες και αποτελούμε ηλεκτρολόγος συντήρησης καυστήρων.

  Εάν είστε στο Ηράκλειο Κρήτης και χρειάζεστε άμεσα ηλεκτρολόγο, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και να βρίσκεστε στο Ηράκλειο Κρήτης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
  Χρυσοστόμου 32 - Ηράκλειο
  2810742403
  6976970577
  H Τοκμάκη Ιωάννα είναι η υπεύθυνη λογοθεραπεύτρια του Κέντρου Λογοθεραπείας “Λογοτεχνείο” στο Ηράκλειο της Κρήτης, αποτελώντας μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος Σ.Ε.Λ.Λ.Ε.

  Το πρόγραμμα Λογοθεραπείας έχει ως στόχο την πρόγνωση, διάγνωση και αντιμετώπιση των διαταραχών του λόγου, της φωνής, της ομιλίας, της μάσησης-κατάποσης καθώς και με την παθολογία του γραπτού λόγου, σε παιδιά και ενήλικες όποια και αν είναι τα αίτια των διαταραχών αυτών όπως νευρολογικής, εξελικτικής ή λειτουργικής φύσεως.

  Μέσω εκπαιδευτικών και εφαρμοσμένων θεραπευτικών μεθόδων αξιολογούμε και φροντίζουμε για την αποκατάσταση της ανθρώπινης επικοινωνίας και των διαταραχών που σχετίζονται με αυτή, καθώς περικλείει όλες τις λειτουργίες που έχουν σχέση με την εκφορά του προφορικού και του γραπτού λόγου.
  Τα θεραπευτικά προγράμματα είναι εξατομικευμένα και πραγματοποιούνται συνεδρίες ατομικές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Σταυράκια - Ηρακλείου
  6944833435
  Στον νευραλγικό τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων, είτε πρόκειται για το χώρο του σπιτιού σας, είτε για τον επαγγελματικό χώρο, ο σωστός επαγγελματίας είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά σε θέματα ποιότητας εργασίας.

  Ο κος Ζαχαριάκης αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις έχοντας εμπειρία ετών, προσφέροντας τις υπηρεσίες του από τα Σταυράκια Ηρακλείου και σε όλη την γύρω περιοχή.

  Εμπιστευτείτε τη γνώση του αντικειμένου και διαπιστώστε μόνοι σας την εργατικότητα και αξιοπιστία που μας χαρακτηρίζει, μέσα από δουλειές που έχουμε ολοκληρώσει και πελάτες που έχουμε ευχαριστήσει μέχρι τώρα.

  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, Επιδιορθώσεις βλαβών και διάφορα μερεμέτια, είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες εργασίες που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, αλλά δεν περιοριζόμαστε μόνο σε αυτές.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 51 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ