noscript image for google
Παρασκευή 03 Απριλίου 2020 | 10:18 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ – ΔΑΝΤΕΛΑΣ
  7οχλμ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΡΗΤΗ - Ηρακλείου
  2810381861
  6977787714
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΑ - Χανιά
  2821081215
  6942409047
  Η εταιρεία ψυκτικές εγκαταστάσεις - service ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ εδρεύει στα Χανιά στην Κρήτη. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων παρέχουμε εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες σας σε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι μας εμπιστεύθυκαν και τώρα αποτελούν την καλύτερή μας διαφήμιση.

  Η συντήρηση του κλιματιστικού μας είναι μια εργασία που θα πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη μας!
  Ο λόγος είναι η εξασφάλιση τόσο της αποδοτικής λειτουργίας του κλιματιστικού, όσο και η απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία μας.

  24ωρη εξυπηρέτηση, service επαγγελματικού εξοπλισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια (πλυντήρια, παγομηχανές, ψυγεία, φούρνοι).

  Στόχος μας είναι η άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας όσον αφορά τη συντήριση, εγκατάσταση και επισκευή του κλιματιστικού σας είτε πρόκειται για οικιακή η για επαγγελματική συσκευή. Επίσης αναλαμβάνουμε και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και βιομηχανίες, όλες τις επισκευές και συντηρήσεις, πάντα με συνέπεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με βάση την πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και εγκατάστασης ψύξης και κλιματισμού, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για παντός τύπου εργασίες, όσον αφορά την εγκατάσταση και συντήρηση κλιματισμού, θέρμανσης συσκευών και εξαερισμού. Στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη εργασία.

  Επισκευάζουμε κλιματιστικά και ψυκτικές εγκαταστάσεις όλων των τύπων είτε είναι μικρές μονάδες για ιδιωτική χρήση, είτε μεγάλες επαγγελματικές, βιομηχανικούς θαλάμους αναλαμβάνοντας την επισκευή, εγκατάσταση και την κατασκευή θαλάμων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΙΑΣ
  Έβρου 18 - Ηράκλειο
  2810251770
  6949835661
  Το κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων "Αγία Ελένη" βρίσκεται στο Ηράκλειο και παρέχει τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων, με σκοπό την παροχή αγάπης και φροντίδας στους ηλικιωμένους ασθενείς από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

  Σας παρέχει υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων, μέσα από οικονομικά πακέτα και προσιτές τιμές. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι επιλεγμένο με αυστηρά κριτήρια, δίνοντας έμφαση στην επαγγελματική εμπειρία και στο προσωπικό ήθος των στελεχών. Με ζεστή ατμόσφαιρα και διακριτική πολυτέλεια σύμφωνα πάντα με διεθνή πρότυπα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ
  Νηρέως 6 - Ηράκλειο
  2810220050
  Το οπωροπωλείο Ο ΜΠΑΜΠΗΣ εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην οδό Νηρώς 6 και αποτελεί ένα σύγχρονο οπωροπωλείο φροντίζοντας εδώ και πολλά χρόνια για να σας προσφέρει τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά της αγοράς. Εμπιστευόμενοι τους καλύτερους παραγωγούς της περιοχής, επιλέγουμε καθημερινά προϊόντα εποχής γεμάτα γεύση και φρεσκάδα.

  Για τους πιο επιλεκτικούς πελάτες μας προμηθευόμαστε επίσης μια γκάμα εξωτικών και σπάνιων προϊόντων για να εμπλουτίσουν τη διατροφή τους. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και επαγγελματισμό.

  Ακόμη, στο χώρο του οπωροπωλείου μας θα βρείτε άνθη και λουλούδια εποχής καθώς και φρέσκα μυρωδικά για να δώσουν ένα ξεχωριστό άρωμα στην κουζίνα και το σπίτι σας.

  Το οπωροπωλείο μας αναλαμβάνει επίσης υπηρεσίες διανομής και τροφοδοσίας εστιατορίων, ξενοδοχείων και χώρων μαζικής εστίασης, καθώς και πλοίων κατόπιν συνεννόησης.

  Πραγματοποιούμε δωρεάν διανομή κατ' οίκον με ένα μόνο τηλεφώνημα. Πώληση χονδρική - λιανική στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ
  Κυψέλης 5 - Ηράκλειο
  2810212234
  6973057651
  Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο εμπόριο και πώληση (χονδρική - λιανική) ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων, χαρτικών ειδών και απορρυπαντικών.

  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε επαρκείς ποσότητες για την τροφοδοσία επιχειρήσεων, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και για προσωπική - οικιακή χρήση.

  Εισάγουμε και διαθέτουμε συσκευασμένα τρόφιμα, ποτά, αναψυκτικά, ζαχαρώδη προϊόντα, χαρτικά είδη σε επαγγελματικές και μη συσκευασίες, απορρυπαντικά, καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής.

  Οι τιμές μας είναι άκρως ανταγωνιστικές σε σχέση με τις τιμές των μεγάλων καταστημάτων της αγοράς και η ποιότητα των προϊόντων μας ασυναγώνιστη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ
  Μεσσαράς 9-11 - Ηράκλειο
  2810310007
  Η επιχείρησή μας "Καζάκη ΑικατερίνηΜ." η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 1997με το εμπόριο ζωοτροφών, ζώντων πουλερικών και κουνελιών,προσφέροντας μόνο ποιότητα.

  Στο κατάστημά μας θα βρείτε φιάλεςυγραερίου, πτηνοτροφικόκαικτηνοτροφικό εξοπλισμό.Πιο συγκεκριμένα στην επιχείρησή μας στο Ηράκλειο Κρήτης, θα βρείτε σκυλοτροφές, πτηνοτροφές, αλογοτροφές, κουνελοτροφές καθώς και είδη εξοπλισμού, αξεσουάρ και φιάλες υγραερίου σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Το ευγενικό προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά σε ζωοτροφές και είδη pet που χρειάζεστε.

  Επισκεφτείτε το κατάστημά μας στο Ηράκλειο Κρήτης ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

  Εμπόριο Ζωοτροφών Ηράκλειο Κρήτη, Ζωοτροφές Ηράκλειο Κρήτη, Πτηνοτροφές Ηράκλειο Κρήτη, αλογοτροφέςΗράκλειο Κρήτη, Ειδη Pet Ηράκλειο Κρήτη, Φιάλες Υγραερίου Ηράκλειο Κρήτη, Σκυλοτροφές Ηράκλειο Κρήτη, Πτηνοτροφές Ηράκλειο Κρήτη, αλογοτροφέςΗράκλειο Κρήτη, Κουνελοτροφές Ηράκλειο Κρήτη, Είδη Εξοπλισμού Ηράκλειο Κρήτη, Αξεσουάρ Ηράκλειο Κρήτη, Φιάλες Υγραερίου Ηράκλειο Κρήτη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ – ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ
  Δαιδάλου 10 - Ηράκλειο
  6985672492
  6985672494
  TRANSLATING INTERPRETING SERVICES ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΗΛΕΣ
  ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ - ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ
  ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ

  Το μεταφραστικό γραφείο TIS εδρεύει στην ΔΑΙΔΑΛΟΥ 10 (1ος όροφος) ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ και δραστηριοποιείται στο χώρο μεταφράσεων παντός τύπου.

  Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους μεταφραστές προκειμένου να εξυπηρετούν άμεσα και αποτελεσματικά ανάγκες πελατών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
  Οι μεταφραστές μας είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες.
  Παρέχουμε ταχύτατα άριστες υπηρεσίες και σε ανταγωνιστικές τιμές.
  Οι γλώσσες εργασίας μας είναι αρκετές και συνεχώς εξελίσσονται.
  Μεταξύ αυτών και τα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά, ρώσικα, κινέζικα, ολλανδικά, σλοβάκικα, αλβανικά, ρουμάνικα, πολωνέζικα, γιουγκοσλάβικα, σέρβικα, αραβικά, βουλγαρικά, ουκρανικά, κ.α.
  Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε είδος συνεργασίας.
  Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα σε κάθε σας ζητούμενο.

  Μεταφραστικό Γραφείο ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ
  Μεταφράσεις - Μεταφραστής ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ
  Μεταφράσεις κειμένων
  Τίτλοι σπουδών
  Πιστοποιητικά - βεβαιώσεις
  Πληροφορική
  Διορθώσεις κειμένων
  Τροποποιήσεις κειμένων εργασιών
  Αιτήσεις για σπουδές στο εξωτερικό
  Μεταφράσεις παντός τύπου από ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε Όλες γλώσσες
  Μεταφράσεις παντός τύπου από ξένες γλώσσες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ
  Μεταφράσεις Από Στήλες
  Διερμηνείες
  Επικυρωμένες μεταφράσεις
  Μεταφράσεις σε όλες τις γλώσσες

  Εγώ και οι συνεργάτες μου, θα κάνουμε το καλύτερο ώστε να σας παραδώσουμε ένα χρήσιμο υλικό μεταφρασμένο και διαμορφωμένο όπως σας εξυπηρετεί για να γίνει η εργασία σας αποδοτικότερη.

  Με εκτίμηση,
  Κουτουλάκης Νικόλαος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ
  Καστέλλι - Ηρακλείου
  2891031555
  6949835661, 6981638361
  Το γραφείο τελετών ΜΟΙΡΑΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ βρίσκεται στο Καστέλλι Ηρακλείου Κρήτης. Με σεβασμό στην απώλεια της ανθρώπινης ύπαρξης, αναλαμβάνουμε την οργάνωση πένθιμων τελετών με συνέπεια, διακριτικότητα και άψογο επαγγελματισμό.

  Η πολυετής πείρα και συνέπεια προς τον συνάνθρωπο, το έμπειρο προσωπικό, η ποιότητα των υπηρεσιών και οι προσιτές τιμές, μας έχουν αναδείξει σε ένα αξιόπιστο γραφείο κοινωνικών υπηρεσιών. Εμείς θα φροντίσουμε για όλα, έως και την παραμικρή λεπτομέρεια, τόσο κατά την οργάνωση μίας κηδείας, όσο και ενός μνημοσύνου.

  Τέλος, το γραφείο μας πλέον αναλαμβάνει και αποτεφρώσεις, υλοποιώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη μεταφορά του θανόντος στις χώρες όπου υπάρχει κατάλληλη υποδομή για την καύση σορών. Παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση όλο το χρόνο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γεωρ. Παπανδρέου 20 - Νέο Ηράκλειο
  6949154017
  Με οικογενειακή παράδοση στις ξυλουργικές κατασκευές διακρινόμαστε για την δημιουργικότητά μαςκαι τις εξαιρετικής ποιότητας κατασκευές μας.

  Σχεδιάζουμε την κουζίνας σας με ειδικό πρόγραμμα φωτορεαλίστικής αποτύπωσης για να έχετε μιαολοκληρωμένη εικόνα της κατασκευής και του κόστους και αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την τοποθέτησητης.

  Δημιουργούμε ειδικές ξύλινες κατασκευές για το σπίτι σας αλλά και για επαγγελματικούς χώρους που θέλουννα ξεχωρίζουν.

  Αντικαταστήστε τα παλιά ντουλάπια της κουζίνας σας με νέα έπιπλα κουζίνας σε σύγχρονους σχεδιασμούςκαι τις ντουλάπες των δωματίων σας με καινούριες που θα διαθέτουν νέους μηχανισμούς για γρήγορηαποθήκευση και περισσότερο χώρο.

  Με συνέπεια και επιμελημένη εργασία αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σαςχώρου αναλαμβάνοντας όλες τις ξυλουργικές εργασίες που απαιτούνται.

  Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της εργασίας σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί καιμε την χρήση άριστων υλικών .

  Με αξιοπιστία και με χρήση κοπής laser cnc και router cnc αναλαμβάνουμε:
  - ξυλουργικές εργασίες
  - ειδικές ξύλινες κατασκευές
  - έπιπλα κουζίνας
  - πόρτες laminate
  - πόρτες λουστραριστές
  - ντουλάπες υπνοδωματίων
  - πέργκολες
  - σκάλες
  - κάγκελα
  - φράχτες

  Με επιμελημένη εργασία και με υπευθυνότητα εξυπηρετούμε, κατόπιν συνεννόησης , όλη την Αττική.

  Με εκτίμηση
  Γιώργος Κατριμουστάκης
  GK XYLOTECH

  ειδικες ξυλινες κατασκευες νεο ηρακλειο αττικης - ξυλουργος νεο ηρακλειο αττικης - μαραγκος νεο ηρακλειο αττικης- ειδικες ξυλουργικες κατασκευες νεο ηρακλειο αττικης- ξυλουργικες εργασιες νεο ηρακλειο αττικης - ξυλουργειο νεο ηρακλειο αττικης- ξυλουργοι νεο ηρακλειο αττικης - επιπλα κουζινας νεο ηρακλειο αττικης -ντουλαπες υπνοδωματιων νεο ηρακλειο αττικης- φωτορεαλιστικος σχεδιασμος κουζινας αττικη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  Κουτουλοφάρι, Χερσόνησος - Ηρακλείου
  2897023981
  6959999914
  Το Fabrica Cafe Bar, στο Κουτουλοφάρι Χερσονήσου, είναι ένα υπέροχος πέτρινο κτήριο του 18ου αιώνα που έχει μετατραπεί έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το φαγητό ή το ποτό σας όλες τις ώρες της ημέρας.

  Από νωρίς το πρωί σερβίρουμε πρωϊνό με εξαιρετικής ποιότητας καφέ, συνεχίζουμε με μεσογειακή κουζίνα και ελληνικά παραδοσιακά πιάτα που μπορούν να καλύψουν κάθε γευστική επιλογή.

  Το βράδυ, το Fabrica Cafe Bar, μετατρέπεται σε έναν ρομαντικό χώρο που μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή τη μπίρα σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λεωφ. Ηρακλείου 510 - Νέο Ηράκλειο
  2107623607
  6944843632
  Η επιχείρησή μας "ΓυψοστύλΤζουβανέλλης Παναγιώτης" η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται στις γύψινες κατασκευές και γύψινες διακοσμήσεις εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας μοναδικά αποτελέσματα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Νέο Ηράκλειο, στην Πεύκη, στην Λυκόβρυση, στο Μαρούσι, στη Νέα Ιωνία αλλά και σε όλη την Αττική.

  Με μεράκι και πολύ αγάπη, κατασκευασκεύζουμε μοναδικά γύψινα διακοσμητικά τα οποία μπορούν να δώσουν ένα ιδιαίτερο και κομψό στυλ στο χώρο σας. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε γύψινες διακοσμήσεις, κατασκευές με γυψοσανίδες, ψευδοροφές και χωρίσματα με γυψοσανίδες.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με γύψινες διακοσμήσεις και γύψινα διακοσμητικά, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Νέο Ηράκλειο, στην Πεύκη, στην Λυκόβρυση, στο Μαρούσι, στη Νέα Ιωνία αλλά και σε όλη την Αττική.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στο χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για γύψινες διακοσμήσεις και γύψινα διακοσμητικά. Εξυπηρετούμε τις παρακάτω περιοχές: Νέο Ηράκλειο, Πεύκη, Λυκόβρυση, Μαρούσι, Νέα Ιωνία και όλη την Αττική.

  Γύψινες Διακοσμήσεις Νέο Ηράκλειο Αττικής, Γυψαδόρος Νέο Ηράκλειο Αττικής, Γύψινα Νέο Ηράκλειο Αττικής, Γύψινες Κατασκευές Νέο Ηράκλειο Αττικής, Ψευδοροφές Νέο Ηράκλειο Αττικής, Χωρίσματα με Γυψοσανίδες Νέο Ηράκλειο Αττικής
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Ευάγγελου Μαρκογιαννάκη 74 - Ηρακλείου
  6981907997
  ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ- ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ- ΜΟΝΩΣΕΙΣ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ -ΣΟΒΑΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  οικονομικά βαψίματα σπιτιών σε ολο το Ηράκλειο της Κρήτης
  μεταμορφώστε τον χώρο σας βάλτε χρώμα και αλλάξτε τον χώρο σας !!!!!!!!

  Η επιχείριση ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με εδρα στο Ηράκλειο της Κρήτης δραστηριοποιείται στον τομέα των γενικών ανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών, εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία μέχρι και σήμερα. Εξιδικευόμαστε στους ελαιοχρωματισμούς και στις Μονώσεις αλλά και παντός τύπου οικοδομικών εργασιών. Επειδή οι ελαιοχρωματισμοί απαιτούν πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια, και την καλαισθησία, γι' αυτό εμείς λαμβάνουμε μέριμνα από την αρχή μέχρι το τέλος της εργολαβίας που θα μας ανατεθεί .

  Επιμελούμαστε τους χώρους σας, δημιουργούμε ιδανικές χρωμοσυνθέσεις που δίνουν προσωπικότητα και στυλ μεταμορφώνοντας τον χώρο σας... Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (σκαλωσιές) και τα υλικά που χρησιμοποιούμε ειναι μόνο ποιοτικά χρώματα, οικολογικά, πλαστικά, ακρυλικά, πιστοποιημένα ανθεκτικά στην φθορά του χρόνου και φιλικά προς το περιβάλλον, παραδίδοντας σπίτια καθαρά στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας που αποτελείται από Ελληνες ελαιοχρωματιστές, αναλαμβάνουν πάσης φύσεως εργασίες στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, ( κατοικίες, καταστήματα) Ειμαστε εργολάβοι ανακαινίσεων ελαιοχρωματισμών και καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας από οπου μας ζητηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης,και σε ολο το νομό της Κρήτης.

  Οι υπηρεσιες μας:
  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου
  Μερεμέτια οικοδομικά
  Κτισίματα
  Σοβατίσματα ελαιοχρωματισμοί τεχνοτροπίες συνδυασμοί χρωμάτων πρωτότυπες ιδές για την ανακαίνιση του δικού σας χώρου
  Ελαιοχρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ακόμα και σε κτίρια με μεγάλα υψη
  Βάψιμο κατοικιών, βάψιμο κτιρίων καταστημάτων βίλες, εξοχικές κατοικίες, και κάθε επαγγελματικού χώρου
  Τεχνοτροπίες
  Όλες τις τεχνοτροπίες (στούκο βενετσιάνο, σπάτουλα, στούκι, σφουγγάρια κουρασανίτ κρακελέ) προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα στη διακόσμηση του χώρου σας.
  Και να σας προτείνουμε τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων, που αναδεικνύουν την οικοδομή, μεταμορφώνουν τον χώρο σας χαρίζουν αισθητική
  Χρώματα ανθεκτικά στον ήλιο και την υγρασία.
  Σπατουλαρίσματα,λάκκες, στοκαρίσματα, μερεμέτια παντός τύπου.
  Οικοδομικά μερεμέτια, όπως στοκαρίσματα, σοβατίσματα
  Μονώσεις Θερμομονώσεις Θερμοπροσόψεις
  Θερμομόνωση κατοικιών για εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας
  Μείωση απώλειας θερμότητας το χειμώνα
  Λιγότερα έξοδα για θέρμανση και δροσιά το καλοκαίρι
  Πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων
  Άριστα θερμομονωτικά υλικά κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και στη χρήση.
  Στεγανοποιήσεις
  Θερμομονώσεις Ταρατσών χωρίς υγρασίες και μούχλα
  Στεγανοποιήσεις Υπογείων
  Στεγανοποιήσεις Δεξαμενών
  Εξωτερική θερμομόνωση Θερμοπροσόψεις κατοικιών, κτιρίων,με συστήματα πολλαπλών στρώσεων, που προσφέρουν στο κτίριό σας μόνωση, αλλά και αισθητική

  Με ένα τηλεφώνημα σας, θα έρθουμε δωρεάν, για μια επιτόπια εκτίμηση, ώστε να σας δοθεί άμεσα, η προσφορά μας όπου θα αναφέρονται αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, με την πιο ανταγωνιστική οικονομική πρόταση και τον πιο συμφέροντα διακανονισμό για κάθε περίπτωση, ενώ η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια, με ασφάλεια και χωρίς σκοτούρες.

  Καλέστε μας και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε αμεσα!!!!!
  Φιλικά
  ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Ο εργολάβος ελαιοχρωματισμών και ανακαινίσεων στο Ηράκλειο Κρήτης

  Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και στις αργίες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Σόλωνος 114 - Ηράκλειο
  2810328269
  6943028891
  Η επιχείρηση οικοδομικών εργασιών ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία 35 χρόνων και έχει την έδρα της αλλά και δραστηριοποιείται στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ της ΚΡΗΤΗΣ.

  Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα των οικοδομικών εργασιών ικανές να ανταπεξέλθουν σε κάθε οικοδομική εργολαβία.

  Αναλαμβάνουμε την ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΙΔΗΡΩΝμε γνώμονα την συνέπεια που παρέχουμε στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης του έργου από την αρχή ως το τέλος.

  Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων και χρησιμοποιούμε τα πιο καλά υλικά ώστε οι εργασίες που πραγματοποιούμε να αντέχουν στον χρόνο και να μην παρουσιάζουν προβλήματα και κακοτεχνίες.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας παρέχει την δυνατότητα να ολοκληρώνουμε όλες τις εργασίες μας με άριστα αποτελέσματα.

  Με εκτίμηση,
  ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αμουργέλες Ηρακλείου - Ηράκλειο
  6972070469
  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  Ο ξυλουργός Γεώργιος Κλάδος ειδικεύεται στην τέχνη του ξύλου και στην κατασκευή επίπλων, τα τελευταία 20 χρόνια, με έδρα του τις Αμουργέλλες Ηρακλείου Κρήτης και τις γύρω περιοχές. Με δεδομένη την πολυετή εμπειρία του, την κατανόηση των αναγκών του πελάτη και τον επαγγελματισμό του, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των υλικών και την μεγάλη ποικιλία σχεδίων εγγυάται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για οποιαδήποτε ανάγκη του χώρου σας.

  Αναλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες:
  Έπιπλα κουζίνας Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Πάγκοι κουζίνας Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ντουλάπια κουζίνας Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Έπιπλα γραφείου – συνθέσεις Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Έπιπλα μπάνιου Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Παιδικά έπιπλα Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Παιδικές ξύλινες κουκέτες – κρεβάτια Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Έπιπλα κρεβατοκάμαρας Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Έπιπλα σαλονιού – συνθέσεις Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινες περιφράξεις Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινα κιόσκια Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Κεραμοσκεπές Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινα τραπέζια Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινα παγκάκια κήπου Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινα διαχωριστικά μπαλκονιού Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Συντήρηση ξύλινων κατασκευών Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ανακατασκευή ξύλινων κατασκευών Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης

  Για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε επικοινωνήσετε μαζί του.
  Με εκτίμηση Γεώργιος Κλάδος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Κοζάνης 13 - Ηράκλειο
  2810317453
  6932114686
  Η επιχείρηση μας “Tentex” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται από το 1986 με συστήματα σκίασης προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στα συστήματα σκίασης, μπορούμε να σας παρέχουμε ποικίλες λύσεις που επεκτείνουν την χρηστικότητα των εξωτερικών σας χώρων και σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που διαθέτουμε, ανταποκρίνονται άριστα στην αισθητική σας.

  Σε εμάς θα βρείτε συστήματα σκίασης, αυτοματισμούς τεντών, πτυσσόμενες τέντες, ασύρματη τεχνολογία, τεντόπανα όλων των τύπων και ότι άλλο χρειάζεστε για την σκίαση του χώρου σας.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στα συστήματα σκίασης, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Συστήματα Σκίασης Ηράκλειο Κρήτης, Τέντες Ηράκλειο Κρήτης, Τοποθέτηση Τεντών Ηράκλειο Κρήτης, Συστήματα Σκίασης Ηράκλειο Κρήτης, Αυτοματισμοί Τεντών Ηράκλειο Κρήτης, Πτυσσόμενες Τέντες Ηράκλειο Κρήτης, Ασύρματη Τεχνολογία Ηράκλειο Κρήτης, Τεντόπανα Όλων των Τύπων Ηράκλειο Κρήτης,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΩΡΓΙΑ , ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ
  Ασήμι - Ηράκλειο
  2893032306
  6972839077
  Η εταιρεία μας εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης και δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο λιπασμάτων και αγροχημικών προϊόντων. Επιπλέον, δραστηριοποιούμαστε στο εμπόριο γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και προμηθειών και στις καλλιέργειες φυτών.

  Οι έμπειροι ειδικοί μας παρέχουν σε εσάς υψηλές υπηρεσίες σε θέματα αγροτικής οικονομίας.

  Μέσα από την γνώση μας και την εμπειρία είμαστε καθημερινά δίπλα στον Έλληνα γεωργό και αγρότη με τις συμβουλές μας και τα προϊόντα μας για την σωστή ανάπτυξη των καλλιεργειών.

  Επίσης αναλαμβάνουμε την ενεργοποίηση δικαιωμάτων ΟΣΔΕ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Κολοκοτρώνη 30 - Νέο Ηράκλειο
  2102820961
  6932323411
  Το ταπητοκαθαριστήριο μας "Αβραμίδης Αβραάμ Χ." το οποίο βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών καθώς και με την φύλαξή τους σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

  Χάρη στην εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και τον εξοπλισμό του ταπητοκαθαριστηρίου μας με ό,τι τεχνολογικά καταλληλότερο υπάρχει στον χώρο μας, σας προσφέρουμε απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών καθαρισμού και απολύτως ασφαλή φύλαξη στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.

  Στο ταπητοκαθαριστήριο μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα χαλιά σας θα έχουν την καλύτερη δυνατή περιποίηση, ώστε να διατηρούνται πάντα σαν καινούργια.

  Εμπιστευτείτε στο ταπητοκαθαριστήριο μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής τον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας αλλά και την φύλαξή τους.

  Ταπητοκαθαριστήριο Νέο Ηράκλειο Αττικής, Καθαρισμός Χαλιών Νέο Ηράκλειο Αττικής, Φύλαξη Χαλιών Νέο Ηράκλειο Αττικής
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
  Πλατεία Κορνάρου 35 - Ηράκλειο
  2810211601
  6976098581
  Το τεχνικό γραφείο μας με την πολυετή του εμπειρία, σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίεςστο τομέα τηςμελέτης και κατασκευήςκύριων κατοικιών,εξοχικών κατοικιών,επαγγελματικών χώρωναλλά και στη μελέτη και κατασκευή δημοσίων έργων.

  Είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα για τηνκατασκευή νέου κτιρίου ή την ανακατασκευή του.Ξεκινώντας από τηνμελέτηκαι τηνάδεια δόμησηςκαι συνεχίζοντας με τηνεπίβλεψη όλων των εργασιώνγια να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμαυψηλής ποιότηταςκαιάριστης αντοχήςμέσα στα προκαθορισμέναχρονοδιαγράμματα.

  Ακολουθώντας πάντα όλες τις σύγχρονεςαρχιτεκτονικές τάσειςκαι με γνώμονα τηνάρτια ενεργειακήαπόδοση της κατασκευής, παρέχουμε κτίρια κατασκευασμένα μεάριστης ποιότητας υλικάκαιεπιμελημένα με σεβασμό καιπλήρη εναρμόνιση με το περιβάλλον.

  Με πολυετή παρουσία στο χώρο των κατασκευών διαθέτουμε την εμπειρία για να σας παρέχουμε όλες τιςυπηρεσίες που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η κατασκευή με τις σωστές προδιαγραφές αλλά και με τηνλιγότερη ταλαιπωρία του πελάτη.

  Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο μας είναι :
  Κατασκευή κτιρίων
  Ανακαίνιση κτιρίων
  Αναπαλαιώσεις κτιρίων
  Έκδοσηοικοδομικής άδειαςαναλαμβάνοντας, με αξιοπιστία και συνέπεια, όλες τις μελέτες και τιςδιαδικασίες που απαιτούνται για την άμεση διεκπεραίωσή της .
  Τακτοποιήσεις - νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων
  Τοπογραφικά διαγράμματα
  Ενεργειακά Πιστοποιητικά
  Μηχανολογικές Μελέτες
  Άδειες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος
  Δηλώσεις Κτηματολογίου - συνεχήέλεγχο και επίβλεψηκατα την διάρκεια της κατασκευής .

  Η παρουσία του γραφείου μας στο χώρο των κατασκευών ξεχωρίζει και αυτό οφείλεται στην τεράστια καισυνεχή προσπάθεια όλων των συνεργατών να ακολουθούν τους γρήγορους ρυθμούς της τεχνολογίας και τηςεξέλιξης στο χώρο των υλικών και νέων εφαρμογών.

  Είμαστεστη διάθεση σας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τεχνικά ή λειτουργικάθέματα και να καταλήξουμε από κοινού στην καλύτερη δυνατή λύση.

  Εξυπηρετούμε όλο το νομό Ηρακλείου καθώς και κατόπιν συνεννόησης τους νομούς Ρεθύμνου , Λασιθίου καιΧανίων.

  Μεεκτίμηση
  Μανουράς Νικόλαος

  πολιτικός μηχανικος ηρακλειο κρητη - μηχανολογικες μελετες ηρακλειο κρητης - δηλωσεις κτηματολογιου ηρακλειο κρητης- ενεργειακα πιστοποιητικα ηρακλειο κρητης - αδειες λειτουργιας καταστηματων ηρακλειο κρητης -τακτοποιηση αυθαιρετων ηρακλειο κρητης- ενεργειακος επιθεωρητης ηρακλειο κρητης - τεχνικο γραφειο ηρακλειο κρητης - πολιτικοι μηχανικοι ηρακλειο κρητης- τεχνικα γραφεια ηρακλειο κρητης -οικοδομικες αδειες ηρακλειο κρητης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ
  Κρουσώνας Μαλεβιζίου - Ηράκλειο
  2810711989
  6987736551
  Με πίστη και σεβασμό στην παράδοση του τόπου μας δημιουργήσαμε τον πρώτο Γυναικείο Αγροτοβιοτεχνικό Συνεταιρισμό του Νομού Ηρακλείου στον Κρουσώνα με το όνομα “Η Κρουσανιώτισσα”.

  Ο συνεταιρισμός μας αποτελείται από είκοσι δραστήριες γυναίκες που με πολύ κέφι – μεράκι και σκληρή δουλειά φτιάχνουμε τα παραδοσιακά προϊόντα με τις γιαγιάδες μας με βάση το παρθένο Κρητικό Κρουσανιώτικο ελαιόλαδο την σταφίδα, το κρασί, το μέλι, τα αμύγδαλα, τα καρύδια, τα φρέσκα φρούτα βουνού που παράγονται από το “Λιβάδι”, ένα οροπέδιο που βρίσκεται πάνω από τον Κρουσώνα σε υψόμετρο 1000 μέτρων. (Το Λιβάδι αναφέρεται στους “Νόμους” του Πλάτωνα. Βρίσκεται στο μέσο της διαδρομής που εξακολούθησαν οι Μινωίτες προς το λατρευτικό σπήλαιο του Ιδαίου Άντρου, με ενδιάμεση στάση στη Ζώμινθο).

  Το ανεβατό καλιτσούνι, το ανεβατό τσιμπιστό κουλούρι, τα αμυγδαλωτά, τα κρασάτα, οι χυλοπίτες, τα παξιμάδια, τα ξεροτήγανα, τα γλυκά κουταλιού είναι μερικά από τα προϊόντα που παρασκευάζουμε. (Το ανεβατό καλιτσούνι για παράδειγμα παρασκευάζεται με προζύμι όπως γινόταν από τα παλιά χρόνια, επίσης το πλουμιστό κουλούρι φτιάχνεται με μεράκι από πλουμιστές μια χρονοβόρα διαδικασία και μιλάμε για έργο τέχνης).

  Ο Συνεταιρισμός μας έχει οργανώσει ένα δίκτυο πωλήσεων με πολλέ συνεργαζόμενα μαγαζιά της Κρήτης (Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Άγιος Νικόλαος), της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης των νησιών και μέσο πολυεθνικών επιχειρήσεων τα προϊόντα μας διατείθονται στις διεθνής αγορές της Γερμανίας και άλλων χωρών. Με την δική σας αποδοχή όπως μας την έχετε εκδηλώσει μέχρι σήμερα μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε και να κάνουμε γνωστή σε όλο τον κόσμο την “παραδοσιακή κρητική διατροφή” υιοθετώντας την ως τρόπο ζωής.

  Δεχόμαστε παραγγελίες από όλη την Κρήτη σε χονδρική και λιανική πώληση, με άμεση παράδοση για οποιαδήποτε περίσταση.

  Παραγγελίες δεχόμαστε και από την υπόλοιπη Ελλάδα, είτε χύμα συσκευασίας είτε τυποποιημένη μορφή.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  Κισσάμου 71 - Χανιά
  2821307052
  6937189447
 • Κατηγορία: ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
  Πεζά - Ηρακλείου
  2810741444
  6946425301
  Παναγιωτάκης Γιώργος - Εργολάβος Οικοδομών
  Ανακαινίσεις - Αναπαλαιώσεις - Κτίρια - Σοβάδες - Θερμοπροσόψη |Ηράκλειο Κρήτης

  Ο εργολάβος οικοδομών Παναγιωτάκης Γιώργος έχει την έδρα του στο Ηράκλειο Κρήτης προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες οικοδομικών εργασιών σε όλο το νομό, κατόπιν συνεννόησης.

  Με εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα των κατασκευών και μια ομάδα καταρτισμένων τεχνιτών αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις κτιρίων, θερμοπροσόψεις, καθώς καi στατική ενίσχυση κτιρίων.

  Εγγυόμαστε άψογα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα σε κάθε μας έργο με ποιοτικά υλικά και τήρηση του προγράμματος των εργασιών. Δείτε το χώρο σας να βελτιώνεται και να αλλάζει σε λίγες μόνο μέρες μέσα από μια σειρά εργασιών που θα κρατήσει για μια ζωή.

  Οι τιμές μας είναι προσιτές και προσαρμοσμένες στη σημερινή εποχή.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 51 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ