noscript image for google
Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 | 06:12 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου. Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΑ - Χανιά
  2821081215
  6942409047
  Η εταιρεία ψυκτικές εγκαταστάσεις - service ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ εδρεύει στα Χανιά στην Κρήτη. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων παρέχουμε εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες σας σε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι μας εμπιστεύθυκαν και τώρα αποτελούν την καλύτερή μας διαφήμιση.

  Η συντήρηση του κλιματιστικού μας είναι μια εργασία που θα πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη μας!
  Ο λόγος είναι η εξασφάλιση τόσο της αποδοτικής λειτουργίας του κλιματιστικού, όσο και η απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία μας.

  24ωρη εξυπηρέτηση, service επαγγελματικού εξοπλισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια (πλυντήρια, παγομηχανές, ψυγεία, φούρνοι).

  Στόχος μας είναι η άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας όσον αφορά τη συντήριση, εγκατάσταση και επισκευή του κλιματιστικού σας είτε πρόκειται για οικιακή η για επαγγελματική συσκευή. Επίσης αναλαμβάνουμε και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και βιομηχανίες, όλες τις επισκευές και συντηρήσεις, πάντα με συνέπεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με βάση την πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και εγκατάστασης ψύξης και κλιματισμού, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για παντός τύπου εργασίες, όσον αφορά την εγκατάσταση και συντήρηση κλιματισμού, θέρμανσης συσκευών και εξαερισμού. Στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη εργασία.

  Επισκευάζουμε κλιματιστικά και ψυκτικές εγκαταστάσεις όλων των τύπων είτε είναι μικρές μονάδες για ιδιωτική χρήση, είτε μεγάλες επαγγελματικές, βιομηχανικούς θαλάμους αναλαμβάνοντας την επισκευή, εγκατάσταση και την κατασκευή θαλάμων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αθανασίου Διάκου 3 - Ηράκλειο
  2813019197
  6936934749
  Οικοδομικές εργασίες
  Αναπαλαιώσεις κτιρίων
  Επισκευές κτιρίων
  Αδιατάρακτη κοπή
  Αμμοβολή
  Χτισίματα
  Σοβατίσματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ
  Ωραιοπούλου 19 - Νέο Ηράκλειο
  2102754244
  6972861862
  Βαλασοπούλου Ιωάννα, Παθολόγος

  Η Παθογένεια του καρκίνου: Τι είναι ο καρκίνος και πώς σχηματίζεται. H κυτταρική και γενετική προέλευση του καρκίνου.

  Πώς το εξωτερικό περιβάλλον μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση καρκίνoυ?

  Τι είναι ο καρκίνος και ποιοι παράγοντες μπορούν να τον προκαλέσουν;

  Ο οργανισμός για να αναπτυχθεί φυσιολογικά και με υγιή τρόπο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ομαλά και με κανονικό τρόπο η κυτταρική εξέλιξη , ο κυτταρικός πολλαπλασιασμός και η διαφοροποιήση του κάθε κυττάρου προς τις διαφορές μορφές των ιστών .
  Η φυσιολογική ανάπτυξη και διατήρηση ενός οργανισμού βασίζεται σε ένα πολύπλοκο και εξαιρετικά ακριβές σύστημα ελέγχου της κυτταρικής αύξησης και διαφοροποίησης.
  Παραδείγματος χάριν, τα ανώτερα μετάζωα είναι πολυκύτταροι και μακρόβιοι οργανισμοί και η διατήρησή τους απαιτεί τη ύπαρξη κυττάρων με ισχυρό δυναμικό διαίρεσης, που θα ανανεώνουν τα κύτταρα των ιστών, ώστε να αποφεύγεται η φθορά και η εκφύλισή τους.
  Ωστόσο η εκτροπή των κυττάρων από την ισορροπημένη αύξηση , μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη παραγωγή σωματικών κυττάρων, γεγονός (η ανεξέλεγκτη παραγωγή κυττάρων) το οποίο χαρακτηρίζει έναν όγκο.
  Οι απόγονοι ενός τέτοιου απορρυθμισμένου κυττάρου συσσωρεύουν επιπρόσθετα και σταδιακά, στη μακρόχρονη ζωή του οργανισμού, ένα κρίσιμο αριθμό γενετικών αλλοιώσεων και επιγενετικών τροποποιήσεων, που μπορεί να οδηγήσει στον καρκινικό τους μετασχηματισμό.

  Σήμερα γνωρίζουμε ότι η καρκινογένεση είναι μια μακροχρόνια με πολλά στάδια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει δυο, τρεις, ή περισσότερες δεκαετίες.1

  Με τον όρο «Κακοήθης Εξαλλαγή» εννοούμε την διαδικασία κατά την οποία ένα φυσιολογικό κύτταρο μετατρέπεται σταδιακά σε καρκινικό.
  Στην φυσιολογία ενός κυττάρου χρειάζεται να πραγματοποιηθούν 7 θεμελιώδεις αλλαγές οι οποίες θα καθορίσουν την δημιουργία του κακοήθους φαινότυπου.

  Το κύτταρο θα πρέπει να παράγει από μόνο του τα σήματα ανάπτυξης και πολλαπλασιασμού. Τα κύτταρα των όγκων έχουν τη δυνατότητα να πολλαπλασιάζονται χωρίς την ύπαρξη εξωτερικών ερεθισμάτων-σημάτων πολλαπλασιασμού, αλλά λόγω ενεργοποίησης ογκογονιδίων.
  Έλλειψη ευαισθησίας στη δυνατότητα αναστολής του πολλαπλασιασμού τους. Τα καρκινικά κύτταρα δεν ανταποκρίνονται σε μόρια ανασταλτικά του κυτταρικού πολλαπλασιασμού, στα οποία τα φυσιολογικά κύτταρα μπορούν και ανταποκρίνονται, όπως είναι ο μετασχηματίζων αυξητικός παράγοντας-β TGF-β (transforming growth factor-β) και οι αναστολείς των κινασών που εξαρτώνται από τις κυκλίνες (cyclin-dependent kinases).
  Διαφυγή από την απόπτωση. Τα κύτταρα των όγκων είναι ανθεκτικά στον προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο, καθώς έχουν αδρανοποιημένο το γονίδιο p53, το οποίο έχει τη δυνατότητα να καταστέλλει την ανάπτυξη του όγκου.
  Ελαττωματικοί μηχανισμοί επιδιόρθωσης του DNA, καθώς τα καρκινικά κύτταρα αποτυγχάνουν να επιδιορθώσουν τις βλάβες που συσσωρεύονται στο DNA κατά τη διάρκεια του κυτταρικού κύκλου
  Απεριόριστη δυνατότητα πολλαπλασιασμού, η οποία συνδέεται με την ακεραιότητα της δομής και λειτουργίας των τελομερών.
  Έντονη αγγειογένεση. Οι όγκοι δεν είναι δυνατόν να αυξηθούν χωρίς τη βοήθεια των αγγείων, η οποία αγγειογένεση πυροδοτείται από συγκεκριμένους παράγοντες ο κυριότερος εκ των οποίων είναι ο αυξητικός παράγοντας του ενδοθηλίου των αγγείων VEGF (vascular endothelial growth factor).
  Ικανότητα διήθησης και μετάστασης. Η μετάσταση αποτελεί τη βασικότερη αιτία θανάτου από την ασθένεια του καρκίνου και εξαρτάται τόσο από εσωτερικές (εγγενείς) διαδικασίες του κυττάρου όσο και από ερεθίσματα του περιβάλλοντος των ιστών.

  Η πρόοδος της μοριακής βιολογίας επέτρεψε τα τελευταία χρόνια την καλύτερη κατανόηση των μηχανισμών του κυτταρικού πολλαπλασιασμού και της ρύθμισης του κυτταρικού κύκλου, τις λεπτομέρειες και τους περιορισμούς του διπλασιασμού του DNA, του προγραμματισμένου κυτταρικού θανάτου της απόπτωσης, της αγγειογένεσης, της διήθησης και τέλος της μετάστασης2.

  Πως δημιουργείται ο καρκίνος από τα κύτταρα?
  Μια πιθανή εξήγηση για την προέλευση του καρκίνου από το ίδιο το κύτταρο του ανθρώπου

  Ο καρκίνος είναι μια γενετική νόσος λόγω της συγκέντρωσης πολλών μεταλλαγών, οι οποίες επιτρέπουν στα καρκινικά κύτταρα να αποφεύγουν τον έλεγχο του τοπικού κυτταρικού περιβάλλοντος και εν τέλει τον έλεγχο ολόκληρου του οργανισμού.
  Γεγονός πάντως είναι, ότι όταν ένα τμήμα του φυσιολογικού χρωμοσώματος παρεκτραπεί από τη φυσιολογική του δομή, χάνει τις επιπλέον πληροφορίες για τη ρύθμιση του κυτταρικού κύκλου.
  Αυτό σημαίνει ότι το αρχικό χημικό, ιογενές ή φυσικό ερέθισμα στο οποίο αποδίδεται η δημιουργία του νεοπλάσματος κατά κάποιο τρόπο διαιωνίζεται και έτσι σχηματίζεται ο όγκος, με συσσώρευση και άλλων μεταλλάξεων3.
  Δυο μοντέλα εξηγούν την κυτταρική προέλευση του καρκίνου, ένα μονοκλωνικό και ένα πολυκλωνικό μοντέλο.
  Στο μονοκλωνικό μοντέλο, ένα μοναδικό φυσιολογικό κύτταρο μετατρέπεται σε καρκινικό κύτταρο διαμέσω ποικίλων και διαφορετικών γεγονότων που προκαλούν μεταλλ’αξεις. Το καρκινικό κύτταρο είναι τότε ικανό να πολλαπλασιάζεται ανεξέλεγκτα και να δημιουργεί μια ομοιογενή καρκινική μάζα. Ως επακόλουθο, υπάρχουν γενετικές παρεκκλίσεις (aberrations) που συντηρούνται από μερικά από αυτά τα κύτταρα έχουν σαν αποτέλεσμα την ετερογένεια του πληθυσμού των καρκινικών κυττάρων, η οποία είναι χαρακτηριστική πολλών όγκων.
  Τα περισσότερα πειραματικά δεδομένα ευνοούν την μονοκλωνική προέλευση του καρκίνου.
  Στο πολυκλωνικό μοντέλο, πολλαπλά φυσιολογικά κύτταρα μετατρέπονται ταυτόχρονα σε καρκινικά κύτταρα. Αυτά τα καρκινικά κύτταρα είναι ικανά να πολλαπλασιάζονται ασταμάτητα και να δημιουργούν μια ετερογενή καρκινική μάζα.
  Στο πρώτο μοντέλο, ο καρκίνος αρχίζει από ένα μόνο κύτταρο το οποίο υπόκειται σε κληρονομικές αλλαγές, οι οποίες πυροδοτούν συνεχή πολλαπλασιασμό και επέκταση των κυττάρων , καταλήγοντας στα δισεκατομμύρια των κυττάρων που συχνά είναι απαραίτητα για τη δημιουργία του όγκου.
  Όλα τα κύτταρα του καρκίνου προήλθαν από ένα και μόνο πρόγονο κλώνο.
  Ένα εναλλακτικό μοντέλο υποθέτει ότι πολλαπλά κύτταρα μέσα σε έναν ιστό ταυτόχρονα αλλάζουν σε μια καρκινική κατάσταση, πιθανώς σαν αποτέλεσμα ενός εξωγενούς παράγοντα.
  Οι περισσότερες πειραματικές αποδείξεις ευνοούν τη μονοκλωνική προέλευση του καρκίνου.

  Ένα κλασικό παράδειγμα που επιδεικνύει την μονοκλωνική καταγωγή του καρκίνου προέρχεται από τη μελέτη της χρόνιας μυελογενούς λευχαιμίας (ΧΜΛ), ένα νόσημα που αφορά τυπικά τους ενήλικες.
  Η ΧΜΛ σχετίζεται με μια συγκεκριμένη χρωμοσωμική ανωμαλία, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα τη διαμετάθεση των γονιδίων μεταξύ των μακρών άκρων των χρωματοσωμάτων 9 και 22. Αυτή η διαμετάθεση έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός παρεκκλίνοντος (aberrant) ογκογονιδίου, το οποίο παίζει ρόλο στη παθογένεια της ΧΜΛ. Στο σημείο της θραύσης και της επανένωσης έχει ταυτοποιηθεί η αλληλουχία και διαφέρει σημαντικά μεταξύ διαφορετικών ασθενών, αλλά το σημείο της θραύσης είναι κοινό για όλα τα κύτταρα της ΧΜΛ σε ένα συγκεκριμένο ασθενή4.

  Οι περισσότεροι όγκοι προέρχονται από τη διαίρεση ενός μητρικού κυττάρου, η οποία διαίρεση χαρακτηρίζεται από ανεξέλεγκτη ενεργοποίηση των πρώτο-ογκογονιδίων , και συχνά ανεξέλεγκη ενεργοποιηση των γονιδίων που ρυθμίζουν την ανάπτυξη του κυττάρου αλλά ταυτόχρονα η διαίρεση αυτή χαρακτηρίζεται και από την καταστολή των ογκοκατασταλτικών γονιδίων και των γονιδίων διαφοροποίησης που ρυθμίζουν την ανάπτυξη και την επιδιόρθωση των ιστών.

  Το γεγονός αυτό ερμηνεύει τον ακανόνιστο πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων και την ανώμαλη διαφοροποίησή τους προς μη φυσιολογικά πρότυπα των ιστών. Τα νεοπλασματικά κύτταρα διαφέρουν σημαντικά από τα φυσιολογικά, παρά το γεγονός ότι συχνά το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου αποτυγχάνει να τα αναγνωρίσει ως ξένα και να τα εξουδετερώσει5.

  Πώς το εξωτερικό περιβάλλον επηρεάζει την πρόκληση καρκίνου
  Η κακοήθης εξεργασία είναι μια γενετική διαταραχή που αρχίζει από ένα μεμονωμένο σωματικό κύτταρο, δηλαδή μια μονοκλωνική διαταραχή.
  Στους ανθρώπους, αλλά και στα ζώα, μπορεί να προκληθεί από επιβλαβείς χημικούς, ιογενείς ή φυσικούς παράγοντας που έχουν μεταλλαξιογόνο δράση6.

  Από τα στατιστικά στοιχεία διαφόρων χωρών και ολοκληρωμένες επιδημιολογικές μελέτες, οι βασικές αιτίες κακοηθών νεοπλασμάτων στον άνθρωπο παρουσιάζονταν να είναι η διατροφή, το κάπνισμα, τα οινοπνευματώδη ποτά, οι εκθέσεις στο εργασιακό περιβάλλον, οι λοιμώξεις, η έκθεση σε ακτινοβολίες και η ρύπανση του περιβάλλοντος.
  Στα τέλη της δεκαετίας του 1970 είχε παρατηρηθεί ότι σημαντικός αριθμός περιπτώσεων κακοηθών νεοπλασμάτων οφείλονταν σε εκθέσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Αρκετές επιδημιολογικές μελέτες επιβεβαίωναν την υψηλή συχνότητα επαγγελματικών καρκίνων σε διάφορα επαγγέλματα, ιδιαίτερα για εκθέσεις σε καρκινογόνες χημικές ουσίες, ακτινοβολίες και ραδιενέργεια.
  Το 1978, τρία από τα σημαντικότερα ινστιτούτα έρευνας των ΗΠΑ (National Cancer Institute – NCI, National Institute Of Environmental Health Sciences – NIEHS, National Institute of Occupational Safety and Health, OSHA) ανακοίνωσαν υπό μορφή έκθεσης τα συμπεράσματα μελέτης για τους κινδύνους των εργαζομένων από επαγγελματικούς καρκίνους. Οι εκτιμήσεις έγιναν με στοιχεία από επιδημιολογικές μελέτες για τις καρκινογόνες ουσίες: αρσενικό, αμίαντος, βενζόλιο, νικέλιο, χρώμιο και αποστάγματα πετρελαίου.

  Σύμφωνα με την έκθεση, «…Οι επαγγελματικοί καρκίνοι (θα) ευθύνονται για πάνω από το 20% όλων των αναμενόμενων θανάτων από κακοήθη νεοπλάσματα για τις επόμενες δεκαετίες στις ΗΠΑ. Ειδικά για τον αμίαντο, η συνεισφορά του εκτιμάται ότι θα είναι 13-18%, ενώ για τις άλλες καρκινογόνες ουσίες υπολογίζεται σε περίπου 10-20%. Η έκθεση «OSHA 1978» συμπίπτει με την περίοδο της μεγάλης αφύπνισης της κοινής γνώμης για την περιβαλλοντική ρύπανση και την ποιότητα ζωής στις αναπτυγμένες χώρες. Η αστικοποίηση, η αυξανόμενη χρήση ιδιωτικών μέσων μεταφοράς, η υψηλή κατανάλωση ενέργειας και η ολοένα και μεγαλύτερη χρήση αγροχημικών, πρόσθετων τροφίμων και συνθετικών υλικών, ήταν φυσικό να αλλάξουν ριζικά την ποιότητα ζωής δισεκατομμυρίων ανθρώπων.
  Το 1981, το Κογκρέσο των ΗΠΑ (Office of Technology Assessment) ανέθεσε στους Doll και Peto να ερευνήσουν τις αιτίες και τους κινδύνους για τους διάφορους τύπους καρκίνου στον άνθρωπο από το περιβάλλον (Technologies for determining cancer risk from the environment). Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν τις στατιστικές της εμφάνισης καρκίνων στις ΗΠΑ για την περίοδο 1933 – 1978 και άλλα στατιστικά στοιχεία.

  Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι κυριότεροι παράγοντες είναι οι εξής:

  Η διατροφή
  Το κάπνισμα και τα προϊόντα καπνού
  Το αναπαραγωγικό σύστημα και η σεξουαλική συμπεριφορά
  Οινοπνευματώδη ποτά
  Εκθέσεις στο εργασιακό περιβάλλον
  Ρύπανση του περιβάλλοντος
  Βιομηχανικά προϊόντα
  Πρόσθετα τροφίμων
  Ιατρογενείς παράγοντες
  Γεωφυσικοί παράγοντες7.

  Οι ακτινοβολίες ανάλογα με τη φύση τους, μπορούν να προκαλέσουν είτε τροποποιήσεις μεμονωμένων βάσεων είτε δημιουργία συμπλόκων στο DNA όπως τα διμερή θυμίνης. Οι ιονίζουσες ακτινοβολίες (κοσμική ακτινοβολία, ακτινοβολία τύπου α, β και γ, ακτίνες Χ) μπορούν α προκαλέσουν αφενός θραύσεις στα χρωμοσώματα και αφετέρου τροποποιήσεις στα νουκλεοτίδια, μέσω της παραγωγής ελευθέρων ριζών8.

  Λοιμώξεις, φλεγμονή και βιολογικοί παράγοντες, βακτήρια, παράσιτα, ιοί.

  Μερικοί από τους DNA ιούς ( ιος της ηπατίτιδας Β) και τους ρετροϊούς μπορούν να προκαλέσουν καρκινικό μετασχηματισμό στα κύτταρα που μολύνουν, γι’ αυτό και χαρακτηρίζονται ως ιοί που προκαλούν καρκίνο. Η ογκογόνος δράση τους προέρχεται από την ικανότητά τους να ενσωματώσουν το γενετικό τους υλικό στο DNA του κυττάρου ξενιστή και να παράγουν μια ή και περισσότερες ιϊκές πρωτεϊνες, που ονομάζονται ογκογόνες πρωτεϊνες ή πρωτεϊνες μετασχηματισμού (Transforming Proteins).

  Είναι κληρονομικός ο καρκίνος;
  Η οικογενειακή συγκέντρωση (familial clustering) της ευπάθειας στον καρκίνο (cancer susceptibility) ή αλλιώς γενετική προδιάθεση έχει διαπιστωθεί εδώ και αιώνες. Παρόλα αυτά, μόνο πριν από 30 χρόνια επιστήμονες και γενετιστές διαφωνούσαν έντονα εάν τα καρκινικά σύνδρομα είχαν όντως γενετική κληρονομική βάση σε αντίθεση με μια περιβαλλοντική αιτιολογία. Ενώ πριν από τρεις δεκαετίες η αναγνώριση οικογενειών ευπαθών σε συγκεκριμένους τύπους καρκίνου, δυστυχώς συνοδευόταν από ένα περιορισμένο σύνολο διαγνωστικών και θεραπευτικών εργαλείων, σήμερα η πρώιμη γενετική εξέταση για κάποια από αυτά τα σύνδρομα ευπάθειας – γενετικής προδιάθεσης στον καρκίνο έχει αποδειχθεί καίρια λόγω των προληπτικών προσεγγίσεων που υπάρχουν.
  Η περαιτέρω, λεπτομερής γνώση των «οδών μεταγωγής σήματος» και των απορρυθμισμένων κυτταρικών λειτουργιών ως αποτέλεσμα των διαφόρων κληρονομούμενων γενετικών ελαττωμάτων θα επιτρέψει την παραγωγή στοχευμένων «χημειοπροληπτικών» θεραπειών που ίσως μια μέρα να αντικαταστήσουν τις χειρουργικές προληπτικές μεθόδους9.

  Η ανάπτυξη ενός νεοπλάσματος επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες και πραγματοποιείται σε στάδια, αποτελώντας μια διαδικασία που οφείλεται σε γενετικές βλάβες (μεταλλάξεις) ενός σωματικού κυττάρου λόγω της επίδρασης εξωγενών (περιβαλλοντικών) κυρίως παραγόντων.

  Οι γενετικές μεταλλάξεις δημιουργούνται κατά την διάρκεια της ζωής του ατόμου και είναι συνήθως πολλαπλές, αυτή δε η συσσώρευση αποτελεί την γενετική βάση του νεοπλάσματος10.

  Πριν από 30 χρόνια, ο Alfred Knudson έλυσε ένα γενετικό παράδοξο που αφορούσε τη γενετική προδιάθεση στον καρκίνο διατυπώνοντας την πρωτοποριακή υπόθεση «των δυο χτυπημάτων» (the ‘’two hit hypothesis’’). Μέχρι τότε, ήταν διαπιστωμένο ότι τα σύνδρομα της ευπάθειας στον καρκίνο ήταν δυνατό να κληρονομούνται με τον επικρατούντα τρόπο π.χ. το ρετινοβλάστωμα. Σε αντίθεση, εργαστηριακά δεδομένα, υποδείκνυαν ότι αν τα κύτταρα είχαν γονίδια για να αντιτίθενται στην ογκογένεση, αυτά τα γονίδια έπρεπε να είναι υπολειπόμενα στην ογκοκατασταλτική τους δράση. Ο Knudson διατύπωσε ότι η προδιάθεση προκύπτει σαν αποτέλεσμα μιας ετερόζυγης σε γαμετικό κύτταρο μετάλλαξης σε ένα τέτοιο ογκοκατασταλτικό γονίδιο, ενώ μια δεύτερη επίκτητη σωματική μετάλλαξη θα απαιτούνταν για να αναπτυχθεί ένας όγκος. Αυτό το μοντέλο υπέθετε ότι ένα «δεύτερο χτύπημα» θα συνέβαινε στο φυσιολογικό αλλήλιο που απέμενε αυτού του υποθετικού ογκοκατασταλτικού γονιδίου, έτσι έλυσε το παράδοξο. Σε αυτή την υπόθεση «των δυο χτυπημάτων» εξαιτίας της 100% πιθανότητας τελικά να χαθεί το δεύτερο ογκοκατασταλτικό αλλήλιο, η προδιάθεση για καρκίνο παρουσιάζει επικρατούσα κληρονομικότητα. Αργότερα αυτή η υπόθεση επικυρώθηκε από την κλωνοποίηση του γονιδίου του ρετινοβλαστώματος RB1.

  Το ρετινοβλάστωμα είναι όγκος των φωτουποδοχέων του αμφιβληστροειδούς. Συμβαίνει σε 1 σε κάθε 20.000 παιδιά και ο όγκος εμφανίζεται από τη στιγμή της γέννησης και μέχρι 8 χρονών11.

  Η γενετική βλάβη των κυττάρων είναι αποτέλεσμα της επίδρασης των ογκογόνων παραγόντων σε τέσσερεις κυρίως ομάδες γονιδίων:

  Στα πρωτο-ογκογονίδια (προάγουν ανάπτυξη του κυττάρου)
  Στα ογκοκατασταλτικά γονίδια (αναστέλλουν την ανάπτυξη του κυττάρου)
  Στα γονίδια που ρυθμίζουν την απόπτωση
  Στα γονίδια που ρυθμίζουν την επιδιόρθωση του DNA

  Σε 5-10% των περιπτώσεων συνηθισμένων καρκίνων του ανθρώπου, όπως ο καρκίνος του μαστού και του παχέος εντέρου, η πρώτη μετάλλαξη συχνά κληρονομείται και στις περιπτώσεις αυτές υπάρχει υψηλός κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου στο άτομο και στους συγγενείς του.

  Οι κυριότερες ενδείξεις που θέτουν την υποψία της κληρονομικής προδιάθεσης ενός ατόμου να αναπτύξει κάποιο νεόπλασμα είναι:

  Η ανάπτυξη νεοπλάσματος σε άτομο νεότερης ηλικίας από την τυπικά επιδημιολογικά περιγραφόμενη
  Η ανάπτυξη πολλαπλών πρωτοπαθών όγκων στο ίδιο άτομο
  Η ανάπτυξη παρόμοιου νεοπλάσματος σε δύο ή περισσότερα άτομα, 1ου ή 2ου βαθμού συγγενείας
  Η υψηλή συγκέντρωση νεοπλασμάτων σε συγγενικά άτομα της ίδιας οικογένειας
  Ο κληρονομικός χάρτης που υποδεικνύει την επαναλαμβανόμενη ανάπτυξη νεοπλασμάτων κληρονομουμένων, κατά επικρατούντα ή υπολειπόμενο χαρακτήρα
  Το άτομο ανήκει σε συγκεκριμένη εθνική ομάδα με ιδιαίτερη επίπτωση ορισμένων μορφών νεοπλασμάτων10.

  Πηγές αναφοράς

  Ευθυμία Κυτράκη, Κωνσταντίνος Τρούγκος, «Η βιολογία του καρκίνου», Εκδόσεις Πασχαλίδη. Σελ.2
  Γαζούλη Μαρία-Λέκτορας, Παπανικολάου Ελένη- Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια, ΜΠΣ «Νεοπλασματική Νόσος στον Άνθρωπο Σύγχρονη Κλινικοπαθολογοανατομική Προσέγγιση και ‘Έρευνα», 2010
  Νακοπούλου Λυδία- Καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής, Γαζούλη Μαρία –Λέκτορας, Παπανικολάου Ελένη Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια, «Μονοπάτια στην κακοήθη Εξαλλαγή» , ΜΠΣ «Νεοπλασματική Νόσος στον Άνθρωπο Σύγχρονη Κλινικοπαθολογοανατομική Προσέγγιση και ‘Ερευνα», 2010.
  Hans Oluv Adami,David Hunter, D.Trichopoulos, “Textbook of Cancer Epidemiology“, Oxford Press 2008 p 45-46
  Hans Oluv Adami, op cit
  Λυδία Νακοπούλου- Καθηγήρια Παθολογικής Ανατομικής op cit
  Dr Βαλαβάνης «Περιβάλλον και κακοήθεις Νεοπλασίες», Αθήνα Εκδόσεις Βητα 2000, σελ 21
  Ευθυμία Κυτράκη Κωνσταντίνος Τρούγκος , «Βιολογία του καρκίνου» 2η Έκδοση, Εκδόσεις Πασχαλίδη σελ 2
  De Vita , Hellmanns , Rosenberg. “ Cancer Principles and Practice of Oncology” Lippincots 2008 p157
  Aγάθη Κονδή Παφίτη «Νεοπλασία και καρκίνος» ΜΠΣ «Νεοπλασματική Νόσος στον Άνθρωπο Σύγχρονη Κλινικοπαθολογοανατομική Προσέγγιση και ‘Ερευνα» 2010
  De Vita ,op cit
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
  Επαμεινώνδα 2 - Ηράκλειο
  2814009915
  6946342248
  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2015 στο Ηράκλειο Κρήτης . Η έδρα μας βρίσκεται στην οδό Επαμεινώνδα 2 στην Ιερισσό Ηράκλειο και δραστηριοποιούμαστε και στις περιοχές του Αγίου Νικολάου και Ρεθύμνου

  Σκοπός μας είναι να καλύψουμε τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών μας όσον αφορά ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

  Οι καλύψεις που παρέχουμε είναι

  Ενεργειακά πιστοποιητικά
  Έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων
  Μελέτες πυρασφάλειας
  Έκδοση πιστοποιητικών πυρασφάλειας
  Αδειοδοτήσεις βιομηχανικών χώρων
  Υπεύθυνες δηλώσεις ηλεκτρολόγου
  Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες

  Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας χωρίς καθυστερήσεις και σε ανταγωνιστικές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΙ
  Μιχελιδάκη 19 - Ηράκλειο
  2810223370
  6972701571
  Ειδικός παθολόγος - διαβητολόγος στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αντιμετωπίζονται λοιμώξεις αναπνευστικού, υπέρταση κ.α.

  Διενεργούνται επισκέψεις κατοίκον

  Παρακολούθηση Χρόνιων Νοσημάτων
  Συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ ως Οικογενειακός Γιατρός
  Συνταγογράφηση
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
  Αμμουδάρα - Γάζι - Ηράκλειο
  2810261513,2810310301
  6944188778, 6945774804
  Αθλόπολις Club - Αθλητικές Εγκαταστάσεις Γάζι Ηράκλειο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ
  Λεωφόρος Ηρακλείου 353 - Νέο Ηράκλειο
  2102853856
  6946657744
  Η οδοντιατρική μονάδα Dental-Art αποτελεί μια καινοτόμα και φιλική επιλογή για τις οδοντιατρικές σας ανάγκες. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον εξοπλισμό μας, μπορούμε και παρέχουμε όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες με σκοπό την διασφάλιση της επαγγελματικής φροντίδας των δοντιών σας. Από έναν απλό έλεγχο και καθαρισμό μέχρι τις πιο αισθητικές αποκαταστάσεις, οδοντικά εμφυτεύματα, ορθοδοντική, παιδοδοντία, χειρουργικά περιστατικά, θεραπείες laser, μπορούμε να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες.

  Οι επισκέψεις γίνονται σε ένα ιδιαίτερα άνετο και χαλαρό χώρο διαμορφώνοντας μια φιλική ατμόσφαιρα για κάθε ασθενή. Ως επαγγελματίες, προτεραιότητά μας είναι οι ασθενείς μας και είμαστε πάντοτε έτοιμοι και πρόθυμοι να βοηθήσουμε.

  Στόχος
  Η διατήρηση των υψηλών προσδοκιών για επαγγελματική τελειότητα σε προσιτές τιμές, σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον είναι ο κύριος στόχος μας, στον οποίο είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι.

  Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε και προσφέρουμε μία πρωτότυπη οδοντιατρική εμπειρία, (πέραν της συνηθισμένης), με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και άνεση, εστιασμένη στις προσωπικές σας ανάγκες και προσδοκίες.

  Καθώς γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το χαμόγελο για την αυτοπεποίθηση αλλά και τη γενικότερη υγεία των ασθενών μας, ο στόχος μας δεν εστιάζεται μόνο στις οδοντιατρικές σας ανάγκες αλλά και στη στοματική σας υγεία, η οποία επηρεάζει την συνολικότερη υγεία στο σώμα.

  Η οδοντιατρική μονάδα Dental-Art αποτελεί μία από τις πιο ξεχωριστές επιλογές στην Αθήνα. Πέρα από τις γενικές οδοντιατρικές υπηρεσίες, προσφέρουμε και εξειδικευμένες θεραπείες χωρίς να χρειάζεται να μετακινείστε σε διαφορετικούς γιατρούς μέσα στην πόλη. Μπορείτε πολύ απλά να προγραμματίσετε ότι χρειάζεστε στο χώρο μας, ο οποίος είναι εύκολα προσβάσιμος σε μία από τις πιο κεντρικές και βολικές τοποθεσίες της Αθήνας, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλους τους μεγάλους οδικούς κόμβους είτε μετακινείστε με αυτοκίνητο είτε με ΜΜΜ.

  Ευέλικτο ωράριο
  Η πολύωρη εργασία καθώς και το φορτωμένο πρόγραμμα της καθημερινότητας, πολλές φορές παρεμποδίζει πολλούς ανθρώπους στο να μπορέσουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους την οδοντιατρική τους μέριμνα. Γι’ αυτό το λόγο, η οδοντιατρική μας μονάδα παραμένει ανοιχτή πρωί και απόγευμα εξυπηρετώντας όλους τους ασθενείς κατόπιν ραντεβού.

  Προσιτές τιμές και ευελιξία στους τρόπους πληρωμής.

  Καθώς όλες οι οδοντιατρικές σας ανάγκες μπορούν να εξυπηρετηθούν στο χώρο μας, χωρίς να χρειάζεται να σας παραπέμψουμε σε άλλα ιατρεία, το συνολικό κόστος της θεραπείας μειώνεται. Επίσης, υπάρχουν πολλοί τρόποι πληρωμής μέσω μετρητών, χρήση καρτών ή άτοκων δόσεων.

  Γιατί να μας επιλέξετε
  Επαγγελματική φροντίδα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό περιβάλλον
  Μοντέρνος χώρος, άρτιος εξοπλισμός, σύγχρονα μηχανήματα
  Παροχή όλων των υπηρεσιών στο οδοντιατρείο
  Αφοσιωμένη επιστημονική ομάδα στην προσφορά άριστης οδοντιατρικής μέριμνας
  Έμφαση στην αποστείρωση και την καθαριότητα
  Ψηφιακός ακτινολογικός έλεγχος σχεδόν χωρίς ακτινοβολία
  Σύγχρονοι τρόποι ελαχιστοποίησης του πόνου
  Τεχνολογία laser
  Ελαχιστή επεμβατική οδοντιατρική
  Δωρεάν η πρώτη επίσκεψη
  Δωρεάν εξέταση και προληπτική αγωγή σε ΑΜΕΑ
  Προσιτές τιμές και ευελιξία στους τρόπους πληρωμής
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ
  Τυρταίου 18 και Μίνωος - Ηράκλειο
  2811103397
  6946330930
  Υποκαταστήματα: Ζάρος 6976817667, Γέργερη 2894041079

  Το γραφείο τελετών ΖΕΡΒΑΚΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη δύσκολη στιγμή της ανθρώπινης απώλειας και του πένθους.

  Με απόλυτο σεβασμό προς τον εκλιπόντα παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, 24 ώρες το 24ωρο.

  Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο σημείο που θα μας υποδείξετε.

  Με εκτίμηση,
  Ζερβακάκης Εμμανουήλ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ
  Καμηλάρι - Τυμπάκι - Ηράκλειο
  2892042439
  6986284433
  Η πιτσαρία μας βρίσκεται σε ένα καταπράσινο χώρο χαλάρωσης και απόλαυσης. Με πολύ μεράκι και γνώσεις για την Ιταλική κουζίνα σας περιμένουμε να απολαύσετε τα πιάτα μας.

  Ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος ανάβει από νωρίς, το ζυμάρι παρασκευάζεται καθημερινά, τα υλικά μας φρέσκα και διαλεχτά είναι ότι καλύτερο μπορούμε να σας προσφέρουμε. Το χαμόγελο μας η εξυπηρέτηση και οι καλές μας τιμές θα ολοκληρώσουν την γνωριμία μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
  Λεωφόρος Κόκκινου Πύργου, Τυμπάκι - Ηρακλείου
  2892053035
  6948549365
  Το τεχνικό γραφείο μας με την πολυετή του εμπειρία, σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες
  στο τομέα της μελέτης και κατασκευής κύριων κατοικιών,εξοχικών κατοικιών,επαγγελματικών χώρων αλλά και στη μελέτη και κατασκευή δημοσίων έργων.

  Είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα για την κατασκευή νέου κτιρίου ή την ανακατασκευή του.

  Ξεκινώντας από την μελέτη και την άδεια δόμησης και συνεχίζοντας με την επίβλεψη όλων των εργασιών για να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και άριστης αντοχής μέσα στα προκαθορισμένα χρονοδιαγράμματα.

  Ακολουθώντας πάντα όλες τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και με γνώμονα την άρτια ενεργειακή απόδοση της κατασκευής, παρέχουμε κτίρια κατασκευασμένα με άριστης ποιότητας υλικά και επιμελημένα με σεβασμό και πλήρη εναρμόνιση με το περιβάλλον.

  Με περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο των κατασκευών διαθέτουμε την εμπειρία για να σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η κατασκευή με τις σωστές προδιαγραφές αλλά και με την λιγότερη ταλαιπωρία του πελάτη.

  Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες που παρέχει το γραφείο μας είναι:

  έκδοση οικοδομικής άδειας αναλαμβάνοντας, με αξιοπιστία και συνέπεια, όλες τις μελέτες και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την άμεση διεκπεραίωσή της.

  εκπόνηση μελετών όπως:

  Αρχιτεκτονικές Μελέτες
  Στατικές Μελέτες
  Τοπογραφικά - Αποτύπωση Οικοπέδου
  Συστάσεις
  Απαιτούμενα έγγραφα για νομιμοποιήσεις – τακτοποιήσεις αυθαιρέτων
  Άδειες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος
  Φωτορεαλιστικα

  συνεχή έλεγχο και επίβλεψη κατα την διάρκεια της κατασκευής .

  Η παρουσία του γραφείου μας στο χώρο των κατασκευών ξεχωρίζει και αυτό οφείλεται στην τεράστια και συνεχή προσπάθεια όλων των συνεργατών να ακολουθούν τους γρήγορους ρυθμούς της τεχνολογίας και της εξέλιξης στο χώρο των υλικών και νέων εφαρμογών.

  Είμαστε στη διάθεση σας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τεχνικά ή λειτουργικά θέματα και να καταλήξουμε από κοινού στην καλύτερη δυνατή λύση.

  Με εκτίμηση
  Κ. Νιολάκης

  τεχνικο γραφειο τυμπακι ηρακλειο κρητη-πολιτικος μηχανικος τυμπακι ηρακλειο κρητη-
  γραφειο μελετων κατασκευων τυμπακι ηρακλειο κρητη-οικοδομικες αδειες τυμπακι ηρακλειο
  κρητη-τοπογραφικα τυμπακι ηρακλειο κρητη-αδειες δομησης τυμπακι ηρακλειο κρητη-
  αρχιτεκτονικες μελετες τυμπακι ηρακλειο κρητη-νομιμοποιησεις αυθαιρετων τυμπακι ηρακλειο κρητης-
  στατικες μελετες τυμπακι ηρακλειο κρητη-φωτορεαλιστικα τυμπακι ηρακλειο κρητη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ
  Δαιδάλου 36 - Ηράκλειο
  2810334221
  6977998654
  Γεννήθηκα το 1973 στο Ηράκλειο και κατάγομαι από το Οροπέδιο Λασιθίου. Είμαι παντρεμένη με τον ιατρό Κωνσταντίνο Βροντάκη. Έχουμε δύο παιδιά, τη Δήμητρα και το Γιώργο. Σπούδασα ιατρική στη Νάπολη της Ιταλίας, υπηρέτησα ως αγροτικός ιατρός στο Π.Ι.Μαλίων-Κ.Υ.Καστελλίου και ειδικεύτηκα ως Ογκολόγος-Παθολόγος στο ΠΑ.Γ.Ν.Η. μέχρι το 2010.

  Εξειδικεύτητα στον καρκίνο του μαστού στο Διεθνές Ευρωπαϊκό Κέντρο Καρκίνου στο Μιλάνο Ιταλίας, όπου υπηρέτησα ως ερευνήτρια – πανεπιστημιακή υπότροφος. Έως το 2015 υπηρέτησα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ως Επιμελήτρια του Ογκολογικού Τμήματος κι έκτοτε ιδιωτεύω.

  Με πλούσιο συγγραφικό και διδακτικό έργο και ενεργό συμμετοχή σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια, είμαι ενεργό μέλος της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ), της Ευρωπαϊκής (ESMO) και της Αμερικανικής Ογκολογικής Εταιρείας (ASCO).

  Συνδράμω εθελοντικά σε πρωτοβουλίες στο χώρο της υγείας μέσα από αρκετούς συλλόγους και ΜΚΟ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Νάουσας 10 - Ηράκλειο
  6943618809
  Η Vintage House είναι μία εταιρία που αναλαμβάνει επαγγελματικά φινιρίσματα επίπλων. Αναλαμβάνουμε μοντέρνα φινιρίσματα για καινούργια έπιπλα καθώς και παλαιά και κατεστραμένα έπιπλα για αναπαλαίωση. Με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο και χρησιμοποιώντας όλες τις νέες τεχνολογίες μπορούμε να παρέχουμε στις πελάτες μας υπηρεσίες του υψηλότερου επιπέδου. Αγαπάμε το έπιπλο και είμαστε περήφανοι να σας δείξουμε τις δουλειές μας.

  Οι δουλειές μας περιλαμβάνουν ξενοδοχεία, σκάφη αναψυχής, ιατρεία, cafe, επιχειρήσεις παντός τύπου καθώς και δουλειές για ιδιώτες όπως στίλβωση ή μεταποίηση κουζίνας, ντουλάπας, τραπεζαρίες και παντώς είδους έπιπλα. Αναλαμβάνουμε λούστρα, λάκες, πατίνες, φύλλα χρυσού, φύλλα αργύρου, πολυεστερικά λούστρα, διατηρώντας την υψηλότερη ποιότητα στα προϊόντα μας, που βγάζουν το ομορφότερο αποτέλεσμα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  Βενεράτο - Ηράκλειο
  2810791834
  6983902900
  ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
  Γεωργικά Εφόδια Βενεράτο Ηράκλειο - Κρήτη

  Η επιχείρησή μας “Χανιωτάκης Βενιζέλος” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης και πιό συγκεκριμένα στο χωριό Βενεράτο, δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας γεωργικών εφοδίων προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Δημιουργήθηκε το 2012 από τον Γεωπόνο Τ.Ε. Χανιωτάκη Ι. Βενιζέλο και από τότε δεν έχει σταματήσει να ερευνά προκειμένου να μπορεί να προσφέρει πάντα τα καλύτερα προϊόντα αλλά και τις καλύτερες τεχνικές συμβουλές σε ερασιτέχνες και σε επαγγελματίες παραγωγούς - αγρότες σε όλη την Κρήτη.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, η επιχείρησή μας, προσφέρει όλα τα απαραίτητα γεωργικά εφόδια για την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης καλλιέργειας. Παράλληλα, μπορεί να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες του ιδιώτη, του επαγγελματία κηποτέχνη καθώς και του κατασκευαστή έργων πρασίνου σε φυτώρια, αρδευτικά συστήματα, σωλήνες, γλάστρες, εργαλεία κ.α.

  Επίσης, στο κατάστημα μας θα βρείτε σπόρους, φυτοφάρμακα, λιπάσματα και ότι άλλο αναζητά ο επαγγελματίας αλλά και ο ερασιτέχνης αγρότης.

  Με γνώμονα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών και με όπλα την πλούσια εμπειρία μας, την σωστή οργάνωση και τις άριστες γεωπονικές γνώσεις έχουμε την δυνατότητα να σας προτείνουμε μοναδικές λύσεις και προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας, ενώ είμαστε στην διάθεσή σας για να σας δώσουμε συμβουλές σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την γη σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  ή περάστε από το κατάστημά μας στο Βενεράτο Ηρακλείου Κρήτης, για οποιαδήποτε πληροφορία
  χρειάζεστε ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Δροσιάς 3 - Νέο Ηράκλειο
  2114042435
  6940617839, 6932575006
  Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τα βαψίματα και φρεσκαρίσματα με μεγάλη εμπειρία σε διαμέρισμα και κατάστημα με επαγγελματική συνέπεια σε λογικές τιμές, χρησιμοποιώντας επώνυμα υλικά υψηλής αντοχής και διάρκειας στον χρόνο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Κοκκίνη, Χάνι - Ηράκλειο
  2810239547
  6946136434, 6944428430
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗΣ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗΣ
  NM CONSTRUCTION ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΠΕΤΑ ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΚΑΛΟΥΠΩΜΑΤΑ –ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ ΣΟΒΑΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Τα πάντα για την οικοδομή !!!!!!! στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Η επιχείριση ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗΣ NM CONSTRUCTION που εδρεύει στο Κοκκίνη Χάνι του Ηρακλείου στην Κρήτη, δραστηριοποιείται στις οικοδομικές εργολαβίες εδώ και πολλά χρόνια ιδρύθηκε από τον ΜΙΧΑΛΗ ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗ και στην πορεία μπήκε δυναμικά στον χώρο τωνοικοδομικών εργασιών ο υιός ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗΣ που συνεχίζει μέχρι και σήμερα με ανοδική πορεία.
  Με την πολυετή εμπειρία μας και το αριστα εξιδικευμένο προσωπικό μας καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας για τις γενικές ανακαινίσεις και κατασκευές κάθε οικοδομής.
  Ειμαστε εργολάβοι οικοδομών και παρέχουμε αμεση εξυπηρέτιση σε ιδιώτες και επαγγελματίες διακρινόμαστε για την ποιότητα εργασίας την συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους παράδοσης της οικοδομής και για τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά του Ηρακλείου.

  Αναλαμβάνομαι:
  Οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως με εξιδίκευση στις
  Κατασκευές μπετόν καλουπώματα, κατασκευή σκελετών, τεχνικά έργα μικρού η μεγάλου μεγέθους σε κατοικίες πολυκατοικίες κτίρια,ξενοδοχεία και κάθε οικοδόμημα.
  Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά,της αγοράς και διαθέτουμε τόσο την τεχνογνωσία όσο και τον κατάλληλο εξοπλισμό
  Κτισίματα με τούβλα η πέτρα
  Επιχρίσματα (Σοβατίσματα) εσωτερικά και εξωτερικά
  Μονώσεις ταρατσών - στεγανοποιήσεις υπογείων χρησιμοποιώντας τα καλύτερα μονωτικά υλικά και τεχνικές για ανθεκτικότητα στο χρόνο και ταράτσες χωρίς υγρασίες και μούχλα
  Θερμοπροσόψεις - θερμομονώσεις για μεγαλύτερη οικονομία στα καύσιμα και για ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.
  Ελαιοχρωματισμούς - εσωτερικούς και εξωτερικούς με τα πιο επώνυμα οικολογικά χρώματα που αντέχουν στο χρόνο και στον ελληνικό ηλιο
  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών για διακόσμηση τοίχων
  Λάκκες σπατουλαρίσματα
  Τοποθετήσεις πλακιδίων - πέτρας
  Αναπαλαιώσεις πέτρινων κατοικιών - διατηρητέων κτιρίων

  Το συνεργείο μας αποτελείται από τεχνίτες οικοδόμους μάστορες με μεγάλη τεχνογνωσία στις αναπαλαιώσεις κτιρίων.

  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίνομαι την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη
  Εσείς απλά καλέστε μας και αναθέστε το εργο χωρίς να εχετε αγχος για να βρείτε το κατάλληλο συνεργείο για την αποπεράτωση των εργων σας
  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια της δουλειάς μας είναι να δημιουργούμε ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες

  Φιλικά
  ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  Εργολάβοι οικοδομικών κατασκευών

  Ωρες επικοινωνίας
  Καθημερινά από τις 8 το πρωι μεχρι τις 9 το βράδυ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ
  Οδός Ρ - Ηράκλειο
  2810383336
  Η SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ δραστηριοποιείται για πάνω από 45 χρόνια στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, του γεωργικού εξοπλισμού και των ελαιραβδιστικών προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε επαγγελματίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

  Από τον ιδρυτή, Ευστράτιο Κυριακάκη, μέχρι τον υιό, Ιωάννη Κυριακάκη, η SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της από το 1969, συνδυάζοντας την εμπειρία με την καινοτομία. Έτσι, καταφέρνει να προσφέρει γεωργικά μηχανήματα, γεωργικό εξοπλισμό και ελαιοραβδιστικά που χαρακτηρίζονται από προσοχή στη λεπτομέρεια κατασκευής και μεγάλη αντοχή στη χρήση.

  Το όραμά μας να προσφέρουμε ολοένα και πιο σύγχρονα γεωργικά μηχανήματα και εξοπλισμό στα χέρια των παραγωγών, θέτοντας γερά τις βάσεις για την ανάπτυξη του γεωργικού τομέα, έναν από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους εμπορικούς τομείς της Ελλάδας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Μυρσίνης 10 - Ηράκλειο
  6972409072
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΥΔΡΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Η επιχείριση ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ με εδρα της δουλειάς του στο Ηράκλειο της Κρήτης από το 2002 δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων με εξιδίκευση στις γυψοσανίδες και στις γύψινες διακοσμήσεις, καθώς επίσης και στις μελέτες των συστημάτων ξηράς δόμησης, και στις θερμοπροσόψεις και θερμομονώσεις για επαγγελματικούς χώρους κατοικίες, Ξενοδοχεία , διαμερίσματα, πολυκατοικίες
  Το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τον χώρο σας! Προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.
  Δίνουμε τις καλύτερες και πιο κομψές λύσεις, που καλύπτουν επιτυχώς κάθε γούστο και διακοσμητική ανάγκη.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

  Γενικές ανακαινίσεις με γυψοσανίδες σε κάθε χώρο ιδιωτικό η επαγγελματικό
  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου
  Επιχρίσματα (σοβάδες)
  Κτισίματα
  Θερμοπροσόψεις και θερμομονώσεις Η εξωτερική θερμομόνωση αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας και συγχρόνως και την πιο σωστή λύση για κτίρια μη θερμομονωμένα ή μονωμένα,με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την ενεργειακή αναβάθμιση,την αισθητική των οικοδομών αλλά και οικονομία στα καύσιμα εχουμε ένα κτίριο η σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι
  Υγρομονώσεις
  Στεγανοποίηση ταράτσας
  Στεγανοποίηση κεραμοσκεπών
  Στεγανοποίηση βεραντών και μπαλκονιών
  Αδιαβροχοποίηση προσόψεων
  Γυψοσανίδες ψευδοροφές συστήματα ξηράς δόμησης και τσιμεντοσανίδες
  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευές με γυψοσανίδες και ψευδοροφές, για την πλήρη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του καταστήματός σας ή του σπιτιού σας.
  Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.
  Κατασκευές με γυψοσανίδες
  Διάφορες κατασκευές γύψινες διακοσμήσεις κορνίζες, ροζέτες
  Τζάκια επενδύσεις τζακιών
  ψευδοροφές χωρίσματα είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας.
  Θα βρείτε ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας, την επιλογή υλικών και προτάσεις σχεδιασμού, τη διακόσμηση δωματίων, και τη γενική διαμόρφωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
  Ειτε πρόκειται για ιδιωτικούς χώρους ειτε για επαγγελματικούς σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο.
  Κατασκευή ψευδοροφής με γυψοσανίδα
  κατασκευαστικές λεπτομέρειες κρυφού φωτισμού απο γυψοσανίδα
  κατασκευή ψευδοροφής ορυκτών ινών
  Συστήματα ξηράς δόμησης
  Ψευδοροφές με κρυφό φωτισμό με θόλους, με επίπεδα
  Χωρίσματα γυψοσανίδας- διαχωριστικά
  Με την κατασκευή χωρισμάτων από γυψοσανίδα εχουμε πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με το κόστος και τις τεχνικές προδιαγραφές.
  Ανάλογα με τις κατασκευαστικές και τεχνικές απαιτήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονή,διπλή ή τριπλή στρώση γυψοσανίδων όπως επίσης μπορεί να επιλεγεί και το κατάλληλο μονωτικό υλικό (πετροβάμβακας ή υαλοβάμβακας).

  Οι γύψινες κατασκευές μας, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές επιθυμίες των πελατών μας.
  Το έμπειρο σχεδιαστικό τμήμα και το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, θα υλοποιήσουν, σε συνεργασία με τον πελάτη, την ιδανική λύση διακόσμησης

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά και σε ολη την Κρήτη για σοβαρές προτάσεις
  Καλέστε μας και θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, να εισθαι σίγουροι ότι οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.!
  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

  Με εκτίμηση
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
  Ο εργολάβος ανακαινίσεων στο Ηράκλειο Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κωνσταντινουπόλεως 51 - Ηράκλειο
  2810545540
  6956008045, 6907322466
  Η εταιρεία Formal Παπαδάκης Κώστας και Υιοι δραστηριοποιείται στον χώρο της οικοδομής και όχι μόνο απο το 1986, κατέχει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς με κατασκευές μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και κατοικιών, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία με βάση τις υψηλές προδιαγραφές και στάνταρ των σημερινών και μελλοντικών απαιτήσεων της σύγχρονης οικοδομής, προσφέρουμε προϊόντα υψηλών απαιτήσεων και αισθητικής σε όλη την Ελλάδα.

  Μερικοί απο τους πολύτιμους πελάτες μας:

  Knossos Royal Family Resort
  Alpha Bank
  Σαβοϊδάκης Bakery and Patisserie
  Caldera Village

  Διαθέτουμε πιστοποίηση CE για την κατασκευή κουφωμάτων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Σόλωνος 29 - Ηράκλειο
  2810312364
  6955275588
  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου σε οικίες, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία.

  Επίσης αναλαμβάνουμε τοποθέτηση σίτας σε παράθυρα και πόρτες μπαλκονιιών καθώς επίσης και κάγκελα αλουμινίου - σιδήρου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
  Καστέλι Πεδιάδος - Ηρακλείου
  2891032500
  6944954726
  Μεταλλικά Κτίρια - Inox Κατασκευές
  Περαντωνάκη

  Ξεκινήσαμε τη δραστηριότητά μας σαν μηχανουργείο επισκευές-κατασκευές χωματουργικών και αγροτικών μηχανημάτων στο Καστέλλι Πεδιάδος Ηρακλείου Κρήτης το έτος 1994 .

  Το 2004 μεταφερθήκαμε σε μεγαλύτερο ιδιόκτητο χώρο 6000m^2 και ξεκινήσαμε κάποιες νέες δραστηριότητες:

  Κατασκευή μεταλλικών κτηρίων, επισκευή-κατασκευή λατομικών μηχανημάτων, λέβητες-καυστήρες στερεών καυσίμων, κατασκευές αγγειοπλαστικών μηχανημάτων και κατασκευές ίνοξ.

  Με την μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας "Περαντωνάκη" και την τεχνογνωσία μας, εξειδικευόμαστε εδώ και 25 χρόνια στην κατασκευή Μεταλλικών Κτιρίων και γενικά σε κάθε είδους μεταλλική κατασκευή.

  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Βρισκόμαστε στο Καστέλι Πεδιάδος στο Ηράκλειο
  Τηλέφωνο: 2891032500, Κινητό: 6944954726

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Εκάλης 53 - Ηράκλειο
  2810237710
  6974796068
  Γεωλόγος - Γεωφυσικός στο Ηράκλειο της Κρήτης
  Toggle
προηγούμενη 1 από 47 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ