noscript image for google
Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 | 03:25 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου. Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ – ΔΑΝΤΕΛΑΣ
  7οχλμ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΡΗΤΗ - Ηρακλείου
  2810381861
  6977787714
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΑ - Χανιά
  2821081215
  6942409047
  Η εταιρεία ψυκτικές εγκαταστάσεις - service ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ εδρεύει στα Χανιά στην Κρήτη. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων παρέχουμε εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες σας σε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι μας εμπιστεύθυκαν και τώρα αποτελούν την καλύτερή μας διαφήμιση.

  Η συντήρηση του κλιματιστικού μας είναι μια εργασία που θα πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη μας!
  Ο λόγος είναι η εξασφάλιση τόσο της αποδοτικής λειτουργίας του κλιματιστικού, όσο και η απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία μας.

  24ωρη εξυπηρέτηση, service επαγγελματικού εξοπλισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια (πλυντήρια, παγομηχανές, ψυγεία, φούρνοι).

  Στόχος μας είναι η άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας όσον αφορά τη συντήριση, εγκατάσταση και επισκευή του κλιματιστικού σας είτε πρόκειται για οικιακή η για επαγγελματική συσκευή. Επίσης αναλαμβάνουμε και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και βιομηχανίες, όλες τις επισκευές και συντηρήσεις, πάντα με συνέπεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με βάση την πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και εγκατάστασης ψύξης και κλιματισμού, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για παντός τύπου εργασίες, όσον αφορά την εγκατάσταση και συντήρηση κλιματισμού, θέρμανσης συσκευών και εξαερισμού. Στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη εργασία.

  Επισκευάζουμε κλιματιστικά και ψυκτικές εγκαταστάσεις όλων των τύπων είτε είναι μικρές μονάδες για ιδιωτική χρήση, είτε μεγάλες επαγγελματικές, βιομηχανικούς θαλάμους αναλαμβάνοντας την επισκευή, εγκατάσταση και την κατασκευή θαλάμων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  Εθνικής Αντιστάσεως (Δίπλα στην Αστυνομία), Αρκαλοχώρι - Ηρακλείου
  2891029095
  6937311594
  Τοποθέτηση και αντικατάσταση τζαμιών - κρυστάλλων στο Ηράκλειο της Κρήτης.

  Υαλοπίνακες και κρύσταλλα υψηλής αντοχής και ποιότητας κατασκευής. Διπλά ενεργειακά κρύσταλλα για συστήματα ενεργεικής αναβάθμισης κτιρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μυρτιάς 13 - Ηρακλειά
  2810326164
  6977234269
  ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΜΠΕΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΥΠΩΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
  ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ - ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ - ΣΟΒΑΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  τα πάντα για την οικοδομή ανακαινίσειςκαι αναπαλιώσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης !!!!!!!

  Ο εργολάβος οικοδομών ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ με εδρα στο Ηράκλειο της Κρήτης δραστηριοποιείται περισσότερα από 30 χρόνια στο χώρο των κατασκευών, οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων.

  Ολες οι εργολαβίες που αναλαμβάνουμε καλύπτουν κάθε ανάγκη των πελατών μας και παρέχουμε οικονομικές λύσεις με ποιότητα συνέπεια και υπευθυνότητα .

  Προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις, ανακαινίζουμε ανακατασκευάζουμε και επισκευάζουμε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους ( κατοικίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, κτιρία) χρησομοποιώντας τα καλύτερα και επώνυμα υλικά για την αποφυγή κακοτεχνιών και αντοχή των εργολαβιών μας στον χρόνο.

  Το ελληνικό συνεργείο μας αποτελείται απο εμπειρους οικοδόμους που παρέχουν αμεσα τις υπηρεσίες μας στο Ηράκλειο σε ολο το νομό Ηρακλείου αλλά και στα Χανιά,Λασίθι, Ρεθυμνο και σε ολη την Κρήτη.

  οι υπηρεσίες μας:
  Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίεςπαντός τύπου
  Μερεμέτια πάσης φύσεως
  Ανακαινίσεις και διαμορφώσεις χώρων
  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία κατασκευής σκυροδέματος και μπετόν.
  ( ξυλότυπος κατασκευές καλουπώματα )
  Κτισίματα, τοιχοποιίες
  Επιχρίσματα (σοβάδες)
  Γύψινες ανακαινίσεις, γυψοσανίδες ψευδοροφές χωρίσματα κρυφούς φωτισμούς, θόλους, ροζέτες γύψινες ανακινίσεις καταστημάτων βιτρίνες, ράφια
  Γύψινες κατασκευές, τσιμεντοσανίδες
  Ηλεκτρολογικές εργασίες και εγκαταστάσεις
  Υδραυλικά και υδραυλικές εγκαταστάσεις
  Συνεργαζόμαστε με ολα τα συνεργεία και παραδίνουμε την οικοδομή με το κλειδί στο χέρι
  Αναπαλαιώσεις κατοικιών κτιρίων

  Το συνεργείο μας εξιδικεύεται στις αναπαλαιώσεις με ειδικές εργασίες και τεχνικές χαρίζει και πάλι στα κτίρια και σε ολα τα πέτρινα σπίτια την παλαιά τους αιγλη χωρίς παρεμβάσεις στην αρχιτεκτονική τους και αισθητική.

  Ολα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο οι εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας και την δουλειά που παρέχουμε

  Στόχος μας ειναι να εχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες

  Εγγυόμαστε για το άψογο και ποιοτικό αποτέλεσμα

  Και μετά το πέρας των εργασιών μας ειμαστε δίπλα σας

  Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με υπευθυνότητα συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Με εκτίμηση
  ο εργολάβος οικοδομών ανακαινίσεων και αναπαλαιώσεων στο Ηράκλειο Κρήτης

  ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΡΚΕΤΑ
  Αρχανές, Οικισμός Πατσίδων - Ηρακλείου
  2810731250
  6932547371
  ΔΗΜΑΣ ΔΑΠΕΔΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΔΑΠΕΔΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ - ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ
  ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ - ΠΑΤΩΜΑΤΑ LAMINATE
  ΜΑΣΙΦ, ΗΜΙΜΑΣΙΦ ΔΑΠΕΔΑ - ΚΟΛΛΗΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ - ΚΑΡΦΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
  DECK ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE, ΒΙΝΥΛΙΟΥ
  ΔΑΠΕΔΑ ΠΙΣΙΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

  Η εταιρεία ΔΗΜΑΣ ΔΑΠΕΔΑ , ιδρύθηκε το 2002.
  Εδρεύει στις ΑΡΧΑΝΕΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ και δραστηριοποιείται στο τομέα της κατασκευής και συντήρησης ξύλινων πατωμάτων, με μεγάλη επιτυχία.
  Η ζεστασιά του ξύλου είναι ανεπανάληπτη. Κάθε κομμάτι διηγείται μια ιστορία. Οι ρόζοι, το χρώμα, τα νερά και η μυρωδιά του γοητεύουν.
  Η χρηστική του όμως αξία και η καθημερινή απλότητα του, είναι αυτά που απογειώνουν το ξύλο μέσα στο σπίτι.
  Με την πολυετή εμπειρία μας, με το μεράκι και την αγάπη για την δουλειά μας, προσφέρουμε
  το καλύτερο για εσάς που τόσα χρόνια μας στηρίζετε και μας εμπιστεύεστε.
  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και αναπαλαίωση ξύλινων δαπέδων κατοικιών, καταστημάτων, ξενοδοχείων, καταφέρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Ξύλινα δάπεδα ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  Παρκέτα
  Ειδικές κατασκευές πατωμάτων
  Αναπαλαιώσεις πατωμάτων
  Παρκέ
  Πατώματα
  Πατώματα LAMINATE
  Μασίφ, Ημιμασίφ πατώματα
  Δάπεδα DECK- Βινυλίου
  Καρφωτά δάπεδα
  DECK εξωτερικού χώρου
  Κεραμοσκεπές
  Ξύλινες Σκάλες

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να καλύψουμε τις επιθυμίες σας με όμορφο αποτέλεσμα.

  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

  ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ
  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ..ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Φιλικά,
  Δήμας Βασίλειος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΩΔΕΙΑ
  Μίνωος 59 - Ηράκλειο
  2810312741
  6937183236
  Στο Έντεχνο Ωδείο οι σπουδές είναι αναγνωρισμένες από το κράτος Αρ.Αποφ.1205/Β/01-09-06 Αρ.Φεκ.ΥΠ.ΠΟ ΔΙΜ/27973/963.

  Η συνεργασία του Έντεχνου Ωδείου με κορυφαίους επαγγελματίες τους είδους αποτελεί εγγύηση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

  Σπουδές Κλασικής Μουσικής

  μαθήματα πιάνου
  μαθήματα κλασικής κιθάρας
  μαθήματα βιολιού
  μαθήματα φλάουτο & σαξόφωνο
  μαθήματα κλασικού τραγουδιού

  Σπουδές Λαϊκής & Παραδοσιακής μουσικής

  μαθήματα κρητικής λύρας
  μαθήματα μαντολίνου
  μαθήματα λάουτο
  μαθήματα μουζουκιού
  κρουστά όργανα (τουμπερλέκι, ηπειρώτικο ντέφι, μπεντίρ, νταούλι)
  μαθήματα ασκομαντούρας

  Μοντέρνα Μουσική

  μαθήματα μοντέρνου τραγουδιού
  ηλεκτρική κιθάρα
  ηλεκτρικό μπάσο
  ακουστική κιθάρα
  μαθήματα ντραμς

  Μουσική Θεωρία

  σολφέζ - dictee
  αρμονία
  αντίστιξη
  φούγκα
  σύνθεση
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ
  Μοίρες - Ηράκλειο
  6972685312
  ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
  Τοποθέτηση Πλακιδίων & Μαρμάρων Μοίρες Ηράκλειο

  Η επιχείρησή μας “Φραγκιαδάκης Μανώλης” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο και πιό συγκεκριμένα στις Μοίρες, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα η οποία αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας την τοποθέτηση πλακιδίων, την τοποθέτηση μαρμάρων, επενδύσεις με πέτρα καθώς και εργασίες μόνωσης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλο το νομό Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές και οικονομικές λύσεις για τον χώρο σας, είτε πρόκειται για την οικία, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο. Λύσεις και προτάσεις που θα αναδείξουν και ανανεώσουν οικονομικά τον χώρο σας.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ &ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Η πολύχρονη πείρα μας, μας καθιστά αξιόπιστους για κάθε εργασία που σκέφτεστε να μας αναθέσετε. Οι ανταγωνιστικές τιμές μας, η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση αλλά και οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν για εσάς την καλύτερη εγγύηση για την τοποθέτηση πλακιδίων ή μαρμάρων στο χώρο σας.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με τοποθετήσεις μαρμάρων και πλακιδίων, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων έργων σε όλο το νομό Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

  Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη, γνωρίζοντας ότι αυτή μπορεί να επιτευχθεί σε βάθος χρόνου, όταν προσφέρεις ποιοτική δουλειά σε δίκαιη τιμή, αντιμετωπίζοντας τον πελάτη με συνέπεια και ειλικρίνεια.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
  Σουμερλή 5 & Μηλιαρά - Ηράκλειο
  2810282306
  6937671214, 6976974202, 6972445592
  Το δικηγορικό γραφείο βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου και δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους των νομικών υπηρεσιών.

  Αναλαμβάνονται υποθέσεις αστικού, ποινικού, εμπορικού, διοικητικού, ενοχικού, οικογενειακού δικαίου. Υποθέσεις κληρονομικών, υποθέσεις κτηματολογίου κ.α.

  Οι δικηγόροι του γραφείου μας, Παναγιωτάκης Γεώργιος, Παναγιωτάκη Άννα, Πετρίδης Νικόλαος & Στρατάκης Εμμανουήλ, είναι στη διάθεση σας για την υπόθεση που σας απασχολεί αλλά και για τις απαραίτητες νομικές συμβουλές που χρειάζεστε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Κακρίδη 22Α & Λεωφόρος Κνωσσού - Ηράκλειο
  6993959681
  Βρισκόμαστε στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων.

  Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένα έργα ανακαίνισης κτιρίων, κατοικιών, διαμερισμάτων & επαγγελματικών χώρων.

  Κάθε είδους γύψινες κατασκευές & διακοσμήσεις, χωρίσματα, ψευδοροφές, συστήματα ξηράς δόμησης κ.α.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΟΥΣΙΚΗ
  Νικόλαου Πιτσουλάκη 1 - Ηράκλειο
  6955293991
  DJ Για Γάμο - Βάπτιση Ηράκλειο Κρήτης.
  Με 11 Χρόνια Εμπειρία ο Γάμος - Βάπτιση θα είναι εγγυημένα μια αξέχαστη βραδιά για εσάς και τους καλεσμένους σας. Καλέστε τώρα στο 6955293991

  Σε συνεργασία με τους πιο κατάλληλα ειδικευμένους στον χώρο των οπτικοακουστικών μέσων μέσο της ιστοσελίδας σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση για την διοργάνωση της μουσικής σας εκδήλωσης (αρραβώνας, γάμος, βάπτιση, πάρτυ, εγκαίνια, χοροεσπερίδες)
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Κρουσώνας - Ηράκλειο
  2810711702
  6947910657
  Στην επιχείρηση μας εμπορευόμαστε Οικοδομκά Υλικά, Ηλεκτρολογικό Υλικό και Υδραυλικά Είδη με έδρα τον Κρουσώνα Ηρακλείου, αλλά καλύπτωντας ολόκληρη την Κρήτη.
  Στα προϊόντα του καταστήματός μας, θα βρείτε επίσης ζωοτροφές.

  Εμπορευόμαστε προϊόντα των γνωστότερων εταιρειών με συνέπεια και πίστη σε αυτό που κάνουμε, εδώ και αρκετά χρόνια.

  Οικοδομικά Υλικά Ηράκλειο,Ηλεκτρολογικό Υλικό, Υδραυλικά Είδη, Ζωοτροφές Κρουσώνας Ηράκλειο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ
  Γαλιά Φαιστού - Ηράκλειο
  2892025110
  6936625915, 6948618811
  Ι.ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΓΑΛΙΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
  ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ - ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
  ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ –ΛΑΔΙΟΥ
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ – ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΛΑΔΙ
  ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ-ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΓΑΛΙΑ-ΜΟΙΡΕΣ-ΜΕΣΣΑΡΑ

  Τίποτα από αυτό το δέντρο δεν πάει χαμένο.
  Εμείς παίρνουμε τον καρπό της τον ευλογημένο και φέρνουμε στο τραπέζι σας το λάδι.
  Οι ελιές μας βρίσκονται στην περιοχή μας, όπου τις καλλιεργούμε σε πεδινά και ημιορεινά μέρη.
  Η έδρα μας είναι στη ΓΑΛΙΑ ΦΑΙΣΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ.
  Με παράδοση από το 1996 στην κατεργασία και παραγωγή ελαιολάδου, η εταιρεία φροντίζει να εναρμονίζεται με τις ανάγκες της εποχής και να τις ξεπερνά με την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.
  Συνεχίζει το ελαιοτριβείο μας να παρέχει τις υπηρεσίες σε όλη την ευρύτερη περιοχή.
  Είμαστε πιστοί στην ιστορία της εταιρείας και παράγουμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, πολύ καλής ποιότητας και χαμηλής οξύτητας.
  Ελέγχουμε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.
  Χάρη στα αποτελεσματικά μηχανήματα μας και την πολύ υψηλή ποιότητα των ελιών που καλλιεργούνται στην ευρύτερη περιοχή, παράγουμε πολύ καλής ποιότητος λάδι, με γεύση λεπτή και ευαίσθητη, κατάλληλη για την Ελληνική μεσογειακή και διεθνή κουζίνα.

  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ

  Ζύγισμα του καρπού, αφαίρεση των φύλλων
  Πλύσιμο της ελιάς
  Άλεσμα
  Μάλαξη
  Διαχωρισμός του χυμού
  Διαχωρισμός του λαδιού

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΓΑΛΙΑ - ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - ΜΟΙΡΕΣ - ΜΕΣΣΑΡΑ
  ΠΩΛΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ

  Φιλικά,
  Φανουράκης Στέφανος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Ανωγείων 28 & Ευαγγελιστρίας - Ηράκλειο
  2810314941
  6974545117
  Εφαρμόζοντας τεχνικές υψηλών προδιαγραφών, η ΔΙΑΣ Α.Κ.Ε.Ε GALERAKIS CONSTRUCTION Α.Ε, δραστηριοποιείται στο χώρο των τεχνικών έργων και ειδικεύεται στη μελέτη και κατασκευή μεταλλικών κτιρίων.

  Είναι μια σύγχρονη κατασκευαστική εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει την κατασκευή κατοικιών, κτηριακών συγκροτημάτων γραφείων, καταστημάτων, ξενοδοχείων, έργα οδοποιίας και υποδομής.

  Η ΔΙΑΣ Α.Κ.Ε.Ε αναλαμβάνει την έκδοση οικοδομικών αδειών. Η ανακαίνιση του χώρο σας, η διαμόρφωση του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου της κατοικίας σας, η κατασκευή πισίνας, η εγκατάσταση ενεργειακών συστημάτων, ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, συστημάτων ασφαλείας, η συντήρηση και επισκευή όλων των τύπων κτιρίων καθώς και μεσιτικές υπηρεσίες συνθέτουν τη λίστα δραστηριότητας της ΔΙΑΣ Α.Κ.Ε.Ε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Σκαλτσούνη 19 - Ηράκλειο
  6948142350
  Η εμπιστοσύνη, η ποιότητα και η συνέπεια είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη δουλειά μας και τα έργα μας.

  Αναλαμβάνουμε στο Ηράκλειο της Κρήτης κάθε είδους μερεμέτια & οικοδομικές εργασίες ανακαίνισης κατοικιών, καταστημάτων, κτιρίων και επαγγελματικών χώρων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Αμπελούζος - Ηρακλείου
  6984862620
  Η εταιρεία μας με πολυετή παρουσία στον χώρο των ανακαινίσεων σας παρέχει ολοκληρωμένεςεργασίες για την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Στόχος μας η υψηλή ποιότητα των εργασιών , η άριστη ποιότητα των υλικών και η συνέπεια στουςπροσυμφωνημένους χρόνους παράδοσης.

  Τα συνεργεία μας άρτια εκπαιδευμένα και με πολυετή εμπειρία στον χώρο της οικοδομής , εγγυούνται την άριστηεκτέλεση όλων των εργασιών και με απόλυτη συνεργασία μεταξύ τους δημιουργούν μια αλυσίδα εργασιών πουοδηγεί στη σωστή εφαρμογή όλων των υλικών .

  Δημιουργούμε σύγχρονους χώρους αναβαθμισμένους ενεργειακά για να μπορείτε να απολαμβάνετε όλο τονχρόνο το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο κάνοντας παράλληλα και οικονομία.

  Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και με ενδελεχή έλεγχο προμηθευόμαστε όλα τα υλικάτων ανακαινίσεων που αναλαμβάνουμε.

  Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται για νασας παρέχουμε υψηλής αισθητικής αποτελέσματα.

  Με επαγγελματική συνέπεια και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε:

  ανακαίνιση σπιτιών - διαμερισμάτων - εξοχικών
  ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων - καταστημάτων
  ανακαίνιση ξενοδοχείων
  γύψινες κατασκευές - επενδύσεις
  χωρίσματα - κρυφοί φωτισμοί - ψευδοροφές
  ξύλινες κατασκευές
  πατητή τσιμεντοκονία
  ελαιοχρωματισμοί
  μονώσεις
  θερμοπροσόψεις
  χτισίματα- γκρεμίσματα
  αδιατάρακτη κοπή
  αλουμινοκατασκευές

  Εξυπηρετούμε όλο τον Νομό Ηρακλείου και κατόπιν συνεννόησης όλη την Κρήτη.

  Με εκτίμηση

  Τζανιδάκης Ζαχαρίας

  γενικη ανακαίνιση σπιτιού ηράκλειο Κρήτης - γενικη ανακαίνιση καταστημάτων ηρακλειο Κρήτης -

  ανακαίνιση ξενοδοχείων ηρακλειο Κρητης - ανακαινιση κτιριων ηρακλειο κρητης

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 18 - Ηράκλειο
  2814003835
  6948446944
  ΜΙΛΤΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ | ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
  Οικοδομικές Εργασίες - Ανακαινίσεις - Ξύλινες Κατασκευές στο Ηράκλειο και σε όλη την Ελλάδα

  Η επιχείρηση γενικών ανακαινίσεων και κατασκευών ΜΙΛΤΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ έχει την έδρα της στο Ηράκλειο Κρήτης, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλη την Ελλάδα για πάνω από 20 χρόνια. Το έμπειρο συνεργείο μας, αποτελούμενο από τεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων, αναλαμβάνει την ανέγερση οικοδομής από τα θεμέλια παραδίδοντάς την με το κλειδί στο χέρι.

  Εξελίσσοντας την τέχνη των οικοδομικών εργασιών και αποκτώντας ολοένα και μεγαλύτερη εμπειρία είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική πρόκληση. Αναλαμβάνουμε εργασίες και επισκευές καλύπτοντας όλο το φάσμα της οικοδομής στοχεύοντας σε ένα ποιοτικό, ανθεκτικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  Εμπιστευτείτε τη γνώση μας και απευθυνθείτε στους ειδικούς της οικοδομής και των ανακαινίσεων για οποιοδήποτε ζήτημα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
  Πλαπούτα 99 - Νέο Ηράκλειο
  2102845913
  6974052304
  Λόγω της πολυετούς εμπειρίας του, το Οδοντιατρικό Εργαστήριο Γιώργος Π. Καραστέργιος είναι υπεύθυνο και αξιόπιστα ενεργό σε όλο το φάσμα των οδοντιατρικών εργασιών, καλύπτοντας όλες τις ιατρικές ανάγκες με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

  Παρέχει επίσης προηγμένη τεχνολογία και υλικά από τις καλύτερες εταιρείες σε προσιτές τιμές για οδοντοστοιχίες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Πλάτωνος 27 - Ηράκλειο
  6944471339
  Η επιχείρησή μας Βασιλάκης Μανώλης η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών.

  Διαθέτοντας εμπειρία και εξειδικευμένα συνεργεία, αναλαμβάνουμε άμεσα και οικονομικά, μπετά και οικοδομικές εργασίες στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη .

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με οικοδομικές εργασίες στο Ηράκλειο, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στον Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Σήφακα Αντωνίου 54, Ατσαλένιο - Νέες Κλαζομενές - Ηράκλειο
  6970630910
  Tafi Haka
  Ανακαινίσεις Κτιρίων, Μονώσεις Κτιρίων & Θερμοπροσόψεις Ηράκλειο Κρήτης

  Η επιχείρησή μας Tafi Haka η οποία βρίσκεται στην Κρήτη - Ηράκλειο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ανακαινίσεις κτιρίων, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις ανακαινίσεις κτιρίων και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας ανακαινίσεις κτιρίων, ανακαινίσεις μπάνιων, ανακαινίσεις κουζίνας καθώς και την ανακαίνιση κάθε χώρου. Επίσης, αναλαμβάνουμε μονώσεις κτιρίων και θερμοπροσόψεις στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ανακαίνιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
  Ρωμανού Μελωδού 16, Αττική - Νέο Ηράκλειο
  2102771530
  6977254019
  www.apolimanseisaiginitis.gr

  Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την χρησιμοποίηση των πιο σύγχρονων και αποτελεσματικών εμπορικών συσκευασμάτων, σας εγγυάται υγιεινό και σίγουρο αποτέλεσμα.

  Παρέχει εγγυημένη προστασία από:

  Κοινό κατοικίδιο ποντικό (mus musculus).
  Αρουραίο τον κοινό (rattus norvegious).
  Αρουραίο των πλοίων ή των οροφών (rattus rattus).
  Κατσαρίδες (blataria sp.).
  Μύγα οικιακή (muscle domestica).
  Κουνούπια (anopheles spp).
  Αραχνοείδή (araneae)

  Σκοπός της εταιρείας μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών αας. Και η ποιότητα της δουλειάς μας.

  Εντομοκτόνα

  Ψεκάζονται (ενδεικτικά)
  Σοβατοπια, Ντουλάπια, Σιφόνια, Μπαλκόνια, Τοίχοι εξωτερικά, Ταράτσα, Αποθηκευτικοί χώροι. Κλιμακοστάσια, Δωμάτιο ανελκυστήρα, Δωμάτιο καυστήρα, υπόγεια, φρεάτια λυμάτων.

  Μυοκτόνα

  Μυοκτόνα τοποθετούνται εκεί που κρίνουν οι γεωπόνοι ανάλογα την περίπτωση σε δολωματικούς σταθμούς μιας χρήσεως. Η εταιρεία μας παραχωρεί και ειδικούς πλαστικούς δολωματικούς σταθμούς οι οποίοι τοποθετούνται μόνιμα με μυοκτόνα φάρμακα σε συγκεκριμένα σημεία εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου οι οποίοι εξασφαλίζουν τα εξής: τη μη αλλοίωση των φαρμάκων πριν από την ημερομηνία λήξεως τους, την αποφυγή επαφής τον δολωμάτων με παιδιά και κατοικίδια ζώα και τον τακτικό έλεγχο των σκευασμάτω.

  Το προαναφερόμενο πρόγραμμα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε πολυκατοικίας και εφαρμόζετε από εξειδικευμένο προσωπικό. Παράλληλα υπάρχει επόπτης εργασίας ο οποίος επιβλέπει το προσωπικό καθώς και τις εργασίες.

  Πληροφορίες παρέχονται και από τους γεωπόνους της εταιρίας μας τηλεφωνικά.

  ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜΟΝ 152347/11581 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
  Φοινικιά - Ηράκλειο
  6944476997
  Καλωσήριατε στη σελίδα μας!

  Η εταιρεία του κου Δασκαλάκη βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται στο χώρο των βαρέων ανυψώσεων και μεταφορών εδώ και χρόνια.

  Με επαγγελματισμό και πολυετή εμπειρία στο χώρο των βαρέων αντικειμένων, βρισκόμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες στη πόλη του Ηρακλείου αλλά και όπου βρίσκεστε σε όλη την Κρήτη με τον άριστα συντηρημένο εξοπλισμό μας, τα τελευταίας τεχνολογίας οχήματα και τους γερανούς μας.

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!

  Η συνέπεια, ποιότητα και αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τη δουλειά μας, έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη των εργασιών μας και στην επέκταση των υπηρεσιών μας σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.

  Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 50 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ