noscript image for google
Πέμπτη 04 Ιουνίου 2020 | 01:04 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ – ΔΑΝΤΕΛΑΣ
  7οχλμ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΡΗΤΗ - Ηρακλείου
  2810381861
  6977787714
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΑ - Χανιά
  2821081215
  6942409047
  Η εταιρεία ψυκτικές εγκαταστάσεις - service ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ εδρεύει στα Χανιά στην Κρήτη. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων παρέχουμε εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες σας σε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι μας εμπιστεύθυκαν και τώρα αποτελούν την καλύτερή μας διαφήμιση.

  Η συντήρηση του κλιματιστικού μας είναι μια εργασία που θα πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη μας!
  Ο λόγος είναι η εξασφάλιση τόσο της αποδοτικής λειτουργίας του κλιματιστικού, όσο και η απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία μας.

  24ωρη εξυπηρέτηση, service επαγγελματικού εξοπλισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια (πλυντήρια, παγομηχανές, ψυγεία, φούρνοι).

  Στόχος μας είναι η άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας όσον αφορά τη συντήριση, εγκατάσταση και επισκευή του κλιματιστικού σας είτε πρόκειται για οικιακή η για επαγγελματική συσκευή. Επίσης αναλαμβάνουμε και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και βιομηχανίες, όλες τις επισκευές και συντηρήσεις, πάντα με συνέπεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με βάση την πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και εγκατάστασης ψύξης και κλιματισμού, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για παντός τύπου εργασίες, όσον αφορά την εγκατάσταση και συντήρηση κλιματισμού, θέρμανσης συσκευών και εξαερισμού. Στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη εργασία.

  Επισκευάζουμε κλιματιστικά και ψυκτικές εγκαταστάσεις όλων των τύπων είτε είναι μικρές μονάδες για ιδιωτική χρήση, είτε μεγάλες επαγγελματικές, βιομηχανικούς θαλάμους αναλαμβάνοντας την επισκευή, εγκατάσταση και την κατασκευή θαλάμων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Μεγ. Κωνσταντίνου 7 - Νέο Ηράκλειο
  6948226690
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αθανασίου Μούση 33 - Ηράκλειο
  6955069318,6984545899
  Ευκλείδης Λαϋδάκης
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Ηράκλειο Κρήτης

  Ο υδραυλικός “Ευκλείδης Λαϋδάκης” αναλαμβάνει υδραυλικά έργα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας όλα τα υδραυλικά έργα που επιθυμείτε.

  Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος υδραυλικός στο Ηράκλειο Κρήτης, αναλαμβάνει υδραυλικές εγκαταστάσεις, υπηρεσίες θέρμανσης, έργα πυρασφάλειας και αποφράξεις στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις υδραυλικές εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό από υδραυλικά έργα στο Ηράκλειο αλλά και σε όλη την Κρήτη.

  Εάν είστε στο Ηράκλειο και αναζητάτε υδραυλικό, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Ηράκλειο Κρήτης, Υδραυλικός Ηράκλειο Κρήτης, Υδραυλικά Έργα Ηράκλειο Κρήτης, Θέρμανση Ηράκλειο Κρήτης, Πυρασφάλεια Ηράκλειο Κρήτης, Αποφράξεις Ηράκλειο Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Εμμανουήλ Κανδιανάκη 14 - Ηράκλειο
  6993414339
  KOLE NIKOLLI
  ΜΠΕΤΑ ΞΥΛΟΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΚΑΛΟΥΠΩΜΑΤΑ ΜΠΕΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΚΑΛΟΥΠΩΜΑΤΑ –ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ -ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  H επιχείριση KOLE NIKOLLI με εδρα της δουλειάς του στην Χερσόνησο του Ηρακλείου στην Κρήτη, δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών εργασιών, εργολαβιών και γενικών ανακαινίσεων εδώ και πολλά χρόνια, με εξιδίκευση,στο οπλισμένο και άοπλο σκυρόδεμα (μπετά) παρέχει υπηρεσίες κατασκευής ξυλοτύπων υψηλών τεχνικών προδιαγραφών με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα επιτυγχάνοντας άριστα αποτελέσματα στις κατασκευές οικοδομών.

  Ειμαστε εμπειροι και εξιδικευμένοι εργολάβοι οικοδομών και διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και ακολουθούμε τα αρχιτεκτονικά και στατικά σχέδια, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

  Το συνεργείο μας, καλύπτει κάθε ανάγκη των πελατών μας, ιδιώτες και επαγγελματίες, για τεχνικά έργα μικρού ή μεγάλου μεγέθους, σε κατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες και για κάθε οικοδόμημα.

  Ολες οι οικοδομές και εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την ποιοτική εργασία που παρέχουμε.

  Οι υπηρεσιες μας :
  Οικοδομικές εργολαβίες και γενικές ανακαινίσεις οικοδομών
  ΜΠΕΤΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΚΑΛΟΥΠΩΜΑΤΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΑ
  Κατασκευές σκελετών οικοδομής
  Σκυροδέτιση οικοδομής ( σιδέρωμα)
  Κατασκευή Ξυλοτύπου, (Καλουπώματα)
  Ενισχύσεις κτιρίων με ανθρακονίματα
  Διαμόρφωση και τοποθέτηση Σιδηρού Οπλισμού

  Αναλαμβάνουμε κατασκευές μπετόν καλουπώματα, κατασκευή σκελετών σε κτίρια, ιδιωτικές οικίες, πολυόροφες κατασκευές, με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις, προσθήκη ορόφων, πισίνες, πύλες εισόδου, τοιχία και γενικότερα πάσης φύσης εργασίες μπετόν.
  Καλούπωμα - Σιδέρωμα.
  Τα καλουπώματα και τα σιδερώματα σε μια κατασκευή, πρέπει να γίνονται μόνον από εξειδικευμένα συνεργεία και φυσικά με την απόλυτη τήρηση της στατικής μελέτης του μηχανικού, για να εχουμε ασφαλής κατασκευές κτιρίων.
  Κτισίματα
  Επιχρίσματα (σοβατίσματα)
  Μονώσεις – θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις για να εχουμε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, αλλά και ενεργειακή ανβάθμιση των κατοικιών.

  Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά και σε ολη την Κρήτη με ποιότητα εργασίας συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους ανάθεσης των εργολαβιών πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Με εκτίμηση
  KOLE NIKOLLI

  Ο εργολάβος οικοδομών στην Χερσόνησο της Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ
  Μοίρες - Ηρακλείου
  6947436626
  ΥΔΡΟΕΤΕΡ - Γιαμπουλάκης Βασίλειος & Σια Ε.Ε.
  Γεωτρήσεις Μοίρες Ηράκλειο Κρήτης

  Η επιχείρησή "ΥΔΡΟΕΤΕΡ - Γιαμπουλάκης Βασίλειος & Σια Ε.Ε." δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με γεωτρήσεις προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και εξυπηρετόντας το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

  Διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και έμπειρους χειριστές, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε αξιόπιστα και οικονομικά σε οποιαδήποτε γεώτρηση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας για διάνοιξη γεώτρησης, διεκπεραιώνοντας, επιτυχώς, όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε, από τα πιο απλά έως τα πλέον απαιτητικά στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για γεωτρήσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

  Γεωτρήσεις νερού Μοίρες Ηράκλειο Κρήτης, Γεωτρήσεις γεωθερμίας Μοίρες Ηράκλειο Κρήτης, Καθαρισμός γεωτρήσεων Μοίρες Ηράκλειο Κρήτης, Παντός τύπου επιδιορθώσεις γεωτρήσεων Μοίρες Ηράκλειο Κρήτης,

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Παρνασσός, Γορτυνίας - Ηρακλείου
  6932909318
  Η εταιρεία μας βασισμένη στην μακροχρόνια εμπειρία της και στο έμπειρο προσωπικό της αναλαμβάνει παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο Κρήτης και σε όμορους νομούς κατόπιν συνεννόησης.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε την κατασκευή και συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σπιτιών αλλά και επιχειρήσεων μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

  Φροντίζουμε για την άμεση εξυπηρέτηση σας στις απλές καθημερινές ηλεκτρολογικές βλάβες μέχρι και την ηλεκτρολογική ανακαίνιση του χώρου σας με άριστα υλικά και με σύγχρονό σχεδιασμό για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε όλες τις καινοτομίες που προσφέρει η τεχνολογία. Δημιουργώντας ένα έξυπνο σπίτι έχετε εξοικονόμηση ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας καθώς και τον έλεγχο των συσκευών του σπιτιού σας και από απόσταση . Άλλες δυνατότητες που σας παρέχονται με την ηλεκτρολογική εγκατάσταση αυτοματισμών είναι η πυρανίχνευση , αυτόματο πότισμα , προστασία με συστήματα ασφαλείας και έλεγχος φωτισμού .

  Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση αυτόνομων φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών για να μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις ανανεώσιμες πηγές και να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

  Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία των εργασιών μας αλλά και την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για να σας εξασφαλίσουμε μέγιστη απόδοση και αντοχή στον χρόνο.

  Όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει υπολογιστεί και με το συμφωνηθέν κόστος. Κάθε μας κατασκευή υποστηρίζεται και από την μετέπειτα συντήρηση και τεχνική υποστήριξη .

  Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε:
  -ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  - ηλεκτρολογικές εργασίες
  - ηλεκτρολογικές βλάβες
  - αυτόνομα Φωτοβολταϊκά
  - ανεμογεννήτριες
  - αυτοματισμοί
  - πυρανίχνευση
  - εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού
  - μελέτες φωτισμού
  - δομημένη καλωδίωση
  - θυροτηλεοράσεις / θυροτηλέφωνα
  - σύνδεση κεντρικής κεραίας
  - ανακαίνιση

  Υλοποιούμε καινοτόμες ιδέες με τεχνογνωσία και εμπειρία.

  Με εκτίμηση
  Αριστείδης Ματζουρανάκης

  ηλεκτρολογικα εργα ηρακλειο κρητη - αυτοματισμοι ηρακλειο κρητη - δομημενη καλωδιωση ηρακλειο κρητη - ηλεκτρολογοι μαλια -ματαλα -μοιρες
  ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις ηρακλειο κρητη - αυτονομα φωτοβολταικα ηρακλειο κρητη - εγκατασταση ανεμογεννητριας ηρακλειο - μαλια - μοιρες -ματαλα - ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις ματαλα - μαλια- μοιρες -ηλεκτρολογος μαλια - μοιρες - ματαλα - ηλεκτρολογικες εργασιες μαλια -ματαλα -μοιρες - αυτονομα φωτοβολταικα μαλια - ματαλα - μοιρες- πυρανιχνευση ηρακλειο -
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Χαριλάου Βλαχάκη 6 - Ηράκλειο
  6946410715
  Η επιχείρησή μας με μακροχρόνια εμπειρία στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις παρέχει ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές εργασίες σε ιδιώτες αλλά και σε επιχειρήσεις μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας , υπό την καθοδήγηση του ηλεκτρολόγου μηχανικού Ζαϊμάκη Εμμανουήλ, με συνεχή ενημέρωση για τις νέες καινοτομίες και τις νέες εφαρμογές στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αναλαμβάνει να ανακαινίσει ηλεκτρολογικά τον χώρο σας και να εγκαταστήσει αυτοματισμούς, που θα σας εξοικονομήσουν θερμική και ηλεκτρική ενέργεια. Δημιουργώντας ένα έξυπνο σπίτι απλοποιείτε καθημερινές λειτουργίες του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου και έχετε τον έλεγχο ακόμα και από απόσταση.

  Ακόμα αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και αξιοπιστία την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών κάθε τύπου για να μπορέσετε να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

  Είμαστε άμεσα διπλά σας ,με υπευθυνότητα, και στις καθημερινές ηλεκτρολογικές βλάβες που μπορεί να προκύψουν,παρέχοντάς σας όλες τις εργασίες που χρειάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης.

  Με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουμε:
  -παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  - ηλεκτρολογικές εργασίες
  - ηλεκτρολογικές βλάβες
  - εγκατάσταση φωτοβολταϊκών κάθε τύπου
  - αυτοματισμοί
  - εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης
  - πυρασφάλεια
  - μελέτες φωτισμού
  - έξυπνο σπίτι
  - ανακαινίσεις
  - αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα
  - θυροτηλέφωνα / θυροτηλεοράσεις
  - σύνδεση κεντρικής κεραίας

  Στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα εργασιών και η χρήση μόνο επώνυμων υλικών που θα σας εγγυηθούν την άριστη λειτουργία των ηλεκτρολογικών σας εγκαταστάσεων και την αντοχή τους στον χρόνο.

  Όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται στο προ συμφωνηθέν χρόνο και αναλαμβάνουμε με συνέπεια την μετέπειτα συντήρηση όλων των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων καθώς και την τεχνική υποστήριξη.

  Με εκτίμηση
  Ζαϊμάκης Εμμανουήλ

  παντος τυπου ηλεκτρολογικα εργα ηρακλειο - κρητη - παντος τυπου ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις ηρακλειο -κρητη - φωτοβολταικα καθε τυπου κρητη - ηλεκτρολογος κρητη ηρακλειο- ηλεκτρολογοι ηρακλειο - κρητη -αυτοματισμοι ηρακλειο κρητης - ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις ηρακλειο κρητης - ηλεκτρολογικες βλαβες ηρακλειο κρητη - ηλεκτρολογος κρητη - ηλεκτρολογικες βλαβες ηρακλειο κρητης - αντικατασταση ηλεκτρολογικου πινακα κρητη - εγκατασταση πυρασφαλειας ηρακλειο - ηλεκτρολογικες συνδεσεις ηρακλειο - παντος τυπου ηλεκτρολογικα εργα κρητη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΙΑΣ
  Έβρου 18 - Ηράκλειο
  2810251770
  6949835661
  Το κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων "Αγία Ελένη" βρίσκεται στο Ηράκλειο και παρέχει τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων, με σκοπό την παροχή αγάπης και φροντίδας στους ηλικιωμένους ασθενείς από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

  Σας παρέχει υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων, μέσα από οικονομικά πακέτα και προσιτές τιμές. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι επιλεγμένο με αυστηρά κριτήρια, δίνοντας έμφαση στην επαγγελματική εμπειρία και στο προσωπικό ήθος των στελεχών. Με ζεστή ατμόσφαιρα και διακριτική πολυτέλεια σύμφωνα πάντα με διεθνή πρότυπα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ
  Νηρέως 6 - Ηράκλειο
  2810220050
  Το οπωροπωλείο Ο ΜΠΑΜΠΗΣ εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην οδό Νηρώς 6 και αποτελεί ένα σύγχρονο οπωροπωλείο φροντίζοντας εδώ και πολλά χρόνια για να σας προσφέρει τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά της αγοράς. Εμπιστευόμενοι τους καλύτερους παραγωγούς της περιοχής, επιλέγουμε καθημερινά προϊόντα εποχής γεμάτα γεύση και φρεσκάδα.

  Για τους πιο επιλεκτικούς πελάτες μας προμηθευόμαστε επίσης μια γκάμα εξωτικών και σπάνιων προϊόντων για να εμπλουτίσουν τη διατροφή τους. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και επαγγελματισμό.

  Ακόμη, στο χώρο του οπωροπωλείου μας θα βρείτε άνθη και λουλούδια εποχής καθώς και φρέσκα μυρωδικά για να δώσουν ένα ξεχωριστό άρωμα στην κουζίνα και το σπίτι σας.

  Το οπωροπωλείο μας αναλαμβάνει επίσης υπηρεσίες διανομής και τροφοδοσίας εστιατορίων, ξενοδοχείων και χώρων μαζικής εστίασης, καθώς και πλοίων κατόπιν συνεννόησης.

  Πραγματοποιούμε δωρεάν διανομή κατ' οίκον με ένα μόνο τηλεφώνημα. Πώληση χονδρική - λιανική στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ
  Κυψέλης 5 - Ηράκλειο
  2810212234
  6973057651
  Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο εμπόριο και πώληση (χονδρική - λιανική) ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων, χαρτικών ειδών και απορρυπαντικών.

  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε επαρκείς ποσότητες για την τροφοδοσία επιχειρήσεων, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και για προσωπική - οικιακή χρήση.

  Εισάγουμε και διαθέτουμε συσκευασμένα τρόφιμα, ποτά, αναψυκτικά, ζαχαρώδη προϊόντα, χαρτικά είδη σε επαγγελματικές και μη συσκευασίες, απορρυπαντικά, καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής.

  Οι τιμές μας είναι άκρως ανταγωνιστικές σε σχέση με τις τιμές των μεγάλων καταστημάτων της αγοράς και η ποιότητα των προϊόντων μας ασυναγώνιστη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ
  Μεσσαράς 9-11 - Ηράκλειο
  2810310007
  Η επιχείρησή μας "Καζάκη ΑικατερίνηΜ." η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 1997με το εμπόριο ζωοτροφών, ζώντων πουλερικών και κουνελιών,προσφέροντας μόνο ποιότητα.

  Στο κατάστημά μας θα βρείτε φιάλεςυγραερίου, πτηνοτροφικόκαικτηνοτροφικό εξοπλισμό.Πιο συγκεκριμένα στην επιχείρησή μας στο Ηράκλειο Κρήτης, θα βρείτε σκυλοτροφές, πτηνοτροφές, αλογοτροφές, κουνελοτροφές καθώς και είδη εξοπλισμού, αξεσουάρ και φιάλες υγραερίου σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Το ευγενικό προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά σε ζωοτροφές και είδη pet που χρειάζεστε.

  Επισκεφτείτε το κατάστημά μας στο Ηράκλειο Κρήτης ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

  Εμπόριο Ζωοτροφών Ηράκλειο Κρήτη, Ζωοτροφές Ηράκλειο Κρήτη, Πτηνοτροφές Ηράκλειο Κρήτη, αλογοτροφέςΗράκλειο Κρήτη, Ειδη Pet Ηράκλειο Κρήτη, Φιάλες Υγραερίου Ηράκλειο Κρήτη, Σκυλοτροφές Ηράκλειο Κρήτη, Πτηνοτροφές Ηράκλειο Κρήτη, αλογοτροφέςΗράκλειο Κρήτη, Κουνελοτροφές Ηράκλειο Κρήτη, Είδη Εξοπλισμού Ηράκλειο Κρήτη, Αξεσουάρ Ηράκλειο Κρήτη, Φιάλες Υγραερίου Ηράκλειο Κρήτη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ – ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ
  Δαιδάλου 10 - Ηράκλειο
  6985672492
  TRANSLATING INTERPRETING SERVICES ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΗΛΕΣ
  ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ - ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ
  ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ

  Το μεταφραστικό γραφείο TIS εδρεύει στην ΔΑΙΔΑΛΟΥ 10 (1ος όροφος) ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ και δραστηριοποιείται στο χώρο μεταφράσεων παντός τύπου.

  Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους μεταφραστές προκειμένου να εξυπηρετούν άμεσα και αποτελεσματικά ανάγκες πελατών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
  Οι μεταφραστές μας είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες.
  Παρέχουμε ταχύτατα άριστες υπηρεσίες και σε ανταγωνιστικές τιμές.
  Οι γλώσσες εργασίας μας είναι αρκετές και συνεχώς εξελίσσονται.
  Μεταξύ αυτών και τα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά, ρώσικα, κινέζικα, ολλανδικά, σλοβάκικα, αλβανικά, ρουμάνικα, πολωνέζικα, γιουγκοσλάβικα, σέρβικα, αραβικά, βουλγαρικά, ουκρανικά, κ.α.
  Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε είδος συνεργασίας.
  Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα σε κάθε σας ζητούμενο.

  Μεταφραστικό Γραφείο ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ
  Μεταφράσεις - Μεταφραστής ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ
  Μεταφράσεις κειμένων
  Τίτλοι σπουδών
  Πιστοποιητικά - βεβαιώσεις
  Πληροφορική
  Διορθώσεις κειμένων
  Τροποποιήσεις κειμένων εργασιών
  Αιτήσεις για σπουδές στο εξωτερικό
  Μεταφράσεις παντός τύπου από ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε Όλες γλώσσες
  Μεταφράσεις παντός τύπου από ξένες γλώσσες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ
  Μεταφράσεις Από Στήλες
  Διερμηνείες
  Επικυρωμένες μεταφράσεις
  Μεταφράσεις σε όλες τις γλώσσες

  Εγώ και οι συνεργάτες μου, θα κάνουμε το καλύτερο ώστε να σας παραδώσουμε ένα χρήσιμο υλικό μεταφρασμένο και διαμορφωμένο όπως σας εξυπηρετεί για να γίνει η εργασία σας αποδοτικότερη.

  Με εκτίμηση,
  Κουτουλάκης Νικόλαος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ
  Καστέλλι - Ηρακλείου
  2891031555
  6949835661, 6981638361
  Το γραφείο τελετών ΜΟΙΡΑΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ βρίσκεται στο Καστέλλι Ηρακλείου Κρήτης. Με σεβασμό στην απώλεια της ανθρώπινης ύπαρξης, αναλαμβάνουμε την οργάνωση πένθιμων τελετών με συνέπεια, διακριτικότητα και άψογο επαγγελματισμό.

  Η πολυετής πείρα και συνέπεια προς τον συνάνθρωπο, το έμπειρο προσωπικό, η ποιότητα των υπηρεσιών και οι προσιτές τιμές, μας έχουν αναδείξει σε ένα αξιόπιστο γραφείο κοινωνικών υπηρεσιών. Εμείς θα φροντίσουμε για όλα, έως και την παραμικρή λεπτομέρεια, τόσο κατά την οργάνωση μίας κηδείας, όσο και ενός μνημοσύνου.

  Τέλος, το γραφείο μας πλέον αναλαμβάνει και αποτεφρώσεις, υλοποιώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη μεταφορά του θανόντος στις χώρες όπου υπάρχει κατάλληλη υποδομή για την καύση σορών. Παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση όλο το χρόνο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γεωρ. Παπανδρέου 20 - Νέο Ηράκλειο
  6949154017
  Με οικογενειακή παράδοση στις ξυλουργικές κατασκευές διακρινόμαστε για την δημιουργικότητά μαςκαι τις εξαιρετικής ποιότητας κατασκευές μας.

  Σχεδιάζουμε την κουζίνας σας με ειδικό πρόγραμμα φωτορεαλίστικής αποτύπωσης για να έχετε μιαολοκληρωμένη εικόνα της κατασκευής και του κόστους και αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την τοποθέτησητης.

  Δημιουργούμε ειδικές ξύλινες κατασκευές για το σπίτι σας αλλά και για επαγγελματικούς χώρους που θέλουννα ξεχωρίζουν.

  Αντικαταστήστε τα παλιά ντουλάπια της κουζίνας σας με νέα έπιπλα κουζίνας σε σύγχρονους σχεδιασμούςκαι τις ντουλάπες των δωματίων σας με καινούριες που θα διαθέτουν νέους μηχανισμούς για γρήγορηαποθήκευση και περισσότερο χώρο.

  Με συνέπεια και επιμελημένη εργασία αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σαςχώρου αναλαμβάνοντας όλες τις ξυλουργικές εργασίες που απαιτούνται.

  Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της εργασίας σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί καιμε την χρήση άριστων υλικών .

  Με αξιοπιστία και με χρήση κοπής laser cnc και router cnc αναλαμβάνουμε:
  - ξυλουργικές εργασίες
  - ειδικές ξύλινες κατασκευές
  - έπιπλα κουζίνας
  - πόρτες laminate
  - πόρτες λουστραριστές
  - ντουλάπες υπνοδωματίων
  - πέργκολες
  - σκάλες
  - κάγκελα
  - φράχτες

  Με επιμελημένη εργασία και με υπευθυνότητα εξυπηρετούμε, κατόπιν συνεννόησης , όλη την Αττική.

  Με εκτίμηση
  Γιώργος Κατριμουστάκης
  GK XYLOTECH

  ειδικες ξυλινες κατασκευες νεο ηρακλειο αττικης - ξυλουργος νεο ηρακλειο αττικης - μαραγκος νεο ηρακλειο αττικης- ειδικες ξυλουργικες κατασκευες νεο ηρακλειο αττικης- ξυλουργικες εργασιες νεο ηρακλειο αττικης - ξυλουργειο νεο ηρακλειο αττικης- ξυλουργοι νεο ηρακλειο αττικης - επιπλα κουζινας νεο ηρακλειο αττικης -ντουλαπες υπνοδωματιων νεο ηρακλειο αττικης- φωτορεαλιστικος σχεδιασμος κουζινας αττικη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  Κουτουλοφάρι, Χερσόνησος - Ηρακλείου
  2897023981
  6959999914
  Το Fabrica Cafe Bar, στο Κουτουλοφάρι Χερσονήσου, είναι ένα υπέροχος πέτρινο κτήριο του 18ου αιώνα που έχει μετατραπεί έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το φαγητό ή το ποτό σας όλες τις ώρες της ημέρας.

  Από νωρίς το πρωί σερβίρουμε πρωϊνό με εξαιρετικής ποιότητας καφέ, συνεχίζουμε με μεσογειακή κουζίνα και ελληνικά παραδοσιακά πιάτα που μπορούν να καλύψουν κάθε γευστική επιλογή.

  Το βράδυ, το Fabrica Cafe Bar, μετατρέπεται σε έναν ρομαντικό χώρο που μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή τη μπίρα σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λεωφ. Ηρακλείου 510 - Νέο Ηράκλειο
  2107623607
  6944843632
  Η επιχείρησή μας "ΓυψοστύλΤζουβανέλλης Παναγιώτης" η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται στις γύψινες κατασκευές και γύψινες διακοσμήσεις εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας μοναδικά αποτελέσματα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Νέο Ηράκλειο, στην Πεύκη, στην Λυκόβρυση, στο Μαρούσι, στη Νέα Ιωνία αλλά και σε όλη την Αττική.

  Με μεράκι και πολύ αγάπη, κατασκευασκεύζουμε μοναδικά γύψινα διακοσμητικά τα οποία μπορούν να δώσουν ένα ιδιαίτερο και κομψό στυλ στο χώρο σας. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε γύψινες διακοσμήσεις, κατασκευές με γυψοσανίδες, ψευδοροφές και χωρίσματα με γυψοσανίδες.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με γύψινες διακοσμήσεις και γύψινα διακοσμητικά, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Νέο Ηράκλειο, στην Πεύκη, στην Λυκόβρυση, στο Μαρούσι, στη Νέα Ιωνία αλλά και σε όλη την Αττική.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στο χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για γύψινες διακοσμήσεις και γύψινα διακοσμητικά. Εξυπηρετούμε τις παρακάτω περιοχές: Νέο Ηράκλειο, Πεύκη, Λυκόβρυση, Μαρούσι, Νέα Ιωνία και όλη την Αττική.

  Γύψινες Διακοσμήσεις Νέο Ηράκλειο Αττικής, Γυψαδόρος Νέο Ηράκλειο Αττικής, Γύψινα Νέο Ηράκλειο Αττικής, Γύψινες Κατασκευές Νέο Ηράκλειο Αττικής, Ψευδοροφές Νέο Ηράκλειο Αττικής, Χωρίσματα με Γυψοσανίδες Νέο Ηράκλειο Αττικής
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Ευάγγελου Μαρκογιαννάκη 74 - Ηρακλείου
  6981907997
  ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ- ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ- ΜΟΝΩΣΕΙΣ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ -ΣΟΒΑΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  οικονομικά βαψίματα σπιτιών σε ολο το Ηράκλειο της Κρήτης
  μεταμορφώστε τον χώρο σας βάλτε χρώμα και αλλάξτε τον χώρο σας !!!!!!!!

  Η επιχείριση ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με εδρα στο Ηράκλειο της Κρήτης δραστηριοποιείται στον τομέα των γενικών ανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών, εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία μέχρι και σήμερα. Εξιδικευόμαστε στους ελαιοχρωματισμούς και στις Μονώσεις αλλά και παντός τύπου οικοδομικών εργασιών. Επειδή οι ελαιοχρωματισμοί απαιτούν πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια, και την καλαισθησία, γι' αυτό εμείς λαμβάνουμε μέριμνα από την αρχή μέχρι το τέλος της εργολαβίας που θα μας ανατεθεί .

  Επιμελούμαστε τους χώρους σας, δημιουργούμε ιδανικές χρωμοσυνθέσεις που δίνουν προσωπικότητα και στυλ μεταμορφώνοντας τον χώρο σας... Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (σκαλωσιές) και τα υλικά που χρησιμοποιούμε ειναι μόνο ποιοτικά χρώματα, οικολογικά, πλαστικά, ακρυλικά, πιστοποιημένα ανθεκτικά στην φθορά του χρόνου και φιλικά προς το περιβάλλον, παραδίδοντας σπίτια καθαρά στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας που αποτελείται από Ελληνες ελαιοχρωματιστές, αναλαμβάνουν πάσης φύσεως εργασίες στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, ( κατοικίες, καταστήματα) Ειμαστε εργολάβοι ανακαινίσεων ελαιοχρωματισμών και καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας από οπου μας ζητηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης,και σε ολο το νομό της Κρήτης.

  Οι υπηρεσιες μας:
  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου
  Μερεμέτια οικοδομικά
  Κτισίματα
  Σοβατίσματα ελαιοχρωματισμοί τεχνοτροπίες συνδυασμοί χρωμάτων πρωτότυπες ιδές για την ανακαίνιση του δικού σας χώρου
  Ελαιοχρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ακόμα και σε κτίρια με μεγάλα υψη
  Βάψιμο κατοικιών, βάψιμο κτιρίων καταστημάτων βίλες, εξοχικές κατοικίες, και κάθε επαγγελματικού χώρου
  Τεχνοτροπίες
  Όλες τις τεχνοτροπίες (στούκο βενετσιάνο, σπάτουλα, στούκι, σφουγγάρια κουρασανίτ κρακελέ) προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα στη διακόσμηση του χώρου σας.
  Και να σας προτείνουμε τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων, που αναδεικνύουν την οικοδομή, μεταμορφώνουν τον χώρο σας χαρίζουν αισθητική
  Χρώματα ανθεκτικά στον ήλιο και την υγρασία.
  Σπατουλαρίσματα,λάκκες, στοκαρίσματα, μερεμέτια παντός τύπου.
  Οικοδομικά μερεμέτια, όπως στοκαρίσματα, σοβατίσματα
  Μονώσεις Θερμομονώσεις Θερμοπροσόψεις
  Θερμομόνωση κατοικιών για εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας
  Μείωση απώλειας θερμότητας το χειμώνα
  Λιγότερα έξοδα για θέρμανση και δροσιά το καλοκαίρι
  Πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων
  Άριστα θερμομονωτικά υλικά κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και στη χρήση.
  Στεγανοποιήσεις
  Θερμομονώσεις Ταρατσών χωρίς υγρασίες και μούχλα
  Στεγανοποιήσεις Υπογείων
  Στεγανοποιήσεις Δεξαμενών
  Εξωτερική θερμομόνωση Θερμοπροσόψεις κατοικιών, κτιρίων,με συστήματα πολλαπλών στρώσεων, που προσφέρουν στο κτίριό σας μόνωση, αλλά και αισθητική

  Με ένα τηλεφώνημα σας, θα έρθουμε δωρεάν, για μια επιτόπια εκτίμηση, ώστε να σας δοθεί άμεσα, η προσφορά μας όπου θα αναφέρονται αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, με την πιο ανταγωνιστική οικονομική πρόταση και τον πιο συμφέροντα διακανονισμό για κάθε περίπτωση, ενώ η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια, με ασφάλεια και χωρίς σκοτούρες.

  Καλέστε μας και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε αμεσα!!!!!
  Φιλικά
  ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Ο εργολάβος ελαιοχρωματισμών και ανακαινίσεων στο Ηράκλειο Κρήτης

  Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και στις αργίες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αμουργέλες Ηρακλείου - Ηράκλειο
  6972070469
  ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  Ο ξυλουργός Γεώργιος Κλάδος ειδικεύεται στην τέχνη του ξύλου και στην κατασκευή επίπλων, τα τελευταία 20 χρόνια, με έδρα του τις Αμουργέλλες Ηρακλείου Κρήτης και τις γύρω περιοχές. Με δεδομένη την πολυετή εμπειρία του, την κατανόηση των αναγκών του πελάτη και τον επαγγελματισμό του, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των υλικών και την μεγάλη ποικιλία σχεδίων εγγυάται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για οποιαδήποτε ανάγκη του χώρου σας.

  Αναλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες:
  Έπιπλα κουζίνας Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Πάγκοι κουζίνας Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ντουλάπια κουζίνας Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Έπιπλα γραφείου – συνθέσεις Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Έπιπλα μπάνιου Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Παιδικά έπιπλα Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Παιδικές ξύλινες κουκέτες – κρεβάτια Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Έπιπλα κρεβατοκάμαρας Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Έπιπλα σαλονιού – συνθέσεις Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινες περιφράξεις Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινα κιόσκια Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Κεραμοσκεπές Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινα τραπέζια Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινα παγκάκια κήπου Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ξύλινα διαχωριστικά μπαλκονιού Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Συντήρηση ξύλινων κατασκευών Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης
  Ανακατασκευή ξύλινων κατασκευών Αμουργέλλες, Ηράκλειο Κρήτης

  Για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε επικοινωνήσετε μαζί του.
  Με εκτίμηση Γεώργιος Κλάδος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Κοζάνης 13 - Ηράκλειο
  2810317453
  6932114686
  Η επιχείρηση μας “Tentex” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται από το 1986 με συστήματα σκίασης προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στα συστήματα σκίασης, μπορούμε να σας παρέχουμε ποικίλες λύσεις που επεκτείνουν την χρηστικότητα των εξωτερικών σας χώρων και σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που διαθέτουμε, ανταποκρίνονται άριστα στην αισθητική σας.

  Σε εμάς θα βρείτε συστήματα σκίασης, αυτοματισμούς τεντών, πτυσσόμενες τέντες, ασύρματη τεχνολογία, τεντόπανα όλων των τύπων και ότι άλλο χρειάζεστε για την σκίαση του χώρου σας.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στα συστήματα σκίασης, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Συστήματα Σκίασης Ηράκλειο Κρήτης, Τέντες Ηράκλειο Κρήτης, Τοποθέτηση Τεντών Ηράκλειο Κρήτης, Συστήματα Σκίασης Ηράκλειο Κρήτης, Αυτοματισμοί Τεντών Ηράκλειο Κρήτης, Πτυσσόμενες Τέντες Ηράκλειο Κρήτης, Ασύρματη Τεχνολογία Ηράκλειο Κρήτης, Τεντόπανα Όλων των Τύπων Ηράκλειο Κρήτης,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΩΡΓΙΑ , ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ
  Ασήμι - Ηράκλειο
  2893032306
  6972839077
  Η εταιρεία μας εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης και δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο λιπασμάτων και αγροχημικών προϊόντων. Επιπλέον, δραστηριοποιούμαστε στο εμπόριο γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και προμηθειών και στις καλλιέργειες φυτών.

  Οι έμπειροι ειδικοί μας παρέχουν σε εσάς υψηλές υπηρεσίες σε θέματα αγροτικής οικονομίας.

  Μέσα από την γνώση μας και την εμπειρία είμαστε καθημερινά δίπλα στον Έλληνα γεωργό και αγρότη με τις συμβουλές μας και τα προϊόντα μας για την σωστή ανάπτυξη των καλλιεργειών.

  Επίσης αναλαμβάνουμε την ενεργοποίηση δικαιωμάτων ΟΣΔΕ.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 51 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ