noscript image for google
 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου. Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ 3-5 - Ηρακλείου
  2102816416
  6972330832
  Αρχιτέκτονας -Μηχανικός.
  μελέτες κ' επισκευές νέων κτιρίων και περιβαλλόντα χώρου , αποκαταστάσεις μνημείων και συνόλων.
  Αρχιτέκτων- μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην προστασία μνημείων του Ε.Μ.Π.
  10 ετή εμπειρία στις μελέτες και κατασκευές νέων κτηρίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΦΙΛΥΡΩΝ 2, Ν. Ηράκλειο Αττικής - Νέο Ηράκλειο
  2102852715
  Η Αγγελική Μενεδιάτου είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος πτυχίου Master (M. A.) στην Κλινική Ψυχολογία (University of Indianapolis, Athens – USA).
  Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.
  Λειτουργεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών:
   αξιολόγηση – διάγνωση, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη εφήβων και ενηλίκων
   συμβουλευτική γονέων, ζεύγους και οικογένειας
   ψυχολογικές παρεμβάσεις στην ψυχοπαθολογία εφήβων και ενηλίκων
   προαγωγή ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχικών διαταραχών, ψυχοεκπαίδευση για ψυχικές διαταραχές (ασθενών και συγγενών)
   υποστήριξη σε περιπτώσεις πένθους και χρόνιων ασθενειών
   υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας
   επεξεργασία καταστάσεων στρες και σημαντικών αλλαγών στη ζωή
   ψυχολογικές πρώτες βοήθειες και παρέμβαση στην κρίση
   αξιολόγηση και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε έφηβους και ενήλικες.
   σεμινάρια - ομιλίες
  Η δραστηριότητα της επίσης περιλαμβάνει σεμιναριακή διδασκαλία φοιτητών ψυχολογίας και άλλων κοινωνικών επιστημών στα πλαίσια ιδιωτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθώς και συντονισμό – παράδοση σεμιναρίων για το ευρύ κοινό (π.χ. τεχνικές μελέτης, τεχνικές διαχείρισης του άγχους, θέματα ανατροφής παιδιών, μαθησιακές δυσκολίες, θέματα σχέσεων, ενημέρωση για ψυχολογικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, ψυχώσεις και κρίσεις πανικού).
  Αρθρογραφεί σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας και διαδικτυακούς τόπους (sites) ψυχικής υγείας. Πρόσφατη αρθρογραφία: στο εβδομαδιαίο ένθετο «Καριέρες» της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (13 τεύχη για την συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού).
  Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης, "Μαζί", ενός συλλόγου μη-κερδοσκοπικής λειτουργίας με βασικό στόχο την στήριξη, την ενδυνάμωση και την ενημέρωση των ατόμων που πάσχουν από διαταραχή διάθεσης (καταθλιπτική διαταραχή, διπολική διαταραχή) καθώς και των οικογενειών και φίλων των ατόμων αυτών (www.mazi.org.gr) .
  Τα εκπαιδευτικά έτη 2004-2005 και 2005-2006, υπήρξε Αναπληρωματική Καθηγήτρια στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, για το μάθημα «Κοινωνική Ψυχολογία».
  Είναι πιστοποιημένη στην διεξαγωγή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού με χρήση των τεστ 16PF®, CAB® & OVIS® του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Ανάλυση της Προσωπικότητας και των Ικανοτήτων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων: έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό Σχολών Γονέων (συμβουλευτική ομάδων γονέων σύμφωνα με το εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη), στον συντονισμό ομάδων υποψήφιων – μελλοντικών γονέων και στον συντονισμό ομάδων Σχολών Γονέων συναισθηματικής αγωγής. Έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Critical Incident Stress Management – CISM (Διαχείριση Τραυματικών Γεγονότων) και στην Ψυχολογική Πρώτη Βοήθεια (διεθνής πιστοποίηση από το International Critical Incident Stress Foundation Inc – ICISF και βεβαίωση από το Hellas Employee Assistance Programs – Hellas EAP, αντίστοιχα). Eπίσης, έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού άγχους (Prolonged Exposure Therapy for Posttraumatic Stress Disorder). Έχει εκπαιδευτεί στην Διαπροσωπική Ψυχοθεραπεία – Επίπεδο Α (πιστοποιημένο από το Interpersonal Psychotherapy Institute και το International Society for Interpersonal Psychotherapy – ISIPT).
  Συνεργάτης της ACTA Α.Ε. (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, www.acta.edu.gr) στη δημιουργία και συγγραφή του CPHS πιστοποιητικού (Certified Professional in Helping Skills - Πιστοποιημένος Ειδικός Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
  Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (American Psychological Association, APA).
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 17131/2002).

  ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  # Έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, οι χρεώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, ύστερα από συνεννόηση στην πρώτη συνεδρία.
  Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΦΕΚ B 1233 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Φ.90380-25916-3294-3.11.2011): «Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες χορηγούνται ανάλογα με την πάθηση με παραπεμπτικό θεράποντος ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας και έγκριση ελεγκτή ιατρού έως 20 συνεδρίες ανά είδος το μήνα. Οι πράξεις αυτές δύναται να αποζημιώνονται απευθείας σε ασφαλισμένους με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.». Παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τον ταμείο ασφάλισης σας για να ενημερωθείτε για τυχόν παροχές ψυχοθεραπείας που σας καλύπτει και την διαδικασία (δικαιολογητικά) που απαιτείται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΑ - Χανιά
  2821081215
  6942409047
  Η εταιρεία ψυκτικές εγκαταστάσεις - service ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ εδρεύει στα Χανιά στην Κρήτη. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων παρέχουμε εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες σας σε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι μας εμπιστεύθυκαν και τώρα αποτελούν την καλύτερή μας διαφήμιση.

  Η συντήρηση του κλιματιστικού μας είναι μια εργασία που θα πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη μας!
  Ο λόγος είναι η εξασφάλιση τόσο της αποδοτικής λειτουργίας του κλιματιστικού, όσο και η απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία μας.

  24ωρη εξυπηρέτηση, service επαγγελματικού εξοπλισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια (πλυντήρια, παγομηχανές, ψυγεία, φούρνοι).

  Στόχος μας είναι η άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας όσον αφορά τη συντήριση, εγκατάσταση και επισκευή του κλιματιστικού σας είτε πρόκειται για οικιακή η για επαγγελματική συσκευή. Επίσης αναλαμβάνουμε και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και βιομηχανίες, όλες τις επισκευές και συντηρήσεις, πάντα με συνέπεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με βάση την πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και εγκατάστασης ψύξης και κλιματισμού, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για παντός τύπου εργασίες, όσον αφορά την εγκατάσταση και συντήρηση κλιματισμού, θέρμανσης συσκευών και εξαερισμού. Στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη εργασία.

  Επισκευάζουμε κλιματιστικά και ψυκτικές εγκαταστάσεις όλων των τύπων είτε είναι μικρές μονάδες για ιδιωτική χρήση, είτε μεγάλες επαγγελματικές, βιομηχανικούς θαλάμους αναλαμβάνοντας την επισκευή, εγκατάσταση και την κατασκευή θαλάμων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ 117 - Νέο Ηράκλειο
  2815307878,2893022891
  6944288550, 6981450458
  Χωματουργικά και τεχνικά έργα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

  Διαμορφώσεις χώρων - καθαρισμός οικοπέδων
  Κατεδαφίσεις
  Εκσκαφές
  Διανοίξεις δρόμων
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΠΑΡΟΔΟΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ - Ηράκλειο
  2810263851
  Συνεργείο αυτοκινήτων ford
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ – ΣΤΕΓΕΣ – ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
  ΒΕΝΕΡΑΤΟ - Ηράκλειο
  2810792120
  6945488982
  ΧΟΝΔΡΟΖΟΥΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΣΤΕΓΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΤΕΓΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΚΑΛΑΜΩΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΛΥΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Καλωσήλθατε στην σελίδα μας !!!!

  Βρείτε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/Προκάτ-Κεραμοσκεπές-Χονδροζουμάκης-Αντώνης-226511268082372/

  Σκεπές, Κεραμοσκεπές Όλων των Τύπων, Κατασκευή, Συντήρηση, Επισκευή‎ Ξύλινα πατώματα - ξύλινες Δημιουργίες στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Με πολυετή εμπειρία η επιχείριση ΧΟΝΔΡΟΖΟΥΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ που εδρεύει στο Βενεράτο του Ηρακλείου στην Κρήτη, δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής, συντήρησης και επισκευής των κεραμοσκεπών, ξύλινων σκεπών, με επιτυχία συνέπεια επαγγελματισμό, αλλά και στην κατασκευή Προκάτ ξύλινων κατοικιών και στις γυψοσανίδες και ψευδοροφές . Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους σκεπατζήδες, γυψαδόρους και εξυπηρετεί αμεσα από οπου μας ζητηθεί στο Ηράκλειο στα Χανιά και σε ολη την Κρήτη μόνο για σοβαρές προτάσεις .
  Οι κεραμοσκεπές που κατασκευάζουμε είναι ποιοτικές και ανθεκτικές στο χρόνο.
  Σκεπές σπιτιών εκκλησιών χωρίς προβλήματα για μια ζωή. Προτείνουμε λύσεις οικονομικές μελετάμε την οικοδομή και φροντίζουμε να σχεδιάσουμε την στέγη ανάλογα με το υφος που αρμόζει στην οικοδομή.

  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα της αγοράς έχοντας ως πρώτη σκέψη την καλύτερη ποιότητα υλικών και εργασίας σε συνδυασμό πάντα με τις λογικές τιμές.

  Οι υπηρεσίες μας:

  Κατασκευή κάθε τύπου κεραμοσκεπής με κεραμίδια βυζαντινά–καλαίσθητες και ποιοτικές (δίριχτες, μονόριχτες, τετράριχτες και στέγες ειδικής τεχνογνωσίας)
  Καλαμωτές , καφασωτά
  Κατασκευή πέργκολας σε σχέδια και χρώματα των επιθυμιών σας με αισθητική τελειότητα
  Κατασκευάζουμε ξύλινες πέργκολες για κάλυψη μικρών και μεγάλων επιφανειών είτε σαν διακοσμητική κατασκευή είτε σαν συνδυασμός συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων.
  Συντηρούμε τις κεραμοσκεπές –αναπαλαιώνουμε και επισκευάζουμε κάθε στέγη ειτε σε επαγγελματικό χώρο ειτε σε ιδιωτικό(κατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα εκκλησίες)
  Κατασευή σοφίτας,κιόσκια χαγιάτια
  Κατασκευή παράθυρων στις στέγες των σπιτιών.
  Κατασκευή ξύλινων δαπέδων (ξύλινα πατώματα) και επισκευές
  Ξύλινα ταβάνια
  Τοποθετήσεις LAMINATE
  Ειδικές κατασκευές
  Ξύλινες επενδύσεις
  ΠΡΟΚΑΤ – ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΈΣ – ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ - ΛΥΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ για ολο το νομό Ηρακλείου και Χανίων στην Κρήτη
  Δείξτε μας το σχέδιο που επιθυμείτε και εμείς θα σας το παραδώσουμε ετοιμοπαράδοτο με σύγχρονες κατασκευαστικές αντιλήψεις και τα καινούρια δομικά υλικά αλλά και οικολογικά προϊόντα , φιλικά προς το περιβάλλον.
  Κατασκευές με ευρωπαικές προδιαγραφές,
  Σπίτια στα μέτρα σας, αντισεισμικά ,με θερμομόνωση και ενεργειακή απόδοση.
  Χαμηλό κόστος κατασκευής, και συντομότερος χρόνος παράδοσης της οικοδομής.
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ – ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ-ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ στο Ηράκλειο Κρήτης
  Γύψινες ανακαινίσεις
  Γύψινες διακοσμήσεις
  Τοιχοποιίες χωρίσματα παντός τύπου διαχωριστικά γραφείων
  Ανακαινίσεις καταστημάτων, ξενοδοχείων κατοικιών, βιτρίνες, ψευδοροφές, χωρίσματα, θόλους,κρυφούς φωτισμούς, κορνίζες ορυκτή ινα
  Επενδύσεις τζακιών, Συστήματα οροφών
  Τοιχοποιίες
  Επενδύσεων τοίχων, επενδύσεις τζακιών
  Συστήματα εξωτερικών εσωτερικών γύψινων διακοσμήσεων
  Καλλιτεχνικές τεχνοτροπίες
  Ψευδοροφές γυψοσανίδας για την επένδυση της οροφής.
  Ψευδοροφές με κρυφό η φανερό φωτισμό
  Τσιμεντοσανίδες

  Το πλήθος των κατασκευών μας εγγυώνται για την ποιότητα και αντοχή, είμαστε συνεπείς στην παράδοση κάθε έργου, και στεκόμαστε δίπλα σας και μετά την αποπεράτωση των εργασιών .
  Στόχος μας είναι η σωστή, άμεση, οικονομική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας.
  Μη διστάσετε να μας καλέσετε για να σας δώσουμε την προσφορά μας!
  Με εκτίμηση
  ΧΟΝΔΡΟΖΟΥΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΒΙΑΝΝΟΥ 35 - Ηράκλειο
  2810243202
  6936982171, 6936982173
  Τεχνικό - αρχιτεκτονικό γραφείο στο Ηράκλειο της Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ
  ΑΣΤΕΡΙΩΝΟΣ 4, ΓΑΖΙ - Ηράκλειο
  2810822919
  6934737984
  Εφαρμόζουμε την τεχνική της πατητής τσιμεντοκονίας σε κάθε είδους επιφάνεια, σε εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους.

  Τοποθετήσεις πλακιδίων
  Πατητή τσιμεντοκονία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ, ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ
  ΒΟΡΙΖΙΑ - Ηρακλείου
  6974021999
  ΚΡΗΤΑΓΕΝΗΣ ΔΙΑΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ

  CRETAN ZEUS PARK

  ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
  ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ-ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
  ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ – ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
  ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΠΤΗΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
  ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
  ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ

  Σκοπός του «Κρηταγενούς Δία» είναι να διηγηθεί και να διατηρήσει την ιστορία της Κρήτης από τη Μινωική Εποχή μέχρι σήμερα, για να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι μεγάλοι.

  Ώρες λειτουργίας

  ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΠΟ: 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  Τετάρτη έως Κυριακή 10:00-18:00 καθημερινά
  Δευτέρα & Τρίτη κλειστά

  Εισιτήρια (*και για τα 7 επιμέρους πάρκα)

  Γενική είσοδος: 10 €
  Φοιτητικό: 7 €
  Πολύτεκνοι : 7 €
  Παιδιά από 6 έως 12 ετών: 6 €
  Παιδιά κάτω των 6 ετών ΔΩΡΕΑΝ, συνοδεία γονέων!
  ΑΜΕΑ & Συνοδός ΔΩΡΕΑΝ
  Group άνω των 5 ατόμων: 7€ ανα άτομο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  ΜΟΧΟΣ - Ηρακλείου
  2897061215
  6972697710, 6973587342
  Αναλαμβάνω υδραυλικές εργασίες και υδραυλικά έργα με έδρα το Νομό Ηρακλείου.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΕΡΑΣΜΟΥ 50, ΜΕΣΑΜΠΕΛΙΕΣ - Ηρακλείου
  2810261502
  6937364070
  Ελαιοχρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών
  Τεχνοτροπιες
  Μονωτικές εργασίες
  Επισκευαστικές εργασίες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Κυρ.Σκεπετζή 10 πάροδος Ούλαφ Πάλμε - Ηράκλειο
  2810380286
  6944963156
  ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ
  Υδραυλικός Ηράκλειο Κρήτης

  Η επιχείρησή μας “ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ” η οποία εδρεύει στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται από το 1989 στον χώρο των υδραυλικών εργασιών παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλο το Ηράκλειο.

  Διαθέτοντας μία έμπιστη ομάδα που αποτελείται από έμπειρους υδραυλικούς, σύγχρονα εργαλεία και χάρη στη διαρκή επιμόρφωσή μας σε νέες μεθόδους και τεχνικές μπορούμε να αναλάβουμε και να λύσουμε κάθε είδους πρόβλημα που αφορά τα υδραυλικά του χώρου σας, από το μικρότερο μερεμέτι έως την μεγαλύτερη εγκατάσταση.

  Είμαστε σε θέση να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις και να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους εργασία σχετικά με υδραυλικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις μπάνιου - κουζίνας, ηλιακούς και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανση, ενδοδαπέδια θέρμανση και αποχετευτικά έργα.

  Με προσήλωση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, ταχύτητα στην ολοκλήρωση κάθε είδους υδραυλικής εργασίας και εγγυημένο αποτέλεσμα, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

  Σε όλες τις δουλειές μας χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά, αρίστης ποιότητας, προσφέροντας αξιόπιστες και μακροχρόνιες λύσεις σε θέματα που αφορούν τα υδραυλικά, τη θέρμανση και την αποχέτευση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μπορέσουμε να συνεργαστούμε και με εσάς και να προσθέσουμε στην λίστα μας ακόμη έναν ευχαριστημένο πελάτη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας!

  Είμαστε πάντα δίπλα σας πρίν αλλά και μετά από οποιαδήποτε εργασία αφορά την ύδρευση, την αποχέτευση και την θέρμανση του χώρου σας, εξυπηρετώντας άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΓΡΟΝΟΜΟΙ - ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ 94, ΑΡΧΑΝΕΣ - Ηρακλείου
  2810752382
  6982937788
  Η εταιρεία μας "ΓΕΩ" έχει έδρα στις Αρχάνες Ηρακλείου. Κύρια δραστηριότητα μας είναι η μελέτη κτιριακών έργων, έκδοση οικοδομικών αδειών, κατασκευή και αποπεράτωση.
  Αναλαμβάνουμε μελέτες - επιβλέψεις και υπηρεσίες έκδοσης αδειών, πιστοποιητικά, βεβαιώσεις.

  Αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτηρίων.

  Οικοδομικές άδειες
  Χαράξεις
  Τεχνικές μελέτες
  Φωτοερμηνείες
  Ενεργειακά πιστοποιητικά
  Τακτοποιήσεις αυθαιρέτων
  Τοπογραφικά διαγράμματα
  Κτηματολογικά - δασικά

  Με εκτίμηση
  Γλυνός - Λορέντζος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  ΠΥΡΓΟΣ - Ηρακλείου
  2893023321
  6945474489
  ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΛΗΤΗ
  ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ-ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
  ΛΙΑΝΚΟ-ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
  ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΟΥΖΟΥ- ΣΙΚΑΛΕΩΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΤΑΚΟΣ
  ΕΦΤΑΖΥΜΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ –ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΛΑΔΙΟΥ-ΣΤΑΡΕΝΙΑ-ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΑ
  ΧΙΑΝΙΚΗ-ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΚΡΗΤΗ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

  www.vardakis.net

  Σε ένα πανέμορφο οικισμό του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, τον ΠΥΡΓΟ ΜΟΝΟΦΑΣΙΟΥ βρίσκεται η μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης παξιμαδιών, ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ.

  Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1970.

  Κύριο μέλημά μας είναι η ποιότητα, η οποία είναι άρτια συνδεδεμένη με την υγεία.

  Με μεράκι προσπαθούμε να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Τα παξιμάδια μας είναι ποιοτικά, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα και έχουν εισπράξει την εύφημη μνεία από το χημείο του κράτους, από τον πρώτο κιόλας έτος της παραγωγής.

  Έχουμε εξασφαλίσει για εσάς την ποιότητα των προϊόντων μας, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα, με το άρωμα τους, την ιδιαίτερη γεύση και την φρεσκάδα τους.

  Τα παράγουμε και τα τυποποιούμε στην μονάδα μας , τηρώντας όλες τις απαιτούμενες συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής, για διατηρήσουν το χρώμα και την γεύση τους αναλλοίωτα.

  Σ’ εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία συσκευασιών και ποικιλιών.

  ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΑΞΙΜΑΞΙΟΥ ΒΑΡΔΑΚΗΣ

  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

  Παξιμάδια ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  Παραδοσιακά προϊόντα ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  Εμπόριο παξιμαδιών ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  Χονδρικό εμπόριο Κρητικών παξιμαδιών ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  Λιανικό εμπόριο Κρητικών παξιμαδιών ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  Ελληνικά Κτητικά παξιμάδια
  Παραγωγοί σύκων
  Παραγωγή –συσκευασία παξιμαδιών
  Παξιμάδια σταρένια, κριθαρένια, σικάλεως
  Παξιμάδια ξυλόφουρνου
  Παξιμάδια μπουκιές ούζου, σικάλεως
  Παξιμάδια εφτάζυμα
  Κρητικό ντάκος

  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

  www.vardakis.net

  Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε τα προϊόντα μας, σε λιανική πώληση στον χώρο μας, αλλά και χονδρική σε διάφορα καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα και είδη τροφίμων σε όλη την Ελλάδα.

  Με εκτίμηση,
  Κουτεντάκης Δημήτριος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ
  ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ - Ηράκλειο
  6973227596
  Let’s Wash στην Αμμουδάρα, στη δυτική περιμετρική (πίσω από το σ/μ Σκλαβενίτη - πρώην Carrefur) και στη Ν. Αλικαρνασσό, οδός Μ. Ασίας, δίπλα στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη.

  Ανοικτά 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα και με κάθε καιρό και τις Κυριακές και τις αργίες.

  Θα θέλαμε επίσης να γνωρίζετε ότι δεν είμαστε μια πολυεθνική, απρόσωπη και χαοτική εταιρεία.

  Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που ψάχναμε να βρούμε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι αγαπάμε το όχημά μας και επιθυμούμε να το έχουμε πάντα καθαρό και περιποιημένο.

  Που δεν μας άρεσε η αναμονή και η ταλαιπωρία, που δεν ρισκάρουμε, θέλουμε να έχουμε εμείς τον έλεγχο και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο, από το τέλειο αποτέλεσμα!

  Δοκιμάστε το, δείτε τα αποτελέσματά του και μην διστάσετε να μας στείλετε κάθε σχόλιο ή παρατήρηση που θα σκεφτείτε!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΡΕΘΥΜΝΟΥ 9 - Ηράκλειο
  2810251649
  6936579702
  ANDREAS BALASHI
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΡΕΘΥΜΝΟ
  ΣΥΜΜΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΡΕΘΥΜΝΟ
  ΣΙΔΕΡΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ
  ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΡΕΘΥΜΝΟ

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ https://www.facebook.com/roni.balashi

  Στην επιχείρηση BALASHI ANDREAS που εδρεύει στο Ηράκλειο στην Κρήτη διατηρείται μια παράδοση πολλών χρόνων στην τέχνη του σιδήρου. Ειμαστε σιδεράδες και με αρχή της επιχείρισής μας την ποιότητα και την προσωπική επαφή με τον πελάτη.
  Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε για εσάς με τέχνη και μεράκι όλων των τύπων τις σιδηροκατασκευές:
  Η πολυετή εμπειρία και η τεχνογνωσία στις σιδηροκατασκευές, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις με απώτερο σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας. Σε κάθε κατασκευαστικό έργο που αναλαμβάνει η επιχείρηση, τηρούνται αυστηρά όλες οι απαιτητικές τεχνικές προδιαγραφές καθώς και το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου καθιστώντας την επιχείρισή μας πρότυπο στην Κρήτη

  Ειδικότερα αναλαμβάνουμε:

  Σιδηροκατασκευές παντός ειδους
  Μεταλλικές κατασκευές και σύμμικτες κατασκευές
  Κάγκελα μπαλκονιών
  Κάγκελα περίφραξης
  Κάγκελα σκάλας
  Σκάλες
  Σιδερένια πατάρια
  Πάγκοι εργασίας
  Γκαραζόπορτες ( συρόμενες ή ανοιγόμενες ) με μηχανισμούς
  Πόρτες εισόδου
  Αυλόπορτες καγκελόπορτες
  Ασφάλειες παραθύρων
  Στέγαστρα – Πέργκολες
  Υπόστεγα
  Σύμμικτες κατασκευές Παρέχουν αντισεισμική θωράκιση. Τα υποστυλώματα και οι δοκοί κατασκευάζονατι από χαλύβδινες διατομές που θωρακίζουν αντισεισμικά το κτίριο Ενδείκνυται για την κατασκευή πολυώροφων κτιρίων Το εύρος των εφαρμογών μας καλύπτει από κατοικίες απλού τύπου έως πολυώροφα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, μάρκετ, αποθήκες για βιομηχανικά κτίρια, αποθηκευτικούς χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις, πολυκαταστήματα, γυμναστήρια καθώς επίσης και προσθήκες σε υπάρχοντα κτίρια.
  Οι σύμμεικτες κατασκευές τώρα, είναι έργα όπου αποτελούνται από τα δυο συνηθέστερα δομικά υλικά, το χάλυβα και το οπλισμένο σκυρόδεμα.
  Μεταλλικά κτίρια προκατασκευασμένα κτίρια αποθήκες με μεγάλο ελεύθερο ύψος που να επιτρέπουν την είσοδο σε φορτηγά και χρήση ανυψωτικών. Οι κατασκευές αυτές κατασκευάζονται στον χώρο μας βάφονται και στη συνέχεια συναρμολογούνται στο χώρο σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
  Σκίαστρα αυτοκινήτων ειναι μια οικονομική και καλαίσθητη λύση γι’ αυτούς που δεν διαθέτουν εσωτερικούς χώρους στάθμευσης, για την προφύλαξη των αυτοκινήτων τους από τις καιρικές συνθήκες (ηλιακή ακτινοβολία, βροχή, χαλάζι, παγετός)
  Ειδικές κατασκευές κ.α.
  Επισκευές, ενισχύσεις, κατασκευές

  Γιατί να μας επιλέξετε;
  Ποιότητα, επαγγελματισμός, εξειδίκευση
  Τεράστια εμπειρία στον χώρο
  Άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτιση απο οπου μας ζητηθεί στο Ηράκλειο, στα Χανιά στο Λασίθι στο Ρέθυμνο σε ολη την Κρήτη αλλα και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις .
  Λογικές και προσιτές τιμές
  Με εκτίμηση
  ANDREAS BALASHI
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγία Φωτεινή, Καρτερός - Ηράκλειο
  2810383001
  6945508638
  SFYRI SYSTEM
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  H πολυετής παρουσία της Sfyri System στον απαιτητικό χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου, pvc και μεταλλικών κατασκευών, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις μεγάλης αντοχής και ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Κουφώματα αλουμινίου
  Κουφώματα pvc
  Θωρακισμένες πόρτες
  Βιομηχανικά ρολλά
  Σκάλες
  Κάγκελα μεταλλικά - αλουμινίου - inox
  Γκαραζόπορτες
  Παντός είδους μεταλλικές κατασκευές

  Η τεχνογνωσία μας, η πολυετή εμπειρία μας, η σοβαρότητα που μας διακρίνει σε βάθος χρόνου, η άμεση εξυπηρέτηση σας, σε συνδιασμό με τις υπογραφές τών μεγαλύτερων οίκων στα προϊόντα που σας παρέχουμε, μας κάνει να ξεχωρίζουμε!

  Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε όπου και αν βρίσκεστε.
  Εξυπηρετούμε όλο το Ηράκλειο κ τις γύρω περιοχές.

  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

  Αγία Φωτεινή, Καρτερός, Ηράκλειο
  Τηλέφωνο: 2810383001 , Κινητό: 6945508638

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΚΑΜΠΑΝΙ - Χανίων
  6973535926
  6978185998
  εργολαβος οικοδομων χανια, ρεθυμνο, ηρακλειο, κρητη
  κτιριακες κατασκευες χανια, ρεθυμνο, ηρακλειο, κρητη
  οικοδομικες εργασιες παντος τυπου χανια
  κατασκευες με το κλειδι στο χερι χανια, ρεθυμνο, ηρακλειο, κρητη
  αποπερατωσεις κτιριων χανια, ρεθυμνο, ηρακλειο, κρητη
  ανακαινισεις οικιων, καταστηματων χανια, ρεθυμνο, ηρακλειο, κρητη
  ανακαινιση ιδιωτικου & επαγγελματικου χωρου χανια, ρεθυμνο, ηρακλειο, κρητη

  Η τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία στα Χανιά Κρήτης, του κυρίου Πετρουλάκη Νικηφόρου, δραστηριοποιείται στις Γενικές Κατασκευαστικές Εργασίες κτιρίων.

  Κατασκευή οικοδομών, ανακαίνιση ακινήτων, αναπαλαίωση σπιτιών, ενεργειακή μελέτη και αναβάθμιση κτιρίων.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργολαβίες, από μικρά εώς πολύ μεγάλα και απαιτητικά ιδιωτικά έργα, με επαγγελματισμό και ευθύνη απέναντι στους πελάτες μας καθώς παραδίδουμε και το πιο δύσκολο έργο, ακόμα και σε προσυμφωνημένο χρόνο.

  Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία με έμπειρους τεχνίτες για κάθε εργασία ξεχωριστά, σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας και με την τεχνογνωσία και την άρτια τεχνική μας κατάρτιση, η ποιότητα των κατασκευών και η ανθεκτικότητά τους στην πάροδο του χρόνου, θα σας αφήσουν απολύτως ικανοποιημένους.

  Κάθε χώρος, είτε πρόκειται για επαγγελματική στέγη είτε για οικία χρειάζεται τη συντήρησή του, την ανακαίνιση ακόμα και την ανακατασκευή του.

  Πραγματοποιούμε εργασίες συντήρησης - ανακαίνισης - ανακατασκευής κατοικιών, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχειακών μονάδων.

  Αναλαμβάνουμε εκ θεμελίων την κατασκευή κτιρίων με το κλειδί στο χέρι:

  Μπετά - Χτισίματα - Σοβατίσματα
  Τοιχοποιίες - Στέγες - Κεραμοσκεπές
  Τοποθετήσεις πλακιδίων - μαρμάρων - γρανιτών
  Επενδύσεις πέτρας σε τοίχους, τζάκια και βρύσες.
  Μονώσεις - Θερμομονώσεις - Θερμοπροσόψεις
  Ηλεκτρολογικά - Υδραυλικά
  Ελαιοχρωματισμοί και τεχνοτροπίες σε μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων

  Επικοινωνήστε μαζί μας 6973535926 & 6978185998 για να επωφεληθείτε των προσφορών μας.

  ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!

  Εσείς δεν έχετε παρά να μας εμπιστευθείτε και εμείς σας παραδίδουμε το κλειδί του κτιρίου σας, στο χέρι.

  Με εκτίμηση: Πετρουλάκης Νικηφόρος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ
  ΑΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΙΕΣ - Ηρακλείου
  2810743333
  6974233404
  Η επιχείρηση Ταμπακάκης Κωνσταντίνος ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Ταμπακάκη Κωνσταντίνο με στόχο την δημιουργία ενός καταστήματος που θα μπορέσει να σταθεί διπλά στον αγρότη παρέχοντας του προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη και απαίτηση του.

  Η επιχείρηση στεγάζεται στις Αγιές Παρασκιές Ηρακλείου Κρήτης , δραστηριοποιείται στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων (θαμνοκοπτικά,αλυσοπρίονα, ελαιοραβδιστικά, κ.α) καθώς επίσης και στην κατασκευή ποιοτικών γεωργικών μηχανημάτων, κυρίως αυτοκινούμενα μεταφορικά, ψεκαστικά και κλαδευτικά συγκροτήματα.

  Όμως η δραστηριότητας της δεν σταματά εδώ, από το 1986 μέχρι και σήμερα ασχολείται και με την κατασκευή λεβήτων βιομάζας και παρέχει μια ολοκληρωμένη πρόταση για κατασκευή και επισκευή παντός τύπου μηχανημάτων.

  Προιόντα:

  Γεωργικά μηχανήματα
  Αλυσοπρίονα
  Θαμνοκοπτικά
  Χορτοκοπτικά
  Θρυμματιστές κλαδιών
  Ραβδιστικά
  Γεννήτριες ελαιοραβδιστικών
  Βάσεις ελαιοραβδιστικού
  Ψεκαστικά
  Κλαδευτικά
  Λέβητες βιομάζας
  Μεταφορικά
  Τρέιλερ

  Στο χώρο μας προσφέρεται μια πλήρη τεχνική υποστήριξη σε όλα τα μηχανήματα που διαθέτουμε. Επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση του προσωπικού μας δημιουργώντας έτσι μια ομάδα service που απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς με εμπειρία στη συντήρηση και επισκευή τόσο των δικών μας μηχανημάτων όσο και όσων εμπορευόμαστε στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Ειρήνης & Φιλίας 43 - Ηράκλειο
  6980221175
  Λεστάκης Μαρίνος | Κατασκευές αλουμινίου & σιδήρου

  Η εταιρεία του κυρίου Λεστάκη με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της πριν χρόνια στον χώρο των κουφωμάτων, με υψηλής ποιότητας PVC, αλουμινίου, εσωτερικές πόρτες, εξώπορτες, παράθυρα, είδη σκίασης, σίτες, πτυσσόμενα κάγκελα, κλειδαριές ασφαλείας, αίθρια και γενικά όσα χρειάζονται για τη θωράκιση και προστασία του προσωπικού σας χώρου.

  Στην ιστοσελίδα μας έχετε την δυνατότητα να μάθετε περισσότερα για εμάς καθώς και να δείτε φωτογραφίες από τα έργα μας.

  Συνεργαζόμαστε με τα πιο αξιόπιστα εργοστάσια κατασκευής και μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις σε κάθε ιδιωτική και αρχιτεκτονική ανάγκη για την κατοικία ή τον επαγγελματικό χώρο.

  Ασυναγώνιστη ποιότητα!

  Στην επιχείρησή μας θα βρείτε υψηλή ποιότητα κατασκευής γιατί χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά στην αγορά για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Εδώ δίνουμε βάση στον τρόπο που θα κατασκευαστεί το κούφωμά σας. Είτε είναι πόρτα, είτε παράθυρο αλουμινίου, ανοιγόμενο, συρόμενο, επάλληλο κτλ. θα μελετηθούν προσεκτικά όλες οι παράμετροι που αφορούν το κούφωμά σας (όπως σημείο τοποθέτησης, χρήση, διαστάσεις) και θα χρησιμοποιήσουμε τα καλύτερα υλικά για την κατασκευή του.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Ηράκλειο
  6972204545
  ΛΕΣΤΑΚΗΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
  ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ-ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ –ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
  ΓΥΨΙΝΑ - ΟΡΥΚΤΕΣ ΙΝΕΣ-ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΖΑΚΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ –ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ

  Η επιχείρηση ΛΕΣΤΑΚΗΣ ΓΥΨΙΝΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής- ανακαίνισης – ψευδοροφής με μεγάλη επιτυχία.

  Εδρεύει στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το χώρο σας.

  Στόχος μας είναι κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, να τελειώνει με τις καλύτερες εφαρμογές υλικών, αλλά και την ικανοποίηση ότι δημιουργήσαμε ακόμα μια σχέση συνεργασίας που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

  Μελετάμε μαζί με τον πελάτη τον σχεδιασμό και την κατασκευή και προτείνουμε την πιο συμφέρουσα πρόταση.

  Με την εμπειρία και την συνέπεια που έχουμε, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους και η αρχή μας είναι …..ότι καμία δουλειά δεν ολοκληρώνεται , εάν ο πελάτης δεν είναι πλήρως ικανοποιημένος.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Γυψοσανίδες ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
  Ψευδοροφές ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
  Ανακαινίσεις οικιών ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
  Ανακαινίσεις καταστημάτων ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ
  Γύψινες διακοσμήσεις
  Κρυφός φωτισμός
  Επενδύσεις τζακιών
  Ορυκτές ίνες
  Χωρίσματα
  Δόμηση
  Μερεμέτια
  Γύψινες κατασκευές

  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ-ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ-ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

  Τηλεφωνήστε μας και οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες, θα ενσωματώσουν τις ιδέες ανανεώνοντας το χώρο σας σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας,

  ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ – ΓΡΗΓΟΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Με εκτίμηση,
  Λεστάκης Γεώργιος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ – ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 127 - Ηράκλειο
  2810331249
  6988350979
  περιποιηση νυχιων ηρακλειο κρητης -μανικιουρ πεντικιουρ ηρακλειο κρητης

  Το Nail Me by Eirini Deligianni περιποιείται τα άκρα των χεριών και των ποδιών σας, προτείνοντας λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε σας ανάγκη και εξυπηρετούν το δικό σας στυλ.

  Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Λεωφόρο Εθνικής Αντίστασης 127, μπορείτε να διαλέξετε ακριβώς το σχέδιο και το χρώμα που θέλετε για τα νύχια σας, επιλέγοντας από τη μεγάλη γκάμα μανό που διαθέτει.

  Το ίδιο ισχύει και για τα πόδια σας, καθώς ένα περιποιημένο πεντικιούρ με το κατάλληλο σχήμα και τη σωστή απόχρωση ολοκληρώνουν την εξωτερική εμφάνιση.

  Οι υπηρεσίες του Nail Me by Eirini Deligianni:

  μανικιουρ ηρακλειο κρητης
  πεντικιουρ ηρακλειο κρητης
  περιποιηση νυχιων ηρακλειο κρητης
  περιποιηση ακρων ηρακλειο κρητης
  ημιμονιμο μανικιουρ ηρακλειο κρητης
  σχημα φρυδιων ηρακλειο κρητης
  αποτριχωση προσωπου με κλωστη ηρακλειο κρητης
  manicure ηρακλειο κρητης
  pedicure ηρακλειο κρητης

  Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2810331249 και 698.835.0979 και κλείστε το ραντεβού σας.

  Ειρήνη Δεληγιάννη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ
  ΜΟΝΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 9 - Ηράκλειο
  2810210701
  6974108816
  συντηρησεις καυστηρων ηρακλειο κρητης
  καθαρισμος λεβητων ηρακλειο κρητης
  συνεργειο καυστηρων ηρακλειο κρητης

  Ο τεχνικός αερίων και υγρών καυσίμων , Αποστολάκης Αντώνιος, δραστηριοποιείται στον χώρο των καυστήρων πάνω από 17 χρόνια παρέχοντας πιστοποιημένη εργασία στο Ηράκλειο Κρήτης.

  Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία , επιτρέπει στον Αποστολάκη Αντώνιο,να αντιμετωπίζει κάθε είδους βλάβη δίνοντάς ολοκληρωμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  Παρέχει συντήρηση σε καυστήρες και λέβητες πετρελαίου και υγραερίου και εγγυάται τη σωστή λειτουργία αυτών.

  Υπηρεσίες:

  συντηρησεις καυστηρων ηρακλειο κρητης
  συντηρηση καυστηρα πετρελαιου ηρακλειο κρητης
  συντηρησεις καυστηρων υγραεριου ηρακλειο κρητης
  βλαβη καυστηρα ηρακλειο κρητης
  βλαβες καυστηρων ηρακλειο κρητης
  βλαβη καυστηρα ηρακλειο κρητης
  επισκευες καυστηρων ηρακλειο κρητης
  επισκευες καυστηρων πετρελαιου ηρακλειο κρητης
  επισκευες καυστηρων υγραεριου ηρακλειο κρητης
  καθαρισμος λεβητων ηρακλειο κρητης
  τεχνικος αεριων και υγρων καυσιμων ηρακλειο κρητης
  μελετη καυστηρων ηρακλειο κρητης
  τοποθετηση καυστηρων ηρακλειο κρητης
  συνεργειο καυστηρων ηρακλειο κρητης

  Καλέστε για εγκατάσταση ή επισκευή του καυστήρα σας στα τηλέφωνα 2810210701 και 697.410.8816

  Με εκτίμηση, Αποστολάκης Αντώνιος
  Toggle
προηγούμενη 1 από 46 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ