noscript image for google
 • Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Θεσσαλονίκη
  2310889172
  6944355797
  Γερανοι Θεσσαλονικη Cranes Thessaloniki Πανταζης Δημητριος 6944355797

  * εκμετάλλευση ενοικιάσεις τηλεσκοπικών γερανών μηχανημάτων έργου και μεταφορά με γερανό

  * ενοικίαση καλαθοφόρου ανυψωτικό μηχάνημα έργου και μεταφορά με γερανό και εργασίες με καλάθι

  * κοπή και κλάδεμα δέντρων με γερανό κλάδεμα Πανόραμα ρετζίκι Χαλκιδική
  διαθέτουμε συνεργείο κλαδέματος

  * γερανοί μεταφορές τοποθετήσεις μηχανημάτων γερανομεταφορές Θεσσαλονίκης

  * CRANES THESSALONIKI CRANES GREECE USED CRANES FOR RENTAL CRANE HIRE

  Γερανοφόρα μηχανήματα φορτοεκφορτώσεις γερανών ενοικιάσεις

  μεταφορές τοποθετήσεις γερανοι θεσσαλονικης ανύψωση κλιματιστικά με γερανό

  μεταφορές προκάτ μεταφορές τοποθετήσεις Θεσσαλονίκης μεταφορές γερανοί

  γερανοφόρα τηλεσκοπικά αυτοκινούμενα προς ενοικίαση και μεταφορά πιάνου

  http://facebook.com/Geranoi.thessalonikis

  http://www.geranoi-pantazis.gr

  γερανοι

  μεταφορες προκατ

  Κοπή και κλάδεμα δέντρων με γερανό

  ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΟΥ ΡΕΤΖΙΚΙ

  ΚΛΑΔΕΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΟΠΗ ΠΕΥΚΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

  ΚΛΑΔΕΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

  ΓΕΡΑΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  ΓΕΡΑΝΟΙΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  CRANES

  THESSALONIKI

  CRANES THESSALONIKI

  CRANESTHESSALONIKI

  CRANES GREECE

  CRANES THESSALONIKI GREECE

  USED CRANES

  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟΥ

  ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ

  ΓΕΡΑΝΟΣ

  ΓΕΡΑΝΟΥ

  ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ

  ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΟΥ

  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

  ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΡΓΟΥ

  ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΥ

  ΓΕΡΑΝΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

  ΑΝΥΨΩΣΗ

  ΑΝΕΛΚΥΣΗ

  ΚΑΘΕΛΚΥΣΗ

  ΚΛΑΔΕΜΑ,ΚΛΑΔΕΜΑ ΔΕΝΤΡΟΥ

  ΚΟΨΙΜΟ ΔΕΝΤΡΟΥ

  ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟ

  ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΑ

  ΓΕΡΑΝΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

  ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

  ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ

  CRANE HIRE

  RENTAL CRANES

  P&H

  LIEBHERR

  KATO

  ALL TERRAIN
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΑΘΗΝΑ - Αττική
  2102407543
  6977624081, 6988601802
  Η 20 ΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ.ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΙΟ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ(ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ, ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ, ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ,ΣΟΦΑΤΙΣΜΑΤΑ, ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ)ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΑΝΩ ΤΩΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 4 - Θεσσαλονίκη
  2310265972
  6932361779
  Με 35 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, η εταιρεία ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Π. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, σε συνεργασία με πολλές ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας, ασχολείται με ασφάλειες παντός τύπου. Ασφάλειες αυτοκινήτων, σκαφών, εργοστασίων, νοσοκομείων, υγείας, εγκυμοσύνης, σπιτιών κτλ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΓΑΜΒΕΤΑ 181 - ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΡΤΙΟΥ - Θεσσαλονίκη
  2310304476
  6973946251
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ -ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΡΤΖΑΣ Α. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ Σχέδια Δ.Ε.Η -Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις: οικιών -καταστημάτων-βιοτεχνιών -Εγκαταστάσεις φωτισμού: κτιρίων - οικιών - καταστημάτων - κήπων -Εγατάσταση :θυροτηλεφώνων-θυροτηλεόρασης - κεραιών tv -δωρυφορική tv - κλειστών κυκλωμάτων tv -Επισκευές βλαβών ηλ. εγκαταστάσεων:επισκευές θερμοσίφωνων-θερμοσυσωρευτών -ηλ. κουζινών -Ανακαινήσεις :καταστημάτων-οικιών Ώρες εργασίας(08:00-17:00)για βλαβες 24 ώρες - Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις χώρων - Πλήρης κάλυψη συνεργείων - Επισκευές θερμοσίφωνων και θερμοσυσσωρευτών - Ηλεκτρικών κουζινών Τηλέφωνα Θεσσαλονίκης: 2310304476 κιν: 6973946251 wind - 6978513752 whats up. ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ ΚΑΙ ΒΑΚΧΟΥ 9 - Θεσσαλονίκη
  2310550959
  6976979891
  Ηλεκτρικά αυτοκινήτων, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μίζα αυτοκινήτου, μίζες, δυναμό, μίζα αυτοκινήτου, μίζες αυτοκινήτου, σκάφους, φορτηγών, δυναμό αυτοκινήτου, σκάφους, φορτηγού, Καλαμαριά, Τούμπα, Χαριλάου, Εύοσμος, Τριανδρία, Ωραιόκαστρο, Θέρμη, Καλοχώρι, Αμπελόκηποι, Μενεμένη, Σταυρούπολη, Πολίχνη, Αμπελόκηποι, Κορδελιό, Επανομή, Λαγκαδάς, Ευκαρπία, Χαλάστρα, Ανατολικό, Περαία, Νέα Μηχανιώνα, Συκιές, Διαβατά, Πυλαία, Έβρο, Καβάλα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ροδόπη, Δράμα, Κιλκίς, Πέλλα, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κοζάνη, Καστοριά, Πιερία, Ημαθία, Καρδίτσα, Λάρισα, Γρεβενά, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Τρίκαλα, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Πρέβεζα, Εύβοια, Βοιωτία, Αττική, Αχαΐα, Κορινθία, Λακωνία, Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Χανιά, Λασίθι, Ηράκλειο, Ρέθυμνο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 35, ΠΟΛΙΧΝΗ - Θεσσαλονίκη
  2310666722
  6932306180
  Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας. Η εταιρεία αναλαμβάνει εγκαταστάσεις κλιματισμού και λεβήτων φυσικού αερίου, μελέτη για εγκαταστάσεις θέρμανσης με φυσικό αέριο, συντήρηση λεβήτων φυσικού αερίου και κλιματιστικών.

  Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες, παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

  Η άριστη τεχνική μας κατάρτιση, εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της θέρμανσης και του κλιματισμού.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΠΑΖΩΝ - ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ
  ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 36 - Θεσσαλονίκη
  2310690392
  6974121076,6974322461
  *Ενοικιάσεις κάδων
  *Διαχείρηση απορριμάτων
  *Απομάκρυνση απορριμάτων & μπάζων
  *Τοποθετήσεις σκαλωσιών
  *Χοάνες μπαζών
  *Διανομές πετρελαίου θέρμανσης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΙ & ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  ΣΚΙΑΘΟΥ 1 ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ - Θεσσαλονίκη
  2311222190
  6955545850
  Μήτσας Γεώργιος | Στοματικός Γναθοπροσωπικός Χειρουργός Θεσσαλονίκη

  Ονομάζομαι Μήτσας Γεώργιος του Ιωάννη και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις πανεπιστημιακές σχολές στην Οδοντιατρική Σχολή Α.Π.Θ. παρακολούθησα επί διετία εκπαίδευση στον τομέα Οδοντικής Προσθετικής στην τεχνική Σχολή Γαληνός. Κατόπιν εξετάσεων εισήχθην εις την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησα επιτυχώς.

  Εργάστηκα επί σειρά ετών στο ιδιωτικό μου Ιατρείο ως Χειρούργος Οδοντίατρος, στην Ίωνος Δραγούμη 49. Εν συνεχεία έδωσα εξετάσεις εισαγωγής εις την ειδικότητα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου επιτυχώς.

  Ξεκίνησα την ειδικότητα μου ως ειδικευόμενος Ιατρός Γενικής Χειρουργικής επί 6μηνο εις στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας υπό την διεύθυνση του κ. Χριστοδουλίδη. Εν συνεχεία διορίσθηκα ως ειδικευόμενος Ιατρός Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου επί 4ετία και ολοκλήρωσα την ειδικότητα μου με το τελευταίο 6μηνο εις την Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου υπό την διεύθυνση του κ. Μάνου.

  Eπιπλέον ειδικεύομαι στον ιατρικό βελονισμό, νευραλγίες τριδύμου, προσωπαλγίες, αδυνάτισμα – διακοπή καπνίσματος, στην καταπολέμιση μυοσκελετικών πόνων και είμαι μέλος του ιατρικού ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.

  Εμφυτεύματα

  Τι είναι

  Τα εμφυτεύματα κατασκευάζονται από τιτάνιο και σκοπό έχουν να αποκαταστήσουν τα χαμένα μας δόντια. Το τιτάνιο είναι απόλυτα βιοσυμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό, για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται για δεκαετίες και σε πληθώρα άλλων επεμβάσεων πέρα από την Οδοντιατρική, στην Ορθοπεδική και την Νευροχειρουργική. Το ποσοστό επιτυχίας των οστεοενσωματούμενων οδοντικών εμφυτευμάτων αγγίζει το 98%.

  Η διαδικασία τοποθέτησης ενός εμφυτεύματος περιλαμβάνει δυο στάδια, το χειρουργικό και το προσθετικό. Στο πρώτο στάδιο, τοποθετείται το εμφύτευμα στο οστό, μια απλή και σύντομη διαδικασία που γίνεται με τοπική αναισθησία.

  Στη συνέχεια αφήνουμε να περάσουν περίπου τρεις μήνες για να ολοκληρωθεί η οστεοενσωμάτωση του εμφυτεύματος στο φατνιακό οστούν. Μετά το διάστημα αυτό μπορούμε να ξεκινήσουμε την αποκάλυψη του εμφυτεύματος (τοποθέτηση βίδας επούλωσης) και το προσθετικό στάδιο, δηλαδή τη λήψη αποτυπωμάτων για την κατασκευή προσθετικής εργασίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις και εφόσον υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις, μπορεί να γίνει και άμεση φόρτιση των εμφυτευμάτων, δηλαδή να γίνει τοποθέτηση προσωρινής προσθετικής εργασίας αμέσως μετά τη χειρουργική επέμβαση και ο ασθενής να αποκτήσει δόντια μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

  Πλεονεκτήματα

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ?

  Τα εμφυτεύματα αποτρέπουν την ατροφία του οστού των γνάθων.

  Αποτελούν τον πλέον φυσικό τρόπο αποκατάστασης των ελλειπόντων δοντιών και βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των ασθενών, την ομιλία και την αισθητική του προσώπου.

  Όταν υπάρχουν δόντια στο φραγμό και θέλουμε να αποκαταστήσουμε κάποια μικρά κενά είτε με γέφυρες είτε με εμφυτεύματα το μεγάλο πλεονέκτημα των εμφυτευμάτων είναι ότι δεν απαιτείται ο τροχισμός των παρακειμένων δοντιών όπως γίνεται στις γέφυρες, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα συχνά να τροχίζονται δόντια άθικτα και γερά.

  Τέλος, με τα εμφυτεύματα οι οδοντοστοιχίες μπορούν να αντικατασταθούν με γέφυρες. Συνήθως, έξι με οχτώ εμφυτεύματα στην άνω γνάθο και τέσσερα με έξι εμφυτεύματα στην κάτω γνάθο είναι αρκετά για να απαλλαχτεί κάποιος από τις ολικές οδοντοστοιχίες. Έτσι ο ασθενής αισθάνεται σαν να έχει τα δικά του δόντια.[/vc_column_text]

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ;

  Κάτω από τοπική αναισθησία γίνεται μικρή τομή στο βλεννογόνο, ακολουθεί τρυπανισμός του οστού και κοχλιώνονται τα εμφυτεύματα στις προεπιλεγμένες θέσεις. Η επέμβαση διαρκεί συνήθως από 20 έως 30 λεπτά. Δεν χρειάζεται νοσηλεία, οι ασθενείς επιστρέφουν αμέσως στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Οι περισσότεροι ασθενείς αναφέρουν ήπια ενόχληση και όχι πόνο, ο οποίος ελέγχεται με λήψη απλών αναλγητικών.

  Αν ο αριθμός των εμφυτευμάτων που χρειάζονται είναι μεγάλος, η επέμβαση είναι δυνατόν να γίνει στο χειρουργείο με γενική αναισθησία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  ΦΙΛΙΠΠΟΥ 95 - ΠΟΛΙΧΝΗ - Θεσσαλονίκη
  6972773057
  Ψυκτικός Κλιματισμού Πολίχνη, Ψυκτικος Κλιματισμου σε Πολίχνη.

  Βιομηχανικη Ψυξη, Επαγγελματικη Ψυξη, Θερμανση, Κλιματισμος.

  Ο κος Φιλούκατζης, ψυκτικός κλιματισμού, στην ΠολίχνηΘεσσαλονίκης, αναλαμβάνει εγκατάσταση και επισκευή βλαβών ψυκτικών μηχανημάτων και κλιματισμού, με επαγγελματισμό και συνέπεια.

  Υπεύθυνη εργασία στη σωστή τιμή.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  10 χλμ Ε.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Κατερίνη
  2351042450
  6936709503, 6987653812
  Η εταιρεία προκατασκευασμένων κατοικιών "Αφοί Σ. Αβραμίδη ΕΠΕ" μπήκε δυναμικά στον χώρο των κατοικιών με μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες πρωτόγνωρες στην χώρα μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 49 - Θεσσαλονίκη
  2310933440
  6974253918
  Πύργος Γεώργιος | Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος

  Ο ιατρός Πύργος Γεώργιος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη, επι της οδού Παπαναστασίου Αλεξάνδρου 49.

  Οι υπηρεσίες που αφορούν το ιατρείο είναι:

  Γυναικολογικές εξετάσεις

  Τοκετός

  Προγεννητικός έλεγχος

  Υπογονιμότητα

  Παρακολούθηση κύησης

  Τεστ ΠΑΠ

  Καισαρική τομή

  Κύηση υψηλού κινδύνου

  Υπερηχογράφημα

  Κολποσκόπηση

  Οι υπηρεσίες του ιατρείου συνδυάζουν την πρακτική, κλινική, κλασική μαιευτική γυναικολογία, προσαρμοσμένη στη σύγχρονη εποχή με την χρήση όλων των απαραίτητων μηχανημάτων.

  Ραντεβού κατόπιν τηλεφωνήματος. Το ιατρείο παρέχει συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ.

  Με εκτίμηση,

  ΠΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
  21ης Ιουνίου 7, Πολύκαστρο - Θεσσαλονίκη
  2343023914
  6948516385
 • Κατηγορία: ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΑ - ΑΝΤΙΚΕΣ
  ΤΟΣΙΤΣΑ 5-7 - Θεσσαλονίκη
  2314025053
  6938114671
  παλαιοπωλειο - αντικερι - θεσσαλονικη - η δημητρα - 2314025053

  παλιες παραδοσιακες στολες - συλλεκτικες πορσελανες
  μουσικα οργανα - παλιοι δισκοι - βινυλιο
  εργα τεχνης - πινακες - μικροεπιπλα
  γλυπτα - αγαλματα
  κεντηματα παλια - κεντηματα μοντερνα
  παλια χαλια - καινουρια χαλια

  Ένας υπέροχος χώρος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εκεί που το παλιό συναντάει το καινούργιο είναι το ''Παλαιοπωλείο Antiquaire Δήμητρα'' που σίγουρα θα βρείτε αντικείμενα του παρελθόντος, γεμάτα ιστορίες και θύμησες, ανεκτίμητης αξίας, που θα ομορφύνουν το χώρο σας.

  Η αγάπη που έχουμε για τα παλιά αντικείμενα και έπιπλα, τις παλιές παραδοσιακές στολές (γυναικείες και ανδρικές), τα μουσικά όργανα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σήμερα ή τους παλιούς δίσκους (βινύλιο), τις υπέροχες συλλεκτικές πορσελάνες και τα μικρά έργα τέχνης, μας κάνουν και ταξιδεύουμε συχνά, να τα συλλέγουμε και να σας τα προσφέρουμε σε λογικές τιμές.

  Στο ''Παλαιοπωλείο Antiquaire Δήμητρα'' θα βρείτε μοναδικά κομμάτια σε μικροέπιπλα, πίνακες, χαλιά καινούρια και παλιά, υπέροχα κεντήματα μιας άλλης εποχής ή και καινούρια, γλυπτά και αγάλματα, ή ό,τι άλλο ψάχνετε για να δημιουργήσετε μια όμορφη γωνιά στο χώρο σας που θα σας ταξιδεύει και θα σας ηρεμεί.

  Σπάνια αντικείμενα όλα υψηλής αισθητικής, θησαυροί του παρελθόντος σε μοναδικές τιμές, επιλεγμένα με αγάπη και μεγάλη προσοχή για να περάσουν στα δικά σας χέρια....

  Η παλιά και η καινούρια εποχή συμπράτουν και σας περιμένουν να σας εντυπωσιάσουν στο ''Παλαιοπωλείο Antiquaire Δήμητρα''.

  παλιες παραδοσιακες στολες κεντρο θεσσαλονικης, γυναικειες παραδοσιακες στολες θεσσαλονικη, ανδρικες παλιες παραδοσιακες στολες κεντρο θεσσαλονικης, συλλεκτικες πορσελανες κεντρο θεσσαλονικης, θεσσαλονικη, μουσικα οργανα κεντρο θεσσαλονικης, θεσσαλονικη, παλιοι δισκοι θεσσαλονικη, βινυλιο κεντρο θεσσαλονικης, θεσσαλονικη, εργα τεχνης θεσσαλονικη, πινακες θεσσαλονικη, μικροεπιπλα θεσσαλονικη, γλυπτα θεσσαλονικη, αγαλματα θεσσαλονικη, κεντηματα παλια θεσσαλονικη, κεντηματα μοντερνα κεντρο θεσσαλονικης, παλια χαλια κεντρο θεσσαλονικης, καινουρια χαλια θεσσαλονικης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
  ΒΟΥΛΓΑΡΗ 35 - Θεσσαλονίκη
  2310926118
  6977410806
  Υπηρεσίες σχεδίων τεχνολόγου ηλεκτρολόγου μηχανικού
  Υπηρεσίες πώλησης κτιρίων κατοικιών και γης για ανέγερση κτιρίων κατοικιών, βάσει αμοιβής ή σύμβασης, εκτός από τις ιδιοκτησίες χρονομεριστικής μίσθωσης
  Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις
  Εργασίες εγκαταστάσεων θέρμανσης, αερισμού και κλιματισμού
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ 84Α - ΚΕΝΤΡΟ - Θεσσαλονίκη
  2310919590
  6944270708
  Η εταιρία ανακαινίσεων - τεχνικό γραφείο "Ανακαίνιση Τώρα" του Πολ. Mηχανικού Τσιαμάκη Λεωνίδα κατέχει τεράστια εμπειρία στον χώρο των κατασκευών και σας προσφέρει οικονομικές λύσεις στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

  Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΡΑ είναι κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε:

  Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων

  Ανακαινίσεις Κατοικιών

  Ανακαινίσεις Εξοχικών Κατοικιών

  Ανακαινίσεις Γραφείων

  Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων

  24ωρος Μηχανισμός Συντήρησης

  Μελετάμε σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το όνειρό σας.

  Μηχανικοί με μεγάλη εμπειρία εκπληρώνουν τη μελέτη και το έργο γρήγορα, αξιόπιστα, υπεύθυνα με υλικά ποιότητας και με συνέπεια στον χρόνο.

  Επισκεφτείτε το γραφείο μας στη Βασ. Όλγας 84 Α στη Θεσσαλονίκη, να συζητήσουμε ιδέες για τον χώρο σας και να δείτε από κοντά τα υλικά που χρησιμοποιούμε.

  Υπεύθυνος Μηχανικός :Λεωνίδας Τσιαμάκης Πολ. Μηχανικός, Υπεύθυνος Αρχιτέκτονας :Λιάνα Μπλιάφα, Αρχιτέκτων Μηχανικός.

  Πιστεύουμε πως μπορούν να σχεδιαστούν ιδιαίτεροι χώροι, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα κατασκευής και λογικές τιμές.

  Είμαστε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία ανακαίνισης κατοικιών επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων στην Ελληνική αγορά. Αναλαμβάνουμε όλα τα έργα, από τις πιο απλές εφαρμογές όπως τη τοποθέτηση μιας πόρτας ή την ανακαίνιση ενός μπάνιου η μίας κουζίνας , έως την ριζική ανακαίνιση κατοικιών και ανακαίνιση καταστημάτων. Καλύπτουμε τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής στο σπίτι, το κατάστημα ή το γραφείο και καλύπτουμε όλο τον Ελλαδικό χώρο.

  Η εμπειρία που έχουμε στον τομέα της ανακαίνισης κατοικιών και ανακαίνισης καταστημάτων, μας επιτρέπει να σας ενημερώνουμε για τα πλεονεκτήματα που παρέχει η ισχύουσα νομοθεσία καθώς και για όλο το φάσμα των επιδοτήσεων που ισχύουν για ανακαινίσεις κατοικιών και καταστημάτων ανά διαστήματα. Όπως το πρόγραμμα εξοικονομώ κατοικιών που τρέχει τώρα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για μια επίσκεψη στο χώρο σας ώστε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, και έπειτα να σας παρουσιάσουμε μια πρόταση σχεδιασμού και την προσφορά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΕΞΟΧΗ - ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ - Θεσσαλονίκη
  2310357075
  6955804881, 6972339420
  θερμομονωσεις - μονωσεις θεσσαλονικη
  συνεργειο ανακαινισεων θεσσαλονικη
  διαμορφωσεις επαγγελματικων χωρων θεσσαλονικη
  ανακαινισεις - αναπαλαιωσεις κτιριων θεσσαλονικη
  οικοδομικες εργασιες στη θεσσαλονικη
  βαψιματα θεσσαλονικη
  χωρισματα - οροφες θεσσαλονικη
  γυψοσανιδες θεσσαλονικη

  Η εταιρεία ''Κερασίδης Παμαγιώτης'' δημιουργήθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής.

  Ασχολείται με μονώσεις ταρατσών, ολοκληρωμένα συστήματα εξωτερικής και εσωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων, με πιστοποίηση από τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς.

  Αναλαμβάνει μερεμέτια παντός τύπου, χτισίματα, χωρίσματα - οροφές με γυψοσανίδα, κατασκευές με τσιμεντοσανίδα, βαψίματα, ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

  Παραδίδει κατόπιν συνεννόησης και σε προκαθορισμένο χρόνο ολοκληρωμένες δουλειές σε όλη την Ελλάδα.

  Σε κάθε έργο που αναλαμβάνει χρησιμοποιούνται αρίστης ποιότητας υλικά από πιστοποιημένες ελληνικές και ευρωπαϊκές εταιρείες.

  ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ & ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία με τους άριστα καταρτισμένους τεχνίτες της εταιρείας Κερασίδη, έρχονται στο χώρο σας, βλέπουν τις ανάγκες που έχετε, συζητούν μαζί σας και σας συμβουλεύουν για την καλύτερη και οικονομικότερη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
  Θερμοπροσόψεις
  Μονώσεις & στεγανοποιήσεις
  Κατασκευή δαπέδων
  Κατασκευές ξηράς δόμησης και ψευδοροφές
  Χωρίσματα με γυψοσανίδες
  Βαψίματα
  Βαφές παντός τύπου
  Εξωτερικό βάψιμο πολυκατοικιών
  Διακοσμητικά επιχρίσματα κ.α.

  Η ''Κερασίδης Παμαγιώτης'' ειδικεύεται στις Επισκευές – Ανακαινίσεις - Βελτιώσεις Κτιρίων Εσωτερικά & Εξωτερικά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΜΑΤΩΝ
  ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 5 - Έυοσμος
  2313059962
  6972856496
  Συστήματα επεξεργασίας λυμάτων - βιολογικοί καθαρισμοί

  Οζονοποίηση αέρα και νερού

  Βιοαέριο

  Βιοντίζελ

  Σπίτια προκάτ
  Toggle
 • Κατηγορία: BARBEQUE – ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ – ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ – ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ
  ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ (Περιοχή Praktiker) - Πυλαία Θεσσαλονίκης
  2310473336
  6974645335
  εμπορια καυσοξυλων πυλαια, θεσσαλονικη
  πελλετ πυλαια, θεσσαλονικη
  καρβουνα θεσσαλονικη, πυλαια
  συσκευασμενα καυσοξυλα θεσσαλονικη, πυλαια
  διανομη και μεταφορα καυσοξυλων πυλαια, θεσσαλονικη
  ξυλα ξερα θεσσαλονικη, πυλαια
  ξυλα για επαγγελματικους χωρους θεσσαλονικη, πυλαια
  καυσοξυλα για τζακι πυλαια, θεσσαλονικη

  Η εταιρία''Ελβανιδης'' δημιουργήθηκε το 2012 και με έδρα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και διανομής καυσόξυλων.

  Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, στόχος μας είναι οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες μας.

  Γι' αυτό προμηθευόμαστε καυσόξυλα την εαρινή-θερινή περίοδο, τα επεξεργαζόμαστε κατάλληλα και την χειμερινή περίοδο έχουμε σημαντικές ποσότητες ξερών καυσοξύλων έτοιμων για χρήση.

  Έχουμε την δυνατότητα ΚΑΙ σας προσφέρουμε ξύλα ξερά (μεγάλης θερμικής απόδοσης), στεγασμένα (σε ένα χώρο 4 στρεμμάτων), σε λογικές και σταθερές τιμές όλο το χρόνο.

  Διαθέτουμε καυσόξυλα οξιάς, δρυς, γαύρος, ξερά και κομμένα, κατάλληλα για τις ανάγκες σας, χύμα αλλά και συσκευασμένα.

  Κάρβουνα και προσανάμματα οξιάς σε σακιά 5kg.

  Από το 2014 διαθέτουμε στην αγορά μια σειρά από τα πιο αξιόπιστα πέλλετ διεθνώς.

  Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

  Με εκτίμηση: Νίκος Ελβανίδης.

  ξυλα θεσσαλονικη, καυσοξυλα θεσσαλονικη, καρβουνα θεσσαλονικη, πελλετ θεσσαλονικη, pellet θεσσαλονικη, ξυλα για σομπες θεσσαλονικη, ξυλα για επαγγελματίες θεσσαλονικη, καυσοξυλα για τζακι θεσσαλονικη, ξυλα στεγνα θεσσαλονικη, ξερα ξυλα θεσσαλονικη, καρβουνα θεσσαλονικη, ξυλα πυλαια, καυσοξυλα πυλαια, καρβουνα πυλαια, πελλετ πυλαια, pellet πυλαια, ξυλα για σομπες πυλαια, ξυλα για επαγγελματίες πυλαια, καυσοξυλα για τζακι πυλαια, ξυλα στεγνα πυλαια, ξερα ξυλα πυλαια, καρβουνα πυλαια
  Toggle
 • Κατηγορία: BARBEQUE – ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ – ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ – ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ
  ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ 43 - Ευκαρπία
  2310683483
  6932429283, 6937367414
  καυσοξυλα - pellet - δομικα υλικα - ευκαρπια - θεσσαλονικη - μακεδονια
  ξυλαευκαρπια, δυτικες συνοικιες θεσσαλονικης, μακεδονια
  διανομη καυσοξυλων σε οροφουςευκαρπια, θεσσαλονικη, μακεδονια

  Η ''Sivvas Group''με έδρα στην Ευκαρπία εμπορεύεται και διακινεί καυσόξυλα, pellet (πέλλετ) και δομικά υλικά.

  Σκοπός της είναι να παρέχει στον καταναλωτή την ποιότητα που ακριβώς επιθυμεί και απαιτεί, αλλά να έχει και επάρκεια ποσότητας και ποικιλία, εξυπηρετώντας τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους ιδιώτες.

  Θέλει να διατηρήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα, αλλά και τη δημιουργία νέων πελατών αξιοποιώντας το διευρυμένο δίκτυο πωλήσεων που έχει, όχι μόνο στην Ευκαρπία και στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Μακεδονία.

  Καυσόξυλα ξερά και στεγνά σε ότι μέγεθος και συσκευασία θέλετε.
  Προσφορές όλο χρόνο.

  Τα ξυλά είναι στεγασμένα και διατηρούνται στεγνά και διαθέσιμα καθ'όλη την διάρκεια του χρόνου οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστείτε.

  Εξυπηρετούμε την Ευκαρπία και όλο το νομό Θεσσαλονίκης....

  Στην επιχείρησή μας μπορείτε επίσης να βρείτε μεγάλη γκάμα δομικών υλικών (τσιμέντα, ασβέστη, τούβλα, κεραμίδια, περιφράξεις κ.α.) άριστης ποιότητας και στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγορά..

  Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας γίνεται:

  ΔωρεάνΤοποθέτησηΥλικών σεΟρόφους

  Παράδοση άμμου - αμμοχάλικου σε big bag του 1m³.

  Δομικά Υλικά:τσιμέντα, τούβλα, κεραμίδια
  ασβέστη, άμμο - αμμοχάλικο ( χύμα, big bag, σακί )
  τσιμεντόλιθοι, πλάκες πεζοδρομίου, κράσπεδα πλέγματα
  περιφράξεις, κόλλες πλακιδίων, έτοιμοι σοβάδες
  περλίτης, περλομπετόν
  θερμομόνωση, YTONG, γυψοσανίδες
  χρώματα - σιδηρικά - υδραυλικά - πλακάκια
  διακοσμητικά είδη κήπου (εκκλησάκια, βρύσες χτιστές, ψησταριές κ.α.)

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, επισκεφθείτε το site:www.sivvasgroup.grή καλέστε στα τηλ.6932429283&6937367414.

  Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

  Με εκτίμηση:''Sivvas Group''.

  στεγνα ξυλαθεσσαλονικη,στεγνα ξυλαευκαρπια, στεγνα ξυλα δυτικες συνοικιες θεσσαλονικη, στεγνα ξυλαμακεδονια, ξυλα για τζακιευκαρπια,ξυλα για τζακιθεσσαλονικη,ξυλα για τζακιμακεδονια, ξυλα για σομπεςευκαρπια,ξυλα για σομπεςθεσσαλονικη,ξυλα για σομπεςμακεδονια, καυσοξυλαευκαρπια,καυσοξυλαθεσσαλονικη,καυσοξυλαμακεδονια, πελλετευκαρπια,πελλετθεσσαλονικη,πελλετμακεδονια, δομικα υλικαευκαρπια,δομικα υλικαθεσσαλονικη,δομικα υλικαμακεδονια, τσιμεντοευκαρπια,τσιμενταθεσσαλονικη,τσιμεντα μακεδονια, ξυλαευκαρπια,ξυλα δυτικες συνοικιεςθεσσαλονικη,ξυλαμακεδονια, ξυλα θεσσαλονικη,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ 1Α - ΠΟΛΙΧΝΗ - Θεσσαλονίκη
  2314001042
  6932932308
  Αναλαμβάνουμε παντός είδους οικοδομικές εργασίες, ανακαινίσεις κτιρίων, εσωτερικών χώρων, εξωτερικών χώρων, μονώσεις.

  Είμαστε έμπειροι τεχνίτες στην τοποθέτηση - επένδυση πέτρας, μαρμάρου και πλακιδίων.

  Άψογο αποτέλεσμα, τιμές λογικές, πολυετής εμπειρία και υπευθυνότητα.

  Ανακαινισεις κτιριων Πολιχνη Θεσσαλονικη
  Οικοδομικες εργασιες Πολιχνη Θεσσαλονικη
  Επενδυση πετρας Πολιχνη Θεσσαλονικη
  Επενδυση μαρμαρου Πολιχνη Θεσσαλονικη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ
  ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ 20 - Θεσσαλονίκη
  2315556499
  6974106893
  Εργαστήριο Χρυσοχοΐας , Κέντρο Θεσσαλονίκη
  Χρυσοχοείο , Κέντρο Θεσσαλονίκη
  Ωρολογοποιείο, Κέντρο Θεσσαλονίκη
  Κοσμήματα ,Κέντρο Θεσσαλονίκης
  Χειροποίητα Κοσμήματα , Κέντρο Θεσσαλονίκη
  Χειροποίητες βέρες ,Κέντρο Θεσσαλονίκης
  Βαπτιστικοί Σταυροί ,Κέντρο Θεσσαλονίκη
  Σκουλαρίκια, Κέντρο Θεσσαλονίκη
  Βραχιόλια , Θεσσαλονίκη
  Κόσμημα , Θεσσαλονίκη
  Χονδρική πώληση κοσμημάτων , Θεσσαλονίκη
  Εμπορία κοσμημάτων και ρολογιών , κέντρο Θεσσαλονίκη

  Το εργαστήριο Χρυσοχοΐας Chxaos Jewellery είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στο χώρο της αργυροχρυσοχοΐας εδω και 40 χρόνια.

  Κοντά μας θα βρείτε ωρολόγια και κοσμήματα εξαιρετικής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές, για όλες τις ιδιαίτερες στιγμές σας, όπως αρραβώνα, γάμο, βάπτιση (σταυρούς, δαχτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια, μονόπετρα κ.ά.) είτε να κάνετε δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα

  Εκτός από την πώληση, αναλαμβάνουμε, επίσης, και την κατασκευή ή την επισκευή κοσμημάτων, ειδικές επισκευές κοσμημάτων αλλά και αν υπάρξει κάποια ζημιά μετά την πώληση, καθώς και το service και τη στεγανοποίηση ωρολογίων και κοσμημάτων.

  Επισκεφτείτε το χρυσοχοείο του Chxaos Jewellery. Γνωρίστε έναν αξιόπιστο επαγγελματία που «μοιράζεται» τα μυστικά του επαγγέλματος του μαζί σας, γιατί γνωρίζει ότι προηγείται η εμπιστοσύνη σας και ακολουθούν οι επιλογές σας!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ
  ΕΡΜΟΥ 53 (2ος όροφος) - Θεσσαλονίκη
  2314001550
  6945238603
  Jewellery STORE Chevalier

  Κοσμηματοπωλείο, Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Κοσμηματοπωλείο , Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Χρυσοχοείο, Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Ρολόγια , Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Επώνυμα ρολόγια , Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Βέρες γάμου , Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Χειροποιητα Κοσμήματα, , Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Χειροποίητες βέρες , Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Κοσμήματα, , Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Ωρολογοποιείο , Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Βαπτιστικοί Σταυροί , Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Σκουλαρίκια , Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Βραχιόλια , Κέντρο Θεσσαλονίκης

  Το κατάστημα Jewellery STORE Chevalier με την εμπειρία 39 ετών στο χώρο του εργαστηρίου κοσμημάτων σας καλωσορίζει στο νέο του κατάστημα Ερμού 53 στον 2ο όροφο. Στο κέντρο Θεσσαλονίκης Μέλημα τους είναι η ικανοποίηση του πελάτη όσον αφορά τιμή αλλά κα την.ποιότητα.

  Στη «Jewellery STORE Chevalier » θα βρείτε πλούσιες και ποιοτικές συλλογές από ανδρικά, γυναικεία και παιδικά κοσμήματα και ρολόγια, σετ αρραβώνων και γάμου, βαπτιστικούς σταυρούς και στέφανα γάμου, ποτήρια σαμπάνιας με ασημένια διακριτικά διακοσμητικά, ασημένιες και αγιογραφημένες εικόνες αλλά και πολλά αξεσουάρ, όπως μανικετόκουμπα, χρυσούς και ασημένιους αναπτήρες, κομπολόγια κλπ.

  Όλα τα κοσμήματα και τα ρολόγια συνοδεύονται από την επίσημη εγγύηση, τα απαραίτητα πιστοποιητικά γνησιότητας και ποιότητας και τη συσκευασία των επίσημων αντιπροσωπειών.

  Η σπουδή, η αγάπη και η πολύχρονη θητεία μας στο χώρο του κοσμήματος, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

  Χαράσσουμε το κόσμημα της επιλογής σας, σύμφωνα με τις υποδείξεις σας, για να αποκτήσει το δώρο σας προσωπικό χαρακτήρα.

  Είμαστε γνωστοί για την έντιμη συναλλαγή και την άψογη εξυπηρέτηση σας!

  Συνεχίζουμε με την προσωπική σφραγίδα και εξυπηρέτηση του κου Χάρη Αλμπάνη!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ
  3ο Χλμ. Λάρισας - Θεσσαλονίκης - Θεσσαλονίκη
  2410285142
  6944903819
  Ο Θάνος
  Μουσαμάδες Φορτηγών

  Σχετικά μ'εμάς:
  Η επιχείρησή μας "Μουσαμάδες Φορτηγών - Ο Θάνος", έχει τις εγκαταστάσεις της στο 3ο χλμ. ΠΕΟ Λάρισας Θεσσαλονικης. Από το 1980 έχει ανταπτύξει ένα ευρύ κύκλο εργασιών τόσο στα συστήματα σκίασης οικιακού και επαγγελματικού χώρου, όσο και στην κάλυψη καρότσας φορτηγών.

  Αποτελούμε σημείο αναφοράς για την κεντρική Ελλάδα και όχι μόνο, αφού με μεράκι και συνέπεια κατακτήσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

  Οι υπηρεσίες μας

  Στοιχεία Επικοινωνίας
  Τηλ.2410 285142 | Κιν.694 4903819
  Email:thanospapa3@gmail.com
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 64 - Θεσσαλονίκη
  2313038492
  6944793377
  Μπακάλης Νικόλαος | Ηλεκτρολόγος κέντρο Θεσσαλονίκη

  Αναλαμβάνουμε:

  Ηλεκτρικές εργασίες
  Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  Πίνακες
  Βλάβες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΡΜΕΣ
  ΝΕΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ - Θεσσαλονίκη
  6976598437
  6979404412
  Η Kaligos Farm εδρεύει στην Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης.
  Σε μια μονάδα υψηλών προδιαγραφών μεγαλώνουν για πώληση αμνάδες και κριοί γαλακτοπαραγωγής υψηλών αποδόσεων.

  Δίνεται πιστοποίηση απο το Κ.Γ.Β. απο μονάδα συνεργαζόμενη με το ΑΤΕΙΟ.

  Φιλική εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 96 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ