noscript image for google
Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 | 05:45 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Νέοι Επιβάτες Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  6987062114
  6970848583
  Τέντες ΙΝ
  Σχετικά με εμάς

  Στην Θεσσαλονίκη, η εταιρία "ΤΕΝΤΕΣ ΙΝ" αφιερώνεται στην τέχνη της σκίασης, παρέχοντας μοντέρνες, κομψές και λειτουργικές λύσεις για την αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο τόσο σε οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους. Με πλούσια εμπειρία στον χώρο των συστημάτων σκίασης, ιδρύσαμε την επιχείρησή μας το 2021, με στόχο να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας στον τομέα της σκίασης..

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση τεντών και πέργκολας τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια οαση σκίας όπου κι αν τη χρειάζεστε. Σε στενή συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων

  τέντας και πλούσια γκάμα μηχανισμών σκίασης, για να ικανοποιήσουμε όλες σας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Με γνώμονα τη δημιουργία ευχάριστων και λειτουργικών χώρων, συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να πετύχουμε το επιθυμητό για σας αποτέλεσμα.

  Χρειάζεστε Τέντες - Συστήματα Σκίασης;
  Στείλτε μας μήνυμά ή καλέστε μας για να βρούμε μαζί την πιο σωστή και επαγγελματική λύση στην εργασία που χρειάζεστε και πάντα στη σωστή τιμή!

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  όλα αυτά τα χρόνια είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, προσφέροντας κατασκευές που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες σας για σκίαση. Μελετάμε προσεκτικά τις τεχνολογικές εξελίξεις και προσφέρουμε λύσεις που είναι εύκολες στη χρήση και προσαρμοσμένες στο στυλ και τις προτιμήσεις σας. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε τη ζωή σας πιο άνετη και να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα απολαμβάνετε κάθε μέρα.

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Tεντες

  Πέργκολες

  Ζελατίνες

  Σκίαστρα ρόλερ

  Σκέπαστρα

  Πάρκινγκ

  Σιδηροκατασκευές

  Ηλεκτρικοί αυτοματισμοί

  Κασονέτο ζελατίνα

  Ζιp

  Καποτίνες

  Τέντες κασετίνα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
  Κίμωνος 37, Κάτω Τούμπα - Θεσσαλονίκη
  2310931274
  Hλεκτρότοπος | Χαραλαμπίδης Δημήτρης
  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρηση "Hλεκτρότοπος" με έδρα την Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη και την Παλαιοχώρα στην Χαλκιδική, έχει εμπειρία πάνω από 23 χρόνια στον τομέα των ηλεκτρολογικών έργων. Παρέχουμε αξιόπιστες προτάσεις και λύσεις για κάθε είδος έργου που επιθυμείτε να υλοποιήσετε.

  Το έμπειρο προσωπικό μας αποτελείται από ηλεκτρολόγους μηχανικούς με εκτεταμένη πείρα και γνώση στον χώρο. Διαθέτουν χρόνια προϋπηρεσίας, επιτρέποντάς τους να ανταπεξέλθουν σε οποιοδήποτε έργο, εξυπηρετώντας πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε τη μελέτη και υλοποίηση νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, βιομηχανικών έργων, σύγχρονων αυτοματισμών, καθώς και τον εκσυγχρονισμό παλαιότερων δικτύων. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να υποστηρίξουμε τις ηλεκτρολογικές ανάγκες σας με εξειδικευμένες λύσεις.

  Είμαστε πάντα
  ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

  για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας. Επιπλέον, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σε συστήματα ασφαλείας, συναγερμούς, πυρανιχνεύσεις, φωτοβολταϊκά καθώς και συντηρήσεις.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε project, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας. Η διαρκής ενημέρωση στις εξελίξεις του τομέα μας μας επιτρέπει να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του πελάτη, διατηρώντας πάντα την ειλικρίνεια, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα.

  Ο υψηλής ποιότητας εξοπλισμός και τα αξιόπιστα υλικά που χρησιμοποιούμε, σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα κάθε υπηρεσίας που προσφέρουμε. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ηλεκτρολογική ανάγκη σας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

  Συνδέουμε Τεχνογνωσία με Αξιοπιστία, Δημιουργώντας Φωτεινές Λύσεις για κάθε Ηλεκτρολογική Ανάγκη σας!

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, ερωτήσεις ή για να συζητήσουμε τις ηλεκτρολογικές ανάγκες σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

  6947421858

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Νέα Κρήνη, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  2310446829
  6974126280
  S.K.TECHNICAL
  Θερμουδραϋλικές εγκαταστάσεις - Θεσσαλονίκη

  Η S.K.TECHNICAL είναι μία τεχνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων από το 2001 με έδρα την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμέναστην Νέα Κρήνη.

  Αναλαμβάνει την εκτέλεση εργασιών κατασκευής, συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης θερμοϋδραυλικών μηχανολογικων έργων και εγκαταστάσεων σε οικιακούς / επαγγελματικούς χώρους, εστίαση, ξενοδοχειακές μονάδες, οικοδομές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις όπως εργοστάσια, διυλιστήρια, πετρελαϊκές εταιρείες, χημική βιομηχανία κ.α.

  Έχοντας στη διάθεσή της ένα εξειδικευμένο συνεργείο, με τεχνογνωσία ετών στο χώρο και με σύγχρονο εξοπλισμό ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς, είναι σε θέση να φέρει εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες, εντός των χρονοδιαγραμμάτων με συνέπεια και ποιότητα.

  Η εταιρεία μας επίσης διαθέτει πιστοποιητικό ηλεκτροσύντηξης και πιστοποιητικό τεχνικού ασφαλείας.

  Όλα τα έργα μας καλύπτονται με ασφαλιστήριοσυμβόλαιο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Αιγαίου 27 - Καλαμαριά
  6980663234
  QYRA ARBEN

  Οικονομικές γενικές ανακαινίσεις στην Θεσσαλονίκη !!!!!!

  Ο εργολάβος γενικών ανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών QYRA ARBEN – ΚΙΟΥΡΑ ΑΡΜΠΕΝ που εδρεύει στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των οικοδομικών εργολαβιών με εξιδίκευση στις τοποθετήσεις πλακιδίων μαρμάρων στις μονώσεις ταρατσών θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις στις γύψινες ανακαινίσεις για κάθε ιδιωτικό και επαγγελματικό χώρο (κατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες,καταστήματα).

  Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που εχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο καθώς και το εμπειρο και εξιδικευμένο συνεργείο που αποτελείται από , πλακάδες, μαρμαράδες, γυψαδόρους μας εχει καταστήσει ως πρότυπο στην Θεσσαλονίκη για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, για την αμεση εξυπηρέτιση και την συνέπεια μας.

  Μετά από μεγάλες συνεργασίες που εχουμε εκτελέσει σε ολη την Θεσσαλονίκη στην Καλαμαριά στον Εύοσμο,στην Νεάπολη, την Τούμπα, την Νεάπολη, την Τριανδρία, το Ωραιόκαστρο, το Κέντρο της Θεσσαλονίκης στο Πανόραμα ,στους Αμπελοκήπους την Ευκαρπία, την Πυλαία, την Σταυρούπολη, σε ολο το νομό Θεσσαλονίκης αλλά και στην Χαλκιδική, το εμπειρο συνεργείο μας μπορεί να σας εγγυηθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα στην ανακαίνιση του δικού σας χώρου.

  Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα και άριστης ποιότητας υλικά για να εχουμε αριστα αποτελέσματα με ποιότητα και αντοχή στον χρόνο

  Οι υπηρεσίες μας :

  Αναλαμβάνουμε γενικές οικοδομικές εργασίες και ολικές ανακαινίσεις ολων των χώρων στην Θεσσαλονίκη.

  Μερεμέτια πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες

  Μονώσεις Θερμομονώσεις Θερμοπροσόψεις για απόλυτη προστασία όλων των κτιρίων από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες, σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα

  Με την εξωτερική Θερμομόνωση στο σπίτι σας εχετε εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% αναβαθμίζεται ενεργειακά την οικοδομή εξασφαλίζεται μείωση απώλειας θερμότητας το χειμώνα ψύξης το καλοκαίρι και εξοικονομείται χρήματα για την θέρμανση και την δροσιά το καλοκαίρι

  Εφαρμόζουμε πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων για να εχουμε μακροβιότητα στην θερμομόνωση Μονώσεις Υγρομονώσεις Ταρατσών για να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα.

  Στεγανοποιήσεις Υπογείων

  Τοποθετήσεις πλακιδίων παντός τύπου και διαστάσεων

  Τοποθέτιση ψηφίδων—γρανιτών και οικονομικές ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας

  Τοποθέτιση πλακιδίων σε δάπεδα, τοίχους, μπαλκόνια, ταράτσες, αυλές, πεζοδρόμια με ποικιλία σχεδίων ανάλογα των επιθυμιών σας

  Κατοκάσια , σοβατεπί, ορθομαρμαρώσεις

  Τοποθετήσεις μαρμάρων και μαρμαρικές εργασίες

  Επενδύσεις τζακιών με μάρμαρα

  Σκάλες μαρμάρινες

  Λούστρα – γυαλίσματα μαρμάρων

  Γυψοσανίδες- γύψινες ανακαινίσεις και γύψινες διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

  Τοποθέτιση γυψοσανίδας, τοιχοποιίες με γυψοσανίδα χωρίσματα σε γραφεία κατοικίες, διαχωριστικά πάσης φύσεως

  Ψευδοροφές με γυψοσανίδα πολλαπλών επιπέδων με περίτεχνα σχέδια και υψιλή αισθητική

  Κρυφοί φωτισμοί, θόλοι,απλίκες φωτιστικών, κορνίζες,κουρτινιέρες,ροζέτες,κολώνες κιονόκρανα

  Ειδικές κατασκευές με γυψοσανίδα, βιβλιοθήκες, συνθέσεις

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα

  Συστήματα ξηράς δόμησης

  Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο συνεργείο ολικών ανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών εμπιστευθείτε μας ερχόμαστε στον χώρος σας και γίνεται εκτίμηση στο χώρο σας, ενημέρωση για τις απαιτούμενες εργασίες,

  Βρίσκουμε τις πιο κατάλληλες λύσεις ,πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Ολες οι εργολαβίες των ανακαινίσεων που εχουμε εκτελέσει στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική αλλά και πανελλαδικά είναι εγγύηση για την ποιοτική δουλειά μας και την συνέπεια που εχουμε ακολουθούμε πάντα τους προσυμφωνημένους χρόνους από την ανάθεση της ανακαίνισης μέχρι την παράδοση της.

  Στόχος μας είναι μόνο να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και ευχαριστημένους πελάτες

  Καλέστε μας και για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε δίπλα σας με αμεση εξυπηρέτιση !!!!

  Με εκτίμηση QYRA ARBEN

  Ο εργολάβος γενικών ανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Τοποθετήσεις πλακιδίων Θεσσαλονίκη Καλαμαριά, Τούμπα, Εύοσμος, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη,Πυλαία, Ευκαρπία,Ανατολική Δυτική Θεσσαλονίκη Χαλκιδική

  Πλακάδες Θεσσαλονίκη Καλαμαριά, Τούμπα, Εύοσμος, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη,Πυλαία, Ευκαρπία,Ανατολική Δυτική Θεσσαλονίκη Χαλκιδική

  Τοποθετήσεις μαρμάρων Θεσσαλονίκη Καλαμαριά, Τούμπα, Εύοσμος, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη,Πυλαία, Ευκαρπία,Ανατολική Δυτική Θεσσαλονίκη Χαλκιδική

  Μρμαράδες Θεσσαλονίκη Καλαμαριά, Τούμπα, Εύοσμος, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη,Πυλαία, Ευκαρπία,Ανατολική Δυτική Θεσσαλονίκη Χαλκιδική

  Τεχνίτες πλακιδίων Θεσσαλονίκη Καλαμαριά, Τούμπα, Εύοσμος, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη,Πυλαία, Ευκαρπία,Ανατολική Δυτική Θεσσαλονίκη Χαλκιδική

  Γενικές ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη Καλαμαριά, Τούμπα, Εύοσμος, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη,Πυλαία, Ευκαρπία,Ανατολική Δυτική Θεσσαλονίκη Χαλκιδική

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Θεσσαλονίκη Καλαμαριά, Τούμπα, Εύοσμος, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη,Πυλαία, Ευκαρπία,Ανατολική Δυτική Θεσσαλονίκη Χαλκιδική

  Γυψαδόροι- γυψοσανιδάς Θεσσαλονίκη Καλαμαριά, Τούμπα, Εύοσμος, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη,Πυλαία, Ευκαρπία,Ανατολική Δυτική Θεσσαλονίκη Χαλκιδική

  Γύψινες ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη Καλαμαριά, Τούμπα, Εύοσμος, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη,Πυλαία, Ευκαρπία,Ανατολική Δυτική Θεσσαλονίκη Χαλκιδική

  Γυψοσανίδες ψευδοροφές χωρίσματα Θεσσαλονίκη Καλαμαριά, Τούμπα, Εύοσμος, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη,Πυλαία, Ευκαρπία,Ανατολική Δυτική Θεσσαλονίκη Χαλκιδική

  Μονώσεις θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις Θεσσαλονίκη Καλαμαριά, Τούμπα, Εύοσμος, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη,Πυλαία, Ευκαρπία,Ανατολική Δυτική Θεσσαλονίκη Χαλκιδική

  Μονώσεις υγρομονώσεις ταρατσών Θεσσαλονίκη Καλαμαριά, Τούμπα, Εύοσμος, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη,Πυλαία, Ευκαρπία,Ανατολική Δυτική Θεσσαλονίκη Χαλκιδική

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  6942692586
  6940380311
  ΚΥΡΙΑΚΟΣ & ΡΟΝΑΛΝΤΟ
  Τσιμεντοκονίες Θεσσαλονίκη
  ______

  προφίλ εταιρείας

  Η εταιρεία μας βρίσκεται στον χώρο των κατασκευών από το 2002 και ασχολείται αποκλειστικά με την επίστρωση τσιμεντοκονίας - γκρομπετών.
  Ρίχνουμε κανονικές τσιμεντοκονίες, σε ενδοδαπεδια θέρμανση αλλά και σε ταράτσες εφόσον κάνουμε τη μελέτη μας & δίνουμε την απαραίτητηκλίση.

  Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε, πραγματοποιώντας μελέτη για την επιλογή των καταλληλότερων υλικών, που θα αναδείξουν το χώρο σας και θα τον αναβαθμίσουν ενεργειακά.

  Στόχος μας είναινα πρωτοπορούμε στις εξελίξεις, να ενημερωνόμαστε συνεχώς πάνω στις νέες τεχνικές καινα σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο.

  Υποστήριξη
  Η ομάδα μας συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των πελατών μας ακόμη και μετά την παράδοση του εκάστοτε έργου, προσφέροντας λύσεις και προτάσεις οπουδήποτε χρειαστεί.

  Έχουμε έδρα την Καλαμάρια Θεσσαλονίκης
  αλλά κατόπιν συνεννόησης πηγαίνουμε και σε άλλες πόλεις.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Κωνσταντίνου Καβάφη 4, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  2311821858
  6932283950
  EARTH COOL
  Εφαρμογές ψύξης - θέρμανσης Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
  ___

  προφίλ εταιρείας

  Η εταιρεία EARTH COOL ιδρύθηκε το 2018 και διατηρεί την έδρα της στον Άγιο Ιωάννη Θεσσαλονίκης

  Δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού και οικιακού κλιματισμού,στη θέρμανση, στον αερισμό, τα συστήματα κτιριακού ελέγχου και των συστημάτων CLOSE CONTROL κλιματισμού

  Τα ιδρυτικά της στελέχη δραστηριοποιούνται στο χώρο από το 2000 με πλήθος εγκαταστάσεων σε επαγγελματικές, οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές.
  Η ειδίκευση των στελεχών προκύπτει από την άρτια πολυετή συνεργασία και τη διαρκή εκπαίδευση από επώνυμους οίκους κλιματισμού και ενεργειακών εφαρμογών όπως MITSUBISHI ELECTRIC, PANASONIC, DAIKIN, MIDEA, EMMERSON, VERTIV εκ των κορυφαίων κατασκευαστών συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού και διαχείρισης ενέργειας.

  Η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες μελέτης και κατασκευής προς επαγγελματίες και ιδιώτες που να καλύπτουν τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές ενώ ταυτόχρονα είμαστε σε θέση να καλύπτουμε με συμβόλαια συντήρησης και άμεσης επέμβασης, εγκαταστάσεις κτιριακού κλιματισμού και CLOSE CONTROL συστημάτων.

  Φιλοσοφία μας είναι
  η υπεύθυνη και απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη με σκοπό να πετύχουμε τα άριστα αποτελέσματα απόδοσης. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες και την τεχνική υποστήριξη.

  Η εταιρία διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο τεχνικό τμήμα, επανδρωμένο από έμπειρους τεχνικούς με μεγάλη εκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πολυετή πείρα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
  Αιγαίου 48, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  2310488751
  6937161117
  Οικίας Ένδυση
  Αθανασίου Άννα - Κουρτίνες - Ταπετσαρίες - Συστήματα Σκίασης - Χαλιά - Μοκέτες - Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

  Το κατάστημά μας Οικίας Ένδυση by Αθανασίου Άννα ιδρύθηκε στις αρχές του 1998 στην περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης και από τότε δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της επένδυσης και διακόσμησης Εσωτερικών & Εξωτερικών χώρων.
  Με αγάπη για την ποιότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και το βλέμμα στραμμένο σε οτιδήποτε καινοτόμο, η εταιρεία μας προσφέρει μια μοναδική ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που μπορούν να καλύψουν κάθε απαιτητικό project. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο μέσα από μια μεγάλη συλλογή προϊόντων που εκφράζουν τις αισθητικές και λειτουργικές τάσεις κάθε εποχής και διαμορφώνουν εκλεπτυσμένους εσωτερικούς χώρους κατοικιών, ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων.
  Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με το ταλέντο και τη δεξιοτεχνία του εξειδικευμένου προσωπικού μας, διαμορφώνει ένα πολύ ξεχωριστό επίπεδο υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.
  Κάθε σας ανάγκη, κάθε σας απαίτηση, είναι για εμάς μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη περίπτωση. Είμαστε δίπλα σας από την πρώτη στιγμή, συμβουλεύοντας και καθοδηγώντας σας σε κάθε βήμα, με σεβασμό στο γούστο σας και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χώρου σας.
  Προτεραιότητά μας είστε πάντα εσείς και η δημιουργία χώρων που καλύπτουν την ανάγκη σας για ποιότητα, μοναδική αισθητική, λειτουργικότητα και άνεση.

  Επειδή για εμάς, το σπουδαιότερο είναι να δημιουργούμε χώρους στους οποίους ζείτε και εργάζεστε με άνεση και αισθητική, χώρους που ονειρεύεστε και εμπνέεστε και που σας έχουν κάνει, με τη σειρά σας, να δημιουργήσετε έναν πολύτιμο χώρο, αυτόν που έχουμε εδώ και 24 χρόνια στην καρδιά σας.

  Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρει η εταιρεία μας είναι το εξής:
  Είμαστε οι μοναδικοί στο χώρο που διαθέτουμε μόνιμο, έμπειρο προσωπικό που έχει τον πλήρη έλεγχο σε κάθε στάδιο παραγωγής των προϊόντων μας. Έτσι, διασφαλίζουμε την άψογη ποιότητα και τέλεια εκτέλεση κάθε εργασίας μέχρι το τελικό προϊόν να φτάσει σε εσάς, χωρίς ψεγάδια ή καθυστερήσεις. Στη συνέχεια, τα δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνουν από τις μετρήσεις, την προετοιμασία και την παράδοση μέχρι και την τοποθέτηση των προϊόντων στο χώρο σας.

  Τοποθέτηση: Γίνεται από εμάς (και όχι από εξωτερικούς συνεργάτες). Σε αυτό, συμβάλλει η εκτέλεση και παρακολούθηση κάθε έργου από το μόνιμο προσωπικό μας εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα σε κάθε στάδιο παραγωγής των προϊόντων μας, μέχρι να φτάσουν σε εσάς.

  Μελέτη: Χάρη στην πολυετή εμπειρία, μπορούμε να σας δειγματίσουμε όχι μόνο στο κατάστημά μας, αλλά και στο δικό σας χώρο, δίνοντάς σας διακοσμητικές και τεχνικές λύσεις.

  Μέτρηση: Ερχόμαστε στο χώρο σας, είτε στον οικιακό είτε στον επαγγελματικό, και μετράμε τις διαστάσεις, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

  Υπηρεσίες & Προϊόντα:

  Κουρτίνες σε πολλά χρώματα και σχέδια
  Υφάσματα επιπλώσεων
  Κουρτινόξυλα
  Σιδηρόδρομοι
  Μηχανισμοί κουρτίνας ανέβα-κατέβα
  Εύκολο κρέμασμα κουρτίνας χωρίς σκάλα
  Μηχανισμοί Ρόμαν - Πακέτο
  Ταπετσαρίες τοίχου για κάθε διάθεση
  Ρόλερ - Ρολοκουρτίνες σε πολλά χρώματα και σχέδια
  Ξύλινα στόρια Venetian blinds
  Κάθετες περσίδες vertical blinds
  Οριζόντιες περσίδες
  Μεταλλικά στόρια αλουμινίου
  Μετώπες & κορνιζες
  Χαλιά - μοκέτες υψηλής αισθητικής απο ASIATIC LONDON
  Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός
  Στρώματα ORION STROM
  Πατώματα laminate & χλοοτάπητες
  Σίτες αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα
  Πτυσσόμενες πόρτες PVC
  Ταμπακιέρα με ιμάντα για ρολά οικιακά ρολά (παντζούρια) στόρια Ελληνικής κατασκευής
  Τέντες - Ζελατίνες μεγάλη ποικιλία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
  Κουντουριώτου 59, Νέα Κρήνη - Θεσσαλονίκη
  2310447982
  6907040070
  Κέντρο Ξένων Γλωσσών
  Μαίρη Καρτσιώτη

  Η πολυετής πείρα μας στον χώρο της εκπαίδευσης εγγυάται ποιότητα, αποτελεσματικότητα και σωστή υποστήριξη.
  Με προσωπική διδασκαλία και επίβλεψη προσφέρουμε εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχει κάθε σπουδαστής τους στόχους του.

  Τμήματα ολιγομελή, καθώς και ιδιαίτερασε πολύ φιλικές τιμές
  Τμήματα διαδικτυακά
  Τμήματα ενηλίκων / φοιτητών για αρχάριους και προχωρημένους
  Τμήματα Ισπανικής Γλώσσας

  ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

  -Χρήση της ξένης γλώσσας κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ιδιαίτερα στις τάξεις Seniors, Lower, Proficiency.

  - Ανάθεση Project (εργασιών) ομαδικών και ατομικών που βοηθούν στην εκμάθηση της γλώσσας και εμπλουτίζουν την γνώση.

  - Με δωρεάν ενισχυτική διδασκαλίαβοηθάμε τους μαθητές μας ώστε όλοι να συμβαδίζουν και να προοδεύουν ταυτόχρονα.

  - Με τεστ προσομοίωσης (mock tests) προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για εξετάσεις όλων των επιπέδων.

  Συνεργαζόμενοι εκπαιδευτικοί φορείς

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ
  Ερυθραίας 21, Νέα Κρήνη - Καλαμαριά
  2310455605
  6944718896
  Μάρθα Σμυρναίου
  Χειρουργός Οδοντίατρος | Καλαμαριά - Νέα Κρήνη - Θεσσαλονίκη

  Η Μάρθα Σμυρναίου αποφοίτησε το 1999 από την Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ.

  Έκτοτε, εργάζεται στο ιδιωτικό της οδοντιατρείο και στο πλαίσιο της δια βίου εκπαίδευσης έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα συνέδρια και πρακτικά σεμινάρια.

  Φιλοσοφία του ιατρείου είναι η παροχή υψηλού επιπέδου, εξατομικευμένης, οδοντιατρικής φροντίδας.

  Με πρωταρχικό στόχο την πρόληψη αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, καταρτίζονται επιστημονικά τεκμηριωμένα σχέδια θεραπείας που σέβονται και ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε ασθενή.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Η οδοντίατρος δέχεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Τάκη Οικονομίδη & Κολχίδος 9, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  2316010690
  6942975770
  Χρυσίδης Γιώργος
  Ηλεκτρολόγος Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
  __________

  προφίλ

  Ο ηλεκτρολόγος Χρυσίδης Γεώργιος αναλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών εφαρμογών είτε αυτό αφορά μικρές βλάβες είτε εγκαταστάσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Επίσης, αναλαμβάνει επισκευές ηλεκτρικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών.

  Στόχος του, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο των ηλεκτρολογικών,είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ασφαλή κατασκευή με τιμές πάντα ανταγωνιστικές.

  Η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια, η αμεσότητα και η εξυπηρέτηση μάς καθιστούν ανταγωνιστικούς.

  Οι υπηρεσίες μας

  Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων.
  Ηλεκτρολογικός έλεγχος και συντήρηση εγκατάστασης.
  Τοποθέτηση φωτιστικών και ανεμιστήρων οροφής.
  Τοποθέτηση απορροφητήρα.
  Τοποθέτηση θυροτηλεφώνων.
  Εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης.
  Αλλαγή και τοποθέτηση ηλεκτρολογικού πίνακα.
  Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κτιρίων με αυτοματισμό.
  Εγκατάσταση Θεμελιακής γείωσης και μέτρηση γείωσης.
  Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις εξωτερικών χωρών και φωτισμός κήπου.
  Έκδοσή ηλεκτρολογικού Σχεδίου (ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΗ).

  Αναλαμβάνουμε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών εφαρμογών είτε αυτό αφορά μικρές βλάβες είτε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Επίσης, αναλαμβάνουμε επισκευές ηλεκτρικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών.

  _____
  Άμεση εξυπηρέτηση &τιμές ανταγωνιστικές.

  Πάντα δίπλα σας, με συνέπεια, τιμιότητα, επαγγελματισμό!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 60 - Θεσσαλονίκη
  6995631601
  Η εταιρεία μας ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ με βάση την Θεσσαλονίκη ειδικεύεται στον τομέα των ελαιοχρωματισμών προσφέροντας σας τις υπηρεσίες μας.

  Μετά από χρόνια στον τομέα,με την εμπειρία και έχοντας απορροφήσει τις γνώσεις από τα έργα μας είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

  Υπηρεσίες που παρέχουμε:

  Ελαιοχρωματισμοί
  Βάψιμο
  Ανακαινίσεις Χώρου
  Ανακαινίσεις Τοίχου
  Τεχνοτροπίες
  Οικοδομικές Εργασίες
  Σπατουλαρίσματα
  Σοβατίσματα

  Προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη από τα αποτελέσματα της εργασίας μας, καθώς και η ανθεκτικότητα του έργου στον χρόνο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΚΕΝΤΡΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  Σμύρνης 30 - Καλαμαριά
  2311260567
  6972154428
  ARTHROSIS
  Κέντρο Φυσικοθεραπείας| Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

  To Arthrosis αποτελεί ένα σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Αθλητικής Αποκατάστασης με έδρα την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Με επικεφαλής τον Σταύρο Γιαννακουλάκο και μία ομάδα πιστοποιημένων θεραπευτών παρέχει εξατομικευμένες θεραπείες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε ασθενή.

  Σε ένα νέο και καλαίσθητο χώρο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές και θεραπείες με σκοπό την αντιμετώπιση κάθε είδους πάθησης αλλά και τη γενικότερη αναζωογόνηση και ευεξία του οργανισμού.

  Εργαζόμαστε τηρώντας πάντα τα κατάλληλα μέτρα υγιεινής και προστασίας αντιμετωπίζοντας τον εκάστοτε ασθενή με σεβασμό και επαγγελματισμό.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για πληροφορίες και τον προγραμματισμό ραντεβού.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
  Μπουλούκου 45 - Καλαμάτα
  2721088607
  6946982780
  Hygiene Service Καλαμάτα
  Απορρυπαντικά Τουαλέτας Καλαμάτα

  Στην επιχείρησή μας “Hygiene Service Καλαμάτα” μπορείτε καθημερινά να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από απορρυπαντικά τουαλέτας, αντισηπτικά και απορρυπαντικά γενικού καθαρισμού για την οικία η τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Συνεργαζόμενοι με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, σας προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα που σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

  Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας στο eshop της“Hygiene Service Καλαμάτας” στο:www.cleanup.gr

  ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ:
  Απορρυπαντικά Τουαλέτας
  Αντισηπτικά Χεριών
  Αρωματικά Χώρων
  Συσκευές
  Εξοπλισμός Μπάνιου
  Απορρυπαντικά Γενικού Καθαρισμού
  Προϊόντα ιματισμού για ξενοδοχεία (απορρυπαντικά, μαλακτικά για πλυντήρια ρούχων, σαμπουάν και αφρόλουτρα ατομικά)

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τα ιδανικά προϊόντα για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμάτα και τις γύρω περιοχές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΤΛΙΕΣ
  Βασ. Βουλγαροκτόνου 5 - Καλαμαριά
  2314043490
  6944858039
  ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΝΤΛΙΕΣ- ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΛΙΩΝ- ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΛΙΩΝ, ΠΙΕΣΤΙΚΩΝ

  ΑΝΤΛΙΕΣ ΛΥΜΑΤΩΝ -

  ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΛΙΩΝ, ΠΙΕΣΤΙΚΩΝ

  ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ SERVICE ΑΝΤΛΙΩΝ - ΠΙΕΣΤΙΚΩΝ

  ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ 24ΩΡΕΣ ΣΤΟ 6944858039

  Με εμπειρία 30 ετών ο κ. Πανταζής Δημήτριος ίδρυσε την εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των πιεστικών συστημάτων, με ανοδική πορεία.

  Εδρεύει στην ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

  Εδώ και δεκαετίες προσφέρουμε την εμπειρία και τις υπηρεσίες μας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με τον άρτιο εξοπλισμό μας και τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της ομάδας μας αποτελούν εγγύηση για ένα άριστο αποτέλεσμα σε μικρούς και μεγάλους χώρους.

  Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ασφάλεια και συνέπεια έχοντας σαν γνώμονα την εξυπηρέτησή σας.

  ΣΚΟΠΟΣ και ΣΤΟΧΟΣ μας είναι, να καλύψουμε όλες τις ανάγκες στην ύδρευση και όχι μόνο.

  Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες και σας παρέχουμε άριστη ποιότητα υπηρεσιών και ανταλλακτικών, με αντοχή στο χρόνο.

  Είμαστε στη διάθεση σας.

  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ… ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ-ΚΟΡΔΕΛΙΟ-ΜΕΝΕΜΕΝΗ-ΕΥΟΣΜΟ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ-ΝΙΚΟΠΟΛΗ-ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΟΛΙΧΝΗ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΣΥΚΙΕΣ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΟΛΗ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

  Με εκτίμηση,

  Πανταζής Δημήτριος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ – ΤΑΞΙ
  Κηφισίας 56, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  6987426666
  Ειδικό λευκό ταξί για άτομα με ειδικές ανάγκες και κινητικά προβλήματα.

  Στο επταθέσιο όχημα υπάρχει χώρος για δύο αναπηρικά αμαξίδια και πέντε συνοδούς. Διαδρομές εντός και εκτός πόλης. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου λειτουργεί ειδική ράμπα που ανεβάζει και κατεβάζει αναπηρικά αμαξίδια.

  Λειτουργεί ένα όχημα με παρόμοιο μηχανισμό για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή σας ενώ βρίσκονται υπό την εποπτεία του Συλλόγου Παραπληγικών Β. Ελλάδας (Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης, Σιγάλα 9 και Καθ. Παπαδάκη).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Ελ. Βενιζέλου 19, Προέκταση Ανδιανουπόλεως - Καλαμαριά
  2310458468
  6977971241
  Η κα. Λιμήτσιου Γεωργία δραστηριοποιείται στο χώρο της Διαιτολογίας - Διατροφολογίας από το 2006 από το γραφείο της στην Καλαμαριά και πιο συγκεκριμένα από την οδό Ελ. Βενιζέλου 19.

  Με ειδίκευση στη διατροφή κύησης, θηλασμού, παιδικής παχυσαρκίας και την πολυετή εμπειρία που διαθέτει στο χώρο, σας προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα.

  μέτρηση μεταβολισμού Θεσσαλονίκη, παιδική παχυσαρκία Θεσσαλονίκη, παιδική παχυσαρκία Καλαμαριά, διατροφή κύησης και θηλασμού, vegan διατροφή Θεσσαλονίκη, σπλαχνικό λίπος Θεσσαλονίκη, διατροφικές διαταραχές Θεσσαλονίκη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Γράμμου Βίτσι 11 - Θεσσαλονίκη
  6972647096
  Toci Constructions
  Γενικές Ανακαινίσεις - Εργολάβος Οικοδομών | Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρηση γενικών ανακαινίσεων Toci Constructions δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική καθώς και σε όλη την Μακεδονία προσφέροντας μια ευρεία γκάμα οικοδομικών υπηρεσιών.

  Με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και μια ομάδα από έμπειρους τεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες οικοδομικές υπηρεσίες όπου μας ζητηθεί σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και όλη τη Μακεδονία. Εγγυόμαστε άμεση ανταπόκριση και συνέπεια σε κάθε οικοδομικό έργο, σπίτι, επαγγελματικό χώρο, κατάστημα, ξενοδοχείο και πάντα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Τα πολυάριθμα έργα που έχουμε φέρει εις πέρας καθ' όλη της πορεία της επιχείρησής μας αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της εργασίας μας. Χρησιμοποιούμε επώνυμα υλικά άριστης ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε σχετικά με τις δικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε το αντίστοιχο πλάνο οικοδομικών εργασιών.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  Παπαφλέσσα 40 - Καλαμαριά
  2310430939
  6974069396
  ALEX-LIFTS
  Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

  Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “Alex-Lifts” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιό συγκεκριμένα στην Καλαμαριά, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 χρόνια στο χώρο των ανελκυστήρων.

  Έχοντας αναλάβει πλέον η 2η γενιά, το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων μας, αναλαμβάνει την μελέτη, την εγκατάσταση, την συντήρηση, την επισκευή και την ανακαίνιση ανελκυστήρων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Καλαμαριά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

  Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε εργασία σε υδραυλικούς και συμβατικούς ανελκυστήρες (ασανσέρ), καθώς και την τοποθέτηση και επισκευή ανελκυστήρων AMEA και ανελκυστήρων φορτίων.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Διαθέτοντας έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό, είμαστε σε θέση να φέρουμε με απόλυτη ασφάλεια κάθε εργασία που θα μας αναθέσετε στο προσυμφωνηθέντα χρόνο.

  Η ποιότητα του συνόλου των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε διασφαλίζεται μέσω της συνεργασίας μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων στο χώρο.

  Η συνεχής μέριμνα μας ώστε τα υλικά που χρησιμοποιούμε να είναι άριστης κατασκευής αλλά ταυτόχρονα να ανταποκρίνονται στις οικονομικές απαιτήσεις της αγοράς, μας καθιστά ανταγωνιστικούς στο χώρο της συντήρησης, επισκευής και εγκατάστασης ανελκυστήρων στην Καλαμαριά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

  Στόχος και βασικό προσόν μας είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, καθώς και η έμφαση στη λεπτομέρεια, για την τέλεια και άρτια λειτουργία κάθε ανελκυστήρα.

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να επισκεφτούμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμαριά και όλη την Θεσσαλονίκη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Θεοδώρας 10, Εύοσμος - Θεσσαλονίκη
  2310667698
  6944977350
  ΧΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ- ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ-ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ- ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ - ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΥΟΣΜΟΣ – ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΜΕΝΕΜΕΝΗ- ΚΟΡΔΕΛΛΙΟ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΥΚΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ – SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΥΟΣΜΟΣ – ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ- ΣΙΒΗΡΗ- ΜΕΝΕΜΕΝΗ- ΚΟΡΔΕΛΛΙΟ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΝΕΑΠΟΛΗ- ΣΥΚΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ -ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ- ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  Πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις και θερμουδραυλικές εργασίες στον Ευοσμο στην θεσσαλονίκηστην Σίβηρη και στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής
  24 ωρες θερμουδραυλικοί για αμεση εξυπηρέτιση
  Θέρμανση – Φυσικό Αέριο- Ηλιακά – Αποχετεύσεις -ψύξη- Κλιματισμός

  Ο υδραυλικός και θερμουδραυλικός εγκαταστάτης ΧΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και στην Σίβηρη Κασσάνδρειας στην Χαλκιδική,δραστηριοποιείται στο χώρο των Υδραυλικών εγκαταστάσεων, εγκατάστασης Φυσικού Αερίου και Κλιματισμού εδώ και πολλά χρόνια.

  Ειμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι υδραυλικοί εγκαταστάστες και το αρτια καταρτισμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους υδραυλικούς είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να δώσει λύση σε οτιδήποτε βρίσκεται μέσα στο πεδίο της ειδικότητάς μας, από οπου μας ζητηθεί στον Εύοσμο σε ολη την θεσσαλονίκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στους Αμπελοκήπους, στην Καλαμαριά, στην Τούμπα,στην Σταυρούπολη,στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, την Δυτική σε ολο το νομό Θεσσαλονίκης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κασσάνδρειας και σε ολη την Χαλκιδική.

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες, και ολους τους επαγγελματικούς χώρους ( κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία,βιομηχανίες)
  Η πολυετής εμπειρία μας πάνω στο αντικείμενο που ασχολούμαστε
  Η συνεχής ενημέρωση του προσωπικού μας
  Ο επαγγελματισμός μας η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, των υδραυλικών εργασιών αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια
  Στο εύρος των εργασιών που αναλαμβάνουμε, περιλαμβάνονται επιγραμματικά οι θερμουδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις που θα μας αναθέσετε.

  Οι υπηρεσίες μας:
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκη και στην Σίββηρη Κασσάνδρεια Χαλκιδικής

  Συντηρήσεις και ανακαινίσεις ξενοδοχείων

  Υδραυλικές Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνας
  Επισκευές συντηρήσεις θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων
  Τοποθετήσεις καλοριφέρ, συντηρήσεις καλοριφέρ, βλάβες
  Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.
  Αντλίες θερμότητας
  Αυτονομίες θέρμανσης
  Κεντρική θέρμανση

  Ενδοδαπέδια θέρμανση.

  Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει ομοιόμορφη, ευχάριστη, υγιεινή κατανομή θερμοκρασίας.
  Είναι κατά 35% οικονομικότερη στη λειτουργία από μια συμβατική θέρμανση.
  Εξοικονόμηση ενέργειας 25%-35% σε σχέση με τα θερμαντικά σώματα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που απαιτούνται για την λειτουργία.

  Υδρευση

  Υδρεύσεις παροχές - Τοποθέτηση Σωληνώσεων
  Σύνδεση Παροχής Νερού

  Αποχέτευση

  Εγκαταστάσεις και συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων
  Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης
  Εγκατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσης εντός κτιρίων κατοικιών και πολυκατοικιών
  Άμεσο service σε κάθε είδους βλάβης
  Αλλαγή σωλήνων αποχέτευσης

  Ηλιακά

  Συστήματα ηλιακών θερμοσιφώνων, εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σε πλάκα ή κεραμοσκεπή
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα

  Υδραυλικά

  Τοποθέτηση και αλλαγές ειδών υγιεινής
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικές εργασίες

  Φυσικό Αέριο
  Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, είμαστε δίπλα σας και σ' αυτό να αναλάβουμε:
  Τη μηχανολογική μελέτη.
  Την αίτηση και την εγκατάσταση σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα.
  Όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας.

  Πυρασφάλειες- πυροσβέσεις

  Εγκατάσταση και συντήριση Κλιματισμού– Ψύξη

  Εγκαταστάσεις Κλιματισμού,AIR CONDITIONS Συντηρήσεις και Επισκευές,ολων των επώνυμων κλιματιστικών μονάδων οικιακής, επαγγελματικής, και βιομηχανικής χρήσης.

  Δίνουμε σίγουρες λύσεις σε προβλήματα επισκευής και προτείνουμε ότι πιό σύγχρονο τεχνολογικά για νέες εγκαταστάσεις με τις ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Όταν έχετε πρόβλημα, στα υδραυλικά σας απλά καλέστε μας !!!! Ειμαστε πάντα δίπλα σας και μετά την παράδοση του εργου

  Με εκτίμηση

  ΧΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Ο υδραυλικός εγκαταστάσεων στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ και για εκτακτες ανάγκες 24 ωρες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ - ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ
  Κολοκοτρώνη 40 Θέρμης, Αγία Παρασκευή - Θεσσαλονίκη
  2396020169
  6949984089
  Medicate
  Νοσηλεία Κατ’ Οίκον Θεσσαλονίκη

  Το γραφείο μας “Medicate” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει την φροντίδα - νοσηλεία ασθενών κατ΄οίκων εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Θεσσαλονίκη.

  Τη φροντίδα των ασθενών επιμελείται εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό, ακολουθώντας και εφαρμόζοντας πιστά τις οδηγίες του.

  Πραγματοποιούμε: αιμοληψίες, ενέσεις, φλεβοκαθετηριασμός, αλλαγές - περιποιήσεις, καθετηριασμούς, μετρήσεις, νοσηλευτική φροντίδα σώματος, χορήγηση ιατροτεχνολογιών και ορθοπεδικών προϊόντων και ότι άλλο χρειάζεται προκειμένου ο κατακεκλιμένος ασθενής να αισθανθεί ασφάλεια.

  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας “Medicate” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και εμείς θα έρθουμε δωρεάν στον χώρο σας για την πρώτη διάγνωση και σχεδίαση του μηνιαίου προγράμματος για την φροντίδα κατακεκλιμένων ασθενών.

  Οι υπηρεσίες νοσηλείας στο σπίτι του ασθενούς είναι ιδιαίτερα διαδομένες σε Ευρώπη και ΗΠΑ και αποδεδειγμένα ωφελούν την ποιότητα υγείας των ανθρώπων που τις έχουν ανάγκη.

  Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η κατ’ οίκον νοσηλεία:
  - Βοηθά και συμβάλλει σημαντικά στη γρήγορη και ασφαλή ανάρρωση του ασθενούς.

  - Μειώνει τον κίνδυνο των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

  - Είναι η μοναδική λύση για ανθρώπους που δε μπορούν να μετακινηθούν ή για ανθρώπους που χρειάζονται συστηματικές υπηρεσίες νοσηλείας για μακρά χρονική περίοδο.

  - Βελτιώνει την ψυχική διάθεση του ασθενούς και του οικείου περιβάλλοντος του, ενώ αυξάνει σημαντικά το αίσθημα ασφάλειας.

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ
  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
  1992 – 1996
  Εκπαίδευση και επιτυχής αποφοίτηση από την ανώτερη γερμανική κρατική νοσηλευτική σχολή που υπάγεται στην κλινική Rheinische Laudeskeinin Düsseldorf

  2002 – 2004
  Μεταπτυχιακή ειδίκευση στη διοίκηση και οργάνωση χειρουργείου στην αναγνωρισμένη ακαδημια CARITAS ACADEMIA KOLN (Γερμανίας)

  2018
  Εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες ως Εκπαιδευτής

  ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  2012-Σήμερα
  Κατ’ οίκον περίθαλψη ηλικιωμένων και ασθενών.

  2008
  Διευθυντής Τμήματος και Εκπαιδευτής σε τεχνικές ορθοπεδικών επεμβάσεων στην εταιρεία Arthrex Κώστας Α. Παπαέλληνας.

  2007
  Συνεχίστηκε η συνεργασία μου με την Arthrex όπου έγινε αντιπροσωπεία της Εταιρείας Κώστας Α. Παπαέλληνας.

  2006-2007
  Ιατρικός Συνεργάτης στην Πολυεθνική Εταιρεία Arthrex–Hellas σε αρθροσκοπικές χειρουργικές επέμβασης στην Β.Ελλάδα.

  2006
  Εργαλειοδότης στο χειρουργείο του Ομίλου Euromedica στη Γενική Κλινική.

  2002-2004
  Μεταπτυχιακή ειδίκευση ως νοσηλευτής χειρουργείου στην αναγνωρισμένη Ακαδημία «CARITAS–AKADEMIE KOELN–HOHENLIND»

  2001-2006
  Νοσηλευτής στο χειρουργείο του κρατικού νοσοκομείου «St. Vinzenz–Krankenhaus» στην πόλη του «Düsseldorf»

  1997-2000
  Κατ’ οίκον περίθαλψη ηλικιωμένων και ασθενών «Hauesliche Senioren–und Krankenpflege Elisabeth Koziel»

  Νοσηλεία Κατ’ Οίκον Θεσσαλονίκη, Νοσηλεία στο Σπίτι Θεσσαλονίκη, Φροντίδα Κατ’ Οίκον Θεσσαλονίκη, Φροντίδα Ασθενών στο Σπίτι Θεσσαλονίκη,Νοσηλεία Κατ’ Οίκον Μίκρα - Αιμοληψίες Θερμαϊκός - Νοσηλεία Κατ’ Οίκον Καλαμαρία - Νοσηλεία Κατ’ Οίκον Χαριλάου - Νοσηλεία Κατ’ Οίκον Περαία - Νοσηλεία Κατ’ Οίκον Θέρμη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΜΑΤΩΝ
  Μέτρων 14 - Καλαμαριά
  2313000125
  6956610355, 6956610356
  ΑΘΩΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  Μεταφορική Εταιρεία | Θεσσαλονίκη - Άθως - Άγιο Όρος

  Η εταιρεία ΑΘΩΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στις αρχές του 2019.

  Αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες για μεταφορά προιόντων, επιστολών και δεμάτων στο Άγιο Όρος με γνώμονα τη συνέπεια, την ασφάλεια, την ταχύτητα, αλλά πάνω από όλα το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει, έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που έχει εξυπηρετήσει.

  Διαρκώς προσπαθούμε να παρέχουμε περισσότερα πράγματα στις υπηρεσίες μας με σκοπό το υψηλότερο επίπεδο στις μεταφορές.

  Eπικοινωνήστε μαζί μας

  Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευτείτε την επόμενη μεταφορά σας στο Άθως. Ρωτήστε μας για το κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων σας και θα μείνετε πραγματικά πολύ ικανοποιημένοι από το πακέτο συνεργασίας μας.
  Έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε μεταφορικά το Άγιον Όρος στην επικράτειά του.

  Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Πλουτάρχου 17 - Καλαμαριά
  6955144174,6970260856
  HOUSECLEAN AND GARDEN – 6955144174- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΗΠΩΝ – ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΑΚΑΡΕΟΚΤΟΝΙΑ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΜΟΚΕΤΩΝ

  Για ότι αφορά την συντήρηση και καθαριότητα οποιουδήποτε κτιρίου ή οχήματος, εσωτερικά και εξωτερικά εμπιστευτείτε μας !!!

  Με έδρα την Καλαμαρία στην Θεσσαλονίκη και δραστηριότητα σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης, το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει με επιτυχία :

  Βιολογικούς καθαρισμούς στρωμάτων, μοκετών
  Καθαρισμός με μηχανισμό αφαίρεσης ακάρεων και νεκρού δέρματος από τους καναπέδες ,τα στρώματα των κρεβατιών, καρέκλες και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Χρήση και πλυστικής σκούπας .

  Καθαρισμούς τροχόσπιτων, απολύμανση
  Βιολογικός καθαρισμός, καθάρισμα μέσα έξω ,wc, κουζίνα όλα τα πλαστικά μέρη.

  Πακέτα ειδικά για τα εξοχικά σας
  Αφαλάτωση, χλωρίωση σε νιπτήρες, μπάνια, μέρη με πλακάκια στην οικία σας . Καθάρισμα σχολαστικό σε όλες τις επιφάνειες των χώρων σας ,γενική. Απολύμανση από μικρόβια και ποντίκια όπως και απεντόμωση . Περιποίηση κήπου και εξυγίανση από ασθένειες και τροφοπενίες , κλαδέματα. Βιολογικός στα καθίσματα, καναπέδες, στρώματα.

  Καθαρισμούς οικοδομών.
  Σε όλους τους καθαρισμούς οικοδομών δώρο η απολύμανση και η απεντόμωση όποτε επιθυμείτε. Η ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ περιλαμβάνει καθάρισμα τζαμιών, είσοδο, ασανσέρ, κλιμακοστάσιο και κάθε όροφο ,πιλοτή και πεζοδρόμιο.

  Καθαρισμούς εσωτερικών χώρων νεόδμητων.
  Γενική καθαριότητα σε βάθος, κουφώματα, κουζίνα, τοίχους, μπαλκόνια, ξύσιμο λεκέδων από βαψίματα, αφαίρεση περιττής σιλικόνης, νάυλον από είδη υγιεινής απολύμανση. Βιολογικός όπου επιθυμείτε .

  Περιποίηση εξωτερικού χώρου κ συντήρηση κήπων
  Κλαδέματα , διαμόρφωση και δημιουργία πρασίνου σε ακάλυπτο και κήπο, θεραπεία ασθενειών . Κούρεμα χλόης, δημιουργίες συνθέσεων εξωτερικών χώρων. Αφαίρεση και σωστή επανατοποθέτηση πλακόστρωτου με επένδυση υποστρώματος Α3.

  Πάθος μας: η καλαισθησία οποιουδήποτε χώρου, εσωτερικού ή εξωτερικού !!!

  Στόχος μας: η ικανοποίηση των απαιτήσεών σας, το χαμόγελο στα πρόσωπά σας !!!

  Καλέστε μας για μία δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας
  Με εκτίμηση
  Κοντοτόλιου Ρούλα, 6955144174
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Κωνσταντινουπόλεως 29 - Καλαμαριά
  2315538705
  6970937283
  GS ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ -2315 538705- 6970937283 - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΔΡΑΜΑ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

  Η εταιρία GS ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ με την 20ετή δυναμική της παρουσία στον τομέα της ανακαίνισης και της θέρμανσης, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας!!!

  Το έμπειρο προσωπικό μας καθώς και ο άρτιος μηχανολογικός μας εξοπλισμός εγγυάται βέλτιστες υπηρεσίες και μοναδικό αποτέλεσμα!!!

  Σας προσφέρουμε ανταγωνιστικές και βιώσιμες λύσεις, τεχνογνωσία και συμβουλές, με σεβασμό στις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας πάντα υλικά υψηλών Ευρωπαϊκών προδιαγραφών!!!

  Δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια και μέσα από έξυπνες και οικονομικές λύσεις, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

  Γιατί ποιος άλλος μπορεί καλύτερα από την GS Εμπορική Κατασκευαστική ;;;

  Κατασκευές φιλικές προς το περιβάλλον
  Νέες τεχνολογίες
  Υψηλή ποιότητα υλικών

  Με εκτίμηση
  ΣΤΡΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - GSEMPORIKI

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  Μιαούλη Ανδρέα 2 - Καλαμαριά
  2310433668
  6946283928
  To «ΠΡΕΠΟΝ», «η γωνία με θέα τη θάλασσα», κατέχει μια ειδυλλιακή θέση λόγω του σκηνογραφικού του περιβάλλοντος και βρίσκεται στην Ν.Κρήνη, στην Καλαμαριά.

  Επιδίωξη των ιδιοκτητών του ήταν η δημιουργία ενός πολυχώρου αναψυχής, ενός σύγχρονου εστιατορίου –bar που θα παρέχει την παράλληλη απασχόληση παιδιών. Ένα υβριδικό χώρο λειτουργικά, ένα σύγχρονο gastrobar που εξυπηρετεί τους θαμώνες του καθ΄όλη τη διάρκεια της μέρας σερβίροντας καφέ και brunch, κυρίως γεύματα, ποτά και cocktail.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
  Ευελπίδου 14 - Καλαμαριά
  2310435919
  6948870087
προηγούμενη 1 από 10 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ