noscript image for google
Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 | 06:49 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Τάκη Οικονομίδη & Κολχίδος 9, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  2316010690
  6942975770
  Χρυσίδης Γιώργος
  Ηλεκτρολόγος Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
  __________

  προφίλ

  Ο ηλεκτρολόγος Χρυσίδης Γεώργιος αναλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών εφαρμογών είτε αυτό αφορά μικρές βλάβες είτε εγκαταστάσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Επίσης, αναλαμβάνει επισκευές ηλεκτρικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών.

  Στόχος του, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο των ηλεκτρολογικών,είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ασφαλή κατασκευή με τιμές πάντα ανταγωνιστικές.

  Η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια, η αμεσότητα και η εξυπηρέτηση μάς καθιστούν ανταγωνιστικούς.

  Οι υπηρεσίες μας

  Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων.
  Ηλεκτρολογικός έλεγχος και συντήρηση εγκατάστασης.
  Τοποθέτηση φωτιστικών και ανεμιστήρων οροφής.
  Τοποθέτηση απορροφητήρα.
  Τοποθέτηση θυροτηλεφώνων.
  Εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης.
  Αλλαγή και τοποθέτηση ηλεκτρολογικού πίνακα.
  Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κτιρίων με αυτοματισμό.
  Εγκατάσταση Θεμελιακής γείωσης και μέτρηση γείωσης.
  Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις εξωτερικών χωρών και φωτισμός κήπου.
  Έκδοσή ηλεκτρολογικού Σχεδίου (ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΗ).

  Αναλαμβάνουμε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών εφαρμογών είτε αυτό αφορά μικρές βλάβες είτε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Επίσης, αναλαμβάνουμε επισκευές ηλεκτρικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών.

  _____
  Άμεση εξυπηρέτηση &τιμές ανταγωνιστικές.

  Πάντα δίπλα σας, με συνέπεια, τιμιότητα, επαγγελματισμό!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 60 - Θεσσαλονίκη
  6995631601
  Η εταιρεία μας ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ με βάση την Θεσσαλονίκη ειδικεύεται στον τομέα των ελαιοχρωματισμών προσφέροντας σας τις υπηρεσίες μας.

  Μετά από χρόνια στον τομέα,με την εμπειρία και έχοντας απορροφήσει τις γνώσεις από τα έργα μας είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

  Υπηρεσίες που παρέχουμε:

  Ελαιοχρωματισμοί
  Βάψιμο
  Ανακαινίσεις Χώρου
  Ανακαινίσεις Τοίχου
  Τεχνοτροπίες
  Οικοδομικές Εργασίες
  Σπατουλαρίσματα
  Σοβατίσματα

  Προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη από τα αποτελέσματα της εργασίας μας, καθώς και η ανθεκτικότητα του έργου στον χρόνο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΚΕΝΤΡΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  Σμύρνης 30 - Καλαμαριά
  2311260567
  6972154428
  ARTHROSIS
  Κέντρο Φυσικοθεραπείας| Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

  To Arthrosis αποτελεί ένα σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας & Αθλητικής Αποκατάστασης με έδρα την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Με επικεφαλής τον Σταύρο Γιαννακουλάκο και μία ομάδα πιστοποιημένων θεραπευτών παρέχει εξατομικευμένες θεραπείες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε ασθενή.

  Σε ένα νέο και καλαίσθητο χώρο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές και θεραπείες με σκοπό την αντιμετώπιση κάθε είδους πάθησης αλλά και τη γενικότερη αναζωογόνηση και ευεξία του οργανισμού.

  Εργαζόμαστε τηρώντας πάντα τα κατάλληλα μέτρα υγιεινής και προστασίας αντιμετωπίζοντας τον εκάστοτε ασθενή με σεβασμό και επαγγελματισμό.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για πληροφορίες και τον προγραμματισμό ραντεβού.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
  Μπουλούκου 45 - Καλαμάτα
  2721088607
  6946982780
  Hygiene Service Καλαμάτα
  Απορρυπαντικά Τουαλέτας Καλαμάτα

  Στην επιχείρησή μας “Hygiene Service Καλαμάτα” μπορείτε καθημερινά να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από απορρυπαντικά τουαλέτας, αντισηπτικά και απορρυπαντικά γενικού καθαρισμού για την οικία η τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Συνεργαζόμενοι με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, σας προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα που σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

  ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ:
  Απορρυπαντικά Τουαλέτας
  Αντισηπτικά Χεριών
  Αρωματικά Χώρων
  Συσκευές
  Εξοπλισμός Μπάνιου
  Απορρυπαντικά Γενικού Καθαρισμού

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τα ιδανικά προϊόντα για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμάτα και τις γύρω περιοχές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΤΛΙΕΣ
  Βασ. Βουλγαροκτόνου 5 - Καλαμαριά
  2314043490
  6944858039
  ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΝΤΛΙΕΣ- ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΛΙΩΝ- ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΛΙΩΝ, ΠΙΕΣΤΙΚΩΝ

  ΑΝΤΛΙΕΣ ΛΥΜΑΤΩΝ -

  ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΛΙΩΝ, ΠΙΕΣΤΙΚΩΝ

  ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ SERVICE ΑΝΤΛΙΩΝ - ΠΙΕΣΤΙΚΩΝ

  ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ 24ΩΡΕΣ ΣΤΟ 6944858039

  Με εμπειρία 30 ετών ο κ. Πανταζής Δημήτριος ίδρυσε την εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των πιεστικών συστημάτων, με ανοδική πορεία.

  Εδρεύει στην ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

  Εδώ και δεκαετίες προσφέρουμε την εμπειρία και τις υπηρεσίες μας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με τον άρτιο εξοπλισμό μας και τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της ομάδας μας αποτελούν εγγύηση για ένα άριστο αποτέλεσμα σε μικρούς και μεγάλους χώρους.

  Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ασφάλεια και συνέπεια έχοντας σαν γνώμονα την εξυπηρέτησή σας.

  ΣΚΟΠΟΣ και ΣΤΟΧΟΣ μας είναι, να καλύψουμε όλες τις ανάγκες στην ύδρευση και όχι μόνο.

  Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες και σας παρέχουμε άριστη ποιότητα υπηρεσιών και ανταλλακτικών, με αντοχή στο χρόνο.

  Είμαστε στη διάθεση σας.

  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ… ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ-ΚΟΡΔΕΛΙΟ-ΜΕΝΕΜΕΝΗ-ΕΥΟΣΜΟ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ-ΝΙΚΟΠΟΛΗ-ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΟΛΙΧΝΗ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΣΥΚΙΕΣ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΟΛΗ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

  Με εκτίμηση,

  Πανταζής Δημήτριος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ – ΤΑΞΙ
  Κηφισίας 56, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  6987426666
  Ειδικό λευκό ταξί για άτομα με ειδικές ανάγκες και κινητικά προβλήματα.

  Στο επταθέσιο όχημα υπάρχει χώρος για δύο αναπηρικά αμαξίδια και πέντε συνοδούς. Διαδρομές εντός και εκτός πόλης. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου λειτουργεί ειδική ράμπα που ανεβάζει και κατεβάζει αναπηρικά αμαξίδια.

  Λειτουργεί ένα όχημα με παρόμοιο μηχανισμό για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή σας ενώ βρίσκονται υπό την εποπτεία του Συλλόγου Παραπληγικών Β. Ελλάδας (Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης, Σιγάλα 9 και Καθ. Παπαδάκη).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Ελ. Βενιζέλου 19, Προέκταση Ανδιανουπόλεως - Καλαμαριά
  2310458468
  6977971241
  Η κα. Λιμήτσιου Γεωργία δραστηριοποιείται στο χώρο της Διαιτολογίας - Διατροφολογίας από το 2006 από το γραφείο της στην Καλαμαριά και πιο συγκεκριμένα από την οδό Ελ. Βενιζέλου 19.

  Με ειδίκευση στη διατροφή κύησης, θηλασμού, παιδικής παχυσαρκίας και την πολυετή εμπειρία που διαθέτει στο χώρο, σας προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα.

  μέτρηση μεταβολισμού Θεσσαλονίκη, παιδική παχυσαρκία Θεσσαλονίκη, παιδική παχυσαρκία Καλαμαριά, διατροφή κύησης και θηλασμού, vegan διατροφή Θεσσαλονίκη, σπλαχνικό λίπος Θεσσαλονίκη, διατροφικές διαταραχές Θεσσαλονίκη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Γράμμου Βίτσι 11 - Θεσσαλονίκη
  6972647096
  Toci Constructions
  Γενικές Ανακαινίσεις - Εργολάβος Οικοδομών | Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρηση γενικών ανακαινίσεων Toci Constructions, έχει την έδρα της στους Ταγαράδες Θέρμης στη Θεσσαλονίκη προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών.

  Με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και μια ομάδα από έμπειρους τεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες οικοδομικές υπηρεσίες όπου μας ζητηθεί σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και όλη τη Μακεδονία. Εγγυόμαστε άμεση ανταπόκριση και συνέπεια σε κάθε οικοδομικό έργο, σπίτι, επαγγελματικό χώρο, κατάστημα, ξενοδοχείο και πάντα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Τα πολυάριθμα έργα που έχουμε φέρει εις πέρας καθ' όλη της πορεία της επιχείρησής μας αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της εργασίας μας. Χρησιμοποιούμε επώνυμα υλικά άριστης ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε σχετικά με τις δικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε το αντίστοιχο πλάνο οικοδομικών εργασιών.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  Παπαφλέσσα 40 - Καλαμαριά
  2310430939
  6974069396
  ALEX-LIFTS
  Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

  Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “Alex-Lifts” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιό συγκεκριμένα στην Καλαμαριά, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 χρόνια στο χώρο των ανελκυστήρων.

  Έχοντας αναλάβει πλέον η 2η γενιά, το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων μας, αναλαμβάνει την μελέτη, την εγκατάσταση, την συντήρηση, την επισκευή και την ανακαίνιση ανελκυστήρων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Καλαμαριά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

  Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε εργασία σε υδραυλικούς και συμβατικούς ανελκυστήρες (ασανσέρ), καθώς και την τοποθέτηση και επισκευή ανελκυστήρων AMEA και ανελκυστήρων φορτίων.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Διαθέτοντας έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό, είμαστε σε θέση να φέρουμε με απόλυτη ασφάλεια κάθε εργασία που θα μας αναθέσετε στο προσυμφωνηθέντα χρόνο.

  Η ποιότητα του συνόλου των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε διασφαλίζεται μέσω της συνεργασίας μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων στο χώρο.

  Η συνεχής μέριμνα μας ώστε τα υλικά που χρησιμοποιούμε να είναι άριστης κατασκευής αλλά ταυτόχρονα να ανταποκρίνονται στις οικονομικές απαιτήσεις της αγοράς, μας καθιστά ανταγωνιστικούς στο χώρο της συντήρησης, επισκευής και εγκατάστασης ανελκυστήρων στην Καλαμαριά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

  Στόχος και βασικό προσόν μας είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, καθώς και η έμφαση στη λεπτομέρεια, για την τέλεια και άρτια λειτουργία κάθε ανελκυστήρα.

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να επισκεφτούμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμαριά και όλη την Θεσσαλονίκη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Θεοδώρας 10, Εύοσμος - Θεσσαλονίκη
  2310667698
  6944977350
  ΧΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ- ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ- ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ-ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ- ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ - ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΤΟΥΜΠΑ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ -ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΥΟΣΜΟΣ – ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΜΕΝΕΜΕΝΗ- ΚΟΡΔΕΛΛΙΟ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΥΚΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ – SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΥΟΣΜΟΣ – ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ- ΣΙΒΗΡΗ- ΜΕΝΕΜΕΝΗ- ΚΟΡΔΕΛΛΙΟ- ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ- ΝΕΑΠΟΛΗ- ΣΥΚΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ -ΕΥΟΣΜΟΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ- ΣΙΒΗΡΗ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  Πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις και θερμουδραυλικές εργασίες στον Ευοσμο στην θεσσαλονίκηστην Σίβηρη και στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής
  24 ωρες θερμουδραυλικοί για αμεση εξυπηρέτιση
  Θέρμανση – Φυσικό Αέριο- Ηλιακά – Αποχετεύσεις -ψύξη- Κλιματισμός

  Ο υδραυλικός και θερμουδραυλικός εγκαταστάτης ΧΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και στην Σίβηρη Κασσάνδρειας στην Χαλκιδική,δραστηριοποιείται στο χώρο των Υδραυλικών εγκαταστάσεων, εγκατάστασης Φυσικού Αερίου και Κλιματισμού εδώ και πολλά χρόνια.

  Ειμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι υδραυλικοί εγκαταστάστες και το αρτια καταρτισμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους υδραυλικούς είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να δώσει λύση σε οτιδήποτε βρίσκεται μέσα στο πεδίο της ειδικότητάς μας, από οπου μας ζητηθεί στον Εύοσμο σε ολη την θεσσαλονίκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στους Αμπελοκήπους, στην Καλαμαριά, στην Τούμπα,στην Σταυρούπολη,στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, την Δυτική σε ολο το νομό Θεσσαλονίκης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κασσάνδρειας και σε ολη την Χαλκιδική.

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες, και ολους τους επαγγελματικούς χώρους ( κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία,βιομηχανίες)
  Η πολυετής εμπειρία μας πάνω στο αντικείμενο που ασχολούμαστε
  Η συνεχής ενημέρωση του προσωπικού μας
  Ο επαγγελματισμός μας η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, των υδραυλικών εργασιών αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια
  Στο εύρος των εργασιών που αναλαμβάνουμε, περιλαμβάνονται επιγραμματικά οι θερμουδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις που θα μας αναθέσετε.

  Οι υπηρεσίες μας:
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκη και στην Σίββηρη Κασσάνδρεια Χαλκιδικής

  Συντηρήσεις και ανακαινίσεις ξενοδοχείων

  Υδραυλικές Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνας
  Επισκευές συντηρήσεις θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων
  Τοποθετήσεις καλοριφέρ, συντηρήσεις καλοριφέρ, βλάβες
  Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή και να διατηρήσουμε το παλιό σας σύστημα θέρμανσης για μεγαλύτερη απόδοση και οικονομία στα καύσιμα.
  Αντλίες θερμότητας
  Αυτονομίες θέρμανσης
  Κεντρική θέρμανση

  Ενδοδαπέδια θέρμανση.

  Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει ομοιόμορφη, ευχάριστη, υγιεινή κατανομή θερμοκρασίας.
  Είναι κατά 35% οικονομικότερη στη λειτουργία από μια συμβατική θέρμανση.
  Εξοικονόμηση ενέργειας 25%-35% σε σχέση με τα θερμαντικά σώματα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που απαιτούνται για την λειτουργία.

  Υδρευση

  Υδρεύσεις παροχές - Τοποθέτηση Σωληνώσεων
  Σύνδεση Παροχής Νερού

  Αποχέτευση

  Εγκαταστάσεις και συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων
  Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης
  Εγκατάσταση σωληνώσεων αποχέτευσης εντός κτιρίων κατοικιών και πολυκατοικιών
  Άμεσο service σε κάθε είδους βλάβης
  Αλλαγή σωλήνων αποχέτευσης

  Ηλιακά

  Συστήματα ηλιακών θερμοσιφώνων, εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σε πλάκα ή κεραμοσκεπή
  Service ηλιακού θερμοσίφωνα

  Υδραυλικά

  Τοποθέτηση και αλλαγές ειδών υγιεινής
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικές εργασίες

  Φυσικό Αέριο
  Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, είμαστε δίπλα σας και σ' αυτό να αναλάβουμε:
  Τη μηχανολογική μελέτη.
  Την αίτηση και την εγκατάσταση σε οικίες, πολυκατοικίες και καταστήματα.
  Όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας.

  Πυρασφάλειες- πυροσβέσεις

  Εγκατάσταση και συντήριση Κλιματισμού– Ψύξη

  Εγκαταστάσεις Κλιματισμού,AIR CONDITIONS Συντηρήσεις και Επισκευές,ολων των επώνυμων κλιματιστικών μονάδων οικιακής, επαγγελματικής, και βιομηχανικής χρήσης.

  Δίνουμε σίγουρες λύσεις σε προβλήματα επισκευής και προτείνουμε ότι πιό σύγχρονο τεχνολογικά για νέες εγκαταστάσεις με τις ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Όταν έχετε πρόβλημα, στα υδραυλικά σας απλά καλέστε μας !!!! Ειμαστε πάντα δίπλα σας και μετά την παράδοση του εργου

  Με εκτίμηση

  ΧΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Ο υδραυλικός εγκαταστάσεων στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ και για εκτακτες ανάγκες 24 ωρες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ - ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ
  Κολοκοτρώνη 40 Θέρμης, Αγία Παρασκευή - Θεσσαλονίκη
  2396020169
  6949984089
  Medicate
  Νοσηλεία Κατ’ Οίκον Θεσσαλονίκη

  Το γραφείο μας “Medicate” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει την φροντίδα - νοσηλεία ασθενών κατ΄οίκων εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Θεσσαλονίκη.

  Τη φροντίδα των ασθενών επιμελείται εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό, ακολουθώντας και εφαρμόζοντας πιστά τις οδηγίες του.

  Πραγματοποιούμε: αιμοληψίες, ενέσεις, φλεβοκαθετηριασμός, αλλαγές - περιποιήσεις, καθετηριασμούς, μετρήσεις, νοσηλευτική φροντίδα σώματος, χορήγηση ιατροτεχνολογιών και ορθοπεδικών προϊόντων και ότι άλλο χρειάζεται προκειμένου ο κατακεκλιμένος ασθενής να αισθανθεί ασφάλεια.

  Επικοινωνήστε με το γραφείο μας “Medicate” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και εμείς θα έρθουμε δωρεάν στον χώρο σας για την πρώτη διάγνωση και σχεδίαση του μηνιαίου προγράμματος για την φροντίδα κατακεκλιμένων ασθενών.

  Οι υπηρεσίες νοσηλείας στο σπίτι του ασθενούς είναι ιδιαίτερα διαδομένες σε Ευρώπη και ΗΠΑ και αποδεδειγμένα ωφελούν την ποιότητα υγείας των ανθρώπων που τις έχουν ανάγκη.

  Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η κατ’ οίκον νοσηλεία:
  - Βοηθά και συμβάλλει σημαντικά στη γρήγορη και ασφαλή ανάρρωση του ασθενούς.

  - Μειώνει τον κίνδυνο των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

  - Είναι η μοναδική λύση για ανθρώπους που δε μπορούν να μετακινηθούν ή για ανθρώπους που χρειάζονται συστηματικές υπηρεσίες νοσηλείας για μακρά χρονική περίοδο.

  - Βελτιώνει την ψυχική διάθεση του ασθενούς και του οικείου περιβάλλοντος του, ενώ αυξάνει σημαντικά το αίσθημα ασφάλειας.

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ
  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
  1992 – 1996
  Εκπαίδευση και επιτυχής αποφοίτηση από την ανώτερη γερμανική κρατική νοσηλευτική σχολή που υπάγεται στην κλινική Rheinische Laudeskeinin Düsseldorf

  2002 – 2004
  Μεταπτυχιακή ειδίκευση στη διοίκηση και οργάνωση χειρουργείου στην αναγνωρισμένη ακαδημια CARITAS ACADEMIA KOLN (Γερμανίας)

  2018
  Εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες ως Εκπαιδευτής

  ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  2012-Σήμερα
  Κατ’ οίκον περίθαλψη ηλικιωμένων και ασθενών.

  2008
  Διευθυντής Τμήματος και Εκπαιδευτής σε τεχνικές ορθοπεδικών επεμβάσεων στην εταιρεία Arthrex Κώστας Α. Παπαέλληνας.

  2007
  Συνεχίστηκε η συνεργασία μου με την Arthrex όπου έγινε αντιπροσωπεία της Εταιρείας Κώστας Α. Παπαέλληνας.

  2006-2007
  Ιατρικός Συνεργάτης στην Πολυεθνική Εταιρεία Arthrex–Hellas σε αρθροσκοπικές χειρουργικές επέμβασης στην Β.Ελλάδα.

  2006
  Εργαλειοδότης στο χειρουργείο του Ομίλου Euromedica στη Γενική Κλινική.

  2002-2004
  Μεταπτυχιακή ειδίκευση ως νοσηλευτής χειρουργείου στην αναγνωρισμένη Ακαδημία «CARITAS–AKADEMIE KOELN–HOHENLIND»

  2001-2006
  Νοσηλευτής στο χειρουργείο του κρατικού νοσοκομείου «St. Vinzenz–Krankenhaus» στην πόλη του «Düsseldorf»

  1997-2000
  Κατ’ οίκον περίθαλψη ηλικιωμένων και ασθενών «Hauesliche Senioren–und Krankenpflege Elisabeth Koziel»

  Νοσηλεία Κατ’ Οίκον Θεσσαλονίκη, Νοσηλεία στο Σπίτι Θεσσαλονίκη, Φροντίδα Κατ’ Οίκον Θεσσαλονίκη, Φροντίδα Ασθενών στο Σπίτι Θεσσαλονίκη,Νοσηλεία Κατ’ Οίκον Μίκρα - Αιμοληψίες Θερμαϊκός - Νοσηλεία Κατ’ Οίκον Καλαμαρία - Νοσηλεία Κατ’ Οίκον Χαριλάου - Νοσηλεία Κατ’ Οίκον Περαία - Νοσηλεία Κατ’ Οίκον Θέρμη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΜΑΤΩΝ
  Μέτρων 14 - Καλαμαριά
  2313000125
  6956610355, 6956610356
  ΑΘΩΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  Μεταφορική Εταιρεία | Θεσσαλονίκη - Άθως - Άγιο Όρος

  Η εταιρεία ΑΘΩΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στις αρχές του 2019.

  Αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες για μεταφορά προιόντων, επιστολών και δεμάτων στο Άγιο Όρος με γνώμονα τη συνέπεια, την ασφάλεια, την ταχύτητα, αλλά πάνω από όλα το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει, έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που έχει εξυπηρετήσει.

  Διαρκώς προσπαθούμε να παρέχουμε περισσότερα πράγματα στις υπηρεσίες μας με σκοπό το υψηλότερο επίπεδο στις μεταφορές.

  Eπικοινωνήστε μαζί μας

  Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευτείτε την επόμενη μεταφορά σας στο Άθως. Ρωτήστε μας για το κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων σας και θα μείνετε πραγματικά πολύ ικανοποιημένοι από το πακέτο συνεργασίας μας.
  Έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε μεταφορικά το Άγιον Όρος στην επικράτειά του.

  Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Πλουτάρχου 17 - Καλαμαριά
  6955144174,6970260856
  HOUSECLEAN AND GARDEN – 6955144174- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ – ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΗΠΩΝ – ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΑΚΑΡΕΟΚΤΟΝΙΑ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΜΟΚΕΤΩΝ

  Για ότι αφορά την συντήρηση και καθαριότητα οποιουδήποτε κτιρίου ή οχήματος, εσωτερικά και εξωτερικά εμπιστευτείτε μας !!!

  Με έδρα την Καλαμαρία στην Θεσσαλονίκη και δραστηριότητα σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης, το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει με επιτυχία :

  Βιολογικούς καθαρισμούς στρωμάτων, μοκετών
  Καθαρισμός με μηχανισμό αφαίρεσης ακάρεων και νεκρού δέρματος από τους καναπέδες ,τα στρώματα των κρεβατιών, καρέκλες και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Χρήση και πλυστικής σκούπας .

  Καθαρισμούς τροχόσπιτων, απολύμανση
  Βιολογικός καθαρισμός, καθάρισμα μέσα έξω ,wc, κουζίνα όλα τα πλαστικά μέρη.

  Πακέτα ειδικά για τα εξοχικά σας
  Αφαλάτωση, χλωρίωση σε νιπτήρες, μπάνια, μέρη με πλακάκια στην οικία σας . Καθάρισμα σχολαστικό σε όλες τις επιφάνειες των χώρων σας ,γενική. Απολύμανση από μικρόβια και ποντίκια όπως και απεντόμωση . Περιποίηση κήπου και εξυγίανση από ασθένειες και τροφοπενίες , κλαδέματα. Βιολογικός στα καθίσματα, καναπέδες, στρώματα.

  Καθαρισμούς οικοδομών.
  Σε όλους τους καθαρισμούς οικοδομών δώρο η απολύμανση και η απεντόμωση όποτε επιθυμείτε. Η ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ περιλαμβάνει καθάρισμα τζαμιών, είσοδο, ασανσέρ, κλιμακοστάσιο και κάθε όροφο ,πιλοτή και πεζοδρόμιο.

  Καθαρισμούς εσωτερικών χώρων νεόδμητων.
  Γενική καθαριότητα σε βάθος, κουφώματα, κουζίνα, τοίχους, μπαλκόνια, ξύσιμο λεκέδων από βαψίματα, αφαίρεση περιττής σιλικόνης, νάυλον από είδη υγιεινής απολύμανση. Βιολογικός όπου επιθυμείτε .

  Περιποίηση εξωτερικού χώρου κ συντήρηση κήπων
  Κλαδέματα , διαμόρφωση και δημιουργία πρασίνου σε ακάλυπτο και κήπο, θεραπεία ασθενειών . Κούρεμα χλόης, δημιουργίες συνθέσεων εξωτερικών χώρων. Αφαίρεση και σωστή επανατοποθέτηση πλακόστρωτου με επένδυση υποστρώματος Α3.

  Πάθος μας: η καλαισθησία οποιουδήποτε χώρου, εσωτερικού ή εξωτερικού !!!

  Στόχος μας: η ικανοποίηση των απαιτήσεών σας, το χαμόγελο στα πρόσωπά σας !!!

  Καλέστε μας για μία δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας
  Με εκτίμηση
  Κοντοτόλιου Ρούλα, 6955144174
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Κωνσταντινουπόλεως 29 - Καλαμαριά
  2315538705
  6970937283
  GS ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ -2315 538705- 6970937283 - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΔΡΑΜΑ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

  Η εταιρία GS ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ με την 20ετή δυναμική της παρουσία στον τομέα της ανακαίνισης και της θέρμανσης, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας!!!

  Το έμπειρο προσωπικό μας καθώς και ο άρτιος μηχανολογικός μας εξοπλισμός εγγυάται βέλτιστες υπηρεσίες και μοναδικό αποτέλεσμα!!!

  Σας προσφέρουμε ανταγωνιστικές και βιώσιμες λύσεις, τεχνογνωσία και συμβουλές, με σεβασμό στις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας πάντα υλικά υψηλών Ευρωπαϊκών προδιαγραφών!!!

  Δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια και μέσα από έξυπνες και οικονομικές λύσεις, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

  Γιατί ποιος άλλος μπορεί καλύτερα από την GS Εμπορική Κατασκευαστική ;;;

  Κατασκευές φιλικές προς το περιβάλλον
  Νέες τεχνολογίες
  Υψηλή ποιότητα υλικών

  Με εκτίμηση
  ΣΤΡΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - GSEMPORIKI

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  Μιαούλη Ανδρέα 2 - Καλαμαριά
  2310433668
  6946283928
  To «ΠΡΕΠΟΝ», «η γωνία με θέα τη θάλασσα», κατέχει μια ειδυλλιακή θέση λόγω του σκηνογραφικού του περιβάλλοντος και βρίσκεται στην Ν.Κρήνη, στην Καλαμαριά.

  Επιδίωξη των ιδιοκτητών του ήταν η δημιουργία ενός πολυχώρου αναψυχής, ενός σύγχρονου εστιατορίου –bar που θα παρέχει την παράλληλη απασχόληση παιδιών. Ένα υβριδικό χώρο λειτουργικά, ένα σύγχρονο gastrobar που εξυπηρετεί τους θαμώνες του καθ΄όλη τη διάρκεια της μέρας σερβίροντας καφέ και brunch, κυρίως γεύματα, ποτά και cocktail.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ
  Ευελπίδου 14 - Καλαμαριά
  2310435919
  6948870087
 • Κατηγορία: ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΙ
  Κομνηνών 94, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  2310478549
  6970887816
  Ο Γεώργιος Πελτέκης είναι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος που διατηρεί το ιατρείο του στην Καλαμαριά, στην οδό Κομνηνών 94, στον 4ο όροφο.

  Γεννήθηκε στη Δράμα, μεγάλωσε στις Βρυξέλλες όπου αποφοίτησε από το ελληνικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Σχολείου Βρυξελλών. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να σπουδάσει στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από το οποίο αποφοίτησε με βαθμό λίαν καλώς. Μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου (αγροτικό) ξεκίνησε την ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας και την ολοκλήρωσε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας τον τίτλο του ειδικού Ωτορινολαρυγγολόγου το 2012.

  Εργάστηκε στο “Αχιλλοπούλειο” Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, ως Επικουρικός Επιμελητής από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Σεπτέμβριο του 2014. Διετέλεσε υπεύθυνος Ωτορινολαρυγγολόγος του προγράμματος “Πρώιμη διάγνωση και έγκαιρη παρέμβαση στην παιδική βαρηκοϊα” του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης το 2014.

  Από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2018 κατείχε τη θέση του Επικουρικού Επιμελητή στο ΠΕΔΥ Μονάδα Υγείας Θεσσαλονίκης και συμμετείχε στο πρόγραμμα εφημεριών και στις δραστηριότητες της Β’ Πανεπιστημιακής ΩΡΛ Κλινικής Α.Π.Θ. στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”.
  Από τον Σεπτέμβριο του 2018 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας σε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ιδιωτικό ιατρείο.

  Ο γιατρός πραγματοποιεί τις ακόλουθες χειρουργικές επεμβάσεις:

  Αμυγδαλεκτομή
  Αδενοειδεκτομή (κρεατάκια)
  Τυμπανοτομή - τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού
  Χειρουργική ρινικού διαφράγματος και κογχών
  Ενδοσκοπική χειρουργική ρινός - παραρρινίων
  Χειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων λάρυγγα
  Χειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων σιελογόνων αδένων
  Χειρουργική ογκολογία στην περιοχή της κεφαλής και του τραχήλου
  Μικροεπεμβάσεις στην περιοχή του προσώπου και του τραχήλου με τοπική Αναισθησία (βιοψίες, αφαίρεση σπίλων, μορφωμάτων)
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Ποσειδώνος 62 (Πρώην 28, Εντός Avin) - Θεσσαλονίκη
  2310443322
  6956546568
  MB SERVICE
  Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes Benz - Smart Θεσσαλονίκη

  Στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Πυλαία, θα βρείτε το εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes Benz - Smart “Mb Service” το οποίο εδώ και αρκετά χρόνια στέκεται δίπλα σας αντιμετωπίζοντας οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάσει το mercedes ή smart αυτοκίνητό σας.

  Με γνώμονα τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση σας, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο το οποίο απαρτίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να διαγνώσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με το mercedes και smart αυτοκίντόσας.

  Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των αυτοκινήτων και εκπαιδεύοντας διαρκώς το προσωπικό μας, μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την σωστή και οικονομική επισκευή του αυτοκινήτου σας.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε πλήρη κάλυψη για την επισκευή και συντήρηση ακόμα και των πιο σύγχρονων και απαιτητικών μοντέλων Mercedes Benz - Smart αυτοκινήτων και μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την άψογη επισκευή του.

  Τηρούμε αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνουμε την παράδοση του αυτοκινήτου σας στον συντομότερο χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε εσάς να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες.

  Η αγάπη και το μεράκι μας για τα mercedes και smart αυτοκίνητα, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό για την σωστή βελτίωση του αυτοκινήτου σας. Οι άριστες και μακροχρόνιες επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις με τους πελάτες μας είναι η αποδείξεις της υπεύθυνης εργασίας μας.

  Στόχος του συνεργείου μας είναι να αποτελέσει τον σύμβουλο φροντίδας του mercedes και smart οχήματός σας αλλά και να μπορεί συνεχώς να ικανοποιεί κάθε σας ανάγκη στην αυτοκίνηση και την ασφάλειά σας.

  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

  στο εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes Benz - Smart “Mb Service” στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, ώστε να σας γνωρίσουμε και να φροντίσουμε για την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Υδροφόρου Παπαγεωργίου 65 - Νεάπολη
  2311247758
  6906270101, 6977257733
  ΞΕΝΟΦΩΝ ΓΩΝΙΑΔΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ – ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΠΛΑΚΑΔΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  Ελαιοχρωματισμοί - τεχνοτροπίες και Υδροχρωματισμοί στο Κέντρο Θεσσαλονίκης !

  Ο εργολάβος ανακαινίσεων ΞΕΝΟΦΩΝ ΓΩΝΙΑΔΗΣ που εδρεύει στην Νεάπολη της Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται στον χώρο εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα. Εξιδικευόμαστε στους ελαιοχρωματισμούς και στα βαψίματα κατοικιών, στις θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις και στις τοποθετήσεις πλακιδίων.
  Με στόχο την ποιοτική εργασία την υπευθυνότητα και την συνέπεια στην παράδοση εργου που θα μας ανατεθεί.
  Το συνεργείο μας αποτελείται από ελληνες εμπειρους τεχνίτες οικοδόμους, (σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, γυψαδόρους, πλακάδες) που μπορούν να καλύψουν κάθε οικοδομική εργολαβία από την αρχή της οικοδομής μέχρι τέλους ετοιμοπαράδοτη, και εξυπηρετεί αμεσα από όπου μας ζητηθεί στην Νεάπολη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Καλαμαριά, Τούμπα, Εύοσμο, Τριανδρία στους Αμπελοκήπους αλλά και στην Χαλκιδική

  Προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.
  Δίνουμε τις καλύτερες και πιο κομψές λύσεις, που καλύπτουν επιτυχώς κάθε γούστο και διακοσμητική ανάγκη.

  Οι υπηρεσιες μας:
  Γενικές ανακαινίσεις κατοικιών και καταστημάτων στο Κέντρο Θεσσαλονίκης
  Μερεμέτια παντός τύπου
  Επιχρίσματα (σοβάδες)
  Ελαιοχρωματισμούς - βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
  Υδροχρωματισμοί
  Φρεσκαρίσματα κατοικιών και ολων των επαγγελματικών χώρων
  Τα υλικά και τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι από τις πιο επώνυμες εταιρείες για να εξασφαλίζουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στην ποιότητα και στην ανθεκτικότητα στον χρόνο
  Σπατουλαρίσματα , λάκκες, ρεπουλίνες, στοκαρίσματα
  Ακρυλικά, πλαστικά, οικολογικά, αδιάβροχα για εξωτερικούς χώρους
  Τεχνοτροπίες για την διακόσμηση τοίχων και την μεταμόρφωση του σπιτιού σας (σφουγγάρια, στούκο, κρακελέ, κουρασανίτ, απομιμήσεις)
  Θερμοπροσόψεις και θερμομονώσεις Η εξωτερική θερμομόνωση αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας και συγχρόνως και την πιο σωστή λύση για κτίρια μη θερμομονωμένα ή μονωμένα,με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την ενεργειακή αναβάθμιση,την αισθητική των οικοδομών αλλά και οικονομία στα καύσιμα εχουμε ένα κτίριο η σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι
  Υγρομονώσεις
  Στεγανοποίηση ταράτσας για ταράτσες χωρίς υγρασίες και μούχλα
  Αδιαβροχοποίηση προσόψεων
  Γυψοσανίδες - γύψινες διακοσμήσεις
  Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.
  Κατασκευές με γυψοσανίδες- ψευδοροφές χωρίσματα, τοιχοποιίες
  Διάφορες κατασκευές γύψινες διακοσμήσεις κορνίζες, ροζέτες, θόλους κρυφούς φωτισμούς
  Τζάκια επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα
  Τοποθετήσεις πλακιδίων - πλακάδες
  Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνες - δάπεδα, σκάλες
  Αποξηλώσεις παλιών δαπέδων
  Τοποθετήσεις μαρμάρων
  Σκάλες μαρμάρινες- ορθομαρμαρώσεις
  Ξήλωμα παλαιών πλακιδίων και αντικατάσταση
  Επενδύσεις πέτρας - επενδύσεις τοίχων με πέτρα - πέτρινες κατασκευές - μπάρμπεκιου - αυλόγυρους - επενδύσεις τζακιών
  Πλακοστρώσεις, αυλών, πεζοδρομίων

  Στόχος του συνεργείου μας η αμεση εξυπηρέτιση σας , η συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης του εργου και η ποιότητα εργασίας για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα στο μέλλον .
  Το πλήθος των ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια στην Θεσσαλονίκη, που βρισκόμαστε στο χώρο των ελαιοχρωματισμών και ανακαινίσεων, αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας
  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας
  Φιλικά
  ΞΕΝΟΦΩΝ ΓΩΝΙΑΔΗΣ
  Εργολάβος ανακαινίσεων και ελαιοχρωματισμών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ
  Αιγαίου 36 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  2310416002
  6989919090 (ΜΑΝΤΖΙΑΡΗ), 6989919099 (ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ)
  Το Cardiorhythm είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο καρδιολογικό-αρρυθμιολογικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη.

  Η ομάδα του αποτελείται από δύο ειδικούς καρδιολόγους - αρρυθμιολόγους:
  Η Δρ Λίλιαν Μάντζιαρη είναι ειδικός καρδιολόγος, απόφοιτος ιατρικής σχολής ΑΠΘ και διδάκτωρ ιατρικής ΑΠΘ. Εξειδικεύθηκε στις αρρυθμίες και στην επεμβατική ηλεκτροφυσιολογία επί 6ετίας στα νοσοκομεία Royal Brompton και Harefield Hospital του Λονδίνου. Είναι πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία στην επεμβατική ηλεκτροφυσιολογία και στην εμφύτευση βηματοδοτών, απινιδωτών και είναι αναγνωρισμένη από το κράτος εμφυτεύτρια απινιδωτών και αμφικοιλιακών βηματοδοτών στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

  Ο Δρ Ανδριανός Κοντογεώργης είναι ειδικός καρδιολόγος, διδάκτωρ Imperial College London, με πλήρη εξειδίκευση στην καρδιολογία, στην επεμβατική ηλεκτροφυσιολογία και στις αρρυθμίες ενηλίκων και παίδων, εξολοκλήρου σε νοσοκομεία του Λονδίνου, Ηνωμένου Βασιλείου (Royal Brompton Hospital, Harefield Hospital, St Mary’s Hospital, Hammersmith Hospital). Είναι πιστοποιημένος στην επεμβατική ηλεκτροφυσιολογία από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία και εξειδικευμένος στην επεμβατική ηλεκτροφυσιολογία στα παιδιά και στις κληρονομικές αρρυθμίες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ – ΡΟΛΛΑ
  ΛΑΣΣΑΝΗ 4 - Καλαμαριά
  2310805340
  6932234864
  Η εταιρεία ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 2010 και είναι εξουσιοδοτημένος πάροχος σε οτι αφορά την προμήθεια, τις συντηρήσεις και τις επισκευές των προιόντων ΛΥΡΙΤΗΣ στη Βόρειο Ελλάδα.

  Η εταιρεία ΛΥΡΙΤΗΣ ΑΕ εδρεύει στην Αθήνα από το 1955 και ειδικεύεται στην κατασκευή ρολών και αυτοματοποιημένων θυρών. Η εταιρεία μας ελέγχει, διανέμει και εγκαθιστά μεταλλικά ρολά ασφαλείας μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων για βιομηχανίες, καταστήματα και οικίες. Επίσης, αντιπροσωπεύοντας μεγάλους οίκους του εξωτερικού εμπορεύεταιγκαραζόπορτες, πόρτες πυρασφαλείας, ειδικές πόρτες, Μηχανισμούς κίνησης αυτοματισμούς πορτών και παρεμφερή προϊόντα.

  Έχουμε εγκαταστήσει πόρτες σε δώδεκα διαφορετικές χώρες σε τρεις διαφορετικές ηπείρους. Λειτουργούν κάτω από διαφορετικές περιβαλλοντικές συνθήκες.
  Έχουν ικανοποιήσει τελείως διαφορετικές αισθητικές απαιτήσεις.
  Έχουν ευχαριστήσει πελάτες με τελείως διαφορετικές προτιμήσεις και νοοτροπίες.
  Έχουν όμως ένα κοινό: την ποιότητα «Λυρίτης».
  Έχουμε κατασκευάσει και εγκαταστήσει πάνω από 400.000 ρολλά, γκαραζόπορτες και μηχανισμούς κίνησης πορτώνκαι εκτιμάται ότι κατά μέσο όρο μόνο τα ρολλά και οι γκαραζόπορτες εκτελούν 1.400.000 κινήσεις ημερησίως ή αλλιώς 1000 κινήσεις κάθε λεπτό.

  Στόχος των προιόντων και των υπηρεσιών μας είναι να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη ώστε να είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

  Τηλεφωνήστε μας για να έρθουμε στο χώρο σας για μια ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση.

  Μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών σας εγγυάται η εταιρεία Αριστείδης Ιωσηφίδης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες:

  Βρισκόμαστε Λασσάνη 4 στη Καλαμαριά / Θεσσαλονίκη
  Τηλέφωνο: 2310.805340-341 - Κινητό: 6932234864

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Ζηργάνου Ιάσονα 41 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  2310924688
  6974115078
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΒΛΑΒΕΣ , ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΧΩΡΩΝ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ BMS, EIB, KNX
  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Ο εταιρεία ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ AUTOMATIONSYSTEMS ιδρύθηκε το 1992, εδρεύει στην ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και δραστηριοποιείται στον ηλεκτρολογικό χώρο .
  Η πολυετής εμπειρία, η γνώση και η υπευθυνότητα είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στην περιοχή μας.
  Η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
  Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.
  Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις σε κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανικούς.

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και ασφαλή κατασκευή με τιμές πάντα ανταγωνιστικές.

  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ την ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

  www.automationsystems.gr

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Φιλικά,
  Τριανταφυλλίδης Χαράλαμπος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΣΑΖ – ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ
  Οδυσσέα Ελύτη 3-5 - Καλαμαριά
  6977501119
  Λίγα λόγια για εμένα...

  Η Βασιλική Γαρτσώνη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1984-1991) και ρεφλεξολογία στη Life Therapy Academy Θεσσαλονίκης (2006-2008). Εργάστηκε ως αρχιτέκτονας μηχανικός πλέον της εικοσαετίας έχοντας στο ενεργητικό της πολλά δημόσια και ιδιωτικά έργα και ως ρεφλεξολόγος τα τελευταία 8 χρόνια. Είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων Σ.Ε.Ρ. από το 2008 και μέλος του Πανελλήνιου Σωματείου Επαγγελματιών Ρεφλεξολόγων 2016.

  Το 2011 εξέδωσε την πρώτη ποιητική της συλλογή με τίτλο “Ακολουθώντας τη Δόνηση” αφήνοντας καλές εντυπώσεις και αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές.

  “Η πρώτη μου επαφή με τη ρεφλεξολογία έγινε το 1995 όταν δέχτηκα μερικές συνεδρίες από μια εξαιρετική ρεφλεξολόγο και εντυπωσιάστηκα από αυτή την τεχνική αλλά και από τα αποτελέσματά της. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσε, ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρινόταν το ανθρώπινο σώμα άγγιζε τα όρια του θαυμασμού. Έτσι, από προσωπικό ενδιαφέρον αποφάσισα να εμβαθύνω σε αυτή την τεχνική και βρέθηκα να τη σπουδάζω.

  Από το 2008 ασχολούμαι αποκλειστικά με τη Ρεφλεξολογία και παρέχω τις υπηρεσίες μου ως ρεφλεξολόγος στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, στην Στουτγάρδη της Γερμανίας και κάθε καλοκαίρι στη Σκάλα Ερεσού Λέσβου.

  Πολλοί με ρωτούν πώς πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με κάτι τελείως διαφορετικό από την Αρχιτεκτονική. Η απάντησή μου, ότι δεν είναι άσχετη η μια δραστηριότητα με την άλλη, ξαφνιάζει τους περισσότερους.

  Ως αρχιτέκτονας μελέτησα και υπηρέτησα τους νόμους της φύσης, που διέπουν όλα όσα είναι έξω από τον άνθρωπο (αρμονία - αναλογία - συμμετρία - ισορροπία - στατικότητα κ.α.). Ως ρεφλεξολόγος, μέσω της παθολογίας και της ανατομίας μελέτησα τους νόμους που διέπουν τον ίδιο τον άνθρωπο. Βρισκόμουν συνεχώς σε μια κατάσταση κατάπληξης. Σας διαβεβαιώνω ότι είναι οι ίδιοι νόμοι! Είναι μαγικό!

  Έτσι, κάτω από αυτο το πρίσμα και συνδυάζοντας όλα αυτά εξασκώ και παρέχω τις υπηρεσίες μου στη Ρεφλεξολογία αντιμετωπίζοντας με τη δέουσα προσοχή και σεβασμό την κάθε μου συνεδρία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
  28ης Οκτωβρίου 63 - Ιωάννινα
  2651036884
  6947931884
  Τασιούλας
  Ιχθυοπωλείο Ιωάννινα - Ψητοπωλείο Ψαριών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ – ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
  Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 7Β - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  2311271900
  6977419130
  Βασιλειάδης Γεώργιος - Νευρολόγος Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
  Toggle
προηγούμενη 1 από 10 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ