noscript image for google
Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 | 08:10 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ
  Σκρά 50 - Καλλιθέα
  2114186780
  6943080808
  www.apofraxeiskallithea.gr

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ Η ON TIME SERVICE εστιάζει στο χώρο των γενικών αποφράξεων. Η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας και σιγά σιγά οι απαιτήσεις των πελατών της, την οδήγησαν στην εξάπλωση της εντός και εκτός Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η εμπιστοσύνη των πελατών μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας αλλά και το έμπειρο δυναμικό μας αποτελεί την εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Έρχεται κοντά σας όλο το 24ωρο μόνο με ένα τηλεφώνημα σε 30’ λεπτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης, κεντρικά φρεάτια, άντληση υδάτων, σιφόνι δαπέδου και πάντως τύπου καθαρισμό και απόφραξη. Επίσης έλεγχος με ειδική κάμερα σωληνώσεων αποχετεύσεων. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ Το σύστημα της κάμερας είναι εύκολο και γρήγορα με μικρό κόστος μπορεί να λύσει οποιαδήποτε ζημιά και χωρίς κόπο να αναγνωρίζει την αιτία οποιουδήποτε προβλήματος. ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εργασία της πολυκατοικίας του διαμερίσματος και του επαγγελματικού χώρου. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΛΕΚΑΝΗ 47,60€ ΝΙΠΤΗΡΑΣ 29,75€ ΜΠΑΝΙΕΡΑ 29,75€ ΣΙΦΟΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ 35,70€ ΥΔΡΟΡΡΟΗ ΒΕΡΑΝΤΑΣ 35,70€ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 35,70€ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ 71,40€ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΡΕΑΤΙΟ 71,40€ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 17,85€ Οι τιμές που αφορούν κεντρικές αποφράξεις είναι ως 50 (πενήντα) διαμερίσματα. Κυριακές, Αργίες, Εορτές και μετά τις 22:00 νυκτός θα επιβαρύνεστε κατόπιν συνεννόησης. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ- ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΚΔΟΣΗ- ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την συντήρηση της αποχέτευσης ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΔΑΙΔΑΛΟΥ 14 - Νίκαια
  2104965155,2104905211
  6977453717
  Μελέτη,επίβλεψη, κατασκευή, αρ.αδείας 228/ΑΓ Κ.Ε.Η.Ε υπ βιομηχανίας-Γερμανικά VDE- HD 384.EE
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ : ρευματοδοτήσεις - αλλαγής χρήσης - επανελέγχου
  Κατασκευή:

  1)Δίκτυα χαλκού ισχυρών ρευμάτων , συμβατική - έξυπνο σπίτι, θεμελιακές γειώσεις αντικεραυνικής προστασίας.

  2)Δομημένη καλωδίωση, ήχος, πυρασφάλεια, συναγερμός, τηλεόραση (συμβατική, δορυφορική, ψηφιακή). Τηλεφωνικά δίκτυα P.C. τηλεφωνικά κέντρα, μικτονομίσεις. Κλειστά κυκλώματα TV ελέγχου καταγραφής. Έλεγχος εισόδου (θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, κάμερες).
  Συμβατικές - Ψηφιακές.

  Εφαρμογές:
  Κατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, καταστήματα, γραφεία, εμπορικά κέντρα, βιοτεχνίες, εργοστάσια, σχολειά, παιδικοί σταθμοί.
  Αλλαγές - ανακαινίσεις - επισκευές
  Συμβατική εγκατάσταση σε έξυπνο σπίτι, ηλεκτρικών πινάκων, θερμοσίφωνων, θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, κεραιών (ατομικών - ομαδικών), ηλεκτρικών συσκευών φωτιστικών στοιχείων.
  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, άμεση εξυπηρέτηση στις βλάβες σας.

  Υποκατάστημα:
  Λεωφόρος Θησέως(Ελ.Βενιζέλου) 139 Καλλιθέα, Αθηνά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXIGLASS
  ΔΟΙΡΑΝΗΣ 181 - Καλλιθέα
  2109329209
  6972620264
  Vardis
  Κατασκευές Plexiglass

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με ένα σύγχρονο - εύχρηστο - δημιουργικό προϊόν. Το "ΑΚΡΥΛΙΚΟ PLEXI GLASS".

  Δημιουργούμε για εσάς ακρυλικά προϊόντα (plexiglass) στις καλύτερες τιμές!

  Έχοντας τη δυνατότητα επεξεργασίας του, χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία μας γύρω από αυτό το υλικό, και με τη βοήθεια των σύγχρονων μηχανημάτων, μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας τον άριστο σχεδιασμό και την άριστη ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζουμε.

  Η εταιρία VARDIS κατασκευές Plexiglass στην Καλλιθέα Αθήνα κατασκευάζει για εσάς ποιοτικά ακρυλικά προϊόντα (plexiglass).

  Στην Αθήνα είμαστε από τους πιο έμπειρους τεχνίτες στο plexiglass και η ποιότητα, ταχύτητα και οι ανταγωνιστικές τιμές που μπορούμε να παρέχουμε είναι χαρακτηριστικά της εταιρίας μας.

  Εφαρμογές και εμπειρία

  Οι εφαρμογές του plexiglass είναι πάρα πολλές για να αναφερθούν στην ιστοσελίδα μας. Η εταιρία μας έχει πολλά χρόνια εμπειρία στη δημιουργία stand προϊόντων για καταστήματα λιανικής, επιχειρηματικά δώρα, εγκλωβισμό αντικειμένων, κάλπες, φωτιστικά, έπιπλα και επιτραπέζιες κατασκευές.

  Επικοινωνία

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το τρόπο που μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να ενημερωθείτε για τον ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο μας. Βρισκόμαστε στην Καλλιθέα στην Αθήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

  Εξυπηρέτηση

  Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για να σας βοηθήσουμε στη κατακευή επίπλων, stands, κουτιά/κάλπες, καρέκλες και ειδικές κατασκευές από plexiglass στις καλύτερες τιμές. Είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε άμεσα τις ανάγκες σας. Επίσης, μπορείτε να μας επισκευθείτε για να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη plexiglass κατασκευή σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Καλλιθέα - Αττική
  2109575800
  6978892977
  Εγγύηση στη σκίαση

  Τα τελευταία 30 χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις εφαρμογές συστημάτων σκίασης. Μπορούμε να καλύψουμε ανάγκες της κατοικίας ή της επιχείρησής σας με αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις.

  Βασιζόμαστε σε αξίες όπως εξειδίκευση, επαγγελματισμός, οργάνωση και συνέπεια ώστε να ανταποκρινόμαστε σε κάθε απαίτηση της αγοράς, προσφέροντας άριστη ποιότητα στο χαμηλότερο κόστος.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Ηρακλέους 206 - Καλλιθέα
  2109410226
  6907314080
  Jef Constructions
  Κατασκευαστική Εταιρεία Καλλιθέα

  Καλώς ήρθατε στην Jef Constructions, μια κατασκευαστική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών.

  Το χαρτοφυλάκιο των προηγούμενων έργων μας αναδεικνύει την προσοχή μας στη λεπτομέρεια, τα καινοτόμα σχέδια και τη δέσμευσή μας στην ποιότητα. Οι πελάτες μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και είμαστε υπερήφανοι που ξεπερνάμε τις προσδοκίες τους.

  Με συνέπεια & επαγγελματισμό

  Στην Jef Constructions, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως νέες κατασκευές, αναδιαμορφώσεις, προσθήκες και ανακαινίσεις. Η ομάδα μας συνεργάζεται για να διασφαλίσει ότι κάθε έργο ολοκληρώνεται εγκαίρως, εντός του προϋπολογισμού και σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα.

  Αν σκέφτεστε να αναλάβετε ένα κατασκευαστικό έργο, θα χαρούμε να σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλές και προσφορά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε τηλεφωνικά.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Αν ψάχνετε για μια κατασκευαστική εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε, μην κοιτάξετε παραπέρα από την Jef Constructions.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2109410226 -6907314080

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που είναι αναγκαίες για την ανακαίνιση της κατοικίας σας. Κύριο μέλημα μας είναι να κάνουμε μια εξαιρετική δουλειά ανακαίνισης για εσάς, φροντίζοντας κάθε πρόβλημα, μετατρέποντας την ανακαίνιση από ένα αγχωτικό βάρος σε μια ευχάριστη και ικανοποιητική εμπειρία για εσάς, την οικογένεια σας ή την επιχειρήση σας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  Η Jef Constructions είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας κατασκευαστικών υπηρεσιών.Στην Jef Constructions, πιστεύουμε ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί για την επιτυχία κάθε έργου. Γι' αυτό φροντίζουμε να ενημερώνουμε τους πελάτες μας σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

  Καταλαβαίνουμε ότι η κατασκευή ή η αναδιαμόρφωση ενός σπιτιού ή ενός εμπορικού ακινήτου είναι μια μεγάλη επένδυση και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.Είμαστε υπερήφανοι για την προσοχή μας στη λεπτομέρεια, τα καινοτόμα σχέδια και τη δέσμευσή μας στην ποιότητα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  Δημοσθένους 162-164 - Καλλιθέα
  2109599997
  6956893393
  Niki Moda
  Κατάστημα Ρούχων | Καλλιθέα Αττική

  Η επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας ενδυμάτων Niki Moda δραστηριοποιείται στον τομέα της μόδας εδώ και πάνω από 30 χρόνια με έδρα στην Καλλιθέα Αττικής.

  Πρόκειται για ένα atelier και κατάστημα ρούχων που ασχολείται με την εμπορία έτοιμων ενδυμάτων αλλά και την κατασκευή ρούχων κατά παραγγελία από το σχέδιο, το πατρόν έως και την τελική του μορφή.

  Επιδιορθώσεις & Μεταποιήσεις

  Στην επιχείρησή μας πραγματοποιούνται επιδιορθώσεις ρούχων, φέρνοντάς τα ακριβώς στα μέτρα σας και δίνοντας λύσεις ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις.

  Παράλληλα, ασχολούμαστε με μεταποιήσεις ενδυμάτων θέλοντας να ανανεώσουμε παλιά σας κομμάτια, δίνοντάς τους νέο στυλ και πιο σύγχρονη διάθεση.

  Με επίκεντρο τη σύγχρονη γυναίκα

  Αντιμετωπίζουμε κάθε μας πελάτη εξατομικευμένα, εστιάζοντας στα δυνατά σημεία της εκάστοτε προσωπικότητας και στοχεύοντας στο να τα αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας στην Καλλιθέα για να γνωριστούμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε με χαμόγελο και δημιουργική διάθεση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ
  Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 238 - Καλλιθέα
  2114112288
  6989754323
  DENT CAR HAIL
  Φανοποιείο Αυτοκινήτων Καλλιθέα Αττική - Επισκευές Βαθουλωμάτων & Βαφείο Αυτοκινήτων

  Το φανοποιείο μας “DENT CAR HAIL” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, είναι καθημερινά κοντάς σας, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες για την άψογη επισκευή και περιποίηση κάθε αυτοκινήτου.

  Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου, με συνεργείο από το 1979 στη περιοχή του Πειραιά και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες ανάπτυξης της τεχνικής της επισκευής των αυτοκινήτων, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το φανοποιείο μας “DENT CAR HAIL” με στόχο την προσφορά καινοτόμων και ποιοτικών υπηρεσιών.

  ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς με εντατικά σεμινάρια στην Αγγλία στο κέντρο εκπαίδευσης DENTRIX και PURE DENT REMOVAL.

  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Το φανοποιείο μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να μπορεί να σας προσφέρει πάντα υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

  ΕΞΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ

  στην επισκευή χωρίς βαφή (PDR) και όχι στην αντικατάσταση τμημάτων του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση της κατασκευαστικής αξίας του οχήματος και το χαμηλό κόστος επισκευής.

  Το φανοποιείο μας με την τεχνική γνώση PDR και την εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου έχει ως στόχο την πλήρη αποκατάσταση μικρών και μεγάλων ζημιών εστιάζοντας στη μείωση κόστους και χρόνου επισκευής ενός αυτοκινήτου βάση της τεχνικής κατάρτισης του προσωπικού της.

  Ακόμα, στο φανοποιείο μας πραγματοποιούμε εργασίες φανοποιίας, τοπικές βαφές, ολική βαφή, γυάλισμα και κέρωμα αυτοκινήτων καθώς και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία θα κάνει το αυτοκίνητό σας να μοιάζει σαν καινούριο.

  Επιθυμώντας την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση της συναλλαγής με την ασφαλιστική σας εταιρία, ώστε να αποφύγετε ταλαιπωρία και αναμονή πληρωμής των χρημάτων.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι το όχημά σας μετά το πέρας των εργασιών να είναι σαν καινούριο για να μπορείτε να απολαμβάνετε ξένοιαστοι την οδήγηση και τα ταξίδια σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
  με το φανοποιείο μας στην Καλλιθέα Αττικής για να κλείσετε το ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2114112288 &6989754323

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ
  Γρ. Λαμπράκη 18 - Καλλιθέα
  2130464108
  6979641765
  Animal Health
  Σταθόπουλος Μαρίνης | Κτηνιατρείο Καλλιθέα Αττική

  Το κτηνιατρείο μας “Animal Health” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, είναι καθημερινά κοντά σας προσφέροντας ολοκληρωμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

  Με αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας και έχοντας εργαστεί χρόνια σε κτηνιατρεία, κλινικές και φιλοζωικές, ο κτηνίατρος “Σταθόπουλος Μαρίνης” έχει δημιουργήσει έναν ευχάριστο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο υγείας για κάθε κατοικίδιο.

  ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ

  παρέχουμε, με συνέπεια και επαγγελματισμό, μία σειρά ​από ολοκληρωμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες για σκύλους, γάτες αλλά και για κάθε μικρό ζώο.

  Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό, στο κτηνιατρείο μας, παρέχουμε όλων των ειδών διαγνωστικές εξετάσεις, διεξάγουμε χειρουργικές επεμβάσεις και προσφέρουμε υπηρεσίες νοσηλείας.

  Είτε πρόκειται για την πρόληψη, τη διάγνωση ή τη θεραπεία, το κτηνιατρείο μας και η έμπειρη ομάδα του, είναι εδώ για να παράσχουν εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες λύσεις.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να κλείσετε ραντεβού και εμπιστευθείτε μας τη φροντίδα του αγαπημένου σας κατοικιδίου.

  2130464108

  Το κατοικίδιό σας αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και για αυτό εμείς είμαστε εδώ!
  Ο έμπειρος κτηνίατρος και η ομάδα του, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να περιθάλψουν το κατοικίδιο σας και να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για την υγεία του.

  Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
  Αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους που αγαπούν τα κατοικίδια και μπορούν να αντιμετωπιστούν από τα πιο απλά, μέχρι και τα πιο δύσκολα περιστατικά.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι η φροντίδα κάθε ζώου, από τη πρώτη μέρα της γέννησης ή της απόκτησής του και η προσπάθεια, με άμεση και διαρκή συνεργασία μαζί σας, να του εξασφαλίσουμε μακροβιότητα και καλή ποιότητα ζωής.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ
  Αγίων Πάντων 113 - Καλλιθέα
  2114133084
  6988706000
  SALMAS DRIVING
  ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

  Λίγα λόγια για εμάς

  Η Σχολή Οδηγών Σαλμάς Βασίλης ιδρύθηκε για να παρέχει στους νέους υποψήφιους οδηγούς υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, διδάσκοντας μεθοδικά τις τεχνικές σωστής και ασφαλούς οδήγησης. Από το 2009, έχουμε συγκεντρώσει τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία για να βοηθήσουμε τους νέους οδηγούς να κατανοήσουν την τέχνη της οδήγησης, να αναπτύξουν σωστές συμπεριφορές οδήγησης και να καλλιεργήσουν την επίγνωση της κυκλοφορίας.
  Ο απώτερος στόχος μας είναι να επιτρέψουμε στους νέους οδηγούς να βιώσουν την ελευθερία οδήγησης παρέχοντας παράλληλα τη μεγαλύτερη δυνατή οδική ασφάλεια για τους ίδιους και τους άλλους οδηγούς.

  Η σχολή μας βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, στην οδό Αγίων Πάντων 113, στην Καλλιθέα, μόλις 50 μέτρα από τον σταθμό ΗΣΑΠ Ταύρος.

  Τα θεωρητικά μας μαθήματα διδάσκονται από έμπειρους καθηγητές σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες διδασκαλίας , υποστηριζόμενες από οπτικοακουστικά μέσα.

  Πρακτικές συνεδρίες πραγματοποιούνται με σύγχρονα οχήματα.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Λυδίας 6, Καλλιθέα - Αττική
  6947461656
  Νίκος Γιάνης
  Υδραυλικός, υδραυλικές εγκαταστάσεις, Καλλιθέα, Αττική

  Καλώς ήλθατε στην επιχείρησή μας στην Καλλιθέα, Αττικής!

  Είμαι ο Νίκος Γιάνης, ένας υδραυλικός με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον χώρο. Είμαι περήφανος να σας παρουσιάσω την επιχείρησή μας, μια αξιόπιστη και εξειδικευμένη υδραυλική επιχείρηση που λειτουργεί στην Καλλιθέα από το 2018.

  Η Αποστολή Μας:

  Στην επιχείρησή μας, έχουμε ως αποστολή να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υδραυλικές υπηρεσίες που εμπνέονται από την επαγγελματική μας συνέπεια και την τεχνογνωσία μας. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας και τις πιο σύγχρονες τεχνικές για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

  Τι προσφέρουμε:

  Στην επιχείρησή μας, αναλαμβάνουμε όλο το φάσμα των υδραυλικών εργασιών. Ανεβάζουμε νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις θέρμανσης και ανακαινίσεις σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την άμεση αποκατάσταση υδραυλικών βλαβών και επισκευές σε όλη την Αττική, ανά πάσα στιγμή που μας χρειαστείτε.

  Η Δέσμευσή Μας:

  Στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε προσιτές τιμές και να διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Σας καλωσορίζουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε υδραυλικό ζήτημα ή εγκατάσταση, και θα σας παρέχουμε εξειδικευμένη υποστήριξη και εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστούμε που εμπιστευθήκατε την επιχείρησή μας!

  Αναζητήστε μας για όλες τις υδραυλικές σας ανάγκες στην Καλλιθέα, Αττική.

  Εάν ψάχνετε για υδραυλικές υπηρεσίες που συνδυάζουν ποιότητα, εμπειρία και εξυπηρέτηση, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.
  Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε κάθε υδραυλικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ – ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
  Αγίων Αποστόλων 15 - Καλλιθέα
  2155301347
  6984953509
  Η PS.electrical engineering ΕΕ είναι μια σύγχρονη επιχειρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής και συντήρησης ηλεκτρικων τεχνικών έργων.
  Δημιουργηθηκε απο τον ΣΤΑΝΤΖΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2012 ως επιχείρηση κατασκευής και συντήρησης ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

  Σήμερα, η PSelectrical engineering έχει ως κύρια δραστηριότητα την κατασκευή τεχνικών έργων καθώς και την συντήρησή τους.
  Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, υπερσύγχρονο παραγωγικό εξοπλισμό μεγάλης δυναμικότητας και εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό.

  Οι παράγοντες αυτοί, της επιτρέπουν να διασφαλίζει κορυφαία ποιότητα, συνέπεια στις παραδόσεις και μέγιστη ασφάλεια και αποδοτικότητα στα έργα που υλοποιεί.
  Καταγράφοντας ήδη στο ενεργητικό της την ολοκλήρωση πολλών και σημαντικών έργων, ανοίγει δρόμους για νέες συνεργασίες που χαρακτηρίζονται από συνέπεια, αμοιβαιότητα και αποτελεσματικότητα.

  Ηλεκτρολογικές εργασίες
  Η PS.electrical engineering αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρἰα της και τεχνογνωσία, καθώς και τον σύγχρονο εξοπλισμό της αναλαμβάνει και ολοκληρώνει με επιτυχία πληθώρα ηλεκτρολογικών εργασιών όπως:
  • εγκαταστάσεις υποσταθμών υψηλής και μέσης τάσης
  • εγκαταστάσεις υποσταθμών χαμηλής τάσης
  • εγκαταστάσεις γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας
  • εγκαταστάσεις συστημάτων φωτισμού
  • εγκαταστάσεις καλωδιώσεων ισχύος και ελέγχου
  • εγκαταστάσεις σχαρών και σωληνώσεων καλωδίων
  • εγκαταστάσεις συστημάτων οπτικών ινών
  • εγκαταστάσεις συστημάτων αντιεκρηκτικού τύπου
  • ηλεκτρολογικές μετατροπές σε ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις
  • θέση σε λειτουργία βιομηχανικών μονάδων
  • εργασίες συντήρησης ηλεκτρολογικών συστημάτων πk

  Τεχνογνωσία
  Στη διάρκεια των τελευταίων ετών η PS.electrical engineering έχει ολοκληρώσει ένα σημαντικό αριθμό έργων.
  Η πολυετής εμπειρία πάνω σε κατασκευές μεγάλων έργων και ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες, καθώς και το άριστα επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, καθιστούν την PS.electrical engineering μία εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία, η οποία, σε συνδυασμό με το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό της, διασφαλίζει άρτιο τεχνικό αποτέλεσμα, υψηλή ποιότητα και ασφάλεια.

  Έργα
  Νοσοκομεία
  Βιομηχανικά κτήρια
  Πολυκαταστήματα
  Ξενοδοχεία
  Τράπεζες
  Αποθήκες
  Κτήρια γραφείων
  Εκθεσιακά κέντρα - Showrooms
  Καταστήματα
  Κατοικίες
  Συντηρήσεις
  Πελατες

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Αρδάσσης 38 - Αττική
  2109576233
  6944221158
  Κώστας Λούκας | Υδραυλικός
  Βλάβες - Εγκαταστάσεις - Συντηρήσεις - Επισκευές

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  _____

  Ανακαινίσεις μπάνιου κουζίνας

  Aναλαμβάνουμε την ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας σε προσιτέςτιμές, με τα καλύτερα υλικά.

  Συντήρηση ηλιακών

  Με τη σωστή και τακτική συντήρηση του ηλιακού θα εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία,του και θα μεγιστοποιηθεί η αποδοσή του και η διάρκεια ζωής του.

  Εντοπισμός διαρροών με όλα τα σύγχρονα μέσα

  Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα διαρροής ή υγρασίας στον χώρο σας, καλέστε μας για να επέμβουμε άμεσα με εγγυημένη αποτελεσματικότητα.

  Αντικατάσταση ειδών υγιεινής και μπαταριών

  Είμαστε εδώ με την μεγάλη μας εμπειρία να σας βοηθήσουμε και να κάνουμε την καλύτερη εργασία σε πολύ καλές οικονομικές τιμές.

  Αντικατάσταση υδρορροών και αποχετεύσεων

  Αναλαμβάνουμε μελέτες για την άρτια εγκατάσταση των υδραυλικών - συστημάτων αποχετεύσεων σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους με εγγύηση κατασκευής, χωρίς μελλοντικά προβλήματα.

  Επισκευές σε ύδρευση θέρμανση αποχέτευση

  Aναλαμβάνουμε την πλήρη επισκευή ύδρευσης θέρμανσης αποχέτευσης σε Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρος, Κουκάκι, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Άλιμος, Γλυφάδα

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

  ✓ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

  ✓ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

  ✓ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  ✓ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

  Χρειάζεστε άμεσα υδραυλικό στο χώρο σας;

  Καλέστε μας!

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΚΕΝΤΡΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  Ελ. Βενιζέλου 148 - Καλλιθέα
  2109573771
  6946101817
  ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ Δέσποινα Γ. Ντέσου, Καλλιθέα, Αττικής

  Λίγα λόγια για εμάς

  Στον χώρο μας, κατανοούμε την σημασία της υγείας και της ευημερίας σας και δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε εξαιρετική φροντίδα και υποστήριξη καθ'όλη την διάρκεια του ταξιδιού σας προς την αποκατάσταση.

  Η αφοσιωμένη ομάδα μας, από εξειδικευμένους και συμπονετικούς θεραπευτές είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα. Με την τεχνογνωσία τους, σε συνδυασμό με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πρακτικές που βασίζονται σε τεκμήρια, προσπαθούμε να παρέχουμε τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών φυσικοθεραπείας προσαρμοσμένες στις μοναδικές σας ανάγκες.

  Ο χώρος μας

  Η ομάδα μας

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΥΛΙΚΑ
  Καλλιθέα - Αθήνα
  6907214718
  Μονώσεις - Ελαιοχρωματισμοί Δεβετζής
  Υγρομονώσεις - Στεγανοποιήσεις - Ελαιοχρωματισμοί| Καλλιθέα Αττική

  Η επιχείρησή μας με επικεφαλής το Γεώργιο Δεβετζή έχει έδρα στην Καλλιθέα Αττικής και δραστηριοποιείται σεμονώσεις ταρατσών, υγρομονώσεις και στεγανοποιήσεις υπογείων και ελαιοχρωματισμούς με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας.

  Η εξειδικευμένη ομάδα μας επισκέπτεται δωρεάν το χώρο σας, αξιολογεί τις ανάγκες του και προτείνει λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές εξυπηρετώντας όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.

  Δίνουμε μεγάλη σημασία στα υλικά που χρησιμοποιούμε, διατηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της αγοράς και μένοντας συνεχώς ενημερωμένοι για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της μόνωσης.

  Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας μέσα από υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εργαζόμενοι με συνέπεια, επαγγελματισμό και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μονώσεων που προσφέρουμε σε όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Εσπερίδων 119 - Αθήνα
  2114251890
  6936711872
  Κλιματισμός - Συντήρηση - Εγκατάσταση | Καλλιθέα Αθήνα

  Η εταιρεία μας METACLIMA που εδρεύει στη Καλλιθέα Αθήνας, λειτουργεί και προσφέρει τις υπηρεσίες της αναλαμβάνοντας εγκαταστάσεις και συντηρήσεις κλιματιστικών, σε οικίες και καταστήματα, συνεχίζοντας με μεγάλη επιτυχία έως και σήμερα τη κάθε συνεργασία μας.

  Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, με τεχνογνωσία κι επαγγελματισμό, ανταποκρινόμενοι με αμεσότητα, γνωρίζοντας ότι η σωστή εγκατάσταση και συντήρηση των κλιματιστικών συσκευών είναι ότι σημαντικότερο για την άριστη και καλύτερη απόδοση της λειτουργίας τους, γι’ αυτό και θεωρούμε ότι η μελέτη του χώρου είναι σημαντική για την καλύτερη απόδοσή τους.

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  Στην εταιρεία μας METACLIMA, που όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιείται στον απαιτητικό χώρο της ψύξης, ο στόχος μας είναι να δημιουργούμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες, μέσω της παροχής ολοκληρωμένων, αξιόπιστων και νοικοκυρεμένων λύσεων κι εργασιών σε ότι αφορά συντηρήσεις κι εγκαταστάσεις κλιματιστικών στη Καλλιθέα και σ’ όλη την Αθήνα.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για συντήρηση ή εγκατάσταση και θα επισκεφτούμε άμεσα το χώρο σας
  για να σας προσφέρουμε την ιδανική λύση σε σχέση ποιότητας και τιμής!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
  Σκρα 69 - Καλλιθέα
  6973795658
  Τεχνικό Γραφείο - Μελέτες - Επιβλέψεις - Κατασκευές - Άδειες - Πιστοποιητικά | Καλλιθέα Αθήνα

  Η εταιρεία μας ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ η οποία βρίσκεται στην Καλλιθέα Αθήνας, δραστηριοποιείται στην επίβλεψη και την κατασκευή τεχνικών έργων σε όλη την Αττική, δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις που τις μετατρέπουμε σε εμπνευσμένα έργα.

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν πληθώρα έργων, μελέτης και κατασκευής, τα οποία είναι προσεχτικά σχεδιασμένα για να παρέχουν αποτελεσματικές και βιώσιμες λύσεις ώστε να έχουν διάρκεια στο χρόνο.

  Αποτελούμε ένα σταθερά αναπτυσσόμενο τεχνικό γραφείο και δραστηριοποιούμαστε στις άδειες μικρής κλίμακας, στις ρυθμίσεις αυθαιρέτων, στα πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, στις άδειες καταστημάτων, στις ανακαινίσεις κ.α.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό

  Οι συνεργάτες του τεχνικού μας γραφείου απαρτίζονται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξυπηρέτηση σε όλα τα έργα δίνοντας βάση ακόμα και στις λεπτομέρειες αλλά και κρατώντας το κόστος όσο το δυνατόν χαμηλότερο.

  Όλα αυτά τα χρόνια έχουν φέρει σε πέρας μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων όσων μας εμπιστευτήκαν, εξυπηρετώντας πάντα άμεσα όλους τους πελάτες μας παρέχοντας τους ολοκληρωμένες λύσεις.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να βρούμε μαζί την ιδανική λύση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Κρέμου 111 - Καλλιθέα
  6932440702,6945649971
  Ο Μάρκος | Αττική
  Ανακαινίσεις - Οικοδομικές - Κατασκευαστικές Εργασίες

  Η επιχείρηση "Ο Μάρκος" είναι μία εταιρεία με εξειδικευμένηκαι πολυετή εμπειρία προσωπικό που παρέχει υπηρεσίες σε ανακαινίσεις, οικοδομικές εργασίες, κατασκευαστικές εργασίες, σοβατίσματα, μερεμέτια, μονώσεις, βαψίματα, γυψοσανίδες, πλακάκια, σιδηροκατασκευές, υδραυλικά, μικροκατασκευές και κουφώματα αλουμινίου.

  Με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών της, η επιχείρηση "Ο Μάρκος" προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και επαγγελματικότητας σε προσιτές τιμές.

  Με τη χρήση των καλύτερων υλικών και εξοπλισμού, η επιχείρηση "Ο Μάρκος" διασφαλίζει την παροχή αξιόπιστων και ανθεκτικών λύσεων σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Κρέμου 111 - Καλλιθέα Αττική

  Τηλ: 6932440702 | 6945649971

  anakainisismarkos@gmail.com

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ξενοφώντος 57 - Καλλιθέα
  2155107651
  6974258905
  ΣΟΥΚΑΡΥΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  Αλουμινοκατασκευές Καλλιθέα
  _______
  λίγα λόγια για εμάς

  Ο τεχνίτης κοςΣουκάρυ έχει έδρα στη Καλλιθέα Αττικής και δραστηροποιείται εδώ και χρόνιαστον τομέα των αλουμινοκατασκευών. Με χρόνια εμπειρίας και τεχνική επιδεξιότητα, έχει κατασκευάσει αρκετά εντυπωσιακά έργα που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική.

  Οι αλουμινοκατασκευές είναι εξαιρετικής ποιότητας και προσεκτικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών του. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε αλουμινένια παράθυρα, πόρτες, κουφώματα ή οποιοδήποτε άλλη κατασκευή αλουμινίου, μπορείτε να μας εμπιστευτείτεγια υψηλής ποιότητας και ανθεκτικές κατασκευές.

  Ο Κος Σουκάρυ επίσης είναι γνωστός για την ευελιξία του και την ικανότητά του να προσαρμόζεται στις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών του. Αναγνωρίζει ότι κάθε έργο είναι μοναδικό και εργάζεται στενά με τους πελάτες του για να εξασφαλίσει ότι οι αλουμινοκατασκευές θα ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

  Με την εμπειρία του και την επαγγελματική του προσέγγιση, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε ανώτερα αποτελέσματα και ικανοποιητική εμπειρία συνεργασίας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
  Δημητσάνα - Αρκαδία
  6972924229
  Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ 1/6-30/9 ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

  ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

  Ο ταξιδευτής που θα επισκεφτεί την μαγευτική Δημητσάνα, είναι προσκεκλημένος σε μια από τις ομορφότερες ταβέρνες, την Καλλιθέα. Με προσήλωση στην παράδοση δημιουργήσαμε έναν χώρο φιλόξενο και ζεστό, έναν τόπο γεύσεων και απόλαυσης. Η ταβέρνα μας είναι το σημείο στο οποίο θα ξαποστάσετε, θα δοκιμάσετε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και θα ατενίσετε το φυσικό κάλλος. Είναι χαρά μας να σας ξεναγήσουμε στα μεγαλύτερα μυστικά της ντόπιας γαστρονομίας. Αγνά προϊόντα της αρκαδικής γης με αυθεντικές συνταγές σας περιμένουν σε έναν χώρο που αποπνέει την αρχοντιά και την γνήσια αρκαδική φιλοξενία.

  Παραδοσιακό Αρχιτεκτόνημα

  Όπως θα διαπιστώσετε με την πρώτη ευκαιρία, η Καλλιθέα είναι ένας πραγματικός κόμβος μέσα στο υπέροχο ψηφιδωτό της Δημητσάνας. Όνομα και πράμα «Καλλιθέα», η ταβέρνα μας φέρνει το ειδυλλιακό τοπίο μπροστά στα μάτια σας. Στο εσωτερικό, αλλά και το εξωτερικό του εστιατορίου, θα αντικρύσετε ένα αρχιτεκτόνημα παραδοσιακό.

  Zεστασιά από άλλη εποχή

  Οι χειμερινές σας διαδρομές στην περιοχή μας θα έχουν ως τελικό προορισμό την ζέστη του τζακιού, που θα ζεστάνει την καρδιά σας. Η ευρύχωρη σάλα χαρίζει την αίσθηση της άνεσης που έχει ανάγκη ο απαιτητικός ταξιδιώτης. Πετρόχτιστη και εναρμονισμένη με το φυσικό τοπίο, η Καλλιθέα είναι μία πραγματική «μηχανή του χρόνου», που σας ταξιδεύει σε ένα παρελθόν γνήσιο, μακριά από τον θόρυβο και το άγχος της καθημερινότητας.

  Φιλόξενο καταφύγιο

  Εμείς, θεματοφύλακες αυτής της παράδοσης, σας περιμένουμε για να σας ξεναγήσουμε σε αυτή την αυθεντική εποχή μέσα από την ομορφιά του χώρου και φυσικά μέσα από τις μοναδικές μας γευστικές προτάσεις. Η Καλλιθέα είναι ο κατάλληλος γαστρονομικός προορισμός. ταξιδιώτη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ – ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ
  Λασκαρίδου 58-60 - Καλλιθέα
  2109587599
  Σφραγίδα store
  Κατασκευή σφραγίδων Καλλιθέα
  ______

  Σχετικά με εμάς

  Η Sfragida Store αποτελεί μια σύγχρονη επιχείρηση με καινοτόμες λύσεις προς ιδιώτες και επαγγελματίες.

  Μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, καταφέρνουμε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για εσάς και την επιχείρησή σας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, η εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού μας καθώς και αγάπη για αυτό που κάνουμε, αποτελούν και τα βασικότερα στοιχεία που περιγράφουν την φιλοσοφία της εταιρείας μας.

  Η εταιρεία μας απαρτίζεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ικανό να ακούσει και να κατανοήσει τις ανάγκες σας, σχεδιάζοντας αξιόπιστες και εξατομικευμένες λύσεις. Είτε πρόκειται να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση και αναζητάτε πρόσφορα διαφημιστικά μέσα, είτε θέλετε συγκεκριμένα προϊόντα που θα καλύψουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες, έχουμε την πλέον κατάλληλη για εσάς λύση.

  προιόντα & υπηρεσίες:
  Πινακίδες UV - Μικρές Επιγραφές UV
  Σφραγίδες
  Αυτοκόλλητα
  Κοπές CNC Laser- Router

  Κάθε μας συνεργασία αντιμετωπίζεται σαν μοναδική και λαμβάνει όλη την απαιτούμενη προσοχή. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορούμε να προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις, τόσο για την ποιότητα των προϊόντων μας όσο και για την αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων στην παράδοσή τους.

  Κατανοώντας μάλιστα τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζεται το μεγαλύτερο ποσοστό της χώρας μας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
  Καλλιθέα - Αττική
  2109592249
  Οι άνθρωποιείμαστε μοναδικοί και ξεχωριστοί, κι όμως αντιμετωπίζουμε κοινά προβλήματα: στις σχέσεις με τους άλλους, με τον εαυτό μας, με το σώμα μας, με τα συναισθήματά μας, με τις σκέψεις μας, με τη ζωή μας. Κάποιοι συμβιβάζονται με τις ψυχολογικές δυσκολίες στη ζωή τους ελπίζοντας ότι μια μέρα τα πράγματα θ' αλλάξουν, ίσως από μόνα τους, ίσως.. μαγικά.

  Υποθέτουμε ότι καλή υγεία σημαίνει απουσία νόσου, όμως πραγματικά υγιείς είμαστε όταν έχουμε καλή διάθεση, χαρά, ενέργεια και όρεξη για ζωή! Εσείς πόσο «καλά» νοιώθετε;

  Κάθε μήνα, ένα νέο θέμα για την σύγχρονη ψυχολογία, για να είμαστε καλύτερα, καθώς και απαντήσεις στις ερωτήσεις σας και τα θέματα που μου γράφετε.

  Ναι, οι δυσκολίες μπορούν ν' αντιμετωπιστούν, μπορούμε ν' αλλάξουμε, να βρούμε τη χαρά μέσα μας, αρμονία στις σχέσεις μας, να νοιώθουμε ικανοποίηση απ' τη ζωή. Η αλλαγή όμως θέλει τόλμη, θέληση, λίγη προσπάθεια, όπως και γνώση και υποστήριξη... Η ψυχοθεραπεία είναι μια σύγχρονη, επιστημονική και συναισθηματική θεραπεία που μπορεί να μας βοηθήσει ν' αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα θεμάτων της ζωής και να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους. Ο ψυχοθεραπευτής ή η ψυχοθεραπεύτρια είναι ο ειδικός μας συν-ταξιδιώτης στην προσωπική πορεία αυτογνωσίας, θεραπείας και αλλαγής. Εσείς προσφέρετε αυτήν την ευκαιρία στον εαυτό σας;

  Θαυμάζω τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη ν' αναζητήσουν γνώση και υποστήριξη για ν' αλλάξουν τη ζωή τους!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ – SERVICE
  Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 295Α - Καλλιθέα
  2109424344
  Moto Cat
  Συμβεβλημένο Συνεργείο Sym Καλλιθέα Αττικής

  Το συνεργείο “MotoCat” εδρεύει στην Καλλιθέα, του νομού Αττικής, και είναι συμβεβλημένο συνεργείο SYM, DAYTONA, ZONTES & QJ Motor.

  Ξεκίνησε το 1987 και από το 1993 έως το 2012, ήταν συμβεβλημένο συνεργείο της YAMAHA, έχοντας διεθνής διακρίσεις. Από το 2012 μέχρι και σήμερα είναι συμβεβλημένο στα SYM, DAYTONA, ZONTES & QJ Motor, όντας παράλληλα εξειδικευμένο συνεργείο YAMAHA.

  Το συνεργείο, είναι καθημερινά κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα, αποτελεσματικά και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες για την σωστή συντήρηση ή την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης που μπορεί να προκύψει στο δίκυκλο σας.

  Πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο

  Στο χώρο της μοτοκίνησης, έχουμε δημιουργήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, τα κατάλληλα εργαλεία, διαγνωστικά και μηχανήματα, έτσι ώστε να μπορούμε να διαγνώσουμε άμεσα και να αποκαταστήσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, έχοντας στην διάθεση του πτυχία πάνω στον τομέα, πιστοποιήσεις και τεχνικά σεμινάρια, είναι σε θέση να αναλάβει την επισκευή, τη συντήρηση και την αναβάθμιση του δίκυκλου σας αλλά και να φροντίσει ώστε να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις εξελίξεις στο χώρο των μοτοσυκλετών, είμαστε σε θέση να δώσουμε τις καλύτερες λύσεις για κάθε πρόβλημα ενώ παράλληλα μπορούμε να εξετάσουμε εξονυχιστικά την μηχανή που σκέφτεστε να αγοράσετε, να εντοπίσουμε και να σας ενημερώσουμε για τυχόν θέματα ή να σας συμβουλέψουμε για τις καλύτερες επιλογές σε μια καινούργια αγορά.

  Παράλληλα, στο συνεργείο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά, αξεσουάρ και λιπαντικά καθώς και συμβουλές που θα βοηθήσουν στην επίλυση αποριών.

  Στόχος του συνεργείου μας είναι αφενός η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

  με το συνεργείο μοτοσυκλετών μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη και την πιο άμεση εξυπηρέτηση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
  Λεωφ. Συγγρού 196 - Καλλιθέα
  6977582626
  Οδική Βοήθεια Κωνσταντίνος
  Μεταφορά οχημάτων - Οδική Βοήθεια | Καλλιθέα Αττική

  Η Οδική Βοήθεια Κωνσταντίνος έχει έδρα στην Καλλιθέα αναλαμβάνοντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και εξυπηρετώντας όλη την Αττική.

  Με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες οδικής βοήθειας άμεσα και υπεύθυνα με ένα απλό τηλεφώνημα και 24ωρη εξυπηρέτηση.

  Με σύγχρονα οχήματα και εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνουμε μεταφορά ή ρυμούλκηση αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, σκαφών και λοιπών οχημάτων, επιτόπου αλλαγή ελαστικού, εκκίνηση μπαταρίας με ειδικό booster, καθώς και μεταφορά του οχήματός σας σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε.

  Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας με προηγμένες υπηρεσίες οδικής βοήθειας σε όλη την Αττική, άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Εξυπηρετούμε άμεσα με υπηρεσίες οδικής βοήθειας την Καλλιθέα και όλη την Αττική 24 ώρες το 24ωρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ 50 - Καλλιθέα
  6944398539
  6943276402
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Εγκαταστάσεις Θέρμανσης - Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου - Ανακαινίσεις Μπάνιου - Υδραυλικές Επισκευές - Υδραυλικές Συντηρήσεις Καλλιθέα Αττικής

  Η ατομική επιχείρηση «Υδραυλικά Κυριακόπουλος» δημιουργήθηκε από τον Δημήτριο Π. Κυριακόπουλο τη δεκαετία του 1970.Ο Δημήτρης διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό, το υψηλό πνεύμα συνεργασίας αλλά και τις πρωτοποριακές αντιλήψεις στις υδραυλικές εργασίες, στην ψύξη - θέρμανση και τον κλιματισμό. Εκατοντάδες νοικοκυριά της Αττικής, τον τίμησαν με την επιλογή τους κι έγιναν αποδέκτες των υπηρεσιών του.

  Το 2008, μετά τη συνταξιοδότηση του Δημήτρη Κυριακόπουλου, η επιχείρηση «Υδραυλικά Κυριακόπουλος» πέρασε στα χέρια, αρχικά, του Παναγιώτη Δ. Κυριακόπουλου κι αργότερα και του Αλέξανδρου Δ. Κυριακόπουλου.Από τον πατέρα στους γιους συνεχίζεται μια ιστορία έργων 50 χρόνων, σε μεγάλα ως απλά καθημερινά έργα. Επαγγελματισμός, οξυδερκές πνεύμα, απαράμιλλη ποιότητα εργασίας, ταχύτητα στην εξυπηρέτηση εξακολουθούν να μας χαρακτηρίζουν.

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Η επιχείρηση "Υδραυλικά Κυριακόπουλος" είναι δίπλα σας για κάθε μικρή ή μεγάλη επισκευή σε οικίες, βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για να αντιμετωπίσει κάθε σας πρόβλημα.

  Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη καθώς καλύπτουμε άμεσα και αποτελεσματικά όλες τις υδραυλικές εργασίες,βλάβες,συντηρήσεις,εγκαταστάσεις πουέχει ανάγκη το σπίτι ή ο επαγγελματικός χώρος σε όλη την Αττική.

  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων αλλά και της θέρμανσης και του φυσικού αερίου παρέχειτηδυνατότητα να προσφέρουμε ασφαλείς υδραυλικές υπηρεσίες. Τα πακέτα εργασιών μας ικανοποιούνμικρές ή μεγάλες εγκαταστάσεις με εγγύηση άρτιας κατασκευής και υψηλής αντοχής στον χρόνο.

  Οι εργασίες υλοποιούνται κατόπιν δωρεάν μελέτης των αναγκών του χώρου σας προκειμένου να προσφέρουμε την ιδανική λύση.

  Εγγύηση αποτελέσματος
  Χάρη στην εργοληπτική μας ικανότητα, παράλληλα με την εμπειρία δεκαετιών στον χώρο, είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμεμε επιτυχία οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Είμαστε δίπλα σας
  Είμαστε πρόθυμοι και πάντα στη διάθεση σας να επισκεφθούμε τον χώρο σας, να ακούσουμε τις σκέψεις, τους προβληματισμούς, τις ιδέες σας, και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε εργασία ύδρευσης, αποχέτευσης ή θέρμανσης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες της υδραυλικής εργασίας ή ανακαίνισης που θέλετε να πραγματοποιήσετε και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
  Εξυπηρετούμε την Καλλιθέα, τις γύρω περιοχές, την Αθήνα και ολόκληρη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 194 - Καλλιθέα
  2109591429
  6977439347
  ΑΦΟΙ ΑΓΩΓΙΑΤΗ
  Τέντες Καλλιθέα Αττική

  Η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΑΓΩΓΙΑΤΗ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, δραστηριοποιείται από το 1974 στις τέντες και στα συστήματα σκίασης, προσφέροντας πάντα σύγχρονες, κομψές, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.

  Χάρη στην πολυετή εμπειρία στις τέντες και στα συστήματα σκίασης και διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες της οικίας ή του επαγγελματικούς σας χώρου στην Καλλιθέα και σε όλη την Αττική, με αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις υψηλής ποιότητας.

  Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υφασμάτων
  όλων των ποιοτήτων και στυλ, για να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε τεντόπανα και μηχανισμούς.

  Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, τα άριστα υλικά και τη συνεχή ενημέρωσή μας γύρω από τις νέες τάσεις στα συστήματα σκίασης, σας προσφέρουμε λύσεις μοναδικής αισθητική, υψηλής αντοχή, και άριστης λειτουργικότητας.

  Οι σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες, η ποιότητα, οι αυτοματισμοί και το σύγχρονο design στα συστήματα σκίασης καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές μας είναι μερικοί από τους λόγους που μας εμπιστεύονται, μας προτιμούν και μας προτείνουν οι πελάτες μας.

  ΣΤΟΙΧΟΙ ΜΑΣ
  είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η δημιουργία
  ποιοτικών και κομψών συστημάτων σκίασης.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τις τέντες στον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλλιθέα και όλη την Αττική.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 22 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ