noscript image for google
Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 | 11:10 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ
  ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 307 - Καλλιθέα
  2109521000,2109525252
  6934989898, 6949521000
  www.apofraxeiskallithea.gr

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ Η ON TIME SERVICE εστιάζει στο χώρο των γενικών αποφράξεων. Η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας και σιγά σιγά οι απαιτήσεις των πελατών της, την οδήγησαν στην εξάπλωση της εντός και εκτός Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η εμπιστοσύνη των πελατών μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας αλλά και το έμπειρο δυναμικό μας αποτελεί την εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Έρχεται κοντά σας όλο το 24ωρο μόνο με ένα τηλεφώνημα σε 30’ λεπτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης, κεντρικά φρεάτια, άντληση υδάτων, σιφόνι δαπέδου και πάντως τύπου καθαρισμό και απόφραξη. Επίσης έλεγχος με ειδική κάμερα σωληνώσεων αποχετεύσεων. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ Το σύστημα της κάμερας είναι εύκολο και γρήγορα με μικρό κόστος μπορεί να λύσει οποιαδήποτε ζημιά και χωρίς κόπο να αναγνωρίζει την αιτία οποιουδήποτε προβλήματος. ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εργασία της πολυκατοικίας του διαμερίσματος και του επαγγελματικού χώρου. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΛΕΚΑΝΗ 47,60€ ΝΙΠΤΗΡΑΣ 29,75€ ΜΠΑΝΙΕΡΑ 29,75€ ΣΙΦΟΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ 35,70€ ΥΔΡΟΡΡΟΗ ΒΕΡΑΝΤΑΣ 35,70€ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 35,70€ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ 71,40€ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΡΕΑΤΙΟ 71,40€ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 17,85€ Οι τιμές που αφορούν κεντρικές αποφράξεις είναι ως 50 (πενήντα) διαμερίσματα. Κυριακές, Αργίες, Εορτές και μετά τις 22:00 νυκτός θα επιβαρύνεστε κατόπιν συνεννόησης. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ- ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΚΔΟΣΗ- ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την συντήρηση της αποχέτευσης ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΔΑΙΔΑΛΟΥ 14 - Νίκαια
  2104965155,2104905211
  6977453717
  Μελέτη,επίβλεψη, κατασκευή, αρ.αδείας 228/ΑΓ Κ.Ε.Η.Ε υπ βιομηχανίας-Γερμανικά VDE- HD 384.EE
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ : ρευματοδοτήσεις - αλλαγής χρήσης - επανελέγχου
  Κατασκευή:

  1)Δίκτυα χαλκού ισχυρών ρευμάτων , συμβατική - έξυπνο σπίτι, θεμελιακές γειώσεις αντικεραυνικής προστασίας.

  2)Δομημένη καλωδίωση, ήχος, πυρασφάλεια, συναγερμός, τηλεόραση (συμβατική, δορυφορική, ψηφιακή). Τηλεφωνικά δίκτυα P.C. τηλεφωνικά κέντρα, μικτονομίσεις. Κλειστά κυκλώματα TV ελέγχου καταγραφής. Έλεγχος εισόδου (θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, κάμερες).
  Συμβατικές - Ψηφιακές.

  Εφαρμογές:
  Κατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, καταστήματα, γραφεία, εμπορικά κέντρα, βιοτεχνίες, εργοστάσια, σχολειά, παιδικοί σταθμοί.
  Αλλαγές - ανακαινίσεις - επισκευές
  Συμβατική εγκατάσταση σε έξυπνο σπίτι, ηλεκτρικών πινάκων, θερμοσίφωνων, θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, κεραιών (ατομικών - ομαδικών), ηλεκτρικών συσκευών φωτιστικών στοιχείων.
  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, άμεση εξυπηρέτηση στις βλάβες σας.

  Υποκατάστημα:
  Λεωφόρος Θησέως(Ελ.Βενιζέλου) 139 Καλλιθέα, Αθηνά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXIGLASS
  ΔΟΙΡΑΝΗΣ 181 - Καλλιθέα
  2109329209
  6972620264
  Vardis
  Κατασκευές Plexiglass

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με ένα σύγχρονο - εύχρηστο - δημιουργικό προϊόν. Το "ΑΚΡΥΛΙΚΟ PLEXI GLASS".

  Δημιουργούμε για εσάς ακρυλικά προϊόντα (plexiglass) στις καλύτερες τιμές!

  Έχοντας τη δυνατότητα επεξεργασίας του, χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία μας γύρω από αυτό το υλικό, και με τη βοήθεια των σύγχρονων μηχανημάτων, μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας τον άριστο σχεδιασμό και την άριστη ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζουμε.

  Η εταιρία VARDIS κατασκευές Plexiglass στην Καλλιθέα Αθήνα κατασκευάζει για εσάς ποιοτικά ακρυλικά προϊόντα (plexiglass).

  Στην Αθήνα είμαστε από τους πιο έμπειρους τεχνίτες στο plexiglass και η ποιότητα, ταχύτητα και οι ανταγωνιστικές τιμές που μπορούμε να παρέχουμε είναι χαρακτηριστικά της εταιρίας μας.

  Εφαρμογές και εμπειρία

  Οι εφαρμογές του plexiglass είναι πάρα πολλές για να αναφερθούν στην ιστοσελίδα μας. Η εταιρία μας έχει πολλά χρόνια εμπειρία στη δημιουργία stand προϊόντων για καταστήματα λιανικής, επιχειρηματικά δώρα, εγκλωβισμό αντικειμένων, κάλπες, φωτιστικά, έπιπλα και επιτραπέζιες κατασκευές.

  Επικοινωνία

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το τρόπο που μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να ενημερωθείτε για τον ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο μας. Βρισκόμαστε στην Καλλιθέα στην Αθήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

  Εξυπηρέτηση

  Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για να σας βοηθήσουμε στη κατακευή επίπλων, stands, κουτιά/κάλπες, καρέκλες και ειδικές κατασκευές από plexiglass στις καλύτερες τιμές. Είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε άμεσα τις ανάγκες σας. Επίσης, μπορείτε να μας επισκευθείτε για να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη plexiglass κατασκευή σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
  Ξενοφώντος 86 & Σόλωνος - Καλλιθέα
  2109413084
  6974575787
  Κρεοπωλείο Φώσκολος
  Κρεοπωλείο Καλλιθέα Αττικής

  Η επιχείρησή μας “Κρεοπωλείο Φώσκολος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι το 1961 και έκτοτε είναι δίπλα σας προσφέροντάς σας, πάντα, φρέσκα κρέατα και παρασκευάσματα άριστης ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με το ίδιο μεράκι και ζήλο ή 3η πλέον γενιά κρεοπώληδων είναι δίπλα σας καθημερινά και συνεχίζει να προσφέρει άριστης ποιότητας κρέατα αλλά και τη μέγιστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες που στηρίζουν και επιλέγουν το κρεοπωλείο μας στην Καλλιθέα για την διατροφή των ίδιων και των οικογενειών τους.

  Γνωστό εδώ και πολλά χρόνια στο εμπόριο κρεάτων και πουλερικών, το κρεοπωλείο μας, σας εγγυάται αγνά, φρέσκα προϊόντα αυστηρά επιλεγμένα από ελληνικές πιστοποιημένες μονάδες παραδοσιακής και φυσικής εκτροφής.

  Όλα αυτά τα χρόνια στο κρεοπωλείο μας φροντίζουμε να διαθέτουμε πάντα μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Πιο συγκεκριμένα στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε νωπά κρέατα από μοσχάρι, αρνί - κατσίκι, χοιρινό, κοτόπουλα και πουλερικά καθώς και μοναδικά παρασκευάσματα που σίγουρα θα αποτελέσουν μοναδική παρουσία στο τραπέζι σας.

  Επίσης, στο κρεοπωλείο μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα delicatessen όπως ριζότα, σάλτσες, μέλι, μαρμελάδες, κρασιά, πίτες και συνοδευτικά που θα κάνουν κάθε γεύμα σας ακόμα πιο συναρπαστικό.

  Το κρεοπωλείο μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί με γνώμονα την αγάπη για το κρέας, την ποιότητα των προϊόντων και το πάθος για καινοτόμες ιδέες, πρωτότυπες παρασκευάσματα και δημιουργίες με βάση τα δημοφιλέστερα είδη κρέατος.

  Για εμάς η ποιότητα και η φρεσκάδα του κρέατος είναι το μυστικό της επιτυχίας μας και ο πρώτος λόγος που οι πελάτες μας εμπιστεύονται και προτείνουν εμάς στους φίλους τους για την αγορά κρεάτων και παρασκευασμάτων.

  επισκεφτείτε

  το κρεοπωλείο μας στην Καλλιθέα Αττικής και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει
  με χαρά και θα σας προσφέρει μοναδικά προϊόντα για το τραπέζι σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ
  Σιβιτανίδου 29 - Καλλιθέα
  2109597997
  6970035704
  BY VENETI – ΔΕΛΛΗ ΦΡΟΣΩ – 210 9597997- 6970035704- ΚΑΦΕΣ – ΓΛΥΚΟ –ΑΡΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΘΗΝΑ – ΣΦΟΛΙΑΤΟΕΙΔΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΘΗΝΑ- ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΘΗΝΑ –ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΘΗΝΑ – ΨΩΜΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΘΗΝΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΘΗΝΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΘΗΝΑ

  Το εργαστήριο αρτοζαχαροπλαστικής μας βρίσκεται στην οδό Σιβιτανίδου 29 στην Καλλιθέα Αττικής.

  Από νωρίς το πρωί, ξεκινήστε την ημέρα σας με έναν μυρωδάτο και απολαυστικό καφέ ή ένα φρεσκοστυμμένο χυμό και γευτείτε τις δημιουργίες μας, όπως φρέσκο ψωμί, διάφορες πίτες, είδη ζαχαροπλαστικής, γλυκάκια και κεράσματα, παγωτά, σιροπιαστά γλυκά, σάντουιτς και πολλά άλλα, όλα φτιαγμένα στο χέρι από τα καλύτερα υλικά.

  Όλα μας τα προϊόντα τα παράγουμε στο εργαστήριό μας με πολύ μεράκι, παραδοσιακές τεχνικές και αγνά υλικά.

  Αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε την τούρτα και τα γλυκά για τις σημαντικές στιγμές της ζώης σας. Γλυκά & Τούρτα γάμου - αρραβώνα και για βάπτιση.

  Σας προσκαλούμε λοιπόν να μοιραστούμε όλες τις όμορφες καθημερινές στιγμές σας, παρέχοντας σας ιδιαίτερες γεύσεις με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά.

  Φιλικά,
  ΔΕΛΛΗ ΦΡΟΣΩ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
  Νίκου Ζερβού 70 - Καλλιθέα
  2109410865
  6972086059
  Βρισκόμαστε στην Καλλιθέα και αναλαμβάνουμε το δύσκολο έργο της διαχείρισης πολυκατοικίων, κτηρίων και συγκροτημάτων επαγγελματικών χώρων. Το εύρος των υπηρεσιών μας θα καλύψει τόσο τον ιδιώτη, όσο και τον επαγγελματία που αποζητά μία σωστή και αξιόπιστη λύση στην απρόσκοπτη λειτουργία του κτηρίου του.

  Η διαχείριση της πολυκατοικίας που κατοικείτε, στα χέρια μας, θα λύσει κάθε πρόβλημα ή δυσλειτουργία που αντιμετωπίζετε μέχρι σήμερα. Αναλαμβάνουμε είτε την έκδοση των κοινοχρήστων είτε την εξολοκλήρου διαχείριση με έμφαση στην καθαριότητα, την ασφάλεια και το χαμηλό μηνιαίο κόστος συντήρησης.

  Η εταιρεία μας βρίσκεται πάντα δίπλα σας και παρέχει τις υπηρεσίες της με αξιοπιστία, σεβασμό στο περιβάλλον και πάντα προσιτό κόστος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΝΤΙΟΥΜ
  Ανδρομάχης 136 - Καλλιθέα
  2155602595
  6945344176
  Ο κόσμος της ΕΛΕΝΑ, ξεχειλίζει από δυνάμεις, ιστορία, πάθη και όνειρα. Η μέντιουμ αστρολόγος με την έμφυτη ικανότητα που έχει σας δείχνει το δρόμο για ένα πιο καλό μέλλον. Με την πολύχρονη εμπειρία της και την φιλοσοφική της κατάδυση στο χώρο των αόρατων δυνάμεων οδηγείται στο να προβλέπει το μέλλον, χρόνια τώρα και σας βοηθάει στον προσδιορισμό της γραμμής της ζωής σας.

  Δυνατός πνευματισμός, ισχυρή χαρτομαντεία, κρύσταλλοι, ενεργειακά αρώματα. Θετικότατα αποτελέσματα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ
  Λεωφόρος Βενιζέλου Ελευθερίου 94 (2ος όροφος) - Καλλιθέα
  2130433040
  6936607840
  Αγοράζουμε άμεσα κοσμήματα, ρολόγια και πολύτιμους λίθους στις καλύτερες τιμές της Αθήνας.

  Σας δίνουμε άμεσα μετρητά και πάντα έχοντας κρατική νόμιμη άδεια λειτουργίας.

  Η μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε στο χώρο της αγοράς χρυσού μας επιτρέπει να δίνουμε τις καλύτερες τιμές για τα πολύτιμα κοσμήματά σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ
  Ελευθερίου Βενιζέλου 111 - Καλλιθέα
  2109521211
  Η συμβολαιογράφος κυρία ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΚΟΥΡΑ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ εδρεύει στην Καλλιθέα.

  Παρέχει τις υπηρεσίες της σε φυσικά και νομικά πρόσωπα του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα και διακρίνεται για την εχεμύθεια, τον επαγγελματισμό και την ταχύτητα στη διεκπεραίωση των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

  Η συμβολαιογράφος συνεργάζεται με έμπειρους και άρτια καταρτισμένους μεσίτες, δικηγόρους, μηχανικούς και φοροτεχνικούς - λογιστές σε όλη την Ελλάδα, για την πλήρη νομική και τεχνική κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών κάθε πελάτη, αναλαμβάνοντας τη σύνταξη συμβολαίων μεταβίβασης ακινήτων για όλη την Ελληνική Επικράτεια.

  Υπάρχει η δυνατότητα μετάβασης στο χώρο του πελάτη εντός των ορίων της αρμοδιότητάς της, για τη σύνταξη και υπογραφή συμβολαιογραφικών πράξεων κατόπιν συνεννόησης. Ασχολείται με τη σύνταξη πράξεων συμφώνου συμβίωσης, συναινετικού διαζυγίου, αναγνώρισης τέκνου, συναίνεσης σε υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, πληρεξούσια κάθε είδους.

  Επίσης εξειδικεύεται στις πράξεις αποδοχής κληρονομιάς, στις δηλώσεις φόρου κληρονομιάς, στην σύνταξη δημόσιας διαθήκης όπως και στην παροχή νομικών συμβουλών για τη σύνταξη ιδιόγραφης ή μυστικής διαθήκης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Τιμοξένους 12-14 - Νεος Κόσμος
  6972461030
  6949752725
  Υδραυλικός Νέος Κόσμος - Ydrotherm
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Ανακαινίσεις - Υδραυλικοί| Αθήνα Κέντρο - Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη Αττική

  Ο έμπειρος υδραυλικός Άρηςδιατηρεί την επιχείρηση Ydrotherm, η οποία εδρεύει στο Νέο Κόσμο Αττικής και δραστηριοποιείται στους τομείς των ανακαινίσεων, υδραυλικών εγκαταστάσεων και βλαβών. Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και μια ομάδα καταξιωμένων συνεργατών, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες εξυπηρετώντας το Νέο Κόσμο, την Καλλιθέα, τη Νέα Σμύρνη, όλο το κέντρο της Αθήνας και όπου μας ζητηθεί εντός Αττικής.

  Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικό αναβατόριο ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις εργασιών. Ανταποκρινόμαστε 24 ώρες το 24ωρο σε κάθε σας πρόβλημα άμεσακαι υπεύθυνα.Οι τιμές μας είναι απόλυτα ανταγωνιστικές και προσαρμοσμένες στις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις με άριστη ποιότητα εργασιών.

  Τομείς δραστηριότητας: ανακαίνιση μπάνιου - κουζίνας, θερμοσίφωνες, φυσικό αέριο, λέβητες, υδρορροές, θέρμανση - καλοριφέρ, καμινάδες, αποχετεύσεις και οποιοδήποτε άλλο ζήτημα υδραυλικής φύσης.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

  Υδραυλικός 24 ώρες το 24ωρο Αθήνα Αττική

  Άμεση εξυπηρέτηση σε υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις στις περιοχές:

  Αθήνα Κέντρο Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Κολωνάκι, Κολωνός, Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Βύρωνας, Γαλάτσι, Δάφνη, Καισαριανή, Υμηττός, Γκύζη, Σεπόλια, Εξάρχεια, Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Πλάκα, Κυψέλη, Πατήσια
  Βόρεια προάστια Αγία Παρασκευή, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Μελίσσια, Νέα Ιωνία, Νέα Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Φιλοθέη, Χολαργός, Παπάγου, Πεύκη
  Δυτικά προάστια Περιστέρι, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Αιγάλεω, Ίλιον, Καματερό, Πετρούπολη
  Νότια προάστια Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Μοσχάτο, Παλαιό Φάληρο, Ταύρος, Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Ελληνικό
  Ανατολικά Προάστια Βούλα, Πειραιάς, Κορυδαλλός, Πέραμα, Άγιος Ιωάννης Ρέντη, Νίκαια, Κερατσίνι, Καστέλλα, Νέο Φάληρο, Καμίνια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  Σκρά 10 - Καλλιθέα
  2109589231
  6987404146, 6909295044
  Η SAFE TRANSPORT είναι μια νέα εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον χώρο των ταχυμεταφορών τον τελευταίο χρόνο, η οποία έχει κερδίσει ήδη την εμπιστοσύνη των πελατών της.

  Στην SAFE TRANSPORT αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε, να μεταφέρουμε και να παραδώσουμε την οποιαδήποτε αποστολή σας, είτε αυτή αφορά ένα φάκελο είτε μεγάλα κιβώτια, με ασφάλεια, συνέπεια και ταχύτητα, εντός λεκανοπεδίου Αττικής, επαρχία αλλά και εξωτερικό, ικανοποιώντας τις προσωπικές σας ανάγκες ή της επιχείρησής σας.

  Οι άνθρωποι της SAFE TRANSPORT αποτελούν τον πυλώνα της εταιρείας. Επενδύουμε σε ανθρώπους εξιδεικευμένους, με υψηλή τη συναίσθηση της ευθύνης.

  Στόχος της SAFE TRANSPORT είναι να καθιερωθεί ως ο πιο συνεπής πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να προσαρμόσουμε την προσφορά μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
  Σοφοκλέους 167 & Σκρα - Καλλιθέα
  2109577023
  6972530800
  Διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας στο χώρο των υαλοπινάκων, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό απάναντι στους πελάτες μας κάθε μικρό ή μεγάλο έργο.

  Τοποθετούμε ή αντικαθιστούμε τζάμια, καθρέπες, βιτρίνες καταστημάτων και άλλες γυάλινες επιφάνειες !
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ
  Χατζοπούλου 13 - Καλλιθέα
  2109240234
  6972841951
  ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
  ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ - ΒΡΟΓΧΙΚΟ ΑΣΘΜΑ - ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ
  ΟΞΥΜΕΤΡΙΑ - ΧΑΠ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ
  ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ - ΦΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
  ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

  ΙΑΤΡΕΙΟ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

  Το ιατρείο της πνευμονολόγου ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ, βρίσκεται στην οδό
  ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ 13 ΚΑΛΛΙΘΕΑ

  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ
  ΔΕΧΕΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

  Η ιατρός φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ειδικευθείς στην Παθολογία στο ΓΟΝΚ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ και πνευμονολόγος στην 4η Κλινική ΓΝΝΘΑ ΣΩΤΗΡΙΑ.
  τ. μέλος του Πειθαρχικού Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

  Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, καλύπτοντας ένα πολύ μεγάλο φάσμα πνευμονολογικών παθήσεων.
  Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών μας είναι για εμάς κύριος και πρωταρχικός στόχος.
  Το ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα.

  Η ιατρός,
  Κυριακάκη Ζαχαρούλα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  Λεωφόρος Βενιζέλου 269 - Καλλιθέα
  2109829480
  6980011612
  Η εταιρεία AGN-Autogas έχει αντικείμενο εργασιών την μετατροπή βενζινοκίνητων αυτοκινήτων και σε υγραεριοκίνητα, μια δραστηριότητα που έχει πιστεύουμε μέλλον, καθότι όλος σχεδόν ο κόσμος και μάλιστα σήμερα, θέλει να ξοδεύει λιγότερα για τις μετακινήσεις του, αυτό το κατορθώνουμε και πετυχαίνουμε μια μείωση των εξόδων κίνησης κατά 50%.

  Είμαστε στην Λ. Θησέως 269 στην Καλλιθέα ( Ελευθερίου Βενιζέλου ), με πολύ άνετο παρκιν για τους πελάτες μας.Η AGN-Autogas είναι στελεχωμένη με έμπειρο και κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό για μετατροπές υγραερίου αλλά και γενικά για εργασίες αυτοκίνητου, του συνεργείου μας προΐσταται έμπειρος διπλωματούχος μηχανικός αυτοκινήτων και μηχανολόγος ηλεκτρολόγος.

  Έχουμε μετατρέψει τον στόλο πολλών επώνυμων εταιριών.

  Συνεργαζόμεθα με εταιρείες όπως BRC και LOVATO.

  Πιστεύουμε στο αντικείμενο που δραστηριοποιούμεθα, θεωρούμε ότι η κίνηση των οχημάτων θα πάει σε εναλλακτικές μορφές πλέον, λόγω της αύξησης της τιμής της βενζίνης & λόγω ρύπανσης του περιβάλλοντος.

  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Ρήγα Φεραίου 30 - Καλλιθέα
  2155600458
  6980121029, 6907009555
  Η υπεύθυνη λύση για κάθε σας πρόβλημα...

  Το όραμά μας είναι σχετικά απλό. Στο επίκεντρο της κάθε μας κίνησης είναι ο Πελάτης μας. Οι συνεργάτες μας θα κάνουν τις ιδέες σας πραγματικότητα.

  Με την πείρα των χρόνων (εδώ και τρεις γενεές ) στον χώρο της παροχής υπηρεσιών στον οικοδομικό τομέα , η πρώην οικογενειακή εργασία προχωρά με ανοδικό ρυθμό και μπαίνοντας όλο και σε πιο εξειδικευμένες εφαρμογές με τα πιο σύγχρονα υλικά και μεθόδους εξασφαλίζοντας στους πελάτες την σιγουριά και τη διαχρονικότητα στα όποια οικοδομικά προβλήματα και εάν έχουν.

  Με έδρα πλέον τα τεχνικά γραφεία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗΣ αναπτυσσόμαστε και προχωράμε με σταθερότητα και αφοσίωση σε οικοδομικές παροχές σε όλη την Ελλάδα.
  Με τους καλύτερους εξειδικευμένους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων και με έμπειρο εργατικό δυναμικό αναλαμβάνουμε να επιλύσουμε και το πιο δύσκολο έργο .
  Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης έχοντας τις γνώσεις και την τεχνογνωσία μέσα από σχολή δομικών εργασιών και εφαρμογές σχεδίου εσωτερικών χώρων καθώς και την πρακτική πείρα χρονών μέσα στις οικοδομικές, υπογράφουν για την ποιότητα και διαχρονικότητα των εργασιών.

  Το τεχνικό γραφείο το οποίο λειτουργεί από το 1990 έχει να επιδείξει πλήθος κατασκευών σε ευχαριστημένους πελάτες σε όλη την Ελλάδα
  Επίσης μπορούμε να σας προμηθέψουμε με διάφορα δομικά και όχι μόνο υλικά από συνεργαζόμενα εργοστάσια και συνεργάτες της Ελλάδος και του εξωτερικού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και πρωτίστως το οικονομικό τους κέρδος.

  Ζώντας τις ανάγκες της σημερινής εποχής δεν κλείνουμε τα μάτια στην οικονομική στενότητα των πελατών μας και τους βοηθάμε να επισκευάσουν ή να ανακαινίσουν το σπιτικό τους με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Δεν προσπαθούμε να σας πείσουμε με λόγια για το προφίλ του γραφείου μας αλλά ελπίζουμε ότι θα μας δώσετε την ικανοποίηση να σας το αποδείξουμε με πράξεις.

  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

  ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ

  ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΔΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

  ΥΠΟΔΟΜΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

  ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ

  ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ - ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ 118 - Καλλιθέα
  6978880448
  RUSI VIRON | ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ανακαινίσεις - Μονώσεις - Μερεμέτια - Θερμοπρόσοψη Καλλιθέα Αττική

  Η επιχείρηση γενικών ανακαινίσεων και μονώσεων RUSI VIRON έχει την έδρα της στην Καλλιθέα Αττικής και αναλαμβάνει πάντός είδους οικοδιμικές εργασίες και μερεμέτια.

  Παραδίδουμε σπίτια με το κλειδί στο χέρι αναλαμβάνοντας όλη τη διαδικασία του χτισίματος ή της ανακαίνισης. Ασχολούμαστε με κάθε είδους μερεμέτια και ελαιοχρωματισμούς στο εσωτερικό και το εξωτερικό των κτιρίων. Ειδικευόμαστε σε υπηρεσίες θερμομόνωσης, θερμοπρόσοψης κτιρίων και στεγάνωσης ταρατσών, δίνοντας μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια.
  Χρησιμοποιούμε σύγχρονα υλικά γνωστών εταιρειών με εγγύηση ποιότητας και αντοχής στις καιρικές συνθήκες και το χρόνο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώοσυμε λύση σε κάθε ζήτημα οικοδομικής φύσης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΠΑΠ
  Ελευθερίου Βενιζέλου 326 - Καλλιθέα
  2109427691
  6944507335
  Πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών αριθμών στην Καλλιθέα. Άνετος και ευχάριστος χώρος για να όλα τα παιχνίδια αριθμών και προγνωστικών ποδοσφαίρου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
  Θησέως 7Α - Καλλιθέα
  2109211450
  6944621872
  Το δικηγορικό γραφείο του νομικού Ζαφειροπούλου Σπύρου εδρεύει στην περιοχή της Καλλιθέας.

  Έχει διαγράψει μακρά πορεία σε δικαστικές υποθέσεις, με εξειδίκευση σε αστικό δίκαιο, είσπραξη ληξιπρόθεσμων, ακίνητα και κτηματολόγιο.

  Επίσης, εξειδικεύεται στα κληρονομικά, στα ασφαλιστικά - συνταξιοδοτικά και στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ – SERVICE
  Θεοφιλοπούλου 8 - Νεος Κόσμος
  2109247135
  6948229327
  Εξουσιοδοτημένο συνεργείο μοτοσυκλετών Yamaha, Νέος Κόσμος.

  Πωλήσεις - service.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 388 - Νίκαια
  2104907809
  6987073136
  Ο&D ΠΑΡΟΧΟΣ ΙΚΕ
  Διεκπεραιώσεις Ηλεκτρικής Ενέργειας | Νίκαια - Γλυφάδα

  Η έμπειρη και πρόθυμη ομάδα μας είναι έτοιμη να σας απαλλάξει από κάθε είδους ταλαιπωρία!
  Ενημερωθείτε με ένα τηλεφώνημα προσκομίστε τα απαραίτητα έγγραφα και αφήστε σε εμάς τον γραφειοκρατικό κυκεώνα.
  Για οποιαδήποτε συμβουλή ή πρόταση ή οποιονδήποτε προβληματισμό ηλεκτρικής ενέργειας επικοινωνήστε μαζί μας.
  Για όλα τα θέματα διεκπεραιώσεων και εμπιστευτικών υποθέσεων η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να σας προτείνει πρακτικές λύσεις ανάλογα το συμφέρον σας.

  Αιτήσεις κοινωνικού τιμολογίου
  Πιστοποιητικά ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
  Διακανονισμοί χρεών
  Αλλαγές ονομάτων
  Συνδέσεις - διακοπές
  Αλλαγές παρόχων
  Διεκπεραιώσεις ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ
  Ηλεκτρολογικές εργασίες

  Ώρες λειτουργίας γραφείου: Δευτέρα - Παρασκευή 7:30-15:30

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Πλάτωνος 98 - Καλλιθέα
  6940946093
  ΤΣΟΓΚΑΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ- ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ, ΒΑΨΙΜΑΤΑ, ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΑ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ, ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
  ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ, ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ, ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
  ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

  Ο κ.ΤΣΟΓΚΑΣ από το 1990 δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μονώσεων και ανακαινίσεων.
  Η τεχνογνωσία, η εμπειρία, η συνέπεια και η άμεση εξυπηρέτηση, είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν.
  Μονώνουμε τις ταράτσες σας με επιτυχία σε ότι πρόβλημα παρουσιαστεί.

  Αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς, σπατουλαρίσματα, τεχνοτροπίες, χρησιμοποιώντας τα πιο επώνυμα χρώματα ακρυλικά, αδιάβροχα, ανθεκτικά στο χρόνο σε μοναδικούς συνδυασμούς .
  Εξυπηρετούμε οικιακούς, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία και κτίρια.
  Εάν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά, με προσοχή στη λεπτομέρεια και απόλυτη καθαριότητα, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε.

  Βασική μας προτεραιότητα, οι πολύ καλές τιμές.
  Τηλεφωνήστε μας και οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες, θα ενσαρκώσουν τις ιδέες ανανεώνοντας το χώρο σας σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας,

  ΓΡΗΓΟΡΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση.
  Τσόγκας Νικόλαος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Διάκου Αθανάσιου 30 - Άγιος Ιωαννης Ρέντης
  2104822594
  6938828585
  ΖΙΩΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις & Εργασίες - Άγιος Ιωάννης Ρέντης

  Η επιχείρηση του Υδραυλικού Παναγιώτη Ζιώγου έχει την έδρα της στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής προσφέροντας εδώ και πολλά χρόνια υπηρεσίες θέρμανσης, ύδρευσης και καυσίμων.

  Με εμπειρία, εξειδίκευση και προσοχή στη λεπτομέρεια αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως υδραυλικές εγκαταστάσεις και εργασίες αποκατάστασης βλαβών.

  Εξυπηρετούμε άμεσα μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις οικιών, επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων με απόλυτη ασφάλεια και αντοχή στο χρόνο. Οι τιμές μας είναι προσιτές και πλήρως προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  πραγματοποιούμε μελέτη, σχεδιασμό και υλοποίηση υδραυλικών εγκαταστάσεων σε Ρέντη, Παλαιό Φάληρο, Πειραιά και σε όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Δοϊράνης 64 - Καλλιθέα
  6988138487
  ελαιοχρωματισμοι καλλιθεα αττικης, αττικη- ελαιοχρωματιστης καλλιθεα αττικης,αττικη
  βαψιμο πολυκατοικιας αττικη, βαψιμο κτιριων καλλιθεα αττικης,αττικη

  Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε παντός τύπου εργασία ελαιοχρωματισμού, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και με επιμελημένη εργασία ο χώρος εργασιών διατηρείται απόλυτα καθαρός .

  Δημιουργούμε χώρους με γούστο και στυλ προσαρμόζοντας τους στις ανάγκες του πελάτη.

  Φροντίζουμε να προετοιμάσουμε τις επιφάνειες με ιδιαίτερη προσοχή για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το χρώμα ή την τεχνοτροπία που επιθυμείτε,με απόλυτη επιτυχία και μελλοντική αντοχή.

  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου βαψίματα και τεχνοτροπίες σε πολλαπλά χρώματα και σχέδια.

  Με τεχνογνωσία και συνέπεια ανακαινίζουμε τον επαγγελματικό σας χώρο προσδίδοντάς του λάμψη και προσωπικότητα. Διαμορφώνουμε τον χώρο σας με ειδικές χρωματικές επιλογές για να ξεχωρίζετε αλλά και να προστατεύετε τον χώρο σας από ανεπιθύμητη υγρασία.

  Ανακαλύψτε νέες χρωματικές επιλογές, με την καθοδήγηση του Δεληδημητρίου Αχιλλέα, που με την εμπειρία του στην επιλογή οικολογικών χρωμάτων νέας γενιάς,θα ανακαινίσετε το χώρο σας με ασφάλεια.

  Με επιμελημένη καθαρή δουλειά με αξιοπιστία αλλά και συνέπεια αναλαμβάνουμε:

  παντός τύπου ελαιοχρωματισμούς καλλιθέα αττικής ,αττική
  βάψιμο πολυκατοικιών καλλιθέα αττικής ,αττική
  βάψιμο κατοικιών καλλιθέα αττικής ,αττική
  βάψιμο επαγγελματικών κτιρίων καλλιθέα αττικής ,αττική
  βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων καλλιθέα αττικής ,αττική
  βάψιμο καταστημάτων καλλιθέα αττικής ,αττική
  βάψιμο διαμερισμάτων καλλιθέα αττικής ,αττική

  Για ελαιοχρωματισμούς, κατόπιν συνεννόησης, σε όλη την Αττική.

  Καλέστε για να βρούμε την λύση στην δική σας ανάγκη.

  Με εκτίμηση
  Δεληδημητρίου Αχιλλέας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  Καλλιθέα - Ηλείας
  2626031667
  6945991448
  ηλεκτρολογος - υδραυλικος - θερμουδραυλικος καλλιθεα ηλειας, κρέστενα, ζαχαρω, αμαλιαδα 6945.991.448
  καταστημα ηλεκρολογικου - υδραυλικου υλικου καλλιθεα ηλειας, κρέστενα, ζαχαρω, αμαλιαδα
  υδραυλικες εργασιες καλλιθεα ηλειας, κρέστενα, ζαχαρω, αμαλιαδα
  εγκαταστασεις θερμανσης καλλιθεα ηλειας, κρέστενα, ζαχαρω, αμαλιαδα
  υδραυλικες συντηρησεις καλλιθεα ηλειας, κρέστενα, ζαχαρω, αμαλιαδα
  ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις καλλιθεα ηλειας, κρέστενα, ζαχαρω, αμαλιαδα
  ηλεκτρολογικές εργασιες καλλιθεα ηλειας, κρέστενα, ζαχαρω, αμαλιαδα

  Ο ηλεκτρολόγος - θερμοϋδραυλικός Μαντάς Λάμπρος στην Καλλιθέα Ηλείας, δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρολογικών & θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων και εργασιών από το 2003 παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον ιδιωτικό, επαγγελματικό και βιομηχανικό τομέα.

  Στο κατάστημα που διατηρεί μπορείτε να αγοράσετε σε χονδρική και λιανική ηλεκτρολογικό - υδραυλικο - θερμοϋδραυλικό υλικό.

  Αναλαμβάνει και παραδίδει έργα σε όλη την Ηλεία και κατόπιν συνεννόησης σε πανελλαδικό επίπεδο.
  Με τις τεχνικές του γνώσεις και την εμπειρία τόσων χρόνων παρέχει άριστη εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα ηλεκτρολογικά και υδραυλικά: από την εγκατάσταση, τη συντήρηση ως και την επισκευή ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων κάθε είδους.

  Παράλληλα με τις θερμοϋδραυλικές εργασίες, ο Μαντάς Λάμπρος παρέχει και εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.

  Άμεση τεχνική εξυπηρέτηση βλαβών ρεύματος ΚΑΙ ύδρευσης, όλο το 24ωρο.

  Είναι μοναδικός να δίνει τις καλύτερες λύσεις και οι υπηρεσίες που μπορεί με υπευθυνότητα να σας προσφέρει είναι:

  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ:
  Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις & εργασίες
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ (εκδίδονται μετά από Έλεγχο, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές)
  Ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων
  Εγκατάσταση δορυφορικών συστημάτων & επίγειων ψηφιακών κεραιών (Digea)
  Εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας (θυροτηλεοράσεις, θυροτηλέφωνα, κάμερες, κλπ)
  Αλλαγή Ρελέ - Αλλαγή πριζών και διακοπτών
  Εγκατάσταση πινάκων και αντικατάσταση παλαιών
  Μελέτες φωτισμού εξωτερικών και εσωτερικών χώρων
  Δομημένη καλωδίωση
  Εξυπνα σπίτια
  Αυτονομίες - Αυτοματισμούς
  Ηλεκτρολογικά Σχέδια ηλεκτροδότησης
  Πυρασφάλειες - Πυρανιχνεύσεις
  Ηλεκτρολογικές βλάβες
  Θεμελειακές γειώσεις

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ:
  θερμουδραυλικές εργασίες
  υδραυλικά μερεμέτια
  δίκτυα ζεστού νερού
  μπαταρίες - είδης υγιεινής
  ανακαίνιση μπάνιου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους
  ανακαίνιση κουζίνας
  ηλιακοί θερμοσίφωνες
  ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες
  service ηλιακών
  υδραυλικές εργασίες
  τοποθετήσεις ειδών υγιεινής
  τοποθετήσεις ηλιακών
  τοποθετήσεις καμινάδων
  αποξηλώσεις καμινάδων
  σωληνώσεις
  μεταφορά υδραυλικών σωληνώσεων
  αποφράξεις
  αποχετευτικά δίκτυα
  μελέτη δικτύου
  πιεστικά
  δεξαμενές νερού

  ΘΕΡΜΑΝΣΗ:
  νέες εγκαταστάσεις
  ατομικές μονάδες φυσικό αέριο
  εγκαταστάσεις καλοριφέρ
  αυτονομίες
  ενδοδαπέδια θέρμανση
  εγκατάσταση θέρμανσης
  αντικατάσταση σωληνώσεων σωμάτων
  λέβητες
  κυκλοφορητές
  ηλεκτροβάνες - καυστήρες
  αντλίες θερμότητας
  μεταφορά σωληνώσεων θέρμανσης
  συντηρήσεις λεβητοστασίων
  συντηρήσεις καυστήρων
  δίκτυα πυρόσβεσης

  Ανταγωνιστικές τιμές - 24ωρη τεχνική εξυπηρέτηση - Γρήγορη εξυπηρέτηση!
  Φιλικά: Μαντάς Λάμπρος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ – ΨΑΘΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λ. ΠΑΡΑΛΙΑΣ 16, Καλλιθέα - Κατερίνη
  6985717882
  Bambooland
  Ψάθινες Κατασκευές, Ομπρέλες Μπαμπού Κατερίνη

  ΗBAMBOOLANDβρίσκεται στηνπεριοχή Παραλία Κατερίνης και ειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορία από ψάθινες ομπρέλες και άλλα είδη εξοπλισμού θαλάσσης και κήπου.

  Η εταιρεία μας δημιουργήθηκετο 1989 και έκτοτε έχει διαγράψει ανοδική πορεία στο χώρο των κατασκευών με ειδίκευση, ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία, στην παραγωγή, κατασκευή και εμπορία (χονδρική και λιανική) προϊόντων που σχετίζονται με εξοπλισμό θαλάσσης και κήπου.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, αποστέλλουμε καθημερινά τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα, ενώ το άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο μας, σας εξυπηρετείσχεδόν παντού.

  Στη συλλογή των προϊόντων της BAMBOOLANDθα βρείτε:

  ψάθινες ομπρέλες
  ξύλινες ξαπλώστρες
  ξύλινα τραπέζια
  ξύλινα πατώματα
  ξύλινους διαδρόμους
  beach bar

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε την επιχείρησή μας στην Παραλία Κατερίνης και αναζητήστε την πλούσια γκάμα των προϊόντων μας!
  Toggle
προηγούμενη 1 από 20 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ