noscript image for google
Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021 | 03:11 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ
  ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 307 - Καλλιθέα
  2109521000,2109525252
  6934989898, 6949521000
  www.apofraxeiskallithea.gr

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ Η ON TIME SERVICE εστιάζει στο χώρο των γενικών αποφράξεων. Η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας και σιγά σιγά οι απαιτήσεις των πελατών της, την οδήγησαν στην εξάπλωση της εντός και εκτός Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η εμπιστοσύνη των πελατών μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας αλλά και το έμπειρο δυναμικό μας αποτελεί την εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Έρχεται κοντά σας όλο το 24ωρο μόνο με ένα τηλεφώνημα σε 30’ λεπτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης, κεντρικά φρεάτια, άντληση υδάτων, σιφόνι δαπέδου και πάντως τύπου καθαρισμό και απόφραξη. Επίσης έλεγχος με ειδική κάμερα σωληνώσεων αποχετεύσεων. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ Το σύστημα της κάμερας είναι εύκολο και γρήγορα με μικρό κόστος μπορεί να λύσει οποιαδήποτε ζημιά και χωρίς κόπο να αναγνωρίζει την αιτία οποιουδήποτε προβλήματος. ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εργασία της πολυκατοικίας του διαμερίσματος και του επαγγελματικού χώρου. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΛΕΚΑΝΗ 47,60€ ΝΙΠΤΗΡΑΣ 29,75€ ΜΠΑΝΙΕΡΑ 29,75€ ΣΙΦΟΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ 35,70€ ΥΔΡΟΡΡΟΗ ΒΕΡΑΝΤΑΣ 35,70€ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 35,70€ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ 71,40€ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΡΕΑΤΙΟ 71,40€ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 17,85€ Οι τιμές που αφορούν κεντρικές αποφράξεις είναι ως 50 (πενήντα) διαμερίσματα. Κυριακές, Αργίες, Εορτές και μετά τις 22:00 νυκτός θα επιβαρύνεστε κατόπιν συνεννόησης. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ- ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΚΔΟΣΗ- ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την συντήρηση της αποχέτευσης ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΔΑΙΔΑΛΟΥ 14 - Νίκαια
  2104965155,2104905211
  6977453717
  Μελέτη,επίβλεψη, κατασκευή, αρ.αδείας 228/ΑΓ Κ.Ε.Η.Ε υπ βιομηχανίας-Γερμανικά VDE- HD 384.EE
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ : ρευματοδοτήσεις - αλλαγής χρήσης - επανελέγχου
  Κατασκευή:

  1)Δίκτυα χαλκού ισχυρών ρευμάτων , συμβατική - έξυπνο σπίτι, θεμελιακές γειώσεις αντικεραυνικής προστασίας.

  2)Δομημένη καλωδίωση, ήχος, πυρασφάλεια, συναγερμός, τηλεόραση (συμβατική, δορυφορική, ψηφιακή). Τηλεφωνικά δίκτυα P.C. τηλεφωνικά κέντρα, μικτονομίσεις. Κλειστά κυκλώματα TV ελέγχου καταγραφής. Έλεγχος εισόδου (θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, κάμερες).
  Συμβατικές - Ψηφιακές.

  Εφαρμογές:
  Κατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, καταστήματα, γραφεία, εμπορικά κέντρα, βιοτεχνίες, εργοστάσια, σχολειά, παιδικοί σταθμοί.
  Αλλαγές - ανακαινίσεις - επισκευές
  Συμβατική εγκατάσταση σε έξυπνο σπίτι, ηλεκτρικών πινάκων, θερμοσίφωνων, θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, κεραιών (ατομικών - ομαδικών), ηλεκτρικών συσκευών φωτιστικών στοιχείων.
  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, άμεση εξυπηρέτηση στις βλάβες σας.

  Υποκατάστημα:
  Λεωφόρος Θησέως(Ελ.Βενιζέλου) 139 Καλλιθέα, Αθηνά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXIGLASS
  ΔΟΙΡΑΝΗΣ 181 - Καλλιθέα
  2109329209
  6972620264
  Vardis
  Κατασκευές Plexiglass

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με ένα σύγχρονο - εύχρηστο - δημιουργικό προϊόν. Το "ΑΚΡΥΛΙΚΟ PLEXI GLASS".

  Δημιουργούμε για εσάς ακρυλικά προϊόντα (plexiglass) στις καλύτερες τιμές!

  Έχοντας τη δυνατότητα επεξεργασίας του, χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία μας γύρω από αυτό το υλικό, και με τη βοήθεια των σύγχρονων μηχανημάτων, μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας τον άριστο σχεδιασμό και την άριστη ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζουμε.

  Η εταιρία VARDIS κατασκευές Plexiglass στην Καλλιθέα Αθήνα κατασκευάζει για εσάς ποιοτικά ακρυλικά προϊόντα (plexiglass).

  Στην Αθήνα είμαστε από τους πιο έμπειρους τεχνίτες στο plexiglass και η ποιότητα, ταχύτητα και οι ανταγωνιστικές τιμές που μπορούμε να παρέχουμε είναι χαρακτηριστικά της εταιρίας μας.

  Εφαρμογές και εμπειρία

  Οι εφαρμογές του plexiglass είναι πάρα πολλές για να αναφερθούν στην ιστοσελίδα μας. Η εταιρία μας έχει πολλά χρόνια εμπειρία στη δημιουργία stand προϊόντων για καταστήματα λιανικής, επιχειρηματικά δώρα, εγκλωβισμό αντικειμένων, κάλπες, φωτιστικά, έπιπλα και επιτραπέζιες κατασκευές.

  Επικοινωνία

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το τρόπο που μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να ενημερωθείτε για τον ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο μας. Βρισκόμαστε στην Καλλιθέα στην Αθήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

  Εξυπηρέτηση

  Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για να σας βοηθήσουμε στη κατακευή επίπλων, stands, κουτιά/κάλπες, καρέκλες και ειδικές κατασκευές από plexiglass στις καλύτερες τιμές. Είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε άμεσα τις ανάγκες σας. Επίσης, μπορείτε να μας επισκευθείτε για να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη plexiglass κατασκευή σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ
  Δημοσθένους 266 - Καλλιθέα
  2109429204
  6944337240
  Auto Electric Βενετίου
  Ηλεκτρολογέιο αυτοκινήτων Καλλιθέα
  ______

  σχετικά με εμάς

  Στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων Auto Electric το οποίο βρίσκεται στη Καλλιθέα, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.Στο συνεργείο μας αναλαμβάνουμε κάθε είδους συντήρηση προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για να έχετε τη σιγουριά ότι το όχημά σας σας παρέχει ασφάλεια κατά τη λειτουργεία του.

  Η ομάδα μας διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο του αυτοκινήτου. Κάνουμε την καλύτερη δουλειά εδώ και χρόνια σεβόμενοι τον πελάτη μας και την περιουσία του και αγαπόντας πραγματικά αυτό που κάνουμε.

  Επίσης σε εμάς θα βρείτε ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μίζες, μπαταρίες αυτοκινήτων καθώς και δυναμό για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και πάντα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

  Επισκεφτείτε το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας και να είστε σίγουροι για την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Κρέμου 112, Καλλιθέα - Αττική
  6986684971
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  εργολάβος οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων στην Αθήνα και στο Μεσολόγγι

  τα πάντα για οικονομικές ανακαινίσεις ολων των ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων στην Αθήνα Αττική και στην Αιτωλοακαρνανία !!!!!!! -

  Ο εργολάβος οικοδομικών εργασιών με εδρα στην Καλλιθέα στο Κέντρο της Αθήνας ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των οικοδομικών γενικών και ανακαινίσεων με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.
  Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία καθώς και το εξιδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε που αποτελείται απο αριστους καταρτισμένους κτίστες,σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, γυψαδόρους πλακάδες, σκεπατζήδες εγγυάται για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.
  Υψηλή κατασκευαστική ποιότητα, συνέπεια στο χρόνο παράδοσης της εργολαβίας αλλά και τα υλικά, που χρησιμοποιούμε ειναι τελευταίας τεχνολογίας που εγγυώνται την αντοχή στον χρόνο και τα αψογα αισθητικά αποτελέσματα
  Απευθυνθείτε σ’ εμάς για κάθε μικρή ή μεγάλη οικοδομική ανακαίνιση.
  Το συνεργείο μας έχοντας πάντα σαν στόχο την ικανοποίηση του πελάτη εργάζεται με συνέπεια επαγγελματισμό και υπευθυνότητα προσφέροντας τις υπηρεσίες του στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
  Οι οικοδομικές εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει ολα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την δουλειά μας και το ονομά μας

  Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας απο οπου μας ζητηθεί στην Καλλιθέα,στο Κέντρο της Αθήνας,στον Νέο Κόσμο, στην Νέα Σμύρνη,την Δάφνη, στο Μοσχάτο,το Μαρούσι. το Περιστέρι, τα Λιόσια στον Χολαργό, στο Χαλάνδρι στην Αγία Παρασκευή σε ολα τα βόρεια Προάστια, στον Πειραιά στα Μεσόγεια σε ολη την Αττική αλλά και στο Μεσολόγγι, την Ναύπακτο, το Αγρίνιο και σε ολο το νομό Αιτωλοακαρνανίας,

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Γενικές οικοδομικές εργασίες και ολικές ανακαινίσεις διαμορφώσεις ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων
  Κεραμοσκεπές
  Στέγες ξύλινες σκεπές παντός τύπου (δίριχτες, μονόριχτες, τετράριχτες και στέγες ειδικής τεχνογνωσίας)
  με κεραμίδια παντός τύπου(ασφαλτικά,ρωμαικά, βυζαντινά, χάλκινα)
  Ξύλινες Πέργκολες - Κατασκευή Πέργκολας
  Ξύλινες Πέργκολες σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων με αποτέλεσμα την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.
  Κατασκευάζουμε ξύλινες πέργκολες για κάλυψη μικρών και μεγάλων επιφανειών είτε σαν διακοσμητική κατασκευή είτε σαν συνδυασμός συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων.
  κιόσκια χαγιάτια σοφίτες
  Επισκευές, παλαιών στεγών αναστηλώσεις κεραμοσκεπών σε ναούς Ανακεράμωση Ναών, Μοναστηριών και Κτιρίων.
  Επισκευές κεραμιδιών και μονώσεις στεγών
  Για στέγες γερές χωρίς μελλοντικά προβλήματα και υγρασίες
  Κτισίματα
  Επιχρίσματα(σοβάδες)
  Τοποθετήσεις πλακιδίων ανακαινίσεις μπάνιων,κουζίνας
  Ξήλωμα παλαιών πλακιδίων
  Μαρμαρικές εργασίες
  Δάπεδα τοίχους
  Επενδύσεις πέτρας εντοιχισμός πέτρας
  Ελαιοχρωματισμούς, οικονομικά βαψίματα, φρεσκαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά των οικοδομών.
  Χρησιμοποιούμε τα πιό επώνυμα και οικολογικά πλαστικά ακρυλικά χρώματα για την αντοχή στον χρόνο και στον ελληνικό ηλιο
  Προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων που αρμόζουν στον δικό σας χώρο.
  Πλακοστρώσεις αυλών, πεζοδρομίων,πλατειών.
  Μονώσεις και θερμομονώσεις για ενεργειακή αναβάθμιση ολων των οικοδομών
  Μονώσεις ταρατσών με τα καλύτερα μονωτικά υλικά ωστε να απαλλαγείτε οριστικά απο την υγρασία και την μούχλα
  Στεγανοποιήσεις υπογείων
  Θερμοπροσόψεις για ενα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι και οικονομόα στα καύσιμα
  Γυψοσανίδες- ψευδοροφές -χωρίσματα τοιχοποιίες
  Ψευδοροφές με περίτεχνα σ
  Τσιμεντοσανίδες
  Γύψινες ανακαινίσεις κατοικιών καταστημάτων κατασκευές βιτρινών
  Γύψινες διακοσμήσεις
  Κρυφοί φωτισμοί, θόλοι, ροζέτες,ξηρά δόμηση
  Επενδύσεις τζακιών

  Εμπιστευθείτε μας και εμείς θα σας παραδώσουμε την οικοδομή με το κλειδί στο χέρι !!!!!

  Αντιμετωπίζουμε το κάθε πρόβλημα που προκύπτει με ιδιαιτερότητα για να έχει ο πελάτης το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.
  Και μετά το πέρας των εργολαβιών που αποπερατώνουμε ειμαστε πάντα δίπλα σας

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους απο την ανάθεση των εργων μέχρι την αποπεράτωσή τους
  και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

  φιλικά
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  Ο εργολάβος ολικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων στην Καλλιθέα της Αθήνας

  ωρες επικοινωνίας καθημερινά απο τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Ολικές οικοδομικές εργασίες Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος,Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Γενικές ανακαινίσεις κατοικιών κτιρίων Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος. Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος. Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Οικονομικές ανακαινίσεις Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος,Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Βαψίματα Ελαιοχρωματισμοί Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος,Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Οικονομικά βαψίματα σπιτιών κτιρίων ξενοδοχείων Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος,Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή Προάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια,Αττική

  Γυψινες ανακαινίσεις Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριο,Χαλάνδρι,Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Γυψοσανίδες Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος. Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Γυψαδόροι Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος. Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Τοποθέτιση πλακιδίων Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος. Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Πλακάδες Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος. Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Οικονομική ανακαίνιση μπάνιου Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος,Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Μονώσεις ταρατσών Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος. Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Θερμομόνωση θερμοπρόσοψη Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος,Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Επισκευές κτιρίων Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος, Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Επιχρίσματα, σοβατίσματα Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος,Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Κεραμοσκεπές,σκεπές Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος. Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΠΑΠ
  Ελευθερίου Βενιζέλου 219 Καλλιθέα - Αττική
  2109562867
  6972286549
 • Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Καλλιθέα - Αττική
  2130424969
  6957323681 / 6977807864
  Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την αρχαία και πάντα νεαρή ηλιόλουστη Ελλάδα με το ταξιδιωτικό μας γραφείο Kalimera T.E.D.

  Η χώρα των μυθικών θεών και ηρώων που μας γνωρίζουν από την παιδική ηλικία.

  Ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, απολαμβάνοντας τα τοπία και θαυμάζοντας την αρμονία των αρχαίων πόλεων και των ναών, ακούσατε ακούσια στο προηγούμενο κλασικό μεγαλείο όταν η Ελλάδα κατοικήθηκε από θεούς με τις ζωντανές φαντασίες των Ελλήνων.

  Ο λαμπερός ήλιος θα σας ζεσταίνει, η ζεστή θάλασσα θα τυλίξει την προσοχή σας και το υπεύθυνο έργο των υπαλλήλων μας
  να σας δώσει φωτεινές και αξέχαστες διακοπές.

  Ο ξεναγός μας για την Ελλάδα

  Γεννήθηκε στο Καζακστάν, ελληνικής καταγωγής. Σοβιετική ανατροφή, σχολείο, ινστιτούτο. Εκπληρώνοντας το όνειρο των προγόνων του, μετακόμισε στην Ελλάδα το 1975. Μετά την αποφοίτησή του από το Ινστιτούτο του Υπουργείου Τουρισμού της πόλης της Αθήνας, του απονεμήθηκε άδεια ξεναγός
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Κρέμου 146 - Καλλιθέα
  2109585291
  6947841960
  Η εταιρεία Αφοί Ελευθεριάδη με έδρα την Καλλιθέα Αττικής αναλαμβάνει κάθε είδους ηλεκτρική εγκατάσταση σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, καταστήματα, εμπορικά κέντρα και γενικότερα σε οποιοδήποτε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Ασχολείται επίσης με διάφορες ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου, όπως για παράδειγμα ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις, συντήρηση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών πινάκων, εγκατάσταση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών κλπ.

  Έχετε κάποια βλάβη στα ηλεκτρολογικά του σπιτιού ή του γραφείου σας; Αφήστε σε μας να ασχοληθούμε με τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση του προβλήματος. Θέλετε να μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος εξοικονομώντας σημαντικά ποσά από τον λογαριασμό σας; Εμείς θα μελετήσουμε και θα σας προτείνουμε λύσεις για αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων σας με σύγχρονους ελάχιστης κατανάλωσης λαμπτήρες led.

  Αντικατάσταση παλαιού ηλ.τριφ.πίνακα κατοικίας με νέο ηλ.πίνακα με (επιτηρητή τάσης & έλλειψης ουδετέρου,αντικεραυνική προστασία, ρελέ διαρροής τύπου Α & μετρητή ενέργειας)
  Ανακατασκευή παλαιού τριφασικού πίνακα οικίας με ρελέ θερμοσυσσωρευτών & αντικατάσταση παλαιού τριφασικού πίνακα με νέο σε κοινόχρηστα & φυσικά με ρελέ διαρροής τύπου Α.Για την αναβάθμιση του δικού σας ηλεκτρικού πίνακα είμαστε στην διάθεσή σας για να το συζητήσουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Γορτυνίας 8 - Αχαρνές
  6972270033
  LASKOS
  Κατασκευές Ξηράς Δόμησης - Κατασκευές Γυψοσανίδας Αττική

  Η επιχείρησή μας “Laskos” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, δραστηριοποιείται από το 2010 στο χώρο της ξηράς δόμησης, προσφέροντας κατασκευές γυψοσανίδας και γύψινες διακοσμήσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Με οδηγό την φαντασία, την τεχνογνωσία, καθώς και τη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της ξηράς δόμησης, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας πάσης φύσεως εργασίες και κατασκευές με γυψοσανίδας.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε σε κάθε κατασκευή, μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να κάνουμε κάθε σκέψη σας για κατασκευή ή ανακαίνιση του χώρου σας πραγματικότητα.

  ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  Μπορούμε να αναλάβουμε την μεταμόρφωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου σε ένα σύγχρονο χώρο με κρυφούς φωτισμούς, γύψινα χωρίσματα αλλά και ψευδοροφές που θα δώσουν ένα μοναδικό στυλ στο χώρο σας.

  Για εμάς κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως νέα πρόκληση. Από την αρχή της συνεργασίας, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής είμαστε δίπλα στον πελάτη. Αναλύουμε τις απαιτήσεις ενός έργου και διασφαλίζουμε τον άρτιο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με ανακαινίσεις, με κατασκευές γυψοσανίδας και γύψινες διακοσμήσεις, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα και την τεχνογνωσία που μας επιτρέπουν να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία με γυψοσανίδα επιθυμείτε.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά. Εξυπηρετούμε άμεσατο Μενίδι, τους Αγίους Αναργύρους, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά, την Πετρούπολη, την Καλλιθέα, όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Λασκαρίδου 58-60 - Καλλιθέα
  2109587599
  6908347693
  Η εταιρεία Craftware η οποία βρίσκεται Λασκαρίδου 58-60 στην Καλλιθέα διαθέτει μια πολυετή εμπειρία στις επιγραφές επιχειρήσεων και παντός επαγγελματιών.

  Το σύγχρονο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι σε θέση να σας παρέχει αξιόπιστες λύσεις που θα συμβάλλουν στην αύξηση της αναγνωρισιμότητά σας. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σχέση ποιότητας – τιμής, οι επιγραφές της εταιρείας μας θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

  Επιγραφές που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη

  Η εταιρεία μας, κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, παρέχει στους πελάτες της παντός τύπου επιγραφές. Μερικά από τα βασικότερα είδη επιγραφών που σας παρέχουμε είναι:

  Φωτεινές επιγραφές μονής και διπλής όψης, Μεταλλικά γράμματα, Ταμπέλες κάθε μεγέθους, Πυλώνες, Επιγραφές αλουμινίου, Neon επιγραφές, Ειδικές κατασκευές επιγραφών (σταθερές ή με κυλιόμενα μηνύματα), Χάραξη και κοπή Laser.

  Βασικός στόχος μας να προσφέρουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για την δική σας επωνυμία. Οι επιγραφές επιχειρήσεων αποτελούν άλλωστε την πρώτη και σημαντικότερη μορφή του branding της εταιρείας σας. Το πρώτο και βασικότερο μέσο για να ενημερώσετε τους πελάτες σχετικά με την επαγγελματική σας δραστηριότητα και να τους προσελκύσετε ώστε να μετατραπούν σε πελάτες σας. Είναι μια επένδυση που πρέπει να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να συμβάλει στην καλύτερη διάδοση της επωνυμίας σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ - ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ
  Πλάτωνος 107 - Καλλιθέα
  6974393275
  Ο τομέας των ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΏΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ της ΚΟΙΝΣΕΠ "ΦΟΙΒΗ" από το 2017 παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών.
  Οι συνεργάτες μας με την εμπειρία, την επαγγελματική κατάρτιση και την τεχνογνωσία τους παρέχουν ποιοτική, εξατομικευμένη νοσηλευτική φροντίδα. Με γνώμονα την φροντίδα των ασθενών και την στήριξη της οικογένειας, παρέχουμε υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη.
  Το σύνολο των προσφερόμενων υπηρεσιών μας καθιστούν, σήμερα, ως μία δυναμική, πρωτοποριακή εταιρεία στην παροχή νοσηλευτικής φροντίδας στην κοινότητα.
  Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο, σε όλη την Αττική, με σκοπό να καλύψουμε κάθε ανάγκη για ολοκληρωμένη κατ’ οίκον νοσηλεία.
  Η άμεση συνεργασία μας με τον θεράποντα ιατρό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη ανάρρωση, την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, τη μείωση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και άρα τη μείωση του κόστους θεραπείας.
  Όλα αυτά μας καθιστούν ως μια αξιόπιστη λύση στην κατ’ οίκον νοσηλεία.

  Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «ΦΟΙΒΗ» με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της στοχεύει στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, με δυνατότητα εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, στον χώρο σας,σε προσιτή τιμή.

  Υπηρεσίες ασθενοφόρων (μεταφορά ασθενών)SPEED AMBULANCE - ΤΗΛ . 6970420832
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ
  Παρασκευά Νικόλαου 47, Καλλιθέα, Συκιές - Θεσσαλονίκη
  2311827222
  6945870481
  ΝΤΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
  Σχολή Οδηγών Συκιές Θεσσαλονίκης

  Στη σχολή οδηγών “ΝΤΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στις Συκιές Θεσσαλονίκης, παρέχουμε την δυνατότητα εκμάθησης οδήγησης όλων των κατηγοριών οχημάτων (μοτοσικλετών, επιβατηγών και επαγγελματικών) από έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές.

  Άλλες υπηρεσίες που προσφέρει η σχολή οδηγών μας είναι οι αναθεωρήσεις διπλωμάτων, επεκτάσεις διπλωμάτων, αντίγραφα διπλωμάτων σε περιπτώσεις κλοπής και διάφορες άλλες αυτοκινητιστικές υποθέσεις.

  Τόσο η θεωρητική όσο και η πρακτική εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών είναι ζήτημα υψίστης σημασίας για τη Σχολή Οδηγών μας και γίνεται πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την άνεση και την ουσιαστική αντίληψη της διαδικασίας της οδήγησης.

  Στόχος μας της σχολής οδηγών στις Συκιές Θεσσαλονίκης είναι η ουσιαστική εκπαίδευση και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της οδήγησης και των οχημάτων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ
  Στέλιου Κωτιάδη 47 - Ρόδος
  6932216039
  My Choice Cruises Rhodes
  Ενοικιάσεις Σκαφών Ρόδος | Rent A Boat In Rhodes

  Η My Choice Cruises αποτελεί την καλύτερη λύση για την ενοικίαση σκαφών στη Ρόδο, κάνοντας τις διακοπές σας μοναδικές και αξέχαστες. Μαζί θα οργανώσουμε τις πιο όμορφες εκδρομές για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα στις ομορφιές της Ρόδου και τα γύρω νησιά.

  Η ενοικίαση του σκάφους My Choice μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα για μία ή περισσότερες ημέρες. Το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει ώστε να είναι ολά στην εντέλεια για την εκδρομή σας, μέσα από παροχές υψηλού επιπέδου.

  Το σκάφος μας υπόκειται σε λεπτομερή έλεγχο πριν από κάθε ταξίδι, με στόχο την ασφάλεια και την ορθή του λειτουργία.

  Χαρακτηριστικά

  Όνομα σκάφους: My Choice
  Είδος σκάφους: Τ/Ρ
  Μήκος ολικό: 15 m
  Μήκος νηολόγησης: 14,95 m
  ΚΟΧ: 36.39
  KKX: 28.39
  Τύπος σκάφους: Ferretti
  Τύπος μηχανών: 2 Diesel CATERPILLAR 425HP
  Ταχύπλοο
  Τόπος ναυπήγησης: Ιταλία

  ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα δρομολόγια και τις παροχές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Σοφοκλέους 175 - Καλλιθέα
  2109514583
  6932130717
  Η επιχείρηση του κου Αλεξανδρίδη βρίσκεται στη Καλλιθέα & δραστηροποιείται στο χώρο του επίπλου εδώ και χρόνια. Είμαστε η δεύτερη γεννιά επιπλοποιών και αυτό μας κάνει να προσπαθούμε χρόνο με τον χρόνο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και να δημιουργούμε έπιπλα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

  Η επιχείρηση ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας 1960 από τον πατέρα μου Γρηγόριο Αλεξανδρίδη. Πενήντα πέντε χρόνια έχουν περάσει και η εξυπηρέτηση των πελατών μαςόπως και η ποιότητα των προιόντων και φυσικά οι τιμές παραμένουν προτεραιότητα μας.

  Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα στρώματα όπως : Linea, Media, Μορφέας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ
  Λεωφόρος Βενιζέλου Ελευθερίου 355 - Καλλιθέα
  6909950574
  Wash Stop Detail
  Πλυντήριο Αυτοκινήτων Καλλιθέα Αττικής

  Το πλυντήριο αυτοκινήτων μας “Wash Stop Detail” το οποίο βρίσκεται στην Καλλιθέα Αττικής, δημιουργήθηκε από το πάθος και την αγάπη μας για το αυτοκίνητο.

  Σκοπός μας είναι πάντα η οπτική βελτίωση αλλά και η προστασία του. Ενημερωνόμαστε συνεχώς τεχνολογικά για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στον χώρο του Detailing αλλά και παρακολουθούμε ανελλιπώς τα όποια τεχνικά σεμινάρια.

  Αγαπάμε και σεβόμαστε το κάθε αυτοκίνητο σαν να είναι το δικό μας. Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας γίνονται με εξειδικευμένα και άκρως επαγγελματικά προϊόντα και με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εργαλεία.

  Επισκεφτείτε το πλυντήριο αυτοκινήτων μας στην Καλλιθέα και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Σφακιανάκη 12 - Αθήνα
  6938777578
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΑ - ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ -ΑΤΤΙΚΗ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ

  Με πολυετή γνώση και εμπειρία στον χώρο της οικοδομής αναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες με συνέπεια και επιμελημένη εργασία.

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με συντονισμένες κινήσεις ολοκληρώνουν όλες τις επιμέρους εργασίες με αξιοπιστία και συνέπεια.

  Φροντίζουμε να επιλέγουμε αξιόπιστα υλικά και με τον σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων έχουμε την δυνατότητα να εκτελέσουμε παντός τύπου εργασία με ακρίβεια.
  Προσφέρουμε ολοκληρωμένες εργασίες ελαιοχρωματισμού σε διαμερίσματα , μονοκατοικίες ,εξοχικές κατοικίες, πολυκατοικίες και σε επαγγελματικούς χώρους.

  Με τέχνη και μεράκι επιμελούμαστε τους χώρους σας με ιδανικούς συνδυασμούς χρωμάτων και συνθέσεων αλλά και με επενδύσεις τοίχων με τούβλα που θα μεταμορφώσουν το σπίτι σας και τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Αναλαμβάνουμε την εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων παρέχοντας ολοκληρωμένες εργασίες μόνωσης για την προστασία του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε:
  -οικοδομικές εργασίες παντός τύπου αθηνα, καλλιθεα , μαρουσι, γλυφαδα , αθηνα κεντρο
  - σοβατίσματα αθηνα, καλλιθεα , μαρουσι, γλυφαδα , αθηνα κεντρο
  - θερμοπροσόψεις κτιρίων αθηνα, καλλιθεα , μαρουσι, γλυφαδα , αθηνα κεντρο
  - μερεμέτια αθηνα, καλλιθεα , μαρουσι, γλυφαδα , αθηνα κεντρο
  - ελαιοχρωματισμοί κτιρίων αθηνα, καλλιθεα , μαρουσι, γλυφαδα , αθηνα κεντρο
  - βάψιμο σπιτιού αθηνα, καλλιθεα , μαρουσι, γλυφαδα , αθηνα κεντρο
  - βάψιμο καταστημάτων αθηνα, καλλιθεα , μαρουσι, γλυφαδα , αθηνα κεντρο
  - βάψιμο εσωτερικών χώρων αθηνα, καλλιθεα , μαρουσι, γλυφαδα , αθηνα κεντρο
  - βάψιμο εξωτερικών χώρων αθηνα, καλλιθεα , μαρουσι, γλυφαδα , αθηνα κεντρο
  - φρεσκαρίσματα
  - τεχνοτροπίες
  - μονώσεις κτιρίων

  Εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης όλη την Αττική.

  Με εκτίμηση
  Μερτζάνης Νικήτας

  6938777578

  σοβατισματα αθηνα αττικη - επιχρισματα αθηνα αττικη - μερεμετια αθηνα αττικη - μερεμετια κεντρο αθηνα - βαψιματα αθηνα αττικη - ελαιοχρωματιστης κεντρο αθηνα
  ελαιοχρωματιστες κεντρο αθηνα - θερμοπροσοψεις κτιριων αθηνα αττικη - βαψιμο σπιτιου αθηνα κεντρο - βαψιμο καταστηματων αθηνα κεντρο - βαψιμο εσωτερικων χωρων αθηνα κεντρο -
  επαγγελματικα βαψιματα κεντρο αθηνα -μπογιατζης κεντρο αθηνα -οικοδομικες εργασιες καλλιθεα - οικοδομικες εργασιες γλυφαδα - σοβατισματα αθηνα κεντρο - επιχρισματα αθηνα κεντρο - σοβατισματα γλυφαδα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Καλλιθέα - Αττική
  6945106838
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
  ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

  Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και με επιμελημένη εργασία ο χώρος εργασιών διατηρείται απόλυτα καθαρός .

  Δημιουργούμε χώρους με γούστο και στυλ προσαρμόζοντας τους στις ανάγκες του πελάτη.

  Φροντίζουμε να προετοιμάσουμε τις επιφάνειες με ιδιαίτερη προσοχή για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε την ταπετσαρία ή την τεχνοτροπία που επιθυμείτε,με απόλυτη επιτυχία και μελλοντική αντοχή.

  Ανανεώνουμε τον χώρο σας με ιδανικές επιλογές χρωμάτων που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους σας.

  Με τεχνογνωσία και συνέπεια ανακαινίζουμε τον επαγγελματικό σας χώρο προσδίδοντάς του λάμψη και προσωπικότητα. Διαμορφώνουμε τον χώρο σας με ειδικές χρωματικές επιλογές για να ξεχωρίζετε αλλά και να προστατεύετε τον χώρο σας από ανεπιθύμητη υγρασία.

  Ανακαλύψτε νέες χρωματικές επιλογές, με την καθοδήγηση μας. Επιλέγουμε οικολογικά χρώματα νέας γενιά για να ανακαινίσετε το χώρο σας με ασφάλεια.

  Ακόμη διαμορφωνουμε τον χώρο σας με ειδικές γύψινες κατασκευές που θα αναβαθμίσουν λειτουργικά τον χώρο σας . Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κρυφών φωτισμών και ψευδοροφής για να ανανεώσουμε την αισθητική του σπιτού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Με επιμελημένη καθαρή δουλειά με αξιοπιστία αλλά και συνέπεια αναλαμβάνουμε:
  - παντός τύπου ελαιοχρωματισμούς νοτια προαστια αττικης
  - βάψιμο σπιτιού νοτια προαστια αττικης
  - βάψιμο καταστημάτων νοτια προαστια αττικης
  - βαψίμο κτιρίων νοτια προαστια αττικης
  - τεχνοτροπίες νοτια προαστια αττικης
  - μερεμέτια νοτια προαστια αττικης
  - εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού νοτια προαστια αττικης
  - ηχομόνωση νοτια προαστια αττικης
  - διαμόρφωση χώρων νοτια προαστια αττικης
  - φρεσκαρίσματα νοτια προαστια αττικης
  - βάψιμο εσωτερικών χώρων νοτια προαστια αττικης
  - βάψιμο επαγγελματικών χώρων νοτια προαστια αττικης
  - γύψινες επενδύσεις νοτια προαστια αττικης
  - γύψινες διακοσμήσεις νοτια προαστια αττικης

  Εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης όλη την Αττική.

  Με εκτίμηση
  Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος
  6945106838

  ελαιοχρωματισμοι κτιριων - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  βαψιμο σπιτιου - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  βαψιμο καταστηματων - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  βαψιμο ξενοδοχειων - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  βαψιμο εσωτερικων χωρων - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  βαψιμο εξωτερικων χωρων - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  ελαιοχρωματιστης - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  γυψινες κατασκευες - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  τεχνοτροπιες - καλλιθεα αττικης - παλαιο φαληρο - γλυφαδα - νοτια προαστια αττικης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Καλλιθέα - Αθήνα
  6972130066
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

  Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ανακαινίσεων, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και με επιμελημένη εργασία σας προσφέρουμε εργασίες και κατασκευές υψηλής αισθητικής που θα απολαμβάνετε μια ζωή.

  Διαμορφώνουμε χώρους που συνδυάζουν την λειτουργικότητα και την καινοτομία.

  Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας και στο χώρο της οικοδομής μας επιτρέπει να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες οικοδομικές εργασίες με τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και με επιμελημένη εργασία που εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα.

  Το άρτια καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση σε μονοκατοικίες, σε πολυκατοικίες , σε διαμερίσματα και σε εξοχικές κατοικίες με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

  Αναλαμβάνουμε:
  -παντός τύπου οικοδομικές εργασίες
  - ανακαίνιση σπιτιού
  - ανακαίνιση του σπιτιού
  - ανακαίνιση καταστημάτων
  - εσωτερικη ανακαίνιση σπιτιού
  - εσωτερικη ανακαίνιση καταστημάτων
  - μονώσεις
  - αλουμινοκατασκευές
  - σιδηροκατασκεύες
  - τοποθέτηση πλακιδίων - μαρμάρων
  - ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  - υδραυλικές εγκαταστάσεις
  - ελαιοχρωματισμοί - τεχνοτροπίες
  - ξυλουργικές κατασκευές
  - γύψινες κατασκευές
  - γύψινα χωρίσματα
  - ξυλουργικές εργασίες
  - στεγανοποίηση ταράτσας

  Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σε όλη την Αττική και κατόπιν συνεννόησης σε νησιά του Αιγαίου.
  Άριστη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση
  Μαυρογιάννης Γιάννης
  6972130066

  οικοδομικες εργασιες καλλιθεα αττικης - ανακαινιση σπιτιου καλλιθεα αττικης - ανακαινιση επαγγελματικων χωρων καλλιθεα αττικης - παντος τυπου ανακαινισεις καλλιθεα αττικης ανακαινισεις καλλιθεα αττικης -ανακαινιση καταστηματων καλλιθεα αττικης - ανακαινισεις παντος τυπου καλλιθεα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΖΩΑ
  Αραπάκη 41 - Καλλιθέα
  2105500140
  6932414189
  Ο φορέας «Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σκύλων Οδηγών και Κινητικότητας Τυφλών και Σκύλων Βοηθών για Άτομα με Αναπηρίες – «ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ» ιδρύθηκε στις 25 Ιουλίου 2008.

  Βασικός Στόχος του Κέντρου "Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος" είναι:
  α) να διαχειριστεί και να καλύψει την ανάγκη των ατόμων με οπτική αναπηρία να χρησιμοποιήσουν για την ασφαλέστερη κινητικότητά τους ΣΚΥΛΟ ΟΔΗΓΟ.
  β) Παράλληλος στόχος: Άτομα με Αναπηρίες να καλύψουν την ανάγκη της μετακίνησής τους και της εξυπηρέτησης τους με την χρήση Σκύλων Βοηθείας.

  Η υπηρεσία παροχής ενός Σκύλου Οδηγού σε ένα Άτομο με Οπτική Αναπηρία είναι μία πολύτιμη παροχή, η οποία πιστεύεται ότι τα επόμενα χρόνια θα αναπτυχθεί προκειμένου να καλύψει τις όλο αυξανόμενες ανάγκες πανελλαδικά.
  Είναι σημαντικό ότι στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν οι ανωτέρω Φορείς με πολυετή πείρα στα προβλήματα των ατόμων με Αναπηρίες.

  Ολοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους για την υλοποίηση αυτής της νέας πρωτοποριακής ιδέας για τα Ελληνικά δεδομένα με τις Χορηγούς Εταιρείας PETLINE S.A. (Τροφές EUCANUBA, Αξεσουάρ ROGZ και Παιχνίδια KONG) και BAYER HELLAS S.A..
  Χωρίς την πολύτιμη στήριξη του Εκτροφείου MacHIll Celebrity και την ουσιαστική βοήθεια της κα Margarite Weber το Κέντρο δεν θα μπορούσε να είχε την ανοδική πορεία που έχει.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ – SERVICE
  Δήμητρας 18 - Ταύρος
  2111155790
  6939857437
  Motogi Ioannou
  Συνεργείο Μοτοσυκλετών Ταύρος Αττικής

  Το συνεργείο μοτοσυκλετών “Motogi Ioannou” το οποίο βρίσκεται στον Ταύρο Αττικής, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο συνεργείο καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε το άψογο service και την σωστή επισκευή της μοτοσυκλέτας σας.

  Παράλληλα, δραστηροποιούμαστε με τον εμπορία μοτοσυκλετών, αυτοκινήτων και σκαφών.

  Επισκεφτείτε το συνεργείο μοτοσυκλετών μας στον Ταύρο Αττικής. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κύθνου 11 - Αθήνα
  6977144440
  ΤΣΑΤΣΟ ΜΑΡΚΟΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΥΨΕΛΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΚΥΨΕΛΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΥΨΕΛΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΥΨΕΛΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΟΒΑΔΕΣ- ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ ΚΥΨΕΛΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΚΥΨΕΛΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΚΥΨΕΛΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΥΨΕΛΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΚΥΨΕΛΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ- ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΥΨΕΛΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΥΨΕΛΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ- ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗΙΚΗ
  ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΥΨΕΛΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ

  Για οικονομικές και αξιόπιστες γενικές οικοδομικές εργολαβίες ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων στην Αθήνα !!!!!!

  Η επιχείρησή μας "Γενικές Οικοδομικές Εργολαβίες Τσάτσο Μάρκος" εδρεύει στη Κυψέλη , δραστηριοποιούμαστε εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχημένη και ανοδική πορεία στο χώρο των οικοδομικών εργασιών .Ασχολούμαστε με τις οικοδομικές εργολαβίες και τις ανακαινίσεις σε ιδιωτικό και επαγγελματικό χώρο (κατοικίες, καταστήματα, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία).

  Το πλήρως και εξειδικευμένο προσωπικό, αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους, κτίστες σοβατζήδες, πλακάδες και γυψαδορους. Σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις, παρέχοντας οικονομικό αποτέλεσμα,ανάλογα τις ανάγκες σας. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικής ποιότητα για να εχουν αντοχή στον χρόνο και να μην παρουσιάζουν μελλοντικά προβλήματα.

  Ερχόμαστε στο χώρο σας κατόπιν ραντεβού.

  Οι υπηρεσίες μας:
  Γενικές οικοδομικές εργασίες και γενικές ανακαινίσεις χώρων

  Γκρεμίσματα

  Χτισίματα

  Μερεμέτια παντός τύπου

  Επιχρίσματα (σοβατίσματα)

  Τοποθετήσεις πλακιδίων – μαρμάρων – Ανακαινίσεις μπάνιου – δαπέδων

  (ξήλωμα παλαιών πλακιδίων, τοποθετήσεις ειδών υγιεινής, πάγκους
  κουζίνας)
  Ελαιοχρωματισμοί τεχνοτροπίες μερεμέτια βαψίματα κατοικιών κτιρίων
  εσωτερικά και εξωτερικά

  Γυψοσανίδες -ψευδοροφές και γύψινες διακοσμήσεις και ανακαινίσεις

  Τοιχοποιίες

  Κρυφοί φωτισμοί θόλοι, κορνίζες, ροζέτες
  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα

  Ανακαινίσεις καταστημάτων βιτρινών , κατασκευές ραφιών

  Χωρίσματα με γυψοσανίδα σε καταστήματα, κατοικίες, γραφεία

  Συστήματα ξηράς δόμησης

  Μονώσεις – θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις για ενεργειακή αναβάθμιση ολων των κτιρίων για να εχετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι και οικονομία στα καύσιμα ( πετρέλαιο, φυσικό αέριο)

  Ξυλουργικές εργασίες, ξύλινες επενδύσεις, ξύλινα πατώματα

  Τοποθετήσεις laminate

  Σιδηροκατασκευές – μεταλλικές κατασκευές – κάγκελα, πατάρια,γκαραζόπορτες,σιδερένιες σκάλες

  Καλέστε μας καθημερινά από τις 8:00 έως τις 22:00.

  ΤΣΑΤΣΟ ΜΑΡΚΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Επαρ. Οδός Παλιουρίου - Καλλιθέας 2 - Χαλκιδικής
  2374024203
  Λογιστικά Κοττάς
  Λογιστικό Γραφείο Καλλιθέα Πευκοχώρι Χαλκιδικής

  Τα Λογιστικά Κοττάς δεν προσφέρουν μόνο λογιστικές υπηρεσίες, σκοπός μας είναι η βελτίωση της επιχείρησής σας προσφέροντας και υπηρεσίες συμβούλου επιχειρήσεων.

  Με πολυετή εμπειρία σε υπηρεσίες φοροτεχνικής, μισθοδοσίας κλπ. καλύπτουμε όλες τις λογιστικές σας ανάγκες!

  Τα κεντρικά μας γραφεία
  1ο ΧΛΜ Νέων Μουδανιών - Ποτίδαιας| Χάρτης >>
  Δίπλα στο εμπορικό κέντρο Enigma

  Υποκατάστημα
  Επαρ. Οδός Παλιουρίου- Καλλιθέας 2, 630 77 | Χάρτης >>
  Δίπλα στην Alpha Bank
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Γ. Ιατρίδου 111 - Καλλιθέα
  6944723099
  ΒΟΥΡΛΕΓΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ-ΔΑΦΝΗ- ΤΑΥΡΟΣ- ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ- ΜΟΣΧΑΤΟ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΙΔΑΡΙ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ-ΔΑΦΝΗ- ΤΑΥΡΟΣ- ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ- ΜΟΣΧΑΤΟ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΙΔΑΡΙ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ-ΔΑΦΝΗ- ΤΑΥΡΟΣ- ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ- ΜΟΣΧΑΤΟ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΙΔΑΡΙ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ-ΔΑΦΝΗ- ΤΑΥΡΟΣ- ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ- ΜΟΣΧΑΤΟ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΙΔΑΡΙ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ-ΔΑΦΝΗ- ΤΑΥΡΟΣ- ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ- ΜΟΣΧΑΤΟ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΙΔΑΡΙ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ-ΔΑΦΝΗ- ΤΑΥΡΟΣ- ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ- ΜΟΣΧΑΤΟ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΙΔΑΡΙ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ-ΔΑΦΝΗ- ΤΑΥΡΟΣ- ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ- ΜΟΣΧΑΤΟ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΙΔΑΡΙ-ΑΤΤΙΚΗ
  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ-ΔΑΦΝΗ- ΤΑΥΡΟΣ- ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ- ΜΟΣΧΑΤΟ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΙΔΑΡΙ-ΑΤΤΙΚΗ

  Ηλεκτρολόγος 24ωρες εξυπηρέτιση σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους στην Καλλιθέα στο Κέντρο της Αθήναςκαι σε ολη την Αττική!!!!!!!!!
  Ο ηλεκτρολόγος ΒΟΥΡΛΕΓΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ δραστηριοποιείται με εδρα της δουλειάς του στην Καλλιθέα στο Κέντρο της Αθήνας, εδώ και πολλά χρόνια, στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με συνέπεια, τεχνογνωσία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

  Ειμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι ηλεκτρολόγοι εγκαταστάσεων διαθέτουμε αρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, και συνεργάτες ηλεκτρολόγους με πολυετή εμπειρία.

  Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας που αφορούν την μελέτη και στην κατασκευή ηλεκτρολογικών και ηλεκτροτεχνικών εργων, αλλά και στην επίλυση οποιασδήποτε ηλεκτρολογικής βλάβης σε οικιακούς επαγγελματικούς , και βιομηχανικούς χώρους.
  ΠαρέχουμεΗλεκτρικές εργασίες και λύσεις σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι της τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μην υπάρχουν μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

  Επιδιορθώνουμε οποιουδήποτε είδους ηλεκτρολογικές βλάβες, μικρές ή μεγάλες με ποιότητα εργασίας και ασφάλεια

  Οι υπηρεσιες μας:
  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρικές εργασίες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
  Ηλεκτρολογικές Ανακαινίσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, βιομηχανικούς χώρους)
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ εκδίδονται μετά από ελεγχο αφού πληρούνται οι προϋποθέσεις σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
  Σχέδια ΔΕΗ για ηλεκτροδοτήσεις

  Ηλεκτρολογικά σχέδια ρευματοδότησης και Αυξήσεις Ισχύος
  Ηλεκτρολογικές Βλάβες παντός τύπου
  Συντηρήσεις ξενοδοχείων και καταστημάτων
  Μελέτες Φωτισμού αλλαγή φωτισμού σε LED (σε κήπους, αντλιοστάσια, εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους)
  Ηλεκτρολογικοί Πίνακες αντικατάσταση των παλαιών πινάκων

  Δομημένη καλωδίωση
  Θεμελιακές γειώσεις
  Θυροτηλεοράσεις, θυροτηλέφωνα
  Επισκευές - Εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων συστήματα ασφαλείας κάμερες, συναγερμούς
  Πυρανίχνευση
  Eφαρμογές Smart Home (Έξυπνο Σπίτι)
  Αυτοματισμούς
  Αντικατάσταση ρελέ ασφαλείας
  Αλλαγές πριζών

  Μερεμέτια ηλεκτρολογικά

  Σύνδεση ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα και επισκευές θερμοσίφωνα

  Συνδεση καυστήρων

  Ολες οι υπηρεσίες μας παρέχονται αμεσα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο τηρούμε ειδικά τον προσυμφωνηθέντα χρόνο για επαγγελματικούς χώρους.
  Το πλήθος των ηλεκτρικών εργων που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας.

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας να ζητήστε την προσφορά μας και να εισθαι σίγουροι για την αμεση εξυπηρέτιση σας και για το αποτέλεσμα της εργολαβίας που θα μας ανατεθεί στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην Καλλιθέα, στο Κέντρο της Αθήνας, στην Δάφνη, τον Ταύρο, τον Νέο Κόσμο, την Νέα Σμύρνη,το Μοσχάτο,το Περιστέρι, τα Λιόσια,το Αιγάλεω,το Φάληρο, το Χαιδάρι,τον Πειραιά και σε ολη την Αττική.

  Και μετά το πέρας των ηλεκτρολογικών ανακαινίσεων ειμαστε δίπλα σας
  Με εκτίμηση
  ΒΟΥΡΛΕΓΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ και για εκτακτες ανάγκες 24 ωρες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Κανάλια Καλλιθέα - Κέρκυρας
  6976440150
  Kantuni di Corfu
  Τοπικά Παραδοσιακά Προϊόντα | Κέρκυρα

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τα 2 τελευταία χρόνια στον χώρο των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων που απευθύνονται στους επισκέπτες της Κέρκυρας και η φιλοσοφία της εδράζεται στην λειτουργία μίας τουριστικής αγοράς που θα σέβεται τον τελικό καταναλωτή / τουρίστα ώστε να αποκομίζει τις καλύτερες εντυπώσεις από τα ντόπια και ελληνικά προϊόντα που αποτελούν τον καλύτερο πρεσβευτή μας στο εξωτερικό.

  Έτσι ιδρύθηκε το brand name «Kantuni di Corfu» καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα από παραδοσιακές γεύσεις που λειτουργούν τόσο ως souvenirs αλλά εξυπηρετούν και τις ανάγκες των επισκεπτών κατά την παραμονή τους στην Κέρκυρα.

  Η Αποστολή μας
  Να προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε όλους τους συνεργάτες – καταναλωτές που αναζητούν την βέλτιστη σχέση κόστους / οφέλους.

  Το Όραμά μας
  Να αναδειχθεί το «Kantuni di Corfu» σε μία ποιοτική και αξιόπιστη εταιρεία η οποία διαθέτει τα κατάλληλα προϊόντα για να αποτελέσει τη Νο1 επιλογή τόσο των επιχειρηματιών στο χώρο των καταστημάτων παραδοσιακών προϊόντων όσο και των καταναλωτών.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μεσολογγίου 18 - Καλλιθέα
  2155257759
  6979911685
  ΠΑΝΟ ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΔΑΦΝΗ/ΒΥΡΩΝΑΣ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΑ /ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΔΑΦΝΗ/ΒΥΡΩΝΑΣ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΔΑΦΝΗ/ΒΥΡΩΝΑΣ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΑ /ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΔΑΦΝΗ/ΒΥΡΩΝΑΣ/ΜΟΣΧΑΤΟ / ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΑ /ΑΤΤΙΚΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΔΑΦΝΗ/ΒΥΡΩΝΑΣ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ / ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΔΑΦΝΗ/ΒΥΡΩΝΑΣ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΑ /ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΔΑΦΝΗ/ΒΥΡΩΝΑΣ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΔΑΦΝΗ/ΒΥΡΩΝΑΣ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΔΑΦΝΗ/ΒΥΡΩΝΑΣ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ/ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ/ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΑ /ΑΤΤΙΚΗ

  Παρέχουμε πρωτότυπες προτάσεις και ιδέες για ολοκληρωμένες Ανακαινίσεις!
  Σε ολη την Αθήνα και Αττική !!!!
  Με την εμπειρία πολλών χρόνων ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΟ είναι εργολάβος γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων με εδρα της δουλειάς του στην Καλλιθέα της Αττικής.

  Διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο οικοδόμους( κτίστες, σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, γυψαδόρους, πλακάδες, μαρμαράδες ) το οποίο καλύπτει την κάθε σας ανάγκη από μια μικρή δουλειά έως μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση και εξυπηρετεί αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Καλλιθέα, τον Νέο Κόσμο, την Δάφνη, την Νέα Σμύρνη,το Μοσχάτο,τον Βύρωνα,το Χαλάνδρι, τον Χολαργό όλα τα Βόρεια Προάστια στην Αθήνα τον Πειραιά και σε ολο το νομό Αττικής.

  Το μεράκι για την δουλειά μας είναι το κύριο συστατικό της επιτυχίας μας.

  Σε όλες τις οικοδομικές εργολαβίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, ανθεκτικά και επώνυμα για ένα αποτέλεσμα χωρίς μελλοντικά προβλήματα.

  Οι συνεργασίες μας αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την αξιοπιστία, την ποιότητα των υπηρεσιών μας, καθώς και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης των έργων μας.

  Παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις της αγοράς, αναβαθμίζουμε και ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας, ώστε να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα στο συντομότερο δυνατό χρόνο, με την καλύτερη τιμή!

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:
  Γενικές ανακαινίσεις σε κάθε χώρο ιδιωτικό η επαγγελματικό
  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου
  Μερεμέτια
  Επιχρίσματα (σοβάδες)
  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα και αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
  Βαψίματα - φρεσκαρίσματα με συνδυσμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για τον δικό σας χώρο.
  Τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)
  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων με μεγάλα υψη (πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα
  Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια
  Επενδύσεις πέτρας σε τοίχους
  Επενδύσεις πέτρας πλακοστρώσεις αυλών , πεζοδρομίων κατασκευές αυλόγυρων ειδικές κατασκευές με πέτρα εντοιχισμό πέτρας
  Επενδύσεις τζακιών
  Τοποθετήσεις πλακιδίων δαπέδου
  Τοποθετήσεις πλακιδίων κουζίνας Ανακαινίσεις κουζίνας τοποθετήσεις πάγκων , ψηφίδων
  Τοποθέτηση πλακιδίων βεράντας
  Τοποθετήσεις πλακιδίων μπάνιου Ξήλωμα μπάνιων - ανακαινίσεις. Το μπάνιο είναι ένας ιδιαίτερα ξεχωριστός χώρος του σπιτιού. Επιλέγοντας πλακάκια και τα κατάλληλα υλικά σε συνδυασμό με τη σωστή τοποθέτηση μπορεί να μετατρέψει το μπάνιο σας σε ένα στολίδι της οικίας σας.
  Μονώσεις, θερμοπροσόψεις θερμομονώσεις για οικονομία στην ενέργεια και για σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.
  Μονώσεις ταρατσών
  Στεγανοποιήσεις υπογείων

  Ολα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο των οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων το πλήθος των εργολαβιών που εχουμε αποπερατώσει

  Αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας και για το ονομά μας.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα. Ειμαστε δίπλα σας και μετά το πέρας των εργασιών με Συνέπεια, Επαγγελματισμό, Ευελιξία, Εμπειρία, Εξυπηρέτηση, Λογικές τιμές.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας
  Με εκτίμηση
  ΠΑΝΟ ΑΝΔΡΕΑΣ
  Ο εργολάβος γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων
  Toggle
προηγούμενη 1 από 21 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ