noscript image for google
Κυριακή 03 Ιουλίου 2022 | 05:48 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ
  ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 307 - Καλλιθέα
  2109521000,2109525252
  6934989898, 6949521000
  www.apofraxeiskallithea.gr

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ Η ON TIME SERVICE εστιάζει στο χώρο των γενικών αποφράξεων. Η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας και σιγά σιγά οι απαιτήσεις των πελατών της, την οδήγησαν στην εξάπλωση της εντός και εκτός Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η εμπιστοσύνη των πελατών μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας αλλά και το έμπειρο δυναμικό μας αποτελεί την εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Έρχεται κοντά σας όλο το 24ωρο μόνο με ένα τηλεφώνημα σε 30’ λεπτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης, κεντρικά φρεάτια, άντληση υδάτων, σιφόνι δαπέδου και πάντως τύπου καθαρισμό και απόφραξη. Επίσης έλεγχος με ειδική κάμερα σωληνώσεων αποχετεύσεων. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ Το σύστημα της κάμερας είναι εύκολο και γρήγορα με μικρό κόστος μπορεί να λύσει οποιαδήποτε ζημιά και χωρίς κόπο να αναγνωρίζει την αιτία οποιουδήποτε προβλήματος. ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εργασία της πολυκατοικίας του διαμερίσματος και του επαγγελματικού χώρου. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΛΕΚΑΝΗ 47,60€ ΝΙΠΤΗΡΑΣ 29,75€ ΜΠΑΝΙΕΡΑ 29,75€ ΣΙΦΟΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ 35,70€ ΥΔΡΟΡΡΟΗ ΒΕΡΑΝΤΑΣ 35,70€ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 35,70€ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ 71,40€ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΡΕΑΤΙΟ 71,40€ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 17,85€ Οι τιμές που αφορούν κεντρικές αποφράξεις είναι ως 50 (πενήντα) διαμερίσματα. Κυριακές, Αργίες, Εορτές και μετά τις 22:00 νυκτός θα επιβαρύνεστε κατόπιν συνεννόησης. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ- ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΚΔΟΣΗ- ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την συντήρηση της αποχέτευσης ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΔΑΙΔΑΛΟΥ 14 - Νίκαια
  2104965155,2104905211
  6977453717
  Μελέτη,επίβλεψη, κατασκευή, αρ.αδείας 228/ΑΓ Κ.Ε.Η.Ε υπ βιομηχανίας-Γερμανικά VDE- HD 384.EE
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ : ρευματοδοτήσεις - αλλαγής χρήσης - επανελέγχου
  Κατασκευή:

  1)Δίκτυα χαλκού ισχυρών ρευμάτων , συμβατική - έξυπνο σπίτι, θεμελιακές γειώσεις αντικεραυνικής προστασίας.

  2)Δομημένη καλωδίωση, ήχος, πυρασφάλεια, συναγερμός, τηλεόραση (συμβατική, δορυφορική, ψηφιακή). Τηλεφωνικά δίκτυα P.C. τηλεφωνικά κέντρα, μικτονομίσεις. Κλειστά κυκλώματα TV ελέγχου καταγραφής. Έλεγχος εισόδου (θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, κάμερες).
  Συμβατικές - Ψηφιακές.

  Εφαρμογές:
  Κατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, καταστήματα, γραφεία, εμπορικά κέντρα, βιοτεχνίες, εργοστάσια, σχολειά, παιδικοί σταθμοί.
  Αλλαγές - ανακαινίσεις - επισκευές
  Συμβατική εγκατάσταση σε έξυπνο σπίτι, ηλεκτρικών πινάκων, θερμοσίφωνων, θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, κεραιών (ατομικών - ομαδικών), ηλεκτρικών συσκευών φωτιστικών στοιχείων.
  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, άμεση εξυπηρέτηση στις βλάβες σας.

  Υποκατάστημα:
  Λεωφόρος Θησέως(Ελ.Βενιζέλου) 139 Καλλιθέα, Αθηνά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXIGLASS
  ΔΟΙΡΑΝΗΣ 181 - Καλλιθέα
  2109329209
  6972620264
  Vardis
  Κατασκευές Plexiglass

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με ένα σύγχρονο - εύχρηστο - δημιουργικό προϊόν. Το "ΑΚΡΥΛΙΚΟ PLEXI GLASS".

  Δημιουργούμε για εσάς ακρυλικά προϊόντα (plexiglass) στις καλύτερες τιμές!

  Έχοντας τη δυνατότητα επεξεργασίας του, χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία μας γύρω από αυτό το υλικό, και με τη βοήθεια των σύγχρονων μηχανημάτων, μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας τον άριστο σχεδιασμό και την άριστη ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζουμε.

  Η εταιρία VARDIS κατασκευές Plexiglass στην Καλλιθέα Αθήνα κατασκευάζει για εσάς ποιοτικά ακρυλικά προϊόντα (plexiglass).

  Στην Αθήνα είμαστε από τους πιο έμπειρους τεχνίτες στο plexiglass και η ποιότητα, ταχύτητα και οι ανταγωνιστικές τιμές που μπορούμε να παρέχουμε είναι χαρακτηριστικά της εταιρίας μας.

  Εφαρμογές και εμπειρία

  Οι εφαρμογές του plexiglass είναι πάρα πολλές για να αναφερθούν στην ιστοσελίδα μας. Η εταιρία μας έχει πολλά χρόνια εμπειρία στη δημιουργία stand προϊόντων για καταστήματα λιανικής, επιχειρηματικά δώρα, εγκλωβισμό αντικειμένων, κάλπες, φωτιστικά, έπιπλα και επιτραπέζιες κατασκευές.

  Επικοινωνία

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το τρόπο που μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να ενημερωθείτε για τον ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο μας. Βρισκόμαστε στην Καλλιθέα στην Αθήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

  Εξυπηρέτηση

  Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για να σας βοηθήσουμε στη κατακευή επίπλων, stands, κουτιά/κάλπες, καρέκλες και ειδικές κατασκευές από plexiglass στις καλύτερες τιμές. Είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε άμεσα τις ανάγκες σας. Επίσης, μπορείτε να μας επισκευθείτε για να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη plexiglass κατασκευή σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ – ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ
  Δημοσθένους 209 - Καλλιθέα
  2109537280
  6988891722
  Το boutique μας MAGIC LADY εδώ και χρόνια μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωσης και μασάζ.

  Μαζί με τους καλά εκπαιδευμένους μας υπαλλήλους είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναλάβουμε την περιποίηση και φροντίδα το νυχιών και του σώματος σας.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Μανικιούρ
  Πεντικιούρ
  Ημιμόνιμο Μακιγιάζ
  Τεχνητά Νύχια
  Σχεδιασμός Φρυδιών
  Προϊόντα Ομορφιάς
  Αποτρίχωση
  Τρύπημα Αυτιού

  Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία γρήγορα και αποτελεσματικά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ
  Επαμεινώνδα 18 - Καλλιθέα
  6953004442
  ΠΟΣΕΙΔΩΝ
  ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
  _____

  προφίλ

  Η αίθουσα εκδηλώσεων "Ποσειδών" βρίσκεται στη Καλλιθέα & δραστηριοποιείται στην οργάνωση και φιλοξενία γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ καθώς και κάθε είδους εκδήλωση.
  Το προσωπικό του κέντρου μας,σας περιμένει για να προετοιμάσουμε μαζίτην εκδήλωσή σας & να διαμορφώσουμε το μενού για τους καλεσμένους σας.

  Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούντε στο χώρο μας,μένουν αξέχαστεςγια την άριστη οργάνωση, την άμεση εξυπηρέτηση και το ποιοτικό φαγητό. Έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά μενού, φινετσάτη διακόσμηση, άρτια ηχητική κάλυψη καιλογικές τιμές.

  Η χωρητικότητα της αίθουσας μας είναι μέχρι 200 άτομα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τα πακέτα μας & να δείτε το χώρο μας από κοντά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΗΠΟΣ
  Καλλιθέα - Χαλκιδικής
  6972704902
  Η εταιρεία μας LETSI ARDIAN εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει με αγάπη και μεράκι κηπουρικές εργασίες παντός τύπου στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

  Μαζί με του έμπειρους κηπουρούς αναλαμβάνουμε κάθε τύπου κηπουρική εργασία από κούρεμα χλοοτάπητα και γκαζόν μέχρι και κλάδεμα και κούρεμα δέντρων.

  Από την κατασκευή μέχρι και την περιποίηση τα εξειδικευμένα μας χέρια και εργαλεία μπορούν να αναλάβουν και να ολοκληρώσουν κάθε έργο που μας αναθέσετε.

  Αναλαμβάνουμε έργα σε όλη την Χαλκιδική ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία καθώς και να ολοκληρώσουμε το έργο το συντομότερο δυνατό.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Δοϊράνης 52, Καλλιθέα - Αττική
  6908886613
  6933208400
  Η εταιρεία μας TONIN GJEZAJ με βάση την Καλλιθέα εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει υπηρεσίες τεχνοτροποιών και ανακαινίσεων παντός τύπου σε όλη την Καλλιθέα και Αττική.

  Μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία αναλαμβάνουμε κάθε έργο ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας σε όλη την Αττική προσπαθόντας να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία.

  Σε συνεργασία με τους καλά εκπαιδευμένους μας εργάτες και τα εξειδικευμένα μας εργαλεία προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε όλες σας τις απαιτήσεις και επιθυμίες.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Τεχνοτροπίες
  Πατητή Τσιμεντοκονία
  Ανακαινίσεις
  Ελαιοχρωματισμοί
  Βαψίματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ
  Πλάτωνος 95 - Καλλιθέα
  2109518718
  6947818259
  ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
  Αποφράξεις Αποχετεύσεων | Καλλιθέα Αθήνα Αττική

  Η εταιρεία μας, με επικεφαλής τον Πέτρο Βασιλειαδη, εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής και δραστηριοποιείται σε παντός τύπου αποφράξεις αγωγών και άντληση υδάτων, εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Αθήνα.

  Με εμπειρία άνω των 30 ετών, εξειδικευμένους τεχνικούς και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αναλαμβάνουμε εργασίες απόφραξης με συνέπεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, φροντίζοντας τους αγωγούς σας.

  Η έμπειρη ομάδα μας πραγματοποιεί ενδελεχή έλεγχο, με δυνατότητα χρήσης κάμερας, πλήρη διάγνωση και εντοπισμό προβλημάτων, ώστε να προχωρήσει στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους εύκολα και γρήγορα.

  Στόχος μας είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας σε κάθε σημείο της Αττικής προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους τομείς της συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών των αγωγών σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας με άμεση εξυπηρέτηση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Λήμνου 5, Καλλιθέα - Αττική
  2121064225
  6946681130
  Η Φιλοσοφία Μας Και Ποιοί Είμαστε

  Με πλέον 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτόν που είναι ιδιαίτερα απαιτητικος στα πλαίσια πλέον θεμιτου και αθέμιτου ανταγωνισμού, αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση του προσωπικού και επαγγελματικού σας χώρου ενώ παράλληλα προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για οποιασδήποτε μορφής ή αξίας ανακαίνιση.

  Ο εργολάβος Δημήτριος Νίκας και η τεχνική του ομάδα προσφέρει πλήρη πακέτο στον πελάτη για την καλύτερη δυνατή ανακαίνιση του χώρου.

  Με διαρκή μελέτη, επίβλεψη και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ανακατασκευής σε οποιοδήποτε κτίριο και για οποιαδήποτε εργασία, φροντίζουμε ώστε το έργο το οποίο μας έχει ανατεθεί να ανταποκρίνεται πλήρως στις τεχνικές προδιαγραφές και τις οικονομικές σας ανάγκες.

  Σας παρέχουμε ενδεικτική τιμή πλήρης ανακαίνισης του χώρου της αρεσκείας σας καλύπτοντας επίσης και υδραυλικές εργασίες/εγκαταστάσεις, ηλεκτρολογικές εργασίες, συστήματα ασφαλείας/συναγερμού, ξυλουργικές εργασίες/κατασκευές κλπ.

  Να σημειωθεί ότι οι τυχόν οικοδομικές άδειες δεν περιλαμβάνονται στο κόστος ανακαίνισης.

  NikasGroupRenovations γενικές ανακαίνισεις Δημήτριος Νίκας και η τεχνική ομάδα σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας και με απίστευτες προσφορές ανακαίνιση! Γρήγορα, αξιόπιστα και υπεύθυνα ζήτηστε μας προσφορά και θα είμαστε στην διάθεση σας.

  Περιοχές που εξυπηρετουμε:

  Γλυφάδα
  Άγιο Δημήτριο
  Παλαιό Φάληρο
  Νέο Φάληρο
  Καλλιθέα
  Νέα Σμύρνη
  Νέο Κόσμο
  Πετράλωνα
  Αθήνα
  Βύρωνα
  Ψυχικό Αττικής
  Νέα Ερυθραία
  Κηφισιά Αττικής
  Εκάλη Αθήνα
  Πανόραμα Βούλας
  Περιστέρι
  Κολωνάκι Αθήνα
  Πειραιάς
  Νησιά Αιγαίου.

  Επίσης συνεργαζόμαστε με έμπιστους ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς χαρούμενους να σας εξηπηρετήσουν

  Συνεργάτες:
  Ειρήνη Δάφνη Σάπκα
  Architect, Dip. Arch. AUTh, Cultural Management MSc HOU

  Φωτογραφίες: Χλόη Πίσσα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΔΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  Ελευθερίου Βενιζέλου 152 - Καλλιθέα
  2109591076
  6983895128
  Η Τζανάκη Ιωάννα είναι Ποδολόγος και διατηρεί ποδολογικό κέντρο στην Καλλιθέα.

  Παράλληλα, διατελεί εξωτερικός συνεργάτης του τμήματος Διαβητικού Ποδιού του Γ.Ν.Α "Λαϊκό".

  Είναι πτυχιούχος Ποδολογίας και Τεχνικός αισθητικός Ποδολογίας του ΙΕΚ Γλυφάδας και του DATA TYPE Εκπαιδευτικός Όμιλος Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2.

  Έλαβε υποτροφία προκειμένου να παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στο αντικείμενο της, μέσω ERASMUS+, στο L'Acropolis, Ascoli Piceno στην Ιταλία.

  Στο ποδολογικό της κέντρο αναλαμβάνει περιστατικά που απαντώνται σε όλο το φάσμα της ποδολογίας και πιο συγκεκριμένα πελματογράφημα, ορθοπεδικά πέλματα ή υποδήματα, διαβητικό πόδι, κατασκευή επιθεμάτων σιλικόνης, ορθονυχία, ονυχομυκητίαση, οστρακοειδή όνυχα, ονυχογρύπωση, αφαίρεση κάλων, υπερκερατώσεις, ορθοπλαστική και ψωρίαση.

  Η κυρία Τζανάκη έχει συμμετάσχει σε μη κερδοσκοπική εκστρατεία με τίτλο «Με Οδηγό Τον Διαβήτη» και παρακολουθεί σεμινάρια σχετικά με τον διαβήτη.

  Έχει συγγράψει άρθρα στην Εφημερίδα Παλμός καθώς και στο Καλλιθέα Press, ενώ συνέντευξή της έχει δημοσιευτεί στο περιοδικό Ciao.

  Τέλος, είναι μέλος της Εταιρείας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού, καθώς και του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων και Ποδολόγων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
  Ελευθερίου Βενιζέλου 199 Καλλιθέα - Αττική
  2109587735
  Το μαγειρείο μας KAZANI SENYORITA που βρίσκεται στην Καλλιθέα στην Αττική, εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας παρέχει με άρτιας ποιότητας φαγητά από φρέσκα υλική προσεγμένα και ελεγμένα από εμάς.

  Το μαγειρείο μαζί με τους άριστους μάγειρες μας και στα χρόνια εμπειρίας στον κλάδο είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρέχει με ένα ταξίδι γεύσης και μυρωδιάς.

  Οι μάγειρες μας σε συνεργασία με φρέσκα και άριστης ποιότητας προϊόντα καθώς και τον καινούργιο εξοπλισμό, σας προετημάζουν με χαρά, μεγάλη ποικιλία από φαγητά ελληνικής και παγκόσμιας κουζίνας ώστε να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση του κάθε μας πελάτι.

  Σκοπός μας είναι το φαγητό να σας ταξιδεύεις σε παλίες και ευχάριστες αναμνήσεις που σας φημίζουν το σπιτικό τραπέζι.

  Ποιό συγκεκριμένα θα μας βρείτε στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 199 στην Καλλιθέα

  Μαγειρειο Καλλιθεα, Μαγειρειο Καλλιθεα Αττικης
  Μαγειρευτα Φαγητα Αττικη
  Μαγειρευτα Φαγητα Καλλιθεα
  Σπιτικη Κουζινα Αττικη
  Σπιτικη Κουζινα Καλλιθεα
  Φαγητα Στο Φουρνο Αττικη
  Φαγητα Στο Φουρνο Καλλιθεα
  Φαγητο Σαν Στο Σπιτι Αττικη
  Φαγητο Σαν Στο Σπιτι Καλλιθεα
  Φαγητο Στην Σχαρα Αττικη
  Φαγητο Στην Σχαρα Καλλιθεα
  Μαγειρείο Καλλιθέα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  Ευαγγελιστρίας & Γρυπάρη Καλλιθέα - Αττική
  2109594394
  6986389733
  Το Super Market μας Κ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΕ βρίσκεται δίπλα σας στην Καλλιθέα στην Αττική και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρέχει τα πάντα για τις ανάγκες σας.

  Οι υπάλληλοι μας είναι πάντα διαθέσιμη και χαρούμενοι να σας βοηθήσουν με όλες σας τις ανάγκες και απορίες.

  Τα προϊόντα μας είναι πάντα ελεγμένα και φρέσκα για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα τους καθώς και οι ποικιλίες μας είναι πλούσιες για να έχετε μεγάλη επιλογή από κάθε προϊόν.

  Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση σας από τις υπηρεσίες μας και η παροχή όλων των προϊόντων που χρειάζεσται.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
  Λεωφ. Συγγρού 196 - Καλλιθέα
  6975465600
  ΦΤΙΑΞΕ - ΞΗΛΩΝΕ
  Τεχνική Εταιρεία Ανακαινίσεων | Καλλιθέα Αθήνα Αττική

  Η τεχνική εταιρεία ΦΤΙΑΞΕ - ΞΗΛΩΝΕέχει έδρα στην Καλλιθέα Αττικής και δραστηριοποιείται, από το 2021, σε παντός είδους ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

  Με γνώση, εμπειρία και μια ομάδα έμπειρων τεχνιτών διαφόρων ειδικοτήτων, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης σε όλη την Αττική στοχεύοντας σε ένα άρτιο αποτελεσμα, τόσο κατασκευαστικά, όσο και αισθητικά.

  Πραγματοποιούμε έργα και μέσω του προγράμματος "Εξοικονομώ", αναλαμβάνοντας τη γραφειοκρατική, αλλά και την κατασκευαστική διαδικασία με συνέπεια και αξιοπιστία.

  Η ομάδα μας μπορεί να επισκεφτεί δωρεάν το χώρο σας, να αξιολογήσει τις ανάγκες του και να προχωρήσει στη σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  Σοφοκλέους 11Α - Καλλιθέα
  6984924841,6907042004
  ΤΣΙΩΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
  Κατασκευές & Επεξεργασία Μαρμάρου - Γρανίτη - Χαλαζία | Καλλιθέα Αττική

  Η επιχείρησή μας, με επικεφαλής το Μιχαήλ Τσιώρα, έχει έδρα στη Καλλιθέα Αττικής και δραστηριοποιείται σε παντός είδους κατασκευές και επενδύσεις μαρμάρου, γρανίτη, χαλαζία και τεχνητών πετρωμάτων.

  Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, από το 1967, η οποία συνεχίζει την παράδοση ετών, μένοντας παράλληλα συνεχώς ενημερωμένη για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα των μαρμάρινων κατασκευών.

  Με εμπειρία και γνώση, σχεδιάζουμε κατασκευάζουμε και τοποθετούμε προϊόντα για κουζίνες, μπάνια, τζάκια, πάγκους, μπουφέδες και κάθε είδους επένδυση, κανοντας ποικίλους συνδυασμούς με άλλα φυσικά υλικά (ξύλο, γυαλί κτλ).

  Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από έργα διαχρονικά και καλαίσθητα με εφαρμογές σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους και εξυπηρέτηση σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Σκρά 29 - Καλλιθέα
  2109951300
  2130418612
  Ασφάλειες R us
  Ασφαλιστικοί Πράκτορες και Συντονιστές
  Καλλιθέα Αθήνα

  Η ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ R US είναι μια εταιρεία πρακτόρευσης ασφαλίσεων και συντονιστών πρακτόρων.
  Τα στελέχη της εταιρείας έχουν πολυετή πείρα στον ασφαλιστικό χώρο στην Ελλάδα όσο και στην Μεγάλη Βρετανία.
  Η εταιρεία είναι πελατοκεντρική με σκοπό ο πελάτης να έχει μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
  Έπειτα από εις βάθος διερεύνηση των ασφαλιστικών αναγκών των Πελατών μας και της αγοράς, προτείνουμε ασφαλιστικές λύσεις με κριτήριο την ουσιαστική κάλυψη των πελατών μας. Για αυτό τον λόγο συνεργάζεται με τις ποιο αξιόπιστες ασφαλιστικές Εταιρείες της Αγοράς.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ
  Δημοσθένους 266 - Καλλιθέα
  2109429204
  6944337240
  Auto Electric Βενετίου
  Ηλεκτρολογέιο αυτοκινήτων Καλλιθέα
  ______

  σχετικά με εμάς

  Στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων Auto Electric το οποίο βρίσκεται στη Καλλιθέα, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.Στο συνεργείο μας αναλαμβάνουμε κάθε είδους συντήρηση προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για να έχετε τη σιγουριά ότι το όχημά σας σας παρέχει ασφάλεια κατά τη λειτουργεία του.

  Η ομάδα μας διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο του αυτοκινήτου. Κάνουμε την καλύτερη δουλειά εδώ και χρόνια σεβόμενοι τον πελάτη μας και την περιουσία του και αγαπόντας πραγματικά αυτό που κάνουμε.

  Επίσης σε εμάς θα βρείτε ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μίζες, μπαταρίες αυτοκινήτων καθώς και δυναμό για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και πάντα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

  Επισκεφτείτε το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας και να είστε σίγουροι για την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Κρέμου 112, Καλλιθέα - Αττική
  6986684971
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  εργολάβος οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων στην Αθήνα και στο Μεσολόγγι

  τα πάντα για οικονομικές ανακαινίσεις ολων των ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων στην Αθήνα Αττική και στην Αιτωλοακαρνανία !!!!!!! -

  Ο εργολάβος οικοδομικών εργασιών με εδρα στην Καλλιθέα στο Κέντρο της Αθήνας ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των οικοδομικών γενικών και ανακαινίσεων με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.
  Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία καθώς και το εξιδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε που αποτελείται απο αριστους καταρτισμένους κτίστες,σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, γυψαδόρους πλακάδες, σκεπατζήδες εγγυάται για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.
  Υψηλή κατασκευαστική ποιότητα, συνέπεια στο χρόνο παράδοσης της εργολαβίας αλλά και τα υλικά, που χρησιμοποιούμε ειναι τελευταίας τεχνολογίας που εγγυώνται την αντοχή στον χρόνο και τα αψογα αισθητικά αποτελέσματα
  Απευθυνθείτε σ’ εμάς για κάθε μικρή ή μεγάλη οικοδομική ανακαίνιση.
  Το συνεργείο μας έχοντας πάντα σαν στόχο την ικανοποίηση του πελάτη εργάζεται με συνέπεια επαγγελματισμό και υπευθυνότητα προσφέροντας τις υπηρεσίες του στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
  Οι οικοδομικές εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει ολα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την δουλειά μας και το ονομά μας

  Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας απο οπου μας ζητηθεί στην Καλλιθέα,στο Κέντρο της Αθήνας,στον Νέο Κόσμο, στην Νέα Σμύρνη,την Δάφνη, στο Μοσχάτο,το Μαρούσι. το Περιστέρι, τα Λιόσια στον Χολαργό, στο Χαλάνδρι στην Αγία Παρασκευή σε ολα τα βόρεια Προάστια, στον Πειραιά στα Μεσόγεια σε ολη την Αττική αλλά και στο Μεσολόγγι, την Ναύπακτο, το Αγρίνιο και σε ολο το νομό Αιτωλοακαρνανίας,

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Γενικές οικοδομικές εργασίες και ολικές ανακαινίσεις διαμορφώσεις ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων
  Κεραμοσκεπές
  Στέγες ξύλινες σκεπές παντός τύπου (δίριχτες, μονόριχτες, τετράριχτες και στέγες ειδικής τεχνογνωσίας)
  με κεραμίδια παντός τύπου(ασφαλτικά,ρωμαικά, βυζαντινά, χάλκινα)
  Ξύλινες Πέργκολες - Κατασκευή Πέργκολας
  Ξύλινες Πέργκολες σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων με αποτέλεσμα την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.
  Κατασκευάζουμε ξύλινες πέργκολες για κάλυψη μικρών και μεγάλων επιφανειών είτε σαν διακοσμητική κατασκευή είτε σαν συνδυασμός συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων.
  κιόσκια χαγιάτια σοφίτες
  Επισκευές, παλαιών στεγών αναστηλώσεις κεραμοσκεπών σε ναούς Ανακεράμωση Ναών, Μοναστηριών και Κτιρίων.
  Επισκευές κεραμιδιών και μονώσεις στεγών
  Για στέγες γερές χωρίς μελλοντικά προβλήματα και υγρασίες
  Κτισίματα
  Επιχρίσματα(σοβάδες)
  Τοποθετήσεις πλακιδίων ανακαινίσεις μπάνιων,κουζίνας
  Ξήλωμα παλαιών πλακιδίων
  Μαρμαρικές εργασίες
  Δάπεδα τοίχους
  Επενδύσεις πέτρας εντοιχισμός πέτρας
  Ελαιοχρωματισμούς, οικονομικά βαψίματα, φρεσκαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά των οικοδομών.
  Χρησιμοποιούμε τα πιό επώνυμα και οικολογικά πλαστικά ακρυλικά χρώματα για την αντοχή στον χρόνο και στον ελληνικό ηλιο
  Προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων που αρμόζουν στον δικό σας χώρο.
  Πλακοστρώσεις αυλών, πεζοδρομίων,πλατειών.
  Μονώσεις και θερμομονώσεις για ενεργειακή αναβάθμιση ολων των οικοδομών
  Μονώσεις ταρατσών με τα καλύτερα μονωτικά υλικά ωστε να απαλλαγείτε οριστικά απο την υγρασία και την μούχλα
  Στεγανοποιήσεις υπογείων
  Θερμοπροσόψεις για ενα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι και οικονομόα στα καύσιμα
  Γυψοσανίδες- ψευδοροφές -χωρίσματα τοιχοποιίες
  Ψευδοροφές με περίτεχνα σ
  Τσιμεντοσανίδες
  Γύψινες ανακαινίσεις κατοικιών καταστημάτων κατασκευές βιτρινών
  Γύψινες διακοσμήσεις
  Κρυφοί φωτισμοί, θόλοι, ροζέτες,ξηρά δόμηση
  Επενδύσεις τζακιών

  Εμπιστευθείτε μας και εμείς θα σας παραδώσουμε την οικοδομή με το κλειδί στο χέρι !!!!!

  Αντιμετωπίζουμε το κάθε πρόβλημα που προκύπτει με ιδιαιτερότητα για να έχει ο πελάτης το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.
  Και μετά το πέρας των εργολαβιών που αποπερατώνουμε ειμαστε πάντα δίπλα σας

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους απο την ανάθεση των εργων μέχρι την αποπεράτωσή τους
  και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

  φιλικά
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  Ο εργολάβος ολικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων στην Καλλιθέα της Αθήνας

  ωρες επικοινωνίας καθημερινά απο τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Ολικές οικοδομικές εργασίες Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος,Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Γενικές ανακαινίσεις κατοικιών κτιρίων Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος. Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος. Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Οικονομικές ανακαινίσεις Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος,Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Βαψίματα Ελαιοχρωματισμοί Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος,Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Οικονομικά βαψίματα σπιτιών κτιρίων ξενοδοχείων Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος,Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή Προάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια,Αττική

  Γυψινες ανακαινίσεις Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριο,Χαλάνδρι,Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Γυψοσανίδες Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος. Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Γυψαδόροι Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος. Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Τοποθέτιση πλακιδίων Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος. Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Πλακάδες Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος. Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Οικονομική ανακαίνιση μπάνιου Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος,Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Μονώσεις ταρατσών Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος. Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Θερμομόνωση θερμοπρόσοψη Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος,Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Επισκευές κτιρίων Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος, Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Επιχρίσματα, σοβατίσματα Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος,Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Κεραμοσκεπές,σκεπές Καλλιθέα, Κέντρο Αθήνα, Δάφνη,Νέος Κόσμος,Ταύρος,Νέα Σμύρνη,Μοσχάτο, Μαρούσι,Αγιος Δημητριος. Χαλάνδρι, Χολαργός,Αγία Παρασκευή, ΒόρειαΠροάστια,Πειραιάς,Μεσόγεια, Αττική

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΠΑΠ
  Ελευθερίου Βενιζέλου 219 Καλλιθέα - Αττική
  2109562867
  6972286549
 • Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Καλλιθέα - Αττική
  2130424969
  6957323681 / 6977807864
  Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την αρχαία και πάντα νεαρή ηλιόλουστη Ελλάδα με το ταξιδιωτικό μας γραφείο Kalimera T.E.D.

  Η χώρα των μυθικών θεών και ηρώων που μας γνωρίζουν από την παιδική ηλικία.

  Ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, απολαμβάνοντας τα τοπία και θαυμάζοντας την αρμονία των αρχαίων πόλεων και των ναών, ακούσατε ακούσια στο προηγούμενο κλασικό μεγαλείο όταν η Ελλάδα κατοικήθηκε από θεούς με τις ζωντανές φαντασίες των Ελλήνων.

  Ο λαμπερός ήλιος θα σας ζεσταίνει, η ζεστή θάλασσα θα τυλίξει την προσοχή σας και το υπεύθυνο έργο των υπαλλήλων μας
  να σας δώσει φωτεινές και αξέχαστες διακοπές.

  Ο ξεναγός μας για την Ελλάδα

  Γεννήθηκε στο Καζακστάν, ελληνικής καταγωγής. Σοβιετική ανατροφή, σχολείο, ινστιτούτο. Εκπληρώνοντας το όνειρο των προγόνων του, μετακόμισε στην Ελλάδα το 1975. Μετά την αποφοίτησή του από το Ινστιτούτο του Υπουργείου Τουρισμού της πόλης της Αθήνας, του απονεμήθηκε άδεια ξεναγός
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Κρέμου 146 - Καλλιθέα
  2109585291
  6947841960
  Η εταιρεία Αφοί Ελευθεριάδη με έδρα την Καλλιθέα Αττικής αναλαμβάνει κάθε είδους ηλεκτρική εγκατάσταση σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, καταστήματα, εμπορικά κέντρα και γενικότερα σε οποιοδήποτε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Ασχολείται επίσης με διάφορες ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου, όπως για παράδειγμα ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις, συντήρηση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών πινάκων, εγκατάσταση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών κλπ.

  Έχετε κάποια βλάβη στα ηλεκτρολογικά του σπιτιού ή του γραφείου σας; Αφήστε σε μας να ασχοληθούμε με τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση του προβλήματος. Θέλετε να μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος εξοικονομώντας σημαντικά ποσά από τον λογαριασμό σας; Εμείς θα μελετήσουμε και θα σας προτείνουμε λύσεις για αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων σας με σύγχρονους ελάχιστης κατανάλωσης λαμπτήρες led.

  Αντικατάσταση παλαιού ηλ.τριφ.πίνακα κατοικίας με νέο ηλ.πίνακα με (επιτηρητή τάσης & έλλειψης ουδετέρου,αντικεραυνική προστασία, ρελέ διαρροής τύπου Α & μετρητή ενέργειας)
  Ανακατασκευή παλαιού τριφασικού πίνακα οικίας με ρελέ θερμοσυσσωρευτών & αντικατάσταση παλαιού τριφασικού πίνακα με νέο σε κοινόχρηστα & φυσικά με ρελέ διαρροής τύπου Α.Για την αναβάθμιση του δικού σας ηλεκτρικού πίνακα είμαστε στην διάθεσή σας για να το συζητήσουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Λασκαρίδου 58-60 - Καλλιθέα
  2109587599
  6908347693
  Η εταιρεία Craftware η οποία βρίσκεται Λασκαρίδου 58-60 στην Καλλιθέα διαθέτει μια πολυετή εμπειρία στις επιγραφές επιχειρήσεων και παντός επαγγελματιών.

  Το σύγχρονο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι σε θέση να σας παρέχει αξιόπιστες λύσεις που θα συμβάλλουν στην αύξηση της αναγνωρισιμότητά σας. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σχέση ποιότητας – τιμής, οι επιγραφές της εταιρείας μας θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

  Επιγραφές που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη

  Η εταιρεία μας, κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, παρέχει στους πελάτες της παντός τύπου επιγραφές. Μερικά από τα βασικότερα είδη επιγραφών που σας παρέχουμε είναι:

  Φωτεινές επιγραφές μονής και διπλής όψης, Μεταλλικά γράμματα, Ταμπέλες κάθε μεγέθους, Πυλώνες, Επιγραφές αλουμινίου, Neon επιγραφές, Ειδικές κατασκευές επιγραφών (σταθερές ή με κυλιόμενα μηνύματα), Χάραξη και κοπή Laser.

  Βασικός στόχος μας να προσφέρουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για την δική σας επωνυμία. Οι επιγραφές επιχειρήσεων αποτελούν άλλωστε την πρώτη και σημαντικότερη μορφή του branding της εταιρείας σας. Το πρώτο και βασικότερο μέσο για να ενημερώσετε τους πελάτες σχετικά με την επαγγελματική σας δραστηριότητα και να τους προσελκύσετε ώστε να μετατραπούν σε πελάτες σας. Είναι μια επένδυση που πρέπει να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να συμβάλει στην καλύτερη διάδοση της επωνυμίας σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ - ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ
  Πλάτωνος 107 - Καλλιθέα
  6974393275
  Ο τομέας των ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΏΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ της ΚΟΙΝΣΕΠ "ΦΟΙΒΗ" από το 2017 παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών.
  Οι συνεργάτες μας με την εμπειρία, την επαγγελματική κατάρτιση και την τεχνογνωσία τους παρέχουν ποιοτική, εξατομικευμένη νοσηλευτική φροντίδα. Με γνώμονα την φροντίδα των ασθενών και την στήριξη της οικογένειας, παρέχουμε υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη.
  Το σύνολο των προσφερόμενων υπηρεσιών μας καθιστούν, σήμερα, ως μία δυναμική, πρωτοποριακή εταιρεία στην παροχή νοσηλευτικής φροντίδας στην κοινότητα.
  Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο, σε όλη την Αττική, με σκοπό να καλύψουμε κάθε ανάγκη για ολοκληρωμένη κατ’ οίκον νοσηλεία.
  Η άμεση συνεργασία μας με τον θεράποντα ιατρό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη ανάρρωση, την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, τη μείωση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και άρα τη μείωση του κόστους θεραπείας.
  Όλα αυτά μας καθιστούν ως μια αξιόπιστη λύση στην κατ’ οίκον νοσηλεία.

  Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «ΦΟΙΒΗ» με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της στοχεύει στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, με δυνατότητα εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, στον χώρο σας,σε προσιτή τιμή.

  Υπηρεσίες ασθενοφόρων (μεταφορά ασθενών)SPEED AMBULANCE - ΤΗΛ . 6970420832
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ
  Παρασκευά Νικόλαου 47, Καλλιθέα, Συκιές - Θεσσαλονίκη
  2311827222
  6945870481
  ΝΤΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
  Σχολή Οδηγών Συκιές Θεσσαλονίκης

  Στη σχολή οδηγών “ΝΤΑΡΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στις Συκιές Θεσσαλονίκης, παρέχουμε την δυνατότητα εκμάθησης οδήγησης όλων των κατηγοριών οχημάτων (μοτοσικλετών, επιβατηγών και επαγγελματικών) από έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές.

  Άλλες υπηρεσίες που προσφέρει η σχολή οδηγών μας είναι οι αναθεωρήσεις διπλωμάτων, επεκτάσεις διπλωμάτων, αντίγραφα διπλωμάτων σε περιπτώσεις κλοπής και διάφορες άλλες αυτοκινητιστικές υποθέσεις.

  Τόσο η θεωρητική όσο και η πρακτική εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών είναι ζήτημα υψίστης σημασίας για τη Σχολή Οδηγών μας και γίνεται πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την άνεση και την ουσιαστική αντίληψη της διαδικασίας της οδήγησης.

  Στόχος μας της σχολής οδηγών στις Συκιές Θεσσαλονίκης είναι η ουσιαστική εκπαίδευση και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της οδήγησης και των οχημάτων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ
  Στέλιου Κωτιάδη 47 - Ρόδος
  6932216039
  My Choice Cruises Rhodes
  Ενοικιάσεις Σκαφών Ρόδος | Rent A Boat In Rhodes

  Η My Choice Cruises αποτελεί την καλύτερη λύση για την ενοικίαση σκαφών στη Ρόδο, κάνοντας τις διακοπές σας μοναδικές και αξέχαστες. Μαζί θα οργανώσουμε τις πιο όμορφες εκδρομές για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα στις ομορφιές της Ρόδου και τα γύρω νησιά.

  Η ενοικίαση του σκάφους My Choice μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα για μία ή περισσότερες ημέρες. Το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει ώστε να είναι ολά στην εντέλεια για την εκδρομή σας, μέσα από παροχές υψηλού επιπέδου.

  Το σκάφος μας υπόκειται σε λεπτομερή έλεγχο πριν από κάθε ταξίδι, με στόχο την ασφάλεια και την ορθή του λειτουργία.

  Χαρακτηριστικά

  Όνομα σκάφους: My Choice
  Είδος σκάφους: Τ/Ρ
  Μήκος ολικό: 15 m
  Μήκος νηολόγησης: 14,95 m
  ΚΟΧ: 36.39
  KKX: 28.39
  Τύπος σκάφους: Ferretti
  Τύπος μηχανών: 2 Diesel CATERPILLAR 425HP
  Ταχύπλοο
  Τόπος ναυπήγησης: Ιταλία

  ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα δρομολόγια και τις παροχές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Σοφοκλέους 175 - Καλλιθέα
  2109514583
  6932130717
  Η επιχείρηση του κου Αλεξανδρίδη βρίσκεται στη Καλλιθέα & δραστηροποιείται στο χώρο του επίπλου εδώ και χρόνια. Είμαστε η δεύτερη γεννιά επιπλοποιών και αυτό μας κάνει να προσπαθούμε χρόνο με τον χρόνο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και να δημιουργούμε έπιπλα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

  Η επιχείρηση ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας 1960 από τον πατέρα μου Γρηγόριο Αλεξανδρίδη. Πενήντα πέντε χρόνια έχουν περάσει και η εξυπηρέτηση των πελατών μαςόπως και η ποιότητα των προιόντων και φυσικά οι τιμές παραμένουν προτεραιότητα μας.

  Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα στρώματα όπως : Linea, Media, Μορφέας.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 21 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ