noscript image for google
Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 | 02:44 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Β Πάροδος Νικολάου Πλαστήρα 51 - Κατερίνη
  6975846858
  ΑΛΕΞΗΣ
  Συνεργείο Καθαρισμού Κατερίνη Πιερίας

  Το συνεργείο καθαρισμού “ΑΛΕΞΗΣ” το οποίο βρίσκεται στην Κατερίνη, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 8 χρόνια με καθαρισμούς οικιών, επαγγελματικών χώρων και πολυκατοικιών, έχοντας ως στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Mε σταθερά βήματα και με στόχο την άμεση ικανοποίηση του πελάτη που επιζητά την καλύτερη ποιότητα εργασιών, έχουμε δημιουργήσει μία συνεχώς αναπτυσσόμενη και δυναμική επιχείρηση στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού που μπορεί να σας προτείνει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες.

  Διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένα και υπεύθυνα συνεργεία καθαρισμού, που αποτελούνται από ανθρώπους που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο χώρο και στα προσωπικά σας αντικείμενα, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την απόλυτη καθαριότητα του χώρου σας, χωρίς φθορές ή ζημιές.

  ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ

  αναλαμβάνουμε βιολογικούς καθαρισμούς, καθαρισμούς χαλιών και μοκετών, το πλύσιμο και το στεγνό καθαρισμό ρούχων και λευκών ειδών καθώς και απολυμάνσεις - απεντομώσεις κτιρίων σε όλη την Κατερίνη.

  Χρησιμοποιούμε εξελιγμένα μηχανήματα, ενώ δεν παύουμε να αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και η εξέλιξη στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού, ώστε να σας προσφέρουμε πάντα άψογες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και υγιεινής. Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των επαγγελματικών καθαρισμών, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων έχοντας ως βασικές αρχές τον σεβασμό και την συνέπεια απέναντι σε κάθε πελάτη καθώς και την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.
  Εξυπηρετούμε άμεσα Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Βέροια & Λάρισα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Προύσσης 9 - Κατερίνη
  2351078715
  6978185377
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΤΡΑΧΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

  Η επιχείρησή μας με έδρα την Κατερίνη Πιερίας ,με πολυετή εμπειρία στο χώρο της οικοδομής, αναλαμβάνει ολοκληρωμένες εργασίες ελαιοχρωματισμού, μόνωσης και γύψινων κατασκευών , σε μικρής , μεσαίας καιμεγάλης κλίμακας κτιρια.

  Στην ανακαίνιση του σπιτιού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου αναλαμβάνουμε την μεταμόρφωση του σε ένα σύγχρονο χώρο με κρυφούς φωτισμούς ,γύψινα χωρίσματα αλλά και ψευδοροφές.

  Οι νέες τάσεις της μόδας προστάζουν περισσότερες έξυπνες λύσεις στην διαμόρφωση του προσωπικού μας χώρου και σε αυτό αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε με ράφια γυψοσανίδας αλλά και ολόκληρες συνθέσεις σαλονιού από γυψοσανίδα.

  Με την δημιουργία κρυφών φωτισμών με τη χρήση γυψοσανίδας αλλάζετε την αισθητική του σπιτιού σας και εξοικονομείτε ενέργεια.

  Διακοσμήστε το τζάκι σας με όμορφες γύψινες επενδύσεις και δώστε έναν άλλο αέρα στην θέρμανση σας.

  Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο τομέατων ελαιοχρωματισμών κτιρίων, εσωτερικού και εξωτερικού βαψίματος οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

  Δημιουργούμε καλαίσθητους χώρους φροντίζοντας την σωστή προετοιμασία των επιφανειών και την εφαρμογή άριστων οικολογικών χρωμάτων με προσοχή για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

  Εκτός από την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας , θα εκτιμήσετε την συνέπεια μας στους χρόνους παράδοσης αλλά και την καθαρή και επιμελημένη εργασία μας.

  Ανακαινίστε τον χώρο σας με μοντέρνους αλλά και κλασσικούς χρωματικούς συνδυασμούς . Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα ,για να σας βοηθήσουμε στην σωστή επιλογή χρωμάτων σύμφωνα με τον χώρο σας και τις ανάγκες σας.

  Η τεχνογνωσία μας πάνω στο τομέα της μόνωσης αλλά και η συνεχή ενημέρωσή μας για τις νέες τεχνικές και τα νέα υλικά εγγυούνται άριστη ποιότητα εργασιών.

  Μελετούμε με προσοχή τον χώρο σας και αφού αναλύσουμε τις ανάγκες κάθε επιφάνειας αποφασίζουμε την καταλληλότερη τεχνική .Κατόπιν με άριστης ποιότητας μονωτικά υλικά καλύπτουμε τις επιφάνειες και φροντίζουμε την παραμικρή λεπτομέρεια για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

  Με συνέπεια και επιμελημένη εργασία αναλαμβάνoυμε:
  -παντός τύπου γύψινες κατασκευές
  - ελαιοχρωματισμοί κτιρίων
  - μόνωση σπιτιού
  - θερμοπροσόψεις κτιρίων
  - βάψιμο σπιτιού
  - βάψιμο καταστημάτων
  - φρεσκαρίσματα
  - σπατουλαριστά
  - σπατουλάρισμα γυψοσανίδας
  - τεχνοτροπίες
  - μονώσεις κτιρίων
  - στεγανοποίηση ταράτσας
  - πρόγραμμα εξοικονομώ
  - ειδικές γύψινες κατασκευές

  Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε εργασίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής και να σας παραδώσουμε έναν χώρο ανανεωμένο και προστατευμένο από παντός τύπου καιρικές συνθήκες

  Με εκτίμηση
  Τραχίδης Αντώνης
  6978185377

  γυψοσανιδες κατερινη πιερια - παντος τυπου γυψινες κατασκευες κατερινη πιερια - παντος τυπου γυψινες κατασκευες κατερινη - βαψιμο γραφειων κατερινη
  θερμοπροσοψεις κτιριων κατερινη πιερια - εξωτερικη θερμομονωση κτιριου κατερινη - βαψιμο σπιτιου κατερινη - βαψιμο καταστηματων κατερινη
  φρεσκαρισματα κατερινη -ελαιοχρωματιστης κατερινη - ελαιοχρωματιστες κατερινη - προγραμμα εξοικονομω κατερινη πιερια - τεχνοτροπιες κατερινη σπατουλαριστα κατερινη - μονωσεις κτιριων πιερια -μονωση σπιτιου πιερια - μονωση ταρατσας πιερια - θερμοποροσοψεις κτιριων πιερια -
  θερμομονωση κτιριων πιερια - γυψοσανιδες πιερια - παντος τυπου βαψιματα πιερια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Βροντού - Πιερίας
  6977378701,6996988027
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

  Με πολυετή εμπειρία στις γύψινες κατασκευές σας προσφέρουμε εργασίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Δημιουργούμε παντός τύπου γύψινες διακοσμήσεις σε κλασικούς σχεδιασμούς αλλά και μοντέρνες συνθέσεις που ακολουθούν πάντα τις πιο σύγχρονες τεχνικές .

  Με σεβασμό στις ανάγκες σας διαμορφώνουμε τον εσωτερικό χώρο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου και σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής γύψινες κατασκευές και γύψινες διακοσμήσεις.

  Διακρινόμαστε για την συνέπεια ,τον επαγγελματισμό μας και για τις ανταγωνιστικές τιμές μας.

  Στόχος μας είναι να ανανεώσουμε τον χώρο σας και με την κατασκευή γύψινων χωρισμάτων , ψευδοροφής και κρυφών φωτισμών να αναβαθμίσουμε την καθημερινή σας εμπειρία.

  Η επιχείρησή μας με το άριστα καταρτισμένο συνεργείο της , εγγυάται άριστα αποτελέσματα που θα απολαμβάνετε μια ζωή. Σε αυτό συμβάλλει η συνεχής ενημέρωση μας πάνω στην εξέλιξη των υλικών αλλά και της σωστής εφαρμογής αυτών για την καλύτερή απόδοσή τους και την μακροβιότητά τους.

  Ανακαινίστε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο με νέους χρωματικούς συνδυασμούς και τοποθέτηση γυψοσανίδας. Αναλαμβάνουμε να βάψουμε τον χώρο σας με τα χρώματα της επιλογής σας και να τοποθετήσουμε ταπετσαρίες που ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

  Ακόμη το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει παντος τύπου μονώσεις ώστε το κτίριο σας να έχει μιαολοκληρωμένη προστασία απο την φθορα του χρόνου και των καιρικών συνθηκών . Μονώνουμε το κτίριο σαςολοκληρωμένα και με επιμέλεια χρησιμοποιώντας μόνο άριστα υλικά και δοκιμασμένα για τις αποδόσεις τους.

  Ξεκινάμε απο την στεγανοποίηση της ταράτσας σας , συνεχίζουμε την θερμοπρόσοψη όλου του κτιρίου καισυνεχίζουμε με την στεγανοποίηση των υπογείων για να σας παραδώσουμε ένα κτίριο πλήρωςπροστατευμένο σε βάθος χρόνου.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:
  - γύψινες κατασκευές κατερινη
  - γύψινες επενδύσειςκατερινη
  - γύψινες διακοσμήσειςκατερινη
  - διαμόρφωση χώρων
  - τοποθέτηση γυψοσανίδας
  - ειδικές διακοσμητικές κατασκευές
  - ελαιοχρωματισμοί κτιρίωνκατερινη
  - μονώσεις κτιρίων κατερινη
  - παντος τύπου μονώσειςκατερινη
  - θερμοπροσοψεις κτιρίωνκατερινη
  - βάψιμο σπιτιούκατερινη
  - βάψιμο καταστημάτωνκατερινη
  - ανακαίνιση σπιτιούκατερινη
  - ανακαίνιση καταστημάτωνκατερινη
  - στεγανοποίηση ταρατσώνκατερινη
  - στεγανοποίηση υπογείων κατερινη
  - κρυφοί φωτισμοί
  - χωρίσματα με γυψοσανίδα
  - κατασκευή ψευδοροφής
  - ειδικές γύψινες κατασκευέςκατερινη

  Εξυπηρετούμε Κατερίνη - Λιτόχωρο - Νεοι Ποροι - λεπτοκαρυα - Κορινό - Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική - Βέροια κατόπιν συνεννόησης.
  Με εκτίμηση

  Διονύσης Δασκαλόπουλος
  6977378701

  παντος τύπου μονωσεις κατερινη - παντος τυπου μονωσεις κορινος - παντος τυπου μονωσεις λιτοχωρο - παντος τυπου μονωσεις λεπτοκαρυα
  παντος τυπου μονωσεις νεοι ποροι - παντος τυπου μονωσεις κορινος - παντος τυπου μονωσεις χαλκιδικη - παντος τυπου μονωσεις βεροια
  θερμοπροσοψεις κτιριων κατερινη - θερμοπροσοψεις κτιριων κορινος - θερμοπροσοψεις κτιριων νεοι ποροι - θερμοπροσοψεις κτιριων λιτοχωρο
  θερμοπροσοψεις κτιριων πιερια - ελαιοχρωματισμοι κτιριων πιερια - ελαιοχρωματισμοι κτιριων κατερινη - ελαιχρωματισμοι κτιριων κορινος
  ελαιοχρωματισμοι κτιριων λιτοχωρο - ανακαινιση κτιριων πιερια - βαψιμο σπιτιου κατερινη - βαψιμο σπιτιου πιερια - βαψιμο καταστηματων πιερια
  βαψιμο καταστηματων κατερινη - γυψινες κατασκευες πιερια - γυψινες κατασκευες κατερινη - γυψινες κατασκευες λιτοχωρο - γυψινες κατασκευες κορινος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  Κρέσνας 2 - Κατερίνη
  2351500865
  6980307151
  Σκέφτεστε να αλλάξετε πάροχογια οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα;
  Σε συνεργασία με κάποιες απότις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή παρόχου. Η διαδικασία αλλαγήςείναι απλή, χωρίς αλλαγή στο μετρητή σας ή διακοπήτου ρεύματος.

  Χρειάζεται να υπογράψετε τη σύμβαση προμήθειας με τον πάροχο ρεύματος της επιλογής σας (την οποία σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά) και να μας προσκομίσετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (ταυτότητα, τελευταίο λογαριασμόρεύματος και φωτογραφία του ρολογιού ρεύματος.)

  Ο προμηθευτής αναλαμβάνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας συνήθως εντός μιας εβδομάδας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Νικ. Πλαστήρα 33 - Κατερίνη
  2351048059
  6972349709, 6980387418
  ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ -ΚΤΙΡΙΩΝ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΣΠΙΤΙΩΝ – ΚΤΙΡΙΩΝ – ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ – ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ – ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ–ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

  Βάλτε χρώματα και αλλάξτε τον χώρο σας !!!!!!

  Ο εργολάβος ανακαινίσεων ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ που εδρεύει στην Κατερίνη Πιερίας, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια ,με εξιδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς στις γύψοσανίδες και στις γύψινες διακοσμήσεις (κατοικιών, καταστημάτων ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου). .

  Το τεχνικό μας συνεργείο, αποτελείται από εμπειρους ελαιοχρωματιστές, και γυψαδόρους που μπορούν να παρέχουν αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Κατερίνη, Λιτόχωρο, Λεπτοκαρυά, Πλαταμώνα και, σε ολο το νομό Πιερίας..

  Με ποιότητα εργασίας, προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, που αρμόζουν στον δικό σας χώρο. Προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν το σπίτι σας η τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Επιμελούμαστε τους χώρους σας, δημιουργούμε ιδανικές χρωμοσυνθέσεις που δίνουν προσωπικότητα και στυλ μεταμορφώνοντας τον χώρο σας.. φροντίζουμε πάντα ο χώρος εργασιών να διατηρείται απόλυτα καθαρός.
  Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων και χρησιμοποιούμε τα πιό καλά υλικά επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών, χρώματα πλαστικά ακρυλικά και οικολογικά, υδροχρώματα για ποιότητα και αντοχή στον χρόνο ολων των εργασιών που παρέχουμε.

  Οι υπηρεσιες μας :
  Ελαιοχρωματισμοί και βαψίματα

  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα και αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
  Βαψίματα - φρεσκαρίσματα με συνδυσμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για το σπίτι σας.

  Δημιουργούμε τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)
  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και μηχάνημα airless για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων με μεγάλα υψη και μεγάλες επιφάνειες (πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα και όλα τα μερεμέτια πρίν από το βάψιμο

  Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια
  Σας παραδίνουμε τον χώρο καθαρό παρέχουμε προσεγμένη δουλειά με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς μερεμέτια και κακοτεχνίες.
  Γυψοσανίδες – ψευδοροφές χωρίσματα

  Γύψινες διακοσμήσεις κατοικιών καταστημάτων ξενοδοχείων

  Τοιχοποιίες από γυψοσανίδα

  Τοιχοποιίες από τσιμεντοσανίδα

  Διαχωριστικά όλων των τύπων σε καταστήματα , βιτρίνες, γραφεία

  Γύψινες κατασκευές εξωτερικών χώρων

  Διακοσμητικές επενδύσεις τοίχων

  Διακοσμητικές ψευδοροφές πολλαπλών επιπέδων

  Ειδικές κατασκευές με γυψοσανίδες

  Ράφια

  Κρυφοί φωτισμοί, θόλοι, κορνίζες, ροζέτες

  Τζάκια επενδύσεις τζακιών

  Ανακαινίσεις καταστημάτων, βιτρίνες, ράφια κ.α

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο των ελαιοχρωματισμών είναι μόνο να δημιουργούμε ικανοποιημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες
  Για αυτό λοιπόν

  Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε δωρεάν στο χώρο σας, ώστε να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη αλλά και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση
  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σας, με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης της εργολαβίας των ελαιοχρωματισμών απο την αρχή της ανάθεσης εως την αποπεράτωσή της.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  Ο εργολάβος ελαιοχρωματισμών στην Κατερίνη

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
  Γανόχωρα - Κατερίνη
  2351092191
  Τσιούπρος
  Κρεοπωλείο Κατερίνη

  Στο κρεοπωλείο μας “Τσιούπρος” το οποίο βρίσκεται στην Κατερίνη μπορείτε να βρείτε καθημερινά φρέσκα νωπά κρέατα σε οικονομικές τιμές. Το κρεοπωλείο μας στην Κατερίνη, εδώ και χρόνια σας παρέχει ντόπια κρέατα και κρεατοσκευάσματα άριστης ποιότητας και γεύσης.

  Στόχος μας είναι να φέρνουμε στο τραπέζι σας ελληνικό κρέας με ταυτότητα, επιλεγμένο από τις καλύτερες περιοχές της χώρας μας και να το προσφέρουμε σε ασυναγώνιστες τιμές. Αναλαμβάνουμε χονδρικό και λιανικό εμπόριο.

  Στο κρεοπωλείο μας στην Κατερίνη θα βρείτε: φρέσκα και νωπά κρέατα, χοιρινά κρέατα, πουλερικά, αμνοερίφια, σουβλάκια, καλαμάκια, γύρο, μπριζόλες, λουκάνικα, μπιφτέκια, κεμπάπ, κρεατοσκευάσματα, κοτομπουκιές, σνίτσελ, ρολό κοτόπουλο και πολλά ακόμα προϊόντα.

  Επισκεφτείτε το κρεοπωλείο μας στην Κατερίνη και να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε προϊόντα άριστης ποιότητας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΩΝ – ΣΤΑΜΠΕΣ – ΛΟΓΟΤΥΠΑ
  Κρέσνας 2 - Κατερίνη
  2351500865
  6980307151
  Στην ΕνΤύπωση τυπώνουμε τα πάντα ... παντού!

  Τα μέσα εκτύπωσης έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια με δραματικούς ρυθμούς. Προϊόντα προώθησης και διαφήμισης που ήταν δυσπρόσιτα ή και ανύπαρκτα έχουν γίνει πλέον εφικτά και προσιτά για τον οποιονδήποτε.

  Η επιχείρησή μας “ΕνΤύπωση” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη, προσφέρει εκτός από τα παραδοσιακά προϊόντα εκτύπωσης χαρτιού (έντυπα, φυλλάδια, αφίσες κτλ) και μια πληθώρα προωθητικών προϊόντων και διαφήμισης όπως σημαίες, μπλούζες, καπέλα, αναπτήρες, στυλό και άλλα πολλά.

  Σε μας μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, παντός τύπου, εκτύπωσης για άμεση χρήση από εσάς ή ως μέσω προώθησης και διαφήμισης.

  Βρείτε τον πλήρη κατάλογο των προιόνταν μας στο site μας www.theprint.gr

  Και όλα αυτά με το λογότυπο της επιχείρησης σας!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ – ΣΤΕΓΕΣ – ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
  Ελασσόνος 25 - Κατερίνη
  2351073022
  6977262114
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ - ΣΤΕΓΕΣ - ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ - ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΚΩΤΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

  Με έδρα την Κατερίνη Πιερίας αναλαμβάνουμε την κατασκευή ,επισκευή και συντήρηση κεραμοσκεπών με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

  Με πολυετή εμπειρία παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες κατασκευής κεραμοσκεπών στην Κατερίνη αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Ο σχεδιασμός της κατασκευής και η επιλογή των υλικών γίνεται με ιδιαίτερη επιμέλεια σύμφωνα με τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε κτιρίου.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας τοποθετεί όλα τα υλικά εφαρμόζοντας όλες τις απαραίτητες εργασίες για να σας παραδώσουμε μια ασφαλή κατασκευή που θα απολαμβάνετε σε βάθος χρόνου.

  Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην μόνωση της στέγης η οποία εφαρμόζεται με την χρήση άριστης ποιότητας υλικών απο επιλεγμένες εταιρείες του χώρου.

  Ακόμη αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση της κεραμοσκεπής διενεργώντας όλους τους απαραίτητους ελέγχουςκαι κατόπιν ενισχύουμε και να επισκευάζουμε όλη την ξύλινη κατασκευή ώστε να είναι ασφαλής και λειτουργική.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε την κατασκευή ξύλινων σπιτιών όλων των διαστάσεων για οποιαδήποτε χρήση επιλέγοντας την καλύτερη ξυλεία για τις ανάγκες του κτιρίου σας και με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την κατασκευή του.

  Τα ξύλινα σπίτια μπορούν να καλύψουν όλες τις ενεργειακές σας απαιτήσεις αλλά και έχουν την καλύτερη θερμο - ηχομόνωση.

  Επιλέξτε ξύλινα σπίτια για την μόνιμη κατοικίας σας αλλά και ως επαγγελματικό χώρο εναρμονισμένο στο φυσικό περιβάλλον.

  Μέσα σε όλες τις εργασίες κατασκευής της κεραμοσκεπής αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση ενισχυμένων υδρορροών με μεγάλη αντοχή για την καλύτερη προστασία της κεραμοσκεπής και όχι μόνο.

  Κατασκευάζουμε υδρορροές παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες ώστε να ταιριάζουν με την αισθητική του κτιρίου.

  Ακόμη αναλαμβάνουμε και ειδικές κατασκευές υδρορροών ώστε να καλύπτουν περιμετρικά την στέγη και να εξασφαλίζουν την σωστή αποστράγγιση των νερών.

  Είμαστε στη διάθεσή σας για ασφαλείς κατασκευές με άποψη .

  Εξυπηρετούμε πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης .

  Με εκτίμηση
  Κώττας Περικλής

  κεραμοσκεπες κατερινη - κεραμοσκεπες πιερια - κεραμοσκεπες χαλκιδικη - κεραμοσκεπες θεσσαλονικη - κερμαοσκεπες μαγνησια-
  κεραμοσκεπες πανελλαδικα - κατασκευη κεραμοσκεπης πιερια - κατασκευη κεραμοσκεπης χαλκιδικη- κατασκευη κεραμοσκεπης θεσαλονικη
  κατασκευη κεραμοσκεπης μαγνησια - επισκευη κεραμοσκεπης κατερινη - επισκευη κεραμοσκεπης πιερια- επισκευη κεραμοσκεπης θεσσαλονικη
  επισκευη κεραμοσκεπης μαγνησια - κατασκευη ξυλινων σπιτιων πανελλαδικα - κατασκευη ξυλινων σπιτιων πιερια - κατασκευη ξυλινων σπιτιων χαλκιδικη
  κατασκευη ξυλινων σπιτιων θεσσαλονικη - μονωση στεγης κατερινη - μονωση στεγης πιερια - κατασκευη υδρορροης κατερινη - κατασκευη υδρορροης πιερια
  κατασκευη υδρορροης λαρισα - κατασκευη κεραμοσκεπης λαρισα -επισκευη κεραμοσκεπης λαρισα -τοποθετηση υδρορροης πιερια -τοποθετηση υδροορροης λαρισα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ
  Θεσσαλονίκης 24 - Κατερίνη
  2351074100
  6977255101
  ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
  Άδειες Οδήγησης - Διεκπεραιώσεις Οχημάτων | Κατερίνη Πιερία

  Η σχολή οδηγών ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, με έδρα την Κατερίνη Πιερίας, βρίσκεται στο πλευρό κάθε υποψηφίου, επαγγελματία και ερασιτέχνη οδηγού μέσα από ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

  Με εμπειρία και γνώση ετών, πιστοποιημένους εκπαιδευτές οδήγησης και ένα στόλο άρτιων λειτουργικά οχημάτων αναλαμβάνουμε την έκδοση αδειών οδήγησης όλων των κατηγοριών, επεκτάσεις, αναθεωρήσεις διπλωμάτων, πιστοποιητικά επαγγελματικής ικανότητας, μεταβιβάσεις και πάσης φύσεως διεκπεραιώσεις οχημάτων.

  Τόσο η θεωρητική όσο και η πρακτική εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών είναι ζήτημα υψίστης σημασίας για τη Σχολή Οδηγών Οικονόμου και γίνεται πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την άνεση και την ουσιαστική αντίληψη της διαδικασίας της οδήγησης. Στόχος μας είναι η ουσιαστική εκπαίδευση και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της οδήγησης και των οχημάτων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα μαθήματα και τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  5ο χλμ Κατερίνης - Ελασσόνας - Κατερίνη
  2351039686,2310722900
  2ο Κατάστημα: ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ 103,ΕΥΟΣΜΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η εταιρεία Arla Group έχει την έδρα της στο 5ο χιλιόμετρο Κατερίνης - Ελασσόνας και δραστηριοποιείται στον τομέα του καθαρισμού εξυπηρετώντας τους νομούς Πιερίας, Λάρισας και Θεσσαλονίκης αλλά και κοντινές περιοχές.

  Η Arla Group, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, αναβαθμίζει την ποιότητα των Επαγγελματικών υπηρεσιών της, σε όλους τους τομείς της καθαριότητας, διασφαλίζοντας τους ποιοτική διαβίωση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

  Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και υπερσύγχρονα μηχανήματα για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. Η εταιρία βρίσκεται, επίσης, ευχάριστη θέση να προβάλλει μια νέα σουηδική τεχνογνωσία στον καθαρισμό και γυάλισμα των μαρμάρων – εποξειδικών δαπέδων χωρίς σκόνη και χημικές ουσίες, για σπίτια, καταστήματα, εκκλησίες. Τέλος, τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί εις βάθος με τον τομέα του βιολογικού καθαρισμού με ποικίλες εφαρμογές σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Γράμμου Βίτσι 11 - Θεσσαλονίκη
  6972647096
  Toci Constructions
  Γενικές Ανακαινίσεις - Εργολάβος Οικοδομών | Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρηση γενικών ανακαινίσεων Toci Constructions, έχει την έδρα της στους Ταγαράδες Θέρμης στη Θεσσαλονίκη προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών.

  Με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και μια ομάδα από έμπειρους τεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες οικοδομικές υπηρεσίες όπου μας ζητηθεί σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και όλη τη Μακεδονία. Εγγυόμαστε άμεση ανταπόκριση και συνέπεια σε κάθε οικοδομικό έργο, σπίτι, επαγγελματικό χώρο, κατάστημα, ξενοδοχείο και πάντα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Τα πολυάριθμα έργα που έχουμε φέρει εις πέρας καθ' όλη της πορεία της επιχείρησής μας αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της εργασίας μας. Χρησιμοποιούμε επώνυμα υλικά άριστης ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε σχετικά με τις δικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε το αντίστοιχο πλάνο οικοδομικών εργασιών.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ – ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ
  Πλατεία Ελευθερίας 11 - Κατερίνη
  2351402347
  ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ
  Ορθοδοντικός Ελένη Κουμπρίδου | Ορθοδοντικό Ιατρείο Κατερίνη

  Το ορθοδοντικό ιατρείο μας βρίσκεται στην Κατερίνηκαι αποτελεί ένας όμορφος, φιλόξενος και καλοπροσεγμένος χώρος ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια υποδέχεται και εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο κάθε ασθενή, προσφέροντας του ολοκληρωμένες και ποιοτικές ορθοδοντικές υπηρεσίες.

  Πρωταρχικό μέλημα στο ορθοδοντικό ιατρείο μας, είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ένα άρτια εξοπλισμένο, καθαρό, φιλόξενο και άνετο περιβάλλον όπου επίκεντρο είναι ο ασθενής, η αποτελεσματική θεραπεία του προβλήματός του και η ασφάλειά του.

  Η σχέση ασθενή - ορθοδοντικού είναι μια σχέση συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ δύο ισότιμων μερών, που ο καθένας όμως από αυτούς έχει διακριτό ρόλο. Η επικοινωνία αυτή από την πλευρά μας τουλάχιστον, γίνεται με χαμόγελο, ευγένεια και ευχάριστη διάθεση, στοχεύοντας στο να νιώθει ο ασθενής όσο γίνεται πιο άνετα και χαλαρά κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ορθοδοντικό ιατρείο μας.

  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

  υπερσύγχρονο εξοπλισμό ο οποίος, σε συνδυασμό με την άριστη επιστημονική κατάρτιση όλου του ανθρώπινου δυναμικού, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή θεραπευτική διαδικασία και ένα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται, εκατό τοις εκατό, στις προσδοκίες σας.

  Δίνουμε μεγάλη σημασία στην καθαριότητα και την υγιεινή όσο και στην σωστή αποστείρωση των εργαλείων, των μηχανημάτων και ολόκληρου του ορθοδοντικό ιατρείο μας, ενώ αποστολή μας είναι να παρέχουμε επαγγελματική ορθοδοντική φροντίδα, η οποία συμβαδίζει με την σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη, με αφοσίωση στην τελειότητα.

  Εργαζόμαστε σε καθημερινή βάση για να σας προσφέρουμε ξανά το χαμένο σας ελκυστικό χαμόγελο χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τεχνικές και υλικά που έχουν άριστη κλινική συμπεριφορά σε βάθος χρόνου σε συνδυασμό με τις καλύτερες ορθοδοντικές μεθόδους προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις σας.

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  Δευτέρα - Παρασκευή 11:00 - 21:00 & Σάββατο 10:00 - 14:00
  Το ορθοδοντικό ιατρείο μας δέχεται περιστατικά μόνο κατόπιν ραντεβού.

  ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Τέρμα 25ης Μαρτίου - Κατερίνη
  6984518500,6984518386
  ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ- ΠΕΛΛΑ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ- ΗΜΑΘΙΑ -ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΟΔΟΠΟΙΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  Για δημόσια και ιδιωτικά χωματουργικά εργα πάσης φύσεως στην Κατερίνη και σε ολη την βόρεια Ελλάδα!!!!!!!
  Η επιχείριση ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ είναι μια οικογενειακή επιχείριση τριών γενεών και εδρεύει στην Κατερίνη της Πιερίας ιδρύθηκε από το 1935 από τον ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ στην συνέχεια περιήθλε στον υιό ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΖΗΣΗ και από το 2000 συνεχίζει με ανοδική και επιτυχημένη πορεία ο εγγονός ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ μέχρι και σήμερα στον τομέα των χωματουργικών εργασιών.

  Εχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπείρα στην εκτέλεση χωματουργικών εργολαβιών εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας, είτε είναι μικρού προϋπολογισμού ή μεγάλου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και χαμένο χρόνο.

  Όλες οι εργασίες που εκτελούνται, γίνονται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία σε κάθε είδους χωματουργικού εργου.

  Επειδή ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, για αυτό τον λόγο η επιχείριση μας διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων μικρά και μεγάλα με έμπειρους χειριστές που να καλύψουν κάθε εργο που θα μας ανατεθεί. Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες δημόσιο, Δήμους Κοινότητες, εργολάβους οικοδομών , τεχνικές εταιρείες.

  Το ατού της επιχείρισής μας είναι η αξιοπιστία στον χρόνο παράδοσης του εργου, η υπευθυνότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτουμε πλήρη γκάμα χωματουργικών μηχανημάτων αρτια συντηρημένος

  EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :
  2 Εκσκαφείς ερπυστριοφόρους
  1 Εκσκαφέα Λαστιχοφόρο
  BOBCAT
  7 φορτηγά ανατρεπόμενα
  Οδοστρωτήρα
  Υδραυλικές σφύρες 1.50 τόννων
  Κομπρεσέρ Αέρος

  Και πλήθος αλλων χωματουργικών μηχανημάτων μικρά για ειδικές εργασίες και δύσβατους χώρους.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ :
  Χωματουργικές εργασίες παντός τύπου
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμοί , σπάσιμο βράχων
  Κατεδαφίσεις γκρεμίσματα
  Ισοπεδώσεις
  Διανοίξεις δρόμων
  Οδοποιίες
  Ασφαλτικά σε δρόμους, γήπεδα, πάρκινγκ
  Αποξυλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος
  Αδιατάρακτη κοπή
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Διανοίξεις Θεμελίων σε οικοδομές
  Εκχερσώσεις
  Καθαρισμοί χωραφιών , οικοπέδων
  Ανοιγμα αποχετευτικών δικτύων, πηγαδιών
  Κηπευτικά χώματα(κοπριές)
  Μπαζώματα
  Μεταφορές μπάζων
  Επιχωματώσεις
  Μεταφορά αδρανών υλικών άμμος, αμμοχάλικα, τσιμέντα, κοσκινισμένο χώμα, με τα φορτηγά μας στον χώρο σας

  Γνώμονας της επιχείρισής μας είναι η ποιοτική εργασία, η συνέπεια και οι λύσεις σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Κατερίνη, σε ολο το νομό Πιερίας αλλά και στους νομούς της Πέλλας. Της Ημαθίας στην Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και σε ολη την Βόρεια Ελλάδα μόνο για σοβαρές προτάσεις

  Τα χωματουργικά εργα που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας και για το ονομά μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
  Ο εργολάβος χωματουργικών εργασιών της Κατερίνης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Φαρμάκη 13 - Κατερίνη
  6944415401
  Το κατάστημα "Hi Tech" του Γιώργου Παυλίδη δραστηριοποιείται εδώ και 12 χρόνια στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και στις ηλεκτρολογικές εγκαταστασεις .

  Αναλαμβάνουμε και επιδιορθώνουμε παντός τύπου ηλεκτρικές συσκευές και κλιματιστικά άμεσα , διαθέτοντας και εξουσιοδοτημένο σέρβις MORRIS , F & U, UNITED κ.α.

  Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες "Hi Tech":

  εγκατασταση ηλεκτρικων συσκευων κατερινη
  επισκευες ηλεκτρικων συσκευων κατερινη
  επισκευες οικιακων συσκευων κατερινη
  επισκευες ηλεκτρικων μικροσυσκευων κατερινη
  εμποριο ανταλλακτικων συσκευων κατερινη
  εγκατασταση κλιματιστικου κατερινη
  σερβις κλιματιστικου κατερινη
  αυτοματισμοι κατερινη
  σχεδια δεη κατερινη
  ηλεκτρικες εγκαταστασεις κατερινη
  ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις κατερινη
  εξουσιοδοτημενο σερβις morris κατερινη
  εξουσιοδοτημενο σερβις united κατερινη
  εξουσιοδοτημενο σερβις f&u κατερινη
  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, με συνέπεια και αξιοπιστία στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Με εκτίμηση,Γιώργος Παυλίδης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Δίον - Πιερίας
  2351053247
  6945257130
  Η επιχείρηση μονωτικών - οικοδομικών υλικών Μπατζικώστας Χρήστος βρίσκεται στο Δίον Πιερίας, διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων για επαγγελματίες και ιδιώτες. Με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του εμπορίου και των οικοδομικών υλικών επιλέγουμε επιμελώς τα προϊόντα μας με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

  Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες και διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε μονωτικα, στεγανωτικά, οικοδομικά υλικα, χρώματα και σιδηρικά, υλικά άρδευσης και υδραυλικά εξαρτήματα.
  Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας από το Δίον, την Κατερίνη και ολόκληρη την Πιερία αποτελεί κίνητρο για να προσπαθούμε ακόμη περισσότερο για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας μέσα από προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

  Είμαστε στη διάθεσή σας για πληροφορίες και συμβουλές αγοράς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  13 ΧΛΜ Κατερίνης - Ελασσόνας - Κατερίνη
  2351081650
  6946468412, 6946468420, 6946468411
  ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΕΚΣΚΑΦΕΣ – ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ - ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΩΡΑΦΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ- ΜΑΝΔΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ –ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
  ΚΗΠΟΥ-ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ-ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ-ΞΥΛΕΙΑ ΣΚΕΠΗΣ-ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΗΠΟΥ- ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

  Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗ Κ. ΟΕ εδρεύει στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΠΙΕΡΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών δομικών υλικών, με μεγάλη επιτυχία.

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας , μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.

  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Στον ιδιόκτητο χώρο μας θα βρείτε επίσης τα καλύτερα υλικά οικοδομής και εργαλεία.

  Προσπαθούμε καθημερινά να διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, βοηθώντας έτσι τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  Χωματουργικές εργασίες
  Οικοδομικά υλικά
  Εκσκαφές
  Χωματουργικά έργα
  Τεχνικά χωματουργικά έργα
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμοί
  Εκχιονισμοί
  Διαμορφώσεις χώρων
  Καθαρισμοί οικοπέδων – χωραφιών
  Διανοίξεις καναλιών
  Εκχερσώσεις κ.α
  Δομικά υλικά
  Ξυλεία Σκεπής-Κεραμίδια
  Εργαλεία – Είδη Κήπου- Διακοσμητικά
  Ψησταριές
  Χρώματα Σιδηρικά
  Ζωοτροφές
  Καυσόξυλα
  Αδρανή υλικά
  Υδραυλικά - Είδη υγιεινής
  Ηλεκτρολογικό υλικό
  Γεωργικά εργαλεία
  Έτοιμα τζάκια
  Χωρίσματα Ψευδοροφές
  Ηχομόνωση Θερμομόνωση Στεγανοποίηση κτιρίων
  Περιφράξεις
  Ελαιοχρωματισμοί
  Ξυλουργικές εργασίες
  Εμπόριο ανταλλακτικών
  Φίλτρα Λιπαντικά Ορυκτέλαια Ελαστικά Αξεσουάρ αυτοκινήτων
  Εμπόριο Υαλικών
  Εμπόριο Οικιακών ειδών και Συσκευών
  Εμπόριο Χαρτιού υγείας
  Υλικά Καθαρισμού

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

  Με εκτίμηση,

  Αφοι Κουτλουμπάση

  Γεώργιος, Αρεταίος, Ιωσήφ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Εθ. Αντιστάσεως 48 - Κατερίνη
  2351034529
  6945685899
  Στο συνεργείο μας με έδρα την Κατερίνη, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου, συντήρησης και επισκευής μοτοσυκλετών.

  Επίσης, διαθέτουμε και υποκατάστημα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 63 στηνΚατερίνη, στο οποίο μπορείτε να βρείτεμια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μηχανής, κράνη σε διάφορα σχέδια καθώς και ανταλλακτικά μοτοσυκλετών σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία αναλαμβάνουμε υπεύθυνα το γενικό service της μηχανής σας καθώςκαι την προετοιμασία της για τον τακτικό έλεγχο του Κ.Τ.Ε.Ο.

  Με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας διενεργούμε διαγνωστικό έλεγχο βλαβών και αναλαμβάνουμε παντός τύπου επισκευή με αξιοπιστία και με επαγγελματισμό.

  Η άρτια κατάρτισή μας και η συνεχής ενημέρωσή μας σχετικά με τις εξελίξεις στον χώρο των μοτοσυκλετών μας καθιστά την καλύτερη επιλογή για την άριστη συντήρηση και επισκευή της μηχανής σας αλλά και την βελτίωση του κινητήρα για να πετύχετε την μέγιστη απόδοσή της.

  Στο συνεργείο μας θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά για παντός τύπου μηχανές και αξεσουάρ για κάθε γούστο.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:
  -γενικό service μοτοσυκλετών
  - προετοιμασία για έλεγχο Κ.Τ.Ε.Ο
  -διάγνωση βλαβών
  -επισκευή κινητήρα μοτοσυκλέτας
  -δυναμομέτρηση
  -γενική επισκευή μοτοσυκλέτας
  -αντιμετώπιση ειδικών προβλημάτων
  ​​​​​​​-αλλαγή λαδιών
  ​​​​​​​-αντικατάσταση φίλτρου λαδιού
  ​​​​​​​-έλεγχος φρένων
  ​​​​​​​-βελτίωση κινητήρα μοτοσυκλέτας
  ​​​​​​​-παντός τύπου ανταλλακτικά μοτοσυκλετών
  ​​​​​​​-έλεγχος μπαταρίας
  ​​​​​​​-αξεσουάρ μηχανής

  Σε μας θα βρείτε το συνεργείο που αναζητούσατε για την μηχανή σας.

  Άμεση εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση

  Γρηγόρης Γρηγοριάδης

  συνεργειο μοτοσυκλετων κατερινη - συνεργεια μοτοσυκλετων κατερινη - γενικο συνεργειο μοτοσυκλετων κατερινη - παντος τυπου συνεργειο μοτοσυκλετων κατερινη - συνεργειο μηχανων κατερινη - συνεργεια μηχανων κατερινη - επισκευη μοτοσυκλετας κατερινη - επισκευη κινητηρα μηχανης κατερινη - ανταλλακτικα μοτοσυκλετων κατερινη- αξεσουαρ μοτοσυκλετων κατερινη- σερβις μοτοσυκλετων κατερινη -service μοτοσυκλετων κατερινη - σερβις μηχανων κατερινη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Θέση 365 Παπάζογλου - Κατερίνη
  2351035280
  6977266290
  ΟΛιόλιος Νίκοςσυνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1970 και δραστηριοποιείται στο χώρο των γυψοσανίδων,των ψευδοροφών και των θερμοπροσόψεων.

  Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός , η πολυετής εμπειρία και το εγγυημένο αποτέλεσμα αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της δουλειάς μας.

  Το άρτιο εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει παντός είδους εργασίες στον τομέα των γυψοσανιδών, θερμοπροσόψεων, μονώσεων και ελαιοχρωματισμών χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας

  Μαζί δημιουργούμε την κατασκευή που έχετε φανταστεί , η οποία θα μεταμορφώσει και θα αναβαθμίσει τον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο καλύπτοντας τις ανάγκες σας.

  Αναλαμβάνουμε:
  γυψινες διακοσμησεις κατασκευες κατερινη
  διαμορφωση χωρου με γυψοσανιδα κατερινη
  τοποθετηση γυψοσανιδας κατερινη
  γυψινες ανακαινισεις κατερινη
  γυψινες διακοσμησεις κατερινη
  γυψινες κατασκευες κατερινη
  κατασκευες γυψοσανιδας κατερινη
  ψευδοροφες χωρισματα κατερινη
  θερμοπροσοψεις κατερινη
  κρυφος φωτισμος με γυψοσανιδα κατερινη
  ανακαινισεις χωρων με γυψοσανιδα κατερινη
  μονωσεις κατερινη
  ελαιοχρωματισμοι κατερινη
  γυψινη κορνιζα κατερινη
  κατασκευη γυψοσανιδας με αεραγωγους κατερινη

  Καλέστε μας για να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες σας , παραδίδοντας τα έργα μας στους συμφωνημένους χρόνους και σε προσιτές τιμές.

  Με εκτίμηση,Νίκος Λιόλιος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
  Μεταξά Ιωάννη 3, Πεζόδρομος, Λεπτοκαρυά - Πιερίας
  2352031038
  Σταματία Κατσαρού
  Φαρμακείο Λεπτοκαρυά Κατερίνη Πιερία

  Το φαρμακείο μας “Σταματία Κατσαρού” το οποίο βρίσκεται στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα με ευθύνη και συνέπεια.

  Με αγάπη για το χώρο της υγείας, συνεχή ανανέωση, υπευθυνότητα και σεβασμό, σας προτείνουμε ποιοτικά προϊόντα στο χώρο της υγείας και της προσωπικής καλλυντικής φροντίδας.

  Στο φαρμακείο μας στην Λεπτοκαρυά Πιερίας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από φάρμακα, είδη διατροφής, ορθοπεδικά είδη, ομοιοπαθητικά είδη, οδοντιατρικά είδη, καλλυντικά, βρεφικά και παιδικά προϊόντα καθώς και πολλά ακόμα προϊόντα σε οικονομικές τιμές.

  Προτεραιότητά μας ήταν πάντα η εξυπηρέτησή και η κάλυψη των αναγκών σας όχι μόνο στο χώρο του φαρμακείου αλλά και στα ομοιοπαθητικά και καλλυντικά σκευάσματα.

  Το εξειδικευμένο μας προσωπικό σας περιμένει με χαμόγελο και με σιγουριά για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

  Επισκεφτείτε σήμερα το φαρμακείο μας στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

  Φάρμακα Λεπτοκαρυά Κατερίνη Πιερία, Είδη Διατροφής Λεπτοκαρυά Κατερίνη Πιερία, Ορθοπεδικά Είδη Λεπτοκαρυά Κατερίνη Πιερία, Ομοιοπαθητικά Είδη Λεπτοκαρυά Κατερίνη Πιερία, Οδοντιατρικά Είδη Λεπτοκαρυά Κατερίνη Πιερία, Καλλυντικά Λεπτοκαρυά Κατερίνη Πιερία, Βρεφικά - Παιδικά Προϊόντα Λεπτοκαρυά Κατερίνη Πιερία,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Β Πάροδος Νικολάου Πλαστήρα 51 - Κατερίνη
  6975846858
  Αλέξης
  Συνεργείο Καθαρισμού Κατερίνη Πιερίας

  Το συνεργείο καθαρισμού “Αλέξης” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με γενικούς καθαρισμούς, αναλαμβάνοντας καθαρισμούς οικιών και επαγγελματικών χώρων στην Κατερίνη και σε όλη την Πιερία.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στους καθαρισμούς κτιρίων, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τα οικολογικά καθαριστικά που χρησιμοποιούμε μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα άψογο αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς οικιών, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, γραφείων, πολυκατοικιών και κάθε κτίριο που επιθυμείτε να καθαρίσουμε. Επίσης, αναλαμβάνουμε καθαρισμούς βιτρινών, μπαλκονιών, παπλωμάτων, χαλιών, αυτοκινήτων και το πλύσιμο της τέντας σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και το συνεργείο καθαρισμού μας θα έρθει άμεσα στο χώρο σας για να αναλάβει τον καθαρισμό του χώρου σας.

  Συνεργείο Καθαρισμού Κατερίνη Πιερίας, Γενικοί Καθαρισμοί Κατερίνη Πιερίας, Καθαρισμοί Πολυκατοικιών Κατερίνη Πιερίας, Καθαρισμοί Οικιών Κατερίνη Πιερίας, Καθαρισμοί Ξενοδοχείων Κατερίνη Πιερίας, Επιτόπιοι Καθαρισμοί Κατερίνη Πιερίας, Πλύσιμο Τέντας Κατερίνη Πιερίας, Καθαρισμοί Καθισμάτων Αυτοκινήτου Κατερίνη Πιερίας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μαυροκορδάτου 18 - Κατερίνη
  6972848361
  ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ -ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ -ΣΟΒΑΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ – ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΠΛΑΚΑΣ – ΠΛΑΚΑΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ –ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ – ΣΤΕΓΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ

  Ο εργολάβος ανακαινίσεων ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με εδρα της δουλειάς του στην Κατερίνη Πιερίας, με πολυετή εμπειρία συνέπεια και επαγγελματισμό δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων (κατοικιών και καταστημάτων ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου).

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους ( κτίστες, σοβατζήδες,ελαιοχρωματιστές, πλακάδες, σκεπατζήδες ) και παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Κατερίνη, Λιτόχωρο, Πλαταμώνας,Λεπτοκαρυά και σε ολο το νομό Πιερίας.

  Με ποιότητα εργασίας και υψηλών προδιαγραφών αισθητική, προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση του χώρου σας. Σας απαλλάσουμε από το αγχος αν θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο.

  Εμείς καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας και παραδίδουμε την οικοδομική εργολαβία στον προκαθορισμένο χρόνο.Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων και χρησιμοποιούμε τα πιό καλά υλικά επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών, για ποιότητα και αντοχή στον χρόνο ολων των εργασιών που παρέχουμε.

  Οι υπηρεσιες μας :
  Κτισίματα τοιχοποιίες και με YTONG
  Επιχρίσματα-(σοβατίσματα,σοβάδες)

  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα και αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
  Βαψίματα - φρεσκαρίσματα με συνδυσμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για τον δικό σας χώρο η οικοδομή.
  Τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)
  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό (σκαλωσιές μηχάνημα AIRLESS για μεγάλες επιφάνειες) και για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων με μεγάλα υψη (πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα
  Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια
  Καθαρή και προσεγμένη δουλειά με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα
  Τοποθετήσεις πλακιδίων - Ψηφίδες – Γρανίτες

  Ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας
  Δάπεδα, τοίχους
  Ξήλωμα δαπέδων
  Ειδικές τοποθετήσεις πλακιδίων σε βεράντες μπαλκόνια με ποικιλία σχεδίων (ρομβος, ισια)
  Τοποθέτηση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε πισίνες
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε κατοικίες βίλλες διαμερίσματα και σε ολους τους επαγγελματικούς χώρους
  Επενδύσεις πέτρας πλακοστρώσεις αυλών πεζοδρομίων πλατειών
  Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις αρμονικές για τον δικό χώρο
  Μονώσεις Θερμομονώσεις Θερμοπροσόψεις
  Θερμομόνωση κατοικιών για εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας
  Μείωση απώλειας θερμότητας το χειμώνα
  Λιγότερα έξοδα για θέρμανση και δροσιά το καλοκαίρι
  Πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων
  Άριστα θερμομονωτικά υλικά κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και στη χρήση.
  Στεγανοποιήσεις
  Θερμομονώσεις Ταρατσών χωρίς υγρασίες και μούχλα
  Στεγανοποιήσεις Υπογείων
  Στεγανοποιήσεις Δεξαμενών
  Εξωτερική θερμομόνωση Θερμοπροσόψεις κατοικιών, κτιρίων,με συστήματα πολλαπλών στρώσεων, που προσφέρουν στο κτίριό σας μόνωση, αλλά και αισθητική

  Κεραμοσκεπές – σκεπές – ολων των τύπων με κεραμίδια των επιθυμιών σας

  Επισκευές κεραμοσκεπών για μία στέγη χωρίς μελλοντικά προβλήματα και υγρασίες

  Στόχος μας είναι η αμεση εξυπηρέτιση των πελατών μας με συνέπεια και ποιοτική εργασία ώστε να δημιουργούμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες.
  Καλέστε μας και θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, να εισθαι σίγουροι ότι οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.!
  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

  Με εκτίμηση
  ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Ο εργολάβος οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεωνστην Κατερίνη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Μπουντόλα 1 - Λιτόχωρο
  6932315188,6907713719
  ΒUZANI JETNOR - ΝΙΚΟΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΚΤΙΣΙΜΟ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΚΤΙΣΙΜΟ ΠΕΤΡΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ -ΣΟΒΑΔΕΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΚΤΙΡΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

  Ο εργολάβος οικοδομών BUZANI JETNOR -ΝΙΚΟΣ με εδρα το Λιτόχωρο Πιερίας απο το 2007 δραστηριοποιείται στον τομέα των γενικών ανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.

  Εξιδικευόμαστε στις πέτρινες κατασκευές και κτίσιμο μέ πέτρα. Το εξιδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους( πλακάδες, κτίστες, σοβατζήδες,γυψαδόρους, σκεπατζήδες, ελαιοχρωματιστές και πετράδες) που μπορούν να κτίσουν πέτρινες κατοικίες αλλά και να ανακατασκευάσουν παλαιά πέτρινα κτίσματα (πέτρινα σπίτια, πέτρινες εκκλησίες πετρόκτιστα κτίρια) με τις ενδεδειγμένες τεχνικές αναπαλαίωσης καθώς και το παραδοσιακό αρμολόγημα, από οπου μας ζητηθεί στο Λιτόχωρο, την Λεπτοκαρυά,τον Πλαταμώνα, την Κατερίνηκαι σε ολο το νομό Πιερίας .

  Με γνώμονα την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό μας έχουμε αποπερατώσει εκατοντάδες έργα που αφορούν την οικοδομή και την ανακαίνιση. Κατασκευάζουμε Επιδιορθώνουμε κάθε χώρο είτε ιδιωτικό είτε επαγγελματικό (ξενοδοχεία, καταστήματα, οικίες εκκλησίες και κάθε οικοδόμημα)

  οι υπηρεσιες μας :
  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου στην Κατερίνη Πιερίας
  Κτίσιμο κατοικιών και πέτρινων κατοικιών
  Σοβατίσματα
  Πετροκτίσματα και πλακοστρώσεις
  Επενδύσεις πέτρας σε τοίχους
  Επενδύσεις πέτρας πλακοστρώσεις αυλών , πεζοδρομίων κατασκευές αυλόγυρων
  ειδικές κατασκευές με πέτρα εντοιχισμό πέτρας
  Επενδύσεις τζακιών
  Τοποθετήσεις πλακιδίων δαπέδου
  Τοποθετήσεις πλακιδίων κουζίνας Ανακαινίσεις κουζίνας τοποθετήσεις πάγκων ,
  ψηφίδων
  Τοποθέτηση πλακιδίων βεράντας
  Τοποθετήσεις πλακιδίων μπάνιου Ξήλωμα μπάνιων - ανακαινίσεις. Το μπάνιο
  είναι ένας ιδιαίτερα ξεχωριστός χώρος του σπιτιού. Επιλέγοντας πλακάκια και
  τα κατάλληλα υλικά σε συνδυασμό με τη σωστή τοποθέτηση μπορεί να μετατρέψει
  το μπάνιο σας σε ένα στολίδι της οικίας σας.
  Τοποθετήσεις μαρμάρων - μαρμαρικές εργασίες
  Τρίψιμο μαρμάρων
  Επενδύσεις μαρμάρου σε τζάκια
  Λούστρα
  Σκάλες πλατύσκαλα
  Δάπεδα -Τοίχους
  Κεραμοσκεπές παντός τύπου ανάλογα με το υφος της οικοδομής και με κεραμίδια ολων των τύπων (ασφαλτικά, ρωμαικά, βυζαντινά) ξύλινες στέγες σκεπές κατοικιών κτιρίων εκκλησιών και μοναστηριών Ανακεραμώσεις σκεπών και επισκευές για να εχετε μία σκεπή χωρίς μελλοντικά προβλήματα και υγρασίες, στα Χανιά και σε ολο τον νομό Χανίων
  Πέργκολες
  Ελαιοχρωματισμοί τεχνοτροπίες με οικολογικά χρώματα μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν την οικοδομή.
  Βάψιμο κατοικιών, βάψιμο κτιρίων, εσωτερικά και εξωτερικά των οικοδομών

  Μονώσεις, θερμοπροσόψεις θερμομονώσεις για οικονομία στην ενέργεια και για σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.
  Μονώσεις ταρατσών
  Στεγανοποιήσεις υπογείων

  Γυψοσανίδες -ψευδοροφές -χωρίσματα - γύψινες διακοσμήσεις , Γύψινες
  κατασκευές ανακαινίσεις καταστημάτων, Ξενοδοχείων,κατοικιών.

  Κρυφοί φωτισμοί, κορνίζες, Θόλοι, ορυκτή ινα.

  Πάντα χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και ο κατάλληλος εξοπλισμός μηχανημάτων που διαθέτουμε μας δίνουν την δυνατότητα για την κατασκευαστική ποιότητα στην ανακαίνισή σας.

  Ολα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο των οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων το πλήθος των εργολαβιών που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας και για το ονομά μας

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα

  Ειμαστε δίπλα σας και μετά το πέρας των εργασιών με Συνέπεια,
  Επαγγελματισμό, Ευελιξία, Εμπειρία, Εξυπηρέτηση, Λογικές τιμές.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

  Με εκτίμηση
  ΒUZANI JETNOR - ΝΙΚΟΣ
  ο εργολάβος ανακαινίσεων και πέτρινων κατασκευών στο Λιτόχωρο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Τρίλοφος, Κατερίνη - Πιερίας
  2351096252
  6949082030
  ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ /ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ /ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΣΙΔΕΡΑΣ- ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ /ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΛΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ /ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ /ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ

  Η επιχείριση ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που εδρεύει στην Κατερίνη της Πιερίας, δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών και σιδηροκατασκευών με παράδοση πολλών χρόνων.

  Ειμαστε σιδεράδες και εχουμε αρχή στην επιχείρισής μας την ποιότητα και την προσωπική επαφή με τον πελάτη την αμεση εξυπηρέτιση με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε για εσάς με τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία σιδηροκατασκευές ολων των τύπων.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Ειδικότερα αναλαμβάνουμε:
  Σιδηροκατασκευές παντός τύπου σε κατοικίες και σε ολους τους επαγγελματικούς χώρους
  Μεταλλικές κατασκευές
  Σιδηροκατασκευές σε θερμοκήπια
  Ειδικές κατασκευές
  Κάγκελα μπαλκονιών
  Υπόστεγα
  Πέργκολες
  Κάγκελα περίφραξης
  Κάγκελα σκάλας παραδοσιακά και μοντέρνα σε περίτεχνα σχέδια
  Σκάλες παντός τύπου, ισιες στρογγυλές εσωτερικές, εξωτερικές, διαφυγής- κινδύνου, μηχανοστασίων, αντλιοστασίων.
  Σιδερένια πατάρια
  Πάγκοι εργασίας
  Γκαραζόπορτες ( συρόμενες ή ανοιγόμενες ) με μηχανισμούς
  Πόρτες εισόδου
  Αυλόπορτες καγκελόπορτες
  συρόμενες, ανοιγόμενες μονές ή δίφυλλες, με δυνατότητα εγκατάστασης αυτόματου μηχανισμού σε παραδοσιακή ή μοντέρνα γραμμή για κατοικίες, καθώς και πόρτες εργοταξίων, βιοτεχνιών, καταστημάτων, αγροτεμαχίων
  Ασφάλειες παραθύρων και κάγκελα ασφαλείας πτυσσόμενα
  Τα υλικά κατασκευής είναι άριστης ποιότητας, ενώ η εργασία κατασκευής και τοποθέτησης από το καταρτισμένο συνεργείο μας, προσφέρει δημιουργίες υψηλής αισθητικής .

  Μελέτη - Κατασκευή – Αντικατάσταση και συντηρήσεις εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην Κατερίνη, τον Πλαταμώνα, το Λιτόχωρο, ολο το νομό Πιερίας αλλά και στους κοντινούς νομούς της Ημαθίας και Πέλλας

  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε κατασκευές που να ξεχωρίζουν για την ποιότητα την αισθητική την λειτουργικότητα και την αντοχή στον χρόνο

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη και να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για τον δικό σας χώρο.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο εχουμε κατασκευάσει και αποπερατώσει πολλές ανακαινίσεις σιδηροκατασκευών που αποτελούν εγγύηση για την δουλειά που παρέχουμε και για το ονομά μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ
  Μεγάλου Αλεξάνδρου 11 - Κατερίνη
  2351047990
  6937040228
  Η Ψυχολόγος Μάρα Μαριαλένα έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Lincoln της Μεγάλης Βρετανίας (BSc Psychology), ενώ συνέχισε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στο πανεπιστήμιο του Westminster του Λονδίνου, στον κλάδο της Ψυχολογίας της Υγείας (MSc Health Psychology).

  Παράλληλα εκπαιδεύεται ως Ψυχοθεραπεύτρια στο Γνωστικό-Συμπεριφορικό μοντέλο από την Ελληνική Εταιρεία για τη Γνωστική και Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (ΕΕΓΣΨ).

  Από το 2007 έως και σήμερα έχει εργαστεί τόσο σε εθελοντικό όσο και σε πρακτικό και κλινικό επίπεδο σε μια πληθώρα φορέων, όπως είναι το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κατερίνης, το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσαλλονίκης, το Τ.Ε.Ε. (Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια Ειδικής Αγωγής) Α' Βαθμίδας στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

  Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης και διεύρυνσης του γνωσιακού της αντικειμένου, έχει παρακολουθήσει ένα μεγάλο αριθμό σεμιναρίων, διαλέξεων, εκπαιδεύσεων και εργαστηρίων στην Ελλάδα, ενώ μιλάει άριστα την Αγγλική γλώσσα, και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου από το έτος 2009.

  Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο οπου και αναλαμβάνει περιπτώσεις ενηλίκων, εφήβων και παιδιών, καθώς και ζευγάρια, για Συμβουλευτική και Ψυχολογική Υποστήριξη σε θέματα Υγείας, Χρόνιων παθήσεων, αντιμετώπισης μιας ασθένειας, Γνωστικής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας, Προβλημάτων Συμπεριφοράς, Κατάθλιψης, Διαχείρισης Άγχους, Αντιμετώπισης Φοβιών, Θέματα Σχέσεων, Σχολικού Εκφοβισμού, Οικογενειακής Διαχείρισης και Διαταραχών Προσωπικότητας.

  Για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν θεραπεία αλλά διαμένουν εκτός Κατερίνης, δίνεται επίσης η δυνατότητα συνεδριών ηλεκτρονικά μέσω skype.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  Λεωνίδα Ιασωνίδη 145 - Κατερίνη
  2351100500
  6977268821
  Η SOTOS SECURITY SYSTEMS είναι μια σύγχρονη επιχείρηση με καταρτισμένο προσωπικό και αναλαμβάνει να ασφαλίσει τον χώρο σας με τα πιο σύγχρονα συστήματα άριστης ποιότητας και σε τιμές πολύ προσιτές. Διαθέτει κέντρο φύλαξης και περιπολία για ολοκληρωμένη κάλυψη. Επίσης στο κατάστημά μας θα βρείτε προϊόντα και λύσεις σε θέματα τεχνολογίας. Υπάρχει ειδικό τμήμα που ασχολείται με την ασφάλεια και ανεύρεση ατόμων με άνοια και την παρακολούθηση οχημάτων εταιρειών (στόλου).

  Είμαστε ειδικοί σε θέματα επικοινωνιών και δίνουμε λύσεις σε προβλήματα σχετικά με το ιντερνέτ σε οικίες, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις και αγροκτήματα. Διαθέτουμε στο κατάστημα μας ασύρματους πομποδέκτες (vhf) και όλα τα παρελκόμενα αυτών, κεραίες ακουστικά μπαταριές κ.τ.λ. Κινητά τηλέφωνα, tablet, GPS, αναμεταδότες και ρούτερ για ιντερνέτ.
  Επίσης υπάρχει ηλεκτρονικό εργαστήριο για την επισκευή ή αναβάθμιση των συσκευών σας.

  Αναλαμβάνουμε να δώσουμε λύσεις σε δύσκολα προβλήματα εκεί όπου δεν υπάρχει ρεύμα με συστήματα που είναι αυτόνομα αξιόπιστα και ιδιαιτέρως χαμηλού κόστους. Μελίσσια, υλοτομία, δασικοί χώροι, ορεινοί οικισμοί και αγροκτήματα.

  Για εμάς δεν υπάρχει τίποτα που δεν γίνεται. Έχουμε τις γνώσεις, την υπομονή και την εμπειρία για να κάνουμε τα πάντα και είμαστε ένα τηλεφώνημα μακριά σας.

  Γνωρίζουμε ότι η δουλειά μας έχει πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις και αυτό μας οδηγεί σε κορυφαία αποτελέσματα εδώ και πολλά χρόνια.

  Καταρτισμένη & αδειοδοτημένη επιχείρηση με βάση την τελευταία νομοθεσία.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 13 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ