noscript image for google
Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 | 12:26 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ – ΣΤΕΓΕΣ – ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
  Ελασσόνος 25 - Κατερίνη
  2351073022
  6977262114
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ - ΣΤΕΓΕΣ - ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ - ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΚΩΤΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

  Με έδρα την Κατερίνη Πιερίας αναλαμβάνουμε την κατασκευή ,επισκευή και συντήρηση κεραμοσκεπών με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

  Με πολυετή εμπειρία παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες κατασκευής κεραμοσκεπών στην Κατερίνη αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Ο σχεδιασμός της κατασκευής και η επιλογή των υλικών γίνεται με ιδιαίτερη επιμέλεια σύμφωνα με τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε κτιρίου.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας τοποθετεί όλα τα υλικά εφαρμόζοντας όλες τις απαραίτητες εργασίες για να σας παραδώσουμε μια ασφαλή κατασκευή που θα απολαμβάνετε σε βάθος χρόνου.

  Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην μόνωση της στέγης η οποία εφαρμόζεται με την χρήση άριστης ποιότητας υλικών απο επιλεγμένες εταιρείες του χώρου.

  Ακόμη αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση της κεραμοσκεπής διενεργώντας όλους τους απαραίτητους ελέγχουςκαι κατόπιν ενισχύουμε και να επισκευάζουμε όλη την ξύλινη κατασκευή ώστε να είναι ασφαλής και λειτουργική.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε την κατασκευή ξύλινων σπιτιών όλων των διαστάσεων για οποιαδήποτε χρήση επιλέγοντας την καλύτερη ξυλεία για τις ανάγκες του κτιρίου σας και με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την κατασκευή του.

  Τα ξύλινα σπίτια μπορούν να καλύψουν όλες τις ενεργειακές σας απαιτήσεις αλλά και έχουν την καλύτερη θερμο - ηχομόνωση.

  Επιλέξτε ξύλινα σπίτια για την μόνιμη κατοικίας σας αλλά και ως επαγγελματικό χώρο εναρμονισμένο στο φυσικό περιβάλλον.

  Μέσα σε όλες τις εργασίες κατασκευής της κεραμοσκεπής αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση ενισχυμένων υδρορροών με μεγάλη αντοχή για την καλύτερη προστασία της κεραμοσκεπής και όχι μόνο.

  Κατασκευάζουμε υδρορροές παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες ώστε να ταιριάζουν με την αισθητική του κτιρίου.

  Ακόμη αναλαμβάνουμε και ειδικές κατασκευές υδρορροών ώστε να καλύπτουν περιμετρικά την στέγη και να εξασφαλίζουν την σωστή αποστράγγιση των νερών.

  Είμαστε στη διάθεσή σας για ασφαλείς κατασκευές με άποψη .

  Εξυπηρετούμε πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης .

  Με εκτίμηση
  Κώττας Περικλής

  κεραμοσκεπες κατερινη - κεραμοσκεπες πιερια - κεραμοσκεπες χαλκιδικη - κεραμοσκεπες θεσσαλονικη - κερμαοσκεπες μαγνησια-
  κεραμοσκεπες πανελλαδικα - κατασκευη κεραμοσκεπης πιερια - κατασκευη κεραμοσκεπης χαλκιδικη- κατασκευη κεραμοσκεπης θεσαλονικη
  κατασκευη κεραμοσκεπης μαγνησια - επισκευη κεραμοσκεπης κατερινη - επισκευη κεραμοσκεπης πιερια- επισκευη κεραμοσκεπης θεσσαλονικη
  επισκευη κεραμοσκεπης μαγνησια - κατασκευη ξυλινων σπιτιων πανελλαδικα - κατασκευη ξυλινων σπιτιων πιερια - κατασκευη ξυλινων σπιτιων χαλκιδικη
  κατασκευη ξυλινων σπιτιων θεσσαλονικη - μονωση στεγης κατερινη - μονωση στεγης πιερια - κατασκευη υδρορροης κατερινη - κατασκευη υδρορροης πιερια
  κατασκευη υδρορροης λαρισα - κατασκευη κεραμοσκεπης λαρισα -επισκευη κεραμοσκεπης λαρισα -τοποθετηση υδρορροης πιερια -τοποθετηση υδροορροης λαρισα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ
  Θεσσαλονίκης 24 - Κατερίνη
  2351074100
  6977255101
  ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
  Άδειες Οδήγησης - Διεκπεραιώσεις Οχημάτων | Κατερίνη Πιερία

  Η σχολή οδηγών ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, με έδρα την Κατερίνη Πιερίας, βρίσκεται στο πλευρό κάθε υποψηφίου, επαγγελματία και ερασιτέχνη οδηγού μέσα από ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

  Με εμπειρία και γνώση ετών, πιστοποιημένους εκπαιδευτές οδήγησης και ένα στόλο άρτιων λειτουργικά οχημάτων αναλαμβάνουμε την έκδοση αδειών οδήγησης όλων των κατηγοριών, επεκτάσεις, αναθεωρήσεις διπλωμάτων, πιστοποιητικά επαγγελματικής ικανότητας, μεταβιβάσεις και πάσης φύσεως διεκπεραιώσεις οχημάτων.

  Τόσο η θεωρητική όσο και η πρακτική εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών είναι ζήτημα υψίστης σημασίας για τη Σχολή Οδηγών Οικονόμου και γίνεται πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την άνεση και την ουσιαστική αντίληψη της διαδικασίας της οδήγησης. Στόχος μας είναι η ουσιαστική εκπαίδευση και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της οδήγησης και των οχημάτων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα μαθήματα και τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  5ο χλμ Κατερίνης - Ελασσόνας - Κατερίνη
  2351039686,2310722900
  2ο Κατάστημα: ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ 103,ΕΥΟΣΜΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η εταιρεία Arla Group έχει την έδρα της στο 5ο χιλιόμετρο Κατερίνης - Ελασσόνας και δραστηριοποιείται στον τομέα του καθαρισμού εξυπηρετώντας τους νομούς Πιερίας, Λάρισας και Θεσσαλονίκης αλλά και κοντινές περιοχές.

  Η Arla Group, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, αναβαθμίζει την ποιότητα των Επαγγελματικών υπηρεσιών της, σε όλους τους τομείς της καθαριότητας, διασφαλίζοντας τους ποιοτική διαβίωση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

  Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και υπερσύγχρονα μηχανήματα για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. Η εταιρία βρίσκεται, επίσης, ευχάριστη θέση να προβάλλει μια νέα σουηδική τεχνογνωσία στον καθαρισμό και γυάλισμα των μαρμάρων – εποξειδικών δαπέδων χωρίς σκόνη και χημικές ουσίες, για σπίτια, καταστήματα, εκκλησίες. Τέλος, τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί εις βάθος με τον τομέα του βιολογικού καθαρισμού με ποικίλες εφαρμογές σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Γράμμου Βίτσι 11 - Θεσσαλονίκη
  6972647096
  Toci Constructions
  Γενικές Ανακαινίσεις - Εργολάβος Οικοδομών | Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρηση γενικών ανακαινίσεων Toci Constructions, έχει την έδρα της στους Ταγαράδες Θέρμης στη Θεσσαλονίκη προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών.

  Με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και μια ομάδα από έμπειρους τεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες οικοδομικές υπηρεσίες όπου μας ζητηθεί σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και όλη τη Μακεδονία. Εγγυόμαστε άμεση ανταπόκριση και συνέπεια σε κάθε οικοδομικό έργο, σπίτι, επαγγελματικό χώρο, κατάστημα, ξενοδοχείο και πάντα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Τα πολυάριθμα έργα που έχουμε φέρει εις πέρας καθ' όλη της πορεία της επιχείρησής μας αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της εργασίας μας. Χρησιμοποιούμε επώνυμα υλικά άριστης ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε σχετικά με τις δικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε το αντίστοιχο πλάνο οικοδομικών εργασιών.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ – ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ
  Πλατεία Ελευθερίας 11 - Κατερίνη
  2351402347
  ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ
  Ορθοδοντικός Ελένη Κουμπρίδου | Ορθοδοντικό Ιατρείο Κατερίνη

  Το ορθοδοντικό ιατρείο μας βρίσκεται στην Κατερίνηκαι αποτελεί ένας όμορφος, φιλόξενος και καλοπροσεγμένος χώρος ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια υποδέχεται και εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο κάθε ασθενή, προσφέροντας του ολοκληρωμένες και ποιοτικές ορθοδοντικές υπηρεσίες.

  Πρωταρχικό μέλημα στο ορθοδοντικό ιατρείο μας, είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ένα άρτια εξοπλισμένο, καθαρό, φιλόξενο και άνετο περιβάλλον όπου επίκεντρο είναι ο ασθενής, η αποτελεσματική θεραπεία του προβλήματός του και η ασφάλειά του.

  Η σχέση ασθενή - ορθοδοντικού είναι μια σχέση συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ δύο ισότιμων μερών, που ο καθένας όμως από αυτούς έχει διακριτό ρόλο. Η επικοινωνία αυτή από την πλευρά μας τουλάχιστον, γίνεται με χαμόγελο, ευγένεια και ευχάριστη διάθεση, στοχεύοντας στο να νιώθει ο ασθενής όσο γίνεται πιο άνετα και χαλαρά κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ορθοδοντικό ιατρείο μας.

  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

  υπερσύγχρονο εξοπλισμό ο οποίος, σε συνδυασμό με την άριστη επιστημονική κατάρτιση όλου του ανθρώπινου δυναμικού, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή θεραπευτική διαδικασία και ένα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται, εκατό τοις εκατό, στις προσδοκίες σας.

  Δίνουμε μεγάλη σημασία στην καθαριότητα και την υγιεινή όσο και στην σωστή αποστείρωση των εργαλείων, των μηχανημάτων και ολόκληρου του ορθοδοντικό ιατρείο μας, ενώ αποστολή μας είναι να παρέχουμε επαγγελματική ορθοδοντική φροντίδα, η οποία συμβαδίζει με την σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη, με αφοσίωση στην τελειότητα.

  Εργαζόμαστε σε καθημερινή βάση για να σας προσφέρουμε ξανά το χαμένο σας ελκυστικό χαμόγελο χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τεχνικές και υλικά που έχουν άριστη κλινική συμπεριφορά σε βάθος χρόνου σε συνδυασμό με τις καλύτερες ορθοδοντικές μεθόδους προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις σας.

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  Δευτέρα - Παρασκευή 11:00 - 21:00 & Σάββατο 10:00 - 14:00
  Το ορθοδοντικό ιατρείο μας δέχεται περιστατικά μόνο κατόπιν ραντεβού.

  ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Τέρμα 25ης Μαρτίου - Κατερίνη
  6984518500,6984518386
  ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ- ΠΕΛΛΑ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ- ΗΜΑΘΙΑ -ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΟΔΟΠΟΙΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  Για δημόσια και ιδιωτικά χωματουργικά εργα πάσης φύσεως στην Κατερίνη και σε ολη την βόρεια Ελλάδα!!!!!!!
  Η επιχείριση ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ είναι μια οικογενειακή επιχείριση τριών γενεών και εδρεύει στην Κατερίνη της Πιερίας ιδρύθηκε από το 1935 από τον ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ στην συνέχεια περιήθλε στον υιό ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΖΗΣΗ και από το 2000 συνεχίζει με ανοδική και επιτυχημένη πορεία ο εγγονός ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ μέχρι και σήμερα στον τομέα των χωματουργικών εργασιών.

  Εχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπείρα στην εκτέλεση χωματουργικών εργολαβιών εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας, είτε είναι μικρού προϋπολογισμού ή μεγάλου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και χαμένο χρόνο.

  Όλες οι εργασίες που εκτελούνται, γίνονται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία σε κάθε είδους χωματουργικού εργου.

  Επειδή ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, για αυτό τον λόγο η επιχείριση μας διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων μικρά και μεγάλα με έμπειρους χειριστές που να καλύψουν κάθε εργο που θα μας ανατεθεί. Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες δημόσιο, Δήμους Κοινότητες, εργολάβους οικοδομών , τεχνικές εταιρείες.

  Το ατού της επιχείρισής μας είναι η αξιοπιστία στον χρόνο παράδοσης του εργου, η υπευθυνότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτουμε πλήρη γκάμα χωματουργικών μηχανημάτων αρτια συντηρημένος

  EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :
  2 Εκσκαφείς ερπυστριοφόρους
  1 Εκσκαφέα Λαστιχοφόρο
  BOBCAT
  7 φορτηγά ανατρεπόμενα
  Οδοστρωτήρα
  Υδραυλικές σφύρες 1.50 τόννων
  Κομπρεσέρ Αέρος

  Και πλήθος αλλων χωματουργικών μηχανημάτων μικρά για ειδικές εργασίες και δύσβατους χώρους.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ :
  Χωματουργικές εργασίες παντός τύπου
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμοί , σπάσιμο βράχων
  Κατεδαφίσεις γκρεμίσματα
  Ισοπεδώσεις
  Διανοίξεις δρόμων
  Οδοποιίες
  Ασφαλτικά σε δρόμους, γήπεδα, πάρκινγκ
  Αποξυλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος
  Αδιατάρακτη κοπή
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Διανοίξεις Θεμελίων σε οικοδομές
  Εκχερσώσεις
  Καθαρισμοί χωραφιών , οικοπέδων
  Ανοιγμα αποχετευτικών δικτύων, πηγαδιών
  Κηπευτικά χώματα(κοπριές)
  Μπαζώματα
  Μεταφορές μπάζων
  Επιχωματώσεις
  Μεταφορά αδρανών υλικών άμμος, αμμοχάλικα, τσιμέντα, κοσκινισμένο χώμα, με τα φορτηγά μας στον χώρο σας

  Γνώμονας της επιχείρισής μας είναι η ποιοτική εργασία, η συνέπεια και οι λύσεις σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Κατερίνη, σε ολο το νομό Πιερίας αλλά και στους νομούς της Πέλλας. Της Ημαθίας στην Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και σε ολη την Βόρεια Ελλάδα μόνο για σοβαρές προτάσεις

  Τα χωματουργικά εργα που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας και για το ονομά μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
  Ο εργολάβος χωματουργικών εργασιών της Κατερίνης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Φαρμάκη 13 - Κατερίνη
  6944415401
  Το κατάστημα "Hi Tech" του Γιώργου Παυλίδη δραστηριοποιείται εδώ και 12 χρόνια στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και στις ηλεκτρολογικές εγκαταστασεις .

  Αναλαμβάνουμε και επιδιορθώνουμε παντός τύπου ηλεκτρικές συσκευές και κλιματιστικά άμεσα , διαθέτοντας και εξουσιοδοτημένο σέρβις MORRIS , F & U, UNITED κ.α.

  Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες "Hi Tech":

  εγκατασταση ηλεκτρικων συσκευων κατερινη
  επισκευες ηλεκτρικων συσκευων κατερινη
  επισκευες οικιακων συσκευων κατερινη
  επισκευες ηλεκτρικων μικροσυσκευων κατερινη
  εμποριο ανταλλακτικων συσκευων κατερινη
  εγκατασταση κλιματιστικου κατερινη
  σερβις κλιματιστικου κατερινη
  αυτοματισμοι κατερινη
  σχεδια δεη κατερινη
  ηλεκτρικες εγκαταστασεις κατερινη
  ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις κατερινη
  εξουσιοδοτημενο σερβις morris κατερινη
  εξουσιοδοτημενο σερβις united κατερινη
  εξουσιοδοτημενο σερβις f&u κατερινη
  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, με συνέπεια και αξιοπιστία στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Με εκτίμηση,Γιώργος Παυλίδης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Δίον - Πιερίας
  2351053247
  6945257130
  Η επιχείρηση μονωτικών - οικοδομικών υλικών Μπατζικώστας Χρήστος βρίσκεται στο Δίον Πιερίας, διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων για επαγγελματίες και ιδιώτες. Με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του εμπορίου και των οικοδομικών υλικών επιλέγουμε επιμελώς τα προϊόντα μας με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

  Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες και διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε μονωτικα, στεγανωτικά, οικοδομικά υλικα, χρώματα και σιδηρικά, υλικά άρδευσης και υδραυλικά εξαρτήματα.
  Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας από το Δίον, την Κατερίνη και ολόκληρη την Πιερία αποτελεί κίνητρο για να προσπαθούμε ακόμη περισσότερο για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας μέσα από προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

  Είμαστε στη διάθεσή σας για πληροφορίες και συμβουλές αγοράς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  13 ΧΛΜ Κατερίνης - Ελασσόνας - Κατερίνη
  2351081650
  6946468412, 6946468420, 6946468411
  ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΕΚΣΚΑΦΕΣ – ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ - ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΩΡΑΦΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ- ΜΑΝΔΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ –ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
  ΚΗΠΟΥ-ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ-ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ-ΞΥΛΕΙΑ ΣΚΕΠΗΣ-ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΗΠΟΥ- ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

  Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗ Κ. ΟΕ εδρεύει στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΠΙΕΡΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών δομικών υλικών, με μεγάλη επιτυχία.

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας , μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.

  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Στον ιδιόκτητο χώρο μας θα βρείτε επίσης τα καλύτερα υλικά οικοδομής και εργαλεία.

  Προσπαθούμε καθημερινά να διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, βοηθώντας έτσι τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  Χωματουργικές εργασίες
  Οικοδομικά υλικά
  Εκσκαφές
  Χωματουργικά έργα
  Τεχνικά χωματουργικά έργα
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμοί
  Εκχιονισμοί
  Διαμορφώσεις χώρων
  Καθαρισμοί οικοπέδων – χωραφιών
  Διανοίξεις καναλιών
  Εκχερσώσεις κ.α
  Δομικά υλικά
  Ξυλεία Σκεπής-Κεραμίδια
  Εργαλεία – Είδη Κήπου- Διακοσμητικά
  Ψησταριές
  Χρώματα Σιδηρικά
  Ζωοτροφές
  Καυσόξυλα
  Αδρανή υλικά
  Υδραυλικά - Είδη υγιεινής
  Ηλεκτρολογικό υλικό
  Γεωργικά εργαλεία
  Έτοιμα τζάκια
  Χωρίσματα Ψευδοροφές
  Ηχομόνωση Θερμομόνωση Στεγανοποίηση κτιρίων
  Περιφράξεις
  Ελαιοχρωματισμοί
  Ξυλουργικές εργασίες
  Εμπόριο ανταλλακτικών
  Φίλτρα Λιπαντικά Ορυκτέλαια Ελαστικά Αξεσουάρ αυτοκινήτων
  Εμπόριο Υαλικών
  Εμπόριο Οικιακών ειδών και Συσκευών
  Εμπόριο Χαρτιού υγείας
  Υλικά Καθαρισμού

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

  Με εκτίμηση,

  Αφοι Κουτλουμπάση

  Γεώργιος, Αρεταίος, Ιωσήφ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Εθ. Αντιστάσεως 48 - Κατερίνη
  2351034529
  6945685899
  Στο συνεργείο μας με έδρα την Κατερίνη, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου, συντήρησης και επισκευής μοτοσυκλετών.

  Επίσης, διαθέτουμε και υποκατάστημα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 63 στηνΚατερίνη, στο οποίο μπορείτε να βρείτεμια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μηχανής, κράνη σε διάφορα σχέδια καθώς και ανταλλακτικά μοτοσυκλετών σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία αναλαμβάνουμε υπεύθυνα το γενικό service της μηχανής σας καθώςκαι την προετοιμασία της για τον τακτικό έλεγχο του Κ.Τ.Ε.Ο.

  Με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας διενεργούμε διαγνωστικό έλεγχο βλαβών και αναλαμβάνουμε παντός τύπου επισκευή με αξιοπιστία και με επαγγελματισμό.

  Η άρτια κατάρτισή μας και η συνεχής ενημέρωσή μας σχετικά με τις εξελίξεις στον χώρο των μοτοσυκλετών μας καθιστά την καλύτερη επιλογή για την άριστη συντήρηση και επισκευή της μηχανής σας αλλά και την βελτίωση του κινητήρα για να πετύχετε την μέγιστη απόδοσή της.

  Στο συνεργείο μας θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά για παντός τύπου μηχανές και αξεσουάρ για κάθε γούστο.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:
  -γενικό service μοτοσυκλετών
  - προετοιμασία για έλεγχο Κ.Τ.Ε.Ο
  -διάγνωση βλαβών
  -επισκευή κινητήρα μοτοσυκλέτας
  -δυναμομέτρηση
  -γενική επισκευή μοτοσυκλέτας
  -αντιμετώπιση ειδικών προβλημάτων
  ​​​​​​​-αλλαγή λαδιών
  ​​​​​​​-αντικατάσταση φίλτρου λαδιού
  ​​​​​​​-έλεγχος φρένων
  ​​​​​​​-βελτίωση κινητήρα μοτοσυκλέτας
  ​​​​​​​-παντός τύπου ανταλλακτικά μοτοσυκλετών
  ​​​​​​​-έλεγχος μπαταρίας
  ​​​​​​​-αξεσουάρ μηχανής

  Σε μας θα βρείτε το συνεργείο που αναζητούσατε για την μηχανή σας.

  Άμεση εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση

  Γρηγόρης Γρηγοριάδης

  συνεργειο μοτοσυκλετων κατερινη - συνεργεια μοτοσυκλετων κατερινη - γενικο συνεργειο μοτοσυκλετων κατερινη - παντος τυπου συνεργειο μοτοσυκλετων κατερινη - συνεργειο μηχανων κατερινη - συνεργεια μηχανων κατερινη - επισκευη μοτοσυκλετας κατερινη - επισκευη κινητηρα μηχανης κατερινη - ανταλλακτικα μοτοσυκλετων κατερινη- αξεσουαρ μοτοσυκλετων κατερινη- σερβις μοτοσυκλετων κατερινη -service μοτοσυκλετων κατερινη - σερβις μηχανων κατερινη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Θέση 365 Παπάζογλου - Κατερίνη
  2351035280
  6977266290
  ΟΛιόλιος Νίκοςσυνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1970 και δραστηριοποιείται στο χώρο των γυψοσανίδων,των ψευδοροφών και των θερμοπροσόψεων.

  Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός , η πολυετής εμπειρία και το εγγυημένο αποτέλεσμα αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της δουλειάς μας.

  Το άρτιο εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει παντός είδους εργασίες στον τομέα των γυψοσανιδών, θερμοπροσόψεων, μονώσεων και ελαιοχρωματισμών χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας

  Μαζί δημιουργούμε την κατασκευή που έχετε φανταστεί , η οποία θα μεταμορφώσει και θα αναβαθμίσει τον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο καλύπτοντας τις ανάγκες σας.

  Αναλαμβάνουμε:
  γυψινες διακοσμησεις κατασκευες κατερινη
  διαμορφωση χωρου με γυψοσανιδα κατερινη
  τοποθετηση γυψοσανιδας κατερινη
  γυψινες ανακαινισεις κατερινη
  γυψινες διακοσμησεις κατερινη
  γυψινες κατασκευες κατερινη
  κατασκευες γυψοσανιδας κατερινη
  ψευδοροφες χωρισματα κατερινη
  θερμοπροσοψεις κατερινη
  κρυφος φωτισμος με γυψοσανιδα κατερινη
  ανακαινισεις χωρων με γυψοσανιδα κατερινη
  μονωσεις κατερινη
  ελαιοχρωματισμοι κατερινη
  γυψινη κορνιζα κατερινη
  κατασκευη γυψοσανιδας με αεραγωγους κατερινη

  Καλέστε μας για να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες σας , παραδίδοντας τα έργα μας στους συμφωνημένους χρόνους και σε προσιτές τιμές.

  Με εκτίμηση,Νίκος Λιόλιος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
  Μεταξά Ιωάννη 3, Πεζόδρομος, Λεπτοκαρυά - Πιερίας
  2352031038
  Σταματία Κατσαρού
  Φαρμακείο Λεπτοκαρυά Κατερίνη Πιερία

  Το φαρμακείο μας “Σταματία Κατσαρού” το οποίο βρίσκεται στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα με ευθύνη και συνέπεια.

  Με αγάπη για το χώρο της υγείας, συνεχή ανανέωση, υπευθυνότητα και σεβασμό, σας προτείνουμε ποιοτικά προϊόντα στο χώρο της υγείας και της προσωπικής καλλυντικής φροντίδας.

  Στο φαρμακείο μας στην Λεπτοκαρυά Πιερίας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από φάρμακα, είδη διατροφής, ορθοπεδικά είδη, ομοιοπαθητικά είδη, οδοντιατρικά είδη, καλλυντικά, βρεφικά και παιδικά προϊόντα καθώς και πολλά ακόμα προϊόντα σε οικονομικές τιμές.

  Προτεραιότητά μας ήταν πάντα η εξυπηρέτησή και η κάλυψη των αναγκών σας όχι μόνο στο χώρο του φαρμακείου αλλά και στα ομοιοπαθητικά και καλλυντικά σκευάσματα.

  Το εξειδικευμένο μας προσωπικό σας περιμένει με χαμόγελο και με σιγουριά για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

  Επισκεφτείτε σήμερα το φαρμακείο μας στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

  Φάρμακα Λεπτοκαρυά Κατερίνη Πιερία, Είδη Διατροφής Λεπτοκαρυά Κατερίνη Πιερία, Ορθοπεδικά Είδη Λεπτοκαρυά Κατερίνη Πιερία, Ομοιοπαθητικά Είδη Λεπτοκαρυά Κατερίνη Πιερία, Οδοντιατρικά Είδη Λεπτοκαρυά Κατερίνη Πιερία, Καλλυντικά Λεπτοκαρυά Κατερίνη Πιερία, Βρεφικά - Παιδικά Προϊόντα Λεπτοκαρυά Κατερίνη Πιερία,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Β Πάροδος Νικολάου Πλαστήρα 51 - Κατερίνη
  6975846858
  Αλέξης
  Συνεργείο Καθαρισμού Κατερίνη Πιερίας

  Το συνεργείο καθαρισμού “Αλέξης” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με γενικούς καθαρισμούς, αναλαμβάνοντας καθαρισμούς οικιών και επαγγελματικών χώρων στην Κατερίνη και σε όλη την Πιερία.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στους καθαρισμούς κτιρίων, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τα οικολογικά καθαριστικά που χρησιμοποιούμε μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα άψογο αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς οικιών, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, γραφείων, πολυκατοικιών και κάθε κτίριο που επιθυμείτε να καθαρίσουμε. Επίσης, αναλαμβάνουμε καθαρισμούς βιτρινών, μπαλκονιών, παπλωμάτων, χαλιών, αυτοκινήτων και το πλύσιμο της τέντας σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και το συνεργείο καθαρισμού μας θα έρθει άμεσα στο χώρο σας για να αναλάβει τον καθαρισμό του χώρου σας.

  Συνεργείο Καθαρισμού Κατερίνη Πιερίας, Γενικοί Καθαρισμοί Κατερίνη Πιερίας, Καθαρισμοί Πολυκατοικιών Κατερίνη Πιερίας, Καθαρισμοί Οικιών Κατερίνη Πιερίας, Καθαρισμοί Ξενοδοχείων Κατερίνη Πιερίας, Επιτόπιοι Καθαρισμοί Κατερίνη Πιερίας, Πλύσιμο Τέντας Κατερίνη Πιερίας, Καθαρισμοί Καθισμάτων Αυτοκινήτου Κατερίνη Πιερίας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μαυροκορδάτου 18 - Κατερίνη
  6972848361
  ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ -ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ -ΣΟΒΑΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ – ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΠΛΑΚΑΣ – ΠΛΑΚΑΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ –ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ – ΣΤΕΓΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑ

  Ο εργολάβος ανακαινίσεων ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με εδρα της δουλειάς του στην Κατερίνη Πιερίας, με πολυετή εμπειρία συνέπεια και επαγγελματισμό δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων (κατοικιών και καταστημάτων ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου).

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους ( κτίστες, σοβατζήδες,ελαιοχρωματιστές, πλακάδες, σκεπατζήδες ) και παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Κατερίνη, Λιτόχωρο, Πλαταμώνας,Λεπτοκαρυά και σε ολο το νομό Πιερίας.

  Με ποιότητα εργασίας και υψηλών προδιαγραφών αισθητική, προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση του χώρου σας. Σας απαλλάσουμε από το αγχος αν θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο.

  Εμείς καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας και παραδίδουμε την οικοδομική εργολαβία στον προκαθορισμένο χρόνο.Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων και χρησιμοποιούμε τα πιό καλά υλικά επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών, για ποιότητα και αντοχή στον χρόνο ολων των εργασιών που παρέχουμε.

  Οι υπηρεσιες μας :
  Κτισίματα τοιχοποιίες και με YTONG
  Επιχρίσματα-(σοβατίσματα,σοβάδες)

  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα και αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
  Βαψίματα - φρεσκαρίσματα με συνδυσμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για τον δικό σας χώρο η οικοδομή.
  Τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)
  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό (σκαλωσιές μηχάνημα AIRLESS για μεγάλες επιφάνειες) και για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων με μεγάλα υψη (πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα
  Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια
  Καθαρή και προσεγμένη δουλειά με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα
  Τοποθετήσεις πλακιδίων - Ψηφίδες – Γρανίτες

  Ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας
  Δάπεδα, τοίχους
  Ξήλωμα δαπέδων
  Ειδικές τοποθετήσεις πλακιδίων σε βεράντες μπαλκόνια με ποικιλία σχεδίων (ρομβος, ισια)
  Τοποθέτηση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε πισίνες
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε κατοικίες βίλλες διαμερίσματα και σε ολους τους επαγγελματικούς χώρους
  Επενδύσεις πέτρας πλακοστρώσεις αυλών πεζοδρομίων πλατειών
  Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις αρμονικές για τον δικό χώρο
  Μονώσεις Θερμομονώσεις Θερμοπροσόψεις
  Θερμομόνωση κατοικιών για εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας
  Μείωση απώλειας θερμότητας το χειμώνα
  Λιγότερα έξοδα για θέρμανση και δροσιά το καλοκαίρι
  Πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων
  Άριστα θερμομονωτικά υλικά κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και στη χρήση.
  Στεγανοποιήσεις
  Θερμομονώσεις Ταρατσών χωρίς υγρασίες και μούχλα
  Στεγανοποιήσεις Υπογείων
  Στεγανοποιήσεις Δεξαμενών
  Εξωτερική θερμομόνωση Θερμοπροσόψεις κατοικιών, κτιρίων,με συστήματα πολλαπλών στρώσεων, που προσφέρουν στο κτίριό σας μόνωση, αλλά και αισθητική

  Κεραμοσκεπές – σκεπές – ολων των τύπων με κεραμίδια των επιθυμιών σας

  Επισκευές κεραμοσκεπών για μία στέγη χωρίς μελλοντικά προβλήματα και υγρασίες

  Στόχος μας είναι η αμεση εξυπηρέτιση των πελατών μας με συνέπεια και ποιοτική εργασία ώστε να δημιουργούμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες.
  Καλέστε μας και θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, να εισθαι σίγουροι ότι οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.!
  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

  Με εκτίμηση
  ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Ο εργολάβος οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεωνστην Κατερίνη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Μπουντόλα 1 - Λιτόχωρο
  6932315188,6907713719
  ΒUZANI JETNOR - ΝΙΚΟΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΚΤΙΣΙΜΟ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΚΤΙΣΙΜΟ ΠΕΤΡΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ -ΣΟΒΑΔΕΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΚΤΙΡΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

  Ο εργολάβος οικοδομών BUZANI JETNOR -ΝΙΚΟΣ με εδρα το Λιτόχωρο Πιερίας απο το 2007 δραστηριοποιείται στον τομέα των γενικών ανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.

  Εξιδικευόμαστε στις πέτρινες κατασκευές και κτίσιμο μέ πέτρα. Το εξιδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους( πλακάδες, κτίστες, σοβατζήδες,γυψαδόρους, σκεπατζήδες, ελαιοχρωματιστές και πετράδες) που μπορούν να κτίσουν πέτρινες κατοικίες αλλά και να ανακατασκευάσουν παλαιά πέτρινα κτίσματα (πέτρινα σπίτια, πέτρινες εκκλησίες πετρόκτιστα κτίρια) με τις ενδεδειγμένες τεχνικές αναπαλαίωσης καθώς και το παραδοσιακό αρμολόγημα, από οπου μας ζητηθεί στο Λιτόχωρο, την Λεπτοκαρυά,τον Πλαταμώνα, την Κατερίνηκαι σε ολο το νομό Πιερίας .

  Με γνώμονα την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό μας έχουμε αποπερατώσει εκατοντάδες έργα που αφορούν την οικοδομή και την ανακαίνιση. Κατασκευάζουμε Επιδιορθώνουμε κάθε χώρο είτε ιδιωτικό είτε επαγγελματικό (ξενοδοχεία, καταστήματα, οικίες εκκλησίες και κάθε οικοδόμημα)

  οι υπηρεσιες μας :
  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου στην Κατερίνη Πιερίας
  Κτίσιμο κατοικιών και πέτρινων κατοικιών
  Σοβατίσματα
  Πετροκτίσματα και πλακοστρώσεις
  Επενδύσεις πέτρας σε τοίχους
  Επενδύσεις πέτρας πλακοστρώσεις αυλών , πεζοδρομίων κατασκευές αυλόγυρων
  ειδικές κατασκευές με πέτρα εντοιχισμό πέτρας
  Επενδύσεις τζακιών
  Τοποθετήσεις πλακιδίων δαπέδου
  Τοποθετήσεις πλακιδίων κουζίνας Ανακαινίσεις κουζίνας τοποθετήσεις πάγκων ,
  ψηφίδων
  Τοποθέτηση πλακιδίων βεράντας
  Τοποθετήσεις πλακιδίων μπάνιου Ξήλωμα μπάνιων - ανακαινίσεις. Το μπάνιο
  είναι ένας ιδιαίτερα ξεχωριστός χώρος του σπιτιού. Επιλέγοντας πλακάκια και
  τα κατάλληλα υλικά σε συνδυασμό με τη σωστή τοποθέτηση μπορεί να μετατρέψει
  το μπάνιο σας σε ένα στολίδι της οικίας σας.
  Τοποθετήσεις μαρμάρων - μαρμαρικές εργασίες
  Τρίψιμο μαρμάρων
  Επενδύσεις μαρμάρου σε τζάκια
  Λούστρα
  Σκάλες πλατύσκαλα
  Δάπεδα -Τοίχους
  Κεραμοσκεπές παντός τύπου ανάλογα με το υφος της οικοδομής και με κεραμίδια ολων των τύπων (ασφαλτικά, ρωμαικά, βυζαντινά) ξύλινες στέγες σκεπές κατοικιών κτιρίων εκκλησιών και μοναστηριών Ανακεραμώσεις σκεπών και επισκευές για να εχετε μία σκεπή χωρίς μελλοντικά προβλήματα και υγρασίες, στα Χανιά και σε ολο τον νομό Χανίων
  Πέργκολες
  Ελαιοχρωματισμοί τεχνοτροπίες με οικολογικά χρώματα μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν την οικοδομή.
  Βάψιμο κατοικιών, βάψιμο κτιρίων, εσωτερικά και εξωτερικά των οικοδομών

  Μονώσεις, θερμοπροσόψεις θερμομονώσεις για οικονομία στην ενέργεια και για σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.
  Μονώσεις ταρατσών
  Στεγανοποιήσεις υπογείων

  Γυψοσανίδες -ψευδοροφές -χωρίσματα - γύψινες διακοσμήσεις , Γύψινες
  κατασκευές ανακαινίσεις καταστημάτων, Ξενοδοχείων,κατοικιών.

  Κρυφοί φωτισμοί, κορνίζες, Θόλοι, ορυκτή ινα.

  Πάντα χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και ο κατάλληλος εξοπλισμός μηχανημάτων που διαθέτουμε μας δίνουν την δυνατότητα για την κατασκευαστική ποιότητα στην ανακαίνισή σας.

  Ολα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο των οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων το πλήθος των εργολαβιών που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας και για το ονομά μας

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα

  Ειμαστε δίπλα σας και μετά το πέρας των εργασιών με Συνέπεια,
  Επαγγελματισμό, Ευελιξία, Εμπειρία, Εξυπηρέτηση, Λογικές τιμές.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

  Με εκτίμηση
  ΒUZANI JETNOR - ΝΙΚΟΣ
  ο εργολάβος ανακαινίσεων και πέτρινων κατασκευών στο Λιτόχωρο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Τρίλοφος, Κατερίνη - Πιερίας
  2351096252
  6949082030
  ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ /ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ /ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΣΙΔΕΡΑΣ- ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ /ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΛΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ /ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ /ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ

  Η επιχείριση ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που εδρεύει στην Κατερίνη της Πιερίας, δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών και σιδηροκατασκευών με παράδοση πολλών χρόνων.

  Ειμαστε σιδεράδες και εχουμε αρχή στην επιχείρισής μας την ποιότητα και την προσωπική επαφή με τον πελάτη την αμεση εξυπηρέτιση με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε για εσάς με τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία σιδηροκατασκευές ολων των τύπων.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Ειδικότερα αναλαμβάνουμε:
  Σιδηροκατασκευές παντός τύπου σε κατοικίες και σε ολους τους επαγγελματικούς χώρους
  Μεταλλικές κατασκευές
  Σιδηροκατασκευές σε θερμοκήπια
  Ειδικές κατασκευές
  Κάγκελα μπαλκονιών
  Υπόστεγα
  Πέργκολες
  Κάγκελα περίφραξης
  Κάγκελα σκάλας παραδοσιακά και μοντέρνα σε περίτεχνα σχέδια
  Σκάλες παντός τύπου, ισιες στρογγυλές εσωτερικές, εξωτερικές, διαφυγής- κινδύνου, μηχανοστασίων, αντλιοστασίων.
  Σιδερένια πατάρια
  Πάγκοι εργασίας
  Γκαραζόπορτες ( συρόμενες ή ανοιγόμενες ) με μηχανισμούς
  Πόρτες εισόδου
  Αυλόπορτες καγκελόπορτες
  συρόμενες, ανοιγόμενες μονές ή δίφυλλες, με δυνατότητα εγκατάστασης αυτόματου μηχανισμού σε παραδοσιακή ή μοντέρνα γραμμή για κατοικίες, καθώς και πόρτες εργοταξίων, βιοτεχνιών, καταστημάτων, αγροτεμαχίων
  Ασφάλειες παραθύρων και κάγκελα ασφαλείας πτυσσόμενα
  Τα υλικά κατασκευής είναι άριστης ποιότητας, ενώ η εργασία κατασκευής και τοποθέτησης από το καταρτισμένο συνεργείο μας, προσφέρει δημιουργίες υψηλής αισθητικής .

  Μελέτη - Κατασκευή – Αντικατάσταση και συντηρήσεις εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην Κατερίνη, τον Πλαταμώνα, το Λιτόχωρο, ολο το νομό Πιερίας αλλά και στους κοντινούς νομούς της Ημαθίας και Πέλλας

  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε κατασκευές που να ξεχωρίζουν για την ποιότητα την αισθητική την λειτουργικότητα και την αντοχή στον χρόνο

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μια εξατομικευμένη μελέτη και να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για τον δικό σας χώρο.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο εχουμε κατασκευάσει και αποπερατώσει πολλές ανακαινίσεις σιδηροκατασκευών που αποτελούν εγγύηση για την δουλειά που παρέχουμε και για το ονομά μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ
  Μεγάλου Αλεξάνδρου 11 - Κατερίνη
  2351047990
  6937040228
  Η Ψυχολόγος Μάρα Μαριαλένα έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Lincoln της Μεγάλης Βρετανίας (BSc Psychology), ενώ συνέχισε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στο πανεπιστήμιο του Westminster του Λονδίνου, στον κλάδο της Ψυχολογίας της Υγείας (MSc Health Psychology).

  Παράλληλα εκπαιδεύεται ως Ψυχοθεραπεύτρια στο Γνωστικό-Συμπεριφορικό μοντέλο από την Ελληνική Εταιρεία για τη Γνωστική και Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (ΕΕΓΣΨ).

  Από το 2007 έως και σήμερα έχει εργαστεί τόσο σε εθελοντικό όσο και σε πρακτικό και κλινικό επίπεδο σε μια πληθώρα φορέων, όπως είναι το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κατερίνης, το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσαλλονίκης, το Τ.Ε.Ε. (Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια Ειδικής Αγωγής) Α' Βαθμίδας στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

  Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης και διεύρυνσης του γνωσιακού της αντικειμένου, έχει παρακολουθήσει ένα μεγάλο αριθμό σεμιναρίων, διαλέξεων, εκπαιδεύσεων και εργαστηρίων στην Ελλάδα, ενώ μιλάει άριστα την Αγγλική γλώσσα, και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου από το έτος 2009.

  Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο οπου και αναλαμβάνει περιπτώσεις ενηλίκων, εφήβων και παιδιών, καθώς και ζευγάρια, για Συμβουλευτική και Ψυχολογική Υποστήριξη σε θέματα Υγείας, Χρόνιων παθήσεων, αντιμετώπισης μιας ασθένειας, Γνωστικής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας, Προβλημάτων Συμπεριφοράς, Κατάθλιψης, Διαχείρισης Άγχους, Αντιμετώπισης Φοβιών, Θέματα Σχέσεων, Σχολικού Εκφοβισμού, Οικογενειακής Διαχείρισης και Διαταραχών Προσωπικότητας.

  Για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν θεραπεία αλλά διαμένουν εκτός Κατερίνης, δίνεται επίσης η δυνατότητα συνεδριών ηλεκτρονικά μέσω skype.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  Λεωνίδα Ιασωνίδη 145 - Κατερίνη
  2351100500
  6977268821
  Η SOTOS SECURITY SYSTEMS είναι μια σύγχρονη επιχείρηση με καταρτισμένο προσωπικό και αναλαμβάνει να ασφαλίσει τον χώρο σας με τα πιο σύγχρονα συστήματα άριστης ποιότητας και σε τιμές πολύ προσιτές. Διαθέτει κέντρο φύλαξης και περιπολία για ολοκληρωμένη κάλυψη. Επίσης στο κατάστημά μας θα βρείτε προϊόντα και λύσεις σε θέματα τεχνολογίας. Υπάρχει ειδικό τμήμα που ασχολείται με την ασφάλεια και ανεύρεση ατόμων με άνοια και την παρακολούθηση οχημάτων εταιρειών (στόλου).

  Είμαστε ειδικοί σε θέματα επικοινωνιών και δίνουμε λύσεις σε προβλήματα σχετικά με το ιντερνέτ σε οικίες, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις και αγροκτήματα. Διαθέτουμε στο κατάστημα μας ασύρματους πομποδέκτες (vhf) και όλα τα παρελκόμενα αυτών, κεραίες ακουστικά μπαταριές κ.τ.λ. Κινητά τηλέφωνα, tablet, GPS, αναμεταδότες και ρούτερ για ιντερνέτ.
  Επίσης υπάρχει ηλεκτρονικό εργαστήριο για την επισκευή ή αναβάθμιση των συσκευών σας.

  Αναλαμβάνουμε να δώσουμε λύσεις σε δύσκολα προβλήματα εκεί όπου δεν υπάρχει ρεύμα με συστήματα που είναι αυτόνομα αξιόπιστα και ιδιαιτέρως χαμηλού κόστους. Μελίσσια, υλοτομία, δασικοί χώροι, ορεινοί οικισμοί και αγροκτήματα.

  Για εμάς δεν υπάρχει τίποτα που δεν γίνεται. Έχουμε τις γνώσεις, την υπομονή και την εμπειρία για να κάνουμε τα πάντα και είμαστε ένα τηλεφώνημα μακριά σας.

  Γνωρίζουμε ότι η δουλειά μας έχει πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις και αυτό μας οδηγεί σε κορυφαία αποτελέσματα εδώ και πολλά χρόνια.

  Καταρτισμένη & αδειοδοτημένη επιχείρηση με βάση την τελευταία νομοθεσία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Δρυμός - Θεσσαλονίκη
  2394031093
  6998500804, 6983396863
  Οικοδομικές εργασίεςΘεσσαλονίκη, Κιλκίς, Σέρρες, Χαλκιδική, Κατερίνη

  Ανακαινίσεις κατοικιών και εργασιακών χώρων Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Σέρρες, Χαλκιδική, Κατερίνη

  ''Ο Ανδρέας'' BODINI FLAMUR, είμαι εμπειροτέχνης οικοδομικών εργασιών, με 30 χρόνια προσφοράς στο επάγγελμα, μπορώ να καλύψω τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη, όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη αλλά και στους όμορους νομούς.

  Με την τεχνογνωσία, την συνέπεια και τον σεβασμό απέναντι στον πελάτη, δημιούργησα ένα δυνατό όνομα στο χώρο των οικοδομικών εργασιών.

  Αν λοιπόν θέλετε έξυπνες και λειτουργικές ιδέες που ομορφαίνουν και αναβαθμίζουν τον επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο, κομψές και απλές λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, τότε καλέστε με αμέσως.

  Οι υπηρεσίες μου:

  • Οικοδομικές εργασίες και γενικές ανακαινίσεις σε κατοικίες, διαμερίσματα, κτίρια, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα κ.α.
  • Μπετά, σοβάδες, τούβλα, χτισίματα
  • Κατασκευές στεγών και κεραμοσκεπών
  • Τοποθετήσεις μαρμάρων, πλακιδίων, γρανιτών, πέτρας
  • Ειδικές τοποθετήσεις πλακιδίων σε μπαλκόνια , βεράντες με ποικιλία σχεδίων
  • Τοποθετήσεις πλακιδίων πισίνας, κουζίνας, μπάνιου
  • Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς
  • Βαψίματα – φρεσκαρίσματα με συνδυασμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν τον χώρο σας
  • Τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρι, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)
  • Μονώσεις - θερμομονώσεις: Η μόνωση είναι απαραίτητη για την προστασία του κτιρίου από τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας χειμώνα - καλοκαίρι.
  • Μονώσεις δωμάτων, ταρατσών, υγρομονώσεις, θερμομονώσεις, στεγανοποιήσεις υπογείων, εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών, μπαλκονιών.
  • Περιφράξεις, τροποποιήσεις κατασκευών, ειδικές παραγγελίες!

  Καθαρή και προσεγμένη δουλειά με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

  Αναλαμβάνουμε και δημιουργούμε, κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας, για την πλήρη διαμόρφωση του χώρου τους, είτε πρόκειται για το κατάστημά τους είτε για την οικία τους. . .

  Χρόνια εμπειρίας και αξιοπιστίας!

  Με εκτίμηση:Ο Ανδρέας, Bodini Flamur.

  σοβατισματαθεσσαλονικη,σοβατισματακιλκις,σοβατισματασερρες,σοβατισματαχαλκιδικη,σοβατισματακατερινη, χτισιματαθεσσαλονικη, χτισιματακιλκις,χτισιματασερρες,χτισιματαχαλκιδικη,χτισιματακατερινη, μπετα θεσσαλονικη,μπετακιλκις,μπετασερρες,μπεταχαλκιδικη,μπετακατερινη, κατασκευη στεγηςθεσσαλονικη,κατασκευη στεγηςκιλκις,κατασκευη στεγηςσερρες,κατασκευη στεγηςχαλκιδικη,κατασκευη στεγηςκατερινη, βαψιματα κτιριωνθεσσαλονικη,βαψιματα κτιριωνκιλκις,βαψιματα κτιριωνσερρες,βαψιματα κτιριωνχαλκιδικη,βαψιματα κτιριωνκατερινη, επενδυσεις πετραςθεσσαλονικη,επενδυσεις πετραςκιλκις,επενδυσεις πετραςσερρες,επενδυσεις πετραςχαλκιδικη,επενδυσεις πετραςκατερινη, τοποθετησεις πλακιδιωνθεσσαλονικη,τοποθετησεις πλακιδιωνκιλκις,τοποθετησεις πλακιδιωνσερρες,τοποθετησεις πλακιδιωνχαλκιδικη,τοποθετησεις πλακιδιωνκατερινη, ελαιοχρωματισμοιθεσσαλονικη,ελαιοχρωματισμοικιλκις,ελαιοχρωματισμοισερρες,ελαιοχρωματισμοιχαλκιδικη,ελαιοχρωματισμοικατερινη, μονωσεις κτιριωνθεσσαλονικη,μονωσεις κτιριωνκιλκις,μονωσεις κτιριωνσερρες,μονωσεις κτιριωνχαλκιδικη,μονωσεις κτιριωνκατερινη, στεγανοποιησεις ταρατσωνθεσσαλονικη,στεγανοποιησεις ταρατσωνκιλκις,στεγανοποιησεις ταρατσωνσερρες,στεγανοποιησεις ταρατσωνχαλκιδικη,στεγανοποιησεις ταρατσωνκατερινη, υγρομονωσεις υπογειωνθεσσαλονικη,υγρομονωσεις υπογειωνκιλκις,υγρομονωσεις υπογειωνσερρες,υγρομονωσεις υπογειωνχαλκιδικη,υγρομονωσεις υπογειωνκατερινη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΠΑΠ
  Τερζοπούλου 98 - Κατερίνη
  2351076200
  Γκόλτσιου Ελένη
  Πρακτορείο Οπάπ & Τυχερών Παιχνιδιών Κατερίνη

  Στο Πρακτορείο Γκόλτσιου που βρίσκεται στην Κατερίνη και πιο συγκεκριμένα επίτης οδού Τερζοπούλου 98, Κατερίνη, μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, πίνωντας τον καφέ ή το αναψυκτικό σας, σε μια κλιματιζόμενη αίθουσα.

  Αρχίστε την ΤΥΧΕΡΗ σας ημέρα απολαμβάνοντας τον πρωινό σας καφέ, διαβάζοντας τα αθλητικά έντυπα, ξεκινώντας και τα πρώτα σχόλια για τα προγνωστικά της ημέρας.

  Επίσης έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε παιχνίδια σε ζωντανό χρόνο & να ενημερωθείτε για όλη την αθλητική επικαιρότητα.

  *Η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού & απώλειας περιουσίας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
  3ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κατερίνης - Νέας Εφέσου - Κατερίνη
  2351032185
  ταπετσαριες αυτοκινητων κατερινη - ντυσιμο τιμονιου κατερινη

  δερματινες ταπετσαριες αυτοκινητων κατερινη -καλυμματα αυτοκινητων κατερινη -πιερια

  ταπετσαριες σκαφων κατερινη - ταπετσαριες μηχανων κατερινη - ταπετσαριες φορτηγων κατερινη

  ειδικες κατασκευες ταπετσαριας κατερινη

  Με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή και τοποθέτηση ταπετσαρίας αυτοκινήτων , φορτηγών, μηχανών και σκαφώνσας εγγυόμαστε άριστη ποιότητα κατασκευής και τέλεια εφαρμογή.Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε τηντοποθέτηση ταπετσαρίας στο προσωπικό αλλά και στο επαγγελματικόαυτοκίνητό σας.

  Αντικαθιστούμε την επένδυση τουουρανούτου αυτοκινήτου σας ,καθώς και ταπλαϊνά των πορτώνμευφάσματα και δερματίνες της επιλογής σας. Η τοποθέτηση γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια για νααπολαμβάνετε ένα άριστο αποτέλεσμα και να διατηρείτε την αίσθηση του καινούριου στο αυτοκίνητό σας. Ακόμημε αυτό τον τρόπο ανεβάζετε την τιμή μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας.

  Με την καθημερινή χρήση το τιμόνι του αυτοκινήτου σας φθείρεται πολύ γρήγορα. Η φθορά αυτήεγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια σας. Με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε το ντύσιμο του τιμονιούσας σε δερματίνη της επιλογή σας.

  Ανανεώστε το σαλόνι του αυτοκινήτου σας αντικαθιστώντας το με ένα δερμάτινο σαλόνι. Δώστε στοαυτοκίνητό σας μια σύγχρονη όψη επιλέγοντας δερματίνες και υφάσματα άριστης ποιότητας.

  Εκτός από την ολική αντικατάσταση της ταπετσαρίας του αυτοκινήτου σας επιδιορθώνουμε και τοπικάπροβλήματα όπως σκισίματα ή και μεμονωμένα καθίσματα που χρησιμοποιούνται περισσότερο και η φθορά τουςείναι εμφανή.

  Κατασκευάζουμεταπετσαρίες σκαφώνόπωςτέντες,καλύμματακαικαθίσματα με αρίστης ποιότητος υφάσματαμεαντοχή στον χρόνοκαι με επιμελημένηγερή ραφή.

  Η ποικιλία των υφασμάτων θα ικανοποιήσει κάθε γούστο και θα δώσει περισσότερες δυνατότητες επιλογής.

  Υφάσματακαιδερματίνες επιλεγμένα από εταιρείες που είναι στο χώρο πολλά χρόνια και εγγυούνται την άριστη ποιότητα τουςκαι με αντοχή στην καθημερινή χρήση.

  Με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση για:

  ταπετσαρίες αυτοκινήτων
  τέντες σκαφών
  καλύμματα σκαφων
  ειδικες κατασκευες ταπετσαρίας
  ταπετσαρίες καθισματων σκαφων
  ντύσιμο τιμονιού
  ντυσιμο πλαϊνών αυτοκινήτου
  αλλαγή επένδυσης ουρανού αυτοκινήτου
  αντκατάσταση σέλας μηχανής

  Σκοπός της επιχείρησής μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη στο μέγιστο βαθμό

  Με εκτίμηση

  Γιάντσιος Κωνσταντίνος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ
  19ης Μαΐου 41 - Κατερίνη
  2351035558
  6974827388
  Επίσημος αντιπρόσωπος τρακτέρ david brown.

  Η εταιρεία μας στην Κατερίνη ασχολείται με το εμπόριο τρακτέρ και γεωργικών μηχανημάτων. Ο εξοπλισμός μας και η μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών που διαθέτουμε σας εγγυώνται την οικονομική και επαγγελματική εξυπηρέτησή σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  3ο χλμ ΠΕΟ Κατερίνης-Θεσσαλονίκης - Κατερίνη
  2351030391
  6977520532
  Το συνεργείο μας στην Κατερίνη είναι εξειδικευμένο σε αυτοκίνητα Μercedes. Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και με άριστη τεχνογνωσία σας περιμένουμε καθημερινά για να δύσουμε λύση σε όλα τα προβλήματα που αφορούν το αυτοκίνητο σας,

  Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους μηχανικούς που θα κάνουν την καλύτερη δουλειά με την καλύτερη δυνατή τιμή. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα και έχουμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε οποιαδήποτε βλάβη στο συνεργείο μας η στο ηλεκτρολογείο. Εργαζόμαστε πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστών και χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  7ης Μεραρχίας 47, Καταφυγιώτικα - Κατερίνη
  6977439203
  Διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένη ομάδα, με μεγάλη εμπειρία σε έργα ανακαίνισης κτιρίων & κατοικιών. Γύψινες κατασκευές, χωρίσματα, ψευδοροφές, θερμομονώσεις, ηχομονώσεις, θερμοπροσόψεις
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
  Δημητρίου Δάμαλη 14 - Κατερίνη
  2351029597
  6970865765
  Το Βistro49 είναι καφέ-εστιατόρια για κάθε ώρα, για κάθε μέρα, για όλη μέρα.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 13 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ