noscript image for google
Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 | 05:27 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Φιλικής Εταιρείας 3 - Κατερίνη
  6971676142
  ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑ
  ΠΛΑΚΑΣ ΠΛΑΚΑΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ

  Ο εργολάβος ανακαινίσεων ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με εδρα της δουλειάς του στην Κατερίνη Πιερίας, με πολυετή εμπειρία συνέπεια και επαγγελματισμό δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων (κατοικιών και καταστημάτων ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου). Με εξιδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς Γυψοσανίδες,και τοποθετήσεις Πλακιδίων.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους (ελαιοχρωματιστές, πλακάδες, γυψαδόρους, ) και παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Κατερίνη, Λιτόχωρο, Πλαταμώνας,Πιερία, αλλά και στην Πέλλα, Ημαθία.

  Με ποιότητα εργασίας και υψηλών προδιαγραφών αισθητική, προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση του χώρου σας. Σας απαλλάσουμε από το αγχος αν θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο.Εμείς καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας και παραδίδουμε την οικοδομική εργολαβία στον προκαθορισμένο χρόνο.Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων και χρησιμοποιούμε τα πιό καλά υλικά επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών, για ποιότητα και αντοχή στον χρόνο ολων των εργασιών που παρέχουμε.

  Οι υπηρεσιες μας
  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα και αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
  Βαψίματα - φρεσκαρίσματα με συνδυσμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για τον δικό σας χώρο η οικοδομή.
  Τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)
  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων με μεγάλα υψη (πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα
  Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια
  Καθαρή και προσεγμένη δουλειά με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα
  Τοποθετήσεις πλακιδίων - Ψηφίδες - Γρανίτες
  Ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας
  Δάπεδα, τοίχους
  Ξήλωμα δαπέδων
  Ειδικές τοποθετήσεις πλακιδίων σε βεράντες μπαλκόνια με ποικιλία σχεδίων (ρομβος, ισια)
  Τοποθέτηση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε πισίνες
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε κατοικίες βίλλες διαμερίσματα και σε ολους τους επαγγελματικούς χώρους
  Επενδύσεις πέτρας πλακοστρώσεις αυλών πεζοδρομίων πλατειών
  Γυψοσανίδες - ψευδοροφές χωρίσματα
  Γύψινες διακοσμήσεις κατοικιών καταστημάτων ξενοδοχείων
  Τοιχοποιίες από γυψοσανίδα
  Τοιχοποιίες από τσιμεντοσανίδα
  Διαχωριστικά όλων των τύπων σε καταστήματα , βιτρίνες, γραφεία
  Κατασκευές εξωτερικών χώρων
  Διακοσμητικές επενδύσεις τοίχων
  Διακοσμητικές ψευδοροφές πολλαπλών επιπέδων
  Ειδικές κατασκευές με γυψοσανίδες
  Ράφια
  Κρυφοί φωτισμοί, θόλοι, κορνίζες, ροζέτες
  Τζάκια επενδύσεις τζακιών
  Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας.

  Στόχος μας είναι η αμεση εξυπηρέτιση των πελατών μας με συνέπεια και ποιοτική εργασία ώστε να δημιουργούμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες.

  Καλέστε μας και θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, να εισθαι σίγουροι ότι οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.!
  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

  Με εκτίμηση
  ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ
  Μεγάλου Αλεξάνδρου 11 - Κατερίνη
  2351047990
  6937040228
  Η Ψυχολόγος Μάρα Μαριαλένα έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Lincoln της Μεγάλης Βρετανίας (BSc Psychology), ενώ συνέχισε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στο πανεπιστήμιο του Westminster του Λονδίνου, στον κλάδο της Ψυχολογίας της Υγείας (MSc Health Psychology).

  Παράλληλα εκπαιδεύεται ως Ψυχοθεραπεύτρια στο Γνωστικό-Συμπεριφορικό μοντέλο από την Ελληνική Εταιρεία για τη Γνωστική και Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (ΕΕΓΣΨ).

  Από το 2007 έως και σήμερα έχει εργαστεί τόσο σε εθελοντικό όσο και σε πρακτικό και κλινικό επίπεδο σε μια πληθώρα φορέων, όπως είναι το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κατερίνης, το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσαλλονίκης, το Τ.Ε.Ε. (Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια Ειδικής Αγωγής) Α' Βαθμίδας στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

  Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης και διεύρυνσης του γνωσιακού της αντικειμένου, έχει παρακολουθήσει ένα μεγάλο αριθμό σεμιναρίων, διαλέξεων, εκπαιδεύσεων και εργαστηρίων στην Ελλάδα, ενώ μιλάει άριστα την Αγγλική γλώσσα, και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου από το έτος 2009.

  Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο οπου και αναλαμβάνει περιπτώσεις ενηλίκων, εφήβων και παιδιών, καθώς και ζευγάρια, για Συμβουλευτική και Ψυχολογική Υποστήριξη σε θέματα Υγείας, Χρόνιων παθήσεων, αντιμετώπισης μιας ασθένειας, Γνωστικής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας, Προβλημάτων Συμπεριφοράς, Κατάθλιψης, Διαχείρισης Άγχους, Αντιμετώπισης Φοβιών, Θέματα Σχέσεων, Σχολικού Εκφοβισμού, Οικογενειακής Διαχείρισης και Διαταραχών Προσωπικότητας.

  Για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν θεραπεία αλλά διαμένουν εκτός Κατερίνης, δίνεται επίσης η δυνατότητα συνεδριών ηλεκτρονικά μέσω skype.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  Λεωνίδα Ιασωνίδη 145 - Κατερίνη
  2351100500
  6977268821
  Η SOTOS SECURITY SYSTEMS είναι μια σύγχρονη επιχείρηση με καταρτισμένο προσωπικό και αναλαμβάνει να ασφαλίσει τον χώρο σας με τα πιο σύγχρονα συστήματα άριστης ποιότητας και σε τιμές πολύ προσιτές. Διαθέτει κέντρο φύλαξης και περιπολία για ολοκληρωμένη κάλυψη. Επίσης στο κατάστημά μας θα βρείτε προϊόντα και λύσεις σε θέματα τεχνολογίας. Υπάρχει ειδικό τμήμα που ασχολείται με την ασφάλεια και ανεύρεση ατόμων με άνοια και την παρακολούθηση οχημάτων εταιρειών (στόλου).

  Είμαστε ειδικοί σε θέματα επικοινωνιών και δίνουμε λύσεις σε προβλήματα σχετικά με το ιντερνέτ σε οικίες, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις και αγροκτήματα. Διαθέτουμε στο κατάστημα μας ασύρματους πομποδέκτες (vhf) και όλα τα παρελκόμενα αυτών, κεραίες ακουστικά μπαταριές κ.τ.λ. Κινητά τηλέφωνα, tablet, GPS, αναμεταδότες και ρούτερ για ιντερνέτ.
  Επίσης υπάρχει ηλεκτρονικό εργαστήριο για την επισκευή ή αναβάθμιση των συσκευών σας.

  Αναλαμβάνουμε να δώσουμε λύσεις σε δύσκολα προβλήματα εκεί όπου δεν υπάρχει ρεύμα με συστήματα που είναι αυτόνομα αξιόπιστα και ιδιαιτέρως χαμηλού κόστους. Μελίσσια, υλοτομία, δασικοί χώροι, ορεινοί οικισμοί και αγροκτήματα.

  Για εμάς δεν υπάρχει τίποτα που δεν γίνεται. Έχουμε τις γνώσεις, την υπομονή και την εμπειρία για να κάνουμε τα πάντα και είμαστε ένα τηλεφώνημα μακριά σας.

  Γνωρίζουμε ότι η δουλειά μας έχει πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις και αυτό μας οδηγεί σε κορυφαία αποτελέσματα εδώ και πολλά χρόνια.

  Καταρτισμένη & αδειοδοτημένη επιχείρηση με βάση την τελευταία νομοθεσία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Δρυμός - Θεσσαλονίκη
  2394031093
  6998500804, 6983396863
  Οικοδομικές εργασίεςΘεσσαλονίκη, Κιλκίς, Σέρρες, Χαλκιδική, Κατερίνη

  Ανακαινίσεις κατοικιών και εργασιακών χώρων Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Σέρρες, Χαλκιδική, Κατερίνη

  ''Ο Ανδρέας'' BODINI FLAMUR, είμαι εμπειροτέχνης οικοδομικών εργασιών, με 30 χρόνια προσφοράς στο επάγγελμα, μπορώ να καλύψω τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη, όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη αλλά και στους όμορους νομούς.

  Με την τεχνογνωσία, την συνέπεια και τον σεβασμό απέναντι στον πελάτη, δημιούργησα ένα δυνατό όνομα στο χώρο των οικοδομικών εργασιών.

  Αν λοιπόν θέλετε έξυπνες και λειτουργικές ιδέες που ομορφαίνουν και αναβαθμίζουν τον επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο, κομψές και απλές λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, τότε καλέστε με αμέσως.

  Οι υπηρεσίες μου:

  • Οικοδομικές εργασίες και γενικές ανακαινίσεις σε κατοικίες, διαμερίσματα, κτίρια, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα κ.α.
  • Μπετά, σοβάδες, τούβλα, χτισίματα
  • Κατασκευές στεγών και κεραμοσκεπών
  • Τοποθετήσεις μαρμάρων, πλακιδίων, γρανιτών, πέτρας
  • Ειδικές τοποθετήσεις πλακιδίων σε μπαλκόνια , βεράντες με ποικιλία σχεδίων
  • Τοποθετήσεις πλακιδίων πισίνας, κουζίνας, μπάνιου
  • Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς
  • Βαψίματα – φρεσκαρίσματα με συνδυασμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν τον χώρο σας
  • Τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρι, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)
  • Μονώσεις - θερμομονώσεις: Η μόνωση είναι απαραίτητη για την προστασία του κτιρίου από τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας χειμώνα - καλοκαίρι.
  • Μονώσεις δωμάτων, ταρατσών, υγρομονώσεις, θερμομονώσεις, στεγανοποιήσεις υπογείων, εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών, μπαλκονιών.
  • Περιφράξεις, τροποποιήσεις κατασκευών, ειδικές παραγγελίες!

  Καθαρή και προσεγμένη δουλειά με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

  Αναλαμβάνουμε και δημιουργούμε, κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας, για την πλήρη διαμόρφωση του χώρου τους, είτε πρόκειται για το κατάστημά τους είτε για την οικία τους. . .

  Χρόνια εμπειρίας και αξιοπιστίας!

  Με εκτίμηση:Ο Ανδρέας, Bodini Flamur.

  σοβατισματαθεσσαλονικη,σοβατισματακιλκις,σοβατισματασερρες,σοβατισματαχαλκιδικη,σοβατισματακατερινη, χτισιματαθεσσαλονικη, χτισιματακιλκις,χτισιματασερρες,χτισιματαχαλκιδικη,χτισιματακατερινη, μπετα θεσσαλονικη,μπετακιλκις,μπετασερρες,μπεταχαλκιδικη,μπετακατερινη, κατασκευη στεγηςθεσσαλονικη,κατασκευη στεγηςκιλκις,κατασκευη στεγηςσερρες,κατασκευη στεγηςχαλκιδικη,κατασκευη στεγηςκατερινη, βαψιματα κτιριωνθεσσαλονικη,βαψιματα κτιριωνκιλκις,βαψιματα κτιριωνσερρες,βαψιματα κτιριωνχαλκιδικη,βαψιματα κτιριωνκατερινη, επενδυσεις πετραςθεσσαλονικη,επενδυσεις πετραςκιλκις,επενδυσεις πετραςσερρες,επενδυσεις πετραςχαλκιδικη,επενδυσεις πετραςκατερινη, τοποθετησεις πλακιδιωνθεσσαλονικη,τοποθετησεις πλακιδιωνκιλκις,τοποθετησεις πλακιδιωνσερρες,τοποθετησεις πλακιδιωνχαλκιδικη,τοποθετησεις πλακιδιωνκατερινη, ελαιοχρωματισμοιθεσσαλονικη,ελαιοχρωματισμοικιλκις,ελαιοχρωματισμοισερρες,ελαιοχρωματισμοιχαλκιδικη,ελαιοχρωματισμοικατερινη, μονωσεις κτιριωνθεσσαλονικη,μονωσεις κτιριωνκιλκις,μονωσεις κτιριωνσερρες,μονωσεις κτιριωνχαλκιδικη,μονωσεις κτιριωνκατερινη, στεγανοποιησεις ταρατσωνθεσσαλονικη,στεγανοποιησεις ταρατσωνκιλκις,στεγανοποιησεις ταρατσωνσερρες,στεγανοποιησεις ταρατσωνχαλκιδικη,στεγανοποιησεις ταρατσωνκατερινη, υγρομονωσεις υπογειωνθεσσαλονικη,υγρομονωσεις υπογειωνκιλκις,υγρομονωσεις υπογειωνσερρες,υγρομονωσεις υπογειωνχαλκιδικη,υγρομονωσεις υπογειωνκατερινη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΠΑΠ
  Τερζόπουλου 98 - Κατερίνη
  2351076200
  Στο πρακτορείο μας μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, πίνωντας τον καφέ ή το αναψυκτικό σας, σε μια κλιματιζόμενη αίθουσα.

  Αρχίστε την ΤΥΧΕΡΗ σας ημέρα απολαμβάνοντας τον πρωινό σας καφέ, διαβάζοντας τα αθλητικά έντυπα, ξεκινώντας και τα πρώτα σχόλια για τα προγνωστικά της ημέρας.

  Επίσης έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε παιχνίδια σε ζωντανό χρόνο & να ενημερωθείτε για όλη την αθλητική επικαιρότητα.

  Η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού & απώλειας περιουσίας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
  3ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κατερίνης - Νέας Εφέσου - Κατερίνη
  2351032185
  ταπετσαριες αυτοκινητων κατερινη - ντυσιμο τιμονιου κατερινη

  δερματινες ταπετσαριες αυτοκινητων κατερινη -καλυμματα αυτοκινητων κατερινη -πιερια

  ταπετσαριες σκαφων κατερινη - ταπετσαριες μηχανων κατερινη - ταπετσαριες φορτηγων κατερινη

  ειδικες κατασκευες ταπετσαριας κατερινη

  Με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή και τοποθέτηση ταπετσαρίας αυτοκινήτων , φορτηγών, μηχανών και σκαφώνσας εγγυόμαστε άριστη ποιότητα κατασκευής και τέλεια εφαρμογή.Με αξιοπιστία και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε τηντοποθέτηση ταπετσαρίας στο προσωπικό αλλά και στο επαγγελματικόαυτοκίνητό σας.

  Αντικαθιστούμε την επένδυση τουουρανούτου αυτοκινήτου σας ,καθώς και ταπλαϊνά των πορτώνμευφάσματα και δερματίνες της επιλογής σας. Η τοποθέτηση γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια για νααπολαμβάνετε ένα άριστο αποτέλεσμα και να διατηρείτε την αίσθηση του καινούριου στο αυτοκίνητό σας. Ακόμημε αυτό τον τρόπο ανεβάζετε την τιμή μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας.

  Με την καθημερινή χρήση το τιμόνι του αυτοκινήτου σας φθείρεται πολύ γρήγορα. Η φθορά αυτήεγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια σας. Με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε το ντύσιμο του τιμονιούσας σε δερματίνη της επιλογή σας.

  Ανανεώστε το σαλόνι του αυτοκινήτου σας αντικαθιστώντας το με ένα δερμάτινο σαλόνι. Δώστε στοαυτοκίνητό σας μια σύγχρονη όψη επιλέγοντας δερματίνες και υφάσματα άριστης ποιότητας.

  Εκτός από την ολική αντικατάσταση της ταπετσαρίας του αυτοκινήτου σας επιδιορθώνουμε και τοπικάπροβλήματα όπως σκισίματα ή και μεμονωμένα καθίσματα που χρησιμοποιούνται περισσότερο και η φθορά τουςείναι εμφανή.

  Κατασκευάζουμεταπετσαρίες σκαφώνόπωςτέντες,καλύμματακαικαθίσματα με αρίστης ποιότητος υφάσματαμεαντοχή στον χρόνοκαι με επιμελημένηγερή ραφή.

  Η ποικιλία των υφασμάτων θα ικανοποιήσει κάθε γούστο και θα δώσει περισσότερες δυνατότητες επιλογής.

  Υφάσματακαιδερματίνες επιλεγμένα από εταιρείες που είναι στο χώρο πολλά χρόνια και εγγυούνται την άριστη ποιότητα τουςκαι με αντοχή στην καθημερινή χρήση.

  Με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση για:

  ταπετσαρίες αυτοκινήτων
  τέντες σκαφών
  καλύμματα σκαφων
  ειδικες κατασκευες ταπετσαρίας
  ταπετσαρίες καθισματων σκαφων
  ντύσιμο τιμονιού
  ντυσιμο πλαϊνών αυτοκινήτου
  αλλαγή επένδυσης ουρανού αυτοκινήτου
  αντκατάσταση σέλας μηχανής

  Σκοπός της επιχείρησής μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη στο μέγιστο βαθμό

  Με εκτίμηση

  Γιάντσιος Κωνσταντίνος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ
  19ης Μαΐου 41 - Κατερίνη
  2351035558
  6974827388
  Επίσημος αντιπρόσωπος τρακτέρ david brown.

  Η εταιρεία μας στην Κατερίνη ασχολείται με το εμπόριο τρακτέρ και γεωργικών μηχανημάτων. Ο εξοπλισμός μας και η μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών που διαθέτουμε σας εγγυώνται την οικονομική και επαγγελματική εξυπηρέτησή σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  3ο χλμ ΠΕΟ Κατερίνης-Θεσσαλονίκης - Κατερίνη
  2351030391
  6977520532
  Το συνεργείο μας στην Κατερίνη είναι εξειδικευμένο σε αυτοκίνητα Μercedes. Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και με άριστη τεχνογνωσία σας περιμένουμε καθημερινά για να δύσουμε λύση σε όλα τα προβλήματα που αφορούν το αυτοκίνητο σας,

  Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους μηχανικούς που θα κάνουν την καλύτερη δουλειά με την καλύτερη δυνατή τιμή. Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα και έχουμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε οποιαδήποτε βλάβη στο συνεργείο μας η στο ηλεκτρολογείο. Εργαζόμαστε πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστών και χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  7ης Μεραρχίας 47, Καταφυγιώτικα - Κατερίνη
  6977439203
  Διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένη ομάδα, με μεγάλη εμπειρία σε έργα ανακαίνισης κτιρίων & κατοικιών. Γύψινες κατασκευές, χωρίσματα, ψευδοροφές, θερμομονώσεις, ηχομονώσεις, θερμοπροσόψεις
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
  Δημητρίου Δάμαλη 14 - Κατερίνη
  2351029597
  6970865765
  Το Βistro49 είναι καφέ-εστιατόρια για κάθε ώρα, για κάθε μέρα, για όλη μέρα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ
  2ο χλμ Κατερίνης - Ν. Εφέσου - Κατερίνη
  6976904855
  Φανοβαφές, κέρωμα αυτοκινήτου, γυάλισμα αυτοκινήτων.

  Υπεύθυνη εργασία, στις καλύτερες τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  25ης Μαρτίου 76 - Κατερίνη
  2351073140
  6976649561, 6936849529
  Κατάστημα επίπλων Κατερίνη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Παπανδρέου Ανδρέα 70 - Νεάπολη - Θεσσαλονίκη
  2310613373
  6974334167
  ηλεκτρολογος νεαπολη θεσσαλονικης,πολιχνη,αμπελοκηποι,συκιες,θεσσαλονικη,χαλκιδικη,κατερινη
  ηλεκτρολογοι νεαπολη θεσσαλονικης,πολιχνη,αμπελοκηποι,συκιες,θεσσαλονικη,χαλκιδικη,κατερινη
  ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις νεαπολη θεσσαλονικης,πολιχνη,αμπελοκηποι,συκιες,θεσσαλονικη,χαλκιδικη,κατερινη
  ηλεκτρολογικες βλαβες νεαπολη θεσσαλονικης,πολιχνη,αμπελοκηποι,συκιες,θεσσαλονικη,χαλκιδικη,κατερινη
  ηλεκτρολογικες εργασιες νεαπολη θεσσαλονικης,πολιχνη,αμπελοκηποι,συκιες,θεσσαλονικη,χαλκιδικη,κατερινη
  ηλεκτρολογικα σχεδια δεη νεαπολη θεσσαλονικης,πολιχνη,αμπελοκηποι,συκιες,θεσσαλονικη,χαλκιδικη,κατερινη

  Ο υπομηχανικός ηλεκτρολόγος ΤΣΕΛΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, μέλος του συνδέσμου εργοληπτών ηλεκτρολόγων Θεσσαλονίκης με αριθμό μητρώου 769, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων αποτελεί εγγύηση για την άριστη και ασφαλή ολοκλήρωση παντός τύπου ηλεκτρολογικής εργασίας.

  Με υπευθυνότητα και συνέπεια αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις φωτισμού και κίνησης και η συνεχής ενημέρωσή του για τις εξελίξεις στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των σωστών τρόπων εφαρμογής τους, η άμεση εξυπηρέτηση και η παροχή ολοκληρωμένων οικονομικών λύσεων, διακρίνουν την εργασία του.
  Με μακροχρόνια εμπειρία αναλαμβάνει την μελέτη, ανάπτυξη, κατασκευή και συντήρηση πάσης φύσεως ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κτιρίων, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις.

  Για κάθε ηλεκτρολογική βλάβη που μπορεί να προκύψει στο σπίτι σας αλλά και στον επαγγελματικό σας χώρο ο Τσέλκος Αναστάσιος ανταποκρίνεται άμεσα και με αξιοπιστία σας παρέχει ολοκληρωμένη αποκατάσταση της βλάβης.

  Με επαγγελματισμό και επιμελημένη εργασία αναλαμβάνει:

  ηλεκτρολογικές εργασίες νεαπολη θεσσαλονικης,πολιχνη,αμπελοκηποι,συκιες,θεσσαλονικη,χαλκιδικη,κατερινη
  ηλεκτρολογικες βλάβες νεαπολη θεσσαλονικης,πολιχνη,αμπελοκηποι,συκιες,θεσσαλονικη,χαλκιδικη,κατερινη
  ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις νεαπολη θεσσαλονικης,πολιχνη,αμπελοκηποι,συκιες,θεσσαλονικη,χαλκιδικη,κατερινη
  τοποθέτηση- συντήρηση ηλεκτρολογικού πίνακα νεαπολη θεσσαλονικης,πολιχνη,αμπελοκηποι,συκιες,θεσσαλονικη,χαλκιδικη,κατερινη
  ηλεκτρολογικά σχέδια ΔΕΗ νεαπολη θεσσαλονικης,πολιχνη,αμπελοκηποι,συκιες,θεσσαλονικη,χαλκιδικη,κατερινη
  πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για ΔΕΗ νεαπολη θεσσαλονικης,πολιχνη,αμπελοκηποι,συκιες,θεσσαλονικη,χαλκιδικη,κατερινη
  υπεύθυνη δήλωση καταστήματων νεαπολη θεσσαλονικης,πολιχνη,αμπελοκηποι,συκιες,θεσσαλονικη,χαλκιδικη,κατερινη
  εγκατάσταση κεραιών τηλεόρασης νεαπολη θεσσαλονικης,πολιχνη,αμπελοκηποι,συκιες,θεσσαλονικη,χαλκιδικη,κατερινη
  τοποθέτηση - επισκευή θυροτηλέφωνου νεαπολη θεσσαλονικης,πολιχνη,αμπελοκηποι,συκιες,θεσσαλονικη,χαλκιδικη,κατερινη

  Δραστηριοποιούμαστε, κατόπιν συνεννόησης , σε όλη την Θεσσαλονίκη -Χαλκιδική -Κατερίνη.

  Καλέστε μας για να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για κάθε ηλεκτρολογική εργασία που επιθυμείτε.

  Με εκτίμηση

  Τσέλκος Αναστάσιος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ – ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΙ
  Πλατεία Ελευθερίας 11 - Κατερίνη
  2351304249
  6971662415
  Κοσμίδης Αθανάσιος
  Πρότυπο Ουρολογικό - Ανδρολογικό Ιατρείο Κατερίνη

  Το ιατρείο του ουρολόγου κου Κοσμίδη βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης της Κατερίνης όπου δέχεται ασθενείς, άνδρες, γυναίκες καθώς και παιδικής ηλικίας.

  Σε συνεργασία με έγκριτους ιατρούς, επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων και εξειδικευμένα εργαστήρια, παρέχουμε ολοκληρωμένες θεραπευτικές λύσεις για κάθε ουρολογική πάθηση.

  Κατόπιν κλινικού, εργαστηριακού και απεικονιστικού ελέγχου, θα σχεδιάσουμεγια εσάς μια προσωπική και κατάλληλη θεραπευτική προσέγγιση, βασισμένη στις τελευταίες εξελίξεις της κλινικής Ουρολογίας.

  Εξωτερικός συνεργάτης στις κλινικές:

  ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, Κατερίνη
  EUROMEDICA, ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, Θεσσαλονίκη
  Κλινική ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, Θεσσαλονίκη
  ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Λεπτοκαρυά - Πιερίας
  6976323551
  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες, μονώσεις, ανακαινίσεις, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, με συνέπεια και αξιοπιστία.

  Εξυπηρετούμε Λεπτοκαρυά, Κατερίνη, Πλαταμώνα, όλη την Πιερία, στις καλύτερες τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ριζώματα - Βέροια
  6972579842
  ΒΟΥΛΙΟΥΒΑΣΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΕΡΟΙΑ, ΗΜΑΘΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΠΙΕΡΙΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ,ΕΚΣΚΑΦΕΣ,ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΙΕΡΙΑ
  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ-ΚΑΤΑΔΑΦΙΣΕΙΣ
  ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ- ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ
  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΕΡΟΙΑ, ΗΜΑΘΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΙΕΡΙΑ

  Η επιχείρηση ΒΟΥΛΙΟΥΒΑΣΗΣ εδρεύει στη ΒΕΡΟΙΑ- ΗΜΑΘΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, από το 2010, με μεγάλη επιτυχία.

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας , μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα Δημόσια, Ιδιωτικά έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.

  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΒΕΡΟΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  ΒΟΥΛΙΟΥΒΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ – ΨΑΘΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λ. ΠΑΡΑΛΙΑΣ 16, Καλλιθέα - Κατερίνη
  2351063494
  6985717882
  Bambooland
  Ψάθινες Κατασκευές, Ομπρέλες Μπαμπού Κατερίνη

  ΗBAMBOOLANDβρίσκεται στηνπεριοχή Παραλία Κατερίνης και ειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορία από ψάθινες ομπρέλες και άλλα είδη εξοπλισμού θαλάσσης και κήπου.

  Η εταιρεία μας δημιουργήθηκετο 1989 και έκτοτε έχει διαγράψει ανοδική πορεία στο χώρο των κατασκευών με ειδίκευση, ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία, στην παραγωγή, κατασκευή και εμπορία (χονδρική και λιανική) προϊόντων που σχετίζονται με εξοπλισμό θαλάσσης και κήπου.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, αποστέλλουμε καθημερινά τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα, ενώ το άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο μας, σας εξυπηρετείσχεδόν παντού.

  Στη συλλογή των προϊόντων της BAMBOOLANDθα βρείτε:

  ψάθινες ομπρέλες
  ξύλινες ξαπλώστρες
  ξύλινα τραπέζια
  ξύλινα πατώματα
  ξύλινους διαδρόμους
  beach bar

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε την επιχείρησή μας στην Παραλία Κατερίνης και αναζητήστε την πλούσια γκάμα των προϊόντων μας!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
  Κονταριώτισσα - Πιερίας
  2351051852
  6978003336
  Κρεοπωλεία Μπιτόπουλος
  Χοιροτροφική Α.Ε., Εμπόριο Κρεάτων Κατερίνη

  Στην εταιρεία Χοιροτροφική Α.Ε. Μπιτόπουλος, ασχολούμαστε εδώ και πολλά χρόνια με τηνδιάθεση και εμπορία κρέατος, προσφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας, ασύγκριτης γεύσης και φρεσκάδας, τόσο μέσα στην Κατερίνη, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

  Η πολυετής πείρα που διαθέτουμε στο χώρο, εξασφαλίζει την άριστη γνώση του αντικειμένου, τοποθετώντας μαςστην πρώτη θέση στηνποιότητα φρέσκων κρεάτων.

  Μια άριστη συνεργασία εργατικού δυναμικού, συγκροτημένο σε αντίστοιχα τμήματα παραγωγής, άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο στο αντικείμενό του, με υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεί τη βάση ανάπτυξής μας σε όλα τα καταστήματα.

  Η ποιότητα στο πιάτο σας!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Άγιος Σπυρίδων - Κατερίνη
  2351056057
  6934875334
  Παράδοση
  Καρέκλες & Σκαμπό για Επαγγελματικούς Χώρους Κατερίνη

  Η επιχείρησή μας “Παράδοση” η οποία εδρεύει στην Κατερίνη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή και εμπορία καρέκλας και επίπλων για επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας προϊόντα άψογης ποιότητας και μοναδικής αισθητικής σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, καθημερινά, με μεράκι και πολύ φαντασία, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε - κατά παραγγελία - παραδοσιακές καρέκλες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, σκαμπό και τραπέζια για επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα μαζικής εστίασης.

  Μοναδικές δημιουργίες
  Χρησιμοποιώντας την καλύτερη ξυλεία οξιάς, η οποία προέρχεται αποκλειστικά από Έλληνες εμπόρους, δίνουμε μορφή στα κομμάτια ξύλου και καταφέρνουμε να δημιουργούμε μοναδικά έπιπλα που μπορούν να αναδείξουν τον χώρο σας και να τον κάνουν χρηστικό.

  Η παραγωγική μας ικανότητα μπορεί να καλύψει μεγάλο αριθμό παραγγελιών ταυτόχρονα και αξιόπιστα, με συνέπεια στην ποιότητα και στους χρόνους παράδοσης.

  Χάρη στο πάθος και την αγάπη μας για την κατασκευή επίπλων, με το πέρασμα των χρόνων εξελίξαμε την επιχείρησή μας και έχουμε καταφέρει σήμερα να αποτελούμε ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές επίπλων επαγγελματικών χώρων και χώρων μαζικής εστίασης στην Κατερίνη και σε όλη την Πιερία.

  Αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλή εξυπηρέτηση και εξειδικευμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη, χτίζοντας παράλληλα σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους ανθρώπους μας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετική με τα προϊόντα μας ή για
  να μας δώσετε την παραγγελίας σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αρωνάς - Πιερίας
  2351074041
  6977677887
  ΜΑΥΡΙΔΗΣ - ΦΑΝΤΟΜΑΣ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΩΝΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΙΕΡΙΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΕΚΣΚΑΦΕΣ – ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΙΕΡΙΑ
  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ-ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ
  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ –ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ, ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΙΕΡΙΑ

  Η επιχείρηση ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ (ΦΑΝΤΟΜΑΣ) εδρεύει στον ΑΡΩΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ και δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια πριν στο χώρο των χωματουργικών εργασιών.

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας , μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.
  ΣΚΟΠΟΣ και ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΡΩΝΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Μαυρίδης Θ. Ιωάννης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
  Παρμενίωνος 14 - Κατερίνη
  2351020770
  6948374873
  Bianconero Sport Cafe.

  Live αγώνες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Λ. Ιασωνίδη Λεωνίδα 43 - Κατερίνη
  2351020429
  6955115443
  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΛΟΥΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΙΕΡΙΑ
  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  ΕΛΕΓΧΟΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ – SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΚΤΕΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

  Το συνεργείο αυτοκινήτων ΚΑΛΟΥΣΗΣ εδρεύει στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΙΕΡΙΑ και δραστηριοποιείται πολλά χρόνια, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της επισκευής και ελέγχου των οχημάτων.

  Στο συνεργείο μας θα σας εξυπηρετήσουμε και θα σας δώσουμε λύση για το αυτοκίνητο σας, άμεσα και οικονομικά χάρη στην εμπειρία που διαθέτουμε, αλλά και στην τεχνογνωσία.
  Η φιλοσοφία και η λειτουργία του συνεργείου βασίζεται στην πρόληψη κινδύνου που μπορεί να απειλήσει την ασφάλεια του οχήματος.
  Αναλαμβάνουμε τα πάντα από τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου όπως, δίσκο, πλατό, αμορτισέρ, φρένα, φίλτρα, μηχανή, ευθυγραμμίσεις και τα ηλεκτρονικά μέρη.

  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, να επισκευάζουμε και να συντηρούμε το αυτοκίνητο σας με τον καλύτερο τρόπο, με υλικά και ανταλλακτικά που σέβονται εσάς και το αυτοκίνητο σας.

  ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
  Φιλικά,
  Καλούσης Ιωάννης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
  Ειρήνης 55 - Κατερίνη
  2351032222
  6980512339
  Στο ιχθυοπωλείο μας θα βρείτε φρέσκα ψάρια, θαλασσινά, οστρακοειδή κ.α.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΙ
  Τερζόπουλου Τάκη 30 - Κατερίνη
  2351020907
  6944772834
  ΚΕΛΛΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΠΙΕΡΙΑ
  ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΙΕΡΙΑ
  ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ
  ΥΠΕΡΤΑΣΗ

  Το ιατρείο της Παθολόγου – Διαβητολόγου ΚΕΛΛΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ, βρίσκεται στην οδό
  Τερζόπουλου Τάκη 30 (1ος όροφς) ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  (Parking "Ευκαρπίδη" άνωθεν ζαχαροπλαστείου "Τάκης")

  ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ ΖΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

  ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  09:00 ΕΩΣ 13:00
  και Δευτέρα - Τετάρτη & Πέμπτη
  18:00 ΕΩΣ 20:30

  Toggle
 • Κατηγορία: ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
  Τερζόπουλου Τάκη 30 - Κατερίνη
  2351076040
  6978772746
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΙΕΡΙΑ
  ΕΙΔΙΚΕΥΘΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ

  ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ-ΒΕΛΟΝΙΣΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΙΕΡΙΑ
  ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ - ΑΝΟΙΑ - ΝΟΣΟΣ ALZHEIMER
  ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ
  ΑΓΧΟΣ-ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑ – ΗΜΙΚΡΑΝΙΑ - ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
  ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΙΕΡΙΑ

  Το ιατρείο του Νευρολόγου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΗΛΙΑ, βρίσκεται στην
  Τερζόπουλου Τάκη 30 (ημιόροφος) ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  (Parking "Ευκαρπίδη" άνωθεν ζαχαροπλαστείου "Τάκης")

  ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  ΠΡΩΪ: 09:00 - 13:00
  ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 18:00 - 20:30

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΤΡΟΥ

  Toggle
προηγούμενη 1 από 12 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ