noscript image for google
Τρίτη 09 Αυγούστου 2022 | 01:31 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  Βότση 10 - Κατερίνη
  2351023216
  6934602339
  ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ & ΣΙΑ ΕΕ
  Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Κατερίνη - Εγκατάσταση - Συντήρηση & Επισκευή Ανελκυστήρων

  Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ & ΣΙΑ ΕΕ” το οποίο βρίσκεται στην Κατερίνη, δημιουργήθηκε το 1976 από τον Ηλιάδη Κρίτων, με αντικείμενο την συντήρηση και επισκευή ανελκυστήρων. Το 2017 την επιχείρηση ανέλαβαν η σύζυγός του Ελένη Ηλιάδου, ο υιός του Μάνος καθώς και η κόρη του Έλλη που είναι αρχιτέκτονας - μηχανικός με πτυχίο από την Φλωρεντία, συνεχίζοντας να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Πιερία και τις γύρω περιοχές.

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη, την εγκατάσταση, την συντήρηση και την επισκευή όλων των τύπων ανελκυστήρων καθώς και τον εκσυγχρονισμό ανελκυστήρων σε κάθε κτίριο.Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη και την εγκατάσταση ανυψωτικών ΑΜΕΑ σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κατερίνη και σε όλη την Πιερία.

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον ανελκυστήρα της πολυκατοικίας σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου.

  Παράλληλα, το γραφείο μας διαθέτει πακέτα συντήρησης, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη - συνεργάτη μας, ενώ παρέχει και 24ωρη εξυπηρέτηση σε βλάβες.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των ανελκυστήρων, το γραφείο μας, έχει συνάψει δυνατές και μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες κατασκευών, ενώ απευθύνεται σε πολυκατοικίες, πολυκαταστήματα, parking, κατασκευαστικές εταιρείες, ξενοδοχεία κ.α.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, η υπευθυνότητα, η άριστη εργασία, η έμφαση στη λεπτομέρεια και ο σεβασμός μας προς τις ανάγκες του πελάτη αποτελούν τους λόγους εκείνους που έχουν κατατάξει το γραφείο μας την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε εργασία αφορά τους ανελκυστήρες σε όλο το νομό Πιερίας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κατερίνη, όλη την Πιερία και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Άγιος Σπυρίδων - Κατερίνη
  6988544923,6988932241
  ΖΚΑΓΙΑΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Κατερίνη Πιερίας

  Η επιχείρησή μας “ΖΚΑΓΙΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Πιερία και πιο συγκεκριμένα στην Κατερίνη, δραστηριοποιείται από το 2000 με χωματουργικές εργασίες, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλο το νομό Πιερίας.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και εξειδικευμένους χειριστές, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας, οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε και καθαρισμούς οικοπέδων και αγροτεμαχίων, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει τρύπες σε περιβόλια με αρίδα ή με σφυρί.

  Παράλληλα, η επιχείρησή μας διαθέτει και σας προσφέρει χωνεμένη κοπριά που αποτελεί την ιδανική λύση για δέντρα, ακτινίδια και κήπους. Με δικά της φορτηγά αναλαμβάνει να την μεταφέρει στο σημείο που επιθυμείτε εξυπηρετωντας άμεσα όλη την Πιερία.

  Με μεράκι για την δουλειά μας

  και επιμονή στη λεπτομέρεια ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, μηχανικούς, εργολάβους, τεχνικές εταιρείες κ.α. ενώ μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Κατερίνη και σε όλη την Πιερία.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες, η επιχείρησή μας, έχει αναλάβει και φέρει σε πέρας με απόλυτη επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό έργων. Έτσι έχει καταφέρει να αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές σε χωματουργικές εργασίες σε όλη την Πιερία.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική ή σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κατερίνη και όλη την Πιερία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
  Αρχελάου 4, Λιτόχωρο - Κατερίνη
  6956467485
  6942791053
  Κουρδής Άγγελος
  Εργολάβος Οικοδομών - Θερμομονώσεις - Ελαιοχρωματισμοί - Ανακαινίσεις - Λιτόχωρο Κατερίνη

  Η επιχείρηση γενικών ανακαινίσεων Κουρδής Άγγελος, με αρκετά χρόνια εμπειρίας στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και μια ομάδα από έμπειρους τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες οικοδομικές υπηρεσίες όπου μας ζητηθεί στην Κατερίνη και στις γύρω περιοχές.

  Εγγυόμαστε άρτια συνεργασία και συνέπεια σε κάθε οικοδομικό έργο που αναλαμβάνουμε και πάντα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Τα πολυάριθμα έργα που έχουμε αναλάβει και φέρει εις πέρας καθ' όλη της πορεία της επιχείρησής μας αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών μας. Χρησιμοποιούμε επώνυμα υλικά άριστης ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  Μουσών 14- 1ο χμλ Π.Ε.Ο Κατερίνης- Θεσσαλονίκης - Κατερίνη
  2351021556
  6938444205
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  Αλουμινοκατασκευές Κατερίνη
  ______

  προφίλ εταιρείας

  Η επιχείρηση Κωνσταντινίδης ιδρύθηκε το 1971 από τον Δημήτριο Κωνσταντινίδη και δραστηριοποιείται στην Κατερίνη με μια συνεχή εξελισσόμενη πορεία στον τομέα των αλουμινοκατασκευών αποτελόντας μια από τις κορυφαίες κατασκευαστικές στην Πιερία.
  Σήμερα αξιοποιώντας 51 χρόνια εμπειρίας στον χώρο προσφέρουμε σύγχρονες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λύσεις με βάση το αλουμίνιο.
  Παρακολουθώντας με συνέπεια και ενδιαφέρον τις εξελίξεις, τις νέες εφαρμογές, τα καινούργια προϊόντα τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων άριστης ποιότητας και πάντα στις ποιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Στους ιδιόκτητους χώρους μας με τα ποιο σύγχρονα μηχανήματα και με άρτια ειδικευμένο προσωπικό δουλεύουμε με μεράκι το αλουμίνιο.

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ – ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ !

  Οι κατασκευές μας:

  Κουφώματα αλουμινίου
  Ρολά ασφαλείας & σίτες
  Θωρακισμένες πόρτες - θωρακισμένα παράθυρα
  Κάγκελα inox
  Ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο

  Η εταιρεία μας σας προσφέρει :

  Εμπειρία & Τεχνογνωσία
  Αισθητική & Λειτουργικότητα
  Ποιότητα & Αξιοπιστία

  Η καλύτερη εξυπηρέτηση και η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας είναι δέσμευση για εμάς και εγγυούμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για κάθε σας ανάγκη.

  Οι δικες σας απαιτήσεις και η δική μας εμπειρία εγγυώνται το ιδανικό αποτέλεσμα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ
  Ρήγα Φεραίου 4 Κατερίνη - Πιερίας
  6997231445
  ΜΑΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

  Οικονομικές ανακαινίσεις μπάνιου τοποθέτιση πλακιδίων -μαρμάρων - γύψινες κατασκευές ανακαινίσεις ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων στην Κατερίνη και σε ολη την Πιερία

  Ο εργολάβος πλακάς και μαρμαράς ΜΑΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ με εδρα της δουλειάς του στην Κατερίνη της Πιερίας, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια εως και σήμερα με επιτυχημένη και ανοδική πορεία , στις γενικές οικοδομικές εργασίες και στις ανακαινίσεις με εξιδίκευσή στην τοποθέτιση πλακιδίων,μαρμάρων, γυψοσανίδας και εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας σε κάθε ιδιωτικό και επαγγελματικό χώρο, (κατοικίες, καταστήματα, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία).

  Το πλήρως και εξειδικευμένο συνεργείο μας, αποτελείται από εμπειρους τεχνίτες πλακιδίων, μαρμάρων (πλακάδες μαρμαράδες), γυψαδόρους που μπορούν να διαμορφώσουν τον χώρο σας με ποιότητα και αισθητική κάνοντάς το να ξεχωρίζει.

  Ερχόμαστε στον χώρο σας και προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις, δίνοντάς σας ένα μοναδικό και οικονομικό αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών σας.

  Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αμεσα πάντα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο από την ανάθεση της ανακαίνισης εως την αποπεράτωση, από οπου μας ζητηθεί στην Κατερίνη, τον Πλαταμώνα,την Λεπτοκαρυά, το Λιτόχωρο αλλά και σε ολο το νομό Πιερίας και στους ομορους νομούς τηςΘεσσαλονίκης, Πέλλας μόνο για σοβαρές προτάσεις

  Τα υλικά και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα με ποιότητα και τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μήν υπάρχουν μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις κατοικιών κτιρίων, ξενοδοχείωνστην Κατερίνη, τον Πλαταμώνα,την Λεπτοκαρυά, το Λιτόχωρο αλλά και σε ολο το νομό Πιερίας
  Τοποθετήσεις πλακιδίων, παντός τύπου και μεγάλων διαστάσεων, γρανιτών, ψηφίδων
  Τοποθετήσεις πλακιδίων μπάνιου με στόχο να δώσουμε στο χώρο σας μια ιδιαίτερη και καλαίσθητη διακοσμητική όψη.
  Ξήλωμα παλαιών πλακιδίων και αντικατάσταση με καινούργια
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε δάπεδα,τοίχους
  Πατητή τσιμεντοκονία σε ποικιλία χρωμάτων για επίστρωση πριν από την τοποθέτιση των πλακιδίων η εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια κ.α. Είναι ένα υλικό με άριστες αντοχές και τέλεια αδιαβροχοποίηση.
  Ειδικές τοποθετήσεις πλακιδίων σε μπαλκόνια, βεράντες, ταράτσες, αυλέςμε ποικιλία σχεδίων (ισια, ρόμβος)
  Τοποθέτηση πλακιδίων σεενδοδαπέδιαθέρμανση
  Τοποθετήσεις πλακιδίων κουζίνας
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε πισίνες
  Επισκευές - επιδιορθώσεις πλακιδίων
  Τοποθετήσειςμαρμάρων σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, (καταστήματα, ξενοδοχεία)
  Μαρμαρικέςεργασίες - Τρίψιμο μαρμάρων χωρίς σκόνες
  Επενδύσεις μαρμάρου σε τζάκια σε δάπεδα σε μπάνια σε πάγκους κουζίνας
  Σκάλες μαρμάρινες ,πλατύσκαλα
  Λούστρα
  ΚρυσταλλοποιήσειςΣυντήρηση - γυάλισμα μαρμάρων
  Μαρμαροποδιέςορθομαρμαρώσεις
  Επενδύσεις πέτρας, σε τοίχους, κολώνες,καμάρες
  Εντοιχισμός πέτρας
  Πλακοστρώσεις με πέτρα η πλάκες σε αυλές πεζοδρόμια
  Γύψινες διακοσμήσεις – Γύψινες κατασκευές
  Γύψινα
  Γύψινες ανακινίσεις
  Γυψοσανίδες- Ψευδοροφές – Χωρίσματα
  Τοποθετήσεις γυψοσανίδων σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους ,γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία
  Κούτελα γυψοσανίδας
  Κρυφούς φωτισμούς θόλους,ροζέτες, κορνίζες
  Ψευδοροφές γυψοσανίδας
  Οροφές με ορυκτές ίνες
  Ράφια γυψοσανίδας, ανακαινίσεις σε βιτρίνες καταστημάτων
  Επενδύσεις Τζακιών με γυψοσανίδα
  Χωρίσματα , τοιχοποιίες, τσιμεντοσανίδες

  Οι ανακαινίσεις που εχουμε αποπερατώσει στην Κατερίνη και σε ολη την Πιερία καθώς και στην Θεσσαλονίκη ολα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την δουλειά μας και το ονομά μας

  Απευθυνθείτε σ’ εμάς για κάθε μικρή ή μεγάλη οικοδομική ανακαίνιση.
  Το συνεργείο μας έχοντας πάντα σαν στόχο την ικανοποίηση του πελάτη εργάζεται με συνέπεια επαγγελματισμό και υπευθυνότητα προσφέροντας τις υπηρεσίες του στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα !!!

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  ΜΑΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

  Ο εργολάβος ανακαινίσεων πλακιδίων και μαρμάρων στην Κατερίνη

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Τοποθετήσεις πλακιδίων Κατερίνη,Πλαταμώνας,Λιτόχωρο,Λεπτοκαρυά Πιερία

  Τοποθετήσεις μαρμάρων Κατερίνη,Πλαταμώνας,Λιτόχωρο,Λεπτοκαρυά Πιερία

  Πλακάδες Κατερίνη,Πλαταμώνας,Λιτόχωρο,Λεπτοκαρυά Πιερία

  Μαρμαράδες Κατερίνη,Πλαταμώνας,Λιτόχωρο,Λεπτοκαρυά Πιερία

  Οικονομικές ανακαινίσεις μπάνιου-κουζίνας -δάπεδα Κατερίνη,Πλαταμώνας,Λιτόχωρο,Λεπτοκαρυά Πιερία

  Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων Κατερίνη,Πλαταμώνας,Λιτόχωρο,Λεπτοκαρυά Πιερία

  Γυψοσανίδες Κατερίνη,Πλαταμώνας,Λιτόχωρο,Λεπτοκαρυά Πιερία

  Γύψινα Κατερίνη,Πλαταμώνας,Λιτόχωρο,Λεπτοκαρυά Πιερία

  Γύψινες κατασκευές Κατερίνη,Πλαταμώνας,Λιτόχωρο,Λεπτοκαρυά Πιερία

  Γύψινες ανακαινίσεις Κατερίνη,Πλαταμώνας,Λιτόχωρο,Λεπτοκαρυά Πιερία

  Πατητή τσιμεντοκονία Κατερίνη,Πλαταμώνας,Λιτόχωρο,Λεπτοκαρυά Πιερία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  1ο χιλ. Π.Ε.Ο Κατερίνης, Θεσσαλονίκης - Κατερίνη
  2351077694
  6978333040
  Παπαδόπουλος Νικόλαος
  Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Ζάντες - Πόρτες - Καθίσματα - Προφυλακτήρες - Κατερίνη

  H Επιχείρηση Παπαδόπουλος Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων έχει στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την ποιότητα των προϊόντων της.
  Η εταιρεία του κυρίου Παπαδόπουλου Nικόλαου, δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στο χώρο των ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων.

  Θα βρείτε τεράστια γκάμα επώνυμων, γνήσιων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, ειδών φανοποιίας και μηχανικών μερών.
  Με μια επίσκεψη σας μπορείτε να διαπιστώσετε την τεράστια γκάμα Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων Φανοποιίας που διαθέτουμε. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα ενήμερο για κάθε νέο προϊόν που διαθέτουμε στην αγορά, και ο πελάτης μας μπορεί να αισθάνεται σίγουρος ότι θα εξυπηρετηθεί με τρόπο άκρως επαγγελματικό και άμεσο.

  Οι συχνές παραλαβές μας, ανανεώνουν την ήδη τεράστια γκάμα μας σε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ
  25ης Μαρτίου 11 - Κατερίνη
  2351061063
  6993376662
  Αρτοζαχαροπλαστείο - Καφές - Σάντουιτς - Αρτοσκευάσματα - Κατερίνη

  Το αρτοποιείο Καστανιώτηέχοντας μια επιτυχημένη πορεία από το 1982 στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, παρέχει από την έδρα του στην Κατερίνη και πιο συγκεκριμένα επί της οδού 25ης Μαρτίου 11, φρέσκα αρτοσκευάσματα και ψωμί καθημερινά με προσήλωση και αγάπη.

  Με άριστα επιλεγμένα υλικά υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, το ζεστό περιβάλλον, την άριστη εξυπηρέτηση και το σεβασμό προς τον καταναλωτή στοχεύουμε η επιχείρηση μας να φτάσει πρώτη στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού.

  παράγουμε καθημερινά:

  άρτο

  κρουασάν

  πίτες

  βουτήματα

  κέικ

  σάντουϊτς

  καφές

  γλυκά

  Αναλαμβάνουμε παραγγελίες για τροφοδοσίες καταστημάτων, ξενοδοχείων και εκδηλώσεων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Πλαστήρα Νικόλαου 26Α - Κατερίνη
  2351078694
  6976295853
  ΔΟΥΚΑΣ
  Ολοκληρωμένες Λύσεις Καθαρισμού Κατερίνη Πιερίας

  Η επιχείρησή μας “ΔΟΥΚΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη Πιερίας, δραστηριοποιείται από το 2009 στο χώρο του εξειδικευμένου καθαρισμού, προσφέροντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού καθώς και ποιοτικά προϊόντα σε οικονομικές τιμές

  Διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που αποτελούνται από έμπειρους και υπεύθυνους ανθρώπους, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για τον καθαρισμό ή την συντήρηση του χώρου σας στην Κατερίνη και σε όλη την Πιερία.

  Παράλληλα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από χαρτικά, απορρυπαντικά και αναλώσιμα προϊόντα τα οποία διατίθενται σε χονδρική πώληση, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Πιερία.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο του καθαρισμού, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε πάσης φύσεως εργασία καθαρισμού. Αναλαμβάνουμε αρχικούς, τακτικούς και έκτακτους καθαρισμούς σε οποιοδήποτε κτίριο επιθυμείτε.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών και μοκετών με δυνατότητα δωρεάν παραλαβής - παράδοσης από τον χώρο σας.

  Επιθυμώντας να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιό απαιτητικού πελάτη, η επιχείρησή μας, αναβαθμίζει διαρκώς τον εξοπλισμό της, ενώ το συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε δεν σταματά να παρακολουθεί οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει στον χώρο του καθαρισμού.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, διερευνούμε και ενημερώνουμε διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για τον καθαρισμό του χώρου σας αλλά και για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας.

  2351078694, 6976295853

  Κατερίνη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑ - Κατερίνη
  2351081235
  6974319286
  Η εταιρία μας ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ εδρεύει στην Κάτω Μηλιά στην Κατερίνη και δραστηριοποιείται στο χώρο των σιδηροκατασκευών για πολλά χρόνια. Με την εμπειρία που έχουμε, το έμπειρο προσωπικό, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία καθώς και να σας συμβουλέψουμε σε οποιαδήποτε εργασία χρειαστείτε. Τα έργα και οι κατασκευές μας έχουν να κάνουν με οτιδήποτε έχει να κάνει με τις σιδηροκατασκευές.

  Κατασκευάζουμε και επιδιορθώνουμε από κινητά μέρη βαρέων χωματουργικών μηχανημάτων μέχρι είδη διακόσμησης εσωτερικού χώρου. Κατασκευάζουμε κάδους χωματουργικών, γεωργικά μηχανήματα, στέγαστρα, είδη κιγκαλερίας και διορθώνουμε ή ανακατασκευάζουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με σιδηροκατασκευή. Επίσης στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί μηχανουργείο και εκτελούμε ειδικές συγκολλήσεις διαφόρων κραμμάτων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ
  Κατερίνη - Πιερίας
  6939400441
  Εργαστήρι Χειροποίητων Ειδών Δώρου - Εποχιακά Είδη - Διακόσμηση - Μπομπονιέρες Γάμου - Βάπτισης

  Στο The Fox in the market, μπορείτε να βρείτε όμορφες και έξυπνες προτάσεις και ιδέες, που αφορούν στην διακόσμηση, στην ομορφιά, στην ευεξία, στην επιλογή δώρων καθώς και στην διοργάνωση εκδηλώσεων.

  Η ομάδα μας ενημερώνεται, ερευνά, ανακαλύπτει και παρουσιάζει νέες προτάσεις για events που αποθεώνουν την κομψότητα και το style, μετατρέποντας την ανάγνωση σε μια ευχάριστη εμπειρία.

  Με προτεραιότητα τις ευχές τις απαιτήσεις και την ικανοποίηση του πελάτη προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Προτείνουμε Οργανώνουμε Ετοιμάζουμε

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  4ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Κατερίνη
  2351079157
  6971609751
  Το κατάστημα μας BOB'S MOTOR GARAGE εδώ και χρόνια είναι δίπλα σας στη Κατερίνη προσφέροντας σας υπηρεσίες service και επισκευής μοτοσυκλετών.

  Πάντα ως προτεραιότητα βάζουμε την ικανοποίηση του πελάτη και για αυτο διαθέτουμε σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να λύσουμε το κάθε πρόβλημα από κάθε μηχανή.

  Περα απο υπηρεσίες service προσφέρουμε επίσης:

  Ανταλλακτικά Μοτοσυκλετών

  Εμπόριο Μοτοσυκλετών

  Εξοπλισμό Ασφάλειας

  Αξεσουάρ

  Με τα χρόνια εμπειρίας και τις γνώσεις που διαθέτουμε σας εγγυόμαστε μια σωστή δουλειά χωρίς παρακάμψεις
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
  Θεσσαλονίκης 49 - Κατερίνη
  6995619681
  Η επιχείρηση του Δημήτρη Κουρινιώτηδραστηριοποιείται πάνω από 12 χρόνια στις ταπετσαρίες και τη βιοτεχνία επίπλων δημιουργώντας ένα άριστο αποτέλεσμα που ικανοποιεί τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών.

  Η υψηλή ποιότητα παροχήςτων υπηρεσιών μας και των προϊόντων μας αποτελεί ένα από τους βασικούς λόγους που η επιχείρηση μας έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια στον τομέα του επίπλου.

  Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχήστην επιλογή των πρώτων υλών είτε αφορά την κατασκευή επίπλου είτε στην αλλάγη υφάσματος της ταπετσαρίας σας δημιουργώντας μια κατασκευή υψηλών προδιαγραφών με αντοχή στο χρόνο.

  Κατασκευάζουμε κατόπιν παραγγελίαςκαναπέδες και κρεβάτια στις διαστάσεις και στο σχέδιο που επιθυμείτε.

  Για εμάς ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός για αυτό μαζί μελετάμε και προσφέρουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σας και καλύπτουν τις ανάγκες του χώρου σας είτε είναι το σπίτι σας είτε ο επαγγελματικός σας χώρος .

  Άμεση εξυπηρέτηση- Συνέπεια στο χρόνο παράδοσης!

  Με εκτίμηση, Δημήτρης Κουρινιώτης

  ταπετσαριες επιπλων κατερινη, αλλαγες υφασματων σε επιπλα κατερινη, βιοτεχνια σαλονιων κατερινη, επισκευες επιπλων κατερινη, κατασκευη καναπε κατερινη, κατασκευη κρεβατιου κατερινη, στρωματα κρεβατιου κατερινη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ – ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  Μεγάλου Αλεξάνδρου 22, ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ - Πιερίας
  2352042543
  6944688460
  Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Νέοι Πόροι Πιερίας.

  Mία φιλική και ήσυχη οικογενειακή επιχείρηση με όμορφο κήπο και φοίνικες. Εδώ θα βρείτε πάρκινγκ και δωρεάν WiFi. Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε το Restaurant με μεγάλη ποικιλία γευστικών και απολαυστικών πιάτων.

  Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα μας και δωμάτια El Greco, βρίσκονται 100 μέτρα από τη θάλασσα. Διαθέτουμε πολυκουζινάκι πλήρως εξοπλισμένο, aircondition, led TV, free internet & ευρύχωρα μπαλκόνια. Σε εμάς στο El Greco θα βρείτε δίκλινα, τρίκλινα & τετράκλινα δωμάτια. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως ανακαινισμένα από το 2016. Κάντε μια κράτηση τώρα!

  H γειτονιά μας βρίσκεται μόλις 2 λεπτά από τη θάλασσα στα 100 μετρα με τα πόδια ενώ δίπλα υπάρχει super market. Απολαύστε και ευχαριστηθείτε στις διακοπές σας, τις όμορφες παραλίες μας. Η πρόσβαση στο κατάλυμα είναι εύκολη απο τον αυτοκινητόδρομο μόλις 3 λεπτά με το αυτοκίνητο. Ο σταθμός των τραίνων είναι 10 λεπτά με τα πόδια από το κατάλυμα μας. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε τον Όλυμπο, το κάστρο του Πλαταμώνα και το αρχαίο θέατρο του Δίου, τους παραδοσιακούς οικισμούς των Παλαιών Πόρων και Παλαιού Παντελεήμων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  Κύπρου 3, Παραλία Κατερίνης - Κατερίνη
  2351061422
  6972701130
  Hotel Valentina

  Ξενοδοχείο δίπλα σε καταστήματα, σετεράστια αμμουδιά, για παιχνίδια στη θάλασσα & με νυχτερινή ζωή.

  Σε κεντρική τοποθεσία στην παραλία της Κατερίνης, μόλις 30 μέτρα από τη θάλασσα, το Hotel Valentina προσφέρει κλιματιζόμενα στούντιο με δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι με θέα στο χωριό.

  Η περιοχή μας είναι μια συλλογή από διαφορετικά τοπία και χρώματα. Καθώς η φύση αλλάζει από περιοχή σε περιοχή, το ίδιο κάνουν και οι άνθρωποι, ο πολιτισμός και οι παραδόσεις. Η πόλη της Θεσσαλονίκης περιβάλλεται από όμορφα τοπία. Στα ανατολικά βρίσκεται η Χαλκιδική, ένας παραθαλάσσιος παράδεισος που αποτελείται από παραδεισένιες παραλίες, παρθένα έρημο και τον μοναχικό κόσμο του Αγίου Όρους.

  Το Hotel Valentina βρίσκεται στη διεύθυνση Κύπρου 3. Η κεντρική του θέση το καθιστά ιδανική βάση για να απολαύσετε τα τοπικά αξιοθέατα της περιοχής ή για ημερήσιες εκδρομές σε μερικούς από τους πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς, όπως το υποβλητικό τοπίο των Γρεβενών, όπου η φύση ανταμείβει τους επισκέπτες με ένα μοναδικό αίσθημα ηρεμίας.

  Εδώ θα απολαύσετε όλο το χρόνο πληθώρα δραστηριοτήτωνδραστηριοτήτων, από θαλάσσια σπορ μέχρι σκι, πεζοπορία και παρατήρηση πουλιών.

  Είτε έρχεστε για παρατεταμένες χειμερινές ή καλοκαιρινές διακοπές ή μια σύντομη απόδραση το Σαββατοκύριακο με φίλους και οικογένεια, η Κατερίνη είναι ένας από αυτούς τους προορισμούς που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εμπειρίες που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

  Παροχές:
  Σε όλα τα στούντιο του Valentina Hotel υπάρχει μικρή κουζίνα με παροχές μαγειρέματος και ψυγείο. Καθένα διαθέτει τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών.

  Αποστάσεις:
  Το κατάλυμα απέχει 100μ. από την εκκλησία της Αγίας Φωτεινής. Η πόλη της Κατερίνης απέχει 9,4χλμ. από το κατάλυμα. Ο Όλυμπος βρίσκεται σε απόσταση 15,5 μιλίων και ο αρχαιολογικός χώρος του Δίου είναι 20,2 μίλια μακριά Μακεδόνια.

  Check-in 14:00 - 22:00
  Check-out 09:00 - 12:00
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Μακρύγιαλος - Κατερίνη
  6997506617
  6997506617
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ - ΠΙΕΡΙΑ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

  Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της οικοδομής παρέχουμε ολοκληρωμένες οικοδομικές εργασίες για κατασκευή , επισκευή και ανακαίνιση παντός τύπου κτιρίου, με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

  Τα άρτια καταρτισμένα συνεργεία μας με την συνεχή τους ενημέρωση για όλες τις καινοτομίες που αφορούν νέα υλικά και τις εφαρμογές τους στην οικοδομή , σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας εργασίες τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα της εκάστοτης εργασίας.

  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, επισκευή, αναπαλαίωση και ανακαίνιση παντός τύπου κτιρίου διαμορφώνοντας εκ νέου τον χώρο με χρήση γυψοσανίδας και σας προσφέρουμε ένα νέο λειτουργικό χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες σας .

  Σε συνεργασία με μηχανικούς , αρχιτέκτονες και διακοσμητές αναλαμβάνουμε την κατασκευή του κτιρίου σας απο τα σχέδια και σας το παραδιδουμε με το κλειδί στο χέρι.

  Κατασκευάζουμε επαγγελματικούς χώρους για κάθε δραστηριότητα με γνώμονα την καλύτερη διαρρύθμιση και λειτουργικότητα καθώς και την αντοχή του στο χρόνο.

  Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε κάθε οικοδομική εργασία που απαιτείται για την ολοκλήρωση του έργου χωρίς να υπάρχουν καθυστερήσεις γι'αυτό και τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν:
  - παντός τυπου οικοδομικές εργασίες
  - ανακαινίσεις κτιρίων με το κλειδί στο χέρι
  - αναπαλαιώσεις κτιρίων
  - κατασκευή κτιρίων
  - επισκευή κτιρίων
  - τοποθέτηση πλακιδίων
  - μονώσεις - στεγανοποιήσεις
  - ελαιοχρωματισμοί κτιρίων
  - γυψοσανίδες - χωρίσματα
  - μερεμέτια

  Με συνέπεια και υπευθυνότητα σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας εργασίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση
  Οικοτεχνική

  οικοδομικες κατασκευες κατερινη - οικοδομικες κατασκευες πιερια - γενικες κατασκευαστικες εργασιες βορεια ελλαδα
  κατασκευη κτιριων κατερινη - κατασκευη κτιριων πιερια - παντος τυπου ανακαινισεις κτιριων κατερινη
  παντος τυπου ανακαινισεις κτιριων πιερια - επισκευη κτιριων κατερινη - επισκευη κτιριων πιερια - κατασκευη σπιτιου πιερια
  κατασκευη καταστηματων πιερια - κατασκευη καταστηματων κατερινη - παντος τυπου οικοδομικες εργασιες κατερινη
  παντος τυπου οικοδομικες εργασιες πιερια - οικοδομικα εργα κατερινη - τεχνικη εταιρεια κατερινη - κατασκευαστικη εταιρεια κατερινη
  ανακαινιση σπιτιου κατερινη - γενικη ανακαινιση σπιτιου πιερια- αναπαλαιωση κτιριων κατερινη - πιερια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Β Πάροδος Νικολάου Πλαστήρα 51 - Κατερίνη
  6975846858
  ΑΛΕΞΗΣ
  Συνεργείο Καθαρισμού Κατερίνη Πιερίας

  Το συνεργείο καθαρισμού “ΑΛΕΞΗΣ” το οποίο βρίσκεται στην Κατερίνη, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 8 χρόνια με καθαρισμούς οικιών, επαγγελματικών χώρων και πολυκατοικιών, έχοντας ως στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Mε σταθερά βήματα και με στόχο την άμεση ικανοποίηση του πελάτη που επιζητά την καλύτερη ποιότητα εργασιών, έχουμε δημιουργήσει μία συνεχώς αναπτυσσόμενη και δυναμική επιχείρηση στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού που μπορεί να σας προτείνει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες.

  Διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένα και υπεύθυνα συνεργεία καθαρισμού, που αποτελούνται από ανθρώπους που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο χώρο και στα προσωπικά σας αντικείμενα, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την απόλυτη καθαριότητα του χώρου σας, χωρίς φθορές ή ζημιές.

  ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ

  αναλαμβάνουμε βιολογικούς καθαρισμούς, καθαρισμούς χαλιών και μοκετών, το πλύσιμο και το στεγνό καθαρισμό ρούχων και λευκών ειδών καθώς και απολυμάνσεις - απεντομώσεις κτιρίων σε όλη την Κατερίνη.

  Χρησιμοποιούμε εξελιγμένα μηχανήματα, ενώ δεν παύουμε να αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και η εξέλιξη στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού, ώστε να σας προσφέρουμε πάντα άψογες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και υγιεινής. Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των επαγγελματικών καθαρισμών, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων έχοντας ως βασικές αρχές τον σεβασμό και την συνέπεια απέναντι σε κάθε πελάτη καθώς και την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.
  Εξυπηρετούμε άμεσα Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Βέροια & Λάρισα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Προύσσης 9 - Κατερίνη
  2351078715
  6978185377
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΤΡΑΧΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΙΕΡΙΑ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

  Η επιχείρησή μας με έδρα την Κατερίνη Πιερίας ,με πολυετή εμπειρία στο χώρο της οικοδομής, αναλαμβάνει ολοκληρωμένες εργασίες ελαιοχρωματισμού, μόνωσης και γύψινων κατασκευών , σε μικρής , μεσαίας καιμεγάλης κλίμακας κτιρια.

  Στην ανακαίνιση του σπιτιού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου αναλαμβάνουμε την μεταμόρφωση του σε ένα σύγχρονο χώρο με κρυφούς φωτισμούς ,γύψινα χωρίσματα αλλά και ψευδοροφές.

  Οι νέες τάσεις της μόδας προστάζουν περισσότερες έξυπνες λύσεις στην διαμόρφωση του προσωπικού μας χώρου και σε αυτό αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε με ράφια γυψοσανίδας αλλά και ολόκληρες συνθέσεις σαλονιού από γυψοσανίδα.

  Με την δημιουργία κρυφών φωτισμών με τη χρήση γυψοσανίδας αλλάζετε την αισθητική του σπιτιού σας και εξοικονομείτε ενέργεια.

  Διακοσμήστε το τζάκι σας με όμορφες γύψινες επενδύσεις και δώστε έναν άλλο αέρα στην θέρμανση σας.

  Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο τομέατων ελαιοχρωματισμών κτιρίων, εσωτερικού και εξωτερικού βαψίματος οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

  Δημιουργούμε καλαίσθητους χώρους φροντίζοντας την σωστή προετοιμασία των επιφανειών και την εφαρμογή άριστων οικολογικών χρωμάτων με προσοχή για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

  Εκτός από την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας , θα εκτιμήσετε την συνέπεια μας στους χρόνους παράδοσης αλλά και την καθαρή και επιμελημένη εργασία μας.

  Ανακαινίστε τον χώρο σας με μοντέρνους αλλά και κλασσικούς χρωματικούς συνδυασμούς . Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα ,για να σας βοηθήσουμε στην σωστή επιλογή χρωμάτων σύμφωνα με τον χώρο σας και τις ανάγκες σας.

  Η τεχνογνωσία μας πάνω στο τομέα της μόνωσης αλλά και η συνεχή ενημέρωσή μας για τις νέες τεχνικές και τα νέα υλικά εγγυούνται άριστη ποιότητα εργασιών.

  Μελετούμε με προσοχή τον χώρο σας και αφού αναλύσουμε τις ανάγκες κάθε επιφάνειας αποφασίζουμε την καταλληλότερη τεχνική .Κατόπιν με άριστης ποιότητας μονωτικά υλικά καλύπτουμε τις επιφάνειες και φροντίζουμε την παραμικρή λεπτομέρεια για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

  Με συνέπεια και επιμελημένη εργασία αναλαμβάνoυμε:
  -παντός τύπου γύψινες κατασκευές
  - ελαιοχρωματισμοί κτιρίων
  - μόνωση σπιτιού
  - θερμοπροσόψεις κτιρίων
  - βάψιμο σπιτιού
  - βάψιμο καταστημάτων
  - φρεσκαρίσματα
  - σπατουλαριστά
  - σπατουλάρισμα γυψοσανίδας
  - τεχνοτροπίες
  - μονώσεις κτιρίων
  - στεγανοποίηση ταράτσας
  - πρόγραμμα εξοικονομώ
  - ειδικές γύψινες κατασκευές

  Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε εργασίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής και να σας παραδώσουμε έναν χώρο ανανεωμένο και προστατευμένο από παντός τύπου καιρικές συνθήκες

  Με εκτίμηση
  Τραχίδης Αντώνης
  6978185377

  γυψοσανιδες κατερινη πιερια - παντος τυπου γυψινες κατασκευες κατερινη πιερια - παντος τυπου γυψινες κατασκευες κατερινη - βαψιμο γραφειων κατερινη
  θερμοπροσοψεις κτιριων κατερινη πιερια - εξωτερικη θερμομονωση κτιριου κατερινη - βαψιμο σπιτιου κατερινη - βαψιμο καταστηματων κατερινη
  φρεσκαρισματα κατερινη -ελαιοχρωματιστης κατερινη - ελαιοχρωματιστες κατερινη - προγραμμα εξοικονομω κατερινη πιερια - τεχνοτροπιες κατερινη σπατουλαριστα κατερινη - μονωσεις κτιριων πιερια -μονωση σπιτιου πιερια - μονωση ταρατσας πιερια - θερμοποροσοψεις κτιριων πιερια -
  θερμομονωση κτιριων πιερια - γυψοσανιδες πιερια - παντος τυπου βαψιματα πιερια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Βροντού - Πιερίας
  6977378701,6996988027
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

  Με πολυετή εμπειρία στις γύψινες κατασκευές σας προσφέρουμε εργασίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Δημιουργούμε παντός τύπου γύψινες διακοσμήσεις σε κλασικούς σχεδιασμούς αλλά και μοντέρνες συνθέσεις που ακολουθούν πάντα τις πιο σύγχρονες τεχνικές .

  Με σεβασμό στις ανάγκες σας διαμορφώνουμε τον εσωτερικό χώρο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου και σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής γύψινες κατασκευές και γύψινες διακοσμήσεις.

  Διακρινόμαστε για την συνέπεια ,τον επαγγελματισμό μας και για τις ανταγωνιστικές τιμές μας.

  Στόχος μας είναι να ανανεώσουμε τον χώρο σας και με την κατασκευή γύψινων χωρισμάτων , ψευδοροφής και κρυφών φωτισμών να αναβαθμίσουμε την καθημερινή σας εμπειρία.

  Η επιχείρησή μας με το άριστα καταρτισμένο συνεργείο της , εγγυάται άριστα αποτελέσματα που θα απολαμβάνετε μια ζωή. Σε αυτό συμβάλλει η συνεχής ενημέρωση μας πάνω στην εξέλιξη των υλικών αλλά και της σωστής εφαρμογής αυτών για την καλύτερή απόδοσή τους και την μακροβιότητά τους.

  Ανακαινίστε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο με νέους χρωματικούς συνδυασμούς και τοποθέτηση γυψοσανίδας. Αναλαμβάνουμε να βάψουμε τον χώρο σας με τα χρώματα της επιλογής σας και να τοποθετήσουμε ταπετσαρίες που ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

  Ακόμη το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει παντος τύπου μονώσεις ώστε το κτίριο σας να έχει μιαολοκληρωμένη προστασία απο την φθορα του χρόνου και των καιρικών συνθηκών . Μονώνουμε το κτίριο σαςολοκληρωμένα και με επιμέλεια χρησιμοποιώντας μόνο άριστα υλικά και δοκιμασμένα για τις αποδόσεις τους.

  Ξεκινάμε απο την στεγανοποίηση της ταράτσας σας , συνεχίζουμε την θερμοπρόσοψη όλου του κτιρίου καισυνεχίζουμε με την στεγανοποίηση των υπογείων για να σας παραδώσουμε ένα κτίριο πλήρωςπροστατευμένο σε βάθος χρόνου.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:
  - γύψινες κατασκευές κατερινη
  - γύψινες επενδύσειςκατερινη
  - γύψινες διακοσμήσειςκατερινη
  - διαμόρφωση χώρων
  - τοποθέτηση γυψοσανίδας
  - ειδικές διακοσμητικές κατασκευές
  - ελαιοχρωματισμοί κτιρίωνκατερινη
  - μονώσεις κτιρίων κατερινη
  - παντος τύπου μονώσειςκατερινη
  - θερμοπροσοψεις κτιρίωνκατερινη
  - βάψιμο σπιτιούκατερινη
  - βάψιμο καταστημάτωνκατερινη
  - ανακαίνιση σπιτιούκατερινη
  - ανακαίνιση καταστημάτωνκατερινη
  - στεγανοποίηση ταρατσώνκατερινη
  - στεγανοποίηση υπογείων κατερινη
  - κρυφοί φωτισμοί
  - χωρίσματα με γυψοσανίδα
  - κατασκευή ψευδοροφής
  - ειδικές γύψινες κατασκευέςκατερινη

  Εξυπηρετούμε Κατερίνη - Λιτόχωρο - Νεοι Ποροι - λεπτοκαρυα - Κορινό - Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική - Βέροια κατόπιν συνεννόησης.
  Με εκτίμηση

  Διονύσης Δασκαλόπουλος
  6977378701

  παντος τύπου μονωσεις κατερινη - παντος τυπου μονωσεις κορινος - παντος τυπου μονωσεις λιτοχωρο - παντος τυπου μονωσεις λεπτοκαρυα
  παντος τυπου μονωσεις νεοι ποροι - παντος τυπου μονωσεις κορινος - παντος τυπου μονωσεις χαλκιδικη - παντος τυπου μονωσεις βεροια
  θερμοπροσοψεις κτιριων κατερινη - θερμοπροσοψεις κτιριων κορινος - θερμοπροσοψεις κτιριων νεοι ποροι - θερμοπροσοψεις κτιριων λιτοχωρο
  θερμοπροσοψεις κτιριων πιερια - ελαιοχρωματισμοι κτιριων πιερια - ελαιοχρωματισμοι κτιριων κατερινη - ελαιχρωματισμοι κτιριων κορινος
  ελαιοχρωματισμοι κτιριων λιτοχωρο - ανακαινιση κτιριων πιερια - βαψιμο σπιτιου κατερινη - βαψιμο σπιτιου πιερια - βαψιμο καταστηματων πιερια
  βαψιμο καταστηματων κατερινη - γυψινες κατασκευες πιερια - γυψινες κατασκευες κατερινη - γυψινες κατασκευες λιτοχωρο - γυψινες κατασκευες κορινος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  Κρέσνας 2 - Κατερίνη
  2351500865
  6980307151
  Σκέφτεστε να αλλάξετε πάροχογια οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα;
  Σε συνεργασία με κάποιες απότις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή παρόχου. Η διαδικασία αλλαγήςείναι απλή, χωρίς αλλαγή στο μετρητή σας ή διακοπήτου ρεύματος.

  Χρειάζεται να υπογράψετε τη σύμβαση προμήθειας με τον πάροχο ρεύματος της επιλογής σας (την οποία σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά) και να μας προσκομίσετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (ταυτότητα, τελευταίο λογαριασμόρεύματος και φωτογραφία του ρολογιού ρεύματος.)

  Ο προμηθευτής αναλαμβάνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας συνήθως εντός μιας εβδομάδας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Νικ. Πλαστήρα 33 - Κατερίνη
  2351048059
  6972349709, 6980387418
  ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ -ΚΤΙΡΙΩΝ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΣΠΙΤΙΩΝ – ΚΤΙΡΙΩΝ – ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ – ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ – ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ–ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ /ΠΙΕΡΙΑ/ΛΙΤΟΧΩΡΟ/ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ/ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

  Βάλτε χρώματα και αλλάξτε τον χώρο σας !!!!!!

  Ο εργολάβος ανακαινίσεων ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ που εδρεύει στην Κατερίνη Πιερίας, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια ,με εξιδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς στις γύψοσανίδες και στις γύψινες διακοσμήσεις (κατοικιών, καταστημάτων ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου). .

  Το τεχνικό μας συνεργείο, αποτελείται από εμπειρους ελαιοχρωματιστές, και γυψαδόρους που μπορούν να παρέχουν αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Κατερίνη, Λιτόχωρο, Λεπτοκαρυά, Πλαταμώνα και, σε ολο το νομό Πιερίας..

  Με ποιότητα εργασίας, προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, που αρμόζουν στον δικό σας χώρο. Προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν το σπίτι σας η τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Επιμελούμαστε τους χώρους σας, δημιουργούμε ιδανικές χρωμοσυνθέσεις που δίνουν προσωπικότητα και στυλ μεταμορφώνοντας τον χώρο σας.. φροντίζουμε πάντα ο χώρος εργασιών να διατηρείται απόλυτα καθαρός.
  Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων και χρησιμοποιούμε τα πιό καλά υλικά επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών, χρώματα πλαστικά ακρυλικά και οικολογικά, υδροχρώματα για ποιότητα και αντοχή στον χρόνο ολων των εργασιών που παρέχουμε.

  Οι υπηρεσιες μας :
  Ελαιοχρωματισμοί και βαψίματα

  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα και αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
  Βαψίματα - φρεσκαρίσματα με συνδυσμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για το σπίτι σας.

  Δημιουργούμε τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)
  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και μηχάνημα airless για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων με μεγάλα υψη και μεγάλες επιφάνειες (πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα και όλα τα μερεμέτια πρίν από το βάψιμο

  Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια
  Σας παραδίνουμε τον χώρο καθαρό παρέχουμε προσεγμένη δουλειά με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς μερεμέτια και κακοτεχνίες.
  Γυψοσανίδες – ψευδοροφές χωρίσματα

  Γύψινες διακοσμήσεις κατοικιών καταστημάτων ξενοδοχείων

  Τοιχοποιίες από γυψοσανίδα

  Τοιχοποιίες από τσιμεντοσανίδα

  Διαχωριστικά όλων των τύπων σε καταστήματα , βιτρίνες, γραφεία

  Γύψινες κατασκευές εξωτερικών χώρων

  Διακοσμητικές επενδύσεις τοίχων

  Διακοσμητικές ψευδοροφές πολλαπλών επιπέδων

  Ειδικές κατασκευές με γυψοσανίδες

  Ράφια

  Κρυφοί φωτισμοί, θόλοι, κορνίζες, ροζέτες

  Τζάκια επενδύσεις τζακιών

  Ανακαινίσεις καταστημάτων, βιτρίνες, ράφια κ.α

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο των ελαιοχρωματισμών είναι μόνο να δημιουργούμε ικανοποιημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες
  Για αυτό λοιπόν

  Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε δωρεάν στο χώρο σας, ώστε να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη αλλά και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση
  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σας, με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης της εργολαβίας των ελαιοχρωματισμών απο την αρχή της ανάθεσης εως την αποπεράτωσή της.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  Ο εργολάβος ελαιοχρωματισμών στην Κατερίνη

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
  Γανόχωρα - Κατερίνη
  2351092191
  Τσιούπρος
  Κρεοπωλείο Κατερίνη

  Στο κρεοπωλείο μας “Τσιούπρος” το οποίο βρίσκεται στην Κατερίνη μπορείτε να βρείτε καθημερινά φρέσκα νωπά κρέατα σε οικονομικές τιμές. Το κρεοπωλείο μας στην Κατερίνη, εδώ και χρόνια σας παρέχει ντόπια κρέατα και κρεατοσκευάσματα άριστης ποιότητας και γεύσης.

  Στόχος μας είναι να φέρνουμε στο τραπέζι σας ελληνικό κρέας με ταυτότητα, επιλεγμένο από τις καλύτερες περιοχές της χώρας μας και να το προσφέρουμε σε ασυναγώνιστες τιμές. Αναλαμβάνουμε χονδρικό και λιανικό εμπόριο.

  Στο κρεοπωλείο μας στην Κατερίνη θα βρείτε: φρέσκα και νωπά κρέατα, χοιρινά κρέατα, πουλερικά, αμνοερίφια, σουβλάκια, καλαμάκια, γύρο, μπριζόλες, λουκάνικα, μπιφτέκια, κεμπάπ, κρεατοσκευάσματα, κοτομπουκιές, σνίτσελ, ρολό κοτόπουλο και πολλά ακόμα προϊόντα.

  Επισκεφτείτε το κρεοπωλείο μας στην Κατερίνη και να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε προϊόντα άριστης ποιότητας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΩΝ – ΣΤΑΜΠΕΣ – ΛΟΓΟΤΥΠΑ
  Κρέσνας 2 - Κατερίνη
  2351500865
  6980307151
  Στην ΕνΤύπωση τυπώνουμε τα πάντα ... παντού!

  Τα μέσα εκτύπωσης έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια με δραματικούς ρυθμούς. Προϊόντα προώθησης και διαφήμισης που ήταν δυσπρόσιτα ή και ανύπαρκτα έχουν γίνει πλέον εφικτά και προσιτά για τον οποιονδήποτε.

  Η επιχείρησή μας “ΕνΤύπωση” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη, προσφέρει εκτός από τα παραδοσιακά προϊόντα εκτύπωσης χαρτιού (έντυπα, φυλλάδια, αφίσες κτλ) και μια πληθώρα προωθητικών προϊόντων και διαφήμισης όπως σημαίες, μπλούζες, καπέλα, αναπτήρες, στυλό και άλλα πολλά.

  Σε μας μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, παντός τύπου, εκτύπωσης για άμεση χρήση από εσάς ή ως μέσω προώθησης και διαφήμισης.

  Βρείτε τον πλήρη κατάλογο των προιόνταν μας στο site μας www.theprint.gr

  Και όλα αυτά με το λογότυπο της επιχείρησης σας!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ – ΣΤΕΓΕΣ – ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
  Ελασσόνος 25 - Κατερίνη
  2351073022
  6977262114
  Κατασκευή Κεραμοσκεπής - Επισκευή Κεραμοσκεπής - Ξύλινα Σπίτια - Αντικατάσταση Υδρορροών - Μόνωση Στέγης - Κατασκευή Υδρορροών - Σκεπές - Στέγες - Κατερίνη - Πιερία - Κεραμοσκεπές
  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΚΩΤΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

  Με έδρα την Κατερίνη Πιερίας αναλαμβάνουμε την κατασκευή ,επισκευή και συντήρηση κεραμοσκεπών με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

  Με πολυετή εμπειρία παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες κατασκευής κεραμοσκεπών στην Κατερίνη αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Ο σχεδιασμός της κατασκευής και η επιλογή των υλικών γίνεται με ιδιαίτερη επιμέλεια σύμφωνα με τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε κτιρίου.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας τοποθετεί όλα τα υλικά εφαρμόζοντας όλες τις απαραίτητες εργασίες για να σας παραδώσουμε μια ασφαλή κατασκευή που θα απολαμβάνετε σε βάθος χρόνου.

  Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην μόνωση της στέγης η οποία εφαρμόζεται με την χρήση άριστης ποιότητας υλικών απο επιλεγμένες εταιρείες του χώρου.

  Ακόμη αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση της κεραμοσκεπής διενεργώντας όλους τους απαραίτητους ελέγχουςκαι κατόπιν ενισχύουμε και να επισκευάζουμε όλη την ξύλινη κατασκευή ώστε να είναι ασφαλής και λειτουργική.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε την κατασκευή ξύλινων σπιτιών όλων των διαστάσεων για οποιαδήποτε χρήση επιλέγοντας την καλύτερη ξυλεία για τις ανάγκες του κτιρίου σας και με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την κατασκευή του.

  Τα ξύλινα σπίτια μπορούν να καλύψουν όλες τις ενεργειακές σας απαιτήσεις αλλά και έχουν την καλύτερη θερμο - ηχομόνωση.

  Επιλέξτε ξύλινα σπίτια για την μόνιμη κατοικίας σας αλλά και ως επαγγελματικό χώρο εναρμονισμένο στο φυσικό περιβάλλον.

  Μέσα σε όλες τις εργασίες κατασκευής της κεραμοσκεπής αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση ενισχυμένων υδρορροών με μεγάλη αντοχή για την καλύτερη προστασία της κεραμοσκεπής και όχι μόνο.

  Κατασκευάζουμε υδρορροές παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες ώστε να ταιριάζουν με την αισθητική του κτιρίου.

  Ακόμη αναλαμβάνουμε και ειδικές κατασκευές υδρορροών ώστε να καλύπτουν περιμετρικά την στέγη και να εξασφαλίζουν την σωστή αποστράγγιση των νερών.

  Είμαστε στη διάθεσή σας για ασφαλείς κατασκευές με άποψη .

  Εξυπηρετούμε πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης .

  Με εκτίμηση
  Κώττας Περικλής

  κεραμοσκεπες κατερινη - κεραμοσκεπες πιερια - κεραμοσκεπες χαλκιδικη - κεραμοσκεπες θεσσαλονικη - κερμαοσκεπες μαγνησια-
  κεραμοσκεπες πανελλαδικα - κατασκευη κεραμοσκεπης πιερια - κατασκευη κεραμοσκεπης χαλκιδικη- κατασκευη κεραμοσκεπης θεσαλονικη
  κατασκευη κεραμοσκεπης μαγνησια - επισκευη κεραμοσκεπης κατερινη - επισκευη κεραμοσκεπης πιερια- επισκευη κεραμοσκεπης θεσσαλονικη
  επισκευη κεραμοσκεπης μαγνησια - κατασκευη ξυλινων σπιτιων πανελλαδικα - κατασκευη ξυλινων σπιτιων πιερια - κατασκευη ξυλινων σπιτιων χαλκιδικη
  κατασκευη ξυλινων σπιτιων θεσσαλονικη - μονωση στεγης κατερινη - μονωση στεγης πιερια - κατασκευη υδρορροης κατερινη - κατασκευη υδρορροης πιερια
  κατασκευη υδρορροης λαρισα - κατασκευη κεραμοσκεπης λαρισα -επισκευη κεραμοσκεπης λαρισα -τοποθετηση υδρορροης πιερια -τοποθετηση υδροορροης λαρισα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ
  Θεσσαλονίκης 24 - Κατερίνη
  2351074100
  6977255101
  ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
  Άδειες Οδήγησης - Διεκπεραιώσεις Οχημάτων | Κατερίνη Πιερία

  Η σχολή οδηγών ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, με έδρα την Κατερίνη Πιερίας, βρίσκεται στο πλευρό κάθε υποψηφίου, επαγγελματία και ερασιτέχνη οδηγού μέσα από ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

  Με εμπειρία και γνώση ετών, πιστοποιημένους εκπαιδευτές οδήγησης και ένα στόλο άρτιων λειτουργικά οχημάτων αναλαμβάνουμε την έκδοση αδειών οδήγησης όλων των κατηγοριών, επεκτάσεις, αναθεωρήσεις διπλωμάτων, πιστοποιητικά επαγγελματικής ικανότητας, μεταβιβάσεις και πάσης φύσεως διεκπεραιώσεις οχημάτων.

  Τόσο η θεωρητική όσο και η πρακτική εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών είναι ζήτημα υψίστης σημασίας για τη Σχολή Οδηγών Οικονόμου και γίνεται πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την άνεση και την ουσιαστική αντίληψη της διαδικασίας της οδήγησης. Στόχος μας είναι η ουσιαστική εκπαίδευση και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της οδήγησης και των οχημάτων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα μαθήματα και τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  5ο χλμ Κατερίνης - Ελασσόνας - Κατερίνη
  2351039686,2310722900
  2ο Κατάστημα: ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ 103,ΕΥΟΣΜΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η εταιρεία Arla Group έχει την έδρα της στο 5ο χιλιόμετρο Κατερίνης - Ελασσόνας και δραστηριοποιείται στον τομέα του καθαρισμού εξυπηρετώντας τους νομούς Πιερίας, Λάρισας και Θεσσαλονίκης αλλά και κοντινές περιοχές.

  Η Arla Group, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, αναβαθμίζει την ποιότητα των Επαγγελματικών υπηρεσιών της, σε όλους τους τομείς της καθαριότητας, διασφαλίζοντας τους ποιοτική διαβίωση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

  Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και υπερσύγχρονα μηχανήματα για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. Η εταιρία βρίσκεται, επίσης, ευχάριστη θέση να προβάλλει μια νέα σουηδική τεχνογνωσία στον καθαρισμό και γυάλισμα των μαρμάρων – εποξειδικών δαπέδων χωρίς σκόνη και χημικές ουσίες, για σπίτια, καταστήματα, εκκλησίες. Τέλος, τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί εις βάθος με τον τομέα του βιολογικού καθαρισμού με ποικίλες εφαρμογές σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 14 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ