noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 03:38 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  6ο ΧΙΛ ΠΕΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΟΛΟΥ - Λάρισας
  2410571090
  6937045161,6937045162
  Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. επιτυγχάνει την ουσία της ποιότητας στην αποθήκευση, το χειρισμό, την επεξεργασία και τη συντήρηση των δημητριακών. Με ένα ευρύ φάσμα των σιλό και των χοανών, τα μηχανικά συστήματα εξοπλισμού χειρισμού, καθαρισμού, ζυγίσματος και ξήρανσης για τις γεωργικές & εμπορικές εφαρμογές.

  Παρέχουμε τη συνολική απάντηση που θα ταιριάζει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η εμπειρία στην εφαρμοσμένη μηχανική, η σύγχρονη & ιδιαίτερα αποδοτική δυνατότητα κατασκευής μας επιτρέπει να προσφέρουμε και τις ανταγωνιστικές τιμές και την υψηλότερη ποιότητα μέσα σε σύντομα χρονικά διαστήματα, να παρέχουμε τις πιο οικονομικές λύσεις κατάλληλες για την ιδιαίτερη απαίτηση του πελάτη.

  Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. μπορεί να παρέχει τεχνικό σχέδιο & πεπειραμένους επόπτες υποστήριξης, υπηρεσία μεταπώλησης και βοήθεια ανταλλακτικών. Η μακροχρόνια εμπειρία κατασκευής και τα πρόσφατα πλήρη συστήματα σιλό μας που παρείχαμε σε πολλά μέρη της Ελλάδας το διαβεβαιώνει. Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. είναι αναγνωρισμένη ως μία από τους κορυφαίους κατασκευαστές & προμηθευτές της Ελλάδας. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών αποτελούν τη βάση των στόχων της. Για το λόγο αυτό επεκτείνει και εκσυγχρονίζει συνεχώς τις εγκαταστάσεις της και το μηχανολογικό της εξοπλισμό, προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις του αγοραστικού της κοινού παρέχοντας:

  2 χρόνια εγγύηση και τεχνική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής

  Βεβαίωση CE ότι τηρούνται οι οδηγίες της Ε.Ε. Πιστοποιητικό διεθνούς στάνταρ ποιότητας ISO 9001-2000 του οίκου TÜV RHEINLAND
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  4ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΛΑΝΗΣ - Λάρισας
  2410592555
  Η Πρώτη επιχείρηση των μελών της Eταιρίας ιδρύθηκε το 1975 με την επωνυμία Αφοί Λαζ. Κατσιάνας Ο.Ε. Το 2003 η Eταιρία μας μετονομάζεται σε INOX METALLIKA - Κατσιάνας Φωτ. & Λαζ. Ο.Ε και εδρεύει στο 4ο χλμ. Λάρισας - Φαλάνης.

  Βασική φιλοσοφία της δουλειάς μας είναι η ποιότητα και η πρωτοτυπία των κατασκευών με στόχο την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των πελατών μας. Σε αυτό συντελούν το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό, ο τεχνολογικός εξοπλισμός και τα συστήματα ποιότητας ελέγχου που διαθέτει η επιχειρησή μας.

  Η εξειδίκευσή μας στο χώρο της κατασκευής μεταλλικών κτιρίων, στην «διακόσμηση» εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (σκάλες , κάγκελα, πέργκολες, πόρτες, σκίαστρα, γκαράζ, πολυκαρβονικά, πάνελ) και οι ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών κατατάσει την Εταιρία μας πρωτοπόρο στον κλάδο της.

  Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί για την Εταιρία μας πρωταρχικό στόχο.

  Συνεργασίες:

  Η INOX METALLIKA είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της Cospico ΑΕΒΕ στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδας. Η Cospico με την ανοιγοκλειόμενη pergola ή open closed pergola παρέχει στεγανότητα και προστασία (κλειστή θέση), ελεγχόμενη σκίαση και πλήρη εξαερισμό (ανοιχτή θέση), άριστη εμφάνιση και σταθερότητα. Η ανοιγοκλειόμενη pergola είναι η τέλεια λύση κάλυψης για όλους τους επαγγελματικούς χώρους και οικιών. Επίσης προσφέρει το περσιδωτό παράθυρο και την ανοιγόμενη οροφή.

  Η INOX METALLIKA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι έχει αρχίσει συνεργασία με την εταιρία RIGOSAC η οποία προωθεί στην Ελλάδα μια νέα γενιά μεταλλικών τοξοειδών κτιρίων τελευταίας τεχνολογίας.

  Διακρίσεις:

  Πρώτο βραβείο στην Διεθνή Έκθεση INFACOMA το 2004 "Καλύτερη Κατασκευή Περιπτέρου (ΛΥΡΙΤΗΣ)". - ΣΘΕΒ - ΤΣΟΥΚΑΣ Α.Ε - ΓΚΑΝΤΟΥΝΑΣ ΗΛ. (Motor Sport) - CARREFOUR - ΑΡΣΕΝΗΣ Ι. (SEAT) - ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - ΔΕΗ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  οδός ΒΟΛΟΥ 1 - Λάρισα
  2410282252,2410282433
  +30 6932465770
  Η Optima ιδρύθηκε το 1989 με στόχο να προμηθεύει την Ελληνική αγορά στον κατασκευαστικό τομέα και την Βιομηχανία με τα άριστα - optima - υλικά ποιότητας & προηγμένης τεχνολογίας, στην Δόμηση καθώς και την θέρμανση με Α.Π.Ε. & Βιομάζα, πάντοτε στις καλύτερες δυνατές τιμές για την ποιότητα των προϊόντων και της τεχνογνωσίας που προσφέρει.

  Optima CONSTRUCTION MATERIALS
  Η Optima απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και πιο συγκεκριμένα από μηχανικούς με διεθνείς μεταπτυχιακές σπουδές, εξάσκηση, έρευνα και εμπειρία. Υποστηρίζοντας τον στόχο της Optima, συνεργαζόμαστε στον χώρο των Δομικών Υλικών Υψηλής Τεχνολογίας με τις περισσότερες καταξιωμένες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες κατασκευής Δομικών υλικών (ACO, ANRIN, BASF, BAUDER, BLANKE, BRILLUX, BUCHTAL, CERESIT, DURAL, DUNLOPLAN, FLOOR GRES, HENKEL, KERAKOLL, MACBETON, MACON, MARIS Polymers, NEOTEX, RENOVAT, SCHLUTTER, SIKA κ.ά.)ενώ υποβάλλουμε όλα τα προϊόντα των στις αυστηρότερες συγκρίσεις & τεστ ποιότητας, απόδοσης και τιμής, στους ακόλουθους τομείς της αγοράς:
  1. Υγρομονώσεις - Μονωτικά & Στεγανωτικά Υλικά
  2. Eξωτερική Θερμομόνωση Κελύφους Κτιρίων - VWS System
  3. Βιοενεργειακοί Ταρατσόκηποι - Bauder Plant E System
  4. Πλακίδια Υψηλής Αντοχής - Κόλλες & Αρμοί - Προφίλ αρμών
  5. Ειδικά & Οξύμαχα Δάπεδα - Κανάλια Απορροής
  6. Εποξειδικά Δάπεδα & Δομικές Ενισχύσεις - Ανθρακονήματα
  7. Στεγανωτικά Οικολογικά Χρώματα & Βερνίκια
  8. Πισίνες - Δεξαμενές & Αγωγοί Λυμμάτων
  9. Προστασία Κτιρίων από ΗλεκροΜαγνητική Ακτινοβολία
  10.Ποιοτικές Εργολαβίες με Ίδια Υλικά

  Optima BIOENERGY
  Είναι γνωστό ότι σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 η ανάγκη για απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, οδήγησε στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας (Α.Π.Ε.). Η Βιομάζα κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις Α.Π.Ε. στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ποσοστό πάνω του 50 % και είναι ένα καύσιμο προϊόν (Στερεά Βιοκαύσιμα) που κάθε χώρα μπορεί να παράγει επί τόπου μόνη της.
  Η τεράστια εξοικονόμηση που μπορούν να προσφέρουν τα ΣΤΕΡΕΑ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ, οδήγησαν στην εξέλιξη αυτοματοποιημένων καυστήρων Στερεάς Βιομάζας με ελεγχόμενη αυτόματη τροφοδοσία καυσίμου σε μέγεθος μικρού κουφέτου (pellet)& αέρα καύσης που χρησιμοποιούνται σε Θερμάστρες Αέρος, Ενεργειακά Τζάκια pellet, Εσωτερικούς Θερμολέβητες, Compact Θερμολέβητες Λεβητοστασίου, αλλά και ως αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου για την Βιοτεχνία, Αρτοποιία, Θερμοκήπια, Βιομηχανία κ.λ.π.
  Ως μηχανικοί με πολυετή πείρα στην Οικοδομή και στην Μεταφορά Θερμότητας, επιλέξαμε τα προϊόντα της Ιταλικής Εταιρείας PASIAN για Θέρμανση με PELLETS & ΒΙΟΜΑΖΑ, σαν Γενικoί Εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα, με τον διακριτικό τίτλο PASIAN HELLAS by Optima.
  H Pasian είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή καυστήρων, εξειδικευμένη στην κατασκευή θερμογεννητριών που λειτουργούν με Wood Pellet & Στερεά Βιοκαύσιμα και παρουσιάζει μια γκάμα που αριθμεί πάνω από 30 μοντέλα.
  Τα προϊόντα της, μοναδικά στο είδος τους, ως πολυκαυστήρες δεν καίνε μόνον το βιομηχανοποιημένο wood pellet, αλλά και άλλα στερεά βιοκαύσιμα & υπολείμματα αγροτικών προϊόντων που είναι δυνατόν να τροφοδοτούνται αυτόματα με ειδικούς κοχλίες: όπως ανάμεικτο καλαμπόκι, τσόφλια ξηρών καρπών, τρίμματα πυρήνων φρούτων και ελιάς, agri-pellets κ.λ.π.
  Το γεγονός ότι οι Pasians μπορούν να λειτουργήσουν με τόσο ετερογενή υλικά, μας παρέχει την σιγουριά ότι θα λειτουργούν και με διαφορετικής ποιότητας pellets (το πλέον βιομηχανοποιημένο προς το παρόν στερεό βιοκαύσιμο για αυτοματοποιημένη θέρμανση) που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

  Μετά τιμής για την Optima - Stefanakis C. Bros Co.

  Γιώργος Κ. Στεφανάκης,
  M.Sc. Μηχανολόγος Μηχανικός, OSU /USA
  &
  Αντώνης Κ. Στεφανάκης,
  Διπλ. Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
  Μ.Sc. Chem. Engng. & B.A., OSU & Stanford U./USA
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
  ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - Λάρισα
  2495093130
  6945924149
  Στην κεντρική πλατεία αμπελακίων, η ταβέρνα ο Πλάτανος, στρώνει τα τραπεζάκια της. Όταν ο καιρός ευνοεί έξω, κάτω από τον μεγάλο πλάτανο, αλλιώς μέσα, στη θαλπωρή της ευρύχωρης αίθουσας. Στην κουζίνα οι προετοιμασίες αρχίζουν από νωρίς για το σερβίρισμα τιου πρωινού - το οποίο πολύ εκτιμούν φυσιολάτρες και περιπατητές λίγο πριν τις εξορμήσεις τους - με σπιτικές μαρμελάδες, ομελέτες από κότες "αλανιάρες" και καφεδάκι ελληνικό ψημένο στο μπρίκι. Τα μεσημέρια απολαυστικά, με κρασί παραγωγής των ιδιοκτητών και τσίπουρο από το δικό τους το καζάνι. Ζυμώνουν και ψωμί στον Πλάτανο και έτσι ο μεζές δεν χρειάζεται πολλά. Μια ντομάτα τριαντάφυλλο, δύο ελίτσες, και λίγο τυράκι, για να ανοίξη η όρεξη. Τα βράδια, που οι οικογένειες βγαίνουν μια βόλτα στην πλατεία, και οι επισκέπτες ψάχνουν για καλό φαγητό, τα ντόπια κρέατα μπαίνουν στην ψησταριά. Δοκιμάστε κλέφτικο στη γάστρα, ψητά στη σούβλα, κοκορέτσι, γίδα βραστή, τραχανά, φασολάδα,παραδοσιακές πίτες, λουκάνικα, γαλοτύρι και τη σπιτική μελιτζανοσαλάτα, με άρωμα μελιτζάνας ψημένης στα κάρβουνα. Φυσικά ο πολιτισμός των Αμπελακίων δεν εξαντλείται στο παϊδάκι και εκτός από το φαγητό υπάρχουν πανέμορφα σημεία για να επισκευθείτε. Περπατήστε στα σοκάκια, δείτε τα εκθέματα του λαογραφικού μουσείου και τα αρχοντικά και κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά για ναψωνίσετε, από αντίκες μέχρι γλυκά του κουταλιού. Τα Αμπελάκια, φημίζονται επίσης για τη φιλοξενία τους την οποία δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Λάρισα & ΑΧΙΛΛΕΩΣ 5 - Φάρσαλα
  2491023685
  6948626510
  TENTOSTYLING - ΒΕΡΟΓΓΟΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

  Λάρισα - Φάρσαλα

  Η επιχείρηση TENTOSTYLING - ΒΕΡΟΓΓΟΣ εδρεύει σε Λάρισα και Φάρσαλα, δραστηριοποιούμενη εδώ και πολλές δεκαετίες στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Παράλληλα εμπορευόμαστε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό ένα μεγάλο μέρος των αναγκών ενός σύγχρονου σπιτιού. Στο κατάστημά μας θα βρείτε τέντες, ομπρέλες και παντός είδους συστήματα σκίασης, μοκέτες και χαλιά, ταπετσαρίες και αφίσες, δάπεδα, κουρτινόξυλα, σίτες και κουνουπιέρες για κάθε χώρο.

  Αναλαμβάνουμε επίσης τοποθετήσεις και κάθε είδους ειδική κατασκευή σχετική με τον τομέα δραστηριότητάς μας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει προσφέροντας τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το χώρο μας στην οδό Αχιλλέως 5 στα Φάρσαλα για περισσότερα προϊόντα και πληροφορίες.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΦΑΡΣΑΛΑ, ΒΟΛΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΣΚΙΑΘΟ, ΣΚΟΠΕΛΟ, ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ
  ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ - Λάρισα
  6945415551
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ
  ENERGY SOLUTIONS ΒΕΛΕΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Φωτοβολταϊκά Λάρισα

  Η αγάπη, το πάθος και το μεράκι μας για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία στον τομέα των φωτοβολταϊκών, οδήγησαν στη δημιουργία της Energy Solutions. Η εταιρεία μας αποτελείται από έμπειρους ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους και εγκαταστάτες με εξειδίκευση στη μελέτη, σχεδιασμό, εμπορία και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.

  Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες του χώρου, επιδιώκοντας την απόλυτη αξιοπιστία των υλικών και την μακροζωία των εγκαταστάσεων. Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία αδειοδότησης, ένταξης σε επιδοτούμενα προγράμματα, προμήθειας εξοπλισμού και εγκατάστασης, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή και συμφέρουσα λύση για τους πελάτες μας.

  ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

  Καλέστε μας να συζητήσουμε, να εκτιμήσουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή και συμφέρουσα λύση.

  6945415551

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  5ο χλμ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Λάρισα
  6987326300
  Συστήματα Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές - Συστήματα Σκίασης • ΛΑΡΙΣΑ

  Η επιχείρηση ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ εδρεύει στη ΛΑΡΙΣΑ και δραστηριοποιείται στον χώρο των αλουμινοκατασκευών κ σιδηροκατασκευων. Το αντικείμενο εργασιών της εταιρείας μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κατασκευών.

  Καλύπτουμε κάθε ανάγκη του χώρου σας σε κουφώματα, ρολά,σίτες, γκαραζόπορτες, βιτρίνες και παντός τύπου αλουμινοκατασκευές.

  Επιπλέον, δραστηριοποιούμαστε και στις μεταλλικές κατασκευές, όπως, πόρτες, κάγκελα, σκάλες, πέργκολες, στέγαστρα και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει,με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, να αντικαταστήσει τα παλιά συστήματα αλουμινίου σας με νέα κουφώματα άριστης ποιότητας προσφέροντας σας ασφάλεια και οικονομία με σύγχρονο σχεδιασμό.

  Με σύμμαχο την γνώση και την συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνικές αλλά και στην εξέλιξη των υλικών εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα της κατασκευής και την αντοχή της στον χρόνο.

  Ανακαινίστε τον επαγγελματικό σας χώρο με συστήματα αλουμινίου και ειδικές μεταλλικές κατασκευές φτιαγμένα με αξιοπιστία που θα σας παρέχουν θερμομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια & υψηλή αισθητική.

  Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε παντός τύπου αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευες.

  Η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε είναι αποτέλεσμα έρευνας, έτσι ώστε να εξελισσόμαστε με την πάροδο των χρόνων και να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις με πρωτοποριακό σχεδιασμό.

  Η εμπειρία η τεχνογνωσία και η αγάπη για την δουλειά μας είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας και πάντα ανταγωνιστικούς. Το εξειδικευμένο προσωπικό προτείνει και παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί στο νομό Δράμας και τη γύρω περιοχή.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  ►ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ►ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC
  ►ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΙΔΗΡΟΥ & INOX
  ►ΠΟΡΤΕΣ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΡΟΛΛΑ - ΣΙΤΕΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
  Ορέστη Κανέλη 26 - Λάρισα
  6941603635,6948519080
  Car Rental Larissa 24
  Ενοικιάσεις & Πωλήσεις Αυτοκινήτων - VIP Αυτοκίνητα | Λάρισα

  H Car Rental Larissa 24 είναι μια εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων με έδρα τη Λάρισα που προσφέρει ευέλικτες επιλογές ενοικίασης για να καλύψει κάθε ανάγκη και ειδική περίσταση.
  Ανεξαρτήτως εάν είστε σε επαγγελματικό ταξίδι ή απλώς αναζητάτε ένα αυτοκίνητο για τις διακοπές σας, έχουμε την ιδανική λύση για εσάς, εξυπηρατώντας Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Κατερίνη.

  Οι λύσεις ενοικίασης που προσφέρουμε είναιεξατομικευμένες, ώστε αν χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο για μερικές ώρες, μία ημέρα, εβδομάδα ή ακόμα και περισσότερο, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Με γνώμονα την ασφάλεια

  Όλα τα αυτοκίνητα μας υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο και συντήρηση, παρέχοντας μια ασφαλή και άνετη εμπειρία οδήγησης για τους πελάτες μας.

  Επιπλέον, προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και ευέλικτους όρους ενοικίασης, καθιστώντας την εμπειρία της ενοικίασης αυτοκινήτου προσιτή και ευχάριστη.

  VIP ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

  H Car Rental Larissa 24 προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης VIP και πολυτελών αυτοκινήτων για γάμους, λοιπές εκδηλώσεις και κάθε ειδική περίσταση.

  ΠΩΛΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με την πώληση αυτοκινήτων, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη γενική κατάσταση και την αξιοπιστία των οχημάτων που εμπορευόμαστε.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τη διαθεσιμότητα των οχημάτων μας.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6941603635 - 6948519080

  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ
  9ο χλμ Λάρισας - Καρδίτσας - Λάρισα
  2410811116
  6937337529
  ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΖΕΟΣ
  Βουλκανιζατέρ Λάρισα - Εμπόριο Ελαστικών, Ζάντες, Αμορτισέρ & Ελατήρια Οχημάτων Λάρισα

  Για περισσότερα από 15 χρόνια, το βουλκανιζατέρ μας “ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΖΕΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, είναι καθημερινά κοντά σας, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

  Σε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το όχημά σας σε άριστη κατάσταση για να απολαμβάνετε μια ομαλή και ασφαλή οδήγηση.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2410811116, 6937337529

  ΠΟΙΚΙΛΙΑ
  ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Ανεξαρτήτως του τύπου ή της μάρκας του οχήματός σας, έχουμε τα κατάλληλα ελαστικά για εσάς. Από ελαστικά για μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, φορτηγά, μέχρι ελαστικά για τρακτέρ και για μηχανήματα κατασκευών, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες.

  Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των ελαστικών και σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από ελαστικά, ώστε να επιλέξετε τα ιδανικά για το όχημά σας. Παράλληλα, στο βουλκανιζατέρ μας θα βρείτε ποικιλία από ζάντες, αμορτισέρ και ελατήρια άριστης ποιότητας και για κάθε όχημα.

  Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας όταν πρόκειται για ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και ελατήρια.

  ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
  Με το κινητό συνεργείο μας, είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο και πάντα έτοιμοι να σπεύσουμε στο σημείο που βρίσκεται το όχημά σας, σε όλη την Θεσσαλία, και να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2410811116, 6937337529

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
  & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  μπορούμε να αναλάβουμε την άψογη τοποθέτηση των ελαστικών στο όχημά σας, την σχολαστική ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση καθώς και επισκευές ελαστικών, σε περίπτωση που σας συμφέρει η επισκευή τους.

  ΕΙΜΑΣΤΕΠΑΝΤΑ
  ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

  Το προσωπικό μας, με εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο των ελαστικών, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να εξετάσει το όχημά σας και να σας προτείνει τα ιδανικά ελαστικά αλλά και να σας προσφέρει υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

  Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα και την πιο άρτια εξυπηρέτησή σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  ή επισκεφτείτε το βουλκανιζατέρ μας στην Λάρισα και να είστε σίγουροι ότι
  θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  2410811116 &6937337529

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  5ο χλμ Λάρισας - Καρδίτσας - Λάρισας
  6953047716
  WOOD PARK KORKAS
  Ξυλουργικές Κατασκευές Λάρισα

  Η επιχείρησή μας, "WOOD PARK KORKAS", εδρεύει στη Λάρισα από το 2013 και εξειδικεύεται στις ξυλουργικές κατασκευές. Προσφέρουμε σύγχρονες και κομψές λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα.

  Στο σύγχρονο εργαστήριό μας, με αγάπη και μεράκι, δημιουργούμε λειτουργικές κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, ποιοτικές εσωτερικές πόρτες και ξεχωριστά χειροποίητα έπιπλα για κάθε χώρο, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και το στυλ του κάθε πελάτη. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές είτε σε κλασικό είτε σε μοντέρνο ύφος.

  ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με εξειδίκευση στον χώρο.

  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές και διαδικασίες κατασκευής χρησιμοποιώντας τα πιο καινοτόμα υλικά.

  ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  Η έγκαιρη παράδοση είναι σημαντική για τους πελάτες μας και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι οι παραγγελίες παραδίδονται το συντομότερο δυνατόν.

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LOREM

  Όχι μόνο επιβίωσε πέντε αιώνες, αλλά κυριάρχησε στην ηλεκτρονική στοιχειοθεσία, παραμένοντας με κάθε τρόπο αναλλοίωτο. Έγινε δημοφιλές τη δεκαετία του.

  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
  Wood Park Korkas

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΚΟΥΖΙΝΕΣ
  Wood Park Korkas

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΠΟΡΤΕΣ
  Wood Park Korkas

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
  Wood Park Korkas

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Wood Park Korkas

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ LAMINATE ΔΑΠΕΔΩΝ
  Wood Park Korkas

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Όλες οι ξυλουργικές κατασκευές που αναλαμβάνουμε συνδυάζουν μοναδικά τηνποιότητα, την αξιοπιστία, την σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.

  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Στην επιχείρησή μας, η ποιότητα αποτελεί ένα σημαντικό προτέρημα. Χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, εξασφαλίζοντας έτσι ότι τα έπιπλα και οι ξυλουργικές κατασκευές μας θα διαρκέσουν στο χρόνο.

  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας. Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε και να ακούσουμε τις ανάγκες σας, προσφέροντας τις ιδανικές λύσεις για τον δικό σας χώρο.

  Με τη μακροχρόνια πείρα μας στον χώρο και τη διαρκή παρακολούθηση των νέων τάσεων στη διακόσμηση, μπορούμε να προτείνουμε σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές κατασκευές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Αγιά - Λάρισα
  6945788477
  6998923515
  ΓΙΑΤΣΕ ΟΡΕΣΤΗΣ

  Οεργολάβος ΓΙΑΤΣΕ ΟΡΕΣΤΗΣ με εδρα της δουλειάς του στην Αγιά της Λάρισας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στις γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες,διαμερίσματα,πολυκατοικίες καταστήματα, ξενοδοχεία), με υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό, μέχρι και σήμερα

  Εξιδικευόμαστε στις μονώσεις ταρατσών , θερμοπροσόψεις , θερμομονώσεις, στους ελαιοχρωματισμούς ,στην τοποθέτιση πλακιδίων στις πέτρινες κατασκευές, και στις αναπαλαιώσεις ολων των πέτρινων κτισμάτων.

  Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εξιδικευμένο συνεργείο με τεχνογνωσία (κτίστες, πλακάδες, σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, πετράδες) μπορούμε να αναλάβουμε από την αρχή την οικοδομή με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο από την ανάθεση της εργολαβίας μέχρι την παράδοση της

  Εξυπηρετούμε αμεσα για ολες τις οικοδομικές εργασίες στην Αγιά, στην Λάρισα, στον Τύρναβο, Φάρσαλα, Ελασσόνα και σε ολη την Θεσσαλία..

  Όλα αυτά τα χρόνια οι οικοδομικές εργασίες που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για τις υπηρεσίες μας που είναι υψηλών προδιαγραφών και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας. .

  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας ώστε τα εργα μας να αντέχουν στον χρόνο χωρίς να παρουσιάσουν μελλοντικά προβλήματα.

  ΟIΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  Γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις παντός τύπου στην Αγιά Λάρισας

  Μερεμέτια και επισκευές οικοδομών

  Κτίσιμο με πέτρα – πετροκτίσματα και πέτρινες κατασκευές

  Πέτρινα σπίτια

  Αρμολογήσεις πέτρινων κατοικιών και κτιρίων

  Αναπαλαιώσεις όλων των πέτρινων κτισμάτων διατηρητέων κτιρίων με εξιδικευμένες τεχνικές ώστε τα παλαιά κτίρια να αποκτήσουν ξανά την αρχική τους λάμψη

  Επενδύσεις πέτρας σε δάπεδα στον τοίχο σε τζάκια και κτίσιμο τζακιών με πέτρα

  Πλακοστρώσεις πεζοδρομίων, αυλών, κήπων

  Κατασκευές μπάρμπεκιου, φούρνους, αυλόγυρους, μάντρες, εκκλησάκια, βρύσες

  Κατασκευή πέτρινης σκάλας

  Πέτρινες διακοσμήσεις σε τοίχους κολόνες

  Ειδικές κατασκευές με πέτρα

  Ελαιοχρωματισμούς – βαψίματα- φρεσκαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά των οικοδομών και οικοδομές με μεγάλα υψη, με χρώματα οικολογικά, πλαστικά, ακρυλικά που επώνυμων εταιρειών που χαρίζουν ομορφιά και καλαισθησία και αντέχουν στον χρόνο και στον Ελληνικό ήλιο.

  Στοκαρίσματα, σπατουλαρίσματα, ριπουλίνες, λάκες, ασταρώματα, βελατούρες

  Βάψιμο εσωτερικών κουφωμάτων , κάγκελα

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών για να διακοσμήσετε τους χώρους σας ( σφουγγάρια,κουρασανίτ,στούκο, απομιμήσεις)

  Μονώσεις ταρατσών με τα καλύτερα μονωτικά υλικά για να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα

  θερμομονώσεις- θερμοπροσόψεις

  Με την εφαρμογή της θερμοπρόσοψης μειώνεται σε μεγάλο βαθμό η απώλεια της θερμοκρασίας και κατά συνέπεια εξασφαλίζεται μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων για ψύξη και θέρμανση, οικονομία στα καύσιμα υλικά (πετρέλαιο, ρεύμα, φυσικό αέριο) εφ όρου ζωής εξοικονόμηση ενέργειας και συγχρόνως και την πιο σωστή λύση για την ενεργειακή αναβάθμιση ολων των οικοδομών.

  Για να έχετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

  Πλακάκια – μάρμαρα

  Τοποθετήσεις πλακιδίων - Ψηφίδες – Γρανίτες παντός τύπου και διαστάσεων
  Ψηφίδες διαλέξτε την ψηφίδα και το σχέδιο που θέλετε ή ζητήστε μας να σας προτείνουμε σχέδια και εμείς αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση!
  Ανακαινίσεις μπάνιου ολική η μερική τοποθέτιση πλακιδίων
  Τοποθετήσεις πλακιδίων δαπέδου, σε κουζίνες, πάγκοι, τοίχους με ποικιλία σχεδίων και πλακιδίων με μεγάλες διαστάσεις (ισια-ρόμβος)
  Ειδικές τοποθετήσεις πλακιδίων σε βεράντες μπαλκόνια
  Τοποθέτηση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε πισίνες
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε κατοικίες, βίλλες, διαμερίσματα, καταστήματα ξενοδοχεία, επιχειρήσεις και σε ολους τους επαγγελματικούς χώρους

  Μαρμαρικές εργασίες
  Τοποθέτηση μαρμάρων
  Τρίψιμο μαρμάρων
  Επενδύσεις μαρμάρου σε τζάκια
  Λούστρα
  Σκάλες πλατύσκαλα
  Κατοκάσια –Σοβαντεπί
  Μαρμαροποδιές ορθομαρμαρώσεις σε ήδη υπάρχουσες μαρμάρινες επιφάνειες με φθορές και κακοτεχνίες.
  Δάπεδα - Τοίχους - επενδύσεις σε τοίχους

  Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα κατάλληλο συνεργείο που θα αναλάβει την εργολαβία γρήγορα, ποιοτικά με συνέπεια και θα σας απαλλάξει από το άγχος…..

  τότε καλέστε μας και να είστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούμε αμεσα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς,στην Λάρισα

  με εκτίμηση

  ΓΙΑΤΣΕ ΟΡΕΣΤΗΣ

  Ο εργολάβος γενικών ανακαινίσεων στην Αγιά της Λάρισας

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις Αγιά Λάρισα

  Ελαιοχρωματισμοί βαψίματα Αγιά Λάρισα

  Ελαιοχρωματιστές Αγιά Λάρισα

  Θερμομόνωση – θερμοπρόσοψη Αγιά Λάρισα

  Μονώσεις ταρατσών Αγιά Λάρισα

  Τοποθέτιση πλακιδίων Αγιά Λάρισα

  Ανακαινίσεις μπάνιου Αγιά Λάρισα

  Πλακάδες Αγιά Λάρισα

  Οικονομικές ανακαινίσεις Αγιά Λάρισα

  Τοποθέτιση μαρμάρων Αγιά Λάρισα

  Πέτρινες κατασκευές Αγιά Λάρισα

  Πετροκτίσματα Αγιά Λάρισα

  Πετρόκτιστα Αγιά Λάρισα

  Αναπαλαιώσεις κατοικιών κτιρίων Αγιά Λάρισα

  Πετράδες Αγιά Λάρισα

  Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων και επισκευών Αγιά Λάρισα

  Πλακάκια μάρμαρα Αγιά Λάρισα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Σκοπάδων 7 - Λάρισα
  2410614002
  6974878237
  Σταυράκη Μαρία
  Διαιτολόγος - Διατροφολόγος | Λάρισα

  Η Μαρία Σταυράκη είναι Πτυχιούχος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος του Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στον τομέα της Κλινικής Διατροφής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
  Κατέχει, επίσης τον τίτλο της Master Practitioner Eating Disorders and Obesity από το National Centre for Eating Disorders (U.K.).

  Από το 2007 διατηρεί ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο στη Λάρισα, όπου ασχολείται με τους τομείς της ανάλυσης σύστασης σώματος και ειδικές μετρήσεις, κλινικής διατροφής, αθλητικής διατροφής, διατροφής παιδιών, εφήβων και 3ης ηλικίας, καθώς και τον τομέα των διατροφικών διαταραχών.

  Δραστηριότητα & Συνεργασίες

  Καθ' όλα τα χρόνια δραστηριότητάς της έχει εργαστεί σε θέσεις του τομέα εξειδίκευσής της, την κλινική διατροφή, όπως, ως διαιτολόγος στην κλινική Κυανούς Σταυρός Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη στο εξωτερικό ιατρείο παχυσαρκίας της κλινικής (2004-2006) και διαιτολόγος του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας (2007 έως σήμερα).
  Παράλληλα, έχει δραστηριοποιηθεί ενεργά στον εκπαιδευτικό τομέα ως εκπαιδεύτρια σε Ι.Ε.Κ. της Λάρισας στα τμήματα Βοηθών Μαγειρικής Τέχνης και Διαιτητικής, καθώς και στο στο κέντρο εκπαίδευσης ενηλίκων Λάρισας στο τμήμα Διαιτητικής.

  Από το 2008 μέχρι και σήμερα διατηρεί εξωτερική συνεργασία με το γυμναστήριο Studio Pilates & Yoga.

  Τομείς εξειδίκευσης

  Εξειδίκευσή της αποτελεί ο τομέας της Κλινικής Διατροφής κατά την αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων, διαβήτη, συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου ή διάφορες μορφές καρκίνου.
  Έχει λάβει μέρος σε διάφορα συνέδρια και έχει παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια σχετικά με τη μεσογειακή διατροφή, την ασφάλεια τροφίμων, την παχυσαρκία, το διαβήτη, μένοντας συνεχώς ενημερωμένη για όλες τις εξελίξεις στους βασικότερους τομείς της διατροφής.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή τον προγραμματισμό ραντεβού.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2410614002 - 6974878237

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Αμπελώνας - Λάρισα
  6948835814
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ
  Νικήτας, Αμπελώνας, Λάρισα

  Η εταιρία μας, ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΙΚΗΤΑΣ, με έδρα τη Λάρισα, δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαιοχρωματισμών εδώ και δύο δεκαετίες, παρέχοντας υψηλής ποιότητας και οικονομικές λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στη Λάρισα και σε όλη τη Θεσσαλία.

  Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ελαιοχρωματισμούς κάθε είδους, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας. Η εμπειρία και η εξειδίκευση του προσωπικού μας είναι εγγύηση για τη σωστή εκτέλεση των εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Το εξειδικευμένο μας προσωπικό

  είναι πάντα στη διάθεσή σας, έτοιμο να αναλάβει οποιονδήποτε ελαιοχρωματισμό, μερεμέτη ή επισκευή επιθυμείτε. Πέραν από τις βασικές υπηρεσίες, είμαστε εδώ για να προτείνουμε εντυπωσιακές τεχνοτροπίες που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας, προσθέτοντας έναν αέρα κομψότητας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μαζί την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Η δέσμευσή μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας με εργασίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για μία ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση, να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την ανακαίνιση της κατοικίας σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θεσσαλία

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6948835814

  Δίνουμε χρώμα στη ζωή σας, με ποιότητα που διαρκεί και επαγγελματισμό που ξεχωρίζει.

  Σεβασμός στον πελάτη

  Η αρχή μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, με το χαμηλότερο κόστος για εσάς σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες.Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι, με στόχο πάντα την πλήρη και άμεση ικανοποίησή σας.

  ΕΜΠΕΙΡΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και στοχεύει στην άψογη, σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  ΚΟΜΨΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν και θα κάνουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο ξεχωριστό και λειτουργικό.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
  Παραλία Σωτηρίτσας - Λάρισα
  2494051618
  6989744882
  Καλωσορίσατε στην παραλιακή καφετέρια μας στην όμορφη Λάρισα, έναν προορισμό όπου ο καλός καφές συναντά την ατμόσφαιρα του θαλάσσιου τοπίου. Στην παραλία μας, ο χρόνος αργεί και το κύμα γίνεται συνοδός σε κάθε σας στιγμή.

  Η Εμπειρία μας:

  Στην καρδιά της παραλίας Λάρισας, η καφετέριά μας αναδεικνύεται ως το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ, ένα δροσιστικό ρόφημα ή έναν ελαφρύ σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με θέα το γαλήνιο γαλάζιο και την αμμώδη παραλία, δημιουργούμε μια οαση ευχαρίστησης και χαλάρωσης.

  Το Μενού μας:

  Στην καφετέριά μας, προσφέρουμε μια ποικιλία από επιλεγμένους καφέδες, φρέσκα χυμούς και δροσιστικά ροφήματα. Οι ποιοτικοί μας καφέδες, συνοδευμένοι από εκλεκτά επιδόρπια και σνακ, θα κάνουν την επίσκεψή σας αξέχαστη.

  Χαλάρωση και Διασκέδαση:

  Απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας υπό τον ζεστό ήλιο της Λάρισας, απολαμβάνοντας τον ήχο των κυμάτων και τη φρέσκια θάλασσα. Καθίστε άνετα στις ξαπλώστρες μας και αφεθείτε στην ατμόσφαιρα της παραλίας.

  Ειδικές Εκδηλώσεις:

  Η καφετέριά μας φιλοξενεί ειδικές εκδηλώσεις, συναυλίες και θεματικές βραδιές. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα μας και ελάτε να μοιραστούμε μαζί σας τις στιγμές χαράς και διασκέδασης.

  Ελάτε στην παραλία μας και ζήστε μια εμπειρία καφέ που θα σας μείνει αξέχαστη. Απολαύστε τη θάλασσα, τον ήλιο και την καλή παρέα στην καρδιά της Λάρισας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Ρήγα Φεραίου 62 - Λάρισα
  6936806326
  ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Ύδρευση - Θέρμανση - Αποχέτευση - Φυσικό Αέριο - Πυρόσβεση Λάρισα

  Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Δημήτρη Παπαστεφάνου, του εργοδηγού υδραυλικού που δραστηριοποιείται με αφοσίωση στην πόλη της Λάρισας.

  Με μια πορεία που αντικατοπτρίζει την αφοσίωση και την τεχνογνωσία στον τομέα της υδραυλικής, ο Δημήτρης Παπαστεφάνου προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ό,τι αφορά την ύδρευση, τη θέρμανση και την εγκατάσταση φυσικού αερίου.

  Με σεβασμό προς κάθε πελάτη και με δέσμευση στην εξυπηρέτηση των αναγκών του, ο Δημήτρης Παπαστεφάνου αναδεικνύει την εμπειρία και την τεχνογνωσία του σε κάθε έργο που αναλαμβάνει

  ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Με χαρά διαπιστώνουμε ότι οι πελάτες μας, είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε επαγγελματίες, αντιλαμβάνονται την αξία της προσέγγισής μας, βασισμένης στην αξιοπιστία, την εξυπηρέτηση και την ακρίβεια στην εκτέλεση των έργων.

  Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην επιχείρησή μας. Είμαστε εδώ, έτοιμοι να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με αφοσίωση, επαγγελματισμό και την εγγύηση της ασφάλειας και της ποιότητας που μας χαρακτηρίζει.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την υδραυλική βλάβη ή την υδραυλική εγκατάσταση που θέλετε να αναλάβουμε.

  6936806326

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ
  Κύπρου 93 - Λάρισα
  2410257246
  6945418191
  Σχολή Οδηγών Μπούτλας Αχιλλέας
  Διπλώματα Αυτοκινήτου - Διπλώματα Όλων Των Κατηγοριών - Αναθεωρήσεις - Διεκπεραιώσεις
  - Ειδικές Άδειες Ταξί - Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας Φορτηγών - Λεωφορείων - Λάρισα

  Η Σχολή Οδηγών "Μπούτλας Αχιλλέας", με έδρα την Λάρισα, αναδεικνύεται ως ένα κέντρο αριστείας στην εκπαίδευση οδηγών, προσφέροντας εκτενή πρακτικά μαθήματα σε ήδη κατόχους διπλωμάτων οδήγησης. Με μια εμπειρία σχεδόν 25 ετών από το 2000, η σχολή μας διακρίνεται για την εξειδικευμένη εκπαίδευση και την επαφή που διατηρούμε με κάθε μαθητή.

  Υπηρεσίες Σχολής:

  Πρακτικά Μαθήματα για Κάθε Κατηγορία Διπλωμάτων:Ανεξάρτητα από την κατηγορία του διπλώματος οδήγησης (A, B, C, D, DE), παρέχουμε εξειδικευμένα μαθήματα πρακτικής εκπαίδευσης.
  Αναθεωρήσεις και Διεκπεραιώσεις:Βοηθούμε τους μαθητές μας στις αναθεωρήσεις και τις διεκπεραιώσεις των διπλωμάτων τους.
  Ειδικές Άδειες Ταξί:Προσφέρουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση και εξειδίκευση για την απόκτηση ειδικών αδειών ταξί.
  Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας:Εξειδικευμένα μαθήματα προετοιμασίας για επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών, λεωφορείων και νταλίκων.

  Στόχοι μας:

  Αρτία Εκπαίδευση: Στοχεύουμε στην αρτία εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών, τόσο στο θεωρητικό όσο και στο πρακτικό κομμάτι της οδήγησης.
  Κατανόηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ): Στοχεύουμε στη σωστή κατανόηση και εφαρμογή του ΚΟΚ από τους μαθητές μας.
  Επιτυχία στις Εξετάσεις Οδήγησης: Δίνουμε έμφαση στην προετοιμασία των μαθητών μας για επιτυχία στις εξετάσεις οδήγησης.

  Στόχοι Πελάτες:

  Ιδιώτες και Επαγγελματίες: Απευθυνόμαστε τόσο σε ιδιώτες για την παροχή ερασιτεχνικών διπλωμάτων όσο και σε επαγγελματίες με τη σωστή εκπαίδευση για επαγγελματικά διπλώματα.
  Επιθυμία Επαγγελματικής Οδήγησης: Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες οδηγοί φορτηγών, λεωφορείων και νταλίκων.
  Περιοχή Εξυπηρέτησης: Εξυπηρετούμε σε όλο το νομό Λάρισας και γενικότερα στην Κεντρική Ελλάδα.

  Επικοινωνία:
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού για την εγγραφή σας. Στη Σχολή Οδηγών "Μπούτλας Αχιλλέας", η επιτυχία σας είναι η δική μας επιτυχία!

  Γιατί η οδήγηση είναι περισσότερο από ένα απλό δίπλωμα. Είναι η εκπαίδευση που κάνει τη διαφορά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
  Παύλου Μελά 8 - Λάρισα
  2410616888
  Γενικές Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Απωθήσεις Πτηνών & Ερπετών | Λάρισα

  Η εταιρεία μας ΑΤΕΛ ΕΛΛΑΣ που ιδρύθηκε το 1981 με δραστηριότητα στις απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, είναι η πρώτη εταιρία στην Θεσσαλία με έδρα την Λάρισα και προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εξάλειψης τρωκτικών, ερπετών κι εντόμων, συνεχίζοντας με σταθερότητα την ανοδική της πορεία.

  Στη διάρκεια της μακρόχρονης αυτής πορείας, λειτουργήσαμε και λειτουργούμε πάντα με συνέπεια, μεθοδικότητα, σωστή και γρήγορη εκτέλεση των εργασιών, με αποτέλεσμα να μας εμπιστευθούν μεγάλες εταιρείες, επιχειρήσεις, υπηρεσίες, δήμοι κ.λ.π., αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και μακροχρόνιες συνεργασίες μαζί τους.

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας, όσο απαιτητικές και αν είναι, με συνέπεια κι επαγγελματισμό, αναλαμβάνοντας απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες ιδιωτικών κι επαγγελματικών χώρων σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Ειδικά για τους επαγγελματικούς χώρους παρέχουμε υγειονομική κάλυψη των επιχειρήσεων σύμφωνα με τις προδιαγραφές για HACCP και ISO, καθώς και τους κανόνες υγιεινής του ΕΦΕΤ.

  Γιατί να μαςΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

  Γιατί λειτουργούμε πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια, μεθοδικότητα κι επαγγελματισμό παρέχοντας σωστή και γρήγορη εκτέλεση των εργασιών, όπου μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, τα σύγχρονα μέσα, τα φάρμακά μας, που είναι άοσμα και ακίνδυνα των μεγαλύτερων απολυμαντικών οίκων της Ευρώπης σας εξασφαλίζουν!

  Για καθαρούς και υγιεινούς χώρους χωρίς κατσαρίδες, ποντίκια, κουνούπια, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια, φίδια και άλλα τρωκτικά, ερπετά ή έντομα που είναι ενοχλητικά και βλαβερά για την υγεία σας, αρκεί μόνο να αναθέσετε στην ΑΤΕΛ ΕΛΛΑΣ οποιαδήποτε εφαρμογή για απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες του χώρου σας
  και να σας προτείνουμε την ιδανικότερη και οικονομικότερη λύση!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ – ΒΑΦΕΣ
  6ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΑΘΗΝΩΝ (ΕΝΑΝΤΙ LARIPLAST) - Λάρισα
  6982152784
  MAGKAS BLASTINGS
  Υδροβολές - Αμμοβολές Λάρισα

  Η MAGKAS BLASTINGS είναι μία εταιρεία με βάθια ρίζα στην Λάρισα, αφού διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα των Υδροβολών και Αμμοβολών. Με πάθος για την τέχνη της επεξεργασίας επιφανειών, η εταιρεία μας δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας.

  Στηριζόμαστε σε ένα εξειδικευμένο και αφοσιωμένο προσωπικό, το οποίο κατέχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη σας. Η επιμονή μας στην ποιότητα, στην ασφάλεια και στην ακρίβεια είναι η βάση κάθε μας παρέμβασης, εξασφαλίζοντας το αποτέλεσμα που επιθυμείτε με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

  ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

  Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Λάρισα αλλά και ολόκληρη τη Θεσσαλία, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ευελιξία και αξιοπιστία, κατόπιν συνεννόησης, προκειμένου να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

  Η δέσμευσή μας για υψηλή ποιότητα, εξειδίκευση και εξυπηρέτηση είναι ο πυρήνας της εταιρείαςMAGKAS BLASTINGS. Επιδιώκουμε συνεχώς την άρτια εκτέλεση κάθε εργασίας με σεβασμό στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την υδροβολή ή την αμμοβολή που θέλετε να αναλάβουμε.

  6982152784

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Φαλάνη - Λάρισα
  6984234254
  ΠΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Για γύψινες κατασκευές και δημιουργίες υψηλής αισθητικής στην Λάρισα!!!!!

  Η επιχείριση ΠΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ιδρύθηκε πρίν από πολλά χρόνια στην Φαλάνη της Λάρισας από τεχνίτες που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο των γενικών ανακαινίσεων με εξιδίκευση στις γύψινες διακοσμήσεις, γύψινες ανακαινίσεις, στην τοποθέτηση γυψοσανίδας, και μονώσεις θερμομονώσεις.

  Σήμερα, η επιχείρηση έχει καταφέρει, μέσω του εμπειρου και τεχνικά καταρτισμένου προσωπικού της που διαθέτει, (γυψαδόρους) να επεκταθεί σε όλη την Θεσσαλία , συμμετέχοντας στην κατασκευή σπουδαίων και μεγάλων έργων, και να καθιερωθεί ως μία μεγάλη επιχείριση στον τομέα της σε ολο το νομό της Λάρισας.

  Έχουμε ως κύριο σκοπό να καλύπτουμε όλο το φάσμα των τεχνικών αναγκών των πελατών μας, από τη μελέτη και το σχεδιασμό έως και την εφαρμογή, ώστε να προσφέρουμε να δημιουργήσουμε τον χώρο του κάθε πελάτη όπως ακριβώς τον φαντάζεται, βάση και των δικών μας προτάσεων.

  Ολα τα υλικά που χρησιμοποιούμε ειναι επώνυμων εταιριών τελευταίας τεχνολογίας ωστε τα εργα μας να υπερέχουν στην ποιότητα την αντοχή στον χρόνο και στο design.

  Οι υπηρεσίες μας:
  Γύψινες κατασκευές και διακοσμήσεις παντός τύπου σε ολη την Λάρισα

  Συστήματα εξωτερικών θερμοπροσόψεων – θερμομονώσεων

  Μονώσεις ταρατσών

  Ψευδοροφές - Χωρίσματα - Γυψοσανίδες ειμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας. Θα βρείτε ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας, την επιλογή υλικών και προτάσεις σχεδιασμού, την διακόσμηση δωματίων, και τη γενική διαμόρφωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

  Κρυφός φωτισμός

  Κατασκευές με γυψοσανίδες, ράφια ,θόλοι, κορνίζες, ροζέτες

  Επενδύσεις τζακιών

  Κατασκευή ψευδοροφής ορυκτών ινών

  Ψευδοροφές με κρυφό φωτισμό

  Χωρίσματα γυψοσανίδας- διαχωριστικά

  Με την κατασκευή χωρισμάτων από γυψοσανίδα εχουμε πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με το κόστος και τις τεχνικές προδιαγραφές.

  Ανάλογα με τις κατασκευαστικές και τις τεχνικές απαιτήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονή,διπλή ή τριπλή στρώση γυψοσανίδων όπως επίσης μπορεί να επιλεγεί και το κατάλληλο μονωτικό υλικό (πετροβάμβακας ή υαλοβάμβακας)

  Οι γύψινες κατασκευές μας, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες.

  Ειμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας.

  Θα βρείτε οικονομικές λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας, την επιλογή υλικών και προτάσεις σχεδιασμού, τη διακόσμηση δωματίων, και τη γενική διαμόρφωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων,ειτε πρόκειται για ιδιωτικούς χώρους ειτε για επαγγελματικούς ( κατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, ξενοδοχεία) πάντα σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο.

  Μονώσεις ταρατσών στεγανοποιήσεις υπογείων

  Θερμομονώσεις -θερμοπροσόψεις για να αποκτήσετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι καταναλώνοντας λιγότερη καύσιμη υλη και εξοικονομώντας χρήματα.

  Η θερμοπρόσοψη πέρα από τα άλλα του πλεονεκτήματα, παρέχει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, πράγμα απαραίτητο, αφού σύντομα όλα τα κτίρια θα αποκτήσουν ενεργειακή ταυτότητα, σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς, παρέχοντας ολοκληρωμένα αποτελέσματα, στις γενικές ανακαινίσεις.

  Εμπιστευθείτε την επιχείριση ΠΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και θα δείτε τον χώρο σας να αλλάζει ολοκληρωτικά από την μια στιγμή στην άλλη.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με συνέπεια ποιότητα και επαγγελματισμό από οπου μας ζητηθεί στην Φαλάνη ,Λάρισα, Φάρσαλα, Τύρναβο, Ελασσόνα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλο, σε ολη την Θεσσαλία μόνο για σοβαρές προτάσεις

  Το πλήθος των εργων που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας.

  Με εκτίμηση
  ΠΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Ο εργολάβος γύψινων κατασκευών και διακοσμήσεων στην Φαλάνη της Λάρισας

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γυψοσανίδες Φαλάνη,Λάρισα

  Γυψοκατασκευές Φαλάνη,Λάρισα

  Γύψινες ανακαινίσεις Φαλάνη,Λάρισα

  Γύψινες διακοσμήσεις Φαλάνη,Λάρισα

  Γύψοσανίδες ψευδοροφές χωρίσματα Φαλάνη,Λάρισα

  Γυψαδόροι Φαλάνη,Λάρισα

  Γύψινες κατασκευές Φαλάνη,Λάρισα

  Μονώσεις ταρατσών Φαλάνη,Λάρισα

  Θερμοπρόσοψη Φαλάνη,Λάρισα

  Θερμομόνωση Φαλάνη,Λάρισα

  Τοποθέτιση γυψοσανίδας Φαλάνη,Λάρισα

  Γενικές ανακαινίσεις Φαλάνη,Λάρισα

  Γύψινα Φαλάνη,Λάρισα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
  Ασκληπιού 13 - Λάρισα
  2410256450
  6936646403, 6932485629
  ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
  ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΠ. ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Λ. ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ, ΛΑΡΙΣΑ

  Το γραφείο μας έχει έδρα την Λάρισα και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα.Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, συνέπεια και με την εμπειρία μας, την υλοποίηση οποιονδηποτε μελετών - επιβλέψεων έργων καθώς και υπηρεσιών, με μοναδικό στόχο την κατά το δυνατό, υλοποίηση των αναγκών σας.

  Ο Λάμπρος Απ. Καραϊσκος είναιΔιπλωματούχος Μηχανικός, της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης Μeng.Eίναιμέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ).
  Είναι ενεργειακός επιθεωρητής και τεχνικός ασφαλείας.

  Ο Απόστολος Λ. Καραΐσκος, είναιΔιπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του ΕΜΠ Meng.Είναιμέλος του ΤΕΕ και δραστηριοποιείται στον χώρο των μελετών και κατασκευών ιδιωτικών και δημοσίων έργων από τις αρχές της δεκαετίας του 1980.

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

  κι εμείς θ’ ανταποκριθούμε άμεσα
  για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίεςμας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Βεργίνας 4 - Λάρισα
  2411170474
  6975918462
  Ανακαινίσεις Καλέμης Ανδρέας
  Θερμοπροσόψεις - Μονώσεις ταρατσών - Τοποθέτηση πλακιδίων - Στεγανοποιήσεις - Αποφράξεις - Γυψοσανίδες - Ελαιοχρωματισμοί - Λάρισα

  Η εταιρεία Ανακαινίσεις Καλέμης, με έδρα τη Λάρισα, αναδεικνύεται ως η επιλογή με εμπειρία 30 ετών στον χώρο των ανακαινίσεων.
  Με μια εκτεταμένη και πολύπλευρη γκάμα υπηρεσιών, η εταιρεία μας αναλαμβάνει να καλύψει κάθε ανάγκη σας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε στάδιο του έργου.

  Ανακαινίσεις: Με εξειδίκευση στην ανακαίνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, δίνουμε νέα πνοή στον χώρο σας με σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις.
  Θερμοπροσόψεις: Εξειδικευμένοι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν τον επαγγελματικό σχεδιασμό και την τέλεια εγκατάσταση θερμοπρόσοψης για αποτελεσματική μόνωση και εξοικονόμηση ενέργειας.
  Μονώσεις Ταρατσών: Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες μόνωσης ταρατσών, διασφαλίζοντας την αντοχή τους στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
  Τοποθέτηση Πλακιδίων: Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική τοποθέτηση πλακιδίων με μεράκι και προσοχή στην λεπτομέρεια.
  Στεγανοποιήσεις Φρεατίων και Αποφράξεις: Εξειδικευμένοι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν τη στεγανοποίηση φρεατίων και τις αποφράξεις, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του συστήματος αποχέτευσης.
  Γυψοσανίδες: Προσφέρουμε υπηρεσίες γυψοσανίδων για ομαλή και ανθεκτική επένδυση των τοίχων σας.
  Ελαιοχρωματισμοί: Οι εξειδικευμένοι ζωγράφοι μας δίνουν χρώμα και ύφος στον χώρο σας με ελαιοχρωματισμούς υψηλής ποιότητας.
  Τεχνοτροπίες: Καινοτόμες τεχνοτροπίες για τη δημιουργία μοναδικών χώρων που αντανακλούν το προσωπικό σας στυλ.
  Πατητή Τσιμεντοκονία: Εξειδικευμένοι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν την πατητή τσιμεντοκονία με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

  Η εταιρεία Ανακαινίσεις Καλέμης δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενσωματώνοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της για να καλύψει κάθε ανάγκη σας με επαγγελματικότητα και αξιοπιστία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί το επόμενο επιτυχημένο έργο σας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ – ΜΟΝΩΣΕΙΣ
  Λάρισα - Λάρισα
  6996162784
  6944204668
  ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΜΕΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Οιτεχνίτες ΜΕΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που εδρεύουν στην Λάρισα δραστηριοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα, με επιτυχημένη ανοδική πορεία στην κατασκευή των δαπέδων βοτσαλωτών ,σταμπωτών δαπέδων και βιομηχανικών δαπέδων, καθώς και στις εποξειδικές ρητίνες .
  Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και προσαρμόζουμε τα βοτσαλωτά, σταμπωτά δάπεδα υψηλής αισθητικής, ποιότητας και ανθεκτικότητας λειτουργικά και αισθητικά όμορφα δάπεδα, τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό χώρο, κατοικίες, ξενοδοχεία,πάρκινγκ, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, εργαστήρια, διαδρόμους,βουλκανιζατέρ,συνεργεία αυτοκινήτων,βενζινάδικα, αποθήκες,και σε χώρους με μεγάλη και επίπονη χρήση.
  Η εταιρία μας, έχοντας μακράν πορεία στον τομέα των δαπέδων, και με συνεχή ενημέρωση και αναβάθμιση των τεχνοτροπιών της, παρέχει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών και σχεδίων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών μας..

  Το τεχνικό μας προσωπικό, με την άρτιά του γνώση, θα δώσει λύση στις ανάγκες σας και θα σας εξυπηρετήσει από οπου μας ζητηθεί στην Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλο σε ολη την Θεσσαλία αλλά και πανελλαδικά στα νησιά Σκιάθο, Σκόπελο Αλόννησο Κυκλάδες.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν στην αγορά και δίνουμε έμφαση και στην λεπτομέρεια.

  ΒΟΤΑΣΛΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ φανταστικές δημιουργίες με ψηφίδες είναι ιδιαίτερα οικονομικό, είναι αντιολισθιτικό, αδιάβροχο, ανθεκτικό, φιλικό προς το περιβάλλον, δεν λερώνεται, και διακοσμεί εξωτερικές επιφάνειες

  Σε ξενοδοχεία σε αυλές,σε εξοχικά σπίτια

  Σε πισίνες

  ΧΑΛΑΖΙΑΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

  Η χαλαζιακή επένδυση εφαρμόζεται από ειδικευμένα συνεργεία, επάνω σε οποιαδήποτε σταθερή επιφάνεια, όπως τσιμεντοκονία, μπετό, πλακάκι, μωσαϊκό, μάρμαρο, ξύλο

  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ

  Πλεονεκτήματα Σταμπωτών Δαπέδων

  Ταχύτητα κατασκευής σταμπωτό ακόμα και πολλά τ.μ. παραδίδεται σε μιά μέρα

  Υψηλή ποιότητα, άριστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία.Αξιοπιστία, χρειάζεται ελάχιστη έως και καθόλου συντήρηση.

  Απεριόριστη διάρκεια ζωής, όση έχουνε και τα σκυροδέματα που είναι φτιαγμένα τα σπίτια σας.

  Αντοχή σε πίεση και τριβές, βαριά φορτία, αυτοκίνητα, φορτηγά, αγροτικά .Ευκολία στο καθάρισμα, γιατί είναι μη απορροφητικό δάπεδο και συνεπώς ένα απλό πλύσιμο αρκεί.

  Υψηλή αισθητική, με τεράστια επιλογή χρωμάτων και σχεδίων (στάμπες). Μπορούν να ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο με ότι υλικά και αν έχει.

  Συνιστάται για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και για επιφάνειες με υψηλές αντοχές τόσο για οικιακή χρήση (πχ σαλόνια, κήποι, γκαράζ, πάγκοι κουζίνας, ντουζιέρες) όσο και για βιομηχανική χρήση.

  Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, έχοντας ως γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας και τηρούμε πιστά όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές κάθε έργου που πραγματοποιούμε. Εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας

  ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΕΣ ΡΗΤΙΝΕΣ Τα ρητινικά - βιομηχανικά δάπεδα ενδείκνυνται για χώρους με ειδικές απαιτήσεις και αποτελούν την καλύτερη επιλογή, γιατί έχουν υψηλές μηχανικές αντοχές και όμορφη αισθητική. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε, ανάμεσα από μια μεγάλη χρωματική παλέτα, το χρώμα και το είδος δαπέδου που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΑΣ

  Οι αντιολισθηρές ράμπες αποτελούν την ιδανική λύση για parking, για υπόγεια και γενικά για κεκλιμένες επιφάνειες στις οποίες κινούνται τροχοφόρα και πεζοί, αφού συνδυάζουν πολλά πλεονεκτήματα Δεν κάνουν ρηγματώσεις

  Έχουν ταχεία κατασκευή είναι απίστευτα οικονομικές

  Το πλήθος των εργολαβιών που εχουμε κατασκευάσει στην Λάρισα στην Θεσσαλία και πανελλαδικά αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας .

  Αν θέλετε να εχετε γρήγορη οικονομική και αξιόπιστη ανακαίνιση στο σπίτι η στον επαγγελματικό σας χώρο τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο από την ανάθεση εως την αποπεράτωση της εργολαβίας πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Με εκτίμηση

  ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΜΕΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Οι τεχνίτες βοτσαλωτών ,σταμπωτών δαπέδων στην Λάρισα

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  βοτσαλωτά δάπεδα Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλος, Θεσσαλία

  Βοτσαλωτά δάπεδα Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλος, Θεσσαλία

  Σταμπωτά δάπεδα Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλος, Θεσσαλία

  Βιομηχανικά δάπεδα Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλος, Θεσσαλία

  Εποξειδικές ρητίνες Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλος, Θεσσαλία

  Κατασκευή Ράμπας Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλος, Θεσσαλία

  Χαλαζιακά δάπεδα Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλος, Θεσσαλία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Θεοπόμπου 71 - Λάρισα
  6930554302
  6986145360, 6983696852
  Μ. ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Λάρισα

  Η επιχείρησή μας “Μ. ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται εδώ και 3 γενιές στις χωματουργικές εργασίες και έχει φέρει σε πέρας, όλα αυτά τα χρόνια, ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Λάρισα και τις γύρω περιοχές.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας ιδιωτικά και δημόσια έργα, στοχεύοντας πάντα στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών αλλά και στην άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  ...

  ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ
  ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΟΛΟ

  οχημάτων καθώς και εξειδικευμένοι χειριστές, μπορούμε να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία εκσκαφές, κατεδαφίσεις, διανοίξεις δρόμων, διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων, τρύπες με υδραυλικές αρίδες αλλά και οποιαδήποτε άλλη χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Λάρισα και τις γύρω περιοχές.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει το έργο και να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις.

  Εάν ψάχνετε για μια αξιόπιστη επιχείρηση χωματουργικών εργασιών που θα παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τότε δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα έργα σας με επιτυχία.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και τις γύρω περιοχές, κατόπιν συνεννόησης.

  6930554302, 6986145360 ή 6983696852

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ
  που αναλαμβάνουμε δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, ενώ φροντίζουμε για την άμεση παράδοση του έργου, χωρίς αυτό να επηρεάζει την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι αφενός η άμεση και σωστή περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις οποιεσδήποτε μελλοντικές σας ανάγκες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε χωματουργικές εργασίες στην Λάρισα αλλά και στις γύρω περιοχές, κατόπιν συνεννόησης.

  6930554302 ή6986145360

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ
  Επαρ. οδ. Λάρισας Ευαγγελισμού, Πουρνάρι - Λάρισας
  2495051020
  6948509285
  Ελαιοτριβείο - Προϊόντα Ελαίου - Ελαιουργία - Ελιές - Εμπόριο - Εξαγωγή | Πουρνάρι Λάρισα

  Στο οικογενειακό μας ελαιοτριβείο ΤΣΙΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΥΙΟΙ που έχει έδρα στο Πουρνάρι Λάρισας, από το 2015 ασχολούμαστε με την παραγωγή και διάθεση εξαιρετικής ποιότητας ελαιολάδου από επιλεγμένους καρπούς ελαιώνων που δεσπόζουν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στη σωστή διαχείριση της ελιάς, ώστε να φτάνει το ελαιόλαδο πάντα αγνό και παρθένο στο τραπέζι σας.

  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

  Η φιλοσοφία μας είναι προσανατολισμένη στην εξασφάλιση της ποιότητας μέσω του εκσυγχρονισμού, της συνεχούς συντήρησης και του ελέγχου των μέσων παραγωγής, καθώς επίσης και μέσω της γνώσης κι εξειδίκευσης που διαθέτουμε, λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας, της αδιάλειπτης ενημέρωσης, εκπαίδευσης και παρακολούθησης σεμιναρίων.

  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

  Οι ελαιοπαραγωγοί της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας και όχι μόνο, εμπιστεύονται το ελαιοτριβείο μας γιατί μπορούν να εξασφαλίσουν ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας με άμεση εξυπηρέτηση, χάρη στον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε αλλά και τη μεγάλη έμφαση που δίνουμε στην ποιότητα του ελαιοκάρπου, σε συνδυασμό με την ψυχρή έκθλιψη κι επεξεργασία που γίνεται στο οικολογικό λιοτρίβι μας.

  ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ!

  Επειδή γνωρίζουμε ότι η παραγωγή του ελαιολάδου πρέπει να γίνεται με απόλυτη προσοχή και σοβαρότητα, ώστε όλα τα συστατικά του να παραμένουν αναλλοίωτα με το πέρας όλων των διαδικασιών, το όραμα μας είναι να μην χάσει ποτέ το Ελληνικό ελαιόλαδο την ταυτότητα του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου κι αυτό το επιτυγχάνουμε δια μέσου των ιδανικότερων και φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων επεξεργασίας.

  H δραστηριότητα του οικογενειακού μας ελαιοτριβείου ΤΣΙΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΥΙΟΙ, εκτός από την παραγωγή του ελαιολάδου επεκτείνεται και στη προσπάθεια πώλησης και κατ’ επέκταση της διάδοσης σ’ όλο τον κόσμο του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, το χρυσάφι της Ελληνικής μας γης, προσφέροντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο

  για συνεννόηση σχετικά με τη παράδοση της παραγωγής σας
  ή για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το λιοτρίβι μας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
  Αμαρουσίου 1 - Λάρισα
  2410672754
  6947065610
  Καλωσορίσατε στην Drive-Through Καφετέριά μας, όπου σας προσφέρουμε μια γρήγορη και βολική εμπειρία καφέ από την άνεση του αυτοκινήτου σας. Με μια πληθώρα επιλογών και τη διασφάλιση υψηλής ποιότητας σε κάθε προϊόν μας, σας προσκαλούμε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ ή σνακ με την ευκολία της άμεσης εξυπηρέτησης.

  Οι Υπηρεσίες μας:

  Ευρεία Ποικιλία Καφέ: Από φρέσκα εσπρέσο και καπουτσίνο έως πλούσιους ελληνικούς καφέδες και ζεστές σοκολάτες, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα καφεϊκών επιλογών για κάθε γούστο.

  Υγιεινά Σνακ: Συνοδεύστε τον καφέ σας με φρέσκα σνακ, από διαφορετικά είδη σάντουιτς και σαλάτες έως επιδόρπια και επιλογές υγιεινών σνακ για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

  Γρήγορη Εξυπηρέτηση: Επιδιώκουμε να σας προσφέρουμε γρήγορη και ευχάριστη εξυπηρέτηση, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και τα σνακ σας χωρίς καθυστερήσεις.

  Ποιότητα Προϊόντων: Με εστίαση στην ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων μας, εξασφαλίζουμε ότι κάθε φλιτζάνι καφέ και κάθε σνακ που προσφέρουμε είναι απόλυτα προσεγμένο και νόστιμο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και να απολαύσετε την άνεση της drive-through εμπειρίας μας.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 50 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ