noscript image for google
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  6ο ΧΙΛ ΠΕΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΟΛΟΥ - Λάρισας
  2410571090
  6937045161,6937045162
  Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. επιτυγχάνει την ουσία της ποιότητας στην αποθήκευση, το χειρισμό, την επεξεργασία και τη συντήρηση των δημητριακών. Με ένα ευρύ φάσμα των σιλό και των χοανών, τα μηχανικά συστήματα εξοπλισμού χειρισμού, καθαρισμού, ζυγίσματος και ξήρανσης για τις γεωργικές & εμπορικές εφαρμογές.

  Παρέχουμε τη συνολική απάντηση που θα ταιριάζει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η εμπειρία στην εφαρμοσμένη μηχανική, η σύγχρονη & ιδιαίτερα αποδοτική δυνατότητα κατασκευής μας επιτρέπει να προσφέρουμε και τις ανταγωνιστικές τιμές και την υψηλότερη ποιότητα μέσα σε σύντομα χρονικά διαστήματα, να παρέχουμε τις πιο οικονομικές λύσεις κατάλληλες για την ιδιαίτερη απαίτηση του πελάτη.

  Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. μπορεί να παρέχει τεχνικό σχέδιο & πεπειραμένους επόπτες υποστήριξης, υπηρεσία μεταπώλησης και βοήθεια ανταλλακτικών. Η μακροχρόνια εμπειρία κατασκευής και τα πρόσφατα πλήρη συστήματα σιλό μας που παρείχαμε σε πολλά μέρη της Ελλάδας το διαβεβαιώνει. Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. είναι αναγνωρισμένη ως μία από τους κορυφαίους κατασκευαστές & προμηθευτές της Ελλάδας. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών αποτελούν τη βάση των στόχων της. Για το λόγο αυτό επεκτείνει και εκσυγχρονίζει συνεχώς τις εγκαταστάσεις της και το μηχανολογικό της εξοπλισμό, προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις του αγοραστικού της κοινού παρέχοντας:

  2 χρόνια εγγύηση και τεχνική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής

  Βεβαίωση CE ότι τηρούνται οι οδηγίες της Ε.Ε. Πιστοποιητικό διεθνούς στάνταρ ποιότητας ISO 9001-2000 του οίκου TÜV RHEINLAND
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  4ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΛΑΝΗΣ - Λάρισας
  2410592555
  Η Πρώτη επιχείρηση των μελών της Eταιρίας ιδρύθηκε το 1975 με την επωνυμία Αφοί Λαζ. Κατσιάνας Ο.Ε. Το 2003 η Eταιρία μας μετονομάζεται σε INOX METALLIKA - Κατσιάνας Φωτ. & Λαζ. Ο.Ε και εδρεύει στο 4ο χλμ. Λάρισας - Φαλάνης.

  Βασική φιλοσοφία της δουλειάς μας είναι η ποιότητα και η πρωτοτυπία των κατασκευών με στόχο την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των πελατών μας. Σε αυτό συντελούν το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό, ο τεχνολογικός εξοπλισμός και τα συστήματα ποιότητας ελέγχου που διαθέτει η επιχειρησή μας.

  Η εξειδίκευσή μας στο χώρο της κατασκευής μεταλλικών κτιρίων, στην «διακόσμηση» εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (σκάλες , κάγκελα, πέργκολες, πόρτες, σκίαστρα, γκαράζ, πολυκαρβονικά, πάνελ) και οι ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών κατατάσει την Εταιρία μας πρωτοπόρο στον κλάδο της.

  Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί για την Εταιρία μας πρωταρχικό στόχο.

  Συνεργασίες:

  Η INOX METALLIKA είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της Cospico ΑΕΒΕ στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδας. Η Cospico με την ανοιγοκλειόμενη pergola ή open closed pergola παρέχει στεγανότητα και προστασία (κλειστή θέση), ελεγχόμενη σκίαση και πλήρη εξαερισμό (ανοιχτή θέση), άριστη εμφάνιση και σταθερότητα. Η ανοιγοκλειόμενη pergola είναι η τέλεια λύση κάλυψης για όλους τους επαγγελματικούς χώρους και οικιών. Επίσης προσφέρει το περσιδωτό παράθυρο και την ανοιγόμενη οροφή.

  Η INOX METALLIKA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι έχει αρχίσει συνεργασία με την εταιρία RIGOSAC η οποία προωθεί στην Ελλάδα μια νέα γενιά μεταλλικών τοξοειδών κτιρίων τελευταίας τεχνολογίας.

  Διακρίσεις:

  Πρώτο βραβείο στην Διεθνή Έκθεση INFACOMA το 2004 "Καλύτερη Κατασκευή Περιπτέρου (ΛΥΡΙΤΗΣ)". - ΣΘΕΒ - ΤΣΟΥΚΑΣ Α.Ε - ΓΚΑΝΤΟΥΝΑΣ ΗΛ. (Motor Sport) - CARREFOUR - ΑΡΣΕΝΗΣ Ι. (SEAT) - ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - ΔΕΗ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  οδός ΒΟΛΟΥ 1 - Λάρισα
  2410282252,2410282433
  +30 6932465770
  Η Optima ιδρύθηκε το 1989 με στόχο να προμηθεύει την Ελληνική αγορά στον κατασκευαστικό τομέα και την Βιομηχανία με τα άριστα - optima - υλικά ποιότητας & προηγμένης τεχνολογίας, στην Δόμηση καθώς και την θέρμανση με Α.Π.Ε. & Βιομάζα, πάντοτε στις καλύτερες δυνατές τιμές για την ποιότητα των προϊόντων και της τεχνογνωσίας που προσφέρει.

  Optima CONSTRUCTION MATERIALS
  Η Optima απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και πιο συγκεκριμένα από μηχανικούς με διεθνείς μεταπτυχιακές σπουδές, εξάσκηση, έρευνα και εμπειρία. Υποστηρίζοντας τον στόχο της Optima, συνεργαζόμαστε στον χώρο των Δομικών Υλικών Υψηλής Τεχνολογίας με τις περισσότερες καταξιωμένες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες κατασκευής Δομικών υλικών (ACO, ANRIN, BASF, BAUDER, BLANKE, BRILLUX, BUCHTAL, CERESIT, DURAL, DUNLOPLAN, FLOOR GRES, HENKEL, KERAKOLL, MACBETON, MACON, MARIS Polymers, NEOTEX, RENOVAT, SCHLUTTER, SIKA κ.ά.)ενώ υποβάλλουμε όλα τα προϊόντα των στις αυστηρότερες συγκρίσεις & τεστ ποιότητας, απόδοσης και τιμής, στους ακόλουθους τομείς της αγοράς:
  1. Υγρομονώσεις - Μονωτικά & Στεγανωτικά Υλικά
  2. Eξωτερική Θερμομόνωση Κελύφους Κτιρίων - VWS System
  3. Βιοενεργειακοί Ταρατσόκηποι - Bauder Plant E System
  4. Πλακίδια Υψηλής Αντοχής - Κόλλες & Αρμοί - Προφίλ αρμών
  5. Ειδικά & Οξύμαχα Δάπεδα - Κανάλια Απορροής
  6. Εποξειδικά Δάπεδα & Δομικές Ενισχύσεις - Ανθρακονήματα
  7. Στεγανωτικά Οικολογικά Χρώματα & Βερνίκια
  8. Πισίνες - Δεξαμενές & Αγωγοί Λυμμάτων
  9. Προστασία Κτιρίων από ΗλεκροΜαγνητική Ακτινοβολία
  10.Ποιοτικές Εργολαβίες με Ίδια Υλικά

  Optima BIOENERGY
  Είναι γνωστό ότι σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 η ανάγκη για απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, οδήγησε στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας (Α.Π.Ε.). Η Βιομάζα κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις Α.Π.Ε. στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ποσοστό πάνω του 50 % και είναι ένα καύσιμο προϊόν (Στερεά Βιοκαύσιμα) που κάθε χώρα μπορεί να παράγει επί τόπου μόνη της.
  Η τεράστια εξοικονόμηση που μπορούν να προσφέρουν τα ΣΤΕΡΕΑ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ, οδήγησαν στην εξέλιξη αυτοματοποιημένων καυστήρων Στερεάς Βιομάζας με ελεγχόμενη αυτόματη τροφοδοσία καυσίμου σε μέγεθος μικρού κουφέτου (pellet)& αέρα καύσης που χρησιμοποιούνται σε Θερμάστρες Αέρος, Ενεργειακά Τζάκια pellet, Εσωτερικούς Θερμολέβητες, Compact Θερμολέβητες Λεβητοστασίου, αλλά και ως αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου για την Βιοτεχνία, Αρτοποιία, Θερμοκήπια, Βιομηχανία κ.λ.π.
  Ως μηχανικοί με πολυετή πείρα στην Οικοδομή και στην Μεταφορά Θερμότητας, επιλέξαμε τα προϊόντα της Ιταλικής Εταιρείας PASIAN για Θέρμανση με PELLETS & ΒΙΟΜΑΖΑ, σαν Γενικoί Εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα, με τον διακριτικό τίτλο PASIAN HELLAS by Optima.
  H Pasian είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή καυστήρων, εξειδικευμένη στην κατασκευή θερμογεννητριών που λειτουργούν με Wood Pellet & Στερεά Βιοκαύσιμα και παρουσιάζει μια γκάμα που αριθμεί πάνω από 30 μοντέλα.
  Τα προϊόντα της, μοναδικά στο είδος τους, ως πολυκαυστήρες δεν καίνε μόνον το βιομηχανοποιημένο wood pellet, αλλά και άλλα στερεά βιοκαύσιμα & υπολείμματα αγροτικών προϊόντων που είναι δυνατόν να τροφοδοτούνται αυτόματα με ειδικούς κοχλίες: όπως ανάμεικτο καλαμπόκι, τσόφλια ξηρών καρπών, τρίμματα πυρήνων φρούτων και ελιάς, agri-pellets κ.λ.π.
  Το γεγονός ότι οι Pasians μπορούν να λειτουργήσουν με τόσο ετερογενή υλικά, μας παρέχει την σιγουριά ότι θα λειτουργούν και με διαφορετικής ποιότητας pellets (το πλέον βιομηχανοποιημένο προς το παρόν στερεό βιοκαύσιμο για αυτοματοποιημένη θέρμανση) που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

  Μετά τιμής για την Optima - Stefanakis C. Bros Co.

  Γιώργος Κ. Στεφανάκης,
  M.Sc. Μηχανολόγος Μηχανικός, OSU /USA
  &
  Αντώνης Κ. Στεφανάκης,
  Διπλ. Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
  Μ.Sc. Chem. Engng. & B.A., OSU & Stanford U./USA
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
  ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - Λάρισα
  2495093130
  6945924149
  Στην κεντρική πλατεία αμπελακίων, η ταβέρνα ο Πλάτανος, στρώνει τα τραπεζάκια της. Όταν ο καιρός ευνοεί έξω, κάτω από τον μεγάλο πλάτανο, αλλιώς μέσα, στη θαλπωρή της ευρύχωρης αίθουσας. Στην κουζίνα οι προετοιμασίες αρχίζουν από νωρίς για το σερβίρισμα τιου πρωινού - το οποίο πολύ εκτιμούν φυσιολάτρες και περιπατητές λίγο πριν τις εξορμήσεις τους - με σπιτικές μαρμελάδες, ομελέτες από κότες "αλανιάρες" και καφεδάκι ελληνικό ψημένο στο μπρίκι.
  Τα μεσημέρια απολαυστικά, με κρασί παραγωγής των ιδιοκτητών και τσίπουρο από το δικό τους το καζάνι. Ζυμώνουν και ψωμί στον Πλάτανο και έτσι ο μεζές δεν χρειάζεται πολλά. Μια ντομάτα τριαντάφυλλο, δύο ελίτσες, και λίγο τυράκι, για να ανοίξη η όρεξη.
  Τα βράδια, που οι οικογένειες βγαίνουν μια βόλτα στην πλατεία, και οι επισκέπτες ψάχνουν για καλό φαγητό, τα ντόπια κρέατα μπαίνουν στην ψησταριά. Δοκιμάστε κλέφτικο στη γάστρα, ψητά στη σούβλα, κοκορέτσι, γίδα βραστή, τραχανά, φασολάδα,παραδοσιακές πίτες, λουκάνικα, γαλοτύρι και τη σπιτική μελιτζανοσαλάτα, με άρωμα μελιτζάνας ψημένης στα κάρβουνα.
  Φυσικά ο πολιτισμός των Αμπελακίων δεν εξαντλείται στο παϊδάκι και εκτός από το φαγητό υπάρχουν πανέμορφα σημεία για να επισκευθείτε. Περπατήστε στα σοκάκια, δείτε τα εκθέματα του λαογραφικού μουσείου και τα αρχοντικά και κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά για ναψωνίσετε, από αντίκες μέχρι γλυκά του κουταλιού. Τα Αμπελάκια, φημίζονται επίσης για τη φιλοξενία τους την οποία δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  ΑΧΙΛΛΕΩΣ 5 - ΦΑΡΣΑΛΑ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 80 - Λάρισα
  2491023685
  6948626510
  Τέντες - Μοκέτες - Χαλιά - Ταπετσαρίες τοίχου - Δάπεδα -Αντηλιακά στόρια - κουρτινοξυλα-κουνουπιερεs-

  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΙΣ ΣΚΙΑΣΗΣ TEN-CATE-PARA-DICKSON-DAS-CALBARI-PROTECTION-SOMFY-ΒΡΑΧΙΩΝΕΣ-ΜΟΤΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ .ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΚΕΤΕΣΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ.

  ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΕΣ .ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ THL.6948626510

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
  Αβέρωφ, Λευκωσίας 6 - Λάρισα
  2410661483
  6986838579
  Η Αυλή του Αβέρωφ

  Ψητοπωλείο - ΜεζεδοπωλείοΛάρισα

  Το ψητοπωλείο - μεζεδοπωλείο μας ''Η Αυλή του Αβέρωφ'' η οποία εδρεύει στην Λάρισα, είναι κοντά σας από το 2006 και σας προσφέρει όμορφες στιγμές συνοδευμένες από μοναδικές γεύσεις. Όλες τις ημέρες τις εβδομάδας από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ προσελκύουμε κόσμο από όλη την Λάρισα λόγο του καταπληκτικού φαγητού μας.

  Σε έναν όμορφο, ξεστό και φιλόξενο χώρο μας, σας περιμένουμε καθημερινά να μας επισκεφτείτε με την οικογένεια ή την παρέα σας ώστε να σας προσφέρουμε μοναδικές και αυθεντικές Ελληνικές γεύσεις.

  Τα φαγητά μας είναι ορεκτικά, σαλάτες, ψητά στην σχάρα και σούβλας, ενώ το μεσημέρι έχουμε και τσιπουράκι δικό μας ή εμφιαλωμένο συνοδευμένο από εκλεκτούς και χορταστικούς μεζέδες.

  Όλα τα φαγητά μας ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή ώστε να απολαμβάνετε ολόφρεσκα και καλομαγειρεμένα φαγητά. Αποτελούνται πάντα από αγνά υλικά όπως παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκα χορταρικά και ντόπια κρέατα.

  Το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας στον εξωτερικό χώρο μας, κάτω από την σκιά των δέντρων, ενώ το καλοκαίρι στο ξεστό και όμορφα διακοσμημένα χώρο μας.

  Αφεθείτε στα εδέσματα των εκλεκτών κρεατικών και μεζέδων που σας προσφέρουμε και συνοδέψτε τα άριστα με ένα κρασί που θα διαλέξετε μέσα από την μεγάλη ποικιλία κρασιών που διαθέτουμε ή μία δροσιστική μπύρα.

  Η πολυετής εμπειρία μας, η αυθεντική αύρα, το πάθος για αψεγάδιαστη εξυπηρέτηση και μια σειρά από μοναδικές γεύσεις, μας έχουν καθιερώσει ως έναν από τους καλύτερους προορισμό για ένα απολαυστικό γεύμα αλλά και για μία εξαιρετική γαμήλια η οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Λάρισα.

  Βασικό μας μέλημα είναι η άψογη εξυπηρέτηση σας από το ευγενικό προσωπικό μας και ο σεβασμός προς κάθε πελάτη.

  Το ψητοπωλείο - μεζεδοπωλείο μας ''Η Αυλή του Αβέρωφ'' είναι ανοιχτά όλο το χρόνο και σας περιμένει ώστε να σας προσφέρει τα λαχταριστά φαγητά της.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΕΝΤΗΜΑΤΩΝ
  ΠΗΝΕΙΟΥ 7 - Λάρισα
  2410256884
  6981894222
  Το κάτάστημα μας ιδρύθηκε το 1978 στη πόλη της Λάρισας και συνεχίζει από τότε να προσφέρει με μεράκι και πολλή αγάπη όσα περισσότερα μπορεί στην ανδρική ένδυση.

  Άμεση προτεραιότητα μας είναι η ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής κάτι το οποίο οφείλεται στην συνέχιση της οικογενειακής βιοτεχνίας μας.

  Με την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος σε αυτή την εποχή κρίσης που ζούμε, εκτός απο την casual, τα ρούχα εργασίας και την επίσημη ένδυση αποφασίσαμε να επεκταθούμε και σε άλλους τομείς( επίσημη & casual υπόδηση, μαγιό).

  Η πρώτη εντύπωση είναι πάντα πολύ σημαντική Η επιλογή της κατάλληλης και καλόγουστης ενδυμασίας είναι μέρος της προσωπικότητάς σας, και ο τρόπος που φοράτε ένα ρούχο είναι που αφήνει μια έντονη εντύπωση. Όταν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ελάτε να ζητήσετε τη βοήθεια του επαγγελματικού προσωπικού μας, το οποίο θα σας συμβουλεύσει σχετικά με το συνδυασμό των χρωμάτων.

  Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μια ποικιλία από συλλογές, που είναι από κοινού συνδεδεμένα για κάθε στυλ μόδας. Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα μοντέρνα ρούχα από την τρέχουσα συλλογή για την ερχόμενη σεζόν.

  Ο κατάλογος μας αλλάζει συνεχώς, προκειμένου να καλύψει τις εποχιακές διαθέσεις και τα στυλ όλων των πελατών μας. Προσφέρουμε , αθλητικά είδη, παπούτσια και βραδινά. Έχουμε εμπορεύματα που είναι για διασκέδαση, πρόχειρα, ελκυστικά και κομψά. Να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε το στυλ και την εμφάνιση που θέλετε στην τιμή που θέλετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ
  ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΣΟΥΤΣΟΥ 3 - Λάρισα
  2410251381
  6947830745
  Γεώργιος Πούλιος | Ειδικός Αλλεργιολόγος Παίδων και Ενηλίκων Λάρισα - Καρδίτσα

  2ο ιατρείο: Ιεζεκιήλ 9, Καρδίτσα (1ος όροφος), έναντι Αγίου Κωνσταντίνου (απέναντι απο την στάση των αστικών λεωφορείων)

  Μέλος ευρωπαικής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας & Κλινικής Ανοσολογίας

  Επιστημονικός συνεργάτης Δερματολογικής Κλινικής Παν.Νοσ.Λάρισας

  Υπεύθυνος Αλλεργιολόγος ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Αλλεργική ρινίτιδα - βρογχικό άσθμα

  Αλλεργική ρινίτιδα

  Αναπνευστικές & οφθαλμικές αλλεργίες

  Αλλεργικές παθήσεις των οφθαλμών

  Τροφικές & φαρμακευτικές αλλεργίες

  Αλλεργίες από καλλυντικά – απορρυπαντικά

  Αλλεργία σε υμενόπτερα (σφήκες, μέλισσα)

  Ατοπική δερματίτιδα

  Αλλεργικές δερματικές δοκιμασίες (Τεστ)
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  7ο χλμ Λάρισας - Τρικάλων - Λάρισα
  2410851400
  6979294792
  Door trust - Ζήσης

  Κουφώματα Αλουμινίου Λάρισα

  Η εταιρία μας “Door trust - Ζήσης” η οποία εδρεύει στο 7ο χλμ Λάρισας - Τρικάλων στην Λάρισα, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό από το 1992 στο χώρο της κατασκευής προϊόντων αλουμινίου.

  Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες προϊόντων αλουμινίου, όπως την Alousystem, την Alumil και την Exalco, ώστε να σας προσφέρουμε συστήματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών, άριστης ποιότητας και αισθητικής, καλύπτοντας όλο το φάσμα των κατασκευαστικών εφαρμογών.

  Χάρης την πολυετή εμπειρία μας, τη τεχνογνωσία και τη ποιότητα των κατασκευών μας, σας προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση σας.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας προτείνει την λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, και εργάζεται με σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας.

  Στον εκθεσιακό χώρο μας στην Λάρισα μπορείτε να δείτε από κοντά την ποικιλία των προϊόντων, καθώς επίσης και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε.

  Ταυτόχρονα ο πελάτης μπορεί, στους χώρους της εταιρίας, να παρακολουθήσει τις μεθόδους εγκατάστασης των προϊόντων, όπως επίσης και την γραμμή παραγωγής, ώστε να σχηματίσει πλήρη εικόνα του τι αγοράζει.

  Μέχρι σήμερα η εταιρεία μας έχει φέρει σε πέρας έναν μεγάλο αριθμό έργων στην Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα, έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  Αναλαμβάνουμε και εκτελούμε παραγγελίες από την Λάρισα και όλη την Ελλάδα.

  7ο χλμ Λάρισας - Τρικάλων / Λάρισα

  Τηλ: 2410851400 Κιν: 6979294792

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ 77 - Λάρισα
  2410612440
  6932361240
  Μέσα στον όμορφα διακοσμημένο χώρο μας, στο κομμωτήριο Olgas Hair & More που βρίσκεται στην Λάρισα, η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας προτείνουμε κουρέματα και χτενίσματα που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά
  του προσώπου σας.

  Με τα επώνυμα προϊόντα που χρησιμοποιούμε αναλαμβάνουμε να ανανεώσουμε το look σας.

  Στο κομμωτήριο Olgas Hair & More, παρέχουμε ολοκληρωμένες δημιουργικές υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών, ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

  Νυφικά χτενίσματα, Extension, Κουρέματα, Βαφές, Χτενίσματα

  Πάντα στο χώρο μας θα βρείτε προσφορές!

  Ελάτε να εμπνευστούμε μαζί, το νέο χρώμα ή το κούρεμά σας.

  Η τέχνη στα μαλλιά σας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ - ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΟΙ
  Κούμα 7 - Λάρισα
  2410259199
  6984123433
  Σαλεπτσής Βασίλειος
  Αγγειοχειρουργός

  Προφίλ:

  Ο ιατρός Βασίλειος Σαλεπτσής με ειδικότητα Αγγειοχειρουργική, γεννήθηκε στις 18/07/1976 και διατηρεί το ιατρείο του στην πόλη της Λάρισας, στην Κούμα 7. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα πλήρες βιογραφικό του ιατρού.

  ΣΠΟΥΔΕΣ

  09/1995-11/2001: ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΛΟΒΝΤΙΦ (ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ)(Κάτοχος τίτλου αναγνώρισης του πτυχίου από το ΔΟΑΤΑΠ πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ)

  09/1994-07/1995: ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΛΟΒΝΤΙΦ (ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ)-ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  30/01/2017- σήμερα: Ιδιώτης Αγγειοχειρουργός

  18/10/2012- 20/12/2016: Ειδικευόμενος Ιατρός Αγγειοχειρουργικής Κλινικής ΠΓΝ Λάρισας, εκπαιδευτική άδεια 1/10/2015 - 31/3/2016 εκπαίδευση στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αμβούργου Γερμανίας (UKE Eppendorf, Hamburg)

  15/01/2011- 17/10/2012: Φοιτητής του Διακρατικού μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Msc ¨Ενδαγγειακές Τεχνικές¨ στο ΠΓΝ Αττικόν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Milano Bicocca

  28/05/2010- 14/01/2011: Επιστημονικός συνεργάτης Αγγειοχειρουργικής Κλινικής Π.Γ.Ν. Λάρισας

  21/08/2007-27/05/2010: Ειδικευόμενος Ιατρός Χειρουργικής Κλινικής Γ.Ν. Λάρισας

  13/08/2007 ως σήμερα: Υποψήφιος Διδάκτωρ Αγγειοχειρουργικής Κλινικής με θέμα «Κατάθλιψη και Αθηροσκλήρυνση» (αρ. πρωτ.2749)

  02/2007-08/2007: Επιστημονικός συνεργάτης της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Λάρισας

  11/2006-02/2007: Εθελοντής Ιατρός στο UMDNJ ( University of Medicine & Dentistry Of New Jersey) στο τμήμα της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και του Αγγειολογικού εργαστηρίου.

  02/2006-11/2006: Αποσπασμένος αγροτικός ιατρός δύο ημέρες την εβδομάδα στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

  10/10/2005-30/11/2006: Αγροτικός Ιατρός στο Κ.Υ ΓΟΝΝΩΝ.

  07/2005-10/2005:Τρίμηνη πρακτική άσκηση στο Γ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ.

  09/2004-05/2005: Πρακτική άσκηση στο ιατρείο του κ. Τζουμάκα Χρήστου Παθολόγου-Βελονιστή που ασκεί το επάγγελμά του στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

  02/2003-02/2004: Στρατιωτική θητεία με ειδικότητα βοηθός ακτινολογικού εργαστηρίου και συγκεκριμένα για το 2ο εξάμηνο του 2003 ως υπεύθυνος του ακτινολογικού εργαστηρίου του Γ.Ν.ΛΗΜΝΟΥ.

  04/2002-01/2003: Πρακτική άσκηση στο ιατρείο του κ. Τζουμάκα Χρήστου Παθολόγου-Βελονιστή που ασκεί το επάγγελμά του στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

  Κάτοχος άδειας ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος και στη Γερμανία, Αμβούργο.
  Μέλος της Ευρωπαϊκής Αγγειοχειρουργικής Εταιρίας από το 2008

  ΣΥΝΕΔΡΙΑ- ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

  ΣΥΝΕΔΡΙΑ :

  Λοιμώξεις του Αναπνευστικού συστήματος Κωνσταντινούπολη Τουρκία,

  25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας 5-8 /10/2005 Θεσσαλονίκη Ελλάδα,

  Χειρουργικό Συμπόσιο Κεντρικής Ελλάδας 25-26/11/2005 Λάρισα Ελλάδα,

  2ο Ετήσιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης 23-25/02/2006 Θεσσαλονίκη Ελλάδα,

  1ο Συμπόσιο Αγγειολογίας και Αγγειοχειρουργικής 27-28/05/2006 Λάρισα Ελλάδα,

  8th Greek-German Vascular Symposium 28-30/09/2006 Αθήνα Ελλάδα,

  Κλινικό φροντιστήριο: Περιφερική αρτηριακή νόσος 12/05/07 Λάρισα Ελλάδα,

  2ο Συμπόσιο Αγγειολογίας και Αγγειοχειρουργικής 1-3/06/2007 Λάρισα Ελλάδα,

  Ultrasound Training for image Analysis 15-16/07/2007 Nicosia Cyprus,

  ESVS XXI Annual Meeting for Vascular Surgery 20-23 September Madrid Spain,

  Κλινικό φροντιστήριο: Περιφερική αρτηριακή νόσος 17/11/07 Βόλος Ελλάδα,

  3ο Χειρουργικό Συμπόσιο Κεντρικής Ελλάδος 30-2/12/2007 Λάρισα Ελλάδα,

  Ioannina Cardiovascular Education (ICE) 6-8/12/2007 Ιωάννινα Ελλάδα,

  11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειοχειρουργικής και Αγγειολογίας 18-20/01/2008 Θεσσαλονίκη Ελλάδα,

  Κλινικό φροντιστήριο: Περιφερική αρτηριακή νόσος 23/02/08 Τρίκαλα Ελλάδα,

  Annual course of the Vascular Access Society (VAS) 18-19/04/2008 Αλεξανδρούπολη Ελλάδα,

  3ο Συμπόσιο Αγγειολογίας και Αγγειοχειρουργικής 23-25/05/2008 Λάρισα Ελλάδα,

  XXIII World Congress of the International Union of Angiology 21-25/06/2008 Αθήνα, Ελλάδα,

  ESVS XXII Annual Meeting for Vascular Surgery 4-7/09/2008 Nice France,

  1st International Symposium on Vascular Diseases 11-13/09/2008 Ferrara Italy,

  Κλινικό φροντιστήριο: Περιφερική αρτηριακή νόσος 04/10/08 Καρδίτσα Ελλάδα,

  Ioannina Cardiovascular Education (ICE) 4-6/12/2008 Ιωάννινα, Ελλάδα,

  Basic course in Vascular Ultrasound 21-23/01/2009 Copenhagen Denmark,

  Aristotle Vascular Experts Meeting (AVEM) 12-14/03/2009 Θεσσαλονίκη Ελλάδα,

  Larisa International Vascular Endovascular Symposium (LIVES) 29-31/05/2009 Λάρισα Ελλάδα,

  2nd International Symposium on Vascular Diseases 8-10/10/2009 Abano Terme Italy,

  Ioannina Vascular Endovascular Course (IVEC) 6-7/11/2009 Ιωάννινα Ελλάδα,

  36th Annual Symposium on Vascular and Endovascular Issues, VEITH symposium

  18-22/11/2009 New York, USA

  4th BRAIN & BEHAVIOUR 3-6/12/2009 Θεσσαλονίκη Ελλάδα,

  Α’ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ

  ΕΤΟΣ 2009-2010, ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 15/12/2009 Λάρισα Ελλάδα,

  Σύγχρονη προσέγγιση της αποκατάστασης των ακρωτηριασμών 14/01/2010 Λάρισα, Ελλάδα

  12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειολογίας και Αγγειοχειρουργικής 21-24/01/2010 Αθήνα, Ελλάδα

  Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ

  ΕΤΟΣ 2009 - 2010, ΦΛΕΒΙΚΗ ΘΡΟΜΒΟΕΜΒΟΛΙΚΗ ΝΟΣΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΙΣΤΩΝ 16/03/2010 Λάρισα, Ελλάδα

  Workshop “Endovenous treatment of lower limb varicose veins” 19-20/03/2010 Larissa, Greece

  32nd International Symposium CHARING CROSS 10-13/04/2010 London, England

  LIVE Symposium 27-30/05/2010 Corfu Greece

  ESVS XXIV Annual Meeting for Vascular Surgery 16-19/09/2010 Amsterdam Netherlands,

  Α΄ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ

  ΕΤΟΣ 2010-2011 , ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. 2/11/2010 Λάρισα, Ελλάδα

  European Venous Forum First Hands-On Workshop On Venous Disease 4-6/11/2010 Larnaca, Cyprus

  Ημέρες Νευρολογίας 2010 3-5/12/2010 Λάρισα, Ελλάδα

  Διαβητικό Πόδι: Έλκη στα κάτω άκρα – πρόληψη ακρωτηριασμών. 10-12/12/2010 Λάρισα, Ελλάδα

  Β΄ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ

  ΕΤΟΣ 2010-2011, ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ. 18/01/2011 Λάρισα, Ελλάδα

  Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2010-2011, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ. 22/03/2011 Λάρισα, Ελλάδα

  LIVE Symposium 05-08/05/2011 Chalkidiki, Greece

  ESVS XXV Annual Meeting for Vascular Surgery 22-25 September Athens, Greece

  Α΄ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012,ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ. 29/09/2011 Λάρισα, Ελλάδα

  Β΄ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012, ΦΛΕΒΙΚΗ ΘΡΟΜΒΟΕΜΒΟΛΙΚΗ ΝΟΣΟΣ. 8/11/2011 Λάρισα, Ελλάδα

  38th ANNUAL MEETING, VASCULAR AND ENDOVASCULAR ISSUES, TECHNIQUES AND HORIZONS(VEITH), 16-20/11/2011. NEW YORK, USA.

  ANNUAL MEETING OF THE MEDITERRANEAN LEAGUE OF ANGIOLOGY AND VASCULAR SURGERY, XXI MLAVS 2011, 1-3/12/2011 GENOA, ITALY

  13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής 22-24/03/2012 Αθήνα

  Vascular Inetrnational “Vascular Basic Workshop’ 28-30/01/2013 Pontresina, Switzerland

  Leading Innovative Vascular Education “LIVE” 23-25/05/2013 Θεσσαλονίκη

  XXIII MLAVS Mediterranean League of Angiology and Vascular Surgery 3-5/10/2011 Volos

  40th Veith Symposium 19-23/11/2013 New York, USA

  AAA EVAR Fundamentals Training 20-21/03/2014 Paris, France

  AAA EVAR Emergency Treatment Advanced Training 18-19/09/2014 Bottrop, Germany

  Συμπόσιο «Νεότερα Δεδομένα στην Αντιμετώπιση Της Περιφερικής Αρτηριακής και Φλεβικής Θρομβοεμβολικής Νόσου» 4/10/2014 Βόλος

  Workshop “Endovascular Treatment of Chronic Vein Obstruction-The Role of IVUS” 13-14/11/2014 Modena, Italy

  Venous Symposium 5-7 April 2017, New York, USA

  Leading Innovative Vascular Education “LIVE” 11-14/05/2017 Thessaloniki

  ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

  «Πληροφορική 2 :Βασικές έννοιες Η/Υ στη σημερινή κοινωνία της Πληροφορίας»(ΙΔΕΚΕ 50 ώρες),

  «Πληροφορική 3 : Βασικές γνώσεις στα προγράμματα excel, powerpoint και access» (ΙΔΕΚΕ 50 ώρες)

  Σεμινάριο Μεθοδολογίας Έρευνας 14-16 Απριλίου 2006 (Λάρισα)

  Πρόγραμμα ATLS : Επιτυχής παρακολούθηση και εξέταση στο ATLS 20-21/10/2006 Λάρισα

  ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ:

  CALISTO Comparison of Arixtra in lower Limb Superficial vein Thrombosis with placebo.

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

  Air Embolism During TEVAR. Rohlffs F, Tsilimparis N, Saleptsis V, Diener H, Debus ES, Kölbel T. J Endovasc Ther. 2017 Feb;24(1):84-88. doi: 10.1177/1526602816675621.

  Renal function impairment in patients undergoing elective EVAR vs. elective open repair during follow up period: a systematic review of the literature. Spanos K, Karathanos C, Athanasoulas A, Saleptsis V, Vasilopoulos I, Xhepa S, Matsagkas M, Giannoukas AD. Curr Vasc Pharmacol. 2016 Oct 2. [Epub ahead of print]

  One Year Outcome Using Newer Generation Endografts: A National Multicenter Study on Real Word Practice.Karathanos C, Spanos K, Saleptsis V, Ioannou C, Tsetis D, Kakissis J, Papazoglou K, Giannoukas AD. Ann Vasc Surg. 2016 Oct;36:92-98. doi: 10.1016/j.avsg.2016.03.029.

  Transition from Open Surgery to Endovascular Treatment of Abdominal Aortic Aneurysm Rupture. Spanos K, Saleptsis V, Karathanos C, Makris D, Stamoulis K, Giannoukas AD. Ann Vasc Surg. 2016 Oct;36:85-91. doi: 10.1016/j.avsg.2016.03.013.

  Factors Associated With Ulcer Healing and Quality of Life in Patients With Diabetic Foot Ulcer. Spanos K, Saleptsis V, Athanasoulas A, Karathanos C, Bargiota A, Chan P, Giannoukas AD. Angiology. 2017 Mar;68(3):242-250. doi: 10.1177/0003319716651166.

  Hybrid procedures for chronic lower limb ischemia: what determines the outcome? Spanos K, Antoniou GA, Saleptsis V, Athanasoulas A, Drakou A, Koutsias S, Giannoukas AD. Int Angiol. 2017 Apr;36(2):174-181. doi: 10.23736/S0392-9590.16.03684-1.

  New developments in the treatment of ruptured AAA. Tsilimparis N, Saleptsis V, Rohlffs F, Wipper S, Debus ES, Kölbel T. J Cardiovasc Surg (Torino). 2016 Apr;57(2):233-41. Review.

  Single-Center Experience With Remote Endarterectomy for the Treatment of Long-Segment Superficial Femoral Artery Occlusion: Long-Term Results. Karathanos C, Spanos K, Saleptsis V, Antoniou GA, Koutsias S, Giannoukas AD. Vasc Endovascular Surg. 2015 Nov;49(8):250-5. doi: 10.1177/1538574415617555.

  Recurrence of superficial vein thrombosis in patients with varicose veins. Karathanos C, Spanos K, Saleptsis V, Tsezou A, Kyriakou D, Giannoukas AD. Phlebology. 2016 Aug;31(7):489-95. doi: 10.1177/0268355515596475.

  Systematic review and meta-analysis of migration after endovascular abdominal aortic aneurysm repair. Spanos K, Karathanos C, Saleptsis V, Giannoukas AD.Vascular. 2016 Jun;24(3):323-36. doi: 10.1177/1708538115590065. Review.

  The association of simple renal cysts with abdominal aortic aneurysms and their impact on renal function after endovascular aneurysm repair. Spanos K, Rountas C, Saleptsis V, Athanasoulas A, Fezoulidis I, Giannoukas AD. Vascular. 2016 Apr;24(2):150-6. doi: 10.1177/1708538115586917.

  Rupture after endovascular abdominal aortic aneurysm repair: a multicenter study. Antonopoulos CN, Kakisis JD, Giannakopoulos TG, Andrikopoulos V, Antoniadis P, Bessias N, Dervisis K, Georgopoulos S, Giannoukas A, Kaperonis E, Kiskinis D, Klonaris C, Machairas A, Papavassiliou V, Saleptsis V, Saratzis N, Seretis K, Tampakis C, Liapis CD. Vasc Endovascular Surg. 2014 Oct-Nov;48(7-8):476-81. doi: 10.1177/1538574414561225.

  Predictors affecting in-hospital mortality of ruptured abdominal aortic aneurysms: a Greek multicenter study. Antonopoulos CN, Kakisis JD, Andrikopoulos V, Dervisis K, Georgopoulos S, Giannoukas A, Kiskinis D, Machairas A, Papavassiliou V, Liapis CD, Antoniadis P, Bessias N, Giannakopoulos TG, Kaperonis E, Klonaris C, Saleptsis V, Saratzis N, Seretis K, Tampakis C. Ann Vasc Surg. 2014 Aug;28(6):1384-90. doi: 10.1016/j.avsg.2013.12.028.

  Effectiveness of intravenous ilomedin infusion and smoking cessation in the treatment of acutely symptomatic Buerger disease. Spanos K, Georgiou E, Saleptsis V, Athanasoulas A, Sakkas L, Giannoukas AD. Angiology. 2015 Feb;66(2):114-7. doi: 10.1177/0003319713516379.

  Combined coronary artery bypass grafting and open abdominal aortic aneurysm repair is a reasonable treatment approach: a systematic review. Spanos K, Saleptsis V, Karathanos C, Rousas N, Athanasoulas A, Giannoukas AD. Angiology. 2014 Aug;65(7):563-7. doi: 10.1177/0003319713504819. Review.

  The role of oral vitamin K antagonists in the outcome of infrainguinal bypass procedures. Giannoukas AD, Paraskevas KI, Koutsias S, Argyriou C, Saleptsis V, Palombo D. Angiology. 2014 Aug;65(7):568-73. doi: 10.1177/0003319713499816. Review.

  Endovascular treatment of infrarenal abdominal aortic aneurysm with short and angulated neck in high-risk patient. Koutsias S, Antoniou G, Karathanos C, Saleptsis V, Stamoulis K, Giannoukas AD. Case Rep Vasc Med. 2013;2013:898024. doi: 10.1155/2013/898024.

  A critical analysis on the impact of antiplatelet therapy in the patency of infrainguinal bypass grafts. Sfyroeras GS, Saleptsis V, Argyriou C, Antoniou GA, Moll FL, Giannoukas AD. Curr Vasc Pharmacol. 2013 Jan;11(1):47-50. Review.

  Peripheral arterial disease is prevalent but underdiagnosed and undertreated in the primary care setting in central Greece. Argyriou C, Saleptsis V, Koutsias S, Giannoukas AD. Angiology. 2013 Feb;64(2):119-24. doi: 10.1177/0003319712439092.

  Association between periodontal disease and stroke. Sfyroeras GS, Roussas N, Saleptsis VG, Argyriou C, Giannoukas AD. J Vasc Surg. 2012 Apr;55(4):1178-84

  The risk of subsequent cancer and arterial cardiovascular events in patients with superficial vein thrombosis in the legs. Prandoni P, Casiglia E, Tikhonoff V, Leizorovicz A, Decousus H; Calisto Investigators. Blood. 2011 Oct 27;118(17):4719-22. doi: 10.1182/blood-2011-06-364232.

  A meta-analysis of combined endarterectomy and proximal balloon angioplasty for tandem disease of the arch vessels and carotid bifurcation. Sfyroeras GS, Karathanos C, Antoniou GA, Saleptsis V, Giannoukas AD. J Vasc Surg. 2011 Aug;54(2):534-40. doi: 10.1016/j.jvs.2011.04.022. Review.

  Depression and atherosclerosis. Saleptsis VG, Labropoulos N, Halaris A, Angelopoulos NV, Giannoukas AD. Int Angiol. 2011 Apr;30(2):97-104. Review.

  Fondaparinux for the treatment of superficial-vein thrombosis in the legs. Decousus H, Prandoni P, Mismetti P, Bauersachs RM, Boda Z, Brenner B, Laporte S, Matyas L, Middeldorp S, Sokurenko G, Leizorovicz A; CALISTO Study Group. N Engl J Med. 2010 Sep 23;363(13):1222-32. doi: 10.1056/NEJMoa0912072.

  Intrapleural instillation of autologous blood for persistent air leak in spontaneous pneumothorax- is it as effective as it is safe? Karangelis D, Tagarakis GI, Daskalopoulos M, Skoumis G, Desimonas N, Saleptsis V, Koufakis T, Drakos A, Papadopoulos D, Tsilimingas NB. J Cardiothorac Surg. 2010 Aug 17;5:61. doi: 10.1186/1749-8090-5-61.

  Association of plaque echostructure and cardiovascular risk factors with symptomatic carotid artery disease. Giannoukas AD, Sfyroeras GS, Griffin M, Saleptsis V, Nicolaides AN. J Cardiovasc Surg (Torino). 2010 Apr;51(2):245-51.

  Association of plaque echostructure and cardiovascular risk factors with symptomatic carotid artery disease. Giannoukas AD, Sfyroeras GS, Griffin M, Saleptsis V, Antoniou GA, Nicolaides AN. Vasa. 2009 Nov;38(4):357-64. doi: 10.1024/0301-1526.38.4.357.

  Common femoral artery intima-media thickness as marker for cardiovascular disease in asymptomatic adults. Giannoukas AD, Antoniou GA, Saleptsis V, Baros C, Griffin M, Nicolaides AN. Vasa. 2009 May;38(2):147-54. doi: 10.1024/0301-1526.38.2.147.

  Συμμετοχή σε βιβλία:

  Συγγραφη στο βιβλίο Εξειδικευμένη Χειρουργική Πρακτική (Αγγειακή και Ενδαγγειακή Χειρουργική) 5η έκδοση Εκδόσεις Παρισιάνου

  Συγγραφή στο βιβλίο Υπερηχογραφική Διερεύνηση των Αγγειακών Παθήσεων Εκδόσεις Παρισιάνου

  ΟΜΙΛΙΕΣ

  Διάγνωση και αντιμετώπιση της φλεβικής Θρόμβωσης.
  Νεότερες εξελίξεις. Επιστημονική εκδήλωση στο Χατζηγιάννειο πνευματικό κέντρο Λάρισας 9/03/2007

  Φλεβική ανεπάρκεια: Διάγνωση και θεραπεία.
  Επιστημονική εκδήλωση στο Χατζηγιάννειο πνευματικό κέντρο Λάρισας 9/03/2007

  Ο σφυροβραχιόνιος δείκτης ως βασικό διαγνωστικό μέσο της Περιφερικής Αποφρακτικής Νόσου(ΠΑΝ).
  Κλινικό φροντιστήριο 12/05/2007 Λάρισα

  Ιδιαίτερες περιπτώσεις και επιπλοκές στην ενδαγγειακή και κλασσική Αγγειοχειρουργική.
  Μικροεμβολισμός κρυστάλλων χοληστερόλης μετά από αορτολαγόνια ενδοαγγειακή παρέμβαση. Αγία Όλγα ΓΝ Ν Ιωνίας 20/10/2007 Αθήνα

  Η αντιμετώπιση των ραγέντων ανευρυσμάτων κοιλιάκης αορτής στο κέντρο αναφοράς της κεντρικής Ελλάδος.
  Κούτσιας Σ, Σαλεπτσής Β, Achouhan H, Κυριακάκη Κ, Αντωνίου Γ, Σπανός Κ, Σταματίου Γ, Βρετζάκης Γ, Γιαννούκας Α. 11ο Πανελλήνιο συνέδριο αγγειολογίας αγγειοχειρουργικής 18-20/01/2008 Θεσσαλονίκη

  Η αντιμετώπιση των ραγέντων ανευρυσμάτων κοιλιάκης αορτής στο κέντρο αναφοράς της κεντρικής Ελλάδος.
  Κούτσιας Σ, Σαλεπτσής Β, Achouhan H, Κυριακάκη Κ, Αντωνίου Γ, Σπανός Κ, Σταματίου Γ, Βρετζάκης Γ, Γιαννούκας Α. 3ο συμπόσιο Αγγειοχειρουργικής και Αγγειολογίας 23-25/05/2008 Λάρισα

  MANAGEMENT OF RUPTURED AAAs AT THE REFERENCE CENTER OF CENTRAL GREECE. TWO – YEAR EXPERIENCE FROM THE UNIVERSITY HOSPITAL OF LARISSA.
  Koutsias S, Antoniou GA, Saleptsis V, Georgiakakis A, *Stamoulis K, *Stamatiou G, Gatsiou E, *Vretzakis G, Giannoukas A. International Union of Angiology 2008 Athens

  Endovascular treatment of infrarenal abdominal aortic aneurysm with short and angulated neck in high risk patient
  S.Koutsias,A. Georgiakakis, V.Saleptsis, V.Mpoultadakis, K.Kiriakaki, G.Vretzakis A.Giannoukas. International Union of Angiology 2008 Athens

  Αντιμετώπιση των ραγέντων ανευρυσμάτων κοιλιακής αορτής: Η εμπειρία από ένα κέντρο αναφοράς.
  Σαλεπτσής Β, Σπανός Κ, Κούτσιας Σ, Σφυρόερας Γ, Δράκου Α, Καραθάνος Χ, Μακρυγιάννης Γ, Ρούσας Ν, Σημαιοφορίδου Μ, Βρετζάκης Γ, Γιαννούκας Α. 12ο Πανελλήνιο συνέδριο αγγειολογίας αγγειοχειρουργικής 21-24/01/2010 Αθήνα

  Η αντιμετώπιση των ραγέντων ανευρυσμάτων της κοιλιακής αορτής στο κέντρο αναφοράς της κεντρικής Ελλάδος: 5ετής εμπειρία.
  Σαλεπτσής Β, Σπανός Κ, Κούτσιας Σ, Ρούσας Ν, Δράκου Α, Βούζας Α, Σφυρόερας Γ, Αργυρίου Χ, **Ζακυνθινός Ε, *Σταμούλης Κ, *Βρετζάκης Γ, Γιαννούκας Α Αγία Όλγα ΓΝ Ν Ιωνίας Αθήνα 2011

  30-day Outcome after repair for Ruptured Abdominal Aortic Aneurysms.
  Saleptsis VG, Spanos K, Koutsias S, Roussas N, Drakou K, Vouzas A, Sfyroeras G, Argyriou C, **Zakynthinos E, *Stamoulis K, *Vretzakis G., Giannoukas AD. MLAVS 2011 Genoa Italy

  ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Acute leg Ischemia presenting with synchronous ipsilateral aneurysms in common iliac, superficial and popliteal artery.
  Koutsias S, saleptsi V, Agorogiannis V, Katsilaki Ch, Stamatiou G, Giannoukas A 28-30/09/2006 Αθήνα

  Ενδαγγειακή αποκατάσταση Αορτοεντερικής επικοινωνίας.
  Κούτσιας Σ, Σαλεπτσής Β, Μπουλταδάκης Ε, Μακρυγιάννης Γ, Σταματίου Γ, Βρετζάκης Γ, Γιαννούκας Α. 11ο Πανελλήνιο συνέδριο αγγειολογίας αγγειοχειρουργικής 18-20/01/2008 Θεσσαλονίκη

  Η αντιμετώπιση των ραγέντων ανευρυσμάτων κοιλιάκης αορτής στο κέντρο αναφοράς της κεντρικής Ελλάδος.
  Κούτσιας Σ, Σαλεπτσής Β, Achouhan H, Κυριακάκη Κ, Αντωνίου Γ, Σπανός Κ, Σταματίου Γ, Βρετζάκης Γ, Γιαννούκας Α. 11ο Πανελλήνιο συνέδριο αγγειολογίας αγγειοχειρουργικής 18-20/01/2008 Θεσσαλονίκη

  Νεκρωτική φασείτιδα. Μια σπάνια νόσος με πολύ ψηλή θνητότητα. (Poster)
  Παπακριβου ε., Χασανιδης γ., Γιαγλαρας α., Ρετσιανης θ., Σαλεπτσης β., Γεωργιαδης γ. Λάρισα 2007

  ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΚΩΣΗ ΟΡΘΟΥ ΚΑΙ ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΕΩΣ ΑΠO ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ.
  Παπακρίβου Ε, Γιαγλάρας Α.,Καραγγέλης Δ., Σαλεπτσής Β., Χασανίδης Γ.,Γεωργιάδης Γ Λάρισα 2008

  Αντιμετώπιση των ραγέντων ανευρυσμάτων κοιλιακής αορτής: Η εμπειρία από ένα κέντρο αναφοράς.
  Σαλεπτσής Β, Σπανός Κ, Κούτσιας Σ, Σφυρόερας Γ, Δράκου Α, Καραθάνος Χ, Μακρυγιάννης Γ, Ρούσας Ν, Σημαιοφορίδου Μ, Βρετζάκης Γ, Γιαννούκας Α. 12ο Πανελλήνιο συνέδριο αγγειολογίας αγγειοχειρουργικής 21-24/01/2010 Αθήνα

  Νέο ενδομόσχευμα (PTFE) που εκλύει ηπαρίνη: θα αποτελέσει λύση στο μέλλον για επανεγχειρήσεις της ενδαγγειακής χειρουργικής στην περιφερική αποφρακτική αρτηριοπάθεια; (Poster).
  Κούτσιας Σ, Σαλεπτσής Β, Σπανός Κ, Καραθάνος Χ, Δράκου Α, Γιαννούκας Α. 12ο Πανελλήνιο συνέδριο αγγειολογίας αγγειοχειρουργικής 21-24/01/2010 Αθήνα

  Endovascular treatment of infrarenal AAA with short and angulated neck in a high risk patient.
  Koutsias S, Georgiakakis A, Kiriakaki K, Saleptsis V, Mpoultadakis V, Vretzakis G, Giannoukas A.6-8/12/2007 ICE Ioannina

  Επιπλοκές αγγειακών προσπελάσεων σε ασθενείς με τελικού σταδίου ΧΝΑ σε χειρουργική κλινική.
  Καραθάνος Χ, Καραγγέλης Δ, Παπακρίβου Ε, Σαλεπτσής Β, Μαυροπούλου Ε, Σάρρος Χ, Γιαγλάρας Α, Γεωργιάδης Γ. 3ο συμπόσιο Αγγειοχειρουργικής και Αγγειολογίας 23-25/05/2008 Λάρισα

  Interplay between depression and atherosclerosis: a pilot study
  Vasileios Saleptsis 1, Maria Papaliaga 2, George Kouvelos 1, Konstantinos Spanos 1, Nikolaos Rousas 1, Panagiotis Spiliotis 1, Konstantinos Bonotis 2, Athanasios Giannoukas 1
  1 Department of Vascular Surgery, University Hospital of Larissa, Faculty of Medicine, School of Health Sciences, University of Thessaly, Larissa, Greece
  2 Department of Psychiatry, University Hospital of Larissa, Faculty of Medicine, School of Health Sciences, University of Thessaly, Larissa, Greece

  ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ – ΓΝΩΣΕΙΣ Η/Υ

  ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ: Κάτοχος MITTELSTUFE ,5ετής φοίτηση σε γερμανικό σχολείο στηνπεριοχή της Στουτγάρδης

  ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ: Επίπεδο Γ2 (άριστη γνώση)

  ΑΓΓΛΙΚΑ:Eπίπεδο Lower

  Γνώση χειρισμού Η/Υ (WORD, EXCEL, POWER POINT, ACCESS).

  Χρήση Internet & e-mail.

  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ - ΑΣΧΟΛΙΕΣ

  Οδήγηση: Κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου.

  Μουσική: Πολυετείς σπουδές στο κλασικό πιάνο.

  Ίντερνετ

  Aθλητισμός

  Στοιχεία Επικοινωνίας
  Τηλ.2410 259199 | Κιν.698 4123433
  Email:saleptsis.v@gmail.com
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Καρδίτσης 112 - Λάρισα
  2410670088
  6979986548
  Xantis Auto Protection

  Ολοκληρωμένο Κέντρο Περιποίησης - Προστασίας Αυτοκινήτων

  Η εταιρεία μας “Xantis Auto Protection” δραστηριοποιείται από το 2007 στην Λάρισα και είναι μια από τις πρώτες εταιρίες στον χώρο επαγγελματικής περιποίησης και προστασίας αυτοκινήτου καθώς και τοποθέτησης αντηλιακών μεμβρανών αυτοκινήτου και κτιρίων.

  Εξειδικευόμαστε στην τοπική βαφή μικροχτυπημάτων, γρατζουνιών, αμυχών, στην επαναφορά μικρών βουλιαγμάτων, στο γυάλισμα- επαναφορά χρώματος, ξεθάμπωμα φαναριών, στον εσωτερικό «βιολογικό» καθαρισμό και πλύσιμο του αυτοκινήτου.

  Η επιλογή υλικών από παγκοσμίως γνωστές εταιρίες όπως 3M, Akzo Nobel, Mequiars, Sonax, Würth, nanotol κ.α, καθώς και η άρτια εκπαίδευση και τεχνογνωσία των συνεργατών, εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητό σας.

  Στον χώρο των αντηλιακών μεμβρανών η εταιρεία μας Xantis Auto Protection είναι επίσημος εξουσιοδοτημένος εφαρμοστής της 3Μ για την Θεσσαλία και μέλος του πανελλαδικού δικτύου εφαρμοστών Panther Club. Η συνεργασία με την 3Μ και η τεράστια εμπειρία στην εφαρμογή μεμβρανών σε αυτοκίνητα, κτίρια, σκάφη, γεωργικά μηχανήματα, ειδικά μηχανήματα κ.α , εγγυάται άριστη ποιότητα τοποθέτησης και απεριόριστη διάρκεια ζωής των μεμβρανών.

  Επίσης προσφέρουμε ειδικές λύσεις στην προστασία και εμφάνιση του αυτοκινήτου, με τις μεμβράνες προστασίας χρώματος PPF, επίστρωση υλικών νανοτεχνολογίας και τοποθέτηση carbon 3M.

  Η Xantis Auto Protection είναι η μοναδική εταιρία που μπορεί και προσφέρει ολοκληρωμένες - συνδυαστικές λύσεις και υπηρεσίες στον χώρο επαγγελματικής περιποίησης αυτοκινήτου, με κύριο χαρακτηριστικό την υψηλή ποιότητα και συνέπεια στην εκτέλεση εργασιών.

  Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να κάνουμε το αυτοκίνητό σας να φαίνεται σαν καινούριο.

  Xantis Auto Protection | Ολοκληρωμένο Κέντρο Περιποίησης - Προστασίας Αυτοκινήτων

  Καρδίτσης 112, Λάρισα

  Τηλ: 2410670088 Κιν: 6979986548

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΛΛΟΓΟΙ
  Γαληνού 5 - Λάρισα
  2411101963
  6973713737
  Πολυχώρος Πολιτισμού

  Λίγα λόγια για εμάς:
  Ο "Χορίαμβος", είναι ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι που εδρεύει στη Λάρισα και στοχεύει στην προώθηση του λαϊκού μας πολιτισμού, είτε μέσω της διδασκαλίας, είτε μέσω παραστάσεων. Παραδίδονται καθημερινά μαθήματα παραδοσιακού χορού, μουσικής, θεατρικού παιχνιδιού, μοντέρνου χορού, υποκριτικής, εικαστικών, κατασκευής κοσμημάτων, σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.

  Μόνο κριτήριο, η αγάπη για τον πολιτισμό...

  Ο Χορίαμβος λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2001 και έχει στο ενεργητικό του ένα μεγάλο αριθμό παραστάσεων, συμμετοχών και συνεργασιών με άλλους πολιτιστικούς φορείς.

  Από τον Οκτώβρη του 2009, η στέγη του μεταφέρθηκε σε ένα πολυχώρο 300τ.μ, με δύο αίθουσες διδασκαλίας, θεατρική σκηνή με εξώστη χωρητικότητας 100 καθιστικών,ευρύχωρα καμαρίνια.Στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, ο πολυχώρος φιλοξένησε ένα πλήθος καλλιτεχνών, μουσικών και θεατρικών ομάδων και στοχεύει στην συνεργασία με όλους όσους αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό.

  Τη χρονιά 2011-12 στις δραστηριότητες του χώρου έχουν προστεθεί το μάθημα φωτογραφίας και του Tango Argentino.

  Μερικά παραδείγματα:

  Στοιχεία Επικοινωνίας
  Τηλ.241 1101963 | Κιν.697 3713737
  Email:xoriamvos@yahoo.gr
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ
  Ελ. Βενιζέλου 28 - Λάρισα
  2410538181
  6945333999
  Τσαλόπουλος Ευριπίδης
  Ειδικός Καρδιολόγος
  Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

  Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα μας:

  Το Καρδιολογικό Ιατρείο του Δρ. Τσαλοπουλος Ευριπιδης ξεκίνησε τη λειτουργία του από το 1998. Σκοπός του είναι η πρόληψη, η διάγνωση και η αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων, καθώς και η ενημέρωση του κοινού για την αποφυγή και την καταπολέμηση των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου.

  Σας βοηθούμε να εξακριβώσετε την καρδιολογική σας κατάσταση χωρίς άγχος και φόβο σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον χρησιμοποιώντας εξελιγμένο εξοπλισμό και τεχνολογία τελευταίας γενιάς
  Ικανοποιημένοι και σίγουροι για το αποτέλεσμα της εξέτασης θα συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας με ασφάλεια.
  Εάν καταστεί αναγκαίο θα σας προτείνουμε εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

  Υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας σε ένα άνετο, φιλικό και καθαρό περιβάλλον. Δείχνουμε ξεχωριστή φροντίδα στην εξασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών αξιοπρέπειας και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη ενός αμοιβαίου κλίματος εμπιστοσύνης.

  Οι υπηρεσίες μας

  Στοιχεία Επικοινωνίας
  Τηλ.2410 538181 | Κιν.694 5333999
  Email:tsalopouloseur@yahoo.gr
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  31ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 5 - Λάρισας
  6946635864
  Βασική μας αρχή είναι η ποιότητα και η εγγύηση του τελικού αποτελέσματος απέναντι και στον πιο απαιτητικό πελάτη.

  Η γυψοσανίδα είναι ένα από τα καλύτερα υλικά για τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων σε κατοικίες ή σε επαγγελματικούς χώρους. Είναι φτιαγμένη από ειδική σύνθεση γύψου και πεπιεσμένου χαρτιού σε μορφή πλάκας με λεία επιφάνεια.

  Χρησιμοποιείται για την κατασκευή ψευδοροφών, διαχωριστικών τοίχων, επένδυση τοίχων όπως επίσης και για την κάλυψη κατασκευαστικών ατελειών. Έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και για ειδικές κατασκευές όπως ράφια, βιβλιοθήκες, καμπύλες κατασκευές κ.λπ.

  Η σύσταση της γυψοσανίδας την κάνει ελαφριά και εύκολη στην τοποθέτηση και επίσης έτσι αποφεύγεται το χτίσιμο και το σοβάντισμα.

  Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς. Επαγγελματικοί ή οικιακοί χώροι, αλλάζουν όψη σε σύντομο χρόνο και στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΥΣΗ
  Ρήγα Φεραίου 47 - Φάρσαλα
  2491025530
  6978557281
  Αφοι Χαρμπή Α.Ε.
  Εμπόριο Δημητριακών

  ΠΡΟΦΙΛ

  Η ΑΦΟΙ ΧΑΡΜΠΗ ΑΕ είναι από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες στην εμπορία των δημητριακών. Δραστηριοποιείται τόσο στον Ελλαδικό χώρο αλλά και στις χώρες των Βαλκανίων. Η αγορά – αποθήκευση δημητριακών και η προμήθεια αυτών σε μεγάλες μονάδες μεταποίησης είναι η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας. Παράλληλα δραστηριοποιείται στην εμπορία και διάθεση γεωργικών εφοδίων ( λιπάσματα – σπόροι – φυτοφάρμακα ) προς τους αγρότες στον χώρο της Θεσσαλίας.

  Επίσης πρόσφατα δραστηριοποιείται και στην εμπορία αγροτικών μηχανημάτων και φορτηγών. Επίσης έχει δραστηριότητα και στον τομέα των ΑΠΕ (ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ) με την συμμετοχή της στην μονάδα βιοαέριο ΦΘΙΑ. Συμπληρώνει η εταιρεία τον κύκλο των δραστηριοτήτων της λειτουργίας της με καινούρια μονάδα παραγωγής ζωοτροφών εντός των Φαρσάλων.

  Η εταιρεία εδρεύει στα Φάρσαλα,
  Ρήγα Φεραίου 47.

  ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

  Η ΑΦΟΙ ΧΑΡΜΠΗ ΑΕ έχει μια μακρόχρονη ιστορία στον χώρο της εμπορίας των δημητριακών η οποία συνεχίζεται από τον πρωτεργάτη και πατέρα Χαρμπή Ιωάννη του Αθανασίου. Μιλάμε λοιπόν για μια διαδρομή 50 χρόνων στην συγκεκριμένη δραστηριότητα. Δίκαια λοιπόν υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε οι παλαιότεροι στον κλάδο με ότι αυτό συνεπάγεται. Έχει λοιπόν χτιστεί μια μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης παραγωγών και του ονόματος μας στον χώρο των δημητριακών.
  Παράλληλα την ίδια σχέση εμπιστοσύνης απολαμβάνουμε από τους αγοραστές των προϊόντων μας διότι η συνέπεια των λόγων και των πράξεων μας είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει.
  Στα επιχειρηματικά σχέδια της εταιρείας με τις ανωτέρω δραστηριότητες είναι να υπάρχει ένας ολοκληρωμένος κύκλος προσφοράς υπηρεσιών προς τους αγρότες από την σπορά μέχρι την συγκομιδή και διάθεση των προϊόντων κα να διακατέχονται από την συνεργασία μας από το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

  ΟΡΓΑΝΩΣΗ

  Η ΑΦΟΙ ΧΑΡΜΠΗ ΑΕ στελεχώνεται από 6 άτομα διοικητικό προσωπικό, και 12 άτομα εργατικό δυναμικό.

  ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

  Η εταιρεία έχει επενδύσει και συνεχίζει να επενδύει κάθε χρόνο μεγάλα ποσά σε εγκαταστάσεις – πάγιο εξοπλισμό και γενικά υποδομές οι οποίες προάγουν εν γένει το έργο της εταιρείας.
  Στην Χαρά Λάρισας διατηρεί εγκαταστάσεις σιλό – τσιμεντένιο συνολικής χωρητικότητας 4.000 τόνων. Ανάλογες εγκαταστάσεις χρησιμοποιεί στα χωριά Ζάππειο Λάρισας χωρητικότητας 4.000 τόνων, Καλό Νερό Λάρισας σιλό χωρητικότητας 4.000 τόνων και τέλος στο Ευίδριο Φαρσάλων σιλό 2.000 τόνων.

  Επιπλέον η μετακίνηση όλων των προϊόντων της εταιρείας γίνεται με 11 φορτηγά της Ι.Χ. εξυπηρετώντας στο σύνολο τους το μεταφορικό έργο της εταιρείας. Διαθέτει 2 φορτηγά με συγκρότημα μηχανημάτων φόρτωσης -εκφόρτωσης δημητριακών για την πλήρη εξυπηρέτησή της.
  Η εταιρεία προχωρά συνεχώς σε νέες επενδύσεις οι οποίες προάγουν την εξυπηρέτηση της μεγάλης πελατείας αλλά και στοχεύουν στα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα.

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

  Η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλουν την εταιρεία προμηθευτές – αγοραστές αποτυπώνεται από την αναλλοίωτη λειτουργία της εδώ και 50 χρόνια και από τους ισχυρούς δεσμούς που έχει δημιουργήσει με τον αγροτικό κόσμο.

  ***** τελευταίοι ισολογισμοί τριών ετών ****

  ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ

  ***** πίνακας ανάλυσης οικονομικών , θα μπεί , φωτό *****

  Στοιχεία Επικοινωνίας:
  Τηλ.24910 25530 | Κιν.697 8557281
  Email:harbi-sa@otenet.gr
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ - ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΟΙ
  Μανωλάκη 13 - 15 - Λάρισα
  2410537393
  6944724146
  Αθανάσιος Δ. Γιαννούκας, MSc, MD, PhD, FEBVS

  Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  Ατομικά Στοιχεία:

  Ονοματεπώνυμο: Αθανάσιος Γιαννούκας
  Όνομα πατρός: Δημήτριος

  Ημερομηνία γέννησης: 01/11/1961
  Τόπος γέννησης: Λάρισα

  Τηλέφωνο: +30241350 2814, 1739
  Κινητό: +306944724146

  e-mail: giannouk@med.uth.gr ,agiannoukas@gmail.com

  Παρούσα Θέση::

  Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής Π.Γ.Ν. Λάρισας

  Εκπαίδευση::

  Ειδικότητα Αγγειοχειρουργικής (16/09/1997: FEBVS)

  Ειδικότητα Αγγειοχειρουργικής (04/07/1997: Εθνικός τίτλος ειδικότητας)

  Ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής (22/07/1992: Εθνικός τίτλος ειδικότητας)

  Πτυχίο Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις 23/08/1985 με βαθμό: «7,35/40 Λίαν Καλώς»

  Ακαδημαϊκοί Τίλοι:

  1. Διδακτορική Διατριβή με θέμα: «Η επίδραση της υπερεκλεκτικής διατομής των πνευμονογαστρικών νεύρων και των προσταγλανδινών στην προστασία του γαστροδωδεκαδακτυλικού βλεννογόνου από τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα» 16/02/1993. Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

  2. MSc in Vascular Technology and Medicine με θέμα: “The role of venous wall fibrosis in the development of reflux” 09/11/1995. Imperial College of Science, Technology and Medicine, University of London, U.K.

  3. PhD με θέμα: “Emerging and established risk factors in the distribution and severity of atherosclerosis” 31/08/2004. Imperial College of Science, Technology and Medicine, University of London, U.K.

  4. Αναπληρωτής Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής

  01/09/2005, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

  5. Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής

  26/07/2010, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

  Κλινική Εμπειρία:

  Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (07/2010 μέχρι σήμερα)

  Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, (06/2006 μέχρι σήμερα)

  Αναπληρωτής Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (09/2005-07/2010)

  Αγγειοχειρουργός, Ηράκλειο, Κρήτη (ιδιωτικός τομέας) (11/2004-08/2005)

  Visiting Professor, Department of Surgery, Division of Vascular Surgery, Loyola University Medical Center, Maywood, Illinois, USA (05/2005)

  Consultant Vascular Surgeon, Department of Vascular and General Surgery, Norfolk & Norwich University Hospital NHS Trust, Norwich, U.K. (02/2005-04/2005)

  Consultant Vascular Surgeon, The Sheffield Vascular Institute, Sheffield Teaching Hospitals NHS, Northern General Hospital, Sheffield, U.K. (07/2003-07/2004)

  Επιμελητής Β', Αγγειοχειρουργική Κλινική, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, Κρήτη (05/1995-07/2003)

  Senior Vascular Clinical Research Fellow (part - time), St. Mary's Hospital, Imperial College Medical School, London, U.K. (01/1997-12/1998)

  Lecturer/ Senior Registrar in Vascular and General Surgery, Professorial Surgical Unit, St. Bartholomew's Hospital, London, U.K. (07/1995-07/1996)

  Registrar in Vascular and General Surgery, Department of Surgery, Colchester General Hospital, Essex, U.K. (03/1995-07/1995)

  Vascular Clinical Research Fellow, St. Mary's Hospital, Imperial College Medical School, London, U.K. (08/1992-02/1995)

  Ερευνητική Δραστηριότητα:

  Συμμετοχή σε Κλινικές Μελέτες & Ερευνητικά Προγράμματα ως Κύριος Ερευνητής (μετά την εκλογή ως Αν.Καθηγητής): 12

  Συμμετοχή σε Κλινικές Μελέτες & Ερευνητικά Προγράμματα (πριν την εκλογή ως Αν.Καθηγητής): 26

  Δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά με συντελεστή απήχησης: 206 (Scopus by HEAL LINK τελευταία αναζήτηση 13/04/2017)

  Ετεροαναφορές: 2892,Αυτοαναφορές: 448,H-index: 29

  Δημοσιεύσεις σε ελληνικά περιοδικά: 12

  Περιλήψεις σε ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά: 43

  Περιλήψεις σε ελληνικά επιστημονικά περιοδικά: 3

  Δημοσιεύσεις σε πρακτικά Διεθνών Συνεδρίων: 12

  Προφορικές Ανακοινώσεις σε Διεθνή Συνέδρια: 97

  Προφορικές Ανακοινώσεις σε ελληνικά Συνέδρια: 80

  Συγγραφή Μονογραφιών: 3

  Επιστημονικός Εκδότης σε βιβλία: 6

  Κριτική Βιβλίων: 3

  Συγγραφή κεφαλαίων σε βιβλία: 37 (σε 15 βιβλία: 10 σε ξενόγλωσσα & 27 σε ελληνικά βιβλία)

  ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ:

  Ως Επιβλέπων (έχουν ολοκληρωθεί): 4

  Ως Επιβλέπων (δεν έχουν ολοκληρωθεί): 5

  Στην Επταμελή Επιτροπή (έχουν ολοκληρωθεί): 18

  Στην Επταμελή Επιτροπή (δεν έχουν ολοκληρωθεί): 6

  ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ:

  Στην Τριμελή Επιτροπή (έχουν ολοκληρωθεί): 3

  ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ:

  Στην Τριμελή Επιτροπή (έχουν ολοκληρωθεί): 2

  Βραβεία – Διακρίσεις – Υποτροφίες: 21

  Διαλέξεις – Εισηγήσεις σε Διεθνή/Εθνικά Συνέδρια & Ημερίδες: 239

  Επισκέπτης Καθηγητής: 4

  Κριτής σε Ερευνητικά Προγράμματα: 1

  Ακαδημαϊκές Συνεργασίες με άλλα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα: 1

  Συμμετοχή σε επιτροπή σύνταξης κατευθυντήριων οδηγιών: 5

  Κριτής (reviewer) σε ξενόγλωσσα διεθνή επιστημονικά περιοδικά: 19

  Μέλος Εκδοτικής Επιτροπής (Editorial Board) σε ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά: 7

  Μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια Επιστημονικών Εταιρειών & Φορέων: 14

  Μέλος Επιστημονικών Εταιρειών: 13

  Κριτής (reviewer) εργασιών σε Ευρωπαϊκά συνέδρια: 5

  Μέλος Κριτικής Επιτροπής σε ελληνικά Επιστημονικά Περιοδικά: 1

  Κριτής (reviewer) για grant application: 5

  Οργανωτική Δραστηριότητα:

  Ίδρυση & Οργάνωση Αγγειοχειρουργικής Κλινικής στο Π.Γ.Ν. Λάρισας

  (2 Καθηγητές, 1 Λέκτορας, 1 Επιμελήτρια Α’, 1 Επιμελητής Β’, 3 Επικουρικοί Επιμελητές, 3 Ειδικευόμενοι, Γραμματεία)

  Οργάνωση του μοναδικού στην Ελλάδα εξωτερικού ιατρείου αντιμετώπισης λεμφοιδήματος στο Π.Γ.Ν. Λάρισας (2008 έως σήμερα)

  Οργάνωση εργαστηρίου Αναίμακτης Διαγνωστικής των Αγγειακών Παθήσεων στην Αγγειοχειρουργική Κλινική για χορήγηση ειδίκευσης στους αγγειακούς υπερήχους (1 από τα 2 στην Ελλάδα)

  Οργάνωση κατ’επιλογήν υποχρεωτικών προπτυχιακών μαθημάτων του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (2006-2007, 2007-2008, 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017)

  1. Αιμοδυναμική των αγγειακών παθήσεων

  2. Βασικές αρχές Αγγειολογίας & Αγγειοχειρουργικής

  Οργάνωση του προπτυχιακού υποχρεωτικού μαθήματος «Ιατρική Ευθύνη & Ηθική» του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017)

  Οργάνωση μετεκπαιδευτικών μαθημάτων στην Αγγειοχειρουργική Κλινική (2006-2007, 2007-2008, 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017)

  Οργάνωση μετεκπαιδευτικών μαθημάτων Τομέα Χειρουργικής (2009-10, 2010-11)

  Οργάνωση της κλινικής άσκησης 6ετών φοιτητών Ιατρικής στον Τομέα Χειρουργικής (2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013)

  Οργάνωση του Ινστιτούτου Αγγειακών Παθήσεων με έδρα τη Λάρισα (2010 έως σήμερα)

  Συντονιστής του Π.Γ.Ν. Λάρισας ως κέντρου κλινικής άσκησης των μεταπτυχιακών φοιτητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος: Αγγειοχειρουργική- ενδοαγγειακές τεχνικές της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

  Οργάνωση διεθνών & εθνικών Συνεδρίων: 74

  Οργάνωση Βιβλιοθήκης στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  Οργάνωση του Διακρατικού Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Γένοβα της Ιταλίας με τίτλο: (2015-σήμερα)

  Ιδρυτικό Μέλος και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Αγγειακών Παθήσεων (ΙΑΠ) (2010-σήμερα)

  Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής στην οργάνωση του Διεθνούς Αγγειοχειρουργικού Συμποσίου LIVE

  Μέλος της Επιτροπής Κατευθυντήριων Οδηγιών του ESVS για τη «Χρόνια Φλεβική Νόσο»

  Γενικός Γραμματέας του European Venous Forum (2000-σήμερα)

  Μέλος της Εκδοτικής Επιτροπής (Editorial Board) του EJVES (2005-2010)

  Σύμβουλος του ESVS (2014-2016)

  Αντιπρόεδρος του Balkan Venous Forum (2010-2016)

  Πρόεδρος του Balkan Venous Forum (2016-2018)

  Πρόεδρος του European Venous Forum (2017-2018)

  Ερευνητική δραστηριότητα στο Ιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  MASCOT: Διεθνής καταγραφή ασθενών με αθηροσκληρωτική νόσο που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο για αιφνίδια ή επικείμενη απόφραξη μετά από διαδερμική διαυλική αγγειοπλαστική, ή σε ασθενείς που θεωρούνται ότι διατρέχουν υψηλό κίνδυνο για επαναστένωση μετά από PTA στην έσω, έξω ή κοινή λαγόνιο αρτηρία που αντιμετωπίζονται (ή πρόκειται να αντιμετωπιστούν) με το πλήρες σύστημα αυτό- εκπτυσσόμενης ενδοπρόθεσης λαγονίων.

  Studying The Epidemiology of Peripheral Arterial Disease (STEP): Μελέτη των Επιδημιολογικών Χαρακτηριστικών της Περιφερικής Αρτηριακής Νόσου στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας. Η Πανεπιστημιακή Αγγειοχειρουργική Κλινική ορίστηκε ως το συντονιστικό κέντρο για την περιοχή της Θεσσαλίας.

  TAMARIS: Μία τυχαιοποιημένη, διπλά τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο, παράλληλων ομάδων, μελέτη της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των 4 χορηγήσεων XRP0038/NV1FGF 4 mg σε διαστήματα 2 εβδομάδων στον ακρωτηριασμό ή τον θάνατο οποιασδήποτε αιτιολογίας σε ασθενείς με κρίσιμη ισχαιμία κάτω άκρων με δερματικές αλλοιώσεις.

  CALISTO: Διεθνής, πολυκεντρική, τυχαιοποιημένη, διπλή-τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη φάσης III δύο παράλληλων ομάδων, για τη διερεύνηση της αποτελεσματικότητας και ασφάλειας του ARIXTRA (2,5 mg υποδορίως) για τη θεραπεία ασθενών με οξεία συμπτωματική μονήρη επιπολής θρομβοφλεβίτιδα των κάτω άκρων, με σκοπό την πρόληψη θρομβεμβολικών επιπλοκών.

  Αξιολόγηση του κινδύνου αθηρωμάτωσης σε ασθενείς με διαβρωτική οστεοαρθρίτιδα, σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Ρευματολογική Κλινική του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επιστημονικοί συνεργάτες: Λ.Σακκάς, Κ.Μακαρίτσης, Α.Γιαννούκας, Σ.Κούτσιας, Α.Κουτρούμπας.

  Προληπτικός Έλεγχος (screening) για την ανίχνευση ανευρύσματος κοιλιακής αορτής σε άνδρες άνω των 60 ετών στην περιοχή της Κεντρικής Ελλάδος.

  Επιστημονικός υπεύθυνος: Α. Γιαννούκας

  ACST-2: Διεθνής Τυχαιοποιημένη Μελέτη για την αντιμετώπιση της ασυμπτωματικής νόσου των καρωτίδων με ενδαρτηρεκτομή ή ενδοαγγειακή αποκατάσταση (stenting) για την πρόληψη εγκεφαλικών επεισοδίων

  XALIA: Xarelto® for Long-term and Initial Anticoagulation in Venous Thromboembolism

  SEVEN: Επιπολής θρομβοφλεβίτιδα: επιπλοκές, θεραπεία και το προφίλ των ασθενών στην Ελλάδα

  PREVENT: Επιπολασμός της ασυμπτωματικής εν τω βάθει θρόμβωσης (DVT) σε ασθενείς με καρκίνο. Δεδομένα που προέρχονται από συνθήκες καθημερινής κλινικής πρακτικής στην Ελλάδα.

  GSK576428: Συμμόρφωση των ιατρών με τις πληροφορίες συνταγογράφησης του fondaparinux σε ασθενείς με επιπολής φλεβική θρόμβωση (ΕΦΘ) των κάτω άκρων

  ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΙΙ, δράση η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΠΕΔΒΜ)» του ΕΣΠΑ (2007-2013)-ΓΓΕΤ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους με τίτλο «Fatigue of Materials Used in Vascular Surgery» σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

  Πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου (screening) για ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής (ΑΚΑ) στον πληθυσμό της Κεντρικής Ελλάδας: Χρηματοδότηση από το αποθεματικό του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα πλαίσια της Στοχευμένης Έρευνας.

  Αναλυτικό Βιογραφικό

  Γιαννούκας Αθανάσιος Αγγειοχειρούργος MSc, MD, PhD, FEBVS

  Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  Μανωλάκη 13-15 / Λάρισας

  Τηλ: 2410537393 Κιν: 6944724146

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ
  1ο ΧΛΜ ΑΓΙΑΣ-ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΥ - Λάρισα
  2494022261
  Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «ΚΙΣΣΑΒΟΣ»Iδρύθηκε το 2012 από μια ομάδα 21 παραγωγών του χωριού Αγιά το οποίο βρίσκεται 37 χλμ ανατολικά της πόλης Λάρισας. Τα κύρια προιόντα που παράγουμε είναι διάφορες ποικιλίες μήλων, κερασιών και κάστανων. Η συνολική ιδιοκτησία καλλιεργήσιμης γης ανέρχεται στα 700 στρέμματα ενώ η ετήσια παραγωγή ανέρχεται στις παρακάτω ποσότητες:

  • Μήλα: Περισσότερα από 3.500.000 κιλά (3.500 τόνοι) από 12 διαφορετικές ποικιλίες. Το 50% της παραγωγής αφορά κόκκινες ποικιλίες, το 30% πράσινα μήλα και το υπόλοιπο 20% κίτρινα, ριγωτά και ποικιλόχρωμα.
  • Κεράσια: Περισσότερα από 300.000 κιλά (300 τόνοι) από 10 διαφορετικές ποικιλίες διαφόρων κόκκινων αποχρώσεων.
  • Κάστανα: Περισσότερα από 100.000 κιλά (100 τόνοι) από μεγάλου μεγέθους κάστανα της ποικιλίας “ήμερης καστανιάς” (Castanea Sativa).

  Η συνολική ιδιόκτητη καλλιεργήσιμη γη ανέρχεται σε περισσότερα από 700 στρέμματα στην περιοχή της Αγιάς. Κάθε κτήμα είναι συνδεδεμένο σε σύστημα άρδευσης. Η συντριπτική πλειοψηφία των κτημάτων είναι οργανωμένα σε Γραμμικά Συστήματα Παλμέτας ενώ πολλά από αυτά προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες με ειδικά αιωρούμενα δίχτυα. Επισπρόσθετα, στην περιοχή λειτουργεί Μετεωρολογικός Σταθμός και Σύστημα Κεντρικής Ενεργητικής Προστασίας από το χαλάζι.

  Οι εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού «ΚΙΣΣΑΒΟΣ» βρίσκονται στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αγιάς Λάρισας. Πρόκειται για ένα χώρο έκτασης 10 στρεμμάτων στο οποίο βρίσκονται το διαλογητήριο - συσκευαστήριο, 4 υπερσύγχρονοι ψυκτικοί θάλαμοι ελεγχόμενης ατμόσφαιρας (Ultra Low Oxygen) χωρητικότητας 903,94 μ3 ο καθένας, το γραφείο διεύθυνσης, το λογιστήριο, ο χώρος αποθήκευσης υλικών συσκευασίας και χώρος φορτοεκφόρτωσης.

  Αναφορικά με την συλλογή των προιόντων μας, αυτήν αφορά:

  ΜΗΛΑ (ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ, GRANNY SMITH, GOLDEN, FUJI, JONNA, ROYAL GALA)

  ΑΧΛΑΔΙΑ (ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ, SANTA MARIA, COSCIA)

  ΚΑΣΤΑΝΑ

  ΚΥΔΩΝΙΑ

  ΡΟΔΙΑ

  ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ

  ΚΕΡΑΣΙΑ

  ΡΟΔΑΚΙΝΑ

  ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ

  ΒΕΡΥΚΟΚΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  Παπαναστασίου 53 - Λάρισα
  2410251500
  6944347008
  Βιογραφικό

  Nec Ebryogenesis - Πρότυπο Μαιευτικό - Γυναικολογικό Ιατρείο
  Dr. Νεκτάριος Ε. Χαλβατζάς M.D., Ph.D. | Λάρισα
  Εξειδίκευση στην Λαπαροσκόπηση & στην Εξωσωματική γονιμοποίηση

  Dr. Νεκτάριος Χαλβατζάς M.D.,PhD

  Μαιευτήρας - Ενδοσκοπικός Χειρουργός - Γυναικολόγος

  Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  Εξειδικευτείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο CAMPUS LUBECK GERMANY στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση - Θεραπεία της Υπογονιμότητας - Ενδοσκοπική Χειρουργική - Λαπαρασκοπική Γυναικολογική Ογκολογία

  Ο ιατρός Νεκτάριος Χαλβατζάς είναι ένας εξειδικευμένος Ενδοσκοπικός Χειρουργός - Γυναικολόγος - Μαιευτήρας με ιατρείο στη Λάρισα, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διδάσκει στους φοιτητές της Νοσηλευτική Σχολής του Τ.Ε.Ι Λάρισας.

  Επιστημονικός Συνεργάτης στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, στην Κλινική Άγιος Λουκάς Θεσσαλονίκης και στο Κέντρο Εξωσωματικής Fertility Clinic στην Θεσσαλονίκη.

  Έχει 2ετή εξειδίκευση σε θέματα Ανθρώπινης Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής καθώς και Υστεροσκοπικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής και Λαπαροσκοπικής Γυναικολογικής Ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο του Luebeck Γερμανίας, όπου ανέπτυξε σημαντικές κλινικές και ερευνητικές συνεργασίες με Καθηγητές διεθνούς φήμης.( Dr. med Prof. Diedrich, Dr. med Prof. Griesinger, Asst. Professor Dr. Andreas Kavallaris και Prof. Al-Hassani.

  Κλινικό Έργο

  Έχει τεράστια εμπειρία στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας και στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Κάθε έτος διενεργεί δεκάδες κύκλους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε σύγκριση με το μέσο όρο των ευρωπαïκών δεδομένων. Εκτός αυτών, ασχολείται ιδιαίτερα και με τη δυνατότητα διατήρησης της γονιμότητας και επίτευξης κύησης σε γυναίκες πριν και μετά τη θεραπεία από καρκίνο.

  Έχει τεράστια εμπειρία στη Λαπαροσκοπική χειρουργική και στην Υστεροσκοπική χειρουργική, αντιμετωπίζοντας κύστεις και όγκους ωοθηκών, ευμεγέθη ινομυώματα, λαπαροσκοπική θεραπεία της εν τω βάθη διεισδυτικής ενδομητρίωσης, λαπαροσκοπικές επεμβάσεις για αποκατάσταση της υπογονιμότητας, ,διαφράγματα μήτρας , δυσπλασίες τραχήλου μήτρας, προπτώσεις μήτρας και ακράτειας ούρων κ.λπ.

  Πραγματοποίησε το 2010 στο Ι.Α.Σ.Ω Θεσσαλίας την πρώτη Ολική ΛαπαροσκοπικήΥστερεκτομία στην περιφέρεια της Θεσσαλίας σε ιδιωτικό όσο και σε δημόσιο νοσοκομείο και έκτοτε πραγματοποίησε με επιτυχία δεκάδες παρόμοιες χειρουργικές επεμβάσεις.

  Παρακολουθεί σημαντικό αριθμό κυήσεων, παρέχοντας σύγχρονη αντιμετώπιση και πλήρη διεκπεραίωσή τους. Επιπλέον, αντιμετωπίζει με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια πολύ σοβαρά μαιευτικά περιστατικά και κυήσεις υψηλού κινδύνου.

  Ιατρική Εξέλιξη

  1992 – 1998:Σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιασίου Ρουμανίας .

  2004 – 2008:Έλαβε τον τίτλο του Μαιευτήρα - Γυναικολόγου από την Πανεπιστημιακή Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική Λάρισας.

  2005 – 2009:Έλαβε τον τίτλο του Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με βαθμό "Άριστα" με τίτλο "Ο ρόλος των οιστρογόνων στην έκκριση της GHRELIN, ADIPONECTIN & RESISTIN σε γυναίκες".

  2009 – 2011:Μετεκπαιδεύτηκε στην Ιατρική Ανθρώπινης Αναπαραγωγής, Γυναικολογική Ογκολογία, Γυναικολογική Ενδοσκοπική Χειρουργική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Campus Luebeck Germany, στις μονάδες, Reproductive Medicine, Gynecological Oncology and minimal - invasive surgical επί 2 χρόνια.

  2010:Ιδιώτης ιατρός Γυναικολόγος.

  Από το 2010Επιστημονικός συνεργάτης με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  2011:Επιστημονικός συνεργάτης της Fertility Clinic - Κλινική Γονιμότητας στην Θεσσαλονίκηκαι στον Άγιο Λουκάς Θεσσαλίας, επιστημονικός συνεργάτης ΤΕΙ Νοσηλευτικής Θεσσαλίας.

  Πρότυπο Μαιευτικό - Γυναικολογικό Ιατρείο

  Dr. Νεκτάριος Ε. Χαλβατζάς M.D., Ph.D.

  Παπαναστασίου 53/ Λάρισα

  Τηλ: 2410251500 Κιν: 6944347008

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗ 20 - Λάρισα
  2410613653
  6974801888, 6944364338
  ΤΣΙΟΚΑΝΟΣ Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΤΣΙΟΚΑΝΟΣ Θ. ΙΩΑΝΝΗΣ

  Χωματουργικές εργασίες – Εργολάβοι χωματουργικών εργων ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ

  Χωματουργικα πάσης φύσεως

  Η επιχείρηση ΤΣΙΟΚΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΟΚΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ εδρεύει στην ΛΑΡΙΣΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών εδώ και πολλά χρονια. Είμαστε εργολάβοι χωματουργικών έργων και εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στο νομό Λάρισας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Με την πολυετή εμπειρία μας, τον τεχνολογικό εξοπλισμό χωματουργικών μηχανημάτων που διαθέτουμε, προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους απαιτητικού έργου σε σωστές τιμές.

  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες με συνέπεια και υπευθυνότητα. Αναλαμβάνουμε και δημόσια και ιδιωτικά εργα από οπου μας ζητηθεί στην Θεσσαλία, οι εμπειροι χειριστές μας παρέχουν αμεση εξυπηρέτιση στον προκαθορισμένο χρόνο.

  Οι χωματουργικές εργασίες καλύπτουν μεγάλη γκάμα εργασιών και απαιτούνται και χωματουργικά μηχανήματα ανάλογα το εργο για αυτό η επιχείρισή μας διαθέτει πλήρη στόλο μηχανημάτων, για να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας.

  Ο τεχνολογικός μας στόλος αποτελείται:

  Εκσκαφείς

  Γκρέιντερ

  Τσάπες

  Φορτωτές , φορτωτάκια

  BOB cat

  JCB

  Υδραυλικές σφύρες

  Οδοστρωτήρας

  Φορτηγά ανατρεπόμενα τετραξονικά δημοσίας χρήσεως

  Μίνι εκσκαφές – σφύρα

  Διαστρωτήρας ασφαλτομίγματος

  Αρμοκόφτες μπετού

  Κομπρεσέρ αέρος

  Εκχιονιστικά μηχανήματα

  Οι υπηρεσίες μας:

  Εκσκαφές

  Εργολαβίες χωματουργικές πάσης φύσεως σε ολο το νομό Λάρισας Φάρσαλα Τύρναβο Ελασσόνα Μεσάγγαλα Αγιόκαμπο και σε ολη την Θεσσαλία μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Κατεδαφίσεις

  Εκβραχισμοί

  Διανοίξεις δρόμων

  Ανοιγμα θεμελίων

  Κοσκινισμένα χώματα για κήπους, καθαρισμό οικοπέδου-χωραφιού, κάθε είδους εκσκαφή, κάθε είδους κατεδάφιση,

  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων

  Αποξυλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος

  Έργα οδοποιίας

  Ασφαλτικά έργα

  Αρδευτικά έργα

  Εκσκαφές θεμελίων

  Αποχετευτικά δίκτυα (ανοιγμα χαντακιών για αποχετεύσεις)

  Μεταφορά αδρανών υλικών (άμμος, αμμοχάλικα)

  Μπαζώματα

  Επιχωματώσεις

  Αποκομιδή μπαζών

  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων

  Μεταφορά αδρανών υλικών στο χώρο σας με τα ιδιόκτιτα φορτηγά μας

  Εκχιονισμούς

  Η ειδικότητά μας

  Η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση, ασφαλής και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον και στις πιο λογικές τιμές.

  Είμαστε δίπλα σας για όποια ανάγκη έχετε, προσπαθώντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

  Με εκτίμηση

  ΤΣΙΟΚΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ –ΤΣΙΟΚΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΑΓΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΑΓΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΑΓΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΑΓΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΑΓΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΑΓΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΑΓΙΑ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΟΥΛΟΥΡΙ - Λάρισα
  2410541567
  6977731174
  ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

  ΑΜΜΟΡΥΧΕΙΑ

  ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΜΜΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ, ΑΜΜΟΧΩΜΑ ΓΙΑ ΓΚΑΖΟΝ, ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑ

  Η επιχείριση ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ιδρύθηκε το 1976 από τον ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ που εδρεύει στο Κουλούρι Λάρισας και δραστηριοποιείται στις χωματουργικές εργασίες παντός τύπου και εμπορία άμμου ποταμού και οικοδομικών υλικών με πολυετή εμπειρία.

  Διαθέτουμε τεχνολογικό εξοπλισμό, εκσκαφέα λαστιχοφόρου, φορτωτή λαστιχοφόρου και φορτηγό ανατρεπόμενο.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Χωματουργικές πάσης φύσεως σε ολο το νομό Λάρισας

  Διαμόρφωση χώρου

  Καθαρισμό οικοπέδων

  Μπαζώσεις
  Εκσκαφές
  Μεταφορά υλικών 3Α Ε4

  Διαθέτουμε άμμο ποταμού για ύδρευση - αποχέτευση, σοβατίσματα, χτισίματα, πλακοστρώσεις, αμμόχωμα για γκαζόν, προετοιμασία δαπέδου και σκυροδέματα.

  Επίσης διαθέτουμε φορτηγό ανατρεπόμενο δημοσίας χρήσεως για μεταφορά αδρανών υλικών.

  Απευθυνθείτε σε μας για να επωφελειθείτε ποιότητα εργασίας, συνέπεια, αμεση εξυπηρέτηση στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

  Με εκτίμηση

  ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΛΑΡΙΣΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

  ΑΜΜΟΡΥΧΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

  ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΜΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  Γκλαβάνη 11 - Βόλος
  2421038404
  6979113567
  Τεστ παπ
  Κολποσκόπηση
  Λαπαροσκόπηση
  Παρακολούθηση κύησης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΣΚΟΤΟΥΣΣΗΣ 5 - Λάρισα
  6973392921
  ΣΑΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΛΑΡΙΣΑ –ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ

  H εταιρία χωματουργικών έργων ΣΑΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, από το 2000 στη Λάρισα, με εμπειρία και υπευθυνότητα, παρέχει υπηρεσίες σε ιδιώτες, εργολάβους οικοδομών, δήμους, κοινότητες και τεχνικές εταιρίες.

  Αναλαμβάνει πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες. Είμαστε εργολάβοι χωματουργικών έργων, και εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας.

  Τα χωματουργικά περιλαμβάνουν μεγάλο εύρος εργασιών και για αυτό απαιτείται μεγάλη εξειδίκευση τεχνολογικός εξοπλισμός, χωματουργικά μηχανήματα και εμειρους χειριστες .

  Ωστε να μπορέσει η εταιρεία να απεξέλθει στις ιδιαιτερότητες που συνήθως χαρακτηρίζουν κάθε έργο.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εξυπηρετεί αμεσα και υπεύθυνα,. στον προκαθορισμένο χρόνο..

  Διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές, προσαρμοσμένες στην σημερινή κατάσταση της αγοράς.

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  Εκσκαφέας ερπιστριοφόρος

  Φορτωτής λαστιχοφόρος

  Μικρά δονητικά

  Αρμοκόφτες μπετού

  Υδραυλικές Σφύρες

  BOB-CAT

  Jcb

  Φορτηγα ανατρεπόμενα

  Κομπρεσέρ αέρος

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Χωματουργικές εργασίες Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα θεσσαλία

  Εκσκαφές

  Τεχνικά έργα

  Κατεδαφίσεις

  Εκβραχισμοί

  Διανοίξεις δρόμων

  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων

  Καθαρισμός οικοπέδων ισοπεδώσεις

  Αρδευτικά έργα

  Οδοποιίες –Ασφαλτικά

  Αποκομιδή μπαζών

  Μπαζώματα – επιχωματώσεις

  Ειδικά Τεχνικά Έργα χωματουργικά έργα ειδικών απαιτήσεων στην Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα Θεσσαλία

  Σπάσιμο βράχων

  Εκσκαφές Υπογείων Δικτύων

  Αποχετευτικά δίκτυα (ανοιγμα χαντακιών για αποχετεύσεις)

  Εκσκαφές θεμελίων

  Πάσης φύσεως γκρεμίσματα

  Καθαρισμοί οικοπέδων

  Αποκομιδή και μεταφορά μπάζων

  Κηπόχωμα / Κοπριά

  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων

  Μεταφορά αδρανών υλικών με τα ιδιόκτιτα φορτηγά μας (άμμος, αμμοχάλικα)

  Σκοπός είναι να υλοποιείται η προσφορά των λύσεων, σε κάθε έργο με την άμεση και σωστή περάτωση του, στις πιο λογικές τιμές αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα θεσσαλία.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, προσιτές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.

  ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ.

  Με εκτίμηση

  ΣΑΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  Χωματουργικά Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα Βόλο θεσσαλία

  Χωματουργικά εργα Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα Βόλο θεσσαλία

  Εργολάβος χωματουργικών εργων Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα Βόλο θεσσαλία

  Χωματουργικές εργολαβίες Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα Βόλο θεσσαλία

  Χωματουργικά μηχανήματα Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα Βόλο θεσσαλία

  Χωματουργικές εργασλιες Λάρισα Καρδίτσα Τρίκαλα Βόλο θεσσαλία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  ΦΑΡΜΑΚΙΔΟΥ 5 - Λάρισα
  2410250331
  6972554182, 6972444546
  Η εταιρία μας, δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανελκυστήρων από το 1982. Ιδρυτής της Kondylopoulos Elevators, είναι ο Ευάγγελος Κονδυλόπουλος, ο οποίος με γνώμονα την προσωπική εργασία και τον επαγγελματισμό ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο. Έπειτα από πολυετή πείρα στις εγκαταστάσεις και συντηρήσεις ανελκυστήρων το 2012 η εταιρία μας αλλάζει πορεία αφού πλέον σημαντικό ρόλο σε αυτή παίζει ο υιός του ιδρυτή της, ο Γεώργιος Κονδυλόπουλος, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ.

  Έπειτα από 35 χρόνια εργασιακής εμπειρίας,η εταιρία μας έχει εξελιχθεί σε μια δυναμική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της μελέτης, της εγκατάστασης, της συντήρησης και της αναβάθμισης ανελκυστήρων στην περιοχή της Θεσσαλίας.

  Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που επιθυμούν ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

  Η εταιρία μας διαθέτει από το 2013 πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008 για τον σχεδιασμό , μελέτη και εγκατάσταση κάθε τύπου ανελκυστήρα όπως επίσης και για την συντήρηση – επισκευή & ανακατασκευή ανελκυστήρων.

  Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό για οποιαδήποτε εργασία στον ανελκυστήρα με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και το βέλτιστο αποτέλεσμα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ
  Λαμίας 183 - Φάρσαλα
  2491026501
προηγούμενη 1 από 36 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ