noscript image for google
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  6ο ΧΙΛ ΠΕΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΟΛΟΥ - Λάρισας
  2410571090
  6937045161,6937045162
  Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. επιτυγχάνει την ουσία της ποιότητας στην αποθήκευση, το χειρισμό, την επεξεργασία και τη συντήρηση των δημητριακών. Με ένα ευρύ φάσμα των σιλό και των χοανών, τα μηχανικά συστήματα εξοπλισμού χειρισμού, καθαρισμού, ζυγίσματος και ξήρανσης για τις γεωργικές & εμπορικές εφαρμογές.

  Παρέχουμε τη συνολική απάντηση που θα ταιριάζει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η εμπειρία στην εφαρμοσμένη μηχανική, η σύγχρονη & ιδιαίτερα αποδοτική δυνατότητα κατασκευής μας επιτρέπει να προσφέρουμε και τις ανταγωνιστικές τιμές και την υψηλότερη ποιότητα μέσα σε σύντομα χρονικά διαστήματα, να παρέχουμε τις πιο οικονομικές λύσεις κατάλληλες για την ιδιαίτερη απαίτηση του πελάτη.

  Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. μπορεί να παρέχει τεχνικό σχέδιο & πεπειραμένους επόπτες υποστήριξης, υπηρεσία μεταπώλησης και βοήθεια ανταλλακτικών. Η μακροχρόνια εμπειρία κατασκευής και τα πρόσφατα πλήρη συστήματα σιλό μας που παρείχαμε σε πολλά μέρη της Ελλάδας το διαβεβαιώνει. Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. είναι αναγνωρισμένη ως μία από τους κορυφαίους κατασκευαστές & προμηθευτές της Ελλάδας. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών αποτελούν τη βάση των στόχων της. Για το λόγο αυτό επεκτείνει και εκσυγχρονίζει συνεχώς τις εγκαταστάσεις της και το μηχανολογικό της εξοπλισμό, προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις του αγοραστικού της κοινού παρέχοντας:

  2 χρόνια εγγύηση και τεχνική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής

  Βεβαίωση CE ότι τηρούνται οι οδηγίες της Ε.Ε. Πιστοποιητικό διεθνούς στάνταρ ποιότητας ISO 9001-2000 του οίκου TÜV RHEINLAND
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  4ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΛΑΝΗΣ - Λάρισας
  2410592555
  Η Πρώτη επιχείρηση των μελών της Eταιρίας ιδρύθηκε το 1975 με την επωνυμία Αφοί Λαζ. Κατσιάνας Ο.Ε. Το 2003 η Eταιρία μας μετονομάζεται σε INOX METALLIKA - Κατσιάνας Φωτ. & Λαζ. Ο.Ε και εδρεύει στο 4ο χλμ. Λάρισας - Φαλάνης.

  Βασική φιλοσοφία της δουλειάς μας είναι η ποιότητα και η πρωτοτυπία των κατασκευών με στόχο την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των πελατών μας. Σε αυτό συντελούν το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό, ο τεχνολογικός εξοπλισμός και τα συστήματα ποιότητας ελέγχου που διαθέτει η επιχειρησή μας.

  Η εξειδίκευσή μας στο χώρο της κατασκευής μεταλλικών κτιρίων, στην «διακόσμηση» εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (σκάλες , κάγκελα, πέργκολες, πόρτες, σκίαστρα, γκαράζ, πολυκαρβονικά, πάνελ) και οι ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών κατατάσει την Εταιρία μας πρωτοπόρο στον κλάδο της.

  Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί για την Εταιρία μας πρωταρχικό στόχο.

  Συνεργασίες:

  Η INOX METALLIKA είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της Cospico ΑΕΒΕ στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδας. Η Cospico με την ανοιγοκλειόμενη pergola ή open closed pergola παρέχει στεγανότητα και προστασία (κλειστή θέση), ελεγχόμενη σκίαση και πλήρη εξαερισμό (ανοιχτή θέση), άριστη εμφάνιση και σταθερότητα. Η ανοιγοκλειόμενη pergola είναι η τέλεια λύση κάλυψης για όλους τους επαγγελματικούς χώρους και οικιών. Επίσης προσφέρει το περσιδωτό παράθυρο και την ανοιγόμενη οροφή.

  Η INOX METALLIKA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι έχει αρχίσει συνεργασία με την εταιρία RIGOSAC η οποία προωθεί στην Ελλάδα μια νέα γενιά μεταλλικών τοξοειδών κτιρίων τελευταίας τεχνολογίας.

  Διακρίσεις:

  Πρώτο βραβείο στην Διεθνή Έκθεση INFACOMA το 2004 "Καλύτερη Κατασκευή Περιπτέρου (ΛΥΡΙΤΗΣ)". - ΣΘΕΒ - ΤΣΟΥΚΑΣ Α.Ε - ΓΚΑΝΤΟΥΝΑΣ ΗΛ. (Motor Sport) - CARREFOUR - ΑΡΣΕΝΗΣ Ι. (SEAT) - ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - ΔΕΗ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  οδός ΒΟΛΟΥ 1 - Λάρισα
  2410282252,2410282433
  +30 6932465770
  Η Optima ιδρύθηκε το 1989 με στόχο να προμηθεύει την Ελληνική αγορά στον κατασκευαστικό τομέα και την Βιομηχανία με τα άριστα - optima - υλικά ποιότητας & προηγμένης τεχνολογίας, στην Δόμηση καθώς και την θέρμανση με Α.Π.Ε. & Βιομάζα, πάντοτε στις καλύτερες δυνατές τιμές για την ποιότητα των προϊόντων και της τεχνογνωσίας που προσφέρει.

  Optima CONSTRUCTION MATERIALS
  Η Optima απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και πιο συγκεκριμένα από μηχανικούς με διεθνείς μεταπτυχιακές σπουδές, εξάσκηση, έρευνα και εμπειρία. Υποστηρίζοντας τον στόχο της Optima, συνεργαζόμαστε στον χώρο των Δομικών Υλικών Υψηλής Τεχνολογίας με τις περισσότερες καταξιωμένες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες κατασκευής Δομικών υλικών (ACO, ANRIN, BASF, BAUDER, BLANKE, BRILLUX, BUCHTAL, CERESIT, DURAL, DUNLOPLAN, FLOOR GRES, HENKEL, KERAKOLL, MACBETON, MACON, MARIS Polymers, NEOTEX, RENOVAT, SCHLUTTER, SIKA κ.ά.)ενώ υποβάλλουμε όλα τα προϊόντα των στις αυστηρότερες συγκρίσεις & τεστ ποιότητας, απόδοσης και τιμής, στους ακόλουθους τομείς της αγοράς:
  1. Υγρομονώσεις - Μονωτικά & Στεγανωτικά Υλικά
  2. Eξωτερική Θερμομόνωση Κελύφους Κτιρίων - VWS System
  3. Βιοενεργειακοί Ταρατσόκηποι - Bauder Plant E System
  4. Πλακίδια Υψηλής Αντοχής - Κόλλες & Αρμοί - Προφίλ αρμών
  5. Ειδικά & Οξύμαχα Δάπεδα - Κανάλια Απορροής
  6. Εποξειδικά Δάπεδα & Δομικές Ενισχύσεις - Ανθρακονήματα
  7. Στεγανωτικά Οικολογικά Χρώματα & Βερνίκια
  8. Πισίνες - Δεξαμενές & Αγωγοί Λυμμάτων
  9. Προστασία Κτιρίων από ΗλεκροΜαγνητική Ακτινοβολία
  10.Ποιοτικές Εργολαβίες με Ίδια Υλικά

  Optima BIOENERGY
  Είναι γνωστό ότι σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 η ανάγκη για απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, οδήγησε στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας (Α.Π.Ε.). Η Βιομάζα κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις Α.Π.Ε. στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ποσοστό πάνω του 50 % και είναι ένα καύσιμο προϊόν (Στερεά Βιοκαύσιμα) που κάθε χώρα μπορεί να παράγει επί τόπου μόνη της.
  Η τεράστια εξοικονόμηση που μπορούν να προσφέρουν τα ΣΤΕΡΕΑ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ, οδήγησαν στην εξέλιξη αυτοματοποιημένων καυστήρων Στερεάς Βιομάζας με ελεγχόμενη αυτόματη τροφοδοσία καυσίμου σε μέγεθος μικρού κουφέτου (pellet)& αέρα καύσης που χρησιμοποιούνται σε Θερμάστρες Αέρος, Ενεργειακά Τζάκια pellet, Εσωτερικούς Θερμολέβητες, Compact Θερμολέβητες Λεβητοστασίου, αλλά και ως αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου για την Βιοτεχνία, Αρτοποιία, Θερμοκήπια, Βιομηχανία κ.λ.π.
  Ως μηχανικοί με πολυετή πείρα στην Οικοδομή και στην Μεταφορά Θερμότητας, επιλέξαμε τα προϊόντα της Ιταλικής Εταιρείας PASIAN για Θέρμανση με PELLETS & ΒΙΟΜΑΖΑ, σαν Γενικoί Εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα, με τον διακριτικό τίτλο PASIAN HELLAS by Optima.
  H Pasian είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή καυστήρων, εξειδικευμένη στην κατασκευή θερμογεννητριών που λειτουργούν με Wood Pellet & Στερεά Βιοκαύσιμα και παρουσιάζει μια γκάμα που αριθμεί πάνω από 30 μοντέλα.
  Τα προϊόντα της, μοναδικά στο είδος τους, ως πολυκαυστήρες δεν καίνε μόνον το βιομηχανοποιημένο wood pellet, αλλά και άλλα στερεά βιοκαύσιμα & υπολείμματα αγροτικών προϊόντων που είναι δυνατόν να τροφοδοτούνται αυτόματα με ειδικούς κοχλίες: όπως ανάμεικτο καλαμπόκι, τσόφλια ξηρών καρπών, τρίμματα πυρήνων φρούτων και ελιάς, agri-pellets κ.λ.π.
  Το γεγονός ότι οι Pasians μπορούν να λειτουργήσουν με τόσο ετερογενή υλικά, μας παρέχει την σιγουριά ότι θα λειτουργούν και με διαφορετικής ποιότητας pellets (το πλέον βιομηχανοποιημένο προς το παρόν στερεό βιοκαύσιμο για αυτοματοποιημένη θέρμανση) που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

  Μετά τιμής για την Optima - Stefanakis C. Bros Co.

  Γιώργος Κ. Στεφανάκης,
  M.Sc. Μηχανολόγος Μηχανικός, OSU /USA
  &
  Αντώνης Κ. Στεφανάκης,
  Διπλ. Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
  Μ.Sc. Chem. Engng. & B.A., OSU & Stanford U./USA
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
  ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - Λάρισα
  2495093130
  6945924149
  Στην κεντρική πλατεία αμπελακίων, η ταβέρνα ο Πλάτανος, στρώνει τα τραπεζάκια της. Όταν ο καιρός ευνοεί έξω, κάτω από τον μεγάλο πλάτανο, αλλιώς μέσα, στη θαλπωρή της ευρύχωρης αίθουσας. Στην κουζίνα οι προετοιμασίες αρχίζουν από νωρίς για το σερβίρισμα τιου πρωινού - το οποίο πολύ εκτιμούν φυσιολάτρες και περιπατητές λίγο πριν τις εξορμήσεις τους - με σπιτικές μαρμελάδες, ομελέτες από κότες "αλανιάρες" και καφεδάκι ελληνικό ψημένο στο μπρίκι.
  Τα μεσημέρια απολαυστικά, με κρασί παραγωγής των ιδιοκτητών και τσίπουρο από το δικό τους το καζάνι. Ζυμώνουν και ψωμί στον Πλάτανο και έτσι ο μεζές δεν χρειάζεται πολλά. Μια ντομάτα τριαντάφυλλο, δύο ελίτσες, και λίγο τυράκι, για να ανοίξη η όρεξη.
  Τα βράδια, που οι οικογένειες βγαίνουν μια βόλτα στην πλατεία, και οι επισκέπτες ψάχνουν για καλό φαγητό, τα ντόπια κρέατα μπαίνουν στην ψησταριά. Δοκιμάστε κλέφτικο στη γάστρα, ψητά στη σούβλα, κοκορέτσι, γίδα βραστή, τραχανά, φασολάδα,παραδοσιακές πίτες, λουκάνικα, γαλοτύρι και τη σπιτική μελιτζανοσαλάτα, με άρωμα μελιτζάνας ψημένης στα κάρβουνα.
  Φυσικά ο πολιτισμός των Αμπελακίων δεν εξαντλείται στο παϊδάκι και εκτός από το φαγητό υπάρχουν πανέμορφα σημεία για να επισκευθείτε. Περπατήστε στα σοκάκια, δείτε τα εκθέματα του λαογραφικού μουσείου και τα αρχοντικά και κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά για ναψωνίσετε, από αντίκες μέχρι γλυκά του κουταλιού. Τα Αμπελάκια, φημίζονται επίσης για τη φιλοξενία τους την οποία δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  ΑΧΙΛΛΕΩΣ 5 - ΦΑΡΣΑΛΑ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 80 - Λάρισα
  2491023685
  6948626510
  Τέντες - Μοκέτες - Χαλιά - Ταπετσαρίες τοίχου - Δάπεδα -Αντηλιακά στόρια - κουρτινοξυλα-κουνουπιερεs-

  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΙΣ ΣΚΙΑΣΗΣ TEN-CATE-PARA-DICKSON-DAS-CALBARI-PROTECTION-SOMFY-ΒΡΑΧΙΩΝΕΣ-ΜΟΤΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ .ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΚΕΤΕΣΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ.

  ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΕΣ .ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ THL.6948626510

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ – ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΙ
  ΚΟΥΜΑ 42 - Λάρισα
  2410231109
  69480722880
  Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος στη Λάρισα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  Πλατεία ΟΣΕ 4 - Λάρισα
  2410234810
  6939679750
  Hotel Πάνθεον

  Προφίλ:

  Το ξενοδοχείο μας "Hotel Πάνθεον" δημιουργήθηκε το 1951 στην όμορφη πόλη της Λάρισας, σε μια από τις παλαιότερες πλατείες,αυτή του σιδηροδρομικού σταθμού (Πλατεία ΟΣΕ).

  Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 1 χιλιόμετρο από το κέντρο της πόλης (σχεδόν 10 λεπτά με τα πόδια), με τις αμέτρητες πλατείες και 2 λεπτά από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λαρίσης (ΟΣΕ).

  ...η Λάρισα έχει χαρακτηριστεί ως η πόλη του καφέ και όχι άδικα...

  Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους στον εσωτερικό ή τον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου σε μια φιλική ατμόσφαιρα.Επίσης, το ξενοδοχείο απέχει 46 χιλιόμετρα από τα παράλια του νομού, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας το καλοκαίρι, κάτω από τον καυτό ήλιο.

  Όλα μας τα δωμάτια είναι πλήρως ανακαινισμένα και διαθέτουν μπαλκόνι!

  Καλή σας διαμονή!

  Τα δωμάτιά μας

  Στοιχεία Επικοινωνίας
  Τηλ.2410 234810 | Κιν.693 9679750
  Email:pantheon51@outlook.com
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ – ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ
  Τριπολεως 6 - Λάρισα
  2410234240
  6949529925
  Το ψητοπωλείο μας αποτελεί ιδανική επιλογή για όλους όσους επιθυμούν κάτι γρήγορο, νόστιμο, ποιοτικό και οικονομικό. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, "ΤοΣουβλατζίδικον ο Μάκης από το 1974", στη Λάρισα, συνεχίζει να προτείνει μοναδικές γεύσεις σε καθημερινή βάση, εξυπηρετώντας επισκέπτες και μόνιμους κατοίκους.

  Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα όσα διαθέτει ένα σύγχρονο σουβλατζίδικο. Τυλιχτά με γύρο, με κεμπάπ ή με σουβλάκι, πλούσιες μερίδες με κρεατικά της επιλογής σας!

  Διαλεγμένα φρέσκα κρέατα, όλα ψημένα στα κάρβουνα από τους έμπειρους ψήστες μας. Διαλέγουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα, τις καθαρότερες πρώτες ύλες και φροντίζουμε να τηρούμε πιστά όλους τους κανόνες υγιεινής, ώστε να να σας προσφέρουμε κάθε μέρα, το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα.

  Οι μεγάλες ποσότητες, οι λογικές τιμές, η αγάπη μας για το καλό φαγητό και η άψογη εξυπηρέτηση, συνθέτουν το σκηνικό της απόλυτης απόλαυσης.

  Εμπιστευτείτε ανεπιφύλακτα το γυράδικο μας όπου μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
  Δοκιμάστε τις χορταστικές μας μερίδες, τα μοναδικά σουβλάκια μας και τις ποικιλίες μας.

  Παραγγείλτε από το χώρο σας ή ελάτε να γευτείτε τα μοναδικά πιάτα μας στο χώρο μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ
  ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ 36 - Λάρισα
  2413011995
  6948522702, 6972824238
  1. Καταμέτρηση Ενσήμων για ασφαλισμένους όλων των Ταμείων.
  2. Λύσεις και προτάσεις για Αναγνώριση Πλασματικών χρόνων.
  3. Προσδιορισμός χρόνου θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος.
  4. Μελέτη για προσδιορισμό συντάξιμων αποδοχών-Σενάρια.
  5. Συμπλήρωση Αιτήσεων-Ενστάσεων.
  6. Αλληλογραφία με Ταμεία και Υπηρεσίες.
  8. Συνεργασία με Λογιστικό και Δικηγορικό γραφείο.
  9. Μηχανογραφημένη παράδοση της Μελέτης

  Επίσης αναλαμβάνουμε

  1. Πιστοποίηση του συνταξιούχου για τη χρήση Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.
  2. Πιστοποίηση Συνταξιούχων μέσω TAXISNET.
  3. Ηλεκτρονική Υποβολή Αίτησης Συνταξιοδότησης.
  4. Παρακολούθηση της πορείας της Αίτησης Συνταξιοδότησης
  5. Συνεργασία με γραφείο στην Αθήνα (για την εξυπηρέτηση με το ΓΛΚ και άλλα Ταμεία)

  Τρόπος Επικοινωνίας για συνεργασία:

  Στείλτε μας τα στοιχείας σας με:

  Φαξ,
  ΚΤΕΛ,
  Ταχυμεταφορές (courier),
  Ταχυδρομείο
  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail)

  και θα σας απαντήσουμε με όποιον τρόπο επιθυμείτε
  Toggle
 • Κατηγορία: PET SHOPS
  Καλλιθέας 5 - Λάρισα
  2410259066
  6973200342
  Οφηλία
  Pet Shop | Προϊόντα & Περιποίηση Κατοικίδιων Ζώων Λάρισα

  Οι τετράποδοι φίλοι που έχουμε επιλέγει ως συντροφιά, εκτός από την ανάγκη για τροφή, έχουν και ιδιαίτερες ανάγκες όπως η περιποίηση τους αλλά και η ψυχαγώγησή τους. Ανάγκες οι οποίες πρέπει να καλύπτονται για να απολαμβάνουν κι αυτά μια ποιότητα ζωής.

  Στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Καλλιθέας 5, δίπλα στο ποτάμι, θα βρείτε την επιχείρησή μας “Οφηλία” όπου δημιουργήθηκε πριν λίγο καιρό από ανθρώπους που αγαπούν και φροντίζουν κάθε κατοικίδιο, όπως σκύλους, γάτες, πτηνά, τρωκτικά, ψάρια κ.α.

  Στο pet shop μας θα βρείτε πραγματικά φιλόζωους ανθρώπους που νοιάζονται για τα κατοικίδια σας και θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε την καλύτερη τροφή, τα σνακ, τα αξεσουάρ, τα είδη υγιεινής και περιποίησης, καθώς και τον εξοπλισμό που χρειάζεται το κατοικίδιό σας.

  Έχουμε εξασφαλίσει τη συνεργασία των μεγαλύτερων αντιπροσώπων των καλύτερων εταιρειών της αγοράς, ώστε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων που σας προσφέρουμε για το κατοικίδιό σας. Χωρίς αυτό να στημένοι ότι έχουμε επαναπαυθεί. Η αναζήτηση για όσον το δυνατόν καλύτερη ποιότητα προϊόντων δεν σταματάει ποτέ.

  Σε θα βρείτε φιλόζωους ανθρώπους να τους εμπιστευτείτε την περιποίηση του κατοικίδιου σας, όπως κούρεμα, χτένισμα, μπανάκι και γενική περιποίηση.

  Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την αγάπη των κατοικίδιων καθώς και των ιδιοκτητών τους. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τα πάντα από προϊόντα και υπηρεσίες, στους πιστούς μας φίλους, κάνοντας εσάς και τα κατοικίδιά σας ευτυχισμένους.

  Επισκεφτείτε το pet shop μας στην Λάρισα και θα βρείτε τα πάντα για τον μικρό σας φίλο.
  Το μόνο που δεν θα βρείτε εδώ είναι κάποιο ζωάκι για να αγοράσετε, γιατί εμείς προασπίζουμε την ευζωία των φύλλων μας και δε θα μπορούσαμε να τα κλείσουμε σε κλουβιά!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΙΝΙΚΕΣ
  Μεζούρλο, Α' Πτέρυγα - 3ος Όροφος - Λάρισα
  2413501739
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Ηρώων Πολυτεχνείου 91-95 - Λάρισα
  6932290958
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
  ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ - Λάρισα
  6939895217
  Καυσόξυλα, κάρβουνα, μπρικέτες, πέλετ.

  Τα καυσόξυλα είναι αρίστης ποιότητας.

  Διαθέτουμε οξυά, δρυς, κουμαριά και πουρνάρι. Όλα ελληνικά!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  5ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΩΝ - Λάρισα
  2410852051
  6974026850, 6945586968
  Ανοξείδωτα μηχανήματα:

  Παραγωγής Κρέμας-Ρυζόγαλου

  Σύστημα Χημικού Καθρισμού C.I.P

  Σύστημα Παγωμένου Νερού Τσίλερ

  Παραλαβή & Διαχείριση Γάλακτος

  Παραγωγή φρέσκου Γάλακτος

  Παραγωγή Φέτας

  Παραγωγής Μυζήθρας&Ανθότυρου

  Παραγωγής Γιαούρτης

  Παραγωγή Σκληρών τυριών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΡΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ
  3ο Χλμ. Λάρισας - Θεσσαλονίκης - Θεσσαλονίκη
  2410285142
  6944903819
  Ο Θάνος
  Μουσαμάδες Φορτηγών

  Σχετικά μ'εμάς:
  Η επιχείρησή μας "Μουσαμάδες Φορτηγών - Ο Θάνος", έχει τις εγκαταστάσεις της στο 3ο χλμ. ΠΕΟ Λάρισας Θεσσαλονικης. Από το 1980 έχει ανταπτύξει ένα ευρύ κύκλο εργασιών τόσο στα συστήματα σκίασης οικιακού και επαγγελματικού χώρου, όσο και στην κάλυψη καρότσας φορτηγών.

  Αποτελούμε σημείο αναφοράς για την κεντρική Ελλάδα και όχι μόνο, αφού με μεράκι και συνέπεια κατακτήσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

  Οι υπηρεσίες μας

  Στοιχεία Επικοινωνίας
  Τηλ.2410 285142 | Κιν.694 4903819
  Email:thanospapa3@gmail.com
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ - ΚΥΛΙΚΕΙΑ
  Λόφος Φρουρίου - Λάρισα
  2410538168
  6971730512, 6932619787
  Λιόλιος Γεώργιος / Λάρισα

  Το κατάστημά μας το οποίο εδρεύει στην Λάρισα, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια και σας ταξιδεύει με τις μοναδικές και θεϊκές γεύσεις “Δωδώνη” που σας προσφέρει. Μικροί και μεγάλη έχουν λατρέψει το κατάστημά μας γιατί προσφέρει μοναδικές γεύσεις υψηλής ποιότητας.

  Στον όμορφα διαμορφωμένο και ευχάριστο χώρο μας, μπορείτε από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ να απολαύσετε μοναδικά και αυθεντικά προϊόντα “Δωδώνη” όπως καφέδες, απολαυστικά παγωτά, δημιουργίες με παγωτό, βάφλες, μοναδικά ροφήματα, υπέροχα γλυκά από σπιτικές συνταγές και χορταστικά snacks.

  Μέσα από την μεγάλη ποικιλία γεύσεων παγωτών που διαθέτουμε, μπορείτε να διαλέξετε αυτή της αρεσκείας σας, καθώς και να κάνετε τους συνδυασμούς που επιθυμείτε για να δημιουργήσετε την γευστική σας απόλαυση, όπου μπορείτε να την απολαύσετε είτε στο χώρο μας, είτε στο σπίτι σας.

  Συνοδεύστε υπέροχα αυτή την γευστική απόλαυση με τα εξαιρετικά και μοναδικά ροφήματα όπως, καφέδες, σοκολάτες, τσάι, ice smoothies, milkshakes, γρανίτες, χυμούς, ποτά κ.α.

  Φιλοσοφία μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα προϊόντα άριστη ποιότητα από τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά, ώστε να μπορούμε πάντα να καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς.Το προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και με ευγένεια και να σας βοηθήσει να φτιάξετε την γευστική σας απόλαυση.

  Η επιχείρησή μας τροφοδοτεί με τα μοναδικά προϊόντα “Δωδώνη” και “Chillbox” την Λάρισα και όλη την Βόρειο Ελλάδα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ
  Βενιζέλου 28 - Λάρισα
  2410536244
  6979115345
  Art of Dance
  Σχολή Χορού

  Η σχολή μας:
  Η σχολή χορού Art of Dance ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009 από την υπεύθυνη κα. Αραβανή Γεωργία, στην Ελ. Βενιζέλου 28, στην πόλη της Λάρισας.

  Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που αγαπάτε τον χορό σαν μέσο έκφρασης και θέλετε να νιώσετε την ελευθερία της κίνησης, όποια κι αν είναι η ηλικία ή το επίπεδό σας. Μοναδική προϋπόθεση είναι η αγάπη για σας γι'αυτό που κάνετε.

  Στη σχολή μας υπάρχουν τμήματα για αρχάριους ή προχωρημένους, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, καθώς και αγωνιστικά τμήματα. Υπάρχουν τμήματα κατάλληλα για παιδιά (από 3,5 ετών) και για ενήλικες.

  Τα μαθήματα μας

  Στοιχεία Επικοινωνίας
  Τηλ.2410 536244 | Κιν.697 9115345
  Email:aravanig@gmail.com
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ – ΒΕΡΑΝΤΑΣ
  9ο ΧΛΜ ΠΕΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΟΛΟΥ - Λάρισα
  2410971700
  6950377374
  Έπιπλα κήπου και βεράντας στη Λάρισα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΚΑΡΑΟΛΗ 2Α - ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ - Λάρισα
  2492031655
  6948626748
  Ο κ. Χρήστος Παπαστεργίου είναι ηλεκτρολόγος και αναλαμβάνει:

  Ηλεκτρολογικές εργασίες

  Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις

  Τοποθετήσεις και συντηρήσεις κλιματιστικών

  Εγκαταστάσεις συναγερμών

  Σχέδια ΔΕΗ απο 80€

  Κάμερες

  Τοποθετήσεις πυρασφάλειας

  Γεννήτριες Η/Ζ

  Καθαρισμοί κλιματιστικών

  Ηλεκτρικοί πίνακες

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008. Ο κ. Παπαστεργίου Χρήστος Α. είναι μέλος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Λάρισας και του Πανελλήνιου Συνδέσμου ΠΟΣΕΗ.
  Αριθμός άδειας 94.

  Ισχύ KW 125.

  Ανταγωνιστικές τιμές, υπευθυνότητα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΘΕΟΤΟΚΗ Κ. 30 - Λάρισα
  2410571598
  6937251053
  Συντήρηση κτηρίων, Λάρισα

  Μονώσεις, Λάρισα

  Γυψοσανίδες, Λάρισα

  Πλακίδια, Λάρισα

  Χρώματα, Λάρισα

  Μεταλλικές κατασκευές, Λάρισα

  Αποξηλώσεις χώρων, Λάρισα

  Επιμέτρηση κτηρίων, Λάρισα

  Ανακαίνιση κτηρίων, Λάρισα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 44 - ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ - Λάρισα
  2492031250
  6978770614
  Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος Ζωή Γιαννάκη | In Vitro

  Συνεργασία με ταμεία:

  ΕΔΟΕΑΠ

  ΕΟΠΥΥ

  ΕΤΕΑΜ

  ΤΑΠΙΤ

  ΤΕΑΔΥ

  ΤΕΑΙΤ

  ΤΕΑΠΑΣΑ

  ΤΠΔΥ

  ΤΥΠΑΤΕ

  ΤΥΠΕΤ

  ΥΠΕΘΑ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  ΟΓΛ 6 - Λάρισα
  2410288513
  6977992408
  Υπηρεσίες συντήρησης, αναβάθμισης, εγκατάστασης παντός τύπου ανελκυστήρα, στις καλύτερες τιμές.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα και σας προσφέρουμε ποιοτικό και ασφαλές αποτέλεσμα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΑ - ΑΝΤΙΚΕΣ
  31ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 67 - Λάρισα
  6998235018
  6996770851
  ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ ΒΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

  ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΗΣ ΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΒΟΛΟΣ

  ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

  Ελευθερία: 6998235018
  Χρυσοβαλάντης: 6996770851

  Το παλαιοπωλειο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ με κεντρικό κατάστημα στην οδό 31ης Αυγούστου στην Λάρισα και με υποκατάστημα στην οδο Δημοσθένους 57 στην Λάρισα είναι μια οικογενειακή επιχείριση, αντικερί, που αγαπά κάθε παλαιό αντικείμενο με δόξα και αίγλη περασμένων χρόνων. Θύμισες παλαιών εποχών αντίκες κάθε λογής, γεμάτες συναισθηματική αξία.

  Ελάτε στο χώρο μας και να ειστε σίγουροι ότι εδώ θα βρείτε αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας περασμένων εποχών, που θα ομορφύνουν το χώρο σας.

  Στο παλαιοπωλείο μας γίνονται

  Αγορές-πωλήσεις

  Αντίκες γυαλικά, μπιμπελό, χαλιά, κεντήματα, βιβλία, δίσκους μουσικής, πίνακες ζωγραφικής, ασημικά, χρυσά κοσμήματα,λίρες, παλιά κοσμήματα,μπιζού, σπαθιά, παράσημα, γραμματόσημα, κέρματα, αγοράζω και πουλάω αντίκες επιπλα, πολυθρόνες καναπέδες παλαια secretary, πορσελάνες, μπουφέδες κρύσταλλα, ασημένια σκεύη , φωτιστικά, πολυελαίους , παλαιά γυαλικά ασημικά και αλλα συλλεκτικά χαρτονομίσματα, αγάλματα, μπρούτζινα, χάλκινα. Είδη Λαϊκής Τέχνης Νέα Ρολόγια, Στοκ Εμπορεύματα Διαφόρων Ειδών παλαιά κόμικς

  Μουσικά Όργανα, γραμμόφωνα

  ΑγοράζουμεΑμεσα και μετρητοίς

  Εάν μετακομίζετε, εάν αδειάζετε αποθήκες, υπόγεια, καλέστε μας, τίποτα δεν είναι αχρηστο.

  Αδειάζω αποθήκες -παλαιά εγκαταλειμμένα σπίτια. Ειμαστε παλιατζήδες, εκτιμητές και ερχόμαστε στο χώρο σας για την εκτίμηση και αγορά των παλαιών αντικειμένων σας, στην πραγματική τους αξία!

  Ταχεία εξυπηρέτηση με ένα τηλέφωνό σας! Από οπου μας ζητηθεί στην Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα και όλη την Θεσσαλία, στην Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!!

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

  Ο παλιατζής παλαιοπώλης στην Λάρισα

  Παλαιοπωλειο Λάρισα βόλος
  ΠαλαιοπωλειοΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΟΛΟΣ

  Παλιατζης ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΟΛΟΣ

  Αντικες παλαια επιπλα Λάρισα βόλος

  Παλαια αντικείμεναΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΟΛΟΣ

  Αγορες πωλησεις παλαιων αντικειμενωνΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΟΛΟΣ

  Παλιατζιδικο λαρισα βολος

  Αντικερι λαρισα βολος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
  Κράνωνος 5 - Λάρισα
  2410289401
  6978795178
  PHARMA HEALTH MARKET

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Ορθοπεδικά
  Περιποίηση
  Βρεφική φροντίδα
  Καλλυντικά
  Στοματική υγιεινή

  Συμπληρώματα διατροφής
  Ομοιοπαθητικά είδη
  Προστασία από τον ήλιο

  Φάρμακα & Συνταγές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
  Αμπελάκια - Λάρισας
  2495093462
  6932564999
  ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

  ΣΑΛΑΤΕΣ
  πατήστε εδώ για να δείτε τις σαλάτες μας ...

  Χωριάτικη
  Αγγουροντομάτα
  Παντζάρια
  Πολίτικη
  Μελιτζάνα
  Χόρτα εποχής
  Λάχανο - καρότο
  Μαρούλι
  Ρόκα - Παρμεζάνα

  ΑΛΟΙΦΕΣ
  πατήστε εδώ για να δείτε τις αλοιφές μας ...

  Τζατζίκι
  Τυροσαλάτα
  Γαλοτύρι

  ΤΗΓΑΝΙΑ
  πατήστε εδώ για να δείτε τις τηγανιές μας ...

  Πατάτες τηγανιτές
  Πιπεριές τηγανιτές
  Σαγανάκι κεφαλοτύρι
  Χοιρινή τηγανιά
  Λουκάνικο χωριάτικο
  Αρνίσια συκωταριά

  ΟΡΕΚΤΙΚΑ
  πατήστε εδώ για να δείτε τα ορεκτικά μας ...

  Φέτα
  Φέτα ψητή
  Μπουγιουρντί
  Καυτερή πιπεριά (τεμάχιο)
  Πιπεριές ψητές (μερίδα)

  ΚΡΕΑΤΙΚΑ
  πατήστε εδώ για να δείτε τα κρεατικά μας ...

  Κεμπάπ χοιρινό
  Κεμπάπ πρόβειο
  Κοκορέτσι
  Αρνάκι σούβλας
  Μπιφτέκι
  Λουκάνικο κλπ.

  ΚΡΑΣΙΑ
  πατήστε εδώ για να δείτε τα κρασιά μας ...

  Χύμα κόκκινο ξηρό
  Χύμα λευκό ξηρό
  Ρετσίνα Τυρνάβου
  Ρετσινάκι
  Αρετάκι

  ΜΠΥΡΕΣ
  πατήστε εδώ για να δείτε τις μπύρες μας ...

  Amstel
  Heineken
  Fix
  Mythos
  Alfa

  ΤΣΙΠΟΥΡΟ - ΟΥΖΟ
  πατήστε εδώ για να δείτε τα τσίπουρα-ούζα μας ...

  Καραφάκι τσίπουρο
  Καραφάκι ούζο
  Ποτήρι τσίπουρο
  Ποτήρι ούζο

  Toggle
προηγούμενη 1 από 36 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ