noscript image for google
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  6ο ΧΙΛ ΠΕΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΟΛΟΥ - Λάρισας
  2410571090
  6937045161,6937045162
  Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. επιτυγχάνει την ουσία της ποιότητας στην αποθήκευση, το χειρισμό, την επεξεργασία και τη συντήρηση των δημητριακών. Με ένα ευρύ φάσμα των σιλό και των χοανών, τα μηχανικά συστήματα εξοπλισμού χειρισμού, καθαρισμού, ζυγίσματος και ξήρανσης για τις γεωργικές & εμπορικές εφαρμογές.

  Παρέχουμε τη συνολική απάντηση που θα ταιριάζει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η εμπειρία στην εφαρμοσμένη μηχανική, η σύγχρονη & ιδιαίτερα αποδοτική δυνατότητα κατασκευής μας επιτρέπει να προσφέρουμε και τις ανταγωνιστικές τιμές και την υψηλότερη ποιότητα μέσα σε σύντομα χρονικά διαστήματα, να παρέχουμε τις πιο οικονομικές λύσεις κατάλληλες για την ιδιαίτερη απαίτηση του πελάτη.

  Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. μπορεί να παρέχει τεχνικό σχέδιο & πεπειραμένους επόπτες υποστήριξης, υπηρεσία μεταπώλησης και βοήθεια ανταλλακτικών. Η μακροχρόνια εμπειρία κατασκευής και τα πρόσφατα πλήρη συστήματα σιλό μας που παρείχαμε σε πολλά μέρη της Ελλάδας το διαβεβαιώνει. Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. είναι αναγνωρισμένη ως μία από τους κορυφαίους κατασκευαστές & προμηθευτές της Ελλάδας. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών αποτελούν τη βάση των στόχων της. Για το λόγο αυτό επεκτείνει και εκσυγχρονίζει συνεχώς τις εγκαταστάσεις της και το μηχανολογικό της εξοπλισμό, προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις του αγοραστικού της κοινού παρέχοντας:

  2 χρόνια εγγύηση και τεχνική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής

  Βεβαίωση CE ότι τηρούνται οι οδηγίες της Ε.Ε. Πιστοποιητικό διεθνούς στάνταρ ποιότητας ISO 9001-2000 του οίκου TÜV RHEINLAND
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  4ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΛΑΝΗΣ - Λάρισας
  2410592555
  Η Πρώτη επιχείρηση των μελών της Eταιρίας ιδρύθηκε το 1975 με την επωνυμία Αφοί Λαζ. Κατσιάνας Ο.Ε. Το 2003 η Eταιρία μας μετονομάζεται σε INOX METALLIKA - Κατσιάνας Φωτ. & Λαζ. Ο.Ε και εδρεύει στο 4ο χλμ. Λάρισας - Φαλάνης.

  Βασική φιλοσοφία της δουλειάς μας είναι η ποιότητα και η πρωτοτυπία των κατασκευών με στόχο την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των πελατών μας. Σε αυτό συντελούν το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό, ο τεχνολογικός εξοπλισμός και τα συστήματα ποιότητας ελέγχου που διαθέτει η επιχειρησή μας.

  Η εξειδίκευσή μας στο χώρο της κατασκευής μεταλλικών κτιρίων, στην «διακόσμηση» εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (σκάλες , κάγκελα, πέργκολες, πόρτες, σκίαστρα, γκαράζ, πολυκαρβονικά, πάνελ) και οι ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών κατατάσει την Εταιρία μας πρωτοπόρο στον κλάδο της.

  Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί για την Εταιρία μας πρωταρχικό στόχο.

  Συνεργασίες:

  Η INOX METALLIKA είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της Cospico ΑΕΒΕ στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδας. Η Cospico με την ανοιγοκλειόμενη pergola ή open closed pergola παρέχει στεγανότητα και προστασία (κλειστή θέση), ελεγχόμενη σκίαση και πλήρη εξαερισμό (ανοιχτή θέση), άριστη εμφάνιση και σταθερότητα. Η ανοιγοκλειόμενη pergola είναι η τέλεια λύση κάλυψης για όλους τους επαγγελματικούς χώρους και οικιών. Επίσης προσφέρει το περσιδωτό παράθυρο και την ανοιγόμενη οροφή.

  Η INOX METALLIKA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι έχει αρχίσει συνεργασία με την εταιρία RIGOSAC η οποία προωθεί στην Ελλάδα μια νέα γενιά μεταλλικών τοξοειδών κτιρίων τελευταίας τεχνολογίας.

  Διακρίσεις:

  Πρώτο βραβείο στην Διεθνή Έκθεση INFACOMA το 2004 "Καλύτερη Κατασκευή Περιπτέρου (ΛΥΡΙΤΗΣ)". - ΣΘΕΒ - ΤΣΟΥΚΑΣ Α.Ε - ΓΚΑΝΤΟΥΝΑΣ ΗΛ. (Motor Sport) - CARREFOUR - ΑΡΣΕΝΗΣ Ι. (SEAT) - ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - ΔΕΗ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  οδός ΒΟΛΟΥ 1 - Λάρισα
  2410282252,2410282433
  +30 6932465770
  Η Optima ιδρύθηκε το 1989 με στόχο να προμηθεύει την Ελληνική αγορά στον κατασκευαστικό τομέα και την Βιομηχανία με τα άριστα - optima - υλικά ποιότητας & προηγμένης τεχνολογίας, στην Δόμηση καθώς και την θέρμανση με Α.Π.Ε. & Βιομάζα, πάντοτε στις καλύτερες δυνατές τιμές για την ποιότητα των προϊόντων και της τεχνογνωσίας που προσφέρει.

  Optima CONSTRUCTION MATERIALS
  Η Optima απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και πιο συγκεκριμένα από μηχανικούς με διεθνείς μεταπτυχιακές σπουδές, εξάσκηση, έρευνα και εμπειρία. Υποστηρίζοντας τον στόχο της Optima, συνεργαζόμαστε στον χώρο των Δομικών Υλικών Υψηλής Τεχνολογίας με τις περισσότερες καταξιωμένες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες κατασκευής Δομικών υλικών (ACO, ANRIN, BASF, BAUDER, BLANKE, BRILLUX, BUCHTAL, CERESIT, DURAL, DUNLOPLAN, FLOOR GRES, HENKEL, KERAKOLL, MACBETON, MACON, MARIS Polymers, NEOTEX, RENOVAT, SCHLUTTER, SIKA κ.ά.)ενώ υποβάλλουμε όλα τα προϊόντα των στις αυστηρότερες συγκρίσεις & τεστ ποιότητας, απόδοσης και τιμής, στους ακόλουθους τομείς της αγοράς:
  1. Υγρομονώσεις - Μονωτικά & Στεγανωτικά Υλικά
  2. Eξωτερική Θερμομόνωση Κελύφους Κτιρίων - VWS System
  3. Βιοενεργειακοί Ταρατσόκηποι - Bauder Plant E System
  4. Πλακίδια Υψηλής Αντοχής - Κόλλες & Αρμοί - Προφίλ αρμών
  5. Ειδικά & Οξύμαχα Δάπεδα - Κανάλια Απορροής
  6. Εποξειδικά Δάπεδα & Δομικές Ενισχύσεις - Ανθρακονήματα
  7. Στεγανωτικά Οικολογικά Χρώματα & Βερνίκια
  8. Πισίνες - Δεξαμενές & Αγωγοί Λυμμάτων
  9. Προστασία Κτιρίων από ΗλεκροΜαγνητική Ακτινοβολία
  10.Ποιοτικές Εργολαβίες με Ίδια Υλικά

  Optima BIOENERGY
  Είναι γνωστό ότι σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 η ανάγκη για απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, οδήγησε στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας (Α.Π.Ε.). Η Βιομάζα κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις Α.Π.Ε. στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ποσοστό πάνω του 50 % και είναι ένα καύσιμο προϊόν (Στερεά Βιοκαύσιμα) που κάθε χώρα μπορεί να παράγει επί τόπου μόνη της.
  Η τεράστια εξοικονόμηση που μπορούν να προσφέρουν τα ΣΤΕΡΕΑ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ, οδήγησαν στην εξέλιξη αυτοματοποιημένων καυστήρων Στερεάς Βιομάζας με ελεγχόμενη αυτόματη τροφοδοσία καυσίμου σε μέγεθος μικρού κουφέτου (pellet)& αέρα καύσης που χρησιμοποιούνται σε Θερμάστρες Αέρος, Ενεργειακά Τζάκια pellet, Εσωτερικούς Θερμολέβητες, Compact Θερμολέβητες Λεβητοστασίου, αλλά και ως αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου για την Βιοτεχνία, Αρτοποιία, Θερμοκήπια, Βιομηχανία κ.λ.π.
  Ως μηχανικοί με πολυετή πείρα στην Οικοδομή και στην Μεταφορά Θερμότητας, επιλέξαμε τα προϊόντα της Ιταλικής Εταιρείας PASIAN για Θέρμανση με PELLETS & ΒΙΟΜΑΖΑ, σαν Γενικoί Εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα, με τον διακριτικό τίτλο PASIAN HELLAS by Optima.
  H Pasian είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή καυστήρων, εξειδικευμένη στην κατασκευή θερμογεννητριών που λειτουργούν με Wood Pellet & Στερεά Βιοκαύσιμα και παρουσιάζει μια γκάμα που αριθμεί πάνω από 30 μοντέλα.
  Τα προϊόντα της, μοναδικά στο είδος τους, ως πολυκαυστήρες δεν καίνε μόνον το βιομηχανοποιημένο wood pellet, αλλά και άλλα στερεά βιοκαύσιμα & υπολείμματα αγροτικών προϊόντων που είναι δυνατόν να τροφοδοτούνται αυτόματα με ειδικούς κοχλίες: όπως ανάμεικτο καλαμπόκι, τσόφλια ξηρών καρπών, τρίμματα πυρήνων φρούτων και ελιάς, agri-pellets κ.λ.π.
  Το γεγονός ότι οι Pasians μπορούν να λειτουργήσουν με τόσο ετερογενή υλικά, μας παρέχει την σιγουριά ότι θα λειτουργούν και με διαφορετικής ποιότητας pellets (το πλέον βιομηχανοποιημένο προς το παρόν στερεό βιοκαύσιμο για αυτοματοποιημένη θέρμανση) που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

  Μετά τιμής για την Optima - Stefanakis C. Bros Co.

  Γιώργος Κ. Στεφανάκης,
  M.Sc. Μηχανολόγος Μηχανικός, OSU /USA
  &
  Αντώνης Κ. Στεφανάκης,
  Διπλ. Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
  Μ.Sc. Chem. Engng. & B.A., OSU & Stanford U./USA
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
  ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - Λάρισα
  2495093130
  6945924149
  Στην κεντρική πλατεία αμπελακίων, η ταβέρνα ο Πλάτανος, στρώνει τα τραπεζάκια της. Όταν ο καιρός ευνοεί έξω, κάτω από τον μεγάλο πλάτανο, αλλιώς μέσα, στη θαλπωρή της ευρύχωρης αίθουσας. Στην κουζίνα οι προετοιμασίες αρχίζουν από νωρίς για το σερβίρισμα τιου πρωινού - το οποίο πολύ εκτιμούν φυσιολάτρες και περιπατητές λίγο πριν τις εξορμήσεις τους - με σπιτικές μαρμελάδες, ομελέτες από κότες "αλανιάρες" και καφεδάκι ελληνικό ψημένο στο μπρίκι. Τα μεσημέρια απολαυστικά, με κρασί παραγωγής των ιδιοκτητών και τσίπουρο από το δικό τους το καζάνι. Ζυμώνουν και ψωμί στον Πλάτανο και έτσι ο μεζές δεν χρειάζεται πολλά. Μια ντομάτα τριαντάφυλλο, δύο ελίτσες, και λίγο τυράκι, για να ανοίξη η όρεξη. Τα βράδια, που οι οικογένειες βγαίνουν μια βόλτα στην πλατεία, και οι επισκέπτες ψάχνουν για καλό φαγητό, τα ντόπια κρέατα μπαίνουν στην ψησταριά. Δοκιμάστε κλέφτικο στη γάστρα, ψητά στη σούβλα, κοκορέτσι, γίδα βραστή, τραχανά, φασολάδα,παραδοσιακές πίτες, λουκάνικα, γαλοτύρι και τη σπιτική μελιτζανοσαλάτα, με άρωμα μελιτζάνας ψημένης στα κάρβουνα. Φυσικά ο πολιτισμός των Αμπελακίων δεν εξαντλείται στο παϊδάκι και εκτός από το φαγητό υπάρχουν πανέμορφα σημεία για να επισκευθείτε. Περπατήστε στα σοκάκια, δείτε τα εκθέματα του λαογραφικού μουσείου και τα αρχοντικά και κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά για ναψωνίσετε, από αντίκες μέχρι γλυκά του κουταλιού. Τα Αμπελάκια, φημίζονται επίσης για τη φιλοξενία τους την οποία δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  ΑΧΙΛΛΕΩΣ 5 - ΦΑΡΣΑΛΑ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 80 - Λάρισα
  2491023685
  6948626510
  Τέντες - Μοκέτες - Χαλιά - Ταπετσαρίες τοίχου - Δάπεδα -Αντηλιακά στόρια - κουρτινοξυλα-κουνουπιερεs-

  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΙΣ ΣΚΙΑΣΗΣ TEN-CATE-PARA-DICKSON-DAS-CALBARI-PROTECTION-SOMFY-ΒΡΑΧΙΩΝΕΣ-ΜΟΤΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ .ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΚΕΤΕΣΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ.

  ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΕΣ .ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ THL.6948626510

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ
  Μανωλάκη 9-11 (2ος ΟΡΟΦΟΣ) - Λάρισα
  2410246506
  6976672050
 • Κατηγορία: ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  23ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 31 - Άγιος Κωνσταντίνος
  2410287780
  6972282773
  Χειρουργός - μαιευτήρας γυναικολόγος στον Άγιο Κωνσταντίνο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
  Ηρώων Πολυτεχνείου 31 - Λάρισα
  2410627042
  6977453519
  …ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι λογοθεραπευτές στα παιδιά;

  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

  Περιλαμβάνει αξιολόγηση των επικοινωνιακών του δεξιοτήτων με τη χρήση σταθμισμένων διαγνωστικών test, την διάγνωση του επιπέδου της διαταραχής, την κρίση εάν και τι παρέμβαση χρειάζεται να γίνει, και την αρχική γνωμάτευση στο γονιό για στοιχεία που καταγράφηκαν.

  2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ

  Παρέχουν θεραπευτικά προγράμματα τόσο στον κλινικό χώρο όσο και στο σπίτι, στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση των ικανοτήτων-δεξιοτήτων του παιδιού.

  3. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

  Ο τομέας αυτός μπορεί να περιλαμβάνει γραπτές αναφορές προς το σχολείο του παιδιού και τις ιατρικές υπηρεσίες, στις οποίες υπάγεται, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας που ασχολούνται με το παιδί σχετικά με την πρόοδο του αλλά και για την ανταλλαγή πληροφοριών με σκοπό την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων του παιδιού.

  Στο κέντρο μας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αξιολόγησης, συστηματικής θεραπείας και ταχείας αντιμετώπισης των διαταραχών λόγου, κίνησης, συμπεριφοράς και μάθησης σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε εφήβους καθώς και σε ενήλικες με:

  • Διαταραχές ομιλίας, λόγου, φωνής.
  • Διαταραχές Ροής/ Τραυλισμός.
  • Μαθησιακές Δυσκολίες /Δυσλεξία.
  • Υπερκινητικότητα/ Ελλειμματική προσοχή.
  • Διαταραχές Συμπεριφοράς.
  • Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (Αυτισμός, Asperger).
  • Σύνδρομα-Νοητική Υστέρηση
  • Νευρολογικές διαταραχές/ Εγκεφαλική πάρεση.
  • Σχιστίες.
  • Βαρηκοΐα - κώφωση.
  • Αφασίες-Δυσαρθρίες

  ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ?

  Μηνιαίο κόστος προγράμματος του Θεσσαλικού Κέντρου Λόγου - Επικοινωνίας

  Η αρχική αξιολόγηση είναι δωρεάν και περιλαμβάνει 2 ή 3 συναντήσεις. Πραγματοποιείται από την ομάδα αξιολόγησης του κέντρου ανάλογα με το αρχικό αίτημα του κηδεμόνα. Στην τελική συνάντηση με τους γονείς η ομάδα παραδίδει γραπτώς την αναλυτική έκθεση αξιολόγησης του παιδιού καθώς και τις προτάσεις του κέντρου Θεσσαλικού Κέντρου Λόγου-Επικοινωνίας.

  Το συνολικό μηνιαίο κόστος του προγράμματος του κέντρου μας εξαρτάται από την μηνιαία συχνότητα συνεδριών η οποία διαμορφώνεται βάση συγκεκριμένων παραμέτρων όπως οι ανάγκες του παιδιού, η ηλικία του, κ.α. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την έκθεση αξιολόγησης και συμφωνούνται με τους κηδεμόνες πριν την έναρξη της συνεργασίας. Ένα τυπικό πρόγραμμα θεραπειών αποτελείτε από 2 συνεδρίες την εβδομάδα με σύνολο 8-10 συνεδριών το μήνα. Όλες οι συνεδρίες είναι ατομικές και διαρκούν αυστηρώς 45 λεπτά.

  Το Θεσσαλικό Κέντρο Λόγου-Επικοινωνίας είναι ένας οργανισμός ο οποίος συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Οι ασφαλιστικοί φορείς καλύπτουν έως και το 100% της δαπάνης για το πρόγραμμα θεραπειών. Δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόσθετο κόστος κατά την διάρκεια της συνεργασίας: πακέτο έναρξης, υλικό, ειδικές ασκήσεις, περιοδικές εκθέσεις, ενημερώσεις εκπαιδευτικών, επισκέψεις σε σχολεία παιδιών, εσωτερικές αξιολογήσεις ή γνωματεύσεις για δημοσίους φορείς περιλαμβάνονται στο πακέτο συνεργασίας.

  Σε οποιαδήποτε περίπτωση παράλληλης συμμετοχής του παιδιού σε ένα ιδιαίτερο θεραπευτικό πρόγραμμα κατά απαίτηση του γονέα ή των αναγκών της θεραπείας, ή της μη κάλυψης του ασφαλιστικού φορέα, η επιπλέον οικονομική συμμετοχή είναι η ελάχιστη δυνατή, με εξατομικευμένες οικονομικές προσφορές προσαρμοσμένες στις συνθήκες τις καθημερινότητας.

  Είμαστε δίπλα σας για να σας καθοδηγήσουμε στην επαφή σας με τους δημόσιους φορείς, με στόχο την εξασφάλιση της απαραίτητης ασφαλιστικής σας κάλυψης καθώς… …Το Κέντρο μας δέχεται ασφαλισμένους από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

  Δωρεάν προληπτικός έλεγχος

  Επειδή η διάγνωση… είναι δικαίωμα όλων !

  Η αρχική αξιολόγηση είναι δωρεάν και περιλαμβάνει 2 ή 3 συναντήσεις. Πραγματοποιείται από την ομάδα αξιολόγησης του κέντρου ανάλογα με το αρχικό αίτηματου κηδεμόνα. Στην τελική συνάντηση με τους γονείς η ομάδα παραδίδει γραπτώς την αναλυτική έκθεση αξιολόγησης του παιδιού καθώς και τις προτάσεις του κέντρου Θεσσαλικού Κέντρου Λόγου - Επικοινωνίας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΙΑΤΡΟΙ
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 28 - Λάρισα
  2410530643
  Ειδική νεφρολόγος στη Λάρισα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  1ο χλμ. Γιάννουλη - Τυρνάβου - Λάρισα
  2410592257
 • Κατηγορία: ΓΕΩΡΓΙΑ , ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ
  27ο ΧΛΜ. Π.Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ-ΒΟΛΟΥ - Λάρισα
  2410721571
  6943251026
  ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

  Σποροπαραγωγή σιτηρών και ψυχανθών, με υπογραφή συμβολαίου για τις συνθήκες της συνεργασίας μεταξύ του παραγωγού και της εταιρείας.

  Δημιουργία και η ανάπτυξη νέου γενετικού υλικού προσαρμοσμένο στις ελληνικές κλιματολογικές συνθήκες και στις νέες τάσεις της εποχής.

  Ανάπτυξη και δοκιμασία προϊόντων και τεχνικές εφαρμογής τους , που να βελτιώνουν την παραγωγή και να αυξάνουν το εισόδημα των καλλιεργητών, διευκολύνοντας παράλληλα την δουλεία τους με πρωτοπόρες τεχνολογικά λύσεις.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ
  Κατωχώρι, Φάρσαλα - Λάρισας
  2491024137
  6979284631
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  ΚΑΝΑΔΑ 12 (Ισόγειο) - Φάρσαλα
  2491024823
  6932552190
  Το ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο της ιατρού βιοπαθολόγου-μικροβιολόγου Πολίτη-Τύμπα Καλλιόπη λειτουργεί από το 2004 στα Φάρσαλα. Στόχος του είναι η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας με σεβασμό στον κάθε εξεταζόμενο. Στο εργαστήριο λειτουργούν τμήματα αιματολογικό – βιοχημικό – ορμονολογικό – μικροβιολογικό – ανοσολογικό – εξετάσεις πηκτικού μηχανισμού.

  Η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων διασφαλίζεται μέσω της διενέργειας εσωτερικού ποιοτικού ελέγχου, τη συμμετοχή σε προγράμματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου, με τη χρήση αναλυτών με όλη την τεχνολογία ενός σύγχρονου ιατρικού εργαστηρίου και φυσικά από τον έλεγχο όλων των αποτελεσμάτων από την ιατρό. (πτυχιούχος ιατρικής Πατρών).

  Το εργαστήριο είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2008

  Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ, ΣΤΡΑΤΟ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ (ΥΕΘΑ)

  Αιμοληψία κατ’ οίκον για ειδικές κατηγορίες ασθενών.

  Εύκολη πρόσβαση σε ηλικιωμένους (ισόγειο)

  Αποτελεσματική διαχείρηση αιμολήψιων σε μικρούς ασθενείς (βρέφη-νήπια)

  Ηλεκτρονική παράδοση αποτελεσμάτων

  Ωράριο λειτουργείας : ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7:3-13:30 KAI 17:30-20:30 ΕΚΤΟΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.

  Επικοινωνία

  Διεύθυνση : ΚΑΝΑΔΑ 12 (ΙΣΟΓΕΙΟ) 40300, ΦΑΡΣΑΛΑ
  Τηλέφωνο : 2491024823
  Κινητό : 6932552190
  Fax : 2491024823
  E-mail : politipopi@hotmail.gr
  Επιστημονικά Υπεύθυνος : Πολίτη Καλλιόπη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
  Ευαγγελισμός - Λάρισας
  2495023100
  6937119434
  Η Τέμπη Φωκαϊδης, με μεράκι και γνώση ετών.

  Εφαρμόζει μοναδική παραδοσιακή συνταγή, χρησιμοποιεί πάντα φρέσκο Ελληνικό κρέας και συνδυάζει τα αρίστης ποιότητας μυρωδικά,
  καρυκεύματα,έτσι ώστε να δημιουργεί παραδοσιακά λουκάνικα με μοναδική ισορροπημένη γεύση και κλασική νοστιμιά.

  Λουκάνικα για όλα τα γούστα και όλες τις ώρες.

  Στο χωριό Ευαγγελισμός, στην κοιλάδα των Τεμπών, με τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό της, η εταιρία εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005.

  Έχοντας νέο μοντέλο ολοκληρομένης στρατηγικής, προσφέρει με συνέπεια αυθεντικά προϊόντα, αξεπέραστα σε ποιότητα και γεύση!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  18ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ - ΒΟΛΟΥ (Κόμβος) - Λάρισα
  2410972623,2410972650
  6932317571
  Η εταιρεία μεταφορών Ντελόπουλος Trans βρίσκεται στην Εθνική οδό Αθηνών - Θεσ/νίκης, στον κόμβο Βελεστίνου, στον οικισμό Στεφανοβίκειο.

  Με έδρα της τη Μαγνησία η εταιρεία Ντελόπουλος Trans αναλαμβάνει μεταφορές και παραδόσεις εμπορευμάτων ανεξαρτήτου ποσότητας και μεγέθους, σε όλη την Ελλάδα.

  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία οχημάτων που ειδικεύονται στη μεταφορά και φόρτωση διαφόρων προϊόντων ανεξαρτήτου μεγέθους και ποσότητας.

  Νταλίκες με Πλατφόρμα – Πάτωμα

  Νταλίκες με Kουρτίνες

  Ανατρεπόμενα Οχήματα

  Βυτιοφόρα Yγρών Tροφίμων

  Νταλίκες 5 αξόνων τύπου Jubo, ολικού μήκους 36 μ.

  Νταλίκες 4 αξόνων ολικού μήκους 32 μ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  8ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας - Βόλου - Λάρισα
  2410236789,2410571151
  6979975857-858-859
  SARANTIS TRANS
  Μεταφορές & Ψυγειομεταφορές Λάρισα

  Η μεταφορική εταιρεία μας “Sarantis Trans” η οποία εδρεύει στα Τρίκαλα και διαθέτει εγκαταστάσεις και στην Λάρισα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια στο χώρο των μεταφορών και ψυγειομεταφορών, προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με στόχο την πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη και επιχείρησης.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο που αποτελείται από 17 σύγχρονα φορτηγά πραγματοποιούμε μεταφορές - ψυγειομεταφορές νωπών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων στην Λάρισα, την Αθήνα, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία.

  Ακόμα, πραγματοποιούμε παράδοση παλέτα - παλέτα στην πόρτα σας, με τα πλήρως εξοπλισμένα φορτωταξί που διαθέτουμε, εξυπηρετώντας άμεσα τη Μαγνησία αλλά και όλη τη Θεσσαλία.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας εγγυηθεί ότι η μεταφορά των προϊόντων σας θα πραγματοποιεί με ταχύτητα και ασφάλεια. Πιο συγκεκριμένα το βράδυ φορτώνουμε, το πρωί παραδίδουμε ώστε η μεταφορά να γίνει πάντα στην ώρα της. Τα φορτηγά μας παρακολουθούνται μέσω GPS, έτσι μπορούμε να γνωρίζουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή την πορεία των προϊόντων σας.

  Όλα τα φορτηγά - ψυγεία μας φέρουν FRC πιστοποίηση (δίκτυο καταλληλότητας) και διαθέτουν θερμογράφους ώστε να μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλα τα προϊόντα θα μεταφερθούν κάτω από τις ιδανικές συνθήκες που χρειάζονται.

  Χάρη στην συνέπεια, τον επαγγελματισμό και τις οικονομικές τιμές μας, η εταιρεία μας, έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να αποκτήσει ένα σταθερό και αναπτυσσόμενο πελατολόγιο, καθώς και ένα δίκτυο εξαίρετων συνεργατών με αποτέλεσμα ναεδραιωθεί στο χώρο των ψυκτικών μεταφορών.

  Στόχος και σκοπός μας όλα αυτά τα χρόνια, είναι η μεταφορική εταιρεία μας ​“Sarantis Trans” να μπορεί να αντεπεξέλθει πλήρως σε όλες τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για αυτό δεν σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε και να ανανεώνουμε τον στόλο οχημάτων μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ 50 - Λάρισα
  2411103139
  6948366633
  Κυματολήγη | Γεύσεις από θάλασσα...

  Ουζερί - Εστιατόριο Λάρισα

  Η Κυματολήγη αποτελεί ένα σύγχρονο ουζερί με αυθεντικές θαλασσινές γεύσεις στο κέντρο της Λάρισας, στην οδό Κενταύρων 50. Σε ένα σύγχρονο διώροφο χώρο με μοναδικό θαλασσινό design σας καλωσορίζουμε καθημερινά με τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά της πόλης και αρώματα ποιοτικού τσίπουρου και ξεχωριστού κρασιού.

  Με γνώμονα τη μεσογειακή κουζίνα, οι έμπειροι μάγειρές μας δημιουργούν γεύσεις λεπτές και φίνες με μεράκι και φαντασία.

  Επισκεφτείτε τον όμορφο χώρο μας και απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Σας περιμένουμε...

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΔΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΚΑΙ ΟΣΣΗΣ 2 ΓΩΝΙΑ - Λάρισα
  2410416484
  6947576638
  GOLD FEET | ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΚΡΑΣ

  Ποδιατρική & Εκφυλιστικές Ασθένειες - Λάρισα

  Ιωάννης Χρ. Μέκρας MSc, PGDip, BSc

  Ποδίατρος - Ειδικός Ποδολόγος

  Σύμβολος Υγείας

  Πτυχία Πανεπιστημίου:

  Μεταπτυχιακός Υγεία & Φυσική Άσκηση

  Πτυχιούχος Ποδιατρικής

  Πτυχιούχος Φαρμακολογίας  Πανεπιστήμια:

  Cardiff (UWIC), Cardiff, UK

  Liverpool (LJMU), Liverpool, UK (Αγγλία)

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΣΚΟΠΙΑ - Φάρσαλα
  2491093141
  6977572530
  ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

  Σιδήρου τέχνη

  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΔΟΜΟΚΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΔΟΜΟΚΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΔΟΜΟΚΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  ΣΙΔΕΡΑΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΔΟΜΟΚΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΔΟΜΟΚΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ –ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΔΟΜΟΚΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΔΟΜΟΚΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΕΙΟ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΔΟΜΟΚΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  ΥΠΟΣΤΕΓΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΔΟΜΟΚΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΔΟΜΟΚΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ https://www.facebook.com/Stathis.Karapetsas/Σιδηροκατασκευές-Σιδήρου Τέχνη Stathis Karapetsas

  Η επιχείριση ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΕΧΝΗ ΣΙΔΗΡΟΥ, με έδρα της δουλειάς του την Σκοπιά Φαρσάλων στην Λάρισα, έχοντας πολυετή εμπειρία στις σιδηροκατασκευές και βελτιώνοντας συνεχώς τόσο τον μηχανολογικό εξοπλισμό της με επενδύσεις που τον καθιστούν σύγχρονο και προηγμένο, καθώς και την τεχνογνωσία του προσωπικού μας.

  Είμαστε σιδεράδες και γνωρίζουμε καλά την τέχνη του σιδήρου. Αναλαμβάνουμε την εκτέλεση - διεκπεραίωση έργων, με υλικό κατασκευής τον σίδηρο στις διάφορες μορφές του. Το όνομά μας είναι συνώνυμο με την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, το σεβασμό που δείχνουμε στους πελάτες μας, τις ασυναγώνιστες τιμές και φυσικά τη συνέπεια μας.Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στα Φάρσαλα Λάρισα Δομοκό Λαμία Φθιώτιδα Τύρναβο Ελασσόνα.

  Κατασκευή μεταλλικών κτιρίων

  Κατασκευή ξύλινων επαγγελματικών κτιρίων με στύλους ΔΕΗ

  Κατασκευές - επισκευές γεωργικών μηχανημάτων

  Αποθήκες - γκαράζ γεωργικών μηχανημάτων

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα αναταποκριθούμε αμεσα

  Με εκτίμηση
  ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ
  7ο ΧΛΜ. ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΓΙΑΣ - Λάρισα
  6937301286
  6989681127
  Σκαραβαίος

  Μεζεδοπωλείο Λάρισα

  Το μεζεδοπωλείο - ουζερί Σκαραβαίος βρίσκεται στην Λάρισα, στο 7ο χλμ Λάρισας Αγιάς.

  Ο χώρος μας είναι άνετος, μοντέρνος και πάντα φιλόξενος, σας περιμένει καθημερινά, εσάς και την παρέα σας, να ξεφύγετε απο το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να γευθείτε ξεχωριστά πιάτα της ελληνικής κουζίνας.

  Όλα μας τα φαγητά παρασκευάζονται απο τον έμπειρο σεφ μας με τα καλύτερα υλικά, για να απολαύσετε μενού υψηλής ποιότητας.

  Το σέρβις είναι γρήγορο, έμπειρο και φιλικό και θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  Ο χώρος μας διατίθεται για εκδηλώσεις παντός τύπου (γάμοι, βαπτίσεις, αρραβώνες, γενέθλια, κοπή πίτας κλπ) και είναι χωρητικότητας 250 ατόμων.

  Σας περιμένουμε στοΣκαραβαίομε ευχάριστη και παρεΐστικη διάθεση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ – ΚΑΦΕΣ
  ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 2 - Λάρισα
  2410550448
  6978139416, 6977356454
 • Κατηγορία: ΑΝΘΗ – ΦΥΤΑ
  Βόλου 142 - Λάρισα
  2410572391
  6907927550, 6937440880
  ΨΑΡΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

  Γεωργικά Εφόδια, Μελέτη & Κατασκευή Κήπων Λάρισα

  Στην επιχείρησή μας “Γεωργικά Εφόδια - Ψάρρας Χαράλαμπος” η οποία εδρεύει επί της οδού Βόλου 132Α στη Λάρισα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της εμπορίας γεωργικών εφοδίων προσφέροντας πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας, αλλά και τεχνική υποστήριξη σε ερασιτέχνες και σε επαγγελματίες παραγωγούς όλης της Θεσσαλίας.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, η επιχείρησή μας προσφέρει στον παραγωγό όλα τα απαραίτητα γεωργικά εφόδια για την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης καλλιέργειας. Από εμάς μπορείτε να προμηθευτείτε σπόρους, φυτοφάρμακα, λιπάσματα και ότι άλλο αναζητά ο επαγγελματίας αλλά και ο ερασιτέχνης παραγωγός.

  Παράλληλα μπορούμε να καλύψουμε πλήρως όλες τις ανάγκες του ιδιώτη, του επαγγελματία κηποτέχνη καθώς και του κατασκευαστή έργων πρασίνου σε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κάθε είδους και μεγέθους, γλάστρες, εργαλεία κ.α.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απαίτηση του πελάτη. Έτσι, έχοντας ως φιλοσοφία την διαρκεί βελτίωση και εξέλιξη μας μπορούμε να ανταποκριθούμε στις όλο και αυξανόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

  Όποιες και να είναι οι απαιτήσεις σας, η επιχείρηση Γεωργικά Εφόδια - Ψάρρας Χαράλαμπος είναι δίπλα σας για να παρέχει λύσεις στα μέτρα σας, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και κάνοντας χρήση των κατάλληλων μεθόδων και προϊόντων.

  Η αγάπη μας για τα φυτά και το σταθερά ευχαριστημένο πελατολόγιο μας έχουν αναδείξει την επιχείρησή μας μία από τις καλύτερες στο χώρο. Επικοινωνήστε καθημερινά μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε ή και για παραγγελίες προϊόντων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  Μανδηλαρά 12 - Λάρισα
  2410530359
  6946301441
  EV HAIR STUDIO
  Κομμωτήριο Λάρισα

  Στο κέντρο της Λάρισας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μανδηλαρά 12, θα βρείτε το κομμωτήριο μας “EV Hair Studio” το οποίο προσφέρει καθημερινά μία σειρά από υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών σε γυναίκες, σε άνδρες αλλά και σε παιδιά.

  Το κομμωτήριο μας αποτελεί ένας χώρος μοντέρνας αισθητικής, ιδιαίτερα ζεστός και ευχάριστος. Η όμορφη ατμόσφαιρα και η χαλαρή μουσική σας προτρέπουν να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε λίγη ώρα αποκλειστικά στον εαυτό σας και την εικόνα σας.

  Με βασικές αρχές την ποιότητα, τη συνέπεια και το τέλειο αποτέλεσμα, η ομάδα του κομμωτηρίου μας, είναι στην διάθεση σας για να σας προσφέρει μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά στην προσωπικότητα σας.

  Είτε πρόκειται για μια τυπική περιποίηση μαλλιών (κούρεμα, χτένισμα κτλ.) είτε για ριζική ανανέωση του look σας, αναλαμβάνουμε να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση που ταιριάζει σε εσάς.

  Οι ιδιοκτήτριες Ελένη Ζαχαροπούλου και Παππά Βαλεντίνα, καθώς και η έμπειρη και καλά εκπαιδευμένη ομάδα του κομμωτηρίου μας ενημερώνονται διαρκώς για τις τελευταίες τάσεις της κομμωτικής έτσι ώστε να μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες στο θέμα των μαλλιών.

  Με εμπειρία ετών σε ότι αφορά την περιποίηση των μαλλιών είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας ενημερώσουμε για τις νέες τάσεις που επιβάλλει η μόδα, να σας συμβουλέψουμε για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών σας, να σας αλλάξουμε look και διάθεση εφαρμόζοντας τις εξειδικευμένες γνώσεις μας.

  Επισκεφτείτε το κομμωτήριο μας στην Λάρισα, αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της ομάδας του κομμωτηρίου μας και απολαύστε την περιποίηση, τη φροντίδα, την ανανέωση, αλλά και τη μεταμόρφωση της εικόνας σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΜΑΛΑΚΗ 9 - Λάρισα
  6936784459
  χωματουργικες εργασιες παντος τυπου πανελλαδικα

  χωματουργικες εργασιες λαρισα, θεσσαλια - κατεδαφισεις κτιριων λαρισα, θεσσαλια - καθαρισμοι οικοπεδων λαρισα, θεσσαλια

  Πάνω από 20 χρόνια, ο "Κρινάκης Νικόλαος" ασχολείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών με έδρα τη Λάρισα και αναλαμβάνει εργασίες παντός τύπου σε όλη τη Θεσσαλία με ιδιόκτητα χωματουργικά μηχανήματα.

  Όποια εργασία και αν ανατεθεί μπορούμε να τη φέρουν εις πέρας, αποτελεσματικά και με υπευθυνότητα χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία και το προσωπικό μας.

  Χωματουργικές Εργασίες Παντός Τύπου

  χωματουργικές εργασίες Λάρισα, Θεσσαλία
  εκσκαφές Λάρισα, Θεσσαλία
  εκβραχισμοί Λάρισα, Θεσσαλία
  κατεδαφίσεις κτιρίων Λάρισα, Θεσσαλία
  καθαρισμοί οικοπέδων Λάρισα, Θεσσαλία
  καθαρισμοί χωραφιών Λάρισα, Θεσσαλία
  εκχιονισμοί Λάρισα, Θεσσαλία

  Τηλεφωνήστε μας 693.678.4459 και θα σας ενημερώσουμε κατάλληλα για ότι χρειάζεστε.
  Κρινάκης Νικόλαος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Κοραή 4 - Λάρισα
  2410579339
  6946826824
  Το Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο της ιατρού Βιοπαθολόγου - Μικροβιολόγου Έλενας Καραβάκα λειτουργεί στη Λάρισα από το 2011. Το κεντρικό μικροβιολογικό εργαστήριο βρίσκεται στη οδό Κοραή 4, ενώ από το 2013 η επιχείρηση διαθέτει ένα δεύτερο μικροβιολογικό εργαστήριο στο Πλατύκαμπο Λάρισας.

  Το ιατρείο διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και επιστημονικά άρτιο προσωπικό για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων με στόχο την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών υγείας. Περιλαμβάνει αιματολογικό και βιοχημικό αναλυτή, προθρομβινόμετρο για εξετάσεις πήξης, αναλυτή ηλεκτρολυτών και ανοσολογικό αναλυτή. Όλοι οι αναλυτές είναι συνδεδεμένοι με σύστημα μηχανογράφησης για την άμεση μεταφορά των αποτελεσμάτων και την τήρηση ηλεκτρονικού αρχείου.

  Καθημερινά διενεργείται στο μικροβιολογικό μας εργαστήριο εσωτερικός έλεγχος ποιότητας των αναλύσεων για την διασφάλιση της αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων ενώ επίσης διαθέτει εξωτερικό ποιοτικό έλεγχο και πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001:2008.

  ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ

  ΛΑΡΙΣΑ

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
  Καθημερινά: 7:30 – 13:30

  Δευτέρα: 18:00 – 20:30
  Τετάρτη: 18:00 – 20:30
  Παρασκευή : 18:00 – 20:30

  Σάββατο: κατόπιν ραντεβού

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2410579339

  ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
  Τρίτη: 8:00 – 11:00
  Τετάρτη: 8:00 – 11:00
  Παρασκευή : 8:00 – 11:00

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2413019311

  Toggle
προηγούμενη 1 από 37 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ