noscript image for google
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  6ο ΧΙΛ ΠΕΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΟΛΟΥ - Λάρισας
  2410571090
  6937045161,6937045162
  Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. επιτυγχάνει την ουσία της ποιότητας στην αποθήκευση, το χειρισμό, την επεξεργασία και τη συντήρηση των δημητριακών. Με ένα ευρύ φάσμα των σιλό και των χοανών, τα μηχανικά συστήματα εξοπλισμού χειρισμού, καθαρισμού, ζυγίσματος και ξήρανσης για τις γεωργικές & εμπορικές εφαρμογές.

  Παρέχουμε τη συνολική απάντηση που θα ταιριάζει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η εμπειρία στην εφαρμοσμένη μηχανική, η σύγχρονη & ιδιαίτερα αποδοτική δυνατότητα κατασκευής μας επιτρέπει να προσφέρουμε και τις ανταγωνιστικές τιμές και την υψηλότερη ποιότητα μέσα σε σύντομα χρονικά διαστήματα, να παρέχουμε τις πιο οικονομικές λύσεις κατάλληλες για την ιδιαίτερη απαίτηση του πελάτη.

  Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. μπορεί να παρέχει τεχνικό σχέδιο & πεπειραμένους επόπτες υποστήριξης, υπηρεσία μεταπώλησης και βοήθεια ανταλλακτικών. Η μακροχρόνια εμπειρία κατασκευής και τα πρόσφατα πλήρη συστήματα σιλό μας που παρείχαμε σε πολλά μέρη της Ελλάδας το διαβεβαιώνει. Η Δ. ΓΚΕΝΑ & ΥΙΟΙ Ε.Ε. είναι αναγνωρισμένη ως μία από τους κορυφαίους κατασκευαστές & προμηθευτές της Ελλάδας. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών αποτελούν τη βάση των στόχων της. Για το λόγο αυτό επεκτείνει και εκσυγχρονίζει συνεχώς τις εγκαταστάσεις της και το μηχανολογικό της εξοπλισμό, προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις του αγοραστικού της κοινού παρέχοντας:

  2 χρόνια εγγύηση και τεχνική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής

  Βεβαίωση CE ότι τηρούνται οι οδηγίες της Ε.Ε. Πιστοποιητικό διεθνούς στάνταρ ποιότητας ISO 9001-2000 του οίκου TÜV RHEINLAND
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  4ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΛΑΝΗΣ - Λάρισας
  2410592555
  Η Πρώτη επιχείρηση των μελών της Eταιρίας ιδρύθηκε το 1975 με την επωνυμία Αφοί Λαζ. Κατσιάνας Ο.Ε. Το 2003 η Eταιρία μας μετονομάζεται σε INOX METALLIKA - Κατσιάνας Φωτ. & Λαζ. Ο.Ε και εδρεύει στο 4ο χλμ. Λάρισας - Φαλάνης.

  Βασική φιλοσοφία της δουλειάς μας είναι η ποιότητα και η πρωτοτυπία των κατασκευών με στόχο την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των πελατών μας. Σε αυτό συντελούν το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό, ο τεχνολογικός εξοπλισμός και τα συστήματα ποιότητας ελέγχου που διαθέτει η επιχειρησή μας.

  Η εξειδίκευσή μας στο χώρο της κατασκευής μεταλλικών κτιρίων, στην «διακόσμηση» εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (σκάλες , κάγκελα, πέργκολες, πόρτες, σκίαστρα, γκαράζ, πολυκαρβονικά, πάνελ) και οι ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών κατατάσει την Εταιρία μας πρωτοπόρο στον κλάδο της.

  Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί για την Εταιρία μας πρωταρχικό στόχο.

  Συνεργασίες:

  Η INOX METALLIKA είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της Cospico ΑΕΒΕ στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδας. Η Cospico με την ανοιγοκλειόμενη pergola ή open closed pergola παρέχει στεγανότητα και προστασία (κλειστή θέση), ελεγχόμενη σκίαση και πλήρη εξαερισμό (ανοιχτή θέση), άριστη εμφάνιση και σταθερότητα. Η ανοιγοκλειόμενη pergola είναι η τέλεια λύση κάλυψης για όλους τους επαγγελματικούς χώρους και οικιών. Επίσης προσφέρει το περσιδωτό παράθυρο και την ανοιγόμενη οροφή.

  Η INOX METALLIKA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι έχει αρχίσει συνεργασία με την εταιρία RIGOSAC η οποία προωθεί στην Ελλάδα μια νέα γενιά μεταλλικών τοξοειδών κτιρίων τελευταίας τεχνολογίας.

  Διακρίσεις:

  Πρώτο βραβείο στην Διεθνή Έκθεση INFACOMA το 2004 "Καλύτερη Κατασκευή Περιπτέρου (ΛΥΡΙΤΗΣ)". - ΣΘΕΒ - ΤΣΟΥΚΑΣ Α.Ε - ΓΚΑΝΤΟΥΝΑΣ ΗΛ. (Motor Sport) - CARREFOUR - ΑΡΣΕΝΗΣ Ι. (SEAT) - ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - ΔΕΗ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  οδός ΒΟΛΟΥ 1 - Λάρισα
  2410282252,2410282433
  +30 6932465770
  Η Optima ιδρύθηκε το 1989 με στόχο να προμηθεύει την Ελληνική αγορά στον κατασκευαστικό τομέα και την Βιομηχανία με τα άριστα - optima - υλικά ποιότητας & προηγμένης τεχνολογίας, στην Δόμηση καθώς και την θέρμανση με Α.Π.Ε. & Βιομάζα, πάντοτε στις καλύτερες δυνατές τιμές για την ποιότητα των προϊόντων και της τεχνογνωσίας που προσφέρει.

  Optima CONSTRUCTION MATERIALS
  Η Optima απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και πιο συγκεκριμένα από μηχανικούς με διεθνείς μεταπτυχιακές σπουδές, εξάσκηση, έρευνα και εμπειρία. Υποστηρίζοντας τον στόχο της Optima, συνεργαζόμαστε στον χώρο των Δομικών Υλικών Υψηλής Τεχνολογίας με τις περισσότερες καταξιωμένες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες κατασκευής Δομικών υλικών (ACO, ANRIN, BASF, BAUDER, BLANKE, BRILLUX, BUCHTAL, CERESIT, DURAL, DUNLOPLAN, FLOOR GRES, HENKEL, KERAKOLL, MACBETON, MACON, MARIS Polymers, NEOTEX, RENOVAT, SCHLUTTER, SIKA κ.ά.)ενώ υποβάλλουμε όλα τα προϊόντα των στις αυστηρότερες συγκρίσεις & τεστ ποιότητας, απόδοσης και τιμής, στους ακόλουθους τομείς της αγοράς:
  1. Υγρομονώσεις - Μονωτικά & Στεγανωτικά Υλικά
  2. Eξωτερική Θερμομόνωση Κελύφους Κτιρίων - VWS System
  3. Βιοενεργειακοί Ταρατσόκηποι - Bauder Plant E System
  4. Πλακίδια Υψηλής Αντοχής - Κόλλες & Αρμοί - Προφίλ αρμών
  5. Ειδικά & Οξύμαχα Δάπεδα - Κανάλια Απορροής
  6. Εποξειδικά Δάπεδα & Δομικές Ενισχύσεις - Ανθρακονήματα
  7. Στεγανωτικά Οικολογικά Χρώματα & Βερνίκια
  8. Πισίνες - Δεξαμενές & Αγωγοί Λυμμάτων
  9. Προστασία Κτιρίων από ΗλεκροΜαγνητική Ακτινοβολία
  10.Ποιοτικές Εργολαβίες με Ίδια Υλικά

  Optima BIOENERGY
  Είναι γνωστό ότι σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 η ανάγκη για απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, οδήγησε στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας (Α.Π.Ε.). Η Βιομάζα κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις Α.Π.Ε. στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ποσοστό πάνω του 50 % και είναι ένα καύσιμο προϊόν (Στερεά Βιοκαύσιμα) που κάθε χώρα μπορεί να παράγει επί τόπου μόνη της.
  Η τεράστια εξοικονόμηση που μπορούν να προσφέρουν τα ΣΤΕΡΕΑ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ, οδήγησαν στην εξέλιξη αυτοματοποιημένων καυστήρων Στερεάς Βιομάζας με ελεγχόμενη αυτόματη τροφοδοσία καυσίμου σε μέγεθος μικρού κουφέτου (pellet)& αέρα καύσης που χρησιμοποιούνται σε Θερμάστρες Αέρος, Ενεργειακά Τζάκια pellet, Εσωτερικούς Θερμολέβητες, Compact Θερμολέβητες Λεβητοστασίου, αλλά και ως αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου για την Βιοτεχνία, Αρτοποιία, Θερμοκήπια, Βιομηχανία κ.λ.π.
  Ως μηχανικοί με πολυετή πείρα στην Οικοδομή και στην Μεταφορά Θερμότητας, επιλέξαμε τα προϊόντα της Ιταλικής Εταιρείας PASIAN για Θέρμανση με PELLETS & ΒΙΟΜΑΖΑ, σαν Γενικoί Εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα, με τον διακριτικό τίτλο PASIAN HELLAS by Optima.
  H Pasian είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή καυστήρων, εξειδικευμένη στην κατασκευή θερμογεννητριών που λειτουργούν με Wood Pellet & Στερεά Βιοκαύσιμα και παρουσιάζει μια γκάμα που αριθμεί πάνω από 30 μοντέλα.
  Τα προϊόντα της, μοναδικά στο είδος τους, ως πολυκαυστήρες δεν καίνε μόνον το βιομηχανοποιημένο wood pellet, αλλά και άλλα στερεά βιοκαύσιμα & υπολείμματα αγροτικών προϊόντων που είναι δυνατόν να τροφοδοτούνται αυτόματα με ειδικούς κοχλίες: όπως ανάμεικτο καλαμπόκι, τσόφλια ξηρών καρπών, τρίμματα πυρήνων φρούτων και ελιάς, agri-pellets κ.λ.π.
  Το γεγονός ότι οι Pasians μπορούν να λειτουργήσουν με τόσο ετερογενή υλικά, μας παρέχει την σιγουριά ότι θα λειτουργούν και με διαφορετικής ποιότητας pellets (το πλέον βιομηχανοποιημένο προς το παρόν στερεό βιοκαύσιμο για αυτοματοποιημένη θέρμανση) που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

  Μετά τιμής για την Optima - Stefanakis C. Bros Co.

  Γιώργος Κ. Στεφανάκης,
  M.Sc. Μηχανολόγος Μηχανικός, OSU /USA
  &
  Αντώνης Κ. Στεφανάκης,
  Διπλ. Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
  Μ.Sc. Chem. Engng. & B.A., OSU & Stanford U./USA
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
  ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - Λάρισα
  2495093130
  6945924149
  Στην κεντρική πλατεία αμπελακίων, η ταβέρνα ο Πλάτανος, στρώνει τα τραπεζάκια της. Όταν ο καιρός ευνοεί έξω, κάτω από τον μεγάλο πλάτανο, αλλιώς μέσα, στη θαλπωρή της ευρύχωρης αίθουσας. Στην κουζίνα οι προετοιμασίες αρχίζουν από νωρίς για το σερβίρισμα τιου πρωινού - το οποίο πολύ εκτιμούν φυσιολάτρες και περιπατητές λίγο πριν τις εξορμήσεις τους - με σπιτικές μαρμελάδες, ομελέτες από κότες "αλανιάρες" και καφεδάκι ελληνικό ψημένο στο μπρίκι.
  Τα μεσημέρια απολαυστικά, με κρασί παραγωγής των ιδιοκτητών και τσίπουρο από το δικό τους το καζάνι. Ζυμώνουν και ψωμί στον Πλάτανο και έτσι ο μεζές δεν χρειάζεται πολλά. Μια ντομάτα τριαντάφυλλο, δύο ελίτσες, και λίγο τυράκι, για να ανοίξη η όρεξη.
  Τα βράδια, που οι οικογένειες βγαίνουν μια βόλτα στην πλατεία, και οι επισκέπτες ψάχνουν για καλό φαγητό, τα ντόπια κρέατα μπαίνουν στην ψησταριά. Δοκιμάστε κλέφτικο στη γάστρα, ψητά στη σούβλα, κοκορέτσι, γίδα βραστή, τραχανά, φασολάδα,παραδοσιακές πίτες, λουκάνικα, γαλοτύρι και τη σπιτική μελιτζανοσαλάτα, με άρωμα μελιτζάνας ψημένης στα κάρβουνα.
  Φυσικά ο πολιτισμός των Αμπελακίων δεν εξαντλείται στο παϊδάκι και εκτός από το φαγητό υπάρχουν πανέμορφα σημεία για να επισκευθείτε. Περπατήστε στα σοκάκια, δείτε τα εκθέματα του λαογραφικού μουσείου και τα αρχοντικά και κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά για ναψωνίσετε, από αντίκες μέχρι γλυκά του κουταλιού. Τα Αμπελάκια, φημίζονται επίσης για τη φιλοξενία τους την οποία δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  ΑΧΙΛΛΕΩΣ 5 - ΦΑΡΣΑΛΑ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 80 - Λάρισα
  2491023685
  6948626510
  Τέντες - Μοκέτες - Χαλιά - Ταπετσαρίες τοίχου - Δάπεδα -Αντηλιακά στόρια - κουρτινοξυλα-κουνουπιερεs-

  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΙΣ ΣΚΙΑΣΗΣ TEN-CATE-PARA-DICKSON-DAS-CALBARI-PROTECTION-SOMFY-ΒΡΑΧΙΩΝΕΣ-ΜΟΤΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ .ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΚΕΤΕΣΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ.

  ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΕΣ .ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ THL.6948626510

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ - ΚΥΛΙΚΕΙΑ
  ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 10 - Λάρισα
  2410538168
  6932619787
 • Κατηγορία: ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ
  Βενιζέλου 28 - Λάρισα
  2410536244
  Latin-Ballroom,Hip-Hop-Free style,Oriental,Μοντέρνο-σύγχρονο,προσχολική αγωγή.
  τμήματα παιδικά-ενηλίκων,ερασιτεχνικά-επαγγελματικά,αθλητικός χορός
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ – ΒΕΡΑΝΤΑΣ
  9ο ΧΛΜ ΠΕΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΟΛΟΥ - Λάρισα
  2410971700
  6950377374
  Έπιπλα κήπου και βεράντας στη Λάρισα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΚΑΡΑΟΛΗ 2Α - ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ - Λάρισα
  2492031655
  6948626748
  Ο κ. Χρήστος Παπαστεργίου είναι ηλεκτρολόγος και αναλαμβάνει:

  Ηλεκτρολογικές εργασίες

  Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις

  Τοποθετήσεις και συντηρήσεις κλιματιστικών

  Εγκαταστάσεις συναγερμών

  Σχέδια ΔΕΗ απο 80€

  Κάμερες

  Τοποθετήσεις πυρασφάλειας

  Γεννήτριες Η/Ζ

  Καθαρισμοί κλιματιστικών

  Ηλεκτρικοί πίνακες

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008. Ο κ. Παπαστεργίου Χρήστος Α. είναι μέλος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Λάρισας και του Πανελλήνιου Συνδέσμου ΠΟΣΕΗ.
  Αριθμός άδειας 94.

  Ισχύ KW 125.

  Ανταγωνιστικές τιμές, υπευθυνότητα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ
  ΛΕΟΝΤΑΡΙ - Καρδίτσα
  2443031000,2491025883
  6974905668
  ΤΟ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΟ

  ΑΡΓΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ

  ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ

  ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΗΔΕΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ

  Οργανωση κηδειών ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΑΡΙΣΑ

  24 ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Υποκατάστημα: Ρ. Φερραίου 4, Φάρσαλα, 2491025883

  Το γραφείο τελετών ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΟ ΑΡΓΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, με έδρα το ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και το δεύτερο γραφείο που διατηρεί η επιχείρισή μας στα ΦΑΡΣΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, διαθέτει πολυετή εμπειρία και βρίσκεται κοντά σας με συνέπεια, εχεμύθεια και σεβασμό στην απώλεια αγαπημένου σας προσώπου.

  Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, προσαρμόζουμε τις τιμές ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα της κάθε οικογένειας.

  Στο Λεοντάρι Καρδίτσας η επιχείριση διατηρεί και ανθοπωλείο για την κατασκευή των στεφανιών των κηδειών αλλά και για ανθοστολισμούς κάθε κοινωνικής εκδήλωσης .

  Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες και με ένα τηλεφώνημά σας, ερχόμαστε στο σπίτι ή το νοσοκομείο.

  Αναλαμβάνουμε την τέλεση και οργάνωση κηδειών, μνημόσυνα, στεφάνια, στολισμοί εκκλησιών, αποτεφρώσεις νεκρών, καύσεις, εκταφές, οικογενειακούς τάφους ,ανθοστολισμοί νεκροθαλάμων, επαναπατρισμούς και μεταφορές σορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία).

  Το κόστος της κηδείας εξαρτάται από το κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή, καθώς τα δικαιώματα ταφής και λοιπές χρεώσεις ποικίλουν ανά νεκροταφείο και Δήμο, από τον ανθοστολισμό, και από ολες τις υπηρεσίες και παροχές που θα ζητηθούν.

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να πάρετε μία συνολική προσφορά και τις προτάσεις μας για την τέλεση της κηδείας στο Κοιμητήριο που σας ενδιαφέρει.

  Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε τα αντίστοιχα μνημόσυνα για την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, Λεοντάρι, Σοφάδες, Φάρσαλα, Τύρναβο, Ελασσόνα και σε ολο το νομό Λάρισας, αλλά και πανελλαδικά. Το μνημόσυνο δηλάδη η επιμνημόσυνη δέηση είναι αυτά των 3 ημερών, των 9 ημερών, των 40 ημερών, του 1 χρόνου και των 3 χρόνων. Ακολουθώντας πιστά τα ήθη και τα έθιμα οργανώνουμες μία λιτή τελετή ως και την παραμικρή λεπτομέρεια.

  Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες στο κόλλυβο και τον ανθοστολισμό, παρέχοντας σας έτσι μία πολύ προσεγμένη και άψογη τελετή.

  Διεκπεραιώνουμε για λογαριασμό σας όλες τις διαδικασίες που είναι αναγκαίες για την πραγματοποίηση της τελετής.​

  Ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια, η ποιότητα των υπηρεσιών μας και οι τιμές που προσφέρουμε, χαρακτηρίζουν τα γραφεία μας στην καλύτερη σειρά της προτίμησης σας.

  Είμαστε στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, με ένα απλό τηλεφώνημα, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.​ Το γραφείο μας λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας όλες τις υπηρεσίες μας

  Σας ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη σας.

  Με εκτίμηση,

  ΑΡΓΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Τελετες καρδιτσα λεονταρι σοφαδες φαρσαλα

  Γραφειο τελετων λεονταρι σοφαδες φαρσαλα

  Γραφεια κηδειων λεονταρι σοφαδες φαρσαλα

  Κηδειες λεονταρι σοφαδες φαρσαλα

  Οργανωση κηδειων λεονταρι σοφαδες φαρσαλα

  Στεφανια κηδειων λεονταρι σοφαδες φαρσαλα

  Μεταφορες σορων πανελλαδικα και στο εξωτερικο

  Επαναπατρισμοι λεονταρι σοφαδες φαρσαλα

  Εκταφές λεονταρι σοφαδες φαρσαλα

  Μνημοσυνα λεονταρι σοφαδες φαρσαλα

  Κολλυβα λεονταρι σοφαδες φαρσαλα

  Τελετες κηδειων καρδιτσα λεονταρι σοφαδες

  Ανθοστολισμοι εκκλησιων καρδιτσα λεονταρι σοφαδες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΘΕΟΤΟΚΗ Κ. 30 - Λάρισα
  2410571598
  6937251053
  Συντήρηση κτηρίων, Λάρισα

  Μονώσεις, Λάρισα

  Γυψοσανίδες, Λάρισα

  Πλακίδια, Λάρισα

  Χρώματα, Λάρισα

  Μεταλλικές κατασκευές, Λάρισα

  Αποξηλώσεις χώρων, Λάρισα

  Επιμέτρηση κτηρίων, Λάρισα

  Ανακαίνιση κτηρίων, Λάρισα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 44 - ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ - Λάρισα
  2492031250
  6978770614
  Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος Ζωή Γιαννάκη | In Vitro

  Συνεργασία με ταμεία:

  ΕΔΟΕΑΠ

  ΕΟΠΥΥ

  ΕΤΕΑΜ

  ΤΑΠΙΤ

  ΤΕΑΔΥ

  ΤΕΑΙΤ

  ΤΕΑΠΑΣΑ

  ΤΠΔΥ

  ΤΥΠΑΤΕ

  ΤΥΠΕΤ

  ΥΠΕΘΑ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  ΟΓΛ 6 - Λάρισα
  2410288513
  6977992408
  Υπηρεσίες συντήρησης, αναβάθμισης, εγκατάστασης παντός τύπου ανελκυστήρα, στις καλύτερες τιμές.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα και σας προσφέρουμε ποιοτικό και ασφαλές αποτέλεσμα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΑ - ΑΝΤΙΚΕΣ
  31ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 67 - Λάρισα
  6998235018
  6996770851
  ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ ΒΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

  ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΗΣ ΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΒΟΛΟΣ

  ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

  Ελευθερία: 6998235018
  Χρυσοβαλάντης: 6996770851

  Το παλαιοπωλειο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ με κεντρικό κατάστημα στην οδό 31ης Αυγούστου στην Λάρισα και με υποκατάστημα στην οδο Δημοσθένους 57 στην Λάρισα είναι μια οικογενειακή επιχείριση, αντικερί, που αγαπά κάθε παλαιό αντικείμενο με δόξα και αίγλη περασμένων χρόνων. Θύμισες παλαιών εποχών αντίκες κάθε λογής, γεμάτες συναισθηματική αξία.

  Ελάτε στο χώρο μας και να ειστε σίγουροι ότι εδώ θα βρείτε αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας περασμένων εποχών, που θα ομορφύνουν το χώρο σας.

  Στο παλαιοπωλείο μας γίνονται

  Αγορές-πωλήσεις

  Αντίκες γυαλικά, μπιμπελό, χαλιά, κεντήματα, βιβλία, δίσκους μουσικής, πίνακες ζωγραφικής, ασημικά, χρυσά κοσμήματα,λίρες, παλιά κοσμήματα,μπιζού, σπαθιά, παράσημα, γραμματόσημα, κέρματα, αγοράζω και πουλάω αντίκες επιπλα, πολυθρόνες καναπέδες παλαια secretary, πορσελάνες, μπουφέδες κρύσταλλα, ασημένια σκεύη , φωτιστικά, πολυελαίους , παλαιά γυαλικά ασημικά και αλλα συλλεκτικά χαρτονομίσματα, αγάλματα, μπρούτζινα, χάλκινα. Είδη Λαϊκής Τέχνης Νέα Ρολόγια, Στοκ Εμπορεύματα Διαφόρων Ειδών παλαιά κόμικς

  Μουσικά Όργανα, γραμμόφωνα

  ΑγοράζουμεΑμεσα και μετρητοίς

  Εάν μετακομίζετε, εάν αδειάζετε αποθήκες, υπόγεια, καλέστε μας, τίποτα δεν είναι αχρηστο.

  Αδειάζω αποθήκες -παλαιά εγκαταλειμμένα σπίτια. Ειμαστε παλιατζήδες, εκτιμητές και ερχόμαστε στο χώρο σας για την εκτίμηση και αγορά των παλαιών αντικειμένων σας, στην πραγματική τους αξία!

  Ταχεία εξυπηρέτηση με ένα τηλέφωνό σας! Από οπου μας ζητηθεί στην Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα και όλη την Θεσσαλία, στην Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!!

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

  Ο παλιατζής παλαιοπώλης στην Λάρισα

  Παλαιοπωλειο Λάρισα βόλος
  ΠαλαιοπωλειοΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΟΛΟΣ

  Παλιατζης ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΟΛΟΣ

  Αντικες παλαια επιπλα Λάρισα βόλος

  Παλαια αντικείμεναΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΟΛΟΣ

  Αγορες πωλησεις παλαιων αντικειμενωνΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΟΛΟΣ

  Παλιατζιδικο λαρισα βολος

  Αντικερι λαρισα βολος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
  Κράνωνος 5 - Λάρισα
  2410289401
  6978795178
  PHARMA HEALTH MARKET

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Ορθοπεδικά
  Περιποίηση
  Βρεφική φροντίδα
  Καλλυντικά
  Στοματική υγιεινή

  Συμπληρώματα διατροφής
  Ομοιοπαθητικά είδη
  Προστασία από τον ήλιο

  Φάρμακα & Συνταγές
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
  Αμπελάκια - Λάρισας
  2495093462
  6932564999
  ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

  ΣΑΛΑΤΕΣ
  πατήστε εδώ για να δείτε τις σαλάτες μας ...

  Χωριάτικη
  Αγγουροντομάτα
  Παντζάρια
  Πολίτικη
  Μελιτζάνα
  Χόρτα εποχής
  Λάχανο - καρότο
  Μαρούλι
  Ρόκα - Παρμεζάνα

  ΑΛΟΙΦΕΣ
  πατήστε εδώ για να δείτε τις αλοιφές μας ...

  Τζατζίκι
  Τυροσαλάτα
  Γαλοτύρι

  ΤΗΓΑΝΙΑ
  πατήστε εδώ για να δείτε τις τηγανιές μας ...

  Πατάτες τηγανιτές
  Πιπεριές τηγανιτές
  Σαγανάκι κεφαλοτύρι
  Χοιρινή τηγανιά
  Λουκάνικο χωριάτικο
  Αρνίσια συκωταριά

  ΟΡΕΚΤΙΚΑ
  πατήστε εδώ για να δείτε τα ορεκτικά μας ...

  Φέτα
  Φέτα ψητή
  Μπουγιουρντί
  Καυτερή πιπεριά (τεμάχιο)
  Πιπεριές ψητές (μερίδα)

  ΚΡΕΑΤΙΚΑ
  πατήστε εδώ για να δείτε τα κρεατικά μας ...

  Κεμπάπ χοιρινό
  Κεμπάπ πρόβειο
  Κοκορέτσι
  Αρνάκι σούβλας
  Μπιφτέκι
  Λουκάνικο κλπ.

  ΚΡΑΣΙΑ
  πατήστε εδώ για να δείτε τα κρασιά μας ...

  Χύμα κόκκινο ξηρό
  Χύμα λευκό ξηρό
  Ρετσίνα Τυρνάβου
  Ρετσινάκι
  Αρετάκι

  ΜΠΥΡΕΣ
  πατήστε εδώ για να δείτε τις μπύρες μας ...

  Amstel
  Heineken
  Fix
  Mythos
  Alfa

  ΤΣΙΠΟΥΡΟ - ΟΥΖΟ
  πατήστε εδώ για να δείτε τα τσίπουρα-ούζα μας ...

  Καραφάκι τσίπουρο
  Καραφάκι ούζο
  Ποτήρι τσίπουρο
  Ποτήρι ούζο

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΤΖΑΧΕΙΛΑ 4 - ΕΛΑΣΣΟΝΑ - Λάρισα
  6978880983
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ

  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ

  ΒΑΨΙΜΟ ΚΤΗΡΙΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

  ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

  ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

  ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΜΑΤΑ

  ΛΑΚΚΕΣ

  ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

  Η επιχείριση ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ που εδρεύει στην Ελασσόνα Λάρισας δραστηριοποιείται απο το 1969.

  Με πλήρη υπευθυνότητα, τεχνογνωσία, επαγγελματική συνείδηση, εμπειρία και σεβασμό στον πελάτη αναλαμβάνουμε κάθε εργασία στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς, με ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και κάθε είδους τεχνοτροπίες αναδεικνύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό, επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα οικολογικά υλικά και προϊόντα.

  Η άριστη ποιότητα εργασίας και η συνεχής ενημέρωση για νέες τεχνολογίες- υλικά - εξοπλισμό, αποτελούν σφραγίδα της δουλειάς μας προσδίδοντας αξία στο αποτέλεσμα κάθε έργου που αναλαμβάνουμε. Προσφέρουμε εργασίες χρωματισμού και φρεσκαρίσματος για οποιοδήποτε χώρο. Δηλαδή, προσαρμόζει την εμπειρία του και τις εξειδικευμένες τεχνικές που εφαρμόζει σε κάθε χώρο, κλασικής αισθητικής ή μοντέρνου στιλ, δημιουργώντας αρμονικά σύνολα που κάνουν τους χώρους προέκταση της προσωπικότητάς μας. Μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων.

  Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σκαλωσιές, μηχανήματα, τριβεία, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία σε ψηλά και δύσκολα σημεία.

  Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Πιστέψτε μας, Στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς!

  Η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους βαψίματα

  Ανακαινίσεις, ελαιοχρωματισμοί σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, πολυκατοικίες, βίλες, σπίτια, ξενοδοχεία, εργοστάσια, μεζονέτες, εξοχικές κατοικίες , καταστήματα, γραφεία, δημόσια κτήρια, τεχνοτροπίες, (Στούκο Βενετσιάνο), κρακελέ, σφουγγαρι,Σπατουλαριστα,Λάκκες

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστές εταιρείες χρωμάτων.

  Σκοπός μας είναι η ποιότητα και η αντοχή στο χρόνο.

  Υλικά Υψηλής Ποιότητας & Αισθητικής

  Σύγχρονα Μηχανήματα & Μοντέρνες Τεχνικές

  Επιμελημένη & Καθαρή Εργασία

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί στην ΕΛΑΣΣΟΝΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΦΑΡΣΑΛΑ, ΤΥΡΝΑΒΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για εγγυημένο αποτέλεσμα, στις πιο λογικές τιμές.

  Με εκτίμηση,

  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  Ο ελαιοχρωματιστης της Ελασσόνας

  Ελαιοχρωματισμοί ελαιοχρωματιστες Ελασσονα Τυρναβος φαρσαλα

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών Ελασσονα Τυρναβος φαρσαλα Λαρισα

  Μερεμέτια Ελασσονα Τυρναβος φαρσαλα

  Λάκκες Ελασσονα Τυρναβος φαρσαλα

  Βάψιμο κατοικιών Ελασσονα Τυρναβος φαρσαλα

  Βάψιμο κτηρίων Ελασσονα Τυρναβος φαρσαλα

  Ελαιοχρωματιστής της Ελασσονας Τυρναβου φαρσαλων

  Εργολάβος ελαιοχρωματισμών Ελασσονα Τυρναβος φαρσαλα

  Μπογιατζής στην Ελασσονα Τυρναβος φαρσαλα

  Χρώματα και διακοσμήσεις Ελασσονα Τυρναβος φαρσαλα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
  Αβέρωφ, Λευκωσίας 6 - Λάρισα
  2410661483
  6986838579
  Η Αυλή του Αβέρωφ

  Ψητοπωλείο - ΜεζεδοπωλείοΛάρισα

  Το ψητοπωλείο - μεζεδοπωλείο μας ''Η Αυλή του Αβέρωφ'' η οποία εδρεύει στην Λάρισα, είναι κοντά σας από το 2006 και σας προσφέρει όμορφες στιγμές συνοδευμένες από μοναδικές γεύσεις. Όλες τις ημέρες τις εβδομάδας από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ προσελκύουμε κόσμο από όλη την Λάρισα λόγο του καταπληκτικού φαγητού μας.

  Σε έναν όμορφο, ζεστό και φιλόξενο χώρο μας, σας περιμένουμε καθημερινά να μας επισκεφτείτε με την οικογένεια ή την παρέα σας ώστε να σας προσφέρουμε μοναδικές και αυθεντικές Ελληνικές γεύσεις.

  Τα φαγητά μας είναι ορεκτικά, σαλάτες, ψητά στην σχάρα και σούβλας, ενώ το μεσημέρι έχουμε και τσιπουράκι δικό μας ή εμφιαλωμένο συνοδευμένο από εκλεκτούς και χορταστικούς μεζέδες.

  Όλα τα φαγητά μας ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή ώστε να απολαμβάνετε ολόφρεσκα και καλομαγειρεμένα φαγητά. Αποτελούνται πάντα από αγνά υλικά όπως παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκα χορταρικά και ντόπια κρέατα.

  Το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας στον εξωτερικό χώρο μας, κάτω από την σκιά των δέντρων, ενώ το καλοκαίρι στο ξεστό και όμορφα διακοσμημένα χώρο μας.

  Αφεθείτε στα εδέσματα των εκλεκτών κρεατικών και μεζέδων που σας προσφέρουμε και συνοδέψτε τα άριστα με ένα κρασί που θα διαλέξετε μέσα από την μεγάλη ποικιλία κρασιών που διαθέτουμε ή μία δροσιστική μπύρα.

  Η πολυετής εμπειρία μας, η αυθεντική αύρα, το πάθος για αψεγάδιαστη εξυπηρέτηση και μια σειρά από μοναδικές γεύσεις, μας έχουν καθιερώσει ως έναν από τους καλύτερους προορισμό για ένα απολαυστικό γεύμα αλλά και για μία εξαιρετική γαμήλια η οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Λάρισα.

  Βασικό μας μέλημα είναι η άψογη εξυπηρέτηση σας από το ευγενικό προσωπικό μας και ο σεβασμός προς κάθε πελάτη.

  Το ψητοπωλείο - μεζεδοπωλείο μας ''Η Αυλή του Αβέρωφ'' είναι ανοιχτά όλο το χρόνο και σας περιμένει ώστε να σας προσφέρει τα λαχταριστά φαγητά της.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΕΝΤΗΜΑΤΩΝ
  ΠΗΝΕΙΟΥ 7 - Λάρισα
  2410256884
  6981894222
  Το κάτάστημα μας ιδρύθηκε το 1978 στη πόλη της Λάρισας και συνεχίζει από τότε να προσφέρει με μεράκι και πολλή αγάπη όσα περισσότερα μπορεί στην ανδρική ένδυση.

  Άμεση προτεραιότητα μας είναι η ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής κάτι το οποίο οφείλεται στην συνέχιση της οικογενειακής βιοτεχνίας μας.

  Με την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος σε αυτή την εποχή κρίσης που ζούμε, εκτός απο την casual, τα ρούχα εργασίας και την επίσημη ένδυση αποφασίσαμε να επεκταθούμε και σε άλλους τομείς( επίσημη & casual υπόδηση, μαγιό).

  Η πρώτη εντύπωση είναι πάντα πολύ σημαντική Η επιλογή της κατάλληλης και καλόγουστης ενδυμασίας είναι μέρος της προσωπικότητάς σας, και ο τρόπος που φοράτε ένα ρούχο είναι που αφήνει μια έντονη εντύπωση. Όταν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ελάτε να ζητήσετε τη βοήθεια του επαγγελματικού προσωπικού μας, το οποίο θα σας συμβουλεύσει σχετικά με το συνδυασμό των χρωμάτων.

  Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μια ποικιλία από συλλογές, που είναι από κοινού συνδεδεμένα για κάθε στυλ μόδας. Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα μοντέρνα ρούχα από την τρέχουσα συλλογή για την ερχόμενη σεζόν.

  Ο κατάλογος μας αλλάζει συνεχώς, προκειμένου να καλύψει τις εποχιακές διαθέσεις και τα στυλ όλων των πελατών μας. Προσφέρουμε , αθλητικά είδη, παπούτσια και βραδινά. Έχουμε εμπορεύματα που είναι για διασκέδαση, πρόχειρα, ελκυστικά και κομψά. Να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε το στυλ και την εμφάνιση που θέλετε στην τιμή που θέλετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΙ
  ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΣΟΥΤΣΟΥ 3 - Λάρισα
  2410251381
  6947830745
  Γεώργιος Πούλιος | Ειδικός Αλλεργιολόγος Παίδων και Ενηλίκων Λάρισα - Καρδίτσα

  2ο ιατρείο: Ιεζεκιήλ 9, Καρδίτσα (1ος όροφος), έναντι Αγίου Κωνσταντίνου (απέναντι απο την στάση των αστικών λεωφορείων)

  Μέλος ευρωπαικής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας & Κλινικής Ανοσολογίας

  Επιστημονικός συνεργάτης Δερματολογικής Κλινικής Παν.Νοσ.Λάρισας

  Υπεύθυνος Αλλεργιολόγος ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  Αλλεργική ρινίτιδα - βρογχικό άσθμα

  Αλλεργική ρινίτιδα

  Αναπνευστικές & οφθαλμικές αλλεργίες

  Αλλεργικές παθήσεις των οφθαλμών

  Τροφικές & φαρμακευτικές αλλεργίες

  Αλλεργίες από καλλυντικά – απορρυπαντικά

  Αλλεργία σε υμενόπτερα (σφήκες, μέλισσα)

  Ατοπική δερματίτιδα

  Αλλεργικές δερματικές δοκιμασίες (Τεστ)
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
  7ο χλμ Λάρισας - Τρικάλων - Λάρισα
  2410851400
  6979294792
  Door trust - Ζήσης

  Κουφώματα Αλουμινίου Λάρισα

  Η εταιρία μας “Door trust - Ζήσης” η οποία εδρεύει στο 7ο χλμ Λάρισας - Τρικάλων στην Λάρισα, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό από το 1992 στο χώρο της κατασκευής προϊόντων αλουμινίου.

  Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες προϊόντων αλουμινίου, όπως την Alousystem, την Alumil και την Exalco, ώστε να σας προσφέρουμε συστήματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών, άριστης ποιότητας και αισθητικής, καλύπτοντας όλο το φάσμα των κατασκευαστικών εφαρμογών.

  Χάρης την πολυετή εμπειρία μας, τη τεχνογνωσία και τη ποιότητα των κατασκευών μας, σας προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση σας.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας προτείνει την λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, και εργάζεται με σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας.

  Στον εκθεσιακό χώρο μας στην Λάρισα μπορείτε να δείτε από κοντά την ποικιλία των προϊόντων, καθώς επίσης και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε.

  Ταυτόχρονα ο πελάτης μπορεί, στους χώρους της εταιρίας, να παρακολουθήσει τις μεθόδους εγκατάστασης των προϊόντων, όπως επίσης και την γραμμή παραγωγής, ώστε να σχηματίσει πλήρη εικόνα του τι αγοράζει.

  Μέχρι σήμερα η εταιρεία μας έχει φέρει σε πέρας έναν μεγάλο αριθμό έργων στην Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα, έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  Αναλαμβάνουμε και εκτελούμε παραγγελίες από την Λάρισα και όλη την Ελλάδα.

  7ο χλμ Λάρισας - Τρικάλων / Λάρισα

  Τηλ: 2410851400 Κιν: 6979294792

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
  ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ 77 - Λάρισα
  2410612440
  6932361240
  Μέσα στον όμορφα διακοσμημένο χώρο μας, στο κομμωτήριο Olgas Hair & More που βρίσκεται στην Λάρισα, η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας προτείνουμε κουρέματα και χτενίσματα που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά
  του προσώπου σας.

  Με τα επώνυμα προϊόντα που χρησιμοποιούμε αναλαμβάνουμε να ανανεώσουμε το look σας.

  Στο κομμωτήριο Olgas Hair & More, παρέχουμε ολοκληρωμένες δημιουργικές υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών, ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

  Νυφικά χτενίσματα, Extension, Κουρέματα, Βαφές, Χτενίσματα

  Πάντα στο χώρο μας θα βρείτε προσφορές!

  Ελάτε να εμπνευστούμε μαζί, το νέο χρώμα ή το κούρεμά σας.

  Η τέχνη στα μαλλιά σας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ - ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΟΙ
  Κούμα 7 - Λάρισα
  2410259199
  6984123433
  Σαλεπτσής Βασίλειος
  Αγγειοχειρουργός

  Προφίλ:

  Ο ιατρός Βασίλειος Σαλεπτσής με ειδικότητα Αγγειοχειρουργική, γεννήθηκε στις 18/07/1976 και διατηρεί το ιατρείο του στην πόλη της Λάρισας, στην Κούμα 7. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα πλήρες βιογραφικό του ιατρού.

  ΣΠΟΥΔΕΣ

  09/1995-11/2001: ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΛΟΒΝΤΙΦ (ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ)(Κάτοχος τίτλου αναγνώρισης του πτυχίου από το ΔΟΑΤΑΠ πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ)

  09/1994-07/1995: ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΛΟΒΝΤΙΦ (ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ)-ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  30/01/2017- σήμερα: Ιδιώτης Αγγειοχειρουργός

  18/10/2012- 20/12/2016: Ειδικευόμενος Ιατρός Αγγειοχειρουργικής Κλινικής ΠΓΝ Λάρισας, εκπαιδευτική άδεια 1/10/2015 - 31/3/2016 εκπαίδευση στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αμβούργου Γερμανίας (UKE Eppendorf, Hamburg)

  15/01/2011- 17/10/2012: Φοιτητής του Διακρατικού μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Msc ¨Ενδαγγειακές Τεχνικές¨ στο ΠΓΝ Αττικόν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Milano Bicocca

  28/05/2010- 14/01/2011: Επιστημονικός συνεργάτης Αγγειοχειρουργικής Κλινικής Π.Γ.Ν. Λάρισας

  21/08/2007-27/05/2010: Ειδικευόμενος Ιατρός Χειρουργικής Κλινικής Γ.Ν. Λάρισας

  13/08/2007 ως σήμερα: Υποψήφιος Διδάκτωρ Αγγειοχειρουργικής Κλινικής με θέμα «Κατάθλιψη και Αθηροσκλήρυνση» (αρ. πρωτ.2749)

  02/2007-08/2007: Επιστημονικός συνεργάτης της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Λάρισας

  11/2006-02/2007: Εθελοντής Ιατρός στο UMDNJ ( University of Medicine & Dentistry Of New Jersey) στο τμήμα της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και του Αγγειολογικού εργαστηρίου.

  02/2006-11/2006: Αποσπασμένος αγροτικός ιατρός δύο ημέρες την εβδομάδα στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

  10/10/2005-30/11/2006: Αγροτικός Ιατρός στο Κ.Υ ΓΟΝΝΩΝ.

  07/2005-10/2005:Τρίμηνη πρακτική άσκηση στο Γ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ.

  09/2004-05/2005: Πρακτική άσκηση στο ιατρείο του κ. Τζουμάκα Χρήστου Παθολόγου-Βελονιστή που ασκεί το επάγγελμά του στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

  02/2003-02/2004: Στρατιωτική θητεία με ειδικότητα βοηθός ακτινολογικού εργαστηρίου και συγκεκριμένα για το 2ο εξάμηνο του 2003 ως υπεύθυνος του ακτινολογικού εργαστηρίου του Γ.Ν.ΛΗΜΝΟΥ.

  04/2002-01/2003: Πρακτική άσκηση στο ιατρείο του κ. Τζουμάκα Χρήστου Παθολόγου-Βελονιστή που ασκεί το επάγγελμά του στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

  Κάτοχος άδειας ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος και στη Γερμανία, Αμβούργο.
  Μέλος της Ευρωπαϊκής Αγγειοχειρουργικής Εταιρίας από το 2008

  ΣΥΝΕΔΡΙΑ- ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

  ΣΥΝΕΔΡΙΑ :

  Λοιμώξεις του Αναπνευστικού συστήματος Κωνσταντινούπολη Τουρκία,

  25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας 5-8 /10/2005 Θεσσαλονίκη Ελλάδα,

  Χειρουργικό Συμπόσιο Κεντρικής Ελλάδας 25-26/11/2005 Λάρισα Ελλάδα,

  2ο Ετήσιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης 23-25/02/2006 Θεσσαλονίκη Ελλάδα,

  1ο Συμπόσιο Αγγειολογίας και Αγγειοχειρουργικής 27-28/05/2006 Λάρισα Ελλάδα,

  8th Greek-German Vascular Symposium 28-30/09/2006 Αθήνα Ελλάδα,

  Κλινικό φροντιστήριο: Περιφερική αρτηριακή νόσος 12/05/07 Λάρισα Ελλάδα,

  2ο Συμπόσιο Αγγειολογίας και Αγγειοχειρουργικής 1-3/06/2007 Λάρισα Ελλάδα,

  Ultrasound Training for image Analysis 15-16/07/2007 Nicosia Cyprus,

  ESVS XXI Annual Meeting for Vascular Surgery 20-23 September Madrid Spain,

  Κλινικό φροντιστήριο: Περιφερική αρτηριακή νόσος 17/11/07 Βόλος Ελλάδα,

  3ο Χειρουργικό Συμπόσιο Κεντρικής Ελλάδος 30-2/12/2007 Λάρισα Ελλάδα,

  Ioannina Cardiovascular Education (ICE) 6-8/12/2007 Ιωάννινα Ελλάδα,

  11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειοχειρουργικής και Αγγειολογίας 18-20/01/2008 Θεσσαλονίκη Ελλάδα,

  Κλινικό φροντιστήριο: Περιφερική αρτηριακή νόσος 23/02/08 Τρίκαλα Ελλάδα,

  Annual course of the Vascular Access Society (VAS) 18-19/04/2008 Αλεξανδρούπολη Ελλάδα,

  3ο Συμπόσιο Αγγειολογίας και Αγγειοχειρουργικής 23-25/05/2008 Λάρισα Ελλάδα,

  XXIII World Congress of the International Union of Angiology 21-25/06/2008 Αθήνα, Ελλάδα,

  ESVS XXII Annual Meeting for Vascular Surgery 4-7/09/2008 Nice France,

  1st International Symposium on Vascular Diseases 11-13/09/2008 Ferrara Italy,

  Κλινικό φροντιστήριο: Περιφερική αρτηριακή νόσος 04/10/08 Καρδίτσα Ελλάδα,

  Ioannina Cardiovascular Education (ICE) 4-6/12/2008 Ιωάννινα, Ελλάδα,

  Basic course in Vascular Ultrasound 21-23/01/2009 Copenhagen Denmark,

  Aristotle Vascular Experts Meeting (AVEM) 12-14/03/2009 Θεσσαλονίκη Ελλάδα,

  Larisa International Vascular Endovascular Symposium (LIVES) 29-31/05/2009 Λάρισα Ελλάδα,

  2nd International Symposium on Vascular Diseases 8-10/10/2009 Abano Terme Italy,

  Ioannina Vascular Endovascular Course (IVEC) 6-7/11/2009 Ιωάννινα Ελλάδα,

  36th Annual Symposium on Vascular and Endovascular Issues, VEITH symposium

  18-22/11/2009 New York, USA

  4th BRAIN & BEHAVIOUR 3-6/12/2009 Θεσσαλονίκη Ελλάδα,

  Α’ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ

  ΕΤΟΣ 2009-2010, ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 15/12/2009 Λάρισα Ελλάδα,

  Σύγχρονη προσέγγιση της αποκατάστασης των ακρωτηριασμών 14/01/2010 Λάρισα, Ελλάδα

  12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειολογίας και Αγγειοχειρουργικής 21-24/01/2010 Αθήνα, Ελλάδα

  Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ

  ΕΤΟΣ 2009 - 2010, ΦΛΕΒΙΚΗ ΘΡΟΜΒΟΕΜΒΟΛΙΚΗ ΝΟΣΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΙΣΤΩΝ 16/03/2010 Λάρισα, Ελλάδα

  Workshop “Endovenous treatment of lower limb varicose veins” 19-20/03/2010 Larissa, Greece

  32nd International Symposium CHARING CROSS 10-13/04/2010 London, England

  LIVE Symposium 27-30/05/2010 Corfu Greece

  ESVS XXIV Annual Meeting for Vascular Surgery 16-19/09/2010 Amsterdam Netherlands,

  Α΄ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ

  ΕΤΟΣ 2010-2011 , ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. 2/11/2010 Λάρισα, Ελλάδα

  European Venous Forum First Hands-On Workshop On Venous Disease 4-6/11/2010 Larnaca, Cyprus

  Ημέρες Νευρολογίας 2010 3-5/12/2010 Λάρισα, Ελλάδα

  Διαβητικό Πόδι: Έλκη στα κάτω άκρα – πρόληψη ακρωτηριασμών. 10-12/12/2010 Λάρισα, Ελλάδα

  Β΄ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ

  ΕΤΟΣ 2010-2011, ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ. 18/01/2011 Λάρισα, Ελλάδα

  Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2010-2011, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ. 22/03/2011 Λάρισα, Ελλάδα

  LIVE Symposium 05-08/05/2011 Chalkidiki, Greece

  ESVS XXV Annual Meeting for Vascular Surgery 22-25 September Athens, Greece

  Α΄ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012,ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ. 29/09/2011 Λάρισα, Ελλάδα

  Β΄ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012, ΦΛΕΒΙΚΗ ΘΡΟΜΒΟΕΜΒΟΛΙΚΗ ΝΟΣΟΣ. 8/11/2011 Λάρισα, Ελλάδα

  38th ANNUAL MEETING, VASCULAR AND ENDOVASCULAR ISSUES, TECHNIQUES AND HORIZONS(VEITH), 16-20/11/2011. NEW YORK, USA.

  ANNUAL MEETING OF THE MEDITERRANEAN LEAGUE OF ANGIOLOGY AND VASCULAR SURGERY, XXI MLAVS 2011, 1-3/12/2011 GENOA, ITALY

  13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής 22-24/03/2012 Αθήνα

  Vascular Inetrnational “Vascular Basic Workshop’ 28-30/01/2013 Pontresina, Switzerland

  Leading Innovative Vascular Education “LIVE” 23-25/05/2013 Θεσσαλονίκη

  XXIII MLAVS Mediterranean League of Angiology and Vascular Surgery 3-5/10/2011 Volos

  40th Veith Symposium 19-23/11/2013 New York, USA

  AAA EVAR Fundamentals Training 20-21/03/2014 Paris, France

  AAA EVAR Emergency Treatment Advanced Training 18-19/09/2014 Bottrop, Germany

  Συμπόσιο «Νεότερα Δεδομένα στην Αντιμετώπιση Της Περιφερικής Αρτηριακής και Φλεβικής Θρομβοεμβολικής Νόσου» 4/10/2014 Βόλος

  Workshop “Endovascular Treatment of Chronic Vein Obstruction-The Role of IVUS” 13-14/11/2014 Modena, Italy

  Venous Symposium 5-7 April 2017, New York, USA

  Leading Innovative Vascular Education “LIVE” 11-14/05/2017 Thessaloniki

  ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

  «Πληροφορική 2 :Βασικές έννοιες Η/Υ στη σημερινή κοινωνία της Πληροφορίας»(ΙΔΕΚΕ 50 ώρες),

  «Πληροφορική 3 : Βασικές γνώσεις στα προγράμματα excel, powerpoint και access» (ΙΔΕΚΕ 50 ώρες)

  Σεμινάριο Μεθοδολογίας Έρευνας 14-16 Απριλίου 2006 (Λάρισα)

  Πρόγραμμα ATLS : Επιτυχής παρακολούθηση και εξέταση στο ATLS 20-21/10/2006 Λάρισα

  ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ:

  CALISTO Comparison of Arixtra in lower Limb Superficial vein Thrombosis with placebo.

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

  Air Embolism During TEVAR. Rohlffs F, Tsilimparis N, Saleptsis V, Diener H, Debus ES, Kölbel T. J Endovasc Ther. 2017 Feb;24(1):84-88. doi: 10.1177/1526602816675621.

  Renal function impairment in patients undergoing elective EVAR vs. elective open repair during follow up period: a systematic review of the literature. Spanos K, Karathanos C, Athanasoulas A, Saleptsis V, Vasilopoulos I, Xhepa S, Matsagkas M, Giannoukas AD. Curr Vasc Pharmacol. 2016 Oct 2. [Epub ahead of print]

  One Year Outcome Using Newer Generation Endografts: A National Multicenter Study on Real Word Practice.Karathanos C, Spanos K, Saleptsis V, Ioannou C, Tsetis D, Kakissis J, Papazoglou K, Giannoukas AD. Ann Vasc Surg. 2016 Oct;36:92-98. doi: 10.1016/j.avsg.2016.03.029.

  Transition from Open Surgery to Endovascular Treatment of Abdominal Aortic Aneurysm Rupture. Spanos K, Saleptsis V, Karathanos C, Makris D, Stamoulis K, Giannoukas AD. Ann Vasc Surg. 2016 Oct;36:85-91. doi: 10.1016/j.avsg.2016.03.013.

  Factors Associated With Ulcer Healing and Quality of Life in Patients With Diabetic Foot Ulcer. Spanos K, Saleptsis V, Athanasoulas A, Karathanos C, Bargiota A, Chan P, Giannoukas AD. Angiology. 2017 Mar;68(3):242-250. doi: 10.1177/0003319716651166.

  Hybrid procedures for chronic lower limb ischemia: what determines the outcome? Spanos K, Antoniou GA, Saleptsis V, Athanasoulas A, Drakou A, Koutsias S, Giannoukas AD. Int Angiol. 2017 Apr;36(2):174-181. doi: 10.23736/S0392-9590.16.03684-1.

  New developments in the treatment of ruptured AAA. Tsilimparis N, Saleptsis V, Rohlffs F, Wipper S, Debus ES, Kölbel T. J Cardiovasc Surg (Torino). 2016 Apr;57(2):233-41. Review.

  Single-Center Experience With Remote Endarterectomy for the Treatment of Long-Segment Superficial Femoral Artery Occlusion: Long-Term Results. Karathanos C, Spanos K, Saleptsis V, Antoniou GA, Koutsias S, Giannoukas AD. Vasc Endovascular Surg. 2015 Nov;49(8):250-5. doi: 10.1177/1538574415617555.

  Recurrence of superficial vein thrombosis in patients with varicose veins. Karathanos C, Spanos K, Saleptsis V, Tsezou A, Kyriakou D, Giannoukas AD. Phlebology. 2016 Aug;31(7):489-95. doi: 10.1177/0268355515596475.

  Systematic review and meta-analysis of migration after endovascular abdominal aortic aneurysm repair. Spanos K, Karathanos C, Saleptsis V, Giannoukas AD.Vascular. 2016 Jun;24(3):323-36. doi: 10.1177/1708538115590065. Review.

  The association of simple renal cysts with abdominal aortic aneurysms and their impact on renal function after endovascular aneurysm repair. Spanos K, Rountas C, Saleptsis V, Athanasoulas A, Fezoulidis I, Giannoukas AD. Vascular. 2016 Apr;24(2):150-6. doi: 10.1177/1708538115586917.

  Rupture after endovascular abdominal aortic aneurysm repair: a multicenter study. Antonopoulos CN, Kakisis JD, Giannakopoulos TG, Andrikopoulos V, Antoniadis P, Bessias N, Dervisis K, Georgopoulos S, Giannoukas A, Kaperonis E, Kiskinis D, Klonaris C, Machairas A, Papavassiliou V, Saleptsis V, Saratzis N, Seretis K, Tampakis C, Liapis CD. Vasc Endovascular Surg. 2014 Oct-Nov;48(7-8):476-81. doi: 10.1177/1538574414561225.

  Predictors affecting in-hospital mortality of ruptured abdominal aortic aneurysms: a Greek multicenter study. Antonopoulos CN, Kakisis JD, Andrikopoulos V, Dervisis K, Georgopoulos S, Giannoukas A, Kiskinis D, Machairas A, Papavassiliou V, Liapis CD, Antoniadis P, Bessias N, Giannakopoulos TG, Kaperonis E, Klonaris C, Saleptsis V, Saratzis N, Seretis K, Tampakis C. Ann Vasc Surg. 2014 Aug;28(6):1384-90. doi: 10.1016/j.avsg.2013.12.028.

  Effectiveness of intravenous ilomedin infusion and smoking cessation in the treatment of acutely symptomatic Buerger disease. Spanos K, Georgiou E, Saleptsis V, Athanasoulas A, Sakkas L, Giannoukas AD. Angiology. 2015 Feb;66(2):114-7. doi: 10.1177/0003319713516379.

  Combined coronary artery bypass grafting and open abdominal aortic aneurysm repair is a reasonable treatment approach: a systematic review. Spanos K, Saleptsis V, Karathanos C, Rousas N, Athanasoulas A, Giannoukas AD. Angiology. 2014 Aug;65(7):563-7. doi: 10.1177/0003319713504819. Review.

  The role of oral vitamin K antagonists in the outcome of infrainguinal bypass procedures. Giannoukas AD, Paraskevas KI, Koutsias S, Argyriou C, Saleptsis V, Palombo D. Angiology. 2014 Aug;65(7):568-73. doi: 10.1177/0003319713499816. Review.

  Endovascular treatment of infrarenal abdominal aortic aneurysm with short and angulated neck in high-risk patient. Koutsias S, Antoniou G, Karathanos C, Saleptsis V, Stamoulis K, Giannoukas AD. Case Rep Vasc Med. 2013;2013:898024. doi: 10.1155/2013/898024.

  A critical analysis on the impact of antiplatelet therapy in the patency of infrainguinal bypass grafts. Sfyroeras GS, Saleptsis V, Argyriou C, Antoniou GA, Moll FL, Giannoukas AD. Curr Vasc Pharmacol. 2013 Jan;11(1):47-50. Review.

  Peripheral arterial disease is prevalent but underdiagnosed and undertreated in the primary care setting in central Greece. Argyriou C, Saleptsis V, Koutsias S, Giannoukas AD. Angiology. 2013 Feb;64(2):119-24. doi: 10.1177/0003319712439092.

  Association between periodontal disease and stroke. Sfyroeras GS, Roussas N, Saleptsis VG, Argyriou C, Giannoukas AD. J Vasc Surg. 2012 Apr;55(4):1178-84

  The risk of subsequent cancer and arterial cardiovascular events in patients with superficial vein thrombosis in the legs. Prandoni P, Casiglia E, Tikhonoff V, Leizorovicz A, Decousus H; Calisto Investigators. Blood. 2011 Oct 27;118(17):4719-22. doi: 10.1182/blood-2011-06-364232.

  A meta-analysis of combined endarterectomy and proximal balloon angioplasty for tandem disease of the arch vessels and carotid bifurcation. Sfyroeras GS, Karathanos C, Antoniou GA, Saleptsis V, Giannoukas AD. J Vasc Surg. 2011 Aug;54(2):534-40. doi: 10.1016/j.jvs.2011.04.022. Review.

  Depression and atherosclerosis. Saleptsis VG, Labropoulos N, Halaris A, Angelopoulos NV, Giannoukas AD. Int Angiol. 2011 Apr;30(2):97-104. Review.

  Fondaparinux for the treatment of superficial-vein thrombosis in the legs. Decousus H, Prandoni P, Mismetti P, Bauersachs RM, Boda Z, Brenner B, Laporte S, Matyas L, Middeldorp S, Sokurenko G, Leizorovicz A; CALISTO Study Group. N Engl J Med. 2010 Sep 23;363(13):1222-32. doi: 10.1056/NEJMoa0912072.

  Intrapleural instillation of autologous blood for persistent air leak in spontaneous pneumothorax- is it as effective as it is safe? Karangelis D, Tagarakis GI, Daskalopoulos M, Skoumis G, Desimonas N, Saleptsis V, Koufakis T, Drakos A, Papadopoulos D, Tsilimingas NB. J Cardiothorac Surg. 2010 Aug 17;5:61. doi: 10.1186/1749-8090-5-61.

  Association of plaque echostructure and cardiovascular risk factors with symptomatic carotid artery disease. Giannoukas AD, Sfyroeras GS, Griffin M, Saleptsis V, Nicolaides AN. J Cardiovasc Surg (Torino). 2010 Apr;51(2):245-51.

  Association of plaque echostructure and cardiovascular risk factors with symptomatic carotid artery disease. Giannoukas AD, Sfyroeras GS, Griffin M, Saleptsis V, Antoniou GA, Nicolaides AN. Vasa. 2009 Nov;38(4):357-64. doi: 10.1024/0301-1526.38.4.357.

  Common femoral artery intima-media thickness as marker for cardiovascular disease in asymptomatic adults. Giannoukas AD, Antoniou GA, Saleptsis V, Baros C, Griffin M, Nicolaides AN. Vasa. 2009 May;38(2):147-54. doi: 10.1024/0301-1526.38.2.147.

  Συμμετοχή σε βιβλία:

  Συγγραφη στο βιβλίο Εξειδικευμένη Χειρουργική Πρακτική (Αγγειακή και Ενδαγγειακή Χειρουργική) 5η έκδοση Εκδόσεις Παρισιάνου

  Συγγραφή στο βιβλίο Υπερηχογραφική Διερεύνηση των Αγγειακών Παθήσεων Εκδόσεις Παρισιάνου

  ΟΜΙΛΙΕΣ

  Διάγνωση και αντιμετώπιση της φλεβικής Θρόμβωσης.
  Νεότερες εξελίξεις. Επιστημονική εκδήλωση στο Χατζηγιάννειο πνευματικό κέντρο Λάρισας 9/03/2007

  Φλεβική ανεπάρκεια: Διάγνωση και θεραπεία.
  Επιστημονική εκδήλωση στο Χατζηγιάννειο πνευματικό κέντρο Λάρισας 9/03/2007

  Ο σφυροβραχιόνιος δείκτης ως βασικό διαγνωστικό μέσο της Περιφερικής Αποφρακτικής Νόσου(ΠΑΝ).
  Κλινικό φροντιστήριο 12/05/2007 Λάρισα

  Ιδιαίτερες περιπτώσεις και επιπλοκές στην ενδαγγειακή και κλασσική Αγγειοχειρουργική.
  Μικροεμβολισμός κρυστάλλων χοληστερόλης μετά από αορτολαγόνια ενδοαγγειακή παρέμβαση. Αγία Όλγα ΓΝ Ν Ιωνίας 20/10/2007 Αθήνα

  Η αντιμετώπιση των ραγέντων ανευρυσμάτων κοιλιάκης αορτής στο κέντρο αναφοράς της κεντρικής Ελλάδος.
  Κούτσιας Σ, Σαλεπτσής Β, Achouhan H, Κυριακάκη Κ, Αντωνίου Γ, Σπανός Κ, Σταματίου Γ, Βρετζάκης Γ, Γιαννούκας Α. 11ο Πανελλήνιο συνέδριο αγγειολογίας αγγειοχειρουργικής 18-20/01/2008 Θεσσαλονίκη

  Η αντιμετώπιση των ραγέντων ανευρυσμάτων κοιλιάκης αορτής στο κέντρο αναφοράς της κεντρικής Ελλάδος.
  Κούτσιας Σ, Σαλεπτσής Β, Achouhan H, Κυριακάκη Κ, Αντωνίου Γ, Σπανός Κ, Σταματίου Γ, Βρετζάκης Γ, Γιαννούκας Α. 3ο συμπόσιο Αγγειοχειρουργικής και Αγγειολογίας 23-25/05/2008 Λάρισα

  MANAGEMENT OF RUPTURED AAAs AT THE REFERENCE CENTER OF CENTRAL GREECE. TWO – YEAR EXPERIENCE FROM THE UNIVERSITY HOSPITAL OF LARISSA.
  Koutsias S, Antoniou GA, Saleptsis V, Georgiakakis A, *Stamoulis K, *Stamatiou G, Gatsiou E, *Vretzakis G, Giannoukas A. International Union of Angiology 2008 Athens

  Endovascular treatment of infrarenal abdominal aortic aneurysm with short and angulated neck in high risk patient
  S.Koutsias,A. Georgiakakis, V.Saleptsis, V.Mpoultadakis, K.Kiriakaki, G.Vretzakis A.Giannoukas. International Union of Angiology 2008 Athens

  Αντιμετώπιση των ραγέντων ανευρυσμάτων κοιλιακής αορτής: Η εμπειρία από ένα κέντρο αναφοράς.
  Σαλεπτσής Β, Σπανός Κ, Κούτσιας Σ, Σφυρόερας Γ, Δράκου Α, Καραθάνος Χ, Μακρυγιάννης Γ, Ρούσας Ν, Σημαιοφορίδου Μ, Βρετζάκης Γ, Γιαννούκας Α. 12ο Πανελλήνιο συνέδριο αγγειολογίας αγγειοχειρουργικής 21-24/01/2010 Αθήνα

  Η αντιμετώπιση των ραγέντων ανευρυσμάτων της κοιλιακής αορτής στο κέντρο αναφοράς της κεντρικής Ελλάδος: 5ετής εμπειρία.
  Σαλεπτσής Β, Σπανός Κ, Κούτσιας Σ, Ρούσας Ν, Δράκου Α, Βούζας Α, Σφυρόερας Γ, Αργυρίου Χ, **Ζακυνθινός Ε, *Σταμούλης Κ, *Βρετζάκης Γ, Γιαννούκας Α Αγία Όλγα ΓΝ Ν Ιωνίας Αθήνα 2011

  30-day Outcome after repair for Ruptured Abdominal Aortic Aneurysms.
  Saleptsis VG, Spanos K, Koutsias S, Roussas N, Drakou K, Vouzas A, Sfyroeras G, Argyriou C, **Zakynthinos E, *Stamoulis K, *Vretzakis G., Giannoukas AD. MLAVS 2011 Genoa Italy

  ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Acute leg Ischemia presenting with synchronous ipsilateral aneurysms in common iliac, superficial and popliteal artery.
  Koutsias S, saleptsi V, Agorogiannis V, Katsilaki Ch, Stamatiou G, Giannoukas A 28-30/09/2006 Αθήνα

  Ενδαγγειακή αποκατάσταση Αορτοεντερικής επικοινωνίας.
  Κούτσιας Σ, Σαλεπτσής Β, Μπουλταδάκης Ε, Μακρυγιάννης Γ, Σταματίου Γ, Βρετζάκης Γ, Γιαννούκας Α. 11ο Πανελλήνιο συνέδριο αγγειολογίας αγγειοχειρουργικής 18-20/01/2008 Θεσσαλονίκη

  Η αντιμετώπιση των ραγέντων ανευρυσμάτων κοιλιάκης αορτής στο κέντρο αναφοράς της κεντρικής Ελλάδος.
  Κούτσιας Σ, Σαλεπτσής Β, Achouhan H, Κυριακάκη Κ, Αντωνίου Γ, Σπανός Κ, Σταματίου Γ, Βρετζάκης Γ, Γιαννούκας Α. 11ο Πανελλήνιο συνέδριο αγγειολογίας αγγειοχειρουργικής 18-20/01/2008 Θεσσαλονίκη

  Νεκρωτική φασείτιδα. Μια σπάνια νόσος με πολύ ψηλή θνητότητα. (Poster)
  Παπακριβου ε., Χασανιδης γ., Γιαγλαρας α., Ρετσιανης θ., Σαλεπτσης β., Γεωργιαδης γ. Λάρισα 2007

  ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΚΩΣΗ ΟΡΘΟΥ ΚΑΙ ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΕΩΣ ΑΠO ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ.
  Παπακρίβου Ε, Γιαγλάρας Α.,Καραγγέλης Δ., Σαλεπτσής Β., Χασανίδης Γ.,Γεωργιάδης Γ Λάρισα 2008

  Αντιμετώπιση των ραγέντων ανευρυσμάτων κοιλιακής αορτής: Η εμπειρία από ένα κέντρο αναφοράς.
  Σαλεπτσής Β, Σπανός Κ, Κούτσιας Σ, Σφυρόερας Γ, Δράκου Α, Καραθάνος Χ, Μακρυγιάννης Γ, Ρούσας Ν, Σημαιοφορίδου Μ, Βρετζάκης Γ, Γιαννούκας Α. 12ο Πανελλήνιο συνέδριο αγγειολογίας αγγειοχειρουργικής 21-24/01/2010 Αθήνα

  Νέο ενδομόσχευμα (PTFE) που εκλύει ηπαρίνη: θα αποτελέσει λύση στο μέλλον για επανεγχειρήσεις της ενδαγγειακής χειρουργικής στην περιφερική αποφρακτική αρτηριοπάθεια; (Poster).
  Κούτσιας Σ, Σαλεπτσής Β, Σπανός Κ, Καραθάνος Χ, Δράκου Α, Γιαννούκας Α. 12ο Πανελλήνιο συνέδριο αγγειολογίας αγγειοχειρουργικής 21-24/01/2010 Αθήνα

  Endovascular treatment of infrarenal AAA with short and angulated neck in a high risk patient.
  Koutsias S, Georgiakakis A, Kiriakaki K, Saleptsis V, Mpoultadakis V, Vretzakis G, Giannoukas A.6-8/12/2007 ICE Ioannina

  Επιπλοκές αγγειακών προσπελάσεων σε ασθενείς με τελικού σταδίου ΧΝΑ σε χειρουργική κλινική.
  Καραθάνος Χ, Καραγγέλης Δ, Παπακρίβου Ε, Σαλεπτσής Β, Μαυροπούλου Ε, Σάρρος Χ, Γιαγλάρας Α, Γεωργιάδης Γ. 3ο συμπόσιο Αγγειοχειρουργικής και Αγγειολογίας 23-25/05/2008 Λάρισα

  Interplay between depression and atherosclerosis: a pilot study
  Vasileios Saleptsis 1, Maria Papaliaga 2, George Kouvelos 1, Konstantinos Spanos 1, Nikolaos Rousas 1, Panagiotis Spiliotis 1, Konstantinos Bonotis 2, Athanasios Giannoukas 1
  1 Department of Vascular Surgery, University Hospital of Larissa, Faculty of Medicine, School of Health Sciences, University of Thessaly, Larissa, Greece
  2 Department of Psychiatry, University Hospital of Larissa, Faculty of Medicine, School of Health Sciences, University of Thessaly, Larissa, Greece

  ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ – ΓΝΩΣΕΙΣ Η/Υ

  ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ: Κάτοχος MITTELSTUFE ,5ετής φοίτηση σε γερμανικό σχολείο στηνπεριοχή της Στουτγάρδης

  ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ: Επίπεδο Γ2 (άριστη γνώση)

  ΑΓΓΛΙΚΑ:Eπίπεδο Lower

  Γνώση χειρισμού Η/Υ (WORD, EXCEL, POWER POINT, ACCESS).

  Χρήση Internet & e-mail.

  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ - ΑΣΧΟΛΙΕΣ

  Οδήγηση: Κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου.

  Μουσική: Πολυετείς σπουδές στο κλασικό πιάνο.

  Ίντερνετ

  Aθλητισμός

  Στοιχεία Επικοινωνίας
  Τηλ.2410 259199 | Κιν.698 4123433
  Email:saleptsis.v@gmail.com
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Καρδίτσης 112 - Λάρισα
  2410670088
  6979986548
  Xantis Auto Protection

  Ολοκληρωμένο Κέντρο Περιποίησης - Προστασίας Αυτοκινήτων

  Η εταιρεία μας “Xantis Auto Protection” δραστηριοποιείται από το 2007 στην Λάρισα και είναι μια από τις πρώτες εταιρίες στον χώρο επαγγελματικής περιποίησης και προστασίας αυτοκινήτου καθώς και τοποθέτησης αντηλιακών μεμβρανών αυτοκινήτου και κτιρίων.

  Εξειδικευόμαστε στην τοπική βαφή μικροχτυπημάτων, γρατζουνιών, αμυχών, στην επαναφορά μικρών βουλιαγμάτων, στο γυάλισμα- επαναφορά χρώματος, ξεθάμπωμα φαναριών, στον εσωτερικό «βιολογικό» καθαρισμό και πλύσιμο του αυτοκινήτου.

  Η επιλογή υλικών από παγκοσμίως γνωστές εταιρίες όπως 3M, Akzo Nobel, Mequiars, Sonax, Würth, nanotol κ.α, καθώς και η άρτια εκπαίδευση και τεχνογνωσία των συνεργατών, εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητό σας.

  Στον χώρο των αντηλιακών μεμβρανών η εταιρεία μας Xantis Auto Protection είναι επίσημος εξουσιοδοτημένος εφαρμοστής της 3Μ για την Θεσσαλία και μέλος του πανελλαδικού δικτύου εφαρμοστών Panther Club. Η συνεργασία με την 3Μ και η τεράστια εμπειρία στην εφαρμογή μεμβρανών σε αυτοκίνητα, κτίρια, σκάφη, γεωργικά μηχανήματα, ειδικά μηχανήματα κ.α , εγγυάται άριστη ποιότητα τοποθέτησης και απεριόριστη διάρκεια ζωής των μεμβρανών.

  Επίσης προσφέρουμε ειδικές λύσεις στην προστασία και εμφάνιση του αυτοκινήτου, με τις μεμβράνες προστασίας χρώματος PPF, επίστρωση υλικών νανοτεχνολογίας και τοποθέτηση carbon 3M.

  Η Xantis Auto Protection είναι η μοναδική εταιρία που μπορεί και προσφέρει ολοκληρωμένες - συνδυαστικές λύσεις και υπηρεσίες στον χώρο επαγγελματικής περιποίησης αυτοκινήτου, με κύριο χαρακτηριστικό την υψηλή ποιότητα και συνέπεια στην εκτέλεση εργασιών.

  Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να κάνουμε το αυτοκίνητό σας να φαίνεται σαν καινούριο.

  Xantis Auto Protection | Ολοκληρωμένο Κέντρο Περιποίησης - Προστασίας Αυτοκινήτων

  Καρδίτσης 112, Λάρισα

  Τηλ: 2410670088 Κιν: 6979986548

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΛΛΟΓΟΙ
  Γαληνού 5 - Λάρισα
  2411101963
  6973713737
  Πολυχώρος Πολιτισμού

  Λίγα λόγια για εμάς:
  Ο "Χορίαμβος", είναι ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι που εδρεύει στη Λάρισα και στοχεύει στην προώθηση του λαϊκού μας πολιτισμού, είτε μέσω της διδασκαλίας, είτε μέσω παραστάσεων. Παραδίδονται καθημερινά μαθήματα παραδοσιακού χορού, μουσικής, θεατρικού παιχνιδιού, μοντέρνου χορού, υποκριτικής, εικαστικών, κατασκευής κοσμημάτων, σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.

  Μόνο κριτήριο, η αγάπη για τον πολιτισμό...

  Ο Χορίαμβος λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2001 και έχει στο ενεργητικό του ένα μεγάλο αριθμό παραστάσεων, συμμετοχών και συνεργασιών με άλλους πολιτιστικούς φορείς.

  Από τον Οκτώβρη του 2009, η στέγη του μεταφέρθηκε σε ένα πολυχώρο 300τ.μ, με δύο αίθουσες διδασκαλίας, θεατρική σκηνή με εξώστη χωρητικότητας 100 καθιστικών,ευρύχωρα καμαρίνια.Στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, ο πολυχώρος φιλοξένησε ένα πλήθος καλλιτεχνών, μουσικών και θεατρικών ομάδων και στοχεύει στην συνεργασία με όλους όσους αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό.

  Τη χρονιά 2011-12 στις δραστηριότητες του χώρου έχουν προστεθεί το μάθημα φωτογραφίας και του Tango Argentino.

  Μερικά παραδείγματα:

  Στοιχεία Επικοινωνίας
  Τηλ.241 1101963 | Κιν.697 3713737
  Email:xoriamvos@yahoo.gr
  Toggle
προηγούμενη 1 από 36 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ