noscript image for google
Πέμπτη 01 Οκτωβρίου 2020 | 03:50 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΦΑΙΔΩΝΟΣ 8 - Πάτρα
  6979589599
  6982318258 What’s Up
  Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΕΜΕΤΑΦΟΡΕΣΚΑΙΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑΑΘΗΝΑ ΑΧΑΙΑ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΦΘΗΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΣΑΣ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ -50%ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Χρήστος Παπαδημητρόπουλος 6979589599 6982318258 Η μεταφορικη πατρα ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ τιμες οικονομικες με ανυψωτικο μηχανημα και ειδικες τιμες σε ευπαθεις ομαδες και σε ανεργους επινοικιαση φορτηγου μονο για μεταφορες. ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Παράδοση Αυθημερόν στο σπίτι σας με ασφαλή και εγγυημένη μεταφορά. Μπορείτε να μας βρείτε και στο www.metaforikipatra.gr (Δείτε σχόλια πελατών) οικονομικες ΤΙΜΕΣ!! Αμπαλάρισμα, Συσκευασία Υαλικών και επίπλων και πιανου. ΟΜΑΔΙΚΕΣ. Μετακομίσεις φοιτητών (εκτός Πατρών) κατόπιν συνενοήσεως. ΕΚΠΤΩΣΗ εως 50% ΔΩΡΕΑΝ Αποσύνδεση - σύνδεση επίπλων, ηλ. συσκευών, φωτιστικών. Καινούργιες κούτες - σακούλες για στρώματα.ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ Υαλικά - φωτιστικά - μεταφορα πιάνα - ευθραυστα αντικείμενα ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΝΟΣ!

  Καθημερινά δρομολόγια Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  ΑΝΘΕΙΑΣ 45 - Πάτρα
  2610311559
  6937221989
  Η εταιρεία μας,MON SOL - ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, βρίσκεται στην Πάτρα και δραστηριοποιείται στον χώρο της ξηράς δόμησης, της τοποθέτησης γυψοσανίδων και των μονώσεων από το1988προσφέροντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στην διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.

  Η χρήση της γυψοσανίδας, οι γύψινες διακοσμήσεις για τζάκια - μπάνια - κρυφό φωτισμό, οι ψευδοροφές, τα χωρίσματα και οι ορυκτές ίνες ενδείκνυνται για σύνθετες, απλές, γρήγορες, μοντέρνες αλλά και οικονομικές λύσεις στην διακόσμηση κάθε χώρου.

  Παράλληλα, οι μονώσεις θερμότητας - υγρασίας - ήχου, οι μονώσεις ταρατσών - τοίχων - υπογείων, τα μονωτικά υλικά, οι θερμοπροσόψεις και οι στεγανοποιήσεις χώρων δίνουν λύση σε κάθε πρόβλημα σας.

  Ενημερωθείτε μέσω της καινούργιας μας ιστοσελίδας για όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες που θα βρείτε στην εταιρεία μας, στην Πάτρα και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Μπορείτε να πατήσετεεδώγια ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εμάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  ΜΑΙΖΩΝΟΣ 119 - Πάτρα
  2610623623
  ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1985 Οι Α . και Γ. Γλου ξεκινούν την δραστηριότητά τους στο χώρο εμπορίας ενδυμάτων και αθλητικών ειδών βασιζόμενοι στην πολυετή οικογενειακή εμπειρία του ιδρυτή του ομίλου Δημήτρη Γλου .Η έναρξη της επιτυχημένης αυτής δραστηριότητας σηματοδοτείται από την λειτουργία του πρώτου καταστήματος GLOU στον Πειραιά . ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1992 Χρονιά ορόσημο για την εξέληξη του ομίλου . Επτά νέα καταστήματα GLOU ιδρύονται και λειτουργούν μέσα στο συγκεκριμένο έτος.Τρία από αυτά στο “ιστορικό κέντρο της Αθήνας”.

  Σήμερα τα καταστήματα GLOU αποτελούν εγγύηση για ποιότητα και στυλ κάθε άντρα, κάθε ηλικίας. Μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα και προσιτές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  ΚΑΡΟΛΟΥ 42 - Πάτρα
  2610621693
  6995083035
  Κτιριακές εγκαταστάσεις παντός τύπου -φωτισμοί κήπων
  Νυχτερινά κέντρα διασκέδασης - καφετέριες - πρατήρια υγρών καυσίμων -τράπεζες

  ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ:
  -Γενική τράπεζα Καλαμάτας
  -ΕΚΟ πρατήριο καυσίμων Ανδραβίδας Κυρίου Τσιλιμίγκρα
  -Κέντρα αισθητικής ΠΡΙΝΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
  -Κέντρα αισθητικής DVA Πατρών
  -Συγκρότημα 8 μεζονέτες Καστελόκαμπο Πατρών Παπαδημητρίου κατασκευαστική
  -Κέντρο διασκέδασης LIVE διπλοπενιές Πάτρας
  -ORIENT EXPRESS -καφέ RESTAURANT Ψηλά αλώνια Πατρών
  -Κέντρο μοκέτας κ ` χαλιών ΤΑΧΡΙΤΖΙΔΗ ΠΑΤΡΩΝ

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
  Δουλέυουμε και εκτός έδρας σε νομούς Αχαϊας-Αττικής- Αιτωλοακαρνανίας -Ιόνια νησιά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
  Μιαούλη 92 - Πάτρα
  2610331233
  6947692140
  Το Τεχνικό Γραφείο Κολόμβος Ιωάννης δραστηριοποιείται στη Πάτρα, στο τομέα των οικοδομικών επιχειρήσεων, καθώς και στα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, αναλαμβάνει τη μελέτη και επίβλεψη της οικοδομής, και εργασίες σχετικές με συστήματα θέρμανσης, ψύξης.

  Προτεραιότητά μας είναι η κατανόηση των αναγκών της αγοράς, με απώτερο σκοπό την προσφορά λύσεων για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και κτίρια, οι οποίες θα οδηγήσουν σε σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

  Η συνεργασία μας με επαγγελματίες του κλάδου, η τεχνογνωσία, τα ποιοτικά υλικά, η προσεκτική μελέτη των έργων που αναλαμβάνουμε έχει ως αποτέλεσμα τη προσεγμένη κατασκευή.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Κορίνθου 245 - Πάτρα
  2610270337
  6973305005
  ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Πρακτορείο Ασφαλειών Πάτρα

  Το πρακτορείο ασφαλειών “ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Πάτρα, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας ποιοτικές και οικονομικές ασφάλειες με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, το ασφαλιστικό πρακτορείο μας στην Πάτρα, σας παρέχει ασφάλειες υγείας, αυτοκινήτων, κατοικίας, επιχειρήσεων αλλά και οποιαδήποτε ασφάλεια επιθυμείτε.

  Επισκεφτείτε το πρακτορείο ασφαλειών μας στην Πάτρα ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική ασφάλεια, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα και στις απαιτήσεις σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ
  Λ. Γλαύκου 68 - Πάτρα
  2610522000
  Βλάχος Revoil
  Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πάτρα Αχαΐα - Βενζινάδικο

  1Υπ/μα: Λάπας, Αχαΐας Τηλ. 2693031771
  2 Υπ/μα: Λουσικά Αχαΐας Τηλ. 2693061213

  Το πρατήριο υγρών καυσίμων “Βλάχος Revoil” το οποίο βρίσκεται στην Πάτρα, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια και σας προσφέρει καύσιμα άριστης ποιότητας για κάθε είδους όχημα.

  Το εμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας καθώς και το πλύσιμο του βυτιοφόρου σας με δορυφόρο, ενώ στο βενζινάδικό μας λειτουργεί και λιπαντήριο. Επίσης, σε εμάς θα βρείτε και ελαστικά οχημάτων, μεταχειρισμένα και καινούρια σε οικονομικές τιμές.

  Πραγματοποιούμε διανομή πετρελαίου θέρμανσης στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα, ενώ διαθέτουμε και υγραέριο κίνησης.

  Τέλος, σε εμάς θα βρείτε και εξαιρετικής ποιότητας καυσόξυλα, κάρβουνα και pellet σε ανταγωνιστικές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΥΠΩΝ
  Πάροδος Θερμοπυλών 5 - Πάτρα
  6975907142
  6948520676
  Η Achaia Post δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής διανομής εντύπων, κουπονιών και δειγμάτων με και χωρίς όνομα παραλήπτη στην Πάτρα από το 2005 και αποτελεί την μεγαλύτερη ιδιωτική ταχυδρομική εταιρία στην Δυτική Ελλάδα στον τομέα του διαφημιστικού ταχυδρομείου.

  Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Citipost που κατέχει Γενική και Ειδική Άδεια από την Ε.Ε.Τ.Τ. που σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία, υποδομές και τεχνογνωσία που διαθέτει , της δίνει τη δυνατότητα να καταστεί «εναλλακτικό ταχυδρομείο».

  Αποστολή της είναι η ικανοποίηση του πελάτη διασφαλίζοντας πάντα τη σωστή και αξιόπιστη επαγγελματική σχέση.

  Η Achaia Post δύναται να επισκεφθεί νοικοκυριά άμεσα, αποτελεσματικά, ταχύτατα και φθηνά, μοιράζοντας κουπόνια, προσφορές, έντυπα, δείγματα, εφημερίδες.

  Οι μέθοδοι Door Drop της Achaia Post είναι ευέλικτοι, μετρήσιμοι, αποτελεσματικοί, διεισδυτικοί, άμεσοι, με μεγάλη πληθυσμιακή κάλυψη, χωρίς ανταγωνισμό και με μεγαλύτερη διάρκεια επαφής από κάθε άλλο τρόπο διαφήμισης.

  Αναλαμβάνουμε τη διανομή φυλλαδίων σε γραμματοκιβώτια πολυκατοικιών και μονοκατοικιών, τη διανομή πόρτα πόρτα σε διαμερίσματα εντός πολυκατοικίας, τη διανομή σε σταθερά σημεία (κεντρικές πλατείες, κεντρικοί δρόμοι), τη διανομή σε σχολεία και νηπιαγωγεία, τη διανομή σε παρμπρίζ αυτοκινήτων και τη διανομή σε επιχειρήσεις, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΣ
  Όθωνος Αμαλίας 84 - Πάτρα
  2610277889
  6974332586
  To γραφείο εκτελωνιστών αυτοκινήτων & εμπορευμάτων ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ εδρεύει στη Πάτρα, εξυπηρετώντας και τις γύρω περιοχές. Η εμπειρία και οι γνώσεις που έχουμε αποκτήσει στον χώρο θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας με τις διαδικασίες που απαιτούνται για εισαγωγές-εξαγωγές προϊόντων.

  Παροχή εκτελωνιστικών υπηρεσιών και τελωνειακής αντιπροσώπευσης με οργάνωση - συνέπεια - αξιοπιστία - οργάνωση.

  Παρέχουμε άμεσες λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας διαθέτοντας άριστη γνώση της εθνικής – κοινοτικής τελωνειακής νομοθεσίας.

  Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε υπεύθυνα, έντιμα και με συνέπεια τους εκτελωνισμούς των εμπορευμάτων σας,παντός είδους υπηρεσίες με το χαμηλότερο κόστος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΣ
  Μαυρομιχάλη 35 - Πάτρα
  6976732550,6947270455
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ
  Αγίου Ανδρέου 60 / Πάτρα ΤΚ.262 21
  Μαυρομιχάλη 35 / Πάτρα ΤΚ. 265 00

  Το Εκτελωνιστικό Γραφείο Χρυσικός, αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση τομέων εισαγωγών, εξαγωγών και μεταφορών εμπορευμάτων από την πόλη της Πάτρας.

  Η πολυετής εμπειρία και η απαράμιλλη υπευθυνότητα μας ώστε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας απρόσκοπτα.
  Toggle
 • Κατηγορία: SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
  Ακρωτηρίου 365 - Πάτρα
  2610523803
  6977545484
  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΟΡΥΛΛΑΣ
  Πώληση Ηλεκρικων Συσκευων Πατρα-Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών Πάτρα - Ηλεκτρολογικό Υλικό Πάτρα
  Εξειδικευμένο Service όλων των ηλεκτρικών συσκευών - ΕξουσιοδοτημενοService Singer Juro Pro Πάτρα

  Στο κατάστημά μας “ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΟΡΥΛΛΑΣ” το οποίο βρίσκεται στην Πάτρα, μπορείτε καθημερινά να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ηλεκτρικές συσκευές, μικροσυσκευές καθώς και ηλεκτρολογικό υλικό σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκευές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, ηλεκτρολογικό υλικό όπως λάμπες, φωτιστικά κ.α. καθώς και ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών.

  Επίσης, το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει το service και την επισκευή ηλεκτρικών συσκευών και μικροσυσκευών. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την άψογη επισκευή των ηλεκτρικών συσκευών και μικροσυσκευών σας.

  Επισκεφτείτε το κατάστημά μας στην Πάτρα και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε στην τιμή που το θέλετε.

  Service Επισκευές Συντήρηση Ηλεκτρικών Συσκευών Πάτρα, Επισκευές Μικροσυσκευών Πάτρα, Ανταλλακτικά Ηλεκτρικών Συσκευών Πάτρα, Πώληση Ηλεκτρικών Συσκευών Πάτρα, Ηλεκτρολογικό Υλικό Πάτρα, Φωτιστικά Πάτρα, Λάμπες Πάτρα,Τηλεχειριστήρια Πάτρα, Διακόπτες Πάτρα, Εξειδικευμένο Service όλων των ηλεκτρικών συσκευών Πάτρα, ΕξουσιοδοτημενοService Singer Juro Pro Πάτρα,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ταλλού 4 - Ζαρουχλέικα - Πάτρα
  6955770172
  Φραντζής Δημήτρης
  Κατασκευές Αλουμινίου & Σιδήρου Πάτρα

  Η επιχείρησή μας “Φραντζής Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Πάτρα.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει κάθε είδους αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές όπως κουφώματα αλουμινίου, πέργκολες αλουμινίου, σίτες, ρολά, μεταλλικές κατασκευές, κάγκελα, μεταλλικές σκάλες, θωρακισμένες πόρτες και οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε.

  Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών σε όλη την Πάτρα, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την σωστή και άμεση ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας επιθυμείτε.

  Παράλληλα δημιουργούμε διαχωριστικά - προστατευτικά γραφείων τα οποία αποτελούν ιδανική λύση για επιχειρήσεις που έρχονται καθημερινά σε επαφή με αρκετούς πελάτες.

  Στόχος μας είναι πάντα η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάτρα.

  Κατασκευές Αλουμινίου Πάτρα, Κατασκευές Σιδήρου Πάτρα, Αλουμινοκατασκευές Πάτρα, Θωρακισμένες Πόρτες Πάτρα, Κουφώματα Αλουμινίου Πάτρα, Αλουμινοκατασκευές Πάτρα, Πέργκολες Πάτρα, Κάγκελα Πάτρα, Σκάλες Πάτρα, Σιδηροκατασκευες Πάτρα, Αυλόπορτες Πάτρα, Προστατευτικά - Διαχωριστικά Γραφείων Πάτρα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
  Ηλείας 182, Οβρυά - Πάτρα
  6978192421
  Η εταιρεία T5 – GLASS ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ βρίσκεται στην πόλη της Πάτρας επί της οδού Ηλείας 182 κάτω Οβριά σε ένα σύγχρονο εξελιγμένο χώρο με μηχανήματα κατάλληλα να υλοποιήσουν οποιαδήποτε ειδική κατασκευή γύρω από το γυαλί.

  Ο κος Τσεκούρας Κων/νος με μία μακρόχρονη πορεία στον χώρο του γυαλιού και το άρτια εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο προσωπικό του βρίσκεται εδώ για να υλοποιήσει κάθε σας ανάγκη από γυάλινες κατασκευές σε κτήρια, καταστήματα, ξενοδοχειακές μονάδες, βίλες και κατοικίες με υλικά ποιότητας.

  Παρέχουμε δωρεάν μελέτη του χώρου σας και προτείνουμε λύσεις από γυαλί και κρύσταλλο για μια πολυτελή διακόσμηση του χώρου σας.

  Τέλος αναλαμβάνουμε αντικατάσταση τζαμιών όλο το 24ωρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
  ΕΠ. Οδος Καμαρών - Πιπίτσας, Καμάρες - Αχαΐας
  2691074288
  6973388556
  Η επιχείρηση"METALTECH" του Ιωάννη Κυρίτσηδραστηριοποιείται από το 2006 στο χώρο των αλουμινοκατασκευών, μεταλλικών κατασκευών και κατασκευών αλουμινίου παντός τύπου στο νομό Αχαϊας

  Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τα άριστα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε,δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις προσδοκίες των πελατών μας

  Παρέχουμε ένα ασφαλές αποτέλεσμα ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες καθώς είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες κουφωμάτωνETEM.

  Οι υπηρεσίες μας:

  αλουμινοκατασκευες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  κατασκευες αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  κουφωματα αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  συστηματα αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  κουφωματα εξοικονομω αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  πορτες ρολα αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  αλουμινια αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  μεταλλικες κατασκευες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  καγκελα αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  καγκελα αλουμινιου αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  στεγαστρα αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  γκαραζοπορτες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο
  ειδικες μεταλλικες κατασκευες αχαια,καλαβρυτα, πατρα αχαιας, αιγιο

  Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2691074288 και 697.338.8556 και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  Με εκτίμηση,ΙωάννηςΚυρίτσης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Μαιζώνος 13, Κέντρο - Πάτρα
  2610422621
  6981052392
  ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ – ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΠΑΤΡΑ – ΔΙΑΙΤΑ ΠΑΤΡΑ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΤΡΑ – ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΤΡΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΑΤΡΑ – ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΤΡΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΠΑΤΡΑ – ΚΙΝΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ - 6981052392

  Ο Κιντής Σπυρίδων, με έδρα την Πάτρα, είναι πτυχιούχος διαιτολόγος - διατροφολόγος του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος (ΑΤΕΙ) Κρήτης - παράρτημα Σητείας.

  Έχει κάνει την πρακτική του άσκηση στο Κέντρο Υγείας Σητείας. Έχει δουλέψει σαν διαιτολόγος - διατροφολόγος στο πρόγραμμα 'Βοήθεια στο Σπίτι στο Δήμο Δύμης, στην Κάτω Αχαΐα για 5 μήνες (24/09/2012 - 23/02/2013).

  Έχει δουλέψει σαν διαιτολόγος - διατροφολόγος στην επιχείρηση KALLISTO SPA στο Αίγιο, για 4 μήνες (28/04/2014 - 05/08/2014).

  Είναι υπεύθυνος διαιτολόγος - διατροφολόγος στην ακαδημία της ομάδας μπάσκετ της Παναχαϊκής. Επίσης, είναι εξωτερικός συνεργάτης στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ Θεραπευτήριο - Γενική Κλινική Πατρών, σαν διαιτολόγος - διατροφολόγος, από το Δεκέμβριο του 2015 έως σήμερα.

  Υπηρεσίες
  Με το λιπομετρητή - αναλυτή σύστασης σώματος της TANITA MC 780, γίνονται ακριβείς μετρήσεις (λιπώδης μάζα, μυϊκή μάζα, μέτρηση συνολικών υγρών σώματος, διαχωρισμός ενδοκυττάριου και εξωκυττάριου υγρού, κατακράτηση υγρών).

  Σε συνδυασμό με τις ανθρωπομετρικές μετρήσεις (περίμετρος μέσης, ισχίων, κοιλίας κ.ά.), γίνεται σχεδιασμός 15νθήμερου εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής για: παχυσαρκία, υγιεινή διατροφή, διατροφικές διαταραχές και παθολογικές καταστάσεις.

  Επίσης, γίνεται σχεδιασμός 15νθήμερου εξατομικευμένου προγράμματος για εγκυμοσύνη - θηλασμό, παιδιά - εφήβους, αθλητές και παρέχεται παρακολούθηση της πορείας και της προόδου κάθε ασθενούς.

  *** Tο γραφείο λειτουργεί μέσω συγχρηματοδότησης ΕΣΠΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα - Επιχειρηματικότητα - Καινοτομία ΕΣΠΑ 2014-2020)
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  Σπύρου Τζιλιάνου 19 - Πάτρα
  6944389872
  Υδραυλικός Τσιχλιάς Χρήστος
  Υδραυλικός Πάτρα - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Πάτρα

  Ο υδραυλικός “Τσιχλιάς Χρήστος” βρίσκεται στην Πάτρα και αναλαμβάνει υδραυλικές εγκαταστάσεις και παντός είδους υδραυλικές εργασίες στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές.

  Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Πάτρα και έχοντας ανταπεξέλθει σε κάθε είδους υδραυλική βλάβη, ο υδραυλικός και η έμπειρη ομάδα του, μπορούν να αναλάβουν υδραυλικές εγκαταστάσεις κάθε είδους, υγραέριο θέρμανσης, ηλιακά συστήματα και πολλές ακόμα εργασίες.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στις υδραυλικές εγκαταστάσεις στην Πάτρα, ο υδραυλικός μπορεί να δώσει λύσεις σε κάθε εργασία που αφορά την ύδρευση, θέρμανση, καλοριφέρ, ηλιακούς θερμοσίφωνες και αντλίες θερμότητας.

  Εμπιστευτείτε τους από την πιό μικρή έως και την πιο μεγάλη και πολύπλοκη υδραυλική εγκατάσταση και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Παράλληλα, αναλαμβάνουν και την ανακαίνιση υδραυλικών εγκαταστάσεων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Πάτρα.

  Εάν ψάχνετε υδραυλικό στην Πάτρα τότε ένα είναι το όνομα “Τσιχλιάς Χρήστος”. Είναι κοντά σας όλο το 24ωρο εξυπηρετώντας όλη την Πάτρα.

  Υδραυλικός Πάτρα, Υδραυλικός Τσιχλιάς Χρήστος, Υγραέριο Θέρμανσης Πάτρα, Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Πάτρα, Ηλιακά Συστήματα Πάτρα, Υδραυλικές Εργασίες Πάτρα, Υδραυλικές Βλάβες Πάτρα, Υδραυλικοί Πάτρα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ
  Λεωφ. Γεωρ. Παπανδρέου 63 - Πάτρα
  2614012124
  6984822128
  Wish Wash Σταυριανός
  Πλυντήριο Αυτοκινήτων Πάτρα

  Το πλυντήριο αυτοκινήτων “Wish Wash Σταυριανός” το οποίο βρίσκεται στην Πάτρα, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια και αναλαμβάνει το πλύσιμο αυτοκινήτων στο χέρι καθώς και υπηρεσίες περιποίησης οχημάτων σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να αναλάβει το πλύσιμο του οχήματός σας, το γυάλισμα αυτοκινήτων, το κέρωμα αυτοκινήτων καθώς και τον βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτων.

  Ακόμα, στο πλυντήριο αυτοκινήτων μας στην Πάτρα, θα βρείτε λιπαντικά οχημάτων, παραφλού και αξεσουάρ αυτοκινήτων σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Επισκεφτείτε το πλυντήριο αυτοκινήτων στην Πάτρα και το ευγενικό προσωπικό μας θα φροντίσει για την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.

  Πλυντήριο Αυτοκινήτων Πάτρα, Πλύσιμο Αυτοκινήτων στο Χέρι Πάτρα, Γυάλισμα Αυτοκινήτων Πάτρα, Κέρωμα Αυτοκινήτων Πάτρα, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτων Πάτρα,
  Πλυντήρια Αυτοκινήτων Πάτρα, Πλυντήρια Οχημάτων Πάτρα, Πλύσιμο Μοτοσυκλετών Πάτρα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ – ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ
  Μπιζανίου 18 - Πάτρα
  2610432144
  6948235637
  Υαλεμπορική Πατρών
  Τζάμια Κρύσταλλα Πάτρα - Καθρέπτες Πάτρα

  Η επιχείρησή μας “Υαλεμπορική Πατρών Σουλελές Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια σε ότι έχει σχέση με κατασκευές σε τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες, προσφέροντας έργα υψηλής αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάτρα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στα τζάμια και τα κρύσταλλα και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Πάτρα, μπορούμε να αναλάβουμε και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευή που σκέφτεστε για τον χώρο σας.

  Διαθέτουμε τζάμια, κρύσταλλα, καθρέπτες, διπλα θερμοηχομονωτικά τζάμια, φυσαρμόνικες, πόρτες security και ότι άλλο επιθυμείτε.

  Για οποιαδήποτε κατασκευή και αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάτρα.

  Τζάμια Πάτρα, Κρύσταλλα Πάτρα, Καθρέπτες Πάτρα, Θερμοηχομονωτικά Τζάμια Πάτρα, Φυσαρμόνικες Πάτρα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χαλανδρίτσα - Πάτρα
  26510521352
  6974499072
  Λαζανάς Ανδρέας
  Μονώσεις Κτιρίων Χαλανδρίτσα Πάτρα - Στεγανοποιήσεις Ταρατσών Πάτρα - Οικοδομικές Εργασίες

  Ο εργολάβος οικοδομών “Λαζανάς Ανδρέας” δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια με οικοδομικές εργασίες, ανακαινίσεις κτιρίων, αναπαλαιώσεις κτιρίων και με μονώσεις κτιρίων σε όλη την Πάτρα.

  Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας και είναι έτοιμο να καλύψει κάθε ανάγκη επισκευής και αποκατάστασης κτιρίων, σπιτιών και επιχειρήσεων στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της οικοδομής, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή ή την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου από την αρχή έως και την παράδοση του έργου “Με το κλειδί στο χέρι”.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις κτιρίων, αναπαλαιώσεις κτιρίων, ελαιοχρωματισμούς κτιρίων, μονώσεις κτιρίων, στεγανοποιήσεις ταρατσών, οικοδομικές εργασίες, θερμοπροσόψεις, θερμομονώσεις, κατασκευές με γυψοσανίδες, πλακοστρώσεις, τοποθετήσεις πλακιδίων και μαρμάρων και κάθε οικοδομική εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Πάτρα.

  Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε μαζί, να βρούμε λύση και να υλοποιήσουμε κάθε πρόβλημα σπιτιού που σας απασχολεί αλλά και να σας προτείνουμε μοναδικές λύσεις για την ανακαίνιση του κτιρίου σας.

  Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάτρα.

  Εργολάβος Οικοδομών Πάτρα, Ανακαινίσεις Κτιρίων Πάτρα, Αναπαλαιώσεις Κτιρίων Πάτρα, Ελαιοχρωματισμοί Κτιρίων Πάτρα, Μονώσεις Κτιρίων Πάτρα, Στεγανοποιήσεις Ταρατσών Πάτρα, Θερμοπροσόψεις Πάτρα, Θερμομονώσεις Πάτρα, Κατασκευές με Γυψοσανίδες Πάτρα, Οικοδομικές εργασίες Πάτρα, Σοβατίσματα Πάτρα, Πλακοστρώσεις Πάτρα, Τοποθετήσεις Μαρμάρων Πάτρα, Τοποθετήσεις Πλακιδίων Πάτρα,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Φεραίου Ρήγα 75 & Αγίου Νικολάου Κέντρο - Πάτρα
  6974316370
  Χριστοπούλου Φωτεινή
  Ασφαλιστικό Γραφείο Πάτρα - Axa Ασφαλιστική

  Το ασφαλιστικό γραφείο μας “Χριστοπούλου Φωτεινή” το οποίο βρίσκεται στην Πάτρα, συνεργαζόμενο με την ασφαλιστική εταιρεία Axa, σας προσφέρει οικονομικές ασφάλειες σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

  Πιο συγκεκριμένα το ασφαλιστικό γραφείο μας στην Πάτρα, σας προσφέρει ασφάλειες ζωής, αυτοκινήτων, υγείας, νοσοκομειακή περίθαλψη, ασφάλειες σεισμού, εισοδήματος, συνταξιοδοτικά προγράμματα και οποιαδήποτε ασφάλεια επιθυμείτε.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάεθσή σας για να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την ιδανική ασφάλεια σύμφωνα με τις ανάγκες σας και την οικονομική δυνατότητά σας.

  Για οποιαδήποτε ασφάλεια και αν χρειάζεστε, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το ασφαλιστικό γραφείο μας στην Πάτρα. Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να στεκόμαστε δίπλα στις ανάγκες του κάθε πελάτη και να του προτείνουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις.

  Ασφάλειες Πάτρα, Ασφαλιστικό Γραφείο Πάτρα, Ασφάλειες Ζωής Πάτρα, Ασφάλειες Αυτοκινήτων Πάτρα, Ασφάλειες Υγείας Πάτρα, Νοσοκομειακή Περίθαλψη Πάτρα, Ασφάλειες Σεισμού Πάτρα, Εισοδήματος Πάτρα, Συνταξιοδοτικά Προγράμματα Πάτρα,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Αποστόλου Ανδρέα 24, Κάτω Αχαία - Αχαΐας
  2693025855
  6976778258
  Το ασφαλιστικό γραφείο μας “Τσουκάρη Μαρκέλα Μαρία” στην Κάτω Αχαΐα, δραστηριοποιείται από το 2017 με την ασφάλιση της περιουσίας και της υγείας σας τόσο την δική σας όσο και των αγαπημένων προσώπων σας.

  Οι έμπειροι ασφαλιστές του ασφαλιστικού μας γραφείου, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουν τις ανάγκες σας και να σας προτείνουν την ιδανική ασφάλεια.

  Αναλαμβάνουμε ασφάλειες αυτοκινήτων, ζωής, υγείας, πυρός, ενυπόθηκα δάνεια, συνταξιοδοτικά προγράμματα, αστική ευθύνη, νομική προστασία ενστόλων και πολλές ακόμα υπηρεσίες.

  Έχοντας ως κύριο στόχο την σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, το ασφαλιστικό γραφείο μας, είναι δίπλα σας και πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε την ασφάλεια που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

  Επισκεφτείτε το ασφαλιστικό γραφείο μας στην Κάτω Αχαΐα για άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε ασφάλειες.

  Ασφαλιστικό Γραφείο Κάτω Αχαΐα, Ασφαλιστές Κάτω Αχαΐα, Ασφάλειες Αυτοκινήτων Κάτω Αχαΐα, Ασφάλειες Ζωής Κάτω Αχαΐα, Ασφάλειες Υγείας Κάτω Αχαΐα, Ασφάλειες Ακινήτων Κάτω Αχαΐα, Ασφάλειες Πυρός Κάτω Αχαΐα, Ενυπόθηκα Δάνεια Κάτω Αχαΐα, Συνταξιοδοτικά Προγράμματα Κάτω Αχαΐα, Αστική Ευθύνη Κάτω Αχαΐα, Νομική Προστασία Ενστόλων Κάτω Αχαΐα,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  Μπουκαούρη 29 - Πάτρα
  2610274267
  6947179680
  Τα αρχαιότερα χαμάμ στην Ελλάδα
  από το 1400 μ.χ

  Τα χαμάμ μας λειτουργούν ανελλιπώς από το 1934 μέχρι και σήμερα. Το χαμάμ της Πάτρας αποτελεί οικογενειακή παράδοση, βρισκόταν υπό την διεύθυνση του Μεντζέλου Δημητρίου ενώ παραμένει στα χέρια της οικογένειας για όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα.

  Το χαμάμ σας οδηγεί σε ένα ταξίδι εμπειρίων και σας προσκαλεί να απολαύσετε το προνόμιο για μια απαλή επιδερμίδα και ένα ήρεμο και χαλαρό μυαλό !

  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΜΑΜ

  Το χαμάμ προσφέρει υγεία & ευεξία στον ανθρώπινο οργανισμό. Επιβάλλεται σε όλες τις ηλικίες και είναι πολύ αποτελεσματικό για δισκοπάθεια, απαλλαγή από άλατα, αρθριτικά, ρευματισμούς, αποβολή τοξίνων.
  Επίσης με το Χαμαμ το κορμί σκληραγωγείται.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Ακτή Δυμαίων 25Α & Σκαγιοπουλείου - Πάτρα
  2610362400
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non consectetur ligula. Ut volutpat, orci at accumsan vehicula, arcu risus eleifend enim, quis mollis nibh justo id elit. Aliquam at egestas ante, eu facilisis felis. Fusce commodo, lorem ac molestie lobortis, mauris justo semper magna, vel eleifend dolor nibh a nulla. Morbi ultrices gravida fermentum. Fusce dapibus porta orci eget euismod. Nulla maximus, nunc sit amet faucibus tempor, felis diam faucibus enim, nec porta arcu mi cursus enim. Duis et bibendum ligula.

  Etiam a risus in odio lobortis ullamcorper. Curabitur venenatis, nibh a blandit semper, mi augue luctus tellus, sit amet pulvinar nulla erat nec nisl. Proin rhoncus felis vitae tellus commodo pulvinar. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse in dui sagittis, semper mauris aliquam, luctus lectus. Nam id metus fermentum elit vehicula congue. Vivamus auctor posuere tincidunt. Curabitur tempor laoreet fermentum. Nulla aliquam sit amet metus ac malesuada. Etiam blandit ultrices magna, sit amet molestie ante mattis in. Praesent cursus porta ligula, at fermentum enim pellentesque ac. Morbi mollis molestie imperdiet. Nulla mattis eu tellus in condimentum.

  Curabitur vitae dui eu dolor laoreet placerat. Suspendisse viverra est finibus augue pretium, sed cursus ante viverra. Mauris sit amet sapien ultricies, pellentesque justo eu, pulvinar nunc. Proin nunc libero, placerat id nibh id, commodo congue magna. Maecenas molestie ex et enim iaculis, vel tempor ipsum efficitur. Donec euismod libero non lectus posuere, sit amet luctus justo convallis. Ut quis ex vitae dolor ullamcorper porttitor sit amet vitae dui. Donec commodo vel ligula ut commodo. Mauris congue nisi urna, ac interdum erat commodo in.

  Mauris ut diam semper, auctor orci sed, egestas quam. Praesent tempus non neque quis rhoncus. Cras viverra tempor ante in volutpat. Aliquam id tortor nisl. Pellentesque interdum consectetur elementum. Nulla vel lacus tortor. Ut ac venenatis leo. Suspendisse purus dolor, blandit ac dolor at, luctus molestie ante. Phasellus dictum id velit at vehicula. Cras odio erat, mattis nec justo non, dictum vestibulum quam. Vestibulum feugiat luctus vestibulum. Nullam id iaculis neque. Praesent sed neque egestas, egestas ante nec, imperdiet lacus. Curabitur ut sapien ex. Mauris convallis eros sed vehicula dictum. Morbi in nibh eu magna fermentum placerat.

  Aenean pellentesque ac justo non fermentum. Cras et erat et mi rhoncus ultrices. Curabitur efficitur viverra nulla at venenatis. Nulla sed arcu orci. Vestibulum ipsum nulla, consectetur id sodales sit amet, mollis eget velit. Etiam elementum nibh ac odio dapibus, at sollicitudin magna mattis. Sed bibendum odio at mi blandit posuere. Nam non odio purus. Nullam vitae orci congue, egestas arcu id, eleifend felis.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
  Καλαβρύτων 24 - 26 (έναντι νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα) - Πάτρα
  2613016731
  6947126055
  Καλωσήρθατε !

  Το Κέντρο Εργοθεραπέιας Σακογιάννη Ράνια είναι ένα πρότυπο θεραπευτικό - δημιουργικό πλαίσιο για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, που εξειδικεύεται στη λογοθεραπεία και την εργοθεραπεία και έχει την έδρα του την Πάτρα.

  Μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον, στον οργανωμένο χώρο μας στη Πάτρα, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες, με σκοπό την κάλυψη αναγκών όλων των ηλικιακών ομάδων.

  Με σεβασμό προς την ιδιαιτερότητα και την προσωπικότητα του ατόμου, διαμορφώνονται παρεμβατικές θεραπευτικές συνεδρίες λογοθεραπείας και εργοθεραπείας, με γνώμονα τις ικανότητες, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις, στοχεύοντας στην επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος.

  Μέσω σύγχρονης τεχνογνωσίας, αξιολογητικών εργαλείων, πιστοποιημένων θεραπευτικών μεθόδων και εμπειρίας, δημιουργούμε ένα πρόγραμμα πρόληψης, διάγνωσης, αξιολόγησης και αντιμετώπισης σε όλο το φάσμα των εκπαιδευτικών αναγκών, της συμβουλευτικής υποστήριξης και της προσωπικής εξέλιξης.

  Οι θεραπευτικές συνεδρίες λογοθεραπείας και εργοθεραπείας είναι σχεδιασμένες εξολοκλήρου, με βάση την ατομικότητα, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα ένταξης σε θεραπευτικές ομάδες στο πλαίσιο της αλληλεπίδρασης και κοινωνικοποίησης.

  Σας περιμένουμε στον χώρο μας στη Πάτρα, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με σεβασμό και επαγγελματισμό.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Σκύρου 84 - Πάτρα
  6947930339
  24 ωρες υδραυλικος Πάτρα Αχαϊα- 6947930339 – Δημητρακόπουλος Κώστας
  Υδρευση - Θερμανση - Φυσικο Αεριο - Εγκαταστασεις - Βλαβες - Συντηρησεις - Επισκευες

  αδειουχος υδραυλικος Πατρα, Αχαϊα
  θερμουδραυλικος Πάτρα, Αχαϊα,
  εγκατασταση φυσικου αεριου Πάτρα, Αχαϊα
  εγκατασταση θερμανσης Πάτρα, Αχαϊα

  Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των υδραυλικών και θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων με έδρα μου την πόλη της Πάτρας, αναλαμβάνω και παραδίδω έργα σε όλο το νομό Αχαϊας.

  Αναλαμβάνω παντός είδους υδραυλικές εργασίες, μελέτες και εγκαταστάσεις θέρμανσης και κλιματισμού καθώς και εγκατάσταση - συντήρηση φυσικού αερίου.

  Η εμπειρία χρόνων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, με έμαθε να εκμεταλλεύομαι τις γνώσεις μου ώστε να προτείνω ιδέες και λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη, πάντοτε στις καλύτερες τιμές.

  Η άριστη τεχνογνωσία που έχω, η συνέπεια παράδοσης έργου σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε εργασία που παραδίδω, είναι η συνταγή της επιτυχίας μου και οι λόγοι που με εμπιστεύονται οι πελάτες μου.

  Υδραυλικές εργασίες:
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ύδρευσης, Εγκαταστάσεις
  πυρόσβεσης, Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής,
  Ηλιακών Θερμοσιφώνων, Ανακαινίσεις μπάνιων - κουζίνας.

  Εργασίες θέρμανσης:
  Μελέτες Θέρμανσης, Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης, Εγκαταστάσεις
  Καλοριφέρ, Εφαρμογές Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης, Εγκαταστάσεις Κλιματισμού,
  Συντηρήσεις και Επισκευές.

  Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου:
  Εγκαταστάσεις, Συντηρήσεις και Επισκευές.

  Στόχος μου όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσαρμόζω τις υπηρεσίες μου, στις εξειδικευμένες ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας ποιότητα και προσιτές τιμές.

  πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6947.930.339.

  Με εκτίμηση: Δημητρακόπουλος Κωνσταντίνος.

  εγκατασταση θερμανσης Πάτρα, εγκατασταση θερμανσης Αχαϊα,
  εγκατασταση υδρευσης Πάτρα, εγκατασταση υδρευσης Αχαϊα,
  ενδοδαπεδια θερμανση Πάτρα, ενδοδαπεδια θερμανση Αχαϊα,
  υδραυλικα Πάτρα, υδραυλικα Αχαϊα,
  εγκατασταση φυσικου αεριου Πάτρα, εγκατασταση φυσικου αεριου Αχαϊα,
  υδραυλικος Πάτρα, υδραυλικος Αχαϊα,
  θερμουδραυλικος Πάτρα, θερμουδραυλικος Αχαϊα,
  ανακαινίσεις μπανιου Πάτρα, ανακαινίσεις μπάνιου Αχαϊα
  Toggle
προηγούμενη 1 από 25 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ