noscript image for google
 • Κατηγορία: E-SHOP
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 269 - Νέα Ιωνία
  2102723936
  6944529649
  www.freerider.gr : Χιονοδρομία – Ορειβασία - Camping

  Η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία κ την αγάπη μας για την ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ, μας ωθούν εδώ και πολλά χρόνια να αναζητούμε και να επιλέγουμε για τον χειμερινό σας εξοπλισμό, διακεκριμένα προϊόντα με άριστη αναλογία κόστους – ποιότητας.

  Στόχος μας είναι να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας, ικανοποιώντας όλα τα στάδια ενασχόλησης με το άθλημα, από τον αρχάριο έως τον πιο έμπειρο χιονοδρόμο, με γνώμονα πάντα το συνδυασμό της απόλαυσης με την σιγουριά και την ασφάλεια στο βουνό, αλλά και την εξέλιξή σας στο ski ή στο snowboard.

  Η αγάπη μας για το βουνό κ τη φύση όμως δεν περιορίζεται στη χιονοδρομία αλλά επεκτείνεται σε όλες τις συγγενείς δραστηριότητες. Έτσι στην εταιρεία μας θα βρείτε πλήρη κ εγγυημένο εξοπλισμό σε ό,τι αφορά τις ανάγκες σας για την ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ, το trail running (τρέξιμο βουνού), την αναρρίχηση, την πεζοπορία.

  Τέλος ο τομέας του CAMPING αποτελεί για μας ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Η εταιρεία μας έχει να επιδείξει μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων ικανή να καλύψει όλες τις εξοπλιστικές ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών, πάντα με γνώμονα την άνεση και την απόλυτη ασφάλεια.

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια ολοκληρωμένη συλλογή για τις χειμερινές ή θερινές σας εξορμήσεις, για εσάς αλλά και για ολόκληρη την οικογένεια. Η φιλική εξυπηρέτηση και η τεχνογνωσία μας είναι πάντα στη διάθεσης σας, για να επιλέξετε τον καταλληλότερο εξοπλισμό για το αγαπημένο σας άθλημα ή δραστηριότητα.

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με e-mail είτε τηλεφωνικά για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε…

  Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά, να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα αγαπημένα μας χόμπι.

  Το κατάστημα μας βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλείου 269 στην Ν. Ιωνία εντός του Εμπορικού Κέντρου Ionia Center (Ισόγειο).

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας λειτουργεί υπόγειο parking δωρεάν εισόδου διάρκειας μιας ώρας .

  Είσοδος γκαράζ από οδό Ελπίδος...
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ
  ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ 17 - Λιβαδειά
  2261080080
  6984755636, 6936703337
  ΠΙΕΤΡΙΝΑ - ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε υπέροχα είδη γάμου που σίγουρα θα καλύψουν τις επιθυμίες σας για αυτή την υπέροχη στιγμή της ζωής σας!

  - Είδη γάμου Καστοριά

  - Είδη γάμου Βάπτισης

  - Νυφικά

  Περάστε από το κατάστημα μας για να κάνετε την πρόβα νυφικού σας!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 13 - Σερρών
  2321026153
  ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1985 Οι Α. και Γ. Γλου ξεκινούν την δραστηριότητά τους στον χώρο εμπορίας ενδυμάτων και αθλητικών ειδών βασιζόμενοι στην πολυετή οικογενειακή εμπειρία του ιδρυτή του ομίλου Δημήτρη Γλου .Η έναρξη της επιτυχημένης αυτής δραστηριότητας σηματοδοτείται από την λειτουργία του πρώτου καταστήματος GLOU στον Πειραιά. ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1992 Χρονιά ορόσημο για την εξέλιξη του ομίλου .Επτά νέα καταστήματα GLOU ιδρύονται και λειτουργουν μέσα στο συγκεκριμένο έτος.Τρία από αυτά στο "ιστορικό κέντρο της Αθήνας."

  Τα καταστήματα GLOU αποτελούν εγγύηση για ποιότητα και στυλ κάθε άντρα, κάθε ηλικίας. Μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα και προσιτές τιμές. Επισκεφτείτε το κατάστημα μας στις Σέρρες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  ΕΙΚΟΣΤΗΣ ΟΓΔΟΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Πυργος
  2621037063
  ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1985 Οι Α . και Γ. Γλου ξεκινούν την δραστηριότητά τους στο χώρο εμπορίας ενδυμάτων και αθλητικών ειδών βασιζόμενοι στην πολυετή οικογενειακή εμπειρία του ιδρυτή του ομίλου Δημήτρη Γλου .Η έναρξη της επιτυχημένης αυτής δραστηριότητας σηματοδοτείται από την λειτουργία του πρώτου καταστήματος GLOU στον Πειραιά . ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1992 Χρονιά ορόσημο για την εξέλιξη του ομίλου . Επτά νέα καταστήματα GLOU ιδρύονται και λειτουργούν μέσα στο συγκεκριμένο έτος. Τρία από αυτά στο “ιστορικό κέντρο της Αθήνας”..

  Σήμερα η GLOU αποτελεί έναν ιδιαιτέρως γνωστό όμιλο στον χώρο της ανδρικής ένδυσης, με ποιοτικά ρούχα σε οικονομικές τιμές. ΕΙΚΟΣΤΗΣ ΟΓΔΟΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΠΥΡΓΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 35 - Μαρούσι
  2106300156
  ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1985 Οι Α . και Γ. Γλου ξεκινούν την δραστηριότητά τους στο χώρο εμπορίας ενδυμάτων και αθλητικών ειδών βασιζόμενοι στην πολυετή οικογενειακή εμπειρία του ιδρυτή του ομίλου Δημήτρη Γλου .Η έναρξη της επιτυχημένης αυτής δραστηριότητας σηματοδοτείται από την λειτουργία του πρώτου καταστήματος GLOU στον Πειραιά .

  ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1992 Χρονιά ορόσημο για την εξέλιξη του ομίλου . Επτά νέα καταστήματα GLOU ιδρύονται και λειτουργούν μέσα στο συγκεκριμένο έτος. Τρία από αυτά στο “ιστορικό κέντρο της Αθήνας”..

  Σήμερα η GLOU αποτελεί έναν ιδιαιτέρως γνωστό όμιλο στον χώρο της ανδρικής ένδυσης, με ποιοτικά ρούχα σε οικονομικές τιμές.ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 35, ΜΑΡΟΥΣΙ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 62Β - Πειραιάς
  2104119104
  ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1985
  Οι Α . και Γ. Γλου ξεκινούν την δραστηριότητά τους στο χώρο εμπορίας ενδυμάτων και αθλητικών ειδών βασιζόμενοι στην πολυετή οικογενειακή εμπειρία του ιδρυτή του ομίλου Δημήτρη Γλου .Η έναρξη της επιτυχημένης αυτής δραστηριότητας σηματοδοτείται από την λειτουργία του πρώτου καταστήματος GLOU στον Πειραιά .

  ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1992
  Χρονιά ορόσημο για την εξέλιξη του ομίλου . Επτά νέα καταστήματα GLOU ιδρύονται και λειτουργούν μέσα στο συγκεκριμένο έτος. Τρία από αυτά στο “ιστορικό κέντρο της Αθήνας”..

  Σήμερα η GLOU αποτελεί έναν ιδιαιτέρως γνωστό όμιλο στον χώρο της ανδρικής ένδυσης, με ποιοτικά ρούχα σε οικονομικές τιμές. Επισκεφτείτε το κατάστημα μας στον Πειραιά στην οδό ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 62Β.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  ΜΑΙΖΩΝΟΣ 119 - Πάτρα
  2610623623
  ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1985
  Οι Α . και Γ. Γλου ξεκινούν την δραστηριότητά τους στο χώρο εμπορίας ενδυμάτων και αθλητικών ειδών βασιζόμενοι στην πολυετή οικογενειακή εμπειρία του ιδρυτή του ομίλου Δημήτρη Γλου .Η έναρξη της επιτυχημένης αυτής δραστηριότητας σηματοδοτείται από την λειτουργία του πρώτου καταστήματος GLOU στον Πειραιά .

  ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1992
  Χρονιά ορόσημο για την εξέληξη του ομίλου . Επτά νέα καταστήματα GLOU ιδρύονται και λειτουργούν μέσα στο συγκεκριμένο έτος.Τρία από αυτά στο “ιστορικό κέντρο της Αθήνας”.

  Σήμερα τα καταστήματα GLOU αποτελούν εγγύηση για ποιότητα και στυλ κάθε άντρα, κάθε ηλικίας. Μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα και προσιτές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  ΠΑΡΟΙΚΙΑ - Πάρος
  2284021917
  6946444001
  Γυναικεία ενδύματα ''ΜΑΤΑ" στην Παροικιά της Πάρου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 14 ΚΑΙ ΤΙΜΟΘΕΟΥ - Βύρωνας
  2107644488
  6944356275
  Prive Collection

  Γυναικεία ρούχα Βύρωνα Αττικής

  Γυναικείες Μπλούζες ,παντελόνια , φούστες , πουκάμισα , ζακέτες Βύρωνα

  Βιοτεχνια Ενδυμάτων Βύρωνα Αττικής

  Το κατάστημα Prive Collection (που βρίσκεται Κορδελιού 14 & Τιμοθέου, 16231, Βύρωνα) με την εμπειρία 17 ετών βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη. Ένας όμορφος χώρος φτιαγμένος με πολύ αγάπη και εμείς γεμάτοι όρεξη, να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, 17 χρόνια τώρα και συνεχίζουμε με πολύ χαρά να επιλέγουμε ότι καλύτερο για σας . Η ποιότητα, τα μοναδικά σχέδια και οι προσιτές τιμές είναι στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν.

  Σε εμάς μπορείτε να βρείτε γυναικεία ρούχα , για κάθε περίσταση αλλά και για κάθε γυναίκα .Επισκεφτείτε σήμερα το κατάστημα μας είτε δείτε την online την τεραστία ποικιλία μας από γυναικείες μπλούζες, γυναικεία πουκάμισα, γυναικείες φούστες, φορέματα, γυναικεία παντελόνια, αλλά και ζακέτες.

  Προτείνουμε πάντα μοντέρνες και νεανικές επιλογές, γιατί η κομψότητα και η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

  Επισκεφθείτε μας στο facebook, στην ιστοσελίδα μας, στο e-shop μας ή ακόμα καλύτερα από κοντά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ - Πάρος
  2284027660
  γυναικεια ρουχα παρος, αντιπαρος, συρος, ναξος

  ανδρικα ρουχα παρος, αντιπαρος, συρος, ναξος

  νεανικα μεγαλα μεγεθη παρος, αντιπαρος, συρος, ναξος

  χειροποιητα κοσμηματα παρος, αντιπαρος, συρος, ναξος

  Σας καλωσορίζουμε στη νέα σελίδα του καταστήματος "LOFT" της Κατερίνας Αλεβιζάτου στην Παροικία Πάρου.

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε ενδύματα γυναικεία και ανδρικά για όλες τις ώρες. Μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο στυλ, στο μέγεθος αλλά και στη τσέπη σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια και κοσμήματα.

  Να θυμάστε ότι το ρούχο πρέπει να το φοράμε και όχι να μας φοράει και φυσικά να ταιριάζει στη προσωπικότητα μας και στις αναλογίες. Στο κατάστημα μας θα βρείτε δημιουργίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της μόδας χωρίς φυσικά να ξεχνάμε και την άνεση.

  Αναζητούμε και εξασφαλίζουμε για εσάς έναν άριστο συνδυασμό μεταξύ ποιότητας και τιμής.

  Στο "LOFT" θα βρείτε ενδύματα από σπορ ντύσιμο μέχρι και καλό βραδινό. Καθώς επίσης και νεανικά μεγάλα μεγέθη για τους φίλους και τις φίλες που διαθέτουν εξτρά καμπύλες.

  Συμπληρώνουμε το ντύσιμο μας με τα αξεσουάρ! Χειροποίητα κοσμήματα, τσάντες, παπούτσια, χειροποίητα δερμάτινα είναι οι επιλογές σας για να ολοκληρώσετε το στυλ σας.

  Θα βρείτε:

  γυναικεία ενδύματα Πάρος, Αντίπαρος

  γυναικεία ρούχα Πάρος, Αντίπαρος

  ανδρικά ρούχα Πάρος, Αντίπαρος

  νεανικά μεγάλα μεγέθη Πάρος, Αντίπαρος

  αξεσουάρ Πάρος, Αντίπαρος

  χειροποίητα κοσμήματα Πάρος, Αντίπαρος

  τσάντες Πάρος, Αντίπαρος

  παπούτσια Πάρος, Αντίπαρος

  χειροποίητα δερμάτινα Πάρος, Αντίπαρος

  Για ότι και αν χρειάζεστε, περάστε από το κατάστημα μας και μαζί θα βρούμε αυτό που σας ταιριάζει.

  Με εκτίμηση,

  Κατερίνα Αλεβιζάτου
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ 79 - Θεσσαλονίκη
  2310856256
  6948174687
  MARIE DORE FASHION PLUS SIZE, Εμπόριο Ενδυμάτων Θεσσαλονίκη

  Ενδύματα σε μεγάλα μεγέθη, Θεσσαλονίκη

  Η εταιρεία μας MARIE DORE FASHION PLUS SIZE που βρίσκετε Βασιλίσσης Όλγας 79 στη Θεσσαλονίκη προσφέρει μία πλήρη γκάμα σε ρούχα, κυρίως σε Μεγάλα Μεγέθη (στη Θεσσαλονίκη μέσω του φυσικού καταστήματος και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος), και αξεσουάρ των πιο elegant και chic brand names της αγοράς. Οραματίζεται outfits ανάλογα με τον τύπο σώματος κάθε γυναίκας τα οποία θα αναδεικνύουν τις καμπύλες της , την κομψότητα της, και το στυλ της . Μεριμνά μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη, η εταιρεία εστιάζει όχι μόνο στην ποικιλία και στην ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και σε μια εμπειρία φιλικής εξυπηρέτησης του καταναλωτή. Η εταιρία Marie Doré άρχισε να δραστηριοποιείται στον τομέα της γυναικείας ένδυσης το 2016. Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας αλλά και τις οικονομικές επιταγές της σημερινής κοινωνίας, οραματιζόμαστε να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα το οποίο θα αναδεικνύει τη θηλυκότητα και την κομψότητα κάθε γυναίκας ξεχωριστά, σε προσιτές τιμές.

  Ανακάλυψε την πλούσια συλλογή μας σε ενδύματα σε μεγάλα μεγέθη που θα σε συναρπάσει! Από τις casual έως τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου!

  Ώρες Λειτουργιάς :

  Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο ¨: 10- 15
  Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή : 10:00 - 14:30 / 17:30 - 21:00
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ
  ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 19 - Κέρκυρα
  2661402870
  6945776594
  Handmade Corfu - Χειροποίητα Πλεκτά Μαγιό Κέρκυρα

  Handmade Jewelry Corfu - Πλεκτά Είδη Κέρκυρα

  To link του facebook:https://www.facebook.com/groups/1668351470046589/?ref=ts&fref=ts

  Σε μια εποχή, που τα όνειρα μας και η ζωή μας ισοπεδώνονται μέσα από τις εύκολες λύσεις, διαλέξαμε να πάμε αντίθετα στο ρεύμα.

  Στο Adriana's Workshop ξεθάψαμε από το παρελθόν τις πιο ζεστές μας αναμνήσεις, και δημιουργήσαμε ένα χώρο για να στεγάσουμε μοναδικές δημιουργίες.

  Χειροποίητα προϊόντα, το κάθε ένα μοναδικό, που θα μας ζεστάνουν το χειμώνα ή θα μας δώσουν ένα ξεχωριστό αέρα το καλοκαιράκι.

  Στον αντίποδα της μαζικής παραγωγής και των ανώνυμων προϊόντων, κατασκευάζουμε ξεχωριστά ενδύματα και αξεσουάρ με όνομα και επώνυμο για ξεχωριστούς ανθρώπους.

  Κατόπιν δική σας παραγγελίας μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό σας μοναδικό και ξεχωριστό κομμάτι που θα είναι αποκλειστικά δικό σας και στα μέτρα σας.

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε:

  χειροποίητα πλεκτά είδη Κέρκυρα

  πλεκτά είδη Κέρκυρα

  πλεκτά ρούχα Κέρκυρα

  χειροποίητα μαγιό Κέρκυρα

  πλεκτά μαγιό Κέρκυρα

  χειροποίητες τσάντες Κέρκυρα

  πλεκτές τσάντες Κέρκυρα

  χειροποίητες μπλούζες Κέρκυρα

  πλεκτές μπλούζες Κέρκυρα

  χειροποίητα πλεκτά κοσμήματα Κέρκυρα

  κ.α

  Περάστε από το νέο μας κατάστημα και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Σε εμάς θα βρείτε ότι χρειάζεστε αποκλειστικά για εσάς!

  Σας περιμένουμε,

  Ανδριάνα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ
  ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 110 ΚΑΙ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ 36 - Γλυφάδα
  2109814977
  6950332992
  MARAS COLLECTIONS ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ

  ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΑΜΟΥ – ΒΑΠΤΙΣΗΣ
  ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ, ΣΕΤ ΝΟΝΟΥ ΝΟΝΑΣ
  ΛΑΜΠΑΔΕΣ, ΚΟΥΤΙΑ - ΒΑΛΙΤΣΕΣ

  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ, ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ

  E-SHOP ΓΑΜΟΥ – E-SHOP ΒΑΠΤΙΣΗΣ

  To 2008 ιδρύθηκε η MARAS COLLECTIONS και ακολουθώντας ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργείται ένας σύνδεσμος εμπειρίας, τεχνογνωσίας και νέων ιδεών, κατατάσσοντας την εταιρεία στις πρώτες θέσεις της αγοράς.

  H αγάπη για την δουλειά μας, το μεράκι, η προσοχή που δείχνουμε σε κάθε πελάτη μας και οι προσιτές τιμές, είναι αυτό που μας κάνει πρώτους στο είδος μας και πάντα ανταγωνιστικούς.

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Είδη Γάμου ΓΛΥΦΑΔΑ – ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ

  Είδη Βάπτισης ΓΛΥΦΑΔΑ – ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ

  Στολισμοί γάμου- βάπτισης ΓΛΥΦΑΔΑ – ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ

  Οργάνωση εκδηλώσεων

  Προσκλητήρια γάμου – βάπτισης

  Νυφικά

  Στέφανα

  Γλυκά – τούρτες

  Βαπτιστικά ρούχα

  Βιβλίο ευχών

  Set Νονάς – Νονού

  Δημιουργικές συνθέσεις κ.α

  ΣΚΟΠΟΣ και ΣΤΟΧΟΣ είναι η MARAS COLLECTIONSνα γίνει πρότυπο και σημείο αναφοράς σε όλο το νομό μας.

  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΓΛΥΦΑΔΑ- ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ

  Με εκτίμηση,

  Ζέρβα Μαρία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 218 - Αθήνα
  2108650381
  6937217644
  Πολυκατάστημα ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων Αθήνα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  ΣΑΠΦΟΥΣ 8 - Ομόνοια
  2103233832
  6944572251
  Ανδρικά - Γυναικεία και Παιδικά Ρούχα

  2ο κατάστημα: Μενάνδρου 16, Αθήνα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 11 - Καβάλα
  2510224976
  6973636614
  Το κατάστημμα LOREZ έκλεισε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά στο νέο του χώρο, ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 11 στουs πεζόδρομουs.

  Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα απο μπιζού, αξεσουάρ, τσάντεs και γυναικεια ρουχα. Ανακάλυψέ τα !

  Αξεσουάρ ρούχων Καβάλα

  Χειροποίητα κοσμήματα - μπιζού Καβάλα

  Παπούτσια Καβάλα

  Τσάντες Καβάλα

  Αξεσουάρ μαλλιών Καβάλα

  Madame ShouShou Καβάλα

  Karavan ρούχα Καβάλα

  Access ρούχα Καβάλα

  Moutaki ρούχα Καβάλα

  Axel τσάντες Καβάλα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΥΝΗΓΙ - ΕΙΔΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ
  ΧΑΛΚΕΙΟ - Νάξος
  2285032022
  6974408460
  ειδη κυνηγιου ναξος, κυκλαδες
  σιδηρικα ναξος, κυκλαδες
  χρωματα- εργαλεια ναξος, κυκλαδες

  Σας καλωσορίζουμε στη νέα σελίδα του Λαμπαδάκης Στυλιανός- είδη κυνηγιού με έδρα τη Νάξο .

  Έχοντας χρόνια εμπειρία στο είδους του κυνηγιού γνωρίζουμε τι ακριβώς χρειάζεται ο κάθε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνης κυνηγός. Το κυνήγι για τους περισσότερους είναι χόμπι για κάποιος άλλους είναι επάγγελμα και εμείς διαθέτουμε τα πάντα για να απολαύσετε το δικό σας χόμπι αλλά και να κάνετε όσο καλύτερα γίνεται τη δουλεία σας.

  Σε εμάς θα βρείτε :

  είδη κυνηγιού Νάξος, Κυκλάδες

  όπλα Νάξος, Κυκλάδες

  φυσίγγια Νάξος, Κυκλάδες

  ρούχα κυνηγών Νάξος, Κυκλάδες

  κυνηγητικά ρούχα Νάξος, Κυκλάδες

  Στο κατάστημα μας όμως θα βρείτε και διάφορα είδη κιγκαλερίας για να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις καθημερινές ανάγκες είτε για τη δουλεία σας είτε για το σπίτι σας.

  Έχουμε μεγάλη γκάμα σε :

  χρώματα Νάξος, Κυκλάδες

  σιδηρικά Νάξος, Κυκλάδες

  εργαλεία Νάξος, Κυκλάδες

  Περάστε από το κατάστημα μας για να διαλέξετε αυτό που σας χρειάζεται στις καλύτερες τιμές της αγοράς και εμείς είμαστε εδώ για να σας συμβουλεύσουμε σε ότι χρειάζεστε.

  Με εκτίμηση,
  Στέλιος Λαμπαδάκης

  idi kinigiou naxos kiklades, opla, fisiggia, rouxa kinigiou, xromata, sidirika, ergaleia naxos, kiklades
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 35 - Καλαμάτα
  2721091092
  6940007835
  ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ - ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΤΥΠΩΝ - PROMOTION - ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ STAND - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ - ΡΟΥΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Η εταιρία model media promotion ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Καλαμάτα, το Μάιο του 2007. Η γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι μεγάλη και διευρύνεται συνεχώς: Διανομή Εντύπου – promotion, έντυπα, διαφημιστικά δώρα, επιγραφές, ψηφιακές εκτυπώσεις, αυτοκόλλητα γράμματα, φιλοτέχνηση οχημάτων, προσκλητήρια γάμου και βαπτίσεως, στολές και φόρμες εργασίας, σφραγίδες, σημαίες, διοργανώσεις συνεδρίων, ιστοσελίδες, δημιουργικός σχεδιασμός, εταιρική ταυτότητα κ.α.

  Η πείρα και το μεράκι μας για τη δουλειά, εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Ακούμε τι θέλετε, το μελετάμε, το σχεδιάζουμε και σας προτείνουμε το τελικό προϊόν, το οποίο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας όλων μας .
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  Ογλ 39 - Βόλος
  2421403178
  Γυναικεία Ενδύματα

  Στο κατάστημά μας “Nouveau Boutique” που βρίσκεται στην οδό Όγλ 39 στον Βόλο, μπορείτε να βρείτε γυναικεία ρούχα για κάθε περίσταση και για κάθε γυναίκα. Επισκεφθείτε σήμερα το κατάστημά μας ή δείτε online την τεράστια ποικιλία μας από γυναικείες μπλούζες, γυναικεία πουκάμισα, φούστες, γυναικεία παλτό, φορέματα, γυναικεία παντελόνια και γυναικείες ζακέτες.

  Όλα μας τα ρούχα είναι υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας της Ελλάδας και του εξωτερικού.

  Nouveau Boutique
  Όγλ 39, Βόλος / Μαγνησίας

  Τηλ: 2421403178

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΦΕΑΣ - ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ - Αλεξανδρούπολη
  2551031909
  6945503132
  Καλοκαιρινά φορέματα, Αλεξανδρούπολη

  Επώνυμα ρούχα, Αλεξανδρούπολη

  Καθημερινή ένδυση, Αλεξανδρούπολη

  Γυναικεία αξεσουάρ, Αλεξανδρούπολη

  Γυναικείες τσάντες, Αλεξανδρούπολη

  Παντελόνια, φούστες, Αλεξανδρούπολη

  Γυναικεία μπουφάν, Αλεξανδρούπολη

  Πλεκτά, ζακέτες, Αλεξανδρούπολη

  Παλτό, Αλεξανδρούπολη

  Γυναικεία ρούχα μεγάλα μεγέθη, Αλεξανδρούπολη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ – ΣΙΔΗΡΙΚΑ
  ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 5 - Αλεξάνδρεια
  2333022194
  6974726074
  ΧΡΩΜΑΤΑ _ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ _ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ _ ΕΡΓΑΛΕΙΑ _ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  Η εταιρία του κ. Ευθύμη Σταμπουλή με έδρα της την Αλεξάνδρεια Ημαθίας ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο το 1986.
  Με την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, με στόχο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποικιλία προϊόντων, άψογο αποτέλεσμα, ανταγωνιστικές τιμές.

  Λαμβάνοντας πάντα υπόψη μας το δικό σας συμφέρον, μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων, διατηρώντας τις τιμές μας στα χαμηλότερα επίπεδα της αγοράς κι έχοντας στο πλευρό μας εξειδικευμένους συνεργάτες κι ένα δίκτυο αντιπροσώπων με μακρόχρονη εμπειρία και ειδικές γνώσεις, επενδύουμε συνεχώς σε νέες προτάσεις και ιδέες , διατηρώντας την δυναμική μας πορεία.

  Καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσουμε σημαντικές συνεργασίες με κορυφαία σε ποιότητα και αξιοπιστία εργοστάσια του εξωτερικού αλλά και της εγχώριας αγοράς, όπως:
  Vivechrom,Isomat,Alpina,Einhell, bondex, erlac, raider,
  αυξάνοντας συνεχώς το εύρος των προϊόντων μας κι επιτυγχάνοντας να παρέχουμε σε σας επώνυμα πιστοποιημένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

  Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στην εταιρία μας υπάρχει η δυνατότητα για αναπαραγωγή κάθε χρωματικής απόχρωσης, από δείγμα χρώματος, με τη βοήθεια του σύγχρονου φασματογράφου που διαθέτουμε για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

  ΧΡΩΜΑΤΑ
  χρωματα αλεξανδρεια, ημαθια
  βερνικια αλεξανδρεια, ημαθια
  συντηρητικο ξυλου αλεξανδρεια, ημαθια
  χρωμα κυψελων αλεξανδρεια, ημαθια

  ΜΟΝΩΤΙΚΑ
  μονωτικα υλικα αλεξανδρεια, ημαθια
  μονωσεις αλεξανδρεια, ημαθια
  θερμομονωσεις αλεξανδρεια, ημαθια

  ΕΡΓΑΛΕΙΑ
  εργαλεια αλεξανδρεια, ημαθια
  εργαλεια χειρος αλεξανδρεια, ημαθια
  σιδηρικα αλεξανδρεια, ημαθια
  βιδες αλεξανδρεια, ημαθια
  ειδη εργαλεια κηπου αλεξανδρεια, ημαθια
  ναυλον θερμοκηπιου αλεξανδρεια, ημαθια
  διχτυ κηπου αλεξανδρεια, ημαθια

  ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  ρουχα εργασιας αλεξανδρεια, ημαθια
  παπουτσια εργασιας αλεξανδρεια, ημαθια
  φορμες εργασιας αλεξανδρεια, ημαθια
  γαντια εργασιας αλεξανδρεια, ημαθια
  γιλεκα εργασιας αλεξανδρεια, ημαθια

  ΕΙΔΗ ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑΣ
  σκαλες αλουμινιου αλεξανδρεια, ημαθια
  σκαλες ξυλινες αλεξανδρεια, ημαθια
  απλωστρες ρουχων αλεξανδρεια, ημαθια
  ειδη καθαρισμου αλεξανδρεια, ημαθια
  αξεσουαρ μπανιου κουζινας αλεξανδρεια, ημαθια
  κουρτινοξυλα αλεξανδρεια, ημαθια
  κουρτινοβεργες αλεξανδρεια, ημαθια
  κλειδαριες αλεξανδρεια, ημαθια
  λουκετα αλεξανδρεια, ημαθια
  μπαταριες βρυσης αλεξανδρεια, ημαθια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΔΥΣΗ, ΥΠΟΔΥΣΗ
  21η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - Λεωνίδιο
  2757022213
  Κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων, Λεωνίδιο

  Κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων,Λεωνίδιο

  Γυναικεία ένδυση,Λεωνίδιο

  Ανδρική ένδυση,Λεωνίδιο

  Ανδρικά αξεσουάρ,Λεωνίδιο

  Γυναικεία αξεσουάρ,Λεωνίδιο

  Στρατιωτικά ρούχα,Λεωνίδιο

  Ορειβατικά παπούτσια (Grisport),Λεωνίδιο

  Ρούχα εργασίας,Λεωνίδιο

  Υποδήματα εργασίας,Λεωνίδιο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΔΥΣΗ, ΥΠΟΔΥΣΗ
  ΓΕΡΑΚΙ - Λακωνίας
  2757022213
  6979680721
  Κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων, Γεράκι Λακωνίας

  Κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων, Γεράκι Λακωνίας

  Γυναικεία ένδυση, Γεράκι

  Ανδρική ένδυση, Γεράκι

  Ανδρικά αξεσουάρ, Γεράκι

  Γυναικεία αξεσουάρ, Γεράκι

  Στρατιωτικά ρούχα, Γεράκι

  Ορειβατικά παπούτσια (Grisport), Γεράκι

  Ρούχα εργασίας, Γεράκι

  Υποδήματα εργασίας, Γεράκι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ
  ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 63 - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - Θεσσαλονίκη
  2311300130
  6977185624
  Μια νέα εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο των ειδών γάμου – βάπτισης και στη διοργάνωση εκδηλώσεων. Με φρέσκιες ιδέες, φαντασία, δημιουργικότητα και μεράκι, προσεγγίζουμε εσάς που θέλετε ο γάμος σας ή η βάπτιση του παιδιού σας να γίνει μια στιγμή αξέχαστη, βαθιά χαραγμένη στη μνήμη σας και των εκλεκτών καλεσμένων σας.

  Στον χώρο μας θα βρείτε επίσης ολοκληρωμένες λύσεις για τον στολισμό του παιδικού πάρτι, του σπιτιού σας καθώς και πολλές ιδέες για το αποκριάτικο ξεφάντωμα.

  Οι ενθουσιασμένοι πελάτες μας αποτελούν την ισχυρότερη απόδειξη για την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων της εταιρείας μας. Θα χαρούμε πολύ να είμαστε δίπλα σας και στη δική σας ξεχωριστή στιγμή.

  Μπομπονιέρες γάμου - βάπτισης

  Σχεδιασμός προσκλητηρίων γάμου - βάπτισης

  Στολισμοί εκκλησιών, οικιών, χώρων δεξιώσεων, αυτοκινήτων

  Νυφικά μπουκέτα

  Λαμπάδες γάμου - βάπτισης

  Στέφανα γάμου (ασημένια, μεταλλικά, επάργυρα)

  Τούλια βάπτισης – γάμου

  Ποτήρια - καράφες

  Χειροποίητα ευχολόγια

  Αποκριάτικες στολές ανδρικές - γυναικείες - παιδικές

  Ενοικίαση αποκριάτικων στολών

  Χειροποίητα γούρια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  ΑΛΚΜΗΝΗΣ 24 - ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - Πετραλωνα
  2103411646
  Γυναικεία ένδυση δεύτερο χέρι, Πετράλωνα

  Ανδρική ένδυση δεύτερο χέρι, Πετράλωνα

  Ρούχα second hand, Πετράλωνα

  Επώνυμα ρούχα, Πετράλωνα

  Vintage ρούχα, Πετράλωνα

  Γυναικεία αξεσουάρ δεύτερο χέρι, Πετράλωνα

  Bazaar ρούχων , Πετράλωνα

  Ευρωπαϊκές και αμερικάνικες μάρκες δεύτερο χέρι, Πετράλωνα

  Υπόδηση δεύτερο χέρι, Πετράλωνα

  Stock ρούχων, Πετράλωνα

  Δερμάτινα δεύτερο χέρι, Πετράλωνα

  Toggle
προηγούμενη 1 από 9 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ