noscript image for google
Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 | 12:36 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Λάρισα & ΑΧΙΛΛΕΩΣ 5 - Φάρσαλα
  2491023685
  6948626510
  TENTOSTYLING - ΒΕΡΟΓΓΟΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

  Λάρισα - Φάρσαλα

  Η επιχείρηση TENTOSTYLING - ΒΕΡΟΓΓΟΣ εδρεύει σε Λάρισα και Φάρσαλα, δραστηριοποιούμενη εδώ και πολλές δεκαετίες στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Παράλληλα εμπορευόμαστε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό ένα μεγάλο μέρος των αναγκών ενός σύγχρονου σπιτιού. Στο κατάστημά μας θα βρείτε τέντες, ομπρέλες και παντός είδους συστήματα σκίασης, μοκέτες και χαλιά, ταπετσαρίες και αφίσες, δάπεδα, κουρτινόξυλα, σίτες και κουνουπιέρες για κάθε χώρο.

  Αναλαμβάνουμε επίσης τοποθετήσεις και κάθε είδους ειδική κατασκευή σχετική με τον τομέα δραστηριότητάς μας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει προσφέροντας τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το χώρο μας στην οδό Αχιλλέως 5 στα Φάρσαλα για περισσότερα προϊόντα και πληροφορίες.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΦΑΡΣΑΛΑ, ΒΟΛΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΣΚΙΑΘΟ, ΣΚΟΠΕΛΟ, ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Βασιλέως Γεωργίου 18 - Γύθειο
  6986794621
  Η επιχείρηση Τέντες Πατρικοβασιλάκος έχει έδρα στο Γύθειο και δραστηριοποιείταιαπό το 1975,με την κατασκευή Συστημάτων Σκίασης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας.

  Το έμπειρο και εξιδικευμένο συνεργείο μας είναι στη διάθεσή σας και μπορεί να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα, την ταχύτητα και την συνέπεια στον χρόνο παράδοσης της κατασκευής που θα επιλέξετε, για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο!

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Συστήματα Σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου
  Τέντες (εμπορία και κατασκευή)
  Τοποθέτηση τεντών
  Πέργκολες
  Καποτίνες
  Στόρια
  Ταπετσαρίες αυτοκινήτων
  Ρολοκουρτίνες
  Ομπρέλες κ.α.

  Το έμπειρο και εξιδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει προσφέροντας τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

  Θα μας βρείτε Βασιλέως Γεωργίου 18 ,Γύθειο.

  Με εκτίμηση: Ιωάννης Πατρικοβασιλάκος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Αγνώστου Στρατιώτη 92, Πολίχνη - Θεσσαλονίκη
  2310682369
  6976554545
  Η εταιρεία Τentahome με επικεφαλής τους Γιώργο και Γιάννη Κατουρτζίδη, σχεδιάζει, κατασκευάζει και τοποθετεί συστήματα σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, τα τελευταία 35 χρόνια, με αποκλειστικό σκοπό την ποιότητα, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών, την σωστή ενημέρωση και την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων μας.

  Με έδρα την Πολίχνη Θεσσαλονίκης εξυπηρετούμε άμεσα και με συνέπεια Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Χαλκιδική όλο το χρόνο. Η συνεργασία μας με αξιόπιστες εταιρείες του χώρου εγγυάται άρτια αποτελέσματα με αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Σουβάλα Γεωργίου Σαμιώτη - Αίγινα
  6988857817ΔΗΜΗΤΡΗΣ,6907001916ΚΩΣΤΑΣ
  Tento Set Mimanis
  Συστήματα σκίασης - Τέντες | Αίγινα

  Η επιχείρηση Tento Set Mimanis έχει την έδρα της στη Σουβάλα Αίγινας εξυπηρετώντας στον τομέα των συστημάτων σκίασης τα νησιά του Αργοσαρωνικού, την Αττική αλλά και όπου μας ζητηθεί κατόπιν συνεννόησης σε Ελλάδα και Κύπρο.

  Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας συνδυάζονται με σκοπό να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους άμεσα και υπεύθυνα. Η πολύχρονη συνεργασία μας με τις πιο αξιόπιστες εταιρίες της αγοράς στα συστήματα σκίασης, τους αυτοματισμούς και τα τεντόπανα, εγγυώνται άρτια αποτελέσματα με αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

  Απευθυνθείτε στην επιχείρησή μας για να επισκεφτούμε δωρεάν το χώρο σας και να σας προτείνουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις με μια ευρεία γκάμα συστημάτων σκίασης.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

  Εξυπηρετούμε άμεσα Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Αργοσαρωνικό, Μέθανα, Αττική και όπου μας ζητηθεί σε Ελλάδα και Κύπρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Χρυσοστόμου Σμύρνης 27 - Νίκαια
  2104944080
  6977285395
  ΒΕΝΕΤΟΥΛΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ ΝΙΚΑΙΑ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ,ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ,
  ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ, ΝΙΚΑΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΝΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ- ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗ

  Στην εταιρεία TENΤΕΣ ΒΕΝΕΤΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑ ξεχωρίζουμε με την πολυετή εμπειρία και την προσήλωση μας στην ποιότητα και την καινοτομία. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στη μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση τεντών παντός τύπου. Δημιουργήθηκε το 1999 και σήμερα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία.Εδρεύει στη ΝΙΚΑΙΑ και προσφέρει λύσεις που ικανοποιούν την αισθητική και την ποιότητα.

  Όλες οι τέντες και τα συστήματα σκίασης που κατασκευάζονται από την εταιρεία μας, διαθέτουν εγγύηση καλής λειτουργίας και αντοχής. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες υφασμάτων τεντών.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευής, τόσο για επαγγελματικούς χώρους, όσο και οικιακούς, όπως καταστήματα, ξενοδοχεία και κατοικίες.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Συστήματα σκίασης
  Τέντες
  Ειδικές κατασκευές συστημάτων σκίασης
  Κατασκευή τεντών
  Σκίαστρα, στέγαστρα
  Τοποθέτηση τεντών
  Τεντόπανα
  Επισκευή τεντών
  Πέργκολες
  Καποτίνες
  Μηχανισμοί τεντών
  Κάλυψη γκαράζ
  Ζελατίνες κ.α

  Σας καλούμε και θα χαρούμε να συνεργαστείτε μαζί μας, να μας γνωρίσετε και να είστε σίγουροι ότι από την εταιρεία ΤΕΝΤΕΣ ΒΕΝΕΤΟΥΛΙΑΣ θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι για όλα τα συστήματα σκίασης και τέντες.

  ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας για οικονομικές λύσεις και καλή ποιότητα.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ…ΝΙΚΑΙΑ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ- ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Φιλικά,
  Βενετούλιας Παντελής
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Λεωφ. Αγίας Μαρίνας - Κορωπί
  2291091245
  6944335297
  ΤΕΧΝΟΣΚΙΑΣΗ
  Τέντες - Συστήματα Σκίασης Κορωπί Αττικής

  Η επιχείρησή μας “ΤΕΧΝΟΣΚΙΑΣΗ” η οποία βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, δραστηριοποιείται από το 1965 με τα συστήματα σκίασης, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση οικιών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Αττική.

  Ξεκίνησε από τον Ελευθέριο Τσόρακα και πλέον έχει αναλάβει η 2η γενιά συνεχίζοντας με το ίδιο μεράκι και ζήλο να προσφέρει ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για την σωστή σκίαση του κτιρίου σας, ενώ δεν παύει να ανανεώνεται και να αναζητά νέες και καινοτόμες προτάσεις στο χώρο της σκίασης.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα συστήματα σκίασης αλλά και να σας εξασφαλίσουμε άριστη ποιότητα, ταχύτητα και συνέπεια στον χρόνο παράδοσης της κατασκευής που θα επιλέξετε.

  Είμαστε εξειδικευμένοι σε κάθε είδους κατασκευή σκίασης για μικρούς και πολύ μεγάλους χώρους. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε από την τοποθέτηση μιας απλής τέντας έως και ειδικές κατασκευές για κήπους και αίθρια κατοικιών, ξενοδοχείων, εστιατορίων και άλλων χώρων μαζικής εστίασης.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της σκίασης, σας προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ για να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε τεντόπανα και λειτουργικούς μηχανισμούς που θα κάνουν την ζωή σας πιο άνετη.

  Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας προτείνουμε πρακτικές και σύγχρονες λύσεις που θα σας εξυπηρετήσουν την καθημερινότητα σας. Με ένα εύρος προτάσεων που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

  Βασική φιλοσοφία και στόχος μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας έργα που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα, την λειτουργικότητα και το άψογο στυλ τους.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα επισκεφτούμε τον χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την σκίαση του χώρου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  2ο χλμ Εθνικής Οδού Λιβαδειάς - Λαμίας - Λιβαδειά
  6974422293
  Η βιοτεχνία τεντών “Τέντες Δ.Κ. Μακρής - Γ. Ι. Νασόπουλος” η οποία βρίσκεται στην Λιβαδειά, δραστηριοποιείται εδώ και 45χρόνια με την κατασκευή συστημάτων σκίασης και έχει εξυπηρετήσει μέχρι και σήμερα ένα μεγάλο αριθμό πελατών σε όλη την Ελλάδα με σεβασμό και τιμές ικανές να εξυπηρετήσουν την κάθε εποχή.

  .

  Διαθέτοντας ένα έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την σκιάση της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Κατασκευάζουμε Τέντες Καποτίνες, Τέντες με βραχίονες, Τέντες με αντιρίδες, Κάθετες Τέντες, Πέργκολες και οποιοδήποτε άλλο σύστημα σκίασης επιθυμείτε για το κτίριό σας,Μουσαμάδες για κάθε τύπο αυτοκινήτου,Ρολλοκουρτίνες και στόρια για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των συστημάτων σκίασης, μπορούν να σας προσφέρουν μια πληθώρα λύσεων για να μπορέσετε να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο σκίασης που καλύπτει τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του χώρου σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

  Βιοτεχνία Τεντών Λιβαδειά, Τέντες Λιβαδειά, Συστήματα Σκίασης Λιβαδειά,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Κοζάνης 13 - Ηράκλειο
  2810317453
  6932114686
  Η επιχείρηση μας “Tentex” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται από το 1986 με συστήματα σκίασης προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στα συστήματα σκίασης, μπορούμε να σας παρέχουμε ποικίλες λύσεις που επεκτείνουν την χρηστικότητα των εξωτερικών σας χώρων και σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που διαθέτουμε, ανταποκρίνονται άριστα στην αισθητική σας.

  Σε εμάς θα βρείτε συστήματα σκίασης, αυτοματισμούς τεντών, πτυσσόμενες τέντες, ασύρματη τεχνολογία, τεντόπανα όλων των τύπων και ότι άλλο χρειάζεστε για την σκίαση του χώρου σας.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στα συστήματα σκίασης, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Συστήματα Σκίασης Ηράκλειο Κρήτης, Τέντες Ηράκλειο Κρήτης, Τοποθέτηση Τεντών Ηράκλειο Κρήτης, Συστήματα Σκίασης Ηράκλειο Κρήτης, Αυτοματισμοί Τεντών Ηράκλειο Κρήτης, Πτυσσόμενες Τέντες Ηράκλειο Κρήτης, Ασύρματη Τεχνολογία Ηράκλειο Κρήτης, Τεντόπανα Όλων των Τύπων Ηράκλειο Κρήτης,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Εθνική οδός Λευκίμμης - Κέρκυρα
  2661023991
  6973232184
  Η εταιρεία μας Παχής Ελευθέριος και ΣΙΑ Ο.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας και γενικότερα των συστημάτων σκίασης εδώ και χρόνια. Σε εμάς θα βρείτε ποικίλλα σχέδια και είδη τεντών.

  Προστατέψτε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου και τη ζέστη. Έχουμε την δυνατότητα, μέσα από την πολυετή εμπειρία, να παρέχουμε προτάσεις και λύσεις πάσης φύσεως στο χώρο της σκίασης.

  Διαθέτουμε μεγάλη και πλήρη γκάμα από υφάσματα, συστήματα και εξαρτήματα, εξαιρετικής ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο. Με άρτιο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό, βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας, για να «καλύψουμε» τις ανάγκες σας.

  Στην εταιρεία Παχής Ελευθέριος και ΣΙΑ Ο.Ε προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες, καινοτόμες και οικονομικές λύσεις, ενσωματώνοντας την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας, ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες και λειτουργικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

  Άμεσος Συνεργάτης SOMFY HELLAS
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Αθήνα - Αττική
  2105549684
  6944507598, 6907092779
  ΜΠΑΝΤΗΣ
  Συστήματα Σκίασης | Τέντες - Πέργκολες - Μεταλλικές Κατασκευές Αττική

  Η επιχείρησή μας “Μπαντής” η οποία βρίσκεται στην Αττική, δραστηριοποιείται από το 1985 με συστήματα σκίασης και τέντες, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της σκίασης και των κατασκευών που σχετίζονται με αυτή, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την σκίαση του χώρου σας και να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους κατασκευή σκίασης για μικρούς και πολύ μεγάλους χώρους.

  Τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας, είναι στην διάθεσή σας και μπορούν να σας εξασφαλίσουν την άριστη ποιότητα, την ταχύτητα και την συνέπεια στον χρόνο παράδοσης της κατασκευής που θα επιλέξετε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ

  Διαθέτοντας μία μεγάλη γκάμα υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ μέσα από την οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε τεντόπανα και μηχανισμούς της εταιρείας Somfy. Έτσι, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ποιοτικό σύστημα σκίασης για τον χώρο σας.

  Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε την επιδιόρθωση τεντόπανων καθώς και τον καθαρισμό τους προσφέροντάς σας άμεσα και ποιοτικά αποτελέσματα.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με συστήματα σκίασης και τέντες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, χάρη στις ποιοτικές κατασκευές και την άμεση εξυπηρέτηση έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη επαγγελματιών και ιδιωτών.

  Βασική φιλοσοφία και στόχος μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας ποιοτική εργασία σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα επισκεφτούμε τον χώρο σας να σας παρουσιάσουμε δείγματα της δουλειάς μας, να σας δώσουμε την δίκη μας γνώση για ιδέες και λύσεις σε τέντες και συστήματα σκίασης που θα μπορούσαν να ομορφύνω το μπαλκόνι, την βεράντα, τον κήπο ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Καλυψούς 24 - Παλαιό Φάληρο
  2109820854
  6988589991
  ΤΕΝΤΕΣ ΡΩΜΙΟΣ
  Συστήματα Σκίασης - Τέντες Παλαιό Φάληρο Αττική

  Η επιχείρηση μας “Τέντες Ρωμιός” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με τη μελέτη, τη κατασκευή και τη τοποθέτηση συστημάτων σκίασης, προσφέροντας συστήματα σκίασης και τέντες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε χώρου.

  Στον εκθεσιακό μας χώρο στο Παλαιό Φάληρο διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ, ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες αλλά και στο στυλ του κτιρίου σας.

  Διαθέτοντας μία έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, από μία απλή τοποθέτηση τέντας σε ένα μπαλκόνι έως και πολύ σύνθετες κατασκευές για την σκίαση μεγάλων επιφανειών με τεντοπέργκολες. Είμαστε εξειδικευμένοι σε κάθε είδους κατασκευής σκίασης για μικρούς και πολύ μεγάλους χώρους.

  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των συστημάτων σκίασης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές και ποιοτικές λύσεις για την σκίαση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Στοχεύοντας στην ασφάλεια την εργονομία και την οικολογική συνείδηση σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, με συνέπεια, ευθύνη και σεβασμό.

  Στη πολυετή πορεία μας στο χώρο των συστημάτων σκίασης, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό εργων σε καταστήματα, ξενοδοχεία, κατοικίες, καφετέριες, χώρους αναψυχής κτλ. στο Παλαιό Φάληρο και σε όλη την Αττική.

  Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε το έργο μας με βάση την πολυετή γνώση που έχουμε στο χώρο και να παραμένουμε πιστοί στις προσδοκίες των πελατών μας αλλά και στις αλλαγές που απαιτούν οι νέες εποχές.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη
  λύση για τον χώρο σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Νέο Μονοπάτι (Βι.Πε.) - Αχαρνές
  2102811485
  6995608717
  Η επιχείρηση μας, με μεγάλη εμπειρία και τεχνική κατάρτιση, αναλαμβάνει την κατασκευή - τοποθέτηση και επισκευή κάθε είδους συστήματος σκίασης.

  Κατασκευάζουμε πέργκολες και στέγαστρα τόσο για οικιακή χρήση όσο και για βιομηχανική - επαγγελματική εφαρμογή. Ποιοτικές, σταθερές κατασκευές, με άριστη συναρμογή και υλικά υψηλών προδιαγραφών.

  Τοποθετούμε κάθε είδους τέντες και αναλαμβάνουμε την επισκευή ή αντικατάσταση σε τεντόπανα, βραχίονες, μηχανισμούς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Εμμ. Παππά 139, Ελευθέριο - Κορδελιό - Θεσσαλονίκη
  2314001646
  6995853313
  Η επιχείρηση ΘΕΜΗΣ, στο Ελευθέριο - Κορδελιό Θεσσαλονίκης, έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας τα ρολά - επισκευές ρολών. Με 10 χρόνια εμπειρίας, προσπαθεί καθημερινά να εξυπηρετήσει και το πιο απαιτητικό περιστατικό.

  Με άμεση 24ωρη εξυπηρέτηση και διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνει τοποθέτηση και επισκευή ρολών οικιακών, επαγγελματικών και αποθηκευτικών χώρων. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής χειροποίητων ρολών σε ηλεκτρικά.

  Χρησιμοποιώντας γνήσια ιταλικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, διατηρεί την υψηλή ποιότητα και ταυτόχρονα παρέχει υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Λαύριο - Λαύριο
  6983762738
  6932214758
  Η εταιρεία Μ. ΚΟΚΚΑΣ βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια κοντά σας, προσφέροντας ότι καλύτερο σε τεντόπανα, βραχίονες, μοτέρ, ζελατίνες, λαμβάνοντας πάντα υπ' όψιν τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες της χώρας και εμπλουτίζοντας συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της με νέα είδη.

  Περιοχές που εξυπηρετούμε: Λαύριο, Μαρκόπουλο, Κορωπί, Παλλήνη, Ανάβυσσος, Μεσόγεια, Ανατολική Αττική, Δυτική Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Παροικία - Πάρος
  2284024498
  6944694498
  Παπαδόπουλος Εμμανουήλ | Συστήματα σκίασης στη Πάρο

  Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο της σκίασης αναλαμβάνει την τοποθέτηση κάθε είδους τέντας και ειδικής κατασκευής στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Καλύπτουμε κάθε ανάγκη σε τέντες στο νησί της Πάρου, ηλεκτρικές ή χειροκίνητες, κασετίνες, πέργκολες, αντιανεμικές ζελατίνες, καποτίνες, περσίδες, και ειδικές κατασκευές.

  Σε εμάς θα βρείτε συστήματα άριστης ποιότητας και αισθητικής. Σωστή εξυπηρέτηση και μετά την πώληση με εγγύηση των κατασκευών μας!

  Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες συστημάτων τεντών και υφασμάτων.

  Προσθέτουμε Αξία στο Χώρο σας.

  Κάνουμε τα πάντα για να απολαμβάνετε τη σκιά και δημιουργούμε συνθήκες απόλαυσης στο αγαπημένο σας μέρος, βεράντα, μπαλκόνι, κήπος, εξοχικό. Αξιοποιούμε τις συνεργασίες με τους κορυφαίους οίκους στον κόσμο.

  Η έδρα μας είναι στη Πάρο. Κατόπιν συνεννόησης, εξυπηρετούμε όλα τα νησιά των Κυκλάδων!

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με συστήματα σκίασης, πέργκολες και τέντες στη Πάρο, αλλά και στα υπόλοιπα νησιά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Εθνικής Αντιστάσεως 53 - Ιεράπετρα
  2842400118
  6934899468, 6942443263
  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας και σε εφαρμογές συστημάτων σκίασης από το 2000. Διαθέτουμε τεχνογνωσία σε ποικιλία εφαρμογών, από πολύ απλές, δηλαδή την τοποθέτηση μιας τέντας σε ένα μπαλκόνι με μανιβέλα έως και πολύ σύνθετες κατασκευές για την σκίαση μεγάλων επιφανειών με τεντοπέργκολες προσαρμοσμένους μηχανισμούς και αυτοματισμούς που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη, στοχεύοντας στην ασφάλεια, την εργονομία και την οικολογική συνείδηση.

  Γνωρίστε μας μέσω της ιστοσελίδας μας αλλά και από κατ’ ιδίαν επικοινωνία στο κατάστημά μας. έτσι θα είστε στη θέση να αποφασίσετε για οποιαδήποτε κατασκευή που θα προστατεύσει αλλά και θα αναδείξει το χώρο σας. επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας για την δωρεάν γνωμοδότηση και σχεδίαση της καλύτερης δυνατής λύσης.

  Άνοιγμα κλείσιμο σε μανιβέλα ή τηλεχειρισμό
  Τέντα με βραχίονες
  Τέντα με αντηρίδα
  Ειδικές κατασκευές συστημάτων σκίασης για καταστήματα
  Κατασκευές τεντών με ζελατίνα
  Τέντες παρκινγκ
  Διάτρητος μουσαμάς σκίασης

  Ντύσιμο και αλλαγή σε καρέκλες σκηνοθέτη
  Ξαπλώστρες πισίνας, κήπου, θαλάσσης
  Καθίσματα επιπλώσεων εξωτερικού χώρου
  Επαγγελματικά αυτοκίνητα

  Η μεγάλη γκάμα μας επεκτείνεται και στους λάτρεις των σκαφών,όπου κι εκεί φροντίζει να καλύψει τις ανάγκες του πελάτη σε ό,τι αφορά τέντες πλεύσης,κουκούλες σκαφών κ.ά.

  Τέντες σκαφών: τέντες ήλιου, τέντες δωμάτιο, θαλασσομάχους, καλύμματα παρκαρίσματος, τέντες ελλιμενισμού, καλύμματα μηχανών κ.α.

  Inox κατασκευές: roll bar, τιμονιέρες, τηλεσκοπικές κατασκευές για τέντες ήλιου και θαλασσομάχους κ.α.

  Ταπετσαρίες σκαφών: αλλαγή αφρολέξ και τεχνοδέρματος, επικάλυψη προστασίας του αφρολέξ, κατασκευή καθισμάτων και μαξιλαριών και κάθε είδους σχετικές υπηρεσίες

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  11ο Χλμ Αθηνών - Βόλου - Βόλος
  2421088574
  6974192776
  Η εταιρεία μας, έχοντας μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή - τοποθέτηση και επισκευή συστημάτων σκίασης, αναλαμβάνει την εγκατάσταση της τέντας σας, δημιουργώντας και προσαρμόζοντας την κάθε κατασκευή στις ανάγκες του πελάτη.

  Αναλαμβάνουμε:

  Σχεδιασμός, Κατασκευή και τοποθέτηση τέντες στο Βόλο
  Επαγγελματικά Συστήματα Σκίασης
  Επισκευή - Αντικατάσταση Τεντόπανα
  Πέργκολες
  Ειδικές Κατασκευές για Καταστήματα & Ξενοδοχεία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Άγιος Γεώργιος, Νάουσα - Πάρος
  2284052582
  6906390129, 6934741385
  Ntalafouras design
  Τέντες - Συστήματα Σκίασης Πάρος

  Η επιχείρηση μας “Ntalafouras design” η οποία εδρεύει στην Πάρο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια σε συστήματα σκίασης και τέντες, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάρο και σε όλα τα νησιά των κυκλάδων.

  Εστιάζοντας την προσοχή μας στην αυξανόμενη ανάγκη των ανθρώπων για προστασία από τα φυσικά και καιρικά φαινόμενα, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η βροχή και ο δυνατός αέρας, η επιχείρησή μας, σας παρέχει όλες τις εφαρμογές εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης, όπως τέντες, πέργκολες, ειδικές κατασκευές, ρολοκουρτίνες, ρόλερ αλλά και κάθε σύστημα σκίασης.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας, για να αναλάβει τη μελέτη του χώρου σας και την εγκατάσταση του συστήματος σκίασης που επιθυμείτε από την αρχή ή να αντικαταστήσει τα τεντόπανα στον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό.

  Δίνουμε έμφαση στην υψηλή ποιότητα, την αντοχή και την σωστή εφαρμογή των πρώτων υλών ώστε να μπορούμε να εγγυόμαστε μακροχρόνιες και ανθεκτικές λύσεις σκίασης.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρο, σας προσφέρουμε υλικά που αντέχουν στον χρόνο και μεγάλη ποικιλία από τεντόπανα σε μοτίβα και χρώματα που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  Η πολυετής πείρα μας σε συνδυασμό με τη συνέπεια, την ποιότητα, το σεβασμό που μας διακρίνει, παράλληλα με την έμφαση στην καινοτομία και τη συνεχή παρακολούθηση νέων τάσεων και τεχνολογιών, καθιστούν την επιχείρησή μας αξιόπιστη λύση σε κάθε σας ανάγκη για την σκίαση του χώρου σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική τέντα ή το ιδανικό σύστημα σκίασης για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πάρο και όλα τα νησιά των κυκλάδων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ-ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ-ΤΕΝΤΕΣ
  ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΠΑΝΑΓΗ 16, ΜΕΛΙΣΣΙΑ - Μελίσσια
  2108045600
  6934630570
  Η εταιρεία TENTA GEO ιδρύθηκε το 1979 και συνδιάζει ιδανικά την ποιότητα, την αξιοπιστία και την άψογη εξυπηρέτηση.

  Στα καταστήματά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες σας και να ικανοποιήσουν την αισθητική σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ 59 - Νέα Σμύρνη
  2109344072
  6976996717
  ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΛΛΗΣ | ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΤΤΙΚΗ
  Τέντες - Συστήματα Σκίασης - Μεταλλικές Ντουλάπες

  Η οικογενειακή επιχείρηση ΤΕΝΤΕΣ Α. ΡΑΛΛΗΣ έχει την έδρα της στη Νέα Σμύρνη Αττικής και δραστηριοποιείται για πάνω από 2 δεκαετίες στον τομέα της εξωτερικής σκίασης παντός τύπου. Δημιουργούμε κατασκευές για κάθε απαίτηση χώρου προστατεύοντάς σας από τα καιρικά φαινόμενα. Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε τέντες, πέργκολες και συστήματα ειδικής σκίασης, προτείνοντάς σας τις πιο έξυπνες και οικονομικές λύσεις.
  Η συνεργασία μας με γνωστές εταιρείες στον τομέα της σκίασης, των υφασμάτων και των αυτοματισμών αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υλικών και μηχανισμών που χρησιμοποιούμε. Η τεχνογνωσία μας και ο επαγγελματισμός μας, έρχονται να συμπληρώσουν τα χαρακτηριστικά της δουλειάς μας και μια ακόμα εγγύηση σε ό,τι αφορά την ποιότητα των εργασιών μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  Με μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας μπορούμε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε τις καταλληλότερες λύσεις κατά περίπτωση.
  Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και μπορούν να τροποποιηθούν για να ταιριάζουν στο γούστο και τις απαιτήσεις σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Αντωνίου Πετραλιά - Αμαλιάδα
  2622301343
  6983033613
  Παρέχουμε λύσεις με συστήματα σκίασης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

  Η εταιρεία Δερβός Δημήτρης ''Σκιά και Τέντα'' με έδρα την πόλη της Αμαλιάδας, μετά από μία μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο των συστημάτων σκίασης, βρίσκεται κοντά σας για να δώσει λύσεις σε οτιδήποτε αφορά την τέντα.

  Διαθέτοντας ένα έμπειρο και αξιόπιστο συνεργείο, αναλαμβάνουμε την επισκευή και την τοποθέτηση κάθε είδους τέντας τόσο στο σπίτι σας όσο και στην επιχείρησή σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Αγίας Μαρίνας 31 - Πασακάκι - Χανιά
  2821076162
  6973422594
  Μπάσμαρης
  Τέντες παντός τύπου | Χανιά

  Είμαστε μία επιχείρηση με πολυετή εμπειρία στο χώρο της σκίασης. Αναλαμβάνουμε εργασίες σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε ΤΕΝΤΕΣ στα Χανιά Κρήτης, ηλεκτρικές ή χειροκίνητες, κασετίνες, πέργκολες, αντιανεμικές ζελατίνες, καποτίνες, περσίδες αλλά και ειδικές κατασκευές.

  Η πολυετής εμπειρία μας σε τέντες και πέργκολες, σε συνδυασμό με την σύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Έχουμε εξυπηρετήσει έως σήμερα εκατοντάδες πελάτες (οικίες, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια κ.α.) σε όλα τα Χανιά και τις γύρω περιοχές.

  Κοντά μας θα βρείτε ποιότητα, αξιοπιστία, εξυπηρέτηση, τις καλύτερες τιμές της αγοράς και το βασικότερο, άψογο service!

  Εξυπηρετούμε όλη τη Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

  Αγίας Μαρίνας 31 - Πασακάκι, Χανιά
  Τηλέφωνο: 2821076162, Κινητό: 6973422594

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - Κεφαλονιά
  2671093232
  6977609483
  AΝΤΩΝΕΛΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  ΤΕΝΤΕΣ ΑΙΝΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
  ΤΕΝΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
  ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
  ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ – ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΛΗΞΟΥΡΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΦΙΣΚΑΡΔΟ ΣΑΜΗ ΑΣΣΟΣ
  ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΤΕΝΤΑΣ ΛΗΞΟΥΡΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

  ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ

  ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

  Στην βιοτεχνία τεντών "ΑΙΝΟΣ ΤΕΝΤΕΣ"του ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ που εδρεύει στο Βουνί του Ληξουρίου στην ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ δεν σταματούμε να ερευνούμε τις τάσεις της αγοράς αλλά και τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται. Αναζητούμε συνεχώς καινούρια προϊόντα για να καλύψουμε όλες σας τις απαιτήσεις και εισάγουμε κάθε πρωτοποριακή τεχνολογία σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας

  Είμαστε πάντα εδώ! Ότι και να χρειαστείτε οι ειδικοί μας σας το παρέχουν άμεσα. Η φροντίδα μετά την πώληση είναι η προτεραιότητά μας και η πολυετή παρουσία μας, στον χώρο της τέντας , σας εγγυάται ότι θα μας βρίσκετε πάντα για να σας εξυπηρετήσουμε..

  Τα προϊόντα που προμηθευόμαστε, κατασκευάζονται σε σύγχρονες μονάδες και είμαστε υπεύθυνοι για την ποιότητα, την τοποθέτηση και άριστη λειτουργίας τους, και την διαχρονικότητά τους.

  Η επιχείρηση ΤΕΝΤΕΣ ΑΙΝΟΣ εγγυάται:

  Ποιοτικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα

  Άμεση εξυπηρέτηση

  Παράδοση του έργου στον προκαθορισμένο χρόνο

  Υπηρεσίες Συντήρησης και επισκευής

  Άλλαγές υφασμάτων τεντών διαθέτουμε και προτείνουμε( τεντόπανα) σε ποικιλία υφασμάτων μοναδικά σχέδια κατάλληλα για ολους τους χώρους και επιθυμίες των πελατών μας.

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες ευρωπαικές εταιρείες υφασμάτων τέντας, SEVENSUN, ALPHA κασετινες.

  αδιάβροχα και ανθεκτικά στον ελληνικό ηλιο κατάλληλα για ολους τους χώρους (ιδιωτικούς και επαγγελματικούς)

  Dickson Το μοναδικό τεντόπανο στον κόσμο, Γαλλικής κατασκευής,που προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, χωρίς να επιτρέπει στον ήλιο να διαπερνά το ύφασμα. – ιδανικο για τον ελληνικό ηλιο Προσφέρουν αδιαβροχία 100%
  Δεν ξεχειλώνουν(σταθερότητα διαστάσεων)
  Διαθέτουν μεγάλη αντοχή στο σκίσιμο

  Οι υπηρεσιες μας :

  Μελέτη- Σχεδίαση- Εγκατάσταση- επισκευή

  Συντήρηση
  Εάν θέλετε να προνοήσετε και να προλάβετε τα σημάδια του χρόνου μην διστάσετε να μας καλέσετε για να συντηρήσουμε την τέντα σας.

  Επισκευή

  ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΣΕΤΙΝΑΣ

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΡΑΣ

  ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
  ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ ΚΟΥΡΜΠΕΣ

  ΤΕΝΤΕΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ

  ΠΕΡΣΙΔΕΣ - ΣΤΟΡΙΑ

  ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ - ΡΟΜΑΝ

  Η τεντοπέργκολα είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για να προσφέρει την ιδανική λύση για
  κάλυψη επαγγελματικών χώρων με μεγάλη επιφάνεια, καθώς και ιδιομορφίες.
  Ανθεκτικότητα, αισθητική και ασφάλεια με βεβαιωμένη αντοχή σε ήλιο, βροχή και αέρα.

  Αυτοματισμοί

  Ηλεκτροκίνητη τέντα με αισθητήρες ηλίου και ανέμου.

  Σας εξασφαλίζει την δυνατότητα να κατέβει μόνη της η τέντα στον ήλιο και να ανέβει όταν φυσάει δυνατός άνεμος ακόμη και όταν εσείς λείπετε.

  Χρονοδιακόπτες

  Ηλεκτρικές μανιβέλες

  Hλεκτρικά μοτέρ

  Αισθητήρες βροχής

  Τηλεχειρισμός

  φωτοκύτταρα

  Συστήματα σκίασης εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων,σε συνδυασμό με όμορφες προτάσεις για διακόσμηση κήπου και βεράντας,προσφέρουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής για την κατοικία ή το κατάστημά σας.
  Σύγχρονα εξαρτήματα και υλικά,με την πιστοποίηση ευρωπαικών εργοστασίων,προυποθέτουν την μακροβιότερη διάρκεια οποιασδήποτε κατασκευής επιλέξετε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφελειθείτε ποιότητα εξυπηρέτιση και προσιτές τιμές εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην Κεφαλονιά Αργοστόλι, Ληξούρι, Φισκάρδο, Ασσος, Σάμη

  Φιλικά

  ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  ΣΑΠΦΟΥΣ 6 - Πυλαία Θεσσαλονίκης
  2310760781
  6948502924
  συστηματα σκιασης πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη, χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  τεντες πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  περγκολες πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  τεντοπανα πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  ειδη σκιασης πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  επιπλα εξοχης πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  ρολοκουρτινεςπυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  ζελατινες πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  περσιδες πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  στορια πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  επισκευη τεντων πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  αντιανεμικη προστασια πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  στεγαστρα αυτοκινήτων πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  ανεμοφρακτες πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  καποτινες πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  συστηματα σκιασης παρκινγκ πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  τεντες σκιασης πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  αυτοματισμοι πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  περγκοτεντες πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα
  παντος τύπου τεντες πυλαια θεσσαλονικης,θεσσαλονικη,χαλκιδικη, βορεια ελλαδα

  -SUNBLOCK - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ - ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  Η επιχείρηση μας, με έδρα την Πυλαία Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στη κατασκευή και τοποθέτηση
  ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης.
  Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνουμε την μελέτη του χώρου σας για την καλύτερη επιλογή συστήματος σκίασης με
  ειδικούς μηχανισμούς - αυτοματισμούς και με τεντόπανα άριστης ποιότητας.
  Με σύμμαχο την εμπειρία και την τεχνογνωσία καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη για ανεμοπροστασία με την κατασκευή και την τοποθέτηση αντιανεμικών
  διάφανων ζελατίνων και ειδικών ανεμοφρακτών.
  Δημιουργούμε όμορφους εξωτερικούς χώρους με τεντόπανα υψηλής αισθητική απο τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, για να απολάυσετε την βεράντα σας
  ή τον κήπο σας όλη την διάρκεια του χρόνου.
  Κατασκευάζουμε στέγαστρα αυτοκινήτων σε χώρους στάθμευσης για την απόλυτη προστασία απο την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου.
  Φροντίζουμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στο θέμα της σκίασης με ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στον χώρο σας και στις ανάγκες σας για ηλιοπροστασία
  αλλά και ανεμοπροστασία.
  Τοποθετούμε τέντες με αυτόματο μηχανισμό συνδεδεμένες με ειδικά ανεμούρια και ηλεκτρικά μοτέρ ,τα οποία δίνουν εντολή με την αύξηση του αέρα να μαζευτούν οι τέντες και να προληφθεί η καταστροφή των τεντών. Με αυτό τον τρόπο γλυτώνετε κόπο και έξοδα επισκευής και αυξάνετε την μακροβιότητα των τεντών σας.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:

  Αντικατάσταση τεντόπανων
  Επισκευή - συντήρηση και καθαρισμό τεντών
  Συστήματα εσωτερικής σκίασης (ρολοκουρτίνες-στόρια- vertical)
  Ομπρέλες
  Μουσαμάδες
  Ψηφιακές Εκτυπώσεις
  Ειδικές Κατασκευές Σκίασης
  Στέγαστρα αυτοκινήτων, χώρους στάθμευσης 100% αδιαβροχοποίηση
  Απόλυτη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου
  Υλικά βαφής μη τοξικά, φιλικά για το περιβάλλον και τον άνθρωπο 10 χρόνια εγγύηση
  Τέντες παντός τύπου
  Πέργκολες
  Τέντες κασετίνες
  Ηλεκτρικά μοτέρ τέντας, αυτοματισμούς
  Φωτοκύτταρα
  Ανεμούρια
  Αντιανεμικές διαφανείς ζελατίνες
  Καποτίνες
  Ανεμοφρακτών - Διαχωριστικών

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 6948502924
  ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

  Με εκτίμηση
  Αβραμίδης Γιάννης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Αγίου Λουκά 56 - Πατήσια
  6943850701
  6979960818
  Τέντες - Πέργκολες - Συστήματα Σκίασης
  Καρακώστας Γιώργος | Πατήσια Αττική

  Ο Καρακώστας Γιώργος διατηρεί μια σύγχρονη επιχείρηση στα Πατήσια Αττικής η οποία δραστηριοποιείται στις τέντες και παντός τύπου συστήματα σκίασης, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα. Η πολυετής εμπειρία μας στην κατασκευή και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης (τέντες, πέργκολες κτλ), σε συνδυασμό με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, εγγυώνται άρτια αποτελέσματα σε κάθε εφαρμογή.

  Στην επιχείρησή μας στην οδό Αγίου Λουκά 56 στα Πατήσια διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα από τεντόπανα και υλικά σκίασης, τα οποία συνδυάζονται με ποικίλους μηχανισμούς και αυτοματισμούς. Η έμπειρη ομάδα μας απαρτίζεται από καταξιωμένους τεχνίτες οι οποίοι ολοκληρώνουν τα έργα με ταχύτητα και συνέπεια.
  Τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζουν αισθητικά το χώρο σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Εξυπηρετούμε άμεσα με τέντες, πέργκολες και λοιπά συστήματα σκίασης τις περιοχές: Πατήσια, Γαλάτσι, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, όλο το κέντρο της Αθήνας και όπου μας ζητηθεί εντός Αττική

  Toggle
προηγούμενη 1 από 12 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ