noscript image for google
Τρίτη 09 Αυγούστου 2022 | 01:43 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Λάρισα & ΑΧΙΛΛΕΩΣ 5 - Φάρσαλα
  2491023685
  6948626510
  TENTOSTYLING - ΒΕΡΟΓΓΟΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

  Λάρισα - Φάρσαλα

  Η επιχείρηση TENTOSTYLING - ΒΕΡΟΓΓΟΣ εδρεύει σε Λάρισα και Φάρσαλα, δραστηριοποιούμενη εδώ και πολλές δεκαετίες στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Παράλληλα εμπορευόμαστε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό ένα μεγάλο μέρος των αναγκών ενός σύγχρονου σπιτιού. Στο κατάστημά μας θα βρείτε τέντες, ομπρέλες και παντός είδους συστήματα σκίασης, μοκέτες και χαλιά, ταπετσαρίες και αφίσες, δάπεδα, κουρτινόξυλα, σίτες και κουνουπιέρες για κάθε χώρο.

  Αναλαμβάνουμε επίσης τοποθετήσεις και κάθε είδους ειδική κατασκευή σχετική με τον τομέα δραστηριότητάς μας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει προσφέροντας τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το χώρο μας στην οδό Αχιλλέως 5 στα Φάρσαλα για περισσότερα προϊόντα και πληροφορίες.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΦΑΡΣΑΛΑ, ΒΟΛΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΣΚΙΑΘΟ, ΣΚΟΠΕΛΟ, ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Κουντουριώτου 100 - Πυλαία Θεσσαλονίκης
  2310471925
  6973550907
  ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΛΕΓΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  Τέντες Θεσσαλονίκη - Συστήματα Σκίασης Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρησή μας “ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΛΕΓΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Πυλαία, διανύει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στο χώρο των συστημάτων σκίασης για περισσότερα από 25 χρόνια.

  Με συνέπεια, επαγγελματισμό και διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή κάθε είδους τέντας ή πέργκολας αλλά και να σας προτείνει σύγχρονες λύσεις για την εσωτερική σκίαση του κτιρίου σας.

  ΠΟΙΚΙΛΙΑ
  ΤΕΝΤΟΠΑΝΤΩΝ

  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ &
  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  ΑΜΕΣΗ &
  ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
  ΤΙΜΕΣ

  Διαθέτοντας παράλληλα και μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των μεταλλικών κατασκευή, η επιχείρησή μας, είναι σε θέση να σας προτείνει τις ιδανικές ειδικές κατασκευές για την σκίαση εξωτερικών χώρων, ανεξαρτήτως μεγέθους.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των τεντόπανων, σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από χρωματισμούς, σχέδια και ποιότητες, προκειμένου να επιλέξετε το τεντόπανο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

  Το εμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

  ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΕΝΤΩΝ

  Πέραν, όμως της κατασκευής και της τοποθέτησης τεντών, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει την επιδιόρθωση τεντών, εφόσον αυτή σας συμφέρει, καθώς και των καθαρισμό παλαιών τεντών.

  Οι σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες, η ποιότητα, οι αυτοματισμοί και το σύγχρονο design στα συστήματα σκίασης καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές μας είναι μερικοί από τους λόγους που μας εμπιστεύονται, προτιμούν και μας προτείνουν οι πελάτες μας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πυλαία και όλη την Θεσσαλονίκη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Βρυούλων 33 - Νέα Φιλαδέλφεια
  2102510054
  6938763099
  ΤΕΝΤΕΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ
  Συστήματα Σκίασης | Νέα Φιλαδέλφεια Αττική

  Η επιχείρησή μας ΤΕΝΤΕΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, έχει έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής και δραστηριοποιείται σε παντός είδους συστήματα σκίασης με εφαρμογές σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Με εμπειρία άνω των 30 ετών στα συστήματα σκίασης, εξυπηρετούμε όλη την Αττική με συνέπεια, ποιότητα και άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κάλεσμα.

  Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, ώστε να σας προσφέρουμε μηχανισμούς και τεντόπανα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αντοχής στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

  Με ένα απλό τηλεφώνημα, πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς έργου.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Σουλίου 33 - Αγιος Δημήτριος
  2114122196
  6909100389
  ΤΕΝΤΟΑΣΗ
  Συστήματα Σκίασης & Τέντες Άγιος Δημήτριος Αττικής

  Η επιχείρησή μας “ΤΕΝΤΟΑΣΗ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια με συστήματα σκίασης και τέντες, προσφέροντας σε ιδιώτες και επαγγελματίες σύγχρονες, αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, αλλά και έχοντας μεταφέρει το κατάστημά μας από την Άνω Γλυφάδα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να εξυπηρετεί άμεσα όλη την Αττική, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Με αγάπη & μεράκι

  μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή, τη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση τεντών κάθε τύπου, καθώς και την επισκευή, την συνεχή συντήρηση αλλά και το πλύσιμο τεντών, παρέχοντας σας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.

  Παράλληλα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της σκίασης και της ηλιοπροστασία, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ειδικές κατασκευές, πέργκολες και σιδηροκατασκευές, αλλά και να σας προτείνουμε ποιοτικές λύσεις για την εσωτερική σκίαση του κτιρίου με ρολοκουρτίνες ή στόρια.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, διαθέτουμε και σας προσφέρουμε τεντόπανα όλων των ειδών, σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ώστε να επιλέξετε τα αυτά που ταιριάζουν στο στυλ σας και θα αναδείξουν το κτίριο σας.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας, και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την σωστή και λειτουργική σκίαση του χώρου σας.

  ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ
  όλα αυτά τα χρόνια είναι αφενός να προσφέρουμε σύγχρονες, ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν την αποτελεσματική άσκηση του χώρου σας και αφετέρου ο διαρκη΄ς εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Δημήτριο και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Μεταμορφώσεως 29 - Βύρωνας
  2114157101
  6992303865, 6994787375
  ΓΛΑΒΑΣ
  ΤΕΝΤΕΣ ΒΥΡΩΝΑΣ
  ____

  προφίλ

  Βρισκόμαστε από το 1978 στο χώρο της σκίασης!

  Δουλεύοντας ατομικά με αξιόπιστα άτομα που μάθανε από εμένα και χρόνια πείρας, παρέμεινα ένας σεμνος επαγγελματίας με γνωριμία από πελάτη σε πελάτη. Συνεχίζω να δουλεύω με ευθύνη να δώσω ικανοποίηση στον εκάστοτε πελάτη.

  Η επιχείρηση του κου Γλαβά, δραστηριοποιείται στη μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση παντός τύπου ειδών σκίασης.Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμετέντες παντός τύπου, κιόσκια, στέγαστρα,τεντοπέργκολες, ειδικές κατασκευές όπως επίσης αναλαμβάνουμε επισκευές και πλύσιμο τεντών.

  Με την συνεργασία μας, θα μείνετε ικανοποιημένοι από την άριστη ποιότητα των υλικών και της δουλειάς μας.

  Ο κος Γλαβάς θα γίνει φίλος σας σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται στο χώρο σκίασης.

  Κατασκευάζουμε:
  Εξωτερική σκίαση - τέντες - πέργκολες
  Ομπρέλες - κιόσκια - κάθε είδους στέγαστρα
  Μοτέρ - εξαρτήματα τέντας
  Τεντόπανα
  Γυάλινα διαχωριστικά

  Παρεχόμενες υπηρεσίες:
  Μετατροπές συστημάτων για κάθε κατασκευή
  Επισκευές τεντών

  Συνεργασίες με οίκους:Das - Protection - Lamda

  Εξυπηρετούμε τον Βύρωνα, τον Υμηττό, τη Δάφνη, την Ηλιούπολη, όλη τηνΑττική και κάθε πόλη της Ελλάδας κατόπιν συνεννόησης.

  Συνέπεια παράδοσης, εμπιστοσύνη και πολύχρονη πείρα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  3ο χλμ. Αρτας Αγρινίου - Αρτας
  2681061745
  6974358151
  ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Τέντες μουσαμάδες – πέργκολες- στόρια παντός τύπου στην Αρτα – Πρέβεζα Πάργα Σύβοτα- Ηγουμενίτσα-Λευκάδα και σε ολη την Ηπειρο !!!!!!!!! με αξιοπιστία και συνέπεια

  Hεπιχείριση<< ΤΕΝΤΕΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ>> με εδρα στην Αρτα δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των συστημάτων σκίασης προσφέρονταςμια ευρεία γκάμα από τέντες παντός τύπου, χειροκίνητες ή ηλεκτροκίνητες (με αυτοματισμούς με βραχίονες με μοτέρ), σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να διαλέξετε την ιδανική τέντα που καλύπτει ολους τους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες,διαμερίσματα,πολυκατοικίες,καταστήματα, ξενοδοχεία)

  Δεν σταματούμε να ερευνούμε τις τάσεις της αγοράς αλλά και τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται. Αναζητούμε συνεχώς καινούρια προϊόντα για να καλύψουμε όλες σας τις απαιτήσεις σας και εισάγουμε κάθε πρωτοποριακή τεχνολογία σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εγγυάται τη σωστή τοποθέτηση και εγκατάσταση της τέντας.

  Καταξιωθήκαμε στον χώρο συστημάτωνσκίασηςσε ολο το νομό Αρτας, προσφέροντας, άρτιο τεχνικά εξοπλισμό, εξειδικευμένο προσωπικό, πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση στον πελάτη.

  Ώστε να ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες και απαιτήσεις του, για την εσωτερική και εξωτερική σκίαση στο χώρο του. Επαγγελματικό ή ιδιωτικό!

  Στον χώρο μας διαθέτουμε μεγάλη γκάμα τεντόπανα από τις πιο επώνυμες εταιρείες με τεντόπανα αδιάβροχα, ανθεκτικά στον ηλιο και την βροχή, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων

  Γαλλικά τεντόπανα DICKSON

  Η Dickson είναι μια Γαλλική εταιρεία από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στα τεντόπανα υψηλής ποιότητας, βασισμένη στα υψηλά Ευρωπαϊκά standards

  DAS

  CALBARI,ΝYFAN ΤΕΝ CATE ποιοτικά υφάσματα για σκιά που διαρκεί

  Ολλανδικά τεντόπανα με αισθητική και μοντέρναdesignsεχουναξεπέραστη αντοχή στις συνεχώς μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες αλλά παρέχουν και εξοικονόμηση ενέργειας είναι μερικοί από τους λόγους που τα τεντόπανα CALBARI διακρίνονται στην Ελλάδα.

  Στο εργαστήριο μας θα βρείτε και υφάσματα σε ποικιλία σχεδίων για τις ταπετσαρίες σαλονιών -αυτοκινήτων και σκαφών.

  Οι Υπηρεσίες μας:

  ΤΕΝΤΕΣ ΑΡΤΑΣ

  Κατασκευάζουμε

  Επισκευάζουμε και τοποθετούμε τέντες μουσαμάδες παντός τύπου (από απλή τέντα για τον κήπο ή την βεράντα σας μέχρι τεντοπέργκολες για το ξενοδοχείο ή την επιχείρησή σας), ηλεκτροκίνητες, χειροκίνητες, αυτοματισμούς με μοτέρ, επαγγελματικές ομπρέλες, διαφάνειες, ρολά, καποτίνες, κασετίνες ακόμα και ειδικές κατασκευές τεντών.

  Αλλαγές υφασμάτων τέντας

  Τέντες απλές μονοκόμματες
  Τέντες με βραχίονες
  Τεντοπέργκολες για μεγάλες επιφάνειες
  Τέντες με μπάρες
  Ρολοκουρτίνες – Ρομάν
  Καποτινές Κούρμπες
  Τέντες Ζελατίνες
  Περσίδες – Στόρια

  Τέντες με Αντιρίδες
  Αυτοματισμοί
  Ηλεκτροκίνητη τέντα με αισθητήρες ηλίου και ανέμου.
  Σας εξασφαλίζει την δυνατότητα να κατέβει μόνη της η τέντα στον ήλιο και να ανέβει όταν φυσάει δυνατός άνεμος ακόμη και όταν εσείς λείπετε.
  Χρονοδιακόπτες
  Ηλεκτρικές μανιβέλες
  Hλεκτρικά μοτέρ
  Αισθητήρες βροχής
  Τηλεχειρισμόςφωτοκύτταρα

  Ταπετσαρίες και επισκευές σαλονιών

  Επίσης μπορούμε να αλλάξουμε το εσωτερικό (αφρολέξ, γέμιση, ιμάντες κ.α.) από τους καναπέδες ή τις πολυθρόνες σας για να εξασφαλίσουμε άνεση αλλά και περισσότερη αντοχή στον χρόνο.
  Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υφάσματα για τις μεταποιήσεις και αλλαγές που αναλαμβάνουμε με μοντέρνα και κλασικά σχέδια για όλα τα γούστα.

  Ταπετσαρίες αυτοκινήτων -σκαφών

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο το πλήθος των συστημάτων σκίασης που εχουμε κατασκευάσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

  Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο συνεργείο, με τιμές ανταγωνιστικές, συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους παράδοσις , που θα τοποθετήσει η επισκευάσει την τέντα σας, τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Αρτα , Καναλάκι, Πρέβεζα,Πάργα, Σύβοτα,Ηγουμενίτσα, Λευκάδα αλλά και σε ολη την Ηπειρο .

  Και μετά την αποπεράτωση των εργασιών μας ειμαστε δίπλα σας

  Σας ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας.

  Με εκτίμηση

  ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Τέντες Αρτα , Πρέβεζα, Πάργα, Σύβοτα, Ηγουμενίτσα,Λευκάδα

  Τοποθέτιση τεντών Αρτα , Πρέβεζα, Πάργα, Σύβοτα, Ηγουμενίτσα,Λευκάδα

  Έπισκευές τεντών Αρτα , Πρέβεζα, Πάργα, Σύβοτα, Ηγουμενίτσα,Λευκάδα

  Τεντάς Αρτα,Τέντες Άρτας,Πρέβεζα, Πάργα, Σύβοτα, Ηγουμενίτσα,Λευκάδα

  Τεντόπανα Αρτα , Πρέβεζα, Πάργα, Σύβοτα, Ηγουμενίτσα,Λευκάδα

  Συντηρήσεις τέντας Αρτα , Πρέβεζα, Πάργα, Σύβοτα, Ηγουμενίτσα,Λευκάδα

  Τεντοπέργκολες Αρτα , Πρέβεζα, Πάργα, Σύβοτα, Ηγουμενίτσα,Λευκάδα

  Βιοτεχνία τέντας Αρτα , Πρέβεζα, Πάργα, Σύβοτα, Ηγουμενίτσα,Λευκάδα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Λεωφόρος Αθηνών 58, Άγιος Αθανάσιος - Θεσσαλονίκη
  2310702743
  6942836341
  NS Τέντες Σπυράκος

  Συστήματα Σκίασης - Τέντες - Σιδηροκατασκευές & Σίτες Αλουμινίου Άγιος Αθανάσιος Θεσσαλονίκη

  Η εταιρεία μας ΄΄NS Τέντες Σπυράκος΄΄ εδρεύει στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης από το 2018 και δραστηριοποιείται με συστήματα σκίασης, τέντες, σιδηροκατασκευές και σίτες αλουμινίου παρέχοντας αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις.

  Ο υπεύθυνος της εταιρείας κύριος Σπυράκος Νίκος έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο, με πάνω απο 30 χρόνια στο χώρο και είναι πάντα έτοιμος να σας εξυπηρετήσει, μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό του, και να κατασκευάσει οποιαδήποτε σχετική κατασκευή χρειάζεστε.

  Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι εξειδικευμένο και πάντα εκπαιδευμένο με όλες τις τελευταίες τάσεις των συστημάτων σκίασης γνωρίζοντας παράλληλα να χρησιμοποιεί τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουμε.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Με πολυετή εμπειρία και έμφαση στην άριστη ποιότητα, σας προσφέρουμε συστήματα σκίασης, τέντες, σιδηροκατασκευές και σίτες αλουμινίου που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας. Κάθε περίπτωση που αναλαμβάνουμε αποτελεί για εμάς ξεχωριστή υπόθεση και την αντιμετωπίζουμε με ανάλογη υπευθυνότητα.

  Αφού εξετάσουμε το χώρο σας, θα συζητήσουμε προκειμένω να αφουγκραστούμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή λύση. Το πακέτο που σας προτείνουμε είναι πάντα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και σε τιμές ασυναγώνιστες για την εποχή.

  ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε και να εγκαταστήσουμε Συστήματα Σκίασης, Τέντες, Σιδηροκατασκευές και Σίτες Αλουμινίου εξυπηρετώντας άμεσα και
  αξιόπιστα ολόκληρη την Θεσσαλονίκη αλλά και την Χαλκιδική.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να δώσουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Βοσπόρου 18-20, Κάτω Τούμπα - Θεσσαλονίκη
  2310950976
  6948868187
  ΤΕΝΤΕΣ ΚΟΥΤΛΗΣ
  Συστήματα Σκίασης - Κατασκευές Αλουμινίου & Σιδήρου | Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρηση ΤΕΝΤΕΣ ΚΟΥΤΛΗΣ, έχει έδρα στην Κάτω Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με παντός είδους συστήματα σκίασης, καθώς και κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου.

  Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, η οποία, από το 1973, εξυπηρετεί ιδιώτες και επιχειρήσεις σε όλη τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική με γνώμονα την ποιότητα σε κάθε κατασκευή.

  Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου προσφέροντάς σας τέντες και συστήματα σκίασης υψηλής αντοχής στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες, αλλά και ξεχωριστής αισθητικής.

  Η έμπειρη ομάδα μας πραγματοποιεί δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Παλαμά Κωστή - Θήβα
  2262026573
  6947124257, 6907073418
  Τέντες Ο Πολύτεκνος
  Συστήματα Σκίασης - Τέντες & Πέργκολες Θήβα Βοιωτία

  Η επιχείρησή μας “Τέντες Ο Πολύτεκνος” η οποία βρίσκεται στην Θήβα, δραστηριοποιείται από το 1998 με συστήματα σκίασης, παρέχοντας σύγχρονες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους στην Θήβα, σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη μελέτη, τη κατασκευή και τη τοποθέτηση τεντών και συστημάτων σκίασης προσφέροντας λύσεις και ιδέες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε χώρου. Παράλληλα, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε με ασφάλεια σύγχρονες σιδηροκατασκευές για τον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε επίσης την επισκευή - επιδιόρθωση τεντών καθώς και το πλύσιμό τους, γλυτώνοντάς σας έτσι από τα έξοδα που θα κάνατε για να την αντικαταστήσετε με μια νέα.

  Ποικιλία Υφασμάτων

  Μέσα από την μεγάλη γκάμα υφάσματα που διαθέτουμε, σε διάφορα στυλ, σχέδια και χρώματα, μπορείτε να επιλέξετε την τέντα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες αλλά και στο στυλ του κτιρίου σας. Επίσης, διαθέτουμε πληθώρα συστημάτων σκίασης και αυτοματισμών που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σας άνετη και λειτουργική

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις και τα νέα προϊόντα της αγοράς, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προτείνει την ιδανική λύση για την αποτελεσματική σκίαση του χώρου σας, όσο μεγάλος και αν είναι.

  Στόχοι μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, ο διαρκείς εκσυγχρονισμός μας καθώς και η συνεχόμενη υποστήριξή του.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στον χώρο σας ώστε να τον μελετήσουμε, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θήβα, όλη την Βοιωτία, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
  Αιγαίου 48, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  2310488751
  6937161117
  Οικίας Ένδυση
  Αθανασίου Άννα - Κουρτίνες - Ταπετσαρίες - Συστήματα Σκίασης - Χαλιά - Μοκέτες - Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

  Το κατάστημά μας Οικίας Ένδυση by Αθανασίου Άννα ιδρύθηκε στις αρχές του 1998 στην περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης και από τότε δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της επένδυσης και διακόσμησης Εσωτερικών & Εξωτερικών χώρων.
  Με αγάπη για την ποιότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και το βλέμμα στραμμένο σε οτιδήποτε καινοτόμο, η εταιρεία μας προσφέρει μια μοναδική ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που μπορούν να καλύψουν κάθε απαιτητικό project. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ιδέες και λύσεις για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο μέσα από μια μεγάλη συλλογή προϊόντων που εκφράζουν τις αισθητικές και λειτουργικές τάσεις κάθε εποχής και διαμορφώνουν εκλεπτυσμένους εσωτερικούς χώρους κατοικιών, ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων.
  Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με το ταλέντο και τη δεξιοτεχνία του εξειδικευμένου προσωπικού μας, διαμορφώνει ένα πολύ ξεχωριστό επίπεδο υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.
  Κάθε σας ανάγκη, κάθε σας απαίτηση, είναι για εμάς μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη περίπτωση. Είμαστε δίπλα σας από την πρώτη στιγμή, συμβουλεύοντας και καθοδηγώντας σας σε κάθε βήμα, με σεβασμό στο γούστο σας και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χώρου σας.
  Προτεραιότητά μας είστε πάντα εσείς και η δημιουργία χώρων που καλύπτουν την ανάγκη σας για ποιότητα, μοναδική αισθητική, λειτουργικότητα και άνεση.

  Επειδή για εμάς, το σπουδαιότερο είναι να δημιουργούμε χώρους στους οποίους ζείτε και εργάζεστε με άνεση και αισθητική, χώρους που ονειρεύεστε και εμπνέεστε και που σας έχουν κάνει, με τη σειρά σας, να δημιουργήσετε έναν πολύτιμο χώρο, αυτόν που έχουμε εδώ και 24 χρόνια στην καρδιά σας.

  Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρει η εταιρεία μας είναι το εξής:
  Είμαστε οι μοναδικοί στο χώρο που διαθέτουμε μόνιμο, έμπειρο προσωπικό που έχει τον πλήρη έλεγχο σε κάθε στάδιο παραγωγής των προϊόντων μας. Έτσι, διασφαλίζουμε την άψογη ποιότητα και τέλεια εκτέλεση κάθε εργασίας μέχρι το τελικό προϊόν να φτάσει σε εσάς, χωρίς ψεγάδια ή καθυστερήσεις. Στη συνέχεια, τα δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνουν από τις μετρήσεις, την προετοιμασία και την παράδοση μέχρι και την τοποθέτηση των προϊόντων στο χώρο σας.

  Τοποθέτηση: Γίνεται από εμάς (και όχι από εξωτερικούς συνεργάτες). Σε αυτό, συμβάλλει η εκτέλεση και παρακολούθηση κάθε έργου από το μόνιμο προσωπικό μας εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα σε κάθε στάδιο παραγωγής των προϊόντων μας, μέχρι να φτάσουν σε εσάς.

  Μελέτη: Χάρη στην πολυετή εμπειρία, μπορούμε να σας δειγματίσουμε όχι μόνο στο κατάστημά μας, αλλά και στο δικό σας χώρο, δίνοντάς σας διακοσμητικές και τεχνικές λύσεις.

  Μέτρηση: Ερχόμαστε στο χώρο σας, είτε στον οικιακό είτε στον επαγγελματικό, και μετράμε τις διαστάσεις, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

  Υπηρεσίες & Προϊόντα:

  Κουρτίνες σε πολλά χρώματα και σχέδια
  Υφάσματα επιπλώσεων
  Κουρτινόξυλα
  Σιδηρόδρομοι
  Μηχανισμοί κουρτίνας ανέβα-κατέβα
  Εύκολο κρέμασμα κουρτίνας χωρίς σκάλα
  Μηχανισμοί Ρόμαν - Πακέτο
  Ταπετσαρίες τοίχου για κάθε διάθεση
  Ρόλερ - Ρολοκουρτίνες σε πολλά χρώματα και σχέδια
  Ξύλινα στόρια Venetian blinds
  Κάθετες περσίδες vertical blinds
  Οριζόντιες περσίδες
  Μεταλλικά στόρια αλουμινίου
  Μετώπες & κορνιζες
  Χαλιά - μοκέτες υψηλής αισθητικής απο ASIATIC LONDON
  Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός
  Στρώματα ORION STROM
  Πατώματα laminate & χλοοτάπητες
  Σίτες αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα
  Πτυσσόμενες πόρτες PVC
  Ταμπακιέρα με ιμάντα για ρολά οικιακά ρολά (παντζούρια) στόρια Ελληνικής κατασκευής
  Τέντες - Ζελατίνες μεγάλη ποικιλία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Μπελογιάννη 61 - Νίκαια
  2104932018
  6978207011
  Μαυροειδής - Eurotent 2
  Τέντες Νίκαια
  _____

  προφίλ

  Ειδικές κατασκευές παντός τύπου σκίασης σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε να προστατεύσετε από τις καιρικές συνθήκες.

  Η εταιρεία Eurotent 2 στην Νίκαια ασχολείται με την τοποθέτηση και την επισκευή τεντών. Μέσα από την δουλειά μας φροντίζουμε για το μοναδικό συνδυασμό εμφάνισης και ανθεκτικότητας. Με συνέπεια στον χρόνο παράδοσης και ανταγωνιστικές τιμές ερχόμαστε στον χώρο σας και αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση όλων των ειδών σκίασης.

  Σας προτείνουμε λύσεις για τέντες ηλεκτρικές με βραχίονες, ρολοκουρτίνες και σας ετοιμάζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις ανάγκες σας.

  Επίσης αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές και σκίαση εσωτερικού χώρου.

  Κατασκευάζουμε:

  Συστήματα σκίασης
  Τέντες
  Πέργκολες
  Στόρια
  Ζελατίνες
  Ομπρέλες
  Ειδικές κατασκευές

  Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονης τεχνολογίας συστήματα σκίασης, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, ποιότητας και αισθητικής.

  Σκοπός μας είναι να συνδιάσουμε τη σύγχρονη αισθητική με τη χρηστικότητα, κατασκευάζοντας εγκαταστάσεις στέγασης υπαίθριων χώρων, αίθρια, τέντες και συστήματα σκίασης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Ανάχωμα Γαλλικού Ποταμού, Ιωνία - Θεσσαλονίκη
  2310781220
  6947438262
  Αετός
  Τέντες Θεσσαλονίκη
  _____
  προφίλ εταιρείας
  Η εταιρεία μας ΜΠΑΝΤΗΣ Β. & Δ. Ο.Ε ιδρύθηκε από τον ΜΠΑΝΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ το 1989 και δραστηροποιούμαστεστον κλάδο κατασκευής και τοποθέτησης Τεντών – Ζελατινών – Μουσαμάδων.
  Η έδρα μας είναι στη Ν. Μαγνησία Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

  Η Τεχνογνωσία, η ποιότητα των υλικών, ο σύγχρονος εξοπλισμός και οι νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που πιστοποιούν την ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση – παράδοση, οποιασδήποτε εργασίας την οποία αναλαμβάνουμε. Η ιστορία και το όνομά μας αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση.

  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιότητα και αξιοπιστία καθώς και αποτελεσματικές λύσεις .

  Με εφόδια την εμπειρία μας, τα υλικά μας και τον σύγχρονο εξοπλισμό μας στοχεύουμε στην άριστη παράδοση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

  κατασκευές - υπηρεσίες

  Τέντες παντός τύπου (οικίες, καταστήματα, επαγγελματικοί χώροι)
  Πτυσσόμενα Συστήματα Μουσαμάδων (κάθε τύπου με συρματόσχοινο και καδένα)
  Μουσαμάδες Transport
  Αντιανεμικές Ζελατίνες
  Πέργκολες
  Ρολλοκουρτίνες
  Πτυσσόμενα Συστήματα
  Σιδηροκατασκευές
  Λινάτσες
  Δίχτυα Σκίασης
  Ομπρέλες παντός τύπου
  Ψηφιακές Εκτυπώσεις
  Ηλεκτρικά Μοτέρ Τέντας
  Μηχανισμοί

  Εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες της.

  Οι νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο ανάχωμα του Γαλλικού ποταμού, στο Αγρόκτημα Μαγνησίας του Δήμου Εχεδώρου του Νομού Θεσσαλονίκης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Εθνικής Αντιστάσεως 13 - Ραφήνα
  2994024008
  6975554776, 6908829090
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΕΝΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ " Ο ΗΛΙΑΣ "

  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΡΑΦΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΡΑΦΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Η επιχείρησήμας με έδρα την Ραφήνα Αττικής δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων σκίασης και μεταλλικών κατασκευών με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

  Αναλαμβάνουμε την μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση παντός τύπου τέντας και συστήματος σκίασης για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση με υπευθυνότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές και εξυπηρετούμε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

  Όλες μας οι κατασκευές γίνονται απο αξιόπιστα υλικά επώνυμων εταιριών που εγγυούνται την απόδοση και την αντοχή τους στο χρόνο.

  Μελετούμε τον χώρο σας και σας προτείνουμε λύσεις για την ολοκληρωμένη σκίαση του σπιτιού , του επαγγελματικού σας χώρου ή και του πάρκιγκ σας.

  Με μεγάλη ποικιλία σε τεντόπανα θα μπορείτε να αναβαθμίσετε αισθητικά τον χώρο σας και να συνδυάσετε σκίαση και στυλ.

  Το συνεργείο μας με εξειδικευμένους τεχνίτες αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα την τοποθέτηση απλής , ηλεκτρικής ή αυτόματης τέντας με αξιόπιστα μοτερ και αισθητήρες που προφυλάσσουν την τέντα σας απο την κακοκαιρία ακόμα και όταν λειπετε απο το σπίτι.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε:

  κατασκευή και τοποθέτηση τέντας

  παντος τύπου συστήματα σκίασης

  επισκευή τέντας

  συντήρηση τέντας

  αντικατάσταση τέντας

  κατασκευή πέργκολας

  εσωτερική σκίαση με ρόλερ

  στέγαστρα σκίασης για πάρκινγκ

  περγκοτέντες

  μεταλλικες κατασκευές

  ειδικές κατασκευές σκίασης

  αντιανεμικές ζελατίνες

  αντικουνουπικές σίτες

  ρολά ασφαλείας

  γκαραζόπορτες

  κάγκελα

  Αναβαθμίστε το σπίτι σας με ειδικές κατασκευές σκίασης σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Με εκτίμηση, Ηλίας

  τεντες ραφηνα - τεντες ραφηνα αττικη - τεντες ραφηνα αττικης - τεντες νομος αττικης

  συστηματα σκιασης ραφηνα αττικη - συστηματα σκιασης ραφηνα - συστηματα σκιασης νομος αττικης

  παντος τυπου τεντες ραφηνα αττικη - περγκολες ραφηνα αττικη - στεγαστρα παρκινγκ ραφηνα αττικη

  σιτες ραφηνα αττικη - μεταλλικες κατασκευες ραφηνα - ειδικες μεταλλικες κατασκευες ραφηνα

  αντιανεμικες ζελατινες ραφηνα αττικη - ρολα ασφαλειας ραφηνα αττικη - ρολερ αττικη

  αυτοματη τεντα ραφηνα αττικη - ηλεκτρικη τεντα ραφηνα αττικη - τεντα με μηχανισμο ραφηνα αττικη

  παντος τυπου συστηματα σκιασης αττικη - παντος τυπου τεντες αττικη - περγκοτεντα αττικη

  εσωτερικη σκιαση ραφηνα αττικη - σκιαστρα παρκινγκ αττικη- αντικατασταση τεντας αττικη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Πρωτοπαπαδάκη 30 - Γαλάτσι
  2102929029
  6908650089
  ΜΠΑΝΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
  Τέντες - Συστήματα Σκίασης Γαλάτσι Αττική

  Η επιχείρησή μας “ΜΠΑΝΗΣ ΑΛΕΞΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 10 χρόνια με τέντες και συστήματα σκίασης, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

  Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των τεντόπανων, διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να επιλέξετε τα ιδανικά τεντόπανα που ταιριάζουν στο στυλ του χώρου σας.

  Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό από έργα στο Γαλάτσι και σε όλη την Αττική, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας δώσει σύγχρονες και οικονομικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση του χώρου σας.

  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιοδήποτε σύστημα σκίασης επιθυμείτε στο χώρο σας. Από μία απλή τοποθέτηση τέντας σε ένα μπαλκόνι έως και πολύ σύνθετες κατασκευές για την σκίαση μεγάλων επιφανειών με τεντοπέργκολες.

  Οι σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες, η ποιότητα, οι αυτοματισμοί και το σύγχρονο design στα συστήματα σκίασης καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές μας είναι μερικοί από τους λόγους που μας εμπιστεύονται, μας προτιμούν και μας προτείνουν οι πελάτες μας.

  Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το έργο μας με βάση την πολυετή γνώση που έχουμε στο χώρο και να παραμένουμε πιστοί στις προσδοκίες των πελατών μας αλλά και στις αλλαγές που απαιτούν οι νέες εποχές.

  Οργάνωση
  Κάθε έργο για εμάς είναι σημαντικό, το εξειδικευμένο προσωπικό μας το αναλαμβάνει προσωπικά και φροντίζει τη σωστή και έγκυρη εκτέλεση του.

  Πλούσια γκάμα
  Διαθέτουμε πλούσια γκάμα χρωμάτων και υφασμάτων ώστε να μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Η άριστη ποιότητα των υφασμάτων και η χρησιμοποίηση εξαιρετικών υλικών εγγυώνται την μακροβιότητα των τεντών σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  και θα έρθουμε στο χώρο σας, να τον εξετάσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Γαλάτσι και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Ζυμβρακάκηδων 36 - Χανιά
  2821072197
  6948625105
  Ροδιτάκης Νικόλαος
  Συστήματα Σκίασης - Τέντες - Σκηνές - Ταπετσαρίες Παντώς Τύπου - Χανιά

  Η επιχείρησή μας Ροδιτάκης Νικόλαος η οποία εδρεύει στην Ζυμβρακάκηδων 36 στα Χανιά Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στα συστήματα σκίασης, τέντες, πέργκολες, ταπετσαρίες και γενικά στα είδη σκίασης, καθώς και στις τέντες σκαφών.
  Έχουμε την δυνατότητα, μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, να παρέχουμε προτάσεις και λύσεις στο χώρο της σκίασης. Διαθέτουμε μεγάλη και πλήρη γκάμα από υφάσματα, συστήματα και εξαρτήματα, εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.

  Συστήματα σκίασης εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων, σε συνδυασμό με όμορφες προτάσεις για διακόσμηση κήπου και βεράντας, που προσφέρουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής για την κατοικία ή το κατάστημά σας. Σύγχρονα εξαρτήματα και υλικά, με κορυφαίους οίκους του χώρου μας, προϋποθέτουν την μακροβιότερη διάρκεια οποιασδήποτε κατασκευής επιλέξετε.
  Αλλάξτε την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου με καλόγουστες, ανθεκτικές και οικονομικές ταπετσαρίες επίπλων. Διαλέξτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σε υφάσματα και ταπετσαρίες που διαθέτουμε, επιλέξτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει και εμείς θα ντύσουμε με πολλή προσοχή και σοβαρότητα το καθιστικό σας, καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες και σκαμπό.

  Αναλαμβάνουμε:

  Ταπετσαρίες παντός είδους
  Αλλαγή καλυμμάτων καρέκλας παραλίας.
  Αξεσουάρ
  Επιδιορθώσεις
  Ταπετσαρίες παντός τύπου
  Τέντες Φορτηγών
  Ταπετσαρίες αυτοκινήτων
  Ταπετσαρίες επίπλων
  Ρόλερ - Κουρτίνες
  Καλύμματα σκαφών
  Τάπητες αυτοκινήτων
  Σέλες μοτοσικλετών

  Η τεχνογνωσία και η συνεχής ενημέρωση σε οτιδήποτε καινούργιο αφορά τα ασύρματα συστήματα, τα μοτέρ και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, σας εγγυώνται την ιδανική λύση κάθε επιθυμίας σας. Διαθέτουμε προσωπικό του οποίου βασική δουλειά είναι η απόλυτη κατανόηση των δικών σας αναγκών και η αφοσίωσή του στο να δίνει τις κατάλληλες λύσεις προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Σκιάθου 108 - Αθήνα
  2111198750
  6992136792
  ΤΕΝΤΕΣ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  Συστήματα Σκίασης - Σιδηροκατασκευές | Αθήνα Αττική

  Η επιχείρηση ΤΕΝΤΕΣ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ βρίσκεται στην Αθήνα, πλησίον της Πλατείας Κολιάτσου και δραστηριοποιείται σε τέντες, πέργκολες και παντός είδους συστήματα σκίασης αναλαμβάνοντας έργα σε όλη την Αττική, καθώς και την υπόλοιπη Ελλάδα και τα νησιά, κατόπιν συνεννόησης.

  Διαθέτουμε άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό με εξειδίκευση πολλών ετών στις τέντες και στο χώρο της ηλιοπροστασίας, των σιδηροκατασκευών και σε κάθε τύπο σκίασης.

  Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, εγγυώμενοι για την ποιότητα, την καλή λειτουργία και την υψηλή αντοχή όλων των συστημάτων που κατασκευάζονται στην επιχείρησή μας.

  Προτεραιότητά μας είναι προσφέρουμε στην πελατεία μας αυτό ακριβώς που αναζητά, με γρήγορη εξυπηρέτηση, συνέπεια στο χρόνο τοποθέτησης, υπευθυνότητα στο χώρο εργασίας και καλές τιμές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Ερμή Φιλίππου 2, Καλύβια - Αττική
  6934833834
  Λίγα λόγια για την εταιρία μας:

  Η εταιρεία μαςTENTOLISEISασχολείται με την κατασκευή και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης. Η πολυετής εμπειρία μας σετέντεςκαιπέργκολες, σε συνδυασμό με την σύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα στην δουλειά μας.

  Aντοχή και αισθητική:

  Παράλληλα, έχουμε δραστηριοποιηθεί έντονα στο χώρο της κατασκευής καθότι κατασκευάζουμε πλέον μόνοι μας τους βραχίονες! Ταυτόχρονα, προσαρμόσαμε τα προϊόντα μας στις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας, πετυχαίνοντας αποτελέσματα εξαιρετικής αντοχής και αισθητικής.

  Eνημερωμένη συλλογή:

  Διαθέτουμε μια πλήρως ενημερωμένη συλλογή από τεντόπανα, μηχανισμούς και αυτοματισμούς που θα ικανοποιήσει ακόμα και πιο απαιτητικό πελάτη.

  Ποιοτικό service:

  Φτάσαμε έτσι στο σημείο να προσφέρουμε πολυετείς εγγυήσεις, ενώ παράλληλα τα συνεργεία μας μπορούν να προσφέρουν γρήγορο και ποιοτικό service.

  Μην αφήνετε τον καυτό ήλιο ή τη βροχή να "κυνηγούν" το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας! Κρατήστε τον έλεγχο του σπιτιού σας!

  Όλα τα προϊόντα μας γίνονται κατόπιν παραγγελίας και μπορούν να τροποποιηθούν για να ταιριάζουν στο γούστο και τις απαιτήσεις σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Σωκράτους 37 - Έυοσμος
  2310767507
  6977712419
  ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
  Μεταλλικές Κατασκευές - Τέντες | Πυλαία Ανατολική Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρηση κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου με επικεφαλής τον Αριστοτέλη Καλύβα αναλαμβάνει παντός είδους μεταλλικές κατασκευές, καθώς και κατασκευή και επισκευή τεντών και συστημάτων σκίασης στην Πυλαία και όλη την Ανατολική Θεσσαλονίκη.

  Με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτησή τους με ποικίλες εφαρμογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σκάλες, κάγκελα, πόρτες, περιφράξεις κ.α.

  Παράλληλα η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον τομέα των συστημάτων σκίασης αναλαμβάνοντας την κατασκευή, την τοποθέτηση, την επισκευή και το ράψιμο - πλύσιμο τεντών άμεσα και υπεύθυνα.

  Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στην Πυλαία και όλη την Ανατολική Θεσσαλονίκη και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΓΚΑΝΗ 29, ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ - Χαλκιδικής
  6936502769
  ΤΕΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΕΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

  Με πολυετή επαγγελματική εμπειρία σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες στην ανακαίνιση του σπιτιού σας

  αλλά και επαγγελματικών χώρων μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

  Επιλέγουμε μόνο υλικά άριστης ποιότητας και συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου

  για να σας προσφέρουμε άριστης ποιότητας εργασίες αλλά και υψηλής αισθητικής.

  Το εξειδικευμένα συνεργεία μας με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της οικοδομής μελετούν τον χώρο σας

  και σας προτείνουν όλες τις απαραίτητες επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν και ποιά υλικά θα σας

  εξασφαλίσουν μεγαλύτερη απόδοση σε βάθος χρόνου.

  Ακόμη αναλαμβάνουμε την κατασκευή,τοποθέτηση και αντικατάσταση παντός τύπου τέντας στο σπίτι σας
  ή στον επαγγελματικό σας χώρο . Επίσης αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση αντιανεμικών ζελατίνων σε επαγγελματικούς

  και όχι μόνο χώρους για την καλύτερη προστασία του χώρου σας απο όλες τις καιρικές συνθήκες.

  Τα συστήματα σκίασης που τοποθετούμε διακρίνονται για την άριστη ποιότητα των υφασμάτων τους καθώς και
  για της υψηλής ποιότητας μηχανισμούς τους. Σε μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για
  να δώσετε το προσωπικό σας στίγμα και στο σύστημα σκίασης του σπιτιού ή του καταστήματός σας.

  Ακόμη μπορείτε να επιλέξετε μέσα απο μια μεγάλη γκάμμα μηχανισμών τον τρόπο που θα χειρίζεστε τις τέντες

  και τι είναι καλύτερό για τα χρήματα που διαθέτετε.

  Επιλέξτε εμάς για την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου και απολαύστε
  ένα μοναδικό αποτέλεσμα κομψότητας αλλά και αντοχής στον χρόνο.

  Με τεχνογνωσία και συνεχή ενημέρωση επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα υλικά για κάθε χώρο και με την σωστή

  εφαρμογή τους σας χαρίζουμε ένα άριστο αποτέλεσμα που θα το απολαμβάνετε καθημερινά.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:

  τοποθέτηση τέντας
  επισκευή τέντας
  αντικατασταση τέντας
  αντιανεμικές ζελατίνες
  συστήματα σκίασης
  ανακαινιση σπιτιού
  ανακαίνιση καταστημάτων
  ελαιοχρωματισμοι κτιρίων
  μονώσεις κτιρίων
  μεταλλικές κατασκευές
  ξύλινες κατασκευές
  τοποθέτηση πλακιδίων

  Εγγυημένη άριστη ποιότητα εργασιών σε ανταγωνιστικές τιμές .

  Με εκτίμηση

  Παρασκευάς Γραμματικού

  6936502769

  τεντες χαλκιδικη - τεντες πολυγυρος χαλκιδικης - τεντες πολυγυρος

  συστηματα σκιασης χαλκιδικη - συστηματα σκιασης πολυγυρος χαλκιδικης -

  συστηματα σκιασης πολυγυρος - αντιανεμικες ζελατινες χαλκιδικη

  αντιανεμικες ζελατινες πολυγυρος χαλκιδικη - αντιανεμικες ζελατινες πολυγυρος

  τοποθετηση τεντας χαλκιδικη - αντικατασταση τεντας χαλκιδικη - επισκευη τεντας χαλκιδικη

  αυτοματισμοι τεντας χαλκιδικη - τοποθετηση τεντας πολυγυρος χαλκιδικης

  ανακαινιση σπιτιου χαλκιδικη - ανακαινιση καταστηματων χαλκιδικη - ανακαινιση ξενοδοχειου χαλκιδικη

  γενικη ανακαιινιση καταστηματων χαλκιδικη - ολικη ανακαινιση σπιτιου χαλκιδικη

  βαψιμο σπιτιου χαλκιδικη - οικοδομικες εργασιες παντος τυπου χαλκιδικη - ανακαινσεις παντος τυπου χαλκιδικη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Λακωνικής 43 - Καλαμάτα
  2721021571
  6946100254
  Τέντες
  Αλεφαντζής Δημήτρης

  Με μεράκι για την τέχνη της τεντοποιΐας και έχοντας σαν βάση την τεχνολογία που εξελίσσεται ιδρύσαμε το κατάστημά μας, το οποίο βρίσκετε Λακωνικής 43 στην Καλαμάτα.
  Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση στην κάλυψη των αναγκών κάθε μας πελάτη στον τομέα της σκίασης χώρων. Κάνοντας πραγματικότητα την κάθε σας ιδέα για το σπίτι σας!

  Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε τέντες (απλές και ηλεκτροκίνητες), ρολοκουρτίνες, περσίδες, ομπρέλες και αυτοματοποιημένα συστήματα σκίασης. Μερικά από τα προϊόντα μας:
  Απλές και ηλεκτροκίνητες τέντες, πέργκολες, ρολοκουρτίνες, περσίδες, ομπρέλες, στόρια, σκίαση αυτοκινήτων, μουσαμάδες φορτηγών, αυτοματισμοί Somfy, ειδικές κατασκευές.

  Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Somfy Ελλάς στο Νομό Μεσσηνίας. Διαθέτουμε τεντόπανα των εταιριών Calbari,Dicson,Tencate

  H Somfy, είναι νούμερο ένα εταιρία παγκοσμίως σε μηχανισμούς και αυτοματισμούς για σπίτια και κτίρια και ιδρύθηκε στη Γαλλία (Cluses, Haute – Savoie) το 1969.

  Στόχος μας είναι η άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτησή σας.
  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προτείνουμε την εφαρμογή που χρειάζεστε.

  κατασκευες τεντων καλαματα μεσσηνιας-συστηματα σκιασης καλαματα μεσσηνια-περγκολες καλαματα-αυτοματισμοι καλαματα μεσσηνιας- κασετινες καλαματα-κατασκευες παντος τυπου καλαματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Πέτρου Λεβαντή 1, Άγιος Αθανάσιος - Θεσσαλονίκη
  2310702762
  6977835740
  ZANOVA
  Πτυσσόμενες Θύρες - Είδη Σκίασης Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρησή μας “ZANOVA” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων που εργαζόταν μαζί στο χώρο από το 1994. Με την πάροδο των χρόνων και επιδιώκοντας την ανάπτυξη, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μαζί τη δική τους βιοτεχνία.

  Η πολυετή εμπειρία μας, το μεράκι μας και η σωστή δουλειά μας επιτρέπει την παραγωγή εγχώριων προϊόντων από μεγάλους Ευρωπαϊκούς οίκους σκίασης. Αναζητώντας διαρκώς για νέα καινοτόμα προϊόντα, η επιχείρησή μας, σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε οικονομικές τιμές.

  Πιο συγκεκριμένα σε εμάς θα βρείτε, κατακόρυφες περσίδες, βενετικά στορ, ρόλε, σίτες, πόρτες πτυσσόμενες οι οποίες είναι προϊόν ελληνικής κατασκευής και πολλές ακόμα λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση και λειτουργικότητα του χώρου σας.

  ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

  Με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις στη εσωτερική σκίαση χώρων καθώς και σε πτυσσόμενες πόρτες, η επιχείρησή μας δίνει λύσεις στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

  Στόχος μας είναι η άμεση - υπεύθυνη - γρήγορη - σωστή εξυπηρέτηση των πελατών / συνεργατών μας με τις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι καθημερινά στην διάθεσή σας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και μαζί να βρείτε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

  Η μεγαλύτερή μας ικανοποίηση είναι η αναγνώριση και η εμπιστοσύνη από τους πελάτες μας που μας κάνει περήφανους και μας δεσμεύει να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά και συνεργάσιμοι μαζί τους.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.
  Εξυπηρετούμε την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Μαρκόπουλο - Αττική
  6977441144
  ΤΕΝΤΕΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
  Τέντες - Συστήματα Σκίασης Μαρκόπουλο Αττική

  Η επιχείρησή μας ''ΤΕΝΤΕΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ'' η οποία βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής, δραστηριοποιείται με τέντες και συστήματα σκίασης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

  Μέσα από πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στα συστήματα σκίασης και στις τέντες, η επιχείρησή μας, έχει καταφέρει να συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες για τέντες και συστήματα σκίασης και σας προσφέρει τη μέγιστη αξιοπιστία και ποιότητα των προϊόντων της.

  Χαρακτηριστικά μας, η άμεση εξυπηρέτηση, οι άριστες τιμές και η εγγύηση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία σε τέντες οικιών και επαγγελματικών χώρων στο Μαρκόπουλο και σε όλη την Αττική.

  Τέντες: με βραχίονες, με μπάρα, κλασική, κασέτες.

  Η μεγάλη εμπειρία μας και ο επαγγελματισμός μας, μας έκανε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτέινουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Μαρκόπουλο και όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Τριανταίικα - Αγρίνιο
  6907064518
  ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΕΝΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΝΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΤΕΝΤΕΣ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ- ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΕΝΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΕΝΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ ΤΕΝΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΕΝΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΤΕΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΝΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΑΛΛΑΓΗ ΤΕΝΤΑΣ-ΤΕΝΤΟΠΑΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΤΕΝΤΟΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ

  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΕΝΤΩΝ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ - ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ στο Αγρίνιο και σε ολη την Αιτωλοακαρνανία !!!!!!

  Στην επιχείριση'' ΤΕΝΤΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ'' που εδρεύει στα Τριαντέϊκα στο Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας, δεν σταματούμε να ερευνούμε τις τάσεις της αγοράς αλλά και τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται. Αναζητούμε συνεχώς καινούρια προϊόντα για να καλύψουμε όλες σας τις απαιτήσεις και εισάγουμε κάθε πρωτοποριακή τεχνολογία σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εγγυάται τη σωστή τοποθέτηση και εγκατάσταση της τέντας.

  Καταξιωθήκαμε στον χώρο της σκίασης προσφέροντας, άρτιο τεχνικά εξοπλισμό, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, πλήρη υποστήριξη και άμεση εξυπηρέτηση στον πελάτη.

  Ώστε να ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες και απαιτήσεις του, για την εσωτερική και εξωτερική σκίαση στο χώρο του. Επαγγελματικό ή ιδιωτικό!

  Κατασκευάζουμε, επισκευάζουμε και τοποθετούμε τέντες παντός τύπου (από απλή τέντα για τον κήπο ή την βεράντα σας μέχρι τεντοπέργκολες για το ξενοδοχείο ή την επιχείρησή σας), ηλεκτροκίνητες, χειροκίνητες, αυτοματισμούς με μοτέρ, επαγγελματικές ομπρέλες, διαφάνειες, ρολά, καποτίνες, κασετίνες ακόμα και ειδικές κατασκευές τεντών.

  Διαθέτουμε ποικιλία από μηχανισμούς και αυτοματισμούς τελευταίας τεχνολογίας. Ποιότητα και αξιοπιστία που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας!

  Τέντες παντός τύπου

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρίες υφασμάτων και συστημάτων τεντών DAS- ολλανδικά τεντόπανα NYFAN TEN CATE

  Τεντόπανα αδιάβροχα, ανθεκτικά στον ήλιο και την βροχή, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων

  Οι υπηρεσίες μας :
  Μελέτη, Σχεδίαση, Εγκατάσταση, Συντήρηση Tεντών και πλύσιμο Τεντών

  Τέντες απλές μονοκόμματες
  Τέντες με βραχίονες
  Τεντοπέργκολες για μεγάλες επιφάνειες- Πέργκολες

  Τέντες με μπάρες
  Ρολοκουρτίνες - Ρομάν
  Καποτινές Κούρμπες
  Τέντες Ζελατίνες
  Περσίδες - Στόρια
  Αυτοματισμοί
  Ηλεκτροκίνητη τέντα με αισθητήρες ηλίου και ανέμου.

  Σας εξασφαλίζει την δυνατότητα να κατέβει μόνη της η τέντα στον ήλιο και να ανέβει όταν φυσάει δυνατός άνεμος ακόμη και όταν εσείς λείπετε.
  Χρονοδιακόπτες
  Ηλεκτρικές μανιβέλες
  Hλεκτρικά μοτέρ
  Αισθητήρες βροχής
  Τηλεχειρισμός φωτοκύτταρα
  Συστήματα σκίασης εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων,σε συνδυασμό με όμορφες προτάσεις για διακόσμηση κήπου και βεράντας.

  Κατασκευή στεγάστρων και τοποθέτιση Στεγάστρων -επισκευές συντηρήσεις

  Καλέστε μας και εμείς με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και με ευκολίες πληρωμής βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας και φροντίζουμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, από οπου μας ζητηθεί στο Αγρίνιο,το

  Μεσολόγγι,την Ναύπακτο,σε ολο το νομό Αιτωλοακαρνανίας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Λευκάδας.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Ασκληπιείο - Ρόδος
  6945761470,6942898325
  SUN SOLUTION
  Συστήματα Σκίασης - Κατασκευές Τεντών Ρόδος

  Η επιχείρηση μας “SUN SOLUTION” η οποία εδρεύει στην Ρόδο, δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας τεντών και ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ρόδο.

  Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ, ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες αλλά και στο στυλ του κτιρίου σας. Επίσης διαθέτουμε πληθώρα συστημάτων σκίασης και αυτοματισμών, τεντοπέργολες, μοτέρ και μουσαμάδες οχημάτων.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Διαθέτοντας μία έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, από μία απλή τοποθέτηση τέντας σε ένα μπαλκόνι έως και πολύ σύνθετες κατασκευές για την σκίαση μεγάλων επιφανειών με τεντοπέργκολες και σιδηροκατασκευές τεντών. Είμαστε εξειδικευμένοι σε κάθε είδους κατασκευής σκίασης για μικρούς και πολύ μεγάλους χώρους.

  Στοχεύοντας στην ασφάλεια την εργονομία και την οικολογική συνείδηση σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, με συνέπεια, ευθύνη και σεβασμό.

  Στη πολυετή πορεία μας έχουμε να αναδείξουμε έργα μεγάλων διαστάσεων σε καταστήματα, ξενοδοχεία, κατοικίες, καφετέριες, χώρους αναψυχής κτλ. σε όλη την Ρόδο.

  Στόχος μας είναι να παρέχουμε πλήρεις και ουσιαστικές λύσεις, που χαρακτηρίζονται από υψηλά ποιοτικά κριτήρια, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης, κάθε έργου μας, από το πιο μικρο εως το πιο μεγάλο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε
  την καλύτερη λύση για τον χώρο σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Ταξιάρχες - Κύμη
  2222059139
  6932600669
  Σκιάνης Γεώργιος
  Τέντες - Συστήματα Σκίασης Ταξιάρχες Κύμη Εύβοια

  Η επιχείρησή μας “Σκιάνης Γεώργιος” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στους Ταξιάρχες της Κύμης, δραστηριοποιείται με συστήματα σκίασης, προσφέροντας ποιοτικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και τοποθέτηση τεντών ακόμα και στους πιό δύσκολους χώρους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Εύβοια αλλά και Πανελλαδικά.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 13 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ