noscript image for google
Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 | 07:17 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Λάρισα & ΑΧΙΛΛΕΩΣ 5 - Φάρσαλα
  2491023685
  6948626510
  TENTOSTYLING - ΒΕΡΟΓΓΟΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

  Λάρισα - Φάρσαλα

  Η επιχείρηση TENTOSTYLING - ΒΕΡΟΓΓΟΣ εδρεύει σε Λάρισα και Φάρσαλα, δραστηριοποιούμενη εδώ και πολλές δεκαετίες στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Παράλληλα εμπορευόμαστε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό ένα μεγάλο μέρος των αναγκών ενός σύγχρονου σπιτιού. Στο κατάστημά μας θα βρείτε τέντες, ομπρέλες και παντός είδους συστήματα σκίασης, μοκέτες και χαλιά, ταπετσαρίες και αφίσες, δάπεδα, κουρτινόξυλα, σίτες και κουνουπιέρες για κάθε χώρο.

  Αναλαμβάνουμε επίσης τοποθετήσεις και κάθε είδους ειδική κατασκευή σχετική με τον τομέα δραστηριότητάς μας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει προσφέροντας τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το χώρο μας στην οδό Αχιλλέως 5 στα Φάρσαλα για περισσότερα προϊόντα και πληροφορίες.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΦΑΡΣΑΛΑ, ΒΟΛΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΣΚΙΑΘΟ, ΣΚΟΠΕΛΟ, ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΓΡΑΙΚΟΠΟΥΛΟΥ 20 ΗΡΑΚΛΕΙΑ - Σερρών
  2325023619
  6973351522
  Η ΥΔΡΟΘΕΡΜΙΚΗ είναι ένα τεχνικό κατάστημα που ιδρύθηκε το 1980 από τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και τώρα συνεχίζει ο υιός του Παναγιώτης πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός. Εδρεύει στην Ηράκλεια – Σέρρες.
  Με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο, είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας με υλικά ποιότητας.
  Η εταιρεία μας κατέχει σήμερα μια σημαντική θέση στην αγορά, έχοντας ανοδική πορεία.
  Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα υδραυλικών -Πυροσβεστικών ειδών , συστήματα σκίασης, φίλτρα, αντλίες , πιεστικά κ.α.
  Διαθέτουμε σύγχρονα μέσα και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε μικρή ή μεγάλη παραγγελία.
  Προσπαθούμε καθημερινά να διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, βοηθώντας έτσι τον ιδιώτη και τον επαγγελματία να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.
  Έτσι σε συνεννόηση πάντα με το τεχνικό προσωπικό και τους αρμόδιους μηχανικούς, διασφαλίζουμε την μακροβιότητα των εγκαταστάσεων.

  Εκτός από τα προϊόντα παρέχουμε και υπηρεσίες για Εγκαταστάσεις θέρμανσης, υδραυλικών, συστημάτων σκίασης – τεντών.
  Αναλαμβάνουμε επίσης τις εκδόσεις αδειών καταστημάτων.

  Η επιθυμία σας αποτελεί δέσμευση για εμάς.
  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΑ - ΣΕΡΡΕΣ - ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ - ΡΟΔΟΠΟΛΗ - ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ

  Με εκτίμηση,

  Παπαδόπουλος Παναγιώτης

  Μηχανολόγος Μηχανικός,

  Τεχνικός Ασφαλείας

  ΥΔΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ- ΤΕΝΤΕΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΝΤΩΝ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΕΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ-
  ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΕΡΡΕΣ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ-ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ- ΠΙΕΣΤΙΚΑ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ- ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΕΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Λακωνικής 43 - Καλαμάτα
  2721021571
  6946100254
  Τέντες
  Αλεφαντζής Δημήτρης

  Με μεράκι για την τέχνη της τεντοποιΐας και έχοντας σαν βάση την τεχνολογία που εξελίσσεται ιδρύσαμε το κατάστημά μας, το οποίο βρίσκετε Λακωνικής 43 στην Καλαμάτα.
  Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση στην κάλυψη των αναγκών κάθε μας πελάτη στον τομέα της σκίασης χώρων. Κάνοντας πραγματικότητα την κάθε σας ιδέα για το σπίτι σας!

  Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε τέντες (απλές και ηλεκτροκίνητες), ρολοκουρτίνες, περσίδες, ομπρέλες και αυτοματοποιημένα συστήματα σκίασης. Μερικά από τα προϊόντα μας:
  Απλές και ηλεκτροκίνητες τέντες, πέργκολες, ρολοκουρτίνες, περσίδες, ομπρέλες, στόρια, σκίαση αυτοκινήτων, μουσαμάδες φορτηγών, αυτοματισμοί Somfy, ειδικές κατασκευές.

  Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Somfy Ελλάς στο Νομό Μεσσηνίας. Διαθέτουμε τεντόπανα των εταιριών Calbari,Dicson,Tencate

  H Somfy, είναι νούμερο ένα εταιρία παγκοσμίως σε μηχανισμούς και αυτοματισμούς για σπίτια και κτίρια και ιδρύθηκε στη Γαλλία (Cluses, Haute – Savoie) το 1969.

  Στόχος μας είναι η άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτησή σας.
  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προτείνουμε την εφαρμογή που χρειάζεστε.

  κατασκευες τεντων καλαματα μεσσηνιας-συστηματα σκιασης καλαματα μεσσηνια-περγκολες καλαματα-αυτοματισμοι καλαματα μεσσηνιας- κασετινες καλαματα-κατασκευες παντος τυπου καλαματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Πέτρου Λεβαντή 1, Άγιος Αθανάσιος - Θεσσαλονίκη
  2310702762
  6977835740
  ZANOVA
  Πτυσσόμενες Θύρες - Είδη Σκίασης Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρησή μας “ZANOVA” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων που εργαζόταν μαζί στο χώρο από το 1994. Με την πάροδο των χρόνων και επιδιώκοντας την ανάπτυξη, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μαζί τη δική τους βιοτεχνία.

  Η πολυετή εμπειρία μας, το μεράκι μας και η σωστή δουλειά μας επιτρέπει την παραγωγή εγχώριων προϊόντων από μεγάλους Ευρωπαϊκούς οίκους σκίασης. Αναζητώντας διαρκώς για νέα καινοτόμα προϊόντα, η επιχείρησή μας, σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε οικονομικές τιμές.

  Πιο συγκεκριμένα σε εμάς θα βρείτε, κατακόρυφες περσίδες, βενετικά στορ, ρόλε, σίτες, πόρτες πτυσσόμενες οι οποίες είναι προϊόν ελληνικής κατασκευής και πολλές ακόμα λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση και λειτουργικότητα του χώρου σας.

  ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

  Με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις στη εσωτερική σκίαση χώρων καθώς και σε πτυσσόμενες πόρτες, η επιχείρησή μας δίνει λύσεις στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

  Στόχος μας είναι η άμεση - υπεύθυνη - γρήγορη - σωστή εξυπηρέτηση των πελατών / συνεργατών μας με τις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι καθημερινά στην διάθεσή σας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και μαζί να βρείτε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

  Η μεγαλύτερή μας ικανοποίηση είναι η αναγνώριση και η εμπιστοσύνη από τους πελάτες μας που μας κάνει περήφανους και μας δεσμεύει να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά και συνεργάσιμοι μαζί τους.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.
  Εξυπηρετούμε την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Μαρκόπουλο - Αττική
  6977441144
  ΤΕΝΤΕΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
  Τέντες - Συστήματα Σκίασης Μαρκόπουλο Αττική

  Η επιχείρησή μας ''ΤΕΝΤΕΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ'' η οποία βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής, δραστηριοποιείται με τέντες και συστήματα σκίασης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

  Μέσα από πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στα συστήματα σκίασης και στις τέντες, η επιχείρησή μας, έχει καταφέρει να συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες για τέντες και συστήματα σκίασης και σας προσφέρει τη μέγιστη αξιοπιστία και ποιότητα των προϊόντων της.

  Χαρακτηριστικά μας, η άμεση εξυπηρέτηση, οι άριστες τιμές και η εγγύηση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία σε τέντες οικιών και επαγγελματικών χώρων στο Μαρκόπουλο και σε όλη την Αττική.

  Τέντες: με βραχίονες, με μπάρα, κλασική, κασέτες.

  Η μεγάλη εμπειρία μας και ο επαγγελματισμός μας, μας έκανε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτέινουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Μαρκόπουλο και όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Τριανταίικα - Αγρίνιο
  6907064518
  ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΕΝΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΝΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΤΕΝΤΕΣ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ- ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΕΝΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΕΝΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ ΤΕΝΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΕΝΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΤΕΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΝΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΑΛΛΑΓΗ ΤΕΝΤΑΣ-ΤΕΝΤΟΠΑΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΤΕΝΤΟΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ/ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ/ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ

  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΕΝΤΩΝ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ - ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ στο Αγρίνιο και σε ολη την Αιτωλοακαρνανία !!!!!!

  Στην επιχείριση'' ΤΕΝΤΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ'' που εδρεύει στα Τριαντέϊκα στο Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας, δεν σταματούμε να ερευνούμε τις τάσεις της αγοράς αλλά και τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται. Αναζητούμε συνεχώς καινούρια προϊόντα για να καλύψουμε όλες σας τις απαιτήσεις και εισάγουμε κάθε πρωτοποριακή τεχνολογία σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εγγυάται τη σωστή τοποθέτηση και εγκατάσταση της τέντας.

  Καταξιωθήκαμε στον χώρο της σκίασης προσφέροντας, άρτιο τεχνικά εξοπλισμό, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, πλήρη υποστήριξη και άμεση εξυπηρέτηση στον πελάτη.

  Ώστε να ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες και απαιτήσεις του, για την εσωτερική και εξωτερική σκίαση στο χώρο του. Επαγγελματικό ή ιδιωτικό!

  Κατασκευάζουμε, επισκευάζουμε και τοποθετούμε τέντες παντός τύπου (από απλή τέντα για τον κήπο ή την βεράντα σας μέχρι τεντοπέργκολες για το ξενοδοχείο ή την επιχείρησή σας), ηλεκτροκίνητες, χειροκίνητες, αυτοματισμούς με μοτέρ, επαγγελματικές ομπρέλες, διαφάνειες, ρολά, καποτίνες, κασετίνες ακόμα και ειδικές κατασκευές τεντών.

  Διαθέτουμε ποικιλία από μηχανισμούς και αυτοματισμούς τελευταίας τεχνολογίας. Ποιότητα και αξιοπιστία που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας!

  Τέντες παντός τύπου

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρίες υφασμάτων και συστημάτων τεντών DAS- ολλανδικά τεντόπανα NYFAN TEN CATE

  Τεντόπανα αδιάβροχα, ανθεκτικά στον ήλιο και την βροχή, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων

  Οι υπηρεσίες μας :
  Μελέτη, Σχεδίαση, Εγκατάσταση, Συντήρηση Tεντών και πλύσιμο Τεντών

  Τέντες απλές μονοκόμματες
  Τέντες με βραχίονες
  Τεντοπέργκολες για μεγάλες επιφάνειες- Πέργκολες

  Τέντες με μπάρες
  Ρολοκουρτίνες - Ρομάν
  Καποτινές Κούρμπες
  Τέντες Ζελατίνες
  Περσίδες - Στόρια
  Αυτοματισμοί
  Ηλεκτροκίνητη τέντα με αισθητήρες ηλίου και ανέμου.

  Σας εξασφαλίζει την δυνατότητα να κατέβει μόνη της η τέντα στον ήλιο και να ανέβει όταν φυσάει δυνατός άνεμος ακόμη και όταν εσείς λείπετε.
  Χρονοδιακόπτες
  Ηλεκτρικές μανιβέλες
  Hλεκτρικά μοτέρ
  Αισθητήρες βροχής
  Τηλεχειρισμός φωτοκύτταρα
  Συστήματα σκίασης εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων,σε συνδυασμό με όμορφες προτάσεις για διακόσμηση κήπου και βεράντας.

  Κατασκευή στεγάστρων και τοποθέτιση Στεγάστρων -επισκευές συντηρήσεις

  Καλέστε μας και εμείς με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και με ευκολίες πληρωμής βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας και φροντίζουμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, από οπου μας ζητηθεί στο Αγρίνιο,το

  Μεσολόγγι,την Ναύπακτο,σε ολο το νομό Αιτωλοακαρνανίας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Λευκάδας.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Ασκληπιείο - Ρόδος
  6945761470,6942898325
  SUN SOLUTION
  Συστήματα Σκίασης - Κατασκευές Τεντών Ρόδος

  Η επιχείρηση μας “SUN SOLUTION” η οποία εδρεύει στην Ρόδο, δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας τεντών και ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ρόδο.

  Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ, ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες αλλά και στο στυλ του κτιρίου σας. Επίσης διαθέτουμε πληθώρα συστημάτων σκίασης και αυτοματισμών, τεντοπέργολες, μοτέρ και μουσαμάδες οχημάτων.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Διαθέτοντας μία έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, από μία απλή τοποθέτηση τέντας σε ένα μπαλκόνι έως και πολύ σύνθετες κατασκευές για την σκίαση μεγάλων επιφανειών με τεντοπέργκολες και σιδηροκατασκευές τεντών. Είμαστε εξειδικευμένοι σε κάθε είδους κατασκευής σκίασης για μικρούς και πολύ μεγάλους χώρους.

  Στοχεύοντας στην ασφάλεια την εργονομία και την οικολογική συνείδηση σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, με συνέπεια, ευθύνη και σεβασμό.

  Στη πολυετή πορεία μας έχουμε να αναδείξουμε έργα μεγάλων διαστάσεων σε καταστήματα, ξενοδοχεία, κατοικίες, καφετέριες, χώρους αναψυχής κτλ. σε όλη την Ρόδο.

  Στόχος μας είναι να παρέχουμε πλήρεις και ουσιαστικές λύσεις, που χαρακτηρίζονται από υψηλά ποιοτικά κριτήρια, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης, κάθε έργου μας, από το πιο μικρο εως το πιο μεγάλο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε
  την καλύτερη λύση για τον χώρο σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Ταξιάρχες - Κύμη
  2222059139
  6932600669
  Σκιάνης Γεώργιος
  Τέντες - Συστήματα Σκίασης Ταξιάρχες Κύμη Εύβοια

  Η επιχείρησή μας “Σκιάνης Γεώργιος” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στους Ταξιάρχες της Κύμης, δραστηριοποιείται με συστήματα σκίασης, προσφέροντας ποιοτικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και τοποθέτηση τεντών ακόμα και στους πιό δύσκολους χώρους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Εύβοια αλλά και Πανελλαδικά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Βασιλέως Γεωργίου 18 - Γύθειο
  6986794621
  Η επιχείρηση Τέντες Πατρικοβασιλάκος έχει έδρα στο Γύθειο και δραστηριοποιείταιαπό το 1975,με την κατασκευή Συστημάτων Σκίασης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας.

  Το έμπειρο και εξιδικευμένο συνεργείο μας είναι στη διάθεσή σας και μπορεί να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα, την ταχύτητα και την συνέπεια στον χρόνο παράδοσης της κατασκευής που θα επιλέξετε, για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο!

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Συστήματα Σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου
  Τέντες (εμπορία και κατασκευή)
  Τοποθέτηση τεντών
  Πέργκολες
  Καποτίνες
  Στόρια
  Ταπετσαρίες αυτοκινήτων
  Ρολοκουρτίνες
  Ομπρέλες κ.α.

  Το έμπειρο και εξιδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει προσφέροντας τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

  Θα μας βρείτε Βασιλέως Γεωργίου 18 ,Γύθειο.

  Με εκτίμηση: Ιωάννης Πατρικοβασιλάκος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Αγνώστου Στρατιώτη 92, Πολίχνη - Θεσσαλονίκη
  2310682369
  6976554545
  Η εταιρεία Τentahome με επικεφαλής τους Γιώργο και Γιάννη Κατουρτζίδη, σχεδιάζει, κατασκευάζει και τοποθετεί συστήματα σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, τα τελευταία 35 χρόνια, με αποκλειστικό σκοπό την ποιότητα, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών, την σωστή ενημέρωση και την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων μας.

  Με έδρα την Πολίχνη Θεσσαλονίκης εξυπηρετούμε άμεσα και με συνέπεια Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Χαλκιδική όλο το χρόνο. Η συνεργασία μας με αξιόπιστες εταιρείες του χώρου εγγυάται άρτια αποτελέσματα με αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Σουβάλα Γεωργίου Σαμιώτη - Αίγινα
  2297024503
  6907001916 (ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΙΦΤΗΣ)
  Tento Set Mimanis
  Συστήματα σκίασης - Τέντες | Αίγινα

  Η επιχείρηση Tento Set Mimanis έχει την έδρα της στη Σουβάλα Αίγινας εξυπηρετώντας στον τομέα των συστημάτων σκίασης τα νησιά του Αργοσαρωνικού, την Αττική αλλά και όπου μας ζητηθεί κατόπιν συνεννόησης σε Ελλάδα και Κύπρο.

  Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας συνδυάζονται με σκοπό να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους άμεσα και υπεύθυνα. Η πολύχρονη συνεργασία μας με τις πιο αξιόπιστες εταιρίες της αγοράς στα συστήματα σκίασης, τους αυτοματισμούς και τα τεντόπανα, εγγυώνται άρτια αποτελέσματα με αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

  Απευθυνθείτε στην επιχείρησή μας για να επισκεφτούμε δωρεάν το χώρο σας και να σας προτείνουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις με μια ευρεία γκάμα συστημάτων σκίασης.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

  Εξυπηρετούμε άμεσα Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Αργοσαρωνικό, Μέθανα, Αττική και όπου μας ζητηθεί σε Ελλάδα και Κύπρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Χρυσοστόμου Σμύρνης 27 - Νίκαια
  2104944080
  6977285395
  ΒΕΝΕΤΟΥΛΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ ΝΙΚΑΙΑ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ,ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ,
  ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ, ΝΙΚΑΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΝΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ- ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗ

  Στην εταιρεία TENΤΕΣ ΒΕΝΕΤΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑ ξεχωρίζουμε με την πολυετή εμπειρία και την προσήλωση μας στην ποιότητα και την καινοτομία. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στη μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση τεντών παντός τύπου. Δημιουργήθηκε το 1999 και σήμερα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία.Εδρεύει στη ΝΙΚΑΙΑ και προσφέρει λύσεις που ικανοποιούν την αισθητική και την ποιότητα.

  Όλες οι τέντες και τα συστήματα σκίασης που κατασκευάζονται από την εταιρεία μας, διαθέτουν εγγύηση καλής λειτουργίας και αντοχής. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες υφασμάτων τεντών.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευής, τόσο για επαγγελματικούς χώρους, όσο και οικιακούς, όπως καταστήματα, ξενοδοχεία και κατοικίες.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Συστήματα σκίασης
  Τέντες
  Ειδικές κατασκευές συστημάτων σκίασης
  Κατασκευή τεντών
  Σκίαστρα, στέγαστρα
  Τοποθέτηση τεντών
  Τεντόπανα
  Επισκευή τεντών
  Πέργκολες
  Καποτίνες
  Μηχανισμοί τεντών
  Κάλυψη γκαράζ
  Ζελατίνες κ.α

  Σας καλούμε και θα χαρούμε να συνεργαστείτε μαζί μας, να μας γνωρίσετε και να είστε σίγουροι ότι από την εταιρεία ΤΕΝΤΕΣ ΒΕΝΕΤΟΥΛΙΑΣ θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι για όλα τα συστήματα σκίασης και τέντες.

  ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας για οικονομικές λύσεις και καλή ποιότητα.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ…ΝΙΚΑΙΑ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ- ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Φιλικά,
  Βενετούλιας Παντελής
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Λεωφ. Αγίας Μαρίνας - Κορωπί
  2291091245
  6944335297
  ΤΕΧΝΟΣΚΙΑΣΗ
  Τέντες - Συστήματα Σκίασης Κορωπί Αττικής

  Η επιχείρησή μας “ΤΕΧΝΟΣΚΙΑΣΗ” η οποία βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, δραστηριοποιείται από το 1965 με τα συστήματα σκίασης, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση οικιών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Αττική.

  Ξεκίνησε από τον Ελευθέριο Τσόρακα και πλέον έχει αναλάβει η 2η γενιά συνεχίζοντας με το ίδιο μεράκι και ζήλο να προσφέρει ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για την σωστή σκίαση του κτιρίου σας, ενώ δεν παύει να ανανεώνεται και να αναζητά νέες και καινοτόμες προτάσεις στο χώρο της σκίασης.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα συστήματα σκίασης αλλά και να σας εξασφαλίσουμε άριστη ποιότητα, ταχύτητα και συνέπεια στον χρόνο παράδοσης της κατασκευής που θα επιλέξετε.

  Είμαστε εξειδικευμένοι σε κάθε είδους κατασκευή σκίασης για μικρούς και πολύ μεγάλους χώρους. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε από την τοποθέτηση μιας απλής τέντας έως και ειδικές κατασκευές για κήπους και αίθρια κατοικιών, ξενοδοχείων, εστιατορίων και άλλων χώρων μαζικής εστίασης.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της σκίασης, σας προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ για να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε τεντόπανα και λειτουργικούς μηχανισμούς που θα κάνουν την ζωή σας πιο άνετη.

  Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας προτείνουμε πρακτικές και σύγχρονες λύσεις που θα σας εξυπηρετήσουν την καθημερινότητα σας. Με ένα εύρος προτάσεων που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

  Βασική φιλοσοφία και στόχος μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας έργα που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα, την λειτουργικότητα και το άψογο στυλ τους.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα επισκεφτούμε τον χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την σκίαση του χώρου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  2ο χλμ Εθνικής Οδού Λιβαδειάς - Λαμίας - Λιβαδειά
  6974422293
  Δ.Κ. ΜΑΚΡΗΣ &Γ.Ι. ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕ

  Η βιοτεχνία τεντών “Τέντες Δ.Κ. Μακρής - Γ. Ι. Νασόπουλος” η οποία βρίσκεται στην Λιβαδειά, δραστηριοποιείται εδώ και 45χρόνια με την κατασκευή συστημάτων σκίασης και έχει εξυπηρετήσει μέχρι και σήμερα ένα μεγάλο αριθμό πελατών σε όλη την Ελλάδα με σεβασμό και τιμές ικανές να εξυπηρετήσουν την κάθε εποχή.

  .

  Διαθέτοντας ένα έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την σκιάση της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Κατασκευάζουμε Τέντες Καποτίνες, Τέντες με βραχίονες, Τέντες με αντιρίδες, Κάθετες Τέντες, Πέργκολες και οποιοδήποτε άλλο σύστημα σκίασης επιθυμείτε για το κτίριό σας,Μουσαμάδες για κάθε τύπο αυτοκινήτου,Ρολλοκουρτίνες και στόρια για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των συστημάτων σκίασης, μπορούν να σας προσφέρουν μια πληθώρα λύσεων για να μπορέσετε να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο σκίασης που καλύπτει τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του χώρου σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

  Βιοτεχνία Τεντών Λιβαδειά, Τέντες Λιβαδειά, Συστήματα Σκίασης Λιβαδειά,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Κοζάνης 13 - Ηράκλειο
  2810317453
  6932114686
  Η επιχείρηση μας “Tentex” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται από το 1986 με συστήματα σκίασης προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στα συστήματα σκίασης, μπορούμε να σας παρέχουμε ποικίλες λύσεις που επεκτείνουν την χρηστικότητα των εξωτερικών σας χώρων και σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που διαθέτουμε, ανταποκρίνονται άριστα στην αισθητική σας.

  Σε εμάς θα βρείτε συστήματα σκίασης, αυτοματισμούς τεντών, πτυσσόμενες τέντες, ασύρματη τεχνολογία, τεντόπανα όλων των τύπων και ότι άλλο χρειάζεστε για την σκίαση του χώρου σας.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στα συστήματα σκίασης, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Συστήματα Σκίασης Ηράκλειο Κρήτης, Τέντες Ηράκλειο Κρήτης, Τοποθέτηση Τεντών Ηράκλειο Κρήτης, Συστήματα Σκίασης Ηράκλειο Κρήτης, Αυτοματισμοί Τεντών Ηράκλειο Κρήτης, Πτυσσόμενες Τέντες Ηράκλειο Κρήτης, Ασύρματη Τεχνολογία Ηράκλειο Κρήτης, Τεντόπανα Όλων των Τύπων Ηράκλειο Κρήτης,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Εθνική οδός Λευκίμμης - Κέρκυρα
  2661023991
  6973232184
  Η εταιρεία μας Παχής Ελευθέριος και ΣΙΑ Ο.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας και γενικότερα των συστημάτων σκίασης εδώ και χρόνια. Σε εμάς θα βρείτε ποικίλλα σχέδια και είδη τεντών.

  Προστατέψτε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου και τη ζέστη. Έχουμε την δυνατότητα, μέσα από την πολυετή εμπειρία, να παρέχουμε προτάσεις και λύσεις πάσης φύσεως στο χώρο της σκίασης.

  Διαθέτουμε μεγάλη και πλήρη γκάμα από υφάσματα, συστήματα και εξαρτήματα, εξαιρετικής ποιότητας που αντέχουν στον χρόνο. Με άρτιο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό, βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας, για να «καλύψουμε» τις ανάγκες σας.

  Στην εταιρεία Παχής Ελευθέριος και ΣΙΑ Ο.Ε προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες, καινοτόμες και οικονομικές λύσεις, ενσωματώνοντας την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας, ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες και λειτουργικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

  Άμεσος Συνεργάτης SOMFY HELLAS
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Αθήνα - Αττική
  2105549684
  6944507598, 6907092779
  ΜΠΑΝΤΗΣ
  Συστήματα Σκίασης | Τέντες - Πέργκολες - Μεταλλικές Κατασκευές Αττική

  Η επιχείρησή μας “Μπαντής” η οποία βρίσκεται στην Αττική, δραστηριοποιείται από το 1985 με συστήματα σκίασης και τέντες, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της σκίασης και των κατασκευών που σχετίζονται με αυτή, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την σκίαση του χώρου σας και να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους κατασκευή σκίασης για μικρούς και πολύ μεγάλους χώρους.

  Τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας, είναι στην διάθεσή σας και μπορούν να σας εξασφαλίσουν την άριστη ποιότητα, την ταχύτητα και την συνέπεια στον χρόνο παράδοσης της κατασκευής που θα επιλέξετε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ

  Διαθέτοντας μία μεγάλη γκάμα υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ μέσα από την οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε τεντόπανα και μηχανισμούς της εταιρείας Somfy. Έτσι, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ποιοτικό σύστημα σκίασης για τον χώρο σας.

  Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε την επιδιόρθωση τεντόπανων καθώς και τον καθαρισμό τους προσφέροντάς σας άμεσα και ποιοτικά αποτελέσματα.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με συστήματα σκίασης και τέντες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, χάρη στις ποιοτικές κατασκευές και την άμεση εξυπηρέτηση έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη επαγγελματιών και ιδιωτών.

  Βασική φιλοσοφία και στόχος μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας ποιοτική εργασία σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα επισκεφτούμε τον χώρο σας να σας παρουσιάσουμε δείγματα της δουλειάς μας, να σας δώσουμε την δίκη μας γνώση για ιδέες και λύσεις σε τέντες και συστήματα σκίασης που θα μπορούσαν να ομορφύνω το μπαλκόνι, την βεράντα, τον κήπο ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Καλυψούς 24 - Παλαιό Φάληρο
  2109820854
  6988589991
  ΤΕΝΤΕΣ ΡΩΜΙΟΣ
  Συστήματα Σκίασης - Τέντες Παλαιό Φάληρο Αττική

  Η επιχείρηση μας “Τέντες Ρωμιός” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με τη μελέτη, τη κατασκευή και τη τοποθέτηση συστημάτων σκίασης, προσφέροντας συστήματα σκίασης και τέντες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε χώρου.

  Στον εκθεσιακό μας χώρο στο Παλαιό Φάληρο διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ, ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες αλλά και στο στυλ του κτιρίου σας.

  Διαθέτοντας μία έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, από μία απλή τοποθέτηση τέντας σε ένα μπαλκόνι έως και πολύ σύνθετες κατασκευές για την σκίαση μεγάλων επιφανειών με τεντοπέργκολες. Είμαστε εξειδικευμένοι σε κάθε είδους κατασκευής σκίασης για μικρούς και πολύ μεγάλους χώρους.

  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των συστημάτων σκίασης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές και ποιοτικές λύσεις για την σκίαση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Στοχεύοντας στην ασφάλεια την εργονομία και την οικολογική συνείδηση σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, με συνέπεια, ευθύνη και σεβασμό.

  Στη πολυετή πορεία μας στο χώρο των συστημάτων σκίασης, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό εργων σε καταστήματα, ξενοδοχεία, κατοικίες, καφετέριες, χώρους αναψυχής κτλ. στο Παλαιό Φάληρο και σε όλη την Αττική.

  Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε το έργο μας με βάση την πολυετή γνώση που έχουμε στο χώρο και να παραμένουμε πιστοί στις προσδοκίες των πελατών μας αλλά και στις αλλαγές που απαιτούν οι νέες εποχές.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη
  λύση για τον χώρο σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Κύπρου 204 - Νίκαια
  2114183497
  6995608717
  ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΟΥΣΑΣ
  Τέντες Νούσας - Τέντες Νίκαια - Συστήματα Σκίασης Νίκαια Αττικής

  Η επιχείρησή μας “ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΟΥΣΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Νίκαια, δραστηριοποιείται από το 1991 με συστήματα σκίασης και τέντες, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στη Νίκαιακαι σε όλη την Αττική.

  Η πολυετής πείρα μας στα συστήματα σκίασης και η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες τεντόπανων, σας εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα, την ταχύτητα και την συνέπεια στον χρόνο παράδοσης της κατασκευής που θα επιλέξετε για την σκίαση του χώρου σας.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να κατασκευάσει τέντες παντός είδους, πέργκολες, ρόλερ, περσίδες, ομπρέλες και οποιαδήποτε κατασκευή σκίασης επιθυμείτε για τον χώρο σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές για κήπους και αίθρια κατοικιών, ξενοδοχείων, εστιατορίων και άλλων χώρων μαζικής εστίασης σε όλη την Αττική.

  ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ

  Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα υφάσματα όλων των ποιοτήτων και στυλ, μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για να επιλέξετε τα τεντόπανα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Παράλληλα διαθέτουμε λειτουργικούς μηχανισμούς της εταιρείας Somfy.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στα συστήματα σκίασης, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στη Νίκαια και σε όλη την Αττική. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη εκείνει την πείρα που χρειάζεται η οποία μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε μοναδικές, κομψές και λειτουργικές λύσεις για τον χώρο σας.

  Βασική φιλοσοφία και στόχος μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας ποιοτική εργασία σε οικονομικές τιμές.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τη Νίκαια και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Εμμ. Παππά 139, Ελευθέριο - Κορδελιό - Θεσσαλονίκη
  2314001646
  6995853313
  Η επιχείρηση ΘΕΜΗΣ, στο Ελευθέριο - Κορδελιό Θεσσαλονίκης, έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας τα ρολά - επισκευές ρολών. Με 10 χρόνια εμπειρίας, προσπαθεί καθημερινά να εξυπηρετήσει και το πιο απαιτητικό περιστατικό.

  Με άμεση 24ωρη εξυπηρέτηση και διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνει τοποθέτηση και επισκευή ρολών οικιακών, επαγγελματικών και αποθηκευτικών χώρων. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής χειροποίητων ρολών σε ηλεκτρικά.

  Χρησιμοποιώντας γνήσια ιταλικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, διατηρεί την υψηλή ποιότητα και ταυτόχρονα παρέχει υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Λαύριο - Λαύριο
  6983762738
  6932214758
  Η εταιρεία Μ. ΚΟΚΚΑΣ βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια κοντά σας, προσφέροντας ότι καλύτερο σε τεντόπανα, βραχίονες, μοτέρ, ζελατίνες, λαμβάνοντας πάντα υπ' όψιν τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες της χώρας και εμπλουτίζοντας συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της με νέα είδη.

  Περιοχές που εξυπηρετούμε: Λαύριο, Μαρκόπουλο, Κορωπί, Παλλήνη, Ανάβυσσος, Μεσόγεια, Ανατολική Αττική, Δυτική Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Παροικία - Πάρος
  2284024498
  6944694498
  Παπαδόπουλος Εμμανουήλ | Συστήματα σκίασης στη Πάρο

  Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο της σκίασης αναλαμβάνει την τοποθέτηση κάθε είδους τέντας και ειδικής κατασκευής στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Καλύπτουμε κάθε ανάγκη σε τέντες στο νησί της Πάρου, ηλεκτρικές ή χειροκίνητες, κασετίνες, πέργκολες, αντιανεμικές ζελατίνες, καποτίνες, περσίδες, και ειδικές κατασκευές.

  Σε εμάς θα βρείτε συστήματα άριστης ποιότητας και αισθητικής. Σωστή εξυπηρέτηση και μετά την πώληση με εγγύηση των κατασκευών μας!

  Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες συστημάτων τεντών και υφασμάτων.

  Προσθέτουμε Αξία στο Χώρο σας.

  Κάνουμε τα πάντα για να απολαμβάνετε τη σκιά και δημιουργούμε συνθήκες απόλαυσης στο αγαπημένο σας μέρος, βεράντα, μπαλκόνι, κήπος, εξοχικό. Αξιοποιούμε τις συνεργασίες με τους κορυφαίους οίκους στον κόσμο.

  Η έδρα μας είναι στη Πάρο. Κατόπιν συνεννόησης, εξυπηρετούμε όλα τα νησιά των Κυκλάδων!

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με συστήματα σκίασης, πέργκολες και τέντες στη Πάρο, αλλά και στα υπόλοιπα νησιά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Εθνικής Αντιστάσεως 53 - Ιεράπετρα
  2842400118
  6934899468, 6942443263
  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας και σε εφαρμογές συστημάτων σκίασης από το 2000. Διαθέτουμε τεχνογνωσία σε ποικιλία εφαρμογών, από πολύ απλές, δηλαδή την τοποθέτηση μιας τέντας σε ένα μπαλκόνι με μανιβέλα έως και πολύ σύνθετες κατασκευές για την σκίαση μεγάλων επιφανειών με τεντοπέργκολες προσαρμοσμένους μηχανισμούς και αυτοματισμούς που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη, στοχεύοντας στην ασφάλεια, την εργονομία και την οικολογική συνείδηση.

  Γνωρίστε μας μέσω της ιστοσελίδας μας αλλά και από κατ’ ιδίαν επικοινωνία στο κατάστημά μας. έτσι θα είστε στη θέση να αποφασίσετε για οποιαδήποτε κατασκευή που θα προστατεύσει αλλά και θα αναδείξει το χώρο σας. επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας για την δωρεάν γνωμοδότηση και σχεδίαση της καλύτερης δυνατής λύσης.

  Άνοιγμα κλείσιμο σε μανιβέλα ή τηλεχειρισμό
  Τέντα με βραχίονες
  Τέντα με αντηρίδα
  Ειδικές κατασκευές συστημάτων σκίασης για καταστήματα
  Κατασκευές τεντών με ζελατίνα
  Τέντες παρκινγκ
  Διάτρητος μουσαμάς σκίασης

  Ντύσιμο και αλλαγή σε καρέκλες σκηνοθέτη
  Ξαπλώστρες πισίνας, κήπου, θαλάσσης
  Καθίσματα επιπλώσεων εξωτερικού χώρου
  Επαγγελματικά αυτοκίνητα

  Η μεγάλη γκάμα μας επεκτείνεται και στους λάτρεις των σκαφών,όπου κι εκεί φροντίζει να καλύψει τις ανάγκες του πελάτη σε ό,τι αφορά τέντες πλεύσης,κουκούλες σκαφών κ.ά.

  Τέντες σκαφών: τέντες ήλιου, τέντες δωμάτιο, θαλασσομάχους, καλύμματα παρκαρίσματος, τέντες ελλιμενισμού, καλύμματα μηχανών κ.α.

  Inox κατασκευές: roll bar, τιμονιέρες, τηλεσκοπικές κατασκευές για τέντες ήλιου και θαλασσομάχους κ.α.

  Ταπετσαρίες σκαφών: αλλαγή αφρολέξ και τεχνοδέρματος, επικάλυψη προστασίας του αφρολέξ, κατασκευή καθισμάτων και μαξιλαριών και κάθε είδους σχετικές υπηρεσίες

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  11ο Χλμ Αθηνών - Βόλου - Βόλος
  2421088574
  6974192776
  Η εταιρεία μας, έχοντας μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή - τοποθέτηση και επισκευή συστημάτων σκίασης, αναλαμβάνει την εγκατάσταση της τέντας σας, δημιουργώντας και προσαρμόζοντας την κάθε κατασκευή στις ανάγκες του πελάτη.

  Αναλαμβάνουμε:

  Σχεδιασμός, Κατασκευή και τοποθέτηση τέντες στο Βόλο
  Επαγγελματικά Συστήματα Σκίασης
  Επισκευή - Αντικατάσταση Τεντόπανα
  Πέργκολες
  Ειδικές Κατασκευές για Καταστήματα & Ξενοδοχεία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Άγιος Γεώργιος, Νάουσα - Πάρος
  2284052582
  6906390129, 6934741385
  Ntalafouras design
  Τέντες - Συστήματα Σκίασης Πάρος

  Η επιχείρηση μας “Ntalafouras design” η οποία εδρεύει στην Πάρο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια σε συστήματα σκίασης και τέντες, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάρο και σε όλα τα νησιά των κυκλάδων.

  Εστιάζοντας την προσοχή μας στην αυξανόμενη ανάγκη των ανθρώπων για προστασία από τα φυσικά και καιρικά φαινόμενα, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η βροχή και ο δυνατός αέρας, η επιχείρησή μας, σας παρέχει όλες τις εφαρμογές εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης, όπως τέντες, πέργκολες, ειδικές κατασκευές, ρολοκουρτίνες, ρόλερ αλλά και κάθε σύστημα σκίασης.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας, για να αναλάβει τη μελέτη του χώρου σας και την εγκατάσταση του συστήματος σκίασης που επιθυμείτε από την αρχή ή να αντικαταστήσει τα τεντόπανα στον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό.

  Δίνουμε έμφαση στην υψηλή ποιότητα, την αντοχή και την σωστή εφαρμογή των πρώτων υλών ώστε να μπορούμε να εγγυόμαστε μακροχρόνιες και ανθεκτικές λύσεις σκίασης.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρο, σας προσφέρουμε υλικά που αντέχουν στον χρόνο και μεγάλη ποικιλία από τεντόπανα σε μοτίβα και χρώματα που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  Η πολυετής πείρα μας σε συνδυασμό με τη συνέπεια, την ποιότητα, το σεβασμό που μας διακρίνει, παράλληλα με την έμφαση στην καινοτομία και τη συνεχή παρακολούθηση νέων τάσεων και τεχνολογιών, καθιστούν την επιχείρησή μας αξιόπιστη λύση σε κάθε σας ανάγκη για την σκίαση του χώρου σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική τέντα ή το ιδανικό σύστημα σκίασης για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πάρο και όλα τα νησιά των κυκλάδων.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 12 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ