noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 03:36 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Κουκουράβα Μακρυνίτσα, Πηλίου - Μαγνησία
  2421040060
  6945701760
  ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ
  Ταπητοκαθαριστήρια ΜακρυνίτσαΠηλίου Μαγνησία

  Τα ταπητοκαθαριστήρια μας “ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ” τα οποία βρίσκονται στο Πήλιο και πιο συγκεκριμένα στην Μακρυνίτσα, αποτελούν μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται αφοσιομένη εδώ και 3ης γενιές με την φροντίδα χαλιών και μοκετών, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση.

  Σε ένα πανέμορφο χώρο, μέσα στο φυσικό περιβάλλον του Πηλίου, βρίσκεται η παραδοσιακή δριστέλα, αλλά και μια σειρά από υπερσύγχρονα μηχανήματα, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να δώσει λύσεις για την πλήρη και σωστή φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας.

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  τα ταπητοκαθαριστήρια μας, παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως τον άψογο καθαρισμό παντός είδους χαλιών και μοκετών, την επισκευή - επιδιόρθωσή τους καθώς και την αποθήκευσή τους, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα σας εξασφαλίσουν την άριστη φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας.

  ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας για να παραλάβουμε τα χαλιά και τις μοκέτες σας, εξυπηρετώντας άμεσα τον Βόλο και τις γύρω περιοχές. Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού μπορούμε να σας τα παραδώσουμε ή να τα φυλάξουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας έως ότου τα χρειαστείτε.

  Εμπιστευτείτε την φροντίδα
  των χαλιών & μοκετών σας στους ειδικούς!

  Το έμπειρο προσωπικό μας, η μακρόχρονη πορεία μας και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, μπορούν να σας εξασφαλίσουν ένα τέλειο και ποιοτικό αποτέλεσμα στον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας.

  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ

  των χαλιών και των μοκετών σας χρησιμοποιούμε οικολογικά καθαριστικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, ενώ μπορούν να απομακρύνουν ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες.

  Στόχος μας είναι αφενός η σωστή φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άψογη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  Εμπιστευτείτε την φροντίδα των χαλιών & μοκετών σας στους ειδικούς!
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την σωστή φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και τις γύρω περιοχές.

  2421040060 ή 6945701760

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Κ.Πλειώνη 13 - Λαύριο
  2292025947
  6973048304
  Αποκαταστήστε την ομορφιά των χαλιών σας με τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες καθαρισμού

  Χρειάζονται τα χαλιά σας μια νέα αρχή; Μην ψάχνετε πέρα από την αξιόπιστη εταιρεία καθαρισμού χαλιών μας. Είμαστε παθιασμένοι να δώσουμε νέα ζωή στα χαλιά σας, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες καθαρισμού που αφαιρούν τους λεκέδες, εξαλείφουν τις οσμές και αποκαθιστούν τη φυσική ομορφιά του δαπέδου σας. Με την τεχνογνωσία μας, τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας και τη δέσμευσή μας για την ικανοποίηση των πελατών, είμαστε ο συνεργάτης σας για όλες τις ανάγκες καθαρισμού χαλιών σας.

  Απαράμιλλη τεχνογνωσία:

  Όσον αφορά τον καθαρισμό χαλιών, η εμπειρία έχει σημασία. Η ομάδα μας από εξειδικευμένους τεχνικούς έχει πολυετή εμπειρία στον κλάδο και είναι εξοπλισμένη με εκτεταμένες γνώσεις και τεχνικές για να αντιμετωπίσει ακόμη και τις πιο δύσκολες προκλήσεις χαλιών. Κατανοούμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά των διαφορετικών ινών χαλιών και προσαρμόζουμε τις μεθόδους καθαρισμού μας για να εξασφαλίσουμε βέλτιστα αποτελέσματα χωρίς να διακυβεύεται η ακεραιότητα των χαλιών σας.

  Προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού:

  Επενδύουμε στην πιο πρόσφατη τεχνολογία καθαρισμού για να προσφέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας χρησιμοποιεί ισχυρές μεθόδους εκχύλισης που διεισδύουν βαθιά στις ίνες του χαλιού, αφαιρώντας αποτελεσματικά τη βρωμιά, τα αλλεργιογόνα και τους λεκέδες. Με τις προηγμένες λύσεις καθαρισμού μας, μπορούμε να αναζωογονήσουμε ακόμη και πολύ λερωμένα χαλιά, αφήνοντάς τα φρέσκα, καθαρά και να φαίνονται σαν καινούργια.

  Προσαρμοσμένες λύσεις:

  Αναγνωρίζουμε ότι κάθε χαλί είναι μοναδικό και γι' αυτό παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις καθαρισμού προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Η ομάδα μας πραγματοποιεί μια διεξοδική αξιολόγηση των χαλιών σας για να καθορίσει την καταλληλότερη προσέγγιση καθαρισμού. Είτε πρόκειται για μια περιοχή υψηλής επισκεψιμότητας, για επίμονους λεκέδες ή για ένα ευαίσθητο ύφασμα, έχουμε την τεχνογνωσία και τη γκάμα θεραπειών για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα και να προσφέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

  Υγεία και την ασφάλεια:

  Πέρα από τα αισθητικά οφέλη, οι υπηρεσίες καθαρισμού χαλιών μας δίνουν προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια του οικιακού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Χρησιμοποιούμε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα καθαρισμού που είναι ασφαλή για την οικογένειά σας, τα κατοικίδια ζώα σας και τον πλανήτη. Οι μέθοδοι καθαρισμού μας έχουν σχεδιαστεί για να εξαλείφουν αποτελεσματικά τα αλλεργιογόνα, τα ακάρεα της σκόνης και άλλους ρύπους που μπορεί να κρύβονται στα χαλιά σας, προωθώντας ένα πιο υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον για όλους.

  Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών:

  Στην εταιρεία καθαρισμού χαλιών μας, η ικανοποίησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Από την αρχική σας έρευνα μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθαρισμού, προσπαθούμε να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Η φιλική και επαγγελματική ομάδα μας είναι εδώ για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες σας και να εξασφαλίσει μια απρόσκοπτη και χωρίς άγχος εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος. Είμαστε υπερήφανοι που χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους και υπερβαίνοντας τις προσδοκίες τους.

  Ζήστε τη διαφορά:

  Είστε έτοιμοι να ζήσετε τη διαφορά που μπορεί να κάνει ο επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών; Επικοινωνήστε με την εταιρεία καθαρισμού χαλιών μας σήμερα και αφήστε μας να μετατρέψουμε τα χαλιά σας σε καθαρά, φρέσκα και ζωντανά στοιχεία για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Με την τεχνογνωσία, την προηγμένη τεχνολογία και τη δέσμευσή μας για την αριστεία, εγγυόμαστε εξαιρετικά αποτελέσματα που θα σας αφήσουν έκπληκτους. Ανακαλύψτε την πραγματική ομορφιά των χαλιών σας με τις αξιόπιστες υπηρεσίες καθαρισμού μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ
  Ελ. Βενιζέλου 89 - Περιστέρι
  2130443177
  6995156374
  Alexandros Cleaners | Περιστέρι - Ιλιον Αττική
  Στεγνοκαθαριστήρια - Ταπητοκαθαριστήρια

  Τα καθαριστήρια ALEXANDROS CLEANERS είναι μία οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάςμε μακρά παράδοση στον χώρο των στεγνοκαθαριστηρίων και των ταπητοκαθαριστηρίων από το1950.

  Με αφοσίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών μας δεσμευόμαστε να σας παρέχουμεποιοτικές, ασφαλείς, οικονομικές και γρήγορες υπηρεσίες για οποιαδήποτε ανάγκη έχει ένασπίτι, μία οικογένεια, μία επιχείρηση.

  Τα Στεγνοκαθαριστήρια μας φροντίζουν τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εγγυώνταιπαράδοση εντός 1 ημέρας! Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός σε dry & wet cleaning , καθώς καιτα οικολογικά απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε σας προσφέρουν άρτια αποτελέσματα.

  ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  WET CLEANING ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ BUFA 4.0

  Τα καθαριστήρια ALEXANDROS CLEANERS φέρνουν την καινοτομία στοπλύσιμο των ρούχων με το BUFA Care 4.0

  Με το BUFA Care 4.0, παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες σε όλους τους τύπους ενδυμάτων, είτε πρόκειται για κοστούμια με υψηλή περιεκτικότητα σε μαλλί ή κασμίρι για εξωτερικά ενδύματα ή υψηλής ποιότητας, ευαίσθητα ρούχα και λευκά είδη για εγκαταστάσεις νοσηλευτικής.

  Επιπλέον στολές προσωπικού ξενοδοχείου, τραπεζομάντιλα, παπλώματα κ.λπ.

  Αυτή η δέσμη προγράμματος παρέχει αυξημένη αποτελεσματικότητα καθαρισμού, μεγαλύτερη προστασία, λιγότερη φθορά, που αυξάνει την ασφάλεια, ευχάριστη φρεσκάδα αρωμάτων και εξαιρετική αίσθηση αφής, λαμπερά χρώματα, γρήγορο χρόνο ολοκλήρωσης, αλλά μείωση του σχηματισμού ζαρών.

  ΤΑ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

  BABY SAFE

  Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος στον οποίο βρίσκεστε εσείς και τα παιδιά σας είναι απολύτως απαλλαγμένος από αλλεργιογόνα και ρύπους. Τα καθαριστικά χαλιών όπου επιλέγουμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αντί αλλεργικά απορρυπαντικά που δεν αφήνουν υπολείμματα πάνω σας και σας απαλλάσσουν από τις ανησυχίες για αλλεργίες και μικρόβια. Το κάνουν αυτό με απόλυτο σεβασμό για τις απαιτήσεις και τη λεπτή φύση των μικρών παιδιών.

  Καθαρίζετε τα χαλιά σας όσο συχνά χρειάζεται για να διατηρήσετε ένα εντελώς πεντακάθαρο περιβάλλον και μην ξεχνάτε να βιοκαθαρίζετε τακτικά τα στρώματά τους για να τα κρατάτε απαλλαγμένα από ακάρεα σκόνης και αλλεργίες.

  ECO FRIENDLY

  Απορρυπαντικά καθαρισμού χαλιών για το σύστημα Tapi.

  Ειδικά κατασκευασμένο για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των χαλιών και των μοκετών και να τα καθαρίζει στο 100%

  Τα χαλιά και οι μοκέτες διατηρούν την όμορφη εμφάνισή τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  Μια ομάδα προϊόντων που απαιτούν μόνο δύο βασικές και γρήγορες διαδικασίες συντήρησης και καθαρισμού.
  Προϊόντα που δημιουργούνται σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα.
  Τα δυσάρεστα αρώματα μπορούν να εξουδετερωθούν με τη βοήθεια της τεχνολογίας ONT™ (Odor Neutralizing Technology).
  Μοναδική προσέγγιση για φανταστικά αποτελέσματα.
  Καινοτόμος μέθοδος για άριστο αποτέλεσμα

  Χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνική που ονομάζεται στεγνός καθαρισμός με αφρό, μπορείτε να καθαρίσετε γρήγορα και σχολαστικά με δύο διαφορετικούς τρόπους:

  Χρησιμοποιώντας την συσκευή TASKI Swift 35.
  Χρησιμοποιώντας μια περιστροφική μηχανή εξοπλισμένη με συσκευή αφρισμού.

  PET SAFE

  Μπορείτε να βασιστείτε στα καθαριστικά χαλιών μας για να παρέχουν στους γούνινους φίλους σας μια καθαρή ατμόσφαιρα που είναι επίσης κατάλληλη για τους ευαίσθητους οργανισμούς τους.

  Τα ταπητοκαθαριστήρια μας χρησιμοποιούν πάντα υποαλλεργικά, ουδέτερα διαλύματα που καθαρίζουν σχολαστικά την περιοχή σας χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο εσάς ή την ευάλωτη υγεία τους.

  Για να μπορείτε να παίζετε παιχνίδια με τους φίλους των παιδιών σας σε ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από ρύπους και παθογόνους παράγοντες, χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα και λαμβάνοντας υπόψη τις μοναδικές απαιτήσεις των κατοικίδιων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας. Εξυπηρετούμε το Ίλιον, το Περιστέρι, την Πετρούπολη,τους Αγίους Αναργύρους και το Αιγάλεω άμεσα και αποτελεσματικά.

  Ελ. Βενιζέλου 89 / Περιστέρι

  2130443177 -6995156374

  Πελίας 7 / Ιλιον

  2105730927 - 6977410315

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ
  ΒΙ.ΠΑ. Νέας Μηχανιώνας - Θεσσαλονίκη
  2392033364
  6974148258
  Το Λευκό Διαμάντι της Τζορτζιέβα
  Βιομηχανικά Πλυντήρια - Σιδερωτήρια Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρησή μας “Το Λευκό Διαμάντι της Τζορτζιέβα” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Μηχανιώνα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 18 χρόνια με τον καθαρισμό επαγγελματικού ιματισμού, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες.

  Στα σύγχρονα βιομηχανικά πλυντήρια μας, εργαζόμαστε ακούραστα προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τα καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άψογη εξυπηρέτηση κάθε επαγγελματία.

  Με συνέπεια & επαγγελματισμό
  αναλαμβάνουμε τον πλύσιμο και το σιδέρωμα του επαγγελματικού ιματισμού σας, τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών και των μοκετών σας, ενώ παρέχουμε προς ενοικίαση μια μεγάλη γκάμα από τραπεζομάντηλα.

  Διαθέτοντας ιδιόκτητα οχήματα, μπορούμε να αναλάβουμε την δωρεάν παραλαβή του ιματισμού από τον χώρο σας καθώς και την δωρεάν παράδοσή, εξυπηρετώντας την Θεσσαλονίκη και όλη την Χαλκιδική.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον καθαρισμό επαγγελματικού ιματισμού και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα καθαριστικά, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Κύρια χαρακτηριστικά μας
  είναι η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, η ποιότητα, η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός μας.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να είμαστε δίπλα σε κάθε επιχείρησή, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας, να εξελισσόμαστε και να προσπαθούμε καθημερινά για την κάλυψη των αναγκών ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό του επαγγελματικού ιματισμού σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Χαλκιδική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΚΤΕΟ Γλαύκου, Εμπεδοκλέους - Πάτρα
  2610641966
  6932794801
  Εν Λευκώ
  Ταπητοκαθαριστήριο Πάτρα Αχαΐα

  Το ταπητοκαθαριστήριο μας “Εν Λευκώ” το οποίο βρίσκεται στην Πάτρα, δραστηριοποιείται από το 1996 με την περιποίηση και την φροντίδα χαλιών και μοκετών, προσφέροντας υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο ταπητοκαθαριστήριο μας, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό κάθε χαλιού, από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται επίσης η φύλαξη χαλιών και μοκετών, η επισκευή τους καθώς και ο βιολογικό καθαρισμός τους.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό παπλωμάτων και κουβερτών, καθώς και βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, σαλονιών και σκαφών αναψυχής στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα.

  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Πάτρα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

  Συνδυάζοντας την μεγάλη πείρα, με τη βαθιά γνώση και τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογικές εξελίξεις μπορούμε να εξασφαλίσουμε σε κάθε χαλί μια αποκλειστική και μοναδική μεταχείριση ανάλογη με τη μέθοδο κατασκευής του.

  Χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, το ταπητοκαθαριστήριο μας, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας αναθέσετε τον καθαρισμό του δικού σας χαλιού, και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Μελισσάτικα - Βόλος
  2421102113
  6939399600
  Η ΜΠΟΥΧΑΡΑ

  Ταπητοκαθαριστήριο, Καθαρισμός, Φύλαξη, Συντήρηση, Απολύμανση | Μελισσάτικα Βόλος

  Το ταπητοκαθαριστήριο “Η Μπουχάρα” του Εμμανουήλ Ζούβα, έχει έδρα στα Μελισσάτικα Βόλου και δραστηριοποιείται εδώ και 43 χρόνια στο καθαρισμό και τη φύλαξη χαλιών και μοκετών, με ευθύνη, επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

  Βασιζόμενοι στην πολυετή μας πείρα, στην διάθεση και την αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε με το να εκσυγχρονίζουμε τον εξοπλισμό μας και φυσικά να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας εφαρμόζοντας τις τελευταίες μεθόδους καθαρισμού και απολύμανσης.

  Έτσι επιτυγχάνουμε το στόχο μας που είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας!

  Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ

  Η ΜΠΟΥΧΑΡΑ | Ταπητοκαθαριστήριο, Καθαρισμός, Φύλαξη, Συντήρηση, Απολύμανση, Μελισσάτικα Βόλος

  Στο ταπητοκαθαριστήριο μας “Η Μπουχάρα” του Εμμανουήλ Ζούβα με έδρα στα Μελισσάτικα Βόλου, δίνουμε μεγάλη σημασία και προσοχή στα προϊόντα και τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε, ώστε να επιτυγχάνουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα καθαρισμού απομακρύνοντας κάθε λεκέ, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.

  Χάρη στις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας τα χαλιά και οι μοκέτες σας καθαρίζονται σε βάθος, σύμφωνα με το είδος και τις προδιαγραφές τους, διασφαλίζοντας τη λάμψη και τη ζωντάνια των χρωμάτων στο πέρασμα του χρόνου. Το έμπειρο προσωπικό μας διαθέτει τεχνογνωσία και βρίσκεται στη διάθεσή σας, παρέχοντας εγγύηση για ένα καθαρό αποτέλεσμα και υγιεινό αποτέλεσμα.

  Καλέστε μας για ραντεβού

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Σωτήρη Πανταζή - Μεσσήνη
  2721069533
  6976055094
  Greco Ταπητοκαθαριστήρια
  Καθαρισμός - Φύλαξη Χαλιών - Μοκετών - Γενικές Υπηρεσίες Τάπητων - Μεσσήνη Μεσσηνίας

  Το 2001 ιδρύθηκε η εταιρία ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ GRECO, με έδρα την πόλη της Καλαμάτας . Η εταιρία μας, στα πρώτα της βήματα, είχε ως κύρια δραστηριότητα τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών. Συμβαδίζοντας με την εξέλιξη του επαγγέλματος και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας, σήμερα, η εταιρία μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού για χειροποίητα χαλιά, χαλιά μηχανής, μοκέτες, υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης και αποκατάστασης χαλιών, καθαρισμό σε κουβέρτες και παπλώματα, ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού για σαλόνια και στρώματα, εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού για τουριστικά καταλύματα, επαγγελματικούς χώρους και χώρους εστίασης.

  Στα ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ GRECO διαθέτουμε νέας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό καθαρισμού χαλιών και υφασμάτινων επιφανειών, νέες σύγχρονες και κατάλληλες κτιριακές εγκαταστάσεις με άριστα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.
  Χρησιμοποιούμε 100% πιστοποιημένα βιοδιασπώμενα καθαριστικά, φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα ζώα, τα οποία μας επιτρέπουν την υλοποίηση του καθαρισμού σε βάθος, καταναλώνοντας όμως σημαντικά λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια και νερό. Όλες οι συσκευασίες που χρησιμοποιούμε είναι από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό.

  Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, το Κ.Ε.Κ της ΓΣΕΒΕΕ και είναι επίσημο μέλος του σωματείου ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ‘’Η ΑΤΤΙΚΗ¨.

  Στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η άριστη εξυπηρέτηση τόσο των οικιακών όσο και εταιρικών πελατών μας, η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη των μεθόδων καθαρισμού που χρησιμοποιούμε και η διαρκής εξέλιξη και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Δημοκρίτου 15 - Μεταμόρφωση
  2102814675
  6978543708
  EXCELLENT ΚΟΚΚΑΛΙΔΗΣ
  Ταπητοκαθαριστήρια | Μεταμόρφωση Αττική

  Τα ταπητοκαθαριστήρια Excellent, με επικεφαλής τον Αντώνιο Κοκκαλίδη, έχει έδρα στη Μεταμόρφωση Αττικής εξυπηρετώντας στον καθαρισμό και τη φύλαξη χαλιών και μοκετών με εμπειρία και αξιοπιστία.

  Η επιχείρησή μας μετράει από το 1978 προσφέροντας προηγμένες υπηρεσίες, φροντίζοντας με γνώση και προσοχή στη λεπτομέρεια τα χαλιά, τις μοκέτες, τα παπλώματα και τις κουβέρτες σας.

  Σε ένα άνετο χώρο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ειδικούς χώρους για τίναγμα και στέγνωμα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυάται σωστό καθαρισμό, ασφαλή φύλαξη και δωρεάν μεταφορά και παράδοση για κάθε μας πελάτη.

  Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίησή σας μέσα από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές και η διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας σε όλη την Αττική.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις τιμές μας ή τον προγραμματισμό ραντεβού.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Μενελάου 23 - Ιλιον
  2117254398
  6970086099, 6970093054
  ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ Ε&Δ ΣΙΑΧΟΣ
  Ταπητοκαθαριστήριο Ίλιον
  ______

  λίγα λόγια για εμάς

  Δίνουμε ζωή στα χαλιά σάς!

  ΤοταπητοκαθαριστήριοΣΙΑΧΟΣ, με έδρα το Ίλιον Αττικής, δραστηριοποιούνται στο χώρο του καθαρισμού και φύλαξης χαλιών εδώ και πολλάχρόνια, με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίησή σας. ​

  Η μακρόχρονη παρουσία τουταπητοκαθαριστηρίουμας στο χώρο και ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός ικανοποιημένων πελατών, αποτελούν εγγύηση των υπηρεσιών που προσφέρει.

  Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού άριστης ποιότητας, με συνέπεια, ταχύτητα και σεβασμό προς τους πελάτες μας.

  Στόχος του ταπητοκαθαριστηρίου είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή καθαρά - σαν καινούριαχαλιά, που θα σας εξασφαλίσουν μια άνετη και υγιεινή καθημερινότητα.

  Εξασφαλίζουμε σε κάθε χαλί ειδική μεταχείριση, ανάλογα με τη μέθοδο της κατασκευής του.

  Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις, σύγχρονο εξοπλισμό & εξειδικευμένο προσωπικό.

  Με ένα τηλέφωνο σας στο ταπητοκαθαριστήριο μας, κανονίζουμε το ραντεβού για να παραλάβουμε τα χαλιά σας σε μέρα και ώρα που βολεύει εσάς.

  Δωρεάν παράδοση/παραλαβή σέ όλη την Αττική - στο χώρο σας τη μέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ
  Κύπρου 47 - Χαϊδάρι
  2105325491
  EXPERT CLEANERS
  Στεγνοκαθαριστήρια Χαϊδάρι Αττική - Ταπητοκαθαριστήρια Πράσινης Τεχνολογίας Χαϊδάρι Αττική

  Τα στεγνοκαθαριστήρια “Expert Cleaners” που βρίσκονται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Χαϊδάρι και για περισσότερα από 8 χρόνια παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού, σε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Αττική.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό παντός τύπου ρούχων, δερμάτινων, παπλωμάτων, κουβερτών, κουρτινών κ.α. Μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στους πιο δύσκολους λεκέδες σε όλα τα υφάσματα, χωρίς καμία φθορά.

  Επίσης, με εξειδικευμένες τεχνικές, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών και των μοκετών σας.

  Περιποιούμαστε κάθε ύφασμα, επιλέγοντας τα ιδανικά προϊόντα και την καταλληλότερη μέθοδο, με βάση τις ανάγκες του, για να σας παραδώσουμε τα ρούχα σας άψογα, σαν καινούργια.

  Παραλαβή & Παράδοση στον χώρο σας

  Γρήγορα, εύκολα και οικονομικά μπορείτε να παραδώσετε ή να παραλάβετε στο σπίτι σας ρούχα, χαλιά ή κουβέρτες χωρίς να μπείτε στη διαδικασία να τρέχετε εσείς.

  Γνώμονας και πολιτική των στεγνοκαθαριστηρίων μας, είναι η παροχή των καλύτερων υπηρεσιών σε εσάς που μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια. Φροντίζουμε λοιπόν να είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δικές σας προσδοκίες, αλλά και να σας εκπλήξουμε με υπηρεσίες και διευκολύνσεις με πάνω από όλα καλές τιμές.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή ενημέρωση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Χαϊδάρι, το Δαφνί, την Ελευσίνα, το Αιγάλεω, την Αγία Βαρβάρα, το Περιστέρι, τον Κορυδαλλό και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Καλοχώρι - Παντείχι - Αυλίδας - Χαλκίδα
  2221030659
  6932323411
  Στο Ταπητοκαθαριστήριο ''ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ'' στην Χαλκίδα, αναλαμβάνουμε με ιδιαίτερη φροντίδα τον καθαρισμό των χαλιών σας.

  Χάρη στην γνώση και την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο, γνωρίζουμε με ακρίβεια τις ποιότητες των προϊόντων και την κατάλληλη τεχνική καθαρισμού που χρειάζονται.

  Χρησιμοποιούμε πάντα σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού των χαλιών, οικολογικά προϊόντα και υποαλλεργικά απορρυπαντικά που εξασφαλίζουν τη μέγιστη προστασία των χρωμάτων και των ινών των χαλιών.

  Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι πλήρως βιοδιασπώμενα, φιλικά ως προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

  Η μακροχρόνια πείρα μας στο χώρο του καθαρισμού, από το 1975 που ξεκίνησε ο πατέρας μας Αβραμίδης Χαράλαμπος (εμείς είμαστε η β΄γενιά) μέχρι και σήμερα, μας επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας σε προσιτές τιμές και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού είτε στον ιδιωτικό είτε στον επαγγελματικό σας χώρο.

  Ολοκληρωμένοι καθαρισμοί σε όλους τους τύπους χαλιών:

  - Ολομέταξα χειροποίητα
  - Μάλλινα μηχανής
  - Χειροποίητα μάλλινα
  - Συνθετικά μηχανής
  - Χαλί κοκοφοίνικα
  - Μεταξωτά σύμμεικτα

  Δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας, δωρεάν φύλαξη και αποθήκευση.

  Καθαρισμός σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση.

  Ό,τι και αν μας εμπιστευθείτε (χαλιά, μοκέτες, φλοκάτες ή και τον καθαρισμό του σαλονιού σας), αφοσιωνόμαστε στην εργασία μας και την παροχή εξειδικευμένου, επαγγελματικού καθαρισμού, με σεβασμό στις ανάγκες σας.

  Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα Tηλ: 2221030659 & Κινητό: 6932323411 και στο email:abramidis.2009@gmail.com

  Με εκτίμηση: Αβραμίδης Αβραάμ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Νεροκούρου 126 - Χανιά
  2821092987,2821076187
  6972144246
  Απ' το 1987 είμαστε δίπλα σας και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Εκπαιδευομαστε σε νέες εφαρμογές, εξελιγμένα μηχανήματα απολύμανσης κ' καθαρισμού εδώ και στο εξωτερικό, όπως και σε εκθέσεις για δειγματισμο προϊόντων καθαρισμού απ'τους μεγαλύτερους οίκους με πιστοποιητικό ISO9001!

  Έρευνες έδειξαν ότι κυρίως τα χαλιά του σπιτιού μπορεί να είναι πιο βρώμικα ακόμα κ' απ'την τουαλέτα! Στην επιφάνειά τους συγκεντρώνονται βακτήρια, αλλεργιογόνα ακάρεα κ' ιοί,έπειτα τα καλύπτει η οικιακή σκόνη..αν πατάμε με τα παπούτσια μας ή με κάλτσες που φορούσαμε κάποια ώρα πριν με τα παπούτσια κ κάναμε έξω δουλειές τότε συνεπάγεται για εμάς με μία πρόκληση γιατί εξετάζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά καθώς προτεραιότητα έχει η υγεία του εκάστοτε πελάτη μας, όταν μας επιλέγει 34 χρόνια τώρα αισθανόμαστε υπεύθυνοι για αυτήν.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας να παραλάβουμε τα χαλιά ή τις μοκέτες σαςκαι να είστε σίγουροι ότι θα τα παραλάβετε καθαρά και σαν καινούρια.

  θα μας βρείτε Νεροκούρου 126, Χανιά -Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  5ο χλμ Κατερίνης - Ελασσόνας - Κατερίνη
  2351039686,2310722900
  2ο Κατάστημα: ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ 103,ΕΥΟΣΜΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η εταιρεία Arla Group έχει την έδρα της στο 5ο χιλιόμετρο Κατερίνης - Ελασσόνας και δραστηριοποιείται στον τομέα του καθαρισμού εξυπηρετώντας τους νομούς Πιερίας, Λάρισας και Θεσσαλονίκης αλλά και κοντινές περιοχές.

  Η Arla Group, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, αναβαθμίζει την ποιότητα των Επαγγελματικών υπηρεσιών της, σε όλους τους τομείς της καθαριότητας, διασφαλίζοντας τους ποιοτική διαβίωση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

  Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και υπερσύγχρονα μηχανήματα για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. Η εταιρία βρίσκεται, επίσης, ευχάριστη θέση να προβάλλει μια νέα σουηδική τεχνογνωσία στον καθαρισμό και γυάλισμα των μαρμάρων – εποξειδικών δαπέδων χωρίς σκόνη και χημικές ουσίες, για σπίτια, καταστήματα, εκκλησίες. Τέλος, τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί εις βάθος με τον τομέα του βιολογικού καθαρισμού με ποικίλες εφαρμογές σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Ορφέως 190 - Αθήνα
  2105440403,2108143250
  6976438274
  Τα ταπητοκαθαριστήρια Lifeclean βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και με πείρα 25 ετών στο χώρο των καθαρισμών και φύλαξης χαλιών-μοκετών, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στο σπίτι και στον εργασιακό χώρο.

  Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας καθώς και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα εγγυώνται τον τέλειο και βαθύ καθαρισμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

  Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για τον απόλυτα οικολογικό καθαρισμό των χαλιών σας, εξειδικευμένους συνεργάτες για τη φροντίδα τους και εξαιρετικούς αποθηκευτικούς χώρους για την προστασία τους.Η παράδοση και η παραλαβή γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

  Το βασικότερο είναι ότι η εταιρία μας εγγυάται και προστατεύει.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Μανδηλαρά 7 - Λάρισα
  2413017176
  6972336016
  Γιατί να μας προτιμήσετε
  Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε «σπιτική φροντίδα στο επαγγελματικό πλύσιμο και σιδέρωμα», είναι μια προσωπική υπόθεση με γνώση, μεράκι και ενδιαφέρον.

  Ασχολούμαστε με κάθε ρούχο και κάθε πελάτη ξεχωριστά.
  Για εμάς το πλύσιμο των ρούχων δεν έχει τη λογική του «γρήγορα & πρόχειρα». Χρειάζεται εξατομικευμένη γνώση, εμπειρία και όχι «μαζική παραγωγή»!

  Στο 5stars όλα σας τα ρούχα να είστε σίγουροι ότι θα τα φροντίσουμε όπως τους αξίζει, διότι:
  • Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά μηχανήματα που έχουν περισσότερες δυνατότητες από τα συμβατικά οικιακά πλυντήρια.
  • Το στέγνωμα των ρούχων γίνεται σε στεγνωτήρια τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζοντας τέλειο αποτέλεσμα. Σημειώνουμε πως με την παραδοσιακή μέθοδο απλώματος των ρούχων η ηλιακή ακτινοβολία «καταστρέφει» την ελαστικότητα των ρούχων.
  • Χρησιμοποιούμε ειδικά ξελεκιαστικά με βάση την σύνθεση του κάθε λεκέ. Πολλοί προσπαθούν να ξελεκιάσουν μόνοι τους τα ρούχα τους με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να τα καταστρέφουν.
  • Απαραβίαστη αρχή μας είναι η αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής ώστε να μην έχετε τίποτα που να σας ανησυχεί.
  • Σημαντική διαφορά μας με ένα συμβατικό καθαριστήριο είναι η εκτεταμένη χρήση του νερού, στην πλειοψηφία των ρούχων, χωρίς την χρήση διαλυτών, όπως ακριβώς γίνεται και στο σπίτι σας.

  Υπηρεσίες

  LAUNDRYΠΛΥΣΙΜΟ- ΣΤΕΓΝΩΜΑ
  Αναλαμβάνουμε το πλύσιμο όλων των ρούχων σας με νερό.
  Κάθε πλύση περιλαμβάνει: καθάρισμα μεσαπούνι, μαλακτικό, στέγνωμα, παράδοση διπλωμένα σε πακέτο.
  Τα ρούχα σας πλένονται ξεχωριστά σε πλυντήρια.

  ΣΙΔΕΡΩΜΑ

  Όλα τα ρούχα σιδερώνονται στο χέρι για βέλτιστο αποτέλεσμα. Για το καλύτερο αποτέλεσμα γίνεται συνδυαστική χρήση πρέσας και σίδερου στο χέρι.Το σιδέρωμα στο χέρι είναι μια διαδικασία που απαιτεί περισσότερο χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε αυτόματο σιδέρωμα από μηχάνημα.Όλα τα σιδερωμένα ρούχα μπορούν να παραδοθούν σε κρεμάστρα ή διπλωμένα και έτοιμα για το συρτάρι σας.Για όσους επιθυμούν σιδέρωμα με φροντίδα στη λεπτομέρεια!Ελάτε σε μας και θα σας ετοιμάσουμε τα ρούχα σας καλύτερα απ’ ότι θα τα φροντίζατε στο σπίτι σας!

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ & ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ
  Κάθε πάπλωμα – κουβέρτα πλένεται ξεχωριστά με απορρυπαντικάμη τοξικά και ειδικά στην απολύμανση. Επιμένουμε στη πλύση με νερό και μόνο σε ειδικές περιπτώσεις επιλέγουμε το στεγνό καθάρισμα.Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των παπλωμάτων και των κουβερτών σας (συνθετικών, μάλλινων, και πουπουλένιων).Κάθε πάπλωμα και κουβέρτα πλένεται σε πλυντήρια με μεγάλους κάδους και π ά ν τ α ξεχωριστά και με απορρυπαντικά ειδικά για απολύμανση από μικρόβια και μικροοργανισμούς.

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΡΙΣΜΑ ΕΙΔΩΝ ΠΡΟΙΚΟΣ
  Ολοκληρωμένος καθαρισμός και σιδέρωμα οικιακού εξοπλισμού για όλα τα λευκά είδη (πετσέτες, σεντόνια, κ.τ.λ.), τα αντικείμενα νοικοκυριού (τραπεζομάντηλα, σουπλά).

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
  Πλύσιμο στο νερό ή με στεγνό καθάρισμα, ανάλογα με τον συνιστώμενο από τον κατασκευαστή τρόπο καθαρισμού.Καθαρίζουμε τα ρούχα με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού professional wet cleaning, εξασφαλίζοντας ότι τα ρούχα παραμένουν και μετά την πλύση τόσο μαλακά όσο όταν αγοράστηκαν.

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ

  Προσφέρουμε τη δυνατότητα καθαρισμού βρεφικών και παιδικών ρούχων χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα προϊόντα που είναι ιδανικά για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών.

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΛΩΝ
  Εμπιστευτείτε μας για την καθαριότητα και φροντίδα της επαγγελματική σας ενδυμασίας.

  Ιατρικές στολές

  Στολή Αστυνομίας

  Στολή Στρατού

  Στολές Παραδοσιακές

  Ιερατικά Άμφια

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ

  Χρησιμοποιούμε μόνο οικολογικά, ασφαλή προϊόντα για να καθαρίσουμε τις κουρτίνες σας και δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα της εργασίας μας, για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Αναλαμβάνουμε κουρτίνες από σπίτια, γραφεία, οργανισμούς με το μικρότερο δυνατό κόστος. Κουρτίνες μεταξωτές, λινές, φοδραρισμένες, σατέν, από βελούδο καθαρίζονται χωρίς καμιά απώλεια στο χρώμα και στο μέγεθος.

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΣΑΛΟΝΙΩΝ – ΡΙΧΤΑΡΙΑ
  Καθαρίστε και δώστε μια φρεσκάδα στα καλύμματα καιτα ριχτάρια σας με σύγχρονα μέσα στεγνού και υγρού καθαρίσματος και πάντα με οικολογικά αντιαλλεργικά προϊόντα.

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΡΑΔΙΝΩΝΕΝΔΥΜΑΤΩΝ - ΝΥΦΙΚΩΝ
  Εμπιστευτείτε μας την καθαριότητα κ την φροντίδα των αγαπημένων σας ρούχων . η εμπειρία μας εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα.Φορέματα με πούλιες, στρας, χάντρες ή κρυστάλλους, με λεπτομέρειες από δέρμα ή γούνα, καθαρίζονται μοναδικά έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς καμιά απώλεια στο χρωματισμό ή στα επιπρόσθετα.

  BAΦΗ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ
  Βάψιμο για ενδύματα και υφασμάτινα είδη που έχουν ξεθωριάσει ή έχουν ατονήσει χρωματικά με το πέρασμα του χρόνου.
  Βαφές με επιτυχία 100% γίνονται σε όλα τα υφάσματα με καθαρή φυσική υφασμάτινη ίνα, όπως βαμβάκι, μαλλί, μετάξι,λινό, πάντα με την πιθανότητα μικρής συρρίκνωσης του υφάσματος, εξαρτώμενης από την επεξεργασία της πρώτης ύλης.

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΦΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ
  Ένα δερμάτινο ρούχο ή ένα σουέτ, είναι ένα είδος ρούχου το οποίο χρειάζεται ειδική επεξεργασία. Γι΄αυτό πρέπει να το φροντίζετε με προσοχή καιι θα μείνειγια πολύ καιρό καινούργιο. Εμείς παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανανέωσης αποκλειστικά για δερμάτινα είδη. Αναλαμβάνουμε: καθαρισμό, επαναλίπανση, αλλαγή χρώματος.Ηπολύχρονη πείρα μας εξασφαλίζειτέλεια αποτελέσματα σε όλα τα δερμάτινα.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
  Καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος για έναν εργαζόμενο. Με την υπηρεσία της παραλαβής – παράδοσης από το χώρο σας, γλιτώνετε χρόνο για να αφοσιωθείτε περισσότερο στην δουλειά σας. Αναλαμβάνουμε την συνεργασία με όλων των ειδών τις επιχειρήσεις:Ιατρεία, Hair Salons και Barber Shops, Γυμναστήρια, Υπηρεσίες Δημοσίου, κέντρα Μανικιούρ/Πεντικιούρ, Εταιρείες καθαρισμού σπιτιών, Εστιατόρια και Catering, Ξενοδοχεία & Motels AIRBNB.

  Η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό εγγυώνται την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, τον κατάλληλο και ασφαλή καθαρισμό των ρούχων σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ - Λαμια
  2231032881
  Η ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ του κ. Κωστορίζου Κωνσταντίνου διαθέτει ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης και καθαρισμού κτιρίων από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού. Ο ίδιος επικεφαλείς των συνεργείων καθαρισμού είναι κοντά σας από την αρχική εκτίμηση μέχρι το πέρας όλων των εργασιών και την παράδοση του χώρου σε εσάς.

  Τα συνεργεία καθαρισμού μας είναι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα και μέρα εσείς το επιθυμείτε, προκειμένου να σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφαλείς λύσεις, υψηλή ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Οι Υπηρεσίες μας:

  ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

  Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία Η ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ προσφέρει μια ευρεία γκάμα σε υπηρεσίες καθαρισμούκαλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Στον τομέα του καθαρισμού αναλαμβάνουμε γενικούς καθαρισμούς επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, συντήρηση καθαρισμού και υγιεινής επαγγελματικών χώρων, και ειδικούς καθαρισμούς.

  ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ:

  Αναλαμβάνουμε επίσης και τον καθαρισμό χαλιών, μοκετών

  ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝΕΙΔΩΝ

  Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από είδη καθαρισμού και καθαριστικά προϊόντα

  Η ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗθα ικανοποιήσει με ταχύτητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία κάθε σας απαίτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού και μηχανημάτων, εργαλείων και υλικών φροντίζουμε για μία άρτια εσωτερική και εξωτερική οργάνωση, παρέχουμε ευέλικτες λύσεις, και σας απαλλάσσουμε από την ταλαιπωρία στη συντήρηση καθαρισμούδίνοντας πάντα βαρύτητα στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας καθώς φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά και ασφαλή σκευάσματα. Η εταιρία μας πληροί άλλωστε τις διεθνείς προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας διαθέτοντας πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας, διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία.

  Ο Στόχος μας

  Η πολύχρονη εμπειρία της ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣστους καθαρισμούςφέρνει την εταιρία πρώτη στην προτίμηση, αποτελώντας τον ιδανικό συνεργάτη κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Σας προσφέρουμε άρτια οργανωμένα και έμπειρα συνεργεία καθαρισμού που αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία καθαρισμούχώρων μας αναθέσετε, αλλά και ότι σχέση με τους καθαρισμούς χαλιώνχρησιμοποιώντας τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό και οικολογικά υλικά προστατεύοντας τη δημόσια υγεία.

  Η ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ είναι η … λύση στην καθαριότηταγι’αυτόκαικάνει την καθαρή διαφορά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Κολοκοτρώνη 30 - Νέο Ηράκλειο
  2102820961
  6932323411
  Το ταπητοκαθαριστήριο μας "Αβραμίδης Αβραάμ Χ." το οποίο βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών καθώς και με την φύλαξή τους σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

  Χάρη στην εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και τον εξοπλισμό του ταπητοκαθαριστηρίου μας με ό,τι τεχνολογικά καταλληλότερο υπάρχει στον χώρο μας, σας προσφέρουμε απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών καθαρισμού και απολύτως ασφαλή φύλαξη στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.

  Στο ταπητοκαθαριστήριο μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα χαλιά σας θα έχουν την καλύτερη δυνατή περιποίηση, ώστε να διατηρούνται πάντα σαν καινούργια.

  Εμπιστευτείτε στο ταπητοκαθαριστήριο μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής τον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας αλλά και την φύλαξή τους.

  Εμπιστευτείτε μας όμως και στον καθαρισμό του σαλονιού σας! Θα δείτε άμεσα, άψογα αποτελέσματα καθαριότητας!

  Ταπητοκαθαριστήρια Λυκόβρυση Ταπητοκαθαριστήρια Μεταμόρφωση, Ταπητοκαθαριστήρια Πεύκη, Ταπητοκαθαριστήρια Μαρούσι, Ταπητοκαθαριστήρια Γαλάτσι, Ταπητοκαθαριστήρια Νέα Ιωνία , Ταπητοκαθαριστήρια Περισσός, Ταπητοκαθαριστήρια Καλογρέζα Ταπητοκαθαριστήρια Χαλάνδρι, Χαλιά Καθαρισμός Λυκόβρυση, Χαλιά Καθαρισμός Μεταμόρφωση, Χαλιά Καθαρισμός Πεύκη, Χαλιά Καθαρισμός Μαρούσι, Χαλιά Καθαρισμός Γαλάτσι, Χαλιά Καθαρισμός Νέα Ιωνία, Χαλιά Καθαρισμός Περισσός, Χαλιά Καθαρισμός Καλογρέζα, Χαλιά Καθαρισμός Χαλάνδρι, Καθαρισμός Χαλιών Λυκόβρυση, Καθαρισμός Χαλιών Μεταμόρφωση, Καθαρισμός Χαλιών Πεύκη, Καθαρισμός Χαλιών Μαρούσι, Καθαρισμός Χαλιών Γαλάτσι, Καθαρισμός Χαλιών Νέα Ιωνία, Καθαρισμός Χαλιών Περισσός, Καθαρισμός Χαλιών Καλογρέζα, Καθαρισμός Χαλιών Χαλάνδρι, Καθαριστήρια Χαλιών Λυκόβρυση, Καθαριστήρια Χαλιών Μεταμόρφωση, Καθαριστήρια Χαλιών Πεύκη, Καθαριστήρια Χαλιών Μαρούσι, Καθαριστήρια Χαλιών Γαλάτσι, Καθαριστήρια Χαλιών Νέα Ιωνία, Καθαριστήρια Χαλιών Περισσός, Καθαριστήρια Χαλιών Καλογρέζα, Καθαριστήρια Χαλιών Χαλάνδρι, Επισκευή Χαλιών Λυκόβρυση, Επισκευή Χαλιών Μεταμόρφωση, Επισκευή Χαλιών Πεύκη, Επισκευή Χαλιών Μαρούσι, Επισκευή Χαλιών Γαλάτσι, Επισκευή Χαλιών Νέα Ιωνία, Επισκευή Χαλιών Περισσός, Επισκευή Χαλιών Καλογρέζα, Επισκευή Χαλιών Χαλάνδρι, Σαλόνια Καθαρισμός Λυκόβρυση, Σαλόνια Καθαρισμός Μεταμόρφωση, Σαλόνια Καθαρισμός Πεύκη, Σαλόνια Καθαρισμός Μαρούσι, Σαλόνια Καθαρισμός Γαλάτσι, Σαλόνια Καθαρισμός Νέα Ιωνία, Σαλόνια Καθαρισμός Περισσός, Σαλόνια Καθαρισμός Καλογρέζα, Σαλόνια Καθαρισμός Χαλάνδρι, Φύλαξη Χαλιών Λυκόβρυση, Φύλαξη Χαλιών Μεταμόρφωση, Φύλαξη Χαλιών Πεύκη, Φύλαξη Χαλιών Μαρούσι, Φύλαξη Χαλιών Γαλάτσι, Φύλαξη Χαλιών Νέα Ιωνία, Φύλαξη Χαλιών Περισσός, Φύλαξη Χαλιών Καλογρέζα, Φύλαξη Χαλιών Χαλάνδρι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Χρυσό - Σέρρες
  2321074115
  6945196505, 6932563987
  Δωρεάν Άμεση Παραλαβή & Παράδοση στον χώρο σας

  Ταπητοκαθαριστήριο ΑΛΦΑ, καθαρισμός χειροποίητων & μεταξωτών χαλιών, μοκετών αλλά και καθαρισμός σαλονιών και στρωμάτων.

  Το ταπητοκαθαριστήριο του κου Κώρη Γιώργου που έχει ως έδρα το Χρυσό Σερρών, φροντίζει και καθαρίζει τα χαλιά σας εδώ και 20χρόνια, προσφέροντας άψογο αποτέλεσμα που σέβεται, εμπιστεύεται και εξυπηρετεί τις ανάγκες του κάθε πελάτη του αλλά και το περιβάλλον (Βιολογικός καθαρισμός).

  Βασικές μας αρχές είναι ο σεβασμός, η ευγένεια, η επαγγελματική υπευθυνότητα και η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας! Ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός για εμάς, και το να καταγραφούν σωστά οι ανάγκες του είναι πολύ σημαντικό, για την εξέλιξη μια άψογης σχέσης, που βασίζεται στον αλληλοσεβασμό και την εμπιστοσύνη!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Κεφαλόβρυσο - Ελασσόνα
  6977863073
  Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ
  Ταπητοκαθαριστήριο - Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών Ελασσόνα - Λάρισα

  Το ταπητοκαθαριστήριο μας “Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ” το οποίο εδρεύει στην Ελασσόνα και πιο συγκεκριμένα στο Κεφαλόβρυσο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 60 χρόνια στον τομέα του καθαρισμού χαλιών και μοκετών, έχοντας πάντα ως στόχο την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Κεφαλόβρυσο, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του ταπητοκαθαριστηρίου μας, φροντίζει με συνέπεια και επαγγελματισμό τα χαλιά σας, από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί με τον απόλυτο σεβασμό που πραγματικά του αξίζει.

  Το ταπητοκαθαριστήριο μας αναλαμβάνει την δωρεάν παραλαβή - παράδοση των χαλιών από τον χώρο σας εξυπηρετώντας άμεσα την Ελασσόνα και όλη την Λάρισα. Επίσης, προσφέρει ασφάλεια και αντικατάσταση σε οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκύψει στο χαλί ή την μοκέτα σας.

  Η παρουσία μας στο χώρο των χαλιών και μοκετών έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δυναμική και οι έμπειροι άνθρωποι που εργάζονται στο ταπητοκαθαριστήριο μας μοχθούν καθημερινά ώστε να δημιουργήσουν ένα ακόμα πιο δυναμικό και επιτυχημένο μέλλον.

  Έχοντας ως γνώμονα την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, εξελίσσουμε συνεχώς τις υποδομές του ταπητοκαθαριστηρίου μας και τον μηχανολογικό εξοπλισμό μας. Η έμπειρη ομάδα μας παρακολουθεί συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων ώστε να σας προσφέρει άψογο καθαρισμό για τα χαλιά και τις μοκέτες σας.

  Χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, το ταπητοκαθαριστήριο μας, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην Ελασσόνα και σε όλη την Λάρισα.

  ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ
  και θα έρθουμε στο χώρο σας άμεσα για να παραλάβουμε τα χαλιά και τις μοκέτες σας.
  Εξυπηρετούμε άμεσα την Ελασσόνα και όλη την Λάρισα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ - Σάμου
  2273051275
  6972923965
  Ταπητοκαθαριστήριο στη Σάμο - Κρίνος

  Καθαρισμοί Χαλιών και μοκετών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Μιχαλακοπούλου 14 - Καλαμαριά
  2310437000
  ΝΕΑ ΧΙΟΝΑΤΗ
  Ταπητοκαθαριστήριο - Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

  Το ταπητοκαθαριστήριο μας “Νέα Χιονάτη” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη με έδρα την Καλαμαριά, όντας ένα από τα παλαιότερα ταπητοκαθαριστήρια στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να σας εγγυηθεί για τον ασφαλή και σωστό καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας άμεσα και κυρίως οικονομικά.

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, για περισσότερα από 50 χρόνια, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες που αφορούν τον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας, την επιδιόρθωση των χαλιών σας αλλά και την φύλαξή τους για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε στις εγκαταστάσεις μας.

  Με έμφαση στην λεπτομέρεια, μπορούμε να φροντίσουμε τα χαλιά σας από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί με τον απόλυτο σεβασμό που πραγματικά του αξίζει. Βασικό μας μέλημα είναι η άμεση και άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και η ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του.

  Έχοντας ως γνώμονα την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, εξελίσσουμε συνεχώς τις υποδομές του ταπητοκαθαριστηρίου μας και τον μηχανολογικό εξοπλισμό του. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαλιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια.

  Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθώς και οι ασυναγώνιστες τιμές μας αποτελούν μερικούς από τους λόγους που οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται επανειλημμένα και μας προτείνουν.

  Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του ταπητοκαθαριστηρίου μας εργαζόμαστε σκληρά και μεθοδικά, εξυπηρετώντας τις συνεχείς και αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας στην Καλαμαριά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και θα έρθουμε δωρεάν στο χώρο για να παραλάβουμε τα χαλιά ή τις μοκέτες σας και να είστε σίγουροι ότι θα τα παραλάβετε καθαρά και σαν καινούργια.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΑΛΙΑ
  Μεσαγρός - Αίγινα
  2297071850
  6974487197
  CLEAN TEAM
  Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών - Βιολογικοί ΚαθαρισμοίΑίγινα

  Η επιχείρησή μας “Clean Team” η οποία βρίσκεται στην Αίγινα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε οικονομικές τιμές, σε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Αίγινα.

  Με αγάπη και μεράκι, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, φροντίζει τα χαλιά σας, από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί με τον απόλυτο σεβασμό που του αρμόζει.

  Παράλληλα, διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα, αναλαμβάνει επιτόπου καθαρισμού χαλιών και μοκετών καθώς και βιολογικούς καθαρισμούς στρωμάτων, καναπέδες και πολυθρόνες σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Με ένα τηλεφώνημα, η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την δωρεάν παραλαβή - παράδοση των χαλιών και των μοκετών από τον χώρο σας, την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.

  Η παρουσία μας στο χώρο του καθαρισμού χαλιών και μοκετών έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δυναμική και οι έμπειροι άνθρωποι που εργάζονται στην επιχείρησή μας μοχθούν καθημερινά ώστε να δημιουργήσουν ένα ακόμα πιο δυναμικό και επιτυχημένο μέλλον.

  Έτσι, έχοντας ως γνώμονα την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, η επιχείρησή μας εξελίσει διαρκώς τις υπηρεσίες του, ενώ η έμπειρη ομάδα μας παρακολουθεί συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο ώστε να προσφέρει άψογο καθαρισμό για τα χαλιά και τις μοκέτες σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να αναθέσετε τον καθαρισμό των δικών σας χαλιών και μοκετών.Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αίγινα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΒΟΙΩΤΙΑΣ 24 - Ηράκλειο
  2810260642
  6945193818, 6977574209
  Η εταιρεία “Ταπητοκαθαριστήρια Φλουρής” εδρεύει στο Ηράκλειο, οδός Βοιωτίας 24.
  Για ποιό λόγο να επιλέξετε εμάς?
  Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, που συνεχώς προσπαθεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες της προς εσάς. Με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες αναλαμβάνουμε :

  Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών – μοκετών – ταπήτων

  Επιτόπιοι καθαρισμοί

  Φύλαξη χαλιών

  Παραλαβή παράδοση κατ οίκον

  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες και επιχειρήσεις. Σκοπός μας η ικανοποίησή σας, πάντα σε προσιτές τιμές

  Με εκτίμηση
  Φλουρής Κωνσταντίνος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  3ο χλμ. Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκης - Γιαννιτσά
  2382770840,2317719606
  6989681214
  ΚΡΙΝΟΣ Ο.Ε.
  Ταπητοκαθαριστήριο Γιαννιτσά Πέλλα - Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών - Βιολογικοί Καθαρισμοί

  Το ταπητοκαθαριστήριο μας “ΚΡΙΝΟΣ Ο.Ε.” βρίσκεται στα Γιαννιτσά, είναι κοντά σας για περισσότερα από 30 χρόνια φροντίζοντας καθημερινά για τον άψογο καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Στις εγκαταστάσεις μας στα Γιαννιτσά, διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον καθαρισμό, την φύλαξη και την επιδιόρθωση χαλιών και μοκετών παρέχοντάς σας ολοκληρωμένη και σωστή εξυπηρέτηση.

  Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε επιτόπου καθαρισμούς χαλιών και μοκετών καθώς και βιολογικούς καθαρισμού χαλιών, στρωμάτων και σαλονιών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ

  φροντίζουμε τα χαλιά σας, από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί με τον απόλυτο σεβασμό που πραγματικά του αξίζει.

  Συνδυάζοντας μεγάλη πείρα, βαθιά γνώση και τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογικές εξελίξεις εξασφαλίζουμε σε κάθε χαλί μια αποκλειστική και μοναδική μεταχείριση ανάλογη με τη μέθοδο κατασκευής του.

  ΔΩΡΕΑΝ
  ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

  Αναλαμβάνουμε την δωρεάν παραλαβή - παράδοση των χαλιών από τον χώρο σας εξυπηρετώντας άμεσα την Πέλλα και όλη την Δυτική Μακεδονία κατόπιν συνεννόησης.

  Στο ταπητοκαθαριστήριο μας δεν σταματάμε να εξελίσσουμε τις υποδομές μας, να εκσυγχρονίζουμε τον μηχανολογικό εξοπλισμό μας και να παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας αναθέσετε τον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών μας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Γιαννιτσά, όλη την Πέλλα και όλη την Δυτική Μακεδονία κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Άδελε - Ρεθύμνου
  2831054463
  6983218507
  Η επιχείρηση ''ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - ΖΕΡΒΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ'' στο Ρέθυμνο Κρήτης, αναλαμβάνει καθαρισμό χαλιών και μοκετών.

  Είμαστε ένα σύγχρονο και πρότυπο ταπητοκαθαριστήριο στο νομό, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού.

  Από το 2012 έως σήμερα, φροντίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά, θέτοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

  - Δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας.
  - Φύλαξη σε ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον για την διατήρηση και την ασφαλή φύλαξη των χαλιών και ταπητών.

  Υπηρεσίες:
  Παραλαβή Παράδοση Χαλιών Ρέθυμνο, Κρήτη
  Καθαρισμός Χαλιών Ρέθυμνο, Κρήτη
  Φύλαξη Χαλιών Ρέθυμνο, Κρήτη
  Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων Ρέθυμνο, Κρήτη
  Επιτόπου καθαρισμός σαλονιών Ρέθυμνο, Κρήτη
  Βιοκαθαρισμός Ρέθυμνο, Κρήτη
  Υγρός καθαρισμός χαλιών Ρέθυμνο, Κρήτη
  Ξηρός καθαρισμός χαλιών Ρέθυμνο, Κρήτη

  Με εκτίμηση: Ζερβός Γιώργος.

  βιοκαθαρισμος ρεθυμνο, κρητη καθαριστηριο ρεθυμνο, κρητη
  ταπητοκαθαριστηριο ρεθυμνο, κρητη
  Toggle
προηγούμενη 1 από 7 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ