noscript image for google
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 | 12:19 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  5ο χλμ Κατερίνης - Ελασσόνας - Κατερίνη
  2351039686,2310722900
  2ο Κατάστημα: ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ 103,ΕΥΟΣΜΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η εταιρεία Arla Group έχει την έδρα της στο 5ο χιλιόμετρο Κατερίνης - Ελασσόνας και δραστηριοποιείται στον τομέα του καθαρισμού εξυπηρετώντας τους νομούς Πιερίας, Λάρισας και Θεσσαλονίκης αλλά και κοντινές περιοχές.

  Η Arla Group, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, αναβαθμίζει την ποιότητα των Επαγγελματικών υπηρεσιών της, σε όλους τους τομείς της καθαριότητας, διασφαλίζοντας τους ποιοτική διαβίωση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

  Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και υπερσύγχρονα μηχανήματα για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. Η εταιρία βρίσκεται, επίσης, ευχάριστη θέση να προβάλλει μια νέα σουηδική τεχνογνωσία στον καθαρισμό και γυάλισμα των μαρμάρων – εποξειδικών δαπέδων χωρίς σκόνη και χημικές ουσίες, για σπίτια, καταστήματα, εκκλησίες. Τέλος, τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί εις βάθος με τον τομέα του βιολογικού καθαρισμού με ποικίλες εφαρμογές σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Ορφέως 190 - Αθήνα
  2105440403,2108143250
  6976438274
  Τα ταπητοκαθαριστήρια Lifeclean βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και με πείρα 25 ετών στο χώρο των καθαρισμών και φύλαξης χαλιών-μοκετών, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στο σπίτι και στον εργασιακό χώρο.

  Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας καθώς και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα εγγυώνται τον τέλειο και βαθύ καθαρισμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

  Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για τον απόλυτα οικολογικό καθαρισμό των χαλιών σας, εξειδικευμένους συνεργάτες για τη φροντίδα τους και εξαιρετικούς αποθηκευτικούς χώρους για την προστασία τους.Η παράδοση και η παραλαβή γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

  Το βασικότερο είναι ότι η εταιρία μας εγγυάται και προστατεύει.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Μανδηλαρά 7 - Λάρισα
  2413017176
  6972336016
  Εδώ τα ρούχα σας έχουν τη φροντίδα που τους αξίζει!

  Το στεγνοκαθαριστήριο 5 STARS, με έδρα στη Λάρισα, δραστηριοποιείται στο χώρο του καθαρισμού ρούχων & λευκών ειδών εδώ και χρόνια, με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίησή σας.

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τον καθαρισμό & και τη φροντίδα των αγαπημένων σας ρούχων (καθημερινών & επίσημων) αλλά και των παπλωμάτων σας. Το βασικό μέλημά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας με αποτέλεσμα την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης.

  ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!

  με τα μη τοξικά , υποαλλεργικά απορρυπαντικά.

  Εξυπηρετούμε όλη τη Λάρισα, άμεσα, με τις καλύτερες υπηρεσίες της αγοράς!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ - Λαμια
  2231032881
  Η ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ του κ. Κωστορίζου Κωνσταντίνου διαθέτει ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης και καθαρισμού κτιρίων από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού. Ο ίδιος επικεφαλείς των συνεργείων καθαρισμού είναι κοντά σας από την αρχική εκτίμηση μέχρι το πέρας όλων των εργασιών και την παράδοση του χώρου σε εσάς.

  Τα συνεργεία καθαρισμού μας είναι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα και μέρα εσείς το επιθυμείτε, προκειμένου να σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφαλείς λύσεις, υψηλή ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Οι Υπηρεσίες μας:

  ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

  Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία Η ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ προσφέρει μια ευρεία γκάμα σε υπηρεσίες καθαρισμούκαλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Στον τομέα του καθαρισμού αναλαμβάνουμε γενικούς καθαρισμούς επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, συντήρηση καθαρισμού και υγιεινής επαγγελματικών χώρων, και ειδικούς καθαρισμούς.

  ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ:

  Αναλαμβάνουμε επίσης και τον καθαρισμό χαλιών, μοκετών

  ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝΕΙΔΩΝ

  Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από είδη καθαρισμού και καθαριστικά προϊόντα

  Η ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗθα ικανοποιήσει με ταχύτητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία κάθε σας απαίτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού και μηχανημάτων, εργαλείων και υλικών φροντίζουμε για μία άρτια εσωτερική και εξωτερική οργάνωση, παρέχουμε ευέλικτες λύσεις, και σας απαλλάσσουμε από την ταλαιπωρία στη συντήρηση καθαρισμούδίνοντας πάντα βαρύτητα στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας καθώς φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά και ασφαλή σκευάσματα. Η εταιρία μας πληροί άλλωστε τις διεθνείς προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας διαθέτοντας πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας, διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία.

  Ο Στόχος μας

  Η πολύχρονη εμπειρία της ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣστους καθαρισμούςφέρνει την εταιρία πρώτη στην προτίμηση, αποτελώντας τον ιδανικό συνεργάτη κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Σας προσφέρουμε άρτια οργανωμένα και έμπειρα συνεργεία καθαρισμού που αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία καθαρισμούχώρων μας αναθέσετε, αλλά και ότι σχέση με τους καθαρισμούς χαλιώνχρησιμοποιώντας τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό και οικολογικά υλικά προστατεύοντας τη δημόσια υγεία.

  Η ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ είναι η … λύση στην καθαριότηταγι’αυτόκαικάνει την καθαρή διαφορά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Κολοκοτρώνη 30 - Νέο Ηράκλειο
  2102820961
  6932323411
  Το ταπητοκαθαριστήριο μας "Αβραμίδης Αβραάμ Χ." το οποίο βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών καθώς και με την φύλαξή τους σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

  Χάρη στην εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και τον εξοπλισμό του ταπητοκαθαριστηρίου μας με ό,τι τεχνολογικά καταλληλότερο υπάρχει στον χώρο μας, σας προσφέρουμε απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών καθαρισμού και απολύτως ασφαλή φύλαξη στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.

  Στο ταπητοκαθαριστήριο μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα χαλιά σας θα έχουν την καλύτερη δυνατή περιποίηση, ώστε να διατηρούνται πάντα σαν καινούργια.

  Εμπιστευτείτε στο ταπητοκαθαριστήριο μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής τον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας αλλά και την φύλαξή τους.

  Ταπητοκαθαριστήριο Νέο Ηράκλειο Αττικής, Καθαρισμός Χαλιών Νέο Ηράκλειο Αττικής, Φύλαξη Χαλιών Νέο Ηράκλειο Αττικής
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Χρυσό - Σέρρες
  2321074115
  6945196505, 6932563987
  Δωρεάν Άμεση Παραλαβή & Παράδοση στον χώρο σας

  Ταπητοκαθαριστήριο ΑΛΦΑ, καθαρισμός χειροποίητων & μεταξωτών χαλιών, μοκετών αλλά και καθαρισμός σαλονιών και στρωμάτων.

  Το ταπητοκαθαριστήριο του κου Κώρη Γιώργου που έχει ως έδρα το Χρυσό Σερρών, φροντίζει και καθαρίζει τα χαλιά σας εδώ και 20χρόνια, προσφέροντας άψογο αποτέλεσμα που σέβεται, εμπιστεύεται και εξυπηρετεί τις ανάγκες του κάθε πελάτη του αλλά και το περιβάλλον (Βιολογικός καθαρισμός).

  Βασικές μας αρχές είναι ο σεβασμός, η ευγένεια, η επαγγελματική υπευθυνότητα και η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας! Ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός για εμάς, και το να καταγραφούν σωστά οι ανάγκες του είναι πολύ σημαντικό, για την εξέλιξη μια άψογης σχέσης, που βασίζεται στον αλληλοσεβασμό και την εμπιστοσύνη!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Κεφαλόβρυσο - Ελασσόνα
  6977863073
  Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ
  Ταπητοκαθαριστήριο - Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών Ελασσόνα - Λάρισα

  Το ταπητοκαθαριστήριο μας “Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ” το οποίο εδρεύει στην Ελασσόνα και πιο συγκεκριμένα στο Κεφαλόβρυσο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 60 χρόνια στον τομέα του καθαρισμού χαλιών και μοκετών, έχοντας πάντα ως στόχο την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Κεφαλόβρυσο, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του ταπητοκαθαριστηρίου μας, φροντίζει με συνέπεια και επαγγελματισμό τα χαλιά σας, από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί με τον απόλυτο σεβασμό που πραγματικά του αξίζει.

  Το ταπητοκαθαριστήριο μας αναλαμβάνει την δωρεάν παραλαβή - παράδοση των χαλιών από τον χώρο σας εξυπηρετώντας άμεσα την Ελασσόνα και όλη την Λάρισα. Επίσης, προσφέρει ασφάλεια και αντικατάσταση σε οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκύψει στο χαλί ή την μοκέτα σας.

  Η παρουσία μας στο χώρο των χαλιών και μοκετών έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δυναμική και οι έμπειροι άνθρωποι που εργάζονται στο ταπητοκαθαριστήριο μας μοχθούν καθημερινά ώστε να δημιουργήσουν ένα ακόμα πιο δυναμικό και επιτυχημένο μέλλον.

  Έχοντας ως γνώμονα την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, εξελίσσουμε συνεχώς τις υποδομές του ταπητοκαθαριστηρίου μας και τον μηχανολογικό εξοπλισμό μας. Η έμπειρη ομάδα μας παρακολουθεί συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων ώστε να σας προσφέρει άψογο καθαρισμό για τα χαλιά και τις μοκέτες σας.

  Χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, το ταπητοκαθαριστήριο μας, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην Ελασσόνα και σε όλη την Λάρισα.

  ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ
  και θα έρθουμε στο χώρο σας άμεσα για να παραλάβουμε τα χαλιά και τις μοκέτες σας.
  Εξυπηρετούμε άμεσα την Ελασσόνα και όλη την Λάρισα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  1ο χλμ. Σπάτων - Κορωπίου - Σπάτα
  2106025489,2106025667
  My Carpet Bio-Cleaning | Αραβανής Νικόλαος

  Εργοστάσιο Καθαρισμού Χαλιών, Επισκευή & Συντήρηση Χαλιών, Φύλαξης Χαλιών, Σπάτα - Αττικής

  Το εργοστάσιο καθαρισμού "My Carpet Bio-Cleaning" ιδρύθηκε το 1975 και λειτουργεί στα Σπάτα Αττικής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για τον καθαρισμό, τη συντήρηση και φύλαξη των τάπητών σας.

  Οι τάπητες καθαρίζονται με τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του κατασκευαστή τους.

  Οι τιμές των υπηρεσιών μας ξεκινάν από τα 3,80€/τ.μ. και φτάνουν ως τα 19€/τ.μ. ανάλογα τον τύπο του χαλιού και το είδος της υπηρεσίας - καθαρισμού που χρειάζεται.

  Είμαστε το μοναδικό εργοστάσιο με εξειδίκευση στο χειροποίητο χαλί και γι'αυτό το λόγο μας εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εκθέσεις χαλιών της Ελλάδας!

  Λίγα λόγια για την ιστορία του χαλιού

  Χέρια, νους, ψυχή και φαντασία. Συστατικά που συναντιούνται και χορεύουν αέναα δημιουργώντας μια τέχνη ξεχωριστή. μια τέχνη πανάρχαια, που γεννήθηκε για να ζεστάνει και να ομορφύνει την εστία, τον χώρο, το σπίτι μας.

  Το χαλί είναι ο καθρέφτης του λαϊκού δημιουργού, που εξιστορεί τη σχέση του με τη ζωή, με τη φύση και μέσα από αυτό καταγράφει τον πολιτισμό του. Το μεράκι του δίνει ζωή στον κάθε κόμπο, στην κάθε ίνα του. Το χαλί κουβαλάει ιστορίες, ζυμωμένες με τους θρύλους και τις παραδόσεις κάθε λαού.

  Η γέννηση της ταπητουργίας και ο τόπος καταγωγής του χαλιού, χάνεται στα βάθη των αιώνων. Πολλοί υποστηρίζουν πως οι νομάδες και οι βουνίσιοι κάτοικοι της κεντρικής Ασίας ίσως είναι οι πρώτοι υφαντές γιατί αυτοί είχαν τις πρώτες ύλες. Κάποιοι ιστορικοί υποστηρίζουν ότι από τους Κινέζους και τους Ινδούς ήρθε η τέχνη του χαλιού στους Βαβυλώνιους και τους Πέρσες και από εκεί μεταφέρθηκε στη Μικρά Ασία.

  Πολλές γραπτές μαρτυρίες από τον Όμηρο εξυμνούν τα χαλιά της Τουρκίας, της Αιγύπτου και γενικότερα των ανατολικών χωρών. Στα βυζαντινά χρόνια, η τέχνη πέρασε στα χέρια τα ελληνικά και έμεινε σε αυτά μέχρι την καταστροφή του 1922.

  Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εκθέσεις χαλιών πανελληνίως:
  Διαθέτοντας μακροχρόνια πείρα στον τομέα μας, μας εμπιστεύονται οίκοι όπως
  ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ MEHDI OCC CARPET PALACE ID CONCEPT.

  Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ - Σάμου
  2273051275
  6972923965
  Ταπητοκαθαριστήριο στη Σάμο - Κρίνος

  Καθαρισμοί Χαλιών και μοκετών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Μιχαλακοπούλου 14 - Καλαμαριά
  2310437000
  ΝΕΑ ΧΙΟΝΑΤΗ
  Ταπητοκαθαριστήριο - Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

  Το ταπητοκαθαριστήριο μας “Νέα Χιονάτη” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη με έδρα την Καλαμαριά, όντας ένα από τα παλαιότερα ταπητοκαθαριστήρια στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να σας εγγυηθεί για τον ασφαλή και σωστό καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας άμεσα και κυρίως οικονομικά.

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, για περισσότερα από 50 χρόνια, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες που αφορούν τον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας, την επιδιόρθωση των χαλιών σας αλλά και την φύλαξή τους για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε στις εγκαταστάσεις μας.

  Με έμφαση στην λεπτομέρεια, μπορούμε να φροντίσουμε τα χαλιά σας από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί με τον απόλυτο σεβασμό που πραγματικά του αξίζει. Βασικό μας μέλημα είναι η άμεση και άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και η ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του.

  Έχοντας ως γνώμονα την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, εξελίσσουμε συνεχώς τις υποδομές του ταπητοκαθαριστηρίου μας και τον μηχανολογικό εξοπλισμό του. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαλιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια.

  Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθώς και οι ασυναγώνιστες τιμές μας αποτελούν μερικούς από τους λόγους που οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται επανειλημμένα και μας προτείνουν.

  Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του ταπητοκαθαριστηρίου μας εργαζόμαστε σκληρά και μεθοδικά, εξυπηρετώντας τις συνεχείς και αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας στην Καλαμαριά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και θα έρθουμε δωρεάν στο χώρο για να παραλάβουμε τα χαλιά ή τις μοκέτες σας και να είστε σίγουροι ότι θα τα παραλάβετε καθαρά και σαν καινούργια.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΜΕΣΑΓΡΟΣ - Αίγινα
  2297071850
  6974487197
  Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών, μοκετών, φλοκατών
  Καθαρισμοί στρωμάτων, μαξιλαριών
  Επιτόπιοι καθαρισμοί σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους
  Καναπέδες, πολυθρόνες

  Η Clean Team δραστηριοποιείται στον καθαρισμό προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες ποιότητας και εξυπηρέτησης στον ιδιαίτερο και δύσκολο τομέα του Facility Cleaning Services – Home Solutions.

  Ξεκίνησε το 2009. με γνώμονα, την Δημιουργία Νέων Καινοτόμων Υπηρεσιών, για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα του Τρόπου Ζωής, και καθιερώθηκε ως Πρωτοπόρος στην Αίγινα.

  Ευέλικτη καινοτομεί, στοχεύοντας πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, με υψηλά standard ποιότητας και αξιοπιστίας, πετυχαίνοντας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας, σε αναγνώριση της αξιόπιστης φιλικά επαγγελματικής μας προσέγγισης και τον σεβασμό στις προσδοκίες των αναγκών τους.

  Η Clean Team δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό ως ένα Πρώτο Πρότυπο Κέντρο Εξειδικευμένου Καθαρισμού στην Αίγινα.

  Αναπτύσσει και εφαρμόζει καινοτομικές και εύχρηστες λύσεις Green Decontamination, μέσα από πρωτοποριακές μεθόδους του Bio-καθαρισμου, ώστε να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την εγγυηση για το καλύτερο αποτέλεσμα υποστηριζόμενη από τον πιο σύγχρονο τεχνικό και μηχανολογικό εξοπλισμό καθώς και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

  Σκοπός της Clean Team είναι, μέσα από τις Μεθόδους Διαχείρισης για Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου, να βοηθήσει στην Αναβάθμιση της Ποιότητας του Τρόπου Ζωής, με περισσότερο χρόνο στις οικογένειες για μια εσωτερική αρμονία και ηρεμία.

  Η ανάγκη για περισσότερη άνεση σε ένα Καθαρό και Υγιεινό Περιβάλλον, με στόχο την σημαντικότερη Εξοικονόμηση Πόρων και Ενέργειας, αλλά και η αντίστοιχη Μείωση εξόδων, γίνεται διαρκώς μεγαλύτερη.

  Η δραστηριότητα της Ολοκληρωμένης Ενημέρωσης του Cleaning Advisor, είναι η Ζωτική Ανάσα που μετατρέπει, την τήρηση της καθαρότητας σε μια Μοναδική Εμπειρία Αναβάθμισης, στην Ποιότητα του Τρόπου Ζωής.

  Υπηρεσίες

  Green & Clean Services–Home Solutions: Μέθοδοι Διαχείρισης για Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου, με Βio-Καθαρισμό – Απορρύπανση & Αναζωογόνηση, Στρωμάτων, Μοκετών και Σαλονιών.

  Bio-Καθαρισμός – Φύλαξη Χαλιών & Μοκετών: Η Clean Team με γνώση την συνέπεια και σεβασμό στο χαλί, σας εγγυάται τις παρερχόμενες υπηρεσίες με σημασία στη λεπτομέρεια, για την ασφαλή περιποίηση που τους αξίζει. Luxury cleaning :Εξειδικευμένη μέθοδος Bio-καθαρισμού για χειροποίητα χαλιά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΒΟΙΩΤΙΑΣ 24 - Ηράκλειο
  2810260642
  6945193818, 6977574209
  Η εταιρεία “Ταπητοκαθαριστήρια Φλουρής” εδρεύει στο Ηράκλειο, οδός Βοιωτίας 24.
  Για ποιό λόγο να επιλέξετε εμάς?
  Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, που συνεχώς προσπαθεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες της προς εσάς. Με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες αναλαμβάνουμε :

  Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών – μοκετών – ταπήτων

  Επιτόπιοι καθαρισμοί

  Φύλαξη χαλιών

  Παραλαβή παράδοση κατ οίκον

  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες και επιχειρήσεις. Σκοπός μας η ικανοποίησή σας, πάντα σε προσιτές τιμές

  Με εκτίμηση
  Φλουρής Κωνσταντίνος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΜΕΓΙΣΤΗΣ 24 - Καλλιθέα
  2109583584
  6946002027
  ταπητοκαθαριστηρια καλλιθεα - βιολογικος καθαρισμος στρωματων, σαλονιων, αυτοκινητου καλλιθεα - καθαριστηριο χαλιων, μοκετων καλλιθεα - επιτοπιοι καθαρισμοι καλλιθεα αττικης

  Από το 2004 τα ταπητοκαθαριστήρια Σβεντζούρη αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την παραλαβή, τον καθαρισμό και τη παράδοση των χαλιών σας με συνέπεια, υπευθυνότητα και σε προσιτές τιμές κατόπιν συνεννόησης σε όλο το νομό Αττικής. (παρακαλω καλέστε μας 3 με 4 ημερες νωρίτερα για ραντεβου)

  Οι Προσφορές μας:

  Καθαρισμός Χαλιά Μηχανής/ Φλοκάτες/Μοκέτες --από 4,50 € ΤΩΡΑ 3,90 €/τ.μ

  Καθάρισμα σε Χειροποίητα Χαλιά --από 6,50 € ΤΩΡΑ 5,90 €

  Καθαρισμός παπλώματος/ κουβέρτας --10 €/τμχ

  Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκίνητου από 50 € - Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού από 60 €

  Και μην ξεχνάτε: Με τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών άνω των 20τμ ΔΩΡΟ ο καθαρισμός μιας κουβέρτας ή ενός παπλώματος

  Χρησιμοποιώντας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με οικολογικά απορρυπαντικά, σύγχρονα μηχανήματα και άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό παραδίδουμε το έργο που αναλαμβάνουμε εφαρμόζοντας τον κατάλληλο καθαρισμό σε κάθε περίπτωση.

  Το χαλί, μοκέτα ή τάπητα ανάλογα με τον τύπο του καθαρίζεται και επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση , αναλαμβάνοντας την επιδιόρθωση σε φθαρμένα κρόσσια και ρέλια και επαναφέροντας το χρώμα τους.

  Βιολογικός καθαρισμός ή βιοκαθαρισμός είναι η πιο φιλική λύση ως προς το περιβάλλον και την υγεία μας.Τα ταπητοκαθαριστήρια Σβεντζούρη αναλαμβάνουνε το βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων, των σαλονιών και των σαλονιών αυτοκινήτων αποτελεσματικά.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε κάθε απορία και να σας δώσουμε την προσφορά μας

  Ευχαριστούμε για τη προτίμηση σας, Σωκράτης Σβεντζούρης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Άδελε - Ρεθύμνου
  2831054463
  6983218507
  Η επιχείρηση ''ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - ΖΕΡΒΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ'' στο Ρέθυμνο Κρήτης, αναλαμβάνει καθαρισμό χαλιών και μοκετών.

  Είμαστε ένα σύγχρονο και πρότυπο ταπητοκαθαριστήριο στο νομό, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού.

  Από το 2012 έως σήμερα, φροντίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά, θέτοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

  - Δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας.
  - Φύλαξη σε ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον για την διατήρηση και την ασφαλή φύλαξη των χαλιών και ταπητών.

  Υπηρεσίες:
  Παραλαβή Παράδοση Χαλιών Ρέθυμνο, Κρήτη
  Καθαρισμός Χαλιών Ρέθυμνο, Κρήτη
  Φύλαξη Χαλιών Ρέθυμνο, Κρήτη
  Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων Ρέθυμνο, Κρήτη
  Επιτόπου καθαρισμός σαλονιών Ρέθυμνο, Κρήτη
  Βιοκαθαρισμός Ρέθυμνο, Κρήτη
  Υγρός καθαρισμός χαλιών Ρέθυμνο, Κρήτη
  Ξηρός καθαρισμός χαλιών Ρέθυμνο, Κρήτη

  Με εκτίμηση: Ζερβός Γιώργος.

  βιοκαθαρισμος ρεθυμνο, κρητη καθαριστηριο ρεθυμνο, κρητη
  ταπητοκαθαριστηριο ρεθυμνο, κρητη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΤΑΒΑΚΗ 4 - ΘΕΡΜΗ - Θεσσαλονίκη
  2310462730,2310461912
  6951777592, 6948002234
  http://xalia-katharismos.gr

  Τα ταπητοκαθαριστήρια μας Νεράιδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιούνται στο χώρο του καθαρισμού και φύλαξης χαλιών, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με κύριο μέλημα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

  Με ένα τηλεφώνημα το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας, παραλαμβάνει τα χαλιά σας και τα μεταφέρει με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις μας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα το βαθύ καθαρισμό τους, φροντίζοντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιπλέον, αναλαμβάνει την επιδιόρθωση των χαλιών σας, κάνοντάς τα να φαίνονται σαν καινούργια, αντικαθιστώντας τα παλιά και φθαρμένα κρόσσια. Τέλος, μετά τη συσκευασία τους, τα αποθηκεύει στην ιδιόκτητη αποθήκη της εταιρείας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, φροντίζοντας για την ασφαλή φύλαξή τους, μακριά από υγρασία και κάθε είδους κίνδυνο.

  Η έμπειρη ομάδα της εταιρεία μας αναλαμβάνει, επίσης, επιτόπιους βιολογικούς καθαρισμούς σε σαλόνια και καρέκλες τραπεζαρίας, αφαιρώντας μέχρι και τους πιο δύσκολους λεκέδες.

  Επικοινωνήστε με τα ταπητοκαθαριστήρια Νεράιδα, στη Θεσσαλονίκη, και εξασφαλίστε ποιότητα και άμεση εξυπηρέτηση στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Χλόης 59 & Κρυστάλλη 2 - Μεταμόρφωση
  210-2810488,210-2816917,210-2822584
  ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΥΙΟΙ Θ. ΛΑΖΙΔΗ

  Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών Μεταμόρφωση Αττική

  Τα ταπητοκαθαριστήρια "Υιοί Θ. Λαζίδη" που εδρεύουν στην Αττική και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Χλόης 59& Κρυστάλλη 2στη Μεταμόρφωση, δραστηριοποιούνται για περισσότερα από 40 χρόνια με μεράκι και αγάπη στο χώρο της φροντίδας χαλιών και μοκετών, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  Οι πρότυπες εγκαταστάσεις μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε αλλά και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας εγγυηθούν το σωστό και επαγγελματικό καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας, την διατήρηση της λάμψης των χρωμάτων και την ασφαλή φύλαξη και μεταφορά τους.

  Φροντίζοντας πάντα για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας, τα ταπητοκαθαριστήρια μας, σας παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που εκτός από τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών περιλαμβάνει και την επισκευή ή επιδιόρθωση χαλιών, αλλά και τους επιτόπου καθαρισμούς μοκετών, σαλονιών και στρωμάτων.

  Σε όλους τους καθαρισμούς χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Οι χώροι φύλαξης χαλιών και μοκετών των ταπητοκαθαριστηρίων μας είναι υγειονομικά ελεγμένοι και πληρούν όλες τις προδιαγραφές (απουσία ηλιακής ακτινοβολίας, ελεγχόμενος αερισμός) για τη σωστή και ασφαλή φύλαξη τους. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα χαλιά και οι μοκέτες σας βρίσκονται σε καλά χέρια.

  ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  Αναλαμβάνουμε την παραλαβή - παράδοση των χαλιών και των μοκετών σας από και προς τον χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα
  τη Μεταμόρφωση και όλη την Αττική.

  Όλα τα χρόνια λειτουργίας μας, έχουμε σαν στόχο την σωστή φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας και φροντίζουμε πάντα να ενημερωνόμαστε για τις συνεχείς εξελίξεις του κλάδου μας, ώστε να σας προσφέρουμε εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Πάροδος Πατριάρχου Διονυσίου - Δράμα
  2521037909,2521045972
  6998355771
  Ταπητοκαθαριστήριο στη Δράμα.

  Επιδιόρθωση χαλιών
  Αλλαγή σε κρόσια κάνοντας τα ρέλι
  Απομάκρυνση ακάρεων
  Φύλαξη χαλιών και μοκετών
  Βιολογικός καθαρισμός παπλωμάτων
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ - Άμφισσα
  2265067440,2105981931
  6975610098
  Ταπητοκαθαριστήριο Metro Cleaner

  Η εταιρεία Metro Cleaner δραστηριοποιείται τόσο στην Φωκίδα όσο και στην Αττική.

  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και στις καλύτερες τιμές με έμπειρο προσωπικό τις εξής υπηρεσίες:

  Καθαρισμοί χαλιών - μοκετών όλο το χρόνο (επιχειρήσεις και ιδιώτες)

  Επισκευές χαλιών - μοκετών

  Μεταποιήσεις χαλιών - μοκετών

  Ρέλι

  Κρόσι

  Φύλαξη χαλιών

  Τα χαλιά και οι μοκέτες καθαρίζονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις από εξειδικευμένο προσωπικό με ασφάλεια και άμεση εξυπηρέτηση. Η πολυετή εμπειρία μας στον χώρο, εγγυώνται το άψογο πλύσιμο και καθαρισμό όλων των χαλιών σας ανεξάρτητα από το είδος τους.

  Σήμερα μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και φροντίδας των χαλιών και μοκετών σας χωρίς κρυφές χρεώσεις σε συμφέρουσες τιμές.

  Χάρη στην γνώση και την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο γνωρίζουμε με ακρίβεια όλες τισ ποιότητες των προϊόντων και την κατάλληλη τεχνική καθαρισμού. Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι απολυμαντικά και πλήρως βιοδιασπώμενα, φιλικά ως προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

  Σας προσφέρουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ φύλαξη σε όλα τα χαλιά σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΜΙΑΟΥΛΗ 39 - Ζεφύρι
  2102315292
  6973565429
  Η εταιρεία μας ΧΕΙΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ "ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ" απο το 1993 εδρεύει στο Ζεφύρι Αττικής.

  Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της εταιρίας μας αποτελούν εγγύηση για την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεσης εξυπηρέτησης και είμαστε η κορυφαία επιλογή για την καλύτερη προστασία των χαλιών σας. Η Εταιρεία μας, εδώ και πολλά χρόνια παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών καθαρισμού, αναλαμβάνοντας το πλύσιμο για κουβέρτες, παπλώματα, φλοκάτες και τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιών & στρωμάτων.
  Αναλαμβάνουμε:

  Παραλαβή από το χώρο σας
  Καθαρισμός χαλιών και μοκετών
  Αποθήκευση & Φύλαξη σε δικό μας προστατευμένο χώρο
  Επισκευές χαλιών
  Επί τόπου καθαρισμό χαλιών, μοκετών
  Επί τόπου καθαρισμό Στρωμάτων
  Επί τόπου καθαρισμό Σαλονιών
  Καθαρισμό Παπλωμάτων / Κουβερτών

  Με εκτίμηση,
  ΧΕΙΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΛΑΚΩΝΙΑΣ 29-31 - Ιλιον
  2105780288,2104901759
  Magic | Ταπητοκαθαριστήριο Ίλιον Αττική

  Με την πολυετή πείρα μας και με σεβασμό στα χαλιά σας, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων στον βιολογικό καθαρισμό όλων των χειροποίητων χαλιών σας, μέχρι και της πιο απλής μοκέτας ή φλοκάτης. Με υψηλές προδιαγραφές απο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, με σύγχρονα μηχανήματα και εξελιγμένα οικολογικά υλικά καθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας.

  Επιτόπιοι καθαρισμοί

  Με την ειδική μέθοδο καθαρισμού πολλαπλών φάσεων, επιτυγχάνουμε βαθύ καθαρισμό σε μοκέτες (από τοίχο σε τοίχο) και χαλιά, χωρίς να ανακυκλώνεται η σκόνη στο χώρο σας. Για το καθαρισμό των σαλονιών, η μέθοδος μας (μόνο με υπο-αλλεργικά υλικά) επαναφέρει τη χαμένη ζωντάνια των χρώματων, απομακρύνει τους λεκέδες και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές αφήνοντας καθαρό και ανεπηρέαστο τον περιβάλλοντα χώρο.

  Αποθήκευση

  Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, αναλαμβάνουμε τη δωρεάν φύλαξη και αποθήκευση των χαλιών σας με σιγουριά και ασφάλεια. Εξασφαλίζουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε τα χαλιά σας να προστατεύονται από την υγρασία και τη σκόνη, καθ'όλη τη διάρκεια παραμονής στο χώρο μας.

  Επισκευές

  Με την τεχνογνωσία και τους έμπειρους συνεργάτες μας, εξασφαλίζουμε την πλήρη αποκατάσταση των φθαρμένων χαλιών σας: αλλαγή φθαρμένων κροσιών, κόψιμο, ρέλι και θερμοκολλήσεις.

  Παραλαβή και παράδοση

  Με τα ιδιόκτητα επαγγελματικά οχήματα που διαθέτουμε αναλαμβάνουμε τη δωρεάν παραλαβή και παράδοση των χαλιών σας από και προς το χώρο σας, με σεβασμό στα χαλιά σας. Εξυπηρετούμε όλες της περιοχές εντός του λεκανοπεδίου Αττικής.

  Δωρεάν φύλαξη, παραλαβή και παράδοση κατ'οίκον

  Εξυπηρετούμε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΑΝΤ. ΚΙΟΥΣΗ 16 - Κορωπί
  2106021770
  6944640066
  ταπητοκαθαριστηρια νομος αττικης, νοτια προαστια, κορωπι, πυργος ηλειας

  καθαρισμος φυλαξη χαλιων νομος αττικης, νοτια προαστια, κορωπι, πυργος ηλειας

  καθαρισμος φυλαξη παπλωματων νομος αττικης, νοτια προαστια, κορωπι, πυργος ηλειας

  Ήρθε η ώρα να μαζέψετε τα χαλιά σας? Για αυτό απευθυνθείτε σε εμάς!

  Τα ταπητοκαθαριστήρια "PRESTO" από το 1995, βρίσκονται στο χώρο του καθαρισμού , όπου με συνέπεια και εγγυημένο ποιοτικά αποτέλεσμα, αναλαμβάνουνε τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών, των παπλωμάτων, των μοκετών, των κουβερτών κ.α .

  Κεντρικό κατάστημα :Κορωπί Αττικής
  Υποκατάστημα: Πύργος Ηλείας

  Κάθε χρόνο έχει γίνει επιτακτική ανάγκη , ο σωστός καθαρισμός τόσο των χαλιών όσο και των παπλωμάτων - κουβερτών, ο οποίος γίνεται όχι μόνο για την όψη αλλά και για την απομάκρυνση όλων των μικροβίων και ακάρεων που κατακλύζουν τα αγαπημένα μας αυτά αντικείμενα. Τα ταπητοκαθαριστήρια "PRESTO" χρησιμοποιώντας πάντα οικολογικά απορρυπαντικά , φιλικά για το περιβάλλον και σύγχρονο εξοπλισμό, καθαρίζουν απολυμάνουν και φροντίζουν για τη φύλαξη παντός τύπου χαλιού και μοκέτας αλλά και σκεπασμάτων.

  Οι υπηρεσίες:
  καθαρισμός χαλιών νομός Αττικής, Αττική Αθήνα, νότια προάστια, Κορωπί
  καθαρισμός χειροποίητων χαλιών νομός Αττικής, Αττική Αθήνα, νότια προάστια, Κορωπί
  καθαρισμοί μοκετών νομός Αττικής, Αττική Αθήνα, νότια προάστια, Κορωπί
  καθαρισμός παπλωμάτων - κουβερτών νομός Αττικής, Αττική Αθήνα, νότια προάστια, Κορωπί
  καθαρισμός φύλαξη χαλιών νομός Αττικής, Αττική Αθήνα, νότια προάστια, Κορωπί
  δωρεάν διανομή και παράδοση χαλιών νομός Αττικής, Αττική Αθήνα, νότια προάστια, Κορωπί

  επιτόπιοι καθαρισμοί μοκετών νομός Αττικής, Αττική Αθήνα, νότια προάστια, Κορωπί
  επιτόπιοι καθαρισμοί σαλονιών νομός Αττικής, Αττική Αθήνα, νότια προάστια, Κορωπί
  επιτόπιοι καθαρισμοί στρωμάτων νομός Αττικής, Αττική Αθήνα, νότια προάστια, Κορωπί

  επαναφορά χρωμάτων στα χαλιά νομός Αττικής, Αττική Αθήνα, νότια προάστια, Κορωπί
  επισκευές παντός τύπου σε χειροποίητα χαλιά νομός Αττικής, Αττική Αθήνα, νότια προάστια, Κορωπί
  αντικατάσταση φθαρμένων κροσσιών νομός Αττικής, Αττική Αθήνα, νότια προάστια, Κορωπί

  Αναλαμβάνουμε δωρεάν την παράδοση και τη διανομή από το χώρο σας. Εξυπηρετούμε και διαθέτουμε ειδικά προγράμματα καθαρισμού για ξενοδοχεία, εξοχικές κατοικίες, σκάφη αναψυχής κ.α

  Και μην ξεχνάτε: Κάθε νέος πελάτης έχει έκπτωση 15%

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

  Προσιτές Τιμές - Άψογο Αποτέλεσμα

  tapitokatharistirio nomos attikis, attiki athina, notia proastia, koropi - katharismos xalion nomos attikis, attiki athina, notia proastia, koropi - filaksi xalion nomos attikis, attiki athina, notia proastia, koropi - katharismos paplomaton nomos attikis, attiki athina, notia proastia, koropi - dorean dianomh xalion nomos attikis, attiki athina, notia proastia, koropi
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΝΕΑ ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ - Πρέβεζας
  2683041097
  6972581654
  ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

  ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΡΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

  ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΡΤΑ

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΜΟΚΕΤΩΝ ΤΑΠΗΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΡΤΑ

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΧΑΛΙΩΝ ΜΟΚΕΤΩΝ ΤΑΠΗΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΡΤΑ

  ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΧΑΛΙΩΝ ΜΟΚΕΤΩΝ ΤΑΠΗΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΡΤΑ

  Καθαριστηρια Χαλιων Αρτα-ΚΩΣΤΑΚΗ

  Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ ΣΑΣ.

  Τα Ταπητοκαθαριστήρια ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ με έδρα την ΝΕΑ ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ στην ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ της Πρέβεζας, δραστηριοποιούνται στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού και φύλαξης χαλιών, μοκετών και ταπήτων. Από το ξεκίνημά μας εδώ και πολλά χρόνια μέχρι σήμερα, τα καθαριστήρια χαλιών μοκετών ΚΩΣΤΑΚΗ, οι άψογες υπηρεσίες μας, η υψηλή ποιότητα και η συνέπειά μας σε συνδυασμό με την συνέπεια στους χρόνους παράδοσης μας ανέδειξαν σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο. Στο νομό Πρέβεζας και Αρτας.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει αμεση εξυπηρέτηση από οπου μας ζητηθεί στην Πρέβεζα και στην Αρτα, διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων και τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι χωρίς χημικά οικολογικά και φιλικά στο περιβάλλον ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ σε ειδικούς χώρους χωρίς ήλιο και ατμοσφαιρική ρύπανση - ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ συσκευασμένα στα ράφια μας προφυλαγμένα από την υγρασία το φως του ήλιου την σκόνη για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

  Επιστρέφονται τα χαλιά οι μοκέτες και οι τάπητες,στο σπίτι σας καθαρά και απαλλαγμένα από βρωμιές, σκόνες, βακτήρια και ακάρεα. Επαγγελματική φροντίδα.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών - Μοκετών – Ταπήτων και φλοκατών

  Αδιαβροχοποιήσεις

  Απομάκρυνση περιττού χνουδιού

  Αναζωογόνηση χρωμάτων πέλους

  Απολύμανση - Κολλάρισμα - Συσκευασία με ειδική προστατευτική.

  Ειδικός καθαρισμός σε χειροποίητα χαλιά

  Καθαρισμός και Φύλαξη σε Φλοκάτες - Κουβέρτες - Παπλώματα

  Στέγνωμα σε ειδικά διαμορφωμένους στεγασμένους χώρους

  Επισκευές σε χειροποίητα χαλιά

  Επισκευές σε μηχανοποίητα χαλιά

  Επιδιορθώσεις σε Ρέλια και Κρόσσια latex

  Δωρεάν φύλαξη χαλιών

  Ασφαλής φύλαξη σε προστατευόμενο χώρο, αποστειρωμένο από το σκόρο, με σταθερές, ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος. Παράδοση – παραλαβή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  Δωρεάν Παραλαβή – Παράδοση κατ οικον.

  Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εξειδικευμένη εργασία μας, αποτελούν εγγύηση για το ιδανικότερο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε εργασία μας ανατεθεί.

  Φέτος εμπιστευτείτε την εμπειρία του ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. Επιλέξτε την υψηλή τεχνολογία καθαρισμού και αφήστε τα πολύτιμα χαλιά σας στα χέρια των ειδικών.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ.

  Με εκίμηση

  ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

  Καθαριστήρια χαλιών Πρέβεζα Αρτα

  Καθαρισμοι χαλιων πρέβεζα αρτα

  Απολύμανση χαλιών μοκετων ταπητων πρέβεζα αρτα

  Ρελιασμα χαλιων ταπητων μοκετων Πρέβεζα Αρτα

  Ταπητοκαθαριστηρια Πρέβεζα Αρτα

  Καθαριστηρια χαλιων Πρέβεζα Αρτα

  Φυλαξη χαλιων Πρέβεζα Αρτα

  Φυλαξη μοκετων ταπητων Πρέβεζα Αρτα

  Καθαρισμος χαλιων Πρέβεζα Αρτα

  Επιδιορθωσεις χαλιων Πρέβεζα Αρτα

  επιδιορθωσεις μοκετων ταπητων Πρέβεζα Αρτα

  Βιολογικος καθαρισμος Πρέβεζα Αρτα

  Καθαρισμός χαλιων Πρέβεζα Αρτα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΤΡΑΓΑΝΑ - Αταλάντη
  2233092790
  6973019138
  ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΝΤΖΑΜΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΛΑΜΙΑ

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ ΤΡΑΓΑΝΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΛΑΜΙΑ

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΧΑΛΙΩΝ ΤΑΠΗΤΩΝ ΜΟΚΕΤΩΝ ΤΡΑΓΑΝΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΛΑΜΙΑ

  Πλυντήρια χαλιών ΤΡΑΓΑΝΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΛΑΜΙΑ

  Φύλαξη χαλιων ταπητων μοκετων

  Επιδιορθώσεις χαλιών μοκετών ταπήτων

  ΚΑΘΑΡΑ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΧΡΟΝΟ

  Τα Ταπητοκαθαριστήρια Ντζαμάρας Αργύρης ειδικεύονται στο χώρο του καθαρισμού και της φύλαξης χαλιών και μοκετών εδώ και πολλά χρόνια εδρεύουν στην Τραγάνα και δραστηριοποιούνται και στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης και σε ολη την Φθιώτιδα. Η πολυετής εμπειρία μας εγγυάται την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε. Σε μας, θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, ενώ μάς χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα και η συνέπεια εργασίας.

  Αναλαμβάνουμε:

  Καθαρισμούς χαλιών μοκετών ταπήτων και φλοκατών και κιλιμιών

  Η Παραλαβή και η Παράδοση γίνεται από εμάς, κατ' οικον Δωρεάν με ένα τηλφώνημα

  Υγρός Καθαρισμός,πλυσιμο χαλιών, μοκετών, ταπήτων, φλοκατών, ειδικό καθαρισμό στα χειροποίητα χαλιά

  Συσκευασία και Αποθήκευση

  Αδιαβροχοποίηση Χαλιών

  Επιδιόρθωση Χαλιών, ρέλιασμα κολλάρισμα χαλιών, ταπήτων μοκετών

  Η φύλαξη των χαλιών σας γίνεται σε ασφαλείς χώρους με ειδικά ράφια μακριά από ΥΓΡΑΣΙΑ και κάθε άλλο κίνδυνο όπως ΣΚΟΝΗ - ΦΘΟΡΑ - ΕΝΤΟΜΑ για οσο καιρό θέλετε.

  Με την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι χιλιάδες πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια τα ταπητοκαθαριστήρια ΝΤΖΑΜΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ καθιερώθηκαν ως τα πιο φημισμένα και σύγχρονα ταπητοκαθαριστήρια με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, στην ΤΡΑΓΑΝΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΛΑΜΙΑ και σε ολη την Φθιώτιδα.

  Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε είναι:

  Οικολογικά χωρίς χημικά

  Υποαλλεργικά φιλικά στο περιβάλλον

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στον τομέα των φυτωρίων.

  Με σεβασμό πάντα στην περιουσία του πελάτη, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουμε μαζί με τις χαμηλές τιμές μας, έχουμε κερδίσει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες και γι’αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια.

  Με εκτίμηση

  ΝΤΖΑΜΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

  Ταπητοκαθαριστηρια χαλιών Τραγάνα Αταλάντη Λαμία

  Καθαρισμοι χαλιών ταπήτων μοκετων Τραγάνα Αταλάντη Λαμία

  Καθαριστηριο χαλιων μοκετων ταπητων φλοκατων Τραγάνα Αταλάντη Λαμία

  Πλυντήρια χαλιων μοκετων ταπητων φλοκατων Τραγάνα Αταλάντη Λαμία

  Φύλαξη χαλιων Τραγάνα Αταλάντη Λαμία

  Καθαρισμός χαλιών Τραγάνα Αταλάντη Λαμία

  Επιδιορθωσεις χαλιων μοκετων ταπητων Τραγάνα Αταλάντη Λαμία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΔΑΜΑΤΡΙΑ - Ρόδος
  2241051996,2241047300
  6945793626
  καθαρισμος χαλιων ροδος

  καθαρισμος χαλιου ροδος

  ταπητοκαθαριστηρια ροδος, δωδεκανησα

  καθαρισμοι χαλιων ροδος, δωδεκανησα

  καθαρισμοι χειροποιητων χαλιων ροδος, δωδεκανησα

  βιοκαθαρισμοι χαλιων ροδος, δωδεκανησα

  βιοκαθαρισμος στρωματων ροδος, δωδεκανησα

  βιοκαθαρισμος οικιακου ιματισμου ροδος, δωδεκανησα

  βιολογικος καθαρισμος σαλονιων ροδος, δωδεκανησα

  βιολογικος καθαρισμος στρωματων ροδος, δωδεκανησα

  βιολογικος καθαρισμος οικιακου ιματισμου ροδος, δωδεκανησα

  βιολογικος καθαρισμος παπλωματων ροδος, δωδεκανησα

  επιδιορθωσεις χαλιων ροδος, δωδεκανησα

  επιδιορθωσεις χειροποιητων χαλιων ροδος, δωδεκανησα

  ρελιασμα ροδος, δωδεκανησα

  αλλαγη κροσσια χαλιων ροδος, δωδεκανησα

  επισκευες χαλιων μηχανης ροδος, δωδεκανησα

  επισκευες χειροποιητων χαλιων ροδος, δωδεκανησα

  απολυμανση στρωματων απο ακαρεα ροδος, δωδεκανησα

  αντιμικροβιακη απολυμανση στρωματων ροδος, δωδεκανησα

  φυλαξη χαλιων ροδος, δωδεκανησα

  φυλαξη χαλιων ροδος

  καθαρισμος φυλαξη χαλιων ροδος

  Η εταιρία βιοκαθαρισμών _ Ταπητοκαθαριστήρια ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ _ ΚΟΥΦΑΛΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ _ και οι άρτια εξειδικευμένοι συνεργάτες της, με έδρα της την Ρόδο, δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών απολύμανσης, καθαριότητας και υγιεινής παρέχοντας σε σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας έργο σε όλα τα Δωδεκάνησα.

  Διαθέτοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία, εμπειρία 20 και πλέον ετών, συνέπεια και επαγγελματισμό, και συνδυάζοντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία και εγγυημένα καθαριστικά προϊόντα ελληνικών και ξένων εγκεκριμένων επώνυμων εταιριών, δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους χώρους που ζείτε και εργάζεστε για να απολαμβάνετε εσείς και η οικογένειά σας απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή.

  Το 2007 η εταιρία μας αναβαθμίζοντας το εσωτερικό της Σύστημα Διαχείρισης, για πρόληψη της ρύπανσης ως προτεραιότητα αναβαθμίζεται σε υπερσύχρονη μονάδα βιολογικού καθαρισμού με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

  Κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας και επιτυχούς παρουσίας μας το _ Ταπητοκαθαριστήριο ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ _ έχει αναπτύξει σημαντικές δεξιότητες και έχει αποκτήσει τη μοναδική εμπειρία με υπηρεσίες ζωτικής σημασίας στις προκλήσεις των καιρών, όπως η στρατηγική για την τελειότητα των διαδικασιών συντήρησης, επιδιόρθωσης και φύλαξης χαλιών με την εφαρμογή για ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ.

  Αξίζει να αναφέρουμε ότι μια Extra επένδυση της εταιρίας μας, για την υποστήριξη του προγράμματος καθαρισμού και φροντίδας ταπήτων, χαλιών και χειροποίητων χαλιών, είναι η ενταξή μας στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΛΛΙΟΥ WOOLSAFE. Ως μέλος του παγκόσμιου αυτού δικτύου, η εταιρία μας έχει την ικανότητα και δυνατότητα να πιστοποιεί στους πελάτες της για τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούμε και την ασφάλεια των χημικών προϊόντων φροντίδας χαλιών που χρησιμοποιούμε.

  Για τον καθαρισμό του οικιακού ή επαγγελματικού σας ιματισμού, το συνεργείο μας χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα και πλέον αποτελεσματικά βιολογικά απορρυπαντικά και καθαριστικά, άοσμα, φιλικά προς το χρήστη και το περιβάλλον. Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε μηχανήματα καθαρισμού τελευταίας τεχνολογίας αλλά και ολοκληρωμένο εξοπλισμό για όποια επισκευή, επιδιόρθωση, ή ρέλιασμα χρειάζεται το χαλί σας μηχανής ή χειροποίητο.

  Επισκεπτόμαστε τον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

  Ενώ με κάθε καθαρισμό χαλιού δίδεται Πιστοποίηση Βιολογικού οικολογικού Καθαρισμού.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 5 - Μυτιλήνη
  2251046806
  ΤΑΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
  ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

  Στεγνοκαθαριστήρια καθαριστήρια ρούχων Μυτιλήνη
  Καθαρισμοί χαλιών μοκετών ταπήτων Μυτιλήνη
  Φύλαξη χαλιών ταπήτων μοκετών φλοκατών Μυτιλήνη
  Βιολογικοί καθαρισμοί Μυτλήνη
  Πλυντήρια ρούχων Μυτιλήνη
  Καθαρισμοί Νυφικών Μυτιλήνη
  Καθαρισμοί σαλονιών Μυτιλήνη

  Το «Εν Λευκώ» καθαριστήριο - ταπητοκαθαριστήριο, στο πάρκινγκ, της Μυτιλήνης με ιδιοκτήτρια την Ειρήνη Τατάκη, λειτουργεί από το 2003 στον ίδιο ακριβώς χώρο που βρίσκεται και σήμερα.
  Διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού και χρησιμοποιεί αποκλειστικά επώνυμα και εγγυημένα απορρυπαντικά, φιλικά στο περιβάλλον, έτσι ώστε να παρέχεται ειδική περιποίηση ανάλογα με τις προδιαγραφές του κάθε ενδύματός σας.

  Δωρεάν Παραλαβή-Παράδοση Κατ΄οίκον από τα Στεγνοκαθαριστήρια ταπητοκαθαριστήρια ΕΝ ΛΕΥΚΩ. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό ρούχων, σιδέρωμα και καθαρισμούς χαλιών ταπήτων και φλοκατών.

  Καθαρισμός ειδών οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού.
  Σε αυτή τη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται όλων των ειδών οι κουρτίνες (λινές, μεταξωτές, ρόμαν), παπλώματα, κουβέρτες, σεντόνια, ριχτάρια, καλύμματα σαλονιών)

  Καθαρισμός νυφικών
  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να καθαρίσουμε για σας νυφικά, τουαλέτες και γενικώς ρούχα τα οποία έχουν χάντρες, αξεσουάρ, αγκράφες. Καθαρίστε και φυλάξτε το φόρεμα των ονείρων σας, πραγματικά σαν καινούργιο.
  Καθαρισμός στρατιωτικών στολών, γούνες, παλτά, κουστούμια, μπουφάν, φορέματα, παντελόνια και μπουγάδες.

  Πλυντήρια ρούχων.
  Φέρτε την μπουγάδα σας. Εμείς τα ξεχωρίζουμε σε παρτίδες ανάλογα με τα χρώματα και τα πλένουμε μόνα τους, και ανάλογα με τα είδη. Ξελεκιάζουμε επαγγελματικά ένα- ένα τα ρούχα σας, και εξυπακούεται ότι φεύγουν λεκέδες που δύσκολα θα καθάριζαν με ένα απλό πλύσιμο. Μετά στεγνώνονται σε στεγνωτήριο και κατόπιν σιδερώνονται. ιδανικά πλυντήρια για φοιτητές για εργένηδες και στρατιωτικούς. Ρούχα που μοσχοβολάνε καθαριότητα.

  ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ και φύλαξη χαλιών στην Μυτιλήνη.
  ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΚΕΤΕΣ ΟΙ ΤΑΠΗΤΕΣ ΟΙ ΦΛΟΚΑΤΕΣ

  ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξοπλισμένο με τα αρτιότερα μηχανήματα καθαρισμού - εφαρμόζονται μέθοδοι ασφαλούς απολύμανσης - ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ σε ειδικούς χώρους χωρίς ήλιο και ατμοσφαιρική ρύπανση - ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ συσκευασμένα στα ράφια μας προφυλαγμένα από την υγρασία το φως του ήλιου την σκόνη για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε. Αναλαμβάνουμε και βιολογικούς καθαρισμούς σαλονιών, καθισμάτων επι τόπου καθαρισμός λεκέδων ειτε σε οικιακούς χώρους ειτε σε επαγγελαμτικούς, με ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ καθαριστικα ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

  Επιστρέφονται στο σπίτι σας καθαρά και απαλλαγμένα από βρωμιές, σκόνες, βακτήρια και ακάρεα.

  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
  Υστερα από μία πολυετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο, είμαστε σε θέση με την εμπειρία, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια μας να καλύψουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.
  Καθαρισμός ιματισμού ξενοδοχειακών μονάδων και χώρων εστιάσεως Ασφαλής φύλαξη σε προστατευόμενο χώρο, αποστειρωμένο από το σκόρο, με σταθερές, ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος. Παράδοση – παραλαβή κατόπιν συννενόησης. Εγγυούμαστε τον καθαρισμό, την διατήρηση της λάμψης των χρωμάτων και την ασφαλή φύλαξη και μεταφορά των χαλιών σας. Φέτος εμπιστευτείτε την εμπειρία του ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΕΝ ΛΕΥΚΩ για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. Επιλέξτε την υψηλή τεχνολογία καθαρισμού και αφήστε τα πολύτιμα χαλιά σας στα χέρια των ειδικών.

  Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε αυτό αποτελεί εγγύηση για την συνέχεια του εργου μας.

  Με εκτίμηση
  ΤΑΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

  Ώρες λειτουργίας

  Χειμερινό ωράριο
  Καθημερινά και Σάββατο 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι
  Τρίτη πέμπτη παρασκευή
  9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5.30 μμ μέχρι τις 8.30 μμ

  Καλοκαιρινό ωράριο λειτουργίας
  Καθημερινά και Σάββατο
  Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι
  Τρίτη πέμπτη παρασκευή
  Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 μμ και από τις 6 μμ μέχρι τις 9 το βράδυ

  Toggle
προηγούμενη 1 από 6 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ