noscript image for google
Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 | 04:19 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Σωτήρη Πανταζή - Μεσσήνη
  2721069533
  6976055094
  Greco Ταπητοκαθαριστήρια
  Καθαρισμός - Φύλαξη Χαλιών - Μοκετών
  Γενικές Υπηρεσίες Τάπητων - Μεσσήνη Μεσσηνίας

  Τα ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ GRECO ιδρύθηκαν το 2001. Στα πρώτα μας βήματα, το κύριο αντικείμενο της επιχείρησής μας ήταν ο καθαρισμός χαλιών και μοκετών. Χτίζοντας όμως μία δημιουργική συνεργασία και σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και συμβαδίζοντας με την εξέλιξη και τις απαιτήσεις της αγοράς, η εταιρία μας σήμερα, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού για χειροποίητα χαλιά, χαλιά μηχανής και μοκέτες, κουβέρτες, παπλώματα, σαλόνια, στρώματα, υπηρεσίες καθαρισμού για τουριστικά καταλύματα, επαγγελματικούς χώρους, χώρους εστίασης και υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης και αποκατάστασης χαλιών.

  Στα ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ GRECO διαθέτουμε νέας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό καθαρισμού χαλιών και υφασμάτινων επιφανειών, σύγχρονες και κατάλληλες κτιριακές εγκαταστάσεις με άριστα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό. Χρησιμοποιούμε 100% πιστοποιημένα βιοδιασπώμενα καθαριστικά, φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα ζώα, τα οποία μας επιτρέπουν την υλοποίηση του καθαρισμού σε βάθος, καταναλώνοντας όμως σημαντικά λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια και νερό. Όλες οι συσκευασίες που χρησιμοποιούμε είναι από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό.

  Στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η άριστη εξυπηρέτησης όλων των οικιακών και εταιρικών πελατών μας, η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη των μεθόδων καθαρισμού που χρησιμοποιούμε και η διαρκής εξέλιξη και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Δημοκρίτου 15 - Μεταμόρφωση
  2102814675
  6978543708
  EXCELLENT ΚΟΚΚΑΛΙΔΗΣ
  Ταπητοκαθαριστήρια | Μεταμόρφωση Αττική

  Τα ταπητοκαθαριστήρια Excellent, με επικεφαλής τον Αντώνιο Κοκκαλίδη, έχει έδρα στη Μεταμόρφωση Αττικής εξυπηρετώντας στον καθαρισμό και τη φύλαξη χαλιών και μοκετών με εμπειρία και αξιοπιστία.

  Η επιχείρησή μας μετράει από το 1978 προσφέροντας προηγμένες υπηρεσίες, φροντίζοντας με γνώση και προσοχή στη λεπτομέρεια τα χαλιά, τις μοκέτες, τα παπλώματα και τις κουβέρτες σας.

  Σε ένα άνετο χώρο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ειδικούς χώρους για τίναγμα και στέγνωμα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυάται σωστό καθαρισμό, ασφαλή φύλαξη και δωρεάν μεταφορά και παράδοση για κάθε μας πελάτη.

  Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίησή σας μέσα από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές και η διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας σε όλη την Αττική.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις τιμές μας ή τον προγραμματισμό ραντεβού.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Μενελάου 23 - Ιλιον
  2117254398
  6970086099, 6970093054
  ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ Ε&Δ ΣΙΑΧΟΣ
  Ταπητοκαθαριστήριο Ίλιον
  ______

  λίγα λόγια για εμάς

  Δίνουμε ζωή στα χαλιά σάς!

  ΤοταπητοκαθαριστήριοΣΙΑΧΟΣ, με έδρα το Ίλιον Αττικής, δραστηριοποιούνται στο χώρο του καθαρισμού και φύλαξης χαλιών εδώ και πολλάχρόνια, με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίησή σας. ​

  Η μακρόχρονη παρουσία τουταπητοκαθαριστηρίουμας στο χώρο και ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός ικανοποιημένων πελατών, αποτελούν εγγύηση των υπηρεσιών που προσφέρει.

  Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού άριστης ποιότητας, με συνέπεια, ταχύτητα και σεβασμό προς τους πελάτες μας.

  Στόχος του ταπητοκαθαριστηρίου είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή καθαρά - σαν καινούριαχαλιά, που θα σας εξασφαλίσουν μια άνετη και υγιεινή καθημερινότητα.

  Εξασφαλίζουμε σε κάθε χαλί ειδική μεταχείριση, ανάλογα με τη μέθοδο της κατασκευής του.

  Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις, σύγχρονο εξοπλισμό & εξειδικευμένο προσωπικό.

  Με ένα τηλέφωνο σας στο ταπητοκαθαριστήριο μας, κανονίζουμε το ραντεβού για να παραλάβουμε τα χαλιά σας σε μέρα και ώρα που βολεύει εσάς.

  Δωρεάν παράδοση/παραλαβή σέ όλη την Αττική - στο χώρο σας τη μέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΑ
  Κύπρου 47 - Χαϊδάρι
  2105325491
  EXPERT CLEANERS
  Στεγνοκαθαριστήρια Χαϊδάρι Αττική - Ταπητοκαθαριστήρια Πράσινης Τεχνολογίας Χαϊδάρι Αττική

  Τα στεγνοκαθαριστήρια “Expert Cleaners” που βρίσκονται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Χαϊδάρι και για περισσότερα από 8 χρόνια παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού, σε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Αττική.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό παντός τύπου ρούχων, δερμάτινων, παπλωμάτων, κουβερτών, κουρτινών κ.α. Μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στους πιο δύσκολους λεκέδες σε όλα τα υφάσματα, χωρίς καμία φθορά.

  Επίσης, με εξειδικευμένες τεχνικές, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών και των μοκετών σας.

  Περιποιούμαστε κάθε ύφασμα, επιλέγοντας τα ιδανικά προϊόντα και την καταλληλότερη μέθοδο, με βάση τις ανάγκες του, για να σας παραδώσουμε τα ρούχα σας άψογα, σαν καινούργια.

  Παραλαβή & Παράδοση στον χώρο σας

  Γρήγορα, εύκολα και οικονομικά μπορείτε να παραδώσετε ή να παραλάβετε στο σπίτι σας ρούχα, χαλιά ή κουβέρτες χωρίς να μπείτε στη διαδικασία να τρέχετε εσείς.

  Γνώμονας και πολιτική των στεγνοκαθαριστηρίων μας, είναι η παροχή των καλύτερων υπηρεσιών σε εσάς που μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια. Φροντίζουμε λοιπόν να είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δικές σας προσδοκίες, αλλά και να σας εκπλήξουμε με υπηρεσίες και διευκολύνσεις με πάνω από όλα καλές τιμές.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή ενημέρωση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Χαϊδάρι, το Δαφνί, την Ελευσίνα, το Αιγάλεω, την Αγία Βαρβάρα, το Περιστέρι, τον Κορυδαλλό και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Καλοχώρι - Παντείχι - Αυλίδας - Χαλκίδα
  2221030659
  6932323411
  Στο Ταπητοκαθαριστήριο ''ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ'' στην Χαλκίδα, αναλαμβάνουμε με ιδιαίτερη φροντίδα τον καθαρισμό των χαλιών σας.

  Χάρη στην γνώση και την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο, γνωρίζουμε με ακρίβεια τις ποιότητες των προϊόντων και την κατάλληλη τεχνική καθαρισμού που χρειάζονται.

  Χρησιμοποιούμε πάντα σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού των χαλιών, οικολογικά προϊόντα και υποαλλεργικά απορρυπαντικά που εξασφαλίζουν τη μέγιστη προστασία των χρωμάτων και των ινών των χαλιών.

  Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι πλήρως βιοδιασπώμενα, φιλικά ως προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

  Η μακροχρόνια πείρα μας στο χώρο του καθαρισμού, από το 1975 που ξεκίνησε ο πατέρας μας Αβραμίδης Χαράλαμπος (εμείς είμαστε η β΄γενιά) μέχρι και σήμερα, μας επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας σε προσιτές τιμές και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού είτε στον ιδιωτικό είτε στον επαγγελματικό σας χώρο.

  Ολοκληρωμένοι καθαρισμοί σε όλους τους τύπους χαλιών:

  - Ολομέταξα χειροποίητα
  - Μάλλινα μηχανής
  - Χειροποίητα μάλλινα
  - Συνθετικά μηχανής
  - Χαλί κοκοφοίνικα
  - Μεταξωτά σύμμεικτα

  Δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας, δωρεάν φύλαξη και αποθήκευση.

  Καθαρισμός σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση.

  Ό,τι και αν μας εμπιστευθείτε (χαλιά, μοκέτες, φλοκάτες ή και τον καθαρισμό του σαλονιού σας), αφοσιωνόμαστε στην εργασία μας και την παροχή εξειδικευμένου, επαγγελματικού καθαρισμού, με σεβασμό στις ανάγκες σας.

  Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα Tηλ: 2221030659 & Κινητό: 6932323411 και στο email:abramidis.2009@gmail.com

  Με εκτίμηση: Αβραμίδης Αβραάμ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Νεροκούρου 126 - Χανιά
  2821092987,2821076187
  6972144246
  Απ' το 1987 είμαστε δίπλα σας και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Εκπαιδευομαστε σε νέες εφαρμογές, εξελιγμένα μηχανήματα απολύμανσης κ' καθαρισμού εδώ και στο εξωτερικό, όπως και σε εκθέσεις για δειγματισμο προϊόντων καθαρισμού απ'τους μεγαλύτερους οίκους με πιστοποιητικό ISO9001!

  Έρευνες έδειξαν ότι κυρίως τα χαλιά του σπιτιού μπορεί να είναι πιο βρώμικα ακόμα κ' απ'την τουαλέτα! Στην επιφάνειά τους συγκεντρώνονται βακτήρια, αλλεργιογόνα ακάρεα κ' ιοί,έπειτα τα καλύπτει η οικιακή σκόνη..αν πατάμε με τα παπούτσια μας ή με κάλτσες που φορούσαμε κάποια ώρα πριν με τα παπούτσια κ κάναμε έξω δουλειές τότε συνεπάγεται για εμάς με μία πρόκληση γιατί εξετάζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά καθώς προτεραιότητα έχει η υγεία του εκάστοτε πελάτη μας, όταν μας επιλέγει 34 χρόνια τώρα αισθανόμαστε υπεύθυνοι για αυτήν.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας να παραλάβουμε τα χαλιά ή τις μοκέτες σαςκαι να είστε σίγουροι ότι θα τα παραλάβετε καθαρά και σαν καινούρια.

  θα μας βρείτε Νεροκούρου 126, Χανιά -Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  5ο χλμ Κατερίνης - Ελασσόνας - Κατερίνη
  2351039686,2310722900
  2ο Κατάστημα: ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ 103,ΕΥΟΣΜΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η εταιρεία Arla Group έχει την έδρα της στο 5ο χιλιόμετρο Κατερίνης - Ελασσόνας και δραστηριοποιείται στον τομέα του καθαρισμού εξυπηρετώντας τους νομούς Πιερίας, Λάρισας και Θεσσαλονίκης αλλά και κοντινές περιοχές.

  Η Arla Group, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, αναβαθμίζει την ποιότητα των Επαγγελματικών υπηρεσιών της, σε όλους τους τομείς της καθαριότητας, διασφαλίζοντας τους ποιοτική διαβίωση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

  Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και υπερσύγχρονα μηχανήματα για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. Η εταιρία βρίσκεται, επίσης, ευχάριστη θέση να προβάλλει μια νέα σουηδική τεχνογνωσία στον καθαρισμό και γυάλισμα των μαρμάρων – εποξειδικών δαπέδων χωρίς σκόνη και χημικές ουσίες, για σπίτια, καταστήματα, εκκλησίες. Τέλος, τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί εις βάθος με τον τομέα του βιολογικού καθαρισμού με ποικίλες εφαρμογές σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Ορφέως 190 - Αθήνα
  2105440403,2108143250
  6976438274
  Τα ταπητοκαθαριστήρια Lifeclean βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και με πείρα 25 ετών στο χώρο των καθαρισμών και φύλαξης χαλιών-μοκετών, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στο σπίτι και στον εργασιακό χώρο.

  Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας καθώς και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα εγγυώνται τον τέλειο και βαθύ καθαρισμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

  Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για τον απόλυτα οικολογικό καθαρισμό των χαλιών σας, εξειδικευμένους συνεργάτες για τη φροντίδα τους και εξαιρετικούς αποθηκευτικούς χώρους για την προστασία τους.Η παράδοση και η παραλαβή γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

  Το βασικότερο είναι ότι η εταιρία μας εγγυάται και προστατεύει.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Μανδηλαρά 7 - Λάρισα
  2413017176
  6972336016
  Γιατί να μας προτιμήσετε
  Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε «σπιτική φροντίδα στο επαγγελματικό πλύσιμο και σιδέρωμα», είναι μια προσωπική υπόθεση με γνώση, μεράκι και ενδιαφέρον.

  Ασχολούμαστε με κάθε ρούχο και κάθε πελάτη ξεχωριστά.
  Για εμάς το πλύσιμο των ρούχων δεν έχει τη λογική του «γρήγορα & πρόχειρα». Χρειάζεται εξατομικευμένη γνώση, εμπειρία και όχι «μαζική παραγωγή»!

  Στο 5stars όλα σας τα ρούχα να είστε σίγουροι ότι θα τα φροντίσουμε όπως τους αξίζει, διότι:
  • Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά μηχανήματα που έχουν περισσότερες δυνατότητες από τα συμβατικά οικιακά πλυντήρια.
  • Το στέγνωμα των ρούχων γίνεται σε στεγνωτήρια τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζοντας τέλειο αποτέλεσμα. Σημειώνουμε πως με την παραδοσιακή μέθοδο απλώματος των ρούχων η ηλιακή ακτινοβολία «καταστρέφει» την ελαστικότητα των ρούχων.
  • Χρησιμοποιούμε ειδικά ξελεκιαστικά με βάση την σύνθεση του κάθε λεκέ. Πολλοί προσπαθούν να ξελεκιάσουν μόνοι τους τα ρούχα τους με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να τα καταστρέφουν.
  • Απαραβίαστη αρχή μας είναι η αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής ώστε να μην έχετε τίποτα που να σας ανησυχεί.
  • Σημαντική διαφορά μας με ένα συμβατικό καθαριστήριο είναι η εκτεταμένη χρήση του νερού, στην πλειοψηφία των ρούχων, χωρίς την χρήση διαλυτών, όπως ακριβώς γίνεται και στο σπίτι σας.

  Υπηρεσίες

  LAUNDRYΠΛΥΣΙΜΟ- ΣΤΕΓΝΩΜΑ
  Αναλαμβάνουμε το πλύσιμο όλων των ρούχων σας με νερό.
  Κάθε πλύση περιλαμβάνει: καθάρισμα μεσαπούνι, μαλακτικό, στέγνωμα, παράδοση διπλωμένα σε πακέτο.
  Τα ρούχα σας πλένονται ξεχωριστά σε πλυντήρια.

  ΣΙΔΕΡΩΜΑ

  Όλα τα ρούχα σιδερώνονται στο χέρι για βέλτιστο αποτέλεσμα. Για το καλύτερο αποτέλεσμα γίνεται συνδυαστική χρήση πρέσας και σίδερου στο χέρι.Το σιδέρωμα στο χέρι είναι μια διαδικασία που απαιτεί περισσότερο χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε αυτόματο σιδέρωμα από μηχάνημα.Όλα τα σιδερωμένα ρούχα μπορούν να παραδοθούν σε κρεμάστρα ή διπλωμένα και έτοιμα για το συρτάρι σας.Για όσους επιθυμούν σιδέρωμα με φροντίδα στη λεπτομέρεια!Ελάτε σε μας και θα σας ετοιμάσουμε τα ρούχα σας καλύτερα απ’ ότι θα τα φροντίζατε στο σπίτι σας!

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ & ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ
  Κάθε πάπλωμα – κουβέρτα πλένεται ξεχωριστά με απορρυπαντικάμη τοξικά και ειδικά στην απολύμανση. Επιμένουμε στη πλύση με νερό και μόνο σε ειδικές περιπτώσεις επιλέγουμε το στεγνό καθάρισμα.Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των παπλωμάτων και των κουβερτών σας (συνθετικών, μάλλινων, και πουπουλένιων).Κάθε πάπλωμα και κουβέρτα πλένεται σε πλυντήρια με μεγάλους κάδους και π ά ν τ α ξεχωριστά και με απορρυπαντικά ειδικά για απολύμανση από μικρόβια και μικροοργανισμούς.

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΡΙΣΜΑ ΕΙΔΩΝ ΠΡΟΙΚΟΣ
  Ολοκληρωμένος καθαρισμός και σιδέρωμα οικιακού εξοπλισμού για όλα τα λευκά είδη (πετσέτες, σεντόνια, κ.τ.λ.), τα αντικείμενα νοικοκυριού (τραπεζομάντηλα, σουπλά).

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
  Πλύσιμο στο νερό ή με στεγνό καθάρισμα, ανάλογα με τον συνιστώμενο από τον κατασκευαστή τρόπο καθαρισμού.Καθαρίζουμε τα ρούχα με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού professional wet cleaning, εξασφαλίζοντας ότι τα ρούχα παραμένουν και μετά την πλύση τόσο μαλακά όσο όταν αγοράστηκαν.

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ

  Προσφέρουμε τη δυνατότητα καθαρισμού βρεφικών και παιδικών ρούχων χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα προϊόντα που είναι ιδανικά για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών.

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΛΩΝ
  Εμπιστευτείτε μας για την καθαριότητα και φροντίδα της επαγγελματική σας ενδυμασίας.

  Ιατρικές στολές

  Στολή Αστυνομίας

  Στολή Στρατού

  Στολές Παραδοσιακές

  Ιερατικά Άμφια

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ

  Χρησιμοποιούμε μόνο οικολογικά, ασφαλή προϊόντα για να καθαρίσουμε τις κουρτίνες σας και δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα της εργασίας μας, για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Αναλαμβάνουμε κουρτίνες από σπίτια, γραφεία, οργανισμούς με το μικρότερο δυνατό κόστος. Κουρτίνες μεταξωτές, λινές, φοδραρισμένες, σατέν, από βελούδο καθαρίζονται χωρίς καμιά απώλεια στο χρώμα και στο μέγεθος.

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΣΑΛΟΝΙΩΝ – ΡΙΧΤΑΡΙΑ
  Καθαρίστε και δώστε μια φρεσκάδα στα καλύμματα καιτα ριχτάρια σας με σύγχρονα μέσα στεγνού και υγρού καθαρίσματος και πάντα με οικολογικά αντιαλλεργικά προϊόντα.

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΡΑΔΙΝΩΝΕΝΔΥΜΑΤΩΝ - ΝΥΦΙΚΩΝ
  Εμπιστευτείτε μας την καθαριότητα κ την φροντίδα των αγαπημένων σας ρούχων . η εμπειρία μας εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα.Φορέματα με πούλιες, στρας, χάντρες ή κρυστάλλους, με λεπτομέρειες από δέρμα ή γούνα, καθαρίζονται μοναδικά έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς καμιά απώλεια στο χρωματισμό ή στα επιπρόσθετα.

  BAΦΗ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ
  Βάψιμο για ενδύματα και υφασμάτινα είδη που έχουν ξεθωριάσει ή έχουν ατονήσει χρωματικά με το πέρασμα του χρόνου.
  Βαφές με επιτυχία 100% γίνονται σε όλα τα υφάσματα με καθαρή φυσική υφασμάτινη ίνα, όπως βαμβάκι, μαλλί, μετάξι,λινό, πάντα με την πιθανότητα μικρής συρρίκνωσης του υφάσματος, εξαρτώμενης από την επεξεργασία της πρώτης ύλης.

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΦΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ
  Ένα δερμάτινο ρούχο ή ένα σουέτ, είναι ένα είδος ρούχου το οποίο χρειάζεται ειδική επεξεργασία. Γι΄αυτό πρέπει να το φροντίζετε με προσοχή καιι θα μείνειγια πολύ καιρό καινούργιο. Εμείς παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανανέωσης αποκλειστικά για δερμάτινα είδη. Αναλαμβάνουμε: καθαρισμό, επαναλίπανση, αλλαγή χρώματος.Ηπολύχρονη πείρα μας εξασφαλίζειτέλεια αποτελέσματα σε όλα τα δερμάτινα.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
  Καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος για έναν εργαζόμενο. Με την υπηρεσία της παραλαβής – παράδοσης από το χώρο σας, γλιτώνετε χρόνο για να αφοσιωθείτε περισσότερο στην δουλειά σας. Αναλαμβάνουμε την συνεργασία με όλων των ειδών τις επιχειρήσεις:Ιατρεία, Hair Salons και Barber Shops, Γυμναστήρια, Υπηρεσίες Δημοσίου, κέντρα Μανικιούρ/Πεντικιούρ, Εταιρείες καθαρισμού σπιτιών, Εστιατόρια και Catering, Ξενοδοχεία & Motels AIRBNB.

  Η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό εγγυώνται την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, τον κατάλληλο και ασφαλή καθαρισμό των ρούχων σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ - Λαμια
  2231032881
  Η ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ του κ. Κωστορίζου Κωνσταντίνου διαθέτει ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης και καθαρισμού κτιρίων από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού. Ο ίδιος επικεφαλείς των συνεργείων καθαρισμού είναι κοντά σας από την αρχική εκτίμηση μέχρι το πέρας όλων των εργασιών και την παράδοση του χώρου σε εσάς.

  Τα συνεργεία καθαρισμού μας είναι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα και μέρα εσείς το επιθυμείτε, προκειμένου να σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφαλείς λύσεις, υψηλή ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Οι Υπηρεσίες μας:

  ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

  Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία Η ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ προσφέρει μια ευρεία γκάμα σε υπηρεσίες καθαρισμούκαλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Στον τομέα του καθαρισμού αναλαμβάνουμε γενικούς καθαρισμούς επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, συντήρηση καθαρισμού και υγιεινής επαγγελματικών χώρων, και ειδικούς καθαρισμούς.

  ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ:

  Αναλαμβάνουμε επίσης και τον καθαρισμό χαλιών, μοκετών

  ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝΕΙΔΩΝ

  Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από είδη καθαρισμού και καθαριστικά προϊόντα

  Η ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗθα ικανοποιήσει με ταχύτητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία κάθε σας απαίτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού και μηχανημάτων, εργαλείων και υλικών φροντίζουμε για μία άρτια εσωτερική και εξωτερική οργάνωση, παρέχουμε ευέλικτες λύσεις, και σας απαλλάσσουμε από την ταλαιπωρία στη συντήρηση καθαρισμούδίνοντας πάντα βαρύτητα στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας καθώς φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά και ασφαλή σκευάσματα. Η εταιρία μας πληροί άλλωστε τις διεθνείς προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας διαθέτοντας πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας, διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία.

  Ο Στόχος μας

  Η πολύχρονη εμπειρία της ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣστους καθαρισμούςφέρνει την εταιρία πρώτη στην προτίμηση, αποτελώντας τον ιδανικό συνεργάτη κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Σας προσφέρουμε άρτια οργανωμένα και έμπειρα συνεργεία καθαρισμού που αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία καθαρισμούχώρων μας αναθέσετε, αλλά και ότι σχέση με τους καθαρισμούς χαλιώνχρησιμοποιώντας τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό και οικολογικά υλικά προστατεύοντας τη δημόσια υγεία.

  Η ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ είναι η … λύση στην καθαριότηταγι’αυτόκαικάνει την καθαρή διαφορά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Κολοκοτρώνη 30 - Νέο Ηράκλειο
  2102820961
  6932323411
  Το ταπητοκαθαριστήριο μας "Αβραμίδης Αβραάμ Χ." το οποίο βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών καθώς και με την φύλαξή τους σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

  Χάρη στην εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και τον εξοπλισμό του ταπητοκαθαριστηρίου μας με ό,τι τεχνολογικά καταλληλότερο υπάρχει στον χώρο μας, σας προσφέρουμε απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών καθαρισμού και απολύτως ασφαλή φύλαξη στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.

  Στο ταπητοκαθαριστήριο μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα χαλιά σας θα έχουν την καλύτερη δυνατή περιποίηση, ώστε να διατηρούνται πάντα σαν καινούργια.

  Εμπιστευτείτε στο ταπητοκαθαριστήριο μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής τον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας αλλά και την φύλαξή τους.

  Ταπητοκαθαριστήρια Λυκόβρυση Ταπητοκαθαριστήρια Μεταμόρφωση, Ταπητοκαθαριστήρια Πεύκη, Ταπητοκαθαριστήρια Μαρούσι, Ταπητοκαθαριστήρια Γαλάτσι, Ταπητοκαθαριστήρια Νέα Ιωνία , Ταπητοκαθαριστήρια Περισσός, Ταπητοκαθαριστήρια Καλογρέζα Ταπητοκαθαριστήρια Χαλάνδρι, Χαλιά Καθαρισμός Λυκόβρυση, Χαλιά Καθαρισμός Μεταμόρφωση, Χαλιά Καθαρισμός Πεύκη, Χαλιά Καθαρισμός Μαρούσι, Χαλιά Καθαρισμός Γαλάτσι, Χαλιά Καθαρισμός Νέα Ιωνία, Χαλιά Καθαρισμός Περισσός, Χαλιά Καθαρισμός Καλογρέζα, Χαλιά Καθαρισμός Χαλάνδρι, Καθαρισμός Χαλιών Λυκόβρυση, Καθαρισμός Χαλιών Μεταμόρφωση, Καθαρισμός Χαλιών Πεύκη, Καθαρισμός Χαλιών Μαρούσι, Καθαρισμός Χαλιών Γαλάτσι, Καθαρισμός Χαλιών Νέα Ιωνία, Καθαρισμός Χαλιών Περισσός, Καθαρισμός Χαλιών Καλογρέζα, Καθαρισμός Χαλιών Χαλάνδρι, Καθαριστήρια Χαλιών Λυκόβρυση, Καθαριστήρια Χαλιών Μεταμόρφωση, Καθαριστήρια Χαλιών Πεύκη, Καθαριστήρια Χαλιών Μαρούσι, Καθαριστήρια Χαλιών Γαλάτσι, Καθαριστήρια Χαλιών Νέα Ιωνία, Καθαριστήρια Χαλιών Περισσός, Καθαριστήρια Χαλιών Καλογρέζα, Καθαριστήρια Χαλιών Χαλάνδρι, Επισκευή Χαλιών Λυκόβρυση, Επισκευή Χαλιών Μεταμόρφωση, Επισκευή Χαλιών Πεύκη, Επισκευή Χαλιών Μαρούσι, Επισκευή Χαλιών Γαλάτσι, Επισκευή Χαλιών Νέα Ιωνία, Επισκευή Χαλιών Περισσός, Επισκευή Χαλιών Καλογρέζα, Επισκευή Χαλιών Χαλάνδρι, Σαλόνια Καθαρισμός Λυκόβρυση, Σαλόνια Καθαρισμός Μεταμόρφωση, Σαλόνια Καθαρισμός Πεύκη, Σαλόνια Καθαρισμός Μαρούσι, Σαλόνια Καθαρισμός Γαλάτσι, Σαλόνια Καθαρισμός Νέα Ιωνία, Σαλόνια Καθαρισμός Περισσός, Σαλόνια Καθαρισμός Καλογρέζα, Σαλόνια Καθαρισμός Χαλάνδρι, Φύλαξη Χαλιών Λυκόβρυση, Φύλαξη Χαλιών Μεταμόρφωση, Φύλαξη Χαλιών Πεύκη, Φύλαξη Χαλιών Μαρούσι, Φύλαξη Χαλιών Γαλάτσι, Φύλαξη Χαλιών Νέα Ιωνία, Φύλαξη Χαλιών Περισσός, Φύλαξη Χαλιών Καλογρέζα, Φύλαξη Χαλιών Χαλάνδρι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Χρυσό - Σέρρες
  2321074115
  6945196505, 6932563987
  Δωρεάν Άμεση Παραλαβή & Παράδοση στον χώρο σας

  Ταπητοκαθαριστήριο ΑΛΦΑ, καθαρισμός χειροποίητων & μεταξωτών χαλιών, μοκετών αλλά και καθαρισμός σαλονιών και στρωμάτων.

  Το ταπητοκαθαριστήριο του κου Κώρη Γιώργου που έχει ως έδρα το Χρυσό Σερρών, φροντίζει και καθαρίζει τα χαλιά σας εδώ και 20χρόνια, προσφέροντας άψογο αποτέλεσμα που σέβεται, εμπιστεύεται και εξυπηρετεί τις ανάγκες του κάθε πελάτη του αλλά και το περιβάλλον (Βιολογικός καθαρισμός).

  Βασικές μας αρχές είναι ο σεβασμός, η ευγένεια, η επαγγελματική υπευθυνότητα και η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας! Ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός για εμάς, και το να καταγραφούν σωστά οι ανάγκες του είναι πολύ σημαντικό, για την εξέλιξη μια άψογης σχέσης, που βασίζεται στον αλληλοσεβασμό και την εμπιστοσύνη!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Κεφαλόβρυσο - Ελασσόνα
  6977863073
  Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ
  Ταπητοκαθαριστήριο - Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών Ελασσόνα - Λάρισα

  Το ταπητοκαθαριστήριο μας “Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ” το οποίο εδρεύει στην Ελασσόνα και πιο συγκεκριμένα στο Κεφαλόβρυσο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 60 χρόνια στον τομέα του καθαρισμού χαλιών και μοκετών, έχοντας πάντα ως στόχο την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Κεφαλόβρυσο, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του ταπητοκαθαριστηρίου μας, φροντίζει με συνέπεια και επαγγελματισμό τα χαλιά σας, από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί με τον απόλυτο σεβασμό που πραγματικά του αξίζει.

  Το ταπητοκαθαριστήριο μας αναλαμβάνει την δωρεάν παραλαβή - παράδοση των χαλιών από τον χώρο σας εξυπηρετώντας άμεσα την Ελασσόνα και όλη την Λάρισα. Επίσης, προσφέρει ασφάλεια και αντικατάσταση σε οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκύψει στο χαλί ή την μοκέτα σας.

  Η παρουσία μας στο χώρο των χαλιών και μοκετών έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δυναμική και οι έμπειροι άνθρωποι που εργάζονται στο ταπητοκαθαριστήριο μας μοχθούν καθημερινά ώστε να δημιουργήσουν ένα ακόμα πιο δυναμικό και επιτυχημένο μέλλον.

  Έχοντας ως γνώμονα την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, εξελίσσουμε συνεχώς τις υποδομές του ταπητοκαθαριστηρίου μας και τον μηχανολογικό εξοπλισμό μας. Η έμπειρη ομάδα μας παρακολουθεί συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων ώστε να σας προσφέρει άψογο καθαρισμό για τα χαλιά και τις μοκέτες σας.

  Χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, το ταπητοκαθαριστήριο μας, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην Ελασσόνα και σε όλη την Λάρισα.

  ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ
  και θα έρθουμε στο χώρο σας άμεσα για να παραλάβουμε τα χαλιά και τις μοκέτες σας.
  Εξυπηρετούμε άμεσα την Ελασσόνα και όλη την Λάρισα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  1ο χλμ. Σπάτων - Κορωπίου - Σπάτα
  2106025667
  My Carpet Biocleaning | Αραβανής Νικόλαος

  Εργοστάσιο Καθαρισμού Χαλιών, Επισκευή & Συντήρηση Χαλιών, Φύλαξης Χαλιών, Σπάτα - Αττικής

  Το εργοστάσιο καθαρισμού "My Carpet Biocleaning" ιδρύθηκε το 1975 και λειτουργεί στα Σπάτα Αττικής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για τον καθαρισμό, τη συντήρηση και φύλαξη των τάπητών σας.

  Οι τάπητες καθαρίζονται με τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του κατασκευαστή τους.

  Οι τιμές των υπηρεσιών μας ξεκινάν από τα 3,80€/τ.μ. και φτάνουν ως τα 19€/τ.μ. ανάλογα τον τύπο του χαλιού και το είδος της υπηρεσίας - καθαρισμού που χρειάζεται.

  Είμαστε το μοναδικό εργοστάσιο με εξειδίκευση στο χειροποίητο χαλί και γι'αυτό το λόγο μας εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εκθέσεις χαλιών της Ελλάδας!

  Λίγα λόγια για την ιστορία του χαλιού

  Χέρια, νους, ψυχή και φαντασία. Συστατικά που συναντιούνται και χορεύουν αέναα δημιουργώντας μια τέχνη ξεχωριστή. μια τέχνη πανάρχαια, που γεννήθηκε για να ζεστάνει και να ομορφύνει την εστία, τον χώρο, το σπίτι μας.

  Το χαλί είναι ο καθρέφτης του λαϊκού δημιουργού, που εξιστορεί τη σχέση του με τη ζωή, με τη φύση και μέσα από αυτό καταγράφει τον πολιτισμό του. Το μεράκι του δίνει ζωή στον κάθε κόμπο, στην κάθε ίνα του. Το χαλί κουβαλάει ιστορίες, ζυμωμένες με τους θρύλους και τις παραδόσεις κάθε λαού.

  Η γέννηση της ταπητουργίας και ο τόπος καταγωγής του χαλιού, χάνεται στα βάθη των αιώνων. Πολλοί υποστηρίζουν πως οι νομάδες και οι βουνίσιοι κάτοικοι της κεντρικής Ασίας ίσως είναι οι πρώτοι υφαντές γιατί αυτοί είχαν τις πρώτες ύλες. Κάποιοι ιστορικοί υποστηρίζουν ότι από τους Κινέζους και τους Ινδούς ήρθε η τέχνη του χαλιού στους Βαβυλώνιους και τους Πέρσες και από εκεί μεταφέρθηκε στη Μικρά Ασία.

  Πολλές γραπτές μαρτυρίες από τον Όμηρο εξυμνούν τα χαλιά της Τουρκίας, της Αιγύπτου και γενικότερα των ανατολικών χωρών. Στα βυζαντινά χρόνια, η τέχνη πέρασε στα χέρια τα ελληνικά και έμεινε σε αυτά μέχρι την καταστροφή του 1922.

  Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εκθέσεις χαλιών πανελληνίως:
  Διαθέτοντας μακροχρόνια πείρα στον τομέα μας, μας εμπιστεύονται οίκοι όπως
  ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ MEHDI OCC CARPET PALACE ID CONCEPT.

  Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ - Σάμου
  2273051275
  6972923965
  Ταπητοκαθαριστήριο στη Σάμο - Κρίνος

  Καθαρισμοί Χαλιών και μοκετών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Μιχαλακοπούλου 14 - Καλαμαριά
  2310437000
  ΝΕΑ ΧΙΟΝΑΤΗ
  Ταπητοκαθαριστήριο - Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

  Το ταπητοκαθαριστήριο μας “Νέα Χιονάτη” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη με έδρα την Καλαμαριά, όντας ένα από τα παλαιότερα ταπητοκαθαριστήρια στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να σας εγγυηθεί για τον ασφαλή και σωστό καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας άμεσα και κυρίως οικονομικά.

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, για περισσότερα από 50 χρόνια, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες που αφορούν τον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας, την επιδιόρθωση των χαλιών σας αλλά και την φύλαξή τους για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε στις εγκαταστάσεις μας.

  Με έμφαση στην λεπτομέρεια, μπορούμε να φροντίσουμε τα χαλιά σας από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί με τον απόλυτο σεβασμό που πραγματικά του αξίζει. Βασικό μας μέλημα είναι η άμεση και άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και η ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του.

  Έχοντας ως γνώμονα την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, εξελίσσουμε συνεχώς τις υποδομές του ταπητοκαθαριστηρίου μας και τον μηχανολογικό εξοπλισμό του. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαλιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια.

  Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθώς και οι ασυναγώνιστες τιμές μας αποτελούν μερικούς από τους λόγους που οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται επανειλημμένα και μας προτείνουν.

  Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του ταπητοκαθαριστηρίου μας εργαζόμαστε σκληρά και μεθοδικά, εξυπηρετώντας τις συνεχείς και αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας στην Καλαμαριά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και θα έρθουμε δωρεάν στο χώρο για να παραλάβουμε τα χαλιά ή τις μοκέτες σας και να είστε σίγουροι ότι θα τα παραλάβετε καθαρά και σαν καινούργια.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΑΛΙΑ
  Μεσαγρός - Αίγινα
  2297071850
  6974487197
  CLEAN TEAM
  Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών - Βιολογικοί ΚαθαρισμοίΑίγινα

  Η επιχείρησή μας “Clean Team” η οποία βρίσκεται στην Αίγινα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε οικονομικές τιμές, σε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Αίγινα.

  Με αγάπη και μεράκι, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, φροντίζει τα χαλιά σας, από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί με τον απόλυτο σεβασμό που του αρμόζει.

  Παράλληλα, διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα, αναλαμβάνει επιτόπου καθαρισμού χαλιών και μοκετών καθώς και βιολογικούς καθαρισμούς στρωμάτων, καναπέδες και πολυθρόνες σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Με ένα τηλεφώνημα, η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την δωρεάν παραλαβή - παράδοση των χαλιών και των μοκετών από τον χώρο σας, την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.

  Η παρουσία μας στο χώρο του καθαρισμού χαλιών και μοκετών έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δυναμική και οι έμπειροι άνθρωποι που εργάζονται στην επιχείρησή μας μοχθούν καθημερινά ώστε να δημιουργήσουν ένα ακόμα πιο δυναμικό και επιτυχημένο μέλλον.

  Έτσι, έχοντας ως γνώμονα την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, η επιχείρησή μας εξελίσει διαρκώς τις υπηρεσίες του, ενώ η έμπειρη ομάδα μας παρακολουθεί συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο ώστε να προσφέρει άψογο καθαρισμό για τα χαλιά και τις μοκέτες σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να αναθέσετε τον καθαρισμό των δικών σας χαλιών και μοκετών.Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αίγινα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΒΟΙΩΤΙΑΣ 24 - Ηράκλειο
  2810260642
  6945193818, 6977574209
  Η εταιρεία “Ταπητοκαθαριστήρια Φλουρής” εδρεύει στο Ηράκλειο, οδός Βοιωτίας 24.
  Για ποιό λόγο να επιλέξετε εμάς?
  Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, που συνεχώς προσπαθεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες της προς εσάς. Με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες αναλαμβάνουμε :

  Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών – μοκετών – ταπήτων

  Επιτόπιοι καθαρισμοί

  Φύλαξη χαλιών

  Παραλαβή παράδοση κατ οίκον

  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες και επιχειρήσεις. Σκοπός μας η ικανοποίησή σας, πάντα σε προσιτές τιμές

  Με εκτίμηση
  Φλουρής Κωνσταντίνος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  3ο χλμ. Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκης - Γιαννιτσά
  2382770840,2317719606
  6989681214
  ΚΡΙΝΟΣ Ο.Ε.
  Ταπητοκαθαριστήριο Γιαννιτσά Πέλλα - Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών - Βιολογικοί Καθαρισμοί

  Το ταπητοκαθαριστήριο μας “ΚΡΙΝΟΣ Ο.Ε.” βρίσκεται στα Γιαννιτσά, είναι κοντά σας για περισσότερα από 30 χρόνια φροντίζοντας καθημερινά για τον άψογο καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Στις εγκαταστάσεις μας στα Γιαννιτσά, διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον καθαρισμό, την φύλαξη και την επιδιόρθωση χαλιών και μοκετών παρέχοντάς σας ολοκληρωμένη και σωστή εξυπηρέτηση.

  Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε επιτόπου καθαρισμούς χαλιών και μοκετών καθώς και βιολογικούς καθαρισμού χαλιών, στρωμάτων και σαλονιών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ

  φροντίζουμε τα χαλιά σας, από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί με τον απόλυτο σεβασμό που πραγματικά του αξίζει.

  Συνδυάζοντας μεγάλη πείρα, βαθιά γνώση και τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογικές εξελίξεις εξασφαλίζουμε σε κάθε χαλί μια αποκλειστική και μοναδική μεταχείριση ανάλογη με τη μέθοδο κατασκευής του.

  ΔΩΡΕΑΝ
  ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

  Αναλαμβάνουμε την δωρεάν παραλαβή - παράδοση των χαλιών από τον χώρο σας εξυπηρετώντας άμεσα την Πέλλα και όλη την Δυτική Μακεδονία κατόπιν συνεννόησης.

  Στο ταπητοκαθαριστήριο μας δεν σταματάμε να εξελίσσουμε τις υποδομές μας, να εκσυγχρονίζουμε τον μηχανολογικό εξοπλισμό μας και να παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας αναθέσετε τον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών μας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Γιαννιτσά, όλη την Πέλλα και όλη την Δυτική Μακεδονία κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Άδελε - Ρεθύμνου
  2831054463
  6983218507
  Η επιχείρηση ''ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - ΖΕΡΒΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ'' στο Ρέθυμνο Κρήτης, αναλαμβάνει καθαρισμό χαλιών και μοκετών.

  Είμαστε ένα σύγχρονο και πρότυπο ταπητοκαθαριστήριο στο νομό, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού.

  Από το 2012 έως σήμερα, φροντίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά, θέτοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

  - Δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας.
  - Φύλαξη σε ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον για την διατήρηση και την ασφαλή φύλαξη των χαλιών και ταπητών.

  Υπηρεσίες:
  Παραλαβή Παράδοση Χαλιών Ρέθυμνο, Κρήτη
  Καθαρισμός Χαλιών Ρέθυμνο, Κρήτη
  Φύλαξη Χαλιών Ρέθυμνο, Κρήτη
  Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων Ρέθυμνο, Κρήτη
  Επιτόπου καθαρισμός σαλονιών Ρέθυμνο, Κρήτη
  Βιοκαθαρισμός Ρέθυμνο, Κρήτη
  Υγρός καθαρισμός χαλιών Ρέθυμνο, Κρήτη
  Ξηρός καθαρισμός χαλιών Ρέθυμνο, Κρήτη

  Με εκτίμηση: Ζερβός Γιώργος.

  βιοκαθαρισμος ρεθυμνο, κρητη καθαριστηριο ρεθυμνο, κρητη
  ταπητοκαθαριστηριο ρεθυμνο, κρητη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΤΑΒΑΚΗ 4 - ΘΕΡΜΗ - Θεσσαλονίκη
  2310462730,2310461912
  6951777592, 6948002234
  http://xalia-katharismos.gr

  Τα ταπητοκαθαριστήρια μας Νεράιδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιούνται στο χώρο του καθαρισμού και φύλαξης χαλιών, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με κύριο μέλημα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

  Με ένα τηλεφώνημα το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας, παραλαμβάνει τα χαλιά σας και τα μεταφέρει με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις μας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα το βαθύ καθαρισμό τους, φροντίζοντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιπλέον, αναλαμβάνει την επιδιόρθωση των χαλιών σας, κάνοντάς τα να φαίνονται σαν καινούργια, αντικαθιστώντας τα παλιά και φθαρμένα κρόσσια. Τέλος, μετά τη συσκευασία τους, τα αποθηκεύει στην ιδιόκτητη αποθήκη της εταιρείας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, φροντίζοντας για την ασφαλή φύλαξή τους, μακριά από υγρασία και κάθε είδους κίνδυνο.

  Η έμπειρη ομάδα της εταιρεία μας αναλαμβάνει, επίσης, επιτόπιους βιολογικούς καθαρισμούς σε σαλόνια και καρέκλες τραπεζαρίας, αφαιρώντας μέχρι και τους πιο δύσκολους λεκέδες.

  Επικοινωνήστε με τα ταπητοκαθαριστήρια Νεράιδα, στη Θεσσαλονίκη, και εξασφαλίστε ποιότητα και άμεση εξυπηρέτηση στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Χλόης 59 & Κρυστάλλη 2 - Μεταμόρφωση
  210-2810488,210-2816917,210-2822584
  ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΥΙΟΙ Θ. ΛΑΖΙΔΗ

  Καθαρισμός Χαλιών & Μοκετών Μεταμόρφωση Αττική

  Τα ταπητοκαθαριστήρια "Υιοί Θ. Λαζίδη" που εδρεύουν στην Αττική και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Χλόης 59& Κρυστάλλη 2στη Μεταμόρφωση, δραστηριοποιούνται για περισσότερα από 40 χρόνια με μεράκι και αγάπη στο χώρο της φροντίδας χαλιών και μοκετών, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  Οι πρότυπες εγκαταστάσεις μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε αλλά και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας εγγυηθούν το σωστό και επαγγελματικό καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας, την διατήρηση της λάμψης των χρωμάτων και την ασφαλή φύλαξη και μεταφορά τους.

  Φροντίζοντας πάντα για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας, τα ταπητοκαθαριστήρια μας, σας παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που εκτός από τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών περιλαμβάνει και την επισκευή ή επιδιόρθωση χαλιών, αλλά και τους επιτόπου καθαρισμούς μοκετών, σαλονιών και στρωμάτων.

  Σε όλους τους καθαρισμούς χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Οι χώροι φύλαξης χαλιών και μοκετών των ταπητοκαθαριστηρίων μας είναι υγειονομικά ελεγμένοι και πληρούν όλες τις προδιαγραφές (απουσία ηλιακής ακτινοβολίας, ελεγχόμενος αερισμός) για τη σωστή και ασφαλή φύλαξη τους. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα χαλιά και οι μοκέτες σας βρίσκονται σε καλά χέρια.

  ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ
  Αναλαμβάνουμε την παραλαβή - παράδοση των χαλιών και των μοκετών σας από και προς τον χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα
  τη Μεταμόρφωση και όλη την Αττική.

  Όλα τα χρόνια λειτουργίας μας, έχουμε σαν στόχο την σωστή φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας και φροντίζουμε πάντα να ενημερωνόμαστε για τις συνεχείς εξελίξεις του κλάδου μας, ώστε να σας προσφέρουμε εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Πάροδος Πατριάρχου Διονυσίου - Δράμα
  2521037909,2521045972
  6998355771
  Ταπητοκαθαριστήριο στη Δράμα.

  Επιδιόρθωση χαλιών
  Αλλαγή σε κρόσια κάνοντας τα ρέλι
  Απομάκρυνση ακάρεων
  Φύλαξη χαλιών και μοκετών
  Βιολογικός καθαρισμός παπλωμάτων
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ - Άμφισσα
  2265067440,2105981931
  6975610098
  Ταπητοκαθαριστήριο Metro Cleaner

  Η εταιρεία Metro Cleaner δραστηριοποιείται τόσο στην Φωκίδα όσο και στην Αττική.

  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και στις καλύτερες τιμές με έμπειρο προσωπικό τις εξής υπηρεσίες:

  Καθαρισμοί χαλιών - μοκετών όλο το χρόνο (επιχειρήσεις και ιδιώτες)

  Επισκευές χαλιών - μοκετών

  Μεταποιήσεις χαλιών - μοκετών

  Ρέλι

  Κρόσι

  Φύλαξη χαλιών

  Τα χαλιά και οι μοκέτες καθαρίζονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις από εξειδικευμένο προσωπικό με ασφάλεια και άμεση εξυπηρέτηση. Η πολυετή εμπειρία μας στον χώρο, εγγυώνται το άψογο πλύσιμο και καθαρισμό όλων των χαλιών σας ανεξάρτητα από το είδος τους.

  Σήμερα μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και φροντίδας των χαλιών και μοκετών σας χωρίς κρυφές χρεώσεις σε συμφέρουσες τιμές.

  Χάρη στην γνώση και την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο γνωρίζουμε με ακρίβεια όλες τισ ποιότητες των προϊόντων και την κατάλληλη τεχνική καθαρισμού. Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι απολυμαντικά και πλήρως βιοδιασπώμενα, φιλικά ως προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

  Σας προσφέρουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ φύλαξη σε όλα τα χαλιά σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  ΜΙΑΟΥΛΗ 39 - Ζεφύρι
  2102315292
  6973565429
  Η εταιρεία μας ΧΕΙΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ "ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ" απο το 1993 εδρεύει στο Ζεφύρι Αττικής.

  Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της εταιρίας μας αποτελούν εγγύηση για την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεσης εξυπηρέτησης και είμαστε η κορυφαία επιλογή για την καλύτερη προστασία των χαλιών σας. Η Εταιρεία μας, εδώ και πολλά χρόνια παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών καθαρισμού, αναλαμβάνοντας το πλύσιμο για κουβέρτες, παπλώματα, φλοκάτες και τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιών & στρωμάτων.
  Αναλαμβάνουμε:

  Παραλαβή από το χώρο σας
  Καθαρισμός χαλιών και μοκετών
  Αποθήκευση & Φύλαξη σε δικό μας προστατευμένο χώρο
  Επισκευές χαλιών
  Επί τόπου καθαρισμό χαλιών, μοκετών
  Επί τόπου καθαρισμό Στρωμάτων
  Επί τόπου καθαρισμό Σαλονιών
  Καθαρισμό Παπλωμάτων / Κουβερτών

  Με εκτίμηση,
  ΧΕΙΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  Toggle
προηγούμενη 1 από 6 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ