noscript image for google
Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 | 04:22 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Λάρισα & ΑΧΙΛΛΕΩΣ 5 - Φάρσαλα
  2491023685
  6948626510
  TENTOSTYLING - ΒΕΡΟΓΓΟΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

  Λάρισα - Φάρσαλα

  Η επιχείρηση TENTOSTYLING - ΒΕΡΟΓΓΟΣ εδρεύει σε Λάρισα και Φάρσαλα, δραστηριοποιούμενη εδώ και πολλές δεκαετίες στον τομέα των συστημάτων σκίασης. Παράλληλα εμπορευόμαστε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό ένα μεγάλο μέρος των αναγκών ενός σύγχρονου σπιτιού. Στο κατάστημά μας θα βρείτε τέντες, ομπρέλες και παντός είδους συστήματα σκίασης, μοκέτες και χαλιά, ταπετσαρίες και αφίσες, δάπεδα, κουρτινόξυλα, σίτες και κουνουπιέρες για κάθε χώρο.

  Αναλαμβάνουμε επίσης τοποθετήσεις και κάθε είδους ειδική κατασκευή σχετική με τον τομέα δραστηριότητάς μας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει προσφέροντας τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το χώρο μας στην οδό Αχιλλέως 5 στα Φάρσαλα για περισσότερα προϊόντα και πληροφορίες.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΦΑΡΣΑΛΑ, ΒΟΛΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΣΚΙΑΘΟ, ΣΚΟΠΕΛΟ, ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
  ΠΑΡΙΔΟΣ 40 - Ιλιον
  2102631775
  6944740868
  Η ιστορία μας ξεκινάει το 1986, όταν ο Μανώλης
  Βαβουράκης, πρωτοπόρος για τα ελληνικά δεδομένα,
  άρχισε να κατασκευάζει τέντες για εκδηλώσεις
  όπως γάμοι, εκθέσεις, πάρτυ κλπ. Καθώς η δουλειά
  του βασιζόταν στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ και το μεράκι, με
  το πέρασμα του χρόνου, η επιχείρηση παρουσίασε
  σταθερή ανάπτυξη, με αποτέλεσμα σήμερα η
  DreamTent να είναι μία από τις μεγαλύτερες
  ελληνικές εταιρείες κατασκευής και ενοικίασης
  εξοπλισμού για παρόμοιες εκδηλώσεις.

  Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οτιδήποτε έχει να κάνει
  με την στέγαση της εκδήλωσής σας, από ένα απλό
  υπόστεγο, μέχρι μια πλήρως αδιάβροχη πολυτελή
  θερμενόμενη αίθουσα 4000 τ.μ. με πάτωμα, πίστα
  χορού και ειδικό φωτισμό, που ικανοποιούν κάθε
  πιθανή απαίτηση. Ακόμα, δίνουμε λύσεις σε δύσκολες
  περιπτώσεις εγκατάστασης, όπως σίγουρες
  κατασκευές χωρίς στερέωση στο έδαφος, κάλυψη
  εξαιρετικά μεγάλων επιφανειών κλπ. Φυσικά, μέσα
  στις υποχρεώσεις μας είναι η δωρεάν εξέταση του
  χώρου σας, η μελέτη και η πρόταση της κατάλληλης
  τέντας για την εκδήλωσή σας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Δελφών 12 - Γέρακας
  2106616444
  6973934081
  Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει τηπώλησηκαι τηνενοικίαση εξοπλισμού εκδηλώσεων, όπωςπτυσσόμενες τέντες, καρέκλες, τραπέζια, πίστες χορού, καλύμματα καθισμάτων, σόμπες εξωτερικού χώρουκ.α. Αναλαμβάνουμε κάθε είδος εκδήλωσης όπως:

  Γάμος
  Βάπτιση
  Εγκαίνια
  Αθλητικές δραστηριότητες/διοργανώσεις
  Πολιτιστικές εκδηλώσεις
  Διάφορα events
  Catering
  Πάρτυ

  Για μια επιτυχημένη εκδήλωση, συμβουλές οργάνωσης και τη δική σας οικονομική προσφοράεπικοινωνήστεμαζί μας!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Αργυρακούλη Θωμά 77 - Λάρισα
  2414000331
  6983358754
  ΤΕΝΤΕΣ ΤΣΙΝΟΥΛΗΣ
  Συστήματα Σκίασης Λάρισα - Τέντες & Πέργκολες

  Η επιχείρηση μας “ΤΕΝΤΕΣ ΤΣΙΝΟΥΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται δυναμικά στις τέντες και στα συστήματα σκίασης, προσφέροντας λύσεις υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής, για κάθε είδους ανάγκη σκίασης.

  Με εμπειρία στα συστήματα σκίασης και ένα μεγάλο αριθμό ολοκληρωμένων έργων στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία, η επιχείρησή μας, δεσμεύεται να παρέχει σύγχρονες, ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη, την κατασκευή και την τοποθέτηση παντός είδους τεντών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία.

  Μπορούμε να ανταποκριθούμε με τις καλύτερες λύσεις για την κατασκευή πέργκολας αλλά και να σας προτείνουμε τα πιο έξυπνα συστήματα αυτοματισμού που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και απλή.

  Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε το ράψιμο και την επισκευή τεντών καθώς και την τοποθέτηση ρολοκουρτίνων και να σας προμηθεύσουμε με τα ιδανικά προϊόντα εσωτερικής σκίασης.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και όλη την Θεσσαλία.

  ΤΗΛ. 2414000331 & 6983358754

  ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
  είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτούμε το χώρο σας, να τον μελετήσει, να συζητήσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση του χώρου σας.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ
  για να κάνουμε τον χώρο σας πιο άνετο, λειτουργικό και αισθητικά ευχάριστο με λύσεις σκίασης που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των τεντόπαντων, σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών προκειμενου να επιλέξετε την ιδανική για τον χώρο σας.

  Η αποστολή μας είναι να δημιουργούμε άνετους, λειτουργικούς και αισθητικά ευχάριστους χώρους, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες σκίασης που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών μας.

  Δεσμευόμαστε για την ανώτερη ποιότητα, την καινοτομία και την άριστη εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

  Ανθεκτικότητα & Ποιότητα

  Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας για να διασφαλίσουμε την ανθεκτικότητα των προϊόντων μας σε κάθε καιρική συνθήκη.

  Προσαρμοσμένες Λύσεις

  Κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός. Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

  Εξυπηρέτηση Πελατών

  Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση, υποστηρίζοντας τους πελάτες μας σε κάθε βήμα της συνεργασίας μας.

  Καινοτομία

  Παρακολουθούμε συνεχώς τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα μας, διασφαλίζοντας ότι προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία.

  ΤΗΛ. 2414000331 & 6983358754

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Θηβών 159 - Νίκαια
  2104253286
  6937470505
  ΤΕΝΤΟΜΟΡΦΗ
  Συστήματα Σκίασης - Τέντες & Πέργκολες Νίκαια Πειραιάς & Δήλεσι Βοιωτίας

  Η επιχείρησή μας “ΤΕΝΤΟΜΟΡΦΗ”, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στα συστήματα σκίασης καθώς και στις σιδηροκατασκευές, προσφέροντας ποιοτικές, σύγχρονες και οικονομικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση οικιών και επαγγελματικών χώρων.

  Διαθέτοντας δύο καταστήματα, με το κεντρικό κατάστημα στην Νίκαια Πειραιάς και το υποκατάστημα στο Δήλεσι Βοιωτίας, η επιχείρησή μας, μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα όλη την Στερεά Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή παντός είδους συστημάτων σκίασης. Από την τοποθέτηση τεντών έως και την δημιουργία πέργκολας καθώς και σιδηροκατασκευές απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους χώρους σας.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους προμηθευτές, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταπεξέλθει με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα.

  Στην επιχείρησή μας, μπορείτε ακόμα να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από είδη θαλάσσης καθώς και είδη κήπου, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Νίκαια και όλη την Αττική, το Δήλεσι και όλη την Βοιωτία καθώς και όλη την Στερεά Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

  και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε το χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την αποδοτική σκίαση του χώρου σας.

  ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΩΝ
  Μέσα από την μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υφασμάτων που διαθέτουμε, μπορείτε να επιλέξετε τα ιδανικά τεντόπανα για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατών και έχουμε αποκτήση την φήμη για την ποιότητα της εργασίας και την ταχύτητά μας.

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Το έμπειρο προσωπικό μας, είναι δίπλα σας και πάντα έτοιμο να φροντίσει για την άρτια εξυπηρέτησή σας ενώ μπορεί να αναλάβει την επισκευή και το πλύσιμο των τεντών σας.

  Για οποιαδήποτε κατασκευή σκίασης επιθυμείτε για τον χώρο σας, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την επιχείρησή μας και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την επιλογή σας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ή περάστε από τα καταστήματά μας στην Νίκαια Πειραιά και στο Δήλεσι Βοιωτίας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ – ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
  Λεωφόρος Σαρωνίδος 66 - Σαρωνίδα
  2291103935
  6949279147
  PGB Marine Covers
  Ταπετσαρίες Σκαφών Αναψυχής - Επιδιορθώσεις - Τέντες Πλεύσης - Τέντες Σκίασης - Μοκέτες Σκαφών - Καλύμματα Σκαφών - Σαρωνίδα Αττική

  Καλώς ήλθατε στην PGB Marine Covers, την εταιρεία που αναλαμβάνει τη μεταποίηση και την προστασία του σκάφους σας με την υψηλότερη ποιότητα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Με έδρα μας στη Σαρωνίδα, Αττική, η PGB Marine Covers προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να καλύψει κάθε ανάγκη σας.

  Αναλαμβάνουμε τη μεταποίηση και τοποθέτηση ταπετσαριών, καλυμμάτων, τεντών και άλλων αξεσουάρ, προσφέροντας σας μια πλήρη εξατομικευμένη εμπειρία σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Επισκεφθείτε μας για να μάθετε άμεσα το κόστος και τον χρόνο εργασίας για το σκάφος σας.

  Επιπλέον, προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη, επιδιορθώσεις ταπετσαριών σκαφών, καλύμματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, τέντες πλεύσης, σκίασης και μοκέτες σκαφών, καθώς και κατασκευές και επιδιορθώσεις κάθε είδους.

  Με εξειδίκευση στις επιδιορθώσεις καλυμμάτων και τεντών σκαφών, είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε τη μακροχρόνια προστασία και λειτουργικότητα του σκάφους σας.

  Εμπιστευτείτε μας για εξειδικευμένες λύσεις που θα ανταποκριθούν στις ανάγκες σας και θα σας προσφέρουν ασφάλεια και άνεση κάθε φορά που βρίσκεστε στη θάλασσα.

  2291103935

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Παπανδρέου Γεώργιου 99 - Μεταμόρφωση
  2102847671
  6945588060
  Η εταιρία μας με την πολυετή πείρα και την τεχνογνωσία στα συστήματα σκίασης σας παρέχει εξαιρετικές λύσεις για τον χώρο σας.

  Είμαστε δίπλα σας για να σας προτείνουμε μοναδικές ιδέες που θα καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις σας.
  Σε εμάς μπορείτε να βρείτε σύγχρονους αυτοματισμούς και μοντέρνους σχεδιασμούς των πιο γνωστών Ευρωπαικών Οίκων.
  Ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στον κλάδο της σκίασης πρωτοπορούμε και πρωτοτυπούμε χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας.
  Πιστοί στην εξυπηρέτηση του πελάτη δημιουργούμε με ασφάλεια σύγχρονες κατασκευές για το σπίτι, την επιχείρηση ή το εξοχικό σας.

  Αναλαμβάνουμε: πέργκολες αλουμινίου ανοιγοκλεινόμενες, περσίδες, αυτοματισμούς, ειδικές κατασκευές, διάφανες τέντες, πανιά, τέντες παντός τύπου, είδη εξοχής και κήπου, ψηφιακές εκτυπώσεις σε τέντες, στόρια, ρολλοκουρτίνες, επισκευές όλο το χρόνο.

  Είμαστε εξειδικευμένοι συνεργάτες της Somfy (Somfy expert). Σε συνεννόηση με τον πελάτη είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε προσεκτικά τις επιθυμίες του αλλά ταυτόχρονα να δώσουμε ιδέες και λύσεις για την κατασκευή που θέλει να φτιάξει. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά.

  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ SAIT MΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΛΕΤΕ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Λεωφόρος Φλέμιγκ Αμαλίας 55 - Άγιος Ιωαννης Ρέντης
  2104831152
  6976719164
  Καλωσορίσατε στην ΤΕΝΤΕΣ ΤΡΙΜΕΡΙΤΗΣ: Ειδικοί στην Εγκατάσταση και Συντήρηση Τεντών στο Ρέντη, Αττική

  Στην ΤΕΝΤΕΣ ΤΡΙΜΕΡΙΤΗΣ, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή τεντών στο Ρέντη και σε όλη την Αττική. Με μια εμπειρία που υπερβαίνει τα χρόνια, είμαστε η αξιόπιστη επιλογή σας για κάθε ανάγκη σας σχετικά με τις τέντες.

  Εγκατάσταση Τεντών με Επαγγελματισμό και Ακρίβεια

  Οι ειδικοί τεχνίτες μας εξασφαλίζουν την εγκατάσταση των τεντών σας με επαγγελματισμό και ακρίβεια, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και τις πιο αξιόπιστες τεχνικές.

  Συντήρηση Τεντών για Μεγαλύτερη Διάρκεια Ζωής

  Με την τακτική συντήρηση των τεντών σας, εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία τους και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους, προστατεύοντάς τις από τις καιρικές συνθήκες και τη φθορά.

  Επισκευές Τεντών με Εγγύηση και Αξιοπιστία

  Οι τεχνίτες μας είναι διαθέσιμοι για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα με τις τέντες σας, προσφέροντας επισκευές με εγγύηση και αξιοπιστία.

  Εξυπηρέτηση Πελατών

  Στην ΤΕΝΤΕΣ ΤΡΙΜΕΡΙΤΗΣ, η ικανοποίηση του πελάτη είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας σχετικά με τις τέντες.

  Εάν χρειάζεστε εγκατάσταση, συντήρηση ή επισκευή τεντών στο Ρέντη ή οπουδήποτε αλλού στην Αττική, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Κοδριγκτώνος 23Α Αθήνα - Αττική
  2114182813
  6973477310
  Τέντες Αθήνα Κέντρο - Τοποθέτηση νέας τέντας στην Αττική - Αλλαγή πανιού τέντας - Επισκευές - Αντιρίδες - Τέντες με βραχίονες - Πέργκολες - Ζελατίνες - Ειδικές κατασκευές - Κέντρο Αθήνας, Κυψέλη, Αττική

  Τοποθέτηση και επισκευή τέντας. Αλλαγές πανιών τέντας με τα πιο ποιοτικά υφάσματα της αγοράς. Τοποθέτηση τεντοπέργκολας.

  Με εμπειρία 25 χρόνων στην επισκευή και τοποθέτηση παντός είδους τέντας και στεγάστρου, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ταχύτητα, ασφάλεια, υψηλή ποιότητα και αισθητική στο αποτέλεσμα σε πολύ καλές τιμές.
  Προσφέρουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις. Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή, τοποθέτηση και επισκευή παντός τύπου τεντών και στεγάστρων.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

  ● Τέντες με βραχίονες

  ○ Κατάλληλες για κάθε χώρο, ιδιωτικό ή επαγγελματικό. Ιδανικές για βεράντες, αλλά και για μπαλκόνια με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

  ● Τέντες με αντιρίδες
  ○ Οι τέντες αυτές είναι οικονομικές. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για τη σκίαση του μπαλκονιού. Επιλέγονται συνήθως για οικιακούς χώρους, όμως είναι κατάλληλες και για εμπορικούς.

  ● Τέντες κάθετης μορφής (ριντό)
  ○ Πρόκειται για συστήματα που αναπτύσσονται καθέτως και επιλέγονται για την προστασία από τις καιρικές συνθήκες (ήλιο, αέρα, βροχή), κυρίως, στα πλαϊνά των μπαλκονιών, αλλά και σε καταστήματα και υπαίθριους χώρους. Συνεργάζονται και με αυτοματισμό.

  ● Πέργκολες
  ○ Τέντε που τυλίσσονται σε μεταλλικό κασονέτο και ανεβοκατεβαίνουν σε πλαϊνούς οδηγούς. Ενδείκνυνται για καταστήματα και εξωτερικούς χώρους που δίνουν έμφαση στην υψηλή λειτουργικότητα και την αισθητική.

  ● Μπάρες
  ○ Τέντες στηριζόμενες σε μεταλλική μπάρα. Επειδή επιτρέπουν τη στήριξη σε οποιοδήποτε σημείο, είναι ιδανικές για δύσκολες περιπτώσεις εγκατάστασης.

  ● Ρόλερ & Στόρια
  ○ Συστήματα εσωτερικής σκίασης που παρέχουν ευελιξία και προσφέρουν σύγχρονη αισθητική. Κατάλληλα για παράθυρα και τζαμαρίες. Επιλέξτε από μεγάλη γκάμα υφασμάτωνκαι σχεδίων.

  ● Ειδικές κατασκευές
  ○ Σχεδίαση και εφαρμογή εξειδικευμένων λύσεων σε χώρους που παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες με γνώμονα το βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα ανάλογα την περίπτωση.

  ● Επισκευές - Επιδιορθώσεις
  ○ Συντήρηση και επισκευή παντός τύπου τέντας. Αντικατάσταση ή επισκευή μηχανισμών και μεταλλικών κατασκευών. Επιδιορθώσεις πανιών ή αντικατάσταση.

  Εξαρτήματα τέντας
  SevenSun, Floros

  Αυτοματισμοί (μοτέρ)
  Somfy, Rolltop, ASA

  Σίδερα (άξονες, αντίβαρα)
  Γαλβανιζέ βαρέως τύπου, δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής (RAL)

  Πανιά τέντας, PVC & Ζελατίνες
  Marlon (Bora Bora), Calbari, Sottex (Saler), Sattler, Das, Dickson, Protection

  Τεντοπέργκολες
  Pergosystem

  Ρολερ / Στόρια
  Helios protection,

  Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν γνωμοδότηση με σκοπό τη σχεδίαση της βέλτιστης λύσης για τις δικές σας ανάγκες. Εξυπηρετούμε σε όλη την ΑΤΤΙΚΗ και όχι μόνο.  Ωράριο Λειτουργίας
  Καθημερινές: 09:00 - 15:00 - 17:00 - 20:00
  Σάββατο: 09:00 - 14:30

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 98 - Κορωπί
  2106020139
  6944345165
  Καλωσορίσατε στην ΤΕΝΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ

  Στην ΤΕΝΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, αφοσιωνόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών εγκατάστασης και επισκευής τεντών, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

  Ποιοτικές Εγκαταστάσεις

  Με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, η ΤΕΝΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ διαθέτει εξειδικευμένους τεχνίτες που εγγυώνται την άριστη τεχνική εκτέλεση κάθε εγκατάστασης τεντών. Επιλέγουμε μόνο τα υψηλότερης ποιότητας υλικά και συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές, εξασφαλίζοντας έτσι τη μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία των τεντών μας.

  Προσαρμοσμένες Λύσεις

  Κατανοούμε ότι κάθε χώρος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και ανάγκες. Γι' αυτό, προσεγγίζουμε κάθε έργο με μοναδικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και ενισχύουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα του χώρου σας.

  Επαγγελματική Επισκευή

  Εκτός από τις εγκαταστάσεις, παρέχουμε επίσης υπηρεσίες επισκευής τεντών. Ανεξαρτήτως της φύσης της ζημιάς, οι ειδικοί τεχνίτες μας είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό, επαναφέροντας τις τέντες σας στην αρχική τους κατάσταση.

  Στην ΤΕΝΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, η ικανοποίηση του πελάτη είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας.
  Επικοινωνήστε μαζί μας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Νέος Πύργος - Έβρου
  6945701963
  Ουζουνίδης Φώτης
  Συστήματα Σκίασης - Μουσαμάδες - Διαφάνειες
  Νέος Πύργος Έβρου

  Η επιχείρηση του Ουζουνίδη Φώτη στον Νέο Πύργο Έβρου αποτελεί έναν αξιόπιστο και εξειδικευμένο φορέα στον χώρο των Συστημάτων Σκίασης, δραστηριοποιούμενος από το 2012 με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

  Με έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση και την προσφορά άρτιων αποτελεσμάτων, ο Ουζουνίδης Φώτης κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των Συστημάτων Σκίασης στην περιοχή μας. Με εξειδικευμένο προσωπικό και χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και υλικών, η επιχείρηση προσφέρει λύσεις που προσαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες και τις προδιαγραφές κάθε πελάτη.

  Εξατομικευμένη Σχεδίαση &
  Εγκατάσταση Συστημάτων Σκίασης

  Το ευρύ φάσμα υπηρεσιών περιλαμβάνει την εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων σκίασης, όπως τέντες, ρολά, κανονικές και ηλεκτροκίνητες, καθώς και εξαρτήματα και ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας.

  Επιπλέον, η επιχείρηση παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επιλογή του κατάλληλου συστήματος σκίασης για κάθε χώρο, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σε προστασία από τον ήλιο, την εξοικονόμηση ενέργειας και την αισθητική.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Η φιλοσοφία της επιχείρησης βασίζεται στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση του πελάτη, διασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες. Με τον Ουζουνίδη Φώτη, η ασφάλεια, η λειτουργικότητα και η αισθητική του χώρου σας είναι σε καλά χέρια.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6945701963

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον τομέα των Συστημάτων Σκίασης.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  Ο βασικός στόχος της επιχείρησης του Ουζουνίδη Φώτη είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας Συστήματα Σκίασης που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προδιαγραφές κάθε πελάτη. Με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας, διασφαλίζουμε την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που συνδυάζουν αξιοπιστία, αισθητική και λειτουργικότητα.

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  Η επιχείρησή μας διακρίνεται για την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε σε κάθε πελάτη. Με προσήλωση στην επίλυση των αναγκών τους εγκαίρως και αποτελεσματικά, εξασφαλίζουμε την ικανοποίησή τους και την επίτευξη των στόχων τους στον τομέα της σκίασης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Μεγάλου Αλεξάνδρου 14Β - Κιλκίς
  6948508418
  ΤΕΝΤΟΚΙΛΚΙΣ ΚΩΣΤΑΣ

  Η επιχείριση “ΤΕΝΤΟΚΙΛΚΙΣ ”ΚΩΣΤΑΣ με εδρα στο Κιλκίς,δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με δυναμική πορεία στον χώρο των συστημάτων σκίασης στις τοποθετήσεις και επισκευές τεντών.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας, εγγυάται τη σωστή τοποθέτηση και εγκατάσταση της τέντας σας.

  Διακρινόμαστε στον χώρο της σκίασης στο Κιλκίς στην Θεσσαλονίκη, και στην Χαλκιδική προσφέροντας, άρτιο τεχνικά εξοπλισμό, εξειδικευμένους συνεργάτες και πλήρη εξυπηρέτηση στον πελάτη.

  Κατασκευάζουμε, επισκευάζουμε και τοποθετούμε τέντες παντός τύπου απλές τέντες για τον κήπο ή την βεράντα σας τεντοπέργκολες για τα ξενοδοχεία και τα καταστήματα.

  Ηλεκτροκίνητες, χειροκίνητες,με αυτοματισμούς και μοτέρ, επαγγελματικές ομπρέλες, διαφάνειες, ρολά, καποτίνες, κασετίνες, περσίδες, ρολοκουρτίνες, ζελατίνες ακόμα και ειδικές κατασκευές τεντών.

  Το εμπειρο προσωπικό μας τεχνίτες της τέντας μπορούν να αναλάβουν τη μελέτη του χώρου σας και την τοποθέτιση της τέντας από την αρχή ή να αντικαταστήσει τα τεντόπανα στην παλαιά σας τέντα.

  Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την επισκευή ή τη συντήρηση της παλαιάς σας τέντας προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στις πιό ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στo Κιλκίς σε ολο το νομό Κιλκίς στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Χαλκιδική.

  Συνεργαζόμαστε με ολες τις επώνυμες ευρωπαϊκές εταιρείες προμηθευτών υφασμάτων CALBARI, NYFAN- TENT CATE-DAS- DICKSONσε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, αδιάβροχες και ανθεκτικές στον ελληνικό ηλιο, και στις καιρικές συνθήκες.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε :

  Κατασκευή και τοποθέτιση παντός τύπου συστήματος σκίασης στο Κιλκίς στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική

  Επισκευές και συντηρήσεις τεντών , αλλαγή τεντόπανου, ράψιμο τέντας απο την φθορά του χρόνου.
  Τέντες απλές μονοκόμματες
  Τέντες με βραχίονες
  Τεντοπέργκολες για μεγάλες επιφάνειες

  Η τεντοπέργκολα είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για να προσφέρει την ιδανική λύση για
  κάλυψη επαγγελματικών χώρων, (ξενοδοχεία, καταστήματα, καφέ εστιατόρια) με μεγάλη επιφάνεια..
  Εξασφαλίζει ανθεκτικότητα, αισθητική με εγγυημένη αντοχή στον ήλιο,την βροχή και τον αέρα.
  Τέντες με μπάρες
  Ρολοκουρτίνες, Ρομάν
  Καποτινές Κούρμπες, μουσαμάδες για φορτηγά αυτοκίνητα
  Τέντες Ζελατίνεςκάθετες τέντες, τέντες για παράθυρα
  Περσίδες – Στόρια- ρολά
  Αυτοματισμοί, η τηλεχειρισμοί.
  Ο μηχανισμός της ηλεκτροκίνητης τέντας με αισθητήρες ηλίου και ανέμου,
  μας δίνει την δυνατότητα να κατεβαίνει μόνη της στον ήλιο και να ανεβαίνει όταν φυσάει δυνατός άνεμος ακόμη και όταν εσείς λείπετε.
  Χρονοδιακόπτες
  Ηλεκτρικές μανιβέλες
  Hλεκτρικά μοτέρ
  Αισθητήρες βροχής
  Τηλεχειρισμόςφωτοκύτταρα

  Καθαρισμοί τεντών
  Συστήματα σκίασης εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων,προτείνουμε λύσεις ολοκληρωμένες για την διακόσμηση του κήπου σας η της βεράντας.

  Όλα αυτά τα χρόνια οι τέντες που εχουμε κατασκευάσει στο Κιλκίς αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε

  Στόχος της επιχείρισης είναι η αμεση εξυπηρέτιση των πελατών μας με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο από την ανάθεση της τοποθέτισης εως την αποπεράτωση της.

  Και μετά το πέρας της τοποθέτισης η της επισκευής ειμαστε δίπλα σας για οποια απορία εχετε

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  ‘’ΤΕΝΤΟΚΙΛΚΙΣ ΚΩΣΤΑΣ ‘’

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Τέντες Κιλκίς

  Κατασκευή τοποθέτιση Τέντας Κιλκίς

  Επισκευή Τέντας Κιλκίς

  Επισκευές και συντηρήσεις τεντών
  Αλλαγή τέντας Κιλκίς

  Τεντόπανα Κιλκίς

  Μουσαμάδες για φορτηγά αυτοκίνητα Κιλκίς

  Τεντοπέργκολες Κιλκίς

  Τεντάς τεντάδες Κιλκίς

  Βιοτεχνία τέντας Κιλκίς

  Αυτοματισμοί τέντας Κιλκίς

  Ράψιμο τέντας Κιλκίς

  Καθαρισμοί Κιλκίς
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Νέοι Επιβάτες Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  6987062114
  6970848583
  Τέντες ΙΝ
  Σχετικά με εμάς

  Στην Θεσσαλονίκη, η εταιρία "ΤΕΝΤΕΣ ΙΝ" αφιερώνεται στην τέχνη της σκίασης, παρέχοντας μοντέρνες, κομψές και λειτουργικές λύσεις για την αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο τόσο σε οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους. Με πλούσια εμπειρία στον χώρο των συστημάτων σκίασης, ιδρύσαμε την επιχείρησή μας το 2021, με στόχο να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας στον τομέα της σκίασης..

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση τεντών και πέργκολας τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια οαση σκίας όπου κι αν τη χρειάζεστε. Σε στενή συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων

  τέντας και πλούσια γκάμα μηχανισμών σκίασης, για να ικανοποιήσουμε όλες σας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Με γνώμονα τη δημιουργία ευχάριστων και λειτουργικών χώρων, συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να πετύχουμε το επιθυμητό για σας αποτέλεσμα.

  Χρειάζεστε Τέντες - Συστήματα Σκίασης;
  Στείλτε μας μήνυμά ή καλέστε μας για να βρούμε μαζί την πιο σωστή και επαγγελματική λύση στην εργασία που χρειάζεστε και πάντα στη σωστή τιμή!

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  όλα αυτά τα χρόνια είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, προσφέροντας κατασκευές που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες σας για σκίαση. Μελετάμε προσεκτικά τις τεχνολογικές εξελίξεις και προσφέρουμε λύσεις που είναι εύκολες στη χρήση και προσαρμοσμένες στο στυλ και τις προτιμήσεις σας. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε τη ζωή σας πιο άνετη και να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα απολαμβάνετε κάθε μέρα.

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Tεντες

  Πέργκολες

  Ζελατίνες

  Σκίαστρα ρόλερ

  Σκέπαστρα

  Πάρκινγκ

  Σιδηροκατασκευές

  Ηλεκτρικοί αυτοματισμοί

  Κασονέτο ζελατίνα

  Ζιp

  Καποτίνες

  Τέντες κασετίνα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Παρασκευοπούλου 127 - Κατω Πατησια
  2108542310
  6977326996, 6981871453, 6970304267
  Τέντες Καλομοίρης
  Συστήματα Σκίασης | Κάτω Πατήσια Αθήνα

  Η επιχείρηση Τέντες Καλομοίρης έχει έδρα στα Κάτω Πατήσια και δραστηριοποιείται σε παντός είδους συστήματα σκίασης παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  Με μια εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών, αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την κατασκευή και την τοποθέτηση σε τέντες, πέργκολες, στέγαστρα και λοιπά συστήματα σκίασης, εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Αθήνα.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΓΝΩΣΗ

  Με πολυετή παρουσία στην αγορά, έχουμε αφοσιωθεί στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα που συνδυάζουν λειτουργικότητα, μοναδική αισθητική καιυψηλή αντοχή.

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες σε τεντόπανα, μηχανισμούς, αυτοματισμούςκαι εξαρτήματα τεντών επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα και άριστη εφαρμογή σε κάθε μας έργο.

  ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Κατανοούμε ότι κάθε χώρος είναι μοναδικός, γι' αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και το στυλ του κάθε πελάτη.

  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες, αναλαμβάνοντας ολοκληρωμένες εργασίες τεντών και των συστημάτων σκίασης άμεσα και υπεύθυνα.

  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ

  Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη μετά το πέρας των εργασιών μέσω υπηρεσιών καθαρισμού και επιδιόρθωσης τεντόπανων, ελέγχου μηχανισμών και εξαρτημάτων.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Ταμυνέων 101, Αλιβέρι - Εύβοιας
  2223023078
  6981172491
  LOUKAS
  Συστήματα Σκίασης Εύβοια - Τέντες & Πέργκολες Εύβοια

  Η επιχείρησή μας “LOUKAS” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στο Αλιβέρι, δραστηριοποιείται από το 1983 με συστήματα σκίασης, προσφέροντας σύγχρονες και κομψές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Εύβοια και στην Αττική.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και άρτια εξυπηρέτηση, ενώ δεν σταματά να εξελίσσεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη στο χώρο των συστημάτων σκίασης.

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
  & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  μπορούμε να κατασκευάσουμε κάθε είδους τέντα και πέργκολα για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι τέντες και πέργκολες που σας προσφέρουμε προστατεύουν από τον ήλιο και τη βροχή, ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ στο χώρο σας.

  Για τον εσωτερικό σας χώρο, προσφέρουμε ρολοκουρτίνες και στόρια που ενσωματώνουν μοντέρνο design και λειτουργικότητα. Παράλληλα, σας προσφέρουμε καλύμματα για πισίνες καθώς και μεγάλη ποικιλία από ομπρέλες για τον κήπο ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.Προκειμένου να έχετε εικόνα του τελικού αποτελέσματος, μπορούμε να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας σε σχέδια 3D.

  ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ
  ότι η σκίαση δεν είναι απλώς μια ανάγκη, αλλά και μια ευκαιρία για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υφασμα΄των και συστημάτων σκίασης που ενσωματώνουν την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την αντοχή.

  ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ
  να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προϊόντα αντοχής, ενώ ταυτόχρονα δίνουμε έμφαση στην αισθητική λεπτομέρεια. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ και προτιμήσεις.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι τόσο η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη όσο και η δημιουργία έργων που θα αντανακλούν την υψηλή ποιότητα και την μοναδική αισθητική.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την σκίαση του χώρου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Εύβοια και την Αττική.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2223023078 ή 6981172491

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Βόλου 1 - Λάρισα
  2411810765
  6932630039
  Τέντες - Συστήματα Σκίασης - Πέργκολες - Περσίδες - Στόρια - Στέγαστρα - Ειδικές Κατασκευές - Επισκευές | Δημήτρης Μπατζιανούλης Λάρισα Θεσσαλία

  Η επιχείρησή μας THE TENTA MAKER που εδρεύει στη Λάρισα, ιδρύθηκε από οικογένεια τεντοποιών που έχει ρίζες από την δεκαετία του 1970 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή, τοποθέτηση κι επισκευή παντός είδους συστημάτων σκίασης, προσφέροντας σύγχρονες, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις σε οικίες κι επαγγελματικούς χώρους, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο και διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία σχεδίων και προτάσεων.

  Λόγω της εμπειρίας, του επαγγελματισμού και της γνώσης μας για τη δουλειά, βρισκόμαστε στη προνομιούχα θέση να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις, όπου λόγω της συνεχούς έρευνας των τάσεων της αγοράς, εισάγουμε κάθε πρωτοποριακή τεχνολογία για όλη τη γκάμα των προϊόντων μας, εξασφαλίζοντας έτσι εγγυημένο και ποιοτικό αποτέλεσμα εγκατάστασης σε βάθος χρόνου.

  Συνεργαζόμαστε με τις παρακάτω εταιρείες:

  ΠΟΙΚΙΛΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ
  Τέντες - Συστήματα Σκίασης - Πέργκολες - Περσίδες - Στόρια - Στέγαστρα - Ειδικές Κατασκευές - Επισκευές | Δημήτρης Μπατζιανούλης Λάρισα Θεσσαλία

  Βρισκόμαστε στην εξαιρετικά προνομιούχα θέση να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες και το στυλ του χώρου σας, όσο μεγάλος και αν είναι, μέσα από μια μεγάλη γκάμα συστημάτων σκίασης, αυτοματισμών, υφασμάτων, σχεδίων και χρωμάτων, που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο άνετη και όμορφη.

  Στην επιχείρησή μας THE TENTA MAKER, στόχος μας είναι η πλήρης, άμεση και άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, που εξασφαλίζεται ικανοποιώντας τις εκάστοτε ανάγκες τους για εσωτερική ή εξωτερική σκίαση και τιμώντας αυτό που λέμε “με μας η σκιά γίνεται φίλος” κερδίζουμε την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη σας!

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Πρωταγόρα 74 - Ιλιον
  2105059239
  6984460426
  Βιοτεχνία Εξαρτημάτων Τεντοποιίας - Κατασκευή - Εμπορία - Φασόν - Σχεδιασμός - Παραγωγή - Πλαστικό - Μέταλλο | Ίλιον Αττικής

  Η βιοτεχνία κατασκευής και εμπορίας εξαρτημάτων τεντοποιίας ΒΙ.Ε.Τ. που βρίσκεται στο Ίλιον Αττικής, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και ιδρύθηκε το 1970 από τον Βασίλειο Ν. Αυζώτη προσφέροντας από τότε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα εξαρτημάτων τεντών στο τομέα του χονδρεμπορίου.

  Από το 2022 η επιχείρηση περνάει σταδιακά στα χέρια της επόμενης γενιάς και του Νικολάου Κ. Αυζώτη, όπου με πίστη στα χνάρια της εξέλιξης και της συνέπειας, αξιοποιεί την εμπειρία και την εύρωστη εμπορική παρουσία της στην αγορά, έτσι ώστε η ΒΙ.Ε.Τ. να συνεχίζει ν’ αποτελεί αξιόπιστο προμηθευτή για επαγγελματίες κι εμπόρους.

  Η ΒΙ.Ε.Τ. αποτελεί έναν πιστό και σταθερό σύμμαχο των επαγγελματιών αυτών που ασχολούνται με την κατασκευή, τη συντήρηση και τον εξοπλισμό τεντών, επειδή διαθέτει ένα ευρύ κατάλογο εξαρτημάτων, από τις κορυφαίες και πιο προηγμένες τεχνολογικά μάρκες, διασφαλίζοντας όσους συνεργάζονται μαζί μας στη διάθεση των καλύτερων εργαλείων για τη δημιουργία τεντών υψηλής ποιότητας.

  ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΙ.Ε.Τ. ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ;

  ΠΟΙΟΤΗΤΑΚΟΡΥΦΗΣ
  Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα
  και επιλεγμένα με προσοχή για να προσφέρουν
  υψηλή ποιότητα και αντοχή στον χρόνο.

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
  Κατανοούμε τις ανάγκες της κατασκευής των
  τεντών και παρέχουμε εξειδικευμένα προϊόντα
  που καλύπτουν κάθε απαίτηση.

  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
  Είμαστε πάντα ενήμεροι για τις τελευταίες
  τάσεις και τεχνολογίες στον κλάδο,
  προσφέροντας σύγχρονες λύσεις.

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

  Στην βιοτεχνία μας αντιμετωπίζουμε κάθε προϊόν μας με προσεκτικά, διασφαλίζοντας ότι προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα και αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.

  Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών στον κλάδοτων συστημάτων σκίασης, από μηχανικά εξαρτήματα μέχρι πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα της αυτοματοποίησης και του ψηφιακού ελέγχου.

  Εξειδικευόμαστε στη χονδρική πώληση, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές στους επαγγελματίες πελάτες που αγοράζουν μεγάλες ποσότητες εξαρτημάτων για τέντες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  άμεσα για να σας στείλουμε τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων μας.

  Επικοινωνία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Αλ. Παπάγου 19, Γιάννουλη - Λάρισα
  6977171746
  ΚΟΥΚΟΥΒΑΣ
  Συστήματα Σκίασης Λάρισα | Τέντες & Πέργκολες

  Η επιχείρησή μας “ΚΟΥΚΟΥΒΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Γιάννουλη, δραστηριοποιείται από το 2015 στα συστήματα σκίασης, παρέχοντας σύγχρονες και κομψές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Λάρισα και από όπου μας ζητηθεί, κατόπιν συνεννόησης.

  Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, όλα αυτά τα χρόνια, η επιχείρησή μας αποτελεί την ιδανική λύση για συστήματα σκίασης όπως τέντες, πέργκολες και λύσεις εσωτερικής σκίασης.

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
  & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και την επισκευή τεντών, κάθε είδους, ένω χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας μπορούμε να ανταποκριθούμε με τις ιδανικές λύσεις ακόμα και στις πιο σύνθετες περιπτώσεις.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των τεντών, σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από τεντόπανα, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, προκειμένου να επιλέξετε αυτά της αρεσκεία σας, ενώ με τους αυτοματισμούς μας μπορείτε να εξασφαλίσετε άνεση και ευκολία στην χρήση των συστημάτων μας.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την κατασκευή τεντοπέργκολας και βιοκλιματικής πέργκολας συνδυάζοντας την αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο με την υψηλή αισθητική, δημιουργώντας μοναδικούς εξωτερικούς χώρους.

  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
  είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να σχεδιάσει και να υλοποιήσεις λύσεις που συνδυάζουν υψηλή αισθητική, μοναδική λειτουργικότητα και αδιαπραγμάτευτη ανθεκτικότητα.

  ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ
  να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας τις καλύτερες λύσεις σκίασης που θα προσθέσουν αξία και άνεση στους χώρους τους, ενώ παράλληλα θα ικανοποιήσουν στο μέγιστο τις ανάγκες του.

  Εάν πάλι ψάχνετε για λύσεις εσωτερικής σκίασης, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από στόρια, περσίδες και rollers προκειμένου να επιλέξετε τα ιδανικά για τον χώρο σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Λάρισα και από όπου μας ζητηθεί, κατόπιν συνεννόησης.

  6977171746

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Κοσμίου 108 - Κομοτηνή
  2531072146
  6947566066
  Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ
  ΣΕΡΝΤΑΡ | Τέντες - Ταπετσαρίες - Συστήματα Σκίασης Κομοτηνή
  _______________

  Aπό το 1999 πουδραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στον χώρο των ταπετσαριών στην Κομοτηνή, η επιχείρησή μας "ΣΕΡΝΤΑΡ"έχει αναπτύξει μια συνεχή προσήλωση στην τελειότητα και την αισθητική. Με την εμπειρία μας, μπορούμε να μεταμορφώσουμε τα έπιπλα, τα σκάφη και τα αυτοκίνητα σας σε αριστουργήματα της τέχνης.

  Κάθε επιφάνεια που αγγίζουμε γίνεται καμβάς, όπου η φαντασία συναντά την επιδεξιότητα. Με γνώση των πιο σύγχρονων τεχνικών και χρησιμοποιώντας μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, δημιουργούμε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

  Όταν εμπιστεύεστε το σαλόνι, τα έπιπλα, το σκάφος ή το αυτοκίνητό σας στα χέρια μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα σας τα παραδώσουμε σαν καινούργια, αναδεικνύοντας την ομορφιά και τη λειτουργικότητά τους.

  Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον μαγικό κόσμο των ταπετσαριών μαζί μας. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα, με την αξιοπιστία, την ταχύτητα και την αγάπη που μας χαρακτηρίζουν.

  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ

  Εξαιρετική ποικιλία υφασμάτων περιμένει να ανακαλύψετε, καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις και ανάγκες. Επιλέξτε από μια πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων που προσφέρονται από κορυφαίες εταιρείες σε τεντόπανα και μηχανισμούς.

  Εμπνευσμένοι από τις νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιώντας εξαιρετικά υλικά, παραμένουμε σε διαρκή ενημέρωση για τις πιο πρόσφατες τάσεις στα συστήματα σκίασης. Σας παρέχουμε λύσεις που συνδυάζουν υψηλή αισθητική, ανθεκτικότητα και εξαιρετική λειτουργικότητα.

  Το μοντέρνο design και οι καινοτόμες ιδέες σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και τις αυτοματισμένες λειτουργίες των συστημάτων σκίασης μας έχουν καταστήσει προορισμό εμπιστοσύνης. Οι πελάτες μας μας επιλέγουν και μας συστήνουν, λόγω επαναστατικών ιδεών και ανταγωνιστικών τιμών.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

  μαζί μας σήμερα και αφήστε μας να σας εντυπωσιάσουμε με το αποτέλεσμα.
  Η ομάδα μας στην "ΣΕΡΝΤΑΡ"ανυπομονεί να δημιουργήσει κάτι μοναδικό για εσάς!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Αχιλλέως 11 - Λιβαδειά
  2261400183
  6985814015, 6930467785
  ΤΕΝΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥ
  Συστήματα Σκίασης Λιβαδειά Βοιωτία - Τέντες & Πέργκολες Λιβαδειά Βοιωτία

  Η επιχείρησή “ΤΕΝΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Λιβαδειά, δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης, παρέχοντας σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση της οικία ή του επαγγελματικό σας χώρο.

  Διαθέτοντας εμπειρία 20 χρόνων στα συστήματα σκίασης, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την επιχείρησή μας το 2021, με κύριο σκοπό την προσφορά ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών γύρω από τα συστήματα σκίασης.

  Με συνέπεια & επαγγελματισμό

  αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση τεντών και πέργκολας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Είτε επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια όαση σκιάς στον κήπο σας, είτε να εξοπλίσετε τη βεράντα σας με μια τέντα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα απολαμβάνετε κάθε μέρα.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείε, σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και πανιών τέντας, προκειμένου να επιλέξετε αυτά που επιθυμείτε, ανάμεσα από διάφορα στυλ, χρώματα και υφάσματα. Είτε προτιμάτε κλασικά, είτε μοντέρνα υφάσματα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ιδανική επιλογή.

  Πέρα από την πλούσια γκάμα υφασμάτων, προσφέρουμε επίσης μια ευρεία γκάμα μηχανισμών σκίασης που μπορούν να κάνουν την καθημερινή σας ζωή ευκολότερη και πιο λειτουργική. Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε μηχανισμούς χειρός ή αυτοματοποιημένα συστήματα, μπορούμε να σας παρέχουμε την κατάλληλη λύση που θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα.

  Κατανοώντας τη σημασία της σωστής σκίασης για τη δημιουργία ευχάριστων και λειτουργικών χώρων, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Βοιωτία, τους όμορους νομούς καθώς και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  ΤΗΛ:2261400183
  ΚΙΝ:6985814015, 6930467785

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ - Λαύριο
  6932214758
  6983762738
  ΤΕΝΤΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
  Τέντες - Πέργκολες - Βιοκλιματικές Πέργκολες - Κασετίνες - Ανεμοθραύστες Λαύριο Αττική

  Η επιχείρηση ΤΕΝΤΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ είναι μια εταιρεία που έχει την έδρα της στο Λαύριο, Αττικής, και διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο των συστημάτων σκίασης. Με εξειδίκευση στην παροχή σύγχρονων λύσεων σκίασης, η εταιρεία εξυπηρετεί τόσο ιδιωτικούς πελάτες όσο και επιχειρήσεις.

  Κατανοώντας τη σημασία της σκίασης για τις οικίες και τις επιχειρήσεις, η εταιρεία προσφέρει προηγμένα συστήματα που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική. Αναλαμβάνει την εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων τεντών, πέργκολας, οροφής αλουμινίου και άλλων συστημάτων σκίασης, προσαρμοζόμενων στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη.

  Σύγχρονες λύσεις σκίασης

  Οι λύσεις σκίασης που προσφέρονται από την εταιρεία είναι εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες. Με γνώμονα την αισθητική, την ποιότητα και την αντοχή, η ΤΕΝΤΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ προσφέρει επιλογές σε υλικά, σχέδια και χρώματα, επιτρέποντας στους πελάτες να διαμορφώσουν τον χώρο τους με τον πιο επαγγελματικό και εντυπωσιακό τρόπο.

  Με την επιδεξιότητα και την εμπειρία της ομάδας της, η εταιρεία ΤΕΝΤΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ αναλαμβάνει την πλήρη διαδικασία από τον σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση και τη συντήρηση των συστημάτων σκίασης. Οι πελάτες της μπορούν να εμπιστευτούν την εταιρεία για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, με έμφαση στην αισθητική, τη λειτουργικότητα και την αντοχή.

  Συνολικά, η επιχείρηση ΤΕΝΤΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για όσους αναζητούν προηγμένα συστήματα σκίασης στο Λαύριο και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

  Άμεση Εξυπηρέτηση

  Η εταιρεία ΤΕΝΤΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ παρέχει άμεσα τις υπηρεσίες της στο Λαύριο, την Αθήνα και σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για γρήγορη εξυπηρέτηση, η εταιρεία διασφαλίζει ότι οι πελάτες της σε αυτές τις περιοχές λαμβάνουν τις υπηρεσίες τους σε εύλογο χρονικό διάστημα.

  Με την εμπειρία της και τον εξειδικευμένο επαγγελματισμό της ομάδας της, η εταιρεία είναι σε θέση να παράσχει γρήγορη ανταπόκριση στις αιτήσεις των πελατών της. Είτε πρόκειται για συμβουλές, σχεδιασμό, εγκατάσταση ή συντήρηση συστημάτων σκίασης, η εταιρεία ΤΕΝΤΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ διασφαλίζει ότι οι πελάτες της θα έχουν γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε τον χώρο σας με υψηλής ποιότητας συστήματα σκίασης;

  Η εταιρεία ΤΕΝΤΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Εάν ενδιαφέρεστε για τέντες, πέργκολες, γυάλινους ανεμοθραύστες ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία σκίασης, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Πύλης 41 - Πειραιάς
  6994045455
  Τέντες Νικόλας
  Κατασκευή τέντας Πειραιάς

  λίγα λόγια για εμάς

  Η εταιρεία "Τέντες Νικόλας" είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της κατασκευήςτεντών στον Πειραιά. Με μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στην κατασκευή, την εγκατάσταση τεντών αλλά και την επισκευή τους,προσφέρουμε υψηλής ποιότητας λύσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, αισθητική και ανθεκτικότητα.

  Οι τέντες προσφέρουν στο χώρο αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο, τη βροχή και τον άνεμο, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό χώρο εστίασης, καταστήματα, αίθουσες εκδηλώσεων ή ιδιωτικές κατοικίες, δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

  Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες
  με εξειδίκευση στον τομέα των τεντών, οι οποίοι συνεργάζονται στενά με τους πελάτες μας για να αναπτύξουν την ιδανική λύση για κάθε σχεδιαστική ανάγκη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Πρωταγόρα 74 - Πετρούπολη
  2105059239
  6984460426
  PERFECTION
  Τέντες - Συστήματα Σκίασης Αττική

  Η επιχείρησή μαςPERFECTION με συστήματα σκίασης είναι οικογενειακή επιχείρηση και δραστηριοποιείται από το 1970 στην Πετρούπολη Αττικής. Για 5 δεκαετίες τώρα είμαστε εδώ για να μοιραστούμε τα χρόνια εμπειρίας μας παρέχοντας στους πελάτες μας τέντες, για εξωτερικούς και επαγγελματικούς χώρους καθώς και ειδικές κατασκευές και εξαρτήματα τεντών στην Αττική και στους γειτονικούς νομούς.

  Από το 1970 μέχρι και σήμερα στηρίζουμε τους πελάτες μας με άμεση εξυπηρέτηση παρέχοντάς τους εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και γρήγορες εγκαταστάσεις.Επιπλέον σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις ακριβείς ανάγκες σας, εξασφαλίζοντάς σας τέντες μοντέρνες, ανθεκτικές στο χρόνο και προστατευτικές από κάθε είδους καιρικές συνθήκες.

  Στόχος μας είναι:

  Να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εξασφαλίζοντας τους προστασία και ικανοποίηση.

  Να εγκαθιστούμε τέντες που ταιριάζουν αισθητικά και λειτουργικά στον χώρο του πελάτη μας καινα του δίνουμε τις κατάλληλες συμβουλές σχετικά με τη συντήρηση και τον καθαρισμό τους.

  Να παρέχουμε την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση που μπορούμε.

  Στην επιχείρηση μας PERFECTION, διαθέτουμε ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών για αυτή τη δουλειά όπως:

  Tέντες και πέργκολες διαφόρων ειδών.
  Eιδικές κατασκευές και εξαρτήματα τεντών.
  Kατασκευή σκελετών.

  Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην Πετρούπολη Αττικής ή επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλύσουμε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τις τέντες και συστήματα σκίασης που διαθέτουμε ή να επιδιορθώσουμε κάποια τυχόν βλάβη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  25 Μαρτίου 19, Λουτρά Αιδηψού - Εύβοιας
  6973567602,6972523174
  Τέντες Εύβοια
  Συστήματα Σκίασης Εύβοια

  Η επιχείρησή μας “Τέντες Εύβοια” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στα Λουτρά Αιδηψού, δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων σκίασης, προσφέροντας τέντες και κατασκευές σκίασης υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της τέντας, σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από τέντες, σε διάφορα σχέδια, χρώματα και στυλ, προκειμένου να μπορείτε να επιλέξετε τα ιδανικά για τον χώρο σας.

  ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  την μελέτη, την κατασκευή και την τοποθέτηση παντός είδους τεντών, πέργκολας, στέγαστρα καθώς και ειδικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Εύβοια, την Μύλο, την Ρόδο και την Κω κατόπιν συνεννόησης.

  Παράλληλα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ομπρέλες για τον κήπο αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο, σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση του χώρου σας.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
  που δραστηροποιούμαστε στις τέντες και στα συστήματα σκίασης, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών και εξασφαλίζουμε ότι κάθε έργο ολοκληρώνεται με ακρίβεια και επαγγελματισμό.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι να προσφέρουμε ευέλικτες και καινοτόμες λύσεις σκίασης που εναρμονίζονται με τις ανάγκες και το στυλ κάθε πελάτη.

  ΤΗΛ: 6973567602
  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε κατασκευή σκίασης και αν επιθυμείτε για τον χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε όλη την Εύβοια, την Μύλο, την Ρόδο και την Κω, κατόπιν συνεννόησης.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Μαυρομιχάλη 3 - Βασιλικό Εύβοιας - Εύβοιας
  6944391186
  Τέντες Άρης Ματσουκάς
  Τέντες Παντός Τύπου Βασιλικό Εύβοιας

  Ο Ματσουκάς Άρης προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον τομέα των τεντών. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν επιδιορθώσεις τεντών, πέργκολες, στόρια, ζελατίνες, επαγγελματικές ομπρέλες, κατασκευή τεντών, επισκευή τεντών, τοποθέτηση τεντών, τηλεχειριζόμενες τέντες και ειδικές κατασκευές τεντών. Διαθέτει την εξειδίκευση και την εμπειρία για να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη και απαιτητική πρόκληση στον τομέα αυτό.

  Επιδιώκει να προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, αισθητική και αντοχή στον χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει αξιόπιστη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό. Αναγνωρίζει τη σημασία της ικανοποίησης των πελατών και προσπαθεί να δημιουργήσει μακροπρόθεσμες σχέσεις βασισμένες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και επαγγελματική σχέση.

  Με Επαγγελματισμό & Αξιοπιστία

  Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά της επιχείρησης του ΜατσουκάΆρη είναι η ανταγωνιστική του πολιτική τιμών. Κατανοώντας τη σημασία της οικονομίας για τους πελάτες του,προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Αυτό του επιτρέπει να παραμένει αξιόπιστος και να έχει μια ικανοποιημένη και ανεβασμένη πελατεία.

  Συνοψίζοντας, ο Ματσουκάς Άρης και η επιχείρησή του στο Βασιλικό Εύβοιας είναι ένας αξιόπιστος εταίρος για την εγκατάσταση και την επιδιόρθωση τεντών. Με την τεχνογνωσία του και την προσήλωσή του στην ποιότητα, προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική. Επιπλέον, η ανταγωνιστική του πολιτική τιμών τον καθιστά μια επιλογή που αξίζει να ληφθεί υπόψη για οποιονδήποτε αναζητά υπηρεσίες εγκατάστασης και επιδιόρθωσης τεντών.

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  Ο στόχος της επιχείρησης μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εγκατάστασης και επιδιόρθωσης τεντών σε ανταγωνιστικές τιμές. Από την επισκευή μικρών ζημιών έως την κατασκευή προσαρμοσμένων τεντών για επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους,αναζητώνταςτην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  armatsoukas@yahoo.gr

  6944391186

  Μαυρομιχάλη 3 - Βασιλικό Εύβοιας

  Toggle
προηγούμενη 1 από 17 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ