noscript image for google
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 | 07:59 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ
  ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - Διδυμότειχο
  2553020219
  6942600629
  O κ.Χρήστος Λιακίδης έχει βιοτεχνία μαρμάρων-γρανιτών. Η βιοτεχνία διαθέτει όλα τα είδη μαρμάρων για όλων των ειδών τις κατασκευές.

  Αναλαμβάνουμε κατασκευή τζακιών και επιπλέον εμπορευόμαστε είδη υγιεινής και είδη κήπου. Για την άμεση εξυπηρέτησή σας απευθυνθείτε στα παραπάνω αναγράφόμενα τηλέφωνα και θα εξυπηρετηθείτε από τον κ.Χρήστο Λιακίδη ή την κυρία Αναστασία Λιακίδου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΜΟΛΑΟΙ - Λακωνίας
  2732023557
  6974605176
  Η Εταιρία ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της μελέτης και κατασκευής τζακιών, μπάρμπεκιου και φούρνων. Με εκτίμηση στις ανάγκες σας, επενδύουμε στην τεχνογωσία μας και το αποτέλεσμα εγγυάται εντυπωσιακή εμφάνιση, αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

  Η εταιρία μας έχει έδρα τους Μολάους Λακωνίας και έχει δημιουργηθεί με μεράκι και έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες. Τα προϊόντα τις εταιρίας μας διακρίνονται για την αντοχή τους & την ακρίβεια των διαστάσεών τους. Παράγονται απο ελαφρόπετρα,τσιμέντο υψηλής αντοχής και συνθετικό ανόργανο οξείδιο του σιδήρου. Τέλος πριν συσκευαστούν ελέγχονται σχολαστικά από τον υπεύθυνο παραγωγής.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  οδός ΒΟΛΟΥ 1 - Λάρισα
  2410282252,2410282433
  +30 6932465770
  Η Optima ιδρύθηκε το 1989 με στόχο να προμηθεύει την Ελληνική αγορά στον κατασκευαστικό τομέα και την Βιομηχανία με τα άριστα - optima - υλικά ποιότητας & προηγμένης τεχνολογίας, στην Δόμηση καθώς και την θέρμανση με Α.Π.Ε. & Βιομάζα, πάντοτε στις καλύτερες δυνατές τιμές για την ποιότητα των προϊόντων και της τεχνογνωσίας που προσφέρει.

  Optima CONSTRUCTION MATERIALS
  Η Optima απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και πιο συγκεκριμένα από μηχανικούς με διεθνείς μεταπτυχιακές σπουδές, εξάσκηση, έρευνα και εμπειρία. Υποστηρίζοντας τον στόχο της Optima, συνεργαζόμαστε στον χώρο των Δομικών Υλικών Υψηλής Τεχνολογίας με τις περισσότερες καταξιωμένες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες κατασκευής Δομικών υλικών (ACO, ANRIN, BASF, BAUDER, BLANKE, BRILLUX, BUCHTAL, CERESIT, DURAL, DUNLOPLAN, FLOOR GRES, HENKEL, KERAKOLL, MACBETON, MACON, MARIS Polymers, NEOTEX, RENOVAT, SCHLUTTER, SIKA κ.ά.)ενώ υποβάλλουμε όλα τα προϊόντα των στις αυστηρότερες συγκρίσεις & τεστ ποιότητας, απόδοσης και τιμής, στους ακόλουθους τομείς της αγοράς:
  1. Υγρομονώσεις - Μονωτικά & Στεγανωτικά Υλικά
  2. Eξωτερική Θερμομόνωση Κελύφους Κτιρίων - VWS System
  3. Βιοενεργειακοί Ταρατσόκηποι - Bauder Plant E System
  4. Πλακίδια Υψηλής Αντοχής - Κόλλες & Αρμοί - Προφίλ αρμών
  5. Ειδικά & Οξύμαχα Δάπεδα - Κανάλια Απορροής
  6. Εποξειδικά Δάπεδα & Δομικές Ενισχύσεις - Ανθρακονήματα
  7. Στεγανωτικά Οικολογικά Χρώματα & Βερνίκια
  8. Πισίνες - Δεξαμενές & Αγωγοί Λυμμάτων
  9. Προστασία Κτιρίων από ΗλεκροΜαγνητική Ακτινοβολία
  10.Ποιοτικές Εργολαβίες με Ίδια Υλικά

  Optima BIOENERGY
  Είναι γνωστό ότι σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 η ανάγκη για απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, οδήγησε στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας (Α.Π.Ε.). Η Βιομάζα κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις Α.Π.Ε. στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ποσοστό πάνω του 50 % και είναι ένα καύσιμο προϊόν (Στερεά Βιοκαύσιμα) που κάθε χώρα μπορεί να παράγει επί τόπου μόνη της.
  Η τεράστια εξοικονόμηση που μπορούν να προσφέρουν τα ΣΤΕΡΕΑ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ, οδήγησαν στην εξέλιξη αυτοματοποιημένων καυστήρων Στερεάς Βιομάζας με ελεγχόμενη αυτόματη τροφοδοσία καυσίμου σε μέγεθος μικρού κουφέτου (pellet)& αέρα καύσης που χρησιμοποιούνται σε Θερμάστρες Αέρος, Ενεργειακά Τζάκια pellet, Εσωτερικούς Θερμολέβητες, Compact Θερμολέβητες Λεβητοστασίου, αλλά και ως αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου για την Βιοτεχνία, Αρτοποιία, Θερμοκήπια, Βιομηχανία κ.λ.π.
  Ως μηχανικοί με πολυετή πείρα στην Οικοδομή και στην Μεταφορά Θερμότητας, επιλέξαμε τα προϊόντα της Ιταλικής Εταιρείας PASIAN για Θέρμανση με PELLETS & ΒΙΟΜΑΖΑ, σαν Γενικoί Εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα, με τον διακριτικό τίτλο PASIAN HELLAS by Optima.
  H Pasian είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή καυστήρων, εξειδικευμένη στην κατασκευή θερμογεννητριών που λειτουργούν με Wood Pellet & Στερεά Βιοκαύσιμα και παρουσιάζει μια γκάμα που αριθμεί πάνω από 30 μοντέλα.
  Τα προϊόντα της, μοναδικά στο είδος τους, ως πολυκαυστήρες δεν καίνε μόνον το βιομηχανοποιημένο wood pellet, αλλά και άλλα στερεά βιοκαύσιμα & υπολείμματα αγροτικών προϊόντων που είναι δυνατόν να τροφοδοτούνται αυτόματα με ειδικούς κοχλίες: όπως ανάμεικτο καλαμπόκι, τσόφλια ξηρών καρπών, τρίμματα πυρήνων φρούτων και ελιάς, agri-pellets κ.λ.π.
  Το γεγονός ότι οι Pasians μπορούν να λειτουργήσουν με τόσο ετερογενή υλικά, μας παρέχει την σιγουριά ότι θα λειτουργούν και με διαφορετικής ποιότητας pellets (το πλέον βιομηχανοποιημένο προς το παρόν στερεό βιοκαύσιμο για αυτοματοποιημένη θέρμανση) που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

  Μετά τιμής για την Optima - Stefanakis C. Bros Co.

  Γιώργος Κ. Στεφανάκης,
  M.Sc. Μηχανολόγος Μηχανικός, OSU /USA
  &
  Αντώνης Κ. Στεφανάκης,
  Διπλ. Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
  Μ.Sc. Chem. Engng. & B.A., OSU & Stanford U./USA
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 22 - Γλυφάδα
  2109638686
  Η εταιρία ΒΙΕΤ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1980. Στο επίκεντρο της εμπορικής της δραστηριότητας από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται το τζάκι.
  Η ΒΙΕΤ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων και πιο γνωστών στο ευρύ κοινό οίκων ενεργειακών τζακιών στην Ευρώπη (Deville, EdilKamin, Italiana Camini, Rene Brisach).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Αθήνα - Αττική
  6948383556
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Λεωφόρος Πατρών 92, Κεραμιδάκι - Κόρινθος
  6955917991
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΣΙΑΚΩΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,ΕΜΠΟΡΙΟ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, ΤΖΑΚΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΖΑΚΙΩΝ
  ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  BARBEQUE, ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ, ΦΟΥΡΝΟΙ, ΦΟΥΡΝΑΚΙΑ
  ΤΖΑΚΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑ

  Η εταιρεία ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΣΙΑΚΩΤΟΣ ιδρύθηκε το 1990 και δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεργειακών τζακιών και ειδών θέρμανσης.
  Εδρεύει στην ΚΟΡΙΝΘΟ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ.

  Η εταιρεία μας με πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της θέρμανσης, πολύ γρήγορα αναπτύσσει σημαντική εισαγωγική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα σήμερα να κατέχει μια σημαντική θέση στην αγορά με διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη.

  Διαθέτουμε ειδικευμένους τεχνίτες που διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία για εγκατάσταση ενεργειακών τζακιών και συσκευών καύσης αλλά και για την διακόσμηση τζακιών με υλικά πάσης φύσεως όπως πέτρα, μάρμαρο, γρανίτη κ.λ.π. σε σχέδια και στυλ, του δικού σας γούστου.
  Εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και με συνεχή καθοδήγηση από τον σχεδιασμό έως την κατασκευή.

  Μοιραζόμαστε ιδέες και επιτυχίες με τον πελάτη μας και απολαμβάνουμε μαζί το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

  ΣΙΑΚΩΤΟΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Εμπόριο, Κατασκευή, Τοποθέτηση- Συντήρηση Τζακιών
  Διακόσμηση Τζακιών (Κλασσικά, Νεοκλασσικά, Μινιμαλιστικά Τζάκια)
  Μετατροπή τζακιού

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Σιακωτός Παναγιώτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Φιλικής Εταιρείας 76, Αμφιάλη - Κερατσίνι
  6947564555
  ανακαινισεις κτιριων κερατσινι αττικης - αττικη- πανελλαδικα
  κατασκευες κτιριων κερατσινι αττικης - αττικη- πανελλαδικα
  γενικες ανακαινισεις κερατσινι αττικης - αττικη- πανελλαδικα
  επισκευες κτιριων κερατσινι αττικης - αττικη- πανελλαδικα
  ελαιοχρωματισμοι κερατσινι αττικης - αττικη- πανελλαδικα
  μεταλλικες κατασκευες κερατσινι αττικης - αττικη- πανελλαδικα
  γυψοσανιδες κερατσινι αττικης - αττικη- πανελλαδικα

  Με πολυετή εμπειρία στιςοικοδομικές εργασίεςπαρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες σε ότι αφορά την οικοδομή σε όλη την Αττικήκαι Πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης.

  Αναλαμβάνουμε τηνκατασκευή της κατοικίαςσας ή τουεπαγγελματικού σας χώρουαπό τα μπετά μέχρι την παράδοση τουκλειδιού στο χέρι.

  Δημιουργούμε κτίρια σύμφωνα με όλες τις νέες προδιαγραφές τόσο στηνεξοικονόμηση ενέργειαςαλλά καιστην χρήση σύγχρονων υλικών που εγγυούνταιαντοχήκαιασφάλεια.

  Ταεξειδικευμένα συνεργείαμας εγγυούνται το άριστο αποτέλεσμα σε όλες τις επιμέρους εργασίες και τηνσυνέπεια στο χρόνο παράδοσης .

  Ηπολυτεχνικήμας εταιρεία με την πολυετή εμπειρία της θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια σε όλες τιςεργασίες που πρέπει να γίνουν για να απολαμβάνετε τον χώρο σας μιά ζωή.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμόαναλαμβάνουμε:
  - την κατασκευή κτιρίων
  - την ανακαίνιση κτιρίων
  - υδραυλικές εργασίες
  - ηλεκτρολογικές εργασίες
  - γύψινες κατασκευές
  - ελαιοχρωματισμοί κτιρίων
  - μονώσεις κτιρίων
  - θερμοπροσόψεις κτιρίων
  - μεταλλικές κατασκευές
  - τοποθέτηση μαρμάρων
  - τοποθέτηση πλακιδίων
  - πατώματα laminate
  - πάνελ
  - κατασκευή - επένδυση τζακιών
  - κεραμοσκεπές

  Με εκτίμηση

  Σωτήρης Ρίζος

  Rizos Constructions
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Τέρμα Ξυλούρη 1 - Λυκόβρυση
  6980216630
  ΒΟΥΛΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ – ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΠΛΑΚΑΣ ΠΛΑΚΑΔΕΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ- ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ- ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΖΑΚΙΑ ΧΤΙΣΤΑ- ΤΖΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Τα πάντα για τις Ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας!!!!!!!!!

  Ο εργολάβος ανακαινίσεων ΒΟΥΛΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ εδρεύει στην Λυκόβρυση Αττικής και δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων με εξιδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς τις γυψοσανίδες και στις τοποθετήσεις πλακιδίων, καθώς επίσης και στις θερμοπροσόψεις και θερμομονώσεις για επαγγελματικούς χώρους κατοικίες, Ξενοδοχεία , διαμερίσματα, πολυκατοικίες. Το έμπειρο συνεργείο μας που αποτελείται από Ελληνες (σοβατζήδες, κτίστες, ελαιχρωματιστές, γυψαδόρους, πλακάδες) αναλαμβάνει να ανακαινίσει και να μεταμορφώσει το σπίτι σας !

  Η πολυετής εμπειρία η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός μας είναι τα ατού της επιχείρισής μας και μας κατατάσσουν από τα καλύτερα συνεργεία ανακαινίσεων σε όλα τα Βόρεια Προάστια.

  Εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.
  Δίνουμε τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις, που καλύπτουν επιτυχώς ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:
  Γενικές ανακαινίσεις σε κάθε χώρο ιδιωτικό η επαγγελματικό
  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου
  Μερεμέτια
  Επιχρίσματα (σοβάδες)
  Κτισίματα
  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα και αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
  Βαψίματα –φρεσκαρίσματα με συνδυσμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για τον δικό σας χώρο η οικοδομή.
  Τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)
  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό ( σκαλωσιές) για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων με μεγάλα υψη ( πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα
  Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια
  Καθαρή και προσεγμένη δουλειά με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα
  Θερμοπροσόψεις και θερμομονώσεις Η εξωτερική θερμομόνωση αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας και συγχρόνως και την πιο σωστή λύση για κτίρια μη θερμομονωμένα ή μονωμένα,με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την ενεργειακή αναβάθμιση,την αισθητική των οικοδομών αλλά και οικονομία στα καύσιμα εχουμε ένα κτίριο η σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι
  Υγρομονώσεις
  Στεγανοποίηση ταράτσας
  Αδιαβροχοποίηση προσόψεων
  Γυψοσανίδες ψευδοροφές συστήματα ξηράς δόμησης και τσιμεντοσανίδες

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευές με γυψοσανίδες και ψευδοροφές, για την πλήρη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του καταστήματός σας ή του σπιτιού σας.
  Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.
  Κατασκευές με γυψοσανίδες
  Διάφορες κατασκευές γύψινες διακοσμήσεις κορνίζες, ροζέτες
  Τζάκια επενδύσεις τζακιών

  Κτίσιμο Τζακιών και κατασκευές παραδοσιακών τζακιών με τεχνογνωσία χρόνων ώστε το τζάκι να αποτελεί κύριο θερμαντικό στον χώρο σας
  ψευδοροφές χωρίσματα είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας.
  Θα βρείτε ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας, την επιλογή υλικών και προτάσεις σχεδιασμού, τη διακόσμηση δωματίων, και τη γενική διαμόρφωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
  Ειτε πρόκειται για ιδιωτικούς χώρους ειτε για επαγγελματικούς σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο.
  Κατασκευή ψευδοροφής με γυψοσανίδα
  κατασκευαστικές λεπτομέρειες κρυφού φωτισμού απο γυψοσανίδα
  Χωρίσματα γυψοσανίδας- διαχωριστικά
  Με την κατασκευή χωρισμάτων από γυψοσανίδα εχουμε πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με το κόστος και τις τεχνικές προδιαγραφές.
  Ανάλογα με τις κατασκευαστικές και τεχνικές απαιτήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονή,διπλή ή τριπλή στρώση γυψοσανίδων όπως επίσης μπορεί να επιλεγεί και το κατάλληλο μονωτικό υλικό (πετροβάμβακας ή υαλοβάμβακας).

  Οι γύψινες κατασκευές μας, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις για ολους τους χώρους

  Το έμπειρο σχεδιαστικό τμήμα και το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, θα υλοποιήσουν, σε συνεργασία με τον πελάτη, την ιδανική λύση διακόσμησηςπου αρμόζει στον δικό σας χώρο.

  Τοποθετήσεις πλακιδίων

  Τοποθετούμε πλακάκια σε κουζίνες δάπεδα μπάνια

  Σκάλες, αντικαθιστούμε τα παλαιά πλακάκια με καινούργια

  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίνομαι την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην Λυκόβρυση, Κηφισιά, Μαρούσι, Εκάλη, Χολαργό,Χαλάνδρι, Παπάγου, Νέα Ιωνία στην Πεντέλη και σε όλα τα Βόρεια Προάστια, και σεολη την Αθήνα.

  Καλέστε μας και θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις οικοδομικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν.

  Να εισθαι σίγουροι ότι οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.!

  Το πλήθος των οικοδομικών εργολαβιών και ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας

  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

  Με εκτίμηση
  ΒΟΥΛΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  Ο εργολάβος ανακαινίσεων στην Λυκόβρυση και στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας

  Ωρες επικοινωνίας
  Καθημερινά από τις 8 το πρωι μεχρι τις 10 το βραδυ και στις αργιες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Καρπάθου 12, Άγιος Δημήτριος - Πετρούπολη
  6932805373
  ανακατασκευες κτιριων αττικη - πανελλαδικα - επισκευες κτιριων αττικη - πανελλαδικα
  ενισχυσεις κτιριων αττικη - πανελλαδικα - γκαναιτ (gunite) αττικη -πανελλαδικα
  ανακανισεις σπιτιων αττικη - αθηνα - ανακαινισεις καταστηματων αττικη- αθηνα
  ανακαινισεις κτιριων αττικη - πανελλαδικα - κατασκευες κτιριων αττικη -πανελλαδικα

  Η κατασκευαστική εταιρεία " Δασκάλης Γιάννης" με έδρα την Πετρούπολη Αττικής,διαθέτει πλήρωςεξειδικευμένα συνεργεία για παντός τύπου ανακαινίσεις κτιρίων στην Αττικήαλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Με πολυετή εμπειρία και με σύγχρονα μηχανήματα αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας,του γραφείου σας και οποιουδήποτε επαγγελματικού κτιρίου που χρήζει πλήρης ανακατασκευή .

  Μελετούμε με ιδιαίτερη προσοχή τον χώρο σας και σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες για παντόςτύπου οικοδομικές εργασίες ,που απαιτούνται για την σωστή διαμόρφωση του χώρου σας απόλειτουργικήςπλευράς αλλά καιεικαστικής.

  Στοχεύουμε πάντα στο άριστο αποτέλεσμα γι΄αυτό και συνεχώς ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες τεχνικέςκαι τις εφαρμογές τους και επιλέγοντας μόνο τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

  Επισκευάζουμε κτίρια και τα ενισχύουμε με τσιμεντοενέσεις για να μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως το ακίνητόσας με απόλυτη ασφάλεια.

  Με την χρήση αδιατάρακτης κοπής επεμβαίνουμε με χειρουργικές κινήσεις μόνο στα σημεία ενδιαφέροντος καιχωρίς δονήσεις και σκόνη διαμορφώνουμε τον χώρο σας.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:

  ανακαινίσεις

  αναπαλαιώσεις

  ανακατασκευή κτιρίων

  επισκευές - ενισχύσεις κτιρίων

  Σοβατίσματα -χτισίματα - μερεμέτια

  γυψοσανίδες - ψευδοροφές

  ελαιοχρωματισμοί

  μονώσεις - στεγανοποιήσεις

  θερμοπροσόψεις

  αδιατάρακτη κοπή

  εκτοξευμένο σκυρόδεμα γκανάιτ _GUNITE_

  επένδυση με πέτρα

  μεταλλικές κατασκευές

  τσιμεντοενέσεις

  ρητίνες

  ενεργειακά τζάκια

  διαμόρφωση εσωτερικού - εξωτερικού χώρου

  εκσκαφές

  αντιστηρίξεις

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική και Πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης.

  Με εκτίμηση

  Γιάννης Δασκάλης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κιμμέρια - Ξάνθης
  2541078856
  6936897717, 6940202737 (CU)
  ΣΟΦΤΑ ΑΤΝΑΝ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΤΖΑΚΙΑ – ΣΟΜΠΕΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΞΥΛΟΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΟΥΠΩΜΑΤΑ ΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΜΠΕΤΑ ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΠΛΑΚΑΔΕΣ- ΜΑΡΜΑΡΑΔΕΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΣ - ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ - ΣΚΕΠΕΣ - ΣΤΕΓΕΣ - ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ

  Κατασκευές - γενικές ανακαινίσεις - οικοδομικές εργολαβίες στην Ξάνθη και σε ολη την Ελλάδα !

  Τα πάντα για την οικοδομή !

  Ο εργολάβος οικοδομών ΣΟΦΤΑ ΑΤΝΑΝ που διατηρεί την έδρα του στην Ξάνθη , προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών οικοδομικών εργασιών. Από τη μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση σπιτιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων, μέχρι και απλές κατασκευές - μερεμέτια.
  Αλλά στο κατάστημά μας που βρίσκεται στα Κιμμέρια της Ξάνθης θα βρείτε και οικοδομικά υλικά, τούβλα, κεραμίδια, τσιμέντα, σιδηρικά, ξυλεία, και τζάκια
  Σόμπες ειδη υγιεινής, χρώματα, υδραυλικά ειδη.
  Για τις οικοδομικές εργασίες που εκτελούμε ειμαστε βασισμένοι στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους κτίστες, σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, γυψαδόρους, πλακάδες, πετράδες, σκεπατζήδες που μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία, συνέπεια και αμεση εξυπηρέτιση ακόμα και τις πιο δύσκολες οικοδομικές εργασίες,
  Και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας από οπου μας ζητηθεί στην Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Καβάλα, Θάσο, Χαλκιδική, Κατερίνη, Σέρρες, Κιλκίς, Λάρισα,Τρίκαλα και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις.
  Σε όλες τις εργολαβίες ανακαινίσεων που αναλαμβάνομαι χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, ανθεκτικά και επώνυμα για ένα αποτέλεσμα χωρίς μελλοντικά προβλήματα.
  και έχοντας πολυετή δυναμική παρουσία στον χώρο των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων, εγγυόμαστε άψογο αποτέλεσμα σε ό,τι αναλαμβάνουμε.

  Οι υπηρεσιες μας:
  Ανοιγμα θεμελίων
  Ξυλότυπος κατασκευή (καλουπώματα)
  Μπετά
  Κτισίματα
  Σοβατίσματα
  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, βαψίματα κατοικιών, κτιρίων τεχνοτροπίες για την διακόσμηση τοίχων
  Τοποθετήσεις πλακιδίων - πλακάκια - μάρμαρα
  Ανακαινίσεις μπάνιων, κουζίνας
  Επενδύσεις πέτρας - πλακοστρώσεις
  Γυψοσανίδες - ψευδοροφές - χωρίσματα (ανακαινίσεις κατοικιών, καταστημάτων, ξενοδοχείων, κτιρίων, πολυκατοικιών)
  Μονώσεις - θερμοπροσόψεις μονώσεις ταρατσών στεγανοποιήσεις υπογείων
  Κεραμοσκεπές παντός τύπου ανάλογα με το υφος της οικοδομής με κεραμίδια των επιθυμιών σας για υψηλή αισθητική και αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίνουμε την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αποτέλεσμα και για να βρείτε το κατάλληλο συνεργείο.
  Σε εμάς θα βρείτε
  Σωστή επιλογή υλικών
  Άψογη αισθητική
  Ποιότητα εργασίας
  Τεχνική υποστήριξη μετά το πέρας των εργασιών
  Ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις τιμές ανταγωνιστικές
  Πρωτότυπες διακοσμητικές ιδέες
  Διαχρονικότητα στις κατασκευές μας
  Συνέπεια στον προαναφερθέντα χρόνο παράδοσης

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα

  Με εκτίμηση

  ΣΟΦΤΑ ΑΤΝΑΝ
  Ο εργολάβος οικοδομών και γενικών ανακαινίσεων της Ξάνθης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Θησέως 9 - Νέα Ερυθραία
  2106208762
  6948245366
  Η εταιρεία Κ. Καυγαλάκης εδρεύει στη Νέα Ερυθραία και δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση παραδοσιακών τζακιών. Είναι μία παραδοσιακή, οικογενειακή επιχείρηση, η οποία διαρκώς εξελίσσεται και συμπληρώνει 59 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης λειτουργίας στο χώρο της θέρμανσης.

  Η εταιρεία παρέχει δωρεάν μελέτη του χώρου σας από εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο σας ενημερώνει σχετικά με τα υλικά κατασκευής (π.χ. χρήση ολόκληρων πυρότουβλων με στόχο την μέγιστη απόδοση), τις εναλλακτικές λύσεις και τεχνολογίες και τη λειτουργικότητά τους.

  Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας μας εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών της, καθώς επίσης και το αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι σύμφωνο με τις τεχνικές προδιαγραφές, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη.
  Τέλος, το ειδικό συνεργείο μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό και την επιδιόρθωση του τζακιού σας, επαναφέροντας ξανά την αρχική του δύναμη και λειτουργία. Στην Κ. Καυγαλάκης εξειδικευόμαστε στον τομέα των επενδύσεων για τζάκια τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους, δίνοντας μία νέα αισθητική στο χώρο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 133 - Παλαιό Φάληρο
  2109851646
  6977902021
  ενεργειακα τζακια νοτια προαστια αττικης, παλαιο φαληρο
  μετατροπη παραδοσιακου τζακιου σε ενεργειακο αττικη
  παραδοσιακα χτιστα τζακια αττικη, νοτια προαστια, παλαιο φαληρο
  εμποριο μαρμαρων - γρανιτων αττικη, νοτια προαστια, παλαιο φαληρο
  τοποθετησεις μαρμαρων & γρανιτων νοτια προαστια, παλαιο φαληρο, αττικη
  τριψιμο γυαλισμα μαρμαρου νοτια προαστια, παλαιο φαληρο, αττικη

  Η επιχείρησή μας ''ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ - ΚΟΤΡΩΤΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ'', με έδρα της στο Παλαιό Φάληρο Αττικής, δραστηριοποιείται από το 1988 και εξειδικεύεται σε ότι αφορά το τζάκι και τα μάρμαρα.

  Έχουμε επιλέξει και συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δείτε και να διαλέξετε τζάκια υψηλής αισθητικής και κορυφαίας απόδοσης, καθώς και μάρμαρα εξαιρετικής ποιότητας.

  ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ ΤΖΑΚΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ.

  Με εξειδικευμένο συνεργείο, στην υπεύθυνη τοποθέτηση των αερόθερμων εστιών με αεραγωγούς σε όλο το σπίτι και την σύνδεση των εστιών καλοριφέρ, καθώς και την μετατροπή του παλιού σας τζακιού σε ενεργειακό.

  Η τεχνική μας εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα.

  Επίσης αναλαμβάνουμε καθαρισμούς καμινάδων, τοποθετήσεις και ειδικές κατασκευές.

  Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής και κατόπιν συνεννόησης όλη την Ελλάδα.

  Υπηρεσίες:

  Κατασκευές ενεργειακών τζακιών

  Τζάκια χτιστά - παραδοσιακά

  Μετατροπές τζακιών από παραδοσιακά σε ενεργειακά

  Τζάκια ενεργειακά υδραυλικά νερού

  Καθαρισμοί τζακιών – καμινάδων

  Κατασκευή κεραμοσκεπών

  Τοποθέτηση μαρμάρων και γρανιτών

  Τρίψιμο & γυάλισμα μάρμαρου & γρανίτη

  Επενδύσεις –τοίχων με μάρμαρο - γρανίτη

  Πάγκοι κουζίνας

  Προϊόντα:

  Εμπόριο μαρμάρων και γρανιτών

  Ανοξείδωτες καμινάδες για τζάκια, πετρέλαιο και φυσικό αέριο

  Καπέλα για τζάκια και για σόμπες πέλλετ και φυσικού αερίου

  Σόμπες ξύλου και pellet

  Είμαστε πάντα κοντά σας και με ιδιαίτερη χαρά σας βοηθάμε να κάνετε την σωστή επιλογή του τζακιού σας.

  Σας περιμένουμε και στο κατάστημά μας, να δείτε τα προϊόντα μας απο κοντά.

  Με εκτίμηση: Κοτρώτσης Στέφανος.

  energeiaka tzakia attiki - tzakia attiki - tzakia notia proastia - paradosiaka tzakia attiki - keramoskepes attiki, notia proastia, kaminades attiki, notia proastia,kapela sompes attiki, notia proastia, metatropi tzakiou se energiako attiki, notia proastia, apo paradosiako tzaki metatropi se energeiako attiki, notia proastia, kataskevi tzakioy attiki, notia proastia, xtisto tzaki attiki, notia proastia,paradosiako tzaki attiki, notia proastia
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΑΡΩΝΙ - Χανίων
  6944516319
  Αντικείμενο μας όλες οι εφαρμογές σχετικά με τα υδραυλικά, την ενέργεια, το εμπόριο κ την εγκατάσταση τούς. Το μεγάλο εύρος αυτών (ύδρευση, αποχέτεύση, πισίνες, αέρια, Θέρμανση) σε συνδυασμό με την συνεχή αναζήτηση και εμπλουτισμό των γνώσεων μας μέσα από την συμμετοχή μας σε εκπαιδευτικά σεμινάρια καινοτόμων εγκαταστάσεων και υλικών νέας τεχνολογίας , μας καταστεί πιο ανταγωνιστικούς στον κλάδο μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  ΠΑΡΟΣ - Πάρος
  2284091891
  6944363600
  μαρμαρας παρος - τοποθετησεις μαρμαρων - γρανιτων παρος

  μαρμαρα & γρανιτες παρος
  επεξεργασια μαρμαρων - γρανιτων παρος
  γυαλισμα μαρμαρου και γρανιτη παρος
  επενδυσεις τζακιων με μαρμαρο - γρανιτη παρος
  ειδικες κατασκευες μαρμαρων παρος
  παγκοι κουζινας - σκαλες - μπανια παρος

  Σπανός Σαράντος: Είμαι τεχνίτης μαρμαράς, στην Πάρο και αναλαμβάνω από την πιο απλή τοποθέτηση μάρμαρου και γρανίτη σε δάπεδα και τοίχους, ως τις πιο ιδιαίτερα δύσκολες εγκαταστάσεις δαπέδων, δημιουργώντας για εσάς, πρωτότυπες συνθέσεις από μάρμαρα, γρανίτες και τεχνομάρμαρα.

  Με τεχνογνωσία και εμπειρία χρόνων στον χώρο των μαρμάρων και διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό εργαλείων κοπής και επεξεργασίας, ανταποκρίνομαι σε όποια εργασία μου ζητηθεί σε μάρμαρο ή γρανίτη, με ποιότητα και επαγγελματική συνέπεια, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται στο μέλλον προβλήματα από κακοτεχνίες και οι πελάτες μου να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.

  Εργασίες σε μάρμαρο και γρανίτη:

  - Κοπή, επεξεργασία, τοποθέτηση, τρίψιμο, γυάλισμα.
  - Τοποθετήσεις μαρμάρων
  - Κρυσταλλοποιήσεις μαρμάρων
  - Ορθομαρμαρώσεις
  - Τριψίματα, λουστρά διαρκείας
  - Επενδύσεις σε τζάκια, σκάλες, πάγκους κουζίνας, κ.α.
  - Γυάλισμα σε μάρμαρα, γρανίτες, μπαλκόνια, σκαλοπάτια, πατώματα.
  - Μαρμάρινες διακοσμητικές κολώνες
  - Ανακαινίσεις σε κουζίνες και μπάνια
  - Ειδικές κατασκευές με μάρμαρο και γρανίτη
  - Κατασκευή μνημείων και τάφων

  Διαθέτω μεγάλη ποικιλία λευκών και χρωματιστών μαρμάρων και γρανιτών σε διάφορες διαστάσεις, για να εξυπηρετώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μου, σε πολύ οικονομικές τιμές.

  Με εκτίμηση: Σπανός Σαράντος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  Κερασόβου 112 - Πετρούπολη
  2130270025
  6937064586
  ΜΑΡΜΑΡΑ ΝΙΚΟΣ
  Εμπόριο & Τοποθέτηση Μαρμάρων Πετρούπολη Αττική

  Η επιχείρησή μας “Μάρμαρα Νίκος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Πετρούπολη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο, την επεξεργασία και την τοποθέτηση μαρμάρων και γρανιτών καθώς και με την τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

  Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες - μαρμαράδες καθώς και σύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες είναι εφοδιασμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα μάρμαρα και τα πλακάκια.

  ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  την επεξεργασία και τοποθέτηση μαρμάρων και γρανίτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, περίτεχνες κατασκευές από μάρμαρο, κατασκευές μνημείων και τοποθέτηση μνημειακών αξεσουάρ, εργασίες λούστρα, τρίψιμο μαρμάρων χωρίς σκόνες και ζημιές, τοποθετήσεις πλακιδίων σε κουζίνες, μπάνια, πατώματα και τοίχους.

  Στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από διάφορα είδη μαρμάρων και γρανιτών ώστε να επιλέξετε το ιδανικό προϊόν που θα ταιριάζει και θα αναδείξει τον χώρο σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όποια εργασία μας ζητηθεί, σε μάρμαρο και γρανίτη, με ποιότητα και συνέπεια έτσι ώστε να μην δημιουργούνται στο μέλλον προβλήματα από κακοτεχνίες. Προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.

  Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο του εμπορίου και επεξεργασίας μαρμάρων, η ποιότητα εργασίας, η καλή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και οι ανταγωνιστικές μας τιμές, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας, μας προτιμούν μας προτείνουν και διατηρούν τη συνεργασία τους μαζί μας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και εμείς θα έρθουμε δωρεάν στο χώρο σας ωστε να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πετρούπολη, το Περιστέρι, το Ίλιον, το Αιγάλεω, το Καματερό και όλα τα δυτικά προάστια στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ
  ΘΕΑΓΕΝΟΥΣ 40 - Μέγαρα
  2296022649
  6972506486
  Σταμελος - Τοποθετησεις Πλακιδιων & Μαρμαρων Μεγαρα - Επενδυσεις Πετρας - Ειδικες Κατασκευες
  Μονωσεις παντος τυπου Μεγαρα - Αττικη - Πανελλαδικα

  Η οικογενειακή παράδοση στις επενδύσεις κτιρίων, από το 1960 (Στάμελος Σωτήρης), μέχρι το 1997 που ανέλαβε ο γιος (Στάμελος Λεωνίδας), η επιχείρηση “Στάμελος” , δραστηριοποιείται στον χώρο της οικοδομής όπου χάρη στην εμπειρία, την άμεση εξυπηρέτηση, την ποιότητα υπηρεσιών αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές κατάφερε να αποτελεί σήμερα την καλύτερη λύση στην οικοδομή.

  Τα τόσα χρόνια εμπειρίας στη δουλειά μου, με χαρακτηρίζουν έμπειρο επαγγελματία και αναλαμβάνω με μοναδική επιτυχία την ανακαίνιση ή την αναπαλαίωση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων, τις τοποθετήσεις πλακιδίων, μαρμάρων, γρανιτών και πέτρας, καθώς και κάθε είδους μόνωση κτιρίων, παραδίδοντας σε εσάς ένα νέο, αναβαθμισμένο χώρο.

  Μαζί με το εξειδικευμένο συνεργείο μου, εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης σε όλη την Ελλάδα, απ' όπου μας ζητηθεί, οικίες, συγκροτήματα, καταστήματα, ξενοδοχειακές μονάδες, επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και σας εγγυόμαι ποιότητα εργασίας, συνέπεια στο χρόνο παράδοσης του έργου και βέβαια ανταγωνιστικές τιμές.

  Υπηρεσίες:

  Τοποθετήσεις πλακιδίων Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Τοποθετήσεις μαρμάρων - γρανιτών Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Σκάλες Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Ορθομαρμαρώσεις Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Πισίνες Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Ψηφίδες Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Τζάκια Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Δάπεδα Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Επενδύσεις πέτρας Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Πλακόστρωτα Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Αυλές Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Μπάνια Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Πάγκοι κουζίνας Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Κατασκευή μνημείων Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά

  Μονώσεις Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Θερμομονώσεις Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Θερμοπρόσοψη κτιρίου Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Στεγανοποίηση ταράτσας & υπογείου Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  ΠΡΕΒΕΖΗΣ 8 - Πεύκη
  2108054783
  6977992787
  ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ | ΠΕΥΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
  Τοποθετήσεις Φυσικών Πετρωμάτων - Μάρμαρα

  O Αντωνάκης Βαγγέλης είναι ένας έμπειρος τεχνίτης μαρμαράς, με καταγωγή από τον Κινίδαρο Νάξου, απόφοιτος της Σχολής Καλλιτεχνικής Επεξεργασίας Μαρμάρου Παλλήνης (2003) και διατηρείεπιχείρηση στην Πεύκη Αττικής. Με οικογενειακή παράδοση στον κλάδο από το 1972 (Αντωνάκης Νίκος - πατέρας), δραστηριοποιείται από το 1992 στον κλάδο της επεξεργασίας μαρμάρου.

  Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, η συνέπεια και η αγάπη για την δουλειά μας, μας καθιστούν ικανούς να σας προσφέρουμε τις εξειδικευμένες γνώσεις μας σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση όλων των τύπων μαρμάρων, πλακιδίων και πέτρας. Επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν στην αγορά, δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια.

  Με έδρα του την Πεύκη και μια ομάδα καταξιωμένων τεχνιτών εξυπηρετούμε όλο το νομό Αττικής και κατόπιν συνεννόησης, αναλαμβάνουμε και παραδίδουμε έργα σε όλη την Ελλάδα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν εκτίμηση και μελέτη του χώρου σας.

  Εξειδικευμένο προσωπικό - Εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας - Προσιτές τιμές

  Τοποθέτηση μαρμάρων & πλακιδίων | Επενδύσεις τοίχων | Καλλιτεχνική επεξεργασία μαρμάρου | Επένδυση τζακιού με μάρμαρο και πέτρα | Ανακαίνιση κουζίνας & μπάνιου | Πλακόστρωση | Μελέτες για ενεργειακά τζάκια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Μίκρας Ασίας 9 - Αγρίνιο
  6970226471
  ΓΥΨΙΝΑ ΣΑΛΤΑΟΥΡΑΣ
  Γύψινες Διακοσμήσεις & Κατασκευές με Γυψοσανίδα Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανία

  Η επιχείρησή μας “Γύψινα Σαλταούρας” η οποία βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία και πιό συγκεκριμένα στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται από το 2008 με γύψινες διακοσμήσεις και κατασκευές με γυψοσανίδα, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα σε κάθε έργο που αναλαμβάνει στο Αγρίνιο και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιώντας πάντα άριστης ποιότητας υλικά, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να πραγματοποιήσουμε κάθε σκέψη σας για κατασκευές με γυψοσανίδα αλλά και περίτεχνες γύψινες διακοσμήσεις στην οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Οι γυψοσανίδες στην εποχή μας προτιμούνται ιδιαίτερα για ανακαινίσειςπαλαιών κτιρίων, διαμορφώσεις χώρων νέων οικοδομών και επαγγελματικών χώρων και αυτό γιατί είναι σταθερό υλικό, προσφέρουν ευελιξία σχεδιασμού, εξαιρετική τελική επιφάνεια για βάψιμο, είναι οικονομική επιλογή και ο χρόνος κατασκευής μικρός.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Έτσι και εμείς, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της ξηράς δόμησης, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας από απλές κατασκευές γυψοσανίδας όπως ψευδοροφές, χωρίσματα, ράφια κ.α. έως και γύψινες διακοσμήσεις δίνοντας άλλη οπτική στην εσωτερική και εξωτερική εικόνα του κτιρίου σας.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με κατασκευές γυψοσανίδας και γύψινες διακοσμήσεις, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Αγρίνιο και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλού επιπέδου αισθητική καθώς και την τεράστια αντοχή τους στο χρόνο.

  Το μεράκι μας, η ποιότητα δουλειάς μας, οι οικονομικές τιμές μας, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου αριθμού πελατών, ιδιωτών και επαγγελματιών σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας για τον χώρο σας. Με έδρα το Αγρίνιο μπορούμε να αναλαμβάνουμε έργα και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  ΓΟΥΡΝΕΣ ΠΕΔΙΑΔΟΣ - Ηράκλειο
  2810763023
  6948323154.6948882700
  Επισκεφθείτε το facebook: Βροντακης Γ & Υιοι

  Από το 1990 που δραστηριοποιείται η επιχείρηση ''Βροντάκης Οικοδομικά'' στις Γούρνες Πεδιάδος στην Κρήτη, μπορείτε να βρείτε κάθε είδους οικοδομικά και δομικά υλικά που χρειάζεστε, είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας, γιατί πρώτο μας μέλημα ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

  Έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε όλα τα στάδια δόμησης ενός κτιρίου, από τα θεμέλια έως και την τελευταία λεπτομέρεια, σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά και διατηρούμε παρακαταθήκη, επειδή σκοπός μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη.

  Δομικά υλικά Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Οικοδομικά υλικά Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Σίδηρος οικοδομής Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Επισκευαστικά υλικά Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Μονωτικά υλικά Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Στεγανωτικά υλικά Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Τζάκια Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης.
  Ενεργειακά τζάκια Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Bbg (μπάρμπεκιου) Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Υλικά θερμοπρόσοψης Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Πλακάκια Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Κεραμίδια Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Υδρορροές Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Γυψοσανίδες Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Έτοιμα Κονιάματα Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Τσιμέντα Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Τσιμεντόλιθοι Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Ασβέστης Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Κόλλες Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Ασφαλτικά Υλικά Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Πισόχαρτα Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Μεμβράνες Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης

  ...και ότι άλλο χρειάζεστε για την κατασκευή, επισκευή, ανακαίνιση του κτιρίου σας....

  Με εκτίμηση: Βροντάκης - Οικοδομικά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΤΡΑΣ
  ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Ηρακλείου
  2810741813
  6971935402
  ειδικες κατασκευες απο πετρα κρητη - επενδυσεις πετρας κρητη
  οικοδομικες εργασιες κρητη, ηρακλειο, ρεθυμνο, χανια, λασιθι, αγιος νικολαος
  πετροκτιστα σπιτια κρητη, ηρακλειο, ρεθυμνο, χανια, λασιθι
  πετρινες κατασκευες κρητη - πετρινες κατοικιες κρητη
  επενδυσεις τοιχων με πετρακρητη - διαμορφωσεις εξωτερικων χωρων με πετρα κρητη

  Η εταιρεία ''Πετρινες Δημιουργιες Κρητης Καφφετζακης'' μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στις πέτρινες κατασκευές, ειδικεύεται στη χρήση της πέτρας ως βασικό υλικό δόμησης και διακόσμησης.

  Κατασκευάζουμε εξ' ολοκλήρου πέτρινα σπίτια (με το κλειδί στο χέρι) που για να δημιουργηθούν χρειάζεται αγάπη και μεράκι για την πέτρα, μεγάλη υπευθυνότητα και πολύ μεγάλη λεπτομέρεια στην υλοποίησή της.

  Αναπαλαιώνουμε και ανακαινίζουμε κτίρια και επαγγελματικούς χώρους προσφέροντας σας κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με απόλυτο σεβασμό στις απαιτήσεις σας
  και εναρμονισμένες στο περιβάλλον ώστε κάθε πέτρινη δημιουργία να προσφέρει μοναδικότητα.

  Επενδύσεις τοίχων, εκκλησάκια, παραδοσιακούς χτιστούς φούρνους, συντριβάνια, βρύσες, πηγάδια, πλακοστρώσεις, πέτρινες σκεπές και στέγες, διαμορφώσεις εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, σε μονοκατοικίες, δημόσια κτίρια και συγκροτήματα τουριστικών κατοικιών.

  Σας δείχνουμε ολοκληρωμένη εικόνα σε 3D μορφή πριν ξεκινήσουμε τις εργασίες, με τα σύγχρονα προγράμματα εικονικής απεικόνισης που διαθέτουμε.

  Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει επίσης χωματουργικές εργασίες (κατεδαφίσεις, εκσκαφές, επιχωματώσεις, διανοίξεις δρόμων) και αγροτικές εργασίες (διαθέτουμε τρακτεράκι που σκάβει ή ξεπατώνει τα αμπέλια χωρίς να πειράξει το γραμμικό).

  Η εταιρεία ''Πετρινες Δημιουργιες Κρητης Καφφετζακης'' εγγυάται

  - αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης του έργου,

  - ποιότητα εργασίας,

  - αποτέλεσμα που θα απολαμβάνετε για χρόνια.

  Με εκτίμηση: Καφφετζάκης Γιώργος.

  επενδυση πετρας κρητη, επενδυση πετρας ηρακλειο, επενδυση πετρας ρεθυμνο, επενδυση πετρας χανια, επενδυση πετρας λασιθι, διαμορφωση εξωτερικου χωρου με πετρα κρητη, διαμορφωση εξωτερικου χωρου με πετρα ηρακλειο, διαμορφωση εξωτερικου χωρου με πετρα ρεθυμνο, διαμορφωση εξωτερικου χωρου με πετρα χανια, διαμορφωση εξωτερικου χωρου με πετρα λασιθι, χωματουργικες εργασιες κρητη, χωματουργικες εργασιες ηρακλειο, χωματουργικες εργασιες ρεθυμνο, χωματουργικες εργασιες χανια, χωματουργικες εργασιες λασιθι, αγροτικες εργασιες κρητη, αγροτικες εργασιες ηρακλειο, αγροτικες εργασιες ρεθυμνο, αγροτικες εργασιες χανια, αγροτικες εργασιες λασιθι, αναπαλαιωσεις κτιριων κρητη, αναπαλαιωσεις κτιριων ηρακλειο, αναπαλαιωσεις κτιριων ρεθυμνο, αναπαλαιωσεις κτιριων χανια, αναπαλαιωσεις κτιριων λασιθι, κεραμοσκεπες κρητη, κεραμοσκεπες ηρακλειο, κεραμοσκεπες ρεθυμνο, κεραμοσκεπες χανια, κεραμοσκεπες λασιθι, κατασκευες εκκλησιων κρητη, κατασκευες εκκλησιων ηρακλειο, κατασκευες εκκλησιων ρεθυμνο, κατασκευες εκκλησιων χανια, κατασκευες εκκλησιων λασιθι, συντηρησεις εκκλησιων κρητη, συντηρησεις εκκλησιων ηρακλειο, συντηρησεις εκκλησιων ρεθυμνο, συντηρησεις εκκλησιων χανια, συντηρησεις εκκλησιων λασιθι, πετροκτιστα σπιτια κρητη, πετροκτιστα σπιτια ηρακλειο, πετροκτιστα σπιτια ρεθυμνο, πετροκτιστα σπιτια χανια, πετροκτιστα σπιτια λασιθι, πετρινες βρυσες κρητη, πετρινες βρυσες ηρακλειο, πετρινες βρυσες ρεθυμνο, πετρινες βρυσες χανια, πετρινες βρυσες λασιθι, τζακια κρητη, τζακια ηρακλειο, τζακια ρεθυμνο, τζακια χανια, τζακια λασιθι, κατασκευη παραδοσιακου φουρνου κρητη, κατασκευη παραδοσιακου φουρνου ηρακλειο, κατασκευη παραδοσιακου φουρνου ρεθυμνο, κατασκευη παραδοσιακου φουρνου χανια, κατασκευη παραδοσιακου φουρνου λασιθι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 155 ΚΑΙ ΓΟΥΝΑΡΗ - Μαρούσι
  2106147000
  6944739895
  Η εταιρεία Φράγκος το 1970 ξεκίνησε το σημαντικό της έργο πάνω στο μαντεμένιο ενεργειακό τζάκι. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

  Ο Όμιλος ΦΡΑΓΚΟΥ έχοντας στο χώρο του τζακιού παράδοση και εμπειρία 40 ετών, συνεχίζει επιλέγοντας σύγχρονα τζάκια με ασύγκριτη ποιότητα και τεράστια ποικιλία, προσαρμοσμένα στα σημερινά στάνταρτ. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει για τους πελάτες του, την αξιόπιστη λειτουργία και την υψηλή απόδοση των μαντεμένιων τζακιών παρέχοντας εργοστασιακή εγγύηση 7 χρόνων. Τα τελευταία 28 χρόνια έχουμε γίνει αποκλειστικοί αντιπρόσωποι μεγάλων οίκων του εξωτερικού που πρωτοπορούν στο τομέα του μαντεμένιου θερμοδυναμικού τζακιού κι έχοντας ένα άρτιο εργατικό προσωπικό μπορούμε με σιγουριά να δώσουμε αυτό το κάτι άλλο στο χώρο σας.

  Οι εταιρείες εισαγωγής μας είναι η SEGUIN DUTERIEZ η JC BORDELET η FONTE FLAMME και η LACUNZA.

  Έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε και να θαυμάσετε τα μοναδικά τζάκια της seguin duteriez και της lacunza και μέσα απο τα ενημερωτικά video που υπάρχουν στην αντίστοιχη ενότητα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  3ο χλμ Δομοκού - Λαμίας , Δομοκός - Φθιώτιδας
  2232022154,2232022303
  6976998478
  Β. ΓΚΟΥΒΑΣ Ε.Ε.
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  στον Δομοκό

  Ποιότητα - Συνέπεια - Ανταγωνιστικές Τιμές!
  Παρακάτω ακολουθούν οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε με τα προϊόντα τους αντίστοιχα.
  Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας πατήστε στα λογότυπα των εταιρειών για να μάθετε περισσότερα.

  // Οικοδομικά Υλικά
  Τούβλα, Τσιμεντόλιθοι, Πορομπετόν, Τσιμέντο, Σοβάς & Κονιάματα

  //Επικάλυψη Στέγης & Υλικά
  Μεταλλικά πάνελ, Πολυκαρβονικά πάνελ, Ασφαλτικά κεραμίδια - πανελ

  //Γυψοσανίδες
  Γυψοσανίδες, Αξεσουάρ Γυψοσανίδας

  //Μόνωση & Στεγάνωση
  Υλικά Στεγάνωσης, Υλικά Ηχομόνωσης, Πετροβάμβακες & Ορυκτοβάμβακες, Εξηλασμένη & Διογκωμένη Πολυστερίνη, Ασφαλτικές Μεμβράνες, Μεμβράνες Στέγης

  //Υδροροές & Δεξαμενές
  Κανάλια

  //Επένδυση Δαπέδου & Τοίχου
  Υαλότουβλα, Διακοσμητικά τουβλάκια, Διακοσμητικές Πέτρες

  //Εξοπλισμός Οικοδομής
  Καρότσια , Σκάλες, Σκαλωσιές

  //Πατώματα εξωτερικού χώρου

  //Διακόσμηση Κήπου
  Διακοσμητικές Πέτρες, Διακοσμητικά βότσαλα & Ψηφίδες, Πλάκες & Πατήματα Γκαζόν, Διακοσμητικά στοιχεία

  //Κήπος Barbeque

  Kεραμίδια (ολλανδικά - ρωμαϊκά - γαλλικά), κλασικά τούβλα, climablock / ορθότρυπα, οίκοblock, ειδικά τεμάχια κ.α.

  Τσιμέντα, έτοιμα σκυροδέματα, διακοσμητικά σκυροδέματα, αδρανή υλικά.

  Πέτρες, βότσαλα, ακανόνιστες πλάκες, τούβλα, πάνελ πέτρας, κυβόλιθοι .
  Ιδανικά για : δάπεδα, κήπους, εσωτερική διακόσμηση, επενδύσεις κ.α.

  Πλακάκια, είδη υγιεινής, μπάνια, μπαταρίες, αξεσουάρ, θερμοσίφωνες, νεροχύτες, εργαλεία, κόλλες, ανταλλακτικά, υαλότουβλα, υδραυλικά είδη, είδη θέρμανσης

  Είδη κιγκαλερίας (βύσματα, βίδες, ειδικά πριτσίνια, σφιγκτήρες καλωδίων, τρυπάνια μετάλλων, τρυπάνια μπετού, καλέμια κ.α. ), εργαλεία , είδη προστασίας, είδη σήμανσης,

  Τζάκια
  Κάρβουνα

  Είδη προστασίας εργαζομένων

  Ξυλεία στέγης
  Σίδερα οικοδομών
  Υγραέρια
  Είδη κιγκαλερίας
  Είδη υγρομόνωσης
  Θερμομονωτικά προιόντα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  Καρτεράδος - Σαντορίνη
  2286033894
  Marble Factory - Γαλαίος & ΣΙΑ Ε.Ε.
  Μάρμαρα & Γρανίτες στη Σαντορίνη | δίπλα σας από το 1984

  Η εταιρεία MARBLE FACTORY - Γαλαίος & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι μια σύγχρονη βιομηχανία κάθετης επεξεργασίας μαρμάρων και γρανιτών που ιδρύθηκε το 1984 και έχει την έδρα της στη Σαντορίνη.

  Στόχος της εταιρείας μας είναι η καλύτερη και πληρέστερη παροχή προιόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες μας. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να εξασφαλίσει την κατάλληλη επιλογή υλικών και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση τους στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
  Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα υλικά που ταιριάζουν στο χώρο σας δίνοντας ταυτόχρονα εγγύηση καλύτερης τοποθέτησης και επεξεργασίας.

  Το εργαστάσιο μας δραστηριοποιείτε:

  Επεξεργασία μαρμάρου
  Επεξεργασία πέτρας
  Γρανίτη
  Τεχνογρανίτη
  Τεχνομάρμαρο
  Καλλιτεχνήματα
  Γλυπτά
  Σκαλιστά

  Η εμπειρία, η ποιότητα των υλικών και της εργασίας μας, η άρτια εξυπηρέτηση καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές μας είναι οι λόγοι που μας προτιμούν οι πελάτες μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΤΡΑΥΛΙΑΤΑ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - Κεφαλληνίας
  2671068056
  6947002816
  Καρανίκας Παναγιώτης
  Ενεργειακά Τζάκια

  H εταιρεία ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ εδρεύει στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα των ενεργειακών τζακιών.

  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την τοποθέτηση και άριστη εγκατάσταση τζακιών, εξυπηρετώντας όλη την Κεφαλονιά αλλά και οπουδήποτε μας ζητηθεί, έχοντας στο ενεργητικό μας πληθώρα ικανοποιημένων πελατών.

  Η σωστή επιλογή αναλόγως του χώρου, καθώς και εγκατάσταση της ενεργειακής εστίας που θα επιλέξετε, είναι πάρα πολύ σημαντική για την καλή της λειτουργία (να μην ‘καπνίζει’, να φεύγει εύκολα ο καπνός κ.λπ.). Το υπεύθυνο και εξειδικευμένο συνεργείο μας, το οποίο αποτελείται απο έμπειρους θερμο-ϋδραυλικούς, έρχεται στον χώρο σας και αναλαμβάνει την ορθή σύνδεση των εστιών ή σομπών.

  Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας, κατόπιν ραντεβού και σας προτείνουμε λύσεις που ταιριάζουν στον χώρο σας.

  Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές. Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε!

  ΤΡΑΥΛΙΑΤΑ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - Κεφαλονιά | 2671068056, 6947002816

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  ΕΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ - Κάρυστος
  2224022936
  6932526426
  Υλικοδομή
  Οικοδομικά Υλικά Κάρυστος

  Το κέντρο δομικών υλικών ΥΛΙΚΟΔΟΜΗ λειτουργεί εδώ και χρόνια στην Κάρυστο - Εύβοια, στην ΕΟ Καρύστου Χαλκίδος και είναι δίπλα στον επαγγελματία και στον ιδιώτη προσφέροντας ποιότητα και λογικές τιμές.

  Με την πολυετή πείρα μας - σαράντα χρόνια στις στεγανώσεις και τις μονώσεις - παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες που ασφαλίζουν και θωρακίζουν το σπίτι σας κι επίσης το αναβαθμίζουν ενεργειακά, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις για την δόμηση και την ανακαίνιση.

  Στόχος μας είναι να φροντίζουμε διαρκώς για τις ανάγκες των πελατών μας, εξυπηρετώντας τους άμεσα και αξιόπιστα.

  Διαθέτοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και με βάση την πολυετή μας εμπειρία και γνώση μας, κατευθύνουμε τους πελάτες μας με σωστές συμβουλές για την οικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο.

  Οι τιμές μας είναι προσιτές. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για οποιαδήποτε πληροφορία.

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε
  την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας!

  ΕΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ - Κάρυστος
  2224022936, 6932526426, ilikodompbournousouzis@gmail.com

  Toggle
προηγούμενη 1 από 19 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ