noscript image for google
 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ
  ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - Διδυμότειχο
  2553020219
  6942600629
  O κ.Χρήστος Λιακίδης έχει βιοτεχνία μαρμάρων-γρανιτών. Η βιοτεχνία διαθέτει όλα τα είδη μαρμάρων για όλων των ειδών τις κατασκευές.

  Αναλαμβάνουμε κατασκευή τζακιών και επιπλέον εμπορευόμαστε είδη υγιεινής και είδη κήπου. Για την άμεση εξυπηρέτησή σας απευθυνθείτε στα παραπάνω αναγράφόμενα τηλέφωνα και θα εξυπηρετηθείτε από τον κ.Χρήστο Λιακίδη ή την κυρία Αναστασία Λιακίδου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΜΟΛΑΟΙ - Λακωνίας
  2732023557
  6974605176
  Η Εταιρία ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της μελέτης και κατασκευής τζακιών, μπάρμπεκιου και φούρνων. Με εκτίμηση στις ανάγκες σας, επενδύουμε στην τεχνογωσία μας και το αποτέλεσμα εγγυάται εντυπωσιακή εμφάνιση, αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

  Η εταιρία μας έχει έδρα τους Μολάους Λακωνίας και έχει δημιουργηθεί με μεράκι και έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες. Τα προϊόντα τις εταιρίας μας διακρίνονται για την αντοχή τους & την ακρίβεια των διαστάσεών τους. Παράγονται απο ελαφρόπετρα,τσιμέντο υψηλής αντοχής και συνθετικό ανόργανο οξείδιο του σιδήρου. Τέλος πριν συσκευαστούν ελέγχονται σχολαστικά από τον υπεύθυνο παραγωγής.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  οδός ΒΟΛΟΥ 1 - Λάρισα
  2410282252,2410282433
  +30 6932465770
  Η Optima ιδρύθηκε το 1989 με στόχο να προμηθεύει την Ελληνική αγορά στον κατασκευαστικό τομέα και την Βιομηχανία με τα άριστα - optima - υλικά ποιότητας & προηγμένης τεχνολογίας, στην Δόμηση καθώς και την θέρμανση με Α.Π.Ε. & Βιομάζα, πάντοτε στις καλύτερες δυνατές τιμές για την ποιότητα των προϊόντων και της τεχνογνωσίας που προσφέρει.

  Optima CONSTRUCTION MATERIALS
  Η Optima απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και πιο συγκεκριμένα από μηχανικούς με διεθνείς μεταπτυχιακές σπουδές, εξάσκηση, έρευνα και εμπειρία. Υποστηρίζοντας τον στόχο της Optima, συνεργαζόμαστε στον χώρο των Δομικών Υλικών Υψηλής Τεχνολογίας με τις περισσότερες καταξιωμένες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες κατασκευής Δομικών υλικών (ACO, ANRIN, BASF, BAUDER, BLANKE, BRILLUX, BUCHTAL, CERESIT, DURAL, DUNLOPLAN, FLOOR GRES, HENKEL, KERAKOLL, MACBETON, MACON, MARIS Polymers, NEOTEX, RENOVAT, SCHLUTTER, SIKA κ.ά.)ενώ υποβάλλουμε όλα τα προϊόντα των στις αυστηρότερες συγκρίσεις & τεστ ποιότητας, απόδοσης και τιμής, στους ακόλουθους τομείς της αγοράς:
  1. Υγρομονώσεις - Μονωτικά & Στεγανωτικά Υλικά
  2. Eξωτερική Θερμομόνωση Κελύφους Κτιρίων - VWS System
  3. Βιοενεργειακοί Ταρατσόκηποι - Bauder Plant E System
  4. Πλακίδια Υψηλής Αντοχής - Κόλλες & Αρμοί - Προφίλ αρμών
  5. Ειδικά & Οξύμαχα Δάπεδα - Κανάλια Απορροής
  6. Εποξειδικά Δάπεδα & Δομικές Ενισχύσεις - Ανθρακονήματα
  7. Στεγανωτικά Οικολογικά Χρώματα & Βερνίκια
  8. Πισίνες - Δεξαμενές & Αγωγοί Λυμμάτων
  9. Προστασία Κτιρίων από ΗλεκροΜαγνητική Ακτινοβολία
  10.Ποιοτικές Εργολαβίες με Ίδια Υλικά

  Optima BIOENERGY
  Είναι γνωστό ότι σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 η ανάγκη για απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, οδήγησε στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας (Α.Π.Ε.). Η Βιομάζα κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις Α.Π.Ε. στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ποσοστό πάνω του 50 % και είναι ένα καύσιμο προϊόν (Στερεά Βιοκαύσιμα) που κάθε χώρα μπορεί να παράγει επί τόπου μόνη της.
  Η τεράστια εξοικονόμηση που μπορούν να προσφέρουν τα ΣΤΕΡΕΑ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ, οδήγησαν στην εξέλιξη αυτοματοποιημένων καυστήρων Στερεάς Βιομάζας με ελεγχόμενη αυτόματη τροφοδοσία καυσίμου σε μέγεθος μικρού κουφέτου (pellet)& αέρα καύσης που χρησιμοποιούνται σε Θερμάστρες Αέρος, Ενεργειακά Τζάκια pellet, Εσωτερικούς Θερμολέβητες, Compact Θερμολέβητες Λεβητοστασίου, αλλά και ως αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου για την Βιοτεχνία, Αρτοποιία, Θερμοκήπια, Βιομηχανία κ.λ.π.
  Ως μηχανικοί με πολυετή πείρα στην Οικοδομή και στην Μεταφορά Θερμότητας, επιλέξαμε τα προϊόντα της Ιταλικής Εταιρείας PASIAN για Θέρμανση με PELLETS & ΒΙΟΜΑΖΑ, σαν Γενικoί Εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα, με τον διακριτικό τίτλο PASIAN HELLAS by Optima.
  H Pasian είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή καυστήρων, εξειδικευμένη στην κατασκευή θερμογεννητριών που λειτουργούν με Wood Pellet & Στερεά Βιοκαύσιμα και παρουσιάζει μια γκάμα που αριθμεί πάνω από 30 μοντέλα.
  Τα προϊόντα της, μοναδικά στο είδος τους, ως πολυκαυστήρες δεν καίνε μόνον το βιομηχανοποιημένο wood pellet, αλλά και άλλα στερεά βιοκαύσιμα & υπολείμματα αγροτικών προϊόντων που είναι δυνατόν να τροφοδοτούνται αυτόματα με ειδικούς κοχλίες: όπως ανάμεικτο καλαμπόκι, τσόφλια ξηρών καρπών, τρίμματα πυρήνων φρούτων και ελιάς, agri-pellets κ.λ.π.
  Το γεγονός ότι οι Pasians μπορούν να λειτουργήσουν με τόσο ετερογενή υλικά, μας παρέχει την σιγουριά ότι θα λειτουργούν και με διαφορετικής ποιότητας pellets (το πλέον βιομηχανοποιημένο προς το παρόν στερεό βιοκαύσιμο για αυτοματοποιημένη θέρμανση) που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

  Μετά τιμής για την Optima - Stefanakis C. Bros Co.

  Γιώργος Κ. Στεφανάκης,
  M.Sc. Μηχανολόγος Μηχανικός, OSU /USA
  &
  Αντώνης Κ. Στεφανάκης,
  Διπλ. Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
  Μ.Sc. Chem. Engng. & B.A., OSU & Stanford U./USA
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ 59 - Αχαρνές
  2102466003
  6932589744
  Όλα γύρω από τα μάρμαρα και τους γρανίτες - εμπόριο μαρμάρων γρανιτών :

  κατασκευή , επισκευή , επεξεργασία - τοποθέτηση
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  ΠΑΡΟΣ - Πάρος
  2284091891
  6944363600
  μαρμαρας παρος - τοποθετησεις μαρμαρων - γρανιτων παρος

  μαρμαρα & γρανιτες παρος
  επεξεργασια μαρμαρων - γρανιτων παρος
  γυαλισμα μαρμαρου και γρανιτη παρος
  επενδυσεις τζακιων με μαρμαρο - γρανιτη παρος
  ειδικες κατασκευες μαρμαρων παρος
  παγκοι κουζινας - σκαλες - μπανια παρος

  Σπανός Σαράντος: Είμαι τεχνίτης μαρμαράς, στην Πάρο και αναλαμβάνω από την πιο απλή τοποθέτηση μάρμαρου και γρανίτη σε δάπεδα και τοίχους, ως τις πιο ιδιαίτερα δύσκολες εγκαταστάσεις δαπέδων, δημιουργώντας για εσάς, πρωτότυπες συνθέσεις από μάρμαρα, γρανίτες και τεχνομάρμαρα.

  Με τεχνογνωσία και εμπειρία χρόνων στον χώρο των μαρμάρων και διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό εργαλείων κοπής και επεξεργασίας, ανταποκρίνομαι σε όποια εργασία μου ζητηθεί σε μάρμαρο ή γρανίτη, με ποιότητα και επαγγελματική συνέπεια, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται στο μέλλον προβλήματα από κακοτεχνίες και οι πελάτες μου να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.

  Εργασίες σε μάρμαρο και γρανίτη:

  - Κοπή, επεξεργασία, τοποθέτηση, τρίψιμο, γυάλισμα.
  - Τοποθετήσεις μαρμάρων
  - Κρυσταλλοποιήσεις μαρμάρων
  - Ορθομαρμαρώσεις
  - Τριψίματα, λουστρά διαρκείας
  - Επενδύσεις σε τζάκια, σκάλες, πάγκους κουζίνας, κ.α.
  - Γυάλισμα σε μάρμαρα, γρανίτες, μπαλκόνια, σκαλοπάτια, πατώματα.
  - Μαρμάρινες διακοσμητικές κολώνες
  - Ανακαινίσεις σε κουζίνες και μπάνια
  - Ειδικές κατασκευές με μάρμαρο και γρανίτη
  - Κατασκευή μνημείων και τάφων

  Διαθέτω μεγάλη ποικιλία λευκών και χρωματιστών μαρμάρων και γρανιτών σε διάφορες διαστάσεις, για να εξυπηρετώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μου, σε πολύ οικονομικές τιμές.

  Με εκτίμηση: Σπανός Σαράντος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ 112 - Πετρούπολη
  2130270025
  6937064586
  XASAN KOLLI ARBEN (ΧΑΣΑΝ ΚΟΛΛΙ ΑΡΜΠΕΝ)
  ΜΑΡΜΑΡΑ – ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΑΡΜΑΡΑΔΕΣ – ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΑΡΜΑΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΖΑΚΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΔΑΠΕΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ https://www.facebook.com/arben.hasankolli

  Καλωσήλθατε στην σελίδα μας !!

  Η επιχειριση <<ΜΑΡΜΑΡΑ ΝΙΚΟΣ>> ΧΑΣΑΝ ΚΟΛΛΙ ΑΡΜΠΕΝ εδρεύει στην Πετρούπολη της Αττικής. Η πολυετής εμπειρία στον χώρο του εμπορίου και επεξεργασίας μαρμάρων, η ποιότητα εργασίας, η καλή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και οι ανταγωνιστικές μας τιμές, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας, μας προτιμούν μας προτείνουν και διατηρούν τη συνεργασία τους μαζί μας.
  Ειμαστε μαρμαράδες με τεχνογνωσία και αγάπη επάνω στην επεξεργασία και τοποθέτιση μαρμάρων και το εξιδικευμένο προσωπικό μας εξυπηρετεί αμεσα στην Πετρούπολη,στο Περιστέρι, στο Ιλιον, στο Αιγάλεω, στο Καματερό σε όλα τα δυτικά προάστια στην Αθήνα και σε ολη την Ατιική
  Προτείνουμε την ιδανική επιλογή υλικού σύμφωνα με τις προδιαγραφές του έργου σας. Η δυναμική πορεία της επιχείρισή μας, βασίζεται στη συνεχή έρευνα νέων υλικών,και στον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε για την επεξεργασία μαρμάρων και μαρμαρικών κατασκευών.

  Οι Υπηρεσιες μας:
  Εμπόριο μαρμάρων και επεξεργασία μαρμάρων
  Μαρμαρικές κατασκευές και εργασίες Λούστρα , τρίψιμο μαρμάρων χωρίς σκόνες και ζημιές
  Τοποθετήσεις μαρμάρων
  Κατασκευές μνημείων (τάφων) καθώς και τοποθέτιση μνημειακών αξεσουάρ
  Σ' εμάς μπορείτε να βρείτε στρώσεις δαπέδων, Δάπεδα με σκληρά και ανθεκτικά μάρμαρα σε όλους τους χρωματισμούς.
  Τζάκια, επενδύσεις σκάλας πλατύσκαλα , επενδύσεις μπάνιων, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, πάγκους λουτρού και κουζίνας. Μαρμαροψηφίδες, μάρμαρα, γρανίτες, Δημιουργούμε καλλιτεχνικές εργασίες.
  Μάρμαρα ιδανικά για δάπεδα και ορθομαρμαρώσεις και μαρμαροποδιές

  Τα μάρμαρα και οι γρανίτες είναι από τα πιο εντυπωσιακά υλικά, πολύτιμοι βοηθοί της διακόσμησης. Τα φυσικά αυτά σκληρά πετρώματα προσφέρουν λύσεις υψηλής αισθητικής αλλά και αντοχής.

  Η επιχείριση ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑ εξυπηρετεί πανελλαδικά με χονδρική και λιανική πώληση.
  Συνεπώς μπορούμε να επενδύσουμε στο χώρο σας επιλέγοντας από μεγάλη ποικιλία λευκών και χρωματιστών μαρμάρων και γρανιτών, σε διάφορες διαστάσεις, προσφέροντας την ιδανική λύση ποιότητας και τιμής. Σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε το τζάκι σας. .
  Το τζάκι μπορούμε να επενδύσουμε με μάρμαρα, γρανίτες και διάφορα άλλα πετρώματα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
  Δίνουμε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και την τέλεια επεξεργασία στο μάρμαρο ώστε το αποτέλεσμα να είναι το ποθητό.
  Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε, να σας εντυπωσιάσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε στον υψηλής αισθητικής χώρο μας της φυσικής ομορφιάς.

  Ανταποκρινόμαστε σε όποια εργασία μας ζητηθεί, σε μάρμαρο και γρανίτη, με ποιότητα και συνέπεια έτσι ώστε να μην δημιουργούνται στο μέλλον προβλήματα από κακοτεχνίες. Προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.
  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα . Με μία δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας ωστε να σας δώσουμε την χαμηλότερη προσφορά.
  Με εκτίμηση
  << ΜΑΡΜΑΡΑ ΝΙΚΟΣ>> ΑΡΜΠΕΝ ΧΑΣΑΝ ΚΟΛΛΙ
  Ο μαρμαράς της Πετρούπολης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ
  ΘΕΑΓΕΝΟΥΣ 40 - Μέγαρα
  2296022649
  6972506486
  Σταμελος - Τοποθετησεις Πλακιδιων & Μαρμαρων Μεγαρα - Επενδυσεις Πετρας - Ειδικες Κατασκευες
  Μονωσεις παντος τυπου Μεγαρα - Αττικη - Πανελλαδικα

  Η οικογενειακή παράδοση στις επενδύσεις κτιρίων, από το 1960 (Στάμελος Σωτήρης), μέχρι το 1997 που ανέλαβε ο γιος (Στάμελος Λεωνίδας), η επιχείρηση “Στάμελος” , δραστηριοποιείται στον χώρο της οικοδομής όπου χάρη στην εμπειρία, την άμεση εξυπηρέτηση, την ποιότητα υπηρεσιών αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές κατάφερε να αποτελεί σήμερα την καλύτερη λύση στην οικοδομή.

  Τα τόσα χρόνια εμπειρίας στη δουλειά μου, με χαρακτηρίζουν έμπειρο επαγγελματία και αναλαμβάνω με μοναδική επιτυχία την ανακαίνιση ή την αναπαλαίωση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων, τις τοποθετήσεις πλακιδίων, μαρμάρων, γρανιτών και πέτρας, καθώς και κάθε είδους μόνωση κτιρίων, παραδίδοντας σε εσάς ένα νέο, αναβαθμισμένο χώρο.

  Μαζί με το εξειδικευμένο συνεργείο μου, εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης σε όλη την Ελλάδα, απ' όπου μας ζητηθεί, οικίες, συγκροτήματα, καταστήματα, ξενοδοχειακές μονάδες, επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και σας εγγυόμαι ποιότητα εργασίας, συνέπεια στο χρόνο παράδοσης του έργου και βέβαια ανταγωνιστικές τιμές.

  Υπηρεσίες:

  Τοποθετήσεις πλακιδίων Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Τοποθετήσεις μαρμάρων - γρανιτών Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Σκάλες Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Ορθομαρμαρώσεις Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Πισίνες Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Ψηφίδες Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Τζάκια Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Δάπεδα Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Επενδύσεις πέτρας Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Πλακόστρωτα Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Αυλές Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Μπάνια Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Πάγκοι κουζίνας Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Κατασκευή μνημείων Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά

  Μονώσεις Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Θερμομονώσεις Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Θερμοπρόσοψη κτιρίου Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Στεγανοποίηση ταράτσας & υπογείου Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  ΓΟΥΡΝΕΣ ΠΕΔΙΑΔΟΣ - Ηράκλειο
  2810763023
  6948323154.6948882700
  Επισκεφθείτε το facebook: Βροντακης Γ & Υιοι

  Από το 1990 που δραστηριοποιείται η επιχείρηση ''Βροντάκης Οικοδομικά'' στις Γούρνες Πεδιάδος στην Κρήτη, μπορείτε να βρείτε κάθε είδους οικοδομικά και δομικά υλικά που χρειάζεστε, είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας, γιατί πρώτο μας μέλημα ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

  Έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε όλα τα στάδια δόμησης ενός κτιρίου, από τα θεμέλια έως και την τελευταία λεπτομέρεια, σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά και διατηρούμε παρακαταθήκη, επειδή σκοπός μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη.

  Δομικά υλικά Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Οικοδομικά υλικά Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Σίδηρος οικοδομής Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Επισκευαστικά υλικά Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Μονωτικά υλικά Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Στεγανωτικά υλικά Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Τζάκια Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης.
  Ενεργειακά τζάκια Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Bbg (μπάρμπεκιου) Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Υλικά θερμοπρόσοψης Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Πλακάκια Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Κεραμίδια Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Υδρορροές Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Γυψοσανίδες Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Έτοιμα Κονιάματα Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Τσιμέντα Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Τσιμεντόλιθοι Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Ασβέστης Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Κόλλες Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Ασφαλτικά Υλικά Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Πισόχαρτα Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
  Μεμβράνες Γούρνες Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης

  ...και ότι άλλο χρειάζεστε για την κατασκευή, επισκευή, ανακαίνιση του κτιρίου σας....

  Με εκτίμηση: Βροντάκης - Οικοδομικά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΤΡΑΣ
  ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Ηρακλείου
  2810741813
  6971935402
  ειδικες κατασκευες απο πετρα κρητη - επενδυσεις πετρας κρητη
  οικοδομικες εργασιες κρητη, ηρακλειο, ρεθυμνο, χανια, λασιθι, αγιος νικολαος
  πετροκτιστα σπιτια κρητη, ηρακλειο, ρεθυμνο, χανια, λασιθι
  πετρινες κατασκευες κρητη - πετρινες κατοικιες κρητη
  επενδυσεις τοιχων με πετρακρητη - διαμορφωσεις εξωτερικων χωρων με πετρα κρητη

  Η εταιρεία ''Πετρινες Δημιουργιες Κρητης Καφφετζακης'' μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στις πέτρινες κατασκευές, ειδικεύεται στη χρήση της πέτρας ως βασικό υλικό δόμησης και διακόσμησης.

  Κατασκευάζουμε εξ' ολοκλήρου πέτρινα σπίτια (με το κλειδί στο χέρι) που για να δημιουργηθούν χρειάζεται αγάπη και μεράκι για την πέτρα, μεγάλη υπευθυνότητα και πολύ μεγάλη λεπτομέρεια στην υλοποίησή της.

  Αναπαλαιώνουμε και ανακαινίζουμε κτίρια και επαγγελματικούς χώρους προσφέροντας σας κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με απόλυτο σεβασμό στις απαιτήσεις σας
  και εναρμονισμένες στο περιβάλλον ώστε κάθε πέτρινη δημιουργία να προσφέρει μοναδικότητα.

  Επενδύσεις τοίχων, εκκλησάκια, παραδοσιακούς χτιστούς φούρνους, συντριβάνια, βρύσες, πηγάδια, πλακοστρώσεις, πέτρινες σκεπές και στέγες, διαμορφώσεις εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, σε μονοκατοικίες, δημόσια κτίρια και συγκροτήματα τουριστικών κατοικιών.

  Σας δείχνουμε ολοκληρωμένη εικόνα σε 3D μορφή πριν ξεκινήσουμε τις εργασίες, με τα σύγχρονα προγράμματα εικονικής απεικόνισης που διαθέτουμε.

  Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει επίσης χωματουργικές εργασίες (κατεδαφίσεις, εκσκαφές, επιχωματώσεις, διανοίξεις δρόμων) και αγροτικές εργασίες (διαθέτουμε τρακτεράκι που σκάβει ή ξεπατώνει τα αμπέλια χωρίς να πειράξει το γραμμικό).

  Η εταιρεία ''Πετρινες Δημιουργιες Κρητης Καφφετζακης'' εγγυάται

  - αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης του έργου,

  - ποιότητα εργασίας,

  - αποτέλεσμα που θα απολαμβάνετε για χρόνια.

  Με εκτίμηση: Καφφετζάκης Γιώργος.

  επενδυση πετρας κρητη, επενδυση πετρας ηρακλειο, επενδυση πετρας ρεθυμνο, επενδυση πετρας χανια, επενδυση πετρας λασιθι, διαμορφωση εξωτερικου χωρου με πετρα κρητη, διαμορφωση εξωτερικου χωρου με πετρα ηρακλειο, διαμορφωση εξωτερικου χωρου με πετρα ρεθυμνο, διαμορφωση εξωτερικου χωρου με πετρα χανια, διαμορφωση εξωτερικου χωρου με πετρα λασιθι, χωματουργικες εργασιες κρητη, χωματουργικες εργασιες ηρακλειο, χωματουργικες εργασιες ρεθυμνο, χωματουργικες εργασιες χανια, χωματουργικες εργασιες λασιθι, αγροτικες εργασιες κρητη, αγροτικες εργασιες ηρακλειο, αγροτικες εργασιες ρεθυμνο, αγροτικες εργασιες χανια, αγροτικες εργασιες λασιθι, αναπαλαιωσεις κτιριων κρητη, αναπαλαιωσεις κτιριων ηρακλειο, αναπαλαιωσεις κτιριων ρεθυμνο, αναπαλαιωσεις κτιριων χανια, αναπαλαιωσεις κτιριων λασιθι, κεραμοσκεπες κρητη, κεραμοσκεπες ηρακλειο, κεραμοσκεπες ρεθυμνο, κεραμοσκεπες χανια, κεραμοσκεπες λασιθι, κατασκευες εκκλησιων κρητη, κατασκευες εκκλησιων ηρακλειο, κατασκευες εκκλησιων ρεθυμνο, κατασκευες εκκλησιων χανια, κατασκευες εκκλησιων λασιθι, συντηρησεις εκκλησιων κρητη, συντηρησεις εκκλησιων ηρακλειο, συντηρησεις εκκλησιων ρεθυμνο, συντηρησεις εκκλησιων χανια, συντηρησεις εκκλησιων λασιθι, πετροκτιστα σπιτια κρητη, πετροκτιστα σπιτια ηρακλειο, πετροκτιστα σπιτια ρεθυμνο, πετροκτιστα σπιτια χανια, πετροκτιστα σπιτια λασιθι, πετρινες βρυσες κρητη, πετρινες βρυσες ηρακλειο, πετρινες βρυσες ρεθυμνο, πετρινες βρυσες χανια, πετρινες βρυσες λασιθι, τζακια κρητη, τζακια ηρακλειο, τζακια ρεθυμνο, τζακια χανια, τζακια λασιθι, κατασκευη παραδοσιακου φουρνου κρητη, κατασκευη παραδοσιακου φουρνου ηρακλειο, κατασκευη παραδοσιακου φουρνου ρεθυμνο, κατασκευη παραδοσιακου φουρνου χανια, κατασκευη παραδοσιακου φουρνου λασιθι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 155 ΚΑΙ ΓΟΥΝΑΡΗ - Μαρούσι
  2106147000
  6944739895
  Η εταιρεία Φράγκος το 1970 ξεκίνησε το σημαντικό της έργο πάνω στο μαντεμένιο ενεργειακό τζάκι. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

  Ο Όμιλος ΦΡΑΓΚΟΥ έχοντας στο χώρο του τζακιού παράδοση και εμπειρία 40 ετών, συνεχίζει επιλέγοντας σύγχρονα τζάκια με ασύγκριτη ποιότητα και τεράστια ποικιλία, προσαρμοσμένα στα σημερινά στάνταρτ. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει για τους πελάτες του, την αξιόπιστη λειτουργία και την υψηλή απόδοση των μαντεμένιων τζακιών παρέχοντας εργοστασιακή εγγύηση 7 χρόνων. Τα τελευταία 28 χρόνια έχουμε γίνει αποκλειστικοί αντιπρόσωποι μεγάλων οίκων του εξωτερικού που πρωτοπορούν στο τομέα του μαντεμένιου θερμοδυναμικού τζακιού κι έχοντας ένα άρτιο εργατικό προσωπικό μπορούμε με σιγουριά να δώσουμε αυτό το κάτι άλλο στο χώρο σας.

  Οι εταιρείες εισαγωγής μας είναι η SEGUIN DUTERIEZ η JC BORDELET η FONTE FLAMME και η LACUNZA.

  Έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε και να θαυμάσετε τα μοναδικά τζάκια της seguin duteriez και της lacunza και μέσα απο τα ενημερωτικά video που υπάρχουν στην αντίστοιχη ενότητα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  3ο χλμ Δομοκού - Λαμίας , Δομοκός - Φθιώτιδας
  2232022154,2232022303
  6976998478
  Β. ΓΚΟΥΒΑΣ Ε.Ε.
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  στον Δομοκό

  Ποιότητα - Συνέπεια - Ανταγωνιστικές Τιμές!
  Παρακάτω ακολουθούν οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε με τα προϊόντα τους αντίστοιχα.
  Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας πατήστε στα λογότυπα των εταιρειών για να μάθετε περισσότερα.

  // Οικοδομικά Υλικά
  Τούβλα, Τσιμεντόλιθοι, Πορομπετόν, Τσιμέντο, Σοβάς & Κονιάματα

  //Επικάλυψη Στέγης & Υλικά
  Μεταλλικά πάνελ, Πολυκαρβονικά πάνελ, Ασφαλτικά κεραμίδια - πανελ

  //Γυψοσανίδες
  Γυψοσανίδες, Αξεσουάρ Γυψοσανίδας

  //Μόνωση & Στεγάνωση
  Υλικά Στεγάνωσης, Υλικά Ηχομόνωσης, Πετροβάμβακες & Ορυκτοβάμβακες, Εξηλασμένη & Διογκωμένη Πολυστερίνη, Ασφαλτικές Μεμβράνες, Μεμβράνες Στέγης

  //Υδροροές & Δεξαμενές
  Κανάλια

  //Επένδυση Δαπέδου & Τοίχου
  Υαλότουβλα, Διακοσμητικά τουβλάκια, Διακοσμητικές Πέτρες

  //Εξοπλισμός Οικοδομής
  Καρότσια , Σκάλες, Σκαλωσιές

  //Πατώματα εξωτερικού χώρου

  //Διακόσμηση Κήπου
  Διακοσμητικές Πέτρες, Διακοσμητικά βότσαλα & Ψηφίδες, Πλάκες & Πατήματα Γκαζόν, Διακοσμητικά στοιχεία

  //Κήπος Barbeque

  Kεραμίδια (ολλανδικά - ρωμαϊκά - γαλλικά), κλασικά τούβλα, climablock / ορθότρυπα, οίκοblock, ειδικά τεμάχια κ.α.

  Τσιμέντα, έτοιμα σκυροδέματα, διακοσμητικά σκυροδέματα, αδρανή υλικά.

  Πέτρες, βότσαλα, ακανόνιστες πλάκες, τούβλα, πάνελ πέτρας, κυβόλιθοι .
  Ιδανικά για : δάπεδα, κήπους, εσωτερική διακόσμηση, επενδύσεις κ.α.

  Πλακάκια, είδη υγιεινής, μπάνια, μπαταρίες, αξεσουάρ, θερμοσίφωνες, νεροχύτες, εργαλεία, κόλλες, ανταλλακτικά, υαλότουβλα, υδραυλικά είδη, είδη θέρμανσης

  Είδη κιγκαλερίας (βύσματα, βίδες, ειδικά πριτσίνια, σφιγκτήρες καλωδίων, τρυπάνια μετάλλων, τρυπάνια μπετού, καλέμια κ.α. ), εργαλεία , είδη προστασίας, είδη σήμανσης,

  Τζάκια
  Κάρβουνα

  Είδη προστασίας εργαζομένων

  Ξυλεία στέγης
  Σίδερα οικοδομών
  Υγραέρια
  Είδη κιγκαλερίας
  Είδη υγρομόνωσης
  Θερμομονωτικά προιόντα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ - Σαντορίνη
  2286033894
  Marble Factory Γαλαίος & Σια Ε.Ε | Μάρμαρα Σαντορίνη

  Υπηρεσίες

  Επεξεργασία μαρμάρου
  Επεξεργασία πέτρας
  Γρανίτη
  Τεχνογρανίτη
  Τεχνομάρμαρο
  Καλλιτεχνήματα
  Γλυπτά
  Σκαλιστά
  Μνημεία
  Τζάκια

  Το εργαστάσιο μας δραστηριοποιείτε:

  Επεξεργασία μαρμάρου
  Επεξεργασία πέτρας
  Γρανίτη
  Τεχνογρανίτη
  Τεχνομάρμαρο
  Καλλιτεχνήματα
  Γλυπτά
  Σκαλιστά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΤΡΑΥΛΙΑΤΑ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - Κεφαλληνίας
  2671068056
  6947002816
  Καρανίκας Παναγιώτης
  Ενεργειακά Τζάκια

  H εταιρεία ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ εδρεύει στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα των ενεργειακών τζακιών.

  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την τοποθέτηση και άριστη εγκατάσταση τζακιών, εξυπηρετώντας όλη την Κεφαλονιά αλλά και οπουδήποτε μας ζητηθεί, έχοντας στο ενεργητικό μας πληθώρα ικανοποιημένων πελατών.

  Η σωστή επιλογή αναλόγως του χώρου, καθώς και εγκατάσταση της ενεργειακής εστίας που θα επιλέξετε, είναι πάρα πολύ σημαντική για την καλή της λειτουργία (να μην ‘καπνίζει’, να φεύγει εύκολα ο καπνός κ.λπ.). Το υπεύθυνο και εξειδικευμένο συνεργείο μας, το οποίο αποτελείται απο έμπειρους θερμο-ϋδραυλικούς, έρχεται στον χώρο σας και αναλαμβάνει την ορθή σύνδεση των εστιών ή σομπών.

  Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας, κατόπιν ραντεβού και σας προτείνουμε λύσεις που ταιριάζουν στον χώρο σας.

  Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές. Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε!

  ΤΡΑΥΛΙΑΤΑ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - Κεφαλονιά | 2671068056, 6947002816

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  ΕΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ - Κάρυστος
  2224022936
  6932526426
  Υλικοδομή
  Οικοδομικά Υλικά Κάρυστος

  Το κέντρο δομικών υλικών ΥΛΙΚΟΔΟΜΗ λειτουργεί εδώ και χρόνια στην Κάρυστο - Εύβοια, στην ΕΟ Καρύστου Χαλκίδος και είναι δίπλα στον επαγγελματία και στον ιδιώτη προσφέροντας ποιότητα και λογικές τιμές.

  Με την πολυετή πείρα μας - σαράντα χρόνια στις στεγανώσεις και τις μονώσεις - παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες που ασφαλίζουν και θωρακίζουν το σπίτι σας κι επίσης το αναβαθμίζουν ενεργειακά, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις για την δόμηση και την ανακαίνιση.

  Στόχος μας είναι να φροντίζουμε διαρκώς για τις ανάγκες των πελατών μας, εξυπηρετώντας τους άμεσα και αξιόπιστα.

  Διαθέτοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και με βάση την πολυετή μας εμπειρία και γνώση μας, κατευθύνουμε τους πελάτες μας με σωστές συμβουλές για την οικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο.

  Οι τιμές μας είναι προσιτές. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για οποιαδήποτε πληροφορία.

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε
  την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας!

  ΕΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ - Κάρυστος
  2224022936, 6932526426, ilikodompbournousouzis@gmail.com

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  1 χλμ. Μούρδου - Μυρίνας - Λήμνος
  2254071940
  6972236317
  Κατή Μαρία & Σια ο.ε.

  Οικοδομικά Υλικά Λήμνος

  Η επιχείρησή μας “Κατή Μαρία & Σια ο.ε.” η οποία εδρεύει στο 1 χλμ. Μούρδου - Μυρίνας στην Λήμνο, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στον χώρο των οικοδομικών υλικών και στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο.

  Ιδρύθηκε το 1996 από τον Κωνσταντίνο Κατή έχοντας εμπειρία στον τομέα των υλικών και της δόμησης. Με το πέρασμα του χρόνου ενσωματώθηκαν δυναμικά στο χώρο οι υιοί Γεώργιος και Αθανάσιος.

  Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες παραγωγής και εισαγωγής οικοδομικών υλικών, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών για την κατασκευή και την επισκευή του σπιτιού σας και όλων των δομικών κατασκευών.

  Καθώς οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονταν, σας προσφέρουμε τσιμεντολιθικά προϊόντα, σιδηρικά, εργαλεία, διακοσμητικά κήπου, ψησταριές, φούρνους, τζάκια, χρώματα και μονωτικά υλικά καθώς και καυσόξυλα όπου μας καθιστούν πρώτους στην περιοχή μας και πάντα ανταγωνιστικούς.

  Η βαθιά γνώση των αναγκών της οικοδομικής αγοράς και οι προσιτές τιμές που διαθέτουμε στα προϊόντα μας, βοηθάνε τον ιδιώτη, αλλά και τον επαγγελματία να ικανοποιήσει με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.
  ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ, ΠΑΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

  Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τους προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Το ειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη δυνατή λύση για οτιδήποτε χρειάζεστε γύρω από οικοδομικά και μονωτικά υλικά.

  Οι πελάτες μας εξυπηρετούνται το συντομότερο δυνατόν από τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και γερανών της επιχείρησης μας σε όλη την Λήμνο.

  Η εξαιρετική εμπειρία μας στο χώρο, οι ανταγωνιστικές τιμές, ο ιδιόκτητος στόλος της επιχείρησής μας, η συνέπεια και η ακρίβεια στην παράδοση των οικοδομικών υλικών είναι μερικοί από τους λόγους πουμας προτιμούνεπανειλημμένα.

  Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να τηλεφωνήσετε αλλά και να μας εμπιστευτείτε.

  Κατή Μαρία & Σια ο.ε. | Οικοδομικά Υλικά

  1 χλμ.Μούρδου - Μυρίνας/ Λήμνο

  Τηλ. 2254071940 Κιν. 6972236317

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 121 - Πετρούπολη
  2105051351
  6970055035
  ΠΥΡΟΣΤΙΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ

  ΣΟΜΠΕΣ, ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ, ΛΕΒΗΤΕΣ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ – ΑΤΤΙΚΗ

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥ, ΕΙΔΗ ΚΙΓΚΑΛΕΡΙΑΣ

  ΤΖΑΚΙΑ, ΣΟΜΠΕΣ, ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ, ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

  ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΙΛΙΟΝ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΤΤΙΚΗ

  PELLET

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  ΨΗΣΤΑΡΙΑ WEBER

  Spirit E- 320

  ΑΠΟ 1290€ ΜΟΝΟ 999€

  Η εταιρεία ΜΠΕΚΟΣ με τον διακριτικό τίτλο ΠΥΡΟΣΤΙΑ ιδρύθηκε αρκετά χρόνια πριν και δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεργειακών τζακιών και ειδών κιγκαλερίας.

  Εδρεύει στην ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΑΤΤΙΚΗ.

  Η εταιρεία μας με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της θέρμανσης, πολύ γρήγορα αναπτύσσει σημαντική εισαγωγική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα σήμερα να κατέχει μια σημαντική θέση στην αγορά με διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη.

  Εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και με συνεχή καθοδήγηση από τον σχεδιασμό έως την κατασκευή.

  Μοιραζόμαστε ιδέες και επιτυχίες με τον πελάτη μας και απολαμβάνουμε μαζί το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΣ

  Επίσης στο κατάστημα μας θα βρείτε πολλά είδη όπως…

  Ειδη κιγκαλερίας ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ

  Ψησταριές

  Φουρνάκια

  Σόμπες

  Συσκευές υγραερίου

  Καύσιμη ύλη

  Είδη σπιτιού

  Ενεργειακά τζάκια ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ

  Τζάκια ξύλου ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ,ΑΤΤΙΚΗ

  Τζάκια αέρος ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ,ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ

  Λέβητες ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ,ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ

  Καυστήρες ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΗ

  PELLET

  Μετατροπή τζακιού κ.α

  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΙΛΙΟΝ-ΠΕΙΡΑΙΑ-ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ –ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,

  Μπέκος Χρήστος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ - Καβάλα
  2593053243
  6982007765
  Το Τεχνικό μας γραφείο "Αγγελίδης Βασίλειος" δραστηριοποιείται από στη Θάσσο σε μελέτες – κατασκευές πάσης φύσεως ιδιωτικών έργων, καθώς και σε κατασκευές δημοσίων έργων. Η πολυετής εμπειρία μας εγγυάται εργασία υψηλών προδιαγραφών στο συντομότερο δυνατό χρόνο με το ελάχιστο κόστος, σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και προδιαγραφές.

  Το τεχνικό μας γραφείο αναλαμβάνει με υπευθυνότητα: Άδειες (οικοδομικές, αλλαγή χρήσης κ.α.), Μελέτες, Κατασκευή, Ενεργειακές αναβαθμίσεις (θερμομόνωση, θερμοπροσόψεις), Μονώσεις - Στεγανοποιήσεις, Επισκευές, Ενισχύσεις, Ανακαινίσεις, Διαρρυθμίσεις (κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων), Διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου (πισίνες, χώροι στάθμευσης) και Μελέτη - Κατασκευή συστημάτων πυρόσβεσης.

  Καλέστε μας στα τηλέφωνα:2593053243 - 6982007765
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΔΙΔΟΥΣ - ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ - Ηράκλειο
  2810330512
  6944280390
  Χωροδιακοσμητική - Καραντινάκης Γεώργιος
  Επαγγελματικές ψησταριές, ενεργειακά τζάκια CLAM
  Συσκευές θέρμανσης
  Φούρνοι
  Πέργκολες
  Κεραμοσκεπές
  Εκκλησίες - εκκλησάκια
  Οικοδομικά υλικά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  3ο ΧΛΜ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ ΠΛΑΚΑΣ - Λεωνίδιο
  2757023775
  6932417735, 6932417730
  Ζυγούρης Σιδήρου Έργα
  Σιδηροκατασκευές Τρίπολη

  Η εταιρεία Ζυγούρης Σιδήρου Έργα δραστηριοποιείται απο το 1983 στο χώρο των σιδηροκατασκευών, των μεταλλικών κατασκευών, των ειδών σκίασης έχοντας την έδρα μας στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.

  Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας και γνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες στον τομέα των κατασκευών, έχουμε δώσει έμφαση στα υλικά που χρησιμοποιούμε που είναι υψηλής ποιότητας αφού ως στόχο έχουμε την άμεση εξυπηρέτηση, με τα καλύτερα υλικά και φυσικά με ασυναγώνιστες τιμές σκεπτόμενοι πάντα τον επαγγελματία, για αυτό και έχουμε επιλέξει ένα άρτιο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των κατασκευών μας και όλων των προϊόντων μας.

  Επειδή οι απαιτήσεις συνεχώς αυξάνονται για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας, έχουμε επεκταθεί και στον τομέα της σκίασης και στον τομέα τον τζακιών διαθέτοντας προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

  Σήμερα είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε και άλλες περιοχές, Τρίπολη, Λακωνία, Άργος, Αργολίδα και κατ' επέκταση σε όλη την Πελοπόννησο. Σε εμάς μπορείτε να αναζητήσετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας:

  μεταλλικές κατασκευές

  ειδικές σιδηροκατασκευές

  τζάκια

  σκίαση

  δομικά υλικά

  υδρορροές

  κάγκελα

  γκαραζόπορτες

  σκίαστρα αυτοκινήτων

  στέγαστρα

  πόρτες

  σκάλες

  καμινάδες INOX

  τέντες

  πλέγματα περιφράξεων

  κατασκευές υδρορροών

  φύλλα επικάλυψης

  ειδικές κατασκευές σιδήρου

  Στόχος μας είναι πάντα η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών και η επιτυχία του αποτελέσματος μας.
  Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επαγγελματίες με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να υλοποιήσουμε αυτό που επιθυμείτε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  ΧΩΣΙΑΡΙΟ - ΓΥΘΕΙΟ - Λακωνίας
  2733093490
  6944836135
  Σας καλοσωρίζουμε στην καινούργια μας ιστοσελίδα.

  ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΤΡΙΚΑΚΟΣ

  Μάρμαρα, τζάκια, μνημεία Λακωνία

  Εμπόριο μαρμάρου Λακωνία

  Μαρμαρικές κατασκευές Λακωνία

  Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του μαρμάρου με έδρα το Γύθειο Λακωνίας.

  Με συνεχή μελέτη, την απαιτούμενη τεχνογνωσία, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, απο το στάδιο της κοπής ως το στάδιο της στίλβωσης.

  Σε εμάς θα βρείτε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων που χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

  Αναλαμβάνουμε επενδύσεις τζακιών, δαπέδων, πάγκους κουζίνας, σκάλες, κατασκευές μνημείων, ορθομαρμαρώσεις καθώς και περίτεχνες κατασκευές στην κουζίνα, στις σκάλες, στο μπάνιο, στο τζάκι ή στην αυλή του σπιτιού σας.

  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

  Αλλάζουμε την οπτική του χώρου σας δίνοντάς του λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική.

  Φιλικά

  ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΤΡΙΚΑΚΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  ΠΕΤΡΑ - Βοιωτίας
  2268024004
  6977048274
  Οικοδομικά υλικά ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

  Δομικά υλικά Λιβαδειά

  Καυσόξυλα Λιβαδειά

  Πέλλετ

  Ψησταριές

  Τζάκια

  Κεραμοσκεπές

  Διακοσμητικά είδη

  Ξυλεία (σκεπόξυλα)

  Φρεάτια βόθρων

  Γυψοσανίδες

  Ποιοτικά οικοδομικά υλικά και εργαλεία, Πέτρα Βοιωτίας.

  Οικονομικές τιμές !!!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  Τέρμα Δημάρχου Παπαθανασίου - Φλώρινας
  2385022601
  6936857140
  Δεσποτάκης
  Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων Φλώρινα

  Η επιχείρηση μας “Δεσποτάκης” δραστηριοποιείται από το 1976 στο χώρο της εμπορίας και επεξεργασίας μαρμάρων στη Φλώρινα και στις όμορες περιοχές της. Μέχρι σήμερα, συνεχίζει τη μακρά παράδοση της αξιοποιώντας ταυτόχρονα σύγχρονες τεχνικές αλλά και εισάγοντας νέα προϊόντα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

  Η επιχείρηση μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ταφικών μνημείων αλλά και στην επεξεργασία και τοποθέτηση επενδύσεων από μάρμαρο, γρανίτη, τεχνομάρμαρο και τεχνογρανίτη.

  Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις μαρμάρων, γρανίτη ,τεχνομάρμαρο και τεχνογρανίτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση τους, με έμφαση πάντα στην λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, σας εγγυώνται ποιότητα κατασκευής, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

  Η επιχείρηση επίσης διαθέτει μεγάλη ποικιλία ενεργειακών τζακιών εισαγωγής της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης (Νορβηγία ,Δανία ,Πολωνία) των οποίων αναλαμβάνει την τοποθέτηση και επένδυση με διαφορά σχέδια.

  Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα κατασκευής και προϊόντων, διατηρώντας παράλληλα τις προσιτές τιμές.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Φλώρινα, τις γύρω περιοχές και όλη την Ελλάδα.

  ΠροϊόνταΔουλειές μας

  Δεσποτάκης | Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων Φλώρινα

  Τέρμα Δημάρχου Παπαθανασίου, Φλώρινας

  Τηλ: 2385022601 Κιν: 6936857140

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΗ 2 - Χίος
  2271023044
  6948724271
  Ενεργειακά τζάκια NGS

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1989 από τον Στέργιο Νεαμονιτάκη στην περιοχή Χίου και στην συνέχεια μεταβιβάστηκε στον Γιώργο Νεαμονιτάκη με αντικείμενο την κατασκευή ενεργειακού τζακιού καλοριφέρ.

  Στην πορειά των χρόνων εξελίχθηκαν τα προϊόντα μας σε πολύ υψηλό επίπεδο, τόσο λειτουργικά όσο και κατασκευαστικά.

  Με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που σήμερα μας φέρνει στις πρώτες θέσεις παγκόσμιος σε θερμικές αποδόσεις , kw και μονοξείδια στην ατμόσφαιρα .

  Τα τζάκια NGS έχουν της πιστοποιήσεις CE

  Εγγύηση 10 χρονιά

  Η ανάγκη τον πελατών μας για μετατροπή τον παραδοσιακών τζακιών σε ενεργειακά μας ώθησε το 2006 να κατασκευάσουμε μια κασέτα καλοριφέρ που μπορεί να τοποθετηθεί να συνδεθεί υδραυλικά πολύ εύκολα χωρίς κανένα απολύτως σπάσιμο και να ζεστάνει μέχρι και 150 τετ. Μια ακόμα μεγάλη καινοτομία της εταιρίας μας.

  Κάθε χρόνο νέα υλικά και νέα μοντέλα συμπεριλαμβάνονται στην μεγάλη γκάμα προϊόντων που σήμερα διαθέτουμε

  Επίσης μπορούμε να κατασκευάσουμε ειδικές διαστάσεις τζακιών η κασέτας καλοριφέρ ανάλογα με της απαιτήσεις του πελάτη.

  Η δίκες σας απαιτήσεις μας κάνουν καλύτερους !

  Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι και αν χρειαστείτε.

  Ενεργειακά τζάκια NGS.
  28 χρόνια καινοτομίας !!!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  ΠΟΛΙΤΙΚΑ - Χαλκίδα
  6955698463,6944457609
  ΝΤΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Το μεράκι της πέτρας συναντά τη σύγχρονη δόμηση

  Πέτρινες Κατασκευές-Πέτρινες Κατοικίες, Χαλκίδα - Εύβοια

  Πετρόκτιστα σπίτια- επενδύσεις πέτρας, Χαλκίδα - Εύβοια

  Η επιχείρηση ΝΤΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ εδρεύει στα Πολιτικά της Ευβοιας και δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με αγάπη και μεράκι στην παραδοσιακή τέχνη κτισίματος με ΠΕΤΡΑ.

  Τεχνίτης πετράς

  Απευθύνομαι σε αυτούς που αγαπούν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με πέτρα. Δίνουμε μεγάλη βάση στην κατασκευή Σπιτιών. Προσπαθούμε πάντα για το αρτιότερο αποτέλεσμα.

  Σπίτι όμορφο, υγιεινό, οικονομικό και αντισεισμικό, με άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση Σε συνεργασία με πολιτικούς μηχανικούς δημιουργούμε το σπίτι των ονείρων σας, ανάλογα με τις οικονομικές απαιτήσεις των πελατών μας.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί στην Χαλκίδα ολη την Εύβοια στην Αθήνα και πανελλαδικά πάντα με αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης του έργου, ποιότητα εργασίας. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή παντός έργου που αφορά την πέτρα.

  πλακοστρώσεις

  αναπαλαιώσεις

  πέτρινες βρύσες

  Ψησταριές

  Τζάκια

  κατασκευή ενεργειακών τζακιών

  μετατροπή από παραδοσιακά τζάκια σε ενεργειακά

  πέτρινες επενδύσεις σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους

  Δημιουργίες Υψηλής Αισθητικής και Καλαισθησίας

  Έργα τέχνης από Φυσική Πέτρα

  Δόμηση από λαξευτές πέτρες και ημιλαξευτές πέτρες για κατοικίες,για κήπους πλατείες αυλές καταστήματα.

  Διαλέξτε το σημείο που επιθυμείτε να φτιαχτεί και όλα τα υπόλοιπα είναι δική μας υπόθεση. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει και θα είναι αντάξιο των προσδοκιών σας.

  Μπορούμε να διαμορφώσουμε και τον εξωτερικό σας χώρο, την αυλή ή τον κήπο σας, με μία πέτρινη ψησταριά ή ένα πέτρινο φούρνο, μπάρμπεκιου, υψηλής αισθητικής και καλαισθησίας.

  Ειδικές κατασκευές με πέτρα

  Ένα πέτρινο μονοπάτι ένα σχέδιο στο δάπεδο φτιαγμένο αποκλειστικά με πέτρα θα δώσει άλλο τόνο.

  Επένδυση πέτρας και επενδύσεις σπιτιών με πέτρα

  Παρτέρια που έχουν πέτρινες λεπτομέρειες σίγουρα θα τονίσουν ακόμη πιο πολύ τον κήπο σας, βραχόκηπους. Στο εσωτερικό του σπιτιού μπορούμε επίσης να δώσουμε ζωντάνια και αίγλη σε διάφορες γωνιές του, να επενδύσουμε με πέτρα ένα χτιστό καναπέ που υπάρχει σε εξοχική κατοικία ή απλά να τονίσουμε προσθέτοντας πέτρα, σημεία και γωνιές του σπιτιού που αγαπάτε και θέλετε να τις θαυμάζουν όλοι

  Πλακόστρωση αυλής, κήπου, πλακόστρωση εξωτερικού χώρου σκάλες, αυλόγυρους, τοιχεία, κολώνες.

  Αναπαλαιώσεις σπιτιών, κτιρίων από πέτρα σε Χαλκίδα και όλη την Εύβοια. Κτίσιμο κάθε πέτρινης κατασκευής, αλλά αναλαμβάνουμε και τοποθετήσεις πλακιδίων και μαρμάρων.

  Αναπαλαιώσεις, αρμολογήσεις, ανακαινίσεις.

  Με την τεχνογνωσία μας και το μεράκι μας φέρνουμε τη φύση στο σπίτι σας, προσφέροντας έναν σύγχρονο τρόπο δόμησης με μια προσέγγιση διαφορετική απο αυτή των περισσότερων επιχειρήσεων του ανταγωνισμού.

  Πλεονεκτήματα

  Σύμφωνα με τους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, τα πέτρινα κτίρια, αλλά και εκείνα που έχουν επενδυθεί με πέτρα διαθέτουν πολλά πλεονεκτήματα και καλύπτουν πληθώρα απαιτήσεων.

  Αποτελούν την πιο προσιτή για τον Έλληνα παραδοσιακή μορφή κατασκευής, γεγονός που αυξάνει την εξοικείωση και την άνεση των διαμενόντων.

  Η φέρουσα τοιχοποιία από πέτρα εξασφαλίζει υψηλές αντισεισμικές αντοχές και ασφάλεια. Η στατική μελέτη έχει κωδικοποιηθεί πλήρως και εφαρμόζονται οι Ευρωκώδικες, σε συνδυασμό με πρόσθετες διατάξεις ανά περίπτωση.

  Η θερμοχωρητικότητα της πέτρας ως δομικό υλικό είναι πάρα πολύ υψηλή, ώστε το κτίριο να είναι δροσερό κατά τους πρώτους θερινούς μήνες και ζεστό τους πρώτους χειμερινούς μήνες. Κατά συνέπεια η συνεχής διαβίωση σε μια τέτοια κατασκευή μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, στα πρότυπα των σύγχρονων «πράσινων κατοικιών».

  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.

  Με εκτίμηση

  ΝΤΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Πέτρινες Κατασκευές-Πέτρινες Κατοικίες Χαλκιδα Ευβοια Αθήνα Αττική

  Πετρόκτιστα σπίτια- επενδύσεις πέτρας Χαλκιδα Ευβοια Αθήνα Αττική

  Κτίσιμο Πέτρας Χαλκιδα Ευβοια Αθήνα Αττική

  Οικοδομικές εργασίες Χαλκιδα Ευβοια Αθήνα Αττική

  Εργολαβίες οικοδομών Χαλκιδα Ευβοια Αθήνα Αττική

  Εργολάβος οικοδομών Χαλκιδα Ευβοια Αθήνα Αττική

  Πετράς στην Χαλκιδα Ευβοια Αθήνα Αττική
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
  2ο ΧΛΜ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΝΙΚΗΣΙΑΣ - ΧΟΡΤΟΚΟΠΙ - Καβάλα
  2592024649
  6945641199
προηγούμενη 1 από 18 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ