noscript image for google
Κυριακή 03 Ιουλίου 2022 | 05:15 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ
  ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - Διδυμότειχο
  2553020219
  6942600629
  O κ.Χρήστος Λιακίδης έχει βιοτεχνία μαρμάρων-γρανιτών. Η βιοτεχνία διαθέτει όλα τα είδη μαρμάρων για όλων των ειδών τις κατασκευές.

  Αναλαμβάνουμε κατασκευή τζακιών και επιπλέον εμπορευόμαστε είδη υγιεινής και είδη κήπου. Για την άμεση εξυπηρέτησή σας απευθυνθείτε στα παραπάνω αναγράφόμενα τηλέφωνα και θα εξυπηρετηθείτε από τον κ.Χρήστο Λιακίδη ή την κυρία Αναστασία Λιακίδου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΜΟΛΑΟΙ - Λακωνίας
  2732023557
  6974605176
  Η Εταιρία ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της μελέτης και κατασκευής τζακιών, μπάρμπεκιου και φούρνων. Με εκτίμηση στις ανάγκες σας, επενδύουμε στην τεχνογωσία μας και το αποτέλεσμα εγγυάται εντυπωσιακή εμφάνιση, αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

  Η εταιρία μας έχει έδρα τους Μολάους Λακωνίας και έχει δημιουργηθεί με μεράκι και έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες. Τα προϊόντα τις εταιρίας μας διακρίνονται για την αντοχή τους & την ακρίβεια των διαστάσεών τους. Παράγονται απο ελαφρόπετρα,τσιμέντο υψηλής αντοχής και συνθετικό ανόργανο οξείδιο του σιδήρου. Τέλος πριν συσκευαστούν ελέγχονται σχολαστικά από τον υπεύθυνο παραγωγής.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  οδός ΒΟΛΟΥ 1 - Λάρισα
  2410282252,2410282433
  +30 6932465770
  Η Optima ιδρύθηκε το 1989 με στόχο να προμηθεύει την Ελληνική αγορά στον κατασκευαστικό τομέα και την Βιομηχανία με τα άριστα - optima - υλικά ποιότητας & προηγμένης τεχνολογίας, στην Δόμηση καθώς και την θέρμανση με Α.Π.Ε. & Βιομάζα, πάντοτε στις καλύτερες δυνατές τιμές για την ποιότητα των προϊόντων και της τεχνογνωσίας που προσφέρει.

  Optima CONSTRUCTION MATERIALS
  Η Optima απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και πιο συγκεκριμένα από μηχανικούς με διεθνείς μεταπτυχιακές σπουδές, εξάσκηση, έρευνα και εμπειρία. Υποστηρίζοντας τον στόχο της Optima, συνεργαζόμαστε στον χώρο των Δομικών Υλικών Υψηλής Τεχνολογίας με τις περισσότερες καταξιωμένες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες κατασκευής Δομικών υλικών (ACO, ANRIN, BASF, BAUDER, BLANKE, BRILLUX, BUCHTAL, CERESIT, DURAL, DUNLOPLAN, FLOOR GRES, HENKEL, KERAKOLL, MACBETON, MACON, MARIS Polymers, NEOTEX, RENOVAT, SCHLUTTER, SIKA κ.ά.)ενώ υποβάλλουμε όλα τα προϊόντα των στις αυστηρότερες συγκρίσεις & τεστ ποιότητας, απόδοσης και τιμής, στους ακόλουθους τομείς της αγοράς:
  1. Υγρομονώσεις - Μονωτικά & Στεγανωτικά Υλικά
  2. Eξωτερική Θερμομόνωση Κελύφους Κτιρίων - VWS System
  3. Βιοενεργειακοί Ταρατσόκηποι - Bauder Plant E System
  4. Πλακίδια Υψηλής Αντοχής - Κόλλες & Αρμοί - Προφίλ αρμών
  5. Ειδικά & Οξύμαχα Δάπεδα - Κανάλια Απορροής
  6. Εποξειδικά Δάπεδα & Δομικές Ενισχύσεις - Ανθρακονήματα
  7. Στεγανωτικά Οικολογικά Χρώματα & Βερνίκια
  8. Πισίνες - Δεξαμενές & Αγωγοί Λυμμάτων
  9. Προστασία Κτιρίων από ΗλεκροΜαγνητική Ακτινοβολία
  10.Ποιοτικές Εργολαβίες με Ίδια Υλικά

  Optima BIOENERGY
  Είναι γνωστό ότι σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 η ανάγκη για απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, οδήγησε στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας (Α.Π.Ε.). Η Βιομάζα κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις Α.Π.Ε. στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ποσοστό πάνω του 50 % και είναι ένα καύσιμο προϊόν (Στερεά Βιοκαύσιμα) που κάθε χώρα μπορεί να παράγει επί τόπου μόνη της.
  Η τεράστια εξοικονόμηση που μπορούν να προσφέρουν τα ΣΤΕΡΕΑ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ, οδήγησαν στην εξέλιξη αυτοματοποιημένων καυστήρων Στερεάς Βιομάζας με ελεγχόμενη αυτόματη τροφοδοσία καυσίμου σε μέγεθος μικρού κουφέτου (pellet)& αέρα καύσης που χρησιμοποιούνται σε Θερμάστρες Αέρος, Ενεργειακά Τζάκια pellet, Εσωτερικούς Θερμολέβητες, Compact Θερμολέβητες Λεβητοστασίου, αλλά και ως αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου για την Βιοτεχνία, Αρτοποιία, Θερμοκήπια, Βιομηχανία κ.λ.π.
  Ως μηχανικοί με πολυετή πείρα στην Οικοδομή και στην Μεταφορά Θερμότητας, επιλέξαμε τα προϊόντα της Ιταλικής Εταιρείας PASIAN για Θέρμανση με PELLETS & ΒΙΟΜΑΖΑ, σαν Γενικoί Εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα, με τον διακριτικό τίτλο PASIAN HELLAS by Optima.
  H Pasian είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή καυστήρων, εξειδικευμένη στην κατασκευή θερμογεννητριών που λειτουργούν με Wood Pellet & Στερεά Βιοκαύσιμα και παρουσιάζει μια γκάμα που αριθμεί πάνω από 30 μοντέλα.
  Τα προϊόντα της, μοναδικά στο είδος τους, ως πολυκαυστήρες δεν καίνε μόνον το βιομηχανοποιημένο wood pellet, αλλά και άλλα στερεά βιοκαύσιμα & υπολείμματα αγροτικών προϊόντων που είναι δυνατόν να τροφοδοτούνται αυτόματα με ειδικούς κοχλίες: όπως ανάμεικτο καλαμπόκι, τσόφλια ξηρών καρπών, τρίμματα πυρήνων φρούτων και ελιάς, agri-pellets κ.λ.π.
  Το γεγονός ότι οι Pasians μπορούν να λειτουργήσουν με τόσο ετερογενή υλικά, μας παρέχει την σιγουριά ότι θα λειτουργούν και με διαφορετικής ποιότητας pellets (το πλέον βιομηχανοποιημένο προς το παρόν στερεό βιοκαύσιμο για αυτοματοποιημένη θέρμανση) που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

  Μετά τιμής για την Optima - Stefanakis C. Bros Co.

  Γιώργος Κ. Στεφανάκης,
  M.Sc. Μηχανολόγος Μηχανικός, OSU /USA
  &
  Αντώνης Κ. Στεφανάκης,
  Διπλ. Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
  Μ.Sc. Chem. Engng. & B.A., OSU & Stanford U./USA
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 22 - Γλυφάδα
  2109638686
  Η εταιρία ΒΙΕΤ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1980. Στο επίκεντρο της εμπορικής της δραστηριότητας από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται το τζάκι.
  Η ΒΙΕΤ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων και πιο γνωστών στο ευρύ κοινό οίκων ενεργειακών τζακιών στην Ευρώπη (Deville, EdilKamin, Italiana Camini, Rene Brisach).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Μητροπολίτου Γρηγορίου 13 - Βόλος
  2421402823
  6936562852
  ΣΟΥΛΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ
  Κατασκευές Γυψοσανίδας - Τζάκια - Ανακαινίσεις Κτιρίων & Θερμομονώσεις Βόλος

  Η επιχείρησή μας “ΣΟΥΛΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια με κατασκευές γυψοσανίδας καθώς και με ανακαινίσεις κτιρίων, προσφέροντας ποιοτικές, ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις σε χώρους στον Βόλο, σε όλη την Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε εργασίες θερμομόνωσης κτιρίων, ενώ μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με το ιδανικό τζάκι για τον χώρο σας και να αναλάβουμε την άμεση και σωστή τοποθέτησή του.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και διαθέτοντας εξειδικευμένα συνεργεία, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στις κατασκευές γυψοσανίδας και στις ανακαινίσεις κτιρίων, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες και μοντέρνες λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να μελετήσει το χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας δώσει τις ιδανικές λύσεις.

  Σε όλους τους πελάτες μας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, χωρίς κακοτεχνίες, ενώ όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε εργασίες υψηλών προδιαγραφών.

  Στόχος είναι αφενός η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κολοκοτρώνη 20 - Κυπαρισσία
  6997566763
  ΤΖΑΚΙΑ ΚΛΟΝΤΙ ΑΝΔΡΕΑΣ

  Για οικοδομικέςεργασίες με αξιοπιστία και συνέπεια στην Κυπαρισσία στην Καλαμάτα και σε ολη την Μεσσηνία !!!!!

  Ο εργολάβος ανακαινίσεων ΤΖΑΚΙΑ ΚΛΟΝΤΙ ΑΝΔΡΕΑΣ με εδρα της δουλειάς του στην Κυπαρισσία , της Μεσσηνίας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων με εξιδίκευση στις πλακοστρώσεις , στις πέτρινες επενδύσεις στα κτισίματα οικοδομών στα επιχρίσματα (σοβάδες) καθώς επίσης και στην κατασκευή ξύλινης πέργκολας αλλά και στις σιδηροκατασκευές για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους κατοικίες,καταστήματα, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία .

  Το έμπειρο συνεργείο μας που αποτελείται από (σοβατζήδες, χτίστες, πετράδες,σιδεράδες ) αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τον χώρο σας! Προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.

  Δίνουμε τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις που καλύπτουν με επιτυχία και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις και επιθυμίες των πελατών.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

  Γενικές ανακαινίσεις και οικοδομικές εργασίες παντός τύπου σε κάθε χώρο ιδιωτικό η επαγγελματικό

  Μερεμέτια οικοδομών

  Επιχρίσματα (Σοβατίσματα) παντός τύπου. Παραδοσιακός Σοβάς, Ετοιμοι Σοβάδες Ακρυλικοί σοβάδες τελικής στρώσης, Επισκευαστικοί Σοβάδες

  Έγχρωμοι Σοβάδες

  Πέτρινες επενδύσεις στους τοίχους σε δάπεδα

  Διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με πέτρα,
  Πλακοστρώσεις αυλών, πεζοδρομίων, κήπων με πέτρα σε περίτεχνα σχέδια και χρώματα.

  Κατασκευές μπάρμπεκιου,βρύσες

  Κατασκευή τζακιών, σκάλες πέτρινες,τοιχεία, αυλόγυρους

  Διακόσμηση με πέτρα σε καμάρες, κολώνες

  Ξυλοκατασκευές – ξύλινες πέργκολες σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων με αισθητική τελειότητα
  Κατασκευάζουμε ξύλινες πέργκολες για κάλυψη μικρών και μεγάλων επιφανειών είτε σαν διακοσμητική κατασκευή είτε σαν συνδυασμός συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων.

  Κιόσκια- χαγιάτια

  Κεραμοσκεπές στέγες παντός τύπου (δίριχτες,τετράριχτες) με κεραμίδια των επιθυμιών σας

  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων με επώνυμα χρώματα οικολογικά, ακρυλικά, πλαστικά που να αντέχουν στον χρόνο και στον ελληνικό ηλιο

  Γυψοσανίδες- ψευδοροφές -χωρίσματα ανακαινίσεις -γύψινες διακοσμήσεις

  Κρυφούς φωτισμούς θόλους

  Τοιχοποιίες με γυψοσανίδα

  Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και ευχαριστημένους πελάτες

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην Κυπαρισσία,στα Φιλιατρά,στην Μεθώνη, στην Πύλο, στην Καλαμάτα, και σε ολη την Μεσσηνία , πάντα με ποιότητα εργασίας και στις πιο λογικές τιμές .

  Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα επαγγελματία με αξιοπιστία και με εμπειρους τεχνικούς στην Κυπαρισσία τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με ανταγωνιστικές τιμές

  Με εκτίμηση

  ΤΖΑΚΙΑ ΚΛΟΝΤΙΑΝ ΑΝΔΡΕΑΣ

  Ο εργολάβος γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων στην Κυπαρισσία της Μεσσηνίας

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Οικοδομικές εργασίες Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Σοβατίσματα Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Σοβατζήδες -σοβάδες Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Πλακοστρώσεις Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Πέτρινες κατασκευές Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Κτίσιμο πέτρας Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Διακόσμηση με πέτρα Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Ξύλινες πέργκολες Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Σιδηροκατασκευές Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Μεταλλικές κατασκευές Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Μεθώνη,Πύλος,Καλαμάτα,Μεσσηνία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  ΒΙΠΕ Αργοστολίου - Κεφαλονιά
  2671026046
  6977906038
  Μπαλτσαβιάς Διαμαντής
  Τεχνικό Κατάστημα
  Υδραυλικά Είδη - Αντλίες Θερμότητας - Είδη Υγιεινής - Εξαρτήματα Πισίνας - Αργοστόλι Κεφαλονιά

  Το Τεχνικό μας Κατάστημα Μπαλτσαβιάς Διαμαντής το οποίο εδρεύει στην ΒΙΠΕ Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, εδώ χρόνια ανήκει στο χώρο του εμπορίου υδραυλικών ειδών & ειδών υγιεινής, με υπευθυνότητα, συνέπεια και σεβασμό στους πελάτες του.
  Στο χώρο μας θα βρείτε τα πάντα για την ανακαίνιση κάθε σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου, την οικοδομή, τα ξενοδοχεία καθώς και αγροτικά είδη.
  Αναλυτικότερα, σε εμάς θα βρείτε υδραυλικά είδη, ηλιακά συστήματα, θερμοσίφωνες, αντλίες θερμότητας, αρδευτικά είδη, αντλίες, είδη υγιεινής, μπαταρίες μπάνιου, νεροχύτες καθώς και εξαρτήματα για κάθε πισίνα.
  Συνεργαζόμαστε πάντα με τις κορυφαίες εταιρείες στο είδος τους ώστε να είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα σε ποιότητα προϊόντα και σας εξασφαλίζουμε πάντα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Σας διαβεβαιώνουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση και σας δίνουμε λύσεις στα διάφορα προβλήματα.

  Επισκεφτείτε το κατάστημά μας και σίγουρα θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ
  Σταυρός - Βέροια
  6947891041
  ΚΟΣΜΙΔΗΣ
  Μάρμαρα, Πέτρες, Τζάκια & Είδη Κήπου Βέροια

  Η εταιρεία μας “ΚΟΣΜΙΔΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Βέροια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Σταυρός, δραστηριοποιείται από το 1988 στο χώρο των φυσικών πετρωμάτων, παρέχοντας μεγάλη ποικιλία από προϊόντα καθώς και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 3η γενιά, η εταιρεία μας συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας στο χώρο ενώ παράλληλα έχει εκσυγχρονιστεί με μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας μαρμάρου, για την γρήγορη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πέτρες, μάρμαρα, γρανίτες και φυσικά πετρώματα καθώς και τεράστια γκάμα από είδη κήπου όπως βρύσες, πηγάδια, αγάλματα, κολωνάκια και πολλά ακόμα διακοσμητικά κήπου.

  Εξειδικευόμαστε

  στην κατασκευή επενδύσεων τζακιού, απλών ή ενεργειακών, σε κάθε τύπο και μορφής.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε χτιστές κατασκευές κήπου όπως ψησταριές, μπάρμπεκιου, πάγκους, λεκάνες, φούρνους, καμινάδες, βρύσες, πηγάδια και εκκλησάκια σε παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια, καθώς και μαρμάρινες εργασίες όπως κατασκευές μνημείων κ.α.

  Διαθέτοντας ιδιόκτητα φορτηγά (γερανοφόρα, ανατρεπόμενα) μπορούμε να αναλάβουμε την ασφαλή παράδοση της παραγγελίας σας στον χώρο που επιθυμείτε, εξυπηρετώντας άμεσα την Βέροια και όλη την Ελλάδα.

  Το δίκτυο πελατών και αντιπροσώπων της εταιρείας απλώνεται σε όλη την ελληνική επικράτεια, ωστόσο είμαστε πάντα ανοιχτοί σε νέες συνεργασίες.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  Ανατολικό - Θεσσαλονίκη
  2310718755-2310718029
  6976461327-6942083117
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

  ΤΡΙΨΙΜΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η επιχείρηση μας με έδρα το Ανατολικό Θεσσαλονίκης ασχολείται με την τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων καιγρανιτών και εξυπηρετεί όλο το νομό Θεσσαλονίκης και όμορους νομούς κατόπιν συνεννόησης.

  Το συνεργείο μας με αξιοπιστία αναλαμβάνει την τοποθέτηση παντός τύπου πλακιδίων και μαρμάρων σεόλες τις επιφάνειες και σας παρέχει εργασίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

  Φροντίζουμε όλες τις επιφάνειες με επιμέλεια και επιλέγουμε την καλύτερη ποιότητα πλακιδίων που απαιτείται γιατο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Ακόμη και στην ανακαίνιση του χώρου σας αναλαμβάνουμε την αντικατάστασητων πλακιδίων ή των μαρμάρων που έχουν φθαρεί απο την χρήση και τον χρόνο και αναβαθμίζουμε αισθητικά μεόμορφους σχεδιασμούς και τεχνικές όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

  Εκτός απο την χρωματική επιλογή των πλακιδίων είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες της επιφάνειας που πρόκειται νατοποθετήσουμε τα πλακίδια για να επιλέξουμε πλακίδια που θα έχουν αντοχή στην καθημερινή χρήση και τον χρόνο.

  Είμαστε δίπλα σαςγια να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε το ιδανικό πλακάκι που χρειάζεται η κουζίνα,το πάτωμα και το μπάνιο του σπιτιού ή τουκαταστήματός σας.

  Η εμπειρία μας και η συνεχής ενημέρωσή μας για όλα τα νέα υλικά και τις εφαρμογές τους μας δίνουν τηνδυνατότητα να αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση που μπορεί να παρουσιαστεί.

  Ακόμη το συνεργείο μας αναλαμβάνει το τρίψιμο και το γυάλισμα των μαρμάρων του σπιτιού αλλά και του καταστήματός σας .

  Η φθοράστα πατώματα από την καθημερινή χρήση ιδιαίτερα σε επαγγελματικούς χώρους αλλά και όταν ένα σπίτι μετρά πολλά χρόνιακατοίκησης είναι εμφανή .

  Εμείς με τον άρτιο εξοπλισμό μας αναλαμβάνουμε να τρίψουμε τις επιφάνειες με προσοχή και ναολοκληρώσουμε το γυάλισμα ώστε να ανανεωθεί όλη η επιφάνεια και να λάμπει σαν καινούρια.

  Ένας ακόμη τομέας που διακρίνεται η επιχείρησή μας είναι η κατασκευή τζακιών και η επένδυσή τους με μάρμαρα και γρανίτες τηςαρεσκείας σας.

  Η κατασκευή ενός τζακιού απαιτεί τεχνογνωσία καθώς και εμπειρία για να έχετε στην διάθεση σας ένα τζάκι άριστα λειτουργικό αλλάκαι ενεργειακά αποδοτικό.

  Οι έμπειροι τεχνίτες μας σχεδιάζουν σύγχρονα και κλασσικά τζάκια που ταιριάζουν αισθητικά στον χώρο σαςκαι θα σας εξοικονομήσουν ενέργεια και χρήματα.

  Η εγκατάσταση ενός ενεργειακού τζακιού θέλει ιδιαίτερη επιμέλεια και το άρτιακαταρτισμένο συνεργείο μας σας το εγγυάται αυτό καθώς μπορεί ακόμη να αναβαθμίσει το παλιό σας τζάκι σε ένα σύγχρονο ενεργειακότζάκι με ανανεωμένη εμφάνιση .

  Προτεραιότητα της επιχείρησής μας είναι η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας και φροντίζουμε γι αυτό με την υπευθυνότητά μας,την συνέπειά μας και τις λογικές τιμές μας.

  Με εκτίμηση

  Τα Tρία Αδέρφια

  τοποθετηση πλακιδιων θεσσαλονικη - τοποθετηση μαρμαρων θεσσαλονικη - τοποθετηση πλακδιων ανατολικο - τοποθετηση μαρμαρων ανατολικο

  τριψιμο μαρμαρων θεσσαλονικη - γυαλισμα μαρμαρων θεσσαλονικη - αντικατασταση πλακιδιων θεσσαλονικη - επισκευη πλακιδιων θεσσαλονικη

  τοποθετηση πλακιδιων κουζινας θεσσαλονικη τοποθετηση πλακιδιων μπανιου θεσσαλονικη - ανακαινιση μπανιου θεσσαλονικη - τοποθετηση πλακιδιων βεραντας θεσσαλονικη

  αντικατασταση πλακιδιων βεραντας θεσσαλονικη - γυαλισμα τριψιμο μαρμαρων θεσσαλονικη - πλακας θεσσαλονικη - τοποθετηση πλακιδιων νομος θεσσαλονικης

  κατασκευη τζακιων θεσσαλονικη -κατασκευη τζακιων ανατολικο - κατασκευη ενεργειακων τζακιων θεσσαλονικη - σομπες θεσσαλονικη - επενδυση τζακιου θεσσαλονικη

  τοποθετηση πλακακια δαπεδου θεσσαλονικη - επικολληση πλακιδιων θεσσαλονικη - τεχνιτης πλακιδιων θεσσαλονικη - πλακιδια θεσσαλονικη

  αντικατασταση πλακιδιων μπανιου θεσσαλονικη - αντικατασταση πλακιδιων κουζινας θεσσαλονικη

  Toggle
 • Κατηγορία: BARBEQUE – ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ – ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ – ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ
  Λεωφόρος Μαραθώνος 252 (έναντι Νομαρχίας) - Παλλήνη
  2114014084
  6932477070, 6982068091 
  PELLETBRIKETES.GR
  Καυσόξυλα & Πέλλετ Παλλήνη Αττική

  _____

  προφίλ

  Η επιχείρηση Pelletbriketes.gr δραστηριοποιείται στο χώρο των στερεών καυσίμων από το 2012, με χρόνια συνεχής παρουσίας στον εξειδικευμένο χώρο της θέρμανσης.

  Διαθέτοντας μια πλήρη οργάνωση με αποκλειστικές εισαγωγές σε συσκευασμένα στερεά καύσιμα, ελληνικές αποκλειστικές συνεργασίες στο κομμάτι του ξύλου ( ελιά, οξιά κλπ) αλλά και στην δική μας παραγωγή και συσκευασία δαδιού-προσανάμματος, μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές.

  Συνεχίζοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα είδη μας συνοδεύονται με πιστοποιήσεις, είτε ευρωπαϊκές είτε ελληνικές καθώς διαθέτουμε θεωρημένο βιβλίο απογραφής ξύλου και των προϊόντων ξυλείας με αρ. μητρώου... από την Γενική Γραμματεία Δασών.

  Σε εμάς θα βρείτε:

  Στερεά Καύσιμα
  Καυσόξυλα (Πεύκο, οξιά, δρυς, ελιά, ανάμεικτα κ.α.)
  Πέλλετ -Πιστοποιημένα ΕNplus A1. Τα ποιοτικότερα ευρωπαϊκά πέλλετ με σταθερή ποιότητα παραγωγής.
  Ξυλομπρικέτες
  Δαδιά (εξαιρετικής ποιότητας, δικής μας επεξεργασίας καί παραγωγής, σε μικρή και μεγάλη συσκευασία, κατευθείαν από την καρδιά του πευκου)
  Προσανάματα

  Ξυλόσομπες
  Σόμπες πελλετ αέρος &υδραυλικες
  Τζάκια
  Κάρβουνακαι καρβουνομπρικέτες (για οικιακή και επαγγελματική χρήση)
  Ψησταριές
  Αξεσουάρ ψησίματος - Αξεσουάρ τζακιού -BBQ
  Φιάλες Υγραερίου

  ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ σε ηλικιωμένους, ανέργους, πολύτεκνους, α.μ.ε.α. με πολύ χαμηλά εισοδήματα.

  Κώστας Περιάλης 6982068091
  Ελένη Πολιτική 6932477070

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Βαζάκα Α. 23, Νέα Μηχανιώνα - Θεσσαλονίκη
  6937206449(ΒΑΣΙΛΗΣ)
  6937488879 (ΓΙΑΝΝΗΣ)
  Βασίλης - Γιάννης
  Ανακαινίσεις - Θερμομονώσεις - Τοποθέτηση Πλακάκια - Πέτρες - Μάρμαρα - Τζάκια - Υαλότουβλα - Τσιμεντοκονίες - Θεσσαλονίκη

  Η τεχνική εταιρεία “Βασίλης-Γιάννης” με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια αναλαμβάνει όλες τις εργασίες ανακαινίσεων σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.
  Τα έμπειρα και ειδικευμένα συνεργεία μας, η πολύχρονη εμπειρία μας, οι ανταγωνιστικές μας τιμές εγγύηση για τον χώρο σας.

  Ανακαινίσεις
  Αναλαμβάνουμε πλήρη ανακαίνιση του ιδιωτικού ή επαγγελματικού σας χώρου, δίνοντας μορφή σε όλα αυτά που έχετε φανταστεί και επιθυμείτε για τον χώρο που ζείτε.
  Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, με υπευθυνότητα και συνέπεια, αναλαμβάνει απο την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη εργασία και μεταμορφώνει κυριολεκτικά τον χώρο σας, δίνοντάς του αισθητική και πλήρη λειτουργικότητα.

  Τοποθέτηση πλακιδίων
  Το έμπειρο και πρόθυμο προσωπικό μας, αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων όλων των διαστάσεων, σε δάπεδα, τοίχους, μπάνια, κουζίνες, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, με σύγχρονα υλικά δόμησης υψηλής ποιότητας (κόλλες πλακιδίων, ακρυλικοί αρμόστοκοι, primers κ.λπ.).
  Γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση, άριστο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα, πάντοτε σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Τσιμεντοκονία
  Αναλαμβάνουμε τη στρώση τσιμεντοκονίας, η οποία εφαρμόζεται σε σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους, στα δάπεδα και αποτελεί το υπόστρωμα για την τοποθέτηση πλακιδίων ή μαρμάρων.

  Ελαιοχρωματισμοί
  Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ελαιοχρωματισμούς, φρεσκαρίσματα, βαψίματα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως:
  Διαμερίσματα / Κτίρια / Επαγγελματικούς χώρους / Μεζονέτες / Ξενοδοχεία / Σχολεία / Βιομηχανίες / Καταστήματα / Πολυκατοικιών
  Χρησιμοποιούμε οικολογικά υλικά υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

  Θερμοπρόσοψη
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την θερμοπρόσοψη του κτιρίου σας με πιστοποίηση συστημάτων (kelyfos – biopanoply) για μέγιστη διατήρηση της θερμότητας και μηδενικές απώλειες. Επιπλέον, με την τελική στρώση του έγχρωμου έτοιμου σοβά σε μορφή πάστας ανανεώνεται η όψη του κτιρίου σας.
  Συγκεκριμένα η θερμομόνωση εξασφαλίζει:
  Σωστή στεγανότητα / Απουσία υγρασίας / Σταθερή θερμοκρασία του κτιρίου / Σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας (το χειμώνα για την θέρμανση, καλοκαίρι για την ψύξη)

  Χτισίματα
  Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τα χτισίματα με τούβλα ή ελαφρότουβλα όλων των διαστάσεων σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε το στήσιμο των ικριωμάτων και εφοδιασμένοι με όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό δεσμευόμαστε για την αντοχή της τοιχοποιίας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Άγιος Στέφανος - Κέρκυρα
  2663052104
  6938960248
  Ο κ. Καζιάνης Μάριος, με πολύχρονη εμπειρία , δραστηριοποιείταιστο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

  Εδρεύει στην ΚΕΡΚΥΡΑ.

  Η εμπειρία και η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στη κατασκευή των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

  Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις , σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

  Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας (FLOWTECH)επιδιώκει την συνεχή ανάπτυξη της, με σκοπό να κατακτήσει δυναμική παρουσία στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ- ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΙΕΣ

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η δημιουργία σχέσης με τους πελάτες μας, ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση και παροχή διαρκούς τεχνικής υποστήριξης.

  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

  Εγκατάσταση θέρμανσης Κέρκυρα
  Εγκατάσταση καλοριφέρ Κέρκυρα
  Εγκατάσταση σωληνώσεων Κέρκυρα
  Εντοπισμός διαρροής νερού Κέρκυρα
  Επέκταση υδραυλικού συστήματος Κέρκυρα
  Επισκευές σε δίκτυα αποχέτευσης Κέρκυρα
  Επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα Κέρκυρα
  Υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης Κέρκυρα

  Η επιθυμία σας αποτελεί δέσμευση για εμάς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  Με εκτίμηση,
  Καζιάνης Μάριος

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΥΔΡΕΥΣΗ - ΨΥΞΗ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ, ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΛΕΒΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕΡΙΟΥ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΞΥΛΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ- ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ –ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ηράκλειο - Ηράκλειο
  6930432624
  6975658303
 • Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ
  Καματερό - Αττική
  6934844374,6973726604
  Chrysanthopoulos Tiles
  Τοποθετήσεις Πλακιδίων & Τοποθετήσεις Μαρμάρων | Καματερό Αττική

  Η επιχείρηση Chrysanthopoulos Tiles, με επικεφαλής το Χρυσανθόπουλο Αθανάσιο, έχει έδρα το Καματερό Αττικής και δραστηριοποιείται σε παντός είδους κατασκευές πλακιδίων και μαρμάρων και τοποθετήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, η οποία από το 1980 ασχολείται με την τέχνη του πλακιδίου και του μαρμάρου κατασκευάζοντας προϊόντα για ποικίλες εφαρμογές σε δάπεδα, σκάλες, κουζίνες, πάγκους, μπάνια, τζάκια, πισίνες, σκάφη και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε.

  Η πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα του πλακιδίου και του μαρμάρου σε συνδυασμό με το σύγχρονο εξοπλισμό μας και την μεγάλη ποικιλία σε πρώτες ύλες, χρώματα και σχέδια έχουν δημιουργήσει μια σειρά από πολυάριθμα έργα εξαιρετικής κατασκευής και υψηλής αισθητικής.

  Απευθυνθείτε στην επιχείρηση Chrysanthopoulos Tiles για να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις πιο όμορφες και λειτουργικές λύσεις για κάθε χώρο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Μακεδονομάχων 53 - Σέρρες
  2321055127
  6945792732
  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΣ
  Κατασκευές Γυψοσανίδας Σέρρες - Μονώσεις Κτιρίων Σέρρες

  Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 29 χρόνια στο χώρο της ξηράς δόμησης, προσφέροντας μοναδικές λύσεις σε κατασκευές γυψοσανίδας και με γύψινες διακοσμήσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στις Σέρρες.

  Έχοντας ως σύμμαχό μας την χρόνια πείρα μας στο χώρο της ξηράς δόμησης καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε κατασκευές γυψοσανίδας, γύψινες διακοσμήσεις καθώς και αποτελεσματικές μονώσεις κτιρίων.

  Με οδηγό την φαντασία και την τεχνογνωσία, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της γυψοσανίδας όπως, ψευδοροφές, χωρίσματα, επενδύσεις και ειδικές κατασκευές σε τσιμεντένιες κορνίζες αλλά και να σας εγγυηθούμε για ένα άψογο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα.

  ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

  Παρακολουθώντας διαρκώς της εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν και θα ξεχωρίσουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Περίτεχνες και πρωτότυπες κατασκευές γυψοσανίδας αλλά και μοναδικά γύψινα διακοσμητικά που μπορούν να αναδείξουν και να ξεχωρίσουν τον χώρο σας.

  Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας έως σήμερα έναν μεγάλο αριθμό έργων στις Σέρρες, έχουμε αποκτήσει όλη την πείρα που χρειάζεται και είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε για την ποιότητα των κατασκευών μας.

  Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλες τις Σέρρες,

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Λεωφ. Στρατού 22 - Ξάνθη
  6978267417
  6974143071
  ΜΟΥΑΡΕΜ ΟΓΛΟΥ
  Σόμπες Ξάνθη

  Η επιχείρησή μας “ΜΟΥΑΡΕΜ ΟΓΛΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Ξάνθη, δραστηριοποιείται με το εμπόριο σομπών, προσφέροντας πάντα ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα για την αποτελεσματική θέρμανση του χώρου σας.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, σας προσφέρουμε σόμπες πέλλετ, ξύλου, υγραερίου, πετρελαίου, αερόθερμες και αλογόνου.

  Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων που διαθέτουμε, μπορείτε να επιλέξετε την σόμπα της αρεσκείας σας και να την προμηθευτείτε από εμάς άμεσα και κυρίως οικονομικά.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από το κατάστημά μας στην Ξάνθη για να βρούμε την ιδανική σόμπα για τον χώρο σας.

  Επίσης, διατηρούμε και κατάστημα καυσόξυλων στο 3ο χλμ. Ξάνθης - Λαγούς με ωράριο λειτουργίας καθημερινά Δευτέρα - Σάββατο: 8.00-16.30. Κυριακή κλειστά.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Παναγίας Μυροβλητισσας 63 - Αχαρνές
  2295031109
  6944788399
  ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ- ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΖΑΚΙΑ ΜΕ ΠΥΡΟΤΟΥΒΛΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΖΑΚΙΩΝ ΜΕ ΠΕΤΡΑ-ΜΑΡΜΑΡΟ-ΓΡΑΝΙΤΗ
  ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΖΑΚΙΩΝ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ - ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΖΑΚΙΩΝ - ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΤΖΑΚΙΩΝ
  ΤΖΑΚΙΑ ΑΧΑΡΝΕΣ – ΑΤΤΙΚΗ-ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΑ- ΜΕΣΟΓΕΙΑ- ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Η εταιρεία ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΣ ιδρύθηκε το 1975 από τον Αντώνη Καλλίγερο και από το 1999 συνεχίζει ο υιός του Μπάμπης.

  Δραστηριοποιείται στο χώρο των παραδοσιακών τζακιών με μεγάλη επιτυχία. Εδρεύει στις ΑΧΑΡΝΕΣ- ΑΤΤΙΚΗ.

  Η εταιρεία μας με πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κατασκευής τζακιών με πυρότουβλα, σήμερα κατέχει μια σημαντική θέση στην αγορά με διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη.

  Εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και με συνεχή καθοδήγηση από τον σχεδιασμό έως την κατασκευή.

  Μοιραζόμαστε ιδέες και επιτυχίες με τον πελάτη μας και απολαμβάνουμε μαζί το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

  Η εταιρεία μας κατασκευάζει τζάκια, φουρνάκια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα πυρότουβλα και τον οπλισμό τους από πυρότουβλα καλής ποιότητας.

  Παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να διαλέξουν από μια πλήρη γκάμα ποιοτικών προϊόντων σύγχρονων προδιαγραφών εγγυώντας την καλή λειτουργία και την αντοχή τους στον χρόνο χωρίς να υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης πυρότουβλων εφόσον τοποθετηθούν από εξειδικευμένο προσωπικό.

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να σας προσφέρουμε νέες προτάσεις, οι οποίες θα σας δώσουν την δυνατότητα να εξασφαλίσετε θαλπωρή και οικονομία στην θέρμανση σας.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΣ

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Κατασκευή τζακιού
  Τοποθέτηση τζακιού
  Συντήρηση τζακιού
  Καθαρισμός Τζακιού, Καμινάδας
  Επενδύσεις Τζακιών ( Κλασσικά, Νεοκλασικά, Μινιμαλιστικά Τζάκια)
  Μετατροπή τζακιού

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ…ΑΧΑΡΝΕΣ- ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ-ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-ΜΕΣΟΓΕΙΑ- ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Καλλίγερος Μπάμπης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  Χρυσόκαστρο - Καβάλας
  2592052080
  6974481767, 6988211732
  MAVREAS ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΘΟΔΟΜΩΝ ΚΑΒΑΛΑ-ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ
  ΕΠΕΝΔΥΣΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑ
  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ- ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΣ-ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ- ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
  ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΒΡΥΣΕΣ-ΣΚΑΛΕΣ- ΣΤΕΓΕΣ-ΔΑΠΕΔΑ
  ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

  60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗ ΛΙΘΟΔΟΜΗ

  Η οικογένεια Μαυρέα μετρά πάνω από 60 χρόνια ιστορίας στον χώρο της πέτρας, γνωρίζοντας τα μυστικά του παραδοσιακού αυτού υλικού, μέσα από τη διαχρονική αγάπη μας για την τέχνη, καθώς και τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές, οι οποίες αυξάνουν την ποιότητα ζωής του καθώς και την πρωτοτυπία στις κατασκευαστικές προτάσεις και λύσεις.

  Η εταιρεία εδρεύει στο ΧΡΥΣΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ και δραστηριοποιείται στον τομέα της πέτρινης κατασκευής με μεγάλη επιτυχία. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας διαθέτει άμεσα τις πιο οικονομικές λύσεις.

  Κύριο μέλημα μας είναι η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και η ποιοτική μας εργασία. Μελετάμε μαζί με τον πελάτη τον σχεδιασμό για την κατασκευή και προτείνουμε την πιο συμφέρουσα πρόταση.

  Με την εμπειρία και την συνέπεια που έχουμε, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους . Η ποιότητα των κατασκευών μας έχουν ως αποτέλεσμα την άψογη συνεργασία με τους πελάτες μας. Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους τομείς της κατασκευής-ανακαίνισης με πέτρα.

  Η ομάδα μας είναι στελεχωμένη από έμπειρους κα εξειδικευμένους τεχνίτες. Πλαισιώνεται από το πλέον καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, καλύπτοντας κάθε ανάγκη στον τομέα μας. Κάθε δημιουργία μας αποτελεί και μία κατάθεση ψυχής και μυαλού.

  Με μεράκι και διάθεση, με αγάπη για την παράδοση, αλλά και με προσήλωση στη σύγχρονη προσέγγιση και τις νέες τεχνολογίες, έχουμε ως μόνο μας στόχο την απόλυτη επιτυχία.

  ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, ΕΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.
  ΓΙΑ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ... ΚΑΒΑΛΑ – ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

  Με εκτίμηση,
  Μαυρέας Ιωάννης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Τυρταίου 8 - Αλιμος
  6977847827
  ROBERTO XHAFERAJ (ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΤΖΑΦΕΡΑΪ)
  ΤΖΑΚΙΑ- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΑΛΙΜΟΣ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ΔΑΦΝΗ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΓΛΥΦΑΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΓΕΡΑΚΑΣ / ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ ΑΛΙΜΟΣ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ΔΑΦΝΗ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΓΛΥΦΑΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΓΕΡΑΚΑΣ / ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ - ΑΛΙΜΟΣ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ΔΑΦΝΗ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΓΛΥΦΑΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΓΕΡΑΚΑΣ / ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΤΖΑΚΙΩΝ ΑΛΙΜΟΣ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ΔΑΦΝΗ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΓΛΥΦΑΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΓΕΡΑΚΑΣ / ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ – ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ ΑΛΙΜΟΣ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ΔΑΦΝΗ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ.ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΓΛΥΦΑΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΖΑΚΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ ΑΛΙΜΟΣ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ΔΑΦΝΗ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΓΛΥΦΑΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΓΕΡΑΚΑΣ / ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ ΑΛΙΜΟΣ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ΔΑΦΝΗ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΓΛΥΦΑΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΓΕΡΑΚΑΣ / ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΖΑΚΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ ΑΛΙΜΟΣ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ΔΑΦΝΗ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΓΛΥΦΑΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΓΕΡΑΚΑΣ / ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ

  Με τον καθαρισμό των τζακιών εξοικονομήστε χρήματα και απολαύστε την ζέστη και τη θαλπωρή κατά τη διάρκεια του χειμώνα,στον Αλιμο και σε ολη την Αθήνα και Αττική !!!!!!!

  Η επιχείριση ROBERTO XHAFERAJ με εδρα της δουλειάς του στον Αλιμο Αττικής δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην τοποθέτιση ενεργειακών τζακιών και στον καθαρισμό τζακιών και καμινάδας με συνέπεια υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

  Το τεχνικό μας συνεργείο αποτελείται από εμπειρους τζακάδες που γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη τζακιών και εξηπηρετούν αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Αττική, στον Αλιμο, το κέντρο της Αθήνας στον Πειραιά, το Φάλληρο, την Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, τον Αγιο Δημήτριο την Δάφνη,το Μοσχάτο,την Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη όλα τα Νότια Προάστια, τα Βόρεια Προάστια, την Κηφισιά, την Εκάλη, το Χαλάνδρι, τον Χολαργό.

  Καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας πάντα με ποιότητα εργασίας καθώς τα υλικά και ο τεχνικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και ποιότητας στις πιο λογικές τιμές της αγοράς .

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε :
  Εγκατάσταση ενεργειακών τζακιών σε κάθε χώρο οικιακό η επαγγελματικό ( κατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα,ξενοδοχεία )

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα η πέτρα ανάλογα των επιθυμιών σας.

  Διακόσμηση των τζακιών και του χώρου δίπλα στο τζάκι με περίτεχνα και λειτουργικά σχέδια, ώστε να διαμορφωθεί ο χώρο σας καλαίσθητα.

  Καθαρισμός τζακιών και καμινάδων

  Γιατί όταν σκεφτόμαστε ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ σκεφτόμαστε βασικά την ποιότητα, από όλες τις απόψεις. Τα ενεργειακά τζάκια πρέπει να έχουν τη καλύτερη δυνατή απόδοση καύσης και να εξαασφαλίζουν όσο το δυνατόν λιγότερες εκπομπές CO2. Πρέπει να είναι ανθεκτικά και γερά με κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό.

  Πλεονεκτήματα ενεργειακών τζακιών

  Εξασφαλίζεται το 100% της θερμότητας που βγάζει το τζάκι σας

  Δεν υπάρχει κίνδυνος να πετάξει σπίθες σε χαλιά ή αν φύγουμε από το σπίτι να φοβόμαστε μην πάρει φωτιά

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ- ΤΖΑΚΙΩΝ – ΦΟΥΡΝΩΝ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

  Ο καθαρισμός του τζακιού, είτε πρόκειται για ενεργειακό είτε για συμβατικό, αλλά και η συντήρησή του είναι διαδικασίες οι οποίες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραμελούνται

  ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΜΑΣ.

  Για την σωστή λειτουργία του τζακιού και την απόδοση θέρμανσης, χρειάζεται συντήρηση η καμινάδα. Δηλαδή απομάκρυνση των κατάλοιπων της καύσης (κρεόζοτο),που έχει επικολλήσει στα τοιχώματα, με αποτέλεσμα το τζάκι να μην τραβάει, να καπνίζει, και να είναι πιθανή η ανάφλεξή της με δυσάρεστα και επικίνδυνα αποτελέσματα. Ο τακτικός καθαρισμός τζακιού είναι απαραίτητος για κάθε σπίτι με τζάκι, για λόγους ασφάλειας, αποδοτικότητας του τζακιού αλλά και να ζείτε σε ένα καθαρό περιβάλλον, χωρίς να εισπνέεται τοξίνες και κάπνα.

  Μαζί με τον καθαρισμό καμινάδας, αφαιρούνται στάχτες και υπολείμματα βρωμιάς, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν φωτιά στην καμινάδα, πάντα με ειδικές ατσαλόβουρτσες στο μέγεθος της κάθε καμινάδας από πάνω προς τα κάτω για καλύτερο αποτέλεσμα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, σίδερα μεταξύ ορόφων καμπύλες, οριζόντια τμήματα - φούσκα τζακιού και πίσω από τάμπερ - πορτάκι

  Καθαρισμοί με ειδικό απορροφητικό μηχάνημα για μηδενική σκόνη από το επάνω μέρος της καμινάδας (στην ταράτσα)

  Καθαρισμοί καμινάδων κεντρικής θέρμανσης

  Γραπτή εγγύηση για όλες τις εργασίες!

  Στην σελίδα μας θα δείτε δείγματα της δουλειάς μας

  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας θα ανταποκριθούμε αμεσα πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Φιλικά
  ROBERTO XHAFERAJ (ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΤΖΑΦΕΡΑΙ)
  Ο τζακάς στον Αλιμο της Αττικής

  Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί καθημερινά εως τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: BARBEQUE – ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ – ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ – ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ
  Τατοΐου 161 - Νέα Ερυθραία
  2106200994,2108010523
  6973464675
  Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στο χώρο της θέρμανσης από το 1945. 'Εχοντας έδρα μας την Νέα Ερυθραία, εξυπηρετούμε όλη την Αττική, παραδίδοντας σας τα καλύτερα καυσόξυλα. Παραλαμβάνετε την ακριβή ποσότητα ξύλων που ζητήσατε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ.

  Εδώ και μία δεκαετία εμπλουτίσαμε την επιχείρησή μας με ξυλόσομπες, σόμπες τζακιού, ψησταριές όλα τα αξεσουαρ ΒΒQ, μαντεμένιες στόφες με τζάκι. Σε μας θα βρείτε PELLET, μπρικέτες σε εξαιρετική ποιότητα και ειδικά σε χαμηλές τιμές και βέβαια σε άμεση παράδοση στο χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε επίσης την κοπή και το κλάδεμα υψηλών δέντρων με απόλυτα ειδικευμένο προσωπικό με τη βοήθεια ειδικών γερανών, όπως επίσης και το πλύσιμο και τον ψεκασμό τους με ΜΗ ΤΟΞΙΚΑ ΥΛΙΚΑ για προστασία των ωφέλιμων εντόμων και του ανθρώπου.

  Είμαστε πάντα δίπλα σας σε ότι μας χρειαστείτε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Σκουλιάνικα - Κύθηρα
  6942568908
  Η επιχείρηση ΣΚΕΤΑΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ εδρεύει στα Κυθηρα και δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεργειακών τζακιών – μαρμάρων και πλακιδίων.

  Με άριστη τεχνική γνώση και εμπειρία, σε συνδυασμό με την αγάπη και το μεράκι για την δουλειά μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις .
  Θεωρούμε ως δεδομένο το άριστο προϊόν και το άψογο σέρβις. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς.

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να σας προσφέρουμε νέες προτάσεις, οι οποίες θα σας δώσουν την δυνατότητα να εξασφαλίσετε θαλπωρή και οικονομία στην θέρμανση σας.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Καθαρισμός τζακιών & καμινάδων
  Τοποθετήσεις τζακιών - καμινάδων
  Αναβαθμίσεις τζακιών σε ενεργειακά
  Επένδυση τζακιών (μάρμαρα – γρανίτες – πέτρα)
  Τζάκια μαντεμένια
  Τζάκια νερού – τζάκια καλοριφέρ
  Ειδικές κατασκευές
  Μπάρμπεκιου – φουρνάκια – ψησταριές
  Μάρμαρα – Μνημεία
  Τοποθετήσεις πλακιδίων
  Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων (αυλές, παρτέρια, μπετά κ.α.)

  ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

  Επικοινωνήστε μαζί μας για για να σας δώσουμε προσφορά!
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Μεγ. Αλεξάνδρου 15 - Λαγονήσι
  6948138601
  ΓΥΨΟ creations
  Γύψινες διακοσμήσεις &
  Κατασκευές Γυψοσανίδας Λαγονήσι Αττική

  Η επιχείρησή μας “ΓΥΨΟ creations” η οποία βρίσκεται στο Λαγονήσι Αττικής, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια στο χώρο της ξηράς δόμησης, προσφέροντας μοναδικές λύσεις σε κατασκευές γυψοσανίδας και με γύψινες διακοσμήσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Λαγονήσι και σε όλη την Αττική.

  Έχοντας ως σύμμαχό μας την χρόνια πείρα μας στον χώρο καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας μοναδικό και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

  και την τεχνογνωσία, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της γυψοσανίδας όπως, ψευδοροφές, χωρίσματα, επενδύσεις και ειδικές κατασκευές αλλά και να σας εγγυηθούμε για ένα άψογο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα.

  Επίσης, αναλαμβάνουμε εργασίες θερμοπρόσοψης για την σωστή και αποτελεσματική μόνωση του χώρου σας.

  Παρακολουθώντας διαρκώς της εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν και θα ξεχωρίσουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Περίτεχνες και πρωτότυπες κατασκευές γυψοσανίδας αλλά και μοναδικά γύψινα διακοσμητικά που μπορούν να αναδείξουν και να ξεχωρίσουν τον χώρο σας.

  Έχοντας φέρει σε πέρας έως σήμερα έναν μεγάλο αριθμό κατασκευών με γυψοσανίδες, έχουμε αποκτήσει όλη την πείρα που χρειάζεται και είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε για την ποιότητα των κατασκευών μας.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Λαγονήσι, το Μαρκόπουλο, τα Καλύβια, το Κορωπί και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Χρήστου Λαδά 6 - Νεα Μάκρη
  6998373320
  6948519176
  Η επιχείρησή του Ντολάνι Χρήστου η οποία έχει έδρα στη Νέα Μάκρη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις οικοδομικές εργασίες και στον χώρο των ανακαινίσεων, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία καθώς και εξειδικευμένους εργολάβους, μπορούμε να σας προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που σχετίζονται με τις οικοδομικές εργασίες καθώς και με τις ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Αττική.

  Επίσης με πλήρη υπευθυνότητα, το έμπειρο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, επεξεργάζεται την πέτρα σε διάφορες μορφές και τεχνοτροπίες δημιουργώντας μοναδικά αποτελέσματα που ξεχωρίζουν.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Γοργοποτάμου 3, Θέρμη - Θεσσαλονίκη
  2310327261
  6944381281
  Τζάκια Αλέξανδρος
  Τζάκια, Σόμπες & Λέβητες Θεσσαλονίκη

  Η εταιρεία μας “Αλέξανδρος Τζάκια” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται από το 1996 με τζάκια, σόμπες και λέβητες ακολουθώντας μια διαρκώς ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

  Πολύ γρήγορα η εταιρεία μας αναπτύσσει σημαντική εισαγωγική δραστηριότητα με αποτέλεσμα σήμερα να κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, διαθέτοντας ένα οργανωμένο δίκτυο 35 καταστημάτων χονδρικής σε όλη την Ελλάδα με υψηλό επίπεδο ποιοτικής εξυπηρέτησης (after sales service).

  H διαρκής εξέλιξη και ανάπτυξη και το συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς, την καθιστούν ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο τον ενεργειακών τζακιών στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

  Σε εμάς θα βρείτε τζάκια, σόμπες, λέβητες και καυστήρες ξύλου, pellet και αερίου σε ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την θέρμανση του χώρου σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

  sales@alexandrostzakia.gr ή orders@alexandrostzakia.gr

  Τζάκια Ξύλου Θεσσαλονίκη, Τζάκια Σόμπας Θεσσαλονίκη, Λέβητες Ξύλου Θεσσαλονίκη, Τζάκια Pellet Θεσσαλονίκη, Σόμπες Pellet Θεσσαλονίκη, Λέβητες Pellet Θεσσαλονίκη, Τζάκια Αερίου Θεσσαλονίκη, Τζάκια Βιοαιθανόλης Θεσσαλονίκη, Καυστήρες Βιοαιθανόλης Θεσσαλονίκη,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Αράχωβα - Αράχωβα
  2109943557
  6938771742
  Τζάκια παραδοσιακά - Τζάκια ενεργειακάΑράχωβα, Άμφισσα, Ιτέα, Φωκίδα.
  Τοποθέτηση - Συντήρηση - Επισκευή Τζακιών, Καμινάδων, Λεβήτων, Καυστήρων.

  Η Εταιρεία μας''Τζάκια - Σταματίου''εδρεύει στην Ηλιούπολη Αττικής, αναλαμβάνει όμως και σε όλες τις περιοχές του νομού Φωκίδας, με συνέπεια, επαγγελματισμό και οικονομικές τιμές, καθαρισμούς τζακιών, καμινάδων και εστιών καθώς και των λεβήτων και καυστήρων...

  Διαθέτουμε μεγάλη πείρα, τον απαραίτητο εξειδικευμένο εξοπλισμό καθώς και την τεχνογνωσία για σωστούς και επαγγελματικούς καθαρισμούς τζακιών και καμινάδων.

  Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, για την μελέτη και κατασκευή Ενεργειακού Τζακιού...
  ...και σας προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη όχι μόνο στην τοποθέτηση αλλά και στη συντήρηση και επισκευή βλαβών που μπορεί να προκύψουν.

  Υπηρεσίες:
  Έλεγχο του τζακιού σας Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα

  Καθαρισμοί τζακιών Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Καθαρισμός τζακιού Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Καθαρισμοί ενεργειακών τζακιών Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα

  Καθαρισμοί καμινάδων Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Καθαρισμός καμινάδας τζακιού Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Καθαρισμός καμινάδας λέβητα Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Καθαρισμός καμινάδας καυστήρα Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Καθαρισμός καμινάδας καλοριφέρ Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα

  Επισκευές τζακιών Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Επισκευές ενεργειακών τζακιών Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Service τζακιών Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα

  Επισκευές καμινάδων Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Επισκευή καμινάδας λέβητα Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Επισκευή καμινάδας καυστήρα Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Επισκευή καμινάδας καλοριφέρ Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα

  Επίσης διαθέτουμε και μία μεγάλη γκάμα από:

  Τζάκια - Παραδοσιακά - Ανοιχτού τύπου - Ενεργειακά
  Λέβητες - Λέβητες Πέλλετ - Λέβητες Ξύλου - Λέβητες Πετρελαίου - Λέβητες Αερίου
  Καυστήρες Αερίου - Καυστήρες Pellet - Βιομάζας - Καυστήρες Πετρελαίου

  Για οποιαδήποτε πληροφορία και εργασία καλέστε στο 6938.771.742 & 210.99.43.557

  Με εκτίμηση:Σταματίου Γιάννης.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 20 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ