noscript image for google
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 | 10:53 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ
  ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - Διδυμότειχο
  2553020219
  6942600629
  O κ.Χρήστος Λιακίδης έχει βιοτεχνία μαρμάρων-γρανιτών. Η βιοτεχνία διαθέτει όλα τα είδη μαρμάρων για όλων των ειδών τις κατασκευές.

  Αναλαμβάνουμε κατασκευή τζακιών και επιπλέον εμπορευόμαστε είδη υγιεινής και είδη κήπου. Για την άμεση εξυπηρέτησή σας απευθυνθείτε στα παραπάνω αναγράφόμενα τηλέφωνα και θα εξυπηρετηθείτε από τον κ.Χρήστο Λιακίδη ή την κυρία Αναστασία Λιακίδου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΜΟΛΑΟΙ - Λακωνίας
  2732023557
  6974605176
  Η Εταιρία ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της μελέτης και κατασκευής τζακιών, μπάρμπεκιου και φούρνων. Με εκτίμηση στις ανάγκες σας, επενδύουμε στην τεχνογωσία μας και το αποτέλεσμα εγγυάται εντυπωσιακή εμφάνιση, αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

  Η εταιρία μας έχει έδρα τους Μολάους Λακωνίας και έχει δημιουργηθεί με μεράκι και έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες. Τα προϊόντα τις εταιρίας μας διακρίνονται για την αντοχή τους & την ακρίβεια των διαστάσεών τους. Παράγονται απο ελαφρόπετρα,τσιμέντο υψηλής αντοχής και συνθετικό ανόργανο οξείδιο του σιδήρου. Τέλος πριν συσκευαστούν ελέγχονται σχολαστικά από τον υπεύθυνο παραγωγής.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  οδός ΒΟΛΟΥ 1 - Λάρισα
  2410282252,2410282433
  +30 6932465770
  Η Optima ιδρύθηκε το 1989 με στόχο να προμηθεύει την Ελληνική αγορά στον κατασκευαστικό τομέα και την Βιομηχανία με τα άριστα - optima - υλικά ποιότητας & προηγμένης τεχνολογίας, στην Δόμηση καθώς και την θέρμανση με Α.Π.Ε. & Βιομάζα, πάντοτε στις καλύτερες δυνατές τιμές για την ποιότητα των προϊόντων και της τεχνογνωσίας που προσφέρει.

  Optima CONSTRUCTION MATERIALS
  Η Optima απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και πιο συγκεκριμένα από μηχανικούς με διεθνείς μεταπτυχιακές σπουδές, εξάσκηση, έρευνα και εμπειρία. Υποστηρίζοντας τον στόχο της Optima, συνεργαζόμαστε στον χώρο των Δομικών Υλικών Υψηλής Τεχνολογίας με τις περισσότερες καταξιωμένες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες κατασκευής Δομικών υλικών (ACO, ANRIN, BASF, BAUDER, BLANKE, BRILLUX, BUCHTAL, CERESIT, DURAL, DUNLOPLAN, FLOOR GRES, HENKEL, KERAKOLL, MACBETON, MACON, MARIS Polymers, NEOTEX, RENOVAT, SCHLUTTER, SIKA κ.ά.)ενώ υποβάλλουμε όλα τα προϊόντα των στις αυστηρότερες συγκρίσεις & τεστ ποιότητας, απόδοσης και τιμής, στους ακόλουθους τομείς της αγοράς:
  1. Υγρομονώσεις - Μονωτικά & Στεγανωτικά Υλικά
  2. Eξωτερική Θερμομόνωση Κελύφους Κτιρίων - VWS System
  3. Βιοενεργειακοί Ταρατσόκηποι - Bauder Plant E System
  4. Πλακίδια Υψηλής Αντοχής - Κόλλες & Αρμοί - Προφίλ αρμών
  5. Ειδικά & Οξύμαχα Δάπεδα - Κανάλια Απορροής
  6. Εποξειδικά Δάπεδα & Δομικές Ενισχύσεις - Ανθρακονήματα
  7. Στεγανωτικά Οικολογικά Χρώματα & Βερνίκια
  8. Πισίνες - Δεξαμενές & Αγωγοί Λυμμάτων
  9. Προστασία Κτιρίων από ΗλεκροΜαγνητική Ακτινοβολία
  10.Ποιοτικές Εργολαβίες με Ίδια Υλικά

  Optima BIOENERGY
  Είναι γνωστό ότι σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 η ανάγκη για απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, οδήγησε στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας (Α.Π.Ε.). Η Βιομάζα κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις Α.Π.Ε. στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ποσοστό πάνω του 50 % και είναι ένα καύσιμο προϊόν (Στερεά Βιοκαύσιμα) που κάθε χώρα μπορεί να παράγει επί τόπου μόνη της.
  Η τεράστια εξοικονόμηση που μπορούν να προσφέρουν τα ΣΤΕΡΕΑ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ, οδήγησαν στην εξέλιξη αυτοματοποιημένων καυστήρων Στερεάς Βιομάζας με ελεγχόμενη αυτόματη τροφοδοσία καυσίμου σε μέγεθος μικρού κουφέτου (pellet)& αέρα καύσης που χρησιμοποιούνται σε Θερμάστρες Αέρος, Ενεργειακά Τζάκια pellet, Εσωτερικούς Θερμολέβητες, Compact Θερμολέβητες Λεβητοστασίου, αλλά και ως αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου για την Βιοτεχνία, Αρτοποιία, Θερμοκήπια, Βιομηχανία κ.λ.π.
  Ως μηχανικοί με πολυετή πείρα στην Οικοδομή και στην Μεταφορά Θερμότητας, επιλέξαμε τα προϊόντα της Ιταλικής Εταιρείας PASIAN για Θέρμανση με PELLETS & ΒΙΟΜΑΖΑ, σαν Γενικoί Εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα, με τον διακριτικό τίτλο PASIAN HELLAS by Optima.
  H Pasian είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή καυστήρων, εξειδικευμένη στην κατασκευή θερμογεννητριών που λειτουργούν με Wood Pellet & Στερεά Βιοκαύσιμα και παρουσιάζει μια γκάμα που αριθμεί πάνω από 30 μοντέλα.
  Τα προϊόντα της, μοναδικά στο είδος τους, ως πολυκαυστήρες δεν καίνε μόνον το βιομηχανοποιημένο wood pellet, αλλά και άλλα στερεά βιοκαύσιμα & υπολείμματα αγροτικών προϊόντων που είναι δυνατόν να τροφοδοτούνται αυτόματα με ειδικούς κοχλίες: όπως ανάμεικτο καλαμπόκι, τσόφλια ξηρών καρπών, τρίμματα πυρήνων φρούτων και ελιάς, agri-pellets κ.λ.π.
  Το γεγονός ότι οι Pasians μπορούν να λειτουργήσουν με τόσο ετερογενή υλικά, μας παρέχει την σιγουριά ότι θα λειτουργούν και με διαφορετικής ποιότητας pellets (το πλέον βιομηχανοποιημένο προς το παρόν στερεό βιοκαύσιμο για αυτοματοποιημένη θέρμανση) που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

  Μετά τιμής για την Optima - Stefanakis C. Bros Co.

  Γιώργος Κ. Στεφανάκης,
  M.Sc. Μηχανολόγος Μηχανικός, OSU /USA
  &
  Αντώνης Κ. Στεφανάκης,
  Διπλ. Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
  Μ.Sc. Chem. Engng. & B.A., OSU & Stanford U./USA
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 22 - Γλυφάδα
  2109638686
  Η εταιρία ΒΙΕΤ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1980. Στο επίκεντρο της εμπορικής της δραστηριότητας από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται το τζάκι.
  Η ΒΙΕΤ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων και πιο γνωστών στο ευρύ κοινό οίκων ενεργειακών τζακιών στην Ευρώπη (Deville, EdilKamin, Italiana Camini, Rene Brisach).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Τυρταίου 8 - Αλιμος
  6977847827
  ΤΖΑΚΙΑ- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΑΛΙΜΟΣ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ΔΑΦΝΗ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΓΛΥΦΑΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΓΕΡΑΚΑΣ / ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ ΑΛΙΜΟΣ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ΔΑΦΝΗ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΓΛΥΦΑΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΓΕΡΑΚΑΣ / ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ - ΑΛΙΜΟΣ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ΔΑΦΝΗ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΓΛΥΦΑΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΓΕΡΑΚΑΣ / ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΤΖΑΚΙΩΝ ΑΛΙΜΟΣ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ΔΑΦΝΗ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΓΛΥΦΑΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΓΕΡΑΚΑΣ / ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ – ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ ΑΛΙΜΟΣ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ΔΑΦΝΗ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ.ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΓΛΥΦΑΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΓΕΡΑΚΑΣ/ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΖΑΚΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ ΑΛΙΜΟΣ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ΔΑΦΝΗ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΓΛΥΦΑΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΓΕΡΑΚΑΣ / ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ ΑΛΙΜΟΣ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ΔΑΦΝΗ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΓΛΥΦΑΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΓΕΡΑΚΑΣ / ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΖΑΚΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ ΑΛΙΜΟΣ/ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ/ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ/ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ/ΚΑΛΛΙΘΕΑ/ΜΟΣΧΑΤΟ/ΔΑΦΝΗ/ ΧΟΛΑΡΓΟΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙ/ΓΛΥΦΑΔΑ/ΒΟΥΛΑ/ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ/ΕΚΑΛΗ/ ΜΕΣΟΓΕΙΑ/ΚΟΡΩΠΙ/ΠΑΛΛΗΝΗ/ΠΑΙΑΝΙΑ/ΓΕΡΑΚΑΣ / ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ/ΑΤΤΙΚΗ

  Με τον καθαρισμό των τζακιών εξοικονομήστε χρήματα και απολαύστε την ζέστη και τη θαλπωρή κατά τη διάρκεια του χειμώνα,στον Αλιμο και σε ολη την Αθήνα και Αττική !!!!!!!

  Η επιχείριση ROBERTO XHAFERAJ με εδρα της δουλειάς του στον Αλιμο Αττικής δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην τοποθέτιση ενεργειακών τζακιών και στον καθαρισμό τζακιών και καμινάδας με συνέπεια υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

  Το τεχνικό μας συνεργείο αποτελείται από εμπειρους τζακάδες που γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη τζακιών και εξηπηρετούν αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Αττική, στον Αλιμο, το κέντρο της Αθήνας στον Πειραιά, το Φάλληρο, την Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, τον Αγιο Δημήτριο την Δάφνη,το Μοσχάτο,την Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη όλα τα Νότια Προάστια, τα Βόρεια Προάστια, την Κηφισιά, την Εκάλη, το Χαλάνδρι, τον Χολαργό.

  Καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας πάντα με ποιότητα εργασίας καθώς τα υλικά και ο τεχνικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και ποιότητας στις πιο λογικές τιμές της αγοράς .

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε :
  Εγκατάσταση ενεργειακών τζακιών σε κάθε χώρο οικιακό η επαγγελματικό ( κατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα,ξενοδοχεία )

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα η πέτρα ανάλογα των επιθυμιών σας.

  Διακόσμηση των τζακιών και του χώρου δίπλα στο τζάκι με περίτεχνα και λειτουργικά σχέδια, ώστε να διαμορφωθεί ο χώρο σας καλαίσθητα.

  Καθαρισμός τζακιών και καμινάδων

  Γιατί όταν σκεφτόμαστε ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ σκεφτόμαστε βασικά την ποιότητα, από όλες τις απόψεις. Τα ενεργειακά τζάκια πρέπει να έχουν τη καλύτερη δυνατή απόδοση καύσης και να εξαασφαλίζουν όσο το δυνατόν λιγότερες εκπομπές CO2. Πρέπει να είναι ανθεκτικά και γερά με κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό.

  Πλεονεκτήματα ενεργειακών τζακιών

  Εξασφαλίζεται το 100% της θερμότητας που βγάζει το τζάκι σας

  Δεν υπάρχει κίνδυνος να πετάξει σπίθες σε χαλιά ή αν φύγουμε από το σπίτι να φοβόμαστε μην πάρει φωτιά

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ- ΤΖΑΚΙΩΝ – ΦΟΥΡΝΩΝ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

  Ο καθαρισμός του τζακιού, είτε πρόκειται για ενεργειακό είτε για συμβατικό, αλλά και η συντήρησή του είναι διαδικασίες οι οποίες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραμελούνται

  ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΜΑΣ.

  Για την σωστή λειτουργία του τζακιού και την απόδοση θέρμανσης, χρειάζεται συντήρηση η καμινάδα. Δηλαδή απομάκρυνση των κατάλοιπων της καύσης (κρεόζοτο),που έχει επικολλήσει στα τοιχώματα, με αποτέλεσμα το τζάκι να μην τραβάει, να καπνίζει, και να είναι πιθανή η ανάφλεξή της με δυσάρεστα και επικίνδυνα αποτελέσματα. Ο τακτικός καθαρισμός τζακιού είναι απαραίτητος για κάθε σπίτι με τζάκι, για λόγους ασφάλειας, αποδοτικότητας του τζακιού αλλά και να ζείτε σε ένα καθαρό περιβάλλον, χωρίς να εισπνέεται τοξίνες και κάπνα.

  Μαζί με τον καθαρισμό καμινάδας, αφαιρούνται στάχτες και υπολείμματα βρωμιάς, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν φωτιά στην καμινάδα, πάντα με ειδικές ατσαλόβουρτσες στο μέγεθος της κάθε καμινάδας από πάνω προς τα κάτω για καλύτερο αποτέλεσμα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, σίδερα μεταξύ ορόφων καμπύλες, οριζόντια τμήματα - φούσκα τζακιού και πίσω από τάμπερ - πορτάκι

  Καθαρισμοί με ειδικό απορροφητικό μηχάνημα για μηδενική σκόνη από το επάνω μέρος της καμινάδας (στην ταράτσα)

  Καθαρισμοί καμινάδων κεντρικής θέρμανσης

  Γραπτή εγγύηση για όλες τις εργασίες!

  Στην σελίδα μας θα δείτε δείγματα της δουλειάς μας

  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας θα ανταποκριθούμε αμεσα πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Φιλικά
  ROBERTO XHAFERAJ (ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΤΖΑΦΕΡΑΙ)
  Ο τζακάς στον Αλιμο της Αττικής

  Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί καθημερινά εως τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: BARBEQUE – ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ – ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ – ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ
  Τατοΐου 161 - Νέα Ερυθραία
  2106200994,2108010523
  6973464675
  Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στο χώρο της θέρμανσης από το 1945. 'Εχοντας έδρα μας την Νέα Ερυθραία, εξυπηρετούμε όλη την Αττική, παραδίδοντας σας τα καλύτερα καυσόξυλα. Παραλαμβάνετε την ακριβή ποσότητα ξύλων που ζητήσατε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ.

  Εδώ και μία δεκαετία εμπλουτίσαμε την επιχείρησή μας με ξυλόσομπες, σόμπες τζακιού, ψησταριές όλα τα αξεσουαρ ΒΒQ, μαντεμένιες στόφες με τζάκι. Σε μας θα βρείτε PELLET, μπρικέτες σε εξαιρετική ποιότητα και ειδικά σε χαμηλές τιμές και βέβαια σε άμεση παράδοση στο χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε επίσης την κοπή και το κλάδεμα υψηλών δέντρων με απόλυτα ειδικευμένο προσωπικό με τη βοήθεια ειδικών γερανών, όπως επίσης και το πλύσιμο και τον ψεκασμό τους με ΜΗ ΤΟΞΙΚΑ ΥΛΙΚΑ για προστασία των ωφέλιμων εντόμων και του ανθρώπου.

  Είμαστε πάντα δίπλα σας σε ότι μας χρειαστείτε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Σκουλιάνικα - Κύθηρα
  6942568908
  Η επιχείρηση ΣΚΕΤΑΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ εδρεύει στα Κυθηρα και δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεργειακών τζακιών – μαρμάρων και πλακιδίων.

  Με άριστη τεχνική γνώση και εμπειρία, σε συνδυασμό με την αγάπη και το μεράκι για την δουλειά μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις .
  Θεωρούμε ως δεδομένο το άριστο προϊόν και το άψογο σέρβις. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς.

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να σας προσφέρουμε νέες προτάσεις, οι οποίες θα σας δώσουν την δυνατότητα να εξασφαλίσετε θαλπωρή και οικονομία στην θέρμανση σας.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Καθαρισμός τζακιών & καμινάδων
  Τοποθετήσεις τζακιών - καμινάδων
  Αναβαθμίσεις τζακιών σε ενεργειακά
  Επένδυση τζακιών (μάρμαρα – γρανίτες – πέτρα)
  Τζάκια μαντεμένια
  Τζάκια νερού – τζάκια καλοριφέρ
  Ειδικές κατασκευές
  Μπάρμπεκιου – φουρνάκια – ψησταριές
  Μάρμαρα – Μνημεία
  Τοποθετήσεις πλακιδίων
  Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων (αυλές, παρτέρια, μπετά κ.α.)

  ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

  Επικοινωνήστε μαζί μας για για να σας δώσουμε προσφορά!
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ – ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  Μεγ. Αλεξάνδρου 15 - Λαγονήσι
  6948138601
  ΓΥΨΟ creations
  Γύψινες διακοσμήσεις &
  Κατασκευές Γυψοσανίδας Λαγονήσι Αττική

  Η επιχείρησή μας “ΓΥΨΟ creations” η οποία βρίσκεται στο Λαγονήσι Αττικής, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια στο χώρο της ξηράς δόμησης, προσφέροντας μοναδικές λύσεις σε κατασκευές γυψοσανίδας και με γύψινες διακοσμήσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Λαγονήσι και σε όλη την Αττική.

  Έχοντας ως σύμμαχό μας την χρόνια πείρα μας στον χώρο καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας μοναδικό και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

  και την τεχνογνωσία, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της γυψοσανίδας όπως, ψευδοροφές, χωρίσματα, επενδύσεις και ειδικές κατασκευές αλλά και να σας εγγυηθούμε για ένα άψογο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα.

  Επίσης, αναλαμβάνουμε εργασίες θερμοπρόσοψης για την σωστή και αποτελεσματική μόνωση του χώρου σας.

  Παρακολουθώντας διαρκώς της εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν και θα ξεχωρίσουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Περίτεχνες και πρωτότυπες κατασκευές γυψοσανίδας αλλά και μοναδικά γύψινα διακοσμητικά που μπορούν να αναδείξουν και να ξεχωρίσουν τον χώρο σας.

  Έχοντας φέρει σε πέρας έως σήμερα έναν μεγάλο αριθμό κατασκευών με γυψοσανίδες, έχουμε αποκτήσει όλη την πείρα που χρειάζεται και είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε για την ποιότητα των κατασκευών μας.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Λαγονήσι, το Μαρκόπουλο, τα Καλύβια, το Κορωπί και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Χρήστου Λαδά 6 - Νεα Μάκρη
  6998373320
  6948519176
  Η επιχείρησή του Ντολάνι Χρήστου η οποία έχει έδρα στη Νέα Μάκρη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις οικοδομικές εργασίες και στον χώρο των ανακαινίσεων, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία καθώς και εξειδικευμένους εργολάβους, μπορούμε να σας προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που σχετίζονται με τις οικοδομικές εργασίες καθώς και με τις ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Αττική.

  Επίσης με πλήρη υπευθυνότητα, το έμπειρο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, επεξεργάζεται την πέτρα σε διάφορες μορφές και τεχνοτροπίες δημιουργώντας μοναδικά αποτελέσματα που ξεχωρίζουν.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Γοργοποτάμου 3, Θέρμη - Θεσσαλονίκη
  2310327261
  6944381281
  Τζάκια Αλέξανδρος
  Τζάκια, Σόμπες & Λέβητες Θεσσαλονίκη

  Η εταιρεία μας “Αλέξανδρος Τζάκια” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται από το 1996 με τζάκια, σόμπες και λέβητες ακολουθώντας μια διαρκώς ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

  Πολύ γρήγορα η εταιρεία μας αναπτύσσει σημαντική εισαγωγική δραστηριότητα με αποτέλεσμα σήμερα να κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, διαθέτοντας ένα οργανωμένο δίκτυο 35 καταστημάτων χονδρικής σε όλη την Ελλάδα με υψηλό επίπεδο ποιοτικής εξυπηρέτησης (after sales service).

  H διαρκής εξέλιξη και ανάπτυξη και το συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς, την καθιστούν ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο τον ενεργειακών τζακιών στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

  Σε εμάς θα βρείτε τζάκια, σόμπες, λέβητες και καυστήρες ξύλου, pellet και αερίου σε ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την θέρμανση του χώρου σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

  sales@alexandrostzakia.gr ή orders@alexandrostzakia.gr

  Τζάκια Ξύλου Θεσσαλονίκη, Τζάκια Σόμπας Θεσσαλονίκη, Λέβητες Ξύλου Θεσσαλονίκη, Τζάκια Pellet Θεσσαλονίκη, Σόμπες Pellet Θεσσαλονίκη, Λέβητες Pellet Θεσσαλονίκη, Τζάκια Αερίου Θεσσαλονίκη, Τζάκια Βιοαιθανόλης Θεσσαλονίκη, Καυστήρες Βιοαιθανόλης Θεσσαλονίκη,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Αράχωβα - Αράχωβα
  2109943557
  6938771742
  Τζάκια παραδοσιακά - Τζάκια ενεργειακάΑράχωβα, Άμφισσα, Ιτέα, Φωκίδα.
  Τοποθέτηση - Συντήρηση - Επισκευή Τζακιών, Καμινάδων, Λεβήτων, Καυστήρων.

  Η Εταιρεία μας''Τζάκια - Σταματίου''εδρεύει στην Ηλιούπολη Αττικής, αναλαμβάνει όμως και σε όλες τις περιοχές του νομού Φωκίδας, με συνέπεια, επαγγελματισμό και οικονομικές τιμές, καθαρισμούς τζακιών, καμινάδων και εστιών καθώς και των λεβήτων και καυστήρων...

  Διαθέτουμε μεγάλη πείρα, τον απαραίτητο εξειδικευμένο εξοπλισμό καθώς και την τεχνογνωσία για σωστούς και επαγγελματικούς καθαρισμούς τζακιών και καμινάδων.

  Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, για την μελέτη και κατασκευή Ενεργειακού Τζακιού...
  ...και σας προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη όχι μόνο στην τοποθέτηση αλλά και στη συντήρηση και επισκευή βλαβών που μπορεί να προκύψουν.

  Υπηρεσίες:
  Έλεγχο του τζακιού σας Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα

  Καθαρισμοί τζακιών Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Καθαρισμός τζακιού Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Καθαρισμοί ενεργειακών τζακιών Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα

  Καθαρισμοί καμινάδων Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Καθαρισμός καμινάδας τζακιού Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Καθαρισμός καμινάδας λέβητα Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Καθαρισμός καμινάδας καυστήρα Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Καθαρισμός καμινάδας καλοριφέρ Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα

  Επισκευές τζακιών Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Επισκευές ενεργειακών τζακιών Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Service τζακιών Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα

  Επισκευές καμινάδων Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Επισκευή καμινάδας λέβητα Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Επισκευή καμινάδας καυστήρα Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα
  Επισκευή καμινάδας καλοριφέρ Αράχωβα, Δελφοί, Ιτέα, Άμφισσα, Παρνασσός, Φωκίδα

  Επίσης διαθέτουμε και μία μεγάλη γκάμα από:

  Τζάκια - Παραδοσιακά - Ανοιχτού τύπου - Ενεργειακά
  Λέβητες - Λέβητες Πέλλετ - Λέβητες Ξύλου - Λέβητες Πετρελαίου - Λέβητες Αερίου
  Καυστήρες Αερίου - Καυστήρες Pellet - Βιομάζας - Καυστήρες Πετρελαίου

  Για οποιαδήποτε πληροφορία και εργασία καλέστε στο 6938.771.742 & 210.99.43.557

  Με εκτίμηση:Σταματίου Γιάννης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
  Σολωμού 23-25 - Περιστέρι
  2114051740
  693688360
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Φωστήρος 32 - Παιανία
  6948418689
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΠΛΑΚΑΣ- ΠΛΑΚΑΔΕΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΖΑΚΙΑ ΧΤΙΣΤΑ - ΤΖΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΠΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Εργολαβίες ελαιοχρωματισμών και ανακαινίσεων στα Μεσόγεια και σε ολη την Αττική
  Ο εργολάβος ανακαινίσεων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με εδρα της δουλειάς του στην Παιανία της Αττικής, δραστηριοποιείται από το 2008 μέχρι και σήμερα με ανοδική πορεία στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων με εξιδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς, στις τοποθετήσεις πλακιδίων στις γυψοσανίδες στις μονώσεις και θερμομονώσεις για επαγγελματικούς χώρους κατοικίες, Ξενοδοχεία , διαμερίσματα, πολυκατοικίες.

  Το έμπειρο συνεργείο μας που αποτελείται από Ελληνες (ελαιοχρωματιστές,πλακάδες, γυψαδόρους ) αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τον χώρο σας! Προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.

  Πάντα με γνώμονα την ποιότητα εργασίας και την αισθητική υψηλών προδιαγραφών, προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση του χώρου σας

  Εξυπηρετούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Παιανία, Παλλήνη, Γέρακας, Κερατέα, Μαρκόπουλο, Βάρη, Καλύβια, Αρτέμιδα,Γλυκά Νερά, Πικέρμι, Πόρτο Ράφτη,Σούνιο, σε όλα τα Μεσόγεια και στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων αλλά και σε ολη την Αττική.
  Οι υπηρεσίες μας
  Ελαιοχρωματισμοί παντός τύπου τεχνοτροπίες

  Με πολυετή εμπειρία και εξοπλισμένοι με σύγχρονα εργαλεία, πραγματοποιούμε βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, εξωτερικούς με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα και αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
  Βαψίματα - φρεσκαρίσματα με συνδυσμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για τον δικό σας χώρο η οικοδομή.
  Τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο) Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων με μεγάλα υψη (πολυκατοικίες, ξενοδοχεία) Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια
  Καθαρή και προσεγμένη δουλειά με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα
  Θερμοπροσόψεις και θερμομονώσεις Η εξωτερική θερμομόνωση αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας και συγχρόνως και την πιο σωστή λύση για κτίρια μη θερμομονωμένα ή μονωμένα, με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την ενεργειακή αναβάθμιση, την αισθητική των οικοδομών αλλά και οικονομία στα καύσιμα εχουμε ένα κτίριο η σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι
  Υγρομονώσεις
  Στεγανοποίηση ταράτσας
  Κατασκευές με γυψοσανίδες
  Ράφια
  Διάφορες κατασκευές γύψινες διακοσμήσεις
  Κρυφοί φωτισμοί θόλοι, κορνίζες, ροζέτες
  Τζάκια επενδύσεις τζακιών
  Ψευδοροφές χωρίσματα.
  Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας.
  Τοποθετήσεις πλακιδίων - Ψηφίδες - Γρανίτες τοποθετήσεις ψηφίδας με σχέδια
  Τοποθετήσεις πλακιδίων μπάνιου
  Ξήλωμα μπάνιων - ανακαινίσεις
  Τοποθετήσεις πλακιδίων δαπέδου
  Ξήλωμα δαπέδων
  Τοποθέτηση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση
  Τοποθετήσεις πλακιδίων κουζίνας
  Ανακαινίσεις κουζίνας (πάγκοι κουζίνας)
  Επενδύσεις μαρμάρου σε τζάκια
  Δάπεδα - επενδύσεις σε τοίχους
  Τζάκια χτιστά τζάκια παραδοσιακά
  Μερεμέτια πάσης φύσεως

  Η δουλειά μας είναι πάντα μελετημένη και προσεγμένη. Διαθέτουμε όλο τον
  απαραίτητο εξοπλισμό σκαλωσιές, μηχανήματα, τριβεία προκειμένου να
  πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία σε ψηλά και δύσκολα σημεία

  Οι ανακαινίσεις και οι εργολαβίες που αναλαμβάνουμε :
  σας εξασφαλίζουν την άριστη λειτουργικότητα και εμφάνιση.
  Τεχνική υποστήριξη και μετά την αποπεράτωση των οικοδομικών εργασιών

  Μελετούμε τις ανάγκες σας
  Σεβόμαστε τις επιθυμίες σας
  Αξιοποιούμε τους χώρους σας
  Έχουμε την τεχνογνωσία
  Δουλεύουμε με συνέπεια

  Εγγύηση οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας σε όλα τα Μεσόγεια στην
  Αθήνα και Αττική.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα πάντα στις πιο λογικές τιμές
  της αγοράς

  Με εκτίμηση
  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  Ο ελαιοχρωματιστής και εργολάβος γενικών ανακαινίσεων στην Παιανία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  Ακοβίτικα, Νέα Είσοδος - Έναντι Παπαδημητρίου - Καλαμάτα
  2721094594
  6977409686, 6977252944
  ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ
  Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων, Φυσικών & Τεχνητών Πετρωμάτων Καλαμάτα

  Η επιχείρηση μας “Μάρμαρα Απόλλων” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται από το 2004 με την εμπορία και την επεξεργασία φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην Καλαμάτα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Διαθέτοντας μια μεγάλη ποικιλία από πλακάκια, μάρμαρα, γρανίτες, τεχνογρανίτες και άλλα φυσικά πετρώματα, η επιχείρησή μας και η έμπειρη ομάδα μας, μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά την επεξεργασία και την τοποθέτηση πλακιδίων,μαρμάρων, γρανιτών και τεχνογρανιτώνπου θα κάνουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο ξεχωριστό.

  Με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών κάθε πελάτη μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την εργασία που επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο (ξενοδοχεία, καφετέριες, επιχειρήσεις, καταστήματα) και να σας εγγυηθούμε για το άψογα αισθητικά αποτέλεσμα με έμφαση στην λεπτομέρεια.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Όλες οι προτάσεις μας εναρμονίζονται με το δικό σας προσωπικό στιλ και σας προτείνουμε πάντα τα καλύτερα, και δοκιμασμένα από εμάς, υλικά που υπάρχουν στην αγορά ώστε να είμαστε σίγουροι για την άριστη ποιότητα και την απόλυτη ικανοποίησή σας.

  Από μέρους μας φροντίζουμε πάντα να τηρούμε πιστά όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές κάθε έργου και φροντίζουμε ώστε να το φέρουμε εις πέρας μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί από κοινού εξ’ αρχής.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες, ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους στην Καλαμάτα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες του και να σας δώσουμε την κατάλληλη πρόταση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμάτα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Κ. Καρτάλη 201 - Βόλος
  2421045956
  6944531909
  Με πολυετρή εμπειρία στο χώρο του τζακιού, ο κος Τσάβαλος και το συνεργείο του αναλαμβάνουν την θέρμανση του χώρου σας με επιλογές εστίας από τις γνωστότερες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές εταιρείες του χώρου.

  Κατασκευάστε το τζάκι σας εμπιστευόμενοι τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτουμε, μετατρέψτε το τζάκι σας σε ενεργειακό ή επενδύστε το με πέτρα, μάρμα ή γρανίτη, αναβαθμίζοντας αισθητικά τον χώρο σας.

  Για να λειτουργήσει σωστά και να αποδώσει το τζάκι σας χρειάζεται ετήσια συντήρηση και καθαρισμό. Σας παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες μόνο με ένα τηλεφώνημα!

  Εξυπηρετούμε τον Βόλο, τις Σποράδες, όλη την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Κρητικά, Αρχαία - Κόρινθος
  6955917991
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΣΙΑΚΩΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,ΕΜΠΟΡΙΟ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, ΤΖΑΚΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΖΑΚΙΩΝ
  ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  BARBEQUE, ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ, ΦΟΥΡΝΟΙ, ΦΟΥΡΝΑΚΙΑ
  ΤΖΑΚΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑ

  Η εταιρεία ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΣΙΑΚΩΤΟΣ ιδρύθηκε το 1990 και δραστηριοποιείται στο χώρο των ενεργειακών τζακιών και ειδών θέρμανσης.
  Εδρεύει στην ΚΟΡΙΝΘΟ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ.

  Η εταιρεία μας με πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της θέρμανσης, πολύ γρήγορα αναπτύσσει σημαντική εισαγωγική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα σήμερα να κατέχει μια σημαντική θέση στην αγορά με διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη.

  Διαθέτουμε ειδικευμένους τεχνίτες που διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία για εγκατάσταση ενεργειακών τζακιών και συσκευών καύσης αλλά και για την διακόσμηση τζακιών με υλικά πάσης φύσεως όπως πέτρα, μάρμαρο, γρανίτη κ.λ.π. σε σχέδια και στυλ, του δικού σας γούστου.
  Εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και με συνεχή καθοδήγηση από τον σχεδιασμό έως την κατασκευή.

  Μοιραζόμαστε ιδέες και επιτυχίες με τον πελάτη μας και απολαμβάνουμε μαζί το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

  ΣΙΑΚΩΤΟΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Εμπόριο, Κατασκευή, Τοποθέτηση- Συντήρηση Τζακιών
  Διακόσμηση Τζακιών (Κλασσικά, Νεοκλασσικά, Μινιμαλιστικά Τζάκια)
  Μετατροπή τζακιού

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Σιακωτός Παναγιώτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Τέρμα Ξυλούρη 1 - Λυκόβρυση
  6980216630
  ΒΟΥΛΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ – ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΠΛΑΚΑΣ ΠΛΑΚΑΔΕΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ- ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ- ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΖΑΚΙΑ ΧΤΙΣΤΑ- ΤΖΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΨΥΧΙΚΟ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Τα πάντα για τις Ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας!!!!!!!!!

  Ο εργολάβος ανακαινίσεων ΒΟΥΛΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ εδρεύει στην Λυκόβρυση Αττικής και δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων με εξιδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς τις γυψοσανίδες και στις τοποθετήσεις πλακιδίων, καθώς επίσης και στις θερμοπροσόψεις και θερμομονώσεις για επαγγελματικούς χώρους κατοικίες, Ξενοδοχεία , διαμερίσματα, πολυκατοικίες. Το έμπειρο συνεργείο μας που αποτελείται από Ελληνες (σοβατζήδες, κτίστες, ελαιχρωματιστές, γυψαδόρους, πλακάδες) αναλαμβάνει να ανακαινίσει και να μεταμορφώσει το σπίτι σας !

  Η πολυετής εμπειρία η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός μας είναι τα ατού της επιχείρισής μας και μας κατατάσσουν από τα καλύτερα συνεργεία ανακαινίσεων σε όλα τα Βόρεια Προάστια.

  Εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.
  Δίνουμε τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις, που καλύπτουν επιτυχώς ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:
  Γενικές ανακαινίσεις σε κάθε χώρο ιδιωτικό η επαγγελματικό
  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου
  Μερεμέτια
  Επιχρίσματα (σοβάδες)
  Κτισίματα
  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα και αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
  Βαψίματα –φρεσκαρίσματα με συνδυσμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για τον δικό σας χώρο η οικοδομή.
  Τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)
  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό ( σκαλωσιές) για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων με μεγάλα υψη ( πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα
  Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια
  Καθαρή και προσεγμένη δουλειά με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα
  Θερμοπροσόψεις και θερμομονώσεις Η εξωτερική θερμομόνωση αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας και συγχρόνως και την πιο σωστή λύση για κτίρια μη θερμομονωμένα ή μονωμένα,με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την ενεργειακή αναβάθμιση,την αισθητική των οικοδομών αλλά και οικονομία στα καύσιμα εχουμε ένα κτίριο η σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι
  Υγρομονώσεις
  Στεγανοποίηση ταράτσας
  Αδιαβροχοποίηση προσόψεων
  Γυψοσανίδες ψευδοροφές συστήματα ξηράς δόμησης και τσιμεντοσανίδες

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευές με γυψοσανίδες και ψευδοροφές, για την πλήρη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του καταστήματός σας ή του σπιτιού σας.
  Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.
  Κατασκευές με γυψοσανίδες
  Διάφορες κατασκευές γύψινες διακοσμήσεις κορνίζες, ροζέτες
  Τζάκια επενδύσεις τζακιών

  Κτίσιμο Τζακιών και κατασκευές παραδοσιακών τζακιών με τεχνογνωσία χρόνων ώστε το τζάκι να αποτελεί κύριο θερμαντικό στον χώρο σας
  ψευδοροφές χωρίσματα είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας.
  Θα βρείτε ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας, την επιλογή υλικών και προτάσεις σχεδιασμού, τη διακόσμηση δωματίων, και τη γενική διαμόρφωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
  Ειτε πρόκειται για ιδιωτικούς χώρους ειτε για επαγγελματικούς σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο.
  Κατασκευή ψευδοροφής με γυψοσανίδα
  κατασκευαστικές λεπτομέρειες κρυφού φωτισμού απο γυψοσανίδα
  Χωρίσματα γυψοσανίδας- διαχωριστικά
  Με την κατασκευή χωρισμάτων από γυψοσανίδα εχουμε πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με το κόστος και τις τεχνικές προδιαγραφές.
  Ανάλογα με τις κατασκευαστικές και τεχνικές απαιτήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονή,διπλή ή τριπλή στρώση γυψοσανίδων όπως επίσης μπορεί να επιλεγεί και το κατάλληλο μονωτικό υλικό (πετροβάμβακας ή υαλοβάμβακας).

  Οι γύψινες κατασκευές μας, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις για ολους τους χώρους

  Το έμπειρο σχεδιαστικό τμήμα και το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, θα υλοποιήσουν, σε συνεργασία με τον πελάτη, την ιδανική λύση διακόσμησηςπου αρμόζει στον δικό σας χώρο.

  Τοποθετήσεις πλακιδίων

  Τοποθετούμε πλακάκια σε κουζίνες δάπεδα μπάνια

  Σκάλες, αντικαθιστούμε τα παλαιά πλακάκια με καινούργια

  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίνομαι την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην Λυκόβρυση, Κηφισιά, Μαρούσι, Εκάλη, Χολαργό,Χαλάνδρι, Παπάγου, Νέα Ιωνία στην Πεντέλη και σε όλα τα Βόρεια Προάστια, και σεολη την Αθήνα.

  Καλέστε μας και θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις οικοδομικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν.

  Να εισθαι σίγουροι ότι οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.!

  Το πλήθος των οικοδομικών εργολαβιών και ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας

  Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

  Με εκτίμηση
  ΒΟΥΛΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  Ο εργολάβος ανακαινίσεων στην Λυκόβρυση και στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας

  Ωρες επικοινωνίας
  Καθημερινά από τις 8 το πρωι μεχρι τις 10 το βραδυ και στις αργιες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κιμμέρια - Ξάνθης
  2541078856
  6936897717, 6940202737 (CU)
  ΣΟΦΤΑ ΑΤΝΑΝ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΤΖΑΚΙΑ – ΣΟΜΠΕΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΞΥΛΟΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΟΥΠΩΜΑΤΑ ΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΜΠΕΤΑ ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΠΛΑΚΑΔΕΣ- ΜΑΡΜΑΡΑΔΕΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΣ - ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ - ΣΚΕΠΕΣ - ΣΤΕΓΕΣ - ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΑΣΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ

  Κατασκευές - γενικές ανακαινίσεις - οικοδομικές εργολαβίες στην Ξάνθη και σε ολη την Ελλάδα !

  Τα πάντα για την οικοδομή !

  Ο εργολάβος οικοδομών ΣΟΦΤΑ ΑΤΝΑΝ που διατηρεί την έδρα του στην Ξάνθη , προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών οικοδομικών εργασιών. Από τη μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση σπιτιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων, μέχρι και απλές κατασκευές - μερεμέτια.
  Αλλά στο κατάστημά μας που βρίσκεται στα Κιμμέρια της Ξάνθης θα βρείτε και οικοδομικά υλικά, τούβλα, κεραμίδια, τσιμέντα, σιδηρικά, ξυλεία, και τζάκια
  Σόμπες ειδη υγιεινής, χρώματα, υδραυλικά ειδη.
  Για τις οικοδομικές εργασίες που εκτελούμε ειμαστε βασισμένοι στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους κτίστες, σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, γυψαδόρους, πλακάδες, πετράδες, σκεπατζήδες που μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία, συνέπεια και αμεση εξυπηρέτιση ακόμα και τις πιο δύσκολες οικοδομικές εργασίες,
  Και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας από οπου μας ζητηθεί στην Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Καβάλα, Θάσο, Χαλκιδική, Κατερίνη, Σέρρες, Κιλκίς, Λάρισα,Τρίκαλα και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις.
  Σε όλες τις εργολαβίες ανακαινίσεων που αναλαμβάνομαι χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, ανθεκτικά και επώνυμα για ένα αποτέλεσμα χωρίς μελλοντικά προβλήματα.
  και έχοντας πολυετή δυναμική παρουσία στον χώρο των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων, εγγυόμαστε άψογο αποτέλεσμα σε ό,τι αναλαμβάνουμε.

  Οι υπηρεσιες μας:
  Ανοιγμα θεμελίων
  Ξυλότυπος κατασκευή (καλουπώματα)
  Μπετά
  Κτισίματα
  Σοβατίσματα
  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, βαψίματα κατοικιών, κτιρίων τεχνοτροπίες για την διακόσμηση τοίχων
  Τοποθετήσεις πλακιδίων - πλακάκια - μάρμαρα
  Ανακαινίσεις μπάνιων, κουζίνας
  Επενδύσεις πέτρας - πλακοστρώσεις
  Γυψοσανίδες - ψευδοροφές - χωρίσματα (ανακαινίσεις κατοικιών, καταστημάτων, ξενοδοχείων, κτιρίων, πολυκατοικιών)
  Μονώσεις - θερμοπροσόψεις μονώσεις ταρατσών στεγανοποιήσεις υπογείων
  Κεραμοσκεπές παντός τύπου ανάλογα με το υφος της οικοδομής με κεραμίδια των επιθυμιών σας για υψηλή αισθητική και αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίνουμε την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αποτέλεσμα και για να βρείτε το κατάλληλο συνεργείο.
  Σε εμάς θα βρείτε
  Σωστή επιλογή υλικών
  Άψογη αισθητική
  Ποιότητα εργασίας
  Τεχνική υποστήριξη μετά το πέρας των εργασιών
  Ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις τιμές ανταγωνιστικές
  Πρωτότυπες διακοσμητικές ιδέες
  Διαχρονικότητα στις κατασκευές μας
  Συνέπεια στον προαναφερθέντα χρόνο παράδοσης

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα

  Με εκτίμηση

  ΣΟΦΤΑ ΑΤΝΑΝ
  Ο εργολάβος οικοδομών και γενικών ανακαινίσεων της Ξάνθης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Θησέως 9 - Νέα Ερυθραία
  2106208762
  6948245366
  Η εταιρεία Κ. Καυγαλάκης εδρεύει στη Νέα Ερυθραία και δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση παραδοσιακών τζακιών. Είναι μία παραδοσιακή, οικογενειακή επιχείρηση, η οποία διαρκώς εξελίσσεται και συμπληρώνει 59 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης λειτουργίας στο χώρο της θέρμανσης.

  Η εταιρεία παρέχει δωρεάν μελέτη του χώρου σας από εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο σας ενημερώνει σχετικά με τα υλικά κατασκευής (π.χ. χρήση ολόκληρων πυρότουβλων με στόχο την μέγιστη απόδοση), τις εναλλακτικές λύσεις και τεχνολογίες και τη λειτουργικότητά τους.

  Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας μας εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών της, καθώς επίσης και το αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι σύμφωνο με τις τεχνικές προδιαγραφές, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη.
  Τέλος, το ειδικό συνεργείο μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό και την επιδιόρθωση του τζακιού σας, επαναφέροντας ξανά την αρχική του δύναμη και λειτουργία. Στην Κ. Καυγαλάκης εξειδικευόμαστε στον τομέα των επενδύσεων για τζάκια τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους, δίνοντας μία νέα αισθητική στο χώρο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 133 - Παλαιό Φάληρο
  2109851646
  6977902021
  ενεργειακα τζακια νοτια προαστια αττικης, παλαιο φαληρο
  μετατροπη παραδοσιακου τζακιου σε ενεργειακο αττικη
  παραδοσιακα χτιστα τζακια αττικη, νοτια προαστια, παλαιο φαληρο
  εμποριο μαρμαρων - γρανιτων αττικη, νοτια προαστια, παλαιο φαληρο
  τοποθετησεις μαρμαρων & γρανιτων νοτια προαστια, παλαιο φαληρο, αττικη
  τριψιμο γυαλισμα μαρμαρου νοτια προαστια, παλαιο φαληρο, αττικη

  Η επιχείρησή μας ''ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ - ΚΟΤΡΩΤΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ'', με έδρα της στο Παλαιό Φάληρο Αττικής, δραστηριοποιείται από το 1988 και εξειδικεύεται σε ότι αφορά το τζάκι και τα μάρμαρα.

  Έχουμε επιλέξει και συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δείτε και να διαλέξετε τζάκια υψηλής αισθητικής και κορυφαίας απόδοσης, καθώς και μάρμαρα εξαιρετικής ποιότητας.

  ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ ΤΖΑΚΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ.

  Με εξειδικευμένο συνεργείο, στην υπεύθυνη τοποθέτηση των αερόθερμων εστιών με αεραγωγούς σε όλο το σπίτι και την σύνδεση των εστιών καλοριφέρ, καθώς και την μετατροπή του παλιού σας τζακιού σε ενεργειακό.

  Η τεχνική μας εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα.

  Επίσης αναλαμβάνουμε καθαρισμούς καμινάδων, τοποθετήσεις και ειδικές κατασκευές.

  Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής και κατόπιν συνεννόησης όλη την Ελλάδα.

  Υπηρεσίες:

  Κατασκευές ενεργειακών τζακιών

  Τζάκια χτιστά - παραδοσιακά

  Μετατροπές τζακιών από παραδοσιακά σε ενεργειακά

  Τζάκια ενεργειακά υδραυλικά νερού

  Καθαρισμοί τζακιών – καμινάδων

  Κατασκευή κεραμοσκεπών

  Τοποθέτηση μαρμάρων και γρανιτών

  Τρίψιμο & γυάλισμα μάρμαρου & γρανίτη

  Επενδύσεις –τοίχων με μάρμαρο - γρανίτη

  Πάγκοι κουζίνας

  Προϊόντα:

  Εμπόριο μαρμάρων και γρανιτών

  Ανοξείδωτες καμινάδες για τζάκια, πετρέλαιο και φυσικό αέριο

  Καπέλα για τζάκια και για σόμπες πέλλετ και φυσικού αερίου

  Σόμπες ξύλου και pellet

  Είμαστε πάντα κοντά σας και με ιδιαίτερη χαρά σας βοηθάμε να κάνετε την σωστή επιλογή του τζακιού σας.

  Σας περιμένουμε και στο κατάστημά μας, να δείτε τα προϊόντα μας απο κοντά.

  Με εκτίμηση: Κοτρώτσης Στέφανος.

  energeiaka tzakia attiki - tzakia attiki - tzakia notia proastia - paradosiaka tzakia attiki - keramoskepes attiki, notia proastia, kaminades attiki, notia proastia,kapela sompes attiki, notia proastia, metatropi tzakiou se energiako attiki, notia proastia, apo paradosiako tzaki metatropi se energeiako attiki, notia proastia, kataskevi tzakioy attiki, notia proastia, xtisto tzaki attiki, notia proastia,paradosiako tzaki attiki, notia proastia
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  ΑΡΩΝΙ - Χανίων
  6944516319
  Αντικείμενο μας όλες οι εφαρμογές σχετικά με τα υδραυλικά, την ενέργεια, το εμπόριο κ την εγκατάσταση τούς. Το μεγάλο εύρος αυτών (ύδρευση, αποχέτεύση, πισίνες, αέρια, Θέρμανση) σε συνδυασμό με την συνεχή αναζήτηση και εμπλουτισμό των γνώσεων μας μέσα από την συμμετοχή μας σε εκπαιδευτικά σεμινάρια καινοτόμων εγκαταστάσεων και υλικών νέας τεχνολογίας , μας καταστεί πιο ανταγωνιστικούς στον κλάδο μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  ΠΑΡΟΣ - Πάρος
  2284091891
  6944363600
  μαρμαρας παρος - τοποθετησεις μαρμαρων - γρανιτων παρος

  μαρμαρα & γρανιτες παρος
  επεξεργασια μαρμαρων - γρανιτων παρος
  γυαλισμα μαρμαρου και γρανιτη παρος
  επενδυσεις τζακιων με μαρμαρο - γρανιτη παρος
  ειδικες κατασκευες μαρμαρων παρος
  παγκοι κουζινας - σκαλες - μπανια παρος

  Σπανός Σαράντος: Είμαι τεχνίτης μαρμαράς, στην Πάρο και αναλαμβάνω από την πιο απλή τοποθέτηση μάρμαρου και γρανίτη σε δάπεδα και τοίχους, ως τις πιο ιδιαίτερα δύσκολες εγκαταστάσεις δαπέδων, δημιουργώντας για εσάς, πρωτότυπες συνθέσεις από μάρμαρα, γρανίτες και τεχνομάρμαρα.

  Με τεχνογνωσία και εμπειρία χρόνων στον χώρο των μαρμάρων και διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό εργαλείων κοπής και επεξεργασίας, ανταποκρίνομαι σε όποια εργασία μου ζητηθεί σε μάρμαρο ή γρανίτη, με ποιότητα και επαγγελματική συνέπεια, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται στο μέλλον προβλήματα από κακοτεχνίες και οι πελάτες μου να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.

  Εργασίες σε μάρμαρο και γρανίτη:

  - Κοπή, επεξεργασία, τοποθέτηση, τρίψιμο, γυάλισμα.
  - Τοποθετήσεις μαρμάρων
  - Κρυσταλλοποιήσεις μαρμάρων
  - Ορθομαρμαρώσεις
  - Τριψίματα, λουστρά διαρκείας
  - Επενδύσεις σε τζάκια, σκάλες, πάγκους κουζίνας, κ.α.
  - Γυάλισμα σε μάρμαρα, γρανίτες, μπαλκόνια, σκαλοπάτια, πατώματα.
  - Μαρμάρινες διακοσμητικές κολώνες
  - Ανακαινίσεις σε κουζίνες και μπάνια
  - Ειδικές κατασκευές με μάρμαρο και γρανίτη
  - Κατασκευή μνημείων και τάφων

  Διαθέτω μεγάλη ποικιλία λευκών και χρωματιστών μαρμάρων και γρανιτών σε διάφορες διαστάσεις, για να εξυπηρετώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μου, σε πολύ οικονομικές τιμές.

  Με εκτίμηση: Σπανός Σαράντος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  Κερασόβου 112 - Πετρούπολη
  2130270025
  6937064586
  ΜΑΡΜΑΡΑ ΝΙΚΟΣ
  Εμπόριο & Τοποθέτηση Μαρμάρων Πετρούπολη Αττική

  Η επιχείρησή μας “Μάρμαρα Νίκος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Πετρούπολη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο, την επεξεργασία και την τοποθέτηση μαρμάρων και γρανιτών καθώς και με την τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

  Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες - μαρμαράδες καθώς και σύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες είναι εφοδιασμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα μάρμαρα και τα πλακάκια.

  ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  την επεξεργασία και τοποθέτηση μαρμάρων και γρανίτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, περίτεχνες κατασκευές από μάρμαρο, κατασκευές μνημείων και τοποθέτηση μνημειακών αξεσουάρ, εργασίες λούστρα, τρίψιμο μαρμάρων χωρίς σκόνες και ζημιές, τοποθετήσεις πλακιδίων σε κουζίνες, μπάνια, πατώματα και τοίχους.

  Στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από διάφορα είδη μαρμάρων και γρανιτών ώστε να επιλέξετε το ιδανικό προϊόν που θα ταιριάζει και θα αναδείξει τον χώρο σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όποια εργασία μας ζητηθεί, σε μάρμαρο και γρανίτη, με ποιότητα και συνέπεια έτσι ώστε να μην δημιουργούνται στο μέλλον προβλήματα από κακοτεχνίες. Προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.

  Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο του εμπορίου και επεξεργασίας μαρμάρων, η ποιότητα εργασίας, η καλή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και οι ανταγωνιστικές μας τιμές, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας, μας προτιμούν μας προτείνουν και διατηρούν τη συνεργασία τους μαζί μας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και εμείς θα έρθουμε δωρεάν στο χώρο σας ωστε να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πετρούπολη, το Περιστέρι, το Ίλιον, το Αιγάλεω, το Καματερό και όλα τα δυτικά προάστια στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ
  ΘΕΑΓΕΝΟΥΣ 40 - Μέγαρα
  2296022649
  6972506486
  Σταμελος - Τοποθετησεις Πλακιδιων & Μαρμαρων Μεγαρα - Επενδυσεις Πετρας - Ειδικες Κατασκευες
  Μονωσεις παντος τυπου Μεγαρα - Αττικη - Πανελλαδικα

  Η οικογενειακή παράδοση στις επενδύσεις κτιρίων, από το 1960 (Στάμελος Σωτήρης), μέχρι το 1997 που ανέλαβε ο γιος (Στάμελος Λεωνίδας), η επιχείρηση “Στάμελος” , δραστηριοποιείται στον χώρο της οικοδομής όπου χάρη στην εμπειρία, την άμεση εξυπηρέτηση, την ποιότητα υπηρεσιών αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές κατάφερε να αποτελεί σήμερα την καλύτερη λύση στην οικοδομή.

  Τα τόσα χρόνια εμπειρίας στη δουλειά μου, με χαρακτηρίζουν έμπειρο επαγγελματία και αναλαμβάνω με μοναδική επιτυχία την ανακαίνιση ή την αναπαλαίωση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων, τις τοποθετήσεις πλακιδίων, μαρμάρων, γρανιτών και πέτρας, καθώς και κάθε είδους μόνωση κτιρίων, παραδίδοντας σε εσάς ένα νέο, αναβαθμισμένο χώρο.

  Μαζί με το εξειδικευμένο συνεργείο μου, εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης σε όλη την Ελλάδα, απ' όπου μας ζητηθεί, οικίες, συγκροτήματα, καταστήματα, ξενοδοχειακές μονάδες, επιχειρήσεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και σας εγγυόμαι ποιότητα εργασίας, συνέπεια στο χρόνο παράδοσης του έργου και βέβαια ανταγωνιστικές τιμές.

  Υπηρεσίες:

  Τοποθετήσεις πλακιδίων Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Τοποθετήσεις μαρμάρων - γρανιτών Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Σκάλες Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Ορθομαρμαρώσεις Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Πισίνες Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Ψηφίδες Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Τζάκια Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Δάπεδα Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Επενδύσεις πέτρας Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Πλακόστρωτα Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Αυλές Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Μπάνια Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Πάγκοι κουζίνας Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Κατασκευή μνημείων Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά

  Μονώσεις Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Θερμομονώσεις Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Θερμοπρόσοψη κτιρίου Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Στεγανοποίηση ταράτσας & υπογείου Μέγαρα, Αττική, Πανελλαδικά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  ΠΡΕΒΕΖΗΣ 8 - Πεύκη
  2108054783
  6977992787
  ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ | ΠΕΥΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
  Τοποθετήσεις Φυσικών Πετρωμάτων - Μάρμαρα

  O Αντωνάκης Βαγγέλης είναι ένας έμπειρος τεχνίτης μαρμαράς, με καταγωγή από τον Κινίδαρο Νάξου, απόφοιτος της Σχολής Καλλιτεχνικής Επεξεργασίας Μαρμάρου Παλλήνης (2003) και διατηρείεπιχείρηση στην Πεύκη Αττικής. Με οικογενειακή παράδοση στον κλάδο από το 1972 (Αντωνάκης Νίκος - πατέρας), δραστηριοποιείται από το 1992 στον κλάδο της επεξεργασίας μαρμάρου.

  Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, η συνέπεια και η αγάπη για την δουλειά μας, μας καθιστούν ικανούς να σας προσφέρουμε τις εξειδικευμένες γνώσεις μας σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση όλων των τύπων μαρμάρων, πλακιδίων και πέτρας. Επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν στην αγορά, δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια.

  Με έδρα του την Πεύκη και μια ομάδα καταξιωμένων τεχνιτών εξυπηρετούμε όλο το νομό Αττικής και κατόπιν συνεννόησης, αναλαμβάνουμε και παραδίδουμε έργα σε όλη την Ελλάδα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν εκτίμηση και μελέτη του χώρου σας.

  Εξειδικευμένο προσωπικό - Εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας - Προσιτές τιμές

  Τοποθέτηση μαρμάρων & πλακιδίων | Επενδύσεις τοίχων | Καλλιτεχνική επεξεργασία μαρμάρου | Επένδυση τζακιού με μάρμαρο και πέτρα | Ανακαίνιση κουζίνας & μπάνιου | Πλακόστρωση | Μελέτες για ενεργειακά τζάκια

  Toggle
προηγούμενη 1 από 20 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ