noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 02:08 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ
  ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - Διδυμότειχο
  2553020219
  6942600629
  O κ.Χρήστος Λιακίδης έχει βιοτεχνία μαρμάρων-γρανιτών. Η βιοτεχνία διαθέτει όλα τα είδη μαρμάρων για όλων των ειδών τις κατασκευές.

  Αναλαμβάνουμε κατασκευή τζακιών και επιπλέον εμπορευόμαστε είδη υγιεινής και είδη κήπου. Για την άμεση εξυπηρέτησή σας απευθυνθείτε στα παραπάνω αναγράφόμενα τηλέφωνα και θα εξυπηρετηθείτε από τον κ.Χρήστο Λιακίδη ή την κυρία Αναστασία Λιακίδου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  ΜΟΛΑΟΙ - Λακωνίας
  2732023557
  6974605176
  Η Εταιρία ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ Δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της μελέτης και κατασκευής τζακιών, μπάρμπεκιου και φούρνων. Με εκτίμηση στις ανάγκες σας, επενδύουμε στην τεχνογωσία μας και το αποτέλεσμα εγγυάται εντυπωσιακή εμφάνιση, αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

  Η εταιρία μας έχει έδρα τους Μολάους Λακωνίας και έχει δημιουργηθεί με μεράκι και έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες. Τα προϊόντα τις εταιρίας μας διακρίνονται για την αντοχή τους & την ακρίβεια των διαστάσεών τους. Παράγονται απο ελαφρόπετρα,τσιμέντο υψηλής αντοχής και συνθετικό ανόργανο οξείδιο του σιδήρου. Τέλος πριν συσκευαστούν ελέγχονται σχολαστικά από τον υπεύθυνο παραγωγής.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  οδός ΒΟΛΟΥ 1 - Λάρισα
  2410282252,2410282433
  +30 6932465770
  Η Optima ιδρύθηκε το 1989 με στόχο να προμηθεύει την Ελληνική αγορά στον κατασκευαστικό τομέα και την Βιομηχανία με τα άριστα - optima - υλικά ποιότητας & προηγμένης τεχνολογίας, στην Δόμηση καθώς και την θέρμανση με Α.Π.Ε. & Βιομάζα, πάντοτε στις καλύτερες δυνατές τιμές για την ποιότητα των προϊόντων και της τεχνογνωσίας που προσφέρει.

  Optima CONSTRUCTION MATERIALS
  Η Optima απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό και πιο συγκεκριμένα από μηχανικούς με διεθνείς μεταπτυχιακές σπουδές, εξάσκηση, έρευνα και εμπειρία. Υποστηρίζοντας τον στόχο της Optima, συνεργαζόμαστε στον χώρο των Δομικών Υλικών Υψηλής Τεχνολογίας με τις περισσότερες καταξιωμένες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες κατασκευής Δομικών υλικών (ACO, ANRIN, BASF, BAUDER, BLANKE, BRILLUX, BUCHTAL, CERESIT, DURAL, DUNLOPLAN, FLOOR GRES, HENKEL, KERAKOLL, MACBETON, MACON, MARIS Polymers, NEOTEX, RENOVAT, SCHLUTTER, SIKA κ.ά.)ενώ υποβάλλουμε όλα τα προϊόντα των στις αυστηρότερες συγκρίσεις & τεστ ποιότητας, απόδοσης και τιμής, στους ακόλουθους τομείς της αγοράς:
  1. Υγρομονώσεις - Μονωτικά & Στεγανωτικά Υλικά
  2. Eξωτερική Θερμομόνωση Κελύφους Κτιρίων - VWS System
  3. Βιοενεργειακοί Ταρατσόκηποι - Bauder Plant E System
  4. Πλακίδια Υψηλής Αντοχής - Κόλλες & Αρμοί - Προφίλ αρμών
  5. Ειδικά & Οξύμαχα Δάπεδα - Κανάλια Απορροής
  6. Εποξειδικά Δάπεδα & Δομικές Ενισχύσεις - Ανθρακονήματα
  7. Στεγανωτικά Οικολογικά Χρώματα & Βερνίκια
  8. Πισίνες - Δεξαμενές & Αγωγοί Λυμμάτων
  9. Προστασία Κτιρίων από ΗλεκροΜαγνητική Ακτινοβολία
  10.Ποιοτικές Εργολαβίες με Ίδια Υλικά

  Optima BIOENERGY
  Είναι γνωστό ότι σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 η ανάγκη για απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, οδήγησε στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενεργείας (Α.Π.Ε.). Η Βιομάζα κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις Α.Π.Ε. στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ποσοστό πάνω του 50 % και είναι ένα καύσιμο προϊόν (Στερεά Βιοκαύσιμα) που κάθε χώρα μπορεί να παράγει επί τόπου μόνη της.
  Η τεράστια εξοικονόμηση που μπορούν να προσφέρουν τα ΣΤΕΡΕΑ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ, οδήγησαν στην εξέλιξη αυτοματοποιημένων καυστήρων Στερεάς Βιομάζας με ελεγχόμενη αυτόματη τροφοδοσία καυσίμου σε μέγεθος μικρού κουφέτου (pellet)& αέρα καύσης που χρησιμοποιούνται σε Θερμάστρες Αέρος, Ενεργειακά Τζάκια pellet, Εσωτερικούς Θερμολέβητες, Compact Θερμολέβητες Λεβητοστασίου, αλλά και ως αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου για την Βιοτεχνία, Αρτοποιία, Θερμοκήπια, Βιομηχανία κ.λ.π.
  Ως μηχανικοί με πολυετή πείρα στην Οικοδομή και στην Μεταφορά Θερμότητας, επιλέξαμε τα προϊόντα της Ιταλικής Εταιρείας PASIAN για Θέρμανση με PELLETS & ΒΙΟΜΑΖΑ, σαν Γενικoί Εισαγωγείς για όλη την Ελλάδα, με τον διακριτικό τίτλο PASIAN HELLAS by Optima.
  H Pasian είναι μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή καυστήρων, εξειδικευμένη στην κατασκευή θερμογεννητριών που λειτουργούν με Wood Pellet & Στερεά Βιοκαύσιμα και παρουσιάζει μια γκάμα που αριθμεί πάνω από 30 μοντέλα.
  Τα προϊόντα της, μοναδικά στο είδος τους, ως πολυκαυστήρες δεν καίνε μόνον το βιομηχανοποιημένο wood pellet, αλλά και άλλα στερεά βιοκαύσιμα & υπολείμματα αγροτικών προϊόντων που είναι δυνατόν να τροφοδοτούνται αυτόματα με ειδικούς κοχλίες: όπως ανάμεικτο καλαμπόκι, τσόφλια ξηρών καρπών, τρίμματα πυρήνων φρούτων και ελιάς, agri-pellets κ.λ.π.
  Το γεγονός ότι οι Pasians μπορούν να λειτουργήσουν με τόσο ετερογενή υλικά, μας παρέχει την σιγουριά ότι θα λειτουργούν και με διαφορετικής ποιότητας pellets (το πλέον βιομηχανοποιημένο προς το παρόν στερεό βιοκαύσιμο για αυτοματοποιημένη θέρμανση) που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

  Μετά τιμής για την Optima - Stefanakis C. Bros Co.

  Γιώργος Κ. Στεφανάκης,
  M.Sc. Μηχανολόγος Μηχανικός, OSU /USA
  &
  Αντώνης Κ. Στεφανάκης,
  Διπλ. Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
  Μ.Sc. Chem. Engng. & B.A., OSU & Stanford U./USA
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 22 - Γλυφάδα
  2109638686
  Η εταιρία ΒΙΕΤ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1980. Στο επίκεντρο της εμπορικής της δραστηριότητας από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται το τζάκι.
  Η ΒΙΕΤ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων και πιο γνωστών στο ευρύ κοινό οίκων ενεργειακών τζακιών στην Ευρώπη (Deville, EdilKamin, Italiana Camini, Rene Brisach).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  Κέντρο - Κεφαλονιά
  2731027309
  6974036533
  Σταθάκος Ηλίας
  Ανακαινίσεις Κτιρίων Κεφαλονιά

  Η επιχείρησή μας, υπό την ονομασία Σταθάκος Ηλίας, λειτουργεί από το 1996 στον τομέα της κατασκευής, ανακαίνισης και αποκατάστασης κτιρίων. Έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη ακρίβεια και επαγγελματισμό έναν σημαντικό αριθμό έργων, και αυτό έχει συμβεί τόσο στην Κεφαλονιά όσο και σε ολόκληρη τη Ζάκυνθο και στην Ελλάδα.

  Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον κλάδο της οικοδομής. Αυτές περιλαμβάνουν κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, εντυπωσιακές ανακαινίσεις κατοικιών, εξοχικών, καταστημάτων, ξενοδοχείων, καφετεριών και γραφείων. Αναλαμβάνουμε επίσης την παροχή Προκατ κτιρίων και την κατασκευή της δικής σας κατοικίας ή πέτρινης οικίας, σε αρχιτεκτονικό ύφος που ανταποκρίνεται στην ταυτότητα της Κεφαλονιάς, όπως την ονειρεύεστε.

  Η μακρόχρονη εμπειρία μας, η προσεγμένη και αισθητικά ικανοποιητική εργασία μας, καθώς και η αφοσίωσή μας στην τελειότητα και τη διαχρονικότητα, αποτελούν εγγύηση στον χώρο αυτό. Οι κατασκευές μας θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

  Στην εταιρεία μας, παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες για την κατασκευή και ανακαίνιση του χώρου σας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν χτισίματα, μονώσεις, κατασκευές με γυψοσανίδες, ελαιοχρωματισμούς, τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, καθώς και ενεργειακά τζάκια, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας.

  Με στόχο τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον προγραμματισμό, τη συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα εργασιών και χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας, εφαρμόζοντάς τα σωστά.

  Είμαστε πάντα πρόθυμοι να συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε τον χώρο των ονείρων σας, χωρίς κανένα άγχος. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και όλη την Ελλάδα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ
  Λορέντζο Μαβίλη 16 - Ιωάννινα
  6945228208
  ΤΖΑΚΙΑ ΤΣΑΓΚΑΣ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΚΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

  Λίγα λόγια για εμάς

  Η επιχείρηση του κ. Τσάγκα είναι πρωτοπόρος στον χώρο της επένδυσης μαρμάρου σε τζάκια, κουζίνες, μπάνια & μνημεία.
  Με μια πολυετή παράδοση στην τέχνη της επεξεργασίας του μαρμάρου, η εταιρεία διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα και την εξαιρετική τεχνική που εφαρμόζει σε κάθε έργο.

  Ο κ. Βαγγέλης Τσάγκας είναι σε θέση να δώσει μοναδικές λύσείς σε επενδύσεις μαρμάρου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη. Μέσα από μια εκτεταμένη γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και υφών, η επιχείρηση παρέχει εξατομικευμένες λύσεις που αναδεικνύουν την πολυτέλεια και την αισθητική του μαρμάρου σε κάθε χώρο.

  Υπηρεσίες & Κατασκευές
  Τζάκια ενεργειακά
  Μετατροπές απλών τζακιών σε ενεργειακά
  Τζάκια απλα
  Μάρμαρα - γρανίτες - χαλαζία
  Επενδύσεις σε τζάκια, μπάνια, πάγκους κουζίνας
  Ειδικές κατασκευές
  Καθαρισμοί καμινάδων

  Με 30 χρόνια εμπειρίας σας περιμένουμε στο κατάστημα μας να λύσουμε όλες τις απορίες και να σας δώσουμε ιδέες για το καλύτερο αποτελεσμα.

  Καντε μια επισκεψη στο χώρο μας και δειτε τις νέες μας παραλαβές σε ενεργειακά τζακια, μάρκας Regal Fire,Salgueda & Μισαηλίδη!Ετοιμα να ικανοποιησουν και τον πιο απαιτητικό μας πελάτη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κόκκινο Μετόχι - Χανιά
  6947407396
  Οικοδομικές Εργασίες: Κτίζοντας Το Αύριο με Αξιοπιστία και Καινοτομία

  Στον συναρπαστικό κόσμο των οικοδομικών εργασιών, η εμπειρία συναντά την τεχνολογία και η αξιοπιστία συναντά την καινοτομία. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε εκπληκτικές λύσεις, επονομαζόμενοι από την εμπιστοσύνη πελατών που μας εμπιστεύονται για τις οικοδομικές τους ανάγκες.

  Η Εμπειρία μας

  Με δεκαετίες πείρας στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, η εταιρεία μας έχει αναδειχθεί ως πρωτοπόρος στον τομέα. Κατανοούμε τη σημασία της ποιότητας, της ασφάλειας και της επαγγελματικής εξυπηρέτησης. Κάθε έργο μας αντιπροσωπεύει μια δέσμευση για την αρτιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας.

  Υπηρεσίες Οικοδομικών Έργων Κατοικίες και Επαγγελματικοί Χώροι

  Ανεξάρτητα από την κλίμακα, αναλαμβάνουμε την κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Από το σχεδιασμό μέχρι την παράδοση, εξασφαλίζουμε ομαλή και αποτελεσματική εκτέλεση.

  Ανακαίνιση και Επέκταση

  Δίνουμε νέα ζωή στα υφιστάμενα κτίρια με προσεκτικές ανακαινίσεις και επεκτάσεις. Συνδυάζουμε την παράδοση με τη σύγχρονη αντίληψη για δημιουργία χώρων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.

  Αντιπλημμυρικά Έργα

  Με εξειδίκευση σε αντιπλημμυρικά έργα, δημιουργούμε αποτελεσματικές λύσεις για τη διαχείριση των υδάτων, προστατεύοντας τις περιοχές από πλημμύρες.

  Πρωτοπορία στον Κλάδο

  Η δέσμευσή μας για καινοτομία αποτυπώνεται στη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και υλικών. Είμαστε πάντα βήματα μπροστά, εξερευνώντας τις νέες τάσεις που επιτρέπουν την ανάπτυξη πιο ασφαλών, αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Ανακαλύψτε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για την υλοποίηση του έργου σας. Επικοινωνήστε μαζί μ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Αρκαδία - Αρκαδία
  2731027309
  6974036533, 6974036110
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

  ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
  Ανακαινίσεις - Κατασκευές Κτιρίων
  Αρκαδία | Μεσσηνία

  Στην διεύθυνση Μενέλαου 25 στη Σπάρτη, η εταιρεία μας, Σταθάκος Ηλίας, είναι αφοσιωμένηστον κόσμο της κατασκευής και ανακαίνισης κτιρίων από το 1996. Έχοντας αποδείξει την αφοσίωσή μας προς την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και την ακρίβεια, έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία πολλά έργα στη Σπάρτη, στην Αρκαδία, στηνΜεσσηνία και σε όλη την Ελλάδα.

  Στον πυρήνα της επιτυχίας μας βρίσκεται το εξειδικευμένο μας προσωπικό, που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους τομείς της οικοδομής. Η εκτελεστική μας ομάδα εξειδικεύεται σε κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, πρωτότυπες και εντυπωσιακές ανακαινίσεις οικιών, εξοχικών, καταστημάτων, ξενοδοχείων, καφετεριών και γραφείων. Επίσης, προσφέρουμε υπηρεσίες προμήθειας με προκατ κτιρίων και ανέγερσης πέτρινων οικιών σε στιλ που ανταποκρίνεται στην παράδοση της Μάνης, εκπληρώνοντας τα όνειρά σας.

  Με Συνέπεια & Επαγγελματισμό

  Η πολυετής μας πείρα, η προσεγμένη και καλαίσθητη δουλειά μας, καθώς και η αφοσίωσή μας στην τελειότητα και τη διαχρονικότητα αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του κάθε έργου μας. Οι κατασκευές μας συνοδεύονται από την απόλυτη ικανοποίησή σας, γιατί γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εμάς να συμβάλλουμε στη δημιουργία του ιδανικού χώρου για εσάς.

  Στην εταιρεία μας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή και την ανακαίνιση του χώρου σας, περιλαμβάνοντας χτισίματα, μονώσεις, κατασκευές με γυψοσανίδες, ελαιοχρωματισμούς, τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, ενεργειακά τζάκια και ό,τι άλλο απαιτείται για τη δημιουργία ενός απόλυτα λειτουργικού και αισθητικά εντυπωσιακού χώρου.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  stathakosil@yahoo.gr

  2731027309 | 6974036533| 6974036110

  Αρκαδία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Πάτρα - Αχαΐας
  2610437459
  6947119619 - 6906062287
  Από το 1998, με έδρα τη Πάτρα, ο Τσασερλής Γεώργιος σας παραδίδει άμεσα καυσόξυλα καθώς και οικοδομικά υλικά, με γερανό έως και τον 6ο όροφο. Η επιχείρηση Τσασερλής, είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας προμηθεύσει με καυσόξυλα άριστης ποιότητας όπως ελιά, οξιά, δρυς και πεύκο. Όλα τα καυσόξυλα φυλάσσονται υπό ιδανικές συνθήκες, ώστε να προσφέρουν σωστή καύση και υψηλή απόδοση.

  Η επιχείρηση δραστηριοποιείται και στον τομέα των Οικοδομικών Υλικών, με πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά αυτοκίνητα, γερανούς και ανυψωτικά μηχανήματα που πραγματοποιούν τις μεταφορές με ασφάλεια, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση που πάντα συμβαδίζει με τις προσδοκίες και τις ανάγκες του πελάτη.

  Επιπλέον, ο Τσασερλής Γεώργιος δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση Ενεργειακών Τζακιών αλλά και στη Μετατροπή Απλών Τζακιών σε Ενεργειακά, σύμφωνα πάντα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Σταμνοί, Επισκοπή - Ηράκλειο
  2810243026
  6974380878
  Ενεργειακά Τζάκια Κρήτης
  Ορφανάκης Μιχάλης - Σόμπες - Θερμοπροσόψεις - Μονώσεις Ταρατσών - Θερμομονώσεις - Επισκοπή Ηράκλειο Κρήτης

  Η επιχείρηση "Ενεργειακά Τζάκια Κρήτης," υπό την ηγεσία του κ. Ορφανάκη Μιχάλη, αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα στον τομέα της ενέργειας και της μονωτικής τεχνολογίας στην Επισκοπή, Ηράκλειο Κρήτης. Η εταιρία αυτή διακρίνεται για την επαγγελματική της προσέγγιση και την εξειδίκευσή της στην τοποθέτηση και επισκευή ενεργειακών τζακιών και σομπών, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών μονώσεων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Η "Ενεργειακά Τζάκια Κρήτης" έχει αναπτύξει μια εξαιρετική επιτυχημένη πορεία στην αγορά της Κρήτης, και αυτό οφείλεται στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της. Ο κ. Ορφανάκης και η ομάδα του διαθέτουν εκτενείς γνώσεις στον τομέα της ενέργειας και της θέρμανσης, και είναι εξειδικευμένοι στην εγκατάσταση ενεργειακών τζακιών και σομπών που προσφέρουν υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.

  Εκτός από την εγκατάσταση και επισκευή ενεργειακών τζακιών και σομπών, η επιχείρηση παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες μονώσεων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν θερμομονώσεις, θερμοπροσόψεις, μονώσεις ταρατσών και άλλες λύσεις που βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση και την άνεση των κατοίκων και των επιχειρηματικών χώρων.

  Η φιλοσοφία της "Ενεργειακά Τζάκια Κρήτης" βασίζεται στην προσφορά αξιόπιστων και προσαρμοσμένων λύσεων που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών της. Με τη δέσμευση στην ποιότητα, την επαγγελματική εξυπηρέτηση, και την εξοικονόμηση ενέργειας, η επιχείρηση αυτή συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ενεργειακής αποδοτικότητας στην περιοχή της Κρήτης.

  Οι πελάτες που επιλέγουν την "Ενεργειακά Τζάκια Κρήτης" μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα λάβουν τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες τους σε θέρμανση και μόνωση, με επαγγελματική εξυπηρέτηση και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  25ης Μαρτίου 94 - Θεσσαλονίκη
  2310316232
  6936744931, 6970562411
  Fele Firetech
  Ενεργειακά τζάκια Θεσσαλονίκη

  Λίγα λόγια για την εταιρεία

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα ενεργειακών τζακιών.

  Όλα μας τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας, πιστοποιημενα με πολυετή εγγύηση!

  Κατέχουμε τη τεχνογνωσία και τα κατάλληλα προϊόντα ώστε να μπορούμε να ανταποκριθουμε και να βρούμε λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είμαστε εδώ να συζητήσουμε το κάθε θέμα που αντιμετωπιζετε με τη θέρμανση του σπιτιού σας και να σας εξυπηρετήσουμε έτσι ώστε να πάρετε τη σωστή απόφαση που θα οδηγήσει στην επιτυχημένη λύση προς όφελος σας!

  Η επιχείρηση μας στη Θεσσαλονικη ασχολείται με τη πώληση και τη τοποθέτηση ενεργειακών τζακιών.Ασχολούμαστε πάνω από 50 χρόνια στο χώρο και δίνουμε λύσεις με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εμπειρία μας και το μεράκι μας είναι η βασική μας αρχή για να δημιουργήσουμε για το χώρο σας.

  Πάντα συνεπείς στις παραδόσεις μας.

  Σας περιμένουμε στο χώρο μας για να βρούμε μαζίιδέες και λύσεις για τον πιο ζεστό χειμώνα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Οικισμός Ροδοδάφνης, Αίγιο - Πάτρα
  2691073000
  6931390951
  ΑΦΟΙ Π.ΠΕΤΡΟΥ Ο.Ε.
  Οικοδομικά υλικά Αίγιο Πάτρα

  Σχετικά με εμάς

  Η επιχείρησή ΑΦΟΙ Π.ΠΕΤΡΟΥ Ο.Ε. αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία εμπορίου οικοδομικών υλικών & εργαλείων πουεδρεύει στη Ροδοδάφνη Αιγίου στη Πάτρα.

  Στην επιχείρησή μας, η ποιότητα των υλικών είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας.
  Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές, έχουμε καταρτίσει αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα στους πελάτες μας.

  Διαθέτουμε βαθιά γνώση των αναγκών μιας οικοδομής και γενικότερα των κατασκευών με αποτέλεσμα να αναζητούμε διαρκώς νέα καινοτόμα προϊόντα που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  Μερικά από τα προιόντα που θα βρείτε σε εμάς:
  Οικοδομικά υλικα, υλικά θερμομόνωσης, τζάκια, ψησταριές κ.α.

  Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προιόντα & τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Άγιος Μάμμας Καλύμνου - Κάλυμνος
  6940123075,6942452940
  Αφοί Ταμπουρά
  Οικοδομικές Εργασίες | Κάλυμνος

  Έχοντας πλέον 2 γενιές στην οικοδομή από πατέρα σε ιούς, ετσι ξεκινήσαμε και εμείς γιατί πιστεύουμε πως δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε από το πεπρωμένο.

  Έτσι δημιουργήθηκαν η “Αφοί Ταμπουρά Οικοδομικές Εργασίες” έχοντας αρκετή εμπειρία από μικρή ηλικία στην οικοδομή, στον κλάδο σοβάς, πλακάκι, μάρμαρο, τζάκια , επενδύσεις παντός τύπου, ψησταριές, διαμορφώσεις και σχέδιο.

  Κρατώντας πάντα πολύ ψηλά τον πήχη σε αυτό που κάνουμε και αγαπάμε, φέραμε της τότε γενιάς τέχνη στο σημερα, με γνώμονα πάντα την τελειότητα της τεχνης.

  Προσπαθούμε για την ικανοποίηση του πελατη, έχοντας στόχο πάντα για το τέλειο αποτέλεσμα, μη ξεχνώντας τα πρώτα μας βήματα, έτσι θα προσπαθούμε να φτάσουμε την τέχνη όσο πιο ψηλά μπορούμε, να βλέπουμε την ικανοποίηση του πελάτη στα μάτια του!! Γιατί στο τέλος για εμας αυτό μετράει!!

  Αξιόπιστη & Εξαιρετική Εξυπηρέτηση

  Η αφοσίωση στην ποιότητα και η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι η προτεραιότητά μας. Οι εξειδικευμένοι μας τεχνίτες εξασφαλίζουν ότι κάθε έργο που αναλαμβάνουμε ολοκληρώνεται άμεσα και αποτελεσματικά, με προσοχή στη λεπτομέρεια και τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει.

  Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε οικοδομική εργασία στην Κάλυμνο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να κάνουμε τις ιδέες σας πραγματικότητα!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  Θηβών 110 - Περιστέρι
  2105710100
  H εταιρία “Αφοι Γ. ΜΑΡΙΝΗ Ο.Ε” ιδρύεται το 1974 στην Αθήνα και εγκαθίσταται σε εργοστάσιο επί της οδού Πειραιώς. Η εταιρία ανταποκρίνεται με επαγγελματισμό και αξιοπιστία από την αρχή. Έτσι, καταφέρνει μέσα σε λίγα χρόνια να συσσωρεύσει δυνάμεις και να πάει ένα βήμα πιο μπροστά.

  Το 1978 η εταιρία μεταφέρεται σε μεγαλύτερο ιδιόκτητο χώρο στον Ασπρόπυργο. Εκεί, εξοπλίζεται με νέα για την εποχή μηχανήματα. Ταυτόχρονα γίνεται εισαγωγέας όνυχα και κατασκευάζει τυποποιημένα διακοσμητικά είδη. Παράλληλα, οι εργασίες μας επεκτείνονται έντονα στις οικοδομικές κατασκευές με μάρμαρο, δημιουργώντας όλο και περισσότερη εξειδίκευση στο πλήρες φάσμα προϊόντων από μάρμαρο.

  Σήμερα, με την πείρα 40 χρόνων, η εταιρία “Αφοι Γ. ΜΑΡΙΝΗ Ο.Ε.” ολοκληρώνει υπεύθυνα όλες τις κατασκευές και ειδικές εφαρμογές, που αναλαμβάνει, ώστε να παραδώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Νέα υλικά όπως συνθετικοί γρανίτες, χαλαζίες, φλογισμένοι γρανίτες, ανάγλυφα πετρώματα, αντικέ, παλαιωμένα κ.α., περιλαμβάνονται στο φάσμα των προϊόντων μας, σε συμφωνία με τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Η ικανοποίηση κάθε πελάτη μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

  Εμείς, είμαστε οι συνεργάτες σας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ
  Δελφών 1 - Ελασσόνα - Ελασσόνα
  6978307564
  Γεωργούλας Λάζαρος
  Ενεργειακά Τζάκια - Ανακαινίσεις | Ελασσόνα

  Καλωσορίστε στην επιχείρηση του Λάζαρου Γεωργούλα, έναν αξιόπιστο και καταξιωμένο κατασκευαστή Ενεργειακών Τζακιών και ειδικό στις ανακαινίσεις παντός τύπου. Εδώ και 20 χρόνια, ο Λάζαρος Γεωργούλας έχει αφιερωθεί στη δημιουργία και την παροχή υψηλής ποιότητας Ενεργειακών Τζακιών, καθώς και στην ανακαίνιση χώρων με επαγγελματισμό και επιτυχία.

  Οι πελάτες μας έχουν εμπιστευθεί τον Λάζαρο Γεωργούλα για την ευρεία τους γκάμα αναγκών. Το ταλέντο του στην κατασκευή Ενεργειακών Τζακιών δημιουργεί έργα με αρίστη αισθητική, ανώτερη λειτουργικότητα και οικονομική απόδοση. Ο Λάζαρος Γεωργούλας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες του, ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες τους και προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

  Επιπλέον, ο Λάζαρος Γεωργούλας είναι γνωστός για τις εξαιρετικές ανακαινίσεις που πραγματοποιεί σε κάθε τύπο χώρου. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου, η επιχείρησή μας είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση και να μεταμορφώσει τον χώρο σας σε έναν λειτουργικό, όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον.

  Η εμπιστοσύνη και η προτίμηση των πελατών μας είναι η καλύτερη αναγνώριση για εμάς. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία που μας χαρακτηρίζει, επενδύοντας στην καινοτομία, την εξειδίκευση και την ικανοποίηση των πελατών μας.

  Εάν αναζητάτε την καλύτερη επιλογή για την κατασκευή Ενεργειακών Τζακιών και τις ανακαινίσεις παντός τύπου, η επιχείρηση του Λάζαρου Γεωργούλα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Εμπιστευθείτε την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή μας και δώστε στον χώρο σας μια νέα, φινετσάτη και λειτουργική διάσταση.

  Ενεργειακά Τζάκια

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Ανακαινίσεις Παντός Τύπου

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  lazosgeorgoulas1@gmail.com

  6978307564

  Δελφών 1 - Ελασσόνα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αμπελάκια - Σαλαμινα
  6973185939
  Ζήστε την αριστεία στις κατασκευές με τον Τσατσαμπά Κώστα, ένα αξιόπιστο όνομα στον κλάδο. Είμαστε μια αξιόπιστη εταιρεία κατασκευαστικών έργων αφιερωμένη στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

  Με πλήθος γνώσεων και τεχνογνωσίας, η ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών μας υπερηφανεύεται για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Από τις ανακαινίσεις κατοικιών έως τις εμπορικές κατασκευές, έχουμε την εμπειρία και τους πόρους για να χειριστούμε έργα όλων των μεγεθών και πολυπλοκότητας.

  Στον Τσατσαμπά Κώστα, δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα, την ακρίβεια και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε το όραμα και τους στόχους τους, διασφαλίζοντας ότι κάθε έργο εκτελείται σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές τους. Από τον αρχικό σχεδιασμό έως την τελική εκτέλεση, διατηρούμε ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας, παρέχοντας τακτικές ενημερώσεις και αντιμετωπίζοντας τυχόν ανησυχίες στην πορεία.

  Το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει κατασκευές, αναδιαμόρφωση, ανακαίνιση και γενικές συμβάσεις. Είτε θέλετε να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας, να ανανεώσετε τον χώρο του γραφείου σας ή να μεταμορφώσετε το κατάστημα λιανικής σας, έχουμε την τεχνογνωσία για να ζωντανέψουμε το όραμά σας.

  Κατανοούμε ότι τα κατασκευαστικά έργα μπορεί να είναι πολύπλοκα και συντριπτικά. Γι' αυτό προσπαθούμε να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη και χωρίς άγχος εμπειρία. Η αφοσιωμένη ομάδα μας διαχειρίζεται κάθε πτυχή του έργου, συντονίζοντας με υπεργολάβους, τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και διασφαλίζοντας ότι όλες οι εργασίες εκτελούνται με τα υψηλότερα πρότυπα.

  Όταν πρόκειται για υλικά και τεχνικές, δεν κάνουμε ποτέ συμβιβασμούς στην ποιότητα. Προμηθεύουμε υλικά υψηλής ποιότητας από αξιόπιστους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας αντοχή και μακροζωία σε κάθε κατασκευαστικό έργο. Η ομάδα μας παραμένει ενημερωμένη με τις τελευταίες τάσεις του κλάδου και τις βέλτιστες πρακτικές, ενσωματώνοντας καινοτόμες λύσεις για να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

  Η ικανοποίηση των πελατών είναι ο απώτερος στόχος μας και είμαστε περήφανοι που χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες, όχι μόνο στην ποιότητα της εργασίας μας αλλά και στον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μας.

  Επιλέξτε τον Τσατσαμπά Κώστα για τις κατασκευαστικές σας ανάγκες και ζήστε τη διαφορετικότητα της συνεργασίας με μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε το έργο σας και αφήστε μας να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα. Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία μας και αφήστε μας να οικοδομήσουμε τα όνειρά σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ
  7ο χλμ Ιωαννίνων Κονίτσης - Ιωάννινα
  2651068513
  6972872592
  Καλώς ήρθατε στην κορυφαία εταιρεία δομικών υλικών από πέτρα, όπου προσφέρουμε μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων πέτρας υψηλής ποιότητας για όλες τις κατασκευαστικές και σχεδιαστικές σας ανάγκες. Είτε θέλετε να φτιάξετε ένα εκπληκτικό πέτρινο τζάκι, έναν προσαρμοσμένο πέτρινο φούρνο ή απλά να βελτιώσετε το έργο σας με όμορφες πέτρινες πινελιές, έχουμε όλα όσα χρειάζεστε.

  Η επιλογή μας από υλικά κατασκευής από πέτρα είναι προσεκτικά επιμελημένη για να σας παρέχει τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές. Από ανθεκτικές και ευέλικτες φυσικές πέτρες έως εξαίσιες κατασκευασμένες πέτρες, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υφών και στυλ που ταιριάζουν σε κάθε αισθητική σχεδιασμού. Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα τέλεια πέτρινα υλικά που θα εξυψώσουν το έργο σας και θα δημιουργήσουν μια μόνιμη εντύπωση.

  Εκτός από την ολοκληρωμένη γκάμα υλικών κατασκευής από πέτρα, ειδικευόμαστε στην κατασκευή εξαιρετικών πέτρινων φούρνων και τζακιών. Οι έμπειροι τεχνίτες μας είναι παθιασμένοι με τη δημιουργία λειτουργικών έργων τέχνης που όχι μόνο παρέχουν ζεστασιά και ατμόσφαιρα αλλά γίνονται και το επίκεντρο του χώρου σας. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και δέσμευση για εξαιρετική ποιότητα, διασφαλίζουμε ότι κάθε πέτρινος φούρνος και τζάκι αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης και της τεχνογνωσίας μας.

  Είτε είστε ιδιοκτήτης σπιτιού, αρχιτέκτονας ή εργολάβος, η εταιρεία μας είναι ο έμπιστος συνεργάτης σας για όλες τις ανάγκες σας σε πέτρινες κατασκευές. Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, παρέχουμε συμβουλές από ειδικούς και διασφαλίζουμε ότι λαμβάνετε υλικά και χειροτεχνία υψηλής ποιότητας. Δεσμευόμαστε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας και να σας βοηθήσουμε να ζωντανέψετε το όραμά σας.

  Επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο σήμερα για να εξερευνήσετε την εντυπωσιακή μας επιλογή από πέτρινα υλικά κατασκευής, να δείτε τους όμορφα κατασκευασμένους πέτρινους φούρνους και τα τζάκια μας και να μιλήσετε με το έμπειρο προσωπικό μας. Αφήστε μας να γίνουμε ο συνεργάτης σας στη δημιουργία διαχρονικών, κομψών και ανθεκτικών αριστουργημάτων από πέτρα για τα οικιστικά ή εμπορικά σας έργα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Ροδοδάφνη - Αίγιο
  6994568734
  Veto Domika Γεωργόπουλος

  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ:
  (εκτός από έξοχες ιδέες που διευρύνουν το μυαλό)

  ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ:BBQ, Ψησταριές, Τζάκια, Πυρόχωμα, Πυρόκολλα, Πυροτσιμέντο,Καυσόξυλα, Κάρβουνα, ,Τσιμέντα , Άμμος, Αμμοχάλικο, Ασβέστης, Υδράσβεστος, Γύψος, Ψηφίδες, Πέτρες, και πολλά άλλα, ο δε χώρος δομικών υλικών; Έξω απότα συνηθισμένα.
  ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ:Αγάλματα, Αγαλματίδια, Κεραμικά, Μωσαϊκά, Παραστάσεις,Πίνακες ζωγραφικής, τεμάχια μη διαθέσιμα σε άλλα καταστήματα, κ.α.
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ: Άρδευση, Ύδρευση, Ηλιακά, Θέρμανση
  ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ: Πιθάρια, Πλάκες, Πηγάδια, Υλικά βραχόκηπου, Σιντριβάνια,Πέτρινες βρύσες, Παγκάκια, Βότσαλα, Γλάστρες, Ρείθρα, κ.τ.λ.
  ΕΡΓΑΛΕΙΑ:Χειρός , Ηλεκτρικά , Βενζινοκίνητα , Diezel. και πάσης φύσεως εργαλεία
  ΧΡΩΜΑΤΑ:Ακρυλικά, Πλαστικά, Βερνίκια, Ριπολίνες , Σκόνες, Spray, Χημικάαποφρακτικής, Ισχυρά καθαριστικά, Ρητίνες, Κόλλες και απεριόριστη γκάμα σεεξειδικευμένα προϊόντα
  ΣΙΔΗΡΙΚΑ:Βίδες, Ροδέλες, Μεντεσέδες, Κλειδαρειές, Αφαλοί, Στριφώνια, Πρόκες,και όλα τα συναφή
  ΦΡΑΧΤΕΣ:Σωλήνες, γωνίες, πλεκτά, πονταριστά, Είδη περίφραξης και συναφήπροϊόντα συρματουργίας.

  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ:
  (για εκείνους που κοπιάζουν για τη τελειότητα)

  Εργαστήριο – Gallery πινάκων και αγαλμάτων, γλυπτική ζωγραφική κατάπαραγγελία, για όσους εκτιμούν τη φινέτσα
  Ενοικιάσεις εργαλείων, μηχανημάτων
  Παροχή κατασκευαστικών υπηρεσιών, ειδικά σε συστήματα BBQ (ψησταριέςφούρνους πάγκους νεροχύτες κ.λ.π) εφευρίσκουμε τρόπους στησίματος πρωτοφανείςκαι πρωτότυπους , επιπλέον πρωτοπορήσαμε εφευρίσκοντας και κατασκευάζονταςτον σοβά με νωπογραφία και πλαστική γλυπτική, το τελικό προϊόν είναι μιαοφθαλμαπάτη. Δε χρησιμοποιούνται αναπαραγωγικά μέσα όπως καλούπια,στάμπες. Τα υλικά (δομικά και χρωστικές) αλλάζουν κατ' ανάγκη αναλόγως τωνσυνθηκών και των επιφανειών εφαρμογής τα αποτελέσματα αξίζει να τα δείτε.Ζητήστε μας εικόνες
  Τεχνικό γραφείο (Μελέτη - παρουσίαση - αποτύπωση), με καλπασμό στη φαντασία.Συντονισμός κατασκευής άνευ προηγουμένου.

  Εν κατακλείδι,

  Το κατάστημα που συνεισφέρει στη καλαισθησία, ρωτά:

  Μαστορεύετε μόνοι σας;
  Σας νοικιάζουμε οποιοδήποτε εργαλείο σας λείπει.

  Τα θέλετε έτοιμα;
  Σας δίνουμε όποιον τεχνίτη χρειάζεστε.

  Έχετε τεχνίτη και εργαλεία;
  Σας φέρνουμε από το παλαιότερο έως το πιο σύγχρονο δομικό στοιχείο για τηνκατασκευή σας.

  Θέλετε μόνο να δώσετε εντολή;
  Αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη κατασκευή.

  Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε;
  Με τις πιο εμπεριστατωμένες ιδέες και το πιο πρακτικό τρόπο σας δείχνουμεεμείς τι να φτιάξετε, μοναδικό για να ταιριάζει μόνο σε εσάς.

  VETO...

  - Αλλάζει την αντιληψή σας.

  - Για όσους δε συμβιβάζονται με το δεύτερο.

  - Το διαβατήριο για ένα σπίτι καλλιεργημένου ατόμου.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Άγιοι Πάντες - Σπέτσες
  2298072950
  6944713573
  THIMARAS CONSTRUCTION
  Παναγιώτης και Νίκος Θυμαρας Ο.Ε. - Κατασκευαστική Εταιρεία - Οικοδομικές Εργασίες - Σπέτσες

  Η εταιρία THIMARAS CONSTRUCTION, με έδρα τις Σπέτσες δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια στο χώρο της οικοδομής. Με γνώμονα την εμπειρία, τις γνώσεις και το σεβασμό στις απαιτήσεις του πελάτη, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε προσδοκία και απαίτηση σας. Πρόκειται για μια επιχείρηση που περνά από γενιά σε γενιά συνεχίζοντας την παράδοση με δεκάδες έργα και ευχαριστημένους πελάτες στο ενεργητικό της. Η τεχνική μας ομάδα αποτελείται από έμπειρους εργατοτεχνίτες που εργάζονται με μεράκι δημιουργώντας κατασκευές που εντυπωσιάζουν αλλά και αντέχουν στο χρόνο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - Αριδαία
  2384022865
  6977738684
  ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΟΥΡΑΤΗΣ
  Μνημεία - Θερμοπροσόψεις - Μονώσεις - Πλακάκια -Τζάκια Αριδαία Πέλλας

  Η επιχείρηση ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΟΥΡΑΤΗΣ εδρεύει από το 1987 στην Αριδαία του νομού Πέλλης και δραστηριοποιείται με την κατασκευή μνημείων, με θερμοπροσόψεις, μονώσεις, πλακάκια, γρανίτες, μάρμαρα και τζάκια.

  Η πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουμε μας κάνει να ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας απαίτηση. Αναλαμβάνουμε με πλήρη συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε κατασκευή από ένα ταφικό μνημείο μέχρι μια ειδική κατασκευή δικών σας προδιαγραφών.

  Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε γίνεται μετά από μελέτη ώστε να σας παρέχουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο για το κόστος αλλά και τον τρόπο εργασίας μας. Στόχος μας είναι να παραδίδουμε κάθε μας έργο στον προκαθορισμένο χρόνο αλλά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος αφουγκραζόμενοι τις δυσκολίες της εποχής.

  Παρακολουθούμε συνεχώς τις ανάγκες της αγοράς και για αυτό έχουμε φροντίσει να εκσυγχρονίσουμε τα εργαλεία μας.

  Προμηθευόμαστε κορυφαίας ποιότητας υλικά από εκλεκτούς προμηθευτές ώστε να παρέχουμε σε εσάς τα καλύτερα αποτελέσματα.

  Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και έτοιμο ανά πάσα στιγμή να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τις κατασκευές μας.

  Εξυπηρετούμε με όλο το πακέτο των υπηρεσιών μας την Αριδαία, το νομό Πέλλας αλλά και όλη την Μακεδονία κατόπιν συνεννόησης.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΖΑΜΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  Καπαριανά, Μοίρες - Ηράκλειο
  2892023906
  6946337377
  ΥΑΛΟΤΕΧΝΗΜΑ
  Τζάμια - Κρύσταλλα - Κουφώματα Αλουμινίου - Θέρμανση - Κλιματισμός - Ηλιόθερμα - Γεωργικά Εργαλεία Ηράκλειο Κρήτη

  Η επιχείρησή μας “ΥΑΛΟΤΕΧΝΗΜΑ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μοίρες, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια με τζάμια, κρύσταλλα και κουφώματα αλουμινίου, προσφέροντάς σας ποιοτικά προϊόντα και σύγχρονες λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

  Με αγάπη και μεράκι δημιουργούμε μοναδικές κατασκευές από τζάμι, κρύσταλλο και καθρέπτες, που στόχο έχουν να διακοσμήσουν όμορφα το χώρο σας, να τον κάνουν κομψό και λειτουργικό, ενώ διαθέτουμε ποικιλία από καθρέπτες, καμπίνες μπάνιου κ.α.

  ΣΥΝΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Συνεργαζόμενοι με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου την Europa και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε την ιδανική λύση αλλά και να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας.

  Στην γκάμα των προϊόντων μας, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από προϊόντα θέρμανσης και κλιματισμού, όπως κλιματιστικά, λέβητες, καλοριφέρ, ξυλόσομπες, καθώς και προϊόντα ηλιοθερμίας, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτησή τους στο χώρο σας καθώς και την συντήρηση και επισκευή τους.

  Παράλληλα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία για οποιαδήποτε γεωργική εργασία, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας και να υλοποιήσουμε κάθε επιθυμία και απαίτησή σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε για τον χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις καλύτερες λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Μοίρες, όλο το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Βροντάδος Χίος - Χίος
  6947969081
  6947969081
  Κοφινάς
  Κατασκευές Γυψοσανίδας Χίος

  Η επιχείρηση μας, με έδρα την Χίο, δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής γυψοσανίδων, ινοσανίδων και τσιμεντοσανίδων από το 2016, προσφέροντας μοναδικές λύσεις σε κατασκευές γυψοσανίδας και με γύψινες διακοσμήσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Λαγονήσι και σε όλη την Χίο, τις Οινούσσες και τον Ψαρά.

  Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης διαθέτει εμπειρία 20 χρόνων με προϋπηρεσία στην Ελλάδα και στην Αμερική καθώς επίσης έχει στην κατοχή του πιστοποίηση τεχνίτης fire win για κατασκευές με αντοχή στην φωτιά.

  Τα χρόνια εμπειρίας μας στον χώρο και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούν να σας εγγυηθούνε λύσεις που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας και μάλιστα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Η τεχνογνωσία και η φαντασία είναι βασικά εργαλεία του επαγγέλματος και αυτό δίνει την δυνατότητα να φέρει σε πέρας πάσης φύσεως εργασίες όπως ψευδοροφές, χωρίσματα, επενδύσεις και να σας εγγυηθεί για ένα άψογο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεμσα

  Παραμένουμε διαρκώς ενημερωμένοι στον χώρο της διακόσμησης και σας προτείνουμε καινοτόμες ιδέες με σκοπό την ανάδειξη της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Έχουμε ανταποκριθεί επάξια έως σήμερα σε μεγάλο αριθμό κατασκευών με γυψοσανίδες, ινοσανίδες και τσιμεντοσανίδες και έχουμε αποκτήσει την πείρα που χρειάζεται ωστε να εγγυόμαστε την ποιότητα των κατασκευών

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  Γιάγκου Λυκούρη 25 - Αίγινα
  2297028673
  6946237508
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ
  Πέτρινες Κατασκευές - Επενδύσεις Πέτρας & Ειδικές Κατασκευές Αίγινα

  Για περισσότερα από 32 χρόνια, η επιχείρησή μας “ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Αίγινα, δραστηριοποιείται με πέτρινες κατασκευές και επενδύσεις πέτρας, προσφέροντας κομψές και ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αίγινα και σε όλη την Ελλάδα.

  Με αγάπη για την τέχνη της πέτρας και πολύ μεράκι, μπορούμε να αναλάβουμε χτίσιμο πέτρας, πέτρινες κατοικίες, επενδύσεις, πλακοστρώσεις, κυβόλιθους, τζάκια, διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, πεζοδρόμια, εκκλησίες και εκκλησάκια, μαντρότοιχους, ανακαίνιση σπιτιού και οποιαδήποτε άλλη σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας

  είναι καθημερινά στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας για να τον μελετήσει, να συζητήσει μαζί σας και μαζί να βρείτε τις ιδανικές λύσεις.

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου καθώς και τις νέες τάσεις της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε ξεχωριστές και κομψές λύσεις για κάθε χώρο.

  Η εμπειρία στις πέτρινες κατασκευές και στις επενδύσεις με πέτρα, αλλά και τα εκατοντάδες έργα που έχουμε φέρει σε πέρας σε κάθε γωνιά της Αίγινας και όχι μόνο, έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας την ιδανική λύση για κάθε πέτρινη κατασκευή.

  Παράλληλα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από πέτρες, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτή που επιθυμείτε για την κατασκευή που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο κτίριό σας.

  Στόχος μας είναι η προσφορά κατασκευών που θα ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητά τους καθώς και για την άψογη αισθητική τους.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αίγινα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Θερμού - Ναύπακτος - Ναύπακτος
  2634021206
  Δ.Ζ Δομικά Ναυπάκτου ΟΕ

  Οικοδομικά Υλικά Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας

  Η εταιρεία συστάθηκε το 2017 με την επωνυμία «Δ.Ζ. ΔΟΜΙΚΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Ο.Ε.» από τους ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και ΔΡΟΣΟ ΤΑΞΙΑΡΧΗ, με σκοπό την επέκταση των δραστηριοτήτων τους στον κλάδο του εμπορίου δομικών υλικών και σιδήρου.

  Σκοπός της εταιρείας είναι το εμπόριο α) δομικών υλικών, β) οικοδομικών υλικών, γ) πέτρας, δ) μαρμάρων, ε) σιδήρου, στ) εκμετάλλευση γεφυροπλάστιγγας.

  Η εταιρεία έχει ενεργή συμμετοχή σε δημόσια και ιδιωτικά έργα στην περιοχή της Δυτικής και Στερεάς Ελλάδας. Επίσης με τα δύο φορτηγά-γερανούς μας, αναλαμβάνουμε την μεταφορά των προϊόντων μας στην Ναύπακτος, στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο από τον νομό Αιτωλοακαρνανίας. Επιπλέον διανέμουμε στην Πάτρα και από την περιοχή της Φωκίδας την Άμφισσα και την Ιτέα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  για να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε όποιο σημείο θέλετε, για να επισκεφτείτε το κατάστημά μας ή για να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά. Για περισσότερες πληροφορίες διανέμουμε άμεσα:

  Ναύπακτος
  Πάτρα

  Μεσολόγγι
  Άμφισσα

  Αγρίνιο
  Ιτέα

  Θερμού - Ναύπακτος

  Αιτωλοακαρνανίας

  2634021206

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Ισοκράτους 11 - Αχαρνές
  2102915137
  6982454505
  Ανακαινίσεις Κατοικιών & Επαγγελματικών Χώρων | Λαθέα Αχαρνές Αττική

  Η επιχείρηση Τόκος Ζ. Βαγγέληςη οποία εδρεύει στις Αχαρνές Αττικής, αποτελείται από άρτια εξειδικευμένους τεχνίτες που έχουν την δυνατότητα να ολοκληρώσουν την οποιαδήποτε εργασία με ταχύτητα και ταυτόχρονα με άριστα αποτελέσματα.

  Απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα καλό αποτέλεσμα, είναι τόσο η λεπτομερής μελέτη όσο και η προσεκτική κατασκευή.

  Με αυτές τις δύο αρχές πορευόμαστε και προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών γύρω από το κτίριο εστιάζοντας στις ανακαινίσεις.

  Με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες, τις ανάγκες και την οικονομική δυνατότητα, αντιμετωπίζουμε κάθε μας πελάτη ξεχωριστά, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας

  Toggle
προηγούμενη 1 από 21 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ