noscript image for google
Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 | 08:07 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  ΓΑΡΔΙΚΗ ΣΟΥΛΙΟΥ - Θεσπρωτίας
  6945555222
  Γαλακτοκομικά προϊόντα "Σουλίου"
  Καραγιώτης Ευάγγελος - Αφοί Καραγιώτη ΙΚΕ - Σούλι Θεσπρωτίας - Προϊόντα Γάλακτος Σουλίου

  Η άγρια ομορφιά της περιοχής Σουλίου, η αγάπη μας για τα ζώα και την γαλακτοκομική, το μεράκι και η πείρα μας, δημιούργησαν για εσάς τα προϊόντα γάλακτος Σουλίου ''Καραγιώτης''.
  Χρόνια τώρα παράγουμε γάλα υψηλής θρεπτικής αξίας από τα δικά μας ζώα σε μια πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα, ταϊσμένα με τροφές δικής μας παραγωγής, ελεγμένες από το αρχικό έως το τελικό στάδιο παραγωγής τους.
  Καθημερινά μεταφέρουμε φρέσκο γάλα στις εγκαταστάσεις μας όπου εκεί το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα του χαρίσει τη φροντίδα που του αξίζει. Με υπερσύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας αλλά και σεβασμό στην παράδοση και στις γεύσεις που μεγαλώσαμε, με κύριο μέλημα την τήρηση των κανόνων υγιεινής και τη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών, παράγονται τα προϊόντα μας.
  Μοναδική μας συνταγή η αγάπη μας για τη φύση και το μεράκι μας για τα ζώα. Προϊόντα που παράγονται καθημερινά για να φτάνουν πάντα φρέσκα και αναλλοίωτα στο τραπέζι σας. Από το Α ως το Ω δικά μας

  Τα προϊόντα παράγονται καθημερινά και περνάνε σε όλα τους τα στάδια από τα χέρια μας. Από το στάδιο της εκτροφής των ζώων μας ως την παραγωγή του γάλακτος, την παστερίωση και την παρασκευή των προϊόντων είναι όλα δική μας υπόθεση.

  Όταν δουλεύεις επίμονα σε ένα αντικείμενο θέλεις το αποτέλεσμα να είναι άριστο. Έτσι λοιπόν βλέποντας την ανάγκη της αγοράς για ποιοτικά και παραδοσιακά προϊόντα αποφασίσαμε να διαχειριστούμε την πρώτη ύλη που παράγουμε, εμείς οι ίδιοι, ως το τελικό της στάδιο και το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία «προϊόντων Σουλίου». Σε δικό μας χώρο, με δικούς μας άρτια εκπαιδευμένους ανθρώπους όπου έχουμε μία καθόλα ελεγχόμενη παραγωγή.

  Πιστοί στην παράδοση αλλά ακολουθώντας τις επιταγές του σήμερα όσο αφορά τους ποιοτικούς ελέγχους και τους κανόνες υγιεινής. Συμβουλευθήκαμε κορυφαίους ειδικούς, κοπιάσαμε και το αποτέλεσμα είναι αντάξιο των προσδοκιών μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Περίκλεια Αλμωπίας - Πέλλας
  2384073310
  6984372241
  Τα "Τυροκομικά Ν&Ν" ιδρύθηκαν το 1998 από τον κ. Νικολαΐδη Νικόλαο και η επωνυμία βασίζεται στο όνομα και το επίθετο του ιδρυτή.

  Εδρεύει στη Περίκλεια Αλμωπίας Ν. Πέλλας, που βρίσκεται περίπου στα 700 m υψόμετρο, κοντά στο όρος "Τζένα". Η βιοτεχνία αυτή, ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή τυριού από αιγοπρόβειο γάλα, το οποίο είναι 100% ελληνικό και παραλαμβάνεται μόνο από κτηνοτρόφους του δήμου Αλμωπίας.

  Τα τελευταία χρόνια 10 χρόνια, δίπλα στον κ. Νικολαΐδη έχουν αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις και τα παιδιά του, ώστε να "μυηθούν" σιγά-σιγά και αυτά σε αυτόν τον τομέα, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η επιχείρηση και τα επόμενα έτη.

  Παράλληλα, τα παιδιά ψάχνουν-και βρίσκουν-τρόπους ώστε να εξελίξουν βήμα-βήμα αυτή τη δουλειά, κρατώντας αναλλοίωτη την ποιότητα, μένοντας πιστά στην παράδοση τόσων ετών αλλά παράλληλα φτιάχνοντας μια εταιρεία-πρότυπο, όπως όλες οι σύγχρονες εταιρείες του κλάδου.

  Το τυροκομείο αυτό, έχει τους ίδιους προμηθευτές στην α΄ ύλη, όπως και στις βοηθητικές, από την γέννησή του μέχρι και σήμερα, μένοντας πιστό στους ίδιους ανθρώπους και δημιουργώντας έτσι μια σχέση παραπάνω από επαγγελματική με αυτούς. Σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη αλλά και τα παιδιά, αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας τους τόσα χρόνια.

  Τέλος, η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της από πόρτα σε πόρτα σε όλα τα χωριά του δήμου Αλμωπίας, όπως και σε όλον τον Νομό Πέλλας, αλλά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στην έκταση όπου υπάρχει το τυροκομείο, ή επίσης να μας βρουν σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε διάφορα χωριά του δήμου Αλμωπίας (κατά κύριο λόγο ταβέρνες-μεζεδοπωλεία αλλά και σε μικρά παντοπωλεία και super market).

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ
  Δουκάδες - Κέρκυρα
  2663041619
  6977334769
  Το οπωροπωλείο - παντοπωλείο ΜΠΙΜΠΟΣ βρίσκεται στους Δουκάδες Κέρκυρας διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα φρέσκων και συσκευασμένων προϊόντων εξυπηρετώντας τις καθημερινές σας ανάγκες.

  Στο κατάστημά μας θα βρείτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τυριά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά και οτιδήποτε χρειάζεται ένα σπίτι στην καθημερινότητά του. Παράλληλα πωλούνται είδη καπνιστού και φιάλες υγραερίου.

  Όλα μας τα προϊόντα μπορούν να έρθουν και στο χώρο σας με ένα μόνο τηλεφώνημα, εξυπηρετώντας ένα μεγάλο μέρος της Κέρκυρας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Λάππα - Πάτρα
  2693031751
  6979949631
  ΜΟΤΣΟΣ FARM

  Παραγωγή τυροκομικών προιόντων με αιγοπρόβειο γάλα της περιοχής μας!

  Στο παραδοσιακό τυροκομείο Μότσος Farm που βρίσκεται στο Λάππα Αχαίας όλα τα προϊόντα είναι από φρέσκο πρόβειο γάλα δικής μας παραγωγής, με την εμπειρία πολλών ετών και μεράκι παράγουμε παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα στις πιο χαμηλές τιμές.

  Φέτα
  Κεφαλοτύρι
  Μυζήθρα
  Ημίσκληρο με δυόσμο
  Ημίσκληρο πρόβειο
  Γραβιέρα με μαύρο πιπέρι, με μπούκοβο, πικάντικη
  Σαγανοτύρι μεθυσμένο, με σκόρδο, ρίγανη και ελιές, μπούκοβο, πιπεράτο, ριγανοπιπεράτο
  Παραδοσιακό γιαούρτι πρόβειο με πέτσα
  Γιαούρτι στραγγιστό πρόβειο

  Παράδοση κατ' οίκον!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
  Πλατεία Μαμουνάκη 2 - Ιεράπετρα
  2842026652
  6974552847
  Κρεοπωλείο Καμαρίτης
  Κρεοπωλείο Ιεράπετρα Λασίθι

  Το κρεοπωλείο μας “Κρεοπωλείο Καμαρίτης” το οποίο βρίσκεται στην Ιεράπετρα, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια και σας προσφέρει κρέατα υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές.

  Στο κρεοπωλείο μας στην Ιεράπετρα θα βρείτε ντόπια κρέατα, λουκάνικα και πολλά ακόμα κρεατοσκευάσματα καθώς και τυροκομικά προϊόντα και αλλαντικά που σίγουρα θα σας κερδίσουν.

  Επισκεφτείτε το κρεοπωλείο μας στην Ιεράπετρα και να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε κρέατα εξαιρετικής ποιότητας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  Αφαίας 18 - Αίγινα
  2297025801
  6983286794
  Γαλάτες
  Ντελικατέσεν Παντοπωλείο Αίγινα

  Το παντοπωλείο μας “Γαλάτες” το οποίο βρίσκεται στην Αίγινα, είναι καθημερινά κοντά σας και σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά προϊόντα της Αίγινας, μοναστηριακά προϊόντα και premium προϊόντα από αυστηρά επιλεγμένους προμηθευτές.

  Δημιουργήθηκε χάρη στην αγάπη και το μεράκι μιας νεανικής ομάδας. Η Νικολέτα, ο Νίκος και ο Δρόσος, εξέλιξαν την συνεργασία τους με την Μονή και δημιούργησαν έναν ξεχωριστό και σύγχρονο χώρο γεμάτο με παραδοσιακά & μοναστηριακά προϊόντα. Το ενδιαφέρον τους για ιδιαίτερα και ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής γης, τους έκανε να φέρουν στην αγορά της Αίγινας ένα ξεχωριστό μαγαζί, ένα spot για τους λάτρεις των προσεγμένων επιλογών και των ιδιαίτερων πρώτων υλών της ελληνικής φύσης.

  Τα Μοναστηριακά Προϊόντα
  Το κατάστημα έχει μια μεγάλη γκάμα με προϊόντα από την Μονή Μακαριωτίσσης. Το μοναστήρι φημίζεται για το ποιοτικό του φρέσκο αγελαδινό γάλα, από αγελάδες που εκτρέφονται με αυστηρά επιλεγμένες τροφές. Το γάλα, αρκετά γνωστό για την μεγάλη του διατροφική αξία, την αγνότητα του και την σύγχρονη ηλεκτρονική του συλλογή για την διασφάλιση όλων των κανόνων ασφαλείας. Επίσης στο σύγχρονο παντοπωλείο θα βρείτε γιαούρτια, μέλι, τυριά, παστέλια και γαλακτοκομικά προϊόντα από το Μοναστήρι. Στα Μοναστηριακά προϊόντα ξεχωρίζουν τα τυριά και η φέτα π.ο.π από την Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού στην Κόρινθο. Τα 2 μοναστήρια είναι βραβευμένα για την παραγωγή τους και τα προϊόντα τους.

  Τοπικά Προϊόντα
  Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα ράφια του καταστήματος τοπικά προϊόντα της Αίγινας. Φιστίκια, πραλίνα φιστικιού, γλυκά και τοπικές γεύσεις. Τοπικά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, φτιαγμένα με προσοχή και ποιοτικές πρώτες ύλες. Η ομάδα έχει καταφέρει να συνδυάσει αρμονικά, τοπικά προϊόντα και τα προϊόντα του μοναστηριού. Εξάλλου προτεραιότητα έχει η ποιότητα και η ικανοποίηση των επισκεπτών και του κοινού του καταστήματος.

  Χειροποίητα προϊόντα
  Οι Γαλάτες‌, δημιουργούν στο παρασκευαστήριο τους, χειροποίητα μπισκότα και κουλούρια. Νόστιμα μπισκότα με αγνά υλικά και φυσικά βασικό συστατικό τους το γάλα της Μονής. Αλλά η ομάδα του παραδοσιακού καταστήματος, λανσάρει στην αγορά και χειροποίητα ζυμαρικά με δική τους ετικέτα. Ένα τέτοιο σύγχρονο market δεν γινόταν να μην έχει την δική του σειρά προϊόντων, πάντα με προσοχή στην λεπτομέρεια και συγκεκριμένη αισθητική. Ζητήστε μερικά ακόμα προϊόντα για να συνδυάσετε τα χειροποίητα προϊόντα του καταστήματος.

  Ελληνικές Ετικέτες
  Το traditional foodie στέκι του νησιού, έχει μια μεγάλη λίστα με ελληνικά Premium προϊόντα. Κρασιά, τυριά, μαρμελάδες, όσπρια και πολλά ακόμα ποιοτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος είναι σε θέση να σας προτείνουν νέες τοπικές γεύσεις και τρόπους για έναν συνδυασμό προϊόντων που θα απογειώσουν τις διατροφικές σας συνήθειες.

  Γαλάτες‌ ‌Αίγινα‌, το παντοπωλείο που πάντα γεμίζει το τραπέζι σας με μοναστηριακά και ελληνικά ποιοτικά προϊόντα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  Σκάλα Λακωνίας - Λακωνίας
  2735400530
  6940987576
  JAZ HUSSAIN
  Παντοπωλείο - Mini Market Σκάλα Λακωνίας

  Στην Σκάλα Λακωνίας θα βρείτε το mini market μας, το οποίο είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας καθημερινά μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Στο mini market μας σας περιμένει μια μεγάλη ποικιλία από τρόφιμα όπως αλλαντικά, τυροκομικά, τυποποιημένα προϊόντα, ζυμαρικά, κατεψυγμένα κ.α., είδη για το σπίτι όπως χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη περιποίησης σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

  Επισκεφτείτε το mini μάρκετ μας στην Σκάλα Λακωνίας και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε όλα τα προϊόντα που ψάχνετε και κυρίως σε μοναδικές τιμές.

  Mini Market Σκάλα Λακωνίας, Παντοπωλείο Σκάλα Λακωνίας, Εμπόριο Τροφίμων Σκάλα Λακωνίας, Τρόφιμα Σκάλα Λακωνίας, Αλλαντικά Σκάλα Λακωνίας, Τυροκομικά Σκάλα Λακωνίας, Τυποποιημένα Προϊόντα Σκάλα Λακωνίας, Ζυμαρικά Σκάλα Λακωνίας, Κατεψυγμένα Σκάλα Λακωνίας, Χαρτικά Σκάλα Λακωνίας, Απορρυπαντικά Σκάλα Λακωνίας, Είδη Περιποίησης Σκάλα Λακωνίας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  Άβαντος 108 - Αλεξανδρούπολη
  2551035504
  6932628031
  Mega Discount Market Κεσούδης
  Σούπερ Μάρκετ Αλεξανδρούπολη Έβρος

  Η επιχείρησή μας “Mega Discount Market Κεσούδης” στην Αλεξανδρούπολη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο και καθημερινά στα σούπερ μάρκετ της σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα σε οικονομικές τιμές.

  Διαθέτοντας 3 καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη, έχει ως κύριο στόχο την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
  1ο. ΆΒΑΝΤΟΣ 108 ΤΗΛ. 2551035545
  2ο. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ 20 ΤΗΛ. 2551027444
  3ο: ΠΑΛΑΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΛ. 2551097343.

  Στα σούπερ μάρκετ μας στην Αλεξανδρούπολη θα βρείτε τρόφιμα, αλλαντικά, τυροκομικά, χαρτικά, απορρυπαντικά και προϊόντα για όλο το σπίτι.

  ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
  Επιθυμώντας να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, πραγματοποιούμε διανομή προϊόντων κατοίκων εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Αλεξανδρούπολη.

  Σούπερ Μάρκετ Αλεξανδρούπολη Έβρος, Τρόφιμα Αλεξανδρούπολη Έβρος, Αλλαντικά Αλεξανδρούπολη Έβρος, Τυροκομικά Αλεξανδρούπολη Έβρος, Χαρτικά Αλεξανδρούπολη Έβρος, Απορρυπαντικά Αλεξανδρούπολη Έβρος, Προϊόντα για το σπίτι Αλεξανδρούπολη Έβρος,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  Κάρπαθος - Κάρπαθος
  2245029120,2245022746
  ΓΕΡΓΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΕ
  Σούπερ Μάρκετ Κάρπαθος

  Στο σούπερ μάρκετ μας “ΓΕΡΓΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΕ” το οποίο βρίσκεται στην Κάρπαθο, απέναντι από τα Ταξί Κάρπαθος, καθημερινά μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Στο σούπερ μάρκετ μας στην Κάρπαθο θα βρείτε τρόφιμα, απορρυπαντικά, αλλαντικά, τυροκομικά, χαρτικά, προϊόντα περιποίησης και πολλά ακόμα προϊόντα για το σπίτι σας αλλά και το τραπέζι σας.

  Όλα αυτά τα χρόνια το σούπερ μάρκετ μας στην Κάρπαθο ξεχωρίζει για την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει, την ποιότητά του αλλά και την σωστή εξυπηρέτηση που προσφέρει σε κάθε πελάτη.

  Επισκεφθείτε το σούπερ μάρκετ μας στην Κάρπαθο και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τα προϊόντα που αναζητάτε στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

  Σούπερ Μάρκετ Κάρπαθος, Super Market Καρπαθος, Παντοπωλείο Κάρπαθος, Τρόφιμα Κάρπαθος, Απορρυπαντικά Κάρπαθος, Χαρτικά Κάρπαθος, Αλλαντικά Κάρπαθος, Τυροκομικά Κάρπαθος, Προϊόντα Περιποίησης Κάρπαθος, Είδη Θαλάσσης Κάρπαθος,

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  Χώρα Σύμης - Σύμη
  2246072735
  6945055660
  Super Market Sotiris Symi

  Το super market μας “Super Market Sotiris Symi” το οποίο βρίσκεται στην Σύμη, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια και καθημερινά σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

  Στο super market μας στην Σύμη θα βρείτε τρόφιμα, γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλαντικά, τυροκομικά προϊόντα καθώς και ότι άλλο χρειάζεστε για το σπίτι και το τραπέζι σας.

  Παράλληλα, το super market μας, αναλαμβάνει και την τροφοδοσία σκαφών και επιχειρήσεων σε όλη την Σύμη.

  Εμπιστευτείτε το super market μας για τα ψώνια σας και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι τόσο από τις ανταγωνιστικές τιμές μας όσο και από την ποιότητα των προϊόντων μας.

  Super Market Sotiris Symi, Είδη Διατροφής Σύμη, Γαλακτοκομικά Σύμη, Τυροκομικά Σύμη, Αλλαντικά Σύμη, Τροφοδοσίες Σκαφών Σύμη, Τροφοδοσίες Επιχειρήσεων Σύμη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
  Βενιζέλου Σοφοκλή 81, Κάτω Χαλάνδρι - Αττική
  2106838667
  6970919671
  ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ
  ΜΟΣΧΑΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ- ΧΟΙΡΙΝΑ ΑΡΤΑΣ- ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ- ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ-ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ-ΖΥΜΑΡΙΚΑ-ΟΣΠΡΙΑ – ΣΑΛΤΕΣ
  ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΨΥΧΙΚΟ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ-DELIVERY
  Στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ στο ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ , λειτουργεί από το 2010 το κρεοπωλείο του ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.Μέσα σε αυτά τα χρόνια με συνεχή επαγρύπνηση η επιχείρηση εξελίσσετε καθημερινά. Τα φρέσκα κρέατα και η ποιότητα τους, μας διαφοροποιούν από άλλα καταστήματα.

  Τα ντόπια κρέατα αρίστης ποιότητας, ήταν και παραμένουν εγγύηση που παρέχουμε στον καταναλωτή, σεβόμενοι την καλή διατροφή του και ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις του.

  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ- ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
  ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟ, εδώ και χρόνια με απόλυτη επιτυχία.
  ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ .

  Τα ντόπια κρέατα και η άριστη ποιότητα τους, ήταν και παραμένει η εγγύηση που παρέχουμε στον καταναλωτή, σεβόμενοι την καλή διατροφή του.

  Εκτός από την ποικιλία των κρεάτων , στο κατάστημα μας θα βρείτε και παραδοσιακά καλής ποιότητος προϊόντα, τυροκομικά , ελαιόλαδα, σάλτσες και παρασκευάσματα παραγωγής μας, όπως…
  Τορτίγιες γεμιστές με λαχανικά
  Τορτίγιες γεμιστές με κιμά
  Τορτίγιες γεμιστές με κεφαλοτύρι
  Κανελόνια με κιμά
  Σνίτσελ κοτόπουλο
  Κοτομπουκιές
  Κοτολέτες δικής μας παραγωγής
  Ρολό κοτόπουλο γεμιστό

  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ
  ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΑΠΟ ΝΕΜΕΑ

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  Κρέατα Ελληνικά & ξένα
  Κρέατα Τρικάλων
  Μοσχάρι Τρικάλων
  Χοιρινά Άρτας
  Αρνιά και κατσίκια Αμφιλοχίας
  Παραδοσιακά προϊόντα
  Τυροκομικά προϊόντα
  ΖυμαρικάΠαραδοσιακά ζυμαρικά
  Χύμα όσπρια
  Ρύζι
  Ελαιόλαδο
  Κρασιά
  Κρασιά
  Σάλτσες
  Παξιμάδια

  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ …ΧΑΛΑΝΔΡΙ –ΨΥΧΙΚΟ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΧΟΛΑΡΓΟ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ
  Νηρέως 6 - Ηράκλειο
  2810220050
  Το οπωροπωλείο Ο ΜΠΑΜΠΗΣ εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην οδό Νηρώς 6 και αποτελεί ένα σύγχρονο οπωροπωλείο φροντίζοντας εδώ και πολλά χρόνια για να σας προσφέρει τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά της αγοράς. Εμπιστευόμενοι τους καλύτερους παραγωγούς της περιοχής, επιλέγουμε καθημερινά προϊόντα εποχής γεμάτα γεύση και φρεσκάδα.

  Για τους πιο επιλεκτικούς πελάτες μας προμηθευόμαστε επίσης μια γκάμα εξωτικών και σπάνιων προϊόντων για να εμπλουτίσουν τη διατροφή τους. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και επαγγελματισμό.

  Ακόμη, στο χώρο του οπωροπωλείου μας θα βρείτε άνθη και λουλούδια εποχής καθώς και φρέσκα μυρωδικά για να δώσουν ένα ξεχωριστό άρωμα στην κουζίνα και το σπίτι σας.

  Το οπωροπωλείο μας αναλαμβάνει επίσης υπηρεσίες διανομής και τροφοδοσίας εστιατορίων, ξενοδοχείων και χώρων μαζικής εστίασης, καθώς και πλοίων κατόπιν συνεννόησης.

  Πραγματοποιούμε δωρεάν διανομή κατ' οίκον με ένα μόνο τηλεφώνημα. Πώληση χονδρική - λιανική στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Βατερό - Κοζάνης
  6932705062
  Το τυροκομείο Άγγελος αποτελεί μία νέα μονάδα τυροκόμισης και παραγωγής πρόβειου τυριού από φρέσκο γάλα παραγωγής μας !

  Αξιοποιώντας τις γνώσεις μας και την παραγωγή φρέσκου πρόβειου γάλακτος καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία οικογενειακή τυροκομική μονάδα στον τόπο μας, το Βατερό Κοζάνης.

  Παράγουμε λευκά τυριά και συγκεκριμένα φέτα, με την παραδοσιακή αυθεντική συνταγή που έχει κάνει τη φέτα παγκόσμιας φήμης ελληνικό τυρί.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Οικισμός Δορκάδα Θεσσαλονίκης (Βελισσαρίου) - Θεσσαλονίκη
  6988712669
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

  Φημισμένη για το γιαούρτι της, η Δορκάδα είναι ένα προσφυγικό χωριό της επαρχίας Λαγκαδά. Οι κάτοικοι του μαζί με τον πολιτισμό και τα υπάρχοντα τους, έφεραν και την τέχνη για την παρασκευή του παραδοσιακού γιαουρτιού Δορκάδας.

  Οι πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στη περιοχή το 1922, ερχόμενοι από το χωριό Καρατζάκοϊ (που σημαίνει ζαρκάδι) της Ανατολικής Θράκης, που φημίζονταν για τα τυροκομικά του. Στη νέα τους πατρίδα δόθηκε το όνομα «Δορκάς» (είδος ζαρκαδιού) σαν ανάμνηση της γενέτειρας τους. Η ζωή ήταν δύσκολη, αλλά οι κάτοικοι -ως γνώστες της τέχνης- δημιούργησαν μικρά εργαστήρια όπου παρασκεύαζαν γιαούρτι από τα αιγοπρόβατα που έκτρεφαν.

  Λόγω του ότι το χωριό βρίσκεται πάνω στον άξονα της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, τα λεωφορεία της γραμμής έκαναν στάση τους στη Δορκάδα για να γευτούν οι επιβάτες το περίφημο γιαούρτι στις παρακείμενες ταβέρνες. Έτσι, με την πάροδο του χρόνου, το γιαούρτι Δορκάδας γινόταν όλο και πιο γνωστό και οι «Γιορτές Γιαουρτιού Δορκάδας» που γίνονταν μέχρι και πριν από μία δεκαετία, βοήθησαν ώστε να καθιερωθεί το προϊόν στην αγορά.

  ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΎ

  Σήμερα στη Δορκάδα υπάρχουν επτά εργαστήρια παρασκευής γιαουρτιού, που παράγουν επίσης τυρί φέτα, μυζήθρα, ανθότυρο, ξινοτύρι, κατίκι, βούτυρο και αριάνι, προμηθεύοντας με τα ανώτερης ποιότητας προϊόντα τους όλους τους κοντινούς νομούς.Το πιο φημισμένο όμως προϊόν τους είναι το γιαούρτι Δορκάδας, που φτιάχνεται με την ίδια μέθοδο όπως αιώνες πριν, αλλά με σύγχρονα πλέον μέσα. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η κρέμα καϊμάκι που καλύπτει όλη την επιφάνεια του γιαουρτιού. Για να το πετύχουν αυτό, οι γιαουρτοπαραγωγοί της Δορκάδας ρίχνουν το καυτό γάλα από ψηλά στο κεσεδάκι, έτσι ώστε να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Όταν ηρεμήσει, το γιαούρτι ξαναψήνεται ώστε να δημιουργηθεί αυτή η συμπαγής ψημένη κρούστα καϊμακιού. Επίσης, για την παρασκευή του γιαουρτιού Δορκάδας χρησιμοποιείται μόνο πρόβειο γάλα που βράζεται σε πολύ υψηλή θερμοκρασία, έτσι ώστε το γιαούρτι να γίνει αρκετά πηχτό. Από τον παρατεταμένο βρασμό του, μέρος του γάλακτος εξατμίζεται, με αποτέλεσμα από έναν τόνο γάλα οι παραγωγοί να φτιάχνουν 830 κιλά γιαούρτι και όχι έναν τόνο γιαούρτι, όπως είναι το σύνηθες. Μάλιστα, το γιαούρτι Δορκάδας είναι τόσο συμπαγές, που παλιότερα το κόβανε με το μαχαίρι και το σερβίρανε σε πιάτο!

  Γιαούρτι το θαυματουργό!

  Το γιαούρτι είναι ένα από τα αρχαιότερα και πιο διαδεδομένα επεξεργασμένα τρόφιμα. Περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και πολλές βιταμίνες. Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, βελτιώνοντας την μικροχλωρίδα του εντέρου και προστατεύοντάς το από την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών. Διευκολύνει την αφομοίωση του ασβεστίου, δίνει ευεξία και είναι ιδανικό σαν σνακ ή μικρό θρεπτικό γεύμα.

  ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΉΜΕΡΑ

  To όνομά ΚΕΝΤΡΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΟΡΚΑΔΟΣ είναι άρρηκτα δεμένο με την ποιότητα. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Από την πρώτη ύλη μέχρι τη στιγμή που το προϊόν μας θα φτάσει στο τραπέζι σας, διασφαλίζουμε ότι είναι άξιο της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε χρόνια τώρα.

  Συλλέγουμε το γάλα του νομού Λαγκάδα Κιλκίς και Θεσσαλονίκης. Οι κτηνοτρόφοι μας έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια έπειτα από έλεγχο ποιότητας της πρώτης ύλης που μας παρέχουν.Για τη συλλογή της πρώτης ύλης έχουμε αναπτύξει ένα οργανωμένο πυκνό δίκτυο καθημερινής συλλογής πρόβειου, γίδινου γάλακτος.

  Το γάλα συλλέγεται μέσα σε λίγες ώρες ώστε να φτάνει φρέσκο και αναλλοίωτο στο εργαστήριό μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Ριζά - Χαλκιδικής
  2371061123
  6948408204
  Τυροκομικά, γαλακτοκομικά, Ριζά Χαλκιδική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Καβάσιλας - Ηλείας
  2623032935
  6977704019
  Το γάλα της «Φάρμα Ηλείας» παράγεται στην κτηνοτροφική μονάδα των αδερφών Μαρίνου στο Καρδιακαύτι Ηλείας σε μικρή απόσταση από τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Σε εκτάσεις της ευρύτερης περιοχής γύρω από τον ποταμό Πηνειό και στη σκιά του Κάστρου Χλεμούτσι οι αδερφοί Μαρίνου καλλιεργούν και παράγουν τις τροφές για τα ζώα τους.

  Η εμπειρία, η γνώση και το μεράκι τους, εξασφαλίζει το ιδιαίτερης θρεπτικής αξίας και νοστιμιάς γάλα.

  Το γάλα μετά το άρμεγμα φτάνει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις όπου παστεριώνεται και εμφιαλώνεται άμεσα για να διατηρήσει αναλλοίωτα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και να φτάσει μέσα σε λίγες ώρες ολόφρεσκο στο ποτήρι σας.

  Με επεξεργασία πάνω από 3 τόνους γάλα την ημέρα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των 600τ.μ. η Φάρμα Ηλείας παρασκευάζει Φρέσκο πλήρες γάλα, Φρέσκο ελαφρύ 1,5%, Choco, Αγελαδινό γάλα με κακάο (Choco Farma), ρυζόγαλο, κρέμα βανίλια, κρέμα σοκολάτα, γιαούρτι παραδοσιακό, γιαούρτι στραγγιστό και συνεχίζει στην διεύρυνση των προϊόντων της.

  Επιπλέον η Φάρμα Ηλείας έχει επιλέξει να διακινεί μόνη της, με ιδιόκτητα αυτοκίνητα διανομής, το γάλα για να έχει την φροντίδα και την προστασία που αξίζει στο γάλα των παιδιών μας.

  Αναγνωρίζοντας την ευθύνη απέναντι στον Ηλείο καταναλωτή αλλά και με πλήρη σεβασμό στα προϊόντα που προσφέρει η Φάρμα Ηλείας εγγυάται την ποιότητα, την αυθεντικότητα και αγνότητα των προϊόντων της.

  Προτιμήστε το Φρέσκο Γάλα Ηλείας!

  Στη Φάρμα Ηλείας με αγάπη φροντίζουμε καθημερινά τα οφέλη του βασικού μας προϊόντος και προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε κορυφαία ποιοτικά και αγνά προϊόντα .

  Το γάλα παράγεται στην κτηνοτροφική μονάδα μας σε μικρή απόσταση από τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

  Αμέσως μετά το άρμεγμα το γάλα φτάνει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις όπου παστεριώνεται και εμφιαλώνεται άμεσα για να διατηρήσει αναλλοίωτα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και να φτάσει μέσα σε λίγες ώρες ολόφρεσκο στο ποτήρι σας.

  Η αυθεντική γεύση που χαρακτηρίζει τα προϊόντα ΦΑΡΜΑ ΗΛΕΙΑΣ οφείλεται στη

  1. Στην άριστη μεταχείριση των ζώων, τη προσεγμένη διατροφή τους, την εξασφάλιση της υγείας και της ευζωίας τους

  2. Στη μικρή απόσταση του εργοστασίου μας από το στάβλο που επιτρέπει να παράγονται όλα τα προϊόντα σε λίγες ώρες από το άρμεγμα των ζώων

  3. Η ημερομηνία παστερίωσης στο γάλα ΦΑΡΜΑ ΗΛΕΙΑΣ ειναι και ημερομηνια αρμέγματος

  4.Το προηγούμενο χαρακτηριστικό σε συνδυασμό με το διάστημα των 5 ημερών διάρκεια που δίνουμε στο γάλα ΦΑΡΜΑ ΗΛΕΙΑΣ, μας επιτρέπει να προσφέρουμε το πιο φρέσκο γάλα με τα ίδια υψηλά θρεπτικά στοιχεία που ξεκινά στο στάβλο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ
  Πέρδικα - Ηγουμενίτσα
  2665091468
  6948066514
  Η επιχείρησή μας “Βούλγαρη Γεωργία” η οποία βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα, δραστηριοποιείται με το εμπόριο τροφίμων και αναλαμβάνει την άμεση τροφοδοσία επιχειρήσεων σε όλη την Ηγουμενίτσα.

  Σε εμάς θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από τρόφιμα, τυροκομικά, ποτά, αναψυκτικά και πολλά ακόμα προϊόντα σε χονδρική και λιανική πώληση.

  Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο για να σας εξυπηρετήσει άμεσα. Επιθυμώντας να σας εξυπηρετούμε άμεσα, αναλαμβάνουμε και την παράδοση των προϊόντων μας στον χώρο σας.

  Εξυπηρετούμε επιχειρήσεις σε όλη την Ηγουμενίτσα.

  Τρόφιμα, ποτά, αναψυκτικά Πέρδικα Ηγουμενίτσα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  ΚΑΡΑΝΟΥ 24 - Καβάλα
  6973401625
  Το τυροκομείο μας διατηρεί όλα τα στοιχεία της παραδοσιακής τυροκομίας, αλλά δεν παύει να εκσυγχρονίζεται συνεχώς στα νέα δεδομένα της σύχρονης εποχής.

  Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και λειτουργούμε αυστηρά υπό τις προϋποθέσεις των διασφαλίσεων ποιότητας ISO 22000 και HACCP.

  Προϊόντα

  Λευκό τυρί κατσικίσιο 100%

  Στο τυροκομείο μας έχουμε εξειδικευτεί εδώ και δεκαετίες στην παραγωγή προϊόντων αποκλειστικά από κατσικίσιο γάλα.

  Φρέσκια μοτσαρέλα

  Ελληνική παραγωγή του γνωστού ιταλικού τυριού από 100% ντόπιο αγελαδινό γάλα. Ανάλατη, με μόνο 18% λιπαρά, είναι απαραίτητη στις αυθεντικές ιταλικές συνταγές πίτσας και συνοδεύει ιδανικά φρέσκιες σαλάτες και σάντουιτς. Χαρακτηρίζεται από εύπλαστη, κρεμώδη υφή και απαλή γεύση γάλακτος.

  Φρέσκια καπνιστή μοτσαρέλα

  Αν και όχι ιδιαιτέρως γνωστή, η καπνιστή παραλλαγή του διάσημου τυριού (mozzarella) συμπληρώνει ιδανικά τη γευστική παλέττα των ιταλικών τυριών. Απολαμβάνεται το ίδιο σκέτη ή ως γαρνιτούρα σε πιάτα ζυμαρικών. «Αγαπάει» ιδιαίτερα το καλό κρασί.
  Χαρακτηρίζεται από χρυσαφένια επιδερμίδα και ελαφρά πικάντικη γεύση.

  Κατσικίσιο κεφαλάκι Κορυφών

  Από 100% κατσικίσιο γάλα, ξηρής αλάτισης και δίμηνης ωρίμανσης. Τρώγεται ως έχει, ενδείκνυται για τηγάνισμα (σαγανάκι) ή ψήσιμο, ενώ τριμμένο «απογειώνει» την αγαπημένη σας μακαρονάδα. Χαρακτηρίζεται από σκληρή υφή, πλούσιο άρωμα και δυνατή γεύση.

  Ανθότυρο Κορυφών

  Τυρί τυρογάλακτος, ανάλατο και με λιγότερα λιπαρά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  ΒΕΛΒΕΝΤΟΣ - Κοζάνης
  2464032301
  6995077198
  Ακολουθώντας πιστά την παράδοση που θέλει κάθε βελβεντινό σπίτι να διαθέτει αυτάρκεια σε γαλακτοκομικά προϊόντα, η οικογένεια Φκιαρά από το 1959 προχώρησε από ένα κοπάδι κατσίκια σε ένα σύγχρονο τυροκομείο.
  Δύο στάσεις στην πορεία της επιχείρησης η μετακόμιση κατά τους θερινούς μήνες σε δυο ορεινά χωριά στο Μεταξά το 1968 και στο Καταφύγι το 1970 για να ξεκαλοκαιριάσουν τα ζώα. Σήμερα στο τιμόνι βρίσκεται ο Κώστας Φκιαράς με εμμονή στην παραγωγή γευστικότατων άσπρων τυριών όπως φέτα, μυζήθρα, τουλουμίσιο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  ΜΑΧΑΙΡΑΣ - Αιτωλοακαρνανία
  2646093765
  6985899108
  Παραδοσιακό τυροκομείο στην Αιτωλοακαρνανία

  Φέτα Π.Ο.Π.
  Μυζήθρα
  Γίδινο τυρί
  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΡΕΓΟΥ 19 - Πόρτο Ράφτη
  2299113714
  Κρητικά Προϊόντα
  20 Εκλεκτά Χύμα Κρασιά & Βιολογικής καλλιέργειας

  Κρητικά καλιτσούνια
  Γραβιέρα Νάξου
  Σφακιανές - Μαραθόπιτες
  Απάκια - Σύγκλινα
  Χοχλιοί - Στάκα
  Τσικουδιά - Τσίπουρο
  Σφακιανή Γραβιέρα - Κατσικίσια τυριά
  Παστουρμάς Μιράν
  Σπάνια Μέλια
  Παξιμάδια από σκέτο κριθάρι
  Προϊόντα Ζέας & χαρουπιού

  Χονδρική - Λιανική
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ – ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
  ΜΕΛΙΣΣΙΑ - Αίγιο
  2691056461
  6982017033
  ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΡΟΒΕΙΟ
  ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΓΕΛΑΔΟΣ
  ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΡΟΒΕΙΟ ΕΛΑΦΡΥ 2%

  ΡΥΖΟΓΑΛΟ

  ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ

  ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

  ΖΕΛΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

  ΖΕΛΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Λίμνες - Άργος
  2751083346
  6948461892
  Με αγάπη και σεβασμό
  προς τις αξίες μας, παράγουμε στο Τυροκομείο μας εκλεκτά τυριά και γαλακτοκομικά προϊόντα.

  Με την αναζήτηση νέων ιδεών, τη δημιουργικότητα και το καλό τεχνικό υπόβαθρο, χαρίζοντας υψηλή ποιότητα και αληθινή γεύση σε ό,τι ονομάζουμε παράδοση.

  Παράλληλα, επιδιώκουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας τόσο με κτηνοτρόφους όσο και με άλλους μικρούς Έλληνες παραγωγούς που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία με εμάς.

  Έτσι φέρνουμε στο τραπέζι σας τα καλύτερα προϊόντα!

  Κληρονομιά που έγινε παράδοση...

  Η εταιρεία μας "Τυρεμπορική Λιμνών Κακούρος Σπυρίδων" που βρίσκεται στο Άργος, παράγει με μεράκι και ζήλο γαλακτοκομικά προϊόντα: τυριά, βούτυρο και γιαούρτι.

  Παράγουμε εκλεκτά και υψηλής ποιότητας προϊόντα, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές συνταγές με όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας.

  Όλα μας τα προϊόντα παράγονται από γνήσιο ελληνικό γάλα , ενώ αποφεύγουμε αυστηρά τη χρήση πρόσθετων συντηρητικών και χρωστικών.

  Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε με μεράκι και ζήλο , έχοντας ως αρχή την υψηλή και σταθερή ποιότητα των προϊόντων, πάντα με σεβασμό στην παράδοση και τον καταναλωτή.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  Μαρίνα - Λευκάδας
  2645021117
  6984618423
  Deli market
  Delicatessen Λευκάδα - Super Market Λευκάδα

  Το super market μας “Deli market” το οποίο βρίσκεται στην Λευκάδα, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Πιο συγκεκριμένα σε εμάς θα βρείτε ποτά, αναψυκτικά, αλλαντικά, τυροκομικά, τρόφιμα, χαρτικά, απορρυπαντικά και προϊόντα για όλο το σπίτι. Ακόμα, διαθέτουμε βιολογικά προϊόντα και προϊόντα gluten free.

  To super market μας στην Λευκάδα, αναλαμβάνει την δωρεάν παράδοση των προϊόντων μας στον χώρο σας καθώς και την τροφοδοσία σκαφών αναψυχής και yacht στην Λευκάδα, το Άκτιο, την Πρέβεζα και τις γύρω περιοχές.

  Πραγματοποιούμε δωρεάν delivery σε βίλες, ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους, επιχειρήσεις και οικίες.

  Εμπειστευθείτε το super market μας στην Λευκάδα για τα ψώνια σας και επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων μας.

  Delicatessen Λευκάδα, Super Market Λευκάδα, Βιολογικά Προϊόντα Λευκάδα, Κάβα Λευκάδα, Ποτά Λευκάδα, Αναψυκτικά Λευκάδα, Αλλαντικά Λευκάδα, Τυροκομικά Λευκάδα, Χαρτικά Λευκάδα, Απορρυπαντικά Λευκάδα, Προϊόντα για το Σπίτι Λευκάδα, Τροφοδοσίες Σκαφών Λευκάδα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  16ο ΧΛΜ Ε.Ο. Ρεθύμνου-Ηρακλείου - Ρέθυμνο
  2831058814
  Ελληνικές Φάρμες
  Γαλακτοκομικά Προϊόντα
  Ρέθυμνο

  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  Έχοντας στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ Α.Ε. ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην συσκευασία των τροφίμων το 2010 στο Ρέθυμνο Κρήτης.

  Έκτοτε με συνεχή προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων αλλά και υπηρεσιών, με συνεχή έρευνα, ανάπτυξη, και εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας και με αυστηρή τήρηση όλων των προδιαγραφών σε συνδυασμό πάντα με πιστοποιημένες διαδικασίες και ποιοτικούς ελέγχους, έχει καταφέρει να ανταποκρίνεται πιστά στις αυξανόμενες απαιτήσεις των εποχών με ταυτόχρονη αύξηση του μεριδίου αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  Στοχεύοντας πάντα τα προϊόντα μας να είναι επιλογή ποιότητας έχουμε καταφέρει με τον διαρκή εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού μας εξοπλισμού να επιτύχουμε απόλυτη ανταγωνιστικότητα τιμών προς όφελος των καταναλωτών, συνδυάζοντας πάντα τις υψηλές απαιτήσεις για υγιεινή διατροφή και τη γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση τους.

  16ο χλμ. Ε.Ο. Ρεθύμνου - Ηρακλείου, περιοχή Χαλικοκεφάλας, Ρέθυμνο
  Τηλέφωνο: 28310 58814, E-mail: info@hellenicfarms.gr
  Toggle
προηγούμενη 1 από 8 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ