noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 03:22 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Πλάτανος - Ερύμανθος - Αχαΐας
  2694091174
  6972032312
  Μονάδα Επεξεργασίας Γάλακτος - Πρόβειο Γιαούρτι - Στραγγιστό Γιαούρτι - Εμπόριο - Χονδρική | Αχαΐα

  Η μονάδα επεξεργασίας γάλακτος του Γεωργίου Παπαγεωργίου «Ο ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ», με αρωγό την εμπειρία, τη γνώση και το μεράκι, δραστηριοποιείται από το 1996 στη παρασκευή κι εμπόριο ποιοτικού πρόβειου και στραγγιστού γιαουρτιού, με ιδεατή προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς κι απόλυτο σεβασμό στον καταναλωτή.

  Παρασκευάζουμε τα εκλεκτά γαλακτοκομικά μας προϊόντα, με σεβασμό, αγάπη και προσήλωση στην παράδοση, όπου η καρδιά της μοναδικής γεύσης τους είναι το αγνό και καλό γάλα που προμηθευόμαστε από μικρούς παραγωγούς της περιοχής μας, διατηρώντας τη ποιότητά του μέσω της διαδικασίας επεξεργασίας που γίνεται με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων, τα οποία διασφαλίζουν την αποτελεσματική και υγιεινή επεξεργασία του.

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  Έγκειται στονα διατηρήσουμε τη ποιότητα και τη φρεσκάδα της γεύσης των γιαουρτιών μας, μέσω των σύγχρονων μεθόδων παρασκευής τους, κρατώντας όμως ευλαβικά το σεβασμό στη παράδοση, έτσι ώστε να προσφέρουμε στο πιάτο σας προϊόντα άριστης ποιότητας, με γεύση που αντανακλά τη φρεσκάδα του ελληνικού τοπίου και μ’ επίγευση που διαρκεί, φέρνοντας σας μνήμες από το παρελθόν.

  Μονάδα Επεξεργασίας Γάλακτος - Πρόβειο Γιαούρτι - Στραγγιστό Γιαούρτι - Εμπόριο - Χονδρική | Αχαΐα

  Η μονάδα επεξεργασίας γάλακτος του Γεωργίου Παπαγεωργίου «Ο ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ», έχοντας σταθερές συνεργασίες και αύξηση της προς διάθεση παραγωγής, βρίσκεται στη προνομιούχα θέση να εξυπηρετεί καθημερινά επιλεγμένα καταστήματα και αλυσίδες super market σε ολόκληρη την Αχαΐα όπως το Σκλαβενίτη, το Κρητικό, το Βασιλόπουλο, το Μασούτη, το Ανδρικόπουλο κ.α., αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα μετά από συνεννόηση.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για παραγγελίες κι ελάτε να μοιράσουμε μαζί αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Ε.Ο. Τρίπολης Ολυμπίας 418 - Αρκαδία
  2795043094
  6973291760
  Κατάστημα Παραδοσιακών Προϊόντων - Χυλοπίτες - Λαζάνια - Λικέρ - Κρασί - Τσίπουρο - Γλυκά Ταψιού - Τζουτζούκια - Άγρια Βότανα - Υφαντά - Φλοκάτες - Είδη Λαϊκής Τέχνης - Κεράσματα | Κανέλλα Μουρούτσου Λαγκάδια Αρκαδίας

  Καλώς ήρθατε!
  Λέγομαι Μουρούτσου Κανέλλα και κατάγομαι από τα Λαγκάδια Αρκαδίας, το ξακουστό χωριό των πετροχτιστάδων, κρεμασμένο σε πλαγιά με υψόμετρο 1200μ.

  Έχω αγάπη για τις παλιές, παραδοσιακές συνταγές του τόπου μου και στο κατάστημά μου θα βρείτε μόνο προϊόντα που φτιάχνω μόνη μου.

  Από το μάζεμα των φρούτων και των καρπών μέχρι τη συσκευασία στα βαζάκια και από το σπάσιμο των αυγών και το ζύμωμα, μέχρι τη συσκευασία των ζυμαρικών στα σακουλάκια.

  Ο πλούσιος κόσμος της τοπικής παράδοσης!

  Θεωρώ ότι οι παλιές συνταγές είναι σαν ένα παράθυρο που μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν και δεν είναι απλά μια λίστα με συστατικά και οδηγίες μαγειρέματος, αλλά ένας ισχυρός δεσμός με τις ρίζες μας κι ένας τρόπος να συνεχίζουμε την παράδοση.

  Έμπνευση από την απλότητα και την ομορφιά της φύσης!

  Κατάστημα Παραδοσιακών Προϊόντων - Χυλοπίτες - Λαζάνια - Λικέρ - Κρασί - Τσίπουρο - Γλυκά Ταψιού - Τζουτζούκια - Άγρια Βότανα - Υφαντά - Φλοκάτες - Είδη Λαϊκής Τέχνης - Κεράσματα | Κανέλλα Μουρούτσου Λαγκάδια Αρκαδίας

  Μου αρέσει η φυσική ζωή, η υγιεινή διατροφή και γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν πρέπει να πηγαίνει τίποτε χαμένο απ’ αυτά που η φύση απλόχερα μας δίνει, γι’ αυτό τα μαζεύω και τα παρασκευάζω σε νοστιμιές που αξίζει να δοκιμάσετε.

  Εκτός από τα χειροποίητα παραδοσιακά ζυμώματα και γαστρονομικά εδέσματα, μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε χειροποίητα κεραμικά, υφαντά, είδη λαϊκής τέχνης κ.α. καθώς και να γευθείτε τα φιλέματα μου, συστήνοντάς σας με αυτό το τρόπο την αξία της τοπικής μας παράδοσης, τέχνης και φιλοξενίας.

  Σας περιμένω στη κεντρική κρεμαστή πλατεία των Λαγκαδίων
  για να σας συστήσω και να σας προσφέρω
  έναν πολύχρωμο κόσμο χειροποίητων παραδοσιακών προϊόντων!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  16ο ΧΛΜ Ε.Ο. Ρεθύμνου - Ηρακλείου - Ρέθυμνο
  2831058814
  Ελληνικές Φάρμες Α.Ε.
  Προϊόντα Φυτικής Προέλευσης

  Με μια μακρά και σημαντική πορεία στο χώρο τωντυροκομικών προϊόντων, η εταιρεία μας “Ελληνικές Φάρμες Α.Ε.” έχει διακριθεί για την προσήλωσή της στην ποιότητα και τη δημιουργία γευστικών προϊόντων που ικανοποιούν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου.

  Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα που απευθύνονται σε ανθρώπους με διατροφικές προτιμήσεις και περιορισμούς, έχουμε αναπτύξει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρουν γευστικές και ποιοτικές επιλογές φτιαγμένα μόνο με προϊόντα φυτικής προέλευσης.

  ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ
  ΣΤΗΝ ΓΕΥΣΗ

  και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, παράγουμε και σας προσφέρουμε υποκατάστατα τυροκομικών προϊόντων, ιδανικά για όλους όσους επιθυμούν να μειώσουν την κατανάλωση προϊόντων ζωικής προέλευσης, αλλά ταυτόχρονα δεν επιθυμούν να θυσιάσουν τη γεύση.

  Βασιζόμενη στις τάσεις της σύγχρονης εποχής και με απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή, η εταιρεία μας, έχει δημιουργήσει τις σειρές προϊόντων “NUTTRIE” και “NUTTRIE ΟΑΤ” επιδιώκοντας να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες κάθε καταναλωτή.

  Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την παραγωγή προϊόντων που είναι υγιεινά, ποιοτικά και απολαυστικά για όλους. Η διατροφή που σέβεται τα ζώα και το περιβάλλον είναι μια αξία που μοιραζόμαστε, και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε νόστιμες επιλογές για όλους τους πελάτες μας.

  Στόχος μας
  είναι αφενός να μπορούμε να καλύψουμε τις διατροφικές ανάγκες κάθε καταναλωτή και αφετέρου η διαρκής έρευνα και παραγωγή νέων προϊόντων που θα προσφέρουν την καλύτερη γευστική εμπειρία στους καταναλωτές.

  Περιηγηθείτε στην σελίδα μας

  και ανακαλύψτε την ποικιλία των προϊόντων μας που μπορούν να σας προσφέρουν μια απολαυστική και υγιεινή γευστική εμπειρία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  25ης Μαρτίου 44 Καλάβρυτα - Αχαΐας
  2692023945
  6974931031
  Ανακαλύψτε τις αυθεντικές γεύσεις της Ελλάδας στο παραδοσιακό ελληνικό παντοπωλείο μας. Μπείτε σε έναν κόσμο με πλούσια αρώματα, ζωηρά χρώματα και προϊόντα υψηλής ποιότητας που ενσωματώνουν την ουσία της ελληνικής κουζίνας.

  Στο παντοπωλείο μας, είμαστε υπερήφανοι για την επιμέλεια μιας μεγάλης ποικιλίας παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων που προέρχονται απευθείας από τοπικούς παραγωγούς και τεχνίτες. Από τα καλύτερα ελαιόλαδα και αρωματικά βότανα μέχρι τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα συστατικών που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής γαστρονομίας.

  Απολαύστε τις αισθήσεις σας καθώς εξερευνάτε τα ράφια μας γεμάτα με μια σειρά από ελληνικά τυριά, όπως κρεμώδη φέτα, πικάντικο χαλούμι και βελούδινη γραβιέρα. Απολαύστε τις ξεχωριστές γεύσεις των ελιών μας, από την Καλαμάτα μέχρι την καταπράσινη Χαλκιδική, κάθε μια προσεκτικά μαζεμένη και αλμυρή στην τελειότητα. Τα αλλαντικά μας, όπως ζουμερά σουβλάκια σουβλάκι και καπνιστό λουκάνικο λουκάνικο, θα σας μεταφέρουν κατευθείαν στους δρόμους της Ελλάδας.

  Για να ικανοποιήσουμε το γλυκό σας, παρουσιάζουμε μια ποικιλία από παραδοσιακά ελληνικά επιδόρπια και αρτοσκευάσματα. Από παραδεισένιο μπακλαβά που στάζει μέλι και ξηρούς καρπούς μέχρι ντελικάτες λουκουμάδες περιχυμένους με ζεστό σιρόπι, η συλλογή γλυκών μας θα σας ταξιδέψει σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στην πλούσια κληρονομιά των γλυκών της Ελλάδας.

  Εκτός από τις προσφορές φαγητού μας, προσφέρουμε επίσης μια επιλογή από ελληνικά κρασιά, οινοπνευματώδη ποτά και παραδοσιακά ποτά. Ανακαλύψτε τα μοναδικά χαρακτηριστικά των ελληνικών ποικιλιών σταφυλιού και βυθιστείτε στον πλούτο της ελληνικής αμπελουργίας. Από το φημισμένο Ασύρτικο της Σαντορίνης μέχρι το στιβαρό Αγιωργίτικο της Νεμέας, η συλλογή κρασιών μας θα συμπληρώσει την ελληνική γευστική σας εμπειρία.

  Στο παντοπωλείο μας, δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα, την αυθεντικότητα και την ικανοποίηση των πελατών. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι παθιασμένο να μοιραστεί την τεχνογνωσία του και να σας βοηθήσει να βρείτε τα τέλεια υλικά για τα γεύματά σας με ελληνική έμπνευση. Είτε αναδημιουργείτε αγαπημένες οικογενειακές συνταγές είτε ξεκινάτε μια γαστρονομική περιπέτεια, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε σας βήμα.

  Αγκαλιάστε τις γεύσεις της Ελλάδας και αναβαθμίστε τη μαγειρική σας με τα καλύτερα ελληνικά υλικά. Επισκεφτείτε το παραδοσιακό ελληνικό παντοπωλείο μας και βυθιστείτε σε έναν κόσμο γεύσεων και παράδοσης. Ελάτε να γευτείτε την ουσία της Ελλάδας και να φέρετε στο σπίτι σας τις αυθεντικές γεύσεις της Μεσογείου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ
  3ο χλμ. Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών - Ιωάννινα
  6948871281
  Τζήμας
  Εμπόριο Τροφίμων Ιωάννινα
  _______

  λίγα λόγια για εμάς

  Άψογη εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα, μεγάλη ποικιλία!

  Η επιχείρηση του κου Τζήμα δραστηροποιείται εδώ και χρόνια στο εμπόριο τροφίμων (υγρά & στερεά τρόφιμα, χυμοί, κρασιά κ.α.) και έχει έδρα τα Ιωάννινα.

  Επιλέγοντας με προσοχή τους προμηθευτές μας, εξασφαλίζουμεότι τα τρόφιμα που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι φρέσκα, υγιεινά και υψηλής ποιότητας.
  Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ζυμαρικά, τυροκομικά, χυμούς ή κρασιά ή εταιρεία μας, σαςπροσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας.

  Επιλογή προμηθευτών που τηρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας
  Αποθήκευση των τροφίμων σε κατάλληλες συνθήκες
  Διασφάλιση της ακεραιότητας των προϊόντων

  Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία τροφίμων & ποτώνκαι εξαιρετική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας!

  Σκοπός μας είναι να παρέχουμευψηλής ποιότητας τρόφιμα στους πελάτες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  1ο χλμ. Γλινους Φανερωμένης - Τρίκαλα
  6971778374
  farmpoulios@gmail.com
  ΦΑΡΜΑ ΠΟΥΛΙΟΣ
  Χειροποίητα τυροκομικά Τρίκαλα
  _____
  λίγα λόγια για εμάς

  Η Φάρμα Πούλιος είναι ένα οικογενειακό τυροκομείο το οποίο παρασκευάζει τυροκομικά προϊόντα από αιγοπρόβειο γάλα παραγωγής μας.

  Η αρχή έγινε το 2022 και μέχρι και σήμερα έχουμε καταφέρει να επεκταθούμε στους νόμους τωνΤρικάλων και της Καρδίτσας.

  Εδώ και λίγους μήνες έχουμε ανοίξει και ένα αυτόματο πωλητή με τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα μας στο κέντρο των Τρικάλων.

  Τα προϊόντα μας αποτελούνται από πρόβειο γάλα ημέρας και έτσι τους δίνουνε μία ιδιαίτερη γεύση και υφή όταν ο καταναλωτής τα δοκιμάζει.

  Οι συσκευασίες του αιγοπρόβειου τυριού μας είναι 200 γραμ. 400 γραμ. 1 kg και 2 kg.

  Υπεύθυνος: Πούλιος Αριστοτέλης
  Απόφοιτος Γαλακτοκομικής Σχολής / Μεταπτυχιακό στο marketing αγροτικών προιόντων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Φιλίππου 32, Νιγρίτα - Σέρρες
  6974079632,6945782094
  Αγρόκτημα Γερακίνα
  Παραγωγή Βιολογικών Γαλακτοκομικών Προϊόντων Νιγρίτα Σέρρες - Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά Προϊόντα Σέρρες

  Η επιχείρησή μας “Αγρόκτημα Γερακίνα” η οποία βρίσκεται στην Περιοχή Νιγρίτα Σερρών, δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, επιδιώκοντας να φέρνει πάντα στο τραπέζι σας προϊόντα εξαιρετικής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης.

  Δημιουργήθηκε το 2011 όπου με σεβασμό στο ζωικό κεφάλαιο και διαθέτοντας μια σύγχρονη φάρμα, παρήγαγε και συνεχίζει να παράγει, υψηλής ποιότητας γάλα. Με αυτό το γάλα, με αγάπη αλλά και πολύ μεράκι, δημιουργούμε μοναδικά και ξεχωριστά προϊόντα που γρήγορα κέρδισαν την προτίμησή σας.

  Από το 2018 παράγουμε και βιολογικά γαλακτοκομικά προϊόντα, πιστοποιημένα από τη BIO HELLAS, με συνεχόμενους ελέγχους, προκειμένου να σας εξασφαλίζουμε πάντα την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, ενώ δεν σταματάμε ποτέ να εξελισόμαστε.

  Τα γαλακτοκομικά προϊόντα μας

  προέρχονται από 100% Ελληνικό κατσικίσιο και πρόβειο γάλα, της μονάδας μας, από αιγοπρόβατα που είναι σταβλιζόμενα και τρέφονται αποκλειστικά με βιολογικές τροφές άριστης ποιότητας, μη μεταλλαγμένες.

  Η εκλεκτή διατροφή των αιγοπροβάτων μας, μαζί με την τεχνολογία του σήμερα αλλά και τις παραδοσιακές συνταγές, που ακολουθούμε στο τυροκομείο μας, χωρίς ίχνος συντηρητικών, έχουν ως αποτέλεσμα να διαθέτουμε, προϊόντα άριστης ποιότητας αλλά και υπέροχης γεύσης.

  Στη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε: το πρώτο μας γιαούρτι, το παραδοσιακό πρόβειο με πέτσα, το παραδοσιακό κατσικίσιο με πέτσα, το στραγγιστό γιαούρτι τσαντίλας: πρόβειο και κατσικίσιο, το κατσικίσιο αριάνι, το αιγοπρόβειο ανθότυρο, το ημίσκληρο τυρί σχάρας, και τέλος τα τυριά άλμης, 100% κατσικίσιο και 50 -50 αιγοπρόβειο.

  Τα γιαούρτια και τα τυριά μας φέρνουν στο σπίτι σας, γεύσεις και αρώματα μιας άλλης παλαιότερης εποχής, που οι μεγαλύτεροι ξέχασαμε, και οι νεότεροι δυστυχώς, δεν έχουν γευτεί ακόμα.

  Με σεβασμό στον άνθρωπο και την αξία του, δημιουργούμε βιολογικά γαλακτοκομικά προϊόντα, άριστης ποιότητας αλλά και υπέροχης γεύσης. ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΣΑΣ ΑΞΊΖΟΥΝ.
  Τα προϊόντα μας εμπνευσμένα από τον παραδοσιακό τρόπο ζωής, της υπαίθρου. Παρασκευάζονται μόνο από το αγνό πρόβειο και κατσικίσιο γάλα και τη μαγιά, σύμφωνα πάντα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας. Με χαρά θα σας
  ακούσουμε και θα λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Ατσιπόπουλο - Ρέθυμνο
  2831032483
  6984122177, 6984122166
  ΑΙΓΑΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΡΕΘΥΜΝΟ
  _____

  λίγα λόγια για εμάς

  Μέσα σε λίγα χρόνια καταφέραμε εδώ στο Ρέθυμνο της Κρήτης να δημιουργήσουμε με μεράκι μια μικρή οικογενειακή οικοτεχνία παραγωγής αγνών τυροκομικών προιόντων με γάλα μόνο από κατσίκες του αγροκτήματος μας, με καθαρά κρητική παραδοσιακή χειρονακτική επεξεργασία.

  Προσεγμένη σταθερή ποιότητα & ποσότητα βάση των δυνατοτήτων μας αφού βασιζόμαστε μόνο στο προσεγμένο γάλα μας και στη παραδοσιακή επεξεργασία του.

  Τα προιόντα που παράγουμε:

  Μιζύθρα ξινή, Κατσικίσιο λευκό τυρί άλμης, Κεφαλοτύρι κατσικίσιο

  Λέγοντας παραδοσιακή επεξεργασία,
  εννοούμε παραγωγή κρητικού τυριού όπως το μάθαμε από τους παππούδες μας.

  Λέγοντας αγνό τυρί,
  εννοούμε την μη χρήση χημικών ουσιών και συντηρητικών παρά μόνο μαγιά γιαουρτιού και φυσικό αλάτι.

  Λέγοτας οικοτεχνία,
  εννοούμε τον ιδιαίτερο χώρο, το μικρό τυροκομείο μας που δεν διαφέρει από τα σύγχρονα μεγάλα τυροκομεία και πληρεί όλες τις προδιαγραφές.

  Λέγοντας οικογενειακή οικοτεχνία,
  εννοούμε τα μέλη και βοηθούς δηλαδή τα παιδιά μας (5 στο σύνολο!) που έχει ο καθένας το πόστο του είτε στο αγρόκτημα, είτε στη βόσκη είτε στο τυροκομέιο.

  Λέγοντας προσεγμένο,
  εννοούμε την ποιότητα του γάλακτος αφού τα κατσίκια μας εκτρέφονται με τροφές μη μεταλλαγμένες, βόσκουν καθημερινά σε πλούσιο δάσος και εκτρέφονται επίσης με ξηρά χόρτα δικής μας παραγωγής.

  Κατσικίσιο τυρί αναφέρουμε κάθε είδος τυριού που παράγουμε, είτε μαλακό είτε σκληρό που περιέχει θρεπτικά στοιχεία υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αληθινής γεύσης.

  Με εκτίμηση,
  Γιώργος Λελεδάκης& Ευαγγελία Τζωρτζινάκη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  Συρακουσών 89 - Γαλάτσι
  2114074830
  6972577694
  Φρουταγορά Πενταράκης
  Οπωροπωλείο - Παντοπωλείο - Φρούτα - Λαχανικά - Γαλάτσι Αττική

  Η Φρουταγορά Πενταράκης η οποία βρίσκεται στην οδό Συρακουσών 89 στο Γαλάτσι, σας προσφέρει εκλεκτά προϊόντα μαναβικής και παντοπωλείου πάντα στην καλύτερη ποιότητα. Ο Αντώνης Πενταράκης με μεγάλη εμπειρία στον αργοτικό τομέα, λογω του ότι ήταν και ίδιος πολλά χρόνια αγρότης, επιλέγει τους σωστούς συνεργάτες ώστε να σας προσφέρει τα καλύτερα προιόντα της αγοράς. Στο μαγαζί μας θα βρείτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά που θα εμπλουτίσουν τις γευστικές σας απολαύσεις και θα ικανοποιήσουν τις ορέξεις σας. Στα ράφια του καταστήματός θα βρείτε επίσης παραδοσιακά Κρητικά προϊόντα, όπως χοχλιούς, παξιμάδια, κρασιά και ελαιόλαδα αρίστης ποιότητας.

  Επίσης διαθέτουμε εξαιρετική ποικιλία μελιών, τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, που θα συγκλονίσουν τους ουρανίσκους σας.
  Τα μυρωδάτα μπαχαρικά μας θα δώσουν νοστιμιά στα μαγειρευτά σας και η υπέροχη ρακή μας θα συνοδεύσει τους μεζέδες σας.

  Η Φρουταγορά Πενταράκης διαθέτει υπηρεσία delivery μεταφέροντας άμεσα τα ψώνια σας έξω από την πόρτα σας.
  Φρουταγορά Πενταράκης για διαλεχτά είδη οπωροπαντοπωλείου, σε χαμηλές τιμές που θα ικανοποιήσουν τις γαστρονομικές σας ανάγκες.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ
  Σιδηροδρόμου 17 - Καλαμπάκα
  2432022507/2432078007
  6979728592
  Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαμπάκας.

  Είναι από τους πιο ιστορικούς Συνεταιρισμούς της χώρας.

  Λειτουργεί για την ευρύτερη περιοχή, ως ένας σημαντικός παράγοντας της τοπικής απασχόλησης και ενισχύει την ανάπτυξη της ντόπιας οικονομίας.

  Παράλληλα

  διασφαλίζει για τους παραγωγούς - κτηνοτρόφους τα απαραίτητα εφόδια (ζωοτροφές, λιπάσματα, κτηνιατρικά φάρμακα, κλπ.)

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Παραπόταμος - Λάρισας
  2493084003
  6936490971
  ΦΑΡΜΑ ΝΤΟΝΤΟΣ
  Παραγωγή & Εμπόριο Γαλακτοκομικών Προϊόντων Λάρισα

  Η επιχείρησή μας “ΦΑΡΜΑ ΝΤΟΝΤΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στον Παραπόταμο, δραστηριοποιείται στην εκτροφή αγελάδων γαλακτοπαραγωγής για περισσότερα από 40 χρόνια. Τα τελευταία 7 χρόνια ασχολείται και με την καθετοποίηση προϊόντων γάλακτος, προσφέροντας προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και την γεύση τους.

  Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με τις πιο αυστηρές συνθήκες υγιεινής και επεξεργασίας, καθημερινά παράγουμε με αγάπη και φροντίδα μια σειρά από εκλεκτά γαλακτοκομικά προϊόντα όπως γάλα, γιαούρτι, ρυζόγαλο και πολλά ακόμα γαλακτοκομικά προϊόντα από φρέσκο γάλα 100% Ελληνικό.

  Σεβόμαστε κάθε καταναλωτή και επιδιώκουμε να είναι περήφανος για την επιλογή του.

  Παράγουμε τα προϊόντα μας με μεράκι σαν να πρόκειται να καταναλωθούν από τα παιδία μας.

  Καλλιεργούμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους συνεργάτες μας και τους προμηθευτές μας προς όφελος όλων μας.

  ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην υγιεινή και στην ασφάλεια της παραγωγής για αυτό και εφαρμόζουμε σύστημα διαχείρισης για την ασφάλεια των τροφίμων EN. ISO 22000:2005. Παράλληλα, εκσυγχρονιζόμαστε διαρκώς, προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε πάντα το καλύτερο.

  Τα προϊόντα μας διανέμονται σε ένα δίκτυο καταστημάτων στην τοπική αγορά της γύρω περιοχής από την έδρα μας, καθώς και σε super market στην πόλη της Λάρισας, Τρικάλων, Ελάσσονας και Βόλου.

  ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ:

  η προσήλωση στην παράδοση

  η ευαισθησία για την επόμενη γενιά

  η προσοχή στο ελληνικό περιβάλλον που μας φιλοξενεί

  Κυρίως όμως με όραμά την επιμονή μας στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, καθημερινά πλουτίζουμε το Ελληνικό τραπέζι με προϊόντα απολύτως υγιεινά.

  Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι ανάγκη να σας διαβεβαιώσουμε ότι το γάλα της ΦΑΡΜΑΣ ΝΤΟΝΤΟΣ:

  Είναι πραγματικά φρέσκο, απευθείας από τη φύση

  Είναι 100% Ελληνικό, από ντόπια ζώα και Ελληνικές ζωοτροφές

  Συλλέγεται, παστεριώνεται & συσκευάζεται καθημερινά, όπως ακριβώς πρέπει έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται κανένα από τα θρεπτικά συστατικά του

  Παράγεται χωρίς να χρησιμοποιείται οποιαδήποτε μέθοδος που να μειώνει την αυθεντικότητα του ή οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του που θα το έκανε ‘φθηνότερο’ – χαμηλότερης ποιότητας

  Εγγυόμαστε ποιοτικά & ασφαλή προϊόντα

  Η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη αξία. Σε αυτό το πλαίσιο, εφαρμόζουμε ένα προηγμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας του συνόλου των προϊόντων που παράγουμε, τηρώντας και εφαρμόζοντας τους αυστηρότερους κανόνες και προδιαγραφές, που σχετίζονται με την επιλογή των πρώτων υλών, τον εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις, την παραγωγή, τον έλεγχο ποιότητας και διανομής, όπως αυτοί καθορίζονται από την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία και τα σχετικά πρότυπα διαχείρισης Ποιότητας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  ΣΙΘΩΝΙΑΣ 18 - Πυλαία Θεσσαλονίκης
  2310321985
  6947434901
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
  ΤΕΡΨΗ ΕΔΕΣΜΑΤΑ | Σαλάτες - Αλοιφές - Αλίπαστα - Τουρσιά - Εδέσματα - Προϊόντα Delicatessen Πυλαία Θεσσαλονίκης

  Η εταιρεία ''ΤΕΡΨΗ ΕΔΕΣΜΑΤΑ'' ιδρύθηκε το 2009, με έδρα την Πυλαία Θεσσαλονίκης. Μια οικοτεχνεία με βάση την οικογενειακή συμμετοχή η οποία προυπήρχε από το 1970 στα χέρια του Χαράλαμπου Πεϊκίδη ενώ από το 2009 η εταιρεία πέρασε στα χέρια του κυρίου Παϊσιάδη Κωνσταντίνου.

  Έτσι από το 2009 συνεχίζουμε να τηρούμε πιστά τις παραδοσιακές συνταγές , την παράδοση στα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές πρώτες ύλεςπαρασκευάζοντας σαλάτες και αλοιφές ενώ εμπορευόμαστε αλίπαστα, ψάρια λαδιού, αλλαντικά και τυροκομικά προϊόντα.

  Κάνουμε άμεσα διανομή των προϊότων μας

  στον νομούς Θεσσαλονίκης, Σερρών, Καβάλας, Πέλλης, Ημαθίας, Κιλκίς, Κατερίνης και Χαλκιδικής με καθορισμένα εβδομαδιαία δρομολόγια...

  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ

  την ποιότητα των πρωτών υλών

  την ποικιλία των αλοιφών

  την ποικιλία των σαλατών

  την μεγάλη γκάμα από τουρσιά

  την ποικιλία αλίπαστων

  την ποικιλία των ψαριών σε λάδι

  την ποικιλία των αλλαντικών& τυροκομικών

  την άμεση εξυπηρέτηση& τις ανταγωνιστικές τιμές

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για κάνετε άμεσα την παραγγελία σας ή για να μάθετε περισσότερα για τα ποιοτικά μας προϊόντα...

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Παπαστράτου - Γιαννή Ρίτσου (Γωνία) - Αγρίνιο
  2641028262
  6949460555
  Περί Γάλακτος
  Γαλακτοκομικά Προϊόντα Ανώτερης Ποιότητας Αγρίνιο

  Η επιχείρησή μας “Περί Γάλακτος” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο, αποτελεί μια μικρή οικογενειακή μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, αποκλειστικά από πρόβειο γάλα ημέρας.

  Η αρχή έγινε το 2016 με τη παραγωγή πρόβειου γάλακτος από τα ζώα της φάρμας μας “Φάρμα Γιαννοκώστα”. Η όρεξη για εργασία και παραγωγή δεν σταμάτησε εκεί όμως. Ακολούθησαν οι σπουδές του ενός εκ των δύο αδερφών στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και ύστερα ξεκίνησε σιγά σιγά η μεταποίηση του φρέσκου γάλακτος σε αγνά παραδοσιακά γαλακτοκομικά.

  Με μεράκι & αγάπη

  στο σύγχρονο εργαστήριο μας στο Αγρίνιο, καθημερινά δημιουργούμε χειροποίητες κρέμες, παραδοσιακά γιαουρτάκια, ρυζόγαλο και το τοπικό μας αλοιφώδες τυρί - τσαλαφούτι.

  Όλα τα προϊόντα μας παράγονται από 100% ελληνικό φρέσκο πρόβειο γάλα ημέρας ενώ όλοι εμείς, ο καθένας από την θέση του, εργαζόμαστε καθημερινά και αδιάκοπα με κοινό στόχο την δημιουργία ποιοτικών προϊόντων.

  Σε όλα τα στάδια παραγωγής των γαλακτοκομικών προϊόντων μας πραγματοποιούμε αναλυτικούς ποιοτικούς ελέγχους προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την άψογη ποιότητα των προϊόντων μας.Έτσι, σας προσφέρουμε γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας ώστε ο κάθε καταναλωτής να μπορεί να βάλει στην διατροφή του προϊόντα αντάξια των απαιτήσεων του.

  Φιλοσοφία

  της επιχείρησής μας είναι η παραγωγή και διάθεση στην αγορά ποιοτικών γαλακτοκομικών προϊόντων τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  Ενώ στόχοι της είναι να εκσυγχρονίζεται διαρκώς προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε καταναλωτή αλλά και τα προϊόντα της να γίνουν γνωστά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και όχι μόνο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για
  να μας δώσετε την παραγγελία σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Ασγουρού, Β.Π. Ρόδου - Ρόδος
  2241304264
  6947268709
  Creta FruitΜπακαλούμης Δημήτρης
  Παραδοσιακά Κρητικά Προϊόντα - Πώληση Χονδρική Λιανική - Ρόδος

  Η Creta Fruit Μπακαλούμης έχει επιλέξει να προβάλλει και να εμπορεύεται ότι πιο εκλεκτό προσφέρει η Κρητική Γη.
  Τα Κρητικά προϊόντα Μπακαλούμης, είναι άριστης ποιότητας και γεύσης, επιλεγμένα πάντα με μεράκι.

  Χαιρόμαστε να διαθέτουμε τα Κρητικά προϊόντα Μπακαλούμης στους πελάτες μας, με λιανική ή χονδρική πώληση, σε καταστήματα και επιχειρήσεις που επιλέγουν τα καλύτερα για τους πελάτες τους.

  Σε 'μας μπορείτε να προμηθευτείτε:

  Μεγάλη ποικιλία από Κρητικά Παραδοσιακά Παξιμάδια
  Κρητικές Μπανάνες
  Οινοπνευματώδη, Κρητική Τσικουδιά, Ρακή, Κρασί
  Κρητικά Αμπελόφυλλα
  Κρητικές Ελιές Πράσινες ή Καλαμών
  Τυροκομικά Προϊόντα Κρήτης
  Πατάτες Κρήτης

  και πολλά άλλα Kρητικά παραδοσιακά προϊόντα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Βασιλέως Παύλου, Κοσκινού - Ρόδος
  6945569067
  6945100543
  Παραδοσιακό Τυροκομείο Κοσκινού
  Φρέσκα τυριά Ρόδος
  ____

  λίγα λόγια για εμάς

  Το παραδοσιακό τυροκομέιο μας βρίσκεται στη Ρόδο και δραστηροποιείται στο χώρο των τυροκομικών εδώ και χρόνια.

  Η πείρα που έχουμε αποκτήσει από την παρουσία μας στο χώρο της τυροκομίας,
  σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής που χρησιμοποιούμεαλλά και την μοναδική ποιότητα της πρώτης ύλης, συντελούν στην παραγωγή εξαιρετικά γευστικών και ποιοτικών προϊόντων.Ντόπιο γάλα από το νησί μαςκαι αγνά υλικά συνθέτουν την συνταγή της επιτυχίας για τα τυριά μας.

  Όλα τα προιόντα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας & παρασκευάζονται με μπόλικο μεράκι και σεβασμό προς τον καταναλωτή.

  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Λουτρόπολη Θερμής - Μυτιλήνη
  2251071164
  6936204534
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Γεράκι - Ηράκλειο
  2891051315
  6947003155, 6981771113
  ΓΕΡΑΚΙ
  Τυροκομείο Γεράκι Ηρακλείου Κρήτη

  Το τυροκομείο μας “Γεράκι” το οποίο βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Γεράκι, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται εδώ και τέσσεριςγενιές με την παραγωγή και την διάθεση παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων.

  Όλα αυτά τα χρόνια, το Γερακιανό τυρί αποτελεί ένα από τα πιο ξακουστά και δημοφιλή τυριά στην ευρύτερη περιοχή του νόμου Ηρακλειου και γενικότερα της Κρήτης και αυτό γιατί ξεχωρίζει τόσο σε ποιότητα όσο και σε γεύση.

  Το μυστικό κρατείται καλά φυλαγμένο δεκάδες χρόνια τώρα. Το ήξερε ο προπάππους, ο παππούς, ο πατέρας και τώρα ο γιος. Πέρασε από γενια σε γενιά, από στόμα σε στόμα «από στομάχι σε στομάχι» και ως φαίνεται έπαψε να είναι… μυστικό.

  ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Ακολουθώντας τα χνάρια των παλιών αν μάθαμε κάτι πολύ καλά είναι να σεβόμαστε την παράδοση. Για αυτό και στο τυροκομείο μας παράγουμε καθημερινα τα τυροκομικά προϊόντα μας με αγάπη και μεράκι μόνο με φρέσκο γάλα χωρίς πρόσθετα και ακολουθόντας πιστά τις παραδοσιακές συνταγές.

  Έτσι, σας προσφέρουμε τυροκομικά προϊόντα όπως φέτα, ανθότυρο, γραβιέρα και κεφαλοτύρι από πρόβειο γάλα, με άλλη γεύση από αυτή που έχουμε συνηθίσει, και με έντονο άρωμα που ερεθίζει τον ουρανίσκο προσφέροντας μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία

  Στόχος μας ήταν και είναι η παραγωγή και διάθεση στην αγορά ποιοτικών και παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων τα οποία θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  Τότε… η ωρίμανση γινόταν σε Τρύπες που βρήκαν ή έφτιαξαν οι πρόγονοί μας σε μιτάτα, κρυμμένα μέσα στα βουνά. Μικροί χώροι, σκοτεινοί, με χαμηλή θερμοκρασία, ιδανική για την ωρίμανση και διατήρηση του τυριού τους.

  Τώρα… γίνεται με σύγχρονο τρόπο και τηρώντας όλους τους κανόνες τροφίμων και υγιεινής, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, παντρεύοντας ωστόσο το παλιό με το σύγχρονο και πάντα σεβόμενοι την παράδοση.

  Σε όλα τα στάδια παραγωγής των τυροκομικών προϊόντων μας, πραγματοποιούμε αναλυτικούς ποιοτικούς ελέγχους προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την άψογη ποιότητα των προϊόντων μας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
  Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Ρουστικά - Ρεθύμνου
  2831091209
  6973421001
  Παραδοσιακό Τυροκομείο Βογιατζιδάκης
  Τυροκομικά Προϊόντα | Ρούστικα Ρέθυμνο Κρήτη

  Το παραδοσιακό τυροκομείο ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΑΚΗ έχει έδρα στα Ρούστικα Ρεθύμνου, όπου εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στην παραγωγή κρητικών τυροκομικών προϊόντων.

  Δίνοντας μεγάλη αγάπη και προσοχή στην επεξεργασία της α' ύλης, καθώς και σεβασμό στις παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές, παράγουμε γραβιέρα, κεφαλοτύρι και κρητικό ανθότυρο (μυζήθρα) από εξαιρετικής ποιότητας αιγοπρόβειο γάλα.

  Στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και η διατήρηση της μοναδικής τους γεύσεις από τη στιγμή της παραγωγής, μέχρι την κατανάλωσή τους.

  Σεβόμενοι τη φύση και την κρητική γη, παράγουμε προϊόντα σε συγκεκριμένες περιόδους του χρόνου διαθέτοντας πιστοποίηση του οργανισμού AGROCERT.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  Πατητήρι Αλόννησος - Μαγνησία
  2424066370
  6979659540
  Το σούπερ μάρκετ μας KPSHAI VERA DZIKUN VOLHA OE εδώ και χρόνια βρίσκεται στην διάθεση σας και σας παρέχει με όλα τα αναγκαία προϊόντα για το σπίτι και την κουζίνα σας.

  Σε εμάς θα βρείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεται ο χώρος σας, Από τρόφιμα αναψυκτικά και σνακ μέχρι και είδη καθαριότητας κουζίνας, μπάνιου και άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης.

  Στο σούπερ μάρκετ μας στο Πατητήρι στην Αλόννησο διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία και διαφοροποίηση από προϊόντα ώστε να έχετε μεγάλη επιλογή και να ικανοποιήσουμε κάθε μας πελάτη.

  Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση σας καθώς και η ολοκληρωτική κάλυψη των αναγκών σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Στρ. Γρ. Γουλιανού 73, Παλαμάς - Καρδίτσα
  2444301095
  6980151859, 6974918486
  Τιτάνια Γεύση
  Παραδοσιακό Τυροκομείο Παλαμά
  Πρότυπη τυροκομική επιχείρηση στον Παλαμά Καρδίτσας που επεξεργάζεται γάλα από τις δικές της φάρμες.

  Ντόπιο γάλα Καρδίτσας και αγνά υλικά συνθέτουν την συνταγή της επιτυχίας.

  Τυρί Φέτα, Κατσικίσιο Τυρί, πρόβειο γιαούρτι, κρέμα βανίλια, κρέμα σοκολάτα, ρυζόγαλο, τζέρος, ανθότυρο και μυζήθρα είναι κάποια από τα προϊόντα μας που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και την μοναδική τους γεύση που θυμίζει κάτι από παράδοση και την αγνότητα παλιότερων εποχών.

  Τα προϊόντα του παραδοσιακού Τυροκομειου παλαμα δίνουν άλλη αξία στο τραπέζι σας.

  Τα

  Τα προϊόντα μας:

  - Φέτα
  - Κατσικίσιο Τυρί
  - Γαλοτύρι
  - Ανθότυρο
  - Μυζήθρα
  - Γραβιέρα
  - Γιαούρτι Πρόβειο
  - Κρέμα Βανίλια
  - Κρέμα Σοκολάτα
  - Ρυζόγαλο
  - Λουκάνικο Πρόβειο
  - Λουκάνικο Κοτόπουλο
  - Λουκάνικο Πρόβειο με Πράσο
  - Λουκάνικο Πρόβειο με Πράσο καυτερό

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΙΛΙΚΑ - ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ - MINI MARKET
  Νικήτη - Χαλκιδικής
  2375022526
  6976584939
  Το Μίνι Μάρκετ μας ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ με βάση την Νικήτη στην Χαλκιδική εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας παρέχει όλα τα είδη και προϊόντα που μπορεί να χρειαστεί η οικία σας

  Στο Μίνι Μάρκετ μας θα βρείτε:

  Φρούτα
  Λαχανικά
  Αναψυκτικά
  Ποτά
  Απορρυπαντικά
  Χαρτικά
  Είδη Οικιακής Χρήσης
  Τρόφιμα
  Γαλακτοκομικά
  Τυροκομικά
  Αλλαντικά

  Ο στόχος μας είναι η ικανοποίηση σας για αυτό προσπαθούμε να σας παρέχουμε την μέγιστη δυνατή ποικιλία για να υπάρχει σε εμάς κάτι για τον καθέναν.

  Επισκεφτείτε το Μίνι Μάρκετ μας στην Νικήτη στην Χαλκιδική και προμηθευτείτεοτιδήποτε χρειάζεσται για το σπίτι σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Γαρδίκη Σουλίου - Θεσπρωτίας
  2666041880
  Γαλακτοκομικά προϊόντα "Σουλίου"
  Καραγιώτης Ευάγγελος - Αφοί Καραγιώτη ΙΚΕ - Σούλι Θεσπρωτίας - Προϊόντα Γάλακτος Σουλίου

  Η άγρια ομορφιά της περιοχής Σουλίου, η αγάπη μας για τα ζώα και την γαλακτοκομική, το μεράκι και η πείρα μας, δημιούργησαν για εσάς τα προϊόντα γάλακτος Σουλίου ''Καραγιώτης''.
  Χρόνια τώρα παράγουμε γάλα υψηλής θρεπτικής αξίας από τα δικά μας ζώα σε μια πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα, ταϊσμένα με τροφές δικής μας παραγωγής, ελεγμένες από το αρχικό έως το τελικό στάδιο παραγωγής τους.
  Καθημερινά μεταφέρουμε φρέσκο γάλα στις εγκαταστάσεις μας όπου εκεί το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα του χαρίσει τη φροντίδα που του αξίζει. Με υπερσύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας αλλά και σεβασμό στην παράδοση και στις γεύσεις που μεγαλώσαμε, με κύριο μέλημα την τήρηση των κανόνων υγιεινής και τη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών, παράγονται τα προϊόντα μας.
  Μοναδική μας συνταγή η αγάπη μας για τη φύση και το μεράκι μας για τα ζώα. Προϊόντα που παράγονται καθημερινά για να φτάνουν πάντα φρέσκα και αναλλοίωτα στο τραπέζι σας. Από το Α ως το Ω δικά μας

  Τα προϊόντα παράγονται καθημερινά και περνάνε σε όλα τους τα στάδια από τα χέρια μας. Από το στάδιο της εκτροφής των ζώων μας ως την παραγωγή του γάλακτος, την παστερίωση και την παρασκευή των προϊόντων είναι όλα δική μας υπόθεση.

  Όταν δουλεύεις επίμονα σε ένα αντικείμενο θέλεις το αποτέλεσμα να είναι άριστο. Έτσι λοιπόν βλέποντας την ανάγκη της αγοράς για ποιοτικά και παραδοσιακά προϊόντα αποφασίσαμε να διαχειριστούμε την πρώτη ύλη που παράγουμε, εμείς οι ίδιοι, ως το τελικό της στάδιο και το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία «προϊόντων Σουλίου». Σε δικό μας χώρο, με δικούς μας άρτια εκπαιδευμένους ανθρώπους όπου έχουμε μία καθόλα ελεγχόμενη παραγωγή.

  Πιστοί στην παράδοση αλλά ακολουθώντας τις επιταγές του σήμερα όσο αφορά τους ποιοτικούς ελέγχους και τους κανόνες υγιεινής. Συμβουλευθήκαμε κορυφαίους ειδικούς, κοπιάσαμε και το αποτέλεσμα είναι αντάξιο των προσδοκιών μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Περίκλεια Αλμωπίας - Πέλλας
  2384073319
  6984372241
  Τα "Τυροκομικά Ν&Ν" ιδρύθηκαν το 1998 από τον κ. Νικολαΐδη Νικόλαο και η επωνυμία βασίζεται στο όνομα και το επίθετο του ιδρυτή.

  Εδρεύει στη Περίκλεια Αλμωπίας Ν. Πέλλας, που βρίσκεται περίπου στα 700 m υψόμετρο, κοντά στο όρος "Τζένα". Η βιοτεχνία αυτή, ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή τυριού από αιγοπρόβειο γάλα, το οποίο είναι 100% ελληνικό και παραλαμβάνεται μόνο από κτηνοτρόφους του δήμου Αλμωπίας.

  Τα τελευταία χρόνια 10 χρόνια, δίπλα στον κ. Νικολαΐδη έχουν αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις και τα παιδιά του, ώστε να "μυηθούν" σιγά-σιγά και αυτά σε αυτόν τον τομέα, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η επιχείρηση και τα επόμενα έτη.

  Παράλληλα, τα παιδιά ψάχνουν-και βρίσκουν-τρόπους ώστε να εξελίξουν βήμα-βήμα αυτή τη δουλειά, κρατώντας αναλλοίωτη την ποιότητα, μένοντας πιστά στην παράδοση τόσων ετών αλλά παράλληλα φτιάχνοντας μια εταιρεία-πρότυπο, όπως όλες οι σύγχρονες εταιρείες του κλάδου.

  Το τυροκομείο αυτό, έχει τους ίδιους προμηθευτές στην α΄ ύλη, όπως και στις βοηθητικές, από την γέννησή του μέχρι και σήμερα, μένοντας πιστό στους ίδιους ανθρώπους και δημιουργώντας έτσι μια σχέση παραπάνω από επαγγελματική με αυτούς. Σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη αλλά και τα παιδιά, αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας τους τόσα χρόνια.

  Τέλος, η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της από πόρτα σε πόρτα σε όλα τα χωριά του δήμου Αλμωπίας, όπως και σε όλον τον Νομό Πέλλας, αλλά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στην έκταση όπου υπάρχει το τυροκομείο, ή επίσης να μας βρουν σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε διάφορα χωριά του δήμου Αλμωπίας (κατά κύριο λόγο ταβέρνες-μεζεδοπωλεία αλλά και σε μικρά παντοπωλεία και super market).

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ
  18ο χλμ Ε.Ο Κέρκυρας - Παλαιοκαστρίτσας. Περιοχή Δουκάδες. - Κέρκυρα
  2663041619
  6977334769
  Το οπωροπωλείο - παντοπωλείο ΜΠΙΜΠΟΣ βρίσκεται στους Δουκάδες Κέρκυρας διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα φρέσκων και συσκευασμένων προϊόντων εξυπηρετώντας τις καθημερινές σας ανάγκες.

  Στο κατάστημά μας θα βρείτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τυριά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά και οτιδήποτε χρειάζεται ένα σπίτι στην καθημερινότητά του. Παράλληλα πωλούνται είδη καπνιστού και φιάλες υγραερίου.

  Όλα μας τα προϊόντα μπορούν να έρθουν και στο χώρο σας με ένα μόνο τηλεφώνημα, εξυπηρετώντας ένα μεγάλο μέρος της Κέρκυρας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Λάππα - Πάτρα
  2693031751
  6979949631
  ΜΟΤΣΟΣ FARM

  Παραγωγή τυροκομικών προιόντων με αιγοπρόβειο γάλα της περιοχής μας!

  Στο παραδοσιακό τυροκομείο Μότσος Farm που βρίσκεται στο Λάππα Αχαίας όλα τα προϊόντα είναι από φρέσκο πρόβειο γάλα δικής μας παραγωγής, με την εμπειρία πολλών ετών και μεράκι παράγουμε παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα στις πιο χαμηλές τιμές.

  Φέτα
  Κεφαλοτύρι
  Μυζήθρα
  Ημίσκληρο με δυόσμο
  Ημίσκληρο πρόβειο
  Γραβιέρα με μαύρο πιπέρι, με μπούκοβο, πικάντικη
  Σαγανοτύρι μεθυσμένο, με σκόρδο, ρίγανη και ελιές, μπούκοβο, πιπεράτο, ριγανοπιπεράτο
  Παραδοσιακό γιαούρτι πρόβειο με πέτσα
  Γιαούρτι στραγγιστό πρόβειο

  Παράδοση κατ' οίκον!

  Toggle
προηγούμενη 1 από 8 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ