noscript image for google
Τρίτη 09 Αυγούστου 2022 | 02:38 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Παραπόταμος - Λάρισας
  2493084003
  6949615079, 6936490971
  ΦΑΡΜΑ ΝΤΟΝΤΟΣ
  Παραγωγή & Εμπόριο Γαλακτοκομικών Προϊόντων Λάρισα

  Η επιχείρησή μας “ΦΑΡΜΑ ΝΤΟΝΤΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στον Παραπόταμο, δραστηριοποιείται στην εκτροφή αγελάδων γαλακτοπαραγωγής για περισσότερα από 40 χρόνια. Τα τελευταία 7 χρόνια ασχολείται και με την καθετοποίηση προϊόντων γάλακτος, προσφέροντας προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και την γεύση τους.

  Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με τις πιο αυστηρές συνθήκες υγιεινής και επεξεργασίας, καθημερινά παράγουμε με αγάπη και φροντίδα μια σειρά από εκλεκτά γαλακτοκομικά προϊόντα όπως γάλα, γιαούρτι, ρυζόγαλο και πολλά ακόμα γαλακτοκομικά προϊόντα από φρέσκο γάλα 100% Ελληνικό.

  Σεβόμαστε κάθε καταναλωτή και επιδιώκουμε να είναι περήφανος για την επιλογή του.

  Παράγουμε τα προϊόντα μας με μεράκι σαν να πρόκειται να καταναλωθούν από τα παιδία μας.

  Καλλιεργούμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους συνεργάτες μας και τους προμηθευτές μας προς όφελος όλων μας.

  ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην υγιεινή και στην ασφάλεια της παραγωγής για αυτό και εφαρμόζουμε σύστημα διαχείρισης για την ασφάλεια των τροφίμων EN. ISO 22000:2005. Παράλληλα, εκσυγχρονιζόμαστε διαρκώς, προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε πάντα το καλύτερο.

  Τα προϊόντα μας διανέμονται σε ένα δίκτυο καταστημάτων στην τοπική αγορά της γύρω περιοχής από την έδρα μας, καθώς και σε super market στην πόλη της Λάρισας, Τρικάλων, Ελάσσονας και Βόλου.

  ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ:

  η προσήλωση στην παράδοση

  η ευαισθησία για την επόμενη γενιά

  η προσοχή στο ελληνικό περιβάλλον που μας φιλοξενεί

  Κυρίως όμως με όραμά την επιμονή μας στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, καθημερινά πλουτίζουμε το Ελληνικό τραπέζι με προϊόντα απολύτως υγιεινά.

  Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι ανάγκη να σας διαβεβαιώσουμε ότι το γάλα της ΦΑΡΜΑΣ ΝΤΟΝΤΟΣ:

  Είναι πραγματικά φρέσκο, απευθείας από τη φύση

  Είναι 100% Ελληνικό, από ντόπια ζώα και Ελληνικές ζωοτροφές

  Συλλέγεται, παστεριώνεται & συσκευάζεται καθημερινά, όπως ακριβώς πρέπει έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται κανένα από τα θρεπτικά συστατικά του

  Παράγεται χωρίς να χρησιμοποιείται οποιαδήποτε μέθοδος που να μειώνει την αυθεντικότητα του ή οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του που θα το έκανε ‘φθηνότερο’ – χαμηλότερης ποιότητας

  Εγγυόμαστε ποιοτικά & ασφαλή προϊόντα

  Η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη αξία. Σε αυτό το πλαίσιο, εφαρμόζουμε ένα προηγμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας του συνόλου των προϊόντων που παράγουμε, τηρώντας και εφαρμόζοντας τους αυστηρότερους κανόνες και προδιαγραφές, που σχετίζονται με την επιλογή των πρώτων υλών, τον εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις, την παραγωγή, τον έλεγχο ποιότητας και διανομής, όπως αυτοί καθορίζονται από την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία και τα σχετικά πρότυπα διαχείρισης Ποιότητας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  ΣΙΘΩΝΙΑΣ 18 - Πυλαία Θεσσαλονίκης
  2310321985
  6947434901
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
  ΤΕΡΨΗ ΕΔΕΣΜΑΤΑ | Σαλάτες - Αλοιφές - Αλίπαστα - Τουρσιά - Εδέσματα - Προϊόντα Delicatessen Πυλαία Θεσσαλονίκης

  Η εταιρεία ''ΤΕΡΨΗ ΕΔΕΣΜΑΤΑ'' ιδρύθηκε το 2009, με έδρα την Πυλαία Θεσσαλονίκης. Μια οικοτεχνεία με βάση την οικογενειακή συμμετοχή η οποία προυπήρχε από το 1970 στα χέρια του Χαράλαμπου Πεϊκίδη ενώ από το 2009 η εταιρεία πέρασε στα χέρια του κυρίου Παϊσιάδη Κωνσταντίνου.

  Έτσι από το 2009 συνεχίζουμε να τηρούμε πιστά τις παραδοσιακές συνταγές , την παράδοση στα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές πρώτες ύλεςπαρασκευάζοντας σαλάτες και αλοιφές ενώ εμπορευόμαστε αλίπαστα, ψάρια λαδιού, αλλαντικά και τυροκομικά προϊόντα.

  Κάνουμε άμεσα διανομή των προϊότων μας

  στον νομούς Θεσσαλονίκης, Σερρών, Καβάλας, Πέλλης, Ημαθίας, Κιλκίς, Κατερίνης και Χαλκιδικής με καθορισμένα εβδομαδιαία δρομολόγια...

  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ

  την ποιότητα των πρωτών υλών

  την ποικιλία των αλοιφών

  την ποικιλία των σαλατών

  την μεγάλη γκάμα από τουρσιά

  την ποικιλία αλίπαστων

  την ποικιλία των ψαριών σε λάδι

  την ποικιλία των αλλαντικών& τυροκομικών

  την άμεση εξυπηρέτηση& τις ανταγωνιστικές τιμές

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για κάνετε άμεσα την παραγγελία σας ή για να μάθετε περισσότερα για τα ποιοτικά μας προϊόντα...

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Παπαστράτου - Γιαννή Ρίτσου (Γωνία) - Αγρίνιο
  2641028262
  6949460555
  Περί Γάλακτος
  Γαλακτοκομικά Προϊόντα Ανώτερης Ποιότητας Αγρίνιο

  Η επιχείρησή μας “Περί Γάλακτος” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο, αποτελεί μια μικρή οικογενειακή μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, αποκλειστικά από πρόβειο γάλα ημέρας.

  Η αρχή έγινε το 2016 με τη παραγωγή πρόβειου γάλακτος από τα ζώα της φάρμας μας “Φάρμα Γιαννοκώστα”. Η όρεξη για εργασία και παραγωγή δεν σταμάτησε εκεί όμως. Ακολούθησαν οι σπουδές του ενός εκ των δύο αδερφών στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και ύστερα ξεκίνησε σιγά σιγά η μεταποίηση του φρέσκου γάλακτος σε αγνά παραδοσιακά γαλακτοκομικά.

  Με μεράκι & αγάπη

  στο σύγχρονο εργαστήριο μας στο Αγρίνιο, καθημερινά δημιουργούμε χειροποίητες κρέμες, παραδοσιακά γιαουρτάκια, ρυζόγαλο και το τοπικό μας αλοιφώδες τυρί - τσαλαφούτι.

  Όλα τα προϊόντα μας παράγονται από 100% ελληνικό φρέσκο πρόβειο γάλα ημέρας ενώ όλοι εμείς, ο καθένας από την θέση του, εργαζόμαστε καθημερινά και αδιάκοπα με κοινό στόχο την δημιουργία ποιοτικών προϊόντων.

  Σε όλα τα στάδια παραγωγής των γαλακτοκομικών προϊόντων μας πραγματοποιούμε αναλυτικούς ποιοτικούς ελέγχους προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την άψογη ποιότητα των προϊόντων μας.Έτσι, σας προσφέρουμε γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας ώστε ο κάθε καταναλωτής να μπορεί να βάλει στην διατροφή του προϊόντα αντάξια των απαιτήσεων του.

  Φιλοσοφία

  της επιχείρησής μας είναι η παραγωγή και διάθεση στην αγορά ποιοτικών γαλακτοκομικών προϊόντων τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  Ενώ στόχοι της είναι να εκσυγχρονίζεται διαρκώς προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε καταναλωτή αλλά και τα προϊόντα της να γίνουν γνωστά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και όχι μόνο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για
  να μας δώσετε την παραγγελία σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Ασγουρού, Β.Π. Ρόδου - Ρόδος
  2241304264
  6947268709
  Creta FruitΜπακαλούμης Δημήτρης
  Παραδοσιακά Κρητικά Προϊόντα - Πώληση Χονδρική Λιανική - Ρόδος

  Η Creta Fruit Μπακαλούμης έχει επιλέξει να προβάλλει και να εμπορεύεται ότι πιο εκλεκτό προσφέρει η Κρητική Γη.
  Τα Κρητικά προϊόντα Μπακαλούμης, είναι άριστης ποιότητας και γεύσης, επιλεγμένα πάντα με μεράκι.

  Χαιρόμαστε να διαθέτουμε τα Κρητικά προϊόντα Μπακαλούμης στους πελάτες μας, με λιανική ή χονδρική πώληση, σε καταστήματα και επιχειρήσεις που επιλέγουν τα καλύτερα για τους πελάτες τους.

  Σε 'μας μπορείτε να προμηθευτείτε:

  Μεγάλη ποικιλία από Κρητικά Παραδοσιακά Παξιμάδια
  Κρητικές Μπανάνες
  Οινοπνευματώδη, Κρητική Τσικουδιά, Ρακή, Κρασί
  Κρητικά Αμπελόφυλλα
  Κρητικές Ελιές Πράσινες ή Καλαμών
  Τυροκομικά Προϊόντα Κρήτης
  Πατάτες Κρήτης

  και πολλά άλλα Kρητικά παραδοσιακά προϊόντα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Βασιλέως Παύλου, Κοσκινού - Ρόδος
  6945569067
  6945100543
  Παραδοσιακό Τυροκομείο Κοσκινού
  Φρέσκα τυριά Ρόδος
  ____

  λίγα λόγια για εμάς

  Το παραδοσιακό τυροκομέιο μας βρίσκεται στη Ρόδο και δραστηροποιείται στο χώρο των τυροκομικών εδώ και χρόνια.

  Η πείρα που έχουμε αποκτήσει από την παρουσία μας στο χώρο της τυροκομίας,
  σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής που χρησιμοποιούμεαλλά και την μοναδική ποιότητα της πρώτης ύλης, συντελούν στην παραγωγή εξαιρετικά γευστικών και ποιοτικών προϊόντων.Ντόπιο γάλα από το νησί μαςκαι αγνά υλικά συνθέτουν την συνταγή της επιτυχίας για τα τυριά μας.

  Όλα τα προιόντα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας & παρασκευάζονται με μπόλικο μεράκι και σεβασμό προς τον καταναλωτή.

  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Λουτρόπολη Θερμής - Μυτιλήνη
  2251071164
  6936204534
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Γεράκι - Ηράκλειο
  2891051315
  6947003155, 6981771113
  ΓΕΡΑΚΙ
  Τυροκομείο Γεράκι Ηρακλείου Κρήτη

  Το τυροκομείο μας “Γεράκι” το οποίο βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Γεράκι, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται εδώ και τέσσεριςγενιές με την παραγωγή και την διάθεση παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων.

  Όλα αυτά τα χρόνια, το Γερακιανό τυρί αποτελεί ένα από τα πιο ξακουστά και δημοφιλή τυριά στην ευρύτερη περιοχή του νόμου Ηρακλειου και γενικότερα της Κρήτης και αυτό γιατί ξεχωρίζει τόσο σε ποιότητα όσο και σε γεύση.

  Το μυστικό κρατείται καλά φυλαγμένο δεκάδες χρόνια τώρα. Το ήξερε ο προπάππους, ο παππούς, ο πατέρας και τώρα ο γιος. Πέρασε από γενια σε γενιά, από στόμα σε στόμα «από στομάχι σε στομάχι» και ως φαίνεται έπαψε να είναι… μυστικό.

  ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Ακολουθώντας τα χνάρια των παλιών αν μάθαμε κάτι πολύ καλά είναι να σεβόμαστε την παράδοση. Για αυτό και στο τυροκομείο μας παράγουμε καθημερινα τα τυροκομικά προϊόντα μας με αγάπη και μεράκι μόνο με φρέσκο γάλα χωρίς πρόσθετα και ακολουθόντας πιστά τις παραδοσιακές συνταγές.

  Έτσι, σας προσφέρουμε τυροκομικά προϊόντα όπως φέτα, ανθότυρο, γραβιέρα και κεφαλοτύρι από πρόβειο γάλα, με άλλη γεύση από αυτή που έχουμε συνηθίσει, και με έντονο άρωμα που ερεθίζει τον ουρανίσκο προσφέροντας μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία

  Στόχος μας ήταν και είναι η παραγωγή και διάθεση στην αγορά ποιοτικών και παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων τα οποία θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

  Τότε… η ωρίμανση γινόταν σε Τρύπες που βρήκαν ή έφτιαξαν οι πρόγονοί μας σε μιτάτα, κρυμμένα μέσα στα βουνά. Μικροί χώροι, σκοτεινοί, με χαμηλή θερμοκρασία, ιδανική για την ωρίμανση και διατήρηση του τυριού τους.

  Τώρα… γίνεται με σύγχρονο τρόπο και τηρώντας όλους τους κανόνες τροφίμων και υγιεινής, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, παντρεύοντας ωστόσο το παλιό με το σύγχρονο και πάντα σεβόμενοι την παράδοση.

  Σε όλα τα στάδια παραγωγής των τυροκομικών προϊόντων μας, πραγματοποιούμε αναλυτικούς ποιοτικούς ελέγχους προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την άψογη ποιότητα των προϊόντων μας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
  Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Ρουστικά - Ρεθύμνου
  2831091209
  6973421001
  Παραδοσιακό Τυροκομείο Βογιατζιδάκης
  Τυροκομικά Προϊόντα | Ρούστικα Ρέθυμνο Κρήτη

  Το παραδοσιακό τυροκομείο ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΑΚΗ έχει έδρα στα Ρούστικα Ρεθύμνου, όπου εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στην παραγωγή κρητικών τυροκομικών προϊόντων.

  Δίνοντας μεγάλη αγάπη και προσοχή στην επεξεργασία της α' ύλης, καθώς και σεβασμό στις παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές, παράγουμε γραβιέρα, κεφαλοτύρι και κρητικό ανθότυρο (μυζήθρα) από εξαιρετικής ποιότητας αιγοπρόβειο γάλα.

  Στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και η διατήρηση της μοναδικής τους γεύσεις από τη στιγμή της παραγωγής, μέχρι την κατανάλωσή τους.

  Σεβόμενοι τη φύση και την κρητική γη, παράγουμε προϊόντα σε συγκεκριμένες περιόδους του χρόνου διαθέτοντας πιστοποίηση του οργανισμού AGROCERT.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  Πατητήρι Αλόννησος - Μαγνησία
  2424066370
  6979659540
  Το σούπερ μάρκετ μας KPSHAI VERA DZIKUN VOLHA OE εδώ και χρόνια βρίσκεται στην διάθεση σας και σας παρέχει με όλα τα αναγκαία προϊόντα για το σπίτι και την κουζίνα σας.

  Σε εμάς θα βρείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεται ο χώρος σας, Από τρόφιμα αναψυκτικά και σνακ μέχρι και είδη καθαριότητας κουζίνας, μπάνιου και άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης.

  Στο σούπερ μάρκετ μας στο Πατητήρι στην Αλόννησο διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία και διαφοροποίηση από προϊόντα ώστε να έχετε μεγάλη επιλογή και να ικανοποιήσουμε κάθε μας πελάτη.

  Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση σας καθώς και η ολοκληρωτική κάλυψη των αναγκών σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Στρ. Γρ. Γουλιανού 73, Παλαμάς - Καρδίτσα
  2444301095
  6980151859, 6974918486
  Τιτάνια Γεύση
  Παραδοσιακό Τυροκομείο Παλαμά
  Πρότυπη τυροκομική επιχείρηση στον Παλαμά Καρδίτσας που επεξεργάζεται γάλα από τις δικές της φάρμες.

  Ντόπιο γάλα Καρδίτσας και αγνά υλικά συνθέτουν την συνταγή της επιτυχίας.

  Τυρί Φέτα, Κατσικίσιο Τυρί, πρόβειο γιαούρτι, κρέμα βανίλια, κρέμα σοκολάτα, ρυζόγαλο, τζέρος, ανθότυρο και μυζήθρα είναι κάποια από τα προϊόντα μας που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και την μοναδική τους γεύση που θυμίζει κάτι από παράδοση και την αγνότητα παλιότερων εποχών.

  Τα προϊόντα του παραδοσιακού Τυροκομειου παλαμα δίνουν άλλη αξία στο τραπέζι σας.

  Τα

  Τα προϊόντα μας:

  - Φέτα
  - Κατσικίσιο Τυρί
  - Γαλοτύρι
  - Ανθότυρο
  - Μυζήθρα
  - Γραβιέρα
  - Γιαούρτι Πρόβειο
  - Κρέμα Βανίλια
  - Κρέμα Σοκολάτα
  - Ρυζόγαλο
  - Λουκάνικο Πρόβειο
  - Λουκάνικο Κοτόπουλο
  - Λουκάνικο Πρόβειο με Πράσο
  - Λουκάνικο Πρόβειο με Πράσο καυτερό

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΙΛΙΚΑ - ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ - MINI MARKET
  Νικήτη - Χαλκιδικής
  2375022526
  6976584939
  Το Μίνι Μάρκετ μας ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ με βάση την Νικήτη στην Χαλκιδική εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας παρέχει όλα τα είδη και προϊόντα που μπορεί να χρειαστεί η οικία σας

  Στο Μίνι Μάρκετ μας θα βρείτε:

  Φρούτα
  Λαχανικά
  Αναψυκτικά
  Ποτά
  Απορρυπαντικά
  Χαρτικά
  Είδη Οικιακής Χρήσης
  Τρόφιμα
  Γαλακτοκομικά
  Τυροκομικά
  Αλλαντικά

  Ο στόχος μας είναι η ικανοποίηση σας για αυτό προσπαθούμε να σας παρέχουμε την μέγιστη δυνατή ποικιλία για να υπάρχει σε εμάς κάτι για τον καθέναν.

  Επισκεφτείτε το Μίνι Μάρκετ μας στην Νικήτη στην Χαλκιδική και προμηθευτείτεοτιδήποτε χρειάζεσται για το σπίτι σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Γαρδίκη Σουλίου - Θεσπρωτίας
  2666041880
  Γαλακτοκομικά προϊόντα "Σουλίου"
  Καραγιώτης Ευάγγελος - Αφοί Καραγιώτη ΙΚΕ - Σούλι Θεσπρωτίας - Προϊόντα Γάλακτος Σουλίου

  Η άγρια ομορφιά της περιοχής Σουλίου, η αγάπη μας για τα ζώα και την γαλακτοκομική, το μεράκι και η πείρα μας, δημιούργησαν για εσάς τα προϊόντα γάλακτος Σουλίου ''Καραγιώτης''.
  Χρόνια τώρα παράγουμε γάλα υψηλής θρεπτικής αξίας από τα δικά μας ζώα σε μια πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα, ταϊσμένα με τροφές δικής μας παραγωγής, ελεγμένες από το αρχικό έως το τελικό στάδιο παραγωγής τους.
  Καθημερινά μεταφέρουμε φρέσκο γάλα στις εγκαταστάσεις μας όπου εκεί το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα του χαρίσει τη φροντίδα που του αξίζει. Με υπερσύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας αλλά και σεβασμό στην παράδοση και στις γεύσεις που μεγαλώσαμε, με κύριο μέλημα την τήρηση των κανόνων υγιεινής και τη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών, παράγονται τα προϊόντα μας.
  Μοναδική μας συνταγή η αγάπη μας για τη φύση και το μεράκι μας για τα ζώα. Προϊόντα που παράγονται καθημερινά για να φτάνουν πάντα φρέσκα και αναλλοίωτα στο τραπέζι σας. Από το Α ως το Ω δικά μας

  Τα προϊόντα παράγονται καθημερινά και περνάνε σε όλα τους τα στάδια από τα χέρια μας. Από το στάδιο της εκτροφής των ζώων μας ως την παραγωγή του γάλακτος, την παστερίωση και την παρασκευή των προϊόντων είναι όλα δική μας υπόθεση.

  Όταν δουλεύεις επίμονα σε ένα αντικείμενο θέλεις το αποτέλεσμα να είναι άριστο. Έτσι λοιπόν βλέποντας την ανάγκη της αγοράς για ποιοτικά και παραδοσιακά προϊόντα αποφασίσαμε να διαχειριστούμε την πρώτη ύλη που παράγουμε, εμείς οι ίδιοι, ως το τελικό της στάδιο και το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία «προϊόντων Σουλίου». Σε δικό μας χώρο, με δικούς μας άρτια εκπαιδευμένους ανθρώπους όπου έχουμε μία καθόλα ελεγχόμενη παραγωγή.

  Πιστοί στην παράδοση αλλά ακολουθώντας τις επιταγές του σήμερα όσο αφορά τους ποιοτικούς ελέγχους και τους κανόνες υγιεινής. Συμβουλευθήκαμε κορυφαίους ειδικούς, κοπιάσαμε και το αποτέλεσμα είναι αντάξιο των προσδοκιών μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Περίκλεια Αλμωπίας - Πέλλας
  2384073319
  6984372241
  Τα "Τυροκομικά Ν&Ν" ιδρύθηκαν το 1998 από τον κ. Νικολαΐδη Νικόλαο και η επωνυμία βασίζεται στο όνομα και το επίθετο του ιδρυτή.

  Εδρεύει στη Περίκλεια Αλμωπίας Ν. Πέλλας, που βρίσκεται περίπου στα 700 m υψόμετρο, κοντά στο όρος "Τζένα". Η βιοτεχνία αυτή, ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή τυριού από αιγοπρόβειο γάλα, το οποίο είναι 100% ελληνικό και παραλαμβάνεται μόνο από κτηνοτρόφους του δήμου Αλμωπίας.

  Τα τελευταία χρόνια 10 χρόνια, δίπλα στον κ. Νικολαΐδη έχουν αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις και τα παιδιά του, ώστε να "μυηθούν" σιγά-σιγά και αυτά σε αυτόν τον τομέα, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η επιχείρηση και τα επόμενα έτη.

  Παράλληλα, τα παιδιά ψάχνουν-και βρίσκουν-τρόπους ώστε να εξελίξουν βήμα-βήμα αυτή τη δουλειά, κρατώντας αναλλοίωτη την ποιότητα, μένοντας πιστά στην παράδοση τόσων ετών αλλά παράλληλα φτιάχνοντας μια εταιρεία-πρότυπο, όπως όλες οι σύγχρονες εταιρείες του κλάδου.

  Το τυροκομείο αυτό, έχει τους ίδιους προμηθευτές στην α΄ ύλη, όπως και στις βοηθητικές, από την γέννησή του μέχρι και σήμερα, μένοντας πιστό στους ίδιους ανθρώπους και δημιουργώντας έτσι μια σχέση παραπάνω από επαγγελματική με αυτούς. Σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη αλλά και τα παιδιά, αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας τους τόσα χρόνια.

  Τέλος, η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της από πόρτα σε πόρτα σε όλα τα χωριά του δήμου Αλμωπίας, όπως και σε όλον τον Νομό Πέλλας, αλλά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στην έκταση όπου υπάρχει το τυροκομείο, ή επίσης να μας βρουν σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε διάφορα χωριά του δήμου Αλμωπίας (κατά κύριο λόγο ταβέρνες-μεζεδοπωλεία αλλά και σε μικρά παντοπωλεία και super market).

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ
  Δουκάδες - Κέρκυρα
  2663041619
  6977334769
  Το οπωροπωλείο - παντοπωλείο ΜΠΙΜΠΟΣ βρίσκεται στους Δουκάδες Κέρκυρας διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα φρέσκων και συσκευασμένων προϊόντων εξυπηρετώντας τις καθημερινές σας ανάγκες.

  Στο κατάστημά μας θα βρείτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τυριά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά και οτιδήποτε χρειάζεται ένα σπίτι στην καθημερινότητά του. Παράλληλα πωλούνται είδη καπνιστού και φιάλες υγραερίου.

  Όλα μας τα προϊόντα μπορούν να έρθουν και στο χώρο σας με ένα μόνο τηλεφώνημα, εξυπηρετώντας ένα μεγάλο μέρος της Κέρκυρας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Λάππα - Πάτρα
  2693031751
  6979949631
  ΜΟΤΣΟΣ FARM

  Παραγωγή τυροκομικών προιόντων με αιγοπρόβειο γάλα της περιοχής μας!

  Στο παραδοσιακό τυροκομείο Μότσος Farm που βρίσκεται στο Λάππα Αχαίας όλα τα προϊόντα είναι από φρέσκο πρόβειο γάλα δικής μας παραγωγής, με την εμπειρία πολλών ετών και μεράκι παράγουμε παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα στις πιο χαμηλές τιμές.

  Φέτα
  Κεφαλοτύρι
  Μυζήθρα
  Ημίσκληρο με δυόσμο
  Ημίσκληρο πρόβειο
  Γραβιέρα με μαύρο πιπέρι, με μπούκοβο, πικάντικη
  Σαγανοτύρι μεθυσμένο, με σκόρδο, ρίγανη και ελιές, μπούκοβο, πιπεράτο, ριγανοπιπεράτο
  Παραδοσιακό γιαούρτι πρόβειο με πέτσα
  Γιαούρτι στραγγιστό πρόβειο

  Παράδοση κατ' οίκον!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
  Λεωφόρος Κνωσσού 156 - Ηράκλειο
  2810327921
  Το κρεοπωλείο μας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ με έδρα το Ηράκλειο στην Κρήτη εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει ανώτατης ποιότητας κρέατα για μια μοναδική και αξέχαστης εμπειρία μυρωδιάς και γεύσης.

  Εδώ και χρόνια συνεργαζόμαστε με τους ντόπιους κτηνοτρόφους για να φέρουμε στο μαγαζί μας και στο τραπέζι σας φρεσκότατα κρέατα χάρη στα οποία θα απολαύσετε την έντονη γεύση του κρέατος.

  Στο κρεοπωλείο μας ανάμεσα και σε άλλα προιόντα θα βρείτε:

  Φρέσκο Κοτόπουλο
  Φρέσκο Μοσχάρι
  Φρέσκο Χοιρινό
  Φρέσκο Αρνί
  Μαριναρισμένα Κρέατα
  Τυροκομικά Προϊόντα

  Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε με κρέατα που θα αλλάξουν την γεύση και την μυρωδιά της κουζίνα σας καθώς και η ικανοποίηση σας

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  Αφαίας 18 - Αίγινα
  2297025801
  6983286794
  Γαλάτες
  Ντελικατέσεν Παντοπωλείο Αίγινα

  Το παντοπωλείο μας “Γαλάτες” το οποίο βρίσκεται στην Αίγινα, είναι καθημερινά κοντά σας και σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά προϊόντα της Αίγινας, μοναστηριακά προϊόντα και premium προϊόντα από αυστηρά επιλεγμένους προμηθευτές.

  Δημιουργήθηκε χάρη στην αγάπη και το μεράκι μιας νεανικής ομάδας. Η Νικολέτα, ο Νίκος και ο Δρόσος, εξέλιξαν την συνεργασία τους με την Μονή και δημιούργησαν έναν ξεχωριστό και σύγχρονο χώρο γεμάτο με παραδοσιακά & μοναστηριακά προϊόντα. Το ενδιαφέρον τους για ιδιαίτερα και ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής γης, τους έκανε να φέρουν στην αγορά της Αίγινας ένα ξεχωριστό μαγαζί, ένα spot για τους λάτρεις των προσεγμένων επιλογών και των ιδιαίτερων πρώτων υλών της ελληνικής φύσης.

  Τα Μοναστηριακά Προϊόντα
  Το κατάστημα έχει μια μεγάλη γκάμα με προϊόντα από την Μονή Μακαριωτίσσης. Το μοναστήρι φημίζεται για το ποιοτικό του φρέσκο αγελαδινό γάλα, από αγελάδες που εκτρέφονται με αυστηρά επιλεγμένες τροφές. Το γάλα, αρκετά γνωστό για την μεγάλη του διατροφική αξία, την αγνότητα του και την σύγχρονη ηλεκτρονική του συλλογή για την διασφάλιση όλων των κανόνων ασφαλείας. Επίσης στο σύγχρονο παντοπωλείο θα βρείτε γιαούρτια, μέλι, τυριά, παστέλια και γαλακτοκομικά προϊόντα από το Μοναστήρι. Στα Μοναστηριακά προϊόντα ξεχωρίζουν τα τυριά και η φέτα π.ο.π από την Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού στην Κόρινθο. Τα 2 μοναστήρια είναι βραβευμένα για την παραγωγή τους και τα προϊόντα τους.

  Τοπικά Προϊόντα
  Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα ράφια του καταστήματος τοπικά προϊόντα της Αίγινας. Φιστίκια, πραλίνα φιστικιού, γλυκά και τοπικές γεύσεις. Τοπικά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, φτιαγμένα με προσοχή και ποιοτικές πρώτες ύλες. Η ομάδα έχει καταφέρει να συνδυάσει αρμονικά, τοπικά προϊόντα και τα προϊόντα του μοναστηριού. Εξάλλου προτεραιότητα έχει η ποιότητα και η ικανοποίηση των επισκεπτών και του κοινού του καταστήματος.

  Χειροποίητα προϊόντα
  Οι Γαλάτες‌, δημιουργούν στο παρασκευαστήριο τους, χειροποίητα μπισκότα και κουλούρια. Νόστιμα μπισκότα με αγνά υλικά και φυσικά βασικό συστατικό τους το γάλα της Μονής. Αλλά η ομάδα του παραδοσιακού καταστήματος, λανσάρει στην αγορά και χειροποίητα ζυμαρικά με δική τους ετικέτα. Ένα τέτοιο σύγχρονο market δεν γινόταν να μην έχει την δική του σειρά προϊόντων, πάντα με προσοχή στην λεπτομέρεια και συγκεκριμένη αισθητική. Ζητήστε μερικά ακόμα προϊόντα για να συνδυάσετε τα χειροποίητα προϊόντα του καταστήματος.

  Ελληνικές Ετικέτες
  Το traditional foodie στέκι του νησιού, έχει μια μεγάλη λίστα με ελληνικά Premium προϊόντα. Κρασιά, τυριά, μαρμελάδες, όσπρια και πολλά ακόμα ποιοτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος είναι σε θέση να σας προτείνουν νέες τοπικές γεύσεις και τρόπους για έναν συνδυασμό προϊόντων που θα απογειώσουν τις διατροφικές σας συνήθειες.

  Γαλάτες‌ ‌Αίγινα‌, το παντοπωλείο που πάντα γεμίζει το τραπέζι σας με μοναστηριακά και ελληνικά ποιοτικά προϊόντα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  Σκάλα Λακωνίας - Λακωνίας
  2735400530
  6940987576
  JAZ HUSSAIN
  Παντοπωλείο - Mini Market Σκάλα Λακωνίας

  Στην Σκάλα Λακωνίας θα βρείτε το mini market μας, το οποίο είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας καθημερινά μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Στο mini market μας σας περιμένει μια μεγάλη ποικιλία από τρόφιμα όπως αλλαντικά, τυροκομικά, τυποποιημένα προϊόντα, ζυμαρικά, κατεψυγμένα κ.α., είδη για το σπίτι όπως χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη περιποίησης σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

  Επισκεφτείτε το mini μάρκετ μας στην Σκάλα Λακωνίας και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε όλα τα προϊόντα που ψάχνετε και κυρίως σε μοναδικές τιμές.

  Mini Market Σκάλα Λακωνίας, Παντοπωλείο Σκάλα Λακωνίας, Εμπόριο Τροφίμων Σκάλα Λακωνίας, Τρόφιμα Σκάλα Λακωνίας, Αλλαντικά Σκάλα Λακωνίας, Τυροκομικά Σκάλα Λακωνίας, Τυποποιημένα Προϊόντα Σκάλα Λακωνίας, Ζυμαρικά Σκάλα Λακωνίας, Κατεψυγμένα Σκάλα Λακωνίας, Χαρτικά Σκάλα Λακωνίας, Απορρυπαντικά Σκάλα Λακωνίας, Είδη Περιποίησης Σκάλα Λακωνίας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  Άβαντος 108 - Αλεξανδρούπολη
  2551035504
  6932628031
  Mega Discount Market Κεσούδης
  Σούπερ Μάρκετ Αλεξανδρούπολη Έβρος

  Η επιχείρησή μας “Mega Discount Market Κεσούδης” στην Αλεξανδρούπολη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο και καθημερινά στα σούπερ μάρκετ της σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα σε οικονομικές τιμές.

  Διαθέτοντας 3 καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη, έχει ως κύριο στόχο την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
  1ο. ΆΒΑΝΤΟΣ 108 ΤΗΛ. 2551035545
  2ο. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ 20 ΤΗΛ. 2551027444
  3ο: ΠΑΛΑΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΛ. 2551097343.

  Στα σούπερ μάρκετ μας στην Αλεξανδρούπολη θα βρείτε τρόφιμα, αλλαντικά, τυροκομικά, χαρτικά, απορρυπαντικά και προϊόντα για όλο το σπίτι.

  ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
  Επιθυμώντας να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, πραγματοποιούμε διανομή προϊόντων κατοίκων εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Αλεξανδρούπολη.

  Σούπερ Μάρκετ Αλεξανδρούπολη Έβρος, Τρόφιμα Αλεξανδρούπολη Έβρος, Αλλαντικά Αλεξανδρούπολη Έβρος, Τυροκομικά Αλεξανδρούπολη Έβρος, Χαρτικά Αλεξανδρούπολη Έβρος, Απορρυπαντικά Αλεξανδρούπολη Έβρος, Προϊόντα για το σπίτι Αλεξανδρούπολη Έβρος,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  Κάρπαθος - Κάρπαθος
  2245029120,2245022746
  ΓΕΡΓΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΕ
  Σούπερ Μάρκετ Κάρπαθος

  Στο σούπερ μάρκετ μας “ΓΕΡΓΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΕ” το οποίο βρίσκεται στην Κάρπαθο, απέναντι από τα Ταξί Κάρπαθος, καθημερινά μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Στο σούπερ μάρκετ μας στην Κάρπαθο θα βρείτε τρόφιμα, απορρυπαντικά, αλλαντικά, τυροκομικά, χαρτικά, προϊόντα περιποίησης και πολλά ακόμα προϊόντα για το σπίτι σας αλλά και το τραπέζι σας.

  Όλα αυτά τα χρόνια το σούπερ μάρκετ μας στην Κάρπαθο ξεχωρίζει για την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει, την ποιότητά του αλλά και την σωστή εξυπηρέτηση που προσφέρει σε κάθε πελάτη.

  Επισκεφθείτε το σούπερ μάρκετ μας στην Κάρπαθο και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τα προϊόντα που αναζητάτε στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

  Σούπερ Μάρκετ Κάρπαθος, Super Market Καρπαθος, Παντοπωλείο Κάρπαθος, Τρόφιμα Κάρπαθος, Απορρυπαντικά Κάρπαθος, Χαρτικά Κάρπαθος, Αλλαντικά Κάρπαθος, Τυροκομικά Κάρπαθος, Προϊόντα Περιποίησης Κάρπαθος, Είδη Θαλάσσης Κάρπαθος,

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  Χώρα Σύμης - Σύμη
  2246072735
  6945055660
  Super Market Sotiris Symi

  Το super market μας “Super Market Sotiris Symi” το οποίο βρίσκεται στην Σύμη, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια και καθημερινά σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

  Στο super market μας στην Σύμη θα βρείτε τρόφιμα, γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλαντικά, τυροκομικά προϊόντα καθώς και ότι άλλο χρειάζεστε για το σπίτι και το τραπέζι σας.

  Παράλληλα, το super market μας, αναλαμβάνει και την τροφοδοσία σκαφών και επιχειρήσεων σε όλη την Σύμη.

  Εμπιστευτείτε το super market μας για τα ψώνια σας και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι τόσο από τις ανταγωνιστικές τιμές μας όσο και από την ποιότητα των προϊόντων μας.

  Super Market Sotiris Symi, Είδη Διατροφής Σύμη, Γαλακτοκομικά Σύμη, Τυροκομικά Σύμη, Αλλαντικά Σύμη, Τροφοδοσίες Σκαφών Σύμη, Τροφοδοσίες Επιχειρήσεων Σύμη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
  Βενιζέλου Σοφοκλή 81, Κάτω Χαλάνδρι - Αττική
  2106838667
  6970919671
  ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ
  ΜΟΣΧΑΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ- ΧΟΙΡΙΝΑ ΑΡΤΑΣ- ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ- ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ-ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ-ΖΥΜΑΡΙΚΑ-ΟΣΠΡΙΑ – ΣΑΛΤΕΣ
  ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΨΥΧΙΚΟ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ-DELIVERY
  Στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ στο ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ , λειτουργεί από το 2010 το κρεοπωλείο του ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.Μέσα σε αυτά τα χρόνια με συνεχή επαγρύπνηση η επιχείρηση εξελίσσετε καθημερινά. Τα φρέσκα κρέατα και η ποιότητα τους, μας διαφοροποιούν από άλλα καταστήματα.

  Τα ντόπια κρέατα αρίστης ποιότητας, ήταν και παραμένουν εγγύηση που παρέχουμε στον καταναλωτή, σεβόμενοι την καλή διατροφή του και ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις του.

  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ- ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
  ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟ, εδώ και χρόνια με απόλυτη επιτυχία.
  ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ .

  Τα ντόπια κρέατα και η άριστη ποιότητα τους, ήταν και παραμένει η εγγύηση που παρέχουμε στον καταναλωτή, σεβόμενοι την καλή διατροφή του.

  Εκτός από την ποικιλία των κρεάτων , στο κατάστημα μας θα βρείτε και παραδοσιακά καλής ποιότητος προϊόντα, τυροκομικά , ελαιόλαδα, σάλτσες και παρασκευάσματα παραγωγής μας, όπως…
  Τορτίγιες γεμιστές με λαχανικά
  Τορτίγιες γεμιστές με κιμά
  Τορτίγιες γεμιστές με κεφαλοτύρι
  Κανελόνια με κιμά
  Σνίτσελ κοτόπουλο
  Κοτομπουκιές
  Κοτολέτες δικής μας παραγωγής
  Ρολό κοτόπουλο γεμιστό

  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ
  ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΑΠΟ ΝΕΜΕΑ

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  Κρέατα Ελληνικά & ξένα
  Κρέατα Τρικάλων
  Μοσχάρι Τρικάλων
  Χοιρινά Άρτας
  Αρνιά και κατσίκια Αμφιλοχίας
  Παραδοσιακά προϊόντα
  Τυροκομικά προϊόντα
  ΖυμαρικάΠαραδοσιακά ζυμαρικά
  Χύμα όσπρια
  Ρύζι
  Ελαιόλαδο
  Κρασιά
  Κρασιά
  Σάλτσες
  Παξιμάδια

  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ …ΧΑΛΑΝΔΡΙ –ΨΥΧΙΚΟ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΧΟΛΑΡΓΟ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ
  Νηρέως 6 - Ηράκλειο
  2810220050
  Το οπωροπωλείο Ο ΜΠΑΜΠΗΣ εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην οδό Νηρώς 6 και αποτελεί ένα σύγχρονο οπωροπωλείο φροντίζοντας εδώ και πολλά χρόνια για να σας προσφέρει τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά της αγοράς. Εμπιστευόμενοι τους καλύτερους παραγωγούς της περιοχής, επιλέγουμε καθημερινά προϊόντα εποχής γεμάτα γεύση και φρεσκάδα.

  Για τους πιο επιλεκτικούς πελάτες μας προμηθευόμαστε επίσης μια γκάμα εξωτικών και σπάνιων προϊόντων για να εμπλουτίσουν τη διατροφή τους. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και επαγγελματισμό.

  Ακόμη, στο χώρο του οπωροπωλείου μας θα βρείτε άνθη και λουλούδια εποχής καθώς και φρέσκα μυρωδικά για να δώσουν ένα ξεχωριστό άρωμα στην κουζίνα και το σπίτι σας.

  Το οπωροπωλείο μας αναλαμβάνει επίσης υπηρεσίες διανομής και τροφοδοσίας εστιατορίων, ξενοδοχείων και χώρων μαζικής εστίασης, καθώς και πλοίων κατόπιν συνεννόησης.

  Πραγματοποιούμε δωρεάν διανομή κατ' οίκον με ένα μόνο τηλεφώνημα. Πώληση χονδρική - λιανική στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Βατερό - Κοζάνης
  6932705062
  Το τυροκομείο Άγγελος αποτελεί μία νέα μονάδα τυροκόμισης και παραγωγής πρόβειου τυριού από φρέσκο γάλα παραγωγής μας !

  Αξιοποιώντας τις γνώσεις μας και την παραγωγή φρέσκου πρόβειου γάλακτος καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία οικογενειακή τυροκομική μονάδα στον τόπο μας, το Βατερό Κοζάνης.

  Παράγουμε λευκά τυριά και συγκεκριμένα φέτα, με την παραδοσιακή αυθεντική συνταγή που έχει κάνει τη φέτα παγκόσμιας φήμης ελληνικό τυρί.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Οικισμός Δορκάδα Θεσσαλονίκης (Βελισσαρίου) - Θεσσαλονίκη
  6988712669
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

  Φημισμένη για το γιαούρτι της, η Δορκάδα είναι ένα προσφυγικό χωριό της επαρχίας Λαγκαδά. Οι κάτοικοι του μαζί με τον πολιτισμό και τα υπάρχοντα τους, έφεραν και την τέχνη για την παρασκευή του παραδοσιακού γιαουρτιού Δορκάδας.

  Οι πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στη περιοχή το 1922, ερχόμενοι από το χωριό Καρατζάκοϊ (που σημαίνει ζαρκάδι) της Ανατολικής Θράκης, που φημίζονταν για τα τυροκομικά του. Στη νέα τους πατρίδα δόθηκε το όνομα «Δορκάς» (είδος ζαρκαδιού) σαν ανάμνηση της γενέτειρας τους. Η ζωή ήταν δύσκολη, αλλά οι κάτοικοι -ως γνώστες της τέχνης- δημιούργησαν μικρά εργαστήρια όπου παρασκεύαζαν γιαούρτι από τα αιγοπρόβατα που έκτρεφαν.

  Λόγω του ότι το χωριό βρίσκεται πάνω στον άξονα της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, τα λεωφορεία της γραμμής έκαναν στάση τους στη Δορκάδα για να γευτούν οι επιβάτες το περίφημο γιαούρτι στις παρακείμενες ταβέρνες. Έτσι, με την πάροδο του χρόνου, το γιαούρτι Δορκάδας γινόταν όλο και πιο γνωστό και οι «Γιορτές Γιαουρτιού Δορκάδας» που γίνονταν μέχρι και πριν από μία δεκαετία, βοήθησαν ώστε να καθιερωθεί το προϊόν στην αγορά.

  ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΎ

  Σήμερα στη Δορκάδα υπάρχουν επτά εργαστήρια παρασκευής γιαουρτιού, που παράγουν επίσης τυρί φέτα, μυζήθρα, ανθότυρο, ξινοτύρι, κατίκι, βούτυρο και αριάνι, προμηθεύοντας με τα ανώτερης ποιότητας προϊόντα τους όλους τους κοντινούς νομούς.Το πιο φημισμένο όμως προϊόν τους είναι το γιαούρτι Δορκάδας, που φτιάχνεται με την ίδια μέθοδο όπως αιώνες πριν, αλλά με σύγχρονα πλέον μέσα. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η κρέμα καϊμάκι που καλύπτει όλη την επιφάνεια του γιαουρτιού. Για να το πετύχουν αυτό, οι γιαουρτοπαραγωγοί της Δορκάδας ρίχνουν το καυτό γάλα από ψηλά στο κεσεδάκι, έτσι ώστε να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Όταν ηρεμήσει, το γιαούρτι ξαναψήνεται ώστε να δημιουργηθεί αυτή η συμπαγής ψημένη κρούστα καϊμακιού. Επίσης, για την παρασκευή του γιαουρτιού Δορκάδας χρησιμοποιείται μόνο πρόβειο γάλα που βράζεται σε πολύ υψηλή θερμοκρασία, έτσι ώστε το γιαούρτι να γίνει αρκετά πηχτό. Από τον παρατεταμένο βρασμό του, μέρος του γάλακτος εξατμίζεται, με αποτέλεσμα από έναν τόνο γάλα οι παραγωγοί να φτιάχνουν 830 κιλά γιαούρτι και όχι έναν τόνο γιαούρτι, όπως είναι το σύνηθες. Μάλιστα, το γιαούρτι Δορκάδας είναι τόσο συμπαγές, που παλιότερα το κόβανε με το μαχαίρι και το σερβίρανε σε πιάτο!

  Γιαούρτι το θαυματουργό!

  Το γιαούρτι είναι ένα από τα αρχαιότερα και πιο διαδεδομένα επεξεργασμένα τρόφιμα. Περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και πολλές βιταμίνες. Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, βελτιώνοντας την μικροχλωρίδα του εντέρου και προστατεύοντάς το από την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών. Διευκολύνει την αφομοίωση του ασβεστίου, δίνει ευεξία και είναι ιδανικό σαν σνακ ή μικρό θρεπτικό γεύμα.

  ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΣΤΟ ΣΉΜΕΡΑ

  To όνομά ΚΕΝΤΡΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΟΡΚΑΔΟΣ είναι άρρηκτα δεμένο με την ποιότητα. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Από την πρώτη ύλη μέχρι τη στιγμή που το προϊόν μας θα φτάσει στο τραπέζι σας, διασφαλίζουμε ότι είναι άξιο της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε χρόνια τώρα.

  Συλλέγουμε το γάλα του νομού Λαγκάδα Κιλκίς και Θεσσαλονίκης. Οι κτηνοτρόφοι μας έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια έπειτα από έλεγχο ποιότητας της πρώτης ύλης που μας παρέχουν.Για τη συλλογή της πρώτης ύλης έχουμε αναπτύξει ένα οργανωμένο πυκνό δίκτυο καθημερινής συλλογής πρόβειου, γίδινου γάλακτος.

  Το γάλα συλλέγεται μέσα σε λίγες ώρες ώστε να φτάνει φρέσκο και αναλλοίωτο στο εργαστήριό μας.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 8 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ