noscript image for google
Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021 | 02:13 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Καπασούλη 3 - Χίος
  2271082821
  6946861742
  Maris Premium Car Services & Repair
  Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων MERCEDES BENZ, BMW & MINI COOPER Χίος - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Χίος

  Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων “Maris” το οποίο βρίσκεται στην Χίο, αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο MERCEDES BENZ, BMW & MINI COOPER το οποίο ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε θέμα συντήρησης ή επισκευής του αυτοκινήτου σας, ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου.

  Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο αυτοκίνητό σας.

  Με γνώμονα τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας, η έμπειρη ομάδα μας, εκπαιδεύεται και επιμορφώνεται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου. Παράλληλα αναβαθμίζουμε διαρκώς τον εξοπλισμό του συνεργείου μας και τηρούμε πιστά όλες τις απαιτητικές τεχνικές προδιαγραφές διασφαλίζοντας την σωστή επισκευή του οχήματος και κατά συνέπεια την απόλυτη ικανοποίηση των πελατειακών αναγκών.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Ακόμα, στο συνεργείο μας θα βρείτε, άμεσα διαθέσιμη, μια τεράστια γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών, λιπαντικά και ότι άλλο χρειάζεστε για το όχημά σας.

  Η πολύχρονη εμπειρία, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η άμεση εξυπηρέτηση τα ποιοτικά προϊόντα και ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε αποτελούν εγγύηση για την άριστη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

  Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την τελειότητα για εσάς, μένοντας πιστοί στο πόστο της συντήρησης των αυτοκινήτων. Κυρίαρχη φιλοσοφία του συνεργείου αυτοκινήτων και του προσωπικού μας, είναι η ορθή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, αναπτύσσοντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ή περάσετε από το συνεργείο μας στην Χίο ώστε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες
  υψηλού επιπέδου, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε οχήματος.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  Λεωφόρος Μαρκοπούλου 17 - Παιανία
  6949034060
  Τη στιγμή που οι τιμές τής αμόλυβδης έχουν φθάσει σε απαγορευτικά σημεία για την τσέπη των οδηγών, η υγραεριοκίνηση μαζί με την πετρελαιοκίνηση μοιάζουν με όαση. Το υγραέριο αποτελεί μια καλή λύση για πιο οικονομικές μετακινήσεις, όμως η τοποθέτηση απαιτεί την προσοχή μας.

  Το σημαντικότερο είναι να επιλέξουμε ένα εξουσιοδοτημένο και αξιόπιστο συνεργείο για την ασφαλή μετατροπή τού βενζινοκίνητου αυτοκινήτου μας σε υγραεριοκίνητο.

  Στη χώρα μας υπάρχουν πολλά συνεργεία που προσφέρουν φτηνές λύσεις για την εγκατάσταση υγραεριοκίνησης στα Ι.Χ. αυτοκίνητα, αλλά αρκετά δεν διαθέτουν πιστοποίηση.

  Το κόστος εγκατάστασης κυμαίνεται από 800 έως και 2.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις προδιαγραφές ποιότητας των κιτ μετατροπής. Το όφελος για την τσέπη του οδηγού μπορεί να ξεπεράσει το 40% σε σχέση με τη βενζίνη, οπότε δεν πρέπει να οδηγηθούμε σε φτηνές λύσεις αμφίβολης αξιοπιστίας. Μύθο αποτελεί το γεγονός ότι το υγραέριο είναι επικίνδυνο στο αυτοκίνητο.

  Τοποθετείται σε δεξαμενή υγραερίου που είναι ακόμη πιο ασφαλής ακόμη και από το ρεζερβουάρ βενζίνης. Η δεύτερη επιλογή - εκτός από τη μετατροπή - είναι η αγορά ενός εργοστασιακού υγραεριοκίνητου μοντέλου με την εγγύηση της αντιπροσωπείας, αν και οι επιλογές είναι ακόμη περιορισμένες.

  Η Fiat εισάγει τα υγραεριοκίνητα Panda και Grande Punto, η Peugeot το 207, η Opel το Corsa, η Alfa Romeo το MiTo και η Kia το Picanto.

  To κέρδος δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά με το υγραέριο εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη μακροβιότητα στον κινητήρα και καθαρότερες καύσεις με λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

  Ερωτήσεις - Απαντήσεις για τη μετατροπή

  Είναι χαμηλότερο το κόστος για την κατανάλωση υγραερίου;

  Το υγραέριο δεν είναι οικονομικότερο σε σχέση με τη βενζίνη. Για την κίνηση ενός αυτοκινήτου με υγραέριο απαιτείται 10% περισσότερη ποσότητα υγραερίου από ό,τι βενζίνης. Είναι όμως πιο φθηνή η τιμή του και γι' αυτό τον λόγο συμφέρει περισσότερο σε σχέση με τη χρήση βενζίνης.

  Πόσο είναι το όφελος για την τσέπη του οδηγού;

  Tο όφελος για τον ιδιοκτήτη Ι.Χ. που χρησιμοποιεί ως καύσιμο το υγραέριο, συγκριτικά με τη βενζίνη, αγγίζει το 40%-50%. Για παράδειγμα, αν ένα μοντέλο χρειάζεται 8 λίτρα αμόλυβδης/100 χλμ. με κόστος 1,80 ευρώ/λίτρο, στα 100 χλμ. απαιτεί 14,4 ευρώ. Το ίδιο μοντέλο, κάνοντας χρήση υγραερίου απαιτεί 9 λτ./100 χλμ., αλλά με κόστος 0,90 ευρώ/λίτρο το συνολικό κόστος είναι 8,1 ευρώ. Σε ετήσια βάση, όταν ένας οδηγός ξοδεύει για βενζίνη 2.100 ευρώ υπολογίζεται ότι με το υγραέριο θα θέλει περίπου 1.200 ευρώ (διαφορά 900 ευρώ).

  Πόσο κοστίζει η μετατροπή;

  Το κόστος ποικίλλει. Σε γενικές γραμμές, κυμαίνεται από 700 έως και 2.000 ευρώ. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η τιμή εξαρτάται από την παλαιότητα του κινητήρα, τον τύπο του (αριθμός κυλίνδρων, τεχνολογία μοτέρ) και τον κυβισμό του. Αρκετές εταιρείες προσφέρουν και πολλές άτοκες δόσεις για την αποπληρωμή της μετατροπής.

  Πόσο χρόνο χρειάζεται η μετατροπή; Απαιτείται αναμονή;

  Ο χρόνος για τη μετατροπή είναι περίπου 2 ημέρες (10 ημέρες θα διαρκέσουν οι διαδικασίες για την έκδοση νέας άδειας). Στα πιστοποιημένα συνεργεία θα χρειαστεί να κλείσετε ραντεβού περίπου 10-15 ημέρες νωρίτερα.

  Τι διαδικαστικά χρειάζονται για να μην έχω πρόβλημα με την τσιμπίδα του νόμου;

  Τα περισσότερα συνεργεία αναλαμβάνουν τη διαδικασία δήλωσης του συστήματος υγραερίου που έχει τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο. Ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. που το μετέτρεψε σε υγραεριοκίνητο μετά την τοποθέτηση του συστήματος πρέπει να κάνει μια υπεύθυνη δήλωση ότι η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος.

  Το αυτοκίνητο συνοδευόμενο από αυτή τη δήλωση περνά από ΚΤΕΟ για έλεγχο. Το τρίτο βήμα μετά το ΚΤΕΟ αφορά την έκδοση νέας άδειας του αυτοκινήτου στη διεύθυνση Μεταφορών της νομαρχίας στην οποία έχει ταξινομηθεί, ώστε να συμπληρωθεί στην άδεια ότι το αυτοκίνητο είναι υγραεριοκίνητο.

  Κάθε πότε περνάει ΚΤΕΟ ένα υγραεριοκίνητο;

  Τα υγραεριοκίνητα περνούν από έλεγχο όπως τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, βενζίνης κ.ά. Η διαφορά είναι ότι όταν πηγαίνετε για έλεγχο σε ΚΤΕΟ πρέπει να προσκομίζεται μια υπεύθυνη δήλωση, με την οποία πιστοποιείται ο έλεγχος της εγκατάστασης του συστήματος υγραερίου και να διαπιστώνεται η άριστη κατάσταση. Η υπεύθυνη δήλωση πρέπει να έχει ημερομηνία έως και 7 ημερών ώστε να γίνει δεκτή από το ΚΤΕΟ.

  Τι συμβαίνει με τις εγγυήσεις;

  Η εγγύηση ισχύει εφόσον πρόκειται για εργοστασιακό μοντέλο υγραερίου. Αν η μετατροπή έχει γίνει σε πιστοποιημένο συνεργείο, εξαιρούνται από την εγγύηση του εργοστασίου ορισμένα μέρη του κινητήρα τα οποία έχουν άμεση συνάφεια με την καύση (π.χ. ελατήρια, έδρανα βαλβίδων κ.λπ.). Ο αριθμός των συγκεκριμένων εξαρτημάτων διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία, ανάλογα και με τις προδιαγραφές των μοντέλων τους.

  Τι συντήρηση χρειάζεται το σύστημα υγραεριοκίνησης;

  Το σύστημα υγραεριοκίνησης απαιτεί ελάχιστη συντήρηση: αλλαγή δύο φίλτρων κάθε 20.000 χλμ.

  Είναι επικίνδυνο;

  Οχι. Τοποθετείται σε ασφαλή φιάλη, ενώ σε περίπτωση διαρροής υπάρχει βαλβίδα ασφαλείας που διακόπτει την παροχή υγραερίου στον κινητήρα. Η πλήρωση της δεξαμενής δεν πρέπει να ξεπερνά το 80% ώστε να μένει κενός χώρος σε περίπτωση αύξησης της θερμοκρασίας. Η χωρητικότητα της φιάλης εξαρτάται από το μέγεθος της δεξαμενής που θα τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο (από 45 έως 100 λίτρα).

  Είναι οικολογικό το υγραέριο σε σχέση με τη βενζίνη;

  Στα υγραεριοκίνητα μοντέλα παρουσιάζεται μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέχρι και 15% και πλήρης εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

  Κατά τη χρήση πώς γίνεται η αλλαγή από βενζίνη σε υγραέριο και αντίστροφα;

  Ο οδηγός μπορεί να εναλλάσσει το καύσιμο μέσω ενός μπουτόν στο ταμπλό. Αν τελειώσει το υγραέριο, το σύστημα εναλλάσσει αυτόματα την παροχή καυσίμου σε βενζίνη χωρίς να χρειαστεί παρέμβαση του οδηγού. Κατόπιν της τοποθέτησης του συστήματος υγραερίου, το αυτοκίνητο κινείται είτε με βενζίνη είτε με υγραέριο. Ετσι, διπλασιάζεται η αυτονομία του (αφού διαθέτει και τις φιάλες υγραερίου και το ρεζερβουάρ βενζίνης).

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Βοσπόρου 16 & Πλάτωνος 32 - Άγιος Δημήτριος
  2109713232
  6977884068
  ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ PERFORMANCE
  Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Άγιος Δημήτριος Αττικής

  Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων “ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ PERFORMANCE” το οποίο βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια και αναλαμβάνει το service και την επισκευή παντός τύπου αυτοκινήτων.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνουμε service αυτοκινήτων, βελτιώσεις, υπηρεσίες φανοποιίας, υγραεριοκίνηση και πολλές ακόμα υπηρεσίες.

  Επισκεφτείτε το εξειδικευμένο συνεργείο μας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  Περιφερειακή Οδός - Οινόφυτα
  2262032845,2262032855
  6977325073
  Καλώς ήρθατε στο πιστοποιημένο κατάστημα υγραεριοκίνησης και φυσικού αερίουKSKATTOS στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Η επιχείρησή μας αποτελεί ένα σύγχρονο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων με επικεφαλής τον έμπειρο ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων και τεχνίτη αερίων καυσίμων LPG - CNG Καττό Κωνσταντίνο.

  Αντικείμενο εξειδίκευσής μας αποτελεί η εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης και φυσικού αερίουκαι το αντίστοιχο service σε οποιαδήποτε μάρκα αυτοκινήτου. Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της αντικατάστασης δεξαμενών αερίων αυτοκινήτωνλαμβάνοντας πιστοποίηση καλής λειτουργίας από την επιχείρησή μας και μέγιστη ασφάλεια.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας για να σας εξηγήσουμε τα πάντα γύρω από την υγραεριοκίνηση και να ενημερωθείτε για τις προσφορές μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Αφράτι - Χαλκίδα
  2221310485
  6947676965, 6936127470
  Ζευγολάτης Δημήτρης
  Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων Αφράτι Χαλκίδα

  Το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων “Ζευγολάτης Δημήτρης” το οποίο βρίσκεται στην Χαλκίδα και πιό συγκεκριμένα στην περιοχή Αφράτι, αναλαμβάνει το service σε παντός τύπου αυτοκινήτων βενζίνης και diesel άμεσα και κυρίως οικονομικά.

  Στο σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων στην Χαλκίδα, αναλαμβάνουμε το service - επισκευή air condition, τον έλεγχο καυσαερίων, ΚΤΕΟ, τον ηλεκτρικό έλεγχο, τοποθέτηση και service υγραερίου και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε για το όχημά σας.

  Επίσης, διαθέτουμε επώνυμα Ιταλικά συστήματα με 2 χρόνια εγγύηση, λιπαντικά και ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας παρέχουμε όχημα έως ότου φτιαχτεί το δικό σας αυτοκίνητο.

  Επισκεφτείτε το συνεργείο μας στο Αφράτι Χαλκίδας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  Service Παντός Τύπου Αυτοκινήτων Βενζίνης & Diesel Αφράτι Χαλκίδα, Service & Συντήρηση Air Condition Αφράτι Χαλκίδα, Έλεγχος Καυσαερίων Αφράτι Χαλκίδα, ΚΤΕΟ Αφράτι Χαλκίδα, Ηλεκτρικός Έλεγχος Αφράτι Χαλκίδα, Τοποθέτηση & Service Υγραερίου Αφράτι Χαλκίδα, Επώνυμα Ιταλικά Συστήματα με 2 χρόνια εγγύηση Αφράτι Χαλκίδα, Παρέχουμε και όχημα εξυπηρέτησης πελατών Αφράτι Χαλκίδα, Λιπαντικά Αυτοκινήτων Αφράτι Χαλκίδα, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Αφράτι Χαλκίδα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  12ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Συνόρων, Απαλός - Αλεξανδρούπολη
  2551045620
  6946620765
  Μπαλέλης Μ. - Τερζής Κ.
  Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων Αλεξανδρούπολη Έβρος

  Το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων Μπαλέλης Μ. - Τερζής Κ. το οποίο βρίσκεται στον Έβρο και πιό συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, βρίσκεται κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

  Έχοντας ως κύριο στόχο της άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, το συνεργείο αυτοκινήτων μας στην Αλεξανδρούπολη, αναλαμβάνει μετατροπές υγραερίου, service υγραερίου, υγραεριοκίνηση και την επίλυση οποιασδήποτε βλάβης έχει παρουσιαστεί στο όχημά σας.

  Επίσης, στο συνεργείο αυτοκινήτων στην Αλεξανδρούπολη θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά αυτοκινήτων καθώς και μπαταρίες οχημάτων σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Επισκεφθείτε σήμερα το συνεργείο αυτοκινήτων στην Αλεξανδρούπολη και επωφεληθείτε από την άψογη εξυπηρέτηση αλλά και από τις ανταγωνιστικές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  1ο χμ Σητείας - Ιεράπετρας - Σητεία
  2843022124
  6944523877
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΡΟΝΙΔΑΚΗΣ | ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  Υγραεριοκίνηση - Αντλίες Θερμότητας - Κλιματισμός |Ηράκλειο - Σητεία Κρήτη

  ΟΓιάννης Αβρονιδάκης είναι Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με έδρα τη Σητεία Κρήτης. Έχοντας πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας και έχοντας εξειδίκευση στον τομέα της υγραεριοκίνησης, προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εξυπηρετώντας την περιοχή μας αλλά και όπου μας ζητηθεί στη Κρήτη.

  Παράλληλα ασχολείται με την ψύξη και θέρμανση αναλαμβάνοντας μελέτες - κατασκευές και εγκαταστάσεις κλιματισμού και αντλιών θερμότητας, συνεργαζόμενος με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου.

  Ως καταξιωμένος ηλεκτρολόγος - μηχανολόγος ο Γιάννης Αβρονιδάκης ασχολείται με την έκδοση αδειών λειτουργίας βιομηχανιών, επιχειρήσεων, καθώς και με ελέγχους και μελέτες πυρασφάλειας, αλλά και με κάθε άλλο ζήτημα ηλεκτρολογικής ή μηχανολογικής φύσεως.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  Λεωφόρος Βενιζέλου 269 - Καλλιθέα
  2109829480
  6980011612
  Η εταιρεία AGN-Autogas έχει αντικείμενο εργασιών την μετατροπή βενζινοκίνητων αυτοκινήτων και σε υγραεριοκίνητα, μια δραστηριότητα που έχει πιστεύουμε μέλλον, καθότι όλος σχεδόν ο κόσμος και μάλιστα σήμερα, θέλει να ξοδεύει λιγότερα για τις μετακινήσεις του, αυτό το κατορθώνουμε και πετυχαίνουμε μια μείωση των εξόδων κίνησης κατά 50%.

  Είμαστε στην Λ. Θησέως 269 στην Καλλιθέα ( Ελευθερίου Βενιζέλου ), με πολύ άνετο παρκιν για τους πελάτες μας.Η AGN-Autogas είναι στελεχωμένη με έμπειρο και κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό για μετατροπές υγραερίου αλλά και γενικά για εργασίες αυτοκίνητου, του συνεργείου μας προΐσταται έμπειρος διπλωματούχος μηχανικός αυτοκινήτων και μηχανολόγος ηλεκτρολόγος.

  Έχουμε μετατρέψει τον στόλο πολλών επώνυμων εταιριών.

  Συνεργαζόμεθα με εταιρείες όπως BRC και LOVATO.

  Πιστεύουμε στο αντικείμενο που δραστηριοποιούμεθα, θεωρούμε ότι η κίνηση των οχημάτων θα πάει σε εναλλακτικές μορφές πλέον, λόγω της αύξησης της τιμής της βενζίνης & λόγω ρύπανσης του περιβάλλοντος.

  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Μαμουλάδα - Ναύπακτος
  2634026406
  6936932325, 6936932326
  Το συνεργείο αυτοκινήτων Βασιλόπουλος, στην περιοχή Σχοίνο Μαμουλάδας στην Ναύπακτο, εξειδικεύεται και στην εγκατάσταση / μετατροπή του συστήματος τροφοδοσίας, σε υγραεριοκίνηση, για παντός τύπου όχημα.

  Μετά την μετατροπή του οχήματος σας θα μπορείτε πλέον να κινείσθε είτε με βενζίνη, είτε με υγραέριο.

  Παρέχουμε την εγγυημένη απόδοση του κινητήρα και σας εξασφαλίζουμε πλήρη υποστήριξη.

  Ταυτόχρονα σας εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς, μέσα από συνεχείς προσφορές, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις σε ποιότητα και σε ασφάλεια.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Σταδίου 10, Πολύκαστρο - Κιλκίς
  2343023495
  6981054799
  Στο συνεργείο αυτοκινήτων ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ έχουμε τη δυνατότητα να καλύπτουμε όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά προβλήματα του αυτοκινήτου σας, βασισμένοι στην εμπειρία μας, άμεσα και αποτελεσματικά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  2ο χλμ Εθνικής Οδού Πέλεκα - Κέρκυρας - Κέρκυρα
  2661080408
  6972012763
  Η εταιρία μας διαθέτει πτυχιούχους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένα σεμινάρια και έχει τη δυνατοτήτα να ανταποκρίνεται και να λύνει άμεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πελάτης με το αυτοκίνητο του. Παρέχουμε τεχνικές υπηρεσίες και ανταλλακτικά στις εταιριές: RENAULT, DACIA, HONDA και MITSUBISHI, καθώς και Οδική Βοήθεια.

  Θα χαρούμε ιδιαίτερα να έρθετε να μας επισκεφτείτε και να σας γνωρίσουμε από κοντά στο καινούργιο κατάστημα μας στο 2ο χλμ. εθνικής οδού Πέλεκα στην Κέρκυρα.

  Διαθέτουμε γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Ματσάγγου 4, Αγριά - Βόλος
  2428097206
  6946815834
  GANOTIS MOTORS
  Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων Αγριά - Βόλος

  Το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων “Ganotis Motors” το οποίο βρίσκεται στην Αγριά Βόλου, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες για παντός τύπου αυτοκίνητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με γνώμονα τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση σας, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο το οποίο απαρτίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να διάγνωση και να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στο αυτοκίνητό σας.

  Αναλαμβάνει με τεχνογνωσία και ασφάλεια το service του αυτοκινήτου σας, την μετατροπή του κινητήρα σε κίνηση με υγραέριο, το service του κλιματιστικού του αυτοκινήτου, ηλεκτρονικό έλεγχο, τον έλεγχο ΚΤΕΟ καθώς επίσης, την ανανέωση της κάρτας καυσαερίων του αυτοκινήτου σας καθώς και πολλές ακόμα υπηρεσίες που θα εξασφαλίσουν την ορθή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να σας δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημά του αυτοκινήτου σας, ανεξαρτήτου μάρκας, να σας ενημερώσει αλλά και να σας συμβουλεύσει.

  Στο συνεργείο επίσης, για την πιο γρήγορη και σωστή εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από γνήσια ανταλλακτικά toyota, mini cooper, volkswagen κ.α.

  Η αγάπη και το μεράκι μας για το αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο και την διαρκεί επιμόρφωσή μας, δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό για την σωστή βελτίωση του αυτοκινήτου σας. Οι άριστες και μακροχρόνιες επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις με τους πελάτες μας είναι η αποδείξεις της υπεύθυνης εργασίας μας.

  Εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας για να είστε ασφαλείς όταν οδηγείτε το όχημά σας, για να αποκαταστήσετε άψογα κάποια φθορά ή ζημιά, και για να έχετε τελικά τη μέγιστη δυνατή οδηγική απόλαυση στην άσφαλτο.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  Σας περιμένουμε
  στο συνεργείο μας στην Αγριά Βόλου και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε
  άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΑΓΡΙΑ - Βόλος
  2428091883
  6944642334
  συνεργειο αυτοκινητων αγρια, αγρια βολου
  υγραεριοκινηση αγρια, αγρια βολου
  ανταλλακτικα αυτοκινητων αγρια, αγρια βολου
  κλιματισμος αυτοκινητων αγρια, αγρια βολου
  μεταχειρισμενα αυτοκινητα αγρια, αγρια βολου
  ανταλλακτικα αυτοκινητων αγρια, αγρια βολου
  service αυτοκινητων αγρια,αγρια βολου
  gas service αυτοκινητων αγρια, αγρια βολου
  συνεργεια αυτοκινητων αγρια, αγρια βολου

  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

  Στο συνεργείο μας, που εδρεύει στην Αγρια του Βόλου,
  μπορείτε να απευθυνθείτε για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας.

  Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, με την πολυετή εμπειρία του αλλά και την συνεχή ενημέρωση του πάνω στις νέες τεχνολογίες, σας εγγυάται άριστα αποτελέσματα για την οδηγική σας ασφάλεια.

  Επισκεφτείτε μας για να συζητήσουμε μαζί τα οφέλη της υγραεριοκινησης αλλά και όσοι τα απολαμβάνετε ήδη, ελάτε να πραγματοποιήσουμε την απαραίτητη συντήρηση του υγραεριοκινητηρα σας.

  Κοντά σας σε κάθε σας ανάγκη, το συνεργείο μας αναλαμβάνει:

  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΝΤΟΣ ΜΑΡΚΑΣ ΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  ΕΛΕΓΧΟ ΚΤΕΟ
  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
  ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  AIR CONDITION ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  ΠΩΛΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Με εκτίμηση
  Στέφανος Σταμάτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΒΟΛΟΥ 177 - Λάρισα
  2410572288
  Το Συνεργείο του κυρίου ΚΑΖΑΝΑ ΙΩΑΝΝΗ στην Λαρισα είναι ίσως ένα από τα καλύτερα σημεία service και βελτιώσεων σε όλη την Θεσσαλία.

  Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο, άρτια οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο επισκευής, συντήρησης και βελτίωσης αυτοκινήτων. Ο υπεύθυνος της επιχείρησης, κύριος ΚΑΖΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, με πολυετή εργασιακή εμπειρία, προσφέρει με συνέπεια και επαγγελματισμό, άριστες υπηρεσίες, που ικανοποιούν κάθε πελατειακή ανάγκη.

  Σε εμάς προτεραιότητα μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση καθώς και η εξυπηρέτησή σας κάτω από ένα φιλικό περιβάλλον, με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη. Η πολυετής πείρα μας και τα τελειότερα διαγνωστικά μηχανήματά μας, σας εξασφαλίζουν την άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτησή σας.

  Το συνεργείο μας με τη χρήση υπερσύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, αναλαμβάνει το service, την επισκευή και την αντικατάσταση όλων των ηλεκτρολογικών και μηχανικών μερών των αυτοκινήτων, παρέχοντας άμεσα, ποιοτικά αποτελέσματα και ολοκληρωμένες λύσεις.

  Για την μετατροπή - βελτίωση του αυτοκινήτου σας, παρέχουμε ολοκληρωμένη σειρά γνήσιων ανταλλακτικών δίδοντας ποιοτικό χαρακτήρα και εγγύηση στο δικό σας όχημα. Στο συνεργείο μας μελετάμε, σχεδιάζουμε, ελέγχουμε και υλοποιούμε βελτιώσεις, προσαρμοσμένες σε κάθε διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου, λαμβάνοντας υπ' όψιν και την προσωπικότητα του οδηγού καθώς και το οδηγικό του προφίλ.

  Γνωρίζουμε οτι είστε απαιτητικοί. Δίνουμε στο αυτοκινητό σας υψηλή εξωτερική αισθητική για να είστε και να αισθάνεστε διαφορετικοί. Εμείς αναλαμβάνουμε να αναβαθμίσουμε και να μετατρέψουμε το αυτοκίνητό σας σύμφωνα με το δικό σας αυστηρά προσωπικό ύφος. Οι έμπειροι και ταλαντούχοι σχεδιαστές μας, οι αναλυτικές και διεξοδικές τεχνικές μας μελέτες, οι αεροδυναμικές μετρήσεις και βελτιώσεις μας έχουν φέρει στην κορυφή της τεχνολογικής και σχεδιαστικής

  Στον χώρο θα βρείτε τεράστια γκάμα επώνυμων ανταλλακτικών, τόσο μεταχειρισμένων όσο και καινούργιων που διασφαλίζουν την σωστή οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια την ασφάλεια του οδηγού.

  Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις εργασίες όπως:

  Service
  Επισκευή
  Βελτιώσεις
  Διαγνωστικός έλεγχος
  Ανταλλακτικά
  Υγραεριοκίνηση BRC

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ
  ΑΣΗΜΙ, ΓΟΡΤΥΝΑΣ - Ηρακλείου
  2893032279
  6976090428
  ηλεκτρολογειο αυτοκινητων ασημι ηρακλειου, κρητη
  υγραεριοκινηση ασημι ηρακλειου, κρητη
  ελαιοραβδιστικα ασημι ηρακλειου, κρητη

  Στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων ''Koumianos Auto Electric Service'' στο Ασήμι Ηρακλείου στην Κρήτη, αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση στα ηλεκτρικά μέρη αυτοκινήτων, φορτηγών, σκαφών και μοτοσυκλετών, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ώστε το όχημά σας να σας παρέχει ασφάλεια κατά τη λειτουργεία του.

  Σε ένα άρτια οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων, σκαφών, φορτηγών, με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, αναλαμβάνουμε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας σε πάρα πολύ καλές τιμές και με άψογη εξυπηρέτηση...

  Υγραεριοκίνηση:

  Αναλαμβάνουμε την μετατροπή του αυτοκινήτου σας σε υγραέριο κίνησης που εκτός από την οικονομία στα καύσιμα σας μέχρι και 50%, εξασφαλίζετε μεγαλύτερη μακροβιότητα στον κινητήρα, καθαρότερες καύσεις και λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

  Ελαιοραβδιστικά:

  Πώληση - Συντήρηση - Επισκευή.

  Υπηρεσίες:

  Ηλεκτρολογική Υποστήριξη
  Διαγνωστικός έλεγχος
  Προγραμματισμός ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
  Προγραμματισμός εγκεφάλου του αυτοκινήτου
  Αντικατάσταση Μπαταρίας
  Επισκευή - Συντήρηση Air Condition αυτοκινήτου
  Μπαταρίες
  Δυναμό
  Ηλεκτρικά παράθυρα
  Συναγερμοί - Λαμπτήρες
  Ξεθάμπωμα φαναριών

  Με εκτίμηση: Κουμιανάκης Άγγελος.

  αλλαγη μιζας αυτοκινητου ασημι ηρακλειου, κρητη, μιζες ασημι, ηρακλειου, κρητη, δυναμο ασημι ηρακλειου, κρητη, μπαταριες αυτοκινητων ασημι ηρακλειου, κρητη, μπαταριες φορτηγων ασημι, ηρακλειο, κρητη, ηλεκτρικα παραθυρα ασημι ηρακλειου κρητης, ηλεκτρολογειο φορτηγων ασημι ηρακλειου, κρητη, ηλεκτρολογειο μοτοσυκλετων ασημι, ηρακλειου, κρητη, ηλεκτρολογειο σκαφων ασημι, ηρακλειο, κρητη, ξεθαμπωμα φαναριων ασημι, ηρακλειο, κρητη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Αχέροντος 98, Καναλλάκι - Πρέβεζας
  2684022716
  6972839903
  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ - ΚΑΝΑΛΑΚΙ -AUTO SERVICE VASILIOU
  BRC ΥΓΡΑΕΡΙΟ- LOVATOΥΓΡΑΕΡΙΟ- ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥΚΑΝΑΛΑΚΙ- ΠΑΡΓΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ
  ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΠΑΡΓΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΚΑΝΑΛΑΚΙ
  ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΚΑΝΑΛΑΚΙ- ΠΑΡΓΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ
  ΕΛΕΓΧΟΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ
  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΚΤΕΟΚΑΝΑΛΑΚΙ - ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ
  ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΚΑΝΑΛΑΚΙ - ΠΑΡΓΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ
  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

  Στο Καναλάκι βρίσκεται το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων''Auto Service Vasiliou''. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το1983και δραστηριοποιείται στην εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτου και επισκευής αυτών.

  Στο συνεργείο μας θα συναντήσετε επαγγελματισμό, αλλά και φιλικό περιβάλλον για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Αναλαμβάνουμε τα πάντα από τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου σας. Επισκευάζουμε και συντηρούμε το αυτοκίνητο σας με τον καλύτερο τρόπο, με υλικά και ανταλλακτικά που σέβονται εσάς και το αυτοκίνητο σας.

  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
  Εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων Πρέβεζα, Καναλάκι, Πάργα
  Ευθυγραμμίσεις αυτοκινήτων Πρέβεζα, Καναλάκι, Πάργα
  Υγραεριοκίνηση αυτοκινήτων Πρέβεζα, Καναλάκι, Πάργα
  Τοποθέτηση, συντήρηση, επισκευή συστημάτων υγραεριοκίνησης
  Κάρτα ελέγχου καυσαερίων Καναλάκι, Πρέβεζα, Πάργα
  Λιπαντικά Καναλάκι, Πρέβεζα, Πάργα
  Τεχνικός έλεγχος αυτοκινήτων Καναλάκι, Πρέβεζα, Πάργα
  Γενικό service, σέρβις αυτοκινήτων Καναλάκι, Πρέβεζα, Πάργα
  Προετοιμασία αυτοκινήτων για ΚΤΕΟ
  Service AIR-CONDITION αυτοκινήτων Καναλάκι, Πρέβεζα, Πάργα

  Σκοπός και Στόχος μας είναι, η''Auto Service Vasiliou''να γίνει πρότυπο και σημείο αναφοράς σε όλη την περιοχή.

  Για ότι χρειάζεται το αυτοκίνητο σας, επισκεφθείτε το συνεργείο μας.

  Εξυπηρετούμε:Καναλάκι, Πρέβεζα, Πάργα, Ηγουμενίτσα και όλες τις όμορες περιοχές.
  Με εκτίμηση:Βασιλείου Δημήτριος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  ΜΕΘΩΝΗΣ 2 - Πειραιάς
  2121041410
  6949523952
  Η πολύχρονη πείρα της ιδρυτικής ομάδας στο χώρο της αυτοκίνησης από το 1965, η σταθερή πορεία στην αγορά και η αποκλειστική συνεργασία με τα συστήματα αεριοκίνησης OPTIMA Nano & Expert της Πολωνικής εταιρείας ALEX SP ZOO, μέσω του δικτύου της HOUMAS AUTOGAS OPTIMA HELLAS, είναι η δική σας Ασφάλεια και Εγγύηση για την Καλή Λειτουργία των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

  Μερικές από τις εργασίες που πραγματοποιούνται είναι: Εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης LPG , αεριοκίνησης CNG, περιοδικός έλεγχος και επισκευές αυτοκινήτων, περιοδική συντήρηση, αλλαγή αμορτισέρ, μπαταριών, συμπλέκτη, φρένων, έλεγχος καυσαερίων. Επίσης, έλεγχος και προετοιμασία για ΚΤΕΟ .

  Το εξειδικευμένο προσωπικό της HOUMAS AUTOGAS είναι πάντα στη διάθεσή σας. Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση της εταιρείας για την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση σας.

  Επιπλέον σας παρέχουμε ολοκληρωμένη τηλεφωνική και ηλεκτρονική υποστήριξη τεχνικών και οικονομικών θεμάτων. Γι΄ αυτό καλέστε μας και γίνετε και εσείς, ένας από τον συνεχόμενα αυξανόμενο αριθμό των ικανοποιημένων μας πελατών.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  1ο Χλμ ΠΕΟ Λάρισας - Αθήνας - Λάρισα
  2410238790
  Γκαμζαρής Ιωάννης Α.
  Συνεργείο Αυτοκινήτων Λάρισα

  Το συνεργείο μας “Γκαμζαρής Ιωάννης Α.” ιδρύθηκε το 1968 και αποτελεί εξουσιοδοτημένο συνεργείο αυτοκινήτων mazda. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 1ο Χλμ Παλιάς Εθνικής Οδού Λάρισας Αθήνας στην Λάρισα και σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει είτε διαθέτετε αυτοκίνητο mazda, είτε οποιαδήποτε άλλη μάρκα αυτοκινήτου.

  Χάρης την μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο και το προσωπικό μας το οποίο διαθέτει την εμπειρία και τις απαραίτητες γνώσεις μέσω τον συνεχών επιμορφωτικών σεμιναρίων, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του Mazda αυτοκινήτου σας, αλλά και όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

  Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, οι επίσημες προδιαγραφές που ακολουθούμε, τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε και η τεχνογνωσία μας εγγυώνται την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

  Θέλουμε πάντα με κάθε πελάτη μας να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και για αυτό πριν από οποιαδήποτε εργασία σας ενημερώνουμε υπεύθυνα με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό τόσο για τα τυχόν προβλήματα του αυτοκινήτου σας όσο και για το προβλεπόμενο κόστος.

  Αναλαμβάνουμε το service ή την επισκευή κάθε οχήματος και την μετατροπή του οχήματός σας σε υγραεριοκίνητο. Σε εμάς ακόμα θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ελαστικά, μεταχειρισμένα και καινούρια ανταλλακτικά καθώς και αξεσουάρ.

  Βασικότερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο οικονομικές τιμές τις αγοράς.

  Επισκεφθείτε το συνεργείο αυτοκινήτων μας στην Λάρισα για το ετήσιο service και τον τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές μας και την άψογη εξυπηρέτησή μας.

  Γκαμζαρής Ιωάννης Α. | Συνεργείο Αυτοκινήτων

  1ο Χλμ ΠΕΟ Λάρισας - Αθήνας / Λάρισα

  Τηλ. 2410238790 Κιν. 6932487287

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  2ο χλμ Εθνικής Οδού Πέλεκα - Κέρκυρα
  2661037357
  6987140006, 6984883118
  The Garage
  Συνεργείο Αυτοκινήτων Κέρκυρα - Ανταλλακτικά Κέρκυρα

  Το συνεργείο αυτοκινήτων “The Garage” το οποίο βρίσκεται στην Κέρκυρα, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας ποιοτικές και εγγυημένες υπηρεσίες και προϊόντα για το αυτοκίνητό σας.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή και το service του αυτοκινήτου σας, την βελτίωση του αυτοκινήτου σας καθώς και κάθε υπηρεσίες που θα εξασφαλίσει την ορθή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

  Παράλληλα διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και πάντα σε οικονομικές τιμές.

  Επισκεφτείτε το συνεργείο αυτοκινήτων “The Garage” στην Κέρκυρα και να είστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που θα λάβετε.

  Συνεργείο Αυτοκινήτων Κέρκυρα, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Κέρκυρα, Service Αυτοκινήτων Κέρκυρα, Βελτιώσεις Αυτοκινήτων Κέρκυρα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  ΟΡΜΟΣ ΠΡΙΝΟΥ - Θάσος
  2593071270
  6934640950
  AUTOGAS ΘΑΣΟΣ ΤΣΑΚΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑΣΟΣ

  AUTO GAS THASSOS

  ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  ΜΠΟΤΙΛΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΘΑΣΟΥ – ΤΣΑΚΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  ΧΥΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ TOP GAS ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ

  Η επιχείριση AUTOGAS της Θάσου ΤΣΑΚΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ που εδρεύει στον Όρμο της Θάσου δραστηριοποιείται στο εμπόριο και τη διανομή ΧΥΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΑΙ φιαλών υγραερίου, λιανική χονδρική πώληση, τόσο σε ιδιώτες καταναλωτές όσο και σε επαγγελματίες ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΑΕΡΊΟΥ ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΘΑΣΟ. Μπήκαμε στο χώρο των υγραερίων με στόχο την διατήρηση του καλού ονόματός μας στην αγορά και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών-συνεργατών μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

  Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Πλεονέκτημα μας ο επαγγελματισμός και η πολυετή εμπειρία μας. Για να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα του υγραερίου. TOP GAS.

  AUTOGAS ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑΣΟΣ

  Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν υγραέριο ως καύσιμο συνεχώς αυξάνονται γιατί είναι οικονομικό σε σχέση με άλλα καύσιμα, είναι αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον.

  ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

  ΔΙΑΝΟΜΗ ΧΥΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  Διανομή Φιαλών Υγραερίου - Δίκτυο Διανομής

  Το πρατήριο υγρών καυσίμων υγραερίου AUTOGAS καλύπτει κάθε ανάγκη που θα προκύψει για φιάλες υγραερίου είτε πρόκειται για επαγγελματική, είτε για οικιακή χρήση. Έτσι αν έχετε καφετέρια, ταβέρνα, ψησταριά, εστιατόριο, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, ξενοδοχείο, catering ή καθαριστήριο, μπορείτε να έχετε άμεσα στον επαγγελματικό σας χώρο, οποιοδήποτε είδος φιάλης υγραερίου ή προπανίου χρειαστείτε. Αλλά ακόμα και για συσκευές οικιακής χρήσης, η AUTOGAS παραδίδει φιάλες για το μπάρμπεκιου, την οικιακή κουζίνα ή τη σόμπα σας. Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να μεταφέρουν και να τοποθετήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τη φιάλη στη συσκευή σας.

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ

  ΣΥΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

  Το υγροποιημένο αέριο πετρελαίων, ευρέως γνωστό ως LPG (Liquiefied Petroleum Gas), είναι ένα μείγμα υδρογονανθράκων, με κύρια συστατικά το προπάνιο και το βουτάνιο. Παράγεται κυρίως κατά την εξαγωγή του φυσικού αερίου και του πετρελαίου σε ποσοστό 66%, αλλά και από τη διύλιση του πετρελαίου σε ποσοστό 34%. Το υγραέριο σε ατμοσφαιρικές συνθήκες βρίσκεται σε αέρια μορφή, ενώ μπορεί με ευκολία να υγροποιηθεί σε συνθήκες περιβάλλοντος με μικρή αύξηση της πίεσης του.

  Στο υγραέριο, με τη χρήση κατάλληλων ουσιών, προσδίδεται χαρακτηριστική οσμή με σκοπό να γίνεται αντιληπτή η παρουσία του σε περιπτώσεις διαρροής. Το υγραέριο ή LPG, όπως είναι ευρέως διαδεδομένο, αποτελείται από ένα μείγμα προπανίου (C3H8) και βουτανίου (C4H10), τα χημικά χαρακτηριστικά των οποίων δίνουν στα αυτοκίνητα καλές επιδόσεις σε όρους ισχύος, ελαστικότητας και λειτουργίας του κινητήρα.

  Καύσιμο Επιδόσεων

  Εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του κινητήρα για τη μέγιστη ιπποδύναμη, επιτάχυνση και τελική ταχύτητα.

  Αναβαθμίστε σήμερα το αυτοκίνητό σας με υγραέριο κερδίζοντας έως και 50% στα έξοδα μετακίνησης.

  Μειωμένο το κόστος μετακίνησης σχεδόν στο μισό σε σχέση με τη βενζίνη.

  Γιατί από εμάς?

  Άμεση εξυπηρέτηση 7 ημέρες την εβδομάδα. Ώρες λειτουργίας καθημερινά από το πρωι μέχρι αργά το βράδυ.

  Δωρεάν παράδοση και παραλαβή από το χώρο σας.

  Καλύπτουμε όλους τους τύπους (βουτάνιο & προπάνιο)

  Γνήσια προϊόντα

  Ανταγωνιστικές τιμές

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  ΤΣΑΚΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ
  Παλαμιδίου 7 - Πειραιάς
  2110128067,211028066
  6949523952
  H HELLAS ALTRO GROUP από το 1980 με επικεφαλής το Χούμα Χριστόδουλο αποτελεί μια δυναμική επιχείρηση στους τομείς των μπαταριών και λιπαντικών οχημάτων βιομηχανίας - ναυτιλίας και της υγραεριοκίνησης με έδρα στον Πειραιά. Στην επιχείρησή μας θα βρείτε μαι ευρεία γκάμα μπαταριών αυτοκινήτου παντός τύπου, καθώς και λιπαντικά αξιόπιστων εταιρειών. Παράλληλα, έχουμε αποκλειστική συνεργασία με τα συστήματα αεριοκίνησης OPTIMA Nano & Expert της Πολωνικής εταιρείας ALEX SP ZOO.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό της HELLAS ALTRO GROUP HOUMAS είναι πάντα στη διάθεσή σας. Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση της εταιρείας για την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση σας.

  Διατηρούμε επίσης ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων στην οδό Ρήγα Φερραίου 16 στη Νίκαια.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  Γεωργίου Τσαμαλή 16 - Αχαρνές
  2102477779
  6983043121
  Η εταιρεία AΦΟΙ ΚΑΤΣΙΑΒΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2004, διαθέτει ιδιόκτητα γραφεία κι εγκαταστάσεις στην Λαμία καθώς και παράρτημα στην Αθήνα. Μέσα σε αυτό το διάστημα η εταιρεία αναπτύχθηκε με ταχείς ρυθμούς, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία, που την καθιέρωσε στο χώρο.

  Σήμερα το περιβάλλον και η προστασία του αποτελεί πλέον ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα της καθημερινότητάς μας.
  Η εταιρεία έχει δώσει αρκετές θέσεις εργασίας ενώ η πραγματική δύναμη της εταιρείας βρίσκεται στην ευέλικτη οργανωτική της δομής και το εκλεκτό ανθρώπινο δυναμικό που τη στελεχώνει. Η εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σε συνδυασμό με τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την προστασία του περιβάλλοντος, είναι απόλυτη προτεραιότητα για την εταιρεία.

  Ανταποκρινόμενοι στο πρόσταγμα των καιρών και με αυξημένη οικολογική συνείδηση, ξεκινήσαμε, τις "πράσινες" δραστηριότητές μας, που περιλαμβάνουν την ανακύκλωση αυτοκινήτων, (μέλος της ΕΔΟΕ), την πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και το εμπόριο μετάλλων.
  Στη συνέχεια, με 20 χρόνια εμπειρίας συνεργείο, ξεκινήσαμε την υγραεριοκίνηση, σε συνεργασία με την BRC.

  Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας γνήσιων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
  Η εταιρεία μας έχει πρωταρχικό της στόχο τόσο την παροχή αξιόπιστων ανταλλακτικών φανοποιίας και μηχανικών εξαρτημάτων όσο και την συνέπεια στην εξυπηρέτηση και παράδοση των προϊόντων της στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ - ΓΑΛΑΝΑΔΟ (ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΛΟΥΚΑΚΙ) - Νάξος
  2285025788
  6947989389
  Συνεργείο αυτοκινήτων, Νάξος

  Υγραεριοκίνηση, Νάξος

  Επισκευές αυτοκινήτων,Νάξος

  Συνεργείο επισκευών αυτοκινήτων,Νάξος

  Ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών,Νάξος

  Immobilizer,Νάξος

  Προγραμματισμός εγκεφάλων,Νάξος

  Μηχανικός αυτοκινήτων,Νάξος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΡΟΓΓΙΩΝ - ΠΥΡΓΟΣ - Τρίκαλα
  2431031850
  6944411862, 6977895159
  ΑΦΟΙ ΜΗΤΣΙΟΥ

  Συνεργείο αυτοκινήτων Τρίκαλα Καρδίτσα Λάρισα

  Υγραεριοκίνηση ΤρίκαλαΚαρδίτσα Λάρισα

  Λιπαντικά Τρίκαλα

  Ανταλλακτικά καινούργια, μεταχειρισμένα, Τρίκαλα Καρδίτσα Λάρισα

  Μετατροπές, βελτιώσεις αυτοκινήτων

  Στην πόλη των Τρικάλων, βρίσκεται το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΗΤΣΙΟΥ, που μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά, καινούργια, μεταχειρισμένα, λιπαντικά, υγραεριοκίνηση, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα.

  Γίνονται γενικές επισκευές αυτοκινήτων, service, με πολυετή εμπειρία, υπευθυνότητα και συνέπεια, στις πιο προσιτές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  Λεωφόρος Καραμανλή & Αμφίκλειας 1 - Λάρισα
  2410616555
  6948374435, 6948374434
  Η εταιρεία Bosch Car Service Σιωτούλης Ι. - Μπουντίνας Ν. Ο.Ε. στη Λάρισα δραστηριοποιείται στον χώρο των συνεργείων αυτοκινήτων πάνω από 25 χρόνια, ενώ ειδικεύεται στην υγραεριοκίνηση παρέχοντας στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

  Έχοντας πάντα στο επίκεντρο την άριστη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη, εξοπλίσαμε το συνεργείο μας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και σε συνάρτηση με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σας εξασφαλίζουμε εγγύηση των εργασιών μας καθώς και των ανταλλακτικών μας για να αισθάνεστε ασφάλεια για κάθε χιλιόμετρο που διανύετε με το αυτοκίνητο σας. Στο συνεργείο μας να είστε σίγουροι ότι οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο αυτοκίνητο σας, έχουμε μάθει να το αντιμετωπίζουμε άμεσα, αποτελεσματικά και με το χαμηλότερο κόστος

  Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε τα καλύτερα συστήματα υγραεριοκίνησης (Lovato & Tartarini), ενώ διαθέτουμε γνήσια ανταλλακτικά Bosch και μπαταρίες για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Επιπλέον, σ’ εμάς θα βρείτε ελαστικά και αμορτισέρ άριστης ποιότητας, ενώ αναλαμβάνουμε την ευθυγράμμιση, τη ζυγοστάθμιση, τον έλεγχο για ΚΤΕΟ και το service για όλους τους τύπους αυτοκινήτων!

  Επικοινωνήστε με την Bosch Car Service Σιωτούλης Ι. - Μπουντίνας Ν. Ο.Ε. στη Λάρισα για οτιδήποτε χρειαστείτε στα τηλέφωνα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας ή ελάτε να γνωριστούμε από κοντά. Είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα!

  Υγραεριοκίνηση - συνεργείο - ηλεκτρολογείο, Λάρισα - Θεσσαλία.
  Αντιπρόσωπος bosch, Λάρισα - Θεσσαλία.
  service παντός τύπου αυτοκινήτου, Λάρισα - Θεσσαλία.
  Ελαστικά, αμορτισέρ, Λάρισα - Θεσσαλία.
  Μπαταρίες, Λάρισα - Θεσσαλία.
  Ηλεκτρονικός έλεγχος, Λάρισα - Θεσσαλία.
  Έλεγχος ΚΤΕΟ, Λάρισα - Θεσσαλία.

  μηχανηματα και ανταλλακτικα lonsered,husgvarna,efco,oleo-mac,partner,stihl,echo,campagnola,subaru,honda,γεννητριες,zenoah komatsu.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 7 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ