noscript image for google
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ 140 - Χανιά
  2821094102
  6944779567
  Συνεργείο αυτοκινήτων Χανιά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  ΜΕΘΩΝΗΣ 2 - Πειραιάς
  2121041410
  6949523952
  Η πολύχρονη πείρα της ιδρυτικής ομάδας στο χώρο της αυτοκίνησης από το 1965, η σταθερή πορεία στην αγορά και η αποκλειστική συνεργασία με τα συστήματα αεριοκίνησης OPTIMA Nano & Expert της Πολωνικής εταιρείας ALEX SP ZOO, μέσω του δικτύου της HOUMAS AUTOGAS OPTIMA HELLAS, είναι η δική σας Ασφάλεια και Εγγύηση για την Καλή Λειτουργία των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

  Μερικές από τις εργασίες που πραγματοποιούνται είναι: Εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης LPG , αεριοκίνησης CNG, περιοδικός έλεγχος και επισκευές αυτοκινήτων, περιοδική συντήρηση, αλλαγή αμορτισέρ, μπαταριών, συμπλέκτη, φρένων, έλεγχος καυσαερίων. Επίσης, έλεγχος και προετοιμασία για ΚΤΕΟ .

  Το εξειδικευμένο προσωπικό της HOUMAS AUTOGAS είναι πάντα στη διάθεσή σας. Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση της εταιρείας για την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση σας.

  Επιπλέον σας παρέχουμε ολοκληρωμένη τηλεφωνική και ηλεκτρονική υποστήριξη τεχνικών και οικονομικών θεμάτων. Γι΄ αυτό καλέστε μας και γίνετε και εσείς, ένας από τον συνεχόμενα αυξανόμενο αριθμό των ικανοποιημένων μας πελατών.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  ΕΛΑΙΩΝ 5 - Ιλιον
  2102634558
  6955730736, 6906072406
  //

  ELECTRO GAS
  TECHNOLOGY

  Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων στο Ίλιο.

  Το Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων electro gas TECHNOLOGY στο Ίλιον δραστηριοποιείται σε:

  Τοποθετήσεις Υγραερίου &Φυσικού Αερίου

  Ηλεκτρονική Διάγνωση Οχημάτων

  Τοποθέτηση Συναγερμών,Cd Player/Tv

  Ηλεκτρικά Παράθυρα &Κλειδαριές Αυτοκινήτων

  Φώτα Xenon

  Αισθητήρες Παρκαρίσματος

  Αντικλεπτικά Αυτοκινήτων

  Κλιματιστικά Αυτοκινήτων

  Μπαταρίες Αυτοκινήτων

  Μικρό Service

  Εξειδικευμένο Συνεργείο :

  / / / / / / / / /

  Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2102634558 και 6955730736
  ή επισκεφθείτε μας στο συνεργείο στην οδό Ελαιών 5 στο Ίλιον Δυτική Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  1ο Χλμ ΠΕΟ Λάρισας - Αθήνας - Λάρισα
  2410238790
  Γκαμζαρής Ιωάννης Α.
  Συνεργείο Αυτοκινήτων Λάρισα

  Το συνεργείο μας “Γκαμζαρής Ιωάννης Α.” ιδρύθηκε το 1968 και αποτελεί εξουσιοδοτημένο συνεργείο αυτοκινήτων mazda. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 1ο Χλμ Παλιάς Εθνικής Οδού Λάρισας Αθήνας στην Λάρισα και σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει είτε διαθέτετε αυτοκίνητο mazda, είτε οποιαδήποτε άλλη μάρκα αυτοκινήτου.

  Χάρης την μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο και το προσωπικό μας το οποίο διαθέτει την εμπειρία και τις απαραίτητες γνώσεις μέσω τον συνεχών επιμορφωτικών σεμιναρίων, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του Mazda αυτοκινήτου σας, αλλά και όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

  Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, οι επίσημες προδιαγραφές που ακολουθούμε, τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε και η τεχνογνωσία μας εγγυώνται την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

  Θέλουμε πάντα με κάθε πελάτη μας να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και για αυτό πριν από οποιαδήποτε εργασία σας ενημερώνουμε υπεύθυνα με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό τόσο για τα τυχόν προβλήματα του αυτοκινήτου σας όσο και για το προβλεπόμενο κόστος.

  Αναλαμβάνουμε το service ή την επισκευή κάθε οχήματος και την μετατροπή του οχήματός σας σε υγραεριοκίνητο. Σε εμάς ακόμα θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ελαστικά, μεταχειρισμένα και καινούρια ανταλλακτικά καθώς και αξεσουάρ.

  Βασικότερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο οικονομικές τιμές τις αγοράς.

  Επισκεφθείτε το συνεργείο αυτοκινήτων μας στην Λάρισα για το ετήσιο service και τον τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές μας και την άψογη εξυπηρέτησή μας.

  Γκαμζαρής Ιωάννης Α. | Συνεργείο Αυτοκινήτων

  1ο Χλμ ΠΕΟ Λάρισας - Αθήνας / Λάρισα

  Τηλ. 2410238790 Κιν. 6932487287

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  2ο ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΛΕΚΑ - Κέρκυρα
  2661037357
  6945851315
  Συνεργείο αυτοκινήτων, ανταλλακτικά, υγραεριοκίνηση, Κέρκυρα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  ΟΡΜΟΣ ΠΡΙΝΟΥ - Θάσος
  2593071270
  6934640950
  AUTOGAS ΘΑΣΟΣ ΤΣΑΚΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑΣΟΣ

  AUTO GAS THASSOS

  ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  ΜΠΟΤΙΛΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΘΑΣΟΥ – ΤΣΑΚΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  ΧΥΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ TOP GAS ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ

  Η επιχείριση AUTOGAS της Θάσου ΤΣΑΚΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ που εδρεύει στον Όρμο της Θάσου δραστηριοποιείται στο εμπόριο και τη διανομή ΧΥΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΑΙ φιαλών υγραερίου, λιανική χονδρική πώληση, τόσο σε ιδιώτες καταναλωτές όσο και σε επαγγελματίες ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΑΕΡΊΟΥ ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΘΑΣΟ. Μπήκαμε στο χώρο των υγραερίων με στόχο την διατήρηση του καλού ονόματός μας στην αγορά και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών-συνεργατών μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

  Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Πλεονέκτημα μας ο επαγγελματισμός και η πολυετή εμπειρία μας. Για να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα του υγραερίου. TOP GAS.

  AUTOGAS ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑΣΟΣ

  Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν υγραέριο ως καύσιμο συνεχώς αυξάνονται γιατί είναι οικονομικό σε σχέση με άλλα καύσιμα, είναι αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον.

  ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

  ΔΙΑΝΟΜΗ ΧΥΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  Διανομή Φιαλών Υγραερίου - Δίκτυο Διανομής

  Το πρατήριο υγρών καυσίμων υγραερίου AUTOGAS καλύπτει κάθε ανάγκη που θα προκύψει για φιάλες υγραερίου είτε πρόκειται για επαγγελματική, είτε για οικιακή χρήση. Έτσι αν έχετε καφετέρια, ταβέρνα, ψησταριά, εστιατόριο, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, ξενοδοχείο, catering ή καθαριστήριο, μπορείτε να έχετε άμεσα στον επαγγελματικό σας χώρο, οποιοδήποτε είδος φιάλης υγραερίου ή προπανίου χρειαστείτε. Αλλά ακόμα και για συσκευές οικιακής χρήσης, η AUTOGAS παραδίδει φιάλες για το μπάρμπεκιου, την οικιακή κουζίνα ή τη σόμπα σας. Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να μεταφέρουν και να τοποθετήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τη φιάλη στη συσκευή σας.

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ

  ΣΥΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

  Το υγροποιημένο αέριο πετρελαίων, ευρέως γνωστό ως LPG (Liquiefied Petroleum Gas), είναι ένα μείγμα υδρογονανθράκων, με κύρια συστατικά το προπάνιο και το βουτάνιο. Παράγεται κυρίως κατά την εξαγωγή του φυσικού αερίου και του πετρελαίου σε ποσοστό 66%, αλλά και από τη διύλιση του πετρελαίου σε ποσοστό 34%. Το υγραέριο σε ατμοσφαιρικές συνθήκες βρίσκεται σε αέρια μορφή, ενώ μπορεί με ευκολία να υγροποιηθεί σε συνθήκες περιβάλλοντος με μικρή αύξηση της πίεσης του.

  Στο υγραέριο, με τη χρήση κατάλληλων ουσιών, προσδίδεται χαρακτηριστική οσμή με σκοπό να γίνεται αντιληπτή η παρουσία του σε περιπτώσεις διαρροής. Το υγραέριο ή LPG, όπως είναι ευρέως διαδεδομένο, αποτελείται από ένα μείγμα προπανίου (C3H8) και βουτανίου (C4H10), τα χημικά χαρακτηριστικά των οποίων δίνουν στα αυτοκίνητα καλές επιδόσεις σε όρους ισχύος, ελαστικότητας και λειτουργίας του κινητήρα.

  Καύσιμο Επιδόσεων

  Εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του κινητήρα για τη μέγιστη ιπποδύναμη, επιτάχυνση και τελική ταχύτητα.

  Αναβαθμίστε σήμερα το αυτοκίνητό σας με υγραέριο κερδίζοντας έως και 50% στα έξοδα μετακίνησης.

  Μειωμένο το κόστος μετακίνησης σχεδόν στο μισό σε σχέση με τη βενζίνη.

  Γιατί από εμάς?

  Άμεση εξυπηρέτηση 7 ημέρες την εβδομάδα. Ώρες λειτουργίας καθημερινά από το πρωι μέχρι αργά το βράδυ.

  Δωρεάν παράδοση και παραλαβή από το χώρο σας.

  Καλύπτουμε όλους τους τύπους (βουτάνιο & προπάνιο)

  Γνήσια προϊόντα

  Ανταγωνιστικές τιμές

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  ΤΣΑΚΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ 20 - Νίκαια
  2110128066,2110128067
  6948484947
  Στη HELLAS ALTRO Group όλοι οι πελάτες θεωρούνται συνεργάτες. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την Υψηλή Ποιότητα και Ποικιλία προϊόντων που προσφέρουμε. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας. Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας για την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση σας.

  Η πολύχρονη πείρα της ιδρυτικής ομάδας ως κατασκευαστές από το 1965 και η σταθερή πορεία στην αγορά είναι η δική σας Ασφάλεια και Εγγύηση για την Καλή Λειτουργία των προϊόντων που διαθέτουμε.

  Επιπλέον σας παρέχουμε ολοκληρωμένη τηλεφωνική και ηλεκτρονική υποστήριξη τεχνικών και οικονομικών θεμάτων. Γι΄αυτό καλέστε μας και γίνετε και εσείς ένας από τον συνεχή αυξανόμενο αριθμό των ικανοποιημένων μας πελατών.

  Θα μας βρείτε στην διεύθυνση:

  Κεντρικό κατάστημα: Ιερολοχιτών 20 - 18454 Νίκαια

  Υποκατάστημα: Παλαμηδιου 7 - 18545 Πειραιάς
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΜΑΛΗ 16 - Αχαρνές
  2102477779
  6977259289
  Ανακύκλωση, Μενίδι

  Ανταλλακτικά φανοποιίας, Μενίδι

  Εμπόριο ανταλλακτικών, Μενίδι

  Η εταιρεία AΦΟΙ ΚΑΤΣΙΑΒΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2004, διαθέτει ιδιόκτητα γραφεία κι εγκαταστάσεις στην Λαμία καθώς και παράρτημα στην Αθήνα. Μέσα σε αυτό το διάστημα η εταιρεία αναπτύχθηκε με ταχείς ρυθμούς, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία, που την καθιέρωσε στο χώρο.

  Σήμερα το περιβάλλον και η προστασία του αποτελεί πλέον ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα της καθημερινότητάς μας.

  Η εταιρεία έχει δώσει αρκετές θέσεις εργασίας ενώ η πραγματική δύναμη της εταιρείας βρίσκεται στην ευέλικτη οργανωτική της δομή και το εκλεκτό ανθρώπινο δυναμικό που τη στελεχώνει. Η εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σε συνδυασμό με τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την προστασία του περιβάλλοντος, είναι απόλυτη προτεραιότητα για την εταιρεία.

  Ανταποκρινόμενοι στο πρόσταγμα των καιρών και με αυξημένη οικολογική συνείδηση, ξεκινήσαμε, τις ‘πράσινες’ δραστηριότητές μας :

  Κατ΄ αρχάς με την ανακύκλωση αυτοκινήτων, (μέλος της ΕΔΟΕ), την πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και το εμπόριο μετάλλων.

  Στη συνέχεια, με 20 χρόνια εμπειρίας συνεργείο, ξεκινήσαμε την υγραεριοκίνηση, σε συνεργασία με την BRC

  Eίμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας γνήσιων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

  Η εταιρεία μας έχει πρωταρχικό της στόχο τόσο την παροχή αξιόπιστων ανταλλακτικών φανοποιείας και μηχανικών εξαρτημάτων όσο και την συνέπεια στην εξυπηρέτηση και παράδοση των προϊόντων της στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα…
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  ΕΛΑΙΩΝ 5 - Ιλιον
  2102634558
  6955730736
  Η πολυετής εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την τοποθέτηση κορυφαίου εξοπλισμού και εξαρτημάτων υγραεριοκίνησης, αποτελούν τους λόγους να είμαστε η πρώτη επιλογή σας.

  Το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων electro gas TECHNOLOGY στο Ίλιον δραστηριοποιείται σε:

  Τοποθετήσεις Υγραερίου

  Τοποθετήσεις Φυσικού Αερίου

  Ηλεκτρονική Διάγνωση Οχημάτων

  Τοποθέτηση Συναγερμών

  Τοποθέτηση Cd Player/Tv

  Ηλεκτρικά Παράθυρα Αυτοκινήτων

  Ηλεκτρικές Κλειδαριές Αυτοκινήτων

  Φώτα Xenon

  Αισθητήρες Παρκαρίσματος

  Αντικλεπτικά Αυτοκινήτων

  Κλιματιστικά Αυτοκινήτων

  Καλοριφέρ - A/C

  Μπαταρίες Αυτοκινήτων

  Μικρό Service

  Εξειδικευμένο Συνεργείο Hundai - KIA - TOYOTA
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ - ΓΑΛΑΝΑΔΟ (ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΛΟΥΚΑΚΙ) - Νάξος
  2285025788
  6947989389
  Συνεργείο αυτοκινήτων, Νάξος

  Υγραεριοκίνηση, Νάξος

  Επισκευές αυτοκινήτων,Νάξος

  Συνεργείο επισκευών αυτοκινήτων,Νάξος

  Ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών,Νάξος

  Immobilizer,Νάξος

  Προγραμματισμός εγκεφάλων,Νάξος

  Μηχανικός αυτοκινήτων,Νάξος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΡΟΓΓΙΩΝ - ΠΥΡΓΟΣ - Τρίκαλα
  2431031850
  6944411862, 6977895159
  ΑΦΟΙ ΜΗΤΣΙΟΥ

  Συνεργείο αυτοκινήτων Τρίκαλα Καρδίτσα Λάρισα

  Υγραεριοκίνηση ΤρίκαλαΚαρδίτσα Λάρισα

  Λιπαντικά Τρίκαλα

  Ανταλλακτικά καινούργια, μεταχειρισμένα, Τρίκαλα Καρδίτσα Λάρισα

  Μετατροπές, βελτιώσεις αυτοκινήτων

  Στην πόλη των Τρικάλων, βρίσκεται το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΗΤΣΙΟΥ, που μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά, καινούργια, μεταχειρισμένα, λιπαντικά, υγραεριοκίνηση, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα.

  Γίνονται γενικές επισκευές αυτοκινήτων, service, με πολυετή εμπειρία, υπευθυνότητα και συνέπεια, στις πιο προσιτές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ & ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ 1 - Λάρισα
  2410616555
  6948374435
  Υγραεριοκίνηση - συνεργείο - ηλεκτρολογείο, Λάρισα - Θεσσαλία.

  Αντιπρόσωπος bosch, Λάρισα - Θεσσαλία.

  service παντός τύπου αυτοκινήτου, Λάρισα - Θεσσαλία.

  Ελαστικά, αμορτισέρ, Λάρισα - Θεσσαλία.

  Μπαταρίες, Λάρισα - Θεσσαλία.

  Ηλεκτρονικός έλεγχος, Λάρισα - Θεσσαλία.

  Έλεγχος ΚΤΕΟ, Λάρισα - Θεσσαλία.

  μηχανηματα και ανταλλακτικα lonsered,husgvarna,efco,oleo-mac,partner,stihl,echo,campagnola,subaru,honda,γεννητριες,zenoah komatsu.

  Η εταιρεία Bosch Car Service Σιωτούλης Ι. - Μπουντίνας Ν. Ο.Ε. στη Λάρισα δραστηριοποιείται στον χώρο των συνεργείων αυτοκινήτων πάνω από 25 χρόνια, ενώ ειδικεύεται στην υγραεριοκίνηση παρέχοντας στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

  Έχοντας πάντα στο επίκεντρο την άριστη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη, εξοπλίσαμε το συνεργείο μας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και σε συνάρτηση με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σας εξασφαλίζουμε εγγύηση των εργασιών μας καθώς και των ανταλλακτικών μας για να αισθάνεστε ασφάλεια για κάθε χιλιόμετρο που διανύετε με το αυτοκίνητο σας. Στο συνεργείο μας να είστε σίγουροι ότι οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο αυτοκίνητο σας, έχουμε μάθει να το αντιμετωπίζουμε άμεσα, αποτελεσματικά και με το χαμηλότερο κόστος

  Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε τα καλύτερα συστήματα υγραεριοκίνησης (Lovato & Tartarini), ενώ διαθέτουμε γνήσια ανταλλακτικά Bosch και μπαταρίες για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Επιπλέον, σ’ εμάς θα βρείτε ελαστικά και αμορτισέρ άριστης ποιότητας, ενώ αναλαμβάνουμε την ευθυγράμμιση, τη ζυγοστάθμιση, τον έλεγχο για ΚΤΕΟ και το service για όλους τους τύπους αυτοκινήτων!

  Επικοινωνήστε με την Bosch Car Service Σιωτούλης Ι. - Μπουντίνας Ν. Ο.Ε. στη Λάρισα για οτιδήποτε χρειαστείτε στα τηλέφωνα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας ή ελάτε να γνωριστούμε από κοντά. Είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ
  ΑΕΤΟΦΩΛΙΑΣ 39 ΚΑΙ ΠΡΕΜΕΤΗΣ 20 - Γαλάτσι
  2102930867,2102913987,2114110752
  6932470072
  ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ: Πρωτοπαπαδάκη 62, Γαλάτσι, 2114110752

  Συνεργείο - φανοποιείο στο Γαλάτσι. Θα μας βρείτε στην οδό Αετοφωλιάς 39 και Πρεμετης 20.

  Service σε Opel, Skoda, Audi. Volkswagen.

  Υγραεριοκίνση ΜΟΝΟ με 510 €.

  Εξυπηρετούμε σε Γαλάτσι, Ψυχικό, Φιλοθέη, Χολαργό, Γκύζη, Κυψέλη, Πατήσια, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Μαρούσι, Πεύκη και Λυκόβρυση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ
  ΔΡΟΣΙΑ (ΓΛΥΦΑ) - Χαλκίδα
  2221022222,2221092100
  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004 από το Μιχάλη Θαλάσση, ο οποίος διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των οχημάτων, για περισσότερο από 35 έτη – και λειτουργεί προσφέροντας υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων από το 2006 στην περιοχή Γλύφα-Χαλκίδας.

  Η εγκατάσταση αυτή έχει την υλικοτεχνική υποδομή με τις αυτόματες γραμμές τεχνικού ελέγχου που διαθέτει να εκτελεί ελέγχους σε κάθε κατηγορίας όχημα (ελαφρά, βαρέα, φορτηγά,λεωφορεία,βυτιοφόρα καθώς και δίκυκλα).

  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

  Κύριο αντικείμενο της ΙΚΤΕΟ Κ. ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε – ΜΙΧΑΛΗΣ Γ. ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α.Ε είναι ο Περιοδικός Τεχνικός Έλεγχος Μηχανοκίνητα οχημάτων με τέσσερις (4) τουλάχιστο τροχούς που χρησιμοποιούνται για την οδική μεταφορά εμπορευμάτων των οποίων η μέγιστη επιτρεπόμενη μάζα δεν υπερβαίνει τα 3500 kg, εκτός των γεωργικών ελκυστήρων και μηχανημάτων.

  Μηχανοκίνητα οχημάτων με τέσσερις (4) τουλάχιστο τροχούς, που χρησιμοποιoύνται για επιβατικές μεταφορές και των οποίων οι θέσεις καθημένων, εκτός της θέση του οδηγού, δεν υπερβαίνουν τις οκτώ (8)

  Εκπαιδευτικά Οχήματα

  Επιβατικά Δημοσίας Χρήσεως (Ταξί-Aγοραία)

  Ασθενοφόρα

  Μηχανοκίνητα οχήματα που χρησιμοποιούνται στις επιβατικές μεταφορές και έχουν περισσότερες από 8 θέσεις καθημένων, εκτός της θέσεως του οδηγού.

  Μηχανοκίνητα οχήματα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά εμπορευμάτων, των οποίων η ανώτατη επιτρεπόμενη μάζα υπερβαίνει τα 3.500 Kg.

  Ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα, των οποίων η ανώτατη επιτρεπόμενη μάζα υπερβαίνει τα 3.500 Kg.

  Δίκυκλα μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες

  Στους ελέγχους αυτούς περιλαμβάνονται οι αρχικοί έλεγχοι που διενεργούνται για την ταξινόμηση των οχημάτων καθώς και η έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων (Κ.Ε.Κ) στα πλαίσια του Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων είτε αυτοτελώς. Στους ειδικούς τεχνικούς ελέγχους περιλαμβάνεται και ο έλεγχος των εκπαιδευτικών οχημάτων ,αρχικός έλεγχος εγκατάστασης υγραεριοκίνησης καθώς και ο εκούσιος τεχνικός έλεγχος. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία έχει να επιδείξει έντονη δραστηριότητα σε δράσεις που στόχο έχουν να ενισχύσουν το έργο

  αθλητικών συλλόγων

  συλλόγων για άτομα με σοβαρές παθήσεις (καρδιακές παθήσεις κ καρκίνο).

  Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις

  συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στα κοινωνικά δρώμενα.

  Επίσης βασική αρχή και δέσμευση της εταιρείας είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η οδική ασφάλεια. Προς την κατεύθυνση αυτή έχουν υλοποιηθεί ενέργειες για την δωρεάν μέτρηση καυσαερίων και ηχομέτρησης σε διάφορα σημεία της πόλης. Όλοι οι έλεγχοι διενεργούνται από πιστοποιημένους ελεγκτές που διαθέτει το ΚΤΕΟ.

  Το ΚΤΕΟ φέρει διαπίστευση, ως φορέας ελέγχου για τον Τεχνικό έλεγχο οχημάτων από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ Α.Ε), με αριθμό καταχώρησης 268. Επίσης είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, από όπου και παρέχεται η άδεια λειτουργίας του.

  ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ 2 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ :

  ΣΤΟ ΠΕΙ ΔΟΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ Κ ΦΟΡΤΗΓ ΕΩΣ 3.5ΤΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 01/05/2011 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.

  ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΥΡΙ – ΓΡΑΜΜΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ Κ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Κ ΓΡΑΜΜΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΥΚΛΑ (ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ).

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 08:00-18:00, ΣΑΒΒΑΤΟ 08:00-15:00.

  Μπορείτε να μας βρείτε και στο www.kteoevia.gr
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ
  ΜΥΤΑΚΑΣ 29 - Μήλος
  2287021953
  Το πρατήριο υγρών καυσίμων του κυρίου Τσιριγώτη διαθέτει καύσιμα με την εγγύηση της ΕΛΙΝ.Βρίσκεταιστη Μήλο και εξυπηρετεί όλο το νησί.

  Με φιλικότητα και συνέπεια

  Με πρωτοποριακές υπηρεσίες

  Με μια πλήρη γκάμα λιπαντικώνελίνlubricants για κάθε τύπο οχήματος

  Βενζινάδικο ΕΛΙΝ στο Μύτακα Μήλου

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 383 - Αγία Παρασκευή
  2106533934
  Η GAS THEODOROU, η πρώτη εταιρεία Αεριοκίνησης (LPG & CNG) στην Ελλάδα που τοποθετεί τις ιταλικές Συσκευές ZAVOLI (και σε FSI-TSI-TFSI κινητήρες) κατ’ αποκλειστικότητα και παρέχει γραπτή Εγγύηση με Serial Number, δύο (2) ετών ή 100.000χλμ, η οποία καλύπτει και τα Εξαρτήματα και την Καλή Λειτουργία του Κινητήρα, γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας της, με το καινούριο της Συνεργείο στην Αθήνα, το πρώτο GAS THEODOROU Αττικής.

  Το Νέο μας συνεργείο, που ξεκίνησε την λειτουργία του, τον Ιανουάριο του 2014, λειτουργεί υπό τις αυστηρές προδιαγραφές λειτουργίας της GAS THEODOROU Θες/κης, παρέχοντας τις υπηρεσίες της πλέον Σύγχρονης Μονάδος Αεριοκίνησης στην Ελλάδα.

  Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε και στο απαιτητικό κοινό της Πρωτεύουσας τις υψηλού Επιπέδου Υπηρεσίες, που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια η GAS THEODOROU και που την ξεχωρίζει από όλο τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

  Η μόνη Εταιρεία με After Sale Service σε 75 σημεία σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.

  Η GAS THEODOROU ΑΘΗΝΑΣ, εδρεύει στην Λεωφ. Μεσογείων 383, στην Αγία Παρασκευή.

  Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6533934

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ
  ΠΕΙΡΑΙΩΣ 38 - Μοσχάτο
  2104834333
  ΙΚΤΕΟ - EcoChech

  Τεχνικός έλεγχος ΙΧ, ΜΟΤΟ, ΤΑΞΙ, Φορτηγά έως 3,5 τόννους.

  Κάρτα ελέγχου καυσαερίων

  Ειδικός έλεγχος υγραεριοκίνησης

  εκούσιος έλεγχος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ 24 - Αγ. Στέφανος
  2130268699
  6974704640
  Η επιχείρηση D&K ENGINEERING εδρεύει στον ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ – ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ και δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου.

  Η εμπειρία του μηχανικού και του ηλεκτρολόγου πάνω στο αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με την ύπαρξη και την χρήση σύγχρονου μηχανικού εξοπλισμού, δίνουν την σιγουριά και την εγγύηση στον πελάτη για το καλύτερο αποτέλεσμα.

  Η φιλοσοφία και η λειτουργία της εταιρείας μας βασίζεται στην πρόληψη κινδύνου που μπορεί να απειλήσει την ασφάλεια του οχήματος.

  Στόχος είναι η D&K ENGINEERING να αποτελέσει πρότυπο και σημείο αναφοράς στον τομέα του τεχνικού ελέγχου.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Συνεργείο αυτοκινήτων ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ

  Ηλεκτρολόγος - μηχανικός αυτοκινήτων ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ

  Ηλεκρολογείο

  Υγραεροκίνηση

  Εγκαταστάσεις υγραερίου

  Κλιματισμός αυτοκινήτου

  Έκδοση κάρτας ελέγχου

  Προετοιμασία ΚΤΕΟ

  Service

  Αναλαμβάνουμε τα πάντα από τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου σας όπως, δίσκο, πλατό, αμορτισέρ, φρένα, φίλτρα, μηχανή. Επίσης τα ηλεκτρολογικά μέρη, αλλαγή μπαταρίας, μίζα, καλοριφέρ, ηλεκτρικά παράθυρα, κλειδαριές, ηλεκτρικό τιμόνι, air condition κ.α

  ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ.

  Με εκτίμηση

  Διακουμής Δημήτριος - Μηχανολόγος Μηχανικός

  Καπλανίδης Ιωάννης - Ηλεκτρολόγος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ - Κύμη
  2222059155
  6985618913
  Γενικό συνεργείο, βουλκανιζατέρ, υγραεριοκίνηση, εμπόριο ελαστικών, εμπόριο καινούργιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, Κύμη.

  Αναλαμβάνουμε:

  Υπηρεσίες μετατροπής αυτοκινήτων για την κίνηση με αέρια καύσιμα (LPG) .

  Υπηρεσίες συντήρησης αυτοκινήτων αερίων καυσίμων

  Βελτιώσεις – Μετατροπές.

  Διεκπεραίωση ΚΤΕΟ

  Έλεγχος Air Condition

  Έλεγχος ΚΤΕΟ

  Έλεγχος και ρύθμιση αμορτισέρ

  Έλεγχος μπαταρίας

  Έλεγχος φρένων

  Επισκευές σασμάν

  Ευθυγραμμίσεις – Ζυγοσταθμίσεις

  Κάρτα ελέγχου καυσαερίων

  Λιπαντικά

  Πλήρωση φρέον σε Air Condition

  Ρύθμιση φώτων, κλπ

  Ο συνδυασμός της πολυετούς πείρας του προσωπικού μας, και του υπερσύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτουμε, αποτελούν εγγύηση για τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε

  Παροχή οχήματος ςξυπηρέτησης πελατών σε περίπτωση παραμονης του οχήματός σας πέραν της μίας μέρας.

  ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ 30.00Ε ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΑΡΓΕΝΤΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ 17 - Βόλος
  2421082555
  Στην Patseas performance αναλαμβάνουμε την μετατροπή σε LPG έχοντας μελετήσει το κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην εργασία που απαιτείται. Η τοποθέτηση γίνεται με γνώμονα την άριστη λειτουργία του οχήματός σας και την μέγιστη ασφάλεια για τον κινητήρα και εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΙΜΟΥ 78 - Αργυρούπολη
  2109937938
  6948528086
  Στην CAR GAZ θα βρείτε τα πάντα για την υγραεριοκίνηση.

  - Συνεργείο αυτοκινήτων

  - Φανοποιείο

  - Βιολογικός καθαρισμός

  - Αντηλιακές μεμβράνες

  - Ζάντες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  3ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΘΗΝΩΝ - Λάρισα
  2410616215
  - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ LPG ROMANO

  - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ 599 euro + ΦΠΑ

  - 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

  Η LPG Romano Θεσσαλίας Κουτίνας έχει εμπειρία στον κλάδο της υγραεριοκίνησης από το 1998. Η εταιρία είναι η μοναδική στην Κεντρική Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένα Ιταλικά συστήματα υγραεριοκίνησης ενώ είναι το δεύτερο point της LPG ROMANO στην Ελλάδα.Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό έχει την δυνατότητα να τοποθετήσει το κορυφαίο σύστημα υγραεριοκίνησης σε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Το συνεργείο χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό και τα εξαρτήματα από τον κορυφαίο ευρωπαϊκό οίκο υγραεριοκίνησης LPG Romano, οι οποίοι είναι εργοστάσιο παραγωγής και όχι εταιρίες που προμηθεύουν συλλογές εξαρτημάτων υγραεριοκίνησης. Όλα τα εξαρτήματα είναι πιστοποιημένα και το κιτ διασκευής καλύπτεται από πιστοποιητικό συμμόρφωσης ως σύνολο. Έχοντας πολυετή εμπειρία στην επισκευή των βλαβών του αυτοκινήτου, στο συντομότερο δυνατό χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες για το αυτοκίνητο σας όπως διάγνωση, Auto Gas υγραεριοκίνηση, Κάρτα Καυσαερίων, Ι ΚΤΕΟ, αερόσακος, φρένα, ανάρτηση, ανταλλακτικά, λιπαντικά, μπαταρίες και τοποθέτηση υδρογόνου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 15 - Κορωπί
  2299770224
  6944758020
  Το συνεργείο "Kanakis Service" με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου και των αγώνων με έδρα το Κορωπί και εξυπηρετεί και την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων.

  Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, με συνέπεια, υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

  Οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας (ιδιώτες και εταιρείες), αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

  Σε όλες μας τις εργασίες χρησιμοποιούμε λάδια COFRAN, γνωστά για την κορυφαία ποιότητά τους στην ευρεία αγορά.

  τοποθετηση kit υγραεριου l.p.g ιταλικής κατασκευής σε μικρού και μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα

  KANAKIS SERVICE στο Κορωπί

  Συνεργείο Αυτοκινήτων στην Ανατολική Αττική

  Υπηρεσίες – Προϊόντα

  Γενικόservice αυτοκινήτων Κορωπί, Παιανία, Βάρη, Μαρκόπουλο, Μεσόγεια

  Λιπαντικά αυτοκινήτων Κορωπί, Παιανία, Βάρη, Μαρκόπουλο, Μεσόγεια

  Αμορτισέρ αυτοκινήτων Κορωπί, Παιανία, Βάρη, Μαρκόπουλο, Μεσόγεια

  Μπαταρίες αυτοκινήτων Κορωπί, Παιανία, Βάρη, Μαρκόπουλο, Μεσόγεια

  Κλιματισμός, επισκευή – συντήρηση Κορωπί, Παιανία, Βάρη, Μαρκόπουλο, Μεσόγεια

  Ηλεκτρονική διάγνωση/έλεγχος Κορωπί, Παιανία, Βάρη, Μαρκόπουλο, Μεσόγεια

  Καθαρισμός μπεκinjections Κορωπί, Παιανία, Βάρη, Μαρκόπουλο, Μεσόγεια

  Έλεγχος για ΚΤΕΟ, διεκπεραιώσεις Κορωπί, Παιανία, Βάρη, Μαρκόπουλο, Μεσόγεια

  Μετατροπές - βελτιώσεις κινητήρων Κορωπί, Παιανία, Βάρη, Μαρκόπουλο, Μεσόγεια

  Εξειδίκευση στην τοποθέτηση kit υγραερίου σε μικρού και μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα

  Αναλαμβάνουμε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων:

  Εξυπηρετούμε τα Μεσόγεια (Ανθούσα, Αρτέμιδα, Ανάβυσσο, Βάρη, Βάρκιζα, Γέρακα, Γλυκά Νερά, Καλύβια, Κερατέα, Κορωπί, Κουβαρά, Λαύριο, Μαραθώνα, Μαρκόπουλο, Νέα Μάκρη, Παιανία, Παλλήνη, Πικέρμι, Πόρτο Ράφτη, Ραφήνα, Σαρωνίδα, Σπάτα), αλλά και την υπόλοιπη Αττική.

  Γενικοservice αυτοκινητων κορωπι , παιανια , βαρη , μαρκοπουλο , μεσογεια
  Ηλεκτρονικη διαγνωση – ελεγχος κορωπι , παιανια , βαρη , μαρκοπουλο , μεσογεια
  Επισκευη air condition κλιματισμου κορωπι , παιανια, βαρη , μαρκοπουλο , μεσογεια
  Συντηρηση air condition κλιματισμου κορωπι , παιανια, βαρη , μαρκοπουλο , μεσογεια
  Τοποθετηση kit υγραεριου l.p.g κορωπι , παιανια , βαρη, μαρκοπουλο , μεσογεια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 38 - Νίκαια
  2105612600,2105612601
  Υγραέριο κίνησης αυτοκινήτων, Νίκαια.

  Υγραέριο κίνησης αυτοκινήτων, Αθήνα.

  Υγραέριο κίνησης αυτοκινήτων, Αττική.

  Υγραέριο κίνησης αυτοκινήτων, νότια προάστια.

  Η CAR-GAZ συνεργάζεται με τους εμπορικούς εταίρους και τα εργαστήρια, που ασχολούνται με την υγραεριοκίνηση, στο επίπεδο διανομής, μοντάζ και εγκατάστασης συστημάτων ψεκασμού γκαζιού σε αυτοκίνητα. Η εταιρεία μας εγγυάται προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές καθώς και την πλήρη τεκμηρίωση σύμφωνα με τον κανονισμό R-115 ONZ, ο οποίος είναι υποχρεωτικός στην Ελλάδα για την ταξινόμηση οχήματος με την εγκατάσταση γκαζιού LPG. Τα συστήματα που χρησιμοποιούμε είναι Ιταλικά και Πολωνικά με 5 χρόνια γραπτή εγγύηση. Η CAR-GAZ είναι κοντά σας, προσφέροντάς σας Αξιόπιστη εγκατάσταση του συστήματος μετατροπής του αυτοκινήτου σας, για χρήση και υγραερίου. Τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα μετατροπής της Ευρωπαϊκής αγοράς. Μια ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών, που θα ολοκληρώσουν την εγκατάσταση του αυτοκινήτου σας εντός του συμφωνημένου χρόνου και με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο. Γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας του συστήματος υγραεριοκίνησης για 5 χρόνια. Όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα πιστοποιητικά καταλληλότητας για την διεκπεραίωση της διαδικασίας ελέγχου από το ΚΤΕΟ. Πανελλαδική υποστήριξη μέσω του δικτύου συνεργατών της CAR-GAZ και της PaintBull. Την μακρόχρονη εμπειρία της στον χώρο της συντήρησης-μικροεπισκευής αυτοκινήτου. Ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 112 - Καλλιθέα
  2109565200
  6949564700, 6932080111, 6973285111
  Συνεργάτης με την εταιρία Coral Gas. Διανομή φιαλών υγραερίου σε όλη την Αθήνα καθημερινά και τις Κυριακές με 18 ευρώ.

  Διανομή φιαλών και συσκευών υγραερίου, εγκατάσταση, έλεγχος και service. Σε μας θα βρείτε ότι χρειάζεσται για συσκευές υγραερίου, από απλά γκαζάκια μέχρι επαγγελματικά φλόγιστρα και μανιτάρια θέρμανσης. Για φιάλες υγραερίου Coral Gas.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 7 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ