noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 01:44 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Καπασούλη 3 - Χίος
  2271082821
  6946861742
  Maris Premium Car Services & Repair
  Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων MERCEDES BENZ, BMW & MINI COOPER Χίος - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Χίος

  Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων “Maris” το οποίο βρίσκεται στην Χίο, αποτελεί εξειδικευμένο συνεργείο MERCEDES BENZ, BMW & MINI COOPER το οποίο ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε θέμα συντήρησης ή επισκευής του αυτοκινήτου σας, ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου.

  Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο αυτοκίνητό σας.

  Με γνώμονα τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας, η έμπειρη ομάδα μας, εκπαιδεύεται και επιμορφώνεται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου. Παράλληλα αναβαθμίζουμε διαρκώς τον εξοπλισμό του συνεργείου μας και τηρούμε πιστά όλες τις απαιτητικές τεχνικές προδιαγραφές διασφαλίζοντας την σωστή επισκευή του οχήματος και κατά συνέπεια την απόλυτη ικανοποίηση των πελατειακών αναγκών.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Ακόμα, στο συνεργείο μας θα βρείτε, άμεσα διαθέσιμη, μια τεράστια γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών, λιπαντικά και ότι άλλο χρειάζεστε για το όχημά σας.

  Η πολύχρονη εμπειρία, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η άμεση εξυπηρέτηση τα ποιοτικά προϊόντα και ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε αποτελούν εγγύηση για την άριστη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

  Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την τελειότητα για εσάς, μένοντας πιστοί στο πόστο της συντήρησης των αυτοκινήτων. Κυρίαρχη φιλοσοφία του συνεργείου αυτοκινήτων και του προσωπικού μας, είναι η ορθή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, αναπτύσσοντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ή περάσετε από το συνεργείο μας στην Χίο ώστε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες
  υψηλού επιπέδου, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε οχήματος.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Αιγίνης 4Α - Μεταμόρφωση
  2102814555
  6982361354
  Ως συνεργείο αυτοκινήτων, είμαστε εξειδικευμένοι στον όμιλο GROUP VAG, διαθέτοντα; πολυετή εμπειρία στον τομέα μας και γνήσια διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

  Με άρτια τεχνική κατάρτιση παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και σε όλα τα άλλα αυτοκίνητα, διεκπεραιώνοντας οποιαδήποτε μηχανολογική και ηλεκτρολογική εργασία.|

  Μελημά μας, στο συνεργείο αυτοκινήτων Furious Lizard Team O.E.,η υψηλού επιπέδου επισκευή και συντήρηση του αυτοκιήτου σας.

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, στη Μεταμόρφωση, εργζόμαστε μεθοδικά με γνώμονα την ασφάλειά σας, προτείνοντας πάντα την ιδανική λύση για το όχημά σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Πάροδος Αυλίδος 9 - Θήβα
  2262027180
  6974325054
  Συνεργείο - Φανοποιείο - Ηλεκτρολογείο - Σέρβις - Επισκευές - Βαρέα Οχήματα | Θήβα Βοιωτία

  Το συνεργείο & φανοποιείο του Χαράλαμπου Κούρτη που βρίσκεται στη Θήβα Βοιωτίας, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που πάνω από 50 χρόνια παρέχει, σ’ ένα σύγχρονο και φιλόξενο χώρο, ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φανοποιείου, συνεργείου, ηλεκτρολογείου, αναλαμβάνοντας έλεγχο, διάγνωση, επισκευή και συντήρηση μηχανικών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων, κυρίως για HONDA και MITSUBISHI, φιλοδοξώντας να γίνει η πρώτη σας επιλογή για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με το όχημά σας.

  Με γνώμονα πάντα τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και πλήρες εξοπλισμένο φανοποιείο & συνεργείο, το οποίο διαθέτει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία, τα οποία και μας επιτρέπουν να επιδιορθώνουμε ή να εντοπίζουμε άμεσα βλάβες και δυσλειτουργίες σε κάθε είδους αυτοκίνητο.

  ΤΙΜΙΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΑ

  Στο συνεργείο & φανοποιείο αυτοκινήτων του Χαράλαμπου Κούρτη που βρίσκεται στη Θήβα Βοιωτίας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας όλες τις εξελίξεις στο χώρο της μηχανοκίνησης και λόγω της πολύχρονής τους εμπειρίας, μπορούν να σας προτείνουν την ιδανική λύση για την σωστή επισκευή ή σέρβις του αυτοκινήτου σας.

  Συνεργαζόμαστε με ασφαλιστικές εταιρείες και είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε οποιαδήποτε διευκόλυνση πληρωμής, μιας κι ο βασικός μας στόχος είναι η σωστή, επαγγελματική και τίμια αντιμετώπιση του όποιου προβλήματος προκύψει στ’ όχημά σας, δίνοντάς σας τις οικονομικότερες προτάσεις και τις ιδανικότερες λύσεις, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

  Γιατί να μαςΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

  + για την ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  + για τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  + για το ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  + για τα ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

  + για τα ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΑ

  + για τα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

  + για τις ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

  + για την ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
  για να κλείσετε το ραντεβού σας
  ή για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΚΟΡΙΝΘΟΥ 463 ΚΑΙ ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΥ ΓΩΝΙΑ, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - Πάτρα
  2610332406
  ΤΣΑΜΗΣ SERVICE
  Συνεργείο αυτοκινήτων

  Το συνεργείο αυτοκινήτων μας "ΤΣΑΜΗΣ SERVICE" βρίσκεται στην όμορφη πόλη της Πάτρας. Απο το 2021 είμαστε εδώ για να παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες σε όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, τον έλεγχο και την επισκευή των οχημάτων με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και προσοχή στη λεπτομέρεια.

  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς που ειδικεύονται στη διάγνωση και επιδιόρθωση αυτοκινήτων ανεξαρτήτως μάρκας ή μοντέλου. Από μικρές επισκευές μέχρι και τις πιο περίπλοκες είμαστε εδώ για να να λύσουμε όλα τα προβλήματα που αφορούν το αυτοκίνητο σας.

  Το συνεργείο μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία, εξοπλισμό και τεχνολογίες για να εκτελέσουμε τις εργασίες που απαιτούνται με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας και έχουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό για τη διάγνωση ηλεκτρονικών συστημάτων και την αντιμετώπιση προβλημάτων μηχανικής.

  Στο συνεργείο μας, δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και την ικανοποίηση των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές για να διασφαλίσουμε την αντοχή των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε στις επισκευές μας.

  Επικοινωνία

  Επισκεφθείτε μας στο συνεργείο μας στην Πάτρα και εμπιστευτείτε μας για όλες τις ανάγκες επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου σας. Είμαστε εδώ για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματισμό.

  Περισσότερα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Σφακτηρίας 86 - Πειραιάς
  2104005207
  6936364040
  Ο Στόχος της εταιρίας μας είναι να εξυπηρετούνται οι πελάτες μας στο μέγιστο δυνατό σημείο.

  ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

  Η Αξιοπίστια της εταιρίας μας είναι αυτή που τα τελευταία χρόνια μας έχει ανεβάσει στην κατάταξη των προτιμήσεων σας

  ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Οι Συνεργάτες της εταιρίας είναι όλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
  Ζήλου Πολυξένης 2 - Λάρισα
  2410233333
  6970074291, 6971746778
  Έχετε κολλήσειστην άκρη του δρόμου με σκασμένο λάστιχο, άδειο μπαταρία ή άδεια δεξαμενή αερίου; Η υπηρεσία οδικής βοήθειας είναι εδώ για να σας βοηθήσει!

  Με την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 24/7, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς ότι θα είμαστε εκεί όταν μας χρειάζεστε περισσότερο. Η ομάδα έμπειρων τεχνικών μας θα έρθει στην τοποθεσία σας και θα σας παράσχει γρήγορη και αξιόπιστη βοήθεια για να σας επαναφέρει στο δρόμο με ασφάλεια.

  Είτε αντιμετωπίζετε ένα δευτερεύον ζήτημα, όπως ένα σκασμένο ελαστικό είτε χρειάζεστε πιο σοβαρή βοήθεια, όπως ένα άλμα εκκίνησης ή παράδοση καυσίμου, σας έχουμε καλύψει. Η ομάδα μας διαθέτει τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να χειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση και είμαστε περήφανοι που παρέχουμε κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών κάθε φορά.

  Εκτός από την οδική βοήθεια έκτακτης ανάγκης, προσφέρουμε επίσης μια σειρά από άλλες υπηρεσίες, όπως βοήθεια κλειδώματος, ρυμούλκηση και μεταφορά οχημάτων. Κατανοούμε ότι συμβαίνουν ατυχήματα και συμβαίνουν βλάβες και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε όλα αυτά.

  Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Εγγραφείτε στην υπηρεσία οδικής βοήθειας σήμερα και απολαύστε την ηρεμία που σας προσφέρει το να γνωρίζετε ότι έχετε αξιόπιστη βοήθεια μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά. Με τις προσιτές τιμές μας και τη δέσμευσή μας για την ικανοποίηση των πελατών, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε ότι θα είμαστε εκεί όταν μας χρειάζεστε περισσότερο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Αγγέλου Αγαπητού 5 - Γλυκά Νερά
  2106658808
  6942072862
  LEVANTIS GARAGE
  Συνεργείο Αυτοκινήτων| Γλυκά Νερά Αττική

  Το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων LEVANTIS GARAGE, με επικεφαλής τον Αντώνη Λεβαντή, βρίσκεται στα Γλυκά Νερά Αττικής προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες service για κάθε τύπο αυτοκινήτου.

  Σε ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο, που λειτουργεί από το 2014, με έμπειρους μηχανικούς και σύγχρονα μηχανήματα, είμαστε στη διάθεσή σας για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά το όχημά σας.

  Εργαζόμαστε με γνώμονα τη γνώση του αντικειμένου μας και με προτεραιότητα την ασφάλειά σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Στόχος μας είναι η δημιουργία και η διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας λειτουργώντας με συνέπεια και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή τον προγραμματισμό ραντεβού.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  Λεωφόρος Μαρκοπούλου 17 - Παιανία
  6949034060
  ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΊΟΥ ΜΕ ΆΛΛΑ ΚΑΎΣΙΜΑ

  Το υγραέριο είναι άχρωμο και άοσμο.Η οσμή προστίθεται αργότερα για να γίνει αντιληπτό σε περίπτωση διαρροής. Δεν είναι τοξικό και είναι βαρύτερο από τον αέρα. Αποθηκεύεται και μεταφέρεται σε υγρή μορφή υπό πίεση μέσα σε δεξαμενές και φιάλες. Το υγραέριο που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα είναι μίγμα προπανίου και βουτανίου και έτσι δημιουργείτε υψηλός αριθμός οκτανίων.

  Στην Ελληνική αγορά, τα είδη υγραερίου που κυκλοφορούν είναι : το εμπορικό βουτάνιο, το εμπορικό προπάνιο και το μίγμα τους ( περίπου 80% βουτάνιο και 20% προπάνιο).

  Οι αέριες καύσιμες ύλες, συνεπώς και το υγραέριο, αποτελεί εξιδανικευμένα καύσιμα διότι είναι έτοιμα για καύση, δηλαδή πληρούν τις ιδεώδεις συνθήκες καύσης, που απαιτούν την καύσιμη ύλη σε
  αέρια κατάσταση. Παραθέτουμε στη συνέχεια τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του υγραερίου έναντι των υγρών καυσίμων τα οποία καλείται να υποκαταστήσει:

  * καλύτερος ενεργειακός βαθμός απόδοσης και συνεπώς εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία στο κόστος καυσίμου

  * άνεση στον έλεγχο και χειρισμό της παροχής υγραερίου ώστε αυτή να ανταποκρίνεται στη ζήτηση θερμότητας, μεταβολής θερμοκρασίας και μορφής της φλόγας

  * χαμηλότερο κόστος διαχείρισης καυσίμου

  * χαμηλότερο κόστος συντήρησης εξοπλισμού

  Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην περιβαλλοντική διάταση της χρήσης Υγραερίου καθώς πρόκειται για εξαιρετικά καθαρό καύσιμο του οποίου η χρήση πρέπει να αυξηθεί για μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης (ήδη η Ευρωπαϊκή Κοινότητα έχει κάνει βήματα για την εισαγωγή Οδηγιών). Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το υγραέριο λόγω της χαμηλότερης περιεκτικότητας σε άνθρακα σε σχέση με τα υγρά καύσιμα παράγει σημαντικά λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα (CO2) το οποίο προκαλεί το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου, ενώ η Όξινη Βροχή που οφείλεται στο διοξείδιο του θείου (SO2) και τα οξείδια αζώτου (NOX ), αποτρέπεται στο μεγαλύτερο βαθμό καθώς το υγραέριο περιέχει αμελητέο θείο (S) και παράγει σε αμελητέα επίπεδα οξείδια του αζώτου. Παράλληλα το υγραέριο απαλλαγμένο από όλα τα στερεά κατάλοιπα δίνει τη δυνατότητα σχεδίασης συσκευών και μονάδων με πολύ υψηλούς βαθμούς απόδοσης οπότε μειώνονται ακόμη περισσότερο οι ανεπιθύμητες εκπομπές.

  Συγκριτικός Πίνακας

  Είδος
  Ισχύς
  Απόδοση
  Ωφέλιμο

  Πετρέλαιο
  8200 Kcal/Lt
  80%
  6560 Kcal/Lt

  Μαζούτ (1500)
  9350 Kcal/Kg
  80%
  7480 Kcal/Kg

  Μαζούτ (3500)
  9250 Kcal/Kg
  80%
  7400Kcal/Kg

  Φυσικό Αέριο
  8000 Kcal/m³
  95%
  7600 Kcal/m³

  Βουτάνιο
  10900 Kcal/Kg
  95%
  10355Kcal/Kg

  Προπάνιο
  11000 Kcal/Kg
  95%
  10.450 Kcal/Kg

  Μίγμα
  10920 Kcal/Kg
  95%
  10374Kcal/Kg

  'Αρα 1Kg υγραερίου δίνει ίση ενέργεια με:

  * 1.60 Lit ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
  * 1,39 Kg ΜΑΖΟΥΤ 1500
  * 1.40 Kg ΜΑΖΟΥΤ 3500
  * 1.375 m3 ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

  Σε συνθήκες περιβάλλοντος το υγραέριο (προπάνιο C3H6, ή βουτάνιο C4H8, ή μίγμα των δύο) υπάρχει σε αέρια κατάσταση.

  Σημείο βρασμού: προπανίου - 42 oC και βουτανίου - 0,5 οC

  Σε υγρή μορφή υπάρχει μόνο σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ή υπό πίεση.

  Σε υγρή μορφή καταλαμβάνει το 1/250 περίπου του όγκου του αερίου και μπορεί έτσι να αποθηκευτεί πιο εύκολα στα δοχεία.

  Συνήθως, αποθηκεύεται σε υγρή μορφή υπό πίεση σε χαλύβδινες δεξαμενές και φιάλες

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  Περιφερειακή Οδός - Οινόφυτα
  2262032845,2262032855
  6977325073
  Καλώς ήρθατε στο πιστοποιημένο κατάστημα υγραεριοκίνησης και φυσικού αερίουKSKATTOS στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Η επιχείρησή μας αποτελεί ένα σύγχρονο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων με επικεφαλής τον έμπειρο ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων και τεχνίτη αερίων καυσίμων LPG - CNG Καττό Κωνσταντίνο.

  Αντικείμενο εξειδίκευσής μας αποτελεί η εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης και φυσικού αερίουκαι το αντίστοιχο service σε οποιαδήποτε μάρκα αυτοκινήτου. Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της αντικατάστασης δεξαμενών αερίων αυτοκινήτωνλαμβάνοντας πιστοποίηση καλής λειτουργίας από την επιχείρησή μας και μέγιστη ασφάλεια.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας για να σας εξηγήσουμε τα πάντα γύρω από την υγραεριοκίνηση και να ενημερωθείτε για τις προσφορές μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Αφράτι - Χαλκίδα
  2221310485
  6947676965, 6936127470
  Ζευγολάτης Δημήτρης
  Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων Αφράτι Χαλκίδα

  Το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων “Ζευγολάτης Δημήτρης” το οποίο βρίσκεται στην Χαλκίδα και πιό συγκεκριμένα στην περιοχή Αφράτι, αναλαμβάνει το service σε παντός τύπου αυτοκινήτων βενζίνης και diesel άμεσα και κυρίως οικονομικά.

  Στο σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων στην Χαλκίδα, αναλαμβάνουμε το service - επισκευή air condition, τον έλεγχο καυσαερίων, ΚΤΕΟ, τον ηλεκτρικό έλεγχο, τοποθέτηση και service υγραερίου και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε για το όχημά σας.

  Επίσης, διαθέτουμε επώνυμα Ιταλικά συστήματα με 2 χρόνια εγγύηση, λιπαντικά και ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας παρέχουμε όχημα έως ότου φτιαχτεί το δικό σας αυτοκίνητο.

  Επισκεφτείτε το συνεργείο μας στο Αφράτι Χαλκίδας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  Service Παντός Τύπου Αυτοκινήτων Βενζίνης & Diesel Αφράτι Χαλκίδα, Service & Συντήρηση Air Condition Αφράτι Χαλκίδα, Έλεγχος Καυσαερίων Αφράτι Χαλκίδα, ΚΤΕΟ Αφράτι Χαλκίδα, Ηλεκτρικός Έλεγχος Αφράτι Χαλκίδα, Τοποθέτηση & Service Υγραερίου Αφράτι Χαλκίδα, Επώνυμα Ιταλικά Συστήματα με 2 χρόνια εγγύηση Αφράτι Χαλκίδα, Παρέχουμε και όχημα εξυπηρέτησης πελατών Αφράτι Χαλκίδα, Λιπαντικά Αυτοκινήτων Αφράτι Χαλκίδα, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Αφράτι Χαλκίδα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  12ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Συνόρων, Απαλός - Αλεξανδρούπολη
  2551045620
  6946620765
  Μπαλέλης Μ. - Τερζής Κ.
  Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων Αλεξανδρούπολη Έβρος

  Το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων Μπαλέλης Μ. - Τερζής Κ. το οποίο βρίσκεται στον Έβρο και πιό συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, βρίσκεται κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

  Έχοντας ως κύριο στόχο της άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, το συνεργείο αυτοκινήτων μας στην Αλεξανδρούπολη, αναλαμβάνει μετατροπές υγραερίου, service υγραερίου, υγραεριοκίνηση και την επίλυση οποιασδήποτε βλάβης έχει παρουσιαστεί στο όχημά σας.

  Επίσης, στο συνεργείο αυτοκινήτων στην Αλεξανδρούπολη θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά αυτοκινήτων καθώς και μπαταρίες οχημάτων σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Επισκεφθείτε σήμερα το συνεργείο αυτοκινήτων στην Αλεξανδρούπολη και επωφεληθείτε από την άψογη εξυπηρέτηση αλλά και από τις ανταγωνιστικές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  1ο χμ Σητείας - Ιεράπετρας - Σητεία
  2843022124
  6944523877
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΡΟΝΙΔΑΚΗΣ | ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  Υγραεριοκίνηση - Αντλίες Θερμότητας - Κλιματισμός |Ηράκλειο - Σητεία Κρήτη

  ΟΓιάννης Αβρονιδάκης είναι Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με έδρα τη Σητεία Κρήτης. Έχοντας πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας και έχοντας εξειδίκευση στον τομέα της υγραεριοκίνησης, προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εξυπηρετώντας την περιοχή μας αλλά και όπου μας ζητηθεί στη Κρήτη.

  Παράλληλα ασχολείται με την ψύξη και θέρμανση αναλαμβάνοντας μελέτες - κατασκευές και εγκαταστάσεις κλιματισμού και αντλιών θερμότητας, συνεργαζόμενος με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου.

  Ως καταξιωμένος ηλεκτρολόγος - μηχανολόγος ο Γιάννης Αβρονιδάκης ασχολείται με την έκδοση αδειών λειτουργίας βιομηχανιών, επιχειρήσεων, καθώς και με ελέγχους και μελέτες πυρασφάλειας, αλλά και με κάθε άλλο ζήτημα ηλεκτρολογικής ή μηχανολογικής φύσεως.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  Λεωφόρος Βενιζέλου 269 - Καλλιθέα
  2109829480
  6980011612
  Η εταιρεία AGN-Autogas έχει αντικείμενο εργασιών την μετατροπή βενζινοκίνητων αυτοκινήτων και σε υγραεριοκίνητα, μια δραστηριότητα που έχει πιστεύουμε μέλλον, καθότι όλος σχεδόν ο κόσμος και μάλιστα σήμερα, θέλει να ξοδεύει λιγότερα για τις μετακινήσεις του, αυτό το κατορθώνουμε και πετυχαίνουμε μια μείωση των εξόδων κίνησης κατά 50%.

  Είμαστε στην Λ. Θησέως 269 στην Καλλιθέα ( Ελευθερίου Βενιζέλου ), με πολύ άνετο παρκιν για τους πελάτες μας.Η AGN-Autogas είναι στελεχωμένη με έμπειρο και κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό για μετατροπές υγραερίου αλλά και γενικά για εργασίες αυτοκίνητου, του συνεργείου μας προΐσταται έμπειρος διπλωματούχος μηχανικός αυτοκινήτων και μηχανολόγος ηλεκτρολόγος.

  Έχουμε μετατρέψει τον στόλο πολλών επώνυμων εταιριών.

  Συνεργαζόμεθα με εταιρείες όπως BRC και LOVATO.

  Πιστεύουμε στο αντικείμενο που δραστηριοποιούμεθα, θεωρούμε ότι η κίνηση των οχημάτων θα πάει σε εναλλακτικές μορφές πλέον, λόγω της αύξησης της τιμής της βενζίνης & λόγω ρύπανσης του περιβάλλοντος.

  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Μαμουλάδα - Ναύπακτος
  2634026406
  6936932325, 6936932326
  Το συνεργείο αυτοκινήτων Βασιλόπουλος, στην περιοχή Σχοίνο Μαμουλάδας στην Ναύπακτο, εξειδικεύεται και στην εγκατάσταση / μετατροπή του συστήματος τροφοδοσίας, σε υγραεριοκίνηση, για παντός τύπου όχημα.

  Μετά την μετατροπή του οχήματος σας θα μπορείτε πλέον να κινείσθε είτε με βενζίνη, είτε με υγραέριο.

  Παρέχουμε την εγγυημένη απόδοση του κινητήρα και σας εξασφαλίζουμε πλήρη υποστήριξη.

  Ταυτόχρονα σας εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς, μέσα από συνεχείς προσφορές, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις σε ποιότητα και σε ασφάλεια.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Σταδίου 10, Πολύκαστρο - Κιλκίς
  2343023495
  6981054799
  Auto Engineering By Kokkinos

  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ - ΚΙΛΚΙΣ

  ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ-ΚΙΛΚΙΣ

  ΕΛΕΓΧΟΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,ΕΠΙΣΚΕΥΗ, SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΚΤΕΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ -ΚΙΛΚΙΣ

  Το συνεργείο αυτοκινήτων ΚΟΚΚΙΝΟΣ εδρεύει στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ - ΚΙΛΚΙΣ και δραστηριοποιείται, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της επισκευής και ελέγχου των οχημάτων.

  Στο συνεργείο μας θα σας εξυπηρετήσουμε και θα σας δώσουμε λύση για το αυτοκίνητο σας, άμεσα και οικονομικά χάρη στην εμπειρία που διαθέτουμε, αλλά και στην τεχνογνωσία.

  Η φιλοσοφία και η λειτουργία του συνεργείου βασίζεται στην πρόληψη κινδύνου που μπορεί να απειλήσει την ασφάλεια του οχήματος.

  Αναλαμβάνουμε τα πάντα από τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου όπως, δίσκο, πλατό, αμορτισέρ, φρένα, φίλτρα. Μηχανή.

  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, να επισκευάζουμε και να συντηρούμε το αυτοκίνητο σας με τον καλύτερο τρόπο, με υλικά και ανταλλακτικά που σέβονται εσάς και το αυτοκίνητο σας.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Συνεργείο αυτοκινήτων
  Γενικό συνεργείο
  Τεχνικός έλεγχος αυτοκινήτων
  Γενικό service
  Σέρβις αυτοκινήτων
  Προετοιμασία αυτοκινήτων για ΚΤΕΟ
  Φρένα
  Αναρτήσεις
  Αλλαγή αμορτισέρ

  ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

  Φιλικά,

  Κόκκινος Δημήτριος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  2ο χλμ Εθνικής Οδού Πέλεκα - Κέρκυρας - Κέρκυρα
  2661080408
  6972012763
  Η εταιρία μας διαθέτει πτυχιούχους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένα σεμινάρια και έχει τη δυνατοτήτα να ανταποκρίνεται και να λύνει άμεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πελάτης με το αυτοκίνητο του. Παρέχουμε τεχνικές υπηρεσίες και ανταλλακτικά στις εταιριές: RENAULT, DACIA, HONDA και MITSUBISHI, καθώς και Οδική Βοήθεια.

  Θα χαρούμε ιδιαίτερα να έρθετε να μας επισκεφτείτε και να σας γνωρίσουμε από κοντά στο καινούργιο κατάστημα μας στο 2ο χλμ. εθνικής οδού Πέλεκα στην Κέρκυρα.

  Διαθέτουμε γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Ματσάγγου 4, Αγριά - Βόλος
  2428097206
  6946815834
  GANOTIS MOTORS
  Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων Αγριά - Βόλος

  Το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων “Ganotis Motors” το οποίο βρίσκεται στην Αγριά Βόλου, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες για παντός τύπου αυτοκίνητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με γνώμονα τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση σας, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο το οποίο απαρτίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να διάγνωση και να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει παρουσιαστεί στο αυτοκίνητό σας.

  Αναλαμβάνει με τεχνογνωσία και ασφάλεια το service του αυτοκινήτου σας, την μετατροπή του κινητήρα σε κίνηση με υγραέριο, το service του κλιματιστικού του αυτοκινήτου, ηλεκτρονικό έλεγχο, τον έλεγχο ΚΤΕΟ καθώς επίσης, την ανανέωση της κάρτας καυσαερίων του αυτοκινήτου σας καθώς και πολλές ακόμα υπηρεσίες που θα εξασφαλίσουν την ορθή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να σας δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημά του αυτοκινήτου σας, ανεξαρτήτου μάρκας, να σας ενημερώσει αλλά και να σας συμβουλεύσει.

  Στο συνεργείο επίσης, για την πιο γρήγορη και σωστή εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από γνήσια ανταλλακτικά toyota, mini cooper, volkswagen κ.α.

  Η αγάπη και το μεράκι μας για το αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο και την διαρκεί επιμόρφωσή μας, δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό για την σωστή βελτίωση του αυτοκινήτου σας. Οι άριστες και μακροχρόνιες επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις με τους πελάτες μας είναι η αποδείξεις της υπεύθυνης εργασίας μας.

  Εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας για να είστε ασφαλείς όταν οδηγείτε το όχημά σας, για να αποκαταστήσετε άψογα κάποια φθορά ή ζημιά, και για να έχετε τελικά τη μέγιστη δυνατή οδηγική απόλαυση στην άσφαλτο.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  Σας περιμένουμε
  στο συνεργείο μας στην Αγριά Βόλου και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε
  άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΑΓΡΙΑ - Βόλος
  2428091883
  6944642334
  συνεργειο αυτοκινητων αγρια, αγρια βολου
  υγραεριοκινηση αγρια, αγρια βολου
  ανταλλακτικα αυτοκινητων αγρια, αγρια βολου
  κλιματισμος αυτοκινητων αγρια, αγρια βολου
  μεταχειρισμενα αυτοκινητα αγρια, αγρια βολου
  ανταλλακτικα αυτοκινητων αγρια, αγρια βολου
  service αυτοκινητων αγρια,αγρια βολου
  gas service αυτοκινητων αγρια, αγρια βολου
  συνεργεια αυτοκινητων αγρια, αγρια βολου

  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

  Στο συνεργείο μας, που εδρεύει στην Αγρια του Βόλου,
  μπορείτε να απευθυνθείτε για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας.

  Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, με την πολυετή εμπειρία του αλλά και την συνεχή ενημέρωση του πάνω στις νέες τεχνολογίες, σας εγγυάται άριστα αποτελέσματα για την οδηγική σας ασφάλεια.

  Επισκεφτείτε μας για να συζητήσουμε μαζί τα οφέλη της υγραεριοκινησης αλλά και όσοι τα απολαμβάνετε ήδη, ελάτε να πραγματοποιήσουμε την απαραίτητη συντήρηση του υγραεριοκινητηρα σας.

  Κοντά σας σε κάθε σας ανάγκη, το συνεργείο μας αναλαμβάνει:

  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΝΤΟΣ ΜΑΡΚΑΣ ΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  ΕΛΕΓΧΟ ΚΤΕΟ
  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
  ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  AIR CONDITION ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  ΠΩΛΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Με εκτίμηση
  Στέφανος Σταμάτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  ΒΟΛΟΥ 177 - Λάρισα
  2410572288
  Το Συνεργείο του κυρίου ΚΑΖΑΝΑ ΙΩΑΝΝΗ στην Λαρισα είναι ίσως ένα από τα καλύτερα σημεία service και βελτιώσεων σε όλη την Θεσσαλία.

  Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο, άρτια οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο επισκευής, συντήρησης και βελτίωσης αυτοκινήτων. Ο υπεύθυνος της επιχείρησης, κύριος ΚΑΖΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, με πολυετή εργασιακή εμπειρία, προσφέρει με συνέπεια και επαγγελματισμό, άριστες υπηρεσίες, που ικανοποιούν κάθε πελατειακή ανάγκη.

  Σε εμάς προτεραιότητα μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση καθώς και η εξυπηρέτησή σας κάτω από ένα φιλικό περιβάλλον, με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη. Η πολυετής πείρα μας και τα τελειότερα διαγνωστικά μηχανήματά μας, σας εξασφαλίζουν την άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτησή σας.

  Το συνεργείο μας με τη χρήση υπερσύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, αναλαμβάνει το service, την επισκευή και την αντικατάσταση όλων των ηλεκτρολογικών και μηχανικών μερών των αυτοκινήτων, παρέχοντας άμεσα, ποιοτικά αποτελέσματα και ολοκληρωμένες λύσεις.

  Για την μετατροπή - βελτίωση του αυτοκινήτου σας, παρέχουμε ολοκληρωμένη σειρά γνήσιων ανταλλακτικών δίδοντας ποιοτικό χαρακτήρα και εγγύηση στο δικό σας όχημα. Στο συνεργείο μας μελετάμε, σχεδιάζουμε, ελέγχουμε και υλοποιούμε βελτιώσεις, προσαρμοσμένες σε κάθε διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου, λαμβάνοντας υπ' όψιν και την προσωπικότητα του οδηγού καθώς και το οδηγικό του προφίλ.

  Γνωρίζουμε οτι είστε απαιτητικοί. Δίνουμε στο αυτοκινητό σας υψηλή εξωτερική αισθητική για να είστε και να αισθάνεστε διαφορετικοί. Εμείς αναλαμβάνουμε να αναβαθμίσουμε και να μετατρέψουμε το αυτοκίνητό σας σύμφωνα με το δικό σας αυστηρά προσωπικό ύφος. Οι έμπειροι και ταλαντούχοι σχεδιαστές μας, οι αναλυτικές και διεξοδικές τεχνικές μας μελέτες, οι αεροδυναμικές μετρήσεις και βελτιώσεις μας έχουν φέρει στην κορυφή της τεχνολογικής και σχεδιαστικής

  Στον χώρο θα βρείτε τεράστια γκάμα επώνυμων ανταλλακτικών, τόσο μεταχειρισμένων όσο και καινούργιων που διασφαλίζουν την σωστή οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια την ασφάλεια του οδηγού.

  Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις εργασίες όπως:

  Service
  Επισκευή
  Βελτιώσεις
  Διαγνωστικός έλεγχος
  Ανταλλακτικά
  Υγραεριοκίνηση BRC

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ
  ΑΣΗΜΙ, ΓΟΡΤΥΝΑΣ - Ηρακλείου
  2893032279
  6976090428
  ηλεκτρολογειο αυτοκινητων ασημι ηρακλειου, κρητη
  υγραεριοκινηση ασημι ηρακλειου, κρητη
  ελαιοραβδιστικα ασημι ηρακλειου, κρητη

  Στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων ''Koumianos Auto Electric Service'' στο Ασήμι Ηρακλείου στην Κρήτη, αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση στα ηλεκτρικά μέρη αυτοκινήτων, φορτηγών, σκαφών και μοτοσυκλετών, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ώστε το όχημά σας να σας παρέχει ασφάλεια κατά τη λειτουργεία του.

  Σε ένα άρτια οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων, σκαφών, φορτηγών, με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, αναλαμβάνουμε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας σε πάρα πολύ καλές τιμές και με άψογη εξυπηρέτηση...

  Υγραεριοκίνηση:

  Αναλαμβάνουμε την μετατροπή του αυτοκινήτου σας σε υγραέριο κίνησης που εκτός από την οικονομία στα καύσιμα σας μέχρι και 50%, εξασφαλίζετε μεγαλύτερη μακροβιότητα στον κινητήρα, καθαρότερες καύσεις και λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

  Ελαιοραβδιστικά:

  Πώληση - Συντήρηση - Επισκευή.

  Υπηρεσίες:

  Ηλεκτρολογική Υποστήριξη
  Διαγνωστικός έλεγχος
  Προγραμματισμός ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
  Προγραμματισμός εγκεφάλου του αυτοκινήτου
  Αντικατάσταση Μπαταρίας
  Επισκευή - Συντήρηση Air Condition αυτοκινήτου
  Μπαταρίες
  Δυναμό
  Ηλεκτρικά παράθυρα
  Συναγερμοί - Λαμπτήρες
  Ξεθάμπωμα φαναριών

  Με εκτίμηση: Κουμιανάκης Άγγελος.

  αλλαγη μιζας αυτοκινητου ασημι ηρακλειου, κρητη, μιζες ασημι, ηρακλειου, κρητη, δυναμο ασημι ηρακλειου, κρητη, μπαταριες αυτοκινητων ασημι ηρακλειου, κρητη, μπαταριες φορτηγων ασημι, ηρακλειο, κρητη, ηλεκτρικα παραθυρα ασημι ηρακλειου κρητης, ηλεκτρολογειο φορτηγων ασημι ηρακλειου, κρητη, ηλεκτρολογειο μοτοσυκλετων ασημι, ηρακλειου, κρητη, ηλεκτρολογειο σκαφων ασημι, ηρακλειο, κρητη, ξεθαμπωμα φαναριων ασημι, ηρακλειο, κρητη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Αχέροντος 98, Καναλλάκι - Πρέβεζας
  2684022716
  6972839903
  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ - ΚΑΝΑΛΑΚΙ -AUTO SERVICE VASILIOU
  BRC ΥΓΡΑΕΡΙΟ- LOVATOΥΓΡΑΕΡΙΟ- ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥΚΑΝΑΛΑΚΙ- ΠΑΡΓΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ
  ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΠΑΡΓΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΚΑΝΑΛΑΚΙ
  ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΚΑΝΑΛΑΚΙ- ΠΑΡΓΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ
  ΕΛΕΓΧΟΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ
  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΚΤΕΟΚΑΝΑΛΑΚΙ - ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ
  ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΚΑΝΑΛΑΚΙ - ΠΑΡΓΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ
  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

  Στο Καναλάκι βρίσκεται το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων''Auto Service Vasiliou''. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το1983και δραστηριοποιείται στην εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτου και επισκευής αυτών.

  Στο συνεργείο μας θα συναντήσετε επαγγελματισμό, αλλά και φιλικό περιβάλλον για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Αναλαμβάνουμε τα πάντα από τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου σας. Επισκευάζουμε και συντηρούμε το αυτοκίνητο σας με τον καλύτερο τρόπο, με υλικά και ανταλλακτικά που σέβονται εσάς και το αυτοκίνητο σας.

  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
  Εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων Πρέβεζα, Καναλάκι, Πάργα
  Ευθυγραμμίσεις αυτοκινήτων Πρέβεζα, Καναλάκι, Πάργα
  Υγραεριοκίνηση αυτοκινήτων Πρέβεζα, Καναλάκι, Πάργα
  Τοποθέτηση, συντήρηση, επισκευή συστημάτων υγραεριοκίνησης
  Κάρτα ελέγχου καυσαερίων Καναλάκι, Πρέβεζα, Πάργα
  Λιπαντικά Καναλάκι, Πρέβεζα, Πάργα
  Τεχνικός έλεγχος αυτοκινήτων Καναλάκι, Πρέβεζα, Πάργα
  Γενικό service, σέρβις αυτοκινήτων Καναλάκι, Πρέβεζα, Πάργα
  Προετοιμασία αυτοκινήτων για ΚΤΕΟ
  Service AIR-CONDITION αυτοκινήτων Καναλάκι, Πρέβεζα, Πάργα

  Σκοπός και Στόχος μας είναι, η''Auto Service Vasiliou''να γίνει πρότυπο και σημείο αναφοράς σε όλη την περιοχή.

  Για ότι χρειάζεται το αυτοκίνητο σας, επισκεφθείτε το συνεργείο μας.

  Εξυπηρετούμε:Καναλάκι, Πρέβεζα, Πάργα, Ηγουμενίτσα και όλες τις όμορες περιοχές.
  Με εκτίμηση:Βασιλείου Δημήτριος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  ΜΕΘΩΝΗΣ 2 - Πειραιάς
  2121041410
  6949523952
  Η πολύχρονη πείρα της ιδρυτικής ομάδας στο χώρο της αυτοκίνησης από το 1965, η σταθερή πορεία στην αγορά και η αποκλειστική συνεργασία με τα συστήματα αεριοκίνησης OPTIMA Nano & Expert της Πολωνικής εταιρείας ALEX SP ZOO, μέσω του δικτύου της HOUMAS AUTOGAS OPTIMA HELLAS, είναι η δική σας Ασφάλεια και Εγγύηση για την Καλή Λειτουργία των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

  Μερικές από τις εργασίες που πραγματοποιούνται είναι: Εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης LPG , αεριοκίνησης CNG, περιοδικός έλεγχος και επισκευές αυτοκινήτων, περιοδική συντήρηση, αλλαγή αμορτισέρ, μπαταριών, συμπλέκτη, φρένων, έλεγχος καυσαερίων. Επίσης, έλεγχος και προετοιμασία για ΚΤΕΟ .

  Το εξειδικευμένο προσωπικό της HOUMAS AUTOGAS είναι πάντα στη διάθεσή σας. Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση της εταιρείας για την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση σας.

  Επιπλέον σας παρέχουμε ολοκληρωμένη τηλεφωνική και ηλεκτρονική υποστήριξη τεχνικών και οικονομικών θεμάτων. Γι΄ αυτό καλέστε μας και γίνετε και εσείς, ένας από τον συνεχόμενα αυξανόμενο αριθμό των ικανοποιημένων μας πελατών.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  1ο Χλμ ΠΕΟ Λάρισας - Αθήνας - Λάρισα
  2410238790
  Γκαμζαρής Ιωάννης Α.
  Συνεργείο Αυτοκινήτων Λάρισα

  Το συνεργείο μας “Γκαμζαρής Ιωάννης Α.” ιδρύθηκε το 1968 και αποτελεί εξουσιοδοτημένο συνεργείο αυτοκινήτων mazda. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 1ο Χλμ Παλιάς Εθνικής Οδού Λάρισας Αθήνας στην Λάρισα και σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει είτε διαθέτετε αυτοκίνητο mazda, είτε οποιαδήποτε άλλη μάρκα αυτοκινήτου.

  Χάρης την μακρόχρονη πορεία μας στον χώρο και το προσωπικό μας το οποίο διαθέτει την εμπειρία και τις απαραίτητες γνώσεις μέσω τον συνεχών επιμορφωτικών σεμιναρίων, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του Mazda αυτοκινήτου σας, αλλά και όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

  Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, οι επίσημες προδιαγραφές που ακολουθούμε, τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε και η τεχνογνωσία μας εγγυώνται την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

  Θέλουμε πάντα με κάθε πελάτη μας να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και για αυτό πριν από οποιαδήποτε εργασία σας ενημερώνουμε υπεύθυνα με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό τόσο για τα τυχόν προβλήματα του αυτοκινήτου σας όσο και για το προβλεπόμενο κόστος.

  Αναλαμβάνουμε το service ή την επισκευή κάθε οχήματος και την μετατροπή του οχήματός σας σε υγραεριοκίνητο. Σε εμάς ακόμα θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ελαστικά, μεταχειρισμένα και καινούρια ανταλλακτικά καθώς και αξεσουάρ.

  Βασικότερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο οικονομικές τιμές τις αγοράς.

  Επισκεφθείτε το συνεργείο αυτοκινήτων μας στην Λάρισα για το ετήσιο service και τον τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές μας και την άψογη εξυπηρέτησή μας.

  Γκαμζαρής Ιωάννης Α. | Συνεργείο Αυτοκινήτων

  1ο Χλμ ΠΕΟ Λάρισας - Αθήνας / Λάρισα

  Τηλ. 2410238790 Κιν. 6932487287

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  2ο χλμ Εθνικής Οδού Πέλεκα - Κέρκυρα
  2661037357
  6987140006, 6984883118
  The Garage:
  Συνεργείο Αυτοκινήτων Κέρκυρα - Ανταλλακτικά Κέρκυρα

  Το συνεργείο αυτοκινήτων “The Garage” βρίσκεται στην Μάμαλοι Αλεπού, Κέρκυρας, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας ποιοτικές και εγγυημένες υπηρεσίες και προϊόντα για το αυτοκίνητό σας.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή, το service, την βελτίωση του αυτοκινήτου σας καθώς και οπιαδήποτε υπηρεσία που θα εξασφαλίσει την ορθή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και πάντα σε οικονομικές τιμές.

  Είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη για το αυτοκίνητό σας.
  Θέλουμε να είσαστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που θα λάβετε.

  Υπηρεσίες:
  Αλλαγή λιπαντικών
  Έλεγχος και επισκευή κινητήρα
  Φρένα
  Τιμόνι και ανάρτηση
  Διάγνωση βλαβών

  Προσφέρουμε:
  Ποιοτικές και εγγυημένες υπηρεσίες
  Επώνυμα ανταλλακτικά
  Σύγχρονος εξοπλισμός
  5 ανυψωτικά αυτοκινήτων
  Προσιτές τιμές
  Άψογη και φιλική συνεργασία

  Ωράριο λειτουργίας : Δευτ - Παρασκ 8:30 πμ -17:00 μμ.

  Συνεργείο Αυτοκινήτων Κέρκυρα, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Κέρκυρα, Service Αυτοκινήτων Κέρκυρα, Βελτιώσεις Αυτοκινήτων Κέρκυρα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  ΟΡΜΟΣ ΠΡΙΝΟΥ - Θάσος
  2593071270
  6934640950
  AUTOGAS ΘΑΣΟΣ ΤΣΑΚΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑΣΟΣ

  AUTO GAS THASSOS

  ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  ΜΠΟΤΙΛΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΘΑΣΟΥ – ΤΣΑΚΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  ΧΥΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ TOP GAS ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ

  Η επιχείριση AUTOGAS της Θάσου ΤΣΑΚΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ που εδρεύει στον Όρμο της Θάσου δραστηριοποιείται στο εμπόριο και τη διανομή ΧΥΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΑΙ φιαλών υγραερίου, λιανική χονδρική πώληση, τόσο σε ιδιώτες καταναλωτές όσο και σε επαγγελματίες ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΑΕΡΊΟΥ ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΘΑΣΟ. Μπήκαμε στο χώρο των υγραερίων με στόχο την διατήρηση του καλού ονόματός μας στην αγορά και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών-συνεργατών μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

  Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Πλεονέκτημα μας ο επαγγελματισμός και η πολυετή εμπειρία μας. Για να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα του υγραερίου. TOP GAS.

  AUTOGAS ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑΣΟΣ

  Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν υγραέριο ως καύσιμο συνεχώς αυξάνονται γιατί είναι οικονομικό σε σχέση με άλλα καύσιμα, είναι αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον.

  ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

  ΔΙΑΝΟΜΗ ΧΥΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ

  Διανομή Φιαλών Υγραερίου - Δίκτυο Διανομής

  Το πρατήριο υγρών καυσίμων υγραερίου AUTOGAS καλύπτει κάθε ανάγκη που θα προκύψει για φιάλες υγραερίου είτε πρόκειται για επαγγελματική, είτε για οικιακή χρήση. Έτσι αν έχετε καφετέρια, ταβέρνα, ψησταριά, εστιατόριο, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, ξενοδοχείο, catering ή καθαριστήριο, μπορείτε να έχετε άμεσα στον επαγγελματικό σας χώρο, οποιοδήποτε είδος φιάλης υγραερίου ή προπανίου χρειαστείτε. Αλλά ακόμα και για συσκευές οικιακής χρήσης, η AUTOGAS παραδίδει φιάλες για το μπάρμπεκιου, την οικιακή κουζίνα ή τη σόμπα σας. Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να μεταφέρουν και να τοποθετήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τη φιάλη στη συσκευή σας.

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ

  ΣΥΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

  Το υγροποιημένο αέριο πετρελαίων, ευρέως γνωστό ως LPG (Liquiefied Petroleum Gas), είναι ένα μείγμα υδρογονανθράκων, με κύρια συστατικά το προπάνιο και το βουτάνιο. Παράγεται κυρίως κατά την εξαγωγή του φυσικού αερίου και του πετρελαίου σε ποσοστό 66%, αλλά και από τη διύλιση του πετρελαίου σε ποσοστό 34%. Το υγραέριο σε ατμοσφαιρικές συνθήκες βρίσκεται σε αέρια μορφή, ενώ μπορεί με ευκολία να υγροποιηθεί σε συνθήκες περιβάλλοντος με μικρή αύξηση της πίεσης του.

  Στο υγραέριο, με τη χρήση κατάλληλων ουσιών, προσδίδεται χαρακτηριστική οσμή με σκοπό να γίνεται αντιληπτή η παρουσία του σε περιπτώσεις διαρροής. Το υγραέριο ή LPG, όπως είναι ευρέως διαδεδομένο, αποτελείται από ένα μείγμα προπανίου (C3H8) και βουτανίου (C4H10), τα χημικά χαρακτηριστικά των οποίων δίνουν στα αυτοκίνητα καλές επιδόσεις σε όρους ισχύος, ελαστικότητας και λειτουργίας του κινητήρα.

  Καύσιμο Επιδόσεων

  Εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του κινητήρα για τη μέγιστη ιπποδύναμη, επιτάχυνση και τελική ταχύτητα.

  Αναβαθμίστε σήμερα το αυτοκίνητό σας με υγραέριο κερδίζοντας έως και 50% στα έξοδα μετακίνησης.

  Μειωμένο το κόστος μετακίνησης σχεδόν στο μισό σε σχέση με τη βενζίνη.

  Γιατί από εμάς?

  Άμεση εξυπηρέτηση 7 ημέρες την εβδομάδα. Ώρες λειτουργίας καθημερινά από το πρωι μέχρι αργά το βράδυ.

  Δωρεάν παράδοση και παραλαβή από το χώρο σας.

  Καλύπτουμε όλους τους τύπους (βουτάνιο & προπάνιο)

  Γνήσια προϊόντα

  Ανταγωνιστικές τιμές

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  ΤΣΑΚΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  Toggle
προηγούμενη 1 από 8 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ