noscript image for google
Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2020 | 12:14 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Πλατεία Ελευθερίας 2, Δικαστήρια - Χανίων
  2821050565,2821023204
  ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  Μικροβιολογικό Εργαστήριο Χανιά

  Το μικροβιολογικό εργαστήριό μας “Μιχάλης Μαρινάκης” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια παρέχοντας μια πλήρης γκάμα εξετάσεων όπως: αιματολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές αλλά και κάθε είδους εξέταση.

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, στο μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή διάγνωση των πιθανών προβλημάτων υγείας.

  Ακόμα, το μικροβιολογικό εργαστήριο μας, είναι πλήρως μηχανογραφημένο, ώστε να εξασφαλίζουμε ταχύτητα στην επεξεργασία των δειγμάτων και την μέγιστη αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

  ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

  Επιλέγουμε και επιμένουμε στην προσωπική επικοινωνία μαζί σας, από το στάδιο της δειγματοληψίας ως και πέραν της παραλαβής του αποτελέσματος. Είμαστε δίπλα σας με εχεμύθεια για οποιαδήποτε εξέταση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Το εργαστήριο μας διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001.2008 για την διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων καθώς επίσης και εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου.

  Όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε κοντά σας, το μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, διακρίνεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών του, ενώ δεν παύει ποτέ να εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό του και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει.

  Φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε εξεταζόμενο με συνέπεια και σεβασμό, παρέχοντας αξιόπιστες αναλύσεις και φυσικά συμβουλές και προτάσεις για τα αποτελέσματα, ενώ στόχοι μας είναι έγκυρα αποτελέσματα, στο σωστό χρόνο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς τον εξεταζόμενο.

  ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

  το μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά της Κρήτη για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αιματολογικής, βιοχημικής και ανοσολογικής εξέτασης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043, 6983452978
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ
  ΧΑΛΕΠΑ - Χανιά
  2821046790
  6972541919
  Ο Γρηγόρης Γιουρμετάκης γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στα Χανιά της Κρήτης. Τελείωσε την σχολή φωτογραφίας και κινηματογράφου επαγγελματικής αποκατάστασης, στην Νέλε Χανίων το 1992. Από τότε, έχει πάρει μέρος σε διάφορες εκθέσεις ερασιτεχνικού επιπέδου και οι δραστηριότητες του αφορούν στην Κρήτη και ιδιαίτερα στα Χανιά. Έχει ασχοληθεί με την καλλιτεχνική φωτογραφία, την ασπρόμαυρη (σκοτεινό θάλαμο) και τα τελευταία 10 χρόνια, ασχολείται με την διαφημιστική καλλιτεχνική φωτογραφία με υψηλή τεχνολογία στην επεξεργασία από σύγχρονα μηχανήματα. Ασχολείται επίσης με φωτογραφήσεις γάμων, βαπτίσεων, και άλλων εκδηλώσεων. Κατασκευάζει ψηφιακά άλμπουμ, και ψηφιακές φωτογραφίες(CD). Κατά καιρούς στις επαγγελματικές του δραστηριότητες, συμπεριλαμβάνονται αεροφωτογραφίσεις, φωτογραφήσεις σπορ, και επιδείξεις μόδας. Το γραφείο του, βρίσκεται στην Χαλέπα Χανίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ – ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ - ΧΑΝΙΑ - Χανίων
  2823041811
  6976115844
  Τα ενοικιαζόμενα στούντιο Zafiri 2 βρίσκονται 50 μέτρα από την αμμώδη παραλία της Παλαιόχωρας, ακριβώς κάτω από το παλιό ενετικό φρούριο. Περιλαμβάνει 7 studios (κατάλληλα για 2 έως 3 άτομα) και 4 διαμερίσματα (για μέχρι 4 άτομα). Όλα τους έχουν κουζίνα με ψυγείο, air-condition και τηλεόραση. Μερικά από τα στούντιο και διαμερίσματα έχουν θέα στη θάλασσα / θέα στον κήπο, ενώ άλλα βλέπουν προς την Φορτέτζα στο πίσω μέρος του κτιρίου. Όλα είναι πολύ ήσυχα. Το ξενοδοχείο παραμένει ανοικτό και κατά την χειμερινή σεζόν με χαμηλότερες τιμές και σπέσιαλ προσφορές για μηνιαίες κρατήσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΑΓ.ΠΑΝΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ - Χανίων
  6978590135,2821064500
  Η κατασκευαστική εταιρία Βιγλάκης Ριχάρδος έχει τις ρίζες της στον 18ο αιώνα, τότε ξεκίνησε ο προπάππους του Ριχάρδου, Στέφανος Βιγλάκης και έκτιζε σπίτια πέτρινα, η τέχνη πέρασε στον παππού του Λεωνίδα Βιγλάκη, μετά στον πατέρα του Κώστα Βιγλάκη, και τώρα στον Ριχάρδο Βιγλάκη.

  Η εταιρία ειδικεύεται στην κατασκευή πέτρινων κατασκευών, νέων σπιτιών και βιλών, αναπαλαιώσεις και επιδιορθώσεις παλαιών κτιρίων, αναστηλώσεις αρχαιολογικών μνημείων, ειδικές κατασκευές, σκαλιστά, κίονες κιονόκρανα σκαλιστές κουπαστές και πάσης φύσεως κατασκευή που αφορά την πέτρα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΑ - Χανιά
  2821081215
  6942409047
  Η εταιρεία ψυκτικές εγκαταστάσεις - service ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ εδρεύει στα Χανιά στην Κρήτη. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων παρέχουμε εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες σας σε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι μας εμπιστεύθυκαν και τώρα αποτελούν την καλύτερή μας διαφήμιση.

  Η συντήρηση του κλιματιστικού μας είναι μια εργασία που θα πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη μας!
  Ο λόγος είναι η εξασφάλιση τόσο της αποδοτικής λειτουργίας του κλιματιστικού, όσο και η απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία μας.

  24ωρη εξυπηρέτηση, service επαγγελματικού εξοπλισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια (πλυντήρια, παγομηχανές, ψυγεία, φούρνοι).

  Στόχος μας είναι η άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή σας όσον αφορά τη συντήριση, εγκατάσταση και επισκευή του κλιματιστικού σας είτε πρόκειται για οικιακή η για επαγγελματική συσκευή. Επίσης αναλαμβάνουμε και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και βιομηχανίες, όλες τις επισκευές και συντηρήσεις, πάντα με συνέπεια και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με βάση την πολυετή εμπειρία στον χώρο της συντήρησης και εγκατάστασης ψύξης και κλιματισμού, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για παντός τύπου εργασίες, όσον αφορά την εγκατάσταση και συντήρηση κλιματισμού, θέρμανσης συσκευών και εξαερισμού. Στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη εργασία.

  Επισκευάζουμε κλιματιστικά και ψυκτικές εγκαταστάσεις όλων των τύπων είτε είναι μικρές μονάδες για ιδιωτική χρήση, είτε μεγάλες επαγγελματικές, βιομηχανικούς θαλάμους αναλαμβάνοντας την επισκευή, εγκατάσταση και την κατασκευή θαλάμων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ 55-57 - Χανίων
  2821090007
  CASA VENETA -STUDIO APARTMENTS
  Βρίσκεται σε ένα απο τα πιο παραδοσιακά καλντερίμια της παλιάς πόλης των Χανίων και διατηρεί ακόμα και σήμερα την παλιά κοσμική γοητεία του.
  Είναι ένα ανακαινισμένο κτίριο με παλιά Βενετσιάνικη πρόσοψη διακοσμημένο με κέφι και μεράκι. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το ξύλο και ορισμένα διαμερίσματα διατηρούν υπνοδωμάτια με εξώστη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Νεροκούρου 126 - Χανιά
  2821092987
  6972144246
  Το ταπητοκαθαριστήριο"DRY CLEAN"του Τσιραντωνάκη Ιωσήφ, το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης,όντας ένα από τα παλαιότερα οικογενειακά ταπητοκαθαριστήρια της Κρήτης, μπορεί να σας εγγυηθεί για τον ασφαλή καισωστό καθαρισμό των χαλιών και μοκετών σας άμεσα και αποτελεσματικά.

  Από το1987το έμπειρο και εξιδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες , που αφορούν τονκαθαρισμό των χαλιών, φλοκάτων και μοκετών, τονκαθαρισμό των σαλονιώνκαι τωνυφασμάτων επίπλων, τηνεπιδιόρθωση των χαλιών( ρέλιασμα, κόντεμα κ.α.) καθώς και τηφύλαξή τουςγια το χρονικό διάστημα που επιθυμείται.

  Απ' το 1987 είμαστε δίπλα σας και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Εκπαιδευομαστε σε νέες εφαρμογές, εξελιγμένα μηχανήματα απολύμανσης κ' καθαρισμού εδώ και στο εξωτερικό, όπως και σε εκθέσεις για δειγματισμο προϊόντων καθαρισμού απ'τους μεγαλύτερους οίκους με πιστοποιητικό ISO9001!

  Το ταπητοκαθαριστήριο"DRY CLEAN"ειδικεύεται όλα αυτά τα χρόνια στονκαθαρισμό των χειροποίητων χαλιώντα οποία χρήζουν ειδικήςμεταχείρησης και πλυσίματος.Για τους καθαρισμούς των χαλιών,των μοκετών και των φλοκάτων χρησιμοποιούνται απορρυπαντικά φιλικά προςτο περιβάλλον και τον άνθρωπο τα οποία μπορούν να προσφέρουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα αλλά και να απομακρύνουν κάθε λεκέ.

  Έρευνες έδειξαν ότι κυρίως τα χαλιά του σπιτιού μπορεί να είναι πιο βρώμικα ακόμα κ' απ'την τουαλέτα! Στην επιφάνειά τους συγκεντρώνονται βακτήρια, αλλεργιογόνα ακάρεα κ' ιοί,έπειτα τα καλύπτει η οικιακή σκόνη..αν πατάμε με τα παπούτσια μας ή με κάλτσες που φορούσαμε κάποια ώρα πριν με τα παπούτσια κ κάναμε έξω δουλειές τότε συνεπάγεται για εμάς με μία πρόκληση γιατί εξετάζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά καθώς προτεραιότητα έχει η υγεία του εκάστοτε πελάτη μας, όταν μας επιλέγει 34 χρόνια τώρα αισθανόμαστε υπεύθυνοι για αυτήν.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  - Βιολογικός καθαρισμός-απολύμανση (χωρίς χημικά) σε χαλιά, μοκέτες, σαλόνια
  - Εξιδικευμένοι καθαρισμοί σε μεταξωτά,δερμάτινα,χειροποίητα χαλιά
  - Επιδιορθώσεις μοκετών και χαλιών
  - Φύλαξη και προστασία ταπήτων σε ειδικούς χώρους
  - Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας με ασφάλεια αλλά κυρίως συνέπεια

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας να παραλάβουμε τα χαλιά ή τις μοκέτες σαςκαι να είστε σίγουρα ότι θα τα παραλάβετε καθαρά και σαν καινούρια.

  θα μας βρείτε Νεροκούρου 126, Χανιά -Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Κλήματος 5, Παχιανά - Χανιά
  6909407608
  Το συνεργείο καθαρισμού "Ο ΣΠΥΡΟΣ" του Πλανάκη Σπύρου το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, αναλαμβάνει καθαρισμούς επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, με γνώμονα την ποιότητα και τον επαγγελματισμό.

  Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς κτηρίων μετά από οικοδομικές εργασίες, καθαρισμούς πολυκατοικιών, εταιρειών, γραφείων αλλά και καθαρισμούς χώρων εστίασης, κοινόχρηστων χώρων, παραθύρων και τζαμιών.

  Το συνεργείο καθαρισμού "Ο ΣΠΥΡΟΣ" είναι πιστοποιημένο στις διαδικασίες καθαρισμού και αποστείρωσης επιφανειών, χώρων και αντικειμένων σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα SARS-CoV-2. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσειςσε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους αλλά και σε πολυκατοικίες και κοινόχρηστους χώρους.

  Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά στόχος του συνεργείου καθαρισμού μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιό ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Θα μας βρείτε Κλήματος 5, Χανιά Κρήτης
  Με εκτίμηση Σπύρος Πλανάκης

  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
  Σολωμού 19 - Χανιά
  6945106157
 • Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ
  28ης Οκτωβρίου - 25ης Μαρτίου, Νεροκούρος - Χανιά
  2821071239
  ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΕ
  Εμπόριο Κρεάτων Χανιά Κρήτης

  Η επιχείρησή μας “ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΕ” η οποία βρίσκεται στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στον Νεροκούρο, δραστηριοπειείται εδώ και αρκετά χρόνια με την επεξεργασία και το εμπόριο κρεάτων, προσφέροντας ποιοτικά κρέατα σε οικονομικές τιμές.

  Από εμάς μπορείτε να προμηθευτείτε άριστης ποιότητας κρέατα, ενώ στόχος μας είναι κάθε ένας από εσάς να μένει πάντα ικανοποιημένος τόσο από την ποιότητα των προϊόντων μας όσο και από τις τιμές μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίου Νεκταρίου 36 - Χανιά
  2821401681
  6945101602
  ΘΕΟΔΟΣΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
  Χειροποίητες Σιδηροκατασκευές Χανιά Κρήτης

  Η επιχείρησή μας “ΘΕΟΔΟΣΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στα Χανιά Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με σιδηροκατασκευές, προσφέροντας παιδικές και χειροποίητες σιδηροκατασκευές σε οικονομικές τιμές.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις σιδηροκατασκευές, η επιχείρησή μας, δημιουργεί και σας προσφέρει παραδοσιακά κάγκελα που ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική του αλλά και την μοναδική ποιότητά τους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική κατασκευή. Εξυπηρετούμε τα Χανιά και όλη την Κρήτη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  Μουρνιών 39 - Χανιά
  2821097890
  6948887842
  Kokkinakis Stone & Porcelain
  Μάρμαρα - Γρανίτες - Πετρώματα | Χανιά Κρήτη

  Η επιχείρηση Kokkinakis Stone & Porcelain έχει την έδρα της στα Χανιά Κρήτης και ασχολείται με μάρμαρα, γρανίτες, φυσικά και τεχνητά πετρώματα αναλαμβάνοντας παντός είδους επεξεργασία και κοπές.

  Έχοντας στο πλευρό μας έμπειρους τεχνίτες μαρμάρου και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό είμαστε σε θέση να αναλάβουμε παντός είδους κατασκευές και επενδύσεις με εγγύηση ποιότητας υλικών και εργασίας. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των υλικών, ώστε να ταιριάζουν στο χώρο και την αισθητική του εκάστοτε πελάτη.

  Επεξεργαζόμαστε μάρμαρα, γρανίτες, τεχνογρανίτες / χαλαζιακά, φυσικά και τεχνητά πετρώματα, kerlite, lapitec, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και κατασκευών σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ
  Λουτρό Σκακίων - Χανιά
  6977123436,6938530844
  2o e-mail:info@chaniaboat.gr

  Νοικιάστε σκάφος για όλη την διάρκεια των διακοπών σας ή για μικρότερο χρονικό διάστημα .

  Έχοντας σκάφος στα Χανιά,και στο Λουτρό Σφακίων , δίνεται την δυνατότητα στον εαυτό σας να εξερευνήσετε τις δεκάδες παραλίες της περιοχής που δεν είναι προσβάσιμες με άλλο τρόπο, και γιατί όχι να ανακαλύψετε την ιδιωτική σας παραλία!!!.

  Εμείς θα φροντίσουμε να σας περιμένει το σκάφος στο λιμάνι του Λουτρού Σφακίων , και των Χανιών!!

  Η επιχείρηση μας σα παρέχει δωρεάν με κάθε ενοικίαση σκάφους καλάμι ψαρέματος με δόλωμα για καθετή ή καλάμι για συρτή με ψαράκι .

  Μετά από συνεννόηση και μικρό κόστος σας παρέχουμε

  Ηλεκτρικό μηχανάκι βαθειάς καθετής για μπαλάδες
  Ηλεκτρικό μηχανάκι βαθειάς συρτής με ψαράκι συρτής
  Παραγάδι αδόλωτο η δολωμένο
  Δόλωμα για το ψάρεμα σας

  Δείτε αναλυτικά στοιχεία για τα ενοικιαζόμενα σκάφη μας στη σελίδα μας

  www.chaniaboat.gr

  και στο Facebook: https://www.facebook.com/Chania-boat-rental-Ενοικίαση-σκαφών-Λουτρό-Χανιά-184002368292385/
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
  Αγία Μαρίνα - Χανιά
  2821038181
  Αθανασάκης Γιώργος |Φαρμακείο Αγία Μαρίνα Χανιά

  Το Φαρμακείο μας “Αθανασάκης Γιώργος” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά και πιό συγκεκριμένα στην Αγία Μαρίνα, εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές.

  Σεβόμενοι τον τομέα της υγείας και τους πελάτες μας είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε σας ανάγκη και να λειτουργήσουμε συμβουλευτικά σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, όπου μας επιτρέπεται.

  Στο φαρμακείο μας μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, εγγυώμενοι για την αυθεντικότητα και την ποιότητά τους, καθώς και συμφέρουσες προσφορές σε διάφορα είδη.

  Φαρμακευτικά προϊόντα - Καλλυντικά - Ορθοπεδικά είδη - Συμπληρώματα διατροφής - Είδη προσωπικής περιποίησης και φροντίδας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Τσικαλαριά - Χανιά
  6948086029,6949664820
  Με πολυετή εμπειρία στις οικοδομικές εργασίες στην Κρήτη ,παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες σε ότιαφορά την οικοδομή. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σαςχώρου από τα μπετά μέχρι την παράδοση του κλειδιού στο χέρι.

  Δημιουργούμε κτίρια σύμφωνα με όλες τις νέες προδιαγραφές τόσο στην εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και στην χρήση σύγχρονων υλικών που εγγυούνται αντοχή και ασφάλεια.

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας εγγυούνται το άριστο αποτέλεσμα σε όλες τις επιμέρους εργασίες και την συνέπεια στο χρόνο παράδοσης .

  Η εταιρεία μας με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια σε όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν για να απολαμβάνετε τον χώρο σας μιά ζωή.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:
  -την κατασκευή κτιρίων χανιά κρήτης
  - την ανακαίνιση κτιρίων χανιά κρήτης
  - οικοδομικές εργασίες παντος τύπου χανιά κρήτης
  - αναπαλαίωση κτιρίων χανιά κρήτης
  - επισκευή κτιρίων χανιά κρήτης
  - μονώσεις κτιρίων χανιά κρήτης
  - θερμοπροσόψεις κτιρίων χανιά κρήτης
  - πρόγραμμα εξοικονομώ κατ' οίκον χανιά κρήτης

  Με εκτίμηση
  Αγγελάκης Βασίλης

  κατασκευη κτιριων χανια κρητης - κατασκευη σπιτιων χανια κρητης - ανακαινιση κτιριων χανια κρητης
  ανακαινιση καταστηματων χανια κρητης - ανακαινισεις κτιριων χανια κρητης - ανακαινιση σπιτιου χανια κρητης
  ολικη ανακαινιση κτιριων κρητη - κατασκευη επαγγελματικων χωρων χανια κρητης - μονωσεις κτιριων κρητη
  εξοικονομω κρητη - θερμοπροσοψεις κτιριων χανια κρητης - οικοδομικες εργασιες παντος τυπου χανια κρητης
  κατασκευαστικη εταιρεια χανια κρητης - αναπαλαιωσεις κτιριων χανια κρητης - επισκευη κτιριων χανια κρητης
  μονωσεις σπιτιων χανια κρητης - παντος τυπου οικοδομικες εργασιες χανια κρητης -
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Αλικιανός - Χανιά
  2821078767
  6970022995
  REPAIR AND SERVICE
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ- ΧΑΝΙΑ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ, ΠΙΑΤΩΝ -ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΖΙΝΩΝ
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ- ΠΩΛΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ-ΛΕΥΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
  ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ-ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΑ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΧΑΝΙΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΧΑΝΙΑ

  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ WATT & VOLT

  Η επιχείρηση REPAIR AND SERVICE ιδρύθηκε το 2012 στον ΑΛΙΚΙΑΝΟ - ΧΑΝΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής και πώλησης ηλεκτρικών συσκευών με μεγάλη επιτυχία.

  Με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο, είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας με προϊόντα ποιότητας.

  Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών λευκών συσκευών και μικροσυσκευών.

  Διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε μικρή ή μεγάλη παραγγελία.

  ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΤΩΝ

  Προσπαθούμε καθημερινά να διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, βοηθώντας έτσι τον ιδιώτη και τον επαγγελματία να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.

  ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ……BEKO-BLOMBERG-INVENTOR-NOBU-HAIER κ.α.

  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Αναλαμβάνουμε επίσης παντός είδους ηλεκτρολογικές εργασίες και επισκευές.

  Επειδή κύριο μέλημα μας είναι η ασφάλεια σας, χρησιμοποιούμε πάντα ποιοτικά υλικά και τον πιο σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό.

  Η τεχνογνωσία και η πολύχρονη εμπειρία μας κάνει πρώτους στο είδος μας και πάντα ανταγωνιστικούς.

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και αντιμετωπίζοντας τον με ειλικρίνεια και συνέπεια, με τη γρήγορη εξυπηρέτηση, με το χαμηλότερο κόστος και την μέγιστη λειτουργικότητα της εγκατάστασης.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΧΑΝΙΑ -ΠΛΑΤΑΝΙΑ-ΓΕΡΑΝΙ-ΜΕΣΚΛΑ-ΣΚΙΝΕΣ-ΠΑΤΕΛΑΡΙ-ΦΟΥΡΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

  Με εκτίμηση,
  Σταφυλαράκης Ηλίας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ
  Τσόντου Βάρδα 24 - Χανιά
  2821044020
  6944628428
  ΤΣΕΠΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Βενζινάδικο Χανιά

  Από το βενζινάδικό μας “ΤΣΕΠΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά, μπορείτε καθημερινά να προμηθευτείτε καύσιμα υψηλής ποιότητας για το όχημά σας σε οικονομικές τιμές.

  Επίσης, από το βενζιναδικό μας στα Χανιά, μπορείτε να προμηθευτείτε και πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ αναλαμβάνουμε και την διανομή στο χώρο σας εξυπηρετώντας όλα τα Χανιά.

  Το ευγενικό προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και φιλικά.

  Επισκεφτείτε το βενζινάκό μας στα Χανιά και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Πεμόνια Αποκορώνου - Χανιά
  2825071106
  6987509107
  Οντάς | Παραδοσιακά Κρητικά Έπιπλα

  Λίγα λόγια για εμάς

  H συνέχιση της παράδοσης

  Στα τέλη του 19ου αιώνα, κάποιοι κρητικοί χειροτέχνες έφτιαχναν καρέκλες σε εργαστήρια στα πεμόνια χρησιμοποιώντας τοπικό κυπαρίσσι.
  Το 1940 ο Παντελής Νικηφοράκης ήταν ένας από τους πιο σπουδαίους «μάστορες».
  Σήμερα ο ταλαντούχος γιος του. Ο Μανώλης διατηρεί αυτήν την παλιά παράδοση, δημιουργώντας όμορφα έπιπλα, εμπνευσμένα από την πλούσια ιστορία και τις γνώσεις της Κρήτης που πέρασαν από γενιά σε γενιά.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΞΥΛΟΥ

  Σχεδιασμός & κατασκευή επίπλων
  Ειδικές ξυλοκατασκευές
  Επενδύσεις ξύλου
  Αίθρια - Πέργκολες - Καφασωτά

  Απολαύστε την ομορφιά της κατασκευής του επιλέγοντας από μια τεράστια συλλογή σχεδίων, ξύλων και χρωμάτων που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι

  " Έπιπλα, εμπνευσμένα από την πλούσια ιστορία και τις γνώσεις της Κρήτης ... "

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Νεοζηλανδών Πολεμιστών - Χανιά
  6937743887,6983782245
  ARBEN ALLA
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΣ – ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ – ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ – ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ – ΣΚΕΠΕΣ – ΣΤΕΓΕΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ – ΚΙΟΣΚΙΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

  Γενικές επισκευές κατοικιών – κτιρίων – ξενοδοχείων στα Χανιά της Κρήτης !!!!!
  Ο εργολάβος οικοδομών ARBEN ALLA με εδρα της δουλειάς του στα Χανιά της Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια εως και σήμερα με επιτυχημένη και ανοδική πορεία , στις γενικές οικοδομικές εργασίες και στις ανακαινίσεις σε κάθε ιδιωτικό και επαγγελματικό χώρο.

  (κατοικίες, καταστήματα, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία).

  Το πλήρως και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους κτίστες, σοβατζήδες,ελαιοχρωματιστές, πλακάδες,σκεπατζήδες και μπορεί να διαμορφώσει τον χώρο σας με ποιότητα και αισθητική κάνοντάς το να ξεχωρίζει. Ακόμα, μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις, δίνοντάς σας ένα μοναδικό και οικονομικό αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών σας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας από οπου μας ζητηθεί στα Χανιά σε ολο το νομό Χανίων αλλά και σε ολη την Κρήτη μόνο για σοβαρές προτάσεις, αμεσα πάντα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο από την ανάθεση της ανακαίνισης εως την αποπεράτωση.

  Τα υλικά και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα με ποιότητα και τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μήν υπάρχουν μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Γενικές οικοδομικές εργασίες και γενικές ανακαινίσεις χώρων

  Κτισίματα , τούβλα και πέτρα

  Επιχρίσματα (σοβατίσματα)

  Ελαιοχρωματισμούς βαψίματα φρεσκαρίσματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

  Ελαιοχρωματισμοί βάψιμο κατοικιών βάψιμο κτιρίων - ξενοδοχείων βίλλες, προσόψεις, εξοχικές κατοικίες

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών

  Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε τεχνοτροπία, για την διακόσμηση των τοίχων, με σφουγγάρι, στούκο βενετσιάνο, κουρασανίτ, κρακελέ, απομιμήσεις ξύλου μαρμάρου.
  Χρησιμοποιώντας τα πιο μοντέρνα υλικά πλαστικά, ακρυλικά, οικολογικά χρώματα που αντέχουν στον χρόνο και στον Ελληνικό ηλιο

  Δημιουργούμε άριστα αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν.

  Σπατουλαρίσματα, Λάκκες, Στοκαρίσματα, μερεμέτια πάσης φύσεως και πριν από το βάψιμο των χώρων

  Προτείνουμε πάντα συνδυασμούς χρωμάτων που να είναι κατάλληλοι στον δικό σας χώρο να μεταμορφώσουν και να αναδείξουν την οικοδομή.

  Τοποθετήσεις πλακιδίων – γρανίτες- ψηφίδες

  Ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας μερικές η ολικές σε δάπεδα, τοίχους, ταράτσες, μπαλκόνια

  Αποξήλωση παλαιών πλακιδίων

  Επενδύσεις πέτρας – σε δάπεδα σε τοίχο

  Πλακοστρώσεις σε αυλές, πεζοδρόμια σε πλατείες

  Πέτρινες διακοσμήσεις σε τοίχους κολώνες, κτίσιμο μπάρμπεκιου, βρύσες

  Μονώσεις Ταρατσών με μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας ώστε να απαλλαγείτε από την υγρασία και την μούχλα οριστικά.

  Στεγανοποιήσεις υπογείων

  Θερμοπροσόψεις – θερμομονώσεις για να εχετε ενεργειακή αναβάθμιση στην οικοδομή και οικονομία στα καύσιμα

  Λιγότερα έξοδα για θέρμανση και δροσιά το καλοκαίρι
  Πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων

  Κεραμοσκεπές παντός τύπου ανάλογα με το υφος της οικοδομής ( μονόριχτη, δίριχτη)και με κεραμίδια(ασφαλτικά, ρωμαϊκά)

  Επιδιορθώσεις κεραμοσκεπών

  Πέργκολες – κιόσκια

  Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην Ανακαίνιση του σπιτιού σας, με προσοχή στην λεπτομέρεια και την απόλυτη καθαριότητα, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα

  Το πλήθος των οικοδομικών εργολαβιών που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο αποτελεί εγγύηση για την δουλειά μας

  Γιατί να μας επιλέξετε?
  Συνέπεια – αμεση εξυπηρέτιση και οικονομικές τιμές

  Με εκτίμηση
  ARBEN ALLA
  Ο εργολάβος γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων στα Χανιά της Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΕΣ
  Καλύβες - Χανιά
  2825400255
  6976703422
  ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  Κλειδαράς Καλύβες Χανιά - Επιδιορθώσεις Υποδημάτων Καλύβες Χανιά

  Ο έμπειρος κλειδαράς ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ βρίσκεται στα Χανιά και πιό συγκεκριμένα στις Καλύβες και αναλαμβάνει το άνοιγμα οικιών, επαγγελματικών χώρων και αυτοκινήτων άμεσα και κυρίως οικονομικά.

  Στο κατάστημά μας στις Καλύβες Χανίων, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κλειδιά, λουκέτα, κλειδαριές ασφαλείας, κυλίνδρους ασφαλείας και πολλά ακόμα προϊόντα για την ασφάλεια του κτιρίου σας.

  Ο έμπειρος κλειδαράς, διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα αναλαμβάνει την αντιγραφή κλειδιών, κλειδιά immobilizer καθώς και την τοποθέτηση κλειδαριών σε κάθε είδους πόρτα.

  Επίσης, αναλαμβάνει την επισκευή υποδημάτων και ζωνών, καθώς και σόλιασμα άρβυλων και επιδιορθώσεις γυναικείων τσαντών και τακουνιών.

  Εμπιστευτείτε τον κλειδαρά και την έμπειρη ομάδα του και να είστε σίγουροι για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  Κλειδαράς Καλύβες Χανιά, Κλειδιά Καλύβες Χανιά, Λουκέτα Καλύβες Χανιά, Κύλινδροι Ασφαλείας Καλύβες Χανιά, Αντιγραφή Κλειδιών - Immobilizer Καλύβες Χανιά, Τηλεκοντρόλ Γκαραζόπορτας Καλύβες Χανιά, Control Γκαραζόπορτας Καλύβες Χανιά, Άνοιγμα Σπιτιού Αυτοκινήτου Καλύβες Χανιά, Ξεκλείδωμα Κλειδαριών Ασφαλείας Καλύβες Χανιά, Κλειδαριές Ασφαλείας Καλύβες Χανιά, Τοποθέτηση Κλειδαριών Ασφαλείας Καλύβες Χανιά, Καλύβες Χανιά, Επισκευές Υποδημάτων Καλύβες Χανιά, Επισκευές Ζωνών Καλύβες Χανιά, Σόλιασμα Άρβυλων Καλύβες Χανιά, Επιδιορθώσεις Γυναικείων Τσαντών Καλύβες Χανιά,

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ – ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Φαιστού 13, Χανιά - Χανίων
  6944544934,6980045900
  varostop@gmail.com
  VAROSTOP ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΧΑΝΙΑ
  ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ
  ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΧΑΝΙΑ
  ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΑΝΟΣΙΑ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

  ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

  ΜΕΛΙ μια γλυκιά, ρευστή θρεπτική ουσία που παράγουν οι μέλισσες.
  Η μέλισσα είναι έντομο που θεωρείται από όλα γενικά τα έντομα το πιο σπουδαίο για τον άνθρωπο αλλά και για τη φύση.
  Οι μέλισσες είναι υπεύθυνες για το 60-70% της γονιμοποίησης των φυτών και η συνεχής μείωση του πληθυσμού τους έχει απασχολήσει τους επιστήμονες, καθώς η εξαφάνισή τους θα συνιστούσε απειλή για μεγάλο μέρος της ζωής στον πλανήτη.

  Γ’ αυτό κι εμείς θα βοηθήσουμε τις μελισσούλες μας να έχουν υγεία για μια ισορροπημένη φύση.

  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
  - Εξοπλισμός Για Μέλισσες
  - Φάρμακα Για Μελίσσια
  - Συμπληρώματα Διατροφής Μέλισσας
  - Κάπνισμα Μελισσών
  - Φάρμακα Για Ανοσία Σε Ασθένειες Μελισσών

  Με εκτίμηση,
  Ιορδανόβ Θανάσης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Καλλιγιάννη Θάλειας 10, Σούδα - Χανιά - Χανιά
  6972605497
  Τζουβάς
  Κατασκευές Αλουμινίου Σούδα Χανιά - Κατασκευές Σιδήρου Σούδα Χανιά

  Η επιχείρησή μας “Τζουβάς” η οποία βρίσκεται στα Χανιά, δραστηριοποιείται με κατασκευές σιδήρου και κατασκευές αλουμινίου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις σιδηροκατασκευές και τις αλουμινοκατασκευές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε καθώς και ειδικές κατασκευές.

  Αναλαμβάνουμε κουφώματα αλουμινίου, κάγκελα, περιφράξεις, στέγαστρα και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή σιδήρου ή αλουμινίου επιθυμείτε.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα ξεχωριστές και ποιοτικές κατασκευές, πάντα στα μέτρα σας και σε οικονομικές τιμές. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Χανιά και όλη την Κρήτη.

  Κατασκευές Αλουμινίου Σούδα Χανιά, Κατασκευές Σιδήρου Σούδα Χανιά, Κουφώματα Αλουμινίου Σούδα Χανιά, Ειδικές Κατασκευές Σούδα Χανιά, Σιδηροκατασκευές Σούδα Χανιά, Ανακαινίσεις Σούδα Χανιά, Μεταλλικά Κάγκελα Σούδα Χανιά, Περιφράξεις Σούδα Χανιά, Μεταλλικές Σκάλες Σούδα Χανιά, Προστασίες Παραθύρων Σούδα Χανιά, Ειδικές Κατασκευές Σούδα Χανιά

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Παλαιά Εθνική Οδός Κισσάμου - Χανίων 139 - Χανιά
  2821060240
  6992800329
  Το σύγχρονο ταξιδιωτικό γραφείο Moysidis Travel έχει την έδρα του στα Χανιά Κρήτης. Πρόκειται για μια ταξιδιωτική εταιρεία που χαρίζει μοναδικές περιηγήσεις σε Κρήτη, Ελλάδα και εξωτερικό, μεριμνώντας για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του ταξιδιού σας.

  Η ταξιδιωτική μας εταιρεία θα σας βοηθήσει να οργανώσετε αξέχαστες διακοπές, ξέγνοιαστες επαγγελματικές εκδρομές ή παραγωγικές αγορές με ευχαρίστηση. Οργανώνουμε δραστηριότητες και πλήρες πρόγραμμα ξεναγήσεων και μετακινήσεων στην Κρήτη και όλη την Ελλάδα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

  Απευθυνθείτε στο γραφείο μας για αξέχαστες διακοπές και ξεχωριστές εκδρομές που θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές και αμέτρητες εικόνες. Είμαστε στη διάθεσή σας για να οργανώσουμε το τέλειο ταξίδι!
  Toggle
προηγούμενη 1 από 27 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ