noscript image for google
Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 | 07:53 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Πλατεία Ελευθερίας 2, Δικαστήρια - Χανίων
  2821050565,2821023204
  ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  Μικροβιολογικό Εργαστήριο Χανιά

  Το μικροβιολογικό εργαστήριό μας “Μιχάλης Μαρινάκης” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια παρέχοντας μια πλήρης γκάμα εξετάσεων όπως: αιματολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές αλλά και κάθε είδους εξέταση.

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, στο μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή διάγνωση των πιθανών προβλημάτων υγείας.

  Ακόμα, το μικροβιολογικό εργαστήριο μας, είναι πλήρως μηχανογραφημένο, ώστε να εξασφαλίζουμε ταχύτητα στην επεξεργασία των δειγμάτων και την μέγιστη αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

  ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

  Επιλέγουμε και επιμένουμε στην προσωπική επικοινωνία μαζί σας, από το στάδιο της δειγματοληψίας ως και πέραν της παραλαβής του αποτελέσματος. Είμαστε δίπλα σας με εχεμύθεια για οποιαδήποτε εξέταση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Το εργαστήριο μας διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001.2008 για την διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων καθώς επίσης και εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου.

  Όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε κοντά σας, το μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, διακρίνεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών του, ενώ δεν παύει ποτέ να εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό του και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει.

  Φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε εξεταζόμενο με συνέπεια και σεβασμό, παρέχοντας αξιόπιστες αναλύσεις και φυσικά συμβουλές και προτάσεις για τα αποτελέσματα, ενώ στόχοι μας είναι έγκυρα αποτελέσματα, στο σωστό χρόνο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς τον εξεταζόμενο.

  ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

  το μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά της Κρήτη για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αιματολογικής, βιοχημικής και ανοσολογικής εξέτασης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043, 6983452978
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ
  ΧΑΛΕΠΑ - Χανιά
  2821046790
  6972541919
  Ο Γρηγόρης Γιουρμετάκης γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στα Χανιά της Κρήτης. Τελείωσε την σχολή φωτογραφίας και κινηματογράφου επαγγελματικής αποκατάστασης, στην Νέλε Χανίων το 1992. Από τότε, έχει πάρει μέρος σε διάφορες εκθέσεις ερασιτεχνικού επιπέδου και οι δραστηριότητες του αφορούν στην Κρήτη και ιδιαίτερα στα Χανιά. Έχει ασχοληθεί με την καλλιτεχνική φωτογραφία, την ασπρόμαυρη (σκοτεινό θάλαμο) και τα τελευταία 10 χρόνια, ασχολείται με την διαφημιστική καλλιτεχνική φωτογραφία με υψηλή τεχνολογία στην επεξεργασία από σύγχρονα μηχανήματα. Ασχολείται επίσης με φωτογραφήσεις γάμων, βαπτίσεων, και άλλων εκδηλώσεων. Κατασκευάζει ψηφιακά άλμπουμ, και ψηφιακές φωτογραφίες(CD). Κατά καιρούς στις επαγγελματικές του δραστηριότητες, συμπεριλαμβάνονται αεροφωτογραφίσεις, φωτογραφήσεις σπορ, και επιδείξεις μόδας. Το γραφείο του, βρίσκεται στην Χαλέπα Χανίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ – ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ - ΧΑΝΙΑ - Χανίων
  2823041811
  6976115844
  Τα ενοικιαζόμενα στούντιο Zafiri 2 βρίσκονται 50 μέτρα από την αμμώδη παραλία της Παλαιόχωρας, ακριβώς κάτω από το παλιό ενετικό φρούριο. Περιλαμβάνει 7 studios (κατάλληλα για 2 έως 3 άτομα) και 4 διαμερίσματα (για μέχρι 4 άτομα). Όλα τους έχουν κουζίνα με ψυγείο, air-condition και τηλεόραση. Μερικά από τα στούντιο και διαμερίσματα έχουν θέα στη θάλασσα / θέα στον κήπο, ενώ άλλα βλέπουν προς την Φορτέτζα στο πίσω μέρος του κτιρίου. Όλα είναι πολύ ήσυχα. Το ξενοδοχείο παραμένει ανοικτό και κατά την χειμερινή σεζόν με χαμηλότερες τιμές και σπέσιαλ προσφορές για μηνιαίες κρατήσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΑΓ.ΠΑΝΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ - Χανίων
  6978590135,2821064500
  Η κατασκευαστική εταιρία Βιγλάκης Ριχάρδος έχει τις ρίζες της στον 18ο αιώνα, τότε ξεκίνησε ο προπάππους του Ριχάρδου, Στέφανος Βιγλάκης και έκτιζε σπίτια πέτρινα, η τέχνη πέρασε στον παππού του Λεωνίδα Βιγλάκη, μετά στον πατέρα του Κώστα Βιγλάκη, και τώρα στον Ριχάρδο Βιγλάκη.

  Η εταιρία ειδικεύεται στην κατασκευή πέτρινων κατασκευών, νέων σπιτιών και βιλών, αναπαλαιώσεις και επιδιορθώσεις παλαιών κτιρίων, αναστηλώσεις αρχαιολογικών μνημείων, ειδικές κατασκευές, σκαλιστά, κίονες κιονόκρανα σκαλιστές κουπαστές και πάσης φύσεως κατασκευή που αφορά την πέτρα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ 55-57 - Χανίων
  2821090007
  CASA VENETA -STUDIO APARTMENTS
  Βρίσκεται σε ένα απο τα πιο παραδοσιακά καλντερίμια της παλιάς πόλης των Χανίων και διατηρεί ακόμα και σήμερα την παλιά κοσμική γοητεία του.
  Είναι ένα ανακαινισμένο κτίριο με παλιά Βενετσιάνικη πρόσοψη διακοσμημένο με κέφι και μεράκι. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το ξύλο και ορισμένα διαμερίσματα διατηρούν υπνοδωμάτια με εξώστη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Γεωργιούπολη, Αποκόρωνας - Χανιά
  6987737489
  ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΧΑΝΙΑ - ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΝΙΑ

  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ

  Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της οικοδομής αναλαμβάνουμε παντος τύπουοικοδομικές κατασκευές με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με τον σύγχρονο εξοπλισμό τους και την συνεχήτους ενημέρωση για όλα τα νέα υλικά και τις εφαρμογές τους σας προσφέρουνολοκληρωμένες εργασίες στην κατασκευή - ανακαίνιση του σπιτιού σας.

  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου πέτρινες κατασκευές όπως πέτρινα σπίτια , πέτρινες περιφράξεις , πέτρινες διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων με τέχνη και μεράκι.

  Ακόμα σε μας μπορείτε να εμπιστευτείτε το βάψιμο του σπιτιού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου με οικολογικά χρώματα άριστης ποιότητας απο γνωστές εταιρείες του χώρου.

  Επιλέξτε την τεχνοτροπία που επιθυμείτε και εμεις θα την εφαρμόσουμε στο χώρο σαςμε εξαιρετική επιμέλεια.

  Το συνεργειο μας επίσης αναλαμβάνει την μόνωση του κτιρίου σας που περιλαμβάνει την θερμοπρόσοψη και την μόνωση της ταρατσας ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη στεγανοποίηση του κτιρίου για να πετύχετε την μεγαλύτερη αποδοση σε βάθος χρόνου.

  Κάθε εργασία που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας φροντίζουν να σας την παραδίδουν ολοκληρωμένηαπό την κύρια κατασκευή μέχρι τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου.

  Αναλυτικά αναλαμβάνουμε:

  οικοδομικές εργασίες
  ανακαίνιση κτιρίων
  αναπαλαίωση κτιρίων
  πέτρινες κατασκευές
  πέτρινες περιφράξεις
  πέτρινα τοιχία
  πέτρινες διαμορφώσεις
  διακόσμηση με πέτρα
  πέτρινα σπίτια
  βάψιμο σπιτιού
  βάψιμο καταστημάτων
  χτισίματα
  επιχρίσματα
  μονώσεις
  μόνωση ταράτσας
  ξυλογραφία

  Στόχος μας είναι κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στους χρόνους που έχουν προσυμφωνηθεί.

  Με εκτίμηση

  Γιάννης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  Βλάτος, Κίσσαμος - Χανιά
  2821046774
  6945753743
  Η Μηλιά βρίσκεται σε μια ορεινή και περιβαλλοντικά ευαίσθητη περιοχή της Δυτικής Κρήτης, στο νομό Χανίων και στο κέντρο της επαρχίας Κισσάμου. Η περιοχή μας ανήκει στο δίκτυο προστατευόμενων περιοχών Natura.
  Ο οικισμός περιβάλλεται από μια καταπράσινη κοιλάδα που σχηματίζεται από τα βουνά Κεφάλι (Κεφαλή) και Ψηλό (Υψηλή), 550μ. Το ορεινό τοπίο προσφέρει τη διακριτικότητά του στους ανθρώπους και τις δημιουργίες τους. Αυτό το τοπίο μας καθορίζει και διαμορφώνει την ταυτότητά μας.
  Από την πρώτη μέρα, όταν βρήκαμε την ιδέα της αποκατάστασης του οικισμού, η φιλοσοφία μας ήταν ξεκάθαρη.

  Οι ξενώνες στη Μηλιά είναι δωμάτια-σπίτια που προϋπήρχαν του 15ου αιώνα, ανακαινισμένα προσεκτικά στη λεπτομέρεια, καταγράφοντας κάποια από την ουσία αυτής της εποχής. Τους αποκαλούμε δωμάτιο-σπίτια γιατί στο παρελθόν εξυπηρετούσαν τις βασικές ανάγκες των οικογενειών που φιλοξένησαν, παρά το μικρό τους μέγεθος, κυρίως κατά τη θερινή περίοδο. Οι ανάγκες των ανθρώπων ήταν απλά λιγότερο τότε.

  Η Μηλιά τους παρείχε δύο βασικά πράγματα. Νερό και κάστανα, τα οποία αποτελούσαν πηγή διατροφής και ένα μικρό εισόδημα για την οικογένεια.
  Σήμερα, κάθε σπίτι έχει τη μοναδική του γοητεία και διακόσμηση Η βασική ανάγκη για νερό καλύπτεται από τα ελατήρια και η ηλεκτρική ενέργεια παράγεται από ηλιακούς συλλέκτες. Όλα τα σπίτια διαθέτουν κεντρική θέρμανση, καθώς και τζάκι ή ξυλόσομπα για το χειμώνα, ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι, αίθριο ή ταράτσες για χαλάρωση.
  Τα δωμάτια περιβάλλονται από καστανιές, φράουλες και μια τεράστια ποικιλία χλωρίδας.
  Υπάρχουν τέσσερα είδη δωματίων. Τα standard δίκλινα δωμάτια, μεγάλα δίκλινα δωμάτια, σουίτες και οικογενειακά διαμερίσματα.

  «Προτεραιότητά μας είναι να σώσουμε και να διατηρήσουμε τον παραδοσιακό κύκλο ζωής, εξυπηρετώντας τόσο τον άνθρωπο όσο και το περιβάλλον, με σκοπό την κρητική παράδοση και τον σεβασμό στην ιστορία της γης. Είναι καθήκον μας να προωθήσουμε τον πολιτισμό και την πραγματική ταυτότητα της περιοχής και των κατοίκων της, διατηρώντας τα μάτια μας ανοιχτά στο παρόν και το μέλλον»

  Πάνω απ 'όλα, η επίσκεψη στη Μηλιά είναι μια εμπειρία που αξίζει…
  Η Μηλιά σημαίνει «πίσω στα βασικά», ένα καταφύγιο που επισκέπτεστε όταν χρειάζεστε ξεκούραση και χρόνο για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.
  Η Μηλιά εκπληρώνει την εσωτερική μας ανάγκη «να ξεφύγουμε», ακόμη και για λίγο, από όλα τα βάρη. Προσφέρει ένα απλό και ανθρώπινο ζωντανό «πρόγραμμα σπουδών». Είναι μια απόδραση που θα επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας σε ένα χώρο αναψυχής μακριά από τα πλήθη.
  Το νερό της πηγής, ο καθαρός αέρας, η σιωπή του βουνού, το καλοκαιρινό αεράκι, ο αστραφτερός νυχτερινός ουρανός, το υπέροχο φαγητό και το κρασί, ακόμη και η οικοδομημένη προσέγγιση της Μηλίας, θα παρέχουν την απαραίτητη ηρεμία και θα σας βοηθήσουν να επαναφορτίσετε τις βιολογικές σας μπαταρίες .
  Η Μηλιά είναι βαθιά χαραγμένη στη μνήμη των επισκεπτών μας λόγω της πληθώρας και της ποικιλίας των χαρακτηριστικών. Πολλοί χαρακτήρισαν τη διαμονή τους ως ταξίδι στο παρελθόν.

  Ο χρόνος ρέει αργά εδώ…

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χανιά - Χανίων
  6908800515
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ

  ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ

  Με οικογενειακή παράδοση απο το 1978 στο χώρο των κατασκευών.

  Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση - αναπαλαίωση του κτιρίου σας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό φροντίζονταςνα εφαρμόσουμε όλα τα υλικά με επιμέλεια ώστε να έχετε υψηλής αισθητικής αποτελέσματα .

  Όλες οι εργασίες της ανακαίνισης πραγματοποιούνται απο τα έμπειρα συνεργεία μας τα οποία οργανωμέναολοκληρώνουν κάθε εργασία ώστε να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση μέσα στον χρόνο που έχει συμφωνηθεί .

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε:

  ανακαίνιση σπιτιού

  ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων

  αναπαλαίωση κτιρίων

  βάψιμο σπιτιού

  βάψιμο καταστημάτων

  χτισίματα

  επιχρίσματα

  μόνωση ταρατσών

  τοποθέτηση πλακιδίων

  τοποθέτηση μαρμάρων

  Στόχος μας είναι η άριστη ποιότητα των εργασιών μας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση

  Μαραγκουδάκης Ιωάννης

  6908800515

  παντος τυπου οικοδομικες εργασιες χανια - ανακαινισεις κτιριων χανια - ανακαινιση σπιτιου χανια
  ανακαινιση καταστηματων χανια - αναπαλαιωσεις κτιριων χανια - βαψιμο σπιτιου χανια
  βαψιμο καταστηματων χανια - τοποθετηση πλακιδιων χανια - χτισιματα χανια - επιχρισματα χανια
  ανακαινιση επαγγελματικων χωρων χανια - οικοδομικες κατασκευες χανια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ
  Αποκόρωνας - Χανιά
  6940901000
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ

  ROOFTEC - ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΕΡΓΑΚΗΣ

  ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ - ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΧΑΝΙΑ

  Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των μονώσεων σας παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες μόνωσης του κτιρίου σας με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.Η επιχείρηση μας με έδρα τα Χανιά αναλαμβάνει παντός τύπου μονώσεις σε όλο το νομόΧανίων και σε όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με συνεχή ενημέρωση για όλα τα νέα υλικά και τις εφαρμογές τουςσας παρέχουν ολοκληρωμένες εργασίες μόνωσης φροντίζοντας να γίνει όλη η απαραίτητη προετοιμασία των επιφανειών ώστε να εφαρμοστούν όλα τα μονωτικά υλικά με ακρίβεια και μεεπιμέλεια.

  Η αριστη τεχνική σε συνδυασμό με τα άριστα υλικά απο επώνυμες εταιρείες μας δίνουν την δυνατότητανα σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα το οποίο θα έχει άριστη απόδοση σε βάθος χρόνου.

  Το συνεργείο μας ακόμη αναλαμβάνει την θερμοπρόσοψη του κτιρίου σας για να πετύχετε μια άριστη θερμομόνωση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου και να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.
  Με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουμε:

  παντός τύπου μονώσεις
  εξωτερική θερμομόνωση κτιρίου
  θερμοπροσόψεις κτιρίων
  μόνωση ταράτσας
  στεγανοποίηση ταράτσας με αφρο πολυουρεθάνης
  αντιρηγματική προστασία

  Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε άριστη ποιότητα εργασιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση

  Στέλιος Σεργάκης

  6940901000

  παντος τυπου μονωσεις χανια - παντος τυπου μονωσεις χανια κρητη - θερμοπροσοψεις κτιριων χανια κρητη

  στεγανοποιηση ταρατσας χανια - μονωση ταρατσας χανια - μονωσεις κτιριων χανια - μονωσεις χανια

  μονωσεις ταρατσων χανια - αντιρηγματικη προστασια χανια -στεγανοποιηση ταρατσας με αφρο πολυουρεθανης χανια

  στεγανοποιηση αρμων διαστολης χανια - κρητη - μονωσεις ταρατσων χανια κρητη - θερμομονωσεις κτιριων κρητη

  υγρομονωση ταρατσας χανια κρητη - υγρομονωση ταρατσων χανια - εξωτερικη θερμομονωση κτιριων χανια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ – ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ
  Ηρώων Πολυτεχνείου 77, Κίσσαμος - Χανίων
  2822024341
  Το Ψητοπωλείο Σκασιαρχείο που βρίσκεται στον Κίσσαμο Χανίων είναι ένα
  ψητοπωλείο με εξειδίκευση στα ψητά όπως: χοιρινό κοντοσούβλι, Πανσέτα
  σούβλας, Κλαμπ σάντουιτς γύρου, Κεμπάπ, Σουβλάκια και ποικιλίες κρεάτων.
  Ξεκινήστε τη μέρα σας νωρίς με καφέ και πρωινό και απολαύστε το περίφημο
  σουβλάκι και τη μεγάλη ποικιλία από πιάτα με κρέας, για μεσημεριανό
  γεύμα ή δείπνο. Δείτε το μενού μας και παραγγείλετε για delivery!
  Συνεχές βελτιώσεις στο χώρο μας για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι και να
  σας προσφέρουμε, όλο και περισσότερες επιλογές. Πλέων το κατάστημα μας,
  θα έχει τη δυνατότητα για νέες παρασκευές. Το Σκασιαρχειο θα ανοίγει από
  νωρίς το πρωί, με τον αγαπημένο σας καφέ και διάφορες άλλες προτάσεις
  για τη συνοδεία του. Η κουζίνα μας, είναι ανοιχτά καθημερινά από της
  11:30 το πρωί έως αργά το βράδυ.
  Γιατί όταν θέλεις ποιότητα, ανανεώνεται συνεχώς. Το πρώτο μας δείγμα.
  Ψωμάκι superfoods και vegan. Με ένα μπιφτέκι λαχανικών που θα σας
  κερδίσει. Μείγμα από όσπρια και λαχανικά,κ.α και συνοδεύεται από,
  πατάτες, sauce γουακαμολε, μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι.

  Προσεχώς.

  Νεες, διαφορετικές, γευστικοτατες, προτάσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Μεγάλου Αλεξάνδρου 30 - Χανιά
  2821036376
  6972894585, 6972998684
  ΣυνεργείοΜουστεράκης

  Συνεργείο αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, Φανοποιείο, Βαφείο - Χανιά Κρήτης

  Το συνεργείο αυτοκινήτων “Μουστεράκης” το οποίο εδρεύει στα Χανιά της Κρήτης, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε κάθε μάρκα αυτοκινήτου.Το έμπειρο προσωπικό του συνεργείου μας, στοχεύει πάντα στο καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά και στην φιλική εξυπηρέτηση, αναλαμβάνοντας το service ή την επισκευή κάθε μάρκας αυτοκινήτου, με απόλυτο σεβασμό προς κάθε πελάτη. Με άρτια και πλήρως καταρτισμένο - ενημερωμένο προσωπικό, διαθέτοντας όλο τον απαραίτητο μηχανολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την σωστή συντήρηση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

  Έχοντας πάντα ως γνώμονα την άριστη λειτουργία του αυτοκινήτου σας και την ασφάλειά σας, χρησιμοποιούμε επώνυμα ανταλλακτικά και ποιότητα στην εργασίας μας.Στο συνεργείο αυτοκινήτων χρησιμοποιούμε κυρίως γνήσια ανταλλακτικά στο service κάθε αυτοκινήτου, διαθέτουμε πλήρη σειρά ανταλλακτικών για κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου, αλλά σας δίνουμε τη δυνατότητα της επιλογής afrer market ανταλλακτικών.

  Στο συνεργείο αυτοκινήτων “Μουστεράκης” στα Χανιά της Κρήτης,υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης του αυτοκινήτου σας με άλλο μέχρι την επισκευή του.

  Στόχος του συνεργείου αυτοκινήτων είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, που επιτυγχάνεται μέσω των σύγχρονων εγκαταστάσεων μας, σε συνδυασμό με την μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο του αυτοκινήτου και την συνεχή ενημέρωση στην τεχνογνωσία των αυτοκινήτων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ
  ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Χανίων
  6986947118
  H εταιρεία Sea King Adventures του κυρίου Καλλιτσάκη Αργύρη ασχολείται με ημερήσιες κρουαζιέρες στον κόλπο του Πλατανιά Χανίων. Με αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο αυτο, μπορεί να σας εγγυηθεί οτι θα περάσετε σιγουρα καλα και πάντα με ασφάλεια.

  Αν θέλετε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στα υποβρύχια αξιοθέατα, το κολύμπι και το κολύμβηση με αναπνευστήρα στην περιοχή του κόλπου του Πλατανιά. Να δείτε τις εντυπωσιακές παράκτιες τοποθεσίες, όπως το Θρυλικό Νησί Θοδωρού, το όμορφο κρητικό τοπίο με τα ψηλά Λευκά Όρη και απολαύστε κολύμπι και κολύμβηση με αναπνευστήρα πάνω από δύο γερμανικά μαχητικά αεροπλάνα που καταρρίφθηκαν κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

  Ποτά και ελαφριά σνακ είναι διαθέσιμα για αγορά κατά τη διάρκεια των περιηγήσεων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Περίδου 9 - Χανιά
  6932655672
  Μοράκης Γρηγόρης
  Πολιτικός Μηχανικός Χανιά

  || Προφίλ

  Εργάζομαι ως Πολιτικός Μηχανικός από το 1998 και έχω μεγάλη εμπειρία σε διαφόρων ειδών έργα, όπως ενισχύσεις κατασκευών και αποκαταστάσεις βλαβών, (ρητινενέσεις, μανδύες σκυροδέματος, εκτοξευόμενο σκυρόδεμα, ανθρακοϋφάσματα, beton plaque), γενικά οικοδομικά έργα, μεταλλικές κατασκευές, ειδικά γεωτεχνικά έργα (αντιστηρίξεις, υποθεμελιώσεις, ειδικές θεμελιώσεις, ενισχύσεις και βελτίωση εδαφών, τσιμεντενέσεις), διαχείριση έργων, διαχείριση ακινήτων, μελέτες.

  Είμαι διαπιστευμένος Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 από την TUV HELLAS.

  Είμαι Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτιρίων.

  Είμαι κάτοχος εργοληπτικού πτυχίου Α2 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ.

  Το τεχνικό μας γραφείο βρίσκεταιΠερίδου 9 στα Χανιά
  Τηλέφωνο: 6932655672
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Αγίων Αποστόλων 75, Κόκκινο Μετόχι, Μουρνιές - Χανιά
  2821097225
  6945648899
  ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  Συνεργείο Αυτοκινήτων Μουρνιές Χανίων Κρήτη

  Το συνεργείο αυτοκινήτων μας “Βογιατζάκη Μιχάλη” το οποίο βρίσκεται στις Μουρνιές Χανίων, είναι κοντά σας από το 2018 προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες για την επισκευή και βελτίωση παντός τύπου αυτοκινήτων.

  Με τεχνογνωσία, εμπειρία και συνεχή παρακολούθηση των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα των αυτοκινήτων, σας εγγυόμαστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση τεχνικού ελέγχου, service και επισκευής αυτοκινήτων.Διαθέτουμε πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο στις Μουρνιές Χανίων, καθώς επίσης και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, πάντα διαθέσιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες μας.

  ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

  Με άμεση εξυπηρέτηση και κινητό συνεργείο, το συνεργείο αυτοκινήτων μας, σας εξυπηρετεί άμεσα και υπεύθυνα, δίνοντας λύση στο πρόβλημα του οχήματός σας.

  Τηρούμε αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνουμε την παράδοση του αυτοκινήτου σας το συντομότερο χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε εσάς να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες.

  Σε εμάς θα βρείτε, επίσης, μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά, μπαταρίες, καθώς και είδη βελτίωσης σε οικονομικές τιμές.

  Στόχος μας η σχολαστική συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας και πάντα με τις οικονομικότερες προτάσεις και λύσεις.

  Χάρη στην εμπειρία μας, την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε σχέσεις φιλίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη που μας επιλέγει.

  ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ

  στις Μουρνιές Χανίων ή επικοινωνήστε μαζί μας και το εξειδικευμένο κινητό συνεργείο μας θα είναι άμεσα κοντά σας. Εξυπηρετούμε τα Χανιά και όλη την Κρήτη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αγίου Παντελεήμονος 52 - Χανιά
  2821081925
  6976996716
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ
  ΤΖΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

  ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

  Η οικογενειακή μας επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Τζαμαντάκη στα μέσα της δεκαετίας του 70΄και δραστηριοποιείται στα Χανιά Κρήτης στον τομέα των οικοδομών.

  Στα μέσα της δεκαετίας του 00΄την διοίκηση ανέλαβαν οι υιοί του και σε συνεργασία με τον ιδρυτή της συνεχίζουν την ανοδική πορεία της επιχείρησης επεκτείνοντας απ’ αρχής την δραστηριότητα τους σε όλο το φάσμα των εργασιών κατασκευής, επισκευής, συντήρησης και ανακαίνισης κάθε είδους κτιριακών έργων, σε εργολαβίες και υπερεργολαβίες πάντα σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες, στατικούς μηχανικούς και διακοσμητές, του εκάστοτε πελάτη, οι οποίοι και μας χαρίζουν το τελικό οπτικό αποτέλεσμα.

  Μέσα από εμπεριστατωμένες μελέτες και προϋπολογισμούς, σας προσφέρουμε έμπρακτες και σε λογικά επίπεδα οικονομικές λύσεις σε κάθε είδους υπηρεσίεςσε όλο το φάσμα σχετικά με τον χώρο τον κατασκευών.

  Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα καιαξιοπιστία την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, σε συνεργασία με το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας καθώς και τη σωστή μας διαχείριση με συνέπεια καιεπαγγελματισμό.

  Γιατί να μας επιλέξετε:

  Αγάπη για τη δουλειά μας
  Τα 40 χρόνια εμπειρίας μας
  Αξιοπιστία και ασφάλεια στην επιλογή υλικών και συνεργατών
  Χρονική αντοχή των κατασκευών
  Ακριβής χρόνος παράδοσης
  Εγγυημένο αποτέλεσμα

  Βρισκόμαστε: Αγίου Παντελεήμονος 52, Χανιά
  Τηλέφωνο: 28210 81925, Κινητό: 6976996716

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Μπότσαρη Μάρκου 95 - Χανιά
  2821071111,2821071115
  Το συνεργείο καθαρισμού του Κρομμυδάκη Στέφανου, έχει έδρα τα Χανιάκαι παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού εδώ και πολλά χρόνια συνεχόμενης και αδιάλειπτης επιτυχημένης παρουσίας, με άριστες, ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης, οικιακών, επαγγελματικών και δημόσιων χώρων σε όλα τα Χανιά και τις γύρω περιοχές.

  Η πολυετής εμπειρία μας, η ύπαρξη σύγχρονου επαγγελματικού εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής, αποτελούν εγγύηση για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού εξαιρετικά υψηλού επιπέδου.

  Καλέστε μας για να έρθουμε στον χώρο σας και να σας δώσουμε την καλύτερη οικονομική προσφορά για της υπηρεσίες μας.

  Είμαστε δίπλα σας για να ακούσουμε τι ακριβώς θέλετε, να κατανοήσουμε την ανάγκη υπηρεσίας καθαριότητας που χρειάζεστε και να σας προσφέρουμε άκρως ποιοτικές λύσεις σε λογικές τιμές!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ
  Αναγνώστου Γογονή 50 - Χανιά
  2821098838
  6976435204
  ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΘΗΤΑΚΗΣ
  Βουλκανιζατέρ Χανιά - Εμπόριο & Service Ελαστικών Χανιά Κρήτη

  Το βουλκανιζατέρ μας “Ελαστικά Αθητάκης” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, δραστηριοποιείται από το 1987 με το εμπόριο και το service ελαστικών, προσφέροντάς σας πάντα ελαστικά από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η δεύτερη γενιά, το βουλκανιζατέρ μας, συνεχίζει να σας προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και άμεση εξυπηρέτηση με κύριο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη.

  Σε εμάς θα βρείτε ελαστικά bridgestone, toyo, yokohama και πολλών ακόμα εταιρειών για μοτοσυκλέτες, επιβατικά αυτοκίνητα, 4x4 - Suv, ελαφρά φορτηγά, φορτηγά, λεωφορεία καθώς και ζάντες για κάθε όχημα.

  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας προκειμένου να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο ελαστικό για το ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας όχημα ώστε να νιώθετε απόλυτα ασφάλεια στην οδήγηση.

  Η τοποθέτηση των ελαστικών και των ζαντών γίνεται με την χρήση μηχανημάτων, εξασφαλίζοντας σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση. Κύριο μέλημά μας, να σας συμβουλεύσουμε για την σωστή χρήση, συντήρηση, των ελαστικών με κύριο γνώμονα την ασφάλεια σας.

  Παράλληλα στο βουλκανιζατέρ μας αναλαμβάνουμε το service των ελαστικών σας, προσφέροντάς σας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τις καλύτερες ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, είναι το αποτέλεσμα της επιλογής των πελατών μας, που εδώ και χρόνια μας εμπιστεύονται.

  Στο βουλκανιζατέρ μας, θα βρείτε τις πλέον ιδανικές λύσεις για τα ελαστικά και τις ζάντες
  του οχήματος σας, σε ελκυστικές τιμές και με εγγυημένη ποιότητα.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ή περάστε από το βουλκανιζατέρ μας για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε
  με τα ελαστικά του οχήματός σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χανιά - Χανιά
  6998148736
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ
  ZAMIR GEGAJ
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΧΑΝΙΑ

  Με πολυετή γνώση και εμπειρία στον χώρο της οικοδομής αναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες με συνέπεια και επιμελημένη εργασία.

  Αναλαμβάνουμε την οικοδομή από το χτίσιμο και με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας και με συντονισμένες κινήσεις ολοκληρώνουμε όλες τις επιμέρους εργασίες με αξιοπιστία και συνέπεια.

  Φροντίζουμε να επιλέγουμε αξιόπιστα υλικά και με τον σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων έχουμε την δυνατότητα να εκτελέσουμε παντός τύπου εργασία με ακρίβεια.

  Δημιουργούμε κτίρια με αυστηρές προδιαγραφές για να απολαμβάνετε σε βάθος χρόνου το σπίτι σας και τον επαγγελματικό σας χώρο και να εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε:
  -οικοδομικές εργασίες παντός τύπου χανια
  - μονώσεις κτιρίων χανια
  - ελαιοχρωματισμοί κτιρίων χανια
  - ανακαίνιση κτιρίων χανια
  - αναπαλαίωση κτιρίων χανια
  - φρεσκαρίσματα χανια
  - βάψιμο σπιτιού χανια
  - βάψιμο καταστημάτων χανια
  - τοποθετηση πλακιδίων χανια
  - κτισίματα χανια
  - σοβατίσματα χανια
  - μερεμέτια χανια

  Εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης όλη την Κρήτη

  Με εκτίμηση
  Zamir Gegaj

  οικοδομικες εργασιες χανια - παντος τυπού οικοδομικες εργασιες χανια - οικοδομικες εργασιες παντος τυπου κρητη
  τοποθετηση πλακιδιων χανια - ανακαινιση σπιτιου χανια - ανακαινιση καταστηματων χανια - ανακαινισεις χανια
  αναπαλαιωση κτιριων χανια - επιχρισματα χανια - κτισιματα χανια - βαψιμο σπιτιου χανια - βαψιμο καταστηματων χανια
  βάψιμο επαγγελματικων χωρων χανια - μονωσεις κτιριων χανια - παντος τυπου μονωσεις κτιριων χανια - μερεμετια χανια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Νεροκούρου 126 - Χανιά
  2821092987,2821076187
  6972144246
  Απ' το 1987 είμαστε δίπλα σας και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Εκπαιδευομαστε σε νέες εφαρμογές, εξελιγμένα μηχανήματα απολύμανσης κ' καθαρισμού εδώ και στο εξωτερικό, όπως και σε εκθέσεις για δειγματισμο προϊόντων καθαρισμού απ'τους μεγαλύτερους οίκους με πιστοποιητικό ISO9001!

  Έρευνες έδειξαν ότι κυρίως τα χαλιά του σπιτιού μπορεί να είναι πιο βρώμικα ακόμα κ' απ'την τουαλέτα! Στην επιφάνειά τους συγκεντρώνονται βακτήρια, αλλεργιογόνα ακάρεα κ' ιοί,έπειτα τα καλύπτει η οικιακή σκόνη..αν πατάμε με τα παπούτσια μας ή με κάλτσες που φορούσαμε κάποια ώρα πριν με τα παπούτσια κ κάναμε έξω δουλειές τότε συνεπάγεται για εμάς με μία πρόκληση γιατί εξετάζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά καθώς προτεραιότητα έχει η υγεία του εκάστοτε πελάτη μας, όταν μας επιλέγει 34 χρόνια τώρα αισθανόμαστε υπεύθυνοι για αυτήν.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας να παραλάβουμε τα χαλιά ή τις μοκέτες σαςκαι να είστε σίγουροι ότι θα τα παραλάβετε καθαρά και σαν καινούρια.

  θα μας βρείτε Νεροκούρου 126, Χανιά -Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Κλήματος 5, Παχιανά - Χανιά
  6909407608
  Το συνεργείο καθαρισμού "Ο ΣΠΥΡΟΣ" του Πλανάκη Σπύρου το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, αναλαμβάνει καθαρισμούς επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, με γνώμονα την ποιότητα και τον επαγγελματισμό.

  Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς κτηρίων μετά από οικοδομικές εργασίες, καθαρισμούς πολυκατοικιών, εταιρειών, γραφείων αλλά και καθαρισμούς χώρων εστίασης, κοινόχρηστων χώρων, παραθύρων και τζαμιών.

  Το συνεργείο καθαρισμού "Ο ΣΠΥΡΟΣ" είναι πιστοποιημένο στις διαδικασίες καθαρισμού και αποστείρωσης επιφανειών, χώρων και αντικειμένων σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα SARS-CoV-2. COVID-19. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσειςσε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους αλλά και σε πολυκατοικίες και κοινόχρηστους χώρους.

  Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά στόχος του συνεργείου καθαρισμού μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιό ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Οι εργασίες καθαρισμού περιλαμβάνουν:
  (α) Σκούπισμα και σφουγγάρισμα με κατάλληλα υλικά καθαρισμού όλων των κοινοχρήστων χώρων, διαδρόμων, εισόδων, κλιμακοστασίων,

  (β) Γενικό πλύσιμο των τουαλετών με κατάλληλα απορρυπαντικά και απολυμαντικά των λεκανών και των σκεπασμάτων αυτών, νιπτήρων, βρυσών, θυρών, πλακιδίων, καθρεπτών, δαπέδων, , παραθύρων. Για τον καθαρισμό των τουαλετών θα καταβάλλεται ιδιαίτερη προσοχή και σχολαστικότητα.

  (γ) Άδειασμα των καλαθιών απορριμμάτων, καθάρισμα, πλύσιμο εντός τους και αντικατάσταση πλαστικής σακούλας.

  (δ) Καθαρισμός γραφείων : ξεσκόνισμα και καθάρισμα.

  (ε) Άδειασμα των καλαθιών απορριμμάτων και τοποθέτηση νέας σακούλας καθημερινά, πλύσιμο εντός τους όταν υπάρχει ανάγκη.

  (στ) Συλλογή άχρηστου χαρτιού όταν αυτό είναι απαραίτητο και μεταφορά στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης εκτός των κτιρίων.

  (ζ) Σκούπισμα και σφουγγάρισμα των δαπέδων (η)Σκούπισμα με ηλεκτρικές σκούπες των χαλιών και των μοκετών.

  (θ) Μεταφορά των σάκων των απορριμμάτων καλά δεμένων στους κατάλληλους χώρους, για να τους παραλαμβάνει το απορριμματοφόρο του Δήμου.

  Οι περιοδικές εργασίες καθαρισμού περιλαμβάνουν:
  (α) Καθάρισμα όλων των υαλοπινάκων (τζαμιών), των παραθύρων των γραφείων καθώς και των κοινοχρήστων χώρων, εσωτερικά και εξωτερικά .

  (β) Καθαρισμός του υπογείου.

  (γ) Καθαρισμός μπαλκονιών.

  Καθαρισμος Τζαμιων
  Διατηρήστε τα τζάμια ή αλλιώς τη "βιτρίνα" της επιχείρησής σας πιο καθαρά από ποτέ!

  Για εμάς δεν υπάρχει απρόσιτος υαλοπίνακας, όσο ιδιαίτερη και να είναι η αρχιτεκτονική του κτιρίου σας.

  Όχι μόνο μπορούμε να επαναφέρουμε τις προσόψεις και τα τζάμια της επιχείρησής σας στην κατάστασή που ήταν όταν σας πρωτοπαραδόθηκαν καινούρια, αλλά μπορούμε και να σας τα διατηρούμε έτσι μια πάντα!

  Βιολογικοι καθαρισμοι
  Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων & Σαλονιών
  Βιολογική Απολύμανση & Καθαρισμό Στρώματος με τα νεα προϊόντα της Net Professional.
  Όλοι μας αναρωτιόμαστε αν στο στρώμα που κοιμόμαστε είναι καθαρό..

  Περνάµε το 1/3 της ζωής µας στο στρώµα µας!
  Αν δεν το συντηρήσουμε, αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον ανάπτυξης ακάρεων, µυκήτων, βακτηριδίων, ιών και μικροβίων.
  Ένα στρώµα, µετά τον πρώτο µήνα χρήσης φιλοξενεί περισσότερα από 15.000 ακάρεα, σε 4 μήνες 500.000 και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000.

  Ποιές θα ήταν οι επιπτώσεις στην υγεία μας αν φορούσαμε καθαρά ρούχα ωστόσο δεν κάναμε ΠΟΤΕ μπάνιο?
  Ανάλογοι κίνδυνοι καραδοκούν αν αλλάζουμε συστηματικά καλύμματα και σεντόνια ΑΛΛΑ δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να καθαρίσουμε το στρώμα μας. Τα ακάρεα είναι δύσκολο να τα βγάλουμε έξω από ένα στρώμα με ένα απλό καθαρισμό ή τίναγμα του στρώματος. Επίσης με κάθε κίνησή μας πάνω στο στρώμα η εσωτερική αλλεργιογόνος σκόνη αναταράσσεται, με αποτέλεσμα να λειτουργεί ως φυσητήρας.
  Ωθώντας τα ακάρεα και τα απεκκρίματα τους και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες, ελαφρύτερες από τον αέρα, να έρχονται σε άμεση επαφή με το στόμα, τη μύτη, τα μάτια, το δέρμα μας και να επιβαρύνουν την υγεία μας με διάφορα συμπτώματα όπως: κνησμός, ερεθισμός, συνάχι, φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, φτέρνισμα, ρινίτιδα, επιπεφυκίτιδα, σοβαρές δερματοπάθειες, πονοκεφάλους, χρόνια βρογχίτιδα, αλλεργικό άσθμα, δύσπνοια και άλλα.

  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
  Α) Ορισµοί
  Απολύµανσηορίζεται η διαδικασία καταστροφής µέρους των µικροβίων ή/και αναστολή του πολλαπλασιασµού τους µε (απολυµαντικά), σε αντικείµενα.

  Καλύπτει ένα ευρύ φάσµα ανάλογα µε το επίπεδο απολύµανσης που κυµαίνεται από τη σποροκτονία έως τη µείωση του αριθµού των µικροβίων.

  Αποστείρωσηορίζεται η διαδικασία καταστροφής όλων των µικροοργανισµών, καθώςκαι των σπόρων τους. Μέθοδοι αποστείρωσης είναι η θερµότητα, η ακτινοβολία, ατµόςυπό πίεση, υπερδιήθηση και χηµικά µέσα.

  Αντισηψίαείναι η διαδικασία εξάλειψης των µικροβίων ή της αναστολής της δράσηςτους σε ζώντες ιστούς (δέρµα, βλεννογόνους).

  Β) Ασφαλής χρήση απολυµαντικών για εργαλεία
  • Αποσυναρµολόγηση των οργάνων, σχολαστικός καθαρισµός και στέγνωµα πριν τηνεµβάπτιση στο απολυµαντικό.
  • Χρήση πάντα φρέσκου διαλύµατος απολυµαντικού ακολουθώντας τις οδηγίες τουκατασκευαστή (αραίωση, ρύθµιση pΗ).
  • Πλήρης εµβάπτιση του οργάνου στο απολυµαντικό διάλυµα και τήρηση αυστηρά τουχρόνου εµβάπτισης. Προσοχή να µην υπάρχει παγιδευµένος αέρας (φυσαλίδες) στουςαυλούς.
  • ∆ιατήρηση του διαλύµατος σε σκεπασµένο δοχείο για να µη διαχέονται ατµοί τουαπολυµαντικού στο περιβάλλον. Προσοχή στη διάρκεια χρήσης του αραιωµένουδιαλύµατος (σύµφωνα µε τις οδηγίες του κατασκευαστή).
  • Ξέπλυµα του οργάνου µετά την απολύµανση, τουλάχιστον 2 φορές, µε αποστειρωµένονερό.
  • Σχολαστικό στέγνωµα µε αποστειρωµένη πετσέτα ή γάζα, ιδιαίτερα αν πρόκειται τοόργανο να µη χρησιµοποιηθεί σύντοµα. Ορισµένοι κατασκευαστές συνιστούν τοτελευταίο ξέβγαλµα να γίνεται µε οινόπνευµα.

  Γ) Ασφαλής χρήση απολυµαντικών για επιφάνειες
  • Καθαρισµός των επιφανειών µε απορρυπαντικό και νερό πριν την απολύµανση καιαφού στεγνώσει η επιφάνεια, χρήση απολυµαντικού.
  • Καθαρισµός των κηλίδων αίµατος ή άλλων βιολογικών υγρών µε σαπούνι και νερόκαι στη συνέχεια χρήση απολυµαντικού.
  • Ανανέωση του απολυµαντικού διαλύµατος ανάλογα µε το µικροβιακό φορτίο τωνεπιφανειών.
  • Προετοιµασία µικρής ποσότητας απολυµαντικού διαλύµατος σύµφωνα µε τις οδηγίεςτου κατασκευαστή, σωστή συντήρηση του πυκνού διαλύµατος και έλεγχος του διαλύτη και των δοχείων αποθήκευσης προς αποφυγή επιµόλυνσης.

  Δ) Κανόνες προστασίας των εργαζοµένων κατά τη χρήση απολυµαντικών
  • Αποφυγή άµεσης επαφής µε το δέρµα µε χρήση γαντιών και µπλούζας και πλύσιµο των χεριών µε άφθονο σαπούνι και νερό
  • Αποφυγή εισπνοής ατµών µε χρήση µάσκας, προετοιµασία και παραµονή των διαλυµάτων σε χώρους µε απαγωγή αέρα
  • Αποφυγή επαφής µε τα µάτια µε χρήση ειδικών γυαλιών κατά τη διάλυση

  ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ
  Κάθε άτομο στο συνεργείο καθαρισμού τηρεί τους κανόνες ασφάλειας και υγείας στο Έργο που το αφορούν.

  Όλα τα άτομα στο συνεργείο καθαριότητας φορούν τα κατάλληλα Μέσα Ατομικής Προστασίας.

  Τα ΜΑΠ. αφορούν γάντια για την χρήσης υλικών καθαρισμού , ποδιά προστασίας ή φόρμα εργασίας , γυαλιά προστασίας, υποδήματα εργασίας ,γάντια μιας χρίσεως

  Τα Μ.Α.Π. απαιτούν καλό και επιµελή καθαρισµό.

  Τα ΜΑΠ είναι καλής ποιότητας και να έχουν το διακριτικό CE.

  Η επιλογή των ΜΑΠ πρέπει να γίνεται µετά από εκτίµηση των ειδικών κινδύνων στη θέση εργασίας και των γενικών κινδύνων στο χώρο εργασίας.

  Δεν ανατίθεται εργασία σε κανένα άτομο αν δεν είναι σωματικά και πνευματικά κατάλληλο γι’ αυτήν .

  Έχουν ενημερωθεί για την απαιτούμενη σήμανση ασφαλείας και τις οδηγίες που συναντούν σε κάθε χώρο εργασίας

  Απαγορεύεται οι εργαζόμενοι να πετούν τα υπολείµµατα που έχουν συλλέξει από τους διάφορους χώρους εργασίας στο περιβάλλον . Όλα τα σκουπίδια πρέπει να εναποτίθενται στους παρεχόμενους κάδους απορριμμάτων .

  Καμία εργασία δεν ξεκινά εάν δεν υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός.

  Για εργασίες σε ύψος τηρούν όλα τα µέτρα ασφαλείας ( π.χ σκάλα ).

  Το προσωπικό είναι έµπειρο σε εργασίες σε ύψος και εξοικειωµένο µε τις συνθήκες εκτέλεσης τέτοιων εργασιών.

  Σε όλη τη διάρκεια της εργασίας απαιτείται αυστηρή επίβλεψη

  Θα μας βρείτε Κλήματος 5, Χανιά Κρήτης
  Με εκτίμηση Σπύρος Πλανάκης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
  Σολωμού 19 - Χανιά
  6945106157
  Κέντρο Λογοθεραπείας
  Παπουτσάκη Ευφροσύνη | Χανιά Κρήτη

  Η Ευφροσύνη Παπουτσάκη είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Λογοθεραπείας Πάτρας το 2004, με Δίπλωμα Ειδικής Αγωγής και επιστημονική συνεργάτιδα ΩΡΛ Κλινικής Χανίων. Επίσης, είναι μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος και μητέρα δύο παιδιών.

  Το Κέντρο Λογοθεραπείας που διατηρεί στα Χανιά είναι ένας κατάλληλα εξοπλισμένος ιδιωτικός χώρος για θεραπείες παιδιών και ενηλίκων. Η θεραπευτική ομάδα απαρτίζεται από λογοθεραπεύτριες και ειδική παιδαγωγό και ψυχολόγο.

  Η συνεργασία με εργοθεραπευτές, ακουολόγους, φωνίατρους, ψυχολόγους, παιδιάτρους, διαιτολόγους, νευρολόγους, δασκάλους και φυσικά, των πιο σημαντικών στην ομάδα, τους γονείς, προσφέρει δομημένη γνώση και άποψη για την κατάλληλη παρέμβαση, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Για οποιαδήποτε πληροφορία ή τον προγραμματισμό ραντεβού.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ
  28ης Οκτωβρίου - 25ης Μαρτίου, Νεροκούρος - Χανιά
  2821071239
  ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΕ
  Εμπόριο Κρεάτων Χανιά Κρήτης

  Η επιχείρησή μας “ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΕ” η οποία βρίσκεται στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στον Νεροκούρο, δραστηριοπειείται εδώ και αρκετά χρόνια με την επεξεργασία και το εμπόριο κρεάτων, προσφέροντας ποιοτικά κρέατα σε οικονομικές τιμές.

  Από εμάς μπορείτε να προμηθευτείτε άριστης ποιότητας κρέατα, ενώ στόχος μας είναι κάθε ένας από εσάς να μένει πάντα ικανοποιημένος τόσο από την ποιότητα των προϊόντων μας όσο και από τις τιμές μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίου Νεκταρίου 36 - Χανιά
  2821401681
  6945101602
  ΘΕΟΔΟΣΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
  Χειροποίητες Σιδηροκατασκευές Χανιά Κρήτης

  Η επιχείρησή μας “ΘΕΟΔΟΣΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στα Χανιά Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με σιδηροκατασκευές, προσφέροντας παιδικές και χειροποίητες σιδηροκατασκευές σε οικονομικές τιμές.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις σιδηροκατασκευές, η επιχείρησή μας, δημιουργεί και σας προσφέρει παραδοσιακά κάγκελα που ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική του αλλά και την μοναδική ποιότητά τους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική κατασκευή. Εξυπηρετούμε τα Χανιά και όλη την Κρήτη.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 28 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ