noscript image for google
Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 | 10:28 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Πλατεία Ελευθερίας 2, Δικαστήρια - Χανίων
  2821050565,2821023204
  ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  Μικροβιολογικό Εργαστήριο Χανιά

  Το μικροβιολογικό εργαστήριό μας “Μιχάλης Μαρινάκης” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια παρέχοντας μια πλήρης γκάμα εξετάσεων όπως: αιματολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές αλλά και κάθε είδους εξέταση.

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, στο μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή διάγνωση των πιθανών προβλημάτων υγείας.

  Ακόμα, το μικροβιολογικό εργαστήριο μας, είναι πλήρως μηχανογραφημένο, ώστε να εξασφαλίζουμε ταχύτητα στην επεξεργασία των δειγμάτων και την μέγιστη αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

  ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

  Επιλέγουμε και επιμένουμε στην προσωπική επικοινωνία μαζί σας, από το στάδιο της δειγματοληψίας ως και πέραν της παραλαβής του αποτελέσματος. Είμαστε δίπλα σας με εχεμύθεια για οποιαδήποτε εξέταση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Το εργαστήριο μας διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001.2008 για την διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων καθώς επίσης και εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου.

  Όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε κοντά σας, το μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, διακρίνεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών του, ενώ δεν παύει ποτέ να εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό του και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει.

  Φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε εξεταζόμενο με συνέπεια και σεβασμό, παρέχοντας αξιόπιστες αναλύσεις και φυσικά συμβουλές και προτάσεις για τα αποτελέσματα, ενώ στόχοι μας είναι έγκυρα αποτελέσματα, στο σωστό χρόνο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς τον εξεταζόμενο.

  ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

  το μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά της Κρήτη για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αιματολογικής, βιοχημικής και ανοσολογικής εξέτασης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043, 6983452978
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ
  ΧΑΛΕΠΑ - Χανιά
  2821046790
  6972541919
  Ο Γρηγόρης Γιουρμετάκης γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στα Χανιά της Κρήτης. Τελείωσε την σχολή φωτογραφίας και κινηματογράφου επαγγελματικής αποκατάστασης, στην Νέλε Χανίων το 1992. Από τότε, έχει πάρει μέρος σε διάφορες εκθέσεις ερασιτεχνικού επιπέδου και οι δραστηριότητες του αφορούν στην Κρήτη και ιδιαίτερα στα Χανιά. Έχει ασχοληθεί με την καλλιτεχνική φωτογραφία, την ασπρόμαυρη (σκοτεινό θάλαμο) και τα τελευταία 10 χρόνια, ασχολείται με την διαφημιστική καλλιτεχνική φωτογραφία με υψηλή τεχνολογία στην επεξεργασία από σύγχρονα μηχανήματα. Ασχολείται επίσης με φωτογραφήσεις γάμων, βαπτίσεων, και άλλων εκδηλώσεων. Κατασκευάζει ψηφιακά άλμπουμ, και ψηφιακές φωτογραφίες(CD). Κατά καιρούς στις επαγγελματικές του δραστηριότητες, συμπεριλαμβάνονται αεροφωτογραφίσεις, φωτογραφήσεις σπορ, και επιδείξεις μόδας. Το γραφείο του, βρίσκεται στην Χαλέπα Χανίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ – ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ - ΧΑΝΙΑ - Χανίων
  2823041811
  6976115844
  Τα ενοικιαζόμενα στούντιο Zafiri 2 βρίσκονται 50 μέτρα από την αμμώδη παραλία της Παλαιόχωρας, ακριβώς κάτω από το παλιό ενετικό φρούριο. Περιλαμβάνει 7 studios (κατάλληλα για 2 έως 3 άτομα) και 4 διαμερίσματα (για μέχρι 4 άτομα). Όλα τους έχουν κουζίνα με ψυγείο, air-condition και τηλεόραση. Μερικά από τα στούντιο και διαμερίσματα έχουν θέα στη θάλασσα / θέα στον κήπο, ενώ άλλα βλέπουν προς την Φορτέτζα στο πίσω μέρος του κτιρίου. Όλα είναι πολύ ήσυχα. Το ξενοδοχείο παραμένει ανοικτό και κατά την χειμερινή σεζόν με χαμηλότερες τιμές και σπέσιαλ προσφορές για μηνιαίες κρατήσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΑΓ.ΠΑΝΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ - Χανίων
  6978590135,2821064500
  Η κατασκευαστική εταιρία Βιγλάκης Ριχάρδος έχει τις ρίζες της στον 18ο αιώνα, τότε ξεκίνησε ο προπάππους του Ριχάρδου, Στέφανος Βιγλάκης και έκτιζε σπίτια πέτρινα, η τέχνη πέρασε στον παππού του Λεωνίδα Βιγλάκη, μετά στον πατέρα του Κώστα Βιγλάκη, και τώρα στον Ριχάρδο Βιγλάκη.

  Η εταιρία ειδικεύεται στην κατασκευή πέτρινων κατασκευών, νέων σπιτιών και βιλών, αναπαλαιώσεις και επιδιορθώσεις παλαιών κτιρίων, αναστηλώσεις αρχαιολογικών μνημείων, ειδικές κατασκευές, σκαλιστά, κίονες κιονόκρανα σκαλιστές κουπαστές και πάσης φύσεως κατασκευή που αφορά την πέτρα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ 55-57 - Χανίων
  2821090007
  CASA VENETA -STUDIO APARTMENTS
  Βρίσκεται σε ένα απο τα πιο παραδοσιακά καλντερίμια της παλιάς πόλης των Χανίων και διατηρεί ακόμα και σήμερα την παλιά κοσμική γοητεία του.
  Είναι ένα ανακαινισμένο κτίριο με παλιά Βενετσιάνικη πρόσοψη διακοσμημένο με κέφι και μεράκι. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το ξύλο και ορισμένα διαμερίσματα διατηρούν υπνοδωμάτια με εξώστη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αγίου Παντελεήμονος 52 - Χανιά
  2821089176
  6976996716
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ
  ΤΖΑΜΑΝΤΑΚΗΣ

  ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

  Η οικογενειακή επιχείρηση “Εργολαβίες Τζαμαντάκης”,από το 1975δραστηριοποιείται στον κλάδο των οικοδομών με έναευρύ φάσμα εργασιών, απασχολώντας έναν μέσο όρο 20 εργαζομένων.

  Με οδηγό τα45 χρόνια εμπειρίαςμας και γνώμονα την ποιότητα σε κάθε δουλειά μας, φέρνουμε εις πέρας οποιαδήποτε απαιτητική οικοδομική εργασία, προτείνοντας πάντα τις οικονομικότερες λύσεις σε κάθε μας πελάτη.
  Η αγάπη για τη δουλειά μας καθώς και οικαινοτόμες λύσειςπου προσφέρουμε είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της επιχείρησής μας που στόχο έχει να επεκταθεί και στον τομέα της μελέτης και επίβλεψης οικοδομικών έργων.

  Γιατί να μας επιλέξετε:

  Αξιοπιστία & ασφάλεια στην επιλογή των υλικών
  Έμφαση στη στατική μελέτη
  Λειτουργικότητα και εργονομία
  Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα
  Συνέπεια στο χρόνο παράδοσης που έχουμε ορίσει

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Μπότσαρη Μάρκου 95 - Χανιά
  2821071111,2821071115
  Το συνεργείο καθαρισμού του Κρομμυδάκη Στέφανου, έχει έδρα τα Χανιάκαι παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού εδώ και πολλά χρόνια συνεχόμενης και αδιάλειπτης επιτυχημένης παρουσίας, με άριστες, ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης, οικιακών, επαγγελματικών και δημόσιων χώρων σε όλα τα Χανιά και τις γύρω περιοχές.

  Η πολυετής εμπειρία μας, η ύπαρξη σύγχρονου επαγγελματικού εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής, αποτελούν εγγύηση για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού εξαιρετικά υψηλού επιπέδου.

  Καλέστε μας για να έρθουμε στον χώρο σας και να σας δώσουμε την καλύτερη οικονομική προσφορά για της υπηρεσίες μας.

  Είμαστε δίπλα σας για να ακούσουμε τι ακριβώς θέλετε, να κατανοήσουμε την ανάγκη υπηρεσίας καθαριότητας που χρειάζεστε και να σας προσφέρουμε άκρως ποιοτικές λύσεις σε λογικές τιμές!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Χανιά - Χανιά
  6983710105
  Η επιχείρηση του Μάλα δραστηριοποιείται στο χώρο των μονώσεων και των ελαιοχρωματισμών και εξυπηρετεί τα Χανιά Κρήτης και όλη την Κρήτη κατόπιν συννενόησης.

  Μελετώντας το χωρό και τις ανάγκες σας , αποφασίζουμε μαζί για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είτε στην οικία σας είτε στον επαγγελματικό χώρο σας, με υλικά αρίστης ποιότητας.

  Αναλαμβάνουμε μονώσεις παντός τύπου για να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα ενώ με την ολοκλήρωση των εργασίων προχωρούμε και στον ελαιοχρωματισμό του χώρου παραδίδοντας ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

  Τοποθετούμε γυψοσανίδες ανακαινίζοντας και διαμορφώνοντας το χώρο σας σύμφωνα πάντα με τις δικές σας επιθυμίες.

  Επισκευάζουμε και πραγματοποιούμε παντός είδους εργασίες για τον ελαιοχρωματισμό και το σοβάτισμα .
  Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τη δική μας προσφορά .

  Με εκτίμηση, Μάλας

  μονωσεις παντος τυπου χανια, θερμομονωσεις χανια κρητης, τοποθετηση γυψοσανιδας χανια κρητης , κατασκευες γυψοσανιδας χανια κρητης, βαψιματα κτιριων χανια κρητης, ελαιοχρωματισμοι κατοικιων χανια κρητης, βαψιματα σπιτιων χανια κρητης, ελαιοχρωματισμοι κτιριων χανια κρητης, μονωσεις ταρατσων χανια κρητης, θερμοπροσοψεις χανια κρητης, μπογιατισματα χανια κρητης, στεγανοποιησεις χανια κρητης , ελαιοχρωματιμσοι παντος τυπου χανια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ
  Αναγνώστου Γογονή 50 - Χανιά
  2821098838
  6976435204
  ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΘΗΤΑΚΗΣ
  Βουλκανιζατέρ Χανιά - Εμπόριο & Service Ελαστικών Χανιά Κρήτη

  Το βουλκανιζατέρ μας “Ελαστικά Αθητάκης” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, δραστηριοποιείται από το 1987 με το εμπόριο και το service ελαστικών, προσφέροντάς σας πάντα ελαστικά από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η δεύτερη γενιά, το βουλκανιζατέρ μας, συνεχίζει να σας προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και άμεση εξυπηρέτηση με κύριο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη.

  Σε εμάς θα βρείτε ελαστικά bridgestone, toyo, yokohama και πολλών ακόμα εταιρειών για μοτοσυκλέτες, επιβατικά αυτοκίνητα, 4x4 - Suv, ελαφρά φορτηγά, φορτηγά, λεωφορεία καθώς και ζάντες για κάθε όχημα.

  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας προκειμένου να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο ελαστικό για το ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας όχημα ώστε να νιώθετε απόλυτα ασφάλεια στην οδήγηση.

  Η τοποθέτηση των ελαστικών και των ζαντών γίνεται με την χρήση μηχανημάτων, εξασφαλίζοντας σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση. Κύριο μέλημά μας, να σας συμβουλεύσουμε για την σωστή χρήση, συντήρηση, των ελαστικών με κύριο γνώμονα την ασφάλεια σας.

  Παράλληλα στο βουλκανιζατέρ μας αναλαμβάνουμε το service των ελαστικών σας, προσφέροντάς σας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τις καλύτερες ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, είναι το αποτέλεσμα της επιλογής των πελατών μας, που εδώ και χρόνια μας εμπιστεύονται.

  Στο βουλκανιζατέρ μας, θα βρείτε τις πλέον ιδανικές λύσεις για τα ελαστικά και τις ζάντες
  του οχήματος σας, σε ελκυστικές τιμές και με εγγυημένη ποιότητα.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ή περάστε από το βουλκανιζατέρ μας για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε
  με τα ελαστικά του οχήματός σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χανιά - Χανιά
  6998148736
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ
  ZAMIR GEGAJ
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΧΑΝΙΑ

  Με πολυετή γνώση και εμπειρία στον χώρο της οικοδομής αναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες με συνέπεια και επιμελημένη εργασία.

  Αναλαμβάνουμε την οικοδομή από το χτίσιμο και με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας και με συντονισμένες κινήσεις ολοκληρώνουμε όλες τις επιμέρους εργασίες με αξιοπιστία και συνέπεια.

  Φροντίζουμε να επιλέγουμε αξιόπιστα υλικά και με τον σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων έχουμε την δυνατότητα να εκτελέσουμε παντός τύπου εργασία με ακρίβεια.

  Δημιουργούμε κτίρια με αυστηρές προδιαγραφές για να απολαμβάνετε σε βάθος χρόνου το σπίτι σας και τον επαγγελματικό σας χώρο και να εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε:
  -οικοδομικές εργασίες παντός τύπου χανια
  - μονώσεις κτιρίων χανια
  - ελαιοχρωματισμοί κτιρίων χανια
  - ανακαίνιση κτιρίων χανια
  - αναπαλαίωση κτιρίων χανια
  - φρεσκαρίσματα χανια
  - βάψιμο σπιτιού χανια
  - βάψιμο καταστημάτων χανια
  - τοποθετηση πλακιδίων χανια
  - κτισίματα χανια
  - σοβατίσματα χανια
  - μερεμέτια χανια

  Εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης όλη την Κρήτη

  Με εκτίμηση
  Zamir Gegaj

  οικοδομικες εργασιες χανια - παντος τυπού οικοδομικες εργασιες χανια - οικοδομικες εργασιες παντος τυπου κρητη
  τοποθετηση πλακιδιων χανια - ανακαινιση σπιτιου χανια - ανακαινιση καταστηματων χανια - ανακαινισεις χανια
  αναπαλαιωση κτιριων χανια - επιχρισματα χανια - κτισιματα χανια - βαψιμο σπιτιου χανια - βαψιμο καταστηματων χανια
  βάψιμο επαγγελματικων χωρων χανια - μονωσεις κτιριων χανια - παντος τυπου μονωσεις κτιριων χανια - μερεμετια χανια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Νεροκούρου 126 - Χανιά
  2821092987,2821076187
  6972144246
  Απ' το 1987 είμαστε δίπλα σας και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Εκπαιδευομαστε σε νέες εφαρμογές, εξελιγμένα μηχανήματα απολύμανσης κ' καθαρισμού εδώ και στο εξωτερικό, όπως και σε εκθέσεις για δειγματισμο προϊόντων καθαρισμού απ'τους μεγαλύτερους οίκους με πιστοποιητικό ISO9001!

  Έρευνες έδειξαν ότι κυρίως τα χαλιά του σπιτιού μπορεί να είναι πιο βρώμικα ακόμα κ' απ'την τουαλέτα! Στην επιφάνειά τους συγκεντρώνονται βακτήρια, αλλεργιογόνα ακάρεα κ' ιοί,έπειτα τα καλύπτει η οικιακή σκόνη..αν πατάμε με τα παπούτσια μας ή με κάλτσες που φορούσαμε κάποια ώρα πριν με τα παπούτσια κ κάναμε έξω δουλειές τότε συνεπάγεται για εμάς με μία πρόκληση γιατί εξετάζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά καθώς προτεραιότητα έχει η υγεία του εκάστοτε πελάτη μας, όταν μας επιλέγει 34 χρόνια τώρα αισθανόμαστε υπεύθυνοι για αυτήν.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας να παραλάβουμε τα χαλιά ή τις μοκέτες σαςκαι να είστε σίγουροι ότι θα τα παραλάβετε καθαρά και σαν καινούρια.

  θα μας βρείτε Νεροκούρου 126, Χανιά -Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Κλήματος 5, Παχιανά - Χανιά
  6909407608
  Το συνεργείο καθαρισμού "Ο ΣΠΥΡΟΣ" του Πλανάκη Σπύρου το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, αναλαμβάνει καθαρισμούς επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, με γνώμονα την ποιότητα και τον επαγγελματισμό.

  Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς κτηρίων μετά από οικοδομικές εργασίες, καθαρισμούς πολυκατοικιών, εταιρειών, γραφείων αλλά και καθαρισμούς χώρων εστίασης, κοινόχρηστων χώρων, παραθύρων και τζαμιών.

  Το συνεργείο καθαρισμού "Ο ΣΠΥΡΟΣ" είναι πιστοποιημένο στις διαδικασίες καθαρισμού και αποστείρωσης επιφανειών, χώρων και αντικειμένων σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα SARS-CoV-2. COVID-19. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσειςσε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους αλλά και σε πολυκατοικίες και κοινόχρηστους χώρους.

  Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά στόχος του συνεργείου καθαρισμού μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιό ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Οι εργασίες καθαρισμού περιλαμβάνουν:
  (α) Σκούπισμα και σφουγγάρισμα με κατάλληλα υλικά καθαρισμού όλων των κοινοχρήστων χώρων, διαδρόμων, εισόδων, κλιμακοστασίων,

  (β) Γενικό πλύσιμο των τουαλετών με κατάλληλα απορρυπαντικά και απολυμαντικά των λεκανών και των σκεπασμάτων αυτών, νιπτήρων, βρυσών, θυρών, πλακιδίων, καθρεπτών, δαπέδων, , παραθύρων. Για τον καθαρισμό των τουαλετών θα καταβάλλεται ιδιαίτερη προσοχή και σχολαστικότητα.

  (γ) Άδειασμα των καλαθιών απορριμμάτων, καθάρισμα, πλύσιμο εντός τους και αντικατάσταση πλαστικής σακούλας.

  (δ) Καθαρισμός γραφείων : ξεσκόνισμα και καθάρισμα.

  (ε) Άδειασμα των καλαθιών απορριμμάτων και τοποθέτηση νέας σακούλας καθημερινά, πλύσιμο εντός τους όταν υπάρχει ανάγκη.

  (στ) Συλλογή άχρηστου χαρτιού όταν αυτό είναι απαραίτητο και μεταφορά στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης εκτός των κτιρίων.

  (ζ) Σκούπισμα και σφουγγάρισμα των δαπέδων (η)Σκούπισμα με ηλεκτρικές σκούπες των χαλιών και των μοκετών.

  (θ) Μεταφορά των σάκων των απορριμμάτων καλά δεμένων στους κατάλληλους χώρους, για να τους παραλαμβάνει το απορριμματοφόρο του Δήμου.

  Οι περιοδικές εργασίες καθαρισμού περιλαμβάνουν:
  (α) Καθάρισμα όλων των υαλοπινάκων (τζαμιών), των παραθύρων των γραφείων καθώς και των κοινοχρήστων χώρων, εσωτερικά και εξωτερικά .

  (β) Καθαρισμός του υπογείου.

  (γ) Καθαρισμός μπαλκονιών.

  Καθαρισμος Τζαμιων
  Διατηρήστε τα τζάμια ή αλλιώς τη "βιτρίνα" της επιχείρησής σας πιο καθαρά από ποτέ!

  Για εμάς δεν υπάρχει απρόσιτος υαλοπίνακας, όσο ιδιαίτερη και να είναι η αρχιτεκτονική του κτιρίου σας.

  Όχι μόνο μπορούμε να επαναφέρουμε τις προσόψεις και τα τζάμια της επιχείρησής σας στην κατάστασή που ήταν όταν σας πρωτοπαραδόθηκαν καινούρια, αλλά μπορούμε και να σας τα διατηρούμε έτσι μια πάντα!

  Βιολογικοι καθαρισμοι
  Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων & Σαλονιών
  Βιολογική Απολύμανση & Καθαρισμό Στρώματος με τα νεα προϊόντα της Net Professional.
  Όλοι μας αναρωτιόμαστε αν στο στρώμα που κοιμόμαστε είναι καθαρό..

  Περνάµε το 1/3 της ζωής µας στο στρώµα µας!
  Αν δεν το συντηρήσουμε, αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον ανάπτυξης ακάρεων, µυκήτων, βακτηριδίων, ιών και μικροβίων.
  Ένα στρώµα, µετά τον πρώτο µήνα χρήσης φιλοξενεί περισσότερα από 15.000 ακάρεα, σε 4 μήνες 500.000 και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000.

  Ποιές θα ήταν οι επιπτώσεις στην υγεία μας αν φορούσαμε καθαρά ρούχα ωστόσο δεν κάναμε ΠΟΤΕ μπάνιο?
  Ανάλογοι κίνδυνοι καραδοκούν αν αλλάζουμε συστηματικά καλύμματα και σεντόνια ΑΛΛΑ δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να καθαρίσουμε το στρώμα μας. Τα ακάρεα είναι δύσκολο να τα βγάλουμε έξω από ένα στρώμα με ένα απλό καθαρισμό ή τίναγμα του στρώματος. Επίσης με κάθε κίνησή μας πάνω στο στρώμα η εσωτερική αλλεργιογόνος σκόνη αναταράσσεται, με αποτέλεσμα να λειτουργεί ως φυσητήρας.
  Ωθώντας τα ακάρεα και τα απεκκρίματα τους και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες, ελαφρύτερες από τον αέρα, να έρχονται σε άμεση επαφή με το στόμα, τη μύτη, τα μάτια, το δέρμα μας και να επιβαρύνουν την υγεία μας με διάφορα συμπτώματα όπως: κνησμός, ερεθισμός, συνάχι, φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, φτέρνισμα, ρινίτιδα, επιπεφυκίτιδα, σοβαρές δερματοπάθειες, πονοκεφάλους, χρόνια βρογχίτιδα, αλλεργικό άσθμα, δύσπνοια και άλλα.

  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
  Α) Ορισµοί
  Απολύµανσηορίζεται η διαδικασία καταστροφής µέρους των µικροβίων ή/και αναστολή του πολλαπλασιασµού τους µε (απολυµαντικά), σε αντικείµενα.

  Καλύπτει ένα ευρύ φάσµα ανάλογα µε το επίπεδο απολύµανσης που κυµαίνεται από τη σποροκτονία έως τη µείωση του αριθµού των µικροβίων.

  Αποστείρωσηορίζεται η διαδικασία καταστροφής όλων των µικροοργανισµών, καθώςκαι των σπόρων τους. Μέθοδοι αποστείρωσης είναι η θερµότητα, η ακτινοβολία, ατµόςυπό πίεση, υπερδιήθηση και χηµικά µέσα.

  Αντισηψίαείναι η διαδικασία εξάλειψης των µικροβίων ή της αναστολής της δράσηςτους σε ζώντες ιστούς (δέρµα, βλεννογόνους).

  Β) Ασφαλής χρήση απολυµαντικών για εργαλεία
  • Αποσυναρµολόγηση των οργάνων, σχολαστικός καθαρισµός και στέγνωµα πριν τηνεµβάπτιση στο απολυµαντικό.
  • Χρήση πάντα φρέσκου διαλύµατος απολυµαντικού ακολουθώντας τις οδηγίες τουκατασκευαστή (αραίωση, ρύθµιση pΗ).
  • Πλήρης εµβάπτιση του οργάνου στο απολυµαντικό διάλυµα και τήρηση αυστηρά τουχρόνου εµβάπτισης. Προσοχή να µην υπάρχει παγιδευµένος αέρας (φυσαλίδες) στουςαυλούς.
  • ∆ιατήρηση του διαλύµατος σε σκεπασµένο δοχείο για να µη διαχέονται ατµοί τουαπολυµαντικού στο περιβάλλον. Προσοχή στη διάρκεια χρήσης του αραιωµένουδιαλύµατος (σύµφωνα µε τις οδηγίες του κατασκευαστή).
  • Ξέπλυµα του οργάνου µετά την απολύµανση, τουλάχιστον 2 φορές, µε αποστειρωµένονερό.
  • Σχολαστικό στέγνωµα µε αποστειρωµένη πετσέτα ή γάζα, ιδιαίτερα αν πρόκειται τοόργανο να µη χρησιµοποιηθεί σύντοµα. Ορισµένοι κατασκευαστές συνιστούν τοτελευταίο ξέβγαλµα να γίνεται µε οινόπνευµα.

  Γ) Ασφαλής χρήση απολυµαντικών για επιφάνειες
  • Καθαρισµός των επιφανειών µε απορρυπαντικό και νερό πριν την απολύµανση καιαφού στεγνώσει η επιφάνεια, χρήση απολυµαντικού.
  • Καθαρισµός των κηλίδων αίµατος ή άλλων βιολογικών υγρών µε σαπούνι και νερόκαι στη συνέχεια χρήση απολυµαντικού.
  • Ανανέωση του απολυµαντικού διαλύµατος ανάλογα µε το µικροβιακό φορτίο τωνεπιφανειών.
  • Προετοιµασία µικρής ποσότητας απολυµαντικού διαλύµατος σύµφωνα µε τις οδηγίεςτου κατασκευαστή, σωστή συντήρηση του πυκνού διαλύµατος και έλεγχος του διαλύτη και των δοχείων αποθήκευσης προς αποφυγή επιµόλυνσης.

  Δ) Κανόνες προστασίας των εργαζοµένων κατά τη χρήση απολυµαντικών
  • Αποφυγή άµεσης επαφής µε το δέρµα µε χρήση γαντιών και µπλούζας και πλύσιµο των χεριών µε άφθονο σαπούνι και νερό
  • Αποφυγή εισπνοής ατµών µε χρήση µάσκας, προετοιµασία και παραµονή των διαλυµάτων σε χώρους µε απαγωγή αέρα
  • Αποφυγή επαφής µε τα µάτια µε χρήση ειδικών γυαλιών κατά τη διάλυση

  ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ
  Κάθε άτομο στο συνεργείο καθαρισμού τηρεί τους κανόνες ασφάλειας και υγείας στο Έργο που το αφορούν.

  Όλα τα άτομα στο συνεργείο καθαριότητας φορούν τα κατάλληλα Μέσα Ατομικής Προστασίας.

  Τα ΜΑΠ. αφορούν γάντια για την χρήσης υλικών καθαρισμού , ποδιά προστασίας ή φόρμα εργασίας , γυαλιά προστασίας, υποδήματα εργασίας ,γάντια μιας χρίσεως

  Τα Μ.Α.Π. απαιτούν καλό και επιµελή καθαρισµό.

  Τα ΜΑΠ είναι καλής ποιότητας και να έχουν το διακριτικό CE.

  Η επιλογή των ΜΑΠ πρέπει να γίνεται µετά από εκτίµηση των ειδικών κινδύνων στη θέση εργασίας και των γενικών κινδύνων στο χώρο εργασίας.

  Δεν ανατίθεται εργασία σε κανένα άτομο αν δεν είναι σωματικά και πνευματικά κατάλληλο γι’ αυτήν .

  Έχουν ενημερωθεί για την απαιτούμενη σήμανση ασφαλείας και τις οδηγίες που συναντούν σε κάθε χώρο εργασίας

  Απαγορεύεται οι εργαζόμενοι να πετούν τα υπολείµµατα που έχουν συλλέξει από τους διάφορους χώρους εργασίας στο περιβάλλον . Όλα τα σκουπίδια πρέπει να εναποτίθενται στους παρεχόμενους κάδους απορριμμάτων .

  Καμία εργασία δεν ξεκινά εάν δεν υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός.

  Για εργασίες σε ύψος τηρούν όλα τα µέτρα ασφαλείας ( π.χ σκάλα ).

  Το προσωπικό είναι έµπειρο σε εργασίες σε ύψος και εξοικειωµένο µε τις συνθήκες εκτέλεσης τέτοιων εργασιών.

  Σε όλη τη διάρκεια της εργασίας απαιτείται αυστηρή επίβλεψη

  Θα μας βρείτε Κλήματος 5, Χανιά Κρήτης
  Με εκτίμηση Σπύρος Πλανάκης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
  Σολωμού 19 - Χανιά
  6945106157
  Κέντρο Λογοθεραπείας
  Παπουτσάκη Ευφροσύνη | Χανιά Κρήτη

  Η Ευφροσύνη Παπουτσάκη είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Λογοθεραπείας Πάτρας το 2004, με Δίπλωμα Ειδικής Αγωγής και επιστημονική συνεργάτιδα ΩΡΛ Κλινικής Χανίων. Επίσης, είναι μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος και μητέρα δύο παιδιών.

  Το Κέντρο Λογοθεραπείας που διατηρεί στα Χανιά είναι ένας κατάλληλα εξοπλισμένος ιδιωτικός χώρος για θεραπείες παιδιών και ενηλίκων. Η θεραπευτική ομάδα απαρτίζεται από λογοθεραπεύτριες και ειδική παιδαγωγό και ψυχολόγο.

  Η συνεργασία με εργοθεραπευτές, ακουολόγους, φωνίατρους, ψυχολόγους, παιδιάτρους, διαιτολόγους, νευρολόγους, δασκάλους και φυσικά, των πιο σημαντικών στην ομάδα, τους γονείς, προσφέρει δομημένη γνώση και άποψη για την κατάλληλη παρέμβαση, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Για οποιαδήποτε πληροφορία ή τον προγραμματισμό ραντεβού.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ
  28ης Οκτωβρίου - 25ης Μαρτίου, Νεροκούρος - Χανιά
  2821071239
  ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΕ
  Εμπόριο Κρεάτων Χανιά Κρήτης

  Η επιχείρησή μας “ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΕ” η οποία βρίσκεται στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στον Νεροκούρο, δραστηριοπειείται εδώ και αρκετά χρόνια με την επεξεργασία και το εμπόριο κρεάτων, προσφέροντας ποιοτικά κρέατα σε οικονομικές τιμές.

  Από εμάς μπορείτε να προμηθευτείτε άριστης ποιότητας κρέατα, ενώ στόχος μας είναι κάθε ένας από εσάς να μένει πάντα ικανοποιημένος τόσο από την ποιότητα των προϊόντων μας όσο και από τις τιμές μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Αγίου Νεκταρίου 36 - Χανιά
  2821401681
  6945101602
  ΘΕΟΔΟΣΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
  Χειροποίητες Σιδηροκατασκευές Χανιά Κρήτης

  Η επιχείρησή μας “ΘΕΟΔΟΣΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στα Χανιά Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με σιδηροκατασκευές, προσφέροντας παιδικές και χειροποίητες σιδηροκατασκευές σε οικονομικές τιμές.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις σιδηροκατασκευές, η επιχείρησή μας, δημιουργεί και σας προσφέρει παραδοσιακά κάγκελα που ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική του αλλά και την μοναδική ποιότητά τους.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική κατασκευή. Εξυπηρετούμε τα Χανιά και όλη την Κρήτη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
  Λεωφόρος Καζαντζάκη 130 - Χανιά
  2821097890
  6948887842,6944522460
  Kokkinakis Stone & Porcelain
  Μάρμαρα - Γρανίτες - Quartz - Acrylic - Porcelain| Χανιά Κρήτη

  Η επιχείρηση Kokkinakis Stone & Porcelain έχει την έδρα της στα Χανιά Κρήτης και ασχολείται με μάρμαρα, γρανίτες, χαλαζιακά αναλαμβάνοντας παντός είδους επεξεργασία και κοπές από το 1971.

  Έχοντας στο πλευρό μας έμπειρους τεχνίτες μαρμάρου και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό είμαστε σε θέση να αναλάβουμε παντός είδους κατασκευές και επενδύσεις με εγγύηση ποιότητας υλικών και εργασίας. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των υλικών, ώστε να ταιριάζουν στο χώρο και την αισθητική του εκάστοτε πελάτη.

  Επεξεργαζόμαστε μάρμαρα, γρανίτες, τεχνογρανίτες, ακρυλικές επιφάνειες πλακάκια μεγάλων διαστάσεων (320x160)προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και κατασκευών σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ
  Λουτρό Σκακίων - Χανιά
  6977123436,6938530844
  2o e-mail:info@chaniaboat.gr

  Νοικιάστε σκάφος για όλη την διάρκεια των διακοπών σας ή για μικρότερο χρονικό διάστημα .

  Έχοντας σκάφος στα Χανιά,και στο Λουτρό Σφακίων , δίνεται την δυνατότητα στον εαυτό σας να εξερευνήσετε τις δεκάδες παραλίες της περιοχής που δεν είναι προσβάσιμες με άλλο τρόπο, και γιατί όχι να ανακαλύψετε την ιδιωτική σας παραλία!!!.

  Εμείς θα φροντίσουμε να σας περιμένει το σκάφος στο λιμάνι του Λουτρού Σφακίων , και των Χανιών!!

  Η επιχείρηση μας σα παρέχει δωρεάν με κάθε ενοικίαση σκάφους καλάμι ψαρέματος με δόλωμα για καθετή ή καλάμι για συρτή με ψαράκι .

  Μετά από συνεννόηση και μικρό κόστος σας παρέχουμε

  Ηλεκτρικό μηχανάκι βαθειάς καθετής για μπαλάδες
  Ηλεκτρικό μηχανάκι βαθειάς συρτής με ψαράκι συρτής
  Παραγάδι αδόλωτο η δολωμένο
  Δόλωμα για το ψάρεμα σας

  Δείτε αναλυτικά στοιχεία για τα ενοικιαζόμενα σκάφη μας στη σελίδα μας

  www.chaniaboat.gr

  και στο Facebook: https://www.facebook.com/Chania-boat-rental-Ενοικίαση-σκαφών-Λουτρό-Χανιά-184002368292385/
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
  Αγία Μαρίνα - Χανιά
  2821038181
  Αθανασάκης Γιώργος |Φαρμακείο Αγία Μαρίνα Χανιά

  Το Φαρμακείο μας “Αθανασάκης Γιώργος” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά και πιό συγκεκριμένα στην Αγία Μαρίνα, εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές.

  Σεβόμενοι τον τομέα της υγείας και τους πελάτες μας είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε σας ανάγκη και να λειτουργήσουμε συμβουλευτικά σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, όπου μας επιτρέπεται.

  Στο φαρμακείο μας μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, εγγυώμενοι για την αυθεντικότητα και την ποιότητά τους, καθώς και συμφέρουσες προσφορές σε διάφορα είδη.

  Φαρμακευτικά προϊόντα - Καλλυντικά - Ορθοπεδικά είδη - Συμπληρώματα διατροφής - Είδη προσωπικής περιποίησης και φροντίδας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
  Αλικιανός - Χανιά
  6970022995
  6970022995
  REPAIR AND SERVICE
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ- ΧΑΝΙΑ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ, ΠΙΑΤΩΝ -ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΖΙΝΩΝ
  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ- ΠΩΛΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ-ΛΕΥΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
  ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ-ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΑ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΧΑΝΙΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΧΑΝΙΑ

  ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ WATT & VOLT

  Η επιχείρηση REPAIR AND SERVICE ιδρύθηκε το 2012 στον ΑΛΙΚΙΑΝΟ - ΧΑΝΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής και πώλησης ηλεκτρικών συσκευών με μεγάλη επιτυχία.

  Με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο, είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας με προϊόντα ποιότητας.

  Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών λευκών συσκευών και μικροσυσκευών.

  Διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε μικρή ή μεγάλη παραγγελία.

  ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΤΩΝ

  Προσπαθούμε καθημερινά να διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, βοηθώντας έτσι τον ιδιώτη και τον επαγγελματία να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.

  ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ……BEKO-BLOMBERG-INVENTOR-NOBU-HAIER κ.α.

  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Αναλαμβάνουμε επίσης παντός είδους ηλεκτρολογικές εργασίες και επισκευές.

  Επειδή κύριο μέλημα μας είναι η ασφάλεια σας, χρησιμοποιούμε πάντα ποιοτικά υλικά και τον πιο σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό.

  Η τεχνογνωσία και η πολύχρονη εμπειρία μας κάνει πρώτους στο είδος μας και πάντα ανταγωνιστικούς.

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και αντιμετωπίζοντας τον με ειλικρίνεια και συνέπεια, με τη γρήγορη εξυπηρέτηση, με το χαμηλότερο κόστος και την μέγιστη λειτουργικότητα της εγκατάστασης.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΧΑΝΙΑ -ΠΛΑΤΑΝΙΑ-ΓΕΡΑΝΙ-ΜΕΣΚΛΑ-ΣΚΙΝΕΣ-ΠΑΤΕΛΑΡΙ-ΦΟΥΡΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

  Με εκτίμηση,
  Σταφυλαράκης Ηλίας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ
  Τσόντου Βάρδα 24 - Χανιά
  2821044020
  6944628428
  ΤΣΕΠΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Βενζινάδικο Χανιά

  Από το βενζινάδικό μας “ΤΣΕΠΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά, μπορείτε καθημερινά να προμηθευτείτε καύσιμα υψηλής ποιότητας για το όχημά σας σε οικονομικές τιμές.

  Επίσης, από το βενζιναδικό μας στα Χανιά, μπορείτε να προμηθευτείτε και πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ αναλαμβάνουμε και την διανομή στο χώρο σας εξυπηρετώντας όλα τα Χανιά.

  Το ευγενικό προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και φιλικά.

  Επισκεφτείτε το βενζινάκό μας στα Χανιά και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ
  Πεμόνια Αποκορώνου - Χανιά
  2825071106
  6970841946
  Οντάς | Παραδοσιακά Κρητικά Έπιπλα

  Λίγα λόγια για εμάς

  H συνέχιση της παράδοσης

  Στα τέλη του 19ου αιώνα, κάποιοι κρητικοί χειροτέχνες έφτιαχναν καρέκλες σε εργαστήρια στα πεμόνια χρησιμοποιώντας τοπικό κυπαρίσσι.
  Το 1940 ο Παντελής Νικηφοράκης ήταν ένας από τους πιο σπουδαίους «μάστορες».
  Σήμερα ο ταλαντούχος γιος του. Ο Μανώλης διατηρεί αυτήν την παλιά παράδοση, δημιουργώντας όμορφα έπιπλα, εμπνευσμένα από την πλούσια ιστορία και τις γνώσεις της Κρήτης που πέρασαν από γενιά σε γενιά.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΞΥΛΟΥ

  Σχεδιασμός & κατασκευή επίπλων
  Ειδικές ξυλοκατασκευές
  Επενδύσεις ξύλου
  Αίθρια - Πέργκολες - Καφασωτά

  Απολαύστε την ομορφιά της κατασκευής του επιλέγοντας από μια τεράστια συλλογή σχεδίων, ξύλων και χρωμάτων που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι

  " Έπιπλα, εμπνευσμένα από την πλούσια ιστορία και τις γνώσεις της Κρήτης ... "

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Νεοζηλανδών Πολεμιστών - Χανιά
  6937743887,6983782245
  ARBEN ALLA
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΣ – ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ – ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ – ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ – ΣΚΕΠΕΣ – ΣΤΕΓΕΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ – ΚΙΟΣΚΙΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

  Γενικές επισκευές κατοικιών – κτιρίων – ξενοδοχείων στα Χανιά της Κρήτης !!!!!
  Ο εργολάβος οικοδομών ARBEN ALLA με εδρα της δουλειάς του στα Χανιά της Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια εως και σήμερα με επιτυχημένη και ανοδική πορεία , στις γενικές οικοδομικές εργασίες και στις ανακαινίσεις σε κάθε ιδιωτικό και επαγγελματικό χώρο.

  (κατοικίες, καταστήματα, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία).

  Το πλήρως και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους κτίστες, σοβατζήδες,ελαιοχρωματιστές, πλακάδες,σκεπατζήδες και μπορεί να διαμορφώσει τον χώρο σας με ποιότητα και αισθητική κάνοντάς το να ξεχωρίζει. Ακόμα, μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις, δίνοντάς σας ένα μοναδικό και οικονομικό αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών σας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας από οπου μας ζητηθεί στα Χανιά σε ολο το νομό Χανίων αλλά και σε ολη την Κρήτη μόνο για σοβαρές προτάσεις, αμεσα πάντα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο από την ανάθεση της ανακαίνισης εως την αποπεράτωση.

  Τα υλικά και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα με ποιότητα και τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μήν υπάρχουν μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Γενικές οικοδομικές εργασίες και γενικές ανακαινίσεις χώρων

  Κτισίματα , τούβλα και πέτρα

  Επιχρίσματα (σοβατίσματα)

  Ελαιοχρωματισμούς βαψίματα φρεσκαρίσματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

  Ελαιοχρωματισμοί βάψιμο κατοικιών βάψιμο κτιρίων - ξενοδοχείων βίλλες, προσόψεις, εξοχικές κατοικίες

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών

  Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε τεχνοτροπία, για την διακόσμηση των τοίχων, με σφουγγάρι, στούκο βενετσιάνο, κουρασανίτ, κρακελέ, απομιμήσεις ξύλου μαρμάρου.
  Χρησιμοποιώντας τα πιο μοντέρνα υλικά πλαστικά, ακρυλικά, οικολογικά χρώματα που αντέχουν στον χρόνο και στον Ελληνικό ηλιο

  Δημιουργούμε άριστα αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν.

  Σπατουλαρίσματα, Λάκκες, Στοκαρίσματα, μερεμέτια πάσης φύσεως και πριν από το βάψιμο των χώρων

  Προτείνουμε πάντα συνδυασμούς χρωμάτων που να είναι κατάλληλοι στον δικό σας χώρο να μεταμορφώσουν και να αναδείξουν την οικοδομή.

  Τοποθετήσεις πλακιδίων – γρανίτες- ψηφίδες

  Ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας μερικές η ολικές σε δάπεδα, τοίχους, ταράτσες, μπαλκόνια

  Αποξήλωση παλαιών πλακιδίων

  Επενδύσεις πέτρας – σε δάπεδα σε τοίχο

  Πλακοστρώσεις σε αυλές, πεζοδρόμια σε πλατείες

  Πέτρινες διακοσμήσεις σε τοίχους κολώνες, κτίσιμο μπάρμπεκιου, βρύσες

  Μονώσεις Ταρατσών με μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας ώστε να απαλλαγείτε από την υγρασία και την μούχλα οριστικά.

  Στεγανοποιήσεις υπογείων

  Θερμοπροσόψεις – θερμομονώσεις για να εχετε ενεργειακή αναβάθμιση στην οικοδομή και οικονομία στα καύσιμα

  Λιγότερα έξοδα για θέρμανση και δροσιά το καλοκαίρι
  Πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων

  Κεραμοσκεπές παντός τύπου ανάλογα με το υφος της οικοδομής ( μονόριχτη, δίριχτη)και με κεραμίδια(ασφαλτικά, ρωμαϊκά)

  Επιδιορθώσεις κεραμοσκεπών

  Πέργκολες – κιόσκια

  Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην Ανακαίνιση του σπιτιού σας, με προσοχή στην λεπτομέρεια και την απόλυτη καθαριότητα, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα

  Το πλήθος των οικοδομικών εργολαβιών που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο αποτελεί εγγύηση για την δουλειά μας

  Γιατί να μας επιλέξετε?
  Συνέπεια – αμεση εξυπηρέτιση και οικονομικές τιμές

  Με εκτίμηση
  ARBEN ALLA
  Ο εργολάβος γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων στα Χανιά της Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΕΣ
  Καλύβες - Χανιά
  2825400255
  6976703422
  ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  Κλειδαράς Καλύβες Χανιά - Επιδιορθώσεις Υποδημάτων Καλύβες Χανιά

  Ο έμπειρος κλειδαράς ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ βρίσκεται στα Χανιά και πιό συγκεκριμένα στις Καλύβες και αναλαμβάνει το άνοιγμα οικιών, επαγγελματικών χώρων και αυτοκινήτων άμεσα και κυρίως οικονομικά.

  Στο κατάστημά μας στις Καλύβες Χανίων, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κλειδιά, λουκέτα, κλειδαριές ασφαλείας, κυλίνδρους ασφαλείας και πολλά ακόμα προϊόντα για την ασφάλεια του κτιρίου σας.

  Ο έμπειρος κλειδαράς, διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα αναλαμβάνει την αντιγραφή κλειδιών, κλειδιά immobilizer καθώς και την τοποθέτηση κλειδαριών σε κάθε είδους πόρτα.

  Επίσης, αναλαμβάνει την επισκευή υποδημάτων και ζωνών, καθώς και σόλιασμα άρβυλων και επιδιορθώσεις γυναικείων τσαντών και τακουνιών.

  Εμπιστευτείτε τον κλειδαρά και την έμπειρη ομάδα του και να είστε σίγουροι για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  Κλειδαράς Καλύβες Χανιά, Κλειδιά Καλύβες Χανιά, Λουκέτα Καλύβες Χανιά, Κύλινδροι Ασφαλείας Καλύβες Χανιά, Αντιγραφή Κλειδιών - Immobilizer Καλύβες Χανιά, Τηλεκοντρόλ Γκαραζόπορτας Καλύβες Χανιά, Control Γκαραζόπορτας Καλύβες Χανιά, Άνοιγμα Σπιτιού Αυτοκινήτου Καλύβες Χανιά, Ξεκλείδωμα Κλειδαριών Ασφαλείας Καλύβες Χανιά, Κλειδαριές Ασφαλείας Καλύβες Χανιά, Τοποθέτηση Κλειδαριών Ασφαλείας Καλύβες Χανιά, Καλύβες Χανιά, Επισκευές Υποδημάτων Καλύβες Χανιά, Επισκευές Ζωνών Καλύβες Χανιά, Σόλιασμα Άρβυλων Καλύβες Χανιά, Επιδιορθώσεις Γυναικείων Τσαντών Καλύβες Χανιά,

  Toggle
προηγούμενη 1 από 27 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ