noscript image for google
Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021 | 03:27 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Πλατεία Ελευθερίας 2, Δικαστήρια - Χανίων
  2821050565,2821023204
  ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  Μικροβιολογικό Εργαστήριο Χανιά

  Το μικροβιολογικό εργαστήριό μας “Μιχάλης Μαρινάκης” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια παρέχοντας μια πλήρης γκάμα εξετάσεων όπως: αιματολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές αλλά και κάθε είδους εξέταση.

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, στο μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή διάγνωση των πιθανών προβλημάτων υγείας.

  Ακόμα, το μικροβιολογικό εργαστήριο μας, είναι πλήρως μηχανογραφημένο, ώστε να εξασφαλίζουμε ταχύτητα στην επεξεργασία των δειγμάτων και την μέγιστη αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

  ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

  Επιλέγουμε και επιμένουμε στην προσωπική επικοινωνία μαζί σας, από το στάδιο της δειγματοληψίας ως και πέραν της παραλαβής του αποτελέσματος. Είμαστε δίπλα σας με εχεμύθεια για οποιαδήποτε εξέταση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Το εργαστήριο μας διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001.2008 για την διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων καθώς επίσης και εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου.

  Όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε κοντά σας, το μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, διακρίνεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών του, ενώ δεν παύει ποτέ να εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό του και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει.

  Φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε εξεταζόμενο με συνέπεια και σεβασμό, παρέχοντας αξιόπιστες αναλύσεις και φυσικά συμβουλές και προτάσεις για τα αποτελέσματα, ενώ στόχοι μας είναι έγκυρα αποτελέσματα, στο σωστό χρόνο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς τον εξεταζόμενο.

  ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

  το μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά της Κρήτη για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αιματολογικής, βιοχημικής και ανοσολογικής εξέτασης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043, 6983452978
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ
  ΧΑΛΕΠΑ - Χανιά
  2821046790
  6972541919
  Ο Γρηγόρης Γιουρμετάκης γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στα Χανιά της Κρήτης. Τελείωσε την σχολή φωτογραφίας και κινηματογράφου επαγγελματικής αποκατάστασης, στην Νέλε Χανίων το 1992. Από τότε, έχει πάρει μέρος σε διάφορες εκθέσεις ερασιτεχνικού επιπέδου και οι δραστηριότητες του αφορούν στην Κρήτη και ιδιαίτερα στα Χανιά. Έχει ασχοληθεί με την καλλιτεχνική φωτογραφία, την ασπρόμαυρη (σκοτεινό θάλαμο) και τα τελευταία 10 χρόνια, ασχολείται με την διαφημιστική καλλιτεχνική φωτογραφία με υψηλή τεχνολογία στην επεξεργασία από σύγχρονα μηχανήματα. Ασχολείται επίσης με φωτογραφήσεις γάμων, βαπτίσεων, και άλλων εκδηλώσεων. Κατασκευάζει ψηφιακά άλμπουμ, και ψηφιακές φωτογραφίες(CD). Κατά καιρούς στις επαγγελματικές του δραστηριότητες, συμπεριλαμβάνονται αεροφωτογραφίσεις, φωτογραφήσεις σπορ, και επιδείξεις μόδας. Το γραφείο του, βρίσκεται στην Χαλέπα Χανίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ – ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ - ΧΑΝΙΑ - Χανίων
  2823041811
  6976115844
  Τα ενοικιαζόμενα στούντιο Zafiri 2 βρίσκονται 50 μέτρα από την αμμώδη παραλία της Παλαιόχωρας, ακριβώς κάτω από το παλιό ενετικό φρούριο. Περιλαμβάνει 7 studios (κατάλληλα για 2 έως 3 άτομα) και 4 διαμερίσματα (για μέχρι 4 άτομα). Όλα τους έχουν κουζίνα με ψυγείο, air-condition και τηλεόραση. Μερικά από τα στούντιο και διαμερίσματα έχουν θέα στη θάλασσα / θέα στον κήπο, ενώ άλλα βλέπουν προς την Φορτέτζα στο πίσω μέρος του κτιρίου. Όλα είναι πολύ ήσυχα. Το ξενοδοχείο παραμένει ανοικτό και κατά την χειμερινή σεζόν με χαμηλότερες τιμές και σπέσιαλ προσφορές για μηνιαίες κρατήσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΑΓ.ΠΑΝΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ - Χανίων
  6978590135,2821064500
  Η κατασκευαστική εταιρία Βιγλάκης Ριχάρδος έχει τις ρίζες της στον 18ο αιώνα, τότε ξεκίνησε ο προπάππους του Ριχάρδου, Στέφανος Βιγλάκης και έκτιζε σπίτια πέτρινα, η τέχνη πέρασε στον παππού του Λεωνίδα Βιγλάκη, μετά στον πατέρα του Κώστα Βιγλάκη, και τώρα στον Ριχάρδο Βιγλάκη.

  Η εταιρία ειδικεύεται στην κατασκευή πέτρινων κατασκευών, νέων σπιτιών και βιλών, αναπαλαιώσεις και επιδιορθώσεις παλαιών κτιρίων, αναστηλώσεις αρχαιολογικών μνημείων, ειδικές κατασκευές, σκαλιστά, κίονες κιονόκρανα σκαλιστές κουπαστές και πάσης φύσεως κατασκευή που αφορά την πέτρα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ 55-57 - Χανίων
  2821090007
  CASA VENETA -STUDIO APARTMENTS
  Βρίσκεται σε ένα απο τα πιο παραδοσιακά καλντερίμια της παλιάς πόλης των Χανίων και διατηρεί ακόμα και σήμερα την παλιά κοσμική γοητεία του.
  Είναι ένα ανακαινισμένο κτίριο με παλιά Βενετσιάνικη πρόσοψη διακοσμημένο με κέφι και μεράκι. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το ξύλο και ορισμένα διαμερίσματα διατηρούν υπνοδωμάτια με εξώστη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Αρώνι Ακρωτηρίου - Χανιά
  2821083860
  6944521858
  Η εταιρεία μας ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με έδρα τα Χανιά στην Κρήτη εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας παρέχει υδραυλικές εργασίες, εγκαταστάσεις και υδραυλικά υλικά για όλες σας τις ανάγκες.

  Αναλαμβάνουμε όλες σας τις υδραυλικές ανάγκες και επιθυμίες και επιδιορθώνουμε όλες τις βλάβες που μπορούν να προκύψουν από τα χρόνια χρήσης.

  Μαζί με τους καλά εκπαιδευμένους μας εργάτες καλύπτουμε όλες σας τις επιθυμίες και αναλαμβάνουμε όλα τα έργα ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση σας καθώς και τα μακροχρόνια αποτελέσματα της εργασίας μας.

  Αναλαμβάνουμε έργα σε όλα τα Χανιά και κατόπιν συνεννόησης σε όλη την Κρήτη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Δράπανος Αποκορώνου - Χανιά
  6972706006
  6945589547 / 6980371501
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

  ΣΕΡΓΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ &ΥΙΟΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

  Με εμπειρία πολλών ετών στο χώρο των κατασκευών αναλαμβάνουμε με αξιοπιστίαπαντός τύπου χωματουργικά έργακαιοικοδομικές εργασίεςστο νομό Χανίων και κατόπινσυνεννόησης σε όλη την Κρήτη.

  Τα άρτια καταρτισμένα συνεργεία μας με συνέπεια και επαγγελματισμό εκτελούν όλεςτις εργασίες σύμφωνα με τις προδιαγραφές κάθε έργου και μέσα στα χρονοδιαγράμματαπου έχουν προσυμφωνηθεί.

  Οι πιστοποιημένοι χειριστές των μηχανημάτων μας αναλαμβάνουν παντός τύπου χωματουργικέςεργασίες που αφορούν σε δημόσια και ιδιωτικά έργα και τις φέρουν σε πέρας με υπευθυνότητα.

  Αναλυτικά αναλαμβάνουμε:

  παντός τύπου χωματουργικά έργαεκσκαφές
  εκβραχισμοί
  διάνοιξη δρόμων
  μπαζώματα
  διαμόρφωση χώρων
  επιχωματώσεις
  μεταφορά χώματος για κήπους
  μεταφορά πόσιμου νερού & για πισίνα

  Ακόμη με πολυετή εμπειρία και στο χώρο της οικοδομής αναλμβάνουμε καιοικοδομικές εργασίεςπου ξεκινούν απο ταμπετάκαι ολοκληρώνονται με τοχτίσιμοκαι τοσοβάτισματης οικοδομής.

  Στόχος μας είναι η άριστη ποιότητα όλων των εργασιών που με συνέπεια και αξιοπιστία σας παραδίδουμε.

  Με εκτίμηση

  Σεργάκης Χαράλαμπος & Υιός

  χωματουργικες εργασιες χανια - χωματουργικα εργα χανια - εκσκαφες χανια - εκβραχισμοι χανια

  χωματουργικα εργα χανια - μεταφορα χωματος χανια - επιχωματωσεις χανια - μπαχωματα χανια

  μπετα χανια κρητη - επιχρισματα χανια κρητη - σοβατισματα χανια κρητη - μεταφορα νερου για πισινα χανια κρητη

  μεταφορα ποσιμου νερου χανια κρητη - χωματουργικα εργα χανια κρητη - εκσκαφες χανια κρητη

  χωματουργικα χανια κρητη - εκσκαφες δικτυων χανια κρητη - εκσκαφες οικοδομων χανια κρητη

  διανοιξη δρομων χανια κρητη - καθαρισμος οικοπεδων χανια κρητη - εκβραχισμοι χανια κρητη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  Χανιά - Χανίων
  6982109415
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ XANIA

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ GJOKA

  ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

  Με την πολυετή εμπειρία μαςαναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίεςστα Χανιά καικατόπιν συνεννόησης σε όλη την Κρήτη.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό παρέχειολοκληρωμένες εργασίες υψηλής ποιότητας στον χώρο τηςοικοδομήςκαιανταγωνιστικές τιμές.

  Για τηνανακαίνιση της οικίας σαςαλλά και τουεπαγγελματικού σας χώρουαποτελεί την ιδανική λύση μεπρωτότυπες ιδέες και προτάσεις για να φτιάξετε έναν χώρο με γούστο και στυλ.

  Με συνεχή ενημέρωση για τα νέα υλικά ,αλλά και τις νέες τεχνοτροπίες, θα σας προσφέρειεπιμελημένηεργασία που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια.

  Δίπλα σαςσε κάθε στάδιο της οικοδομήςαναλαμβάνουμε:

  παντος τύπου οικοδομικές εργασίες

  πέτρινες κατασκευές

  πέτρινες διαμορφώσεις

  πέτρινα σπίτια

  πέτρινα τοιχία

  την ανακαίνιση κτιρίων

  ελαιοχρωματισμοί κτιρίων

  γύψινες κατασκευές

  τοποθέτηση πλακιδίων

  σοβατίσματα /επιχρισματα

  χτισίματα

  μονώσεις

  μερεμέτια

  συντηρήσεις κτιρίων

  Η οικοδομική επιχείρηση μας είναι δίπλα στους πελάτες της σε όλη την διάρκεια των χρόνων προσφέροντας την απαραίτητη συντήρηση

  αλλά ακολουθεί και τις νέες γενιές που ζητούν την ανακαίνιση της κατοικίας τους.

  Στον χώρο της οικοδομής το όνομα μας αποτελεί εγγύηση και αξιοπιστία.

  Με εκτίμηση

  GJOKA

  6982109415

  οικοδομικες εργασιες χανια - παντος τυπου οικοδομικες εργασιεςχανια- οικοδομικες εργασιεςχανια

  εργολαβος οικοδομωνχανια- πετρινες κατασκευεςχανια- πετρινες κατασκευεςχανια- πετρινα τοιχιαχανια

  πετρινα σπιτιαχανια- πετροχτισταχανια- πετρινες διαμορφωσειςχανια- πετροχτισταχανια- οικοδομικα εργαχανια

  κατασκευες απο πετραχανια- κατασκευες απο πετραχανια - χτισιματα απο πετρα χανια - χτισιμο με πετρα χανια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ – ΜΑΡΜΑΡΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ
  Κέντρο Χανιά - Χανιά
  6987551418
  ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Τοποθέτηση πλακιδίων παντός διαστάσεων στα Χανιά !!!!!!! με αξιοπιστία και οικονομικές τιμές
  Ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας, δάπεδα σε κατοικίες, καταστήματα,ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικό χώρο!!!!

  Δίπλα σας από την Αρχή μέχρι το Τέλος...

  Ο πλακάς και μαρμαράς ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που εδρεύει στα Χανιά της Κρήτης δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων, με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.
  Η υπευθυνότητα ο επαγγελματισμός η υψηλή τεχνογνωσία, στις τοποθετήσεις πλακιδίων μας έχουν καταστήσει ικανούς και αξιόπιστους για την ανακαίνιση του μπάνιου της κουζίνας των δαπέδων και την αποπεράτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε, και μας χαρακτηρίζει ως το πιο αξιόπιστους τεχνίτες πλακάδες και μαρμαράδες στα Χανιά και σε ολη την Κρήτη.
  Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό εργαλείων, δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια ωστε τα εργα μας να ειναι ποιοτικά με αισθητική διαχρονικότητα και αντοχή στον χρόνο χωρίς κακοτεχνίες και μελλοντικά προβλήματα.

  Η επιχείριση μας μελετά κάθε ανάγκη σας, βρίσκοντας την ιδανικότερη καινοτόμα λύση στην ανακαίνιση για το μπάνιο της κουζίνας των δαπέδων, με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος, φροντίζοντας επίσης την συνεχή επίβλεψη της ανακαίνισης και εξασφαλίζουμε την τήρηση του προκαθορισμένου προϋπολογισμού και την συνέπεια στο χρόνο παράδοσης

  Οι υπηρεσίες μας είναι:
  Τοποθετήσεις πλακιδίων – παντός τύπου Porcellanato, Γρανίτη, Klinker, Cotto,

  Ψηφίδες – Γρανίτες και σε δύσκολά και απαιτητικά δάπεδα και όλα τα μερεμέτια που σχετίζονται με την τοποθέτηση πλακιδίων
  Ψηφίδες διαλέξτε την ψηφίδα και το σχέδιο που θέλετε ή ζητήστε μας να σας προτείνουμε σχέδια και εμείς αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση!
  Γρανίτες και σε δύσκολά και απαιτητικά δάπεδα
  Τοποθετήσεις πλακιδίων μπάνιου
  Ξήλωμα μπάνιων παλαιών πλακιδίων - ανακαινίσεις
  Τοποθετήσεις πλακιδίων δαπέδου με ποικιλία σχεδίων και πλακιδίων με μεγάλες διαστάσεις ( ισια-ρόμβος)

  Η τοποθέτιση πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων για μπάνια απαιτεί τεχνογνωσία και κατάλληλα εργαλεία χωρίς πολλούς αρμούς για αποτέλεσμα μεγάλης αισθητικής και οικονομία στα υλικά.
  Ξήλωμα δαπέδων
  Ειδικές τοποθετήσεις πλακιδίων σε βεράντες, μπαλκόνια, ταράτσες, αυλές, πεζοδρόμια
  Τοποθέτηση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση
  Τοποθετήσεις πλακιδίων κουζίνας
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε πισίνες
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε κατοικίες, βίλλες, διαμερίσματα, καταστήματα ξενοδοχεία, επιχειρήσεις και σε ολους τους επαγγελματικούς χώρους
  Μαρμαρικές εργασίες
  Τοποθέτηση μαρμάρων
  Τρίψιμο μαρμάρων
  Επενδύσεις μαρμάρου σε τζάκια
  Λούστρα
  Σκάλες πλατύσκαλα
  Κατοκάσια –Σοβαντεπί
  Μαρμαροποδιές ορθομαρμαρώσεις σε ήδη υπάρχουσες μαρμάρινες επιφάνειες με φθορές και κακοτεχνίες.
  Δάπεδα - Τοίχους - επενδύσεις σε τοίχους

  Προτείνουμε πάντα τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν στην αγορά και δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια ωστε τα εργα μας να ειναι διαχρονικά ανθεκτικά στον χρόνο χωρίς κακοτεχνίες και μελλοντικά προβλήματα.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από Ελληνες τεχνίτες πλακιδίων παρέχει άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί στα Χανιά και να εισθαι σίγουροι ότι εξασφαλίζετε ποιότητα εργασίας,

  Το πλήθος των ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει στα Χανιά και σε ολη την Κρήτη αποτελούν εγγύηση για τις υπηρεσίες που παρέχουμε και για το ονομά μας

  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας θα είναι στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Με εκτίμηση

  Ο εργολάβος τοποθέτισης πλακιδίων στα Χανιά

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Τοποθέτιση πλακιδίων Χανιά Κρήτη
  Τοποθετήσεις πλακιδίων Χανιά Κρήτη
  Πλακάς – πλακάδες Χανιά Χανίων Κρήτη
  Τεχνίτες πλακιδίων Χανιά Κρήτη
  Οικονομικές ανακαινίσεις μπάνιου – κουζίνας Χανιά Κρήτη
  Τοποθέτιση μαρμάρων Χανιά Κρήτη
  Μαρμαράς – μαρμαράδες Χανιά Κρήτη
  Συνεργείο πλακάδων μαρμαράδων Χανιά Κρήτη
  Ανακαινίσεις πλακιδίων Χανιά Κρήτη
  Εργολαβίες πλακιδίων Χανιά Κρήτη
  Πλακάκια μάρμαρα Χανιά Κρήτη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Χανιά - Χανίων
  6939291550
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ

  X-ELIXIS TECHNICAL GROUP

  Η εταιρεία μας με έδρα τα Χανιά δραστηριοποιείται στον χώρο της οικοδομήςκαι αναλαμβάνει με αξιοπιστία και υπευθυνότητα παντός τύπου ανακαινίσεις κτιρίωνσε όλο το νομό Χανίων.

  Με πολυετή εμπειρία και συνεχή ενημέρωση για τα νέα υλικά και τις εφαρμογές τουςαναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας και σας το παραδίδουμε με το κλειδίστο χέρι ολοκληρώνοντας όλες τις εργασίες μέσα στους χρόνους που έχουν προσυμφωνηθεί.

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με άψογο συγχρονισμό εκτελούν όλες τις εργασίες χρησιμοποιώνταςεξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά άριστης ποιότητας απο επώνυμες εταιρείες του χώρου.

  Ακόμη αναλαμβάνουμε παντος τύπου βαψιμάτα όπως το βάψιμο του σπιτιού σας ή του επαγγελματικούσας χώρου με επιμέλεια και επαγγελματισμό.

  Το συνεργείο μας προετοιμάζει με προσοχή όλες τις επιφάνειεςκαι αντιμετωπίζει με τα κατάλληλα υλικά τυχόν προβήματα μούχλας και υγρασίας ώστεόλες οι τεχνοτροπίες και οι χρωματισμοί να έχουν την την απόλυτη αντοχή σε βάθος χρόνου.

  Τα συνεργεία μας ακόμη αναλαμβάνουν την μόνωση του κτιρίου σας για να το προστατεύσετεαπο μελλοντικές φθορές αλλά και να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

  Με την εξωτερικήθερμομόνωση του κτιρίου σας σε συνδυασμό με την μόνωση της ταράτσας σας διασφαλίζετεόλο το κτίριο απο τις καιρικές συνθηκές .

  Αναλαμβάνουμε αναλυτικά:

  ανακαινίσεις κτιρίων

  ανακαίνιση σπιτίου

  ανακαινίση καταστημάτων

  παντος τύπου οικοδομικές εργασίες

  βάψιμο σπιτιού

  βάψιμο καταστημάτων

  θερμοπροσόψεις κτιρίων

  βάψιμο πολυκατοικιών

  βάψιμο εσωτερικών χώρων

  τεχνοτροπίες

  πατητή τσιμεντοκονία

  κατασκευή γυψοσανίδας

  ψευδοροφές

  τοιχοποιία

  γύψινες επενδύσεις

  Στόχος της εταιρείας μας είναι να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες

  εργασίες άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση

  Μανταδάκης Γιώργος

  X-ELIXIS TECHNICAL GROUP

  6939291550

  ανακαινισεις κτιριων χανια - ανακαινισειςχανια- ανακαινισεις σπιτιωνχανια- ανακαινισεις καταστηματωνχανια

  ανακαινισεις σπιτιωνχανια- ανακαινισεις καταστηματωνχανια - ελαιοχρωματισμοι κτιριωνχανια- βαψιμο σπιτιουχανια

  βαψιμο καταστηματωνχανια- θερμοπροσοψειςχανια- θερμοπροσοψεις κτιριωνχανια- επισκευη κτιριων χανια

  βαψιμο σπιτιουχανια- βαψιμο καταστηματωνχανια- ανακαινισεις χωρωνχανια- οικοδομικες εργασιες παντος τυπου χανια

  πατητη τσιμεντοκονια χανια - γυψινες κατασκευες χανια - γυψινες επενδυσεις χανια - ψευδοροφες χανια - γενικες ανακαινισεις κτιριων χανια

  γενικη ανακαινιση σπιτιου χανια - γενικη ανακαινση καταστηματων χανια - παντος τυπου βαψιματγα χανια - γυψοσανιδες χανια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 115 - Χανιά
  6973795902
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΧΑΝΙΑ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΟΥ ΧΑΝΙΑ

  ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Γ. ΜΙΧΑΛΗΣ

  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΧΑΝΙΑ

  Η επιχείρησή μας με έδρα τα Χανιά, με εμπειρία και τεχνογνωσία αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτησησυστημάτων αλουμινίου αυξημένης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

  Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό δημιουργούμε κουφώματα αλουμινίου που εξασφαλίζουν την μέγιστηενεργειακή απόδοση με άριστη λειτουργικότητα.

  Καλύπτουμε κάθε ανάγκη του χώρου σας σε κουφώματα, ρολά,σίτες, γκαραζόπορτες, βιτρίνες και παντός τύπουαλουμινοκατασκευές.

  Επιπλέον, δραστηριοποιούμαστε και στις μεταλλικές κατασκευές, όπως, πόρτες, κάγκελα, σκάλες,πέργκολες, στέγαστρα και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει,με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, νααντικαταστήσει τα παλιά συστήματα αλουμινίου σας με νέα κουφώματα άριστης ποιότητας προσφέρονταςσας ασφάλεια και οικονομία με σύγχρονο σχεδιασμό.

  Με σύμμαχο την γνώση και την συνεχή ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνικές αλλά και στην εξέλιξη των υλικώνεγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα της κατασκευής και την αντοχή της στον χρόνο.

  Ανακαινίστε τον επαγγελματικό σας χώρο με συστήματα αλουμινίου και ειδικές μεταλλικές κατασκευές φτιαγμέναμε αξιοπιστία που θα σας παρέχουν θερμομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια & υψηλή αισθητική.

  Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε παντός τύπου αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευέςσε προσυμφωνημένο χρόνο παράδοσης και σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με εκτίμηση

  Χατζηδάκης Μιχάλης

  6973795902

  αλουμινοκατασκευες χανια - συστηματα αλουμινιου χανια - κουφωματα αλουμινιου χανια-ενεργειακα κουφωματα χανια μεταλλικες κατασκευες χανια- σιδηροκατασκευες χανια - παντος τυπου αλουμινοκατασκευες χανια - παντος τυπου μεταλλικες κατασκευες χανια παντος τυπου σιδηροκατασκευες χανια - μεταλλικες πορτες χανια - γκαραζοπορτες χανια - καγκελα χανια -παραθυρα αλουμινιου χανια πορτες αλουμινιου χανια - πορτες ασφαλειας χανια - αλουμινοκατασκευες χανια κρητης - σιδηροκατασκευες αθηνα αττικης - κουφωματα αλουμινιου χανιά μεταλλικες σκαλες χανια - προγραμμα εξοικονομω χανια - αντικατασταση κουφωματων χανια - σιδερενιες πορτες χανια -ρολα χανια -σιτες χανια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ
  Καντανολέων 9 - Χανιά
  6976574118
  6906120840
  Castello Resident
  Ενοικιαζόμενο κατάλυμα Χανιά

  | λίγα λόγια για το κατάλυμα

  Ονομάζομαι Φωτεινή και σας καλωσορίζω στο Castello Resident. Εγω και η οικογένειά μου θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε στο κατάλυμά μας.
  Κύριος στόχος μας είναι να σας κάνουμε να νιώσετε άνετα και να απολαύσετε στο έπακρο την κρητική μας φιλοξενία.

  Το Castello Luxury Resident βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά της Παλιάς Πόλης των Χανίων ακριβώς ανάμεσα στις αρχαιολογικές ανασκαφές της αρχαίας Κυδωνίας και στο βυζαντινό τείχος. Ελάχιστα μόλις βήματα από το ενετικό λιμάνι και λίγες εκατονταδες μέτρα από το κέντρο της πόλης το Castello Luxury Resident βρίσκεται στην ιδανική τοποθεσία για τις αστικές σας αναζητήσεις.

  Ένας χώρος ιδιαίτερης αισθητικής και πολυτέλειας με τις ανέσεις που του αρμόζουν. Τρία υπέροχα υπνοδωμάτια, 3 μπάνια με ντούζ και καμπίνα, το ένα με Τζέτ Ντουζ, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα αλλά και μία ταράτσα με τζακούζι και θέα συνθέτουν το εκλεπτυσμένο σκηνικό του Castello Luxury Residence. Τηλεοράσεις Smart με δορυφορική σύνδεση σε όλο το σπίτι, σύνδεση στο διαδίκτυο με τις υψυλότερες ταχύτητες της πόλης, κλιματισμός ψύξης-θέρμανσης καθώς και πάρκινγκ έξω από το κατάλυμμα είναι μικρές αλλά πάντα ευπρόσδεκτες ανέσεις.

  Θα είμαστε πάντα δίπλα σας για ό,τι κι αν χρειαστείτε, πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε.

  Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!

  Τηλέφωνα επικοινωνίας
  Κατερίνα 6976574118 | Μιχάλης6906120840

  ___
  Πληροφορίες καταλύματος

  Το Castello Luxury Resident είναι ένα ανακαινισμένο κατάλυμα στην καρδιά της Παλιάς Πόλης των Χανίων. Θα σας προσφέρει μία υπέροχη διαμονή, ξεκούραστες και χαλαρωτικές διακοπές ταξιδεύοντας σας μέσα στο Βενετσιάνικο πνεύμα που αποπνέει η περιοχή. Ένα σύγχρονο κατάλυμα, πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις για μία ονειρική διαμονή.

  *Ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια, φίλους

  ___
  Πληροφορίες για τη γειτονιά

  Η κατοικία βρίσκεται στην καρδιά της Παλιάς Πόλης των Χανίων με θέα το Μιναρέ. Θα σας δοθεί από κοντά η ευκαιρία να γνωρίσετε την μοναδική ομορφιά που προσφέρει το σημείο. Από τα Ενετικά Τείχη της Πόλης και το ομώνυμο Λιμάνι, τα Νεώρια, το Γιαλί Τζαμί ή αλλιώς το τζαμί Κιουτσούκ Χασάν, το Κέντρο Αρχιτεκτονικής, το Φρούριο του Φιρκά, την Πύλη της Άμμου, τον Αιγυπτιακό Φάρο και τα όλα τα μουσεία η περιοχή είναι ιδανική για να ξεκινήσετε την διαμονή και την εξόρμηση σας. Θα γνωρίσετε από κοντά την μοναδικότητα και το πνεύμα της πόλης, ένα πραγματικό σταυροδρόμι πολιτισμών μέσα στους αιώνες. Κοντά μας θα βρείτε: Μίνι μάρκετ 20-30μ. Παραδοσιακές ταβέρνες Καφετέριες Φαρμακείο

  ___
  Μετακινήσεις

  Μεταφορά στο αεροδρόμιο (Επιπλέον χρέωση)
  Παραλαβή από το αεροδρόμιο(Επιπλέον χρέωση)
  Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο(Επιπλέον χρέωση)
  Ενοικίαση αυτοκινήτου

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Γεωργιούπολη, Αποκόρωνας - Χανιά
  6987737489
  ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΧΑΝΙΑ - ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΝΙΑ

  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ

  Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της οικοδομής αναλαμβάνουμε παντος τύπουοικοδομικές κατασκευές με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με τον σύγχρονο εξοπλισμό τους και την συνεχήτους ενημέρωση για όλα τα νέα υλικά και τις εφαρμογές τους σας προσφέρουνολοκληρωμένες εργασίες στην κατασκευή - ανακαίνιση του σπιτιού σας.

  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου πέτρινες κατασκευές όπως πέτρινα σπίτια , πέτρινες περιφράξεις , πέτρινες διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων με τέχνη και μεράκι.

  Ακόμα σε μας μπορείτε να εμπιστευτείτε το βάψιμο του σπιτιού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου με οικολογικά χρώματα άριστης ποιότητας απο γνωστές εταιρείες του χώρου.

  Επιλέξτε την τεχνοτροπία που επιθυμείτε και εμεις θα την εφαρμόσουμε στο χώρο σαςμε εξαιρετική επιμέλεια.

  Το συνεργειο μας επίσης αναλαμβάνει την μόνωση του κτιρίου σας που περιλαμβάνει την θερμοπρόσοψη και την μόνωση της ταρατσας ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη στεγανοποίηση του κτιρίου για να πετύχετε την μεγαλύτερη αποδοση σε βάθος χρόνου.

  Κάθε εργασία που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας φροντίζουν να σας την παραδίδουν ολοκληρωμένηαπό την κύρια κατασκευή μέχρι τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου.

  Αναλυτικά αναλαμβάνουμε:

  οικοδομικές εργασίες
  ανακαίνιση κτιρίων
  αναπαλαίωση κτιρίων
  πέτρινες κατασκευές
  πέτρινες περιφράξεις
  πέτρινα τοιχία
  πέτρινες διαμορφώσεις
  διακόσμηση με πέτρα
  πέτρινα σπίτια
  βάψιμο σπιτιού
  βάψιμο καταστημάτων
  χτισίματα
  επιχρίσματα
  μονώσεις
  μόνωση ταράτσας
  ξυλογραφία

  Στόχος μας είναι κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στους χρόνους που έχουν προσυμφωνηθεί.

  Με εκτίμηση

  Γιάννης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  Βλάτος, Κίσσαμος - Χανιά
  2821046774
  6945753743
  Η Μηλιά βρίσκεται σε μια ορεινή και περιβαλλοντικά ευαίσθητη περιοχή της Δυτικής Κρήτης, στο νομό Χανίων και στο κέντρο της επαρχίας Κισσάμου. Η περιοχή μας ανήκει στο δίκτυο προστατευόμενων περιοχών Natura.
  Ο οικισμός περιβάλλεται από μια καταπράσινη κοιλάδα που σχηματίζεται από τα βουνά Κεφάλι (Κεφαλή) και Ψηλό (Υψηλή), 550μ. Το ορεινό τοπίο προσφέρει τη διακριτικότητά του στους ανθρώπους και τις δημιουργίες τους. Αυτό το τοπίο μας καθορίζει και διαμορφώνει την ταυτότητά μας.
  Από την πρώτη μέρα, όταν βρήκαμε την ιδέα της αποκατάστασης του οικισμού, η φιλοσοφία μας ήταν ξεκάθαρη.

  Οι ξενώνες στη Μηλιά είναι δωμάτια-σπίτια που προϋπήρχαν του 15ου αιώνα, ανακαινισμένα προσεκτικά στη λεπτομέρεια, καταγράφοντας κάποια από την ουσία αυτής της εποχής. Τους αποκαλούμε δωμάτιο-σπίτια γιατί στο παρελθόν εξυπηρετούσαν τις βασικές ανάγκες των οικογενειών που φιλοξένησαν, παρά το μικρό τους μέγεθος, κυρίως κατά τη θερινή περίοδο. Οι ανάγκες των ανθρώπων ήταν απλά λιγότερο τότε.

  Η Μηλιά τους παρείχε δύο βασικά πράγματα. Νερό και κάστανα, τα οποία αποτελούσαν πηγή διατροφής και ένα μικρό εισόδημα για την οικογένεια.
  Σήμερα, κάθε σπίτι έχει τη μοναδική του γοητεία και διακόσμηση Η βασική ανάγκη για νερό καλύπτεται από τα ελατήρια και η ηλεκτρική ενέργεια παράγεται από ηλιακούς συλλέκτες. Όλα τα σπίτια διαθέτουν κεντρική θέρμανση, καθώς και τζάκι ή ξυλόσομπα για το χειμώνα, ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι, αίθριο ή ταράτσες για χαλάρωση.
  Τα δωμάτια περιβάλλονται από καστανιές, φράουλες και μια τεράστια ποικιλία χλωρίδας.
  Υπάρχουν τέσσερα είδη δωματίων. Τα standard δίκλινα δωμάτια, μεγάλα δίκλινα δωμάτια, σουίτες και οικογενειακά διαμερίσματα.

  «Προτεραιότητά μας είναι να σώσουμε και να διατηρήσουμε τον παραδοσιακό κύκλο ζωής, εξυπηρετώντας τόσο τον άνθρωπο όσο και το περιβάλλον, με σκοπό την κρητική παράδοση και τον σεβασμό στην ιστορία της γης. Είναι καθήκον μας να προωθήσουμε τον πολιτισμό και την πραγματική ταυτότητα της περιοχής και των κατοίκων της, διατηρώντας τα μάτια μας ανοιχτά στο παρόν και το μέλλον»

  Πάνω απ 'όλα, η επίσκεψη στη Μηλιά είναι μια εμπειρία που αξίζει…
  Η Μηλιά σημαίνει «πίσω στα βασικά», ένα καταφύγιο που επισκέπτεστε όταν χρειάζεστε ξεκούραση και χρόνο για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.
  Η Μηλιά εκπληρώνει την εσωτερική μας ανάγκη «να ξεφύγουμε», ακόμη και για λίγο, από όλα τα βάρη. Προσφέρει ένα απλό και ανθρώπινο ζωντανό «πρόγραμμα σπουδών». Είναι μια απόδραση που θα επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας σε ένα χώρο αναψυχής μακριά από τα πλήθη.
  Το νερό της πηγής, ο καθαρός αέρας, η σιωπή του βουνού, το καλοκαιρινό αεράκι, ο αστραφτερός νυχτερινός ουρανός, το υπέροχο φαγητό και το κρασί, ακόμη και η οικοδομημένη προσέγγιση της Μηλίας, θα παρέχουν την απαραίτητη ηρεμία και θα σας βοηθήσουν να επαναφορτίσετε τις βιολογικές σας μπαταρίες .
  Η Μηλιά είναι βαθιά χαραγμένη στη μνήμη των επισκεπτών μας λόγω της πληθώρας και της ποικιλίας των χαρακτηριστικών. Πολλοί χαρακτήρισαν τη διαμονή τους ως ταξίδι στο παρελθόν.

  Ο χρόνος ρέει αργά εδώ…

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ – ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ
  Ηρώων Πολυτεχνείου 77, Κίσσαμος - Χανίων
  2822024341
  Το Ψητοπωλείο Σκασιαρχείο που βρίσκεται στον Κίσσαμο Χανίων είναι ένα
  ψητοπωλείο με εξειδίκευση στα ψητά όπως: χοιρινό κοντοσούβλι, Πανσέτα
  σούβλας, Κλαμπ σάντουιτς γύρου, Κεμπάπ, Σουβλάκια και ποικιλίες κρεάτων.
  Ξεκινήστε τη μέρα σας νωρίς με καφέ και πρωινό και απολαύστε το περίφημο
  σουβλάκι και τη μεγάλη ποικιλία από πιάτα με κρέας, για μεσημεριανό
  γεύμα ή δείπνο. Δείτε το μενού μας και παραγγείλετε για delivery!
  Συνεχές βελτιώσεις στο χώρο μας για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι και να
  σας προσφέρουμε, όλο και περισσότερες επιλογές. Πλέων το κατάστημα μας,
  θα έχει τη δυνατότητα για νέες παρασκευές. Το Σκασιαρχειο θα ανοίγει από
  νωρίς το πρωί, με τον αγαπημένο σας καφέ και διάφορες άλλες προτάσεις
  για τη συνοδεία του. Η κουζίνα μας, είναι ανοιχτά καθημερινά από της
  11:30 το πρωί έως αργά το βράδυ.
  Γιατί όταν θέλεις ποιότητα, ανανεώνεται συνεχώς. Το πρώτο μας δείγμα.
  Ψωμάκι superfoods και vegan. Με ένα μπιφτέκι λαχανικών που θα σας
  κερδίσει. Μείγμα από όσπρια και λαχανικά,κ.α και συνοδεύεται από,
  πατάτες, sauce γουακαμολε, μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι.

  Προσεχώς.

  Νεες, διαφορετικές, γευστικοτατες, προτάσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ
  ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Χανίων
  6986947118
  H εταιρεία Sea King Adventures του κυρίου Καλλιτσάκη Αργύρη ασχολείται με ημερήσιες κρουαζιέρες στον κόλπο του Πλατανιά Χανίων. Με αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο αυτο, μπορεί να σας εγγυηθεί οτι θα περάσετε σιγουρα καλα και πάντα με ασφάλεια.

  Αν θέλετε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στα υποβρύχια αξιοθέατα, το κολύμπι και το κολύμβηση με αναπνευστήρα στην περιοχή του κόλπου του Πλατανιά. Να δείτε τις εντυπωσιακές παράκτιες τοποθεσίες, όπως το Θρυλικό Νησί Θοδωρού, το όμορφο κρητικό τοπίο με τα ψηλά Λευκά Όρη και απολαύστε κολύμπι και κολύμβηση με αναπνευστήρα πάνω από δύο γερμανικά μαχητικά αεροπλάνα που καταρρίφθηκαν κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

  Ποτά και ελαφριά σνακ είναι διαθέσιμα για αγορά κατά τη διάρκεια των περιηγήσεων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Περίδου 9 - Χανιά
  6932655672
  Μοράκης Γρηγόρης
  Πολιτικός Μηχανικός Χανιά

  || Προφίλ

  Εργάζομαι ως Πολιτικός Μηχανικός από το 1998 και έχω μεγάλη εμπειρία σε διαφόρων ειδών έργα, όπως ενισχύσεις κατασκευών και αποκαταστάσεις βλαβών, (ρητινενέσεις, μανδύες σκυροδέματος, εκτοξευόμενο σκυρόδεμα, ανθρακοϋφάσματα, beton plaque), γενικά οικοδομικά έργα, μεταλλικές κατασκευές, ειδικά γεωτεχνικά έργα (αντιστηρίξεις, υποθεμελιώσεις, ειδικές θεμελιώσεις, ενισχύσεις και βελτίωση εδαφών, τσιμεντενέσεις), διαχείριση έργων, διαχείριση ακινήτων, μελέτες.

  Είμαι διαπιστευμένος Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 από την TUV HELLAS.

  Είμαι Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτιρίων.

  Είμαι κάτοχος εργοληπτικού πτυχίου Α2 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ.

  Το τεχνικό μας γραφείο βρίσκεταιΠερίδου 9 στα Χανιά
  Τηλέφωνο: 6932655672
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – SERVICE
  Αγίων Αποστόλων 75, Κόκκινο Μετόχι, Μουρνιές - Χανιά
  2821097225
  6945648899
  ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  Συνεργείο Αυτοκινήτων Μουρνιές Χανίων Κρήτη

  Το συνεργείο αυτοκινήτων μας “Βογιατζάκη Μιχάλη” το οποίο βρίσκεται στις Μουρνιές Χανίων, είναι κοντά σας από το 2018 προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες για την επισκευή και βελτίωση παντός τύπου αυτοκινήτων.

  Με τεχνογνωσία, εμπειρία και συνεχή παρακολούθηση των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα των αυτοκινήτων, σας εγγυόμαστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση τεχνικού ελέγχου, service και επισκευής αυτοκινήτων.Διαθέτουμε πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο στις Μουρνιές Χανίων, καθώς επίσης και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, πάντα διαθέσιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες μας.

  ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

  Με άμεση εξυπηρέτηση και κινητό συνεργείο, το συνεργείο αυτοκινήτων μας, σας εξυπηρετεί άμεσα και υπεύθυνα, δίνοντας λύση στο πρόβλημα του οχήματός σας.

  Τηρούμε αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνουμε την παράδοση του αυτοκινήτου σας το συντομότερο χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε εσάς να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες.

  Σε εμάς θα βρείτε, επίσης, μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά, μπαταρίες, καθώς και είδη βελτίωσης σε οικονομικές τιμές.

  Στόχος μας η σχολαστική συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας και πάντα με τις οικονομικότερες προτάσεις και λύσεις.

  Χάρη στην εμπειρία μας, την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε σχέσεις φιλίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη που μας επιλέγει.

  ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ

  στις Μουρνιές Χανίων ή επικοινωνήστε μαζί μας και το εξειδικευμένο κινητό συνεργείο μας θα είναι άμεσα κοντά σας. Εξυπηρετούμε τα Χανιά και όλη την Κρήτη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αγίου Παντελεήμονος 52 - Χανιά
  2821081925
  6976996716
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ
  ΤΖΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

  ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

  Η οικογενειακή μας επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Τζαμαντάκη στα μέσα της δεκαετίας του 70΄και δραστηριοποιείται στα Χανιά Κρήτης στον τομέα των οικοδομών.

  Στα μέσα της δεκαετίας του 00΄την διοίκηση ανέλαβαν οι υιοί του και σε συνεργασία με τον ιδρυτή της συνεχίζουν την ανοδική πορεία της επιχείρησης επεκτείνοντας απ’ αρχής την δραστηριότητα τους σε όλο το φάσμα των εργασιών κατασκευής, επισκευής, συντήρησης και ανακαίνισης κάθε είδους κτιριακών έργων, σε εργολαβίες και υπερεργολαβίες πάντα σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες, στατικούς μηχανικούς και διακοσμητές, του εκάστοτε πελάτη, οι οποίοι και μας χαρίζουν το τελικό οπτικό αποτέλεσμα.

  Μέσα από εμπεριστατωμένες μελέτες και προϋπολογισμούς, σας προσφέρουμε έμπρακτες και σε λογικά επίπεδα οικονομικές λύσεις σε κάθε είδους υπηρεσίεςσε όλο το φάσμα σχετικά με τον χώρο τον κατασκευών.

  Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα καιαξιοπιστία την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, σε συνεργασία με το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας καθώς και τη σωστή μας διαχείριση με συνέπεια καιεπαγγελματισμό.

  Γιατί να μας επιλέξετε:

  Αγάπη για τη δουλειά μας
  Τα 40 χρόνια εμπειρίας μας
  Αξιοπιστία και ασφάλεια στην επιλογή υλικών και συνεργατών
  Χρονική αντοχή των κατασκευών
  Ακριβής χρόνος παράδοσης
  Εγγυημένο αποτέλεσμα

  Βρισκόμαστε: Αγίου Παντελεήμονος 52, Χανιά
  Τηλέφωνο: 28210 81925, Κινητό: 6976996716

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Μπότσαρη Μάρκου 95 - Χανιά
  2821071111,2821071115
  Το συνεργείο καθαρισμού του Κρομμυδάκη Στέφανου, έχει έδρα τα Χανιάκαι παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού εδώ και πολλά χρόνια συνεχόμενης και αδιάλειπτης επιτυχημένης παρουσίας, με άριστες, ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης, οικιακών, επαγγελματικών και δημόσιων χώρων σε όλα τα Χανιά και τις γύρω περιοχές.

  Η πολυετής εμπειρία μας, η ύπαρξη σύγχρονου επαγγελματικού εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής, αποτελούν εγγύηση για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού εξαιρετικά υψηλού επιπέδου.

  Καλέστε μας για να έρθουμε στον χώρο σας και να σας δώσουμε την καλύτερη οικονομική προσφορά για της υπηρεσίες μας.

  Είμαστε δίπλα σας για να ακούσουμε τι ακριβώς θέλετε, να κατανοήσουμε την ανάγκη υπηρεσίας καθαριότητας που χρειάζεστε και να σας προσφέρουμε άκρως ποιοτικές λύσεις σε λογικές τιμές!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ
  Αναγνώστου Γογονή 50 - Χανιά
  2821098838
  6976435204
  ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΘΗΤΑΚΗΣ
  Βουλκανιζατέρ Χανιά - Εμπόριο & Service Ελαστικών Χανιά Κρήτη

  Το βουλκανιζατέρ μας “Ελαστικά Αθητάκης” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, δραστηριοποιείται από το 1987 με το εμπόριο και το service ελαστικών, προσφέροντάς σας πάντα ελαστικά από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η δεύτερη γενιά, το βουλκανιζατέρ μας, συνεχίζει να σας προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και άμεση εξυπηρέτηση με κύριο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη.

  Σε εμάς θα βρείτε ελαστικά bridgestone, toyo, yokohama και πολλών ακόμα εταιρειών για μοτοσυκλέτες, επιβατικά αυτοκίνητα, 4x4 - Suv, ελαφρά φορτηγά, φορτηγά, λεωφορεία καθώς και ζάντες για κάθε όχημα.

  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας προκειμένου να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο ελαστικό για το ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας όχημα ώστε να νιώθετε απόλυτα ασφάλεια στην οδήγηση.

  Η τοποθέτηση των ελαστικών και των ζαντών γίνεται με την χρήση μηχανημάτων, εξασφαλίζοντας σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση. Κύριο μέλημά μας, να σας συμβουλεύσουμε για την σωστή χρήση, συντήρηση, των ελαστικών με κύριο γνώμονα την ασφάλεια σας.

  Παράλληλα στο βουλκανιζατέρ μας αναλαμβάνουμε το service των ελαστικών σας, προσφέροντάς σας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τις καλύτερες ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, είναι το αποτέλεσμα της επιλογής των πελατών μας, που εδώ και χρόνια μας εμπιστεύονται.

  Στο βουλκανιζατέρ μας, θα βρείτε τις πλέον ιδανικές λύσεις για τα ελαστικά και τις ζάντες
  του οχήματος σας, σε ελκυστικές τιμές και με εγγυημένη ποιότητα.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  ή περάστε από το βουλκανιζατέρ μας για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε
  με τα ελαστικά του οχήματός σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χανιά - Χανιά
  6998148736
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ
  ZAMIR GEGAJ
  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΑΝΙΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΧΑΝΙΑ

  Με πολυετή γνώση και εμπειρία στον χώρο της οικοδομής αναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες με συνέπεια και επιμελημένη εργασία.

  Αναλαμβάνουμε την οικοδομή από το χτίσιμο και με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας και με συντονισμένες κινήσεις ολοκληρώνουμε όλες τις επιμέρους εργασίες με αξιοπιστία και συνέπεια.

  Φροντίζουμε να επιλέγουμε αξιόπιστα υλικά και με τον σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων έχουμε την δυνατότητα να εκτελέσουμε παντός τύπου εργασία με ακρίβεια.

  Δημιουργούμε κτίρια με αυστηρές προδιαγραφές για να απολαμβάνετε σε βάθος χρόνου το σπίτι σας και τον επαγγελματικό σας χώρο και να εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε:
  -οικοδομικές εργασίες παντός τύπου χανια
  - μονώσεις κτιρίων χανια
  - ελαιοχρωματισμοί κτιρίων χανια
  - ανακαίνιση κτιρίων χανια
  - αναπαλαίωση κτιρίων χανια
  - φρεσκαρίσματα χανια
  - βάψιμο σπιτιού χανια
  - βάψιμο καταστημάτων χανια
  - τοποθετηση πλακιδίων χανια
  - κτισίματα χανια
  - σοβατίσματα χανια
  - μερεμέτια χανια

  Εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης όλη την Κρήτη

  Με εκτίμηση
  Zamir Gegaj

  οικοδομικες εργασιες χανια - παντος τυπού οικοδομικες εργασιες χανια - οικοδομικες εργασιες παντος τυπου κρητη
  τοποθετηση πλακιδιων χανια - ανακαινιση σπιτιου χανια - ανακαινιση καταστηματων χανια - ανακαινισεις χανια
  αναπαλαιωση κτιριων χανια - επιχρισματα χανια - κτισιματα χανια - βαψιμο σπιτιου χανια - βαψιμο καταστηματων χανια
  βάψιμο επαγγελματικων χωρων χανια - μονωσεις κτιριων χανια - παντος τυπου μονωσεις κτιριων χανια - μερεμετια χανια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
  Νεροκούρου 126 - Χανιά
  2821092987,2821076187
  6972144246
  Απ' το 1987 είμαστε δίπλα σας και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Εκπαιδευομαστε σε νέες εφαρμογές, εξελιγμένα μηχανήματα απολύμανσης κ' καθαρισμού εδώ και στο εξωτερικό, όπως και σε εκθέσεις για δειγματισμο προϊόντων καθαρισμού απ'τους μεγαλύτερους οίκους με πιστοποιητικό ISO9001!

  Έρευνες έδειξαν ότι κυρίως τα χαλιά του σπιτιού μπορεί να είναι πιο βρώμικα ακόμα κ' απ'την τουαλέτα! Στην επιφάνειά τους συγκεντρώνονται βακτήρια, αλλεργιογόνα ακάρεα κ' ιοί,έπειτα τα καλύπτει η οικιακή σκόνη..αν πατάμε με τα παπούτσια μας ή με κάλτσες που φορούσαμε κάποια ώρα πριν με τα παπούτσια κ κάναμε έξω δουλειές τότε συνεπάγεται για εμάς με μία πρόκληση γιατί εξετάζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά καθώς προτεραιότητα έχει η υγεία του εκάστοτε πελάτη μας, όταν μας επιλέγει 34 χρόνια τώρα αισθανόμαστε υπεύθυνοι για αυτήν.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας να παραλάβουμε τα χαλιά ή τις μοκέτες σαςκαι να είστε σίγουροι ότι θα τα παραλάβετε καθαρά και σαν καινούρια.

  θα μας βρείτε Νεροκούρου 126, Χανιά -Κρήτης
  Toggle
προηγούμενη 1 από 28 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ