noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 03:11 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Πλατεία Ελευθερίας 2, Δικαστήρια - Χανίων
  2821050565
  Μαρινάκης Μιχαήλ
  Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος, Χανιά, Κρήτη

  Το μικροβιολογικό εργαστήριό μας “Μιχάλης Μαρινάκης” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια παρέχοντας μια πλήρης γκάμα εξετάσεων όπως: αιματολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές αλλά και κάθε είδους εξέταση.

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, στο μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή διάγνωση των πιθανών προβλημάτων υγείας.

  Ακόμα, το μικροβιολογικό εργαστήριο μας, είναι πλήρως μηχανογραφημένο, ώστε να εξασφαλίζουμε ταχύτητα στην επεξεργασία των δειγμάτων και την μέγιστη αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

  ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

  Στο μικροβιολογικό εργαστήριό μας, Μαρινάκης Γ. Μιχαήλ από το 1999 στα Χανιά, με τη βοήθεια σύγχρονων αναλυτών, πραγματοποιούνται όλες οι εξετάσεις, όπως: αιματολογικές, βιοχημικές, αίματος και ούρων, ουρολογικές και πηκτικότητας. Πραγματοποιούνται επίσης εξετάσεις ανοσολογικές, ορμονολογικές,

  καθώς και έλεγχος γονιμότητας, σπέρματος και καλλιέργειες, check up, προγεννητικό έλεγχο.Το εργαστήριό μας διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001:2008 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς επίσης και εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου.

  ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΤΡΟΥ
  Ο Δρ. Μιχαήλ Μαρινάκης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολης στην Ιταλία,το έτος 1985. Εξειδικεύτηκε στην Ιατρική Βιοπαθολογία (Μικροβιολογία) το 1993. Συμμετείχε σε όλα τα πανευρωπαϊκά συνέδρια Μικροβιολογίας από το 2000 έως το 2008.

  ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  Έχει εργαστεί στο Εγκέφαλος "ΚΑΨΑΛΑΚΗ" το 1994-1995 και στο Ιατρικό Κρήτης από το 1996 έως το 1999. Επίσης, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μυκητολογίας.

  Από το 1999 έως και σήμερα, διατηρεί Μικροβιολογικό Εργαστήριο στα Χανιά.

  Medisyn quality system plus

  Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

  Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

  Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουνδιαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
  Συμμετέχει σε διεργαστηριακάΣχήματα Ελέγχου Ποιότηταςδιαπιστευμένα κατάISO 17043
  ΔιαθέτειΠιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
  Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων

  ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

  το μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, Κρήτης για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αιματολογικής, βιοχημικής και ανοσολογικής εξέτασης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043, 6983452978
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ
  ΧΑΛΕΠΑ - Χανιά
  2821046790
  6972541919
  Ο Γρηγόρης Γιουρμετάκης γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στα Χανιά της Κρήτης. Τελείωσε την σχολή φωτογραφίας και κινηματογράφου επαγγελματικής αποκατάστασης, στην Νέλε Χανίων το 1992. Από τότε, έχει πάρει μέρος σε διάφορες εκθέσεις ερασιτεχνικού επιπέδου και οι δραστηριότητες του αφορούν στην Κρήτη και ιδιαίτερα στα Χανιά. Έχει ασχοληθεί με την καλλιτεχνική φωτογραφία, την ασπρόμαυρη (σκοτεινό θάλαμο) και τα τελευταία 10 χρόνια, ασχολείται με την διαφημιστική καλλιτεχνική φωτογραφία με υψηλή τεχνολογία στην επεξεργασία από σύγχρονα μηχανήματα. Ασχολείται επίσης με φωτογραφήσεις γάμων, βαπτίσεων, και άλλων εκδηλώσεων. Κατασκευάζει ψηφιακά άλμπουμ, και ψηφιακές φωτογραφίες(CD). Κατά καιρούς στις επαγγελματικές του δραστηριότητες, συμπεριλαμβάνονται αεροφωτογραφίσεις, φωτογραφήσεις σπορ, και επιδείξεις μόδας. Το γραφείο του, βρίσκεται στην Χαλέπα Χανίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ – ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ - ΧΑΝΙΑ - Χανίων
  2823041811
  6976115844
  Τα ενοικιαζόμενα στούντιο Zafiri 2 βρίσκονται 50 μέτρα από την αμμώδη παραλία της Παλαιόχωρας, ακριβώς κάτω από το παλιό ενετικό φρούριο. Περιλαμβάνει 7 studios (κατάλληλα για 2 έως 3 άτομα) και 4 διαμερίσματα (για μέχρι 4 άτομα). Όλα τους έχουν κουζίνα με ψυγείο, air-condition και τηλεόραση. Μερικά από τα στούντιο και διαμερίσματα έχουν θέα στη θάλασσα / θέα στον κήπο, ενώ άλλα βλέπουν προς την Φορτέτζα στο πίσω μέρος του κτιρίου. Όλα είναι πολύ ήσυχα. Το ξενοδοχείο παραμένει ανοικτό και κατά την χειμερινή σεζόν με χαμηλότερες τιμές και σπέσιαλ προσφορές για μηνιαίες κρατήσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΑΓ.ΠΑΝΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ - Χανίων
  6978590135,2821064500
  Η κατασκευαστική εταιρία Βιγλάκης Ριχάρδος έχει τις ρίζες της στον 18ο αιώνα, τότε ξεκίνησε ο προπάππους του Ριχάρδου, Στέφανος Βιγλάκης και έκτιζε σπίτια πέτρινα, η τέχνη πέρασε στον παππού του Λεωνίδα Βιγλάκη, μετά στον πατέρα του Κώστα Βιγλάκη, και τώρα στον Ριχάρδο Βιγλάκη.

  Η εταιρία ειδικεύεται στην κατασκευή πέτρινων κατασκευών, νέων σπιτιών και βιλών, αναπαλαιώσεις και επιδιορθώσεις παλαιών κτιρίων, αναστηλώσεις αρχαιολογικών μνημείων, ειδικές κατασκευές, σκαλιστά, κίονες κιονόκρανα σκαλιστές κουπαστές και πάσης φύσεως κατασκευή που αφορά την πέτρα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ 55-57 - Χανίων
  2821090007
  CASA VENETA -STUDIO APARTMENTS
  Βρίσκεται σε ένα απο τα πιο παραδοσιακά καλντερίμια της παλιάς πόλης των Χανίων και διατηρεί ακόμα και σήμερα την παλιά κοσμική γοητεία του.
  Είναι ένα ανακαινισμένο κτίριο με παλιά Βενετσιάνικη πρόσοψη διακοσμημένο με κέφι και μεράκι. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το ξύλο και ορισμένα διαμερίσματα διατηρούν υπνοδωμάτια με εξώστη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  ΑΚΤΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 36 - Χανίων
  6973321919
  6973321919
  Villa Venezia
  Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Χανιά, Κρήτη

  Στην προκυμαία του παλιού Ενετικού Λιμανιού, βρίσκεται η Villa Venezia, ένα μικρό παραδοσιακό ξενοδοχείο, με καταπληκτική θέα στη θάλασσα και την μαρίνα. στο κέντρο της πανέμορφης Παλιάς Πόλης και πολύ κοντά στο κέντρο της σύγχρονης πόλης των Χανίων.

  Η Villa Venezia περιστοιχίζεται από γραφικά σοκάκια, καταστήματα χειροτεχνίας, μουσεία, γκαλερί, καφέ, νυχτερινά κέντρα και παραδοσιακά Ελληνικά εστιατόρια.

  Το ξενοδοχείο απέχει δέκα λεπτά με τα πόδια από την πλάζ.

  Χτισμένη από Ενετούς άρχοντες, πριν από τετρακόσια χρόνια, η Villa Venezia έχει ανακαινισθεί με σεβασμό στην παράδοση.

  ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

  έχουν σχεδιαστεί με αγάπη, μεράκι και προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, με στόχο τη δημιουργία του ιδανικού καταφυγίου για κάθε επισκέπτη.

  Κάθε δωμάτιο διαθέτει μια όμορφη διακόσμηση, με γήινα χρώματα, προσφέροντας παράλληλα μια εκπληκτική θέα στη θάλασσα και μια ταβέρνα στο ισόγειο.

  Τα δωμάτια μας είναι ιδανικά για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες, καθώς παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις που εξασφαλίζουν μια ποιοτική διαμονή.

  ΤΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
  είναι πάντα στη διάθεσή σας,έτοιμο να φροντίσει ώστε να μην σας λείψει τίποτα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Επιπλέον, μπορεί να σας παρέχει συμβουλές σχετικά με τα μέρη του τόπου μας που αξίζει να επισκεφθείτε και να ανακαλύψετε.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής, παρέχοντας υψηλής ποιότητας φιλοξενία, άνεση και εξυπηρέτηση.

  ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ
  στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματά μας και να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών με φιλική φιλοξενία και άνετη διαμονή.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματά μας ή για να κάνετε κράτηση για τις διακοπές σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  Άπτερα, Σούδα - Χανίων
  6984542319
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  1η ΠΑΡΟΔΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ - Χανιά
  6978775696
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ
  PRO PAINTING & DETAILING | Ελαιοχρωματισμοί - Πατητές Τσιμεντοκονίες - Τεχνοτροπίες - Υγρομονώσεις - Θερμομονώσεις Χανιά Κρήτη

  Καλωσορίσατε στην PRO PAINTING & DETAILING, την προοδευτική εταιρεία που έχει καθιερωθεί στα Χανιά της Κρήτης, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα του ελαιοχρωματισμού, των πατητών τσιμεντοκονιών, των τεχνοτροπιών, καθώς και στις υγρομονώσεις και θερμομονώσεις.

  Με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον κλάδο, η PRO PAINTING & DETAILING έχει αποκτήσει τη φήμη της για την αξιοπιστία της, την επαγγελματική της προσέγγιση και την αφοσίωσή της στην παροχή εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.

  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές που δεν θυσιάζουν την ποιότητα.

  Με μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών και τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών και υλικών, δεσμευόμαστε να δημιουργούμε περιβάλλοντα που αντανακλούν την αισθητική και τις ανάγκες κάθε πελάτη.

  Στην PRO PAINTING & DETAILING, κάθε έργο είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε το ταλέντο και την αφοσίωσή μας στην τέχνη του χρωματισμού και της διακόσμησης. Είτε πρόκειται για μια μικρή ή μεγάλη εργασία, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας με επαγγελματισμό και επιμέλεια.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα αναδείξουν τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Akti Papanikoli 23 - Χανιά
  2821096021
  3761716777
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus molestie molestie neque, ac consectetur ipsum pretium non. Vestibulum congue efficitur volutpat. Nulla fringilla mollis odio, vitae pellentesque nulla tempus vel. Phasellus vitae massa nisl. Aliquam aliquam elit ac ullamcorper lobortis. Suspendisse a mollis lectus, ut aliquam nibh. Vestibulum luctus, felis a hendrerit luctus, orci urna pharetra mauris, sed mattis elit velit quis tellus. Mauris vulputate consectetur turpis nec auctor. Nam efficitur vitae mi at porttitor. Phasellus risus odio, sagittis eu nibh vitae, condimentum ullamcorper libero. Aenean pellentesque lectus magna, id tempor neque semper nec. Praesent et viverra neque. Fusce tincidunt dapibus sapien sit amet tristique. Vestibulum aliquam semper dolor. Nulla in sagittis mi, et tempor justo.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ
  Γραμβούσα - Χανιά
  +306972447495
  Villa Styliani - Villa Michaela
  Ενοικιαζόμενες Βίλες | Γραμβούσα Χανιά Κρήτη

  Τα Villa Styliani και Villa Michaela είναι 2 σύγχρονα καταλύματα στη Γραμβούσα Χανίων με σύγχρονες ανέσεις, ιδανικά για οικογένειες ή παρέες.

  Πρόκειται για ενοικιαζόμενες βίλες χωρητικότητας 5-7 ατόμων με παραδοσιακή αισθητική και ξεχωριστή πολυτέλεια, ιδανικές για ξέγνοιαστες και ξεκούραστες διακοπές στην Κρήτη.

  Κρητική φιλοξενία

  Το προσωπικό μας σας υποδέχεται με χαμόγελο και καλή διάθεση, εξυπηρετώντας κάθε σας ανάγκη και λειτουργώντας συμβουλευτικά σε ό,τι αφορά τη διαμονή, την περιοχή και τις επιλογές σας.

  Τα καταλύματα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την Κίσσαμο (8 χλμ) και τη Φαλάσαρνα (7 χλμ) σε ήσυχη περιοχή με εξαιρετική θέα στο βουνό ή στη θάλασσα.

  Ιδανική επιλογή διαμονής

  Αν ψάχνετε το ιδανικό μέρος διαμονής για τις διακοπές σας στα Χανιά και την Κρήτη τα Villa Styliani και Villa Michaela αποτελούν τις ιδανικές επιλογές.

  Συνδυάστε την ομορφιά της κρητικής φύσης και παράδοσης με όλες τις σύγχρονες ανέσεις των καταλυμάτων μας για να απολαύσετε τις διαμονή σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα καταλύματα, διαθεσιμότητα και κρατήσεις.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6972447495

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Χατζημιχαλη Γιανναρη 175Α - Χανιά
  6970748985
  ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ | ΧΑΝΙΑ

  Καλωσορίσατε στην τεχνική εταιρεία του Γεωργακάκη Γιάννη, έναν αξιόπιστο και έμπειρο εταίρο για όλες τις τεχνικές ανάγκες σας. Με έδρα στα Χανιά της Κρήτης και με περισσότερα από 25 χρόνια παρουσίας στον χώρο, η εταιρεία μας έχει αφοσιωθεί στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε πολλούς τομείς.

  Η ποικιλία των υπηρεσιών που παρέχουμε καλύπτει εκτενώς τις ανάγκες των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση περιφράξεων για την ασφάλεια και την προστασία των χώρων, ενώ εξειδικευόμαστε σε εργασίες κομπρεσέρ και χωματουργικές υπηρεσίες με χρήση των ιδιόκτητων μηχανημάτων που διαθέτουμε.

  Μεταμορφώνοντας Ιδέες σε Πραγματικότητα

  Οι τεχνικές μας υπηρεσίες εκτείνονται από τις μονώσεις κτιρίων έως τις αναπαλαιώσεις και τις κατασκευές μεταλλικών στεγάστρων. Επικεντρωμένοι στην ποιότητα και την ακρίβεια, είμαστε γνωστοί για το εξειδικευμένο προσωπικό μας που διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές εργασίες.

  Με πάθος για την καινοτομία και την αρτιότητα, η τεχνική μας εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται, ενσωματώνοντας πάντα τις νέες τεχνολογίες και τις βέλτιστες πρακτικές στον χώρο μας.

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  Ο στόχος της εταιρείας Γεωργακάκης Γιάννης είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένες τεχνικές υπηρεσίες που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εξαιρετική αξία σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Στην εταιρεία Γεωργακάκης Γιάννης, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες μας να έχουν τα έργα τους ολοκληρωμένα άμεσα και εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος. Η άμεση εξυπηρέτηση αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και αποτελεί θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  Αλ. Παπαναστασίου 160 - Χανιά
  2821091008
  6977473917
  Μεταφορική εταιρεία - Μεταφορές - Μετακομίσεις - Διανομές - Εμπορεύματα - Οικοσκευές | Νικολαράκης Βασίλειος Αθήνα Χανιά Ρέθυμνο

  Η εταιρεία εμπορευματικών μεταφορών NIKOLARAKIS TRANS του Βασίλειου Νικολαράκη με έδρα στον Αγ. Ι. Ρέντη Αθήνας και στα Χανιά, δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών από το 2000, διαθέτοντας έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών της, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μεταφορικών αναγκών όπως κομπλέ φορτίο μαρμάρων, ξύλων, τροφίμων, παλετών, δεμάτων κ.α.

  Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες και στόλο φορτηγών δημόσιας χρήσης, ανυψωτικών οχημάτων, γερανών έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε με υπευθυνότητα κάθε είδους εμπορευματική μεταφορά και μετακόμιση προκύψει σε Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνοκι αντίστροφα.

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες μας, με εξατομικευμένη, αποτελεσματική και υπεύθυνη συνεργασία με ιδιώτες καθώς και με εταιρείες κάθε μεγέθους και δυναμικού, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, ελέγχοντας κάθε βήμα των αποστολών, από τον προγραμματισμό ως την παράδοση, ώστε να πιστοποιείται η ασφάλεια της μεταφοράς και της αποθήκευσης.

  Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να σταθεροποιούμε τις αξίες μας, παρέχοντας ποιοτική εξυπηρέτηση, ταχύτητα, συνέπεια κι ασφάλεια για όλους τους πελάτες μας, που αποτελούν το κινητήριο μοχλό ανάπτυξης μας επί πολλά χρόνια, καθιστώντας μας με αυτό το τρόπο τους πλέον κατάλληλους για την μεταφορά και την μετακόμιση, εγγυώμενοι την ασφαλή μεταφορά των οικοσκευών ή του εμπορεύματος, τιμώντας την εμπιστοσύνη σας!

  επικοινωνήστε μαζί μας

  κι ελάτε σ’ εμάς για να σας εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα,
  προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
  Ελ. Βενιζέλου 36, Κουνουπιδιανά - Χανιά
  2821827149
  6977942687
  Η καθημερινή σου συνήθεια, Brosters για να πάει καλά η μέρα σου και όχι μόνο!

  Η καφετέριαBrosters βρίσκεται σταΚουνουπιδιανά Χανίων και στο χώρο μας μπορείτε να "εφοδιαστείτε" τον πρωινό σας καφέ, τραγανές πίτες & sandwich. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε επίσης να παραγγείλετε αλμυρές ή γλυκές κρέπες & εμείς να τις φέρουμε στο χώρο σας.

  Για ότι όρεξη και αν έχετε, τοBrosters είναι η λύση!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
  Εθνάρχου Μακάριου 85, Σούδα - Χανίων
  2821080400
  6977942687
  Η καφετέρια "Brosters Coffee & Crepe" βρίσκεται στην περιοχή Σούδα Χανίων και πιο συγκεκριμένα στη διεύθυνση Εθνάρχου Βενιζέλου 85.

  Χαρακτηριζόμενοι από μακροχρόνια πείρα και έντονη αφοσίωση στο επάγγελμά μας, προσφέρουμε καθημερινά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλαυσης.

  Όλα τα εδέσματά μας παρασκευάζονται καθημερινά από εμάς, με μεράκι και φροντίδα, χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά, τα οποία επιλέγονται προσεκτικά για να προσφέρουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

  Επισκεφθείτε το κατάστημα μας ή δώστε μας την παραγγελία σας τηλεφωνικά και θα έρθουμε εμείς στον χώρο σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Κισσάμου 138 - Χανιά
  2821118153
  6936474957
  We make projects.
  You enter with an idea, you walk out with your project delivered.

  Η ομάδα μας στην WeMakeProjects αποτελείται από άτομα που διαθέτουν εμπειρία, αντίληψη και πολυετή γνώση στον τομέα των κατασκευών. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε στάδιο της διαδικασίας κατασκευής, προσφέροντας μια ολιστική προσέγγιση του εκάστοτε έργου και των δημιουργικών κατασκευαστικών προτάσεων.

  Από την αρχική ιδέα του project μέχρι τις τελευταίες λεπτομέρειες, η ομάδα μας στην WeMakeProjects είναι δίπλα σας καθ' όλη τη διαδικασία μέχρι την παράδοση των κλειδιών.

  Είμαστε εκείνοι που θα δώσουν σάρκα και ύλη στην αρχιτεκτονική σας ιδέα, δημιουργώντας ένα κτίριο που αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες σας και βοηθάει στην οπτικοποίησή τους. Από εκεί, ξεκινούμε την κατασκευή και τη διακόσμηση, προσφέροντας ένα τελικό έργο που αποτελεί σύνθεση των ιδεών, των στόχων και της αισθητικής σας.

  Στόχος μας είναι να σας καθοδηγήσουμε στην εύρεση του κατάλληλου σχεδίου και να σας συνοδεύσουμε από την έναρξη έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας σχεδιασμού και κατασκευής, προκειμένου να απολαύσετε το κτίριο των ονείρων σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ – ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  Λασθένη Στάλος - Χανίων
  6949836489
  Καλώς ήλθατε στο Casa Leone Suites!

  Το Casa Leone Suites στα Χανιά είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την παράδοση με την πολυτέλεια, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαμονής στα όμορφα Χανιά Κρήτης. Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το γραφικό λιμάνι.

  Το Casa Leone διαθέτει πολυτελή και άνετα επιπλωμένα δωμάτια, ενώ στον εξωτερικό χώρο υπάρχει καταπράσινος κήπος με πισίνα για ώρες χαλάρωσης και παιχνιδιού.

  Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη φιλοξενία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, όπως την εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό, το πλούσιο πρωινό, καθώς και την άνετη διαμονή τους καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  Χανιά - Χανίων
  6972274737
  Μουσική Μαγεία για Στιγμές Χαράς: DJ Εκδηλώσεων για Γάμους και Βαπτίσεις

  Καλωσορίσατε στον χώρο της μουσικής που δημιουργεί στιγμές αξέχαστες και εντυπωσιακές. Είμαι ο DJ Yiannos, και αναλαμβάνω την επιμέλεια της μουσικής σας σε κάθε ειδική σας στιγμή, εξασφαλίζοντας μια μοναδική εμπειρία που θα αντανακλά το ύφος και το πνεύμα της σημαντικής σας εκδήλωσης.

  Υπηρεσίες Γάμοι

  Για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας, προσφέρω εξειδικευμένες υπηρεσίες DJ που θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα αγάπης, χαράς και χορού. Από την τελετή μέχρι το τελευταίο τραγούδι, η μουσική μου θα αντανακλά τον προσωπικό σας ύμνο της αγάπης.

  Βαπτίσεις

  Για τις αγαπημένες σας μικρούλες, παρέχω μια παιχνιδιάρικη και ανάλαφρη ατμόσφαιρα με μουσική που θα χαρίσει χαμόγελα και χορό σε μικρούς και μεγάλους.

  Επαγγελματισμός και Προσαρμοστικότητα

  Επιτυγχάνω την τέλεια συνοχή μεταξύ των διαφορετικών μουσικών ειδών, εξασφαλίζοντας ότι οι προτιμήσεις σας λαμβάνονται υπόψη. Αναλαμβάνω τον σχεδιασμό του playlist με βάση τα γούστα σας και το θέμα της εκδήλωσής σας.

  Επικοινωνία

  Επικοινωνήστε μαζί μου για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της εκδήλωσής σας και πώς μπορώ να προσφέρω την μουσική μου για να κάνουμε αξέχαστη κάθε στιγμή. Αναθέστε μου τον ήχο, αφήστε το ρυθμό να σας παρασύρει, και αφήστε με να δημιουργήσω μια μουσική σύνθεση που θα κρατήσει ζωντανή την ανάμνηση της ημέρας σας για πάντα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κόκκινο Μετόχι - Χανιά
  6947407396
  Οικοδομικές Εργασίες: Κτίζοντας Το Αύριο με Αξιοπιστία και Καινοτομία

  Στον συναρπαστικό κόσμο των οικοδομικών εργασιών, η εμπειρία συναντά την τεχνολογία και η αξιοπιστία συναντά την καινοτομία. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε εκπληκτικές λύσεις, επονομαζόμενοι από την εμπιστοσύνη πελατών που μας εμπιστεύονται για τις οικοδομικές τους ανάγκες.

  Η Εμπειρία μας

  Με δεκαετίες πείρας στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, η εταιρεία μας έχει αναδειχθεί ως πρωτοπόρος στον τομέα. Κατανοούμε τη σημασία της ποιότητας, της ασφάλειας και της επαγγελματικής εξυπηρέτησης. Κάθε έργο μας αντιπροσωπεύει μια δέσμευση για την αρτιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας.

  Υπηρεσίες Οικοδομικών Έργων Κατοικίες και Επαγγελματικοί Χώροι

  Ανεξάρτητα από την κλίμακα, αναλαμβάνουμε την κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Από το σχεδιασμό μέχρι την παράδοση, εξασφαλίζουμε ομαλή και αποτελεσματική εκτέλεση.

  Ανακαίνιση και Επέκταση

  Δίνουμε νέα ζωή στα υφιστάμενα κτίρια με προσεκτικές ανακαινίσεις και επεκτάσεις. Συνδυάζουμε την παράδοση με τη σύγχρονη αντίληψη για δημιουργία χώρων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.

  Αντιπλημμυρικά Έργα

  Με εξειδίκευση σε αντιπλημμυρικά έργα, δημιουργούμε αποτελεσματικές λύσεις για τη διαχείριση των υδάτων, προστατεύοντας τις περιοχές από πλημμύρες.

  Πρωτοπορία στον Κλάδο

  Η δέσμευσή μας για καινοτομία αποτυπώνεται στη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και υλικών. Είμαστε πάντα βήματα μπροστά, εξερευνώντας τις νέες τάσεις που επιτρέπουν την ανάπτυξη πιο ασφαλών, αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Ανακαλύψτε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για την υλοποίηση του έργου σας. Επικοινωνήστε μαζί μ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
  Βουκολιές - Χανιά
  2824031572
  6974732373
  Το καφενείο είναι οικογενειακή επιχείρηση.

  Ξεκίνησε την λειτουργια του το 1923, Ακολουθεί η τρίτη γενιά στο κατάστημα μας σερβίρουμε παραδοσιακά σπιτικά γλυκά.Ειναι στην κεντρική πλατεία του χωριού Βουκολιές.

  Ανοιχτα από της 8:00 το πρωί καθημερινά από Δευτέρα έως και Κυριακή.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΑΡΤΙ – ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ
  Πατριάρχου Βαρθολομαίου 17, Χρυσοπηγή - Χανίων
  2821074748
  6984370227
  PRESTO GEMA
  Γενικό εμπόριο λιανικής χαρτικών - απορρυπαντικών, Χρυσοπηγή Χανίων

  Ηαποθήκη χαρτικών & πλαστικών PRESTO GEMAβρίσκεται στη Χρυστοπηγή Χανίων καιδραστηριοποιείται στο χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης πλαστικής σακούλας, χάρτινων ειδών μιας χρήσης, καθαριστικών, ειδών σπιτίου κ.α. προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και ιδιώτες.

  Στόχος μαςείναι η ικανοποίηση του πελάτη και η πολύχρονη συνεργασία μας.

  Εδώ και πολλά χρόνια, σας παρέχουμε προϊόντα άριστης ποιότητας, επώνυμα και μη. Τα προιόντα μας θα τα βρείτε σε προσιτές τιμές, για το σπίτι ή την επιχείρηση σας!

  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση!

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  Σ. Κροκιδά 32 - Χανιά
  2821302832
  6945304598
  Υπηρεσίες Φύλαξης & Ασφάλειας| Χανιά Κρήτη

  Η εταιρείαμας GROUP 24, προσφέρει με ζήλο, εχεμύθεια κι επαγγελματισμό, ολοκληρωμένες λύσεις στο τομέα των υπηρεσιών φύλαξης και ασφάλειας, καλύπτοντας ένα ευρύ πεδίο αναγκών και χώρων που χρήζουν προστασίας όπως σπίτια, καταστήματα, γραφεία, δημοτικά κτίρια, πρεσβείες, τράπεζες, λιμένες, αερολιμένες, γραφεία, κατοικίες, εμπορικά κέντρα και γενικά όπου υπάρχει η ανάγκη αξιόπιστης και αποτελεσματικής φύλαξης, απ’ άκρη σ’ άκρη, όλη την Ελλάδα.

  Ο σκοπός μας

  Η εταιρεία μας GROUP 24 η οποία εδρεύει στα Χανιά, με συνέπεια κι επαγγελματισμό, δραστηριοποιείται από το 1985 στον ευαίσθητο χώρο των υπηρεσιών φύλαξης και ασφάλειας, παρέχοντάς σας τις ασφαλέστερες λύσεις, έχοντας σα στόχο τη κάλυψη των αναγκών σας, με τρόπο ακέραιο και ουσιαστικό έτσι ώστε να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς και σίγουροι για εσάς, τη περιουσία και τους ανθρώπους σας.

  Ο άνθρωποί μας

  Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας GROUP 24 βρίσκεται σε συνεχή ενημέρωση κι εκπαίδευση, με συνέπεια την άριστη γνώση των υπηρεσιών φύλαξης και ασφάλειας, που έχει να κάνει με την κατανόηση των καίριων σημείων φύλαξης, του άψογου χειρισμού των γεγονότων και το κυριότερο, της αντιληπτικότητας σε σχέση με την επόπτευση του χώρου.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για ραντεβού
  ή για οποιαδήποτε πληροφορία σας είναι χρήσιμη,
  σχετικά με τις υπηρεσίες μας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
  Νεάρχου 45-47 - Χανιά
  6944675914
  Μαρκουλάκης Ιωάννης
  Τεχνική Εταιρεία | Χανιά Κρήτης

  Η τεχνική εταιρεία του πολιτικού μηχανικού Ιωάννη Μαρκουλάκη στα Χανιά Κρήτης αποτελεί έναν αξιόπιστο και έμπειρο σύμμαχο για όλους όσους αναζητούν υπηρεσίες στον τομέα της οικοδομικής και τεχνικής υποστήριξης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1994 και από τότε έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της μέσω της αμείωτης ποιότητας των υπηρεσιών της.

  Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία περιλαμβάνουν την έκδοση οικοδομικών αδειών, την εκπόνηση μελετών και την κατασκευή ιδιωτικών έργων, διακοσμήσεις και διαρρυθμίσεις κτιρίων, τακτοποίηση αυθαιρέτων και την έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίων. Με μια ευρεία γνώση και εμπειρία στον τομέα, η εταιρεία παρέχει εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

  Αποτελεσματικές Υπηρεσίες για Κατασκευές και Αδειοδοτήσεις

  Η αφοσίωση στην ποιότητα, η επαγγελματική ακεραιότητα και η αποτελεσματικότητα αποτελούν τις βασικές αρχές που καθοδηγούν το έργο της εταιρείας. Με μια ομάδα ειδικών στον χώρο της τεχνικής, η εταιρεία Μαρκουλάκη προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που είναι επικεντρωμένες στην ικανοποίηση των πελατών της.

  Εάν αναζητάτε αξιόπιστες και εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της οικοδομικής, των αδειών και της τεχνικής υποστήριξης στα Χανιά Κρήτης, η εταιρεία του πολιτικού μηχανικού Ιωάννη Μαρκουλάκη είναι ο κατάλληλος σύνεδρος που μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα έργα σας με ασφάλεια και αξιοπιστία.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  papakicool@yahoo.gr

  6944675914

  Νεάρχου 45-47 | Χανιά

  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Κάτω Δαράτσο - Χανιά
  6944903123
  ΥΔΡΟtech
  Παφίτης Δημήτρης - Θέρμανση - Ύδρευση - Χανιά Κρήτης

  Η ΥΔΡΟtech δραστηριοποιείται στο Κάτω Δαράτσο στα Χανιά Κρήτης και αποτελεί έναν κορυφαίο παροχέα υπηρεσιών στον τομέα της θέρμανσης και των υδραυλικών από το 1999. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει ανταποκρίνονται σε μια ευρεία γκάμα αναγκών, καλύπτοντας τόσο τους ιδιωτικούς όσο και τους επαγγελματικούς χόρους. Με έμπειρο προσωπικό και εξειδικευμένη τεχνογνωσία στον τομέα, η Ydrotech κατανοεί τις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη και προτείνει τις κατάλληλες λύσεις κατασκευαστικές ή εμπορικές, ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για θέρμανση, ύδρευση, πιεστικά συστήματα ή ηλιακούς θερμοσίφωνες.

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

  Η επιχείρηση αναλαμβάνει την πλήρη διαδικασία από τη συμβουλευτική φάση μέχρι την εγκατάσταση και τη συντήρηση των συστημάτων, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

  Επιπλέον, η επιχείρηση δραστηριοποιείται και στον τομέα του εμπορίου σε ότι αφορά τη θέρμανση και τα υδραυλικά, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες όλων των πελατών της. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο την εγκατάσταση αξιόπιστων συστημάτων, αλλά και την πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εξοπλισμού.

  ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Επιπλέον, η Ydrotech προωθεί περιβαλλοντικές και βιώσιμες λύσεις, όπως η χρήση ηλιακών θερμοσιφώνων, πέλλετ, σόμπας κτλ. βοηθώντας τους πελάτες να επιλέξουν εναλλακτικές ενέργειες που προστατεύουν το περιβάλλον καιπροωθώντας έτσι ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους μας.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 31 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ