noscript image for google
Κυριακή 03 Ιουλίου 2022 | 06:04 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
  Πλατεία Ελευθερίας 2, Δικαστήρια - Χανίων
  2821050565,2821023204
  ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  Μικροβιολογικό Εργαστήριο Χανιά

  Το μικροβιολογικό εργαστήριό μας “Μιχάλης Μαρινάκης” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια παρέχοντας μια πλήρης γκάμα εξετάσεων όπως: αιματολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές αλλά και κάθε είδους εξέταση.

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, στο μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή διάγνωση των πιθανών προβλημάτων υγείας.

  Ακόμα, το μικροβιολογικό εργαστήριο μας, είναι πλήρως μηχανογραφημένο, ώστε να εξασφαλίζουμε ταχύτητα στην επεξεργασία των δειγμάτων και την μέγιστη αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.

  ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

  Επιλέγουμε και επιμένουμε στην προσωπική επικοινωνία μαζί σας, από το στάδιο της δειγματοληψίας ως και πέραν της παραλαβής του αποτελέσματος. Είμαστε δίπλα σας με εχεμύθεια για οποιαδήποτε εξέταση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Το εργαστήριο μας διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001.2008 για την διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων καθώς επίσης και εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου.

  Όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε κοντά σας, το μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, διακρίνεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών του, ενώ δεν παύει ποτέ να εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό του και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει.

  Φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε εξεταζόμενο με συνέπεια και σεβασμό, παρέχοντας αξιόπιστες αναλύσεις και φυσικά συμβουλές και προτάσεις για τα αποτελέσματα, ενώ στόχοι μας είναι έγκυρα αποτελέσματα, στο σωστό χρόνο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς τον εξεταζόμενο.

  ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

  το μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά της Κρήτη για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αιματολογικής, βιοχημικής και ανοσολογικής εξέτασης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 121 - Ηράκλειο
  2810371444
  6972174272
  Μαράκης - Flexi Pack Ε.Π.Ε.

  ιδρύθηκε το 1983 και θεωρήτε ως μια απο τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των υλικών συσκευασίας

  Η εταιρία μας βρίσκετε στην οδο μάχης κρήτης 121 στο ηράκλειο κρήτης

  το όραμα μας ειναι να αναπτύξουμε κ να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας για την οικανοποιίση κ τις αναγκες των πελατων μας σε συνάρτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

  Είδη συσκευασίας, χαρτικά είδη, απορριπαντικά, για ξενοδοχεία,ψητοπωλεία, καφετέριες, snack μπαρ, αρτοζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, βιομηχανίες, κρεοπωλεία, κοσμηματοπωλεία.

  Πώληση χονδρική,λιανική. Διανομή σε ολη την κρητη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
  Αποστολάκη 43 - Ρέθυμνο
  2831027970
  6932447043, 6983452978
  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ. Είμαστε πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι και αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πίνακες, μελέτες φωτισμού, πιστοποιήσεις ΔΕΗ, δομημένη καλωδίωση, έξυπνα σπίτια, επισκευές παντός τύπου.

  Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στην Κρήτη. Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις, με συνέπεια, ποιότητα εργασίας και άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ – ΥΛΙΚΑ
  ΧΑΛΕΠΑ - Χανιά
  2821046790
  6972541919
  Ο Γρηγόρης Γιουρμετάκης γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στα Χανιά της Κρήτης. Τελείωσε την σχολή φωτογραφίας και κινηματογράφου επαγγελματικής αποκατάστασης, στην Νέλε Χανίων το 1992. Από τότε, έχει πάρει μέρος σε διάφορες εκθέσεις ερασιτεχνικού επιπέδου και οι δραστηριότητες του αφορούν στην Κρήτη και ιδιαίτερα στα Χανιά. Έχει ασχοληθεί με την καλλιτεχνική φωτογραφία, την ασπρόμαυρη (σκοτεινό θάλαμο) και τα τελευταία 10 χρόνια, ασχολείται με την διαφημιστική καλλιτεχνική φωτογραφία με υψηλή τεχνολογία στην επεξεργασία από σύγχρονα μηχανήματα. Ασχολείται επίσης με φωτογραφήσεις γάμων, βαπτίσεων, και άλλων εκδηλώσεων. Κατασκευάζει ψηφιακά άλμπουμ, και ψηφιακές φωτογραφίες(CD). Κατά καιρούς στις επαγγελματικές του δραστηριότητες, συμπεριλαμβάνονται αεροφωτογραφίσεις, φωτογραφήσεις σπορ, και επιδείξεις μόδας. Το γραφείο του, βρίσκεται στην Χαλέπα Χανίων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ – ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ - ΧΑΝΙΑ - Χανίων
  2823041811
  6976115844
  Τα ενοικιαζόμενα στούντιο Zafiri 2 βρίσκονται 50 μέτρα από την αμμώδη παραλία της Παλαιόχωρας, ακριβώς κάτω από το παλιό ενετικό φρούριο. Περιλαμβάνει 7 studios (κατάλληλα για 2 έως 3 άτομα) και 4 διαμερίσματα (για μέχρι 4 άτομα). Όλα τους έχουν κουζίνα με ψυγείο, air-condition και τηλεόραση. Μερικά από τα στούντιο και διαμερίσματα έχουν θέα στη θάλασσα / θέα στον κήπο, ενώ άλλα βλέπουν προς την Φορτέτζα στο πίσω μέρος του κτιρίου. Όλα είναι πολύ ήσυχα. Το ξενοδοχείο παραμένει ανοικτό και κατά την χειμερινή σεζόν με χαμηλότερες τιμές και σπέσιαλ προσφορές για μηνιαίες κρατήσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΑΓ.ΠΑΝΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ - Χανίων
  6978590135,2821064500
  Η κατασκευαστική εταιρία Βιγλάκης Ριχάρδος έχει τις ρίζες της στον 18ο αιώνα, τότε ξεκίνησε ο προπάππους του Ριχάρδου, Στέφανος Βιγλάκης και έκτιζε σπίτια πέτρινα, η τέχνη πέρασε στον παππού του Λεωνίδα Βιγλάκη, μετά στον πατέρα του Κώστα Βιγλάκη, και τώρα στον Ριχάρδο Βιγλάκη.

  Η εταιρία ειδικεύεται στην κατασκευή πέτρινων κατασκευών, νέων σπιτιών και βιλών, αναπαλαιώσεις και επιδιορθώσεις παλαιών κτιρίων, αναστηλώσεις αρχαιολογικών μνημείων, ειδικές κατασκευές, σκαλιστά, κίονες κιονόκρανα σκαλιστές κουπαστές και πάσης φύσεως κατασκευή που αφορά την πέτρα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ 55-57 - Χανίων
  2821090007
  CASA VENETA -STUDIO APARTMENTS
  Βρίσκεται σε ένα απο τα πιο παραδοσιακά καλντερίμια της παλιάς πόλης των Χανίων και διατηρεί ακόμα και σήμερα την παλιά κοσμική γοητεία του.
  Είναι ένα ανακαινισμένο κτίριο με παλιά Βενετσιάνικη πρόσοψη διακοσμημένο με κέφι και μεράκι. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το ξύλο και ορισμένα διαμερίσματα διατηρούν υπνοδωμάτια με εξώστη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  Νίπος - Χανιά
  2825051338
  6987697186
  Το εστιατόριο μας ΙΠΠΟΚΟΡΩΝΙΟΝ εδώ και χρόνια μαζί με τα άρτιας ποιότητας υλικά μας και του άριστους μάγειρες σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και μυρωδιάς.

  Το εστιατόριο μας βρίσκεται στην περιοχή Νίπος στα Χανιά προσφέροντας σας μια πανέμορφη θέα και ζεστή ατμόσφαιρα για να ευχαριστηθείτε το πιάτο σας σε ένα μοναδικό σημείο.

  Οι σερβιτόροι μας είναι χαρούμενη να σας εξηπηρετήσουν και να σας προσφέρουν άμεσα οτιδήποτε χρειαστείτε.

  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι προμηθευμένα από ντόπιους παραγωγούς για να εξασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα τους και ταυτόχρονα των πιάτων που σας προσφέρουμε.

  Ελάτε στο εστιατόριο μας για μια αξέχαστη έξοδο με καλή παρέα και μουσική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
  Λεωφόρος Νικολάου Καζαντζάκη 76 - Χανιά
  2821086950
  6978886845
  Ενοικίαση Αυτοκινήτων
  Μπαντουράκης Γεώργιος | Εμπόριο - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Χανιά Κρήτης

  Seat Leon '11 Sedan

  5επιβάτες |3x |Χειροκίνητο
  Βενζίνη | 1.400 cc

  ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ 50/ημέρα

  Nissan Micra '14 Hatchback

  5επιβάτες |3x |Αυτόματο
  Βενζίνη | 1.200 cc

  ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ60/ημέρα

  Suzuki Swift '11 Hatchback

  5επιβάτες |3x |Χειροκίνητο
  Βενζίνη | 1.250 cc

  ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ45/ημέρα

  Citroen C3 '14Hatchback

  5επιβάτες |3x |Χειροκίνητο
  Πετρέλαιο | 1.400 cc

  ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ 50/ημέρα

  Seat Ibiza '13 Hatchback

  5επιβάτες |3x |Χειροκίνητο
  Πετρέλαιο |1.200 cc

  ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ 50/ημέρα

  Toyota Yaris '13 Hatchback

  5επιβάτες |3x |Χειροκίνητο
  Πετρέλαιο | 1.400 cc

  ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ 50/ημέρα

  Citroen C1 '13 Hatchback

  4επιβάτες |3x |Χειροκίνητο
  Βενζίνη | 1.000 cc

  ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ 35/ημέρα

  Peugeot 107 '13 Hatchback

  4επιβάτες |3x |Χειροκίνητο
  Βενζίνη |1.000 cc

  ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ 35/ημέρα

  Nissan Micra '14 Hatchback

  5επιβάτες |3x |Χειροκίνητο
  Βενζίνη | 1.200 cc

  ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ45/ημέρα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ειρήνης 13 Κίσσαμος - Χανιά
  2822400092
  6970292948
  VALENTINLESINSCHI

  Οικοδομικές εργασίες και γενικές ανακαινίσεις με συνέπεια και αξιοπιστία στην Κίσσαμο Χανίων !!!!

  O εργολάβος οικοδομών VALENTINO LESINSCHI– ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΛΕΠΙΝΣΙ με εδρα στην Κίσσαμο στα Χανιά της Κρήτης δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των οικοδομικών εργασιών στις γενικές κατασκευαστικές εργασίες και ανακαινίσεις σε όλη τον νομό Χανίων Η πολυετής εμπειρία ο σεβασμός, η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε είναι το τρίπτυχο στο οποίο στηρίζουμε τις κατασκευαστικές εργασίες μας. Εστιάζοντας στις σύγχρονες ανάγκες και τον τρόπο ζωής αλλά και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις, συνεισφέροντας σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

  Το εξειδικευμένο και έμπειρο συνεργείο μας που αποτελείται από ( μπετατζήδες, κτίστες, σοβατζήδες, πλακάδες, ελαιοχρωματιστές,γυψαδόρους, σκεπατζήδες) εγγυάται άριστα ποιοτικά και αισθητικά αποτελέσματα. μαζί μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την ανακαίνιση που αρμόζει στον δικό σας χώρο, ειτε αφορά ιδιωτικό ειτε επαγγελματικό χώρο ( κατοικίες,διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία)

  Η διαρκής επίβλεψη των οικοδομικών εργασιών εξασφαλίζει το άρτιο αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, έχει αναπροσαρμόσει τα κοστολόγια με γνώμονα την αριστη σχέση ποιότητας-τιμής, πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς!

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας:

  Γενικές οικοδομικές κατασκευαστικές εργασίες και ανακαινίσεις κατοικιών κτιρίων στην Κίσσαμο, Χανιά και σε ολο το νομό Χανίων αλλά και σε ολη την Κρήτη μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Μπετά – ξυλότυπος κατασκευές

  Καλουπώματα – σιδερώματα κατασκευή σκελετών οικοδομής

  Οπλισμένο σκυρόδεμα

  Κτισίματα

  Επιχρίσματα- σοβατίσματα πάσης φύσεως

  Ελαιοχρωματισμούς- βαψίματα- φρεσκαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων με χρώματα πλαστικά, ακρυλικά οικολογικά που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν την οικοδομή.

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών για την διακόσμηση ολων των χώρων

  Σπατουλαρίσματα- Στοκαρίσματα και μερεμέτια πάσης φύσεως

  Λάκες, ρεπουλίνες

  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας ώστε να εξασφαλίζουν την ποιότητα και την αντοχή στον χρόνο.

  Τοποθετήσεις πλακιδίων – γρανίτες, ψηφίδες

  Ανακαινίσεις μερικές η ολικές στο μπάνιο - δάπεδα , τοίχους με πλακάκια παντός τύπου και διαστάσεων

  Μονώσεις ταρατσών – υγρομονώσεις για να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία

  Στεγανοποιήσεις υπογείων

  Θερμοπροσόψεις – θερμομονώσεις για να αποκτήσετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι και να εξασφαλίσετε οικονομία στα καύσιμα πετρέλαιο τον χειμώνα και ηλεκτρικό ρεύμα για τον δροσισμό το καλοκαίρι.

  Γύψινες κατασκευές – γύψινες διακοσμήσεις

  Γυψοσανίδες- Ψευδοροφές- χωρίσματα με γυψοσανίδα τοιχοποίες

  Κρυφούς φωτισμούς , θόλους,ράφια στα καταστήματα, βιτρίνες, κολώνες, κιονόκρανα,κουρτινιέρες.

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα

  Αναπαλαιώσεις ολων των παλιών κτιρίων

  Κεραμοσκεπές – ξύλινες σκεπές παντός τύπου

  Κιόσκια, πέργκολες

  Κατασκευή – επισκευή και ανακατασκευή ολων των κεραμοσκεπών με κεραμίδια ανάλογα των επιθυμιών σας.

  Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα κατάλληλο συνεργείο για την κατασκευή η την ανακαίνιση του δικού σας χώρου τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα πάντα με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους της οικοδομικής εργολαβίαςκαι πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Το πλήθος των οικοδομικών εργασιών και επισκευών που εχουμε εκτελέσει σε ολο το νομό Χανίων όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο αποτελούν εγγύηση για τις υπηρεσίες μας και την καλύτερη διαφήμιση για την επιχείριση μας.

  Με εκτίμηση

  VALENTINO LESINSCHI

  Ο εργολάβος οικοδομών και γενικών ανακαινίσεων στην Κίσσαμο Χανίων

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Οικοδομικές εργασίες Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Εργολάβος οικοδομών Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Γενικές ανακαινίσεις Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Αναπαλαιώσεις κατοικιών κτιρίων Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Μπετά – ξυλότυπος κατασκευές Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Σοβατίσματα-σοβάδες Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Ελαιοχρωματισμοί βαψίματα Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Τοποθετήσεις πλακιδίων Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Πλακάδες Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Γυψαδόροι Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Γυψοσανίδες ψευδοροφές Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Γύψινες ανακαινίσεις Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Μονώσεις ταρατσών Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Θερμοπροσόψεις – θερμομονώσεις Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Κεραμοσκεπές ξύλινες σκεπές Κίσσαμος Χανιά Χανίων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  8ης Δεκεμβριου 34 - Χανιά
  6992781629
  AHMED MAREY

  Ανανέωστε τον χώρο σας με πρωτότυπους συνδυασμούς χρωμάτων και αλλάξτε την διαθεσή σας στα Χανιά !!!!!

  Ο ελαιοχρωματιστής AHMED MAREY που εδρεύει στα Χανιά της Κρήτης,δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των ανακαινίσεων με εξιδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς, βαψίματα και στις μονώσεις θερμομονώσεις με, υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Με πολυετή εμπειρία τεχνογνωσία και εξοπλισμένοι με σύγχρονα εργαλεία, το συνεργείο μας που αποτελείται από ελαιοχρωματιστές μπογιατζήδες που βάφουν, στοκάρουν, φρεσκάρουν αναλαμβάνει να σας εξυπηρετήσει αμεσα και να παρέχει τις υπηρεσίες μας από οπου μας ζητηθεί στα Χανιά και σε ολο το νομό Χανίων

  Καλύπτοντας κάθε ανάγκη των πελατών μας ειτε αφορά ιδιωτικούς ειτε επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, διαμερίσματα,καταστήματα, κτίρια, ξενοδοχεία στα Χανιά.

  Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σκαλωσιές,προκειμένου να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία σε ψηλά και δύσκολα σημεία. Επιλέγετε τους χρωματισμούς που επιθυμείτε, συμβουλεύεστε, εφόσον υπάρχει ανάγκη, και εμάς, και ξεκινάμε την αισθητική ανανέωση του χώρου σας.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών
  Eλαιοχρωματισμοί παντός τύπου εξωτερικά και εσωτερικά των οικοδομών και κτιρίων

  Βαψίματα κατοικιών κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά,

  Βάψιμο εσωτερικών κουφωμάτων, βάψιμο σε κάγκελα

  Φρεσκαρίσματα

  Λάκκες , Ρεπουλίνες

  Σπατουλαρίσματα και μερεμέτια πρίν από το βάψιμο

  Στοκαρίσματα

  Φροντίζουμε να καλύπτουμε όλα τα επιπλα και κάνουμε καθαρή και προσεγμένη δουλειά

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων (ακρυλικά, πλαστικά, οικολογικά ) για να αντέχουν στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες .

  Προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων για την μεταμόρφωση του δικού σας χώρου

  Μονώσεις ταρατσών – υγρομονώσεις στεγανοποιήσεις

  Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και τελευταίας τεχνολογίας μονωτικά υλικά ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα.

  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις για την ενεργειακή αναβάθμιση ολων των κτιρίων να εξασφαλίσετε οικονομία στα καύσιμα (πετρέλαιο- ηλεκτρικό ρεύμα ) και να αποκτήσετε ένα σπίτι ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

  όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο το πλήθος ελαιοχρωματισμών που εχουμε αποπερατώσει, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε και μας εμπιστεύεστε.

  Στόχος μας είναι μόνο να εχουμε ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες, και να σας προτείνουμε λύσεις που αρμόζουν στο σπίτι σας.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Φιλικά AHMED MAREY o εργολάβος ελαιοχρωματισμών στα Χανιά

  Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί καθημερινά εως τις 9 το βράδυ

  Βαψίματα κατοικιών κτιρίων καταστημάτων ξενοδοχείων Χανιά Χανίων

  Ελαιοχρωματισμοί κατοικιών κτιρίων καταστημάτων ξενοδοχείων Χανιά Χανίων

  Ελαιοχρωματιστές Χανιά Χανίων Κρήτης

  Μπογιατζήδες Χανιά Χανίων Κρήτης

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών Χανιά Χανίων Κρήτης

  Εργολάβος ελαιοχρωματιστής Χανιά Χανίων Κρήτης

  Μονώσεις ταρατσών Χανιά Χανίων Κρήτης

  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις Χανιά Χανίων Κρήτης

  Οικονομικά βαψίματα Χανιά Χανίων Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ
  Αλμυρίδα - Χανιά
  2821086703
  6932463382
  Nautilus Aqua fashion & Sportswear
  Εξοπλισμός θαλάσσης Χανιά
  ___

  λίγα λόγια για εμάς

  Στο κατάστημά μας στην Αλμυρίδα Χανίωνθα βρειςεκτός από τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι για κάθε δραστηριότητα στη θάλασσα, την έμπειρη ομάδα μας που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον ιδανικό εξοπλισμό για τις δικές σας ανάγκες!
  Εξοπλιστείτε με τα είδη θαλάσσης που θα βρείτε στο Nautilus Aqua Activities και εξερευνήστε τις παραλίες των Χανίων!

  Το κατάστημα μας βρίσκεται χρόνια στο χώρο & εξειδικεύεται στο εμπόριο ειδών κολυμβητηρίου, θαλασσίων σπόρ, είδη παραλίας κλπ.

  ARENA, CRESSI,SEAC, FLYING FISHERMAN, CATERPILLAR, XTAR, XDIVE, AQUAMARINE.

  Μερικά από τα είδη που θα βρείτε σε εμάς:

  Αθλητικά είδη
  Είδη παραλίας
  Είδη κολυμβητηρίου
  Είδη για θαλάσσια σπορ
  Καταδυτικός εξοπλισμός

  Ποικιλια αξεσουάρ για τη θάλασσα και γενικά τις διακοπές

  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον καταναλωτή ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Μπορείς να μας βρεις και στο φυσικό μας κατάστημα, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τον κατάλληλο εξοπλισμό για τις δικές σου ανάγκες!

  Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και απορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γαλατάς - Χανιά
  6987594555
  ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Για σκεπές κεραμοσκεπές για μια ζωή στα Χανιά !!!!!!

  Ο εργολάβος ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με εδρα της δουλειάς του στον Γαλατά Χανίων στην Κρήτη δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα της κατασκευής των ξύλινων κεραμοσκεπών,στην κατασκευή ξύλινων προκάτ σπιτιών καθώς και στις γενικές ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις των κατοικιών και κτιρίων στα Χανιά σε ολο το νομό Χανίων και για σοβαρές προτάσεις σε ολη την Κρήτη.

  Διακρινόμαστε για τον άψογο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούμε και την πολυετή κατασκευαστική τεχνογνωσία μας.

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, (σκεπατζήδες,γυψαδόρους πλακάδες,ελαιοχρωματιστές) που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας και να αναλάβουν την μελέτη τον σχεδιασμό και την κατασκευή της σκεπής σας, η της ξύλινης κατοικία σας και την γενική ανακαίνιση του δικού σας χώρου.

  Η εταιρεία μας πιστή στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη, σας εγγυάται συνέπεια και την τήρηση των χρόνων παράδοσης κάθε έργου που αναλαμβάνει, και σας εξασφαλίζει ένα αριστο αποτέλεσμα

  Οι παρεχόμενες υπηρεσιες μας:

  Γενικές ανακαινίσεις -οικοδομικές εργασίες και αναπαλαιώσεις ολων των κατοικιών κτιρίων καταστημάτων ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου στα Χανιά

  Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα σε ξύλινες κατασκευές μεγάλων ανοιγμάτων

  Ξύλινες στέγες – κεραμοσκεπές παντός τύπου σε τυποποιημένες και ευθύγραμμες διαστάσεις ξύλων με κεραμίδια ανάλογα των επιθυμιών σας

  Επισκευές και συντηρήσεις κεραμοσκεπών

  Ανακεραμώσεις κεραμοσκεπών -στεγάνωση κεραμοσκεπών

  Ξύλινα προκάτ σπίτια με συγκολλητή ξυλεία σε μορφή τόξα και σε ποικιλία σχεδίων

  Δείξτε μας το σχέδιο που επιθυμείτε και αφήστε το στα χέρια των επαγγελματιών

  Κιόσκια – χαγιάτια

  Πέργκολες – Καφασωτά

  Σοφίτες – παράθυρα στις σκεπές

  Γυψοσανίδες – ψευδοροφές -χωρίσματα

  Γύψινες ανακαινίσεις- διακοσμήσεις

  Κρυφούς φωτισμούς – θόλους, ψευδοροφές σε περίτεχνα σχέδια

  Τοιχοποιίες με γυψοσανίδα

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα

  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικά και εσωτερικά των οικοδομών με επώνυμα και πιστοποιημένα οικολογικά, πλαστικά ακρυλικά χρώματα που αντέχουν στον χρόνο και στον ελληνικό ηλιο

  Τοποθετήσεις πλακιδίων παντός τύπου και διαστάσεων- ψηφίδες- γρανίτες

  Ανακαινίσεις μπάνιου,δάπεδα,τοίχους, κουζίνες τοποθέτιση πάγκων πλάτη κουζίνας

  Μονώσεις ταρατσών με τα πιο αριστα μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα.

  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων και την οικονομία στα καύσιμα ( πετρέλαιο ηλεκτρικό ρεύμα ) ώστε να εξασφαλίσετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

  Αναπαλαιώσεις ολων των παλαιών κατοικιών και κτιρίων με εξιδικευμένες τεχνικές και εμεπιρους τεχνίτες ώστε τα κτίρια να ξαναβρούν την παλιά τους λάμψη.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων.

  Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, η υψηλή αισθητική, η αξιοπιστία και η αντοχή στις κατασκευές μας.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με τις λογικές τιμές της αγοράς.

  Με εκτίμηση

  ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Ο εργολάβος κεραμοσκεπών – ανακαινίσεων και αναπαλαιώσεων στα Χανιά

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Σκεπές κεραμοσκεπές Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Κατασκευή κεραμοσκεπών Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Επισκευές κεραμοσκεπών Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Ξύλινες στέγες Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Ξύλινα προκάτ σπίτια Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Αναπαλαιώσεις κατοικιών κτιρίων Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Γενικές ανακαινίσεις Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Κατασκευαστικές εργασίες Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Πέργκολες- σοφίτες Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Τοποθετήσεις πλακιδίων Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Πλακάδες Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Ανακαινίσεις μπάνιου Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Ελαιοχρωματισμοί Βαψίματα Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Γυψοσανίδες – ψευδοροφές χωρίσματα Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Γυψαδόροι Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Γύψινες ανακαινίσεις Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Μονώσεις ταρατσών Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις Χανιά- Χανίων Κρήτη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  Γκάλλι Ροβέρτου 21 - Χανιά
  2821056688
  6944410589
  Γεννήθηκα στα Χανιά το 1963. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μετά από επιτυχείς εξετάσεις στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων. Ειδικεύτηκα στην Οφθαλμολογία (1991-1992) στην Οφθαλμολογική Κλινική του 401 Γ.Σ.Ν.Α και (1992-1995) στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Κρήτης , στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου με Διευθυντή τον Καθηγητή Ι. Παλλήκαρη.

  Διατέλεσα από το 1995 μέχρι το 2016 επιμελητής των Οφθαλμολογικών Κλινικών του 401 Γ.Σ.Ν.Α και του Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. καθώς και διευθυντής της οφθαλμολογικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης επι 14 έτη.

  Επίσης είμαι Επιστημονικός Υπεύθυνος του Οφθαλμολογικού Τμήματος της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ Α.Ε.

  Το ειδικό γνωστικό μου αντικείμενο είναι ο καταρράκτης με όλες τις μοντέρνες τεχνικές αθροίζοντας κλινική και χειρουργική εμπειρία τα τελευταία 25 έτη.

  Επίσης ασχολούμαι με την συντηρητική και χειρουργική θεραπεία του γλαυκώματος (αντιγλαυκωματική επέμβαση και ένθεση βαλβίδων ) καθώς και με την θεραπεία παθήσεων του αμφιβληστροειδούς με ενδουαλοειδικές εγχύσεις και ενθέματα καθώς και με αφαίρεση πτερυγίων και άλλων μορφωμάτων και όγκων της επιφάνειας του οφθαλμού και των βλεφάρων.

  Τέλος ασχολούμαι με την διόρθωση των διαθλαστικών ανωμαλιών (μυωπίας υπερμετρωπίας, αστιγματισμού) τόσο με Laser όσο και με ενδοφθάλμιους φακούς.

  Είμαι μέλος των παρακάτω επιστημονικών εταιριών:
  Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία
  Ελληνική Εταιρεία Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής
  Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος
  Πανελλήνια Οφθαλμολογική Εταιρεία
  Οφθαλμολογική Εταιρεία Κρήτης

  Στα πλαίσια της διαρκούς, δια βίου εκπαίδευσης, συμμετέχει ανελλιπώς κάθε χρόνο στα παρακάτω συνέδρια:

  Ετήσιο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Χειρουργών Καταρράκτη & Διαθλαστικής
  Χειρουργικής (ΕSCRS)
  Ετήσιο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Γλαυκώματος (EGS)
  Ετήσιο Πανελλήνιο (με Διεθνή Συμμετοχή) Συνέδριο Χειρουργών Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής
  Ετήσιο Συνέδριο(με Διεθνή Συμμετοχή) Πανελλήνιας Οφθαλμολογικής Εταιρίας

  Στο οφθαλμιατρείο μας παρέχονται οι εξής διαγνωστικές υπηρεσίες:
  Πλήρης οφθαλμολογική εξέταση, που περιλαμβάνει:
  1. Έλεγχο οπτικής οξύτητας
  2. Διάθλαση (συνταγή γυαλιών κοντά-μακριά)
  3. Μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης
  4. Εξέταση και Εκτίμηση του προσθίου τμήματος του οφθαλμού
  5. Έλεγχο χρωματικής αντίληψης
  6. Ορθοπτικό έλεγχο
  7. Βυθοσκόπηση (έλεγχος οπτικού νεύρου, ωχράς κηλίδας, αγγείων)
  Άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις-θεραπευτικές παρεμβάσεις :
  1.Σκιασκοπία (αντικειμενική μέτρηση διαθλαστικών ανωμαλιών σε παιδιά).
  2. Τοπογραφία κερατοειδούς για διάγνωση και παρακολούθηση κερατοκώνου και
  αστιγματισμού.
  3. Ψηφιακή αγγειογραφία,(ANGIO-OCT) για τον έλεγχο των παθήσεων του
  βυθού.
  4. Οπτική Τομογραφία Συνοχής (SD-OCT) για τη διάγνωση και παρακολούθηση
  παθήσεων ωχράς κηλίδας, διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας κλπ. παθήσεων
  του βυθού.
  5. SD-OCT για Ανάλυση οπτικού νεύρου στο γλαύκωμα.
  6. Οπτικά πεδία (Aυτόματη περιμετρία).
  7. Μέτρηση αξονικού μήκους του οφθαλμού (A-Scan).
  8. Οπτική βιομετρία (ALLADIN TOPCON).
  9. Παχυμετρία κερατοειδούς (US, OCT).

  Χειρουργικές επεμβάσεις
  Εγχείρηση καταρράκτη με την πλέον σύγχρονη μέθοδο της φακοθρυψίας
  μικρής τομής, χωρίς την χρήση ραμμάτων και με τοπική αναισθησία με
  κολλύρια, με τοποθέτηση αναδιπλούμενων ενδοφακών τελευταίας γενιάς
  αλλά και ειδικών ενδοφακών για τη διόρθωση του αστιγματισμού (τορικών)
  και της πρεσβυωπίας (πολυεστιακών).
  Επέμβαση γλαυκώματος με την κλασική μέθοδο αλλά και τοποθέτηση
  ειδικών βαλβίδων ρύθμισης της πίεσης.
  Εγχειρήσεις βλέφαρων.

  Μικροεπεμβάσεις (πτερύγιο, χαλάζιο, ογκίδια βλέφαρων και επιπεφυκότα).
  Ενδοϋαλοειδική χορήγηση φαρμάκων σε διάφορες παθήσεις του οπίσθιου
  ημιμορίου (ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας, διαβητική
  αμφιβληστροειδοπάθεια, απόφραξη φλέβας του αμφιβληστροειδούς κτλ).
  Laser Εφαρμογές
  YAG-Laser περιφακιοτομή μετά από επέμβαση καταρράκτη.
  YAG-Laser περιφερική ιριδοτομή σε συγκεκριμένες περιπτώσεις
  γλαυκώματος.
  Argon-Laser φωτοπηξία σε παθήσεις του αμφιβληστροειδούς και στην
  εμφάνιση περιφερικών αλλοιώσεων ή ρωγμών.
  Διόρθωση διαθλαστικών ανωμαλιών με Laser (μυωπία αστιγματισμός
  υπερμετρωπία)

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ
  Σπύρου Πρωτοπαπαδάκη 12, Πασακάκι - Χανιά
  2821092482
  6944434025
  ΑΤΕΛΙΕ ΠΡΟΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

  ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  ΛΙΘΟΓΡΑΦΕΙΑ

  ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

  ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΠΤΙΚΑ, ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ
  Χανιά - Χανίων
  2821092921
  Το κατάστημα μας ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει γυαλιά ηλίου, οράσεως, φακούς καθώς και υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης.

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε γυαλιά ηλίου παντός τύπου με μεγάλη ποικιλία επιλογής σχήματος , χρώματος και μεγέθους για να ικανοποιήσουμε τον κάθε μας πελάτη.

  Ταυτόχρονα στο κατάστημα μας θα βρείτε και γυαλιά οράσεως με φακούς παντός τύπου και μεγάλη επιλογή από σκελετούς της αρέσκειας σας.

  Σκοπός μας είναι το κατάστημα μας να προσφέρει τα πάντα που μπορεί να χρειαστεί ο κάθε μας πελάτης από οπτικά υλικά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χανιά - Χανίων
  6978247815
  ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  Για επιπλα με διαχρονικότητα αισθητική και τέλειο φινίρισμα στα Χανιά

  Η επιχείρηση ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που εδρεύει στα Χανιά είναι μια επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της κατασκευής επίπλων και ξυλουργικών εργασιών.

  Ειμαστε επιπλοποιοί με μεράκι και τεχνογνωσία, στην τέχνη του ξύλου και ολες οι δημιουργίες μας είναι διαχρονικές και λειτουργικές..

  Η επιχείρησή μας, ακολουθώντας τις σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις της αγοράμε εξειδικευμένους ξυλουργούς και σύγχρονα μηχανήματα σας εγγυάται ένα αποτέλεσμα άψογης αισθητικής και ποιότητας, μας δίνεται η δυνατότητα κατασκευής χειροποίητων επίπλων σε ειδικές διαστάσεις ώστε να εφαρμόζονται πλήρως στα δικά σας μέτρα.

  Δημιουργούμε για εσάς :

  Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε στο ξυλουργείο μας

  Παντός τύπου ξυλουργικές εργασίες και επιπλα στα Χανιά

  Επιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού (κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο, γραφείο, τραπεζαρία),

  ΚΟΥΦΩΜΑΤΑΞΥΛΙΝΑ σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων αλλά και παραδοσιακά ξύλινα κουφώματα. Εχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε εις πέρας οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμεί ο πελάτης.

  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ εσωτερικα (μεσόπορτες) και εξωτερικά.

  Διαθέτουμε ποικίλλα σχέδια κλασικά και μοντέρνα ώστε ο καθένας από εσάς να μπορεί να βρει κάτι για το δικό του χώρο. Προσφέρουμε εσωτερικές πόρτες είτε μασίφ ξύλο ή τζάμι και σε όλα τα δημοφιλή χρώματα, έτσι ώστε τα σχέδια να μπορούν να επιλεγούν για να ταιριάζουν σε κάθε εσωτερικό χώρο.

  ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ με σίτες,

  ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Ανακλινόμενα με μηχανισμούς ή παραδοσιακά.

  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ λειτουργικά με σύγχρονο μοντέρνο design αλλά και κλασικό και σε διαστάσεις και ποιότητα ξύλου που εσείς επιθυμείτε .

  Μελετάμε το χώρο σας προτείνουμε λύσεις λειτουργικές, ανάλογα με το υφος του σπιτιού.

  ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ- Θωρακισμένες - Εισόδου - Εσωτερικές - Μπαλκονόπορτες)

  ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ κρεβατοκάμαρες , τραπεζαρίες, τραπεζάκια σαλονιού,συνθέσεις,βιβλιοθήκες, γραφεία και πλήθος αλλων μικρών επίπλων.

  Παραδοσιακά επιπλα

  Ειδικές κατασκευές, ξύλινες επενδύσεις

  ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ / ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ Ντουλάπες ΥπνοδωματίωνΌλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας. Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.

  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας.

  Ξυλουργικές επισκευές

  Ανακαινίζουμε κατοικίες καταστήματα καιολους τους επαγγελματικούς χώρους (εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία)

  Συντηρήσεις Ξυλουργικών Κατασκευών

  ΣΚΑΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ σε ποικιλία σχεδίων.

  Δείξτε μας το σχέδιο και εμείς θα το κατασκευάσουμε εμπιστευθείτε τους επαγγελματίες επιπλοποιούς και τα εμπειρα χέρια μας.

  Όλες οι ξυλουργικές κατασκευές και τα έπιπλα που δημιουργούμε ξεχωρίζουν για την άψογη κατασκευή την λειτουργικότητά και την διαχρονικότητα τους ενώ ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στην αισθητική κάθε πελάτη.

  Στόχος μας είναι η αμεση εξυπηρέτηση του πελάτηαπό οπου μας ζητηθεί στα Χανιά και σε ολο τον νομό Χανίων πάντα με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας, και μετά την παράδοση των δημιουργιών μας ειμαστε δίπλα σας .

  Με εκτίμηση

  ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  Ο επιπλοποιός στα Χανιά

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Επιπλοποιός Χανιά Χανίων

  Ξυλουργικές εργασίες Χανιά Χανίων

  Κατασκευές επίπλων Χανιά Χανίων

  Ξυλουργοι Χανιά Χανίων

  Μαραγκοι Χανιά Χανίων

  Ξυλινα κουφώματα Χανιά Χανίων

  Επιπλα κουζίνας Χανιά Χανίων

  Χειροποιητα επιπλα Χανιά Χανίων

  Επιπλα με παραγγελια Χανιά Χανίων

  Ξύλινες επενδύσεις Χανιά Χανίων

  Ξύλινες σκάλες Χανιά Χανίων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΑΞΙ
  Λουτρό, Σφακιά - Χανιά
  6988981255
  6974890607
  Το θαλάσσιο μας ταξί SIFIS εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει μεταφορές, κρουαζιέρες και τουριστικές εκδρομές στα Χανιά στην Κρήτη.

  Ο έμπειρος μας καπετάνιος με αγάπη και μεράκι εδώ και χρόνια σας προσφέρει τις υπηρεσίες του γρήγορα και πάλων από όλα υπεύθυνα και με ασφάλεια.

  Με τα θαλάσσιο μας ταξί μπορείτε άμεσα να δείτε και να κάνετε βουτιά στις καλύτερες παραλίες στα Χανιά.

  Μπορείτε να πάτε στις πιο τουριστικές παραλίες καθώς και σε πανέμορφες παραλίες χωρίς πρόσβαση από την στεριά.

  Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Καραϊσκάκη 4 - Χανίων
  2821074659
  6978226136
  Τζουγανάκης Κωνσταντίνος
  Οικοδομικές Εργασίες | Κάλυκας Χανιά

  Η εταιρεία μας, με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Τζουγανάκη, έχει έδρα στον Κάλυκα Χανίων και δραστηριοποιείται σε παντός είδους οικοδομικές εργασίες και κατασκευές κτιρίων.

  Πρόκειται για επιχείρηση 2ης γενιάς, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των οικοδομικών εργασιών εξυπηρετώντας όλο το Νομό Χανίων στον τομέα των κατασκευών.

  Εξειδίκευσή μας αποτελούν οι εργασίες που αφορούν στην κατασκευή και το χτίσιμο του κύριου σκελετού της εκάστοτε οικοδομής και η διαμόρφωση εξωτερικών χώρων με γνώμονα την ποιότητα, τη συνέπεια και την ασφάλεια.

  Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από αξιόπιστα έργα με εγγύηση κατασκευής και αντοχής στο χρόνο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Νεροκούρου - Χανιά
  6973967908
  6944741931
  Η εταιρεία μας ΤΣΙΡΩΝΗΣ με βάση τον Νευρόκουρο στα Χανιά, μαζί με τις γνώσεις και την από τα χρόνια στον κλάδο σας προσφέρει υπηρεσίες ελαιοχρωματισμού και άλλων οικοδομικών εργασιών στον Νευρόκουρο Χανίων.

  Μαζί με τους καλά εκπαιδευμένους μας μάστορες είμαστε διαθέσιμη να αναλάβουμε κάθε έργο ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Στα έργα μας χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσουμε το άρτιο τελικό αποτέλεσμα που θα μείνει μαζί σας για χρόνια.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Ελαιοχρωματισμοί
  Μονώσεις Ταρατσών
  Ελαιοχρωματισμοί Κτιρίων
  Βαψίματα
  Σπατουλαρίσματα
  Τεχνοτροπίες
  Οικοδομικές Εργασίες
  Επισκευές Κτιρίων

  Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία καθώς και η παράδοση ενός ολοκληρομένου έργου ανθεκτικού στην διάβρωση του χρόνου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
  Ελευθερίας 33 - Χανιά
  2821088174
  6978705856
 • Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  Ν. Σουκατζίδη 43 - Χανιά
  2821095497
  6947445779
  Aluminium fast service
  Εμπόριο αλουμινίου Χανιά

  ______

  προφίλ

  Η εταιρεία Aluminium fast service η οποία εδρεύει στα Χανιά, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου. Με διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων και του προσωπικού της, η εταιρεία μας αποτελεί μια εταιρεία υψηλών παροχών υπηρεσιών στον χώρο του αλουμινίου.

  Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και την εξειδίκευση μας, μπορούμε να σας προτείνουμε τις λύσεις που ανταποκρίνονται κατάλληλα στις δομικές απαιτήσεις του χώρου σας, καθοδηγώντας σας στην επιλογή του ιδανικού κουφώματος βάση των αναγκών σας.

  Απευθυνθείτε σ'εμάς για οποιαδήποτε κατασκευή χρειάζεστε, καθώς σας προσφέρουμε άμεση και δωρεάν μελέτη - εκτίμηση του χώρου σας.

  Εξυπηρετούμε όλο το νομό Χανίων όλο το χρόνο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
  Κάτω Δαράτσο - Χανιά
  2821400974
  Στο ιχθυοπωλείο μας, μπορείτε να βρείτε καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Σας δίνουμε την δυνατότητα να παραλάβετε τα ψάρια σας εκτός από νωπά και ψητά, τηγανητά, μαγειρεμένα, σε πακέτο μέσα ειδική συσκευασία ή και με delivery

  Στο μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το ιχθυοπωλείο μας, λειτουργεί επίσης κουζίνα με μαγειρεμένο φαγητό όπως γαριδομακαρονάδες, μύδια σαγανάκι, ξιφία λεμονάτο και μεγάλη ποικιλία από ψητά και τηγανητά ψάρια, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με ολόφρεσκες σαλάτες.

  Το φιλικό περιβάλλον, η γρήγορη εξυπηρέτηση και η μεγάλη ποικιλία φρέσκων ψαριών που θα βρείτε σε εμάς, καθιστούν το ιχθυοπωλείο μας ένα από τα καλύτερα ιχθυοπωλεία στα Χανιά και στην Κρήτη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ – ΤΕΝΤΕΣ – ΡΟΛΑ
  Ζυμβρακάκηδων 36 - Χανιά
  2821072197
  6948625105
  Ροδιτάκης Νικόλαος
  Συστήματα Σκίασης - Τέντες - Σκηνές - Ταπετσαρίες Παντώς Τύπου - Χανιά

  Η επιχείρησή μας Ροδιτάκης Νικόλαος η οποία εδρεύει στην Ζυμβρακάκηδων 36 στα Χανιά Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στα συστήματα σκίασης, τέντες, πέργκολες, ταπετσαρίες και γενικά στα είδη σκίασης, καθώς και στις τέντες σκαφών.
  Έχουμε την δυνατότητα, μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, να παρέχουμε προτάσεις και λύσεις στο χώρο της σκίασης. Διαθέτουμε μεγάλη και πλήρη γκάμα από υφάσματα, συστήματα και εξαρτήματα, εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.

  Συστήματα σκίασης εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων, σε συνδυασμό με όμορφες προτάσεις για διακόσμηση κήπου και βεράντας, που προσφέρουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής για την κατοικία ή το κατάστημά σας. Σύγχρονα εξαρτήματα και υλικά, με κορυφαίους οίκους του χώρου μας, προϋποθέτουν την μακροβιότερη διάρκεια οποιασδήποτε κατασκευής επιλέξετε.
  Αλλάξτε την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου με καλόγουστες, ανθεκτικές και οικονομικές ταπετσαρίες επίπλων. Διαλέξτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σε υφάσματα και ταπετσαρίες που διαθέτουμε, επιλέξτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει και εμείς θα ντύσουμε με πολλή προσοχή και σοβαρότητα το καθιστικό σας, καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες και σκαμπό.

  Αναλαμβάνουμε:

  Ταπετσαρίες παντός είδους
  Αλλαγή καλυμμάτων καρέκλας παραλίας.
  Αξεσουάρ
  Επιδιορθώσεις
  Ταπετσαρίες παντός τύπου
  Τέντες Φορτηγών
  Ταπετσαρίες αυτοκινήτων
  Ταπετσαρίες επίπλων
  Ρόλερ - Κουρτίνες
  Καλύμματα σκαφών
  Τάπητες αυτοκινήτων
  Σέλες μοτοσικλετών

  Η τεχνογνωσία και η συνεχής ενημέρωση σε οτιδήποτε καινούργιο αφορά τα ασύρματα συστήματα, τα μοτέρ και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, σας εγγυώνται την ιδανική λύση κάθε επιθυμίας σας. Διαθέτουμε προσωπικό του οποίου βασική δουλειά είναι η απόλυτη κατανόηση των δικών σας αναγκών και η αφοσίωσή του στο να δίνει τις κατάλληλες λύσεις προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Αρώνι Ακρωτηρίου - Χανιά
  2821083860
  6944521858
  Η εταιρεία μας ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με έδρα τα Χανιά στην Κρήτη εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας παρέχει υδραυλικές εργασίες, εγκαταστάσεις και υδραυλικά υλικά για όλες σας τις ανάγκες.

  Αναλαμβάνουμε όλες σας τις υδραυλικές ανάγκες και επιθυμίες και επιδιορθώνουμε όλες τις βλάβες που μπορούν να προκύψουν από τα χρόνια χρήσης.

  Μαζί με τους καλά εκπαιδευμένους μας εργάτες καλύπτουμε όλες σας τις επιθυμίες και αναλαμβάνουμε όλα τα έργα ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση σας καθώς και τα μακροχρόνια αποτελέσματα της εργασίας μας.

  Αναλαμβάνουμε έργα σε όλα τα Χανιά και κατόπιν συνεννόησης σε όλη την Κρήτη
  Toggle
προηγούμενη 1 από 28 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ