noscript image for google
Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 | 04:50 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Πατουλιάς 55 Τρίκαλα - Τρικάλων
  2431039008
  6979221670
  ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
  ΜΠΑΖΩΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΑΝΥΨΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΓΕΡΑΝΟΣ-ΚΑΛΑΘΙ
  ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΑΣΦΑΛΤΟΚΟΠΤΗΣ-ΦΡΕΖΑ ΑΣΦΑΛΤΟΥ-ΤΡΟΧΟΣ ΕΚΣΚΑΦΗΣ
  ΔΙΚΤΥΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ-ΕΜΦΥΣΗΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ- ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
  ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ
  ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ-ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

  Η επιχείρηση ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ εδρεύει στα ΤΡΙΚΑΛΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, αρκετά χρόνια πριν με μεγάλη επιτυχία
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας , μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.
  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ…ΤΡΙΚΑΛΑ-ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ .

  Με εκτίμηση,
  Γκατζόγιας Κωνσταντίνος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Λαμπέτι, Πύργος - Ηλείας
  2621037392
  6937097919
  Με την πολυετή εμπειρία στον χώρο τον εργασιών κατορθώνουμε κάθε είδους χωματουργική εργασία. Ο εργολάβος Καρανικολός Δημήτριος που βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας κατορθώνει ολες της χωματουργικές εργασίες όπως για παράδειγμα:εκσκαφές,μεταφορές μπαζών, εκβραχισμούς, κατεδαφίσεις, χωματουργικά έργα και διαμορφώσεις χώρων παντός είδους.

  Με εμπειρία και τεχνογνωσία φέρει εις πέρας ολα τα χωματουργικά έργα. Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και να επιλύσουμε κάποιο πρόβλημά σας.

  Με τα σύγχρονα και εξειδικευμένα μηχανήματα μας υλοποιούμε της χωματουργικές σας εργασίες και κατορθώνουμε ότι είναι εφικτό.

  Η εμπειρία και η γνώση πάνω στην δουλειά μας καθιστά ευχαριστημένους όλους τους πελάτες μας.

  Η μακροχρόνια εμπειρία μας εγγυάται αποτελεσματική διαμόρφωση των χωματουργικών έργων στον Πύργο Ηλείας .

  Υπηρεσίες:
  Χωματουργικές Εργασίες
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμοί
  Κατεδαφίσεις
  Διαμορφώσεις Χώρων
  Μεταφορές Μπαζών
  Χωματουργικά Εργα

  χωματουργικες εργασιες πυργος ηλειας, εκσκαφες πυργος, εκβραχισμοι πυργο ηλειας, κατεδαφισεις πυργος ηλεια, διαμορφωσεις χωρων πυργος,μεταφορα μπαζων πυργο ηλειας, μεταφορες μπαζων πυργο, χωματουργικα εργα πυργος ηλειας, χωματουργικα εργα πυργο ηλειας

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Φόδελε - Ηράκλειο
  6948583124,6987588525
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Κ ΜΑΝΩΛΗΣ

  Με εφόδιο την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας και έχοντας στόχο την άριστη επίτευξη κάθε έργου, η επιχείρηση μας ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΑΚΗΣ η οποία εδρεύει στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, σας προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και σας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και σχολαστική εργασία. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές.

  Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας αποτελεσματικά κάθε είδους εργολαβία όσο δύσκολη σε όλο το Ηράκλειο, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Καθώς ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και αντιμετωπίζεται εξαρχής με προσοχή.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Με μεράκι για την δουλειά μας και επιμονή στη λεπτομέρεια και την ικανοποίηση του πελάτη εκτελούμε παντός τύπου χωματουργικές εργασίες, όπως:
  - Εκσκαφές
  - Εκβραχισμούς
  - Καθαρισμός οικοπέδων
  - Διαμόρφωση χώρων
  - Βελτιώσεις εδάφους
  - Κατεδαφίσεις Κτιρίων
  - Αποκομιδή μπαζών - Μπαζώματα
  - Διανοίξεις δρόμων

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χρυσαυγή - Λαγκαδάς
  6944592839
  ΜΑΜΜΟΣ
  Χωματουργικές Εργασίες - Ενοικιάσεις Κάδων Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης

  Η επιχείρησή μας "ΜΑΜΜΟΣ" η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιό συγκεκριμένα στον Λαγκαδά, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια στις χωματουργικές εργασίες αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα στον Λαγκαδά και σε όλη την Μακεδονία κατόπιν συνεννόησης.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις χωματουργικές εργασίες, η επιχείρησή μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε όπως εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, έργα οδοποιίας και οποιαδήποτε άλλη χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Παράλληλα, διαθέτουμε κάδους μπαζών προς ενοικίασης ενώ αναλαμβανουμε και την αποκομιδή μπαζών και οικοδομικών υλικών.

  Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων που αποτελείται από τσάπες, φορτηγά, φορτωτές και πολλά ακόμα οχήματα, μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στις πιό απαιτητικές και δύσκολες χωματουργικές εργασίες.

  Μικρά και μεγάλα μηχανήματα, που μπορούν να καλύψουν αποτελεσματικά και οικονομικά χωματουργικές εργασίες κάθε είδους, ανεξαρτήτως διαστάσεων και όγκου εργασίας. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε, όσο δύσκολη και πολύπλοκη είναι, πάντα στον καθορισμένο χρόνο.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, στο Λαγκαδά, σε ολη την Θεσσαλονίκη και σε διάφορες περιοχές της Μακεδονίας.

  Στόχος μας είναι η άμεση και σωστή περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε και η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Έτσι, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη χιλιάδων τεχνικών εταιρειών, εργολάβων και ιδιωτών.ον εξοπλισμό, την άμεση ανταπόκριση και τις ανταγωνιστικές τιμές μας, μας εξασφάλισαν σταθερούς, ευχαριστημένους πελάτες, που αποτελούν για μας το μεγαλύτερο κεφάλαιο της εταιρείας μας σήμερα.

  Τσάπα Ερπύστρια με Σφύρα

  Τσάπα Λαστιχοφόρα

  JCB με σφύρα

  Φορτωτής

  Διαβολάκι

  Γκρέιντερ

  Οδοστρωτήρας

  Φορτηγό Τετράξονο & Τριάξονο

  Κάδος Ανακύκλωσης Μπαζών

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Εξυπηρετούμε το Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη και όλη την Μακεδονία κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αχαίων 7 - προέκταση Ισαύρων, Άνω Χαλάνδρι - Αττικής
  2106399777
  6932400534
  ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΝΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

  || ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Η επιχείρηση «ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ » λειτουργεί εδώ και χρόνια και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών έργων με συνέπεια, επαγγελματισμό και άμεση εξυπηρέτηση στο Άνω Χαλάνδρι αλλά και όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.Σκοπός μας είναι να υλοποιείται η προσφορά των λύσεων, σε κάθε έργο με την άμεση και σωστή περάτωση του.

  Οι εργασίες μας γίνονται με μικρά μηχανήματα - φορτωτάκι.

  Παρεχόμενες υπηρεσίες

  Χωματουργικές Εργασίες
  Εκσκαφές - Χώμα Κήπων
  Κηπευτικά - χώματα
  Μεταφορά - αποκομιδή μπαζών
  Καθαρισμοί οικοπέδων
  Διαμόρφωση κήπων

  Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα των δημοσίων έργων, μας καθιστά τη σίγουρη λύση στην αντιμετώπιση κάθε προβλήματος στα ιδιωτικά έργα.

  ___
  Επικοινωνήστε μαζί μας
  γιατί θέλουμε να σας ακούσουμε και θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε !

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κολοκοτρώνη 15 - Κιλκίς
  6943943124
  6943943124 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ), 6981381867 (ΜΙΧΑΛΗΣ)
  Η εταιρία μας εδρεύει εδώ και χρόνια στο Κιλκίς και με την πολυετή εμπειρία μας φέρουμε εις πέρας όλες τις δύσκολες εργασίες. Παρέχουμε άριστα μηχανήματα για όποια εργασία ενδιαφέρεστε.

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει και φέρει εις πέρας κάθε χωματουργική εργασία. Επίσης αναλαμβάνουμε: Δημόσια και ιδιωτικά έργα,έργα ύδρευσης, έργα αποχέτευσης, φυσικό αέριο, κατεδαφίσεις, εκσκαφές, οπτικές ίνες, μπαζώματα, μεταφορά μπαζών,πωλήσεις καυστήρων φυσικού αερίου, εσωτερικά δίκτυα φυσικου αερίου, τηλεπικοινωνίες.

  Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και να κατορθώσουμε την επίλυση των εργασιών σας.

  Καλέστε μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

  Υπηρεσίες:
  Χωματουργικές Εργασίες
  Δημόσια και ιδιωτικά Έργα
  Έργα Ύδρευσης-Αποχέτευσης
  Φυσικό Αέριο
  Κατεδαφίσεις
  Οπτικές ίνες
  Εκσκαφές
  Πωλήσεις Καυστήρων Φυσικού Αερίου
  Εσωτερικά Δίκτυα Φυσικού Αερίου
  Τηλεπικοινωνίες
  Μεταφορά Μπαζών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Λιαπάδες - Κέρκυρα
  2663042173
  6976559613
  /// ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Κέρκυρα

  Η επιχείρησή μας “ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στον χώρο των χωματουργικών εργασιών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Έχοντας αναλάβει πλέον η 3η γενιά, διαθέτοντας έμπειρο, υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και έναν υπερσύγχρονο στόλο μηχανημάτων, είμαστε σε θέσει να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία μας ανατεθεί.

  Σας προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους χωματουργική εργασίας όπως, εκσκαφές, κατεδαφίσεις, μπαζώματα, εκβραχισμοί, διαμορφώσεις χώρων, διανοίξεις δρόμων και κάθε είδους χωματουργική εργασία.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
  Θέτοντας σε προτεραιότητα τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη μας καθώς και την τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων, ανταποκρινόμαστε με επιτυχία σε κάθε έργο μικρό ή μεγάλο.

  Στην πολύχρονη πορεία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα σε όλη την Κέρκυρα.

  Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, η εργοληπτική μας ικανότητα, καθώς και η πολύχρονη τεχνική εμπειρία μας, αποτελούν εγγύηση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία σκέφτεστε να μας αναθέσετε.

  /// ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η ποιότητα όλων των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και για να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε χωματουργικές εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Κέρκυρα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Άλικα, Μάνης - Λακωνίας
  2733055285
  6973887356
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΝΗ - ΛΑΚΩΝΙΑ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΝΗ
  ΜΠΑΪΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΜΑΝΗ - ΛΑΚΩΝΙΑ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΩΜΑΤΩΣΕΙΣ ΜΑΝΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΜΑΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

  Με πολυετή γνώση και εμπειρία στον χώρο της οικοδομής αναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες με συνέπεια και επιμελημένη εργασία.

  Αναλαμβάνουμε την οικοδομή με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας και με συντονισμένες κινήσεις ολοκληρώνουμε όλες τις επιμέρους εργασίες με αξιοπιστία και συνέπεια.

  Φροντίζουμε να επιλέγουμε αξιόπιστα υλικά και με τον σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων έχουμε την δυνατότητα να εκτελέσουμε παντός τύπου οικοδομική εργασία με ακρίβεια.

  Ακόμη αναλαμβάνουμε παντός τύπου χωματουργικές εργασίες σε όλη την Λακωνία με σύγχρονα μηχανήματα που έχουν την δυνατότητα να φέρουν σε περας και τις πιο δύσκολες εργασίες.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε:
  - οικοδομικές εργασίες παντός τύπου
  - επιχρίσματα
  - χτισίματα
  - σοβατίσματα
  - τοποθέτηση πλακιδίων
  - τοποθέτηση παραδοσιακής πέτρας Μάνης
  - μερεμέτια
  - παντος τύπου χωματουργικές εργασίες
  - εκσκαφές
  - γενικές επιχωματώσεις
  - εκβραχισμοί
  - καθαρισμός οικοπέδων
  - διάνοιξη οδών

  Στόχος μας η άμεση εξυπηρέτηση σε ανταγωνισικές τιμές.

  Εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης όλη την Λακωνία.

  Με εκτίμηση
  Μπαϊζος Γιώργος
  6973887356

  παντος τυπου οικοδομικες εργασιες μανη - οικοδομικες εργασιες λακωνια - χτισιματα μανη - χτισιματα λακωνια
  επιχρισματα μανη - επιχρισματα λακωνια - χωματουργικες εργασιες μανη - χωματουργικες εργασιες λακωνια
  γενικες επιχωματωσεις λακωνια - γενικες επιχωματωσεις μανη - εκβραχισμοι λακωνια - εκσκαφες λακωνια
  χωματουργικα εργα μανη - χωματουργικες εργα λακωνια - καθαρισμος οικοπεδων μανη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ατταβύρου 14 - Ρόδος
  6947188618
  ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Διαγραμμίσεις & Χωματουργικές Εργασίες Ρόδος
  //////////////////////////////////////

  Η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις χωματουργικές εργασίες καθώς και στις διαγραμμίσεις δρόμων κ.α., έχοντας πάντα ως στόχο την πλήρη και σωστή ικανοποίηση κάθε πελάτη.

  Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα από σύγχρονα μηχανήματα, μικρά και μεγάλα, όπως φορτωτές, τσάπες, οδοστρωτήρες, φορτηγά κ.α. καθώς και έμπειρους χειριστές, μπορούμε να εκτελέσουμε γρήγορα και οικονομικά οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Ακόμα, διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα για την διαγράμμιση δρόμων, διαβάσεων πεζών, parking, βιομηχανικών χώρων, αθλητικών γηπέδων κ.α.

  Το προσωπικό της επιχείρησή μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους ανθρώπους που διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία για οτιδήποτε αφορά τις χωματουργικές εργασίες και τις διαγραμμίσεις.

  Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες και μπορούμε να σας εγγυηθούμε σωστή συνεργασία με χαμηλό κόστος.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις χωματουργικές εργασίες και τις διαγραμμίσεις δεν έχουμε σταματήσει την αναβάθμιση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας που σε συνδυασμό με την αξιοπιστία μας στο χώρο, έχουμε κατάφερε σήμερα να αποτελούμε εγγύηση για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε σε όλη την Ρόδο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  //////////////////////////////////////
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να οργανώσουμε και να ολοκληρώσουμε επιτυχώς κάθε πιθανή
  χωματουργική εργασία ή διαγράμμιση που επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Καλύβια, Νέοι Πόροι - Πιερίας
  6974880160
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Παλαμάς, Δομοκός - Λαμια
  6979118967
  ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Οικοδομικές και χωματουργικές εργολαβίες με αξιοπιστία και συνέπεια στον Δομοκό Φθιώτιδας

  Ο εργολάβος οικοδομών και χωματουργικών εργασιών ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με εδρα στον Παλαμά Δομοκού της Φθιώτιδας εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στις γενικές οικοδομικές, εργασίες κατασκευές οικοδομών,από την αρχή μέχρι με το’’ κλειδί στο χέρι’’ αλλά και στις χωματουργικές εργολαβίες,προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

  Τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας, που αποτελούνται από κτίστες σοβατζήδες , καλουπατζήδες,ελαιοχρωματιστές,πλακάδεςκαι χειριστές χωματουργικών μηχανημάτων, με τέχνη και μεράκι, μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας παντός τύπου εργολαβίας οικοδομικής και χωματουργικής στον Δομοκό,στην Λαμία σε όλη την Φθιώτιδα αλλά και στην Φωκίδα.

  Προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε καθώς και για το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να μην υπάρχουν μελλοντικά προβλήματα.

  Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, χωματουργικά μηχανήματα σύγχρονα και έχοντας σαν στόχο τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη, αναλαμβάνουμε το έργο που μας αναθέτετε από την αρχή ως το τέλος με υπευθυνότητα και το παραδίδουμε στον προσυμφωνηθέντα χρόνο.

  Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να διεκπεραιώσουμε, μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, οποιαδήποτε χωματουργική εργολαβία μας ανατεθεί, ειτε είναι μικρά η μεγάλα εργα.

  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, δημόσια εργα, εργολάβους οικοδομών , τεχνικές εταιρείες , κοινότητες δήμους.

  Όλες οι εργασίες που αποπερατώνουμε, εκτελούνται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :
  Διαθέτουμε πλήρη γκάμα χωματουργικών μηχανημάτων και σκαλωσιές για τις οικοδομές.
  Εκσκαφείς -λαστιχοφόρο και ερπυστριοφόρο
  Φωρτωτή
  BOBCAT
  JCB
  Υδραυλική Σφύρα
  Κομπρεσέρ αέρος
  Αρμοκόφτες μπετού
  Φορτηγό
  Και μικρά αλλα μηχανήματα που μπορούν να καλύψουν χωματουργικές εργασίες σε πολύ δύσκολα σημεία και περιορισμένους χώρους

  Οι υπηρεσίες μας :
  Οικοδομικά -χωματουργικά εργα
  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου από την διάνοιξη των θεμελίων εως την αποπεράτωση των οικοδομών στον Δομοκό, Λαμία και σε ολη την Φθιώτιδα.
  Μερεμέτια πάσης φύσεως
  Μπετά – ξυλότυπος κατασκευές σκελετών οικοδομών- καλουπώματα -σιδερώματα
  Κτισίματα με τούβλα και πέτρα
  Επιχρίσματα (σοβάδες)
  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα και αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
  Βαψίματα - φρεσκαρίσματα με συνδυσμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για τον δικό σας χώρο.
  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων με μεγάλα υψη (πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα
  Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια
  Καθαρή και προσεγμένη δουλειά με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε δάπεδα,τοίχους
  Ανακαινίσεις μπάνιου – κουζίνας
  Κεραμοσκεπές – παντός τύπου ανάλογα την κατασκευή των κτιρίων
  Χωματουργικές εργασίες -εργολαβίες
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμοί -Σπάσιμο βράχων
  Κατεδαφίσεις και γκρεμίσματα πάση φύσεως
  Διανοίξεις δρόμων
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Βελτιώσεις εδάφους
  Διανοίξεις θεμελίων
  Καθαρισμός οικοπέδων και χωραφιών
  Ισοπεδώσεις
  Εργασίες με κομπρεσέρ
  Αρδευτικά έργα
  Αποξηλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος
  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων
  Αποκομιδή μπαζών
  Κατασκευή πηγαδιών, βόθρων
  Κατασκευή αποχετευτικών δικτύων και χαντακιών
  Δίκτυα ύδρευσης
  Μπαζώματα – επιχωματώσεις

  Στον χώρο μας θα βρείτε και οικοδομικά υλικά και εργαλεία τούβλα, τσιμέντα,αμμοχάλικα,άμμο,ασβεστοπολτό, δομικά υλικά, η μεταφορά των υλικών γίνεται από εμάς.

  Καλέστε μας για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και σε συνδυασμό με τις δικές σας επιθυμίες, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Με εκτίμηση
  ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Ο εργολάβος οικοδομών και χωματουργικών εργασιών στον Δομοκό της Φθιώτιδας.

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Οικοδομικές εργασίες Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα
  Εργολάβος οικοδομών Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα
  Οικοδομικές εργολαβίες Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα
  Χωματουργικές εργασίες Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα
  Χωματουργικά εργα Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα
  Εργολάβος χωματουργικών εργασιών Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα
  Χωματουργικά μηχανήματα Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα
  Κατασκευές οικοδομών Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα
  Μπετά – ξυλότυπος κατασκευές Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα
  Κτισίματα Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα
  Επιχρίσματα,σοβατίσματα -σοβάδες Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα
  Τοποθετήσεις πλακιδίων Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα
  Πλακάς- πλακάδες Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα
  Ελαιοχρωματισμοί – ελαιοχρωματιστές Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα
  Βαψίματα κατοικιών- κτιρίων Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα
  Κατασκευές Δικτύων Υδρευσης - Αποχέτευσης Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα
  Οικοδομικά -χωματουργικά Δομοκός,Λαμία,Φθιώτιδα,Φωκίδα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Καλύβες - Χαλκιδικής
  2371051469
  6943820864, 6943820863, 6987030209
  Η επιχείρηση Χωματουργικά - Αρδευτικά Παπαδόπουλος εδρεύει πάρα πολλά χρόνια στης Καλύβες Χαλκιδικής.

  Με την πολυετή εμπειρία στον χώρο φέρνουν εις πέρας κάθε είδους εργασία όπως:

  Δίκτυα άρδευσης-υδρευσης

  Χωματουργικές εργασίες

  Διαμορφώσεις χώρων

  Αποξηλώσεις οικοπέδων

  Μεταφορές μπαζών

  Χώματα και κοπρια για κήπους

  ​​​​​​Τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα

  Αρδευτικα-αγροτικά είδη

  Εργαλεία χειρός

  Η πολυετή εμπειρία της εταιρείας κατορθώνει κάθε είδους χωματουργικών εργασιών και αρδευτικών συστημάτων παρέχοντας διάφορα αγροτικά και αρδευτικά είδη σας εγγυάται άριστα αποτελέσματα.

  Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις διαθέτοντας τεχνογνωσία παρέχουμε: εξαρτήματα άρδευσης, μάνικες ποτίσματος, μπεκ ποτίσματος, σωλήνες άρδευσης και σταλακτηφόρους σωλήνες.

  αρδευτικα ειδη καλυβες χαλκιδικης, εκσκαφες καλυβες χαλκιδικης, αγροτικα
  ειδη καλυβες χαλκιδικης, μηχανηματα εκσκαφης αγωγων καλυβες χαλκιδικης,
  διαμορφωσεις χωρων καλυβες χαλκιδικης

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Παλαιόκαστρο - Σερρών
  6977635000
  Η εταιρία Γ.Κ Δαγκούλης εδρεύει εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των χωματουργικών εργασιών και πιο συγκεκριμένα στο Παλαιόκαστρο Σερρών.

  Αναλαμβάνει και φέρει εις πέρας κάθε χωματουργική εργασία όπως και αλλα χωματουργικά έργα για παράδειγμα:εκσκαφές, εκβραχισμοί, διαμορφώσεις χώρων, αποξηλώσεις οικοπέδων αλλα και εμπόριο οικοδομικών υλικών.

  Με ασφάλεια και διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδους χωματουργικών έργων.

  Με πολυετή εμπειρία και μεράκι για την εργασία μας αναλαμβάνουμε κάθε είδους χωματουργική εργασία.

  χωματουργικες εργασιες παλαιοκαστρο σερρων, χωματουργικες εργασιες
  σερρες, εκσκαφες παλαιοκαστρο σερρων, εκσκαφες σερρες, εκβραχισμοι
  παλαιοκαστρο σερρων, εκβραχισμοι σερρες, διαμορφωσεις χωρων παλαιοκαστρο
  σερρων, διαμορφωσεις χωρων σερρες, αποξηλωσεις οικοπεδων παλαιοκαστρο
  σερρων, αποξηλωσεις σερρες, εμποριο οικοδομικων υλικων παλαιοκαστρο
  σερρων, εμποριο οικοδομικων υλικων σερρες, χωματουργικα εργα
  παλαιοκαστρο σερρων, χωματουργικα εργα σερρες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Πευκοχώρι - Χαλκιδικής
  6944742012,6944419659
  Η Επιχείρηση μας Αφοι Καραμανλή εδρεύει εδώ και πολλά χρόνια στην κασσάνδρα χαλκιδικής και συγκεκριμένα στο πευκοχώρι χαλκιδικής.

  Η μακροχρόνια εμπειρία της εταιρείας μας εγγυάται γρήγορη και ταυτόχρονα αποτελεσματική διαμόρφωση των χωματουργικών έργων στην χαλκιδική.

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους χωματουργική εργασία όπως: εκσκαφές, διαμορφώσεις χώρων, μπαζώματα, εκβραχισμοί και χωματουργικά έργα στην χαλκιδική.

  Με τα αναβαθμισμένα μας χωματουργικά μηχανήματα αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία ικανοποιώντας στον καλύτερο βαθμό τους πελάτες μας.

  'Ολες οι χωματουργικές εργασίες και το όνομά μας είναι η καλύτερη διαφήμιση.

  χωματουργικες εργασιες πευκοχωρι, χωματουργικες εργασιες χαλκιδικη, εκσκαφες πευκοχωρι, εκσκαφες χαλκιδικης, χωματουργικα εργα πευκοχωρι,
  χωματουργικα εργα χαλκιδικης, διαμορφωσεις χωρων χαλκιδικη, διαμορφωσεις χωρων πευκοχωρι, διαμορφωσεις χωρων χαλκιδικης,
  εκβραχισμοι πευκοχωρι, εκβραχισμοι χαλκιδικης, μεταφορα μπαζων πευκοχωρι, μεταφορα μπαζων χαλκιδικης

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Περίβλεπτος - Ιωάννινα
  2651062077
  6946215061 (ΧΡΗΣΤΟΣ), 6943800776 (ΗΛΙΑΣ)
  ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΗΛΙΑΣ& ΥΙΟΙ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ/ΜΕΤΣΟΒΟ/ΗΠΕΙΡΟΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ/ΜΕΤΣΟΒΟ/ΗΠΕΙΡΟΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ/ΜΕΤΣΟΒΟ/ΗΠΕΙΡΟΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ/ΜΕΤΣΟΒΟ/ΗΠΕΙΡΟΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ/ΜΕΤΣΟΒΟ/ΗΠΕΙΡΟΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΗΨΙΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ/ΜΕΤΣΟΒΟ/ΗΠΕΙΡΟΣ
  ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ/ΜΕΤΣΟΒΟ/ΗΠΕΙΡΟΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ/ΜΕΤΣΟΒΟ/ΗΠΕΙΡΟΣ

  Για γρήγορα αξιόπιστα οικονομικά χωματουργικά εργα στα Ιωάννινα και σε ολη την Ηπειρο !!!!!!

  Η επιχείρηση ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΥΙΟΙ είναι μία οικογενειακή επιχείριση ΚΑΙ δραστηριοποιείται στον τομέα των χωματουργικών εργασιών και στο εμπόριο οικοδομικών υλικώνμε εδρα στον Περίβλεπτο Ιωαννίνων και παρέχει εδώ και πολλά χρόνια υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στα Ιωάννινα στο Μέτσοβο και στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

  Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, χωματουργικά μηχανήματα σύγχρονα και έχοντας σαν στόχο τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη, αναλαμβάνουμε το έργο που μας αναθέτετε από την αρχή ως το τέλος με υπευθυνότητα και το παραδίδουμε στον προσυμφωνηθέντα χρόνο.

  Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να διεκπεραιώσουμε, μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, οποιαδήποτε χωματουργική εργολαβία μας ανατεθεί, ειτε είναι μικρά η μεγάλα εργα.

  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, δημόσια εργα, εργολάβους οικοδομών , τεχνικές εταιρείες , κοινότητες δήμους.

  Όλες οι εργασίες που αποπερατώνουμε, εκτελούνται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία για κάθε χωματουργικό εργο.

  Ολες οι χωματουργικές εργασίες που αναλαμβάνομαι φέρονται εις πέρας με ευθύνη, και στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας.

  Επειδή ο χώρος των χωματουργικών περιλαμβάνει πολλές εργασίες, απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, για αυτόν το λόγο η επιχείριση μας διαθέτει τεχνολογικό εξοπλισμό, μηχανήματα μικρά και μεγάλα με έμπειρους χειριστές που καλύπτουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :
  Διαθέτουμε πλήρη γκάμα χωματουργικών μηχανημάτων:

  Εκσκαφέα

  Φωρτωτή

  BOBCAT

  JCB

  Υδραυλική Σφύρα

  Κομπρεσέρ αέρος

  Αρμοκόφτες μπετού

  Φορτηγά

  Και μικρά αλλα μηχανήματα που μπορούν να καλύψουν χωματουργικές εργασίες σε πολύ δύσκολα σημεία και περιορισμένους χώρους

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
  Χωματουργικές εργασίες πάσης φύσεως στα Ιωάννινα, Μέτσοβο,Αρτα, Λευκάδα και σε ολη την Ηπειρο

  Εκσκαφές

  Εκβραχισμοί -Σπάσιμο βράχων

  Κατεδαφίσεις και γκρεμίσματα πάση φύσεως

  Διανοίξεις δρόμων

  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων

  Βελτιώσεις εδάφους

  Διανοίξεις θεμελίων

  Καθαρισμός οικοπέδων και χωραφιών

  Ισοπεδώσεις

  Εργασίες με κομπρεσέρ

  Αρδευτικά έργα

  Αποξηλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος

  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων

  Αποκομιδή μπαζών

  Κατασκευή πηγαδιών, βόθρων

  Κατασκευή αποχετευτικών δικτύων και χαντακιών

  Μπαζώματα – επιχωματώσεις

  Μεταφορές αδρανών υλικών ( αμμο, αμμοχάλικα) στο χώρο σας με το ιδιόκτητο φορτηγό μας

  Στον χώρο μας θα βρείτε και οικοδομικά υλικά και εργαλεία τούβλα, τσιμέντα,αμμοχάλικα,άμμο,ασβεστοπολτό, δομικά υλικά, η μεταφορά των υλικών γίνεται από εμάς.

  Όλα αυτά τα χρόνια τα εργα που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε για την συνέπεια στους χρόνους παράδοσης των εργων και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Καλέστε μας
  για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και σε συνδυασμό με τις δικές σας επιθυμίες, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.

  Με εκτίμηση
  ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΗΛΙΑΣ & ΥΙΟΙ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κοντοβάζαινα - Τριπολη
  6978634959
  ΜΑΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Τρίπολη Αρκαδία

  Η επιχείρησή μας “ΜΑΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Τρίπολη Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Κοντοβάζαινα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με χωματουργικές εργασίες, διεκπαιρεώνοντας έργα δημοσίου και ιδιωτικού φορέα στην Τρίπολη και σε όλη την Αρκαδία.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις χωματουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Παράλληλα σε εμάς θα βρείτε και μια μεγάλη ποικιλία από οικοδομικά υλικά.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για όλες τις χωματουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Τρίπολη και όλη την Αρκαδία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Νυδρί - Λευκάδας
  6986253006
  6987020116
  ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΛΕΓΡΙΝΟΣ

  Πολυετής εμπειρία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρησηΓΑΙΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ, στην τοπική αγορά!

  Η εταιρεία μας ΓΑΙΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και έχει φέρει εις πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων.

  Στόχος μας από την αρχή της πορείας μας, είναι η ποιότητα εργασίας, η συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Στην διάρκεια όλων αυτών των ετών έχουμε αναλάβει και ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία σημαντικά έργα με τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες του χώρου μας.

  Διαθέτοντας τα κατάλληλα μηχανήματα όπως φορτωτές, φορτηγά, εκσκαφείς και πολλά ακόμα οχήματα, η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας κάθε χωματουργική εργασία.

  Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε στοχώρο σας για μια επιτόπου εκτίμηση, ώστε να σας δοθεί άμεσα, προσφορά όπου θα αναφέρονται αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε εργασία θέλετε να φέρουμε εις πέρας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αγριά - Βόλος
  6989813085,6987104300
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΡΗΓΑΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Βόλος Μαγνησία

  Η επιχείρησή μας “Χωματουργικά Ρήγας” η οποία βρίσκεται στον Βόλο και πιο συγκεκριμένα στην Αγριά, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1980 στο χώρο των χωματουργικών εργασιών. Έως και σήμερα έχει φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στον Βόλο, σε όλη την Μαγνησία αλλά και σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 3η γενιά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας, η επιχείρησή μας βρίσκεται διαρκώς σε μία ανοδική πορεία και προσπαθεί συνεχώς προκειμένου να εξελίσσεται αλλά και να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  Διαθέτοντας τα κατάλληλα μηχανήματα όπως φορτωτές,εκσκαφείς, σφύρες και πολλά ακόμα οχήματα, η επιχείρησή μας μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας κάθε χωματουργική εργασία.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
  Το προσωπικό της επιχείρησής μας αποτελείται από καταρτισμένα άτομα στον χώρο των χωματουργικών εργασιών. Έτσι, χάρη στο σύγχρονο εξοπλισμό και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα χωματουργικών εργασιών όπως εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, έργα οδοποιίας αλλά και πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες.

  Αναλαμβάνουμε ιδιωτικά και δημόσια έργα, παρέχοντας υπηρεσίες σε ιδιώτες, δήμους, κοινότητες, τεχνικές εταιρείες και εργολάβους οικοδομών στον Βόλο, σε όλη την Μαγνησία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Προσπαθούμε να δημιουργούμε και να διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας, που βασίζονται στην ασφάλεια, στην ποιότητα, στην εμπιστοσύνη, στην έγκαιρη και έγκυρη εξυπηρέτηση, πάντα με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών τους.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και με προθυμία θα συζητήσουμε μαζί σας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για το έργο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο όλη την Μαγνησία αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κέφαλος - Κως
  6946341102
  ΣΑΚΑΛΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΥΙΟΣ ΟΕ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΩΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΩΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΩΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΩΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΗΨΙΕΣ ΚΩΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΩΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΩΣ

  Τα πάντα για τα χωματουργικά εργα στην Κώ !!!!!!

  H εταιρία χωματουργικών έργων << ΣΑΚΑΛΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ &ΥΙΟΣ ΟΕ>> δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, εδώ και αρκετά χρόνια με εδρα στην Κέφαλο της Κώ.

  Εχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία, μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες σε ιδιώτες, δημόσιο,εργολάβους οικοδομών, και τεχνικές εταιρίες.

  Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες. Είμαστε εργολάβοι χωματουργικών έργων, και εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας.

  Διαθέτοντας έμπειρο, υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και έναν υπερσύγχρονο στόλο μηχανημάτων, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία μας ανατεθεί.

  Ο τεχνολογικός μας στόλος αποτελείται:
  Εκσκαφείς λαστιχοφόρος και ερπυστριοφόρος
  Τσάπα
  Φορτωτής
  BOB cat
  JCB
  Υδραυλικές σφύρες
  Αρμοκόφτες μπετού
  Κομπρεσέρ αέρος
  Φορτηγό ανατρεπόμενο
  και μικρά χωματουργικά μηχανήματα για περιορισμένους και δύσβατους χώρους

  Οι υπηρεσίες μας:
  Εργολαβίες χωματουργικές πάσης φύσεως σε ολο το νησί της Κώ
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις κτιρίων τοιχοποιίας
  Εκβραχισμοί
  Ισοπεδώσεις
  Διανοίξεις δρόμων
  Καθαρισμοί οικοπέδων, χωραφιών
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων, σε χωράφια, οικόπεδα
  Αποξηλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος
  Ανοιγμα χαντακιών και πηγαδιών
  Αρδευτικά και αποχετευτικά έργα
  Δίκτυα ύδρευσης
  Δίκτυα όμβριων
  Εκσκαφές θεμελίων σε οικοδομές
  Μπαζώματα οικοδομών
  Επιχωματώσεις - Αποκομιδή μπαζών
  Καθαρισμοί οικοπέδων χωραφιών
  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων
  Μεταφορά αδρανών υλικών στο χώρο σας με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας

  Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και ευχαριστημένους πελάτες παρέχοντας ποιότητα εργασίας με αξιοπιστία στους προκαθορισμένους χρόνους από την ανάθεση των χωματουργικών εργολαβιών εως την αποπεράτωσή τους, πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Όλα τα χωματουργικά εργα που αναλαμβάνουμε, εκτελούνται πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.

  Και μετά το πέρας των χωματουργικών εργολαβιών ειμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε πληροφορία

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα

  Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε
  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  ΜΙΧΑΗΛ ΣΑΚΑΛΛΗΣ
  Ο εργολάβος χωματουργικών εργασιών στην Κώ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κροκιδά 102 - Κόρινθος
  6993264905
  Η επιχείρηση Γ. Μούτσος Μον. ΙΚΕ με έδρα την Κόρινθο ,δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών σε όλη την Ελλάδα.

  Αναλαμβάνουμε παντός είδους χωματουργικές εργασιές σε μικρά και μεγάλα ιδιωτικά έργα,παραδίδοντας ένα εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και σε ασυναγώνιστες τιμές.

  Οι υπηρεσίες της Γ. Μούτσος Μον. ΙΚΕ:
  - χωματουργικες εργασιες κορινθος, πανελλαδικα
  - εκσκαφες κορινθος, πανελλαδικα
  - μετακινηση γαιων κορινθος, πανελλαδικα
  - επιχωματωσεις κορινθος, πανελλαδικα
  - μεταφορες μηχανηματων κορινθος, πανελλαδικα
  - εκβραχισμοι κορινθος, πανελλαδικα
  - διαμορφωσεις χωρων κορινθος, πανελλαδικα
  - καθαρισμοι οικοπεδων κορινθος, πανελλαδικα
  Εξυπηρετούμε κατόπιν συνεννόησης σε πανελλαδικό επίπεδο στο τηλέφωνο 6993264905.

  Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

  Με εκτίμηση, Μούτσος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Βραχάτι - Κορινθίας
  2741055116
  6984525148
  Κύριο πεδίο δραστηριότητας της εταιρείας ΣΙΟΥΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με έδρα το Βραχάτι Κορινθίας είναι οι χωματουργικές εργασίες σε μικρούς - περιορισμένους χώρους.

  Η μακρόχρονη εμπειρία μας, ο άρτια εξοπλισμένος στόλος των ιδιόκτητων χωματουργικών μηχανημάτων που διαθέτουμε, όπως επίσης και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας αποτελούν τα διαπιστευτήριά μας για την ποιότητα των εργασιών μας.

  Στην πολύχρονη διαδρομή της η εταιρεία μας έχει αναλάβει την ολοκλήρωση μεγάλων πολυσυνθέτων έργων ιδιωτικού και δημόσιου φορέα ιδιαίτερων απαιτήσεων με απόλυτη ασφάλεια και συνέπεια.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Άρια - Ναύπλιο
  2752022494
  6977077234, 6940613002, 6940613006
  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Η επιχείρησή μας “BEKAS TRANS “ η οποία βρίσκεται στο Ναύπλιοδραστηριοποιείται στις χωματουργικές εργασίες σε όλο τον νομό του Ναυπλίου και την υπόλοιπη Πελοπόννησο.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο μηχανημάτων, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας χωματουργικές εργασίες κάθε είδους, εκσκαφές, εκβραχισμούς, συλλεκτήρες μπαζών, μετακομίσεις, μεταφορές & ψυγειομεταφορές πριόντων.

  Όλα αυτά τα χρόνια,έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλο το Ναύπλιο τόσο ιδιωτικών όσο και δημοσίων έργων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για όλες τις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε .
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Τυμπάκι, Έναντι Αεροπορίας - Ηράκλειο
  2892051824
  6936994628
  Η επιχείρηση"Κουρτάκης Ζαχαρίας- Κουρτάκης Κωνσταντίνος Ο.Ε."με έδρα το Τυμπάκι Ηρακλείου,δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον τομέα των οικοδομικών υλικών , χωματουργικών εργασιών και καυσόξυλων με στόχο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σε οικονομικές τιμές.

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε: καυσόξυλα, πέλλετ, οικοδομικά υλικά, σωλήνες και πολλά ακόμα προϊόντα για οποιαδήποτε εργασία. Πραγματοποιούμε ακόμη παντός είδους χωματουργικές εργασίες με ιδιόκτητα οχήματα σε όλο το νομό Ηρακλείου.

  Μπορείτε να μας καλέσετε στο2892051824και6936994628για οποιαδήποτε απορία.
  Με εκτίμηση,Κουρτάκης Ζαχαρίας- Κουρτάκης Κωνσταντίνος

  οικοδομικα υλικα ηρακλειο κρητης, οικοδομικα υλικα τυμπακι, καυσοξυλα ηρακλειο κρητης, καυσοξυλα τυμπακι, εμποριο καυσοξυλων ηρακλειο κρητης, εμποριο καυσοξυλων τυμπακι, χωματουργικες εργασιες ηρακλειο κρητης, χωματουργικες εργασιες τυμπακι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μπαρμπάτι - Κέρκυρα
  2663091252
  6945038647
  FESTIM SINAMATI
  Χωματουργικές Εργασίες Κέρκυρα - Εμπόριο Οικοδομικών Υλικών & Οικοδομικές Εργασίες Κέρκυρα

  Η επιχείρηση μας ''FESTIM SINAMATI"η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται από το 2001 στις χωματουργικές εργασίες και στις οικοδομικές εργασίες παρέχοντας αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες, καθώς και με το εμπόριο πέτρας και οικοδομικών υλικών.

  Σήμερα η επιχείρησή μας θεωρείται από τις πλέον αξιόλογες και ανταγωνιστικές στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και των οικοδομικών εργασιών με σημαντική παρουσία σε μεγάλα και απαιτητικά έργα σε όλη την Κέρκυρα.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, εξειδικευμένους χειριστές και έμπειρα συνεργεία μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις χωματουργικές εργασίες, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας καθώς και παντός είδους οικοδομικές εργασίες, χτισίματα με πέτρες και ανακαινίσεις κτιρίων.

  Παράλληλα, στην επιχείρησή μας στην Κέρκυρα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από πέτρες καθώς και οικοδομικών υλικών τα οποία σας τα προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές

  Με κύριο χαρακτηριστικό την υπευθυνότητα που μας διακρίνει, την προσοχή στη λεπτομέρεια, το σωστό σχεδιασμό και την άριστη συνεργασία μας με κάθε πελάτη, σας εξασφαλίζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο είναι σύμφωνα πάντα με τις τεχνικές προδιαγραφές.

  Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η ποιότητα όλων των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία και αν μας ανατεθεί εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Κέρκυρα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ίρια - Αργολίδα
  2752092641
  6973025659
  ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Αργολίδα - Μεταφορά Πόσιμου Νερού & Γέμισμα Πισίνας Αργολίδα

  Η επιχείρησή μας “Γαβρήλος Γεώργιος” η οποία βρίσκεται στην Αργολίδα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Ίρια, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στις χωματουργικές εργασίες παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε σε όλη την Αργολίδα.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις χωματουργικές εργασίες που επιθυμείτε στοχεύοντας πάντα στην άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  Παράλληλα, διαθέτοντας σύγχρονα βυτία, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά πόσιμου νερού σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και εξοχικά σε όλη την Αργολίδα.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Στην πολύχρονη πορεία μας στις χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας έναν μεγάλο αριθμό έργων τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα σε όλη την Αργολίδα. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη την πείρα που χρειάζεται και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιό δύσκολες χωματουργικές εργασίες.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε στις χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αργολίδα, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  Σήμερα η επιχείρησή μας θεωρείται από τις πλέον αξιόλογες και ανταγωνιστικές στο χώρο της με σημαντική παρουσία σε απαιτητικά μεγάλα έργα σε όλη την Αργολίδα.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για όλες τις χωματουργικές εργασίες αλλά και για την σωστή μεταφορά πόσιμου νερού. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αργολίδα.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 28 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ