noscript image for google
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 | 09:29 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  3ο χλμ Ξάνθης - Λάγους - Ξάνθη
  2541071148
  6945434829, 6983430471
  Με εφόδιο την εμπερία και τον επαγγελματισμό μας, έχοντας σκοπό την άριστη επίτευξη καθε έργου, η επιχείρηση Ιωαννίδη εδρεύει στην Ξάνθη & σας προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, σε δημόσιο ή ιδιώτικό έργο.

  Αναλαμβάνουμε εκσκαφές, εκβραχισμούς, καθαρισμούς - διαμορφώσεις οικοπέδων, διανοίξεις δρόμων, επιχωματώσεις κ.α.

  Ακόμη, η επιχείρηση μας εμπορεύεται οικοδομικά υλικά και κηποχώματα.

  άμεση εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Ψάρι, Νεμέα - Κόρινθος
  2747022208
  6974336684
  Η εταιρεία Γατσιόπουλος Αθανάσιος & ΣΙΑ ΟΕ βρίσκεται στη Νεμέα Κορίνθου & δραστηριοποιείται στον χώρο των οικοδομικών υλικών & των χωματουργικών εργασιών εδώ και χρόνια.

  Διαθέτει μεγάλη γκάμα υλικών για την κατασκευή και την επισκευή του σπιτιού και όλων των δομικών κατασκευών. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες παραγωγής και εισαγωγής οικοδομικών υλικών για την καλύτερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση των πελατών.

  Στόχος της επιχείρησής μας είναι μέσα από τη μεγάλη γκάμα των προιόντων, η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Η εταιρεία μας δεν σταματά ποτέ να αναζητά νέες συνεργασίες για πρωτοποριακά προϊόντα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  ΤΕΡΜΑ ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ - Καλαμάτα
  2721085353
  6934753229
  Από το 1984 η εταιρεία Κωνσταντίνος Φιλανδριανός και ΣΙΑ Ο.Ε. προχωρά πρωτοπόρα στην εξέλιξη των οικοδομικών υλικών. Ο ιδρυτής της εταιρείας Κωνσταντίνος Φιλανδριανός και εν συνεχεία οι υιοί του Βαγγέλης και Γιώργος Φιλανδριανός συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

  Η εταιρεία σας καλύπτει σε ότι έχει σχέση με τα οικοδομικά υλικά αλλά και τις χωματουργικές εργασίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Εκτός από οικοδομικά υλικά μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα σε πέτρες κτισίματος, πλάκες δαπέδου, χώμα κήπου και διάφορα δομικά υλικά που βοηθούν στην κατασκευή σπιτιού και κήπου.

  Ακόμα, η εταιρία διαθέτει τα πιο εξελιγμένα γερανοφόρα οχήματα και χωματουργικά μηχανήματα για τις πιο δύσκολες εργασίες στην οικοδομή σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Λεωφόρος Καραμανλή 1, Στάση Μακρή - Άρτεμις
  2294084173
  6934700551
  ΜΠΑΣΙΝΑΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Ανατολική Αττική

  Η επιχείρησή μας "ΜΠΑΣΙΝΑΣ" η οποία βρίσκεται στην ανατολική Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Αρτέμιδα, δραστηριοποιείται με χωματουργικές εργασίες παντός είδους προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες, εργολάβους οικοδομών, δήμους, κοινότητες και τεχνικές εταιρείες σε όλη την ανατολική Αττική.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών καθώς και τον σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις χωματουργικές εργασίες, όσο δύσκολες και αν είναι.

  Ο σύγχρονος στόλος μας αποτελείται από φορτωτές, τσάπες, τσαπάκια, σφύρες, φορτηγά και πολλά ακόμα οχήματα που μας επιτρέπουν να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στα πιό δυσπρόσιτα σημεία.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να ακούσει με προσοχή τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την ιδανικότερη λύση για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε σε όλη την ανατολική Αττική, πάντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Επιθυμώντας να σας προσφέρει πάντα τις καλύτερες λύσεις σε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε, η επιχείρησή μας, δεν σταματά να επενδύει στην ανανέωση των μηχανημάτων, του εξοπλισμού της αλλά και την διαρκεί επιμόρφωση του προσωπικού της. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και ολοκληρώσει με απόλυτη ασφάλεια, επιτυχία και συνέπεια ένα μεγάλο αριθμό έργων, ιδιωτικού και δημόσιου φορέα, απλά αλλά και με ιδιαίτερες απαιτήσεις έργα, σε όλη την ανατολική Αττική.

  Χάρη στην συνεπή και συνεχή παρουσία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, η επιχείρησή μας, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και σε συνδυασμό με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αγίας Βαρβάρας & ΤΘ 995, Παλιά βρύση - Μέγαρα
  2296028754
  6978774457, 6978774459, 6978774460, 6978774461
  Με έδρα μας τα Μέγαρα αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες και χωματουργικά έργα μικρής ή μεγάλης κλίμακας.

  Ο εξοπλισμός της εταιρείας μας και το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να διεκπεραιώσουν οποιοδήποτε έργο χωματουργικών εργασιών.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ζιμπυλόγλου & Αιγίνης 1 - Αγ. Στέφανος
  6932261212
  ΒΙΑΖΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΠΑΤΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΠΑΤΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΠΑΤΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΠΑΤΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΠΑΤΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΠΑΤΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΠΑΤΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΠΑΤΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΠΑΤΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΠΑΤΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Τα πάντα για τις γενικές ανακαινίσεις και χωματουργικές εργασίες στον Αγιο Στέφανο και τα Βόρεια Προάστια στην Αθήνα και Αττική !!!!!!!
  Με την εμπειρία πολλών χρόνων από το 1987 η επιχείρηση ΒΙΑΖΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ που διατηρεί την εδρα του στον Αγιο Στέφανο της Αττικής, δραστηριοποιείται στον τομέα των χωματουργικών εργασιών,οικοδομικών ανακαινίσεων και αναπαλαιώσεων σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους ( κατοικίες, διαμερίσματα, ξενοδοχεία, κτίρια)

  Με την τεχνογνωσία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό των χωματουργικών μηχανημάτων που διαθέτουμε, προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους χωματουργικής και οικοδομικής εργολαβίας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, και καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες με συνέπεια και υπευθυνότητα. Αναλαμβάνουμε και δημόσια και ιδιωτικά εργα από οπου μας ζητηθεί στον Αγιο Στέφανο, στην Κηφισιά, την Εκάλη, τον Χολαργό,την Αγία Παρασκευή τα Σπάτα,σε όλα τα βόρεια προάστια και στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και σε ολη την Αττική.

  Το εμπειρο προσωπικό μας που αποτελείται από οικοδόμους κτίστες ελαιοχρωματιστές γυψαδόρους πλακάδες και χειριστές χωματουργικών μηχανημάτων που μπορούν να παρέχουν αμεση εξυπηρέτιση στον προκαθορισμένο χρόνο.

  Εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας, είτε είναι μικρά εργα χωματουργικά και οικοδομικές εργολαβίες μεγάλες.

  Τα χωματουργικά μηχανήματα που διαθέτουμε:
  Εκσκαφέας
  BOB cat
  JCB
  Φορτηγά
  Υδραυλικές σφύρες
  Αρμοκόφτες μπετού
  Κομπρεσέρ αέρος

  Οι υπηρεσίες μας:
  Αδιατάρακτη κοπή μπετόν
  Εργολαβίες χωματουργικές πάσης φύσεως
  Κατεδαφίσεις
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμοί σπάσιμο βράχων
  Πάσης φύσεως γκρεμίσματα
  Διανοίξεις δρόμων
  Καθαρισμοί οικοπέδων
  Ανοιγμα θεμελίων για οικοδομές
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Αποξυλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος
  Εκσκαφές θεμελίων
  Μπαζώματα
  Διαμορφώσεις χωραφιών
  Διαμόρφωση χώρων
  Εκριζώσεις - Μεταφυτεύσεις
  Δενδροφυτεύσεις
  Επιχωματώσεις - Αποκομιδή μπαζών
  Μεταφορά αδρανών υλικών ( αμμος, αμμοχάλικα, τσιμέντα) με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας στον χώρο σας
  Οικοδομικές εργασίες και γενικές ανακαινίσεις κατοικιών και κτιρίων
  Διαμορφώσεις χώρων σε ολη την Αττική
  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίνουμε την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη
  Κτισίματα
  Γκρεμίσματα
  Επιχρίσματα ( σοβάδες)
  Ελαιοχρωματισμούς και βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
  Τοποθετήσεις πλακιδίων – μαρμάρων
  Γυψοσανίδες- ψευδοροφές – χωρίσματα ανακαινίσεις καταστημάτων
  Επενδύσεις Τζακιών
  Βιτρίνες,ράφια, κρυφούς φωτισμούς , θόλους
  Χωρίσματα με γυψοσανίδες γραφείων , τοιχοποιίες
  Μονώσεις , θερμομονώσεις για ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.
  Αναπαλαιώσεις κατοικιών διατηρητέων κτιρίων

  Ο στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα εργασίας με γνώμονα την αξιοπιστία, τη λεπτομέρεια και τις λογικές τιμές.

  Καλέστε μας για αμεση εξυπηρέτιση με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο.

  Φιλικά

  Ο εργολάβος οικοδομικών και χωματουργικών εργασιών στον Αγιο Στέφανο

  ΒΙΑΖΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά
  Από τις 8 μέχρι τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Βέρδη 2 - Νέα Φιλαδέλφεια
  6907588563
  6972017104
  Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσει χωματουργικά έργα και χωματουργικές εργασίες μικρής ή μεγάλης έκτασης. Διαθέτουμε την εμπειρία, τον τεχνολογικό εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, να ολοκληρώσουμε με επιτυχία & στο μικρότερο δυνατό χρόνο κάθε έργο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Διασταύρωση Γεωπονικά - Νέα Καλλικράτεια
  6988072820
  καυσοξυλα χαλκιδικη - πελλετ χαλκιδικη - pellet χαλκιδικη - δασικα προιοντα χαλκιδικη
  χωματουργικες εργασιες χαλκιδικη - οικοδομικα υλικα χαλκιδικη - μονωτικα υλικα χαλκιδικη
  εκσκαφες χαλκιδικη - απομακρυνση μπαζων χαλκιδικη - ανακαινισεις χαλκιδικη
  ασφαλτοστρωση χαλκιδικη - διαμορφωσεις χωρου χαλκιδικη

  Στο τεχνικό πολυκατάστημα μας στηνΧαλκιδικήθα βρείτε ότι χρειάζεστε για την οικοδομή , τον κήπο και την αυλή σας.

  Με πολυετή εμπειρία στο χώρο τωνοικοδομικών υλικώνμπορούμε να σας προμηθεύσουμε με υλικά άριστης ποιότητας καιυψηλής αντοχής.

  Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε μεκαυσόξυλακαιπέλλετεξαιρετικής ποιότητας που θα σας προσφέρουν ιδανική καύση γιατην σωστή θέρμανση του χώρου σας και την εξοικονόμηση των χρημάτων σας.

  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου χωματουργικές εργασίες όπως:
  - εκσκαφές
  - ασφαλτόστρωση οδών
  - απομάκρυνση μπαζών
  - έργα οδοποιίας
  - διαμορφώσεις χώρου και δρόμου

  Ακόμη στο κατάστημα μας θα βρείτε:
  - δομικά υλικά
  - οικοδομικά υλικά
  - στεγανωτικά υλικά
  - μονωτικά υλικά
  - αδρανή υλικά
  - λαμαρίνες
  - πάνελ
  - πλάκες πεζοδρομίου
  - σιδηρικά είδη
  - υδραυλικά είδη
  - τούβλα
  - κεραμίδια
  - πατητη τσιμεντοκονία

  Τα πάντα για την ανακαίνιση

  Επισκεφτείτε μας για να γνωρίσετε τις ανταγωνιστικές μας τιμές.

  Με εκτίμηση

  Σεμελίδης Γιάννης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Παύλου Μελά 43 - Κοζάνης
  2461036276
  6978550270
  Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει χωματουργικές εργασίες - χωματουργικά έργα για κάθε περίπτωση. Ειδικότερα, έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξειδίκευση, μπορούμε να εκτελέσουμε:

  Εκσκαφές Θεμελίων

  Διανοίξεις δρόμων

  Διαμορφώσεις χώρων - οικοπέδων

  Καθαρισμοί Οικοπέδων

  Κατεδαφίσεις

  Έργα Οδοποιΐας

  Τέλος, αναλαμβάνουμε τη σωστή και υπεύθυνη διαχείριση μπαζών με απόρριψη σε εγκεκριμένους χώρους.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Άνω Παυλιάνα - Κέρκυρα
  2661075972
  6932723178
  ΛΟΥΒΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
  ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΕΡΚΥΡΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

  Τα πάντα για τις οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις κατοικιών και κτιρίων στην Κέρκυρα !!

  Ο εργολάβος οικοδομών ΛΟΥΒΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που διατηρεί την έδρα του στην Κέρκυρα, από το 1987 εως και σήμερα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών οικοδομικών και χωματουργικών εργασιών.
  Από τη μελέτη, κατασκευή ανακαίνιση και αναπαλαίωση σπιτιών,διατηρητέων κτιρίων, καταστημάτων, πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων, μέχρι και απλές κατασκευές και μερεμέτια
  Για τις οικοδομικές εργολαβίες που εκτελούμε ειμαστε βασισμένοι στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας που αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους που περέχουν τις υπηρεσίες μας και εξυπηρετούν αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Κέρκυρα.
  Σε όλες τις οικοδομικές και χωματουργικές εργολαβίες που αναλαμβάνομαι χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, ανθεκτικά και επώνυμα αλλά διαθέτουμε και τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό χωματουργικών μηχανημάτων για ένα αποτέλεσμα χωρίς μελλοντικά προβλήματα.

  Εξοπλισμός χωματουργικών μηχανημάτων:
  Εκσκαφέας
  BOB CAT
  Τσαπάκι
  Φορτηγά και αλλα μικρά μηχανήματα για πολύ περιορισμένους χώρους

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
  Παντός τύπου οικοδομικές εργασίες - στην Κέρκυρα
  Μερεμέτια
  Εκσκαφές θεμελίων
  Γκρεμίσματα και διαμορφώσεις εξωτερικών και εσωτερικών χώρων
  Κτισίματα
  Επιχρίσματα σοβατίσματα
  Θερμοπροσόψεις - θερμομονώσεις (κέλυφος) για ενεργειακή αναβάθμιση της οικοδομής και για ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι και οικονομία στα καύσιμα και την ψύξη.
  Χωματουργικές εργασίες
  Ισοπεδώσεις
  Διανοίξεις δρόμων
  Καθαρισμός οικοπέδων, χωραφιών
  Μεταφορά μπαζών
  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων
  Μεταφορά αδρανών υλικών με τα φορτηγά μας στον χώρο σας
  Αναπαλαιώσεις κατοικιών και κτιρίων σε ολη την Κέρκυρα φρονίζοντας ώστε να παραμείνει η αρχιτεκτονική της οικοδομής και χαρίζοντας την παλαιά τους αιγλη.

  Επομένως, η πολύχρονη εμπειρία, η ποιότητα των κατασκευών, οι οικοδομικές εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια στην Κέρκυρα, η εμμονή μας στην τελειότητα και η συνεχής παρακολούθηση των έργων μας καθιστά την επιχείρισή μας ιδανική για να αναλάβει και να φέρει εις πέρας κάθε οικοδομική εργασία.

  Γιατί να μας επιλέξετε;
  Αξιοπιστία
  Συνέπεια
  Αμεση εξυπηρέτιση
  Ποιότητα και χαμηλές τιμές

  Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά για όλες τις οικοδομικές και χωματουργικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, στις πιο λογικές τιμές της αγοράς
  Με εκτίμηση

  ΛΟΥΒΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Ο εργολάβος οικοδομών και γενικών ανακαινίσεων στην Κέρκυρα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γούβες - Εύβοιας
  2226041678
  6973814717, 6974125541
  ΧΑΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΧΑΝΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΟΥΒΕΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΩΡΕΟΙ ΠΕΥΚΙ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΟΥΒΕΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΩΡΕΟΙ ΠΕΥΚΙ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΓΟΥΒΕΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΩΡΕΟΙ ΠΕΥΚΙ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΟΥΒΕΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΩΡΕΟΙ ΠΕΥΚΙ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑ
  ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ - ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΓΟΥΒΕΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΩΡΕΟΙ ΠΕΥΚΙ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑ
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΟΥΒΕΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΩΡΕΟΙ ΠΕΥΚΙ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑ
  ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΟΥΒΕΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΩΡΕΟΙ ΠΕΥΚΙ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΟΥΒΕΣ ΙΣΤΙΑΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ ΩΡΕΟΙ ΠΕΥΚΙ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑ

  Τα πάντα για τα χωματουργικά εργα και τις ψυγειομεταφορές στην Ιστιαία της Ευβοιας !!

  Η επιχείρηση ΧΑΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΧΑΝΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ είναι μία οικογενειακή επιχείριση πατέρας και υιός που ιδρύθηκε πριν από πολλά χρόνια στις Γόυβες στην Ιστιαία της Εύβοιας και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και ψυγιεομεταφορών με συνέπεια επαγγελματισμό και υπευθυνότητα στους πελάτες για την κάθε χωματουργική εργολαβία που τους ανατίθεται για την αποπεράτωσή της.
  Ειμαστε εργολάβοι χωματουργικών εργων και το προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους χειριστές που παρέχουν αμεση εξυπηρέτιση ολοκληρωμένες λύσεις σε δύσκολα προβλήματα και δυσπρόσιτες περιοχές.
  Στόχος μας είναι πάντα να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.
  Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο των χωματουργικών εργασιών, εχουμε αποπερατώσει παρά πολλά έργα και έχουμε συνεργαστεί με ιδιώτες, μηχανικούς, εργολάβους με το δημόσιο και με κατασκευαστικές εταιρείες.
  Αυτό αποτελεί εγγύηση για την καλύτερη διαφήμιση της δουλειάς μας, και το ονομά μας.
  Επειδή οι χωματουργικές εργασίες καλύπτουν μεγάλη γκάμα εργασιών και απαιτούνται και χωματουργικά μηχανήματα ανάλογα με το το εργο που εκτελείται για αυτό η επιχείρισή μας διαθέτει πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό χωματουργικών μηχανημάτων.

  Εξοπλισμός χωματουργικών και σκαφτικών μηχανημάτων:

  Τσάπες περιστρεφόμενες
  Φορτωτή
  Μπουλντόζα με ερπύστριες
  JCB
  BOB CAT
  4 Φορτηγά ανατρεπόμενα δημοσίας χρήσις για μεταφορές αδρανών υλικών και μετακομίσεις
  Τσαπάκι
  Οδοστρωτήρα για οδοποιίες
  2 Ψυγεία
  Αρμοκόφτες μπετού
  Κομπρεσέρ αέρος και πολλά αλλα μικρά μηχανήματα

  Οι υπηρεσίες μας:

  Χωματουργικές εργασίες παντός τύπου στις Γούβες, Ιστιαία, Αιδηψό, Ωρεοί,Αγιόκαμπο,Πευκί, Ερέτρια,Κάρυστο και σε ολη την Εύβοια
  Εκσκαφές
  Επιχωματώσεις
  Κατεδαφίσεις κτιρίων
  Ισοπεδώσεις
  Αρδευτικά έργα
  Αποχετευτικά δίκτυα
  Αποξηλώσεις σκυροδέματος
  Σπάσιμο βράχων
  Εκσκαφές θεμελίων
  Ανοιγμα βόθρων και πηγαδιών
  Εκριζώσεις
  Διαμορφώσεις ρεμάτων
  Αποκαταστάσεις
  Βελτιώσεις εδάφους
  Μεταφορές Μπαζών
  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων
  Εκβραχισμοί
  Καθαρισμοί Οικοπέδων
  Εκσκαφές σε μικρούς και δύσβατους χώρους
  Διανοίξεις δρόμων
  Μεταφορά αδρανών υλικών (άμμο, αμμοχάλικα) στο χώρο σας με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας
  Μεταφορές μετακομίσεις
  Ψυγειομεταφορές σε όλη την Εύβοια και πανελλαδικά

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα και υπεύθυνα.
  Διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές, προσαρμοσμένες στην σημερινή κατάσταση της αγοράς.
  Βοηθάμε τον πελάτη να ικανοποιήσει με το χαμηλότερο κόστος όλες τις χωματουργικές εργασίες.
  Όλες οι εργασίες που εκτελούμε, γίνονται με σεβασμό προς το περιβάλλον

  Εγγυόμαστε αριστη συνεργασία ποιοτική παροχή υπηρεσιών
  Φιλικά

  ΧΑΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΧΑΝΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ
  Οι εργολάβοι χωματουργικών εργολαβιών και ψυγειομεταφορών στην Εύβοια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γιαμπουλάκη 50 - Χανιά
  6973434566
  6973356806, 6946955394
  ZAHAHOMES ΑΦΟΙ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΕΚΣΚΑΦΕΣ, ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ
  ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ
  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΩΡΑΦΙΩΝ
  ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΟΔΟΠΟΙΙΑ
  ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ, ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

  Η επιχείρησηZAHAHOMES ΑΦΟΙ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ εδρεύει στα ΧΑΝΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών και οικοδομικών εργασιών .
  Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας , μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.
  Η συνέπεια, η εγκυρότητα και η ποιότητα, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση, παράγουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  Όντας μια οικογενειακή επιχείρηση με πολλές δεκαετίες εμπειρίας, προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα κατασκευής ικανή να ικανοποιήσει και τις πιο δύσκολες ανάγκες.
  Η εταιρεία μας αναγνωρίζεται ως μία από τις καλύτερες στον τομέα της, κυρίως λόγω της αγάπης και της αφοσίωσης των αδελφών Ζαχαριουδάκη στην εργασία τους.

  Η συνέπεια, η εγκυρότητα και η ποιότητα, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση, παράγουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

  ΣΚΟΠΟΣ και ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η ZAHAHOMES να γίνει πρότυπο και σημείο αναφοράς στο νομό μας και σε όλη τη Κρήτη.
  Αναλαμβάνουμε ιδιωτικά και Δημόσια χωματουργικά έργα.
  Προσπαθούμε καθημερινά να διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, βοηθώντας έτσι τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΧΑΝΙΑ- ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ- ΟΛΗ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Αφοί Ζαχαριουδάκη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Φιλελλήνων 8 Β - Γρεβενά
  2462085441
  6976867241, 6976867240
  EXORIXIS ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΡΕΒΕΝΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΕΚΣΚΑΦΕΣ – ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ
  ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ
  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ - ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΩΡΑΦΙΩΝ
  ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ-ΟΔΟΠΟΙΙΑ
  ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

  Η επιχείρηση EXORIXIS ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗ εδρεύει στα ΓΡΕΒΕΝΑαπο το 1989 και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών με μεγάλη επιτυχία.
  Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας, μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.
  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

  Αναλαμβάνουμε ιδιωτικά και Δημόσια χωματουργικά έργα.

  Προσπαθούμε καθημερινά να διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, βοηθώντας έτσι τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΓΡΕΒΕΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,

  Καραφυλλίδης Ανέστης
  Καραφυλλίδης Ελευθέριος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Άγιοι Θεόδωροι - Κόρινθος
  6974127456
  ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ- ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΕΚΣΚΑΦΕΣ - ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ
  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΔΗΜΟΣΙΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ
  ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ - ΑΡΔΕΥΣΗ
  ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΔΡΟΜΩΝ-ΕΚΧΕΡΣΩΣΕΙΣ
  ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΙΝΕΤΑ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

  Η επιχείρηση ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ εδρεύει στους ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑ και δραστηριοποιείται από το 1990 στο χώρο των χωματουργικών εργασιών .

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας, μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.

  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.
  Επίσης αναλαμβάνουμε έργα ύδρευσης, αποχέτευσης και εγκαταστάσεις άρδευσης.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Χωματουργικές εργασίες
  Εκσκαφές
  Χωματουργικά έργα
  Τεχνικά χωματουργικά έργα
  Ύδρευση- Αποχέτευση - Άρδευση
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμοί
  Διαμορφώσεις χώρων
  Καθαρισμοί οικοπέδων - χωραφιών
  Εκχερσώσεις κ.α

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ - ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ - ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΙΝΕΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Διαμαντόπουλος Ιωάννης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Εθνάρχου Μακαρίου 112 - Ιλιον
  6986047579
  ΠΑΡΝΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ
  Χωματουργικές Εργασίες Ίλιον Αττική

  Η επιχείρηση μας “ΠΑΡΝΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Ίλιον, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με χωματουργικές εργασίες αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας με ακρίβεια κάθε χωματουργική εργασία, ακόμα και τις πιο δύσκολες και ειδικές χωματουργικές εργασίες.

  Το προσωπικό της επιχείρησή μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους ανθρώπους που διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία για οτιδήποτε αφορά στις χωματουργικές εργασίες.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και το έμπειρο προσωπικό μας, έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο των χωματουργικών εργασιών,​ θέτοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες σας και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε έργου.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες, έχουμε φέρει σε πέρας έναν μεγάλο αριθμό χωματουργικών εργασιών σε όλη την Αττική αλλά και σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, η επιχείρησή μας, έχει αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία που της επιτρέπει να μπορεί να υλοποιήσει κάθε είδους χωματουργική εργασία εστιάζοντας πάντα στην ποιότητα και στην ασφάλεια.

  Η συνεχής ενεργή μας θέση με τις χωματουργικές εργασίες και η εργοληπτική μας ικανότητα, συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει, αποτελούν για εσάς εγγύηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με το μικρότερο δυνατό κόστος.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Πάροδος Αθηνών 109 - Καλαμάτα
  6942446469
  ZELA SAIMIR
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΗΝΙΑΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΚΤΙΣΙΜΟ ΠΕΤΡΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΠΕΤΡΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

  Τα πάντα για τα οικοδομικά και χωματουργικά εργα στην Καλαμάτα !

  Με την εμπειρία πολλών χρόνων η επιχείρηση ZELA SAIMIR ΖΕΛΑ ΣΑΙΜΙΡ που διατηρεί την εδρα του στην Καλαμάτα της Μεσσηνίας, δραστηριοποιείται στον τομέα των χωματουργικών εργασιών και οικοδομικών εργασιών πάσης φύσεως.
  Με την τεχνογνωσία και τον τεχνολογικό εξοπλισμό των χωματουργικών μηχανημάτων που διαθέτουμε, προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους χωματουργικού έργου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, και καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας.
  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες με συνέπεια και υπευθυνότητα. Αναλαμβάνουμε και δημόσια και ιδιωτικά εργα από οπου μας ζητηθεί στην Καλαμάτα και σε ολο το νομό Μεσσηνία, το εμεπιρο προσωπικό μας που αποτελείται από οικοδόμους κτίστες πλακάδες και χειριστές και μας παρέχουν αμεση εξυπηρέτιση στον προκαθορισμένο χρόνο.

  Εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας, είτε είναι μικρά εργα χωματουργικά και οικοδομικές εργολαβίες ειτε είναι μεγάλα εργα.

  Τα χωματουργικά μηχανήματα που διαθέτουμε:
  Τσαπάκι
  BOB cat
  Φορτηγά
  Υδραυλικές σφύρες
  Αρμοκόφτες μπετού
  Κομπρεσέρ αέρος

  Οι υπηρεσίες μας:
  Εκσκαφές
  Εργολαβίες χωματουργικές πάσης φύσεως στην Καλαμάτα και ολη την Μεσσηνία
  Κατεδαφίσεις
  Σκάψιμο χαντακιών για τοποθέτιση οπτικών ινών σε ολη την Μεσσηνία
  Εκβραχισμοί σπάσιμο βράχων
  Πάσης φύσεως γκρεμίσματα
  Διανοίξεις δρόμων
  Καθαρισμοί οικοπέδων
  Ανοιγμα θεμελίων για οικοδομές
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Αποξυλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος
  Εκσκαφές θεμελίων
  Μπαζώματα
  Διαμορφώσεις χωραφιών
  Διαμόρφωση χώρων
  Εκριζώσεις - Μεταφυτεύσεις
  Δενδροφυτεύσεις
  Επιχωματώσεις - Αποκομιδή μπαζών
  Μεταφορά χωμάτων κήπων αμμοχώματα
  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου
  Πλακοστρώσεις δαπέδων αυλών κήπων
  Κτίσιμο πέτρας - πετροκτίσματα σπιτιών κατασκευές πέτρας μπάρμπεκιου, αυλόγυρους μάντρες

  Ο στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα εργασίας με γνώμονα την αξιοπιστία, τη λεπτομέρεια και τις λογικές τιμές.

  Καλέστε μας για αμεση εξυπηρέτιση με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο.

  Ο εργολάβος οικοδομικών και χωματουργικών εργασιών στην Καλαμάτα
  ZELA SAIMIR
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αλίντα - Λέρος
  6978794683
  Με εμπειρία και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Προσιτές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ριζώματα - Βέροια
  6972579842
  ΒΟΥΛΙΟΥΒΑΣΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΕΡΟΙΑ, ΗΜΑΘΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ,ΠΙΕΡΙΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ,ΕΚΣΚΑΦΕΣ,ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΙΕΡΙΑ
  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ-ΚΑΤΑΔΑΦΙΣΕΙΣ
  ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ- ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ
  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΕΡΟΙΑ, ΗΜΑΘΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΙΕΡΙΑ

  Η επιχείρηση ΒΟΥΛΙΟΥΒΑΣΗΣ εδρεύει στη ΒΕΡΟΙΑ- ΗΜΑΘΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, από το 2010, με μεγάλη επιτυχία.

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας , μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα Δημόσια, Ιδιωτικά έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.

  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΒΕΡΟΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  ΒΟΥΛΙΟΥΒΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ
  Παροικιά - Πάρος
  6940606431
  6977644870
  Η εταιρεία μας, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2008, διαθέτει δύο σύγχρονα ανοξείδωτα υδροφόρα οχήματα με τα οποία αναλαμβάνουμε τη μεταφορά νερού σε ολόκληρη την Πάρο. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια μεταφορά και τροφοδοσία νερού για όλες τις χρήσεις.

  Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της μεταφοράς και ανύψωσης, με ιδιόκτητα, σύγχρονα και αξιόπιστα μηχανήματα καθώς και έμπειρο προσωπικό ικανό να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με συνέπεια και ασφάλεια.

  Προσιτές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Πλατεία Καραϊσκάκη 8Β - Άνω Γλυφάδα
  6946980986
  Βρισκόμαστε στο χώρο των χωματουργικών έργων εδώ και 40 χρόνια. Αναλαμβάνουμε τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια έργα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Περιφ. Οδός Λάρισας - Ιωαννίνων - Τρικάλων
  2431074955,2431074742
  6948512751
  ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ GREEN SOLUTIONS ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΡΙΚΑΛΑ- ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ, ΚΟΠΗ ΧΩΡΤΩΝ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ
  ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΊΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΑΝΕΛ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

  Η επιχείρηση ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ GREEN SOLUTIONS εδρεύει στα ΤΡΙΚΑΛΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ ιδρύθηκε το 1996 με κύρια δραστηριότητα τις χωματουργικές εργασίες και από το 2010 δραστηριοποιείται με την διαμόρφωση και τον καθαρισμό των φωτοβολταϊκών πάρκων.
  Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών που έχουν σχέση με τους χώρους όπου είναι τοποθετημένα πάνελ φωτοβολταϊκών, καθώς επίσης αναλαμβάνουμε και την περίφραξη αυτών.
  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.
  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.papak.gr

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Παπακώστας Αθανάσιος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Επταπυργίου 60 - Συκιές - Θεσσαλονίκη
  2310604480
  6937005860
  Η εταιρεία ΑΒ ΚΟΥΜΤΖΗΣ με έδρα την Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες.

  Έχοντας αναλάβει εκατοντάδες δημόσια και ιδιωτικά έργα, φέραμε εις πέρας απο τις απλές εκσκαφές μέχρι και τις πιο απαιτητικές. Διαθέτουμε όλα τα μηχανήματα που χρειάζονται για οποιαδήποτε εκσκαφή ή άλλη χωματουργική εργασία.

  Αναλαμβάνουμε και Εργοληψίες δημοσίων έργων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Πύλης 38 - Τρικάλων
  2431078381
  6977970968
  ΞΑΓΑΡΑΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΕΚΣΚΑΦΕΣ – ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ-ΚΑΤΑΔΑΦΙΣΕΙΣ
  ΕΚΧΕΡΣΩΣΕΙΣ –ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΡΟΜΩΝ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ
  ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  Η επιχείρηση ΞΑΓΑΡΑΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ εδρεύει στα ΤΡΙΚΑΛΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, από το 1993, με μεγάλη επιτυχία.

  Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας , μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα ιδιωτικά έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.
  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  ΞΑΓΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Δράμας 51 - Ξάνθη
  2541062298
  6932704758
  ΠΡΩΪΑΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΞΑΝΘΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΕΚΣΚΑΦΕΣ, ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ ΞΑΝΘΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ
  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ
  ΕΚΧΕΡΣΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΡΟΜΩΝ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ
  ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΞΑΝΘΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ

  Η επιχείρηση ΠΡΩΪΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ εδρεύει στη ΞΑΝΘΗ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, από το 1990, με μεγάλη επιτυχία.

  Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας, μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα ιδιωτικά έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
  .
  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΞΑΝΘΗ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΞΑΝΘΗΣ, ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Πρώιας Ιωάννης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ρούσα Λίμνη Αγίου Νικολάου - Λασιθίου
  6984587986
  ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΡΟΥΣΑ ΛΙΜΝΗ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΕΚΣΚΑΦΕΣ, ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΛΑΣΙΘΙ
  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ
  ΕΚΧΕΡΣΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΡΟΜΩΝ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ
  ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ
  ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΑΣΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ

  Η επιχείρησηΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ εδρεύει στην ΛΙΜΝΗ ΡΟΥΣΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, από το 1995, με μεγάλη επιτυχία.

  Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιώνκαι τα σύγχρονα μηχανήματα μας, μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα ιδιωτικά έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΛΙΜΝΗ, ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Αποστολάκης Δαμιανός
  Toggle
προηγούμενη 1 από 26 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ