noscript image for google
Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 | 03:46 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ
  Δωδεκανήσου 3 - Λιβαδειά
  2261081708
  6932416344
  Η οικογενειακή επιχείρηση του Καφρίτσα Νίκου δρατσηροποιείται στο χώρο των χωματουργικών & τεχνικών εργασιών από το 1978.

  Σήμερα η εταιρεία έχει επεκταθεί και στον τομέα της ανακύκλωσης, αλλά και στις ενοικιάσεις κάδων, αδρανών υλικών (μπάζα) και χωνιών.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  60ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, Λεχαινά - Ηλείας
  2623300500
  6956300500, 6958452452
  Πολυετής εμπειρία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΕΚΤΩΡΑΣ στην τοπική αγορά.

  Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως χωματουργικών εργασιών σε δημόσια και ιδιωτικά έργα , κατεδαφίσεις, ισοπεδώσεις, μεταφορά μπαζών, κηποχώματα, διανοιξεις δρόμων, εκσκαφές, διανοίξεις αποχετεύσεων, επιχωματώσεις, μεταφορά οικοδομικών και αδρανών υλικών, καθαρισμούς οικοπέδων, σχέδια κατοικιών.

  Διαθέτουμε σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο και εξειδικευμένα χωματουργικά μηχανήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις πιο δύσκολες και ειδικές χωματουργικές εργασίες.

  Απευθυνόμαστε σε εργολάβους, τεχνικές εταιρείες, δήμους, κοινότητες.

  Κάθε έργο αναλαμβάνεται και φέρεται εις πέρας, με ευθύνη, καθώς ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση.

  Σκοπός μας είναι να υλοποιείται η προσφορά των λύσεων, σε κάθε έργο με την άμεση και σωστή περάτωση του. Επικοινωνήστε μαζί μας, γιατί θέλουμε να σας ακούσουμε, θέλουμε να σας πούμε για τις προσιτές τιμές μας και θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  Η φήμη μας και το όνομά μας είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Θεοφανοπούλου 10 - Αταλάντη
  2233080753
  6948758322
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΑΝΕΣΤΑΚΟΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Αταλάντη Φθιώτιδας
  Στερεά Ελλάδα

  Η επιχείρησή μας “ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΑΝΕΣΤΑΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα στην Αταλάντη, δραστηριοποιείται από το 1958 στις χωματουργικές εργασίες αναλαμβάνοντας μικρά και μεγάλα έργα στην Φθιώτιδα και σε όλη την Στερεά Ελλάδα.

  Πρόκειται για την πρώτη επιχείρηση χωματουργικών εργασιών που δημιουργήθηκε στην περιοχή μας και έχοντας περάσει εδώ και αρκετά χρόνια στην 3η γενιά, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και ζήλο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με στόχο την ικανοποίηση κάθε πελάτη.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών καθώς και τον σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις χωματουργικές εργασίες, όσο δύσκολες και αν είναι.

  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ

  και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

  Ο σύγχρονος στόλος μας αποτελείται από φορτωτές, τσάπες, τσαπάκια, σφύρες, φορτηγά και πολλά ακόμα οχήματα που μας επιτρέπουν να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στα πιό δυσπρόσιτα σημεία.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις χωματουργικές εργασίες, εχουμε συνεργαστεί άψογα με πλήθος ιδιωτών, μηχανικών, εργολάβων, τεχνικές εταιρίες σε όλο την Στερεά Ελλάδα, προσφέροντας πάντα ποιότητα εργασίας, συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους και σεβασμό στους πελάτες μας.

  Στόχος μας και ειδικότητα μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση, ασφαλής και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου στους συμφωνηθέντες χρόνους και πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε στην Φθιώτιδα και σε όλη την Στερεά Ελλάδα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γαλατάδες - Γιαννιτσά
  6979320845,6970226656,6979320845,6970226656
  ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Γαλατάδες Γιαννιτσά Πέλλας

  Η επιχείρησή μας “ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην περιοχή Γαλατάδες στα Γιαννιτσά, δραστηριοποιείται με χωματουργικές εργασίες καθώς και με οικοδομικές εργασίες στα Γιαννιτσά και σε όλη την Πέλλα.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε άμεσα και οικονομικά.

  Ακόμα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε κηπόχωμα, οργανικό λίπασμα - κοπριά, στερεά καύσιμα καθώς και οικοδομικά υλικά σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Γιαννιτσά και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Νοσοκομείου 43 - Πτολεμαιδα
  2463080244
  6972774361, 6944568469
  H επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 1988 με έδρα την Πτολεμαΐδα. Το Κύριο αντικείμενο της είναι οι χωματουργικές εργασίες δημοσίων και ιδιωτικών τεχνικών έργων. Έχει διεκπεραιώσει εκατοντάδες χωματουργικά έργα κάθε μεγέθους με υπευθυνότητα και αξιοπιστία εξυπηρετώντας όλο το νομό Κοζάνης.

  Το προσωπικό της επιχείρησης ‘’Παπανώτας Δημήτριος’’ είναι άρτια καταρτισμένο, διαθέτει την πείρα και την τεχνογνωσία για οτιδήποτε αφορά τις χωματουργικές εργασίες και ανυψώσεις. Επίσης η επιχείρηση μας είναι πιστοποιημένη κατά:
  EN ISO 9001:2015
  EN ISO 14001:2015
  ELOT 1801:2008/OHSAS 18001:2007

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Γενικές Εκσκαφές
  Αναλαμβάνουμε γενικές εκσκαφές σε οποιοδήποτε βάθος και χώρο

  Ειδικές Εκσκαφές
  Διαθέτουμε μικρά μηχανήματα για ειδικές εκσκαφές σε μικρούς χώρους

  Εκβραχισμοί
  Πάσης φύσεως εκβραχισμούς, έχοντας στον στόλο μας υδραυλικές σφύρες & ειδικά εργαλεία

  Αδρανή Υλικά
  Πώληση αδρανών –οικοδομικών υλικών με παράδοση στον χώρο σας

  Κατεδαφίσεις Κτιρίων
  Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως κατεδαφίσεις με κομπρεσέρ, υδραυλικά σφυριά

  Καθαρισμοί Οικοπέδων
  Απερήμωση, κοπή χόρτων και καθαριότητα οικοπέδων κάθε μεγέθους

  Διαμόρφωση Χώρων
  Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων.

  Ανυψώσεις – Μεταφορές
  Αναλαμβάνουμε ανύψωση , Τοποθέτηση & Μεταφορά Διάφορων Αντικείμενων

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  ❖ Εκσκαφείς
  • 1 Λαστιχοφόρα με πλήρες σετ κουβάδων με υδραυλική σφύρα, αρπάγη και αχιβάδα
  • 1 Ερπυστριοφόρα με πλήρες σετ κουβάδων με υδραυλική σφύρα, και αχιβάδα

  ❖ Φορτωτές
  • 2 Λαστιχοφόροι φορτωτές (130hp,200hp)
  • 1 Φορτωτής -Εκσκαφέας(JCB) με πλήρες σετ κουβάδων και υδραυλική σφύρα

  ❖Φορτηγά -Ανυψωτικά -Βυτία
  • 2 τετραξονικά φορτηγά (15μ3) ανατρεπόμενα
  • 1 τετραξονικό βυτίο νερού (22μ3)καταβρεχτήρας με εξοπλισμό για πλύσιμο
  • 1 τριαξονικό (6χ6) με γερανό 20tn.m
  • 1 διαξονικό (4x4) φορτηγό (8μ3) ανατρεπόμενο με γερανό 13tn.m
  • 1 διαξονικό ανατρεπόμενο (4μ3)

  ❖Μικρά Ειδικά Μηχανήματα
  • 2 mini φορτωτές (BOBCAT) με σκούπα
  • 2 mini εκσκαφείς 1,5ton και 3.5ton με πλήρες σετ κουβάδων, υδραυλική σφύρα και αρίδα
  • Δονητικές πλάκες
  • Κομπρεσέρ Αέρος

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

  χωματουργικες εργασιες πτολεμαιδα, κοζανη - εκσκαφες πτολεμαιδα, κοζανη - εκβραχισμοι πτολεμαιδα, κοζανη - αδρανη υλικα πτολεμαιδα, κοζανη - κατεδαφισεις κτιριων πτολεμαιδα, κοζανη - καθαρισμοι οικοπεδων πτολεμαιδα, κοζανη - διαμορφωση χωρων πτολεμαιδα, κοζανη -ανυψωσεις πτολεμαιδα, κοζανη -ανυψωσεις με παπαγαλακι πτολεμαιδα, κοζανη -μικροανυψωσεις πτολεμαιδα, κοζανη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Δίδυμα - Κρανίδι - Αργολίδα
  2754071053
  6970831314, 6972295221
  ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Δίδυμα Κρανίδι Αργολίδα

  Η επιχείρησή μας “ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αργολίδα και πιό συγκεκριμένα στην Περιοχή Δίδυμα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με χωματουργικές εργασίες προσφέροντας ποιοτικές εργασίες σε οικονομικές τιμές.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο από χωματουργικά μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις χωματουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Αργολίδα.

  Αναλαμβάνουμε κατεδαφίσεις, μπαζώματα, εκβραχισμούς, διανοίξεις δρόμων και όλες τις χωματουργικές εργασίες. Αναλαμβάνουμε δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλη την Αργολίδα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αργολίδα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Μέρωνας - Ρέθυμνο
  2833022229
  6988914445, 6983960509
  Τ.Ε.Α. Τεχνική Εμπορική Αμαρίου
  Χωματουργικές Εργασίες - Κατασκευές & Ανακαινίσεις Κτιρίων Ρέθυμνο Κρήτης

  Η εταιρεία μας “Τ.Ε.Α. Τεχνική Εμπορική Αμαρίου” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται για περισσότερα από 60 χρόνια στις χωματουργικές εργασίες, στις ανακαινίσεις και κατασκευές κτιρίων καθώς και στη κατασκευή έργων στο Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη.

  Χάρη στον σύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων που διαθέτουμε αλλά και τους έμπειρους χειριστές μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε, όσο δύσκολη και απαιτητική και αν είναι.

  Παράλληλα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των κατασκευών και συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους τεχνίτες, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές εργασίες για την κατασκευή ή την ανακαίνιση του κτιρίου σας καθώς και να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο κατασκευαστικό έργο.

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε για την κατασκευή και την ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Απο το χτίσιμο και τα μπετά έως και τον ελαιοχρωματισμό και κατασκευές με γυψοδανίδας. Έτσι, μπορούμε να σας παραδώσουμε το κτίριο που επιθυμείτε έτοιμο “με το κλειδί στο χέρι”.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες καθώς και με κατασκευές, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Ρέθυμνο αλλά και σε όλη την Κρήτη.

  Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε γεγονός που μας χαροποιεί και μας δίνει κίνητρο ώστε να εκσυγχρονιζόμαστε διαρκώς προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να πραγματοποιήσουμε δωρεάν μελέτη και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μεσοποταμία - Καστοριάς
  2467061008,2467061556
  6948832211,6944695564
  Αφοί Κεραμιδόπουλοι
  Χωματουργικές Εργασίες | Καστοριά - Δυτική Μακεδονία

  Η επιχείρηση χωματουργικών εργασιών "Αφοί Κεραμιδόπουλοι" εδρεύει στη Μεσοποταμία Καστοριάς εξυπηρετώντας όλο το νομό αλλά και όλη τη Δυτική Μακεδονία. Η εμπειρία και η άψογη γνώση του αντικειμένου από το προσωπικό μας, σε συνδυασμό με σύγχρονα μηχανήματα εγγυώνται άρτια αποτελέσματα σε κάθε είδους χωματουργική εργασία.

  Έχοντας στο ενεργητικό μας ένα μεγάλο αριθμό δημόσιων και ιδιωτικών έργων σε Καστοριά και Μακεδονία, είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη που να αφορά το αντικείμενό μας άμεσα και υπεύθυνα.

  Στόχος της επιχείρησής μας είναι η καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από την ορθή αξιολόγηση των αναγκών τους και την εφαρμογή της αποτελεσματικότερης λύσης για το εκάστοτε έργο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Αγία Παρασκευή - Ρέθυμνο
  2831072135
  6974456658
  Ζυμβραγουδάκης Γιώργος
  Χωματουργικές Εργασίες Ρέθυμνο Κρήτης

  Η εταιρεία “Ζυμβραγουδάκης Γεώργιος” η οποία βρίσκεται στο Ρέθυμνο και πιο συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή Ρεθύμνου με σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων και οχημάτων έχει σαν κύριο αντικείμενο πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες καθώς και αδιατάρακτες κοπές, διαμαντοκοπές δομικών υλικών, μεταφορά αδρανών υλικών καθώς και εμπόριο χώματος για κήπο πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις χωματουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε καθώς και διαμαντοκοπές και αδιατάρακτες κοπές στο Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις χωματουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.

  Χωματουργικές εργασίες ρέθυμνο, διαμαντοκοπές ρέθυμνο, ανακαινίσεις ρέθυμνο, κατεδαφίσεις κτιρίων ρέθυμνο, αδιατάρακτη κοπήρέθυμνο, χώμα για κήπους ρέθυμνο, μεταφορά αδρανών υλικώνρέθυμνο, χωματουργικές εργασίες κρήτη, διαμαντοκοπές κρήτη, ανακαινίσεις κρήτη, κατεδαφίστει κτιρίων κρήτη, αδιατάρακτη κοπή κρήτη, μεταφορά αδρανών υλικών κρήτη, εμπόριο χώματος κρήτη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αγίας Μαρίνας 36 - Διδυμότειχο
  2553023994
  6973883052
  ΤΖΙΟΓΚΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ/ΣΟΥΦΛΙ/ΦΕΡΡΕΣ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ/ΕΒΡΟΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ/ΣΟΥΦΛΙ/ΦΕΡΡΕΣ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ/ΕΒΡΟΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ/ΣΟΥΦΛΙ/ΦΕΡΡΕΣ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ/ΕΒΡΟΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ/ΣΟΥΦΛΙ/ΦΕΡΡΕΣ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ/ΕΒΡΟΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ/ΣΟΥΦΛΙ/ΦΕΡΡΕΣ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ/ΕΒΡΟΣ- ΕΒΡΟΥ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΗΨΙΕΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ/ΣΟΥΦΛΙ/ΦΕΡΡΕΣ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ/ΕΒΡΟΣ
  ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ/ΣΟΥΦΛΙ/ΦΕΡΡΕΣ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ/ΕΒΡΟΣ
  ΕΚΣΚΑΦΕΣ – ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ/ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ/ΣΟΥΦΛΙ/ΦΕΡΡΕΣ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ/ΕΒΡΟΣ

  Χωματουργικές εργασίες πάσης φύσεως με αξιοπιστία και επαγγελματισμό στον Εβρο!!!!!!!
  Η επιχείριση « ΤΖΙΟΓΚΙΔΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ» ιδρύθηκε πρίν από 30 χρόνια από τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΤΖΙΟΓΚΙΔΗ με εδρα το Δυδυμότειχο Εβρου και δραστηριοποιείται στον τομέα των χωματουργικών εργασιών , στην συνέχεια ανέλαβε την επιχείριση ο υιός ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΟΓΚΙΔΗΣ που συνεχίζει μέχρι και σήμερα, με επιτυχία και ανοδική πορεία σε ολο το νομό Εβρου.

  Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιώτες, εργολάβους οικοδομών, δήμους, κοινότητες και τεχνικές εταιρίες, πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες σε ιδιώτες και δημόσιο.
  Διαθέτοντας έμπειρο, υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και έναν υπερσύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων, είμαστε σε θέσει να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργολαβία μας ανατεθεί, ειτε είναι μεγάλου η μικρού προϋπολογισμού. Είμαστε εργολάβοι χωματουργικών έργων, και εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας, το πλήθος των χωματουργικών εργων που εχουμε εκτελέσει όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας και για το ονομά μας.

  Στόχος μας είναι να αποπερατώνουμε κάθε χωματουργική εργολαβία που μας ανατίθεται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας εργασίες για τις οποίες εγγυώμεθα απόλυτη ακρίβεια χειρισμών, άριστη ποιότητα κατασκευής, αντιμετώπιση και επίλυση όποιου τεχνικού προβλήματος και έγκαιρη παράδοση.

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :
  Τα χωματουργικά εργα περιλαμβάνουν μεγάλη γκάμα εργασιών και γι’ αυτό απαιτούνται χωματουργικά μηχανήματα μικρά και μεγάλα

  Ο τεχνολογικός μας στόλος αποτελείται από τα χωματουργικά σκαπτικά μηχανήματα :

  Εκσκαφέα λαστιχοφόρο

  Φορτωτή

  Εκχιονιστικά μηχανήματα

  Γκρέηντερ

  Οδοστρωτήρα

  BOB CAT

  JCB
  Υδραυλικές σφύρες
  Φορτηγά ανατρεπόμενα

  Κομπρεσέρ αέρος
  Μίνι εκσκαφές

  Και πλήθος αλλων μικρών χωματουργικών μηχανημάτων για χωματουργικές εργοληψίες σε δύσκολα και απρόσιτα σημεία

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ :
  Εργολαβίες χωματουργικές πάσης φύσεως στο Διδυμότειχο στην Ορεστιάδα, το Σουφλί, στις Φέρρες, στην Αλεξανδρούπολη και σε ολο τον νομό Εβρου

  Εκσκαφές

  Κατεδαφίσεις

  Εκβραχισμοί

  Διανοίξεις δρόμων

  Αποχιονισμούς

  Καθαρισμοί οικοπέδων, χωραφιών

  Ισοπεδώσεις

  Οδοποιίες και αποκαταστάσεις δρόμων

  Εκχιονισμοί

  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων.

  Αποξηλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος

  Αρδευτικά έργα

  Εκχεσρώσεις

  Εκσκαφές θεμελίων

  Αποχετευτικά δίκτυα (ανοιγμα χαντακιών για αποχετεύσεις, ανοιγμα πηγαδιών )

  Μπαζώματα

  Σπάσιμο βράχων

  Εκσκαφές Υπογείων Δικτύων

  Εκσκαφές θεμελίων

  Πάσης φύσεως γκρεμίσματα

  Καθαρισμοί οικοπέδων

  Αποκομιδή και μεταφορά μπάζων

  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων

  Επιχωματώσεις

  Μεταφορά αδρανών υλικών (αμμο, αμμοχάλικα, τσιμέντα) στο χώρο σας με τα φορτηγά μας

  Φιλοσοφία της επιχείρισής μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και ευχαριστημένους πελάτες παρέχοντας ποιότητα εργασίας με αξιοπιστία στους προκαθορισμένους χρόνους από την ανάθεση των χωματουργικών εργολαβιών εως την αποπεράτωσή τους, πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Όλα τα χωματουργικά εργα που αναλαμβάνουμε, εκτελούνται πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.

  Και μετά το πέρας των χωματουργικών εργολαβιών ειμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε πληροφορία

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα

  Με εκτίμηση
  ΤΖΙΟΓΚΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  Ο εργολάβος χωματουργικών εργασιών στο Διδυμότειχο Εβρου
  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ντερμέν Ντερέσι - Κως
  2242021985
  6940660921, 6944510388
  ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Κως

  Η επιχείρησή μας “ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κω, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια στο χώρο των χωματουργικών εργασιών προσφέροντας, πάντα, ποιοτικές υπηρεσίες στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

  Τα 2 τελευταία χρόνια έχει ενταχθεί στο δυναμικό της επιχείρησης και ο υιος. Έτσι, η επιχείρησή μας εξακολουθεί να προσφέρει χωματουργικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ενώ δεν παύει να ανανεώνεται και να εκσυγχρονιζόμαστε με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη.

  Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό από χωματουργικές εργασίες στην Κω, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους απαιτητικό έργο.

  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων όπως φορτωτές, φορτηγά, περιστροφικές τσάπες και bobcat καθώς και έμπειρο προσωπικό, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε άμεσα ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές χωματουργικές εργασίες σε όλη την Κω.

  Αναλαμβάνουμε δημόσια και ιδιωτικά έργα από οπου μας ζητηθεί στην Κω και συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

  Επιθυμώντας την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, η επιχείρησή μας, δε σταματά να εκπαιδεύεται, να εξελίσσεται και να ανανεώνει τον στόλο της ώστε να σας προσφέρει πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την αποπεράτωση κάθε χωματουργικής εργασίας στην Κω.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΠΕΤΡΑ 17, ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ - Κιλκίς
  2343022748
  6974468270
  Η επιχείρηση ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ εδρεύει στο Πολύκαστρο Κιλκίς και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών εδώ και πολλά χρόνια.

  Με την πολυετή εμπειρία μας, τον τεχνολογικό εξοπλισμό μηχανημάτων που διαθέτουμε, προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους απαιτητικού έργου σε σωστές τιμές.

  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους, δήμους. Ο τεχνολογικός μας στόλος (εκσκαφέας, φορτηγά, τσάπες, φορτωτάκια, bobcat).

  Οι υπηρεσίες μας:

  Χωματουργικές εργασίες Πολύκαστρο Κιλκίς

  Εκσκαφές Πολύκαστρο Κιλκίς

  Επιχωματώσεις

  Διανοίξεις δρόμων

  Καθαρισμός οικοπέδων

  Μεταφορά μπαζών

  Αποχετευτικά δίκτυα

  Κατεδαφίσεις

  Εκσκαφές θεμελίων

  Μπαζώματα

  Διαθέτουμε και αδρανή υλικά (άμμος, αμμοχάλικα). Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί στο ν. Κιλκίς με συνέπεια και επαγγελματισμό, στις πιο λογικές τιμές.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ευάρεστου 8 - Ηράκλειο
  2810251004
  6972423769
  Με εφόδιο την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας και έχοντας στόχο την άριστη επίτευξη κάθε έργου, η επιχείρηση μας ΜΑΣΤΡΟΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης σας προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και σας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και σχολαστική εργασία.

  Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Εργασίες για φωτοβολταϊκά
  Μεταφορά Κηποχώματα - Φυτοχώματα
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμοί
  Επιχωματώσεις
  Διαρρύθμιση Εξωτερικών Χώρων
  Απομάκρυνση Μπαζών
  Εκχωματώσεις
  Κατεδαφίσεις
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μολάοι - Λακωνίας
  6947384967
  Η εταιρεία μας ΚΟΛΛΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ με διακριτικό τίτλο ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΜΟΛΑΩΝπαρέχει υπηρεσίες διαχείρισης αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών σε επιχειρήσεις και πολίτες.

  Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως χωματουργικών εργασιών σε δημόσια και ιδιωτικά έργα, όπως τεχνικά έργα, οδοποιίες, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, επιχωματώσεις, διαμόρφωση εσωτερικών χώρων, αποχετευτικά έργα, αρδευτικά έργα, αποκομιδή μπάζων, μεταφορά αδρανών υλικών, χώματα για κήπους, διανοίξεις, εκσκαφές θεμελίων και βελτιώσεις εδάφους.

  Σκοπός μας είναι να υλοποιείται η προσφορά των λύσεων, σε κάθε έργο με την άμεση και σωστή περάτωση του. Επικοινωνήστε μαζί μας, γιατί θέλουμε να σας ακούσουμε, θέλουμε να σας πούμε για τις προσιτές τιμές μας και θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  Η φήμη μας και το όνομά μας είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς.

  Διαθέτουμε εμπειρία σε εργασίες όπως:
  η αποκομιδή (συλλογή),
  η μεταφορά,
  η επεξεργασία και
  χωματουργικα εργα
  εσκαφες
  κατεδαφισεις
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Τέρμα 25ης Μαρτίου - Κατερίνη
  6984518500,6984518386
  ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ- ΠΕΛΛΑ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ- ΗΜΑΘΙΑ -ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΟΔΟΠΟΙΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ- ΠΕΛΛΑ -ΗΜΑΘΙΑ- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  Για δημόσια και ιδιωτικά χωματουργικά εργα πάσης φύσεως στην Κατερίνη και σε ολη την βόρεια Ελλάδα!!!!!!!
  Η επιχείριση ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ είναι μια οικογενειακή επιχείριση τριών γενεών και εδρεύει στην Κατερίνη της Πιερίας ιδρύθηκε από το 1935 από τον ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ στην συνέχεια περιήθλε στον υιό ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΖΗΣΗ και από το 2000 συνεχίζει με ανοδική και επιτυχημένη πορεία ο εγγονός ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ μέχρι και σήμερα στον τομέα των χωματουργικών εργασιών.

  Εχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπείρα στην εκτέλεση χωματουργικών εργολαβιών εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας, είτε είναι μικρού προϋπολογισμού ή μεγάλου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και χαμένο χρόνο.

  Όλες οι εργασίες που εκτελούνται, γίνονται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία σε κάθε είδους χωματουργικού εργου.

  Επειδή ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, για αυτό τον λόγο η επιχείριση μας διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων μικρά και μεγάλα με έμπειρους χειριστές που να καλύψουν κάθε εργο που θα μας ανατεθεί. Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες δημόσιο, Δήμους Κοινότητες, εργολάβους οικοδομών , τεχνικές εταιρείες.

  Το ατού της επιχείρισής μας είναι η αξιοπιστία στον χρόνο παράδοσης του εργου, η υπευθυνότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτουμε πλήρη γκάμα χωματουργικών μηχανημάτων αρτια συντηρημένος

  EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :
  2 Εκσκαφείς ερπυστριοφόρους
  1 Εκσκαφέα Λαστιχοφόρο
  BOBCAT
  7 φορτηγά ανατρεπόμενα
  Οδοστρωτήρα
  Υδραυλικές σφύρες 1.50 τόννων
  Κομπρεσέρ Αέρος

  Και πλήθος αλλων χωματουργικών μηχανημάτων μικρά για ειδικές εργασίες και δύσβατους χώρους.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ :
  Χωματουργικές εργασίες παντός τύπου
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμοί , σπάσιμο βράχων
  Κατεδαφίσεις γκρεμίσματα
  Ισοπεδώσεις
  Διανοίξεις δρόμων
  Οδοποιίες
  Ασφαλτικά σε δρόμους, γήπεδα, πάρκινγκ
  Αποξυλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος
  Αδιατάρακτη κοπή
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Διανοίξεις Θεμελίων σε οικοδομές
  Εκχερσώσεις
  Καθαρισμοί χωραφιών , οικοπέδων
  Ανοιγμα αποχετευτικών δικτύων, πηγαδιών
  Κηπευτικά χώματα(κοπριές)
  Μπαζώματα
  Μεταφορές μπάζων
  Επιχωματώσεις
  Μεταφορά αδρανών υλικών άμμος, αμμοχάλικα, τσιμέντα, κοσκινισμένο χώμα, με τα φορτηγά μας στον χώρο σας

  Γνώμονας της επιχείρισής μας είναι η ποιοτική εργασία, η συνέπεια και οι λύσεις σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Κατερίνη, σε ολο το νομό Πιερίας αλλά και στους νομούς της Πέλλας. Της Ημαθίας στην Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και σε ολη την Βόρεια Ελλάδα μόνο για σοβαρές προτάσεις

  Τα χωματουργικά εργα που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας και για το ονομά μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
  Ο εργολάβος χωματουργικών εργασιών της Κατερίνης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  20ο χλμ Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, Νέα Ραιδεστός - Θεσσαλονίκη
  6972307085
  ΒΑΡΛΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΕΑ ΡΕΔΑΙΣΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΘΕΡΜΗ ΠΕΡΑΙΑ/ ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ/ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ/ΤΟΥΜΠΑ/ ΕΥΟΣΜΟΣ/ΤΡΙΑΔΙ/ ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ/ ΠΛΑΓΙΑΡΙ/ΧΑΛΑΣΤΡΑ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΕΑ ΡΕΔΑΙΣΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΘΕΡΜΗ ΠΕΡΑΙΑ/ ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ/ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ/ΤΟΥΜΠΑ/ ΕΥΟΣΜΟΣ/ΤΡΙΑΔΙ/ ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ/ΠΛΑΓΙΑΡΙ/ΧΑΛΑΣΤΡΑ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΝΕΑ ΡΕΔΑΙΣΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΘΕΡΜΗ ΠΕΡΑΙΑ/ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ/ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ/ΤΟΥΜΠΑ/ ΕΥΟΣΜΟΣ/ΤΡΙΑΔΙ/ ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ/ΠΛΑΓΙΑΡΙ/ΧΑΛΑΣΤΡΑ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΕΑ ΡΕΔΑΙΣΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΘΕΡΜΗ ΠΕΡΑΙΑ/ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ/ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ/ΤΟΥΜΠΑ/ ΕΥΟΣΜΟΣ/ΤΡΙΑΔΙ/ ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ/ΠΛΑΓΙΑΡΙ/ΧΑΛΑΣΤΡΑ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΝΕΑ ΡΕΔΑΙΣΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΘΕΡΜΗ ΠΕΡΑΙΑ/ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ/ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ/ΤΟΥΜΠΑ/ ΕΥΟΣΜΟΣ/ΤΡΙΑΔΙ/ ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ/ΠΛΑΓΙΑΡΙ/ΧΑΛΑΣΤΡΑ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΝΕΑ ΡΕΔΑΙΣΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΘΕΡΜΗ/ ΠΕΡΑΙΑ/ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ/ΤΟΥΜΠΑ.ΕΥΟΣΜΟΣ/ ΤΡΙΑΔΙ/ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ/ΠΛΑΓΙΑΡΙ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΕΑ ΡΕΔΑΙΣΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΘΕΡΜΗ ΠΕΡΑΙΑ/ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ/ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ/ΤΟΥΜΠΑ/ ΕΥΟΣΜΟΣ/ΤΡΙΑΔΙ/ ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ/ΠΛΑΓΙΑΡΙ/ΧΑΛΑΣΤΡΑ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Τα πάντα για τα χωματουργικά και τεχνικά εργα για ιδιώτες και δημόσιο στην Ανατολική θεσσαλονίκη !!!!!

  Με την εμπειρία πολλών χρόνων η επιχείρηση ΒΑΡΛΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ που διατηρεί την εδρα του στην Νέα Ρεδαιστό της Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στον τομέα των χωματουργικών εργασιών και χωματουργικών εργολαβιών πάσης φυσεως, αλλά και στο εμπόριο Οικοδομικών υλικών. Είμαστε εργολάβοι χωματουργικών έργων και με την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό χωματουργικών μηχανημάτων που διαθέτουμε προσφέρουμε αποτελαεσματικές λύσεις σε κάθε είδους χωματουργικού έργου σε σωστές τιμές και καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Αναλαμβάνουμε και δημόσια και ιδιωτικά εργα από οπου μας ζητηθεί στην Νέα Ρεδαιστό, στην Καλαμαριά, την Τούμπα, την Θέρμη, τον Εύοσμο, το Νέο Ρύσιο,την Περαία, τον Χορτιάτη, την Πυλαία,σε ολη την Ανατολική Θεσσαλονίκη

  Οι εμπειροι χειριστές μας παρέχουν αμεση εξυπηρέτηση στον προκαθορισμένο χρόνο,με υπευθυνότητα και σεβασμό στο περιβάλλον.

  Εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας, είτε είναι μικρά χωματουργικά εργα, ειτε είναι μεγάλα.

  Τα χωματουργικά μηχανήματα που διαθέτουμε:
  - Εκσκαφέας περιστρεφόμενος
  - Τσάπα
  - Φορτωτής, φορτωτάκια
  - BOB cat
  - Υδραυλικές σφύρες
  - Αρμοκόφτες μπετού
  - Φορτηγά ανατρεπόμενα
  - Κομπρεσέρ αέρος

  Οι υπηρεσίες μας:
  - Εργολαβίες χωματουργικές πάσης φύσεως
  - Εκσκαφές
  - Κατεδαφίσεις
  - Εκβραχισμοί σπάσιμο βράχων
  - Πάσης φύσεως γκρεμίσματα
  - Διανοίξεις δρόμων
  - Οδοποιίες
  - Ισοπεδώσεις
  - Τεχνικά εργα
  - Καθαρισμοί οικοπέδων
  - Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  - Αποξηλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος
  - Εκσκαφές θεμελίων
  - Αποχετευτικά δίκτυα (ανοιγμα χαντακιών για αποχετεύσεις)πηγάδια
  - Μεταφορά αδρανών υλικών (άμμος, αμμοχάλικα)
  - Μπαζώματα
  - Επιχωματώσεις
  - Αποκομιδή μπαζών
  - Βιομηχανικά Αέρια
  - Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων
  - Μεταφορά αδρανών υλικών στο χώρο σας με τα δικά μας φορτηγά
  - Οικοδομικά υλικά Πιο συγκεκριμένα στην επιχέιρησή μας θα βρείτε:
  - Αδρανή υλικά
  - Ασβεστοπολτό
  - Μονωτικά υλικά
  - Κόλλες πλακιδίων
  - Υλικά λατομείου (3Α, Σκύρα)
  - Αμμοχάλικα ποταμού
  - Άμμο Κοσκινισμένο χώμα , κοπριά
  - Τσιμέντα
  - Τούβλα
  - Σιδηρικά
  - Θερμομονωτικά υλικά
  - Υλικά περιφράξεων

  Και πλήθος αλλων οικοδομικών υλικών και εργαλείων

  Στόχος της επιχείρισής μας είναι να δημιουργούμε ευχαριστημένους πελάτες και να διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες.

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο εχουμε αποπερατώσει πλήθος χωματουργικών εργολαβιών που αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας την συνέπεια και τις πιο λογικές τιμές της αγοράς που παρέχουμε

  Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα

  Φιλικά
  ΒΑΡΛΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  Ο εργολάβος χωματουργικών εργασιών στην Νέα Ρεδαιστό της Θεσσαλονίκης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  109502265 - Χαλκιδικής
  6948885020-ΙΩΑΝΝΗΣ
  6948885021 - ΓΕΩΡΓΙΟΣ, 6944711645 - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΔΟΠΟΙΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ/ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ/ΑΘΩΣ/ΙΕΡΙΣΣΟΣ/ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ/ ΣΙΘΩΝΙΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ / ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ/ΑΘΩΣ/ΙΕΡΙΣΣΟΣ/ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ/ ΣΙΘΩΝΙΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ / ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ/ΑΘΩΣ/ΙΕΡΙΣΣΟΣ/ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ/ ΣΙΘΩΝΙΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ / ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ/ΑΘΩΣ/ΙΕΡΙΣΣΟΣ/ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ/ ΣΙΘΩΝΙΑ
  ΟΔΟΠΟΙΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ / ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ/ΑΘΩΣ/ΙΕΡΙΣΣΟΣ/ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ/ ΣΙΘΩΝΙΑ
  ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ / ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ/ΑΘΩΣ/ΙΕΡΙΣΣΟΣ/ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ/ ΣΙΘΩΝΙΑ
  ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ / ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ/ΑΘΩΣ/ΙΕΡΙΣΣΟΣ/ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ/ ΣΙΘΩΝΙΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ / ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ/ΑΘΩΣ/ΙΕΡΙΣΣΟΣ/ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ/ ΣΙΘΩΝΙΑ

  Τα πάντα για ιδιωτικά και δημόσια χωματουργικά εργα και οδοποιίες στην Χαλκιδική - Σε όλη την Κεντρική Μακεδονία!!!!!!

  Η επιχείριση ''Χωματουργικά και οδοποιίες ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗΣ '' ιδρύθηκε το 1993 με έδρα την Μεγάλη Παναγιά στην Χαλκιδική από τον ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗ και στην συνέχεια από το 2002 μπήκαν δυναμικά οι υιοί ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗΣ και ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗΣ οι οποίοι συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται από τότε μέχρι και σήμερα στις χωματουργικές εργασίες, με ανοδική και επιτυχημένη πορεία στην εκτέλεση ενός ευρύτατου φάσματος Δημόσιων και Ιδιωτικών χωματουργικών έργων.

  Διαθέτουμε ιδιόκτητο πλήρη μηχανολογικό εξοπλισμό και χειριστές έμπειρους στον τομέα των χωματουργικών εργολαβιών.

  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Ο χώρος των χωματουργικών εργασιών περιλαμβάνει ευρεία γκάμα εργασιών και εξειδίκευση, για αυτό το λόγο η επιχείριση μας, διαθέτει χωματουργικά μηχανήματα, μικρά και μεγάλα, με έμπειρους χειριστές που μπορούν να καλύψουν κάθε έργο που θα μας αναθέσουν οι πελάτες μας.

  Eξοπλισμός των χωματουργικών μηχανημάτων :
  3 Γκρέηντερ
  2 Ερπυστριοφόρους εκσκαφείς
  1 Λαστιχοφόρο εκσκαφέα
  2 Υδραυλικές σφύρες 1.50 τόνων και 3.50 τόνων
  1 JCB 4CX
  1 Δονητής 17 τόνων
  2 Φορτηγά ανατρεπόμενα
  Και πολλά αλλα μικρά και μεγάλα χωματουργικά μηχανήματα

  Οι υπηρεσίες μας :
  Εργολαβίες χωματουργικές πάσης φύσεως σε ολο το νομό Χαλκιδικής και σε ολη την Βόρεια Ελλάδα μόνο για σοβαρές προτάσεις
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις κτιρίων τοιχοποιίας
  Εκβραχισμοί
  Οδοποιίες – εθνικών οδών και ιδιωτικών οδών
  Διανοίξεις δρόμων
  Αποχιονισμοί δρόμων και εθνικών δικτύων
  Καθαρισμοί οικοπέδων, χωραφιών
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων, σε χωράφια, οικόπεδα
  Αποξηλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος
  Ανοιγμα χαντακιών και πηγαδιών
  Αρδευτικά έργα
  Δίκτυα ύδρευσης
  Δίκτυα όμβριων
  Εκσκαφές θεμελίων σε οικοδομές
  Μπαζώματα οικοδομών
  Επιχωματώσεις - Αποκομιδή μπαζών
  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων
  Μεταφορά αδρανών υλικών στο χώρο σας με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας

  Διαθέτουμε αδεια για συλλογή και μεταφορά μη επικίνδυνων υλικών

  Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων για τα Φωτοβολταϊκά πάρκα και για τα Αιολικά πάρκα

  Ρίψη αλατος σε ολο το οδικό δίκτυο Χαλκιδικής

  Το αρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού καθώς και ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελούν τα ατού της επιχείρισής μας. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε και να διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας, που να βασίζονται στην ασφάλεια, στην ποιότητα, στην εμπιστοσύνη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα και θα σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για κάθε εργο σας.

  Στην σελίδα μας θα δείτε ενδεικτικά τα χωματουργικά εργα που εχουμε αποπερατώσει:
  Κατασκευή ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ
  Οδικό τμήμα ΧΥΤΑ ΜΑΥΡΟΡΑΧΗΣ με ΕΓΝΑΤΙΑ οδό
  Περιφερειακός δρόμος ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
  Οδικό τμήμα ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ – ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
  Αιολικό Πάρκο στην περιοχή ΒΕΡΟΙΑΣ
  Φωτοβολταικά Πάρκα ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

  Με εκτίμηση
  Ο εργολάβος των χωματουργικών εργων στην Χαλκιδική
  ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Χώρα Πάτμου - Πάτμος
  2247032026
  6977864125
  Με πολυετή γνώση και εμπειρία στον χώρο της οικοδομής αναλαμβάνουμε παντός τύπου οικοδομικές εργασίες με συνέπεια και επιμελημένη εργασία.

  Αναλαμβάνουμε την οικοδομή από τα μπετά με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας και με συντονισμένες κινήσεις ολοκληρώνουμε όλες τις επιμέρους εργασίες με αξιοπιστία και συνέπεια.

  Φροντίζουμε να επιλέγουμε αξιόπιστα υλικά και με τον σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων έχουμε την δυνατότητα να εκτελέσουμε παντός τύπου εργασία με ακρίβεια.

  Δημιουργούμε κτίρια με αυστηρές προδιαγραφές για να απολαμβάνετε σε βάθος χρόνου το σπίτι σας και τον επαγγελματικό σας χώρο και να εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

  Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε:
  οικοδομικές εργασίες παντός τύπου
  χωματουργικές εργασίες
  ανακαίνιση κτιρίων
  αναπαλαίωση κτιρίων
  κατασκευή κτιρίων
  ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων
  εκσκαφές
  τοποθέτηση καλλωπιστικών πετρών
  διαμόρφωση εξωτερικού χώρου
  καθαρισμός οικοπέδων
  εκβραχισμοί

  Κατασκευάζουμε - ανακαινίζουμε - επισκευάζουμε με αξιοπιστία και με υψηλό επίπεδο εργασιών.

  Με εκτίμηση
  Θεοδοσίου Γεώργιος

  παντος τυπου οικοδομικες εργασιες πατμος - οικοδομικες εργασιες παντος τυπου πατμος - χωματουργικες εργασιες πατμος - εκσκαφες πατμος - ανακαινισεις κτιριων πατμος - συντηρησεις κτιριων πατμος- κατασκευη κτιριων πατμος - ανακαινισεις σπιτιων πατμος - ανακαινισεις καταστηματων πατμος- ανακαινιση ξενοδοχειου πατμος - εργοαλβος οικοδομων πατμος - χωματουργικα εργα πατμος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αγίου Δημητρίου 10 - Ασπρόπυργος
  6946101571,6944658086
  Καλωσήρθατε στην σελίδα μας!

  Πολυετής εμπειρία και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση Μ.D.M που έχει έδρα τoν ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΑΤΤΙΚΗΣκαι δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον χώρο των χωματουργικών εργασιών.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί. Στόχος μας είναι η ποιότητα εργασίας, η συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε φέρεται εις πέρας με ευθύνη, με έμφαση πάντα στην ικανοποιηση του πελάτη. Καθώς ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και αντιμετωπίζεται εξαρχής με προσοχή. Για τον λόγο αυτό έχουμε στην διάθεση μας σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές εμείς έχουμε την λύση!

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά προϊόντων εκσκαφών - κατεδάφισης σε μονάδες ανακύκλωσης, όπως και την προμήθεια και μεταφορά οικοδομικών υλικών. Τέλος, αναλαμβάνουμε έργα υποδομής, διαμορφώσεις περιβαλλοντικών χώρων και εξυγίανση εδάφους.

  Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο των κατασκευαστικών έργων, καθώς και η πολύχρονη τεχνική εμπειρία μας στις χωματουργικές εργασίες, συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει, στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα, με το λιγότερο δυνατό κόστος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  2η Πάροδος Βασιλέως Γεωργίου, Σιδηρόκαστρο - Σέρρες
  2323025625
  6976602115
  ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ-ΣΕΡΡΕΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ,ΕΚΣΚΑΦΕΣ,ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ
  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ-ΚΑΤΑΔΑΦΙΣΕΙΣ
  ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ- ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ
  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ-ΣΕΡΡΕΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΣΕΡΡΕΣ

  Η επιχείρησηΛΑΖΑΡΙΔΗΣ εδρεύει στιςΣΕΡΡΕΣ και δραστηριοποιείται από το 1993 στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, με μεγάλη επιτυχία.

  Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας , μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα Δημόσια, Ιδιωτικά έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.

  μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Χωματουργικές εργασίες
  Εκσκαφές
  Χωματουργικά έργα
  Δημόσια – Ιδιωτικά χωματουργικά έργα
  Εργολάβος Οικοδομών
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμοί
  Διαμορφώσεις χώρων
  Καθαρισμοί οικοπέδων – χωραφιών
  Διανοίξεις καναλιών
  Εκχερσώσεις κ.α

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ…ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ-ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ-ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Λαζαρίδης Σάββας
  Λαζαρίδης Πιλάτος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χουδέτσι - Ηράκλειο
  6932214086
  Ο Στειακάκης Ηρακλής δραστηριοποιείται στον τομέα των χωματουργικών εργασιών, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Με πολυετή πείρα, επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και με τα κατάλληλα μηχανήματα, αναλαμβάνει την διεκπεραίωση των χωματουργικών έργων που επιθυμείτε σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας, προσφέροντας εγγυημένο αποτέλεσμα. Ανταποκρίνεται άμεσα και με συνέπεια στις απαιτήσεις σας, παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης, ασχολείται με τις ενοικιάσεις κάδων για την αποκομιδή των μπαζών και των απορριμμάτων για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

  Χωματουργικές εργασίες:
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Επιχωματώσεις
  Εκβραχισμοί
  Ασφαλτοστρώσεις
  Καθαρισμοί οικοπέδων – χωραφιών
  Διανοίξεις καναλιών
  Συλλογή - Μεταφορά μπαζών
  Ενοικιάσεις κάδων μπαζών - απορριμμάτων

  Επικοινωνήστε μαζί του για να σας εξυπηρετήσει.
  Με εκτίμηση
  Στειακάκης Ηρακλής

  Χωματουργικές εργασίες Ηράκλειο, Κρήτη – Εκσκαφές Ηράκλειο, Κρήτη – Κατεδαφίσεις Ηράκλειο, Κρήτη – Επιχωματώσεις Ηράκλειο, Κρήτη – Εκβραχισμοί Ηράκλειο, Κρήτη – Ασφαλτοστρώσεις Ηράκλειο, Κρήτη - Καθαρισμοί οικοπέδων – χωραφιών Ηράκλειο, Κρήτη - Διανοίξεις καναλιών Ηράκλειο, Κρήτη - Συλλογή - Μεταφορά μπαζών Ηράκλειο, Κρήτη - Ενοικιάσεις κάδων μπαζών – απορριμμάτων Ηράκλειο, Κρήτη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Νέο Καρλόβασι - Σάμου
  6946497039
  Ο Αργυρής Αντώνιος προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τομέα των χωματουργικών εργασιών τα τελευταία 25 χρόνια. Είναι πάντα στη διάθεσή σας για να αναλάβει τις εργασίες και τα έργα σας με βασικό σκοπό του την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, καθώς και την άμεση και ποιοτική ολοκλήρωση των αναγκών του χώρου σας. Με έδρα του το Νέο Καρλόβασι της Σάμου, αναλαμβάνει ιδιωτικά και δημόσια έργα σε όποια περιοχή του νησιού επιθυμείτε, στην Ικαρία, στους Φούρνους και στο Αγαθονήσι. Χάρη στον επαγγελματικό εξοπλισμό του, είναι ικανός να υλοποιήσει χωματουργικές εργασίες παντός τύπου όπως: εκσκαφές, κατεδαφίσεις, μεταφορές αδρανών υλικών κ.α. Επίσης, δραστηριοποιείται στην πώληση της πέτρας, χώματος και οικοδομικών υλικών.

  Χωματουργικές εργασίες:
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Επιχωματώσεις
  Εκβραχισμοί
  Διαμορφώσεις χώρων
  Καθαρισμοί οικοπέδων – χωραφιών
  Καθαρισμοί ρεμάτων
  Καθαρισμοί κτιρίων
  Διανοίξεις καναλιών
  Εκχερσώσεις
  Μεταφορά αδρανών υλικών
  Συλλογή - Μεταφορά μπαζών
  Ιδιωτικά /Δημόσια Έργα
  Πώληση πέτρας
  Πώληση χώματος
  Πώληση οικοδομικών υλικών

  Επικοινωνήστε μαζί του για να σας εξυπηρετήσει.

  Με εκτίμηση
  Αργυρής Αντώνιος

  ΕκΕκσκαφές Νέο Καρλόβασι, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι – Κατεδαφίσεις Νέο Καρλόβασι, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι – Επιχωματώσεις Νέο Καρλόβασι, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι – Εκβραχισμοί Νέο Καρλόβασι, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι - Διαμορφώσεις χώρων Νέο Καρλόβασι, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι - Καθαρισμοί οικοπέδων – χωραφιών Νέο Καρλόβασι, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι - Καθαρισμοί ρεμάτων Νέο Καρλόβασι, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι - Καθαρισμοί κτιρίων Νέο Καρλόβασι, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι – Διανοίξεις καναλιών Νέο Καρλόβασι, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι – Εκχερσώσεις Νέο Καρλόβασι, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι – Μεταφορά αδρανών υλικών Νέο Καρλόβασι, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι - Συλλογή - Μεταφορά μπαζών Νέο Καρλόβασι, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι - Ιδιωτικά /Δημόσια Έργα Νέο Καρλόβασι, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι - Πώληση πέτρας Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι - Πώληση χώματος Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι - Πώληση οικοδομικών υλικών Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Αγαθονήσι
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αγ. Αθανάσιος - Μεσολόγγι
  6944269859
  ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΑΡΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΗΨΙΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

  Η δύναμη στα χωματουργικά !!!
  μας ξέρουν και οι πέτρες σε ολη την Αιτωλοακαρνανία Ιδιωτικά και δημόσια χωματουργικά εργα !!!!!!!

  H εταιρία χωματουργικών έργων <<ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ>> δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, εδώ και αρκετά χρόνια με εδρα στο Μεσολόγγι της Αιτωλοακαρνανίας, με εμπειρία και υπευθυνότητα, παρέχει υπηρεσίες σε ιδιώτες, εργολάβους οικοδομών, δήμους, κοινότητες και τεχνικές εταιρίες.

  Αναλαμβάνει πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες. Είμαστε εργολάβοι χωματουργικών έργων, και εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας.

  Διαθέτοντας έμπειρο, υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και έναν υπερσύγχρονο στόλο μηχανημάτων, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία μας ανατεθεί.

  Ο τεχνολογικός μας στόλος αποτελείται:
  Εκσκαφέας περιστρεφόμενος
  Τσάπα
  Φορτωτής, φορτωτάκια
  BOB cat
  JCB
  Υδραυλικές σφύρες
  Φορτηγό ανατρεπόμενο
  και μικρά χωματουργικά μηχανήματα για περιορισμένους και δύσβατους χώρους

  Οι υπηρεσίες μας:
  Εργολαβίες χωματουργικές πάσης φύσεως στο Μεσολόγγι την Ναύπακτο το Αγρίνιο την Βόνιτσα σε ολο το νομό Αιτωλοακαρνανίας αλλά και στο Καρπενήσι στην Αρτα, Πρέβεζα,την Λευκάδα και κατ΄επέκτασιν σε ολη την Ελλάδα και το εξωτερικό μόνο για σοβαρές προτάσεις

  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις κτιρίων τοιχοποιίας
  Εκβραχισμοί
  Διανοίξεις δρόμων
  Καθαρισμοί οικοπέδων, χωραφιών
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων, σε χωράφια, οικόπεδα
  Αποξηλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος
  Ανοιγμα χαντακιών και πηγαδιών
  Αρδευτικά έργα
  Δίκτυα ύδρευσης
  Δίκτυα όμβριων
  Εκσκαφές θεμελίων σε οικοδομές
  Μπαζώματα οικοδομών
  Επιχωματώσεις - Αποκομιδή μπαζών
  Καθαρισμοί Σταύλων
  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων
  Μεταφορά αδρανών υλικών στο χώρο σας με τα ιδιώκτητα φορτηγά μας

  Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, φέρεται εις πέρας στον καθορισμένο χρόνο, με συνέπεια ευθύνη και σεβασμό στο περιβάλλον.

  Η μεγάλη προϋπηρεσία στο χώρο αποτελεί την καλύτερη δυνατή εγγύηση για τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

  Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες

  Και μετά το πέρας των χωματουργικών εργολαβιών ειμαστε δίπλα σας

  Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για την συνέχιση της επιχείρισής μας

  Φιλικά

  ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  Ο εργολάβος χωματουργικών εργασιών στο Μεσολόγγι

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μαυροκορδάτου Αλεξάνδρου 1, Κάτω Νεοχωρόπουλο - Ιωάννινα
  2651043122
  6977609216, 6940882030
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΕΚΣΚΑΦΕΣ – ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ-ΚΑΤΑΔΑΦΙΣΕΙΣ
  ΕΚΧΕΡΣΩΣΕΙΣ –ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΡΟΜΩΝ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ
  ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

  Η επιχείρηση ΝΙΚΑΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ εδρεύει στο ΚΑΤΩ ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών. Ιδρύθηκε το 1973 από τον Νίκα Φίλιππο και από το 1996 συνεχίζουν τα παιδιά του Γεώργιος και Βασίλειος, με μεγάλη επιτυχία.

  Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας , μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα ιδιωτικά έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Χωματουργικές εργασίες
  Εκσκαφές
  Χωματουργικά έργα
  Τεχνικά Έργα
  Μεταφορά Αδρανών Υλικών
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμοί
  Διαμορφώσεις χώρων
  Καθαρισμοί οικοπέδων – χωραφιών
  Διανοίξεις καναλιών
  Εκχερσώσεις

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ…ΙΩΑΝΝΙΝΑ -ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

  Με εκτίμηση,
  Νίκας Βασίλειος - Νίκας Γεώργιος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  13 ΧΛΜ Κατερίνης - Ελασσόνας - Κατερίνη
  2351081650
  6946468412, 6946468420, 6946468411
  ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΕΚΣΚΑΦΕΣ – ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ
  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ - ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΩΡΑΦΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ- ΜΑΝΔΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ –ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
  ΚΗΠΟΥ-ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ-ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ-ΞΥΛΕΙΑ ΣΚΕΠΗΣ-ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΗΠΟΥ- ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

  Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗ Κ. ΟΕ εδρεύει στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΠΙΕΡΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών δομικών υλικών, με μεγάλη επιτυχία.

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας , μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.

  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Στον ιδιόκτητο χώρο μας θα βρείτε επίσης τα καλύτερα υλικά οικοδομής και εργαλεία.

  Προσπαθούμε καθημερινά να διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, βοηθώντας έτσι τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  Χωματουργικές εργασίες
  Οικοδομικά υλικά
  Εκσκαφές
  Χωματουργικά έργα
  Τεχνικά χωματουργικά έργα
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμοί
  Εκχιονισμοί
  Διαμορφώσεις χώρων
  Καθαρισμοί οικοπέδων – χωραφιών
  Διανοίξεις καναλιών
  Εκχερσώσεις κ.α
  Δομικά υλικά
  Ξυλεία Σκεπής-Κεραμίδια
  Εργαλεία – Είδη Κήπου- Διακοσμητικά
  Ψησταριές
  Χρώματα Σιδηρικά
  Ζωοτροφές
  Καυσόξυλα
  Αδρανή υλικά
  Υδραυλικά - Είδη υγιεινής
  Ηλεκτρολογικό υλικό
  Γεωργικά εργαλεία
  Έτοιμα τζάκια
  Χωρίσματα Ψευδοροφές
  Ηχομόνωση Θερμομόνωση Στεγανοποίηση κτιρίων
  Περιφράξεις
  Ελαιοχρωματισμοί
  Ξυλουργικές εργασίες
  Εμπόριο ανταλλακτικών
  Φίλτρα Λιπαντικά Ορυκτέλαια Ελαστικά Αξεσουάρ αυτοκινήτων
  Εμπόριο Υαλικών
  Εμπόριο Οικιακών ειδών και Συσκευών
  Εμπόριο Χαρτιού υγείας
  Υλικά Καθαρισμού

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

  Με εκτίμηση,

  Αφοι Κουτλουμπάση

  Γεώργιος, Αρεταίος, Ιωσήφ
  Toggle
προηγούμενη 1 από 27 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ