noscript image for google
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 | 06:21 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ
  ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ - Λάρισα
  6983802310
  6983802310
  ΑΦΟΙ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ
  Εργοληπτική Τεχνική Κατασκευαστική Λάρισα

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2020 και είναι μια εργοληπτική τεχνική κατασκευαστική εταιρεία. Δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών φωτοβολταϊκών πάρκων αναλαμβάνοντας το τεχνικό κομμάτι της υλοποίησης του έργου με έμπειρο προσωπικό καθώς και τις χωματουργικές εργασίες πάντως τύπου.Επίσης ασχολείται με τις εθνικές οδικές μεταφορές εμπορευμάτων.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό η εταιρεία αναλαμβάνει κάθε έργο με σκοπό να δίνει στον κάθε πελάτη της μια ολοκληρωμένη λύση η οποία θα καλύπτει όλες του τις ανάγκες. Στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ διατηρούμε σύγχρονο στόλο οχημάτων για εργασίεςκατασκευής φωτοβολταϊκών πάρκων ή για οποιαδήποτε άλλη χωματουργική εργασία μας ζητηθεί στην Λάρισα, την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις μεταφορές διάφορων εμπορευμάτων σε όλη την χώρα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

  Η εταιρεία μας είναι μια ανθρωποκεντρική εταιρεία που έχει ως στόχο μετά το πέρας κάθε έργου που αναλαμβάνει να αφήνει τον πελάτη ευχαριστημένο στο μέγιστο.

  Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ με το πολύπειρο προσωπικό της και τα σύγχρονα μηχανήματα που έχει στην διάθεσή της μπορεί να αναλάβει την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων, χωματουργικές εργασίες και εθνικές οδικές μεταφορές στην Λάρισα την Θεσσαλία και ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Από το 2020, την μέρα ίδρυσης της εταιρείας μας μέχρι σήμερα μας έχουν εμπιστευτεί δεκάδες άνθρωποι και εμείς ανταποδίδουμε αυτήν την εμπιστοσύνη με την παροχή ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ

  τα χρονοδιαγράμματα εργασιών

  το εξειδικευμένο προσωπικό μας

  τα σύγχρονα εργαλεία μας

  τις ανταγωνιστικές τιμές μας

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
  6983802310 -6974582068

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  είναι η ολοκλήρωση του έργου στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει και η πλήρης ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη μας...

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε το έργο που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και εμείς θα σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση αφού πρώτα διενεργήσουμε τις κατάλληλες μελέτες...

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  2χλμ Κοζάνης - Κρόκου - Κοζάνης
  2461025255
  6974481573
  Ξανθόπουλος Γ & Κ Ο.Ε.
  Χωματουργικές Εργασίες - Εκχιονισμοί - Εκσκαφές - Κατεδαφίσεις - Κάδοι Μπαζών - Μεταφορά Αδρανών Υλικών - Κοζάνη

  Η επιχείρηση ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Γ & Κ Ο.Ε. αναλαμβάνει πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες στην Κοζάνη και τις γύρω περιοχές.
  Τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με την μακροχρόνια πορεία μας αλλά και το έμπειρο προσωπικό μας, μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή για την ανάθεση οποιαδήποτε χωματουργικής εργασίας.
  Πάντα με γνώμονα την ποιότητα και τη σωστή συνεργασία με όλους τους πελάτες μας, μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της εργασίας μας και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας. Όλες οι χωματουργικές εργασίες που αναλαμβάνουμε γίνονται πάντα βάσει νομοθεσίας, με σεβασμό προς το περιβάλλον και παραδίδονται πάντα στους προσυμφωνηθέντες χρόνους.

  Αναλαμβάνουμε:

  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμοί
  Διανοίξεις δρόμων
  Καθαρισμοί οικοπέδων
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Μπαζώματα
  Μεταφορές Μπαζών
  Εκχιονισμοί
  Μεταφορά αδρανών υλικών
  Φωτοβολταϊκά πάρκα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Εθνικής Αντιστάσεως 26, Πολίχνη - Θεσσαλονίκη
  6995785850,6988075602
  ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ GROUP
  Χωματουργικές Εργασίες | Πολίχνη Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρησή μας Λαδόπουλος Group είναι μια επιχείρηση δεύτερης γενιάς, που δραστηριοποιείται σε χωματουργικές εργασίες και μεταφορές υλικών παντός τύπου, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

  Η εξειδικευμένη ομάδα μας, με όλη τη μακρόχρονη εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία μπορεί να φέρει εις πέρας μια ευρεία γκάμα μικρών και μεγάλων χωματουργικών έργων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας κατόπιν συνεννόησης.

  Παράλληλα, διαθέτουμε λατομικά υλικά, υποχώματα για γήπεδα και κήπους καθώς και ποταμίσια υλικά και ανακυκλώσιμα, τα οποία μεταφέρουμε στο χώρο σας με ιδιόκτητα οχήματα της επιχείρησης.

  Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με γνώμονα τη συνέπεια, την ασφάλεια και την αξιοπιστία σε κάθε μας έργο.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε μεταφορά και χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Γαλάτσι - Αττική
  6982446776
  6977688299
  Βλασερός Ιώαννης & Υιοί
  _____

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ!

  Η επιχείρηση μας, Βλασερός Ιώαννης & Υιοί εδρεύει στο Γαλάτσι Αττικήςκαι δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα των χωματουργικών εργασιών.

  Η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια και η τεχνογωσία είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας και πάντα ανταγωνιστικούς.

  Η εξειδικευμένη ομάδαμας είναι από τασημαντικότερακεφάλαιαπου διαθέτει η επιχείρησή μας, εκπαιδεύεται διαρκώς σε νέες τεχνολογίες, έτσι ώστε να ανταπεξέρχεται πλήρως στις ανάγκες σας.

  Χάρη στον μεγάλοστόλο οχημάτων που διαθέτουμε,
  ο οποίος αποτελείται από μικρά και μεγάλα χωματουργικά μηχανήματα, αλλά και στην μακροχρόνια εμπειρία μας στις χωματουργικές εργασίες, μπορούμε να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα projects.

  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
  Η εταιρία μας διαθέτει άδεια συλλογής και μεταφοράς, μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων.

  Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίας με ασφάλεια και συνέπεια.

  _____
  Αναλαμβάνουμε χωματουργικές εργασίες στο Γαλάτσι αλλά και σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΠΗΓΑΔΙΑ - Κάρπαθος
  2245023602
  6974774792 - 6989874886
  ΒΙΤΩΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Κάρπαθος

  Η εταιρεία ΒΙΤΩΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ εδρεύει στην Κάρπαθο, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και των τεχνικών έργων. Αναλαμβάνουμε να διεκπαιραιώσουμε πάσης φύσεως χωματουργικά έργα καθώς και να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε σας ανάγκη.

  Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναλάβει εκατοντάδες χωματουργικά έργα, είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα. Έτσι μπορούμε να εγγυώμαστε το αποτέλεσμα και να σας ικανοποιούμε κάθε σχετική απαίτηση.

  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

  Η εταιρεία ΒΙΤΩΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ διαθέτει σύγχρονα ιδιόκτητα φορτηγά και εκσκαφείς τα οποία συντηρούνται συνεχώς και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

  Στην προσπάθεια του να παρέχει όλο και πιο εξειδικευμενες υπηρεσίες στους πελάτες μας φροντίζουμε διαρκώς να αναβαθμίζουμε τα οχήματα μας αλλά και το προσωπικό μας με συνεχείς εκπαιδεύσεις σε τομείς που είναι απαραίτητοι.

  Είμαστε εδώ για εσάς

  εξυπηρετώντας την Κάρπαθο και όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης για πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να κανονίσουμε να κάνουμε μία αυτοψία στο χώρο σας και μετά από την κατάλληλη μελέτη θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας..

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μύκονος - Κυκλάδων
  2289078010
  6944335856
  Πολυετής εμπειρία και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΚΑΣ που έχει έδρα τηνΜύκονοκαι δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον χώρο των χωματουργικών εργασιών.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί. Στόχος μας είναι η ποιότητα εργασίας, η συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε φέρεται εις πέρας με ευθύνη, με έμφαση πάντα στην ικανοποιηση του πελάτη. Καθώς ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και αντιμετωπίζεται εξαρχής με προσοχή.

  Για τον λόγο αυτό έχουμε στην διάθεση μας σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές εμείς έχουμε την λύση!

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά προϊόντων εκσκαφών - κατεδάφισης σε μονάδες ανακύκλωσης, όπως και την προμήθεια και μεταφορά οικοδομικών υλικών. Τέλος, αναλαμβάνουμε έργα υποδομής, διαμορφώσεις περιβαλλοντικών χώρων και εξυγίανση εδάφους.

  Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο των κατασκευαστικών έργων, καθώς και η πολύχρονη τεχνική εμπειρία μας στις χωματουργικές εργασίες, συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει, στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα, με το λιγότερο δυνατό κόστος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Σμύρνης 2 - Σταμάτα
  6972222003
  ΜΑΡΩΛΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  Χωματουργικές Εργασίες Σταμάτα Αττικής

  Η επιχείρησή μας “ΜΑΡΩΛΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Σταμάτα, δραστηριοποιείται από το 2007 στις χωματουργικές εργασίες, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη της.

  Διαθέτοντας έμπειρους χειριστές καθώς και ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας παντός είδους χωματουργικές εργασίες, με στόχο την πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη και την διεξαγωγή των εργασιών χωρίς καθυστερήσεις ή απρόοπτα.

  Έχοντας πραγματοποιήσει έως σήμερα ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική, η επιχείρησή μας, αποτελεί την ιδανική λύσει για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ & ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

  Η εμπειρία μας στις χωματουργικές εργασίες και ο μεγάλος αριθμός έργων που έχουμε πραγματοποιήσει, μπορούν να σας εξασφαλίσουν τις ιδανικές λύσεις σε κάθε είδους εργολαβία όπως εκσκαφές, εκβραχισμούς, κατεδαφίσεις, διαμορφώσεις χώρων, μεταφορές αδρανων υλικών κ.α.

  Μπορούμε να αναλάβουμε δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό, ο άψογος επαγγελματισμός, η τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας αποτελούν όλους τους λόγους για τους οποίους μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν για κάθε είδους χωματουργική εργασία.

  Σκοπός μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα στις ανάγκες σας αλλά και προς το περιβάλλον.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Δάφνες - Ηράκλειο
  6986514988
  ΛΟΥΚΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Χωματουργικά και οικοδομικά εργα πασης φύσεως στις Δαφνές Ηρακλείου και σε ολη την Κρήτη !!!!!!

  Η επιχείριση ‘’ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ ΛΟΥΚΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ’’ με εδρα τις Δαφνές του Ηρακλείου στην Κρήτη δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των χωματουργικών και οικοδομικών εργασιών με μεγάλη και επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.

  Εχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην εκτέλεση χωματουργικών εργολαβιών και στις οικοδομικές εργολαβίες εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας, είτε είναι μικρού προϋπολογισμού ή μεγάλου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και χαμένο χρόνο.

  Όλες οι εργασίες που εκτελούνται, γίνονται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία σε κάθε είδους χωματουργικού εργου.

  Επειδή ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, για αυτό τον λόγο η επιχείριση μας διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων μικρά και μεγάλα και αρτια συντηρημένα, με έμπειρους χειριστές που να καλύψουν κάθε εργο που θα μας ανατεθεί. Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες δημόσιο, δήμους κοινότητες, εργολάβους οικοδομών , τεχνικές εταιρείες.

  Αλλά και για τις οικοδομικές εργολαβίες που αναλαμβάνουμε διαθέτουμε εξοπλισμό μηχανημάτων (σκαλωσιές)και το προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους( μπετατζήδες, καλουπατζήδες, κτίστες, σοβατζήδες) που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας από οπου μας ζητηθεί στις Δαφνές στις Αρχάνες, στις Μοίρες, στο Τυμπάκι στο Αρκαλοχώρι στα Μάλια και σε ολο το νομό Ηρακλείου και για σοβαρές προτάσεις σε ολη την Κρήτη

  Το ατού της επιχείρισής μας είναι η αξιοπιστία στον χρόνο παράδοσης του εργου, η υπευθυνότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές

  Eξοπλισμός χωματουργικών μηχανημάτων :

  Εκσκαφέα

  Φορτωτή

  BOB CAT

  JCB

  Φορτηγά

  Υδραυλικές σφύρες

  Κομπρεσέρ αέρος

  Και πλήθος αλλων χωματουργικών μηχανημάτων μικρά για ειδικές εργασίες και δύσβατους χώρους.

  Οι υπηρεσίες που καλύπτουμε :

  Χωματουργικές εργασίες παντός τύπου σε ολο το νομό Ηρακλείου στην Κρήτη

  Εκσκαφές

  Εκβραχισμοί , σπάσιμο βράχων

  Κατεδαφίσεις γκρεμίσματα

  Ισοπεδώσεις

  Διανοίξεις δρόμων

  Οδοποιίες

  Αποξυλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος

  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων

  Διανοίξεις Θεμελίων σε οικοδομές

  Εκχερσώσεις

  Καθαρισμοί χωραφιών, οικοπέδων

  Ανοιγμα αποχετευτικών δικτύων,ανοιγμα πηγαδιών

  Κηπευτικά χώματα(κοπριές)

  Μπαζώματα

  Μεταφορές μπάζων

  Επιχωματώσεις

  Μεταφορά αδρανών υλικών άμμος, αμμοχάλικα, τσιμέντα, κοσκινισμένο χώμα, με τό φορτηγά μας στον χώρο σας

  Οικοδομικές εργασίες και οικοδομικές εργολαβίες

  Κατασκευές των οικοδομών με τεχνογνωσία και υπευθυνότητα γιατί είναι η πιο σημαντική φάση στην κατασκευή του κτιρίου, καθώς από αυτήν εξαρτάται η αντοχή του σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

  Κατασκευές μπετόν

  Μπετά ξυλότυπος κατασκευές και καλουπώματα σιδερώματα ολων των οικοδομικών σκελετών των κτιρίων

  Κατασκευές ετοίμου σκυροδέματος

  Κτισίματα οικοδομών

  Επιχρίσματα (σοβατίσματα )

  Οικοδομικά μερεμέτια πάσης φύσεως

  Γνώμονας της επιχείρισής μας είναι η ποιοτική εργασία, η συνέπεια και οι λύσεις σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στις Δαφνές και σε ολο το νομό Ηρακλείου

  Τα χωματουργικά και οικοδομικά εργα που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας και για το ονομά μας

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  ΛΟΥΚΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Ο εργολάβος οικοδομικών και χωματουργικών εργων στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Χωματουργικά οικοδομικά εργα Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Χωματουργικά μηχανήματα Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Εργολάβος χωματουργικών εργασιών Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Χωματουργικές εργολαβίες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Χωματουργικά εργα Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Οικοδομικές εργασίες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Εργολάβος οικοδομών Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Οικοδομικές εργολαβίες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Κατασκευές μπετόν Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Μπετά – καλουπώματα οικοδομών Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Κτισίματα σπιτιών κτιρίων Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Κτίστες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Καλουπατζήδες οικοδομών Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Ξυλότυπος κατασκευές Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Σοβατίσματα -σοβάδες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Σοβατζήδες Δαφνές Ηράκλειο,Αρχάνες, Μοίρες,Τυμπάκι,Αρκαλοχώρι,Μάλια Κρήτη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κόνιτσα - Ιωάννινα
  6983147869
  6977905338
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Δεληγιώργη 8 - Βελεστίνο
  2425022352
  6979118214
  ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Βελεστίνο Μαγνησία

  Η επιχείρησή μας "ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ" η οποία βρίσκεται στην Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα στο Βελεστίνο, δραστηριοποιείται από το 1990 στις χωματουργικές εργασίες αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο να παρέχει σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες που στόχο έχουν πάντα την άριστη και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, ασφαλτικά έργα αλλά και οποιαδήποτε άλλη χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο Βελεστίνο, σε όλη την Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις χωματουργικές εργασίες, μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε, όσο δύσκολη και πολύπλοκη είναι, πάντα στον καθορισμένο χρόνο.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στο Βελεστίνο, σε όλη την Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ

  την ταχύτατη εκτέλεσης εργασιών

  την πολύχρονη εμπειρία

  το εξειδικευμένο προσωπικό μας

  τον σύγχρονος στόλος οχημάτων

  τις ανταγωνιστικές τιμές μας

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
  2425022352

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  είναι η άμεση και σωστή περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε, αλλά και ο διαρκείς εκσυγχρονισμός του στόλου μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στις χωματουργικές εργασίες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου που θέλετε να πραγματοποιήσετε και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Βελεστίνο, όλη την Μαγνησία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ζακύνθου 4 - Περιστέρι
  6972400407
  ΠΑΡΜΑΞΙΖΟΓΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
  Χωματουργικέςεργασίες Περιστέρι
  ____

  προφίλ εταιρείας

  Η επιχείρησητου Διονύση Παρμαξίζογλουεδρεύει στο Περιστέρι Αττικήςκαι δραστηριοποιείται στον χώρο των χωματουργικών εργασιών – τεχνικών έργων εδώ και χρόνια.
  Είμαστε η 3η γενιά στο χώρο και το όνομα μαςσας εγγυάται συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές & ποιότητα εργασίας.

  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.

  υπηρεσίες

  Χωματουργικά Τεχνικά, Δομικά Έργα
  Κατεδαφίσεις Κτιρίων, Εκσκαφές
  Εκβραχισμοί, Καθαρισμοί Οικοπέδων

  Αδιατάραχτη κοπή σκυροδέματος
  Απομάκρυνση μπαζών
  Αποξηλώσεις οικοπέδων
  Ασφαλτόστρωση

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική κατόπιν συννενόησης!

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και σε συνδυασμό με τις δικές σας επιθυμίες, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Σικελιανού 2 - Αργυρούπολη
  6944960904
  Ρουπακιάς Χρήστος
  Χωματουργικές Εργασίες - Εκσκαφές Θεμελίων - Εκβραχισμοί
  Αργυρούπολη Αττική

  Οι ρίζες της εταιρείας μας ξεκινούν από το 1972 όταν ο αείμνηστος Ρουπακιάς Χρήστος μαζί με τον γιό του Ρουπακιά Ιωάννη ξεκινούν την πρώτη τους ατομική επιχείρηση στο χώρο των χωματουργικών εργασιών. Έπειτα το 1977 η επιχείρηση περνάει στα χέρια του Ρουπακιά Ιωάννη όπου το 2001 δίνεται νέα πνοή με την είσοδο του γιού του Ρουπακιά Χρήστου.

  Η εταιρεία μας αναπτύσσεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια και η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπειρία μας και στην συνεχή εκπαίδευση μας ώστε να εναρμονίζεται με τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

  Αναλαμβάνουμε:

  Εκβραχισμοί
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Αιολικά Πάρκα
  Αποχετευτικά έργα
  Αρδευτικά έργα
  Διανοίξεις Δρόμων
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Καθαρισμοί οικοπέδων
  Αποκομιδή μπαζών

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Άγιοι Απόστολοι, Τακτικούπολη - Τροιζηνια
  2298043715
  6974360103
  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
  Οικονόμου Γ. & ΣΙΑ ΟΕ - Χωματουργικές Εργασίες - Εκβραχισμοί
  Κατεδαφίσεις - Ανακύκλωση - Ενοικίαση Κάδων - Τακτικούπολη Τροιζηνία

  Η εταιρεία μας ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1969 από τον Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος έφερε τον πρώτο εκσκαφέα στην περιοχή. Το 1994 αναλαμβάνει ο γιός του Γιώργος Οικονόμου και το 2009 σε συνεργασία με τον μικρότερο αδερφό Βαγγελη Οικονόμου ιδρύουν την εταιρεία ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γ & ΣΙΑ ΟΕ.
  Αναλαμβάνουμε έργα τόσο στον ιδιωτικό τομέα αλλά και σε συνεργασία με το δημόσιο. Η πολυετής εμπειρία μας, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός μας εγγυάται άρτιο και άψογο αποτέλεσμα.

  Η δραστηριότητες της εταιρείας είναι:

  Χωματουργικές εργασίες
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμοί
  Κατεδαφίσεις
  Έργα οδοποιίας
  Μονάδα ανακύκλωσης ΑΕΚΚ μπαζών
  ΦΔΧ μεταφορές
  Ενοικιάσεις κάδων

  Την καλύτερη εγγύηση την πιστοποιεί το όνομά μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Παναγούλη 66 - Λάρισα
  2413024936,2494023342
  6944555612
  ΓΑΡΟΦΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Χωματουργικές Εργασίες & Εργολαβικές Εργασίες Λάρισα Θεσσαλία

  Η επιχείρησή μας “ΓΑΡΟΦΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και διαθέτει υποκατάστημα στην Αγιά, δραστηριοποιείται από το 2001 με χωματουργικές εργασίες αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Θεσσαλία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Με περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο, παραμένουμε πρωτοπόροι παρέχοντας ολοκληρωμένες, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για κάθε είδους χωματουργική εργασία αλλά και εργολαβικές εργασίες όπως μπεντά, επισκευές κρασπέδων και κάθε είδους τεχνικά έργα.

  Διαθέτοντας μεγάλη γκάμα χωματουργικών μηχανημάτων, μικρά και μεγάλα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα έργα στοχεύοντας πάντα στην άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

  είναι έμπειρο και άρτια εκπαιδευμενο ώστε να μπορεί να ολοκληρώσει με συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε είδους χωματουργική εργασία ή εργολαβική εργασία.

  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, κατασκευαστικής εταιρείες και δήμους φροντίζοντας πάντα για την άψογη και άριστη εξυπηρέτησή τους. Προτεραιότητα και στόχος μας είναι η άρτια διεκπεραίωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε, χωρίς καθυστερήσεις, δουλεύοντας με μεθοδικότητα, προσήλωση και επαγγελματισμό.

  Φιλοσοφία μας είναι αφενός να εκσυγχρονίζουμε διαρκώς τον στόλο μας και να διευρύνουμε την γκάμα των υπηρεσιών μας και αφετέρου η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε την Λάρισα, όλη την Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Αίγιο - Αχαΐας
  6945771817
  Η τεχνική εταιρεία μας ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε. εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει υπηρεσίες χωματουργικών εργασιών καθώς και δημόσια και ιδιωτικά έργα.

  Σε συνεργασία με του καλά εκπαιδευμένους μας μάστορες και τα εξειδικευμένα μας εργαλεία αναλαμβάνουμε παντός τύπου δημόσια και ιδιωτικά έργα ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Πάντα βάζουμε την ψυχή και την καρδιά μας στην εργασία και να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητα αποτελέσματα με κύριο σκοπό την ικανοποίηση σας.

  Προσπαθούμε πάντα να ολοκληρώσουμε το συντομότερο δυνατό προσέχουν πάντα την ποιότητα της εργασίας μας για να εξασφαλίσουμε την μακροχρόνια ανθεκτικότητα τους.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ελευθερίου Βενιζέλου 85 - Ελευσίνα
  2105542274
  6973903782,6974534085
  ECO ΓΑΙΩΝ - ΜΑΡΟΥΓΚΑ ΑΦΟΙ
  Χωματουργικά & Τεχνικά Έργα Ελευσίνα Αττικής

  Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΡΟΥΓΚΑ Ε.Ε. , εδρεύει στην Ελευσίνα Αττικής εξειδικεύεται σε πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες από το 1996, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην Ελευσίνα, στην Αττική καθώς και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Έπειτα από την πολυετή παρουσία μας στον χώρο, η εταιρεία μας βασίζεται στην εμπειρία, την συνεργασία, στην συνέπεια και επαγγελματική συνείδηση. Είναι τα χαρακτηριστικά που μας ξεχωρίζουν. Έτσι, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τεχνικών εταιρειών, εργολάβων και ιδιωτών.

  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

  Διαθέτουμε έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων και μηχανημάτων που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό από έμπειρους οδηγούς – χειριστές.

  Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Αττική και σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα, η επιχείρησή μας, έχει αποκτήσει όλην εκείνη την πείρα που χρειάζεται και της δίνει την δυνατότητα να μπορεί να προτείνει πάντα τις καλύτερες λύσεις.

  Φιλοσοφία της επιχείρησής μας είναι να προσπαθεί καθημερινά να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά και ο διαρκείς εκσυγχρονισμός προκειμένου να μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη στο χώρο των χωματουργικών εργασιών.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  είναι η σωστή περάτωση και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος κάθε έργου που αναλαμβάνουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αγίου Λουκά Ξυλόκαστρο - Κορινθίας
  2743400187
  6948724054
  ΒΙΛΑΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Τα πάντα για τα χωματουργικά εργα στο Ξυλόκαστρο και σε ολη την Κορινθία !!!!!!!!

  Η επιχείρηση ΒΙΛΑΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με εδρα το Ξυλόκαστρο της Κορινθίας, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχημένη και ανοδική πορεία, μέχρι και σήμερα στον τομέα των χωματουργικών εργασιών και στις εθνικές μεταφορές προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο Ξυλόκαστρο, στο Κιάτο, στην Κόρινθο και πανελλαδικά.

  Με χωματουργικά μηχανήματα σύγχρονα και έχοντας σαν στόχο τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη, αναλαμβάνουμε ολες τις χωματουργικές εργολαβίες μικρού η μεγάλου προϋπολογισμού που θα μας αναθέτετε από την αρχή ως το τέλος με υπευθυνότητα και το παραδίδουμε όπως ακριβώς έχει συμφωνηθεί.

  Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να διεκπεραιώσουμε άριστα, μαζί με το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, οποιαδήποτε χωματουργική εργασία μας ανατεθεί.

  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, δημόσια εργα, εργολάβους οικοδομών , τεχνικές εταιρείες , κοινότητες δήμους.

  Όλες οι εργασίες που εκτελούνται, γίνονται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία σε κάθε είδους εργολαβία

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :
  Διαθέτουμε πλήρη γκάμα χωματουργικών μηχανημάτων:
  Εκσκαφείς λαστιχοφόρο και ερπυστριοφόρο
  BOBCAT
  JCB
  Υδραυλική Σφύρα
  Κομπρεσέρ αέρος
  Αρμοκόφτες μπετού
  Φορτηγά Δημοσίας χρήσεως για την μεταφορά αδρανών υλικών αλλά και για τις εθνικές μεταφορές
  Και μικρά αλλα μηχανήματα που μπορούν να καλύψουν χωματουργικές εργασίες σε πολύ δύσκολα σημεία και περιορισμένους χώρους.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμοί Σπάσιμο βράχων
  Κατεδαφίσεις και γκρεμίσματα πάση φύσεως
  Διανοίξεις δρόμων
  Μεταφορά αδρανών υλικών με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας στο χώρο σας.
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων βελτιώσεις εδάφους

  Καθαρισμός οικοπέδων, χωραφιών

  Εκχεσρώσεις

  Ισοπεδώσεις
  Έργα οδοποιίας
  Αρδευτικά έργα
  Αποκομιδή μπαζών
  Κατασκευή δεξαμενών λυμάτων
  Κατασκευή αποχέτευσης
  Μπαζώματα – επιχωματώσεις

  Εργασίες με κομπρεσέρ
  Αποξηλώσεις τοιχοποίας και σκυροδέματος
  Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων και κοσκινισμένο χώμα
  Εμπόριο και εξόρυξη πέτρας για κτίσιμο και επενδύσεις η για πλακόστρωση
  Κατασκευή πηγαδιών, βόθρων
  Αποχιονισμός

  Μεταφορά αδρανών υλικών με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας στο χώρο σας.

  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Στον ιδιόκτητο χώρο μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα οικοδομικών υλικών
  Προσπαθούμε καθημερινά να διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, βοηθώντας έτσι τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.

  Υλικά λατομείου Αδρανή υλικά
  Αμμοχάλικα ποταμού
  Κοσκινισμένο χώμα
  Τσιμέντα
  Τούβλα
  Φυσικές πέτρες, για πετρόχτιστα και τοιχοποιίες

  Όλα αυτά τα χρόνια τα χωματουργικά εργα που εχουμε εκτελέσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας .

  Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

  Με εκτίμηση

  ΒΙΛΑΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Ο εργολάβος χωματουργικών εργασιών και εθνικών μεταφορών στο Ξυλόκαστρο της Κορινθίας

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Χωματουργικα εργα Ξυλόκαστρο,Κιάτο,Κόρινθος, Κορινθία
  Χωματουργικές εργασίες Ξυλόκαστρο,Κιάτο,Κόρινθος, Κορινθία
  Χωματουργικές εργολαβίες Ξυλόκαστρο,Κιάτο,Κόρινθος, Κορινθία
  Χωματουργικά μηχανήματα Ξυλόκαστρο,Κιάτο,Κόρινθος, Κορινθία
  Εθνικές μεταφορές Ξυλόκαστρο,Κιάτο,Κόρινθος, Κορινθία
  Εργολάβος χωματουργικών εργασιών Ξυλόκαστρο,Κιάτο,Κόρινθος, Κορινθία
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων Ξυλόκαστρο,Κιάτο,Κόρινθος, Κορινθία
  Εκσκαφές Ξυλόκαστρο,Κιάτο,Κόρινθος, Κορινθία
  Κατεδαφίσεις Ξυλόκαστρο,Κιάτο,Κόρινθος, Κορινθία
  Εμπόριο πέτρας Ξυλόκαστρο,Κιάτο,Κόρινθος, Κορινθία

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Άγιος Σπυρίδων - Κατερίνη
  6988544923,6988932241
  ΖΚΑΓΙΑΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Κατερίνη Πιερίας

  Η επιχείρησή μας “ΖΚΑΓΙΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Πιερία και πιο συγκεκριμένα στην Κατερίνη, δραστηριοποιείται από το 2000 με χωματουργικές εργασίες, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλο το νομό Πιερίας.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και εξειδικευμένους χειριστές, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας, οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε και καθαρισμούς οικοπέδων και αγροτεμαχίων, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει τρύπες σε περιβόλια με αρίδα ή με σφυρί.

  Παράλληλα, η επιχείρησή μας διαθέτει και σας προσφέρει χωνεμένη κοπριά που αποτελεί την ιδανική λύση για δέντρα, ακτινίδια και κήπους. Με δικά της φορτηγά αναλαμβάνει να την μεταφέρει στο σημείο που επιθυμείτε εξυπηρετωντας άμεσα όλη την Πιερία.

  Με μεράκι για την δουλειά μας

  και επιμονή στη λεπτομέρεια ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

  Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, μηχανικούς, εργολάβους, τεχνικές εταιρείες κ.α. ενώ μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Κατερίνη και σε όλη την Πιερία.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες, η επιχείρησή μας, έχει αναλάβει και φέρει σε πέρας με απόλυτη επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό έργων. Έτσι έχει καταφέρει να αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές σε χωματουργικές εργασίες σε όλη την Πιερία.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική ή σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κατερίνη και όλη την Πιερία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Δελφών 7 - Πυλαία Θεσσαλονίκης
  6944181366
  Ο ΜΠΙΛΗΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Πυλαία Θεσσαλονίκη

  Η επιχείρησή μας “Ο ΜΠΙΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια με χωματουργικές εργασίες στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας παντός είδους χωματουργικές εργασίες, δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα, τον καθαρισμό οικοπέδων και αγροτεμαχίων, το κόψιμο δέντρωνκαθώς και την αποψίλωση χόρτωνστην Θεσσαλονίκη, στην Χαλκιδική και στις γύρω περιοχές.

  Παράλληλα, διαθέτουμε κηποχώματα και διάφορες κοπριές και μπορούμε να σας προμηθεύσουμε άμεσα και οικονομικά στην ακριβή ποσότητα που χρειάζεστε για τον κήπο σας.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις χωματουργικές εργασίες, μπορούμε να προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλά και να την φέρουμε σε πέρας πάντα στον προσυμφωνηθέντα χρόνο παράδοσης.

  Διαθέτουμε σύγχρονα οχήματα, ιδανικά για την αποπεράτωση κάθε χωματουργικής εργασία άμεσα και αποτελεσματικά.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έχοντας χρόνια πορεία στο χώρο, μπορεί να σας εξασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά κατά την ολοκλήρωση των εργασιών και να σας εγγυηθεί ότι θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
  είναι η άψογη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη καθώς και ο διαρκής εκσυγχρονισμός του στόλου μας προκειμένου να μπορούμε να σας καλύψουμε κάθε σχετική ανάγκη σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε το έργο που επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αγρίνιο - Αιτωλοακαρνανία
  6992915367
  6934612214
  Η εταιρεία μας ΜΑΛΕΣΙΑΔΑΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ (Υιός) με βάση το Αγρίνιο στην Αιτωλοακαρνανία εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας παρέχει υπηρεσίες χωματουργικών εργασιών παντός τύπου σε όλο το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές.

  Μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία σας προσφέρει τις υπηρεσίες της άμεσα και υπεύθυνα και σε συνεργασία με τα εξειδικευμένα μας μηχανήματα και εργαλεία αναλαμβάνουμε τα έργα που μας αναθέσετε.

  Αναλαμβάνουμε έργα από όλο το Αγρίνιο και κατόπιν συνεννόησης από τις γύρω περιοχές και στοχεύουμε στην ολοκλήρωση τους στο μικρότερο χρονικό διάστημα και με άρτια αποτελέσματα προσεγμένα στην παραμικρή λεπτομέρεια.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Χωματουργικές Εργασίες
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Μπαζώματα Οικοπέδων
  Αρδεύσεις
  Υδρεύσεις
  Αποχετεύσεις

  Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας απαίτηση και επιθυμία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Νέος Παντελεήμονας, Θέση Καλύβια - Πιερίας
  6979674752
  6977415559
  Αποστολιός Γεώργιος - Χωματουργικά
  Χωματουργικές Εργασίες Νέος Παντελεήμονας Πιερία

  Η επιχείρηση μας “Αποστολιός Γεώργιος - Χωματουργικά” η οποία βρίσκεται στην Πιερία και πιο συγκεκριμένα στον Νέο Παντελεήμονα, δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλη την Πιερία.

  Αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης Αποστολιός Δημήτριος & Υιός, η οποία ιδρύθηκε το 1990, από τον Αποστολιό Δημήτριο και πλέον έχει περάσει στην 2η γενιά η οποία συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας

  στο χώρο των χωματουργικών εργασιών αποτελούν εγγύηση για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

  Διαθέτοντας έμπειρους χειριστές και τα απαραίτητα ιδιόκτητα οχήματα και μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε ακόμα και την πιο δύσκολη και πολύπλοκη.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις χωματουργικές εργασίες και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Πιερία, έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις.

  Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

  Όλα τα μηχανήματά μας συντηρούνται τακτικά, προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα κατά την ολοκλήρωση κάθε εργασίας. Ενώ, φιλοσοφία μας είναι να εκσυγχρονίζουμε διαρκώς τον στόλο μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στο χώρο των χωματουργικών εργασιών.

  Τσάπα λαστιχοφόρα Akerman EW150 15 τόνων

  Τσαπάκι Ερπυστριοφόρο Atlas 804 4,5 τόνων

  Τσαπάκι Ερπυστριοφόρο Atlas 604 3,5 τόνων

  Φορτωτής Caterpillar 950c 15 τόνων

  Bobcat 743 2,5 τόνων

  Bobcat 753 2,5 τόνων

  Φορτηγό - Γερανό 4x4 Man

  2 αυτοκίνητα 4x4 ενός κυβικού μάρκας Mitsubishi & Nissan

  Φορτηγό Mercedes Atego (μεταφορά μηχανημάτων)

  Φορτηγό Mercedes (ανατροπή 813)

  2 Υδραυλικές Σφύρες 1 τόνου - 250kg

  Οδοστρωτήρας 70cm

  Δονητική Πλάκα 30cm

  Αρπάγη

  Με αίσθημα ευθύνης,

  συνέπεια και προσήλωση η επιχείρησή μας “Αποστολιός Γεώργιος” προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προκειμένου να εξασφαλίσει την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Πιερία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ - ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ
  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 16 - Ρέθυμνο
  2831053511
  6932388382
  ΕΜΜ. Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗΣ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  _____

  λίγα λόγια για την εταιρεία

  Η εταιρεία ΕΜΜ. Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε ιδρύθηκε το 1993, με έδρα το Ρέθυμνο, δραστηριοποιείται στον κλάδο των λατομείων (εργολαβική εκμετάλλευση), στην παραγωγή ασφαλτομίγματος και στην εκτέλεση πάσης φύσεως δημοσίων και ιδιωτικών έργων.

  Από την αρχή της λειτουργίας της έχει αναλάβει την εργολαβική εκμετάλλευση του λατομείου Ρεθύμνου για λογαριασμό του συνεργάτη της ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε.

  Έχοντας ως κύριο μέλημα
  τη συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και την ικανοποίηση των τρεχουσών απαιτήσεων έχει φέρει εις πέρας σημαντικά έργα Δημοσίου αλλά και Ιδιωτικού Τομέα.

  Η εταιρεία λειτουργεί αυστηρά σε όλα τα επίπεδα με εσωτερικό σύστημα διασφάλισης ποιότητας.

  Εφαρμόζει για την εκτέλεση έργων συστήματα, με πιστοποίηση από την BUSSINESS QUALITY VERIFICATION IKE (BQV):
  Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015, με αριθμό Πιστοποιητικού: 0130/ΔΠ/2021/GR
  Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕN ISO 14001:2015, με αριθμό Πιστοποιητικού: 0079/ΠΔ/2021/GR
  Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ISO 45001:2008, με αριθμό Πιστοποιητικού: 0062/YAE/2021/GR
  Ελέγχου παραγωγής Ασφαλτομίγματος στο εργοστάσιο (CE), σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου EN13108-1:2006 / AC:2008 , με αριθμό Πιστοποιητικού: 2884-CPR-00110

  Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων όπως φορτωτές, εκσκαφείς, ντάμπερ, διατρητικά μηχανήματα, διαστρωτήρα ασφαλτομίγματος, οδοστρωτήρες, περονοφόρο και φορτηγά αυτοκίνητα τα οποία συντηρούνται και επισκευάζονται πλήρως από οργανωμένο συνεργείο.

  Για την ΕΜΜ. Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε. :
  Χριστοδουλάκη Αφροδίτη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ – ΜΟΝΩΣΕΙΣ
  Πύργος - Ηλείας
  6946231768
  6932520485
  Η εταιρεία μας ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με βάση τον Πύργο στην Ηλεία εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας παρέχει υπηρεσίες σταμπωτών και βιομηχανικών δαπέδων, καθώς και άλλες οικοδομικές και χωματουργικές εργασίες.

  Μαζί με το έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο μας προσωπικό είμαστε έτοιμη να αναλάβουμε κάθε έργο που μας αναθέσετε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας γρήγορα και αποτελεσματικά.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Σταμπωτά Δάπεδα
  Βιομηχανικά Δάπεδα
  Χωματουργικές Εργασίες
  Οικοδομικές Εργασίες
  Ανυψώσεις

  Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και την επιθυμίες ακόμα και από τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

  Για αυτό διαθέτουμε εξειδικευμένα εργαλεία για να ανταποκριθούμε σε κάθε εμπόδιο και δυσκολία.

  Αναλαμβάνουμε έργα σε όλο τον νομό Ηλείας και κατόπιν συνεννόησης στις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Φαρσάλων 163 Β - Λάρισα
  2410616607
  6937251610
  Αφοί Μπακαγιάννη ΟΕ
  Χωματουργικές Εργασίες - Τεχνικά Έργα - Κατεδαφίσεις - Φωτοβολταϊκά- Λάρισα

  Η επιχείρηση μας “Αφοί Μπακαγιάννη ΟΕ” η οποία εδρεύει στη Λάρισα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των τεχνικών έργων, αναλαμβάνοντας χωματουργικές εργασίες, με απόλυτη συνέπεια, επαγγελματισμό και προσφέροντας πάντα ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιωτικά και δημόσια έργα στην περιοχή της Λάρισας και σε όλη την Ελλάδα.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων που αποτελείται από τσάπες, σφύρες, τσαπάκια μικρά για στενούς χώρους, jcb, φορτωτές, φορτωτάκια, φορτηγά και κομπρεσέρ καθώς και άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, η επιχείρησή μας, είναι σε θέση να φέρει σε πέρας κάθε είδους χωματουργικές εργασίες, με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Χάρη στην συνεχή παρουσία μας στον χώρο, την μακρά εμπειρία μας, τον σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε και την άρτια εξειδίκευση πάνω στις χωματουργικές εργασίες, η επιχείρησή μας μπορεί να ανταπεξέλθει και στα πιό απαιτητικά και δύσκολα έργα.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες στο Κορωπί, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων δίνοντας πάντα έμφαση στη λεπτομέρεια και το σωστό σχεδιασμό για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Τυρταίου 31 - Γλυφάδα
  6972254546
  6972254546 (Μαρίνος), 6972210410 (Νίκος), 6972606531 (Γιάννης)
  ΑΦΟΙ Θ. ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗ ΟΕ
  Χωματουργικά & Τεχνικά Έργα Γλυφάδα Αττική - Κατεδαφίσεις & Εσωτερικές Ανακαινίσεις

  Η επιχείρησή μας "ΑΦΟΙ Θ. ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗ ΟΕ" η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Γλυφάδα, δραστηριοποιείται από το 1973 στα χωματουργικά και τεχνικά έργα αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες που στόχο έχουν την άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο ιδιόκτητων οχημάτων, έμπειρους και εξειδικευμένους χειριστές, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε οποιαδήποτε χωματουργικό ή τεχνικό έργο επιθυμείτε να της αναθέσετε.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, έργα οδοποιίας, αποχετευτικά έργα, μεταφορές μπαζών και οποιαδήποτε άλλη χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε εσωτερικές ανακαινίσεις σε κτίρια στην Γλυφάδα, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Αττική και σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα, η επιχείρησή μας, έχει αποκτήσει όλην εκείνη την πείρα που χρειάζεται και της δίνει την δυνατότητα να μπορεί να προτείνει πάντα τις καλύτερες λύσεις.

  Φιλοσοφία της επιχείρησής μας είναι να προσπαθεί καθημερινά να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά και ο διαρκείς εκσυγχρονισμός προκειμένου να μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη στο χώρο των χωματουργικών εργασιών.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Γλυφάδα, στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 31 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ