noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 03:33 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ιερισσός - Χαλκιδικής
  6942270664
  6972325210
  Η εταιρεία PAPOUTSIS BROS από την αρχή της πορείας της, έχει αφιερωθεί στην παροχή υψηλής ποιότητας χωματουργικών υπηρεσιών στη περιοχή της Χαλκιδικής.

  Στην PAPOUTSIS BROS, η αφοσίωσή μας στην υψηλή ποιότητα και την καινοτομία μας έχει καθιερώσει ως ηγέτη στον χώρο των χωματουργικών. Με μια πολυετή παρουσία στην αγορά, η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων χωματουργικών εργασιών για ποικίλες ανάγκες, από οικιακούς έως μεγάλους εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους.

  Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μοναστηρίου 28 - Θεσσαλονίκη
  2310618544
  6972874635
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  Λαπουρίδου ΜΕΠΕ
  Χωματουργικές Εργασίες-Τεχνικη Εταιρεία, Θεσσαλονίκη

  Η "Λαπουρίδου ΜΕΠΕ", με έδρα στη Θεσσαλονίκη, είναι εξειδικευμένη στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και τεχνικών έργων. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της και τη δυνατότητα άμεσης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης.

  Με έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων και περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία μας είναι ικανή να αναλάβει και να εκτελέσει επιτυχώς κάθε είδους έργο στον τομέα της χωματουργικής και τεχνικής κατασκευής, είτε αυτό αφορά δημόσιους είτε ιδιωτικούς φορείς. Καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, πάντα με βάση τη συνεννόηση και τις ειδικές απαιτήσεις κάθε έργου.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  είναι να παρέχουμε υπηρεσίες χωματουργικών εργασιών και τεχνικών έργων υψηλής ποιότητας, που να ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Επιδιώκουμε να είμαστε ο επικεφαλής στον τομέα μας, διατηρώντας πάντα υψηλά πρότυπα ακρίβειας, ασφάλειας και επαγγελματισμού. Μέσω της διαρκούς καινοτομίας και της συνεχούς βελτίωσης, βαδίζουμε προς την επίτευξη της αρτιότερης εκτέλεσης κάθε έργου, προσφέροντας στους πελάτες μας την απόλυτη ικανοποίηση και αξιοπιστία.

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  αναλαμβάνουμε κάθε έργο με απόλυτη δέσμευση προς την επίτευξη των στόχων και των αναγκών των πελατών μας. Κάθε φάση του έργου χειρίζεται με προσοχή και επιδεξιότητα, ενώ διατηρούμε στενή επικοινωνία με τους πελάτες μας για να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή τους. Η ποιότητα και η ακρίβεια είναι τα χαρακτηριστικά της εργασίας μας, ενώ η ασφάλεια και η συμμόρφωση προς τα πρότυπα είναι πάντα στο επίκεντρο της δράσης μας.

  ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, το έμπειρο προσωπικό μας, έχει αποκτήσει την πείρα για να μπορεί να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις.

  ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
  Εξαιρετική ποιότητα στις εκσκαφές, στις διαμορφώσεις, περιβαλλοντικών χώρων και στις κατεδαφίσεις.

  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΛΥΣΕΙΣ
  Το Lorem Ipsum είναι απλά ένα κείμενο χωρίς νόημα για τους επαγγελματίες της τυπογραφίας και στοιχειοθεσίας.

  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
  Χάρη στον σύγχρονο στόλο που διαθέτουμε, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να πραγματοποιήσουμε δωρεάν μελέτη και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκηκαι όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Άγιος Αρσένιος - Νάξος
  2285041090
  6977010326
  ΥΙΟΙ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗ ΟΕ
  Χωματουργικές Εργασίες Νάξος - Εμπόριο Πέτρας - Εμπορία & Επισκευή Γεωργικών & Χωματουργικών Μηχανημάτων Νάξος

  Η επιχείρησή μας “ΥΙΟΙ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗ ΟΕ” η οποία βρίσκεται στην Νάξο, δραστηριοποιείται από το 1970 στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση σε δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλη την Νάξο.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να υλοποιήσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες χωματουργικές εργασίες και να σας εγγυηθούμε αποτελέσματα που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
  & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  μπορούμε να αναλάβουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων αλλά και οποιαδήποτε άλλη χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε όλη την Νάξο.

  Κάθε χωματουργική εργασία που αναλαμβάνουμε πραγματοποιείται με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, με σεβασμό στο περιβάλλον και παραδίδεται εμπρόθεσμα, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

  ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
  είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις αλλά και για να φροντίσει για την άρτια εξυπηρέτησή σας.

  ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ
  ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

  άριστης ποιότητας πέτρες χτισίματος και κατασκευών, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτουμε επίσης, ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο γεωργικών και χωματουργικών μηχανημάτων το οποίο μπορεί να αναλάβει την επισκευή αλλά και το service του οχήματός σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Νάξο

  ΤΗΛ: 2285041090
  6977010326

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
  που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Νάξο καταφέρνοντας έτσι να αποτελούμε μια από τις καλύτερες επιλογές για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Καμάρα - Λέρος
  2247023904
  6938622508
  ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Καμάρα Λέρος

  ΠΡΟΦΙΛ

  Η εταιρεία “ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ | ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ” η οποία εδρεύει στο νησί της Λέρου, δραστηριοποιείτε στο χώρο των χωματουργικών εργασιών από το 1986 και αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, παντός είδους χωματουργικές εργασίες εξυπηρετώντας όλη τη Λέρο.

  ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Εμπειρία από το 1986!

  Διαθέτοντας έναν μεγάλο στόλο σύγχρονων οχημάτων, εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες και οδοποιίας, δημοσίου ή ιδιωτικού, όσο μεγάλο και αν είναι.

  Με τον στόλο μηχανημάτων που διαθέτουμε (Εκσκαφέας, φορτωτής, εκσκαφέας με σφύρα, προώθητης γαιών, αυτοφορτώμενη μπετονιέρα, 2 τσαπάκια μικρά, φρέζα οδοποιίας, τροχός Τ600) είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε υψηλές υπηρεσίες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε στον χώρο σας για μια επιτόπου εκτίμηση, ώστε να σας δοθεί άμεσα, προσφορά όπου θα αναφέρονται αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6938622508

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κασσάνδρεια - Χαλκιδικής
  2374020741
  6976974501
  Δομήτωρ Κατασκευαστική

  Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας, Δομήτωρ, τον ειδικό στις εκσκαφές, τις διαμορφώσεις χώρων, και τις χωματουργικές εργασίες σε όλη την περιοχή.

  Με χρόνια εμπειρίας και αφοσίωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η εταιρεία μας έχει αναδειχθεί σε αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε είδους έργο. Είτε πρόκειται για μικρές ή μεγάλες κατασκευές, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας διαθέτουν την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για να ανταποκριθούν σε κάθε απαίτηση.

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις εκσκαφικές εργασίες, τη διαμόρφωση χώρων, τον καθαρισμό οικοπέδων, τις ενοικιάσεις κάδων, και πολλές άλλες υπηρεσίες σχετικές με τη χωματουργική. Στόχος μας είναι να εκπληρώσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με απόλυτη ακρίβεια και επαγγελματισμό.

  Με τη Δομήτωρ στο πλευρό σας, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι το έργο σας θα εκτελεστεί με αξιοπιστία, ασφάλεια και εξαιρετικά αποτελέσματα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να σχεδιάσουμε μαζί το επόμενο έργο σας!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Επτάμυλοι - Σέρρες
  6974647655
  ΚΛΙΑΜΠΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
  Έργα Οδοποιίας & Χωματουργικές Εργασίες Σέρρες

  Η επιχείρηση μας “ΚΛΙΑΜΠΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” είναι μια δυναμική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 2007 στο χώρο των χωματουργικών εργασιών καθώς και στα έργα οδοποιίας, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και άρτια εξυπηρέτηση σε δημόσια και ιδιωτικά έργα.

  Με έδρα την πόλη των Σερρών και εκτελώντας έργα σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης, η επιχείρησή μας, όλα αυτά τα χρόνια έχει υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων και έχει καταταχθεί ως μια από τις καλύτερες στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και των έργων οδοποιίας.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6974647655

  ΜΕ 17+ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  στο χώρο, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταποκριθεί με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές χωματουργικές εργασίες και έργα οδοποιίας.

  Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων αλλά και οποιαδήποτε άλλη χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στις Σέρρες και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  Με εξειδίκευση στα έργα οδοποιίας, αναλαμβάνουμε την κατασκευή δρόμων, αυτοκινητόδρομων, αεροδρομίων, χώρων στάθμευση, γηπέδων κ.α. πραγματοποιώντας όλες τις εργασίες πριν την ασφαλτόστρωση.

  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και με χαρά θα ακούσουμε τις ανάγκες σας, θα μελετήσουμε το έργο σας και μαζί θα βρούμε τις ιδανικές λύσεις.

  Εάν αναζητάτε αξιόπιστες υπηρεσίες οδοποιίας και χωματουργικών εργασιών, η επιχείρησή μας, είναι η ιδανική επιλογή.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις.

  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, μπορούμε να ολοκληρώσουμε άμεσα και αποτελεσματικά, ακόμα και τα πιο δύσκολα έργα.

  ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα έτοιμο να φροντίσει για την άρτια εξυπηρέτησή σας αλλά και την ολοκληρωση κάθε έργου με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

  ΤΗΡΗΣΗ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
  Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής, χωρίς αυτό να επηρεάζει την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.

  Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για οποιαδήποτε χωματουργή εργασία ή εργασία οδοποιίας επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6974647655

  ΣΤΟΧΟΣ&
  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

  είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη καθώς και η υψηλή ποιότητα όλων των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κάτω Χριστός - Σερρών
  6978802131
  Χωματουργικές Εργασίες Αβραμίδης
  Εκσκαφές και Επιχώσεις - Διαμόρφωση Εδάφους - Καθαρισμός Οικοπέδων και Σταύλων - Απομάκρυνση Μπάζων
  - Μετακίνηση Υλικών - Ανύψωση Υλικών - Κάτω Χριστός Σερρών

  Η επιχείρηση "Χωματουργικές Εργασίες Αβραμίδης" με έδρα τις Σέρρες ιδρύθηκε το 2012 και από τότε έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος και εξειδικευμένος φορέας στον χώρο των χωματουργικών εργασιών. Με μεγάλη εμπειρία, η εταιρεία παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ποικίλους τομείς του χωματουργικού επαγγέλματος.

  Υπηρεσίες:

  Εκσκαφές και Επιχώσεις: Η επιχείρηση προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες εκσκαφών και επιχώσεων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.
  Διαμόρφωση Εδάφους: Η εταιρεία εξειδικεύεται στη διαμόρφωση εδαφών, δημιουργώντας λείες και λειτουργικές επιφάνειες σύμφωνα με τις απαιτήσεις των έργων.
  Καθαρισμός Οικοπέδων και Σταύλων: Η επιχείρηση αναλαμβάνει τον καθαρισμό οικοπέδων και σταύλων με συνέπεια και επαγγελματισμό.
  Απομάκρυνση Μπάζων: Εξειδικευμένο προσωπικό και μοντέρνος εξοπλισμός είναι στη διάθεση για αποτελεσματική απομάκρυνση μπάζων.
  Μετακίνηση Υλικών: Η επιχείρηση διαθέτει εξειδικευμένα οχήματα και προσωπικό για τη μετακίνηση υλικών με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
  Ανύψωση Υλικών: Με εμπειρία στη χρήση γερανοφόρων φορτηγών, η εταιρεία εξυπηρετεί τις ανάγκες ανύψωσης υλικών με ασφάλεια και επαγγελματισμό.

  Εξοπλισμός:

  Η επιχείρηση διαθέτει σύγχρονο και εξειδικευμένο εξοπλισμό για να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση των έργων της. Επιπλέον, η κατοχή γερανοφόρου φορτηγού επιτρέπει την εκτέλεση εργασιών ανύψωσης με ακρίβεια και ασφάλεια.

  Η επιχείρηση "Χωματουργικές Εργασίες Αβραμίδης" δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με επαγγελματισμό και συνέπεια, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε κάθε στάδιο των έργων τους.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κόκκινη - Κέρκυρα
  6987726481
  6976362544
  Καλωσορίσατε στην επιχείρησή μας, τον αξιόπιστο σύμμαχο σας στον κόσμο των χωματουργικών εργασιών στην ειδυλλιακή Κέρκυρα. Εδώ, συνδυάζουμε την εμπειρία, την ακρίβεια και την αφοσίωση για να προσφέρουμε υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες και αντανακλούν την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει την επιχείρησή μας.

  Με μια πολύπλευρη προσέγγιση στις χωματουργικές εργασίες, εξειδικευόμαστε σε κάθε πτυχή, από τις εκσκαφές και τις μετακινήσεις χώματος μέχρι τη στρώση, τον πλινθισμό και τις κατασκευές. Επικεντρωνόμαστε όχι μόνο στο να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τις εργασίες σας, αλλά και στο να δημιουργήσουμε μια εμπειρία συνεργασίας που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

  Είτε πρόκειται για έργα σε κατοικημένες περιοχές, επιχειρηματικούς χώρους ή αγροτικές εκτάσεις, είμαστε εδώ για να αναλάβουμε την ευθύνη και την εκτέλεση με την αξιοπιστία που μας χαρακτηρίζει.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να ανακαλύψουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχία του έργου σας. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών στην Κέρκυρα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ακρολίμνη - Πέλλας
  2382062265
  6987333922, 6976416209
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Πέλλα & Ημαθία

  Η επιχείρησή μας “ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ“ διακρίνεται για την εμπειρία της στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και τον μεγάλο αριθμό επιτυχημένων έργων που έχει φέρει σε πέρας στην Πέλλα και στην Ημαθία.

  Ιδρύθηκε το 1986 και εδώ και δύο γενιές προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται διαρκώς, προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες οποιασδήποτε χωματουργικής εργασίας επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Εδρεύει στην περιοχή Ακρολίμνη Πέλλας, ενώ διαθέτει και υποκατάστημα στην περιοχή Κοπανός Ημαθίας εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Πέλλα και την Ημαθία.

  ΤΗΛ: 2382062265
  6987333922, 6976416209

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
  & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

  μπορούμε να αναλάβουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, μπαζώματα, εκβραχισμούς, μεταφορές αδρανών υλικών αλλά και κάθε χωματουργική εργασία δημοσίου και ιδιωτικού φορέα.

  Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να μελετήσουμε το έργο σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις ακόμα και για τα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα.

  Κάθε εργασία πραγματοποιείται με προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, ενώ φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση κάθε έργου, χωρίς αυτό να επηρεάζει την άριστη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
  Διαθέτουμε έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων, εξοπλισμένο με την πιο προηγμένη τεχνολογία και ανταποκρινόμαστε άμεσα ακόμα και στην πιο απαιτητική χωματουργική εργασία.

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, που διαθέτουν γνώση, δεξιότητες και πολλά χρόνια εμπειρίας στις χωματουργικές εργασίες.

  Στην επιχείρησή μας,
  μπορείτε να βρείτε επίσης:

  κηποχώματα, οργανική ύλη, στερεά καύσιμα καθώς και μεγάλη ποικιλία από οικοδομικά υλικά, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από τα καταστήματά μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

  ΔΕΥΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ
  Στην επιχείρησή μας δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τηρώντας υψηλά πρότυπα ασφάλειας και περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χαλκίδα - Εύβοιας
  6940630015
  Μίνι εκσκαφείςκαισφυριάαναλαμβάνουν εκσκαφές και κατεδαφίσεις σε πολύ δύσκολα σημεία (υπόγεια, πυλωτές, ακάλυπτους χώρους). Με τη χρήση αυτών των μηχανημάτων, εργασίες όπως διανοίξεις για

  αναστήλωση παλαιών και διατηρητέων κτιρίων (βάσεις, πέδιλα)
  δημιουργία θέσεων στάθμευσης σε μπαζωμένα υπόγεια
  αδιατάρακτη κοπή μπετόν
  κοπή ασφάλτου
  κανάλια αποχέτευσης και φρεάτια
  λάκκους για δέντρα σε κτήματα
  χώμα για κήπους
  πισίνες (εξωτερικές και εσωτερικές)

  Οι εργασίεςεκτελούνται γρήγορα και οικονομικά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Περαία - Θεσσαλονίκη
  2392027572
  6944566230
  Η εταιρία μας έχει μεγάλη εμπειρία στην διάτρηση, ανατίναξη όπως και σε πάσης φύσεως χωματουργικά έργα. Πραγματοποιούμε ανατινάξεις σε λατομικούς χώρους, διανοίξεις δρόμων, για την κατασκευή μεγάλων Αιολικών Πάρκων σε δυσπρόσιτες ορεινές περειοχές,(Αιολ.Πάρκο Πεταλά Αμφιλοχίας,Δυτικό Ασκιό,Ανατολικό Ασκιό Κοζάνης) και ελεγχόμενες ανατινάξεις σε κατοικημένες περιοχές, καθώς τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι κανόνες ασφαλείας. Η δυνατότητα διάτρησης είναι από 63 έως 280 χιλ. και μέτρα διάτρησης ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε έργου.

  Έχουμε συνεργαστεί με μεγάλες τεχνικές εταιρίες όπως : ΤΕΡΝΑ ΑΕ, ΛΑΡΣΙΝΟΣ ΑΕ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΕ,ΜΕΤΚΑ ΑΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΑΕ,Λ ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ.

  Διαθέτουμε διατρητικά μηχανήματα όπως : 2 L8 atlas copco 2008, 1 D65 atlas smartroc ,

  1 Τ25 atlas copco και χωματουργικά : 1 τσάπα cat 350 2001, 1 φορτωτής cat 936f 1998.

  Ο αρμόδιος για την εκτέλεση των έργων : Ηλιόπουλος Δημήτριος.

  Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2310458111,6944566230, 6944754854
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Θεοπόμπου 71 - Λάρισα
  6930554302
  6986145360, 6983696852
  Μ. ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Λάρισα

  Η επιχείρησή μας “Μ. ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται εδώ και 3 γενιές στις χωματουργικές εργασίες και έχει φέρει σε πέρας, όλα αυτά τα χρόνια, ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Λάρισα και τις γύρω περιοχές.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας ιδιωτικά και δημόσια έργα, στοχεύοντας πάντα στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών αλλά και στην άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  ...

  ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ
  ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΟΛΟ

  οχημάτων καθώς και εξειδικευμένοι χειριστές, μπορούμε να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία εκσκαφές, κατεδαφίσεις, διανοίξεις δρόμων, διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων, τρύπες με υδραυλικές αρίδες αλλά και οποιαδήποτε άλλη χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Λάρισα και τις γύρω περιοχές.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει το έργο και να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις.

  Εάν ψάχνετε για μια αξιόπιστη επιχείρηση χωματουργικών εργασιών που θα παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τότε δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα έργα σας με επιτυχία.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και τις γύρω περιοχές, κατόπιν συνεννόησης.

  6930554302, 6986145360 ή 6983696852

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ
  που αναλαμβάνουμε δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, ενώ φροντίζουμε για την άμεση παράδοση του έργου, χωρίς αυτό να επηρεάζει την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι αφενός η άμεση και σωστή περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις οποιεσδήποτε μελλοντικές σας ανάγκες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε χωματουργικές εργασίες στην Λάρισα αλλά και στις γύρω περιοχές, κατόπιν συνεννόησης.

  6930554302 ή6986145360

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Βόλος - Μαγνησία
  6973463806
  POCI SPIROS ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΟΛΟΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΕΚΣΚΑΦΕΣ – ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
  ΕΡΓΑ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ-ΚΑΤΑΔΑΦΙΣΕΙΣ
  ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΘΕΜΕΛΙΩΝ-ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΒΟΛΟΣ

  Η επιχείρηση POCI SPIROS εδρεύει στον ΒΟΛΟ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, αρκετά χρόνια πριν, με μεγάλη επιτυχία.

  Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας , μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα ιδιωτικά και δημόσια έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.

  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.
  Διαθέτουμε μικρά και μεγάλα μηχανήματα.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Χωματουργικές εργασίες
  Δημοτικά και Ιδιωτικά Χωματουργικά Έργα
  Εκσκαφές
  Χωματουργικά έργα
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμοί
  Διαμορφώσεις χώρων
  Καθαρισμοί οικοπέδων – χωραφιών
  Διανοίξεις καναλιών
  Εκχερσώσεις

  Με εκτίμηση,
  POCI SPIROS
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Σόλωνος 70 Κιάτο - Κόρινθος
  2742024498
  6945236070 - 6972114174
  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ Η.Μ.Α ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Α.Ε.Κ.Κ Σ.Α.Ν.Κ.Ε.

  Χωματουργικές εργασίες: Η Κλειδί για Αξιόπιστη και Αποτελεσματική Κατασκευή

  Ο κόσμος των χωματουργικών εργασιών αποτελεί έναν απαραίτητο πυλώνα για την επιτυχημένη υλοποίηση κάθε κατασκευαστικού έργου. Αναφέρεται σε μια ευρεία κατηγορία εργασιών που απαιτούν εξειδικευμένες τεχνικές, εφοδιασμένες με προηγμένα μηχανήματα και επαρκή επαγγελματική εμπειρία. Στην Ελλάδα, η σημασία των χωματουργικών εργασιών έχει ενισχυθεί σημαντικά λόγω του δυναμικού ανάπτυξης του κατασκευαστικού τομέα και της ανάγκης για υψηλής ποιότητας υλοποίηση έργων.

  Οι Χωματουργικές Εργασίες και η Κατασκευαστική Αρχιτεκτονική

  Μια αποτελεσματική εφαρμογή των χωματουργικών εργασιών είναι αναγκαία για την ομαλή εξέλιξη της κατασκευαστικής αρχιτεκτονικής. Συμβάλλουν στην προετοιμασία του εδάφους, την κατεργασία του, την εκσκαφή, την ανύψωση, και τη δημιουργία των βάσεων, θεμελίων και υποδομών που αποτελούν το θεμέλιο κάθε κτιριακής κατασκευής. Η ακριβής και επαγγελματική υλοποίηση αυτών των εργασιών αποτελεί ζωτικής σημασίας στοιχείο για την ασφαλή και ανθεκτική κατασκευή κτιρίων και υποδομών.

  Στρατηγικές για την Βελτιστοποίηση του SEO στον Χώρο των Χωματουργικών Εργασιών

  Για να επιτευχθεί μια ισχυρή παρουσία στον ψηφιακό κόσμο, οι επιχειρήσεις που ειδικεύονται στις χωματουργικές εργασίες χρειάζεται να εστιάσουν στη βελτιστοποίηση του SEO (Search Engine Optimization). Καίριος παράγοντας είναι η παραγωγή μοναδικού και ποιοτικού περιεχομένου που θα απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες του κλάδου όσο και στους πιθανούς πελάτες. Η χρήση στρατηγικών λέξεων-κλειδιών που σχετίζονται με τις χωματουργικές εργασίες, με την παρουσίαση συναφούς πληροφορίας και επεξήγησης των διαδικασιών, μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του οργανικού ρεύματος και στη βελτίω
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αρίστωνος 5 - Κόρινθος
  6974509763
  ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ

  6974509763

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΕΚΣΚΑΦΕΣ – ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
  ΕΡΓΑ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ-ΚΑΤΑΔΑΦΙΣΕΙΣ
  ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΘΕΜΕΛΙΩΝ-ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΚΗΠΟΥΣ- ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΓΚΑΖΟΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

  Η επιχείρηση εδρεύει στην ΚΟΡΙΝΘΟ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, αρκετά χρόνια πριν, με μεγάλη επιτυχία.

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας , μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα ιδιωτικά έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.
  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.
  Διαθέτουμε μικρά και μεγάλα μηχανήματα.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Χωματουργικές εργασίες
  Δημοτικά και Ιδιωτικά Χωματουργικά Έργα
  Εκσκαφές
  Χωματουργικά έργα
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμοί
  Διαμορφώσεις χώρων
  Καθαρισμοί οικοπέδων – χωραφιών
  Διανοίξεις καναλιών
  Εκχερσώσεις
  Χώμα Για Κήπους

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Εργανού 10 - Ηράκλειο
  2810257154
  6972229871
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΚΑΔΑΚΗΣ
  Χωματουργικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτη

  Η επιχείρησή μας “ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΚΑΔΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1977 με χωματουργικές εργασίες, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

  Έχοντας αναλάβει από το 2002 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για κάθε χωματουργική εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣYΓΧΡΟΝΟ
  ΣΤΟΛΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

  καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, επιχωματώσεις - μπαζώματα, εκβραχισμούς, διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων καθώς και μικρά έργα οδοποιίας στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη, κατόπιν συνεννόησης.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε χωματουργική εργασία, δίνουμε έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

  Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη, κατόπιν συνεννόησης.

  Εμπιστευτείτε μας για την επιτυχία των εργασιών σας!
  Εάν αναζητάτε μια επιχείρηση χωματουργικών εργασιών που θα παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες με προσοχή στη λεπτομέρεια, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας στον χώρο των χωματουργικών εργασιών.

  ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ
  στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας, ενισχύοντας τα έργα σας με ασφάλεια και αξιοπιστία.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
  που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα που απαιτείται και η οποία μας επιτρέπει να μπορούμε να ανταποκριθούμε με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο πολύπλοκες χωματουργικές εργασίες.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη, κατόπιν συνεννόησης.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2810257154 ή 6972229871

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Λεωφόρος Ελευθερία Νέα Μουδανιά - Χαλκιδικής
  2373023371
  6973471197 (ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) / 6937063454 (ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ)
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
  ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΚΕ | Χωματουργικές Εργασίες - Μεταφορά Αδρανών Υλικών - Οδικές Μεταφορές - Ανακύκλωση Χαλκιδική

  Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΚΕ! Είμαστε μία δυναμική επιχείρηση που εδρεύει στα Νέα Μουδανιά, στην όμορφη Χαλκιδική. Από την ιδρύση μας, αφιερωνόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον τομέα των χωματουργικών εργασιών, της μεταφοράς αδρανών υλικών, των οδικών μεταφορών και της ανακύκλωσης.

  Με μια εμπειρία που αγγίζει τα χρόνια, η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης για την Χαλκιδική, τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Μακεδονίας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις σας κατόπιν συνεννόησης.

  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

  Χωματουργικές Εργασίες
  Οι χωματουργικές εργασίες που προσφέρει η εταιρεία ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΙΚΕ χαρακτηρίζονται από εξειδίκευση και εξαιρετική ποιότητα, καλύπτοντας τις ανάγκες σε έργα οποιουδήποτε μεγέθους

  Μεταφορά Αδρανών Υλικών
  Η μεταφορά αδρανών υλικών από την εταιρεία ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΙΚΕ είναι γνωστή για την αξιοπιστία της, εξασφαλίζοντας ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά σε κάθε περίπτωση.

  Οδικές Μεταφορές
  Οι οδικές μεταφορές που προσφέρει η εταιρεία ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΙΚΕ διακρίνονται για την γρήγορη ανταπόκριση και την ασφαλή μεταφορά εμπορευμάτων σε πανελλαδικό επίπεδο.

  Ανακύκλωση
  Η υπηρεσία ανακύκλωσης της εταιρείας ΤΣΕΡΕΚΑΣ ΙΚΕ προωθεί τη βιώσιμη διαχείριση των ανακυκλώσιμων υλικών, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ
  ΥΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ

  Εξειδίκευση

  Εξοπλισμός

  Άμεση ανταπόκριση

  Ποιότητα

  Ασφάλεια

  Εξυπηρέτηση πελατών

  Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στην επίλυση των αναγκών σας, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας.

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  Εξυπηρετούμε άμεσα με τις υπηρεσίες μας όλη την Χαλκιδική, την Θεσσαλονίκη και όλες τις περιοχές της Μακεδονίας. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε τις κατάλληλες λύσεις.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κορωπί - Αττική
  2299046472
  6934172254
  Η Συρματουργεία Σαρωνικού δημιουργήθηκε από τον Βασίλη Μπρουσάι έχοντας μια 20 ετή εμπειρία στο κλάδο.
  Η κύρια δραστηριότητα της επιχείρησης είναι η τοποθέτηση συρματοπλεγμάτων και περιφράξεων. Ωστόσο όμως ασχολείται και με την εμπορία σιδήρου και υλικών συρματουργίας.
  Η έδρα μας είναι στο 36ο χλμ Λ. Καλυβίων στα Καλύβια και η πρόσβαση είναι εύκολη από όλα τα προάστια της Αττικής.
  syrmatourgia saronikou

  Η πολυετή εμπειρία μας στις τοποθετήσεις στις περιφράξεις και σε όλων των ειδών τα συρματοπλέγματα (αγκαθωτά, πλέγματα, κάγκελα, πόρτες, μεταλλικές κατασκευές), μπορεί να εγγυηθεί για την άρτια τοποθέτηση αλλά και τα υψηλής ποιότητας υλικά και εμπορεύματα που χρησιμοποιούμαι.
  Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση σε οικίες, οικόπεδα, επαγγελματικούς χώρους, γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, 5×5, αεροδρόμια σε όλη την Ελλάδα, από εξειδικευμένο προσωπικό και με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς.
  Καλέστε μας στον χώρο σας δωρεάν για μια καταγραφή των αναγκών σας και να σας δώσουμε προσφορά ή αφήστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα μέσα στην ιστοσελίδα μας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Θήβα - Βοιωτίας
  2262027666
  6977084904
  Καλώς ήρθατε στην αξιότιμη εταιρεία χωματουργικών μας έργων που εξυπηρετεί τη Θήβα και τις γύρω περιοχές. Με ιδιαίτερη έμφαση στην ακρίβεια και την αριστεία, ειδικευόμαστε στην παροχή ολοκληρωμένων χωματουργικών υπηρεσιών για ποικίλα έργα, από εξωραϊσμό κατοικιών έως εμπορικές αναπτύξεις μεγάλης κλίμακας.

  Οι υπηρεσίες χωματουργικών εργασιών μας περιλαμβάνουν:

  Εκσκαφή: Η εξειδικευμένη ομάδα μας χρησιμοποιεί εξοπλισμό αιχμής και κορυφαίες τεχνικές για την αποτελεσματική εκσκαφή και προετοιμασία της γης σας για κατασκευή, εξασφαλίζοντας μια γερή βάση για τα επερχόμενα έργα σας.

  Βαθμολόγηση και ισοπέδωση: Με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, βαθμολογούμε και ισοπεδώνουμε επιδέξια το ανώμαλο έδαφος, δημιουργώντας μια λεία, ομοιόμορφη επιφάνεια που θέτει το υπόβαθρο για απρόσκοπτες προσπάθειες κατασκευής και εξωραϊσμού.

  Προετοιμασία Χώρου: Από την εκκαθάριση γης για νέες κατασκευές μέχρι την προετοιμασία τοποθεσιών για έργα εξωραϊσμού και σκληρών έργων, οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες προετοιμασίας του χώρου είναι προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε επιχείρησης.

  Εκκαθάριση γης: Οι αποτελεσματικές μας υπηρεσίες εκκαθάρισης γης περιλαμβάνουν την απομάκρυνση των συντριμμιών, της βλάστησης και άλλων εμποδίων, δημιουργώντας έναν καθαρό καμβά για να ανθίσουν τα αναπτυξιακά σας σχέδια.

  Διάνοιξη τάφρων και αποστράγγιση: Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις τάφρου και αποστράγγισης, διασφαλίζοντας αποτελεσματική διαχείριση του νερού και βέλτιστα συστήματα αποχέτευσης που προστατεύουν την ιδιοκτησία σας από πιθανά προβλήματα που σχετίζονται με το νερό.

  Γιατί να μας επιλέξετε:

  Εξειδίκευση και εμπειρία: Με πλήθος γνώσεων στον κλάδο και πρακτική εμπειρία, η ομάδα μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσει ακόμη και τις πιο περίπλοκες προκλήσεις χωματουργικής με αποτελεσματικότητα και ακρίβεια.

  Αξιοπιστία και δέσμευση: Δεσμευόμαστε να παρέχουμε αξιόπιστες και έγκαιρες λύσεις που ευθυγραμμίζονται με τα χρονοδιαγράμματα και τις προδιαγραφές του έργου σας, επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας απρόσκοπτα και χωρίς περιττές καθυστερήσεις.

  Διασφάλιση Ποιότητας: Η αφοσίωσή μας στη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας και ασφάλειας διασφαλίζει ότι κάθε πτυχή της εργασίας μας συμμορφώνεται με τους αυστηρούς κανονισμούς και τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου, παρέχοντάς σας ηρεμία και διασφάλιση ανώτερων αποτελεσμάτων.

  Ικανοποίηση πελατών: Δίνουμε προτεραιότητα στην ανοιχτή επικοινωνία, τη διαφανή συνεργασία και την προσεκτική εξυπηρέτηση πελατών, διασφαλίζοντας ότι οι μοναδικές ανάγκες και το όραμά σας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

  Μεταμορφώστε το τοπίο σας σήμερα:

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες χωματουργικών εργασιών στη Θήβα και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους αναπτυξιακούς σας στόχους με ακρίβεια, τεχνογνωσία και απαράμιλλη αφοσίωση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Θέρμη - Θεσσαλονίκη
  2313116289
  6944542319
  Η εταιρεία Βασιλειαδης Θεοχάρης α.ε. ιδρύθηκε το 1993 με έδρα τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην περιοχή της Θέρμης, Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται στον χώρο των χωματουργικών εργασιών διαθέτοντας μια σειρά από πιστοποιήσεις, έμπειρους χειριστές και όλα τα απαραίτητα ιδιόκτητα μηχανήματα για να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κύθνος - Κυκλάδων
  6978155766
  6979043035
  Σχετικά με εμάς Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 2008. Η δυναμική μας εξέλιξη και η φήμη την οποία αποκτήσαμε οφείλονται στον επαγγελματισμό με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας και στις άοκνες προσπάθειες μας, για άριστα αποτελέσματα, στον συντομότερο δυνατό χρόνο, σε όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε.

  «Σκοπός μας είναι, ολοκληρώνοντας κάθε έργο, να μένουν απόλυτα ικανοποιημένες και οι δυο πλευρές!»
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  1ο Χλμ. Τυμπακίου - Κόκκινου Πύργου - Ηρακλείου
  2892052710
  6942494412, 6944523359
  Μάρμαρα - Γρανίτες - Οικοδομικά Υλικά - Μονωτικά Υλικά - Γυψοσανίδες - Χωματουργικές Εργασίες | Τυμπάκι Ηράκλειο Κρήτη

  Η οικογενειακή επιχείρηση ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε. στο Τυμπάκι Ηρακλείου, από το 1980 διαθέτει μάρμαρα, γρανίτες, οικοδομικά υλικά, μονωτικά υλικά και γυψοσανίδες και παράλληλα αναλαμβάνει και την εκτέλεση χωματουργικών εργασιών, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την άμεση εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές.

  Η επιχείρησή μας, φέρει σε πέρας οποιαδήποτε απαίτηση σχετίζεται με μάρμαρο, γρανίτη, οικοδομικά υλικά, μονωτικά υλικά, γυψοσανίδες και την εκτέλεση χωματουργικών εργασιών, εκμεταλλευόμενη την πολυετή τεχνογνωσία της στο χώρο, στοχεύοντας στη διάθεση και παροχή υπηρεσιών και προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία, δίνοντας βάρος στη λεπτομέρεια και στη συνέπεια της παράδοσης, ώστε ν’ ανταποκριθούμε μ’ επιτυχία σε κάθε σας ανάγκη.

  ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

  Η οικογενειακή μας επιχείρηση ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε. στο Τυμπάκι Ηρακλείου, έχει αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων εργασιών σε όλο το Ηράκλειο, μιας και διαθέτει σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, άρτια καταρτισμένο προσωπικό και διαρκή ενημέρωση γύρω από τις νέες εξελίξεις στον χώρο της οικοδομής, εγγυώμενοι για τη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

  -------------------------------

  Για εμάς, όλα αυτά τα χρόνια, η ικανοποίηση των πελατών μας είναι προτεραιότητα, η οποία εξασφαλίζεται μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο προϊόντων, εξαιρετικών υπηρεσιών και μιας ομάδας άρτια καταρτισμένου κι έμπειρου προσωπικού, που είναι πάντα έτοιμο να βοηθήσει, έτσι ώστε η επιχείρησή μας ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ να είναι ο αναμφισβήτητος σύμμαχός σας σε κάθε σας έργο, ανεξαρτήτου μεγέθους κι απαιτήσεων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  για περισσότερες πληροφορίες, είτε είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Πλατύ - Ημαθίας
  2333064594
  6977415703
  Καλώς ήρθατε στην τεχνική εταιρεία μας, όπου η καινοτομία, η τεχνογνωσία και η τεχνολογία συγκλίνουν για να οδηγήσουν την πρόοδο. Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για ένα ευρύ φάσμα τεχνικών υπηρεσιών, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου.

  Η Τεχνική μας Εξειδίκευση:

  Τεχνικές Υπηρεσίες: Από την ιδέα μέχρι την υλοποίηση, παρέχουμε ολοκληρωμένες μηχανολογικές λύσεις για έργα όλων των μεγεθών και πολυπλοκότητας.

  Τεχνολογία Πληροφορικής: Οι υπηρεσίες πληροφορικής μας περιλαμβάνουν τα πάντα, από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστήματος έως την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, διασφαλίζοντας ότι η ψηφιακή σας υποδομή είναι ισχυρή και ασφαλής.

  Τεχνική Υποστήριξη: Προσφέρουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη, συντήρηση και αντιμετώπιση προβλημάτων για την ομαλή λειτουργία των συστημάτων και των λειτουργιών σας.

  Αυτοματισμός: Αγκαλιάστε το μέλλον του αυτοματισμού με τις λύσεις αιχμής μας, σχεδιασμένες να βελτιστοποιούν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα σε διάφορους κλάδους.

  Γιατί να μας επιλέξετε:

  Καινοτομία: Παραμένουμε στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων, εξερευνώντας συνεχώς νέους τρόπους βελτίωσης διαδικασιών και συστημάτων.

  Έμπειρη ομάδα: Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικευμένους επαγγελματίες με διαφορετική τεχνογνωσία, επιτρέποντάς μας να αντιμετωπίσουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών προκλήσεων.

  Προσαρμοσμένες λύσεις: Κατανοούμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό. Η προσέγγισή μας είναι προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους σας.

  Αξιοπιστία: Με ιστορικό παράδοσης εγκαίρως και εντός προϋπολογισμού, είμαστε ένας συνεργάτης στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε για τα τεχνικά σας έργα.

  Συνεργασία για την επιτυχία:

  Σε έναν όλο και πιο τεχνικό κόσμο, η ύπαρξη ενός αξιόπιστου συνεργάτη είναι απαραίτητη. Εξερευνήστε τις υπηρεσίες μας, γνωρίστε την ομάδα μας και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να περιηγηθείτε στην πολυπλοκότητα της τεχνολογίας. Στην τεχνική εταιρεία μας, είμαστε αφοσιωμένοι στην ενδυνάμωση της καινοτομίας και στην επίτευξη των στόχων σας. Μαζί, θα αξιοποιήσουμε τη δύναμη της τεχνολογίας για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χρυσούπολη - Καβάλα
  6989556488
  Αριστεία Χωματουργικών Εργασιών: Διαμορφώνοντας το Μέλλον της Καβάλας

  Καλώς ήρθατε στην πρώτη γραμμή των χωματουργικών και εκσκαφών στην Καβάλα. Η εταιρεία μας στέκεται ως πυλώνας προόδου, σμιλεύοντας τα θεμέλια της ανάπτυξης αυτής της όμορφης περιοχής με ακρίβεια, δεξιοτεχνία και ακλόνητη δέσμευση στην ποιότητα.

  Οι υπηρεσίες χωματουργικών εργασιών μας:

  Εκσκαφή: Από ανασκαφές μικρής κλίμακας έως μεγάλα κατασκευαστικά έργα, έχουμε τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να τα χειριστούμε όλα αποτελεσματικά.

  Προετοιμασία τοποθεσίας: Διασφαλίζουμε ότι τα εργοτάξιά σας είναι κατάλληλα προετοιμασμένα, ανοίγοντας τον δρόμο για μελλοντικές δομές και εξελίξεις.

  Κατεδάφιση: Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να κατεδαφίσει κατασκευές με ασφάλεια και υπευθυνότητα, ανοίγοντας το δρόμο για νέα ξεκινήματα.

  Διαβάθμιση γης: Δημιουργούμε επίπεδες, σταθερές επιφάνειες για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων δρόμων, θεμελίων και έργων εξωραϊσμού.

  Γιατί να μας επιλέξετε:

  Εμπειρία: Με πολυετή πείρα, κατανοούμε σε βάθος τις μοναδικές ανάγκες χωματουργικών εργασιών της Καβάλας και των περιχώρων της.

  Σύγχρονος Εξοπλισμός: Επενδύουμε στα πιο σύγχρονα μηχανήματα και τεχνολογία για να εξασφαλίσουμε ακρίβεια και αποτελεσματικότητα σε όλα τα έργα μας.

  Πρώτα η ασφάλεια: Η δέσμευσή μας για την ασφάλεια εκτείνεται στους υπαλλήλους, τους πελάτες μας και το περιβάλλον. Τηρούμε αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας σε κάθε εργασία.

  Εστίαση στην κοινότητα: Δεν είμαστε απλώς μια επιχείρηση. είμαστε μέρος της κοινότητας. Εργαζόμαστε με αίσθημα ευθύνης για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Καβάλας.

  Χτίζοντας τα θεμέλια της προόδου:

  Η Καβάλα είναι ένας τόπος μεγάλης ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας και είμαστε υπερήφανοι που διαδραματίζουμε ρόλο στο μέλλον της. Είτε ξεκινάτε ένα κατασκευαστικό έργο είτε χρειάζεστε υπηρεσίες εκσκαφής και χωματουργικών εργασιών, είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε μαζί σας. Εξερευνήστε το χαρτοφυλάκιό μας, μάθετε για τη δέσμευσή μας για αριστεία και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη της Καβάλας. Μαζί, διαμορφώνουμε το μέλλον αυτής της αξιοσημείωτης περιοχής, ένα έργο τη φορά.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Θράκης 10 - Γέρακας
  2106048153
  6977330377
  Χατζής Δημήτρης
  Χωματουργικές Εργασίες - Εκσκαφές - Κατεδαφίσεις - Αποχετευτικά έργα - Διανοίξεις Δρόμων
  - Καθαρισμοί οικοπέδων - Αποκομιδή μπαζών - Γέρακας Αττική

  Ο κύριος Χατζής Δημήτριος είναι ένα πρόσωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στον χωματουργικό τομέα. Με έδρα τον Γέρακα Αττικής, ο κύριος Δημήτριος έχει δημιουργήσει μια επιτυχημένη επιχείρηση που ασχολείται με παντός είδους χωματουργικές εργασίες. Από την κατασκευή οδών και δρόμων μέχρι την ανακαίνιση και την ανέγερση κτιρίων, η επιχείρηση του κύριου Δημητρίου έχει αφήσει το αποτύπωμά της σε πολλά μεγάλα έργα στην περιοχή.

  Η επιτυχία του κυρίου Δημητρίου δεν προήλθε από το τίποτα. Οι χωματουργικές εργασίες απαιτούν συνέπεια, επαγγελματικότητα και ποιότητα στην εκτέλεση. Ο κύριος Δημήτριος κατέχει εκτενή γνώση στον χώρο και διαθέτει μια ικανοποιητική ομάδα επαγγελματιών που συνεργάζονται μαζί του για την υλοποίηση των έργων. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών τους καθιστούν την επιχείρηση του κυρίου Δημητρίου αξιόπιστη και αναγνωρισμένη στον χώρο.

  Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της επιχείρησης του κυρίου Δημητρίου είναι η προσήλωσή του στις προδιαγραφές ασφαλείας και την προστασία του περιβάλλοντος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η επιχείρηση του λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των εργαζομένων και να προστατεύσει το περιβάλλον από οποιαδήποτε επιπτώσεις.

  Επιπλέον, η επιχείρηση του κυρίου Δημητρίου διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό και τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση προκλήσεων σε διάφορα είδη έργων. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα του έργου, ο κύριος Δημήτριος και η ομάδα του είναι σε θέση να το αντιμετωπίσουν με επιτυχία.

  Ο κύριος Χατζής Δημήτριος είναι ένα πρότυπο επιχειρηματία που έχει αφιερώσει την επαγγελματική του ζωή στην ανάπτυξη και την αναβάθμιση του τομέα των χωματουργικών εργασιών. Με τη συνέπεια, την επαγγελματικότητα και την ποιότητα που προσφέρει, η επιχείρησή του συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής του Γέρακα Αττικής και στην πρόοδο του τομέα των χωματουργικών εργασιών στην Ελλάδα.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 33 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ