noscript image for google
Κυριακή 03 Ιουλίου 2022 | 06:03 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Τυμφρηστού 33 - Λαμια
  6973737179
  ΜΗΤΣΟ ΘΩΜΑΣ

  Ελαιοχρωματισμοί τεχνοτροπίες – μονώσεις ταρατσών θερμομονώσεις και γενικές ανακαινίσεις σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους !!!!!

  Βάλτε χρώμα και ανανεώστε τον χώρο σας για καλλιτεχνικές δημιουργίες στην Λαμία και σε ολο το νομό Φθιώτιδας!!!!!

  Εχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία ο εργολάβος ΜΗΤΣΟ ΘΩΜΑΣ που εδρεύει στην Λαμία της Φθιώτιδας δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαιοχρωματισμών,και των μονώσεων θερμομονώσεων με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο του που αποτελείται από ελαιοχρωματιστές που αναλαμβάνουν πάσης φύσεως εργασίες στο χώρο των ελαιοχρωματισμών,και μονώσεις θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, ( κατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα ξενοδοχεία) .

  Ειμαστε εργολάβοι ανακαινίσεων και καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας από οπου μας ζητηθεί στην Λαμία σε ολη την Φθιώτιδα αλλά και στην Αθήνα εχουμε ανακαινίσει και βάψει πλήθος οικοδομών στην Παλλήνη την Παιανία σε όλα τα Μεσόγεια και μετά το πέρας των ανακαινίσεων ειμαστε πάντα δίπλα σας .

  Στόχος μας είναι να εχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες γαιτί για μας ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός .

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  Ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου φρεσκαρίσματα βαψίματα κατοικιών κτιρίων πολυκατοικιών διαμερισμάτων και ολων των επαγγελματικών χώρων, εσωτερικούς και εξωτερικούς διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό(σκαλωσιές) που αναλαμβάνομαι και κτίρια με μεγάλα υψη.

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων και προτείνουμε μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων κατάλληλους για να μεταμορφώσουν την οικοδομή.

  Οικολογικά χρώματα ακρυλικά, πλαστικά ανθεκτικά στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

  Τεχνοτροπίες που διακοσμούν τους χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς ανάλογα με το υφος της οικοδομής (σφουγγάρια, στούκο βενετσιάνο, κρακελέ,κουρασανίτ απομιμήσεις)

  Καλύπτουμε τα επιπλά σας με προσοχή ώστε μετά από τους ελαιοχρωματισμούς να μείνει ο χώρος σας καθαρός χωρίς μερεμέτια

  Σπατουλαριστά, Λάκκες, Ρεπουλίνες, Λούστρα

  Στοκαρίσματα και μερεμέτια πρίν από το βάψιμο

  Βάψιμο σε εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα πόρτες παράθυρα, παντζούρια, κιόσκια, χαγιάτια, κάγκελα

  Μονώσεις ταρατσών – υγρομονώσεις χρησιμοποιούμε τα καλύτερα μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας ξια να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία, και την μούχλα .

  Στεγανοποιήσεις υπογείων , δώματα στην ταράτσα, πυλωτές

  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις

  Εξωτερικά των κτιρίων για να αποκτήσετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι,εξασφαλίζοντας οικονομία στα καύσιμα το πετρέλαιο για τον χειμώνα και το ηλεκτρικό ρεύμα για τον δροσισμό το καλοκαίρι

  Ετσι αναβαθμίζετε ενεργειακά το κτίριο και αποκτά μεγαλύτερη εμπορική αξία και προστασία από τις καιρικές συνθήκες

  Το πλήθος των εργων που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για την καθαρή και ποιοτική δουλειά που παρέχουμε.

  Αν λοιπόν ψάχνετε για έναν επαγγελματία εργολάβο ελαιοχρωματιστή τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με συνέπεια στον χρόνο παράδοσις των ανακαινίσεων από την ανάθεση εως την εκτέλεση και πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς .

  Εμπιστευθείτε μας και να εισθαι σίγουροι για το αποτέλεσμαα

  Φιλικά

  ΜΗΤΣΟ ΘΩΜΑΣ

  Ο εργολάβος ελαιοχρωματιστής στην Λαμία της Φθιώτιδας

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γενικές ανακαινίσεις Λαμία Φθιώτιδα

  Βαψίματα ελαιοχρωματισμοί Λαμία Φθιώτιδα

  Φρεσκαρίσματα χρωματισμοί Λαμία Φθιώτιδα

  Ελαιοχρωματισμοι Λαμία Φθιώτιδα

  Ελαιοχρωματιστές Λαμία Φθιώτιδα

  Εργολάβος ελαιοχρωματιστής Λαμία Φθιώτιδα

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών Λαμία Φθιώτιδα

  Μονώσεις ταρατσών Λαμία Φθιώτιδα

  Οικοδομικές εργασίες Λαμία Φθιώτιδα

  Θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις Λαμία Φθιώτιδα

  Υγρομονώσεις Λαμία Φθιώτιδα

  Μερεμέτια πάσης φύσεως Λαμία Φθιώτιδα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Δοϊράνης 52, Καλλιθέα - Αττική
  6908886613
  6933208400
  Η εταιρεία μας TONIN GJEZAJ με βάση την Καλλιθέα εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει υπηρεσίες τεχνοτροποιών και ανακαινίσεων παντός τύπου σε όλη την Καλλιθέα και Αττική.

  Μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία αναλαμβάνουμε κάθε έργο ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας σε όλη την Αττική προσπαθόντας να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία.

  Σε συνεργασία με τους καλά εκπαιδευμένους μας εργάτες και τα εξειδικευμένα μας εργαλεία προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε όλες σας τις απαιτήσεις και επιθυμίες.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Τεχνοτροπίες
  Πατητή Τσιμεντοκονία
  Ανακαινίσεις
  Ελαιοχρωματισμοί
  Βαψίματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Σέρρες - Σερρών
  2321035781
  6938052792
  Η επιχείρησή μας “EΛΑΙΩΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΑΣ η οποία βρίσκεται στις ΣΕΡΡΕΣ, μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε τεχνοτροπία επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο προσφέροντάς σας ένα ξεχωριστό και μοναδικό αποτέλεσμα που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

  Το έμπειρο συνεργείο μας, παρακολουθώντας διαρκως τις νέες τάσεις της διακόσμησης μπορεί να σας εγγυηθεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία τεχνοτροπίας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Στόχος μας είναι η ποιοτική εργασία σε συνδυασμό με αποτελέσματα που θα αλλάξουν την αισθητική του χώρου σας και προσδώσουν το στυλ και την λάμψη που του αρμόζει.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Πόρτο Ράφτη - Αττική
  6949320507
  Αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου: οικοδομών, οικιών, καταστημάτων. Ανακαινίσεις, φρεσκαρίσματα, σπατουλαριστά, λαδερά, σέρτικα, παρετίνες, πλαστικά επί τοίχου, σπατουλαριστά μπετόν, ακρυλικά, ρεπουλίνες, ντούκα, βερνίκια, τεχνοτροπίες, πατίνες, στούκο βενετσιάνο, ειδικά οικολογικά χρώματα.

  Διαθέτουμε πείρα σε ελαιοχρωματισμούς μονώσεις και ανακαινίσεις κτιρίων επαγγελματικών και οικιστικών. Αναλαμβάνουμε βάψιμο σπιτιού εσωτερικά και εξωτερικά,βάψιμο διαμερισμάτων αλλά και πολυκατοικιών καθώς και βαψίματα επαγγελματικών κτιρίων σε όλη την Αττική. Γρήγορα, ποιοτικά με καθαριότητα και συνέπεια στις αρχές της τέχνης. Για το βάψιμο του σπιτιού και του κτιρίου σας χρησιμοποιούμε πάντα τα πιο κατάλληλα, πιστοποιημένα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά βαφής και γεμίσματος.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
  ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ
  ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ
  ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
  Toggle
Διαφημιστείτε εδώ