noscript image for google
Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 | 10:35 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Τυμφρηστού 33 - Λαμια
  6973737179
  ΜΗΤΣΟ ΘΩΜΑΣ

  Ελαιοχρωματισμοί τεχνοτροπίες – μονώσεις ταρατσών θερμομονώσεις και γενικές ανακαινίσεις σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους !!!!!

  Βάλτε χρώμα και ανανεώστε τον χώρο σας για καλλιτεχνικές δημιουργίες στην Λαμία και σε ολο το νομό Φθιώτιδας!!!!!

  Εχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία ο εργολάβος ΜΗΤΣΟ ΘΩΜΑΣ που εδρεύει στην Λαμία της Φθιώτιδας δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαιοχρωματισμών,και των μονώσεων θερμομονώσεων με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο του που αποτελείται από ελαιοχρωματιστές που αναλαμβάνουν πάσης φύσεως εργασίες στο χώρο των ελαιοχρωματισμών,και μονώσεις θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, ( κατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα ξενοδοχεία) .

  Ειμαστε εργολάβοι ανακαινίσεων και καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας από οπου μας ζητηθεί στην Λαμία σε ολη την Φθιώτιδα αλλά και στην Αθήνα εχουμε ανακαινίσει και βάψει πλήθος οικοδομών στην Παλλήνη την Παιανία σε όλα τα Μεσόγεια και μετά το πέρας των ανακαινίσεων ειμαστε πάντα δίπλα σας .

  Στόχος μας είναι να εχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες γαιτί για μας ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός .

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  Ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου φρεσκαρίσματα βαψίματα κατοικιών κτιρίων πολυκατοικιών διαμερισμάτων και ολων των επαγγελματικών χώρων, εσωτερικούς και εξωτερικούς διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό(σκαλωσιές) που αναλαμβάνομαι και κτίρια με μεγάλα υψη.

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων και προτείνουμε μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων κατάλληλους για να μεταμορφώσουν την οικοδομή.

  Οικολογικά χρώματα ακρυλικά, πλαστικά ανθεκτικά στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

  Τεχνοτροπίες που διακοσμούν τους χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς ανάλογα με το υφος της οικοδομής (σφουγγάρια, στούκο βενετσιάνο, κρακελέ,κουρασανίτ απομιμήσεις)

  Καλύπτουμε τα επιπλά σας με προσοχή ώστε μετά από τους ελαιοχρωματισμούς να μείνει ο χώρος σας καθαρός χωρίς μερεμέτια

  Σπατουλαριστά, Λάκκες, Ρεπουλίνες, Λούστρα

  Στοκαρίσματα και μερεμέτια πρίν από το βάψιμο

  Βάψιμο σε εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα πόρτες παράθυρα, παντζούρια, κιόσκια, χαγιάτια, κάγκελα

  Μονώσεις ταρατσών – υγρομονώσεις χρησιμοποιούμε τα καλύτερα μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας ξια να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία, και την μούχλα .

  Στεγανοποιήσεις υπογείων , δώματα στην ταράτσα, πυλωτές

  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις

  Εξωτερικά των κτιρίων για να αποκτήσετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι,εξασφαλίζοντας οικονομία στα καύσιμα το πετρέλαιο για τον χειμώνα και το ηλεκτρικό ρεύμα για τον δροσισμό το καλοκαίρι

  Ετσι αναβαθμίζετε ενεργειακά το κτίριο και αποκτά μεγαλύτερη εμπορική αξία και προστασία από τις καιρικές συνθήκες

  Το πλήθος των εργων που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για την καθαρή και ποιοτική δουλειά που παρέχουμε.

  Αν λοιπόν ψάχνετε για έναν επαγγελματία εργολάβο ελαιοχρωματιστή τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με συνέπεια στον χρόνο παράδοσις των ανακαινίσεων από την ανάθεση εως την εκτέλεση και πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς .

  Εμπιστευθείτε μας και να εισθαι σίγουροι για το αποτέλεσμαα

  Φιλικά

  ΜΗΤΣΟ ΘΩΜΑΣ

  Ο εργολάβος ελαιοχρωματιστής στην Λαμία της Φθιώτιδας

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γενικές ανακαινίσεις Λαμία Φθιώτιδα

  Βαψίματα ελαιοχρωματισμοί Λαμία Φθιώτιδα

  Φρεσκαρίσματα χρωματισμοί Λαμία Φθιώτιδα

  Ελαιοχρωματισμοι Λαμία Φθιώτιδα

  Ελαιοχρωματιστές Λαμία Φθιώτιδα

  Εργολάβος ελαιοχρωματιστής Λαμία Φθιώτιδα

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών Λαμία Φθιώτιδα

  Μονώσεις ταρατσών Λαμία Φθιώτιδα

  Οικοδομικές εργασίες Λαμία Φθιώτιδα

  Θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις Λαμία Φθιώτιδα

  Υγρομονώσεις Λαμία Φθιώτιδα

  Μερεμέτια πάσης φύσεως Λαμία Φθιώτιδα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Δοϊράνης 52, Καλλιθέα - Αττική
  6908886613
  6933208400
  Η εταιρεία μας TONIN GJEZAJ με βάση την Καλλιθέα εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει υπηρεσίες τεχνοτροποιών και ανακαινίσεων παντός τύπου σε όλη την Καλλιθέα και Αττική.

  Μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία αναλαμβάνουμε κάθε έργο ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας σε όλη την Αττική προσπαθόντας να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία.

  Σε συνεργασία με τους καλά εκπαιδευμένους μας εργάτες και τα εξειδικευμένα μας εργαλεία προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε όλες σας τις απαιτήσεις και επιθυμίες.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Τεχνοτροπίες
  Πατητή Τσιμεντοκονία
  Ανακαινίσεις
  Ελαιοχρωματισμοί
  Βαψίματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Σέρρες - Σερρών
  2321035781
  6938052792
  Η επιχείρησή μας “EΛΑΙΩΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΑΣ η οποία βρίσκεται στις ΣΕΡΡΕΣ, μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε τεχνοτροπία επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο προσφέροντάς σας ένα ξεχωριστό και μοναδικό αποτέλεσμα που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

  Το έμπειρο συνεργείο μας, παρακολουθώντας διαρκως τις νέες τάσεις της διακόσμησης μπορεί να σας εγγυηθεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία τεχνοτροπίας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Στόχος μας είναι η ποιοτική εργασία σε συνδυασμό με αποτελέσματα που θα αλλάξουν την αισθητική του χώρου σας και προσδώσουν το στυλ και την λάμψη που του αρμόζει.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Πόρτο Ράφτη - Αττική
  6949320507
  KOLAJ PETRIT

  Οικονομικές γενικές ανακαινίσεις και οικοδομικές εργασίες κατοικιών κτιρίων στο Πόρτο Ράφτη στα Μεσόγεια και σε ολη την Αττική

  Ο εργολάβος PETRIT KOLAJ – ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΛΑΙ με εδρα στο Πόρτο Ράφτη των Μεσογείων της Αττικής, δραστηριοποιείται στον τομέα των γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων, πάσης φύσεως εδώ και πολλά χρόνια, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους. (κατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, κτίρια, ξενοδοχεία) με μεγάλη επαγγελματική επιτυχία, μέχρι και σήμερα.

  Εξιδίκευσή μας ειναι οι ελαιοχρωματισμοί τα βαψίματα, οι τοποθετήσεις πλακιδίων,οι γυψοσανίδες και γύψινες ανακαινίσεις οι μονώσεις θερμομονώσεις καθώς και τα κτισίματα γκρεμίσματα ολων των οικοδομών.

  Έχοντας αποκτήσει χρόνια εμπειρίας και διαθέτοντας εξειδικευμένους συνεργάτες για γενικές ανακαινίσεις ολων των χώρων ( κτίστες, πλακάδες, τεχνίτες πλακιδίων,σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, μπογιατζήδες,γυψαδόρος) μπορούμε να αναλάβουμε από την αρχή την οικοδομή μέχρι να σας την παραδώσουμε με το’’ κλειδί στο χέρι’’ πάντα με συνέπεια στους προσυμφωνημένους χρόνους..

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο των ανακαινίσεων, οι εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει σε όλα τα Μεσόγεια και στην Αθήνα, αποτελούν εγγύηση γιατί τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι όλα επώνυμων εταιρειών τελευταίας τεχνολογίας αλλά διαθέτουμε και τεχνικό εξοπλισμό ώστε τα εργα μας να είναι ανάλογα των επιθυμιών σας, και να αντέχουν στον χρόνο χωρίς να παρουσάζουν μελλοντικά προβλήματα.

  Προτείνουμε οριστικές και οικονομικές λύσεις που αρμόζουν στον δικό σας χώρο και καλύπτουν κάθε ανάγκη σας.

  Εξυπηρετούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στο Πόρτο Ράφτη, Κορωπί, Παλλήνη, Παιανία, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Γλυκά Νερά, Σπάτα

  Ανάβυσσο, Καλύβια Θορικού, Κερατέα σε όλα τα Μεσόγεια, στο Κέντρο της Αθήνας στον Πειραιά και κατ’ επέκτασιν σε ολη την Αττική.

  Εμπιστευθείτε τους επαγγελματίες τεχνικούς για την γρήγορη οικονομική και ποιοτική ανακαίνιση του σπιτιού σας!!!!!

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

  Γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις κατοικιών κτιρίων , ξενοδοχείων στο Πόρτο Ράφτη στα Μεσόγεια σε ολη την Αττική.

  Μερεμέτια πάσης φύσεως

  Κτισίματα

  Γκρεμίσματα

  Σοβατίσματα

  Eλαιοχρωματισμοί – βαψίματα – φρεσκαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων με χρώματα πλαστικά, οικολογικά,ακρυλικά επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών που αντέχουν στον χρόνο και χαρίζουν αισθητική στον χώρο σας.

  Προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων που αλλάζουν και διαμορφώνουν μοναδικά το περιβάλλον σας

  Μερεμέτια πάσης φύσεως

  Λάκες , ριπουλίνες, σπατουλαρίσματα, ασταρώματα

  Στοκαρίσματα

  Καθαρή δουλειά μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

  Τοποθετήσεις πλακιδίων παντός τύπου και μεγάλων διαστάσεων

  Ψηφίδες- γρανίτες τοποθέτιση με μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε δάπεδα- τοίχους,μπάνια – κουζίνες(πλάτη) σε μπαλκόνια, ταράτσες, πεζοδρόμια, αυλές

  Πλακοστρώσεις με πλάκες η με πλακάκια

  Γυψοσανίδες – ψευδοροφές – χωρίσματα

  Γύψινες ανακαινίσεις – γύψινες διακοσμήσεις

  Ψευδοροφές πολλαπλών επιπέδων με φαντασία και μοναδικά design υψηλών

  προδιαγραφών

  Κρυφοί φωτισμοί- θόλοι-ροζέτες,κουρτινιέρες

  Γύψινες κατασκευές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους – συνθέσεις, ράφια

  Χωρίσματα με γυψοσσανίδες, τοιχοποιίες και με τσιμεντοσανίδες

  Συστήματα ξηράς δόμησης – ορυκτή ινα

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα

  Μονώσεις ταρατσών με πιστοποιημένα μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας για να διώξετε οριστικά την υγρασία και την μούχλα.

  Θερμομονώσεις – θερμοπρόσοψεις

  Με την σωστή μόνωση ταράτσας και θερμομόνωση θερμοπρόσοψη εξωτερικών τοίχων θα εχετε έως και 65% οικονομία στην κατανάλωση του πετρελαίου η του φυσικού αερίου τον χειμώνα και του ηλεκτρικού ρεύματος το καλοκαίρι.

  Ετσι αναβαθμίζετε και ενεργειακά την οικοδομή ωστε με με λιγότερα χρήματα εξασφαλίζετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

  Στεγανοποιήσεις και υγρομονώσεις ταρατσών – πυλωτές, δώματα,υπόγεια

  Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο συνεργείο γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων στο Πόρτο Ράφτη των Μεσογείων στην Αθήνα…. τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με συνέπεια στον χρόνο παράδοσις της εργολαβίας και πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς!!!!

  Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μόνο μακροχρόνιες συνεργασίες και ευχαριστημένους πελάτες και μετά το πέρας των εργασιών μας ειμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία.

  Με εκτίμηση

  PETRIT KOLAJ

  Ο εργολάβος γενικών ανακαινίσεων στo Πόρτο Ράφτη της Αττικής

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Γενικές ανακαινίσεις Πόρτο Ράφτη Μεσόγεια Αθήνα

  Γενικές οικοδομικές εργασιες Πόρτο Ράφτη Μεσόγεια Αθήνα

  Ελαιοχρωματισμοί βαψίματα κατοικιων κτιριων ξενοδοχείων Πόρτο Ράφτη Μεσόγεια Αθήνα

  Μπογιατζήδες Πόρτο Ράφτη Μεσόγεια Αθήνα

  Οικονομικά βαψίματα Πόρτο Ράφτη Μεσόγεια Αθήνα

  Γυψοσανίδες Πόρτο Ράφτη Μεσόγεια Αθήνα

  Ψευδοροφές χωρισματα Πόρτο Ράφτη Μεσόγεια Αθήνα

  Γύψινες ανακαινίσεις Πόρτο Ράφτη Μεσόγεια Αθήνα

  Γυψαδόροι- γυψοσανιδάς Πόρτο Ράφτη Μεσόγεια Αθήνα

  Τοποθέτιση πλακιδίων Πόρτο Ράφτη Μεσόγεια Αθήνα

  Πλακάδες Πόρτο Ράφτη Μεσόγεια Αθήνα

  Ανακαινίσεις μπάνιου Πόρτο Ράφτη Μεσόγεια Αθήνα

  Μονώσεις ταρατσών Πόρτο Ράφτη Μεσόγεια Αθήνα

  Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων Πόρτο Ράφτη Μεσόγεια Αθήνα

  Οικοδομικές εργολαβίες Πόρτο Ράφτη Μεσόγεια Αθήνα

  Θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις Πόρτο Ράφτη Μεσόγεια Αθήνα

  Toggle
Διαφημιστείτε εδώ