Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • AL-CO ΑΕΒΕ - Βιομηχανία Επεξεργασίας - Τυποποίησης Μπαχαρικών - Ξηρών Καρπών - Α Υλών Ζαχαροπλαστικής - Αρωματικών Φυτών - Ψιλικών - Αντιπροσωπείες - Διανομές

  Η AL-CO Α.Ε.Β.Ε ιδρύθηκε το 1972, με αντικείμενο δραστηριότητας την επεξεργασία - τυποποίηση & εμπορία - διανομή μπαχαρικών - ξηρών καρπών και α' υλών ζαχαροπλαστικής. Στόχος της εταιρείας είναι η ποιοτική παροχή προϊόντων και υπηρεσιών στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Οι πελάτες μας είναι φίλοι μας. Η επιχειρηματική επιτυχία της AL-CO οφείλεται, σε όλους εσάς οι οποίοι δείχνετε προτίμηση στα προϊόντα μας. Ο προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη είναι ο κεντρικός άξονας, πάνω στον οποίο οικοδομείται η λειτουργία της AL-CO. H εταιρεία μας διατηρεί σύστημα υγιεινής & διασφάλισης ποιότητας HACCP & ISO 9001. Εγκαταστάσεις - εξοπλισμός Η εταιρεία έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στο μηχανολογικό εξοπλισμό τον οποίο συνεχώς αναβαθμίζει για να μπορεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Στο χώρο της παραγωγής υπάρχουν 35 μηχανήματα, 17 μηχανήματα επεξεργασίας μπαχαρικών, 7 μηχανήματα επεξεργασίας ξηρών καρπών 11 μηχανήματα τυποποίησης μπαχαρικών και προϊόντων Private Label, 2 φούρνοι ψησίματος και 6 θάλαμοι συντήρησης. Πρόσφατα η εταιρεία έχει προβεί στη δημιουργία 2 αποθηκευτικών χώρων 2500m2 για την επέκταση των υπαρχουσών αποθηκευτικών χώρων αλλά και για την καθετοποίηση της επεξεργασίας αρωματικών φυτών και εμβαπτιζόμενων αφεψημάτων . Η εταιρεία AL-CO στεγάζεται σε χώρο 10.000τ.μ. με έδρα το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν 2 κλάδοι : ο εμπορικός κλάδος & ο παραγωγικός. Ο εμπορικός κλάδος ασχολείται με την εμπορία-διανομή συσκευασμένων τροφίμων σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Ο παραγωγικός κλάδος ασχολείται με την εισαγωγή - επεξεργασία - τυποποίηση μπαχαρικών -ξηρών καρπών - α' υλών ζαχαροπλαστικής - αρωματικών φυτών - πτηνοτροφών - θρησκευτικών ειδών.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  3ο ΧΛΜ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΣΟΧΟΥ - Λαγκαδάς
  2394025000
 • ARISTON SUPPLIES - ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

  Η Ariston Supplies ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1998 στο χώρο του στεγνοκαθαριστηρίου και βιομηχανικών πλυντηρίων. Όμως το 2004 οι ανάγκες των πελατών έδωσαν την αφορμή να δημιουργηθεί ένα βιοτεχνικό τμήμα για την κατασκευή και ενοικίαση ιματισμού μαζικής εστίασης σε ξενοδοχεία, εστιατόρια & κέντρα εκδηλώσεων. Οι συμφωνίες με οίκους της ευρωπαϊκης αγοράς αλλά και με εγχώριες βιομηχανίες υφασμάτων εγγυόνται την άριστη ποιότητα. Ταυτόχρονα η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο εξοπλισμό catering εξωτερικών εκδηλώσεων. Σήμερα, σε συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς, η Ariston Supllies, διατηρεί δύο καταστήματα στη Λιβαδειά και στον Ορχομενό και επιπλέον έναν ιδιόκτητο χώρο 400 τ.μ. όπου στεγάζεται το εμπορικό & βιοτεχνικό της τμήμα όπως επίσης και το βιομηχανικό πλυντήριο.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  18ο ΧΛΜ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΚΑΣΤΡΟΥ - Βοιωτίας
  2261034261
  6974432570
 • BRANDA ΕΠΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ - ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ - ΜΙΓΑΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ - ΜΕΛΙ - ΠΑΣΤΕΛΙΑ - ΞΥΔΙ - ΑΡΤΥΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

  Πάνω από 35 χρόνια η οικογενειακή επιχείρηση BRANDA ασχολείται με την εισαγωγή, την επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διάθεση μπαχαρικών, ξηρών καρπών, βοτάνων και αρωματικών φυτών με το brand name “ΧΑΡΜΑ” .  Προμηθευόμενη τις πρώτες ύλες από αξιόπιστους προμηθευτές και χρησιμοποιώντας κατά την επεξεργασία τα πιο σύγχρονα μέσα, έχει ως  τελικό αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Η διάθεση και η διανομή των προϊόντων μας γίνεται μέσω χονδρικής πώλησης, αλλά και σε μικρότερη  κλίμακα προς χώρους εστίασης, με ειδικές για αυτό το σκοπό συσκευασίες τροφοδοσίας. Παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς προς τη δημιουργικότητα και την διαφοροποίηση, εφαρμόσαμε νέες ιδέες στον τομέα μας, παράγοντας μια γκάμα καινοτόμων προϊόντων. Βασισμένοι σε μυστικά της γευστικής μας παράδοσης, αναμείξαμε γεύσεις και ποικιλίες συστατικών της ελληνικής κουζίνας και δημιουργήσαμε ιδιαίτερα προϊόντα, όπως το νέα  μας μίγματα  για χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι, φέτα, μουσακά  κλπ . Επιπλέον παρέχουμε σε ομίλους, αλυσίδες SM και εταιρίες χονδρικής πώλησης τη δυνατότητα παραγωγής ιδιωτικής ετικέτας. Η δυναμικότητα και οι υποδομές  της εταιρίας μας, την καθιστούν ικανή να δημιουργήσει προϊόντα ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Βασιζόμενη στις άριστες υποδομές της, η εταιρία BRANDA λάνσαρε πρόσφατα την αποκλειστική σειρά προϊόντων Greek Flavor που αποτελείται από μείγματα, μπαχαρικά,  αρωματικά φυτά (βότανα), καθώς επίσης και κασετίνες(σετ) προϊόντων. Δεσμευόμαστε τέλος, τόσο για την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας, όσο για τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια στη συνεργασία μας.  

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΒΙ.ΠΕ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Ιωαννίνων
  2651057606
 • Cosmoplastika | Βιομηχανία Πλαστικών Πολλαπλής Χρήσης Νάουσα

    Cosmoplastika Βιομηχανία Πλαστικών Πολλαπλής Χρήσης Νάουσα Η η εταιρεία μας Cosmoplastika ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής πλαστικών προϊόντων συσκευασίας για αγροτικά προϊόντα το 1990. Τα τελευταία χρόνια, μεταφέρθηκε στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην περιοχή της Νάουσας, η οποία είναι και το κέντρο παραγωγής των αγροτικών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.    Επενδύοντας συνεχώς σε καινούργιο μηχανολογικό εξοπλισμό και παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στον τομέα της συσκευασίας των φρούτων και των λαχανικών, η Cosmoplastika καταφέρνει να είναι στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης με γνώση, αξιοπιστία, ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.   Σε όλα αυτά τα χρόνια του αδιάκοπου αγώνα μας στον χώρο, με τη συνέπεια και την ποιότητά μας, έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε ένα μεγάλο τμήμα της εγχώριας αγοράς, ανάμεσα τους και εταιρείες κολοσούς στους τομείς των οπωροκηπευτικών, του ποτού και του κρασιού.  ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας πλαστικά κιβώτια, ανθεκτικά και οικονομικά.    ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή ποικιλία πλαστικών κιβωτίων για φρούτα, λαχανικά, κρασιά, ποτά κ.α. Η Cosmoplastika με την πολυετή εμπειρία της, έχει καταφέρει να καλύψει κάθε ανάγκη του παραγωγού διαθέτοντας πολύ μεγάλη γκάμα σε καλούπια, ικανή να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη.      Cosmoplastika | Βιομηχανία Πλαστικών Πολλαπλής Χρήσης 2ο χλμ Σ.Σ. Νάουσας - Μονόσπιτων, Κοπανός Νάουσας / Ημαθία Τηλ: 2332043310 / Fax: 2332043311  

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  2ο χλμ Σ.Σ. Νάουσας - Μονόσπιτων, Κοπανός Νάουσας - Ημαθίας
  2332043310
 • ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗ - LOUKOUMILAND ΕΠΕ

  Βιοτεχνία παραγωγής ζαχαρώδων προιόντων, Αττική. Γλάσο ζαχαροπλαστικής, Άνω Λιόσια. Λουκούμια, Αττική. Βιοτεχνία καραμελών, Αττική. Βιοτεχνία ζαχαρώδων, Αττική. loukoumi, lokum, lokoum, greek delight Ανω Λιοσια, turkish delight, fondant Ανω Λιοσια, καραμέλες, λουκούμι Ανω Λιοσια, λουκούμια, τσάρλεστον, γλάσο, γλάσο ζαχαροπλαστικής, ζαχαρώδη, ζαχαρώδη προιόντα Ανω Λιοσια. Η ιστορία του ξεκινάει εδώ και παραπάνω από πέντε αιώνες, μέσα στους οποίους κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα γλυκίσματα παγκοσμίως. Αυτός ο μικρός κύβος δε γνωρίζει πια σύνορα! Στη χώρα μας η λέξη “λουκούμι” συνδέεται, όχι άδικα, με την έννοια του αγνού και εύγευστου κι εμείς εδώ στη loukoumiland χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αγνά υλικά, εκτελούμε παραδοσιακές συνταγές, παρασκευάζοντας καθημερινά μοναδικές γεύσεις από το παρελθόν, ικανές να αναδείξουν ακόμα μια πλευρά της ελληνικής διατροφικής παράδοσης. Η loukoumiland είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των ζαχαρωδών προϊόντων, με εξειδίκευση στην παρασκευή λουκουμιών. Στην γκάμα μας θα βρείτε λουκούμια σε διάφορες γεύσεις ή και ανάμεικτα, τις αγαπημένες σε όλους καραμέλες Tσάρλεστον, καθώς και το παραδοσιακό υποβρύχιο με γεύση μαστίχα ή βανίλια. Για τη γεύση και την ποιότητά τους, φροντίζει το έμπειρο προσωπικό της loukoumiland που εργάζεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας. Για εμάς το λουκούμι αποτελεί μια διαχρονική αξία! Στη loukoumiland δίνουμε την ίδια ακριβώς προσοχή από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Χάρη σε σύγχρονες μεθόδους τυποποίησης και διαρκείς ελέγχους, τα προϊόντα μας είναι αναγνωρισμένα με το Διεθνές Σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων ISO 22000:2005.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΧΑΙΡΕΦΩΝΤΟΣ 2 & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - Ανω Λιόσια
  2102470071
 • ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΥΨΕΛΩΝ - ΚΥΨΕΛΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Κατασκευή κυψελών, μελισσοκομικά προϊόντα, Αλεξανδρής Δημήτριος. Μετά από 30 χρόνια πορείας στην κατασκευή της κυψέλης έχουμε καταφέρει να συνδέσουμε το όνομα μας με την άριστη ποιότητα και την συνέπεια. Με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών του μελισσοκόμου κατασκεύαζουμε το προιόν μας από επιλεγμένη ξυλεία Α ποιότητας εισαγωγής μας. Επίσης δινουμε μεγάλη σημασία στην ακρίβεια των διαστάσεων και στον προγραμματισμό της παραγωγής, χάρις στον οποίο καταφέραμε να παράγουμε πάνω από 1000 κυψέλες μηνιαίως.   Κύρια Μελισσοκομική δραστηριότητα: Η κατασκευή κυψελών.   Τεχνικές προδιαγραφές: *οι κυψέλες μας κατασκευάζονται από ξυλεία ελάτης κεντρικής Ευρώπης με επεξεργασία ξηραντηρίου  *το καπάκι και το πλαίσιο κατασκευάζονται από σουηδική ξυλεία Α ποιότητας  *η βάση κατασκευάζεται από ξύλο ελάτης ή από κόντρα πλακέ θαλάσσης ελληνικής προέλευσης   Εξυπηρετούμε Έβρο, Καβάλα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ροδόπη, Δράμα, Κιλκίς, Πέλλα, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κοζάνη, Καστοριά, Πιερία, Ημαθία, Καρδίτσα, Λάρισα, Γρεβενά, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Τρίκαλα, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Πρέβεζα, Εύβοια, Βοιωτία, Αττική, Αχαΐα, Κορινθία, Λακωνία, Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Χανιά, Λασίθι, Ηράκλειο, Ρέθυμνο.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Χαλκίδα
  2221051140,2221052900
  6973303078
 • ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    Βιοτεχνία μεταλλικών εξαρτημάτων H εταιρεία μας που βρίσκεται Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 8 - Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη, είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείτε στον χώρο της κατασκευής μεταλλικών εξαρτημάτων εδώ και αρκετά χρόνια. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε με μεράκι και φαντασία, κοσμήματα μόδας, υλικά για κόσμημα, μετάλλια καθώς και διακοσμητικά εξαρτήματα, υψηλής αισθητικής, πρωτοτυπίας και σας τα προσφέρουμε σε μοναδικές τιμές.   Χονδρική πώληση Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Θεσσαλονίκη αλλά και όλη την Ελλάδα, με επιπλέον χρέωση.      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 - ΕΥΚΑΡΠΙΑ, Θεσσαλονίκη - 56429 Τηλέφωνο: 2310680866       , Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη. Μεταλλικές μικροκατασκευές.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 - ΕΥΚΑΡΠΙΑ - Θεσσαλονίκη
  2310680866
 • Εμπόριο Αυτοκινήτων, Service, Ανταλλακτικά, Βιομηχανικά Προϊόντα

  Ζαχαρόγιαννης Α.Ε.   Η Εταιρεία μας: Η Εταιρεία ιδρύθηκε ως ατομική επιχείρηση το 1991 με αντικείμενο εργασιών το εμπόριο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Από το 1996 έως το 1999 υπήρξε επίσημος διανομέας της εταιρείας KIA MOTORS για το νομό Μεσσηνίας. Από το 1999 έως το τέλος του 2016 υπήρξε επίσημος διανομέας της εταιρείας CITRΟËN για το νομό Μεσσηνίας. Η αύξηση των πωλήσεων και η εδραίωση της εταιρείας οδήγησε στην αλλαγή της νομικής μορφής σε Α.Ε. το 2004. Από το 2005 η εταιρεία μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της με εμβαδόν 1.850 m2 στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας όπου λειτουργεί ως κάθετη μονάδα με έκθεση και συνεργείο. Στα πλαίσια της διαρκούς αναζήτησης νέων τομέων δραστηριότητας και επαγγελματικών προκλήσεων από τα μέσα του 2012 δημιουργήθηκε ο νέος κλάδος βιομηχανικών προϊόντων. Τομείς Δραστηριότητας:   Εμπόριο Αυτοκινήτων   Βιομηχανικά Προϊόντα     Στοιχεία Επικοινωνίας Τηλ. : 27210 69174, 27210 62370 | Fax: 27210 26739 Email: info@zaxarogiannis.gr, info@zaxarogiannis.com.gr

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  14201
  Στείλτε e-mail
  Ασπρόχωμα - Καλαμάτα
  2721069174
  6946680797
 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΥΤΙΟΠΟΙΙΑ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΚΟΥΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ - BOX PACKING

  Πικμάνσεις Αττική, Κοπτικές εργασίες, Αττική, Κοπτικά. Ειδικές κατασκευές χάρτου  Αττική. Επεξεργασία χάρτου. Κουτιά  Αττική, Συρταροκόλληση. Λαμινάρισμα  Αττική. Κοπή χαρτονιών. Κυτιοποιία Αττική. Κόλλημα κουτιών Αττική. Folder και επιτραπέζια σταντ Αττική.Γραφικές τέχνες Αττική Κυτιοποιία συσκευασία Αττική,Κατασκευές χάρτινες Αττική. Αγαπητοί φίλοι Τυπογράφοι – Εκτυπωτές Η ΚΥΤΙΟΠΟΙΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (Δαγγούλης) είναι μια από τις παλαιότερες ίσως βιοτεχνίες Γραφικών Τεχνών. Πολλοί τυπογράφοι – εκτυπωτές, μας αξιοποιούν, εμάς αλλά και την μεγάλη μας εμπειρία στον κλάδο, σαν συνεργάτες τους για να πετύχουν και να παράγουν μεγαλύτερη υπεραξία στις εκτυπώσεις τους με ειδικά τελικά προϊόντα! Έτσι η ΚΥΤΙΟΠΟΙΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ κατάφερε, για περισσότερο από 30 χρόνια, να είναι ένας από τους πιο πολύτιμους συνεργάτες για πολλούς φίλους εκτυπωτές, που βγάζουν από τη δουλειά μας «καλές Υπεραξίες». Τώρα η ΚΥΤΙΟΠΟΙΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, στις καινούργιες της εγκαταστάσεις, όπου έχει ήδη μεταφέρει όλες της τις δραστηριότητες μέσα στον ίδιο χώρο, στον Ταύρο, μπορεί να προσφέρει ακόμη καλύτερα και αρτιότερα, όλο το φάσμα των υπηρεσιών της, με ακόμα καλύτερους όρους, χρονικούς και οικονομικούς, ακριβώς γιατί όλα πλέον γίνονται «κάτω από την ίδια στέγη»! Τώρα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ακόμα μεγαλύτερο όγκο εργασιών, άρα και τον δικό σας, όσο μεγάλος, όσο μικρός και όσο δύσκολος και αν είναι! Εκμεταλλευτείτε την πείρα μας, τις γνώσεις μας, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό μας, τους ανθρώπους μας και «μπείτε» ΚΑΙ στην αγορά της ΚΥΤΙΟΠΟΙΙΑΣ και γενικότερα των ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, που δίνουν παραδοσιακά, τις μεγαλύτερες υπεραξίες στις εκτυπωτικές εργασίες! Στις δύσκολες οικονομικές εποχές που ζούμε, εκμεταλλέψου όλο το φάσμα εργασιών των πελατών σου! Δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια «εγώ κάνω μόνο….». ΠΡΕΠΕΙ να παρέχεις στους πελάτες σου περισσότερα προϊόντα. ΠΡΕΠΕΙ να συνεργαστούμε για να προσπεράσουμε την κρίση! Διεύρυναι  άμεσα, μαζί μας, την γκάμα των προϊόντων που παρέχεις, με δεκάδες επιπλέον προϊόντα που μπορούμε να παράγουμε σε συνεργασία, χωρίς επενδύσεις, χωρίς επιπλέον προσωπικό, με μια απλή Συνεργασία! Μην το σκέπτεσαι άλλο, ίσως να είναι η μόνη και η οικονομικότερη λύση για να αυξήσεις άμεσα τον κύκλο των εργασιών σου! Τηλεφώνησε μας τώρα για μια νέα κερδοφόρα Συνεργασία! Για την ΚΥΤΙΟΠΟΙΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Νίκος Δαγγούλης Υπεύθυνος Παραγωγής

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΜΙΧΑΗΛ ΨΑΡΡΟΥ 6 - Ταύρος
  2103464700,2103464703
 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΤΟΥ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΤΟΥ ΑΘΗΝΑ - ΒΕΧΑΡΤ ΕΠΕ

  Επεξεργασία και παραγωγή χάρτου, Αθήνα. Κατασκευή κυματοειδούς χάρτου, Αθήνα. Επεξεργασία χάρτου, Αθήνα. Παραγωγή και επεξεργασία χάρτου, Αθήνα.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΥΔΡΑΣ 14 - Μοσχάτο
  2104819934
 • ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΑΡΤΙΚΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ - ΜΑΧΙ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ - ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ - ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ

  Η μεγαλύτερη Ελληνική Χαρτοβιομηχανία αλλά & μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης!    Ιστορικό   Η βιομηχανία ΜΑΧΙ Α.Ε.Β.Ε ιδρύθηκε το 1988, στην Κατερίνη. Δραστηριοποιείται και πρωτοστατεί στον κλάδο της παραγωγής προϊόντων χάρτου οικιακής και επαγγελματικής χρήσης και παραγωγής απορρυπαντικών, καθώς και στην εμπορία μιας γκάμας ειδών οικιακής χρήσης που καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες του σπιτιού. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 15,000 τ.μ., απασχολεί 100 ειδικευμένους εργαζόμενους, διαθέτοντας παράλληλα ένα άρτια οργανωμένο στόλο διανομής και μεταφοράς των προϊόντων της σε Ελλάδα και εξωτερικό (αποτελούμενο από 30 φορτηγά και 15 επιβατικά). Η ΜΑΧΙ Α.Β.Ε.Ε. πραγματοποιεί εξαγωγές σε κράτη μέλη της Ε.Ε., ενώ κατέχει μεγάλο μερίδιο αγοράς σε χώρες των Βαλκανίων όπως, Βουλγαρία, Σκόπια, Κόσσοβο, Αλβανία, Ρουμανία, Σερβία και επεκτάθηκε σε χώρες όπως Κύπρος, Ισραήλ και Τουρκία. Το 2002 προβαίνει στον πλήρη εκσυγχρονισμό του βιομηχανικού και μηχανολογικού εξοπλισμού παραγωγής, τυποποίησης και συσκευασίας, ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς με το βέλτιστο δυνατό τρόπο. Το γεγονός αυτό την κατέταξε στην πρώτη παραγωγική θέση, στην ευρύτερη νότια Ευρώπη. Το ανθρώπινο δυναμικό, οι αντιπρόσωποί μας και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, μας ενδυνάμωσαν ώστε με υπερηφάνεια σήμερα να υποστηρίζουμε πώς η ΜΑΧΙ είναι: ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Το 2009 ήταν μια χρονιά ορόσημο για τους ιδιοκτήτες της χαρτοβιομηχανίας ΜΑΧΙ. Κατανοώντας την συνεχόμενη αύξηση της ζήτησης των προϊόντων της εταιρίας και την εξάπλωση του εμπορικού της δικτύου, αποφασίστηκε η επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας (εκτός από την επεξεργασία και τυποποίηση) και στην κατασκευή υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής χαρτιού. Έτσι το 2010 ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του εργοστασίου της ΜΑΧΙ PAPER MILL οι οποίες και ολοκληρώθηκαν στις αρχές του 2011. Πλέον η εργοστασιακή μονάδα είναι σε πλήρη λειτουργία πιάνοντας το προσδοκώμενο και επιθυμητό αποτέλεσμα παραγωγής.    Το όραμά μας   Ο όμιλος ΜΑΧΙ έχει αναπτύξει και εφαρμόζει έναν εταιρικό κώδικα επαγγελματικής δεοντολογίας και επιχειρηματικής συμπεριφοράς, ο οποίος βασίζεται στις πάγιες αρχές μας,  αυτές της αξιοπιστίας, της συνέπειας, της υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων. Η δέσμευση μας να διασφαλίζουμε αμοιβαίο όφελος για τους προμηθευτές και τους πελάτη μας, είναι απαρέγκλιτος κανόνας στην εταιρεία μας. Αυτό είναι ο κυριότερος στόχος που θέσαμε εξαρχής. Να μας αντιλαμβάνονται ως μια μεγάλη αξιόπιστη χαρτοβιομηχανία, να νιώθουν ασφαλής με την συνεργασία τους μαζί μας και να αισθάνονται την μακροχρόνια προοπτική.     Ανθρώπινο δυναμικό   Στον όμιλο ΜΑΧΙ το σημαντικότερο κεφάλαιο είναι οι άνθρωποι μας. Σε αυτούς επενδύουμε και οι οφείλουμε κατά μεγάλο ποσοστό την ραγδαία ανάπτυξη των εταιριών μας. Ο επαγγελματισμός τους, το πνεύμα συνεργασίας, η προσήλωση στον κοινό μας στόχο για υψηλής ποιότητας προϊόντα καθιστούν την ομάδα της ΜΑΧΙ πρωτοπόρο και αν αναλογιστούμε και τον υψηλής έντασης ανταγωνισμό τότε μπορούμε να αισθανόμαστε ακόμα πιο περήφανοι για αυτούς. Στην MAXI PEPAER MILL εργάζονται ως επι τω πλείστων νέοι άνθρωποι με διάθεση δημιουργίας και υψηλής τεχνογνωσίας μιας και έχουν εκπαιδευτεί άρτια από την κορυφαία εταιρία στο χώρο των μηχανημάτων RECARD SPA. Στο σύνολο τους είναι 40 άτομα, οι οποίοι εντάσσονται στην παραγωγή. Στην MAXI PAPER MILL απασχολούνται και 20 εξωτερικοί συνεργάτες εξίσου υψηλού μορφωτικού και τεχνολογικού επιπέδου.     Η αποστολή   Στόχος μας είναι να παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του. Για αυτό εξελισσόμαστε συνέχεια ανταποκρινόμενοι στις νέες συνθήκες στις ανάγκες της αγοράς, θωρακίζοντας την εταιρία με υπερσύγχρονες τεχνολογίες και εξοπλισμό.    Υποδομές   Η εταιρία παραγωγής χαρτιού ΜAXI PAPER MILL, εδρεύει στην πόλη της Κατερίνης, σε εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 18500 m2. Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στον τεχνολογικό εξοπλισμό. Η επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό έγινε με τις υψηλότερες προδιαγραφές που επιτάσσουν οι νέες τεχνολογίες και καινοτομίες στο χώρο της παραγωγής χαρτιού σε όλο τον κόσμο. Η μηχανή παραγωγής της εταιρίας είναι μία πολυεπίπεδη μηχανή υψηλής έντασης και τεχνολογίας κατασκευασμένη από τον ιταλικό οίκο RECARD SPA. Οι δυνατότητες παραγωγής χαρτιού είναι 28000 τόνοι το χρόνο οι οποίοι καλύπτουν τις ανάγκες της ΜΑΧΙ καθώς και μέρος από της εξαγωγές.      

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  1ο ΧΛΜ Π. Ε. Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Κατερίνη
  2351031322
  6932359750
 • ΨΗΚΤΡΟΠΟΙΙΑ ΠΙΝΕΛΟΠΟΙΙΑ - ΠΙΝΕΛΑ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΡΟΛΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΒΑΦΗΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΝΕΛΩΝ - ΚΑΤΡΑΚΑΖΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

  Κατασκευές - αντιπροσωπείες, ψηκτροποιία, πινελοποιία, κατασκευή πινέλων, εργαλεία βαφής, ρολλά βαφής, ρολλάκια βαφής, εργαλεία τεχνοτροπίας, βούρτσες. Με οικογενειακή παράδοση από το 1936, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε νέα προϊόντα, ώστε να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη ή ιδιαιτερότητα στον τομέα της βαφής. Σύμμαχος μας στην εξέλιξη και πρωτοτυπία των προϊόντων μας η τεχνολογία, που σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας, παρέχει εργονομία, αισθητική και άψογο αποτέλεσμα. Όλα τα πινέλα μας διαθέτουν ανατομικές λαβές για ευκολία και άνεση στη χρήση, με παράλληλη αντοχή στους διαλύτες. Είναι κατασκευασμένα με κορυφαίας ποιότητας τρίχα παραγόμενη με την καλύτερη και πιο εξελιγμένη δυνατή επεξεργασία. Τέλος, η κόλληση γίνεται με ειδική κόλλα ώστε να επιτυγχάνεται μεγάλη αντοχή σε σκληρή χρήση. Η τεχνογνωσία μας όμως δε σταματά εδώ. Συνεχίζεται αμείωτη όπως το πάθος μας για εργονομικότερα και ποιοτικά ανώτερα προϊόντα! Λόγω της συνεχούς βελτίωσης των προϊόντων μας, τα χαρακτηριστικά ή οι πληροφορίες που τα συνοδεύουν μπορεί να αλλάξουν, χωρίς προειδοποίηση.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 1 - Νέα Φιλαδέλφεια
  2102713005
  6946262742
 • ENOFIL - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΚΟΛΩΝΟΣ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑΣ ΑΘΗΝΑ

  Enofil Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1876 και από τη δεκαετία του 60 δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στον χώρο της οινοπαραγωγής και της ποτοποιίας. Σήμερα παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα διήθησης οίνου, οινοποιητικά μηχανήματα, μηχανήματα εμφιάλωσης και μηχανήματα συσκευασίας, δρύινα βαρέλια και δεξαμενές όπως και βιομηχανικές κόλλες. Στόχος μας ήταν πάντοτε η κάλυψη των αναγκών των οινοποιείων με αποτελεσματικότητα και συνέπεια.   Συνεργαζόμαστε πλέον με ένα μεγάλο αριθμό οινοπαραγικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα έχοντας διευρύνει τις δραστηριότητές μας και στον τομέα της οινοποίησης. Αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα καταξιωμένους οίκους στους τομείς τους, όπως την εταιρεία BEGEROW για υλικά και συστήματα διήθησης οίνου, VASLIN BUCHER για τα οινοποιητικά μηχανήματα, τον οίκο VICARD Γαλλίας για δρύινα βαρέλια, τους ιταλικούς οίκους BERTOLASO και ALFATEK στα εμφιαλωτικά συγκροτήματα, τα ιταλικά εργοστάσια CAVAGNINO & GATTI και ENOS για μηχανές ετικεταρίσματος και ROBINO & GALANDRINO όσον αφορά στα μηχανήματα επεξεργασίας καψυλλίων.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Φωτογραφίες [4]
  Στείλτε e-mail
  ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 132 - Κολωνός
  2103624880,2103610580
 • INOX TECHNICAL ALEX - ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

  Inox Technical Alex   Βιομηχανικές ανοξείδωτες κατασκευές εργοστασίων τροφίμων.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 1 - ΑΜΥΝΤΑΙΟ - Φλώρινας
  2386023189
  6944571206
 • POWER LOCK Α.Ε. - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ - ΑΘΗΝΑ

  Σπανιολέτες Κλειδαριές Μονού Κλειδώματος Γάντζου Κυλίνδρου ΚΙΤ Καρέ Αμορτισέρ Λαβή Πόμολα Παντζουρόβεργα Ντίζες

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  43η ΟΔΟΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ - Ανω Λιόσια
  2102825796
  6973441348
 • ΑΛΑΤΙ ΖΑΡΟΥ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΑΤΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΑΤΙΟΥ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΑΤΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - Μ. ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ - Μ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε.

  Η εταιρεία με διακριτικό τίτλο  «ΑΛΑΤΙ ΖΑΡΟΥ» εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή, στο Ηράκλειο Κρήτης.  Ιδρύθηκε το 1971 με την επωνυμία Μ. ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ - Μ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε. στο χωριό Ζαρός, του Νομού Ηρακλείου, όπου το αλάτι πλενόταν στους νερόμυλους του χωριού! Κύρια δραστηριότητα της εταρείας αποτελεί η παραγωγή αλατιού. Λόγω των αυξανόμενων αναγκών η εταιρεία το 1976 μεταφέρεται στο Γιόφυρο Ηρακλείου. Με το πέρασμα των ετών και συγκεκριμένα το 1993, η εταιρεία επεκτείνεται δημιουργώντας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 800τ.μ. στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου, ενώ προκειμένου να καλύψει τις όλο και αυξανόμενες καταναλωτικές ανάγκες, προχωρά στην παραγωγή, επεξεργασία και συσκευασία 20 διαφόρων τύπων αλατιού,τόσο για βιομηχανική όσο και οικιακή χρήση, όπως αλάτι μαγειρικό, αλάτι ημίχονδρο και χονδρόκοκκο για τυροκομία, αλάτι κατάλληλο για κτηνοτροφία, για χιόνια και για αποσκλήρυνση νερού. Το «ΑΛΑΤΙ ΖΑΡΟΥ» είναι φυσικό θαλασσινό αλάτι, προσεκτικά διαλεγμένο από αλυκές. Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα, βελτιωτικά ροής και αντισυσσωματικά.  Σήμερα, η εταιρεία κατατάσσεται σε μια από τις πιο δυναμικές μονάδες παραγωγής στο χώρο της. Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και τμήμα ποιοτικού ελέγχου, ενώ είναι πλήρως πιστοποιημένη με Σύστημα Ποιότητας ISO 22000:2005, που αφορούν στην παραγωγή και τυποποίηση αλατιού, καθώς και την παρασκευή πρώτων υλών ζωοτροφών, ενώ πλέον δραστηριοποιείται και στον κλάδο των εξαγωγών. Η γνώση και η εμπειρία της εταιρείας κάνουν το όνομά της συνώνυμο του φυσικού, θαλασσινού, ποιοτικού αλατιού!

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Φωτογραφίες [9]
  Στείλτε e-mail
  ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΟΔΟΣ Ι - Ηράκλειο
  2810380750
  6972409131, 6942248442
 • ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 17 - Δάφνη
  2109714193
 • ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ - ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΘΩΜΑΣ

  Βιοτεχνία ελατηρίων, Λάρισα. Ελατήρια, Λάρισα. Κατασκευή ελατηρίων, Λάρισα. Ελατήρια ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ. Ελατηρια Λαρισα. Ελατηρια γεωργουλα. ελατηρια παντως τυπου. Η εταιρία ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ κατασκευάζει ελατήρια : Ελατήρια πιέσεως Ελατήρια έλξεως Ελατήρια στρέψεως Ελατήρια ΙΝΟΧ, γαλβανιζέ Κατασκευάζουμε ελατήρια από 0,20 mm έως και 16 mm διάμετρο σύρματος σύμφωνα με σχεδίο ή με δείγμα σας.Σας εγγυώμαστε απόλυτα για την ποιότητα και την συνέπεια μας. Η 45 ΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΘΩΜΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ 2011 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΝ ΥΛΩΝ ΣΑΣ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  7ο ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Λάρισα
  2410541292
  6944797691
Σελίδα 1 από 2