Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
σε: Δωδεκανήσου, Ρόδος
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΑΝΘΟΚΗΠΟΙ ΡΟΔΟΥ | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Ρόδος

      ΑΝΘΟΚΗΠΟΙ ΡΟΔΟΥ Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Ρόδος Η επιχείρησή μας “ΑΝΘΟΚΗΠΟΙ ΡΟΔΟΥ” η οποία εδρεύει στην Ρόδο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο της κατασκευής και συντήρησης έργων πρασίνου και κήπων, προσφέροντας πάντα μοναδικά αποτελέσματα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.   Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας την μελέτη, την κατασκευή και συντήρηση χώρων πράσινου - κήπων σε ξενοδοχεία, οικίες, τουριστικά καταλύματα, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, καφετέριες κλπ σε όλη την Ρόδο.            ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Οι εφαρμογές στους κήπους περιλαμβάνουν κηποτεχνικά σχέδια, δίκτυα αυτομάτου ποτίσματος, εγκατάσταση χλοοτάπητα, φυτεύσεις, κλαδέματα, ψεκασμούς και γενικά ότι έχει να κάνει με κατασκευές και συντηρήσεις κήπων μικρών και μεγάλων.    Σχεδιάζουμε τον κάθε χώρο πράσινου στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και εφαρμόζουμε οικονομικά και ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης των κήπων.    Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, τα άριστα υλικά άρδευσης που χρησιμοποιούμε και η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αποτελούν εγγύηση για ένα άριστο και μοναδικό αποτέλεσμα. Η διαρκή ενημέρωσή μας στο χώρο σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική κατάρτιση μας μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις κατασκευής και συντήρησης κήπων για κάθε εξωτερικό χώρο.  Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναλάβει και φέρει εις πέρας έναν μεγάλο αριθμό έργων πρασίνου σε όλη την Ρόδο και είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό οποιοδήποτε έργο πρασίνου επιθυμείτε, ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Λάρδος - Ρόδος
  2244044166
  6932018855, 6972721928
 • ΓΡΑΣΤΙΣ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Η επιχείρηση λειτουργεί εδώ και 5 χρόνια στο νησί της Ρόδου από εξειδικευμένους επιχειρηματίες στο χώρο της συντήρησης - μελέτης και κατασκευής κήπων και χώρων πρασίνου. Ως πιο σημαντικό λόγο θεωρούμε την επιστημονική μας επάρκεια, η οποία σας προφυλάσσει από τους πειραματισμούς των ανειδίκευτων κηπουρών. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε όλα τα οικονομικά μεγέθη. Πνεύμα συνεργασίας, κατανόησης και υψηλό αίσθημα ευθύνης, η εμπειρία μας στο χώρο θωρακίζει την επιστημονική μας γνώση και εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα. Δημιουργούμε άρτιες κηποτεχνικές συνθέσεις υψηλών προδιαγραφών με σκοπό την πλήρη αξιοποίηση του χώρου. Μια όαση πρασίνου θα μπει στη ζωή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας. Ευχαριστούμε. Χειρακάκης Χάρης - Λάος Πάρης

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  13577
  Στείλτε e-mail
  ΚΡΕΜΑΣΤΗ-ΡΟΔΟΣ - Ρόδος
  6977447556 - 6974581840
  6977447556 - 6974581840
 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΛΑΡΔΟΣ ΡΟΔΟΣ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ - META DRITAN

  Κατασκευή κήπων και αρχιτεκτονική τοπίου. Είναι γεγονός ότι στις μέρες η ανάγκη για περισσότερο πράσινο και για μια άμεση επαφή με τη φύση είναι μεγάλη. Όλοι μας έχουμε αρχίσει να αναζητάμε ένα προσωπικό παράδεισο που θα μας δώσει διέξοδο από το άγχος της καθημερινότητας. Αναλαμβάνουμε κατασκευή και μελέτη κήπων με θεαματικά αποτελέσματα ανώτερα των προσδοκιών σας. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η άψογη εξυπηρέτηση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά για τα οποία διακρινόμαστε.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  ΛΑΡΔΟΣ - Ρόδος
  6948371521
 • ΚΗΠΟΤΕΧΝΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ ΡΟΔΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΗΠΩΝ - ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΡΟΔΟΣ ΚΩΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

  Συντηρήσεις κήπων με βιολογικά ψεκάσματα, φάρμακα, κλαδέματα, αρδευτικά συστήματα, βραχόκηποι, συντριβάνια, σχεδιασμός κήπων. Διαθέτουμε όλα τα κηπευτικά μηχανήματα. Ο κύριος Βαγιανάκης και οι συνεργάτες του, μπορούν να σχεδιάσουν το χώρο σας με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας, προκειμένου να δείτε την διαμόρφωσή του μετά το τέλος των εργασιών. Οι ιδιαίτερες γνώσεις μας στην ανθοκομία και φυτολογία, μας βοηθούν να επιλέξουμε τα σωστά φυτά για το ανάλογο κλίμα και η γεωγραφική θέση στην οποία βρίσκεται ο κήπος σας. Παράλληλα γνωρίζουμε όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να γίνεται σωστά το πότισμα των φυτών σας. Το πλήθος των ικανοποιημένων πελατών μας είναι η πιο ισχυρή απόδειξη οτι η η γνώση σε συνδυασμό με το μεράκι μπορούν να μεταμορφώσουν ένα χώρο σε παράδεισο! Με βασικό χαρακτηριστικό την εργασία μας, τη συνέπεια και την ορθή μελέτη των παραμέτρων που πρέπει να συνυπολογιστούν κατά το σχεδιασμό του κήπου σας, αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τις εργασίες που απαιτούνται για να δείτε με νέο μάτι την αυλή σας το κήπο ή το γραφείο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα απο όπου μας ζητηθεί στα Δωδεκάνησα. Ανταγωνιστικές τιμές.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 116 - Ρόδος
  6947685078
  6945350199
 • ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΞΗΣ ΕΜΜ. - ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΣΤ.

  Κατασκευή και συντήρηση κήπων. ιδρύθηκε πριν από 5 χρόνια από δύο έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες. Η αγάπη μας, για την προστασία του περιβΒΑΡΔΑΞΗΣάλλοντος και της φύσης, μας κάνει να δημιουργούμε με καλαισθησία, με φαντασία και πολύ μεράκι όλους τους χώρους του πρασίνου. Κατασκευάζουμε καισυντηρούμε εξωτερικούς χώρους και εσωτερικούς. Δημιουργούμε βραχόκηπους, καταρράκτες, φυτεύουμε και κλαδέυουμε δέντρα οπωροφόρα, θάμνους. Για εμάς ο κήπος είναι όαση ξεκούρασης και χαλάρωσης. Είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε σε εμάς.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ - ΡΟΔΟΣ - Ρόδος
  6942207040-6945686434
  6942207040 - 6945686434
 • Φωτογραφίες [3]
  Στείλτε e-mail
  ΠΑΣΤΙΔΑ - Ρόδος
  2241048365