Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
σε: Χανίων, Χανιά
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΧΑΝΙΑ - ΛΟΓΟΠΕΔΙΚΟΙ - ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

  Λογοθεραπεύτρια στα Χανιά Λογοπεδικοί Χανιά logotherapia xania logotherapeftes xania logotherapeftria xania Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Διάγνωση Διαταραχών Επικοινωνίας Φωνής και Κατάποσης, Παρέμβαση σε διαταραχές επικοινωνίας, λόγου, ομιλίας, Αξιολόγηση. Πρωτόκολλο θεραπευτικής ακρόασης.

  Κατηγορία: ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

  18793
  Στείλτε e-mail
  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΛΑ 37 - Χανιά
  2821002712
  6944930788
 • ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΛΟΓΟΠΕΔΙΚΟΣ ΧΑΝΙΑ - ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

  Διαταραχές λόγου και επικοινωνίας σε παιδιά και ενήλικες, διαταραχές άρθρωσης, μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία), διαταραχές φωνής και ροής.

  Κατηγορία: ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

  8787
  Στείλτε e-mail
  ΜΠΟΝΙΑΛΗ 8 ΚΑΙ ΣΦΑΚΙΩΝ - Χανιά
  2821111630
  6974606389
 • ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ - ΣΩΜΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ - ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

  Λογοθεραπεία Χανιά, λογοθεραπεύτρια Χανιά, κέντρο λογοθεραπείας Χανιά. Αντιμετώπιση προβλημάτων δυσλεξίας, προβλήματα επικοινωνίας, διαταραχές λόγου, καθυστέρηση λόγου, φωνητικές διαταραχές, πρόληψη, διάγνωση, αποκατάσταση.

  Κατηγορία: ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

  25037
  Στείλτε e-mail
  ΣΦΑΚΙΩΝ 26 - Χανιά
  2821501441
  6972728701
 • ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΙ - ΛΟΓΟΠΕΔΙΚΟΙ ΧΑΝΙΑ

  Το κέντρο «Εξέλιξη» δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου από έμπειρους επαγγελματίες και επιστήμονες. Η δημιουργία του καλύπτει ένα μεγάλο κενό στο νομό Χανίων, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης. Η θεωρητική μας προσέγγιση αγκαλιάζει παιδιά, εφήβους και ενήλικες με σεβασμό στους ρυθμούς και τις ιδιαιτερότητές τους και εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους. Ο κύριος στόχος μας είναι ο τομέας της πρόληψης και ενημέρωσης. Η έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση σε συνδυασμό με την εκπαίδευση, την υποστήριξη και θεραπεία, συνθέτουν την εικόνα του κέντρου. Στεγάζεται σε ένα καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο 300 τ.μ. κοντά στο κέντρο της πόλης. Η πρόσβαση είναι εύκολη και υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης. Παρεχόμενες υπηρεσίες - Συμβουλευτική / Ψυχοθεραπεία. - Λογοθεραπεία. - Εργοθεραπεία. - Διάγνωση και αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών. - Αντιμετώπιση συναισθηματικών δυσκολιών και δυσκολιών συμπεριφοράς. - Αντιμετώπιση ειδικών αναγκών. - Επαγγελματικός προσανατολισμός. - Σεμινάρια / Παρουσιάσεις. Σε ποιους απευθύνεται - Σε παιδιά και εφήβους που αντιμετωπίζουν ειδικές δυσκολίες συμπεριφοράς στο σχολείο ή το σπίτι (υπερκινητικό σύνδρομο, διαταραχές διαγωγής). - Σε παιδιά και εφήβους που αντιμετωπίζουν ειδικές δυσκολίες στη μάθηση, όπως δυσλεξία, δυσαριθμησία, κ.α. - Σε άτομα με δυσκολίες στην ομιλία και στο λόγο. - Σε ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις σχέσεις τους. - Σε άτομα με ειδικές ανάγκες (νοητική υστέρηση, ανωριμότητα, σύνδρομο Down, αυτισμός). - Σε γονείς που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σε θέματα αναπτυξιακής ψυχολογίας, να βελτιώσουν το γονεϊκό τους ρόλο και κατ΄ επέκταση τη σχέση με τα παιδιά τους. - Σε κάθε άτομο που νιώθει την ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης για να ξεπεράσει καθημερινές δυσκολίες ή να διατηρήσει επαγγελματική και προσωπική ισορροπία. Στο κέντρο λειτουργεί διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από: -σχολικό ψυχολόγο - παιδοψυχολόγο - ψυχοθεραπευτή - λογοθεραπευτή - εργοθεραπευτή - ειδική παιδαγωγό - ειδική νηπιαγωγό - εξωτερικοί συνεργάτες: νευρολόγος, παιδίατρος, ΟΡ/ΛΑ, παιδοψυχίατρος, παιδονευρολόγος. ! Όλες οι υπηρεσίες απευθύνονται και στην Αγγλόφωνη κοινότητα. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΡ. Φωτεινή Περαματζέλη (Ph.D) Παιδοψυχολόγος Διδάκτωρ Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Παν/μίου Λονδίνου, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Maryland, Η.Π.Α.

  Κατηγορία: ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

  ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΩΚΑ 20 - Χανιά
  2821020370,2821053056