Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ANOΔΙΚΗ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΓΟΚΥΒΩΝ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΑΝΟΔΙΚΗ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ "Πρότυπος βιοτεχνία παγόκυβων & επεξεργασίας νερού - Ενοικίαση & πώληση επαγγελματικών εξοπλισμών".

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΠΗΘΕΩΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - Χαλκίδα
  2221026210
 • D - ICE

  Μηχανές παραγωγής πάγου σε κύβους, τρίμμα ή λέπι ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης. Καλύπτουν από ένα μικρό καφενείο μέχρι βιοτεχνίες και εργοστάσια παραγωγής και διανομής πάγου.

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  10719
  ΣΠΕΥΣΙΠΟΥ 3 - Πάτρα
  6979779775
  6979779757
 • ICE CLUB - ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΠΑΓΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΝΕΡΑ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΝΕΡΑ - ΠΑΓΑΚΙΑ ΠΑΓΟΚΥΒΟΙ ΤΡΙΜΜΑ ΠΑΓΟΥ - ΤΣΑΜΠΟΥΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

  Πρατήριο πάγου και εμφιαλωμένων επιτραπέζιων νερών.  Μεταλλικό νερό Παγάκια Παγοκολώνες Τρίμμα πάγου Παγοκύβοι Διανομή υπέυθυνα με λογικές τιμές σε επαγγελματικούς χώρους: εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering. 

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 30 - Σταυρούπολη
  2310602737
  6937372063
 • Ice Factory 42 | Παραγωγή & Εμπορία Πάγου Μέγαρα

            ICE FACTORY 42 Παραγωγή & Εμπορία Πάγου Μέγαρα Η εταιρεία μας "Ice Factory 42" η οποία εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στα Μέγαρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή και εμπορία προϊόντων πάγου, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξυπηρετώντας άμεσα τόσο επαγγελματίες όσο και ιδιώτες σε όλη την Αττική. Δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες από επαγγελματίες σε προϊόντα πάγου και χάρη στην ποιότητα των προϊόντων, την άμεση εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές έχει καταφέρει να αποτελεί την πρώτη επιλογή για παγάκια και κολώνες πάγου.             Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στα Μέγαρα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, λειτουργεί μια σειρά από σύγχρονες παγομηχανές, οι οποίες χαρακτηρίζονται από υψηλή παραγωγική ικανότητα και τεχνολογική ικανότητα ανάδευσης. Έτσι, μπορούμε να καλύψουμε και πολύ μεγάλες παραγγελίες και να ανταποκριθούμε άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας για παγάκια και πάγο. Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να ανταποκρινόμαστε, πάντα, στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε πάγο και παγάκια ταχύτατα και με συνέπεια. Η διανομή του πάγου γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία κατάλληλα για τη μεταφορά παγοκύβων ώστε τα παγάκια να φτάνουν σε εσάς χωρίς να έχουν αλλοιωθεί. Με άμεση παράδοση, εγγυημένη εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές σας εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα και ελπίζουμε στην ανάπτυξη μιας ασφαλούς και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί σας.         ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ                 Σας ευχαριστούμε που μας επιλέγετε όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε αλλά και να προσπαθούμε διαρκώς προκειμένου να σας προσφέρουμε τον καλύτερο ποιοτικά πάγο. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να μας δώσετε την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετική με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.      

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  42ο ΧΛΜ ΠΕΟΑΚ - Μέγαρα
  2296027427
  6986875520, 6985605790
 • ICE KING - ΠΑΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΓΑΚΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΞΗΡΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΜΠΑΝΑΣΙΟΣ ΦΩΤΗΣ

  ICE KING Πάγος, παγάκια, ξηρός πάγος, επεξεργασία νερού, εμπορία πάγου, τροφοδοσίες σε όλες τις επιχειρήσεις στα Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλο. HACCP : ISO 22000 Ξηρός πάγος, τριμμένος, παγάκια σε συσκευασία 3 κιλών, διανομή παγοκύβων. Η επιχείρηση ΙCE KING είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, παράγει, συσκευάζει και διανέμει παγάκια ice cubes σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η διανομή του πάγου γίνεται με φορτηγά αυτοκίνητα, ψυγεία, σε όλο το νομό Τρικάλων, αντιμετωπίζοντας τους πελάτες μας με σεβασμό και συνέπεια. Ο ξηρός πάγος δεν προέρχεται απο παγάκια ή νερό. Είναι ένα προϊόν σε βαθιά κατάψυξη που κατά την συντήρησή του και τη μεταφορά εξαχνώνεται. Πρόκειται για στέρεη μορφή διοξειδίου του άνθρακα και χρησιμοποιείται σε coctail show και εφέ. Η άμεση εξυπηρέτηση, η άριστη ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σε κάθε συνεργασία μας.

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΥΒΙΑ - Τρίκαλα
  6971778552
  6971778552
 • ICE PLANET ΕΠΕ | Εμπόριο Πάγου Αττική & Κεφαλονιά

      ICE PLANET ΕΠΕ Εμπόριο Πάγου Αττική & Κεφαλονιά Η εταιρεία μας “ICE PLANET ΕΠΕ” δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας πάγου από τον 2012 με αρκετά υψηλό δείκτη ανάπτυξης και συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει. Το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείτε από 6 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων όπως, τεχνικοί, οδηγοί, λογιστές οι οποίοι συνεργαζόμενοι δίνουν μια αρκετά σταθερή και δυνατή λύση στην εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.   Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στις Αχαρνές Αττικής και στην Κεφαλονιά καθημερινά παράγουμε, συσκευάζουμε και διανέμουμε παγάκια, σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας παγομηχανές τελευταίας τεχνολογίας που χαρακτηρίζονται για την υψηλή παραγωγική ικανότητά τους.           Ο ΣΤΟΛΟΣ των οχημάτων μας αριθμεί συνολικά 4 φορτηγά με θαλάμους κατάψυξης που μας δίνουν την δυνατότητα να εξυπηρετούμε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη παρουσιαστεί σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, το Αργοστόλι και όλη την Κεφαλονιά, την Ιθάκη αλλά και τις γύρω περιοχές.   Με σκοπό την διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών η εταιρία μας συνεργάστηκε με ιδιωτικό χημικό εργαστήριο με σκοπό την δεκαπενθήμερη δειγματοληψία των προϊόντων μας. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων μπορούμε να τα διαβιβάζουμε στο τμήμα διασφάλισης ποιότητας του ομίλου σας προς έλεγχο και έγκρισή.   Δίνοντας έμφαση στην σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η εταιρεία μας καταφέρνει να χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις ποιότητας και εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη.   Η αγάπη και η γνώση του αντικειμένου εργασίας, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός, η ομαδικότητα και η διάθεση για εξέλιξη αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της εταιρείας μας αλλά και τους λόγους για τους οποίους μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια.          ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία αλλά και για να μας δώσετε την παραγγελία σας.  

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Φιλοκτήτου 22-24 - Αχαρνές
  2102478880
  6936003843
 • NORTH PENGUIN - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΓΟΥ - ΠΑΓΑΚΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΓΟΥ ΛΙΑΝΙΚΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διανομή συσκευασμένου βρώσιμου πάγου σε σακούλες. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας χρησιμοποιούμε μια σειρά απο σύγχρονες επαγγελματικές παγομηχανές, με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά μιας κάθετης παραγωγικής μονάδας παγοκύβων. Ο πάγος μας παράγεται απο πόσιμο νερό του δικτύου το οποίο επεξεργάζεται απο μια σειρά ειδικών φίλτρων της εταιρείας ΤΕΜΑΚ α) αφαίρεση αλάτων (μείωση σκληρότητας) β) αφαίρεση μικροσωματιδίων και χλωρίου γ) αποστείρωση απο βλαβερά σωματίδια - ουσίες με λάμπες UV Η διανομή γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία, εφοδιασμένα με θερμογράφους (καταγραφή θερμοκρασίας θαλάμου, κοινοτική οδηγία Ε.Ε.), έτσι καταλήγει στο πελάτη αναλλοίωτο (-18°C), με καθημερινά δρομολόγια. Παρέχονται: α) καταψύκτες β) ειδικά βαρέλια ψύξης (για ποτά, αναψυκτικά) σε κοινωνικές εκδηλώσεις (party, catering κ.α.) Ο ΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΠΡΟΙΟΝ-ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ-ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ.   Από τη νέα season(2014) οι πελάτες μας θα μπορούν επίσης να τροφοδοτούνται απ΄την εταιρεία μας με επαγγελματικές συσκευασίες τυποποιημένου παγωτού γνωστής ελληνικής παγωτοβιομηχανίας.   (Παραγωγή πάγου, Χαλκιδική. Παγοκύβοι, Χαλκιδική. Πώληση πάγου χονδρική και λιανική, Κασσάνδρα. Παγοκύβοι, Κασσάνδρα. Χονδρική πώληση τυποποιημένου - συσκευασμένου παγωτού)

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΛΙΟΥΡΙ - Χαλκιδικής
  6942939393
  6942939393
 • PENGUIN - ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΓΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΓΟΥ - ΠΑΓΟΠΟΙΕΙΟ - ΠΑΓΑΚΙΑ - ΠΑΓΟΤΡΙΜΜΑΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

  Εμπόριο πάγου, παγάκια, παγοτρίμματα, Ηγουμενίτσα. H εταιρεία "PENGUIN" δραστηροποιείται απο το 2005 στην πόλη της Ηγουμενίτσας.   Η οργάνωση, η εκπαίδευση, η τεχνογνωσία και η φροντίδα των ιδρυτών της,δραστηριοποιείται διπλά, με δύο καταστήματα παραγωγής και εμπορίας πάγου , η μία στην περιοχή της Πλαταρίας και η δεύτερη στην Ηγουμενίτσα.   Βασική μας αρχή είναι η επαγγελματική δεοντολογία στις σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες της , η διαρκής ποιοτική βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού. Σε καθημερινή και 24ωρη βάση για το νόμο Θεσπρωτίας.   Οι παροχές μας αφορούν ευρύτερα χώρους εστίασης και διασκέδασης.Διαθέτουμε 6 αυτοκίνητα και 1 μηχανάκι.Ειδικότερα, απευθύνονται σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες, αναψυκτήρια, κυλικεία, καντίνες, καφέ-μπαρ, catering, μουσικές σκηνές, καθώς επίσης και σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμοι, βαφτίσια, γενέθλια, πάρτι.    Στόχος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας πάγου με τους πιο αυστηρούς και πιο ασφαλείς τρόπους μεταφοράς του.Διαθέτουμε 17 παγομηχανές δυνατότητας δημιουργίας παγοκύβων,πάγου λέπι,παγοτρίμματα για coctail.

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΜΥΡΩΝΟΣ 7 - Ηγουμενίτσα
  6944888222
 • SUPERICE - ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΠΑΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΓΑΚΙΑ - ΠΑΓΟΚΥΒΟΙ - ΠΑΓΟΤΡΙΜΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΠΑΓΟΣ

  Πάγος, παγάκια, παγόκυβοι, παγοτρίμματα Θεσσαλονίκη Πάγος,παγάκια,παγοκύβοι,παγοτρίμματα Αμπελόκηποι,Πολίχνη,Νεάπολη,Έυοσμος,Συκιές,Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΓΟΥ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 15 ΤΟΝΟΥΣ!!!   Η εταιρεία μας παράγει, συσκευάζει και διανέμει παγοκύβους (παγάκια), ice cubes, σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.   Σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Θεσσαλονίκη, λειτουργούμε μια σειρά απο σύγχρονες παγομηχανές, οι οποίες χαρακτηρίζονται απο υψηλή παραγωγική ικανότητα και τεχνολογική ικανότητα ανάδευσης, ιδανικές για σκληρά νερά με ευρωπαϊκές προδιαγραφές.   Τα παγάκια παρασκευάζονται απο νερό, που έχει υποστεί κατάλληλη επεξεργασία και καθαρισμό με ειδικά φίλτρα. Ο πάγος συσκευάζεται σε σακούλες που τηρούν τις προδιαγραφές αποθήκευσής του, κατάλληλες για συσκευασία τροφίμων. Η αποθήκευση και συντήρηση, γίνεται σε ειδικούς σύγχρονους ψυκτικούς θαλάμους.   Η διανομή του πάγου γίνεται με αυτοκίνητα ψυγείου σε όλη την Θεσσαλονίκη, ώστε ο πάγος να διατηρείται σε άριστη κατάσταση. Πραγματοποιούμε καθημερινά δρομολόγια αντιμετωπίζοντας τους πελάτες μας με σεβασμό και συνέπεια. Εξυπηρετούμε: ξενοδοχεία, καφετέριες, μπαρ, νυχτερινά κέντρα, ουζερί, μεζεδοπωλεία.   Φιλικά ΤΖΟΝΤΖΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 65 - Θεσσαλονίκη
  2310253950
  6942442531
 • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΓΟΚΥΒΩΝ ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ - GK FROST ICE - ΠΑΓΑΚΙΑ - ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείτε στον χώρο της παραγωγικής διαδικασίας και επεξεργασίας πάγου από το 2000 . Στα 15 χρόνια λειτουργίας επενδύουμε στην ποιότητα , στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και στον σεβασμό προς τον καταναλωτή. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις και τις συνθήκες παραγωγής : Την απαιτούμενη τεχνογνωσία , την σημαντικότητα των προδιαγραφών υγείας και ασφαλείας καθώς και το ρόλο των υπευθύνων παραγωγής τις μεθόδους ποιοτικού έλεγχου των προϊόντων ,την διαχείριση απορριμμάτων και την σημασία ύπαρξης μιας παραγωγικής μονάδας στην περιοχή . H δωδεκάχρονη πορεία της επιχείρησης η εμπιστοσύνη των πελατών μας η αξιολόγηση των προϊόντων μας από τους καταναλωτές μας οδήγησαν στην δημιουργία υποκαταστήματος στην Αθήνα το οποίο είναι στο έκτο χρόνο λειτουργίας του, παράλληλα δε, δημιουργούμε στην ΙΤΕΑ μονάδα παραγωγής εφάμιλλη των δυο προηγούμενων η οποία θα πληρή όλες τις προϋποθέσεις που κατά νόμο χρειάζονται για την παραγωγή παγοκυβων H GK frost ice θεωρεί ότι ο ποιοτικός έλεγχος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του κεφαλαίου Διαχείριση Ποιότητας για τον λόγο αυτό η εταιρεία χωρίς να φείδετε εξόδων έχει επενδύσει στην ορθή οργάνωση ενός συγχρόνου πρότυπου εργοστασίου και έχει προμηθευτεί με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ελέγχοντας : Φυσικά χαρακτηριστικά του προϊόντος (μέγεθος κολλημένα παγάκια μεταξύ τους κτλ) Μικροβιολογικές επιβαρύνσεις με εξέταση του προϊόντος στο Γενικό Χημείο του Κράτους Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά (καθαρότητα ,διαύγεια ,τυχών υπολείμματα) Ο ποιοτικός έλεγχος ξεκινά από το στάδιο παραλαβής των πρώτων υλών (νερό , υλικά συσκευασίας )συνεχίζετε σε όλα τα παραγωγικά σταδία (παραγωγή-συσκευασια- αποθήκευση) και τελειώνει με την φόρτωση των ετοίμων προϊόντων όπου και εκεί μετριέται η εσωτερική ψύξη του προϊόντος και η καταλληλότητα της συσκευασίας για την ασφαλή μεταφορά . Λογω της φύσης του προϊόντος που παράγουμε ο ποιοτικός έλεγχος πρέπει να είναι συνεχές. Έτσι πέρα από το εξειδικευμένο προσωπικό που έχει προληφθεί ,οι χειριστές του μηχανολογικού εξοπλισμού εκπαιδεύονται συνεχώς πάνω στα θέματα βελτιστοποίησης και διατήρησης της ποιότητας. Η υψηλή ποιότητα και η διατροφική αξία επιτυγχάνετε κυρίως μιας τεχνολογίας που εφαρμόζουμε IQF (individually quick frozen ) ταχεία κατάψυξη και δεν επιτρέπει την συσσώρευση άμορφων μαζών κολλημένου πάγου μέσα στην σακούλα Πίσω από την λέξη ποιότητα κρύβετε ένας ολόκληρος μηχανισμός μια φιλοσοφία και μια σειρά διαδικασιών που κατά νόμο εφαρμόζονται πιστά . Η G.K. frost ice όμως δεν εμμένει μόνο στην ποιότητα που δεν είναι το μόνο μέλημα της αλλά και στον όγκο παραγωγής που χρειάζεται να καλύψει την αγορά και τις ανάγκες των πελατών της. Στις ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις της έχει δυνατότητα παραγωγής 15.000 λίτρα πάγου ανά 24 ωρο καθώς και δυνατότητα αποθήκευσης 35.000 σακούλες . Σκοπός της εταιρείας είναι: Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας Η πλήρη –γρήγορη και ευέλικτη εξυπηρέτηση του πελάτη Η ενίσχυση της θέσης της στην ελληνική αγορά Η ανάπτυξη του δικτύου της H G.K. frost ice είναι εταιρεία παραγωγής και διανομής που επιδιώκει σταθερή επαφή με κάθε έναν πελάτη κτίζοντας σχέσεις ποιότητας και εμπιστοσύνης δίνοντας έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα εντος και εκτός εταιρείας Κύριος στόχος είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων καθώς και επίσης και η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΨΙΛΗ ΡΑΧΗ ( ΠΡΩΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΩΤΗ ) - Θήβα
  2262089591
  6972515603 whats up
 • ΚΑΡΑΤΖΕΝΗ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΟΥ ΣΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

  Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διανομή συσκευασμένου βρώσιμου πάγου σε σακούλες. Ο πάγος παράγεται από φυσικό πόσιμο νερό το οποίο επεξεργάζεται από μια σειρά ειδικών φυσικών φίλτρων για την αφαίρεση των αλάτων και την αφαίρεση των μικροσωματιδίων.  Η διανομή γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία και καταλήγει στον πελάτη αναλλοίωτο .  Η εταιρεία προσφέρει το καλύτερο προϊόν στις καλύτερες τιμές.     

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ - Σύρος
  2281088540
  6974356222
 • ΠΑΓΑΚΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΠΑΓΟΣ - ΠΑΓΟΚΟΛΩΝΕΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑ ΚΥΛΛΗΝΗ ΖΑΧΑΡΩ ΑΜΑΛΙΑΔΑ - ΠΑΓΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ

  Πάγος, παγοκολώνες, παγάκια για καφετέριες, εστιατόρια, ιχθυοπωλεία. Εξυπηρετούμε Πύργο, Κυλλήνη, Ζαχάρω, Αμαλιάδα.

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΤΡΩΝ 120 - Πυργος
  6944899295
 • ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΓΟΚΥΒΩΝ ΓΚΥΖΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - UNIVERSAL ICE - ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΓΟΚΥΒΩΝ - ΠΑΓΑΚΙΑ - ΠΑΓΟΚΥΒΟΙ

  Παραγωγή και διάθεση παγοκύβων, παγάκια, Γκύζη, Αθήνα. Διανομή έως τις 2.00 π.μ. (επίσης Κυριακές και αργίες).

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ 11 - Γκύζη
  2106432584
  6984100310
 • ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΠΑΓΟΥ ΑΙΓΙΟ ΑΧΑΪΑ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΓΟΥ - ΠΑΓΑΚΙΑ ΑΧΑΙΑ ΡΙΟ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ - ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

  Εμπόριο πάγου χωρίς μυρωδιές, υπολείμματα, βακτηρίδια και άλλα μολυσματικά στοιχεία.

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  14940
  Στείλτε e-mail
  ΑΝΩ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ - Αίγιο
  2691021769
  6944623111
 • Στείλτε e-mail
  ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ - ΝΕΟ ΔΕΛΤΑ - Βόλος
  6973420984
 • ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ ΞΑΝΘΗ - ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΓΟΥ - ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

  Πρατήριο πάγου και τροφίμων στο Πόρτο Λαγός στην Ξάνθη. Εφοδιάζουμε τις επιχειρήσεις σας άμεσα. Παγωτά ΔΕΛΤΑ, παγωτά NESTLE, Ξάνθη Κομοτηνή Ροδόπη, ενεργειακό ποτό SUPER, FIGHTER, κατεψυγμένα τρόφιμα. 2o mail: fanidelta@yahoo.gr

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - Ξάνθη
  2541096601,2541096701
  6978748354
 • DIAMOND ICE - ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΠΑΓΟΥ ΩΡΕΟΙ ΕΥΒΟΙΑ - ΜΠΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  Επεξεργασία πάγου παντός τύπου, στους Ωρεούς Ευβοίας. Είμαστε πρωτοπόροι στις ειδικές μορφές βρώσιμου πάγου. Παράγουμε παγοκύβους, στρόγγυλα σφαιροειδή παγάκια, παγάκια sticks, παγοσφηνάκια, παγοκολώνα, παγότριμα, παγολέπι, ξηρό πάγο, ζελέ gel κρυοθεραπείας, μινιατούρες, συσκευασία MINI ICE Drink μινιατούρες με παγάκια, Travel Ice Με δυνατότητα παραγωγής 60 τόνους πάγου βρώσιμου και μη ανα 24h Η εταιρεία Το 1999 ιδρύθηκε η βιομηχανία παραγωγής προιόντων πάγου DIAMOND ICE Μπουλής Κ. Νικόλαος με έδρα την Αιδηψό Ευβοίας με σκοπό να υποστηρίξη τις ανάγκες της Βόρειου Ευβοιας σε προιόντα πάγου με βάση το παγότριμα για την αλιεία (ιχθυοκαλιέργειες καικια γριγρί κτλ) Κατόπιν την τροφοδοσία με παγοκύβους σε χώρους μαζικής εστίασης (καφετέριες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ, clubs, κτλ) η ταχεία ανάπτυξη και η ανάγκη αύξησης παραγωγής, εφερε την εταιρεία το 2005 στην μεταφορά της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στους Ωρεούς Ευβοίας έκτασης 2500 τμ. Παράλληλα αύξησε την δυνατότητα ταχείας εξυπηρέτησης με την απόκτιση 8 φορτηγών ψυγείων ακόμα, κάνοντας ένα στόλο με 11 φορτηγά ψυγεία, τα οποια καθημερινά διανεμούν τα προιόντα της εταιρείας. Το 2011 η εταιρεία παρακολουθώντας και ερευνώντας τις εξελίξεις και την αναγκαιότητα του πάγου στην ζωή μας προχώρησε σε δημιουργία καινούργιων καινοτόμων προιόντων, προτωποριακά για τον Ελληνικό χώρο.

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΩΡΕΟΙ - Εύβοιας
  2226069053
  6977422286
 • Φωτογραφίες [6]
  ΠΑΝΟΡΜΟΥ 4 - Πειραιάς
  6906009509
  6906009509
Σελίδα 1 από 2