noscript image for google
Τρίτη 02 Μαρτίου 2021 | 06:19 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Ελ. Βενιζέλου 19, Προέκταση Ανδιανουπόλεως - Καλαμαριά
  2310458468
  6977971241
  Η κα. Λιμήτσιου Γεωργία δραστηριοποιείται στο χώρο της Διαιτολογίας - Διατροφολογίας από το 2006 από το γραφείο της στην Καλαμαριά και πιο συγκεκριμένα από την οδό Ελ. Βενιζέλου 19.

  Με ειδίκευση στη διατροφή κύησης, θηλασμού, παιδικής παχυσαρκίας και την πολυετή εμπειρία που διαθέτει στο χώρο, σας προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα.

  μέτρηση μεταβολισμού Θεσσαλονίκη, παιδική παχυσαρκία Θεσσαλονίκη, παιδική παχυσαρκία Καλαμαριά, διατροφή κύησης και θηλασμού, vegan διατροφή Θεσσαλονίκη, σπλαχνικό λίπος Θεσσαλονίκη, διατροφικές διαταραχές Θεσσαλονίκη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Αριστομένους 49 - Καλαμάτα
  2721086633
  6972672111
  Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
  Καλαμάτα Μεσσηνία - Ζαρμακούπη Παρή

  Η Ζαρμακούπη Παρή είναι διαιτολόγος - διατροφολόγος στην Καλαμάτα, με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην κλινική διατροφή στο πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, από όπου και αποφοίτησε με Άριστα.

  Έχει εκπονήσει πτυχιακές διατριβές σχετικά με τη θρεπτική κατάσταση καρκινοπαθών και παιδιών με εντερική ανεπάρκεια, με τίτλους 'Εκτίμηση θρεπτικής κατάστασης και επίπεδων φυσικής δραστηριότητας σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και άτομα με καρκίνο του παχέος εντέρου' και 'Εκτίμηση θρεπτικής κατάστασης σε νεογνά με εντερική ανεπάρκεια και συσχέτιση μεταβολικών προϊόντων εντερικού μικροβιώματος και πιθανότητας αποδέσμευσης από την εντερική διατροφή'.

  Διετέλεσε την πρακτική της άσκηση στο κέντρο αποκατάστασης "Διάπλαση", ενώ παρακολούθησε περιστατικά στην Παθολογική, Νεφρολογική Κλινική και Κλινική Παθολογικής Φυσιολογίας του Λαϊκού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια 15 εβδομάδων με τίτλο 'Διατροφή στην Παιδική Παχυσαρκία' καθώς και σεμινάρια σχετικά με τις διατροφικές διαταραχές ανορεξία - βουλιμία - επεισοδιακή υπερφαγία.

  Συνεχίζει τη διά βίου εκπαίδευσή της σε θέματα διατροφής, με παρακολούθηση συνεδρίων και με μαθήματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης της "Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού".

  Στο διαιτολογικό γραφείο πραγματοποιείται ανάλυση σύστασης σώματος, μέτρηση βασικού μεταβολισμού με τη μέθοδο της έμμεσης θερμιδομετρίας (FITMATE), εκτίμηση ενεργειακής δαπάνης, εκτίμηση διατροφικής κατάστασης. Επιπλέον, γίνεται σχεδιασμός εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής για απώλεια - διατήρηση - αύξηση βάρους, για παθολογικές καταστάσεις (καρδιαγγειακά νοσήματα, σακχαρώδης διαβήτης, καθώς και νοσήματα πεπτικού, αυτοάνοσα νοσήματα, οστεοπόρωση κ.ά.).

  Επίσης, δίνονται εξατομικευμένα προγράμματα για διατροφικές διαταραχές, για χορτοφαγία, εγκυμοσύνη, θηλασμό. Επίσης, προγράμματα για επαγγελματίες αθλητές και αθλούμενους, όπως επίσης για παιδιά και εφήβους.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Καραολή Δημητρίου 123 & Ιωνίας 1 - Έυοσμος
  2310559229
  6977750736
  ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
  ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  Στο διαιτολογικό μας γραφείο, που εδρεύει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με διατροφολόγο - διαιτολόγο τον ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, στοχεύουμε, με το σχεδιασμό εξατομικευμένων διαιτολογίων, στην απώλεια βάρους, πάντα όμως μέσα από το πρίσμα της βελτίωσης και της διατήρησης της υγείας των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Παράλληλα, επιδιώκουμε τη διατήρηση του χαμένου βάρους, τη διατροφική εκπαίδευση και την τροποποίηση των διατροφικών σας συνηθειών.

  Στοχεύουμε στην υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ώστε να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής που θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στην καθημερινότητα του κάθε ατόμου.

  Με το σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε σωστή αξιολόγηση της σύστασης του σώματός σας (λιπώδους ιστού, μυϊκής μάζας, ολικών υγρών σώματος, σπλαχνικού λίπους, κυτταρικής υγείας) και να μετρήσουμε το βασικό σας μεταβολισμό, για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη λειτουργία και την κατάσταση του σώματός σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Μαιζώνος 13, Κέντρο - Πάτρα
  2610422621
  6981052392
  ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ – ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΠΑΤΡΑ – ΔΙΑΙΤΑ ΠΑΤΡΑ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΤΡΑ – ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΤΡΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΑΤΡΑ – ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΤΡΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΠΑΤΡΑ – ΚΙΝΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ - 6981052392

  Ο Κιντής Σπυρίδων, με έδρα την Πάτρα, είναι πτυχιούχος διαιτολόγος - διατροφολόγος του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος (ΑΤΕΙ) Κρήτης - παράρτημα Σητείας.

  Έχει κάνει την πρακτική του άσκηση στο Κέντρο Υγείας Σητείας. Έχει δουλέψει σαν διαιτολόγος - διατροφολόγος στο πρόγραμμα 'Βοήθεια στο Σπίτι στο Δήμο Δύμης, στην Κάτω Αχαΐα για 5 μήνες (24/09/2012 - 23/02/2013).

  Έχει δουλέψει σαν διαιτολόγος - διατροφολόγος στην επιχείρηση KALLISTO SPA στο Αίγιο, για 4 μήνες (28/04/2014 - 05/08/2014).

  Είναι υπεύθυνος διαιτολόγος - διατροφολόγος στην ακαδημία της ομάδας μπάσκετ της Παναχαϊκής. Επίσης, είναι εξωτερικός συνεργάτης στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ Θεραπευτήριο - Γενική Κλινική Πατρών, σαν διαιτολόγος - διατροφολόγος, από το Δεκέμβριο του 2015 έως σήμερα.

  Υπηρεσίες
  Με το λιπομετρητή - αναλυτή σύστασης σώματος της TANITA MC 780, γίνονται ακριβείς μετρήσεις (λιπώδης μάζα, μυϊκή μάζα, μέτρηση συνολικών υγρών σώματος, διαχωρισμός ενδοκυττάριου και εξωκυττάριου υγρού, κατακράτηση υγρών).

  Σε συνδυασμό με τις ανθρωπομετρικές μετρήσεις (περίμετρος μέσης, ισχίων, κοιλίας κ.ά.), γίνεται σχεδιασμός 15νθήμερου εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής για: παχυσαρκία, υγιεινή διατροφή, διατροφικές διαταραχές και παθολογικές καταστάσεις.

  Επίσης, γίνεται σχεδιασμός 15νθήμερου εξατομικευμένου προγράμματος για εγκυμοσύνη - θηλασμό, παιδιά - εφήβους, αθλητές και παρέχεται παρακολούθηση της πορείας και της προόδου κάθε ασθενούς.

  *** Tο γραφείο λειτουργεί μέσω συγχρηματοδότησης ΕΣΠΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα - Επιχειρηματικότητα - Καινοτομία ΕΣΠΑ 2014-2020)
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Σφακίων 10-12, 2 Όροφος - Χανιά
  2821051015
  6974932815
  ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ
  Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Χανιά Κρήτης

  Η Κυριακή Καρανικόλα είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος. Αποφοίτησε το 2009 από το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι Κρήτης στο παράρτημα της Σητείας. Το διαιτολογικό γραφείο λειτουργεί από το 2010 στα Χανιά. Μέσα από την πολυετή εμπειρία της στο χώρο της διατροφής και της διαιτολογίας τονίζει ότι δεν υπάρχουν μυστικά για μια επιτυχημένη απώλεια βάρους.

  Αυτό που μετράει είναι η αγάπη για τον εαυτό μας, η προσήλωση στο στόχο μας και η σωστή καθοδήγηση από τον έμπειρο διαιτολόγο μας.

  Χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, και επιστημονικά τεκμηριωμένο, μπορεί να αναλάβει να δημιουργήσει το κατάλληλο διαιτολόγιο για την υγεία σας.

  Επισκεφθείτε το γραφείο μας στα Χανιά ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Ιουστινιανού (Στοά) - Καβάλα
  2592024617
  6975830779
  Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Πεταλίδου Αριάννα γεννήθηκε στο Βέτσλαρ Γερμανίας και μεγάλωσε στην Καβάλα.

  Σπούδασε στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Σητείας (ΚΡΗΤΗ), από όπου και αποφοίτησε το 2016. Η πτυχιακή της εργασία είχε ως θέμα «παιδική παχυσαρκία» και καταχωρήθηκε στην κεντρική βιβλιοθήκη του Τ.Ε.Ι Σητείας. Το έτος 2015-2016 πραγματοποιήσε την πρακτική της άσκηση στο τμήμα διατροφής του Γενικού νοσοκομείου Καβάλας και ασχολήθηκε με τον (σακχαρώδη διαβήτη και την παχυσαρκία των ασθενών).

  Το 2017 εισήχθη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

  Το 2019 έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο MSc «η διατροφή στην υγεία και στη νόσο » και το θέμα της διπλωματικής της διατριβής αποτέλεσε η « Αξιολόγηση της Ποιότητας ζωής και διατροφικής κατάστασης ασθενών με ψωρίαση με την χρήση ανθρωπομετρικών δεικτών βιοδεικτών και συσχέτιση αυτών με την σοβαρότητα της νόσου».

  Τέλος το ερευνητικό της ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην μετά-έρευνα αναφορικά με τις διατροφικές παρεμβάσεις στις παθολογικές καταστάσεις ( διαβήτης κύησης, κίρρωση ήπατος, ιδιοπαθής φλεγμονώδεις νόσοι του εντέρου).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Μπαϊμπά 32 - Αγρίνιο
  2641551614
  6942952471
  ΣΑΡΔΕΛΗ ΝΑΝΣΥ - 6942952471- ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΑΠΩΛΕΙΑ-ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

  << αγαπησε το σωμα σου.... ειναι το μονο μερος που εχεις για να ζησεις....>>
  DIET it's the only game where you win when you lose..........

  Η ΝΑΝΣΥ ΣΑΡΔΕΛΗ διατηρεί το γραφείο της επί της οδού Μπαϊμπά 32 στο Αγρίνιο ,και από το 2015 παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και συμβουλές ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής για τη διαχείριση περιστατικών που αφορούν τόσο σε φυσιολογικές, όσο και σε παθολογικές καταστάσεις.

  Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στην Αθήνα, στο Γ.Ν Ασκληπιείο Βούλας όπου ασχολήθηκε τόσο με παθολογικές/κλινικές καταστάσεις όσο και με την διατροφική υποστήριξη φυσιολογικών καταστάσεων .

  Το γραφείο της διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, που επιτρέπει τη σωστή διάγνωση και τη σωστή αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης. Αναλαμβάνει το σχεδιασμό ατομικών προγραμμάτων διατροφής, για άτομα διαφορετικών ηλικιών και διατροφικών αναγκών, όπως ενήλικες, παιδιά, εφήβους, εγκυμονούσες, θηλάζουσες, αθλητές, αλλά και ηλικιωμένους.

  Στις παρεχόμενες υπηρεσίες του γραφείου παρέχεται έκπτωση -50% για κάθε δεύτερο μέλος της ίδιας οικογένειας και έκπτωση -25% σε φοιτητές.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ
  Καλύτερα να γνωρίζεις τις αδυναμίες του γενετικού σου προφιλ παρά να χρειαστεί να τις θεραπεύεις μια ζωή!! Η γενετικη εξεταση, βοηθαει να κατευθυνουμε τα ατομα με βαση το ΜΟΝΑΔΙΚΟ γενετικο προφιλ τους βασιζομενοι στα πιο συγχρονα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

  Διατροφη για παθολογικες καταστάσεις

  Διατροφη για εγκύους - θηλασμός

  ΜΕΤΡΗΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ
  ΜΑΘΕ ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής
  εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής ΑΠΩΛΕΙΑ /ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ( ΥΠΕΡΤΑΣΗ Σ.Δ Ι,ΙΙ κτλ) ΚΥΗΣΗ /ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ /ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ Λιγότερα

  Ολοσωματικη κ τμηματική λιπομετρηση

  Ωράριο Λειτουργίας:
  * Δεχεται καθημερα με ραντεβου
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Γεωρ. Καραϊσκάκη 20, Παλαμάς - Καρδίτσα
  2444301069
  6981955467
  ΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 6981955467 – ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΛΑΜΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ –ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΑΛΑΜΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

  Ακολουθήστε σήμερα μία ισορροπημένη διατροφή για μια καλύτερη ζωή, γεμάτη ενέργεια, χωρίς υπερβολές και στερήσεις, η οποία θα προσαρμόζεται στην δική σας καθημερινότητα!!!

  Υλοποιούμε τις παρακάτω υπηρεσίες με εξατομικευμένες συνεδρίες στοχεύοντας πρωτίστως, στη βελτίωση της ποιότητας διατροφής των ατόμων που απευθύνονται σε εμάς. Απώτερος στόχος μας, η βελτίωση της υγείας, της αθλητικής απόδοσης και της ευεξίας του ατόμου.

  Λιπομέτρηση και διατροφική αξιολόγηση
  Αναλυτική λιπομέτρηση αλλά και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων. Σε τι κατάσταση είναι το σώμα σου σε σχέση με την ηλικία? Ποιος τομέας του σώματός σου έχει τη μεγαλύτερη μυική μάζα? Το πρόγραμμα που κάνεις μόνος σου, έχει αποτέλεσμα? τι μπορείς να διορθώσεις για να αξιοποιήσεις το 100 τις εκατό του προγράμματος που κάνεις? Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτή την υπηρεσία.

  Μέτρηση μεταβολικού ρυθμού ηρεμίας RMR
  Σύστημα μέτρησης βασικού μεταβολικού ρυθμού RMR της Cosmed : Fitmate - Μέτρηση αναλογικά, της ενέργειας που δαπανάται κατά την ηρεμία σε θερμίδες. - Μεγάλη ακρίβεια - Ανίχνευση ¨Αργού¨ μεταβολισμού. - Σχεδιασμός προγράμματος διατροφής με απόλυτη ακρίβεια. -Διάρκεια μέτρησης 12 λεπτά με σχετική ευκολία

  Υπηρεσίες Διαιτολογίας
  Εξατομικευμένο διαιτολογικό πρόγραμμα για όλες τις καταστάσεις, ηλικίες και στόχους.

  Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας και ελάτε να γνωρίσετε ένα νέο τρόπο υγιεινής διατροφής!!!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Εφ. Αξιωμ/κών 2 - Κάντζα - Γλυκά Νερά
  2106657456
  6937124130 - viber
  Κάτοχος Μεταπτυχιακού με τίτλο “Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή” και με κατεύθυνση την “Διατροφή Αθρώπου” του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
  Μετεκπαίδευση στην Ασφάλεια Τροφίμων στο University of Ghent

  Μεγάλη εμπειρία στην αθλητική διατροφή (διαιτολόγος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2004-2006)
  Εκπαιδεύτρια Ι.Δ.Ε.Κ.Ε.

  Αναλαμβάνει την αξιολόγηση θρέψης, τη διατροφική εκπαίδευση και το σχεδιασμό διαιτολογίων για:
  -εγκυμονούσες
  -αθλητές
  -υπέρβαρους
  αλλά και άτομα που πάσχουν από:
  -νευρογενή ανορεξία/βουλημία
  -παχυσαρκία (παιδιά, εφήβους, ενήλικες)
  -μεταβολικό σύνδρομο
  -αναιμίες
  -διαβήτη (τύπου Ι & ΙΙ)
  -καρδειαγγειακά προβλήματα
  -υπέρταση
  -και λοιπές καταστάσεις

  Το γραφείο μας βρίσκεται στην οδό: Εφ. Αξιωματικών 2 & Λεωφ. Λαυρίου 17 -Κάντζα Παλλήνης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  40 Εκκλησιών 3, Κέντρο - Ξάνθη
  2541402765
  6944149449
  Είμαι ο Σάββας Αβραμίδης Διαιτολόγος – Διατροφολόγος (απόφοιτος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης) και σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου. Έχω κάνει εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία παιδιών και ενηλίκων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Διατροφικών Διαταραχών το οποίο συνεργάζεται με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας και λειτουργώ το Διαιτολογικό μου γραφείο στην Ξάνθη από το1997. Θα ήθελα να σας ενημερώσω για έναν νέο, εμπλουτισμένο με καινούργιες τεχνικές, τρόπο προσέγγισης της καθημερινής σας διατροφής. Οι τεχνικές αυτές ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ θα σας βοηθήσουν να βρίσκετε, σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, εύκολες και σωστές διατροφικές επιλογές ώστε να βελτιώστε την υγείας σας και ρυθμίστε το βάρος.

  Στόχος είναι να σας βοηθήσουμε να υιοθετήσετε σωστές διατροφικές συνήθειες σεβόμενοι πάντα τη μοναδικότητα σας, ως ένα μοναδικό ψυχοσωματικό σύστημα.

  Ο τρόπος διατροφής είναι απλός στην πράξη, εύκολος, προσωπικός χωρίς απαγορεύσεις και καταναγκαστική αυστηρότητα, δεν σας απομονώνει κοινωνικά και δεν σας στερεί από αγαπημένες γεύσεις.

  Φρόντισε το σώμα σου γιατί είναι μοναδικό, γιατί εσύ έχεις την τύχη να αισθάνεσαι και να αλληλεπιδράς μ’ αυτό και γιατί βεβαίως το αξίζει! Ένα βήμα είναι! Τίποτε παραπάνω! Ένα βήμα πιο κοντά σου!

  Η Μονάδας Διατροφικής Υποστήριξης έχει ως αντικείμενο εξειδικευμένες εφαρμογές και τεχνικές γνώσεις πάνω σε ειδικούς τομείς της διατροφής όπως είναι οι:

  Μετρήσεις-Αναλύσεις Σώματος
  -Εκτίμηση βασικού μεταβολισμού
  -Εκτίμηση θρεπτικής κατάστασης και ενεργειακών απαιτήσεων
  - Λιπομέτρηση - Αξιολόγηση σύστασης σώματος
  -Τμηματική ανάλυση σώματος
  -Προσδιορισμός σπλαχνικού λίπους
  -Ανθρωπομετρικές μετρήσεις- μέτρηση δερματικών πτυχών

  Έλεγχο Βάρους – Παχυσαρκία-Λιποβαρής
  -Υγιεινή διατροφή – έλεγχο βάρους
  -Απώλεια βάρους
  -Αύξηση βάρους για λιποβαρείς
  -Παχυσαρκία

  Διατροφικές Διαταραχές
  -Αδηφαγική Διαταραχή
  -Νευρογενής Βουλιμίκή Διαταραχή
  -Νευρογενής ανορεξία
  -Επεισοδιακή υπερφαγία
  -Νυχτερινή υπερφαγία
  -Ορθορεξία
  -Άτυπες μορφές διατροφικών διαταραχών

  Διατροφή παιδιών
  -Διατροφή για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών
  -Παιδική παχυσαρκία
  -Διατροφική εκπαίδευση​

  Διατροφή της γυναίκας
  -Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών
  -Διατροφή για γονιμότητα
  -Διατροφή για τις περιόδους εγκυμοσύνης και θηλασμού
  -Διατροφή για την εμμηνόπαυση

  Διατροφή Αθλητών
  -Διατροφή στη περίοδο αγώνων
  -Διατροφή στην περίοδο προετοιμασίας αγωνιστικής περιόδου
  -Διατροφή αποχής από αγώνες λόγο τραυματισμού και περίοδο διακοπών

  Παθολογικές Καταστάσεις
  -Καρδιαγγειακά νοσήματα
  -Αυτοάνοσα νοσήματα
  -Υπερχοληστεριναιμία
  -Αυξημένη αρτηριακή πίεση
  -Σακχαρώδης Διαβήτης
  -Μεταβολικό σύνδρομο
  -Ουρικό οξύ
  -Υποστήριξη καρκινοπαθών
  -Σιδηροπενική αναιμία
  -Παθήσεις του πεπτικού
  -Σπαστική κολίτιδα
  -Οισοφαγική παλινδρόμηση
  -Γαστρίτιδα
  -Δυσκοιλιότητα
  -Έλκος στομάχου και δωδεκαδακτύλου
  -Αυτοάνοσα Νοσήματα
  - Θυρεοειδίτιδα Hashimoto
  - Ψωρίαση
  - Ρευματοειδής αρθρίτιδα
  ​​​​​​​- Λέυκη
  ​​​​​​​- Νόσος του Crohn
  ​​​​​​​- Ερυθηματώδης λύκος
  ​​​​​​​- Δερματίτιδες
  ​​​​​​​- Μυασθένεια
  ​​​​​​​- Διαβήτης τύπου 1
  ​​​​​​​- Σκλήρυνση κατά πλάκας
  ​​​​​​​- Σκληροδερμία
  ​​​​​​​- Θρομβοπενία
  - Κοιλιοκάκη

  Επικοινωνήστε μαζί μου, θα χαρώ να δεχτώ και να απαντήσω σε οποιοδήποτε σχόλιο ή ερώτησή σας.

  ​​​​​​​Αβραμίδης Σάββας
  Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
  Τηλ. Επικοινωνίας : 6944149449, 2541 402765, 2541076420.

  Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity.
  Εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία Παιδιών και Ενηλίκων.
  Μέλος Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων
  Μέλος Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Λεωφόρος Πάρνηθος 108 & Αριστοτέλους - Αχαρνές
  2102477886
  6974143923
  ΜΠΟΡΣΗ ΕΛΕΝΗ – 6974143923- ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΘΗΝΑ – ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΘΗΝΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΘΗΝΑ- ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΣΗ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΘΗΝΑ – ΠΡΟΛΗΨΗ ΥΓΕΙΑΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΘΗΝΑ

  ΗΚα Μπόρση Ελένηείναι διαιτολόγος – διατροφολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό της διατροφολογικό ιατρείο στην οδό Λεωφ. Πάρνηθος 108, στις Αχαρνές Αττικής. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σιένα, με πτυχιακή ερευνητική διατριβή στην κλινική διατροφή και στην υποθρεψία "Malnutrition". Έχει τετραετή ειδίκευση Ειδικεύθηκε στην Επιστήμη της Ανθρώπινης Διατροφής, με εξειδίκευση στην Εντερική και Παρεντερική Διατροφή, στην διατροφική διαχείριση του μετά εγκεφαλικό ασθενούς και στην διατροφική υποστήριξη του καρκινοπαθή ασθενή. Έχει τελέσει Επιμελήτρια του Νοσοκομείου "Le Scotte" της Σιένα και λαμβάνει μέρος σε συνέδρια στην Ιταλία, ως ομιλήτρια, διατηρώντας την άρτια κατάρτισή της.

  Η Κα Μπόρση παρέχει απολύτως εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, προσαρμοσμένα στις επιμέρους ανάγκες σας και υπηρεσίες όπως:
  - Μεταβολομική Μέτρηση
  - Διατροφή Απώλειας Βάρους
  - Μέτρηση Σύστασης Σώματος
  - Διατροφή όλων των Παθήσεωνς,
  - Συμπληρώματα για Χρόνιες Παθήσεις (καρκίνος, εγκεφαλικά, κ.ά)
  - Αντιοξείδωση
  - Αντιγήρανση
  - Πρόληψη Υγείας

  Οι σπουδές της:
  Πτυχίο Ιατρικής, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Siena
  Ειδικότητα, Επιστήμη της Ανθρώπινης Διατροφής
  Εξειδίκευση, Εντερική & παρεντερική διατροφή, στην διατροφική διαχείριση του μετά εγκεφαλικό ασθενούς, στην διατροφική υποστήριξη του καρκινοπαθή ασθενή

  Η επαγγελματική της εμπειρία:
  Ιδιωτικό γραφείο, Αχαρνές
  Τέως Επιμελητής, Νοσοκομείο "Le Scotte", Siena

  Συνεργάτης Καθηγήτριας Rosalba Mattei, Ιατρός Διατροφολόγου, Πανεπιστήμιο Siena

  Διδασκαλία στα συστήματα διαχείρισης της ποιότητος σε νοσοκομειακό περιβάλλον, Πανεπιστήμιο Siena

  Η συμμετοχή της σε Συλλόγους :
  Ευρωπαϊκή Επιστημονική Εταιρεία Διατροφής & Μεταβολισμού ESPEN
  Ιταλική Επιστημονική Εταιρεία Ανθρώπινης Διατροφής SINU
  Ιταλική Επιστημονική Εταιρεία Εντερικής και Παρεντερικής Διατροφής SINPE
  Ελληνική Ιατρική Επιστημονική Εταιρεία Παχυσαρκίας
  Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Σερρών 33-35 και Δημητρακοπούλου - Κορυδαλλός
  2104973880
  6980642222
  Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Απόφοιτη ΑΤΕι Κρήτης
  Μέλος της Ενωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος
  Master practitioner in eating disorders and obesity

  Ονομάζομαι Γεωργαλή Σπυριδούλα. Η αγάπη μου για την επιστήμη της διατροφής - διαιτολογίας ξεκίνησε από πολύ νωρίς όταν ξεκίνησα να σπουδάζω στο ΑΤΕΙ Κρήτης το έτος 2009 όπου και αποφοίτησα το 2013. Έπειτα συνέχισα τις σπουδές μου αποκτώντας εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές και τη παχυσαρκία από το κέντρο εκπαίδευσης και αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών. Παράλληλα συνεχίζω να ενημερώνομαι σε θέματα διατροφής παρακολουθώντας πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και συνεδρίων κάθε χρόνο.Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης εργάστηκα στο γενικό νοσοκομείο Πειραιά Τζάνειο, ενώ στη συνέχεια έχω εργαστεί ως διαιτολόγος σε φαρμακείο και σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων.
  Από τον Ιανουάριο του 2019 διατηρώ το προσωπικό μου γραφείο στη περιοχή του Κορυδαλλού.

  Αναλαμβάνω περιστατικά για φυσιολογικές καταστάσεις όπως αύξηση ή μείωση βάρους, για εγκυμοσύνη, θηλασμό, διατροφή για παιδιά και αθλητές. Καθώς επίσης και παθολογικές καταστάσεις όπως καρδιαγγειακά, οστεοπόρωση, διατροφικές διαταραχές κτλ τα οποία χρήζουν διατροφικής αντιμετώπισης.

  Βασικός μου στόχος είναι η διατροφική εκπαίδευση του κοινού καθώς και η συμμόρφωσή τους με τη Μεσογειακή διατροφή και η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφής, ακολουθώντας πάντα τις πιο πρόσφατες συστάσεις από διεθνείς οργανισμούς και φορείς.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Πρωτέως 1Α - Παλαιό Φάληρο
  2109834714
  6978895598
  Η διαιτολόγος - διατροφολόγος Dr. Χατζήρη Κατερίνα διατηρεί το ιατρείο της στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Πρωτέως 1Α και κατέχει Master στην έρευνα γυναικείας αναπαραγωγής.

  Παρέχει διατροφική υποστήριξη προβλημάτων διαχείρισης βάρους και εκμάθηση σωστών διατροφικών συνηθειών.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Εληάς 2 (2ος όροφος) - Βέροια
  2331072773
  6972131861
  Γεννήθηκα στο Μαρούσι Αττικής στις 16 Απριλίου 1988. Σπούδασα στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της πτυχιακής μου μελέτης ασχολήθηκα με την διερεύνηση των διατροφικών συνηθειών σε εγκυμονούσες γυναίκες και εκτίμηση της θρεπτικής τους κατάστασης τόσο σε μακροθρεπτικά συστατικά (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη) όσο και σε μικροθρεπτικά (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία) με την βοήθεια εργαστηριακών δεικτών. Για την διεκπεραίωση της πτυχιακής μου έρευνας συνεργάστηκα με τα εξωτερικά ιατρεία της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

  Στη συνέχεια, θέλοντας να συνεχίσω την επιμόρφωσή μου πάνω στο θέμα της διατροφής σε σχέση με την ανθρώπινη υγεία μέσα από ένα διαφορετικό εκπαιδευτικό σύστημα, ολοκλήρωσα το διετές μεταπτυχιακό μου πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο του Wageningen της Ολλανδίας με κατεύθυνση την Φυσιολογία της Διατροφής & Κατάσταση Υγείας. Στη μεταπτυχιακή μου διατριβή ασχολήθηκα με την επίδραση των ισοφλαβονών σε μεταβολικούς δείκτες (HDL, LDL, τριγλυκερίδια) στο πλάσμα του αίματος αλλά και στο μέγεθος των λιποκυττάρων σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες.

  Καθώς οι εξελίξεις στο χώρο του επαγγέλματος του διαιτολόγου-διατροφολόγου είναι συνεχείς, συμμετέχω σε συνέδρια και ημερίδες με θέμα την διατροφή σε σχέση με παθολογικές καταστάσεις αλλά και με τον αθλητισμό, το οποίο είναι ένα κομμάτι που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

  Επίσης, αποτελώ μέλος της συντακτικής ομάδας της mednutrition γράφοντας άρθρα σχετικά με την διατροφή και τις εξελίξεις στον χώρο αυτό. Από τον Απρίλιο του 2018 επιτελώ αντιπρόεδρος της ΕΔΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας (Ένωση Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος, www.ed-de.gr).

  Η διατροφική εκπαίδευση έχει να κάνει με το πώς σκέφτεται το ίδιο το άτομο γύρω από το φαγητό και γενικά πώς ζει, πώς νιώθει και πώς συμπεριφέρεται στην καθημερινότητά του. Μαζί θα θέσουμε τους στόχους και με την βοήθειά μου θα σε καθοδηγήσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα αφαιρώντας όλα τα εμπόδια που μπορεί να βρεθούν στο ταξίδι μας προς το στόχο δίνοντας παράλληλα ενθάρρυνση και κίνητρο για να συνεχίσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Ομήρου 67 - Νέα Σμύρνη
  2114103938
  6982841981
  Η Κουρή Ειρήνη είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Σμύρνη. Παρακολούθησε και περάτωσε με επιτυχία τις σπουδές της στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, όπου αποφοίτησε το 2010.

  Συνεργάστηκε αρκετά χρόνια με επιτυχία με την ακαδημία Π.Α.Ε. Πανιωνίου, δίνοντας οδηγίες διατροφής (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση) μέσα από ομιλίες σε όλη την ομάδα και στους γονείς, και εφαρμόζοντας εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής και μετρήσεις στους μικρούς αθλητές. Επίσης, την έχουν καλέσει αρκετές φορές σε σχολεία της Νέας Σμύρνης, ώστε να μιλήσει και να ενημερώσει τους μαθητές για τη Μεσογειακή Διατροφή, την πυραμίδα της και τα γεύματα/διατροφή που θα πρέπει να κάνει ένα παιδί.

  Στο γραφείο της, προσφέρει σε όλους (παιδιά, ενήλικες, υπερήλικες) υπηρεσίες διατροφής για όλες τις καταστάσεις, όπως αδυνάτισμα, αύξηση βάρους, εγκυμοσύνη, θηλασμός, διατροφή για αθλητές, πρόληψη ή και αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων (υπέρταση, υπερλιπιδαιμία, σακχαρώδης διαβήτης, παθήσεις πεπτικού συστήματος κλπ.), γυναίκες με Σ.Π.Ω. και υγεία και ευεξία.

  Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Κουρή Ειρήνη, έχει πιστοποιητικά παρακολούθησης από πολλά συνέδρια και ημερίδες διατροφής, ώστε να ενημερώνεται πλήρως από τις τελευταίες μελέτες και τα νέα δεδομένα.

  Διατροφολόγος Νέα Σμύρνη,Διαιτολόγος Νέα Σμύρνη,Λιπομέτρηση, Απώλεια Βάρους Νέα Σμύρνη,Διατροφή Ενηλίκων Νέα Σμύρνη,Διατροφή Παιδιών Νέα Σμύρνη,Διατροφή Για Καρδιαγγειακά Νοσήματα Νέα Σμύρνη,Διατροφή Για Διαβήτη Νέα Σμύρνη,Διατροφή Για Αθλητισμό Νέα Σμύρνη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ 62 & ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Γλυφάδα
  2109610990
  Η Ελένη Τσαχάκη είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος. Η αγάπη για την ισορροπημένη διατροφή, αλλά και τον τρόπο σκέψης γύρω από αυτήν, αποτελούν 2 βασικά κίνητρα που επιλέγει να θέλει να τα μεταβιβάσει στα άτομα που την εμπιστεύονται. Με τον τρόπο αυτό, η διαχείριση του βάρους μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από μία «δίαιτα», αλλά τρόπος ζωής και ευεξίας!

  Έχει ενεργό δράση στην ενημέρωση του κοινού μέσα από:

  • το διαιτολογικό της γραφείο στη Γλυφάδα

  • τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης εμβέλειας (Οδηγός Καλής Ζωής – Alpha, Γεύσεις από Ελλάδα – ΕΡΤ, κ.α.)

  • Αρθρογράφηση στο 1ο portal διατροφής στην Ελλάδα www.mednutrition.gr.

  • Αρθρογράφηση σε περιοδικά (Elle, Ladylike, κ.α)

  • Ομιλίες σε εκδηλώσεις

  Εμπειρία

  Απόφοιτη Διατροφολόγος - Διαιτολόγος του τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας της Θεσσαλονίκης
  Κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος
  Φοίτηση για μεταπτυχιακή εξειδίκευση στο τμήμα Επιστήμης Διατροφής & Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση τη «Μοριακή Διατροφή»
  Μετεκπαίδευση στο NLP Wellbeing Diploma από τον διεθνή φορέα της INLPTA (International NLP Trainers Association) σε συνεργασία με την Dynamic Equilibrium System.
  Μετεκπαίδευση στο πρόγραμμα «Πέρα από τα Όρια της Δίαιτας» στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών (ΚΕ.Ψ.ΕΦ.) με σκοπό τη μείωση του σωματικού βάρους σε χρόνια παχύσαρκες γυναίκες μέσω τροποποίησης της διατροφικής συμπεριφοράς, χωρίς τη χρήση «δίαιτας».
  Μετεκπαίδευση στο σεμινάριο «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής» υπό την αιγίδα της «Διεθνούς Κοινότητας Αθλητικής Διατροφής» (ISSN) των ΗΠΑ.
  Μετεκπαίδευση στο σεμινάριο «Κλινικής Διατροφής» υπό την αιγίδα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  Επιστημονικός συνεργάτης του 1ου portal διατροφής στην Ελλάδα medNutrition.gr, ως υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας και επιστημονική συντάκτρια από τον Μάρτιο του 2015 έως σήμερα.
  Διατηρεί ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο στην περιοχή της Γλυφάδας.
  Αρθρογραφεί τακτικά σε περιοδικά σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (Elle, Ladylike, κ.α.)
  Συμμετοχή σε εκπομπές υγείας στην τηλεόραση, όπως «Οδηγός Καλής Ζωής» - Alpha, «Η Ζωή μου Η Υγεία μου» - ΕΡΤ, «Γεύσεις από Ελλάδα» - ΕΡΤ
  Ομιλίες σε εκδηλώσεις

  Διαιτολογικό Γραφείο Γλυφάδα

  Το διαιτολογικό γραφείο της Ελένης Τσαχάκη είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες με το σωματικό βάρος, καθώς και σε άτομα που χρειάζονται διαιτολογική παρακολούθηση λόγω κάποιας πάθησης.

  Στο διαιτολογικό γραφείο παρέχονται:

  Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για:

  Όλες τις ηλικιακές ομάδες (παιδιά, εφήβους, ενήλικες, άτομα τρίτης ηλικίας)
  Γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού
  Αθλητές και αθλούμενους

  Εξατομικευμένη διατροφική παρέμβαση

  Διαχείριση Βάρους (διατήρηση, μείωση, αύξηση)
  Καρδιαγγειακά νοσήματα και υπερχοληστερολαιμία
  Σακχαρώδη Διαβήτη
  Υπέρταση
  Οστεοπόρωση
  Γαστρεντερολογικές παθήσεις (όπως δυσκοιλιότητα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, κ.α.)

  Πέρα από τα Όρια της Δίαιτας

  Αποτελεί μία νέα, καινοτόμα οπτική για την προσέγγιση και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, χωρίς «δίαιτα» και τη δημιουργία διαιτολογίου. Βασικά στοιχεία της μεθόδου είναι:

  η εκπαίδευση στο φυσιολογικό τρόπο διατροφής
  η θετική αυτό-εκτίμηση και στάση για την εικόνα σώματος του κάθε ατόμου
  η μείωση άγχους και στρες για τα χρονικά όρια επίτευξης του στόχου

  Η αξιοποίηση αυτής της υπηρεσίας γίνεται έπειτα από αξιολόγηση του ατόμου κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας.

  Σωματικές Μετρήσεις

  Σωματομετρήσεις (μέτρηση βάρους, ύψους, περιφέρειας μέσης και ισχύων).
  Ανάλυση σύστασης σώματος που περιλαμβάνει: αξιολόγηση των επιπέδων ολικού λίπους, σπλαχνικού λίπους, μυϊκής μάζας, άλιπης μάζας, οστικής μάζας, συνολικών υγρών σώματος και ανάλυση ενδοκυττάριου και εξωκυττάριου υγρού (αξιολόγηση κατακράτησης υγρών). Επιπλέον πραγματοποιούνται και τμηματικές μετρήσεις κατανομής λίπους και μυϊκής μάζας στα άκρα και στον κορμό.
  Μέτρηση του βασικού μεταβολισμού με συσκευή έμμεσης θερμιδομετρίας.

  Social media

  Αν σας αρέσουν γενικά τα social media και θέλεις να μαθαίνεις όλα τα διατροφικά μου νέα, τότε:

  κάνε Like στη σελίδα μου στο Facebook,https://www.facebook.com/tsachaki.diaitologos/
  κάνε Follow στο Instagram, https://www.instagram.com/elenitsachaki_nutrition/
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  ΧΩΡΑ - Νάξος
  2285024484
  διατροφολογος ναξος - μειωση βαρους ναξος- διαιτες ναξος

  Η διατροφολόγος Μαρία Βερυκόκκου, διαθέτοντας εμπειρία στο χώρο της υγιεινής διατροφής, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε γνώση και να μειώσετε το βάρος κάνοντας υγιεινή διατροφή και όχι δίαιτα.

  Η Μαρία Βερυκόκκου δημιουργεί ειδικά προγράμματα διατροφής ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνήθειες σας είτε πρόκειται για μείωση ή αύξηση ή συντήρηση του βάρους σας.

  Σκοπός είναι πέρα από το αποτέλεσμα να ενημερωθείτε σχετικά με το μεταβολισμό σας και να μάθετε και μόνοι σας να τρέφεστε υγιεινά.

  Τα προγράμματα διατροφής απευθύνονται σε όλους: παιδιά, έφηβοι, αθλητές, εγκύους και οαθολογικές καταστάσεις.

  Αναλυτικά στο γραφείο της Μαρίας Βερυκόκκου:

  διαιτολογος ναξος
  διατροφολογος ναξος
  υγιεινη διατροφη ναξος
  απωλεια βαρους ναξος
  μειωση βαρους ναξος
  συντηρηση βαρους ναξος
  διατροφη για παιδια ναξος
  παιδικη παχυσαρκια ναξος
  διατροφη για εφηβους ναξος
  εφηβικη παχυσαρκια ναξος
  διατροφη για εγκυους ναξος
  διατροφη για αθλητες ναξος
  λιπομετρηση ναξος
  μετρηση μεταβολισμου ναξος

  Επικοινωνήστε με το γραφείο της Μαρίας Βερυκόκκου και σε συνεργασία μαζί σας θα φτιάξουμε το πρόγραμμα διατροφής που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

  Μαρία Βερυκόκκου.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Παπαναστασίου 71 - Λάρισα
  6982551263
  Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
  Ειρήνη Πουρνάρα | Λάρισα

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Διατροφική Αξιολόγηση (περιλαμβάνει τη λήψη ιατρικού/διαιτολογικού ιστορικού, λιπομέτρηση, μέτρηση βασικού μεταβολισμού.

  Η λιπομέτρηση γίνεται με τον πολυσυχνοτικό αναλυτή Tanita MC-980 που αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για την απόδοση ιδιαίτερων λεπτομερειών για πραγματικά εξατομικευμένη διάγνωση.
  Μία πλήρης ανάλυση σύσταση σώματος δεν διαρκεί πάνω από 30 δευτερόλεπτα.

  Στο μενού "Βίντεο" μπορείτε να δείτε το τρόπο λειτουργίας του αναλυτή Tanita MC-980.

  Η μέτρηση του μεταβολισμού γίνεται με το Fitmate Pro το οποίο μας επιτρέπει να εκτελέσουμε το τεστ του Μεταβολικού Ρυθμού Ηρεμίας (RMR) εύκολα, γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια.

  Ο εξεταζόμενος ξαπλώνει ήρεμος σε ένα κρεβάτι ή κάθεται σε καρέκλα ή πολυθρόνα για 10-15 λεπτά και αναπνέει μέσα από μία μάσκα.

  Ο κύριος λόγος για τον οποίο γίνεται η μέτρηση του βασικού μεταβολισμού είναι ο σχεδιασμός ενός εξατομικευμένου προγράμματος ελέγχου βάρους με βάση τον μεταβολισμό του εξεταζόμενου.

  Εξατομικευμένα Προγράμματα διατροφής για διαφορετικά στάδια της ζωής (Εγκυμονούσες/ Θηλάζουσες, Παιδιά, Εφήβους, Ενήλικες, Άτομα Τρίτης Ηλικίας)

  Διατροφή Αθλητών / Αθλούμενων

  Διατροφική Αντιμετώπιση Διαταραχών Λήψης τροφής (Ψυχογενής ανορεξία, ψυχογενής βουλιμία, διαταραχή επεισοδίων υπερφαγίας, διαταραχή περιορισμού ή αποφυγής διαιτητικής πρόσληψης)

  Κλινική Διατροφή (Διατροφική αντιμετώπιση καταστάσεων όπως παχυσαρκία, σακχαρώδης διαβήτης, υπέρταση, υπερλιπιδαιμίες, καρδιαγγειακά νοσήματα, νεφροπάθειες, γαστρεντερολογικά προβλήματα, ηπατοπάθειες, αναιμίες, μεταβολικά νοσήματα)

  Διατροφική Συμβουλευτική (Αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς)

  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  ΣΚΑΛΤΣΟΔΗΜΟΥ 2 & ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ - Αγρίνιο
  2641026126
  6945573606
  Απώλεια λιπώδους μάζας - λίπους
  Αξιολογείται με λιπομέτρηση το λίπος, τα υγρά και η μυϊκή μάζα, συνολικά αλλά και στα επιμέρους τμήματα του σώματος

  Έλεγχος και μείωση σωματικού βάρους.
  Επιτυγχάνεται μέσω εξατομικευμένων διαιτολογίων με την εκτίμηση ιατρικού και διατολογικού ιστορικού

  Μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμού (BMR) και αξιολόγησή του. Αργός, φυσιολογικός ή γρήγορος μεταβολισμός

  Διατροφή στα διάφορα στάδια της ζωής. Βρεφική, παιδική, εφηβική και 3η ηλικία

  Διατροφική υποστήριξη σε αθλητές

  Ειδική διατροφή σε εγκυμοσύνη & θηλασμό

  Διαιτολογική υποστήριξη για νοσήματα.
  Καρδιαγγειακά, υπερλιπιδαιμίες, υπερχοληστερολαιμίες, υπέρταση, σακχαρώδης διαβήτης, γαστρεντερικά προβλήματα κλπ.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Καλλιπόλεως 7-9 - Λαγκαδάς
  2394773990
  6931095180
  Υπεύθυνος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Νικόλαος Χρηστίδης.
  Μία καινούρια Διαιτολογική Μονάδα ''MY DIETIPS'' σας περιμένει στο κέντρο του Λαγκαδά, για να σας προσφέρει ιδιαίτερα αξιόπιστες επιστημονικές λύσεις, για την ολοκληρωτική αντιμετώπιση προβλημάτων με θέμα την διατροφή.

  Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σώματός σας αλλά και του τρόπου ζωής σας.

  Ρύθμιση Βάρους, Κλινική Διατροφή, Βρεφική - Παιδική - Εφηβική Διατροφή, Χορτοφαγική Vegan, Διατροφή για Αθλητές.

  Διαιτολογική υποστήριξη:
  Λήψη αναλυτικού ατομικού - ιατρικού ιστορικού
  Σωματομετρικές μετρήσεις - λιπομέτρηση
  Προσδιορισμό βασικού μεταβολισμού - δείκτη μάζας σώματος
  Έλεγχο - παρακολούθηση ιατρικών εξετάσεων και φαρμακευτικής αγωγής

  Το διαιτολογικό γραφείο παρέχει τις εξής υπηρεσίες:
  - Απώλεια βάρους και απώλεια λίπους
  -Αύξηση βάρους σε λιποβαρή άτομα
  - Διατροφική υποστήριξη αθλητών
  - Ισορροπημένη διατροφή για χορτοφάγους - vegan
  - Διατροφή σε διακοπή καπνίσματος
  - Προπονητική στη διατροφή (diet coaching)

  - Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για:
  Ενήλικες – παιδιά – εφήβους - άτομα τρίτης ηλικίας
  Εγκυμονούσες - θηλάζουσες
  Αθλητές

  - Εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής παθολογικών καταστάσεων :
  Παχυσαρκία
  Υπέρταση
  Διαβήτης
  Καρδιαγγειακά νοσήματα
  Δυσκοιλιότητα
  Μεταβολικά νοσήματα
  Νεφροπάθειες κ.α.

  - Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών:
  νευρική ανορεξία
  νευρική βουλιμία
  υπερφαγικά επεισόδια

  Επικοινωνήστε στο τηλ. 2394773990 κιν. 6931095180 e-mail: mydietips@gmail.com, για να δημιουργήσουμε μαζί, το δικό σας ιδανικό πρόγραμμα διατροφής με βάση την καθημερινότητά σας.
  Με εκτίμηση: Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Νικόλαος Χρηστίδης.

  διατροφολογος λαγκαδας, θεσσαλονικη --- my dietips --- διαιτολογος λαγκαδας, θεσσαλονικη
  διαιτολογοι λαγκαδας, θεσσαλονικη --- διατροφολογοι λαγκαδας, θεσσαλονικη
  παιδικη παχυσαρκια λαγκαδας, θεσσαλονικη --- εφηβικη παχυσαρκια λαγκαδας, θεσσαλονικη
  υγιεινη διατροφη λαγκαδας, θεσσαλονικη --- απωλεια βαρους λαγκαδας, θεσσαλονικη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Λυκούργου 125 - Σπαρτη
  2731025181
  6942548320
  Διαιτολόγος Σπάρτη - Διατροφολόγος Σπάρτη - Μπασουράκος Παναγιώτης

  Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

  Λογισμικό οπτικοποίησης σωματομετρήσεων (λιπομέτρηση - τμηματική ανάλυση): Παρέχεται στον εξεταζόμενο δυνατότητα ενημέρωσης για τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος, διαχείριση σωματικού βάρους, στοχοποίηση σωματικού βάρους με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, υπολογισμός κινδύνου & βασικές μετρήσεις.

  Μέτρηση Μεταβολικού Ρυθμού Ηρεμίας & VO2Submax: Παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης τεστ μέτρησης Μεταβολικού Ρυθμού Ηρεμίας (Resting Metabolic Rate -RMR), με τη μέθοδο της έμμεσης θερμιδομετρίας, με τον αναλυτή μεταβολισμού Fitmate PRO & Μέτρηση VO2Submax με κυκλοεργόμετρο της Monark.

  Μέτρηση δερματοπτυχών: Παρέχεται η δυνατότητα λήψης δερματοπτυχών με το όργανο ακριβείας Harpenden, σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται για μετρήσεις λίπους στην επιφάνεια του δέρματος (από το οποίο εκτιμάται το σωματικό λίπος).

  Προπλάσματα εκπαίδευσης στα τρόφιμα: Παρέχεται η μοναδική δυνατότητα οπτικοποίησης των μερίδων τροφίμων και ποτών, με ειδικά προπλάσματα τροφίμων.

  Ο Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Δρ ΜΠΑΣΟΥΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, στη Σπάρτη, παρέχει τις πιο εξατομικευμένες λύσεις για την οργάνωση της διατροφής, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  Η κατάρτιση, η γνώση, η συμβουλευτική και ο άρτιος εξοπλισμός του γραφείου του αποτελούν εγγύηση για τα πιο αποτελεσματικά προγράμματα διατροφής. Η διδακτορική του διατριβή, άλλωστε, είναι μια εκτενέστατη Επιδημιολογική Μελέτη στη Διατροφή των Λακώνων συμπατριωτών του και την επίπτωση της στην υγεία τους.

  Ο Δρ Μπασουράκος, με πολυετή εμπειρία στην Τριτοβάθμια Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση και ως πατέρας τριών παιδιών, δίνει ειδική έμφαση στην εκπαίδευση νηπίων και μαθητών δημοτικού πάνω στην υγιεινή διατροφή, με διαδραστικό παιχνίδι και βιωματική εκμάθηση στον άνετο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο του γραφείου. Είναι μέλος της Ένωσης Διατολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος και των Royals Society of Medicine, British Nutrition SocietyκαιAssociation for Nutrition του Ηνωμένου Βασιλείου.

  Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Σπάρτης, με εύκολη πρόσβαση (ισόγειο) με τα πόδια, με ποδήλατο, για μαμάδες με καροτσάκι μωρού και για αμαξίδιο ΑΜΕΑ. Τέλος, διαθέτει άνετο parking για το αυτοκίνητό σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  ΚΥΠΡΟΥ 2 - Χανιά
  2821401389
  6973035967
  διατροφολογος χανια, κρητη --- λογω διατροφης --- διαιτολογος χανια, κρητη

  διαιτολογοι χανια, κρητη --- διατροφολογοι χανια, κρητη

  παιδικη παχυσαρκια χανια, κρητη --- εφηβικη παχυσαρκια χανια, κρητη

  υγιεινη διατροφη χανια, κρητη --- απωλεια βαρους χανια, κρητη

  Μία νέα Διαιτολογική Μονάδα ''ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ'' σας περιμένει στα Χανιά προκειμένου να σας προσφέρει μία ιδιαίτερα αξιόπιστη επιστημονική λύση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων που έχουν ως επίκεντρο τη διατροφική φροντίδα.

  Διαθέτει προηγμένες Υπηρεσίες και Διαγνωστικό Εξοπλισμό υψηλού επιπέδου, αντιμετωπίζοντας ολοκληρωμένα και με την ασφάλεια των πιο σύγχρονων μεθόδων τα πλέον σύνθετα προβλήματα που απαιτούν υπεύθυνο διατροφολογικό χειρισμό.

  Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του αδυνατίσματος, θα σας βοηθήσουμε να ξεκαθαρίσετε μύθους και αλήθειες ώστε ν’ αποκτήσετε γνώση, υγεία αλλά και το σώμα που ονειρεύεστε.

  Κοντά μας θα μάθετε να κάνετε υγιεινή διατροφή και όχι δίαιτα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σώματός σας αλλά και του τρόπου ζωής σας.

  Mπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα διατροφής, καθώς επίσης και τρόπους που θα σας κάνουν να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες για να κερδίσετε ευεξία και μακροζωΐα .

  Σας παρέχουμε ειδικά και εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, βασισμένα στην ισορροπημένη Μεσογειακή Διατροφή, για αδυνάτισμα, αύξηση και συντήρηση βάρους.

  Ο στόχος μας στο διαιτολογικό κέντρο ''Λόγω Διατροφής'' είναι να σας καθοδηγήσουμε ως διαιτολόγοι - διατροφολόγοι με τον καλύτερο τρόπο έτσι ώστε :

  - Να ενημερωθείτε με ποιους τρόπους θα μειώσετε το βάρος σας πιο εύκολα, γρήγορα, υγιεινά και σωστά

  - Πως θα αυξήσετε την καύση των θερμίδων στο σώμα σας

  - Πως να μάθετε τα πάντα για τον μεταβολισμός σας

  - Να μάθετε ποια τρόφιμα μπορεί να σας προκαλούν τροφική δυσανεξία

  - Να βελτιστοποιήσουμε μέσο της διατροφής τις τιμές : της χοληστερίνη, του ουρικού οξέος, των τριγλυκεριδίων, του ζαχάρου

  - Να μάθετε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σωστή διατροφή των παιδιών

  - Να μάθετε τους τρόπους με τους οποίους θα έχετε την καλύτερη πρόληψη από τις ασθένειες, προστατεύοντας την υγειά σας και τον εαυτό σας.

  Προγράμματα Διατροφής:

  Αντιμετώπιση Παθολογικών

  (Υπέρταση, Καρδιοπάθειες, Ζαχαρώδης Διαβήτης)

  και μη Παθολογικών Περιστατικών

  (Αθλητική Διατροφή, Παχυσαρκία ενηλίκων-παιδιών- Εγκυμονούσες)

  Ανθρρωπομετικές εξετάσεις

  (Ανάλυση Μεταβολισμού Ηρεμίας - Βασικού Μεταβολισμού)

  Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος

  (Λιπώδης Μάζα - Μυική Μάζα - Σπλαχνικό Λίπος - Ενυδάτωση)

  Τα προγράμματα διατροφής απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες (παιδιά, έφηβοι, ενήλικες, ηλικιωμένοι) με φυσιολογικές ή παθολογικές καταστάσεις.

  Αναλυτικά:

  Σωματομετρήσεις:

  Ανάλυση σύστασης σώματος Χανιά, Κρήτη

  Λιπομέτρηση - Μέτρηση μυϊκής μάζας Χανιά, Κρήτη

  Μέτρηση βασικού μεταβολισμού Χανιά, Κρήτη

  Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για:

  Αύξηση μυϊκού ιστού Χανιά, Κρήτη

  Μείωση κυτταρίτιδας Χανιά, Κρήτη

  Μείωση βάρους (λίπους) Χανιά, Κρήτη

  Αύξηση βάρους Χανιά, Κρήτη

  Συντήρηση ιδανικού βάρους Χανιά, Κρήτη

  Έχοντας γνώση των αναγκών σας σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ανάλυσης σύστασης σώματος, παρέχεται εξειδικευμένη διατροφή για τις παρακάτω περιπτώσεις:

  Αντιμετώπιση παχυσαρκίας Χανιά, Κρήτη

  Παθολογικές καταστάσεις Χανιά, Κρήτη

  Σακχαρώδης διαβήτης Χανιά, Κρήτη

  Κατακράτηση υγρών Χανιά, Κρήτη

  Πολυκυστικές ωοθήκες Χανιά, Κρήτη

  Υποθυροειδισμός Χανιά, Κρήτη

  Υπερλιπιδαιμία (υψηλά επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων)

  Καρδιαγγειακές παθήσεις - Υπέρταση Χανιά, Κρήτη

  Παθήσεις πεπτικού Χανιά, Κρήτη

  Υπερθυρεοειδισμός Χανιά, Κρήτη

  Τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες Χανιά, Κρήτη

  Γαστρεντερικές παθήσεις Χανιά, Κρήτη

  Γαστρίτιδα Χανιά, Κρήτη

  Οισοφαγίτιδα Χανιά, Κρήτη

  Έλκος στομάχου Χανιά, Κρήτη

  Έλκος δωδεκαδακτύλου Χανιά, Κρήτη

  Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση Χανιά, Κρήτη

  Ελκώδη κολίτιδα Χανιά, Κρήτη

  Σπαστική κοιλίτιδα Χανιά, Κρήτη

  Δυσανεξία στην λακτόζη Χανιά, Κρήτη

  Νόσος crohn Χανιά, Κρήτη

  Εγκυμοσύνη - θηλασμός Χανιά, Κρήτη

  Εμμηνόπαυση - κλιμακτήριος Χανιά, Κρήτη

  Αθλητές - αθλήτριες Χανιά, Κρήτη

  Αντιμετώπιση Ανορεξίας – Βουλιμίας Χανιά, Κρήτη

  Με εκτίμηση:

  Θεοδωράκης Νίκος - Λόγω Διατροφής.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  ΑΙΓΑΙΟΥ 17 - Κορυδαλλός
  2109954645
  Πολυετής εμπειρία από το 1995 σε νοσοκομείο, αθλητισμό, εκπαίδευση, κέντρα αισθητικής και αδυνατίσματος, κέντρα δυσανεξίας, ιριδοανάλυσης, τροφικών αλλεργιών, παιδικών σταθμών, κέντρα εγκυμοσύνης & λοχείας. Ομιλητής σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση & γηροκομεία. Η δίαιτα πρέπει να στηρίζεται στην ιδιοσυγκρασία και στην ψυχολογία του κάθε ατόμου.

  Να γνωρίζεται πάντα ότι μία δίαιτα θέλει υπομονή και προσπάθεια.

  Να της δίνεις την απαραίτητη προσοχή και είναι σίγουρο ότι θα χάσετε τα κιλά σας, θα βελτιωθεί η υγεία σας και θα κερδίσετε ευεξία και δύναμη. Ευχαριστώ πολυ για την ανάγνωση . Πανόπουλος Παναγιώτης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  ΒΟΣΤΑΝΗ 6 - Μυτιλήνη
  2251042011
  6944513511
  Το γραφείο της διαιτολόγου Ειρήνης Τελωνιάτη, βρίσκεται στην οδό Π. Βοστάνη 6 στη Μυτιλήνη και εξυπηρετεί όλο το νησί της Λέσβου.

  Η διαιτολόγος δέχεται καθημερινά κατόπιν ραντεβού.

  Υπηρεσίες:

  Καταστάσεις παθολογικές

  Γαστρεντερικά νοσήματα:

  • Έλκος στομάχου και δωδεκαδακτύλου

  • Φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου

  • Παλινδρόμιση γαστροισοφαγική

  • Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (σπαστική κολίτιδα)

  Αναιμία

  Δυσανεξία τροφίμων

  • Υπερλιπιδαιμία (αυξημένη χοληστερόλη, τριγλυκερίδια)

  • Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου Ι και ΙΙ

  • Υπέρταση

  Διατροφική υποστήριξη μετά από χειρουργεία βαριατρικής

  • Γαστρικό by pass

  • Δακτύλιος στομάχου

  • Μπαλονάκι στομάχου

  Παχυσαρκία παίδων και ενηλίκων

  Διατροφικό καθημερινό πρόγραμμα

  Διατροφή για αθλητές

  Πρόγραμμα για απώλεια βάρους

  Αισθητική του σώματος

  Έλεγχος λιπομέτρηση μυική μάζα έλεγχος βασικού μεταβολισμού

  Υγιεινή διατροφή

  Διατροφική εκπαίδευση

  Αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς

  Διατροφή για εγκύους

  Διατροφή κατά τον θηλασμό

  Μεμονωμένες Μετρήσεις

  • Εκτίμηση Ενεργειακών Απαιτήσεων και αναγκών

  σε θρεπτικά συστατικά

  • Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος

  • Εκτίμηση Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού
  Toggle
 • Κατηγορία: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ
  Αλφειού 2 - Πυργος
  2621034396,2621036433
  6932424176
  ΚΙΤΣΟΥ ΣΟΦΙΑ
  ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑ
  ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑ

  Είμαστε ότι τρώμε.....

  Η Μεσογειακή διατροφή αποτελεί ασπίδα για την υγεία μας και για την ποιότητα της ζωής μας. Η παραδοσιακή Μεσογειακή διατροφή χαρακτηρίζεται από υψηλή κατανάλωση ελαιολάδου, λαχανικών, οσπρίων, φρούτων και ανεπεξέργαστων δημητριακών, μέτρια ως υψηλή κατανάλωση ψαριών, χαμηλή κατανάλωση κρέατος και προϊόντων κρέατος, και χαμηλή ως μέτρια κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων.

  Κλινική διατροφή
  Μεταβολισμός
  Παχυσαρκία

  Το ιατρείο της κα Κίτσου βρίσκεται στην οδό Αλφειού 2.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 5 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ