Το εστιατόριο ΑΝΑΤΟΛΗ λειτουργεί από το 1993. Σήμερα με την εποπτεία της κας Κυριακής Παρίση αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για καλή ελληνική κλασική κουζίνα. Η κα Κυριακή δίνει ιδιαίτερη φροντίδα στα υλικά που είναι ντόπια όπως και το ελαιόλαδο που είναι δικής της παραγωγής. Ντόπια επίσης είναι και τα κρέατα (κατσίκι, κουνέλι, κόκορας). Ιδιαίτερα όμως σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα ορεκτικά μας για τα οποία και φημιζόμαστε. Κορφάδες, στριφτές πίτες, γιαπράκια. Τα ψάρια αλιεύονται από το καϊκι της οικογένειάς μας.