Μεταλλικές Κατασκευές Κάρυστος Εύβοια - ΤΖΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Αλουμίνια Κάρυστος Εύβοια - Κουφώματα Κάρυστος Εύβοια - Κάγκελα ΙΝΟΧ Κάρυστος Εύβοια - Σιδηροκατασκευές Κάρυστος Εύβοια - Τζάμια Κάρυστος Εύβοια - Πτυσσόμενες Πόρτες Κάρυστος Εύβοια

1378 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Κάρυστος
Περιοχή: Εύβοιας
Τηλέφωνο: 6932717468
Κινητό: -
Τ.Κ.: 34001
Fax: -
Υπεύθυνος: ΤΖΑΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://tzalasalouminia.4ty.gr
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και διευθύνεται από τον Κώστα Τζάλα, ο οποίος διαθέτει πολυετή πείρα στην κατασκευή, τοποθέτηση και συντήρηση σε αλουμίνια, κουφώματα αλουμινίου, σκάλες, θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας κ.λ.π. Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε ότι αφορά τον εσωτερικό και εξωτερικό εξοπλισμό, τόσο της οικιακής όσο και τις επαγγελματικής κτιριακής κάλυψης. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας γι' αυτό βρισκόμαστε στο πλευρό σας για ...
1378 Επισκέπτες:

Κάρυστος, Εύβοιας

1378 Επισκέπτες:

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και διευθύνεται από τον Κώστα Τζάλα, ο οποίος διαθέτει πολυετή πείρα στην κατασκευή, τοποθέτηση και συντήρηση σε αλουμίνια, κουφώματα αλουμινίου, σκάλες, θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας κ.λ.π.

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε ότι αφορά τον εσωτερικό και εξωτερικό εξοπλισμό, τόσο της οικιακής όσο και τις επαγγελματικής κτιριακής κάλυψης.

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας γι' αυτό βρισκόμαστε στο πλευρό σας για οτιδήποτε συμβεί και μετά την τοποθέτηση.

Παρέχουμε την ασφάλεια που μόνο μια αξιόπιστη επιχείρηση μπορεί να σας δώσει

Κρατώντας παράλληλα τις τιμές μας σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Μια επίσκεψη σε μας είναι αρκετή για να μας εμπιστευτείτε και θα είναι χαρά μας να αποκτήσουμε όχι μόνο έναν νέο πελάτη αλλά και έναν νέο φίλο.



ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

ΣΚΑΛΕΣ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ


ΠΤΥΣΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ

ΚΑΓΚΕΛΑ INOX

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΣΚΕΠΑΣΤΡΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

Με εκτίμηση,
Τζάλας Κωνσταντίνος

Υπηρεσίες

Μεταλλικές Κατασκευές
Αλουμίνια
Κουφώματα
Κάγκελα ΙΝΟΧ
Σιδηροκατασκευές
Τζάμια
Πτυσσόμενες Πόρτες
1378 Επισκέπτες:

Κάρυστος
Εύβοιας

Τηλέφωνο: 6932717468

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: