Πολεμικές Τέχνες Βόλος Μαγνησία - Fighter Volou - Brazilian Jiu Jitsu Βόλος - Kick Boxing Βόλος - MMA Βόλος - Grappling Βόλος - Πυγμαχία Βόλος - Αυτοάμυνα Βόλος - Γυμναστήριο Βόλος - Cross Training Βόλος

Πολεμικές Τέχνες Βόλος Μαγνησία - Fighter Volou - Brazilian Jiu Jitsu Βόλος - Kick Boxing Βόλος - MMA Βόλος - Grappling Βόλος - Πυγμαχία Βόλος - Αυτοάμυνα Βόλος - Γυμναστήριο Βόλος - Cross Training Βόλος

1039 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Λαχανά 42
Περιοχή: Βόλος
Τηλέφωνο: 2421021552
Κινητό: -
Τ.Κ.: 38334
Κατηγορία: ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Fax: -
Υπεύθυνος: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΠΡΑΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: 6983500801
  Οι Σχολές Fighters Athanasopoulos δραστηριοποιούνται στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων από το 1990.   Ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος δημιούργησε αυτή την ομάδα έχοντας σα βάση μια καταξιωμένη προσωπική αθλητική καριέρα, με πολλές και μεγάλες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στο kickboxing και την πυγμαχία. Οι Fighters Athanasopoulos πρωταγωνιστούν στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, έχοντας ξεχωρίσει, όχι μόνο για τον τρόπο διδασκαλίας και τις διακρίσεις τους αλλά και ...
1039 Επισκέπτες:

Λαχανά 42, Βόλος

1039 Επισκέπτες:

 

Οι Σχολές Fighters Athanasopoulos δραστηριοποιούνται στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων από το 1990.
 
Ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος δημιούργησε αυτή την ομάδα έχοντας σα βάση μια καταξιωμένη προσωπική αθλητική καριέρα, με πολλές και μεγάλες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στο kickboxing και την πυγμαχία.
Οι Fighters Athanasopoulos πρωταγωνιστούν στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, έχοντας ξεχωρίσει, όχι μόνο για τον τρόπο διδασκαλίας και τις διακρίσεις τους αλλά και για το ήθος, την ευγενή άμιλλα και τα αθλητικά ιδεώδη που την χαρακτηρίζουν
 
Η προπόνηση στους FIGHTERS βασίζεται στην βελτιστοποίηση βασικών ικανοτήτων, στη συνεχή εξέλιξη της προσωπικής τεχνικής και στην ανάπτυξη αγωνιστικής στρατηγικής
 
Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ομαδικών προπονήσεων αλλά και προσωπικής εξάσκησης στους χώρους των FIGHTERS προσφέρεται στα μέλη που επιδεικνύουν θέληση για συνεχή εξέλιξη.
 
Η σκληρή προπόνηση, η επιμονή και η συνεχής προσπάθεια δικαιώνεται. Η ανταμοιβή περιλαμβάνει την ένταξη επίλεκτων μελών στην αγωνιστική ομάδα των FIGHTERS που συμμετέχει σε υψηλού επιπέδου αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Η προπονητική ομάδα των FIGHTERS περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους προπονητές Kick Boxing και πυγμαχίας στην Ελλάδα.
 
Κατέχοντας μεγάλη αγωνιστική εμπειρία και διακρίσεις, οι εκπαιδευτές των FIGHTERS αναλαμβάνουν τμήματα παίδων και ενηλίκων, καθώς και τις επίλεκτες ομάδες FIGHTERS, την αγωνιστική και την επαγγελματική.
 
Ένας σημαντικός αριθμός μελών των FIGHTERSκατάφερε να φτάσει στην κορυφή. Τα τελευταία χρόνια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Ομάδας Kick Boxing, αλλά και της Εθνικής Πυγμαχίας με παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις.
 
 
Στην εποχή του σκληρού ανταγωνισμού, της έλλειψης στόχων και έντονης αμφισβήτησης των ιδανικών, λιγοστεύουν οι αρχές που μπορούν να πείσουν τα νέα παιδιά για την αξία της προσπάθειας και της προσωπικής θυσίας.
 
Το όνομα των FIGHTERS δεν περιορίζεται στο να περιγράψει τον δυναμικό αγωνιστικό χαρακτήρα του Kick Boxing και της Πυγμαχίας αλλά και να τονίσει την έννοια της συνεχούς «μάχης».
 
Αναφέρεται στη συνεχή καθημερινή μάχη ενάντια στις μάστιγες εξάρτησης, στην μοναξιά της πόλης, σε ερεθίσματα στεγνής κατανάλωσης και στην φυσική αδράνεια.
 
To 1990 οι FIGHTERS ξεκίνησαν, με αφετηρία την μετατροπή αυτής της μάχης σε προσπάθεια για σωματική μάχη και μέσα από αυτή, ψυχική ανάταση.
 
Η μάχη μετατρέπεται σε αγώνα απέναντι στα προσωπικά όρια, τις φοβίες και τις αναστολές.
 
Με αυτό τον τρόπο οι FIGHTERS αποτελούν ένα σύστημα αξιών που στοχεύει όχι μόνο στην τεχνική βελτίωση αλλά και στην εσωτερική ολοκλήρωση.
 
Training Champions since 1990
 
 
 
  • Kick boxing, Βόλος.
  • Brazilian Jiu Jitsu, Βόλος.
  • Πολεμικές τέχνες, Βόλος.
  • Βάρη, Βόλος.
  • Πυγμαχία, Βόλος.
  • Αυτοάμυνα, Βόλος.
  • MMA, Βόλος.
  • Grappling, Βόλος.
  • Γυμναστήριο, Βόλος.
  • Cross Training, Βόλος.
  • Ομαδικά και personal training, Βόλος.

 

Υπηρεσίες

Πολεμικές Τέχνες
Brazilian Jiu Jitsu
Kick Boxing
MMA
Grappling
Πυγμαχία
Αυτοάμυνα
Γυμναστήριο
Cross Trainin
1039 Επισκέπτες:

Λαχανά 42
Βόλος

Τηλέφωνο: 2421021552

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: