Γυψοσανίδες Άργος - Μαρίνος - Γυψοσανίδες  Αργος- Αργολίδα - Ψευδοροφές Αργος- Αργολίδα - Γύψινες Διακοσμήσεις Αργος- Αργολίδα - Γύψινες Κατασκευές - Αργος- Αργολίδα Μονώσεις - Θερμομονώσεις Αργος- Αργολίδα

Γυψοσανίδες Άργος - Μαρίνος - Γυψοσανίδες Αργος- Αργολίδα - Ψευδοροφές Αργος- Αργολίδα - Γύψινες Διακοσμήσεις Αργος- Αργολίδα - Γύψινες Κατασκευές - Αργος- Αργολίδα Μονώσεις - Θερμομονώσεις Αργος- Αργολίδα

12646 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Αισχύλου 68
Περιοχή: Άργος
Τηλέφωνο: 6947425957
Κινητό: 6945877345
Τ.Κ.: 21232
Fax: -
Υπεύθυνος: Μιλεν Μαρίνος
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.gipsosanidesmarinos.gr
ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ, ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ -ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΑΡΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ  ΜΟΝΩΣΕΙΣ, ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΡΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ, ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ     Γυψοσανιδες ψευδοροφές χωρίσματα μονώσεις θερμονώσεις Θερμοπροσόψεις στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ    Γενικές ανακαινίσεις γύψινων κατασκευών στο ΑΡΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ   Η επιχείριση ΑΦΟΙ ΜΑΡΙΝΟΥ που εδρεύει στο Αργος Αργολίδας δραστηριοποιείται στο χώρο των Γύψινων διακοσμήσεων στις Γυψοσαν...
12646 Επισκέπτες:

Αισχύλου 68, Άργος

12646 Επισκέπτες:
ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ, ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ -ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΑΡΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ, ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΡΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ, ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
 
 
Γυψοσανιδες ψευδοροφές χωρίσματα μονώσεις θερμονώσεις Θερμοπροσόψεις στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ   
Γενικές ανακαινίσεις γύψινων κατασκευών στο ΑΡΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
 

Η επιχείριση ΑΦΟΙ ΜΑΡΙΝΟΥ που εδρεύει στο Αργος Αργολίδας δραστηριοποιείται στο χώρο των Γύψινων διακοσμήσεων στις Γυψοσανίδες, Ψευδοροφές Χωρίσματα στις Γύψινες κατασκευές και στις Μονώσεις Θερμομονώσεις με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία.

Είτε πρόκειται απλά για μια ανανέωση, είτε για ριζικές αλλαγές, το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τον χώρο σας! Προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.

Χάρη στον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουμε και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εγγυόμαστε άψογη εφαρμογή κάθε κατασκευής, ενώ τα συνεργεία μας αφήνουν το χώρο σας απόλυτα καθαρό.Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευές με γυψοσανίδες και ψευδοροφές, για την πλήρη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του καταστήματός σας ή του σπιτιού σας.

​Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.

 

Οι υπηρεσίες μας :

Γενικές ανακαινίσεις στο Αργος, Ναύπλιο και σε ολη την Αργολίδα  

Τοποθέτιση γυψοσανίδας ψευδοροφές πολλαπλών επιπέδων με  καλλιτεχνικά σχέδια

Χωρίσματα διαχωριστικά   με γυψοσανίδα

Τοιχοποιίες με τσιμτοσανίδα

Κρυφοί φωτισμοί,επενδύσεις τζακιών με  γυψοσανίδα, Θόλοι, ροζέτες, κουρτινιέρες

Κατασκευές με γυψοσανίδα ράφια, συνθέσεις σε εσωτερικούς χώρους, κολώνες απλίκες φωτιστικών, κιονόκρανα

Τα συστήματα ξηράς δόμησης, προσφέρουν την λύση στις σημερινές απαιτήσεις διαβίωσης ενώ συνθέτουν δομικά στοιχεία που καλύπτουν εγγυημένα και τις πιο υψηλές προδιαγραφές.

Αποτελούνται από υλικά, απόλυτα συμβατά και συνεργάσιμα μεταξύ τους δημιουργώντας δομικά στοιχεία μεγάλης αντοχής και υψηλής αισθητικής. Τα υλικά αυτά είναι απόλυτα εναρμονισμένα με την καινούρια αντίληψη που κυριαρχεί στην Ευρώπη και αφορά στην χρήση υγιεινών δομικών υλικών την βιοαρχιτεκτονική. Επιπλέον προσφέρουν ελευθερία σχεδιασμού, γρήγορα καθαρή τοποθέτηση, αντισεισμική προστασία, ηχομόνωση, ηχοαπορρόφηση, θερμομόνγυψοσανίδαωση, πυροπροστασία και υγιεινό ευχάριστο κλίμα περιβάλλοντος χώρου.

Συστήματα εξωτερικών θερμοπροσόψεων - θερμομονώσεων

Μονώσεις ταρατσών, στεγανοποιήσεις υπογείων για ναπααλλγείτε οριστικά απο την υγρασία και την μούχλα .

Το σύστημα Thermoprosopsis πέρα από τα άλλα του πλεονεκτήματα, παρέχει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, πράγμα απαραίτητο, αφού σύντομα όλα τα κτίρια θα αποκτήσουν ενεργειακή ταυτότητα, σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Ειμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας, θα σας παρέχουμε ιδανικές οικονομικές λύσεις και για  την επιλογή υλικών και προτάσεις σχεδιασμού, τη διακόσμηση δωματίων, και τη γενική διαμόρφωση των εσωτερικών & εξωτερικών χώρων,ειτε πρόκειται για ιδιωτικούς χώρους ειτε για επαγγελματικούς σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο..

Ολα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον τομέα των γύψινων κατασκευών ολες οι ανακαινίσεις  που εχουμε αποπερατώσει, πληρούν την ποιότητα των υπηρεσιών μας και αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας. 

Το έμπειρο σχεδιαστικό τμήμα και το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, θα υλοποιήσουν, σε συνεργασία με τον πελάτη, την ιδανική λύση διακόσμησης Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην! ζητηθεί στην Αργολίδα Αργος Ναύπλιο Επίδαυρο Κόρινθο Πάτρα Καλαμάτα Σπάρτη Πύργο Τρίπολη και σε ολη την Πελοπόννησο αλλά και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις.

Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Πιστέψτε μας, στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς!
 

Με εκτίμηση
 

ΑΦΟΙ ΜΑΡΙΝΟΥ
 

Ωρες επικοινωνίας καθημερινά απο τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

 

Γυψοσανίδες Αργος Ναύπλιο Αργολίδα

ΨευδοροφέςΑργος Ναύπλιο Αργολίδα

Γύψινες κατασκευές Αργος Ναύπλιο Αργολίδα

Γύψινες διακοσμήσεις Αργος Ναύπλιο Αργολίδα

Γενικές ανακαινίσεις Αργος Ναύπλιο Αργολίδα

Γύψινες ανακαινίσεις Αργος Ναύπλιο Αργολίδα

Μονώσεις ταρατσών Αργος Ναύπλιο Αργολίδα

Θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις Αργος Ναύπλιο Αργολίδα

ΓυψαδόροιΑργος Ναύπλιο Αργολίδα

 

Υπηρεσίες

Συστηματα ξηρας δομησης, γυψινες κατασκευεσ και διακοσμησεις στο Αργος Συστήματα εξωτερικών θερμοπροσόψεων & θερμομονώσεων
Συστηματα ξηρας δομησης, γυψινες κατασκευεσ και διακοσμησεις στο Αργος Μονώσεις ταρατσών
Συστηματα ξηρας δομησης, γυψινες κατασκευεσ και διακοσμησεις στο Αργος Ψευδοροφές - Χωρίσματα - Γυψοσανίδες
Συστηματα ξηρας δομησης, γυψινες κατασκευεσ και διακοσμησεις στο Αργος Γενικές ανακαινίσεις
Συστηματα ξηρας δομησης, γυψινες κατασκευεσ και διακοσμησεις στο Αργος Κρυφός φωτισμός
Συστηματα ξηρας δομησης, γυψινες κατασκευεσ και διακοσμησεις στο Αργος Γύψινες διακοσμήσεις
Συστηματα ξηρας δομησης, γυψινες κατασκευεσ και διακοσμησεις στο Αργος Μονώσεις
12646 Επισκέπτες:

Αισχύλου 68
Άργος

Τηλέφωνο: 6947425957
Κινητό: 6945877345

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: