Αγροτικός Συνεταιρισμός Σπαραγγοπαραγωγών Καβάλα - Παραγωγή Σπαραγγιών - Παραγωγή Βερίκοκων - Παραγωγή Ακτινιδίων - Καβάλα

Αγροτικός Συνεταιρισμός Σπαραγγοπαραγωγών Καβάλα - Παραγωγή Σπαραγγιών - Παραγωγή Βερίκοκων - Παραγωγή Ακτινιδίων - Καβάλα

3159 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: 5ο ΧΛΜ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ
Περιοχή: Καβάλα
Τηλέφωνο: 2591062130
Κινητό: 6979223209
Τ.Κ.: 64200
Κατηγορία: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ
Fax: 2591061026
Υπεύθυνος: ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΚΑΝΤΖΑΛΟΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.asnestos.4ty.gr
O Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγής Σπαραγγιών Νέστου (Καβάλλα), ιδρύθηκε το 1988 με κοινό στόχο και σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση της καλλιέργειας του σπαραγγιού. Ο συνεταιρισμός έχει έδρα στο 5ο χιλ. της οδού Χρυσούπολης - Κεραμωτής. Ο Α.Σ. ΝΕΣΤΟΣ στο πλαίσιο του οποίου λειτουργεί ομάδα παραγωγών, εκτός από το σπαράγγι έχει αποκτήσει δυναμική δραστηριότητα σε καλλιέργειες όπως το ακτινίδιο, το βερίκοκο και το δαμάσκηνο. Ο συνδυασμός του μεσογειακού κλίματος και του ελληνικού παρθένο...
3159 Επισκέπτες:

5ο ΧΛΜ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ, Καβάλα

3159 Επισκέπτες:

O Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγής Σπαραγγιών Νέστου (Καβάλλα), ιδρύθηκε το 1988 με κοινό στόχο και σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση της καλλιέργειας του σπαραγγιού.

Ο συνεταιρισμός έχει έδρα στο 5ο χιλ. της οδού Χρυσούπολης - Κεραμωτής.

Ο Α.Σ. ΝΕΣΤΟΣ στο πλαίσιο του οποίου λειτουργεί ομάδα παραγωγών, εκτός από το σπαράγγι έχει αποκτήσει δυναμική δραστηριότητα σε καλλιέργειες όπως το ακτινίδιο, το βερίκοκο και το δαμάσκηνο.

Ο συνδυασμός του μεσογειακού κλίματος και του ελληνικού παρθένου εδάφους με το πάθος που έχουμε για την καλλιέργεια και την παραγωγή, μάς παρακίνησε να παράγουμε φρούτα και λαχανικά άριστης ποιότητας.

Ακτινίδια, Βερίκοκα και Σπαράγγια είναι τα βασικά μας προϊόντα μας.

Ο Α.Σ. ΝΕΣΤΟΣ κατάφερε να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα στις διεθνείς αγορές με την ποιότητα των προϊόντων του.

Διαθέτοντας άριστες συνθήκες περιβάλλοντος καθώς η περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται είναι προστατευόμενη από τη συνθήκη RAMSAR.

Η τεχνογνωσία, η πείρα και η συστηματική προσπάθεια όλων των παραγωγών του “Α.Σ. ΝΕΣΤΟΣ” έχουν ως αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων που παρέχει στους καταναλωτές.

Η υψηλή ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων που παρέχουμε στους καταναλωτές, πιστοποιείται από τις εθνικές και ευρωπαϊκές διατάξεις:

GLOBALGAP,

SEDEX, BRC, IFS,

ISO 22000 : 2005, ISO 9001 : 2008,

GRASP, TNC,

AGRO 2.1, AGRO 2.2

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Α.Σ. ΝΕΣΤΟΣ μπορείτε να επισκεφθείτε το site: https://asnestos.gr/

Με εκτίμηση: Το Δ.Σ του Α.Σ. ΝΕΣΤΟΣ.

Υπηρεσίες

Σπαράγγια
Βερίκοκα
Ακτινίδια
3159 Επισκέπτες:

5ο ΧΛΜ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ
Καβάλα

Τηλέφωνο: 2591062130
Κινητό: 6979223209

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: