6945540686 Νέα Μορσίνη, Ξάνθη sstavropoulos@windowslive.com

 

 

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙΜΟΣ
Ξυλουργικές Εργασίες - Χειροποίητα Έπιπλα | Ξάνθη


Ο Σταυρόπουλος Σίμος είναι ένας έμπειρος ξυλουργός με έδρα την Ξάνθη και αναλαμβάνει παντός είδους ξυλουργικές εργασίες, κατασκευάζοντας χειροποίητα έπιπλα για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους
με συνέπεια και συνεχή παρουσία πολλών χρόνων στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών.  
Σχεδιάζει και κατασκευάζει έπιπλα που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση. Πάντα με τα καλύτερα υλικά κατασκευής!
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε έπιπλα και να ανακαινίσουμε κάθε επαγγελματικό χώρο, αλλά και για όλο το σπίτι, με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 
 
 








ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
κατασκευάζουμε επίπλα με φινέτσα και λειτουργικότητα, είτε μοντέρνα είτε κλασικά, ανάλογα με το ύφος του χώρου. Με πάθος για τον σύγχρονο σχεδιασμό και σεβασμό στην καλλιτεχνία του ξύλινου επίπλου, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής κατασκευής και δεξιοτεχνίας.
 
 
 

 

ΚΟΥΖΙΝΕΣ

ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Επιδιώκουμε την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου, παρέχοντας λύσεις που είναι όχι μόνο λειτουργικές, αλλά και αισθητικά ελκυστικές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ - ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ - ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ

Διαθέτουμε ευελιξία σε κάθε στάδιο, από τον σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή και τη χρήση, προσαρμόζοντας μηχανισμούς σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΡΤΕΣ

ΠΟΡΤΕΣ

Κατασκευάζουμε εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες υψηλής αντοχής και μοναδικού design.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε είτε είναι για την οικία είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ