Οδοντίατρος Τρίπολη - Παπαγεωργίου Νικόλαος - Χειρουργοί Οδοντίατροι Τρίπολη - Ορθοδοντική - Προσθετική - Εμφυτεύματα - Αισθητική Οδοντιατρική - Οδοντιατρικό Κέντρο

Οδοντίατρος Τρίπολη - Παπαγεωργίου Νικόλαος - Χειρουργοί Οδοντίατροι Τρίπολη - Ορθοδοντική - Προσθετική - Εμφυτεύματα - Αισθητική Οδοντιατρική - Οδοντιατρικό Κέντρο

25722 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Γρηγορίου Ε' 16, 4ος όροφος
Περιοχή: Τριπολη
Τηλέφωνο: 2710231040
Κινητό: 6977082333
Τ.Κ.: 22100
Fax: -
Υπεύθυνος: Παπαγεωργίου Νικος
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.nikospapageorgiou.gr
Ο Νίκος Παπαγεωργίου D.D.S. Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι χειρουργός οδοντίατρος στην Τρίπολη όπου και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο από το 2012. Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στην Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετέχει ενεργά παρουσιάζοντας επιστημονικές εργασίες, και δίνοντας ομιλίες σε εξειδικευμένα σεμινάρια και συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, και ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης. Καλύπτει πλήρως το...
25722 Επισκέπτες:

Γρηγορίου Ε' 16, 4ος όροφος, Τριπολη

25722 Επισκέπτες:

Ο Νίκος Παπαγεωργίου D.D.S. Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι χειρουργός οδοντίατρος στην Τρίπολη όπου και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο από το 2012.

Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στην Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συμμετέχει ενεργά παρουσιάζοντας επιστημονικές εργασίες, και δίνοντας ομιλίες σε εξειδικευμένα σεμινάρια και συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, και ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης.

Καλύπτει πλήρως το ευρύ πεδίο της οδοντιατρικής περίθαλψης που μπορεί να ζητηθεί, ξεκινώντας από την πρόληψη, και καταλήγοντας στην πλήρη θεραπευτική και προσθετική αποκατάσταση.

Προσφέρει υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες, με γνώμονα τη συνέπεια, την εξατομικευμένη προσέγγιση και την ανάπτυξη μιας ιδιαίτερης διαπροσωπικής σχέσης μεταξύ των ασθενών του.
 Σας παρέχει λοιπόν στοματική θεραπεία για την εξασφάλιση της άριστης στοματικής υγείας και τη δημιουργία ενός λαμπερού χαμόγελου.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

  • Οδοντιατρική χειρουργική

Σφραγίσματα - Απονευρώσεις – Εμφυτεύματα - Περιοδοντολογία - Ενδοδοντία

  • Αισθητική οδοντιατρική

Λεύκανση - Καθαρισμό – Προσθετική 

  • Λεύκανση
    Η λεύκανση είναι μια διαδικασία καθολικά συντηρητική (μη επεμβατική), σχεδόν ανώδυνη, χωρίς καμία απολύτως επίπτωση στο “σμάλτο” των δοντιών, η οποία αποδίδει εκπληκτικά αποτελέσματα, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του ασθενούς.

  • Εμφυτεύματα
    Τα εμφυτεύματα ("φυτευτά" δόντια) αποτελούν πλέον θεραπεία ρουτίνας δίνοντας μόνιμη λύση σε αυτούς που θέλουν να έχουν πάντα γερά δόντια.

Έχουμε την δυνατότητα να αποκαταστήσουμε κενά σε στόματα που λείπουν από ένα δόντι μέχρι όλα. Τα εμφυτεύματα είναι μια απόλυτα αξιόπιστη επιλογή σχεδίου θεραπείας για περιπτώσεις μερικής ή ολικής νωδότητας, με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας.

Στο ιατρείο μας επιλέγονται μόνο εμφυτεύματα κορυφαίας ποιότητας και κατασκευής τα οποία απαιτούν μικρό χρόνο οστεοενσωμάτωσης για άμεση προσθετική αποκατάσταση.

  • Σφραγίσματα ρητίνης
    Η σύνθετη ρητίνη είναι ένα πολυμερές υλικό το οποίο μπορεί να κολλήσει στον οδοντικό ιστό και να αντικαταστήσει ένα τμήμα του δοντιού που λείπει. Τα σφραγίσματα ρητίνης είναι πολύ υψηλής αισθητικής, καθώς δεν ξεχωρίζουν από το φυσικό δόντι.

  • Ένθετα - Επένθετα σφραγίσματα
    Τα ένθετα και τα επένθετα σφραγίσματα είναι είτε από πορσελάνη, είτε από ακρυλική ρητίνη υψηλής αισθητικής και αντοχής. Πρακτικά και απλοϊκά, αποτελούν «σφραγίσματα» τα οποία όμως κατασκευάζονται μετά από λεπτομερή αποτύπωση της κοιλότητας.

  • Όψεις ρητινών
    Οι όψεις ρητίνες είναι μια από τις τεχνικές της αισθητικής οδοντιατρικής η οποία συνήθως είναι απλή, γρήγορη, μη επεμβατική και οικονομική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των όψεων είναι όμοιο με αυτό των «λευκών σφραγισμάτων» και ονομάζεται σύνθετη ρητίνη. Φυσικά η τεχνική χειρισμού της ρητίνης κατά την δημιουργία των όψεων - τεχνική διαστρωμάτωσης - διαφέρει από αυτή του σφραγίσματος.

  • Όψεις πορσελάνης
    Οι όψεις πορσελάνης είναι λεπτές «φλοίδες» πορσελάνης στο επιθυμητό σχήμα και χρώμα οι οποίες συγκολλούνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών.

 

 

Ενδεικτικά προβλήματα που μπορεί να διορθώσει η Αισθητική Οδοντιατρική:

Κίτρινα ή "λεκιασμένα δόντια"

Το λευκό χρώμα των δοντιών μπορεί να χαθεί για διάφορους λόγους όπως το κάπνισμα, συγκεκριμένα τρόφιμα, ποτά αλλά και φάρμακα.

Ελλείποντα δόντια

Η έλλειψη δοντιών σε ένα άτομο δεν επηρεάζει δραματικά μόνο την εμφάνιση του ατόμου αλλά δημιουργεί την τάση στα υπόλοιπα δόντια να μετακινηθούν από τη θέση τους.

Κενά ανάμεσα στα δόντια

Τα κενά ανάμεσα στα δόντια είναι ένα συχνό φαινόμενο που σε κάποιες περιπτώσεις επηρεάζει αρνητικά την εμφάνιση του ατόμου.

Ανισοϋψή δόντια

Ανισοϋψή δόντια είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί ασθενείς όταν κάποια από τα δόντια τους έχουν διαφορετικό ύψος με αποτέλεσμα να επηρεάζουν την εμφάνιση τους.

Ορθοδοντικά προβλήματα

Από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι ασθενείς είναι τα στραβά δόντια. Εκτός από την κλασσική μέθοδο, η αισθητική οδοντιατρική μπορεί να προσφέρει εναλλακτικές επιλογές αποκατάστασης του προβλήματος.

Ραγισμένα δόντια

Ακόμα και ένα ελάχιστο ράγισμα ή σπάσιμο δοντιού στο μπροστινό μέρος  των δοντιών μπορεί να κάνει το χαμόγελο λιγότερο ελκυστικό.

Μεταλλικά μαύρα σφραγίσματα

Τα σύγχρονα λευκά σφραγίσματα στο χρώμα των φυσικών δοντιών είναι σαφώς η καλύτερη επιλογή από τα παλαιά μαύρα σφραγίσματα(αμαλγάματα) που δεν είναι και η πιο ωραίο εικόνα όσον αφορά την εμφάνιση του χαμόγελου σας ,αλλά και της υγείας σας καθώς έχει αποδειχτεί σε μεγάλο βαθμό η τοξικότητα τους. 

Υπερτροφικά ή Ανισοϋψή ούλα

Σε ορισμένους ασθενείς παρατηρείται υπερβολική ανάπτυξη του ιστού των ούλων τα οποία καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος των δοντιών. Το αποτέλεσμα είναι όταν χαμογελάμε να εμφανίζεται μεγαλύτερη επιφάνεια ούλων κάνοντας τα δόντια να δείχνουν πιο μικρά.

 

Με εκτίμηση

Νίκος Αν. Παπαγεωργίου,

Χειρουργός Οδοντίατρος D.D.S. Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Υπηρεσίες

Οδοντίατρος στην Τρίπολη Οδοντιατρική χειρουργική
Οδοντίατρος στην Τρίπολη Αισθητική οδοντιατρική
Οδοντίατρος στην Τρίπολη Λεύκανση
Οδοντίατρος στην Τρίπολη Σφράγισματα ρητίνης
Οδοντίατρος στην Τρίπολη Όψεις ρητινών
Οδοντίατρος στην Τρίπολη Όψεις πορσελάνης
Οδοντίατρος στην Τρίπολη Ένθετα - Επένθετα σφραγίσματα
Οδοντίατρος στην Τρίπολη Εμφυτεύματα
Οδοντίατρος στην Τρίπολη Ενδοδοντία
25722 Επισκέπτες:

Γρηγορίου Ε' 16, 4ος όροφος
Τριπολη

Τηλέφωνο: 2710231040
Κινητό: 6977082333

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Κατόπιν Ραντεβού
Τρίτη:
Κατόπιν Ραντεβού
Τετάρτη:
Κατόπιν Ραντεβού
Πέμπτη:
Κατόπιν Ραντεβού
Παρασκευή:
Κατόπιν Ραντεβού
Σάββατο:
Κλειστά
Κυριακή:
Κλειστά