2681070001 Μάρκου Μπότσαρη 8, Αρτας spyroydimitrios@gmail.com

 

 

Γραφεία Τελετών| Σπύρου Δημήτριος
1. Μάρκου Μπότσαρη 8, Άρτα
2. Νεοχώρι Άρτας
3. Αθήνα


 

Το Γραφείο Τελετών - Κηδειών - Μνημοσύνων ΣΠΥΡΟΥ βρίσκεται στην Άρτα, ενώ παράλληλα διατηρούνται υποκαταστήματα στο Νεοχώρι Άρτας και την Αθήνα. Το γραφείο μας ιδρύθηκε από το Γεώργιο Σπύρου το 1975 και για περισσότερα από 40 χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον τομέα της οργάνωσης τελετών.
 

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας στην πολύπλευρη συμβούλευσή σας θα σας βοηθήσουν για μια σωστά οργανωμένη τελετή, που είναι και αποκλειστικότητα της επιχείρησής μας.  Σκοπός μας είναι να φέρουμε σε πέρας μια τελετή ή ένα μνημόσυνο στα επιθυμητά πλαίσια και εξοπλισμό. Για εμάς αποτελεί καθήκον, όχι μόνο η ευσέβεια και η βοήθεια στην τελετή, αλλά και η υποστήριξη των πενθούντων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Τα γραφεία μας λειτουργούν όλο το 24ωρο και εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Άρτας και Πανελλαδικά.

Οργάνωση κηδείας - μνημοσύνου

Οργάνωση κηδείας - μνημοσύνου

Τα γραφεία τελετών ΣΠΥΡΟΥ, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας, μεριμνά για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες οργάνωσης της τελετής της κηδείας ή του μυστηρίου του μνημόσυνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αποτέφρωση

Αποτέφρωση

Το έμπειρο προσωπικό μας συντονίζει όλα τα στάδια των απαραίτητων ενεργειών της αποτέφρωσης, ώστε να τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επαναπατρισμός σορού

Επαναπατρισμός σορού

Καλύπτουμε όλες τις διατυπώσεις και διαδικασίες που απαιτούνται για τη μεταφορά και τον επαναπατρισμό της σορού στην Ελλάδα από χώρα του εξωτερικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ