Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:35 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

2281081779, 6932656595

Παύλου Εμμανουήλ και Σια Ο.Ε - Αντιπροσωπεία Τροφίμων Σύρος - Τρόφιμα - Εμπόριο Τροφίμων Σύρος - Τροφοδοσίες

Προφίλ

Η εταιρεία Παύλου Εμμ. & ΣΙΑ Ο.Ε. διατηρεί αντιπροσωπείες τροφίμων και δραστηριοποιείται στο χώρο της τροφοδοσίας επιχειρήσεων και της αποθήκευσης και διανομής τροφίμων και ειδών προσωπικής χρήσης στη Σύρο, τα τελευταία τριάντα και πλέον χρόνια. Προμηθεύουμε όχι μόνο την αγορά της Σύρου, αλλά και τα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων.  

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους επαγγελματίες του χώρου της μαζικής εστίασης. Εστιάζοντας στην ταχεία, αποτελεσματική και ευέλικτη εξυπηρέτηση και στο ανταγωνιστικό κόστος, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Άλλωστε, ανάμεσα στις βασικές επιδιώξεις μας είναι η συμβολή στη διαμόρφωση ορθών συνθηκών στο χώρο του εμπορίου.

Η πολυετής εμπειρία μας στις αντιπροσωπείες τροφίμων και την τροφοδοσία επιχειρήσεων, όπως super markets και mini markets, καθώς και το έμπειρο προσωπικό μας, μας έχουν καταστήσει ένα από τα πλέον γνωστά και αξιόπιστα ονόματα του χώρου στη Σύρο και τις Κυκλάδες. 

Η διανομή των προϊόντων πραγματοποιείται από τον ιδιόκτητο στόλο των φορτηγών αυτοκινήτων της εταιρείας Παύλου Εμμ. & ΣΙΑ Ο.Ε., διασφαλίζοντας έτσι την παροχή άμεσης και ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης στους πελάτες της. Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο χώρο και των όροφο που μας υποδεικνύετε. 

Υπηρεσίες

Παύλου Εμμανουήλ Τροφοδοσία επιχειρήσεων
Παύλου Εμμανουήλ Αποθήκευση τροφίμων
Παύλου Εμμανουήλ Διανομή τροφίμων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τάλαντα, 84100 / Σύρος
2281081779
6932656595

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή:

Περισσότερα αποτελέσματα