2266052340 6973213010 Πενταγιοί, Φωκίδας apas77g@gmail.com



ΚΑΦΕΝΕΙΟ 
Η Συνάντησις Παραδοσιακό Καφενείο, Πενταγιοί Φωκίδα
_____________________
 

Πρόκειται για ένα από τα πιο αυθεντικά καφενεία της περιοχής, ενώ συγκαταλέγεται στις αυθεντικές εμπειρίες που αξίζει κανείς να βιώσει βρισκόμενος στα χωριά
των Βαρδουσίων. Στους τοίχους του θα παρατηρήσει κανείς φωτογραφίες και εικόνες από την μακρόχρονη ιστορία του καφενείου και του χωριού γενικότερα!

Η ιστορία του ξεκινάει  περίπου 70 και βάλε χρόνια πίσω, τότε που ιδιοκτήτης του ήταν ο Κος Αποστόλης Ασημάκης παππούς του σημερινού ιδιοκτήτη ο οποίος στην συνέχεια
έδωσε το καφενείο στον γιο του Θανάση Ασημάκη για πολλά χρόνια και από τον Δεκέμβριο του 2000 ήρθε στον σημερινό του ιδιοκτήτη Ασημάκη Αποστόλη. 

Κοινωνικός και χαμογελαστός ο Αποστόλης είναι πάντα εκεί να προσφέρει το παραδοσιακό Ελληνικό καφεδάκι ή ντόπιο τσιπουράκι με μεζέ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΝΟΥ

ΜΕΝΟΥ

Απολαύστε τον καφέ μας, τα παραδοσιακά εδέσματα και τα γλυκά. Ένας χώρος γεμάτος αναμνήσεις και ζεστασιά. Σας περιμένουμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Το χωριό Πενταγιοί βρίσκεται σε υψόμετρο 950μ. και είναι χτισμένο αμφιθεατρικά με θέα προς τα Βαρδούσια όρη. Πρόκειται για μια ιδανική περιοχή για φυσιολάτρες και ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν την ομορφιά της φύσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ